Utorak, 12.01.2010.

09:52

Partizan predstavio četvoricu

Spisak potencijalnih pojačanja Partizana u januarskom prelaznom roku je zaključen. 'Crno-beli' će pokušati da angažuju još četvoricu ili petoricu igrača.

Izvor: B92

Partizan predstavio èetvoricu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

34 Komentari

Sortiraj po:

Juzna Tribina PFC Conoplja

pre 14 godina

kod nas se uvek nadje neki razlog da se ne ode na stadion,u stvari to kukaju oni koji ionako veoma retko ili nikako ne dolaze,bio sam za SAVU GROBARA i nadam se da ce doci tamo gde mu je mestoa dotle icu svakom prilikom koja mi se ukaze,oni sto kukaju nek bidnu kuci.SMRT fasizmu ZIVEO PARTIZAN.

s

pre 14 godina

Potpuno je u redu da se forsiraju perspektivni klinci.Ono sto bode oci i sto samo covek bez mozga ne vidi je da se prodaje posto=poto,po svaku cenu a ovamo se plasira da je klub fi nansijski stabilan?Do pre par sezona smo prodavali po jednog-dva igraca(kako i treba d abude) a sad odjednom sve zivo.A pojacanja,koja crna pokjacanja,da su bar neki mladi i perspektivni,oni imaju 25+ godina,to je bacaje magle u oci.Oni mozda mogu da pokrpe za ovu nasu jadnu ligu a kad odemo u Evropu i ma da pucaju petarde.Meni lici da negome treba kes ASAP,a taj neko sigurno nisam ja.Nije tesko zakljuciti o kome se radi....

MIlosKGGrobar

pre 14 godina

Ljudi jedno je bitno a to je da mi osvajamo titule,i mene boli uvo da li ce da bude predsednik Djuric ili Sava.Ne podrzavam ove kvazi grobare koji samo kukaju i kao necemo da dolazimo na stadion sve dok je ovako ili onako,ja cu da dolazim i ako budemo peta liga jer ako mi odustanemo ko ce doci??Zato se zapitajte sta dalje,to nam je sto nam je svi na stadion protiv BSK-a,Jagodine,OFK-e...nije bitno vazno je da nas ima u sto vecem broju.Pozdrav za sve Grobare koji su uz Partizan kad je najteze,a misevi ovi koji ne dolaze na tribinu sem kada je evropska utakmica u pitanju ne zelim na istoj strani.VOLIM PARTIZAN I UVEK CU BITI UZ NJEGA.Kaludjerovic uz Clea.

DJURICU ODLAZI

pre 14 godina

A najjace sto se ovi raduju sto ubacujemo mlade igrace kad ce te iste da prodaju posle godinu dana (citaj Adem Ljajic)

A ovo je biser nad biserima - Partizan doveo iz Tuzle Amera Osmanagica I ODREKO GA SE (otiso u OFK, pa je sad pozajmljen nekom timu u BiH). E sad, ako niste culi OSMANAGIC JE PROGLASEN ZA NAJBOLJEG IGRACA BOSANSKE LIGE U OVOJ GODINI ! Trazi ga Bajer Leverkuzen i jos neki nemacki klubovi

Dakle, Partizan dovede dobrog talenta pa ga se kasnije odrekne. OVO MOZE SAMO U SRBIJI !

realno na kvadrat

pre 14 godina

Uvjek bolji i uvjek klasa a vječito drugi, takav je partizan. Uspjeh nije prezimiti u Evropi već u toj istoj Evropi i osvojiti ponešto. Al dobro ako je za prezimljavanje usjeh.... Ok. Slažem se to su , generalno, vaši dometi. A što se tiče pojačanja.... Kakav klub takva i pojačanja.
(realno, 12. januar 2010 12:39)
a koji su to vashi dometi?? 4pretkolo za kup uefa?

Scream

pre 14 godina

Sta reci,a da se nekaze pogresno???Partizan,koji dovodi trecerazredne igrace....strasno,pa zar da se dzvoli da se izgubi jedan moreira,djordjevic,petrovic.....sta ocekuje ovaj kako ga vec zovu "PLAVI" da igramo u evropi?!Da osvajamo trofeje....sa Davidovim,Stankovicem i ostalom kompanijom xexexe,zaista smesno......kako misle da odbrane titulu?!Nadam se da znaju sta rade,jer su dozvolili da jedan Stevanovic ode na pozajmicu,a decko uigrao se boli glava,milion puta bolji od Knezevica!!!NEKA NAM BOG BUDE NA POMOCI.....PARTIZANE,UVEK CU BITI UZ TEBE!!!

