Četvrtak, 05.11.2009.

23:29

Stevanović: "Evropa ne prašta"

Izvor: B92

Stevanoviæ: "Evropa ne prašta" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

161 Komentari

Sortiraj po:

Klajvert 9

pre 14 godina

Doso djavo po svoje... Banana-drzava ima banana-ligu i banana sampione koje svaki pristojan klub iz pristojne drzave izbusi ko tapiseriju.

zile

pre 14 godina

Plavi odlazi, ne brukaj Partizan a ni samog sebe, igru si skroz pokvario,ne znas ni sam ko koju poziciju igra...zar ne vidis da te nijedan igrac ne postuje..

...leglo je pingvina

pre 14 godina

Procitao sam sve komentare i doneo zakljucak,ovo je prva tema gde je 95% komentara "preporucujem" i samo 5 % "ne preporucujem" to znaci da su svi slozni u jednoj stvari BRUKATE SRBIJU!!! :)

milossan

pre 14 godina

Prvo smo počeli dovoditi priučene igrače, pa trenere pripravnike, a izgleda da ćemo sada i predsednika pripravnika. I ja sam veliki grobar, pa se ne kandidujem za predsednika. Doduše, fala bogu nisam plavo-žuti, za razliku od gospodina SM, a čini se da ga ta okolnost maksimalno favorizuje kao kandidata. Pa dobro, neka se malo uči rukovođenju u našem klubu... A ko će sutra odgovarati kad dete polupa igračku?

idiJot

pre 14 godina

Citam ove komentare i nista mi nije jasno.
Partizan ima odlicne fudbalere kojima ne nedostaje nista osim iskustva i HRABROSTI za evropu. To je i Jokan pred odlazak rekao - jedno se dogovorimo u svlacionici, ali kao da to nisu isti igraci na terenu. Sada mu verujem...
Stevanovica necu ni da komentarisem - verujem da ima zelju, ali mogucnosti???? Pogotovo ne podrzavam izbor takvog trenera u situaciji kad igracima fali moral i nacin da se podignu i povrate poverenje...
Sada bih samo zamolio sve vas koji kritikujete Djukica da mi bjasnite zasto? Covek je po meni uneo nesto neobicno u nas fudbal - trcanje... Pre i polse njega, igraci posmatraju lopte i trce ka svom golu, za vreme njega to su radili sve vreme... Komentar onih nesrecnih Mostaraca bio je da 'Dijara za sve vreme provedeno u Zrinjskom nije pretrcao koliko u te dve utakmice Partizana'. Mislim da to dovoljno opisuje sta je Djuka uspevao da izvuce iz igraca.
Jedino sto mu ja zameram jeste sto je hteo Ninkova da dovede u Partizan, zato sto sam u tom trenutku mislio da gresi, a potvrda mog misljenja je bila i paljenje njegovog auta - definitivno nisu 'cista posla'. Ne cuvanje Zuke pre derbija znaci samo da ne slusa grobare nego radi svoj posao - trebalo je pobediti obe tekme, drugi igraci bi zamenili Zuku. U njegovoj viziji za derbi Zuka nije bio u prvom planu, a navijaci bi popizdeli ako ga nema u prvih 11 i = eto resenja. Odlazak na mesto selektora - to je posao koji niko ne bi odbio, jednostavno - potvrda dobrog rada i napredak u karijeri... Mislim da bi svi to bar trebalo da razumeju.

Moje misljenje je da je Djuka bio otkrovenje u srpskom fudbalu i da je najnapredniji trener Partizana jos od Osima (pomenucu ovde i Vermeza, ali samo pomenuti) i da je on uneo zivost i GOLOVE u igru Partizana posle ko zna koliko godina. Dajem duplu titulu za mogucnost da ponovo gledam Partizan koji igra fudbal u kome se trci i igra na gol vise, koji daje po 3 gola po utakmici redovno i ciji poraz ne ostavlja gorak ukus u ustima cak ni kad gubi jer je zelja igraca na terenu bila uvek ocigledna!!!!!

vanyo

pre 14 godina

Ja bih celom timu dao otkaz, pa pokupio decu iz teleoptika, napravio jedno 5-6 kampova po Srbiji za selekciju i te klince u vatru odma'. Placanje po ucinku i pozrtvovanju. Pa iako izgube 5-0 znas da su se bar trudili i da stvarno ne mogu bolje jer ovo je sada tuga bogu plakati......

Nenad

pre 14 godina

Gospodine Stevanovicu,vase izjave nemaju nikakvu vrednost jer se bavite sportom koji ne razumete! To dokazujete iz dana u dan, iz nedelje u nedelju...

Miodrag

pre 14 godina

U sahu postoji pravilo da ne treba konstantno igrati sa losijim protivnicima, jer tada nivo igre polako pada. Mislim da je to nas problem: preslaba liga. Nisu fudbaleri Zvezde i Partizana losi, ali kada igraju sa nekim Cukarickim ili Mladim radnikom, nivo igre pada i onda kada naidje iole ozbiljniji protivnik, igraci se ponasaju kao da i dalje igraju sa Cukarickim i primaju lake golove.

nenad

pre 14 godina

Kada je trebao da ode Jokan promenili su ga posle pobeda a Stevanovica(koji je uocio problem)i posle ovoliko poraza ne smenjuju .Onda uprava napolje.

vik_PFC

pre 14 godina

Stevanoviću,Partizan je sa nimalo boljim igračima igrao u Beogradu sa Realom iz Madrida 0:O,Portom 1:1 i Olimpikom iz Marseja 1:1 i bio bolji na svim tim utakmicama od protivnika.Ali tada smo imali mnogo kvalitetnije trenere. (peca, 6. novembar 2009 11:44)
Apsolutno cu se sloziti sa ovim,cak sta vise mislim da ovaj tim partizana je i bolji od onog iz 2003 i stvarno sam ih video u ligi sampiona,nije mozda za sve trener kriv ali tako ispada,ne kazem da je mateus vrhunski trener ali nije slucajno odveo partizan do ls,mateus ima ono sto djukic,jokan(manje-vise),stevanovic nemaju a to je autoritet medju igracima upravu takav covek treba sada na klupi partizana,tako neko bi mogao da bude moca vukotic(legenda sa najvise odigranih utakmica u crno-belom dresu)a ovo sada je sramota kaze stevanovic igraci imaju strah od evrope a on im ga sam uliva postavljajuci ultra defanzivnu strategiju gde jedini napadac stoji na sred protivnicke polovine tokom napada pogotovo kontri i sta on onda ocekuju...

Milan

pre 14 godina

Kao sto rekoh juce i remi bi bio uspeh... Bio sam na stadionu i nisam otisao razocaran jer nista nisam ni ocekivao. Partizan kao i drugi srpski klubovi, nema tim koji moze da parira bilo kom osrednjem evropskom klubu. Srpski fudbal je daleko ispod evropskog proseka i cini mi se da to nema bas mnogo veze sa trenerima. Vise je u pitanju katasrofalan kvalitet igraca. Pogledajte golove koje je Partizan primio sinoc i bice Vam jasno o cemu pricam. Nema trenera koji bi to mogao da spreci.

