Četvrtak, 25.02.2010.

17:15

RK Zvezda tuži upravu Vojvodine

Rukometni klub Crvena zvezda alumil podneće krivičnu prijavu protiv uprave RK Vojvodina Železničar i neuropsihijatra Branislave Bjelice.

Izvor: B92

RK Zvezda tuži upravu Vojvodine IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

33 Komentari

Sortiraj po:

mirni Novosadjanin

pre 14 godina

U Upravnom odboru RK Vojvodina pokusavaju ubediti javnost da je gvozdje od drveta,da je crna boja ustvari bela i da magarac ako potrci postaje trkacki konj.Njihovo saopstenje je bezanje od istine i sakrivanje krivaca.

ISTINA

pre 14 godina

Tajkuni su ovo sve zamutili.Organizovali dolazak onih huligana,uzvikivanje uzasnih reci,bacanje "topovskog udara",monstruozno lansiranje price o simuliranju itd.,,zatim nije pronadjen izgrednik,nema jos kaznjavanja organizatora utakmice a zna se na koji nacin to rade tajkuni.

Rukometas iz Vranja

pre 14 godina

Zadnje dve godine kada je Rk"Vranje" Igralo u Novom Pazaru protiv istoimenog kluba,tokom zagrevanja i trajanja utakmice bez prestanka su ubacivane sve samo ne najobicnije petarde,igraci brutalno prebijani na terenu,sa polomljenim nosevima,potresom mozga i td..dok sudije i delegati sve to posmatraju i ne reaguju...posle zadnje utakmice igraci su cak i opljackani...a da se ne zaborave uvrede na rasnoj osnovi..medjutim kada Vranjanci zatraze da snimak utakmice pogledaju iz RSS,snimak je misteriozno nestao..Nikakve sankicije za organizatore,ni sudije,ni delegate..cak se nigde ni ne spominje uprkos zalbama vranjanaca...to se desava iz godine u godinu..Na utakmici Vojvodine i zvezde je pao jedan topovski udar i oko toga je napravljena buka,od komarca slon..o cemu se ovde radi..zar igraci drugih klubova nisu ljudi..oni moraju da odigraju celu utakmicu,tokom koje padaju petarde bez prestanka..dokle ce samo da se najboljima pruza zastita..ostali igraci nisu ljudi,samo iz zvezde i partizana...sve je ovo necuveno,ali je to realnost u nasoj zemlji..neka gospoda iz saveza porazmisle o ovome,a ne samo o Zvezdi..

Posmatrac

pre 14 godina

Na koji nacin tajkuni iz Upravnog odbora RK Vojvodina sada deluju i uticu na utvrdjivanje cinjenica u vezi teskog skandala u SPENS-u kao i na kaznjavanje organizatora ove utakmice-RK Vojvodina.I to treba ispitati.

bez dileme

pre 14 godina

Bomba je pala,postoje nalazi lekara speijalista o povredi;organizator RK Vojvodina je napravio mnogo gresaka;postoji zakon o sprecavanju nasilja. Sta se ceka,sta direktor Lige kalkulise,sto ne podje od bitnih cinjenica a one su nesumnjivo protiv Vojvodine organizatora utakmice.Ko to zagovara novu utakmicu?Zar nagraditi organizatora za ovaj skandal!?

sportista

pre 14 godina

RK Vojvodina kao organizator utakmice je izraziti krivac sto sve nije reseno na terenu.Kada bi se igrala nova utakmica znacilo bi da se nije nista ni desilo i time bi se RK Vojvodini dala nova sansa.Tu je kraj sporta.

neverovatno

pre 14 godina

Kako pojedinci sebi dozvoljavaju da "osporavaju" potpisane nalaze lekara specijalista "na nevidjeno" i potpuno nekompetentni.Koji je to voluntarizam i koja neodgovornost.Svasta!!!

dr. Mengele

pre 14 godina

Ovo je jedina tema o kojoj pisem iz vise razloga. Dobar prijatelj radi u urgentnoj pa sam upucen u celu pricu malo bolje. Sledece, slusni zivac se nalazi u unutrasnjem uhu, iza bubne opne, slusnog aparata u srednjem uhu (cekic,tuba,nakovanj i eustahijeve tube). Sledece, da mu je ostecen slusni zivac mora doci do probijanja bubne opne i ostecenja srednjeg uha i svakako krvarenja iz uha. Sledece, da ima nedao bog hematom u unutrasnjem uhu morao bi na hitni hirurski zahvat ili bi bio u komi!!! Poslednje, da bi nastala unutrasnja povreda usled zvuka, mora biti glasniji od 130 db(decibela), a to je poput mlaznog aviona pri poletanju!!! Svaki moj komentar se odnosi iskljucivo na laz oko "povrede", a huligane za bilo koji klub da navijaju treba na robiju, samo je veoma cinicno i bedno sto ovde hajku pokrece klub ciji huligani(ne navijaci) prave najvise incidenata(pokusaje ubistva, ubistva, stotine teze povredjenih,paljenje stadiona) i klub zatim staje u njihovu odbranu!!!

