Četvrtak, 10.06.2010.

13:23

Lukajić: "Očekujem dobru košarku"

Trener Hemofarma Željko Lukajić rekao je za B92 da u finalu Superlige Srbije očekuje dobru košarku.

Izvor: B92

Lukajiæ: "Oèekujem dobru košarku" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

40 Komentari

Sortiraj po:

Todor

pre 13 godina

slazem se da Macvan nema dobru tehniku suta ali ko je u partizanu ima osim Kecmana , njemu kapa dole. Da nemaju mozda Rasic , Bozic ili Roberts ?

IPMUTANT

pre 13 godina

Da se popravim, moguce je da Mačvan ima levo primarno oko, tako da zato ima ovaj neobicno levi polozaj lopte, ali sve jedno mu je lopta previse na glavi i leva ruka u neprimernom polozaju.

Krstic

pre 13 godina

Prema komentarima zvezdasa,ispada da je Partizan,nazovi sve derbije,dobijao uz pomoc sudija,pa se nadam zahvaljujuci tim komentarima,partizan uci kao jedina ekipa na svetu koja je sve derbije dobila uz pomoc sudija,a vi ste svojim kvalitetima zasluli da ih podobijate.Objektivni nema sta.

Reservoir dog

pre 13 godina

@Svim partizanovcima koji pitaju da li sudije i u EL navijaju za nas?
Ne, ali u EL ste bili četvrti. I Hemofarm će biti drugi u našoj ligi, jer ove godine ni u jednoj utakmici protiv Partizana nisu imali fer suđenje. Kome to ne smeta neka mu je u zdravlje!
Da je suđenje korektno Hemofarm bi bio blagi favorit po mom krajnje subjektivnom mišljenju.

čika velja

pre 13 godina

svaka cast duletu stvaraocu igraca..lazme popio otkaz,novica ne igra, tepic takodje,palasio -ko je to??da ne nabrajam dalje..
(goran, 10. jun 2010 16:14)

To što takve igračine ne igraju nije Duletov problem, već klubova koji ne znaju da iskoriste njihov potencijal! U Partizan su uvek dobro došli! Nego da se vratimo na temu, finale. Hemofarm(uz Cibonu) je jedini istinski protivnik na ovim prostorima. Iz godine u godinu podižu nivo selekcije igrača, kvalitet igre.Ali imaju jedan problem. Pada im koncentracija u odlučujućim trenucima! U tim momentima počinju da razmišljaju o svemu, samo ne o protivniku, a to im se redovno obija o glavu. Ipak, poput Lukajića, očekujem dobru košarku i sasvim realnih 3-1 za Partizan!

Buterkenjo

pre 13 godina

Duletova deca su NBA igraci, pocev od Divca koji je proglasen za legendu tog takmicenja pa preko Krstica, Pekovica koji ce igrati sledece sezone NBA. Do Marica koji je mogao da propadne u nekoj "Granadi" i drugih igraca koji su prethodni treneri upropascavali i ne prepoznavali talenat.
Evo mali rezime ino-Grobara koji su igrali pod trenerskom palicom Vujosevica :
Vujanic - Najveci PPG u ACB ligi
Tepic/Pekovic - Vazni igraci Panatanaikosa
Velickovic - Vazna karika Reala
Suput - Oslonac Bamberga
Lazmi - Imao jednogodisnji ugovor i solidnu sezonu iza sebe
Bogdanovic - U Kahasolu valjda, sa OK sezonom
Avdalovic - Standardnan u svom klubu
Fredi Haus - Zalazak karijere ali negde je nesto valjda je u Ukrajini oslonac Azovmasa ili tako nesto
Milt Palasio - Bori se protiv Barselone za titulu ACB lige
Izuzetak je Tripkovic koji je lose koriscen od strane trenera Huventuda.
A reci mi ti druze ko je pored Duleta uspeo makar tolikom broju igraca da vrati karijeru na pravi put.
Retko ko, skoro niko ...

IPMUTANT

pre 13 godina

Ma ima puno ljudi sa nepravilnim sutem koji dobro ili cak i nadprosecno sutiraju, ali radi se o tome da ovakav stil jasno ukazuje na to da nas najbolji mladi igrac nije napredovao tehnicki u hemofarmu nego stagnira jer takva tehnika
1. zaklanja pogled i time smanjuje preciznost i po pravcu i po daljini,
2. usporava sut, sto daje odbrani vremena da se vrati
3. ne daje pravu rotaciju lopti potrebnu da ona uskakuce u kos u slucaju lakseg promasaja

i tako se velikim radom i fizičkim talentom postižu dobri ALI NE I vrhunski rezultati, vec se postaje Dejan Milojevic (ne traje prirodna snaga do 35.).
Zato mi (iz neznanja) nismo vise na svetskom vrhu nego nam ovakav talenat propada jer nema ko da ga "oduči" od divljačkog šuta (o ostalim osnovnim tehnikama ne bih raspredao, niko osim Partizana u Srbiji ne radi na tome kako treba).

