Četvrtak, 07.01.2010.

00:30

Vujošević: Ovo se parama ne kupuje

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević da je presrećan što je njegov tim <a href="http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&amp;mm=01&amp;dd=06&amp;nav_id=402503" class="text-link" target= "_blank">savladao Lijetuvos Ritas i prošao u Top 16 fazu Evrolige</a>.

Izvor: B92

Vujoševiæ: Ovo se parama ne kupuje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

124 Komentari

Sortiraj po:

KK SLEDECA SEZONA

pre 14 godina

.....A suzama se vatre ne gase :))))))
(KK SLEDECA SEZONA, 7. januar 2010 00:42)

Па човече, играте са Литванцима. Што си искомплексиран?
(емпту, 7. januar 2010 16:10)
Pa što se ti nađe prozvan, boli te istina? A, inače ne igramo sa Litvancima, nego euroligu, za neke dugo godina ne ostvarena želja, ali naćiće Opača već neku "šemu" i za to.
Pozdrav za sve "kompleksaše"!!

Juzna tribina.PFC C ONOPLJA

pre 14 godina

Ako je ovom Beogradjaninu isto biti 98 i 16,onda taj ima veoma debeo problem.Nama pricate o euforiji posle velikog uspeha,a posle vase zali Boze pobede nad jadnim dinamom nije se moglo ziveti,ipak je svako poredjenje izmedju timova koji se takmiceu EVRO LIGI i uleb trupu neukusno,da ne kazem bezobrazno,top16 4put zaredom. ...SAMO NAPRED PARTIZAN...

J.T.PFC Conoplja

pre 14 godina

PROSLE GODINE SMO RAZMONTIRALI PANIONIOS SA 23 razlike a ove demoliorali L IETVOS,i to isto na Badnji dan,ne smem ni da pomislim sta bi bilo da smo grali sa nikad jaciom dinamom,auf pa oni se ne takmice u EVROLIGI.

Džontra Volta No.1

pre 14 godina

"Svojevremeno za vreme SFRJ kada bi neki nas skijas(obicno Slovenac)na nekom velikom takmicenju stigao na cilj 98-mi nasi reporteri su uzvikivali "odlicno" 98-mi.Sada me na to podseca ovaj plasman Partizana medju 16 u Evropi.Euforicno se slavi nesto sto nije nikakav narociti uspeh i to u vreme kada je nasa reprezentacija sa Ivkovicem na celu i zvanicno druga u Evropi.Pored toga u Partizanu su i tri stranca a u reprezentaciji su sve nasi Srpski drzavljani.A kada je Vujosevic vodio reprezentaciju bili smo sesti u Evropi.
(Beogradjanin, 7. januar 2010 13:53)"

Je li "mozgu" jel hoces da kazes i da Zeljko Obradovic nema pojma,posto je i on doziveo neuspeh sa reprezentacijom?
Kompleksi se lece nadrugom mestu,ne na stranici o sportu na B92 sajtu

dragiša

pre 14 godina

Da li bi neko mogao da mi objasni zašto Partizan teoretski ne može biti drugi u grupi(svi pišu da idemo u top16 sa trećeg mesta)? Koliko vidim imamo bolju koš razliku od Unicaja-e, u medjusobnim susretima smo potpuno egal, a ako uspemo da pobedimo Olympiakos a Unicaja izgubi u gostima od Lietuvos-a imaćemo isti broj pobeda?!? Koja je to računica po kojoj u tom slučaju ne bi bili drugi? Vrlo je moguće da sam gledajući rezultate i tabelu na brzinu nešto prevideo, ali ako sam u pravu za sve ovo gore onda bi mogli da budemo i drugi, zar ne?

nele

pre 14 godina

U NBA ligi se vodi posebna statistika za poslednja 3 minuta utakmice, gleda se ucinak igraca kada je najvaznije, kada se lomi utakmica i kada je pritisak najveci. Malo ko je primetio da u Partizanu koji utakmicu pocinje sa cetiri stranca, niko od njih osim Marica nema odlucujuci doprinos na kraju. Odlucujuce poene u toku cele sezone su davali Kecman, Rasic i Bozic i to je specijalnost samo Partizana i samo jednog coveka DV. Tu se vracamo na naslov: ovo se parama ne kupuje, vec je rezultat rada, discipline, posvecenosti i bezobrazluka koje radja samopouzdanje. A nama navicama uzivanje i ponos. Da dodam da sam zvezdas od rodjenja ali da ovaj klub godinama pratim sa tolikim zarom tako da nikome ne priznajem da je veci poznavalac i navijac od mene. Osim onih koji idu redovno u Pionir.

ofk

pre 14 godina

Vujosevic gospodin Dusko cim pobedi i napravi neki uspeh odma krece priva o parama ,teorrijama zavere,jadikovanje...sta hocete Dusko...imate 4-5 stranaca imate publiku imate sponzora...i jeku ekonomske krize primate i platu i ogovorene pare....dosta covece jadikovanja....

Boki

pre 14 godina

•Glavni igraci Partizana su cetiri stranca i pobedise neki L.Ritas.Otkuda euforija!!!
(Savamala, 7. januar 2010 17:58)

Ja tebe razumem,ali stvarno.Kada ne znas kako je igrati Evroligu onda mozes da pises takve komentare.Dugo necete saznati sta je Evroliga,dugo dugo... Duuuuuuuuuuuule Vujosevic!!!

sasa

pre 14 godina

Ovo je bila velika pobeda Partizana, ali nisam siguran da je to bio i trijumf srpske košarke.

U litvanskoj ekipi igraju tri Srbina: Bojan Popović - veliki trošadžija i držač lopti, šutirao u petoj sekundi napada ili na isteku vremena sa osam metara.

Milko Bjelica - šut za dva 1-3, šut za tri 1-10!

Dejan Borovnjak - za 15 minuta u igri samo dva poena!

Sva trojica ukupno 7 poklonjenih lopti protivniku, a ostalih sedam igrača litvanske ekipe - 10!

Na drugoj strani: najkorisniji igrač susreta - crnogorski reprezentativac Slavko Vraneš - 13 poena, 9 skokova, 4 blokade! Stranci u ekipi Partizana - Roberts, Mekaleb, Veseli i Vraneš, ukupno 46 poena od Partizanovih 97, 17 skokova od 34 Partizanovih, 9 asistencija od 18 Partizanovih ...
(Expert, 7. januar 2010 12:57)

hoces reci i da je Venger unistio Engleski fudbal. PREBROJ REPREZENTATIVCE I VIDECES ODAKLE POTICU, IZ INSTITUCIJE BREE

rade

pre 14 godina

ja bih samo da podsetim tamo neke da je "tamo neki" ritas bio pobednik tamo nekog kupa gde vi jedva ili ne mozete da prodjete u drugi krug. i molim vas vise ne mojte da pisete takve gluposti.
pozdrav svim grobarima i ljubiteljima kosarke.

Slozna braca

pre 14 godina

Ljudi, Zvezdas sam, ali ovo sto Dule radi je nevjerovatno. Niko ne moze da izvuce ovoliki maksimum od igraca kao sto moze on. Skidam kapu gospodine Vujosevicu, za mene ste najbolji trener u Evropi. Znam da ce me zbog ovog komentara moje Delije napasti, ali ljudi to je tako..

pfc conoplja

pre 14 godina

ni parama,ni suvim zlatom,pobeda protiv lietvosa od 30 razlike,neprocenjivo,neke stvari se jednostavno ne mogu kupiti novcem,za sve drugo tu je dule vujosevic

Zemun

pre 14 godina

Siguran sam da Partizanove vesti posecuje vise zvezdasa nego vesti o samoj Zvezdi iz prostog razloga sto je Partizan institucija,veliko ime u Evropi i ne samo to oni i posecuju nase utakmice.Setimo se samo utakmice sa Panatinaikosom,nije moglo od njih na red da se dodje ali razumem ipak je prestiz gledati Partizan.

емпту

pre 14 godina

.....A suzama se vatre ne gase :))))))
(KK SLEDECA SEZONA, 7. januar 2010 00:42)

Па човече, играте са Литванцима. Што си искомплексиран?

Zemun

pre 14 godina

Ono sto ne mogu a da ne primetim je da jos ima delija koji ne mogu da se pomire sa uspesima Partizana,sto se pre pomirite sa tim bice vam lakse.Jednostavno se opustis gledas kvalitetnu kosarku i ne razmisljas o Zvezdi.

Cunnin

pre 14 godina

Komentator iz klipa ko zabac Kermit :D

P- Pera "The Christmas" Bozic
A- AL najlepsi - CIGANIN
R- Rasic "BOMBAA"
T- Tole je kriv
I- Izvinite KKSS
Z- Zatrpavaj
N- Nabila stoka

pitam se???

pre 14 godina

(saratikan, 7. januar 2010 01:28)
da ja sam delija,a ti si stvarno vanzemaljac,jer ova tvoja izjava nema veze sa zivotom!Dusko Vujosevic je jos jednom dokazao da radi pre svega u interesu srpske kosarke!A ja sam srbin,pre nego sto sam delija!I zasto,u stvari kako ne cestitati,i na neki nacin odati postovanje njegovom radu...Nikad mi nece biti jasni somovi poput tebe...

Delia glingon

pre 14 godina

Stvarno je strucnjak Sir Vujosa, na pocetku senzone zadnji u NLB, CZ bila jaca za dve klase i igrala se Partizanom, a posle pet meseci prvi NLB, LS blista i jaci su od CZ za dve klase, sto znaci da vujosevic zna da napravi od obicnog proseka nadprosek i fantome.
Svaka cast i samo se pitam kako ga nepokupi barcelona ili real madrid.

Tanasije

pre 14 godina

Eto dozivesmo i to: Slavkan 13p,9 skokova u EVROLIGI vs osvajaca Evrokupa!!! Falio mu 1 skok za DABL-DABL!

Dule je izgleda uspeo i u onome sto su svi mislili da je nemoguce - da od zapustenog Slavka napravi kosarkasa...

Ono sto je za Seltikse bio Red Ojerbah, ono sto je Dzon Vuden bio za UCLA univerzitet, to je Dule Vujosevic za Partizan. Istinska legenda koja je izgradila klub i jos ga gradi sa nesmanjenom strascu, covek koji nije samo puki ucesnik istorije vec onaj ko tu istoriju stvara...

Pored Duleta svaki navijac Partizana oseca sigurnost jer zna da ima neko ko za klub brine isto onoliko koliko bi i majka ili otac brinuli o svom rodjenom detetu. Dule je vise od trenera, on je OTAC, STARIJI BRAT, UCITELJ...

Na kraju, volim njegov PROSVECENI APSOLUTIZAM koji podrazumeva red, rad, disciplinu i hijerarhijski sistem vrednosti... jedan rezim koji nije bas svima po volji i nije za sve i svakoga...ali je idealan za Partizan u ovom VREMENU i PROSTORU:-)

Doctor

pre 14 godina

@"Mnogo lepih stvari smo proizveli svih ovih godina, na super način predstavljali klub, grad i zemlju.

moje misljenje je, da ste vi bruka zemlje, da ne ulazim u tematiku.
(tako je, 7. januar 2010 02:24)

Ajde molim te udji u tematiku,baš me interesuje kako si to zaključio.

a jel uspeh top 8?

pre 14 godina

Svojevremeno za vreme SFRJ kada bi neki nas skijas(obicno Slovenac)na nekom velikom takmicenju stigao na cilj 98-mi nasi reporteri su uzvikivali "odlicno" 98-mi.Sada me na to podseca ovaj plasman Partizana medju 16 u Evropi.Euforicno se slavi nesto sto nije nikakav narociti uspeh i to u vreme kada je nasa reprezentacija sa Ivkovicem na celu i zvanicno druga u Evropi.Pored toga u Partizanu su i tri stranca a u reprezentaciji su sve nasi Srpski drzavljani.A kada je Vujosevic vodio reprezentaciju bili smo sesti u Evropi.
(Beogradjanin, 7. januar 2010 13:53)

Ajde ti lepo idi i slavi ulazak tvoje zvezde u neki tamo evro kup ili kako vec.
Mani se ti corava posla i komentarisanja vesti o Partizanu. A ovo sto si napisao za reprezentaciju nema veze s vezom,a kamoli sa Partizanom,doduse ima sa Partizanom jer je pola te srebrne reprezentacije punu afirmaciju steklo u Partizanu.

