Utorak, 02.03.2010.

22:09

Trifa: "Aplauzi Nimburku sve rekli"

Trener Crvene zvezde Aleksandar Trifunović rekao je posle poraza od Nimburka da njegov tim nije ništa od dogovorenog preneo na teren.

Izvor: B92

Trifa: "Aplauzi Nimburku sve rekli" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

112 Komentari

Sortiraj po:

majkl

pre 14 godina

Ne razumem zasto me prozivate?? Ja sam samo zeleo da iznesem svoje vidjenje.
(Mihajlo iz Beograda, 3. mart 2010 03:08)

A jel ti znas zasto se Tegi smeje kad cuje tvoj glas u emisiji? Brate, ti si kao neki ubedjeni strucnjak za basket, a mlatis ko Maksim po diviziji. Daj stavi prst na celo i zapitaj se da li se neko smeje tvojim "strucnim" komentarima.

MISLITE O TOME

pre 14 godina

(duki, 3. mart 2010 21:12) kako tebi zemljace nije dobro, pa samo malo kad bi razmislio i krenuo od toga kako se kod vas u klubu radi poodavno naopako,kakve ste trenere imali,kakve uprave a bogami i igrace ,i posle svega toga Partizan je kriv ,Partizan je i pre pravio igrace a pravice ih i u buduce a kod vas ce i dalje propadati!I DODATAK--Barselona je stala ponovo u red onih koji su morali da se pod svodovima Pionira poklone fenomenu zvanom KK Partizan. Niz evropskih velikana je sada duži, ali nije zaključen. Crno-belu energiju iz osam hiljada duša trinaestorica (12+Dule)veličanstvenih na parketu su pretvorili u još jednu veliku pobedu koja je uzdrmala košarkašku Evropu.

Priča o pobedi Davida nad Golijatom svima je dobro poznata, ali duel Partizana i Barselone se ne može podvesti pod ovaj slučaj. Oba tima su velikani evropske basket scene, a jedini aspekt u kome je Barsa gigant u odnosu na srpskog šampiona je bužet. Ali novac ne može zameniti neke stvari koje Katalonci nikada neće imati.

Jedan od razloga zbog kojih Evropa priča o fenomenu zvanom KK Partizan krije se u jedinoj evropskoj kruni Partizana, koji je Stari kontinent pokorio igrajući čitavu sezonu kao gost (domaćin samo Knoru) i bez stranaca u timu. Kao da je ona Saletova istanbulska trojka bila početak priče o košarkaškim čudima iz Humske.

Neumoljivi vladar srpske košarkaške scene postao je sinonim za nemoguće misije, a Dule Vujošević stigao je do poređenja sa Hudinijem. Kada tome dodate da crno-beli pakao zvani Pionir ima svojih osam hiljada čuvara, onda već svakojaka čuda postaju moguća.

I tako godinama unazad traje crno-bela magija koja ima snagu da istopi novčane razlike koje se mere desetimama miliona evra, ali i da velike zvezde učini bespomoćnim. Jednostavnog i prvaog objašenjenja za ovo nema, jer da postoji do sada bi već svi prepisali recept.

Katalonski gigant ostao je na kolenima, a ni savremena tehnička dostignuća nisu izmenila ono što su crno-beli izborili na terenu. Pravo na žalbu ne može se oduzeti nikome, ali Pionir nije mesto gde treba tražiti sa sažaljenje.

Serijal "Ovde su padali i najveći" dožievo je prošle srede zaplet kakav je teško zamisliti i svoje poštovaoce naterao da i narednu epizodu željno iščekuju.

A do tada neizostavno se nameće pitanje: Ko ili šta je uzročnik Partizanovih pobeda?

duki

pre 14 godina

Pročitao sam većinu komentara jer sam kasno seo za računar, komentari grobara me ne interesuju i nije im ovde mesto ma kako oni to nazivali i mislili. Gledao sam deo utakmice jer sam imao obaveza i ne mogu da se načudim kako to mi posle nove godine igramo. Kao da su dva različita tima. Razlog za tako nešto je u ovome. Pošto su se u Zvezdu vratila tzv njena deca koja nikad nisu vredela(svaka čast Lučiću koga krivim jer ih pokriva) od Ilića, Pavlovića, Branka Kovačevića pa uprave koju ne bi ni imenovao jer uprave u ozbiljnim klubovima ne služe za slikanje i njihovu promociju ili promociju stranke, već da donesu pare u klub do igrača na terenu koje su već njihovi Ražnatovići i šta ja znam koji menadžeri već prebacili mislima u klubove gde njima(menadžerima) to odgovara normalne su ovakve reakcije. Ovaj tim Zvezde ima nekoliko igrača(Bjelica, Kešelj, Štimac i Nedović) koje nažalost njihov Dule ne može da stvori i uz Raduljicu, Mladenovića, Marjanovića i Markovića čine osnov i krem srpske budućnosti u košarci i sad po staroj navici sprega Todorić Miško Ražnatović priprema teren za sledeću sezonu jer tim sa dva dobra Amerikanca i nekoliko drvoseča nema šta da traži pa po staroj dobroj navici daj ono što najviše vredi u Zvezdi da prevedemo u Partizan a način se zna pa već je krenulo sa Raduljicom. Partizan je zadnje vrhunske igrače imao u Tripkoviću i Veličkoviću i to je napravio i dao Srpskoj košarci. Tepić je došao iz Novog Sada kao napravljen igrač a Slavka Vraneša koji im sada drži tim napravio je FMP. Pa uvek su menadžeri i Todorić rasturali sve ono što se u Zvezdi stvori. Sad će komentari biti žestoki ali to je fakat.

jeca

pre 14 godina

@Karadzic Pesic Petrovic
03 Mart 2010 | 15:00

Kad ono pocinje NIMBURSKI proces? Treba da se pojavimo u svojstvu svedoka... JOJ,JOJ,JOJ,JOJ,JOJ!!!!!!!!!!!!!!

jeca

pre 14 godina

Ma grobari dzabe se radujete nas Mirko Pavlovic voli nasu decu. On i Marin ce svu decu da uzmu kao i prosle godine ali ih nece odvesti kod Vas.

realan

pre 14 godina

Ovo je isti tim koji je dobio Gran Kanariju sa 30 razlike u Pioniru, Turk Telekom sa 20 razlike u Turskoj, cak i ovaj Nimburk u Ceskoj gde inace vrlo retko gube. Nema niceg posebno loseg u Zvezdinom rosteru sto se tice igrackog kvaliteta, sto ce se videti bez problema kad ovi isti igraci napuste ovaj klub. Medjutim, ocekivati da ce igraci pokazati karakter u klubu bez karaktera koji se zabavlja personalnim resenjima u upravi, medjusobnim podmetanjima noge i prepucavanjem po novinama, otpustanjem i zaposljavanjem klupskih marginalaca, dakle kluba sa upravom koja se bavi sama sobom i koju za igrace i rezultate boli k...., preterano je ocekivanje. Pri cemu ih ta uprava jos i ne placa jer nema ni para za igrace ni vremena da nadje te pare za njih ali zato ima beskonacno mnogo vremena da se bavi sama sobom i prepucava po novinama. Kad se na to jos dodaju navijaci koji, mozes misliti, bojkotuju klub zato sto im nije dozvoljeno da upravljaju klubom i cinjenica da jedna najobicnija ...... pre svake utakmice dobije vece ovacije kad udje u salu nego kompletan tim, dobijes kompletnu sliku.

Svaki igrac koji potpise ugovor sa ovom karikaturom od kluba rizikuje kompletnu karijeru i to je momcima prakticno nesvesno uslo pod kozu. Zamerati igracima bilo sta i traziti razloge za ove poslednje rezultate u njihovom kvalitetu je samo navijacka potreba da izbegnu da sebi priznaju ono sto zbog lokalne patkometrije nikako ne zele - a to je da bi isti ovi igraci u crno-belom dresu i sa Vujosevicem na klupi postizali iste rezultate kao i ovi koji ove godine jesu u crno-belom dresu i sa Vujosevicem na klupi. Zvezda je pukla kad je otisao Vucicevic i kad je zamenjen upravom koja zeli "srpsku Zvezdu", "nasu Zvezdu", "nasu decu", koja ce "nase navijace" vratiti na tribine, koja ce "nase zasluzne Zvezdase" dovesti u klub, dakle cija retorika se bavi svim i svacim osim kosarkom i timom koji je igra. Sve to sa kvalitetom igraca nema nikakve veze

Poznavalac Prilika

pre 14 godina

Evo kako bratski klubovi igraju za kladionice!!!
Za cetiri susreta, uvek pobeda gostujuce ekipe.
Na stranu to sto su i jedna i druga ekipa smesne,treba ovo ispitati!

Sasa

pre 14 godina

rezultat je takav kakav jeste,ali je decko dokazao da je u pravu sto se tice vas kompleksasa...pa i dalje pisete,preporucujete i ostalo...ajde vi lepo idite na svoju vest o tome sta je jeo danas Sasa Ilic,i da li se neko potukao u klubu pa se tamo ispisite sa komentarima koliko god hocete...ovako samo dokazujete koliko ste vi ustvari iskompleksirani(a da ne govorim o tome koliko niste pismeni(negacija i glagol se pisu odvojeno!)).
(...ti si samo mali partizan..., 3. mart 2010 04:02)

Izvini prijatelju, od kad se to vesti dele na "vase" i "nase" ? Za tvoje obavestenje, da ne bi umro neobavesten ko Kostunica, VEST je VEST, a nasi komentari(moj , tvoj i ostalih koji ostavljaju komentare) su samo komentari na vest. To sto "tvoj" klub trenutno ima losije rezultate utice na to da se tebi ne svidjaju moji komentari i obrnuto ako "moj " klub bude imao losije rezultate. Odrastite vec jednom, i naucite da gubite. "Vi","Mi" ili "Oni".
"Dijagnosticar", Sasa, Nis

Grobarka

pre 14 godina

Osnovna razlika izmedju navijaca kosarkasa Partizana i Crvene zvezde-2 minuta pre kraja utakmice na -13 navijaci Zvezde zvizde i skandiraju "Uprava napolje", a navijaci Partizana podrzavaju tim, kao da je utakmica upravo pocela!Mislite o tome!!!

Mирјана

pre 14 godina

Нисам од оних који ћуте, крију се када је тешко, најтеже, са Звездом сам и у поразу и у победи. Размишљам синоћ, јутрос, шта се дешава, не знам, није ми јасно, како су они јуче играли, онако безвољно, без душе, па заиста мислим да би мој брат, друг, огулио патике на терену, да би одиграо боље. Па ја и када играм карте, ја желим да победим и нервирам се.
Не желим да причам ни о каквим заверама, али апсолутно је цела атмосфера синоћ била застрашујућа.
На трибинама ни глас и то не разумем. Како неко може да дође и да не навија. Сви ћуте, покушавам је, али они ме гледају као да са мном нешто није у реду. Хајде људи да навијамо, спортски, за наш клуб, да га песмом подржимо.
Размишљам у себи, да ли ово сањам, шта се ово дешава, и онда чух коментар једног од "навијача" Овај Трифуновић нема појма, дај нек да отказ већ једном!!!! Хеј, да да отказ, да да отказ...
Е због таквих људи, који желе све преко ноћи и који дођу опуштено на утакмицу, без адреналина, које не тангира ни мало што момци играју слабо, због таквих људи који не знају ни шта је звиждук, шта је песма, због таквих људи....
Ја те волим Звездо моја, целим срцем сам уз тебе и кад је најтеже ја бићу ту, знам да нисам сама, ти си са мном. До краја сезоне долазићу на сваку утакмицу, вера и клуб се не мењају.
Доћи ће и овој муци крај....

posmatrač

pre 14 godina

rezultat je takav kakav jeste,ali je decko dokazao da je u pravu sto se tice vas kompleksasa...pa i dalje pisete,preporucujete i ostalo...ajde vi lepo idite na svoju vest o tome sta je jeo danas Sasa Ilic,i da li se neko potukao u klubu pa se tamo ispisite sa komentarima koliko god hocete...ovako samo dokazujete koliko ste vi ustvari iskompleksirani(a da ne govorim o tome koliko niste pismeni(negacija i glagol se pisu odvojeno!)).
(...ti si samo mali partizan..., 3. mart 2010 04:02)

Ni sam znao, odnosno ne mam pojma da se negacija i glagol
pišu odvojeno. Ne moj mi zameriti, ne će mi se to više desiti. A sad ozbiljno: čime je to Kobajagi Košarkaški klub Crvena Zvezda iskompleksirala navijače Partizana? Mnoštvom titula u domaćoj i međunarodnoj konkurenciji? Meni je, kao Partizanovom navijaču i poštovaocu Simonovića, Slavnića, Vučinića, Kapidžića i ostalih velikih igrača, jako žao kad vidim ovakvo posrtanje Zvezde. Ostavimo na strani tinejdžerska prepucavanja navijača, posmatrajmo razvoj košarke kao verovatno najtrofejnijeg sporta u Srbiji uopšte. Što se tiče "malog partizana", neka i dalje ostane mali, jer ako mnogo poleti izgubiće se u stratosferi (NBA)...

zilberto

pre 14 godina

Challenge cup ce SLEDECE SEZONE biti vrlo jako takmicenje posto se ocekuje ucesce visestrukog prvaka Federativne narodne republike Jugoslavije...

Мирјана

pre 14 godina

Нисам од оних који се не јављају када је тешко, најтеже, са Звездом сам и у поразу и у победи. Размишљам шта се дешава, не знам, није ми јасно, како су они јуче играли, онако безвољно, без душе, па заиста мислим да би мој брат, друг, огулио патике на терену, да би одиграо боље.
Не желим да причам ни о каквим заверама, али апсолутно је цела атмосфера синоћ била застрашујућа.
На трибинама ни глас и то не разумем. Како неко може да дође и да не навија. Сви ћуте, ја када почнем они ме гледају као да нисам нормална. Боље је седети кући него онако бездушно гледати утакмици. А најјаче од свега ми је на крају био коментар једног од "навијача" Овај Трифуновић нема појма, дај нек да отказ већ једном!!!! Хеј, да да отказ, па ко би нас преузео сад.
ЕЗбог таквих људи, који желе све преко ноћи и који дођу опуштено на утакмицу, које не тангира ни мало што момци играју без душе, због таквих људи који не знају шта је звиждук, шта је песма, због таквих људи....
Ја те волим Звездо моја, целим срцем сам уз тебе и кад је најтеже ја бићу ту.
До краја сезоне долазићу на сваку утакмицу, вера и клуб се не мењају.

aikido

pre 14 godina

симпатизер сам Звезед,али смо стварно синоћ заслужено изгубили....и све шансе за некакав резултат ове сезоне...као и велику већину претходних.....тужно је онако одиграти....за кладионице....нећу више пратити медиокритете...лоши смо и никада нећемо бити респектабилан клуб.....нема више ни старе славе...помало срамно је све то..

čika velja

pre 14 godina

Nikada nećete shvatiti, ovako ćete prolaziti dokle god vam klub vode Vesić,braća Petrović,Anđelković i drugi istaknuti "šta već"! I još jednom, javljaćemo se na vesti o vama sve dok nas uveseljavate svojom ne sposobnošću da napravite ma kakav rezultat u ovom sportu,
a to se zove PROZIVKA, živeli!

SolomonPFC

pre 14 godina

•E moj Trifo kakav si bio igrač takav si i trener.
(pivljanin, 2. mart 2010 22:36)
Trifa vam je uz Pesica nesto najbolje sto vam se desilo u zadnjih 20 godina. bio je dobar igrac a mislim i nadam se da ce biti bolji trener.Dajte mu fore celu sezonu i ekipu sastavljenu u julu a ne oktobru mesecu.
Veliki sam Grobar ali Trifa je pravi beogradski smeker.izadje na teren odigra utakmicu i posle pruzi ruku i cestita protivniku.delije ugledajte se malo na njega,nece vam skoditi.

KK SLEDEĆA SEZONA

pre 14 godina

Jeste,Zvezda je dotakla dno.A da li ste nekada culi za duplo dno?
(Realno, 3. mart 2010 01:35)
Jesi grobar, ali bravo za komentar. Pozz
(Svarce Neger, 3. mart 2010 02:18)

Svaka cast i tebi cigo!!! Napokon neko sa smislom za humor.

cdscsd

pre 14 godina

@petar Kao sto nismo dali da se ugasi fudbalski klub i evo ga prvi na tabeli tako necemo dati ni da se ugasi kosarkasi
-niste dali!?produzili ste njegovu golgotu,eto sta sta ste uradili od fk.Pa predsednik vam je celav,a "bezkosnost" je sinonim za kriminal

S

pre 14 godina

Partizan je za 2 klase ispred u svim aspektima, dok igraci poput Bjelice i Keselja zaostaju u razvoju bas zato jer su u Zvezdi koja slabo radi jer ne moze da dobije prosecne timove.
(g4, 3. mart 2010 01:45)



Ponekad i kad dobro treniras, gubis. A ti to ne znas jer se nikad nisi bavio sportom, tj igrao si samo PES I NBA 09 i soni ili sta god. A da kladionicu i statistike da ne zaboravim!!!

djordjevic

pre 14 godina

Vidim ima ljudi i koji se javljaju objasnjavajuci zasto "delije" bojkotuju basket...Ocigledno je da je ta prica servirana sa severa sa utakmice protiv Jagodine.
Tu se naravno javlja jedno daleko dublje pitanje, a to je: Da li je moguce da bi se navijaci vratili ako se stvori KK SS-FMP. Da li je to moguce? Da li je na to spala crvena zvezda? Ako jeste, onda u fudbalu uskoro ocekujem fuziju FK CZ i FK Cukaricki i dresove u bojama Milana.

grobar nis

pre 14 godina

Neka Vujosevic procita malo ove komentare njegovih navijaca kojih na vestima o Zvezdi ima vise nego na utakmicama partizana... i neka se zapita zasto NIKO NE VOLI partizan i zasto ni jedan delija nikada nece navijati u evropi za partizan s kim god da igra.. Pogledajte grobari sta pisete pa cete znati zasto nikada u evropi necemo navijati za vas.
(sale dorcol, 2. mart 2010 22:33)

Otprilike sam slican komentar ja pisao za vas pre neki dan.Pogledaj malo koliko vas se javi i sta pise kada Partizan izgubi neku utakmicu u Evroligi! Sto je najgore jos veci broj vas se javi posle neke nase pobede nad Barsom,PAO,Realom itd. da kaze kako su nam sudije pomogle,kako nas je pustio zeljko,kako imamo srece,...,pred svaku utakmicu nam se podsmejavate i najavljujete nase debaklove i da ne navodim dalje,sve znas.