Goran

pre 13 godina

Bez obzira sta Lukajic ocekuje zna se krajnji rezultat.Ko se imalo razume u kosarku zna sta ce se desiti.Kvalitet koji ima KK Partizan je nepobitan i ocigledan ,naravno zbog jedne osobe a to je Dule.Na tlu danasnje Srbije nepostoji nijedne osoba koja ima osobine ovog coveka,mislim najavni zivot.Istrajnost,disciplina i zelju zapobedom koju ovaj covek ima prenosi na igrace kao na klonove.Od polovicnih ili prosecnih pojedinaca,bez uvrede,ukomponovane u celinu pravi lidere i momke na kakve svako moze da se ugleda.Jedina osoba koja dokazuje da u Srbiji moze nesto kvalitetno da se napravi je Dule.Zato ucimo od njega kako se treba boriti za ono u sta verujes.Nazalost posle Zorana ostaje nam samo Dule zato kapu dole.

Gepek

pre 13 godina

Naravno i 3 pobede,ako sudije ne umešaju prste,po običaju.A kako su im juče davale vetar u leđe ptotiv hendikepirane Zvezde,nema sumnje da će sve uraditi i protiv Hemofarma.

q1w2

pre 13 godina

Ja kao grobar skidam kapu Hemofarmu na konstantnom napretku iz godine u godinu.

I ja se iskreno nadam da ce biti dobre kosarke jer kako se zavrsila Evroliga nema covek nista ozbiljno da pogleda, sve poluamaterske ekipe.


Nadam se da cemo sledece sezone gledati dva srpska kluba u Evroligi.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Da, zaista svi ocekujemo dobru kosarku i neka pobedi bolji. Verujem da je Partizan bolja ekipa ali u finalu se nikad ne zna. Igra se na tri pobede, ima tu dosta vremena i za iznenadjenja.

http://www.worldofbasketball.org

Neutralan

pre 13 godina

Povraca mi se od ovih sto pisu ne moze se protiv sudija,ipak su oni pola tima partizana.A jel im te sudije pomazu u evroligi,gde je partizan pobedjivao najjace klubove evrope.Da zaboravio sam ono imamo komplekse!!!!!

miki

pre 13 godina

Ali ne očekuj i dobro suđebnje.Pustiće vas da dobijete jednu i tu je kraj.Nastavlja se makabizacija domaće košarke.
(Živela demagogija, 10. jun 2010 15:08)


hahahahahahaha smesan si!!!!

Sale

pre 13 godina

Realno da bi Hemorfam pobedio partizan, svaku utakmicu treba da bude bolji za jedno 10-ak poena da bi dobio 2,3 razlike! To je realno, ukrali su vam kup u Nisu ukrasce vam i titulu! Bice mnogo negodovanja mog komentara, ali lazu sebe ne mene jer ja sam gledao utakmicu recimo u Nisu gde Bo pravi faul u napadu u poslenjem minutu a sudija svira 2 bacanja za partizan, cela hala se smejala!

Миле

pre 13 godina

IPMUTANT
Na slici se vidi razlog propadanja srpske kosarke (bez obzira na najnovije uspehe reprezentacije, ocigledno je da niti priblizno ne haramo kao sto smo harali - pustos od 2003 do 2008).
Mladi Macvan na slici demonstrira takozvani "divljacki" sut koji ima posto nije imao ko da ga od "divljackog" suta oduci, nego prangija posto je tako "talentovan"...

Што се теорије шута тиче у праву си. Што се праксе тиче,
Мачван трпа и са тим "дивљачким" шутем.

Petar

pre 13 godina

@ Goran

Palasio igra u Spaniji. Novica je u plejofu igrao 25-30min po utakmici. Tepic igra po 15 min. po mecu. Ti si decko malo neobavesten. Inace mora da sudije i u Evroligi kradu za Partizan kad smo stigli do final foura. Cenim komentare objektivnih zvezdasa, ali ne i onih koji ne prate kosarku i pisu stvari po inerciji jer su culi nesto, a nisu dobro razumeli. Postoji nesto sto se zove argument. Idi pa pogledaj ko je od bivsih Partizanovih igraca igrao koliko ove sezone.

covek koga je DV trenirao u CZ

pre 13 godina

@goran,
U tome je velicina DV kao trenera sto od prosecnih igraca pravi jako dobar tim. U Evropi mu sudije nisu pomogle... E sad nazalost maniri su mu u skladu Balkana!

dzejms

pre 13 godina

struja je veliki trener to je dokazao stvaranjem giganta od nule kao sto je hemofarm,mnogi igraci veliki su prosli kroz njegove ruke...reci cu samo par koje je trenirao kad su bili golobradi stojakovic u paoku i sa paokom igrao finale kupa saportea danasnjeg uleba,u partizanu za kojeg ga najvece emocije vezu jer je zakleti grobar mlade tadasnje igrace rebraca,loncar,beric,pokojni brkic,cubrilo,drobnjak i mnogi drugi samo kup osvojen nazlost u arkanovom vremenu i ne zaboraviti da je prvi razbio finale zvezda partizan od raspada juge sa borovicom iz rume...dosta uspeha u bugarskom lukoilu dupla kruna i cetvrtfinale uleba,ruski surgut ostavio u ligi,sa igokeom osvojio kup bih...tako da je pre hemofarma imao dosta uspeha takodje i ja bi licno voleo da dva nasa najbolja trenera posle obradovica i ivkovica koje imamo odigraju vrhunsko finale..boza i kari drveni filozofi koje je vreme pregazilo,a moderna kosarka prevazisla