Zhhika

pre 14 godina

@Ja sam delija,ali zelim da cestitam partizanu na sjajnoj igri,i grobarima za odlicno navijanje!Ipak zeleo bih da pohvalim Duska Vujosevica,sjajnog trenera,psihologa,i pre svega jednu ogromnu ljudinu!Sta da vam kazem,svaka mu cast...Kad mi makar jos po neko iz naseg sporta bio njemu slican..gde bi nam bio kraj...
(pitam se???, 7. januar 2010 01:05)

Ti si Delija isto koliko i ja vanzemaljac. Prave Delije zanima samo Zvezda
(saratikan, 7. januar 2010 01:28)

Ako te zanima samo zvezda,zašto čitaš komentare na ovu vest,pa još i komentarišeš?

Marko

pre 14 godina

"Svojevremeno za vreme SFRJ kada bi neki nas skijas(obicno Slovenac)na nekom velikom takmicenju stigao na cilj 98-mi nasi reporteri su uzvikivali "odlicno" 98-mi.Sada me na to podseca ovaj plasman Partizana medju 16 u Evropi.Euforicno se slavi nesto sto nije nikakav narociti uspeh i to u vreme kada je nasa reprezentacija sa Ivkovicem na celu i zvanicno druga u Evropi.Pored toga u Partizanu su i tri stranca a u reprezentaciji su sve nasi Srpski drzavljani.A kada je Vujosevic vodio reprezentaciju bili smo sesti u Evropi.
(Beogradjanin, 7. januar 2010 13:53)"

A sta ti ocekujes sa takvim budzetom!? Za tebe je jedino uspeh titula! Da ovo je veliki uspeh i svaka cast partizanu na njemu. BRAVO MOMCI!!!!!!!!!!!!!

dejan

pre 14 godina

A što Brankica sada nebi napravila seriju emisija o lepoti "Pionira"? Tada bi se videla NAMERA a sigurno nebi bili transparenata kao sinoć.

grobari1967

pre 14 godina

Secam se, negde pocetkom 80-ih igramo, mislim, protiv Olimpije. Direktan prenos i time-out 20 i kusur sekundi pre kraja. Vodimo sa dva razlike, lopta pripada nama i Dule, sa puno kose na glavi, pocinje monolog:

"....... i onda je bacite u p...u materinu".

Od tada Dule ne dozvoljava kamermanu da bude uz Familijinu klupu prilikom time-out-a.

Doras

pre 14 godina

Zao mi je sto kod poslednjeg time-out-a, kamera nije snimala klupu Lietuvasa...uveren sam da je Kurtinaitis rekao svojim igracima : " 'oce stoka da nas nabije 30 razlike..." :):):)

jassa

pre 14 godina

ja sam osvedočeni rojalista ali ako treba birati dali dati pare kk partizanu ili davati pare za novine ili časopise njkvu onda tu nema nikakve dvojbe.kk partizan je ponos srbije i još jedino sa vk partizanom ima uspeha u kontinuitetu u evropi.

Ljubisavljevic Nenad

pre 14 godina

+ 30>hvala momcima na ovom uzivanje.Na neverovatnoj pobedi, Bog je bio uz sve nas .Koliko uspeha je potrebno da se Duletove reci cuju tamo gde treba.Hvala jos jednom

Beogradjanin

pre 14 godina

Svojevremeno za vreme SFRJ kada bi neki nas skijas(obicno Slovenac)na nekom velikom takmicenju stigao na cilj 98-mi nasi reporteri su uzvikivali "odlicno" 98-mi.Sada me na to podseca ovaj plasman Partizana medju 16 u Evropi.Euforicno se slavi nesto sto nije nikakav narociti uspeh i to u vreme kada je nasa reprezentacija sa Ivkovicem na celu i zvanicno druga u Evropi.Pored toga u Partizanu su i tri stranca a u reprezentaciji su sve nasi Srpski drzavljani.A kada je Vujosevic vodio reprezentaciju bili smo sesti u Evropi.

grobar

pre 14 godina

zato sto partizanu treba pomoci
i jopet grobari ponavljam da mozemo na njihovom sajtu da uplatimo, neka svako uplati po jedan prenos i eto im pomoci
da ucutkamo ove sto nece da pomognu
napred partizan

Duletov fan

pre 14 godina

"Nisam uzeo tajm-aut da bi ponizio protivnika nego je Toša (Dragan Todorić) došao sa nekom kombinacijom da nam je potrebna pobeda od 27-28 poena razlike za prolaz u Top 16", kroz smeh je rekao Vujošević. ZZato je Dule CAR

Expert

pre 14 godina

Ovo je bila velika pobeda Partizana, ali nisam siguran da je to bio i trijumf srpske košarke.

U litvanskoj ekipi igraju tri Srbina: Bojan Popović - veliki trošadžija i držač lopti, šutirao u petoj sekundi napada ili na isteku vremena sa osam metara.

Milko Bjelica - šut za dva 1-3, šut za tri 1-10!

Dejan Borovnjak - za 15 minuta u igri samo dva poena!

Sva trojica ukupno 7 poklonjenih lopti protivniku, a ostalih sedam igrača litvanske ekipe - 10!

Na drugoj strani: najkorisniji igrač susreta - crnogorski reprezentativac Slavko Vraneš - 13 poena, 9 skokova, 4 blokade! Stranci u ekipi Partizana - Roberts, Mekaleb, Veseli i Vraneš, ukupno 46 poena od Partizanovih 97, 17 skokova od 34 Partizanovih, 9 asistencija od 18 Partizanovih ...

daxon.grobar

pre 14 godina

Od jutros gledam vesti, citam komentare i ostalo i jezim se od srece zbog onog sto su nam Dule i ekipa priredili! Nemam rechi. Svaka chast a Duletu da se podigne spomenik ispred Pionira! pozdrav i srecan Bozic svima!

reaguj

pre 14 godina

očekujem reakciju ljudi sa B92 da kontaktiraju vrh Eurolige i da probaju da izdjestvuju da Partizan ne ide dalje...ipak su ti igrači pevali sa navijačima...ajmoooo reakcija, mislim ipak bi to bilo dobro za srpski sport, što bi igrali oni Evropu, pa mnogo je bitnije šta su pevali...ahahahahahahaha još najmanje 3 tekme u BG-u, jasno je šta će se čuti...ideeeeeemoooo

SSSS

pre 14 godina

Sve cestitke kosarkasima Partizana na velikom uspehu. Sve cestitke i treneru Vujosevicu na velikom uspehu takodje.

Ne mogu da razumem zbog cega nakon svakog uspeha kosarkasa trener Vujosevic trazi podrsku od grada i drzave. Ovaj uspeh ponajvise znaci kosarkasima samim jer tim uspehom svakome od njih skace cena na trzistu kao i potencijalna plata koju ce zaradjivati u nekom bohatijem klubu u koji odu. Ne vidim zbog cega bi se novcem poreskih obveznika finansirao bilo koji sportski klub koji se takmici sa ostalim klubovima po trzisnim uslovima. Igraci se vec godinama prodaju i niko od onih koji su prodati ne odlazi za mali novac i obestecenje, hale su na evropskim utakmicama pune a postoje i nekakvi sponzori i sve to nije dovoljno da se na vreme isplacuju obaveze kluba prema igracima. Zaista ne razumem kako i zbog cega, ukoliko taj novac nije dovoljan neka imaju duplo slabiju ekipu jer odlazak u dugove zarad sportskog uspeha nije nacin da se isti ostvaruje

Code_master

pre 14 godina

Trifunovic said:
Oh my god, I can't stop Red Star, I made monster, this is incredibility.
Run, all cemetery, Red Star is coming...

Sasa The Grobar

pre 14 godina

Ja sam delija,ali zelim da cestitam partizanu na sjajnoj igri,i grobarima za odlicno navijanje!Ipak zeleo bih da pohvalim Duska Vujosevica,sjajnog trenera,psihologa,i pre svega jednu ogromnu ljudinu!Sta da vam kazem,svaka mu cast...Kad mi makar jos po neko iz naseg sporta bio njemu slican..gde bi nam bio kraj...
(pitam se???, 7. januar 2010 01:05)

Ti si Delija isto koliko i ja vanzemaljac. Prave Delije zanima samo Zvezda
(saratikan, 7. januar 2010 01:28)

Pa sta pravi Delijo trazis na nasim vestima????

kriticar

pre 14 godina

HRISTOS SE RODI!!!Jesam ranije ovde na netu izjavio da ce partizan tesko do top 16 ali priznajem da sam pogresio i zato cestitam i partizanu i zvezdi na velikom uspehu i zelim im da sto vise doguraju i smatram da je vreme da se navijaci ujedine i da daju podrsku jedni drugima da se ne prepiru ko je najbolji vec da cestitaju jedan drugom pobedu ma bilo da je u derbiju ili u neku drugu utakmicu...pozzz svima

branko

pre 14 godina

Видим да је моја идеја да феномен КК Партизан треба научно осветлити добила велику подршку овде на форуму па ћу је допунити на следећи начин: верујем да би у оквиру те обраде посебно атрактивна била тема коју је управо формулисао г- дин Вујошевић, у наслову овог текста `Ово се парама не купује!` Па зар има већег изазова за све истраживаче и научнике овог света од сазнања да на планети Земљи постоји нешто што се парама не може купити ?

Marko_bgd

pre 14 godina

jesam zvezdas,ali u svakom slucaju,treba im finansijski pomoci,ili drzava,ili ovi sto ne znaju sta ce sa parama...da uspeju bar jednom da zadrze tim nekoliko godina,pa da se bore za titulu prvaka evrope...i ovo je cudo sto uvek sa novim timom,oni prolaze dalje...

Gde ste musavi

pre 14 godina

"Nisam uzeo tajm-aut da bi ponizio protivnika nego je Toša (Dragan Todorić) došao sa nekom kombinacijom da nam je potrebna pobeda od 27-28 poena razlike za prolaz u Top 16", kroz smeh je rekao Vujošević.
Rece Tosa treba 27-28,Dule gleda Tosu gleda Kecmana pogleda i rece: "Kecmane daj trojku za kraj, nervira me ovaj." Sve ostalo je istorija

dusan reljic

pre 14 godina

Molim da KK Partizan otvori racun na koji bi se moglo uplacivati preko interneta kao donacije klubu. Jedini uslov da racunom raspolaze D. Vujosevic za potrebe igraca i strucnog tima. Ima nas dosta napolju i zelimo da pomognemo.

nenad73

pre 14 godina

Posle jos jednog neverovatnog uspeha ne mogu da se ne zapitam da li je moguce da grad Beograd i republika Srbija nemaju sluha za ovakve rezultate?? Neverovatno je da se milioni evra trose na neke daleko manje vazne stvari a da za svo ovo vreme, a ovo traje 10 godina, nikada se nije setio da dostojno nagradi Partizan i ljude koji rade u njemu.Mislim da je ovo jedan od najvecih propusta kako sportskih tako i svih drugih struktura naseg drustva...najblaze receno!

Babin_zub

pre 14 godina

Skakao sam i nervirao se skoro kao da je igrala moja Zvezda.
Jos jesenas sam napisao,i ponovicu,ovom Vujosevicu covek da da dzak krompira i bure kupusa on bi ih uveo u top 16!Nije on trener za reprezentacije niti za velike klubove koji dovode samo gotove igrace,vec je idealan trener za klub Partizanovog ranga - klub koji je uvek pri vrhu a nije opterecen trofejima(pricam o evropi)i koji zbog toga ima prostora za brushenje mladih,talentovanih kosarkasa.
Svaka vam cast za sinoc,ali i za citavu jesen i tri godine u nazad.

grobar_kotor

pre 14 godina

a Slavko me odusevio kad je davo intervju za sos i kaze: "ee *ebiga..oprostite na rjecniku ali..." :))
Dule i momci..neprocjenjivo!!!

predrag

pre 14 godina

svaka cast svima...i na terenu i na tribinama...zaista sam zadovoljan...i drago mi je zbog toga...dileme nema SRBIJA je velesila u kosarci...i na klupskom i na reprezentativnom planu...jos da su bolja vremena ih! gde bi nam kraj bio...svaka cast!

Tamo gde je tvrdo

pre 14 godina

Ama, pustite već jednom komšijska prepucavanja!
Nema problema, iako sam težak cigojner, Partizan je INSTITUCIJA u evropskoj klupskoj košarci.
Što je najneverovatnije, uopšte mi nije žao!

(P.S. Ne bih im nikako oprostio da se radi o fudbalu!)

