Petak, 09.07.2010.

12:30

Gazprom generalni sponzor Zvezde!

Ruska kompanija Gazpromnjeft postala je novi generalni sponzor fudbalskog kluba Crvena zvezda, a ugovor je potpisan na pet godina.

Izvor: B92

Gazprom generalni sponzor Zvezde! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

348 Komentari

Sortiraj po:

Ajme

pre 13 godina

Nemogu vjerovat. Ja mislio, radi se o nekom jako dobrom ugovoru. Sad čitam, da je generalni sponzor Gazprom godišnje davati 800 000 eura (oko 5,6 milijuna kuna). Hajduk je do ove godine imao sponzora INA sa godišnjim sponzorstvom od 1 milijun eura (7 milijuna kuna). Stvarno ćete sa tako iznimno "velikim" financijama daleko dogurat. Možda i do osvajanja Europske Lige, kao što neko napisao ovdje. Hahahaha...

BATA BELI

pre 13 godina

Koga ovi sponzorisu,on moze biti samo drugi ili treci!Uzmimo primere Schalke-a ili Zenita!Znaci ,sumnjivo!Opaca reaguj!!!!!
(BATA BELI, 9. jul 2010 18:32)


Evo pa se malo informiši:
[link]/

P.S.: Bolje reci Đuri da reaguje!!! ;-)
(Dok se zemlja oko Sunca kreće..., 10. jul 2010 19:19)

MAJSTORE,I VI STE BILI PRVI PROSLE(PROSLIH) SEZONE(A),pa ste na kraju ipak bili drugi.Tako i ovi "tvoji".Potrazis lepo,tabelu za 2009.jer je ta sezona zavrsena.Nego,ne brinem ja mnogo za vas,uvek imate Olimijakos,a bice liga samiona u basketu,pa ces moci da navijas za Kaju,Macabi,Procom,Zalgiris.Za pocetak...Ovi moji ce se pobrinuti,da ti u Top 16,obezbede jos zvucnija imena,da imas za koga da navijas...Jedino se plasim,da ti se ne "zavrti u glavi",od tih imena...,pardon,od tog silnog okretanja Zemlje oko Sunca...Pozdravlja te BATA BELI!

STOJAN

pre 13 godina

Volim ZVEZDU vise od svega na ovom svijetu jer ZVEZDA je zivot, a sve ostalo su sitnice, jer sve prolazi, a samo ZVEZDA ostaje. Volim te ZVEZDO, volim te ja, volim te vise nego svoja oka dva. Volim te ZVEZDO jer ti si moja ljubav najveca, volim te ZVEZDO jer ti si moja ljubav jedina. Volim te ZVEZDO jer samo za tebe zivim ja, volim te ZVEZDO jer si od svih u svemu najbolja. Volim te ZVEZDO i bas me briga sto KOMPLEKSASIMA mnogo smeta to sto si bila SAMPION Evrope i svijeta. Voljeti tebe ZVEZDO prava je divota jer ti si ZVEZDO najljepsi dio moga zivota. Pozdrav DELIJAMA, daleko najboljim i najvjernijim navijacima na svijetu. SA VJEROM U BOGA, ZVEZDU I MAJKU SRBIJU-STOJAN!

milan

pre 13 godina

Istorijski dan za Zvezdu, Gasprom je najveca svetska kompanija sa cistom zaradom 30 milijardi dolara godisnje. Nastaje nova realnost.... Cestitam svim delijama

Dok se zemlja oko Sunca kreće...

pre 13 godina

Koga ovi sponzorisu,on moze biti samo drugi ili treci!Uzmimo primere Schalke-a ili Zenita!Znaci ,sumnjivo!Opaca reaguj!!!!!
(BATA BELI, 9. jul 2010 18:32)


Evo pa se malo informiši:
http://www.soccerway.com/national/russia/premier-league/2010/regular-season/

P.S.: Bolje reci Đuri da reaguje!!! ;-)

Саша

pre 13 godina

(dlagan, 10. jul 2010 14:57)
Пријатељу, ја сам из Црне Горе у којој је такође у употреби ијекавица. Молим те да се не наљутиш, али због тебе и свих осталих треба да се зна да у српском језику кад су у питању имена нема екавице и ијекавице. Звезда је Звезда. Исто тако нпр. неко ко се зове Звездан никако не може бити Звјездан или Звијездан јер се не зове тако.
Поздрав за тебе и све навијаче наше Црвене ЗВЕЗДЕ.

Jagodinac

pre 13 godina

Mis mo ti Srbi poznati kao teške pališe...Teslino tajno oružije , Rusi nam dali S-300 protivavionski sistem itd...na kaže naš narod džabe : teško onom koga Rusi hrane...Ja bih ipak sačekao sa ovolikom euforijom , ipak je jutro starije od večeri...bojim se da je ovo neka ujudurma glede pranja ruske kinte kroz Zvezdu gde će opet izvisiti...pa zna se ko....

Rey

pre 13 godina

nisam navijac crvene zvezde.. alji ova uprava stvarno jako dobra
hocu da vidim najmanje dve srpske klubove u evropsku ligu a ne samo partizan..
Pozdrav !

NSCZ

pre 13 godina

Salke ima ugovor sa Gaspromom na 5 godina po kojem zaradi za 5 godina 125M Evra!Ne mozemo poredjivati Bundes ligu i nasu ligu,al nek daju 5 manje bice odlicno!

1kch4

pre 13 godina

Nakon duzeg vremena jedan dobar potez rukovodstva Crvene Zvezde.
Nadam se samo da ovo nije jedino pametno sto su planirali da urade...

aca?

pre 13 godina

(John Wayne, 10. jul 2010 03:20)

Je l se ti to pališ na Lukića?
I ja sam zvezdaš ali da "budemo svi mi Lukići", pretera ga. To kao ona iz prošlog veka "svi smo mi Titovi , a Tito je naš", mislim stvarno ga pretera.
A za ono što si napisao do ovog o Lukiću si u pravu.

dlagan

pre 13 godina

E ti sto pametujes da se kaze zvezda a da ne moze Zvijezda sad cu da ti objasnim. U srpskom jeziku su apsolutno ispravna i ravnopravna dva govora, ekavski i ijekavski. Ako ne znas uzmes gramatiku i pravopis srpskog jezika pa procitas. Ama bas nikakve razlike izmadju ekavice i ijekavice nema. Znaci tacan naziv kluba jeste CRVENA ZVEZDA ali ako englez bukvalno prevodi to na RED STAR, italijan i spanac isto prevode bukalno. Znaci nije neispravno reci CRVENA ZVIJEZDA. Ako ne znas istoriju, ako ne znas kako i zasto se u republici srpskoj govori ijekavica molim te ne prosipaj se i ne pravi se pametan.

novosadjanin

pre 13 godina

i onda procitamo kako je najveci srpski talenat pojacao moskovski klub jer sa njim nije potpisan ugovor...previd trenera u omladinskoj skoli

Boki

pre 13 godina

Lepa vest za domaci fudbal...uzasna vest za mene kao navijaca Partizana. U svakom slucaju, domaci zadatak za Djurica da nadje delimicno jakog sponzora.

dlagan

pre 13 godina

Aman ljudi Gazprom ne baca pare. Tacno ne mogu verovati da lupate takve gluposti. Napravili su ugodno s korisnim. Zdrav razum govori da kada si generalni sponzor nekog profesionalnog kluba u Srbiji oslobodjen si odredjenog dela poreza u drzavi. Boze sacuvaj, kako razmisljate. Zvezda ce napredovati od ovog, jedva cekam sezonu! NAPRED ZVEZDO!

zvezda mi je sve

pre 13 godina

opet moram da se javim.....zasto se grobari uopste javljaju na nase vesti.Ajde mi da prekinemo da gledamo uopste na njih...ja ni na jednu njihovu vest ne dajem ni 5 para,neka rade sta god hoce.Citam,svi ovi zlonamerni i jos neki komentari od takozvanih navijaca Zvezde(a to se grobari potpisuju samo iz pakosti i zlobe) puni su mrznje,svi oni misle da je ovo farsa,pa izmisljaju sve i svasta,ne bi li napakostili i uneli razmirice na forum!!Gospodo grobari,ostavite se nas,i gledajte u vase dvoriste,kada ste uzeli msi za spponzora,ja nisam obratio paznju,kao da mi se pertla odvezala,e tako sam ja primio tu vest,cak nisam ni komentarisao jer nema potrebe komentarisati!!!!Ipak ovo je svakao vredno paznje,tako da samo prave i iskrene delije znaju koliko je ovo vazan korak za nas i nasu buducnost.Pozdrav svim delijama i jedna poruka za njih:NE KOMENTARISIMO GROBARE,NISU VREDNI PAZNJE,grobari svako dobro i dalje od nas.ipak vidi se ko ima komplekse.....

dekistankovic

pre 13 godina

Upuceni zvezdas je bio blizu...Milion evra po godini, plus bonusi..Relativno precizno pogodjeni..Dakle...Od Lige Evrope nema nista, jer Zvezda realno ne moze da pobedi nijedan ozbiljniji evropski tim, a ove sezone nije ponovo povlascena pri zrebu..Titula je mnogo realnija, mada je i to diskutabilno imajuci u vidu strukturu Saveza..Dakle, borba se nastavlja...Pacijent je na aparatima, jer su ogromna dugovanja prema igracima iz prethodnog perioda. Mac nam i dalje visi nad glavom, sto podrazumeva UEFI-nu suspenziju...Rukovodstvo se koprca i treba imati strpljenja..Gasprom na dresu je velika stvar, mnogo ozbiljnija od Tojote...Ali Koroman kao kapiten, gde to ima u ozbiljnom klubu...

Srbin

pre 13 godina

P.S. Za tvoju informaciju ja sam student koji zivi u jednom malom selu pored BANJA LUKE i koji ce pored Zvjezde uvijek navijati za sve ostale Srpske klubova kad igraju u medjunarodnim takmicenjima.
(John Wayne, 10. jul 2010 03:20)

Aman, ako si Srbin nauci vec jednom da nije "ZVJEZDA" nego Zvezda.

Pavle

pre 13 godina

“Samo se oko toga nijesmo skroz saglasili. Nijesmo se saglasili i oko kluba za koji navijamo. Nisam znao da on (Đukanović) navija za Crvenu zvezdu, a ja za Partizan”, odgovorio je Tadić na pitanje da li se razgovaralo o Đukanovićevim optužbama da je opozicija “sklepana u Tadićevom kabinetu”.

zoran

pre 13 godina

Kada nam pokazu kompletnu sliku trenutnog ekonomskog stanja Fk C.Zvezda, pa vidimo kakva su potrazivanja od banaka, koliko se zaista duguje...kako ce i koliko para ulzaiti od Rusa, godisnje...pod kojim uslovom. Vidimo da se ovde stidljivo u tekstu vezuju ulaganja za uspehe Zvezde...Kako ce postici uspehe kada ovu jadnu ligu ne moze osvojiti. Da ne bude tu nekih fus-nota koje ce u kasnijim etapama da isplivaju na povrsinu.
Sat mislite..ko je vise namazan - Gazoprom ili Zvezda..?? Ko koga drzi u saci..?
DA nije neko iz Zvezde dobio malo ispod stola da potpise ugovor, koji ce se kasnije pokazati kao dzabe reklama za Ruse..??
Mnogo pitanja, prijatelji - malo odgovora.
Nekako mi sve to sumnjivo, da budem posten.

Federklapna

pre 13 godina

Ljudi,imam pouzdanu informaciju da se Kleo vraca sa kaljenja!!! Kazu da je stasao.... :)))))
(cincilator, 10. jul 2010 10:11)

Mislis najeo se pa moze da izdrzi 5-6 meseci bez rucka.

sportikus

pre 13 godina

kako pise kurir, godisnje ce zvezda dobijati 800 iljada. Ispade da je to manje od onoga sto dobija KK PARTIZAN! Sa tim parama LS se moze gledati iz fudbalizovanog stana u Belvilu.

Milan

pre 13 godina

Golim okom mozemo zakljuciti da ce klub imati popunjen budzet za narednu sezonu. Medjutim, zanimame zasto niko neprica koliko novca klub mora da izdvoji na mesecnom odnosno godinjem nivou za vracanje dugova ??? Kolke su kamate koje stizu na postojece dugove i koja je obavezna dinamika vracanja tih sredstava ? Cini mi se da se nekim stvarima samo mazu oci javnosti i simpatizerima, a da se o izlazima iz stvarnog stanja cuti.

vlada

pre 13 godina

poslovna tajna...cim to cujem sve mi je jasno...a zvezda je evropski i svetski prvak i dalje ovom lukicu...blago njemu...a on je verovatno kandidat za zlatnu loptu...a deja i jugovic prelaze u celzi

zoran

pre 13 godina

Sta je Partizan dobio od Adidasa..??

Mislite da ce Zvezda dobiti nesto vise od Rusa..??

Koju mega kompaniju interesuje da baca pare na nekog treceligasa, u odnosu na evropske klubove.?? Koja smo im mi reklama kada ne mozemo jedno kolo da prodjemo u Evropi protiv kompletnih anonimusa. Po vama bi trebalo takvim klubovima davati po skoro desetak miliona godisnje..??
Ne budite deca...uozbiljite se malo...Pogledajte sta su Rusi uradili sa rafinerijom NIS...uzeli je gotovo dzabe...sto bi sa Zvezdom imali drugaciji odnos..??

Prevodilac

pre 13 godina

[link]

Evo dole pise 30 Miliona za 5 Godina. Jel to tacno?
(Darko, 9. jul 2010 22:39)

"Gazprom is curently in negotiations with Red Star Belgrade about a sponsorship deal. According to the press the contract is worth €30 million for 5 years."

Pise da su pregovori jos u toku, jel to tacno da jos nisu zavrseni pregovori?

Sale-PFC

pre 13 godina

Svaka cast rukovodstvu zvezde, ovo ce im biti odlicna inekcija za izlazak iz krize.

E kada bih ovako nesto uradio i Partizan, Vojvodina i OFK pa da se popravi standard Srpske fudbalske lige.

Krcun

pre 13 godina

Lukiću ako ovo uspe bićeš sedma Zvezdina zvezda! Da li ste čuli kako je nešto danas puklo? Puko je Tole od muke! Hihihi
A sad, pesma! Pune tribine ludih navijača...

John Wayne

pre 13 godina

Skoro se nisam nasmejao kao kad sam procitao komentar ovog John Wayne-a.To je pisao sam Lukic sigurno.Ishvali covek sebe na sav glas.Ili je eventualno neki njegov visoki funkcioner.Ljudi ne vide izgleda koji su na tabeli :)))
(samo_realan, 9. jul 2010 19:59)
Nikad nisam bio okoreli Zvjezdas niti sam mrzio partizan toliko da on potone na dno dna cak sam sta vise uvijek i navijao za partizan kad igra sa nekim stranim klubom,bez obzira koji je sport u pitanju. Ja sam bio onaj ZVJEZDAS koji je onako malo vise volio Zvjezdu od partizana tj. ti klubovi ili bolje reci SD su mi bili manje vise podjednako draga. Medjutim, citajuci vase komentare o tome kad je FK C. Zvjezda bila pred gasenjem i sada o tome kada je KK C. Zvjezda pred ponorom postajao sam sve veci i veci ZVJEZDAS jer ako ista mrzim u zivotu to je cinizam,prepotencija,arogantnost,prokletstvo i sve ostalo sto ide uz ove covjecije mane. Na osnovu tih vasih komentara mogao sam zakljuciti da vi jeste grobari i to grobari SRBIJE. Primjera radi dok vam je u kosarci Zvjezda bila iole konkurentna vi ste jedva cekali da ta Zvjezda padne na koljena,sada kad je to Hemofarm vi i dalje zudite za tim da i oni padnu na koljena. Samim tim vi dokazujete da zelite da u Srbiji postoji samo vas klub tj SD. Time vi ne zelite dobro SRBIJI vec iskljucivo partizanu. Vi zelite da SRBIJA bude u partizanu,a ne da to bude obrnuto. Prema tome,da je bilo koji vas funkc. dao izjavu tipa partizan=SRBIJA 95% vas bi ga podrzalo i kunulo se u njega dok kad je Lukic izjavljivao Zvjezda= SRBIJA bar 60% zvjezdasa ga je smatralo ludim jer oni znaju da jaku SRBIJU cine samo ako su svi jaki. Kamo puste srece da i ostali klubovi budu jaki kao Zvjezda jer onda bi nasa liga bila u top 5. Ovako dok god se ceka da komsiji crkne krava liga,a samim tim i reprezentacija nikad nece biti u samom svjetskom vrhu.
Realni porucicu ti samo jos ovo:"Ko se zadnji smije najsladje se smije."
Zato cujemo se u junu sl. godine da vidimo ko ce se zadnji smijati.
I jos nesto,kamo srece da sam ja Lukic i da smo mi svi Lukici(vrijedni,casni i posteni KOJI SVOJU LJUBAV NE ISKAZUJU RIJECIMA VEC DJELIMA) i da volimo SRBIJU(REPUBLIKU SRPSKU mislim na one koji su iz RS kao ja) onako kako on voli Zvjezdu. Tada bi SRBIJA(REPUBLIKA SRPSKA) za nekih 20-30 godina bila u rangu zapadnih zemalja. Ovako dok je god takvih kao sto si ti mi cemo da budemo blizu dna.
P.S. Za tvoju informaciju ja sam student koji zivi u jednom malom selu pored BANJA LUKE i koji ce pored Zvjezde uvijek navijati za sve ostale Srpske klubova kad igraju u medjunarodnim takmicenjima.

Upuceni Zvezdas

pre 13 godina

milion i po godisnje
500000 za Kup, 500000 za prvenstvo
dva miliona Liga Evrope
pet miliona Liga sampiona
realno ove godine 1,5, iduce, nadam se, 1,5+0,5+0,5+2
one trece, ako Bog da, maksimalnih 7,5...
svejedno, dobro je, mnogo vise nego sto smo imali do sada.
samo da servis dugova bude sto bolji.
Napred ZVEZDO!

Zlatko

pre 13 godina

Ceo dan pratim komentare. Gađamo se ciframa, bez argumenata. Svaka čast onom momku koji je prvi postavio link ka onom ekonomskom sajtu. Pitanje koliko je i to tačno, ali je svoju priču potkrepio dokazom. Ako i jeste tačno, razmislite malo. Šalke dobija 25 po godini, mi 30 za 5 godina. Dakle, 6 po godini. Za naše uslove sigurno jeste mnogo, ali uporedite cifre, 4 puta manje nego Nemcima. Prema tome, i nije toliko nerealan podatak. Sigurno je nerealno očekivati neki zapažen rezultat već ove godine, ali ako se stabilizujemo tokom ovog sponzorstva, sigurno ta cifra može i biti koji milion veća, naravno ako se bude produžavao ugovor.
Želim još nešto da kažem. Pitanje ko će još doći, ali stvarno je sramota što smo pustili Lazu zbog međuljudskih odnosa, pošto je on sam rekao da pare nisu bile problem. Možda je neko od Rusa, gledajući papire tražio da se taj ugovor raskine, ali šta je tu je.
Složio bih se sa onima koji su za novog trenera. Nemam ideju koga dovesti, pre svega jer ne znam ko je slobodan i koliko bi love tražio, kao i da li bi neko hteo da preuzme ekipu na pola priprema, ali stvarno sa Dostanićem ništa nećemo uraditi. Evo i javno kažem, ako on bude trener cele sezone, a mi uđemo u Ligu Evrope i budemo šampioni, ja sam spreman da mu se javno izvinim tako što ću pojesti ovaj svoj komentar.
I treća stvar, opet pitanje da li je istinita, rečeno je da će neko iz kompanije biti deo rukovodstva (onaj Savet ili kako su već nazvali). To bi moglo da znači da će se oni samo pitati oko finansija, tj biti u svojstvu kontrole (npr ako tražiš 20€ za jednu stolicu oni će proveriti da li ta stolica stvarno košta toliko i odobriće ako je to ta cena). Ovo je samo banalan primer, ali se nadam da će tu biti radi kontrole, tj samo se pitati kuda ide novac i da neće moći toliko da se stavlja provizija sebi u džep.

ТВЦЗ

pre 13 godina

У поразу се не понизи а у побједи се не понеси. Ми смо у нашем поразу остали достојанствени. Својом љубављу смо клуб подигли из блата и дочекали мало боље дане. Сад у нашој побједи, коју не виде само они које је страх да то признају себи самима, треба остати велики. Не спуштајмо се на ниво неких који су злурадо призивали катанце и као хијене се сладили нашом тренутном несрећом. Сад кад смо ми на путу будућности а они крећу низбрдо према мраку у коме су до јуче нас прижељкивали да виде, молим вас да их уопште не примијетимо. Нису битни. Не дозволимо да понашајући се као они поново дођемо у ситуацију у којој су они сада а нису је свјесни.
Кратко и јасно: Само Звезда и тачка!

dane

pre 13 godina

Зашто латинична реклама на дресу Звезде драга браћо Руси и моји Срби, кад је оригинални лого Гаспрома ћирилични!? Чему толика снисходљивост западу! Будимо своји, верни себи и традицији! ХОЋЕМО ЋИРИЛИЧНИ ЛОГО ГАСПРОМЊЕФТА НА ДРЕСУ ЗВЕЗДИНОМ!!!
(Дејан М., 9. jul 2010 22:34)

Neverovatno... Da neces mozda i tvoje ime da stave ispod reklame

zoran

pre 13 godina

Uplatice vam za grejanje i ostale komunalije,topli obrok i to je to.
Kao sto Adidas placa, u opremi, PArtizanu.
Zar mislite da ce Rusi da bacaju pare na jedan klub bez perspektive..?? NA ligu koja nije ravna trecoj engleskoj ligi.>??
Ne budite naivni. Velike kompanije su velike, jer se ne razbacuju.

kupaci

pre 13 godina

Molim vas braćo Rusi,hajde da se razbacujemo malo,da vide komsije da smo puni kesha!Dajte milionče na nekog igrača,dovedite nekog dobrog mladog Argentinca,Pastorea recimo,posle 2-3 sezone bi vredeo 10 puta više!

Muzicki_saradnik

pre 13 godina

Sta sad ima da kaze gospodin Krivokuca ??!! :) I svi oni koji su govorili protiv ove uprave..Pa ne da su digli Zvezdu iz mrtvih, vec su je preporodili totalno ! Svaka cast Lukicu i celoj upravi ! Jedva cekam zimski prelazni rok da dovedemo neko zaista veliko pojacanje. I ne samo to ! Ljudi ovo znaci da necemo vise morati da prodajemo svoje naj bolje igrace da bi opstali ! Bar ne za manje od 7-8 miliona ! PRVI PUT POSLE DVADESET GODINA CE TO BITI TAKO !!! Medjutim, ako ugovor pocinje da vazi od danas ili sutra, sto ne dovesti i jos pojacanja vec sad ? Treba nam jedan dobar napadac, jedan ofanzivni vezni i jedan stoper !! Ali dobro, za Zvezdu ocigledno dolaze bolji dani, samo steta sto je morala da udari o dno da bi se ponovo digla. I sto je, by the way, tako omogucila partizanu da osvoji tri predhodne titule...SAMO NAPRED ZVEZDO, GRMICE PONOVO CELA MARAKANA !!!!

Mači

pre 13 godina

Moj predlog,da svaka utakmica Zvezde počinje ruskom himnom,da očaramo braću Ruse.Ja sam u znak zahvalnosti već počeo učiti rusku himnu a preporučujem i ostalima da se peva na celom stadionu uz regularne navijačke pesme.Živela Rusija,živeo Gazprom!!!

Россия — священная наша держава,
Россия — любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава —
Твоё достоянье на все времена!
Славься, Отечество наше свободное,Братских народов союз вековой,Предками данная мудрость народная!Славься, страна! Мы гордимся тобой!От южных морей до полярного края
Раскинулись наши леса и поля.
Одна ты на свете! Одна ты такая —
Хранимая Богом родная земля!

bravo Lukicu

pre 13 godina

Svaka cast gospodinu Vladanu Lukicu i celom rukovodstvu Crvene Zvezda, ovo sto su uradil za godnu dana u Crvenoj Zvezdi, pa mozemo reci nije ni jedna uprava uradila u zadnjih 10 godina za celo rukovodjenje,voleo bih kada bi Lukic i ova uprava ostala jos dosta i dosta godina, i da ovo bude samo mali deo onoga sto tek treba da urade, dajmo punu podrsku timu, rukovodstvu i punimo stadione sirom Srbije, zeleo bih da Zvezdin prosek ove godine bude bar 30000, a to svakako zasluje i ova ekipa i rukovodstvo...Sve najbolje Lukicu i ekipi Crvene Zvezde.

Kleo

pre 13 godina

Dok je Toleta nece vama pomoci ni veci novac od ovog! Ne bi bilo lepo da udjete u stecaj ko KK Crvena Zvezda jer onda ne bi bilo zsnimljivo.Dok je Toleta i Klea Zvezda titulu videti nece!

dlagan

pre 13 godina

Zasto je vise od pola komentara u vezi teorije zavere? Zasto vas vise od pola misli da ce nas Gazprom za...?! Zasto mislite ako bi nasi tako za... da ce i neki tamo isto tako? Ama bas nikakve veze nema da li je to firma iz Rusije ili Francuske. Dajte ljudi opustite se malo i pokazite da ste u demokratiji i drustvu koje imam dobar sistem vrednosti. Mislim svi pljujete po 90-im a sad pricate da vam gore nego data. Ovako, politiku nikada ne mesajte sa sportom, ama bas me briga kako se preziva covek koji je ulozio u Zvezdu. E ljudi moji da vi koji pisete komentare imate firmu tipa Gazproma i ulozite u neki Ruski fk ocito bi ih prevarili, ajte bar pomislite na minut da oni nas nece. Veliki sam navijac zvezde vec 20 godina, gledao sam bruku utakmica na marakani, kad god je bilo na tv Zvezda nikada je nisam propustio, znaci i roditelji i drustvo su mi zamerili zbog tolikog pracenje, navijanja i bodrenja a zauzvrat sam samo trazio SRCE NA TEREN. Dao Bog da i Partizan potpise ovako nesto, niste svesni koliko bi nam se timski fudbal digao. ZVEZDA ZIVOT JE!

milos

pre 13 godina

dajte ljudi, sta se bre tu lozite oko Lukica, pa Gazprom je kupio Zvezdu zato sto je iz Srbije... I zato sto smo pobedili Nemce na SP. Pa sad uvoze sve nase strucnjake, uzeli su nam Duleta, kupili su sad Zvezdu... Rusi su nas oduvek gotivili, nisu kupili Zvezdu zato sto je Zvezda, nego zato sto je iz Srbije!

kokan

pre 13 godina

Djordje Stefanovic (vk partizan), Rajo Bozovic (zna se koliko voli Partizan), i na kraju Zeka (gasprom). To su ljudi koji vode Zvezdu, A ne neki iz Sopota i propali kockari.
To je dragi moji surova realnost,sa kojom se ja nemogu pomiriti.

SSSS

pre 13 godina

Bez ikakve veze sa standardnim prepucavanjima na relaciji zvezda - partizan, mogu samo da primetim da tamo gde je iznos sponzorstva poslovna tajna ima razloga za mnogo sumnji.

Kao neko ko navija za Zvezdu uopste nisam srecan sto je to tako. Svuda u normalnom svetu i klubovi i sponzori sa ponosom isticu visine sponzorstava, svuda su transferi i primanja igraca javni samo ovde se vecito sve skriva iza nekakvih poslovnih tajni... sa moje tacke gledista idealan nacin za Gasprom da obavi solidno pranje novca, da kroz papire prikazuje da je isti dobila CZ a za isti iznos umanji profite NIS-a kako bi platio manji porez drzavi, u svemu tome za usluge ce biti nagradjeni i oni koji vode zvezdu, preteci ce mozda i za poneki transfer itd.

Daleko je to od onoga sto se u normalnom svetu naziva stratesko partnerstvo i generalni sponzor.

gastarbajter

pre 13 godina

Ha,Ha,Ha,nas i Rusa 200 miliona!!!Opet cete ostati mali,samo pod ruskom palicom.A hoce li i da vam Rusi plate MINUS kosarkaskog kluba koji su vam napravili "moderni" politicari i tajkuni,ili ce i Rusi ono malo jada sto je ostalo da pokupe?

Maree

pre 13 godina

ovo je odlicno za igrace, posto ce imati priliku da se prodaju dobro...svakako bolje nego do sad. Ali sto su ruzni dresovi...jooooj, zaposlite nekog da vam osvezi taj dizajn iz 1970te....

ruski gigant&srpski gigant

pre 13 godina

Vidite complex boys, Gasprom je uložio kapital u srpski brend, tj. ono što ima podršku masa i ono što će mu se i finansijski isplatiti. Iako je Zvezda pre 2 godine bila gotovo na izdisaju i bez uspeha.

sumadinac fr

pre 13 godina

U ala ste smesni pa zar ne vidite da je privatizacija vec pocela,i ovo je samo kapara,kao sto je i najavila pre 10 ak dana gospodja ministarka za sport,ode C.Zvezda za Rusiju i onda ce biti CRVENA ARMIJA a ne Zvezda !!!!!

Marko

pre 13 godina

Hvala bogu da smo dobili sponzora iz bratske Rusije, i to kakvog sponzora......
Majstori smo mislim da za Dostanica nema mesta u Zvezdi,to ce nam biti najveci promasaj dok ga smenimo mozemo biti u zaostatku debelom!!!!!!!SMENITE DOSTANICA

Дејан М.

pre 13 godina

Зашто латинична реклама на дресу Звезде драга браћо Руси и моји Срби, кад је оригинални лого Гаспрома ћирилични!? Чему толика снисходљивост западу! Будимо своји, верни себи и традицији! ХОЋЕМО ЋИРИЛИЧНИ ЛОГО ГАСПРОМЊЕФТА НА ДРЕСУ ЗВЕЗДИНОМ!!!

realnost i istina

pre 13 godina

Grobari su taman malo provirili iz svoje mishije rupe, a sada ih ponovo vracamo u istu. Nekako mi je njih i zao, ali bez zezanja. Ceo zivot kompleks od FK Crvena Zvezda (evropski prvak), onda dosao Tole namestio par titula, ljudi se taman ponadali da su neko i nesto u srpskom fudbalu i onda natrag u surovu realnost tj. natrag u mishiju rupu.

ps. pogledajte samo broj komentara na ovu vest i sve ce vam biti jasno ko je ko!!!

Marko

pre 13 godina

Kosarkaski klub Crvena Zvezda je otisao u stecaj. Ovo je najbolji nacin da tako prodje i fudbalski klub. Ruski novac za Tosica i Koromana koje niko nece i nije neki poslovni potez...

NemanjaI

pre 13 godina

ako navijam za Partizan, mogu da kažem da sam zadovoljan vešću. Zvezda bi mogla da stane na noge, a to bi koristilo i mom Partizanu jer bi onda morali više da se potrude u klubu, biće manje mešetarenja i derbi bi konačno mogo opet da bude derbi.

dejan

pre 13 godina

zvezda me je u poslednjih par godina naučila pesimizmu. dakle, nebi želeo da mladi zvezdini fudbaleri napuštaju zvezdu i odlaze u Zenit ili Šalke za malo para a potom budu prodavani velikim klubovima za velike pare.... ZVEZDA

Mile

pre 13 godina

Hvala Gaspromu i sa nadom da Zvezda opet hara Evropom, kao pre sankcija, koje nam je Zapad uveo.
Hvala Majko Rusiji i nadam se ovoj pesmi da cela Marakana peva.

http://tinyurl.com/2ublhay

dosta laži

pre 13 godina

Cek bre pa zar nije zecevic generalni za istcnu evropu u gaspromu????
(FloRider, 9. jul 2010 20:23)

Nije i nikada nije bio. On je u za Gasprom u malom Jutrogasu koji je u vlasništvu Gasproma 75% i pita se u Gaspromu isto kao i ja.

njiii

pre 13 godina

@Cek bre pa zar nije zecevic generalni za istcnu evropu u gaspromu????
(FloRider, 9. jul 2010 20:23)

Jeste, on je generalna kafe kuvarica u Gaspromu za Jugoistocnu Evropu :P

Mecklejn

pre 13 godina

Lako je reci ne prodati igrace 5-6 godina!Cak i da se ima para placati odredjeni igrac pitanje je koliko on ima motiva da igra nasu suplju ligu!Cist,svez primer je recimo Dijara iz partizana!Dvee godine je bio solidan,mogao se fino prodati!Izgubio je motivaciju i na kraju je jedva i pozajmljen pitaj boga kome!Moreiru recimo niko nece,a secate se kako je ubijao?Uzmimo i primer Nikole Zigica kojeg je hteo Arsen Venger,Stojkovic ga ostavio jos pola sezone i on je odigrao najgoru polusezonu odkada je bio u zvezdi!Kada je igrac glavom negde drugde,kada zeli da se dokazuje u Evropi,igra jaku ligu,,nema tih para koje ce ga zadrzati u nekom malom klubu!(Zvezda i partizan su trenutno mali za Evropske i svetske okvire,to svi znamo,a o nasoj ligi i da ne pricamo)

podsetnik

pre 13 godina

ako se ne varam tog shillu je svojevremeno preporucio dujkovic pa je dobio bolju ponudu u rusiji, a sto se tice napadaca glasam za kaludjerovica, video sam ga svojim ocima odlican je

igor

pre 13 godina

Kakva vest za rusofile,medjutim,stvarnost je sasvim drukcija.Ugovor,po godini vredi samo milion evra,a svako ko prati fudbal, zna da to nije dovoljno,pogotovo zbog postojeceg duga od 10_ak miliona evra.Voleo bih, kao iskreni zvezdas da uspemo,ali sumnja je prisutna.Bez jasnog titulara(privatizacija),nece biti znacajnijeg pomaka.NEKA ZIVI NASA ZVEZDA!

DJZ

pre 13 godina

Od kad je preuzeo Zvezdu vjerovao sam da je Lukic nas Mesije,a u to sam poceo jos vise da vjerujem nakon ovog komentara koji je na ovom sajtu postavio NN fudbalski radnik i kojeg sam cuvao za ovakvu priliku. Citajte i uzivajte:
Spasojevic,Zbunja,Tana i ostali konobari i cirkusanti. Setite se samo!!!!! Kada je dosao Lukic,svi smo sumnjali,mnogi su se smejali,komsije su nas ismejavale,a jedino su ljudi,doticni iz saveza da ih ne imenujem znali sta ce Lukic znaciti za Zvezdu. Od samog starta,od izbora pa sve do poslednjeg dana sampionata su vodili hajku na njega,pustali razne dezinformacije koje su se provlacile po novinama,na sve moguce nacine pokusavali da destabilizuju klub,da nas okrenu protiv njega,da ga oteraju,a on je samo cutao i radio,dok gospodama nije ostao duzan ni za jednu jedinu rec.Samo da napomene,predstaviti se necu,ne zato da ne bih odkrivao svoj indentitet iz razloga sto vam moje ime ne bi znacilo nista,ali ovo vam pise covek koji je u fudbalu 37 godina i koji je funkcioner u nekom od nasih prvoligaskih ekipa. Lukic je trpeo sve i svasta,sa njim i navijaci i Zvezda,setite se samo onog duksa,koja je to bruka bila za sve ljude u savezu,pa to je strasno,90% nas se smejalo toj hajci,ali njih nije bilo sramota cak da prete i suspenzijom iz fudbala,pa naravno jer to im je i bio cilj. pazite,oni koji znaju Lukica,ma ljudi i oni koji ga ne znaju osete i uvideli su koliko je Lukic veliki Zvezdas,koliko voli Zvezdu i koliko se bori za nju. da,to su znala i gospoda iz saveza i to je ono sto im je najvise smetalo. iz Zvezde su oterani ljudi koji su se godinama trudili da je srozaju na dno DNA,odjednom je otislo u vodu sve sto su godinama kovali planove,a svedoci smo da su bili ne blizu,nego previse blizu,fakticki je falilo samo toliko,da se ne pojavi neki Lukic.Covek je dosao,ne samo covek,nego neko ko nema dlake na jeziku i koji ce svaku i najmanje sumnjivu situaciju da pusti u javnost,jednostavno nisu vise u tolikoj meri mogli da kroje sampionat.Mnogi od vas,a mozda i niko ne zna da je bilo mnogo noci kada je Lukic docekao jutro u kancelariji,kada je spavao na stadionu,ja sam se divio takvoj odanosti i ako nisam bas u najboljim odnosima sa njim. Prvo sto je uradio jeste to da je raskinuo sve moguce ugovore sa igracima koji su preskupi imaju prevelika primanja a Zvezdi ne mogu da pomognu mnogo. Znate koj je bio cilj Lukica i ostalih? ni titula,ni kup,eventualno Evropa,ali glavni cilj je stabilizacija Zvezde,trazenje glavnog sponzore koji se bira vec godinu dana,a da li znate zasto? zato sto kada neko da velike pare hoce da se pita za sve pa cak i za pojacanja i sastavljanje ekipa,to kod Lukica ne prolazi,ono sto je rekao jeste sledece:nece me biti sramota da zatrazim pomoc od navijaca(sto je na kraju i uradjeno cuvenom donacijom) ali u Zvezdi dok sam ja na celu ce se za sve pitati samo Zvezdasi i niko vise.verujte mnogo,ali mnogo je malih da kazem sponzora i ne mozete da predpostavite koliko oni pomazu Zvezdu,verujte mi previse za tako nesto,ali i to je uspeo. Da li mislite da je put u Ameriku samo zbog turnira? varate se,cak i tamo se danima radilo sa mnogim biznismenima tacnije okorelim Zvezdasima i njihovim prijateljima(ne Srbima) za pomoc Zvezdi.Pitate se koliko je para uslo? ne znam ni ja,ali pojacanja uz ne obavezno i po svaku cenu prodaju igraca vam dovoljno govori! I kao sto rekoh zvezdasima,setite se gde ste bili pre samo par meseci,da setite se!! Setite se koliko je ulozio u ekipu(skoro pa nista) setite se da ste osvojili kup,da ste bili lideri do samo par nedelja do kraja,ruku na srce sve dok ste imali svi podjednake uslove u borbi za titulu,pazite nije slucajno zvezdi oduzeta publika,Zvezda nije imala kvalitet za titulu,ali su delije bila krila koja bi ih sasvim sigurno odvela do iste te titule,to su znale i mnogo vece zvezrke i uradili pravi potez,tacnije,Zvezdu pred praznim tribinama uz njihove sudije i svega ostalog,ali dobro,toga je uvek bilo i uvek ce ga i biti. zatim se setite istog tog tima kako je ginuo na svakoj utakmici,pa onih Evropskih cudnih utakmica za infarkt i sve to od nule i sve to iz nicega,a danas iste te igrace prodaju za par miliona,2,5-3-4 milona,oni i dalje cute i rade. Budite ubedjeni da ce te ove sezone imeti najbolji tim u poslednjih 5,6 godina jer para pored svih sada vec malih dugova ima,a Zvezda hoce da ulozi u ekipu,i ono sto je osnovno i na cega se oslanja Lukic i ostali Zvezdasi i sto ce opet odraditi jeste sledece:dovesce opet najkvalitetnije i najperpektivnije klince,zvezdase u klub na kojima ce opet zaraditi nekoliko miliona. Pazite uz igrace koji su veliki potencijal kakvi su lazovic,jeftic,tu je kadu,ostace i Lazetic,vracaju Koromana,dolazi Tosic,pregovaraju sa Dragutinovicem,ima jos jedan vrlo inetersantan i jedno veliko pojacanje u vidu bivseg Zvezdinog igraca i reprezentativca sa kojim pregovaraju,imacete mocnu Zvezdu koju ce te stvoriti bukvalno od nicega,samo pametnim poslovanjem,velikim zalaganjem i ogromnoj ljubavi prema klubu.Zar mislite da ste se sasvim slucajno u velikom broju vratili na tribine? ljudi,vas je bilo 6 puta vise nego u celoj jelen ligi po utakmici! ne,to nije slucajno,ne treba vama niko nista da kaze,to se oseca,pruzate ogromno poverenje Lukicu i ostalima,a on ce vam na najbolji moguci nacin vratiti.Do 1.jula bi ruski gas trebao da postane glavni sponzor,da li iz tih razloga i ova pojacanja ili je nesto drugo u pitanju ne znam,ali stvarate ekipu koja ce posle dugo godina sasvim sigurno prezimeti u Evropi i igrati znacajnu ulogu! Cudno mi je kada citam komentare kao sto su,kako,zasto,pa da li su normalni i ostale istog tipa.Ljudi: kup,za prvenstvo kako je bilo i mala deca znaju,milioni na igrace u koje nije ulozeno nista,desetine hiljada delija na stadione,svi ste kao jedan i svi pomazete vasoj Zvezdi,najveci Zvezdasi i legende koji rade u klubu,pojacanja i sve ostalo,zar postoji neko ko sumnja i ko ne kaze kapa dole? ne,cak ni navijaci partizna,citam par komentara gde kritikuju upravu zasto se ne dovode slicna pojacanja,kukaju za pare sto su i upravu,godinama unazad prodaju i to dobro prodaju igrace i dalje pricaju paranema,i dalje prodaju a godinama ne ulazu u nista. verujte mi oni su najbolje oterali,velike grobare i radnike koji su im stvorili sve ovo sto imaju sa kojima su igrali u Evropi i bili jaki ko zemlja,nekom je smetalo,a sada? E sda je situacija slicna kao sto je bila u Zvezdi samo se radi postepeno dok u zvezdi sede legende i Zvezdasi. Zvezda se digla iz pepela i iz dana u dan ce biti sve jaca,vratice se vec sledece godine na evropsku scenu i to na velika vrata.Dovoljno je samo realno pogledati da li smo navijaca crno ili srveno belih,OFK-e ili nekog cetvrtog,nisu slozni,ali su svi uz Zvezdu i svi rade za Zvezdu: Sekularac, Pizon,Savic,Sestic,Dujkovic,dzajic i ostali da ne nabrajam sve a sa druge strane u fotelju Djuric sa mnogima od vas ne poznatim pomocnicima.Buducnost i jednih i drugih se vidi,a to je sve rekao i Milosevic,rasprodace sve sto valja ulagati nece nista i klub ce srozati tamo gde je bila Zvezda. na zalost,tako ce i biti.na zalost,jer mnogi od nas ocekuju da nasa dva najveca kluba budu stabilizovana jaka,da nastupaju u Evropi,da prezime i da se tamo medjusobno takmice za bolje rezultate,a ne u domacem sampionatu.Lepu sansu partizan i ove godine ima da nas predstavlja u ligu sampiona,svi mi radnici fudbala ocekujemo i ocekivali smo da se to konacno desi ove godine,ali gledajuci sta i kako rade i imajuci u vidu jos neke informacije,ovo je neverovatno,sve ce se rasprodati sto moze i sto makar malo vredi,a pojacanja u teleoptik i sa dvd-a,mnogo ne ozbiljno za sampiona koji garantujem sa ovim timom uz samo jos 2 ili 3 pojacanja moze da zastavu lige sampiona dobese na JNA,zasto to nekom nije u interesu,ljudi to je 7 milina evra,puni stadioni,ludnica u Bg,srbiji,popularizacije naseg fudbala,nase dece,a oni samo rasprodaju i rasprodaju,kada dodje bruka,optuze trenera,dovedu drugog i ispocetka do sledece pijace do dna.u vreme batice mirkovica,Petrovica i ostalih grobara,veri=ujte mi da ste bili organizovani kao najveci evropski klubovi,i da su danas ti ljudi u foteljama vi bi igrali ligu sampiona.sada kada pogledam sto je vrlo moguce da ni Ninkov ne ode i uz sve ove igrace poput jeftica,lazovica,kadua, Lazetica,savia,Perovica,dodje Tosic,Dragutinov, Koroman i jos jedan ili dvoje maksimum,a sa druge strane oterali najveceg borca Djordjevica,teraju dijaru,traze angazman Moreiri,Petrovicu i ostali,a pojacanja iz teleoptika i ne znam nija kavih dvd-a,e zato sam uvek za biznismeni u svom poslu pare,mesto eventualno u skupstini ali sto dalje od fotelja,politicari u skupstini bez mesta u sportskim klubovima,a sportski radnici i proslavljeni sportisti,legende na stadione,hale i u fotelje.dok toga ne bude bilo,mnogi od nas ce tonuti do samog dna,neko use da se digne,ali mnogi potonu i dublje nego sto mogu da zamisle.
(realan navijac za dobro srpskog fudbala, 8. jun 2010 14:38)
(John Wayne, 9. jul 2010 12:50)

ALA SI TI DRUZE ZALUDAN...

Leopold

pre 13 godina

Ugovor je 30 miliona evra za 5 god, znaci 6 miliona po sezoni + premije za rezultate

Gazprom is curently in negotiations with Red Star Belgrade
Red Star Belgrade
Fudbalski Klub Crvena Zvezda is a football club from Belgrade, Serbia. The club is sometimes known worldwide by translations of its Serbian name. Red Star Belgrade are the only Serbian club to have become European and World Champions having won the 1991 European Cup and 1991 Intercontinental Cup...

about a sponsorship deal. According to the press the contract is worth €30 million for 5 years.

http://www.absoluteastronomy.com/topics/Gazprom

Srdjan

pre 13 godina

Ovi Grobari imaju ogroman kompleks. Ja kad vidim da je Partizan potpisao ugovor sa MSI ja to ne komentarisem jer me ne zanima, a oni odmah potrce da kazu kako to ne valja. Brazo za Lukica. Iskreno nisam verovao u njega toliko. Svaka cast!

