Petak, 12.03.2010.

23:32

Miha dobio Murinja, šansa za Milan

U prvom meču 28. kola italijanske Serije A fudbaleri Katanije savladali su na Siciliji lidera prvenstva, milanski Inter, rezultatom 3:1.

Izvor: B92

Miha dobio Murinja, šansa za Milan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

samo sam realan

pre 14 godina

Bas me zanima koji pravi navijac intera se nece sloziti samnom za quarezma,muntari i mataradze nisu igraci za inter??? Naravno da navijaci milana i rome bi zeleli da su svih 11 igraca intera kao ova tri navedena igraca :)))...

Sirko

pre 14 godina

Ja mislim da Mihu posle Antica nece smijeti da dovedu na mjesto selektora ,jer on radi po svojoj savjesti i to ne bi odgovaralo raznim menadzerima a sigurno ne bi bilo igraca poput Stojkovica,Lekica ,Petrovica...svak bi morao da zapne da se potrudi da obuce dres repke...pozz

samo sam realan

pre 14 godina

Muntari definitivno nije igrac za veliki klub i da sam ja trener ne bi mu dao da trenira sa prvim timom a ne da mi igra dok ne promeni svoje ponasanje,samo startuje na protivnicke igrace i zaradjuje kartone ostalo nista ne radi na terenu! Murinjo me je takodje razocaro sto je pandeva zadnjih 3-4utakmice stavljo na klupu pa ga ubacivo zadnjih 20-30minuta,posto je pandev od kad je doso iz lacija bio mazda i najbolji igrac intera,par utakmica su odlucene njegovim golovima ili asistencijama i onda se eto vratio sa africkog kupa nacije murinjo je pandeva stavio na klupu i pandev je pao sa formom tako da kad udje sa klupe ne vidi se na terenu. Takodje mi je ne verovatno da jedan trener ko sto je murinjo napravi takve greske u proceni pa dovede muntarija i quarezmu u inter,murinjo je kriv sto je trazio i doveo te igrace i treba mu reci da je jedini krivac on sto ih je doveo. Takodje mataradze treba da odma ali odma da ode u penziju pa taj covek ne moze vise da potrci 10metara a ne da cuva nekog igraca. Tako da je inter slobodno sinoc mogo da igra sa 8 igraca protiv catanije(posto quarezma,muntari i mataradze vise su odmogli interu nego sto su pomogli). Ali ne treba umanjivati pobeda catanije zbog toga sto su u interu igrala ta tri igraca tu je jednini krivac murinjo sto ih stavlja u tim,inter je dobro i proso mogo je jos golova da primi da su igraci catanije bili precizniji. Mihajlovicu svaka cast na taktickoj pobedi murinja. Murinjo ako nesto zelis da osvojis nemoj da ti igraju mataradze,quarezma,muntari!!!

Moravac

pre 14 godina

ma o cemu vi pricate, koji vrhunski treneri, utakmica namestena... ne znate vi koje pare su u Beogradu uplacene na cataniu...ni f od fudbala...
(WeBad, 13. mart 2010 09:17) A ti znas? Ja radim u kladionici (poznatoj) i niko juce, apsolutno niko nije igrao na Kataniju, cak su i mnogi koji vaze za iskusne kladionicare, koji znaju za svaku dojavu- davali par stotina eura na dvojku... Jedino ko je uzeo pare sa Interom na tiketu odigrao je 3+... Drugo, ako si gledao utakmicu, mogao si da vidis da nije namestena... I dokle cete kad god favorit izgubi, a vama padne tiket da pricate da je namesteno... te Inter prodao, Real pustio Lyon zbog bwin-a... ma da....a da pozoves Moldera i Skali da oni vide o cemu se radi...

Petar

pre 14 godina

Rekao je MOdju jednom da je afera kalcopoli unistila unazadila juve, milan , fiorentinu i italijanski fudbal i da je smao zahvaljujuci nnjoj inter ovih par godina lider. Slazem se potpuno, za dve, tri godine imacemo ponovu nazimenicnu vladavinu juventusa i milana sa povremenim mesanjem rome, fiorentine pa mozda i intera.