...ti si samo mali partizan...

pre 14 godina

@wukiw,Bojan,partizanovac,dule vujosevic...

rezultat je takav kakav jeste,ali je decko dokazao da je u pravu sto se tice vas kompleksasa...pa i dalje pisete,preporucujete i ostalo...ajde vi lepo idite na svoju vest o tome sta je jeo danas Sasa Ilic,i da li se neko potukao u klubu pa se tamo ispisite sa komentarima koliko god hocete...ovako samo dokazujete koliko ste vi ustvari iskompleksirani(a da ne govorim o tome koliko niste pismeni(negacija i glagol se pisu odvojeno!)).

grobar

pre 14 godina

Ne pljujte Trifunovica kad i sami znate da ste sa Pesicem prosle godine ovu fazu u Evrokupu zavrsili sa 1-5 i izgubili u Pioniru od Azovmasa i Hemofarma sa po 25 razlike.U NLB ligi ste vec bili jadni kad vas je Trifa preuzeo.Prema tome dajte coveku sansu.

evilllama

pre 14 godina

"Uvek je zadovoljstvo igrati pred beogradskom publikom koja razume košarku"

Za beogradsku publiku jednog kluba protivnici kazu da se razume u kosarku, a za beogradsku publiku drugog kluba protivnici kazu da pravi najvatreniju atmosferu na planeti ;).

petar

pre 14 godina

Poruka za sve virtuelne trenere da sto pre ostave Trifu da radi sa ovim momcima. Kada ce ljudi da shvate da nije poenta menjati trenere. Krenula je prica da se sprema aktivan bojkot uprave sto je prvi dobar znak, ovako vise ne moze. Uskoro bice pun pionir koji skandira "uprava napolje"! Kao sto nismo dali da se ugasi fudbalski klub i evo ga prvi na tabeli tako necemo dati ni da se ugasi kosarkasi a poruka svim virtuelnim trenerima da dodju i podrze ovu akciju kad bude vreme a ne da sede kuci jedu svoje sendvice i glume internet buntovnike.

E tako se to radi...

pre 14 godina

Mislim da treba Lukic da da izjavu ili saopstenje!
I da otvoreno kaze ko je premirao Ninburg za ovu utakmicu!
On to zna naj bolje!
A trebalo bi i proslogodisnju utakmicu sa Azovmasom preispitati jer ni tu nisu cista posla!

ljubazni komsija

pre 14 godina

Ovo je Zvezdi drugi uzastopni poraz u Evrokupu i peti uzastopni u svim takmičenjima. Novinare je zanimalo šta trener misli da je rešenje za izlaz iz krize.

"U principu, ne radimo loše, a ja ne želim da tražim opravdanja za sve ono što se dešava u klubu. Rešenje postoji. Moramo da radimo kao i do sada i moramo da gledamo i razmišljamo korak unapred", rekao je Trifunović.

Da li je novinare interesovalo razmislja li Trifunovic o tome da podnese ostavku jer oni iz utakmice u utakmicu sve slabije igraju? Da li je novinare zanimalo zasto ne igra Nedovic, jer koliko se sjecam Trifunovic je rekao poslije poraza od Cibone " Izgubili smo utakmicu a dobili smo Nedovica"? Da li novinari pamte izjave ovih ljudi i ako pamte zasto ih ne podsjecaju na iste? Ovo su stvari koje interesuje nas citaoce a ne "Aplauzi u Pioniru". Mislim da je mnogo vise odgovarao naslov Trifa:"Opet smo se izblamirali" ili Trifa:"Opet smo se obrukali u Pioniru". Na zalost dok takve stvari ne pocnu da se pisu i dok se dobro ne napadnu svi koji to zasluzuju nema napredka. Ovo se ne odnosi samo na B92 i Zvezdu vec na sve koji to zasluzuju. Zamolio bih da ovo objavite bez obzira na to sto je dio kritike upucen i vama ali dok kod budemo cutali i cenzurisali stvari ne pise nam se dobro!

mikibg

pre 14 godina

Velika prilika je propustena pre dve godine kada su FMP i Zvezda trebali da se fuzionisu, za to zasluge snosi propalo rukovodstvo na celu sa Vucicevicem. Samo smo izgubili vreme jer nas je taj covek zamajavao dve godine...Jel vam sad jasno zasto Delije ne dolaze na basket???

Filip

pre 14 godina

Budimo realni, nismo sposobni da pobedimo u Jadranskoj ligi nikoga, a ocekujemo da pobedimo u Euro kupu. Snovi su jedno, a stvarnost sasvim drugo!!! Uvek trazimo krivce za nase poraze, kad budemo uspeli musiki da podnesemo poraz i od jacih i od slabijih ekipa, onda moze da pricamo o Evropi!!!Cestitam Nymburk-u na pobedi, zasluzili su je vise nego mi!

vlado

pre 14 godina

Citiram "Izgubili smo utakmicu ali smo dobili Nedovica" rece ovo "cudo" od trenera prije 3 dana poslije poraza od Cibone. Koliko sam mogao da primijetim Nedovic nije ulazio a morao je da udje jer kad vidim onog Taylora dodje mi da se ubijem. Ono je cirkusant kakav kosarkas. Pa poslije onoga sto je veceras napravio (a nije mu prvi put) u bilo kom ozbiljnijem klubu bi mu dali sut kartu za sva vremena (mada ruku na srce on u ozbiljnim ekipama ne moze da igra). Trifunovicu, koliko mogu da vidim ona izjava ne drzi vodu nego je to bilo usmjeravanje price u drugom toku, bas kao i ovaj naslov veceras. Nista nisi pokazao kao trener od kad si dosao, nisi ni jedan napad nacrtao, samo divljanje Taylora i neke solo akcije! Mislim da bi trebao ozbiljno da se zapitas za svoju buducnost na klupi Zvezde. Mnogi bi poslije ovakvih rezultata ponudili ostavku, a uprava bi morala da je prihvati bez obzira na to sto si bivsi igrac. Mislim da bi trebao polako da pakujes kofere!

Marko

pre 14 godina

Taylora sto pre poslati kuci, ako vec moramo da gubimo utakmice, onda da ih gubimo sa onima koji ce jednog dana pobedjivati...
Tri juniora razigrati do kraja sezone, resiti problem koji ima Keselj, obezbediti novac za sto veci broj plata igracima i trenerima i cekati bolje dane.
Puna podrska za Trifu!!!

Svarce Neger

pre 14 godina

Jeste,Zvezda je dotakla dno.A da li ste nekada culi za duplo dno?
(Realno, 3. mart 2010 01:35)
Jesi grobar, ali bravo za komentar. Pozz

mythbusters

pre 14 godina

Konacno da razbijemo i taj mit!
Znaci vi ste ti koji navijate za Zvezdu a volite partizan!

p.s. To kaze statistika broja komentara na vestima o SDCZ i SDPAR. A ona nikada ne laze.

Tras pecat - BUSTED

gordan

pre 14 godina

ko uopste pita ovog i za sta, sada nam otkriva amerike svojim analizama, kao on je super postavio igru, ali se igraci nisu pridrzavali. vreme je da nas postedi svoje perspektivnosti i ode gde god hoce da ga prime (a to je nigde, iunace i ne bi dosao u propalu zvezdu). nastavlja se tradicija da, sa izuzetkom pesica, zvezda privlaci i angazuje najgore trenere na trzistu, pa su i rezultati upravo u skladu sa tim.

g4

pre 14 godina

Ovo je svojevrsni skandal, dobijes dve ekipe na strani, od toga jednu 25 razilke, pa izgubis kuci.... Iole ozbiljni timovi to ne dozvoljavaju sebi. Ne razumem uopste sta u Zvezdi mislie i na osnovu cega se nadaju da mogu uzeti neki trofej. Partizan je za 2 klase ispred u svim aspektima, dok igraci poput Bjelice i Keselja zaostaju u razvoju bas zato jer su u Zvezdi koja slabo radi jer ne moze da dobije prosecne timove.

zzk

pre 14 godina

Zelim da iznesem svoje vidjenje vecerasnje utakmice Evrokupa izmedju Crvene zvezde i Nimburka. Dobro smo igrali prvu i drugu cetvrtinu, a onda smo potpuno zakazali u trecoj i cetvrtoj cetvrtini.Kljucni detalj se desio tokom cetvrte cetvrtine kada su Radivojevicu svirani koraci. Mislim da je to bila greska sudije i da bi Zvezda dobila ovu utakmicu da sudija nije pogresio na nasu stetu. Najbolji igraci u Zvezdi bili su Bjelica i Oliver Stevic, dok su kod Nimburka najbolji bili Amerikanci i Benda. Pozzdrav Zvezdasima
(Mihajlo iz Beograda, 2. mart 2010 23:10)

Hahahahah jesi ti onaj novinar sto se javlja kod Tegeltije :)) ?? Hahahaha

eusebio

pre 14 godina

''...Kljucni detalj se desio tokom cetvrte cetvrtine kada su Radivojevicu svirani koraci. Mislim da je to bila greska sudije i da bi Zvezda dobila ovu utakmicu da sudija nije pogresio na nasu stetu... ''
(Mihajlo iz Beograda, 2. mart 2010 23:10)

Da, kako da ne... I tako do minus 18... Pročitaj još jednom šta si napisao!!!

GrobaR

pre 14 godina

Zelim da iznesem svoje vidjenje vecerasnje utakmice Evrokupa izmedju Crvene zvezde i Nimburka. Dobro smo igrali prvu i drugu cetvrtinu, a onda smo potpuno zakazali u trecoj i cetvrtoj cetvrtini.Kljucni detalj se desio tokom cetvrte cetvrtine kada su Radivojevicu svirani koraci. Mislim da je to bila greska sudije i da bi Zvezda dobila ovu utakmicu da sudija nije pogresio na nasu stetu. Najbolji igraci u Zvezdi bili su Bjelica i Oliver Stevic, dok su kod Nimburka najbolji bili Amerikanci i Benda. Pozzdrav Zvezdasima
(Mihajlo iz Beograda, 2. mart 2010 23:10)

E ljudi ovaj lik se stalno javlja kod Tegija i uvek isto pocinje , aj molim te dosta je sto nas smaras kod Tegija u emisiji nemoj i ovde

marko cg

pre 14 godina

Neka Vujosevic procita malo ove komentare njegovih navijaca kojih na vestima o Zvezdi ima vise nego na utakmicama partizana... i neka se zapita zasto NIKO NE VOLI partizan i zasto ni jedan delija nikada nece navijati u evropi za partizan s kim god da igra.. Pogledajte grobari sta pisete pa cete znati zasto nikada u evropi necemo navijati za vas.
(sale dorcol, 2. mart 2010 22:33)


Prijatelju,ne znam dal ces navijati,ti i tvoji navijaci,ali znam jedno,da ste nas pratili na gostovanju u Evroligi,tako da.....sam izvuci zakljucak!!!

Janko

pre 14 godina

Aplauzi su rekli sve, a jesi li ti sta rekao? Hoces li podnositi ostavku? Od kad si uzeo ovaj tim oni sve gori i gori a ti pametujes! Dokle?

Dule Vujosevic i tacka!

pre 14 godina

U evro kupu nepostoji cak ni dress code kod trenera, nego u dzempercicu i farmerkama moze da se vodi tim sa klupe! I vi ni u takvom kupu ne mozete nista da uradite!

pravi navijac

pre 14 godina

Sta GROBARI rade kada ne ide?Pevaju jos jace sve do pobede!

Sta DELIJE rade kada ne ide?"UPRAVA NAPOLJE!"


Svaka cast tako se bodri voljeni klub.

Zoran

pre 14 godina

Sve ovo sto se desava nasoj susetki je sasvim logicno,kod njih nista neide osim placa i kuknjave na nekog treceg.To da im je trener sve osim kosarkaski trener oni su trebali da znaju ranije,igraci gori i od najgorih.Ali ovo objasnjenje zasto nikada nece u Evropi da navijaju za kk Partizan je smesno, pa oni nenavijaju ni za svoje,jer ih ima toliko da se mogu da prebroje kao prsti na ruci.Ovako su sami sebe osudili na nervozu,posto mi gotova nikada negubimo a kod njih to proslo u naviku.I JOS JEDNOM HALA STO NAS NEPODRZAVATE JER VASA PODRSKA JE BEDNA?ILI TACNIJE RECENO NEGDE U RANGU VASE IGRE.I molba ako je moguce da prestanete da brukate Srbiju.Jer ste jadni,bedni nicega osim podsmeha vredni.

Dule Vujosevic

pre 14 godina

Neka Vujosevic procita malo ove komentare njegovih navijaca kojih na vestima o Zvezdi ima vise nego na utakmicama partizana... i neka se zapita zasto NIKO NE VOLI partizan i zasto ni jedan delija nikada nece navijati u evropi za partizan s kim god da igra.. Pogledajte grobari sta pisete pa cete znati zasto nikada u evropi necemo navijati za vas.
(sale dorcol, 2. mart 2010 22:33)

Al si me nasekirao!!!

placi mala placi

pre 14 godina

vidi kako sale dorcol place??prvo vi niste delije nego cigani,drugo nikada u zivotu neka nijedan cigan ne navija za partizan u evropi,zato sto mi uzivamo u vasem propadanju...gledaj u cetvrtak kako ce pionir da se raspadne od broja ljudi u hali,dok na vase utakmice ljudi dolaze sa kamp prikolicama....mora da je ocajno biti mali zvezdin navijac...

wukiw

pre 14 godina

Neka Vujosevic procita malo ove komentare njegovih navijaca kojih na vestima o Zvezdi ima vise nego na utakmicama partizana... i neka se zapita zasto NIKO NE VOLI partizan i zasto ni jedan delija nikada nece navijati u evropi za partizan s kim god da igra.. Pogledajte grobari sta pisete pa cete znati zasto nikada u evropi necemo navijati za vas.
(sale dorcol, 2. mart 2010 22:33)

Decko vi ni za vas klub ne navijate... za nas ne morate da navijate... a vas kul Evropski Velikan sa SLJAKE nam je vrlo bitan jer to poslednjih godina najbolja komedija u Srbiji... moj kandidat za Oskara poslednjih 20 godina... tacka.

nenad stojadinovic

pre 14 godina

Sva sreca,te postoji kk.Partizan,a ne kk.Sledeca sezona,i samim tim vera u Srpsku kosarku.KK.Crvenu Zvezdu treba rasformirati ili da se vrati u trecu ligu,za dobrobit Srpske kosarke,a ne za pranje para tajkuna.

Džontra Volta

pre 14 godina

(sale dorcol, 2. mart 2010 22:33)

A i koji cete nam,navijajte vi za vas to nam se vise svidja a u Evropi prepoznaju kvalitet.Zato sve nase utakmice prenosi zvanicni sajt Eurolige,njima nije bitno ko navija za a ko protiv nas oni samo cene ono sto jesmo*-INSTITUCIJA

Mihajlo iz Beograda

pre 14 godina

Zelim da iznesem svoje vidjenje vecerasnje utakmice Evrokupa izmedju Crvene zvezde i Nimburka. Dobro smo igrali prvu i drugu cetvrtinu, a onda smo potpuno zakazali u trecoj i cetvrtoj cetvrtini.Kljucni detalj se desio tokom cetvrte cetvrtine kada su Radivojevicu svirani koraci. Mislim da je to bila greska sudije i da bi Zvezda dobila ovu utakmicu da sudija nije pogresio na nasu stetu. Najbolji igraci u Zvezdi bili su Bjelica i Oliver Stevic, dok su kod Nimburka najbolji bili Amerikanci i Benda. Pozzdrav Zvezdasima

zvezdas

pre 14 godina

ovo je stvarno sramota, ne znam da li je do trenera, do igraca, do uprave ili do Vujosevica ali ovo stvarno nije u redu!!! igraci deluju potpuno bezvoljno i demoralisano, propustaju priliku da prodju dalje iako nemaju konkurenciju ravnu njima, i na kraju nece ni da prodju dalje a bilo je i price da ce i da osvoje eurocup! Takmicenje je znatno slabije od evrolige ali svaki trofej je vredan i daje smisao treningu i naporu a pogotovo dize moral ekipi! Zvezda ima potencijal ali ne ume da ga iskoristi na terenu vec u medijima (gepekovanje, itd...)ukoliko se ne promeni nesto, makar zalaganje na terenu zvezda ce uvek biti kk sledeca sezona!

Lala

pre 14 godina

,,NAJBOLJI,,mladi trener Evrope vezao 5 poraza,a kaže da za izlazak iz krize treba da nastave da rade ovako.
Nedavno,,predsednik,,Lučić reče kako Zvezda ima jači stručni štab od Lejkersa.
Nekada je pre zasnivanja radnog odnosa bio potreban i lekarski pregled,izgleda da to više ne važi.

