Utorak, 05.01.2010.

10:51

Ljajić odlazi do kraja nedelje?

Adem Ljajić ove zime definitivno odlazi iz Partizana. O tome u koji klub odlučiće se do krjaa nedelje, piše sportska štampa.

Izvor: B92

Ljajiæ odlazi do kraja nedelje? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

Vladankg

pre 14 godina

Ne mogu da verujem da je klub u deficitu sa novcem i da iz godine u godinu, prodaje najperspektivnije igrace. Sramota za klub, daleko smo od evropskih takmicenja. I albanska liga je jaca od nase.

ja

pre 14 godina

jedino ne mogu da razumem kako dinamo tamo nekog lovrena prodaje za 11 mil...onda bi partizan ljaju trebao da proda za 25 mil jer je on jedan od nejvecih svetskih talenata

Jovan

pre 14 godina

Partizan je uspesan club.Najbolje bi bilo da nekog igraca kupi tada bi bilo jos bolje za sve.Sve u svemu respekt sto se tice partizana.Svaka im cast momci igraju fer,posteno i slozno.

Mladen BBRS

pre 14 godina

uh sto bi voleo da vas uhvati veca kriza nego nas prosle godine..ko se zadnji smeje najsladje se smeje..ZVEZDA SAMPION!!!!i ne razumem grobare sto su nas dobili u fudbalu pa slave kao da su osvojili ligu sampiona..pa mi smo vas ove god dobili i u rukometu odbojci i basketu pa cutimo..komplexi su neizlecivi!!!poz za sve delije

pfc-fcp

pre 14 godina

meni je sasvim ok sto se prodaju vecina ovih igraca. samo bi Ljaljica zadrzao. vecina njih nista nije u ovoj sezoni pokazala. nismo se u LS plasirali, u LE slabo igrali. stvarni ne znam zasto se tolika prasina dize. nek se prodaju, pa da dovedemo nove igrace. Prelazni rok je tek poceo.. pozz

Dexterijus

pre 14 godina

Pocinjem da se pitam cemu sve owo vodi, zasto ja navijam za Partizan. za koga ja navijam.
Milosevic je bio u pravu da ce ovi rasprodati tim, i tako ce biti, a on je dobio podrsku samo od Tumbakovica.
E to je strasno, nagovesti se katastrofa i moze da se spreci al niko zato nehaje........sada neka cela ta uprava neka uzme salove,dresove,kape...i pravac stadion i neka se oni malo navijaju jer nece uskoro imati ko da dolazi......(samo se smejem za ono na SOS kanalu - dodjite na stadion heheheehe)

cupko

pre 14 godina

znam jedno , ljajic je imao veliku srecu sto nije otisao u MU jer nebi igrao i propao bi kao igrac. tosic je doziveo to . bolje mu je da ode negde gde ce igrati i napredovati kao igrac.

Zemun

pre 14 godina

Uprava Partizana na sve moguce nacine pomaze Zvezdi da njen najlosiji tim u istoriji osvoji titulu.Cinimi se da ovaj klub i postoji samo zato da bi nekolicina mogla lepo da zivi od njega.Bojkot.

Igor

pre 14 godina

Nije mi jasno zasto moderator nije objavio predhodni komentar, ali evo nije mi tesko ponovo da ga napisem ili iskucam, svejedno. Za Lav Fantasy ako zelite da pristupite privatnoj ligi - pristupni kod je NDTXVY76

Nemanja

pre 14 godina

Ja sam Zvezdas, ali zasto mi se cini da vi rasprodajete i ono malo sto imate. A Djuric je obecao da ce doneti pare u klub i izgleda da je nastavio sa praksom da prodaje najbolje. Ipak HWALA vam jer sad je titula nasa.

djordjevic

pre 14 godina

Ovo je opasnije od Zeke i Bjeke...Tad su bar SVI na stadionu bili protiv njih, a sad ce sacica 'vodja' da zabranjuje da se cuje bilo sta protiv uprave.
Iskreno, ne zanima me titula...I da je osvojimo, sa ovakvim 'talentima' koje dovodimo ne da bi nas opet dobio neki Apoel, nego bi se i sa zrinjskim terali.
Daj Boze da gresim, ali tesko...bas tesko. Mozda bi nam i neke fudbalske sankcije sad dobro legle, cisto da se ne sramotimo.

glodar

pre 14 godina

ma ako bre ljudi, sta vam je... slobodno prodajte, i treba da prodajete... ionako se bez veze zanosimo, mi jesmo mali klub i sredina tabele nam je realno merilo... kakve titule, liga evrope, zaboravimo na te gluposti i vratimo se u realnost! zvezda ja ispred nas u svakom smislu, ali i vosa, ofk, jagodina... ja bi voleo da malo igramo i drugu ligu, sto da ne.....

Dushkic

pre 14 godina

Ma i trebalo bi sve da rasprodaju, jer smo videli da ova generacija ne moze nista da uradi u Evropi.Nek dovedu nove igrace, imaju vremena da se uigraju preko proleca i na leto imamo spremnu ekipu za LS, ili Ligu Evrope, jedino mi je zao sto odlaze Bogunovic i Brana Ilic, mislim da zasluzuju mesto u timu, pre nekih Mijica i Davidova...

luka martinovic

pre 14 godina

Ovo nigde ne vodi.Dajte nam našu decu!Živković reprezentativac Metalac Gornji Milanovac oni trguju sa Isailovićem.Opšta rasprodajaa Božić još nije prošao.Dajte Savu dok je vrema inače ode sve dodjavoča...

Sergio

pre 14 godina

U "stabilnom" klubu koji ima "kontinuitet" i čuva "kostur" ekipe se spremaju da idu svi koji nešto vrede, od kapitena Đorđevića, preko Ljajića, Diare, Moreire, Petrovića, Ilića, Bogunovića....
Bio je problem sa budžetom i funkcionisanjem kluba pošto je Mančester odustao od Ljaje, sad će on ipak biti prodat, u čemu je onda sada problem i zašto prodajete sve što možete? Ko će da nam igra, o kom kontinuitetu pričate?
Ne igrajte se, deluje kao da ćete sve sušiti, pa ispočetka...

Igor

pre 14 godina

Znam da je ne vezano za temu ali ako neko igra "Lav Fantasy"
moze se prikljuciti na privatnu ligu simbolicno nazvanu "Liga Sampiona" pristupni kod je NDTXVY76

Zlatan

pre 14 godina

Pa valjda je na redu C.Zvezda da osvoji dve titule, za to vreme mi rasprodamo igrace, napunimo dzepove i cekamo nas red za osvajanje titula. BRUKA I SRAMOTA SRPSKOG FUDBALA.

fantom

pre 14 godina

Partizan je prethodnih godina imao bolji odabir stranaca, a svoje uspehe u prethodne dve sezone treba da zahvali Juci, Moreiri i Diari... svi ostali su naduvane novinarske priče beogradskih menadžera. Od M. Kežmana nisu prodali vrhunskog igrača!!!Ovaj potez govori da su se unapred oprostili od ove sezone.