ekspert

pre 14 godina

Ovo sto pise potpisani fabrigas stoji ali treba precizirati da je lekar specijalista ORL i da je njen nalaz kompetentan i on je dat pismeno i ona utvrdjuje da je povredjen slusni nerv ali nekompetentan je "nalaz" Dr.Bjelice koja u stampi "klupski" izjavila neke gluposti kao neuropsihijatar.Zato Dr. Bjelicu treba usmeriti na Lekarsku komoru Srbije da se "opravda"pred strucnim ljudima i neka se tamo proveri njena licenca.Da li je sok kada padne bomba pod noge objektivne prirode uslovljen tim slucajem ili je to glumljenje kako kaze Dr. Bjelica.

Pedagog

pre 14 godina

Neki za Butuliju kazu da je glumio.Nazalost,surova je istina da nije.Ali tacno je da bi mogao da bude i glumac jer je vrlo talentovan.Taj svoj dar-talenat je pokazao i kao igrac kao jedan od tehnicki najsposobnijih igraca u rukometnom sportu,kao misleci covek na terenu koji je za svoj dar dobijao priznanja sa svih strana.Ali,izgleda da pored darovitih ima ne malo i zlobnika,zavidnika...

Marko

pre 14 godina

Koji ste vi indijanci,na kakve niske grane je spao nas rukomet...dajte prostora pravim mladim talentima i klubovima koji na dostojan nacin predstavljaju ovaj sprt!!!!

fabregas

pre 14 godina

Ova treba da izgubi i licencu Srpskog lekarskog drustva.Da tako nesto napise to je sramota. Ja sam pre tri godine za jednu novu godinu istu povredu doziveo.Poslepola noci sa nekog od spratova neko je bacio topovski udar.Pao je tik pored mojih nogu. Ja sam se srusio i nista nisam cuo.Odveli me na hitnu ORL i konstatovali ostecenje usnog nerva. Tek posle nedelju dana uz terapiju se sve saniralo.Prema tome gospodja sa diplomom koja u sportu "politicki" deluje treba da bude tuzena.Jer svi pravni lekovi su na Zvezdinoj strani a najnoviji je zakon o nasilju u sportu usvojen nedavno u skupstini.Tamo lepo kaze vinovnici i klub se kaznjavaju,nema nove utakmice i osteceni tim dobija utakmicu. To je visi akt od pravilnika RSS

Krivicar

pre 14 godina

Duznost je svakoga da sprovodi zakone.Niko nije iznad zakona.Zakon o sprecavanju nasilja na sportskim utakmicama nalaze da se u ovakvim situacijama obavezno prekida utakmica.Delegat Jovanovic treba da odgovara krivicno jer nije postupio po zakonu.Zakon je stariji od nekog "propisa"u rukometnoj organizaciji.

ekspert

pre 14 godina

Pojam "topovski udar" neka objasne vojni strucnjaci a lekarski nalaz neka daju lekari specijalisti u ovom slucaju otorinolozi ORL i neka zacute neznalice i kompleksasi.

Rezime

pre 14 godina

Na osnovu onoga sto tvrdi rukovodstvo RK Vojvodine,njihovi igraci i bezimeni navijaci jedini logicki zakljucak kao rezime proizilazi da je Zvezda uputila sama na sebe "topovski udar".

ozbiljno

pre 14 godina

Ova osoba koja se popisala "Ali stvarno" stvarno ne glumi nikoga nego sebe prestavlja stvarno kakav jeste.A jeste jedan bezuman i nedobronameran covek;primer kakvi su izrazito neinteligentni i zli ljudi.