Peca

pre 14 godina

@ Za neupucene.Sto se tice ovog tranparenta Savo od...i,taj isti Sava je podrzao Zeku i Bjeku tokom protesta grobara,rekavsi da citiram:Navijanje nije posao, ako neko živi za klub, zbog čega bi tražio usluge zauzvrat. Ponašanje takvih navijača je loše za fudbal, na utakmice treba dolaziti da se uživa u igri“, izjavljivao je Milošević za srpske medije.Dakle Z&B i S.M. su blizi nego sto mislite,grobari to nisu zaboravili a vi sa pilecim pamcenjem ...
(Boki_NS, 6. novembar 2009 11:42)

I šta je Savo pogrešno izgovorio. Svaka mu je pametna, ponosim se što je takav čovek i igrač bio član mog kluba.

jvstaljin

pre 14 godina

@ (markos, 6. novembar 2009 11:21)
Mozda si me pogresno razumeo, ja nemam nista protiv Save licno... Mislim da Partizan nije klub u kome se predsednik postaje direktno iz kopacki. I mislim da je dosta vise da "dajemo sansu" mladom i perspektivnom Djukicu, legendi kluba Jokanovicu, coveku koji je dugo u Partizanu Stevanovicu itd. Daj bre da nam ti "funkcioneri" imaju nesto iza sebe a ne da im jedina kvalifikacija bude ljubav prema klubu. Pa volim i ja svoju zemlju pa tesko da bi me izabrali za predsednika Srbije :)
Kao sto nam za trenera treba neko ko ima iza sebe neku trenersku karijeru tako i predsednik ne moze biti covek koji je juce izasao sa terena. Pa nismo mi FK Palilulac pa da se to tako radi... Mozda i gresim ali... Smejao sam se Zvezdi kad su im mali Miskovic i Bajaga ulazili u UO kluba a izgleda da i mi sledimo iste principe.
P.S. I Vlade Divac je simpatizer DS-a ali ne ucestvuje aktivno u radu stranke, kampanjama itd. zato mislim da je Savo tu "previse u politici".
Pitam se kome cemo davati priliku kad i Savo razocara? Saletu Ilicu?! Adiju Nadju?! Ivici Kralju?! Mateji?! Svi su oni dokazani Grobari i zasluzili su mesto u Partizanu ali... Jedno je teren, drugo su tribine a potpuno treca stvar je kancelarija. I jos jednom: samo da Djuric ode i povede svoje ljude sa sobom (bar da mozemo da se nadamo necemu).

DJONE

pre 14 godina

Za neupucene.Sto se tice ovog tranparenta Savo od...i,taj isti Sava je podrzao Zeku i Bjeku tokom protesta grobara,rekavsi da citiram:Navijanje nije posao, ako neko živi za klub, zbog čega bi tražio usluge zauzvrat. Ponašanje takvih navijača je loše za fudbal, na utakmice treba dolaziti da se uživa u igri“, izjavljivao je Milošević za srpske medije.Dakle Z&B i S.M. su blizi nego sto mislite,grobari to nisu zaboravili a vi sa pilecim pamcenjem ...
(Boki_NS, 6. novembar 2009 11:42)
# Link komentara
Muka mi je takvih navijaca.Zar pravi navijaci trebaju da navijaju iz interesa,da se mesaju u politiku kluba,da stalno traze svakakve povlastice,zar za Partizan mora da se navija zbog toga ,zar u interesu iskrenih partizanovaca nije da se otera ova bagra iz kluba i da klub krene napred,zar su pravi navijaci oni koji iz cista mira ubijaju Francuza i prave svakakva zlodela?I sta je to Savo pogresno rekao?

Patriota BGD

pre 14 godina

Stevanovicu ni mi ne prastamo , i mi gledamo kako igra kapiten kako igra desni bek , kako igra nas prvi spic . Dosta bre vise foliranja reci istinu znam da znas . Ima li bre neko vise m... u srpskom fudbalu da kaze sta muci Partizan sta muci Zvezdu , kako pobedjuju . MI ZNAMO ISTINU A VI FUNKCIONERI NOVINARI ZNATE LI ILI JE STAH MNOGO VELIK ????!!!!!!!

DOĆI ĆE VAM SAVO SVIMA GLAVE!

pre 14 godina

Kad Sava ako bog da dođe za predsednika - svi ćete da pakujete kofere! Počev od katastrofalno nesposobne uprave, preko tebe Stevanoviću, pa sve do onih igrača (većina ih je takva!) koji svojim ponašanjem na terenu brukaju slavno ime Partizana!
P.S.
A što se bagre sa južne tribine tiče, tu već moraju zatvori dobro da se popune njima! Da oni budi ti koji će da odj... sa stadiona Partizana i da im nosevi više nikada tamo ne provire!

Kocha

pre 14 godina

Savo je pre svega grobar, iz Partizana, u kome je ostavio znacajan trag.
Pa sta ako je u nekoj stranci? To je gore nego biti narko-diler i kriminalac i pisati transparent nekome da odj..e?????
Ako jeste, onda oprostite.. Nije lepo da sam ja lud a da to ne znam...

Kol

pre 14 godina

gde ste sada mrzitelji race petrovica.Veliki strucnjaci.Pa nema sada njega,uzroka svih Partizanovih muka.Pa sta je sada bednici!Veliki strucnjaci!Steta sto niste u mogucnosti da Radomiru Anticu objasnite kako on nista ne zna!Ali,kakav strucnjak je Antic u poredjenju sa vama.Sta on zna o proceni vrednosti igraca.Sada svi skupa lepo da se izvinite i Raci i Anticu i da javno priznate da o fudbalu pojma nemate!Pljujete po momku koji ima samo 20 godina i jedini je igrac koji igra u Srbiji,a da je na spisku reprezentativaca.Sram vas bilo!!!
(plavusa, 6. novembar 2009 01:55)
Ne komentarisem cesto druge postove ali tvoj se zaista mora komentarisati, razlog zbog cega ljudi pljuju "reprezentativca" petrovica je upravo u tome sto on nije ni za partizanov prvi tim bez obzira koliko partizan trenutno lose igra a kamoli za reprezentaciju! Svima je bilo dosta da menadzeri sastavljaju nas nacionalni tim, i kad je dosao Antic pomislio sam da toga vise nece biti ali onda eto race petrovica na spisku a on zaista nije za reprezentaciju bez obzira koliko godina ima, jednostavno on nije za nacionalini tim a da li ce u buducnosti biti to je druga prica a trenutno od njega ima mnogo boljih igraca koji bi mogli da igraju ali izgleda da je bitnije ko ti je menadzer nego kako igras! Naravno puna podrska Anticu covek je zaista uradio mnogo za nas fudbal ali ne treba mu kockanje sa sopstvenim ugledom zbog petrovica! A o fudbalu znam dosta jer sam ga trenirao i igrao dosta dugo ali i kao i mnogi drugi nisam imao "debela ledja" iz sebe pa sam se okrenuo drugim stvarima u zivotu, e sad ako je tvoj komenar upucen da isprovocira svaka cast uspeo je u tome ali ipak sam morao da ti odgovorim!

Razocaran

pre 14 godina

Sinoc se pokazalo koliko smo mali ljudi, i koliko u celoj prici uopste nije bitan Partizan.

