Nedelja, 10.01.2010.

18:01

NLB: Poraz Partizana u Zagrebu

Košarkaši Partizana izgubili su od Cibone u Zagrebu sa 69:59 u 15. kolu NLB lige, sada imaju skor 10-5 i dele drugo mesto sa Olimpijom.

Izvor: B92

NLB: Poraz Partizana u Zagrebu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

125 Komentari

Sortiraj po:

Nemanja poslan po burek

pre 14 godina

Samo da nije bilo onog poraza u Pioniru kada nismo imali sastavljen tim,sa povredjenim i umornim igracima i bez amerikanaca, sada bi bila totalno druga prica,tj. Cibona bi imala 3 poraza,a Partizan 4 . Eto koliko samo ta jedna utakmica i splet nesrecnih okolnosti moze skroz da obrne stvari.
Ako Cibona prodje dalje u Evroligi,nadam se samo i molim Boga da dodju kod nas u grupu, pa da imamo sigurne 2 pobede u startu,a u u Pioniru bi bilo +50.
(nislija, 11. januar 2010 15:56)

kompleksi su gadna stvar

pera

pre 14 godina

@ Kosarkaski Veteran

Jel ti to kazes da je Partizanu neko "poklonio" Evroigu???Da ti objasnim posto nisi u toku: Partizan je imao obezbedjenu Evroligu za jos naredne 2 godine,na osnovu sistema bodovanja koji je trazila zvezda,ali se onda javila ta ista zvezda i od Bartomea izmolila da se ukine taj sistem bodovanja i onda se Partizanu dala samo jos 1 godina u Evroligi iako je imao obezbedjene za naredne 2! Nemoj da uporedjujes to sa onim ugovorima koji ima Cibona,spanski,italijanski i dr. klubovi.

pera

pre 14 godina

Krece raspad sistema. Svaka cast partizanu na prolazu u top 16, to je veliki podvig, premasili su svoje mogucnosti, ali zato u novoj grupi imace skor 0-6, garantujem!!! Ostavicu ovaj isti komentar posle zavrsetka te 6-te utakmice, cisto da dokazem koliko sam dobar u prognozama...
(Tu iz blizine, 11. januar 2010 17:33)

Da pokusam ponovo: I u ovoj prvoj fazi ste nam najavljivali 1-2 pobede,i to radite svake godine.Isto svake godine,kada udjemo u top16 vi pricate da smo zalutali i da cemo imati svih 6 poraza.Niko ne kaze da mozda i necemo imati svih 6 poraza,ja nemam problem sa tim, mi smo vec premasili ocekivanja.Problem je sto vi svake godine vrtite istu pricu, i na kraju kad jednom budete uboli, onda kao ispascete mnogo pametni.To je isto kao sto najavjujete titulu zvezde svake godine na pocetku sezone i onda kada jednom za 10 -20 godina zvezda stvarno uzme titulu vi se javite kao- "jel vidite da sam bio u pravu...".Da nije smesno bilo bi tuzno.
A i taj raspad sistema nam najavljujete svake godine i posle svakog poraza.Pricali ste o tome pogotovu na pocetku sezone pa nista.Mislim da je pametnije da gledas u svoje dvoriste jer tamo raspad traje vec dugo.

Dudulence

pre 14 godina

@ Kosarkaski Veteran
Kada neko 8 (i slovima: OSAM) puta uzastopno uzme titulu prvaka u svojoj državi, u najmanju ruku je neozbiljno i glupo reći da EL igra gratis ili na poklon!!!

Tu iz blizine

pre 14 godina

Krece raspad sistema. Svaka cast partizanu na prolazu u top 16, to je veliki podvig, premasili su svoje mogucnosti, ali zato u novoj grupi imace skor 0-6, garantujem!!! Ostavicu ovaj isti komentar posle zavrsetka te 6-te utakmice, cisto da dokazem koliko sam dobar u prognozama...

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

@ivan split:iz aviona se vidi da si navijac Partizana i takve gluposti sto si napisao mogu da prodju samo kod neinteligentnih pojedinaca.Od zadnja 4 derbija sa Partizanom Zvezda je dobila 3,uz sve osvojene titule sa Duletom Partizan ima samo jednu titulu vise od Zvezde(da,mi smo kraljevi sljake pa sta,ne smije se osporavati nijedna titula).Tako da se Partizan ne zeza sa Zvezdom kao sto ti to mislis i pokusavas da predstavis,i kako te nije sramota da se potpisujes kao da si hrvat,a tako je providno da si navijac partizana?

nislija

pre 14 godina

Ništa posebno,u poslednjih 22-23godina,partizan je samo 2 puta dobio Cibonu u Zagrebu.Tamo su redovne mušterije.Neka vide sada kako je igrati bez najboljeg igrača.Zvezda je prošle godine protiv njih redovno igrala bez dvojice igrača iz prve petorke,da je bila kompletna,bila bi prvak bez problema.Ova sezone ih je odučila od košarke a tek će to raditi u nastavku sezone u svim takmičenjima.
(Banjac, 11. januar 2010 00:17)

Covece,Partizan je u zadnje 3 godine 3 puta pobedio Cibonu u Zagrebu!

nislija

pre 14 godina

Samo da nije bilo onog poraza u Pioniru kada nismo imali sastavljen tim,sa povredjenim i umornim igracima i bez amerikanaca, sada bi bila totalno druga prica,tj. Cibona bi imala 3 poraza,a Partizan 4 . Eto koliko samo ta jedna utakmica i splet nesrecnih okolnosti moze skroz da obrne stvari.
Ako Cibona prodje dalje u Evroligi,nadam se samo i molim Boga da dodju kod nas u grupu, pa da imamo sigurne 2 pobede u startu,a u u Pioniru bi bilo +50.

kosarkas veteran

pre 14 godina

@dudulence

kakav kontinuitet ima Cibona.Dobili su isto gratis Evro ligu kao i vi. Sremom jos sledecu sezonu.Zadar ih dre i dzaba nema evrolige

@peca

A sto je uopste vazno da li ce Zvezda igrati F4 NLB lige koja ove godine ne donosi nikom nista sto se tice bodova.Zvezdi mozda cini da bude peta iza ovih pada je eventualno pozovu na kvalifikacije za Evroligu ali to se jos ne zna. Zvezdi je vazniji UKEB kup jer kroz njega moze doci do Evrolige a za to ima sanse da barem udje u F4

boki zagreb

pre 14 godina

Cibona je bila bolja u oba naša susreta. I sa problemima u klubu kakvih nema niti jedan klub NLB lige drži časno prvo mjesto i bježi za čak 3 pobjede Partizanu.

AcaNS

pre 14 godina

Ajme, ne živi se od stare slave. Kad si gledao zadnji put svoju Cibonu u završnici E-lige, a videćemo šta će biti i u završnici ovogodišnje Ex yu-lige.

Ivan, Split

pre 14 godina

Smiješno je uopće komentirati ko je najuspiješniji košarkaški klub na ex Yu prostorima od 1992.godine na ovamo.
Ja kao navijač Jugoplastike, jednog od antologijskih klubova Europe, koja je evo na samrti (jučer je odigrala derbi HR lige sa susjednim seoskim klubom iz Kaštela) mogu reći da premca Partizanu nema, i stručnjaku kao što je Vujošević.
Čovjek ima, koliko, 7-8 titula, ruga se najprije sa CZ u Srbiji, pa onda i sa ostalima u NLB-u kad on to želi.
Mislim da sam najpozvaniji komentirat odnos u NLB ligi jer mog kluba nema, tako da mogu stvari sagledat realno.
Partizan je ove sezone uslijed dosta prodanih igrača zadnje 2 sezone najjača NLB ekipa, samo ne može ono što je mogao prethodnih sezona, jer nema kvalitet kakav je imao zadnjih sezona pa i izbora i širine klupe.
Jasno je da Vujošević prednost ipak daje natjecanju kao što je EL, a ne NLB u ovom trenutku, jer za NLB ima vremena, šta će se i pokazat.
Cibona i CZ u ovom trenutku moraju puno još raditi a manje pričati, posebno se to odnosi na CZ jer Cibonin glavni problem ove sezone je stanje u klubu, i neimaština, šta je pak žalosno za takav klub.
Naravno da Partizan može pobijedit i Cibona i CZ, na kraju krajeva i Zadar i Olimpija, ali to je dobivena bitka, a rat se dobija na kraju, dakle onda kad se broje trofeji.
PS. jedne godine je nas Maccabi polomio +30 i nešto koševa u grupnoj fazi EL, a mi njih dobijemo na Final4, i osvojimo naslov prvaka Europe, i kakva je to utjeha Maccabiju osim da je dobio prvaka Europe :-))

Dudulence

pre 14 godina

Mislio sam da ne komentarišem, ali me ogromna količina pročitanih gluposti naterala. Prvo, čestitke Ciboni. Drugo, bez Marića, pa i Sinoveca i uz potpuno emotivno pražnjenje, minus 10 u Zg protiv Cibone, pa i nije strašno. Ono što je strašno su navijači KKSS koji su ovaj poraz Partizana jedva dočekali. Ničim izazvani oni ovaj rezultat slave ko svoju pobedu, pa i više. To mi ne ide u glavu. Treće, želim da kažem da je Cibona klub za poštovanje. Sa ovih prostora jedina koja rezultatima u poslednjoj deceniji prati Partizan. Jedina koja uz Partizan ima kontinuitet u Evropi. I to je za pohvalu. Takodje, njeni igrači i treneri uvek sa poštovanjem govore o Partizanu. Čak to poštovanje i divljenje je izraženije nego kod mnogih srpskih klubova, trenera i igrača. Zbog toga, slobodno mogu da kažem da, iako je to hrvatski klub, prema Ciboni gajim veće simpatije nego prema mnogim našim klubovima (nemam nameru da ih imenujem). Još jednom, čestike Ciboni, puno sreće u poslednjem kolu EL, a nama ostaje da još jačamo. Biće prilike za revanš u finalu!

logan

pre 14 godina

pozdrav ljudi! evo i moj mali doprinos ovim komentarima na utakmicu koju komentiram naravno iz svojeg kuta iz prve ruke;-).
prva stvar je da naglašavanje Marića kao glavnog razloga poraza ne stoji obzirom da Ciboni nije isto tako igrao Vukušić koji može otvoriti reket i dati puno veće mogućnosti u napadu.slažem se da je Vraneš jučer bio dobar čak bih rekao odličan obzirom na njegove realne kvalitete .Kecman jučer nula bodova inaće protiv Zagreba mi je bio genijalan, Božić?? vikao sam stalno dajte puštajte Božića na šut.kod Cibone standardno dobar Tomas i jučer Andrić ali borbenost kod svih na visokom nivou i tu treba tražiti razloge u konačnom rezultatu.meni je izgledalo kao da Cibona puno više grize za pobjedu pa jbt čak ni Dule nije dobio tehničku , kakva je to utakmica!
ajde bok!

peca

pre 14 godina

Cestitamo Ciboni,bila je bolja.
A za navijace Zvezde i njihove komentare,prihvatite realnost da ste trenutno treci tim u Srbiji iza Partizana i Hemofarma (i to vec zadnjih 5-6 godina) i da ni ove godine necete igrati zavrsni turnir Jadranske lige.

goran

pre 14 godina

Cigosi i cibosi se udruzili pa pljuju, pa ono ima ona stara narodska ne pljuje bolji na goreg nego je obratno, jer mu zavidi i rado bi da se menja sa njim.

Partizan u srcu,sve ostalo je negde drugo!

pre 14 godina

...smo napred PARTIZAN!!!! idemo, kopleksi se lece na nekom drugom mestu... sledeca sezona je vasa nemoj plakati cigane moj:))))

simic

pre 14 godina

"bozic 1/7 za 3....to nesme vise tako,ipak smo mi ozbiljan klub,i nemojte ovo pogresno da protumacite nema nista protiv Bozica,al kad ne ide,mani...."

Ajmo sad Pera Bozic ovo, Pera ono... mani sto ti rece, covek jeste kapiten ali je daleko od najboljeg igraca.
On da ode u neki evropski klub ne bi igrao vise od 15 min po utakmici, mozda ni toliko. Njega i Dule kad je vazno (play off i sl) uvodi samo da pravi faulove...
Posmatrac

dr

pre 14 godina

Mislio sam da od Vranesa nece napraviti igraca,ali i to je uspeo...Svaka cast Dr.Mr Vujosevic

Molim Vasa da mene kao coveka sa titulom DR. ne stavljate u isti kos sa nekom ko je strucnjak ali SAMO trener!!!

Slobodan

pre 14 godina

"Slavko Vraneš je pre svega sjajan čovek! Kad je povreda izbacila Aleksa Marića iz tima Slavko je sam sebi dodelio veliku odgovornost da što uspešnije zameni svog druga i kolegu i ne samo da je uspeo već je to uradio na senzacionalan način. U ove dve utakmice protiv Lijetuvosa i Cibone pokazao je neverovatan napredak i dobio ogromno samopouzdanje. Postao je sjajan odbrambeni igrač i neprikosnoveni kralj svog reketa i sa tom svešću očekujem da se sada okrene usavršavanju igre u napadu. Ovo nije njegov maksimum i krajnji domet. Slavkan ima finu, mekanu ruku i, osim zakucavanja, očekujem da uskoro počne da ubacuje šuteve sa visokog posta i trojke. Samo napred, Slave kralju!
(EVROPSKI ŠAMPION '92, 10. januar 2010 22:46) "

Da da napredovao je ove nedelje, svako ima neki svoj dan kao on danas i svaka cast, ali Boban Marjanovic je mnogo mladji a duplo bolji.
Mislite o tome.

s.m

pre 14 godina

"Taj "strasni" Ritas je dva puta bolji od Cibone, a tri puta od Zvezde, a radovali smo se jer to nije bila obicna pobeda nego pobeda od 30 razlike, i koja nas je odvela u top16 bas zbog te velike razlike!
I ljudi batalite da pricate o onoj pobedi iz 1. kola kada smo bili nekompletni,bez amerikanaca i sa povredjenim igracima.I sada nam je falio najbolji igrac,ali ajde i da zazmurimo na to.Vidimo se na F4,kada cemo ,nadam se, konacno biti kompletni u mecu sa Cibonom."

A izgleda da ste i vi i cibona vec na F4. pa onda srecno.
A to kompletni ili ne to nije opravdanje.

s.m

pre 14 godina

Ajde neka mi kaze neki pametan Hrvat koji bi ishod bio da Ciboni nije igrao Tomas kao Partizanu Maric.I jedan i drugi su najbolji u svojim timovima.Rezultat jeste 2-0 za Cibonu ali treba napomenuti da Partizan u oba meca nije bio u kompletnom sastavu.Uprvoj utakmici nisu igrali Mekaleb i Roberts!
(boki, 10. januar 2010 19:39)"

E bato ne lupaj, da Partizan ima kobija ne bi imao bozica a da ima mutomboa ne bi imao vranesa,
a da, da baba ima onu stvar, bila bi baba s onu stvar a ne deda.
Zato ne trazi opravdanja nego se nadaj i dalje.
P.S.KO VISOKO LETI NISKO PADA

Darko

pre 14 godina

Ključna utakmica Zvezde za F4 u nlb ligi je 27-og februara protiv Cibone u Zagrebu, ako to dobijemo nadoknadićemo sve izgubljeno i sigurno smo u F4!

Delija Republika Srpska

pre 14 godina

Iskreno se nadam da će vam Marić biti u rosteru 13-og februara, jer će Zvezdina ekipa pokazati koliko je talentovanija od vaše !
Ne želim pravdanje da je...

Banjac

pre 14 godina

Ništa posebno,u poslednjih 22-23godina,partizan je samo 2 puta dobio Cibonu u Zagrebu.Tamo su redovne mušterije.Neka vide sada kako je igrati bez najboljeg igrača.Zvezda je prošle godine protiv njih redovno igrala bez dvojice igrača iz prve petorke,da je bila kompletna,bila bi prvak bez problema.Ova sezone ih je odučila od košarke a tek će to raditi u nastavku sezone u svim takmičenjima.