Nenad

pre 13 godina

Kakvih sve pacenika i kompleksasa...sa stranim potpisima, a navijaju valjda za Zvezdu...ili Olimpijakos, pa zar vam jos nista nije jasano...

zare

pre 13 godina

Normalno da će da kukaju na suđenje kada nisu navikli kako se igra prava košarka i prava odbrana, jer igraju sa nižerazrednim kluboima u nlb ligi(osim partizana naravno) i uleb kupu i onda kada dođu malo teže utakmice gube. Partizan ih pobeđuje sa 3-0 glatko.

goran

pre 13 godina

dule je iskoristio isti trik kao i prosle sezone..pred odlucujuce utakmice iskljuce ga sa terena.i onda kad zagusti u finalu i sudije ih poguraju tolerisuci njihovu rukometnu odbranu,i kad pocne hf ili bilo ko drugi da se buni,oni kazu-ej pa nas iskljucuju sudije ne vas!!!!joj kako ste providni..ccc...ali nema veze,vazno je da ste vi izbacili makabi:)))koji je prvi put ostao bez titule.ali nema veze...;))))svaka cast duletu stvaraocu igraca..lazme popio otkaz,novica ne igra, tepic takodje,palasio -ko je to??da ne nabrajam dalje..nema veze ;)napred partizan,napred...

IPMUTANT

pre 13 godina

Na slici se vidi razlog propadanja srpske kosarke (bez obzira na najnovije uspehe reprezentacije, ocigledno je da niti priblizno ne haramo kao sto smo harali - pustos od 2003 do 2008).
Mladi Macvan na slici demonstrira takozvani "divljacki" sut koji ima posto nije imao ko da ga od "divljackog" suta oduci, nego prangija posto je tako "talentovan".

1. Loptu drzi previse na levu stranu tako da sam sebi zaklanja pogled (dakle sutira sa vrha cela)

2. pomocna ruka mu niti priblizno nije u polozaju u kojem bi morala da bude (dakle sa strane palcevi u obliku slova V (malo rasirenog) ili eventualno! da je palac pomocne ruke malo ispred

3. suterska ruka je previse savijena u laktu (lopta na celu umesto iznad i ispred cela, pa malo sa strane suterske ruke) sto usporava sut i smanjuje preciznost

4. ostalo se ne vidi, ali osnovna postavka ocigledno ne valja za vrhunske rezultate

CRNO - BELI SVET

pre 13 godina

Ja ocekujem kukanje i foliranje prvo igraca HF a kasnije strucnog staba a na kraju kukanje cak i zvezdasa,ili je to vec na pocetku hm.Ukoliko zaigraju kosarku mozda nas neku utakmicu i dobiju.

Eminem Recovery

pre 13 godina

Ne moze se protiv sudija...Sudije su pola tima Partizana u nasem sampionatu...sto je zaista tuzno, a njihovi navijaci to ne shvataju i jos likuju...neverovatno...valjda ce jednog dana pravda stici i sve ove barabe biti pohapsene jer ovo sto rade je - UNISTENJE SRPSKE KOSARKE.

NN

pre 13 godina

Ovo ce biti praznik Srpske kosarke!

Dva najjaca tima se srecu, a bar po rezultatima jaci nego ikad pre (malo preterujem, ali namerno).

Nadam se pobedi Partizana (razumite me, ipak sam navijac), ali ono u sta sam siguran je da cemo uzivati u cvrstoj i kvalitetnoj kosarci.

Pozdrav svim ljubiteljima ovog divnog sporta...i...

NAPRED PARTIZAN!

NN

pre 13 godina

Ovo ce biti praznik Srpske kosarke!

Dva najjaca tima se srecu, a bar po rezultatima jaci nego ikad pre (malo preterujem, ali namerno).

Nadam se pobedi Partizana (razumite me, ipak sam navijac), ali ono u sta sam siguran je da cemo uzivati u cvrstoj i kvalitetnoj kosarci.

Pozdrav svim ljubiteljima ovog divnog sporta...i...

NAPRED PARTIZAN!

CRNO - BELI SVET

pre 13 godina

Ja ocekujem kukanje i foliranje prvo igraca HF a kasnije strucnog staba a na kraju kukanje cak i zvezdasa,ili je to vec na pocetku hm.Ukoliko zaigraju kosarku mozda nas neku utakmicu i dobiju.

Neutralan

pre 13 godina

Povraca mi se od ovih sto pisu ne moze se protiv sudija,ipak su oni pola tima partizana.A jel im te sudije pomazu u evroligi,gde je partizan pobedjivao najjace klubove evrope.Da zaboravio sam ono imamo komplekse!!!!!

Petar

pre 13 godina

@ Goran

Palasio igra u Spaniji. Novica je u plejofu igrao 25-30min po utakmici. Tepic igra po 15 min. po mecu. Ti si decko malo neobavesten. Inace mora da sudije i u Evroligi kradu za Partizan kad smo stigli do final foura. Cenim komentare objektivnih zvezdasa, ali ne i onih koji ne prate kosarku i pisu stvari po inerciji jer su culi nesto, a nisu dobro razumeli. Postoji nesto sto se zove argument. Idi pa pogledaj ko je od bivsih Partizanovih igraca igrao koliko ove sezone.

