Nedelja, 23.05.2010.

08:21

Zvezda pobednik turnira u Čikagu

Fudbaleri Crvene zvezde pobednici su turnira u Čikagu, pošto su posle boljeg izvođenja penala u finalu savladali PSŽ sa 7:6.

Izvor: SO

Zvezda pobednik turnira u Èikagu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

182 Komentari

Sortiraj po:

San Francisko

pre 13 godina

(Miki Rubiroza, 24. maj 2010 08:18)
Bravo,lafe!Natenane si podučio zvezdaše,kako da igraju fudbal,kako da se ponašaju,na kojim turnirima da učestvuju i ako učestvuju na kojima da pobeđuju,da se ne "busaju",koliko puta da šutiraju na gol...Tako može jedino iskreni ljubitelj nogometa -Grobar.Upamet se zvezdaši,manite se Toleta i komentar u šake.

Hocu rezultate

pre 13 godina

A koliko Uefinih poena donosi ovaj turnir .. Lepo je sve to, ali .. i ja spremam ispit vrhunski..savladam svo gradivo kuci, u parku, biblioteci.. no, moram da ga savladam na polaganju.. to je mnogo bitnije.. !!!

Miki Rubiroza

pre 13 godina

Kao Srbinu mi je drago sto ste osvojili trofej, pa makar to bilo i u fudbalski ne talentovanoj Americi. Ali budimo realni, pocetkom devedesetih (bese davno) ste osvojili Evropu i imali pravo da budete prepotentni, sad Partizanu ni dva udarca na gol nemoze te da uputi te, a duvate se sa nekim osvojenim turnirom u Cikagu koji je osmisljen samo radi birackog tela gradonacelnika, jer je covek svestan da je grad pun Poljaka i Srba pa ko veli, ovi ludaci mogu i da ga prebace na sledecim izborima(ziveo sam tamo, pa znam i o cemu pricam). Vi tu niste bili pozvani zbog vase tradicije, koju priznacu imate, ali mislim da ucestvovanjem, ili bolje receno busanjem u grudi zbog osvajanja ovako nebitnog turnira, omalovazavate sami sebe. Pa i Miroslav Ilic bi napunio onaj stadion, jer za nase ljude i emigraciji su ovo hepeninzi. Iskoristicu ovu priliku da vam pozelim sve najbolje u Evropi, jer kao i Partizan, cim predjete granicu predstavljate Srbiju, ali zaista nema potrebe da se sirite, kad je istog dana ceo svet gledao fudbalsko zbivanje u Madridu, u kojem smo i mi i vi nekada davno bili ucesnici i pripadali jednom drugom fudbalskom miljeu. Ne dozvolite da vam mazu oci, jer nam svima mnogo vise pripada.

antic

pre 13 godina

Opet Stamenkovic primio gol zbog one njegove malo cudne navike da stoji na neki metar od gola pokusavajuci da skrati ugao.I u oba derbija je primio golove (Kleo i R.Petrovic) tako sto ga je lopta preletela iako udarci i nisu bili nesto jaki, kao i sada.Ne kazem da bi mozda odbranio te udarce da je stojao na gol liniji,ali ga sigurno lopta nebi onako preletela...

sifra: manji klub

pre 13 godina

Menjam "Kup Sestrinskih Gradova" za titulu !!!
(sifra Lukic, 23. maj 2010 22:59)

Menjam sve šerpe, lonce i tostere za urezano ime na peharu lige šampiona...

milos

pre 13 godina

Nemojte tako ljudi. Pa zvali bi oni i jsd franjevac ali odbijaju njihove uslove: da povedu sudije iz Srbije i ponesu razglas za navijace...

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

"Zvezda dobila Legiju i PSG a Partizanu ocitaju lekciju fudbala neki konobari i ribari sa Kipra!
(Delija_Sever, 23. maj 2010 20:03)"

Cuti ..pa ti isti su i Zvezdu izbacili... godinu dana ranije..
Cestitke komsinici na predstavljanju Srpskog fudbala.. I nemojte da podistavate ovo .. Kao navijac Partizana.. postujem svaki komsijski uspeh..imali ste derbi ..tamo ste trebali o medjusobnim stvarima..ovo nema veze sa Partizanom ..i oba tabora koja se bave iskljucivo temom prozivanja..su svi (bez stajanja na neku stranu) u problemu sa komplexima.. jer da je drugacije..cutali bi i jedni i drugi.. tema je zvezda u cikagu i turnir.. niti je takmicarski period, niti ima veze sa vecitim rivalom.. cemu prozivanja..tako ispunjavate dusu, jel to..??? onda ste "obelezeni" kao zli ljudi..a takvi ne treba da predstavljaju Srbe u javnosti ..

Grobar-España

pre 13 godina

Ja kad vidim hiljade Srba,hiljadama kilometara daleko od otadzbine,kako se raduju uspehu koji im je darovala srpska ekipa,ne mogu a da ne budem srecan puta hiljadu.
Bolesnici na lecenje a srpskim klubovima sve najlepse!!!
I svima dobro.

DOMINACIJA

pre 13 godina

Neko osvaja trofeje u fudbalu, kosarci i vaterpolu, ucestvuje na dva evropska final four-a, a neko se vucara po svetu ne bi li iskukao malo milostinje kako bi vratio visemilionske dugove! Jos jedan dokaz koliko ste nisko pali!

kaligula

pre 13 godina

kada jedan sportski kolektiv iz male i siromasne zemlje podrzava ovoliki broj navijaca i to na drugom kontinentu sve sem reči hvale je obično lupetaranje gluposti,ma kakav bio trenutno igrački kadar i finansije zvezda kao brend je i dalje broj 1 iz ovog dela evrope a sigurno je u 50 fudbalskih brendova na svetu.

Savo

pre 13 godina

Za sve neka na google ukucaju samo CRVENA ZVEZDA, pa onda samo PARTIZAN i pogledajte gore u vrhu koliko ima rezultata za svaki klub, pozzzz

Aleks IMT Ferguson

pre 13 godina

Препорука за нашег председника Лукића, обновимо ТВ лигу шампиона па да се наосвајамо трофеја!!!

zvezdas

pre 13 godina

Moje SRCE kuca za TEBE, ZVEZDO ZVEZDANA,i STOP bojkotu u kosarci, ZVEZDA nikad nece imati boljeg igraca od DELIJA. Mozes 100 god. igrati i nista ne osvojiti, ja cu te uvek voletiiiiii....

GGM

pre 13 godina

Delija-Sever jeste tacno je,a vama partizan ocita lekciju i tako u krug.e moj delija dao bi ti taj indijanski pehar za jednu pobedu u derbiju

Barry Lyndon

pre 13 godina

E ovi grobari su puni sebe to je neverovatno... Jedva cekam da pocnu kvalifikacije za Ligu sampiona... Valjda ce onda konacno shvatiti da oni nista nisu bolji od ovako posrnule zvezde koja slavi i velica pehare poput ova dva poslednja... Umisljeni franjevci zive u vecitoj iluziji da su neka fudbalska institucija... SMESNO... Dace bog i ovako jadna Zvezda igrace Ligu Evrope sledece godine...

One night in May

pre 13 godina

Како наш народ каже: "И ћорава кока убоде зрно". Свака част Звезди показала је да је мало, мало боља од најслабијих аматерских екипа. Још једном честитке за фантастичне резултате на међународној сцени.
(Реално, 23. maj 2010 14:37)

Za jednu od tih amaterskih ekipa igra najveca fudbalska ikona Partizana od Bobeka na ovamo, covek u koga se kune svaki iskreni navijac vojnog kluba i za kim placu sto ne ide na SP...

Prvo Srbin

pre 13 godina

Ovo je lep uspeh koji promovise pre svega srpski fudbal. Nije mi jasno zasto niko ne pominje Srbiju nego samo Zvezdu i Partizan?
Kad je nasa drzava prestala da bude Srbija a postala Zvezdija ili Partizanija?!

Pa vi jos pratite kosarku?

pre 13 godina

Pa nemojte tako...
I grobari su videli Chikago!
Na 3k posle ponoci - gledali Leteceg Majkija Dzordana kako chuda chini!
(A i on je chuo za Zvezdu. A za vas? :DD, 23. maj 2010 16:30)

Jeste i sada hoce da vam kupi nove koseve, pa da čim provežbate, gostujete u Čikagu kai i fudbaleri.

sinisa banja luka srbija

pre 13 godina

I opet, ja sam jadni Zvezdas, i komplexa sam pun ...

sinisa banja luka srbija

Hvala mojim uciteljima geografije,sto me uce gdje je to banja luka. Stari da ti kazem, ja zivim u BL, a Srbiju potpisujem jer mi je u srcu, isto kao i Zvezda, a ne vase jugoslovensko sportsko drustvo (pogledajte svoj grb). I da znas, ljudi odavde se, kad igra Zvezda ili Srbija(manje vise to je isto) zaduze duboko da dodju u Bg, u majku Srbiju, da gledaju tekmu,da daju svoj minimalni prilog za slavu i pobjedu i zato imaju pravo da se tako potpisuju. Da ne zaboravim, ima jedna fina stara pjesmica za moje kriticare:

i opet tata kupio kozu s plavim ocima,

krive noge ima i mrda usima,

i ako vam se ne svidja ova pjesma nasa,

mi cemo je pevati opet, opet, opet,

opet tata kupio ...

Uzivajte grobari! (cujem da za sebe smatrate da imate visok IQ, pa to pominjete onoj Zvezdasici, sad sam se uvjerio u to, bar sto se geografije tice.)

Dobro, ovo je bilo malo sale, a sad ozbiljno, taj mali i nezainteresovani PSG je pre mjesec dana osvojio kup Francuske, a sigurno nisu bacali pare za put u Chicago, da bi "jadnoj" Zvezdi izvodili treci sastav, a vjerujte borili su se i tukli itekako, pa Kezmanu su se otegla do koljena, ali dzaba, namjerio se na, ma znate vec na koga.

I opet, ja sam jadni Zvezdas, i komplexa sam pun ...

sinisa banja luka srbija

pre 13 godina

Ne znam jeste li gledali docek Interovaca na Giussepe Meaci, pogledajte obavezno. Stankovic je pehar donosio navijacima, i ludilo pravio sa njim.

zna covjek kako se to radi, upamtio dok je bio mali. fcrs.

A i on je chuo za Zvezdu. A za vas? :DD

pre 13 godina

Pa nemojte tako...
I grobari su videli Chikago!
Na 3k posle ponoci - gledali Leteceg Majkija Dzordana kako chuda chini!

Odali poštu osnivačima?

pre 13 godina

Posetili su spomenike djeneralu Drazi, Momcilu Djujicu i Pavlu Djurisicu. Da se zna po cemu se razlikujemo od JNA.
(Krajisnik, 23. maj 2010 15:47)


Pa što ne rekoste, da vi sve vreme ste kraljevski klub od 1943. a ono od 45. je sve bila maska. Sada mi je jasno, Krlj je zvezdas i to se vidi.

Joe

pre 13 godina

Neverovatno da je ova pobeda više povredila partizanovce nego obradovala zvezdaše, ali i to je Srbija.
Ja se radujem za oba kluba kad igraju van zemlje. E, to bi trebalo da bude Srbija.

Anceloti

pre 13 godina

Zasto ste takvi ljudi??? Ovo Zvezdi znaci mnogo, svi ste zaboravili u kakvom smo stanju bili pre godinu dana i sta sad uspeh je samo dupla kruna, nemoj te biti takvi, dajte bar malo zadovoljstva,ta ista Legia ucestvuje u Liga Evropi, bar znamo da mozemo nekog da pobedimo iz Evrope.Tako i sa reprezentacijom, ja sam presrecan sto su otisli u Afriku ja zelim da budemo sampioni sveta al i ako ne daj Boze ne prodjemo grupu ja ih necu pljuvati zato sto znam, a to se i vidi, da se trude i da zele.

veli

pre 13 godina

ima nas svuda i mi smo fenomen a vidic stankovic pantelic zigic i ostali ne igraju za nas nego vani za pare sto je normalno zato zakon pravila i ugovori s igracima sve mora da je na nivou da opet igramo europu jer tu smo jaki i publika fenomentasticna zato svi mobilizacia jer strani novac je rak rana naseg sportskog drustva vrhunske institucije a sta se tice publike i navijaca to je nesto predivno i najlepse pa da trecu ligu igras uvek cu te voleti

pablito

pre 13 godina

a sto ne napisete sa kojom je postavom izasao PSZ ;) da se malo valjamo od smeha hahahhaaa
(buuuuhahhah, 23. maj 2010 13:51)

Sa drugom brate. Isto kao i Tuluz, Briž i Šahtjor.

Psgfan&Zvezda u srcu

pre 13 godina

a sto ne napisete sa kojom je postavom izasao PSZ ;) da se malo valjamo od smeha hahahhaaa
(buuuuhahhah, 23. maj 2010 13:51)

PSŽ: Edel, Arman, Traore, Kamara, Seara, Klemen, Makelele, Sesenjon, Šanto, Žale, Oro. Igrali su još: Ture, Kežman, Moris.

CRVENA ZVEZDA: Stamenković, Mikić, Đorđević, Savić, Ignjatijević, Bogdanović, Savio, Mugoša, Lazović, Kadu, Jevtić. Igrali su još: Jeremić, Vilotić, Perović, Nikolić i Subašić.

brate Psg je izasao u najjacoj postavi..tu je sesenjo..oro..inace ja sam veliki fan psg..zato samo opusteno..komplekse ostavi po strai i cestitaj CRVENOJ ZVEZDI..:)

Delija

pre 13 godina

Deki Stankovic je imao puno razloga za slavlje sinoc..em sto je Inter pobedio sinoc u Madridu,nego je i Zvezda pobedila u Cikagu...Jednostavno je presrecan..P.S.-mozda i grobari sledece godine dobiju poziv za ovakav turnir,ali cekajte da se prvo malo rascuju po Americi..niko jos ne zna za njih.

rade

pre 13 godina

halo grobari pa zvezda ima vise navijaca na tirniru u americi nego vi na proslavi titule razmislite o tome malo i ne pljuj te po zvezdi sta bi bilo da nisu osvojili turnir igrali su protiv ekipa koji su ruku na srce trenutno bolje od zvezde pa su opet pobedili idi te vi po belom svetu ako vas neko zove pa osvoite i vi neki turnir da predstavite srbiju u naj lepsem svetlu

STOVLA

pre 13 godina

Cestitke na osvojenom turniru kako god se on zvao.
Samo mi nije jasno da opet pominjete Karadzica i ostale gluposti.
Pa Partizan nije izgubio NIJEDAN mec u prvenstvu.
Imamo najvise datih i najmanje primljenih golova.
Dobili smo vas OBA PUTA. Prvi put sa igracem manje a u drugom mecu niste uputili udarac u okvir gola!
Manite se corava posla.
Imali ste OK sezonu ako se uzmu u obzir svi uslovi.

Ali ako vam je lakse da vam je neko drugi kriv a ne vi sami onda dobro.
Pozdrav svima

Indjijac

pre 13 godina

Stvarno veliki uspeh, ovo je veci rezultat nego da reprezentacija osvoji svetsko prvenstvo:-)Ovaj trofej ce zvezdi znaciti vise nego da osvoji LS:-) Da PFC ucestvuje na ovako smesnom turniru u osvoji ga, ja bi poceo da navijam za npr. Vojvodinu:-)

franjevci=iskompleksirani hrvati

pre 13 godina

Ja sam jadni Zvezdas,
i komplexa sam pun,
a trofeje osvajam
jer sam vama zavidan.

Bolji ste u medjusobnom skoru, imate vise titula, kupova, evropskih trofeja,
osvajali ste trofeje i turnire
u Brazilu i Argentini i u cijelom svijetu, pobjedjivali Santos i Pelea,tukli Liverpool,Real,Bayern,Arsenal, a magla spasavala Milan pred vama. U reprezentaciji je puno grobara (Zigic , Stankovic , Vidic , Pantelic , Stojkovic , Milijas , ...), ma stvarno sam iskomplexiran i vama zavidan.

I opet, ja sam jadni Zvezdas, i komplexa sam pun ...
(sinisa banja luka srbija, 23. maj 2010 10:09)

Prvo Sinisa Banja Luka nikad nije Srbija kao i sto crvena petokraka nije Srbija.A stvarno imas velike komplekse kad se zadovoljavas nekim turnirom koji ste osvojili.Imam puno prijatelja koji su vatreni navijaci Cz i koji se smeju sad koliko se Cz srozala na celu sa g.Lukuicem.Sve je ovo smesno i kazu da se pravim Zvezdasima ne prodaje magla tipa ,mi smo Srbija,turnir smo osvojili itd.Zna se koji je brend Cz a cinjenice su drugo nema je basketu vise od dest godina u vaterpolu da ne pricam sad i fudbalu zadnje tri godine.Njih to boli navikli su na jaku Cz a sa takvim navijacima kao sto si ti i tebi slicni Cz nikad nece nista da uradi.Radujte se osvojenim turnirima svake godine a mi cemo titulama tako probudi se i vidi gde si bio proslog leta-pozz i gledaj jos History Chanel.A nama je lepo danas jel MI imamo koplekse a vi nemate!!!
(gde zivis, 23. maj 2010 12:53)

Banja Luka nije Srbija??? Sram te bilo!!! A da nije možda zagreb Srbija?

ko o cemu ...

pre 13 godina

Komentare ne citam iz principa.Vidim da ima dosta komentara,tako da je 90% verovatno cista glupost,a na gluposti ne vredi trositi vreme.
Ne patim od toga da me "boli" svaki Zvezdin uspeh,niti se radujem kad se Zvezda obruka u Evropi/Svetu,tako da cestitam na osvojenom turniru.
Na pocetku godine FKCZ je bio u velikoj krizi,stastavili su ekipu od relativno nepoznatih igraca,postigli su odlican uspeh,sa obzirom na situaciju u klubu.Sto se tice broja penala koji je sviran za FKCZ ove godine i sto se tice o namestanju utakmica,to ne zelim da komentarisem jer se to desava u nasoj ligi,a nasa liga ne vredi da se gleda,a jos manje komentarise.
Svaka vam cast na ovom rezultatu,nadam se da ce mo jesen docekati zajedno u Evropti. :)

Реално

pre 13 godina

Како наш народ каже: "И ћорава кока убоде зрно". Свака част Звезди показала је да је мало, мало боља од најслабијих аматерских екипа. Још једном честитке за фантастичне резултате на међународној сцени.