Muka mi je od nepismenih koji sve znaju

pre 14 godina

"Европска ЗВЕЗДА,смешно, жалосно или мало сумљиво.Пустите Човића па да се макар надамо.Жалосне су све године које прођоше са истим људима (читај Радовић)и истим преварама.Учинимо нешто да нас ови врли и ,,искрени,, звездаши оставе на миру.Дај мо шансу Човићу,горе од овога не може."

A da ti das malo sansu pravopisu? Sumljivo?!?!? WTF?

partizanovac 067

pre 14 godina

Neka Vujosevic procita malo ove komentare njegovih navijaca kojih na vestima o Zvezdi ima vise nego na utakmicama partizana... i neka se zapita zasto NIKO NE VOLI partizan i zasto ni jedan delija nikada nece navijati u evropi za partizan s kim god da igra.. Pogledajte grobari sta pisete pa cete znati zasto nikada u evropi necemo navijati za vas.
(sale dorcol, 2. mart 2010 22:33)
Ima Dule preča posla nego da čita komentare...znaš,dete on je trener jednog kluba koji igra Euroligu!Šta je to Euroliga,pitaš,nemam vremena da ti objašnjavam nešto šta ti nikad u životu neće trebati!!!
Molim,ponavljam,molim da niko od vas turskih konjanika ne navija za nas,jer ni mi ne navijamo za Partizan!Mi volimo naš Partizan....samo će ti se to ka'sti!

Bojan

pre 14 godina

Neka Vujosevic procita malo ove komentare njegovih navijaca kojih na vestima o Zvezdi ima vise nego na utakmicama partizana... i neka se zapita zasto NIKO NE VOLI partizan i zasto ni jedan delija nikada nece navijati u evropi za partizan s kim god da igra.. Pogledajte grobari sta pisete pa cete znati zasto nikada u evropi necemo navijati za vas.
(sale dorcol, 2. mart 2010 22:33

@

Ti si se decko iskrivio ko lajsna........pa ja bi se posle ovog sinoc pokro usima,i nebi progovarao.......igraci vam se bre vuku ko sline.....onaj Bjelica mozda jeste talenat...ali samo talenat....za igraca treba bre srce i mozak....gde je on na nasu veliku zalost u manjku........al dobro bice bolje sledece sezone ....

Zvezdas

pre 14 godina

Od kada je dosla nova uprava sa matorim Lucicem Zvezda izgubi sve utakmice. A oterase Opacica :) I Acu Petrovica koji je imao bolji skor nego sto ga ima Trifa.

znao sam da je dule kriv

pre 14 godina

(sale dorcol, 2. mart 2010 22:33)

E pa brate, ako delije ne gledaju Partizan, onda ne gledaju kosarku uopste, posto ostalo i nije za gledanje.

Za sve je kriv VELIKI MAG!

Pajdo_Grobari Doboj

pre 14 godina

Neka Vujosevic procita malo ove komentare njegovih navijaca kojih na vestima o Zvezdi ima vise nego na utakmicama partizana... i neka se zapita zasto NIKO NE VOLI partizan i zasto ni jedan delija nikada nece navijati u evropi za partizan s kim god da igra.. Pogledajte grobari sta pisete pa cete znati zasto nikada u evropi necemo navijati za vas.
(sale dorcol, 2. mart 2010 22:33)

I ne morate,vidim ja kako vi navijate za svoju zvezdanu i kako gura u evropi sa vasom podrskom!Nemoj te molim vas navijati! MOLIM VAS,PLEASEEEEEEEEE! ! !

Prava publika

pre 14 godina

„Uvek je zadovoljstvo igrati pred beogradskom publikom koja razume košarku...“, rekao je Kacurin.

Nije to ta publika, pomešao čovek. Ta publika od večeras se samo razume u neosnovane optužbe (čitaj, bajka o gepeku), osvajanje titule preko interneta i klis.
Pa ovde jedan po jedan poklonjen penal ili pogodak ništa ne znače, zato ih ne interesuju ovakve sportske aktivnosti.

Vidic kapiten

pre 14 godina

Hvala ti boze sto volim zvezdu a ne njene uspehe i titule(koje namamo) ,Hvala ti boze sto ce po ko zna koji put lazni navijaci zvezde reci da ne navijaju za zvezdu.Hvala ti boze sto nikad nisam verovao upravi(ni laletu jer je on proslost) HVALA TI BOZE STO OPET PO KO ZNA KOJI PUT KAZEM DA VOLIM ZVEZDU NAJVISE NA SVETU PA I DA IGRAJU U SRPSKOJ LIGI.HVALA TI BOZE STO NISAM NIKAD REKAO ILI POZELEO NEKOG IGRACA IZ PARTIZANA.I JOS JEDNOM CU RECI HVALA TI BOZE ZA SVE NAVEDENO JA SAM I DALJE VERNIK.KO ZNA ZBOG CEGA JE DOBAR OVAJ PORAZ(MOZDA ODE UPRAVA ALI NE VERUJEM NEMAJU TI DUSE A NI OBRAZA)

danass

pre 14 godina

Prvo,sve cestitke Cesima n a igri,ponasanju,rezultatu,i puno uspeha u daljem takmicenju.Ponovicu,bez obzira na reakcije koje ce uslediti-TRIFUNOVIC MORA PODNETI OSTAVKU!!!Razlog 1)Katastrofalni rezultati,daleko,daleko slabiji od rezultata njegovog prethodnika,a pogotovo od ocekivanja i realnih mogucnosti ovog tima, 2)Igra,borbenost,ponasanje su za jedno tri nivoa nize nego kod Ace(setite se igre protiv Partizana u prvoj,Benetona,Cibone,pa cak i one izgubljene protiv Hemofarma).Nakon toga stvar je Uprave da li ce prihvatit ili ne!Iskreno,cini mi se da je nasa realnost Prva B liga,sledece godine,na celu sa fanatizovanim anonimnim entuzijastima,zeljnih dokazivanja,umesto gomile laznih velicina,kojima je prva briga sopstveni interes i imidz.JEDINA PRAVA ISTINSKA LEGENDA KKCZ JE ZORAN MOKA SLAVNIC!

ћ

pre 14 godina

Добри наш Трифуне, тапкамо у месту. На дну је КК, на дну. Остаће ту или ће се евентуално копрцати, ако ви не будете одрадили своје обавезе мушки и комплетно да дате и срце и памет и душу у сваки тренинг, утакмицу, разговор, договор... Можеш да испливаш, можеш да останеш ту где јеси и будеш уплашен ко какво дете. Не очекуј Делије, не очекуј паре, нема тих променњивих у твојим рачуницама. Биће горко и тешко, али надајмо се неће трајати дуго. Имате дивну публику која вас прати ма како играли, то вам је највећи мотив.

Или јеси, или ниси Трифо. Или јеси, или ниси кошаркашу КК Црвене звезде.

Serdjo

pre 14 godina

Da li će se ikada u Srbiji uspostaviti red, da posle ovakvih poraza, trener od sramote i ne dodje na konferenciju za štampu, već uputi javno izvinjenje svim navijačima, podnese ostavku i nikad, ali nikad više ne udje u prostorije Zvezde? Čemu bruka, to ga čeka te čeka, utakmica više ili manje. Zvezda nema ništa od igre, ja sam pre pet mečeva napisao da ih čeka desetak uzastopnih poraza. Možda dobiju nekoga tek u našoj ligi...Tako je i u privredi i u zdravstvu i u politici, najvažnija osobina za uspeh je biti beskičmenjak.

miroslav

pre 14 godina

Европска ЗВЕЗДА,смешно, жалосно или мало сумљиво.Пустите Човића па да се макар надамо.Жалосне су све године које прођоше са истим људима (читај Радовић)и истим преварама.Учинимо нешто да нас ови врли и ,,искрени,, звездаши оставе на миру.Дај мо шансу Човићу,горе од овога не може.

razumem košarku

pre 14 godina

"Uvek je zadovoljstvo igrati pred beogradskom publikom koja razume košarku" !!!
Lupi čovk i ostade živ , kakav je to kralj !!!E pa onda dođi u četvrtak , evo ja ti dajem moju kartu !!!

zole

pre 14 godina

E moj Trifunovicu,pa ti pricas o utakmici kao o vremenskoj prognozi...pala kisa a nismo se tako dogovorili sa nebom.Ja u mojoj firmi da ne uradim kako je dogovoreno bio bi u velikom problemu a ove mamine maze se setaju po terenu i boli ih uvo.Mada mislim da je bio dogovor da Videnov ubode nekoliko trojki sa 7 metara a on promasio bukvalno sve trojke...to je Zvezdina taktika...Run & gun,ali nece svaki put...5. poraz za redom jel???...ccc

PRIJATELJ

pre 14 godina

Trener Nimburka Izraelac Muli Kacurin bio je razumljivo zadovoljan nakon trijumfa.

„Uvek je zadovoljstvo igrati pred beogradskom publikom koja razume košarku,
Prevod nije bio dobar, trebalo je da stoji pred publikom koja ne razume kosarku, Jer da imalo razume kosarku ta ista publika ne bi dolazila da gleda tim koji ni u tehnickom a ni u taktickom pogledu nije sposoban da igra sa vise nego nizerazrednim klubovima. Mozda je resenje da se u narednih nedelju dana preko cika Bore isposluju da 3 ekipe iz svake grupe idu dalje a ako je i to malo onda sva cetiri tima.

pirke

pre 14 godina

Eeee Trifunovicu, ti znas sta su se oni dogovorili u svlacionici, imali ste bre 6% za tri, 10 asistencija manje, nijednog igraca preko 10 poena, i ocekujes da pobedis. Ne brukajte se vise bre.

DULE009

pre 14 godina

•Neka Vujosevic procita malo ove komentare njegovih navijaca kojih na vestima o Zvezdi ima vise nego na utakmicama partizana... i neka se zapita zasto NIKO NE VOLI partizan i zasto ni jedan delija nikada nece navijati u evropi za partizan s kim god da igra.. Pogledajte grobari sta pisete pa cete znati zasto nikada u evropi necemo navijati za vas.
(sale dorcol, 2. mart 2010 22:33)


Uf samo o vama razmisljamo dal cete da nas bodrite u evropi hahhahhaha

Topalovic

pre 14 godina

Lucic je rekao da ste dotakli dno dna.Ja mislim da je ovo gore od toga.
PS:Da li je neko video(cuo) Zvezdasicu,posto su Fika i Niksicko odavno izgostirani i prezaljeni.

Rolex

pre 14 godina

Evo mog prvog komentara još od poraza protiv Olimpije kada veliki trener Trifunovic na time-outu prije zadnjeg napada Olimpije nije udvajao Velša (napadačku opciju br1.) koji je ladno primio pas i jedan na jedan odigrao do kraja. Gospodine Trifunoviću, Vi ste košarkaška neznalica, podnesite ostavku. Trener mora imati čvrstinu, mentalnu snagu da drži ekipu koja mu veruje. Trifunović nema te kvalitete. O šarlatanu Iliću ne treba trošiti reči... Sistem u kojem on radi je osuđen na neuspeh jer je on nemoralan čovek, da ne citiram Šerbedžiju iz ¨Variole¨...
Bruka...
Pozdrav iz Vukovara od zvezdaša

sale dorcol

pre 14 godina

Neka Vujosevic procita malo ove komentare njegovih navijaca kojih na vestima o Zvezdi ima vise nego na utakmicama partizana... i neka se zapita zasto NIKO NE VOLI partizan i zasto ni jedan delija nikada nece navijati u evropi za partizan s kim god da igra.. Pogledajte grobari sta pisete pa cete znati zasto nikada u evropi necemo navijati za vas.

Neuporedivi Grobar

pre 14 godina

Trener Nimburka Izraelac Muli Kacurin bio je razumljivo zadovoljan nakon trijumfa.

„Uvek je zadovoljstvo igrati pred beogradskom publikom koja razume košarku.

Ne sećam se da smo igrali sa njima...

razumem košarku

pre 14 godina

"Uvek je zadovoljstvo igrati pred beogradskom publikom koja razume košarku" !!!
Lupi čovk i ostade živ , kakav je to kralj !!!E pa onda dođi u četvrtak , evo ja ti dajem moju kartu !!!

pirke

pre 14 godina

Eeee Trifunovicu, ti znas sta su se oni dogovorili u svlacionici, imali ste bre 6% za tri, 10 asistencija manje, nijednog igraca preko 10 poena, i ocekujes da pobedis. Ne brukajte se vise bre.

Lala

pre 14 godina

,,NAJBOLJI,,mladi trener Evrope vezao 5 poraza,a kaže da za izlazak iz krize treba da nastave da rade ovako.
Nedavno,,predsednik,,Lučić reče kako Zvezda ima jači stručni štab od Lejkersa.
Nekada je pre zasnivanja radnog odnosa bio potreban i lekarski pregled,izgleda da to više ne važi.

partizanovac 067

pre 14 godina

Neka Vujosevic procita malo ove komentare njegovih navijaca kojih na vestima o Zvezdi ima vise nego na utakmicama partizana... i neka se zapita zasto NIKO NE VOLI partizan i zasto ni jedan delija nikada nece navijati u evropi za partizan s kim god da igra.. Pogledajte grobari sta pisete pa cete znati zasto nikada u evropi necemo navijati za vas.
(sale dorcol, 2. mart 2010 22:33)
Ima Dule preča posla nego da čita komentare...znaš,dete on je trener jednog kluba koji igra Euroligu!Šta je to Euroliga,pitaš,nemam vremena da ti objašnjavam nešto šta ti nikad u životu neće trebati!!!
Molim,ponavljam,molim da niko od vas turskih konjanika ne navija za nas,jer ni mi ne navijamo za Partizan!Mi volimo naš Partizan....samo će ti se to ka'sti!

grobar

pre 14 godina

Ne pljujte Trifunovica kad i sami znate da ste sa Pesicem prosle godine ovu fazu u Evrokupu zavrsili sa 1-5 i izgubili u Pioniru od Azovmasa i Hemofarma sa po 25 razlike.U NLB ligi ste vec bili jadni kad vas je Trifa preuzeo.Prema tome dajte coveku sansu.

DULE009

pre 14 godina

•Neka Vujosevic procita malo ove komentare njegovih navijaca kojih na vestima o Zvezdi ima vise nego na utakmicama partizana... i neka se zapita zasto NIKO NE VOLI partizan i zasto ni jedan delija nikada nece navijati u evropi za partizan s kim god da igra.. Pogledajte grobari sta pisete pa cete znati zasto nikada u evropi necemo navijati za vas.
(sale dorcol, 2. mart 2010 22:33)


Uf samo o vama razmisljamo dal cete da nas bodrite u evropi hahhahhaha

sale dorcol

pre 14 godina

Neka Vujosevic procita malo ove komentare njegovih navijaca kojih na vestima o Zvezdi ima vise nego na utakmicama partizana... i neka se zapita zasto NIKO NE VOLI partizan i zasto ni jedan delija nikada nece navijati u evropi za partizan s kim god da igra.. Pogledajte grobari sta pisete pa cete znati zasto nikada u evropi necemo navijati za vas.

Neuporedivi Grobar

pre 14 godina

Trener Nimburka Izraelac Muli Kacurin bio je razumljivo zadovoljan nakon trijumfa.

„Uvek je zadovoljstvo igrati pred beogradskom publikom koja razume košarku.

Ne sećam se da smo igrali sa njima...

Dule Vujosevic

pre 14 godina

Neka Vujosevic procita malo ove komentare njegovih navijaca kojih na vestima o Zvezdi ima vise nego na utakmicama partizana... i neka se zapita zasto NIKO NE VOLI partizan i zasto ni jedan delija nikada nece navijati u evropi za partizan s kim god da igra.. Pogledajte grobari sta pisete pa cete znati zasto nikada u evropi necemo navijati za vas.
(sale dorcol, 2. mart 2010 22:33)

Al si me nasekirao!!!

marko cg

pre 14 godina

Neka Vujosevic procita malo ove komentare njegovih navijaca kojih na vestima o Zvezdi ima vise nego na utakmicama partizana... i neka se zapita zasto NIKO NE VOLI partizan i zasto ni jedan delija nikada nece navijati u evropi za partizan s kim god da igra.. Pogledajte grobari sta pisete pa cete znati zasto nikada u evropi necemo navijati za vas.
(sale dorcol, 2. mart 2010 22:33)


Prijatelju,ne znam dal ces navijati,ti i tvoji navijaci,ali znam jedno,da ste nas pratili na gostovanju u Evroligi,tako da.....sam izvuci zakljucak!!!

placi mala placi

pre 14 godina

vidi kako sale dorcol place??prvo vi niste delije nego cigani,drugo nikada u zivotu neka nijedan cigan ne navija za partizan u evropi,zato sto mi uzivamo u vasem propadanju...gledaj u cetvrtak kako ce pionir da se raspadne od broja ljudi u hali,dok na vase utakmice ljudi dolaze sa kamp prikolicama....mora da je ocajno biti mali zvezdin navijac...