Nenad

pre 13 godina

Kakvih sve pacenika i kompleksasa...sa stranim potpisima, a navijaju valjda za Zvezdu...ili Olimpijakos, pa zar vam jos nista nije jasano...

q1w2

pre 13 godina

Ja kao grobar skidam kapu Hemofarmu na konstantnom napretku iz godine u godinu.

I ja se iskreno nadam da ce biti dobre kosarke jer kako se zavrsila Evroliga nema covek nista ozbiljno da pogleda, sve poluamaterske ekipe.


Nadam se da cemo sledece sezone gledati dva srpska kluba u Evroligi.

miki

pre 13 godina

Ali ne očekuj i dobro suđebnje.Pustiće vas da dobijete jednu i tu je kraj.Nastavlja se makabizacija domaće košarke.
(Živela demagogija, 10. jun 2010 15:08)


hahahahahahaha smesan si!!!!

zare

pre 13 godina

Normalno da će da kukaju na suđenje kada nisu navikli kako se igra prava košarka i prava odbrana, jer igraju sa nižerazrednim kluboima u nlb ligi(osim partizana naravno) i uleb kupu i onda kada dođu malo teže utakmice gube. Partizan ih pobeđuje sa 3-0 glatko.

covek koga je DV trenirao u CZ

pre 13 godina

@goran,
U tome je velicina DV kao trenera sto od prosecnih igraca pravi jako dobar tim. U Evropi mu sudije nisu pomogle... E sad nazalost maniri su mu u skladu Balkana!

Миле

pre 13 godina

IPMUTANT
Na slici se vidi razlog propadanja srpske kosarke (bez obzira na najnovije uspehe reprezentacije, ocigledno je da niti priblizno ne haramo kao sto smo harali - pustos od 2003 do 2008).
Mladi Macvan na slici demonstrira takozvani "divljacki" sut koji ima posto nije imao ko da ga od "divljackog" suta oduci, nego prangija posto je tako "talentovan"...

Што се теорије шута тиче у праву си. Што се праксе тиче,
Мачван трпа и са тим "дивљачким" шутем.

Eminem Recovery

pre 13 godina

Ne moze se protiv sudija...Sudije su pola tima Partizana u nasem sampionatu...sto je zaista tuzno, a njihovi navijaci to ne shvataju i jos likuju...neverovatno...valjda ce jednog dana pravda stici i sve ove barabe biti pohapsene jer ovo sto rade je - UNISTENJE SRPSKE KOSARKE.

IPMUTANT

pre 13 godina

Na slici se vidi razlog propadanja srpske kosarke (bez obzira na najnovije uspehe reprezentacije, ocigledno je da niti priblizno ne haramo kao sto smo harali - pustos od 2003 do 2008).
Mladi Macvan na slici demonstrira takozvani "divljacki" sut koji ima posto nije imao ko da ga od "divljackog" suta oduci, nego prangija posto je tako "talentovan".

1. Loptu drzi previse na levu stranu tako da sam sebi zaklanja pogled (dakle sutira sa vrha cela)

2. pomocna ruka mu niti priblizno nije u polozaju u kojem bi morala da bude (dakle sa strane palcevi u obliku slova V (malo rasirenog) ili eventualno! da je palac pomocne ruke malo ispred

3. suterska ruka je previse savijena u laktu (lopta na celu umesto iznad i ispred cela, pa malo sa strane suterske ruke) sto usporava sut i smanjuje preciznost

4. ostalo se ne vidi, ali osnovna postavka ocigledno ne valja za vrhunske rezultate

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Da, zaista svi ocekujemo dobru kosarku i neka pobedi bolji. Verujem da je Partizan bolja ekipa ali u finalu se nikad ne zna. Igra se na tri pobede, ima tu dosta vremena i za iznenadjenja.

http://www.worldofbasketball.org

Goran

pre 13 godina

Bez obzira sta Lukajic ocekuje zna se krajnji rezultat.Ko se imalo razume u kosarku zna sta ce se desiti.Kvalitet koji ima KK Partizan je nepobitan i ocigledan ,naravno zbog jedne osobe a to je Dule.Na tlu danasnje Srbije nepostoji nijedne osoba koja ima osobine ovog coveka,mislim najavni zivot.Istrajnost,disciplina i zelju zapobedom koju ovaj covek ima prenosi na igrace kao na klonove.Od polovicnih ili prosecnih pojedinaca,bez uvrede,ukomponovane u celinu pravi lidere i momke na kakve svako moze da se ugleda.Jedina osoba koja dokazuje da u Srbiji moze nesto kvalitetno da se napravi je Dule.Zato ucimo od njega kako se treba boriti za ono u sta verujes.Nazalost posle Zorana ostaje nam samo Dule zato kapu dole.

