Ponedeljak, 10.05.2010.

20:22

Rukometaši Kolubare osvojili Kup

Rukometaši Kolubare osvojili su Kup Srbije pošto su u veoma uzbudljivom finalu, u Smederevu, savladali Crvenu zvezdu rezultatom 30:29 (14:16).

Izvor: LB

Rukometaši Kolubare osvojili Kup IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

Analiticar

pre 13 godina

Kada se sve uzme u obzir;ono sto se fakticki desilo na utakmici;sudijske odluke;misljenja sudijskih autoriteta;komentari u medijima i na ovom sajtu;namece se nesporni zakljucak da su sudije Stojkovic i Nikolic,bukvalno,oduzeli Kup Srbije Crveoj Zvezdi i nezasluzeno ga dali Kolubari.Zasto je to tako ispalo ima i nekih drukcijih misljenja od vecinskog misljenja ali svi smatraju da su sudije "odradile" utakmicu kada je bilo najvaznije za Kolubaru.Ovo je za Stojkovica i Nikolica promasaj karijere jer ce ih ovo stalno pratiti kaojedan sraman cin koji su njih dvojica napravili.

Sloba

pre 13 godina

Kompleks zvani Kolubara! Hahaha. Ipak istina i pravda uvek pobede. Dve godine za redom Kolubari oduzimaju Zvezda i Partizan titule sa Š ekipom ali ništa večno nije.
KOLUBARA JE NAJBOLJA!!!

Sudija

pre 13 godina

Zvezda i Kolubara su od prosle jeseni(od kada je Kolubara postala klub milionera) odigrali 3 utakmice.Pobedila je Zvezda u Beogradu,izgubila je u Lazarevcu i pobedila je, po svim sportskim principima, sada u Smederevu.

Avalski toranj

pre 13 godina

Sa Avalskog tornja se sve vidi.Uverili smo se u veliku nepravdu koju su sudije ucinili Crvenoj Zvezdi u Smederevu i oduzeli joj Kup.Svi su videli da je Zvezda bila bolja i da ima mlade perspektivne igrace;odavde se videlo kako je Kolubara uzela bodove u Pancevu pomocu sudija;videlo se i kako je u Nisu osvojila bodove a video se i"kvalitet" Kolubarine igre protiv Steaue i kako su nas "reprezentovali" u Evropi protiv ovog sedmoplasiranog tima u "cuvenom" Rumunskom prvenstvu;videlo se i koje su basnoslovne pare "legalno" kruzile u rudaskom basenu radi "visih interesa" rukometa.

pancevac

pre 13 godina

Da je Kolubara toliko dobra ne bi joj sudije pomogle da pobedi Dinamo u Pancevu a o pomoci sudija u Smederevu i vrapci vec pricaju.

ej ti

pre 13 godina

Osobo koja optuzujes sudije za kradju, skrasi se sa komentarima, providan si. Svi komentari su tvoji, brate mili. Pomiri se sa cinjenicom da je Kolubara najbolja, ubedljivo najbolja, ekipa u ligi. Zdravo.

sapcanin

pre 13 godina

Postoji predlog u komentarima da se Rukometni Kup Srbije zove- Rukometni Kup "Stojkovic Nikolic".Prerano je to,jos su mladi,da ih to ne poremeti u razvoju,nije pedagoski opravdano...Jedino sto je sigurno je da ce celu njihovu karijeru ispred svega ostalog obeleziti cinjenica iz Smedereva da su,bukvalno,oduzeli Kup Zvezdi i dali ga Kolubari i da je to jedan od najvecih skandala koji se desio u sportu poslednjih godina.Ta afera koju su oni stvorili izbrisala im je sve ostalo sto su postigli.Neka to bude za nauk mladjima da ne krenu njihovim putem.

Hronicar

pre 13 godina

Mogu mnogi, koji napadaju Stojkovica i Nikolica da su Zvezdi oduzeli Kup Srbije,da pisu o tome koliko god hoce,cinjenica je da su njih dvojica izasli iz ovog finala i cele halabuke koja je stvorena kao dva najpoznatija lika,da vise nisu anonimni i da im, po svemu sudeci, ne smeta sto su,s razlogom,ocenjeni kao potpuno negativni likovi.

inspektor

pre 13 godina

Zasto su sudije Stojkovic Nikolic na samom kraju utakmice kada je Zvezda vodila 28:27 napravile najmanje dve krupne greske na stetu Zvezde i tako joj direktno oduzele Kup Srbije i dodelile ga Kolubari,klubu koji je u toku ove godine sa svojim predsednikom Jovicicem ucestvovao u raznim finansiskim malverzacijama?

advokat

pre 13 godina

Zasto su sudije Stojkovic i Nikolic u 4 dana dva puta sudile utakmice izmedju Zvezde i Kolubare.Postoji jos internacionalnih sudija a ne samo njih dvojica.

Posmatrac

pre 13 godina

Glavni likovi u nasem rukometu,nazalost,izvansportskim putem postadose Jovicic iz Lazarevca i sudije Stojkovic Nikolic (Nis,Leskovac) ALARM!!!

rudiment

pre 13 godina

mislim stvarno... :p
Na utakmici u prvom delu sezone slomili ste ruku Kolubarinom Pongracicu - je l' to casnija pobeda od ove kada ti "pomognu sudije"?

I vi ste bas videli da su sudije kupljene, a? Vi ste bas sigurni u to da sudije toliko vole Kolubaru? :) hehe, slatki ste...

bice bolje drugovi

pre 13 godina

Vasi komentari imaju Daunov sindrom. Drugim recima - bolesni su. Lecite ih!

Verovatno boli kad trofej ne ode u ruke vas Beogradjana,a??

E, pa, trenutno MI imamo sredstva da stvorimo dobar tim. Trenutno mi najvise doprinosimo domacem rukometu (raspitajte se za rukometnu skolu u RK KOlubari pre nego sto krenete da pljujete po mojoj izjavi a mozete i da pogledate podatak koliko smo ove sezone vratili igraca iz inostranstva). Trenutno smo MI najbolje organizovan kolektiv u domacem rukometu i neka vas bude sramota ako izjavljujete da ne zasluzujemo duplu krunu! Napravite tim, napravite rezultat pa onda pljujte!

Pozdrav iz Lazarevca!

P.S. Znam da boli. Ali ponasate se krajnje bezobrazno. Vi sve znate, o svemu ste vi obavesteni... c c c...

Sumadinac

pre 13 godina

Zvezdini navijaci su s razlogom ogorceni na sudije.Zaista su im Stojkovic i Nikolic oduzeli Kup Srbije.Ali manite se vise sudija.Vise Zvezdi i nasem rukometu znaci sto je i kroz ove Kup utakmice dobila kao igrace mlade Draska Nenadica i Zelenovica,buduce reprezentativce, nego da je ovojila trofej.Doce trofeji koje nece moci da sprece nikakvi Stojkovici i Nikolici.Sta ce to ovako osvojeni trofeji pomoci Kolubari ili bilo kome ozbiljnom u nasem rukometu?!

Zvezdasi iz Pomoravlja

pre 13 godina

Takmicarski gledano Zvezda je pogresila sto je ulagala u mlade Draska Nenadica i Zelenovica (slozen i dug je proces njihovog razvoja)a da je ulozila u neke pojedince tipa Stojkovic Nikolic,brze bi dosla do trofeja.Od kojih igraca Kolubare ce Srpski rukomet ubuduce nesto dobiti?

pancevac

pre 13 godina

Situacija u rukmetu,nazalost,je takva da zbog loseg rukovodjenja takmicenjem,pojedini klubovi su procenili da im se vise isplati da ulazu u pojedina sluzbena lica,pre svega u sudije, nego u razvoj svojih igraca.Sve je okrenuto naglavacke!

Sumice

pre 13 godina

U prvom delu prvenstva kada je,takodje,bila odlicna utakmica i kada je Zvezda pobedila,sudije Stojkovic i Nikolic,pristrasnim sudjenjem u drugom poluvremenu,spasile su Kolubaru od ubedljivog poraza,mozda i vise od 10 razlike.Sistem Jovicic,Stojkovic,Nikolic vec duze vreme funkcionise.

Sm

pre 13 godina

Hahaha koliko su ovi Zvezdaši opterećeni neuspesima svojih klubova pa alibi traže u sudijama koji su im obilato pomogli da stignu tu dokle su stigli. A šta beše u Lazarevcu jedva 11 razlike. A da i tu su sudili Stojković i Nikolić a i u prvom delu prvenstva su sudili Stojković Nikolić kada je Zvezda na silu (bukvalno na silu jer su igraču Kolubare polomili ruku) pobedila jedva jedan razlike i opet uz pomoć ovog sudijskog para. Tišina i neću da vas čujem.

stari trener

pre 13 godina

Velike utakmice a u nasim uslovima ovo je velika utakmica,izbacuju i prave igrace,buduce asove naseg rukometa.Ovog puta to su nagovestili Drasko Nenadic i Zelenovic u Crvenoj Zvezdi.Tezak je problem za svaki klub i za svakog trenera da istovremeno rade na razvoju mladih igraca i da se bore za trofeje.

psiholog

pre 13 godina

Bilo bi interesantno, kada se sretnu, kako ce sudije Stojkovic i Nikolic pogledati u oci mladjanim Drasku Nenadicu i Zelenovicu,novim uzdanicama naseg rukometa.

inspektor

pre 13 godina

Treba obavzno upoznati IHF i EHF,odnosno njihove organe zaduzene za sudjenje, o ovoj sudijskoj kreaciji Stojkovica i Nikolica i njihovoj sposobnosti da u pravom trenutku,na samom kraju utakmice,kada se vise nista ne moze izmeniti,donesu odluke i da po svojoj volji proglase pobednikom koga oni hoce nezavisno od zbivanja na terenu.Nadje se uvek neko kome trebaju i ovakve sudije koje ce odraditi po necijem nalogu.Nije Jovicic jedan jedini;ima ih vise.Srecom,upravo EHF je zadnjih godina diskvalifikovao nekoliko parova sudija u Evropi koji su "sudili"kao Stojkovic Nikolic.Neke Ukrajince i druge...