Ali stvarno...

pre 14 godina

"Topovski udar"? Nemate vi pojma sta to znaci ako karakterisete ovaj "nevidjeni napad i zlocin" na postenjacu Butuliju kao "topovski udar"! Butulija je samo radio ono sto ume najbolje, a to je da glumi "Butuliju"! Time je sve receno!
Da, lekari RK SS su ustanovili povrede. Nedaj Boze da neki posten covek zaglavi kod te "medicinske eksperte"...

medicinar

pre 14 godina

(Analiticar, 25. februar 2010 21:08)

Kada ce te vise svatiti da u ovoj zemlji ne postoji samo zvezda i pertizan???????????
Dosta je vise!

lekar

pre 14 godina

Cinjnica je da je bila strasna detonacija od "topovskog udara"i da postoje pisani nalazi od lekara specijalista o povredi trenera Zvezde.Sta to jos treba da postoji pa da "umuknu" nedobronamerni?

pravoslavac

pre 14 godina

Da li se bar nekad zapitaju ovi koji govore o simuliranju kako bi se oni osecali da "topovski udar" tresne ispred njihovih najmilijih i da li bi pomislili da u toj situaciji neko njihov glumi. A istina je da je u SPENS-u tresnuo "topovski udar".

Thor

pre 14 godina

Ha, ha, ha, ha, ha
Bravo majstori, to su pravi igraci a ne ko one sekeperse sto ne smeju da nastave utakmicu pa ko misevi pobegnu iako je tribina ispraznjena. Cuj povreda, glumca, ustvari mozda se i povredio od onog kaskadersko glumackog padanja, ma daj dovoljno je reci Butulija i svi znamo o kome je rec.

Analiticar

pre 14 godina

Zvezda je jedini klub u nasoj zemlji koji neprestano od 1955-te igra u nasoj najkvalitetnijoj ligi.9 puta(najvise od svih9)je bila prvak,vise puta osvajac Kupa i dala je nasoj reprezentaciji najvise igraca i sve to zasluzuje da joj se ne podmecu klipovi pod tockove.To rade iskompleksirani i nedokazani kao sto su oni igraci Vojvodine koji prave ispade.Stvarno su mali ljudi i igraci.Kada je RK Vojvodina dala nasem rukometu nekog vrhunskog igraca?

Delegat

pre 14 godina

Zasto onaj direktor Lige Andrejic ili kako se zove, nije vec suspendovao igrace Vojvodine koji su tako nesportski i neinteligentno postupili na utakmici u Sapcu.Sta se sve tolerise kod nas!!!

doktor

pre 14 godina

Oni koji pisu da je u pitanju simuliranje treba da dokazu-Prvo_da nije bacen "topovski udar" i da nije bilo detonacije i Drugo da ne postoje pismeni nalazi lekara specijalista iz Novog Sada i Beograda o povredi Zvezdinog trenera.Cinjenica je da se to desilo i da dokumentacija o povredi postoji.Sve druge price...

Drobnjak iz auta

pre 14 godina

Butulija može ladno da glumi kod Kusturice.Znamo ko su glavni akteri Kustinih filmova,tako da glavni glumac zadovoljava i taj kriterij.Red ćurki, red gusaka,Butulija i "Zlatna palma" u Kanu je zagarantovana...

ajde zvezdo

pre 14 godina

kolateralna???

a jel znate sta je kolateralna?
kad amerikanac gadja talibane a slucajno pogodi nevine ljude, znaci slucajno! a ovo je bilo sve samo ne slucajno!

Drobnjak iz auta

pre 14 godina

Butulija može ladno da glumi kod Kusturice.Znamo ko su glavni akteri Kustinih filmova,tako da glavni glumac zadovoljava i taj kriterij.Red ćurki, red gusaka,Butulija i "Zlatna palma" u Kanu je zagarantovana...

doktor

pre 14 godina

Oni koji pisu da je u pitanju simuliranje treba da dokazu-Prvo_da nije bacen "topovski udar" i da nije bilo detonacije i Drugo da ne postoje pismeni nalazi lekara specijalista iz Novog Sada i Beograda o povredi Zvezdinog trenera.Cinjenica je da se to desilo i da dokumentacija o povredi postoji.Sve druge price...

Analiticar

pre 14 godina

Zvezda je jedini klub u nasoj zemlji koji neprestano od 1955-te igra u nasoj najkvalitetnijoj ligi.9 puta(najvise od svih9)je bila prvak,vise puta osvajac Kupa i dala je nasoj reprezentaciji najvise igraca i sve to zasluzuje da joj se ne podmecu klipovi pod tockove.To rade iskompleksirani i nedokazani kao sto su oni igraci Vojvodine koji prave ispade.Stvarno su mali ljudi i igraci.Kada je RK Vojvodina dala nasem rukometu nekog vrhunskog igraca?