dzejms

pre 13 godina

struja je veliki trener to je dokazao stvaranjem giganta od nule kao sto je hemofarm,mnogi igraci veliki su prosli kroz njegove ruke...reci cu samo par koje je trenirao kad su bili golobradi stojakovic u paoku i sa paokom igrao finale kupa saportea danasnjeg uleba,u partizanu za kojeg ga najvece emocije vezu jer je zakleti grobar mlade tadasnje igrace rebraca,loncar,beric,pokojni brkic,cubrilo,drobnjak i mnogi drugi samo kup osvojen nazlost u arkanovom vremenu i ne zaboraviti da je prvi razbio finale zvezda partizan od raspada juge sa borovicom iz rume...dosta uspeha u bugarskom lukoilu dupla kruna i cetvrtfinale uleba,ruski surgut ostavio u ligi,sa igokeom osvojio kup bih...tako da je pre hemofarma imao dosta uspeha takodje i ja bi licno voleo da dva nasa najbolja trenera posle obradovica i ivkovica koje imamo odigraju vrhunsko finale..boza i kari drveni filozofi koje je vreme pregazilo,a moderna kosarka prevazisla

goran

pre 13 godina

dule je iskoristio isti trik kao i prosle sezone..pred odlucujuce utakmice iskljuce ga sa terena.i onda kad zagusti u finalu i sudije ih poguraju tolerisuci njihovu rukometnu odbranu,i kad pocne hf ili bilo ko drugi da se buni,oni kazu-ej pa nas iskljucuju sudije ne vas!!!!joj kako ste providni..ccc...ali nema veze,vazno je da ste vi izbacili makabi:)))koji je prvi put ostao bez titule.ali nema veze...;))))svaka cast duletu stvaraocu igraca..lazme popio otkaz,novica ne igra, tepic takodje,palasio -ko je to??da ne nabrajam dalje..nema veze ;)napred partizan,napred...

Sale

pre 13 godina

Realno da bi Hemorfam pobedio partizan, svaku utakmicu treba da bude bolji za jedno 10-ak poena da bi dobio 2,3 razlike! To je realno, ukrali su vam kup u Nisu ukrasce vam i titulu! Bice mnogo negodovanja mog komentara, ali lazu sebe ne mene jer ja sam gledao utakmicu recimo u Nisu gde Bo pravi faul u napadu u poslenjem minutu a sudija svira 2 bacanja za partizan, cela hala se smejala!

Krstic

pre 13 godina

Prema komentarima zvezdasa,ispada da je Partizan,nazovi sve derbije,dobijao uz pomoc sudija,pa se nadam zahvaljujuci tim komentarima,partizan uci kao jedina ekipa na svetu koja je sve derbije dobila uz pomoc sudija,a vi ste svojim kvalitetima zasluli da ih podobijate.Objektivni nema sta.

Buterkenjo

pre 13 godina

Duletova deca su NBA igraci, pocev od Divca koji je proglasen za legendu tog takmicenja pa preko Krstica, Pekovica koji ce igrati sledece sezone NBA. Do Marica koji je mogao da propadne u nekoj "Granadi" i drugih igraca koji su prethodni treneri upropascavali i ne prepoznavali talenat.
Evo mali rezime ino-Grobara koji su igrali pod trenerskom palicom Vujosevica :
Vujanic - Najveci PPG u ACB ligi
Tepic/Pekovic - Vazni igraci Panatanaikosa
Velickovic - Vazna karika Reala
Suput - Oslonac Bamberga
Lazmi - Imao jednogodisnji ugovor i solidnu sezonu iza sebe
Bogdanovic - U Kahasolu valjda, sa OK sezonom
Avdalovic - Standardnan u svom klubu
Fredi Haus - Zalazak karijere ali negde je nesto valjda je u Ukrajini oslonac Azovmasa ili tako nesto
Milt Palasio - Bori se protiv Barselone za titulu ACB lige
Izuzetak je Tripkovic koji je lose koriscen od strane trenera Huventuda.
A reci mi ti druze ko je pored Duleta uspeo makar tolikom broju igraca da vrati karijeru na pravi put.
Retko ko, skoro niko ...

čika velja

pre 13 godina

svaka cast duletu stvaraocu igraca..lazme popio otkaz,novica ne igra, tepic takodje,palasio -ko je to??da ne nabrajam dalje..
(goran, 10. jun 2010 16:14)

To što takve igračine ne igraju nije Duletov problem, već klubova koji ne znaju da iskoriste njihov potencijal! U Partizan su uvek dobro došli! Nego da se vratimo na temu, finale. Hemofarm(uz Cibonu) je jedini istinski protivnik na ovim prostorima. Iz godine u godinu podižu nivo selekcije igrača, kvalitet igre.Ali imaju jedan problem. Pada im koncentracija u odlučujućim trenucima! U tim momentima počinju da razmišljaju o svemu, samo ne o protivniku, a to im se redovno obija o glavu. Ipak, poput Lukajića, očekujem dobru košarku i sasvim realnih 3-1 za Partizan!

Gepek

pre 13 godina

Naravno i 3 pobede,ako sudije ne umešaju prste,po običaju.A kako su im juče davale vetar u leđe ptotiv hendikepirane Zvezde,nema sumnje da će sve uraditi i protiv Hemofarma.

