Nedelja, 21.02.2010.

15:32

"Nećemo igrati ponovljenu utakmicu"

Predsednik RK Crvena zvezda Dobrivoje Glavonić istakao je da se Zvezda neće pojaviti na terenu u slučaju odluke da se ponovi prekinuti meč protiv Vojvodine.

Izvor: B92

"Neæemo igrati ponovljenu utakmicu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

Kokos

pre 14 godina

Forbes!

Temu je promašio tvoj drug "Zvezda", a ne ja. Od mene ste samo dobili odgovor, na zadate teme. I kada su u pitanju trofeju u sportovima koje pominje i kada je u pitanju slučaj Butulija.
Partizan je, po vama iz Zvezde ,uz pomoć sudija tri godine uzastopno u završnici Evrolige u košarci, a Zvezda je zahvaljujući istim tim sudijama ne igra. U fudbalu uz pomoć sudija je osvojio duple krune u posljednje dvije sezone, u rukometu ga guraju sudije, pa su rukometaši Partizana trofejniji od Zvezdinih itd. U to što pišeš ne vjeruješ ni sam,ali to je već Vaš problem.
Butulija pada tri sekunde nakon "topovskog udara kao metkom pogođen, a rukometašu kojem je petarda pala pod noge ostaje nepovrijeđen. Rukometaš Zvezde (broj 29) mirno svo vrijeme pije vodu i ništa mu se ne događa, iako je na jednakoj udaljenosti od "topovskog udara" kao Butulija, ali za razliku od vašeg trenera on je pošten momak, a ne folirant. Pogledaj snimak sam i uvjeri se.

Nenad

pre 14 godina

Forbes o cemu ti pricas...nesto si hteo da kazes, vi sami sebe ne razumete, toliko ste izgubljeni...isti si kao Butulija...folirant.

Forbes

pre 14 godina

@Kokos

decko o cemu ti pises.Menjas tenu.Ovde se radi oincidentu na rukometnoj utakmici a ti pominjes fudbal (Hah Ha Ha) , kosarku (gde ceo narod vidi kakav pritisak vrsi nacitani na sufije ), vaterpolo gde ste jedan jedini tim u zemlji i morate da se lomatate po Madjarskoj Slovackoj i Rumuniji gde ni jedan jedini tim ne zasluzuje bilo kakav komentar. Sto ne igrate sa timovima MNE i Hrvatske. Nece vas. KO ocemu a baba o ustipcima.Posto u rukometu niste i ne predstavljate ama bas nista ti prebacujes pricu na kosarku. Smesno.Stavi prst na celo

Vuk23

pre 14 godina

Ma foliranje klasično.
Videli da ni sudije ne mogu da im pomognu,obraditi pažnju na sudijske odluke,smešno.
Ciganska hajka se nastavlja,pokušava jedan seljački tim koji sa rukometom nema veze,osvoji titulu pored jake Kolubare i mladog tima Partizana koji za klasu bolji,ali perfidnost sudija smo svi videli.

Navijači Zvezde i njihovo rukovodstvo su zaboravili kakva je bila atmosfera samo par dana ranije na derbiju koji su oni organizovali.
Da da tamo nije bilo nikakvih povika,i bacanja petardi,ma daj.

lud & zbunjen

pre 14 godina

Mi smo izgleda zreli za novo bombardovanje!!! neka me pljuje kogod hoce ali ovo ipak nije normalno. najvise me fascinira slika u kojoj policija isteruje navijace vojvodine a igraci se skupili i pozdravljaju ih??? Pa to je dovoljno da se prekine utakmica. Sinoc grobari vredjaju Covicevu zenu??? Onda Dule uzme mikrofon i sve je OK??? O cemu se bre radi. zar stvarno sport ostaje jedino mesto gde ovaj nesrecni , sludjeni narod moze da svoje frustracije istresa. Mislim da podhitno treba uarditi jednu stvar a to je rasformirati C.Zvezdu i Partizan. Ta vestacka prica i podela se drzi u narodu vec 65 godina jer samo ako se delimo oni mogu da upravljaju. Postaje opasno otici u neki grad van Beograda ako kojim slucajem tamo igra neki od klubova Zvezde i Partizana!!! Mrze ljude iz Beograda kao da smo mi krivi sto oni lose zive.kao da se u BGD u zivi bolje pa nam zavide. Ludilo!!

kokos

pre 14 godina

Za genijalca koji piše za Grobare: Jadni ste bre. Partizan je osvajač duple krune u fudbalu i dobio je jedini vječiti derbi igran ove sezone. U košarci je osam godina uzastopno prvak, tri godine uzastopno pobjednik Jadranske lige i pobjednik posljednja tri Kupa Koraća. Treću sezonu uzastopno prolazi drugu fazu Lige šampiona. U tamo nekom vaterpolu je neprikosnoven, a najbolji je i u hokeju. Ako me sjećanje ne vara prvak je i u rukometu.
Butulija je najobičniji folirant i to se vidi iz priloženog snimka jer pada tri sekunde poslije topovskog udara petarde. Pokazao sam snimak neupućenim Ciganima koji su se smijali sceni i nazivali to foliražom.

Voša

pre 14 godina

Skandiranje "Ubi Cigana" ???
a ja mislio firma "navijacka grupa" ...
(Anonymous, 21. februar 2010 19:15)

A Grobari i Delije su navijačke grupe...
"Ubi, zakolji da Hrvat ne postoji...", "Ubi Hrvata da šiptar nema brata".
Sve neke prave navijačke pjesme. Daj, molim te...

Zoran

pre 14 godina

Poznato je da navijaci Zvezde imaju kratku pamet! Kad ste gadjali igrace balonima punim urina bilo vam lepo i jos ste se bunili! Foliranti najveci...

denikv

pre 14 godina

Rece Perunicic danas u zurnalu ovo je udar na Zvezdu i drzavu i osta ziv taj isti covek koji je igrao kao i brat i u Partizanu I Zvezdi nekoliko puta ni sam nezna kolko. Jedno je stvarno kakva nam je drzava takva nam je i Zvezda. U haosu gubitnicka za koju nema leka ni jedna apoteka.Ja ne priznajem ovakvu haoticnu drzavu a jos manje me briga za zvezdu i te oko nje.

NEMAM POJMA

pre 14 godina

Pogledajte snimak gospodo iz Zvezde, kada je ono palo na parket, Butulija se premišljao 2,3 sekunda, a onda pao. Pravi folirant i ne treba da se igra novi meč, već treba Vojvodina da ga dobije službenim rezultatom. Dosta je ovog Butulije, ovakav je bio i kao igrač.

Bojan Tomic

pre 14 godina

Стватно ми није јасно како може неко да коментарише нешто што неѕна, како неко може да коментарише о топовском удару ако га никада није бацио или никада није остеио како то изгледа, а нарочито у затвореном простору, и зашто ови гробари коментаришу овако, па да се њима то десило (њиховом стручном штабу или играчима)а замислите јос Вујошевића, да се то десило на кошарци и да су то још урадили навијачи звезде, па то би било катастрофа, неби могло да се живи од њих, а звезда би вероватно била избачена из даљег такмичења!!!! Зато пустимо људе да РАДЕ СВОЈ ПОСАО ПА ДА СЕ НАЂУ КРИВЦИ ОВОГ ИНЦИДЕНТА И ДА СВИ БУДУ АДЕКВАТНО КАЖЊЕНИ КАКО ТАЈ ДЕЛИЈА КОЈИ ЈЕ БАЦИО Т.УДАР ТАКО И ВОЈВОДИНА КАО ЛОШ ОРГАНИЗАТОР!!!!

luka

pre 14 godina

Kad ste toliko pametni i hrabri ajde onda kupite jedan topovski udar i bacite ga i stanite 2 metra od njega naravno okrenite se isto kao sto je stajao Butulija, pa onda fino sjedite za racunar pa napisite komentar,da je u pitanju bilo koji klub osim Zvezde i Partizana rekli bi da je za svaku osudu a ovako onda je druga prica!!!

Иван ПФК Смедерево

pre 14 godina

Какав театралан пад, као у партизанским филмовима. Па ако је због овог Бутулија пао, овај играч Војводине је требао да остане без обе ноге. Ово је једини начин изгледа да Звезда добије утакмицу, зато најбоље прекинути са овом фарсом и титулу одмах доделити Звезди као накнаду за претрпљен страх од петарде.

boban_bg

pre 14 godina

znao sam da je novi sad lep grad, da su novosadjanke lepe...ali da vojvodina ima 300-400 navijaca...e to je novost..jos novosadjani "mangupi" :))) ludnica

gavra

pre 14 godina

postavlja se pitanje:Kako je rukometas vojvodine ostao citav i ne povredjen...jer je bio blizi "topovskom udaru" od Butulije????Da on nije neki vanzemaljac ili je Butulija samo .......

MISLITE O TOME!!!!!!!!!
(N.U.S.K.N.V.D.V., 21. februar 2010 19:29)
---------------------
Dobro, da li si bre ti normalan???
Tvojom logikom, ako nekome puknu pistoljem pored uha (i naravno, nikakvih posledica nece biti po telo na prvi pogled)a ta osoba padne recimo pokosena, jer jo to ostetilo njen sluh - on se folira, jer mu se nista nije VIDNO desilo?!
Poenta je da to ovako laicki ne moze znati, jer nemaju svi iste organe...neciji su krhkiji, neciji snazniji. Ono sto se odmah moze zakljuciti je da i obicna petarda kad se baci u zatvorenom prostoru ima mnogo jaci odjek nego ona bacena na otvorenom. dakle, TO STO JE IGRAC VOJVODINE CITAV NIKAKO NIJE DOKAZ BUTULIJINOG FOLIRANJA. Vazdusnom linijom butulija je bio izlozeniji izvoru buke tj. petarde, iako je bio udaljeniji, jer je igracu Vojvodine ona pukla pod nogama. Jedino lekari mogu da utvrde. Takodje, stvarno su mi smesna nagadjanja da je Zvezda ovo izrezirala NA KRAJU PRVOG POLUVREMENA?! 'Ajde i da razumem forumase ovde da laprdaju, ali da to bude zvanican stav rk Vojvodine, to mi je onako...nadrealno. U svakom slucaju, sam snimak demantuje da nije bilo neprijateljske atmosfere. Organizatori treba da budu zestoko kaznjeni...samo zamislite npr. KK Partizan (jer on igra Evroligu, tj. dobro organizovano takmicenje) - da se na nekoj tekmi ovo desilo...pa ne bi gledali Jevrope 5 god. minimum.