Delegat

pre 14 godina

Zasto onaj direktor Lige Andrejic ili kako se zove, nije vec suspendovao igrace Vojvodine koji su tako nesportski i neinteligentno postupili na utakmici u Sapcu.Sta se sve tolerise kod nas!!!

ajde zvezdo

pre 14 godina

kolateralna???

a jel znate sta je kolateralna?
kad amerikanac gadja talibane a slucajno pogodi nevine ljude, znaci slucajno! a ovo je bilo sve samo ne slucajno!

lekar

pre 14 godina

Cinjnica je da je bila strasna detonacija od "topovskog udara"i da postoje pisani nalazi od lekara specijalista o povredi trenera Zvezde.Sta to jos treba da postoji pa da "umuknu" nedobronamerni?

pravoslavac

pre 14 godina

Da li se bar nekad zapitaju ovi koji govore o simuliranju kako bi se oni osecali da "topovski udar" tresne ispred njihovih najmilijih i da li bi pomislili da u toj situaciji neko njihov glumi. A istina je da je u SPENS-u tresnuo "topovski udar".

ekspert

pre 14 godina

Pojam "topovski udar" neka objasne vojni strucnjaci a lekarski nalaz neka daju lekari specijalisti u ovom slucaju otorinolozi ORL i neka zacute neznalice i kompleksasi.

fabregas

pre 14 godina

Ova treba da izgubi i licencu Srpskog lekarskog drustva.Da tako nesto napise to je sramota. Ja sam pre tri godine za jednu novu godinu istu povredu doziveo.Poslepola noci sa nekog od spratova neko je bacio topovski udar.Pao je tik pored mojih nogu. Ja sam se srusio i nista nisam cuo.Odveli me na hitnu ORL i konstatovali ostecenje usnog nerva. Tek posle nedelju dana uz terapiju se sve saniralo.Prema tome gospodja sa diplomom koja u sportu "politicki" deluje treba da bude tuzena.Jer svi pravni lekovi su na Zvezdinoj strani a najnoviji je zakon o nasilju u sportu usvojen nedavno u skupstini.Tamo lepo kaze vinovnici i klub se kaznjavaju,nema nove utakmice i osteceni tim dobija utakmicu. To je visi akt od pravilnika RSS

Thor

pre 14 godina

Ha, ha, ha, ha, ha
Bravo majstori, to su pravi igraci a ne ko one sekeperse sto ne smeju da nastave utakmicu pa ko misevi pobegnu iako je tribina ispraznjena. Cuj povreda, glumca, ustvari mozda se i povredio od onog kaskadersko glumackog padanja, ma daj dovoljno je reci Butulija i svi znamo o kome je rec.

ozbiljno

pre 14 godina

Ova osoba koja se popisala "Ali stvarno" stvarno ne glumi nikoga nego sebe prestavlja stvarno kakav jeste.A jeste jedan bezuman i nedobronameran covek;primer kakvi su izrazito neinteligentni i zli ljudi.

Krivicar

pre 14 godina

Duznost je svakoga da sprovodi zakone.Niko nije iznad zakona.Zakon o sprecavanju nasilja na sportskim utakmicama nalaze da se u ovakvim situacijama obavezno prekida utakmica.Delegat Jovanovic treba da odgovara krivicno jer nije postupio po zakonu.Zakon je stariji od nekog "propisa"u rukometnoj organizaciji.

Rezime

pre 14 godina

Na osnovu onoga sto tvrdi rukovodstvo RK Vojvodine,njihovi igraci i bezimeni navijaci jedini logicki zakljucak kao rezime proizilazi da je Zvezda uputila sama na sebe "topovski udar".

ekspert

pre 14 godina

Ovo sto pise potpisani fabrigas stoji ali treba precizirati da je lekar specijalista ORL i da je njen nalaz kompetentan i on je dat pismeno i ona utvrdjuje da je povredjen slusni nerv ali nekompetentan je "nalaz" Dr.Bjelice koja u stampi "klupski" izjavila neke gluposti kao neuropsihijatar.Zato Dr. Bjelicu treba usmeriti na Lekarsku komoru Srbije da se "opravda"pred strucnim ljudima i neka se tamo proveri njena licenca.Da li je sok kada padne bomba pod noge objektivne prirode uslovljen tim slucajem ili je to glumljenje kako kaze Dr. Bjelica.