Srdjan

pre 13 godina

Bože koji se vi primarijusi!
Nesumnjivo sjajan potez uprave Zvezde ali ovoliki elan i penjanje u visine je stvarno smešan! Sad se razbacujete milionima i avionima, pretite velikim minusom u maju i slično!! Ali kada se euforija stiša shvatićete da je ovo 99% bila igrarija! Sada će kao GASPROM da se meša u politiku kluba, ko se dovodi i odvodi??? Hoće, kako neće! Ljudi su dali pare za reklamu i tu se završava priča! Ovde se spominju cifre od 100 mio EUR!!! Sjajni ste! Pa za te pare su mogli da kupe još 2 NIS-a!!! Ali razložno, najskuplji igrač Zvezde zaradjuje 250000 EUR godišnje! Još njih 5-6 imaju ugovore od 6 cifara a ostali ni blizu! Godišnja šteta Zvezde (budžet) je oko 5-6 mio eura i sada dolazi Rus koji da je Zvezdi 20 mio godišnje!! U Srbiji???? Ne znam da li znate ali Šalke je U nemačkoj a ZENIT u Rusiji!! I ukoliko ne znate, nadjite u atlasu koliko imaju stanovnika a uz još malo napora nadjite i koliki im je godišnji prihod po stanovniku i ostale ekonomske parametre! Pa će Vam biti jasno zašto je i par miliona eura godišnje (daj Bože da je i toliko) više nego dobar posao! A pogotovo što se i pored svih poslovnih tajni, priča da je ovo najveći sponzorski ugovor u jugoistočnoj Evropi!!?? Ma jeste! Ali pošto je ovo forum za .... onda....

he he

pre 13 godina

a rambovo pojacanje iz brazila je verovatno ovaj sto ga trazi policija pa mu treba neki azil,
pre ce svinje leteti preko marakane nego da dodje dobar brazilac u zvezdu, mozete da se nadate samo ovakvima poput savia i kadua

Marko_bgd

pre 13 godina

na kraju je stvarno ovaj Lukic uradio ono sto je rekao...doveo je Gasprom za glavnog sponzora...odlicno...samo napred polako i postupno...bice zvezda opet ona stara..najbolja...

CZV45

pre 13 godina

Kazes na zalost potpisao je za Dinamo?!

Onda su ovi ljudi iz santosa neobavesteni pa ga jos uvek smatraju svojim igracem.
http://www.santosfc.com.br/futebol/elenco/default.asp?c=M

Taka

pre 13 godina

Najbolji dokaz koliko je ovo vazna i dobra vest za Zvezdu je to sto se oni komentatori sa teskim kompleksima mogu izbrojati na prste jedne ruke. Ranije se nije moglo ziveti od njih.

:-)

pre 13 godina

Žarko Zečević je navodno radio u Gaspromu(doduše lansirao laž),dovodio šatro Gasprom u Partizan...
Ajde ovo ako možete copy paste

aleksandar

pre 13 godina

Gavrosi ne palite se,citam dole,neko pominje 20,30 miliona ...dobili ste 5 miliona za 5 godina,tako da to i nije nesto,tesko onom koga Rus hrani!!!

samo_realan

pre 13 godina

Skoro se nisam nasmejao kao kad sam procitao komentar ovog John Wayne-a.To je pisao sam Lukic sigurno.Ishvali covek sebe na sav glas.Ili je eventualno neki njegov visoki funkcioner.Ljudi ne vide izgleda koji su na tabeli :)))

m1989

pre 13 godina

I da nema Gasproma sever ce ove godine biti pun.Hvala bogu da je ispalo sve ovako,ovu srecu ne mogu opisati,BRAVO LUKICU,pokazi
svim ljudima da je ZVEZDA SVETINJA, kako se bori za nas klub,dokazi da nisi obicna lopina koga samo interesuje novac,pokazi da je Zvezda sve napravila i da smo mi njeni vojnici do groba.

zvezda mi je sve

pre 13 godina

JEDNO VELIKO BRAVO!!! OVO SAM CEKAO.........sad moramo da zapnemo mnogo vise,da svaki cent ima namenu,i da ne zavrsi u dzepovima nekih iz uprave,sto nije nemoguce!!

tommy

pre 13 godina

Bez obzira sto sam partizanovac, voleo bih i da Zvezda ide napred, ne sumnjam da su Lukic i naprimer Savic veliki srbi i da zele svojoj drzavi i svom klubu najbolje, sumnjam u njihovu sposobnost... Zeleo bih da gresim i da dobijemo veliku Zvezdu koja ce zajedno sa Partizanom i drugim klubovima povesti nas fudbal napred... Sad Rusi... Zeleo bih da gresim ali Rusi... Nazalost koga rusi brane... Zato smo i spali na ovako niske grane i umesto 30 imamo valjda 10 miliona srba... Ne zaboravite da naprimer da jedna mala Slovenija ili mala Austrija pojedinacno imaju vece investicije nego velika bratska Rusija... Ne zaboravite kako su kupili NIS... Posle 100 godina ruske izdaje, ne znam zasto jos uvek imamo takva osecanja prema njima... Ja nemam... Ne zaboravite da je u Zvezdi bila jedna jaka Toyota ali se povukla, sve je u novcu... Da je Zvezdu "kupio" neki Roman, to da ali ogromna i spora firma je samo... Voleo bih da gresim ali... Zao mi je ako kvarim vase odusevljenje, sa strane se bolje vidi...

Ardwick

pre 13 godina

@ Iščupaću radijator,od sad se grejem na drva!!!
(Leskovac Grobar, 9. jul 2010 13:52)
Ma nemoj da cupas radijator...trebace ti i radijator i drva kad do godine u maju bude nekih -15!

nenad

pre 13 godina

ni ove sezone ne bih trebali imati ne znam kakva ocekivanja od Zvezde jer nema mnogo vremena do pocetka sezone.Ako Gasprom zaista ulozi neku znacajniju sumu,opipljivi boljitak se moze ocekivati za sezonu,dve...

Sommerset

pre 13 godina

Svaka čast za upravu kluba i gospodina Lukića. Moram da priznam da nisam baš bio oduševljen kada je došao na čelo kluba, ali ovo je zaista velika stvar. Još kada bi doveli respektabilnog trenera, gde bi nam kraj bio??!!

David

pre 13 godina

Prvo moraš da znaš nešto da mi mogao da laprdaš.

"FK Crvena zvezda je u četvrtak 8. jula potpisala petogodišnji ugovor sa TV Foks, po kojem će ova televizija imati pravo da u toku prvenstva izabere deset utakmica i emituje ih na svom programu. Pored tih mečeva, Foks će prenositi i "večiti derbi. Crvena zvezda namerava da u dogledno vreme u saradnji sa TV Foks omogući i prenose svojih prijateljskih, ali i utakmica sa priprema."

Dakle nemoj da lupetaš.

dusan

pre 13 godina

Nazalost nalazi se na zvanicnom sajtu Dinama.
http://www.fcdynamo.kiev.ua/en/dynamo/news/30402.html
To medjutim ne znaci da je taj na probi losiji od njega.Ja verujem Rambu,ako ga je on poslao sigurno je da vredi.

joj koliko lupetate!

pre 13 godina

@(David, 9. jul 2010 16:29)
Nisu prodali prava za sve svoje utakmice nego samo za veciti derbi 23. oktobra!
ne siri lazi!

[]

pre 13 godina

kad sam video da spominjete brazilca andrea i ganijca(ako se tako kaze) shillu pogledao sam ih u football menageru 2010,znam da mnogima deluje smesno kad neko spomene ovu igricu,ali verujte da su ocene tim igracima davali najbolji skauti na svetu..Andre je 90 god pise da mu je cena 1.7 miliona evra mada to treba uzeti sa rezervom jer su cene cesto nerealne u fm 2010,ima solidne ocene..dok je shilla 83 god slobodan je igrac i ima strasne ocene,bas sam se odusevio kad sam video kakav je igrac.Dakle sto se mene tice shilla pre andrea,ne bi morali da placamo obestecenje a dobijamo veoma dobrog i iskusnog fudbalera.

Deki

pre 13 godina

Reći ću ovo:Schalke 04,vicešampion Nemačke titula im je izmakla u poslednjim mečevima i pripala (supermoćnom) Bayern-u,znači vratili se u vrh evropskog fudbala.Felix Magath i pregršt dobrih igrača garantuju dobru sezonu u Ligi šampiona i prvenstvu.Sponzor kluba-Gazprom.Zenit,pravo niotkuda (ko je još čuo za njih pre nego što su ih naftaši uzeli pod svoje) postao prvak Rusije,osvajač Kupa UEFA,izbacio desetinu igrača vrhunskog kvaliteta,pomenuću Arshavin-a,Pogrebnyak-a,Kherzakov-a,Denisov-a,Danny-a...koji su harali evropom rukovođeni proverenim trenerskim imenima poput Advocaat-a,i sada Spletti-a.Sponzor kluba-Gazprom.Znači,čega god su se dotakli NAFTAŠI,napravili su čudo.E sad pitanje za sve bolom skrhane komšije:Pa kako smo mi to prevareni,izigrani,napaljeni,izmanipulisani?i to masno...Jedino što će biti masno jesu naši brkovi,dok vama nesrećnicima predvidjam duuuugiii(čitaj petogodišnji) post.Toliko od mene,NAPRED ZVEZDO!

Andrya

pre 13 godina

Odlicna vest...bravo Lukicu....samo puni kasu....sad kad smo i to resili da dovedemo jos nekog igraca....nadam se da ce to biti Andrija Kaludjerovic,jer je najbolji spic u nasoj ligi i valjao bi neki kvalitetan vezni igrac!!!Sastav ekipe za sledecu sezonu:
Stamenkovic-Vilotic-Djordjevic-Ninkov-Tosic-Isah-nadam se neko dobro pojacanje-Koroman-Lazovic-Jevtic-nadam se Kaludjerovic.

GrobarCG

pre 13 godina

"Mali" Partizan če opet da vam drži lekcije i ovo sponzorstvo će da vam služi da potkrpite neke dugove! Znate li koje je pare imao Dinamo Zagreb samo od transfera(oko 60 milona).Pa gdje je sada? Zar ne kapirate da će neko da se fino napuni para iz uprave i onda da zbrišw.Svi znaju da od jakih timova i jakih liga nema ništa još min.20 godina.Pa uložite i 100000000 i opet ništa ,jer nema kvalitetnog sportskog,medijskog i infrastrukturnog okruženja...

aca

pre 13 godina

@(aca, 9. jul 2010 14:51)

Ne, Zeka je u Jugorosgas-u, ali i Gaspromnjeft i gore pomenuta kompanija su "cerke" Gasproma.
(DejanNS, 9. jul 2010 15:10)

Pa da, Zeka i Bjeka čekaju da počne privatizacija u sportu pa da pazare sve što može da se uzme za male pare.

CirrusMinor

pre 13 godina

Pre neku godinu je danski FC København (zvanicni podaci kluba), ucescem u LS zaradio 90 miliona dkk., ili tacno 12 miliona €. Dakle, to je kao da se prodaju 4 Lekica godisnje. Iz ovoga se moze izvuci jedini logican zakljucak: tim ne sme da se raspada svake godine. Oformiti kostur tima, kupiti neophodne igrace, dovesti jakog trenera i sledece godine pokusati uci u LS. Igrace vezati 4-5 godina, i ne zaletati se sa prodajama cim se za nekoga ponudi 1-2 miliona €. Niposto ne prodavati mlade supertalente, jer ako pogledate, najvredniji igraci svakog velikog tima su bili BESPLATNI! Koliko je kostao Ronaldo kada je dosao u MU? Koliko Messi? Koliko je MU zaradio na Ronaldu? Prakticno, sve ono sto je tom igracu ikada platio sto kroz plate sto premije, i plus zaradio na njemu. Koliko je Ronaldo DONEO Unitedu osim transfera? Dakle, ne ponasati se kao izgladnela vucubatina koja ce za parce hleba i salame prodavati ono sto vredi bogatstvo, vec napraviti tim koji ce igrati 4-5 godina u nepromenjenom sastavu, uz redovna pojacanja. Sad kad imamo Gazprom kao generalnog sponzora, i ogromnu energiju Zvezdine uprave i navijaca (pogledajte samo koliko ih je dolazilo da gleda Zvezdu prosle sezone), cilj mora biti EVROPSKA ZVEZDA, koja ce svake godine igrati u LS. Jer ako budemo prodavali igrace sa vec 16-17 godina, a o nesto starijima da i ne govorim, nikad necemo moci oformiti TIM, a zarada i Liga Sampiona ce biti u domenu fantazije. Cestitke Lukicu od navijaca koji pamti Zvezdu jos iz sedamdesetih godina proslog veka, i kome je ovakva (jucerasnja slaba) Zvezda razocarenje. Zvezda MORA da nastavi tradiciju, jer smo mi Zvezdasi NAVIKLI DA GLEDAMO najbolje svetske klubove. Zvezda kao akcionarsko drustvo milionske armije navijaca, na principu real Madrida ili Barcelone, uz ovaku upravu, sponzora, i armiju navijaca, je moj san.

GrobaR

pre 13 godina

Prosle sezone ste prozivali Toleta , ove one ali niste imali kvlitet za titulu. Zato ove sezone sam siguran da osvajate titulu 100 posto, uz par pojacanja i stvarno odlicnog sponzora i zasluzujete ! Nemam sta drugo da kazem nego svaka cast na sponzoru!

CirrusMinor

pre 13 godina

Pre neku godinu je danski FC København (zvanicni podaci kluba), ucescem u LS zaradio 90 miliona dkk., ili tacno 12 miliona €. Dakle, to je kao da se prodaju 4 Lekica godisnje. Iz ovoga se moze izvuci jedini logican zakljucak: tim ne sme da se raspada svake godine. Oformiti kostur tima, kupiti neophodne igrace, dovesti jakog trenera i sledece godine pokusati uci u LS. Igrace vezati 4-5 godina, i ne zaletati se sa prodajama cim se za nekoga ponudi 1-2 miliona €. Niposto ne prodavati mlade supertalente, jer ako pogledate, najvredniji igraci svakog velikog tima su bili BESPLATNI! Koliko je kostao Ronaldo kada je dosao u MU? Koliko Messi? Koliko je MU zaradio na Ronaldu? Prakticno, sve ono sto je tom igracu ikada platio sto kroz plate sto premije, i plus zaradio na njemu. Koliko je Ronaldo DONEO Unitedu osim transfera? Dakle, ne ponasati se kao izgladnela vucubatina koja ce za parce hleba i salame prodavati ono sto vredi bogatstvo, vec napraviti tim koji ce igrati 4-5 godina u nepromenjenom sastavu, uz redovna pojacanja. Sad kad imamo Gazprom kao generalnog sponzora, i ogromnu energiju Zvezdine uprave i navijaca (pogledajte samo koliko ih je dolazilo da gleda Zvezdu prosle sezone), cilj mora biti EVROPSKA ZVEZDA, koja ce svake godine igrati u LS. Jer ako budemo prodavali igrace sa vec 16-17 godina, a o nesto starijima da i ne govorim, nikad necemo moci oformiti TIM, a zarada i Liga Sampiona ce biti u domenu fantazije. Cestitke Lukicu od navijaca koji pamti Zvezdu jos iz sedamdesetih godina proslog veka, i kome je ovakva (jucerasnja slaba) Zvezda razocarenje. Zvezda MORA da nastavi tradiciju, jer smo mi Zvezdasi NAVIKLI DA GLEDAMO najbolje svetske klubove. Zvezda kao akcionarsko drustvo milionske armije navijaca, na principu real Madrida ili Barcelone, uz ovaku upravu, sponzora, i armiju navijaca, je moj san.

shone0709

pre 13 godina

Ljudi,stvarno sam srecan zbog ovoga!Najlepsa vest od kada je Lukic na celu,ali mislim da ipak treba da se napravi neki rezultat da bi ih dizali u nebesa.Jel se slazete?

mile lojpur

pre 13 godina

André Felipe Ribeiro de Souza se na transfermarketu i dalje vodi kao igrac santosa

http://www.transfermarkt.co.uk/en/andre-felipe-ribeiro-de-souza/profil/spieler_104509.html

поздрав звездаши требиње

pre 13 godina

ал сте дигли фрку око тог бразилца ако је так добар дат ће свак по еуро па ће га доведемо

Žao mi vas je

pre 13 godina

Ovo Rusima nije trebalo... Ulagati u bunar?
(Nikola, 9. jul 2010 16:34)

-------------

Pa gde si bio da ih upozoriš? Nego se tek sad javljaš. Jak si mi ti štih.

Buahahahahaha

Niksicko pivo

pre 13 godina

(realan navijac za dobro srpskog fudbala, 8. jun 2010 14:38)
(John Wayne, 9. jul 2010 12:50)

Svaka vam cast za komentar. Nadam se da je istina vezano za Dragutinovica i Lazetica. A predlazem Lukicu da kupi Moreiru, Racu Petrovica cisto radi reda, da ih stavimo na klupu i da voze one traktore za popravku trave. Ima se tih para sad. xD

nik

pre 13 godina

sto se malog brazilca tiče nije potpisao za dinamo jer tamo počinje sezona a njega nema na spisku igrača,ako stvarno dodje kod nas to bi bilo najverovatnije najveće pojačanje jer se zna da ukrajinci imaju dobar skauting i ako je on povezivan sa dinamom znači da stvarno vredi.
Ako dodje milovanović,možda dragutinović i ovaj brazilac onda samo ostaje još trener jer ne mogu da zamislim ovakav tim a ovako loš trener.takodje ne treba preterivati sa igračima mislim da njih 5-6 bi moglo i da ide(bogdanović,ignjatijević,mugoša(doduše nije igrao ali mislim da on nema mesta sigurno),blažić,...)a da treba ostaviti prostora i za mlade igrače pre svih lazović i mali crnogorac vešović a onda i za omladinski pogon.
Sve u svemu očekujem još veću podršku nego prošle sezone i ozbiljan napad na ligu uefa.titula u toletovoj ligi? nadam se da će gasprom nadgledati dotičnog gospodina i ako nizbog čega drugog onda samo zbog njega mi je drago što smo dobili ovakvog sponzora.
SVI NA SEVER

Red bull

pre 13 godina

Kakvih glupih komentatra grobara,Pa da Gazprom ulozi i milion dolara na godinu to je za nas velika lova.Ali sta cete vgelike firme idu uz veliki klub. Licno sam bio prisutam na potpisivanju ugovora.Ministar Skundric,predstavnik Gazprompa i direktor NIS-Gasprom Srbija.Ugovor potpisan na pet godina. Esada pitanje za JSD Partizan ko se za vas interesuje . NIKO. Dokaz da je Zvezda bez obzira na treunutnu situaciju ipak za nase klubove svetski tim. Oni koji su do sada pljuvali Lukica da se sada javno izvine. Dobar posao i buducnost je pred nama

Mirko

pre 13 godina

Dva razlicita sveta dva razlicita kluba.Tako je i tako treba da ostane.Jedan veliki najveci i po evropskim pravilima a drugi samo komsija tog velikog kluba.Svima onima koji su imali ikakvu sumnju u lukica reci cu sledece:Ja sam na severnoj tribini od 1985 i secam se vremena kada je Lukic subotom igrao u omaldincima i subotom navece na voz sa navijacima pa za Zagreb ili Split.Oni kojima je Zvezda na srcu znace o cemu pricam a ovi koji ne shvataju nemaju pojma ni sta je SPC,Cirilica,Srbija.Nema veze neka,ostanu nase drage komsije.

Boki

pre 13 godina

Ipak sam pogresio,presao je andre u dinamo kiev samo prelazi od 6 avgusta pa ga nema na spisku

Evo ga i link
http://en.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=1499541.html

marko

pre 13 godina

Fantazija je da Souza iz Santosa dodje, ali bi se isplatilo, decko jos nije napunio 20 godina, vredece puno, nije otisao u Dinamo, ali ja sam siguran da mi nemamo 5-6 milki za njega.

Sto se tice Gasproma ne sumnjam da je ugovor dobar, ali ne mislim da se radi o vise od 15-20 miliona za 5 godina, sto je opet dobro.

M

pre 13 godina

ovo za Souzu nije tacno, pise da je u junu potpisao za Dinamo Kijev za 8 miliona evra...
(brazilac, 9. jul 2010 15:34)

Mozda nije tacno ali njega nema ni u Dinamu Kijev...
link: http://www.fcdynamo.kiev.ua/en/dynamo/news/30482.html

sale

pre 13 godina

Ja sam cuo da andre dolazi na jednogodisnju pozajmicu, verovatno sa pravom na kupovinu sledece godine kad se klub finansijski malo stabilizuje od clanarina, sponzora i prodaje viska igrackog kadra

RIO

pre 13 godina

Sve je to lepo i sjajno,ali dzaba i pojacanja i pare ako ne dovedu novog trenera.Dostanic je smesan trener,i sa mnogo jacom ekipom nece napraviti nista.Ajde sad dovedite ozbiljnog trenera dok ne bude kasno...

mirko

pre 13 godina

ovo me podseca na stratesko partnerstvo luk oila i kkcz.... sad se vidi sta je od toga bilo.... i tamo su u upravi bili kleut i ekipa oko vesica

bellagio011

pre 13 godina

•Posle ovih lepih vesti jos da dodam;

U Zvezdu dolazi na probu napadac André - André Felipe Ribeiro de Souza iz Santosa
(provereno, 9. jul 2010 14:26)

na zalost decko je pre par dana potpisao za Dinamo Kijev....fenomenalan igrac, ali na zalost nece doci

FC Dynamo Kyiv
On 15 June 2010 the 19-year old Central forward left FC Santos and joined for €8 million to Ukrainian club FC Dynamo Kyiv
p.s. na wikipedia sam ovo procitao

Lemi

pre 13 godina

Nadam se da je sad jasno svima zasto je ZVEZDA najveci STUB srpstva i najveci srpski BREND.
(STOJAN, 9. jul 2010 14:59)

Hmmm ... ne ... zasto majke ti!?


'Novčana vrednost ugovora između Gazprom njefta i Crvene zvezde je poslovna tajna. Sa zadovoljstvom mogu da kažem da je u pitanju najbolji sportski ugovor ikada napravljen u Jugoistočnoj Evropi.'
Ahahahaha, kakav idiotluk!
Kako Lukicu mozes znati da je najveci kada pojma nemas koliki su ostali ugovori po JI Evropi posto su svi poslovna tajna!?
Majko mila, kakva jeftina demagogija za lozenje priglupih.

IVAN PFC

pre 13 godina

Svaka cast upravi FKCZ. Licno mislim da se radi o ugovoru od nekih 30 milliona, znaci 6 milliona u sezoni. Sto je za nas Fudbal vise nego dovoljno. Nadam se da ce i moj Klub nekada naci pravog Sponzora, a sa malo srece mozda i Investora.



Pozdrav svim ljubiteljima fudbala

David

pre 13 godina

Razmišlajo sam se kako da okarakterišem ovo i zaista ne mogu da smislim adekvatnu reč.
To što su Rusi došli nakon godinu dana, može nam reći dosta stvari. Gazprom se za to deblo spremao. Svi znamo kakva je to mašinerija i da sa njima nema šale. Samim tim što je podpredsednik komanije potpisao ugovor može nam reći ko je zapravo došao. Dosadašnji sponzori Toyota i te fore su u stvari bile domaće firme sa licencama za određene proizvode, ovde je u pitanju sam vrh svetske kompanije. Razlog što su došli tek nakon godinu dana je taj što su hteli da se uvere u to da Zvezda može da funkcioniše i posluje kao svaki ozbiljan klub. Nakon duga, kosolidacije i ma šta ko pričao odlično osvojenog drugog mesta u ligi sa igračima od po 50000 eura je njima ulilo nadu da u našoj zemlji postoji kvalitet i da je uspeh moguć. Prodaja smešnog igrača (Lekić) za 3 mil. eura je takođe pokazala da ovde može debelo i da se zaradi. Odlazak Lazetića je sigurno bio deo zahteva, jer su sigurno pročešljali sve papire i sve ugovore, kada su videli platu bivšeg kapitena i kvalitet sigurno su tražili preispitivanje ugovora. Budite sigurni da dok je Gazprom uz Zvezdu neće biti sumnjivih i basnoslovnih ugovora koji nemaju pokriće, a ako ih bude Gazprom će otići. Najveći deo posla je ovde odradio Zvezdin marketing tim, zaista je neverovatno šta su ti ljudi uradili za godinu dana. Vratili su navijačima volju i veru u bolju budućnost. A naravno gde ima publike tu ima i dobrog sponzora. Tv prava su takođe nešto u čemu je Zvezda uspela da pobedi konkurente. Prvi klub koji je poptisao ugovor o ustupanju prava prenosa njenih utakmica s jednom tv stanicom u ovom slučaju tv fox. Tu smo sigurno dobili neku sumicu, ali dobili smo nešto mnogo veće od toga a to su nova sponzorstva. Niko neće doći negde gde ne može da se dobro izreklamira. Još jedno zapažanje je vrlo bitno. Dakle biće ovo dobra decenija :)

Brazil

pre 13 godina

Andre Felipe Ribeiro de Sousa NIJE potpisao za Dinamo Kijev.
Da jeste valjda bi ta vest bila na zvanicnom sajtu ukrainskog kluba.
http://www.fcdynamo.kiev.ua/en/dynamo/players/

Ne znam nista o njemu jer ne pratim Brazilsku ligu ali cim dolazi iz Santosa i cim se za njega interesuje Kijev znaci da vredi!!! Videcemo.
Samo ne znam zasto niko ne govori o pojacanjima na poziciji golmana. Ej bre pa Stamenkovic je rupa na golu. Setite se golova na derbijima, gol protiv Mladog radnika te nesigurne intervencije protiv hajduka Kuli. Zar s njim mislite da idemo u evropu???

Bole

pre 13 godina

Sve je ovo zbog olaksanih kvalifikacija za ligu sampiona. Dovoljno je da malo ulozis u klub sa ovih prostora i bices u velikom plusu (ako se plasiras u LS naravno).
Nadam se da ce u Partizanu imati odgovora na ovo u narednih par sezona

Boki

pre 13 godina

Souza nije u Kievu,to je greska na wikipedi-i,mozete da pogledate i igrace na sajtu Dinama tamo ga nema,jos je u santosu
Necu da letim u nebesa zbog ovog moguceg transfera,videcemo,meni je iskreno nerealan ali ko zna,daj boze da je istina,a ovaj drugi sto se pominje igra na mestu centralnog odbrambenog

Partizan šampion,a ko bi drugi !?

pre 13 godina

Oticice oni isto kao i Toyota,a na kraju se nece znati ni ko kosi ni ko vodu nosi.Ovo bi u nekoj zemlji gde su privatizovani klubovi bila extra vest,extra posao,a kod nas je extra posao samo za lesinare u srpskim klubovima koji ce moci da uzimaju kako hoce.Ja ne ocekujem nishta spektakularno od zvezde niti ocekujem neke rezultate ni sad ni u narednih 2,3 god.Mislim da to nisu neke bog zna koje pare,nego neka sica u odnosu na Shalke i Zenit,ali videcemo,shta ce i kako ce biti.Pare nisu sve na svetu,dokaz za to je Real Madrid i dokaz za to je KK Partizan.Mrzim te price josh nishta nije pocelo,a vech je svi vide u vrhu evrope i slicno,nema od tog filma nishta.

Pozdrav svima

DUSAN

pre 13 godina

Ovo je veliki dan za sav sport u Srbiji.Sigurno je da rusi ne zele ime na dresovima u borci ili mladenovcu vec u ligi sampiona.
Ova prica za Andrea je malo pretenciozna jer sam citao da je otisao u Dinamo Kijev uz obestecenje od 8 miliona.Sigurno je da ce biti pojacanja ali ne verujem vec ove godine takvih.Ali ko zna...

VETERAN

pre 13 godina

Lukicu, u ime nas nekoliko stotina zaludjenih navijaca KK CRVENA ZVEZDA molim te pomogni ih malo finansijski kako bi mogli da sledece sezone udjemo bar medju prve cetiri ekipe u Jadranskoj ligi i igramo finale nase lige sa HEMOFARMOM.
ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE

Jovica

pre 13 godina

Podzavam fudbalske klubove u Srbiji ako pocnemo da prodajemo fudbalere u nekeki drugim i bogani klubovima koji su bogati ili jos gore je od toga sto neki fubbaleri igraju samo jednu sezonu i prodaju se.. zasto se prodaju a neigraju vise sezona da se da bi se bolje uigrali i stvorili doba club mozda odah mozda ima bolji uspjeh u Evropi..Ovo misljenj ne odnosi se KK Crvenu Zvezdu nego na sve fudbalske klubove,ili mozda bi se mogli ugledati na Dragana Djajica da clubovi u Srbiji bare malo sublizni kao KK CZENA Zvezda 90-tih. Dobro je poznatu da u KK Crvenoj Zvezdi nije bilo ni jednog stranog porekla jedino Srpskog porekla bio Mijodrag Belodedic a imao je drzeljastvo Rumunsko. Nevredi jak sponzor ako nema pozitivnih rezultata...

palite se na gurku..

pre 13 godina

Evo zasto se ne saopstava cifra. Iz "pouzdanih" izvora, 100, 30.... miliona.. pa ce biti 50, 20, i idelano da se pumpaju navijaci. Da li vi kapirate sta moze da se uradi sa budzetom od 6 miliona po godini u marketinske svrhe!!?? To je toliko nerealno, bar da igra Zvevda u Ligi šampiona, pa onda da se poveruje.. ha,ha nego zbog Jelen Super lige i Lav kupa. Investiraju u sponzorstvo da bi lakse prodavali svoje proizvode za koje su monopolisti u Srbiji ili možda što će Zvezda igrati po Evropskim metropoloama!! He, he... Dok se ne izadje sa konkretnom cifrom i dinamikom placanja i u koje svrhe.. ovo je jos jedna sibica experata iz KK.

Lignjoslav

pre 13 godina

U Zvezdu dolazi na probu napadac André - André Felipe Ribeiro de Souza iz Santosa i Ganac Illiasu Shilla koji je bez kluba.
(provereno, 9. jul 2010 14:26)

Ako je ovo tacno, bice to najbolji transferi u poslednjih nekoliko godina!
Ne vidim kako bi Andre dosao kod nas, a da tu Rambo nije reagovao..:)
U svakom slucaju, DAJ BOZE!!

bio sam skeptik priznajem

pre 13 godina

Lukicu majstorcino, samo ti par stvari zameram ( Adzic i Dostanic ) , ostalo si doktorski odradio. Moram reci da nisam ispocetka verovao u tebe, ali ovo sto radis je za svaku pohvalu.

KRAAAAAJ CIRKUSA

pre 13 godina

Cika Tole huhuhuuuuuuuuuuuu,cujes to??? Toliska huhuhuuuuuuuuuuu,osecas,huhuu,znas sta je to? To ti RUSI duvaju za vratom!!!!! Bices manji od makovog zrna,ima da igras kako Rusi sviraju!! Dosao je kraj cirkusu koji si pravio svih ovih godina. Neces smeti ni da pomislis ,a kamoli da kupis neki bod,nekog sudiju!!! Poznato je da su direktor GAZPROMA I medvedev kumovi,ima brate da te nema Toliska!!!!!! Rusi su Rusi,sa njima nema trte mrte,sa njihovim kapitalom se ne igra niko,ima da ti ruski gas na usi izadje

uros

pre 13 godina

Bravo upravo , bravo Lukiću ali moram da čestitam i Rusima što su uložili u najveći srpski brend. Oni su sponzori Zenitu i Šalkeu ali za te klubove mi smo institucija, za razliku od njih mi smo evropski i svetski šampioni!!!

ssss

pre 13 godina

Andre je već potpisao za Dinamo iz Kijeva, tako da od tog posla nema ništa.
http://www.transfermarkt.de/de/andre/transfers/spieler_104509.html
A za ovog drugog nemam pojma.Nisam siguran koliko nam treba i kakvog je kvaliteta.?

Flynn

pre 13 godina

"To je strateško partnerstvo između najvećeg ruskog privrednog brenda i najvećeg srpskog sportskog brenda..."

Najveci brend i stub srbstva, znao je Lukic onomad sta prica. Osim finansijskih sredstava, vazno je to da su na celu Gazproma mocni ljudi koji nece dozvoliti nekom Toletu da nastavi da hrani ego grobara ukradenim titulama.

brazilac

pre 13 godina

U Zvezdu dolazi na probu napadac André - André Felipe Ribeiro de Souza iz Santosa i Ganac Illiasu Shilla koji je bez kluba.
(provereno, 9. jul 2010 14:26)

http://en.wikipedia.org/wiki/Andr%C3%A9_Felipe_Ribeiro_de_Souza

ovo za Souzu nije tacno, pise da je u junu potpisao za Dinamo Kijev za 8 miliona evra...

Realno

pre 13 godina

Ako ovo nije samo mazanje ociju javnosti i nama navijacima, onda ce se klub pre svega resiti dugovanja i dovesti pojacanja. Dok to ne vidimo, sve su samo prazne price.

GrobarCG

pre 13 godina

Na znam čumu sva ova euforija kada ni sami ne znate koliko je novca predviđeno za vas...Sigurno ne previše! Pa znate li vi gdje je srpska liga u odnosu na Bundes ligu i rusku ligu?Zar vjerujete da če neko da se rasipa...A znate da neki naši igrači su bili i biće skuplji, nego vaš sponzorski ugovor!? Zato se smirite da se ne bi još više razočarali...Prošle godine sam čuo da su htjeli da vam preimenuju stadion u Gasprom arenu za pola milona pa malo razmislite...

Milan Sd

pre 13 godina

Nisam siguran,ali mi smo jedinstveni po mržnji i da se sve ugasi samo da bi ceo život bili "oni" na vrhu..Alo miševi došlo naših "5 minuta"..Shvatite da ste mnogo mali za nas-kada je fudbalu pitanju..Nikada nisam komentarisao vest groblja,jer mi kultura i kućno vaspitanje to nalaže..E,sad na deci je da pljuju svaku našu informaciju,jer za poslednjih nedelju dana može slobono da se kaže sve same bombe od informacija SA NAŠE STRANE-stvarno groblje izvinite što nemate ništa specijalno interesntno pa morate sa nama da se smarate.Takođe pozdrav i za normalne grobare koji pozdravljaju ovakvu informaciju..ZVEDA JE ŽIVOT SVE DRUGO SU SITNICE!!!!

zivim za sever

pre 13 godina

@samo zabrinuti posmatrac Delija, 9. jul 2010 14:54)
nemoj pisati gluposti kad nisi obavesten, ovi ljudi ama bas nista nemaju sa KK

Revizor

pre 13 godina

Kad je sve to tako divno i bajno zasto ne kazete koliko ste para dobili. Samo oni koji imaju lose namere i zele da muljaju kriju takve informacije. Ma muka mi je vise od svih vas domacih sportsko-privredno-mafijasko-muljackih ekipa.

divac

pre 13 godina

jednu stvar bih voleo da vidim...a to je struktura mozga ovih što od lukića prave Mesiju i spasioca,ja ne mogu da verujem...kakva iluzija...KOLEKTIVNA TERAPIJA KAO REŠENJE...čekajući lukićevo saopštenje...

provereno

pre 13 godina

Posle ovih lepih vesti jos da dodam;

U Zvezdu dolazi na probu napadac André - André Felipe Ribeiro de Souza iz Santosa i Ganac Illiasu Shilla koji je bez kluba.

g(l)as iz rupe

pre 13 godina

kakva je ovo paljevina, vi niste normalni, jel ste zaboravili ko je sampion, ljudi ovo je za nas dobro-malo konkurencije da podignemo kvalitetu. dovedite pantelica hehe, i zigica...

© Legalistički LJubitelj Mačaka

pre 13 godina

Biće kao i u NIS-u.
Od deset čalnova uprave 9 će biti Rusi.
Tako vam (nam) i treba.

'Besim se ako Rusi brže-bolje ne kupe Zvezdu.

samo zabrinuti posmatrac Delija

pre 13 godina

@Kratka priča o ovcama i džemperima

Zvezdash sam, ali znajuci pare koje su u igri, i da su ljudi koji sada vode FK isti oni koji su upropastili KK moram da priznam da sam iskreno zabrinut. I ja bih voleo da je mnogo veci pritisak da finansije budu shto transparentnije... narochito zato shto fk nije privatna svojina. EH DA U OVOJ ZEMLJI IMA ZAKONA PA DA SU KRIMINALCI IZA RESHETAKA A POSHTENI DA VODE GLAVNU RECH....

Jovan

pre 13 godina

Gani se popalili...hahahahha smesno
(GROBARI Vrsac!!!, 9. jul 2010 13:44)
# Link komentara



Niste vi GROBARI, vec groBARI!!!

Ti si sa sobom na VI, kako bre mozes da se potpisujes u mnozini? Citaj bre lepo o svom groblju vesti i uzivaj!!!

Kratka priča o ovcama i džemperima

pre 13 godina

Kakve veverice. Njačete bravo a ne znate ni sumu. "Najveći u Jugoitočnoj Evropi". Pa što ne objave sumu, to nigde nije tajna. Za poreznike nije, za akcionare firme nije, što bi bilo za javnost?? Pa to bi bila stvar za pohvalu. Takav ste ugovor imali i u KK sa Telekomom, "Najveći na balkanskom delu evropskog kontinenta severne polulopte planete zemlje".. A sada ste gde? Uživam prateći kako vas rade po istom priručniku...

Branko

pre 13 godina

Lukic izgleda da je na nekim lekovima ili sam ja lud. Evropski prvak je Inter a svetski Barselona! Vi ste bili sampioni Evrope i interkontinentalni prvaci a ne svetski sampioni. Jadan klub kome je Lukic predsednik...

john rambo

pre 13 godina

Svaka cast Lukicu.
Navijam za Partizan, ali mi ne pada na pamet, da kao pre neki dan na vest o sponzoru KK Partizan, izjavljujem kako vise necu kupovati i koristiti usluge firme samo zato sto je sponzor rivalskog kluba.
Evo domaceg zadatka za "uspesne privrednike" u rukovodstvu FK Partizan!
Jos jednom sve cestitke Lukicu!

Marco

pre 13 godina

Da je Savo izabran u Partizanu dicili bi se ozbiljnim sponzorskim imenima. Da vidimo koju maglu ce sad da nam prodaju Djuric, Zeka-Bjeka, vodje navijaca i kompanija, tim se prodaje a nijedno ozbiljno pojacanje na vidiku. Nikad nisam voleo Zvezdu ali cestitke Lukicu.

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Cestitam komsinice..
Nadam se da cete se konacno stabilizovati...
Sto se tice "napaljenih'
komentara(verovatno maloletnih lica)..
Polako.. vidimo se na derbiju..pa cemo posle o tome..
KK Partizan nas je naucio da pare ne pobedjuju i to ne uvek..nego retko poslednjih par godina.. Vec sportsko znanje..
Ako mene kao Grobara saslusate
Oterajte Dostanica..
Da bi ova ulaganja imala smisla...
Najdobronamernije mislim...
Srecno u Evropi..i naravno iza nas u prvenstvu.. :D

bobanoti

pre 13 godina

Iskreno da kazem, meni je drago ako je zvezda potpisala dobar ugovor i da ce imati love. Navijam za Partizan ali ako Rusi daju lovu, a bude je za skole fudbala, pojacanja itd. i lova ne ode u dzepove vacarosa onda to pozdravljam. Voli sebe, postuj druge!

iskren grobar

pre 13 godina

Jesam grobar i jeste me ova vest dotukla do bola,nisam kao ostali grobari da se pravdaju i da pisu ovakve gluposti koje citamo,iskreno nisam iskompleksiran,ali mi je krivo i ne mogu da verujem. Mislio sam da do ovoga nece doci,plasio sam se da ne dodje do ovoga jer dobro znam sta su Rusi,gde oni udju i uloze kapital hoce vrh,usli su u Zvezdu i sigurno ce da nameste Evropski klub i zato me boli.Ne volim Zvezdu ni da vidim ni da cujem,ovo je za mene najveci udarac posle Barija i bas me briga kako ce komentarisati ovaj moj komentar mnogi grobari ja sam za razliku od nji realan i iskren.sdeo sam i sa strahoim otvarao svaki dan sportske stranice na B92 plaseci se naslova:partizan prodao ovog ili onog ili odlazi i X iz partizana,dok sam sa druge strane gledao vracaju Koromana,mozemo mi pljuvati do sutra tog Koromana,mozemo ga mrzeti ali covek igra fudbal i sa njim je zvezda duplo jaca,zatim dosao Tosic,hoce MilovanovicA PA CITAM I TU NIJE KRAJ POJACANJIMA,PITAO SAM SE ODAKLE"? Plasio sam se ovoga sto sam danas procitao,ali na zalost i na moje zaprepascenje,RUSI BRACO DOSLI DONELI MILIONE I VIDECETE STA CE NAMESTITI OD ZVEZDE. A nas Djuric? Prodaje li prodaje,ne ulaze nista,pogledajte gde smo,pogotovo danas! Pljuvao sam Lukica,smejao se,a sada samo jedan komentar: Svaka cast Lukicu!!! A nasi,gledajte i ucite se kako se posluje i kako se bori za ono sto volis!!

STOJAN

pre 13 godina

Nadam se da je sad jasno svima zasto je ZVEZDA najveci STUB srpstva i najveci srpski BREND. Zahvaljujem se Gospodinu Lukici i svim ostalim koji vode nasu ZVEZDU sto rade sve da nasa ZVEZDA opet zasja evropskim i svjetskim sjajem. Braco Rusi dobro dosli u ZVEZDU, klub slavne istorije sa evropskim i svjetskim trofejima cime bi trebao da se ponosi svaki SRBIN. ZVEZDO nasa najmilija tebe vole BEOGRAD i VOJVODINA, a vole te KOSOVO i SUMADIJA, ZVEZDO tebe voli cijela SRBIJA jer ti si ZVEZDO SRPSKA SVETINJA najsvjetlija. Tebe ZVEZDO vole i SRPSKA CRNA GORA i REPUBLIKA SRPSKA jer ti si ZVEZDO najveci STUB SRPSTVA. ZVEZDO vole te ZVEZDASI iz svih krajeva svijeta i svih obala mora, tobom se ZVEZDO ponosi cijela SRPSKA DIASPORA. ZVEZDO tebe vole stari i mladi, a najvise te vole nasa djeca jer ti si ZVEZDO njihova buducnost i radost najveca. Volimo te ZVEZDO svom dusom i srcem punim ljubavi, strasti i divljenja jer ti si ZVEZDO odlicje CASTI i POSTENJA. ZVEZDO tebe vole najhrabriji mladici i najljepse zene nase otadzbine svete, a mrze te samo groBARI kojima smeta sto si bila SAMPION Evrope i svijeta. ZVEZDO oduvijek smo te voljeli, a najvise te volimo sada jer ti si ZVEZDO simbol i ponos naseg grada BEOGRADA. ZVEZDO tebe vole svi, a vise od svih te vole tvoje vjerne DELIJE, jer ti si ZVEZDO najveci srpski BREND i ponos nase majke SRBIJE. SA VJEROM U BOGA, ZVEZDU I MAJKU SRBIJU-STOAN!

zivim za sever

pre 13 godina

@ Iščupaću radijator,od sad se grejem na drva!!!
(Leskovac Grobar, 9. jul 2010 13:52)
haha kralju.....ma i drva cemo da vam uzmemo, palicete vatru jos malo da se zagrejete!!!

NOWITZKI_CT

pre 13 godina

E tako...jes da vas ne mogu ocima vidjet,al ste nam ga ovaj prelazni rok rekli, ma svaka vam cast. I prosetacete se kroz domacu ligu, a i u Evropu mozete nesto napravit...a moj Partizan, eh tuga i jad kakvi nam lopovi sjede u upravu... sad kad zvijezda pocne da osvaja, dako se dignemo mi Grobari, da maknemo bagru s vlasti, mada tesko... jedva cekam novu sezonu u kosarci, a sto se fudbala tice-veliki sam skeptik

CirrusMinor

pre 13 godina

SAD je sansa da se MOJA ZVEZDA uredi kao recimo Real Madrid ili Barcelona! Da vlasnici - akcionari budu Zvezdasi. Uz ovakvog sponzora i pomenutu organizaciju kluba, postali bi PONOVO evropski VELIKAN. PRVI bih kupio akcije KLUBA za koga navijam otkako znam za sebe! Molim moje Zvezdase da pune Marakanu svaki put, bez obzira da li se igra protiv Metalca ili Barcelone. ZVEZDA MORA postati akcionarsko drustvo gde se ne bi smelo dopustiti vecinsko vlasnistvo bilo kom pojedincu! Siguran sam da u dolazecoj sezonu na Marakani NECE BITI MANJE od 20.000 gledalaca u proseku! VOLIM TE ZVEZDO! SVAKA CAST LUKICU :-)!8

Ika

pre 13 godina

Znaci svaka vam cast na ovome....toliko sam se obradovao da nemam reci...i nadam se da cemo sada posle dve godine uzeti titulu i naravno da napravimo nesto vise u ligu UEFA...pa naredne godine da jurimo LS :))

Zeljko

pre 13 godina

@xCode
Tvoj komentar je cist promasaj i pokazuje da nemas pojma sta se desava i sta se desavalo u sportu na ovim prostorima! KK Partizan niko nije podrzavao, ljudi nisu imali para za avio karte! Koliko puta su trazili pomoc, niko se nije okretao, tek sad posle F4 su kao nesto pomogli! I sad treba da pripisemo sve uspjehe drzavi?? Pa da se ona pitala propao bi svaki sportski klub na ovim prostorima! Tako da o tome nemas pojma i bolje cuti... Izvinjavam se za off, ali ovo stvarno nisam mogao da precutim!

toliko

pre 13 godina

Prema nezvanicnim informacijama,ali informacijama koje su potekle iz Ljutice Bogdana 1,vrednost ugovora je celih 30 MILIONA EVRA,tacnije 6 miliona po sezoni plus premije za titule,kup i premije za svaki mec u evropi!!!!! E zato i jeste najveci sponzorski ugovor u istoriji sporta koji je ikada potpisan u ovom delu Evrope!!!

zivim za sever

pre 13 godina

@(realan navijac za dobro srpskog fudbala, 8. jun 2010 14:38)
(John Wayne, 9. jul 2010 12:50)
kapa dole, nema sta najjaci komentar ikada!!!!