Cofi

pre 13 godina

Svaka cast momci,lep uspeh!Lepo izgleda sve ovo i lepo je cuti u drugoj drzavi,da je Zvezda sampion!I sto na tom turniru opet Zvezdu od svih klubova koji su ucestvovali najvise podrzavaju,sto samo pokazuje kolika je istinska ljubav prema klubu.A ovi drugi,sto im je sad mnogo krivo,ja ih stvarno ne razumem,pa ovo je za Zvezdu nista,a vi se toliko trudite mukice,a jos je gori osecaj jer ste verovatno ocekivali kada se probudite da cete procitati vest da je Zvezda pukla od PSG-a,pa da onda presrecni komentarisete kako ni obican turnir ne mozemo da uzmemo,kako Kezman ovo,Kezman ono,hahaha,ali ne...i sta sad?Sad kao ma kakav PSG-a,kakva Zvezda(a da je tako,ne biste se toliko valjda uzbudili bezveze?),samo vi uzimajte ove turnire i osvajajte trofeje,ej i to kao treba da bude prozivka?Pa naravno da cemo da osvajamo sve moguce trofeje,sta je tu lose?Sto neko rece,sigurno necemo da placemo sto smo uzeli turnir?Hahahaha,o boze,koliko nas mrze,a mi se samo zezamo.Bravo Zvezdo!Samo vredno trenirajte momci!Dovedite par pojacanja,promenite trenera,uigrajte se,pa nek drhti i Liverpul na Marakani!;))))))))))

ARSENal

pre 13 godina

PSŽ: Edel, Seara, Kamara, Traore, Armand, Makelele, Žalet, Klemen, Šantom, Sesenjon, Žilem. Igrali su još: Ture, Kežman i Moris.

Crvena zvezda: Stamenković, Mikić, Vilotić, Đorđević, Ignjatijević, Bogdanović, Savio, Mugoša, Kadu, Lazović i Jevtić. Igrali su još: Jeremić, Vilotić, Perović, Trifunović, Subašić, Nikolić i Reljić.

ovo su trebali sa B92 da objave...pa sastavi ekipa treba da se znaju majkumu...a ja sam morao da napisem sastave jer ima komentara kao da je Zvezda igrala protiv 3.ekipe PSG!!!iz Zvezde se zna ko fali, a u PSG fali par igraca koji su na pripremama repki...gotovo kompletan PSG!!!

Zipo

pre 13 godina

O duse napacene...Pa vi se ozbiljno radujete osvajanju ovog renomiranog turnira.Nije ni vama lako.
(Aleksandar Mali, 23. maj 2010 09:43)

Radujemo se jer znamo da smo ga osvojili posteno. Vi grobari ipak imate savest, bar vecina vas, jer vas je bila samo saka jada na proslavi "zasluzene" titule protiv Mladog Radnika uz neizostavan razglas da bi se napravili da vas je vise. A to sto pola vas nije ni docekalo kraj utakmice na stadionu je deseta prica. Na neke stvari niko spolja ne moze da utice, a jedna od njih je da ce Delije uvek biti bolje od vas

ZVEZDASICA

pre 13 godina

Posle mog komentara,postavis pitanje:kakav IQ? a na kraju svog komentara napises:kompleksi su kompleksi???? procitaj komentar koji se nalazi tacno ispod komentara ZVEZDASICE. Jesi procitao? E sada ja pitam tebe i sve ostale:kakav je tvoj IQ????????? I za kraj; mi znamo da vi sve prepisujete od nas,da nas kopirate i da ne mozete nista sami da smislite,konstantno ispadate smesni,jadni....ali kada vidim da vi pepisujete komplekse nama.....Pitam se:boze gde je grobarima granica? I kao sto sam rekla,procitaj komentar koji se nalazi ispod komentara ZVEZDASICE,cisto da vidis koji je tvoj IQ,tacnije da se uveris da,ma nemas ti pojima ni sta je IQ!!!!

les Lionceaux

pre 13 godina

Pa dobro, dobili su PSG (koji je jako los u ligi) sa igracem vise i na penale! A iz aviona se videlo da igraci PSG-a igraju za 30% snage, ne vise od toga.
Ali ne treba potcenjivati CZV ovo im je najveci uspeh u ovoj deceniji, treba ih ipak pustiti da se i oni necemu raduju!
I ne brinite se, nema nicega od lige evrope za vas, doci ce vam Liverpul ili neki drugi pristojan klub i tu je kraj za vas.
Sve najbolje srdacno vam zeli:
(Gepekovani sudija, 23. maj 2010 11:32)

auuuu, pa ti si gledao utakmicu CRVENE ZVEZDE u pola 4 ujutro, mučio se i tražio neki link na internetu samo da bi gledao klub koji očito mrziš... ili si išao na stadion gledati isti taj klub... ili si stvarno gledao utakmicu iz aviona... ili si ipak izmislio ovo za 30% snage???

pop

pre 13 godina

Nisam ni Zvezdas ni Partizanovac ali su smesne izjave "Tole ovo,tole ono".Taj Tole je u stvari Lukic i njegov veliki trener Dostanic..
(Goran, 23. maj 2010 10:55)
Ima tu nečega u tome što kažeš.Tole kao predsednik FSS-a ne može direktno da utiče na sudijski odbor pa ni tolikim prekoračenjem ovlašćenja; sve se to radi sa strane tj. iz centra a kada se bolje razmisli svu neregularnost na koju se žale zvezdaši generišu Lukić i Dostanić verovatno zbog kladže.Ovom poslednjom utakmicom su pokazali da jedan ispodprosečni PSŽ mogu da pobede samo uz pomoć zvezdanesterca ali samo što se zbog toga ne žale na Toleta.

PFC

pre 13 godina

@sinisa banja luka srbija

ako je tako (NEMAS KOMPLEX
ne razumijem zasto pises komentar
opusti se i uzivaj
a broj preporucenih istomisljenika je zavidan ;)

miki

pre 13 godina

Onog trenutka kada BILO KOJI tim kroci srpsku granicu i igra u inostranstvu postaje i MOJ tim. Iskrene cestitke Crvenoj Zvezdi od velikog partizanovca.

Душан

pre 13 godina

@ A jel sad zvezda ponovi prvak sveta
(Dakara, 23. maj 2010 12:52)

кључна реч је "ПОНОВО" (што си неспретно написао као "понови").

Marko Pozega

pre 13 godina

1.) Cestitke "Crvenoj Zvezdi", jeste da nije neki bitan turnir, ali uvek je dobro pobediti!
2.) Kada su vec dosli do penala, Zvezda nije mogla izgubiti zbog cestih kaznenih udaraca u nasem prvenstva, vidi se da su dobro izvezbani sto se toga tice, bez ikakve ironije ovo govorim!
3.) Pogledajte sliku Stamenkovica, simpatican "stomacic"!:)

3 titula za redom...

pre 13 godina

hahaha...jadni zvezdasici :D oni se spremali za ovaj turnir kao da je LS hahaha a mora da su i ostali klubovi shvatili ozbiljno ovo xD smesni ste sve vise iz dana u dan....

Stefan Herceg-Novi

pre 13 godina

Zvezdo volim te vise od zivota,jos kad sam te prvi put u zivotu vidio ocarala me tvoja ljepota.Marakana,delije,ta sjajna atmosfera,pun muzej trofeja...Ma sve je sa tobom kao jedna sjajna bajka,jedna sjajna prica koja ce trajati zauvijek.I kad ne osvojis titulu ti osvojis nasa srca jer ti si jedna,jedina,najbolja,samo nasa CRVENA ZVEZDA!

Niko kao Ja

pre 13 godina

Vatromet,dodela pehara i slavlje uz AC DC i "mrak mrak" :)
(M, 23. maj 2010 08:50)

U mraku ste vi vec 3 sezone,u tom mraku cete ostati jos dugo...
PS Tu pesmu vam je narucio Tole jer nije mogao da vam preda pehar.

obavešten

pre 13 godina

p.s.
Čulo se iz pouzdanih izvora da je Murinjo prvo pitao noćas na proslavi, šta su uradile legende u Čikagu.
(Bari, Tokio, Čikago... idemoooo, 23. maj 2010 10:37)

...i kada je čuo, poludeo je. "Opet mi krade slavu taj Dostanić, dosta više. Videće on i Lukić sledeće godine, sa Realom ću napokon nadmašiti taj najsrpskiji od svih najsrpskih od srpskih u Srbiji klubova"

dukaneze

pre 13 godina

ali pazi koliko nepreporucenih komentara..sve to od grobara hahaha ne moraju da pishu(mada pisu vise nego mi i to na nasim vijestima),i opet su tu:)
FKCZ

mirko22

pre 13 godina

kako partizanovci pokusavaju da omalovaze uspeh zvezdinih igraca svojim "duhovitim" opaskama. kakve frustracije. s ne znam sto ih pogadja toliko ako je "nebitan" turnir?!
ne placite,i vas ce neko zvati da igrate...
ovo je svakako veliki uspeh i treba ga slaviti!
cestitam zvezdi,poz iz NS od navijaca vojvodine!

Sajonac

pre 13 godina

Svaka cast majstori! Ovaj trofej ce igracima i svima u Zvezdi mnogo znaciti nakon relativno neuspesne sezone, da se sto bolje pripreme za narednu. Grobarima je tesko pao nas uspeh pa hoce da umanje njegovu vrednost zbog penala. Ali ne treba ih mrzeti zbog toga. Meni je njih zao jer oni ne znaju kako je to osvojiti pehar u fudbalu na medjunarodnom nivou, niti imaju imalo sportske kulture da cestitaju svom rivalu kada pobedi. Ril iz Velsa je klub za primer. Mozda ste vi 12 puta bolji tim od njih ali oni kao ljudi vise vrede od vas. Prvi ste na nasoj tabeli, ali po ponasanju daleko iza. Skrenuo sam sa teme, izvinjavam se, ali nisam mogao da precutim kad vidim kakve komentare navijaci naseg sampiona ostavljaju. Samo napred Zvezdo, neka turnir u Cikagu bude najava boljih i uspesnijih dana za nas klub. Pozdrav svim pravim navijacima.

Zox

pre 13 godina

E to je pobeda, vidi se ko je ko. Kakva crna Karadzic super liga, ovca borca, fk panjevi i slicno. Neka to njma. svet vidi ko smo mi i nas zovu!!!

nnidza

pre 13 godina

Odlican uspeh. Nema Toleta ima trofeja...

Odoh ja da odigram sad i koju partiju PES-a sa Zvvezdom, osvojim master ligu a onda i odigram prijateljsku sa Partizanom. Ups zaboravih, njega nema u PES-u. Tamo su samo najveci klubovi ;-)

gde zivis

pre 13 godina

Ja sam jadni Zvezdas,
i komplexa sam pun,
a trofeje osvajam
jer sam vama zavidan.

Bolji ste u medjusobnom skoru, imate vise titula, kupova, evropskih trofeja,
osvajali ste trofeje i turnire
u Brazilu i Argentini i u cijelom svijetu, pobjedjivali Santos i Pelea,tukli Liverpool,Real,Bayern,Arsenal, a magla spasavala Milan pred vama. U reprezentaciji je puno grobara (Zigic , Stankovic , Vidic , Pantelic , Stojkovic , Milijas , ...), ma stvarno sam iskomplexiran i vama zavidan.

I opet, ja sam jadni Zvezdas, i komplexa sam pun ...
(sinisa banja luka srbija, 23. maj 2010 10:09)

Prvo Sinisa Banja Luka nikad nije Srbija kao i sto crvena petokraka nije Srbija.A stvarno imas velike komplekse kad se zadovoljavas nekim turnirom koji ste osvojili.Imam puno prijatelja koji su vatreni navijaci Cz i koji se smeju sad koliko se Cz srozala na celu sa g.Lukuicem.Sve je ovo smesno i kazu da se pravim Zvezdasima ne prodaje magla tipa ,mi smo Srbija,turnir smo osvojili itd.Zna se koji je brend Cz a cinjenice su drugo nema je basketu vise od dest godina u vaterpolu da ne pricam sad i fudbalu zadnje tri godine.Njih to boli navikli su na jaku Cz a sa takvim navijacima kao sto si ti i tebi slicni Cz nikad nece nista da uradi.Radujte se osvojenim turnirima svake godine a mi cemo titulama tako probudi se i vidi gde si bio proslog leta-pozz i gledaj jos History Chanel.A nama je lepo danas jel MI imamo koplekse a vi nemate!!!

tuzno je biti navijac partizana

pre 13 godina

Strasno koliko su navijaci partizana iskompleksirani. Pa njima je najbitnije da prochitaju vest o Zvezdi i da daju (predvidljiv) "komentar".

dak

pre 13 godina

barem ce najjca zemlja na svetu znati koje ja najjaci tim u srbiji , jer da je ,,sampion,, dosao prvo bi mu puklo od legija pa i od PSG tamo nema toleta, a zvezda je pokazala amermima i sa ovakvim timom ko su prvaci evrope!!!!!!!!

Nenad

pre 13 godina

Isključenje, penali, velikosrpska tri prsta Stamenkovića i zvezda je zvezda jer je srbija..
Tako je, ne volimo vas jer smo prozreli vašu taktiku i karakter i mislimo da vam je mesto u nižem rangu takmičenja dok se ne kultivišete kao klub. Ponovo mržnja prema svemu što nije vaše (kako me ovo podseća na slobizam..), prema Kežmanu i vi govorite o srbima van srbije?! Čestitke na osvojenom trofeju!

Opet Ja

pre 13 godina

.Neverovatno da je nas predstavnik u oba dana turnira imao najvise pristalica(barata se podatkom od 10.000) koji su uz "domace" navijace iz Cikaga bili pojaceni navijacima iz susednih drzava Micigena i Indijane.
(Branko S., 23. maj 2010 10:24)

Pa zar nisu bili nadaleko poznati zvezdasi iz Vermonta,S.Karoline i Nevade?
PS Neka ostanu tamo da igraju u jakom americkom fudbalu.Red Star Cikago.Srpska liga je ionako prejaka za njih.

Gepekovani sudija

pre 13 godina

Pa dobro, dobili su PSG (koji je jako los u ligi) sa igracem vise i na penale! A iz aviona se videlo da igraci PSG-a igraju za 30% snage, ne vise od toga.
Ali ne treba potcenjivati CZV ovo im je najveci uspeh u ovoj deceniji, treba ih ipak pustiti da se i oni necemu raduju!
I ne brinite se, nema nicega od lige evrope za vas, doci ce vam Liverpul ili neki drugi pristojan klub i tu je kraj za vas.
Sve najbolje srdacno vam zeli:

toletov "fan"

pre 13 godina

Virtuelni Grobari pa jel toliko boli pa je svaki drugi komentar vas.. aa? NASA ZVEZDA PRVA PONOVO!!!
ali drago mi je sto citate nase veste.... ;)

Mladen

pre 13 godina

BRAVO ZVEZDO!!!!Cesitam igracima,i upravi!A,ovi grobari mogu samo da GLEDAJU,kako se ZVEzDA promovise u svetu....Jer kao sto znamo -KOMPLEKSI SU NEIZLEECIVi-...NAPRED ZVEZDA!!!!!

ZEX

pre 13 godina

Pazi lepo je to, zasto vezuje te Tola za uspeh, odn. neuspeh u borbi za titulu. Kada vam je svirano min. 6 nepostojecih penala za vas i to u presudnim momentima. Plus barem 3 nisu sudjena za vase protivnike. Da dodam da ste najvise titula osvojili za zivota Krcuna, da ste drzavni projekat koji je guran samo tako. A sada kada se doslo iole do regularnosti vi placete. Ipak Partizan je jaci od vas i zato je titula osvojena a vi na dza bu sa Lukecom ipak to nije proslo, pobedio je suvi kvalitet. Opet ponavljam u jednu ruku mi je i drago sto ste osvojili taj turnir zbog nasih sunarodnika koji su jedinstveni i ne kolju se sto vole partizan ili zvezdu.

Unknown19G70

pre 13 godina

Ponovo smo na Sampionskom putu!Hajde svi da rade najbolje sto mogu svoj posao, od ekonoma do predsednika i bicemo opet strah i trepet za Evropu!
(zvezdino dete, 23. maj 2010 09:54)

Alo, pa osvojili ste neki bedni turnir, ali vi ste sad u fazonu daj sta das.. :)))

Priznanje prvo korak do izlecenja....

pre 13 godina

Ja sam jadni Zvezdas,
i komplexa sam pun,
a trofeje osvajam
jer sam vama zavidan.

Bolji ste u medjusobnom skoru, imate vise titula, kupova, evropskih trofeja,
osvajali ste trofeje i turnire
u Brazilu i Argentini i u cijelom svijetu, pobjedjivali Santos i Pelea,tukli Liverpool,Real,Bayern,Arsenal, a magla spasavala Milan pred vama. U reprezentaciji je puno grobara (Zigic , Stankovic , Vidic , Pantelic , Stojkovic , Milijas , ...), ma stvarno sam iskomplexiran i vama zavidan.

I opet, ja sam jadni Zvezdas, i komplexa sam pun ...
(sinisa banja luka srbija, 23. maj 2010 10:09)


Svaka ti je na mestu, Posebno ova poslednja rečenica, pa mi vam to pricamo sve vreme.Vidis da smo u pravu. I ne mrzimo vas, samo da pomognemo. Inkluzijaaaaaaa!

Milan

pre 13 godina

Ja jesam grobar, ali ipak cestitam Zvezdi na pobedi i ovo je donekle i dokaz da nasa liga ipak nije tako jadna kao sto mi mislimo...I onaj izlet u Japan je to dokazao...Iako je bilo na penale,treba i to znati pogoditi,a Zvezdini igraci su imali praksu svih ovih godina,ali svaka cast jos jednom...

kompleksi su kompleksi

pre 13 godina

Sta bi se desilo da je cika Tole isao u Cikago? Pa prvo bi suspendovao publiku,zatim bi postavio svoje sudije i kraju bi pehar poklonio PSZ-u!!!
(ZVEZDASICA, 23. maj 2010 10:11)
Kakav IQ ovo je fantasticno!

dukaneze

pre 13 godina

Nek ste i vi nesto osvojili.
(hahaha, 23. maj 2010 10:38)

pa mi smo osvojili vec KUP,braticu;) zasto si tako plitak i napacen...samo ti nastavi da patish;)

Miki Srpski sin

pre 13 godina

Hvala grobarima što svojim komentarima uveličavaju jedan običan turnir, nama je to normalno, uz pošteno suđenje, pobeda je naša. Ako već imate viška vremena, utrošite ga na teme:
Šta ćemo bez armijskog pašnjaka i nas tuže za neke dugove (i mi smu dužni, zar ne?)!

Dani

pre 13 godina

I opet, ja sam jadni Zvezdas, i komplexa sam pun ...
(sinisa banja luka srbija, 23. maj 2010 10:09)
Očigledno, jer nas spominješ na temi koja nema veze sa Partizanom. Boli još uvek 8.maj i treća titula za redom i boleće još dugo.

pablo

pre 13 godina

Dugo je bilo nejasno kako Zvezda pobeđuje ali sada je to valjda svakome!Kada tim ne može da pobedi iz igre onda mu se ne dosudi 1 penal kao u JSL već čitavih sedam i onda tek može da osvoji trofej.Naravoučenije-Da bi Zvezda osvojila trofej za istu treba dosuditi neograničen broj penala a utakmica treba da traje sve dok se ne delegira rezervni sudija koji će taj zadatak da izvrši.

sinisa banja luka srbija

pre 13 godina

Ja sam jadni Zvezdas,
i komplexa sam pun,
a trofeje osvajam
jer sam vama zavidan.