Pedagog

pre 14 godina

Neki za Butuliju kazu da je glumio.Nazalost,surova je istina da nije.Ali tacno je da bi mogao da bude i glumac jer je vrlo talentovan.Taj svoj dar-talenat je pokazao i kao igrac kao jedan od tehnicki najsposobnijih igraca u rukometnom sportu,kao misleci covek na terenu koji je za svoj dar dobijao priznanja sa svih strana.Ali,izgleda da pored darovitih ima ne malo i zlobnika,zavidnika...

neverovatno

pre 14 godina

Kako pojedinci sebi dozvoljavaju da "osporavaju" potpisane nalaze lekara specijalista "na nevidjeno" i potpuno nekompetentni.Koji je to voluntarizam i koja neodgovornost.Svasta!!!

sportista

pre 14 godina

RK Vojvodina kao organizator utakmice je izraziti krivac sto sve nije reseno na terenu.Kada bi se igrala nova utakmica znacilo bi da se nije nista ni desilo i time bi se RK Vojvodini dala nova sansa.Tu je kraj sporta.

dr. Mengele

pre 14 godina

Ovo je jedina tema o kojoj pisem iz vise razloga. Dobar prijatelj radi u urgentnoj pa sam upucen u celu pricu malo bolje. Sledece, slusni zivac se nalazi u unutrasnjem uhu, iza bubne opne, slusnog aparata u srednjem uhu (cekic,tuba,nakovanj i eustahijeve tube). Sledece, da mu je ostecen slusni zivac mora doci do probijanja bubne opne i ostecenja srednjeg uha i svakako krvarenja iz uha. Sledece, da ima nedao bog hematom u unutrasnjem uhu morao bi na hitni hirurski zahvat ili bi bio u komi!!! Poslednje, da bi nastala unutrasnja povreda usled zvuka, mora biti glasniji od 130 db(decibela), a to je poput mlaznog aviona pri poletanju!!! Svaki moj komentar se odnosi iskljucivo na laz oko "povrede", a huligane za bilo koji klub da navijaju treba na robiju, samo je veoma cinicno i bedno sto ovde hajku pokrece klub ciji huligani(ne navijaci) prave najvise incidenata(pokusaje ubistva, ubistva, stotine teze povredjenih,paljenje stadiona) i klub zatim staje u njihovu odbranu!!!

ISTINA

pre 14 godina

Tajkuni su ovo sve zamutili.Organizovali dolazak onih huligana,uzvikivanje uzasnih reci,bacanje "topovskog udara",monstruozno lansiranje price o simuliranju itd.,,zatim nije pronadjen izgrednik,nema jos kaznjavanja organizatora utakmice a zna se na koji nacin to rade tajkuni.

bez dileme

pre 14 godina

Bomba je pala,postoje nalazi lekara speijalista o povredi;organizator RK Vojvodina je napravio mnogo gresaka;postoji zakon o sprecavanju nasilja. Sta se ceka,sta direktor Lige kalkulise,sto ne podje od bitnih cinjenica a one su nesumnjivo protiv Vojvodine organizatora utakmice.Ko to zagovara novu utakmicu?Zar nagraditi organizatora za ovaj skandal!?

Posmatrac

pre 14 godina

Na koji nacin tajkuni iz Upravnog odbora RK Vojvodina sada deluju i uticu na utvrdjivanje cinjenica u vezi teskog skandala u SPENS-u kao i na kaznjavanje organizatora ove utakmice-RK Vojvodina.I to treba ispitati.

medicinar

pre 14 godina

(Analiticar, 25. februar 2010 21:08)

Kada ce te vise svatiti da u ovoj zemlji ne postoji samo zvezda i pertizan???????????
Dosta je vise!

mirni Novosadjanin

pre 14 godina

U Upravnom odboru RK Vojvodina pokusavaju ubediti javnost da je gvozdje od drveta,da je crna boja ustvari bela i da magarac ako potrci postaje trkacki konj.Njihovo saopstenje je bezanje od istine i sakrivanje krivaca.

Ali stvarno...

pre 14 godina

"Topovski udar"? Nemate vi pojma sta to znaci ako karakterisete ovaj "nevidjeni napad i zlocin" na postenjacu Butuliju kao "topovski udar"! Butulija je samo radio ono sto ume najbolje, a to je da glumi "Butuliju"! Time je sve receno!
Da, lekari RK SS su ustanovili povrede. Nedaj Boze da neki posten covek zaglavi kod te "medicinske eksperte"...