Goran Superheroj

pre 13 godina

Bravo za upravu,neka nastave samo tako,pare se mogu zaraditi i posteno,kad si na takvom polozaju dovoljna su ti poznanstva,a za ZVEZDU SAMO NAJBOLJE i POSTENO,pa ce kupiti ono sto novac od podkradanja ne moze da pruzi-VECNO POSTOVANJE I SLAVU U SRCIMA ZVEZDASA KOJI NE BI NIKAD ZABORAVILI KO IH JE VRATIO TAMO GDE PRIPADAJU!!

Vanja

pre 13 godina

Nadam se da ce Gasprom imati svog covjeka u upravi kao osiguranje da ce novac ici iskljucivo u fudbalske svrhe i da niko nece moci da se "grebe" od novca koji treba da nas vrati na scenu koja je tamna dok god Zvezda ne obasjava evropsko nebo, nase sazvezdje fali.. Vraticemo se jer ljubav ce uciniti svoje, Zvezda je zivot, sve drugo su sitnice...

Djuric - krojac

pre 13 godina

Mi imamo MSI MSI MSI
Mi imamo MSI... gde je vama ???
opusteno ljudi... no sikiriki, no rasprave i svadje...
ionako nam je fudbal na zavidnom nivou :)))))

Realno

pre 13 godina

Lukiću care uvek sam verovao u tebe i sad si i mene i sve uverio da si pravi covek za Zvezdu...Zvezda šampion!!!
(Vlado, 9. jul 2010 14:10)

Uvek si verovao u njega, a sad te uverio... c,c,c... Jeftina roba.

FK CRVENA ZVEZDA

pre 13 godina

Iz pouzdanih izvora,samo uzmite ovo sa velikom rezervom....Ugovor izmedju FK Crvena Zvezda i Gazproma potpisan na 5 godina vredan je negde oko 100 miliona eura,s tim da ce GAZPROM dodatno uloziti u CRVENU ZVEZDU,u zavisnosti od rezultata.Ovih negde oko 100 miliona je fiksno,a dodatni novac ce se uloziti u zavisnosti od rezultata( ove god LIGA UEFA,kup,prvenstvo,zatim dogodine LIGA SAMPIONA)....Novac iz ovog ugovora ide i na omladinsku skolu i to ne bas zanemarljiv novac!!!! U narednih 5 godina,dakle svake sezone za kupovinu igraca,GAZPROM ce izdvajati od 10 do 15 miliona eura za kupovinu igraca,dok bi ta cifra mogla dodatno da skoci u zavisnosti od rezultata koji se postizu!!!!JOS JEDNOM,UZMITE OVU INFORMACIJU SA REZERVOM!!!

Dule Zh

pre 13 godina

Lepa vest za Zvezdu i nas fudbal svakako... Ono sto bi bilo jos lepse je da se liga malo decentralizuje i da ostali klubovi dobiju jake sponzore pa da se u celoj Srbiji igra KVALITETAN fudbal a ne ovo sto sad zovemo fudbalom i ligom.
Tu najvise mislim na jake sponzore za "moj" OFK Beograd, Vojvodinu, Radnicki Nis, Radnicki Pirot, Spartak Subotica...
Da se opet sredi omladinski pogon jer imamo nebrojene talente i liga ce biti evropski kompetentnija. Koliko god ko mrzeo/voleo Zvezdu, ovo je super vest za nas fudbal i samo mozemo da se nadamo da ce ovakvih vesti biti jos puno vise.
Samo napred!!!

Zeljko

pre 13 godina

@Dexter
Evo ja sam Grobar, ali mi molim te objasni kako to milsis da su prevareni i to MASNO? Svaka cast za Lukica, mora se priznati, sjecam se da je prije par mjeseci kad su ga prozivali "njegovi" za to da jos nije doveo sponzora rekao: "necemo bilo koga" i izgleda da je bio u pravu, samo jos da se objave cifre.. Ostaje i nama da trazim nekoga jer prava trka tek pocinje!

xcode

pre 13 godina

Jednu stvar sam zapazio. Da li drzava gura svoja dva velika sportska projekta? Prvi projekat je bio guranje KK Partizan u sam evropski vrh, u tome su i uspeli, pozdravili su mu jake temelje. Drugi projekat (koji se meni mnogo vise svidja :)) je guranje FK Crvena Zvezda u evropski vrh, sve mi nekako na to mirise, jer ne bi Gazprom ulazio u Zvezdu da nema jake drzavne garancije, jednostavno Rusi nista ne prepustaju slucaju. Mislim da ni grobari ne treba da se ljute jer imaju jedan od najboljih evropskih klubova KK Partizan, mada se meni mnogo vise dopada sto cemo imati giganta u fudbalu (Zvezda) nego sto ga imamo u kosarci...

Dragojlo

pre 13 godina

Ljudi nemo se ljutite al ja sam mislio da je ovo jos jedna prazna prica.

ODUSEVLJEN SAM .Svaka cast Lukicu i nadam se da ces dovesti jedno 2-3 ljudski igraca a ne neku boraniju, pa da igramo EL!

Vuk Karadzic

pre 13 godina

Da odmah naglasim da navijam za Partizan. Svaka cast zvezdinoj upravi na ovom potezu,i ovo ce biti veliki uspeh u daljnjem razvoju zvezde,ali ovo ce dobro doci i srpskom sportu! Nadam se da cete onda dovesti neka dobra pojacanja da gazite u ligi Evrope :) Mi da pilamo u kosarci,a vi u fudbalu.Srecno komsije!!

Yi

pre 13 godina

Ja bih zamolio ove zavidne grobare da ovde ne ostavljaju svoje komentare jer bolje da gledaju kako se polako raspadaju. Pa ovi slepci se boje da li ce da prodju Pjunik. Nemojte tako to je Prvak Jermenije. A od kad Jermeni znaju da igraju fudbal. Izgleda da su u Partizanu jos gori.

Grobar iz Australije

pre 13 godina

Svaka cast upravnom odboru Crvene Zvezde!!!!!!!!!!!!!!!!!. Nije problem pobediti slabu Zvezdu ili slab Partizan. Uspeh je kada jedan klub dobije drugug a ovaj drugi kida u evropi ili igra evropski fudbal.
Taman ce se Zvezda malo stabilizovat i opet cu pred derbi imati veliku tremu
Ove sezone ce Zvezda biti hit u Evropi kao sto sam pricao prije, pod uslovom da dodju Koroman, Tosic i ostane Ninkov. Zvezdin tim je vec sada za respekt uz dva-tri pojacanja ljudi ce se prosetati do lige evropa. Valjda ce se Djuric i kompanija malo probudit, i valjda ce rad uprave najveceg konkurenta za titule ulit snagu Partizanovoj upravi da i oni krenu da razmisljaju evropski. Jedva cekam da pocne evropska sezona naravno navijacu za Zvezdu u evropi jel vidim da ljudi se trude da naprave rezultat. Komsije u Srbiji zelim vam sve naj gore :PPPPPPPP.

Pozdrav svim Navijacima Srbije.

TOMA ZDRAVKOVIĆ

pre 13 godina

šta vredi kad ce opet u junu biti....svirajte penallll samo za nju.....opet cete zakukati na sve po vasem starom dobrom licemernom obicaju....

Милош

pre 13 godina

Када се пре отприлике 2 месеца написао на овом форуму да је Владан Лукић најспособнији и најпоштенији човек на јавној функцији у Србији у претходних 20 година, многи су се утркивали да ми се наругају. Волео бих само да се јаве сада исти ти, који су се клели да неће крочити на Маракану док ова управа води Звезду, те да нам објасне како је један такав привредни гигант решио да спонзорише клуб који воде "примитивни, необразовани, ограничени и прости Лукић и Аџић". Додаћу још и то да се спрема и улазак ФИАТ-а у клуб. Пуно поздрава!

sloba_1973

pre 13 godina

E,fala bogu da dodje neki sponzor koji je jak k'o zemlja.Dosada je bila sve neka boranija od sponzora.E,pa sad moze da se pravi tim za Evropu a ne da se sve rasproda na polusezoni ili na kraju sezone.
Od sada bar 1/4 finale lige uefa a domace trofeje nek' osvoji Vojvodina.

Tocke Grobar Do Smrti

pre 13 godina

Pa to Zeka dosao kod vas, bravo Zeko, napravi sta si napravio sa Partizanom tih godina,i sigurno ce mala zvezdica "uspeti".hahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha POZDRAV OD ZEKE ! ! !

Ja

pre 13 godina

Lukicu care svaka ti cast!!!!! Polako vracate Zvezdu tamo gde joj je i mesto. Sad ne trebate da prodate Ninkova, mozete da dovedete jos 1 EXTRA pojacanje pa da igramo zapazenu ulogu u Evropa ligi.
GROBARI sad vam ni Karadzic nece pomoci!!!!!!!!!!!!

bojan - srpsko sarajevo

pre 13 godina

Svaka cast upravi, sva obecanja su do sada ispunili... Ljudi koji obrt za 360 stepeni, od -20M budžeta, sad smo najstabilniji klub u regionu. Ovo mi je uljepsalo dan, jos samo da razbijemo Hrvate danas...

окнаргб

pre 13 godina

сад полако треба очекивати стабилан клуб.не треба нас одмах хватати еуфорија да клуб истог момента нешто мора направити у европи.степеница по степеница.неби била лоша идеја полако враћати поједине некадашње играч езвезде који још могу помоћи својим играма у клубујер на свакој позицији,поготово на позицији љевог везног и играча у средини је неопходно добро појачање

Milan PFC

pre 13 godina

Svaka cast!!! Iskrene cestitke, a sada svi koji su pljuvali Vladana Lukica sto nije nasao prosle sezone generalnog sponzora, znaju sta mogu da mu urade... Za pocetak da kleknu...

ЛАВ

pre 13 godina

Управо је званично почела операција под радним називом "ИМПЕРИЈА УЗВРАЋА УДАРАЦ"

Mickey

pre 13 godina

Znaju li oni u kakav klub ulazu??
Ocigledno ne.
Grdno ce se prevariti ako misle da ce i od CZ da naprave isto kao i npr. od Schalke 04.
Ja u svakom slucaju prelazim na grejanje drvetom/ugljem tako da znam da Bajatovic sa svojim bacuskama nece od mojih para da finansira ovaj cirkus od kluba.

Nasa snaga njima je problem najveci!

pre 13 godina

Au,pa od ovoga moze da se rikne!trebali su da upozore na ovakvu vest,da se pojedinci ne bi potresali!
Sta ce sada veseli Tole da smisli,mozda da igramo u Moskvi utakmice domaceg prvenstva?

Srbin iz Beograda

pre 13 godina

Ja neznam sta da kazem,ovo bi trebalo da bude dobro! Vladane ona tvoja stisnuta pesnica kada si dosao na mesto predsednika mi je od samog pocetka ulivala nadu da ce konacno nesto krenuti ka gore! Ovako se vraca publika na stadion,jos neko atraktivno pojacanje i bez 25 hiljada ljudi na Marakani necu da cujem...... SVI NA MARAKANU.....

Babin_zub

pre 13 godina

Svaka cast!Ovo je divna vest koja mi je ulepsala dan!
Samo ne znam sta ce Skundric tamo,muka mi je od politicara koji svuda guraju nos.

Delija

pre 13 godina

Lukicu legendo, svaki dan me obradujete! Ovo je stvarno veliki uspeh pre samo godinu dana su nam se svi smejali pricali o katancu i grupi gradjana koji igraju! A sada smo klub sa ubedljivo najvecom podrskom sa tribina, klub sa ozbiljnim timom, i klub sa najjacim generealnim sponzorom u ligi! Zaista svaka cast i ne treba sumnjati da ce ove godine prosek Delija na Marakani biti preko 20 hiljada !!! Hvala upravi..

Zima Srbia

pre 13 godina

Nebrinite braćala Grobari,mi imamo našeg velikog vodju Kim Šnajder Ila,on nam obezbedžuje dovoljno love za 0 pobeda u Evropi.Ova Zvezdina vest nas ne plaši,imamo dobre napadače,imamo lovu,sve je stabilno,sve sija!Nebrinite braćala,opet će mo da haramo Evropom!Živeo Djura,živeo veliki vodja i nas šestorica hrabrih navijača koji ga podržavamo!!!

evropskiprvak

pre 13 godina

prvi komentar pa od grobara...samo nam malerisu...pa gde bas od njih prvi komentar...Lukicu ,Adzicu pazite se neko maler ce da vas potera...cuvajte se klizavih terena hahaha...

MilosGrobarKg

pre 13 godina

Ja kao Grobaar,i to ostrasceni.Mogu da kazem da kada sam procitao ovu vest bio sam vrlo prijatno iznenadjen.Zao mi je sto neki ljudi nisu realni i nije nama riva Zvezda zbog nase sramote koja nas ceka u EU.Svi na JUG

Sale

pre 13 godina

dexter... Jel pucas od ljubomore i komplexa... Ti i tebi slicnim treba da znate neke stvari! Zvezde nije nigde bilo 2 godine ali je krenula da se budi! Krenuo je da se budi klub koj ima najvise titula, najvise kupova... Klub koj ima evropske i Svetske trofeje, klub koj je najtrofejniji na Balakanu! Probudio se iz upsavanog sna klub sa najvecim stadionom i sa najvecom armijom navijaca u zemlji! I tebi i tebi slicnim ima jedna poruka! Nasa snaga njima je problem najveci!

Iha

pre 13 godina

Dexteru jel ti tesko?
Daj boze jos vise takvih eksera ako stize kes u nasu kasu.
Ali dobro ostani ti uz tvoj mali partizan i vasu sposobnu upravu koja ekstra radi ali za nas.

Severna strana

pre 13 godina

Kome je Marakana daleko svoju godisnju pretplatnu kartu, kao i clansku kartu kluba, moze kupiti u Red Star sopu, preko puta Beogradjanke. NEMOJTE DA VAS MRZI! ! !

Markoni

pre 13 godina

Svaka vam je braćo na mestu! Ajmo sad da ispunimo Marakanu bukvalno do poslednjeg mesta i da zapevamo Kalinku u čast braći Rusima!!! Najzad finansijska stabilnost, ovo je odskočna daska za sve dalje uspehe... Doduše, ne krijem da bih više voleo Pižona za trenera umesto Ratka ali šta je tu je...:))

Srdjan

pre 13 godina

Da bi se nesto spektakularno promenilo u nasem fudbalu, jednostavno nije moglo bez ovako neceg. Nadam se da ce Crvena Zvezda ojacati dovoljno da moze da prezimi u Evropi ove godine, a da ce to koristiti kako imidzu naseg voljenog kluba, tako i imidzu reprezentacije.

nemanja87

pre 13 godina

Minimum 300 komentara.Ocekujem i one tipa :"kupio vas Zeka","prodali ste se Rusima","Rusi nisu nasa braca....",sve u svemu,bice plakanja.

Paks

pre 13 godina

Eeeej kakaljin, kakaljin kamalja nova himna severa! Osvanuo je i 9 jul leta gospodnjeg 2010 godine i nasa zvezda staje na noge posle vise godina poniranja i srozavanja. Ovo je za mene jedna od najradosnih vesti koje sam procitao u zadnjih nekoliko godina. Pred nama je ozbiljno i uspesno vreme a prvi korak je da pocnemo da opravdavamo ulaganja i kvalifikujemo se u Ligu Evrope. Ajd pa nek je sa srecom i neka bude bericetno.

One night in May

pre 13 godina

Onog momenta kad je uspeo Lekica da proda za tri milke Osasuni, predlozio sam da se Lukicu dodeli pocasni doktorat Ekonomskog fakulteta. Ovo danas je samo potvrda da je covek prirodni talenat da ni iz cega stvori nesto...

Delija Kovin

pre 13 godina

Svaka cast! Samo jos da daju pare za pojacanja i da se pojacaju ili sta vec (da se srede) ti reflektorfi da bi sledece godine mogli da igramo Ligu sampiona.

zvezdaš

pre 13 godina

Ovi drugi-što su se radovali, radovali su se. Došlo je vreme da se sve vrati na svoje mesto.
Ulovili su (i to na jedvite jade, uz široku pomoć sudija i inih) ono što su mogli u ovom mutljaku dok moje Zvezde nije bilo, sad je vreme za stare priče.
Bravo upravo!

xcode

pre 13 godina

Kao velikom zvezdasu, osecanja su mi pomesana (naravno u pozitivnom smislu), jer da li ce to sponzorstvo biti dovoljno snazno da nas gura u Ligu sampiona iz godine u godinu, ili ce nam omoguciti normalno funkcionisanje u finansijskom smislu a na sportskom "pred ulazak u Ligu sampiona"... Nadam se da ce uprava otkriti pravu cifru tog sponzorstva. Do konacne pobede, to svetske titule, napred ZVEZDO!!!

BICE OPET EVROPSKA ZVEZDA!!!!!!

pre 13 godina

Samo jedan komentar imam na ovu vest: NAJEZIO SAM SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lukicu spomenik treba da podignemo,ljudi,najveci sponzorski ugovor u istoriji srpskog sporta? Milionski? GVobaVcici kazu slepo verujemo Lukicu? NAAJEEZIIIOOO SAM SEEEEEEEEEE LJUDI!!!! Poznato je da gde Rusi uloze pare hoce vrh,hoce jaku Evropsku Zvezdu,eto odkud para i eto zasto nam spremaju jos pojacanja!!!!!! Sta su namestili od ruskuh i Nemackih timova,to hoce i od Zvezde!!! Bice Zvezda opet velika!!!!!!!!!!!!!!!!!! LUKICU KAPA DOLE MAJSTORE!!!!!

John Wayne

pre 13 godina

Od kad je preuzeo Zvezdu vjerovao sam da je Lukic nas Mesije,a u to sam poceo jos vise da vjerujem nakon ovog komentara koji je na ovom sajtu postavio NN fudbalski radnik i kojeg sam cuvao za ovakvu priliku. Citajte i uzivajte:
Spasojevic,Zbunja,Tana i ostali konobari i cirkusanti. Setite se samo!!!!! Kada je dosao Lukic,svi smo sumnjali,mnogi su se smejali,komsije su nas ismejavale,a jedino su ljudi,doticni iz saveza da ih ne imenujem znali sta ce Lukic znaciti za Zvezdu. Od samog starta,od izbora pa sve do poslednjeg dana sampionata su vodili hajku na njega,pustali razne dezinformacije koje su se provlacile po novinama,na sve moguce nacine pokusavali da destabilizuju klub,da nas okrenu protiv njega,da ga oteraju,a on je samo cutao i radio,dok gospodama nije ostao duzan ni za jednu jedinu rec.Samo da napomene,predstaviti se necu,ne zato da ne bih odkrivao svoj indentitet iz razloga sto vam moje ime ne bi znacilo nista,ali ovo vam pise covek koji je u fudbalu 37 godina i koji je funkcioner u nekom od nasih prvoligaskih ekipa. Lukic je trpeo sve i svasta,sa njim i navijaci i Zvezda,setite se samo onog duksa,koja je to bruka bila za sve ljude u savezu,pa to je strasno,90% nas se smejalo toj hajci,ali njih nije bilo sramota cak da prete i suspenzijom iz fudbala,pa naravno jer to im je i bio cilj. pazite,oni koji znaju Lukica,ma ljudi i oni koji ga ne znaju osete i uvideli su koliko je Lukic veliki Zvezdas,koliko voli Zvezdu i koliko se bori za nju. da,to su znala i gospoda iz saveza i to je ono sto im je najvise smetalo. iz Zvezde su oterani ljudi koji su se godinama trudili da je srozaju na dno DNA,odjednom je otislo u vodu sve sto su godinama kovali planove,a svedoci smo da su bili ne blizu,nego previse blizu,fakticki je falilo samo toliko,da se ne pojavi neki Lukic.Covek je dosao,ne samo covek,nego neko ko nema dlake na jeziku i koji ce svaku i najmanje sumnjivu situaciju da pusti u javnost,jednostavno nisu vise u tolikoj meri mogli da kroje sampionat.Mnogi od vas,a mozda i niko ne zna da je bilo mnogo noci kada je Lukic docekao jutro u kancelariji,kada je spavao na stadionu,ja sam se divio takvoj odanosti i ako nisam bas u najboljim odnosima sa njim. Prvo sto je uradio jeste to da je raskinuo sve moguce ugovore sa igracima koji su preskupi imaju prevelika primanja a Zvezdi ne mogu da pomognu mnogo. Znate koj je bio cilj Lukica i ostalih? ni titula,ni kup,eventualno Evropa,ali glavni cilj je stabilizacija Zvezde,trazenje glavnog sponzore koji se bira vec godinu dana,a da li znate zasto? zato sto kada neko da velike pare hoce da se pita za sve pa cak i za pojacanja i sastavljanje ekipa,to kod Lukica ne prolazi,ono sto je rekao jeste sledece:nece me biti sramota da zatrazim pomoc od navijaca(sto je na kraju i uradjeno cuvenom donacijom) ali u Zvezdi dok sam ja na celu ce se za sve pitati samo Zvezdasi i niko vise.verujte mnogo,ali mnogo je malih da kazem sponzora i ne mozete da predpostavite koliko oni pomazu Zvezdu,verujte mi previse za tako nesto,ali i to je uspeo. Da li mislite da je put u Ameriku samo zbog turnira? varate se,cak i tamo se danima radilo sa mnogim biznismenima tacnije okorelim Zvezdasima i njihovim prijateljima(ne Srbima) za pomoc Zvezdi.Pitate se koliko je para uslo? ne znam ni ja,ali pojacanja uz ne obavezno i po svaku cenu prodaju igraca vam dovoljno govori! I kao sto rekoh zvezdasima,setite se gde ste bili pre samo par meseci,da setite se!! Setite se koliko je ulozio u ekipu(skoro pa nista) setite se da ste osvojili kup,da ste bili lideri do samo par nedelja do kraja,ruku na srce sve dok ste imali svi podjednake uslove u borbi za titulu,pazite nije slucajno zvezdi oduzeta publika,Zvezda nije imala kvalitet za titulu,ali su delije bila krila koja bi ih sasvim sigurno odvela do iste te titule,to su znale i mnogo vece zvezrke i uradili pravi potez,tacnije,Zvezdu pred praznim tribinama uz njihove sudije i svega ostalog,ali dobro,toga je uvek bilo i uvek ce ga i biti. zatim se setite istog tog tima kako je ginuo na svakoj utakmici,pa onih Evropskih cudnih utakmica za infarkt i sve to od nule i sve to iz nicega,a danas iste te igrace prodaju za par miliona,2,5-3-4 milona,oni i dalje cute i rade. Budite ubedjeni da ce te ove sezone imeti najbolji tim u poslednjih 5,6 godina jer para pored svih sada vec malih dugova ima,a Zvezda hoce da ulozi u ekipu,i ono sto je osnovno i na cega se oslanja Lukic i ostali Zvezdasi i sto ce opet odraditi jeste sledece:dovesce opet najkvalitetnije i najperpektivnije klince,zvezdase u klub na kojima ce opet zaraditi nekoliko miliona. Pazite uz igrace koji su veliki potencijal kakvi su lazovic,jeftic,tu je kadu,ostace i Lazetic,vracaju Koromana,dolazi Tosic,pregovaraju sa Dragutinovicem,ima jos jedan vrlo inetersantan i jedno veliko pojacanje u vidu bivseg Zvezdinog igraca i reprezentativca sa kojim pregovaraju,imacete mocnu Zvezdu koju ce te stvoriti bukvalno od nicega,samo pametnim poslovanjem,velikim zalaganjem i ogromnoj ljubavi prema klubu.Zar mislite da ste se sasvim slucajno u velikom broju vratili na tribine? ljudi,vas je bilo 6 puta vise nego u celoj jelen ligi po utakmici! ne,to nije slucajno,ne treba vama niko nista da kaze,to se oseca,pruzate ogromno poverenje Lukicu i ostalima,a on ce vam na najbolji moguci nacin vratiti.Do 1.jula bi ruski gas trebao da postane glavni sponzor,da li iz tih razloga i ova pojacanja ili je nesto drugo u pitanju ne znam,ali stvarate ekipu koja ce posle dugo godina sasvim sigurno prezimeti u Evropi i igrati znacajnu ulogu! Cudno mi je kada citam komentare kao sto su,kako,zasto,pa da li su normalni i ostale istog tipa.Ljudi: kup,za prvenstvo kako je bilo i mala deca znaju,milioni na igrace u koje nije ulozeno nista,desetine hiljada delija na stadione,svi ste kao jedan i svi pomazete vasoj Zvezdi,najveci Zvezdasi i legende koji rade u klubu,pojacanja i sve ostalo,zar postoji neko ko sumnja i ko ne kaze kapa dole? ne,cak ni navijaci partizna,citam par komentara gde kritikuju upravu zasto se ne dovode slicna pojacanja,kukaju za pare sto su i upravu,godinama unazad prodaju i to dobro prodaju igrace i dalje pricaju paranema,i dalje prodaju a godinama ne ulazu u nista. verujte mi oni su najbolje oterali,velike grobare i radnike koji su im stvorili sve ovo sto imaju sa kojima su igrali u Evropi i bili jaki ko zemlja,nekom je smetalo,a sada? E sda je situacija slicna kao sto je bila u Zvezdi samo se radi postepeno dok u zvezdi sede legende i Zvezdasi. Zvezda se digla iz pepela i iz dana u dan ce biti sve jaca,vratice se vec sledece godine na evropsku scenu i to na velika vrata.Dovoljno je samo realno pogledati da li smo navijaca crno ili srveno belih,OFK-e ili nekog cetvrtog,nisu slozni,ali su svi uz Zvezdu i svi rade za Zvezdu: Sekularac, Pizon,Savic,Sestic,Dujkovic,dzajic i ostali da ne nabrajam sve a sa druge strane u fotelju Djuric sa mnogima od vas ne poznatim pomocnicima.Buducnost i jednih i drugih se vidi,a to je sve rekao i Milosevic,rasprodace sve sto valja ulagati nece nista i klub ce srozati tamo gde je bila Zvezda. na zalost,tako ce i biti.na zalost,jer mnogi od nas ocekuju da nasa dva najveca kluba budu stabilizovana jaka,da nastupaju u Evropi,da prezime i da se tamo medjusobno takmice za bolje rezultate,a ne u domacem sampionatu.Lepu sansu partizan i ove godine ima da nas predstavlja u ligu sampiona,svi mi radnici fudbala ocekujemo i ocekivali smo da se to konacno desi ove godine,ali gledajuci sta i kako rade i imajuci u vidu jos neke informacije,ovo je neverovatno,sve ce se rasprodati sto moze i sto makar malo vredi,a pojacanja u teleoptik i sa dvd-a,mnogo ne ozbiljno za sampiona koji garantujem sa ovim timom uz samo jos 2 ili 3 pojacanja moze da zastavu lige sampiona dobese na JNA,zasto to nekom nije u interesu,ljudi to je 7 milina evra,puni stadioni,ludnica u Bg,srbiji,popularizacije naseg fudbala,nase dece,a oni samo rasprodaju i rasprodaju,kada dodje bruka,optuze trenera,dovedu drugog i ispocetka do sledece pijace do dna.u vreme batice mirkovica,Petrovica i ostalih grobara,veri=ujte mi da ste bili organizovani kao najveci evropski klubovi,i da su danas ti ljudi u foteljama vi bi igrali ligu sampiona.sada kada pogledam sto je vrlo moguce da ni Ninkov ne ode i uz sve ove igrace poput jeftica,lazovica,kadua, Lazetica,savia,Perovica,dodje Tosic,Dragutinov, Koroman i jos jedan ili dvoje maksimum,a sa druge strane oterali najveceg borca Djordjevica,teraju dijaru,traze angazman Moreiri,Petrovicu i ostali,a pojacanja iz teleoptika i ne znam nija kavih dvd-a,e zato sam uvek za biznismeni u svom poslu pare,mesto eventualno u skupstini ali sto dalje od fotelja,politicari u skupstini bez mesta u sportskim klubovima,a sportski radnici i proslavljeni sportisti,legende na stadione,hale i u fotelje.dok toga ne bude bilo,mnogi od nas ce tonuti do samog dna,neko use da se digne,ali mnogi potonu i dublje nego sto mogu da zamisle.
(realan navijac za dobro srpskog fudbala, 8. jun 2010 14:38)

Dusan

pre 13 godina

Da, da jako nesposobna uprava na celu sa Lukicem! Ajmo sad veliki poznavaoci biznisa, poslovanja i sporta da cujemo sta imate da prigovorite.

dexter

pre 13 godina

uaaaaa! samo da vam kazem zvezdaši....koliko god vam ovo zvučalo lepo i finansijiski "taj gasprom će vam biti poslednji ekser u vašem sanduku".............žao mi vas je sada kada ste prevareni...i to MASNO

kurotresina

pre 13 godina

uaaaaa! samo da vam kazem zvezdaši....koliko god vam ovo zvučalo lepo i finansijiski "taj gasprom će vam biti poslednji ekser u vašem sanduku"...….. žao mi vas je sada kada ste prevareni...i to MASNO
(dexter, 9. jul 2010 12:46)
Kompleksi!!!Hvala i prijatno

One night in May

pre 13 godina

Onog momenta kad je uspeo Lekica da proda za tri milke Osasuni, predlozio sam da se Lukicu dodeli pocasni doktorat Ekonomskog fakulteta. Ovo danas je samo potvrda da je covek prirodni talenat da ni iz cega stvori nesto...

John Wayne

pre 13 godina

Od kad je preuzeo Zvezdu vjerovao sam da je Lukic nas Mesije,a u to sam poceo jos vise da vjerujem nakon ovog komentara koji je na ovom sajtu postavio NN fudbalski radnik i kojeg sam cuvao za ovakvu priliku. Citajte i uzivajte:
Spasojevic,Zbunja,Tana i ostali konobari i cirkusanti. Setite se samo!!!!! Kada je dosao Lukic,svi smo sumnjali,mnogi su se smejali,komsije su nas ismejavale,a jedino su ljudi,doticni iz saveza da ih ne imenujem znali sta ce Lukic znaciti za Zvezdu. Od samog starta,od izbora pa sve do poslednjeg dana sampionata su vodili hajku na njega,pustali razne dezinformacije koje su se provlacile po novinama,na sve moguce nacine pokusavali da destabilizuju klub,da nas okrenu protiv njega,da ga oteraju,a on je samo cutao i radio,dok gospodama nije ostao duzan ni za jednu jedinu rec.Samo da napomene,predstaviti se necu,ne zato da ne bih odkrivao svoj indentitet iz razloga sto vam moje ime ne bi znacilo nista,ali ovo vam pise covek koji je u fudbalu 37 godina i koji je funkcioner u nekom od nasih prvoligaskih ekipa. Lukic je trpeo sve i svasta,sa njim i navijaci i Zvezda,setite se samo onog duksa,koja je to bruka bila za sve ljude u savezu,pa to je strasno,90% nas se smejalo toj hajci,ali njih nije bilo sramota cak da prete i suspenzijom iz fudbala,pa naravno jer to im je i bio cilj. pazite,oni koji znaju Lukica,ma ljudi i oni koji ga ne znaju osete i uvideli su koliko je Lukic veliki Zvezdas,koliko voli Zvezdu i koliko se bori za nju. da,to su znala i gospoda iz saveza i to je ono sto im je najvise smetalo. iz Zvezde su oterani ljudi koji su se godinama trudili da je srozaju na dno DNA,odjednom je otislo u vodu sve sto su godinama kovali planove,a svedoci smo da su bili ne blizu,nego previse blizu,fakticki je falilo samo toliko,da se ne pojavi neki Lukic.Covek je dosao,ne samo covek,nego neko ko nema dlake na jeziku i koji ce svaku i najmanje sumnjivu situaciju da pusti u javnost,jednostavno nisu vise u tolikoj meri mogli da kroje sampionat.Mnogi od vas,a mozda i niko ne zna da je bilo mnogo noci kada je Lukic docekao jutro u kancelariji,kada je spavao na stadionu,ja sam se divio takvoj odanosti i ako nisam bas u najboljim odnosima sa njim. Prvo sto je uradio jeste to da je raskinuo sve moguce ugovore sa igracima koji su preskupi imaju prevelika primanja a Zvezdi ne mogu da pomognu mnogo. Znate koj je bio cilj Lukica i ostalih? ni titula,ni kup,eventualno Evropa,ali glavni cilj je stabilizacija Zvezde,trazenje glavnog sponzore koji se bira vec godinu dana,a da li znate zasto? zato sto kada neko da velike pare hoce da se pita za sve pa cak i za pojacanja i sastavljanje ekipa,to kod Lukica ne prolazi,ono sto je rekao jeste sledece:nece me biti sramota da zatrazim pomoc od navijaca(sto je na kraju i uradjeno cuvenom donacijom) ali u Zvezdi dok sam ja na celu ce se za sve pitati samo Zvezdasi i niko vise.verujte mnogo,ali mnogo je malih da kazem sponzora i ne mozete da predpostavite koliko oni pomazu Zvezdu,verujte mi previse za tako nesto,ali i to je uspeo. Da li mislite da je put u Ameriku samo zbog turnira? varate se,cak i tamo se danima radilo sa mnogim biznismenima tacnije okorelim Zvezdasima i njihovim prijateljima(ne Srbima) za pomoc Zvezdi.Pitate se koliko je para uslo? ne znam ni ja,ali pojacanja uz ne obavezno i po svaku cenu prodaju igraca vam dovoljno govori! I kao sto rekoh zvezdasima,setite se gde ste bili pre samo par meseci,da setite se!! Setite se koliko je ulozio u ekipu(skoro pa nista) setite se da ste osvojili kup,da ste bili lideri do samo par nedelja do kraja,ruku na srce sve dok ste imali svi podjednake uslove u borbi za titulu,pazite nije slucajno zvezdi oduzeta publika,Zvezda nije imala kvalitet za titulu,ali su delije bila krila koja bi ih sasvim sigurno odvela do iste te titule,to su znale i mnogo vece zvezrke i uradili pravi potez,tacnije,Zvezdu pred praznim tribinama uz njihove sudije i svega ostalog,ali dobro,toga je uvek bilo i uvek ce ga i biti. zatim se setite istog tog tima kako je ginuo na svakoj utakmici,pa onih Evropskih cudnih utakmica za infarkt i sve to od nule i sve to iz nicega,a danas iste te igrace prodaju za par miliona,2,5-3-4 milona,oni i dalje cute i rade. Budite ubedjeni da ce te ove sezone imeti najbolji tim u poslednjih 5,6 godina jer para pored svih sada vec malih dugova ima,a Zvezda hoce da ulozi u ekipu,i ono sto je osnovno i na cega se oslanja Lukic i ostali Zvezdasi i sto ce opet odraditi jeste sledece:dovesce opet najkvalitetnije i najperpektivnije klince,zvezdase u klub na kojima ce opet zaraditi nekoliko miliona. Pazite uz igrace koji su veliki potencijal kakvi su lazovic,jeftic,tu je kadu,ostace i Lazetic,vracaju Koromana,dolazi Tosic,pregovaraju sa Dragutinovicem,ima jos jedan vrlo inetersantan i jedno veliko pojacanje u vidu bivseg Zvezdinog igraca i reprezentativca sa kojim pregovaraju,imacete mocnu Zvezdu koju ce te stvoriti bukvalno od nicega,samo pametnim poslovanjem,velikim zalaganjem i ogromnoj ljubavi prema klubu.Zar mislite da ste se sasvim slucajno u velikom broju vratili na tribine? ljudi,vas je bilo 6 puta vise nego u celoj jelen ligi po utakmici! ne,to nije slucajno,ne treba vama niko nista da kaze,to se oseca,pruzate ogromno poverenje Lukicu i ostalima,a on ce vam na najbolji moguci nacin vratiti.Do 1.jula bi ruski gas trebao da postane glavni sponzor,da li iz tih razloga i ova pojacanja ili je nesto drugo u pitanju ne znam,ali stvarate ekipu koja ce posle dugo godina sasvim sigurno prezimeti u Evropi i igrati znacajnu ulogu! Cudno mi je kada citam komentare kao sto su,kako,zasto,pa da li su normalni i ostale istog tipa.Ljudi: kup,za prvenstvo kako je bilo i mala deca znaju,milioni na igrace u koje nije ulozeno nista,desetine hiljada delija na stadione,svi ste kao jedan i svi pomazete vasoj Zvezdi,najveci Zvezdasi i legende koji rade u klubu,pojacanja i sve ostalo,zar postoji neko ko sumnja i ko ne kaze kapa dole? ne,cak ni navijaci partizna,citam par komentara gde kritikuju upravu zasto se ne dovode slicna pojacanja,kukaju za pare sto su i upravu,godinama unazad prodaju i to dobro prodaju igrace i dalje pricaju paranema,i dalje prodaju a godinama ne ulazu u nista. verujte mi oni su najbolje oterali,velike grobare i radnike koji su im stvorili sve ovo sto imaju sa kojima su igrali u Evropi i bili jaki ko zemlja,nekom je smetalo,a sada? E sda je situacija slicna kao sto je bila u Zvezdi samo se radi postepeno dok u zvezdi sede legende i Zvezdasi. Zvezda se digla iz pepela i iz dana u dan ce biti sve jaca,vratice se vec sledece godine na evropsku scenu i to na velika vrata.Dovoljno je samo realno pogledati da li smo navijaca crno ili srveno belih,OFK-e ili nekog cetvrtog,nisu slozni,ali su svi uz Zvezdu i svi rade za Zvezdu: Sekularac, Pizon,Savic,Sestic,Dujkovic,dzajic i ostali da ne nabrajam sve a sa druge strane u fotelju Djuric sa mnogima od vas ne poznatim pomocnicima.Buducnost i jednih i drugih se vidi,a to je sve rekao i Milosevic,rasprodace sve sto valja ulagati nece nista i klub ce srozati tamo gde je bila Zvezda. na zalost,tako ce i biti.na zalost,jer mnogi od nas ocekuju da nasa dva najveca kluba budu stabilizovana jaka,da nastupaju u Evropi,da prezime i da se tamo medjusobno takmice za bolje rezultate,a ne u domacem sampionatu.Lepu sansu partizan i ove godine ima da nas predstavlja u ligu sampiona,svi mi radnici fudbala ocekujemo i ocekivali smo da se to konacno desi ove godine,ali gledajuci sta i kako rade i imajuci u vidu jos neke informacije,ovo je neverovatno,sve ce se rasprodati sto moze i sto makar malo vredi,a pojacanja u teleoptik i sa dvd-a,mnogo ne ozbiljno za sampiona koji garantujem sa ovim timom uz samo jos 2 ili 3 pojacanja moze da zastavu lige sampiona dobese na JNA,zasto to nekom nije u interesu,ljudi to je 7 milina evra,puni stadioni,ludnica u Bg,srbiji,popularizacije naseg fudbala,nase dece,a oni samo rasprodaju i rasprodaju,kada dodje bruka,optuze trenera,dovedu drugog i ispocetka do sledece pijace do dna.u vreme batice mirkovica,Petrovica i ostalih grobara,veri=ujte mi da ste bili organizovani kao najveci evropski klubovi,i da su danas ti ljudi u foteljama vi bi igrali ligu sampiona.sada kada pogledam sto je vrlo moguce da ni Ninkov ne ode i uz sve ove igrace poput jeftica,lazovica,kadua, Lazetica,savia,Perovica,dodje Tosic,Dragutinov, Koroman i jos jedan ili dvoje maksimum,a sa druge strane oterali najveceg borca Djordjevica,teraju dijaru,traze angazman Moreiri,Petrovicu i ostali,a pojacanja iz teleoptika i ne znam nija kavih dvd-a,e zato sam uvek za biznismeni u svom poslu pare,mesto eventualno u skupstini ali sto dalje od fotelja,politicari u skupstini bez mesta u sportskim klubovima,a sportski radnici i proslavljeni sportisti,legende na stadione,hale i u fotelje.dok toga ne bude bilo,mnogi od nas ce tonuti do samog dna,neko use da se digne,ali mnogi potonu i dublje nego sto mogu da zamisle.
(realan navijac za dobro srpskog fudbala, 8. jun 2010 14:38)

kurotresina

pre 13 godina

uaaaaa! samo da vam kazem zvezdaši....koliko god vam ovo zvučalo lepo i finansijiski "taj gasprom će vam biti poslednji ekser u vašem sanduku"...….. žao mi vas je sada kada ste prevareni...i to MASNO
(dexter, 9. jul 2010 12:46)
Kompleksi!!!Hvala i prijatno

zvezdaš

pre 13 godina

Ovi drugi-što su se radovali, radovali su se. Došlo je vreme da se sve vrati na svoje mesto.
Ulovili su (i to na jedvite jade, uz široku pomoć sudija i inih) ono što su mogli u ovom mutljaku dok moje Zvezde nije bilo, sad je vreme za stare priče.
Bravo upravo!

Paks

pre 13 godina

Eeeej kakaljin, kakaljin kamalja nova himna severa! Osvanuo je i 9 jul leta gospodnjeg 2010 godine i nasa zvezda staje na noge posle vise godina poniranja i srozavanja. Ovo je za mene jedna od najradosnih vesti koje sam procitao u zadnjih nekoliko godina. Pred nama je ozbiljno i uspesno vreme a prvi korak je da pocnemo da opravdavamo ulaganja i kvalifikujemo se u Ligu Evrope. Ajd pa nek je sa srecom i neka bude bericetno.

Dusan

pre 13 godina

Da, da jako nesposobna uprava na celu sa Lukicem! Ajmo sad veliki poznavaoci biznisa, poslovanja i sporta da cujemo sta imate da prigovorite.

ЛАВ

pre 13 godina

Управо је званично почела операција под радним називом "ИМПЕРИЈА УЗВРАЋА УДАРАЦ"

nemanja87

pre 13 godina

Minimum 300 komentara.Ocekujem i one tipa :"kupio vas Zeka","prodali ste se Rusima","Rusi nisu nasa braca....",sve u svemu,bice plakanja.

iskren grobar

pre 13 godina

Jesam grobar i jeste me ova vest dotukla do bola,nisam kao ostali grobari da se pravdaju i da pisu ovakve gluposti koje citamo,iskreno nisam iskompleksiran,ali mi je krivo i ne mogu da verujem. Mislio sam da do ovoga nece doci,plasio sam se da ne dodje do ovoga jer dobro znam sta su Rusi,gde oni udju i uloze kapital hoce vrh,usli su u Zvezdu i sigurno ce da nameste Evropski klub i zato me boli.Ne volim Zvezdu ni da vidim ni da cujem,ovo je za mene najveci udarac posle Barija i bas me briga kako ce komentarisati ovaj moj komentar mnogi grobari ja sam za razliku od nji realan i iskren.sdeo sam i sa strahoim otvarao svaki dan sportske stranice na B92 plaseci se naslova:partizan prodao ovog ili onog ili odlazi i X iz partizana,dok sam sa druge strane gledao vracaju Koromana,mozemo mi pljuvati do sutra tog Koromana,mozemo ga mrzeti ali covek igra fudbal i sa njim je zvezda duplo jaca,zatim dosao Tosic,hoce MilovanovicA PA CITAM I TU NIJE KRAJ POJACANJIMA,PITAO SAM SE ODAKLE"? Plasio sam se ovoga sto sam danas procitao,ali na zalost i na moje zaprepascenje,RUSI BRACO DOSLI DONELI MILIONE I VIDECETE STA CE NAMESTITI OD ZVEZDE. A nas Djuric? Prodaje li prodaje,ne ulaze nista,pogledajte gde smo,pogotovo danas! Pljuvao sam Lukica,smejao se,a sada samo jedan komentar: Svaka cast Lukicu!!! A nasi,gledajte i ucite se kako se posluje i kako se bori za ono sto volis!!