Milan CL

pre 14 godina

Kaze Kurtinaitis "potukli nas na centarskim pozicijama"! A da se Maric nije povredio...?
Ceo svet ne bi mogao da skupi koliku nagradu Dule i ekipa zasluzuju posle svega!

PEDJA, EDMONTON

pre 14 godina

Čestitke Partizanu na velikom rezultatu, srećno i njima i mojoj Zvezdi u top 16! To je SRPSKA košarka!
(Delija, 7. januar 2010 01:13)


ALA TRUPKAMO, A!

Toba

pre 14 godina

Ljubav prema klubu,ne moze da prestane, dok zivim klicacu njemuuu volim te Partizane....Na svetu nista vece ne moze da postoji,nego sto je nasa ljubaaav prema crno beloj boji....nego sto je nasa ljubav prema crno beloj boji....PARTIZAN ZAUVEK...

vladan

pre 14 godina

Zamislite sutra u centru Beograda navijace i zvezde i partizana na jednom mestu. Slave prolaz u TOP 16!
A sad zamislte dvojicu komsija kako piju u kafani zagrljeni... Jedan slavi sedmicu na lotou, a drugi uhvatio singl, keca u hendikepu na partizan!
E to je cista proporcija!

Stevan

pre 14 godina

Grobari vole i postuju Duleta. Zato pevaju pesme sa njegovim imenom

Dule voli grobare. Ali to pokazuje na malo suptilniji nacin. On cuje njih. Cuje sta traze. I onda zatrazi timeout na par sekundi do kraja. Jer grobari hoce 30 razlike. I Dule nacrta akciju za tri poena.

Moka PG

pre 14 godina

Jednostavno ovo je neprocjenjivo.Hvala ti Dule i hvala ovim momcima sto ste nas obradovali po ko zna koji put, i sto ste nam uljepsali ovo badnje vece i Bozic.Hristos se rodi :)

Nemanja

pre 14 godina

A zasto nemate specijal za euroligu, gde bi covek uvek mogao da pogleda stanje u grupi, prethodne rezultate i sledece meceve. Ne mora da bude nista opsirno, dovoljne su ove stvari, a mislim i da je Partizan zasluzio to.
(Nemanja, 11. decembar 2009 08:41)

Ja cisto da ponovim.
Ko jos misli da b92 treba da napravi ovaj specijal, mogo bi da da podrsku preporukom...

tako je

pre 14 godina

"Mnogo lepih stvari smo proizveli svih ovih godina, na super način predstavljali klub, grad i zemlju.

moje misljenje je, da ste vi bruka zemlje, da ne ulazim u tematiku.

Живела Србија!

pre 14 godina

Свака част Партизану на овом успеху. И њему и мојој Звезди за пролазак даље у европским такмичењима.

Овакви спектаткли нам недостају, и нека их је што више убудуће. Ево, већ првом приликом, у уторак против Бенетона!

mille grobar

pre 14 godina

...citam komentare,javljaju se ljudi iz celoga sveta.Stvarno je lepo biti grobar.Kada bi nam i fudbal bio na ovom nivou,eh...Nisam gledao B92,bio sam u crkvi a bas me interesuje kako su prokomentarisali ovu vest...i da ne zaboravim-Vranes MAJSTORE!Gde bi ti bio kraj da si od pocetka karijere sa Duletom!HRISTOS SE RODI!

vesnapfc

pre 14 godina

magija... u pioniru je bilo prelepo, to je moja zemlja chuda, tu je sa partizanom sve moguce... momci na chelu sa duletom su objasnili esenciju kosharke prvenstveno korumpiranim sudijama, pa onda i protivniku...
pozdrav grobarima! Hristos se rodi!

pitam se???

pre 14 godina

Ja sam delija,ali zelim da cestitam partizanu na sjajnoj igri,i grobarima za odlicno navijanje!Ipak zeleo bih da pohvalim Duska Vujosevica,sjajnog trenera,psihologa,i pre svega jednu ogromnu ljudinu!Sta da vam kazem,svaka mu cast...Kad mi makar jos po neko iz naseg sporta bio njemu slican..gde bi nam bio kraj...

Serb

pre 14 godina

A ja ludujem, ludo ludo ludujem
Pozz Brankici, izvinjavamo se zbog neprijatonosti koju smo izazvali...
Mozez li nam oprostiti
Grobari pokajnici

Vlajko69

pre 14 godina

# Sta ste se utripovali bre... Dobili ste, ok... I ranije ste dobijali u kosarci, zato se bolje drzite toga!!!
(Mile Deda, 7. januar 2010 01:07)
Deda ti se verovatno secas i uspeha zvezde...na sljaci.

MILOS

pre 14 godina

DULE VUJOSEVICU MORAM ODMAH SADA DA TI KAZEM DA SAM JAKO LJUT!!!
JUCE SI REKAO DA NIKAKO NE MOZE BITI 22+ A BILO JE 30. TAKVE TVOJE ISPADE I GRESKE VISE NECU TOLERISATI!!!:)HVALA TI ZA JOS JEDNO DIVNO VECE, IMAM 35 GOD, A SKAKAO SAM OD SRECE KAO DA IMAM 15.... NAPRED CRNO BELI!!

Zmija

pre 14 godina

@Burier

Nije promasaj ne navijati za Partizan. Samo bedne osobe kao ti tako razmisljaju. Oni koji su pravi navijaci velicace svoj klub ali ce postovati i izbor drugih za razliku od tebe i slicnih...

Novica mkd

pre 14 godina

Srebroljublje je put koji vodi ka otkazivanju od Isusa, zato nas Bog voli. Ali nece biti naodmet ovih 400.000 evrica koji slede kao nagrada za ulazak u Top 16:)))

FoRzA_PxFxCx

pre 14 godina

Jos jedna luda noc i sta reci!
Tu reci vise ne pomazu, cak se i reciti Slavko zbunio! Svaka mu cast, sjajno je odigrao kao i Rasic i ostali.

P.S. Mislim da B92 duguje jedno malo izvinjenje kosarkasima Partizana! :)

Rustem Berisa

pre 14 godina

Nisam verovao da ce partizan uspeti da pobedi sa tolikom razlikom.
Uzivao sam gledajuci utakmicu preko interneta u Torontu,Canada.Cestitam svima igracima na uspehu plasmana medju 16 najboljihjednom partizanovac ostaje zauvek.
Puno srece u daljem takmicenju i pozdrav svim navijacima,kako crno belima tako i ostalim ekipama.

tuse

pre 14 godina

Koje pare covece!!!!!
Suze mi teku dok pisem komentar!!!
Zivim u Sydney Australia + 35 stepeni covece!!!
Ustao sam ujutro proveravam rezultat ostao sam ukocen-smrzao sam kao da je bilo - 10 stepeni!!
Ovakvu radost odavno nisam osetio!Hvala ti crno bela ljubavi!!

tuse

pre 14 godina

Sta ste se utripovali bre... Dobili ste, ok... I ranije ste dobijali u kosarci, zato se bolje drzite toga!!!
(Mile Deda, 7. januar 2010 01:07)


znam da ti je ova pobeda Partizana mrak na oci priznaj da nisi izlazio veceras na kafu:)))
Zgazicemo vas veruj mi /ni sami neznamo kolko smo jaki!!!!

Nemanja

pre 14 godina

bravo dule caru......bravo celom strucnom stabu.Momci igrali ste kraljevski!!!!!!!svaka cast,nadam se da ce ova drzava ulagati u ovaj klub,jer nas pokazuju u najlepsem svetlu u EVROPI......I NAVIJACI!

saratikan

pre 14 godina

Ja sam delija,ali zelim da cestitam partizanu na sjajnoj igri,i grobarima za odlicno navijanje!Ipak zeleo bih da pohvalim Duska Vujosevica,sjajnog trenera,psihologa,i pre svega jednu ogromnu ljudinu!Sta da vam kazem,svaka mu cast...Kad mi makar jos po neko iz naseg sporta bio njemu slican..gde bi nam bio kraj...
(pitam se???, 7. januar 2010 01:05)

Ti si Delija isto koliko i ja vanzemaljac. Prave Delije zanima samo Zvezda

229

pre 14 godina

DULE SE UPLASIO I BI +30 U JANURU!,,Nismo mogli da odgovorimo Partizanu na centarskim pozicijama", rekao je Kurtinaitis." nisu oni vec on jer jedan je SLAVKO!

Nole Delija

pre 14 godina

Ovaj covek i njegovi momci ladno zasluzuju nagradu Grada Beograda za uspeh, nek se fudbaleri malo ogledaju o kosarkasima i da nas ne brukaju po Evropi. Napred Dule !!!

pitam se???

pre 14 godina

Ja sam delija,ali zelim da cestitam partizanu na sjajnoj igri,i grobarima za odlicno navijanje!Ipak zeleo bih da pohvalim Duska Vujosevica,sjajnog trenera,psihologa,i pre svega jednu ogromnu ljudinu!Sta da vam kazem,svaka mu cast...Kad mi makar jos po neko iz naseg sporta bio njemu slican..gde bi nam bio kraj...

tuse

pre 14 godina

Koje pare covece!!!!!
Suze mi teku dok pisem komentar!!!
Zivim u Sydney Australia + 35 stepeni covece!!!
Ustao sam ujutro proveravam rezultat ostao sam ukocen-smrzao sam kao da je bilo - 10 stepeni!!
Ovakvu radost odavno nisam osetio!Hvala ti crno bela ljubavi!!

FoRzA_PxFxCx

pre 14 godina

Jos jedna luda noc i sta reci!
Tu reci vise ne pomazu, cak se i reciti Slavko zbunio! Svaka mu cast, sjajno je odigrao kao i Rasic i ostali.

P.S. Mislim da B92 duguje jedno malo izvinjenje kosarkasima Partizana! :)

Rustem Berisa

pre 14 godina

Nisam verovao da ce partizan uspeti da pobedi sa tolikom razlikom.
Uzivao sam gledajuci utakmicu preko interneta u Torontu,Canada.Cestitam svima igracima na uspehu plasmana medju 16 najboljihjednom partizanovac ostaje zauvek.
Puno srece u daljem takmicenju i pozdrav svim navijacima,kako crno belima tako i ostalim ekipama.

Nemanja

pre 14 godina

A zasto nemate specijal za euroligu, gde bi covek uvek mogao da pogleda stanje u grupi, prethodne rezultate i sledece meceve. Ne mora da bude nista opsirno, dovoljne su ove stvari, a mislim i da je Partizan zasluzio to.
(Nemanja, 11. decembar 2009 08:41)

Ja cisto da ponovim.
Ko jos misli da b92 treba da napravi ovaj specijal, mogo bi da da podrsku preporukom...

Gde ste musavi

pre 14 godina

"Nisam uzeo tajm-aut da bi ponizio protivnika nego je Toša (Dragan Todorić) došao sa nekom kombinacijom da nam je potrebna pobeda od 27-28 poena razlike za prolaz u Top 16", kroz smeh je rekao Vujošević.
Rece Tosa treba 27-28,Dule gleda Tosu gleda Kecmana pogleda i rece: "Kecmane daj trojku za kraj, nervira me ovaj." Sve ostalo je istorija

Nole Delija

pre 14 godina

Ovaj covek i njegovi momci ladno zasluzuju nagradu Grada Beograda za uspeh, nek se fudbaleri malo ogledaju o kosarkasima i da nas ne brukaju po Evropi. Napred Dule !!!

229

pre 14 godina

DULE SE UPLASIO I BI +30 U JANURU!,,Nismo mogli da odgovorimo Partizanu na centarskim pozicijama", rekao je Kurtinaitis." nisu oni vec on jer jedan je SLAVKO!

Vlajko69

pre 14 godina

# Sta ste se utripovali bre... Dobili ste, ok... I ranije ste dobijali u kosarci, zato se bolje drzite toga!!!
(Mile Deda, 7. januar 2010 01:07)
Deda ti se verovatno secas i uspeha zvezde...na sljaci.

Stevan

pre 14 godina

Grobari vole i postuju Duleta. Zato pevaju pesme sa njegovim imenom

Dule voli grobare. Ali to pokazuje na malo suptilniji nacin. On cuje njih. Cuje sta traze. I onda zatrazi timeout na par sekundi do kraja. Jer grobari hoce 30 razlike. I Dule nacrta akciju za tri poena.