KAKO VAS NIJE SRAMOTA DA NAPISETE MILOSEVICU onu bljuvotinu,

Razocaran sam kao navijac partizana jer se neki od nas prodaju za male pare.

Bane

pre 14 godina

Tako su oterali Lotr'a, pa su postavili pomocnog trenera, pa se zna kako su prosli. ali njih bas briga,,bitno da imaju svog trenera za svoje kombinacije kad im treba ... privatizacija ce to sve da resi ako je bude uopste.

.....

pre 14 godina

Nakon odlaska Petkovića sa mesta selektora i formiranja reprezentacije Srbije, Stevanović je davao neke izjave u kojima je izražavao bezmalo nezadovoljstvo što nije izabran za selektora, jer je očekivao da po nekom redu stvari dođe sa mesta pomoćnika na mesto šefa. Stevanović - selektor Srbije, zamislite... noćna mora! Klementeov mandat nije obeležen uspesima, mada sam ubeđen da je uradio daleko više nego što mu drugi priznaju - poput Zorana Stojadinovića, koji je sebi dozvolio u najtiražnijem sportskom listu da prvog selektora Srbije nazove "đavolom iz Baskije", a nije mnogo lepše reči imao ni o Đukiću... nije se ni čuditi zašto nam je fudbal tu gde jeste, kad neki ljudi koji kreiraju javno mnjenje takve stvari sebi dozvoljavaju.

Ne razumem zašto šansu nije dobio Darko Božović?! Naime, standardni golman Partizana i sa spiska reprezentacije Crne Gore, dve godine okajava greh neuspelog driblanja Gojka Kačara. Driblati najboljeg (u svakom smislu, pa i u defanzivnom) igrača tadašnje lige jeste idiotizam - ali tu lekciju je svakako naučio - zbog nje je upropastio perspektivu svoje karijere, ali ne bi bilo loše pružiti još jednu šansu... dobar je to golman za naše fudbalske prilike.

objektivno

pre 14 godina

Prvi put da se slozim sa Stevanovicem, "Evropa ne prasta". Pa sta covece onda cekas, idi i ti i oni koji su te doveli a povedi i nekoliko ovih tvojih "prvotimaca".

bam

pre 14 godina

kako te nije sramota da josh budesh trener il ne vidis dobro il ti radish shto ti neko drugi kazhe, pa vidis da je fejsa najveci promashaj takodje i lomic a o golmanu i da ne pricham, a djordjevic je zreo za penziju !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kocha

pre 14 godina

"Uzmi Dule FK Partizan...." samo u ovoj banana drzavi instruisani huligani vode klubove i javno propagiraju necije stavove za pare, naravno!!! Gomila maloumnika, da ne kazem kakvih, kojoj nije bitan rezultat i sama igra, koji ne vole Partizan, postoji samo zbog sebe i zbog svog herojskog navijanja i zbog obracunavanja sa ostalima koji vole neki drugi klub. Daj da organizujemo neku pozorisnu trupu pa nek pisu tamo saljive transparente i nek glume ljubav prema klubu. Foliranti. Dolaze, kazu, da lece frustracije. Bukagije i lance, pa u kamenolom, pa da "vis" kako se lece frustracije Elem, oterase Jokana, rasturise klub, a niko ne prica o tome da je klub u MINUSU iako su prodali Ljajica i Tosica - gospodo, koliko vama treba novca za vase igrarije? skupa je ovo zajebancija za sve nas. Naravno,sakricemo se iza Jokana, sta ima veze sto je otisao samo zbog dva remija ..
U klubu postoji gadan problem, igraci su podeljeni, ne slusaju uopste gospodju Stevanovic, koja nije svesna gde je dosla i da ovo ipak nije Donji Znojevac....

KOSOVAC

pre 14 godina

Odmah da kazem,ja sam zvezdas,utakmicu necu da komentarisem,jer nemam sta da komentarisem.Samo cu reci brukate Srbiju.Navijaci vi ste najveca bruka,ja neznam zasto vi dolazite na utakmicu kad vredjate svoje igrace,legende kluba.Zvezda-Dinamo.T mi gubimo sa 1:3,30 hiljada navijaca jos vise peva,bodri svoj klub,i na kraju svi slavimo.Samo cu reci groBARI vi ste 0-la.

markos

pre 14 godina

@ (jvstaljin, 6. novembar 2009 00:37)
Savo jeste grobar i voli Partizan. I što je (tebi) navodno najbitnije, nije političar kao one što si naveo već jedan od legendi Partizana. Njegova javna politička opredeljenost je nebitna. Možda ni Savo nije najbolje rešenje ali mu treba dati šansu. Čovek je definitivno jedan od inteligentnijih fudbalera i jedan od retkih koji je napravio ime i ostavio traga, kako ovde tako i preko. Jel ima tu nešto sporno? Misliš da može gore od ovoga i da mu ne treba pružiti ni šansu?

BoleBosko

pre 14 godina

Igraci nisu krivi sto su nekim cudom zavrsili u Partizanu. Neko ih je doveo tamo i ti isti trebaju da odgovaraju za ovo brukanje. Ovaj nesretnik Stevanovic ISTO nije KRIV zato sto on jednostavno nije dobar trener i nije njegova krivica sto je postavljen za trenera. Najveca sramota od svega je transparent za Savu. Kaze vodja navijaca To je zato sto nas je nazvao huliganima i kriminalcima. Ja ne znam dal je to izjavio a i da jeste nije pogresio. Tako da moj zakljucak Uprava Napolje!!! Vodje navijace NAPOLJE!!! I ovako je navijanje sramotno!!!!

Boki_NS

pre 14 godina

Za neupucene.Sto se tice ovog tranparenta Savo od...i,taj isti Sava je podrzao Zeku i Bjeku tokom protesta grobara,rekavsi da citiram:Navijanje nije posao, ako neko živi za klub, zbog čega bi tražio usluge zauzvrat. Ponašanje takvih navijača je loše za fudbal, na utakmice treba dolaziti da se uživa u igri“, izjavljivao je Milošević za srpske medije.Dakle Z&B i S.M. su blizi nego sto mislite,grobari to nisu zaboravili a vi sa pilecim pamcenjem ...

xx

pre 14 godina

stramota za nas fudbal,stram vas bilo,ljajic kaze dobro smo odigrali,ma kakvi dobro bre to je velika bruka i stramota,jadni nasi klubovi,svaki put kada gledam nerviram se bez potrebe,necu za nikog vise navijati,stramotaa...

neko iz daleka

pre 14 godina

Svevanovicu mislim da ni grobari ne trebaju da prastaju vise.Grobari dovatite motke i oteraj te tu bagru iz Partizana te neznalice,oterali ste Zeku i Beku koji su imali dublje korenje od ovi sada a da ne oterate ove neznalice.Motke lopate motie i juris napolje iz voljenog kolektiva .....

dacha

pre 14 godina

Od kako nam je otišao Roberto Antonelo JUCA mi ne možemo da se sastavimo!
Vezni red je smešan, nema nikoga da izvrši presing na nosioca, da preseče neku loptu, da drekne na terenu kada treba, da malo "napali" publiku, nema jednostavno više igrača koji ostavlja SRCE na teren u crno-belom dresu!!!

peca

pre 14 godina

Stevanoviću,Partizan je sa nimalo boljim igračima igrao u Beogradu sa Realom iz Madrida 0:O,Portom 1:1 i Olimpikom iz Marseja 1:1 i bio bolji na svim tim utakmicama od protivnika.Ali tada smo imali mnogo kvalitetnije trenere.