Dudulence

pre 14 godina

Mislio sam da ne komentarišem, ali me ogromna količina pročitanih gluposti naterala. Prvo, čestitke Ciboni. Drugo, bez Marića, pa i Sinoveca i uz potpuno emotivno pražnjenje, minus 10 u Zg protiv Cibone, pa i nije strašno. Ono što je strašno su navijači KKSS koji su ovaj poraz Partizana jedva dočekali. Ničim izazvani oni ovaj rezultat slave ko svoju pobedu, pa i više. To mi ne ide u glavu. Treće, želim da kažem da je Cibona klub za poštovanje. Sa ovih prostora jedina koja rezultatima u poslednjoj deceniji prati Partizan. Jedina koja uz Partizan ima kontinuitet u Evropi. I to je za pohvalu. Takodje, njeni igrači i treneri uvek sa poštovanjem govore o Partizanu. Čak to poštovanje i divljenje je izraženije nego kod mnogih srpskih klubova, trenera i igrača. Zbog toga, slobodno mogu da kažem da, iako je to hrvatski klub, prema Ciboni gajim veće simpatije nego prema mnogim našim klubovima (nemam nameru da ih imenujem). Još jednom, čestike Ciboni, puno sreće u poslednjem kolu EL, a nama ostaje da još jačamo. Biće prilike za revanš u finalu!

Gabrijel Alon

pre 14 godina

Secam se kad je zvezda izgubila od Zadra pre par nedelja grobari su bili najbrojniji sa komentarima! A da vas podsetim i Partizan je izgubio pre toga od tog istog Zadra! Sad kad je Partizan izgubio od Cibone koju je Zvezda razmontirala (do duse na domacem parketu)! Ja necu bacati licemerske komentare i prozivati (a mozda za to imam i vece pravo od vas pre par nedelja)! Tek toliko! I da samo jos nesto! A koji je to skor u titulama? podsetite se molim vas!? pricate ovde kao da mi imamo 5 a vi 55 titula! Strasno....pozdrav svim ljubiteljima kosarke koji su realni....

nikola

pre 14 godina

bez kralja ne valja, dule kralj, ... sada je meni jasno zasto se se toliko radovali pobedi protiv "strasne" ekipe Lietvos Rytasa.
(milos, 10. januar 2010 18:44)

Taj "strasni" Ritas je dva puta bolji od Cibone, a tri puta od Zvezde, a radovali smo se jer to nije bila obicna pobeda nego pobeda od 30 razlike, i koja nas je odvela u top16 bas zbog te velike razlike!
I ljudi batalite da pricate o onoj pobedi iz 1. kola kada smo bili nekompletni,bez amerikanaca i sa povredjenim igracima.I sada nam je falio najbolji igrac,ali ajde i da zazmurimo na to.Vidimo se na F4,kada cemo ,nadam se, konacno biti kompletni u mecu sa Cibonom.
(nikola, 10. januar 2010 22:39)

Ovo je greska. Moj odgovor je trebao da bude upucen raletu koji je reakao da "smo dobro prosli" sa ovih 10 ralike...

Nikola

pre 14 godina

U drugom meču nedeljnog programa Bosna je priredila iznenađenje savladavši u Sarajevu Olimpiju posle produžetka sa 79:76. Milan Milošević do skoro košarkaš Crvene zvezde, predvodio je domaćina sa 21 poenom (3-5 za dva, 2-9 za tri) i 13 skokova! Neverovatno da Trifa nije prepoznao energiju momka koga je Kari doveo u Zvezdu, o njemu će se zasigurno još pisati i pričati!

neunistivi su

pre 14 godina

vaša realnost 22 izgubljene lopte palite se a u stvari imate extra rezultate u odnosu na kvalitet prosečnih igrača pogotovo u el vaš stil mešavina rukometa i rvanja prolazi uz pomoć pretnji sreće i pritisaka na suduje ovo je početak kraja
(kokan, 10. januar 2010 19:11)

Nesto me kopka... Nemoguce je da i u domacem prvenstvu, i u kupu, i u NLB-u,a sada vidim i u Evroligi mi pobedjujemo uz pomoc pretnji,pritisaka na sudije,srece... i to tako godinama. Mislim,postajete malo komicni.Do sada Evroligu niste spominjali,sada odjednom i tamo "gepekujemo" sudije,"lobiramo" i ostalo. Ne mogu da verujem kolika radost posle poraza Partizana.Ajde da razumem ove Cibose sto se pale mada ni oni nemaju mnogo razloga, kada nas pobede kompletne onda ce biti sve u redu, ali mi nije jasno sta se ovi crveni javljaju- od pocetka NLB-a su pri dnu tabele,trofej nisu videli preko 10 godina, u derbijima nas pobede u proseku svaku desetu utakmicu... nije ovo vas sport, pratite zensku odbojku jer ste tamo dominantni,i ne javljajte se da komentarisete utakmice velikana. Nije mi jasno da posle svega oni i dalje imaju hrabrosti i smelosti da nesto u kosarci prigovore za Partizan.

energicni

pre 14 godina

Bravo za Cibonu! Jedno pitanje za ogroman broj delija koji su ovdje ostavili komentar. Jel ovdje igrala Zvezda??? KOMPLEKSI???
jedan je Partizan i jedan je Dule!!!

lek

pre 14 godina

Jooooooj (ti i jeste..) zvezda institucija pa dobro ljudi jel tu instituciju bojkotuju njeni navijaci (vi ste bojkotovali FK Partizan par godina, znaci niste institucija u fudbalu?), jel ta institucija nije osvojila titulu 100 godina (od 1998 je proslo mnogo manje godina,a npr. KK Partizan je svoju prvu titulu uzeo poslije 30- tak godina postojanja)? Jel ta institucija gubi od prave institucije tj KK Partizan 41 razlike (imas simptome gripa, mozda ti presao od trenera tvog KK?). Jel ta institucija nije igrala 100 godina u evroligi (opet buncas, tople obloge na glavu i caj, i miruj par dana) i istu gleda samo kada mi igramo (gledam b92 iskljucivo u tom terminu). Nase uspehe necu da vam nabrajam jer ih znate bolje od nas za svoje ste mozda culi "kraljevi sljake"(kraljevi kaldrme, gepeka i kumova..).
(dane, 10. januar 2010 20:01)


Zaboravih ti reci, cijedi dosta limuna u caj..

Nikola_PFC

pre 14 godina

@ Kokan

vaša realnost 22 izgubljene lopte palite se a u stvari imate extra rezultate u odnosu na kvalitet prosečnih igrača pogotovo u el vaš stil mešavina rukometa i rvanja prolazi uz pomoć pretnji sreće i pritisaka na suduje ovo je početak kraja
(kokan, 10. januar 2010 19:11)

Brate, ti si Klokan, a ne Kokan

nikola

pre 14 godina

pa dobro sta sad, vrlo vazno kad svi znamo sta ce biti na kraju... nekom evroliga sluzi da se malo odmori, a nekom nlb liga... :-)))
(prioriteti :-), 10. januar 2010 19:02)


Auu... ti brate pricas kao da je Cibona imala dominaciju svih ovih godina i kao da cibona vodi u medjusobnim duelima sa 11:7 u NLB-u. Docekaste da nas pobedite pa se radujete,jer ko zna kada ce sledeci put. Realno smo bolji,a to ce se videti cim nam se vrati Maric i ako,boze zdravlje, budemo kompletni na F4, nebitno sto ce se igrati u Hrvatskoj.

EVROPSKI ŠAMPION '92

pre 14 godina

Slavko Vraneš je pre svega sjajan čovek! Kad je povreda izbacila Aleksa Marića iz tima Slavko je sam sebi dodelio veliku odgovornost da što uspešnije zameni svog druga i kolegu i ne samo da je uspeo već je to uradio na senzacionalan način. U ove dve utakmice protiv Lijetuvosa i Cibone pokazao je neverovatan napredak i dobio ogromno samopouzdanje. Postao je sjajan odbrambeni igrač i neprikosnoveni kralj svog reketa i sa tom svešću očekujem da se sada okrene usavršavanju igre u napadu. Ovo nije njegov maksimum i krajnji domet. Slavkan ima finu, mekanu ruku i, osim zakucavanja, očekujem da uskoro počne da ubacuje šuteve sa visokog posta i trojke. Samo napred, Slave kralju!

nikola

pre 14 godina

bez kralja ne valja, dule kralj, ... sada je meni jasno zasto se se toliko radovali pobedi protiv "strasne" ekipe Lietvos Rytasa.
(milos, 10. januar 2010 18:44)

Taj "strasni" Ritas je dva puta bolji od Cibone, a tri puta od Zvezde, a radovali smo se jer to nije bila obicna pobeda nego pobeda od 30 razlike, i koja nas je odvela u top16 bas zbog te velike razlike!
I ljudi batalite da pricate o onoj pobedi iz 1. kola kada smo bili nekompletni,bez amerikanaca i sa povredjenim igracima.I sada nam je falio najbolji igrac,ali ajde i da zazmurimo na to.Vidimo se na F4,kada cemo ,nadam se, konacno biti kompletni u mecu sa Cibonom.

marko cg

pre 14 godina

Nevezano za ovaj mec.Hocu da kazem onom zvezdasu u vezi top 16 kad kaze kakve su ekipe ostale iza nas i time nas omalovazava,tj.te ekipe,bolje bi mu bilo da nam kaze sa kim smo mi to u top 16 ,sa kojim ekipama.Svake godine mijenjamom iz korjena ekipu i svake godine smo u top 16,minimum.A oni,pa njima je misaona imenica da nas dobiju,sto im nekad i uspjeva,kada se mi spremamo za vazne meceve i sparingujemo sa komsinicom,a sto se Zvezde tice,njihov najveci uspjeh u zadnjih 10 godina je finale kupa Srbije!To je nepobitna cinjenica,a ciboni zelim da prodje u top 16 i volio bih da dodju u nasu grup jer bi spektakl bio zagarantovan!!!!!

Dejan

pre 14 godina

U drugom meču nedeljnog programa Bosna je priredila iznenađenje savladavši u Sarajevu Olimpiju posle produžetka sa 79:76. Milan Milošević do skoro košarkaš Crvene zvezde, predvodio je domaćina sa 21 poenom (3-5 za dva, 2-9 za tri) i 13 skokova, a Suad Šehović dao je 20. Kako je minja ostao neprimećen posle Karija!

STOVLA

pre 14 godina

Da li je moduce da iskompleksirani umovi cekaju kiks Partizana da bi se javili?
I Hrvati se udruzili sa ovim nasim 'sledecim sezonasima'.
Koliko smo mi veliki klub. Bez Marica velicanstvena pobeda i danas u ovoj 18 puta nebitnijoj utakmici egal.
Ovi smesni Zagrepcani jure trecu pobedu u najsmesnijoj grupi u istoriji Evrolige a ovi sto igraju utakmice utorkom mogu da se jedu kad bude krcalo u ARENI.
Nekad mi vas zao

Nemanja

pre 14 godina

Dobro je za Zvezdu,Hemofarm i Partizan da je Bosna (sa Minjom na čelu)dobila Olimpiju. Time je borba za F4 NLB lige zanimljivija!

Nikola

pre 14 godina

Sad čitam izveštaj i statistiku iz Sarajeva, vidim Minja na prvoj utakmici za Bosnu učinak 28 protiv odlične ekipe Olimpije! Kako je moguće da Trifa nije uočio njegovu želju da igra kakav Strahinja i bakrači nije Kari njega doveo slučajno!

Džudžabajac

pre 14 godina

@Miloš
Tri komentara u sat vremena. Care, ako ne možeš da spavaš noću zbog Partizana ima jedan dobar lekić, zove se Flormidal!

dane

pre 14 godina

Jooooooj zvezda institucija pa dobro ljudi jel tu instituciju bojkotuju njeni navijaci, jel ta institucija nije osvojila titulu 100 godina? Jel ta institucija gubi od prave institucije tj KK Partizan 41 razlike. Jel ta institucija nije igrala 100 godina u evroligi i istu gleda samo kada mi igramo. Nase uspehe necu da vam nabrajam jer ih znate bolje od nas za svoje ste mozda culi "kraljevi sljake".

svb...

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu na HRT-u,na zalost jer nisam imao gde drugo...
I po ko zna koji put,nikad me ne iznervira poraz toliko koliko komentarisanje komentatora i njegovog gosta!
Znaci takvo nerealno i neobjektivno komentarisanje ja sam siguran da ne bi smislio ni najveci navijac Partizana ili Zvezde kada bi npr komentarisali derbi!
Najupecatljiviji detalj bio mi je kada je kod jedne sporne lopte komentator prozvao Crnogorskog sudiju,u fazonu-svira za Partizan?!
Nebuloza nad nebulozama!I zbog ovakvih stvari nama nije potrebna ta liga,vecito da trpimo pljuvanja i neopisivu mrznju sa hrvatske strane...pa ljudi moji nismo mazohisti!
Svaka cast momcima,dobro su se drzali,Vranes ponovo veoma pozitivan po ekipu i najupecatljiviji.Daj Boze da ove dve utakmice nisu samo slucajnost.

*****

pre 14 godina

Utjeha za navijace 'vjecno manjeg ali simpaticnog' kluba crno-bele boje;

U Beogradu je bilo -15..
U Zagrebu -10..

Napredak je vidljiv!!
(ajme..., 10. januar 2010 18:13)

Kad je ono bila poslednja titula za Zvezdu?


A sta ima momak iz Zg sa time kad je zvezda bila prva? Si ti nesto pobrkao? Ko prica o zvezdi? Ne kapiram!

dobar dan

pre 14 godina

Cibona, Kostelić, Čilić i meni najdraža pobjeda - Medvešćak. u ciboninom tornju je bilo poluprazno a kod Medvešćaka su zatvorili dvoranu sat vremena ranije jer šibica više nije mogla stati. A svi sa djecom ili komadima, prekrasna atmosfera.

Igor

pre 14 godina

E steta, ali nema veze ima vremena da budemo prvi. I bez obzira sto ne igra Maric trebali smo dobiti Cibonu ipak oni nisu mnogo jak tim. Mislim da je prvenstveno falila motivacija nekim igracima. Ali dobro cestikte protivniku ocigledno su bili bolji. Nego ajde sto se navijaci Cibone javljaju to je sasvim ok ipak smo igrali protiv njih, nego mi nisu jasni ovi zvezdasi. Znam da imaju malo prostora kad je rec o kosarci da komentarisu ali brate smaraju kad god izgubimo, a cute kad dobijemo. Cast izuztcima, ima par delija koji cestitaju kad Partizan dobije utakmicu, pogotovo u Evroligi. Ali zato ima mnogo vise ovih od 15 do 18 godina koji ne navijaju za Zvezdu, vec mnogo vise truda ulazu u navijanje protiv Partizana i to je za zaljenje. Valjda je to pubertet sta ti ja znam

Nikopol

pre 14 godina

torca torzo zg :)
slazem se s tobom. Partizan bez Marica je uspeo da napravi malo chudo protiv Ritasa, ali za ovakvo gostovanje, bio je preko potreban. Cibona je bila bolja u vecem delu utakmice i to je bilo pored serije na kraju, dovoljno..
pozdrav svim ljubiteljima kosharke

Showtime

pre 14 godina

Mislim da je Partizan solidno odigrao u pojedinim trenucima, ali da Maric dosta fali u fazi napada. Drago mi je da je Vranes usao u formu i pokazao da moze da bude odlican odbrambeni igrac. Uz malo vise slobode u napadu i samopouzdanja svasta je moguce. Poraz kao poraz nije strasan. Ako sve bude po planu vraticemo Ciboni kad to bude najvise trebalo.
I poruka za ove navijace koji se javljaju posle nasih (povremenih) poraza(koji su ujedno i njihovi najveci uspesi)...Grobari su uvek uz svoj klub, i u dobru i u zlu! Pozdrav od mene...