Rukometas iz Vranja

pre 14 godina

Zadnje dve godine kada je Rk"Vranje" Igralo u Novom Pazaru protiv istoimenog kluba,tokom zagrevanja i trajanja utakmice bez prestanka su ubacivane sve samo ne najobicnije petarde,igraci brutalno prebijani na terenu,sa polomljenim nosevima,potresom mozga i td..dok sudije i delegati sve to posmatraju i ne reaguju...posle zadnje utakmice igraci su cak i opljackani...a da se ne zaborave uvrede na rasnoj osnovi..medjutim kada Vranjanci zatraze da snimak utakmice pogledaju iz RSS,snimak je misteriozno nestao..Nikakve sankicije za organizatore,ni sudije,ni delegate..cak se nigde ni ne spominje uprkos zalbama vranjanaca...to se desava iz godine u godinu..Na utakmici Vojvodine i zvezde je pao jedan topovski udar i oko toga je napravljena buka,od komarca slon..o cemu se ovde radi..zar igraci drugih klubova nisu ljudi..oni moraju da odigraju celu utakmicu,tokom koje padaju petarde bez prestanka..dokle ce samo da se najboljima pruza zastita..ostali igraci nisu ljudi,samo iz zvezde i partizana...sve je ovo necuveno,ali je to realnost u nasoj zemlji..neka gospoda iz saveza porazmisle o ovome,a ne samo o Zvezdi..

Marko

pre 14 godina

Koji ste vi indijanci,na kakve niske grane je spao nas rukomet...dajte prostora pravim mladim talentima i klubovima koji na dostojan nacin predstavljaju ovaj sprt!!!!

Drobnjak iz auta

pre 14 godina

Butulija može ladno da glumi kod Kusturice.Znamo ko su glavni akteri Kustinih filmova,tako da glavni glumac zadovoljava i taj kriterij.Red ćurki, red gusaka,Butulija i "Zlatna palma" u Kanu je zagarantovana...

ajde zvezdo

pre 14 godina

kolateralna???

a jel znate sta je kolateralna?
kad amerikanac gadja talibane a slucajno pogodi nevine ljude, znaci slucajno! a ovo je bilo sve samo ne slucajno!

Thor

pre 14 godina

Ha, ha, ha, ha, ha
Bravo majstori, to su pravi igraci a ne ko one sekeperse sto ne smeju da nastave utakmicu pa ko misevi pobegnu iako je tribina ispraznjena. Cuj povreda, glumca, ustvari mozda se i povredio od onog kaskadersko glumackog padanja, ma daj dovoljno je reci Butulija i svi znamo o kome je rec.

Analiticar

pre 14 godina

Zvezda je jedini klub u nasoj zemlji koji neprestano od 1955-te igra u nasoj najkvalitetnijoj ligi.9 puta(najvise od svih9)je bila prvak,vise puta osvajac Kupa i dala je nasoj reprezentaciji najvise igraca i sve to zasluzuje da joj se ne podmecu klipovi pod tockove.To rade iskompleksirani i nedokazani kao sto su oni igraci Vojvodine koji prave ispade.Stvarno su mali ljudi i igraci.Kada je RK Vojvodina dala nasem rukometu nekog vrhunskog igraca?

Delegat

pre 14 godina

Zasto onaj direktor Lige Andrejic ili kako se zove, nije vec suspendovao igrace Vojvodine koji su tako nesportski i neinteligentno postupili na utakmici u Sapcu.Sta se sve tolerise kod nas!!!

Ali stvarno...

pre 14 godina

"Topovski udar"? Nemate vi pojma sta to znaci ako karakterisete ovaj "nevidjeni napad i zlocin" na postenjacu Butuliju kao "topovski udar"! Butulija je samo radio ono sto ume najbolje, a to je da glumi "Butuliju"! Time je sve receno!
Da, lekari RK SS su ustanovili povrede. Nedaj Boze da neki posten covek zaglavi kod te "medicinske eksperte"...

doktor

pre 14 godina

Oni koji pisu da je u pitanju simuliranje treba da dokazu-Prvo_da nije bacen "topovski udar" i da nije bilo detonacije i Drugo da ne postoje pismeni nalazi lekara specijalista iz Novog Sada i Beograda o povredi Zvezdinog trenera.Cinjenica je da se to desilo i da dokumentacija o povredi postoji.Sve druge price...