Ekonomista

pre 13 godina

Najzad se u Kolubari u Lazarvcu donose prave poslovne mere.Ako si vec ulozio ogromni novac u proizvodnju i promet onda je poslovno opravdano da ulozis i u onoga ko ti obezbedjuje da to sve naplatis.U ovom slucaju Stojkovic i Nikolic(sudije) su to obezbedile.

delija Zvezdan

pre 13 godina

Neko se potpisao sa Glavonic i zjavio da je Kolubara na krilima Doknica i Rasica osvojila Kup.Sta Glavonic misli o Stojkovicu i Nikolicu moglo se procitati u stampi.Treba imati u vidu da su Doknic i Rasic igrali i do samog finisa utakmice pa je Zvezda vodila sa 28:27 i kada vise spasa za Kolubaru nije bilo,sudije su odradile posao za njih.Nije vise niko mogao to promeniti.Hteli su,kada je Kolubari trebalo,da oni odluce i odlucili su. Tako je Kolubara osvojila Kup "Stojkovic Nikolic".Lucidna je ideja Sapcanina da se ubuduce ovaj Kup i zove Kup "StojkovicNikolic".

glavonicc

pre 13 godina

bravo sml !!!!! napokon jedan iskren i realan komentar... kakve sudije,kakvi bakraci,KOLUBARA je sama sebi donela kup.na krilima Doknica I odlicnog sutera Rasica. pozdrav svima

Obrenovcanin

pre 13 godina

Prosle jeseni Kolubara je kupila Puljezovica,Vujovica,Doknica,Radulovica,Pribaka,Rakcevica,Nedju Jovanovica,Srdjana Jovanovica,Lalica,Radisica,Pogarcica,Milicevica,Mitrovica,Davida Rasica...,trenera golmana Ercega i kako u Kolubari kazu tim menadzera Marka Isakovica.Nikada kod nas nije bilo takvog "finansijskog indzenjeringa".A i u Obrenovcu postoji termoelektrana a ne samo u Vreocima.Vielo se u Smederevu da novac nije davan samo igracima.Nesudjeni predsdnik RSS Jovicic nasao je kompenzaciju...

Smederevac

pre 13 godina

Mnogi hvale odlicnu igru oba tima,isticu igrace koji imaju veliku buducnost i sl.Ali to nije imalo nikakav znacaj;nisu igra i igraci odlucivali;ODLUCILE su SUDIJE Stojkovic i Nikolic.Za konacan ishod njih dvojica su jedino zasluzni.

213

pre 13 godina

Jutros poslat komentar (ne objavljuje se od strane administratora) sa pitanjem za Sapčanina da mi objasni od kojih para se finansira Metaloplastika a i ostali klubovi pošto vidim da zna od kojih i čijih para se finansira Kolubara.
Zamilio bih vas da objavite komentar da bi ovaj gospodin mogao da mi odgovori.

sml

pre 13 godina

Upravo odgledao utakmicu i mogu da potvrdim da su sudije oštetile Kolubaru svojim suđenjem na ovoj utakmici. Toliko su vukli na Zvezdu da izgleda pomalo i smešno. Svi komentari se odnose na finiš utakmice. Ako ćemo i to da gledamo sudije minut i 40 do kraja na jedan razlike za Kolubaru nisu svirali očigledno probijanje igrača Zvezde i nakon toga oni su postigli gol. Kod sporne situacije u zadnjoj minuti videče se da se tri igrača Zvezde kreću ka Davidu Rašić i prave faul a od toga dva igrača su u prostoru 6 metara što je po pravilima penal za Kolubaru. Znači nije oštećena Zvezda već Kolubara jer su im direktno pružili šansu da se odbrane što oni nisu uradili već primili gol sa celih 10 metara.
A da ne spominjemo koliku razliku je Zvezda trebala da ima koju je pomoć sudija imala tokom utakmice. Razlog više mojim tvrdnjam je da se klupa Zvezde ni jednog momenta nije bavila suđenjem dok je vodila tri razlike već kad su počeli da gube onda frka. Znači objektivnost gospodo.

Analiticar

pre 13 godina

Kada se pogleda snimak utakmice,kada se procitaju svi izvestaji sa utakmice i svi komentari nigde ne postoji nijedno argumentovano osporavanje tvrdnji da su u samom finisu utakmice kada se odlucuje ista,sudije, narocito u dva maha, mnogo ostetile Zvezdu;uskratile su joj Kup Srbije i prakticno Stojkovic i Nikolic su donele taj trofej Kolubari.To su cinjenice koje vise ne treba dokazivati.One su nesporne i ocigledne i potvrdili su sve to najveci rukometni autoriteti,iskusne sudije pre svega.

stari DIF

pre 13 godina

Grupa studenata Sportske akademije je izvrsila mini anketu sa 12 Bgd.rukometnih sudija(uglavnom bivsih internacionalaca)o sudjenju na ovoj utakmici.11-orica su izjavili da je Zvezdi prakticno oduzet Kup direktnim greskama sudija a samo jedan od njih nije hteo da se izjasni.

ekspert

pre 13 godina

Pogledajte snimak utakmice,sve je jasno. Kada je najvaznije jer nema vremena za ispravke,u zadnjim sekundama utakmice,sudije Stojkovic i Nikolic, tesko krse pravila rukometne igre i sportskog morala i direktno oduzimaju svojim nepravednim odlukama Kup Srbije Crvenoj Zvezdi i nepravedno ga dodeljuju Kolubari. Nezabelezen slucaj takve otimacine. Treba sve uciniti da se ova dvojica sudija uklone iz sporta jer nanose veliku stetu mladim ljudima koji se sa zadovoljstvom bave sportom.

sapcanin

pre 13 godina

Cela Srbija,privreda i domacinstva,placaju struju i Jovicic od tih para,raznim manipulacijama,daje milione pojedincima za,kako on kaze-projekat RK Kolubara.Ipak,sudije Stojkovic i Nikolic,sa svoje strane "morale" su da urade svoje.Nesebicno,zar ne!?

supervizor

pre 13 godina

Uloziti tolike pare u tim,napraviti tolike fiktivne ugovore a dopustiti da sudije sude po svom uverenju,po Jovicicu iz Kolubare,prosto receno -nedopustivo je.Sve mora da se iskontrolise-velikim parama.Posto nije uspeo da bude predsednik RSS,covek se dokauje na ovaj nacin.

Zvezdas iz Nisa

pre 13 godina

Pravedniji naslov bi bio:Rukometasima Kolubare sudije osvojile Kup.Nazalos,stvarno je tako.U zadnjoj minuti je sve reseno tako sto su sudije potpuno neopravdano oduzele loptu igracima Zvezde i dali je Kolubari da ona osvoji Kup.Sve je bilo u zadnjim sekundama i vise se nije moglo nista izmeniti.Sudije Nikolic i Stojkovic su obezbedile neslavno mesto u istoriji naseg rukometa.

xxx

pre 13 godina

budimo realni,kolubara ima bolji sastav duzu klupu (cak i tribine),ali zvezda je juce bolje i lepse igrala i zasluzila je pobedu. svaka cast i jednoj i drugoj ekipi,vidjen je dobar rukomet!

REALnana

pre 13 godina

A, da malo budemo svi ponosni sto smo napokon mogli da odgledamo dobru rukometnu utakmicu, umesto sto se mahom optuzuju sudije?
Hvala obema ekipama na prikazanom! Napokon i mi, ljubitelji rukometa da odgledamo nesto vredno!
I prestanite sa prozivkama upucenim Lazarecvanima u vezi novca - hvala Bogu da se ulaze u sport!
Cestitke golmanu Doknicu! Svaka cast!!!

ss

pre 13 godina

Pa ljudi, da li je moguce?! O kakvim Kolubarinim parama vi pricate?! Sta, ostala sportska drustva grcaju u siromastvu, jadni oni... Zasto jednostavno ne priznate da jos neki klub u Srbiji, osim Zvezde i Partizana moze da bude uspesan?! Kakve sudije bre, Kolubara igra srcem bas zato sto je svi napadaju! Butulija i drugari brukaju sport svojim ponasanjem! Napred Krtice!!!

213

pre 13 godina

Stari sudija kaže da su sudije napravile dve greške na štetu Zvezde. A zna li koliko su samo grešaka napravili na štetu Kolubare tokom utakmice.

stari DIF

pre 13 godina

Milan Valcic je po svim poznatim kompetentnim ocenama najbolji rukometni sudija svih vremena u svetu.Sudio je na mnogo Olimpijada i Svetskih prvenstava.Mogli bi sudije Stojkovic i Nikolic da se ugledaju na svog zemljaka Valcica pa da po istim kriterijumima sude i u nasoj zemlji kao u inostranstvu.Izgleda da imaju pogresne savetnike.Nedaj boze da budu kao Visekruna i Stanojevic.

kontrolor

pre 13 godina

Igra se poslednjih 20 sekundi utakmice.Kolubara(Rasic) gubi loptu i umesto da Zvezda izvede napad pri neresenom rezultatu sudije izmisljaju faul i posle njegovog izvodjenja Kolubara da go,odnosno osvoje Kup.Katastrofalna sudijska greska.

pravda

pre 13 godina

U pravu je "stari sudija".Odlucena je utakmica na samom kraju kada je bez ikakvog opravdanog razloga iskljucen igrac Zvezde i u zadnjem napadu kada je Zvezda osvojila loptu a onda je izmisljen faul u korist Rasica(Kolubra) i posle toga dat je go odluke.Znaci,sudija(onaj koji je presudio,izgleda Nikolic) je doneo Kup Srbije Kolubari.Zasta su se oni mladici borili kao lavovi kad sebi da za pravo sudija da on nepravedno odluci pobednika a ne igraci na terenu.

Analiticar

pre 13 godina

Kolubara je u ovaj tim ulozila ogrome pare i Kup je morao da bude osvojen pa makar i na nacin kako je osvojen.Tu spasa nije bilo i gotovo! Sa sportske strane gledano,nas rukomet je sinoc promovisao dvojicu novih izuzetno perspektivnih igraca-Draska Nenadica i Zelenovica koji za dobro naseg rukometa stasavaju i lepo se razvijaju u Crvenoj Zvezdi.

demil

pre 13 godina

Zvezda je imala sudije 58 min i nije nista uspela da uradi!!! Kolubaru su pustili da igraju tek zadnja 2 min sto je sampionima bilo sasvim dovoljno da dokazu da im niko ne moze nista pa ni Zvezda!!!! BRAVOOOOO KRTICEEEEE

markooooo

pre 13 godina

ljudi ako i malo znate o rukometu videli bi da je sudjenje bilo na strani crvene zvezde,a ne kolubare....cestitam igracima kolubare sto su sve izdrzali i na kraju pobedili i pokazali da su u ovom trenutku mnogo kvalitetniji od zvezde...