IPMUTANT

pre 13 godina

Ma ima puno ljudi sa nepravilnim sutem koji dobro ili cak i nadprosecno sutiraju, ali radi se o tome da ovakav stil jasno ukazuje na to da nas najbolji mladi igrac nije napredovao tehnicki u hemofarmu nego stagnira jer takva tehnika
1. zaklanja pogled i time smanjuje preciznost i po pravcu i po daljini,
2. usporava sut, sto daje odbrani vremena da se vrati
3. ne daje pravu rotaciju lopti potrebnu da ona uskakuce u kos u slucaju lakseg promasaja

i tako se velikim radom i fizičkim talentom postižu dobri ALI NE I vrhunski rezultati, vec se postaje Dejan Milojevic (ne traje prirodna snaga do 35.).
Zato mi (iz neznanja) nismo vise na svetskom vrhu nego nam ovakav talenat propada jer nema ko da ga "oduči" od divljačkog šuta (o ostalim osnovnim tehnikama ne bih raspredao, niko osim Partizana u Srbiji ne radi na tome kako treba).

Reservoir dog

pre 13 godina

@Svim partizanovcima koji pitaju da li sudije i u EL navijaju za nas?
Ne, ali u EL ste bili četvrti. I Hemofarm će biti drugi u našoj ligi, jer ove godine ni u jednoj utakmici protiv Partizana nisu imali fer suđenje. Kome to ne smeta neka mu je u zdravlje!
Da je suđenje korektno Hemofarm bi bio blagi favorit po mom krajnje subjektivnom mišljenju.

Todor

pre 13 godina

slazem se da Macvan nema dobru tehniku suta ali ko je u partizanu ima osim Kecmana , njemu kapa dole. Da nemaju mozda Rasic , Bozic ili Roberts ?

IPMUTANT

pre 13 godina

Da se popravim, moguce je da Mačvan ima levo primarno oko, tako da zato ima ovaj neobicno levi polozaj lopte, ali sve jedno mu je lopta previse na glavi i leva ruka u neprimernom polozaju.

Eminem Recovery

pre 13 godina

Ne moze se protiv sudija...Sudije su pola tima Partizana u nasem sampionatu...sto je zaista tuzno, a njihovi navijaci to ne shvataju i jos likuju...neverovatno...valjda ce jednog dana pravda stici i sve ove barabe biti pohapsene jer ovo sto rade je - UNISTENJE SRPSKE KOSARKE.

goran

pre 13 godina

dule je iskoristio isti trik kao i prosle sezone..pred odlucujuce utakmice iskljuce ga sa terena.i onda kad zagusti u finalu i sudije ih poguraju tolerisuci njihovu rukometnu odbranu,i kad pocne hf ili bilo ko drugi da se buni,oni kazu-ej pa nas iskljucuju sudije ne vas!!!!joj kako ste providni..ccc...ali nema veze,vazno je da ste vi izbacili makabi:)))koji je prvi put ostao bez titule.ali nema veze...;))))svaka cast duletu stvaraocu igraca..lazme popio otkaz,novica ne igra, tepic takodje,palasio -ko je to??da ne nabrajam dalje..nema veze ;)napred partizan,napred...

Sale

pre 13 godina

Realno da bi Hemorfam pobedio partizan, svaku utakmicu treba da bude bolji za jedno 10-ak poena da bi dobio 2,3 razlike! To je realno, ukrali su vam kup u Nisu ukrasce vam i titulu! Bice mnogo negodovanja mog komentara, ali lazu sebe ne mene jer ja sam gledao utakmicu recimo u Nisu gde Bo pravi faul u napadu u poslenjem minutu a sudija svira 2 bacanja za partizan, cela hala se smejala!

Gepek

pre 13 godina

Naravno i 3 pobede,ako sudije ne umešaju prste,po običaju.A kako su im juče davale vetar u leđe ptotiv hendikepirane Zvezde,nema sumnje da će sve uraditi i protiv Hemofarma.

IPMUTANT

pre 13 godina

Na slici se vidi razlog propadanja srpske kosarke (bez obzira na najnovije uspehe reprezentacije, ocigledno je da niti priblizno ne haramo kao sto smo harali - pustos od 2003 do 2008).
Mladi Macvan na slici demonstrira takozvani "divljacki" sut koji ima posto nije imao ko da ga od "divljackog" suta oduci, nego prangija posto je tako "talentovan".

1. Loptu drzi previse na levu stranu tako da sam sebi zaklanja pogled (dakle sutira sa vrha cela)

2. pomocna ruka mu niti priblizno nije u polozaju u kojem bi morala da bude (dakle sa strane palcevi u obliku slova V (malo rasirenog) ili eventualno! da je palac pomocne ruke malo ispred

3. suterska ruka je previse savijena u laktu (lopta na celu umesto iznad i ispred cela, pa malo sa strane suterske ruke) sto usporava sut i smanjuje preciznost

4. ostalo se ne vidi, ali osnovna postavka ocigledno ne valja za vrhunske rezultate

Reservoir dog

pre 13 godina

@Svim partizanovcima koji pitaju da li sudije i u EL navijaju za nas?
Ne, ali u EL ste bili četvrti. I Hemofarm će biti drugi u našoj ligi, jer ove godine ni u jednoj utakmici protiv Partizana nisu imali fer suđenje. Kome to ne smeta neka mu je u zdravlje!
Da je suđenje korektno Hemofarm bi bio blagi favorit po mom krajnje subjektivnom mišljenju.