dr. Mengele

pre 14 godina

Ovo je jedina tema o kojoj pisem iz vise razloga. Dobar prijatelj radi u urgentnoj pa sam upucen u celu pricu malo bolje. Sledece, slusni zivac se nalazi u unutrasnjem uhu, iza bubne opne, slusnog aparata u srednjem uhu (cekic,tuba,nakovanj i eustahijeve tube). Sledece, da mu je ostecen slusni zivac mora doci do probijanja bubne opne i ostecenja srednjeg uha i svakako krvarenja iz uha. Sledece, da ima nedao bog hematom u unutrasnjem uhu morao bi na hitni hirurski zahvat ili bi bio u komi!!! Poslednje, da bi nastala unutrasnja povreda usled zvuka, mora biti glasniji od 130 db(decibela), a to je poput mlaznog aviona pri poletanju!!! Svaki moj komentar se odnosi iskljucivo na laz oko "povrede", a huligane za bilo koji klub da navijaju treba na robiju, samo je veoma cinicno i bedno sto ovde hajku pokrece klub ciji huligani(ne navijaci) prave najvise incidenata(pokusaje ubistva, ubistva, stotine teze povredjenih,paljenje stadiona) i klub zatim staje u njihovu odbranu!!!

medicinar

pre 14 godina

(Analiticar, 25. februar 2010 21:08)

Kada ce te vise svatiti da u ovoj zemlji ne postoji samo zvezda i pertizan???????????
Dosta je vise!

Rezime

pre 14 godina

Na osnovu onoga sto tvrdi rukovodstvo RK Vojvodine,njihovi igraci i bezimeni navijaci jedini logicki zakljucak kao rezime proizilazi da je Zvezda uputila sama na sebe "topovski udar".

Pedagog

pre 14 godina

Neki za Butuliju kazu da je glumio.Nazalost,surova je istina da nije.Ali tacno je da bi mogao da bude i glumac jer je vrlo talentovan.Taj svoj dar-talenat je pokazao i kao igrac kao jedan od tehnicki najsposobnijih igraca u rukometnom sportu,kao misleci covek na terenu koji je za svoj dar dobijao priznanja sa svih strana.Ali,izgleda da pored darovitih ima ne malo i zlobnika,zavidnika...

fabregas

pre 14 godina

Ova treba da izgubi i licencu Srpskog lekarskog drustva.Da tako nesto napise to je sramota. Ja sam pre tri godine za jednu novu godinu istu povredu doziveo.Poslepola noci sa nekog od spratova neko je bacio topovski udar.Pao je tik pored mojih nogu. Ja sam se srusio i nista nisam cuo.Odveli me na hitnu ORL i konstatovali ostecenje usnog nerva. Tek posle nedelju dana uz terapiju se sve saniralo.Prema tome gospodja sa diplomom koja u sportu "politicki" deluje treba da bude tuzena.Jer svi pravni lekovi su na Zvezdinoj strani a najnoviji je zakon o nasilju u sportu usvojen nedavno u skupstini.Tamo lepo kaze vinovnici i klub se kaznjavaju,nema nove utakmice i osteceni tim dobija utakmicu. To je visi akt od pravilnika RSS

Krivicar

pre 14 godina

Duznost je svakoga da sprovodi zakone.Niko nije iznad zakona.Zakon o sprecavanju nasilja na sportskim utakmicama nalaze da se u ovakvim situacijama obavezno prekida utakmica.Delegat Jovanovic treba da odgovara krivicno jer nije postupio po zakonu.Zakon je stariji od nekog "propisa"u rukometnoj organizaciji.

lekar

pre 14 godina

Cinjnica je da je bila strasna detonacija od "topovskog udara"i da postoje pisani nalazi od lekara specijalista o povredi trenera Zvezde.Sta to jos treba da postoji pa da "umuknu" nedobronamerni?

pravoslavac

pre 14 godina

Da li se bar nekad zapitaju ovi koji govore o simuliranju kako bi se oni osecali da "topovski udar" tresne ispred njihovih najmilijih i da li bi pomislili da u toj situaciji neko njihov glumi. A istina je da je u SPENS-u tresnuo "topovski udar".

sportista

pre 14 godina

RK Vojvodina kao organizator utakmice je izraziti krivac sto sve nije reseno na terenu.Kada bi se igrala nova utakmica znacilo bi da se nije nista ni desilo i time bi se RK Vojvodini dala nova sansa.Tu je kraj sporta.