Deda

pre 14 godina

placem, jbt rasulo... a ove dve sezone sa dve duple krune su tako dobar utisak stvarale da cemo postati ozbiljan klub... a vidi ovo svi odose... KAKO TE LJUDE NIJE SRAMOTA DA POSTOJE???

V.M.

pre 14 godina

Dobro je Savo rekao ova ce uprava da sve rasprodati i na kraju ce se oni morati skidati da igraju,stvarno mi nisu jasni,Djuric je tokom kampanje izljavljivao da klub nije u dugovima da stojimo super finansijski a onda sad ova rasprodaja bez smisla ajde ako progutamo to sto ce otici Dijara i Adem to je zajedno ko 10 miliona cemu onda zurba da se proda Raca kza smesnih 2.5 ili 3 miliona kad je izvesno da ce ici na svetsko i da ce mu cena biti verovatno i duplo veca,manja sigurno nece a tu je i prodaja Moreire pa Brane Ilica! Svaka cast novajlijama ali mi smo na prlece duplo slabiji tu nema price,a ako ovako prodaju na zimu kako ce tek na leto! i onda kad sve rasprodaju i upropaste pred prvim fijaskom ce da odu kao svaka uprava Partizana a pogotove Zvezde i nikom nece odgovarati zbog toga a mi samo mozemo da se nerviramo a onda cu da vidim te vodje sto su glasale za Djurica kao ispred nas navijaca,ispred mene sigurno nisu zato od sad dok oni ne odu sa juga ja sam na istoku i znam da necu biti jedini sa juga koji je presao tamo!

kobe bryant

pre 14 godina

Sram vas bilo! To je jedino sto mogu da kazem kao navijač Partizana. Da se ja pitam najpre bih prodao ovog Đurića. I to Realu, Milanu, Barseloni ...pa da od njih napravi ekstra klubove kao sto je napravio od Partizana. Neka, neka, pravićete vi Savu od blata!

Grobar

pre 14 godina

Plan nove-stare uprave je da prodajom onoga sto jos moze da se proda prikupi desetak miliona evra i da to onda narednih MESECI troskare pa ce onda videti sta i kako dalje. Savo im je lepo rekao da u nasim uslovima 10 miliona evra izgleda kao fantastican budzet ali problem je sto za razliku od velikih klubova u Partizanu samo manji deo budzeta ide na plate igraca. Kada prodaju jos sta mogu onda ce uslediti i privatizacija pa gospodo Grobari pozurite na Jug da zajedno sa nasim vodjama vodite Partizan u svetlu buducnost, a ja cu ostati kuci ili cu na Istok da tamo ucestvujem u protestima ako ih uopste bude jer ovo je ipak zemlja Srbija gde se ljudi slabo bore za sebe i svoje najblize vec odmah pred nekim problemom zapadaju u krizu i depresiju. Pa nije valjda ova uprava jaca od nekoliko miliona Grobara?!

kobe bryant

pre 14 godina

Sram vas bilo! To je jedino sto mogu da kazem kao navijač Partizana. Da se ja pitam najpre bih prodao ovog Đurića. I to Realu, Milanu, Barseloni ...pa da od njih napravi ekstra klubove kao sto je napravio od Partizana. Neka, neka, pravićete vi Savu od blata!

6kilometara

pre 14 godina

Samo opušteno,ako ne bude rezultata leteće i Plavi i Đurić a bogami i Nađ.Posle njih na red dolaze i tzv.VOĐE-PAREUVLAKAČI,ničija nije do zore gorela!VOLIM PARTIZAN,A VI!

miki

pre 14 godina

Zašto ne vraćaju Živkovića iz Metalca kada Mladen Božović po svemu sudeći odlazi a Aca Radosavljević nije spreman.Podizana je magla oko Isailovića i ništa se nije desilo.Živković je Partizanovo dete , prošao je sve reprezentativne selekcije i sa 20 godina je odlično branio polusezonu u prvoj ligi.Nečiji dil sa dovodjenjem Isailovića je pukao pa je pukao!

Glisa

pre 14 godina

Радосав Петровић - сигурно један од најсвестранијих играча Партизана, уз то репрезентативац од кога се очекује да буде у саставу и у ЈА, након чега ће му цена сигурно порасти.

(Српски фудбал??!, 5. januar 2010 11:54)

Radosav Petrovic nece biti u sastavu reprezentacije u JA.

Dracorex

pre 14 godina

(Српски фудбал??!, 5. januar 2010 11:54)



pa sto se tice ovih igraca sto su otisli...da su oni stvarno ovakvi kakve si ih prikazao Partizan bi igrao kao Barca...ali ne igra niti ce ikad igrati...i oni su sasvim prosecni igraci(izuzev Ljajica koji je mozda talentovan)...

Peca

pre 14 godina

Da imamo 15 bodova više, ili manje, svejedno, od Zvezde, pa da podmladjujemo tim za sledeću sezonu. Ovako mozemo da budemo prvaci, pa na leto mozda nesto i uradimo u kvalifikacijama. Realno bili smo bolji od Apoela u oba meča, ali nismo imali sreće, a ni Krstajić nije igrao, pa smo primali glavom golove iz peterca. Taj Apoel je zatim izbacio Kopenhagen, a u ligi Šampiona igrao sasvim solidno u jakoj grupi. Uzeli su bod Čelziju, Atletiku 2. Tim nije bio loš jesenas, ali su proradile sujete kod nekih igrača, Dijare, pre svega, zbog Kleovog ugovora, kao i Žuke prošle godine zbog Fejse. Poraz od Tuluza bio je posledica dogadjanja na ulicama i predvidjanja da će nas izbaciti iz Evrope, a i opet smo primali katastrofalne golove. E sad rasturamo ekipu. Trebalo je da parama od Ljajića i prodajom još jednog fudbalera ekipu kupovinom ojačamo, ovako, igraćemo na bod u gostima, a kući ćemo da pobedjujemo, i tako jedno 2, 3 sezone. Đurić prebacuje lopticu Tomiću ali mu ne dovodi zamene za igrače kojih želi da se reši. Mislim da Gavrančić i Djordjević treba da idu, možda Dijara, ali da ostale treba zadržati, nemoguće da toliko nema novca, a samo Tošić pre 12 meseci 7 miliona. Ne valja nam rabota.

mille grobar

pre 14 godina

Zato sto Djuric zna da ce ga na kraju sezone oterati iz kluba navijaci i hoce da ostavi Savi klub sa sto gorim igrackim kadrom i na mukama,da bi kasnije likovao nad njegovom sudbinom.Zato,brze bolje prodaj,ucari...

realno....

pre 14 godina

u srbiji se u svim sportovima sve svede na to ko ce gde da nastavi karijeru....
tako da DECA sa 17,18 godina odlaze kao ''velike zvezde'' i propadaju...
niko se ne bi ni potrudio da ih zadrzi,pa zato nikada necemo imati evropskih uspeha,zivecemo samo od stare slave...
nikada se vise nece ponoviti ni zvezdin bari,ni partizanov istambul,ni metaloplastika,sve ce to biti u domenu naucne fantastike...
gledacemo apoel,dinamo tbilisi,i jos mnogo ''evropskih'' utakmica...