Jos jednom - ne moze se znati na osnovu gornjeg snimka da li je Butulija folirao ili ne, to moraju doktori da kazu, tj. da se vidi zvanican izvestaj, crno na belo.

Inner-City Firm

pre 14 godina

petarda, topovski udar ili sta vec, NIJE UBACEN SA DELA TRIBINE GDE SU SE NALAZILI NAVIJACI vec vise sa desne strane tribine.

Zvezda!!

pre 14 godina

Bolji smo u fudbalu grobari posle svake zvezdine pobede naglasavaju da nam je fudbal najgori (ne kazem da nije) ali sto oni nisu prvi bar u tom najgorem?!!? Bolji smo u rukometu kazu da nam je rukomet postao pokretni cirkus! Bolji smo u odbojci kazu ko to jos gleda..!! Vaterpolo i hokej su sportovi najvece gledanosti i da je tesko osvojiti bilo sta u Srbiji ali oni to rade sa velikom lakocom!! JADNI STE BRE!!!!

mali milos

pre 14 godina

Nije valjda neki novi Maksimir ili Poljud,kada je rasturanje drzavne zajednice navesteno preko tribina sportskih borilista...Ama,nemamo vise sta rasturati...a rukomet nam je na tridesetprvom mestu u azbuci...dajte ljudi,pocnite stvarati...da nas,opet,ima negde...

paja

pre 14 godina

Treba postovati pravilnik. 1.kazniti organizatora utakmice
2.nastaviti utakmicu bez prisustva publike
3.kazniti MUP jer nisu adekvatno reagovali i nisu bili obavesteni o broju gledalaca, pa su poslali samo 5 policajaca
4. pronaci coveka koji je bacio petardu na teren i ostro ga kazniti, po zakonu o bezbednosti na sportskim takmicenjima

slobo

pre 14 godina

Nikako ne podrzavam ovo sto bacaju u teren treba vlast da pronadje osobu koja je bacila petardu i da se ispita cije to navijac i da se saopsti u javnost da znmo mada ja mislim da je ovo namestaljka.

SPENS

pre 14 godina

BOMBA je nesumljivo bacena u sportsku halu;trener Zvezde je tesko povredjen(zvanicni medicinski nalaz);huligani su uzvikivali "ubij,ubij cigana"rukovodstvo RK Vojvodine je radilo suprotno zakonu protiv nasilja na sportskim utakmicama.Sta tu nije jasno a krivci se jos prikrivaju.Vidi se po nekim komentarima da ima pokusaja da se poenta usmeri na neke nebitne stvari.BOMBA je bacena.

FR

pre 14 godina

Што се тиче понављања утакмице - поновити на основу чега? Господо, играчи и руководство Звезде - утакмица није прекинута, а ви сте донели одлуку да утакмицу напустите. Не постоји никакав основ да се донесе било која одлука осим једине правилне - регистрација утакмице службеним резултатом у корист Војводине.

Vujke

pre 14 godina

Sramota je da igraci Vojvodine posle prekida stanu i aplaudiraju nazovi navijacima, ili bolje receno huliganima. Stvarni je sramota, jer nije podrska svom klubu ako navijaci vicu "ubij cigana"...

Beogradjanin

pre 14 godina

Neki igraci,trener i iz ukovodstva RK Vojvodina narocito isticu kako je atmosfera na utakmici bila sjajna i da je steta sto je zbog toga utakmica prekinuta.Sramno je da takvi sportisti i trener Vojvodine postoje jer njima nista nije smetalo da huligani koje je dovela njihova Uprava na utakmicu uzvikuju "ubij,ubij cigana" dok trener Zvezde od detonacije topovskog udara,u tom trenutku,izgledalo je,nepomicno lezi na parketu.Takvi su cinili tu atmosferu i sa takvom atmosferom se odusevljavaju ovi iz RK Vojvodina.Sram ih bilo.

slobo

pre 14 godina

Cista namestaljka od strane c.zvezde sada sam gledao snimak vise puta kada pogledam igraca Vojvodine on je zaklonuo Butuliju pogledaj te gde sedi Perunicic i covek za stolom njima nista a Butlija pada koja namestaljka reziseru svaka cast ko je rezirao sve ovo.

Leposav

pre 14 godina

Igrac Vojvodine nije pao jer je bio IZNAD topovskog udara. Vazdusni/zvucni udar mu je isao paralelno sa uhom, i stoga nije ispoljio veliki pritisak na bubnu opnu. Butulija je bio okrenut uhom prema eksploziji - pritisak mu je isao normalno na uho. Njegova bubna opna je bila izlozena strahovitom pritisku, koji se preneo na tecnost u srednjem uho i dalje na unutrasanje uho. U unutrasnjem uhu je vestibularni sistem koji sluzi za odrzavanje ravnoteze. Uopste nije cudno sto je Butulija pao kao pokosen.

dak

pre 14 godina

Hvala bogu pa postoji snimak!Sve se lepo vidi, Butulija je bio na jedno 1.5-2 m u trenutku udara, bočno okrenut prema petardi (topovskom udaru) i nije bio svestan opasnosti. Velika je razlika između njega i igrača Vojvodine koji je svestan i spreman na eksploziju. Takođe, eksplozijau zatvorenom prostoru u dvorani i na otvorenom nije isto. I nije tačno da je pao nakon dve sekunde, odmah je krenu da pada što se ne može lažirati. Dobro da ne kažete da mu je ispala iz đžepa i eksplodirala!
Siguran sam da bi daljni nastavak meča u situaciji kada je trener Zvezde praktično onesposobljen za daljnje vođenje meča (dezorijentisan, stanje šoka, manjak ralne procijene i koncetracije) besmislen iz razloga što bi Zvezda bila bez trenera, tako da u potpunosti opravdavam prekid meča.

see_soon

pre 14 godina

Samo da dam ideju navijacima Vojvodine da je vrlo moguce da je neki zvezdas bacio udar. Naravno kako bi mogli da prekinu utakmicu i na taj jedini moguci nacin pobede silnu Vojvodinu!!

Marjan

pre 14 godina

Ovo svakako ne bi smelo da se desava niti na jednoj utakmici,ali ako navijaci zvezde ili partizana a samim tim i rukovodstva ova dva kluba za nekog kazu da su divljaci i da se ne ponasaju sportski,to je onda mnogo smesno...

eusebio

pre 14 godina

Ovo je smešno... Igraču, ispred čijih nogu je eksplodirala petarda apsulutno ništa, a Butulija (pogledajte dobro snimak) pada posle sekund i po-dva... Šta su ičekivali da im se Vojvodina skloni i pusti ih da kao državni projekat pobede... Ljudi očigledno nemaju pojma šta je topovski udar, ako tako nazivaju ovu petardu... Vojvodinu novčano kazniti zbog ubacivanja petardi, a utakmica je mogla da se nastavi (pogledajte još jednom snimak teatralnog padanja... Valjda bi pre trebao da padne igrač ispred čijih nogu je eksplodiralo) i prema tome 10:0 za Vojvodinu... Ne mogu se foliranjem osvajati bodovi, već se mora zapeti...

Nislija

pre 14 godina

Slucajno zivim u Nisu i mogu da vam kazem da je ovaj kup u kosarci doneo sa sobom velika zla. Balavci od 15,16 godina polu goli setaju ulicama deru se u 2,3 nocu . Tuce na sve strane, sacekuju jedni druge ovo je STRASNO!!! Bio sam svedok kada je jednog decka koji je setao sa curom napala grupica idiota i pretukla ga, pomogo sam mu da se pridigne pozvali smo policiju a oni su nam rekli: "Pa sta mi da tiradimo sad, nemozemo mi tu nista"!!! Ljudi dokle vise ovako?

Krezavi

pre 14 godina

Ovo je sramota Vojvodine i njihovih navijača-huligana. Činjenica jeste da oni nisu zapravo huligani već neiživljena deca što pokrepljuje i poznate činjenice koji su dotični pokazali i dokazali posle utakmice.

Poruka za RK Vojvodina. Doćićete i vi u grotlo "Šumica" i neće Vam svakako biti svejedno, ali Delije nikada neće napadati vaše igrače, a ni vaše članove stručnog štaba. Pobedićemo vas sportski, jer Zvezda samo tako i zna da pobeđuje!

Novosađanin

pre 14 godina

S obzirom da se čelnici RK Vojvodina nisu ni pokajali, a kamoli izvinili za ovaj ogroman organizacioni propust dopustivši ulazak u halu huliganima i tako indiriketno podržali nasilje u sportu, logičan potez bi bio oduzimanje bodova u prvenstvu uz zabranu prisustva navijača na makar 3 utakmice i novčanu kaznu. Pa kad se jednom sankcioniše nasilje, videli bi ti bajni navijači da li bi im više palo na pamet da vrše nasilje. Ovo je sramota za srpski sport! A ovde neki što se još i usuđuju da dovedu u pitanje povredu gospodina Butulije, neka ih je sram. Nisam zlonameran, ali dabogda se njima desila ista stvar pa da vide šta je povreda ušnog nerva uz hematom.

Гробар

pre 14 godina

У једном рукометашком граду у Србији када резултат не би ишао на руку домаћину, напад противника пресецали би бацањем јакне на паркет. У случају да је време топлије, бацали би пластичну столицу.
Смешно, али тако је...

f

pre 14 godina

@Dudule

O cemu ti pises. U svakom sportu pa i u rukometu takav incident izaziva prekid utakmice i registracionakomisija zna kako postupa.Sta si ti ocekivao . da se isprazni deo gledalista i da se utakmica nastavi. To ne postoji nigde,Postoji ako je vredjanje pa delegat zahteva da se isprazni deo gledalista. Ovo je fizicki napad koji je ciljan.kako to da se nije desilo da ta petarda padne ispred klupe Vojvodine ili zapisnickog stola ili na teren gde nije bilo nikoga. Treba vas kazniti oduzimanjem bodova i suspenzijom terena

Zvezdasi iz Pomoravlja

pre 14 godina

Svaka cast Glavonjicu i Perunicicu za principijelne stavove koje su izneli.Cuvate Zvezdu i ljude koji se casno bore za njene boje;cuvate,ustvari,Srpski rukomet i ceo nas sport.