BICE OPET EVROPSKA ZVEZDA!!!!!!

pre 13 godina

Samo jedan komentar imam na ovu vest: NAJEZIO SAM SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lukicu spomenik treba da podignemo,ljudi,najveci sponzorski ugovor u istoriji srpskog sporta? Milionski? GVobaVcici kazu slepo verujemo Lukicu? NAAJEEZIIIOOO SAM SEEEEEEEEEE LJUDI!!!! Poznato je da gde Rusi uloze pare hoce vrh,hoce jaku Evropsku Zvezdu,eto odkud para i eto zasto nam spremaju jos pojacanja!!!!!! Sta su namestili od ruskuh i Nemackih timova,to hoce i od Zvezde!!! Bice Zvezda opet velika!!!!!!!!!!!!!!!!!! LUKICU KAPA DOLE MAJSTORE!!!!!

xcode

pre 13 godina

Kao velikom zvezdasu, osecanja su mi pomesana (naravno u pozitivnom smislu), jer da li ce to sponzorstvo biti dovoljno snazno da nas gura u Ligu sampiona iz godine u godinu, ili ce nam omoguciti normalno funkcionisanje u finansijskom smislu a na sportskom "pred ulazak u Ligu sampiona"... Nadam se da ce uprava otkriti pravu cifru tog sponzorstva. Do konacne pobede, to svetske titule, napred ZVEZDO!!!

Vuk Karadzic

pre 13 godina

Da odmah naglasim da navijam za Partizan. Svaka cast zvezdinoj upravi na ovom potezu,i ovo ce biti veliki uspeh u daljnjem razvoju zvezde,ali ovo ce dobro doci i srpskom sportu! Nadam se da cete onda dovesti neka dobra pojacanja da gazite u ligi Evrope :) Mi da pilamo u kosarci,a vi u fudbalu.Srecno komsije!!

Severna strana

pre 13 godina

Kome je Marakana daleko svoju godisnju pretplatnu kartu, kao i clansku kartu kluba, moze kupiti u Red Star sopu, preko puta Beogradjanke. NEMOJTE DA VAS MRZI! ! !

dexter

pre 13 godina

uaaaaa! samo da vam kazem zvezdaši....koliko god vam ovo zvučalo lepo i finansijiski "taj gasprom će vam biti poslednji ekser u vašem sanduku".............žao mi vas je sada kada ste prevareni...i to MASNO

Zeljko

pre 13 godina

@Dexter
Evo ja sam Grobar, ali mi molim te objasni kako to milsis da su prevareni i to MASNO? Svaka cast za Lukica, mora se priznati, sjecam se da je prije par mjeseci kad su ga prozivali "njegovi" za to da jos nije doveo sponzora rekao: "necemo bilo koga" i izgleda da je bio u pravu, samo jos da se objave cifre.. Ostaje i nama da trazim nekoga jer prava trka tek pocinje!

Delija Kovin

pre 13 godina

Svaka cast! Samo jos da daju pare za pojacanja i da se pojacaju ili sta vec (da se srede) ti reflektorfi da bi sledece godine mogli da igramo Ligu sampiona.

Milan PFC

pre 13 godina

Svaka cast!!! Iskrene cestitke, a sada svi koji su pljuvali Vladana Lukica sto nije nasao prosle sezone generalnog sponzora, znaju sta mogu da mu urade... Za pocetak da kleknu...

Милош

pre 13 godina

Када се пре отприлике 2 месеца написао на овом форуму да је Владан Лукић најспособнији и најпоштенији човек на јавној функцији у Србији у претходних 20 година, многи су се утркивали да ми се наругају. Волео бих само да се јаве сада исти ти, који су се клели да неће крочити на Маракану док ова управа води Звезду, те да нам објасне како је један такав привредни гигант решио да спонзорише клуб који воде "примитивни, необразовани, ограничени и прости Лукић и Аџић". Додаћу још и то да се спрема и улазак ФИАТ-а у клуб. Пуно поздрава!

njiii

pre 13 godina

@Cek bre pa zar nije zecevic generalni za istcnu evropu u gaspromu????
(FloRider, 9. jul 2010 20:23)

Jeste, on je generalna kafe kuvarica u Gaspromu za Jugoistocnu Evropu :P

sloba_1973

pre 13 godina

E,fala bogu da dodje neki sponzor koji je jak k'o zemlja.Dosada je bila sve neka boranija od sponzora.E,pa sad moze da se pravi tim za Evropu a ne da se sve rasproda na polusezoni ili na kraju sezone.
Od sada bar 1/4 finale lige uefa a domace trofeje nek' osvoji Vojvodina.

bojan - srpsko sarajevo

pre 13 godina

Svaka cast upravi, sva obecanja su do sada ispunili... Ljudi koji obrt za 360 stepeni, od -20M budžeta, sad smo najstabilniji klub u regionu. Ovo mi je uljepsalo dan, jos samo da razbijemo Hrvate danas...

Dragojlo

pre 13 godina

Ljudi nemo se ljutite al ja sam mislio da je ovo jos jedna prazna prica.

ODUSEVLJEN SAM .Svaka cast Lukicu i nadam se da ces dovesti jedno 2-3 ljudski igraca a ne neku boraniju, pa da igramo EL!

Delija

pre 13 godina

Lukicu legendo, svaki dan me obradujete! Ovo je stvarno veliki uspeh pre samo godinu dana su nam se svi smejali pricali o katancu i grupi gradjana koji igraju! A sada smo klub sa ubedljivo najvecom podrskom sa tribina, klub sa ozbiljnim timom, i klub sa najjacim generealnim sponzorom u ligi! Zaista svaka cast i ne treba sumnjati da ce ove godine prosek Delija na Marakani biti preko 20 hiljada !!! Hvala upravi..

Iha

pre 13 godina

Dexteru jel ti tesko?
Daj boze jos vise takvih eksera ako stize kes u nasu kasu.
Ali dobro ostani ti uz tvoj mali partizan i vasu sposobnu upravu koja ekstra radi ali za nas.

bobanoti

pre 13 godina

Iskreno da kazem, meni je drago ako je zvezda potpisala dobar ugovor i da ce imati love. Navijam za Partizan ali ako Rusi daju lovu, a bude je za skole fudbala, pojacanja itd. i lova ne ode u dzepove vacarosa onda to pozdravljam. Voli sebe, postuj druge!

Zima Srbia

pre 13 godina

Nebrinite braćala Grobari,mi imamo našeg velikog vodju Kim Šnajder Ila,on nam obezbedžuje dovoljno love za 0 pobeda u Evropi.Ova Zvezdina vest nas ne plaši,imamo dobre napadače,imamo lovu,sve je stabilno,sve sija!Nebrinite braćala,opet će mo da haramo Evropom!Živeo Djura,živeo veliki vodja i nas šestorica hrabrih navijača koji ga podržavamo!!!

xcode

pre 13 godina

Jednu stvar sam zapazio. Da li drzava gura svoja dva velika sportska projekta? Prvi projekat je bio guranje KK Partizan u sam evropski vrh, u tome su i uspeli, pozdravili su mu jake temelje. Drugi projekat (koji se meni mnogo vise svidja :)) je guranje FK Crvena Zvezda u evropski vrh, sve mi nekako na to mirise, jer ne bi Gazprom ulazio u Zvezdu da nema jake drzavne garancije, jednostavno Rusi nista ne prepustaju slucaju. Mislim da ni grobari ne treba da se ljute jer imaju jedan od najboljih evropskih klubova KK Partizan, mada se meni mnogo vise dopada sto cemo imati giganta u fudbalu (Zvezda) nego sto ga imamo u kosarci...

KRAAAAAJ CIRKUSA

pre 13 godina

Cika Tole huhuhuuuuuuuuuuuu,cujes to??? Toliska huhuhuuuuuuuuuuu,osecas,huhuu,znas sta je to? To ti RUSI duvaju za vratom!!!!! Bices manji od makovog zrna,ima da igras kako Rusi sviraju!! Dosao je kraj cirkusu koji si pravio svih ovih godina. Neces smeti ni da pomislis ,a kamoli da kupis neki bod,nekog sudiju!!! Poznato je da su direktor GAZPROMA I medvedev kumovi,ima brate da te nema Toliska!!!!!! Rusi su Rusi,sa njima nema trte mrte,sa njihovim kapitalom se ne igra niko,ima da ti ruski gas na usi izadje

Sale

pre 13 godina

dexter... Jel pucas od ljubomore i komplexa... Ti i tebi slicnim treba da znate neke stvari! Zvezde nije nigde bilo 2 godine ali je krenula da se budi! Krenuo je da se budi klub koj ima najvise titula, najvise kupova... Klub koj ima evropske i Svetske trofeje, klub koj je najtrofejniji na Balakanu! Probudio se iz upsavanog sna klub sa najvecim stadionom i sa najvecom armijom navijaca u zemlji! I tebi i tebi slicnim ima jedna poruka! Nasa snaga njima je problem najveci!

David

pre 13 godina

Razmišlajo sam se kako da okarakterišem ovo i zaista ne mogu da smislim adekvatnu reč.
To što su Rusi došli nakon godinu dana, može nam reći dosta stvari. Gazprom se za to deblo spremao. Svi znamo kakva je to mašinerija i da sa njima nema šale. Samim tim što je podpredsednik komanije potpisao ugovor može nam reći ko je zapravo došao. Dosadašnji sponzori Toyota i te fore su u stvari bile domaće firme sa licencama za određene proizvode, ovde je u pitanju sam vrh svetske kompanije. Razlog što su došli tek nakon godinu dana je taj što su hteli da se uvere u to da Zvezda može da funkcioniše i posluje kao svaki ozbiljan klub. Nakon duga, kosolidacije i ma šta ko pričao odlično osvojenog drugog mesta u ligi sa igračima od po 50000 eura je njima ulilo nadu da u našoj zemlji postoji kvalitet i da je uspeh moguć. Prodaja smešnog igrača (Lekić) za 3 mil. eura je takođe pokazala da ovde može debelo i da se zaradi. Odlazak Lazetića je sigurno bio deo zahteva, jer su sigurno pročešljali sve papire i sve ugovore, kada su videli platu bivšeg kapitena i kvalitet sigurno su tražili preispitivanje ugovora. Budite sigurni da dok je Gazprom uz Zvezdu neće biti sumnjivih i basnoslovnih ugovora koji nemaju pokriće, a ako ih bude Gazprom će otići. Najveći deo posla je ovde odradio Zvezdin marketing tim, zaista je neverovatno šta su ti ljudi uradili za godinu dana. Vratili su navijačima volju i veru u bolju budućnost. A naravno gde ima publike tu ima i dobrog sponzora. Tv prava su takođe nešto u čemu je Zvezda uspela da pobedi konkurente. Prvi klub koji je poptisao ugovor o ustupanju prava prenosa njenih utakmica s jednom tv stanicom u ovom slučaju tv fox. Tu smo sigurno dobili neku sumicu, ali dobili smo nešto mnogo veće od toga a to su nova sponzorstva. Niko neće doći negde gde ne može da se dobro izreklamira. Još jedno zapažanje je vrlo bitno. Dakle biće ovo dobra decenija :)

toliko

pre 13 godina

Prema nezvanicnim informacijama,ali informacijama koje su potekle iz Ljutice Bogdana 1,vrednost ugovora je celih 30 MILIONA EVRA,tacnije 6 miliona po sezoni plus premije za titule,kup i premije za svaki mec u evropi!!!!! E zato i jeste najveci sponzorski ugovor u istoriji sporta koji je ikada potpisan u ovom delu Evrope!!!

realnost i istina

pre 13 godina

Grobari su taman malo provirili iz svoje mishije rupe, a sada ih ponovo vracamo u istu. Nekako mi je njih i zao, ali bez zezanja. Ceo zivot kompleks od FK Crvena Zvezda (evropski prvak), onda dosao Tole namestio par titula, ljudi se taman ponadali da su neko i nesto u srpskom fudbalu i onda natrag u surovu realnost tj. natrag u mishiju rupu.

ps. pogledajte samo broj komentara na ovu vest i sve ce vam biti jasno ko je ko!!!

NemanjaI

pre 13 godina

ako navijam za Partizan, mogu da kažem da sam zadovoljan vešću. Zvezda bi mogla da stane na noge, a to bi koristilo i mom Partizanu jer bi onda morali više da se potrude u klubu, biće manje mešetarenja i derbi bi konačno mogo opet da bude derbi.

john rambo

pre 13 godina

Svaka cast Lukicu.
Navijam za Partizan, ali mi ne pada na pamet, da kao pre neki dan na vest o sponzoru KK Partizan, izjavljujem kako vise necu kupovati i koristiti usluge firme samo zato sto je sponzor rivalskog kluba.
Evo domaceg zadatka za "uspesne privrednike" u rukovodstvu FK Partizan!
Jos jednom sve cestitke Lukicu!

ruski gigant&srpski gigant

pre 13 godina

Vidite complex boys, Gasprom je uložio kapital u srpski brend, tj. ono što ima podršku masa i ono što će mu se i finansijski isplatiti. Iako je Zvezda pre 2 godine bila gotovo na izdisaju i bez uspeha.

Srbin iz Beograda

pre 13 godina

Ja neznam sta da kazem,ovo bi trebalo da bude dobro! Vladane ona tvoja stisnuta pesnica kada si dosao na mesto predsednika mi je od samog pocetka ulivala nadu da ce konacno nesto krenuti ka gore! Ovako se vraca publika na stadion,jos neko atraktivno pojacanje i bez 25 hiljada ljudi na Marakani necu da cujem...... SVI NA MARAKANU.....

Marco

pre 13 godina

Da je Savo izabran u Partizanu dicili bi se ozbiljnim sponzorskim imenima. Da vidimo koju maglu ce sad da nam prodaju Djuric, Zeka-Bjeka, vodje navijaca i kompanija, tim se prodaje a nijedno ozbiljno pojacanje na vidiku. Nikad nisam voleo Zvezdu ali cestitke Lukicu.

Mickey

pre 13 godina

Znaju li oni u kakav klub ulazu??
Ocigledno ne.
Grdno ce se prevariti ako misle da ce i od CZ da naprave isto kao i npr. od Schalke 04.
Ja u svakom slucaju prelazim na grejanje drvetom/ugljem tako da znam da Bajatovic sa svojim bacuskama nece od mojih para da finansira ovaj cirkus od kluba.

STOJAN

pre 13 godina

Nadam se da je sad jasno svima zasto je ZVEZDA najveci STUB srpstva i najveci srpski BREND. Zahvaljujem se Gospodinu Lukici i svim ostalim koji vode nasu ZVEZDU sto rade sve da nasa ZVEZDA opet zasja evropskim i svjetskim sjajem. Braco Rusi dobro dosli u ZVEZDU, klub slavne istorije sa evropskim i svjetskim trofejima cime bi trebao da se ponosi svaki SRBIN. ZVEZDO nasa najmilija tebe vole BEOGRAD i VOJVODINA, a vole te KOSOVO i SUMADIJA, ZVEZDO tebe voli cijela SRBIJA jer ti si ZVEZDO SRPSKA SVETINJA najsvjetlija. Tebe ZVEZDO vole i SRPSKA CRNA GORA i REPUBLIKA SRPSKA jer ti si ZVEZDO najveci STUB SRPSTVA. ZVEZDO vole te ZVEZDASI iz svih krajeva svijeta i svih obala mora, tobom se ZVEZDO ponosi cijela SRPSKA DIASPORA. ZVEZDO tebe vole stari i mladi, a najvise te vole nasa djeca jer ti si ZVEZDO njihova buducnost i radost najveca. Volimo te ZVEZDO svom dusom i srcem punim ljubavi, strasti i divljenja jer ti si ZVEZDO odlicje CASTI i POSTENJA. ZVEZDO tebe vole najhrabriji mladici i najljepse zene nase otadzbine svete, a mrze te samo groBARI kojima smeta sto si bila SAMPION Evrope i svijeta. ZVEZDO oduvijek smo te voljeli, a najvise te volimo sada jer ti si ZVEZDO simbol i ponos naseg grada BEOGRADA. ZVEZDO tebe vole svi, a vise od svih te vole tvoje vjerne DELIJE, jer ti si ZVEZDO najveci srpski BREND i ponos nase majke SRBIJE. SA VJEROM U BOGA, ZVEZDU I MAJKU SRBIJU-STOAN!

Grobar iz Australije

pre 13 godina

Svaka cast upravnom odboru Crvene Zvezde!!!!!!!!!!!!!!!!!. Nije problem pobediti slabu Zvezdu ili slab Partizan. Uspeh je kada jedan klub dobije drugug a ovaj drugi kida u evropi ili igra evropski fudbal.
Taman ce se Zvezda malo stabilizovat i opet cu pred derbi imati veliku tremu
Ove sezone ce Zvezda biti hit u Evropi kao sto sam pricao prije, pod uslovom da dodju Koroman, Tosic i ostane Ninkov. Zvezdin tim je vec sada za respekt uz dva-tri pojacanja ljudi ce se prosetati do lige evropa. Valjda ce se Djuric i kompanija malo probudit, i valjda ce rad uprave najveceg konkurenta za titule ulit snagu Partizanovoj upravi da i oni krenu da razmisljaju evropski. Jedva cekam da pocne evropska sezona naravno navijacu za Zvezdu u evropi jel vidim da ljudi se trude da naprave rezultat. Komsije u Srbiji zelim vam sve naj gore :PPPPPPPP.

Pozdrav svim Navijacima Srbije.

Mirko

pre 13 godina

Dva razlicita sveta dva razlicita kluba.Tako je i tako treba da ostane.Jedan veliki najveci i po evropskim pravilima a drugi samo komsija tog velikog kluba.Svima onima koji su imali ikakvu sumnju u lukica reci cu sledece:Ja sam na severnoj tribini od 1985 i secam se vremena kada je Lukic subotom igrao u omaldincima i subotom navece na voz sa navijacima pa za Zagreb ili Split.Oni kojima je Zvezda na srcu znace o cemu pricam a ovi koji ne shvataju nemaju pojma ni sta je SPC,Cirilica,Srbija.Nema veze neka,ostanu nase drage komsije.

Srdjan

pre 13 godina

Da bi se nesto spektakularno promenilo u nasem fudbalu, jednostavno nije moglo bez ovako neceg. Nadam se da ce Crvena Zvezda ojacati dovoljno da moze da prezimi u Evropi ove godine, a da ce to koristiti kako imidzu naseg voljenog kluba, tako i imidzu reprezentacije.

Niksicko pivo

pre 13 godina

(realan navijac za dobro srpskog fudbala, 8. jun 2010 14:38)
(John Wayne, 9. jul 2010 12:50)

Svaka vam cast za komentar. Nadam se da je istina vezano za Dragutinovica i Lazetica. A predlazem Lukicu da kupi Moreiru, Racu Petrovica cisto radi reda, da ih stavimo na klupu i da voze one traktore za popravku trave. Ima se tih para sad. xD

zivim za sever

pre 13 godina

@ Iščupaću radijator,od sad se grejem na drva!!!
(Leskovac Grobar, 9. jul 2010 13:52)
haha kralju.....ma i drva cemo da vam uzmemo, palicete vatru jos malo da se zagrejete!!!

Deki

pre 13 godina

Reći ću ovo:Schalke 04,vicešampion Nemačke titula im je izmakla u poslednjim mečevima i pripala (supermoćnom) Bayern-u,znači vratili se u vrh evropskog fudbala.Felix Magath i pregršt dobrih igrača garantuju dobru sezonu u Ligi šampiona i prvenstvu.Sponzor kluba-Gazprom.Zenit,pravo niotkuda (ko je još čuo za njih pre nego što su ih naftaši uzeli pod svoje) postao prvak Rusije,osvajač Kupa UEFA,izbacio desetinu igrača vrhunskog kvaliteta,pomenuću Arshavin-a,Pogrebnyak-a,Kherzakov-a,Denisov-a,Danny-a...koji su harali evropom rukovođeni proverenim trenerskim imenima poput Advocaat-a,i sada Spletti-a.Sponzor kluba-Gazprom.Znači,čega god su se dotakli NAFTAŠI,napravili su čudo.E sad pitanje za sve bolom skrhane komšije:Pa kako smo mi to prevareni,izigrani,napaljeni,izmanipulisani?i to masno...Jedino što će biti masno jesu naši brkovi,dok vama nesrećnicima predvidjam duuuugiii(čitaj petogodišnji) post.Toliko od mene,NAPRED ZVEZDO!

Žao mi vas je

pre 13 godina

Ovo Rusima nije trebalo... Ulagati u bunar?
(Nikola, 9. jul 2010 16:34)

-------------

Pa gde si bio da ih upozoriš? Nego se tek sad javljaš. Jak si mi ti štih.

Buahahahahaha

Leopold

pre 13 godina

Ugovor je 30 miliona evra za 5 god, znaci 6 miliona po sezoni + premije za rezultate

Gazprom is curently in negotiations with Red Star Belgrade
Red Star Belgrade
Fudbalski Klub Crvena Zvezda is a football club from Belgrade, Serbia. The club is sometimes known worldwide by translations of its Serbian name. Red Star Belgrade are the only Serbian club to have become European and World Champions having won the 1991 European Cup and 1991 Intercontinental Cup...

about a sponsorship deal. According to the press the contract is worth €30 million for 5 years.

http://www.absoluteastronomy.com/topics/Gazprom

Lignjoslav

pre 13 godina

U Zvezdu dolazi na probu napadac André - André Felipe Ribeiro de Souza iz Santosa i Ganac Illiasu Shilla koji je bez kluba.
(provereno, 9. jul 2010 14:26)

Ako je ovo tacno, bice to najbolji transferi u poslednjih nekoliko godina!
Ne vidim kako bi Andre dosao kod nas, a da tu Rambo nije reagovao..:)
U svakom slucaju, DAJ BOZE!!

Ardwick

pre 13 godina

@ Iščupaću radijator,od sad se grejem na drva!!!
(Leskovac Grobar, 9. jul 2010 13:52)
Ma nemoj da cupas radijator...trebace ti i radijator i drva kad do godine u maju bude nekih -15!

Babin_zub

pre 13 godina

Svaka cast!Ovo je divna vest koja mi je ulepsala dan!
Samo ne znam sta ce Skundric tamo,muka mi je od politicara koji svuda guraju nos.

nik

pre 13 godina

sto se malog brazilca tiče nije potpisao za dinamo jer tamo počinje sezona a njega nema na spisku igrača,ako stvarno dodje kod nas to bi bilo najverovatnije najveće pojačanje jer se zna da ukrajinci imaju dobar skauting i ako je on povezivan sa dinamom znači da stvarno vredi.
Ako dodje milovanović,možda dragutinović i ovaj brazilac onda samo ostaje još trener jer ne mogu da zamislim ovakav tim a ovako loš trener.takodje ne treba preterivati sa igračima mislim da njih 5-6 bi moglo i da ide(bogdanović,ignjatijević,mugoša(doduše nije igrao ali mislim da on nema mesta sigurno),blažić,...)a da treba ostaviti prostora i za mlade igrače pre svih lazović i mali crnogorac vešović a onda i za omladinski pogon.
Sve u svemu očekujem još veću podršku nego prošle sezone i ozbiljan napad na ligu uefa.titula u toletovoj ligi? nadam se da će gasprom nadgledati dotičnog gospodina i ako nizbog čega drugog onda samo zbog njega mi je drago što smo dobili ovakvog sponzora.
SVI NA SEVER

CirrusMinor

pre 13 godina

SAD je sansa da se MOJA ZVEZDA uredi kao recimo Real Madrid ili Barcelona! Da vlasnici - akcionari budu Zvezdasi. Uz ovakvog sponzora i pomenutu organizaciju kluba, postali bi PONOVO evropski VELIKAN. PRVI bih kupio akcije KLUBA za koga navijam otkako znam za sebe! Molim moje Zvezdase da pune Marakanu svaki put, bez obzira da li se igra protiv Metalca ili Barcelone. ZVEZDA MORA postati akcionarsko drustvo gde se ne bi smelo dopustiti vecinsko vlasnistvo bilo kom pojedincu! Siguran sam da u dolazecoj sezonu na Marakani NECE BITI MANJE od 20.000 gledalaca u proseku! VOLIM TE ZVEZDO! SVAKA CAST LUKICU :-)!8

SSSS

pre 13 godina

Bez ikakve veze sa standardnim prepucavanjima na relaciji zvezda - partizan, mogu samo da primetim da tamo gde je iznos sponzorstva poslovna tajna ima razloga za mnogo sumnji.

Kao neko ko navija za Zvezdu uopste nisam srecan sto je to tako. Svuda u normalnom svetu i klubovi i sponzori sa ponosom isticu visine sponzorstava, svuda su transferi i primanja igraca javni samo ovde se vecito sve skriva iza nekakvih poslovnih tajni... sa moje tacke gledista idealan nacin za Gasprom da obavi solidno pranje novca, da kroz papire prikazuje da je isti dobila CZ a za isti iznos umanji profite NIS-a kako bi platio manji porez drzavi, u svemu tome za usluge ce biti nagradjeni i oni koji vode zvezdu, preteci ce mozda i za poneki transfer itd.

Daleko je to od onoga sto se u normalnom svetu naziva stratesko partnerstvo i generalni sponzor.

MilosGrobarKg

pre 13 godina

Ja kao Grobaar,i to ostrasceni.Mogu da kazem da kada sam procitao ovu vest bio sam vrlo prijatno iznenadjen.Zao mi je sto neki ljudi nisu realni i nije nama riva Zvezda zbog nase sramote koja nas ceka u EU.Svi na JUG

Jovan

pre 13 godina

Gani se popalili...hahahahha smesno
(GROBARI Vrsac!!!, 9. jul 2010 13:44)
# Link komentara



Niste vi GROBARI, vec groBARI!!!

Ti si sa sobom na VI, kako bre mozes da se potpisujes u mnozini? Citaj bre lepo o svom groblju vesti i uzivaj!!!

Ja

pre 13 godina

Lukicu care svaka ti cast!!!!! Polako vracate Zvezdu tamo gde joj je i mesto. Sad ne trebate da prodate Ninkova, mozete da dovedete jos 1 EXTRA pojacanje pa da igramo zapazenu ulogu u Evropa ligi.
GROBARI sad vam ni Karadzic nece pomoci!!!!!!!!!!!!

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Cestitam komsinice..
Nadam se da cete se konacno stabilizovati...
Sto se tice "napaljenih'
komentara(verovatno maloletnih lica)..
Polako.. vidimo se na derbiju..pa cemo posle o tome..
KK Partizan nas je naucio da pare ne pobedjuju i to ne uvek..nego retko poslednjih par godina.. Vec sportsko znanje..
Ako mene kao Grobara saslusate
Oterajte Dostanica..
Da bi ova ulaganja imala smisla...
Najdobronamernije mislim...
Srecno u Evropi..i naravno iza nas u prvenstvu.. :D

Srdjan

pre 13 godina

Ovi Grobari imaju ogroman kompleks. Ja kad vidim da je Partizan potpisao ugovor sa MSI ja to ne komentarisem jer me ne zanima, a oni odmah potrce da kazu kako to ne valja. Brazo za Lukica. Iskreno nisam verovao u njega toliko. Svaka cast!

Markoni

pre 13 godina

Svaka vam je braćo na mestu! Ajmo sad da ispunimo Marakanu bukvalno do poslednjeg mesta i da zapevamo Kalinku u čast braći Rusima!!! Najzad finansijska stabilnost, ovo je odskočna daska za sve dalje uspehe... Doduše, ne krijem da bih više voleo Pižona za trenera umesto Ratka ali šta je tu je...:))

Branko

pre 13 godina

Lukic izgleda da je na nekim lekovima ili sam ja lud. Evropski prvak je Inter a svetski Barselona! Vi ste bili sampioni Evrope i interkontinentalni prvaci a ne svetski sampioni. Jadan klub kome je Lukic predsednik...

provereno

pre 13 godina

Posle ovih lepih vesti jos da dodam;

U Zvezdu dolazi na probu napadac André - André Felipe Ribeiro de Souza iz Santosa i Ganac Illiasu Shilla koji je bez kluba.

Red bull

pre 13 godina

Kakvih glupih komentatra grobara,Pa da Gazprom ulozi i milion dolara na godinu to je za nas velika lova.Ali sta cete vgelike firme idu uz veliki klub. Licno sam bio prisutam na potpisivanju ugovora.Ministar Skundric,predstavnik Gazprompa i direktor NIS-Gasprom Srbija.Ugovor potpisan na pet godina. Esada pitanje za JSD Partizan ko se za vas interesuje . NIKO. Dokaz da je Zvezda bez obzira na treunutnu situaciju ipak za nase klubove svetski tim. Oni koji su do sada pljuvali Lukica da se sada javno izvine. Dobar posao i buducnost je pred nama

VETERAN

pre 13 godina

Lukicu, u ime nas nekoliko stotina zaludjenih navijaca KK CRVENA ZVEZDA molim te pomogni ih malo finansijski kako bi mogli da sledece sezone udjemo bar medju prve cetiri ekipe u Jadranskoj ligi i igramo finale nase lige sa HEMOFARMOM.
ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE

Flynn

pre 13 godina

"To je strateško partnerstvo između najvećeg ruskog privrednog brenda i najvećeg srpskog sportskog brenda..."

Najveci brend i stub srbstva, znao je Lukic onomad sta prica. Osim finansijskih sredstava, vazno je to da su na celu Gazproma mocni ljudi koji nece dozvoliti nekom Toletu da nastavi da hrani ego grobara ukradenim titulama.

dosta laži

pre 13 godina

Cek bre pa zar nije zecevic generalni za istcnu evropu u gaspromu????
(FloRider, 9. jul 2010 20:23)

Nije i nikada nije bio. On je u za Gasprom u malom Jutrogasu koji je u vlasništvu Gasproma 75% i pita se u Gaspromu isto kao i ja.

ТВЦЗ

pre 13 godina

У поразу се не понизи а у побједи се не понеси. Ми смо у нашем поразу остали достојанствени. Својом љубављу смо клуб подигли из блата и дочекали мало боље дане. Сад у нашој побједи, коју не виде само они које је страх да то признају себи самима, треба остати велики. Не спуштајмо се на ниво неких који су злурадо призивали катанце и као хијене се сладили нашом тренутном несрећом. Сад кад смо ми на путу будућности а они крећу низбрдо према мраку у коме су до јуче нас прижељкивали да виде, молим вас да их уопште не примијетимо. Нису битни. Не дозволимо да понашајући се као они поново дођемо у ситуацију у којој су они сада а нису је свјесни.
Кратко и јасно: Само Звезда и тачка!

NOWITZKI_CT

pre 13 godina

E tako...jes da vas ne mogu ocima vidjet,al ste nam ga ovaj prelazni rok rekli, ma svaka vam cast. I prosetacete se kroz domacu ligu, a i u Evropu mozete nesto napravit...a moj Partizan, eh tuga i jad kakvi nam lopovi sjede u upravu... sad kad zvijezda pocne da osvaja, dako se dignemo mi Grobari, da maknemo bagru s vlasti, mada tesko... jedva cekam novu sezonu u kosarci, a sto se fudbala tice-veliki sam skeptik

окнаргб

pre 13 godina

сад полако треба очекивати стабилан клуб.не треба нас одмах хватати еуфорија да клуб истог момента нешто мора направити у европи.степеница по степеница.неби била лоша идеја полако враћати поједине некадашње играч езвезде који још могу помоћи својим играма у клубујер на свакој позицији,поготово на позицији љевог везног и играча у средини је неопходно добро појачање

Nasa snaga njima je problem najveci!

pre 13 godina

Au,pa od ovoga moze da se rikne!trebali su da upozore na ovakvu vest,da se pojedinci ne bi potresali!
Sta ce sada veseli Tole da smisli,mozda da igramo u Moskvi utakmice domaceg prvenstva?

m1989

pre 13 godina

I da nema Gasproma sever ce ove godine biti pun.Hvala bogu da je ispalo sve ovako,ovu srecu ne mogu opisati,BRAVO LUKICU,pokazi
svim ljudima da je ZVEZDA SVETINJA, kako se bori za nas klub,dokazi da nisi obicna lopina koga samo interesuje novac,pokazi da je Zvezda sve napravila i da smo mi njeni vojnici do groba.

John Wayne

pre 13 godina

Skoro se nisam nasmejao kao kad sam procitao komentar ovog John Wayne-a.To je pisao sam Lukic sigurno.Ishvali covek sebe na sav glas.Ili je eventualno neki njegov visoki funkcioner.Ljudi ne vide izgleda koji su na tabeli :)))
(samo_realan, 9. jul 2010 19:59)
Nikad nisam bio okoreli Zvjezdas niti sam mrzio partizan toliko da on potone na dno dna cak sam sta vise uvijek i navijao za partizan kad igra sa nekim stranim klubom,bez obzira koji je sport u pitanju. Ja sam bio onaj ZVJEZDAS koji je onako malo vise volio Zvjezdu od partizana tj. ti klubovi ili bolje reci SD su mi bili manje vise podjednako draga. Medjutim, citajuci vase komentare o tome kad je FK C. Zvjezda bila pred gasenjem i sada o tome kada je KK C. Zvjezda pred ponorom postajao sam sve veci i veci ZVJEZDAS jer ako ista mrzim u zivotu to je cinizam,prepotencija,arogantnost,prokletstvo i sve ostalo sto ide uz ove covjecije mane. Na osnovu tih vasih komentara mogao sam zakljuciti da vi jeste grobari i to grobari SRBIJE. Primjera radi dok vam je u kosarci Zvjezda bila iole konkurentna vi ste jedva cekali da ta Zvjezda padne na koljena,sada kad je to Hemofarm vi i dalje zudite za tim da i oni padnu na koljena. Samim tim vi dokazujete da zelite da u Srbiji postoji samo vas klub tj SD. Time vi ne zelite dobro SRBIJI vec iskljucivo partizanu. Vi zelite da SRBIJA bude u partizanu,a ne da to bude obrnuto. Prema tome,da je bilo koji vas funkc. dao izjavu tipa partizan=SRBIJA 95% vas bi ga podrzalo i kunulo se u njega dok kad je Lukic izjavljivao Zvjezda= SRBIJA bar 60% zvjezdasa ga je smatralo ludim jer oni znaju da jaku SRBIJU cine samo ako su svi jaki. Kamo puste srece da i ostali klubovi budu jaki kao Zvjezda jer onda bi nasa liga bila u top 5. Ovako dok god se ceka da komsiji crkne krava liga,a samim tim i reprezentacija nikad nece biti u samom svjetskom vrhu.
Realni porucicu ti samo jos ovo:"Ko se zadnji smije najsladje se smije."
Zato cujemo se u junu sl. godine da vidimo ko ce se zadnji smijati.
I jos nesto,kamo srece da sam ja Lukic i da smo mi svi Lukici(vrijedni,casni i posteni KOJI SVOJU LJUBAV NE ISKAZUJU RIJECIMA VEC DJELIMA) i da volimo SRBIJU(REPUBLIKU SRPSKU mislim na one koji su iz RS kao ja) onako kako on voli Zvjezdu. Tada bi SRBIJA(REPUBLIKA SRPSKA) za nekih 20-30 godina bila u rangu zapadnih zemalja. Ovako dok je god takvih kao sto si ti mi cemo da budemo blizu dna.
P.S. Za tvoju informaciju ja sam student koji zivi u jednom malom selu pored BANJA LUKE i koji ce pored Zvjezde uvijek navijati za sve ostale Srpske klubova kad igraju u medjunarodnim takmicenjima.

Vanja

pre 13 godina

Nadam se da ce Gasprom imati svog covjeka u upravi kao osiguranje da ce novac ici iskljucivo u fudbalske svrhe i da niko nece moci da se "grebe" od novca koji treba da nas vrati na scenu koja je tamna dok god Zvezda ne obasjava evropsko nebo, nase sazvezdje fali.. Vraticemo se jer ljubav ce uciniti svoje, Zvezda je zivot, sve drugo su sitnice...

CirrusMinor

pre 13 godina

Pre neku godinu je danski FC København (zvanicni podaci kluba), ucescem u LS zaradio 90 miliona dkk., ili tacno 12 miliona €. Dakle, to je kao da se prodaju 4 Lekica godisnje. Iz ovoga se moze izvuci jedini logican zakljucak: tim ne sme da se raspada svake godine. Oformiti kostur tima, kupiti neophodne igrace, dovesti jakog trenera i sledece godine pokusati uci u LS. Igrace vezati 4-5 godina, i ne zaletati se sa prodajama cim se za nekoga ponudi 1-2 miliona €. Niposto ne prodavati mlade supertalente, jer ako pogledate, najvredniji igraci svakog velikog tima su bili BESPLATNI! Koliko je kostao Ronaldo kada je dosao u MU? Koliko Messi? Koliko je MU zaradio na Ronaldu? Prakticno, sve ono sto je tom igracu ikada platio sto kroz plate sto premije, i plus zaradio na njemu. Koliko je Ronaldo DONEO Unitedu osim transfera? Dakle, ne ponasati se kao izgladnela vucubatina koja ce za parce hleba i salame prodavati ono sto vredi bogatstvo, vec napraviti tim koji ce igrati 4-5 godina u nepromenjenom sastavu, uz redovna pojacanja. Sad kad imamo Gazprom kao generalnog sponzora, i ogromnu energiju Zvezdine uprave i navijaca (pogledajte samo koliko ih je dolazilo da gleda Zvezdu prosle sezone), cilj mora biti EVROPSKA ZVEZDA, koja ce svake godine igrati u LS. Jer ako budemo prodavali igrace sa vec 16-17 godina, a o nesto starijima da i ne govorim, nikad necemo moci oformiti TIM, a zarada i Liga Sampiona ce biti u domenu fantazije. Cestitke Lukicu od navijaca koji pamti Zvezdu jos iz sedamdesetih godina proslog veka, i kome je ovakva (jucerasnja slaba) Zvezda razocarenje. Zvezda MORA da nastavi tradiciju, jer smo mi Zvezdasi NAVIKLI DA GLEDAMO najbolje svetske klubove. Zvezda kao akcionarsko drustvo milionske armije navijaca, na principu real Madrida ili Barcelone, uz ovaku upravu, sponzora, i armiju navijaca, je moj san.

GrobaR

pre 13 godina

Prosle sezone ste prozivali Toleta , ove one ali niste imali kvlitet za titulu. Zato ove sezone sam siguran da osvajate titulu 100 posto, uz par pojacanja i stvarno odlicnog sponzora i zasluzujete ! Nemam sta drugo da kazem nego svaka cast na sponzoru!

Krcun

pre 13 godina

Lukiću ako ovo uspe bićeš sedma Zvezdina zvezda! Da li ste čuli kako je nešto danas puklo? Puko je Tole od muke! Hihihi
A sad, pesma! Pune tribine ludih navijača...

Дејан М.

pre 13 godina

Зашто латинична реклама на дресу Звезде драга браћо Руси и моји Срби, кад је оригинални лого Гаспрома ћирилични!? Чему толика снисходљивост западу! Будимо своји, верни себи и традицији! ХОЋЕМО ЋИРИЛИЧНИ ЛОГО ГАСПРОМЊЕФТА НА ДРЕСУ ЗВЕЗДИНОМ!!!

FK CRVENA ZVEZDA

pre 13 godina

Iz pouzdanih izvora,samo uzmite ovo sa velikom rezervom....Ugovor izmedju FK Crvena Zvezda i Gazproma potpisan na 5 godina vredan je negde oko 100 miliona eura,s tim da ce GAZPROM dodatno uloziti u CRVENU ZVEZDU,u zavisnosti od rezultata.Ovih negde oko 100 miliona je fiksno,a dodatni novac ce se uloziti u zavisnosti od rezultata( ove god LIGA UEFA,kup,prvenstvo,zatim dogodine LIGA SAMPIONA)....Novac iz ovog ugovora ide i na omladinsku skolu i to ne bas zanemarljiv novac!!!! U narednih 5 godina,dakle svake sezone za kupovinu igraca,GAZPROM ce izdvajati od 10 do 15 miliona eura za kupovinu igraca,dok bi ta cifra mogla dodatno da skoci u zavisnosti od rezultata koji se postizu!!!!JOS JEDNOM,UZMITE OVU INFORMACIJU SA REZERVOM!!!

David

pre 13 godina

Prvo moraš da znaš nešto da mi mogao da laprdaš.

"FK Crvena zvezda je u četvrtak 8. jula potpisala petogodišnji ugovor sa TV Foks, po kojem će ova televizija imati pravo da u toku prvenstva izabere deset utakmica i emituje ih na svom programu. Pored tih mečeva, Foks će prenositi i "večiti derbi. Crvena zvezda namerava da u dogledno vreme u saradnji sa TV Foks omogući i prenose svojih prijateljskih, ali i utakmica sa priprema."

Dakle nemoj da lupetaš.

Milan Sd

pre 13 godina

Nisam siguran,ali mi smo jedinstveni po mržnji i da se sve ugasi samo da bi ceo život bili "oni" na vrhu..Alo miševi došlo naših "5 minuta"..Shvatite da ste mnogo mali za nas-kada je fudbalu pitanju..Nikada nisam komentarisao vest groblja,jer mi kultura i kućno vaspitanje to nalaže..E,sad na deci je da pljuju svaku našu informaciju,jer za poslednjih nedelju dana može slobono da se kaže sve same bombe od informacija SA NAŠE STRANE-stvarno groblje izvinite što nemate ništa specijalno interesntno pa morate sa nama da se smarate.Takođe pozdrav i za normalne grobare koji pozdravljaju ovakvu informaciju..ZVEDA JE ŽIVOT SVE DRUGO SU SITNICE!!!!

Marko_bgd

pre 13 godina

na kraju je stvarno ovaj Lukic uradio ono sto je rekao...doveo je Gasprom za glavnog sponzora...odlicno...samo napred polako i postupno...bice zvezda opet ona stara..najbolja...

IVAN PFC

pre 13 godina

Svaka cast upravi FKCZ. Licno mislim da se radi o ugovoru od nekih 30 milliona, znaci 6 milliona u sezoni. Sto je za nas Fudbal vise nego dovoljno. Nadam se da ce i moj Klub nekada naci pravog Sponzora, a sa malo srece mozda i Investora.



Pozdrav svim ljubiteljima fudbala

uros

pre 13 godina

Bravo upravo , bravo Lukiću ali moram da čestitam i Rusima što su uložili u najveći srpski brend. Oni su sponzori Zenitu i Šalkeu ali za te klubove mi smo institucija, za razliku od njih mi smo evropski i svetski šampioni!!!

[]

pre 13 godina

kad sam video da spominjete brazilca andrea i ganijca(ako se tako kaze) shillu pogledao sam ih u football menageru 2010,znam da mnogima deluje smesno kad neko spomene ovu igricu,ali verujte da su ocene tim igracima davali najbolji skauti na svetu..Andre je 90 god pise da mu je cena 1.7 miliona evra mada to treba uzeti sa rezervom jer su cene cesto nerealne u fm 2010,ima solidne ocene..dok je shilla 83 god slobodan je igrac i ima strasne ocene,bas sam se odusevio kad sam video kakav je igrac.Dakle sto se mene tice shilla pre andrea,ne bi morali da placamo obestecenje a dobijamo veoma dobrog i iskusnog fudbalera.

dlagan

pre 13 godina

Aman ljudi Gazprom ne baca pare. Tacno ne mogu verovati da lupate takve gluposti. Napravili su ugodno s korisnim. Zdrav razum govori da kada si generalni sponzor nekog profesionalnog kluba u Srbiji oslobodjen si odredjenog dela poreza u drzavi. Boze sacuvaj, kako razmisljate. Zvezda ce napredovati od ovog, jedva cekam sezonu! NAPRED ZVEZDO!

:-)

pre 13 godina

Žarko Zečević je navodno radio u Gaspromu(doduše lansirao laž),dovodio šatro Gasprom u Partizan...
Ajde ovo ako možete copy paste

CirrusMinor

pre 13 godina

Pre neku godinu je danski FC København (zvanicni podaci kluba), ucescem u LS zaradio 90 miliona dkk., ili tacno 12 miliona €. Dakle, to je kao da se prodaju 4 Lekica godisnje. Iz ovoga se moze izvuci jedini logican zakljucak: tim ne sme da se raspada svake godine. Oformiti kostur tima, kupiti neophodne igrace, dovesti jakog trenera i sledece godine pokusati uci u LS. Igrace vezati 4-5 godina, i ne zaletati se sa prodajama cim se za nekoga ponudi 1-2 miliona €. Niposto ne prodavati mlade supertalente, jer ako pogledate, najvredniji igraci svakog velikog tima su bili BESPLATNI! Koliko je kostao Ronaldo kada je dosao u MU? Koliko Messi? Koliko je MU zaradio na Ronaldu? Prakticno, sve ono sto je tom igracu ikada platio sto kroz plate sto premije, i plus zaradio na njemu. Koliko je Ronaldo DONEO Unitedu osim transfera? Dakle, ne ponasati se kao izgladnela vucubatina koja ce za parce hleba i salame prodavati ono sto vredi bogatstvo, vec napraviti tim koji ce igrati 4-5 godina u nepromenjenom sastavu, uz redovna pojacanja. Sad kad imamo Gazprom kao generalnog sponzora, i ogromnu energiju Zvezdine uprave i navijaca (pogledajte samo koliko ih je dolazilo da gleda Zvezdu prosle sezone), cilj mora biti EVROPSKA ZVEZDA, koja ce svake godine igrati u LS. Jer ako budemo prodavali igrace sa vec 16-17 godina, a o nesto starijima da i ne govorim, nikad necemo moci oformiti TIM, a zarada i Liga Sampiona ce biti u domenu fantazije. Cestitke Lukicu od navijaca koji pamti Zvezdu jos iz sedamdesetih godina proslog veka, i kome je ovakva (jucerasnja slaba) Zvezda razocarenje. Zvezda MORA da nastavi tradiciju, jer smo mi Zvezdasi NAVIKLI DA GLEDAMO najbolje svetske klubove. Zvezda kao akcionarsko drustvo milionske armije navijaca, na principu real Madrida ili Barcelone, uz ovaku upravu, sponzora, i armiju navijaca, je moj san.