PARTIZAN

pre 14 godina

Nerazumem zasto prodavaju najbolje igrace da bi zatim kupili krs fudbalere iz nase lige.Partizan ima veliki kvalitet,ali ovi ga unistavaju.Neka bar uzmu nekog igraca iz neke normalne lige,da bar on nesto uradi,ali ovako propadamo.

Swazilendjanin

pre 14 godina

Evo sad nesto vezano sa njega sto nema veze sa fudbalom ali ima veze sa njegovom inteligencijom i samo da vidite vi na kome nama svet ostaje.Zato sto je juce bilo tacno 367 godina od rodjenja Isaka Njutna Kurir je neke nase sportiste malo preslisao i evo sta je pametni Ljajic izjavio:Cuo sam za njega.Ucili smo o njemu u skoli i znam da ima NEKE veze sa fizikom.E sad ne znam tacno o cemu je rec konkretno.Sto se tice jabuke,nemam pojma kakvu je ulogu imala u njegovom zivotu.
Mislim da ovo mora da zna svako ko je zavrsio osnovnu skolu ali eto...
Inace Tutoric je bio jos gori od ovog(ako je to ikako moguce)...

izi

pre 14 godina

Odose i ovi sto iole vrede nesto,a dolaze neki nedokazani...Pa kao da dugujemo 15 miliona pa mora sve da se proda,da dodjemo na nulu,katastrofa...Ovaj Djuric veze nema,ubacio Nadja samo da ga pokriva...Nadj je veliku gresku napravio sto je to sve prihvatio!

Strava i Zasu ljuDI

pre 14 godina

Eheh owo se strasno ne znam da li da placem ili da se smejem,sve prodaju sto valja i dovode igrace koji sa 26 gogina iz nase lige dolaze u partizan,pa sto prosto ne ugasite klub nego owako da ga unistavate,ma cim Savo nije pobedio i owaj Djuric izabran sve mi je jasno bilo,pa koje taj covek veze ima uopste sa sportom,sta bre rade owo???!?!?!?odlazi sve sto valja,dolaze pojacanja da se krstis i levom i desnom,dodje mi i ja da konkurisem za tim partizana,barem bi ginuo i borio se na terenu,nista losiji necu biti od owih pojacanja ccc

Српски фудбал??!

pre 14 godina

Одлазе:

Адем Љајић - млади репрезентативац и вероватно најталентованији играч наше земље.
Ненад Ђорђевић - бивши репрезентативац и капитен екипе.
Горан Гавранчић - бивши репрезентативац.
Брана Илић - дечко који је без дилеме у протеклој полусезони показао највећи напредак.
Ламине Дијара - вероватно најбољи нападач лиге
Алмани Мореира - најбољи плејмејкер лиге.
Радосав Петровић - сигурно један од најсвестранијих играча Партизана, уз то репрезентативац од кога се очекује да буде у саставу и у ЈА, након чега ће му цена сигурно порасти.
Милош Богуновић - солидан фудбалер.

ДОЛАЗЕ:

Предраг Мијић - нападач (везиста) суботичког Спартака који је у полусезони постигао 2-3 гола.
Војислав Станковић - играч који сигурно има талента, али није ништа претерано одскакао од конкуренције у својој средини што је неопходно да би представљао право појачање за један од два највећа наша клуба.
Александар Давидов - година игра на њиви у Кули, без икаквих значајнијих резултата.


Ко је овде луд?!

kole pfc

pre 14 godina

a dovode se anonimusi kao sto i zvezda radi,i onda se pravi lazna galama po novinama kako je ko oteo kome nekog igraca,pa se navijaci prepucavaju ovde.SRAMOTA!!!

grobar

pre 14 godina

Mislite da je vodje navijaca briga sto se rasprodaje pola ekipe i sto necemo osvojiti nista na kraju? Ma jok, dobili su oni po svojih 10-ak soma evrica a sad Djuric neka radi sta hoce.

Vodja navijaca zvezde a sad je vodja navijaca Partizana, da da, taj sigurno zeli dobro Partizanu...

Српски фудбал??!

pre 14 godina

Одлазе:

Адем Љајић - млади репрезентативац и вероватно најталентованији играч наше земље.
Ненад Ђорђевић - бивши репрезентативац и капитен екипе.
Горан Гавранчић - бивши репрезентативац.
Брана Илић - дечко који је без дилеме у протеклој полусезони показао највећи напредак.
Ламине Дијара - вероватно најбољи нападач лиге
Алмани Мореира - најбољи плејмејкер лиге.
Радосав Петровић - сигурно један од најсвестранијих играча Партизана, уз то репрезентативац од кога се очекује да буде у саставу и у ЈА, након чега ће му цена сигурно порасти.
Милош Богуновић - солидан фудбалер.

ДОЛАЗЕ:

Предраг Мијић - нападач (везиста) суботичког Спартака који је у полусезони постигао 2-3 гола.
Војислав Станковић - играч који сигурно има талента, али није ништа претерано одскакао од конкуренције у својој средини што је неопходно да би представљао право појачање за један од два највећа наша клуба.
Александар Давидов - година игра на њиви у Кули, без икаквих значајнијих резултата.


Ко је овде луд?!

grobar

pre 14 godina

Mislite da je vodje navijaca briga sto se rasprodaje pola ekipe i sto necemo osvojiti nista na kraju? Ma jok, dobili su oni po svojih 10-ak soma evrica a sad Djuric neka radi sta hoce.

Vodja navijaca zvezde a sad je vodja navijaca Partizana, da da, taj sigurno zeli dobro Partizanu...

kole pfc

pre 14 godina

a dovode se anonimusi kao sto i zvezda radi,i onda se pravi lazna galama po novinama kako je ko oteo kome nekog igraca,pa se navijaci prepucavaju ovde.SRAMOTA!!!