Sasa The Grobar

pre 14 godina

Ja sam delija,ali zelim da cestitam partizanu na sjajnoj igri,i grobarima za odlicno navijanje!Ipak zeleo bih da pohvalim Duska Vujosevica,sjajnog trenera,psihologa,i pre svega jednu ogromnu ljudinu!Sta da vam kazem,svaka mu cast...Kad mi makar jos po neko iz naseg sporta bio njemu slican..gde bi nam bio kraj...
(pitam se???, 7. januar 2010 01:05)

Ti si Delija isto koliko i ja vanzemaljac. Prave Delije zanima samo Zvezda
(saratikan, 7. januar 2010 01:28)

Pa sta pravi Delijo trazis na nasim vestima????

Babin_zub

pre 14 godina

Skakao sam i nervirao se skoro kao da je igrala moja Zvezda.
Jos jesenas sam napisao,i ponovicu,ovom Vujosevicu covek da da dzak krompira i bure kupusa on bi ih uveo u top 16!Nije on trener za reprezentacije niti za velike klubove koji dovode samo gotove igrace,vec je idealan trener za klub Partizanovog ranga - klub koji je uvek pri vrhu a nije opterecen trofejima(pricam o evropi)i koji zbog toga ima prostora za brushenje mladih,talentovanih kosarkasa.
Svaka vam cast za sinoc,ali i za citavu jesen i tri godine u nazad.

dusan reljic

pre 14 godina

Molim da KK Partizan otvori racun na koji bi se moglo uplacivati preko interneta kao donacije klubu. Jedini uslov da racunom raspolaze D. Vujosevic za potrebe igraca i strucnog tima. Ima nas dosta napolju i zelimo da pomognemo.

nenad73

pre 14 godina

Posle jos jednog neverovatnog uspeha ne mogu da se ne zapitam da li je moguce da grad Beograd i republika Srbija nemaju sluha za ovakve rezultate?? Neverovatno je da se milioni evra trose na neke daleko manje vazne stvari a da za svo ovo vreme, a ovo traje 10 godina, nikada se nije setio da dostojno nagradi Partizan i ljude koji rade u njemu.Mislim da je ovo jedan od najvecih propusta kako sportskih tako i svih drugih struktura naseg drustva...najblaze receno!

Nemanja

pre 14 godina

bravo dule caru......bravo celom strucnom stabu.Momci igrali ste kraljevski!!!!!!!svaka cast,nadam se da ce ova drzava ulagati u ovaj klub,jer nas pokazuju u najlepsem svetlu u EVROPI......I NAVIJACI!

grobar_kotor

pre 14 godina

a Slavko me odusevio kad je davo intervju za sos i kaze: "ee *ebiga..oprostite na rjecniku ali..." :))
Dule i momci..neprocjenjivo!!!

Zhhika

pre 14 godina

@Ja sam delija,ali zelim da cestitam partizanu na sjajnoj igri,i grobarima za odlicno navijanje!Ipak zeleo bih da pohvalim Duska Vujosevica,sjajnog trenera,psihologa,i pre svega jednu ogromnu ljudinu!Sta da vam kazem,svaka mu cast...Kad mi makar jos po neko iz naseg sporta bio njemu slican..gde bi nam bio kraj...
(pitam se???, 7. januar 2010 01:05)

Ti si Delija isto koliko i ja vanzemaljac. Prave Delije zanima samo Zvezda
(saratikan, 7. januar 2010 01:28)

Ako te zanima samo zvezda,zašto čitaš komentare na ovu vest,pa još i komentarišeš?

Doras

pre 14 godina

Zao mi je sto kod poslednjeg time-out-a, kamera nije snimala klupu Lietuvasa...uveren sam da je Kurtinaitis rekao svojim igracima : " 'oce stoka da nas nabije 30 razlike..." :):):)

MILOS

pre 14 godina

DULE VUJOSEVICU MORAM ODMAH SADA DA TI KAZEM DA SAM JAKO LJUT!!!
JUCE SI REKAO DA NIKAKO NE MOZE BITI 22+ A BILO JE 30. TAKVE TVOJE ISPADE I GRESKE VISE NECU TOLERISATI!!!:)HVALA TI ZA JOS JEDNO DIVNO VECE, IMAM 35 GOD, A SKAKAO SAM OD SRECE KAO DA IMAM 15.... NAPRED CRNO BELI!!

Tamo gde je tvrdo

pre 14 godina

Ama, pustite već jednom komšijska prepucavanja!
Nema problema, iako sam težak cigojner, Partizan je INSTITUCIJA u evropskoj klupskoj košarci.
Što je najneverovatnije, uopšte mi nije žao!

(P.S. Ne bih im nikako oprostio da se radi o fudbalu!)

Tanasije

pre 14 godina

Eto dozivesmo i to: Slavkan 13p,9 skokova u EVROLIGI vs osvajaca Evrokupa!!! Falio mu 1 skok za DABL-DABL!

Dule je izgleda uspeo i u onome sto su svi mislili da je nemoguce - da od zapustenog Slavka napravi kosarkasa...

Ono sto je za Seltikse bio Red Ojerbah, ono sto je Dzon Vuden bio za UCLA univerzitet, to je Dule Vujosevic za Partizan. Istinska legenda koja je izgradila klub i jos ga gradi sa nesmanjenom strascu, covek koji nije samo puki ucesnik istorije vec onaj ko tu istoriju stvara...

Pored Duleta svaki navijac Partizana oseca sigurnost jer zna da ima neko ko za klub brine isto onoliko koliko bi i majka ili otac brinuli o svom rodjenom detetu. Dule je vise od trenera, on je OTAC, STARIJI BRAT, UCITELJ...

Na kraju, volim njegov PROSVECENI APSOLUTIZAM koji podrazumeva red, rad, disciplinu i hijerarhijski sistem vrednosti... jedan rezim koji nije bas svima po volji i nije za sve i svakoga...ali je idealan za Partizan u ovom VREMENU i PROSTORU:-)

Marko_bgd

pre 14 godina

jesam zvezdas,ali u svakom slucaju,treba im finansijski pomoci,ili drzava,ili ovi sto ne znaju sta ce sa parama...da uspeju bar jednom da zadrze tim nekoliko godina,pa da se bore za titulu prvaka evrope...i ovo je cudo sto uvek sa novim timom,oni prolaze dalje...

tuse

pre 14 godina

Sta ste se utripovali bre... Dobili ste, ok... I ranije ste dobijali u kosarci, zato se bolje drzite toga!!!
(Mile Deda, 7. januar 2010 01:07)


znam da ti je ova pobeda Partizana mrak na oci priznaj da nisi izlazio veceras na kafu:)))
Zgazicemo vas veruj mi /ni sami neznamo kolko smo jaki!!!!

reaguj

pre 14 godina

očekujem reakciju ljudi sa B92 da kontaktiraju vrh Eurolige i da probaju da izdjestvuju da Partizan ne ide dalje...ipak su ti igrači pevali sa navijačima...ajmoooo reakcija, mislim ipak bi to bilo dobro za srpski sport, što bi igrali oni Evropu, pa mnogo je bitnije šta su pevali...ahahahahahahaha još najmanje 3 tekme u BG-u, jasno je šta će se čuti...ideeeeeemoooo

vladan

pre 14 godina

Zamislite sutra u centru Beograda navijace i zvezde i partizana na jednom mestu. Slave prolaz u TOP 16!
A sad zamislte dvojicu komsija kako piju u kafani zagrljeni... Jedan slavi sedmicu na lotou, a drugi uhvatio singl, keca u hendikepu na partizan!
E to je cista proporcija!

Serb

pre 14 godina

A ja ludujem, ludo ludo ludujem
Pozz Brankici, izvinjavamo se zbog neprijatonosti koju smo izazvali...
Mozez li nam oprostiti
Grobari pokajnici

branko

pre 14 godina

Видим да је моја идеја да феномен КК Партизан треба научно осветлити добила велику подршку овде на форуму па ћу је допунити на следећи начин: верујем да би у оквиру те обраде посебно атрактивна била тема коју је управо формулисао г- дин Вујошевић, у наслову овог текста `Ово се парама не купује!` Па зар има већег изазова за све истраживаче и научнике овог света од сазнања да на планети Земљи постоји нешто што се парама не може купити ?

Doctor

pre 14 godina

@"Mnogo lepih stvari smo proizveli svih ovih godina, na super način predstavljali klub, grad i zemlju.

moje misljenje je, da ste vi bruka zemlje, da ne ulazim u tematiku.
(tako je, 7. januar 2010 02:24)

Ajde molim te udji u tematiku,baš me interesuje kako si to zaključio.

Novica mkd

pre 14 godina

Srebroljublje je put koji vodi ka otkazivanju od Isusa, zato nas Bog voli. Ali nece biti naodmet ovih 400.000 evrica koji slede kao nagrada za ulazak u Top 16:)))

Живела Србија!

pre 14 godina

Свака част Партизану на овом успеху. И њему и мојој Звезди за пролазак даље у европским такмичењима.

Овакви спектаткли нам недостају, и нека их је што више убудуће. Ево, већ првом приликом, у уторак против Бенетона!

a jel uspeh top 8?

pre 14 godina

Svojevremeno za vreme SFRJ kada bi neki nas skijas(obicno Slovenac)na nekom velikom takmicenju stigao na cilj 98-mi nasi reporteri su uzvikivali "odlicno" 98-mi.Sada me na to podseca ovaj plasman Partizana medju 16 u Evropi.Euforicno se slavi nesto sto nije nikakav narociti uspeh i to u vreme kada je nasa reprezentacija sa Ivkovicem na celu i zvanicno druga u Evropi.Pored toga u Partizanu su i tri stranca a u reprezentaciji su sve nasi Srpski drzavljani.A kada je Vujosevic vodio reprezentaciju bili smo sesti u Evropi.
(Beogradjanin, 7. januar 2010 13:53)

Ajde ti lepo idi i slavi ulazak tvoje zvezde u neki tamo evro kup ili kako vec.
Mani se ti corava posla i komentarisanja vesti o Partizanu. A ovo sto si napisao za reprezentaciju nema veze s vezom,a kamoli sa Partizanom,doduse ima sa Partizanom jer je pola te srebrne reprezentacije punu afirmaciju steklo u Partizanu.

Duletov fan

pre 14 godina

"Nisam uzeo tajm-aut da bi ponizio protivnika nego je Toša (Dragan Todorić) došao sa nekom kombinacijom da nam je potrebna pobeda od 27-28 poena razlike za prolaz u Top 16", kroz smeh je rekao Vujošević. ZZato je Dule CAR

Marko

pre 14 godina

"Svojevremeno za vreme SFRJ kada bi neki nas skijas(obicno Slovenac)na nekom velikom takmicenju stigao na cilj 98-mi nasi reporteri su uzvikivali "odlicno" 98-mi.Sada me na to podseca ovaj plasman Partizana medju 16 u Evropi.Euforicno se slavi nesto sto nije nikakav narociti uspeh i to u vreme kada je nasa reprezentacija sa Ivkovicem na celu i zvanicno druga u Evropi.Pored toga u Partizanu su i tri stranca a u reprezentaciji su sve nasi Srpski drzavljani.A kada je Vujosevic vodio reprezentaciju bili smo sesti u Evropi.
(Beogradjanin, 7. januar 2010 13:53)"

A sta ti ocekujes sa takvim budzetom!? Za tebe je jedino uspeh titula! Da ovo je veliki uspeh i svaka cast partizanu na njemu. BRAVO MOMCI!!!!!!!!!!!!!

mille grobar

pre 14 godina

...citam komentare,javljaju se ljudi iz celoga sveta.Stvarno je lepo biti grobar.Kada bi nam i fudbal bio na ovom nivou,eh...Nisam gledao B92,bio sam u crkvi a bas me interesuje kako su prokomentarisali ovu vest...i da ne zaboravim-Vranes MAJSTORE!Gde bi ti bio kraj da si od pocetka karijere sa Duletom!HRISTOS SE RODI!

vesnapfc

pre 14 godina

magija... u pioniru je bilo prelepo, to je moja zemlja chuda, tu je sa partizanom sve moguce... momci na chelu sa duletom su objasnili esenciju kosharke prvenstveno korumpiranim sudijama, pa onda i protivniku...
pozdrav grobarima! Hristos se rodi!

Milan CL

pre 14 godina

Kaze Kurtinaitis "potukli nas na centarskim pozicijama"! A da se Maric nije povredio...?
Ceo svet ne bi mogao da skupi koliku nagradu Dule i ekipa zasluzuju posle svega!

sasa

pre 14 godina

Ovo je bila velika pobeda Partizana, ali nisam siguran da je to bio i trijumf srpske košarke.