Taka

pre 13 godina

Najbolji dokaz koliko je ovo vazna i dobra vest za Zvezdu je to sto se oni komentatori sa teskim kompleksima mogu izbrojati na prste jedne ruke. Ranije se nije moglo ziveti od njih.

DJZ

pre 13 godina

Od kad je preuzeo Zvezdu vjerovao sam da je Lukic nas Mesije,a u to sam poceo jos vise da vjerujem nakon ovog komentara koji je na ovom sajtu postavio NN fudbalski radnik i kojeg sam cuvao za ovakvu priliku. Citajte i uzivajte:
Spasojevic,Zbunja,Tana i ostali konobari i cirkusanti. Setite se samo!!!!! Kada je dosao Lukic,svi smo sumnjali,mnogi su se smejali,komsije su nas ismejavale,a jedino su ljudi,doticni iz saveza da ih ne imenujem znali sta ce Lukic znaciti za Zvezdu. Od samog starta,od izbora pa sve do poslednjeg dana sampionata su vodili hajku na njega,pustali razne dezinformacije koje su se provlacile po novinama,na sve moguce nacine pokusavali da destabilizuju klub,da nas okrenu protiv njega,da ga oteraju,a on je samo cutao i radio,dok gospodama nije ostao duzan ni za jednu jedinu rec.Samo da napomene,predstaviti se necu,ne zato da ne bih odkrivao svoj indentitet iz razloga sto vam moje ime ne bi znacilo nista,ali ovo vam pise covek koji je u fudbalu 37 godina i koji je funkcioner u nekom od nasih prvoligaskih ekipa. Lukic je trpeo sve i svasta,sa njim i navijaci i Zvezda,setite se samo onog duksa,koja je to bruka bila za sve ljude u savezu,pa to je strasno,90% nas se smejalo toj hajci,ali njih nije bilo sramota cak da prete i suspenzijom iz fudbala,pa naravno jer to im je i bio cilj. pazite,oni koji znaju Lukica,ma ljudi i oni koji ga ne znaju osete i uvideli su koliko je Lukic veliki Zvezdas,koliko voli Zvezdu i koliko se bori za nju. da,to su znala i gospoda iz saveza i to je ono sto im je najvise smetalo. iz Zvezde su oterani ljudi koji su se godinama trudili da je srozaju na dno DNA,odjednom je otislo u vodu sve sto su godinama kovali planove,a svedoci smo da su bili ne blizu,nego previse blizu,fakticki je falilo samo toliko,da se ne pojavi neki Lukic.Covek je dosao,ne samo covek,nego neko ko nema dlake na jeziku i koji ce svaku i najmanje sumnjivu situaciju da pusti u javnost,jednostavno nisu vise u tolikoj meri mogli da kroje sampionat.Mnogi od vas,a mozda i niko ne zna da je bilo mnogo noci kada je Lukic docekao jutro u kancelariji,kada je spavao na stadionu,ja sam se divio takvoj odanosti i ako nisam bas u najboljim odnosima sa njim. Prvo sto je uradio jeste to da je raskinuo sve moguce ugovore sa igracima koji su preskupi imaju prevelika primanja a Zvezdi ne mogu da pomognu mnogo. Znate koj je bio cilj Lukica i ostalih? ni titula,ni kup,eventualno Evropa,ali glavni cilj je stabilizacija Zvezde,trazenje glavnog sponzore koji se bira vec godinu dana,a da li znate zasto? zato sto kada neko da velike pare hoce da se pita za sve pa cak i za pojacanja i sastavljanje ekipa,to kod Lukica ne prolazi,ono sto je rekao jeste sledece:nece me biti sramota da zatrazim pomoc od navijaca(sto je na kraju i uradjeno cuvenom donacijom) ali u Zvezdi dok sam ja na celu ce se za sve pitati samo Zvezdasi i niko vise.verujte mnogo,ali mnogo je malih da kazem sponzora i ne mozete da predpostavite koliko oni pomazu Zvezdu,verujte mi previse za tako nesto,ali i to je uspeo. Da li mislite da je put u Ameriku samo zbog turnira? varate se,cak i tamo se danima radilo sa mnogim biznismenima tacnije okorelim Zvezdasima i njihovim prijateljima(ne Srbima) za pomoc Zvezdi.Pitate se koliko je para uslo? ne znam ni ja,ali pojacanja uz ne obavezno i po svaku cenu prodaju igraca vam dovoljno govori! I kao sto rekoh zvezdasima,setite se gde ste bili pre samo par meseci,da setite se!! Setite se koliko je ulozio u ekipu(skoro pa nista) setite se da ste osvojili kup,da ste bili lideri do samo par nedelja do kraja,ruku na srce sve dok ste imali svi podjednake uslove u borbi za titulu,pazite nije slucajno zvezdi oduzeta publika,Zvezda nije imala kvalitet za titulu,ali su delije bila krila koja bi ih sasvim sigurno odvela do iste te titule,to su znale i mnogo vece zvezrke i uradili pravi potez,tacnije,Zvezdu pred praznim tribinama uz njihove sudije i svega ostalog,ali dobro,toga je uvek bilo i uvek ce ga i biti. zatim se setite istog tog tima kako je ginuo na svakoj utakmici,pa onih Evropskih cudnih utakmica za infarkt i sve to od nule i sve to iz nicega,a danas iste te igrace prodaju za par miliona,2,5-3-4 milona,oni i dalje cute i rade. Budite ubedjeni da ce te ove sezone imeti najbolji tim u poslednjih 5,6 godina jer para pored svih sada vec malih dugova ima,a Zvezda hoce da ulozi u ekipu,i ono sto je osnovno i na cega se oslanja Lukic i ostali Zvezdasi i sto ce opet odraditi jeste sledece:dovesce opet najkvalitetnije i najperpektivnije klince,zvezdase u klub na kojima ce opet zaraditi nekoliko miliona. Pazite uz igrace koji su veliki potencijal kakvi su lazovic,jeftic,tu je kadu,ostace i Lazetic,vracaju Koromana,dolazi Tosic,pregovaraju sa Dragutinovicem,ima jos jedan vrlo inetersantan i jedno veliko pojacanje u vidu bivseg Zvezdinog igraca i reprezentativca sa kojim pregovaraju,imacete mocnu Zvezdu koju ce te stvoriti bukvalno od nicega,samo pametnim poslovanjem,velikim zalaganjem i ogromnoj ljubavi prema klubu.Zar mislite da ste se sasvim slucajno u velikom broju vratili na tribine? ljudi,vas je bilo 6 puta vise nego u celoj jelen ligi po utakmici! ne,to nije slucajno,ne treba vama niko nista da kaze,to se oseca,pruzate ogromno poverenje Lukicu i ostalima,a on ce vam na najbolji moguci nacin vratiti.Do 1.jula bi ruski gas trebao da postane glavni sponzor,da li iz tih razloga i ova pojacanja ili je nesto drugo u pitanju ne znam,ali stvarate ekipu koja ce posle dugo godina sasvim sigurno prezimeti u Evropi i igrati znacajnu ulogu! Cudno mi je kada citam komentare kao sto su,kako,zasto,pa da li su normalni i ostale istog tipa.Ljudi: kup,za prvenstvo kako je bilo i mala deca znaju,milioni na igrace u koje nije ulozeno nista,desetine hiljada delija na stadione,svi ste kao jedan i svi pomazete vasoj Zvezdi,najveci Zvezdasi i legende koji rade u klubu,pojacanja i sve ostalo,zar postoji neko ko sumnja i ko ne kaze kapa dole? ne,cak ni navijaci partizna,citam par komentara gde kritikuju upravu zasto se ne dovode slicna pojacanja,kukaju za pare sto su i upravu,godinama unazad prodaju i to dobro prodaju igrace i dalje pricaju paranema,i dalje prodaju a godinama ne ulazu u nista. verujte mi oni su najbolje oterali,velike grobare i radnike koji su im stvorili sve ovo sto imaju sa kojima su igrali u Evropi i bili jaki ko zemlja,nekom je smetalo,a sada? E sda je situacija slicna kao sto je bila u Zvezdi samo se radi postepeno dok u zvezdi sede legende i Zvezdasi. Zvezda se digla iz pepela i iz dana u dan ce biti sve jaca,vratice se vec sledece godine na evropsku scenu i to na velika vrata.Dovoljno je samo realno pogledati da li smo navijaca crno ili srveno belih,OFK-e ili nekog cetvrtog,nisu slozni,ali su svi uz Zvezdu i svi rade za Zvezdu: Sekularac, Pizon,Savic,Sestic,Dujkovic,dzajic i ostali da ne nabrajam sve a sa druge strane u fotelju Djuric sa mnogima od vas ne poznatim pomocnicima.Buducnost i jednih i drugih se vidi,a to je sve rekao i Milosevic,rasprodace sve sto valja ulagati nece nista i klub ce srozati tamo gde je bila Zvezda. na zalost,tako ce i biti.na zalost,jer mnogi od nas ocekuju da nasa dva najveca kluba budu stabilizovana jaka,da nastupaju u Evropi,da prezime i da se tamo medjusobno takmice za bolje rezultate,a ne u domacem sampionatu.Lepu sansu partizan i ove godine ima da nas predstavlja u ligu sampiona,svi mi radnici fudbala ocekujemo i ocekivali smo da se to konacno desi ove godine,ali gledajuci sta i kako rade i imajuci u vidu jos neke informacije,ovo je neverovatno,sve ce se rasprodati sto moze i sto makar malo vredi,a pojacanja u teleoptik i sa dvd-a,mnogo ne ozbiljno za sampiona koji garantujem sa ovim timom uz samo jos 2 ili 3 pojacanja moze da zastavu lige sampiona dobese na JNA,zasto to nekom nije u interesu,ljudi to je 7 milina evra,puni stadioni,ludnica u Bg,srbiji,popularizacije naseg fudbala,nase dece,a oni samo rasprodaju i rasprodaju,kada dodje bruka,optuze trenera,dovedu drugog i ispocetka do sledece pijace do dna.u vreme batice mirkovica,Petrovica i ostalih grobara,veri=ujte mi da ste bili organizovani kao najveci evropski klubovi,i da su danas ti ljudi u foteljama vi bi igrali ligu sampiona.sada kada pogledam sto je vrlo moguce da ni Ninkov ne ode i uz sve ove igrace poput jeftica,lazovica,kadua, Lazetica,savia,Perovica,dodje Tosic,Dragutinov, Koroman i jos jedan ili dvoje maksimum,a sa druge strane oterali najveceg borca Djordjevica,teraju dijaru,traze angazman Moreiri,Petrovicu i ostali,a pojacanja iz teleoptika i ne znam nija kavih dvd-a,e zato sam uvek za biznismeni u svom poslu pare,mesto eventualno u skupstini ali sto dalje od fotelja,politicari u skupstini bez mesta u sportskim klubovima,a sportski radnici i proslavljeni sportisti,legende na stadione,hale i u fotelje.dok toga ne bude bilo,mnogi od nas ce tonuti do samog dna,neko use da se digne,ali mnogi potonu i dublje nego sto mogu da zamisle.
(realan navijac za dobro srpskog fudbala, 8. jun 2010 14:38)
(John Wayne, 9. jul 2010 12:50)

ALA SI TI DRUZE ZALUDAN...

поздрав звездаши требиње

pre 13 godina

ал сте дигли фрку око тог бразилца ако је так добар дат ће свак по еуро па ће га доведемо

zivim za sever

pre 13 godina

@(realan navijac za dobro srpskog fudbala, 8. jun 2010 14:38)
(John Wayne, 9. jul 2010 12:50)
kapa dole, nema sta najjaci komentar ikada!!!!

marko

pre 13 godina

Fantazija je da Souza iz Santosa dodje, ali bi se isplatilo, decko jos nije napunio 20 godina, vredece puno, nije otisao u Dinamo, ali ja sam siguran da mi nemamo 5-6 milki za njega.

Sto se tice Gasproma ne sumnjam da je ugovor dobar, ali ne mislim da se radi o vise od 15-20 miliona za 5 godina, sto je opet dobro.

Kratka priča o ovcama i džemperima

pre 13 godina

Kakve veverice. Njačete bravo a ne znate ni sumu. "Najveći u Jugoitočnoj Evropi". Pa što ne objave sumu, to nigde nije tajna. Za poreznike nije, za akcionare firme nije, što bi bilo za javnost?? Pa to bi bila stvar za pohvalu. Takav ste ugovor imali i u KK sa Telekomom, "Najveći na balkanskom delu evropskog kontinenta severne polulopte planete zemlje".. A sada ste gde? Uživam prateći kako vas rade po istom priručniku...

bio sam skeptik priznajem

pre 13 godina

Lukicu majstorcino, samo ti par stvari zameram ( Adzic i Dostanic ) , ostalo si doktorski odradio. Moram reci da nisam ispocetka verovao u tebe, ali ovo sto radis je za svaku pohvalu.

shone0709

pre 13 godina

Ljudi,stvarno sam srecan zbog ovoga!Najlepsa vest od kada je Lukic na celu,ali mislim da ipak treba da se napravi neki rezultat da bi ih dizali u nebesa.Jel se slazete?

RIO

pre 13 godina

Sve je to lepo i sjajno,ali dzaba i pojacanja i pare ako ne dovedu novog trenera.Dostanic je smesan trener,i sa mnogo jacom ekipom nece napraviti nista.Ajde sad dovedite ozbiljnog trenera dok ne bude kasno...

Srdjan

pre 13 godina

Bože koji se vi primarijusi!
Nesumnjivo sjajan potez uprave Zvezde ali ovoliki elan i penjanje u visine je stvarno smešan! Sad se razbacujete milionima i avionima, pretite velikim minusom u maju i slično!! Ali kada se euforija stiša shvatićete da je ovo 99% bila igrarija! Sada će kao GASPROM da se meša u politiku kluba, ko se dovodi i odvodi??? Hoće, kako neće! Ljudi su dali pare za reklamu i tu se završava priča! Ovde se spominju cifre od 100 mio EUR!!! Sjajni ste! Pa za te pare su mogli da kupe još 2 NIS-a!!! Ali razložno, najskuplji igrač Zvezde zaradjuje 250000 EUR godišnje! Još njih 5-6 imaju ugovore od 6 cifara a ostali ni blizu! Godišnja šteta Zvezde (budžet) je oko 5-6 mio eura i sada dolazi Rus koji da je Zvezdi 20 mio godišnje!! U Srbiji???? Ne znam da li znate ali Šalke je U nemačkoj a ZENIT u Rusiji!! I ukoliko ne znate, nadjite u atlasu koliko imaju stanovnika a uz još malo napora nadjite i koliki im je godišnji prihod po stanovniku i ostale ekonomske parametre! Pa će Vam biti jasno zašto je i par miliona eura godišnje (daj Bože da je i toliko) više nego dobar posao! A pogotovo što se i pored svih poslovnih tajni, priča da je ovo najveći sponzorski ugovor u jugoistočnoj Evropi!!?? Ma jeste! Ali pošto je ovo forum za .... onda....

Zlatko

pre 13 godina

Ceo dan pratim komentare. Gađamo se ciframa, bez argumenata. Svaka čast onom momku koji je prvi postavio link ka onom ekonomskom sajtu. Pitanje koliko je i to tačno, ali je svoju priču potkrepio dokazom. Ako i jeste tačno, razmislite malo. Šalke dobija 25 po godini, mi 30 za 5 godina. Dakle, 6 po godini. Za naše uslove sigurno jeste mnogo, ali uporedite cifre, 4 puta manje nego Nemcima. Prema tome, i nije toliko nerealan podatak. Sigurno je nerealno očekivati neki zapažen rezultat već ove godine, ali ako se stabilizujemo tokom ovog sponzorstva, sigurno ta cifra može i biti koji milion veća, naravno ako se bude produžavao ugovor.
Želim još nešto da kažem. Pitanje ko će još doći, ali stvarno je sramota što smo pustili Lazu zbog međuljudskih odnosa, pošto je on sam rekao da pare nisu bile problem. Možda je neko od Rusa, gledajući papire tražio da se taj ugovor raskine, ali šta je tu je.
Složio bih se sa onima koji su za novog trenera. Nemam ideju koga dovesti, pre svega jer ne znam ko je slobodan i koliko bi love tražio, kao i da li bi neko hteo da preuzme ekipu na pola priprema, ali stvarno sa Dostanićem ništa nećemo uraditi. Evo i javno kažem, ako on bude trener cele sezone, a mi uđemo u Ligu Evrope i budemo šampioni, ja sam spreman da mu se javno izvinim tako što ću pojesti ovaj svoj komentar.
I treća stvar, opet pitanje da li je istinita, rečeno je da će neko iz kompanije biti deo rukovodstva (onaj Savet ili kako su već nazvali). To bi moglo da znači da će se oni samo pitati oko finansija, tj biti u svojstvu kontrole (npr ako tražiš 20€ za jednu stolicu oni će proveriti da li ta stolica stvarno košta toliko i odobriće ako je to ta cena). Ovo je samo banalan primer, ali se nadam da će tu biti radi kontrole, tj samo se pitati kuda ide novac i da neće moći toliko da se stavlja provizija sebi u džep.

evropskiprvak

pre 13 godina

prvi komentar pa od grobara...samo nam malerisu...pa gde bas od njih prvi komentar...Lukicu ,Adzicu pazite se neko maler ce da vas potera...cuvajte se klizavih terena hahaha...

dlagan

pre 13 godina

E ti sto pametujes da se kaze zvezda a da ne moze Zvijezda sad cu da ti objasnim. U srpskom jeziku su apsolutno ispravna i ravnopravna dva govora, ekavski i ijekavski. Ako ne znas uzmes gramatiku i pravopis srpskog jezika pa procitas. Ama bas nikakve razlike izmadju ekavice i ijekavice nema. Znaci tacan naziv kluba jeste CRVENA ZVEZDA ali ako englez bukvalno prevodi to na RED STAR, italijan i spanac isto prevode bukalno. Znaci nije neispravno reci CRVENA ZVIJEZDA. Ako ne znas istoriju, ako ne znas kako i zasto se u republici srpskoj govori ijekavica molim te ne prosipaj se i ne pravi se pametan.

sale

pre 13 godina

Ja sam cuo da andre dolazi na jednogodisnju pozajmicu, verovatno sa pravom na kupovinu sledece godine kad se klub finansijski malo stabilizuje od clanarina, sponzora i prodaje viska igrackog kadra

zvezda mi je sve

pre 13 godina

opet moram da se javim.....zasto se grobari uopste javljaju na nase vesti.Ajde mi da prekinemo da gledamo uopste na njih...ja ni na jednu njihovu vest ne dajem ni 5 para,neka rade sta god hoce.Citam,svi ovi zlonamerni i jos neki komentari od takozvanih navijaca Zvezde(a to se grobari potpisuju samo iz pakosti i zlobe) puni su mrznje,svi oni misle da je ovo farsa,pa izmisljaju sve i svasta,ne bi li napakostili i uneli razmirice na forum!!Gospodo grobari,ostavite se nas,i gledajte u vase dvoriste,kada ste uzeli msi za spponzora,ja nisam obratio paznju,kao da mi se pertla odvezala,e tako sam ja primio tu vest,cak nisam ni komentarisao jer nema potrebe komentarisati!!!!Ipak ovo je svakao vredno paznje,tako da samo prave i iskrene delije znaju koliko je ovo vazan korak za nas i nasu buducnost.Pozdrav svim delijama i jedna poruka za njih:NE KOMENTARISIMO GROBARE,NISU VREDNI PAZNJE,grobari svako dobro i dalje od nas.ipak vidi se ko ima komplekse.....

Goran Superheroj

pre 13 godina

Bravo za upravu,neka nastave samo tako,pare se mogu zaraditi i posteno,kad si na takvom polozaju dovoljna su ti poznanstva,a za ZVEZDU SAMO NAJBOLJE i POSTENO,pa ce kupiti ono sto novac od podkradanja ne moze da pruzi-VECNO POSTOVANJE I SLAVU U SRCIMA ZVEZDASA KOJI NE BI NIKAD ZABORAVILI KO IH JE VRATIO TAMO GDE PRIPADAJU!!

Dule Zh

pre 13 godina

Lepa vest za Zvezdu i nas fudbal svakako... Ono sto bi bilo jos lepse je da se liga malo decentralizuje i da ostali klubovi dobiju jake sponzore pa da se u celoj Srbiji igra KVALITETAN fudbal a ne ovo sto sad zovemo fudbalom i ligom.
Tu najvise mislim na jake sponzore za "moj" OFK Beograd, Vojvodinu, Radnicki Nis, Radnicki Pirot, Spartak Subotica...
Da se opet sredi omladinski pogon jer imamo nebrojene talente i liga ce biti evropski kompetentnija. Koliko god ko mrzeo/voleo Zvezdu, ovo je super vest za nas fudbal i samo mozemo da se nadamo da ce ovakvih vesti biti jos puno vise.
Samo napred!!!

Саша

pre 13 godina

(dlagan, 10. jul 2010 14:57)
Пријатељу, ја сам из Црне Горе у којој је такође у употреби ијекавица. Молим те да се не наљутиш, али због тебе и свих осталих треба да се зна да у српском језику кад су у питању имена нема екавице и ијекавице. Звезда је Звезда. Исто тако нпр. неко ко се зове Звездан никако не може бити Звјездан или Звијездан јер се не зове тако.
Поздрав за тебе и све навијаче наше Црвене ЗВЕЗДЕ.

Yi

pre 13 godina

Ja bih zamolio ove zavidne grobare da ovde ne ostavljaju svoje komentare jer bolje da gledaju kako se polako raspadaju. Pa ovi slepci se boje da li ce da prodju Pjunik. Nemojte tako to je Prvak Jermenije. A od kad Jermeni znaju da igraju fudbal. Izgleda da su u Partizanu jos gori.

Boki

pre 13 godina

Lepa vest za domaci fudbal...uzasna vest za mene kao navijaca Partizana. U svakom slucaju, domaci zadatak za Djurica da nadje delimicno jakog sponzora.

dejan

pre 13 godina

zvezda me je u poslednjih par godina naučila pesimizmu. dakle, nebi želeo da mladi zvezdini fudbaleri napuštaju zvezdu i odlaze u Zenit ili Šalke za malo para a potom budu prodavani velikim klubovima za velike pare.... ZVEZDA

milan

pre 13 godina

Istorijski dan za Zvezdu, Gasprom je najveca svetska kompanija sa cistom zaradom 30 milijardi dolara godisnje. Nastaje nova realnost.... Cestitam svim delijama

Upuceni Zvezdas

pre 13 godina

milion i po godisnje
500000 za Kup, 500000 za prvenstvo
dva miliona Liga Evrope
pet miliona Liga sampiona
realno ove godine 1,5, iduce, nadam se, 1,5+0,5+0,5+2
one trece, ako Bog da, maksimalnih 7,5...
svejedno, dobro je, mnogo vise nego sto smo imali do sada.
samo da servis dugova bude sto bolji.
Napred ZVEZDO!

Ika

pre 13 godina

Znaci svaka vam cast na ovome....toliko sam se obradovao da nemam reci...i nadam se da cemo sada posle dve godine uzeti titulu i naravno da napravimo nesto vise u ligu UEFA...pa naredne godine da jurimo LS :))

1kch4

pre 13 godina

Nakon duzeg vremena jedan dobar potez rukovodstva Crvene Zvezde.
Nadam se samo da ovo nije jedino pametno sto su planirali da urade...

NSCZ

pre 13 godina

Salke ima ugovor sa Gaspromom na 5 godina po kojem zaradi za 5 godina 125M Evra!Ne mozemo poredjivati Bundes ligu i nasu ligu,al nek daju 5 manje bice odlicno!

palite se na gurku..

pre 13 godina

Evo zasto se ne saopstava cifra. Iz "pouzdanih" izvora, 100, 30.... miliona.. pa ce biti 50, 20, i idelano da se pumpaju navijaci. Da li vi kapirate sta moze da se uradi sa budzetom od 6 miliona po godini u marketinske svrhe!!?? To je toliko nerealno, bar da igra Zvevda u Ligi šampiona, pa onda da se poveruje.. ha,ha nego zbog Jelen Super lige i Lav kupa. Investiraju u sponzorstvo da bi lakse prodavali svoje proizvode za koje su monopolisti u Srbiji ili možda što će Zvezda igrati po Evropskim metropoloama!! He, he... Dok se ne izadje sa konkretnom cifrom i dinamikom placanja i u koje svrhe.. ovo je jos jedna sibica experata iz KK.

Andrya

pre 13 godina

Odlicna vest...bravo Lukicu....samo puni kasu....sad kad smo i to resili da dovedemo jos nekog igraca....nadam se da ce to biti Andrija Kaludjerovic,jer je najbolji spic u nasoj ligi i valjao bi neki kvalitetan vezni igrac!!!Sastav ekipe za sledecu sezonu:
Stamenkovic-Vilotic-Djordjevic-Ninkov-Tosic-Isah-nadam se neko dobro pojacanje-Koroman-Lazovic-Jevtic-nadam se Kaludjerovic.

zoran

pre 13 godina

Sta je Partizan dobio od Adidasa..??

Mislite da ce Zvezda dobiti nesto vise od Rusa..??

Koju mega kompaniju interesuje da baca pare na nekog treceligasa, u odnosu na evropske klubove.?? Koja smo im mi reklama kada ne mozemo jedno kolo da prodjemo u Evropi protiv kompletnih anonimusa. Po vama bi trebalo takvim klubovima davati po skoro desetak miliona godisnje..??
Ne budite deca...uozbiljite se malo...Pogledajte sta su Rusi uradili sa rafinerijom NIS...uzeli je gotovo dzabe...sto bi sa Zvezdom imali drugaciji odnos..??

zvezda mi je sve

pre 13 godina

JEDNO VELIKO BRAVO!!! OVO SAM CEKAO.........sad moramo da zapnemo mnogo vise,da svaki cent ima namenu,i da ne zavrsi u dzepovima nekih iz uprave,sto nije nemoguce!!

Marko

pre 13 godina

Hvala bogu da smo dobili sponzora iz bratske Rusije, i to kakvog sponzora......
Majstori smo mislim da za Dostanica nema mesta u Zvezdi,to ce nam biti najveci promasaj dok ga smenimo mozemo biti u zaostatku debelom!!!!!!!SMENITE DOSTANICA

samo zabrinuti posmatrac Delija

pre 13 godina

@Kratka priča o ovcama i džemperima

Zvezdash sam, ali znajuci pare koje su u igri, i da su ljudi koji sada vode FK isti oni koji su upropastili KK moram da priznam da sam iskreno zabrinut. I ja bih voleo da je mnogo veci pritisak da finansije budu shto transparentnije... narochito zato shto fk nije privatna svojina. EH DA U OVOJ ZEMLJI IMA ZAKONA PA DA SU KRIMINALCI IZA RESHETAKA A POSHTENI DA VODE GLAVNU RECH....

zivim za sever

pre 13 godina

@samo zabrinuti posmatrac Delija, 9. jul 2010 14:54)
nemoj pisati gluposti kad nisi obavesten, ovi ljudi ama bas nista nemaju sa KK

dusan

pre 13 godina

Nazalost nalazi se na zvanicnom sajtu Dinama.
http://www.fcdynamo.kiev.ua/en/dynamo/news/30402.html
To medjutim ne znaci da je taj na probi losiji od njega.Ja verujem Rambu,ako ga je on poslao sigurno je da vredi.

Boki

pre 13 godina

Souza nije u Kievu,to je greska na wikipedi-i,mozete da pogledate i igrace na sajtu Dinama tamo ga nema,jos je u santosu
Necu da letim u nebesa zbog ovog moguceg transfera,videcemo,meni je iskreno nerealan ali ko zna,daj boze da je istina,a ovaj drugi sto se pominje igra na mestu centralnog odbrambenog

Sommerset

pre 13 godina

Svaka čast za upravu kluba i gospodina Lukića. Moram da priznam da nisam baš bio oduševljen kada je došao na čelo kluba, ali ovo je zaista velika stvar. Još kada bi doveli respektabilnog trenera, gde bi nam kraj bio??!!

Realno

pre 13 godina

Lukiću care uvek sam verovao u tebe i sad si i mene i sve uverio da si pravi covek za Zvezdu...Zvezda šampion!!!
(Vlado, 9. jul 2010 14:10)

Uvek si verovao u njega, a sad te uverio... c,c,c... Jeftina roba.

Lemi

pre 13 godina

Nadam se da je sad jasno svima zasto je ZVEZDA najveci STUB srpstva i najveci srpski BREND.
(STOJAN, 9. jul 2010 14:59)

Hmmm ... ne ... zasto majke ti!?


'Novčana vrednost ugovora između Gazprom njefta i Crvene zvezde je poslovna tajna. Sa zadovoljstvom mogu da kažem da je u pitanju najbolji sportski ugovor ikada napravljen u Jugoistočnoj Evropi.'
Ahahahaha, kakav idiotluk!
Kako Lukicu mozes znati da je najveci kada pojma nemas koliki su ostali ugovori po JI Evropi posto su svi poslovna tajna!?
Majko mila, kakva jeftina demagogija za lozenje priglupih.

Maree

pre 13 godina

ovo je odlicno za igrace, posto ce imati priliku da se prodaju dobro...svakako bolje nego do sad. Ali sto su ruzni dresovi...jooooj, zaposlite nekog da vam osvezi taj dizajn iz 1970te....

Sale-PFC

pre 13 godina

Svaka cast rukovodstvu zvezde, ovo ce im biti odlicna inekcija za izlazak iz krize.

E kada bih ovako nesto uradio i Partizan, Vojvodina i OFK pa da se popravi standard Srpske fudbalske lige.

Rey

pre 13 godina

nisam navijac crvene zvezde.. alji ova uprava stvarno jako dobra
hocu da vidim najmanje dve srpske klubove u evropsku ligu a ne samo partizan..
Pozdrav !

mirko

pre 13 godina

ovo me podseca na stratesko partnerstvo luk oila i kkcz.... sad se vidi sta je od toga bilo.... i tamo su u upravi bili kleut i ekipa oko vesica

sumadinac fr

pre 13 godina

U ala ste smesni pa zar ne vidite da je privatizacija vec pocela,i ovo je samo kapara,kao sto je i najavila pre 10 ak dana gospodja ministarka za sport,ode C.Zvezda za Rusiju i onda ce biti CRVENA ARMIJA a ne Zvezda !!!!!

Mile

pre 13 godina

Hvala Gaspromu i sa nadom da Zvezda opet hara Evropom, kao pre sankcija, koje nam je Zapad uveo.
Hvala Majko Rusiji i nadam se ovoj pesmi da cela Marakana peva.

http://tinyurl.com/2ublhay

dane

pre 13 godina

Зашто латинична реклама на дресу Звезде драга браћо Руси и моји Срби, кад је оригинални лого Гаспрома ћирилични!? Чему толика снисходљивост западу! Будимо своји, верни себи и традицији! ХОЋЕМО ЋИРИЛИЧНИ ЛОГО ГАСПРОМЊЕФТА НА ДРЕСУ ЗВЕЗДИНОМ!!!
(Дејан М., 9. jul 2010 22:34)

Neverovatno... Da neces mozda i tvoje ime da stave ispod reklame

Djuric - krojac

pre 13 godina

Mi imamo MSI MSI MSI
Mi imamo MSI... gde je vama ???
opusteno ljudi... no sikiriki, no rasprave i svadje...
ionako nam je fudbal na zavidnom nivou :)))))

Partizan šampion,a ko bi drugi !?

pre 13 godina

Oticice oni isto kao i Toyota,a na kraju se nece znati ni ko kosi ni ko vodu nosi.Ovo bi u nekoj zemlji gde su privatizovani klubovi bila extra vest,extra posao,a kod nas je extra posao samo za lesinare u srpskim klubovima koji ce moci da uzimaju kako hoce.Ja ne ocekujem nishta spektakularno od zvezde niti ocekujem neke rezultate ni sad ni u narednih 2,3 god.Mislim da to nisu neke bog zna koje pare,nego neka sica u odnosu na Shalke i Zenit,ali videcemo,shta ce i kako ce biti.Pare nisu sve na svetu,dokaz za to je Real Madrid i dokaz za to je KK Partizan.Mrzim te price josh nishta nije pocelo,a vech je svi vide u vrhu evrope i slicno,nema od tog filma nishta.

Pozdrav svima

dlagan

pre 13 godina

Zasto je vise od pola komentara u vezi teorije zavere? Zasto vas vise od pola misli da ce nas Gazprom za...?! Zasto mislite ako bi nasi tako za... da ce i neki tamo isto tako? Ama bas nikakve veze nema da li je to firma iz Rusije ili Francuske. Dajte ljudi opustite se malo i pokazite da ste u demokratiji i drustvu koje imam dobar sistem vrednosti. Mislim svi pljujete po 90-im a sad pricate da vam gore nego data. Ovako, politiku nikada ne mesajte sa sportom, ama bas me briga kako se preziva covek koji je ulozio u Zvezdu. E ljudi moji da vi koji pisete komentare imate firmu tipa Gazproma i ulozite u neki Ruski fk ocito bi ih prevarili, ajte bar pomislite na minut da oni nas nece. Veliki sam navijac zvezde vec 20 godina, gledao sam bruku utakmica na marakani, kad god je bilo na tv Zvezda nikada je nisam propustio, znaci i roditelji i drustvo su mi zamerili zbog tolikog pracenje, navijanja i bodrenja a zauzvrat sam samo trazio SRCE NA TEREN. Dao Bog da i Partizan potpise ovako nesto, niste svesni koliko bi nam se timski fudbal digao. ZVEZDA ZIVOT JE!

TOMA ZDRAVKOVIĆ

pre 13 godina

šta vredi kad ce opet u junu biti....svirajte penallll samo za nju.....opet cete zakukati na sve po vasem starom dobrom licemernom obicaju....

podsetnik

pre 13 godina

ako se ne varam tog shillu je svojevremeno preporucio dujkovic pa je dobio bolju ponudu u rusiji, a sto se tice napadaca glasam za kaludjerovica, video sam ga svojim ocima odlican je

bravo Lukicu

pre 13 godina

Svaka cast gospodinu Vladanu Lukicu i celom rukovodstvu Crvene Zvezda, ovo sto su uradil za godnu dana u Crvenoj Zvezdi, pa mozemo reci nije ni jedna uprava uradila u zadnjih 10 godina za celo rukovodjenje,voleo bih kada bi Lukic i ova uprava ostala jos dosta i dosta godina, i da ovo bude samo mali deo onoga sto tek treba da urade, dajmo punu podrsku timu, rukovodstvu i punimo stadione sirom Srbije, zeleo bih da Zvezdin prosek ove godine bude bar 30000, a to svakako zasluje i ova ekipa i rukovodstvo...Sve najbolje Lukicu i ekipi Crvene Zvezde.

kupaci

pre 13 godina

Molim vas braćo Rusi,hajde da se razbacujemo malo,da vide komsije da smo puni kesha!Dajte milionče na nekog igrača,dovedite nekog dobrog mladog Argentinca,Pastorea recimo,posle 2-3 sezone bi vredeo 10 puta više!

Realno

pre 13 godina

Ako ovo nije samo mazanje ociju javnosti i nama navijacima, onda ce se klub pre svega resiti dugovanja i dovesti pojacanja. Dok to ne vidimo, sve su samo prazne price.

Tocke Grobar Do Smrti

pre 13 godina

Pa to Zeka dosao kod vas, bravo Zeko, napravi sta si napravio sa Partizanom tih godina,i sigurno ce mala zvezdica "uspeti".hahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha POZDRAV OD ZEKE ! ! !

Muzicki_saradnik

pre 13 godina

Sta sad ima da kaze gospodin Krivokuca ??!! :) I svi oni koji su govorili protiv ove uprave..Pa ne da su digli Zvezdu iz mrtvih, vec su je preporodili totalno ! Svaka cast Lukicu i celoj upravi ! Jedva cekam zimski prelazni rok da dovedemo neko zaista veliko pojacanje. I ne samo to ! Ljudi ovo znaci da necemo vise morati da prodajemo svoje naj bolje igrace da bi opstali ! Bar ne za manje od 7-8 miliona ! PRVI PUT POSLE DVADESET GODINA CE TO BITI TAKO !!! Medjutim, ako ugovor pocinje da vazi od danas ili sutra, sto ne dovesti i jos pojacanja vec sad ? Treba nam jedan dobar napadac, jedan ofanzivni vezni i jedan stoper !! Ali dobro, za Zvezdu ocigledno dolaze bolji dani, samo steta sto je morala da udari o dno da bi se ponovo digla. I sto je, by the way, tako omogucila partizanu da osvoji tri predhodne titule...SAMO NAPRED ZVEZDO, GRMICE PONOVO CELA MARAKANA !!!!

vlada

pre 13 godina

poslovna tajna...cim to cujem sve mi je jasno...a zvezda je evropski i svetski prvak i dalje ovom lukicu...blago njemu...a on je verovatno kandidat za zlatnu loptu...a deja i jugovic prelaze u celzi

Marko

pre 13 godina

Kosarkaski klub Crvena Zvezda je otisao u stecaj. Ovo je najbolji nacin da tako prodje i fudbalski klub. Ruski novac za Tosica i Koromana koje niko nece i nije neki poslovni potez...

GrobarCG

pre 13 godina

"Mali" Partizan če opet da vam drži lekcije i ovo sponzorstvo će da vam služi da potkrpite neke dugove! Znate li koje je pare imao Dinamo Zagreb samo od transfera(oko 60 milona).Pa gdje je sada? Zar ne kapirate da će neko da se fino napuni para iz uprave i onda da zbrišw.Svi znaju da od jakih timova i jakih liga nema ništa još min.20 godina.Pa uložite i 100000000 i opet ništa ,jer nema kvalitetnog sportskog,medijskog i infrastrukturnog okruženja...

g(l)as iz rupe

pre 13 godina

kakva je ovo paljevina, vi niste normalni, jel ste zaboravili ko je sampion, ljudi ovo je za nas dobro-malo konkurencije da podignemo kvalitetu. dovedite pantelica hehe, i zigica...

DUSAN

pre 13 godina

Ovo je veliki dan za sav sport u Srbiji.Sigurno je da rusi ne zele ime na dresovima u borci ili mladenovcu vec u ligi sampiona.
Ova prica za Andrea je malo pretenciozna jer sam citao da je otisao u Dinamo Kijev uz obestecenje od 8 miliona.Sigurno je da ce biti pojacanja ali ne verujem vec ove godine takvih.Ali ko zna...

gastarbajter

pre 13 godina

Ha,Ha,Ha,nas i Rusa 200 miliona!!!Opet cete ostati mali,samo pod ruskom palicom.A hoce li i da vam Rusi plate MINUS kosarkaskog kluba koji su vam napravili "moderni" politicari i tajkuni,ili ce i Rusi ono malo jada sto je ostalo da pokupe?

GrobarCG

pre 13 godina

Na znam čumu sva ova euforija kada ni sami ne znate koliko je novca predviđeno za vas...Sigurno ne previše! Pa znate li vi gdje je srpska liga u odnosu na Bundes ligu i rusku ligu?Zar vjerujete da če neko da se rasipa...A znate da neki naši igrači su bili i biće skuplji, nego vaš sponzorski ugovor!? Zato se smirite da se ne bi još više razočarali...Prošle godine sam čuo da su htjeli da vam preimenuju stadion u Gasprom arenu za pola milona pa malo razmislite...

Mecklejn

pre 13 godina

Lako je reci ne prodati igrace 5-6 godina!Cak i da se ima para placati odredjeni igrac pitanje je koliko on ima motiva da igra nasu suplju ligu!Cist,svez primer je recimo Dijara iz partizana!Dvee godine je bio solidan,mogao se fino prodati!Izgubio je motivaciju i na kraju je jedva i pozajmljen pitaj boga kome!Moreiru recimo niko nece,a secate se kako je ubijao?Uzmimo i primer Nikole Zigica kojeg je hteo Arsen Venger,Stojkovic ga ostavio jos pola sezone i on je odigrao najgoru polusezonu odkada je bio u zvezdi!Kada je igrac glavom negde drugde,kada zeli da se dokazuje u Evropi,igra jaku ligu,,nema tih para koje ce ga zadrzati u nekom malom klubu!(Zvezda i partizan su trenutno mali za Evropske i svetske okvire,to svi znamo,a o nasoj ligi i da ne pricamo)

Mači

pre 13 godina

Moj predlog,da svaka utakmica Zvezde počinje ruskom himnom,da očaramo braću Ruse.Ja sam u znak zahvalnosti već počeo učiti rusku himnu a preporučujem i ostalima da se peva na celom stadionu uz regularne navijačke pesme.Živela Rusija,živeo Gazprom!!!

Россия — священная наша держава,
Россия — любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава —
Твоё достоянье на все времена!
Славься, Отечество наше свободное,Братских народов союз вековой,Предками данная мудрость народная!Славься, страна! Мы гордимся тобой!От южных морей до полярного края
Раскинулись наши леса и поля.
Одна ты на свете! Одна ты такая —
Хранимая Богом родная земля!

sportikus

pre 13 godina

kako pise kurir, godisnje ce zvezda dobijati 800 iljada. Ispade da je to manje od onoga sto dobija KK PARTIZAN! Sa tim parama LS se moze gledati iz fudbalizovanog stana u Belvilu.

Jagodinac

pre 13 godina

Mis mo ti Srbi poznati kao teške pališe...Teslino tajno oružije , Rusi nam dali S-300 protivavionski sistem itd...na kaže naš narod džabe : teško onom koga Rusi hrane...Ja bih ipak sačekao sa ovolikom euforijom , ipak je jutro starije od večeri...bojim se da je ovo neka ujudurma glede pranja ruske kinte kroz Zvezdu gde će opet izvisiti...pa zna se ko....

Srbin

pre 13 godina

P.S. Za tvoju informaciju ja sam student koji zivi u jednom malom selu pored BANJA LUKE i koji ce pored Zvjezde uvijek navijati za sve ostale Srpske klubova kad igraju u medjunarodnim takmicenjima.
(John Wayne, 10. jul 2010 03:20)

Aman, ako si Srbin nauci vec jednom da nije "ZVJEZDA" nego Zvezda.

Dok se zemlja oko Sunca kreće...

pre 13 godina

Koga ovi sponzorisu,on moze biti samo drugi ili treci!Uzmimo primere Schalke-a ili Zenita!Znaci ,sumnjivo!Opaca reaguj!!!!!
(BATA BELI, 9. jul 2010 18:32)


Evo pa se malo informiši:
http://www.soccerway.com/national/russia/premier-league/2010/regular-season/

P.S.: Bolje reci Đuri da reaguje!!! ;-)

igor

pre 13 godina

Kakva vest za rusofile,medjutim,stvarnost je sasvim drukcija.Ugovor,po godini vredi samo milion evra,a svako ko prati fudbal, zna da to nije dovoljno,pogotovo zbog postojeceg duga od 10_ak miliona evra.Voleo bih, kao iskreni zvezdas da uspemo,ali sumnja je prisutna.Bez jasnog titulara(privatizacija),nece biti znacajnijeg pomaka.NEKA ZIVI NASA ZVEZDA!

brazilac

pre 13 godina

U Zvezdu dolazi na probu napadac André - André Felipe Ribeiro de Souza iz Santosa i Ganac Illiasu Shilla koji je bez kluba.
(provereno, 9. jul 2010 14:26)

http://en.wikipedia.org/wiki/Andr%C3%A9_Felipe_Ribeiro_de_Souza

ovo za Souzu nije tacno, pise da je u junu potpisao za Dinamo Kijev za 8 miliona evra...

Brazil

pre 13 godina

Andre Felipe Ribeiro de Sousa NIJE potpisao za Dinamo Kijev.
Da jeste valjda bi ta vest bila na zvanicnom sajtu ukrainskog kluba.
http://www.fcdynamo.kiev.ua/en/dynamo/players/

Ne znam nista o njemu jer ne pratim Brazilsku ligu ali cim dolazi iz Santosa i cim se za njega interesuje Kijev znaci da vredi!!! Videcemo.
Samo ne znam zasto niko ne govori o pojacanjima na poziciji golmana. Ej bre pa Stamenkovic je rupa na golu. Setite se golova na derbijima, gol protiv Mladog radnika te nesigurne intervencije protiv hajduka Kuli. Zar s njim mislite da idemo u evropu???

CZV45

pre 13 godina

Kazes na zalost potpisao je za Dinamo?!