Posmatrac

pre 14 godina

Na koji nacin tajkuni iz Upravnog odbora RK Vojvodina sada deluju i uticu na utvrdjivanje cinjenica u vezi teskog skandala u SPENS-u kao i na kaznjavanje organizatora ove utakmice-RK Vojvodina.I to treba ispitati.

ekspert

pre 14 godina

Pojam "topovski udar" neka objasne vojni strucnjaci a lekarski nalaz neka daju lekari specijalisti u ovom slucaju otorinolozi ORL i neka zacute neznalice i kompleksasi.

ekspert

pre 14 godina

Ovo sto pise potpisani fabrigas stoji ali treba precizirati da je lekar specijalista ORL i da je njen nalaz kompetentan i on je dat pismeno i ona utvrdjuje da je povredjen slusni nerv ali nekompetentan je "nalaz" Dr.Bjelice koja u stampi "klupski" izjavila neke gluposti kao neuropsihijatar.Zato Dr. Bjelicu treba usmeriti na Lekarsku komoru Srbije da se "opravda"pred strucnim ljudima i neka se tamo proveri njena licenca.Da li je sok kada padne bomba pod noge objektivne prirode uslovljen tim slucajem ili je to glumljenje kako kaze Dr. Bjelica.

Rukometas iz Vranja

pre 14 godina

Zadnje dve godine kada je Rk"Vranje" Igralo u Novom Pazaru protiv istoimenog kluba,tokom zagrevanja i trajanja utakmice bez prestanka su ubacivane sve samo ne najobicnije petarde,igraci brutalno prebijani na terenu,sa polomljenim nosevima,potresom mozga i td..dok sudije i delegati sve to posmatraju i ne reaguju...posle zadnje utakmice igraci su cak i opljackani...a da se ne zaborave uvrede na rasnoj osnovi..medjutim kada Vranjanci zatraze da snimak utakmice pogledaju iz RSS,snimak je misteriozno nestao..Nikakve sankicije za organizatore,ni sudije,ni delegate..cak se nigde ni ne spominje uprkos zalbama vranjanaca...to se desava iz godine u godinu..Na utakmici Vojvodine i zvezde je pao jedan topovski udar i oko toga je napravljena buka,od komarca slon..o cemu se ovde radi..zar igraci drugih klubova nisu ljudi..oni moraju da odigraju celu utakmicu,tokom koje padaju petarde bez prestanka..dokle ce samo da se najboljima pruza zastita..ostali igraci nisu ljudi,samo iz zvezde i partizana...sve je ovo necuveno,ali je to realnost u nasoj zemlji..neka gospoda iz saveza porazmisle o ovome,a ne samo o Zvezdi..

ozbiljno

pre 14 godina

Ova osoba koja se popisala "Ali stvarno" stvarno ne glumi nikoga nego sebe prestavlja stvarno kakav jeste.A jeste jedan bezuman i nedobronameran covek;primer kakvi su izrazito neinteligentni i zli ljudi.

Marko

pre 14 godina

Koji ste vi indijanci,na kakve niske grane je spao nas rukomet...dajte prostora pravim mladim talentima i klubovima koji na dostojan nacin predstavljaju ovaj sprt!!!!

bez dileme

pre 14 godina

Bomba je pala,postoje nalazi lekara speijalista o povredi;organizator RK Vojvodina je napravio mnogo gresaka;postoji zakon o sprecavanju nasilja. Sta se ceka,sta direktor Lige kalkulise,sto ne podje od bitnih cinjenica a one su nesumnjivo protiv Vojvodine organizatora utakmice.Ko to zagovara novu utakmicu?Zar nagraditi organizatora za ovaj skandal!?

ISTINA

pre 14 godina

Tajkuni su ovo sve zamutili.Organizovali dolazak onih huligana,uzvikivanje uzasnih reci,bacanje "topovskog udara",monstruozno lansiranje price o simuliranju itd.,,zatim nije pronadjen izgrednik,nema jos kaznjavanja organizatora utakmice a zna se na koji nacin to rade tajkuni.

mirni Novosadjanin

pre 14 godina

U Upravnom odboru RK Vojvodina pokusavaju ubediti javnost da je gvozdje od drveta,da je crna boja ustvari bela i da magarac ako potrci postaje trkacki konj.Njihovo saopstenje je bezanje od istine i sakrivanje krivaca.

neverovatno

pre 14 godina

Kako pojedinci sebi dozvoljavaju da "osporavaju" potpisane nalaze lekara specijalista "na nevidjeno" i potpuno nekompetentni.Koji je to voluntarizam i koja neodgovornost.Svasta!!!