E tako se to radi...

pre 14 godina

Mislim da treba Lukic da da izjavu ili saopstenje!
I da otvoreno kaze ko je premirao Ninburg za ovu utakmicu!
On to zna naj bolje!
A trebalo bi i proslogodisnju utakmicu sa Azovmasom preispitati jer ni tu nisu cista posla!

wukiw

pre 14 godina

Neka Vujosevic procita malo ove komentare njegovih navijaca kojih na vestima o Zvezdi ima vise nego na utakmicama partizana... i neka se zapita zasto NIKO NE VOLI partizan i zasto ni jedan delija nikada nece navijati u evropi za partizan s kim god da igra.. Pogledajte grobari sta pisete pa cete znati zasto nikada u evropi necemo navijati za vas.
(sale dorcol, 2. mart 2010 22:33)

Decko vi ni za vas klub ne navijate... za nas ne morate da navijate... a vas kul Evropski Velikan sa SLJAKE nam je vrlo bitan jer to poslednjih godina najbolja komedija u Srbiji... moj kandidat za Oskara poslednjih 20 godina... tacka.

Svarce Neger

pre 14 godina

Jeste,Zvezda je dotakla dno.A da li ste nekada culi za duplo dno?
(Realno, 3. mart 2010 01:35)
Jesi grobar, ali bravo za komentar. Pozz

GrobaR

pre 14 godina

Zelim da iznesem svoje vidjenje vecerasnje utakmice Evrokupa izmedju Crvene zvezde i Nimburka. Dobro smo igrali prvu i drugu cetvrtinu, a onda smo potpuno zakazali u trecoj i cetvrtoj cetvrtini.Kljucni detalj se desio tokom cetvrte cetvrtine kada su Radivojevicu svirani koraci. Mislim da je to bila greska sudije i da bi Zvezda dobila ovu utakmicu da sudija nije pogresio na nasu stetu. Najbolji igraci u Zvezdi bili su Bjelica i Oliver Stevic, dok su kod Nimburka najbolji bili Amerikanci i Benda. Pozzdrav Zvezdasima
(Mihajlo iz Beograda, 2. mart 2010 23:10)

E ljudi ovaj lik se stalno javlja kod Tegija i uvek isto pocinje , aj molim te dosta je sto nas smaras kod Tegija u emisiji nemoj i ovde

Bojan

pre 14 godina

Neka Vujosevic procita malo ove komentare njegovih navijaca kojih na vestima o Zvezdi ima vise nego na utakmicama partizana... i neka se zapita zasto NIKO NE VOLI partizan i zasto ni jedan delija nikada nece navijati u evropi za partizan s kim god da igra.. Pogledajte grobari sta pisete pa cete znati zasto nikada u evropi necemo navijati za vas.
(sale dorcol, 2. mart 2010 22:33

@

Ti si se decko iskrivio ko lajsna........pa ja bi se posle ovog sinoc pokro usima,i nebi progovarao.......igraci vam se bre vuku ko sline.....onaj Bjelica mozda jeste talenat...ali samo talenat....za igraca treba bre srce i mozak....gde je on na nasu veliku zalost u manjku........al dobro bice bolje sledece sezone ....

Muka mi je od nepismenih koji sve znaju

pre 14 godina

"Европска ЗВЕЗДА,смешно, жалосно или мало сумљиво.Пустите Човића па да се макар надамо.Жалосне су све године које прођоше са истим људима (читај Радовић)и истим преварама.Учинимо нешто да нас ови врли и ,,искрени,, звездаши оставе на миру.Дај мо шансу Човићу,горе од овога не може."

A da ti das malo sansu pravopisu? Sumljivo?!?!? WTF?

zzk

pre 14 godina

Zelim da iznesem svoje vidjenje vecerasnje utakmice Evrokupa izmedju Crvene zvezde i Nimburka. Dobro smo igrali prvu i drugu cetvrtinu, a onda smo potpuno zakazali u trecoj i cetvrtoj cetvrtini.Kljucni detalj se desio tokom cetvrte cetvrtine kada su Radivojevicu svirani koraci. Mislim da je to bila greska sudije i da bi Zvezda dobila ovu utakmicu da sudija nije pogresio na nasu stetu. Najbolji igraci u Zvezdi bili su Bjelica i Oliver Stevic, dok su kod Nimburka najbolji bili Amerikanci i Benda. Pozzdrav Zvezdasima
(Mihajlo iz Beograda, 2. mart 2010 23:10)

Hahahahah jesi ti onaj novinar sto se javlja kod Tegeltije :)) ?? Hahahaha

pravi navijac

pre 14 godina

Sta GROBARI rade kada ne ide?Pevaju jos jace sve do pobede!

Sta DELIJE rade kada ne ide?"UPRAVA NAPOLJE!"


Svaka cast tako se bodri voljeni klub.

znao sam da je dule kriv

pre 14 godina

(sale dorcol, 2. mart 2010 22:33)

E pa brate, ako delije ne gledaju Partizan, onda ne gledaju kosarku uopste, posto ostalo i nije za gledanje.

Za sve je kriv VELIKI MAG!

Dule Vujosevic i tacka!

pre 14 godina

U evro kupu nepostoji cak ni dress code kod trenera, nego u dzempercicu i farmerkama moze da se vodi tim sa klupe! I vi ni u takvom kupu ne mozete nista da uradite!

miroslav

pre 14 godina

Европска ЗВЕЗДА,смешно, жалосно или мало сумљиво.Пустите Човића па да се макар надамо.Жалосне су све године које прођоше са истим људима (читај Радовић)и истим преварама.Учинимо нешто да нас ови врли и ,,искрени,, звездаши оставе на миру.Дај мо шансу Човићу,горе од овога не може.

evilllama

pre 14 godina

"Uvek je zadovoljstvo igrati pred beogradskom publikom koja razume košarku"

Za beogradsku publiku jednog kluba protivnici kazu da se razume u kosarku, a za beogradsku publiku drugog kluba protivnici kazu da pravi najvatreniju atmosferu na planeti ;).

Pajdo_Grobari Doboj

pre 14 godina

Neka Vujosevic procita malo ove komentare njegovih navijaca kojih na vestima o Zvezdi ima vise nego na utakmicama partizana... i neka se zapita zasto NIKO NE VOLI partizan i zasto ni jedan delija nikada nece navijati u evropi za partizan s kim god da igra.. Pogledajte grobari sta pisete pa cete znati zasto nikada u evropi necemo navijati za vas.
(sale dorcol, 2. mart 2010 22:33)

I ne morate,vidim ja kako vi navijate za svoju zvezdanu i kako gura u evropi sa vasom podrskom!Nemoj te molim vas navijati! MOLIM VAS,PLEASEEEEEEEEE! ! !

Prava publika

pre 14 godina

„Uvek je zadovoljstvo igrati pred beogradskom publikom koja razume košarku...“, rekao je Kacurin.

Nije to ta publika, pomešao čovek. Ta publika od večeras se samo razume u neosnovane optužbe (čitaj, bajka o gepeku), osvajanje titule preko interneta i klis.
Pa ovde jedan po jedan poklonjen penal ili pogodak ništa ne znače, zato ih ne interesuju ovakve sportske aktivnosti.

eusebio

pre 14 godina

''...Kljucni detalj se desio tokom cetvrte cetvrtine kada su Radivojevicu svirani koraci. Mislim da je to bila greska sudije i da bi Zvezda dobila ovu utakmicu da sudija nije pogresio na nasu stetu... ''
(Mihajlo iz Beograda, 2. mart 2010 23:10)

Da, kako da ne... I tako do minus 18... Pročitaj još jednom šta si napisao!!!

Džontra Volta

pre 14 godina

(sale dorcol, 2. mart 2010 22:33)

A i koji cete nam,navijajte vi za vas to nam se vise svidja a u Evropi prepoznaju kvalitet.Zato sve nase utakmice prenosi zvanicni sajt Eurolige,njima nije bitno ko navija za a ko protiv nas oni samo cene ono sto jesmo*-INSTITUCIJA

Rolex

pre 14 godina

Evo mog prvog komentara još od poraza protiv Olimpije kada veliki trener Trifunovic na time-outu prije zadnjeg napada Olimpije nije udvajao Velša (napadačku opciju br1.) koji je ladno primio pas i jedan na jedan odigrao do kraja. Gospodine Trifunoviću, Vi ste košarkaška neznalica, podnesite ostavku. Trener mora imati čvrstinu, mentalnu snagu da drži ekipu koja mu veruje. Trifunović nema te kvalitete. O šarlatanu Iliću ne treba trošiti reči... Sistem u kojem on radi je osuđen na neuspeh jer je on nemoralan čovek, da ne citiram Šerbedžiju iz ¨Variole¨...
Bruka...
Pozdrav iz Vukovara od zvezdaša

g4

pre 14 godina

Ovo je svojevrsni skandal, dobijes dve ekipe na strani, od toga jednu 25 razilke, pa izgubis kuci.... Iole ozbiljni timovi to ne dozvoljavaju sebi. Ne razumem uopste sta u Zvezdi mislie i na osnovu cega se nadaju da mogu uzeti neki trofej. Partizan je za 2 klase ispred u svim aspektima, dok igraci poput Bjelice i Keselja zaostaju u razvoju bas zato jer su u Zvezdi koja slabo radi jer ne moze da dobije prosecne timove.

zole

pre 14 godina

E moj Trifunovicu,pa ti pricas o utakmici kao o vremenskoj prognozi...pala kisa a nismo se tako dogovorili sa nebom.Ja u mojoj firmi da ne uradim kako je dogovoreno bio bi u velikom problemu a ove mamine maze se setaju po terenu i boli ih uvo.Mada mislim da je bio dogovor da Videnov ubode nekoliko trojki sa 7 metara a on promasio bukvalno sve trojke...to je Zvezdina taktika...Run & gun,ali nece svaki put...5. poraz za redom jel???...ccc

Zoran

pre 14 godina

Sve ovo sto se desava nasoj susetki je sasvim logicno,kod njih nista neide osim placa i kuknjave na nekog treceg.To da im je trener sve osim kosarkaski trener oni su trebali da znaju ranije,igraci gori i od najgorih.Ali ovo objasnjenje zasto nikada nece u Evropi da navijaju za kk Partizan je smesno, pa oni nenavijaju ni za svoje,jer ih ima toliko da se mogu da prebroje kao prsti na ruci.Ovako su sami sebe osudili na nervozu,posto mi gotova nikada negubimo a kod njih to proslo u naviku.I JOS JEDNOM HALA STO NAS NEPODRZAVATE JER VASA PODRSKA JE BEDNA?ILI TACNIJE RECENO NEGDE U RANGU VASE IGRE.I molba ako je moguce da prestanete da brukate Srbiju.Jer ste jadni,bedni nicega osim podsmeha vredni.

Topalovic

pre 14 godina

Lucic je rekao da ste dotakli dno dna.Ja mislim da je ovo gore od toga.
PS:Da li je neko video(cuo) Zvezdasicu,posto su Fika i Niksicko odavno izgostirani i prezaljeni.

zvezdas

pre 14 godina

ovo je stvarno sramota, ne znam da li je do trenera, do igraca, do uprave ili do Vujosevica ali ovo stvarno nije u redu!!! igraci deluju potpuno bezvoljno i demoralisano, propustaju priliku da prodju dalje iako nemaju konkurenciju ravnu njima, i na kraju nece ni da prodju dalje a bilo je i price da ce i da osvoje eurocup! Takmicenje je znatno slabije od evrolige ali svaki trofej je vredan i daje smisao treningu i naporu a pogotovo dize moral ekipi! Zvezda ima potencijal ali ne ume da ga iskoristi na terenu vec u medijima (gepekovanje, itd...)ukoliko se ne promeni nesto, makar zalaganje na terenu zvezda ce uvek biti kk sledeca sezona!

nenad stojadinovic

pre 14 godina

Sva sreca,te postoji kk.Partizan,a ne kk.Sledeca sezona,i samim tim vera u Srpsku kosarku.KK.Crvenu Zvezdu treba rasformirati ili da se vrati u trecu ligu,za dobrobit Srpske kosarke,a ne za pranje para tajkuna.

vlado

pre 14 godina

Citiram "Izgubili smo utakmicu ali smo dobili Nedovica" rece ovo "cudo" od trenera prije 3 dana poslije poraza od Cibone. Koliko sam mogao da primijetim Nedovic nije ulazio a morao je da udje jer kad vidim onog Taylora dodje mi da se ubijem. Ono je cirkusant kakav kosarkas. Pa poslije onoga sto je veceras napravio (a nije mu prvi put) u bilo kom ozbiljnijem klubu bi mu dali sut kartu za sva vremena (mada ruku na srce on u ozbiljnim ekipama ne moze da igra). Trifunovicu, koliko mogu da vidim ona izjava ne drzi vodu nego je to bilo usmjeravanje price u drugom toku, bas kao i ovaj naslov veceras. Nista nisi pokazao kao trener od kad si dosao, nisi ni jedan napad nacrtao, samo divljanje Taylora i neke solo akcije! Mislim da bi trebao ozbiljno da se zapitas za svoju buducnost na klupi Zvezde. Mnogi bi poslije ovakvih rezultata ponudili ostavku, a uprava bi morala da je prihvati bez obzira na to sto si bivsi igrac. Mislim da bi trebao polako da pakujes kofere!

Filip

pre 14 godina

Budimo realni, nismo sposobni da pobedimo u Jadranskoj ligi nikoga, a ocekujemo da pobedimo u Euro kupu. Snovi su jedno, a stvarnost sasvim drugo!!! Uvek trazimo krivce za nase poraze, kad budemo uspeli musiki da podnesemo poraz i od jacih i od slabijih ekipa, onda moze da pricamo o Evropi!!!Cestitam Nymburk-u na pobedi, zasluzili su je vise nego mi!

PRIJATELJ

pre 14 godina

Trener Nimburka Izraelac Muli Kacurin bio je razumljivo zadovoljan nakon trijumfa.

„Uvek je zadovoljstvo igrati pred beogradskom publikom koja razume košarku,
Prevod nije bio dobar, trebalo je da stoji pred publikom koja ne razume kosarku, Jer da imalo razume kosarku ta ista publika ne bi dolazila da gleda tim koji ni u tehnickom a ni u taktickom pogledu nije sposoban da igra sa vise nego nizerazrednim klubovima. Mozda je resenje da se u narednih nedelju dana preko cika Bore isposluju da 3 ekipe iz svake grupe idu dalje a ako je i to malo onda sva cetiri tima.

Grobarka

pre 14 godina

Osnovna razlika izmedju navijaca kosarkasa Partizana i Crvene zvezde-2 minuta pre kraja utakmice na -13 navijaci Zvezde zvizde i skandiraju "Uprava napolje", a navijaci Partizana podrzavaju tim, kao da je utakmica upravo pocela!Mislite o tome!!!

Serdjo

pre 14 godina

Da li će se ikada u Srbiji uspostaviti red, da posle ovakvih poraza, trener od sramote i ne dodje na konferenciju za štampu, već uputi javno izvinjenje svim navijačima, podnese ostavku i nikad, ali nikad više ne udje u prostorije Zvezde? Čemu bruka, to ga čeka te čeka, utakmica više ili manje. Zvezda nema ništa od igre, ja sam pre pet mečeva napisao da ih čeka desetak uzastopnih poraza. Možda dobiju nekoga tek u našoj ligi...Tako je i u privredi i u zdravstvu i u politici, najvažnija osobina za uspeh je biti beskičmenjak.

danass

pre 14 godina

Prvo,sve cestitke Cesima n a igri,ponasanju,rezultatu,i puno uspeha u daljem takmicenju.Ponovicu,bez obzira na reakcije koje ce uslediti-TRIFUNOVIC MORA PODNETI OSTAVKU!!!Razlog 1)Katastrofalni rezultati,daleko,daleko slabiji od rezultata njegovog prethodnika,a pogotovo od ocekivanja i realnih mogucnosti ovog tima, 2)Igra,borbenost,ponasanje su za jedno tri nivoa nize nego kod Ace(setite se igre protiv Partizana u prvoj,Benetona,Cibone,pa cak i one izgubljene protiv Hemofarma).Nakon toga stvar je Uprave da li ce prihvatit ili ne!Iskreno,cini mi se da je nasa realnost Prva B liga,sledece godine,na celu sa fanatizovanim anonimnim entuzijastima,zeljnih dokazivanja,umesto gomile laznih velicina,kojima je prva briga sopstveni interes i imidz.JEDINA PRAVA ISTINSKA LEGENDA KKCZ JE ZORAN MOKA SLAVNIC!

Zvezdas

pre 14 godina

Od kada je dosla nova uprava sa matorim Lucicem Zvezda izgubi sve utakmice. A oterase Opacica :) I Acu Petrovica koji je imao bolji skor nego sto ga ima Trifa.

Marko

pre 14 godina

Taylora sto pre poslati kuci, ako vec moramo da gubimo utakmice, onda da ih gubimo sa onima koji ce jednog dana pobedjivati...
Tri juniora razigrati do kraja sezone, resiti problem koji ima Keselj, obezbediti novac za sto veci broj plata igracima i trenerima i cekati bolje dane.
Puna podrska za Trifu!!!

gordan

pre 14 godina

ko uopste pita ovog i za sta, sada nam otkriva amerike svojim analizama, kao on je super postavio igru, ali se igraci nisu pridrzavali. vreme je da nas postedi svoje perspektivnosti i ode gde god hoce da ga prime (a to je nigde, iunace i ne bi dosao u propalu zvezdu). nastavlja se tradicija da, sa izuzetkom pesica, zvezda privlaci i angazuje najgore trenere na trzistu, pa su i rezultati upravo u skladu sa tim.

realan

pre 14 godina

Ovo je isti tim koji je dobio Gran Kanariju sa 30 razlike u Pioniru, Turk Telekom sa 20 razlike u Turskoj, cak i ovaj Nimburk u Ceskoj gde inace vrlo retko gube. Nema niceg posebno loseg u Zvezdinom rosteru sto se tice igrackog kvaliteta, sto ce se videti bez problema kad ovi isti igraci napuste ovaj klub. Medjutim, ocekivati da ce igraci pokazati karakter u klubu bez karaktera koji se zabavlja personalnim resenjima u upravi, medjusobnim podmetanjima noge i prepucavanjem po novinama, otpustanjem i zaposljavanjem klupskih marginalaca, dakle kluba sa upravom koja se bavi sama sobom i koju za igrace i rezultate boli k...., preterano je ocekivanje. Pri cemu ih ta uprava jos i ne placa jer nema ni para za igrace ni vremena da nadje te pare za njih ali zato ima beskonacno mnogo vremena da se bavi sama sobom i prepucava po novinama. Kad se na to jos dodaju navijaci koji, mozes misliti, bojkotuju klub zato sto im nije dozvoljeno da upravljaju klubom i cinjenica da jedna najobicnija ...... pre svake utakmice dobije vece ovacije kad udje u salu nego kompletan tim, dobijes kompletnu sliku.