Milan

pre 14 godina

miha care ! ! ! najbolji si . . . uvek sam te gotivio dok si igrao bio si mi omiljeni fudbaler, a sad ovo pa to je stvarno fenomenalno . . .miha najbolji si i sta god bilo ko da kaze za tebe znaj da te mi tvoji srbi mnogo volimo i mnogo smo ponosni na tebe . . . samo nastavi tako majstore, nebo je jedina granica ! ! !

indicija

pre 14 godina

Bravo za Mihu,njegova licna pobeda nad Murinjom.Voleo bih da pored Rome,pobedi i Milan i da imamo trku u troje za skudeto do kraja Serije A.
(roman empire, 12. mart 2010 23:49)
Bolje da se ne primaknu previse, da Ranijeri opet ne pochne da se gushi i puca po svim shavovima pred pritiskom i ochekivanjima koja bi ga po ko zna koji put unistita. :)
Ti kao da zaboravljash da na chelu imate trenera koji za 20 i kusur godina nije osvojio NISTA vredno pomena (ako se izuzme kup italije, ali ko josh na to gleda kao vredan trofej). Covek NEMA mentalitet pobednika, rodjeni je luzer, i kakav god tim da mu stavis na raspolaganje ne ocekuj od njega OSVAJANJE TITULE. Priznacu mu samo da poznaje dobro Seriju A i da zna kako da osvoji dobru poziciju u shampionatu, ali titulu, haahhaahaha nemoj biti smesan, budi realan. Covek puca kao osushena trska kad se od njega ocekuju trofeji.

WeBad

pre 14 godina

ma o cemu vi pricate, koji vrhunski treneri, utakmica namestena... ne znate vi koje pare su u Beogradu uplacene na cataniu...ni f od fudbala...

Interista

pre 14 godina

Muntari- ubedljivo najgori igrac na svetu. Biti toliko glup, pa to je stvarno umetnost.
(Dejan, 12. mart 2010 23:47)
On jeste glup, ali mi se cini da to ovog puta nije bila stvar gluposti, vec da je to namjerno ucinio. Proslu utakmicu protiv Genoe, ko se sjeca, nije htio ni ruku da pruzi Baresiju, a sada je usao , nije ni 1 minut prosao, a on je uspio da dobije, najprije zuti, pa i crveni!

stex

pre 14 godina

pao sam na kladionicu al dzaba kad mi srce puno bi posle utakmice ... onaj martinez igra ko ronaldinho cak i plesom proslavlja golove , samo sto on igra elektro a ronaldinho sambu ... ima katanija veoma dobrih igraca ... izco, lopez, mascara, morimoto, martinez ... samo neka nastave, mogu do 5-8 mjesta sa ovom igrom ...

Zhhika

pre 14 godina

Moram da priznam da mi Mihajlović nije delovao kao neko ko može da postane dobar trener,pogotovo nakon njegovog predavanja u FSS.Ali prevario sam se,izgleda da ima "ono nešto" što se ne uči u trenerskim školama što razdvaja pobednike od gubitnika.Bravo Miho!

ivan

pre 14 godina

Rezultat za respekt.Bravo za Mihailovica.Autoritet i znanje poseduje ali jos uvek nije veliki trener to tek treba da postane zasad je talentovan STRUCNJAK!!!A sto se tice reprezentacije doci ce i njegov red za nekih dvadesetak godina!!!

ajmemenejoj

pre 14 godina

ja ne znam sta je ludje, Muntarijeva ruka za penal ili *ebachko izvodjenje penala za pobedu u zaustavnom vremenu Mascare...Anyway respect for Miha!

Leka

pre 14 godina

Miho nadam se da ces jednog dana zameniti Pizona na klupi Zvezde.Naravno, nakon sto osvojimo 3 titule i bar 2 puta udjemo u Ligu sampiona.A posle Zonpija mozemo da prebacimo za direktora omladinske skole.

Tobdzija

pre 14 godina

Ti sto pises o novoj odnosno staroj slavi trebao bi da znas da je AC MILAN osvojio I TO TRI puta ono sto INTER nikada nije a to je Ligu Sampiona, a ako se gleda ukupno vec kad pricas o staroj slavi AC MILAN je bio prvak Evrope 7 puta a INTER dva i to daleke 64' odnosno 65', pa ti sam proceni ko ima sjajniju sadasnjost a ko je u dalekoj proslosti...!!!

Sirko

pre 14 godina

ono sto je Muntari uradio,za onakve stvari ja bih da se uvede kazna:5-6 samara od strane gnevnih navijaca i saigraca"...prima milione a dize ruku u zivom zidu k`o skretnicar...ccc

Uros

pre 14 godina

a murinjov izraz lica posle primljenog gola iz penala:dobro ima jos vremeba mozemo da izvucemo nesto a posle drugog je u zemlju potonuo,,sve u svemu ja sam ubo na kladzi pp x :)))

vojvodina jedna jedina

pre 14 godina

Svaka cast za Mihu slaninara!!!!Dodao bih jos da je ova utakmica dokazala kvalitet igraca Katanije,da predhodni rezultati nisu bili slucajnost,jer slucajnost ne postoji.Mihine zasluge su to sto izvlaci maksimum iz kluba,i sto ce afirmistati nekoliko sjajnih igraca koji su do juce bili potpuni anonimusi...