Коментатор

pre 14 godina

Нисам до сада видео снимак па нисам хтео да коментаришем... Било је неких назнака од стране навијача Војводине да се Бутулија исфолирао, али сада после снимка јасно се види да није у питању фолирање! Био је страном окренут ка удару и највероватније је зато тако прошао...
Такође рећи да је у рукомету неко на ивици пораза јер пред полувреме губи три разлике је или глупост или пристрасност. Уосталом на 3 разлике и како многи кажу боље игре Војводине њени навијачи су себи дозволили луксуз да баце удар (случајно или намерно није битно уопште) ка клупи Црвене Звезде и самим тим су уништили сав труд своје екипе.
И на крају правити неке претпоставке како је Бутулија намерно пао и исценирао све је сулудо јер овде говоримо о низу коинциденција које су морале да се десе...

Ivan

pre 14 godina

Ma kakva ponovljena utakmica, mec se treba registrovati rezulatatom 10:0 za Zvezdu, Vojvodinu zbog velikih propusta i lose organizacije kazniti oduzimanjem nekoliko bodova i suspenzijom terena u Novom Sadu.
(Rocky Balboa, 21. februar 2010 16:27)

Bravo majstore, jos si zaboravio da sve igrace Vojvodine i strucni stab treba streljati uz neki zid a i njihove porodice uz put da slucajno ne bi njihovi potomci zaigrali rukomet.
Boze kakvi likovi postoje... Postoji pravilnik koji se treba postovati i koji ima resenje za ovu situaciju i zato ne pametuj previse.

zole

pre 14 godina

Topovski udar u hali je nesto najgore sto sam doziveo.Bilo je to prosle godine na utakmici zenske odbojke izmedju Dinama i C.Zvezde u Pancevu.Zvezdasi su bacili jednu takvu napravu i to je tako grunulo da su igracice posedale na parket a kako je bilo na tribinama kada se taj udarni talas odbio o zidove hale ne mogu da opisem.Otprilike kada bi te neko iz sve snage udario u grudi pa potom polio ledenom vodom.

mare

pre 14 godina

za onoga ko je bacio petardu zatvor. za organizatora utakmica kazna. za zvezdu gubitak utakmice. pravila su jasna kao dan. a predsednik zvezde koji ne shvata da je on predsednik zajednice superlige koja je odgovorna za ligu, je posebna prica. plus ne moze on da donese odluku o nenastavku nego za to odgovara prijavljeni rukovodilac ekipe (perunicic). i tu su pravila jasna. samo treba raditi po pravilima.

from_HR

pre 14 godina

Prvo: ovo nije topovski udar. Drugo: ovo nije 15 cm od uha (glave). Treće: smiješno je da se trener Zvezde baca 2 sekunde nakon što petarda pukne, a Vojvodininom igraču ništa a pukla mu pred nogama.
Neznam kakva su pravila u vas, al ponovljena utakmica pred praznim tribinama je najpametnije rješenje (ne nastavljena, već ponovljena). Čitajući tekst stječem dojam da Zvezda želi na jeftin način doći do pobjede nad Vojvodinom.

Sremac

pre 14 godina

Igrati ponovo ovu utakmicu bio bi sraman cin na koji nikada Zvezda ne bi smela da prihvati,kako zbog svog dostojanstva tako i zbog autoriteta rukometnog sporta u Srbiji.Svi sportski,ljudski,moralni i zakonski argumenti su na Zvezdinoj strani.Ljude u RK Vojvodina treba krivicno goniti i sportski sankcionisati da ni njima ni bilo kome drugo vise nikada ne padne na pamet da dozvole i omoguce ovaj tezak incident i brutalno nasilje na ljude u sportskoj dvorani ili bilo gde drugo.U halama je pretilo ranije da ne zaluta neka lopta i slucajno udari nekoga a sada u Novom Sadu a i drugde, ako ovo ne bude drasticno sankcionisano, preti da umesto lopte nekoga pogodi BOMBA.Treba neke bas URAZUMETI.

Marijus

pre 14 godina

(Marko, 21. februar 2010 16:20)
E zbog ovakvih se desavaju takve stvari. Gledao sam ovaj snimak i kao da gledam seoski vasar. Sramota. Krajnje je vreme da se drzava obracuna sa ovakvima!!!

Marko

pre 14 godina

Pa nece se ni ponavljati, treba da bude 10-O za Vosu i zdravo. Ako je ovo 15cm od uha onda ja ne znam koliko je 15cm. Drugo kakav topovski udar??? :)))) OMG obicna petarda. Kako je moguce da igracu Vojvodine nije nista, a petarda pukla ispred njega???

Rocky Balboa

pre 14 godina

Ma kakva ponovljena utakmica, mec se treba registrovati rezulatatom 10:0 za Zvezdu, Vojvodinu zbog velikih propusta i lose organizacije kazniti oduzimanjem nekoliko bodova i suspenzijom terena u Novom Sadu.

Rock

pre 14 godina

Pa ne mogu da verujem sta citam medju ovim komentarima. To da li je Zvezda bila na ivici poraza veze nema sa zivotom a ni sa onim sto se desilo na terenu. Obicni DIVLJACI! Bacili topovski udar(?!?) pored trenera zvezde i nakon sto je covek legao nastavljaju da pevaju "ubi cigana" svi ekstaticni i odusevljeni?!? Pa zaista ne mogu da verujem.

zoran

pre 14 godina

Bacanje petarde je nedopustivo i takvo ponašanje 'navijača' je samo odmoglo igračima Vojvodine koji su bili očigledno bolji tim do prekida. Međutim, smeta nešto drugo i to je veliki problem. Sa tribina se jasno čuju povici: 'Ubi Cigana...' Sramno i zaslužuje svaku osudu, a najmanje liči na Novi Sad.

U zatvor

pre 14 godina

Jeste li vi zdravi pa vaj je pao momentalno to ne moze da se iscenira jer bi bar par sekundi kasnije pao. Velika sramota da su posle ovoga hteli da nastave utakmicu. Uzvici ubi posle toga su tek neverovatni.

asdf

pre 14 godina

Tužna smo mi država kad ni posle nekoliko dana, nigde ne može da se pročita da je neko odgovarao za takvo divljaštvo. Baciti topovski udar ispred igrača i trenera na utakmici?!! Bože, sačuvaj...
I u pravu su ovi iz Zvezde, nisu idioti da nastavljaju da igraju u takvom ambijentu, među divljacima, gde onaj koji je bacio topovski udar sedi u gledalištu.

Dudule

pre 14 godina

Zvezda jeste bila na ivici poraza, bili su totalno nemocni citavu utakmicu, i ova ujdurma je jedini nacin (neregularan) da dobiju pobedu i ostanu u trci sa Kolubarom. Verovatno nisu ocekivali ovakav nastup Vojvodine pa sad traze modus kako da profitiraju. Sve osim pobede RK Vojvodine 10:0 je cista kradja.

Rock

pre 14 godina

Pa ne mogu da verujem sta citam medju ovim komentarima. To da li je Zvezda bila na ivici poraza veze nema sa zivotom a ni sa onim sto se desilo na terenu. Obicni DIVLJACI! Bacili topovski udar(?!?) pored trenera zvezde i nakon sto je covek legao nastavljaju da pevaju "ubi cigana" svi ekstaticni i odusevljeni?!? Pa zaista ne mogu da verujem.

asdf

pre 14 godina

Tužna smo mi država kad ni posle nekoliko dana, nigde ne može da se pročita da je neko odgovarao za takvo divljaštvo. Baciti topovski udar ispred igrača i trenera na utakmici?!! Bože, sačuvaj...
I u pravu su ovi iz Zvezde, nisu idioti da nastavljaju da igraju u takvom ambijentu, među divljacima, gde onaj koji je bacio topovski udar sedi u gledalištu.

U zatvor

pre 14 godina

Jeste li vi zdravi pa vaj je pao momentalno to ne moze da se iscenira jer bi bar par sekundi kasnije pao. Velika sramota da su posle ovoga hteli da nastave utakmicu. Uzvici ubi posle toga su tek neverovatni.

Marko

pre 14 godina

Pa nece se ni ponavljati, treba da bude 10-O za Vosu i zdravo. Ako je ovo 15cm od uha onda ja ne znam koliko je 15cm. Drugo kakav topovski udar??? :)))) OMG obicna petarda. Kako je moguce da igracu Vojvodine nije nista, a petarda pukla ispred njega???

Nislija

pre 14 godina

Slucajno zivim u Nisu i mogu da vam kazem da je ovaj kup u kosarci doneo sa sobom velika zla. Balavci od 15,16 godina polu goli setaju ulicama deru se u 2,3 nocu . Tuce na sve strane, sacekuju jedni druge ovo je STRASNO!!! Bio sam svedok kada je jednog decka koji je setao sa curom napala grupica idiota i pretukla ga, pomogo sam mu da se pridigne pozvali smo policiju a oni su nam rekli: "Pa sta mi da tiradimo sad, nemozemo mi tu nista"!!! Ljudi dokle vise ovako?

zoran

pre 14 godina

Bacanje petarde je nedopustivo i takvo ponašanje 'navijača' je samo odmoglo igračima Vojvodine koji su bili očigledno bolji tim do prekida. Međutim, smeta nešto drugo i to je veliki problem. Sa tribina se jasno čuju povici: 'Ubi Cigana...' Sramno i zaslužuje svaku osudu, a najmanje liči na Novi Sad.

Rocky Balboa

pre 14 godina

Ma kakva ponovljena utakmica, mec se treba registrovati rezulatatom 10:0 za Zvezdu, Vojvodinu zbog velikih propusta i lose organizacije kazniti oduzimanjem nekoliko bodova i suspenzijom terena u Novom Sadu.