Bolji ste u medjusobnom skoru, imate vise titula, kupova, evropskih trofeja,
osvajali ste trofeje i turnire
u Brazilu i Argentini i u cijelom svijetu, pobjedjivali Santos i Pelea,tukli Liverpool,Real,Bayern,Arsenal, a magla spasavala Milan pred vama. U reprezentaciji je puno grobara (Zigic , Stankovic , Vidic , Pantelic , Stojkovic , Milijas , ...), ma stvarno sam iskomplexiran i vama zavidan.

I opet, ja sam jadni Zvezdas, i komplexa sam pun ...

story

pre 13 godina

Cestitke Zvezdi na pobedi, svaka cast... I samo mi nije jasno zasto se sada ne oglasi Antic za svoj mozda najveci promasaj, a to je ne pozivanje Stamenkovica za nacionalni tim kad je to decko zaslusio ove godine za sigurno a ne pozivanje drugih golmana koji i ne brane ali bitno je da igraju u inostranstvu... Svaka cast Anticu na svemu ali ovoga puta je morao uvrstiti Stamenkovica za put u Juznu Afriku... poz svima
Napred Srbija!!!

Grand Master

pre 13 godina

Još jedan trofej u ovoj sezoni, Lukiću daj novo saopštenje da je ova sezona najuspešnija u zadnjih 5 godina. Vaš cirkus je sada internacionalni.

ZVEZDASICA

pre 13 godina

Sta bi se desilo da je cika Tole isao u Cikago? Pa prvo bi suspendovao publiku,zatim bi postavio svoje sudije i kraju bi pehar poklonio PSZ-u!!!

Makedonac

pre 13 godina

Pogledajte tribine, nisu nigde u ovoj našoj ligi ovakve a igra se na drugom kontinentu.
Bravo Zvezdo, samo napred, ove godine ćemo biti još bolji!!!
(Osim naravno na Marakani, 23. maj 2010 08:52)
Ma takvu atmosferu svet do sada nije video.Bicete bolji naravno,osvojicete jos jedan turnir.Sledece sezone cete osvojiti turnir u Kanadi.

Amigo

pre 13 godina

Klod Makelele, Ludovik Zili, Gregori Kupe, Moris, Santom, auuuu pa je nisam znao da svi ovi igraci igraju za PSZ, ljudi, kakav Kezman, pa pogledajte ove nabrojane.
Nisu bas svetska klasa ali nisu ni boranija kako sam prvo mislio, vise nego solidan tim...
Bravo Zvezdo, prijatno si me iznenadila!

Grand Master

pre 13 godina

Eto još jednog trofeja, Lukiću daj novo saopštenje da je sezona najuspešnija u zadnjih 5 godina. Vaš cirkus je sada i internacionalni.

VESELIN

pre 13 godina

SVAKA CAST MAJSTORI !!! Mislim da CRVENA ZVEZDA nema vise potrebe da igra domace prvenstvo posto je neregularno i tesko se boriti sa nasim tajkunima u fss!

IVORY

pre 13 godina

Moze li zvezda da osvoji nesto bez penala???
Ovaj put su barem dali gol u regularnom delu.

Nemojte mnogo da se busate ovom pobedom, nego gledajte da vas ovi vasi ne obrukaju u Evropi na startu sezone, to je mnogo bitnije i za vas i za nas.

slobodan ili ne

pre 13 godina

"osim dimnih bombi nije bilo incidenta"... pa ako se radi o manjevise prijateljskom mecu, cemu onda dimne bombe! dovoljno je skandiranje i pevanje, i ne samo u cikagu!!

Bari, Tokio, Čikago... idemoooo

pre 13 godina

Kakav je to tim, kakvi su to igraci, uprava, prijatelji kluba..Vatromet fudbala, kanonada veštine i rapsodija lucidnosti.Stative su se tresle od straha, noge su im se odsekle... Tako se bori za svaki šav slavnog srpskog dresa. Pokazali su ko smo. Svi su zaslužni za ovaj fantastičan interkontinetalni uspeh koji je pokazao naše mesto na svetskoj mapi fudbala.Ni namerno pomeranje finale Lige šampiona za subotu nije uspelo da pokoleba ovaj tim i navijače, niti da umanji pažnju sveta na našu lepotu od igre. Lopta u Čikagu će pamtiti naše junake koji su se borli do poslednjeg krampona. Slava im, što lepo nose časni šorc kluba.
p.s.
Čulo se iz pouzdanih izvora da je Murinjo prvop pitao noćas na proslavi, šta su uradile legende u Čikagu.

samo zvezda....

pre 13 godina

Dokle ce kompleksasi sa groblja uvek prvi da se javljaju....idite kod Tome Karadzica,pa sa njim pravite komentare,ionako ste filijala FSS!!!!Bravo Zvezdo,uvek si bila i bices postovana u celome svetu,neka ovaj trofej jos vise obogati trofejnu salu!!!!Za Zvezdu se kaze da je NAJTROFEJNIJI KLUB U SRBIJI............a za vas,nesto ne cujem dobro:)))))

Babin_zub

pre 13 godina

Chemu tolike frustracije partizanovih navijaca?
Momcima svaka cast sto su nakon ocajnog finisa u prvenstvu izvukli snage da odigraju turnir na visokom nivou.Ne zaboravite kolika je vrednost tih fudbalera bila letos na fudbalskom trzistu a kolika je danas.

Saopstenje

pre 13 godina

a valjda se i vidi da Metalac i Javor nisu bili slabi dani,vec.....zna se.
(Bojan, 23. maj 2010 08:49)
U pravu si.Protiv Javora vam nije bio dosudjen penal.Doduse protiv Metalca jeste dosudjen penal u 90 min(Tole sredio),ali silni Metalac vam je dao jos jedan.
PS A saopstenje?Gde je saopstenje???

Branko S.

pre 13 godina

Zvezda je potpuno zasluzeno osvojila turnir u Cikagu,mada se nepotrebno izlozila izvodjenju penala primivsi gol u nadoknadi vremena i to u trenutku kad je vodila i imala igraca vise u polju.Srpska publika u Cikaga je bila na vise nego lepom nivou. Uz tu i tamo gotovo nezamerljivo poneke bacene pivske flase (prilikom pogotka nase ekipe) i nekoliko pirotehnickih ispada ipak zasluzuje cistu desetku.Neverovatno da je nas predstavnik u oba dana turnira imao najvise pristalica(barata se podatkom od 10.000) koji su uz "domace" navijace iz Cikaga bili pojaceni navijacima iz susednih drzava Micigena i Indijane.Istocna tribina Tojota stadiona bila je ispunjena zvezdinim navijacima.Poluvreme jos lepse jer se razvilo srpsko kolo u izvodjenju kulturno umetnickog drustva Kolo koje takodje gostuje u Cikagu.
Iako oslabljena ne dolaskom nekolicine standardnih prvotimaca,cevenobeli su prikazali dopadljiv fudbal.
Najvise je pruzio Vujadin Savic,koji je po ocenama svih bio najbolji pojedinac u oba susreta.Njemu uz rame bili su strelci Zvezde Trifunovic i Kadu uz poslovicno lucidnog Nikolica.Sve u svemu lepo vece u Cikagu koje je obradovalo mnogobrojne srpske navijace i iseljenike.

Bilo jednom u Americi

pre 13 godina

Bravo,Zvezdo.Klub je na najbolji nacin predstavljao svoju zemlju i to je najvaznije.Ne znam kako je Zvezda odigrala utakmice,verujem da to nije bio potpuno takmicarski fudbal.Ovaj turnir i treba shvatiti kao predstavljanje i reklamu Srbije,Chicago i Beograd bratski gradovi...Ono pravo pocinje od avgusta.Nadam se da ce klub u najkracem roku znati na koga racuna.

Josif Semjanov

pre 13 godina

Cestitke Zvezdi na osvojenom trofeju i zelim da kazem sledece!Da ovi Zvezdini igraci imaju problema da igraju pod pritiskom i da su zato izgubili titulu jer su u svakoj utakmici u prvenstvu imali imperativ pobede a oni su psiholoski padali a i nedostajalo im je iskustva igranja takvih utakmica.Na ovom turniru su pokazali da kada igraju bez pritiska i imperativa pobede mogu da pariraju i iskusnijima od sebe(Legija) i objektivno boljima (PSG).mislim da se nekoliko igraca ozbiljno nametnulo(Nikolic,Trifunovic,Jeremic)i da se na njih moze racunati za sledecu sezonu.Ako se dovedu u prelaznom roku 3-4 dobra igraca(moze i neki povratnici)onda se moze realno uci u borbu za titulu i plasman u Ligu evrope.Pozz.MKD

zakopajmo ratne sekire

pre 13 godina

Što se tiče Kruševljana, oni su u svom najtežem trenutku, kada su ispali iz Jelen Super lige, čestitali Zvezdi trofej na turnitu u Cikagu i to sa tri telegrama – predsednik kluba Dragiša Binić, generalni sekretar Napretka, kao i radna zajednica sa kompletnim fudbalskim pogonom.

Aleksandar Mali

pre 13 godina

Jos jedan trofej za nas muzej...
Puno srce za "nase iz Cikaga"...
Vrlo dobro...
Samo napred Zvezdo...
(Lepi Fika, 23. maj 2010 08:44)

O duse napacene...Pa vi se ozbiljno radujete osvajanju ovog renomiranog turnira.Nije ni vama lako.

Virsla Boys USA

pre 13 godina

Oko 10 000 nasih navijaca i zaista luda atmosfera tokom celog meca... Navijalo se sve vreme.Vatromet,dodela pehara i slavlje uz AC DC i "mrak mrak" :)
(M, 23. maj 2010 08:50)

A virsle,hamburger i kokice si zaboravio?Uostalom SAD i Kanada su poznati su poznati kao kolevka ultras-navijaca...

Makedonac

pre 13 godina

Kezman je posle penala ispostovao publiku i pozdravio je sa tri prsta i sa dodirivanjem za srce..
(M, 23. maj 2010 08:50)
To vam je Kezman pokazao koliko godina za redom ste prvaci.On je oduvek imao intiman odnos sa svim navijacima Crvene Zvezde.

zvezdino dete

pre 13 godina

Ponovo smo na Sampionskom putu!Hajde svi da rade najbolje sto mogu svoj posao, od ekonoma do predsednika i bicemo opet strah i trepet za Evropu!

dukaneze

pre 13 godina

ma i to sam ocekivao!to i lichi na nasu Zvezdu,da pobjedimo da osvojimo,da zgazimo,da pehar podignemo..to smo mi;)cim nema ToleTA i slicne kabadahije,primat je nas..jer mi smo FK CRVENA ZVEZDA! ;)

Osim naravno na Marakani

pre 13 godina

Pogledajte tribine, nisu nigde u ovoj našoj ligi ovakve a igra se na drugom kontinentu.
Bravo Zvezdo, samo napred, ove godine ćemo biti još bolji!!!

M

pre 13 godina

Oko 10 000 nasih navijaca i zaista luda atmosfera tokom celog meca. Navijalo se sve vreme. Redari na stadionu nisu znali sta se desava,bili su potpuno sludjeni. :) Osim dimnih bombi nije bilo incidenata. Kezman je posle penala ispostovao publiku i pozdravio je sa tri prsta i sa dodirivanjem za srce,uz samo sporadicne zvizduke tribina ga je uglavnom ispostovala. Isto je uradio i jos jedan igrac PSG (cini mise drugi ili treci penal) koji je sa dodirom za srce i mahanjem prema tribini pozdravio nase navijace. Trifke je imao jednu sansu u nadoknadi,ali je sutirao kao baba sa 10ak metara. Vilota je sutnuo penal ala Batistuta,a prva dva penala bile su "paradinje",pa smo se malo i smejali. :) Djordjevic i Savic su odigrali skoro pa fenomenalnu utakmicu,Savic posebno,bez greske. Sve u svemu dobra utakmica,tvrda i borbena i lepo provedeno vece na stadionu uz Zvezdu. Vatromet,dodela pehara i slavlje uz AC DC i "mrak mrak" :)

Bojan

pre 13 godina

Ajde šada kompleksasi. Izgleda da optimizam nije bio uzaludan. Steta sto Tole nije isao,Zvezda bi umesto 7 izvela 3 penala,a psz 5. Tako mi je drago da ne mogu da opisem,a valjda se i vidi da Metalac i Javor nisu bili slabi dani,vec.....zna se.

M

pre 13 godina

Oko 10 000 nasih navijaca i zaista luda atmosfera tokom celog meca. Navijalo se sve vreme. Redari na stadionu nisu znali sta se desava,bili su potpuno sludjeni. :) Osim dimnih bombi nije bilo incidenata. Kezman je posle penala ispostovao publiku i pozdravio je sa tri prsta i sa dodirivanjem za srce,uz samo sporadicne zvizduke tribina ga je uglavnom ispostovala. Isto je uradio i jos jedan igrac PSG (cini mise drugi ili treci penal) koji je sa dodirom za srce i mahanjem prema tribini pozdravio nase navijace. Trifke je imao jednu sansu u nadoknadi,ali je sutirao kao baba sa 10ak metara. Vilota je sutnuo penal ala Batistuta,a prva dva penala bile su "paradinje",pa smo se malo i smejali. :) Djordjevic i Savic su odigrali skoro pa fenomenalnu utakmicu,Savic posebno,bez greske. Sve u svemu dobra utakmica,tvrda i borbena i lepo provedeno vece na stadionu uz Zvezdu. Vatromet,dodela pehara i slavlje uz AC DC i "mrak mrak" :)

sinisa banja luka srbija

pre 13 godina

Ja sam jadni Zvezdas,
i komplexa sam pun,
a trofeje osvajam
jer sam vama zavidan.

Bolji ste u medjusobnom skoru, imate vise titula, kupova, evropskih trofeja,
osvajali ste trofeje i turnire
u Brazilu i Argentini i u cijelom svijetu, pobjedjivali Santos i Pelea,tukli Liverpool,Real,Bayern,Arsenal, a magla spasavala Milan pred vama. U reprezentaciji je puno grobara (Zigic , Stankovic , Vidic , Pantelic , Stojkovic , Milijas , ...), ma stvarno sam iskomplexiran i vama zavidan.

I opet, ja sam jadni Zvezdas, i komplexa sam pun ...

Osim naravno na Marakani

pre 13 godina

Pogledajte tribine, nisu nigde u ovoj našoj ligi ovakve a igra se na drugom kontinentu.
Bravo Zvezdo, samo napred, ove godine ćemo biti još bolji!!!

dukaneze

pre 13 godina

ma i to sam ocekivao!to i lichi na nasu Zvezdu,da pobjedimo da osvojimo,da zgazimo,da pehar podignemo..to smo mi;)cim nema ToleTA i slicne kabadahije,primat je nas..jer mi smo FK CRVENA ZVEZDA! ;)

ZVEZDASICA

pre 13 godina

Sta bi se desilo da je cika Tole isao u Cikago? Pa prvo bi suspendovao publiku,zatim bi postavio svoje sudije i kraju bi pehar poklonio PSZ-u!!!

Bojan

pre 13 godina

Ajde šada kompleksasi. Izgleda da optimizam nije bio uzaludan. Steta sto Tole nije isao,Zvezda bi umesto 7 izvela 3 penala,a psz 5. Tako mi je drago da ne mogu da opisem,a valjda se i vidi da Metalac i Javor nisu bili slabi dani,vec.....zna se.

Milan

pre 13 godina

Ja jesam grobar, ali ipak cestitam Zvezdi na pobedi i ovo je donekle i dokaz da nasa liga ipak nije tako jadna kao sto mi mislimo...I onaj izlet u Japan je to dokazao...Iako je bilo na penale,treba i to znati pogoditi,a Zvezdini igraci su imali praksu svih ovih godina,ali svaka cast jos jednom...

Grand Master

pre 13 godina

Eto još jednog trofeja, Lukiću daj novo saopštenje da je sezona najuspešnija u zadnjih 5 godina. Vaš cirkus je sada i internacionalni.

Josif Semjanov

pre 13 godina

Cestitke Zvezdi na osvojenom trofeju i zelim da kazem sledece!Da ovi Zvezdini igraci imaju problema da igraju pod pritiskom i da su zato izgubili titulu jer su u svakoj utakmici u prvenstvu imali imperativ pobede a oni su psiholoski padali a i nedostajalo im je iskustva igranja takvih utakmica.Na ovom turniru su pokazali da kada igraju bez pritiska i imperativa pobede mogu da pariraju i iskusnijima od sebe(Legija) i objektivno boljima (PSG).mislim da se nekoliko igraca ozbiljno nametnulo(Nikolic,Trifunovic,Jeremic)i da se na njih moze racunati za sledecu sezonu.Ako se dovedu u prelaznom roku 3-4 dobra igraca(moze i neki povratnici)onda se moze realno uci u borbu za titulu i plasman u Ligu evrope.Pozz.MKD

Zipo

pre 13 godina

O duse napacene...Pa vi se ozbiljno radujete osvajanju ovog renomiranog turnira.Nije ni vama lako.
(Aleksandar Mali, 23. maj 2010 09:43)

Radujemo se jer znamo da smo ga osvojili posteno. Vi grobari ipak imate savest, bar vecina vas, jer vas je bila samo saka jada na proslavi "zasluzene" titule protiv Mladog Radnika uz neizostavan razglas da bi se napravili da vas je vise. A to sto pola vas nije ni docekalo kraj utakmice na stadionu je deseta prica. Na neke stvari niko spolja ne moze da utice, a jedna od njih je da ce Delije uvek biti bolje od vas

Makedonac

pre 13 godina

Kezman je posle penala ispostovao publiku i pozdravio je sa tri prsta i sa dodirivanjem za srce..
(M, 23. maj 2010 08:50)
To vam je Kezman pokazao koliko godina za redom ste prvaci.On je oduvek imao intiman odnos sa svim navijacima Crvene Zvezde.