Ljubiša

pre 14 godina

Ovo je najgori tim u istoriji Partizana, lošiji i od onog iz sedamdesetih koji je u zadnjem kolu obezbedio opstanak u tadašnjoj ligi.

Sava Drugi

pre 14 godina

Lepa modna revija je to bila. Momci uredno podšišani, dresovi eleganti crni, neki stranci dovedeni da se vidi da smo lepše obučeni od njih, reflektori malo lošiji, komentator kao nekada Milka Bavović. Što se tiče stajlinga, sve je bilo na svetskom nivou.

dosta

pre 14 godina

plavusa-ko bre da se izvini tikvi petrovicu?!Aj bas da vidim ko misli da je Petrovic krs i precenjen igrac nek preporuci!!Smiri zivce plavuso.

bellagio

pre 14 godina

ima na mondu opsirnije sta je sve izjavila ova karikatura od trenera....

kaze covek "sasekla nas prva dva gola Briza"....pa vi kao da ste do tad imali 8 precki, 6 stativa, bar 80% posed lopte, pa vas sasekli golovi. Dalje u tekstu pise kako je to sa Moreirom izgleda dubok(da nije Moreira potok?) problem, cim ne pruza dobre partije. Pa gospodine Stevanovicu, ne postoji fudbaler koji celu sezonu igra u istoj formi i koji briljira od septembra do maja, vec kad malo padne u formi tu je ostatak tima da zamaskira taj problem. A partizan ocigledno to nema. Jos u utorak covek izjavljuje kako ih evropa svaki put omete u podizanju forme, kako taman uhvate zalet u ovaj fantasticnoj nam ligi, a onda dodje evropska utakmica i omete ih. Sramota za UEFU, mislim da bi najbolje bilo da se odloze sve utakmice LS i LE i da se saceka da evropski gigant udje u formu. Salu na stranu, SRAMOTA gospodine Stevanovicu sta ste vi sve u stanju da izjavljujete. Ovde vise nije problem u strucnosti, vec u opstem opstem i fudbalskom obrazovanju. Sedite 1!!!

I na kraju transparent u vezi Save Milosevica....jos jednom se potvrdjuje da gospodin inspektor Zecevic vedri i oblaci partizanom, da drzi u saci desetak vidjenijih vodja sa juga i da se to sve reflektuje na tribine, da sad kao grobari nisu za dolazak Save. Malo mi je tesko da u to poverujem i kladim se da je bar 70% navijaca partizana za dolazak legende tog kluba. Ali ne vredi....

pozdrav svima

Ludi Boys

pre 14 godina

Ljudi moji na šta je spao nogomet sa prostora exyu! Sramota. Em se dinamo sramoti u europi, hajduka nigdje nema kao ni zvezde, partizan je, kao i dinamo - totalna banana. Recite vi meni, poštovane komšije, gdje je izlaz - ja ga nigdje ne vidim, nigdje se ne nazire :(((

Pozdrav iz Zagreba...

Rade Dzevi

pre 14 godina

Ovu ekipu Partizana treba dobro pretumbati i za to je jedino resenje Tumbakovic.Molite ga , i naravno platite, pa da sedne na klupu. Nemozete ocekivati da malo platite a da mnogo dobijete, dodise moguce je dobiti ali samo mnogo golova u mrezi.

Слоба Гробар Сента

pre 14 godina

А онај транспарент за Саву треба да важи за наручиоце и плаћене клошаре који су га донели на југ!!!
САВО ЗА ПРЕДСЕДНИКА!!!
ПРЕПОРУЧИ!!!

infinity

pre 14 godina

ovde ima jos onih koji se nadaju pobedi u derbiju.....vodite racuna da vas ne petardiramo...ipak ste vi postali u medjuvremenu gerontoloski cenar

Kaktus

pre 14 godina

Moze Partizan da bude velikan, samo ako promeni trenera, igrace, upravu, ekonoma, cistacice i navijace. A do tada cemo slatko da se smejemo. :))))

Svaba

pre 14 godina

Nemogu da verujem da je izbacen najbolji golman u ligi: MLADEN BOZOVIC....... Zasti je izbacen objasni nam Stevanovicu trenercino!? Svaka polusansa ce biti gol dog bude ovaj amater na golu!!! Stevanovicu napolje stvarno si dno dna!!!!!

emontije

pre 14 godina

"mozgu odj..i"
bez save, curcica, djordjevica, danilovica, duleta vujosevica itd. vi ste samo jos jedan klub koji ne moze da napuni ni stadion od 30 000 mesta. savo sigurno nije vise politicki orjentisan od nenada popovic, djurica, tome karadzica itd. i izvinjavam se od kada to navijacima beogradskog kluba partizan rukovodi nesto sto lici na "obraz".
navijam za zvezdu i boli me uvo za savu ali ovo nema veze sa beogradom.

GROBAR SA JUGA

pre 14 godina

Pod hitno da se ukinu nase navijacke grupe i da se placeni navijaci i vodje sklone sa tribina!!! Ja vece dileje od ovih vodja sa juga nisam video. Pitajte ih zasto im smeta Savo? Pitajte jednog po jednog da vam nabroji sve klubove gde je igrao, koliko je golova dao... Nemaju pojma, jer vecina njih nema ni 20 godina. Nece znati da vam nabroji ni 10 Partizanovih igraca iz poslednjih 10 godina, ali ce zato tacno da vam kazu koliko su se puta pobili, ne sa ciganima, vec sa svojima, Partizanovim navijacima, na Jugu, zatim koliko su grama raznih droga prodali...

nikola

pre 14 godina

@plavusa a kapiram da si ti drugarica ili devojka race petrovica.. obuzdaj se dete malo... kad njega ovaj trener nece da stavi u ovaj smehotresni tim jer smo na svakoj popili gol ili dva zbog njega, kada ne moze da doda loptu kako treba prvom do sebe, onda ne moras da budes strucnjak pa da shvatis da decka neko gura...poljubac za tebe :)

Nex

pre 14 godina

Prodala se saka nikad gorih navijaca, pa sad prozivaju Savu, koji namerava da dovede Golca za trenera i rastera ove fudbalski polupismene i nepismene. Ubice nas ovi sto su vec odavno ubili fudbal.

Гробар из Подгорице

pre 14 godina

Дај бре Стевановићу пусти ме више тих празних прича молим те!!!Ти прије свега немаш ауторитет да водиш екипу као што је наш ПАРТИЗАН!!!Дај бре иди више са клупе кумим те Богом,упропасти нас човјече са твојом "тактиком"!!!!