Svaki igrac koji potpise ugovor sa ovom karikaturom od kluba rizikuje kompletnu karijeru i to je momcima prakticno nesvesno uslo pod kozu. Zamerati igracima bilo sta i traziti razloge za ove poslednje rezultate u njihovom kvalitetu je samo navijacka potreba da izbegnu da sebi priznaju ono sto zbog lokalne patkometrije nikako ne zele - a to je da bi isti ovi igraci u crno-belom dresu i sa Vujosevicem na klupi postizali iste rezultate kao i ovi koji ove godine jesu u crno-belom dresu i sa Vujosevicem na klupi. Zvezda je pukla kad je otisao Vucicevic i kad je zamenjen upravom koja zeli "srpsku Zvezdu", "nasu Zvezdu", "nasu decu", koja ce "nase navijace" vratiti na tribine, koja ce "nase zasluzne Zvezdase" dovesti u klub, dakle cija retorika se bavi svim i svacim osim kosarkom i timom koji je igra. Sve to sa kvalitetom igraca nema nikakve veze

Janko

pre 14 godina

Aplauzi su rekli sve, a jesi li ti sta rekao? Hoces li podnositi ostavku? Od kad si uzeo ovaj tim oni sve gori i gori a ti pametujes! Dokle?

zilberto

pre 14 godina

Challenge cup ce SLEDECE SEZONE biti vrlo jako takmicenje posto se ocekuje ucesce visestrukog prvaka Federativne narodne republike Jugoslavije...

Sasa

pre 14 godina

rezultat je takav kakav jeste,ali je decko dokazao da je u pravu sto se tice vas kompleksasa...pa i dalje pisete,preporucujete i ostalo...ajde vi lepo idite na svoju vest o tome sta je jeo danas Sasa Ilic,i da li se neko potukao u klubu pa se tamo ispisite sa komentarima koliko god hocete...ovako samo dokazujete koliko ste vi ustvari iskompleksirani(a da ne govorim o tome koliko niste pismeni(negacija i glagol se pisu odvojeno!)).
(...ti si samo mali partizan..., 3. mart 2010 04:02)

Izvini prijatelju, od kad se to vesti dele na "vase" i "nase" ? Za tvoje obavestenje, da ne bi umro neobavesten ko Kostunica, VEST je VEST, a nasi komentari(moj , tvoj i ostalih koji ostavljaju komentare) su samo komentari na vest. To sto "tvoj" klub trenutno ima losije rezultate utice na to da se tebi ne svidjaju moji komentari i obrnuto ako "moj " klub bude imao losije rezultate. Odrastite vec jednom, i naucite da gubite. "Vi","Mi" ili "Oni".
"Dijagnosticar", Sasa, Nis

SolomonPFC

pre 14 godina

•E moj Trifo kakav si bio igrač takav si i trener.
(pivljanin, 2. mart 2010 22:36)
Trifa vam je uz Pesica nesto najbolje sto vam se desilo u zadnjih 20 godina. bio je dobar igrac a mislim i nadam se da ce biti bolji trener.Dajte mu fore celu sezonu i ekipu sastavljenu u julu a ne oktobru mesecu.
Veliki sam Grobar ali Trifa je pravi beogradski smeker.izadje na teren odigra utakmicu i posle pruzi ruku i cestita protivniku.delije ugledajte se malo na njega,nece vam skoditi.

Vidic kapiten

pre 14 godina

Hvala ti boze sto volim zvezdu a ne njene uspehe i titule(koje namamo) ,Hvala ti boze sto ce po ko zna koji put lazni navijaci zvezde reci da ne navijaju za zvezdu.Hvala ti boze sto nikad nisam verovao upravi(ni laletu jer je on proslost) HVALA TI BOZE STO OPET PO KO ZNA KOJI PUT KAZEM DA VOLIM ZVEZDU NAJVISE NA SVETU PA I DA IGRAJU U SRPSKOJ LIGI.HVALA TI BOZE STO NISAM NIKAD REKAO ILI POZELEO NEKOG IGRACA IZ PARTIZANA.I JOS JEDNOM CU RECI HVALA TI BOZE ZA SVE NAVEDENO JA SAM I DALJE VERNIK.KO ZNA ZBOG CEGA JE DOBAR OVAJ PORAZ(MOZDA ODE UPRAVA ALI NE VERUJEM NEMAJU TI DUSE A NI OBRAZA)

...ti si samo mali partizan...

pre 14 godina

@wukiw,Bojan,partizanovac,dule vujosevic...

rezultat je takav kakav jeste,ali je decko dokazao da je u pravu sto se tice vas kompleksasa...pa i dalje pisete,preporucujete i ostalo...ajde vi lepo idite na svoju vest o tome sta je jeo danas Sasa Ilic,i da li se neko potukao u klubu pa se tamo ispisite sa komentarima koliko god hocete...ovako samo dokazujete koliko ste vi ustvari iskompleksirani(a da ne govorim o tome koliko niste pismeni(negacija i glagol se pisu odvojeno!)).

Mирјана

pre 14 godina

Нисам од оних који ћуте, крију се када је тешко, најтеже, са Звездом сам и у поразу и у победи. Размишљам синоћ, јутрос, шта се дешава, не знам, није ми јасно, како су они јуче играли, онако безвољно, без душе, па заиста мислим да би мој брат, друг, огулио патике на терену, да би одиграо боље. Па ја и када играм карте, ја желим да победим и нервирам се.
Не желим да причам ни о каквим заверама, али апсолутно је цела атмосфера синоћ била застрашујућа.
На трибинама ни глас и то не разумем. Како неко може да дође и да не навија. Сви ћуте, покушавам је, али они ме гледају као да са мном нешто није у реду. Хајде људи да навијамо, спортски, за наш клуб, да га песмом подржимо.
Размишљам у себи, да ли ово сањам, шта се ово дешава, и онда чух коментар једног од "навијача" Овај Трифуновић нема појма, дај нек да отказ већ једном!!!! Хеј, да да отказ, да да отказ...
Е због таквих људи, који желе све преко ноћи и који дођу опуштено на утакмицу, без адреналина, које не тангира ни мало што момци играју слабо, због таквих људи који не знају ни шта је звиждук, шта је песма, због таквих људи....
Ја те волим Звездо моја, целим срцем сам уз тебе и кад је најтеже ја бићу ту, знам да нисам сама, ти си са мном. До краја сезоне долазићу на сваку утакмицу, вера и клуб се не мењају.
Доћи ће и овој муци крај....

grobar nis

pre 14 godina

Neka Vujosevic procita malo ove komentare njegovih navijaca kojih na vestima o Zvezdi ima vise nego na utakmicama partizana... i neka se zapita zasto NIKO NE VOLI partizan i zasto ni jedan delija nikada nece navijati u evropi za partizan s kim god da igra.. Pogledajte grobari sta pisete pa cete znati zasto nikada u evropi necemo navijati za vas.
(sale dorcol, 2. mart 2010 22:33)

Otprilike sam slican komentar ja pisao za vas pre neki dan.Pogledaj malo koliko vas se javi i sta pise kada Partizan izgubi neku utakmicu u Evroligi! Sto je najgore jos veci broj vas se javi posle neke nase pobede nad Barsom,PAO,Realom itd. da kaze kako su nam sudije pomogle,kako nas je pustio zeljko,kako imamo srece,...,pred svaku utakmicu nam se podsmejavate i najavljujete nase debaklove i da ne navodim dalje,sve znas.

mythbusters

pre 14 godina

Konacno da razbijemo i taj mit!
Znaci vi ste ti koji navijate za Zvezdu a volite partizan!

p.s. To kaze statistika broja komentara na vestima o SDCZ i SDPAR. A ona nikada ne laze.

Tras pecat - BUSTED

KK SLEDEĆA SEZONA

pre 14 godina

Jeste,Zvezda je dotakla dno.A da li ste nekada culi za duplo dno?
(Realno, 3. mart 2010 01:35)
Jesi grobar, ali bravo za komentar. Pozz
(Svarce Neger, 3. mart 2010 02:18)

Svaka cast i tebi cigo!!! Napokon neko sa smislom za humor.

petar

pre 14 godina

Poruka za sve virtuelne trenere da sto pre ostave Trifu da radi sa ovim momcima. Kada ce ljudi da shvate da nije poenta menjati trenere. Krenula je prica da se sprema aktivan bojkot uprave sto je prvi dobar znak, ovako vise ne moze. Uskoro bice pun pionir koji skandira "uprava napolje"! Kao sto nismo dali da se ugasi fudbalski klub i evo ga prvi na tabeli tako necemo dati ni da se ugasi kosarkasi a poruka svim virtuelnim trenerima da dodju i podrze ovu akciju kad bude vreme a ne da sede kuci jedu svoje sendvice i glume internet buntovnike.

posmatrač

pre 14 godina

rezultat je takav kakav jeste,ali je decko dokazao da je u pravu sto se tice vas kompleksasa...pa i dalje pisete,preporucujete i ostalo...ajde vi lepo idite na svoju vest o tome sta je jeo danas Sasa Ilic,i da li se neko potukao u klubu pa se tamo ispisite sa komentarima koliko god hocete...ovako samo dokazujete koliko ste vi ustvari iskompleksirani(a da ne govorim o tome koliko niste pismeni(negacija i glagol se pisu odvojeno!)).
(...ti si samo mali partizan..., 3. mart 2010 04:02)

Ni sam znao, odnosno ne mam pojma da se negacija i glagol
pišu odvojeno. Ne moj mi zameriti, ne će mi se to više desiti. A sad ozbiljno: čime je to Kobajagi Košarkaški klub Crvena Zvezda iskompleksirala navijače Partizana? Mnoštvom titula u domaćoj i međunarodnoj konkurenciji? Meni je, kao Partizanovom navijaču i poštovaocu Simonovića, Slavnića, Vučinića, Kapidžića i ostalih velikih igrača, jako žao kad vidim ovakvo posrtanje Zvezde. Ostavimo na strani tinejdžerska prepucavanja navijača, posmatrajmo razvoj košarke kao verovatno najtrofejnijeg sporta u Srbiji uopšte. Što se tiče "malog partizana", neka i dalje ostane mali, jer ako mnogo poleti izgubiće se u stratosferi (NBA)...

čika velja

pre 14 godina

Nikada nećete shvatiti, ovako ćete prolaziti dokle god vam klub vode Vesić,braća Petrović,Anđelković i drugi istaknuti "šta već"! I još jednom, javljaćemo se na vesti o vama sve dok nas uveseljavate svojom ne sposobnošću da napravite ma kakav rezultat u ovom sportu,
a to se zove PROZIVKA, živeli!

ћ

pre 14 godina

Добри наш Трифуне, тапкамо у месту. На дну је КК, на дну. Остаће ту или ће се евентуално копрцати, ако ви не будете одрадили своје обавезе мушки и комплетно да дате и срце и памет и душу у сваки тренинг, утакмицу, разговор, договор... Можеш да испливаш, можеш да останеш ту где јеси и будеш уплашен ко какво дете. Не очекуј Делије, не очекуј паре, нема тих променњивих у твојим рачуницама. Биће горко и тешко, али надајмо се неће трајати дуго. Имате дивну публику која вас прати ма како играли, то вам је највећи мотив.

Или јеси, или ниси Трифо. Или јеси, или ниси кошаркашу КК Црвене звезде.

cdscsd

pre 14 godina

@petar Kao sto nismo dali da se ugasi fudbalski klub i evo ga prvi na tabeli tako necemo dati ni da se ugasi kosarkasi
-niste dali!?produzili ste njegovu golgotu,eto sta sta ste uradili od fk.Pa predsednik vam je celav,a "bezkosnost" je sinonim za kriminal

djordjevic

pre 14 godina

Vidim ima ljudi i koji se javljaju objasnjavajuci zasto "delije" bojkotuju basket...Ocigledno je da je ta prica servirana sa severa sa utakmice protiv Jagodine.
Tu se naravno javlja jedno daleko dublje pitanje, a to je: Da li je moguce da bi se navijaci vratili ako se stvori KK SS-FMP. Da li je to moguce? Da li je na to spala crvena zvezda? Ako jeste, onda u fudbalu uskoro ocekujem fuziju FK CZ i FK Cukaricki i dresove u bojama Milana.

Mihajlo iz Beograda

pre 14 godina

Zelim da iznesem svoje vidjenje vecerasnje utakmice Evrokupa izmedju Crvene zvezde i Nimburka. Dobro smo igrali prvu i drugu cetvrtinu, a onda smo potpuno zakazali u trecoj i cetvrtoj cetvrtini.Kljucni detalj se desio tokom cetvrte cetvrtine kada su Radivojevicu svirani koraci. Mislim da je to bila greska sudije i da bi Zvezda dobila ovu utakmicu da sudija nije pogresio na nasu stetu. Najbolji igraci u Zvezdi bili su Bjelica i Oliver Stevic, dok su kod Nimburka najbolji bili Amerikanci i Benda. Pozzdrav Zvezdasima

mikibg

pre 14 godina

Velika prilika je propustena pre dve godine kada su FMP i Zvezda trebali da se fuzionisu, za to zasluge snosi propalo rukovodstvo na celu sa Vucicevicem. Samo smo izgubili vreme jer nas je taj covek zamajavao dve godine...Jel vam sad jasno zasto Delije ne dolaze na basket???

jeca

pre 14 godina

@Karadzic Pesic Petrovic
03 Mart 2010 | 15:00

Kad ono pocinje NIMBURSKI proces? Treba da se pojavimo u svojstvu svedoka... JOJ,JOJ,JOJ,JOJ,JOJ!!!!!!!!!!!!!!

Мирјана

pre 14 godina

Нисам од оних који се не јављају када је тешко, најтеже, са Звездом сам и у поразу и у победи. Размишљам шта се дешава, не знам, није ми јасно, како су они јуче играли, онако безвољно, без душе, па заиста мислим да би мој брат, друг, огулио патике на терену, да би одиграо боље.
Не желим да причам ни о каквим заверама, али апсолутно је цела атмосфера синоћ била застрашујућа.
На трибинама ни глас и то не разумем. Како неко може да дође и да не навија. Сви ћуте, ја када почнем они ме гледају као да нисам нормална. Боље је седети кући него онако бездушно гледати утакмици. А најјаче од свега ми је на крају био коментар једног од "навијача" Овај Трифуновић нема појма, дај нек да отказ већ једном!!!! Хеј, да да отказ, па ко би нас преузео сад.
ЕЗбог таквих људи, који желе све преко ноћи и који дођу опуштено на утакмицу, које не тангира ни мало што момци играју без душе, због таквих људи који не знају шта је звиждук, шта је песма, због таквих људи....
Ја те волим Звездо моја, целим срцем сам уз тебе и кад је најтеже ја бићу ту.
До краја сезоне долазићу на сваку утакмицу, вера и клуб се не мењају.

aikido

pre 14 godina

симпатизер сам Звезед,али смо стварно синоћ заслужено изгубили....и све шансе за некакав резултат ове сезоне...као и велику већину претходних.....тужно је онако одиграти....за кладионице....нећу више пратити медиокритете...лоши смо и никада нећемо бити респектабилан клуб.....нема више ни старе славе...помало срамно је све то..

S

pre 14 godina

Partizan je za 2 klase ispred u svim aspektima, dok igraci poput Bjelice i Keselja zaostaju u razvoju bas zato jer su u Zvezdi koja slabo radi jer ne moze da dobije prosecne timove.
(g4, 3. mart 2010 01:45)



Ponekad i kad dobro treniras, gubis. A ti to ne znas jer se nikad nisi bavio sportom, tj igrao si samo PES I NBA 09 i soni ili sta god. A da kladionicu i statistike da ne zaboravim!!!

duki

pre 14 godina

Pročitao sam većinu komentara jer sam kasno seo za računar, komentari grobara me ne interesuju i nije im ovde mesto ma kako oni to nazivali i mislili. Gledao sam deo utakmice jer sam imao obaveza i ne mogu da se načudim kako to mi posle nove godine igramo. Kao da su dva različita tima. Razlog za tako nešto je u ovome. Pošto su se u Zvezdu vratila tzv njena deca koja nikad nisu vredela(svaka čast Lučiću koga krivim jer ih pokriva) od Ilića, Pavlovića, Branka Kovačevića pa uprave koju ne bi ni imenovao jer uprave u ozbiljnim klubovima ne služe za slikanje i njihovu promociju ili promociju stranke, već da donesu pare u klub do igrača na terenu koje su već njihovi Ražnatovići i šta ja znam koji menadžeri već prebacili mislima u klubove gde njima(menadžerima) to odgovara normalne su ovakve reakcije. Ovaj tim Zvezde ima nekoliko igrača(Bjelica, Kešelj, Štimac i Nedović) koje nažalost njihov Dule ne može da stvori i uz Raduljicu, Mladenovića, Marjanovića i Markovića čine osnov i krem srpske budućnosti u košarci i sad po staroj navici sprega Todorić Miško Ražnatović priprema teren za sledeću sezonu jer tim sa dva dobra Amerikanca i nekoliko drvoseča nema šta da traži pa po staroj dobroj navici daj ono što najviše vredi u Zvezdi da prevedemo u Partizan a način se zna pa već je krenulo sa Raduljicom. Partizan je zadnje vrhunske igrače imao u Tripkoviću i Veličkoviću i to je napravio i dao Srpskoj košarci. Tepić je došao iz Novog Sada kao napravljen igrač a Slavka Vraneša koji im sada drži tim napravio je FMP. Pa uvek su menadžeri i Todorić rasturali sve ono što se u Zvezdi stvori. Sad će komentari biti žestoki ali to je fakat.