MihaFaca

pre 14 godina

Gde ste sad pljuvaci Mihe ?!?!
Miha je pokazao da zna - to je neosporno, pogledajte njegove rezultate (sa kakvim klubom)!

Inter je slabiji bez Ibre a Barsa nije jaca sa njim, ipak je on mnogo trom da bi ispratio brzinu ostalih i njihove cudotvorne paseve koje mu salju...a i, realno, uvek ga cuvaju po 3-4 igraca.
Milanisti se sad vade na staru slavu...kad nove slave nema, onda se prica o istoriji kluba...
Milan = Bruka
Inter 90% ne prolazi Celzi...onu prednost kao da nemaju.

skandynavac

pre 14 godina

Vratite IBru,Inter je bez njega propala ekipa, nece uzeti ni jednu titulu,on se u Barsi nije snasao jer Messi ne dozvoljava /sega,dribla,ne dodaje/ tako bilo bi najbolje za oboje tako

Tobdzija

pre 14 godina

A sad ce Interisti da se jave i da kazu "Mancester-Milan 4:0" pa ajd' da ih preduhitrim... Hahahah, smesno, zapamtite AC MILAN je svetski brend, Inter je samo losa kopija u pokusaju...

alexandar srdanovic

pre 14 godina

a da li ste snimili kako je Miha pokazao prstom svom igracu da ne talasa na kraju utakmice(ona guzva oko korner zastavice).psssssst!i mrsht obrvama.hahahaha!car.

zdovc

pre 14 godina

Ovo je vec za respekt!!

Od kad je preuzeo tim ima skor:
6-4-3 tj. 22 boda na 13 utakmica

Pre njega:
1-6-8 tj. 9bodova na 15 utakmica

Po meni je uspeh i dovodjenje Maxija Lopez-a!!!

Bravo,samo tako!!!!!!!

Ac.

pre 14 godina

zanimljivo! cim je neko naredio sudijama da prekinu sa forsiranjem Intera... stvari se polako vracaju na svoje, i Milan polako preuzima ono sto i zasluzuje !!!

Branko

pre 14 godina

Ocajna igra Intera! Ako ovako igraju protiv Celzija unistice ih. Mnogo su pali u formi. Trebao im je ovakav ubedljiv poraz da se malo trgnu. Muntari je veceras zavrsio karijeru u Interu definitivno. Sad se pribojavam Celzija ali i dalje verujem u Inter,u Murinja. Forza Internazionale!

luki

pre 14 godina

Ako Murinjo uspe da izgubi titulu i da u Londonu prokocka prednost iz prvog meca koja nije velika, ali je ipak prednost, trebalo bi ga najuriti pod hitno i dovesti Mihajlovica da bude trener :), moze i Blan...Pozz za sve Interiste

roman empire

pre 14 godina

Bravo za Mihu,njegova licna pobeda nad Murinjom.Voleo bih da pored Rome,pobedi i Milan i da imamo trku u troje za skudeto do kraja Serije A.

zdovc

pre 14 godina

Ovo je vec za respekt!!

Od kad je preuzeo tim ima skor:
6-4-3 tj. 22 boda na 13 utakmica

Pre njega:
1-6-8 tj. 9bodova na 15 utakmica

Po meni je uspeh i dovodjenje Maxija Lopez-a!!!

Bravo,samo tako!!!!!!!

roman empire

pre 14 godina

Bravo za Mihu,njegova licna pobeda nad Murinjom.Voleo bih da pored Rome,pobedi i Milan i da imamo trku u troje za skudeto do kraja Serije A.

alexandar srdanovic

pre 14 godina

a da li ste snimili kako je Miha pokazao prstom svom igracu da ne talasa na kraju utakmice(ona guzva oko korner zastavice).psssssst!i mrsht obrvama.hahahaha!car.

luki

pre 14 godina

Ako Murinjo uspe da izgubi titulu i da u Londonu prokocka prednost iz prvog meca koja nije velika, ali je ipak prednost, trebalo bi ga najuriti pod hitno i dovesti Mihajlovica da bude trener :), moze i Blan...Pozz za sve Interiste

MihaFaca

pre 14 godina

Gde ste sad pljuvaci Mihe ?!?!
Miha je pokazao da zna - to je neosporno, pogledajte njegove rezultate (sa kakvim klubom)!