Mr_Gospodin_Signore

pre 14 godina

Da vam objasnim ukratko zasto je Prdizan najlosiji u Evropi. U Evropi ne igraju uprave fudbal!!!! Dok Zvezda nije imala upravu, katastrofa. A bio im tim dva puta bolji nego sad. Odjednom, "otkrise" Lekica, Bogdanovica... I kao sada razbijaju sve redom. Vojvodina je bila jedne polusezone hit, a onda, ni krivog ni duznog (tako ja rezonujem, jer nije trenutno u zatvoru) Buturovica poslase u zatvor. Vojvodina naredne sezone par pobjeda jedva ugrabi... Ajmo sad malo o ligi bez briga, kako je vi od miloste zovete (crnogorska liga). Buducnost bi 1000...% imala bar tu jednu pobjedu u Ligi Evrope (ili kako li se vec zove). Ali znate kako, Buducnost se dobro oznoji za svaku svoju pobjedu, a za nju igraju igraci kojih nema u vasim klubovima (vi cete reci na srecu, ja na vasu zalost). Idemo redom: Bećiraj>Dijara, Vuković(bivsi kapiten svih mladjih kategorija bivse drzave)>od svakog drugog spica koji igra u toj vasoj ligi. Nenad brnovic (opet onaj stari), Djordje Cetkovic (rezerva u Buducnosti, a igrao Bundes ligu), Kudemor (reprezentativac Gane, zadnji vezni kakvog vi nemate u toj ligi)... Srdjan Radonjic, Vladimir Gluscevic (profesor fudbala)... Matić (igrao kod vas, pa iz OFK-e posao... znaju ga poznavaoci fudbala)... Ima ih jos dosta, za "ligu bez briga". Pa opet, nema optimizma. A zasto vi imate koliko toliko bolju prodju u Evropi. Pa zato sto jos uvjek imate neke povlascene zrijebove, pa zabiljezite tih par pobjeda protiv Maltezana, Velsana... Ja kazem (i subjektivno sam realan): Dajte nam Partizan, Pod Goricom, da se igramo!!!
PS. Je izbacio jaki Anortozis (imali su tim za zavrsnicu LE)! Koga jakog su to izbacili srpski klubovi?!

Beca

pre 14 godina

Stvarno smesne izjave (pogotovu jednom zvezdasu-meni). Ako njemu, kao treneru, nista nije jasno, kome treba? Ko je odgovoran za takvu igru, takvo ponasanje, takvo shvatanje. Nije samo trener, nego sve strukture u klubu, ali on najvise. Ali, njemu nije jasno i... to je to, idemo dalje. Ne zelim da budem zajedljiv, u nekim drugim vremenima bih bio, kada smo se prepucavali ko je pobedio tezeg (ali zaista tezeg) protivnika, ili ko je (jednom u 5-6 godina) izgubio od nekog anonimusa. Ta vremena su, na zalost, vasu i nasu, davno prosla i sad samo brojimo ko je vise golova primio od osrednjeg evropskog tima i ko je od koga ispao, da li smo ispali u predtakmicenju ili u prvoj grupi.Zalosno

jasamkralj

pre 14 godina

Veliki navijač sam Zvezde i baš ne volim Partizan,ali.....
Ovo više nema smisla,naš klupski fudbal je pao jako nisko( u rangu smo sa Azerbejdzanom,Kazahstanom...).
Vidim da i Dinamo ZG je u istoj situaciji(oni kao rasturaju u domaćem prvenstvu) u Evropi nula bodova!
Sve je to posledica slabog prvenstva i utakmica koje nemaju takmičarske napetosti,jer u nekim utakmicama pobednik se zna pre početka meča.
Jedino pozitivno u svemu ovome je da ne može gore od ovoga!
Probati naći neku zajedničku ligu koja bi sličila na Adriatic league ili nešto tako slično.
Neka nam je Bog svima na pomoći!

Bezbrizan

pre 14 godina

Pa ovo je smesno... Koliko je jadan ovaj partizan prima u proseku vise od 3 gola i bruka Srbiju. Ima najgoru odbranu u ligi evrope u kojoj igraju 3 zombija i 1 koji ne zna sta je fudbal. Ni stadion niste mogli da napunite, ni do pola, samo 6000 gledalaca... Cak je sinoc i nevina devojka tesko povredjena zbog huligana koji su demolirali autobus, a nama predsednika tuze pa ce da mu sude i onda da ga suspenduju zbog duksa.

divac

pre 14 godina

SAMO SRBIN MOZE DA SE PRODA ZA MALE PARE I DA IZDA NAJRODJENIJEG...koja je vasa cena gospodo lazni navijaci naseg Partizana,recite da svi cuju...da vam sakupimo pare da vise ne navijate za nas MOLIM VAS RECITE

Red bull

pre 14 godina

Krojac vam ga skroji tesno.Ma vama i Ferguson da dodje tim je sa prvu ligu Srbije. Mi iz komsiluka rado gledamo svaku vasu utakmicu iz tople sobe , ne kisnemo, ne mrznemo se, pijemo pivo ne juri nas policija i smejemo se cirkusu Medrano ili u prevodu Partizan. Vi igrate Evropu i postavljate nove standarde. Dve sezone nula bodova. tesko ce to neko da stigne. Na kraju godine kada France footbal bude dodeljiveo zlatnu kopacku i vama ce da da usrani trofej za vas "muzej" kao ekipa sa najboljim skorom u poslednje dve sezone

divac

pre 14 godina

a mislis da cemo mi oprostiti...mars bre amateru jedan,idi u Kinu i glumi trenera...sraman tansparent na jugu,a i u Pioniru,prljave igre su vec pocele,umesto da se ujedinimo i iz ovoga izadjemo jaci mi pocinjemo da licimo na seoski tim,sramota...i posle se cudimo sto smo tu gde jesmo..EJ SRBIJO MEDJU SLJIVAMA

Jovan

pre 14 godina

Ajde malo i ja da pametujem :) kad vec mozete svi :)
Mora ljudi da nam bude jasna jedna stvar. Mozda ovaj Stevanovic i nije toliko los trener..ko zna? Njega prilikom dovodjenja Krstajica, Lomica, Gavrancica i ostalih manekena niko pitao nije. Dovodili su ih drugi ljudi. A sad on od penzionera treba da naprava liniju zadnje cetvorke koja ce uspesno da se brani od duplo mladjih i duplo brzih napadaca? NE MOZE! Idealno za dva stopera je da jedan bude iskusan a drugi mlad..vec dvojica iskusnih tu ne mogu mnoog da urade (osim ako nisu Teri i Karvaljo).. Znaci covek je mozda i najmanje kriv, jednostavno losa selekcija igraca... I sve dok treneri, i samo treneri budu odlucivali ko ce doci a ko napustiti klub u prelaznom roku, crno se pise nasim ekipama. Al to nije moguce kad nase ekipe svakog leta menjaju trenera.. Znaci mora i trener da ima neki kontinuitet.. Pa ako ima kvaliteta onda ce ga i dokazati.. Eto toliko..

GURU

pre 14 godina

Interesuje me kolika je tarifa da se napise natpis partizanovoj legendi "Savo odlazi" ili sta vec. Ma mislim stvarnoooo.... Ranijh gidina kad krene lose ( ne secam se od kad gledam Partizan, od kad su nam skinuli sankcije) cuje se sa tribina uprava napolje ili tako nesto. A sad? Sto se ne cuje? Zato sto su se (samo "vodje" navijaca njih 20-30) prodali za male pare.