Filip

pre 14 godina

Meni se licno dopada rad uprave i trenera Partizana.Dosao je red za cistku u cilju uvodjenja discipline ali i igrackog jacanja Partizana.Gavrancic i Djordjevic moraju da idu jer su bezbroj puta dokazali da nisu za Partizan.Setimo se odlucujuceg meca sa kipranima za ulazak u LS na Kipru.Dva gola iz skoro identicnih situacija a pomenuta dva igraca ukopana kao po pravili na pogresnom mestu.Ta greska nas je kostala bar 7 mil. €.Da li je to dovoljan razlog za rastanak.I vise nego dovoljan.Ni na ostalim utakmicama se nisu proslavili.Nasa oba beka Brezancic i Stevanovic nisu ispunili ocekivanja i jednostavno moraju da idu na kaljenje.Bogunovic i Ilic ruku na srce nisu igraci formata Partizana.Takticki totalno losi ostavljali su takve praznine iza sebe da ionako labilna odbrana je morala jos vise da strepi.Dijara zeli da ide jer u njegovoj glavi su trenutno samo pare.Dosta je dao Partizana i zasluzio je da ode gde moze vise da zaradi.Moreiru niposto pustiti jer igraca takve vaznosti za igru tesko da nadjemo.U svakom slucaju ne za te pare za koje momentalno igra.Mladi Tomic bi morao negde na kaljenje jer nije ispunio ocekivanja.Veliki je kocnicar nase igre .Malo trci,slabo pokriva prostor,sporo misli.Zao mi je Ljalje jer je stvarno vec sad veliki as.Fantasticna je karijera pred njim.Partizan ga mora prodati jer bez tih para.....crna kapa.Do pre nekoliko meseci mnogi od nas bi bili prezadovoljni da je Raca prestao da se bavi fudbalom.Nesto se desilo tako da se odjednom preporodio.Partizan na toj poziciji ima dva sjajna igraca Fejsu i Jovanovica tako da je razumljivo sto Partizan ima nameru da ga proda jer one price sta ce biti ako srpska reprezentacija nesto napravi i cena igracima poraste...Sta ako se nakon predtakmicenja vrate kuci ??Nasa pojacanja nisu zvucna i verovatno nisu bas po ukusu sviju nas.Nadam se zdravom razumu koji Plavi poseduje.Zna on dobro sta mu treba.On hoce ratnike na terenu,motivisane,brze momke.Moja jedina zelja je da Partizan kupi jos jednog kvalitetnog kreativnog igraca ali ne matorog Ilica .Bivsim igracima Partizana hvala na svemu ali nas Partizan nije staracki dom .Imamo kapitena Krleta koji je pravi vodja.Dovodjenje bivsih asova narusava mir i poredak jer svako izigrava sefa.Najbolji primer su Djordjevic i Krstajic gde ce ovaj prvi,opravdano da izvuce deblji kraj.Sve u svemu nadam se duploj kruni jer smo mnogo,mnogo jaci od nasih siromasnih komsija.Pozdrav

Sada navijajte sami,svih pedesetorica

pre 14 godina

Jako buran i kvalitetan prelazni rok. Ovo ni najgori pesimista nije mogao da predvidi.
Kljucna zahvalnost predstavnicima grobara koji su na skupstini za predsednika FK Partizan,bez blama svoj glas dali Zekstri Djuricu.

Вук ПФК

pre 14 godina

Продају најбоље играче,а доводе неке непроверене.што би наш народ рекао,дупло голо!

nikola

pre 14 godina

Pa ovi Krneta i Brasanac '92? a u prvom timu O.o...tooo Stevanovicu, samo omladinu forsiraj :D
(Idi begaj :), 12. januar 2010 11:31)

Sta je tu cudno??? Pa naravno da treba mladi da se prikljuce prvom timu.Tako su krenuli i Jovetic,Obradovic,Ljajic, Smiljanic,Vukcevic... to Partizan radi godinama vec i treba da radi.

d786

pre 14 godina

Pa bolje da ste kupili dvojicu kvalitetnih igraca nego ovo.A mali Stevanovic pozajmljen.Pa decko taman stice iskustvo,bori se uvek vi ga gurnete na pozajmicu.A da Srdja ce biti na toj poziciji i cupace za kosu svakog :)))

boe

pre 14 godina

Bravo za Plavog i za Nadja!Odlični potezi jer treba forsirati mlade kad je sezona izgubljena...Malo njih zna da Partizan nikad nije bio šampion kad nije bio jesenji prvak,ove polusezone nismo uspeli i ne verujem da ćemo stići komšije zbog toga je ispravan ovaj potez a ne da jurimo nemoguće i da rušimo tradiciju koja nije srušena toliko godina...Mnogi ih pljuju a oni rade dobro svoj posao,Djurić isto,osvojio je 2 duple krune zaredom!!!Napred Plavi,Adi i Djuro,pravi navijači na Jugu su uz vas!

nikola

pre 14 godina

Pa ovi Krneta i Brasanac '92? a u prvom timu O.o...tooo Stevanovicu, samo omladinu forsiraj :D
(Idi begaj :), 12. januar 2010 11:31)

Sta sad tu nije u redu?? Pa naravno da treba mladi da se prikljuce prvom timu! Tako su krenuli i Jovetic,Obradovic,Ljajic, Smiljanic,Vukcevic... ne znam sta je tu za cudjenje,to Partizan vec godinama radi i treba da radi.

realno

pre 14 godina

"Za klasu bolji od komsinice,koja samo da napomenem nije prezimela u evropi punih 18 godina,a njeni navijaci se svojski trude da prikazu sliku o uspesima koji nemaju veze sa realnoscu.Treba ovu istinu s vremena na vreme reci,da ne lazu sami sebe vise,posto smo mi kao i drugi oguglali na lagarije."

Uvjek bolji i uvjek klasa a vječito drugi, takav je partizan. Uspjeh nije prezimiti u Evropi već u toj istoj Evropi i osvojiti ponešto. Al dobro ako je za prezimljavanje usjeh.... Ok. Slažem se to su , generalno, vaši dometi. A što se tiče pojačanja.... Kakav klub takva i pojačanja.