Dudule

pre 14 godina

Zvezda jeste bila na ivici poraza, bili su totalno nemocni citavu utakmicu, i ova ujdurma je jedini nacin (neregularan) da dobiju pobedu i ostanu u trci sa Kolubarom. Verovatno nisu ocekivali ovakav nastup Vojvodine pa sad traze modus kako da profitiraju. Sve osim pobede RK Vojvodine 10:0 je cista kradja.

from_HR

pre 14 godina

Prvo: ovo nije topovski udar. Drugo: ovo nije 15 cm od uha (glave). Treće: smiješno je da se trener Zvezde baca 2 sekunde nakon što petarda pukne, a Vojvodininom igraču ništa a pukla mu pred nogama.
Neznam kakva su pravila u vas, al ponovljena utakmica pred praznim tribinama je najpametnije rješenje (ne nastavljena, već ponovljena). Čitajući tekst stječem dojam da Zvezda želi na jeftin način doći do pobjede nad Vojvodinom.

Коментатор

pre 14 godina

Нисам до сада видео снимак па нисам хтео да коментаришем... Било је неких назнака од стране навијача Војводине да се Бутулија исфолирао, али сада после снимка јасно се види да није у питању фолирање! Био је страном окренут ка удару и највероватније је зато тако прошао...
Такође рећи да је у рукомету неко на ивици пораза јер пред полувреме губи три разлике је или глупост или пристрасност. Уосталом на 3 разлике и како многи кажу боље игре Војводине њени навијачи су себи дозволили луксуз да баце удар (случајно или намерно није битно уопште) ка клупи Црвене Звезде и самим тим су уништили сав труд своје екипе.
И на крају правити неке претпоставке како је Бутулија намерно пао и исценирао све је сулудо јер овде говоримо о низу коинциденција које су морале да се десе...

Leposav

pre 14 godina

Igrac Vojvodine nije pao jer je bio IZNAD topovskog udara. Vazdusni/zvucni udar mu je isao paralelno sa uhom, i stoga nije ispoljio veliki pritisak na bubnu opnu. Butulija je bio okrenut uhom prema eksploziji - pritisak mu je isao normalno na uho. Njegova bubna opna je bila izlozena strahovitom pritisku, koji se preneo na tecnost u srednjem uho i dalje na unutrasanje uho. U unutrasnjem uhu je vestibularni sistem koji sluzi za odrzavanje ravnoteze. Uopste nije cudno sto je Butulija pao kao pokosen.

Marijus

pre 14 godina

(Marko, 21. februar 2010 16:20)
E zbog ovakvih se desavaju takve stvari. Gledao sam ovaj snimak i kao da gledam seoski vasar. Sramota. Krajnje je vreme da se drzava obracuna sa ovakvima!!!

Vujke

pre 14 godina

Sramota je da igraci Vojvodine posle prekida stanu i aplaudiraju nazovi navijacima, ili bolje receno huliganima. Stvarni je sramota, jer nije podrska svom klubu ako navijaci vicu "ubij cigana"...

dak

pre 14 godina

Hvala bogu pa postoji snimak!Sve se lepo vidi, Butulija je bio na jedno 1.5-2 m u trenutku udara, bočno okrenut prema petardi (topovskom udaru) i nije bio svestan opasnosti. Velika je razlika između njega i igrača Vojvodine koji je svestan i spreman na eksploziju. Takođe, eksplozijau zatvorenom prostoru u dvorani i na otvorenom nije isto. I nije tačno da je pao nakon dve sekunde, odmah je krenu da pada što se ne može lažirati. Dobro da ne kažete da mu je ispala iz đžepa i eksplodirala!
Siguran sam da bi daljni nastavak meča u situaciji kada je trener Zvezde praktično onesposobljen za daljnje vođenje meča (dezorijentisan, stanje šoka, manjak ralne procijene i koncetracije) besmislen iz razloga što bi Zvezda bila bez trenera, tako da u potpunosti opravdavam prekid meča.

Novosađanin

pre 14 godina

S obzirom da se čelnici RK Vojvodina nisu ni pokajali, a kamoli izvinili za ovaj ogroman organizacioni propust dopustivši ulazak u halu huliganima i tako indiriketno podržali nasilje u sportu, logičan potez bi bio oduzimanje bodova u prvenstvu uz zabranu prisustva navijača na makar 3 utakmice i novčanu kaznu. Pa kad se jednom sankcioniše nasilje, videli bi ti bajni navijači da li bi im više palo na pamet da vrše nasilje. Ovo je sramota za srpski sport! A ovde neki što se još i usuđuju da dovedu u pitanje povredu gospodina Butulije, neka ih je sram. Nisam zlonameran, ali dabogda se njima desila ista stvar pa da vide šta je povreda ušnog nerva uz hematom.

Zvezdasi iz Pomoravlja

pre 14 godina

Svaka cast Glavonjicu i Perunicicu za principijelne stavove koje su izneli.Cuvate Zvezdu i ljude koji se casno bore za njene boje;cuvate,ustvari,Srpski rukomet i ceo nas sport.

Ivan

pre 14 godina

Ma kakva ponovljena utakmica, mec se treba registrovati rezulatatom 10:0 za Zvezdu, Vojvodinu zbog velikih propusta i lose organizacije kazniti oduzimanjem nekoliko bodova i suspenzijom terena u Novom Sadu.
(Rocky Balboa, 21. februar 2010 16:27)

Bravo majstore, jos si zaboravio da sve igrace Vojvodine i strucni stab treba streljati uz neki zid a i njihove porodice uz put da slucajno ne bi njihovi potomci zaigrali rukomet.
Boze kakvi likovi postoje... Postoji pravilnik koji se treba postovati i koji ima resenje za ovu situaciju i zato ne pametuj previse.

Sremac

pre 14 godina

Igrati ponovo ovu utakmicu bio bi sraman cin na koji nikada Zvezda ne bi smela da prihvati,kako zbog svog dostojanstva tako i zbog autoriteta rukometnog sporta u Srbiji.Svi sportski,ljudski,moralni i zakonski argumenti su na Zvezdinoj strani.Ljude u RK Vojvodina treba krivicno goniti i sportski sankcionisati da ni njima ni bilo kome drugo vise nikada ne padne na pamet da dozvole i omoguce ovaj tezak incident i brutalno nasilje na ljude u sportskoj dvorani ili bilo gde drugo.U halama je pretilo ranije da ne zaluta neka lopta i slucajno udari nekoga a sada u Novom Sadu a i drugde, ako ovo ne bude drasticno sankcionisano, preti da umesto lopte nekoga pogodi BOMBA.Treba neke bas URAZUMETI.

zole

pre 14 godina

Topovski udar u hali je nesto najgore sto sam doziveo.Bilo je to prosle godine na utakmici zenske odbojke izmedju Dinama i C.Zvezde u Pancevu.Zvezdasi su bacili jednu takvu napravu i to je tako grunulo da su igracice posedale na parket a kako je bilo na tribinama kada se taj udarni talas odbio o zidove hale ne mogu da opisem.Otprilike kada bi te neko iz sve snage udario u grudi pa potom polio ledenom vodom.

f

pre 14 godina

@Dudule

O cemu ti pises. U svakom sportu pa i u rukometu takav incident izaziva prekid utakmice i registracionakomisija zna kako postupa.Sta si ti ocekivao . da se isprazni deo gledalista i da se utakmica nastavi. To ne postoji nigde,Postoji ako je vredjanje pa delegat zahteva da se isprazni deo gledalista. Ovo je fizicki napad koji je ciljan.kako to da se nije desilo da ta petarda padne ispred klupe Vojvodine ili zapisnickog stola ili na teren gde nije bilo nikoga. Treba vas kazniti oduzimanjem bodova i suspenzijom terena

Krezavi

pre 14 godina

Ovo je sramota Vojvodine i njihovih navijača-huligana. Činjenica jeste da oni nisu zapravo huligani već neiživljena deca što pokrepljuje i poznate činjenice koji su dotični pokazali i dokazali posle utakmice.

Poruka za RK Vojvodina. Doćićete i vi u grotlo "Šumica" i neće Vam svakako biti svejedno, ali Delije nikada neće napadati vaše igrače, a ni vaše članove stručnog štaba. Pobedićemo vas sportski, jer Zvezda samo tako i zna da pobeđuje!

Гробар

pre 14 godina

У једном рукометашком граду у Србији када резултат не би ишао на руку домаћину, напад противника пресецали би бацањем јакне на паркет. У случају да је време топлије, бацали би пластичну столицу.
Смешно, али тако је...

Beogradjanin

pre 14 godina

Neki igraci,trener i iz ukovodstva RK Vojvodina narocito isticu kako je atmosfera na utakmici bila sjajna i da je steta sto je zbog toga utakmica prekinuta.Sramno je da takvi sportisti i trener Vojvodine postoje jer njima nista nije smetalo da huligani koje je dovela njihova Uprava na utakmicu uzvikuju "ubij,ubij cigana" dok trener Zvezde od detonacije topovskog udara,u tom trenutku,izgledalo je,nepomicno lezi na parketu.Takvi su cinili tu atmosferu i sa takvom atmosferom se odusevljavaju ovi iz RK Vojvodina.Sram ih bilo.

FR

pre 14 godina

Што се тиче понављања утакмице - поновити на основу чега? Господо, играчи и руководство Звезде - утакмица није прекинута, а ви сте донели одлуку да утакмицу напустите. Не постоји никакав основ да се донесе било која одлука осим једине правилне - регистрација утакмице службеним резултатом у корист Војводине.

eusebio

pre 14 godina

Ovo je smešno... Igraču, ispred čijih nogu je eksplodirala petarda apsulutno ništa, a Butulija (pogledajte dobro snimak) pada posle sekund i po-dva... Šta su ičekivali da im se Vojvodina skloni i pusti ih da kao državni projekat pobede... Ljudi očigledno nemaju pojma šta je topovski udar, ako tako nazivaju ovu petardu... Vojvodinu novčano kazniti zbog ubacivanja petardi, a utakmica je mogla da se nastavi (pogledajte još jednom snimak teatralnog padanja... Valjda bi pre trebao da padne igrač ispred čijih nogu je eksplodiralo) i prema tome 10:0 za Vojvodinu... Ne mogu se foliranjem osvajati bodovi, već se mora zapeti...

SPENS

pre 14 godina

BOMBA je nesumljivo bacena u sportsku halu;trener Zvezde je tesko povredjen(zvanicni medicinski nalaz);huligani su uzvikivali "ubij,ubij cigana"rukovodstvo RK Vojvodine je radilo suprotno zakonu protiv nasilja na sportskim utakmicama.Sta tu nije jasno a krivci se jos prikrivaju.Vidi se po nekim komentarima da ima pokusaja da se poenta usmeri na neke nebitne stvari.BOMBA je bacena.