Srb-in

pre 14 godina

P.S. Ne zelim da zvucim pateticno, vratio sam se komentarima zato jer ste mi dali podrsku i trazili da ostanem, a zaista sam mislio da batalim komentarisanje zbog nekih pojedinaca,ali onima koji me ne vole samo bi pricinio zadovoljstvo,ovako NECU da im pricinim to zadovoljstvo.ROMAN EMPIRE IS BACK!!!
(roman empire, 6. novembar 2009 00:14)

Znaci, kad sam video da ponovo komentarises, bas mi je laknulo! Ova stranica ce ponovo biti ona prava... buhahaha... :)))

Miodrag

pre 14 godina

Ne znam da li je neko primio ovoliko golova...ali jeste li videli kakvi su to golovi? Trening Teleoptik!Ladno akcije prolaze koje se vezbaju u petlicima.Na ovim prostorima struke nema,treneri su prevaziđene mesine,mlakonje,mlitavci... Nema niko onih stvari,a znanje je stari deficit. Koliko god bio upitan kvalitet Partizana,a zadnja linija je iz aviona prestara i spora nemoguće je ovako mlako i ne uigrano odigrati nekoliko mečeva.U domaćem prvenstvu nismo pokazali ništa.Jel se neko seća dobre tekme? Jagodina nam je pustila zbog prošlogodišnjeg duga...

dukla

pre 14 godina

DA LI STE GOSPODINE SVESNI DA STE IZBACILI NAJBOLJEG GOLMANA U LIGI.BOŽOVIĆ OVOLIKO GOLOVA NIJE PRIMIO ZA DVE GODINE A POGOTOVU SA AUTOKOMANDE NIJE DOBIJAO GOLOVE.

ZORAN

pre 14 godina

Poslao sam jedan komentar usledecem tekstu da se nasalim sa partizanovcima jer bez tih carki ne bi bilo zanimljivo i to se desava odkada postoje Zvezda i Partizan. Stavrno je nas fudbal bruka ,i sticem utisak da se to radi namerno.Nisu ni Stevanovic ni igraci krivi,nego oni sto odlucuju o buducnosti kluba. Svoju nesposobnost da klub stave na cvrste noge pokrivaju navodnim dobrim ugovorima prilikom prodaje igraca.Zar Tosic nije mogao da vam igra i ovu godinu plasmanom dalje zaradili bi ste jos vise para.tako je i u Zvezdi isto.Kazu ne mogu da ih zadrze zbog ugovora pa potpisite sa njima cvrsce i duze ugovore.Nemoj da misle da je neko glup ,u zadnjih 10 i vise godina namerno prave da nam liga bude ne zanimljiva da sto manje ljudi prate ,da bi onda oni radili sta hoce.Mozda su i nestrucni.Lane Jovanovic je iz BBaste dosao u Valjevsku Buducnost da igra,znate sta su rekli strucnjaci NEMA KVALITET.

peca

pre 14 godina

Najveći kiks Partizana izgleda si ti Stevanoviću.Da je umesto tebe postavljen Mateus ili kvalitetniji trener Partizan bi u ligi Evrope imao bar 4 boda.
Kako odjednom Moreira i Dijara,Bogunović ne znaju da igraju fudbal,kako to da Partizanovi igrači možda i od svih timova naše Prve lige najmanje pretče na utakmici.Partizan nema ni igru.Za to sve je moraš priznati krivac trener.I nije mi jasno zašto ne ponudiš ostavku,jer ostaćemo plašim se i bez titule u prvenstvu,ako ti nastaviš da vodiš naš Partizan.

groBARI 1991

pre 14 godina

Kada neko pocne recenicom:" Evropa ne prasta", pomislite da je rec o nekoj cudesnoj fudbalskoj (a i drugoj) tvorevini, gde su svi klubovi na nivou Ajaxa sa pocetka sedamdesetih. Ne radi se o nikakovj kompaktnoj Evropi na ciju se snagu uvek treba vaditi kad se zabrlja, vec o jednostavnoj cinjenici da Partizan NEMA ekipu za takmicenje. Tom istom Brizu bi PSV napunio mrezu, kojem opet Ajax puni i prepunjava. A gde su "veliki momci" klase Barse, Milana, Reala, Celsija, Arsenala i njima slicni? Prema tome, fakat je da je Briz seljacki tim, teska fudbalska provincija, ali je cinjenica da ni takvom Brizu Partizan nije dorastao.

bole

pre 14 godina

ne razumem kada kazu necemo Savu jer je u DC,pa ljudi moji kako vam nije jasno da u danasnje vreme covek nemoze biti ni nastavnik u skoli ako se pak ne prikloni nekoj struji,voleo bih da vidim nekog sportskog funkcionera u srbiji a da nema clansku kartu neke stranke,mislim da takav ne postoji i to je nazalost nasa realnost,pa sto bi onada Savo bio jedini koji nije u nijednoj stranci,a sto se tice gosn Stevanovica pa on je odavno svoje rekao,verovatno ih sustigao umor od predhodne utakmice JSL,i jos nesto jadna ona ekipa kojoj je Djordjevic kapiten

GORAN

pre 14 godina

Prosek Partizana u poslednje 2 godine u EVROPI je 0 pobeda i 8 poraza.Kakva bruka za nas fudbal,bolje i da ne igraju Evropske utakmice jer nam samo kvare prosek;Naredne godine umesto tri prestavnika imacemo dva u evropi.

Zgb

pre 14 godina

Iskreno meni je zao kad gube nasi,pod time mislim na sve klubove iz bivse Yuge...i ove vase prepirke izmedu Grobara i Delija su smijesne,ajde nemorate se volit,al mislim da je bratski pozelit srecu kad se ide u Europu...Jer na kraju dana ipak je to srpski klub koji pretskavlja kako Partizan tako i Zvezdu i cijelu Srbiju...pod time isto to mislim i za Dinamo i Hajduk,jer vidim Torcida jedva ceka kad ce dinamo izgubit isto kao sto i BBB cekaju kad ce Hajduk primit petardu...pozdrav...

fica vankuver

pre 14 godina

Samo da podsetim posle utakmice sa Zilinom,valjda se tako zvala ekipa ceo jug i stadion se drao Jokane odlazi...prvo da kazem da posle te utakmice i budali je jasno da Partizan ili bilo koji nas klub moze da sanja Evropu.Meni nije jasno da su se neki nadali Ligi Sampiona...imao sam srece da sam se vratio u Kanadu i ne gledam to mucenje .Na toj utakmici sa Slovacima sedeo sam na istoku pored Nikice Klincarskog...sretan sam sto sam bio deo tog juga kada su igrali fudbaleri kao on i Moca i ostali.Ovo je sramota.Drugo nadjite nekog da nauci te trenere da daju normalne izjave,mada ni fudbaleri nisu bolji uzas...

plavusa

pre 14 godina

gde ste sada mrzitelji race petrovica.Veliki strucnjaci.Pa nema sada njega,uzroka svih Partizanovih muka.Pa sta je sada bednici!Veliki strucnjaci!Steta sto niste u mogucnosti da Radomiru Anticu objasnite kako on nista ne zna!Ali,kakav strucnjak je Antic u poredjenju sa vama.Sta on zna o proceni vrednosti igraca.Sada svi skupa lepo da se izvinite i Raci i Anticu i da javno priznate da o fudbalu pojma nemate!Pljujete po momku koji ima samo 20 godina i jedini je igrac koji igra u Srbiji,a da je na spisku reprezentativaca.Sram vas bilo!!!