213

pre 13 godina

Ako ćemo pošeno sudije su navlačile za Zvezdu da ih je više bilo sramota jer im to ovi nisu vraćali golovima (nisu ni mogli od fenomenalnog Doknića).

rudiment

pre 13 godina

Smarate opet sa sudijama. Pobedila je Kolubara, bolji su i zdravo!
A komentari kako nas je Kolubara "osramotila" u Evropi ove sezone su ravne decijim ubedjenjima da od kafe raste rep...

Ivan

pre 13 godina

Bio je prekrsaj jer je Krstajic grubo nasrnuo na igraca Zvezde! A Butulija kao Butulija nije mogao da izdrzi i da cestita pobedu Kolubare vec odmah da se bije. Nula od coveka bio i ostao.

A?

pre 13 godina

@Rukometaš Kolubara ima perspektivne igrace,ti pratis rukomet?:) Najmladji igrac u postavi Kolubare je bio '86 godiste.U zvezdi Zelenovic i Nenadic '90,e oni su mladi.

Budimo realni!

pre 13 godina

Jesam navijac Zvezde,i bio sam prisutan na tribinama danas,ali mi se ne svidjaju reakcije i izjave da su nas sudije mozda pokrale veceras!Jedini ko nas je "ojadio" je golman Kolubare koji je odbranio sve zivo! Svaka mu cast!

Stari sudija

pre 13 godina

Sudije su sudile dobro,cak i odlicno sve do 56-og minuta i vocstva Zvezde 28:27 a onda kada je odlucivano o pobedniku i kada je sve bilo na strani zvezde(igra i rezultat)sudije su donele dve pogresne odluke na stetu Zvezde i to je bio kraj.Pamtice se dugo ovo nedelo sudija Stojkovica i Nikolica.

JA

pre 13 godina

realno kolubara i jeste najaca ali je sramota za taj klub da sa tolikim novcem ne pobedjuje sve sa 10 15 razlike dajte te pare nekom drugom i cao kolubara,realno Da zivim ne mogu bez njeee...

Smederevac

pre 13 godina

Zvezda je vodila sa 28:27 i sudije su potpuno neopravdano iskljucile Zvezdinog igraca a zatim su svirali na Rasicu faul koji nije postojao i u tih 2-3 zadnja minuta doslo je do 29:30.Cista kradja!Kada je Zvezda izgubila u Lazarevcu sudile su iste sudije i Zvezda nije imala primedbi.Danas je Kolubara bila pred porazom i da joj sudije nisu pomogle sigurno bi izgubili.Kolubara raspolaze sa velikim parama i u nasim uslovima,nazalost,to igra odlucujucu ulogu.Ista ta Kolubara nedavno nas je osramotila u Evropi jer tada nisu sudile ovakve sudije.Nece im karijera biti bas slavna;cuce se za ovo nadaleko.U zabludi su oni koji misle da ce napraviti karijeru a ovakve greske prave na stetu Zvezde.Uveliko se prica kako su Svedsku ostetili protiv Nemacke na Evropskom prvenstvu.Imali su sansu da stvarno nesto naprave ali tih nekoliko ispada ih sigurno diskvalifikuju.

Квазар

pre 13 godina

Хахахаха а јаааадниии,ништа ,нема везе,освојили сте титулу у женској одбојци :)

nislija

pre 13 godina

Pored toga sto je bezrazlozno iskljucen igrac Zvezde,sudije su svirale faulna Rasicu koji nije postojao i umesto da Zvezda dobije loptu koju je osvojila,posle tog nepostojeceg faula Kolubara je postigla pobedonosni go.Nepravda,nema sta! Moraju se istaci,istine radi,i odlicne odbrane golmana Kolubare Doknica.

LA

pre 13 godina

Bravo momci,prava finalna utakmica,time pobeda jos sladja!!Svi koji imaju nesto da zamere neka se pitaju koliko decenija se ulaze u zvezdu i partizan a oni nemaju rezultate!!Kolubara je ove sezone opravdala ulozeno! Tako rade prave ekipe!KOLUBARA SAMPION

Hogar

pre 13 godina

Da li se neko zapita odakle Lazarevcu tj Kolubari finansije. Rukometni klub pa FK koji ulazi u Super ligu. Nesto me podseca na devedesete i Milicionar.Da li mi to svi placamo. REIK Kolubarski basen finansira sportsko drustvo Kolubara. SARTID je bio privatizovan i mogli su da rade sta hoce

Josarian

pre 13 godina

Mislim da Zvezda ne trebada prizna ni ovu titulu osvajacu Kupa, jer ga nije osvojila Zvezda i da se u klubu uvede praksa da priznaju samo ono takmicenje u kome su oni prvi. Sve ostalo je neregularno. "Ko je Srbin navija za Zvezdu", "kad je Zvezda prva, takmicenje je regularno". Ziv bio tajni agent Branimir Babarogic...Sve cestitke Kolubari, a daj Boze da se klub u nemastini i evidentnom kvalitetu ne rasproda i raspadne.

gazi boraniju

pre 13 godina

Trifunovic:"Zasto nas secete?"
Lukic:"Ne priznajemo im titulu."
Butulija:"Istupicemo iz lige."

Tri musketara.
Tri amigosa.
Tri moralne gromade.
Tri SLEDECE SEZONE.

karaves

pre 13 godina

Krive su Zvezdi sudije, kao i u fudbalu, odbojci, kosarci protiv Tamisa i Metalca....BRUKA.....Bravo Vesicu care, drzi se Lukica i Adzica i sve ce biti u redu kao kada si bio u KK ZVEZDA...

Valter

pre 13 godina

Ovaj virus paranoje je izgleda zarazan. Epidemija? Dal je Tomica obavesten? Dal da kupimo tri miliona vakcina? Dal da pocnemo sa vakcinacijom?

lud@zbunjen

pre 13 godina

Lukicu ocekujem saopstenje!!! Dokle ce bre da se ugrozavaju interesi srbije , pa to sada bas svaki dan!!! Bravo Kolubara dokazali ste da nema nista na silu. Butulija moze da se siba sa Perunicicem po ceo dan a vi igrajte rukomet!!!

Rukometaš

pre 13 godina

Utakmica je resena na samom kraju kada su sudije bez ikakvog razloga iskljucile na dva minuta igraca Crvene Zvezde.Zvezda je u toku cele utakmice vodila i bila bolja.Utakmica je bila odlicna i to je najbolje finale Kupa koje je u poslednje vreme odigrano kod nas.Retke su ovakve utakmice unasoj ligi.Bilo je mladih perspektivnih igraca koji su nagovestili sjajnu buducnost a u rukometu je mnogo vazno iskustvo a Kolubara u tome ne oskudeva.

gazi boraniju

pre 13 godina

Trifunovic:"Zasto nas secete?"
Lukic:"Ne priznajemo im titulu."
Butulija:"Istupicemo iz lige."

Tri musketara.
Tri amigosa.
Tri moralne gromade.
Tri SLEDECE SEZONE.

xxx

pre 13 godina

budimo realni,kolubara ima bolji sastav duzu klupu (cak i tribine),ali zvezda je juce bolje i lepse igrala i zasluzila je pobedu. svaka cast i jednoj i drugoj ekipi,vidjen je dobar rukomet!

Rukometaš

pre 13 godina

Utakmica je resena na samom kraju kada su sudije bez ikakvog razloga iskljucile na dva minuta igraca Crvene Zvezde.Zvezda je u toku cele utakmice vodila i bila bolja.Utakmica je bila odlicna i to je najbolje finale Kupa koje je u poslednje vreme odigrano kod nas.Retke su ovakve utakmice unasoj ligi.Bilo je mladih perspektivnih igraca koji su nagovestili sjajnu buducnost a u rukometu je mnogo vazno iskustvo a Kolubara u tome ne oskudeva.

Hogar

pre 13 godina

Da li se neko zapita odakle Lazarevcu tj Kolubari finansije. Rukometni klub pa FK koji ulazi u Super ligu. Nesto me podseca na devedesete i Milicionar.Da li mi to svi placamo. REIK Kolubarski basen finansira sportsko drustvo Kolubara. SARTID je bio privatizovan i mogli su da rade sta hoce

nislija

pre 13 godina

Pored toga sto je bezrazlozno iskljucen igrac Zvezde,sudije su svirale faulna Rasicu koji nije postojao i umesto da Zvezda dobije loptu koju je osvojila,posle tog nepostojeceg faula Kolubara je postigla pobedonosni go.Nepravda,nema sta! Moraju se istaci,istine radi,i odlicne odbrane golmana Kolubare Doknica.

Stari sudija

pre 13 godina

Sudije su sudile dobro,cak i odlicno sve do 56-og minuta i vocstva Zvezde 28:27 a onda kada je odlucivano o pobedniku i kada je sve bilo na strani zvezde(igra i rezultat)sudije su donele dve pogresne odluke na stetu Zvezde i to je bio kraj.Pamtice se dugo ovo nedelo sudija Stojkovica i Nikolica.

stari DIF

pre 13 godina

Milan Valcic je po svim poznatim kompetentnim ocenama najbolji rukometni sudija svih vremena u svetu.Sudio je na mnogo Olimpijada i Svetskih prvenstava.Mogli bi sudije Stojkovic i Nikolic da se ugledaju na svog zemljaka Valcica pa da po istim kriterijumima sude i u nasoj zemlji kao u inostranstvu.Izgleda da imaju pogresne savetnike.Nedaj boze da budu kao Visekruna i Stanojevic.