Nemanja

pre 14 godina

Morao sam da se javim, iako ne pisem cesto komentare ovde. Razlog je taj sto sam prilicno rezigniran onim sto Partizan radi u ovom prelaznom roku. Do pre pola godine nisam ni pomislio da ce moj voljeni klub doci u ovakvo stanje. Prvo, ona blamaza oko predsednickih izbora i omalovazavanje legende kluba Sava Milosevica, kao i niz poteza koji su ucinjeni nakon toga, govore mi da se ne pise dobro. Ako nisam u pravu, daj Boze. Medjutim, kako objasniti ove transfere i ove odlaske pojednih igraca. Koliko znam, bilo je receno da nece biti rasprodaje, a nama iz prvih jedanaest ide ako se ne varam SEST fudbalera. Djordjevic, Gavrancic, Petrovic, Moreira, Ljajic, Diarra. Uz vec otisle Stevanovica i Brezancica, talentovane klince iz nase skole. Na mesto Djordjevica mi dovodimo Stankovica, ok hajde da se slozimo da treba podmladiti odbranu, ali zar je Djordjevic mator sa 30 godina? Njega ce da oteraju, a Krstajica cuvaju koji ima 37. Zatim, po meni najnebulozniji potez, prodaja Petrovica. Momak ima 20 godina, tek je poceo da se dokazuje, uspostavio konstantnu formu, postao repreznetativac a mi ga po svaku cenu prodajemo za ne bas neki preveliki novac. Posle SP cena ce mu biti duplo veca, iako ne bude igrao, svako ucesce na SP dize cenu. Umesto njega se navodno dovodi neki Toriko. Mozda je i dobar, ali umesto svog igraca od 20, dovodimo Bolivijca sa 21 godinom da ga mi promovisemo. Odlazak Ljajica je bio vec vidjen, a cini mi se da cemo za njega dobiti mnogo manje nego sto smo mislili. Otuda i ovo utrpavanje igraca na silu na prodaju, da se nadomesti cena za Ljajica koju je trebalo da dobijemo od Mancestera. Zatim, odlazak Moreire mi se cini sve izvesnijim. Pre svega sto on ne vidi sebe u timu bez Diarre, a i bez direktora Tomica. Za njega zamena je trebalo da bude Sasa Ilic, sto bi bilo sasvim ok, ali od Ilicevog dolaska nema nista, kako stoje stvari. Ko ce da menja Moreiru? Mozda je to Davidov??? Kazu da igra dobro i kao plejmejker. Momak, bez nipodastavanja, ima 26,27 godina. Gde je bio do sad? Kao i u slucaju sa bekom Sevojna Kamberovicem, ili Mijicem iz Spartaka, poceli smo da kao Zvezda dovodimo igrace iz domace lige koji su vec u zrelim godinama, i da vrede bili bi ili ranije kod nas ili vec nehde u inostranstvu. U slucaju Zvezde se dobro vidi kuda ih je odvela takva politika u posledjih par godina. I kao slag na tortu, dolazak Oumarua, kojeg se verovali ili ne, odrekla i Zvezda. Sad mi dovodimo otpatke iz komsijskog tima, momka koji daje gol na svaka 554 minuta u proseku (Vecernje novosti), da menja Diarru. Uklapa se u njegovu viziju, kaze tim-menadzer Stevanovic??? Nemamo sportskog direktora, Nadj se ne zna sta je u klubu, da li pomocnik treneru ili dovodi igrace, sta ko tu sad radi, veliko je pitanje. A tako bi bilo drugacije da je Savo dobio. Tumba bi bio trener, ili Djukic, Kezman bi se vratio, kao i Ilic, a iz tima bi bio prodat samo Diarra. Sponzore bi Savo doveo i gledali bismo jedan moderan i atraktivan Partizan. Pitam se samo kako li cemo igrati na prolece. Igra nam je i sa prethodnim timom bila ocajna, a za to je zasluzan najvise nas tim-menadzer sa vizijom, Goran Stevanovic. Ko se slaze sa mnom, neka preporuci komentar. Pozz svim navijacima Partizana.

jeah

pre 14 godina

Što se tiče igračkog kadra, osim Dode, tu je šest novih igrača. Tri iz naših nižih selekcija Šitum, Mlinar i Mihaljević, a tri iz Lokomotive Antolić, Vrsaljko i Vidaković. Turinu smo poveli kao trećeg vratara, pomoći će nam da izguramo pripreme, pošto Butina ima problema s koljenom, a mi ćemo njemu pomoći pronaći angažman.

tucko 92

pre 14 godina

Pa gde je vise taj Scepovic iz Teleoptika??? On je odlican napadac i trebalo bi da mu se pruzi sansa... a sto se tice drugog napadaca, za Partizan bi bio idealan Kaludjerovic iz Rada...

kole pfc

pre 14 godina

Za klasu bolji od komsinice,koja samo da napomenem nije prezimela u evropi punih 18 godina,a njeni navijaci se svojski trude da prikazu sliku o uspesima koji nemaju veze sa realnoscu.Treba ovu istinu s vremena na vreme reci,da ne lazu sami sebe vise,posto smo mi kao i drugi oguglali na lagarije.