U litvanskoj ekipi igraju tri Srbina: Bojan Popović - veliki trošadžija i držač lopti, šutirao u petoj sekundi napada ili na isteku vremena sa osam metara.

Milko Bjelica - šut za dva 1-3, šut za tri 1-10!

Dejan Borovnjak - za 15 minuta u igri samo dva poena!

Sva trojica ukupno 7 poklonjenih lopti protivniku, a ostalih sedam igrača litvanske ekipe - 10!

Na drugoj strani: najkorisniji igrač susreta - crnogorski reprezentativac Slavko Vraneš - 13 poena, 9 skokova, 4 blokade! Stranci u ekipi Partizana - Roberts, Mekaleb, Veseli i Vraneš, ukupno 46 poena od Partizanovih 97, 17 skokova od 34 Partizanovih, 9 asistencija od 18 Partizanovih ...
(Expert, 7. januar 2010 12:57)

hoces reci i da je Venger unistio Engleski fudbal. PREBROJ REPREZENTATIVCE I VIDECES ODAKLE POTICU, IZ INSTITUCIJE BREE

Toba

pre 14 godina

Ljubav prema klubu,ne moze da prestane, dok zivim klicacu njemuuu volim te Partizane....Na svetu nista vece ne moze da postoji,nego sto je nasa ljubaaav prema crno beloj boji....nego sto je nasa ljubav prema crno beloj boji....PARTIZAN ZAUVEK...

Zmija

pre 14 godina

@Burier

Nije promasaj ne navijati za Partizan. Samo bedne osobe kao ti tako razmisljaju. Oni koji su pravi navijaci velicace svoj klub ali ce postovati i izbor drugih za razliku od tebe i slicnih...

grobari1967

pre 14 godina

Secam se, negde pocetkom 80-ih igramo, mislim, protiv Olimpije. Direktan prenos i time-out 20 i kusur sekundi pre kraja. Vodimo sa dva razlike, lopta pripada nama i Dule, sa puno kose na glavi, pocinje monolog:

"....... i onda je bacite u p...u materinu".

Od tada Dule ne dozvoljava kamermanu da bude uz Familijinu klupu prilikom time-out-a.

dejan

pre 14 godina

A što Brankica sada nebi napravila seriju emisija o lepoti "Pionira"? Tada bi se videla NAMERA a sigurno nebi bili transparenata kao sinoć.

pitam se???

pre 14 godina

(saratikan, 7. januar 2010 01:28)
da ja sam delija,a ti si stvarno vanzemaljac,jer ova tvoja izjava nema veze sa zivotom!Dusko Vujosevic je jos jednom dokazao da radi pre svega u interesu srpske kosarke!A ja sam srbin,pre nego sto sam delija!I zasto,u stvari kako ne cestitati,i na neki nacin odati postovanje njegovom radu...Nikad mi nece biti jasni somovi poput tebe...

Moka PG

pre 14 godina

Jednostavno ovo je neprocjenjivo.Hvala ti Dule i hvala ovim momcima sto ste nas obradovali po ko zna koji put, i sto ste nam uljepsali ovo badnje vece i Bozic.Hristos se rodi :)

PEDJA, EDMONTON

pre 14 godina

Čestitke Partizanu na velikom rezultatu, srećno i njima i mojoj Zvezdi u top 16! To je SRPSKA košarka!
(Delija, 7. januar 2010 01:13)


ALA TRUPKAMO, A!

grobar

pre 14 godina

zato sto partizanu treba pomoci
i jopet grobari ponavljam da mozemo na njihovom sajtu da uplatimo, neka svako uplati po jedan prenos i eto im pomoci
da ucutkamo ove sto nece da pomognu
napred partizan

Slozna braca

pre 14 godina

Ljudi, Zvezdas sam, ali ovo sto Dule radi je nevjerovatno. Niko ne moze da izvuce ovoliki maksimum od igraca kao sto moze on. Skidam kapu gospodine Vujosevicu, za mene ste najbolji trener u Evropi. Znam da ce me zbog ovog komentara moje Delije napasti, ali ljudi to je tako..

predrag

pre 14 godina

svaka cast svima...i na terenu i na tribinama...zaista sam zadovoljan...i drago mi je zbog toga...dileme nema SRBIJA je velesila u kosarci...i na klupskom i na reprezentativnom planu...jos da su bolja vremena ih! gde bi nam kraj bio...svaka cast!

daxon.grobar

pre 14 godina

Od jutros gledam vesti, citam komentare i ostalo i jezim se od srece zbog onog sto su nam Dule i ekipa priredili! Nemam rechi. Svaka chast a Duletu da se podigne spomenik ispred Pionira! pozdrav i srecan Bozic svima!

Zemun

pre 14 godina

Ono sto ne mogu a da ne primetim je da jos ima delija koji ne mogu da se pomire sa uspesima Partizana,sto se pre pomirite sa tim bice vam lakse.Jednostavno se opustis gledas kvalitetnu kosarku i ne razmisljas o Zvezdi.

kriticar

pre 14 godina

HRISTOS SE RODI!!!Jesam ranije ovde na netu izjavio da ce partizan tesko do top 16 ali priznajem da sam pogresio i zato cestitam i partizanu i zvezdi na velikom uspehu i zelim im da sto vise doguraju i smatram da je vreme da se navijaci ujedine i da daju podrsku jedni drugima da se ne prepiru ko je najbolji vec da cestitaju jedan drugom pobedu ma bilo da je u derbiju ili u neku drugu utakmicu...pozzz svima

jassa

pre 14 godina

ja sam osvedočeni rojalista ali ako treba birati dali dati pare kk partizanu ili davati pare za novine ili časopise njkvu onda tu nema nikakve dvojbe.kk partizan je ponos srbije i još jedino sa vk partizanom ima uspeha u kontinuitetu u evropi.

rade

pre 14 godina

ja bih samo da podsetim tamo neke da je "tamo neki" ritas bio pobednik tamo nekog kupa gde vi jedva ili ne mozete da prodjete u drugi krug. i molim vas vise ne mojte da pisete takve gluposti.
pozdrav svim grobarima i ljubiteljima kosarke.

Zemun

pre 14 godina

Siguran sam da Partizanove vesti posecuje vise zvezdasa nego vesti o samoj Zvezdi iz prostog razloga sto je Partizan institucija,veliko ime u Evropi i ne samo to oni i posecuju nase utakmice.Setimo se samo utakmice sa Panatinaikosom,nije moglo od njih na red da se dodje ali razumem ipak je prestiz gledati Partizan.

Cunnin

pre 14 godina

Komentator iz klipa ko zabac Kermit :D

P- Pera "The Christmas" Bozic
A- AL najlepsi - CIGANIN
R- Rasic "BOMBAA"
T- Tole je kriv
I- Izvinite KKSS
Z- Zatrpavaj
N- Nabila stoka

pfc conoplja

pre 14 godina

ni parama,ni suvim zlatom,pobeda protiv lietvosa od 30 razlike,neprocenjivo,neke stvari se jednostavno ne mogu kupiti novcem,za sve drugo tu je dule vujosevic

Boki

pre 14 godina

•Glavni igraci Partizana su cetiri stranca i pobedise neki L.Ritas.Otkuda euforija!!!
(Savamala, 7. januar 2010 17:58)

Ja tebe razumem,ali stvarno.Kada ne znas kako je igrati Evroligu onda mozes da pises takve komentare.Dugo necete saznati sta je Evroliga,dugo dugo... Duuuuuuuuuuuule Vujosevic!!!

Ljubisavljevic Nenad

pre 14 godina

+ 30>hvala momcima na ovom uzivanje.Na neverovatnoj pobedi, Bog je bio uz sve nas .Koliko uspeha je potrebno da se Duletove reci cuju tamo gde treba.Hvala jos jednom

Delia glingon

pre 14 godina

Stvarno je strucnjak Sir Vujosa, na pocetku senzone zadnji u NLB, CZ bila jaca za dve klase i igrala se Partizanom, a posle pet meseci prvi NLB, LS blista i jaci su od CZ za dve klase, sto znaci da vujosevic zna da napravi od obicnog proseka nadprosek i fantome.
Svaka cast i samo se pitam kako ga nepokupi barcelona ili real madrid.

nele

pre 14 godina

U NBA ligi se vodi posebna statistika za poslednja 3 minuta utakmice, gleda se ucinak igraca kada je najvaznije, kada se lomi utakmica i kada je pritisak najveci. Malo ko je primetio da u Partizanu koji utakmicu pocinje sa cetiri stranca, niko od njih osim Marica nema odlucujuci doprinos na kraju. Odlucujuce poene u toku cele sezone su davali Kecman, Rasic i Bozic i to je specijalnost samo Partizana i samo jednog coveka DV. Tu se vracamo na naslov: ovo se parama ne kupuje, vec je rezultat rada, discipline, posvecenosti i bezobrazluka koje radja samopouzdanje. A nama navicama uzivanje i ponos. Da dodam da sam zvezdas od rodjenja ali da ovaj klub godinama pratim sa tolikim zarom tako da nikome ne priznajem da je veci poznavalac i navijac od mene. Osim onih koji idu redovno u Pionir.

saratikan

pre 14 godina

Ja sam delija,ali zelim da cestitam partizanu na sjajnoj igri,i grobarima za odlicno navijanje!Ipak zeleo bih da pohvalim Duska Vujosevica,sjajnog trenera,psihologa,i pre svega jednu ogromnu ljudinu!Sta da vam kazem,svaka mu cast...Kad mi makar jos po neko iz naseg sporta bio njemu slican..gde bi nam bio kraj...
(pitam se???, 7. januar 2010 01:05)

Ti si Delija isto koliko i ja vanzemaljac. Prave Delije zanima samo Zvezda

SSSS

pre 14 godina

Sve cestitke kosarkasima Partizana na velikom uspehu. Sve cestitke i treneru Vujosevicu na velikom uspehu takodje.

Ne mogu da razumem zbog cega nakon svakog uspeha kosarkasa trener Vujosevic trazi podrsku od grada i drzave. Ovaj uspeh ponajvise znaci kosarkasima samim jer tim uspehom svakome od njih skace cena na trzistu kao i potencijalna plata koju ce zaradjivati u nekom bohatijem klubu u koji odu. Ne vidim zbog cega bi se novcem poreskih obveznika finansirao bilo koji sportski klub koji se takmici sa ostalim klubovima po trzisnim uslovima. Igraci se vec godinama prodaju i niko od onih koji su prodati ne odlazi za mali novac i obestecenje, hale su na evropskim utakmicama pune a postoje i nekakvi sponzori i sve to nije dovoljno da se na vreme isplacuju obaveze kluba prema igracima. Zaista ne razumem kako i zbog cega, ukoliko taj novac nije dovoljan neka imaju duplo slabiju ekipu jer odlazak u dugove zarad sportskog uspeha nije nacin da se isti ostvaruje

Džontra Volta No.1

pre 14 godina

"Svojevremeno za vreme SFRJ kada bi neki nas skijas(obicno Slovenac)na nekom velikom takmicenju stigao na cilj 98-mi nasi reporteri su uzvikivali "odlicno" 98-mi.Sada me na to podseca ovaj plasman Partizana medju 16 u Evropi.Euforicno se slavi nesto sto nije nikakav narociti uspeh i to u vreme kada je nasa reprezentacija sa Ivkovicem na celu i zvanicno druga u Evropi.Pored toga u Partizanu su i tri stranca a u reprezentaciji su sve nasi Srpski drzavljani.A kada je Vujosevic vodio reprezentaciju bili smo sesti u Evropi.
(Beogradjanin, 7. januar 2010 13:53)"

Je li "mozgu" jel hoces da kazes i da Zeljko Obradovic nema pojma,posto je i on doziveo neuspeh sa reprezentacijom?
Kompleksi se lece nadrugom mestu,ne na stranici o sportu na B92 sajtu

tako je

pre 14 godina

"Mnogo lepih stvari smo proizveli svih ovih godina, na super način predstavljali klub, grad i zemlju.

moje misljenje je, da ste vi bruka zemlje, da ne ulazim u tematiku.

Expert

pre 14 godina

Ovo je bila velika pobeda Partizana, ali nisam siguran da je to bio i trijumf srpske košarke.