Strava i Zasu ljuDI

pre 14 godina

Eheh owo se strasno ne znam da li da placem ili da se smejem,sve prodaju sto valja i dovode igrace koji sa 26 gogina iz nase lige dolaze u partizan,pa sto prosto ne ugasite klub nego owako da ga unistavate,ma cim Savo nije pobedio i owaj Djuric izabran sve mi je jasno bilo,pa koje taj covek veze ima uopste sa sportom,sta bre rade owo???!?!?!?odlazi sve sto valja,dolaze pojacanja da se krstis i levom i desnom,dodje mi i ja da konkurisem za tim partizana,barem bi ginuo i borio se na terenu,nista losiji necu biti od owih pojacanja ccc

kobe bryant

pre 14 godina

Sram vas bilo! To je jedino sto mogu da kazem kao navijač Partizana. Da se ja pitam najpre bih prodao ovog Đurića. I to Realu, Milanu, Barseloni ...pa da od njih napravi ekstra klubove kao sto je napravio od Partizana. Neka, neka, pravićete vi Savu od blata!

Swazilendjanin

pre 14 godina

Evo sad nesto vezano sa njega sto nema veze sa fudbalom ali ima veze sa njegovom inteligencijom i samo da vidite vi na kome nama svet ostaje.Zato sto je juce bilo tacno 367 godina od rodjenja Isaka Njutna Kurir je neke nase sportiste malo preslisao i evo sta je pametni Ljajic izjavio:Cuo sam za njega.Ucili smo o njemu u skoli i znam da ima NEKE veze sa fizikom.E sad ne znam tacno o cemu je rec konkretno.Sto se tice jabuke,nemam pojma kakvu je ulogu imala u njegovom zivotu.
Mislim da ovo mora da zna svako ko je zavrsio osnovnu skolu ali eto...
Inace Tutoric je bio jos gori od ovog(ako je to ikako moguce)...

6kilometara

pre 14 godina

Samo opušteno,ako ne bude rezultata leteće i Plavi i Đurić a bogami i Nađ.Posle njih na red dolaze i tzv.VOĐE-PAREUVLAKAČI,ničija nije do zore gorela!VOLIM PARTIZAN,A VI!

PARTIZAN

pre 14 godina

Nerazumem zasto prodavaju najbolje igrace da bi zatim kupili krs fudbalere iz nase lige.Partizan ima veliki kvalitet,ali ovi ga unistavaju.Neka bar uzmu nekog igraca iz neke normalne lige,da bar on nesto uradi,ali ovako propadamo.

Glisa

pre 14 godina

Радосав Петровић - сигурно један од најсвестранијих играча Партизана, уз то репрезентативац од кога се очекује да буде у саставу и у ЈА, након чега ће му цена сигурно порасти.

(Српски фудбал??!, 5. januar 2010 11:54)

Radosav Petrovic nece biti u sastavu reprezentacije u JA.

Deda

pre 14 godina

placem, jbt rasulo... a ove dve sezone sa dve duple krune su tako dobar utisak stvarale da cemo postati ozbiljan klub... a vidi ovo svi odose... KAKO TE LJUDE NIJE SRAMOTA DA POSTOJE???

Zlatan

pre 14 godina

Pa valjda je na redu C.Zvezda da osvoji dve titule, za to vreme mi rasprodamo igrace, napunimo dzepove i cekamo nas red za osvajanje titula. BRUKA I SRAMOTA SRPSKOG FUDBALA.

Peca

pre 14 godina

Da imamo 15 bodova više, ili manje, svejedno, od Zvezde, pa da podmladjujemo tim za sledeću sezonu. Ovako mozemo da budemo prvaci, pa na leto mozda nesto i uradimo u kvalifikacijama. Realno bili smo bolji od Apoela u oba meča, ali nismo imali sreće, a ni Krstajić nije igrao, pa smo primali glavom golove iz peterca. Taj Apoel je zatim izbacio Kopenhagen, a u ligi Šampiona igrao sasvim solidno u jakoj grupi. Uzeli su bod Čelziju, Atletiku 2. Tim nije bio loš jesenas, ali su proradile sujete kod nekih igrača, Dijare, pre svega, zbog Kleovog ugovora, kao i Žuke prošle godine zbog Fejse. Poraz od Tuluza bio je posledica dogadjanja na ulicama i predvidjanja da će nas izbaciti iz Evrope, a i opet smo primali katastrofalne golove. E sad rasturamo ekipu. Trebalo je da parama od Ljajića i prodajom još jednog fudbalera ekipu kupovinom ojačamo, ovako, igraćemo na bod u gostima, a kući ćemo da pobedjujemo, i tako jedno 2, 3 sezone. Đurić prebacuje lopticu Tomiću ali mu ne dovodi zamene za igrače kojih želi da se reši. Mislim da Gavrančić i Djordjević treba da idu, možda Dijara, ali da ostale treba zadržati, nemoguće da toliko nema novca, a samo Tošić pre 12 meseci 7 miliona. Ne valja nam rabota.

V.M.

pre 14 godina

Dobro je Savo rekao ova ce uprava da sve rasprodati i na kraju ce se oni morati skidati da igraju,stvarno mi nisu jasni,Djuric je tokom kampanje izljavljivao da klub nije u dugovima da stojimo super finansijski a onda sad ova rasprodaja bez smisla ajde ako progutamo to sto ce otici Dijara i Adem to je zajedno ko 10 miliona cemu onda zurba da se proda Raca kza smesnih 2.5 ili 3 miliona kad je izvesno da ce ici na svetsko i da ce mu cena biti verovatno i duplo veca,manja sigurno nece a tu je i prodaja Moreire pa Brane Ilica! Svaka cast novajlijama ali mi smo na prlece duplo slabiji tu nema price,a ako ovako prodaju na zimu kako ce tek na leto! i onda kad sve rasprodaju i upropaste pred prvim fijaskom ce da odu kao svaka uprava Partizana a pogotove Zvezde i nikom nece odgovarati zbog toga a mi samo mozemo da se nerviramo a onda cu da vidim te vodje sto su glasale za Djurica kao ispred nas navijaca,ispred mene sigurno nisu zato od sad dok oni ne odu sa juga ja sam na istoku i znam da necu biti jedini sa juga koji je presao tamo!

kobe bryant

pre 14 godina

Sram vas bilo! To je jedino sto mogu da kazem kao navijač Partizana. Da se ja pitam najpre bih prodao ovog Đurića. I to Realu, Milanu, Barseloni ...pa da od njih napravi ekstra klubove kao sto je napravio od Partizana. Neka, neka, pravićete vi Savu od blata!

luka martinovic

pre 14 godina

Ovo nigde ne vodi.Dajte nam našu decu!Živković reprezentativac Metalac Gornji Milanovac oni trguju sa Isailovićem.Opšta rasprodajaa Božić još nije prošao.Dajte Savu dok je vrema inače ode sve dodjavoča...