Inter je slabiji bez Ibre a Barsa nije jaca sa njim, ipak je on mnogo trom da bi ispratio brzinu ostalih i njihove cudotvorne paseve koje mu salju...a i, realno, uvek ga cuvaju po 3-4 igraca.
Milanisti se sad vade na staru slavu...kad nove slave nema, onda se prica o istoriji kluba...
Milan = Bruka
Inter 90% ne prolazi Celzi...onu prednost kao da nemaju.

Moravac

pre 14 godina

ma o cemu vi pricate, koji vrhunski treneri, utakmica namestena... ne znate vi koje pare su u Beogradu uplacene na cataniu...ni f od fudbala...
(WeBad, 13. mart 2010 09:17) A ti znas? Ja radim u kladionici (poznatoj) i niko juce, apsolutno niko nije igrao na Kataniju, cak su i mnogi koji vaze za iskusne kladionicare, koji znaju za svaku dojavu- davali par stotina eura na dvojku... Jedino ko je uzeo pare sa Interom na tiketu odigrao je 3+... Drugo, ako si gledao utakmicu, mogao si da vidis da nije namestena... I dokle cete kad god favorit izgubi, a vama padne tiket da pricate da je namesteno... te Inter prodao, Real pustio Lyon zbog bwin-a... ma da....a da pozoves Moldera i Skali da oni vide o cemu se radi...

Branko

pre 14 godina

Ocajna igra Intera! Ako ovako igraju protiv Celzija unistice ih. Mnogo su pali u formi. Trebao im je ovakav ubedljiv poraz da se malo trgnu. Muntari je veceras zavrsio karijeru u Interu definitivno. Sad se pribojavam Celzija ali i dalje verujem u Inter,u Murinja. Forza Internazionale!

Tobdzija

pre 14 godina

A sad ce Interisti da se jave i da kazu "Mancester-Milan 4:0" pa ajd' da ih preduhitrim... Hahahah, smesno, zapamtite AC MILAN je svetski brend, Inter je samo losa kopija u pokusaju...

Ac.

pre 14 godina

zanimljivo! cim je neko naredio sudijama da prekinu sa forsiranjem Intera... stvari se polako vracaju na svoje, i Milan polako preuzima ono sto i zasluzuje !!!

Milan

pre 14 godina

miha care ! ! ! najbolji si . . . uvek sam te gotivio dok si igrao bio si mi omiljeni fudbaler, a sad ovo pa to je stvarno fenomenalno . . .miha najbolji si i sta god bilo ko da kaze za tebe znaj da te mi tvoji srbi mnogo volimo i mnogo smo ponosni na tebe . . . samo nastavi tako majstore, nebo je jedina granica ! ! !

Zhhika

pre 14 godina

Moram da priznam da mi Mihajlović nije delovao kao neko ko može da postane dobar trener,pogotovo nakon njegovog predavanja u FSS.Ali prevario sam se,izgleda da ima "ono nešto" što se ne uči u trenerskim školama što razdvaja pobednike od gubitnika.Bravo Miho!

Sirko

pre 14 godina

ono sto je Muntari uradio,za onakve stvari ja bih da se uvede kazna:5-6 samara od strane gnevnih navijaca i saigraca"...prima milione a dize ruku u zivom zidu k`o skretnicar...ccc

ajmemenejoj

pre 14 godina

ja ne znam sta je ludje, Muntarijeva ruka za penal ili *ebachko izvodjenje penala za pobedu u zaustavnom vremenu Mascare...Anyway respect for Miha!

Leka

pre 14 godina

Miho nadam se da ces jednog dana zameniti Pizona na klupi Zvezde.Naravno, nakon sto osvojimo 3 titule i bar 2 puta udjemo u Ligu sampiona.A posle Zonpija mozemo da prebacimo za direktora omladinske skole.

Sirko

pre 14 godina

Ja mislim da Mihu posle Antica nece smijeti da dovedu na mjesto selektora ,jer on radi po svojoj savjesti i to ne bi odgovaralo raznim menadzerima a sigurno ne bi bilo igraca poput Stojkovica,Lekica ,Petrovica...svak bi morao da zapne da se potrudi da obuce dres repke...pozz

Interista

pre 14 godina

Muntari- ubedljivo najgori igrac na svetu. Biti toliko glup, pa to je stvarno umetnost.
(Dejan, 12. mart 2010 23:47)
On jeste glup, ali mi se cini da to ovog puta nije bila stvar gluposti, vec da je to namjerno ucinio. Proslu utakmicu protiv Genoe, ko se sjeca, nije htio ni ruku da pruzi Baresiju, a sada je usao , nije ni 1 minut prosao, a on je uspio da dobije, najprije zuti, pa i crveni!

vojvodina jedna jedina

pre 14 godina

Svaka cast za Mihu slaninara!!!!Dodao bih jos da je ova utakmica dokazala kvalitet igraca Katanije,da predhodni rezultati nisu bili slucajnost,jer slucajnost ne postoji.Mihine zasluge su to sto izvlaci maksimum iz kluba,i sto ce afirmistati nekoliko sjajnih igraca koji su do juce bili potpuni anonimusi...