Marjan

pre 14 godina

Ovo svakako ne bi smelo da se desava niti na jednoj utakmici,ali ako navijaci zvezde ili partizana a samim tim i rukovodstva ova dva kluba za nekog kazu da su divljaci i da se ne ponasaju sportski,to je onda mnogo smesno...

slobo

pre 14 godina

Cista namestaljka od strane c.zvezde sada sam gledao snimak vise puta kada pogledam igraca Vojvodine on je zaklonuo Butuliju pogledaj te gde sedi Perunicic i covek za stolom njima nista a Butlija pada koja namestaljka reziseru svaka cast ko je rezirao sve ovo.

see_soon

pre 14 godina

Samo da dam ideju navijacima Vojvodine da je vrlo moguce da je neki zvezdas bacio udar. Naravno kako bi mogli da prekinu utakmicu i na taj jedini moguci nacin pobede silnu Vojvodinu!!

mare

pre 14 godina

za onoga ko je bacio petardu zatvor. za organizatora utakmica kazna. za zvezdu gubitak utakmice. pravila su jasna kao dan. a predsednik zvezde koji ne shvata da je on predsednik zajednice superlige koja je odgovorna za ligu, je posebna prica. plus ne moze on da donese odluku o nenastavku nego za to odgovara prijavljeni rukovodilac ekipe (perunicic). i tu su pravila jasna. samo treba raditi po pravilima.

boban_bg

pre 14 godina

znao sam da je novi sad lep grad, da su novosadjanke lepe...ali da vojvodina ima 300-400 navijaca...e to je novost..jos novosadjani "mangupi" :))) ludnica

Inner-City Firm

pre 14 godina

petarda, topovski udar ili sta vec, NIJE UBACEN SA DELA TRIBINE GDE SU SE NALAZILI NAVIJACI vec vise sa desne strane tribine.

Иван ПФК Смедерево

pre 14 godina

Какав театралан пад, као у партизанским филмовима. Па ако је због овог Бутулија пао, овај играч Војводине је требао да остане без обе ноге. Ово је једини начин изгледа да Звезда добије утакмицу, зато најбоље прекинути са овом фарсом и титулу одмах доделити Звезди као накнаду за претрпљен страх од петарде.

NEMAM POJMA

pre 14 godina

Pogledajte snimak gospodo iz Zvezde, kada je ono palo na parket, Butulija se premišljao 2,3 sekunda, a onda pao. Pravi folirant i ne treba da se igra novi meč, već treba Vojvodina da ga dobije službenim rezultatom. Dosta je ovog Butulije, ovakav je bio i kao igrač.

mali milos

pre 14 godina

Nije valjda neki novi Maksimir ili Poljud,kada je rasturanje drzavne zajednice navesteno preko tribina sportskih borilista...Ama,nemamo vise sta rasturati...a rukomet nam je na tridesetprvom mestu u azbuci...dajte ljudi,pocnite stvarati...da nas,opet,ima negde...

paja

pre 14 godina

Treba postovati pravilnik. 1.kazniti organizatora utakmice
2.nastaviti utakmicu bez prisustva publike
3.kazniti MUP jer nisu adekvatno reagovali i nisu bili obavesteni o broju gledalaca, pa su poslali samo 5 policajaca
4. pronaci coveka koji je bacio petardu na teren i ostro ga kazniti, po zakonu o bezbednosti na sportskim takmicenjima

Zvezda!!

pre 14 godina

Bolji smo u fudbalu grobari posle svake zvezdine pobede naglasavaju da nam je fudbal najgori (ne kazem da nije) ali sto oni nisu prvi bar u tom najgorem?!!? Bolji smo u rukometu kazu da nam je rukomet postao pokretni cirkus! Bolji smo u odbojci kazu ko to jos gleda..!! Vaterpolo i hokej su sportovi najvece gledanosti i da je tesko osvojiti bilo sta u Srbiji ali oni to rade sa velikom lakocom!! JADNI STE BRE!!!!

gavra

pre 14 godina

postavlja se pitanje:Kako je rukometas vojvodine ostao citav i ne povredjen...jer je bio blizi "topovskom udaru" od Butulije????Da on nije neki vanzemaljac ili je Butulija samo .......

MISLITE O TOME!!!!!!!!!
(N.U.S.K.N.V.D.V., 21. februar 2010 19:29)
---------------------
Dobro, da li si bre ti normalan???
Tvojom logikom, ako nekome puknu pistoljem pored uha (i naravno, nikakvih posledica nece biti po telo na prvi pogled)a ta osoba padne recimo pokosena, jer jo to ostetilo njen sluh - on se folira, jer mu se nista nije VIDNO desilo?!
Poenta je da to ovako laicki ne moze znati, jer nemaju svi iste organe...neciji su krhkiji, neciji snazniji. Ono sto se odmah moze zakljuciti je da i obicna petarda kad se baci u zatvorenom prostoru ima mnogo jaci odjek nego ona bacena na otvorenom. dakle, TO STO JE IGRAC VOJVODINE CITAV NIKAKO NIJE DOKAZ BUTULIJINOG FOLIRANJA. Vazdusnom linijom butulija je bio izlozeniji izvoru buke tj. petarde, iako je bio udaljeniji, jer je igracu Vojvodine ona pukla pod nogama. Jedino lekari mogu da utvrde. Takodje, stvarno su mi smesna nagadjanja da je Zvezda ovo izrezirala NA KRAJU PRVOG POLUVREMENA?! 'Ajde i da razumem forumase ovde da laprdaju, ali da to bude zvanican stav rk Vojvodine, to mi je onako...nadrealno. U svakom slucaju, sam snimak demantuje da nije bilo neprijateljske atmosfere. Organizatori treba da budu zestoko kaznjeni...samo zamislite npr. KK Partizan (jer on igra Evroligu, tj. dobro organizovano takmicenje) - da se na nekoj tekmi ovo desilo...pa ne bi gledali Jevrope 5 god. minimum.

Jos jednom - ne moze se znati na osnovu gornjeg snimka da li je Butulija folirao ili ne, to moraju doktori da kazu, tj. da se vidi zvanican izvestaj, crno na belo.

luka

pre 14 godina

Kad ste toliko pametni i hrabri ajde onda kupite jedan topovski udar i bacite ga i stanite 2 metra od njega naravno okrenite se isto kao sto je stajao Butulija, pa onda fino sjedite za racunar pa napisite komentar,da je u pitanju bilo koji klub osim Zvezde i Partizana rekli bi da je za svaku osudu a ovako onda je druga prica!!!

denikv

pre 14 godina

Rece Perunicic danas u zurnalu ovo je udar na Zvezdu i drzavu i osta ziv taj isti covek koji je igrao kao i brat i u Partizanu I Zvezdi nekoliko puta ni sam nezna kolko. Jedno je stvarno kakva nam je drzava takva nam je i Zvezda. U haosu gubitnicka za koju nema leka ni jedna apoteka.Ja ne priznajem ovakvu haoticnu drzavu a jos manje me briga za zvezdu i te oko nje.

Voša

pre 14 godina

Skandiranje "Ubi Cigana" ???
a ja mislio firma "navijacka grupa" ...
(Anonymous, 21. februar 2010 19:15)

A Grobari i Delije su navijačke grupe...
"Ubi, zakolji da Hrvat ne postoji...", "Ubi Hrvata da šiptar nema brata".
Sve neke prave navijačke pjesme. Daj, molim te...

slobo

pre 14 godina

Nikako ne podrzavam ovo sto bacaju u teren treba vlast da pronadje osobu koja je bacila petardu i da se ispita cije to navijac i da se saopsti u javnost da znmo mada ja mislim da je ovo namestaljka.

Vuk23

pre 14 godina

Ma foliranje klasično.
Videli da ni sudije ne mogu da im pomognu,obraditi pažnju na sudijske odluke,smešno.
Ciganska hajka se nastavlja,pokušava jedan seljački tim koji sa rukometom nema veze,osvoji titulu pored jake Kolubare i mladog tima Partizana koji za klasu bolji,ali perfidnost sudija smo svi videli.

Navijači Zvezde i njihovo rukovodstvo su zaboravili kakva je bila atmosfera samo par dana ranije na derbiju koji su oni organizovali.
Da da tamo nije bilo nikakvih povika,i bacanja petardi,ma daj.

lud & zbunjen

pre 14 godina

Mi smo izgleda zreli za novo bombardovanje!!! neka me pljuje kogod hoce ali ovo ipak nije normalno. najvise me fascinira slika u kojoj policija isteruje navijace vojvodine a igraci se skupili i pozdravljaju ih??? Pa to je dovoljno da se prekine utakmica. Sinoc grobari vredjaju Covicevu zenu??? Onda Dule uzme mikrofon i sve je OK??? O cemu se bre radi. zar stvarno sport ostaje jedino mesto gde ovaj nesrecni , sludjeni narod moze da svoje frustracije istresa. Mislim da podhitno treba uarditi jednu stvar a to je rasformirati C.Zvezdu i Partizan. Ta vestacka prica i podela se drzi u narodu vec 65 godina jer samo ako se delimo oni mogu da upravljaju. Postaje opasno otici u neki grad van Beograda ako kojim slucajem tamo igra neki od klubova Zvezde i Partizana!!! Mrze ljude iz Beograda kao da smo mi krivi sto oni lose zive.kao da se u BGD u zivi bolje pa nam zavide. Ludilo!!

kokos

pre 14 godina

Za genijalca koji piše za Grobare: Jadni ste bre. Partizan je osvajač duple krune u fudbalu i dobio je jedini vječiti derbi igran ove sezone. U košarci je osam godina uzastopno prvak, tri godine uzastopno pobjednik Jadranske lige i pobjednik posljednja tri Kupa Koraća. Treću sezonu uzastopno prolazi drugu fazu Lige šampiona. U tamo nekom vaterpolu je neprikosnoven, a najbolji je i u hokeju. Ako me sjećanje ne vara prvak je i u rukometu.
Butulija je najobičniji folirant i to se vidi iz priloženog snimka jer pada tri sekunde poslije topovskog udara petarde. Pokazao sam snimak neupućenim Ciganima koji su se smijali sceni i nazivali to foliražom.