Branko S.

pre 13 godina

Zvezda je potpuno zasluzeno osvojila turnir u Cikagu,mada se nepotrebno izlozila izvodjenju penala primivsi gol u nadoknadi vremena i to u trenutku kad je vodila i imala igraca vise u polju.Srpska publika u Cikaga je bila na vise nego lepom nivou. Uz tu i tamo gotovo nezamerljivo poneke bacene pivske flase (prilikom pogotka nase ekipe) i nekoliko pirotehnickih ispada ipak zasluzuje cistu desetku.Neverovatno da je nas predstavnik u oba dana turnira imao najvise pristalica(barata se podatkom od 10.000) koji su uz "domace" navijace iz Cikaga bili pojaceni navijacima iz susednih drzava Micigena i Indijane.Istocna tribina Tojota stadiona bila je ispunjena zvezdinim navijacima.Poluvreme jos lepse jer se razvilo srpsko kolo u izvodjenju kulturno umetnickog drustva Kolo koje takodje gostuje u Cikagu.
Iako oslabljena ne dolaskom nekolicine standardnih prvotimaca,cevenobeli su prikazali dopadljiv fudbal.
Najvise je pruzio Vujadin Savic,koji je po ocenama svih bio najbolji pojedinac u oba susreta.Njemu uz rame bili su strelci Zvezde Trifunovic i Kadu uz poslovicno lucidnog Nikolica.Sve u svemu lepo vece u Cikagu koje je obradovalo mnogobrojne srpske navijace i iseljenike.

Psgfan&Zvezda u srcu

pre 13 godina

a sto ne napisete sa kojom je postavom izasao PSZ ;) da se malo valjamo od smeha hahahhaaa
(buuuuhahhah, 23. maj 2010 13:51)

PSŽ: Edel, Arman, Traore, Kamara, Seara, Klemen, Makelele, Sesenjon, Šanto, Žale, Oro. Igrali su još: Ture, Kežman, Moris.

CRVENA ZVEZDA: Stamenković, Mikić, Đorđević, Savić, Ignjatijević, Bogdanović, Savio, Mugoša, Lazović, Kadu, Jevtić. Igrali su još: Jeremić, Vilotić, Perović, Nikolić i Subašić.

brate Psg je izasao u najjacoj postavi..tu je sesenjo..oro..inace ja sam veliki fan psg..zato samo opusteno..komplekse ostavi po strai i cestitaj CRVENOJ ZVEZDI..:)

Aleksandar Mali

pre 13 godina

Jos jedan trofej za nas muzej...
Puno srce za "nase iz Cikaga"...
Vrlo dobro...
Samo napred Zvezdo...
(Lepi Fika, 23. maj 2010 08:44)

O duse napacene...Pa vi se ozbiljno radujete osvajanju ovog renomiranog turnira.Nije ni vama lako.

Amigo

pre 13 godina

Klod Makelele, Ludovik Zili, Gregori Kupe, Moris, Santom, auuuu pa je nisam znao da svi ovi igraci igraju za PSZ, ljudi, kakav Kezman, pa pogledajte ove nabrojane.
Nisu bas svetska klasa ali nisu ni boranija kako sam prvo mislio, vise nego solidan tim...
Bravo Zvezdo, prijatno si me iznenadila!

One night in May

pre 13 godina

Како наш народ каже: "И ћорава кока убоде зрно". Свака част Звезди показала је да је мало, мало боља од најслабијих аматерских екипа. Још једном честитке за фантастичне резултате на међународној сцени.
(Реално, 23. maj 2010 14:37)

Za jednu od tih amaterskih ekipa igra najveca fudbalska ikona Partizana od Bobeka na ovamo, covek u koga se kune svaki iskreni navijac vojnog kluba i za kim placu sto ne ide na SP...

nnidza

pre 13 godina

Odlican uspeh. Nema Toleta ima trofeja...

Odoh ja da odigram sad i koju partiju PES-a sa Zvvezdom, osvojim master ligu a onda i odigram prijateljsku sa Partizanom. Ups zaboravih, njega nema u PES-u. Tamo su samo najveci klubovi ;-)

kaligula

pre 13 godina

kada jedan sportski kolektiv iz male i siromasne zemlje podrzava ovoliki broj navijaca i to na drugom kontinentu sve sem reči hvale je obično lupetaranje gluposti,ma kakav bio trenutno igrački kadar i finansije zvezda kao brend je i dalje broj 1 iz ovog dela evrope a sigurno je u 50 fudbalskih brendova na svetu.

sinisa banja luka srbija

pre 13 godina

I opet, ja sam jadni Zvezdas, i komplexa sam pun ...

sinisa banja luka srbija

Hvala mojim uciteljima geografije,sto me uce gdje je to banja luka. Stari da ti kazem, ja zivim u BL, a Srbiju potpisujem jer mi je u srcu, isto kao i Zvezda, a ne vase jugoslovensko sportsko drustvo (pogledajte svoj grb). I da znas, ljudi odavde se, kad igra Zvezda ili Srbija(manje vise to je isto) zaduze duboko da dodju u Bg, u majku Srbiju, da gledaju tekmu,da daju svoj minimalni prilog za slavu i pobjedu i zato imaju pravo da se tako potpisuju. Da ne zaboravim, ima jedna fina stara pjesmica za moje kriticare:

i opet tata kupio kozu s plavim ocima,

krive noge ima i mrda usima,

i ako vam se ne svidja ova pjesma nasa,

mi cemo je pevati opet, opet, opet,

opet tata kupio ...

Uzivajte grobari! (cujem da za sebe smatrate da imate visok IQ, pa to pominjete onoj Zvezdasici, sad sam se uvjerio u to, bar sto se geografije tice.)

Dobro, ovo je bilo malo sale, a sad ozbiljno, taj mali i nezainteresovani PSG je pre mjesec dana osvojio kup Francuske, a sigurno nisu bacali pare za put u Chicago, da bi "jadnoj" Zvezdi izvodili treci sastav, a vjerujte borili su se i tukli itekako, pa Kezmanu su se otegla do koljena, ali dzaba, namjerio se na, ma znate vec na koga.

I opet, ja sam jadni Zvezdas, i komplexa sam pun ...

pablito

pre 13 godina

a sto ne napisete sa kojom je postavom izasao PSZ ;) da se malo valjamo od smeha hahahhaaa
(buuuuhahhah, 23. maj 2010 13:51)

Sa drugom brate. Isto kao i Tuluz, Briž i Šahtjor.

les Lionceaux

pre 13 godina

Pa dobro, dobili su PSG (koji je jako los u ligi) sa igracem vise i na penale! A iz aviona se videlo da igraci PSG-a igraju za 30% snage, ne vise od toga.
Ali ne treba potcenjivati CZV ovo im je najveci uspeh u ovoj deceniji, treba ih ipak pustiti da se i oni necemu raduju!
I ne brinite se, nema nicega od lige evrope za vas, doci ce vam Liverpul ili neki drugi pristojan klub i tu je kraj za vas.
Sve najbolje srdacno vam zeli:
(Gepekovani sudija, 23. maj 2010 11:32)

auuuu, pa ti si gledao utakmicu CRVENE ZVEZDE u pola 4 ujutro, mučio se i tražio neki link na internetu samo da bi gledao klub koji očito mrziš... ili si išao na stadion gledati isti taj klub... ili si stvarno gledao utakmicu iz aviona... ili si ipak izmislio ovo za 30% snage???

sinisa banja luka srbija

pre 13 godina

Ne znam jeste li gledali docek Interovaca na Giussepe Meaci, pogledajte obavezno. Stankovic je pehar donosio navijacima, i ludilo pravio sa njim.

zna covjek kako se to radi, upamtio dok je bio mali. fcrs.

samo zvezda....

pre 13 godina

Dokle ce kompleksasi sa groblja uvek prvi da se javljaju....idite kod Tome Karadzica,pa sa njim pravite komentare,ionako ste filijala FSS!!!!Bravo Zvezdo,uvek si bila i bices postovana u celome svetu,neka ovaj trofej jos vise obogati trofejnu salu!!!!Za Zvezdu se kaze da je NAJTROFEJNIJI KLUB U SRBIJI............a za vas,nesto ne cujem dobro:)))))

Babin_zub

pre 13 godina

Chemu tolike frustracije partizanovih navijaca?
Momcima svaka cast sto su nakon ocajnog finisa u prvenstvu izvukli snage da odigraju turnir na visokom nivou.Ne zaboravite kolika je vrednost tih fudbalera bila letos na fudbalskom trzistu a kolika je danas.

ko o cemu ...

pre 13 godina

Komentare ne citam iz principa.Vidim da ima dosta komentara,tako da je 90% verovatno cista glupost,a na gluposti ne vredi trositi vreme.
Ne patim od toga da me "boli" svaki Zvezdin uspeh,niti se radujem kad se Zvezda obruka u Evropi/Svetu,tako da cestitam na osvojenom turniru.
Na pocetku godine FKCZ je bio u velikoj krizi,stastavili su ekipu od relativno nepoznatih igraca,postigli su odlican uspeh,sa obzirom na situaciju u klubu.Sto se tice broja penala koji je sviran za FKCZ ove godine i sto se tice o namestanju utakmica,to ne zelim da komentarisem jer se to desava u nasoj ligi,a nasa liga ne vredi da se gleda,a jos manje komentarise.
Svaka vam cast na ovom rezultatu,nadam se da ce mo jesen docekati zajedno u Evropti. :)

rade

pre 13 godina

halo grobari pa zvezda ima vise navijaca na tirniru u americi nego vi na proslavi titule razmislite o tome malo i ne pljuj te po zvezdi sta bi bilo da nisu osvojili turnir igrali su protiv ekipa koji su ruku na srce trenutno bolje od zvezde pa su opet pobedili idi te vi po belom svetu ako vas neko zove pa osvoite i vi neki turnir da predstavite srbiju u naj lepsem svetlu

Bari, Tokio, Čikago... idemoooo

pre 13 godina

Kakav je to tim, kakvi su to igraci, uprava, prijatelji kluba..Vatromet fudbala, kanonada veštine i rapsodija lucidnosti.Stative su se tresle od straha, noge su im se odsekle... Tako se bori za svaki šav slavnog srpskog dresa. Pokazali su ko smo. Svi su zaslužni za ovaj fantastičan interkontinetalni uspeh koji je pokazao naše mesto na svetskoj mapi fudbala.Ni namerno pomeranje finale Lige šampiona za subotu nije uspelo da pokoleba ovaj tim i navijače, niti da umanji pažnju sveta na našu lepotu od igre. Lopta u Čikagu će pamtiti naše junake koji su se borli do poslednjeg krampona. Slava im, što lepo nose časni šorc kluba.
p.s.
Čulo se iz pouzdanih izvora da je Murinjo prvop pitao noćas na proslavi, šta su uradile legende u Čikagu.

tuzno je biti navijac partizana

pre 13 godina

Strasno koliko su navijaci partizana iskompleksirani. Pa njima je najbitnije da prochitaju vest o Zvezdi i da daju (predvidljiv) "komentar".

Virsla Boys USA

pre 13 godina

Oko 10 000 nasih navijaca i zaista luda atmosfera tokom celog meca... Navijalo se sve vreme.Vatromet,dodela pehara i slavlje uz AC DC i "mrak mrak" :)
(M, 23. maj 2010 08:50)

A virsle,hamburger i kokice si zaboravio?Uostalom SAD i Kanada su poznati su poznati kao kolevka ultras-navijaca...

miki

pre 13 godina

Onog trenutka kada BILO KOJI tim kroci srpsku granicu i igra u inostranstvu postaje i MOJ tim. Iskrene cestitke Crvenoj Zvezdi od velikog partizanovca.

Miki Srpski sin

pre 13 godina

Hvala grobarima što svojim komentarima uveličavaju jedan običan turnir, nama je to normalno, uz pošteno suđenje, pobeda je naša. Ako već imate viška vremena, utrošite ga na teme:
Šta ćemo bez armijskog pašnjaka i nas tuže za neke dugove (i mi smu dužni, zar ne?)!

Barry Lyndon

pre 13 godina

E ovi grobari su puni sebe to je neverovatno... Jedva cekam da pocnu kvalifikacije za Ligu sampiona... Valjda ce onda konacno shvatiti da oni nista nisu bolji od ovako posrnule zvezde koja slavi i velica pehare poput ova dva poslednja... Umisljeni franjevci zive u vecitoj iluziji da su neka fudbalska institucija... SMESNO... Dace bog i ovako jadna Zvezda igrace Ligu Evrope sledece godine...

toletov "fan"

pre 13 godina

Virtuelni Grobari pa jel toliko boli pa je svaki drugi komentar vas.. aa? NASA ZVEZDA PRVA PONOVO!!!
ali drago mi je sto citate nase veste.... ;)

Joe

pre 13 godina

Neverovatno da je ova pobeda više povredila partizanovce nego obradovala zvezdaše, ali i to je Srbija.
Ja se radujem za oba kluba kad igraju van zemlje. E, to bi trebalo da bude Srbija.

franjevci=iskompleksirani hrvati

pre 13 godina

Ja sam jadni Zvezdas,
i komplexa sam pun,
a trofeje osvajam
jer sam vama zavidan.

Bolji ste u medjusobnom skoru, imate vise titula, kupova, evropskih trofeja,
osvajali ste trofeje i turnire
u Brazilu i Argentini i u cijelom svijetu, pobjedjivali Santos i Pelea,tukli Liverpool,Real,Bayern,Arsenal, a magla spasavala Milan pred vama. U reprezentaciji je puno grobara (Zigic , Stankovic , Vidic , Pantelic , Stojkovic , Milijas , ...), ma stvarno sam iskomplexiran i vama zavidan.

I opet, ja sam jadni Zvezdas, i komplexa sam pun ...
(sinisa banja luka srbija, 23. maj 2010 10:09)

Prvo Sinisa Banja Luka nikad nije Srbija kao i sto crvena petokraka nije Srbija.A stvarno imas velike komplekse kad se zadovoljavas nekim turnirom koji ste osvojili.Imam puno prijatelja koji su vatreni navijaci Cz i koji se smeju sad koliko se Cz srozala na celu sa g.Lukuicem.Sve je ovo smesno i kazu da se pravim Zvezdasima ne prodaje magla tipa ,mi smo Srbija,turnir smo osvojili itd.Zna se koji je brend Cz a cinjenice su drugo nema je basketu vise od dest godina u vaterpolu da ne pricam sad i fudbalu zadnje tri godine.Njih to boli navikli su na jaku Cz a sa takvim navijacima kao sto si ti i tebi slicni Cz nikad nece nista da uradi.Radujte se osvojenim turnirima svake godine a mi cemo titulama tako probudi se i vidi gde si bio proslog leta-pozz i gledaj jos History Chanel.A nama je lepo danas jel MI imamo koplekse a vi nemate!!!
(gde zivis, 23. maj 2010 12:53)

Banja Luka nije Srbija??? Sram te bilo!!! A da nije možda zagreb Srbija?

Saopstenje

pre 13 godina

a valjda se i vidi da Metalac i Javor nisu bili slabi dani,vec.....zna se.
(Bojan, 23. maj 2010 08:49)
U pravu si.Protiv Javora vam nije bio dosudjen penal.Doduse protiv Metalca jeste dosudjen penal u 90 min(Tole sredio),ali silni Metalac vam je dao jos jedan.
PS A saopstenje?Gde je saopstenje???

obavešten

pre 13 godina

p.s.
Čulo se iz pouzdanih izvora da je Murinjo prvo pitao noćas na proslavi, šta su uradile legende u Čikagu.
(Bari, Tokio, Čikago... idemoooo, 23. maj 2010 10:37)

...i kada je čuo, poludeo je. "Opet mi krade slavu taj Dostanić, dosta više. Videće on i Lukić sledeće godine, sa Realom ću napokon nadmašiti taj najsrpskiji od svih najsrpskih od srpskih u Srbiji klubova"

ARSENal

pre 13 godina

PSŽ: Edel, Seara, Kamara, Traore, Armand, Makelele, Žalet, Klemen, Šantom, Sesenjon, Žilem. Igrali su još: Ture, Kežman i Moris.

Crvena zvezda: Stamenković, Mikić, Vilotić, Đorđević, Ignjatijević, Bogdanović, Savio, Mugoša, Kadu, Lazović i Jevtić. Igrali su još: Jeremić, Vilotić, Perović, Trifunović, Subašić, Nikolić i Reljić.

ovo su trebali sa B92 da objave...pa sastavi ekipa treba da se znaju majkumu...a ja sam morao da napisem sastave jer ima komentara kao da je Zvezda igrala protiv 3.ekipe PSG!!!iz Zvezde se zna ko fali, a u PSG fali par igraca koji su na pripremama repki...gotovo kompletan PSG!!!

Anceloti

pre 13 godina

Zasto ste takvi ljudi??? Ovo Zvezdi znaci mnogo, svi ste zaboravili u kakvom smo stanju bili pre godinu dana i sta sad uspeh je samo dupla kruna, nemoj te biti takvi, dajte bar malo zadovoljstva,ta ista Legia ucestvuje u Liga Evropi, bar znamo da mozemo nekog da pobedimo iz Evrope.Tako i sa reprezentacijom, ja sam presrecan sto su otisli u Afriku ja zelim da budemo sampioni sveta al i ako ne daj Boze ne prodjemo grupu ja ih necu pljuvati zato sto znam, a to se i vidi, da se trude i da zele.

Душан

pre 13 godina

@ A jel sad zvezda ponovi prvak sveta
(Dakara, 23. maj 2010 12:52)

кључна реч је "ПОНОВО" (што си неспретно написао као "понови").

zakopajmo ratne sekire

pre 13 godina

Što se tiče Kruševljana, oni su u svom najtežem trenutku, kada su ispali iz Jelen Super lige, čestitali Zvezdi trofej na turnitu u Cikagu i to sa tri telegrama – predsednik kluba Dragiša Binić, generalni sekretar Napretka, kao i radna zajednica sa kompletnim fudbalskim pogonom.

Makedonac

pre 13 godina

Pogledajte tribine, nisu nigde u ovoj našoj ligi ovakve a igra se na drugom kontinentu.
Bravo Zvezdo, samo napred, ove godine ćemo biti još bolji!!!
(Osim naravno na Marakani, 23. maj 2010 08:52)
Ma takvu atmosferu svet do sada nije video.Bicete bolji naravno,osvojicete jos jedan turnir.Sledece sezone cete osvojiti turnir u Kanadi.

Priznanje prvo korak do izlecenja....

pre 13 godina

Ja sam jadni Zvezdas,
i komplexa sam pun,
a trofeje osvajam
jer sam vama zavidan.

Bolji ste u medjusobnom skoru, imate vise titula, kupova, evropskih trofeja,
osvajali ste trofeje i turnire
u Brazilu i Argentini i u cijelom svijetu, pobjedjivali Santos i Pelea,tukli Liverpool,Real,Bayern,Arsenal, a magla spasavala Milan pred vama. U reprezentaciji je puno grobara (Zigic , Stankovic , Vidic , Pantelic , Stojkovic , Milijas , ...), ma stvarno sam iskomplexiran i vama zavidan.