Tobdzija

pre 14 godina

Ti sto pises o novoj odnosno staroj slavi trebao bi da znas da je AC MILAN osvojio I TO TRI puta ono sto INTER nikada nije a to je Ligu Sampiona, a ako se gleda ukupno vec kad pricas o staroj slavi AC MILAN je bio prvak Evrope 7 puta a INTER dva i to daleke 64' odnosno 65', pa ti sam proceni ko ima sjajniju sadasnjost a ko je u dalekoj proslosti...!!!

stex

pre 14 godina

pao sam na kladionicu al dzaba kad mi srce puno bi posle utakmice ... onaj martinez igra ko ronaldinho cak i plesom proslavlja golove , samo sto on igra elektro a ronaldinho sambu ... ima katanija veoma dobrih igraca ... izco, lopez, mascara, morimoto, martinez ... samo neka nastave, mogu do 5-8 mjesta sa ovom igrom ...

skandynavac

pre 14 godina

Vratite IBru,Inter je bez njega propala ekipa, nece uzeti ni jednu titulu,on se u Barsi nije snasao jer Messi ne dozvoljava /sega,dribla,ne dodaje/ tako bilo bi najbolje za oboje tako

Uros

pre 14 godina

a murinjov izraz lica posle primljenog gola iz penala:dobro ima jos vremeba mozemo da izvucemo nesto a posle drugog je u zemlju potonuo,,sve u svemu ja sam ubo na kladzi pp x :)))

samo sam realan

pre 14 godina

Muntari definitivno nije igrac za veliki klub i da sam ja trener ne bi mu dao da trenira sa prvim timom a ne da mi igra dok ne promeni svoje ponasanje,samo startuje na protivnicke igrace i zaradjuje kartone ostalo nista ne radi na terenu! Murinjo me je takodje razocaro sto je pandeva zadnjih 3-4utakmice stavljo na klupu pa ga ubacivo zadnjih 20-30minuta,posto je pandev od kad je doso iz lacija bio mazda i najbolji igrac intera,par utakmica su odlucene njegovim golovima ili asistencijama i onda se eto vratio sa africkog kupa nacije murinjo je pandeva stavio na klupu i pandev je pao sa formom tako da kad udje sa klupe ne vidi se na terenu. Takodje mi je ne verovatno da jedan trener ko sto je murinjo napravi takve greske u proceni pa dovede muntarija i quarezmu u inter,murinjo je kriv sto je trazio i doveo te igrace i treba mu reci da je jedini krivac on sto ih je doveo. Takodje mataradze treba da odma ali odma da ode u penziju pa taj covek ne moze vise da potrci 10metara a ne da cuva nekog igraca. Tako da je inter slobodno sinoc mogo da igra sa 8 igraca protiv catanije(posto quarezma,muntari i mataradze vise su odmogli interu nego sto su pomogli). Ali ne treba umanjivati pobeda catanije zbog toga sto su u interu igrala ta tri igraca tu je jednini krivac murinjo sto ih stavlja u tim,inter je dobro i proso mogo je jos golova da primi da su igraci catanije bili precizniji. Mihajlovicu svaka cast na taktickoj pobedi murinja. Murinjo ako nesto zelis da osvojis nemoj da ti igraju mataradze,quarezma,muntari!!!

indicija

pre 14 godina

Bravo za Mihu,njegova licna pobeda nad Murinjom.Voleo bih da pored Rome,pobedi i Milan i da imamo trku u troje za skudeto do kraja Serije A.
(roman empire, 12. mart 2010 23:49)
Bolje da se ne primaknu previse, da Ranijeri opet ne pochne da se gushi i puca po svim shavovima pred pritiskom i ochekivanjima koja bi ga po ko zna koji put unistita. :)
Ti kao da zaboravljash da na chelu imate trenera koji za 20 i kusur godina nije osvojio NISTA vredno pomena (ako se izuzme kup italije, ali ko josh na to gleda kao vredan trofej). Covek NEMA mentalitet pobednika, rodjeni je luzer, i kakav god tim da mu stavis na raspolaganje ne ocekuj od njega OSVAJANJE TITULE. Priznacu mu samo da poznaje dobro Seriju A i da zna kako da osvoji dobru poziciju u shampionatu, ali titulu, haahhaahaha nemoj biti smesan, budi realan. Covek puca kao osushena trska kad se od njega ocekuju trofeji.