Nemanja

pre 14 godina

Morao sam da se javim, iako ne pisem cesto komentare ovde. Razlog je taj sto sam prilicno rezigniran onim sto Partizan radi u ovom prelaznom roku. Do pre pola godine nisam ni pomislio da ce moj voljeni klub doci u ovakvo stanje. Prvo, ona blamaza oko predsednickih izbora i omalovazavanje legende kluba Sava Milosevica, kao i niz poteza koji su ucinjeni nakon toga, govore mi da se ne pise dobro. Ako nisam u pravu, daj Boze. Medjutim, kako objasniti ove transfere i ove odlaske pojednih igraca. Koliko znam, bilo je receno da nece biti rasprodaje, a nama iz prvih jedanaest ide ako se ne varam SEST fudbalera. Djordjevic, Gavrancic, Petrovic, Moreira, Ljajic, Diarra. Uz vec otisle Stevanovica i Brezancica, talentovane klince iz nase skole. Na mesto Djordjevica mi dovodimo Stankovica, ok hajde da se slozimo da treba podmladiti odbranu, ali zar je Djordjevic mator sa 30 godina? Njega ce da oteraju, a Krstajica cuvaju koji ima 37. Zatim, po meni najnebulozniji potez, prodaja Petrovica. Momak ima 20 godina, tek je poceo da se dokazuje, uspostavio konstantnu formu, postao repreznetativac a mi ga po svaku cenu prodajemo za ne bas neki preveliki novac. Posle SP cena ce mu biti duplo veca, iako ne bude igrao, svako ucesce na SP dize cenu. Umesto njega se navodno dovodi neki Toriko. Mozda je i dobar, ali umesto svog igraca od 20, dovodimo Bolivijca sa 21 godinom da ga mi promovisemo. Odlazak Ljajica je bio vec vidjen, a cini mi se da cemo za njega dobiti mnogo manje nego sto smo mislili. Otuda i ovo utrpavanje igraca na silu na prodaju, da se nadomesti cena za Ljajica koju je trebalo da dobijemo od Mancestera. Zatim, odlazak Moreire mi se cini sve izvesnijim. Pre svega sto on ne vidi sebe u timu bez Diarre, a i bez direktora Tomica. Za njega zamena je trebalo da bude Sasa Ilic, sto bi bilo sasvim ok, ali od Ilicevog dolaska nema nista, kako stoje stvari. Ko ce da menja Moreiru? Mozda je to Davidov??? Kazu da igra dobro i kao plejmejker. Momak, bez nipodastavanja, ima 26,27 godina. Gde je bio do sad? Kao i u slucaju sa bekom Sevojna Kamberovicem, ili Mijicem iz Spartaka, poceli smo da kao Zvezda dovodimo igrace iz domace lige koji su vec u zrelim godinama, i da vrede bili bi ili ranije kod nas ili vec nehde u inostranstvu. U slucaju Zvezde se dobro vidi kuda ih je odvela takva politika u posledjih par godina. I kao slag na tortu, dolazak Oumarua, kojeg se verovali ili ne, odrekla i Zvezda. Sad mi dovodimo otpatke iz komsijskog tima, momka koji daje gol na svaka 554 minuta u proseku (Vecernje novosti), da menja Diarru. Uklapa se u njegovu viziju, kaze tim-menadzer Stevanovic??? Nemamo sportskog direktora, Nadj se ne zna sta je u klubu, da li pomocnik treneru ili dovodi igrace, sta ko tu sad radi, veliko je pitanje. A tako bi bilo drugacije da je Savo dobio. Tumba bi bio trener, ili Djukic, Kezman bi se vratio, kao i Ilic, a iz tima bi bio prodat samo Diarra. Sponzore bi Savo doveo i gledali bismo jedan moderan i atraktivan Partizan. Pitam se samo kako li cemo igrati na prolece. Igra nam je i sa prethodnim timom bila ocajna, a za to je zasluzan najvise nas tim-menadzer sa vizijom, Goran Stevanovic. Ko se slaze sa mnom, neka preporuci komentar. Pozz svim navijacima Partizana.

kole pfc

pre 14 godina

Za klasu bolji od komsinice,koja samo da napomenem nije prezimela u evropi punih 18 godina,a njeni navijaci se svojski trude da prikazu sliku o uspesima koji nemaju veze sa realnoscu.Treba ovu istinu s vremena na vreme reci,da ne lazu sami sebe vise,posto smo mi kao i drugi oguglali na lagarije.

DJURICU ODLAZI

pre 14 godina

A najjace sto se ovi raduju sto ubacujemo mlade igrace kad ce te iste da prodaju posle godinu dana (citaj Adem Ljajic)

A ovo je biser nad biserima - Partizan doveo iz Tuzle Amera Osmanagica I ODREKO GA SE (otiso u OFK, pa je sad pozajmljen nekom timu u BiH). E sad, ako niste culi OSMANAGIC JE PROGLASEN ZA NAJBOLJEG IGRACA BOSANSKE LIGE U OVOJ GODINI ! Trazi ga Bajer Leverkuzen i jos neki nemacki klubovi

Dakle, Partizan dovede dobrog talenta pa ga se kasnije odrekne. OVO MOZE SAMO U SRBIJI !

nikola

pre 14 godina

Pa ovi Krneta i Brasanac '92? a u prvom timu O.o...tooo Stevanovicu, samo omladinu forsiraj :D
(Idi begaj :), 12. januar 2010 11:31)

Sta sad tu nije u redu?? Pa naravno da treba mladi da se prikljuce prvom timu! Tako su krenuli i Jovetic,Obradovic,Ljajic, Smiljanic,Vukcevic... ne znam sta je tu za cudjenje,to Partizan vec godinama radi i treba da radi.

tucko 92

pre 14 godina

Pa gde je vise taj Scepovic iz Teleoptika??? On je odlican napadac i trebalo bi da mu se pruzi sansa... a sto se tice drugog napadaca, za Partizan bi bio idealan Kaludjerovic iz Rada...

d786

pre 14 godina

Pa bolje da ste kupili dvojicu kvalitetnih igraca nego ovo.A mali Stevanovic pozajmljen.Pa decko taman stice iskustvo,bori se uvek vi ga gurnete na pozajmicu.A da Srdja ce biti na toj poziciji i cupace za kosu svakog :)))

Sada navijajte sami,svih pedesetorica

pre 14 godina

Jako buran i kvalitetan prelazni rok. Ovo ni najgori pesimista nije mogao da predvidi.
Kljucna zahvalnost predstavnicima grobara koji su na skupstini za predsednika FK Partizan,bez blama svoj glas dali Zekstri Djuricu.