Analiticar

pre 13 godina

Kolubara je u ovaj tim ulozila ogrome pare i Kup je morao da bude osvojen pa makar i na nacin kako je osvojen.Tu spasa nije bilo i gotovo! Sa sportske strane gledano,nas rukomet je sinoc promovisao dvojicu novih izuzetno perspektivnih igraca-Draska Nenadica i Zelenovica koji za dobro naseg rukometa stasavaju i lepo se razvijaju u Crvenoj Zvezdi.

kontrolor

pre 13 godina

Igra se poslednjih 20 sekundi utakmice.Kolubara(Rasic) gubi loptu i umesto da Zvezda izvede napad pri neresenom rezultatu sudije izmisljaju faul i posle njegovog izvodjenja Kolubara da go,odnosno osvoje Kup.Katastrofalna sudijska greska.

supervizor

pre 13 godina

Uloziti tolike pare u tim,napraviti tolike fiktivne ugovore a dopustiti da sudije sude po svom uverenju,po Jovicicu iz Kolubare,prosto receno -nedopustivo je.Sve mora da se iskontrolise-velikim parama.Posto nije uspeo da bude predsednik RSS,covek se dokauje na ovaj nacin.

Zvezdas iz Nisa

pre 13 godina

Pravedniji naslov bi bio:Rukometasima Kolubare sudije osvojile Kup.Nazalos,stvarno je tako.U zadnjoj minuti je sve reseno tako sto su sudije potpuno neopravdano oduzele loptu igracima Zvezde i dali je Kolubari da ona osvoji Kup.Sve je bilo u zadnjim sekundama i vise se nije moglo nista izmeniti.Sudije Nikolic i Stojkovic su obezbedile neslavno mesto u istoriji naseg rukometa.

sapcanin

pre 13 godina

Cela Srbija,privreda i domacinstva,placaju struju i Jovicic od tih para,raznim manipulacijama,daje milione pojedincima za,kako on kaze-projekat RK Kolubara.Ipak,sudije Stojkovic i Nikolic,sa svoje strane "morale" su da urade svoje.Nesebicno,zar ne!?

lud@zbunjen

pre 13 godina

Lukicu ocekujem saopstenje!!! Dokle ce bre da se ugrozavaju interesi srbije , pa to sada bas svaki dan!!! Bravo Kolubara dokazali ste da nema nista na silu. Butulija moze da se siba sa Perunicicem po ceo dan a vi igrajte rukomet!!!

pravda

pre 13 godina

U pravu je "stari sudija".Odlucena je utakmica na samom kraju kada je bez ikakvog opravdanog razloga iskljucen igrac Zvezde i u zadnjem napadu kada je Zvezda osvojila loptu a onda je izmisljen faul u korist Rasica(Kolubra) i posle toga dat je go odluke.Znaci,sudija(onaj koji je presudio,izgleda Nikolic) je doneo Kup Srbije Kolubari.Zasta su se oni mladici borili kao lavovi kad sebi da za pravo sudija da on nepravedno odluci pobednika a ne igraci na terenu.

Smederevac

pre 13 godina

Zvezda je vodila sa 28:27 i sudije su potpuno neopravdano iskljucile Zvezdinog igraca a zatim su svirali na Rasicu faul koji nije postojao i u tih 2-3 zadnja minuta doslo je do 29:30.Cista kradja!Kada je Zvezda izgubila u Lazarevcu sudile su iste sudije i Zvezda nije imala primedbi.Danas je Kolubara bila pred porazom i da joj sudije nisu pomogle sigurno bi izgubili.Kolubara raspolaze sa velikim parama i u nasim uslovima,nazalost,to igra odlucujucu ulogu.Ista ta Kolubara nedavno nas je osramotila u Evropi jer tada nisu sudile ovakve sudije.Nece im karijera biti bas slavna;cuce se za ovo nadaleko.U zabludi su oni koji misle da ce napraviti karijeru a ovakve greske prave na stetu Zvezde.Uveliko se prica kako su Svedsku ostetili protiv Nemacke na Evropskom prvenstvu.Imali su sansu da stvarno nesto naprave ali tih nekoliko ispada ih sigurno diskvalifikuju.

stari DIF

pre 13 godina

Grupa studenata Sportske akademije je izvrsila mini anketu sa 12 Bgd.rukometnih sudija(uglavnom bivsih internacionalaca)o sudjenju na ovoj utakmici.11-orica su izjavili da je Zvezdi prakticno oduzet Kup direktnim greskama sudija a samo jedan od njih nije hteo da se izjasni.

JA

pre 13 godina

realno kolubara i jeste najaca ali je sramota za taj klub da sa tolikim novcem ne pobedjuje sve sa 10 15 razlike dajte te pare nekom drugom i cao kolubara,realno Da zivim ne mogu bez njeee...

ekspert

pre 13 godina

Pogledajte snimak utakmice,sve je jasno. Kada je najvaznije jer nema vremena za ispravke,u zadnjim sekundama utakmice,sudije Stojkovic i Nikolic, tesko krse pravila rukometne igre i sportskog morala i direktno oduzimaju svojim nepravednim odlukama Kup Srbije Crvenoj Zvezdi i nepravedno ga dodeljuju Kolubari. Nezabelezen slucaj takve otimacine. Treba sve uciniti da se ova dvojica sudija uklone iz sporta jer nanose veliku stetu mladim ljudima koji se sa zadovoljstvom bave sportom.

Analiticar

pre 13 godina

Kada se pogleda snimak utakmice,kada se procitaju svi izvestaji sa utakmice i svi komentari nigde ne postoji nijedno argumentovano osporavanje tvrdnji da su u samom finisu utakmice kada se odlucuje ista,sudije, narocito u dva maha, mnogo ostetile Zvezdu;uskratile su joj Kup Srbije i prakticno Stojkovic i Nikolic su donele taj trofej Kolubari.To su cinjenice koje vise ne treba dokazivati.One su nesporne i ocigledne i potvrdili su sve to najveci rukometni autoriteti,iskusne sudije pre svega.

Ekonomista

pre 13 godina

Najzad se u Kolubari u Lazarvcu donose prave poslovne mere.Ako si vec ulozio ogromni novac u proizvodnju i promet onda je poslovno opravdano da ulozis i u onoga ko ti obezbedjuje da to sve naplatis.U ovom slucaju Stojkovic i Nikolic(sudije) su to obezbedile.

stari trener

pre 13 godina

Velike utakmice a u nasim uslovima ovo je velika utakmica,izbacuju i prave igrace,buduce asove naseg rukometa.Ovog puta to su nagovestili Drasko Nenadic i Zelenovic u Crvenoj Zvezdi.Tezak je problem za svaki klub i za svakog trenera da istovremeno rade na razvoju mladih igraca i da se bore za trofeje.

Smederevac

pre 13 godina

Mnogi hvale odlicnu igru oba tima,isticu igrace koji imaju veliku buducnost i sl.Ali to nije imalo nikakav znacaj;nisu igra i igraci odlucivali;ODLUCILE su SUDIJE Stojkovic i Nikolic.Za konacan ishod njih dvojica su jedino zasluzni.

Obrenovcanin

pre 13 godina

Prosle jeseni Kolubara je kupila Puljezovica,Vujovica,Doknica,Radulovica,Pribaka,Rakcevica,Nedju Jovanovica,Srdjana Jovanovica,Lalica,Radisica,Pogarcica,Milicevica,Mitrovica,Davida Rasica...,trenera golmana Ercega i kako u Kolubari kazu tim menadzera Marka Isakovica.Nikada kod nas nije bilo takvog "finansijskog indzenjeringa".A i u Obrenovcu postoji termoelektrana a ne samo u Vreocima.Vielo se u Smederevu da novac nije davan samo igracima.Nesudjeni predsdnik RSS Jovicic nasao je kompenzaciju...

delija Zvezdan

pre 13 godina

Neko se potpisao sa Glavonic i zjavio da je Kolubara na krilima Doknica i Rasica osvojila Kup.Sta Glavonic misli o Stojkovicu i Nikolicu moglo se procitati u stampi.Treba imati u vidu da su Doknic i Rasic igrali i do samog finisa utakmice pa je Zvezda vodila sa 28:27 i kada vise spasa za Kolubaru nije bilo,sudije su odradile posao za njih.Nije vise niko mogao to promeniti.Hteli su,kada je Kolubari trebalo,da oni odluce i odlucili su. Tako je Kolubara osvojila Kup "Stojkovic Nikolic".Lucidna je ideja Sapcanina da se ubuduce ovaj Kup i zove Kup "StojkovicNikolic".

inspektor

pre 13 godina

Treba obavzno upoznati IHF i EHF,odnosno njihove organe zaduzene za sudjenje, o ovoj sudijskoj kreaciji Stojkovica i Nikolica i njihovoj sposobnosti da u pravom trenutku,na samom kraju utakmice,kada se vise nista ne moze izmeniti,donesu odluke i da po svojoj volji proglase pobednikom koga oni hoce nezavisno od zbivanja na terenu.Nadje se uvek neko kome trebaju i ovakve sudije koje ce odraditi po necijem nalogu.Nije Jovicic jedan jedini;ima ih vise.Srecom,upravo EHF je zadnjih godina diskvalifikovao nekoliko parova sudija u Evropi koji su "sudili"kao Stojkovic Nikolic.Neke Ukrajince i druge...

psiholog

pre 13 godina

Bilo bi interesantno, kada se sretnu, kako ce sudije Stojkovic i Nikolic pogledati u oci mladjanim Drasku Nenadicu i Zelenovicu,novim uzdanicama naseg rukometa.

Квазар

pre 13 godina

Хахахаха а јаааадниии,ништа ,нема везе,освојили сте титулу у женској одбојци :)

Zvezdasi iz Pomoravlja

pre 13 godina

Takmicarski gledano Zvezda je pogresila sto je ulagala u mlade Draska Nenadica i Zelenovica (slozen i dug je proces njihovog razvoja)a da je ulozila u neke pojedince tipa Stojkovic Nikolic,brze bi dosla do trofeja.Od kojih igraca Kolubare ce Srpski rukomet ubuduce nesto dobiti?

Sumice

pre 13 godina

U prvom delu prvenstva kada je,takodje,bila odlicna utakmica i kada je Zvezda pobedila,sudije Stojkovic i Nikolic,pristrasnim sudjenjem u drugom poluvremenu,spasile su Kolubaru od ubedljivog poraza,mozda i vise od 10 razlike.Sistem Jovicic,Stojkovic,Nikolic vec duze vreme funkcionise.

pancevac

pre 13 godina

Situacija u rukmetu,nazalost,je takva da zbog loseg rukovodjenja takmicenjem,pojedini klubovi su procenili da im se vise isplati da ulazu u pojedina sluzbena lica,pre svega u sudije, nego u razvoj svojih igraca.Sve je okrenuto naglavacke!