KK SLEDECA SEZONA

pre 14 godina

ha gde ste prvaci,ma Zvezda je za vas institucija ,heja -heja cibosi,oni u top 16 e brukooooo!
(Sever, 10. januar 2010 18:19)
Pa oni možda i hoće ali tvoji nece nikad hahahahahahahaha!

Boki

pre 14 godina

Sve je to igra...Bezveze je kad se toliko porede realnosti.
Međutim, složićete se sa mnom da je Vraneš sve bolji ili to mi partizanovci nikad nismo mogli ni da vidimo kad čestito čovek nije ni igrao.
Svaka čast momcima i jedne i druge ekipe, i šteta što je tekma završena sa malim brojem poena...

kokan

pre 14 godina

vaša realnost 22 izgubljene lopte palite se a u stvari imate extra rezultate u odnosu na kvalitet prosečnih igrača pogotovo u el vaš stil mešavina rukometa i rvanja prolazi uz pomoć pretnji sreće i pritisaka na suduje ovo je početak kraja

RichiPFC

pre 14 godina

Samo vi sad uzivajte i jedni i drugi, kad najvise bude bilo potrebno da se pobedi Partizan ce vas odvaliti i jedne i druge!!!!!! Mislite o tome. Zasluzena pobeda Cibone bili su bolji ovoga puta. Odlicna igra Vranesa, ostali ocajni nemogu dve utakmice da odigraju dobro.

GrobarcinA

pre 14 godina

bozic 1/7 za 3....to nesme vise tako,ipak smo mi ozbiljan klub,i nemojte ovo pogresno da protumacite nema nista protiv Bozica,al kad ne ide,mani....

prioriteti :-)

pre 14 godina

pa dobro sta sad, vrlo vazno kad svi znamo sta ce biti na kraju... nekom evroliga sluzi da se malo odmori, a nekom nlb liga... :-)))

nz

pre 14 godina

Bez Marica se ipak nije moglo ici na pobedu u ZG. Jedina je steta sto smo izgubili mec u Beogradu bezveze pa sad umesto da budemo drugi treci smo. Ipak verujem da ce sve doci na mesto kada dodje F4 tako da cibosi opet nemaju cemu da se raduju jer im se sudbina zna. A komsije...vi ste 8.,ne znam da li bi mozda bilo pametnije da gledate u svoje dvoriste.

Pogledaj tabelu

pre 14 godina

ha gde ste prvaci,ma Zvezda je za vas institucija ,heja -heja cibosi,oni u top 16 e brukooooo!
(Sever, 10. januar 2010 18:19)


Koliko glupih ljudi ima..

Nemanja 91

pre 14 godina

Utjeha za navijace 'vjecno manjeg ali simpaticnog' kluba crno-bele boje;

U Beogradu je bilo -15..
U Zagrebu -10..

Napredak je vidljiv!!
(ajme..., 10. januar 2010 18:13)

sta reci a ne umreti od smeha...
Dobili smo vas 7 puta uzastopno,ne secam se tacno broja,ali manji od 7 sigurno nije!
U Euroleague ostvarite max 3-4 pobede,godinama! Sienna -45?!
Sad sa Asvelom...hm,nisam siguran da dobijate...
Ovo su vam 2 najvece pobede u sezoni!
Kad se kompletiramo konacno protiv vas,na Final 4, videcemo ko je bolji...obe protiv vas igramo bez Marica,a prvu i bez Boa i Robertsa...
PARTIZAN >> cibona
uvek bilo i bice!!!

Analiticar

pre 14 godina

Vranes je MVP kola sa indeksom od 31. Sto je jos zanimljivije, imao je samo jedan negativni indeksni poen - bez promasaja, bez faula, bez primljene blokade i samo jedna izgubljena lopta.

boki

pre 14 godina

Ajde neka mi kaze neki pametan Hrvat koji bi ishod bio da Ciboni nije igrao Tomas kao Partizanu Maric.I jedan i drugi su najbolji u svojim timovima.Rezultat jeste 2-0 za Cibonu ali treba napomenuti da Partizan u oba meca nije bio u kompletnom sastavu.Uprvoj utakmici nisu igrali Mekaleb i Roberts!

torca zg

pre 14 godina

i šta sad
gdje su komentari od grobara
te volim ga ko oka dva
te najbolji smo na balkanu
te razvalićemo cibonu
te bolji smo klub od njih
te uvijek smo ih pobjeđivali
??????????????????????
malo se spustite na zemlju
dobar ste klub
gajite košarku
imate dobre igrače itd
i lijepo je kad igraju cibona i partizan jer su to super utakmice sa dodatnim nabojem
ali bahatiti se u komentarima prije utakmice kao idemo u zg razvaliti cibonu mogu samo oni koji nemaju pojma ili oni kojima još brada nije počela rasti a inteligencija je na upitnom nivou
a sad mi dajte minuse jer realno nikad neću reći da cibona u bg ide razbiti partizan

MarkoOsijek

pre 14 godina

Dobra utakmica i zaslužena pobjeda Cibone. 2-0 ove sezone protiv Partizana je za pohvalu. Kada se zna činjenica da već mjesecima nisu primili plaću, a vode u NLB ligi i još uvijek imaju šansu da uđu u TOP16 Eurolige, onda se može reći da su stvarno dobra ekipa. Što se tiče Partizana, bez najboljeg igrača su igrali egal utakmicu 37 minuta protiv lidera lige i to je dokaz kvalitete. Mora se spomenuti i Vraneš koji je danas i protiv Rytasa odigrao fenomenalno, obrambeno je jači od Marića, u napadu igra racionalno i korektno

Vas bliski komsija..!!!

pre 14 godina

Nisam ni srecan sto je Cibona pobedila niti sam tuzan sto ste vi izgubili,jer da ste pobedili...odmah bi poceli da spominjete nas i da se uporedjujete sa nama, kako ste bolji i ostalo bla,bla,bla Dule kralj, Dule 009 , Pera Bozic rekorder u dizanju pehara bla,bla,bla...Zato je situacija kakva takva je...!!!

pACMan

pre 14 godina

:) toliko optimistickih komentara od strane komsija, al' dobro, ko se nada, zlo ne misli :P

Ponovicu jos jednom sustinu velikih "maksimum pokazuju u finalu, a ne u "kvalifikacijama"", setite se Cavica i Felpsa, Srbije i Spanije u finalu EP-a u kosarci itd... :)
Smejte se sada i budite zadovoljni, jer ovakva prilika vam se ne pruza svake godine, ko se poslednji smeje, najsladje se smeje. :)
Zvezdasi ako ne volite ovaj sport ne morate da komentarisete, nije ni malo lepo to sto radite :) (sa vama takvima necemo moci u EU)
Pozdrav ljubiteljima kosarke ;)

milos

pre 14 godina

izvinjavam se, u najavi utakmice napisao sam da ce biti izmedju 15 i 20 poena razlike za Cibonu, a bilo je samo 10. EEEE pa nije to L. Rytas

nikola90

pre 14 godina

I sad ce da pocne prepucavanje napaljenih grobara i hrvata u koje ce da se umesaju i delije kao i lale... tuzno... svaka cast ciboni na pobedi, bolje odigrali ovaj mec

euskadi

pre 14 godina

sutra imam prilicno vazan ispit pa bi molio uprave cibone i partizana da mi vrate vrijeme da ga pametnije iskoristim jer ovo sto sam danas gledao je zali boze. pa oni muku muce kako loptu prevest preko centra. i ova utakmica je pokazatelj da su jedina prava vrijednost ove ekipe partizana njegovi navijaci koji ekipu dignu za 300 posto i svaka im cast na tome. osim borbenosti koja je za svaku pohvalu kod oba tima, ostalo (osim tomasa) nula bodova. i ostaje za nadat se da ce bit nesto od zubcica, radosevica, bogdanovica, djekica i veselog jer ostali bas i nemaju neku perspektivu

delija - srpsko sarajevo

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu, i najjaci utisak mi je ostavio Vranes sa 8 banana, od toga 3 u samo 10 sekundi... nakon cega se i igraci Cibone smeju, i verovatno pitaju "da li je moguce".

NikolaKKPPFC

pre 14 godina

Sve OK do cetvrte cetvrtine,onda 6,7 glupo izgubljenih lopti,a na drugoj strani 4 trojki...No,vama se nista ne moze zameriti...
Vranes kupio 2 kilograma banana pre neg sto je dosao na utakmicu...6 poena,12 skoka,8 blokade...
Sjajno,sjajno...

Mirko

pre 14 godina

1.Hrvatski kosarkaski klub Cibona pobedila Jugoslovenski kosarkaski klub Partizan.Koga to u drzavi Srbiji interesuje osim statisticara?
2.Posto je na utakmici bila teska sudijska kradja ocekujem da gospodin Danilovic i gospodin Vujosevic udju u sudijsku svlacionicu i objasne sudijama kako treba da sude.Ili to smeju da urade samo u Srbiji.
3.Samo Dule Vujosevic moze dva puta uzastopno da izgubi od Cibone.

Vladimir

pre 14 godina

Vranesu oduzeli jednu blokadu kako ne bi bio prvi po blokadama na jednoj utakmici od osnivanja NLB lige,ovako dijeli prvo mjesto sa 7 blokada a i od 5 mjesta na vjecitoj listi njegova su cetiri.Sve ima na zvanicnom sajtu nlb lige

DULE009

pre 14 godina

Najbolji u Partizanu bio je Slavko Vraneš sa 6 poena, 15 skokova i 7 rampi!!!!!!!, Lorens Roberts imao je 16 poena (7 izg.lopti!!!!!!), dok je Dušan Kecman ubacio 10.

napravi Dule i od Vranesa
dobrog centra.

Pop

pre 14 godina

Partizan u utakmicama s malim brojem poena nema sta da trazi. Ciboni, s druge strane, to odgovara. Cibona je inace ubedljivo najneefikasnija ekipa Evro lige, a Partizan je najbolje partije ove godine pruzao upravo u mecevima sa velikim brojem poena.

-:

pre 14 godina

Utjeha za navijace 'vjecno manjeg ali simpaticnog' kluba crno-bele boje;

U Beogradu je bilo -15..
U Zagrebu -10..

Napredak je vidljiv!!
(ajme..., 10. januar 2010 18:13)

Kad je ono bila poslednja titula za Zvezdu?

koki

pre 14 godina

Losa igra Partizana... Izgubili su nebrojano lopti iz ciste gluposti... Sve u svemu Cibona je bila daleko bolja, iako je sve odluceno u poslednja tri minuta.

ja

pre 14 godina

Radujte se hrvati, ne dobija se Partizan svaki dan !

PS: Nagradno pitanje - ko je imao niz od 22 uzastopna poraza u Beogradu (od svih bg klubova)?

Odgovor - Cibona

torca zg

pre 14 godina

i šta sad
gdje su komentari od grobara
te volim ga ko oka dva
te najbolji smo na balkanu
te razvalićemo cibonu
te bolji smo klub od njih
te uvijek smo ih pobjeđivali
??????????????????????
malo se spustite na zemlju
dobar ste klub
gajite košarku
imate dobre igrače itd
i lijepo je kad igraju cibona i partizan jer su to super utakmice sa dodatnim nabojem
ali bahatiti se u komentarima prije utakmice kao idemo u zg razvaliti cibonu mogu samo oni koji nemaju pojma ili oni kojima još brada nije počela rasti a inteligencija je na upitnom nivou
a sad mi dajte minuse jer realno nikad neću reći da cibona u bg ide razbiti partizan

MarkoOsijek

pre 14 godina

Dobra utakmica i zaslužena pobjeda Cibone. 2-0 ove sezone protiv Partizana je za pohvalu. Kada se zna činjenica da već mjesecima nisu primili plaću, a vode u NLB ligi i još uvijek imaju šansu da uđu u TOP16 Eurolige, onda se može reći da su stvarno dobra ekipa. Što se tiče Partizana, bez najboljeg igrača su igrali egal utakmicu 37 minuta protiv lidera lige i to je dokaz kvalitete. Mora se spomenuti i Vraneš koji je danas i protiv Rytasa odigrao fenomenalno, obrambeno je jači od Marića, u napadu igra racionalno i korektno

NikolaKKPPFC

pre 14 godina

Sve OK do cetvrte cetvrtine,onda 6,7 glupo izgubljenih lopti,a na drugoj strani 4 trojki...No,vama se nista ne moze zameriti...
Vranes kupio 2 kilograma banana pre neg sto je dosao na utakmicu...6 poena,12 skoka,8 blokade...
Sjajno,sjajno...

nikola90

pre 14 godina

I sad ce da pocne prepucavanje napaljenih grobara i hrvata u koje ce da se umesaju i delije kao i lale... tuzno... svaka cast ciboni na pobedi, bolje odigrali ovaj mec

ja

pre 14 godina

Radujte se hrvati, ne dobija se Partizan svaki dan !

PS: Nagradno pitanje - ko je imao niz od 22 uzastopna poraza u Beogradu (od svih bg klubova)?

Odgovor - Cibona

Pogledaj tabelu

pre 14 godina

ha gde ste prvaci,ma Zvezda je za vas institucija ,heja -heja cibosi,oni u top 16 e brukooooo!
(Sever, 10. januar 2010 18:19)


Koliko glupih ljudi ima..

delija - srpsko sarajevo

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu, i najjaci utisak mi je ostavio Vranes sa 8 banana, od toga 3 u samo 10 sekundi... nakon cega se i igraci Cibone smeju, i verovatno pitaju "da li je moguce".

svb...

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu na HRT-u,na zalost jer nisam imao gde drugo...
I po ko zna koji put,nikad me ne iznervira poraz toliko koliko komentarisanje komentatora i njegovog gosta!
Znaci takvo nerealno i neobjektivno komentarisanje ja sam siguran da ne bi smislio ni najveci navijac Partizana ili Zvezde kada bi npr komentarisali derbi!
Najupecatljiviji detalj bio mi je kada je kod jedne sporne lopte komentator prozvao Crnogorskog sudiju,u fazonu-svira za Partizan?!
Nebuloza nad nebulozama!I zbog ovakvih stvari nama nije potrebna ta liga,vecito da trpimo pljuvanja i neopisivu mrznju sa hrvatske strane...pa ljudi moji nismo mazohisti!
Svaka cast momcima,dobro su se drzali,Vranes ponovo veoma pozitivan po ekipu i najupecatljiviji.Daj Boze da ove dve utakmice nisu samo slucajnost.

Nemanja 91

pre 14 godina

Utjeha za navijace 'vjecno manjeg ali simpaticnog' kluba crno-bele boje;

U Beogradu je bilo -15..
U Zagrebu -10..

Napredak je vidljiv!!
(ajme..., 10. januar 2010 18:13)

sta reci a ne umreti od smeha...
Dobili smo vas 7 puta uzastopno,ne secam se tacno broja,ali manji od 7 sigurno nije!
U Euroleague ostvarite max 3-4 pobede,godinama! Sienna -45?!
Sad sa Asvelom...hm,nisam siguran da dobijate...
Ovo su vam 2 najvece pobede u sezoni!
Kad se kompletiramo konacno protiv vas,na Final 4, videcemo ko je bolji...obe protiv vas igramo bez Marica,a prvu i bez Boa i Robertsa...
PARTIZAN >> cibona
uvek bilo i bice!!!

koki

pre 14 godina

Losa igra Partizana... Izgubili su nebrojano lopti iz ciste gluposti... Sve u svemu Cibona je bila daleko bolja, iako je sve odluceno u poslednja tri minuta.

energicni

pre 14 godina

Bravo za Cibonu! Jedno pitanje za ogroman broj delija koji su ovdje ostavili komentar. Jel ovdje igrala Zvezda??? KOMPLEKSI???
jedan je Partizan i jedan je Dule!!!