Onda su ovi ljudi iz santosa neobavesteni pa ga jos uvek smatraju svojim igracem.
http://www.santosfc.com.br/futebol/elenco/default.asp?c=M

dekistankovic

pre 13 godina

Upuceni zvezdas je bio blizu...Milion evra po godini, plus bonusi..Relativno precizno pogodjeni..Dakle...Od Lige Evrope nema nista, jer Zvezda realno ne moze da pobedi nijedan ozbiljniji evropski tim, a ove sezone nije ponovo povlascena pri zrebu..Titula je mnogo realnija, mada je i to diskutabilno imajuci u vidu strukturu Saveza..Dakle, borba se nastavlja...Pacijent je na aparatima, jer su ogromna dugovanja prema igracima iz prethodnog perioda. Mac nam i dalje visi nad glavom, sto podrazumeva UEFI-nu suspenziju...Rukovodstvo se koprca i treba imati strpljenja..Gasprom na dresu je velika stvar, mnogo ozbiljnija od Tojote...Ali Koroman kao kapiten, gde to ima u ozbiljnom klubu...

novosadjanin

pre 13 godina

i onda procitamo kako je najveci srpski talenat pojacao moskovski klub jer sa njim nije potpisan ugovor...previd trenera u omladinskoj skoli

tommy

pre 13 godina

Bez obzira sto sam partizanovac, voleo bih i da Zvezda ide napred, ne sumnjam da su Lukic i naprimer Savic veliki srbi i da zele svojoj drzavi i svom klubu najbolje, sumnjam u njihovu sposobnost... Zeleo bih da gresim i da dobijemo veliku Zvezdu koja ce zajedno sa Partizanom i drugim klubovima povesti nas fudbal napred... Sad Rusi... Zeleo bih da gresim ali Rusi... Nazalost koga rusi brane... Zato smo i spali na ovako niske grane i umesto 30 imamo valjda 10 miliona srba... Ne zaboravite da naprimer da jedna mala Slovenija ili mala Austrija pojedinacno imaju vece investicije nego velika bratska Rusija... Ne zaboravite kako su kupili NIS... Posle 100 godina ruske izdaje, ne znam zasto jos uvek imamo takva osecanja prema njima... Ja nemam... Ne zaboravite da je u Zvezdi bila jedna jaka Toyota ali se povukla, sve je u novcu... Da je Zvezdu "kupio" neki Roman, to da ali ogromna i spora firma je samo... Voleo bih da gresim ali... Zao mi je ako kvarim vase odusevljenje, sa strane se bolje vidi...

Zeljko

pre 13 godina

@xCode
Tvoj komentar je cist promasaj i pokazuje da nemas pojma sta se desava i sta se desavalo u sportu na ovim prostorima! KK Partizan niko nije podrzavao, ljudi nisu imali para za avio karte! Koliko puta su trazili pomoc, niko se nije okretao, tek sad posle F4 su kao nesto pomogli! I sad treba da pripisemo sve uspjehe drzavi?? Pa da se ona pitala propao bi svaki sportski klub na ovim prostorima! Tako da o tome nemas pojma i bolje cuti... Izvinjavam se za off, ali ovo stvarno nisam mogao da precutim!

mile lojpur

pre 13 godina

André Felipe Ribeiro de Souza se na transfermarketu i dalje vodi kao igrac santosa

http://www.transfermarkt.co.uk/en/andre-felipe-ribeiro-de-souza/profil/spieler_104509.html

aleksandar

pre 13 godina

Gavrosi ne palite se,citam dole,neko pominje 20,30 miliona ...dobili ste 5 miliona za 5 godina,tako da to i nije nesto,tesko onom koga Rus hrani!!!

aca?

pre 13 godina

(John Wayne, 10. jul 2010 03:20)

Je l se ti to pališ na Lukića?
I ja sam zvezdaš ali da "budemo svi mi Lukići", pretera ga. To kao ona iz prošlog veka "svi smo mi Titovi , a Tito je naš", mislim stvarno ga pretera.
A za ono što si napisao do ovog o Lukiću si u pravu.

STOJAN

pre 13 godina

Volim ZVEZDU vise od svega na ovom svijetu jer ZVEZDA je zivot, a sve ostalo su sitnice, jer sve prolazi, a samo ZVEZDA ostaje. Volim te ZVEZDO, volim te ja, volim te vise nego svoja oka dva. Volim te ZVEZDO jer ti si moja ljubav najveca, volim te ZVEZDO jer ti si moja ljubav jedina. Volim te ZVEZDO jer samo za tebe zivim ja, volim te ZVEZDO jer si od svih u svemu najbolja. Volim te ZVEZDO i bas me briga sto KOMPLEKSASIMA mnogo smeta to sto si bila SAMPION Evrope i svijeta. Voljeti tebe ZVEZDO prava je divota jer ti si ZVEZDO najljepsi dio moga zivota. Pozdrav DELIJAMA, daleko najboljim i najvjernijim navijacima na svijetu. SA VJEROM U BOGA, ZVEZDU I MAJKU SRBIJU-STOJAN!

Milan

pre 13 godina

Golim okom mozemo zakljuciti da ce klub imati popunjen budzet za narednu sezonu. Medjutim, zanimame zasto niko neprica koliko novca klub mora da izdvoji na mesecnom odnosno godinjem nivou za vracanje dugova ??? Kolke su kamate koje stizu na postojece dugove i koja je obavezna dinamika vracanja tih sredstava ? Cini mi se da se nekim stvarima samo mazu oci javnosti i simpatizerima, a da se o izlazima iz stvarnog stanja cuti.

Federklapna

pre 13 godina

Ljudi,imam pouzdanu informaciju da se Kleo vraca sa kaljenja!!! Kazu da je stasao.... :)))))
(cincilator, 10. jul 2010 10:11)

Mislis najeo se pa moze da izdrzi 5-6 meseci bez rucka.

zoran

pre 13 godina

Kada nam pokazu kompletnu sliku trenutnog ekonomskog stanja Fk C.Zvezda, pa vidimo kakva su potrazivanja od banaka, koliko se zaista duguje...kako ce i koliko para ulzaiti od Rusa, godisnje...pod kojim uslovom. Vidimo da se ovde stidljivo u tekstu vezuju ulaganja za uspehe Zvezde...Kako ce postici uspehe kada ovu jadnu ligu ne moze osvojiti. Da ne bude tu nekih fus-nota koje ce u kasnijim etapama da isplivaju na povrsinu.
Sat mislite..ko je vise namazan - Gazoprom ili Zvezda..?? Ko koga drzi u saci..?
DA nije neko iz Zvezde dobio malo ispod stola da potpise ugovor, koji ce se kasnije pokazati kao dzabe reklama za Ruse..??
Mnogo pitanja, prijatelji - malo odgovora.
Nekako mi sve to sumnjivo, da budem posten.

he he

pre 13 godina

a rambovo pojacanje iz brazila je verovatno ovaj sto ga trazi policija pa mu treba neki azil,
pre ce svinje leteti preko marakane nego da dodje dobar brazilac u zvezdu, mozete da se nadate samo ovakvima poput savia i kadua

aca

pre 13 godina

@(aca, 9. jul 2010 14:51)

Ne, Zeka je u Jugorosgas-u, ali i Gaspromnjeft i gore pomenuta kompanija su "cerke" Gasproma.
(DejanNS, 9. jul 2010 15:10)

Pa da, Zeka i Bjeka čekaju da počne privatizacija u sportu pa da pazare sve što može da se uzme za male pare.

divac

pre 13 godina

jednu stvar bih voleo da vidim...a to je struktura mozga ovih što od lukića prave Mesiju i spasioca,ja ne mogu da verujem...kakva iluzija...KOLEKTIVNA TERAPIJA KAO REŠENJE...čekajući lukićevo saopštenje...

© Legalistički LJubitelj Mačaka

pre 13 godina

Biće kao i u NIS-u.
Od deset čalnova uprave 9 će biti Rusi.
Tako vam (nam) i treba.

'Besim se ako Rusi brže-bolje ne kupe Zvezdu.

Revizor

pre 13 godina

Kad je sve to tako divno i bajno zasto ne kazete koliko ste para dobili. Samo oni koji imaju lose namere i zele da muljaju kriju takve informacije. Ma muka mi je vise od svih vas domacih sportsko-privredno-mafijasko-muljackih ekipa.

Pavle

pre 13 godina

“Samo se oko toga nijesmo skroz saglasili. Nijesmo se saglasili i oko kluba za koji navijamo. Nisam znao da on (Đukanović) navija za Crvenu zvezdu, a ja za Partizan”, odgovorio je Tadić na pitanje da li se razgovaralo o Đukanovićevim optužbama da je opozicija “sklepana u Tadićevom kabinetu”.

samo_realan

pre 13 godina

Skoro se nisam nasmejao kao kad sam procitao komentar ovog John Wayne-a.To je pisao sam Lukic sigurno.Ishvali covek sebe na sav glas.Ili je eventualno neki njegov visoki funkcioner.Ljudi ne vide izgleda koji su na tabeli :)))

zoran

pre 13 godina

Uplatice vam za grejanje i ostale komunalije,topli obrok i to je to.
Kao sto Adidas placa, u opremi, PArtizanu.
Zar mislite da ce Rusi da bacaju pare na jedan klub bez perspektive..?? NA ligu koja nije ravna trecoj engleskoj ligi.>??
Ne budite naivni. Velike kompanije su velike, jer se ne razbacuju.

nenad

pre 13 godina

ni ove sezone ne bih trebali imati ne znam kakva ocekivanja od Zvezde jer nema mnogo vremena do pocetka sezone.Ako Gasprom zaista ulozi neku znacajniju sumu,opipljivi boljitak se moze ocekivati za sezonu,dve...

Boki

pre 13 godina

Ipak sam pogresio,presao je andre u dinamo kiev samo prelazi od 6 avgusta pa ga nema na spisku

Evo ga i link
http://en.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=1499541.html

milos

pre 13 godina

dajte ljudi, sta se bre tu lozite oko Lukica, pa Gazprom je kupio Zvezdu zato sto je iz Srbije... I zato sto smo pobedili Nemce na SP. Pa sad uvoze sve nase strucnjake, uzeli su nam Duleta, kupili su sad Zvezdu... Rusi su nas oduvek gotivili, nisu kupili Zvezdu zato sto je Zvezda, nego zato sto je iz Srbije!

kokan

pre 13 godina

Djordje Stefanovic (vk partizan), Rajo Bozovic (zna se koliko voli Partizan), i na kraju Zeka (gasprom). To su ljudi koji vode Zvezdu, A ne neki iz Sopota i propali kockari.
To je dragi moji surova realnost,sa kojom se ja nemogu pomiriti.

BATA BELI

pre 13 godina

Koga ovi sponzorisu,on moze biti samo drugi ili treci!Uzmimo primere Schalke-a ili Zenita!Znaci ,sumnjivo!Opaca reaguj!!!!!
(BATA BELI, 9. jul 2010 18:32)


Evo pa se malo informiši:
[link]/

P.S.: Bolje reci Đuri da reaguje!!! ;-)
(Dok se zemlja oko Sunca kreće..., 10. jul 2010 19:19)

MAJSTORE,I VI STE BILI PRVI PROSLE(PROSLIH) SEZONE(A),pa ste na kraju ipak bili drugi.Tako i ovi "tvoji".Potrazis lepo,tabelu za 2009.jer je ta sezona zavrsena.Nego,ne brinem ja mnogo za vas,uvek imate Olimijakos,a bice liga samiona u basketu,pa ces moci da navijas za Kaju,Macabi,Procom,Zalgiris.Za pocetak...Ovi moji ce se pobrinuti,da ti u Top 16,obezbede jos zvucnija imena,da imas za koga da navijas...Jedino se plasim,da ti se ne "zavrti u glavi",od tih imena...,pardon,od tog silnog okretanja Zemlje oko Sunca...Pozdravlja te BATA BELI!

joj koliko lupetate!

pre 13 godina

@(David, 9. jul 2010 16:29)
Nisu prodali prava za sve svoje utakmice nego samo za veciti derbi 23. oktobra!
ne siri lazi!

Kleo

pre 13 godina

Dok je Toleta nece vama pomoci ni veci novac od ovog! Ne bi bilo lepo da udjete u stecaj ko KK Crvena Zvezda jer onda ne bi bilo zsnimljivo.Dok je Toleta i Klea Zvezda titulu videti nece!

bellagio011

pre 13 godina

•Posle ovih lepih vesti jos da dodam;

U Zvezdu dolazi na probu napadac André - André Felipe Ribeiro de Souza iz Santosa
(provereno, 9. jul 2010 14:26)

na zalost decko je pre par dana potpisao za Dinamo Kijev....fenomenalan igrac, ali na zalost nece doci

FC Dynamo Kyiv
On 15 June 2010 the 19-year old Central forward left FC Santos and joined for €8 million to Ukrainian club FC Dynamo Kyiv
p.s. na wikipedia sam ovo procitao

M

pre 13 godina

ovo za Souzu nije tacno, pise da je u junu potpisao za Dinamo Kijev za 8 miliona evra...
(brazilac, 9. jul 2010 15:34)

Mozda nije tacno ali njega nema ni u Dinamu Kijev...
link: http://www.fcdynamo.kiev.ua/en/dynamo/news/30482.html

ssss

pre 13 godina

Andre je već potpisao za Dinamo iz Kijeva, tako da od tog posla nema ništa.
http://www.transfermarkt.de/de/andre/transfers/spieler_104509.html
A za ovog drugog nemam pojma.Nisam siguran koliko nam treba i kakvog je kvaliteta.?

Bole

pre 13 godina

Sve je ovo zbog olaksanih kvalifikacija za ligu sampiona. Dovoljno je da malo ulozis u klub sa ovih prostora i bices u velikom plusu (ako se plasiras u LS naravno).
Nadam se da ce u Partizanu imati odgovora na ovo u narednih par sezona

Prevodilac

pre 13 godina

[link]

Evo dole pise 30 Miliona za 5 Godina. Jel to tacno?
(Darko, 9. jul 2010 22:39)

"Gazprom is curently in negotiations with Red Star Belgrade about a sponsorship deal. According to the press the contract is worth €30 million for 5 years."

Pise da su pregovori jos u toku, jel to tacno da jos nisu zavrseni pregovori?

Jovica

pre 13 godina

Podzavam fudbalske klubove u Srbiji ako pocnemo da prodajemo fudbalere u nekeki drugim i bogani klubovima koji su bogati ili jos gore je od toga sto neki fubbaleri igraju samo jednu sezonu i prodaju se.. zasto se prodaju a neigraju vise sezona da se da bi se bolje uigrali i stvorili doba club mozda odah mozda ima bolji uspjeh u Evropi..Ovo misljenj ne odnosi se KK Crvenu Zvezdu nego na sve fudbalske klubove,ili mozda bi se mogli ugledati na Dragana Djajica da clubovi u Srbiji bare malo sublizni kao KK CZENA Zvezda 90-tih. Dobro je poznatu da u KK Crvenoj Zvezdi nije bilo ni jednog stranog porekla jedino Srpskog porekla bio Mijodrag Belodedic a imao je drzeljastvo Rumunsko. Nevredi jak sponzor ako nema pozitivnih rezultata...

Ajme

pre 13 godina

Nemogu vjerovat. Ja mislio, radi se o nekom jako dobrom ugovoru. Sad čitam, da je generalni sponzor Gazprom godišnje davati 800 000 eura (oko 5,6 milijuna kuna). Hajduk je do ove godine imao sponzora INA sa godišnjim sponzorstvom od 1 milijun eura (7 milijuna kuna). Stvarno ćete sa tako iznimno "velikim" financijama daleko dogurat. Možda i do osvajanja Europske Lige, kao što neko napisao ovdje. Hahahaha...

dexter

pre 13 godina

uaaaaa! samo da vam kazem zvezdaši....koliko god vam ovo zvučalo lepo i finansijiski "taj gasprom će vam biti poslednji ekser u vašem sanduku".............žao mi vas je sada kada ste prevareni...i to MASNO

Mickey

pre 13 godina

Znaju li oni u kakav klub ulazu??
Ocigledno ne.
Grdno ce se prevariti ako misle da ce i od CZ da naprave isto kao i npr. od Schalke 04.
Ja u svakom slucaju prelazim na grejanje drvetom/ugljem tako da znam da Bajatovic sa svojim bacuskama nece od mojih para da finansira ovaj cirkus od kluba.

Branko

pre 13 godina

Lukic izgleda da je na nekim lekovima ili sam ja lud. Evropski prvak je Inter a svetski Barselona! Vi ste bili sampioni Evrope i interkontinentalni prvaci a ne svetski sampioni. Jadan klub kome je Lukic predsednik...

John Wayne

pre 13 godina

Od kad je preuzeo Zvezdu vjerovao sam da je Lukic nas Mesije,a u to sam poceo jos vise da vjerujem nakon ovog komentara koji je na ovom sajtu postavio NN fudbalski radnik i kojeg sam cuvao za ovakvu priliku. Citajte i uzivajte:
Spasojevic,Zbunja,Tana i ostali konobari i cirkusanti. Setite se samo!!!!! Kada je dosao Lukic,svi smo sumnjali,mnogi su se smejali,komsije su nas ismejavale,a jedino su ljudi,doticni iz saveza da ih ne imenujem znali sta ce Lukic znaciti za Zvezdu. Od samog starta,od izbora pa sve do poslednjeg dana sampionata su vodili hajku na njega,pustali razne dezinformacije koje su se provlacile po novinama,na sve moguce nacine pokusavali da destabilizuju klub,da nas okrenu protiv njega,da ga oteraju,a on je samo cutao i radio,dok gospodama nije ostao duzan ni za jednu jedinu rec.Samo da napomene,predstaviti se necu,ne zato da ne bih odkrivao svoj indentitet iz razloga sto vam moje ime ne bi znacilo nista,ali ovo vam pise covek koji je u fudbalu 37 godina i koji je funkcioner u nekom od nasih prvoligaskih ekipa. Lukic je trpeo sve i svasta,sa njim i navijaci i Zvezda,setite se samo onog duksa,koja je to bruka bila za sve ljude u savezu,pa to je strasno,90% nas se smejalo toj hajci,ali njih nije bilo sramota cak da prete i suspenzijom iz fudbala,pa naravno jer to im je i bio cilj. pazite,oni koji znaju Lukica,ma ljudi i oni koji ga ne znaju osete i uvideli su koliko je Lukic veliki Zvezdas,koliko voli Zvezdu i koliko se bori za nju. da,to su znala i gospoda iz saveza i to je ono sto im je najvise smetalo. iz Zvezde su oterani ljudi koji su se godinama trudili da je srozaju na dno DNA,odjednom je otislo u vodu sve sto su godinama kovali planove,a svedoci smo da su bili ne blizu,nego previse blizu,fakticki je falilo samo toliko,da se ne pojavi neki Lukic.Covek je dosao,ne samo covek,nego neko ko nema dlake na jeziku i koji ce svaku i najmanje sumnjivu situaciju da pusti u javnost,jednostavno nisu vise u tolikoj meri mogli da kroje sampionat.Mnogi od vas,a mozda i niko ne zna da je bilo mnogo noci kada je Lukic docekao jutro u kancelariji,kada je spavao na stadionu,ja sam se divio takvoj odanosti i ako nisam bas u najboljim odnosima sa njim. Prvo sto je uradio jeste to da je raskinuo sve moguce ugovore sa igracima koji su preskupi imaju prevelika primanja a Zvezdi ne mogu da pomognu mnogo. Znate koj je bio cilj Lukica i ostalih? ni titula,ni kup,eventualno Evropa,ali glavni cilj je stabilizacija Zvezde,trazenje glavnog sponzore koji se bira vec godinu dana,a da li znate zasto? zato sto kada neko da velike pare hoce da se pita za sve pa cak i za pojacanja i sastavljanje ekipa,to kod Lukica ne prolazi,ono sto je rekao jeste sledece:nece me biti sramota da zatrazim pomoc od navijaca(sto je na kraju i uradjeno cuvenom donacijom) ali u Zvezdi dok sam ja na celu ce se za sve pitati samo Zvezdasi i niko vise.verujte mnogo,ali mnogo je malih da kazem sponzora i ne mozete da predpostavite koliko oni pomazu Zvezdu,verujte mi previse za tako nesto,ali i to je uspeo. Da li mislite da je put u Ameriku samo zbog turnira? varate se,cak i tamo se danima radilo sa mnogim biznismenima tacnije okorelim Zvezdasima i njihovim prijateljima(ne Srbima) za pomoc Zvezdi.Pitate se koliko je para uslo? ne znam ni ja,ali pojacanja uz ne obavezno i po svaku cenu prodaju igraca vam dovoljno govori! I kao sto rekoh zvezdasima,setite se gde ste bili pre samo par meseci,da setite se!! Setite se koliko je ulozio u ekipu(skoro pa nista) setite se da ste osvojili kup,da ste bili lideri do samo par nedelja do kraja,ruku na srce sve dok ste imali svi podjednake uslove u borbi za titulu,pazite nije slucajno zvezdi oduzeta publika,Zvezda nije imala kvalitet za titulu,ali su delije bila krila koja bi ih sasvim sigurno odvela do iste te titule,to su znale i mnogo vece zvezrke i uradili pravi potez,tacnije,Zvezdu pred praznim tribinama uz njihove sudije i svega ostalog,ali dobro,toga je uvek bilo i uvek ce ga i biti. zatim se setite istog tog tima kako je ginuo na svakoj utakmici,pa onih Evropskih cudnih utakmica za infarkt i sve to od nule i sve to iz nicega,a danas iste te igrace prodaju za par miliona,2,5-3-4 milona,oni i dalje cute i rade. Budite ubedjeni da ce te ove sezone imeti najbolji tim u poslednjih 5,6 godina jer para pored svih sada vec malih dugova ima,a Zvezda hoce da ulozi u ekipu,i ono sto je osnovno i na cega se oslanja Lukic i ostali Zvezdasi i sto ce opet odraditi jeste sledece:dovesce opet najkvalitetnije i najperpektivnije klince,zvezdase u klub na kojima ce opet zaraditi nekoliko miliona. Pazite uz igrace koji su veliki potencijal kakvi su lazovic,jeftic,tu je kadu,ostace i Lazetic,vracaju Koromana,dolazi Tosic,pregovaraju sa Dragutinovicem,ima jos jedan vrlo inetersantan i jedno veliko pojacanje u vidu bivseg Zvezdinog igraca i reprezentativca sa kojim pregovaraju,imacete mocnu Zvezdu koju ce te stvoriti bukvalno od nicega,samo pametnim poslovanjem,velikim zalaganjem i ogromnoj ljubavi prema klubu.Zar mislite da ste se sasvim slucajno u velikom broju vratili na tribine? ljudi,vas je bilo 6 puta vise nego u celoj jelen ligi po utakmici! ne,to nije slucajno,ne treba vama niko nista da kaze,to se oseca,pruzate ogromno poverenje Lukicu i ostalima,a on ce vam na najbolji moguci nacin vratiti.Do 1.jula bi ruski gas trebao da postane glavni sponzor,da li iz tih razloga i ova pojacanja ili je nesto drugo u pitanju ne znam,ali stvarate ekipu koja ce posle dugo godina sasvim sigurno prezimeti u Evropi i igrati znacajnu ulogu! Cudno mi je kada citam komentare kao sto su,kako,zasto,pa da li su normalni i ostale istog tipa.Ljudi: kup,za prvenstvo kako je bilo i mala deca znaju,milioni na igrace u koje nije ulozeno nista,desetine hiljada delija na stadione,svi ste kao jedan i svi pomazete vasoj Zvezdi,najveci Zvezdasi i legende koji rade u klubu,pojacanja i sve ostalo,zar postoji neko ko sumnja i ko ne kaze kapa dole? ne,cak ni navijaci partizna,citam par komentara gde kritikuju upravu zasto se ne dovode slicna pojacanja,kukaju za pare sto su i upravu,godinama unazad prodaju i to dobro prodaju igrace i dalje pricaju paranema,i dalje prodaju a godinama ne ulazu u nista. verujte mi oni su najbolje oterali,velike grobare i radnike koji su im stvorili sve ovo sto imaju sa kojima su igrali u Evropi i bili jaki ko zemlja,nekom je smetalo,a sada? E sda je situacija slicna kao sto je bila u Zvezdi samo se radi postepeno dok u zvezdi sede legende i Zvezdasi. Zvezda se digla iz pepela i iz dana u dan ce biti sve jaca,vratice se vec sledece godine na evropsku scenu i to na velika vrata.Dovoljno je samo realno pogledati da li smo navijaca crno ili srveno belih,OFK-e ili nekog cetvrtog,nisu slozni,ali su svi uz Zvezdu i svi rade za Zvezdu: Sekularac, Pizon,Savic,Sestic,Dujkovic,dzajic i ostali da ne nabrajam sve a sa druge strane u fotelju Djuric sa mnogima od vas ne poznatim pomocnicima.Buducnost i jednih i drugih se vidi,a to je sve rekao i Milosevic,rasprodace sve sto valja ulagati nece nista i klub ce srozati tamo gde je bila Zvezda. na zalost,tako ce i biti.na zalost,jer mnogi od nas ocekuju da nasa dva najveca kluba budu stabilizovana jaka,da nastupaju u Evropi,da prezime i da se tamo medjusobno takmice za bolje rezultate,a ne u domacem sampionatu.Lepu sansu partizan i ove godine ima da nas predstavlja u ligu sampiona,svi mi radnici fudbala ocekujemo i ocekivali smo da se to konacno desi ove godine,ali gledajuci sta i kako rade i imajuci u vidu jos neke informacije,ovo je neverovatno,sve ce se rasprodati sto moze i sto makar malo vredi,a pojacanja u teleoptik i sa dvd-a,mnogo ne ozbiljno za sampiona koji garantujem sa ovim timom uz samo jos 2 ili 3 pojacanja moze da zastavu lige sampiona dobese na JNA,zasto to nekom nije u interesu,ljudi to je 7 milina evra,puni stadioni,ludnica u Bg,srbiji,popularizacije naseg fudbala,nase dece,a oni samo rasprodaju i rasprodaju,kada dodje bruka,optuze trenera,dovedu drugog i ispocetka do sledece pijace do dna.u vreme batice mirkovica,Petrovica i ostalih grobara,veri=ujte mi da ste bili organizovani kao najveci evropski klubovi,i da su danas ti ljudi u foteljama vi bi igrali ligu sampiona.sada kada pogledam sto je vrlo moguce da ni Ninkov ne ode i uz sve ove igrace poput jeftica,lazovica,kadua, Lazetica,savia,Perovica,dodje Tosic,Dragutinov, Koroman i jos jedan ili dvoje maksimum,a sa druge strane oterali najveceg borca Djordjevica,teraju dijaru,traze angazman Moreiri,Petrovicu i ostali,a pojacanja iz teleoptika i ne znam nija kavih dvd-a,e zato sam uvek za biznismeni u svom poslu pare,mesto eventualno u skupstini ali sto dalje od fotelja,politicari u skupstini bez mesta u sportskim klubovima,a sportski radnici i proslavljeni sportisti,legende na stadione,hale i u fotelje.dok toga ne bude bilo,mnogi od nas ce tonuti do samog dna,neko use da se digne,ali mnogi potonu i dublje nego sto mogu da zamisle.
(realan navijac za dobro srpskog fudbala, 8. jun 2010 14:38)

kurotresina

pre 13 godina

uaaaaa! samo da vam kazem zvezdaši....koliko god vam ovo zvučalo lepo i finansijiski "taj gasprom će vam biti poslednji ekser u vašem sanduku"...….. žao mi vas je sada kada ste prevareni...i to MASNO
(dexter, 9. jul 2010 12:46)
Kompleksi!!!Hvala i prijatno

Kratka priča o ovcama i džemperima

pre 13 godina

Kakve veverice. Njačete bravo a ne znate ni sumu. "Najveći u Jugoitočnoj Evropi". Pa što ne objave sumu, to nigde nije tajna. Za poreznike nije, za akcionare firme nije, što bi bilo za javnost?? Pa to bi bila stvar za pohvalu. Takav ste ugovor imali i u KK sa Telekomom, "Najveći na balkanskom delu evropskog kontinenta severne polulopte planete zemlje".. A sada ste gde? Uživam prateći kako vas rade po istom priručniku...

Partizan šampion,a ko bi drugi !?

pre 13 godina

Oticice oni isto kao i Toyota,a na kraju se nece znati ni ko kosi ni ko vodu nosi.Ovo bi u nekoj zemlji gde su privatizovani klubovi bila extra vest,extra posao,a kod nas je extra posao samo za lesinare u srpskim klubovima koji ce moci da uzimaju kako hoce.Ja ne ocekujem nishta spektakularno od zvezde niti ocekujem neke rezultate ni sad ni u narednih 2,3 god.Mislim da to nisu neke bog zna koje pare,nego neka sica u odnosu na Shalke i Zenit,ali videcemo,shta ce i kako ce biti.Pare nisu sve na svetu,dokaz za to je Real Madrid i dokaz za to je KK Partizan.Mrzim te price josh nishta nije pocelo,a vech je svi vide u vrhu evrope i slicno,nema od tog filma nishta.

Pozdrav svima

g(l)as iz rupe

pre 13 godina

kakva je ovo paljevina, vi niste normalni, jel ste zaboravili ko je sampion, ljudi ovo je za nas dobro-malo konkurencije da podignemo kvalitetu. dovedite pantelica hehe, i zigica...

aleksandar

pre 13 godina

Gavrosi ne palite se,citam dole,neko pominje 20,30 miliona ...dobili ste 5 miliona za 5 godina,tako da to i nije nesto,tesko onom koga Rus hrani!!!

Tocke Grobar Do Smrti

pre 13 godina

Pa to Zeka dosao kod vas, bravo Zeko, napravi sta si napravio sa Partizanom tih godina,i sigurno ce mala zvezdica "uspeti".hahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha POZDRAV OD ZEKE ! ! !

he he

pre 13 godina

a rambovo pojacanje iz brazila je verovatno ovaj sto ga trazi policija pa mu treba neki azil,
pre ce svinje leteti preko marakane nego da dodje dobar brazilac u zvezdu, mozete da se nadate samo ovakvima poput savia i kadua

Marko

pre 13 godina

Kosarkaski klub Crvena Zvezda je otisao u stecaj. Ovo je najbolji nacin da tako prodje i fudbalski klub. Ruski novac za Tosica i Koromana koje niko nece i nije neki poslovni potez...

gastarbajter

pre 13 godina

Ha,Ha,Ha,nas i Rusa 200 miliona!!!Opet cete ostati mali,samo pod ruskom palicom.A hoce li i da vam Rusi plate MINUS kosarkaskog kluba koji su vam napravili "moderni" politicari i tajkuni,ili ce i Rusi ono malo jada sto je ostalo da pokupe?

sumadinac fr

pre 13 godina

U ala ste smesni pa zar ne vidite da je privatizacija vec pocela,i ovo je samo kapara,kao sto je i najavila pre 10 ak dana gospodja ministarka za sport,ode C.Zvezda za Rusiju i onda ce biti CRVENA ARMIJA a ne Zvezda !!!!!

GrobarCG

pre 13 godina

"Mali" Partizan če opet da vam drži lekcije i ovo sponzorstvo će da vam služi da potkrpite neke dugove! Znate li koje je pare imao Dinamo Zagreb samo od transfera(oko 60 milona).Pa gdje je sada? Zar ne kapirate da će neko da se fino napuni para iz uprave i onda da zbrišw.Svi znaju da od jakih timova i jakih liga nema ništa još min.20 godina.Pa uložite i 100000000 i opet ništa ,jer nema kvalitetnog sportskog,medijskog i infrastrukturnog okruženja...

samo_realan

pre 13 godina

Skoro se nisam nasmejao kao kad sam procitao komentar ovog John Wayne-a.To je pisao sam Lukic sigurno.Ishvali covek sebe na sav glas.Ili je eventualno neki njegov visoki funkcioner.Ljudi ne vide izgleda koji su na tabeli :)))

TOMA ZDRAVKOVIĆ

pre 13 godina

šta vredi kad ce opet u junu biti....svirajte penallll samo za nju.....opet cete zakukati na sve po vasem starom dobrom licemernom obicaju....

Lemi

pre 13 godina

Nadam se da je sad jasno svima zasto je ZVEZDA najveci STUB srpstva i najveci srpski BREND.
(STOJAN, 9. jul 2010 14:59)

Hmmm ... ne ... zasto majke ti!?


'Novčana vrednost ugovora između Gazprom njefta i Crvene zvezde je poslovna tajna. Sa zadovoljstvom mogu da kažem da je u pitanju najbolji sportski ugovor ikada napravljen u Jugoistočnoj Evropi.'
Ahahahaha, kakav idiotluk!
Kako Lukicu mozes znati da je najveci kada pojma nemas koliki su ostali ugovori po JI Evropi posto su svi poslovna tajna!?
Majko mila, kakva jeftina demagogija za lozenje priglupih.

GrobarCG

pre 13 godina

Na znam čumu sva ova euforija kada ni sami ne znate koliko je novca predviđeno za vas...Sigurno ne previše! Pa znate li vi gdje je srpska liga u odnosu na Bundes ligu i rusku ligu?Zar vjerujete da če neko da se rasipa...A znate da neki naši igrači su bili i biće skuplji, nego vaš sponzorski ugovor!? Zato se smirite da se ne bi još više razočarali...Prošle godine sam čuo da su htjeli da vam preimenuju stadion u Gasprom arenu za pola milona pa malo razmislite...

DJZ

pre 13 godina

Od kad je preuzeo Zvezdu vjerovao sam da je Lukic nas Mesije,a u to sam poceo jos vise da vjerujem nakon ovog komentara koji je na ovom sajtu postavio NN fudbalski radnik i kojeg sam cuvao za ovakvu priliku. Citajte i uzivajte:
Spasojevic,Zbunja,Tana i ostali konobari i cirkusanti. Setite se samo!!!!! Kada je dosao Lukic,svi smo sumnjali,mnogi su se smejali,komsije su nas ismejavale,a jedino su ljudi,doticni iz saveza da ih ne imenujem znali sta ce Lukic znaciti za Zvezdu. Od samog starta,od izbora pa sve do poslednjeg dana sampionata su vodili hajku na njega,pustali razne dezinformacije koje su se provlacile po novinama,na sve moguce nacine pokusavali da destabilizuju klub,da nas okrenu protiv njega,da ga oteraju,a on je samo cutao i radio,dok gospodama nije ostao duzan ni za jednu jedinu rec.Samo da napomene,predstaviti se necu,ne zato da ne bih odkrivao svoj indentitet iz razloga sto vam moje ime ne bi znacilo nista,ali ovo vam pise covek koji je u fudbalu 37 godina i koji je funkcioner u nekom od nasih prvoligaskih ekipa. Lukic je trpeo sve i svasta,sa njim i navijaci i Zvezda,setite se samo onog duksa,koja je to bruka bila za sve ljude u savezu,pa to je strasno,90% nas se smejalo toj hajci,ali njih nije bilo sramota cak da prete i suspenzijom iz fudbala,pa naravno jer to im je i bio cilj. pazite,oni koji znaju Lukica,ma ljudi i oni koji ga ne znaju osete i uvideli su koliko je Lukic veliki Zvezdas,koliko voli Zvezdu i koliko se bori za nju. da,to su znala i gospoda iz saveza i to je ono sto im je najvise smetalo. iz Zvezde su oterani ljudi koji su se godinama trudili da je srozaju na dno DNA,odjednom je otislo u vodu sve sto su godinama kovali planove,a svedoci smo da su bili ne blizu,nego previse blizu,fakticki je falilo samo toliko,da se ne pojavi neki Lukic.Covek je dosao,ne samo covek,nego neko ko nema dlake na jeziku i koji ce svaku i najmanje sumnjivu situaciju da pusti u javnost,jednostavno nisu vise u tolikoj meri mogli da kroje sampionat.Mnogi od vas,a mozda i niko ne zna da je bilo mnogo noci kada je Lukic docekao jutro u kancelariji,kada je spavao na stadionu,ja sam se divio takvoj odanosti i ako nisam bas u najboljim odnosima sa njim. Prvo sto je uradio jeste to da je raskinuo sve moguce ugovore sa igracima koji su preskupi imaju prevelika primanja a Zvezdi ne mogu da pomognu mnogo. Znate koj je bio cilj Lukica i ostalih? ni titula,ni kup,eventualno Evropa,ali glavni cilj je stabilizacija Zvezde,trazenje glavnog sponzore koji se bira vec godinu dana,a da li znate zasto? zato sto kada neko da velike pare hoce da se pita za sve pa cak i za pojacanja i sastavljanje ekipa,to kod Lukica ne prolazi,ono sto je rekao jeste sledece:nece me biti sramota da zatrazim pomoc od navijaca(sto je na kraju i uradjeno cuvenom donacijom) ali u Zvezdi dok sam ja na celu ce se za sve pitati samo Zvezdasi i niko vise.verujte mnogo,ali mnogo je malih da kazem sponzora i ne mozete da predpostavite koliko oni pomazu Zvezdu,verujte mi previse za tako nesto,ali i to je uspeo. Da li mislite da je put u Ameriku samo zbog turnira? varate se,cak i tamo se danima radilo sa mnogim biznismenima tacnije okorelim Zvezdasima i njihovim prijateljima(ne Srbima) za pomoc Zvezdi.Pitate se koliko je para uslo? ne znam ni ja,ali pojacanja uz ne obavezno i po svaku cenu prodaju igraca vam dovoljno govori! I kao sto rekoh zvezdasima,setite se gde ste bili pre samo par meseci,da setite se!! Setite se koliko je ulozio u ekipu(skoro pa nista) setite se da ste osvojili kup,da ste bili lideri do samo par nedelja do kraja,ruku na srce sve dok ste imali svi podjednake uslove u borbi za titulu,pazite nije slucajno zvezdi oduzeta publika,Zvezda nije imala kvalitet za titulu,ali su delije bila krila koja bi ih sasvim sigurno odvela do iste te titule,to su znale i mnogo vece zvezrke i uradili pravi potez,tacnije,Zvezdu pred praznim tribinama uz njihove sudije i svega ostalog,ali dobro,toga je uvek bilo i uvek ce ga i biti. zatim se setite istog tog tima kako je ginuo na svakoj utakmici,pa onih Evropskih cudnih utakmica za infarkt i sve to od nule i sve to iz nicega,a danas iste te igrace prodaju za par miliona,2,5-3-4 milona,oni i dalje cute i rade. Budite ubedjeni da ce te ove sezone imeti najbolji tim u poslednjih 5,6 godina jer para pored svih sada vec malih dugova ima,a Zvezda hoce da ulozi u ekipu,i ono sto je osnovno i na cega se oslanja Lukic i ostali Zvezdasi i sto ce opet odraditi jeste sledece:dovesce opet najkvalitetnije i najperpektivnije klince,zvezdase u klub na kojima ce opet zaraditi nekoliko miliona. Pazite uz igrace koji su veliki potencijal kakvi su lazovic,jeftic,tu je kadu,ostace i Lazetic,vracaju Koromana,dolazi Tosic,pregovaraju sa Dragutinovicem,ima jos jedan vrlo inetersantan i jedno veliko pojacanje u vidu bivseg Zvezdinog igraca i reprezentativca sa kojim pregovaraju,imacete mocnu Zvezdu koju ce te stvoriti bukvalno od nicega,samo pametnim poslovanjem,velikim zalaganjem i ogromnoj ljubavi prema klubu.Zar mislite da ste se sasvim slucajno u velikom broju vratili na tribine? ljudi,vas je bilo 6 puta vise nego u celoj jelen ligi po utakmici! ne,to nije slucajno,ne treba vama niko nista da kaze,to se oseca,pruzate ogromno poverenje Lukicu i ostalima,a on ce vam na najbolji moguci nacin vratiti.Do 1.jula bi ruski gas trebao da postane glavni sponzor,da li iz tih razloga i ova pojacanja ili je nesto drugo u pitanju ne znam,ali stvarate ekipu koja ce posle dugo godina sasvim sigurno prezimeti u Evropi i igrati znacajnu ulogu! Cudno mi je kada citam komentare kao sto su,kako,zasto,pa da li su normalni i ostale istog tipa.Ljudi: kup,za prvenstvo kako je bilo i mala deca znaju,milioni na igrace u koje nije ulozeno nista,desetine hiljada delija na stadione,svi ste kao jedan i svi pomazete vasoj Zvezdi,najveci Zvezdasi i legende koji rade u klubu,pojacanja i sve ostalo,zar postoji neko ko sumnja i ko ne kaze kapa dole? ne,cak ni navijaci partizna,citam par komentara gde kritikuju upravu zasto se ne dovode slicna pojacanja,kukaju za pare sto su i upravu,godinama unazad prodaju i to dobro prodaju igrace i dalje pricaju paranema,i dalje prodaju a godinama ne ulazu u nista. verujte mi oni su najbolje oterali,velike grobare i radnike koji su im stvorili sve ovo sto imaju sa kojima su igrali u Evropi i bili jaki ko zemlja,nekom je smetalo,a sada? E sda je situacija slicna kao sto je bila u Zvezdi samo se radi postepeno dok u zvezdi sede legende i Zvezdasi. Zvezda se digla iz pepela i iz dana u dan ce biti sve jaca,vratice se vec sledece godine na evropsku scenu i to na velika vrata.Dovoljno je samo realno pogledati da li smo navijaca crno ili srveno belih,OFK-e ili nekog cetvrtog,nisu slozni,ali su svi uz Zvezdu i svi rade za Zvezdu: Sekularac, Pizon,Savic,Sestic,Dujkovic,dzajic i ostali da ne nabrajam sve a sa druge strane u fotelju Djuric sa mnogima od vas ne poznatim pomocnicima.Buducnost i jednih i drugih se vidi,a to je sve rekao i Milosevic,rasprodace sve sto valja ulagati nece nista i klub ce srozati tamo gde je bila Zvezda. na zalost,tako ce i biti.na zalost,jer mnogi od nas ocekuju da nasa dva najveca kluba budu stabilizovana jaka,da nastupaju u Evropi,da prezime i da se tamo medjusobno takmice za bolje rezultate,a ne u domacem sampionatu.Lepu sansu partizan i ove godine ima da nas predstavlja u ligu sampiona,svi mi radnici fudbala ocekujemo i ocekivali smo da se to konacno desi ove godine,ali gledajuci sta i kako rade i imajuci u vidu jos neke informacije,ovo je neverovatno,sve ce se rasprodati sto moze i sto makar malo vredi,a pojacanja u teleoptik i sa dvd-a,mnogo ne ozbiljno za sampiona koji garantujem sa ovim timom uz samo jos 2 ili 3 pojacanja moze da zastavu lige sampiona dobese na JNA,zasto to nekom nije u interesu,ljudi to je 7 milina evra,puni stadioni,ludnica u Bg,srbiji,popularizacije naseg fudbala,nase dece,a oni samo rasprodaju i rasprodaju,kada dodje bruka,optuze trenera,dovedu drugog i ispocetka do sledece pijace do dna.u vreme batice mirkovica,Petrovica i ostalih grobara,veri=ujte mi da ste bili organizovani kao najveci evropski klubovi,i da su danas ti ljudi u foteljama vi bi igrali ligu sampiona.sada kada pogledam sto je vrlo moguce da ni Ninkov ne ode i uz sve ove igrace poput jeftica,lazovica,kadua, Lazetica,savia,Perovica,dodje Tosic,Dragutinov, Koroman i jos jedan ili dvoje maksimum,a sa druge strane oterali najveceg borca Djordjevica,teraju dijaru,traze angazman Moreiri,Petrovicu i ostali,a pojacanja iz teleoptika i ne znam nija kavih dvd-a,e zato sam uvek za biznismeni u svom poslu pare,mesto eventualno u skupstini ali sto dalje od fotelja,politicari u skupstini bez mesta u sportskim klubovima,a sportski radnici i proslavljeni sportisti,legende na stadione,hale i u fotelje.dok toga ne bude bilo,mnogi od nas ce tonuti do samog dna,neko use da se digne,ali mnogi potonu i dublje nego sto mogu da zamisle.
(realan navijac za dobro srpskog fudbala, 8. jun 2010 14:38)
(John Wayne, 9. jul 2010 12:50)

ALA SI TI DRUZE ZALUDAN...

STOJAN

pre 13 godina

Nadam se da je sad jasno svima zasto je ZVEZDA najveci STUB srpstva i najveci srpski BREND. Zahvaljujem se Gospodinu Lukici i svim ostalim koji vode nasu ZVEZDU sto rade sve da nasa ZVEZDA opet zasja evropskim i svjetskim sjajem. Braco Rusi dobro dosli u ZVEZDU, klub slavne istorije sa evropskim i svjetskim trofejima cime bi trebao da se ponosi svaki SRBIN. ZVEZDO nasa najmilija tebe vole BEOGRAD i VOJVODINA, a vole te KOSOVO i SUMADIJA, ZVEZDO tebe voli cijela SRBIJA jer ti si ZVEZDO SRPSKA SVETINJA najsvjetlija. Tebe ZVEZDO vole i SRPSKA CRNA GORA i REPUBLIKA SRPSKA jer ti si ZVEZDO najveci STUB SRPSTVA. ZVEZDO vole te ZVEZDASI iz svih krajeva svijeta i svih obala mora, tobom se ZVEZDO ponosi cijela SRPSKA DIASPORA. ZVEZDO tebe vole stari i mladi, a najvise te vole nasa djeca jer ti si ZVEZDO njihova buducnost i radost najveca. Volimo te ZVEZDO svom dusom i srcem punim ljubavi, strasti i divljenja jer ti si ZVEZDO odlicje CASTI i POSTENJA. ZVEZDO tebe vole najhrabriji mladici i najljepse zene nase otadzbine svete, a mrze te samo groBARI kojima smeta sto si bila SAMPION Evrope i svijeta. ZVEZDO oduvijek smo te voljeli, a najvise te volimo sada jer ti si ZVEZDO simbol i ponos naseg grada BEOGRADA. ZVEZDO tebe vole svi, a vise od svih te vole tvoje vjerne DELIJE, jer ti si ZVEZDO najveci srpski BREND i ponos nase majke SRBIJE. SA VJEROM U BOGA, ZVEZDU I MAJKU SRBIJU-STOAN!