Filip

pre 14 godina

Meni se licno dopada rad uprave i trenera Partizana.Dosao je red za cistku u cilju uvodjenja discipline ali i igrackog jacanja Partizana.Gavrancic i Djordjevic moraju da idu jer su bezbroj puta dokazali da nisu za Partizan.Setimo se odlucujuceg meca sa kipranima za ulazak u LS na Kipru.Dva gola iz skoro identicnih situacija a pomenuta dva igraca ukopana kao po pravili na pogresnom mestu.Ta greska nas je kostala bar 7 mil. €.Da li je to dovoljan razlog za rastanak.I vise nego dovoljan.Ni na ostalim utakmicama se nisu proslavili.Nasa oba beka Brezancic i Stevanovic nisu ispunili ocekivanja i jednostavno moraju da idu na kaljenje.Bogunovic i Ilic ruku na srce nisu igraci formata Partizana.Takticki totalno losi ostavljali su takve praznine iza sebe da ionako labilna odbrana je morala jos vise da strepi.Dijara zeli da ide jer u njegovoj glavi su trenutno samo pare.Dosta je dao Partizana i zasluzio je da ode gde moze vise da zaradi.Moreiru niposto pustiti jer igraca takve vaznosti za igru tesko da nadjemo.U svakom slucaju ne za te pare za koje momentalno igra.Mladi Tomic bi morao negde na kaljenje jer nije ispunio ocekivanja.Veliki je kocnicar nase igre .Malo trci,slabo pokriva prostor,sporo misli.Zao mi je Ljalje jer je stvarno vec sad veliki as.Fantasticna je karijera pred njim.Partizan ga mora prodati jer bez tih para.....crna kapa.Do pre nekoliko meseci mnogi od nas bi bili prezadovoljni da je Raca prestao da se bavi fudbalom.Nesto se desilo tako da se odjednom preporodio.Partizan na toj poziciji ima dva sjajna igraca Fejsu i Jovanovica tako da je razumljivo sto Partizan ima nameru da ga proda jer one price sta ce biti ako srpska reprezentacija nesto napravi i cena igracima poraste...Sta ako se nakon predtakmicenja vrate kuci ??Nasa pojacanja nisu zvucna i verovatno nisu bas po ukusu sviju nas.Nadam se zdravom razumu koji Plavi poseduje.Zna on dobro sta mu treba.On hoce ratnike na terenu,motivisane,brze momke.Moja jedina zelja je da Partizan kupi jos jednog kvalitetnog kreativnog igraca ali ne matorog Ilica .Bivsim igracima Partizana hvala na svemu ali nas Partizan nije staracki dom .Imamo kapitena Krleta koji je pravi vodja.Dovodjenje bivsih asova narusava mir i poredak jer svako izigrava sefa.Najbolji primer su Djordjevic i Krstajic gde ce ovaj prvi,opravdano da izvuce deblji kraj.Sve u svemu nadam se duploj kruni jer smo mnogo,mnogo jaci od nasih siromasnih komsija.Pozdrav

realno na kvadrat

pre 14 godina

Uvjek bolji i uvjek klasa a vječito drugi, takav je partizan. Uspjeh nije prezimiti u Evropi već u toj istoj Evropi i osvojiti ponešto. Al dobro ako je za prezimljavanje usjeh.... Ok. Slažem se to su , generalno, vaši dometi. A što se tiče pojačanja.... Kakav klub takva i pojačanja.
(realno, 12. januar 2010 12:39)
a koji su to vashi dometi?? 4pretkolo za kup uefa?

realno

pre 14 godina

"Za klasu bolji od komsinice,koja samo da napomenem nije prezimela u evropi punih 18 godina,a njeni navijaci se svojski trude da prikazu sliku o uspesima koji nemaju veze sa realnoscu.Treba ovu istinu s vremena na vreme reci,da ne lazu sami sebe vise,posto smo mi kao i drugi oguglali na lagarije."

Uvjek bolji i uvjek klasa a vječito drugi, takav je partizan. Uspjeh nije prezimiti u Evropi već u toj istoj Evropi i osvojiti ponešto. Al dobro ako je za prezimljavanje usjeh.... Ok. Slažem se to su , generalno, vaši dometi. A što se tiče pojačanja.... Kakav klub takva i pojačanja.

Вук ПФК

pre 14 godina

Продају најбоље играче,а доводе неке непроверене.што би наш народ рекао,дупло голо!

Scream

pre 14 godina

Sta reci,a da se nekaze pogresno???Partizan,koji dovodi trecerazredne igrace....strasno,pa zar da se dzvoli da se izgubi jedan moreira,djordjevic,petrovic.....sta ocekuje ovaj kako ga vec zovu "PLAVI" da igramo u evropi?!Da osvajamo trofeje....sa Davidovim,Stankovicem i ostalom kompanijom xexexe,zaista smesno......kako misle da odbrane titulu?!Nadam se da znaju sta rade,jer su dozvolili da jedan Stevanovic ode na pozajmicu,a decko uigrao se boli glava,milion puta bolji od Knezevica!!!NEKA NAM BOG BUDE NA POMOCI.....PARTIZANE,UVEK CU BITI UZ TEBE!!!

MIlosKGGrobar

pre 14 godina

Ljudi jedno je bitno a to je da mi osvajamo titule,i mene boli uvo da li ce da bude predsednik Djuric ili Sava.Ne podrzavam ove kvazi grobare koji samo kukaju i kao necemo da dolazimo na stadion sve dok je ovako ili onako,ja cu da dolazim i ako budemo peta liga jer ako mi odustanemo ko ce doci??Zato se zapitajte sta dalje,to nam je sto nam je svi na stadion protiv BSK-a,Jagodine,OFK-e...nije bitno vazno je da nas ima u sto vecem broju.Pozdrav za sve Grobare koji su uz Partizan kad je najteze,a misevi ovi koji ne dolaze na tribinu sem kada je evropska utakmica u pitanju ne zelim na istoj strani.VOLIM PARTIZAN I UVEK CU BITI UZ NJEGA.Kaludjerovic uz Clea.

nikola

pre 14 godina

Pa ovi Krneta i Brasanac '92? a u prvom timu O.o...tooo Stevanovicu, samo omladinu forsiraj :D
(Idi begaj :), 12. januar 2010 11:31)

Sta je tu cudno??? Pa naravno da treba mladi da se prikljuce prvom timu.Tako su krenuli i Jovetic,Obradovic,Ljajic, Smiljanic,Vukcevic... to Partizan radi godinama vec i treba da radi.