Grobar

pre 14 godina

Plan nove-stare uprave je da prodajom onoga sto jos moze da se proda prikupi desetak miliona evra i da to onda narednih MESECI troskare pa ce onda videti sta i kako dalje. Savo im je lepo rekao da u nasim uslovima 10 miliona evra izgleda kao fantastican budzet ali problem je sto za razliku od velikih klubova u Partizanu samo manji deo budzeta ide na plate igraca. Kada prodaju jos sta mogu onda ce uslediti i privatizacija pa gospodo Grobari pozurite na Jug da zajedno sa nasim vodjama vodite Partizan u svetlu buducnost, a ja cu ostati kuci ili cu na Istok da tamo ucestvujem u protestima ako ih uopste bude jer ovo je ipak zemlja Srbija gde se ljudi slabo bore za sebe i svoje najblize vec odmah pred nekim problemom zapadaju u krizu i depresiju. Pa nije valjda ova uprava jaca od nekoliko miliona Grobara?!

realno....

pre 14 godina

u srbiji se u svim sportovima sve svede na to ko ce gde da nastavi karijeru....
tako da DECA sa 17,18 godina odlaze kao ''velike zvezde'' i propadaju...
niko se ne bi ni potrudio da ih zadrzi,pa zato nikada necemo imati evropskih uspeha,zivecemo samo od stare slave...
nikada se vise nece ponoviti ni zvezdin bari,ni partizanov istambul,ni metaloplastika,sve ce to biti u domenu naucne fantastike...
gledacemo apoel,dinamo tbilisi,i jos mnogo ''evropskih'' utakmica...

fantom

pre 14 godina

Partizan je prethodnih godina imao bolji odabir stranaca, a svoje uspehe u prethodne dve sezone treba da zahvali Juci, Moreiri i Diari... svi ostali su naduvane novinarske priče beogradskih menadžera. Od M. Kežmana nisu prodali vrhunskog igrača!!!Ovaj potez govori da su se unapred oprostili od ove sezone.

Dexterijus

pre 14 godina

Pocinjem da se pitam cemu sve owo vodi, zasto ja navijam za Partizan. za koga ja navijam.
Milosevic je bio u pravu da ce ovi rasprodati tim, i tako ce biti, a on je dobio podrsku samo od Tumbakovica.
E to je strasno, nagovesti se katastrofa i moze da se spreci al niko zato nehaje........sada neka cela ta uprava neka uzme salove,dresove,kape...i pravac stadion i neka se oni malo navijaju jer nece uskoro imati ko da dolazi......(samo se smejem za ono na SOS kanalu - dodjite na stadion heheheehe)

Sergio

pre 14 godina

U "stabilnom" klubu koji ima "kontinuitet" i čuva "kostur" ekipe se spremaju da idu svi koji nešto vrede, od kapitena Đorđevića, preko Ljajića, Diare, Moreire, Petrovića, Ilića, Bogunovića....
Bio je problem sa budžetom i funkcionisanjem kluba pošto je Mančester odustao od Ljaje, sad će on ipak biti prodat, u čemu je onda sada problem i zašto prodajete sve što možete? Ko će da nam igra, o kom kontinuitetu pričate?
Ne igrajte se, deluje kao da ćete sve sušiti, pa ispočetka...

Dracorex

pre 14 godina

(Српски фудбал??!, 5. januar 2010 11:54)



pa sto se tice ovih igraca sto su otisli...da su oni stvarno ovakvi kakve si ih prikazao Partizan bi igrao kao Barca...ali ne igra niti ce ikad igrati...i oni su sasvim prosecni igraci(izuzev Ljajica koji je mozda talentovan)...

Zemun

pre 14 godina

Uprava Partizana na sve moguce nacine pomaze Zvezdi da njen najlosiji tim u istoriji osvoji titulu.Cinimi se da ovaj klub i postoji samo zato da bi nekolicina mogla lepo da zivi od njega.Bojkot.

miki

pre 14 godina

Zašto ne vraćaju Živkovića iz Metalca kada Mladen Božović po svemu sudeći odlazi a Aca Radosavljević nije spreman.Podizana je magla oko Isailovića i ništa se nije desilo.Živković je Partizanovo dete , prošao je sve reprezentativne selekcije i sa 20 godina je odlično branio polusezonu u prvoj ligi.Nečiji dil sa dovodjenjem Isailovića je pukao pa je pukao!

mille grobar

pre 14 godina

Zato sto Djuric zna da ce ga na kraju sezone oterati iz kluba navijaci i hoce da ostavi Savi klub sa sto gorim igrackim kadrom i na mukama,da bi kasnije likovao nad njegovom sudbinom.Zato,brze bolje prodaj,ucari...

izi

pre 14 godina

Odose i ovi sto iole vrede nesto,a dolaze neki nedokazani...Pa kao da dugujemo 15 miliona pa mora sve da se proda,da dodjemo na nulu,katastrofa...Ovaj Djuric veze nema,ubacio Nadja samo da ga pokriva...Nadj je veliku gresku napravio sto je to sve prihvatio!

djordjevic

pre 14 godina

Ovo je opasnije od Zeke i Bjeke...Tad su bar SVI na stadionu bili protiv njih, a sad ce sacica 'vodja' da zabranjuje da se cuje bilo sta protiv uprave.
Iskreno, ne zanima me titula...I da je osvojimo, sa ovakvim 'talentima' koje dovodimo ne da bi nas opet dobio neki Apoel, nego bi se i sa zrinjskim terali.
Daj Boze da gresim, ali tesko...bas tesko. Mozda bi nam i neke fudbalske sankcije sad dobro legle, cisto da se ne sramotimo.

glodar

pre 14 godina

ma ako bre ljudi, sta vam je... slobodno prodajte, i treba da prodajete... ionako se bez veze zanosimo, mi jesmo mali klub i sredina tabele nam je realno merilo... kakve titule, liga evrope, zaboravimo na te gluposti i vratimo se u realnost! zvezda ja ispred nas u svakom smislu, ali i vosa, ofk, jagodina... ja bi voleo da malo igramo i drugu ligu, sto da ne.....

pfc-fcp

pre 14 godina

meni je sasvim ok sto se prodaju vecina ovih igraca. samo bi Ljaljica zadrzao. vecina njih nista nije u ovoj sezoni pokazala. nismo se u LS plasirali, u LE slabo igrali. stvarni ne znam zasto se tolika prasina dize. nek se prodaju, pa da dovedemo nove igrace. Prelazni rok je tek poceo.. pozz

Nemanja

pre 14 godina

Ja sam Zvezdas, ali zasto mi se cini da vi rasprodajete i ono malo sto imate. A Djuric je obecao da ce doneti pare u klub i izgleda da je nastavio sa praksom da prodaje najbolje. Ipak HWALA vam jer sad je titula nasa.

cupko

pre 14 godina

znam jedno , ljajic je imao veliku srecu sto nije otisao u MU jer nebi igrao i propao bi kao igrac. tosic je doziveo to . bolje mu je da ode negde gde ce igrati i napredovati kao igrac.