Zoran

pre 14 godina

Poznato je da navijaci Zvezde imaju kratku pamet! Kad ste gadjali igrace balonima punim urina bilo vam lepo i jos ste se bunili! Foliranti najveci...

Bojan Tomic

pre 14 godina

Стватно ми није јасно како може неко да коментарише нешто што неѕна, како неко може да коментарише о топовском удару ако га никада није бацио или никада није остеио како то изгледа, а нарочито у затвореном простору, и зашто ови гробари коментаришу овако, па да се њима то десило (њиховом стручном штабу или играчима)а замислите јос Вујошевића, да се то десило на кошарци и да су то још урадили навијачи звезде, па то би било катастрофа, неби могло да се живи од њих, а звезда би вероватно била избачена из даљег такмичења!!!! Зато пустимо људе да РАДЕ СВОЈ ПОСАО ПА ДА СЕ НАЂУ КРИВЦИ ОВОГ ИНЦИДЕНТА И ДА СВИ БУДУ АДЕКВАТНО КАЖЊЕНИ КАКО ТАЈ ДЕЛИЈА КОЈИ ЈЕ БАЦИО Т.УДАР ТАКО И ВОЈВОДИНА КАО ЛОШ ОРГАНИЗАТОР!!!!

Kokos

pre 14 godina

Forbes!

Temu je promašio tvoj drug "Zvezda", a ne ja. Od mene ste samo dobili odgovor, na zadate teme. I kada su u pitanju trofeju u sportovima koje pominje i kada je u pitanju slučaj Butulija.
Partizan je, po vama iz Zvezde ,uz pomoć sudija tri godine uzastopno u završnici Evrolige u košarci, a Zvezda je zahvaljujući istim tim sudijama ne igra. U fudbalu uz pomoć sudija je osvojio duple krune u posljednje dvije sezone, u rukometu ga guraju sudije, pa su rukometaši Partizana trofejniji od Zvezdinih itd. U to što pišeš ne vjeruješ ni sam,ali to je već Vaš problem.
Butulija pada tri sekunde nakon "topovskog udara kao metkom pogođen, a rukometašu kojem je petarda pala pod noge ostaje nepovrijeđen. Rukometaš Zvezde (broj 29) mirno svo vrijeme pije vodu i ništa mu se ne događa, iako je na jednakoj udaljenosti od "topovskog udara" kao Butulija, ali za razliku od vašeg trenera on je pošten momak, a ne folirant. Pogledaj snimak sam i uvjeri se.

Nenad

pre 14 godina

Forbes o cemu ti pricas...nesto si hteo da kazes, vi sami sebe ne razumete, toliko ste izgubljeni...isti si kao Butulija...folirant.

Forbes

pre 14 godina

@Kokos

decko o cemu ti pises.Menjas tenu.Ovde se radi oincidentu na rukometnoj utakmici a ti pominjes fudbal (Hah Ha Ha) , kosarku (gde ceo narod vidi kakav pritisak vrsi nacitani na sufije ), vaterpolo gde ste jedan jedini tim u zemlji i morate da se lomatate po Madjarskoj Slovackoj i Rumuniji gde ni jedan jedini tim ne zasluzuje bilo kakav komentar. Sto ne igrate sa timovima MNE i Hrvatske. Nece vas. KO ocemu a baba o ustipcima.Posto u rukometu niste i ne predstavljate ama bas nista ti prebacujes pricu na kosarku. Smesno.Stavi prst na celo

Dudule

pre 14 godina

Zvezda jeste bila na ivici poraza, bili su totalno nemocni citavu utakmicu, i ova ujdurma je jedini nacin (neregularan) da dobiju pobedu i ostanu u trci sa Kolubarom. Verovatno nisu ocekivali ovakav nastup Vojvodine pa sad traze modus kako da profitiraju. Sve osim pobede RK Vojvodine 10:0 je cista kradja.

Marko

pre 14 godina

Pa nece se ni ponavljati, treba da bude 10-O za Vosu i zdravo. Ako je ovo 15cm od uha onda ja ne znam koliko je 15cm. Drugo kakav topovski udar??? :)))) OMG obicna petarda. Kako je moguce da igracu Vojvodine nije nista, a petarda pukla ispred njega???

Rocky Balboa

pre 14 godina

Ma kakva ponovljena utakmica, mec se treba registrovati rezulatatom 10:0 za Zvezdu, Vojvodinu zbog velikih propusta i lose organizacije kazniti oduzimanjem nekoliko bodova i suspenzijom terena u Novom Sadu.

from_HR

pre 14 godina

Prvo: ovo nije topovski udar. Drugo: ovo nije 15 cm od uha (glave). Treće: smiješno je da se trener Zvezde baca 2 sekunde nakon što petarda pukne, a Vojvodininom igraču ništa a pukla mu pred nogama.
Neznam kakva su pravila u vas, al ponovljena utakmica pred praznim tribinama je najpametnije rješenje (ne nastavljena, već ponovljena). Čitajući tekst stječem dojam da Zvezda želi na jeftin način doći do pobjede nad Vojvodinom.

eusebio

pre 14 godina

Ovo je smešno... Igraču, ispred čijih nogu je eksplodirala petarda apsulutno ništa, a Butulija (pogledajte dobro snimak) pada posle sekund i po-dva... Šta su ičekivali da im se Vojvodina skloni i pusti ih da kao državni projekat pobede... Ljudi očigledno nemaju pojma šta je topovski udar, ako tako nazivaju ovu petardu... Vojvodinu novčano kazniti zbog ubacivanja petardi, a utakmica je mogla da se nastavi (pogledajte još jednom snimak teatralnog padanja... Valjda bi pre trebao da padne igrač ispred čijih nogu je eksplodiralo) i prema tome 10:0 za Vojvodinu... Ne mogu se foliranjem osvajati bodovi, već se mora zapeti...

Ivan

pre 14 godina

Ma kakva ponovljena utakmica, mec se treba registrovati rezulatatom 10:0 za Zvezdu, Vojvodinu zbog velikih propusta i lose organizacije kazniti oduzimanjem nekoliko bodova i suspenzijom terena u Novom Sadu.
(Rocky Balboa, 21. februar 2010 16:27)

Bravo majstore, jos si zaboravio da sve igrace Vojvodine i strucni stab treba streljati uz neki zid a i njihove porodice uz put da slucajno ne bi njihovi potomci zaigrali rukomet.
Boze kakvi likovi postoje... Postoji pravilnik koji se treba postovati i koji ima resenje za ovu situaciju i zato ne pametuj previse.

see_soon

pre 14 godina

Samo da dam ideju navijacima Vojvodine da je vrlo moguce da je neki zvezdas bacio udar. Naravno kako bi mogli da prekinu utakmicu i na taj jedini moguci nacin pobede silnu Vojvodinu!!

asdf

pre 14 godina

Tužna smo mi država kad ni posle nekoliko dana, nigde ne može da se pročita da je neko odgovarao za takvo divljaštvo. Baciti topovski udar ispred igrača i trenera na utakmici?!! Bože, sačuvaj...
I u pravu su ovi iz Zvezde, nisu idioti da nastavljaju da igraju u takvom ambijentu, među divljacima, gde onaj koji je bacio topovski udar sedi u gledalištu.

slobo

pre 14 godina

Cista namestaljka od strane c.zvezde sada sam gledao snimak vise puta kada pogledam igraca Vojvodine on je zaklonuo Butuliju pogledaj te gde sedi Perunicic i covek za stolom njima nista a Butlija pada koja namestaljka reziseru svaka cast ko je rezirao sve ovo.

Krezavi

pre 14 godina

Ovo je sramota Vojvodine i njihovih navijača-huligana. Činjenica jeste da oni nisu zapravo huligani već neiživljena deca što pokrepljuje i poznate činjenice koji su dotični pokazali i dokazali posle utakmice.

Poruka za RK Vojvodina. Doćićete i vi u grotlo "Šumica" i neće Vam svakako biti svejedno, ali Delije nikada neće napadati vaše igrače, a ni vaše članove stručnog štaba. Pobedićemo vas sportski, jer Zvezda samo tako i zna da pobeđuje!

Rock

pre 14 godina

Pa ne mogu da verujem sta citam medju ovim komentarima. To da li je Zvezda bila na ivici poraza veze nema sa zivotom a ni sa onim sto se desilo na terenu. Obicni DIVLJACI! Bacili topovski udar(?!?) pored trenera zvezde i nakon sto je covek legao nastavljaju da pevaju "ubi cigana" svi ekstaticni i odusevljeni?!? Pa zaista ne mogu da verujem.

Zvezdasi iz Pomoravlja

pre 14 godina

Svaka cast Glavonjicu i Perunicicu za principijelne stavove koje su izneli.Cuvate Zvezdu i ljude koji se casno bore za njene boje;cuvate,ustvari,Srpski rukomet i ceo nas sport.

Novosađanin

pre 14 godina

S obzirom da se čelnici RK Vojvodina nisu ni pokajali, a kamoli izvinili za ovaj ogroman organizacioni propust dopustivši ulazak u halu huliganima i tako indiriketno podržali nasilje u sportu, logičan potez bi bio oduzimanje bodova u prvenstvu uz zabranu prisustva navijača na makar 3 utakmice i novčanu kaznu. Pa kad se jednom sankcioniše nasilje, videli bi ti bajni navijači da li bi im više palo na pamet da vrše nasilje. Ovo je sramota za srpski sport! A ovde neki što se još i usuđuju da dovedu u pitanje povredu gospodina Butulije, neka ih je sram. Nisam zlonameran, ali dabogda se njima desila ista stvar pa da vide šta je povreda ušnog nerva uz hematom.

FR

pre 14 godina

Што се тиче понављања утакмице - поновити на основу чега? Господо, играчи и руководство Звезде - утакмица није прекинута, а ви сте донели одлуку да утакмицу напустите. Не постоји никакав основ да се донесе било која одлука осим једине правилне - регистрација утакмице службеним резултатом у корист Војводине.