Petar

pre 14 godina

Rekao je MOdju jednom da je afera kalcopoli unistila unazadila juve, milan , fiorentinu i italijanski fudbal i da je smao zahvaljujuci nnjoj inter ovih par godina lider. Slazem se potpuno, za dve, tri godine imacemo ponovu nazimenicnu vladavinu juventusa i milana sa povremenim mesanjem rome, fiorentine pa mozda i intera.

samo sam realan

pre 14 godina

Bas me zanima koji pravi navijac intera se nece sloziti samnom za quarezma,muntari i mataradze nisu igraci za inter??? Naravno da navijaci milana i rome bi zeleli da su svih 11 igraca intera kao ova tri navedena igraca :)))...

ivan

pre 14 godina

Rezultat za respekt.Bravo za Mihailovica.Autoritet i znanje poseduje ali jos uvek nije veliki trener to tek treba da postane zasad je talentovan STRUCNJAK!!!A sto se tice reprezentacije doci ce i njegov red za nekih dvadesetak godina!!!

WeBad

pre 14 godina

ma o cemu vi pricate, koji vrhunski treneri, utakmica namestena... ne znate vi koje pare su u Beogradu uplacene na cataniu...ni f od fudbala...

Ac.

pre 14 godina

zanimljivo! cim je neko naredio sudijama da prekinu sa forsiranjem Intera... stvari se polako vracaju na svoje, i Milan polako preuzima ono sto i zasluzuje !!!

Tobdzija

pre 14 godina

A sad ce Interisti da se jave i da kazu "Mancester-Milan 4:0" pa ajd' da ih preduhitrim... Hahahah, smesno, zapamtite AC MILAN je svetski brend, Inter je samo losa kopija u pokusaju...

skandynavac

pre 14 godina

Vratite IBru,Inter je bez njega propala ekipa, nece uzeti ni jednu titulu,on se u Barsi nije snasao jer Messi ne dozvoljava /sega,dribla,ne dodaje/ tako bilo bi najbolje za oboje tako

WeBad

pre 14 godina

ma o cemu vi pricate, koji vrhunski treneri, utakmica namestena... ne znate vi koje pare su u Beogradu uplacene na cataniu...ni f od fudbala...

MihaFaca

pre 14 godina

Gde ste sad pljuvaci Mihe ?!?!
Miha je pokazao da zna - to je neosporno, pogledajte njegove rezultate (sa kakvim klubom)!

Inter je slabiji bez Ibre a Barsa nije jaca sa njim, ipak je on mnogo trom da bi ispratio brzinu ostalih i njihove cudotvorne paseve koje mu salju...a i, realno, uvek ga cuvaju po 3-4 igraca.
Milanisti se sad vade na staru slavu...kad nove slave nema, onda se prica o istoriji kluba...
Milan = Bruka
Inter 90% ne prolazi Celzi...onu prednost kao da nemaju.

Branko

pre 14 godina

Ocajna igra Intera! Ako ovako igraju protiv Celzija unistice ih. Mnogo su pali u formi. Trebao im je ovakav ubedljiv poraz da se malo trgnu. Muntari je veceras zavrsio karijeru u Interu definitivno. Sad se pribojavam Celzija ali i dalje verujem u Inter,u Murinja. Forza Internazionale!

Tobdzija

pre 14 godina

Ti sto pises o novoj odnosno staroj slavi trebao bi da znas da je AC MILAN osvojio I TO TRI puta ono sto INTER nikada nije a to je Ligu Sampiona, a ako se gleda ukupno vec kad pricas o staroj slavi AC MILAN je bio prvak Evrope 7 puta a INTER dva i to daleke 64' odnosno 65', pa ti sam proceni ko ima sjajniju sadasnjost a ko je u dalekoj proslosti...!!!

roman empire

pre 14 godina

Bravo za Mihu,njegova licna pobeda nad Murinjom.Voleo bih da pored Rome,pobedi i Milan i da imamo trku u troje za skudeto do kraja Serije A.