Poznavalac Prilika

pre 14 godina

Evo kako bratski klubovi igraju za kladionice!!!
Za cetiri susreta, uvek pobeda gostujuce ekipe.
Na stranu to sto su i jedna i druga ekipa smesne,treba ovo ispitati!

ljubazni komsija

pre 14 godina

Ovo je Zvezdi drugi uzastopni poraz u Evrokupu i peti uzastopni u svim takmičenjima. Novinare je zanimalo šta trener misli da je rešenje za izlaz iz krize.

"U principu, ne radimo loše, a ja ne želim da tražim opravdanja za sve ono što se dešava u klubu. Rešenje postoji. Moramo da radimo kao i do sada i moramo da gledamo i razmišljamo korak unapred", rekao je Trifunović.

Da li je novinare interesovalo razmislja li Trifunovic o tome da podnese ostavku jer oni iz utakmice u utakmicu sve slabije igraju? Da li je novinare zanimalo zasto ne igra Nedovic, jer koliko se sjecam Trifunovic je rekao poslije poraza od Cibone " Izgubili smo utakmicu a dobili smo Nedovica"? Da li novinari pamte izjave ovih ljudi i ako pamte zasto ih ne podsjecaju na iste? Ovo su stvari koje interesuje nas citaoce a ne "Aplauzi u Pioniru". Mislim da je mnogo vise odgovarao naslov Trifa:"Opet smo se izblamirali" ili Trifa:"Opet smo se obrukali u Pioniru". Na zalost dok takve stvari ne pocnu da se pisu i dok se dobro ne napadnu svi koji to zasluzuju nema napredka. Ovo se ne odnosi samo na B92 i Zvezdu vec na sve koji to zasluzuju. Zamolio bih da ovo objavite bez obzira na to sto je dio kritike upucen i vama ali dok kod budemo cutali i cenzurisali stvari ne pise nam se dobro!

jeca

pre 14 godina

Ma grobari dzabe se radujete nas Mirko Pavlovic voli nasu decu. On i Marin ce svu decu da uzmu kao i prosle godine ali ih nece odvesti kod Vas.

MISLITE O TOME

pre 14 godina

(duki, 3. mart 2010 21:12) kako tebi zemljace nije dobro, pa samo malo kad bi razmislio i krenuo od toga kako se kod vas u klubu radi poodavno naopako,kakve ste trenere imali,kakve uprave a bogami i igrace ,i posle svega toga Partizan je kriv ,Partizan je i pre pravio igrace a pravice ih i u buduce a kod vas ce i dalje propadati!I DODATAK--Barselona je stala ponovo u red onih koji su morali da se pod svodovima Pionira poklone fenomenu zvanom KK Partizan. Niz evropskih velikana je sada duži, ali nije zaključen. Crno-belu energiju iz osam hiljada duša trinaestorica (12+Dule)veličanstvenih na parketu su pretvorili u još jednu veliku pobedu koja je uzdrmala košarkašku Evropu.

Priča o pobedi Davida nad Golijatom svima je dobro poznata, ali duel Partizana i Barselone se ne može podvesti pod ovaj slučaj. Oba tima su velikani evropske basket scene, a jedini aspekt u kome je Barsa gigant u odnosu na srpskog šampiona je bužet. Ali novac ne može zameniti neke stvari koje Katalonci nikada neće imati.

Jedan od razloga zbog kojih Evropa priča o fenomenu zvanom KK Partizan krije se u jedinoj evropskoj kruni Partizana, koji je Stari kontinent pokorio igrajući čitavu sezonu kao gost (domaćin samo Knoru) i bez stranaca u timu. Kao da je ona Saletova istanbulska trojka bila početak priče o košarkaškim čudima iz Humske.

Neumoljivi vladar srpske košarkaške scene postao je sinonim za nemoguće misije, a Dule Vujošević stigao je do poređenja sa Hudinijem. Kada tome dodate da crno-beli pakao zvani Pionir ima svojih osam hiljada čuvara, onda već svakojaka čuda postaju moguća.

I tako godinama unazad traje crno-bela magija koja ima snagu da istopi novčane razlike koje se mere desetimama miliona evra, ali i da velike zvezde učini bespomoćnim. Jednostavnog i prvaog objašenjenja za ovo nema, jer da postoji do sada bi već svi prepisali recept.

Katalonski gigant ostao je na kolenima, a ni savremena tehnička dostignuća nisu izmenila ono što su crno-beli izborili na terenu. Pravo na žalbu ne može se oduzeti nikome, ali Pionir nije mesto gde treba tražiti sa sažaljenje.

Serijal "Ovde su padali i najveći" dožievo je prošle srede zaplet kakav je teško zamisliti i svoje poštovaoce naterao da i narednu epizodu željno iščekuju.

A do tada neizostavno se nameće pitanje: Ko ili šta je uzročnik Partizanovih pobeda?

majkl

pre 14 godina

Ne razumem zasto me prozivate?? Ja sam samo zeleo da iznesem svoje vidjenje.
(Mihajlo iz Beograda, 3. mart 2010 03:08)

A jel ti znas zasto se Tegi smeje kad cuje tvoj glas u emisiji? Brate, ti si kao neki ubedjeni strucnjak za basket, a mlatis ko Maksim po diviziji. Daj stavi prst na celo i zapitaj se da li se neko smeje tvojim "strucnim" komentarima.

sale dorcol

pre 14 godina

Neka Vujosevic procita malo ove komentare njegovih navijaca kojih na vestima o Zvezdi ima vise nego na utakmicama partizana... i neka se zapita zasto NIKO NE VOLI partizan i zasto ni jedan delija nikada nece navijati u evropi za partizan s kim god da igra.. Pogledajte grobari sta pisete pa cete znati zasto nikada u evropi necemo navijati za vas.

...ti si samo mali partizan...

pre 14 godina

@wukiw,Bojan,partizanovac,dule vujosevic...

rezultat je takav kakav jeste,ali je decko dokazao da je u pravu sto se tice vas kompleksasa...pa i dalje pisete,preporucujete i ostalo...ajde vi lepo idite na svoju vest o tome sta je jeo danas Sasa Ilic,i da li se neko potukao u klubu pa se tamo ispisite sa komentarima koliko god hocete...ovako samo dokazujete koliko ste vi ustvari iskompleksirani(a da ne govorim o tome koliko niste pismeni(negacija i glagol se pisu odvojeno!)).

Mihajlo iz Beograda

pre 14 godina

Zelim da iznesem svoje vidjenje vecerasnje utakmice Evrokupa izmedju Crvene zvezde i Nimburka. Dobro smo igrali prvu i drugu cetvrtinu, a onda smo potpuno zakazali u trecoj i cetvrtoj cetvrtini.Kljucni detalj se desio tokom cetvrte cetvrtine kada su Radivojevicu svirani koraci. Mislim da je to bila greska sudije i da bi Zvezda dobila ovu utakmicu da sudija nije pogresio na nasu stetu. Najbolji igraci u Zvezdi bili su Bjelica i Oliver Stevic, dok su kod Nimburka najbolji bili Amerikanci i Benda. Pozzdrav Zvezdasima

miroslav

pre 14 godina

Европска ЗВЕЗДА,смешно, жалосно или мало сумљиво.Пустите Човића па да се макар надамо.Жалосне су све године које прођоше са истим људима (читај Радовић)и истим преварама.Учинимо нешто да нас ови врли и ,,искрени,, звездаши оставе на миру.Дај мо шансу Човићу,горе од овога не може.

Vidic kapiten

pre 14 godina

Hvala ti boze sto volim zvezdu a ne njene uspehe i titule(koje namamo) ,Hvala ti boze sto ce po ko zna koji put lazni navijaci zvezde reci da ne navijaju za zvezdu.Hvala ti boze sto nikad nisam verovao upravi(ni laletu jer je on proslost) HVALA TI BOZE STO OPET PO KO ZNA KOJI PUT KAZEM DA VOLIM ZVEZDU NAJVISE NA SVETU PA I DA IGRAJU U SRPSKOJ LIGI.HVALA TI BOZE STO NISAM NIKAD REKAO ILI POZELEO NEKOG IGRACA IZ PARTIZANA.I JOS JEDNOM CU RECI HVALA TI BOZE ZA SVE NAVEDENO JA SAM I DALJE VERNIK.KO ZNA ZBOG CEGA JE DOBAR OVAJ PORAZ(MOZDA ODE UPRAVA ALI NE VERUJEM NEMAJU TI DUSE A NI OBRAZA)

razumem košarku

pre 14 godina

"Uvek je zadovoljstvo igrati pred beogradskom publikom koja razume košarku" !!!
Lupi čovk i ostade živ , kakav je to kralj !!!E pa onda dođi u četvrtak , evo ja ti dajem moju kartu !!!

mikibg

pre 14 godina

Velika prilika je propustena pre dve godine kada su FMP i Zvezda trebali da se fuzionisu, za to zasluge snosi propalo rukovodstvo na celu sa Vucicevicem. Samo smo izgubili vreme jer nas je taj covek zamajavao dve godine...Jel vam sad jasno zasto Delije ne dolaze na basket???

partizanovac 067

pre 14 godina

Neka Vujosevic procita malo ove komentare njegovih navijaca kojih na vestima o Zvezdi ima vise nego na utakmicama partizana... i neka se zapita zasto NIKO NE VOLI partizan i zasto ni jedan delija nikada nece navijati u evropi za partizan s kim god da igra.. Pogledajte grobari sta pisete pa cete znati zasto nikada u evropi necemo navijati za vas.
(sale dorcol, 2. mart 2010 22:33)
Ima Dule preča posla nego da čita komentare...znaš,dete on je trener jednog kluba koji igra Euroligu!Šta je to Euroliga,pitaš,nemam vremena da ti objašnjavam nešto šta ti nikad u životu neće trebati!!!
Molim,ponavljam,molim da niko od vas turskih konjanika ne navija za nas,jer ni mi ne navijamo za Partizan!Mi volimo naš Partizan....samo će ti se to ka'sti!

danass

pre 14 godina

Prvo,sve cestitke Cesima n a igri,ponasanju,rezultatu,i puno uspeha u daljem takmicenju.Ponovicu,bez obzira na reakcije koje ce uslediti-TRIFUNOVIC MORA PODNETI OSTAVKU!!!Razlog 1)Katastrofalni rezultati,daleko,daleko slabiji od rezultata njegovog prethodnika,a pogotovo od ocekivanja i realnih mogucnosti ovog tima, 2)Igra,borbenost,ponasanje su za jedno tri nivoa nize nego kod Ace(setite se igre protiv Partizana u prvoj,Benetona,Cibone,pa cak i one izgubljene protiv Hemofarma).Nakon toga stvar je Uprave da li ce prihvatit ili ne!Iskreno,cini mi se da je nasa realnost Prva B liga,sledece godine,na celu sa fanatizovanim anonimnim entuzijastima,zeljnih dokazivanja,umesto gomile laznih velicina,kojima je prva briga sopstveni interes i imidz.JEDINA PRAVA ISTINSKA LEGENDA KKCZ JE ZORAN MOKA SLAVNIC!

E tako se to radi...

pre 14 godina

Mislim da treba Lukic da da izjavu ili saopstenje!
I da otvoreno kaze ko je premirao Ninburg za ovu utakmicu!
On to zna naj bolje!
A trebalo bi i proslogodisnju utakmicu sa Azovmasom preispitati jer ni tu nisu cista posla!

Marko

pre 14 godina

Taylora sto pre poslati kuci, ako vec moramo da gubimo utakmice, onda da ih gubimo sa onima koji ce jednog dana pobedjivati...
Tri juniora razigrati do kraja sezone, resiti problem koji ima Keselj, obezbediti novac za sto veci broj plata igracima i trenerima i cekati bolje dane.
Puna podrska za Trifu!!!

petar

pre 14 godina

Poruka za sve virtuelne trenere da sto pre ostave Trifu da radi sa ovim momcima. Kada ce ljudi da shvate da nije poenta menjati trenere. Krenula je prica da se sprema aktivan bojkot uprave sto je prvi dobar znak, ovako vise ne moze. Uskoro bice pun pionir koji skandira "uprava napolje"! Kao sto nismo dali da se ugasi fudbalski klub i evo ga prvi na tabeli tako necemo dati ni da se ugasi kosarkasi a poruka svim virtuelnim trenerima da dodju i podrze ovu akciju kad bude vreme a ne da sede kuci jedu svoje sendvice i glume internet buntovnike.

placi mala placi

pre 14 godina

vidi kako sale dorcol place??prvo vi niste delije nego cigani,drugo nikada u zivotu neka nijedan cigan ne navija za partizan u evropi,zato sto mi uzivamo u vasem propadanju...gledaj u cetvrtak kako ce pionir da se raspadne od broja ljudi u hali,dok na vase utakmice ljudi dolaze sa kamp prikolicama....mora da je ocajno biti mali zvezdin navijac...

pirke

pre 14 godina

Eeee Trifunovicu, ti znas sta su se oni dogovorili u svlacionici, imali ste bre 6% za tri, 10 asistencija manje, nijednog igraca preko 10 poena, i ocekujes da pobedis. Ne brukajte se vise bre.

ћ

pre 14 godina

Добри наш Трифуне, тапкамо у месту. На дну је КК, на дну. Остаће ту или ће се евентуално копрцати, ако ви не будете одрадили своје обавезе мушки и комплетно да дате и срце и памет и душу у сваки тренинг, утакмицу, разговор, договор... Можеш да испливаш, можеш да останеш ту где јеси и будеш уплашен ко какво дете. Не очекуј Делије, не очекуј паре, нема тих променњивих у твојим рачуницама. Биће горко и тешко, али надајмо се неће трајати дуго. Имате дивну публику која вас прати ма како играли, то вам је највећи мотив.

Или јеси, или ниси Трифо. Или јеси, или ниси кошаркашу КК Црвене звезде.

Dule Vujosevic

pre 14 godina

Neka Vujosevic procita malo ove komentare njegovih navijaca kojih na vestima o Zvezdi ima vise nego na utakmicama partizana... i neka se zapita zasto NIKO NE VOLI partizan i zasto ni jedan delija nikada nece navijati u evropi za partizan s kim god da igra.. Pogledajte grobari sta pisete pa cete znati zasto nikada u evropi necemo navijati za vas.
(sale dorcol, 2. mart 2010 22:33)

Al si me nasekirao!!!

wukiw

pre 14 godina

Neka Vujosevic procita malo ove komentare njegovih navijaca kojih na vestima o Zvezdi ima vise nego na utakmicama partizana... i neka se zapita zasto NIKO NE VOLI partizan i zasto ni jedan delija nikada nece navijati u evropi za partizan s kim god da igra.. Pogledajte grobari sta pisete pa cete znati zasto nikada u evropi necemo navijati za vas.
(sale dorcol, 2. mart 2010 22:33)

Decko vi ni za vas klub ne navijate... za nas ne morate da navijate... a vas kul Evropski Velikan sa SLJAKE nam je vrlo bitan jer to poslednjih godina najbolja komedija u Srbiji... moj kandidat za Oskara poslednjih 20 godina... tacka.

vlado

pre 14 godina

Citiram "Izgubili smo utakmicu ali smo dobili Nedovica" rece ovo "cudo" od trenera prije 3 dana poslije poraza od Cibone. Koliko sam mogao da primijetim Nedovic nije ulazio a morao je da udje jer kad vidim onog Taylora dodje mi da se ubijem. Ono je cirkusant kakav kosarkas. Pa poslije onoga sto je veceras napravio (a nije mu prvi put) u bilo kom ozbiljnijem klubu bi mu dali sut kartu za sva vremena (mada ruku na srce on u ozbiljnim ekipama ne moze da igra). Trifunovicu, koliko mogu da vidim ona izjava ne drzi vodu nego je to bilo usmjeravanje price u drugom toku, bas kao i ovaj naslov veceras. Nista nisi pokazao kao trener od kad si dosao, nisi ni jedan napad nacrtao, samo divljanje Taylora i neke solo akcije! Mislim da bi trebao ozbiljno da se zapitas za svoju buducnost na klupi Zvezde. Mnogi bi poslije ovakvih rezultata ponudili ostavku, a uprava bi morala da je prihvati bez obzira na to sto si bivsi igrac. Mislim da bi trebao polako da pakujes kofere!

DULE009

pre 14 godina

•Neka Vujosevic procita malo ove komentare njegovih navijaca kojih na vestima o Zvezdi ima vise nego na utakmicama partizana... i neka se zapita zasto NIKO NE VOLI partizan i zasto ni jedan delija nikada nece navijati u evropi za partizan s kim god da igra.. Pogledajte grobari sta pisete pa cete znati zasto nikada u evropi necemo navijati za vas.
(sale dorcol, 2. mart 2010 22:33)


Uf samo o vama razmisljamo dal cete da nas bodrite u evropi hahhahhaha

Lala

pre 14 godina

,,NAJBOLJI,,mladi trener Evrope vezao 5 poraza,a kaže da za izlazak iz krize treba da nastave da rade ovako.
Nedavno,,predsednik,,Lučić reče kako Zvezda ima jači stručni štab od Lejkersa.
Nekada je pre zasnivanja radnog odnosa bio potreban i lekarski pregled,izgleda da to više ne važi.