Juzna Tribina PFC Conoplja

pre 14 godina

kod nas se uvek nadje neki razlog da se ne ode na stadion,u stvari to kukaju oni koji ionako veoma retko ili nikako ne dolaze,bio sam za SAVU GROBARA i nadam se da ce doci tamo gde mu je mestoa dotle icu svakom prilikom koja mi se ukaze,oni sto kukaju nek bidnu kuci.SMRT fasizmu ZIVEO PARTIZAN.

boe

pre 14 godina

Bravo za Plavog i za Nadja!Odlični potezi jer treba forsirati mlade kad je sezona izgubljena...Malo njih zna da Partizan nikad nije bio šampion kad nije bio jesenji prvak,ove polusezone nismo uspeli i ne verujem da ćemo stići komšije zbog toga je ispravan ovaj potez a ne da jurimo nemoguće i da rušimo tradiciju koja nije srušena toliko godina...Mnogi ih pljuju a oni rade dobro svoj posao,Djurić isto,osvojio je 2 duple krune zaredom!!!Napred Plavi,Adi i Djuro,pravi navijači na Jugu su uz vas!

jeah

pre 14 godina

Što se tiče igračkog kadra, osim Dode, tu je šest novih igrača. Tri iz naših nižih selekcija Šitum, Mlinar i Mihaljević, a tri iz Lokomotive Antolić, Vrsaljko i Vidaković. Turinu smo poveli kao trećeg vratara, pomoći će nam da izguramo pripreme, pošto Butina ima problema s koljenom, a mi ćemo njemu pomoći pronaći angažman.

s

pre 14 godina

Potpuno je u redu da se forsiraju perspektivni klinci.Ono sto bode oci i sto samo covek bez mozga ne vidi je da se prodaje posto=poto,po svaku cenu a ovamo se plasira da je klub fi nansijski stabilan?Do pre par sezona smo prodavali po jednog-dva igraca(kako i treba d abude) a sad odjednom sve zivo.A pojacanja,koja crna pokjacanja,da su bar neki mladi i perspektivni,oni imaju 25+ godina,to je bacaje magle u oci.Oni mozda mogu da pokrpe za ovu nasu jadnu ligu a kad odemo u Evropu i ma da pucaju petarde.Meni lici da negome treba kes ASAP,a taj neko sigurno nisam ja.Nije tesko zakljuciti o kome se radi....

realno

pre 14 godina

"Za klasu bolji od komsinice,koja samo da napomenem nije prezimela u evropi punih 18 godina,a njeni navijaci se svojski trude da prikazu sliku o uspesima koji nemaju veze sa realnoscu.Treba ovu istinu s vremena na vreme reci,da ne lazu sami sebe vise,posto smo mi kao i drugi oguglali na lagarije."

Uvjek bolji i uvjek klasa a vječito drugi, takav je partizan. Uspjeh nije prezimiti u Evropi već u toj istoj Evropi i osvojiti ponešto. Al dobro ako je za prezimljavanje usjeh.... Ok. Slažem se to su , generalno, vaši dometi. A što se tiče pojačanja.... Kakav klub takva i pojačanja.

kole pfc

pre 14 godina

Za klasu bolji od komsinice,koja samo da napomenem nije prezimela u evropi punih 18 godina,a njeni navijaci se svojski trude da prikazu sliku o uspesima koji nemaju veze sa realnoscu.Treba ovu istinu s vremena na vreme reci,da ne lazu sami sebe vise,posto smo mi kao i drugi oguglali na lagarije.

boe

pre 14 godina

Bravo za Plavog i za Nadja!Odlični potezi jer treba forsirati mlade kad je sezona izgubljena...Malo njih zna da Partizan nikad nije bio šampion kad nije bio jesenji prvak,ove polusezone nismo uspeli i ne verujem da ćemo stići komšije zbog toga je ispravan ovaj potez a ne da jurimo nemoguće i da rušimo tradiciju koja nije srušena toliko godina...Mnogi ih pljuju a oni rade dobro svoj posao,Djurić isto,osvojio je 2 duple krune zaredom!!!Napred Plavi,Adi i Djuro,pravi navijači na Jugu su uz vas!