-:

pre 14 godina

Utjeha za navijace 'vjecno manjeg ali simpaticnog' kluba crno-bele boje;

U Beogradu je bilo -15..
U Zagrebu -10..

Napredak je vidljiv!!
(ajme..., 10. januar 2010 18:13)

Kad je ono bila poslednja titula za Zvezdu?

Nikola_PFC

pre 14 godina

@ Kokan

vaša realnost 22 izgubljene lopte palite se a u stvari imate extra rezultate u odnosu na kvalitet prosečnih igrača pogotovo u el vaš stil mešavina rukometa i rvanja prolazi uz pomoć pretnji sreće i pritisaka na suduje ovo je početak kraja
(kokan, 10. januar 2010 19:11)

Brate, ti si Klokan, a ne Kokan

Vas bliski komsija..!!!

pre 14 godina

Nisam ni srecan sto je Cibona pobedila niti sam tuzan sto ste vi izgubili,jer da ste pobedili...odmah bi poceli da spominjete nas i da se uporedjujete sa nama, kako ste bolji i ostalo bla,bla,bla Dule kralj, Dule 009 , Pera Bozic rekorder u dizanju pehara bla,bla,bla...Zato je situacija kakva takva je...!!!

euskadi

pre 14 godina

sutra imam prilicno vazan ispit pa bi molio uprave cibone i partizana da mi vrate vrijeme da ga pametnije iskoristim jer ovo sto sam danas gledao je zali boze. pa oni muku muce kako loptu prevest preko centra. i ova utakmica je pokazatelj da su jedina prava vrijednost ove ekipe partizana njegovi navijaci koji ekipu dignu za 300 posto i svaka im cast na tome. osim borbenosti koja je za svaku pohvalu kod oba tima, ostalo (osim tomasa) nula bodova. i ostaje za nadat se da ce bit nesto od zubcica, radosevica, bogdanovica, djekica i veselog jer ostali bas i nemaju neku perspektivu

DULE009

pre 14 godina

Najbolji u Partizanu bio je Slavko Vraneš sa 6 poena, 15 skokova i 7 rampi!!!!!!!, Lorens Roberts imao je 16 poena (7 izg.lopti!!!!!!), dok je Dušan Kecman ubacio 10.

napravi Dule i od Vranesa
dobrog centra.

pACMan

pre 14 godina

:) toliko optimistickih komentara od strane komsija, al' dobro, ko se nada, zlo ne misli :P

Ponovicu jos jednom sustinu velikih "maksimum pokazuju u finalu, a ne u "kvalifikacijama"", setite se Cavica i Felpsa, Srbije i Spanije u finalu EP-a u kosarci itd... :)
Smejte se sada i budite zadovoljni, jer ovakva prilika vam se ne pruza svake godine, ko se poslednji smeje, najsladje se smeje. :)
Zvezdasi ako ne volite ovaj sport ne morate da komentarisete, nije ni malo lepo to sto radite :) (sa vama takvima necemo moci u EU)
Pozdrav ljubiteljima kosarke ;)

Showtime

pre 14 godina

Mislim da je Partizan solidno odigrao u pojedinim trenucima, ali da Maric dosta fali u fazi napada. Drago mi je da je Vranes usao u formu i pokazao da moze da bude odlican odbrambeni igrac. Uz malo vise slobode u napadu i samopouzdanja svasta je moguce. Poraz kao poraz nije strasan. Ako sve bude po planu vraticemo Ciboni kad to bude najvise trebalo.
I poruka za ove navijace koji se javljaju posle nasih (povremenih) poraza(koji su ujedno i njihovi najveci uspesi)...Grobari su uvek uz svoj klub, i u dobru i u zlu! Pozdrav od mene...

dane

pre 14 godina

Jooooooj zvezda institucija pa dobro ljudi jel tu instituciju bojkotuju njeni navijaci, jel ta institucija nije osvojila titulu 100 godina? Jel ta institucija gubi od prave institucije tj KK Partizan 41 razlike. Jel ta institucija nije igrala 100 godina u evroligi i istu gleda samo kada mi igramo. Nase uspehe necu da vam nabrajam jer ih znate bolje od nas za svoje ste mozda culi "kraljevi sljake".

KK SLEDECA SEZONA

pre 14 godina

ha gde ste prvaci,ma Zvezda je za vas institucija ,heja -heja cibosi,oni u top 16 e brukooooo!
(Sever, 10. januar 2010 18:19)
Pa oni možda i hoće ali tvoji nece nikad hahahahahahahaha!

prioriteti :-)

pre 14 godina

pa dobro sta sad, vrlo vazno kad svi znamo sta ce biti na kraju... nekom evroliga sluzi da se malo odmori, a nekom nlb liga... :-)))

neunistivi su

pre 14 godina

vaša realnost 22 izgubljene lopte palite se a u stvari imate extra rezultate u odnosu na kvalitet prosečnih igrača pogotovo u el vaš stil mešavina rukometa i rvanja prolazi uz pomoć pretnji sreće i pritisaka na suduje ovo je početak kraja
(kokan, 10. januar 2010 19:11)

Nesto me kopka... Nemoguce je da i u domacem prvenstvu, i u kupu, i u NLB-u,a sada vidim i u Evroligi mi pobedjujemo uz pomoc pretnji,pritisaka na sudije,srece... i to tako godinama. Mislim,postajete malo komicni.Do sada Evroligu niste spominjali,sada odjednom i tamo "gepekujemo" sudije,"lobiramo" i ostalo. Ne mogu da verujem kolika radost posle poraza Partizana.Ajde da razumem ove Cibose sto se pale mada ni oni nemaju mnogo razloga, kada nas pobede kompletne onda ce biti sve u redu, ali mi nije jasno sta se ovi crveni javljaju- od pocetka NLB-a su pri dnu tabele,trofej nisu videli preko 10 godina, u derbijima nas pobede u proseku svaku desetu utakmicu... nije ovo vas sport, pratite zensku odbojku jer ste tamo dominantni,i ne javljajte se da komentarisete utakmice velikana. Nije mi jasno da posle svega oni i dalje imaju hrabrosti i smelosti da nesto u kosarci prigovore za Partizan.

Mirko

pre 14 godina

1.Hrvatski kosarkaski klub Cibona pobedila Jugoslovenski kosarkaski klub Partizan.Koga to u drzavi Srbiji interesuje osim statisticara?
2.Posto je na utakmici bila teska sudijska kradja ocekujem da gospodin Danilovic i gospodin Vujosevic udju u sudijsku svlacionicu i objasne sudijama kako treba da sude.Ili to smeju da urade samo u Srbiji.
3.Samo Dule Vujosevic moze dva puta uzastopno da izgubi od Cibone.

dobar dan

pre 14 godina

Cibona, Kostelić, Čilić i meni najdraža pobjeda - Medvešćak. u ciboninom tornju je bilo poluprazno a kod Medvešćaka su zatvorili dvoranu sat vremena ranije jer šibica više nije mogla stati. A svi sa djecom ili komadima, prekrasna atmosfera.

EVROPSKI ŠAMPION '92

pre 14 godina

Slavko Vraneš je pre svega sjajan čovek! Kad je povreda izbacila Aleksa Marića iz tima Slavko je sam sebi dodelio veliku odgovornost da što uspešnije zameni svog druga i kolegu i ne samo da je uspeo već je to uradio na senzacionalan način. U ove dve utakmice protiv Lijetuvosa i Cibone pokazao je neverovatan napredak i dobio ogromno samopouzdanje. Postao je sjajan odbrambeni igrač i neprikosnoveni kralj svog reketa i sa tom svešću očekujem da se sada okrene usavršavanju igre u napadu. Ovo nije njegov maksimum i krajnji domet. Slavkan ima finu, mekanu ruku i, osim zakucavanja, očekujem da uskoro počne da ubacuje šuteve sa visokog posta i trojke. Samo napred, Slave kralju!

nz

pre 14 godina

Bez Marica se ipak nije moglo ici na pobedu u ZG. Jedina je steta sto smo izgubili mec u Beogradu bezveze pa sad umesto da budemo drugi treci smo. Ipak verujem da ce sve doci na mesto kada dodje F4 tako da cibosi opet nemaju cemu da se raduju jer im se sudbina zna. A komsije...vi ste 8.,ne znam da li bi mozda bilo pametnije da gledate u svoje dvoriste.

Igor

pre 14 godina

E steta, ali nema veze ima vremena da budemo prvi. I bez obzira sto ne igra Maric trebali smo dobiti Cibonu ipak oni nisu mnogo jak tim. Mislim da je prvenstveno falila motivacija nekim igracima. Ali dobro cestikte protivniku ocigledno su bili bolji. Nego ajde sto se navijaci Cibone javljaju to je sasvim ok ipak smo igrali protiv njih, nego mi nisu jasni ovi zvezdasi. Znam da imaju malo prostora kad je rec o kosarci da komentarisu ali brate smaraju kad god izgubimo, a cute kad dobijemo. Cast izuztcima, ima par delija koji cestitaju kad Partizan dobije utakmicu, pogotovo u Evroligi. Ali zato ima mnogo vise ovih od 15 do 18 godina koji ne navijaju za Zvezdu, vec mnogo vise truda ulazu u navijanje protiv Partizana i to je za zaljenje. Valjda je to pubertet sta ti ja znam

Analiticar

pre 14 godina

Vranes je MVP kola sa indeksom od 31. Sto je jos zanimljivije, imao je samo jedan negativni indeksni poen - bez promasaja, bez faula, bez primljene blokade i samo jedna izgubljena lopta.

Džudžabajac

pre 14 godina

@Miloš
Tri komentara u sat vremena. Care, ako ne možeš da spavaš noću zbog Partizana ima jedan dobar lekić, zove se Flormidal!

Nikopol

pre 14 godina

torca torzo zg :)
slazem se s tobom. Partizan bez Marica je uspeo da napravi malo chudo protiv Ritasa, ali za ovakvo gostovanje, bio je preko potreban. Cibona je bila bolja u vecem delu utakmice i to je bilo pored serije na kraju, dovoljno..
pozdrav svim ljubiteljima kosharke

STOVLA

pre 14 godina

Da li je moduce da iskompleksirani umovi cekaju kiks Partizana da bi se javili?
I Hrvati se udruzili sa ovim nasim 'sledecim sezonasima'.
Koliko smo mi veliki klub. Bez Marica velicanstvena pobeda i danas u ovoj 18 puta nebitnijoj utakmici egal.
Ovi smesni Zagrepcani jure trecu pobedu u najsmesnijoj grupi u istoriji Evrolige a ovi sto igraju utakmice utorkom mogu da se jedu kad bude krcalo u ARENI.
Nekad mi vas zao

RichiPFC

pre 14 godina

Samo vi sad uzivajte i jedni i drugi, kad najvise bude bilo potrebno da se pobedi Partizan ce vas odvaliti i jedne i druge!!!!!! Mislite o tome. Zasluzena pobeda Cibone bili su bolji ovoga puta. Odlicna igra Vranesa, ostali ocajni nemogu dve utakmice da odigraju dobro.

Vladimir

pre 14 godina

Vranesu oduzeli jednu blokadu kako ne bi bio prvi po blokadama na jednoj utakmici od osnivanja NLB lige,ovako dijeli prvo mjesto sa 7 blokada a i od 5 mjesta na vjecitoj listi njegova su cetiri.Sve ima na zvanicnom sajtu nlb lige

boki

pre 14 godina

Ajde neka mi kaze neki pametan Hrvat koji bi ishod bio da Ciboni nije igrao Tomas kao Partizanu Maric.I jedan i drugi su najbolji u svojim timovima.Rezultat jeste 2-0 za Cibonu ali treba napomenuti da Partizan u oba meca nije bio u kompletnom sastavu.Uprvoj utakmici nisu igrali Mekaleb i Roberts!

Ivan, Split

pre 14 godina

Smiješno je uopće komentirati ko je najuspiješniji košarkaški klub na ex Yu prostorima od 1992.godine na ovamo.
Ja kao navijač Jugoplastike, jednog od antologijskih klubova Europe, koja je evo na samrti (jučer je odigrala derbi HR lige sa susjednim seoskim klubom iz Kaštela) mogu reći da premca Partizanu nema, i stručnjaku kao što je Vujošević.
Čovjek ima, koliko, 7-8 titula, ruga se najprije sa CZ u Srbiji, pa onda i sa ostalima u NLB-u kad on to želi.
Mislim da sam najpozvaniji komentirat odnos u NLB ligi jer mog kluba nema, tako da mogu stvari sagledat realno.
Partizan je ove sezone uslijed dosta prodanih igrača zadnje 2 sezone najjača NLB ekipa, samo ne može ono što je mogao prethodnih sezona, jer nema kvalitet kakav je imao zadnjih sezona pa i izbora i širine klupe.
Jasno je da Vujošević prednost ipak daje natjecanju kao što je EL, a ne NLB u ovom trenutku, jer za NLB ima vremena, šta će se i pokazat.
Cibona i CZ u ovom trenutku moraju puno još raditi a manje pričati, posebno se to odnosi na CZ jer Cibonin glavni problem ove sezone je stanje u klubu, i neimaština, šta je pak žalosno za takav klub.
Naravno da Partizan može pobijedit i Cibona i CZ, na kraju krajeva i Zadar i Olimpija, ali to je dobivena bitka, a rat se dobija na kraju, dakle onda kad se broje trofeji.
PS. jedne godine je nas Maccabi polomio +30 i nešto koševa u grupnoj fazi EL, a mi njih dobijemo na Final4, i osvojimo naslov prvaka Europe, i kakva je to utjeha Maccabiju osim da je dobio prvaka Europe :-))

GrobarcinA

pre 14 godina

bozic 1/7 za 3....to nesme vise tako,ipak smo mi ozbiljan klub,i nemojte ovo pogresno da protumacite nema nista protiv Bozica,al kad ne ide,mani....

nikola

pre 14 godina

bez kralja ne valja, dule kralj, ... sada je meni jasno zasto se se toliko radovali pobedi protiv "strasne" ekipe Lietvos Rytasa.
(milos, 10. januar 2010 18:44)

Taj "strasni" Ritas je dva puta bolji od Cibone, a tri puta od Zvezde, a radovali smo se jer to nije bila obicna pobeda nego pobeda od 30 razlike, i koja nas je odvela u top16 bas zbog te velike razlike!
I ljudi batalite da pricate o onoj pobedi iz 1. kola kada smo bili nekompletni,bez amerikanaca i sa povredjenim igracima.I sada nam je falio najbolji igrac,ali ajde i da zazmurimo na to.Vidimo se na F4,kada cemo ,nadam se, konacno biti kompletni u mecu sa Cibonom.

nikola

pre 14 godina

pa dobro sta sad, vrlo vazno kad svi znamo sta ce biti na kraju... nekom evroliga sluzi da se malo odmori, a nekom nlb liga... :-)))
(prioriteti :-), 10. januar 2010 19:02)


Auu... ti brate pricas kao da je Cibona imala dominaciju svih ovih godina i kao da cibona vodi u medjusobnim duelima sa 11:7 u NLB-u. Docekaste da nas pobedite pa se radujete,jer ko zna kada ce sledeci put. Realno smo bolji,a to ce se videti cim nam se vrati Maric i ako,boze zdravlje, budemo kompletni na F4, nebitno sto ce se igrati u Hrvatskoj.

milos

pre 14 godina

izvinjavam se, u najavi utakmice napisao sam da ce biti izmedju 15 i 20 poena razlike za Cibonu, a bilo je samo 10. EEEE pa nije to L. Rytas

marko cg

pre 14 godina

Nevezano za ovaj mec.Hocu da kazem onom zvezdasu u vezi top 16 kad kaze kakve su ekipe ostale iza nas i time nas omalovazava,tj.te ekipe,bolje bi mu bilo da nam kaze sa kim smo mi to u top 16 ,sa kojim ekipama.Svake godine mijenjamom iz korjena ekipu i svake godine smo u top 16,minimum.A oni,pa njima je misaona imenica da nas dobiju,sto im nekad i uspjeva,kada se mi spremamo za vazne meceve i sparingujemo sa komsinicom,a sto se Zvezde tice,njihov najveci uspjeh u zadnjih 10 godina je finale kupa Srbije!To je nepobitna cinjenica,a ciboni zelim da prodje u top 16 i volio bih da dodju u nasu grup jer bi spektakl bio zagarantovan!!!!!