Дејан М.

pre 13 godina

Зашто латинична реклама на дресу Звезде драга браћо Руси и моји Срби, кад је оригинални лого Гаспрома ћирилични!? Чему толика снисходљивост западу! Будимо своји, верни себи и традицији! ХОЋЕМО ЋИРИЛИЧНИ ЛОГО ГАСПРОМЊЕФТА НА ДРЕСУ ЗВЕЗДИНОМ!!!

zoran

pre 13 godina

Sta je Partizan dobio od Adidasa..??

Mislite da ce Zvezda dobiti nesto vise od Rusa..??

Koju mega kompaniju interesuje da baca pare na nekog treceligasa, u odnosu na evropske klubove.?? Koja smo im mi reklama kada ne mozemo jedno kolo da prodjemo u Evropi protiv kompletnih anonimusa. Po vama bi trebalo takvim klubovima davati po skoro desetak miliona godisnje..??
Ne budite deca...uozbiljite se malo...Pogledajte sta su Rusi uradili sa rafinerijom NIS...uzeli je gotovo dzabe...sto bi sa Zvezdom imali drugaciji odnos..??

Srdjan

pre 13 godina

Bože koji se vi primarijusi!
Nesumnjivo sjajan potez uprave Zvezde ali ovoliki elan i penjanje u visine je stvarno smešan! Sad se razbacujete milionima i avionima, pretite velikim minusom u maju i slično!! Ali kada se euforija stiša shvatićete da je ovo 99% bila igrarija! Sada će kao GASPROM da se meša u politiku kluba, ko se dovodi i odvodi??? Hoće, kako neće! Ljudi su dali pare za reklamu i tu se završava priča! Ovde se spominju cifre od 100 mio EUR!!! Sjajni ste! Pa za te pare su mogli da kupe još 2 NIS-a!!! Ali razložno, najskuplji igrač Zvezde zaradjuje 250000 EUR godišnje! Još njih 5-6 imaju ugovore od 6 cifara a ostali ni blizu! Godišnja šteta Zvezde (budžet) je oko 5-6 mio eura i sada dolazi Rus koji da je Zvezdi 20 mio godišnje!! U Srbiji???? Ne znam da li znate ali Šalke je U nemačkoj a ZENIT u Rusiji!! I ukoliko ne znate, nadjite u atlasu koliko imaju stanovnika a uz još malo napora nadjite i koliki im je godišnji prihod po stanovniku i ostale ekonomske parametre! Pa će Vam biti jasno zašto je i par miliona eura godišnje (daj Bože da je i toliko) više nego dobar posao! A pogotovo što se i pored svih poslovnih tajni, priča da je ovo najveći sponzorski ugovor u jugoistočnoj Evropi!!?? Ma jeste! Ali pošto je ovo forum za .... onda....

kokan

pre 13 godina

Djordje Stefanovic (vk partizan), Rajo Bozovic (zna se koliko voli Partizan), i na kraju Zeka (gasprom). To su ljudi koji vode Zvezdu, A ne neki iz Sopota i propali kockari.
To je dragi moji surova realnost,sa kojom se ja nemogu pomiriti.

palite se na gurku..

pre 13 godina

Evo zasto se ne saopstava cifra. Iz "pouzdanih" izvora, 100, 30.... miliona.. pa ce biti 50, 20, i idelano da se pumpaju navijaci. Da li vi kapirate sta moze da se uradi sa budzetom od 6 miliona po godini u marketinske svrhe!!?? To je toliko nerealno, bar da igra Zvevda u Ligi šampiona, pa onda da se poveruje.. ha,ha nego zbog Jelen Super lige i Lav kupa. Investiraju u sponzorstvo da bi lakse prodavali svoje proizvode za koje su monopolisti u Srbiji ili možda što će Zvezda igrati po Evropskim metropoloama!! He, he... Dok se ne izadje sa konkretnom cifrom i dinamikom placanja i u koje svrhe.. ovo je jos jedna sibica experata iz KK.

One night in May

pre 13 godina

Onog momenta kad je uspeo Lekica da proda za tri milke Osasuni, predlozio sam da se Lukicu dodeli pocasni doktorat Ekonomskog fakulteta. Ovo danas je samo potvrda da je covek prirodni talenat da ni iz cega stvori nesto...

tommy

pre 13 godina

Bez obzira sto sam partizanovac, voleo bih i da Zvezda ide napred, ne sumnjam da su Lukic i naprimer Savic veliki srbi i da zele svojoj drzavi i svom klubu najbolje, sumnjam u njihovu sposobnost... Zeleo bih da gresim i da dobijemo veliku Zvezdu koja ce zajedno sa Partizanom i drugim klubovima povesti nas fudbal napred... Sad Rusi... Zeleo bih da gresim ali Rusi... Nazalost koga rusi brane... Zato smo i spali na ovako niske grane i umesto 30 imamo valjda 10 miliona srba... Ne zaboravite da naprimer da jedna mala Slovenija ili mala Austrija pojedinacno imaju vece investicije nego velika bratska Rusija... Ne zaboravite kako su kupili NIS... Posle 100 godina ruske izdaje, ne znam zasto jos uvek imamo takva osecanja prema njima... Ja nemam... Ne zaboravite da je u Zvezdi bila jedna jaka Toyota ali se povukla, sve je u novcu... Da je Zvezdu "kupio" neki Roman, to da ali ogromna i spora firma je samo... Voleo bih da gresim ali... Zao mi je ako kvarim vase odusevljenje, sa strane se bolje vidi...

igor

pre 13 godina

Kakva vest za rusofile,medjutim,stvarnost je sasvim drukcija.Ugovor,po godini vredi samo milion evra,a svako ko prati fudbal, zna da to nije dovoljno,pogotovo zbog postojeceg duga od 10_ak miliona evra.Voleo bih, kao iskreni zvezdas da uspemo,ali sumnja je prisutna.Bez jasnog titulara(privatizacija),nece biti znacajnijeg pomaka.NEKA ZIVI NASA ZVEZDA!

vlada

pre 13 godina

poslovna tajna...cim to cujem sve mi je jasno...a zvezda je evropski i svetski prvak i dalje ovom lukicu...blago njemu...a on je verovatno kandidat za zlatnu loptu...a deja i jugovic prelaze u celzi

© Legalistički LJubitelj Mačaka

pre 13 godina

Biće kao i u NIS-u.
Od deset čalnova uprave 9 će biti Rusi.
Tako vam (nam) i treba.

'Besim se ako Rusi brže-bolje ne kupe Zvezdu.

Kleo

pre 13 godina

Dok je Toleta nece vama pomoci ni veci novac od ovog! Ne bi bilo lepo da udjete u stecaj ko KK Crvena Zvezda jer onda ne bi bilo zsnimljivo.Dok je Toleta i Klea Zvezda titulu videti nece!

zvezdaš

pre 13 godina

Ovi drugi-što su se radovali, radovali su se. Došlo je vreme da se sve vrati na svoje mesto.
Ulovili su (i to na jedvite jade, uz široku pomoć sudija i inih) ono što su mogli u ovom mutljaku dok moje Zvezde nije bilo, sad je vreme za stare priče.
Bravo upravo!

dekistankovic

pre 13 godina

Upuceni zvezdas je bio blizu...Milion evra po godini, plus bonusi..Relativno precizno pogodjeni..Dakle...Od Lige Evrope nema nista, jer Zvezda realno ne moze da pobedi nijedan ozbiljniji evropski tim, a ove sezone nije ponovo povlascena pri zrebu..Titula je mnogo realnija, mada je i to diskutabilno imajuci u vidu strukturu Saveza..Dakle, borba se nastavlja...Pacijent je na aparatima, jer su ogromna dugovanja prema igracima iz prethodnog perioda. Mac nam i dalje visi nad glavom, sto podrazumeva UEFI-nu suspenziju...Rukovodstvo se koprca i treba imati strpljenja..Gasprom na dresu je velika stvar, mnogo ozbiljnija od Tojote...Ali Koroman kao kapiten, gde to ima u ozbiljnom klubu...

aca?

pre 13 godina

(John Wayne, 10. jul 2010 03:20)

Je l se ti to pališ na Lukića?
I ja sam zvezdaš ali da "budemo svi mi Lukići", pretera ga. To kao ona iz prošlog veka "svi smo mi Titovi , a Tito je naš", mislim stvarno ga pretera.
A za ono što si napisao do ovog o Lukiću si u pravu.

divac

pre 13 godina

jednu stvar bih voleo da vidim...a to je struktura mozga ovih što od lukića prave Mesiju i spasioca,ja ne mogu da verujem...kakva iluzija...KOLEKTIVNA TERAPIJA KAO REŠENJE...čekajući lukićevo saopštenje...

mirko

pre 13 godina

ovo me podseca na stratesko partnerstvo luk oila i kkcz.... sad se vidi sta je od toga bilo.... i tamo su u upravi bili kleut i ekipa oko vesica

Prevodilac

pre 13 godina

[link]

Evo dole pise 30 Miliona za 5 Godina. Jel to tacno?
(Darko, 9. jul 2010 22:39)

"Gazprom is curently in negotiations with Red Star Belgrade about a sponsorship deal. According to the press the contract is worth €30 million for 5 years."

Pise da su pregovori jos u toku, jel to tacno da jos nisu zavrseni pregovori?

zoran

pre 13 godina

Kada nam pokazu kompletnu sliku trenutnog ekonomskog stanja Fk C.Zvezda, pa vidimo kakva su potrazivanja od banaka, koliko se zaista duguje...kako ce i koliko para ulzaiti od Rusa, godisnje...pod kojim uslovom. Vidimo da se ovde stidljivo u tekstu vezuju ulaganja za uspehe Zvezde...Kako ce postici uspehe kada ovu jadnu ligu ne moze osvojiti. Da ne bude tu nekih fus-nota koje ce u kasnijim etapama da isplivaju na povrsinu.
Sat mislite..ko je vise namazan - Gazoprom ili Zvezda..?? Ko koga drzi u saci..?
DA nije neko iz Zvezde dobio malo ispod stola da potpise ugovor, koji ce se kasnije pokazati kao dzabe reklama za Ruse..??
Mnogo pitanja, prijatelji - malo odgovora.
Nekako mi sve to sumnjivo, da budem posten.

Paks

pre 13 godina

Eeeej kakaljin, kakaljin kamalja nova himna severa! Osvanuo je i 9 jul leta gospodnjeg 2010 godine i nasa zvezda staje na noge posle vise godina poniranja i srozavanja. Ovo je za mene jedna od najradosnih vesti koje sam procitao u zadnjih nekoliko godina. Pred nama je ozbiljno i uspesno vreme a prvi korak je da pocnemo da opravdavamo ulaganja i kvalifikujemo se u Ligu Evrope. Ajd pa nek je sa srecom i neka bude bericetno.

Mači

pre 13 godina

Moj predlog,da svaka utakmica Zvezde počinje ruskom himnom,da očaramo braću Ruse.Ja sam u znak zahvalnosti već počeo učiti rusku himnu a preporučujem i ostalima da se peva na celom stadionu uz regularne navijačke pesme.Živela Rusija,živeo Gazprom!!!

Россия — священная наша держава,
Россия — любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава —
Твоё достоянье на все времена!
Славься, Отечество наше свободное,Братских народов союз вековой,Предками данная мудрость народная!Славься, страна! Мы гордимся тобой!От южных морей до полярного края
Раскинулись наши леса и поля.
Одна ты на свете! Одна ты такая —
Хранимая Богом родная земля!

Srbin

pre 13 godina

P.S. Za tvoju informaciju ja sam student koji zivi u jednom malom selu pored BANJA LUKE i koji ce pored Zvjezde uvijek navijati za sve ostale Srpske klubova kad igraju u medjunarodnim takmicenjima.
(John Wayne, 10. jul 2010 03:20)

Aman, ako si Srbin nauci vec jednom da nije "ZVJEZDA" nego Zvezda.

Milan

pre 13 godina

Golim okom mozemo zakljuciti da ce klub imati popunjen budzet za narednu sezonu. Medjutim, zanimame zasto niko neprica koliko novca klub mora da izdvoji na mesecnom odnosno godinjem nivou za vracanje dugova ??? Kolke su kamate koje stizu na postojece dugove i koja je obavezna dinamika vracanja tih sredstava ? Cini mi se da se nekim stvarima samo mazu oci javnosti i simpatizerima, a da se o izlazima iz stvarnog stanja cuti.

Federklapna

pre 13 godina

Ljudi,imam pouzdanu informaciju da se Kleo vraca sa kaljenja!!! Kazu da je stasao.... :)))))
(cincilator, 10. jul 2010 10:11)

Mislis najeo se pa moze da izdrzi 5-6 meseci bez rucka.

joj koliko lupetate!

pre 13 godina

@(David, 9. jul 2010 16:29)
Nisu prodali prava za sve svoje utakmice nego samo za veciti derbi 23. oktobra!
ne siri lazi!

SSSS

pre 13 godina

Bez ikakve veze sa standardnim prepucavanjima na relaciji zvezda - partizan, mogu samo da primetim da tamo gde je iznos sponzorstva poslovna tajna ima razloga za mnogo sumnji.

Kao neko ko navija za Zvezdu uopste nisam srecan sto je to tako. Svuda u normalnom svetu i klubovi i sponzori sa ponosom isticu visine sponzorstava, svuda su transferi i primanja igraca javni samo ovde se vecito sve skriva iza nekakvih poslovnih tajni... sa moje tacke gledista idealan nacin za Gasprom da obavi solidno pranje novca, da kroz papire prikazuje da je isti dobila CZ a za isti iznos umanji profite NIS-a kako bi platio manji porez drzavi, u svemu tome za usluge ce biti nagradjeni i oni koji vode zvezdu, preteci ce mozda i za poneki transfer itd.

Daleko je to od onoga sto se u normalnom svetu naziva stratesko partnerstvo i generalni sponzor.

zoran

pre 13 godina

Uplatice vam za grejanje i ostale komunalije,topli obrok i to je to.
Kao sto Adidas placa, u opremi, PArtizanu.
Zar mislite da ce Rusi da bacaju pare na jedan klub bez perspektive..?? NA ligu koja nije ravna trecoj engleskoj ligi.>??
Ne budite naivni. Velike kompanije su velike, jer se ne razbacuju.

milos

pre 13 godina

dajte ljudi, sta se bre tu lozite oko Lukica, pa Gazprom je kupio Zvezdu zato sto je iz Srbije... I zato sto smo pobedili Nemce na SP. Pa sad uvoze sve nase strucnjake, uzeli su nam Duleta, kupili su sad Zvezdu... Rusi su nas oduvek gotivili, nisu kupili Zvezdu zato sto je Zvezda, nego zato sto je iz Srbije!

novosadjanin

pre 13 godina

i onda procitamo kako je najveci srpski talenat pojacao moskovski klub jer sa njim nije potpisan ugovor...previd trenera u omladinskoj skoli

sportikus

pre 13 godina

kako pise kurir, godisnje ce zvezda dobijati 800 iljada. Ispade da je to manje od onoga sto dobija KK PARTIZAN! Sa tim parama LS se moze gledati iz fudbalizovanog stana u Belvilu.

Brazil

pre 13 godina

Andre Felipe Ribeiro de Sousa NIJE potpisao za Dinamo Kijev.
Da jeste valjda bi ta vest bila na zvanicnom sajtu ukrainskog kluba.
http://www.fcdynamo.kiev.ua/en/dynamo/players/

Ne znam nista o njemu jer ne pratim Brazilsku ligu ali cim dolazi iz Santosa i cim se za njega interesuje Kijev znaci da vredi!!! Videcemo.
Samo ne znam zasto niko ne govori o pojacanjima na poziciji golmana. Ej bre pa Stamenkovic je rupa na golu. Setite se golova na derbijima, gol protiv Mladog radnika te nesigurne intervencije protiv hajduka Kuli. Zar s njim mislite da idemo u evropu???

BATA BELI

pre 13 godina

Koga ovi sponzorisu,on moze biti samo drugi ili treci!Uzmimo primere Schalke-a ili Zenita!Znaci ,sumnjivo!Opaca reaguj!!!!!
(BATA BELI, 9. jul 2010 18:32)


Evo pa se malo informiši:
[link]/

P.S.: Bolje reci Đuri da reaguje!!! ;-)
(Dok se zemlja oko Sunca kreće..., 10. jul 2010 19:19)

MAJSTORE,I VI STE BILI PRVI PROSLE(PROSLIH) SEZONE(A),pa ste na kraju ipak bili drugi.Tako i ovi "tvoji".Potrazis lepo,tabelu za 2009.jer je ta sezona zavrsena.Nego,ne brinem ja mnogo za vas,uvek imate Olimijakos,a bice liga samiona u basketu,pa ces moci da navijas za Kaju,Macabi,Procom,Zalgiris.Za pocetak...Ovi moji ce se pobrinuti,da ti u Top 16,obezbede jos zvucnija imena,da imas za koga da navijas...Jedino se plasim,da ti se ne "zavrti u glavi",od tih imena...,pardon,od tog silnog okretanja Zemlje oko Sunca...Pozdravlja te BATA BELI!

samo zabrinuti posmatrac Delija

pre 13 godina

@Kratka priča o ovcama i džemperima

Zvezdash sam, ali znajuci pare koje su u igri, i da su ljudi koji sada vode FK isti oni koji su upropastili KK moram da priznam da sam iskreno zabrinut. I ja bih voleo da je mnogo veci pritisak da finansije budu shto transparentnije... narochito zato shto fk nije privatna svojina. EH DA U OVOJ ZEMLJI IMA ZAKONA PA DA SU KRIMINALCI IZA RESHETAKA A POSHTENI DA VODE GLAVNU RECH....

Mile

pre 13 godina

Hvala Gaspromu i sa nadom da Zvezda opet hara Evropom, kao pre sankcija, koje nam je Zapad uveo.
Hvala Majko Rusiji i nadam se ovoj pesmi da cela Marakana peva.

http://tinyurl.com/2ublhay

Jagodinac

pre 13 godina

Mis mo ti Srbi poznati kao teške pališe...Teslino tajno oružije , Rusi nam dali S-300 protivavionski sistem itd...na kaže naš narod džabe : teško onom koga Rusi hrane...Ja bih ipak sačekao sa ovolikom euforijom , ipak je jutro starije od večeri...bojim se da je ovo neka ujudurma glede pranja ruske kinte kroz Zvezdu gde će opet izvisiti...pa zna se ko....

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Cestitam komsinice..
Nadam se da cete se konacno stabilizovati...
Sto se tice "napaljenih'
komentara(verovatno maloletnih lica)..
Polako.. vidimo se na derbiju..pa cemo posle o tome..
KK Partizan nas je naucio da pare ne pobedjuju i to ne uvek..nego retko poslednjih par godina.. Vec sportsko znanje..
Ako mene kao Grobara saslusate
Oterajte Dostanica..
Da bi ova ulaganja imala smisla...
Najdobronamernije mislim...
Srecno u Evropi..i naravno iza nas u prvenstvu.. :D

realnost i istina

pre 13 godina

Grobari su taman malo provirili iz svoje mishije rupe, a sada ih ponovo vracamo u istu. Nekako mi je njih i zao, ali bez zezanja. Ceo zivot kompleks od FK Crvena Zvezda (evropski prvak), onda dosao Tole namestio par titula, ljudi se taman ponadali da su neko i nesto u srpskom fudbalu i onda natrag u surovu realnost tj. natrag u mishiju rupu.

ps. pogledajte samo broj komentara na ovu vest i sve ce vam biti jasno ko je ko!!!

Maree

pre 13 godina

ovo je odlicno za igrace, posto ce imati priliku da se prodaju dobro...svakako bolje nego do sad. Ali sto su ruzni dresovi...jooooj, zaposlite nekog da vam osvezi taj dizajn iz 1970te....

Revizor

pre 13 godina

Kad je sve to tako divno i bajno zasto ne kazete koliko ste para dobili. Samo oni koji imaju lose namere i zele da muljaju kriju takve informacije. Ma muka mi je vise od svih vas domacih sportsko-privredno-mafijasko-muljackih ekipa.

FK CRVENA ZVEZDA

pre 13 godina

Iz pouzdanih izvora,samo uzmite ovo sa velikom rezervom....Ugovor izmedju FK Crvena Zvezda i Gazproma potpisan na 5 godina vredan je negde oko 100 miliona eura,s tim da ce GAZPROM dodatno uloziti u CRVENU ZVEZDU,u zavisnosti od rezultata.Ovih negde oko 100 miliona je fiksno,a dodatni novac ce se uloziti u zavisnosti od rezultata( ove god LIGA UEFA,kup,prvenstvo,zatim dogodine LIGA SAMPIONA)....Novac iz ovog ugovora ide i na omladinsku skolu i to ne bas zanemarljiv novac!!!! U narednih 5 godina,dakle svake sezone za kupovinu igraca,GAZPROM ce izdvajati od 10 do 15 miliona eura za kupovinu igraca,dok bi ta cifra mogla dodatno da skoci u zavisnosti od rezultata koji se postizu!!!!JOS JEDNOM,UZMITE OVU INFORMACIJU SA REZERVOM!!!

ruski gigant&srpski gigant

pre 13 godina

Vidite complex boys, Gasprom je uložio kapital u srpski brend, tj. ono što ima podršku masa i ono što će mu se i finansijski isplatiti. Iako je Zvezda pre 2 godine bila gotovo na izdisaju i bez uspeha.

BICE OPET EVROPSKA ZVEZDA!!!!!!

pre 13 godina

Samo jedan komentar imam na ovu vest: NAJEZIO SAM SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lukicu spomenik treba da podignemo,ljudi,najveci sponzorski ugovor u istoriji srpskog sporta? Milionski? GVobaVcici kazu slepo verujemo Lukicu? NAAJEEZIIIOOO SAM SEEEEEEEEEE LJUDI!!!! Poznato je da gde Rusi uloze pare hoce vrh,hoce jaku Evropsku Zvezdu,eto odkud para i eto zasto nam spremaju jos pojacanja!!!!!! Sta su namestili od ruskuh i Nemackih timova,to hoce i od Zvezde!!! Bice Zvezda opet velika!!!!!!!!!!!!!!!!!! LUKICU KAPA DOLE MAJSTORE!!!!!

xcode

pre 13 godina

Jednu stvar sam zapazio. Da li drzava gura svoja dva velika sportska projekta? Prvi projekat je bio guranje KK Partizan u sam evropski vrh, u tome su i uspeli, pozdravili su mu jake temelje. Drugi projekat (koji se meni mnogo vise svidja :)) je guranje FK Crvena Zvezda u evropski vrh, sve mi nekako na to mirise, jer ne bi Gazprom ulazio u Zvezdu da nema jake drzavne garancije, jednostavno Rusi nista ne prepustaju slucaju. Mislim da ni grobari ne treba da se ljute jer imaju jedan od najboljih evropskih klubova KK Partizan, mada se meni mnogo vise dopada sto cemo imati giganta u fudbalu (Zvezda) nego sto ga imamo u kosarci...

KRAAAAAJ CIRKUSA

pre 13 godina

Cika Tole huhuhuuuuuuuuuuuu,cujes to??? Toliska huhuhuuuuuuuuuuu,osecas,huhuu,znas sta je to? To ti RUSI duvaju za vratom!!!!! Bices manji od makovog zrna,ima da igras kako Rusi sviraju!! Dosao je kraj cirkusu koji si pravio svih ovih godina. Neces smeti ni da pomislis ,a kamoli da kupis neki bod,nekog sudiju!!! Poznato je da su direktor GAZPROMA I medvedev kumovi,ima brate da te nema Toliska!!!!!! Rusi su Rusi,sa njima nema trte mrte,sa njihovim kapitalom se ne igra niko,ima da ti ruski gas na usi izadje

nenad

pre 13 godina

ni ove sezone ne bih trebali imati ne znam kakva ocekivanja od Zvezde jer nema mnogo vremena do pocetka sezone.Ako Gasprom zaista ulozi neku znacajniju sumu,opipljivi boljitak se moze ocekivati za sezonu,dve...

VETERAN

pre 13 godina

Lukicu, u ime nas nekoliko stotina zaludjenih navijaca KK CRVENA ZVEZDA molim te pomogni ih malo finansijski kako bi mogli da sledece sezone udjemo bar medju prve cetiri ekipe u Jadranskoj ligi i igramo finale nase lige sa HEMOFARMOM.
ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE

dejan

pre 13 godina

zvezda me je u poslednjih par godina naučila pesimizmu. dakle, nebi želeo da mladi zvezdini fudbaleri napuštaju zvezdu i odlaze u Zenit ili Šalke za malo para a potom budu prodavani velikim klubovima za velike pare.... ZVEZDA

Zeljko

pre 13 godina

@xCode
Tvoj komentar je cist promasaj i pokazuje da nemas pojma sta se desava i sta se desavalo u sportu na ovim prostorima! KK Partizan niko nije podrzavao, ljudi nisu imali para za avio karte! Koliko puta su trazili pomoc, niko se nije okretao, tek sad posle F4 su kao nesto pomogli! I sad treba da pripisemo sve uspjehe drzavi?? Pa da se ona pitala propao bi svaki sportski klub na ovim prostorima! Tako da o tome nemas pojma i bolje cuti... Izvinjavam se za off, ali ovo stvarno nisam mogao da precutim!

Realno

pre 13 godina

Lukiću care uvek sam verovao u tebe i sad si i mene i sve uverio da si pravi covek za Zvezdu...Zvezda šampion!!!
(Vlado, 9. jul 2010 14:10)

Uvek si verovao u njega, a sad te uverio... c,c,c... Jeftina roba.

Jovica

pre 13 godina

Podzavam fudbalske klubove u Srbiji ako pocnemo da prodajemo fudbalere u nekeki drugim i bogani klubovima koji su bogati ili jos gore je od toga sto neki fubbaleri igraju samo jednu sezonu i prodaju se.. zasto se prodaju a neigraju vise sezona da se da bi se bolje uigrali i stvorili doba club mozda odah mozda ima bolji uspjeh u Evropi..Ovo misljenj ne odnosi se KK Crvenu Zvezdu nego na sve fudbalske klubove,ili mozda bi se mogli ugledati na Dragana Djajica da clubovi u Srbiji bare malo sublizni kao KK CZENA Zvezda 90-tih. Dobro je poznatu da u KK Crvenoj Zvezdi nije bilo ni jednog stranog porekla jedino Srpskog porekla bio Mijodrag Belodedic a imao je drzeljastvo Rumunsko. Nevredi jak sponzor ako nema pozitivnih rezultata...

dlagan

pre 13 godina

E ti sto pametujes da se kaze zvezda a da ne moze Zvijezda sad cu da ti objasnim. U srpskom jeziku su apsolutno ispravna i ravnopravna dva govora, ekavski i ijekavski. Ako ne znas uzmes gramatiku i pravopis srpskog jezika pa procitas. Ama bas nikakve razlike izmadju ekavice i ijekavice nema. Znaci tacan naziv kluba jeste CRVENA ZVEZDA ali ako englez bukvalno prevodi to na RED STAR, italijan i spanac isto prevode bukalno. Znaci nije neispravno reci CRVENA ZVIJEZDA. Ako ne znas istoriju, ako ne znas kako i zasto se u republici srpskoj govori ijekavica molim te ne prosipaj se i ne pravi se pametan.

Bole

pre 13 godina

Sve je ovo zbog olaksanih kvalifikacija za ligu sampiona. Dovoljno je da malo ulozis u klub sa ovih prostora i bices u velikom plusu (ako se plasiras u LS naravno).
Nadam se da ce u Partizanu imati odgovora na ovo u narednih par sezona

nemanja87

pre 13 godina

Minimum 300 komentara.Ocekujem i one tipa :"kupio vas Zeka","prodali ste se Rusima","Rusi nisu nasa braca....",sve u svemu,bice plakanja.

iskren grobar

pre 13 godina

Jesam grobar i jeste me ova vest dotukla do bola,nisam kao ostali grobari da se pravdaju i da pisu ovakve gluposti koje citamo,iskreno nisam iskompleksiran,ali mi je krivo i ne mogu da verujem. Mislio sam da do ovoga nece doci,plasio sam se da ne dodje do ovoga jer dobro znam sta su Rusi,gde oni udju i uloze kapital hoce vrh,usli su u Zvezdu i sigurno ce da nameste Evropski klub i zato me boli.Ne volim Zvezdu ni da vidim ni da cujem,ovo je za mene najveci udarac posle Barija i bas me briga kako ce komentarisati ovaj moj komentar mnogi grobari ja sam za razliku od nji realan i iskren.sdeo sam i sa strahoim otvarao svaki dan sportske stranice na B92 plaseci se naslova:partizan prodao ovog ili onog ili odlazi i X iz partizana,dok sam sa druge strane gledao vracaju Koromana,mozemo mi pljuvati do sutra tog Koromana,mozemo ga mrzeti ali covek igra fudbal i sa njim je zvezda duplo jaca,zatim dosao Tosic,hoce MilovanovicA PA CITAM I TU NIJE KRAJ POJACANJIMA,PITAO SAM SE ODAKLE"? Plasio sam se ovoga sto sam danas procitao,ali na zalost i na moje zaprepascenje,RUSI BRACO DOSLI DONELI MILIONE I VIDECETE STA CE NAMESTITI OD ZVEZDE. A nas Djuric? Prodaje li prodaje,ne ulaze nista,pogledajte gde smo,pogotovo danas! Pljuvao sam Lukica,smejao se,a sada samo jedan komentar: Svaka cast Lukicu!!! A nasi,gledajte i ucite se kako se posluje i kako se bori za ono sto volis!!

Mirko

pre 13 godina

Dva razlicita sveta dva razlicita kluba.Tako je i tako treba da ostane.Jedan veliki najveci i po evropskim pravilima a drugi samo komsija tog velikog kluba.Svima onima koji su imali ikakvu sumnju u lukica reci cu sledece:Ja sam na severnoj tribini od 1985 i secam se vremena kada je Lukic subotom igrao u omaldincima i subotom navece na voz sa navijacima pa za Zagreb ili Split.Oni kojima je Zvezda na srcu znace o cemu pricam a ovi koji ne shvataju nemaju pojma ni sta je SPC,Cirilica,Srbija.Nema veze neka,ostanu nase drage komsije.

Милош

pre 13 godina

Када се пре отприлике 2 месеца написао на овом форуму да је Владан Лукић најспособнији и најпоштенији човек на јавној функцији у Србији у претходних 20 година, многи су се утркивали да ми се наругају. Волео бих само да се јаве сада исти ти, који су се клели да неће крочити на Маракану док ова управа води Звезду, те да нам објасне како је један такав привредни гигант решио да спонзорише клуб који воде "примитивни, необразовани, ограничени и прости Лукић и Аџић". Додаћу још и то да се спрема и улазак ФИАТ-а у клуб. Пуно поздрава!

zvezda mi je sve

pre 13 godina

opet moram da se javim.....zasto se grobari uopste javljaju na nase vesti.Ajde mi da prekinemo da gledamo uopste na njih...ja ni na jednu njihovu vest ne dajem ni 5 para,neka rade sta god hoce.Citam,svi ovi zlonamerni i jos neki komentari od takozvanih navijaca Zvezde(a to se grobari potpisuju samo iz pakosti i zlobe) puni su mrznje,svi oni misle da je ovo farsa,pa izmisljaju sve i svasta,ne bi li napakostili i uneli razmirice na forum!!Gospodo grobari,ostavite se nas,i gledajte u vase dvoriste,kada ste uzeli msi za spponzora,ja nisam obratio paznju,kao da mi se pertla odvezala,e tako sam ja primio tu vest,cak nisam ni komentarisao jer nema potrebe komentarisati!!!!Ipak ovo je svakao vredno paznje,tako da samo prave i iskrene delije znaju koliko je ovo vazan korak za nas i nasu buducnost.Pozdrav svim delijama i jedna poruka za njih:NE KOMENTARISIMO GROBARE,NISU VREDNI PAZNJE,grobari svako dobro i dalje od nas.ipak vidi se ko ima komplekse.....

GrobaR

pre 13 godina

Prosle sezone ste prozivali Toleta , ove one ali niste imali kvlitet za titulu. Zato ove sezone sam siguran da osvajate titulu 100 posto, uz par pojacanja i stvarno odlicnog sponzora i zasluzujete ! Nemam sta drugo da kazem nego svaka cast na sponzoru!

aca

pre 13 godina

@(aca, 9. jul 2010 14:51)

Ne, Zeka je u Jugorosgas-u, ali i Gaspromnjeft i gore pomenuta kompanija su "cerke" Gasproma.
(DejanNS, 9. jul 2010 15:10)

Pa da, Zeka i Bjeka čekaju da počne privatizacija u sportu pa da pazare sve što može da se uzme za male pare.

ЛАВ

pre 13 godina

Управо је званично почела операција под радним називом "ИМПЕРИЈА УЗВРАЋА УДАРАЦ"

Flynn

pre 13 godina

"To je strateško partnerstvo između najvećeg ruskog privrednog brenda i najvećeg srpskog sportskog brenda..."

Najveci brend i stub srbstva, znao je Lukic onomad sta prica. Osim finansijskih sredstava, vazno je to da su na celu Gazproma mocni ljudi koji nece dozvoliti nekom Toletu da nastavi da hrani ego grobara ukradenim titulama.

Red bull

pre 13 godina

Kakvih glupih komentatra grobara,Pa da Gazprom ulozi i milion dolara na godinu to je za nas velika lova.Ali sta cete vgelike firme idu uz veliki klub. Licno sam bio prisutam na potpisivanju ugovora.Ministar Skundric,predstavnik Gazprompa i direktor NIS-Gasprom Srbija.Ugovor potpisan na pet godina. Esada pitanje za JSD Partizan ko se za vas interesuje . NIKO. Dokaz da je Zvezda bez obzira na treunutnu situaciju ipak za nase klubove svetski tim. Oni koji su do sada pljuvali Lukica da se sada javno izvine. Dobar posao i buducnost je pred nama

Krcun

pre 13 godina

Lukiću ako ovo uspe bićeš sedma Zvezdina zvezda! Da li ste čuli kako je nešto danas puklo? Puko je Tole od muke! Hihihi
A sad, pesma! Pune tribine ludih navijača...

Ajme

pre 13 godina

Nemogu vjerovat. Ja mislio, radi se o nekom jako dobrom ugovoru. Sad čitam, da je generalni sponzor Gazprom godišnje davati 800 000 eura (oko 5,6 milijuna kuna). Hajduk je do ove godine imao sponzora INA sa godišnjim sponzorstvom od 1 milijun eura (7 milijuna kuna). Stvarno ćete sa tako iznimno "velikim" financijama daleko dogurat. Možda i do osvajanja Europske Lige, kao što neko napisao ovdje. Hahahaha...

Dusan

pre 13 godina

Da, da jako nesposobna uprava na celu sa Lukicem! Ajmo sad veliki poznavaoci biznisa, poslovanja i sporta da cujemo sta imate da prigovorite.

bellagio011

pre 13 godina

•Posle ovih lepih vesti jos da dodam;

U Zvezdu dolazi na probu napadac André - André Felipe Ribeiro de Souza iz Santosa
(provereno, 9. jul 2010 14:26)

na zalost decko je pre par dana potpisao za Dinamo Kijev....fenomenalan igrac, ali na zalost nece doci

FC Dynamo Kyiv
On 15 June 2010 the 19-year old Central forward left FC Santos and joined for €8 million to Ukrainian club FC Dynamo Kyiv
p.s. na wikipedia sam ovo procitao

NemanjaI

pre 13 godina

ako navijam za Partizan, mogu da kažem da sam zadovoljan vešću. Zvezda bi mogla da stane na noge, a to bi koristilo i mom Partizanu jer bi onda morali više da se potrude u klubu, biće manje mešetarenja i derbi bi konačno mogo opet da bude derbi.

John Wayne

pre 13 godina

Skoro se nisam nasmejao kao kad sam procitao komentar ovog John Wayne-a.To je pisao sam Lukic sigurno.Ishvali covek sebe na sav glas.Ili je eventualno neki njegov visoki funkcioner.Ljudi ne vide izgleda koji su na tabeli :)))
(samo_realan, 9. jul 2010 19:59)
Nikad nisam bio okoreli Zvjezdas niti sam mrzio partizan toliko da on potone na dno dna cak sam sta vise uvijek i navijao za partizan kad igra sa nekim stranim klubom,bez obzira koji je sport u pitanju. Ja sam bio onaj ZVJEZDAS koji je onako malo vise volio Zvjezdu od partizana tj. ti klubovi ili bolje reci SD su mi bili manje vise podjednako draga. Medjutim, citajuci vase komentare o tome kad je FK C. Zvjezda bila pred gasenjem i sada o tome kada je KK C. Zvjezda pred ponorom postajao sam sve veci i veci ZVJEZDAS jer ako ista mrzim u zivotu to je cinizam,prepotencija,arogantnost,prokletstvo i sve ostalo sto ide uz ove covjecije mane. Na osnovu tih vasih komentara mogao sam zakljuciti da vi jeste grobari i to grobari SRBIJE. Primjera radi dok vam je u kosarci Zvjezda bila iole konkurentna vi ste jedva cekali da ta Zvjezda padne na koljena,sada kad je to Hemofarm vi i dalje zudite za tim da i oni padnu na koljena. Samim tim vi dokazujete da zelite da u Srbiji postoji samo vas klub tj SD. Time vi ne zelite dobro SRBIJI vec iskljucivo partizanu. Vi zelite da SRBIJA bude u partizanu,a ne da to bude obrnuto. Prema tome,da je bilo koji vas funkc. dao izjavu tipa partizan=SRBIJA 95% vas bi ga podrzalo i kunulo se u njega dok kad je Lukic izjavljivao Zvjezda= SRBIJA bar 60% zvjezdasa ga je smatralo ludim jer oni znaju da jaku SRBIJU cine samo ako su svi jaki. Kamo puste srece da i ostali klubovi budu jaki kao Zvjezda jer onda bi nasa liga bila u top 5. Ovako dok god se ceka da komsiji crkne krava liga,a samim tim i reprezentacija nikad nece biti u samom svjetskom vrhu.
Realni porucicu ti samo jos ovo:"Ko se zadnji smije najsladje se smije."
Zato cujemo se u junu sl. godine da vidimo ko ce se zadnji smijati.
I jos nesto,kamo srece da sam ja Lukic i da smo mi svi Lukici(vrijedni,casni i posteni KOJI SVOJU LJUBAV NE ISKAZUJU RIJECIMA VEC DJELIMA) i da volimo SRBIJU(REPUBLIKU SRPSKU mislim na one koji su iz RS kao ja) onako kako on voli Zvjezdu. Tada bi SRBIJA(REPUBLIKA SRPSKA) za nekih 20-30 godina bila u rangu zapadnih zemalja. Ovako dok je god takvih kao sto si ti mi cemo da budemo blizu dna.
P.S. Za tvoju informaciju ja sam student koji zivi u jednom malom selu pored BANJA LUKE i koji ce pored Zvjezde uvijek navijati za sve ostale Srpske klubova kad igraju u medjunarodnim takmicenjima.

IVAN PFC

pre 13 godina

Svaka cast upravi FKCZ. Licno mislim da se radi o ugovoru od nekih 30 milliona, znaci 6 milliona u sezoni. Sto je za nas Fudbal vise nego dovoljno. Nadam se da ce i moj Klub nekada naci pravog Sponzora, a sa malo srece mozda i Investora.



Pozdrav svim ljubiteljima fudbala

sloba_1973

pre 13 godina

E,fala bogu da dodje neki sponzor koji je jak k'o zemlja.Dosada je bila sve neka boranija od sponzora.E,pa sad moze da se pravi tim za Evropu a ne da se sve rasproda na polusezoni ili na kraju sezone.
Od sada bar 1/4 finale lige uefa a domace trofeje nek' osvoji Vojvodina.

bio sam skeptik priznajem

pre 13 godina

Lukicu majstorcino, samo ti par stvari zameram ( Adzic i Dostanic ) , ostalo si doktorski odradio. Moram reci da nisam ispocetka verovao u tebe, ali ovo sto radis je za svaku pohvalu.

Milan Sd

pre 13 godina

Nisam siguran,ali mi smo jedinstveni po mržnji i da se sve ugasi samo da bi ceo život bili "oni" na vrhu..Alo miševi došlo naših "5 minuta"..Shvatite da ste mnogo mali za nas-kada je fudbalu pitanju..Nikada nisam komentarisao vest groblja,jer mi kultura i kućno vaspitanje to nalaže..E,sad na deci je da pljuju svaku našu informaciju,jer za poslednjih nedelju dana može slobono da se kaže sve same bombe od informacija SA NAŠE STRANE-stvarno groblje izvinite što nemate ništa specijalno interesntno pa morate sa nama da se smarate.Takođe pozdrav i za normalne grobare koji pozdravljaju ovakvu informaciju..ZVEDA JE ŽIVOT SVE DRUGO SU SITNICE!!!!

Deki

pre 13 godina

Reći ću ovo:Schalke 04,vicešampion Nemačke titula im je izmakla u poslednjim mečevima i pripala (supermoćnom) Bayern-u,znači vratili se u vrh evropskog fudbala.Felix Magath i pregršt dobrih igrača garantuju dobru sezonu u Ligi šampiona i prvenstvu.Sponzor kluba-Gazprom.Zenit,pravo niotkuda (ko je još čuo za njih pre nego što su ih naftaši uzeli pod svoje) postao prvak Rusije,osvajač Kupa UEFA,izbacio desetinu igrača vrhunskog kvaliteta,pomenuću Arshavin-a,Pogrebnyak-a,Kherzakov-a,Denisov-a,Danny-a...koji su harali evropom rukovođeni proverenim trenerskim imenima poput Advocaat-a,i sada Spletti-a.Sponzor kluba-Gazprom.Znači,čega god su se dotakli NAFTAŠI,napravili su čudo.E sad pitanje za sve bolom skrhane komšije:Pa kako smo mi to prevareni,izigrani,napaljeni,izmanipulisani?i to masno...Jedino što će biti masno jesu naši brkovi,dok vama nesrećnicima predvidjam duuuugiii(čitaj petogodišnji) post.Toliko od mene,NAPRED ZVEZDO!

Niksicko pivo

pre 13 godina

(realan navijac za dobro srpskog fudbala, 8. jun 2010 14:38)
(John Wayne, 9. jul 2010 12:50)

Svaka vam cast za komentar. Nadam se da je istina vezano za Dragutinovica i Lazetica. A predlazem Lukicu da kupi Moreiru, Racu Petrovica cisto radi reda, da ih stavimo na klupu i da voze one traktore za popravku trave. Ima se tih para sad. xD

Ja

pre 13 godina

Lukicu care svaka ti cast!!!!! Polako vracate Zvezdu tamo gde joj je i mesto. Sad ne trebate da prodate Ninkova, mozete da dovedete jos 1 EXTRA pojacanje pa da igramo zapazenu ulogu u Evropa ligi.
GROBARI sad vam ni Karadzic nece pomoci!!!!!!!!!!!!

Jovan

pre 13 godina

Gani se popalili...hahahahha smesno
(GROBARI Vrsac!!!, 9. jul 2010 13:44)
# Link komentara



Niste vi GROBARI, vec groBARI!!!

Ti si sa sobom na VI, kako bre mozes da se potpisujes u mnozini? Citaj bre lepo o svom groblju vesti i uzivaj!!!

Djuric - krojac

pre 13 godina

Mi imamo MSI MSI MSI
Mi imamo MSI... gde je vama ???
opusteno ljudi... no sikiriki, no rasprave i svadje...
ionako nam je fudbal na zavidnom nivou :)))))

uros

pre 13 godina

Bravo upravo , bravo Lukiću ali moram da čestitam i Rusima što su uložili u najveći srpski brend. Oni su sponzori Zenitu i Šalkeu ali za te klubove mi smo institucija, za razliku od njih mi smo evropski i svetski šampioni!!!

zivim za sever

pre 13 godina

@ Iščupaću radijator,od sad se grejem na drva!!!
(Leskovac Grobar, 9. jul 2010 13:52)
haha kralju.....ma i drva cemo da vam uzmemo, palicete vatru jos malo da se zagrejete!!!

toliko

pre 13 godina

Prema nezvanicnim informacijama,ali informacijama koje su potekle iz Ljutice Bogdana 1,vrednost ugovora je celih 30 MILIONA EVRA,tacnije 6 miliona po sezoni plus premije za titule,kup i premije za svaki mec u evropi!!!!! E zato i jeste najveci sponzorski ugovor u istoriji sporta koji je ikada potpisan u ovom delu Evrope!!!

Srdjan

pre 13 godina

Ovi Grobari imaju ogroman kompleks. Ja kad vidim da je Partizan potpisao ugovor sa MSI ja to ne komentarisem jer me ne zanima, a oni odmah potrce da kazu kako to ne valja. Brazo za Lukica. Iskreno nisam verovao u njega toliko. Svaka cast!