Mladen BBRS

pre 14 godina

uh sto bi voleo da vas uhvati veca kriza nego nas prosle godine..ko se zadnji smeje najsladje se smeje..ZVEZDA SAMPION!!!!i ne razumem grobare sto su nas dobili u fudbalu pa slave kao da su osvojili ligu sampiona..pa mi smo vas ove god dobili i u rukometu odbojci i basketu pa cutimo..komplexi su neizlecivi!!!poz za sve delije

Igor

pre 14 godina

Znam da je ne vezano za temu ali ako neko igra "Lav Fantasy"
moze se prikljuciti na privatnu ligu simbolicno nazvanu "Liga Sampiona" pristupni kod je NDTXVY76

Dushkic

pre 14 godina

Ma i trebalo bi sve da rasprodaju, jer smo videli da ova generacija ne moze nista da uradi u Evropi.Nek dovedu nove igrace, imaju vremena da se uigraju preko proleca i na leto imamo spremnu ekipu za LS, ili Ligu Evrope, jedino mi je zao sto odlaze Bogunovic i Brana Ilic, mislim da zasluzuju mesto u timu, pre nekih Mijica i Davidova...

ja

pre 14 godina

jedino ne mogu da razumem kako dinamo tamo nekog lovrena prodaje za 11 mil...onda bi partizan ljaju trebao da proda za 25 mil jer je on jedan od nejvecih svetskih talenata

Vladankg

pre 14 godina

Ne mogu da verujem da je klub u deficitu sa novcem i da iz godine u godinu, prodaje najperspektivnije igrace. Sramota za klub, daleko smo od evropskih takmicenja. I albanska liga je jaca od nase.

Igor

pre 14 godina

Nije mi jasno zasto moderator nije objavio predhodni komentar, ali evo nije mi tesko ponovo da ga napisem ili iskucam, svejedno. Za Lav Fantasy ako zelite da pristupite privatnoj ligi - pristupni kod je NDTXVY76

Jovan

pre 14 godina

Partizan je uspesan club.Najbolje bi bilo da nekog igraca kupi tada bi bilo jos bolje za sve.Sve u svemu respekt sto se tice partizana.Svaka im cast momci igraju fer,posteno i slozno.

Glisa

pre 14 godina

Радосав Петровић - сигурно један од најсвестранијих играча Партизана, уз то репрезентативац од кога се очекује да буде у саставу и у ЈА, након чега ће му цена сигурно порасти.

(Српски фудбал??!, 5. januar 2010 11:54)

Radosav Petrovic nece biti u sastavu reprezentacije u JA.

Mladen BBRS

pre 14 godina

uh sto bi voleo da vas uhvati veca kriza nego nas prosle godine..ko se zadnji smeje najsladje se smeje..ZVEZDA SAMPION!!!!i ne razumem grobare sto su nas dobili u fudbalu pa slave kao da su osvojili ligu sampiona..pa mi smo vas ove god dobili i u rukometu odbojci i basketu pa cutimo..komplexi su neizlecivi!!!poz za sve delije

PARTIZAN

pre 14 godina

Nerazumem zasto prodavaju najbolje igrace da bi zatim kupili krs fudbalere iz nase lige.Partizan ima veliki kvalitet,ali ovi ga unistavaju.Neka bar uzmu nekog igraca iz neke normalne lige,da bar on nesto uradi,ali ovako propadamo.

Српски фудбал??!

pre 14 godina

Одлазе:

Адем Љајић - млади репрезентативац и вероватно најталентованији играч наше земље.
Ненад Ђорђевић - бивши репрезентативац и капитен екипе.
Горан Гавранчић - бивши репрезентативац.
Брана Илић - дечко који је без дилеме у протеклој полусезони показао највећи напредак.
Ламине Дијара - вероватно најбољи нападач лиге
Алмани Мореира - најбољи плејмејкер лиге.
Радосав Петровић - сигурно један од најсвестранијих играча Партизана, уз то репрезентативац од кога се очекује да буде у саставу и у ЈА, након чега ће му цена сигурно порасти.
Милош Богуновић - солидан фудбалер.

ДОЛАЗЕ:

Предраг Мијић - нападач (везиста) суботичког Спартака који је у полусезони постигао 2-3 гола.
Војислав Станковић - играч који сигурно има талента, али није ништа претерано одскакао од конкуренције у својој средини што је неопходно да би представљао право појачање за један од два највећа наша клуба.
Александар Давидов - година игра на њиви у Кули, без икаквих значајнијих резултата.


Ко је овде луд?!

Peca

pre 14 godina

Da imamo 15 bodova više, ili manje, svejedno, od Zvezde, pa da podmladjujemo tim za sledeću sezonu. Ovako mozemo da budemo prvaci, pa na leto mozda nesto i uradimo u kvalifikacijama. Realno bili smo bolji od Apoela u oba meča, ali nismo imali sreće, a ni Krstajić nije igrao, pa smo primali glavom golove iz peterca. Taj Apoel je zatim izbacio Kopenhagen, a u ligi Šampiona igrao sasvim solidno u jakoj grupi. Uzeli su bod Čelziju, Atletiku 2. Tim nije bio loš jesenas, ali su proradile sujete kod nekih igrača, Dijare, pre svega, zbog Kleovog ugovora, kao i Žuke prošle godine zbog Fejse. Poraz od Tuluza bio je posledica dogadjanja na ulicama i predvidjanja da će nas izbaciti iz Evrope, a i opet smo primali katastrofalne golove. E sad rasturamo ekipu. Trebalo je da parama od Ljajića i prodajom još jednog fudbalera ekipu kupovinom ojačamo, ovako, igraćemo na bod u gostima, a kući ćemo da pobedjujemo, i tako jedno 2, 3 sezone. Đurić prebacuje lopticu Tomiću ali mu ne dovodi zamene za igrače kojih želi da se reši. Mislim da Gavrančić i Djordjević treba da idu, možda Dijara, ali da ostale treba zadržati, nemoguće da toliko nema novca, a samo Tošić pre 12 meseci 7 miliona. Ne valja nam rabota.