3duplakruna, al' juce!

pre 14 godina

ako nista drugo bilo je vece agresije i borbenosti, bice nam to i vise nego dovoljno da petardiramo zvezdu na marakani jer su previse poleteli pa cemo lepo da ih spustimo ispod zemlje kad dodje derbi...
(3duplakruna, 5. novembar 2009 23:56)
Aha! Isto kao sto ste se plasirali u LS i sto cete prezimiti u Evropi. A za ovog tvog pajtasa sto spomenu Tbilisi. Sine, seti se Apoela i sta ste sve pisali kad smo ispali od njih. Pa sta je posle bilo sa tim istim Apoelom kad je naleteo na vas? E zato, daj Boze da dogodine izvucete Tbilisi u nekim kvalifikacijama.
Za sve - jeste, mi smo kompleksasi jer treba da cutimo dok vi pucate po Evropi a u komentarima po Zvezdi. Tacno, nismo igrali veceras ni fudbal ni kosarku, al' niste ni vi igrali protiv Zvezde pa je opet onaj vas kop, u narodu poznatiji kao "hor beckih decaka", pevao "S...j Zvezdo le" i zato je odmah usledila surova kazna u vidu treceg gola. I to nije prvi put, vec stalno to radite.

Sasa-Sabac

pre 14 godina

Jel sad vidis koji je tim igrao u drugom poluvremenu i koja formacija i jel sad konacno vidis da Partizan igra lepse i opasniji je po gol ako igra sa jednim zadnjim veznim i sa dva spica i kad ima dva krila. I jel sad vidis da Djordjevic ne treba da igra jer je kiks igrac, a to ne treba niko da ti prica,uzmi pogledaj kasete Partizanovih utakmica iz zadnje 2 sezone i sve ce ti biti jasno..............

acomurija

pre 14 godina

I onaj pretprošli (i pre njega ihihi), i prošli, i ovogodišnji sastav - bi brao lovorike da je treber "fudbalski Vujošević" - Ljubiša Tumbaković! Pa ne bi se klatili na par metara ispred protivnika dok ima loptu, već kao (sada) svud u svetu - ulazili u cevanicu, kao osice! Zar "slučaj Bogunović" nije dokaz!!!
Ovako, sada i Partizan ima "svog Đorića" - trenera stručnjaka za zamajavanje!

SaLeKg

pre 14 godina

Jel moze samo neko da mi objasni zasto ona poruka Savi?
Mnogo su ovi "grobari" poceli da pametuju, oterali ste Jokana polako i druge a ne pitate se da nisu mozda najvise krivi oni koji sede u foteljama i gledaju samo da okrenu kintu. SAVO DOLAZI!!!!

Nenad

pre 14 godina

Čelsi je pokazao pre par godina. Kada novac uđe u klub, pada i Mančester i Liverpul i Real, svako može pasti. Trener i neka psihologija je bitna, ali možda 20% uspeha, ostalo su vrhunski igrači. Partizan na žalost ima manje kvalitetnih igrača nego Evropski timovi, i nema tu mudrosti previše. Kada kažem novac uđe u klub, mislim i na novac da se igrači zadrže, ne mora biti samo besomučna kupovina kao što to čine neki najveći klubovi. Zamislite da je Partizan imao para da zadrži sve talente iz svoje škole fudbala i iz domaće lige koje je kupovao u poslednjih 10 godina, a ne da ih je prodavao čim malo odskoče od proseka. Pa takva ekipa bi bila nezgodan zalogaj i u ligi šampiona a kamoli u ligi evrope. Isto važi i za Zvezdu. Pare su vrednost, rad, izražene eto u tom obliku papira da bi se lakše razmena vršila, ali pare nisu nešto prljavo same po sebi. Šteta što se pare u našem fudbalu u glavnom povezuju sa kriminalom. One trebaju našim timovima kako bi uspeli. Nadajmo se da će ih biti mnogo više na opštu radost.

Smeker

pre 14 godina

Kakav bre Partizan,to je skup razmazenih zvezda.U stvari ka kve su oni zvezde.Napucani frajercici.u evropi se vidi ko ste i sta ste.Bruka i sramota

Mare.Zr

pre 14 godina

e moj partizane muka mi je da te gledam,gubimo od losijih ekipa u evropi, igramo kao deca jedva spojimo dva pasa a za vazdusne duele da i ne govorim(Krstajic izuzetak),nesto mora pod hitno da se promeni!Vidi se napredak u igri ali to je malo; odbrana- moze se slobodno reci da je najslabiji deo tima,sporace Djordjevica,Gavrana prodati dovesti nekog stranog igraca i domace igrace;vezni red-solidan ali kad nema Moreire nema ni igre,prodati Moreiru i dovesti stranca ali da ne bude stariji od 25g. Fejsa ima mesta za napredak a vise prostora dati Brani Ilicu;napad-Dijara je odlican igrac za nase uslove pa i vise ali on je vise puta rekao da je nezadovoljan u Partizanu pa nam takvi igraci netrebaju,prodati i onog Wasingtona, u nasoj ligi ima dobrih napadaca Dalibor Veselinovic(Rad)jako dobar tehnicki potkovan igrac i prodoran,Sepuya(mislim da sada igra u Metalcu)dobar igrac i ima dobru igru glavom i dati vise sansi Bogunovicu koji je po meni jedan od najboljih igraca u klubu...

Ironija zivota Putujuceg Fudbalskog Cirkusa

pre 14 godina

"pomislili da možemo do izjednačenja, čak i nešto više. Medjutim, svaki put kada bi nešto uradili, oni su nam odgovorili golom…"

ma bezobrazluk! Sram ih bilo....cccc

Maja

pre 14 godina

Eeee Stevanoviću, sad si našao da analiziraš greške?! Malo je kano, ne! Ode mast u propast! "ulazimo sa grčem u evropske utakmice" Ma daaaj! Za taj grč si ti odgovoran i jako lošu taktiku koja se vuče iz utakmice u utakmicu!
Treba nam neki Dule Vujošević u fudbalu!
Malom Ljajiću svaka čast!

vladimir

pre 14 godina

Loš trener, uprava, KAPITEN (ljudi, pa čovek nam je dao tri gola), odličan recept za EVRO PROPAST! Još kada se doda transparent "Savo odjebi!", jasno je da su i moji Grobari prolupali...

miki

pre 14 godina

jesam zvezdas ali ovo stvarno boli sve ljubitelje fudbala u srbiji(ako fudbal jos postoji u srbiji)umesto da se mobilisu svi kojima je do fudbala stalo da se konacno oglase i u rad u fudbalu ukljuce pravi eksperti a ne samo profiteri.Fss umesto da pomogne na pravi nacin klubovima trosi novac koji im je Antic zaradio sa reprezentzcijom prave neku tamo kucu fudbala u cijem interesu?drzava nesposobna da donese godinama zakon o sportu- u cijem interesu?kad se pojavi neko kome je stalo da svoj klub i fudbal uopste bar malo opravi taj se odmah nadje na udaru i drzave(tuzioca)a i dobrim delom medija.na zalost u jos godinama nasi klubovi ce sluziti za popravljanje gol razlike drugim klubobima.ustvari sta i pisem gubim vreme sa komentarima.idem na spavanje

Marko

pre 14 godina

Koliko smo losi a opet cemo bit prvaci, zvezda je jos gora ona u kvalifikacijama ima gol razliku ko mi u ovim grupama, nama se smeju a oni pobedu nad tbilisijem sa jednim golom razlike 5-4 nazivaju cudom!