I opet, ja sam jadni Zvezdas, i komplexa sam pun ...
(sinisa banja luka srbija, 23. maj 2010 10:09)


Svaka ti je na mestu, Posebno ova poslednja rečenica, pa mi vam to pricamo sve vreme.Vidis da smo u pravu. I ne mrzimo vas, samo da pomognemo. Inkluzijaaaaaaa!

zvezdino dete

pre 13 godina

Ponovo smo na Sampionskom putu!Hajde svi da rade najbolje sto mogu svoj posao, od ekonoma do predsednika i bicemo opet strah i trepet za Evropu!

mirko22

pre 13 godina

kako partizanovci pokusavaju da omalovaze uspeh zvezdinih igraca svojim "duhovitim" opaskama. kakve frustracije. s ne znam sto ih pogadja toliko ako je "nebitan" turnir?!
ne placite,i vas ce neko zvati da igrate...
ovo je svakako veliki uspeh i treba ga slaviti!
cestitam zvezdi,poz iz NS od navijaca vojvodine!

sifra: manji klub

pre 13 godina

Menjam "Kup Sestrinskih Gradova" za titulu !!!
(sifra Lukic, 23. maj 2010 22:59)

Menjam sve šerpe, lonce i tostere za urezano ime na peharu lige šampiona...

Stefan Herceg-Novi

pre 13 godina

Zvezdo volim te vise od zivota,jos kad sam te prvi put u zivotu vidio ocarala me tvoja ljepota.Marakana,delije,ta sjajna atmosfera,pun muzej trofeja...Ma sve je sa tobom kao jedna sjajna bajka,jedna sjajna prica koja ce trajati zauvijek.I kad ne osvojis titulu ti osvojis nasa srca jer ti si jedna,jedina,najbolja,samo nasa CRVENA ZVEZDA!

pablo

pre 13 godina

Dugo je bilo nejasno kako Zvezda pobeđuje ali sada je to valjda svakome!Kada tim ne može da pobedi iz igre onda mu se ne dosudi 1 penal kao u JSL već čitavih sedam i onda tek može da osvoji trofej.Naravoučenije-Da bi Zvezda osvojila trofej za istu treba dosuditi neograničen broj penala a utakmica treba da traje sve dok se ne delegira rezervni sudija koji će taj zadatak da izvrši.

Pa vi jos pratite kosarku?

pre 13 godina

Pa nemojte tako...
I grobari su videli Chikago!
Na 3k posle ponoci - gledali Leteceg Majkija Dzordana kako chuda chini!
(A i on je chuo za Zvezdu. A za vas? :DD, 23. maj 2010 16:30)

Jeste i sada hoce da vam kupi nove koseve, pa da čim provežbate, gostujete u Čikagu kai i fudbaleri.

STOVLA

pre 13 godina

Cestitke na osvojenom turniru kako god se on zvao.
Samo mi nije jasno da opet pominjete Karadzica i ostale gluposti.
Pa Partizan nije izgubio NIJEDAN mec u prvenstvu.
Imamo najvise datih i najmanje primljenih golova.
Dobili smo vas OBA PUTA. Prvi put sa igracem manje a u drugom mecu niste uputili udarac u okvir gola!
Manite se corava posla.
Imali ste OK sezonu ako se uzmu u obzir svi uslovi.

Ali ako vam je lakse da vam je neko drugi kriv a ne vi sami onda dobro.
Pozdrav svima

A i on je chuo za Zvezdu. A za vas? :DD

pre 13 godina

Pa nemojte tako...
I grobari su videli Chikago!
Na 3k posle ponoci - gledali Leteceg Majkija Dzordana kako chuda chini!

dak

pre 13 godina

barem ce najjca zemlja na svetu znati koje ja najjaci tim u srbiji , jer da je ,,sampion,, dosao prvo bi mu puklo od legija pa i od PSG tamo nema toleta, a zvezda je pokazala amermima i sa ovakvim timom ko su prvaci evrope!!!!!!!!

ZVEZDASICA

pre 13 godina

Posle mog komentara,postavis pitanje:kakav IQ? a na kraju svog komentara napises:kompleksi su kompleksi???? procitaj komentar koji se nalazi tacno ispod komentara ZVEZDASICE. Jesi procitao? E sada ja pitam tebe i sve ostale:kakav je tvoj IQ????????? I za kraj; mi znamo da vi sve prepisujete od nas,da nas kopirate i da ne mozete nista sami da smislite,konstantno ispadate smesni,jadni....ali kada vidim da vi pepisujete komplekse nama.....Pitam se:boze gde je grobarima granica? I kao sto sam rekla,procitaj komentar koji se nalazi ispod komentara ZVEZDASICE,cisto da vidis koji je tvoj IQ,tacnije da se uveris da,ma nemas ti pojima ni sta je IQ!!!!

kompleksi su kompleksi

pre 13 godina

Sta bi se desilo da je cika Tole isao u Cikago? Pa prvo bi suspendovao publiku,zatim bi postavio svoje sudije i kraju bi pehar poklonio PSZ-u!!!
(ZVEZDASICA, 23. maj 2010 10:11)
Kakav IQ ovo je fantasticno!

dukaneze

pre 13 godina

ali pazi koliko nepreporucenih komentara..sve to od grobara hahaha ne moraju da pishu(mada pisu vise nego mi i to na nasim vijestima),i opet su tu:)
FKCZ

VESELIN

pre 13 godina

SVAKA CAST MAJSTORI !!! Mislim da CRVENA ZVEZDA nema vise potrebe da igra domace prvenstvo posto je neregularno i tesko se boriti sa nasim tajkunima u fss!

Cofi

pre 13 godina

Svaka cast momci,lep uspeh!Lepo izgleda sve ovo i lepo je cuti u drugoj drzavi,da je Zvezda sampion!I sto na tom turniru opet Zvezdu od svih klubova koji su ucestvovali najvise podrzavaju,sto samo pokazuje kolika je istinska ljubav prema klubu.A ovi drugi,sto im je sad mnogo krivo,ja ih stvarno ne razumem,pa ovo je za Zvezdu nista,a vi se toliko trudite mukice,a jos je gori osecaj jer ste verovatno ocekivali kada se probudite da cete procitati vest da je Zvezda pukla od PSG-a,pa da onda presrecni komentarisete kako ni obican turnir ne mozemo da uzmemo,kako Kezman ovo,Kezman ono,hahaha,ali ne...i sta sad?Sad kao ma kakav PSG-a,kakva Zvezda(a da je tako,ne biste se toliko valjda uzbudili bezveze?),samo vi uzimajte ove turnire i osvajajte trofeje,ej i to kao treba da bude prozivka?Pa naravno da cemo da osvajamo sve moguce trofeje,sta je tu lose?Sto neko rece,sigurno necemo da placemo sto smo uzeli turnir?Hahahaha,o boze,koliko nas mrze,a mi se samo zezamo.Bravo Zvezdo!Samo vredno trenirajte momci!Dovedite par pojacanja,promenite trenera,uigrajte se,pa nek drhti i Liverpul na Marakani!;))))))))))

Prvo Srbin

pre 13 godina

Ovo je lep uspeh koji promovise pre svega srpski fudbal. Nije mi jasno zasto niko ne pominje Srbiju nego samo Zvezdu i Partizan?
Kad je nasa drzava prestala da bude Srbija a postala Zvezdija ili Partizanija?!

Grobar-España

pre 13 godina

Ja kad vidim hiljade Srba,hiljadama kilometara daleko od otadzbine,kako se raduju uspehu koji im je darovala srpska ekipa,ne mogu a da ne budem srecan puta hiljadu.
Bolesnici na lecenje a srpskim klubovima sve najlepse!!!
I svima dobro.

Sajonac

pre 13 godina

Svaka cast majstori! Ovaj trofej ce igracima i svima u Zvezdi mnogo znaciti nakon relativno neuspesne sezone, da se sto bolje pripreme za narednu. Grobarima je tesko pao nas uspeh pa hoce da umanje njegovu vrednost zbog penala. Ali ne treba ih mrzeti zbog toga. Meni je njih zao jer oni ne znaju kako je to osvojiti pehar u fudbalu na medjunarodnom nivou, niti imaju imalo sportske kulture da cestitaju svom rivalu kada pobedi. Ril iz Velsa je klub za primer. Mozda ste vi 12 puta bolji tim od njih ali oni kao ljudi vise vrede od vas. Prvi ste na nasoj tabeli, ali po ponasanju daleko iza. Skrenuo sam sa teme, izvinjavam se, ali nisam mogao da precutim kad vidim kakve komentare navijaci naseg sampiona ostavljaju. Samo napred Zvezdo, neka turnir u Cikagu bude najava boljih i uspesnijih dana za nas klub. Pozdrav svim pravim navijacima.

Zox

pre 13 godina

E to je pobeda, vidi se ko je ko. Kakva crna Karadzic super liga, ovca borca, fk panjevi i slicno. Neka to njma. svet vidi ko smo mi i nas zovu!!!

Delija

pre 13 godina

Deki Stankovic je imao puno razloga za slavlje sinoc..em sto je Inter pobedio sinoc u Madridu,nego je i Zvezda pobedila u Cikagu...Jednostavno je presrecan..P.S.-mozda i grobari sledece godine dobiju poziv za ovakav turnir,ali cekajte da se prvo malo rascuju po Americi..niko jos ne zna za njih.

Unknown19G70

pre 13 godina

Ponovo smo na Sampionskom putu!Hajde svi da rade najbolje sto mogu svoj posao, od ekonoma do predsednika i bicemo opet strah i trepet za Evropu!
(zvezdino dete, 23. maj 2010 09:54)

Alo, pa osvojili ste neki bedni turnir, ali vi ste sad u fazonu daj sta das.. :)))

Grand Master

pre 13 godina

Još jedan trofej u ovoj sezoni, Lukiću daj novo saopštenje da je ova sezona najuspešnija u zadnjih 5 godina. Vaš cirkus je sada internacionalni.

IVORY

pre 13 godina

Moze li zvezda da osvoji nesto bez penala???
Ovaj put su barem dali gol u regularnom delu.

Nemojte mnogo da se busate ovom pobedom, nego gledajte da vas ovi vasi ne obrukaju u Evropi na startu sezone, to je mnogo bitnije i za vas i za nas.

Savo

pre 13 godina

Za sve neka na google ukucaju samo CRVENA ZVEZDA, pa onda samo PARTIZAN i pogledajte gore u vrhu koliko ima rezultata za svaki klub, pozzzz

antic

pre 13 godina

Opet Stamenkovic primio gol zbog one njegove malo cudne navike da stoji na neki metar od gola pokusavajuci da skrati ugao.I u oba derbija je primio golove (Kleo i R.Petrovic) tako sto ga je lopta preletela iako udarci i nisu bili nesto jaki, kao i sada.Ne kazem da bi mozda odbranio te udarce da je stojao na gol liniji,ali ga sigurno lopta nebi onako preletela...

Bilo jednom u Americi

pre 13 godina

Bravo,Zvezdo.Klub je na najbolji nacin predstavljao svoju zemlju i to je najvaznije.Ne znam kako je Zvezda odigrala utakmice,verujem da to nije bio potpuno takmicarski fudbal.Ovaj turnir i treba shvatiti kao predstavljanje i reklamu Srbije,Chicago i Beograd bratski gradovi...Ono pravo pocinje od avgusta.Nadam se da ce klub u najkracem roku znati na koga racuna.

dukaneze

pre 13 godina

Nek ste i vi nesto osvojili.
(hahaha, 23. maj 2010 10:38)

pa mi smo osvojili vec KUP,braticu;) zasto si tako plitak i napacen...samo ti nastavi da patish;)

Nenad

pre 13 godina

Isključenje, penali, velikosrpska tri prsta Stamenkovića i zvezda je zvezda jer je srbija..
Tako je, ne volimo vas jer smo prozreli vašu taktiku i karakter i mislimo da vam je mesto u nižem rangu takmičenja dok se ne kultivišete kao klub. Ponovo mržnja prema svemu što nije vaše (kako me ovo podseća na slobizam..), prema Kežmanu i vi govorite o srbima van srbije?! Čestitke na osvojenom trofeju!

gde zivis

pre 13 godina

Ja sam jadni Zvezdas,
i komplexa sam pun,
a trofeje osvajam
jer sam vama zavidan.

Bolji ste u medjusobnom skoru, imate vise titula, kupova, evropskih trofeja,
osvajali ste trofeje i turnire
u Brazilu i Argentini i u cijelom svijetu, pobjedjivali Santos i Pelea,tukli Liverpool,Real,Bayern,Arsenal, a magla spasavala Milan pred vama. U reprezentaciji je puno grobara (Zigic , Stankovic , Vidic , Pantelic , Stojkovic , Milijas , ...), ma stvarno sam iskomplexiran i vama zavidan.

I opet, ja sam jadni Zvezdas, i komplexa sam pun ...
(sinisa banja luka srbija, 23. maj 2010 10:09)

Prvo Sinisa Banja Luka nikad nije Srbija kao i sto crvena petokraka nije Srbija.A stvarno imas velike komplekse kad se zadovoljavas nekim turnirom koji ste osvojili.Imam puno prijatelja koji su vatreni navijaci Cz i koji se smeju sad koliko se Cz srozala na celu sa g.Lukuicem.Sve je ovo smesno i kazu da se pravim Zvezdasima ne prodaje magla tipa ,mi smo Srbija,turnir smo osvojili itd.Zna se koji je brend Cz a cinjenice su drugo nema je basketu vise od dest godina u vaterpolu da ne pricam sad i fudbalu zadnje tri godine.Njih to boli navikli su na jaku Cz a sa takvim navijacima kao sto si ti i tebi slicni Cz nikad nece nista da uradi.Radujte se osvojenim turnirima svake godine a mi cemo titulama tako probudi se i vidi gde si bio proslog leta-pozz i gledaj jos History Chanel.A nama je lepo danas jel MI imamo koplekse a vi nemate!!!

Miki Rubiroza

pre 13 godina

Kao Srbinu mi je drago sto ste osvojili trofej, pa makar to bilo i u fudbalski ne talentovanoj Americi. Ali budimo realni, pocetkom devedesetih (bese davno) ste osvojili Evropu i imali pravo da budete prepotentni, sad Partizanu ni dva udarca na gol nemoze te da uputi te, a duvate se sa nekim osvojenim turnirom u Cikagu koji je osmisljen samo radi birackog tela gradonacelnika, jer je covek svestan da je grad pun Poljaka i Srba pa ko veli, ovi ludaci mogu i da ga prebace na sledecim izborima(ziveo sam tamo, pa znam i o cemu pricam). Vi tu niste bili pozvani zbog vase tradicije, koju priznacu imate, ali mislim da ucestvovanjem, ili bolje receno busanjem u grudi zbog osvajanja ovako nebitnog turnira, omalovazavate sami sebe. Pa i Miroslav Ilic bi napunio onaj stadion, jer za nase ljude i emigraciji su ovo hepeninzi. Iskoristicu ovu priliku da vam pozelim sve najbolje u Evropi, jer kao i Partizan, cim predjete granicu predstavljate Srbiju, ali zaista nema potrebe da se sirite, kad je istog dana ceo svet gledao fudbalsko zbivanje u Madridu, u kojem smo i mi i vi nekada davno bili ucesnici i pripadali jednom drugom fudbalskom miljeu. Ne dozvolite da vam mazu oci, jer nam svima mnogo vise pripada.

Gepekovani sudija

pre 13 godina

Pa dobro, dobili su PSG (koji je jako los u ligi) sa igracem vise i na penale! A iz aviona se videlo da igraci PSG-a igraju za 30% snage, ne vise od toga.
Ali ne treba potcenjivati CZV ovo im je najveci uspeh u ovoj deceniji, treba ih ipak pustiti da se i oni necemu raduju!
I ne brinite se, nema nicega od lige evrope za vas, doci ce vam Liverpul ili neki drugi pristojan klub i tu je kraj za vas.
Sve najbolje srdacno vam zeli:

story

pre 13 godina

Cestitke Zvezdi na pobedi, svaka cast... I samo mi nije jasno zasto se sada ne oglasi Antic za svoj mozda najveci promasaj, a to je ne pozivanje Stamenkovica za nacionalni tim kad je to decko zaslusio ove godine za sigurno a ne pozivanje drugih golmana koji i ne brane ali bitno je da igraju u inostranstvu... Svaka cast Anticu na svemu ali ovoga puta je morao uvrstiti Stamenkovica za put u Juznu Afriku... poz svima
Napred Srbija!!!

DOMINACIJA

pre 13 godina

Neko osvaja trofeje u fudbalu, kosarci i vaterpolu, ucestvuje na dva evropska final four-a, a neko se vucara po svetu ne bi li iskukao malo milostinje kako bi vratio visemilionske dugove! Jos jedan dokaz koliko ste nisko pali!

Dani

pre 13 godina

I opet, ja sam jadni Zvezdas, i komplexa sam pun ...
(sinisa banja luka srbija, 23. maj 2010 10:09)
Očigledno, jer nas spominješ na temi koja nema veze sa Partizanom. Boli još uvek 8.maj i treća titula za redom i boleće još dugo.

Niko kao Ja

pre 13 godina

Vatromet,dodela pehara i slavlje uz AC DC i "mrak mrak" :)
(M, 23. maj 2010 08:50)

U mraku ste vi vec 3 sezone,u tom mraku cete ostati jos dugo...
PS Tu pesmu vam je narucio Tole jer nije mogao da vam preda pehar.

zvezdas

pre 13 godina

Moje SRCE kuca za TEBE, ZVEZDO ZVEZDANA,i STOP bojkotu u kosarci, ZVEZDA nikad nece imati boljeg igraca od DELIJA. Mozes 100 god. igrati i nista ne osvojiti, ja cu te uvek voletiiiiii....

Mladen

pre 13 godina

BRAVO ZVEZDO!!!!Cesitam igracima,i upravi!A,ovi grobari mogu samo da GLEDAJU,kako se ZVEzDA promovise u svetu....Jer kao sto znamo -KOMPLEKSI SU NEIZLEECIVi-...NAPRED ZVEZDA!!!!!

Odali poštu osnivačima?

pre 13 godina

Posetili su spomenike djeneralu Drazi, Momcilu Djujicu i Pavlu Djurisicu. Da se zna po cemu se razlikujemo od JNA.
(Krajisnik, 23. maj 2010 15:47)


Pa što ne rekoste, da vi sve vreme ste kraljevski klub od 1943. a ono od 45. je sve bila maska. Sada mi je jasno, Krlj je zvezdas i to se vidi.

Indjijac

pre 13 godina

Stvarno veliki uspeh, ovo je veci rezultat nego da reprezentacija osvoji svetsko prvenstvo:-)Ovaj trofej ce zvezdi znaciti vise nego da osvoji LS:-) Da PFC ucestvuje na ovako smesnom turniru u osvoji ga, ja bi poceo da navijam za npr. Vojvodinu:-)

Opet Ja

pre 13 godina

.Neverovatno da je nas predstavnik u oba dana turnira imao najvise pristalica(barata se podatkom od 10.000) koji su uz "domace" navijace iz Cikaga bili pojaceni navijacima iz susednih drzava Micigena i Indijane.
(Branko S., 23. maj 2010 10:24)

Pa zar nisu bili nadaleko poznati zvezdasi iz Vermonta,S.Karoline i Nevade?
PS Neka ostanu tamo da igraju u jakom americkom fudbalu.Red Star Cikago.Srpska liga je ionako prejaka za njih.