Sumadinac

pre 13 godina

Zvezdini navijaci su s razlogom ogorceni na sudije.Zaista su im Stojkovic i Nikolic oduzeli Kup Srbije.Ali manite se vise sudija.Vise Zvezdi i nasem rukometu znaci sto je i kroz ove Kup utakmice dobila kao igrace mlade Draska Nenadica i Zelenovica,buduce reprezentativce, nego da je ovojila trofej.Doce trofeji koje nece moci da sprece nikakvi Stojkovici i Nikolici.Sta ce to ovako osvojeni trofeji pomoci Kolubari ili bilo kome ozbiljnom u nasem rukometu?!

Josarian

pre 13 godina

Mislim da Zvezda ne trebada prizna ni ovu titulu osvajacu Kupa, jer ga nije osvojila Zvezda i da se u klubu uvede praksa da priznaju samo ono takmicenje u kome su oni prvi. Sve ostalo je neregularno. "Ko je Srbin navija za Zvezdu", "kad je Zvezda prva, takmicenje je regularno". Ziv bio tajni agent Branimir Babarogic...Sve cestitke Kolubari, a daj Boze da se klub u nemastini i evidentnom kvalitetu ne rasproda i raspadne.

Posmatrac

pre 13 godina

Glavni likovi u nasem rukometu,nazalost,izvansportskim putem postadose Jovicic iz Lazarevca i sudije Stojkovic Nikolic (Nis,Leskovac) ALARM!!!

REALnana

pre 13 godina

A, da malo budemo svi ponosni sto smo napokon mogli da odgledamo dobru rukometnu utakmicu, umesto sto se mahom optuzuju sudije?
Hvala obema ekipama na prikazanom! Napokon i mi, ljubitelji rukometa da odgledamo nesto vredno!
I prestanite sa prozivkama upucenim Lazarecvanima u vezi novca - hvala Bogu da se ulaze u sport!
Cestitke golmanu Doknicu! Svaka cast!!!

inspektor

pre 13 godina

Zasto su sudije Stojkovic Nikolic na samom kraju utakmice kada je Zvezda vodila 28:27 napravile najmanje dve krupne greske na stetu Zvezde i tako joj direktno oduzele Kup Srbije i dodelile ga Kolubari,klubu koji je u toku ove godine sa svojim predsednikom Jovicicem ucestvovao u raznim finansiskim malverzacijama?

advokat

pre 13 godina

Zasto su sudije Stojkovic i Nikolic u 4 dana dva puta sudile utakmice izmedju Zvezde i Kolubare.Postoji jos internacionalnih sudija a ne samo njih dvojica.

Hronicar

pre 13 godina

Mogu mnogi, koji napadaju Stojkovica i Nikolica da su Zvezdi oduzeli Kup Srbije,da pisu o tome koliko god hoce,cinjenica je da su njih dvojica izasli iz ovog finala i cele halabuke koja je stvorena kao dva najpoznatija lika,da vise nisu anonimni i da im, po svemu sudeci, ne smeta sto su,s razlogom,ocenjeni kao potpuno negativni likovi.

Budimo realni!

pre 13 godina

Jesam navijac Zvezde,i bio sam prisutan na tribinama danas,ali mi se ne svidjaju reakcije i izjave da su nas sudije mozda pokrale veceras!Jedini ko nas je "ojadio" je golman Kolubare koji je odbranio sve zivo! Svaka mu cast!

sapcanin

pre 13 godina

Postoji predlog u komentarima da se Rukometni Kup Srbije zove- Rukometni Kup "Stojkovic Nikolic".Prerano je to,jos su mladi,da ih to ne poremeti u razvoju,nije pedagoski opravdano...Jedino sto je sigurno je da ce celu njihovu karijeru ispred svega ostalog obeleziti cinjenica iz Smedereva da su,bukvalno,oduzeli Kup Zvezdi i dali ga Kolubari i da je to jedan od najvecih skandala koji se desio u sportu poslednjih godina.Ta afera koju su oni stvorili izbrisala im je sve ostalo sto su postigli.Neka to bude za nauk mladjima da ne krenu njihovim putem.

pancevac

pre 13 godina

Da je Kolubara toliko dobra ne bi joj sudije pomogle da pobedi Dinamo u Pancevu a o pomoci sudija u Smederevu i vrapci vec pricaju.

Valter

pre 13 godina

Ovaj virus paranoje je izgleda zarazan. Epidemija? Dal je Tomica obavesten? Dal da kupimo tri miliona vakcina? Dal da pocnemo sa vakcinacijom?

Avalski toranj

pre 13 godina

Sa Avalskog tornja se sve vidi.Uverili smo se u veliku nepravdu koju su sudije ucinili Crvenoj Zvezdi u Smederevu i oduzeli joj Kup.Svi su videli da je Zvezda bila bolja i da ima mlade perspektivne igrace;odavde se videlo kako je Kolubara uzela bodove u Pancevu pomocu sudija;videlo se i kako je u Nisu osvojila bodove a video se i"kvalitet" Kolubarine igre protiv Steaue i kako su nas "reprezentovali" u Evropi protiv ovog sedmoplasiranog tima u "cuvenom" Rumunskom prvenstvu;videlo se i koje su basnoslovne pare "legalno" kruzile u rudaskom basenu radi "visih interesa" rukometa.

Ivan

pre 13 godina

Bio je prekrsaj jer je Krstajic grubo nasrnuo na igraca Zvezde! A Butulija kao Butulija nije mogao da izdrzi i da cestita pobedu Kolubare vec odmah da se bije. Nula od coveka bio i ostao.

karaves

pre 13 godina

Krive su Zvezdi sudije, kao i u fudbalu, odbojci, kosarci protiv Tamisa i Metalca....BRUKA.....Bravo Vesicu care, drzi se Lukica i Adzica i sve ce biti u redu kao kada si bio u KK ZVEZDA...

LA

pre 13 godina

Bravo momci,prava finalna utakmica,time pobeda jos sladja!!Svi koji imaju nesto da zamere neka se pitaju koliko decenija se ulaze u zvezdu i partizan a oni nemaju rezultate!!Kolubara je ove sezone opravdala ulozeno! Tako rade prave ekipe!KOLUBARA SAMPION

Sudija

pre 13 godina

Zvezda i Kolubara su od prosle jeseni(od kada je Kolubara postala klub milionera) odigrali 3 utakmice.Pobedila je Zvezda u Beogradu,izgubila je u Lazarevcu i pobedila je, po svim sportskim principima, sada u Smederevu.

ss

pre 13 godina

Pa ljudi, da li je moguce?! O kakvim Kolubarinim parama vi pricate?! Sta, ostala sportska drustva grcaju u siromastvu, jadni oni... Zasto jednostavno ne priznate da jos neki klub u Srbiji, osim Zvezde i Partizana moze da bude uspesan?! Kakve sudije bre, Kolubara igra srcem bas zato sto je svi napadaju! Butulija i drugari brukaju sport svojim ponasanjem! Napred Krtice!!!

demil

pre 13 godina

Zvezda je imala sudije 58 min i nije nista uspela da uradi!!! Kolubaru su pustili da igraju tek zadnja 2 min sto je sampionima bilo sasvim dovoljno da dokazu da im niko ne moze nista pa ni Zvezda!!!! BRAVOOOOO KRTICEEEEE

rudiment

pre 13 godina

Smarate opet sa sudijama. Pobedila je Kolubara, bolji su i zdravo!
A komentari kako nas je Kolubara "osramotila" u Evropi ove sezone su ravne decijim ubedjenjima da od kafe raste rep...

markooooo

pre 13 godina

ljudi ako i malo znate o rukometu videli bi da je sudjenje bilo na strani crvene zvezde,a ne kolubare....cestitam igracima kolubare sto su sve izdrzali i na kraju pobedili i pokazali da su u ovom trenutku mnogo kvalitetniji od zvezde...

213

pre 13 godina

Ako ćemo pošeno sudije su navlačile za Zvezdu da ih je više bilo sramota jer im to ovi nisu vraćali golovima (nisu ni mogli od fenomenalnog Doknića).

213

pre 13 godina

Stari sudija kaže da su sudije napravile dve greške na štetu Zvezde. A zna li koliko su samo grešaka napravili na štetu Kolubare tokom utakmice.

Sm

pre 13 godina

Hahaha koliko su ovi Zvezdaši opterećeni neuspesima svojih klubova pa alibi traže u sudijama koji su im obilato pomogli da stignu tu dokle su stigli. A šta beše u Lazarevcu jedva 11 razlike. A da i tu su sudili Stojković i Nikolić a i u prvom delu prvenstva su sudili Stojković Nikolić kada je Zvezda na silu (bukvalno na silu jer su igraču Kolubare polomili ruku) pobedila jedva jedan razlike i opet uz pomoć ovog sudijskog para. Tišina i neću da vas čujem.

A?

pre 13 godina

@Rukometaš Kolubara ima perspektivne igrace,ti pratis rukomet?:) Najmladji igrac u postavi Kolubare je bio '86 godiste.U zvezdi Zelenovic i Nenadic '90,e oni su mladi.

sml

pre 13 godina

Upravo odgledao utakmicu i mogu da potvrdim da su sudije oštetile Kolubaru svojim suđenjem na ovoj utakmici. Toliko su vukli na Zvezdu da izgleda pomalo i smešno. Svi komentari se odnose na finiš utakmice. Ako ćemo i to da gledamo sudije minut i 40 do kraja na jedan razlike za Kolubaru nisu svirali očigledno probijanje igrača Zvezde i nakon toga oni su postigli gol. Kod sporne situacije u zadnjoj minuti videče se da se tri igrača Zvezde kreću ka Davidu Rašić i prave faul a od toga dva igrača su u prostoru 6 metara što je po pravilima penal za Kolubaru. Znači nije oštećena Zvezda već Kolubara jer su im direktno pružili šansu da se odbrane što oni nisu uradili već primili gol sa celih 10 metara.
A da ne spominjemo koliku razliku je Zvezda trebala da ima koju je pomoć sudija imala tokom utakmice. Razlog više mojim tvrdnjam je da se klupa Zvezde ni jednog momenta nije bavila suđenjem dok je vodila tri razlike već kad su počeli da gube onda frka. Znači objektivnost gospodo.

bice bolje drugovi

pre 13 godina

Vasi komentari imaju Daunov sindrom. Drugim recima - bolesni su. Lecite ih!