*****

pre 14 godina

Utjeha za navijace 'vjecno manjeg ali simpaticnog' kluba crno-bele boje;

U Beogradu je bilo -15..
U Zagrebu -10..

Napredak je vidljiv!!
(ajme..., 10. januar 2010 18:13)

Kad je ono bila poslednja titula za Zvezdu?


A sta ima momak iz Zg sa time kad je zvezda bila prva? Si ti nesto pobrkao? Ko prica o zvezdi? Ne kapiram!

Dudulence

pre 14 godina

Mislio sam da ne komentarišem, ali me ogromna količina pročitanih gluposti naterala. Prvo, čestitke Ciboni. Drugo, bez Marića, pa i Sinoveca i uz potpuno emotivno pražnjenje, minus 10 u Zg protiv Cibone, pa i nije strašno. Ono što je strašno su navijači KKSS koji su ovaj poraz Partizana jedva dočekali. Ničim izazvani oni ovaj rezultat slave ko svoju pobedu, pa i više. To mi ne ide u glavu. Treće, želim da kažem da je Cibona klub za poštovanje. Sa ovih prostora jedina koja rezultatima u poslednjoj deceniji prati Partizan. Jedina koja uz Partizan ima kontinuitet u Evropi. I to je za pohvalu. Takodje, njeni igrači i treneri uvek sa poštovanjem govore o Partizanu. Čak to poštovanje i divljenje je izraženije nego kod mnogih srpskih klubova, trenera i igrača. Zbog toga, slobodno mogu da kažem da, iako je to hrvatski klub, prema Ciboni gajim veće simpatije nego prema mnogim našim klubovima (nemam nameru da ih imenujem). Još jednom, čestike Ciboni, puno sreće u poslednjem kolu EL, a nama ostaje da još jačamo. Biće prilike za revanš u finalu!

lek

pre 14 godina

Jooooooj (ti i jeste..) zvezda institucija pa dobro ljudi jel tu instituciju bojkotuju njeni navijaci (vi ste bojkotovali FK Partizan par godina, znaci niste institucija u fudbalu?), jel ta institucija nije osvojila titulu 100 godina (od 1998 je proslo mnogo manje godina,a npr. KK Partizan je svoju prvu titulu uzeo poslije 30- tak godina postojanja)? Jel ta institucija gubi od prave institucije tj KK Partizan 41 razlike (imas simptome gripa, mozda ti presao od trenera tvog KK?). Jel ta institucija nije igrala 100 godina u evroligi (opet buncas, tople obloge na glavu i caj, i miruj par dana) i istu gleda samo kada mi igramo (gledam b92 iskljucivo u tom terminu). Nase uspehe necu da vam nabrajam jer ih znate bolje od nas za svoje ste mozda culi "kraljevi sljake"(kraljevi kaldrme, gepeka i kumova..).
(dane, 10. januar 2010 20:01)


Zaboravih ti reci, cijedi dosta limuna u caj..

Boki

pre 14 godina

Sve je to igra...Bezveze je kad se toliko porede realnosti.
Međutim, složićete se sa mnom da je Vraneš sve bolji ili to mi partizanovci nikad nismo mogli ni da vidimo kad čestito čovek nije ni igrao.
Svaka čast momcima i jedne i druge ekipe, i šteta što je tekma završena sa malim brojem poena...

kokan

pre 14 godina

vaša realnost 22 izgubljene lopte palite se a u stvari imate extra rezultate u odnosu na kvalitet prosečnih igrača pogotovo u el vaš stil mešavina rukometa i rvanja prolazi uz pomoć pretnji sreće i pritisaka na suduje ovo je početak kraja

peca

pre 14 godina

Cestitamo Ciboni,bila je bolja.
A za navijace Zvezde i njihove komentare,prihvatite realnost da ste trenutno treci tim u Srbiji iza Partizana i Hemofarma (i to vec zadnjih 5-6 godina) i da ni ove godine necete igrati zavrsni turnir Jadranske lige.

Nemanja

pre 14 godina

Dobro je za Zvezdu,Hemofarm i Partizan da je Bosna (sa Minjom na čelu)dobila Olimpiju. Time je borba za F4 NLB lige zanimljivija!

Nikola

pre 14 godina

Sad čitam izveštaj i statistiku iz Sarajeva, vidim Minja na prvoj utakmici za Bosnu učinak 28 protiv odlične ekipe Olimpije! Kako je moguće da Trifa nije uočio njegovu želju da igra kakav Strahinja i bakrači nije Kari njega doveo slučajno!

Dejan

pre 14 godina

U drugom meču nedeljnog programa Bosna je priredila iznenađenje savladavši u Sarajevu Olimpiju posle produžetka sa 79:76. Milan Milošević do skoro košarkaš Crvene zvezde, predvodio je domaćina sa 21 poenom (3-5 za dva, 2-9 za tri) i 13 skokova, a Suad Šehović dao je 20. Kako je minja ostao neprimećen posle Karija!

goran

pre 14 godina

Cigosi i cibosi se udruzili pa pljuju, pa ono ima ona stara narodska ne pljuje bolji na goreg nego je obratno, jer mu zavidi i rado bi da se menja sa njim.

Dudulence

pre 14 godina

Mislio sam da ne komentarišem, ali me ogromna količina pročitanih gluposti naterala. Prvo, čestitke Ciboni. Drugo, bez Marića, pa i Sinoveca i uz potpuno emotivno pražnjenje, minus 10 u Zg protiv Cibone, pa i nije strašno. Ono što je strašno su navijači KKSS koji su ovaj poraz Partizana jedva dočekali. Ničim izazvani oni ovaj rezultat slave ko svoju pobedu, pa i više. To mi ne ide u glavu. Treće, želim da kažem da je Cibona klub za poštovanje. Sa ovih prostora jedina koja rezultatima u poslednjoj deceniji prati Partizan. Jedina koja uz Partizan ima kontinuitet u Evropi. I to je za pohvalu. Takodje, njeni igrači i treneri uvek sa poštovanjem govore o Partizanu. Čak to poštovanje i divljenje je izraženije nego kod mnogih srpskih klubova, trenera i igrača. Zbog toga, slobodno mogu da kažem da, iako je to hrvatski klub, prema Ciboni gajim veće simpatije nego prema mnogim našim klubovima (nemam nameru da ih imenujem). Još jednom, čestike Ciboni, puno sreće u poslednjem kolu EL, a nama ostaje da još jačamo. Biće prilike za revanš u finalu!

logan

pre 14 godina

pozdrav ljudi! evo i moj mali doprinos ovim komentarima na utakmicu koju komentiram naravno iz svojeg kuta iz prve ruke;-).
prva stvar je da naglašavanje Marića kao glavnog razloga poraza ne stoji obzirom da Ciboni nije isto tako igrao Vukušić koji može otvoriti reket i dati puno veće mogućnosti u napadu.slažem se da je Vraneš jučer bio dobar čak bih rekao odličan obzirom na njegove realne kvalitete .Kecman jučer nula bodova inaće protiv Zagreba mi je bio genijalan, Božić?? vikao sam stalno dajte puštajte Božića na šut.kod Cibone standardno dobar Tomas i jučer Andrić ali borbenost kod svih na visokom nivou i tu treba tražiti razloge u konačnom rezultatu.meni je izgledalo kao da Cibona puno više grize za pobjedu pa jbt čak ni Dule nije dobio tehničku , kakva je to utakmica!
ajde bok!

Partizan u srcu,sve ostalo je negde drugo!

pre 14 godina

...smo napred PARTIZAN!!!! idemo, kopleksi se lece na nekom drugom mestu... sledeca sezona je vasa nemoj plakati cigane moj:))))

s.m

pre 14 godina

Ajde neka mi kaze neki pametan Hrvat koji bi ishod bio da Ciboni nije igrao Tomas kao Partizanu Maric.I jedan i drugi su najbolji u svojim timovima.Rezultat jeste 2-0 za Cibonu ali treba napomenuti da Partizan u oba meca nije bio u kompletnom sastavu.Uprvoj utakmici nisu igrali Mekaleb i Roberts!
(boki, 10. januar 2010 19:39)"

E bato ne lupaj, da Partizan ima kobija ne bi imao bozica a da ima mutomboa ne bi imao vranesa,
a da, da baba ima onu stvar, bila bi baba s onu stvar a ne deda.
Zato ne trazi opravdanja nego se nadaj i dalje.
P.S.KO VISOKO LETI NISKO PADA

Pop

pre 14 godina

Partizan u utakmicama s malim brojem poena nema sta da trazi. Ciboni, s druge strane, to odgovara. Cibona je inace ubedljivo najneefikasnija ekipa Evro lige, a Partizan je najbolje partije ove godine pruzao upravo u mecevima sa velikim brojem poena.

boki zagreb

pre 14 godina

Cibona je bila bolja u oba naša susreta. I sa problemima u klubu kakvih nema niti jedan klub NLB lige drži časno prvo mjesto i bježi za čak 3 pobjede Partizanu.

AcaNS

pre 14 godina

Ajme, ne živi se od stare slave. Kad si gledao zadnji put svoju Cibonu u završnici E-lige, a videćemo šta će biti i u završnici ovogodišnje Ex yu-lige.

nislija

pre 14 godina

Ništa posebno,u poslednjih 22-23godina,partizan je samo 2 puta dobio Cibonu u Zagrebu.Tamo su redovne mušterije.Neka vide sada kako je igrati bez najboljeg igrača.Zvezda je prošle godine protiv njih redovno igrala bez dvojice igrača iz prve petorke,da je bila kompletna,bila bi prvak bez problema.Ova sezone ih je odučila od košarke a tek će to raditi u nastavku sezone u svim takmičenjima.
(Banjac, 11. januar 2010 00:17)

Covece,Partizan je u zadnje 3 godine 3 puta pobedio Cibonu u Zagrebu!

Tu iz blizine

pre 14 godina

Krece raspad sistema. Svaka cast partizanu na prolazu u top 16, to je veliki podvig, premasili su svoje mogucnosti, ali zato u novoj grupi imace skor 0-6, garantujem!!! Ostavicu ovaj isti komentar posle zavrsetka te 6-te utakmice, cisto da dokazem koliko sam dobar u prognozama...

s.m

pre 14 godina

"Taj "strasni" Ritas je dva puta bolji od Cibone, a tri puta od Zvezde, a radovali smo se jer to nije bila obicna pobeda nego pobeda od 30 razlike, i koja nas je odvela u top16 bas zbog te velike razlike!
I ljudi batalite da pricate o onoj pobedi iz 1. kola kada smo bili nekompletni,bez amerikanaca i sa povredjenim igracima.I sada nam je falio najbolji igrac,ali ajde i da zazmurimo na to.Vidimo se na F4,kada cemo ,nadam se, konacno biti kompletni u mecu sa Cibonom."

A izgleda da ste i vi i cibona vec na F4. pa onda srecno.
A to kompletni ili ne to nije opravdanje.

simic

pre 14 godina

"bozic 1/7 za 3....to nesme vise tako,ipak smo mi ozbiljan klub,i nemojte ovo pogresno da protumacite nema nista protiv Bozica,al kad ne ide,mani...."

Ajmo sad Pera Bozic ovo, Pera ono... mani sto ti rece, covek jeste kapiten ali je daleko od najboljeg igraca.
On da ode u neki evropski klub ne bi igrao vise od 15 min po utakmici, mozda ni toliko. Njega i Dule kad je vazno (play off i sl) uvodi samo da pravi faulove...
Posmatrac

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

@ivan split:iz aviona se vidi da si navijac Partizana i takve gluposti sto si napisao mogu da prodju samo kod neinteligentnih pojedinaca.Od zadnja 4 derbija sa Partizanom Zvezda je dobila 3,uz sve osvojene titule sa Duletom Partizan ima samo jednu titulu vise od Zvezde(da,mi smo kraljevi sljake pa sta,ne smije se osporavati nijedna titula).Tako da se Partizan ne zeza sa Zvezdom kao sto ti to mislis i pokusavas da predstavis,i kako te nije sramota da se potpisujes kao da si hrvat,a tako je providno da si navijac partizana?

nikola

pre 14 godina

bez kralja ne valja, dule kralj, ... sada je meni jasno zasto se se toliko radovali pobedi protiv "strasne" ekipe Lietvos Rytasa.
(milos, 10. januar 2010 18:44)

Taj "strasni" Ritas je dva puta bolji od Cibone, a tri puta od Zvezde, a radovali smo se jer to nije bila obicna pobeda nego pobeda od 30 razlike, i koja nas je odvela u top16 bas zbog te velike razlike!
I ljudi batalite da pricate o onoj pobedi iz 1. kola kada smo bili nekompletni,bez amerikanaca i sa povredjenim igracima.I sada nam je falio najbolji igrac,ali ajde i da zazmurimo na to.Vidimo se na F4,kada cemo ,nadam se, konacno biti kompletni u mecu sa Cibonom.
(nikola, 10. januar 2010 22:39)

Ovo je greska. Moj odgovor je trebao da bude upucen raletu koji je reakao da "smo dobro prosli" sa ovih 10 ralike...

dr

pre 14 godina

Mislio sam da od Vranesa nece napraviti igraca,ali i to je uspeo...Svaka cast Dr.Mr Vujosevic

Molim Vasa da mene kao coveka sa titulom DR. ne stavljate u isti kos sa nekom ko je strucnjak ali SAMO trener!!!

nislija

pre 14 godina

Samo da nije bilo onog poraza u Pioniru kada nismo imali sastavljen tim,sa povredjenim i umornim igracima i bez amerikanaca, sada bi bila totalno druga prica,tj. Cibona bi imala 3 poraza,a Partizan 4 . Eto koliko samo ta jedna utakmica i splet nesrecnih okolnosti moze skroz da obrne stvari.
Ako Cibona prodje dalje u Evroligi,nadam se samo i molim Boga da dodju kod nas u grupu, pa da imamo sigurne 2 pobede u startu,a u u Pioniru bi bilo +50.

pera

pre 14 godina

Krece raspad sistema. Svaka cast partizanu na prolazu u top 16, to je veliki podvig, premasili su svoje mogucnosti, ali zato u novoj grupi imace skor 0-6, garantujem!!! Ostavicu ovaj isti komentar posle zavrsetka te 6-te utakmice, cisto da dokazem koliko sam dobar u prognozama...
(Tu iz blizine, 11. januar 2010 17:33)

Da pokusam ponovo: I u ovoj prvoj fazi ste nam najavljivali 1-2 pobede,i to radite svake godine.Isto svake godine,kada udjemo u top16 vi pricate da smo zalutali i da cemo imati svih 6 poraza.Niko ne kaze da mozda i necemo imati svih 6 poraza,ja nemam problem sa tim, mi smo vec premasili ocekivanja.Problem je sto vi svake godine vrtite istu pricu, i na kraju kad jednom budete uboli, onda kao ispascete mnogo pametni.To je isto kao sto najavjujete titulu zvezde svake godine na pocetku sezone i onda kada jednom za 10 -20 godina zvezda stvarno uzme titulu vi se javite kao- "jel vidite da sam bio u pravu...".Da nije smesno bilo bi tuzno.
A i taj raspad sistema nam najavljujete svake godine i posle svakog poraza.Pricali ste o tome pogotovu na pocetku sezone pa nista.Mislim da je pametnije da gledas u svoje dvoriste jer tamo raspad traje vec dugo.