3 titula za redom...

pre 13 godina

hahaha...jadni zvezdasici :D oni se spremali za ovaj turnir kao da je LS hahaha a mora da su i ostali klubovi shvatili ozbiljno ovo xD smesni ste sve vise iz dana u dan....

Marko Pozega

pre 13 godina

1.) Cestitke "Crvenoj Zvezdi", jeste da nije neki bitan turnir, ali uvek je dobro pobediti!
2.) Kada su vec dosli do penala, Zvezda nije mogla izgubiti zbog cestih kaznenih udaraca u nasem prvenstva, vidi se da su dobro izvezbani sto se toga tice, bez ikakve ironije ovo govorim!
3.) Pogledajte sliku Stamenkovica, simpatican "stomacic"!:)

GGM

pre 13 godina

Delija-Sever jeste tacno je,a vama partizan ocita lekciju i tako u krug.e moj delija dao bi ti taj indijanski pehar za jednu pobedu u derbiju

Aleks IMT Ferguson

pre 13 godina

Препорука за нашег председника Лукића, обновимо ТВ лигу шампиона па да се наосвајамо трофеја!!!

ZEX

pre 13 godina

Pazi lepo je to, zasto vezuje te Tola za uspeh, odn. neuspeh u borbi za titulu. Kada vam je svirano min. 6 nepostojecih penala za vas i to u presudnim momentima. Plus barem 3 nisu sudjena za vase protivnike. Da dodam da ste najvise titula osvojili za zivota Krcuna, da ste drzavni projekat koji je guran samo tako. A sada kada se doslo iole do regularnosti vi placete. Ipak Partizan je jaci od vas i zato je titula osvojena a vi na dza bu sa Lukecom ipak to nije proslo, pobedio je suvi kvalitet. Opet ponavljam u jednu ruku mi je i drago sto ste osvojili taj turnir zbog nasih sunarodnika koji su jedinstveni i ne kolju se sto vole partizan ili zvezdu.

Реално

pre 13 godina

Како наш народ каже: "И ћорава кока убоде зрно". Свака част Звезди показала је да је мало, мало боља од најслабијих аматерских екипа. Још једном честитке за фантастичне резултате на међународној сцени.

pop

pre 13 godina

Nisam ni Zvezdas ni Partizanovac ali su smesne izjave "Tole ovo,tole ono".Taj Tole je u stvari Lukic i njegov veliki trener Dostanic..
(Goran, 23. maj 2010 10:55)
Ima tu nečega u tome što kažeš.Tole kao predsednik FSS-a ne može direktno da utiče na sudijski odbor pa ni tolikim prekoračenjem ovlašćenja; sve se to radi sa strane tj. iz centra a kada se bolje razmisli svu neregularnost na koju se žale zvezdaši generišu Lukić i Dostanić verovatno zbog kladže.Ovom poslednjom utakmicom su pokazali da jedan ispodprosečni PSŽ mogu da pobede samo uz pomoć zvezdanesterca ali samo što se zbog toga ne žale na Toleta.

slobodan ili ne

pre 13 godina

"osim dimnih bombi nije bilo incidenta"... pa ako se radi o manjevise prijateljskom mecu, cemu onda dimne bombe! dovoljno je skandiranje i pevanje, i ne samo u cikagu!!

PFC

pre 13 godina

@sinisa banja luka srbija

ako je tako (NEMAS KOMPLEX
ne razumijem zasto pises komentar
opusti se i uzivaj
a broj preporucenih istomisljenika je zavidan ;)

milos

pre 13 godina

Nemojte tako ljudi. Pa zvali bi oni i jsd franjevac ali odbijaju njihove uslove: da povedu sudije iz Srbije i ponesu razglas za navijace...

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

"Zvezda dobila Legiju i PSG a Partizanu ocitaju lekciju fudbala neki konobari i ribari sa Kipra!
(Delija_Sever, 23. maj 2010 20:03)"

Cuti ..pa ti isti su i Zvezdu izbacili... godinu dana ranije..
Cestitke komsinici na predstavljanju Srpskog fudbala.. I nemojte da podistavate ovo .. Kao navijac Partizana.. postujem svaki komsijski uspeh..imali ste derbi ..tamo ste trebali o medjusobnim stvarima..ovo nema veze sa Partizanom ..i oba tabora koja se bave iskljucivo temom prozivanja..su svi (bez stajanja na neku stranu) u problemu sa komplexima.. jer da je drugacije..cutali bi i jedni i drugi.. tema je zvezda u cikagu i turnir.. niti je takmicarski period, niti ima veze sa vecitim rivalom.. cemu prozivanja..tako ispunjavate dusu, jel to..??? onda ste "obelezeni" kao zli ljudi..a takvi ne treba da predstavljaju Srbe u javnosti ..

Hocu rezultate

pre 13 godina

A koliko Uefinih poena donosi ovaj turnir .. Lepo je sve to, ali .. i ja spremam ispit vrhunski..savladam svo gradivo kuci, u parku, biblioteci.. no, moram da ga savladam na polaganju.. to je mnogo bitnije.. !!!

veli

pre 13 godina

ima nas svuda i mi smo fenomen a vidic stankovic pantelic zigic i ostali ne igraju za nas nego vani za pare sto je normalno zato zakon pravila i ugovori s igracima sve mora da je na nivou da opet igramo europu jer tu smo jaki i publika fenomentasticna zato svi mobilizacia jer strani novac je rak rana naseg sportskog drustva vrhunske institucije a sta se tice publike i navijaca to je nesto predivno i najlepse pa da trecu ligu igras uvek cu te voleti

San Francisko

pre 13 godina

(Miki Rubiroza, 24. maj 2010 08:18)
Bravo,lafe!Natenane si podučio zvezdaše,kako da igraju fudbal,kako da se ponašaju,na kojim turnirima da učestvuju i ako učestvuju na kojima da pobeđuju,da se ne "busaju",koliko puta da šutiraju na gol...Tako može jedino iskreni ljubitelj nogometa -Grobar.Upamet se zvezdaši,manite se Toleta i komentar u šake.

Grand Master

pre 13 godina

Eto još jednog trofeja, Lukiću daj novo saopštenje da je sezona najuspešnija u zadnjih 5 godina. Vaš cirkus je sada i internacionalni.

Aleksandar Mali

pre 13 godina

Jos jedan trofej za nas muzej...
Puno srce za "nase iz Cikaga"...
Vrlo dobro...
Samo napred Zvezdo...
(Lepi Fika, 23. maj 2010 08:44)

O duse napacene...Pa vi se ozbiljno radujete osvajanju ovog renomiranog turnira.Nije ni vama lako.

sinisa banja luka srbija

pre 13 godina

Ja sam jadni Zvezdas,
i komplexa sam pun,
a trofeje osvajam
jer sam vama zavidan.

Bolji ste u medjusobnom skoru, imate vise titula, kupova, evropskih trofeja,
osvajali ste trofeje i turnire
u Brazilu i Argentini i u cijelom svijetu, pobjedjivali Santos i Pelea,tukli Liverpool,Real,Bayern,Arsenal, a magla spasavala Milan pred vama. U reprezentaciji je puno grobara (Zigic , Stankovic , Vidic , Pantelic , Stojkovic , Milijas , ...), ma stvarno sam iskomplexiran i vama zavidan.

I opet, ja sam jadni Zvezdas, i komplexa sam pun ...

Makedonac

pre 13 godina

Kezman je posle penala ispostovao publiku i pozdravio je sa tri prsta i sa dodirivanjem za srce..
(M, 23. maj 2010 08:50)
To vam je Kezman pokazao koliko godina za redom ste prvaci.On je oduvek imao intiman odnos sa svim navijacima Crvene Zvezde.

dukaneze

pre 13 godina

ma i to sam ocekivao!to i lichi na nasu Zvezdu,da pobjedimo da osvojimo,da zgazimo,da pehar podignemo..to smo mi;)cim nema ToleTA i slicne kabadahije,primat je nas..jer mi smo FK CRVENA ZVEZDA! ;)

pablo

pre 13 godina

Dugo je bilo nejasno kako Zvezda pobeđuje ali sada je to valjda svakome!Kada tim ne može da pobedi iz igre onda mu se ne dosudi 1 penal kao u JSL već čitavih sedam i onda tek može da osvoji trofej.Naravoučenije-Da bi Zvezda osvojila trofej za istu treba dosuditi neograničen broj penala a utakmica treba da traje sve dok se ne delegira rezervni sudija koji će taj zadatak da izvrši.

Virsla Boys USA

pre 13 godina

Oko 10 000 nasih navijaca i zaista luda atmosfera tokom celog meca... Navijalo se sve vreme.Vatromet,dodela pehara i slavlje uz AC DC i "mrak mrak" :)
(M, 23. maj 2010 08:50)

A virsle,hamburger i kokice si zaboravio?Uostalom SAD i Kanada su poznati su poznati kao kolevka ultras-navijaca...

Bojan

pre 13 godina

Ajde šada kompleksasi. Izgleda da optimizam nije bio uzaludan. Steta sto Tole nije isao,Zvezda bi umesto 7 izvela 3 penala,a psz 5. Tako mi je drago da ne mogu da opisem,a valjda se i vidi da Metalac i Javor nisu bili slabi dani,vec.....zna se.

Indjijac

pre 13 godina

Stvarno veliki uspeh, ovo je veci rezultat nego da reprezentacija osvoji svetsko prvenstvo:-)Ovaj trofej ce zvezdi znaciti vise nego da osvoji LS:-) Da PFC ucestvuje na ovako smesnom turniru u osvoji ga, ja bi poceo da navijam za npr. Vojvodinu:-)

ZVEZDASICA

pre 13 godina

Sta bi se desilo da je cika Tole isao u Cikago? Pa prvo bi suspendovao publiku,zatim bi postavio svoje sudije i kraju bi pehar poklonio PSZ-u!!!

Makedonac

pre 13 godina

Pogledajte tribine, nisu nigde u ovoj našoj ligi ovakve a igra se na drugom kontinentu.
Bravo Zvezdo, samo napred, ove godine ćemo biti još bolji!!!
(Osim naravno na Marakani, 23. maj 2010 08:52)
Ma takvu atmosferu svet do sada nije video.Bicete bolji naravno,osvojicete jos jedan turnir.Sledece sezone cete osvojiti turnir u Kanadi.

DOMINACIJA

pre 13 godina

Neko osvaja trofeje u fudbalu, kosarci i vaterpolu, ucestvuje na dva evropska final four-a, a neko se vucara po svetu ne bi li iskukao malo milostinje kako bi vratio visemilionske dugove! Jos jedan dokaz koliko ste nisko pali!

Реално

pre 13 godina

Како наш народ каже: "И ћорава кока убоде зрно". Свака част Звезди показала је да је мало, мало боља од најслабијих аматерских екипа. Још једном честитке за фантастичне резултате на међународној сцени.

IVORY

pre 13 godina

Moze li zvezda da osvoji nesto bez penala???
Ovaj put su barem dali gol u regularnom delu.

Nemojte mnogo da se busate ovom pobedom, nego gledajte da vas ovi vasi ne obrukaju u Evropi na startu sezone, to je mnogo bitnije i za vas i za nas.

Priznanje prvo korak do izlecenja....

pre 13 godina

Ja sam jadni Zvezdas,
i komplexa sam pun,
a trofeje osvajam
jer sam vama zavidan.

Bolji ste u medjusobnom skoru, imate vise titula, kupova, evropskih trofeja,
osvajali ste trofeje i turnire
u Brazilu i Argentini i u cijelom svijetu, pobjedjivali Santos i Pelea,tukli Liverpool,Real,Bayern,Arsenal, a magla spasavala Milan pred vama. U reprezentaciji je puno grobara (Zigic , Stankovic , Vidic , Pantelic , Stojkovic , Milijas , ...), ma stvarno sam iskomplexiran i vama zavidan.

I opet, ja sam jadni Zvezdas, i komplexa sam pun ...
(sinisa banja luka srbija, 23. maj 2010 10:09)


Svaka ti je na mestu, Posebno ova poslednja rečenica, pa mi vam to pricamo sve vreme.Vidis da smo u pravu. I ne mrzimo vas, samo da pomognemo. Inkluzijaaaaaaa!

Saopstenje

pre 13 godina

a valjda se i vidi da Metalac i Javor nisu bili slabi dani,vec.....zna se.
(Bojan, 23. maj 2010 08:49)
U pravu si.Protiv Javora vam nije bio dosudjen penal.Doduse protiv Metalca jeste dosudjen penal u 90 min(Tole sredio),ali silni Metalac vam je dao jos jedan.
PS A saopstenje?Gde je saopstenje???

gde zivis

pre 13 godina

Ja sam jadni Zvezdas,
i komplexa sam pun,
a trofeje osvajam
jer sam vama zavidan.

Bolji ste u medjusobnom skoru, imate vise titula, kupova, evropskih trofeja,
osvajali ste trofeje i turnire
u Brazilu i Argentini i u cijelom svijetu, pobjedjivali Santos i Pelea,tukli Liverpool,Real,Bayern,Arsenal, a magla spasavala Milan pred vama. U reprezentaciji je puno grobara (Zigic , Stankovic , Vidic , Pantelic , Stojkovic , Milijas , ...), ma stvarno sam iskomplexiran i vama zavidan.

I opet, ja sam jadni Zvezdas, i komplexa sam pun ...
(sinisa banja luka srbija, 23. maj 2010 10:09)

Prvo Sinisa Banja Luka nikad nije Srbija kao i sto crvena petokraka nije Srbija.A stvarno imas velike komplekse kad se zadovoljavas nekim turnirom koji ste osvojili.Imam puno prijatelja koji su vatreni navijaci Cz i koji se smeju sad koliko se Cz srozala na celu sa g.Lukuicem.Sve je ovo smesno i kazu da se pravim Zvezdasima ne prodaje magla tipa ,mi smo Srbija,turnir smo osvojili itd.Zna se koji je brend Cz a cinjenice su drugo nema je basketu vise od dest godina u vaterpolu da ne pricam sad i fudbalu zadnje tri godine.Njih to boli navikli su na jaku Cz a sa takvim navijacima kao sto si ti i tebi slicni Cz nikad nece nista da uradi.Radujte se osvojenim turnirima svake godine a mi cemo titulama tako probudi se i vidi gde si bio proslog leta-pozz i gledaj jos History Chanel.A nama je lepo danas jel MI imamo koplekse a vi nemate!!!

Niko kao Ja

pre 13 godina

Vatromet,dodela pehara i slavlje uz AC DC i "mrak mrak" :)
(M, 23. maj 2010 08:50)

U mraku ste vi vec 3 sezone,u tom mraku cete ostati jos dugo...
PS Tu pesmu vam je narucio Tole jer nije mogao da vam preda pehar.

Unknown19G70

pre 13 godina

Ponovo smo na Sampionskom putu!Hajde svi da rade najbolje sto mogu svoj posao, od ekonoma do predsednika i bicemo opet strah i trepet za Evropu!
(zvezdino dete, 23. maj 2010 09:54)

Alo, pa osvojili ste neki bedni turnir, ali vi ste sad u fazonu daj sta das.. :)))

obavešten

pre 13 godina

p.s.
Čulo se iz pouzdanih izvora da je Murinjo prvo pitao noćas na proslavi, šta su uradile legende u Čikagu.
(Bari, Tokio, Čikago... idemoooo, 23. maj 2010 10:37)

...i kada je čuo, poludeo je. "Opet mi krade slavu taj Dostanić, dosta više. Videće on i Lukić sledeće godine, sa Realom ću napokon nadmašiti taj najsrpskiji od svih najsrpskih od srpskih u Srbiji klubova"

Gepekovani sudija

pre 13 godina

Pa dobro, dobili su PSG (koji je jako los u ligi) sa igracem vise i na penale! A iz aviona se videlo da igraci PSG-a igraju za 30% snage, ne vise od toga.
Ali ne treba potcenjivati CZV ovo im je najveci uspeh u ovoj deceniji, treba ih ipak pustiti da se i oni necemu raduju!
I ne brinite se, nema nicega od lige evrope za vas, doci ce vam Liverpul ili neki drugi pristojan klub i tu je kraj za vas.
Sve najbolje srdacno vam zeli:

STOVLA

pre 13 godina

Cestitke na osvojenom turniru kako god se on zvao.
Samo mi nije jasno da opet pominjete Karadzica i ostale gluposti.
Pa Partizan nije izgubio NIJEDAN mec u prvenstvu.
Imamo najvise datih i najmanje primljenih golova.
Dobili smo vas OBA PUTA. Prvi put sa igracem manje a u drugom mecu niste uputili udarac u okvir gola!
Manite se corava posla.
Imali ste OK sezonu ako se uzmu u obzir svi uslovi.

Ali ako vam je lakse da vam je neko drugi kriv a ne vi sami onda dobro.
Pozdrav svima

Osim naravno na Marakani

pre 13 godina

Pogledajte tribine, nisu nigde u ovoj našoj ligi ovakve a igra se na drugom kontinentu.
Bravo Zvezdo, samo napred, ove godine ćemo biti još bolji!!!

kompleksi su kompleksi

pre 13 godina

Sta bi se desilo da je cika Tole isao u Cikago? Pa prvo bi suspendovao publiku,zatim bi postavio svoje sudije i kraju bi pehar poklonio PSZ-u!!!
(ZVEZDASICA, 23. maj 2010 10:11)
Kakav IQ ovo je fantasticno!

GGM

pre 13 godina

Delija-Sever jeste tacno je,a vama partizan ocita lekciju i tako u krug.e moj delija dao bi ti taj indijanski pehar za jednu pobedu u derbiju

3 titula za redom...

pre 13 godina

hahaha...jadni zvezdasici :D oni se spremali za ovaj turnir kao da je LS hahaha a mora da su i ostali klubovi shvatili ozbiljno ovo xD smesni ste sve vise iz dana u dan....