U zatvor

pre 14 godina

Jeste li vi zdravi pa vaj je pao momentalno to ne moze da se iscenira jer bi bar par sekundi kasnije pao. Velika sramota da su posle ovoga hteli da nastave utakmicu. Uzvici ubi posle toga su tek neverovatni.

Sremac

pre 14 godina

Igrati ponovo ovu utakmicu bio bi sraman cin na koji nikada Zvezda ne bi smela da prihvati,kako zbog svog dostojanstva tako i zbog autoriteta rukometnog sporta u Srbiji.Svi sportski,ljudski,moralni i zakonski argumenti su na Zvezdinoj strani.Ljude u RK Vojvodina treba krivicno goniti i sportski sankcionisati da ni njima ni bilo kome drugo vise nikada ne padne na pamet da dozvole i omoguce ovaj tezak incident i brutalno nasilje na ljude u sportskoj dvorani ili bilo gde drugo.U halama je pretilo ranije da ne zaluta neka lopta i slucajno udari nekoga a sada u Novom Sadu a i drugde, ako ovo ne bude drasticno sankcionisano, preti da umesto lopte nekoga pogodi BOMBA.Treba neke bas URAZUMETI.

dak

pre 14 godina

Hvala bogu pa postoji snimak!Sve se lepo vidi, Butulija je bio na jedno 1.5-2 m u trenutku udara, bočno okrenut prema petardi (topovskom udaru) i nije bio svestan opasnosti. Velika je razlika između njega i igrača Vojvodine koji je svestan i spreman na eksploziju. Takođe, eksplozijau zatvorenom prostoru u dvorani i na otvorenom nije isto. I nije tačno da je pao nakon dve sekunde, odmah je krenu da pada što se ne može lažirati. Dobro da ne kažete da mu je ispala iz đžepa i eksplodirala!
Siguran sam da bi daljni nastavak meča u situaciji kada je trener Zvezde praktično onesposobljen za daljnje vođenje meča (dezorijentisan, stanje šoka, manjak ralne procijene i koncetracije) besmislen iz razloga što bi Zvezda bila bez trenera, tako da u potpunosti opravdavam prekid meča.

mare

pre 14 godina

za onoga ko je bacio petardu zatvor. za organizatora utakmica kazna. za zvezdu gubitak utakmice. pravila su jasna kao dan. a predsednik zvezde koji ne shvata da je on predsednik zajednice superlige koja je odgovorna za ligu, je posebna prica. plus ne moze on da donese odluku o nenastavku nego za to odgovara prijavljeni rukovodilac ekipe (perunicic). i tu su pravila jasna. samo treba raditi po pravilima.

Vujke

pre 14 godina

Sramota je da igraci Vojvodine posle prekida stanu i aplaudiraju nazovi navijacima, ili bolje receno huliganima. Stvarni je sramota, jer nije podrska svom klubu ako navijaci vicu "ubij cigana"...

Leposav

pre 14 godina

Igrac Vojvodine nije pao jer je bio IZNAD topovskog udara. Vazdusni/zvucni udar mu je isao paralelno sa uhom, i stoga nije ispoljio veliki pritisak na bubnu opnu. Butulija je bio okrenut uhom prema eksploziji - pritisak mu je isao normalno na uho. Njegova bubna opna je bila izlozena strahovitom pritisku, koji se preneo na tecnost u srednjem uho i dalje na unutrasanje uho. U unutrasnjem uhu je vestibularni sistem koji sluzi za odrzavanje ravnoteze. Uopste nije cudno sto je Butulija pao kao pokosen.

Коментатор

pre 14 godina

Нисам до сада видео снимак па нисам хтео да коментаришем... Било је неких назнака од стране навијача Војводине да се Бутулија исфолирао, али сада после снимка јасно се види да није у питању фолирање! Био је страном окренут ка удару и највероватније је зато тако прошао...
Такође рећи да је у рукомету неко на ивици пораза јер пред полувреме губи три разлике је или глупост или пристрасност. Уосталом на 3 разлике и како многи кажу боље игре Војводине њени навијачи су себи дозволили луксуз да баце удар (случајно или намерно није битно уопште) ка клупи Црвене Звезде и самим тим су уништили сав труд своје екипе.
И на крају правити неке претпоставке како је Бутулија намерно пао и исценирао све је сулудо јер овде говоримо о низу коинциденција које су морале да се десе...

Иван ПФК Смедерево

pre 14 godina

Какав театралан пад, као у партизанским филмовима. Па ако је због овог Бутулија пао, овај играч Војводине је требао да остане без обе ноге. Ово је једини начин изгледа да Звезда добије утакмицу, зато најбоље прекинути са овом фарсом и титулу одмах доделити Звезди као накнаду за претрпљен страх од петарде.

SPENS

pre 14 godina

BOMBA je nesumljivo bacena u sportsku halu;trener Zvezde je tesko povredjen(zvanicni medicinski nalaz);huligani su uzvikivali "ubij,ubij cigana"rukovodstvo RK Vojvodine je radilo suprotno zakonu protiv nasilja na sportskim utakmicama.Sta tu nije jasno a krivci se jos prikrivaju.Vidi se po nekim komentarima da ima pokusaja da se poenta usmeri na neke nebitne stvari.BOMBA je bacena.

f

pre 14 godina

@Dudule

O cemu ti pises. U svakom sportu pa i u rukometu takav incident izaziva prekid utakmice i registracionakomisija zna kako postupa.Sta si ti ocekivao . da se isprazni deo gledalista i da se utakmica nastavi. To ne postoji nigde,Postoji ako je vredjanje pa delegat zahteva da se isprazni deo gledalista. Ovo je fizicki napad koji je ciljan.kako to da se nije desilo da ta petarda padne ispred klupe Vojvodine ili zapisnickog stola ili na teren gde nije bilo nikoga. Treba vas kazniti oduzimanjem bodova i suspenzijom terena

gavra

pre 14 godina

postavlja se pitanje:Kako je rukometas vojvodine ostao citav i ne povredjen...jer je bio blizi "topovskom udaru" od Butulije????Da on nije neki vanzemaljac ili je Butulija samo .......

MISLITE O TOME!!!!!!!!!
(N.U.S.K.N.V.D.V., 21. februar 2010 19:29)
---------------------
Dobro, da li si bre ti normalan???
Tvojom logikom, ako nekome puknu pistoljem pored uha (i naravno, nikakvih posledica nece biti po telo na prvi pogled)a ta osoba padne recimo pokosena, jer jo to ostetilo njen sluh - on se folira, jer mu se nista nije VIDNO desilo?!
Poenta je da to ovako laicki ne moze znati, jer nemaju svi iste organe...neciji su krhkiji, neciji snazniji. Ono sto se odmah moze zakljuciti je da i obicna petarda kad se baci u zatvorenom prostoru ima mnogo jaci odjek nego ona bacena na otvorenom. dakle, TO STO JE IGRAC VOJVODINE CITAV NIKAKO NIJE DOKAZ BUTULIJINOG FOLIRANJA. Vazdusnom linijom butulija je bio izlozeniji izvoru buke tj. petarde, iako je bio udaljeniji, jer je igracu Vojvodine ona pukla pod nogama. Jedino lekari mogu da utvrde. Takodje, stvarno su mi smesna nagadjanja da je Zvezda ovo izrezirala NA KRAJU PRVOG POLUVREMENA?! 'Ajde i da razumem forumase ovde da laprdaju, ali da to bude zvanican stav rk Vojvodine, to mi je onako...nadrealno. U svakom slucaju, sam snimak demantuje da nije bilo neprijateljske atmosfere. Organizatori treba da budu zestoko kaznjeni...samo zamislite npr. KK Partizan (jer on igra Evroligu, tj. dobro organizovano takmicenje) - da se na nekoj tekmi ovo desilo...pa ne bi gledali Jevrope 5 god. minimum.

Jos jednom - ne moze se znati na osnovu gornjeg snimka da li je Butulija folirao ili ne, to moraju doktori da kazu, tj. da se vidi zvanican izvestaj, crno na belo.

zoran

pre 14 godina

Bacanje petarde je nedopustivo i takvo ponašanje 'navijača' je samo odmoglo igračima Vojvodine koji su bili očigledno bolji tim do prekida. Međutim, smeta nešto drugo i to je veliki problem. Sa tribina se jasno čuju povici: 'Ubi Cigana...' Sramno i zaslužuje svaku osudu, a najmanje liči na Novi Sad.

Zvezda!!

pre 14 godina

Bolji smo u fudbalu grobari posle svake zvezdine pobede naglasavaju da nam je fudbal najgori (ne kazem da nije) ali sto oni nisu prvi bar u tom najgorem?!!? Bolji smo u rukometu kazu da nam je rukomet postao pokretni cirkus! Bolji smo u odbojci kazu ko to jos gleda..!! Vaterpolo i hokej su sportovi najvece gledanosti i da je tesko osvojiti bilo sta u Srbiji ali oni to rade sa velikom lakocom!! JADNI STE BRE!!!!

Marijus

pre 14 godina

(Marko, 21. februar 2010 16:20)
E zbog ovakvih se desavaju takve stvari. Gledao sam ovaj snimak i kao da gledam seoski vasar. Sramota. Krajnje je vreme da se drzava obracuna sa ovakvima!!!