Banjac

pre 14 godina

Ništa posebno,u poslednjih 22-23godina,partizan je samo 2 puta dobio Cibonu u Zagrebu.Tamo su redovne mušterije.Neka vide sada kako je igrati bez najboljeg igrača.Zvezda je prošle godine protiv njih redovno igrala bez dvojice igrača iz prve petorke,da je bila kompletna,bila bi prvak bez problema.Ova sezone ih je odučila od košarke a tek će to raditi u nastavku sezone u svim takmičenjima.

Nemanja poslan po burek

pre 14 godina

Samo da nije bilo onog poraza u Pioniru kada nismo imali sastavljen tim,sa povredjenim i umornim igracima i bez amerikanaca, sada bi bila totalno druga prica,tj. Cibona bi imala 3 poraza,a Partizan 4 . Eto koliko samo ta jedna utakmica i splet nesrecnih okolnosti moze skroz da obrne stvari.
Ako Cibona prodje dalje u Evroligi,nadam se samo i molim Boga da dodju kod nas u grupu, pa da imamo sigurne 2 pobede u startu,a u u Pioniru bi bilo +50.
(nislija, 11. januar 2010 15:56)

kompleksi su gadna stvar

Gabrijel Alon

pre 14 godina

Secam se kad je zvezda izgubila od Zadra pre par nedelja grobari su bili najbrojniji sa komentarima! A da vas podsetim i Partizan je izgubio pre toga od tog istog Zadra! Sad kad je Partizan izgubio od Cibone koju je Zvezda razmontirala (do duse na domacem parketu)! Ja necu bacati licemerske komentare i prozivati (a mozda za to imam i vece pravo od vas pre par nedelja)! Tek toliko! I da samo jos nesto! A koji je to skor u titulama? podsetite se molim vas!? pricate ovde kao da mi imamo 5 a vi 55 titula! Strasno....pozdrav svim ljubiteljima kosarke koji su realni....

Slobodan

pre 14 godina

"Slavko Vraneš je pre svega sjajan čovek! Kad je povreda izbacila Aleksa Marića iz tima Slavko je sam sebi dodelio veliku odgovornost da što uspešnije zameni svog druga i kolegu i ne samo da je uspeo već je to uradio na senzacionalan način. U ove dve utakmice protiv Lijetuvosa i Cibone pokazao je neverovatan napredak i dobio ogromno samopouzdanje. Postao je sjajan odbrambeni igrač i neprikosnoveni kralj svog reketa i sa tom svešću očekujem da se sada okrene usavršavanju igre u napadu. Ovo nije njegov maksimum i krajnji domet. Slavkan ima finu, mekanu ruku i, osim zakucavanja, očekujem da uskoro počne da ubacuje šuteve sa visokog posta i trojke. Samo napred, Slave kralju!
(EVROPSKI ŠAMPION '92, 10. januar 2010 22:46) "

Da da napredovao je ove nedelje, svako ima neki svoj dan kao on danas i svaka cast, ali Boban Marjanovic je mnogo mladji a duplo bolji.
Mislite o tome.

Dudulence

pre 14 godina

@ Kosarkaski Veteran
Kada neko 8 (i slovima: OSAM) puta uzastopno uzme titulu prvaka u svojoj državi, u najmanju ruku je neozbiljno i glupo reći da EL igra gratis ili na poklon!!!

pera

pre 14 godina

@ Kosarkaski Veteran

Jel ti to kazes da je Partizanu neko "poklonio" Evroigu???Da ti objasnim posto nisi u toku: Partizan je imao obezbedjenu Evroligu za jos naredne 2 godine,na osnovu sistema bodovanja koji je trazila zvezda,ali se onda javila ta ista zvezda i od Bartomea izmolila da se ukine taj sistem bodovanja i onda se Partizanu dala samo jos 1 godina u Evroligi iako je imao obezbedjene za naredne 2! Nemoj da uporedjujes to sa onim ugovorima koji ima Cibona,spanski,italijanski i dr. klubovi.

Delija Republika Srpska

pre 14 godina

Iskreno se nadam da će vam Marić biti u rosteru 13-og februara, jer će Zvezdina ekipa pokazati koliko je talentovanija od vaše !
Ne želim pravdanje da je...

Darko

pre 14 godina

Ključna utakmica Zvezde za F4 u nlb ligi je 27-og februara protiv Cibone u Zagrebu, ako to dobijemo nadoknadićemo sve izgubljeno i sigurno smo u F4!

kosarkas veteran

pre 14 godina

@dudulence

kakav kontinuitet ima Cibona.Dobili su isto gratis Evro ligu kao i vi. Sremom jos sledecu sezonu.Zadar ih dre i dzaba nema evrolige

@peca

A sto je uopste vazno da li ce Zvezda igrati F4 NLB lige koja ove godine ne donosi nikom nista sto se tice bodova.Zvezdi mozda cini da bude peta iza ovih pada je eventualno pozovu na kvalifikacije za Evroligu ali to se jos ne zna. Zvezdi je vazniji UKEB kup jer kroz njega moze doci do Evrolige a za to ima sanse da barem udje u F4

Nikola

pre 14 godina

U drugom meču nedeljnog programa Bosna je priredila iznenađenje savladavši u Sarajevu Olimpiju posle produžetka sa 79:76. Milan Milošević do skoro košarkaš Crvene zvezde, predvodio je domaćina sa 21 poenom (3-5 za dva, 2-9 za tri) i 13 skokova! Neverovatno da Trifa nije prepoznao energiju momka koga je Kari doveo u Zvezdu, o njemu će se zasigurno još pisati i pričati!

torca zg

pre 14 godina

i šta sad
gdje su komentari od grobara
te volim ga ko oka dva
te najbolji smo na balkanu
te razvalićemo cibonu
te bolji smo klub od njih
te uvijek smo ih pobjeđivali
??????????????????????
malo se spustite na zemlju
dobar ste klub
gajite košarku
imate dobre igrače itd
i lijepo je kad igraju cibona i partizan jer su to super utakmice sa dodatnim nabojem
ali bahatiti se u komentarima prije utakmice kao idemo u zg razvaliti cibonu mogu samo oni koji nemaju pojma ili oni kojima još brada nije počela rasti a inteligencija je na upitnom nivou
a sad mi dajte minuse jer realno nikad neću reći da cibona u bg ide razbiti partizan

milos

pre 14 godina

izvinjavam se, u najavi utakmice napisao sam da ce biti izmedju 15 i 20 poena razlike za Cibonu, a bilo je samo 10. EEEE pa nije to L. Rytas

Mirko

pre 14 godina

1.Hrvatski kosarkaski klub Cibona pobedila Jugoslovenski kosarkaski klub Partizan.Koga to u drzavi Srbiji interesuje osim statisticara?
2.Posto je na utakmici bila teska sudijska kradja ocekujem da gospodin Danilovic i gospodin Vujosevic udju u sudijsku svlacionicu i objasne sudijama kako treba da sude.Ili to smeju da urade samo u Srbiji.
3.Samo Dule Vujosevic moze dva puta uzastopno da izgubi od Cibone.

Vas bliski komsija..!!!

pre 14 godina

Nisam ni srecan sto je Cibona pobedila niti sam tuzan sto ste vi izgubili,jer da ste pobedili...odmah bi poceli da spominjete nas i da se uporedjujete sa nama, kako ste bolji i ostalo bla,bla,bla Dule kralj, Dule 009 , Pera Bozic rekorder u dizanju pehara bla,bla,bla...Zato je situacija kakva takva je...!!!

kokan

pre 14 godina

vaša realnost 22 izgubljene lopte palite se a u stvari imate extra rezultate u odnosu na kvalitet prosečnih igrača pogotovo u el vaš stil mešavina rukometa i rvanja prolazi uz pomoć pretnji sreće i pritisaka na suduje ovo je početak kraja

euskadi

pre 14 godina

sutra imam prilicno vazan ispit pa bi molio uprave cibone i partizana da mi vrate vrijeme da ga pametnije iskoristim jer ovo sto sam danas gledao je zali boze. pa oni muku muce kako loptu prevest preko centra. i ova utakmica je pokazatelj da su jedina prava vrijednost ove ekipe partizana njegovi navijaci koji ekipu dignu za 300 posto i svaka im cast na tome. osim borbenosti koja je za svaku pohvalu kod oba tima, ostalo (osim tomasa) nula bodova. i ostaje za nadat se da ce bit nesto od zubcica, radosevica, bogdanovica, djekica i veselog jer ostali bas i nemaju neku perspektivu

svb...

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu na HRT-u,na zalost jer nisam imao gde drugo...
I po ko zna koji put,nikad me ne iznervira poraz toliko koliko komentarisanje komentatora i njegovog gosta!
Znaci takvo nerealno i neobjektivno komentarisanje ja sam siguran da ne bi smislio ni najveci navijac Partizana ili Zvezde kada bi npr komentarisali derbi!
Najupecatljiviji detalj bio mi je kada je kod jedne sporne lopte komentator prozvao Crnogorskog sudiju,u fazonu-svira za Partizan?!
Nebuloza nad nebulozama!I zbog ovakvih stvari nama nije potrebna ta liga,vecito da trpimo pljuvanja i neopisivu mrznju sa hrvatske strane...pa ljudi moji nismo mazohisti!
Svaka cast momcima,dobro su se drzali,Vranes ponovo veoma pozitivan po ekipu i najupecatljiviji.Daj Boze da ove dve utakmice nisu samo slucajnost.

dobar dan

pre 14 godina

Cibona, Kostelić, Čilić i meni najdraža pobjeda - Medvešćak. u ciboninom tornju je bilo poluprazno a kod Medvešćaka su zatvorili dvoranu sat vremena ranije jer šibica više nije mogla stati. A svi sa djecom ili komadima, prekrasna atmosfera.

nikola90

pre 14 godina

I sad ce da pocne prepucavanje napaljenih grobara i hrvata u koje ce da se umesaju i delije kao i lale... tuzno... svaka cast ciboni na pobedi, bolje odigrali ovaj mec

Nemanja 91

pre 14 godina

Utjeha za navijace 'vjecno manjeg ali simpaticnog' kluba crno-bele boje;

U Beogradu je bilo -15..
U Zagrebu -10..

Napredak je vidljiv!!
(ajme..., 10. januar 2010 18:13)

sta reci a ne umreti od smeha...
Dobili smo vas 7 puta uzastopno,ne secam se tacno broja,ali manji od 7 sigurno nije!
U Euroleague ostvarite max 3-4 pobede,godinama! Sienna -45?!
Sad sa Asvelom...hm,nisam siguran da dobijate...
Ovo su vam 2 najvece pobede u sezoni!
Kad se kompletiramo konacno protiv vas,na Final 4, videcemo ko je bolji...obe protiv vas igramo bez Marica,a prvu i bez Boa i Robertsa...
PARTIZAN >> cibona
uvek bilo i bice!!!

MarkoOsijek

pre 14 godina

Dobra utakmica i zaslužena pobjeda Cibone. 2-0 ove sezone protiv Partizana je za pohvalu. Kada se zna činjenica da već mjesecima nisu primili plaću, a vode u NLB ligi i još uvijek imaju šansu da uđu u TOP16 Eurolige, onda se može reći da su stvarno dobra ekipa. Što se tiče Partizana, bez najboljeg igrača su igrali egal utakmicu 37 minuta protiv lidera lige i to je dokaz kvalitete. Mora se spomenuti i Vraneš koji je danas i protiv Rytasa odigrao fenomenalno, obrambeno je jači od Marića, u napadu igra racionalno i korektno

-:

pre 14 godina

Utjeha za navijace 'vjecno manjeg ali simpaticnog' kluba crno-bele boje;

U Beogradu je bilo -15..
U Zagrebu -10..

Napredak je vidljiv!!
(ajme..., 10. januar 2010 18:13)

Kad je ono bila poslednja titula za Zvezdu?

boki

pre 14 godina

Ajde neka mi kaze neki pametan Hrvat koji bi ishod bio da Ciboni nije igrao Tomas kao Partizanu Maric.I jedan i drugi su najbolji u svojim timovima.Rezultat jeste 2-0 za Cibonu ali treba napomenuti da Partizan u oba meca nije bio u kompletnom sastavu.Uprvoj utakmici nisu igrali Mekaleb i Roberts!

Pop

pre 14 godina

Partizan u utakmicama s malim brojem poena nema sta da trazi. Ciboni, s druge strane, to odgovara. Cibona je inace ubedljivo najneefikasnija ekipa Evro lige, a Partizan je najbolje partije ove godine pruzao upravo u mecevima sa velikim brojem poena.

Igor

pre 14 godina

E steta, ali nema veze ima vremena da budemo prvi. I bez obzira sto ne igra Maric trebali smo dobiti Cibonu ipak oni nisu mnogo jak tim. Mislim da je prvenstveno falila motivacija nekim igracima. Ali dobro cestikte protivniku ocigledno su bili bolji. Nego ajde sto se navijaci Cibone javljaju to je sasvim ok ipak smo igrali protiv njih, nego mi nisu jasni ovi zvezdasi. Znam da imaju malo prostora kad je rec o kosarci da komentarisu ali brate smaraju kad god izgubimo, a cute kad dobijemo. Cast izuztcima, ima par delija koji cestitaju kad Partizan dobije utakmicu, pogotovo u Evroligi. Ali zato ima mnogo vise ovih od 15 do 18 godina koji ne navijaju za Zvezdu, vec mnogo vise truda ulazu u navijanje protiv Partizana i to je za zaljenje. Valjda je to pubertet sta ti ja znam

ja

pre 14 godina

Radujte se hrvati, ne dobija se Partizan svaki dan !

PS: Nagradno pitanje - ko je imao niz od 22 uzastopna poraza u Beogradu (od svih bg klubova)?

Odgovor - Cibona

energicni

pre 14 godina

Bravo za Cibonu! Jedno pitanje za ogroman broj delija koji su ovdje ostavili komentar. Jel ovdje igrala Zvezda??? KOMPLEKSI???
jedan je Partizan i jedan je Dule!!!

Banjac

pre 14 godina

Ništa posebno,u poslednjih 22-23godina,partizan je samo 2 puta dobio Cibonu u Zagrebu.Tamo su redovne mušterije.Neka vide sada kako je igrati bez najboljeg igrača.Zvezda je prošle godine protiv njih redovno igrala bez dvojice igrača iz prve petorke,da je bila kompletna,bila bi prvak bez problema.Ova sezone ih je odučila od košarke a tek će to raditi u nastavku sezone u svim takmičenjima.

KK SLEDECA SEZONA

pre 14 godina

ha gde ste prvaci,ma Zvezda je za vas institucija ,heja -heja cibosi,oni u top 16 e brukooooo!
(Sever, 10. januar 2010 18:19)
Pa oni možda i hoće ali tvoji nece nikad hahahahahahahaha!

*****

pre 14 godina

Utjeha za navijace 'vjecno manjeg ali simpaticnog' kluba crno-bele boje;

U Beogradu je bilo -15..
U Zagrebu -10..

Napredak je vidljiv!!
(ajme..., 10. januar 2010 18:13)

Kad je ono bila poslednja titula za Zvezdu?


A sta ima momak iz Zg sa time kad je zvezda bila prva? Si ti nesto pobrkao? Ko prica o zvezdi? Ne kapiram!