U litvanskoj ekipi igraju tri Srbina: Bojan Popović - veliki trošadžija i držač lopti, šutirao u petoj sekundi napada ili na isteku vremena sa osam metara.

Milko Bjelica - šut za dva 1-3, šut za tri 1-10!

Dejan Borovnjak - za 15 minuta u igri samo dva poena!

Sva trojica ukupno 7 poklonjenih lopti protivniku, a ostalih sedam igrača litvanske ekipe - 10!

Na drugoj strani: najkorisniji igrač susreta - crnogorski reprezentativac Slavko Vraneš - 13 poena, 9 skokova, 4 blokade! Stranci u ekipi Partizana - Roberts, Mekaleb, Veseli i Vraneš, ukupno 46 poena od Partizanovih 97, 17 skokova od 34 Partizanovih, 9 asistencija od 18 Partizanovih ...

емпту

pre 14 godina

.....A suzama se vatre ne gase :))))))
(KK SLEDECA SEZONA, 7. januar 2010 00:42)

Па човече, играте са Литванцима. Што си искомплексиран?

dragiša

pre 14 godina

Da li bi neko mogao da mi objasni zašto Partizan teoretski ne može biti drugi u grupi(svi pišu da idemo u top16 sa trećeg mesta)? Koliko vidim imamo bolju koš razliku od Unicaja-e, u medjusobnim susretima smo potpuno egal, a ako uspemo da pobedimo Olympiakos a Unicaja izgubi u gostima od Lietuvos-a imaćemo isti broj pobeda?!? Koja je to računica po kojoj u tom slučaju ne bi bili drugi? Vrlo je moguće da sam gledajući rezultate i tabelu na brzinu nešto prevideo, ali ako sam u pravu za sve ovo gore onda bi mogli da budemo i drugi, zar ne?

Beogradjanin

pre 14 godina

Svojevremeno za vreme SFRJ kada bi neki nas skijas(obicno Slovenac)na nekom velikom takmicenju stigao na cilj 98-mi nasi reporteri su uzvikivali "odlicno" 98-mi.Sada me na to podseca ovaj plasman Partizana medju 16 u Evropi.Euforicno se slavi nesto sto nije nikakav narociti uspeh i to u vreme kada je nasa reprezentacija sa Ivkovicem na celu i zvanicno druga u Evropi.Pored toga u Partizanu su i tri stranca a u reprezentaciji su sve nasi Srpski drzavljani.A kada je Vujosevic vodio reprezentaciju bili smo sesti u Evropi.

J.T.PFC Conoplja

pre 14 godina

PROSLE GODINE SMO RAZMONTIRALI PANIONIOS SA 23 razlike a ove demoliorali L IETVOS,i to isto na Badnji dan,ne smem ni da pomislim sta bi bilo da smo grali sa nikad jaciom dinamom,auf pa oni se ne takmice u EVROLIGI.

Juzna tribina.PFC C ONOPLJA

pre 14 godina

Ako je ovom Beogradjaninu isto biti 98 i 16,onda taj ima veoma debeo problem.Nama pricate o euforiji posle velikog uspeha,a posle vase zali Boze pobede nad jadnim dinamom nije se moglo ziveti,ipak je svako poredjenje izmedju timova koji se takmiceu EVRO LIGI i uleb trupu neukusno,da ne kazem bezobrazno,top16 4put zaredom. ...SAMO NAPRED PARTIZAN...

KK SLEDECA SEZONA

pre 14 godina

.....A suzama se vatre ne gase :))))))
(KK SLEDECA SEZONA, 7. januar 2010 00:42)

Па човече, играте са Литванцима. Што си искомплексиран?
(емпту, 7. januar 2010 16:10)
Pa što se ti nađe prozvan, boli te istina? A, inače ne igramo sa Litvancima, nego euroligu, za neke dugo godina ne ostvarena želja, ali naćiće Opača već neku "šemu" i za to.
Pozdrav za sve "kompleksaše"!!

Code_master

pre 14 godina

Trifunovic said:
Oh my god, I can't stop Red Star, I made monster, this is incredibility.
Run, all cemetery, Red Star is coming...

ofk

pre 14 godina

Vujosevic gospodin Dusko cim pobedi i napravi neki uspeh odma krece priva o parama ,teorrijama zavere,jadikovanje...sta hocete Dusko...imate 4-5 stranaca imate publiku imate sponzora...i jeku ekonomske krize primate i platu i ogovorene pare....dosta covece jadikovanja....

tako je

pre 14 godina

"Mnogo lepih stvari smo proizveli svih ovih godina, na super način predstavljali klub, grad i zemlju.

moje misljenje je, da ste vi bruka zemlje, da ne ulazim u tematiku.

SSSS

pre 14 godina

Sve cestitke kosarkasima Partizana na velikom uspehu. Sve cestitke i treneru Vujosevicu na velikom uspehu takodje.

Ne mogu da razumem zbog cega nakon svakog uspeha kosarkasa trener Vujosevic trazi podrsku od grada i drzave. Ovaj uspeh ponajvise znaci kosarkasima samim jer tim uspehom svakome od njih skace cena na trzistu kao i potencijalna plata koju ce zaradjivati u nekom bohatijem klubu u koji odu. Ne vidim zbog cega bi se novcem poreskih obveznika finansirao bilo koji sportski klub koji se takmici sa ostalim klubovima po trzisnim uslovima. Igraci se vec godinama prodaju i niko od onih koji su prodati ne odlazi za mali novac i obestecenje, hale su na evropskim utakmicama pune a postoje i nekakvi sponzori i sve to nije dovoljno da se na vreme isplacuju obaveze kluba prema igracima. Zaista ne razumem kako i zbog cega, ukoliko taj novac nije dovoljan neka imaju duplo slabiju ekipu jer odlazak u dugove zarad sportskog uspeha nije nacin da se isti ostvaruje

Beogradjanin

pre 14 godina

Svojevremeno za vreme SFRJ kada bi neki nas skijas(obicno Slovenac)na nekom velikom takmicenju stigao na cilj 98-mi nasi reporteri su uzvikivali "odlicno" 98-mi.Sada me na to podseca ovaj plasman Partizana medju 16 u Evropi.Euforicno se slavi nesto sto nije nikakav narociti uspeh i to u vreme kada je nasa reprezentacija sa Ivkovicem na celu i zvanicno druga u Evropi.Pored toga u Partizanu su i tri stranca a u reprezentaciji su sve nasi Srpski drzavljani.A kada je Vujosevic vodio reprezentaciju bili smo sesti u Evropi.

saratikan

pre 14 godina

Ja sam delija,ali zelim da cestitam partizanu na sjajnoj igri,i grobarima za odlicno navijanje!Ipak zeleo bih da pohvalim Duska Vujosevica,sjajnog trenera,psihologa,i pre svega jednu ogromnu ljudinu!Sta da vam kazem,svaka mu cast...Kad mi makar jos po neko iz naseg sporta bio njemu slican..gde bi nam bio kraj...
(pitam se???, 7. januar 2010 01:05)

Ti si Delija isto koliko i ja vanzemaljac. Prave Delije zanima samo Zvezda

Expert

pre 14 godina

Ovo je bila velika pobeda Partizana, ali nisam siguran da je to bio i trijumf srpske košarke.

U litvanskoj ekipi igraju tri Srbina: Bojan Popović - veliki trošadžija i držač lopti, šutirao u petoj sekundi napada ili na isteku vremena sa osam metara.

Milko Bjelica - šut za dva 1-3, šut za tri 1-10!

Dejan Borovnjak - za 15 minuta u igri samo dva poena!

Sva trojica ukupno 7 poklonjenih lopti protivniku, a ostalih sedam igrača litvanske ekipe - 10!

Na drugoj strani: najkorisniji igrač susreta - crnogorski reprezentativac Slavko Vraneš - 13 poena, 9 skokova, 4 blokade! Stranci u ekipi Partizana - Roberts, Mekaleb, Veseli i Vraneš, ukupno 46 poena od Partizanovih 97, 17 skokova od 34 Partizanovih, 9 asistencija od 18 Partizanovih ...

Code_master

pre 14 godina

Trifunovic said:
Oh my god, I can't stop Red Star, I made monster, this is incredibility.
Run, all cemetery, Red Star is coming...

ofk

pre 14 godina

Vujosevic gospodin Dusko cim pobedi i napravi neki uspeh odma krece priva o parama ,teorrijama zavere,jadikovanje...sta hocete Dusko...imate 4-5 stranaca imate publiku imate sponzora...i jeku ekonomske krize primate i platu i ogovorene pare....dosta covece jadikovanja....

емпту

pre 14 godina

.....A suzama se vatre ne gase :))))))
(KK SLEDECA SEZONA, 7. januar 2010 00:42)

Па човече, играте са Литванцима. Што си искомплексиран?

FoRzA_PxFxCx

pre 14 godina

Jos jedna luda noc i sta reci!
Tu reci vise ne pomazu, cak se i reciti Slavko zbunio! Svaka mu cast, sjajno je odigrao kao i Rasic i ostali.

P.S. Mislim da B92 duguje jedno malo izvinjenje kosarkasima Partizana! :)

pitam se???

pre 14 godina

Ja sam delija,ali zelim da cestitam partizanu na sjajnoj igri,i grobarima za odlicno navijanje!Ipak zeleo bih da pohvalim Duska Vujosevica,sjajnog trenera,psihologa,i pre svega jednu ogromnu ljudinu!Sta da vam kazem,svaka mu cast...Kad mi makar jos po neko iz naseg sporta bio njemu slican..gde bi nam bio kraj...

Zmija

pre 14 godina

@Burier

Nije promasaj ne navijati za Partizan. Samo bedne osobe kao ti tako razmisljaju. Oni koji su pravi navijaci velicace svoj klub ali ce postovati i izbor drugih za razliku od tebe i slicnih...

Serb

pre 14 godina

A ja ludujem, ludo ludo ludujem
Pozz Brankici, izvinjavamo se zbog neprijatonosti koju smo izazvali...
Mozez li nam oprostiti
Grobari pokajnici

tuse

pre 14 godina

Koje pare covece!!!!!
Suze mi teku dok pisem komentar!!!
Zivim u Sydney Australia + 35 stepeni covece!!!
Ustao sam ujutro proveravam rezultat ostao sam ukocen-smrzao sam kao da je bilo - 10 stepeni!!
Ovakvu radost odavno nisam osetio!Hvala ti crno bela ljubavi!!

Nole Delija

pre 14 godina

Ovaj covek i njegovi momci ladno zasluzuju nagradu Grada Beograda za uspeh, nek se fudbaleri malo ogledaju o kosarkasima i da nas ne brukaju po Evropi. Napred Dule !!!

Rustem Berisa

pre 14 godina

Nisam verovao da ce partizan uspeti da pobedi sa tolikom razlikom.
Uzivao sam gledajuci utakmicu preko interneta u Torontu,Canada.Cestitam svima igracima na uspehu plasmana medju 16 najboljihjednom partizanovac ostaje zauvek.
Puno srece u daljem takmicenju i pozdrav svim navijacima,kako crno belima tako i ostalim ekipama.

reaguj

pre 14 godina

očekujem reakciju ljudi sa B92 da kontaktiraju vrh Eurolige i da probaju da izdjestvuju da Partizan ne ide dalje...ipak su ti igrači pevali sa navijačima...ajmoooo reakcija, mislim ipak bi to bilo dobro za srpski sport, što bi igrali oni Evropu, pa mnogo je bitnije šta su pevali...ahahahahahahaha još najmanje 3 tekme u BG-u, jasno je šta će se čuti...ideeeeeemoooo

Cunnin

pre 14 godina

Komentator iz klipa ko zabac Kermit :D

P- Pera "The Christmas" Bozic
A- AL najlepsi - CIGANIN
R- Rasic "BOMBAA"
T- Tole je kriv
I- Izvinite KKSS
Z- Zatrpavaj
N- Nabila stoka

229

pre 14 godina

DULE SE UPLASIO I BI +30 U JANURU!,,Nismo mogli da odgovorimo Partizanu na centarskim pozicijama", rekao je Kurtinaitis." nisu oni vec on jer jedan je SLAVKO!