Swazilendjanin

pre 14 godina

Evo sad nesto vezano sa njega sto nema veze sa fudbalom ali ima veze sa njegovom inteligencijom i samo da vidite vi na kome nama svet ostaje.Zato sto je juce bilo tacno 367 godina od rodjenja Isaka Njutna Kurir je neke nase sportiste malo preslisao i evo sta je pametni Ljajic izjavio:Cuo sam za njega.Ucili smo o njemu u skoli i znam da ima NEKE veze sa fizikom.E sad ne znam tacno o cemu je rec konkretno.Sto se tice jabuke,nemam pojma kakvu je ulogu imala u njegovom zivotu.
Mislim da ovo mora da zna svako ko je zavrsio osnovnu skolu ali eto...
Inace Tutoric je bio jos gori od ovog(ako je to ikako moguce)...

glodar

pre 14 godina

ma ako bre ljudi, sta vam je... slobodno prodajte, i treba da prodajete... ionako se bez veze zanosimo, mi jesmo mali klub i sredina tabele nam je realno merilo... kakve titule, liga evrope, zaboravimo na te gluposti i vratimo se u realnost! zvezda ja ispred nas u svakom smislu, ali i vosa, ofk, jagodina... ja bi voleo da malo igramo i drugu ligu, sto da ne.....

grobar

pre 14 godina

Mislite da je vodje navijaca briga sto se rasprodaje pola ekipe i sto necemo osvojiti nista na kraju? Ma jok, dobili su oni po svojih 10-ak soma evrica a sad Djuric neka radi sta hoce.

Vodja navijaca zvezde a sad je vodja navijaca Partizana, da da, taj sigurno zeli dobro Partizanu...

Zlatan

pre 14 godina

Pa valjda je na redu C.Zvezda da osvoji dve titule, za to vreme mi rasprodamo igrace, napunimo dzepove i cekamo nas red za osvajanje titula. BRUKA I SRAMOTA SRPSKOG FUDBALA.

Strava i Zasu ljuDI

pre 14 godina

Eheh owo se strasno ne znam da li da placem ili da se smejem,sve prodaju sto valja i dovode igrace koji sa 26 gogina iz nase lige dolaze u partizan,pa sto prosto ne ugasite klub nego owako da ga unistavate,ma cim Savo nije pobedio i owaj Djuric izabran sve mi je jasno bilo,pa koje taj covek veze ima uopste sa sportom,sta bre rade owo???!?!?!?odlazi sve sto valja,dolaze pojacanja da se krstis i levom i desnom,dodje mi i ja da konkurisem za tim partizana,barem bi ginuo i borio se na terenu,nista losiji necu biti od owih pojacanja ccc

6kilometara

pre 14 godina

Samo opušteno,ako ne bude rezultata leteće i Plavi i Đurić a bogami i Nađ.Posle njih na red dolaze i tzv.VOĐE-PAREUVLAKAČI,ničija nije do zore gorela!VOLIM PARTIZAN,A VI!

Nemanja

pre 14 godina

Ja sam Zvezdas, ali zasto mi se cini da vi rasprodajete i ono malo sto imate. A Djuric je obecao da ce doneti pare u klub i izgleda da je nastavio sa praksom da prodaje najbolje. Ipak HWALA vam jer sad je titula nasa.

Dracorex

pre 14 godina

(Српски фудбал??!, 5. januar 2010 11:54)



pa sto se tice ovih igraca sto su otisli...da su oni stvarno ovakvi kakve si ih prikazao Partizan bi igrao kao Barca...ali ne igra niti ce ikad igrati...i oni su sasvim prosecni igraci(izuzev Ljajica koji je mozda talentovan)...

Igor

pre 14 godina

Znam da je ne vezano za temu ali ako neko igra "Lav Fantasy"
moze se prikljuciti na privatnu ligu simbolicno nazvanu "Liga Sampiona" pristupni kod je NDTXVY76

kole pfc

pre 14 godina

a dovode se anonimusi kao sto i zvezda radi,i onda se pravi lazna galama po novinama kako je ko oteo kome nekog igraca,pa se navijaci prepucavaju ovde.SRAMOTA!!!

luka martinovic

pre 14 godina

Ovo nigde ne vodi.Dajte nam našu decu!Živković reprezentativac Metalac Gornji Milanovac oni trguju sa Isailovićem.Opšta rasprodajaa Božić još nije prošao.Dajte Savu dok je vrema inače ode sve dodjavoča...

kobe bryant

pre 14 godina

Sram vas bilo! To je jedino sto mogu da kazem kao navijač Partizana. Da se ja pitam najpre bih prodao ovog Đurića. I to Realu, Milanu, Barseloni ...pa da od njih napravi ekstra klubove kao sto je napravio od Partizana. Neka, neka, pravićete vi Savu od blata!

Zemun

pre 14 godina

Uprava Partizana na sve moguce nacine pomaze Zvezdi da njen najlosiji tim u istoriji osvoji titulu.Cinimi se da ovaj klub i postoji samo zato da bi nekolicina mogla lepo da zivi od njega.Bojkot.

kobe bryant

pre 14 godina

Sram vas bilo! To je jedino sto mogu da kazem kao navijač Partizana. Da se ja pitam najpre bih prodao ovog Đurića. I to Realu, Milanu, Barseloni ...pa da od njih napravi ekstra klubove kao sto je napravio od Partizana. Neka, neka, pravićete vi Savu od blata!

miki

pre 14 godina

Zašto ne vraćaju Živkovića iz Metalca kada Mladen Božović po svemu sudeći odlazi a Aca Radosavljević nije spreman.Podizana je magla oko Isailovića i ništa se nije desilo.Živković je Partizanovo dete , prošao je sve reprezentativne selekcije i sa 20 godina je odlično branio polusezonu u prvoj ligi.Nečiji dil sa dovodjenjem Isailovića je pukao pa je pukao!

mille grobar

pre 14 godina

Zato sto Djuric zna da ce ga na kraju sezone oterati iz kluba navijaci i hoce da ostavi Savi klub sa sto gorim igrackim kadrom i na mukama,da bi kasnije likovao nad njegovom sudbinom.Zato,brze bolje prodaj,ucari...

V.M.

pre 14 godina

Dobro je Savo rekao ova ce uprava da sve rasprodati i na kraju ce se oni morati skidati da igraju,stvarno mi nisu jasni,Djuric je tokom kampanje izljavljivao da klub nije u dugovima da stojimo super finansijski a onda sad ova rasprodaja bez smisla ajde ako progutamo to sto ce otici Dijara i Adem to je zajedno ko 10 miliona cemu onda zurba da se proda Raca kza smesnih 2.5 ili 3 miliona kad je izvesno da ce ici na svetsko i da ce mu cena biti verovatno i duplo veca,manja sigurno nece a tu je i prodaja Moreire pa Brane Ilica! Svaka cast novajlijama ali mi smo na prlece duplo slabiji tu nema price,a ako ovako prodaju na zimu kako ce tek na leto! i onda kad sve rasprodaju i upropaste pred prvim fijaskom ce da odu kao svaka uprava Partizana a pogotove Zvezde i nikom nece odgovarati zbog toga a mi samo mozemo da se nerviramo a onda cu da vidim te vodje sto su glasale za Djurica kao ispred nas navijaca,ispred mene sigurno nisu zato od sad dok oni ne odu sa juga ja sam na istoku i znam da necu biti jedini sa juga koji je presao tamo!