Verovatno boli kad trofej ne ode u ruke vas Beogradjana,a??

E, pa, trenutno MI imamo sredstva da stvorimo dobar tim. Trenutno mi najvise doprinosimo domacem rukometu (raspitajte se za rukometnu skolu u RK KOlubari pre nego sto krenete da pljujete po mojoj izjavi a mozete i da pogledate podatak koliko smo ove sezone vratili igraca iz inostranstva). Trenutno smo MI najbolje organizovan kolektiv u domacem rukometu i neka vas bude sramota ako izjavljujete da ne zasluzujemo duplu krunu! Napravite tim, napravite rezultat pa onda pljujte!

Pozdrav iz Lazarevca!

P.S. Znam da boli. Ali ponasate se krajnje bezobrazno. Vi sve znate, o svemu ste vi obavesteni... c c c...

rudiment

pre 13 godina

mislim stvarno... :p
Na utakmici u prvom delu sezone slomili ste ruku Kolubarinom Pongracicu - je l' to casnija pobeda od ove kada ti "pomognu sudije"?

I vi ste bas videli da su sudije kupljene, a? Vi ste bas sigurni u to da sudije toliko vole Kolubaru? :) hehe, slatki ste...

glavonicc

pre 13 godina

bravo sml !!!!! napokon jedan iskren i realan komentar... kakve sudije,kakvi bakraci,KOLUBARA je sama sebi donela kup.na krilima Doknica I odlicnog sutera Rasica. pozdrav svima

ej ti

pre 13 godina

Osobo koja optuzujes sudije za kradju, skrasi se sa komentarima, providan si. Svi komentari su tvoji, brate mili. Pomiri se sa cinjenicom da je Kolubara najbolja, ubedljivo najbolja, ekipa u ligi. Zdravo.

213

pre 13 godina

Jutros poslat komentar (ne objavljuje se od strane administratora) sa pitanjem za Sapčanina da mi objasni od kojih para se finansira Metaloplastika a i ostali klubovi pošto vidim da zna od kojih i čijih para se finansira Kolubara.
Zamilio bih vas da objavite komentar da bi ovaj gospodin mogao da mi odgovori.

Analiticar

pre 13 godina

Kada se sve uzme u obzir;ono sto se fakticki desilo na utakmici;sudijske odluke;misljenja sudijskih autoriteta;komentari u medijima i na ovom sajtu;namece se nesporni zakljucak da su sudije Stojkovic i Nikolic,bukvalno,oduzeli Kup Srbije Crveoj Zvezdi i nezasluzeno ga dali Kolubari.Zasto je to tako ispalo ima i nekih drukcijih misljenja od vecinskog misljenja ali svi smatraju da su sudije "odradile" utakmicu kada je bilo najvaznije za Kolubaru.Ovo je za Stojkovica i Nikolica promasaj karijere jer ce ih ovo stalno pratiti kaojedan sraman cin koji su njih dvojica napravili.

Sloba

pre 13 godina

Kompleks zvani Kolubara! Hahaha. Ipak istina i pravda uvek pobede. Dve godine za redom Kolubari oduzimaju Zvezda i Partizan titule sa Š ekipom ali ništa večno nije.
KOLUBARA JE NAJBOLJA!!!

213

pre 13 godina

Stari sudija kaže da su sudije napravile dve greške na štetu Zvezde. A zna li koliko su samo grešaka napravili na štetu Kolubare tokom utakmice.

Ivan

pre 13 godina

Bio je prekrsaj jer je Krstajic grubo nasrnuo na igraca Zvezde! A Butulija kao Butulija nije mogao da izdrzi i da cestita pobedu Kolubare vec odmah da se bije. Nula od coveka bio i ostao.

demil

pre 13 godina

Zvezda je imala sudije 58 min i nije nista uspela da uradi!!! Kolubaru su pustili da igraju tek zadnja 2 min sto je sampionima bilo sasvim dovoljno da dokazu da im niko ne moze nista pa ni Zvezda!!!! BRAVOOOOO KRTICEEEEE

markooooo

pre 13 godina

ljudi ako i malo znate o rukometu videli bi da je sudjenje bilo na strani crvene zvezde,a ne kolubare....cestitam igracima kolubare sto su sve izdrzali i na kraju pobedili i pokazali da su u ovom trenutku mnogo kvalitetniji od zvezde...

213

pre 13 godina

Ako ćemo pošeno sudije su navlačile za Zvezdu da ih je više bilo sramota jer im to ovi nisu vraćali golovima (nisu ni mogli od fenomenalnog Doknića).

rudiment

pre 13 godina

Smarate opet sa sudijama. Pobedila je Kolubara, bolji su i zdravo!
A komentari kako nas je Kolubara "osramotila" u Evropi ove sezone su ravne decijim ubedjenjima da od kafe raste rep...

glavonicc

pre 13 godina

bravo sml !!!!! napokon jedan iskren i realan komentar... kakve sudije,kakvi bakraci,KOLUBARA je sama sebi donela kup.na krilima Doknica I odlicnog sutera Rasica. pozdrav svima

Budimo realni!

pre 13 godina

Jesam navijac Zvezde,i bio sam prisutan na tribinama danas,ali mi se ne svidjaju reakcije i izjave da su nas sudije mozda pokrale veceras!Jedini ko nas je "ojadio" je golman Kolubare koji je odbranio sve zivo! Svaka mu cast!

sml

pre 13 godina

Upravo odgledao utakmicu i mogu da potvrdim da su sudije oštetile Kolubaru svojim suđenjem na ovoj utakmici. Toliko su vukli na Zvezdu da izgleda pomalo i smešno. Svi komentari se odnose na finiš utakmice. Ako ćemo i to da gledamo sudije minut i 40 do kraja na jedan razlike za Kolubaru nisu svirali očigledno probijanje igrača Zvezde i nakon toga oni su postigli gol. Kod sporne situacije u zadnjoj minuti videče se da se tri igrača Zvezde kreću ka Davidu Rašić i prave faul a od toga dva igrača su u prostoru 6 metara što je po pravilima penal za Kolubaru. Znači nije oštećena Zvezda već Kolubara jer su im direktno pružili šansu da se odbrane što oni nisu uradili već primili gol sa celih 10 metara.
A da ne spominjemo koliku razliku je Zvezda trebala da ima koju je pomoć sudija imala tokom utakmice. Razlog više mojim tvrdnjam je da se klupa Zvezde ni jednog momenta nije bavila suđenjem dok je vodila tri razlike već kad su počeli da gube onda frka. Znači objektivnost gospodo.

Sm

pre 13 godina

Hahaha koliko su ovi Zvezdaši opterećeni neuspesima svojih klubova pa alibi traže u sudijama koji su im obilato pomogli da stignu tu dokle su stigli. A šta beše u Lazarevcu jedva 11 razlike. A da i tu su sudili Stojković i Nikolić a i u prvom delu prvenstva su sudili Stojković Nikolić kada je Zvezda na silu (bukvalno na silu jer su igraču Kolubare polomili ruku) pobedila jedva jedan razlike i opet uz pomoć ovog sudijskog para. Tišina i neću da vas čujem.

bice bolje drugovi

pre 13 godina

Vasi komentari imaju Daunov sindrom. Drugim recima - bolesni su. Lecite ih!

Verovatno boli kad trofej ne ode u ruke vas Beogradjana,a??

E, pa, trenutno MI imamo sredstva da stvorimo dobar tim. Trenutno mi najvise doprinosimo domacem rukometu (raspitajte se za rukometnu skolu u RK KOlubari pre nego sto krenete da pljujete po mojoj izjavi a mozete i da pogledate podatak koliko smo ove sezone vratili igraca iz inostranstva). Trenutno smo MI najbolje organizovan kolektiv u domacem rukometu i neka vas bude sramota ako izjavljujete da ne zasluzujemo duplu krunu! Napravite tim, napravite rezultat pa onda pljujte!

Pozdrav iz Lazarevca!

P.S. Znam da boli. Ali ponasate se krajnje bezobrazno. Vi sve znate, o svemu ste vi obavesteni... c c c...

rudiment

pre 13 godina

mislim stvarno... :p
Na utakmici u prvom delu sezone slomili ste ruku Kolubarinom Pongracicu - je l' to casnija pobeda od ove kada ti "pomognu sudije"?

I vi ste bas videli da su sudije kupljene, a? Vi ste bas sigurni u to da sudije toliko vole Kolubaru? :) hehe, slatki ste...

nislija

pre 13 godina

Pored toga sto je bezrazlozno iskljucen igrac Zvezde,sudije su svirale faulna Rasicu koji nije postojao i umesto da Zvezda dobije loptu koju je osvojila,posle tog nepostojeceg faula Kolubara je postigla pobedonosni go.Nepravda,nema sta! Moraju se istaci,istine radi,i odlicne odbrane golmana Kolubare Doknica.

ej ti

pre 13 godina

Osobo koja optuzujes sudije za kradju, skrasi se sa komentarima, providan si. Svi komentari su tvoji, brate mili. Pomiri se sa cinjenicom da je Kolubara najbolja, ubedljivo najbolja, ekipa u ligi. Zdravo.

Rukometaš

pre 13 godina

Utakmica je resena na samom kraju kada su sudije bez ikakvog razloga iskljucile na dva minuta igraca Crvene Zvezde.Zvezda je u toku cele utakmice vodila i bila bolja.Utakmica je bila odlicna i to je najbolje finale Kupa koje je u poslednje vreme odigrano kod nas.Retke su ovakve utakmice unasoj ligi.Bilo je mladih perspektivnih igraca koji su nagovestili sjajnu buducnost a u rukometu je mnogo vazno iskustvo a Kolubara u tome ne oskudeva.