Bari, Tokio, Čikago... idemoooo

pre 13 godina

Kakav je to tim, kakvi su to igraci, uprava, prijatelji kluba..Vatromet fudbala, kanonada veštine i rapsodija lucidnosti.Stative su se tresle od straha, noge su im se odsekle... Tako se bori za svaki šav slavnog srpskog dresa. Pokazali su ko smo. Svi su zaslužni za ovaj fantastičan interkontinetalni uspeh koji je pokazao naše mesto na svetskoj mapi fudbala.Ni namerno pomeranje finale Lige šampiona za subotu nije uspelo da pokoleba ovaj tim i navijače, niti da umanji pažnju sveta na našu lepotu od igre. Lopta u Čikagu će pamtiti naše junake koji su se borli do poslednjeg krampona. Slava im, što lepo nose časni šorc kluba.
p.s.
Čulo se iz pouzdanih izvora da je Murinjo prvop pitao noćas na proslavi, šta su uradile legende u Čikagu.

slobodan ili ne

pre 13 godina

"osim dimnih bombi nije bilo incidenta"... pa ako se radi o manjevise prijateljskom mecu, cemu onda dimne bombe! dovoljno je skandiranje i pevanje, i ne samo u cikagu!!

Grand Master

pre 13 godina

Još jedan trofej u ovoj sezoni, Lukiću daj novo saopštenje da je ova sezona najuspešnija u zadnjih 5 godina. Vaš cirkus je sada internacionalni.

Dani

pre 13 godina

I opet, ja sam jadni Zvezdas, i komplexa sam pun ...
(sinisa banja luka srbija, 23. maj 2010 10:09)
Očigledno, jer nas spominješ na temi koja nema veze sa Partizanom. Boli još uvek 8.maj i treća titula za redom i boleće još dugo.

ZEX

pre 13 godina

Pazi lepo je to, zasto vezuje te Tola za uspeh, odn. neuspeh u borbi za titulu. Kada vam je svirano min. 6 nepostojecih penala za vas i to u presudnim momentima. Plus barem 3 nisu sudjena za vase protivnike. Da dodam da ste najvise titula osvojili za zivota Krcuna, da ste drzavni projekat koji je guran samo tako. A sada kada se doslo iole do regularnosti vi placete. Ipak Partizan je jaci od vas i zato je titula osvojena a vi na dza bu sa Lukecom ipak to nije proslo, pobedio je suvi kvalitet. Opet ponavljam u jednu ruku mi je i drago sto ste osvojili taj turnir zbog nasih sunarodnika koji su jedinstveni i ne kolju se sto vole partizan ili zvezdu.

Nenad

pre 13 godina

Isključenje, penali, velikosrpska tri prsta Stamenkovića i zvezda je zvezda jer je srbija..
Tako je, ne volimo vas jer smo prozreli vašu taktiku i karakter i mislimo da vam je mesto u nižem rangu takmičenja dok se ne kultivišete kao klub. Ponovo mržnja prema svemu što nije vaše (kako me ovo podseća na slobizam..), prema Kežmanu i vi govorite o srbima van srbije?! Čestitke na osvojenom trofeju!

pop

pre 13 godina

Nisam ni Zvezdas ni Partizanovac ali su smesne izjave "Tole ovo,tole ono".Taj Tole je u stvari Lukic i njegov veliki trener Dostanic..
(Goran, 23. maj 2010 10:55)
Ima tu nečega u tome što kažeš.Tole kao predsednik FSS-a ne može direktno da utiče na sudijski odbor pa ni tolikim prekoračenjem ovlašćenja; sve se to radi sa strane tj. iz centra a kada se bolje razmisli svu neregularnost na koju se žale zvezdaši generišu Lukić i Dostanić verovatno zbog kladže.Ovom poslednjom utakmicom su pokazali da jedan ispodprosečni PSŽ mogu da pobede samo uz pomoć zvezdanesterca ali samo što se zbog toga ne žale na Toleta.

franjevci=iskompleksirani hrvati

pre 13 godina

Ja sam jadni Zvezdas,
i komplexa sam pun,
a trofeje osvajam
jer sam vama zavidan.

Bolji ste u medjusobnom skoru, imate vise titula, kupova, evropskih trofeja,
osvajali ste trofeje i turnire
u Brazilu i Argentini i u cijelom svijetu, pobjedjivali Santos i Pelea,tukli Liverpool,Real,Bayern,Arsenal, a magla spasavala Milan pred vama. U reprezentaciji je puno grobara (Zigic , Stankovic , Vidic , Pantelic , Stojkovic , Milijas , ...), ma stvarno sam iskomplexiran i vama zavidan.

I opet, ja sam jadni Zvezdas, i komplexa sam pun ...
(sinisa banja luka srbija, 23. maj 2010 10:09)

Prvo Sinisa Banja Luka nikad nije Srbija kao i sto crvena petokraka nije Srbija.A stvarno imas velike komplekse kad se zadovoljavas nekim turnirom koji ste osvojili.Imam puno prijatelja koji su vatreni navijaci Cz i koji se smeju sad koliko se Cz srozala na celu sa g.Lukuicem.Sve je ovo smesno i kazu da se pravim Zvezdasima ne prodaje magla tipa ,mi smo Srbija,turnir smo osvojili itd.Zna se koji je brend Cz a cinjenice su drugo nema je basketu vise od dest godina u vaterpolu da ne pricam sad i fudbalu zadnje tri godine.Njih to boli navikli su na jaku Cz a sa takvim navijacima kao sto si ti i tebi slicni Cz nikad nece nista da uradi.Radujte se osvojenim turnirima svake godine a mi cemo titulama tako probudi se i vidi gde si bio proslog leta-pozz i gledaj jos History Chanel.A nama je lepo danas jel MI imamo koplekse a vi nemate!!!
(gde zivis, 23. maj 2010 12:53)

Banja Luka nije Srbija??? Sram te bilo!!! A da nije možda zagreb Srbija?

Opet Ja

pre 13 godina

.Neverovatno da je nas predstavnik u oba dana turnira imao najvise pristalica(barata se podatkom od 10.000) koji su uz "domace" navijace iz Cikaga bili pojaceni navijacima iz susednih drzava Micigena i Indijane.
(Branko S., 23. maj 2010 10:24)

Pa zar nisu bili nadaleko poznati zvezdasi iz Vermonta,S.Karoline i Nevade?
PS Neka ostanu tamo da igraju u jakom americkom fudbalu.Red Star Cikago.Srpska liga je ionako prejaka za njih.

M

pre 13 godina

Oko 10 000 nasih navijaca i zaista luda atmosfera tokom celog meca. Navijalo se sve vreme. Redari na stadionu nisu znali sta se desava,bili su potpuno sludjeni. :) Osim dimnih bombi nije bilo incidenata. Kezman je posle penala ispostovao publiku i pozdravio je sa tri prsta i sa dodirivanjem za srce,uz samo sporadicne zvizduke tribina ga je uglavnom ispostovala. Isto je uradio i jos jedan igrac PSG (cini mise drugi ili treci penal) koji je sa dodirom za srce i mahanjem prema tribini pozdravio nase navijace. Trifke je imao jednu sansu u nadoknadi,ali je sutirao kao baba sa 10ak metara. Vilota je sutnuo penal ala Batistuta,a prva dva penala bile su "paradinje",pa smo se malo i smejali. :) Djordjevic i Savic su odigrali skoro pa fenomenalnu utakmicu,Savic posebno,bez greske. Sve u svemu dobra utakmica,tvrda i borbena i lepo provedeno vece na stadionu uz Zvezdu. Vatromet,dodela pehara i slavlje uz AC DC i "mrak mrak" :)

Pa vi jos pratite kosarku?

pre 13 godina

Pa nemojte tako...
I grobari su videli Chikago!
Na 3k posle ponoci - gledali Leteceg Majkija Dzordana kako chuda chini!
(A i on je chuo za Zvezdu. A za vas? :DD, 23. maj 2010 16:30)

Jeste i sada hoce da vam kupi nove koseve, pa da čim provežbate, gostujete u Čikagu kai i fudbaleri.

story

pre 13 godina

Cestitke Zvezdi na pobedi, svaka cast... I samo mi nije jasno zasto se sada ne oglasi Antic za svoj mozda najveci promasaj, a to je ne pozivanje Stamenkovica za nacionalni tim kad je to decko zaslusio ove godine za sigurno a ne pozivanje drugih golmana koji i ne brane ali bitno je da igraju u inostranstvu... Svaka cast Anticu na svemu ali ovoga puta je morao uvrstiti Stamenkovica za put u Juznu Afriku... poz svima
Napred Srbija!!!

Zipo

pre 13 godina

O duse napacene...Pa vi se ozbiljno radujete osvajanju ovog renomiranog turnira.Nije ni vama lako.
(Aleksandar Mali, 23. maj 2010 09:43)

Radujemo se jer znamo da smo ga osvojili posteno. Vi grobari ipak imate savest, bar vecina vas, jer vas je bila samo saka jada na proslavi "zasluzene" titule protiv Mladog Radnika uz neizostavan razglas da bi se napravili da vas je vise. A to sto pola vas nije ni docekalo kraj utakmice na stadionu je deseta prica. Na neke stvari niko spolja ne moze da utice, a jedna od njih je da ce Delije uvek biti bolje od vas

samo zvezda....

pre 13 godina

Dokle ce kompleksasi sa groblja uvek prvi da se javljaju....idite kod Tome Karadzica,pa sa njim pravite komentare,ionako ste filijala FSS!!!!Bravo Zvezdo,uvek si bila i bices postovana u celome svetu,neka ovaj trofej jos vise obogati trofejnu salu!!!!Za Zvezdu se kaze da je NAJTROFEJNIJI KLUB U SRBIJI............a za vas,nesto ne cujem dobro:)))))

Miki Rubiroza

pre 13 godina

Kao Srbinu mi je drago sto ste osvojili trofej, pa makar to bilo i u fudbalski ne talentovanoj Americi. Ali budimo realni, pocetkom devedesetih (bese davno) ste osvojili Evropu i imali pravo da budete prepotentni, sad Partizanu ni dva udarca na gol nemoze te da uputi te, a duvate se sa nekim osvojenim turnirom u Cikagu koji je osmisljen samo radi birackog tela gradonacelnika, jer je covek svestan da je grad pun Poljaka i Srba pa ko veli, ovi ludaci mogu i da ga prebace na sledecim izborima(ziveo sam tamo, pa znam i o cemu pricam). Vi tu niste bili pozvani zbog vase tradicije, koju priznacu imate, ali mislim da ucestvovanjem, ili bolje receno busanjem u grudi zbog osvajanja ovako nebitnog turnira, omalovazavate sami sebe. Pa i Miroslav Ilic bi napunio onaj stadion, jer za nase ljude i emigraciji su ovo hepeninzi. Iskoristicu ovu priliku da vam pozelim sve najbolje u Evropi, jer kao i Partizan, cim predjete granicu predstavljate Srbiju, ali zaista nema potrebe da se sirite, kad je istog dana ceo svet gledao fudbalsko zbivanje u Madridu, u kojem smo i mi i vi nekada davno bili ucesnici i pripadali jednom drugom fudbalskom miljeu. Ne dozvolite da vam mazu oci, jer nam svima mnogo vise pripada.

Odali poštu osnivačima?

pre 13 godina

Posetili su spomenike djeneralu Drazi, Momcilu Djujicu i Pavlu Djurisicu. Da se zna po cemu se razlikujemo od JNA.
(Krajisnik, 23. maj 2010 15:47)


Pa što ne rekoste, da vi sve vreme ste kraljevski klub od 1943. a ono od 45. je sve bila maska. Sada mi je jasno, Krlj je zvezdas i to se vidi.

tuzno je biti navijac partizana

pre 13 godina

Strasno koliko su navijaci partizana iskompleksirani. Pa njima je najbitnije da prochitaju vest o Zvezdi i da daju (predvidljiv) "komentar".

Milan

pre 13 godina

Ja jesam grobar, ali ipak cestitam Zvezdi na pobedi i ovo je donekle i dokaz da nasa liga ipak nije tako jadna kao sto mi mislimo...I onaj izlet u Japan je to dokazao...Iako je bilo na penale,treba i to znati pogoditi,a Zvezdini igraci su imali praksu svih ovih godina,ali svaka cast jos jednom...

PFC

pre 13 godina

@sinisa banja luka srbija

ako je tako (NEMAS KOMPLEX
ne razumijem zasto pises komentar
opusti se i uzivaj
a broj preporucenih istomisljenika je zavidan ;)

One night in May

pre 13 godina

Како наш народ каже: "И ћорава кока убоде зрно". Свака част Звезди показала је да је мало, мало боља од најслабијих аматерских екипа. Још једном честитке за фантастичне резултате на међународној сцени.
(Реално, 23. maj 2010 14:37)

Za jednu od tih amaterskih ekipa igra najveca fudbalska ikona Partizana od Bobeka na ovamo, covek u koga se kune svaki iskreni navijac vojnog kluba i za kim placu sto ne ide na SP...

dukaneze

pre 13 godina

Nek ste i vi nesto osvojili.
(hahaha, 23. maj 2010 10:38)

pa mi smo osvojili vec KUP,braticu;) zasto si tako plitak i napacen...samo ti nastavi da patish;)

VESELIN

pre 13 godina

SVAKA CAST MAJSTORI !!! Mislim da CRVENA ZVEZDA nema vise potrebe da igra domace prvenstvo posto je neregularno i tesko se boriti sa nasim tajkunima u fss!

toletov "fan"

pre 13 godina

Virtuelni Grobari pa jel toliko boli pa je svaki drugi komentar vas.. aa? NASA ZVEZDA PRVA PONOVO!!!
ali drago mi je sto citate nase veste.... ;)

Barry Lyndon

pre 13 godina

E ovi grobari su puni sebe to je neverovatno... Jedva cekam da pocnu kvalifikacije za Ligu sampiona... Valjda ce onda konacno shvatiti da oni nista nisu bolji od ovako posrnule zvezde koja slavi i velica pehare poput ova dva poslednja... Umisljeni franjevci zive u vecitoj iluziji da su neka fudbalska institucija... SMESNO... Dace bog i ovako jadna Zvezda igrace Ligu Evrope sledece godine...

rade

pre 13 godina

halo grobari pa zvezda ima vise navijaca na tirniru u americi nego vi na proslavi titule razmislite o tome malo i ne pljuj te po zvezdi sta bi bilo da nisu osvojili turnir igrali su protiv ekipa koji su ruku na srce trenutno bolje od zvezde pa su opet pobedili idi te vi po belom svetu ako vas neko zove pa osvoite i vi neki turnir da predstavite srbiju u naj lepsem svetlu

Zox

pre 13 godina

E to je pobeda, vidi se ko je ko. Kakva crna Karadzic super liga, ovca borca, fk panjevi i slicno. Neka to njma. svet vidi ko smo mi i nas zovu!!!

Stefan Herceg-Novi

pre 13 godina

Zvezdo volim te vise od zivota,jos kad sam te prvi put u zivotu vidio ocarala me tvoja ljepota.Marakana,delije,ta sjajna atmosfera,pun muzej trofeja...Ma sve je sa tobom kao jedna sjajna bajka,jedna sjajna prica koja ce trajati zauvijek.I kad ne osvojis titulu ti osvojis nasa srca jer ti si jedna,jedina,najbolja,samo nasa CRVENA ZVEZDA!

sinisa banja luka srbija

pre 13 godina

I opet, ja sam jadni Zvezdas, i komplexa sam pun ...

sinisa banja luka srbija

Hvala mojim uciteljima geografije,sto me uce gdje je to banja luka. Stari da ti kazem, ja zivim u BL, a Srbiju potpisujem jer mi je u srcu, isto kao i Zvezda, a ne vase jugoslovensko sportsko drustvo (pogledajte svoj grb). I da znas, ljudi odavde se, kad igra Zvezda ili Srbija(manje vise to je isto) zaduze duboko da dodju u Bg, u majku Srbiju, da gledaju tekmu,da daju svoj minimalni prilog za slavu i pobjedu i zato imaju pravo da se tako potpisuju. Da ne zaboravim, ima jedna fina stara pjesmica za moje kriticare:

i opet tata kupio kozu s plavim ocima,

krive noge ima i mrda usima,

i ako vam se ne svidja ova pjesma nasa,

mi cemo je pevati opet, opet, opet,

opet tata kupio ...

Uzivajte grobari! (cujem da za sebe smatrate da imate visok IQ, pa to pominjete onoj Zvezdasici, sad sam se uvjerio u to, bar sto se geografije tice.)

Dobro, ovo je bilo malo sale, a sad ozbiljno, taj mali i nezainteresovani PSG je pre mjesec dana osvojio kup Francuske, a sigurno nisu bacali pare za put u Chicago, da bi "jadnoj" Zvezdi izvodili treci sastav, a vjerujte borili su se i tukli itekako, pa Kezmanu su se otegla do koljena, ali dzaba, namjerio se na, ma znate vec na koga.

I opet, ja sam jadni Zvezdas, i komplexa sam pun ...

kaligula

pre 13 godina

kada jedan sportski kolektiv iz male i siromasne zemlje podrzava ovoliki broj navijaca i to na drugom kontinentu sve sem reči hvale je obično lupetaranje gluposti,ma kakav bio trenutno igrački kadar i finansije zvezda kao brend je i dalje broj 1 iz ovog dela evrope a sigurno je u 50 fudbalskih brendova na svetu.

nnidza

pre 13 godina

Odlican uspeh. Nema Toleta ima trofeja...

Odoh ja da odigram sad i koju partiju PES-a sa Zvvezdom, osvojim master ligu a onda i odigram prijateljsku sa Partizanom. Ups zaboravih, njega nema u PES-u. Tamo su samo najveci klubovi ;-)

sinisa banja luka srbija

pre 13 godina

Ne znam jeste li gledali docek Interovaca na Giussepe Meaci, pogledajte obavezno. Stankovic je pehar donosio navijacima, i ludilo pravio sa njim.

zna covjek kako se to radi, upamtio dok je bio mali. fcrs.

dak

pre 13 godina

barem ce najjca zemlja na svetu znati koje ja najjaci tim u srbiji , jer da je ,,sampion,, dosao prvo bi mu puklo od legija pa i od PSG tamo nema toleta, a zvezda je pokazala amermima i sa ovakvim timom ko su prvaci evrope!!!!!!!!

Psgfan&Zvezda u srcu

pre 13 godina

a sto ne napisete sa kojom je postavom izasao PSZ ;) da se malo valjamo od smeha hahahhaaa
(buuuuhahhah, 23. maj 2010 13:51)

PSŽ: Edel, Arman, Traore, Kamara, Seara, Klemen, Makelele, Sesenjon, Šanto, Žale, Oro. Igrali su još: Ture, Kežman, Moris.

CRVENA ZVEZDA: Stamenković, Mikić, Đorđević, Savić, Ignjatijević, Bogdanović, Savio, Mugoša, Lazović, Kadu, Jevtić. Igrali su još: Jeremić, Vilotić, Perović, Nikolić i Subašić.

brate Psg je izasao u najjacoj postavi..tu je sesenjo..oro..inace ja sam veliki fan psg..zato samo opusteno..komplekse ostavi po strai i cestitaj CRVENOJ ZVEZDI..:)

A i on je chuo za Zvezdu. A za vas? :DD

pre 13 godina

Pa nemojte tako...
I grobari su videli Chikago!
Na 3k posle ponoci - gledali Leteceg Majkija Dzordana kako chuda chini!

zvezdas

pre 13 godina

Moje SRCE kuca za TEBE, ZVEZDO ZVEZDANA,i STOP bojkotu u kosarci, ZVEZDA nikad nece imati boljeg igraca od DELIJA. Mozes 100 god. igrati i nista ne osvojiti, ja cu te uvek voletiiiiii....