CRNO - BELI SVET

pre 13 godina

Ja ocekujem kukanje i foliranje prvo igraca HF a kasnije strucnog staba a na kraju kukanje cak i zvezdasa,ili je to vec na pocetku hm.Ukoliko zaigraju kosarku mozda nas neku utakmicu i dobiju.

dzejms

pre 13 godina

struja je veliki trener to je dokazao stvaranjem giganta od nule kao sto je hemofarm,mnogi igraci veliki su prosli kroz njegove ruke...reci cu samo par koje je trenirao kad su bili golobradi stojakovic u paoku i sa paokom igrao finale kupa saportea danasnjeg uleba,u partizanu za kojeg ga najvece emocije vezu jer je zakleti grobar mlade tadasnje igrace rebraca,loncar,beric,pokojni brkic,cubrilo,drobnjak i mnogi drugi samo kup osvojen nazlost u arkanovom vremenu i ne zaboraviti da je prvi razbio finale zvezda partizan od raspada juge sa borovicom iz rume...dosta uspeha u bugarskom lukoilu dupla kruna i cetvrtfinale uleba,ruski surgut ostavio u ligi,sa igokeom osvojio kup bih...tako da je pre hemofarma imao dosta uspeha takodje i ja bi licno voleo da dva nasa najbolja trenera posle obradovica i ivkovica koje imamo odigraju vrhunsko finale..boza i kari drveni filozofi koje je vreme pregazilo,a moderna kosarka prevazisla

covek koga je DV trenirao u CZ

pre 13 godina

@goran,
U tome je velicina DV kao trenera sto od prosecnih igraca pravi jako dobar tim. U Evropi mu sudije nisu pomogle... E sad nazalost maniri su mu u skladu Balkana!

miki

pre 13 godina

Ali ne očekuj i dobro suđebnje.Pustiće vas da dobijete jednu i tu je kraj.Nastavlja se makabizacija domaće košarke.
(Živela demagogija, 10. jun 2010 15:08)


hahahahahahaha smesan si!!!!

NN

pre 13 godina

Ovo ce biti praznik Srpske kosarke!

Dva najjaca tima se srecu, a bar po rezultatima jaci nego ikad pre (malo preterujem, ali namerno).

Nadam se pobedi Partizana (razumite me, ipak sam navijac), ali ono u sta sam siguran je da cemo uzivati u cvrstoj i kvalitetnoj kosarci.

Pozdrav svim ljubiteljima ovog divnog sporta...i...

NAPRED PARTIZAN!

zare

pre 13 godina

Normalno da će da kukaju na suđenje kada nisu navikli kako se igra prava košarka i prava odbrana, jer igraju sa nižerazrednim kluboima u nlb ligi(osim partizana naravno) i uleb kupu i onda kada dođu malo teže utakmice gube. Partizan ih pobeđuje sa 3-0 glatko.

Petar

pre 13 godina

@ Goran

Palasio igra u Spaniji. Novica je u plejofu igrao 25-30min po utakmici. Tepic igra po 15 min. po mecu. Ti si decko malo neobavesten. Inace mora da sudije i u Evroligi kradu za Partizan kad smo stigli do final foura. Cenim komentare objektivnih zvezdasa, ali ne i onih koji ne prate kosarku i pisu stvari po inerciji jer su culi nesto, a nisu dobro razumeli. Postoji nesto sto se zove argument. Idi pa pogledaj ko je od bivsih Partizanovih igraca igrao koliko ove sezone.

Neutralan

pre 13 godina

Povraca mi se od ovih sto pisu ne moze se protiv sudija,ipak su oni pola tima partizana.A jel im te sudije pomazu u evroligi,gde je partizan pobedjivao najjace klubove evrope.Da zaboravio sam ono imamo komplekse!!!!!

Nenad

pre 13 godina

Kakvih sve pacenika i kompleksasa...sa stranim potpisima, a navijaju valjda za Zvezdu...ili Olimpijakos, pa zar vam jos nista nije jasano...

Buterkenjo

pre 13 godina

Duletova deca su NBA igraci, pocev od Divca koji je proglasen za legendu tog takmicenja pa preko Krstica, Pekovica koji ce igrati sledece sezone NBA. Do Marica koji je mogao da propadne u nekoj "Granadi" i drugih igraca koji su prethodni treneri upropascavali i ne prepoznavali talenat.
Evo mali rezime ino-Grobara koji su igrali pod trenerskom palicom Vujosevica :
Vujanic - Najveci PPG u ACB ligi
Tepic/Pekovic - Vazni igraci Panatanaikosa
Velickovic - Vazna karika Reala
Suput - Oslonac Bamberga
Lazmi - Imao jednogodisnji ugovor i solidnu sezonu iza sebe
Bogdanovic - U Kahasolu valjda, sa OK sezonom
Avdalovic - Standardnan u svom klubu
Fredi Haus - Zalazak karijere ali negde je nesto valjda je u Ukrajini oslonac Azovmasa ili tako nesto
Milt Palasio - Bori se protiv Barselone za titulu ACB lige
Izuzetak je Tripkovic koji je lose koriscen od strane trenera Huventuda.
A reci mi ti druze ko je pored Duleta uspeo makar tolikom broju igraca da vrati karijeru na pravi put.
Retko ko, skoro niko ...