Petar

pre 14 godina

Rekao je MOdju jednom da je afera kalcopoli unistila unazadila juve, milan , fiorentinu i italijanski fudbal i da je smao zahvaljujuci nnjoj inter ovih par godina lider. Slazem se potpuno, za dve, tri godine imacemo ponovu nazimenicnu vladavinu juventusa i milana sa povremenim mesanjem rome, fiorentine pa mozda i intera.

indicija

pre 14 godina

Bravo za Mihu,njegova licna pobeda nad Murinjom.Voleo bih da pored Rome,pobedi i Milan i da imamo trku u troje za skudeto do kraja Serije A.
(roman empire, 12. mart 2010 23:49)
Bolje da se ne primaknu previse, da Ranijeri opet ne pochne da se gushi i puca po svim shavovima pred pritiskom i ochekivanjima koja bi ga po ko zna koji put unistita. :)
Ti kao da zaboravljash da na chelu imate trenera koji za 20 i kusur godina nije osvojio NISTA vredno pomena (ako se izuzme kup italije, ali ko josh na to gleda kao vredan trofej). Covek NEMA mentalitet pobednika, rodjeni je luzer, i kakav god tim da mu stavis na raspolaganje ne ocekuj od njega OSVAJANJE TITULE. Priznacu mu samo da poznaje dobro Seriju A i da zna kako da osvoji dobru poziciju u shampionatu, ali titulu, haahhaahaha nemoj biti smesan, budi realan. Covek puca kao osushena trska kad se od njega ocekuju trofeji.

samo sam realan

pre 14 godina

Bas me zanima koji pravi navijac intera se nece sloziti samnom za quarezma,muntari i mataradze nisu igraci za inter??? Naravno da navijaci milana i rome bi zeleli da su svih 11 igraca intera kao ova tri navedena igraca :)))...

Leka

pre 14 godina

Miho nadam se da ces jednog dana zameniti Pizona na klupi Zvezde.Naravno, nakon sto osvojimo 3 titule i bar 2 puta udjemo u Ligu sampiona.A posle Zonpija mozemo da prebacimo za direktora omladinske skole.

samo sam realan

pre 14 godina

Muntari definitivno nije igrac za veliki klub i da sam ja trener ne bi mu dao da trenira sa prvim timom a ne da mi igra dok ne promeni svoje ponasanje,samo startuje na protivnicke igrace i zaradjuje kartone ostalo nista ne radi na terenu! Murinjo me je takodje razocaro sto je pandeva zadnjih 3-4utakmice stavljo na klupu pa ga ubacivo zadnjih 20-30minuta,posto je pandev od kad je doso iz lacija bio mazda i najbolji igrac intera,par utakmica su odlucene njegovim golovima ili asistencijama i onda se eto vratio sa africkog kupa nacije murinjo je pandeva stavio na klupu i pandev je pao sa formom tako da kad udje sa klupe ne vidi se na terenu. Takodje mi je ne verovatno da jedan trener ko sto je murinjo napravi takve greske u proceni pa dovede muntarija i quarezmu u inter,murinjo je kriv sto je trazio i doveo te igrace i treba mu reci da je jedini krivac on sto ih je doveo. Takodje mataradze treba da odma ali odma da ode u penziju pa taj covek ne moze vise da potrci 10metara a ne da cuva nekog igraca. Tako da je inter slobodno sinoc mogo da igra sa 8 igraca protiv catanije(posto quarezma,muntari i mataradze vise su odmogli interu nego sto su pomogli). Ali ne treba umanjivati pobeda catanije zbog toga sto su u interu igrala ta tri igraca tu je jednini krivac murinjo sto ih stavlja u tim,inter je dobro i proso mogo je jos golova da primi da su igraci catanije bili precizniji. Mihajlovicu svaka cast na taktickoj pobedi murinja. Murinjo ako nesto zelis da osvojis nemoj da ti igraju mataradze,quarezma,muntari!!!

Moravac

pre 14 godina

ma o cemu vi pricate, koji vrhunski treneri, utakmica namestena... ne znate vi koje pare su u Beogradu uplacene na cataniu...ni f od fudbala...
(WeBad, 13. mart 2010 09:17) A ti znas? Ja radim u kladionici (poznatoj) i niko juce, apsolutno niko nije igrao na Kataniju, cak su i mnogi koji vaze za iskusne kladionicare, koji znaju za svaku dojavu- davali par stotina eura na dvojku... Jedino ko je uzeo pare sa Interom na tiketu odigrao je 3+... Drugo, ako si gledao utakmicu, mogao si da vidis da nije namestena... I dokle cete kad god favorit izgubi, a vama padne tiket da pricate da je namesteno... te Inter prodao, Real pustio Lyon zbog bwin-a... ma da....a da pozoves Moldera i Skali da oni vide o cemu se radi...