Savo

pre 13 godina

Za sve neka na google ukucaju samo CRVENA ZVEZDA, pa onda samo PARTIZAN i pogledajte gore u vrhu koliko ima rezultata za svaki klub, pozzzz

Miki Srpski sin

pre 13 godina

Hvala grobarima što svojim komentarima uveličavaju jedan običan turnir, nama je to normalno, uz pošteno suđenje, pobeda je naša. Ako već imate viška vremena, utrošite ga na teme:
Šta ćemo bez armijskog pašnjaka i nas tuže za neke dugove (i mi smu dužni, zar ne?)!

mirko22

pre 13 godina

kako partizanovci pokusavaju da omalovaze uspeh zvezdinih igraca svojim "duhovitim" opaskama. kakve frustracije. s ne znam sto ih pogadja toliko ako je "nebitan" turnir?!
ne placite,i vas ce neko zvati da igrate...
ovo je svakako veliki uspeh i treba ga slaviti!
cestitam zvezdi,poz iz NS od navijaca vojvodine!

ZVEZDASICA

pre 13 godina

Posle mog komentara,postavis pitanje:kakav IQ? a na kraju svog komentara napises:kompleksi su kompleksi???? procitaj komentar koji se nalazi tacno ispod komentara ZVEZDASICE. Jesi procitao? E sada ja pitam tebe i sve ostale:kakav je tvoj IQ????????? I za kraj; mi znamo da vi sve prepisujete od nas,da nas kopirate i da ne mozete nista sami da smislite,konstantno ispadate smesni,jadni....ali kada vidim da vi pepisujete komplekse nama.....Pitam se:boze gde je grobarima granica? I kao sto sam rekla,procitaj komentar koji se nalazi ispod komentara ZVEZDASICE,cisto da vidis koji je tvoj IQ,tacnije da se uveris da,ma nemas ti pojima ni sta je IQ!!!!

zvezdino dete

pre 13 godina

Ponovo smo na Sampionskom putu!Hajde svi da rade najbolje sto mogu svoj posao, od ekonoma do predsednika i bicemo opet strah i trepet za Evropu!

Babin_zub

pre 13 godina

Chemu tolike frustracije partizanovih navijaca?
Momcima svaka cast sto su nakon ocajnog finisa u prvenstvu izvukli snage da odigraju turnir na visokom nivou.Ne zaboravite kolika je vrednost tih fudbalera bila letos na fudbalskom trzistu a kolika je danas.

Mladen

pre 13 godina

BRAVO ZVEZDO!!!!Cesitam igracima,i upravi!A,ovi grobari mogu samo da GLEDAJU,kako se ZVEzDA promovise u svetu....Jer kao sto znamo -KOMPLEKSI SU NEIZLEECIVi-...NAPRED ZVEZDA!!!!!

Sajonac

pre 13 godina

Svaka cast majstori! Ovaj trofej ce igracima i svima u Zvezdi mnogo znaciti nakon relativno neuspesne sezone, da se sto bolje pripreme za narednu. Grobarima je tesko pao nas uspeh pa hoce da umanje njegovu vrednost zbog penala. Ali ne treba ih mrzeti zbog toga. Meni je njih zao jer oni ne znaju kako je to osvojiti pehar u fudbalu na medjunarodnom nivou, niti imaju imalo sportske kulture da cestitaju svom rivalu kada pobedi. Ril iz Velsa je klub za primer. Mozda ste vi 12 puta bolji tim od njih ali oni kao ljudi vise vrede od vas. Prvi ste na nasoj tabeli, ali po ponasanju daleko iza. Skrenuo sam sa teme, izvinjavam se, ali nisam mogao da precutim kad vidim kakve komentare navijaci naseg sampiona ostavljaju. Samo napred Zvezdo, neka turnir u Cikagu bude najava boljih i uspesnijih dana za nas klub. Pozdrav svim pravim navijacima.

dukaneze

pre 13 godina

ali pazi koliko nepreporucenih komentara..sve to od grobara hahaha ne moraju da pishu(mada pisu vise nego mi i to na nasim vijestima),i opet su tu:)
FKCZ

les Lionceaux

pre 13 godina

Pa dobro, dobili su PSG (koji je jako los u ligi) sa igracem vise i na penale! A iz aviona se videlo da igraci PSG-a igraju za 30% snage, ne vise od toga.
Ali ne treba potcenjivati CZV ovo im je najveci uspeh u ovoj deceniji, treba ih ipak pustiti da se i oni necemu raduju!
I ne brinite se, nema nicega od lige evrope za vas, doci ce vam Liverpul ili neki drugi pristojan klub i tu je kraj za vas.
Sve najbolje srdacno vam zeli:
(Gepekovani sudija, 23. maj 2010 11:32)

auuuu, pa ti si gledao utakmicu CRVENE ZVEZDE u pola 4 ujutro, mučio se i tražio neki link na internetu samo da bi gledao klub koji očito mrziš... ili si išao na stadion gledati isti taj klub... ili si stvarno gledao utakmicu iz aviona... ili si ipak izmislio ovo za 30% snage???

Marko Pozega

pre 13 godina

1.) Cestitke "Crvenoj Zvezdi", jeste da nije neki bitan turnir, ali uvek je dobro pobediti!
2.) Kada su vec dosli do penala, Zvezda nije mogla izgubiti zbog cestih kaznenih udaraca u nasem prvenstva, vidi se da su dobro izvezbani sto se toga tice, bez ikakve ironije ovo govorim!
3.) Pogledajte sliku Stamenkovica, simpatican "stomacic"!:)

Josif Semjanov

pre 13 godina

Cestitke Zvezdi na osvojenom trofeju i zelim da kazem sledece!Da ovi Zvezdini igraci imaju problema da igraju pod pritiskom i da su zato izgubili titulu jer su u svakoj utakmici u prvenstvu imali imperativ pobede a oni su psiholoski padali a i nedostajalo im je iskustva igranja takvih utakmica.Na ovom turniru su pokazali da kada igraju bez pritiska i imperativa pobede mogu da pariraju i iskusnijima od sebe(Legija) i objektivno boljima (PSG).mislim da se nekoliko igraca ozbiljno nametnulo(Nikolic,Trifunovic,Jeremic)i da se na njih moze racunati za sledecu sezonu.Ako se dovedu u prelaznom roku 3-4 dobra igraca(moze i neki povratnici)onda se moze realno uci u borbu za titulu i plasman u Ligu evrope.Pozz.MKD

Amigo

pre 13 godina

Klod Makelele, Ludovik Zili, Gregori Kupe, Moris, Santom, auuuu pa je nisam znao da svi ovi igraci igraju za PSZ, ljudi, kakav Kezman, pa pogledajte ove nabrojane.
Nisu bas svetska klasa ali nisu ni boranija kako sam prvo mislio, vise nego solidan tim...
Bravo Zvezdo, prijatno si me iznenadila!

pablito

pre 13 godina

a sto ne napisete sa kojom je postavom izasao PSZ ;) da se malo valjamo od smeha hahahhaaa
(buuuuhahhah, 23. maj 2010 13:51)

Sa drugom brate. Isto kao i Tuluz, Briž i Šahtjor.

milos

pre 13 godina

Nemojte tako ljudi. Pa zvali bi oni i jsd franjevac ali odbijaju njihove uslove: da povedu sudije iz Srbije i ponesu razglas za navijace...

sifra: manji klub

pre 13 godina

Menjam "Kup Sestrinskih Gradova" za titulu !!!
(sifra Lukic, 23. maj 2010 22:59)

Menjam sve šerpe, lonce i tostere za urezano ime na peharu lige šampiona...

Hocu rezultate

pre 13 godina

A koliko Uefinih poena donosi ovaj turnir .. Lepo je sve to, ali .. i ja spremam ispit vrhunski..savladam svo gradivo kuci, u parku, biblioteci.. no, moram da ga savladam na polaganju.. to je mnogo bitnije.. !!!

Prvo Srbin

pre 13 godina

Ovo je lep uspeh koji promovise pre svega srpski fudbal. Nije mi jasno zasto niko ne pominje Srbiju nego samo Zvezdu i Partizan?
Kad je nasa drzava prestala da bude Srbija a postala Zvezdija ili Partizanija?!

Delija

pre 13 godina

Deki Stankovic je imao puno razloga za slavlje sinoc..em sto je Inter pobedio sinoc u Madridu,nego je i Zvezda pobedila u Cikagu...Jednostavno je presrecan..P.S.-mozda i grobari sledece godine dobiju poziv za ovakav turnir,ali cekajte da se prvo malo rascuju po Americi..niko jos ne zna za njih.

ko o cemu ...

pre 13 godina

Komentare ne citam iz principa.Vidim da ima dosta komentara,tako da je 90% verovatno cista glupost,a na gluposti ne vredi trositi vreme.
Ne patim od toga da me "boli" svaki Zvezdin uspeh,niti se radujem kad se Zvezda obruka u Evropi/Svetu,tako da cestitam na osvojenom turniru.
Na pocetku godine FKCZ je bio u velikoj krizi,stastavili su ekipu od relativno nepoznatih igraca,postigli su odlican uspeh,sa obzirom na situaciju u klubu.Sto se tice broja penala koji je sviran za FKCZ ove godine i sto se tice o namestanju utakmica,to ne zelim da komentarisem jer se to desava u nasoj ligi,a nasa liga ne vredi da se gleda,a jos manje komentarise.
Svaka vam cast na ovom rezultatu,nadam se da ce mo jesen docekati zajedno u Evropti. :)

Joe

pre 13 godina

Neverovatno da je ova pobeda više povredila partizanovce nego obradovala zvezdaše, ali i to je Srbija.
Ja se radujem za oba kluba kad igraju van zemlje. E, to bi trebalo da bude Srbija.

miki

pre 13 godina

Onog trenutka kada BILO KOJI tim kroci srpsku granicu i igra u inostranstvu postaje i MOJ tim. Iskrene cestitke Crvenoj Zvezdi od velikog partizanovca.

ARSENal

pre 13 godina

PSŽ: Edel, Seara, Kamara, Traore, Armand, Makelele, Žalet, Klemen, Šantom, Sesenjon, Žilem. Igrali su još: Ture, Kežman i Moris.

Crvena zvezda: Stamenković, Mikić, Vilotić, Đorđević, Ignjatijević, Bogdanović, Savio, Mugoša, Kadu, Lazović i Jevtić. Igrali su još: Jeremić, Vilotić, Perović, Trifunović, Subašić, Nikolić i Reljić.

ovo su trebali sa B92 da objave...pa sastavi ekipa treba da se znaju majkumu...a ja sam morao da napisem sastave jer ima komentara kao da je Zvezda igrala protiv 3.ekipe PSG!!!iz Zvezde se zna ko fali, a u PSG fali par igraca koji su na pripremama repki...gotovo kompletan PSG!!!

veli

pre 13 godina

ima nas svuda i mi smo fenomen a vidic stankovic pantelic zigic i ostali ne igraju za nas nego vani za pare sto je normalno zato zakon pravila i ugovori s igracima sve mora da je na nivou da opet igramo europu jer tu smo jaki i publika fenomentasticna zato svi mobilizacia jer strani novac je rak rana naseg sportskog drustva vrhunske institucije a sta se tice publike i navijaca to je nesto predivno i najlepse pa da trecu ligu igras uvek cu te voleti

Aleks IMT Ferguson

pre 13 godina

Препорука за нашег председника Лукића, обновимо ТВ лигу шампиона па да се наосвајамо трофеја!!!

Bilo jednom u Americi

pre 13 godina

Bravo,Zvezdo.Klub je na najbolji nacin predstavljao svoju zemlju i to je najvaznije.Ne znam kako je Zvezda odigrala utakmice,verujem da to nije bio potpuno takmicarski fudbal.Ovaj turnir i treba shvatiti kao predstavljanje i reklamu Srbije,Chicago i Beograd bratski gradovi...Ono pravo pocinje od avgusta.Nadam se da ce klub u najkracem roku znati na koga racuna.

zakopajmo ratne sekire

pre 13 godina

Što se tiče Kruševljana, oni su u svom najtežem trenutku, kada su ispali iz Jelen Super lige, čestitali Zvezdi trofej na turnitu u Cikagu i to sa tri telegrama – predsednik kluba Dragiša Binić, generalni sekretar Napretka, kao i radna zajednica sa kompletnim fudbalskim pogonom.

Душан

pre 13 godina

@ A jel sad zvezda ponovi prvak sveta
(Dakara, 23. maj 2010 12:52)

кључна реч је "ПОНОВО" (што си неспретно написао као "понови").

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

"Zvezda dobila Legiju i PSG a Partizanu ocitaju lekciju fudbala neki konobari i ribari sa Kipra!
(Delija_Sever, 23. maj 2010 20:03)"

Cuti ..pa ti isti su i Zvezdu izbacili... godinu dana ranije..
Cestitke komsinici na predstavljanju Srpskog fudbala.. I nemojte da podistavate ovo .. Kao navijac Partizana.. postujem svaki komsijski uspeh..imali ste derbi ..tamo ste trebali o medjusobnim stvarima..ovo nema veze sa Partizanom ..i oba tabora koja se bave iskljucivo temom prozivanja..su svi (bez stajanja na neku stranu) u problemu sa komplexima.. jer da je drugacije..cutali bi i jedni i drugi.. tema je zvezda u cikagu i turnir.. niti je takmicarski period, niti ima veze sa vecitim rivalom.. cemu prozivanja..tako ispunjavate dusu, jel to..??? onda ste "obelezeni" kao zli ljudi..a takvi ne treba da predstavljaju Srbe u javnosti ..

San Francisko

pre 13 godina

(Miki Rubiroza, 24. maj 2010 08:18)
Bravo,lafe!Natenane si podučio zvezdaše,kako da igraju fudbal,kako da se ponašaju,na kojim turnirima da učestvuju i ako učestvuju na kojima da pobeđuju,da se ne "busaju",koliko puta da šutiraju na gol...Tako može jedino iskreni ljubitelj nogometa -Grobar.Upamet se zvezdaši,manite se Toleta i komentar u šake.

Cofi

pre 13 godina

Svaka cast momci,lep uspeh!Lepo izgleda sve ovo i lepo je cuti u drugoj drzavi,da je Zvezda sampion!I sto na tom turniru opet Zvezdu od svih klubova koji su ucestvovali najvise podrzavaju,sto samo pokazuje kolika je istinska ljubav prema klubu.A ovi drugi,sto im je sad mnogo krivo,ja ih stvarno ne razumem,pa ovo je za Zvezdu nista,a vi se toliko trudite mukice,a jos je gori osecaj jer ste verovatno ocekivali kada se probudite da cete procitati vest da je Zvezda pukla od PSG-a,pa da onda presrecni komentarisete kako ni obican turnir ne mozemo da uzmemo,kako Kezman ovo,Kezman ono,hahaha,ali ne...i sta sad?Sad kao ma kakav PSG-a,kakva Zvezda(a da je tako,ne biste se toliko valjda uzbudili bezveze?),samo vi uzimajte ove turnire i osvajajte trofeje,ej i to kao treba da bude prozivka?Pa naravno da cemo da osvajamo sve moguce trofeje,sta je tu lose?Sto neko rece,sigurno necemo da placemo sto smo uzeli turnir?Hahahaha,o boze,koliko nas mrze,a mi se samo zezamo.Bravo Zvezdo!Samo vredno trenirajte momci!Dovedite par pojacanja,promenite trenera,uigrajte se,pa nek drhti i Liverpul na Marakani!;))))))))))

Anceloti

pre 13 godina

Zasto ste takvi ljudi??? Ovo Zvezdi znaci mnogo, svi ste zaboravili u kakvom smo stanju bili pre godinu dana i sta sad uspeh je samo dupla kruna, nemoj te biti takvi, dajte bar malo zadovoljstva,ta ista Legia ucestvuje u Liga Evropi, bar znamo da mozemo nekog da pobedimo iz Evrope.Tako i sa reprezentacijom, ja sam presrecan sto su otisli u Afriku ja zelim da budemo sampioni sveta al i ako ne daj Boze ne prodjemo grupu ja ih necu pljuvati zato sto znam, a to se i vidi, da se trude i da zele.

Branko S.

pre 13 godina

Zvezda je potpuno zasluzeno osvojila turnir u Cikagu,mada se nepotrebno izlozila izvodjenju penala primivsi gol u nadoknadi vremena i to u trenutku kad je vodila i imala igraca vise u polju.Srpska publika u Cikaga je bila na vise nego lepom nivou. Uz tu i tamo gotovo nezamerljivo poneke bacene pivske flase (prilikom pogotka nase ekipe) i nekoliko pirotehnickih ispada ipak zasluzuje cistu desetku.Neverovatno da je nas predstavnik u oba dana turnira imao najvise pristalica(barata se podatkom od 10.000) koji su uz "domace" navijace iz Cikaga bili pojaceni navijacima iz susednih drzava Micigena i Indijane.Istocna tribina Tojota stadiona bila je ispunjena zvezdinim navijacima.Poluvreme jos lepse jer se razvilo srpsko kolo u izvodjenju kulturno umetnickog drustva Kolo koje takodje gostuje u Cikagu.
Iako oslabljena ne dolaskom nekolicine standardnih prvotimaca,cevenobeli su prikazali dopadljiv fudbal.
Najvise je pruzio Vujadin Savic,koji je po ocenama svih bio najbolji pojedinac u oba susreta.Njemu uz rame bili su strelci Zvezde Trifunovic i Kadu uz poslovicno lucidnog Nikolica.Sve u svemu lepo vece u Cikagu koje je obradovalo mnogobrojne srpske navijace i iseljenike.

antic

pre 13 godina

Opet Stamenkovic primio gol zbog one njegove malo cudne navike da stoji na neki metar od gola pokusavajuci da skrati ugao.I u oba derbija je primio golove (Kleo i R.Petrovic) tako sto ga je lopta preletela iako udarci i nisu bili nesto jaki, kao i sada.Ne kazem da bi mozda odbranio te udarce da je stojao na gol liniji,ali ga sigurno lopta nebi onako preletela...

Grobar-España

pre 13 godina

Ja kad vidim hiljade Srba,hiljadama kilometara daleko od otadzbine,kako se raduju uspehu koji im je darovala srpska ekipa,ne mogu a da ne budem srecan puta hiljadu.
Bolesnici na lecenje a srpskim klubovima sve najlepse!!!
I svima dobro.