Nemanja

pre 14 godina

Morao sam da se javim, iako ne pisem cesto komentare ovde. Razlog je taj sto sam prilicno rezigniran onim sto Partizan radi u ovom prelaznom roku. Do pre pola godine nisam ni pomislio da ce moj voljeni klub doci u ovakvo stanje. Prvo, ona blamaza oko predsednickih izbora i omalovazavanje legende kluba Sava Milosevica, kao i niz poteza koji su ucinjeni nakon toga, govore mi da se ne pise dobro. Ako nisam u pravu, daj Boze. Medjutim, kako objasniti ove transfere i ove odlaske pojednih igraca. Koliko znam, bilo je receno da nece biti rasprodaje, a nama iz prvih jedanaest ide ako se ne varam SEST fudbalera. Djordjevic, Gavrancic, Petrovic, Moreira, Ljajic, Diarra. Uz vec otisle Stevanovica i Brezancica, talentovane klince iz nase skole. Na mesto Djordjevica mi dovodimo Stankovica, ok hajde da se slozimo da treba podmladiti odbranu, ali zar je Djordjevic mator sa 30 godina? Njega ce da oteraju, a Krstajica cuvaju koji ima 37. Zatim, po meni najnebulozniji potez, prodaja Petrovica. Momak ima 20 godina, tek je poceo da se dokazuje, uspostavio konstantnu formu, postao repreznetativac a mi ga po svaku cenu prodajemo za ne bas neki preveliki novac. Posle SP cena ce mu biti duplo veca, iako ne bude igrao, svako ucesce na SP dize cenu. Umesto njega se navodno dovodi neki Toriko. Mozda je i dobar, ali umesto svog igraca od 20, dovodimo Bolivijca sa 21 godinom da ga mi promovisemo. Odlazak Ljajica je bio vec vidjen, a cini mi se da cemo za njega dobiti mnogo manje nego sto smo mislili. Otuda i ovo utrpavanje igraca na silu na prodaju, da se nadomesti cena za Ljajica koju je trebalo da dobijemo od Mancestera. Zatim, odlazak Moreire mi se cini sve izvesnijim. Pre svega sto on ne vidi sebe u timu bez Diarre, a i bez direktora Tomica. Za njega zamena je trebalo da bude Sasa Ilic, sto bi bilo sasvim ok, ali od Ilicevog dolaska nema nista, kako stoje stvari. Ko ce da menja Moreiru? Mozda je to Davidov??? Kazu da igra dobro i kao plejmejker. Momak, bez nipodastavanja, ima 26,27 godina. Gde je bio do sad? Kao i u slucaju sa bekom Sevojna Kamberovicem, ili Mijicem iz Spartaka, poceli smo da kao Zvezda dovodimo igrace iz domace lige koji su vec u zrelim godinama, i da vrede bili bi ili ranije kod nas ili vec nehde u inostranstvu. U slucaju Zvezde se dobro vidi kuda ih je odvela takva politika u posledjih par godina. I kao slag na tortu, dolazak Oumarua, kojeg se verovali ili ne, odrekla i Zvezda. Sad mi dovodimo otpatke iz komsijskog tima, momka koji daje gol na svaka 554 minuta u proseku (Vecernje novosti), da menja Diarru. Uklapa se u njegovu viziju, kaze tim-menadzer Stevanovic??? Nemamo sportskog direktora, Nadj se ne zna sta je u klubu, da li pomocnik treneru ili dovodi igrace, sta ko tu sad radi, veliko je pitanje. A tako bi bilo drugacije da je Savo dobio. Tumba bi bio trener, ili Djukic, Kezman bi se vratio, kao i Ilic, a iz tima bi bio prodat samo Diarra. Sponzore bi Savo doveo i gledali bismo jedan moderan i atraktivan Partizan. Pitam se samo kako li cemo igrati na prolece. Igra nam je i sa prethodnim timom bila ocajna, a za to je zasluzan najvise nas tim-menadzer sa vizijom, Goran Stevanovic. Ko se slaze sa mnom, neka preporuci komentar. Pozz svim navijacima Partizana.

jeah

pre 14 godina

Što se tiče igračkog kadra, osim Dode, tu je šest novih igrača. Tri iz naših nižih selekcija Šitum, Mlinar i Mihaljević, a tri iz Lokomotive Antolić, Vrsaljko i Vidaković. Turinu smo poveli kao trećeg vratara, pomoći će nam da izguramo pripreme, pošto Butina ima problema s koljenom, a mi ćemo njemu pomoći pronaći angažman.

tucko 92

pre 14 godina

Pa gde je vise taj Scepovic iz Teleoptika??? On je odlican napadac i trebalo bi da mu se pruzi sansa... a sto se tice drugog napadaca, za Partizan bi bio idealan Kaludjerovic iz Rada...

MIlosKGGrobar

pre 14 godina

Ljudi jedno je bitno a to je da mi osvajamo titule,i mene boli uvo da li ce da bude predsednik Djuric ili Sava.Ne podrzavam ove kvazi grobare koji samo kukaju i kao necemo da dolazimo na stadion sve dok je ovako ili onako,ja cu da dolazim i ako budemo peta liga jer ako mi odustanemo ko ce doci??Zato se zapitajte sta dalje,to nam je sto nam je svi na stadion protiv BSK-a,Jagodine,OFK-e...nije bitno vazno je da nas ima u sto vecem broju.Pozdrav za sve Grobare koji su uz Partizan kad je najteze,a misevi ovi koji ne dolaze na tribinu sem kada je evropska utakmica u pitanju ne zelim na istoj strani.VOLIM PARTIZAN I UVEK CU BITI UZ NJEGA.Kaludjerovic uz Clea.

realno na kvadrat

pre 14 godina

Uvjek bolji i uvjek klasa a vječito drugi, takav je partizan. Uspjeh nije prezimiti u Evropi već u toj istoj Evropi i osvojiti ponešto. Al dobro ako je za prezimljavanje usjeh.... Ok. Slažem se to su , generalno, vaši dometi. A što se tiče pojačanja.... Kakav klub takva i pojačanja.
(realno, 12. januar 2010 12:39)
a koji su to vashi dometi?? 4pretkolo za kup uefa?

Filip

pre 14 godina

Meni se licno dopada rad uprave i trenera Partizana.Dosao je red za cistku u cilju uvodjenja discipline ali i igrackog jacanja Partizana.Gavrancic i Djordjevic moraju da idu jer su bezbroj puta dokazali da nisu za Partizan.Setimo se odlucujuceg meca sa kipranima za ulazak u LS na Kipru.Dva gola iz skoro identicnih situacija a pomenuta dva igraca ukopana kao po pravili na pogresnom mestu.Ta greska nas je kostala bar 7 mil. €.Da li je to dovoljan razlog za rastanak.I vise nego dovoljan.Ni na ostalim utakmicama se nisu proslavili.Nasa oba beka Brezancic i Stevanovic nisu ispunili ocekivanja i jednostavno moraju da idu na kaljenje.Bogunovic i Ilic ruku na srce nisu igraci formata Partizana.Takticki totalno losi ostavljali su takve praznine iza sebe da ionako labilna odbrana je morala jos vise da strepi.Dijara zeli da ide jer u njegovoj glavi su trenutno samo pare.Dosta je dao Partizana i zasluzio je da ode gde moze vise da zaradi.Moreiru niposto pustiti jer igraca takve vaznosti za igru tesko da nadjemo.U svakom slucaju ne za te pare za koje momentalno igra.Mladi Tomic bi morao negde na kaljenje jer nije ispunio ocekivanja.Veliki je kocnicar nase igre .Malo trci,slabo pokriva prostor,sporo misli.Zao mi je Ljalje jer je stvarno vec sad veliki as.Fantasticna je karijera pred njim.Partizan ga mora prodati jer bez tih para.....crna kapa.Do pre nekoliko meseci mnogi od nas bi bili prezadovoljni da je Raca prestao da se bavi fudbalom.Nesto se desilo tako da se odjednom preporodio.Partizan na toj poziciji ima dva sjajna igraca Fejsu i Jovanovica tako da je razumljivo sto Partizan ima nameru da ga proda jer one price sta ce biti ako srpska reprezentacija nesto napravi i cena igracima poraste...Sta ako se nakon predtakmicenja vrate kuci ??Nasa pojacanja nisu zvucna i verovatno nisu bas po ukusu sviju nas.Nadam se zdravom razumu koji Plavi poseduje.Zna on dobro sta mu treba.On hoce ratnike na terenu,motivisane,brze momke.Moja jedina zelja je da Partizan kupi jos jednog kvalitetnog kreativnog igraca ali ne matorog Ilica .Bivsim igracima Partizana hvala na svemu ali nas Partizan nije staracki dom .Imamo kapitena Krleta koji je pravi vodja.Dovodjenje bivsih asova narusava mir i poredak jer svako izigrava sefa.Najbolji primer su Djordjevic i Krstajic gde ce ovaj prvi,opravdano da izvuce deblji kraj.Sve u svemu nadam se duploj kruni jer smo mnogo,mnogo jaci od nasih siromasnih komsija.Pozdrav