Marko

pre 14 godina

"Svojevremeno za vreme SFRJ kada bi neki nas skijas(obicno Slovenac)na nekom velikom takmicenju stigao na cilj 98-mi nasi reporteri su uzvikivali "odlicno" 98-mi.Sada me na to podseca ovaj plasman Partizana medju 16 u Evropi.Euforicno se slavi nesto sto nije nikakav narociti uspeh i to u vreme kada je nasa reprezentacija sa Ivkovicem na celu i zvanicno druga u Evropi.Pored toga u Partizanu su i tri stranca a u reprezentaciji su sve nasi Srpski drzavljani.A kada je Vujosevic vodio reprezentaciju bili smo sesti u Evropi.
(Beogradjanin, 7. januar 2010 13:53)"

A sta ti ocekujes sa takvim budzetom!? Za tebe je jedino uspeh titula! Da ovo je veliki uspeh i svaka cast partizanu na njemu. BRAVO MOMCI!!!!!!!!!!!!!

MILOS

pre 14 godina

DULE VUJOSEVICU MORAM ODMAH SADA DA TI KAZEM DA SAM JAKO LJUT!!!
JUCE SI REKAO DA NIKAKO NE MOZE BITI 22+ A BILO JE 30. TAKVE TVOJE ISPADE I GRESKE VISE NECU TOLERISATI!!!:)HVALA TI ZA JOS JEDNO DIVNO VECE, IMAM 35 GOD, A SKAKAO SAM OD SRECE KAO DA IMAM 15.... NAPRED CRNO BELI!!

a jel uspeh top 8?

pre 14 godina

Svojevremeno za vreme SFRJ kada bi neki nas skijas(obicno Slovenac)na nekom velikom takmicenju stigao na cilj 98-mi nasi reporteri su uzvikivali "odlicno" 98-mi.Sada me na to podseca ovaj plasman Partizana medju 16 u Evropi.Euforicno se slavi nesto sto nije nikakav narociti uspeh i to u vreme kada je nasa reprezentacija sa Ivkovicem na celu i zvanicno druga u Evropi.Pored toga u Partizanu su i tri stranca a u reprezentaciji su sve nasi Srpski drzavljani.A kada je Vujosevic vodio reprezentaciju bili smo sesti u Evropi.
(Beogradjanin, 7. januar 2010 13:53)

Ajde ti lepo idi i slavi ulazak tvoje zvezde u neki tamo evro kup ili kako vec.
Mani se ti corava posla i komentarisanja vesti o Partizanu. A ovo sto si napisao za reprezentaciju nema veze s vezom,a kamoli sa Partizanom,doduse ima sa Partizanom jer je pola te srebrne reprezentacije punu afirmaciju steklo u Partizanu.

Boki

pre 14 godina

•Glavni igraci Partizana su cetiri stranca i pobedise neki L.Ritas.Otkuda euforija!!!
(Savamala, 7. januar 2010 17:58)

Ja tebe razumem,ali stvarno.Kada ne znas kako je igrati Evroligu onda mozes da pises takve komentare.Dugo necete saznati sta je Evroliga,dugo dugo... Duuuuuuuuuuuule Vujosevic!!!

PEDJA, EDMONTON

pre 14 godina

Čestitke Partizanu na velikom rezultatu, srećno i njima i mojoj Zvezdi u top 16! To je SRPSKA košarka!
(Delija, 7. januar 2010 01:13)


ALA TRUPKAMO, A!

Marko_bgd

pre 14 godina

jesam zvezdas,ali u svakom slucaju,treba im finansijski pomoci,ili drzava,ili ovi sto ne znaju sta ce sa parama...da uspeju bar jednom da zadrze tim nekoliko godina,pa da se bore za titulu prvaka evrope...i ovo je cudo sto uvek sa novim timom,oni prolaze dalje...

Sasa The Grobar

pre 14 godina

Ja sam delija,ali zelim da cestitam partizanu na sjajnoj igri,i grobarima za odlicno navijanje!Ipak zeleo bih da pohvalim Duska Vujosevica,sjajnog trenera,psihologa,i pre svega jednu ogromnu ljudinu!Sta da vam kazem,svaka mu cast...Kad mi makar jos po neko iz naseg sporta bio njemu slican..gde bi nam bio kraj...
(pitam se???, 7. januar 2010 01:05)

Ti si Delija isto koliko i ja vanzemaljac. Prave Delije zanima samo Zvezda
(saratikan, 7. januar 2010 01:28)

Pa sta pravi Delijo trazis na nasim vestima????

dejan

pre 14 godina

A što Brankica sada nebi napravila seriju emisija o lepoti "Pionira"? Tada bi se videla NAMERA a sigurno nebi bili transparenata kao sinoć.

pitam se???

pre 14 godina

(saratikan, 7. januar 2010 01:28)
da ja sam delija,a ti si stvarno vanzemaljac,jer ova tvoja izjava nema veze sa zivotom!Dusko Vujosevic je jos jednom dokazao da radi pre svega u interesu srpske kosarke!A ja sam srbin,pre nego sto sam delija!I zasto,u stvari kako ne cestitati,i na neki nacin odati postovanje njegovom radu...Nikad mi nece biti jasni somovi poput tebe...

Slozna braca

pre 14 godina

Ljudi, Zvezdas sam, ali ovo sto Dule radi je nevjerovatno. Niko ne moze da izvuce ovoliki maksimum od igraca kao sto moze on. Skidam kapu gospodine Vujosevicu, za mene ste najbolji trener u Evropi. Znam da ce me zbog ovog komentara moje Delije napasti, ali ljudi to je tako..

Nemanja

pre 14 godina

bravo dule caru......bravo celom strucnom stabu.Momci igrali ste kraljevski!!!!!!!svaka cast,nadam se da ce ova drzava ulagati u ovaj klub,jer nas pokazuju u najlepsem svetlu u EVROPI......I NAVIJACI!

tuse

pre 14 godina

Sta ste se utripovali bre... Dobili ste, ok... I ranije ste dobijali u kosarci, zato se bolje drzite toga!!!
(Mile Deda, 7. januar 2010 01:07)


znam da ti je ova pobeda Partizana mrak na oci priznaj da nisi izlazio veceras na kafu:)))
Zgazicemo vas veruj mi /ni sami neznamo kolko smo jaki!!!!

Zhhika

pre 14 godina

@Ja sam delija,ali zelim da cestitam partizanu na sjajnoj igri,i grobarima za odlicno navijanje!Ipak zeleo bih da pohvalim Duska Vujosevica,sjajnog trenera,psihologa,i pre svega jednu ogromnu ljudinu!Sta da vam kazem,svaka mu cast...Kad mi makar jos po neko iz naseg sporta bio njemu slican..gde bi nam bio kraj...
(pitam se???, 7. januar 2010 01:05)

Ti si Delija isto koliko i ja vanzemaljac. Prave Delije zanima samo Zvezda
(saratikan, 7. januar 2010 01:28)

Ako te zanima samo zvezda,zašto čitaš komentare na ovu vest,pa još i komentarišeš?

sasa

pre 14 godina

Ovo je bila velika pobeda Partizana, ali nisam siguran da je to bio i trijumf srpske košarke.

U litvanskoj ekipi igraju tri Srbina: Bojan Popović - veliki trošadžija i držač lopti, šutirao u petoj sekundi napada ili na isteku vremena sa osam metara.

Milko Bjelica - šut za dva 1-3, šut za tri 1-10!

Dejan Borovnjak - za 15 minuta u igri samo dva poena!

Sva trojica ukupno 7 poklonjenih lopti protivniku, a ostalih sedam igrača litvanske ekipe - 10!

Na drugoj strani: najkorisniji igrač susreta - crnogorski reprezentativac Slavko Vraneš - 13 poena, 9 skokova, 4 blokade! Stranci u ekipi Partizana - Roberts, Mekaleb, Veseli i Vraneš, ukupno 46 poena od Partizanovih 97, 17 skokova od 34 Partizanovih, 9 asistencija od 18 Partizanovih ...
(Expert, 7. januar 2010 12:57)

hoces reci i da je Venger unistio Engleski fudbal. PREBROJ REPREZENTATIVCE I VIDECES ODAKLE POTICU, IZ INSTITUCIJE BREE

Tamo gde je tvrdo

pre 14 godina

Ama, pustite već jednom komšijska prepucavanja!
Nema problema, iako sam težak cigojner, Partizan je INSTITUCIJA u evropskoj klupskoj košarci.
Što je najneverovatnije, uopšte mi nije žao!

(P.S. Ne bih im nikako oprostio da se radi o fudbalu!)

Vlajko69

pre 14 godina

# Sta ste se utripovali bre... Dobili ste, ok... I ranije ste dobijali u kosarci, zato se bolje drzite toga!!!
(Mile Deda, 7. januar 2010 01:07)
Deda ti se verovatno secas i uspeha zvezde...na sljaci.

Babin_zub

pre 14 godina

Skakao sam i nervirao se skoro kao da je igrala moja Zvezda.
Jos jesenas sam napisao,i ponovicu,ovom Vujosevicu covek da da dzak krompira i bure kupusa on bi ih uveo u top 16!Nije on trener za reprezentacije niti za velike klubove koji dovode samo gotove igrace,vec je idealan trener za klub Partizanovog ranga - klub koji je uvek pri vrhu a nije opterecen trofejima(pricam o evropi)i koji zbog toga ima prostora za brushenje mladih,talentovanih kosarkasa.
Svaka vam cast za sinoc,ali i za citavu jesen i tri godine u nazad.

kriticar

pre 14 godina

HRISTOS SE RODI!!!Jesam ranije ovde na netu izjavio da ce partizan tesko do top 16 ali priznajem da sam pogresio i zato cestitam i partizanu i zvezdi na velikom uspehu i zelim im da sto vise doguraju i smatram da je vreme da se navijaci ujedine i da daju podrsku jedni drugima da se ne prepiru ko je najbolji vec da cestitaju jedan drugom pobedu ma bilo da je u derbiju ili u neku drugu utakmicu...pozzz svima

Duletov fan

pre 14 godina

"Nisam uzeo tajm-aut da bi ponizio protivnika nego je Toša (Dragan Todorić) došao sa nekom kombinacijom da nam je potrebna pobeda od 27-28 poena razlike za prolaz u Top 16", kroz smeh je rekao Vujošević. ZZato je Dule CAR

grobari1967

pre 14 godina

Secam se, negde pocetkom 80-ih igramo, mislim, protiv Olimpije. Direktan prenos i time-out 20 i kusur sekundi pre kraja. Vodimo sa dva razlike, lopta pripada nama i Dule, sa puno kose na glavi, pocinje monolog:

"....... i onda je bacite u p...u materinu".

Od tada Dule ne dozvoljava kamermanu da bude uz Familijinu klupu prilikom time-out-a.

Nemanja

pre 14 godina

A zasto nemate specijal za euroligu, gde bi covek uvek mogao da pogleda stanje u grupi, prethodne rezultate i sledece meceve. Ne mora da bude nista opsirno, dovoljne su ove stvari, a mislim i da je Partizan zasluzio to.
(Nemanja, 11. decembar 2009 08:41)

Ja cisto da ponovim.
Ko jos misli da b92 treba da napravi ovaj specijal, mogo bi da da podrsku preporukom...

Zemun

pre 14 godina

Siguran sam da Partizanove vesti posecuje vise zvezdasa nego vesti o samoj Zvezdi iz prostog razloga sto je Partizan institucija,veliko ime u Evropi i ne samo to oni i posecuju nase utakmice.Setimo se samo utakmice sa Panatinaikosom,nije moglo od njih na red da se dodje ali razumem ipak je prestiz gledati Partizan.

Delia glingon

pre 14 godina

Stvarno je strucnjak Sir Vujosa, na pocetku senzone zadnji u NLB, CZ bila jaca za dve klase i igrala se Partizanom, a posle pet meseci prvi NLB, LS blista i jaci su od CZ za dve klase, sto znaci da vujosevic zna da napravi od obicnog proseka nadprosek i fantome.
Svaka cast i samo se pitam kako ga nepokupi barcelona ili real madrid.

vladan

pre 14 godina

Zamislite sutra u centru Beograda navijace i zvezde i partizana na jednom mestu. Slave prolaz u TOP 16!
A sad zamislte dvojicu komsija kako piju u kafani zagrljeni... Jedan slavi sedmicu na lotou, a drugi uhvatio singl, keca u hendikepu na partizan!
E to je cista proporcija!

jassa

pre 14 godina

ja sam osvedočeni rojalista ali ako treba birati dali dati pare kk partizanu ili davati pare za novine ili časopise njkvu onda tu nema nikakve dvojbe.kk partizan je ponos srbije i još jedino sa vk partizanom ima uspeha u kontinuitetu u evropi.

pfc conoplja

pre 14 godina

ni parama,ni suvim zlatom,pobeda protiv lietvosa od 30 razlike,neprocenjivo,neke stvari se jednostavno ne mogu kupiti novcem,za sve drugo tu je dule vujosevic

Novica mkd

pre 14 godina

Srebroljublje je put koji vodi ka otkazivanju od Isusa, zato nas Bog voli. Ali nece biti naodmet ovih 400.000 evrica koji slede kao nagrada za ulazak u Top 16:)))

Живела Србија!

pre 14 godina

Свака част Партизану на овом успеху. И њему и мојој Звезди за пролазак даље у европским такмичењима.