Janko

pre 14 godina

Aplauzi su rekli sve, a jesi li ti sta rekao? Hoces li podnositi ostavku? Od kad si uzeo ovaj tim oni sve gori i gori a ti pametujes! Dokle?

mythbusters

pre 14 godina

Konacno da razbijemo i taj mit!
Znaci vi ste ti koji navijate za Zvezdu a volite partizan!

p.s. To kaze statistika broja komentara na vestima o SDCZ i SDPAR. A ona nikada ne laze.

Tras pecat - BUSTED

Bojan

pre 14 godina

Neka Vujosevic procita malo ove komentare njegovih navijaca kojih na vestima o Zvezdi ima vise nego na utakmicama partizana... i neka se zapita zasto NIKO NE VOLI partizan i zasto ni jedan delija nikada nece navijati u evropi za partizan s kim god da igra.. Pogledajte grobari sta pisete pa cete znati zasto nikada u evropi necemo navijati za vas.
(sale dorcol, 2. mart 2010 22:33

@

Ti si se decko iskrivio ko lajsna........pa ja bi se posle ovog sinoc pokro usima,i nebi progovarao.......igraci vam se bre vuku ko sline.....onaj Bjelica mozda jeste talenat...ali samo talenat....za igraca treba bre srce i mozak....gde je on na nasu veliku zalost u manjku........al dobro bice bolje sledece sezone ....

marko cg

pre 14 godina

Neka Vujosevic procita malo ove komentare njegovih navijaca kojih na vestima o Zvezdi ima vise nego na utakmicama partizana... i neka se zapita zasto NIKO NE VOLI partizan i zasto ni jedan delija nikada nece navijati u evropi za partizan s kim god da igra.. Pogledajte grobari sta pisete pa cete znati zasto nikada u evropi necemo navijati za vas.
(sale dorcol, 2. mart 2010 22:33)


Prijatelju,ne znam dal ces navijati,ti i tvoji navijaci,ali znam jedno,da ste nas pratili na gostovanju u Evroligi,tako da.....sam izvuci zakljucak!!!

Zoran

pre 14 godina

Sve ovo sto se desava nasoj susetki je sasvim logicno,kod njih nista neide osim placa i kuknjave na nekog treceg.To da im je trener sve osim kosarkaski trener oni su trebali da znaju ranije,igraci gori i od najgorih.Ali ovo objasnjenje zasto nikada nece u Evropi da navijaju za kk Partizan je smesno, pa oni nenavijaju ni za svoje,jer ih ima toliko da se mogu da prebroje kao prsti na ruci.Ovako su sami sebe osudili na nervozu,posto mi gotova nikada negubimo a kod njih to proslo u naviku.I JOS JEDNOM HALA STO NAS NEPODRZAVATE JER VASA PODRSKA JE BEDNA?ILI TACNIJE RECENO NEGDE U RANGU VASE IGRE.I molba ako je moguce da prestanete da brukate Srbiju.Jer ste jadni,bedni nicega osim podsmeha vredni.

evilllama

pre 14 godina

"Uvek je zadovoljstvo igrati pred beogradskom publikom koja razume košarku"

Za beogradsku publiku jednog kluba protivnici kazu da se razume u kosarku, a za beogradsku publiku drugog kluba protivnici kazu da pravi najvatreniju atmosferu na planeti ;).

Mирјана

pre 14 godina

Нисам од оних који ћуте, крију се када је тешко, најтеже, са Звездом сам и у поразу и у победи. Размишљам синоћ, јутрос, шта се дешава, не знам, није ми јасно, како су они јуче играли, онако безвољно, без душе, па заиста мислим да би мој брат, друг, огулио патике на терену, да би одиграо боље. Па ја и када играм карте, ја желим да победим и нервирам се.
Не желим да причам ни о каквим заверама, али апсолутно је цела атмосфера синоћ била застрашујућа.
На трибинама ни глас и то не разумем. Како неко може да дође и да не навија. Сви ћуте, покушавам је, али они ме гледају као да са мном нешто није у реду. Хајде људи да навијамо, спортски, за наш клуб, да га песмом подржимо.
Размишљам у себи, да ли ово сањам, шта се ово дешава, и онда чух коментар једног од "навијача" Овај Трифуновић нема појма, дај нек да отказ већ једном!!!! Хеј, да да отказ, да да отказ...
Е због таквих људи, који желе све преко ноћи и који дођу опуштено на утакмицу, без адреналина, које не тангира ни мало што момци играју слабо, због таквих људи који не знају ни шта је звиждук, шта је песма, због таквих људи....
Ја те волим Звездо моја, целим срцем сам уз тебе и кад је најтеже ја бићу ту, знам да нисам сама, ти си са мном. До краја сезоне долазићу на сваку утакмицу, вера и клуб се не мењају.
Доћи ће и овој муци крај....

Grobarka

pre 14 godina

Osnovna razlika izmedju navijaca kosarkasa Partizana i Crvene zvezde-2 minuta pre kraja utakmice na -13 navijaci Zvezde zvizde i skandiraju "Uprava napolje", a navijaci Partizana podrzavaju tim, kao da je utakmica upravo pocela!Mislite o tome!!!

Neuporedivi Grobar

pre 14 godina

Trener Nimburka Izraelac Muli Kacurin bio je razumljivo zadovoljan nakon trijumfa.

„Uvek je zadovoljstvo igrati pred beogradskom publikom koja razume košarku.

Ne sećam se da smo igrali sa njima...

pravi navijac

pre 14 godina

Sta GROBARI rade kada ne ide?Pevaju jos jace sve do pobede!

Sta DELIJE rade kada ne ide?"UPRAVA NAPOLJE!"


Svaka cast tako se bodri voljeni klub.

GrobaR

pre 14 godina

Zelim da iznesem svoje vidjenje vecerasnje utakmice Evrokupa izmedju Crvene zvezde i Nimburka. Dobro smo igrali prvu i drugu cetvrtinu, a onda smo potpuno zakazali u trecoj i cetvrtoj cetvrtini.Kljucni detalj se desio tokom cetvrte cetvrtine kada su Radivojevicu svirani koraci. Mislim da je to bila greska sudije i da bi Zvezda dobila ovu utakmicu da sudija nije pogresio na nasu stetu. Najbolji igraci u Zvezdi bili su Bjelica i Oliver Stevic, dok su kod Nimburka najbolji bili Amerikanci i Benda. Pozzdrav Zvezdasima
(Mihajlo iz Beograda, 2. mart 2010 23:10)

E ljudi ovaj lik se stalno javlja kod Tegija i uvek isto pocinje , aj molim te dosta je sto nas smaras kod Tegija u emisiji nemoj i ovde

nenad stojadinovic

pre 14 godina

Sva sreca,te postoji kk.Partizan,a ne kk.Sledeca sezona,i samim tim vera u Srpsku kosarku.KK.Crvenu Zvezdu treba rasformirati ili da se vrati u trecu ligu,za dobrobit Srpske kosarke,a ne za pranje para tajkuna.

Dule Vujosevic i tacka!

pre 14 godina

U evro kupu nepostoji cak ni dress code kod trenera, nego u dzempercicu i farmerkama moze da se vodi tim sa klupe! I vi ni u takvom kupu ne mozete nista da uradite!

grobar

pre 14 godina

Ne pljujte Trifunovica kad i sami znate da ste sa Pesicem prosle godine ovu fazu u Evrokupu zavrsili sa 1-5 i izgubili u Pioniru od Azovmasa i Hemofarma sa po 25 razlike.U NLB ligi ste vec bili jadni kad vas je Trifa preuzeo.Prema tome dajte coveku sansu.

Pajdo_Grobari Doboj

pre 14 godina

Neka Vujosevic procita malo ove komentare njegovih navijaca kojih na vestima o Zvezdi ima vise nego na utakmicama partizana... i neka se zapita zasto NIKO NE VOLI partizan i zasto ni jedan delija nikada nece navijati u evropi za partizan s kim god da igra.. Pogledajte grobari sta pisete pa cete znati zasto nikada u evropi necemo navijati za vas.
(sale dorcol, 2. mart 2010 22:33)

I ne morate,vidim ja kako vi navijate za svoju zvezdanu i kako gura u evropi sa vasom podrskom!Nemoj te molim vas navijati! MOLIM VAS,PLEASEEEEEEEEE! ! !

zzk

pre 14 godina

Zelim da iznesem svoje vidjenje vecerasnje utakmice Evrokupa izmedju Crvene zvezde i Nimburka. Dobro smo igrali prvu i drugu cetvrtinu, a onda smo potpuno zakazali u trecoj i cetvrtoj cetvrtini.Kljucni detalj se desio tokom cetvrte cetvrtine kada su Radivojevicu svirani koraci. Mislim da je to bila greska sudije i da bi Zvezda dobila ovu utakmicu da sudija nije pogresio na nasu stetu. Najbolji igraci u Zvezdi bili su Bjelica i Oliver Stevic, dok su kod Nimburka najbolji bili Amerikanci i Benda. Pozzdrav Zvezdasima
(Mihajlo iz Beograda, 2. mart 2010 23:10)

Hahahahah jesi ti onaj novinar sto se javlja kod Tegeltije :)) ?? Hahahaha

Prava publika

pre 14 godina

„Uvek je zadovoljstvo igrati pred beogradskom publikom koja razume košarku...“, rekao je Kacurin.

Nije to ta publika, pomešao čovek. Ta publika od večeras se samo razume u neosnovane optužbe (čitaj, bajka o gepeku), osvajanje titule preko interneta i klis.
Pa ovde jedan po jedan poklonjen penal ili pogodak ništa ne znače, zato ih ne interesuju ovakve sportske aktivnosti.

jeca

pre 14 godina

Ma grobari dzabe se radujete nas Mirko Pavlovic voli nasu decu. On i Marin ce svu decu da uzmu kao i prosle godine ali ih nece odvesti kod Vas.

duki

pre 14 godina

Pročitao sam većinu komentara jer sam kasno seo za računar, komentari grobara me ne interesuju i nije im ovde mesto ma kako oni to nazivali i mislili. Gledao sam deo utakmice jer sam imao obaveza i ne mogu da se načudim kako to mi posle nove godine igramo. Kao da su dva različita tima. Razlog za tako nešto je u ovome. Pošto su se u Zvezdu vratila tzv njena deca koja nikad nisu vredela(svaka čast Lučiću koga krivim jer ih pokriva) od Ilića, Pavlovića, Branka Kovačevića pa uprave koju ne bi ni imenovao jer uprave u ozbiljnim klubovima ne služe za slikanje i njihovu promociju ili promociju stranke, već da donesu pare u klub do igrača na terenu koje su već njihovi Ražnatovići i šta ja znam koji menadžeri već prebacili mislima u klubove gde njima(menadžerima) to odgovara normalne su ovakve reakcije. Ovaj tim Zvezde ima nekoliko igrača(Bjelica, Kešelj, Štimac i Nedović) koje nažalost njihov Dule ne može da stvori i uz Raduljicu, Mladenovića, Marjanovića i Markovića čine osnov i krem srpske budućnosti u košarci i sad po staroj navici sprega Todorić Miško Ražnatović priprema teren za sledeću sezonu jer tim sa dva dobra Amerikanca i nekoliko drvoseča nema šta da traži pa po staroj dobroj navici daj ono što najviše vredi u Zvezdi da prevedemo u Partizan a način se zna pa već je krenulo sa Raduljicom. Partizan je zadnje vrhunske igrače imao u Tripkoviću i Veličkoviću i to je napravio i dao Srpskoj košarci. Tepić je došao iz Novog Sada kao napravljen igrač a Slavka Vraneša koji im sada drži tim napravio je FMP. Pa uvek su menadžeri i Todorić rasturali sve ono što se u Zvezdi stvori. Sad će komentari biti žestoki ali to je fakat.

znao sam da je dule kriv

pre 14 godina

(sale dorcol, 2. mart 2010 22:33)

E pa brate, ako delije ne gledaju Partizan, onda ne gledaju kosarku uopste, posto ostalo i nije za gledanje.

Za sve je kriv VELIKI MAG!

gordan

pre 14 godina

ko uopste pita ovog i za sta, sada nam otkriva amerike svojim analizama, kao on je super postavio igru, ali se igraci nisu pridrzavali. vreme je da nas postedi svoje perspektivnosti i ode gde god hoce da ga prime (a to je nigde, iunace i ne bi dosao u propalu zvezdu). nastavlja se tradicija da, sa izuzetkom pesica, zvezda privlaci i angazuje najgore trenere na trzistu, pa su i rezultati upravo u skladu sa tim.

Svarce Neger

pre 14 godina

Jeste,Zvezda je dotakla dno.A da li ste nekada culi za duplo dno?
(Realno, 3. mart 2010 01:35)
Jesi grobar, ali bravo za komentar. Pozz

cdscsd

pre 14 godina

@petar Kao sto nismo dali da se ugasi fudbalski klub i evo ga prvi na tabeli tako necemo dati ni da se ugasi kosarkasi
-niste dali!?produzili ste njegovu golgotu,eto sta sta ste uradili od fk.Pa predsednik vam je celav,a "bezkosnost" je sinonim za kriminal

Poznavalac Prilika

pre 14 godina

Evo kako bratski klubovi igraju za kladionice!!!
Za cetiri susreta, uvek pobeda gostujuce ekipe.
Na stranu to sto su i jedna i druga ekipa smesne,treba ovo ispitati!

PRIJATELJ

pre 14 godina

Trener Nimburka Izraelac Muli Kacurin bio je razumljivo zadovoljan nakon trijumfa.

„Uvek je zadovoljstvo igrati pred beogradskom publikom koja razume košarku,
Prevod nije bio dobar, trebalo je da stoji pred publikom koja ne razume kosarku, Jer da imalo razume kosarku ta ista publika ne bi dolazila da gleda tim koji ni u tehnickom a ni u taktickom pogledu nije sposoban da igra sa vise nego nizerazrednim klubovima. Mozda je resenje da se u narednih nedelju dana preko cika Bore isposluju da 3 ekipe iz svake grupe idu dalje a ako je i to malo onda sva cetiri tima.

eusebio

pre 14 godina

''...Kljucni detalj se desio tokom cetvrte cetvrtine kada su Radivojevicu svirani koraci. Mislim da je to bila greska sudije i da bi Zvezda dobila ovu utakmicu da sudija nije pogresio na nasu stetu... ''
(Mihajlo iz Beograda, 2. mart 2010 23:10)

Da, kako da ne... I tako do minus 18... Pročitaj još jednom šta si napisao!!!

djordjevic

pre 14 godina

Vidim ima ljudi i koji se javljaju objasnjavajuci zasto "delije" bojkotuju basket...Ocigledno je da je ta prica servirana sa severa sa utakmice protiv Jagodine.
Tu se naravno javlja jedno daleko dublje pitanje, a to je: Da li je moguce da bi se navijaci vratili ako se stvori KK SS-FMP. Da li je to moguce? Da li je na to spala crvena zvezda? Ako jeste, onda u fudbalu uskoro ocekujem fuziju FK CZ i FK Cukaricki i dresove u bojama Milana.

Džontra Volta

pre 14 godina

(sale dorcol, 2. mart 2010 22:33)

A i koji cete nam,navijajte vi za vas to nam se vise svidja a u Evropi prepoznaju kvalitet.Zato sve nase utakmice prenosi zvanicni sajt Eurolige,njima nije bitno ko navija za a ko protiv nas oni samo cene ono sto jesmo*-INSTITUCIJA

Zvezdas

pre 14 godina

Od kada je dosla nova uprava sa matorim Lucicem Zvezda izgubi sve utakmice. A oterase Opacica :) I Acu Petrovica koji je imao bolji skor nego sto ga ima Trifa.

S

pre 14 godina

Partizan je za 2 klase ispred u svim aspektima, dok igraci poput Bjelice i Keselja zaostaju u razvoju bas zato jer su u Zvezdi koja slabo radi jer ne moze da dobije prosecne timove.
(g4, 3. mart 2010 01:45)



Ponekad i kad dobro treniras, gubis. A ti to ne znas jer se nikad nisi bavio sportom, tj igrao si samo PES I NBA 09 i soni ili sta god. A da kladionicu i statistike da ne zaboravim!!!

Topalovic

pre 14 godina

Lucic je rekao da ste dotakli dno dna.Ja mislim da je ovo gore od toga.
PS:Da li je neko video(cuo) Zvezdasicu,posto su Fika i Niksicko odavno izgostirani i prezaljeni.

grobar nis

pre 14 godina

Neka Vujosevic procita malo ove komentare njegovih navijaca kojih na vestima o Zvezdi ima vise nego na utakmicama partizana... i neka se zapita zasto NIKO NE VOLI partizan i zasto ni jedan delija nikada nece navijati u evropi za partizan s kim god da igra.. Pogledajte grobari sta pisete pa cete znati zasto nikada u evropi necemo navijati za vas.
(sale dorcol, 2. mart 2010 22:33)

Otprilike sam slican komentar ja pisao za vas pre neki dan.Pogledaj malo koliko vas se javi i sta pise kada Partizan izgubi neku utakmicu u Evroligi! Sto je najgore jos veci broj vas se javi posle neke nase pobede nad Barsom,PAO,Realom itd. da kaze kako su nam sudije pomogle,kako nas je pustio zeljko,kako imamo srece,...,pred svaku utakmicu nam se podsmejavate i najavljujete nase debaklove i da ne navodim dalje,sve znas.