Upuceni Zvezdas

pre 13 godina

milion i po godisnje
500000 za Kup, 500000 za prvenstvo
dva miliona Liga Evrope
pet miliona Liga sampiona
realno ove godine 1,5, iduce, nadam se, 1,5+0,5+0,5+2
one trece, ako Bog da, maksimalnih 7,5...
svejedno, dobro je, mnogo vise nego sto smo imali do sada.
samo da servis dugova bude sto bolji.
Napred ZVEZDO!

dlagan

pre 13 godina

Aman ljudi Gazprom ne baca pare. Tacno ne mogu verovati da lupate takve gluposti. Napravili su ugodno s korisnim. Zdrav razum govori da kada si generalni sponzor nekog profesionalnog kluba u Srbiji oslobodjen si odredjenog dela poreza u drzavi. Boze sacuvaj, kako razmisljate. Zvezda ce napredovati od ovog, jedva cekam sezonu! NAPRED ZVEZDO!

Sale

pre 13 godina

dexter... Jel pucas od ljubomore i komplexa... Ti i tebi slicnim treba da znate neke stvari! Zvezde nije nigde bilo 2 godine ali je krenula da se budi! Krenuo je da se budi klub koj ima najvise titula, najvise kupova... Klub koj ima evropske i Svetske trofeje, klub koj je najtrofejniji na Balakanu! Probudio se iz upsavanog sna klub sa najvecim stadionom i sa najvecom armijom navijaca u zemlji! I tebi i tebi slicnim ima jedna poruka! Nasa snaga njima je problem najveci!

bojan - srpsko sarajevo

pre 13 godina

Svaka cast upravi, sva obecanja su do sada ispunili... Ljudi koji obrt za 360 stepeni, od -20M budžeta, sad smo najstabilniji klub u regionu. Ovo mi je uljepsalo dan, jos samo da razbijemo Hrvate danas...

Marko

pre 13 godina

Hvala bogu da smo dobili sponzora iz bratske Rusije, i to kakvog sponzora......
Majstori smo mislim da za Dostanica nema mesta u Zvezdi,to ce nam biti najveci promasaj dok ga smenimo mozemo biti u zaostatku debelom!!!!!!!SMENITE DOSTANICA

Mecklejn

pre 13 godina

Lako je reci ne prodati igrace 5-6 godina!Cak i da se ima para placati odredjeni igrac pitanje je koliko on ima motiva da igra nasu suplju ligu!Cist,svez primer je recimo Dijara iz partizana!Dvee godine je bio solidan,mogao se fino prodati!Izgubio je motivaciju i na kraju je jedva i pozajmljen pitaj boga kome!Moreiru recimo niko nece,a secate se kako je ubijao?Uzmimo i primer Nikole Zigica kojeg je hteo Arsen Venger,Stojkovic ga ostavio jos pola sezone i on je odigrao najgoru polusezonu odkada je bio u zvezdi!Kada je igrac glavom negde drugde,kada zeli da se dokazuje u Evropi,igra jaku ligu,,nema tih para koje ce ga zadrzati u nekom malom klubu!(Zvezda i partizan su trenutno mali za Evropske i svetske okvire,to svi znamo,a o nasoj ligi i da ne pricamo)

dane

pre 13 godina

Зашто латинична реклама на дресу Звезде драга браћо Руси и моји Срби, кад је оригинални лого Гаспрома ћирилични!? Чему толика снисходљивост западу! Будимо своји, верни себи и традицији! ХОЋЕМО ЋИРИЛИЧНИ ЛОГО ГАСПРОМЊЕФТА НА ДРЕСУ ЗВЕЗДИНОМ!!!
(Дејан М., 9. jul 2010 22:34)

Neverovatno... Da neces mozda i tvoje ime da stave ispod reklame

STOJAN

pre 13 godina

Volim ZVEZDU vise od svega na ovom svijetu jer ZVEZDA je zivot, a sve ostalo su sitnice, jer sve prolazi, a samo ZVEZDA ostaje. Volim te ZVEZDO, volim te ja, volim te vise nego svoja oka dva. Volim te ZVEZDO jer ti si moja ljubav najveca, volim te ZVEZDO jer ti si moja ljubav jedina. Volim te ZVEZDO jer samo za tebe zivim ja, volim te ZVEZDO jer si od svih u svemu najbolja. Volim te ZVEZDO i bas me briga sto KOMPLEKSASIMA mnogo smeta to sto si bila SAMPION Evrope i svijeta. Voljeti tebe ZVEZDO prava je divota jer ti si ZVEZDO najljepsi dio moga zivota. Pozdrav DELIJAMA, daleko najboljim i najvjernijim navijacima na svijetu. SA VJEROM U BOGA, ZVEZDU I MAJKU SRBIJU-STOJAN!

Delija Kovin

pre 13 godina

Svaka cast! Samo jos da daju pare za pojacanja i da se pojacaju ili sta vec (da se srede) ti reflektorfi da bi sledece godine mogli da igramo Ligu sampiona.

Milan PFC

pre 13 godina

Svaka cast!!! Iskrene cestitke, a sada svi koji su pljuvali Vladana Lukica sto nije nasao prosle sezone generalnog sponzora, znaju sta mogu da mu urade... Za pocetak da kleknu...

Zeljko

pre 13 godina

@Dexter
Evo ja sam Grobar, ali mi molim te objasni kako to milsis da su prevareni i to MASNO? Svaka cast za Lukica, mora se priznati, sjecam se da je prije par mjeseci kad su ga prozivali "njegovi" za to da jos nije doveo sponzora rekao: "necemo bilo koga" i izgleda da je bio u pravu, samo jos da se objave cifre.. Ostaje i nama da trazim nekoga jer prava trka tek pocinje!

Žao mi vas je

pre 13 godina

Ovo Rusima nije trebalo... Ulagati u bunar?
(Nikola, 9. jul 2010 16:34)

-------------

Pa gde si bio da ih upozoriš? Nego se tek sad javljaš. Jak si mi ti štih.

Buahahahahaha

njiii

pre 13 godina

@Cek bre pa zar nije zecevic generalni za istcnu evropu u gaspromu????
(FloRider, 9. jul 2010 20:23)

Jeste, on je generalna kafe kuvarica u Gaspromu za Jugoistocnu Evropu :P

kupaci

pre 13 godina

Molim vas braćo Rusi,hajde da se razbacujemo malo,da vide komsije da smo puni kesha!Dajte milionče na nekog igrača,dovedite nekog dobrog mladog Argentinca,Pastorea recimo,posle 2-3 sezone bi vredeo 10 puta više!

Rey

pre 13 godina

nisam navijac crvene zvezde.. alji ova uprava stvarno jako dobra
hocu da vidim najmanje dve srpske klubove u evropsku ligu a ne samo partizan..
Pozdrav !

Severna strana

pre 13 godina

Kome je Marakana daleko svoju godisnju pretplatnu kartu, kao i clansku kartu kluba, moze kupiti u Red Star sopu, preko puta Beogradjanke. NEMOJTE DA VAS MRZI! ! !

Iha

pre 13 godina

Dexteru jel ti tesko?
Daj boze jos vise takvih eksera ako stize kes u nasu kasu.
Ali dobro ostani ti uz tvoj mali partizan i vasu sposobnu upravu koja ekstra radi ali za nas.

Vuk Karadzic

pre 13 godina

Da odmah naglasim da navijam za Partizan. Svaka cast zvezdinoj upravi na ovom potezu,i ovo ce biti veliki uspeh u daljnjem razvoju zvezde,ali ovo ce dobro doci i srpskom sportu! Nadam se da cete onda dovesti neka dobra pojacanja da gazite u ligi Evrope :) Mi da pilamo u kosarci,a vi u fudbalu.Srecno komsije!!

CirrusMinor

pre 13 godina

SAD je sansa da se MOJA ZVEZDA uredi kao recimo Real Madrid ili Barcelona! Da vlasnici - akcionari budu Zvezdasi. Uz ovakvog sponzora i pomenutu organizaciju kluba, postali bi PONOVO evropski VELIKAN. PRVI bih kupio akcije KLUBA za koga navijam otkako znam za sebe! Molim moje Zvezdase da pune Marakanu svaki put, bez obzira da li se igra protiv Metalca ili Barcelone. ZVEZDA MORA postati akcionarsko drustvo gde se ne bi smelo dopustiti vecinsko vlasnistvo bilo kom pojedincu! Siguran sam da u dolazecoj sezonu na Marakani NECE BITI MANJE od 20.000 gledalaca u proseku! VOLIM TE ZVEZDO! SVAKA CAST LUKICU :-)!8

ssss

pre 13 godina

Andre je već potpisao za Dinamo iz Kijeva, tako da od tog posla nema ništa.
http://www.transfermarkt.de/de/andre/transfers/spieler_104509.html
A za ovog drugog nemam pojma.Nisam siguran koliko nam treba i kakvog je kvaliteta.?

Ardwick

pre 13 godina

@ Iščupaću radijator,od sad se grejem na drva!!!
(Leskovac Grobar, 9. jul 2010 13:52)
Ma nemoj da cupas radijator...trebace ti i radijator i drva kad do godine u maju bude nekih -15!

dosta laži

pre 13 godina

Cek bre pa zar nije zecevic generalni za istcnu evropu u gaspromu????
(FloRider, 9. jul 2010 20:23)

Nije i nikada nije bio. On je u za Gasprom u malom Jutrogasu koji je u vlasništvu Gasproma 75% i pita se u Gaspromu isto kao i ja.

xcode

pre 13 godina

Kao velikom zvezdasu, osecanja su mi pomesana (naravno u pozitivnom smislu), jer da li ce to sponzorstvo biti dovoljno snazno da nas gura u Ligu sampiona iz godine u godinu, ili ce nam omoguciti normalno funkcionisanje u finansijskom smislu a na sportskom "pred ulazak u Ligu sampiona"... Nadam se da ce uprava otkriti pravu cifru tog sponzorstva. Do konacne pobede, to svetske titule, napred ZVEZDO!!!

evropskiprvak

pre 13 godina

prvi komentar pa od grobara...samo nam malerisu...pa gde bas od njih prvi komentar...Lukicu ,Adzicu pazite se neko maler ce da vas potera...cuvajte se klizavih terena hahaha...

zivim za sever

pre 13 godina

@(realan navijac za dobro srpskog fudbala, 8. jun 2010 14:38)
(John Wayne, 9. jul 2010 12:50)
kapa dole, nema sta najjaci komentar ikada!!!!

zivim za sever

pre 13 godina

@samo zabrinuti posmatrac Delija, 9. jul 2010 14:54)
nemoj pisati gluposti kad nisi obavesten, ovi ljudi ama bas nista nemaju sa KK

[]

pre 13 godina

kad sam video da spominjete brazilca andrea i ganijca(ako se tako kaze) shillu pogledao sam ih u football menageru 2010,znam da mnogima deluje smesno kad neko spomene ovu igricu,ali verujte da su ocene tim igracima davali najbolji skauti na svetu..Andre je 90 god pise da mu je cena 1.7 miliona evra mada to treba uzeti sa rezervom jer su cene cesto nerealne u fm 2010,ima solidne ocene..dok je shilla 83 god slobodan je igrac i ima strasne ocene,bas sam se odusevio kad sam video kakav je igrac.Dakle sto se mene tice shilla pre andrea,ne bi morali da placamo obestecenje a dobijamo veoma dobrog i iskusnog fudbalera.

Grobar iz Australije

pre 13 godina

Svaka cast upravnom odboru Crvene Zvezde!!!!!!!!!!!!!!!!!. Nije problem pobediti slabu Zvezdu ili slab Partizan. Uspeh je kada jedan klub dobije drugug a ovaj drugi kida u evropi ili igra evropski fudbal.
Taman ce se Zvezda malo stabilizovat i opet cu pred derbi imati veliku tremu
Ove sezone ce Zvezda biti hit u Evropi kao sto sam pricao prije, pod uslovom da dodju Koroman, Tosic i ostane Ninkov. Zvezdin tim je vec sada za respekt uz dva-tri pojacanja ljudi ce se prosetati do lige evropa. Valjda ce se Djuric i kompanija malo probudit, i valjda ce rad uprave najveceg konkurenta za titule ulit snagu Partizanovoj upravi da i oni krenu da razmisljaju evropski. Jedva cekam da pocne evropska sezona naravno navijacu za Zvezdu u evropi jel vidim da ljudi se trude da naprave rezultat. Komsije u Srbiji zelim vam sve naj gore :PPPPPPPP.

Pozdrav svim Navijacima Srbije.

CirrusMinor

pre 13 godina

Pre neku godinu je danski FC København (zvanicni podaci kluba), ucescem u LS zaradio 90 miliona dkk., ili tacno 12 miliona €. Dakle, to je kao da se prodaju 4 Lekica godisnje. Iz ovoga se moze izvuci jedini logican zakljucak: tim ne sme da se raspada svake godine. Oformiti kostur tima, kupiti neophodne igrace, dovesti jakog trenera i sledece godine pokusati uci u LS. Igrace vezati 4-5 godina, i ne zaletati se sa prodajama cim se za nekoga ponudi 1-2 miliona €. Niposto ne prodavati mlade supertalente, jer ako pogledate, najvredniji igraci svakog velikog tima su bili BESPLATNI! Koliko je kostao Ronaldo kada je dosao u MU? Koliko Messi? Koliko je MU zaradio na Ronaldu? Prakticno, sve ono sto je tom igracu ikada platio sto kroz plate sto premije, i plus zaradio na njemu. Koliko je Ronaldo DONEO Unitedu osim transfera? Dakle, ne ponasati se kao izgladnela vucubatina koja ce za parce hleba i salame prodavati ono sto vredi bogatstvo, vec napraviti tim koji ce igrati 4-5 godina u nepromenjenom sastavu, uz redovna pojacanja. Sad kad imamo Gazprom kao generalnog sponzora, i ogromnu energiju Zvezdine uprave i navijaca (pogledajte samo koliko ih je dolazilo da gleda Zvezdu prosle sezone), cilj mora biti EVROPSKA ZVEZDA, koja ce svake godine igrati u LS. Jer ako budemo prodavali igrace sa vec 16-17 godina, a o nesto starijima da i ne govorim, nikad necemo moci oformiti TIM, a zarada i Liga Sampiona ce biti u domenu fantazije. Cestitke Lukicu od navijaca koji pamti Zvezdu jos iz sedamdesetih godina proslog veka, i kome je ovakva (jucerasnja slaba) Zvezda razocarenje. Zvezda MORA da nastavi tradiciju, jer smo mi Zvezdasi NAVIKLI DA GLEDAMO najbolje svetske klubove. Zvezda kao akcionarsko drustvo milionske armije navijaca, na principu real Madrida ili Barcelone, uz ovaku upravu, sponzora, i armiju navijaca, je moj san.

ТВЦЗ

pre 13 godina

У поразу се не понизи а у побједи се не понеси. Ми смо у нашем поразу остали достојанствени. Својом љубављу смо клуб подигли из блата и дочекали мало боље дане. Сад у нашој побједи, коју не виде само они које је страх да то признају себи самима, треба остати велики. Не спуштајмо се на ниво неких који су злурадо призивали катанце и као хијене се сладили нашом тренутном несрећом. Сад кад смо ми на путу будућности а они крећу низбрдо према мраку у коме су до јуче нас прижељкивали да виде, молим вас да их уопште не примијетимо. Нису битни. Не дозволимо да понашајући се као они поново дођемо у ситуацију у којој су они сада а нису је свјесни.
Кратко и јасно: Само Звезда и тачка!

Delija

pre 13 godina

Lukicu legendo, svaki dan me obradujete! Ovo je stvarno veliki uspeh pre samo godinu dana su nam se svi smejali pricali o katancu i grupi gradjana koji igraju! A sada smo klub sa ubedljivo najvecom podrskom sa tribina, klub sa ozbiljnim timom, i klub sa najjacim generealnim sponzorom u ligi! Zaista svaka cast i ne treba sumnjati da ce ove godine prosek Delija na Marakani biti preko 20 hiljada !!! Hvala upravi..

Yi

pre 13 godina

Ja bih zamolio ove zavidne grobare da ovde ne ostavljaju svoje komentare jer bolje da gledaju kako se polako raspadaju. Pa ovi slepci se boje da li ce da prodju Pjunik. Nemojte tako to je Prvak Jermenije. A od kad Jermeni znaju da igraju fudbal. Izgleda da su u Partizanu jos gori.

Zima Srbia

pre 13 godina

Nebrinite braćala Grobari,mi imamo našeg velikog vodju Kim Šnajder Ila,on nam obezbedžuje dovoljno love za 0 pobeda u Evropi.Ova Zvezdina vest nas ne plaši,imamo dobre napadače,imamo lovu,sve je stabilno,sve sija!Nebrinite braćala,opet će mo da haramo Evropom!Živeo Djura,živeo veliki vodja i nas šestorica hrabrih navijača koji ga podržavamo!!!

Nasa snaga njima je problem najveci!

pre 13 godina

Au,pa od ovoga moze da se rikne!trebali su da upozore na ovakvu vest,da se pojedinci ne bi potresali!
Sta ce sada veseli Tole da smisli,mozda da igramo u Moskvi utakmice domaceg prvenstva?

Vanja

pre 13 godina

Nadam se da ce Gasprom imati svog covjeka u upravi kao osiguranje da ce novac ici iskljucivo u fudbalske svrhe i da niko nece moci da se "grebe" od novca koji treba da nas vrati na scenu koja je tamna dok god Zvezda ne obasjava evropsko nebo, nase sazvezdje fali.. Vraticemo se jer ljubav ce uciniti svoje, Zvezda je zivot, sve drugo su sitnice...

Lignjoslav

pre 13 godina

U Zvezdu dolazi na probu napadac André - André Felipe Ribeiro de Souza iz Santosa i Ganac Illiasu Shilla koji je bez kluba.
(provereno, 9. jul 2010 14:26)

Ako je ovo tacno, bice to najbolji transferi u poslednjih nekoliko godina!
Ne vidim kako bi Andre dosao kod nas, a da tu Rambo nije reagovao..:)
U svakom slucaju, DAJ BOZE!!

Andrya

pre 13 godina

Odlicna vest...bravo Lukicu....samo puni kasu....sad kad smo i to resili da dovedemo jos nekog igraca....nadam se da ce to biti Andrija Kaludjerovic,jer je najbolji spic u nasoj ligi i valjao bi neki kvalitetan vezni igrac!!!Sastav ekipe za sledecu sezonu:
Stamenkovic-Vilotic-Djordjevic-Ninkov-Tosic-Isah-nadam se neko dobro pojacanje-Koroman-Lazovic-Jevtic-nadam se Kaludjerovic.

dlagan

pre 13 godina

Zasto je vise od pola komentara u vezi teorije zavere? Zasto vas vise od pola misli da ce nas Gazprom za...?! Zasto mislite ako bi nasi tako za... da ce i neki tamo isto tako? Ama bas nikakve veze nema da li je to firma iz Rusije ili Francuske. Dajte ljudi opustite se malo i pokazite da ste u demokratiji i drustvu koje imam dobar sistem vrednosti. Mislim svi pljujete po 90-im a sad pricate da vam gore nego data. Ovako, politiku nikada ne mesajte sa sportom, ama bas me briga kako se preziva covek koji je ulozio u Zvezdu. E ljudi moji da vi koji pisete komentare imate firmu tipa Gazproma i ulozite u neki Ruski fk ocito bi ih prevarili, ajte bar pomislite na minut da oni nas nece. Veliki sam navijac zvezde vec 20 godina, gledao sam bruku utakmica na marakani, kad god je bilo na tv Zvezda nikada je nisam propustio, znaci i roditelji i drustvo su mi zamerili zbog tolikog pracenje, navijanja i bodrenja a zauzvrat sam samo trazio SRCE NA TEREN. Dao Bog da i Partizan potpise ovako nesto, niste svesni koliko bi nam se timski fudbal digao. ZVEZDA ZIVOT JE!

Sale-PFC

pre 13 godina

Svaka cast rukovodstvu zvezde, ovo ce im biti odlicna inekcija za izlazak iz krize.

E kada bih ovako nesto uradio i Partizan, Vojvodina i OFK pa da se popravi standard Srpske fudbalske lige.

MilosGrobarKg

pre 13 godina

Ja kao Grobaar,i to ostrasceni.Mogu da kazem da kada sam procitao ovu vest bio sam vrlo prijatno iznenadjen.Zao mi je sto neki ljudi nisu realni i nije nama riva Zvezda zbog nase sramote koja nas ceka u EU.Svi na JUG

Goran Superheroj

pre 13 godina

Bravo za upravu,neka nastave samo tako,pare se mogu zaraditi i posteno,kad si na takvom polozaju dovoljna su ti poznanstva,a za ZVEZDU SAMO NAJBOLJE i POSTENO,pa ce kupiti ono sto novac od podkradanja ne moze da pruzi-VECNO POSTOVANJE I SLAVU U SRCIMA ZVEZDASA KOJI NE BI NIKAD ZABORAVILI KO IH JE VRATIO TAMO GDE PRIPADAJU!!

nik

pre 13 godina

sto se malog brazilca tiče nije potpisao za dinamo jer tamo počinje sezona a njega nema na spisku igrača,ako stvarno dodje kod nas to bi bilo najverovatnije najveće pojačanje jer se zna da ukrajinci imaju dobar skauting i ako je on povezivan sa dinamom znači da stvarno vredi.
Ako dodje milovanović,možda dragutinović i ovaj brazilac onda samo ostaje još trener jer ne mogu da zamislim ovakav tim a ovako loš trener.takodje ne treba preterivati sa igračima mislim da njih 5-6 bi moglo i da ide(bogdanović,ignjatijević,mugoša(doduše nije igrao ali mislim da on nema mesta sigurno),blažić,...)a da treba ostaviti prostora i za mlade igrače pre svih lazović i mali crnogorac vešović a onda i za omladinski pogon.
Sve u svemu očekujem još veću podršku nego prošle sezone i ozbiljan napad na ligu uefa.titula u toletovoj ligi? nadam se da će gasprom nadgledati dotičnog gospodina i ako nizbog čega drugog onda samo zbog njega mi je drago što smo dobili ovakvog sponzora.
SVI NA SEVER

:-)

pre 13 godina

Žarko Zečević je navodno radio u Gaspromu(doduše lansirao laž),dovodio šatro Gasprom u Partizan...
Ajde ovo ako možete copy paste

podsetnik

pre 13 godina

ako se ne varam tog shillu je svojevremeno preporucio dujkovic pa je dobio bolju ponudu u rusiji, a sto se tice napadaca glasam za kaludjerovica, video sam ga svojim ocima odlican je

bravo Lukicu

pre 13 godina

Svaka cast gospodinu Vladanu Lukicu i celom rukovodstvu Crvene Zvezda, ovo sto su uradil za godnu dana u Crvenoj Zvezdi, pa mozemo reci nije ni jedna uprava uradila u zadnjih 10 godina za celo rukovodjenje,voleo bih kada bi Lukic i ova uprava ostala jos dosta i dosta godina, i da ovo bude samo mali deo onoga sto tek treba da urade, dajmo punu podrsku timu, rukovodstvu i punimo stadione sirom Srbije, zeleo bih da Zvezdin prosek ove godine bude bar 30000, a to svakako zasluje i ova ekipa i rukovodstvo...Sve najbolje Lukicu i ekipi Crvene Zvezde.

Boki

pre 13 godina

Lepa vest za domaci fudbal...uzasna vest za mene kao navijaca Partizana. U svakom slucaju, domaci zadatak za Djurica da nadje delimicno jakog sponzora.

RIO

pre 13 godina

Sve je to lepo i sjajno,ali dzaba i pojacanja i pare ako ne dovedu novog trenera.Dostanic je smesan trener,i sa mnogo jacom ekipom nece napraviti nista.Ajde sad dovedite ozbiljnog trenera dok ne bude kasno...

shone0709

pre 13 godina

Ljudi,stvarno sam srecan zbog ovoga!Najlepsa vest od kada je Lukic na celu,ali mislim da ipak treba da se napravi neki rezultat da bi ih dizali u nebesa.Jel se slazete?

CZV45

pre 13 godina

Kazes na zalost potpisao je za Dinamo?!

Onda su ovi ljudi iz santosa neobavesteni pa ga jos uvek smatraju svojim igracem.
http://www.santosfc.com.br/futebol/elenco/default.asp?c=M

Marko_bgd

pre 13 godina

na kraju je stvarno ovaj Lukic uradio ono sto je rekao...doveo je Gasprom za glavnog sponzora...odlicno...samo napred polako i postupno...bice zvezda opet ona stara..najbolja...

Taka

pre 13 godina

Najbolji dokaz koliko je ovo vazna i dobra vest za Zvezdu je to sto se oni komentatori sa teskim kompleksima mogu izbrojati na prste jedne ruke. Ranije se nije moglo ziveti od njih.

Dragojlo

pre 13 godina

Ljudi nemo se ljutite al ja sam mislio da je ovo jos jedna prazna prica.

ODUSEVLJEN SAM .Svaka cast Lukicu i nadam se da ces dovesti jedno 2-3 ljudski igraca a ne neku boraniju, pa da igramo EL!

provereno

pre 13 godina

Posle ovih lepih vesti jos da dodam;

U Zvezdu dolazi na probu napadac André - André Felipe Ribeiro de Souza iz Santosa i Ganac Illiasu Shilla koji je bez kluba.

NOWITZKI_CT

pre 13 godina

E tako...jes da vas ne mogu ocima vidjet,al ste nam ga ovaj prelazni rok rekli, ma svaka vam cast. I prosetacete se kroz domacu ligu, a i u Evropu mozete nesto napravit...a moj Partizan, eh tuga i jad kakvi nam lopovi sjede u upravu... sad kad zvijezda pocne da osvaja, dako se dignemo mi Grobari, da maknemo bagru s vlasti, mada tesko... jedva cekam novu sezonu u kosarci, a sto se fudbala tice-veliki sam skeptik

Realno

pre 13 godina

Ako ovo nije samo mazanje ociju javnosti i nama navijacima, onda ce se klub pre svega resiti dugovanja i dovesti pojacanja. Dok to ne vidimo, sve su samo prazne price.

sale

pre 13 godina

Ja sam cuo da andre dolazi na jednogodisnju pozajmicu, verovatno sa pravom na kupovinu sledece godine kad se klub finansijski malo stabilizuje od clanarina, sponzora i prodaje viska igrackog kadra

CirrusMinor

pre 13 godina

Pre neku godinu je danski FC København (zvanicni podaci kluba), ucescem u LS zaradio 90 miliona dkk., ili tacno 12 miliona €. Dakle, to je kao da se prodaju 4 Lekica godisnje. Iz ovoga se moze izvuci jedini logican zakljucak: tim ne sme da se raspada svake godine. Oformiti kostur tima, kupiti neophodne igrace, dovesti jakog trenera i sledece godine pokusati uci u LS. Igrace vezati 4-5 godina, i ne zaletati se sa prodajama cim se za nekoga ponudi 1-2 miliona €. Niposto ne prodavati mlade supertalente, jer ako pogledate, najvredniji igraci svakog velikog tima su bili BESPLATNI! Koliko je kostao Ronaldo kada je dosao u MU? Koliko Messi? Koliko je MU zaradio na Ronaldu? Prakticno, sve ono sto je tom igracu ikada platio sto kroz plate sto premije, i plus zaradio na njemu. Koliko je Ronaldo DONEO Unitedu osim transfera? Dakle, ne ponasati se kao izgladnela vucubatina koja ce za parce hleba i salame prodavati ono sto vredi bogatstvo, vec napraviti tim koji ce igrati 4-5 godina u nepromenjenom sastavu, uz redovna pojacanja. Sad kad imamo Gazprom kao generalnog sponzora, i ogromnu energiju Zvezdine uprave i navijaca (pogledajte samo koliko ih je dolazilo da gleda Zvezdu prosle sezone), cilj mora biti EVROPSKA ZVEZDA, koja ce svake godine igrati u LS. Jer ako budemo prodavali igrace sa vec 16-17 godina, a o nesto starijima da i ne govorim, nikad necemo moci oformiti TIM, a zarada i Liga Sampiona ce biti u domenu fantazije. Cestitke Lukicu od navijaca koji pamti Zvezdu jos iz sedamdesetih godina proslog veka, i kome je ovakva (jucerasnja slaba) Zvezda razocarenje. Zvezda MORA da nastavi tradiciju, jer smo mi Zvezdasi NAVIKLI DA GLEDAMO najbolje svetske klubove. Zvezda kao akcionarsko drustvo milionske armije navijaca, na principu real Madrida ili Barcelone, uz ovaku upravu, sponzora, i armiju navijaca, je moj san.

m1989

pre 13 godina

I da nema Gasproma sever ce ove godine biti pun.Hvala bogu da je ispalo sve ovako,ovu srecu ne mogu opisati,BRAVO LUKICU,pokazi
svim ljudima da je ZVEZDA SVETINJA, kako se bori za nas klub,dokazi da nisi obicna lopina koga samo interesuje novac,pokazi da je Zvezda sve napravila i da smo mi njeni vojnici do groba.

NSCZ

pre 13 godina

Salke ima ugovor sa Gaspromom na 5 godina po kojem zaradi za 5 godina 125M Evra!Ne mozemo poredjivati Bundes ligu i nasu ligu,al nek daju 5 manje bice odlicno!

Srbin iz Beograda

pre 13 godina

Ja neznam sta da kazem,ovo bi trebalo da bude dobro! Vladane ona tvoja stisnuta pesnica kada si dosao na mesto predsednika mi je od samog pocetka ulivala nadu da ce konacno nesto krenuti ka gore! Ovako se vraca publika na stadion,jos neko atraktivno pojacanje i bez 25 hiljada ljudi na Marakani necu da cujem...... SVI NA MARAKANU.....

Ika

pre 13 godina

Znaci svaka vam cast na ovome....toliko sam se obradovao da nemam reci...i nadam se da cemo sada posle dve godine uzeti titulu i naravno da napravimo nesto vise u ligu UEFA...pa naredne godine da jurimo LS :))

brazilac

pre 13 godina

U Zvezdu dolazi na probu napadac André - André Felipe Ribeiro de Souza iz Santosa i Ganac Illiasu Shilla koji je bez kluba.
(provereno, 9. jul 2010 14:26)

http://en.wikipedia.org/wiki/Andr%C3%A9_Felipe_Ribeiro_de_Souza

ovo za Souzu nije tacno, pise da je u junu potpisao za Dinamo Kijev za 8 miliona evra...

David

pre 13 godina

Razmišlajo sam se kako da okarakterišem ovo i zaista ne mogu da smislim adekvatnu reč.
To što su Rusi došli nakon godinu dana, može nam reći dosta stvari. Gazprom se za to deblo spremao. Svi znamo kakva je to mašinerija i da sa njima nema šale. Samim tim što je podpredsednik komanije potpisao ugovor može nam reći ko je zapravo došao. Dosadašnji sponzori Toyota i te fore su u stvari bile domaće firme sa licencama za određene proizvode, ovde je u pitanju sam vrh svetske kompanije. Razlog što su došli tek nakon godinu dana je taj što su hteli da se uvere u to da Zvezda može da funkcioniše i posluje kao svaki ozbiljan klub. Nakon duga, kosolidacije i ma šta ko pričao odlično osvojenog drugog mesta u ligi sa igračima od po 50000 eura je njima ulilo nadu da u našoj zemlji postoji kvalitet i da je uspeh moguć. Prodaja smešnog igrača (Lekić) za 3 mil. eura je takođe pokazala da ovde može debelo i da se zaradi. Odlazak Lazetića je sigurno bio deo zahteva, jer su sigurno pročešljali sve papire i sve ugovore, kada su videli platu bivšeg kapitena i kvalitet sigurno su tražili preispitivanje ugovora. Budite sigurni da dok je Gazprom uz Zvezdu neće biti sumnjivih i basnoslovnih ugovora koji nemaju pokriće, a ako ih bude Gazprom će otići. Najveći deo posla je ovde odradio Zvezdin marketing tim, zaista je neverovatno šta su ti ljudi uradili za godinu dana. Vratili su navijačima volju i veru u bolju budućnost. A naravno gde ima publike tu ima i dobrog sponzora. Tv prava su takođe nešto u čemu je Zvezda uspela da pobedi konkurente. Prvi klub koji je poptisao ugovor o ustupanju prava prenosa njenih utakmica s jednom tv stanicom u ovom slučaju tv fox. Tu smo sigurno dobili neku sumicu, ali dobili smo nešto mnogo veće od toga a to su nova sponzorstva. Niko neće doći negde gde ne može da se dobro izreklamira. Još jedno zapažanje je vrlo bitno. Dakle biće ovo dobra decenija :)

поздрав звездаши требиње

pre 13 godina

ал сте дигли фрку око тог бразилца ако је так добар дат ће свак по еуро па ће га доведемо

Sommerset

pre 13 godina

Svaka čast za upravu kluba i gospodina Lukića. Moram da priznam da nisam baš bio oduševljen kada je došao na čelo kluba, ali ovo je zaista velika stvar. Još kada bi doveli respektabilnog trenera, gde bi nam kraj bio??!!

zvezda mi je sve

pre 13 godina

JEDNO VELIKO BRAVO!!! OVO SAM CEKAO.........sad moramo da zapnemo mnogo vise,da svaki cent ima namenu,i da ne zavrsi u dzepovima nekih iz uprave,sto nije nemoguce!!

Muzicki_saradnik

pre 13 godina

Sta sad ima da kaze gospodin Krivokuca ??!! :) I svi oni koji su govorili protiv ove uprave..Pa ne da su digli Zvezdu iz mrtvih, vec su je preporodili totalno ! Svaka cast Lukicu i celoj upravi ! Jedva cekam zimski prelazni rok da dovedemo neko zaista veliko pojacanje. I ne samo to ! Ljudi ovo znaci da necemo vise morati da prodajemo svoje naj bolje igrace da bi opstali ! Bar ne za manje od 7-8 miliona ! PRVI PUT POSLE DVADESET GODINA CE TO BITI TAKO !!! Medjutim, ako ugovor pocinje da vazi od danas ili sutra, sto ne dovesti i jos pojacanja vec sad ? Treba nam jedan dobar napadac, jedan ofanzivni vezni i jedan stoper !! Ali dobro, za Zvezdu ocigledno dolaze bolji dani, samo steta sto je morala da udari o dno da bi se ponovo digla. I sto je, by the way, tako omogucila partizanu da osvoji tri predhodne titule...SAMO NAPRED ZVEZDO, GRMICE PONOVO CELA MARAKANA !!!!

1kch4

pre 13 godina

Nakon duzeg vremena jedan dobar potez rukovodstva Crvene Zvezde.
Nadam se samo da ovo nije jedino pametno sto su planirali da urade...

Srdjan

pre 13 godina

Da bi se nesto spektakularno promenilo u nasem fudbalu, jednostavno nije moglo bez ovako neceg. Nadam se da ce Crvena Zvezda ojacati dovoljno da moze da prezimi u Evropi ove godine, a da ce to koristiti kako imidzu naseg voljenog kluba, tako i imidzu reprezentacije.

Markoni

pre 13 godina

Svaka vam je braćo na mestu! Ajmo sad da ispunimo Marakanu bukvalno do poslednjeg mesta i da zapevamo Kalinku u čast braći Rusima!!! Najzad finansijska stabilnost, ovo je odskočna daska za sve dalje uspehe... Doduše, ne krijem da bih više voleo Pižona za trenera umesto Ratka ali šta je tu je...:))

Marco

pre 13 godina

Da je Savo izabran u Partizanu dicili bi se ozbiljnim sponzorskim imenima. Da vidimo koju maglu ce sad da nam prodaju Djuric, Zeka-Bjeka, vodje navijaca i kompanija, tim se prodaje a nijedno ozbiljno pojacanje na vidiku. Nikad nisam voleo Zvezdu ali cestitke Lukicu.

Dule Zh

pre 13 godina

Lepa vest za Zvezdu i nas fudbal svakako... Ono sto bi bilo jos lepse je da se liga malo decentralizuje i da ostali klubovi dobiju jake sponzore pa da se u celoj Srbiji igra KVALITETAN fudbal a ne ovo sto sad zovemo fudbalom i ligom.
Tu najvise mislim na jake sponzore za "moj" OFK Beograd, Vojvodinu, Radnicki Nis, Radnicki Pirot, Spartak Subotica...
Da se opet sredi omladinski pogon jer imamo nebrojene talente i liga ce biti evropski kompetentnija. Koliko god ko mrzeo/voleo Zvezdu, ovo je super vest za nas fudbal i samo mozemo da se nadamo da ce ovakvih vesti biti jos puno vise.
Samo napred!!!

DUSAN

pre 13 godina

Ovo je veliki dan za sav sport u Srbiji.Sigurno je da rusi ne zele ime na dresovima u borci ili mladenovcu vec u ligi sampiona.
Ova prica za Andrea je malo pretenciozna jer sam citao da je otisao u Dinamo Kijev uz obestecenje od 8 miliona.Sigurno je da ce biti pojacanja ali ne verujem vec ove godine takvih.Ali ko zna...

Boki

pre 13 godina

Ipak sam pogresio,presao je andre u dinamo kiev samo prelazi od 6 avgusta pa ga nema na spisku

Evo ga i link
http://en.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=1499541.html

M

pre 13 godina

ovo za Souzu nije tacno, pise da je u junu potpisao za Dinamo Kijev za 8 miliona evra...
(brazilac, 9. jul 2010 15:34)

Mozda nije tacno ali njega nema ni u Dinamu Kijev...
link: http://www.fcdynamo.kiev.ua/en/dynamo/news/30482.html

Pavle

pre 13 godina

“Samo se oko toga nijesmo skroz saglasili. Nijesmo se saglasili i oko kluba za koji navijamo. Nisam znao da on (Đukanović) navija za Crvenu zvezdu, a ja za Partizan”, odgovorio je Tadić na pitanje da li se razgovaralo o Đukanovićevim optužbama da je opozicija “sklepana u Tadićevom kabinetu”.

Саша

pre 13 godina

(dlagan, 10. jul 2010 14:57)
Пријатељу, ја сам из Црне Горе у којој је такође у употреби ијекавица. Молим те да се не наљутиш, али због тебе и свих осталих треба да се зна да у српском језику кад су у питању имена нема екавице и ијекавице. Звезда је Звезда. Исто тако нпр. неко ко се зове Звездан никако не може бити Звјездан или Звијездан јер се не зове тако.
Поздрав за тебе и све навијаче наше Црвене ЗВЕЗДЕ.

Babin_zub

pre 13 godina

Svaka cast!Ovo je divna vest koja mi je ulepsala dan!
Samo ne znam sta ce Skundric tamo,muka mi je od politicara koji svuda guraju nos.

bobanoti

pre 13 godina

Iskreno da kazem, meni je drago ako je zvezda potpisala dobar ugovor i da ce imati love. Navijam za Partizan ali ako Rusi daju lovu, a bude je za skole fudbala, pojacanja itd. i lova ne ode u dzepove vacarosa onda to pozdravljam. Voli sebe, postuj druge!

marko

pre 13 godina

Fantazija je da Souza iz Santosa dodje, ali bi se isplatilo, decko jos nije napunio 20 godina, vredece puno, nije otisao u Dinamo, ali ja sam siguran da mi nemamo 5-6 milki za njega.

Sto se tice Gasproma ne sumnjam da je ugovor dobar, ali ne mislim da se radi o vise od 15-20 miliona za 5 godina, sto je opet dobro.

mile lojpur

pre 13 godina

André Felipe Ribeiro de Souza se na transfermarketu i dalje vodi kao igrac santosa

http://www.transfermarkt.co.uk/en/andre-felipe-ribeiro-de-souza/profil/spieler_104509.html

David

pre 13 godina

Prvo moraš da znaš nešto da mi mogao da laprdaš.

"FK Crvena zvezda je u četvrtak 8. jula potpisala petogodišnji ugovor sa TV Foks, po kojem će ova televizija imati pravo da u toku prvenstva izabere deset utakmica i emituje ih na svom programu. Pored tih mečeva, Foks će prenositi i "večiti derbi. Crvena zvezda namerava da u dogledno vreme u saradnji sa TV Foks omogući i prenose svojih prijateljskih, ali i utakmica sa priprema."

Dakle nemoj da lupetaš.

окнаргб

pre 13 godina

сад полако треба очекивати стабилан клуб.не треба нас одмах хватати еуфорија да клуб истог момента нешто мора направити у европи.степеница по степеница.неби била лоша идеја полако враћати поједине некадашње играч езвезде који још могу помоћи својим играма у клубујер на свакој позицији,поготово на позицији љевог везног и играча у средини је неопходно добро појачање

john rambo

pre 13 godina

Svaka cast Lukicu.
Navijam za Partizan, ali mi ne pada na pamet, da kao pre neki dan na vest o sponzoru KK Partizan, izjavljujem kako vise necu kupovati i koristiti usluge firme samo zato sto je sponzor rivalskog kluba.
Evo domaceg zadatka za "uspesne privrednike" u rukovodstvu FK Partizan!
Jos jednom sve cestitke Lukicu!

Boki

pre 13 godina

Souza nije u Kievu,to je greska na wikipedi-i,mozete da pogledate i igrace na sajtu Dinama tamo ga nema,jos je u santosu
Necu da letim u nebesa zbog ovog moguceg transfera,videcemo,meni je iskreno nerealan ali ko zna,daj boze da je istina,a ovaj drugi sto se pominje igra na mestu centralnog odbrambenog

dusan

pre 13 godina

Nazalost nalazi se na zvanicnom sajtu Dinama.
http://www.fcdynamo.kiev.ua/en/dynamo/news/30402.html
To medjutim ne znaci da je taj na probi losiji od njega.Ja verujem Rambu,ako ga je on poslao sigurno je da vredi.

milan

pre 13 godina

Istorijski dan za Zvezdu, Gasprom je najveca svetska kompanija sa cistom zaradom 30 milijardi dolara godisnje. Nastaje nova realnost.... Cestitam svim delijama

Zlatko

pre 13 godina

Ceo dan pratim komentare. Gađamo se ciframa, bez argumenata. Svaka čast onom momku koji je prvi postavio link ka onom ekonomskom sajtu. Pitanje koliko je i to tačno, ali je svoju priču potkrepio dokazom. Ako i jeste tačno, razmislite malo. Šalke dobija 25 po godini, mi 30 za 5 godina. Dakle, 6 po godini. Za naše uslove sigurno jeste mnogo, ali uporedite cifre, 4 puta manje nego Nemcima. Prema tome, i nije toliko nerealan podatak. Sigurno je nerealno očekivati neki zapažen rezultat već ove godine, ali ako se stabilizujemo tokom ovog sponzorstva, sigurno ta cifra može i biti koji milion veća, naravno ako se bude produžavao ugovor.
Želim još nešto da kažem. Pitanje ko će još doći, ali stvarno je sramota što smo pustili Lazu zbog međuljudskih odnosa, pošto je on sam rekao da pare nisu bile problem. Možda je neko od Rusa, gledajući papire tražio da se taj ugovor raskine, ali šta je tu je.
Složio bih se sa onima koji su za novog trenera. Nemam ideju koga dovesti, pre svega jer ne znam ko je slobodan i koliko bi love tražio, kao i da li bi neko hteo da preuzme ekipu na pola priprema, ali stvarno sa Dostanićem ništa nećemo uraditi. Evo i javno kažem, ako on bude trener cele sezone, a mi uđemo u Ligu Evrope i budemo šampioni, ja sam spreman da mu se javno izvinim tako što ću pojesti ovaj svoj komentar.
I treća stvar, opet pitanje da li je istinita, rečeno je da će neko iz kompanije biti deo rukovodstva (onaj Savet ili kako su već nazvali). To bi moglo da znači da će se oni samo pitati oko finansija, tj biti u svojstvu kontrole (npr ako tražiš 20€ za jednu stolicu oni će proveriti da li ta stolica stvarno košta toliko i odobriće ako je to ta cena). Ovo je samo banalan primer, ali se nadam da će tu biti radi kontrole, tj samo se pitati kuda ide novac i da neće moći toliko da se stavlja provizija sebi u džep.

Leopold

pre 13 godina

Ugovor je 30 miliona evra za 5 god, znaci 6 miliona po sezoni + premije za rezultate

Gazprom is curently in negotiations with Red Star Belgrade
Red Star Belgrade
Fudbalski Klub Crvena Zvezda is a football club from Belgrade, Serbia. The club is sometimes known worldwide by translations of its Serbian name. Red Star Belgrade are the only Serbian club to have become European and World Champions having won the 1991 European Cup and 1991 Intercontinental Cup...

about a sponsorship deal. According to the press the contract is worth €30 million for 5 years.

http://www.absoluteastronomy.com/topics/Gazprom

Dok se zemlja oko Sunca kreće...

pre 13 godina

Koga ovi sponzorisu,on moze biti samo drugi ili treci!Uzmimo primere Schalke-a ili Zenita!Znaci ,sumnjivo!Opaca reaguj!!!!!
(BATA BELI, 9. jul 2010 18:32)


Evo pa se malo informiši:
http://www.soccerway.com/national/russia/premier-league/2010/regular-season/

P.S.: Bolje reci Đuri da reaguje!!! ;-)