Hogar

pre 13 godina

Da li se neko zapita odakle Lazarevcu tj Kolubari finansije. Rukometni klub pa FK koji ulazi u Super ligu. Nesto me podseca na devedesete i Milicionar.Da li mi to svi placamo. REIK Kolubarski basen finansira sportsko drustvo Kolubara. SARTID je bio privatizovan i mogli su da rade sta hoce

Stari sudija

pre 13 godina

Sudije su sudile dobro,cak i odlicno sve do 56-og minuta i vocstva Zvezde 28:27 a onda kada je odlucivano o pobedniku i kada je sve bilo na strani zvezde(igra i rezultat)sudije su donele dve pogresne odluke na stetu Zvezde i to je bio kraj.Pamtice se dugo ovo nedelo sudija Stojkovica i Nikolica.

Smederevac

pre 13 godina

Zvezda je vodila sa 28:27 i sudije su potpuno neopravdano iskljucile Zvezdinog igraca a zatim su svirali na Rasicu faul koji nije postojao i u tih 2-3 zadnja minuta doslo je do 29:30.Cista kradja!Kada je Zvezda izgubila u Lazarevcu sudile su iste sudije i Zvezda nije imala primedbi.Danas je Kolubara bila pred porazom i da joj sudije nisu pomogle sigurno bi izgubili.Kolubara raspolaze sa velikim parama i u nasim uslovima,nazalost,to igra odlucujucu ulogu.Ista ta Kolubara nedavno nas je osramotila u Evropi jer tada nisu sudile ovakve sudije.Nece im karijera biti bas slavna;cuce se za ovo nadaleko.U zabludi su oni koji misle da ce napraviti karijeru a ovakve greske prave na stetu Zvezde.Uveliko se prica kako su Svedsku ostetili protiv Nemacke na Evropskom prvenstvu.Imali su sansu da stvarno nesto naprave ali tih nekoliko ispada ih sigurno diskvalifikuju.

gazi boraniju

pre 13 godina

Trifunovic:"Zasto nas secete?"
Lukic:"Ne priznajemo im titulu."
Butulija:"Istupicemo iz lige."

Tri musketara.
Tri amigosa.
Tri moralne gromade.
Tri SLEDECE SEZONE.

Sloba

pre 13 godina

Kompleks zvani Kolubara! Hahaha. Ipak istina i pravda uvek pobede. Dve godine za redom Kolubari oduzimaju Zvezda i Partizan titule sa Š ekipom ali ništa večno nije.
KOLUBARA JE NAJBOLJA!!!

JA

pre 13 godina

realno kolubara i jeste najaca ali je sramota za taj klub da sa tolikim novcem ne pobedjuje sve sa 10 15 razlike dajte te pare nekom drugom i cao kolubara,realno Da zivim ne mogu bez njeee...

Zvezdas iz Nisa

pre 13 godina

Pravedniji naslov bi bio:Rukometasima Kolubare sudije osvojile Kup.Nazalos,stvarno je tako.U zadnjoj minuti je sve reseno tako sto su sudije potpuno neopravdano oduzele loptu igracima Zvezde i dali je Kolubari da ona osvoji Kup.Sve je bilo u zadnjim sekundama i vise se nije moglo nista izmeniti.Sudije Nikolic i Stojkovic su obezbedile neslavno mesto u istoriji naseg rukometa.

Квазар

pre 13 godina

Хахахаха а јаааадниии,ништа ,нема везе,освојили сте титулу у женској одбојци :)

A?

pre 13 godina

@Rukometaš Kolubara ima perspektivne igrace,ti pratis rukomet?:) Najmladji igrac u postavi Kolubare je bio '86 godiste.U zvezdi Zelenovic i Nenadic '90,e oni su mladi.

lud@zbunjen

pre 13 godina

Lukicu ocekujem saopstenje!!! Dokle ce bre da se ugrozavaju interesi srbije , pa to sada bas svaki dan!!! Bravo Kolubara dokazali ste da nema nista na silu. Butulija moze da se siba sa Perunicicem po ceo dan a vi igrajte rukomet!!!

LA

pre 13 godina

Bravo momci,prava finalna utakmica,time pobeda jos sladja!!Svi koji imaju nesto da zamere neka se pitaju koliko decenija se ulaze u zvezdu i partizan a oni nemaju rezultate!!Kolubara je ove sezone opravdala ulozeno! Tako rade prave ekipe!KOLUBARA SAMPION

kontrolor

pre 13 godina

Igra se poslednjih 20 sekundi utakmice.Kolubara(Rasic) gubi loptu i umesto da Zvezda izvede napad pri neresenom rezultatu sudije izmisljaju faul i posle njegovog izvodjenja Kolubara da go,odnosno osvoje Kup.Katastrofalna sudijska greska.

supervizor

pre 13 godina

Uloziti tolike pare u tim,napraviti tolike fiktivne ugovore a dopustiti da sudije sude po svom uverenju,po Jovicicu iz Kolubare,prosto receno -nedopustivo je.Sve mora da se iskontrolise-velikim parama.Posto nije uspeo da bude predsednik RSS,covek se dokauje na ovaj nacin.

sapcanin

pre 13 godina

Cela Srbija,privreda i domacinstva,placaju struju i Jovicic od tih para,raznim manipulacijama,daje milione pojedincima za,kako on kaze-projekat RK Kolubara.Ipak,sudije Stojkovic i Nikolic,sa svoje strane "morale" su da urade svoje.Nesebicno,zar ne!?

stari DIF

pre 13 godina

Grupa studenata Sportske akademije je izvrsila mini anketu sa 12 Bgd.rukometnih sudija(uglavnom bivsih internacionalaca)o sudjenju na ovoj utakmici.11-orica su izjavili da je Zvezdi prakticno oduzet Kup direktnim greskama sudija a samo jedan od njih nije hteo da se izjasni.

pravda

pre 13 godina

U pravu je "stari sudija".Odlucena je utakmica na samom kraju kada je bez ikakvog opravdanog razloga iskljucen igrac Zvezde i u zadnjem napadu kada je Zvezda osvojila loptu a onda je izmisljen faul u korist Rasica(Kolubra) i posle toga dat je go odluke.Znaci,sudija(onaj koji je presudio,izgleda Nikolic) je doneo Kup Srbije Kolubari.Zasta su se oni mladici borili kao lavovi kad sebi da za pravo sudija da on nepravedno odluci pobednika a ne igraci na terenu.

Analiticar

pre 13 godina

Kolubara je u ovaj tim ulozila ogrome pare i Kup je morao da bude osvojen pa makar i na nacin kako je osvojen.Tu spasa nije bilo i gotovo! Sa sportske strane gledano,nas rukomet je sinoc promovisao dvojicu novih izuzetno perspektivnih igraca-Draska Nenadica i Zelenovica koji za dobro naseg rukometa stasavaju i lepo se razvijaju u Crvenoj Zvezdi.

ss

pre 13 godina

Pa ljudi, da li je moguce?! O kakvim Kolubarinim parama vi pricate?! Sta, ostala sportska drustva grcaju u siromastvu, jadni oni... Zasto jednostavno ne priznate da jos neki klub u Srbiji, osim Zvezde i Partizana moze da bude uspesan?! Kakve sudije bre, Kolubara igra srcem bas zato sto je svi napadaju! Butulija i drugari brukaju sport svojim ponasanjem! Napred Krtice!!!

ekspert

pre 13 godina

Pogledajte snimak utakmice,sve je jasno. Kada je najvaznije jer nema vremena za ispravke,u zadnjim sekundama utakmice,sudije Stojkovic i Nikolic, tesko krse pravila rukometne igre i sportskog morala i direktno oduzimaju svojim nepravednim odlukama Kup Srbije Crvenoj Zvezdi i nepravedno ga dodeljuju Kolubari. Nezabelezen slucaj takve otimacine. Treba sve uciniti da se ova dvojica sudija uklone iz sporta jer nanose veliku stetu mladim ljudima koji se sa zadovoljstvom bave sportom.

karaves

pre 13 godina

Krive su Zvezdi sudije, kao i u fudbalu, odbojci, kosarci protiv Tamisa i Metalca....BRUKA.....Bravo Vesicu care, drzi se Lukica i Adzica i sve ce biti u redu kao kada si bio u KK ZVEZDA...

Sumice

pre 13 godina

U prvom delu prvenstva kada je,takodje,bila odlicna utakmica i kada je Zvezda pobedila,sudije Stojkovic i Nikolic,pristrasnim sudjenjem u drugom poluvremenu,spasile su Kolubaru od ubedljivog poraza,mozda i vise od 10 razlike.Sistem Jovicic,Stojkovic,Nikolic vec duze vreme funkcionise.

Josarian

pre 13 godina

Mislim da Zvezda ne trebada prizna ni ovu titulu osvajacu Kupa, jer ga nije osvojila Zvezda i da se u klubu uvede praksa da priznaju samo ono takmicenje u kome su oni prvi. Sve ostalo je neregularno. "Ko je Srbin navija za Zvezdu", "kad je Zvezda prva, takmicenje je regularno". Ziv bio tajni agent Branimir Babarogic...Sve cestitke Kolubari, a daj Boze da se klub u nemastini i evidentnom kvalitetu ne rasproda i raspadne.

Ekonomista

pre 13 godina

Najzad se u Kolubari u Lazarvcu donose prave poslovne mere.Ako si vec ulozio ogromni novac u proizvodnju i promet onda je poslovno opravdano da ulozis i u onoga ko ti obezbedjuje da to sve naplatis.U ovom slucaju Stojkovic i Nikolic(sudije) su to obezbedile.

psiholog

pre 13 godina

Bilo bi interesantno, kada se sretnu, kako ce sudije Stojkovic i Nikolic pogledati u oci mladjanim Drasku Nenadicu i Zelenovicu,novim uzdanicama naseg rukometa.

inspektor

pre 13 godina

Treba obavzno upoznati IHF i EHF,odnosno njihove organe zaduzene za sudjenje, o ovoj sudijskoj kreaciji Stojkovica i Nikolica i njihovoj sposobnosti da u pravom trenutku,na samom kraju utakmice,kada se vise nista ne moze izmeniti,donesu odluke i da po svojoj volji proglase pobednikom koga oni hoce nezavisno od zbivanja na terenu.Nadje se uvek neko kome trebaju i ovakve sudije koje ce odraditi po necijem nalogu.Nije Jovicic jedan jedini;ima ih vise.Srecom,upravo EHF je zadnjih godina diskvalifikovao nekoliko parova sudija u Evropi koji su "sudili"kao Stojkovic Nikolic.Neke Ukrajince i druge...

stari trener

pre 13 godina

Velike utakmice a u nasim uslovima ovo je velika utakmica,izbacuju i prave igrace,buduce asove naseg rukometa.Ovog puta to su nagovestili Drasko Nenadic i Zelenovic u Crvenoj Zvezdi.Tezak je problem za svaki klub i za svakog trenera da istovremeno rade na razvoju mladih igraca i da se bore za trofeje.