Beogradjanin

pre 14 godina

Neki igraci,trener i iz ukovodstva RK Vojvodina narocito isticu kako je atmosfera na utakmici bila sjajna i da je steta sto je zbog toga utakmica prekinuta.Sramno je da takvi sportisti i trener Vojvodine postoje jer njima nista nije smetalo da huligani koje je dovela njihova Uprava na utakmicu uzvikuju "ubij,ubij cigana" dok trener Zvezde od detonacije topovskog udara,u tom trenutku,izgledalo je,nepomicno lezi na parketu.Takvi su cinili tu atmosferu i sa takvom atmosferom se odusevljavaju ovi iz RK Vojvodina.Sram ih bilo.

denikv

pre 14 godina

Rece Perunicic danas u zurnalu ovo je udar na Zvezdu i drzavu i osta ziv taj isti covek koji je igrao kao i brat i u Partizanu I Zvezdi nekoliko puta ni sam nezna kolko. Jedno je stvarno kakva nam je drzava takva nam je i Zvezda. U haosu gubitnicka za koju nema leka ni jedna apoteka.Ja ne priznajem ovakvu haoticnu drzavu a jos manje me briga za zvezdu i te oko nje.

boban_bg

pre 14 godina

znao sam da je novi sad lep grad, da su novosadjanke lepe...ali da vojvodina ima 300-400 navijaca...e to je novost..jos novosadjani "mangupi" :))) ludnica

kokos

pre 14 godina

Za genijalca koji piše za Grobare: Jadni ste bre. Partizan je osvajač duple krune u fudbalu i dobio je jedini vječiti derbi igran ove sezone. U košarci je osam godina uzastopno prvak, tri godine uzastopno pobjednik Jadranske lige i pobjednik posljednja tri Kupa Koraća. Treću sezonu uzastopno prolazi drugu fazu Lige šampiona. U tamo nekom vaterpolu je neprikosnoven, a najbolji je i u hokeju. Ako me sjećanje ne vara prvak je i u rukometu.
Butulija je najobičniji folirant i to se vidi iz priloženog snimka jer pada tri sekunde poslije topovskog udara petarde. Pokazao sam snimak neupućenim Ciganima koji su se smijali sceni i nazivali to foliražom.

zole

pre 14 godina

Topovski udar u hali je nesto najgore sto sam doziveo.Bilo je to prosle godine na utakmici zenske odbojke izmedju Dinama i C.Zvezde u Pancevu.Zvezdasi su bacili jednu takvu napravu i to je tako grunulo da su igracice posedale na parket a kako je bilo na tribinama kada se taj udarni talas odbio o zidove hale ne mogu da opisem.Otprilike kada bi te neko iz sve snage udario u grudi pa potom polio ledenom vodom.

Voša

pre 14 godina

Skandiranje "Ubi Cigana" ???
a ja mislio firma "navijacka grupa" ...
(Anonymous, 21. februar 2010 19:15)

A Grobari i Delije su navijačke grupe...
"Ubi, zakolji da Hrvat ne postoji...", "Ubi Hrvata da šiptar nema brata".
Sve neke prave navijačke pjesme. Daj, molim te...

NEMAM POJMA

pre 14 godina

Pogledajte snimak gospodo iz Zvezde, kada je ono palo na parket, Butulija se premišljao 2,3 sekunda, a onda pao. Pravi folirant i ne treba da se igra novi meč, već treba Vojvodina da ga dobije službenim rezultatom. Dosta je ovog Butulije, ovakav je bio i kao igrač.

slobo

pre 14 godina

Nikako ne podrzavam ovo sto bacaju u teren treba vlast da pronadje osobu koja je bacila petardu i da se ispita cije to navijac i da se saopsti u javnost da znmo mada ja mislim da je ovo namestaljka.

Bojan Tomic

pre 14 godina

Стватно ми није јасно како може неко да коментарише нешто што неѕна, како неко може да коментарише о топовском удару ако га никада није бацио или никада није остеио како то изгледа, а нарочито у затвореном простору, и зашто ови гробари коментаришу овако, па да се њима то десило (њиховом стручном штабу или играчима)а замислите јос Вујошевића, да се то десило на кошарци и да су то још урадили навијачи звезде, па то би било катастрофа, неби могло да се живи од њих, а звезда би вероватно била избачена из даљег такмичења!!!! Зато пустимо људе да РАДЕ СВОЈ ПОСАО ПА ДА СЕ НАЂУ КРИВЦИ ОВОГ ИНЦИДЕНТА И ДА СВИ БУДУ АДЕКВАТНО КАЖЊЕНИ КАКО ТАЈ ДЕЛИЈА КОЈИ ЈЕ БАЦИО Т.УДАР ТАКО И ВОЈВОДИНА КАО ЛОШ ОРГАНИЗАТОР!!!!

Zoran

pre 14 godina

Poznato je da navijaci Zvezde imaju kratku pamet! Kad ste gadjali igrace balonima punim urina bilo vam lepo i jos ste se bunili! Foliranti najveci...

Inner-City Firm

pre 14 godina

petarda, topovski udar ili sta vec, NIJE UBACEN SA DELA TRIBINE GDE SU SE NALAZILI NAVIJACI vec vise sa desne strane tribine.

luka

pre 14 godina

Kad ste toliko pametni i hrabri ajde onda kupite jedan topovski udar i bacite ga i stanite 2 metra od njega naravno okrenite se isto kao sto je stajao Butulija, pa onda fino sjedite za racunar pa napisite komentar,da je u pitanju bilo koji klub osim Zvezde i Partizana rekli bi da je za svaku osudu a ovako onda je druga prica!!!

Гробар

pre 14 godina

У једном рукометашком граду у Србији када резултат не би ишао на руку домаћину, напад противника пресецали би бацањем јакне на паркет. У случају да је време топлије, бацали би пластичну столицу.
Смешно, али тако је...

Marjan

pre 14 godina

Ovo svakako ne bi smelo da se desava niti na jednoj utakmici,ali ako navijaci zvezde ili partizana a samim tim i rukovodstva ova dva kluba za nekog kazu da su divljaci i da se ne ponasaju sportski,to je onda mnogo smesno...

paja

pre 14 godina

Treba postovati pravilnik. 1.kazniti organizatora utakmice
2.nastaviti utakmicu bez prisustva publike
3.kazniti MUP jer nisu adekvatno reagovali i nisu bili obavesteni o broju gledalaca, pa su poslali samo 5 policajaca
4. pronaci coveka koji je bacio petardu na teren i ostro ga kazniti, po zakonu o bezbednosti na sportskim takmicenjima

Nislija

pre 14 godina

Slucajno zivim u Nisu i mogu da vam kazem da je ovaj kup u kosarci doneo sa sobom velika zla. Balavci od 15,16 godina polu goli setaju ulicama deru se u 2,3 nocu . Tuce na sve strane, sacekuju jedni druge ovo je STRASNO!!! Bio sam svedok kada je jednog decka koji je setao sa curom napala grupica idiota i pretukla ga, pomogo sam mu da se pridigne pozvali smo policiju a oni su nam rekli: "Pa sta mi da tiradimo sad, nemozemo mi tu nista"!!! Ljudi dokle vise ovako?

Forbes

pre 14 godina

@Kokos

decko o cemu ti pises.Menjas tenu.Ovde se radi oincidentu na rukometnoj utakmici a ti pominjes fudbal (Hah Ha Ha) , kosarku (gde ceo narod vidi kakav pritisak vrsi nacitani na sufije ), vaterpolo gde ste jedan jedini tim u zemlji i morate da se lomatate po Madjarskoj Slovackoj i Rumuniji gde ni jedan jedini tim ne zasluzuje bilo kakav komentar. Sto ne igrate sa timovima MNE i Hrvatske. Nece vas. KO ocemu a baba o ustipcima.Posto u rukometu niste i ne predstavljate ama bas nista ti prebacujes pricu na kosarku. Smesno.Stavi prst na celo

Nenad

pre 14 godina

Forbes o cemu ti pricas...nesto si hteo da kazes, vi sami sebe ne razumete, toliko ste izgubljeni...isti si kao Butulija...folirant.

lud & zbunjen

pre 14 godina

Mi smo izgleda zreli za novo bombardovanje!!! neka me pljuje kogod hoce ali ovo ipak nije normalno. najvise me fascinira slika u kojoj policija isteruje navijace vojvodine a igraci se skupili i pozdravljaju ih??? Pa to je dovoljno da se prekine utakmica. Sinoc grobari vredjaju Covicevu zenu??? Onda Dule uzme mikrofon i sve je OK??? O cemu se bre radi. zar stvarno sport ostaje jedino mesto gde ovaj nesrecni , sludjeni narod moze da svoje frustracije istresa. Mislim da podhitno treba uarditi jednu stvar a to je rasformirati C.Zvezdu i Partizan. Ta vestacka prica i podela se drzi u narodu vec 65 godina jer samo ako se delimo oni mogu da upravljaju. Postaje opasno otici u neki grad van Beograda ako kojim slucajem tamo igra neki od klubova Zvezde i Partizana!!! Mrze ljude iz Beograda kao da smo mi krivi sto oni lose zive.kao da se u BGD u zivi bolje pa nam zavide. Ludilo!!

mali milos

pre 14 godina

Nije valjda neki novi Maksimir ili Poljud,kada je rasturanje drzavne zajednice navesteno preko tribina sportskih borilista...Ama,nemamo vise sta rasturati...a rukomet nam je na tridesetprvom mestu u azbuci...dajte ljudi,pocnite stvarati...da nas,opet,ima negde...

Vuk23

pre 14 godina

Ma foliranje klasično.
Videli da ni sudije ne mogu da im pomognu,obraditi pažnju na sudijske odluke,smešno.
Ciganska hajka se nastavlja,pokušava jedan seljački tim koji sa rukometom nema veze,osvoji titulu pored jake Kolubare i mladog tima Partizana koji za klasu bolji,ali perfidnost sudija smo svi videli.

Navijači Zvezde i njihovo rukovodstvo su zaboravili kakva je bila atmosfera samo par dana ranije na derbiju koji su oni organizovali.
Da da tamo nije bilo nikakvih povika,i bacanja petardi,ma daj.

Kokos

pre 14 godina

Forbes!

Temu je promašio tvoj drug "Zvezda", a ne ja. Od mene ste samo dobili odgovor, na zadate teme. I kada su u pitanju trofeju u sportovima koje pominje i kada je u pitanju slučaj Butulija.
Partizan je, po vama iz Zvezde ,uz pomoć sudija tri godine uzastopno u završnici Evrolige u košarci, a Zvezda je zahvaljujući istim tim sudijama ne igra. U fudbalu uz pomoć sudija je osvojio duple krune u posljednje dvije sezone, u rukometu ga guraju sudije, pa su rukometaši Partizana trofejniji od Zvezdinih itd. U to što pišeš ne vjeruješ ni sam,ali to je već Vaš problem.
Butulija pada tri sekunde nakon "topovskog udara kao metkom pogođen, a rukometašu kojem je petarda pala pod noge ostaje nepovrijeđen. Rukometaš Zvezde (broj 29) mirno svo vrijeme pije vodu i ništa mu se ne događa, iako je na jednakoj udaljenosti od "topovskog udara" kao Butulija, ali za razliku od vašeg trenera on je pošten momak, a ne folirant. Pogledaj snimak sam i uvjeri se.