Grobar

pre 14 godina

Plan nove-stare uprave je da prodajom onoga sto jos moze da se proda prikupi desetak miliona evra i da to onda narednih MESECI troskare pa ce onda videti sta i kako dalje. Savo im je lepo rekao da u nasim uslovima 10 miliona evra izgleda kao fantastican budzet ali problem je sto za razliku od velikih klubova u Partizanu samo manji deo budzeta ide na plate igraca. Kada prodaju jos sta mogu onda ce uslediti i privatizacija pa gospodo Grobari pozurite na Jug da zajedno sa nasim vodjama vodite Partizan u svetlu buducnost, a ja cu ostati kuci ili cu na Istok da tamo ucestvujem u protestima ako ih uopste bude jer ovo je ipak zemlja Srbija gde se ljudi slabo bore za sebe i svoje najblize vec odmah pred nekim problemom zapadaju u krizu i depresiju. Pa nije valjda ova uprava jaca od nekoliko miliona Grobara?!

Sergio

pre 14 godina

U "stabilnom" klubu koji ima "kontinuitet" i čuva "kostur" ekipe se spremaju da idu svi koji nešto vrede, od kapitena Đorđevića, preko Ljajića, Diare, Moreire, Petrovića, Ilića, Bogunovića....
Bio je problem sa budžetom i funkcionisanjem kluba pošto je Mančester odustao od Ljaje, sad će on ipak biti prodat, u čemu je onda sada problem i zašto prodajete sve što možete? Ko će da nam igra, o kom kontinuitetu pričate?
Ne igrajte se, deluje kao da ćete sve sušiti, pa ispočetka...

Dexterijus

pre 14 godina

Pocinjem da se pitam cemu sve owo vodi, zasto ja navijam za Partizan. za koga ja navijam.
Milosevic je bio u pravu da ce ovi rasprodati tim, i tako ce biti, a on je dobio podrsku samo od Tumbakovica.
E to je strasno, nagovesti se katastrofa i moze da se spreci al niko zato nehaje........sada neka cela ta uprava neka uzme salove,dresove,kape...i pravac stadion i neka se oni malo navijaju jer nece uskoro imati ko da dolazi......(samo se smejem za ono na SOS kanalu - dodjite na stadion heheheehe)

cupko

pre 14 godina

znam jedno , ljajic je imao veliku srecu sto nije otisao u MU jer nebi igrao i propao bi kao igrac. tosic je doziveo to . bolje mu je da ode negde gde ce igrati i napredovati kao igrac.

Deda

pre 14 godina

placem, jbt rasulo... a ove dve sezone sa dve duple krune su tako dobar utisak stvarale da cemo postati ozbiljan klub... a vidi ovo svi odose... KAKO TE LJUDE NIJE SRAMOTA DA POSTOJE???

Igor

pre 14 godina

Nije mi jasno zasto moderator nije objavio predhodni komentar, ali evo nije mi tesko ponovo da ga napisem ili iskucam, svejedno. Za Lav Fantasy ako zelite da pristupite privatnoj ligi - pristupni kod je NDTXVY76

Jovan

pre 14 godina

Partizan je uspesan club.Najbolje bi bilo da nekog igraca kupi tada bi bilo jos bolje za sve.Sve u svemu respekt sto se tice partizana.Svaka im cast momci igraju fer,posteno i slozno.

izi

pre 14 godina

Odose i ovi sto iole vrede nesto,a dolaze neki nedokazani...Pa kao da dugujemo 15 miliona pa mora sve da se proda,da dodjemo na nulu,katastrofa...Ovaj Djuric veze nema,ubacio Nadja samo da ga pokriva...Nadj je veliku gresku napravio sto je to sve prihvatio!

pfc-fcp

pre 14 godina

meni je sasvim ok sto se prodaju vecina ovih igraca. samo bi Ljaljica zadrzao. vecina njih nista nije u ovoj sezoni pokazala. nismo se u LS plasirali, u LE slabo igrali. stvarni ne znam zasto se tolika prasina dize. nek se prodaju, pa da dovedemo nove igrace. Prelazni rok je tek poceo.. pozz

fantom

pre 14 godina

Partizan je prethodnih godina imao bolji odabir stranaca, a svoje uspehe u prethodne dve sezone treba da zahvali Juci, Moreiri i Diari... svi ostali su naduvane novinarske priče beogradskih menadžera. Od M. Kežmana nisu prodali vrhunskog igrača!!!Ovaj potez govori da su se unapred oprostili od ove sezone.

djordjevic

pre 14 godina

Ovo je opasnije od Zeke i Bjeke...Tad su bar SVI na stadionu bili protiv njih, a sad ce sacica 'vodja' da zabranjuje da se cuje bilo sta protiv uprave.
Iskreno, ne zanima me titula...I da je osvojimo, sa ovakvim 'talentima' koje dovodimo ne da bi nas opet dobio neki Apoel, nego bi se i sa zrinjskim terali.
Daj Boze da gresim, ali tesko...bas tesko. Mozda bi nam i neke fudbalske sankcije sad dobro legle, cisto da se ne sramotimo.

ja

pre 14 godina

jedino ne mogu da razumem kako dinamo tamo nekog lovrena prodaje za 11 mil...onda bi partizan ljaju trebao da proda za 25 mil jer je on jedan od nejvecih svetskih talenata

realno....

pre 14 godina

u srbiji se u svim sportovima sve svede na to ko ce gde da nastavi karijeru....
tako da DECA sa 17,18 godina odlaze kao ''velike zvezde'' i propadaju...
niko se ne bi ni potrudio da ih zadrzi,pa zato nikada necemo imati evropskih uspeha,zivecemo samo od stare slave...
nikada se vise nece ponoviti ni zvezdin bari,ni partizanov istambul,ni metaloplastika,sve ce to biti u domenu naucne fantastike...
gledacemo apoel,dinamo tbilisi,i jos mnogo ''evropskih'' utakmica...

Dushkic

pre 14 godina

Ma i trebalo bi sve da rasprodaju, jer smo videli da ova generacija ne moze nista da uradi u Evropi.Nek dovedu nove igrace, imaju vremena da se uigraju preko proleca i na leto imamo spremnu ekipu za LS, ili Ligu Evrope, jedino mi je zao sto odlaze Bogunovic i Brana Ilic, mislim da zasluzuju mesto u timu, pre nekih Mijica i Davidova...

Vladankg

pre 14 godina

Ne mogu da verujem da je klub u deficitu sa novcem i da iz godine u godinu, prodaje najperspektivnije igrace. Sramota za klub, daleko smo od evropskih takmicenja. I albanska liga je jaca od nase.