vojvodina jedna jedina

pre 14 godina

Svaka cast za Mihu slaninara!!!!Dodao bih jos da je ova utakmica dokazala kvalitet igraca Katanije,da predhodni rezultati nisu bili slucajnost,jer slucajnost ne postoji.Mihine zasluge su to sto izvlaci maksimum iz kluba,i sto ce afirmistati nekoliko sjajnih igraca koji su do juce bili potpuni anonimusi...

luki

pre 14 godina

Ako Murinjo uspe da izgubi titulu i da u Londonu prokocka prednost iz prvog meca koja nije velika, ali je ipak prednost, trebalo bi ga najuriti pod hitno i dovesti Mihajlovica da bude trener :), moze i Blan...Pozz za sve Interiste

Uros

pre 14 godina

a murinjov izraz lica posle primljenog gola iz penala:dobro ima jos vremeba mozemo da izvucemo nesto a posle drugog je u zemlju potonuo,,sve u svemu ja sam ubo na kladzi pp x :)))

ajmemenejoj

pre 14 godina

ja ne znam sta je ludje, Muntarijeva ruka za penal ili *ebachko izvodjenje penala za pobedu u zaustavnom vremenu Mascare...Anyway respect for Miha!

Milan

pre 14 godina

miha care ! ! ! najbolji si . . . uvek sam te gotivio dok si igrao bio si mi omiljeni fudbaler, a sad ovo pa to je stvarno fenomenalno . . .miha najbolji si i sta god bilo ko da kaze za tebe znaj da te mi tvoji srbi mnogo volimo i mnogo smo ponosni na tebe . . . samo nastavi tako majstore, nebo je jedina granica ! ! !

Sirko

pre 14 godina

Ja mislim da Mihu posle Antica nece smijeti da dovedu na mjesto selektora ,jer on radi po svojoj savjesti i to ne bi odgovaralo raznim menadzerima a sigurno ne bi bilo igraca poput Stojkovica,Lekica ,Petrovica...svak bi morao da zapne da se potrudi da obuce dres repke...pozz

zdovc

pre 14 godina

Ovo je vec za respekt!!

Od kad je preuzeo tim ima skor:
6-4-3 tj. 22 boda na 13 utakmica

Pre njega:
1-6-8 tj. 9bodova na 15 utakmica

Po meni je uspeh i dovodjenje Maxija Lopez-a!!!

Bravo,samo tako!!!!!!!

stex

pre 14 godina

pao sam na kladionicu al dzaba kad mi srce puno bi posle utakmice ... onaj martinez igra ko ronaldinho cak i plesom proslavlja golove , samo sto on igra elektro a ronaldinho sambu ... ima katanija veoma dobrih igraca ... izco, lopez, mascara, morimoto, martinez ... samo neka nastave, mogu do 5-8 mjesta sa ovom igrom ...

Interista

pre 14 godina

Muntari- ubedljivo najgori igrac na svetu. Biti toliko glup, pa to je stvarno umetnost.
(Dejan, 12. mart 2010 23:47)
On jeste glup, ali mi se cini da to ovog puta nije bila stvar gluposti, vec da je to namjerno ucinio. Proslu utakmicu protiv Genoe, ko se sjeca, nije htio ni ruku da pruzi Baresiju, a sada je usao , nije ni 1 minut prosao, a on je uspio da dobije, najprije zuti, pa i crveni!

Zhhika

pre 14 godina

Moram da priznam da mi Mihajlović nije delovao kao neko ko može da postane dobar trener,pogotovo nakon njegovog predavanja u FSS.Ali prevario sam se,izgleda da ima "ono nešto" što se ne uči u trenerskim školama što razdvaja pobednike od gubitnika.Bravo Miho!

alexandar srdanovic

pre 14 godina

a da li ste snimili kako je Miha pokazao prstom svom igracu da ne talasa na kraju utakmice(ona guzva oko korner zastavice).psssssst!i mrsht obrvama.hahahaha!car.

Sirko

pre 14 godina

ono sto je Muntari uradio,za onakve stvari ja bih da se uvede kazna:5-6 samara od strane gnevnih navijaca i saigraca"...prima milione a dize ruku u zivom zidu k`o skretnicar...ccc

ivan

pre 14 godina

Rezultat za respekt.Bravo za Mihailovica.Autoritet i znanje poseduje ali jos uvek nije veliki trener to tek treba da postane zasad je talentovan STRUCNJAK!!!A sto se tice reprezentacije doci ce i njegov red za nekih dvadesetak godina!!!