KK SLEDEĆA SEZONA

pre 14 godina

Jeste,Zvezda je dotakla dno.A da li ste nekada culi za duplo dno?
(Realno, 3. mart 2010 01:35)
Jesi grobar, ali bravo za komentar. Pozz
(Svarce Neger, 3. mart 2010 02:18)

Svaka cast i tebi cigo!!! Napokon neko sa smislom za humor.

jeca

pre 14 godina

@Karadzic Pesic Petrovic
03 Mart 2010 | 15:00

Kad ono pocinje NIMBURSKI proces? Treba da se pojavimo u svojstvu svedoka... JOJ,JOJ,JOJ,JOJ,JOJ!!!!!!!!!!!!!!

zole

pre 14 godina

E moj Trifunovicu,pa ti pricas o utakmici kao o vremenskoj prognozi...pala kisa a nismo se tako dogovorili sa nebom.Ja u mojoj firmi da ne uradim kako je dogovoreno bio bi u velikom problemu a ove mamine maze se setaju po terenu i boli ih uvo.Mada mislim da je bio dogovor da Videnov ubode nekoliko trojki sa 7 metara a on promasio bukvalno sve trojke...to je Zvezdina taktika...Run & gun,ali nece svaki put...5. poraz za redom jel???...ccc

Serdjo

pre 14 godina

Da li će se ikada u Srbiji uspostaviti red, da posle ovakvih poraza, trener od sramote i ne dodje na konferenciju za štampu, već uputi javno izvinjenje svim navijačima, podnese ostavku i nikad, ali nikad više ne udje u prostorije Zvezde? Čemu bruka, to ga čeka te čeka, utakmica više ili manje. Zvezda nema ništa od igre, ja sam pre pet mečeva napisao da ih čeka desetak uzastopnih poraza. Možda dobiju nekoga tek u našoj ligi...Tako je i u privredi i u zdravstvu i u politici, najvažnija osobina za uspeh je biti beskičmenjak.

Sasa

pre 14 godina

rezultat je takav kakav jeste,ali je decko dokazao da je u pravu sto se tice vas kompleksasa...pa i dalje pisete,preporucujete i ostalo...ajde vi lepo idite na svoju vest o tome sta je jeo danas Sasa Ilic,i da li se neko potukao u klubu pa se tamo ispisite sa komentarima koliko god hocete...ovako samo dokazujete koliko ste vi ustvari iskompleksirani(a da ne govorim o tome koliko niste pismeni(negacija i glagol se pisu odvojeno!)).
(...ti si samo mali partizan..., 3. mart 2010 04:02)

Izvini prijatelju, od kad se to vesti dele na "vase" i "nase" ? Za tvoje obavestenje, da ne bi umro neobavesten ko Kostunica, VEST je VEST, a nasi komentari(moj , tvoj i ostalih koji ostavljaju komentare) su samo komentari na vest. To sto "tvoj" klub trenutno ima losije rezultate utice na to da se tebi ne svidjaju moji komentari i obrnuto ako "moj " klub bude imao losije rezultate. Odrastite vec jednom, i naucite da gubite. "Vi","Mi" ili "Oni".
"Dijagnosticar", Sasa, Nis

Muka mi je od nepismenih koji sve znaju

pre 14 godina

"Европска ЗВЕЗДА,смешно, жалосно или мало сумљиво.Пустите Човића па да се макар надамо.Жалосне су све године које прођоше са истим људима (читај Радовић)и истим преварама.Учинимо нешто да нас ови врли и ,,искрени,, звездаши оставе на миру.Дај мо шансу Човићу,горе од овога не може."

A da ti das malo sansu pravopisu? Sumljivo?!?!? WTF?

ljubazni komsija

pre 14 godina

Ovo je Zvezdi drugi uzastopni poraz u Evrokupu i peti uzastopni u svim takmičenjima. Novinare je zanimalo šta trener misli da je rešenje za izlaz iz krize.

"U principu, ne radimo loše, a ja ne želim da tražim opravdanja za sve ono što se dešava u klubu. Rešenje postoji. Moramo da radimo kao i do sada i moramo da gledamo i razmišljamo korak unapred", rekao je Trifunović.

Da li je novinare interesovalo razmislja li Trifunovic o tome da podnese ostavku jer oni iz utakmice u utakmicu sve slabije igraju? Da li je novinare zanimalo zasto ne igra Nedovic, jer koliko se sjecam Trifunovic je rekao poslije poraza od Cibone " Izgubili smo utakmicu a dobili smo Nedovica"? Da li novinari pamte izjave ovih ljudi i ako pamte zasto ih ne podsjecaju na iste? Ovo su stvari koje interesuje nas citaoce a ne "Aplauzi u Pioniru". Mislim da je mnogo vise odgovarao naslov Trifa:"Opet smo se izblamirali" ili Trifa:"Opet smo se obrukali u Pioniru". Na zalost dok takve stvari ne pocnu da se pisu i dok se dobro ne napadnu svi koji to zasluzuju nema napredka. Ovo se ne odnosi samo na B92 i Zvezdu vec na sve koji to zasluzuju. Zamolio bih da ovo objavite bez obzira na to sto je dio kritike upucen i vama ali dok kod budemo cutali i cenzurisali stvari ne pise nam se dobro!

SolomonPFC

pre 14 godina

•E moj Trifo kakav si bio igrač takav si i trener.
(pivljanin, 2. mart 2010 22:36)
Trifa vam je uz Pesica nesto najbolje sto vam se desilo u zadnjih 20 godina. bio je dobar igrac a mislim i nadam se da ce biti bolji trener.Dajte mu fore celu sezonu i ekipu sastavljenu u julu a ne oktobru mesecu.
Veliki sam Grobar ali Trifa je pravi beogradski smeker.izadje na teren odigra utakmicu i posle pruzi ruku i cestita protivniku.delije ugledajte se malo na njega,nece vam skoditi.

zilberto

pre 14 godina

Challenge cup ce SLEDECE SEZONE biti vrlo jako takmicenje posto se ocekuje ucesce visestrukog prvaka Federativne narodne republike Jugoslavije...

posmatrač

pre 14 godina

rezultat je takav kakav jeste,ali je decko dokazao da je u pravu sto se tice vas kompleksasa...pa i dalje pisete,preporucujete i ostalo...ajde vi lepo idite na svoju vest o tome sta je jeo danas Sasa Ilic,i da li se neko potukao u klubu pa se tamo ispisite sa komentarima koliko god hocete...ovako samo dokazujete koliko ste vi ustvari iskompleksirani(a da ne govorim o tome koliko niste pismeni(negacija i glagol se pisu odvojeno!)).
(...ti si samo mali partizan..., 3. mart 2010 04:02)

Ni sam znao, odnosno ne mam pojma da se negacija i glagol
pišu odvojeno. Ne moj mi zameriti, ne će mi se to više desiti. A sad ozbiljno: čime je to Kobajagi Košarkaški klub Crvena Zvezda iskompleksirala navijače Partizana? Mnoštvom titula u domaćoj i međunarodnoj konkurenciji? Meni je, kao Partizanovom navijaču i poštovaocu Simonovića, Slavnića, Vučinića, Kapidžića i ostalih velikih igrača, jako žao kad vidim ovakvo posrtanje Zvezde. Ostavimo na strani tinejdžerska prepucavanja navijača, posmatrajmo razvoj košarke kao verovatno najtrofejnijeg sporta u Srbiji uopšte. Što se tiče "malog partizana", neka i dalje ostane mali, jer ako mnogo poleti izgubiće se u stratosferi (NBA)...

MISLITE O TOME

pre 14 godina

(duki, 3. mart 2010 21:12) kako tebi zemljace nije dobro, pa samo malo kad bi razmislio i krenuo od toga kako se kod vas u klubu radi poodavno naopako,kakve ste trenere imali,kakve uprave a bogami i igrace ,i posle svega toga Partizan je kriv ,Partizan je i pre pravio igrace a pravice ih i u buduce a kod vas ce i dalje propadati!I DODATAK--Barselona je stala ponovo u red onih koji su morali da se pod svodovima Pionira poklone fenomenu zvanom KK Partizan. Niz evropskih velikana je sada duži, ali nije zaključen. Crno-belu energiju iz osam hiljada duša trinaestorica (12+Dule)veličanstvenih na parketu su pretvorili u još jednu veliku pobedu koja je uzdrmala košarkašku Evropu.

Priča o pobedi Davida nad Golijatom svima je dobro poznata, ali duel Partizana i Barselone se ne može podvesti pod ovaj slučaj. Oba tima su velikani evropske basket scene, a jedini aspekt u kome je Barsa gigant u odnosu na srpskog šampiona je bužet. Ali novac ne može zameniti neke stvari koje Katalonci nikada neće imati.

Jedan od razloga zbog kojih Evropa priča o fenomenu zvanom KK Partizan krije se u jedinoj evropskoj kruni Partizana, koji je Stari kontinent pokorio igrajući čitavu sezonu kao gost (domaćin samo Knoru) i bez stranaca u timu. Kao da je ona Saletova istanbulska trojka bila početak priče o košarkaškim čudima iz Humske.

Neumoljivi vladar srpske košarkaške scene postao je sinonim za nemoguće misije, a Dule Vujošević stigao je do poređenja sa Hudinijem. Kada tome dodate da crno-beli pakao zvani Pionir ima svojih osam hiljada čuvara, onda već svakojaka čuda postaju moguća.

I tako godinama unazad traje crno-bela magija koja ima snagu da istopi novčane razlike koje se mere desetimama miliona evra, ali i da velike zvezde učini bespomoćnim. Jednostavnog i prvaog objašenjenja za ovo nema, jer da postoji do sada bi već svi prepisali recept.

Katalonski gigant ostao je na kolenima, a ni savremena tehnička dostignuća nisu izmenila ono što su crno-beli izborili na terenu. Pravo na žalbu ne može se oduzeti nikome, ali Pionir nije mesto gde treba tražiti sa sažaljenje.

Serijal "Ovde su padali i najveći" dožievo je prošle srede zaplet kakav je teško zamisliti i svoje poštovaoce naterao da i narednu epizodu željno iščekuju.

A do tada neizostavno se nameće pitanje: Ko ili šta je uzročnik Partizanovih pobeda?

Rolex

pre 14 godina

Evo mog prvog komentara još od poraza protiv Olimpije kada veliki trener Trifunovic na time-outu prije zadnjeg napada Olimpije nije udvajao Velša (napadačku opciju br1.) koji je ladno primio pas i jedan na jedan odigrao do kraja. Gospodine Trifunoviću, Vi ste košarkaška neznalica, podnesite ostavku. Trener mora imati čvrstinu, mentalnu snagu da drži ekipu koja mu veruje. Trifunović nema te kvalitete. O šarlatanu Iliću ne treba trošiti reči... Sistem u kojem on radi je osuđen na neuspeh jer je on nemoralan čovek, da ne citiram Šerbedžiju iz ¨Variole¨...
Bruka...
Pozdrav iz Vukovara od zvezdaša

g4

pre 14 godina

Ovo je svojevrsni skandal, dobijes dve ekipe na strani, od toga jednu 25 razilke, pa izgubis kuci.... Iole ozbiljni timovi to ne dozvoljavaju sebi. Ne razumem uopste sta u Zvezdi mislie i na osnovu cega se nadaju da mogu uzeti neki trofej. Partizan je za 2 klase ispred u svim aspektima, dok igraci poput Bjelice i Keselja zaostaju u razvoju bas zato jer su u Zvezdi koja slabo radi jer ne moze da dobije prosecne timove.

Filip

pre 14 godina

Budimo realni, nismo sposobni da pobedimo u Jadranskoj ligi nikoga, a ocekujemo da pobedimo u Euro kupu. Snovi su jedno, a stvarnost sasvim drugo!!! Uvek trazimo krivce za nase poraze, kad budemo uspeli musiki da podnesemo poraz i od jacih i od slabijih ekipa, onda moze da pricamo o Evropi!!!Cestitam Nymburk-u na pobedi, zasluzili su je vise nego mi!

čika velja

pre 14 godina

Nikada nećete shvatiti, ovako ćete prolaziti dokle god vam klub vode Vesić,braća Petrović,Anđelković i drugi istaknuti "šta već"! I još jednom, javljaćemo se na vesti o vama sve dok nas uveseljavate svojom ne sposobnošću da napravite ma kakav rezultat u ovom sportu,
a to se zove PROZIVKA, živeli!

Мирјана

pre 14 godina

Нисам од оних који се не јављају када је тешко, најтеже, са Звездом сам и у поразу и у победи. Размишљам шта се дешава, не знам, није ми јасно, како су они јуче играли, онако безвољно, без душе, па заиста мислим да би мој брат, друг, огулио патике на терену, да би одиграо боље.
Не желим да причам ни о каквим заверама, али апсолутно је цела атмосфера синоћ била застрашујућа.
На трибинама ни глас и то не разумем. Како неко може да дође и да не навија. Сви ћуте, ја када почнем они ме гледају као да нисам нормална. Боље је седети кући него онако бездушно гледати утакмици. А најјаче од свега ми је на крају био коментар једног од "навијача" Овај Трифуновић нема појма, дај нек да отказ већ једном!!!! Хеј, да да отказ, па ко би нас преузео сад.
ЕЗбог таквих људи, који желе све преко ноћи и који дођу опуштено на утакмицу, које не тангира ни мало што момци играју без душе, због таквих људи који не знају шта је звиждук, шта је песма, због таквих људи....
Ја те волим Звездо моја, целим срцем сам уз тебе и кад је најтеже ја бићу ту.
До краја сезоне долазићу на сваку утакмицу, вера и клуб се не мењају.

zvezdas

pre 14 godina

ovo je stvarno sramota, ne znam da li je do trenera, do igraca, do uprave ili do Vujosevica ali ovo stvarno nije u redu!!! igraci deluju potpuno bezvoljno i demoralisano, propustaju priliku da prodju dalje iako nemaju konkurenciju ravnu njima, i na kraju nece ni da prodju dalje a bilo je i price da ce i da osvoje eurocup! Takmicenje je znatno slabije od evrolige ali svaki trofej je vredan i daje smisao treningu i naporu a pogotovo dize moral ekipi! Zvezda ima potencijal ali ne ume da ga iskoristi na terenu vec u medijima (gepekovanje, itd...)ukoliko se ne promeni nesto, makar zalaganje na terenu zvezda ce uvek biti kk sledeca sezona!

realan

pre 14 godina

Ovo je isti tim koji je dobio Gran Kanariju sa 30 razlike u Pioniru, Turk Telekom sa 20 razlike u Turskoj, cak i ovaj Nimburk u Ceskoj gde inace vrlo retko gube. Nema niceg posebno loseg u Zvezdinom rosteru sto se tice igrackog kvaliteta, sto ce se videti bez problema kad ovi isti igraci napuste ovaj klub. Medjutim, ocekivati da ce igraci pokazati karakter u klubu bez karaktera koji se zabavlja personalnim resenjima u upravi, medjusobnim podmetanjima noge i prepucavanjem po novinama, otpustanjem i zaposljavanjem klupskih marginalaca, dakle kluba sa upravom koja se bavi sama sobom i koju za igrace i rezultate boli k...., preterano je ocekivanje. Pri cemu ih ta uprava jos i ne placa jer nema ni para za igrace ni vremena da nadje te pare za njih ali zato ima beskonacno mnogo vremena da se bavi sama sobom i prepucava po novinama. Kad se na to jos dodaju navijaci koji, mozes misliti, bojkotuju klub zato sto im nije dozvoljeno da upravljaju klubom i cinjenica da jedna najobicnija ...... pre svake utakmice dobije vece ovacije kad udje u salu nego kompletan tim, dobijes kompletnu sliku.

Svaki igrac koji potpise ugovor sa ovom karikaturom od kluba rizikuje kompletnu karijeru i to je momcima prakticno nesvesno uslo pod kozu. Zamerati igracima bilo sta i traziti razloge za ove poslednje rezultate u njihovom kvalitetu je samo navijacka potreba da izbegnu da sebi priznaju ono sto zbog lokalne patkometrije nikako ne zele - a to je da bi isti ovi igraci u crno-belom dresu i sa Vujosevicem na klupi postizali iste rezultate kao i ovi koji ove godine jesu u crno-belom dresu i sa Vujosevicem na klupi. Zvezda je pukla kad je otisao Vucicevic i kad je zamenjen upravom koja zeli "srpsku Zvezdu", "nasu Zvezdu", "nasu decu", koja ce "nase navijace" vratiti na tribine, koja ce "nase zasluzne Zvezdase" dovesti u klub, dakle cija retorika se bavi svim i svacim osim kosarkom i timom koji je igra. Sve to sa kvalitetom igraca nema nikakve veze

aikido

pre 14 godina

симпатизер сам Звезед,али смо стварно синоћ заслужено изгубили....и све шансе за некакав резултат ове сезоне...као и велику већину претходних.....тужно је онако одиграти....за кладионице....нећу више пратити медиокритете...лоши смо и никада нећемо бити респектабилан клуб.....нема више ни старе славе...помало срамно је све то..

majkl

pre 14 godina

Ne razumem zasto me prozivate?? Ja sam samo zeleo da iznesem svoje vidjenje.
(Mihajlo iz Beograda, 3. mart 2010 03:08)

A jel ti znas zasto se Tegi smeje kad cuje tvoj glas u emisiji? Brate, ti si kao neki ubedjeni strucnjak za basket, a mlatis ko Maksim po diviziji. Daj stavi prst na celo i zapitaj se da li se neko smeje tvojim "strucnim" komentarima.