Овакви спектаткли нам недостају, и нека их је што више убудуће. Ево, већ првом приликом, у уторак против Бенетона!

Milan CL

pre 14 godina

Kaze Kurtinaitis "potukli nas na centarskim pozicijama"! A da se Maric nije povredio...?
Ceo svet ne bi mogao da skupi koliku nagradu Dule i ekipa zasluzuju posle svega!

predrag

pre 14 godina

svaka cast svima...i na terenu i na tribinama...zaista sam zadovoljan...i drago mi je zbog toga...dileme nema SRBIJA je velesila u kosarci...i na klupskom i na reprezentativnom planu...jos da su bolja vremena ih! gde bi nam kraj bio...svaka cast!

Tanasije

pre 14 godina

Eto dozivesmo i to: Slavkan 13p,9 skokova u EVROLIGI vs osvajaca Evrokupa!!! Falio mu 1 skok za DABL-DABL!

Dule je izgleda uspeo i u onome sto su svi mislili da je nemoguce - da od zapustenog Slavka napravi kosarkasa...

Ono sto je za Seltikse bio Red Ojerbah, ono sto je Dzon Vuden bio za UCLA univerzitet, to je Dule Vujosevic za Partizan. Istinska legenda koja je izgradila klub i jos ga gradi sa nesmanjenom strascu, covek koji nije samo puki ucesnik istorije vec onaj ko tu istoriju stvara...

Pored Duleta svaki navijac Partizana oseca sigurnost jer zna da ima neko ko za klub brine isto onoliko koliko bi i majka ili otac brinuli o svom rodjenom detetu. Dule je vise od trenera, on je OTAC, STARIJI BRAT, UCITELJ...

Na kraju, volim njegov PROSVECENI APSOLUTIZAM koji podrazumeva red, rad, disciplinu i hijerarhijski sistem vrednosti... jedan rezim koji nije bas svima po volji i nije za sve i svakoga...ali je idealan za Partizan u ovom VREMENU i PROSTORU:-)

mille grobar

pre 14 godina

...citam komentare,javljaju se ljudi iz celoga sveta.Stvarno je lepo biti grobar.Kada bi nam i fudbal bio na ovom nivou,eh...Nisam gledao B92,bio sam u crkvi a bas me interesuje kako su prokomentarisali ovu vest...i da ne zaboravim-Vranes MAJSTORE!Gde bi ti bio kraj da si od pocetka karijere sa Duletom!HRISTOS SE RODI!

grobar_kotor

pre 14 godina

a Slavko me odusevio kad je davo intervju za sos i kaze: "ee *ebiga..oprostite na rjecniku ali..." :))
Dule i momci..neprocjenjivo!!!

nenad73

pre 14 godina

Posle jos jednog neverovatnog uspeha ne mogu da se ne zapitam da li je moguce da grad Beograd i republika Srbija nemaju sluha za ovakve rezultate?? Neverovatno je da se milioni evra trose na neke daleko manje vazne stvari a da za svo ovo vreme, a ovo traje 10 godina, nikada se nije setio da dostojno nagradi Partizan i ljude koji rade u njemu.Mislim da je ovo jedan od najvecih propusta kako sportskih tako i svih drugih struktura naseg drustva...najblaze receno!

Ljubisavljevic Nenad

pre 14 godina

+ 30>hvala momcima na ovom uzivanje.Na neverovatnoj pobedi, Bog je bio uz sve nas .Koliko uspeha je potrebno da se Duletove reci cuju tamo gde treba.Hvala jos jednom

Doras

pre 14 godina

Zao mi je sto kod poslednjeg time-out-a, kamera nije snimala klupu Lietuvasa...uveren sam da je Kurtinaitis rekao svojim igracima : " 'oce stoka da nas nabije 30 razlike..." :):):)

Doctor

pre 14 godina

@"Mnogo lepih stvari smo proizveli svih ovih godina, na super način predstavljali klub, grad i zemlju.

moje misljenje je, da ste vi bruka zemlje, da ne ulazim u tematiku.
(tako je, 7. januar 2010 02:24)

Ajde molim te udji u tematiku,baš me interesuje kako si to zaključio.

Zemun

pre 14 godina

Ono sto ne mogu a da ne primetim je da jos ima delija koji ne mogu da se pomire sa uspesima Partizana,sto se pre pomirite sa tim bice vam lakse.Jednostavno se opustis gledas kvalitetnu kosarku i ne razmisljas o Zvezdi.

dusan reljic

pre 14 godina

Molim da KK Partizan otvori racun na koji bi se moglo uplacivati preko interneta kao donacije klubu. Jedini uslov da racunom raspolaze D. Vujosevic za potrebe igraca i strucnog tima. Ima nas dosta napolju i zelimo da pomognemo.

branko

pre 14 godina

Видим да је моја идеја да феномен КК Партизан треба научно осветлити добила велику подршку овде на форуму па ћу је допунити на следећи начин: верујем да би у оквиру те обраде посебно атрактивна била тема коју је управо формулисао г- дин Вујошевић, у наслову овог текста `Ово се парама не купује!` Па зар има већег изазова за све истраживаче и научнике овог света од сазнања да на планети Земљи постоји нешто што се парама не може купити ?

rade

pre 14 godina

ja bih samo da podsetim tamo neke da je "tamo neki" ritas bio pobednik tamo nekog kupa gde vi jedva ili ne mozete da prodjete u drugi krug. i molim vas vise ne mojte da pisete takve gluposti.
pozdrav svim grobarima i ljubiteljima kosarke.

vesnapfc

pre 14 godina

magija... u pioniru je bilo prelepo, to je moja zemlja chuda, tu je sa partizanom sve moguce... momci na chelu sa duletom su objasnili esenciju kosharke prvenstveno korumpiranim sudijama, pa onda i protivniku...
pozdrav grobarima! Hristos se rodi!

Stevan

pre 14 godina

Grobari vole i postuju Duleta. Zato pevaju pesme sa njegovim imenom

Dule voli grobare. Ali to pokazuje na malo suptilniji nacin. On cuje njih. Cuje sta traze. I onda zatrazi timeout na par sekundi do kraja. Jer grobari hoce 30 razlike. I Dule nacrta akciju za tri poena.

Gde ste musavi

pre 14 godina

"Nisam uzeo tajm-aut da bi ponizio protivnika nego je Toša (Dragan Todorić) došao sa nekom kombinacijom da nam je potrebna pobeda od 27-28 poena razlike za prolaz u Top 16", kroz smeh je rekao Vujošević.
Rece Tosa treba 27-28,Dule gleda Tosu gleda Kecmana pogleda i rece: "Kecmane daj trojku za kraj, nervira me ovaj." Sve ostalo je istorija

Toba

pre 14 godina

Ljubav prema klubu,ne moze da prestane, dok zivim klicacu njemuuu volim te Partizane....Na svetu nista vece ne moze da postoji,nego sto je nasa ljubaaav prema crno beloj boji....nego sto je nasa ljubav prema crno beloj boji....PARTIZAN ZAUVEK...

daxon.grobar

pre 14 godina

Od jutros gledam vesti, citam komentare i ostalo i jezim se od srece zbog onog sto su nam Dule i ekipa priredili! Nemam rechi. Svaka chast a Duletu da se podigne spomenik ispred Pionira! pozdrav i srecan Bozic svima!

grobar

pre 14 godina

zato sto partizanu treba pomoci
i jopet grobari ponavljam da mozemo na njihovom sajtu da uplatimo, neka svako uplati po jedan prenos i eto im pomoci
da ucutkamo ove sto nece da pomognu
napred partizan

KK SLEDECA SEZONA

pre 14 godina

.....A suzama se vatre ne gase :))))))
(KK SLEDECA SEZONA, 7. januar 2010 00:42)

Па човече, играте са Литванцима. Што си искомплексиран?
(емпту, 7. januar 2010 16:10)
Pa što se ti nađe prozvan, boli te istina? A, inače ne igramo sa Litvancima, nego euroligu, za neke dugo godina ne ostvarena želja, ali naćiće Opača već neku "šemu" i za to.
Pozdrav za sve "kompleksaše"!!

Moka PG

pre 14 godina

Jednostavno ovo je neprocjenjivo.Hvala ti Dule i hvala ovim momcima sto ste nas obradovali po ko zna koji put, i sto ste nam uljepsali ovo badnje vece i Bozic.Hristos se rodi :)

nele

pre 14 godina

U NBA ligi se vodi posebna statistika za poslednja 3 minuta utakmice, gleda se ucinak igraca kada je najvaznije, kada se lomi utakmica i kada je pritisak najveci. Malo ko je primetio da u Partizanu koji utakmicu pocinje sa cetiri stranca, niko od njih osim Marica nema odlucujuci doprinos na kraju. Odlucujuce poene u toku cele sezone su davali Kecman, Rasic i Bozic i to je specijalnost samo Partizana i samo jednog coveka DV. Tu se vracamo na naslov: ovo se parama ne kupuje, vec je rezultat rada, discipline, posvecenosti i bezobrazluka koje radja samopouzdanje. A nama navicama uzivanje i ponos. Da dodam da sam zvezdas od rodjenja ali da ovaj klub godinama pratim sa tolikim zarom tako da nikome ne priznajem da je veci poznavalac i navijac od mene. Osim onih koji idu redovno u Pionir.

dragiša

pre 14 godina

Da li bi neko mogao da mi objasni zašto Partizan teoretski ne može biti drugi u grupi(svi pišu da idemo u top16 sa trećeg mesta)? Koliko vidim imamo bolju koš razliku od Unicaja-e, u medjusobnim susretima smo potpuno egal, a ako uspemo da pobedimo Olympiakos a Unicaja izgubi u gostima od Lietuvos-a imaćemo isti broj pobeda?!? Koja je to računica po kojoj u tom slučaju ne bi bili drugi? Vrlo je moguće da sam gledajući rezultate i tabelu na brzinu nešto prevideo, ali ako sam u pravu za sve ovo gore onda bi mogli da budemo i drugi, zar ne?

Džontra Volta No.1

pre 14 godina

"Svojevremeno za vreme SFRJ kada bi neki nas skijas(obicno Slovenac)na nekom velikom takmicenju stigao na cilj 98-mi nasi reporteri su uzvikivali "odlicno" 98-mi.Sada me na to podseca ovaj plasman Partizana medju 16 u Evropi.Euforicno se slavi nesto sto nije nikakav narociti uspeh i to u vreme kada je nasa reprezentacija sa Ivkovicem na celu i zvanicno druga u Evropi.Pored toga u Partizanu su i tri stranca a u reprezentaciji su sve nasi Srpski drzavljani.A kada je Vujosevic vodio reprezentaciju bili smo sesti u Evropi.
(Beogradjanin, 7. januar 2010 13:53)"

Je li "mozgu" jel hoces da kazes i da Zeljko Obradovic nema pojma,posto je i on doziveo neuspeh sa reprezentacijom?
Kompleksi se lece nadrugom mestu,ne na stranici o sportu na B92 sajtu

Juzna tribina.PFC C ONOPLJA

pre 14 godina

Ako je ovom Beogradjaninu isto biti 98 i 16,onda taj ima veoma debeo problem.Nama pricate o euforiji posle velikog uspeha,a posle vase zali Boze pobede nad jadnim dinamom nije se moglo ziveti,ipak je svako poredjenje izmedju timova koji se takmiceu EVRO LIGI i uleb trupu neukusno,da ne kazem bezobrazno,top16 4put zaredom. ...SAMO NAPRED PARTIZAN...

J.T.PFC Conoplja

pre 14 godina

PROSLE GODINE SMO RAZMONTIRALI PANIONIOS SA 23 razlike a ove demoliorali L IETVOS,i to isto na Badnji dan,ne smem ni da pomislim sta bi bilo da smo grali sa nikad jaciom dinamom,auf pa oni se ne takmice u EVROLIGI.