Valter

pre 13 godina

Ovaj virus paranoje je izgleda zarazan. Epidemija? Dal je Tomica obavesten? Dal da kupimo tri miliona vakcina? Dal da pocnemo sa vakcinacijom?

Analiticar

pre 13 godina

Kada se pogleda snimak utakmice,kada se procitaju svi izvestaji sa utakmice i svi komentari nigde ne postoji nijedno argumentovano osporavanje tvrdnji da su u samom finisu utakmice kada se odlucuje ista,sudije, narocito u dva maha, mnogo ostetile Zvezdu;uskratile su joj Kup Srbije i prakticno Stojkovic i Nikolic su donele taj trofej Kolubari.To su cinjenice koje vise ne treba dokazivati.One su nesporne i ocigledne i potvrdili su sve to najveci rukometni autoriteti,iskusne sudije pre svega.

Obrenovcanin

pre 13 godina

Prosle jeseni Kolubara je kupila Puljezovica,Vujovica,Doknica,Radulovica,Pribaka,Rakcevica,Nedju Jovanovica,Srdjana Jovanovica,Lalica,Radisica,Pogarcica,Milicevica,Mitrovica,Davida Rasica...,trenera golmana Ercega i kako u Kolubari kazu tim menadzera Marka Isakovica.Nikada kod nas nije bilo takvog "finansijskog indzenjeringa".A i u Obrenovcu postoji termoelektrana a ne samo u Vreocima.Vielo se u Smederevu da novac nije davan samo igracima.Nesudjeni predsdnik RSS Jovicic nasao je kompenzaciju...

delija Zvezdan

pre 13 godina

Neko se potpisao sa Glavonic i zjavio da je Kolubara na krilima Doknica i Rasica osvojila Kup.Sta Glavonic misli o Stojkovicu i Nikolicu moglo se procitati u stampi.Treba imati u vidu da su Doknic i Rasic igrali i do samog finisa utakmice pa je Zvezda vodila sa 28:27 i kada vise spasa za Kolubaru nije bilo,sudije su odradile posao za njih.Nije vise niko mogao to promeniti.Hteli su,kada je Kolubari trebalo,da oni odluce i odlucili su. Tako je Kolubara osvojila Kup "Stojkovic Nikolic".Lucidna je ideja Sapcanina da se ubuduce ovaj Kup i zove Kup "StojkovicNikolic".

pancevac

pre 13 godina

Situacija u rukmetu,nazalost,je takva da zbog loseg rukovodjenja takmicenjem,pojedini klubovi su procenili da im se vise isplati da ulazu u pojedina sluzbena lica,pre svega u sudije, nego u razvoj svojih igraca.Sve je okrenuto naglavacke!

Sumadinac

pre 13 godina

Zvezdini navijaci su s razlogom ogorceni na sudije.Zaista su im Stojkovic i Nikolic oduzeli Kup Srbije.Ali manite se vise sudija.Vise Zvezdi i nasem rukometu znaci sto je i kroz ove Kup utakmice dobila kao igrace mlade Draska Nenadica i Zelenovica,buduce reprezentativce, nego da je ovojila trofej.Doce trofeji koje nece moci da sprece nikakvi Stojkovici i Nikolici.Sta ce to ovako osvojeni trofeji pomoci Kolubari ili bilo kome ozbiljnom u nasem rukometu?!

stari DIF

pre 13 godina

Milan Valcic je po svim poznatim kompetentnim ocenama najbolji rukometni sudija svih vremena u svetu.Sudio je na mnogo Olimpijada i Svetskih prvenstava.Mogli bi sudije Stojkovic i Nikolic da se ugledaju na svog zemljaka Valcica pa da po istim kriterijumima sude i u nasoj zemlji kao u inostranstvu.Izgleda da imaju pogresne savetnike.Nedaj boze da budu kao Visekruna i Stanojevic.

xxx

pre 13 godina

budimo realni,kolubara ima bolji sastav duzu klupu (cak i tribine),ali zvezda je juce bolje i lepse igrala i zasluzila je pobedu. svaka cast i jednoj i drugoj ekipi,vidjen je dobar rukomet!

Smederevac

pre 13 godina

Mnogi hvale odlicnu igru oba tima,isticu igrace koji imaju veliku buducnost i sl.Ali to nije imalo nikakav znacaj;nisu igra i igraci odlucivali;ODLUCILE su SUDIJE Stojkovic i Nikolic.Za konacan ishod njih dvojica su jedino zasluzni.

Zvezdasi iz Pomoravlja

pre 13 godina

Takmicarski gledano Zvezda je pogresila sto je ulagala u mlade Draska Nenadica i Zelenovica (slozen i dug je proces njihovog razvoja)a da je ulozila u neke pojedince tipa Stojkovic Nikolic,brze bi dosla do trofeja.Od kojih igraca Kolubare ce Srpski rukomet ubuduce nesto dobiti?

pancevac

pre 13 godina

Da je Kolubara toliko dobra ne bi joj sudije pomogle da pobedi Dinamo u Pancevu a o pomoci sudija u Smederevu i vrapci vec pricaju.

Avalski toranj

pre 13 godina

Sa Avalskog tornja se sve vidi.Uverili smo se u veliku nepravdu koju su sudije ucinili Crvenoj Zvezdi u Smederevu i oduzeli joj Kup.Svi su videli da je Zvezda bila bolja i da ima mlade perspektivne igrace;odavde se videlo kako je Kolubara uzela bodove u Pancevu pomocu sudija;videlo se i kako je u Nisu osvojila bodove a video se i"kvalitet" Kolubarine igre protiv Steaue i kako su nas "reprezentovali" u Evropi protiv ovog sedmoplasiranog tima u "cuvenom" Rumunskom prvenstvu;videlo se i koje su basnoslovne pare "legalno" kruzile u rudaskom basenu radi "visih interesa" rukometa.

213

pre 13 godina

Jutros poslat komentar (ne objavljuje se od strane administratora) sa pitanjem za Sapčanina da mi objasni od kojih para se finansira Metaloplastika a i ostali klubovi pošto vidim da zna od kojih i čijih para se finansira Kolubara.
Zamilio bih vas da objavite komentar da bi ovaj gospodin mogao da mi odgovori.

sapcanin

pre 13 godina

Postoji predlog u komentarima da se Rukometni Kup Srbije zove- Rukometni Kup "Stojkovic Nikolic".Prerano je to,jos su mladi,da ih to ne poremeti u razvoju,nije pedagoski opravdano...Jedino sto je sigurno je da ce celu njihovu karijeru ispred svega ostalog obeleziti cinjenica iz Smedereva da su,bukvalno,oduzeli Kup Zvezdi i dali ga Kolubari i da je to jedan od najvecih skandala koji se desio u sportu poslednjih godina.Ta afera koju su oni stvorili izbrisala im je sve ostalo sto su postigli.Neka to bude za nauk mladjima da ne krenu njihovim putem.

REALnana

pre 13 godina

A, da malo budemo svi ponosni sto smo napokon mogli da odgledamo dobru rukometnu utakmicu, umesto sto se mahom optuzuju sudije?
Hvala obema ekipama na prikazanom! Napokon i mi, ljubitelji rukometa da odgledamo nesto vredno!
I prestanite sa prozivkama upucenim Lazarecvanima u vezi novca - hvala Bogu da se ulaze u sport!
Cestitke golmanu Doknicu! Svaka cast!!!

Posmatrac

pre 13 godina

Glavni likovi u nasem rukometu,nazalost,izvansportskim putem postadose Jovicic iz Lazarevca i sudije Stojkovic Nikolic (Nis,Leskovac) ALARM!!!

inspektor

pre 13 godina

Zasto su sudije Stojkovic Nikolic na samom kraju utakmice kada je Zvezda vodila 28:27 napravile najmanje dve krupne greske na stetu Zvezde i tako joj direktno oduzele Kup Srbije i dodelile ga Kolubari,klubu koji je u toku ove godine sa svojim predsednikom Jovicicem ucestvovao u raznim finansiskim malverzacijama?

advokat

pre 13 godina

Zasto su sudije Stojkovic i Nikolic u 4 dana dva puta sudile utakmice izmedju Zvezde i Kolubare.Postoji jos internacionalnih sudija a ne samo njih dvojica.

Hronicar

pre 13 godina

Mogu mnogi, koji napadaju Stojkovica i Nikolica da su Zvezdi oduzeli Kup Srbije,da pisu o tome koliko god hoce,cinjenica je da su njih dvojica izasli iz ovog finala i cele halabuke koja je stvorena kao dva najpoznatija lika,da vise nisu anonimni i da im, po svemu sudeci, ne smeta sto su,s razlogom,ocenjeni kao potpuno negativni likovi.

Sudija

pre 13 godina

Zvezda i Kolubara su od prosle jeseni(od kada je Kolubara postala klub milionera) odigrali 3 utakmice.Pobedila je Zvezda u Beogradu,izgubila je u Lazarevcu i pobedila je, po svim sportskim principima, sada u Smederevu.

Analiticar

pre 13 godina

Kada se sve uzme u obzir;ono sto se fakticki desilo na utakmici;sudijske odluke;misljenja sudijskih autoriteta;komentari u medijima i na ovom sajtu;namece se nesporni zakljucak da su sudije Stojkovic i Nikolic,bukvalno,oduzeli Kup Srbije Crveoj Zvezdi i nezasluzeno ga dali Kolubari.Zasto je to tako ispalo ima i nekih drukcijih misljenja od vecinskog misljenja ali svi smatraju da su sudije "odradile" utakmicu kada je bilo najvaznije za Kolubaru.Ovo je za Stojkovica i Nikolica promasaj karijere jer ce ih ovo stalno pratiti kaojedan sraman cin koji su njih dvojica napravili.