NikolaKKPPFC

pre 14 godina

Sve OK do cetvrte cetvrtine,onda 6,7 glupo izgubljenih lopti,a na drugoj strani 4 trojki...No,vama se nista ne moze zameriti...
Vranes kupio 2 kilograma banana pre neg sto je dosao na utakmicu...6 poena,12 skoka,8 blokade...
Sjajno,sjajno...

s.m

pre 14 godina

Ajde neka mi kaze neki pametan Hrvat koji bi ishod bio da Ciboni nije igrao Tomas kao Partizanu Maric.I jedan i drugi su najbolji u svojim timovima.Rezultat jeste 2-0 za Cibonu ali treba napomenuti da Partizan u oba meca nije bio u kompletnom sastavu.Uprvoj utakmici nisu igrali Mekaleb i Roberts!
(boki, 10. januar 2010 19:39)"

E bato ne lupaj, da Partizan ima kobija ne bi imao bozica a da ima mutomboa ne bi imao vranesa,
a da, da baba ima onu stvar, bila bi baba s onu stvar a ne deda.
Zato ne trazi opravdanja nego se nadaj i dalje.
P.S.KO VISOKO LETI NISKO PADA

STOVLA

pre 14 godina

Da li je moduce da iskompleksirani umovi cekaju kiks Partizana da bi se javili?
I Hrvati se udruzili sa ovim nasim 'sledecim sezonasima'.
Koliko smo mi veliki klub. Bez Marica velicanstvena pobeda i danas u ovoj 18 puta nebitnijoj utakmici egal.
Ovi smesni Zagrepcani jure trecu pobedu u najsmesnijoj grupi u istoriji Evrolige a ovi sto igraju utakmice utorkom mogu da se jedu kad bude krcalo u ARENI.
Nekad mi vas zao

Delija Republika Srpska

pre 14 godina

Iskreno se nadam da će vam Marić biti u rosteru 13-og februara, jer će Zvezdina ekipa pokazati koliko je talentovanija od vaše !
Ne želim pravdanje da je...

pACMan

pre 14 godina

:) toliko optimistickih komentara od strane komsija, al' dobro, ko se nada, zlo ne misli :P

Ponovicu jos jednom sustinu velikih "maksimum pokazuju u finalu, a ne u "kvalifikacijama"", setite se Cavica i Felpsa, Srbije i Spanije u finalu EP-a u kosarci itd... :)
Smejte se sada i budite zadovoljni, jer ovakva prilika vam se ne pruza svake godine, ko se poslednji smeje, najsladje se smeje. :)
Zvezdasi ako ne volite ovaj sport ne morate da komentarisete, nije ni malo lepo to sto radite :) (sa vama takvima necemo moci u EU)
Pozdrav ljubiteljima kosarke ;)

lek

pre 14 godina

Jooooooj (ti i jeste..) zvezda institucija pa dobro ljudi jel tu instituciju bojkotuju njeni navijaci (vi ste bojkotovali FK Partizan par godina, znaci niste institucija u fudbalu?), jel ta institucija nije osvojila titulu 100 godina (od 1998 je proslo mnogo manje godina,a npr. KK Partizan je svoju prvu titulu uzeo poslije 30- tak godina postojanja)? Jel ta institucija gubi od prave institucije tj KK Partizan 41 razlike (imas simptome gripa, mozda ti presao od trenera tvog KK?). Jel ta institucija nije igrala 100 godina u evroligi (opet buncas, tople obloge na glavu i caj, i miruj par dana) i istu gleda samo kada mi igramo (gledam b92 iskljucivo u tom terminu). Nase uspehe necu da vam nabrajam jer ih znate bolje od nas za svoje ste mozda culi "kraljevi sljake"(kraljevi kaldrme, gepeka i kumova..).
(dane, 10. januar 2010 20:01)


Zaboravih ti reci, cijedi dosta limuna u caj..

koki

pre 14 godina

Losa igra Partizana... Izgubili su nebrojano lopti iz ciste gluposti... Sve u svemu Cibona je bila daleko bolja, iako je sve odluceno u poslednja tri minuta.

Tu iz blizine

pre 14 godina

Krece raspad sistema. Svaka cast partizanu na prolazu u top 16, to je veliki podvig, premasili su svoje mogucnosti, ali zato u novoj grupi imace skor 0-6, garantujem!!! Ostavicu ovaj isti komentar posle zavrsetka te 6-te utakmice, cisto da dokazem koliko sam dobar u prognozama...

Gabrijel Alon

pre 14 godina

Secam se kad je zvezda izgubila od Zadra pre par nedelja grobari su bili najbrojniji sa komentarima! A da vas podsetim i Partizan je izgubio pre toga od tog istog Zadra! Sad kad je Partizan izgubio od Cibone koju je Zvezda razmontirala (do duse na domacem parketu)! Ja necu bacati licemerske komentare i prozivati (a mozda za to imam i vece pravo od vas pre par nedelja)! Tek toliko! I da samo jos nesto! A koji je to skor u titulama? podsetite se molim vas!? pricate ovde kao da mi imamo 5 a vi 55 titula! Strasno....pozdrav svim ljubiteljima kosarke koji su realni....

Pogledaj tabelu

pre 14 godina

ha gde ste prvaci,ma Zvezda je za vas institucija ,heja -heja cibosi,oni u top 16 e brukooooo!
(Sever, 10. januar 2010 18:19)


Koliko glupih ljudi ima..

dane

pre 14 godina

Jooooooj zvezda institucija pa dobro ljudi jel tu instituciju bojkotuju njeni navijaci, jel ta institucija nije osvojila titulu 100 godina? Jel ta institucija gubi od prave institucije tj KK Partizan 41 razlike. Jel ta institucija nije igrala 100 godina u evroligi i istu gleda samo kada mi igramo. Nase uspehe necu da vam nabrajam jer ih znate bolje od nas za svoje ste mozda culi "kraljevi sljake".

prioriteti :-)

pre 14 godina

pa dobro sta sad, vrlo vazno kad svi znamo sta ce biti na kraju... nekom evroliga sluzi da se malo odmori, a nekom nlb liga... :-)))

marko cg

pre 14 godina

Nevezano za ovaj mec.Hocu da kazem onom zvezdasu u vezi top 16 kad kaze kakve su ekipe ostale iza nas i time nas omalovazava,tj.te ekipe,bolje bi mu bilo da nam kaze sa kim smo mi to u top 16 ,sa kojim ekipama.Svake godine mijenjamom iz korjena ekipu i svake godine smo u top 16,minimum.A oni,pa njima je misaona imenica da nas dobiju,sto im nekad i uspjeva,kada se mi spremamo za vazne meceve i sparingujemo sa komsinicom,a sto se Zvezde tice,njihov najveci uspjeh u zadnjih 10 godina je finale kupa Srbije!To je nepobitna cinjenica,a ciboni zelim da prodje u top 16 i volio bih da dodju u nasu grup jer bi spektakl bio zagarantovan!!!!!

Slobodan

pre 14 godina

"Slavko Vraneš je pre svega sjajan čovek! Kad je povreda izbacila Aleksa Marića iz tima Slavko je sam sebi dodelio veliku odgovornost da što uspešnije zameni svog druga i kolegu i ne samo da je uspeo već je to uradio na senzacionalan način. U ove dve utakmice protiv Lijetuvosa i Cibone pokazao je neverovatan napredak i dobio ogromno samopouzdanje. Postao je sjajan odbrambeni igrač i neprikosnoveni kralj svog reketa i sa tom svešću očekujem da se sada okrene usavršavanju igre u napadu. Ovo nije njegov maksimum i krajnji domet. Slavkan ima finu, mekanu ruku i, osim zakucavanja, očekujem da uskoro počne da ubacuje šuteve sa visokog posta i trojke. Samo napred, Slave kralju!
(EVROPSKI ŠAMPION '92, 10. januar 2010 22:46) "

Da da napredovao je ove nedelje, svako ima neki svoj dan kao on danas i svaka cast, ali Boban Marjanovic je mnogo mladji a duplo bolji.
Mislite o tome.

Dudulence

pre 14 godina

Mislio sam da ne komentarišem, ali me ogromna količina pročitanih gluposti naterala. Prvo, čestitke Ciboni. Drugo, bez Marića, pa i Sinoveca i uz potpuno emotivno pražnjenje, minus 10 u Zg protiv Cibone, pa i nije strašno. Ono što je strašno su navijači KKSS koji su ovaj poraz Partizana jedva dočekali. Ničim izazvani oni ovaj rezultat slave ko svoju pobedu, pa i više. To mi ne ide u glavu. Treće, želim da kažem da je Cibona klub za poštovanje. Sa ovih prostora jedina koja rezultatima u poslednjoj deceniji prati Partizan. Jedina koja uz Partizan ima kontinuitet u Evropi. I to je za pohvalu. Takodje, njeni igrači i treneri uvek sa poštovanjem govore o Partizanu. Čak to poštovanje i divljenje je izraženije nego kod mnogih srpskih klubova, trenera i igrača. Zbog toga, slobodno mogu da kažem da, iako je to hrvatski klub, prema Ciboni gajim veće simpatije nego prema mnogim našim klubovima (nemam nameru da ih imenujem). Još jednom, čestike Ciboni, puno sreće u poslednjem kolu EL, a nama ostaje da još jačamo. Biće prilike za revanš u finalu!

delija - srpsko sarajevo

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu, i najjaci utisak mi je ostavio Vranes sa 8 banana, od toga 3 u samo 10 sekundi... nakon cega se i igraci Cibone smeju, i verovatno pitaju "da li je moguce".

nz

pre 14 godina

Bez Marica se ipak nije moglo ici na pobedu u ZG. Jedina je steta sto smo izgubili mec u Beogradu bezveze pa sad umesto da budemo drugi treci smo. Ipak verujem da ce sve doci na mesto kada dodje F4 tako da cibosi opet nemaju cemu da se raduju jer im se sudbina zna. A komsije...vi ste 8.,ne znam da li bi mozda bilo pametnije da gledate u svoje dvoriste.

Nikopol

pre 14 godina

torca torzo zg :)
slazem se s tobom. Partizan bez Marica je uspeo da napravi malo chudo protiv Ritasa, ali za ovakvo gostovanje, bio je preko potreban. Cibona je bila bolja u vecem delu utakmice i to je bilo pored serije na kraju, dovoljno..
pozdrav svim ljubiteljima kosharke

Darko

pre 14 godina

Ključna utakmica Zvezde za F4 u nlb ligi je 27-og februara protiv Cibone u Zagrebu, ako to dobijemo nadoknadićemo sve izgubljeno i sigurno smo u F4!

GrobarcinA

pre 14 godina

bozic 1/7 za 3....to nesme vise tako,ipak smo mi ozbiljan klub,i nemojte ovo pogresno da protumacite nema nista protiv Bozica,al kad ne ide,mani....

Džudžabajac

pre 14 godina

@Miloš
Tri komentara u sat vremena. Care, ako ne možeš da spavaš noću zbog Partizana ima jedan dobar lekić, zove se Flormidal!

nislija

pre 14 godina

Samo da nije bilo onog poraza u Pioniru kada nismo imali sastavljen tim,sa povredjenim i umornim igracima i bez amerikanaca, sada bi bila totalno druga prica,tj. Cibona bi imala 3 poraza,a Partizan 4 . Eto koliko samo ta jedna utakmica i splet nesrecnih okolnosti moze skroz da obrne stvari.
Ako Cibona prodje dalje u Evroligi,nadam se samo i molim Boga da dodju kod nas u grupu, pa da imamo sigurne 2 pobede u startu,a u u Pioniru bi bilo +50.

kosarkas veteran

pre 14 godina

@dudulence

kakav kontinuitet ima Cibona.Dobili su isto gratis Evro ligu kao i vi. Sremom jos sledecu sezonu.Zadar ih dre i dzaba nema evrolige

@peca

A sto je uopste vazno da li ce Zvezda igrati F4 NLB lige koja ove godine ne donosi nikom nista sto se tice bodova.Zvezdi mozda cini da bude peta iza ovih pada je eventualno pozovu na kvalifikacije za Evroligu ali to se jos ne zna. Zvezdi je vazniji UKEB kup jer kroz njega moze doci do Evrolige a za to ima sanse da barem udje u F4

DULE009

pre 14 godina

Najbolji u Partizanu bio je Slavko Vraneš sa 6 poena, 15 skokova i 7 rampi!!!!!!!, Lorens Roberts imao je 16 poena (7 izg.lopti!!!!!!), dok je Dušan Kecman ubacio 10.

napravi Dule i od Vranesa
dobrog centra.

Vladimir

pre 14 godina

Vranesu oduzeli jednu blokadu kako ne bi bio prvi po blokadama na jednoj utakmici od osnivanja NLB lige,ovako dijeli prvo mjesto sa 7 blokada a i od 5 mjesta na vjecitoj listi njegova su cetiri.Sve ima na zvanicnom sajtu nlb lige

Showtime

pre 14 godina

Mislim da je Partizan solidno odigrao u pojedinim trenucima, ali da Maric dosta fali u fazi napada. Drago mi je da je Vranes usao u formu i pokazao da moze da bude odlican odbrambeni igrac. Uz malo vise slobode u napadu i samopouzdanja svasta je moguce. Poraz kao poraz nije strasan. Ako sve bude po planu vraticemo Ciboni kad to bude najvise trebalo.
I poruka za ove navijace koji se javljaju posle nasih (povremenih) poraza(koji su ujedno i njihovi najveci uspesi)...Grobari su uvek uz svoj klub, i u dobru i u zlu! Pozdrav od mene...

nikola

pre 14 godina

bez kralja ne valja, dule kralj, ... sada je meni jasno zasto se se toliko radovali pobedi protiv "strasne" ekipe Lietvos Rytasa.
(milos, 10. januar 2010 18:44)

Taj "strasni" Ritas je dva puta bolji od Cibone, a tri puta od Zvezde, a radovali smo se jer to nije bila obicna pobeda nego pobeda od 30 razlike, i koja nas je odvela u top16 bas zbog te velike razlike!
I ljudi batalite da pricate o onoj pobedi iz 1. kola kada smo bili nekompletni,bez amerikanaca i sa povredjenim igracima.I sada nam je falio najbolji igrac,ali ajde i da zazmurimo na to.Vidimo se na F4,kada cemo ,nadam se, konacno biti kompletni u mecu sa Cibonom.

Nikola_PFC

pre 14 godina

@ Kokan

vaša realnost 22 izgubljene lopte palite se a u stvari imate extra rezultate u odnosu na kvalitet prosečnih igrača pogotovo u el vaš stil mešavina rukometa i rvanja prolazi uz pomoć pretnji sreće i pritisaka na suduje ovo je početak kraja
(kokan, 10. januar 2010 19:11)

Brate, ti si Klokan, a ne Kokan

dr

pre 14 godina

Mislio sam da od Vranesa nece napraviti igraca,ali i to je uspeo...Svaka cast Dr.Mr Vujosevic

Molim Vasa da mene kao coveka sa titulom DR. ne stavljate u isti kos sa nekom ko je strucnjak ali SAMO trener!!!

AcaNS

pre 14 godina

Ajme, ne živi se od stare slave. Kad si gledao zadnji put svoju Cibonu u završnici E-lige, a videćemo šta će biti i u završnici ovogodišnje Ex yu-lige.