Вук ПФК

pre 14 godina

Продају најбоље играче,а доводе неке непроверене.што би наш народ рекао,дупло голо!

Scream

pre 14 godina

Sta reci,a da se nekaze pogresno???Partizan,koji dovodi trecerazredne igrace....strasno,pa zar da se dzvoli da se izgubi jedan moreira,djordjevic,petrovic.....sta ocekuje ovaj kako ga vec zovu "PLAVI" da igramo u evropi?!Da osvajamo trofeje....sa Davidovim,Stankovicem i ostalom kompanijom xexexe,zaista smesno......kako misle da odbrane titulu?!Nadam se da znaju sta rade,jer su dozvolili da jedan Stevanovic ode na pozajmicu,a decko uigrao se boli glava,milion puta bolji od Knezevica!!!NEKA NAM BOG BUDE NA POMOCI.....PARTIZANE,UVEK CU BITI UZ TEBE!!!

nikola

pre 14 godina

Pa ovi Krneta i Brasanac '92? a u prvom timu O.o...tooo Stevanovicu, samo omladinu forsiraj :D
(Idi begaj :), 12. januar 2010 11:31)

Sta sad tu nije u redu?? Pa naravno da treba mladi da se prikljuce prvom timu! Tako su krenuli i Jovetic,Obradovic,Ljajic, Smiljanic,Vukcevic... ne znam sta je tu za cudjenje,to Partizan vec godinama radi i treba da radi.

DJURICU ODLAZI

pre 14 godina

A najjace sto se ovi raduju sto ubacujemo mlade igrace kad ce te iste da prodaju posle godinu dana (citaj Adem Ljajic)

A ovo je biser nad biserima - Partizan doveo iz Tuzle Amera Osmanagica I ODREKO GA SE (otiso u OFK, pa je sad pozajmljen nekom timu u BiH). E sad, ako niste culi OSMANAGIC JE PROGLASEN ZA NAJBOLJEG IGRACA BOSANSKE LIGE U OVOJ GODINI ! Trazi ga Bajer Leverkuzen i jos neki nemacki klubovi

Dakle, Partizan dovede dobrog talenta pa ga se kasnije odrekne. OVO MOZE SAMO U SRBIJI !

nikola

pre 14 godina

Pa ovi Krneta i Brasanac '92? a u prvom timu O.o...tooo Stevanovicu, samo omladinu forsiraj :D
(Idi begaj :), 12. januar 2010 11:31)

Sta je tu cudno??? Pa naravno da treba mladi da se prikljuce prvom timu.Tako su krenuli i Jovetic,Obradovic,Ljajic, Smiljanic,Vukcevic... to Partizan radi godinama vec i treba da radi.

Sada navijajte sami,svih pedesetorica

pre 14 godina

Jako buran i kvalitetan prelazni rok. Ovo ni najgori pesimista nije mogao da predvidi.
Kljucna zahvalnost predstavnicima grobara koji su na skupstini za predsednika FK Partizan,bez blama svoj glas dali Zekstri Djuricu.

Juzna Tribina PFC Conoplja

pre 14 godina

kod nas se uvek nadje neki razlog da se ne ode na stadion,u stvari to kukaju oni koji ionako veoma retko ili nikako ne dolaze,bio sam za SAVU GROBARA i nadam se da ce doci tamo gde mu je mestoa dotle icu svakom prilikom koja mi se ukaze,oni sto kukaju nek bidnu kuci.SMRT fasizmu ZIVEO PARTIZAN.

s

pre 14 godina

Potpuno je u redu da se forsiraju perspektivni klinci.Ono sto bode oci i sto samo covek bez mozga ne vidi je da se prodaje posto=poto,po svaku cenu a ovamo se plasira da je klub fi nansijski stabilan?Do pre par sezona smo prodavali po jednog-dva igraca(kako i treba d abude) a sad odjednom sve zivo.A pojacanja,koja crna pokjacanja,da su bar neki mladi i perspektivni,oni imaju 25+ godina,to je bacaje magle u oci.Oni mozda mogu da pokrpe za ovu nasu jadnu ligu a kad odemo u Evropu i ma da pucaju petarde.Meni lici da negome treba kes ASAP,a taj neko sigurno nisam ja.Nije tesko zakljuciti o kome se radi....

d786

pre 14 godina

Pa bolje da ste kupili dvojicu kvalitetnih igraca nego ovo.A mali Stevanovic pozajmljen.Pa decko taman stice iskustvo,bori se uvek vi ga gurnete na pozajmicu.A da Srdja ce biti na toj poziciji i cupace za kosu svakog :)))