Goran

pre 13 godina

Bez obzira sta Lukajic ocekuje zna se krajnji rezultat.Ko se imalo razume u kosarku zna sta ce se desiti.Kvalitet koji ima KK Partizan je nepobitan i ocigledan ,naravno zbog jedne osobe a to je Dule.Na tlu danasnje Srbije nepostoji nijedne osoba koja ima osobine ovog coveka,mislim najavni zivot.Istrajnost,disciplina i zelju zapobedom koju ovaj covek ima prenosi na igrace kao na klonove.Od polovicnih ili prosecnih pojedinaca,bez uvrede,ukomponovane u celinu pravi lidere i momke na kakve svako moze da se ugleda.Jedina osoba koja dokazuje da u Srbiji moze nesto kvalitetno da se napravi je Dule.Zato ucimo od njega kako se treba boriti za ono u sta verujes.Nazalost posle Zorana ostaje nam samo Dule zato kapu dole.

IPMUTANT

pre 13 godina

Da se popravim, moguce je da Mačvan ima levo primarno oko, tako da zato ima ovaj neobicno levi polozaj lopte, ali sve jedno mu je lopta previse na glavi i leva ruka u neprimernom polozaju.

čika velja

pre 13 godina

svaka cast duletu stvaraocu igraca..lazme popio otkaz,novica ne igra, tepic takodje,palasio -ko je to??da ne nabrajam dalje..
(goran, 10. jun 2010 16:14)

To što takve igračine ne igraju nije Duletov problem, već klubova koji ne znaju da iskoriste njihov potencijal! U Partizan su uvek dobro došli! Nego da se vratimo na temu, finale. Hemofarm(uz Cibonu) je jedini istinski protivnik na ovim prostorima. Iz godine u godinu podižu nivo selekcije igrača, kvalitet igre.Ali imaju jedan problem. Pada im koncentracija u odlučujućim trenucima! U tim momentima počinju da razmišljaju o svemu, samo ne o protivniku, a to im se redovno obija o glavu. Ipak, poput Lukajića, očekujem dobru košarku i sasvim realnih 3-1 za Partizan!

Krstic

pre 13 godina

Prema komentarima zvezdasa,ispada da je Partizan,nazovi sve derbije,dobijao uz pomoc sudija,pa se nadam zahvaljujuci tim komentarima,partizan uci kao jedina ekipa na svetu koja je sve derbije dobila uz pomoc sudija,a vi ste svojim kvalitetima zasluli da ih podobijate.Objektivni nema sta.

IPMUTANT

pre 13 godina

Ma ima puno ljudi sa nepravilnim sutem koji dobro ili cak i nadprosecno sutiraju, ali radi se o tome da ovakav stil jasno ukazuje na to da nas najbolji mladi igrac nije napredovao tehnicki u hemofarmu nego stagnira jer takva tehnika
1. zaklanja pogled i time smanjuje preciznost i po pravcu i po daljini,
2. usporava sut, sto daje odbrani vremena da se vrati
3. ne daje pravu rotaciju lopti potrebnu da ona uskakuce u kos u slucaju lakseg promasaja

i tako se velikim radom i fizičkim talentom postižu dobri ALI NE I vrhunski rezultati, vec se postaje Dejan Milojevic (ne traje prirodna snaga do 35.).
Zato mi (iz neznanja) nismo vise na svetskom vrhu nego nam ovakav talenat propada jer nema ko da ga "oduči" od divljačkog šuta (o ostalim osnovnim tehnikama ne bih raspredao, niko osim Partizana u Srbiji ne radi na tome kako treba).

Миле

pre 13 godina

IPMUTANT
Na slici se vidi razlog propadanja srpske kosarke (bez obzira na najnovije uspehe reprezentacije, ocigledno je da niti priblizno ne haramo kao sto smo harali - pustos od 2003 do 2008).
Mladi Macvan na slici demonstrira takozvani "divljacki" sut koji ima posto nije imao ko da ga od "divljackog" suta oduci, nego prangija posto je tako "talentovan"...

Што се теорије шута тиче у праву си. Што се праксе тиче,
Мачван трпа и са тим "дивљачким" шутем.

q1w2

pre 13 godina

Ja kao grobar skidam kapu Hemofarmu na konstantnom napretku iz godine u godinu.

I ja se iskreno nadam da ce biti dobre kosarke jer kako se zavrsila Evroliga nema covek nista ozbiljno da pogleda, sve poluamaterske ekipe.


Nadam se da cemo sledece sezone gledati dva srpska kluba u Evroligi.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Da, zaista svi ocekujemo dobru kosarku i neka pobedi bolji. Verujem da je Partizan bolja ekipa ali u finalu se nikad ne zna. Igra se na tri pobede, ima tu dosta vremena i za iznenadjenja.

http://www.worldofbasketball.org

Todor

pre 13 godina

slazem se da Macvan nema dobru tehniku suta ali ko je u partizanu ima osim Kecmana , njemu kapa dole. Da nemaju mozda Rasic , Bozic ili Roberts ?