Ivan, Split

pre 14 godina

Smiješno je uopće komentirati ko je najuspiješniji košarkaški klub na ex Yu prostorima od 1992.godine na ovamo.
Ja kao navijač Jugoplastike, jednog od antologijskih klubova Europe, koja je evo na samrti (jučer je odigrala derbi HR lige sa susjednim seoskim klubom iz Kaštela) mogu reći da premca Partizanu nema, i stručnjaku kao što je Vujošević.
Čovjek ima, koliko, 7-8 titula, ruga se najprije sa CZ u Srbiji, pa onda i sa ostalima u NLB-u kad on to želi.
Mislim da sam najpozvaniji komentirat odnos u NLB ligi jer mog kluba nema, tako da mogu stvari sagledat realno.
Partizan je ove sezone uslijed dosta prodanih igrača zadnje 2 sezone najjača NLB ekipa, samo ne može ono što je mogao prethodnih sezona, jer nema kvalitet kakav je imao zadnjih sezona pa i izbora i širine klupe.
Jasno je da Vujošević prednost ipak daje natjecanju kao što je EL, a ne NLB u ovom trenutku, jer za NLB ima vremena, šta će se i pokazat.
Cibona i CZ u ovom trenutku moraju puno još raditi a manje pričati, posebno se to odnosi na CZ jer Cibonin glavni problem ove sezone je stanje u klubu, i neimaština, šta je pak žalosno za takav klub.
Naravno da Partizan može pobijedit i Cibona i CZ, na kraju krajeva i Zadar i Olimpija, ali to je dobivena bitka, a rat se dobija na kraju, dakle onda kad se broje trofeji.
PS. jedne godine je nas Maccabi polomio +30 i nešto koševa u grupnoj fazi EL, a mi njih dobijemo na Final4, i osvojimo naslov prvaka Europe, i kakva je to utjeha Maccabiju osim da je dobio prvaka Europe :-))

nikola

pre 14 godina

pa dobro sta sad, vrlo vazno kad svi znamo sta ce biti na kraju... nekom evroliga sluzi da se malo odmori, a nekom nlb liga... :-)))
(prioriteti :-), 10. januar 2010 19:02)


Auu... ti brate pricas kao da je Cibona imala dominaciju svih ovih godina i kao da cibona vodi u medjusobnim duelima sa 11:7 u NLB-u. Docekaste da nas pobedite pa se radujete,jer ko zna kada ce sledeci put. Realno smo bolji,a to ce se videti cim nam se vrati Maric i ako,boze zdravlje, budemo kompletni na F4, nebitno sto ce se igrati u Hrvatskoj.

Analiticar

pre 14 godina

Vranes je MVP kola sa indeksom od 31. Sto je jos zanimljivije, imao je samo jedan negativni indeksni poen - bez promasaja, bez faula, bez primljene blokade i samo jedna izgubljena lopta.

Boki

pre 14 godina

Sve je to igra...Bezveze je kad se toliko porede realnosti.
Međutim, složićete se sa mnom da je Vraneš sve bolji ili to mi partizanovci nikad nismo mogli ni da vidimo kad čestito čovek nije ni igrao.
Svaka čast momcima i jedne i druge ekipe, i šteta što je tekma završena sa malim brojem poena...

Dejan

pre 14 godina

U drugom meču nedeljnog programa Bosna je priredila iznenađenje savladavši u Sarajevu Olimpiju posle produžetka sa 79:76. Milan Milošević do skoro košarkaš Crvene zvezde, predvodio je domaćina sa 21 poenom (3-5 za dva, 2-9 za tri) i 13 skokova, a Suad Šehović dao je 20. Kako je minja ostao neprimećen posle Karija!

simic

pre 14 godina

"bozic 1/7 za 3....to nesme vise tako,ipak smo mi ozbiljan klub,i nemojte ovo pogresno da protumacite nema nista protiv Bozica,al kad ne ide,mani...."

Ajmo sad Pera Bozic ovo, Pera ono... mani sto ti rece, covek jeste kapiten ali je daleko od najboljeg igraca.
On da ode u neki evropski klub ne bi igrao vise od 15 min po utakmici, mozda ni toliko. Njega i Dule kad je vazno (play off i sl) uvodi samo da pravi faulove...
Posmatrac

boki zagreb

pre 14 godina

Cibona je bila bolja u oba naša susreta. I sa problemima u klubu kakvih nema niti jedan klub NLB lige drži časno prvo mjesto i bježi za čak 3 pobjede Partizanu.

neunistivi su

pre 14 godina

vaša realnost 22 izgubljene lopte palite se a u stvari imate extra rezultate u odnosu na kvalitet prosečnih igrača pogotovo u el vaš stil mešavina rukometa i rvanja prolazi uz pomoć pretnji sreće i pritisaka na suduje ovo je početak kraja
(kokan, 10. januar 2010 19:11)

Nesto me kopka... Nemoguce je da i u domacem prvenstvu, i u kupu, i u NLB-u,a sada vidim i u Evroligi mi pobedjujemo uz pomoc pretnji,pritisaka na sudije,srece... i to tako godinama. Mislim,postajete malo komicni.Do sada Evroligu niste spominjali,sada odjednom i tamo "gepekujemo" sudije,"lobiramo" i ostalo. Ne mogu da verujem kolika radost posle poraza Partizana.Ajde da razumem ove Cibose sto se pale mada ni oni nemaju mnogo razloga, kada nas pobede kompletne onda ce biti sve u redu, ali mi nije jasno sta se ovi crveni javljaju- od pocetka NLB-a su pri dnu tabele,trofej nisu videli preko 10 godina, u derbijima nas pobede u proseku svaku desetu utakmicu... nije ovo vas sport, pratite zensku odbojku jer ste tamo dominantni,i ne javljajte se da komentarisete utakmice velikana. Nije mi jasno da posle svega oni i dalje imaju hrabrosti i smelosti da nesto u kosarci prigovore za Partizan.

s.m

pre 14 godina

"Taj "strasni" Ritas je dva puta bolji od Cibone, a tri puta od Zvezde, a radovali smo se jer to nije bila obicna pobeda nego pobeda od 30 razlike, i koja nas je odvela u top16 bas zbog te velike razlike!
I ljudi batalite da pricate o onoj pobedi iz 1. kola kada smo bili nekompletni,bez amerikanaca i sa povredjenim igracima.I sada nam je falio najbolji igrac,ali ajde i da zazmurimo na to.Vidimo se na F4,kada cemo ,nadam se, konacno biti kompletni u mecu sa Cibonom."

A izgleda da ste i vi i cibona vec na F4. pa onda srecno.
A to kompletni ili ne to nije opravdanje.

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

@ivan split:iz aviona se vidi da si navijac Partizana i takve gluposti sto si napisao mogu da prodju samo kod neinteligentnih pojedinaca.Od zadnja 4 derbija sa Partizanom Zvezda je dobila 3,uz sve osvojene titule sa Duletom Partizan ima samo jednu titulu vise od Zvezde(da,mi smo kraljevi sljake pa sta,ne smije se osporavati nijedna titula).Tako da se Partizan ne zeza sa Zvezdom kao sto ti to mislis i pokusavas da predstavis,i kako te nije sramota da se potpisujes kao da si hrvat,a tako je providno da si navijac partizana?

RichiPFC

pre 14 godina

Samo vi sad uzivajte i jedni i drugi, kad najvise bude bilo potrebno da se pobedi Partizan ce vas odvaliti i jedne i druge!!!!!! Mislite o tome. Zasluzena pobeda Cibone bili su bolji ovoga puta. Odlicna igra Vranesa, ostali ocajni nemogu dve utakmice da odigraju dobro.

Nemanja

pre 14 godina

Dobro je za Zvezdu,Hemofarm i Partizan da je Bosna (sa Minjom na čelu)dobila Olimpiju. Time je borba za F4 NLB lige zanimljivija!

EVROPSKI ŠAMPION '92

pre 14 godina

Slavko Vraneš je pre svega sjajan čovek! Kad je povreda izbacila Aleksa Marića iz tima Slavko je sam sebi dodelio veliku odgovornost da što uspešnije zameni svog druga i kolegu i ne samo da je uspeo već je to uradio na senzacionalan način. U ove dve utakmice protiv Lijetuvosa i Cibone pokazao je neverovatan napredak i dobio ogromno samopouzdanje. Postao je sjajan odbrambeni igrač i neprikosnoveni kralj svog reketa i sa tom svešću očekujem da se sada okrene usavršavanju igre u napadu. Ovo nije njegov maksimum i krajnji domet. Slavkan ima finu, mekanu ruku i, osim zakucavanja, očekujem da uskoro počne da ubacuje šuteve sa visokog posta i trojke. Samo napred, Slave kralju!

Nikola

pre 14 godina

Sad čitam izveštaj i statistiku iz Sarajeva, vidim Minja na prvoj utakmici za Bosnu učinak 28 protiv odlične ekipe Olimpije! Kako je moguće da Trifa nije uočio njegovu želju da igra kakav Strahinja i bakrači nije Kari njega doveo slučajno!

goran

pre 14 godina

Cigosi i cibosi se udruzili pa pljuju, pa ono ima ona stara narodska ne pljuje bolji na goreg nego je obratno, jer mu zavidi i rado bi da se menja sa njim.

peca

pre 14 godina

Cestitamo Ciboni,bila je bolja.
A za navijace Zvezde i njihove komentare,prihvatite realnost da ste trenutno treci tim u Srbiji iza Partizana i Hemofarma (i to vec zadnjih 5-6 godina) i da ni ove godine necete igrati zavrsni turnir Jadranske lige.

logan

pre 14 godina

pozdrav ljudi! evo i moj mali doprinos ovim komentarima na utakmicu koju komentiram naravno iz svojeg kuta iz prve ruke;-).
prva stvar je da naglašavanje Marića kao glavnog razloga poraza ne stoji obzirom da Ciboni nije isto tako igrao Vukušić koji može otvoriti reket i dati puno veće mogućnosti u napadu.slažem se da je Vraneš jučer bio dobar čak bih rekao odličan obzirom na njegove realne kvalitete .Kecman jučer nula bodova inaće protiv Zagreba mi je bio genijalan, Božić?? vikao sam stalno dajte puštajte Božića na šut.kod Cibone standardno dobar Tomas i jučer Andrić ali borbenost kod svih na visokom nivou i tu treba tražiti razloge u konačnom rezultatu.meni je izgledalo kao da Cibona puno više grize za pobjedu pa jbt čak ni Dule nije dobio tehničku , kakva je to utakmica!
ajde bok!

nislija

pre 14 godina

Ništa posebno,u poslednjih 22-23godina,partizan je samo 2 puta dobio Cibonu u Zagrebu.Tamo su redovne mušterije.Neka vide sada kako je igrati bez najboljeg igrača.Zvezda je prošle godine protiv njih redovno igrala bez dvojice igrača iz prve petorke,da je bila kompletna,bila bi prvak bez problema.Ova sezone ih je odučila od košarke a tek će to raditi u nastavku sezone u svim takmičenjima.
(Banjac, 11. januar 2010 00:17)

Covece,Partizan je u zadnje 3 godine 3 puta pobedio Cibonu u Zagrebu!

Partizan u srcu,sve ostalo je negde drugo!

pre 14 godina

...smo napred PARTIZAN!!!! idemo, kopleksi se lece na nekom drugom mestu... sledeca sezona je vasa nemoj plakati cigane moj:))))

Dudulence

pre 14 godina

Mislio sam da ne komentarišem, ali me ogromna količina pročitanih gluposti naterala. Prvo, čestitke Ciboni. Drugo, bez Marića, pa i Sinoveca i uz potpuno emotivno pražnjenje, minus 10 u Zg protiv Cibone, pa i nije strašno. Ono što je strašno su navijači KKSS koji su ovaj poraz Partizana jedva dočekali. Ničim izazvani oni ovaj rezultat slave ko svoju pobedu, pa i više. To mi ne ide u glavu. Treće, želim da kažem da je Cibona klub za poštovanje. Sa ovih prostora jedina koja rezultatima u poslednjoj deceniji prati Partizan. Jedina koja uz Partizan ima kontinuitet u Evropi. I to je za pohvalu. Takodje, njeni igrači i treneri uvek sa poštovanjem govore o Partizanu. Čak to poštovanje i divljenje je izraženije nego kod mnogih srpskih klubova, trenera i igrača. Zbog toga, slobodno mogu da kažem da, iako je to hrvatski klub, prema Ciboni gajim veće simpatije nego prema mnogim našim klubovima (nemam nameru da ih imenujem). Još jednom, čestike Ciboni, puno sreće u poslednjem kolu EL, a nama ostaje da još jačamo. Biće prilike za revanš u finalu!

Nikola

pre 14 godina

U drugom meču nedeljnog programa Bosna je priredila iznenađenje savladavši u Sarajevu Olimpiju posle produžetka sa 79:76. Milan Milošević do skoro košarkaš Crvene zvezde, predvodio je domaćina sa 21 poenom (3-5 za dva, 2-9 za tri) i 13 skokova! Neverovatno da Trifa nije prepoznao energiju momka koga je Kari doveo u Zvezdu, o njemu će se zasigurno još pisati i pričati!

Nemanja poslan po burek

pre 14 godina

Samo da nije bilo onog poraza u Pioniru kada nismo imali sastavljen tim,sa povredjenim i umornim igracima i bez amerikanaca, sada bi bila totalno druga prica,tj. Cibona bi imala 3 poraza,a Partizan 4 . Eto koliko samo ta jedna utakmica i splet nesrecnih okolnosti moze skroz da obrne stvari.
Ako Cibona prodje dalje u Evroligi,nadam se samo i molim Boga da dodju kod nas u grupu, pa da imamo sigurne 2 pobede u startu,a u u Pioniru bi bilo +50.
(nislija, 11. januar 2010 15:56)

kompleksi su gadna stvar

nikola

pre 14 godina

bez kralja ne valja, dule kralj, ... sada je meni jasno zasto se se toliko radovali pobedi protiv "strasne" ekipe Lietvos Rytasa.
(milos, 10. januar 2010 18:44)

Taj "strasni" Ritas je dva puta bolji od Cibone, a tri puta od Zvezde, a radovali smo se jer to nije bila obicna pobeda nego pobeda od 30 razlike, i koja nas je odvela u top16 bas zbog te velike razlike!
I ljudi batalite da pricate o onoj pobedi iz 1. kola kada smo bili nekompletni,bez amerikanaca i sa povredjenim igracima.I sada nam je falio najbolji igrac,ali ajde i da zazmurimo na to.Vidimo se na F4,kada cemo ,nadam se, konacno biti kompletni u mecu sa Cibonom.
(nikola, 10. januar 2010 22:39)

Ovo je greska. Moj odgovor je trebao da bude upucen raletu koji je reakao da "smo dobro prosli" sa ovih 10 ralike...

Dudulence

pre 14 godina

@ Kosarkaski Veteran
Kada neko 8 (i slovima: OSAM) puta uzastopno uzme titulu prvaka u svojoj državi, u najmanju ruku je neozbiljno i glupo reći da EL igra gratis ili na poklon!!!

pera

pre 14 godina

Krece raspad sistema. Svaka cast partizanu na prolazu u top 16, to je veliki podvig, premasili su svoje mogucnosti, ali zato u novoj grupi imace skor 0-6, garantujem!!! Ostavicu ovaj isti komentar posle zavrsetka te 6-te utakmice, cisto da dokazem koliko sam dobar u prognozama...
(Tu iz blizine, 11. januar 2010 17:33)

Da pokusam ponovo: I u ovoj prvoj fazi ste nam najavljivali 1-2 pobede,i to radite svake godine.Isto svake godine,kada udjemo u top16 vi pricate da smo zalutali i da cemo imati svih 6 poraza.Niko ne kaze da mozda i necemo imati svih 6 poraza,ja nemam problem sa tim, mi smo vec premasili ocekivanja.Problem je sto vi svake godine vrtite istu pricu, i na kraju kad jednom budete uboli, onda kao ispascete mnogo pametni.To je isto kao sto najavjujete titulu zvezde svake godine na pocetku sezone i onda kada jednom za 10 -20 godina zvezda stvarno uzme titulu vi se javite kao- "jel vidite da sam bio u pravu...".Da nije smesno bilo bi tuzno.
A i taj raspad sistema nam najavljujete svake godine i posle svakog poraza.Pricali ste o tome pogotovu na pocetku sezone pa nista.Mislim da je pametnije da gledas u svoje dvoriste jer tamo raspad traje vec dugo.

pera

pre 14 godina

@ Kosarkaski Veteran

Jel ti to kazes da je Partizanu neko "poklonio" Evroigu???Da ti objasnim posto nisi u toku: Partizan je imao obezbedjenu Evroligu za jos naredne 2 godine,na osnovu sistema bodovanja koji je trazila zvezda,ali se onda javila ta ista zvezda i od Bartomea izmolila da se ukine taj sistem bodovanja i onda se Partizanu dala samo jos 1 godina u Evroligi iako je imao obezbedjene za naredne 2! Nemoj da uporedjujes to sa onim ugovorima koji ima Cibona,spanski,italijanski i dr. klubovi.