BBRS

pre 14 godina

"Jednoj ekipi kao što je Partizan..."
Kakvoj to "jednoj ekipi"?!
(Pitam se, 5. novembar 2009 23:35)

Pa jednoj velikoj evropskoj ekipi kao sto je Partizan, jer samo veliki timovi imaju po 8000 gledalaca na evropskim utakmicama...

A "mali" timovi kao sto je Zvezda imaju 15.000. protiv Metalca.

Dokle cete vise da nas brukate???

Ali neka, bar je svako ko ima mozga uzeo pare na kladionici kad igra partizan :)

IVORY

pre 14 godina

Ovaj Stevanovic, kako vreme odmice daje sve gluplje i gluplje izjave. Dajte nekog drugog, Djukica, Jokana, Tumbakovica, Golca, Radosa Bajica, bilo koga samo ne njega!!!!!

Filip

pre 14 godina

Stevanovicu kako imas obraza da posle ove utakmice jos budes trener Partizana molim te i kumim SVETIM DJORDJEM bjezi iz svetinje nase MOLIM TE pmozi nama i Partizanu i odlazi ali samo sto dalje iz Humske pozdrav od GROBARA iz CG koi zivi u GER a sve posmatra i zbog tebe tuguje i jos jednom MOLIM TE ODLAZI;

Pfc rules

pre 14 godina

Ko je za Savu Milosevica i legende kluba bez obzira kojoj partiji pripadale neka klikne preporucujem!
A oni ostali koji su za politiku,i one koji pljuju po legendama a hvale Snajdere raznorazne neka kliknu ono drugo!
Pa da vidimo koga ima vise!

Aquaman

pre 14 godina

"...ali i nemaju objašnjenje zašto se konstantno ponavljaju greške koje protivniku omogućavaju naivne i lake golove" Evo ja imam jedno veoma logicno objasnjenje,:KVALITET igraca je dovoljan samo za nasu ligu a za Evropu sluzimo za popravljanje gol razlike vec par godina unazad.Dakle,losi igraci+jos gori trener+losa i slaba liga=nekompetentan i los tim.Dzabe duple,triple,kvadruple krune,to mene uopste ne zanima ako ne napravimo nista u Evropi.Po meni Partizan moze da bude drugi ili treci u nasoj ligi ali ako prodje barem grupnu fazu Lige Evrope bio bi vise nego zadovoljan.Prodamo 2 igraca za 20 miliona evra,dovedemo par pojacanja iz druge i trece lige koji su odmah u euforiji proglaseni za talente(ovaj jedan koji je danas bio na klupi je,nekom "magijom",dosao do reprezentacije),dovedemo Krstajica i Gavrancica(kao slobodne igrace)koji sa Djordjevicem imaju skoro 100 godina.Washington koji zaradjuje odlicno...za vodonosu.

miki

pre 14 godina

Gospodine Stevanoviću, ako ni zbog čega drugog, onda zbog katastrofalne odluke da zameniš golmane, treba da odeš i da kažeš : " ljudi ja nisam za ovaj posao, dovedite nekog boljeg, nekog ko će imati autoritet nad ovim razmaženim igračima"! A tvoj potez smenjivanja solidnog Božovića i stavljanjem nesigurnog i totalno nespremnog Radosavljevića, nemože da se protumači samo kao protežiranje jednog igrača iz samo tebi poznatih razloga !

Toliko, a sad budi čovek i idi!

Idite vise, svi...

pre 14 godina

Pa dokle vise jbt iste spike, Evropa ne prasta, trenutak istine, golove smo primili posle nasih gresaka, bla, bla, bla...

Samo ti opet izvedi 4-2-3-1, taj izum nasih trenera. Ipak nastavi ti sa bunker--dva zadnja vezna--1 spic, pa mozda kad se taktika razradi, za 10-20 godina, bude i neka neresena kod kuce...

Nepismen

pre 14 godina

I Grobari neprastaju!!!

Ovog puta mi se Ljajic cak i svideo. A golman mislim sta reci dokle da mu jos dajemo sanse?

Mislim da je vreme da se oped vrati Bozovic na gol.

Ili sad treba dozivotno da sedi na klupi? Kad vidim sta Dida u Milan radi onda moze nekad i Bozovic.

Disident

pre 14 godina

Ne kapiram neke izjave ovde.. 1. Stevanovic kaze da mu nije jasno!? Pa dobro covece nakon 4 poraza kako je moguce da ti nije jasno da ti taktika ne valja k... 2. Bogunovic kaze da ekipa kao sto je partizan ne sme da sebi dozvoli neke greske!? Sta je to partizan danas u evro okvirima?? To je klub koji je primio 14 golova u 4 utamice, to znaci 3,5 u proseku, sto znaci da odbrana nema veze s mozgom sto je ekvivalentno gerontolosko/povratnickoj zadnjoj liniji cija je tresnja na slagu golman koji ne zna da se orjetnise na golu.. 3. Kakav bre strah u igracu koji ima 33 godine?! Sve je ovo rezultat ocajne fizicke pripremljenosti, uzdrmanosti kluba u temelju, svadje i razdora medju igracima, namestanja odlaska Moreire zarad jos jednog gerotnoloskog slucaja koji nije igrao vec 3 godine nigde.. Da pogodili ste to je Sasa Ilic. To je posledica sto je Dijara nezadovoljan u klubu, sto je Stevanovic covek koji pojma nema sta radi i sta se desava, i ono sto ''majstori svog zanata'' nece da priznaju a to je da partizan u ovom momentu igracki nema tim za ozbiljne utakmice. Nema borbe na terenu, tmurna atmosfera od jedva 6000 ljudi u odsutnom momentu, neuigranost i jednostavno ne poznavanje elemetnarnih fudbalskih poteza cini da rezultat bude bas ovakav kakav jeste. Kada ovaj ''trener'' ode i dodje novi, to ce vam biti treci u sezoni, a znate onu cuvenu '' ko drugome jamu kopa, sam u nju upada''.. E pa gospodo draga to vam bude kad drugima zelite vise zla nego sebi dobroga. To bude kad prizivate lance i katance, smejete se dugovima, drazi vam je nas poraz nego vasa pobeda.. Zato je sada malo drugacija situacija, i zato nas ima preko 10000 na svakoj utakmici, a videcete koliko ce nas u subotu biti jer momci koji se kale i uce svoj nedostatak kvaliteta nadoknadjuju srcem, a njima srce raste svakom nasom pesmom i koreografijom, svakim gostovanjem i podrskom.. To je ono sto nas vadi iz problema, a vas salje u ponor.. Kako ste se ponasali, i koliko ste likovali stvarno vas ne zalim, a i ne zasluzujete bolje.

nole

pre 14 godina

Ma sramota,dokle cemo da gledamo brukanje svog tima???a vi gospodine Djuricu pored odela za sebe spremite jedno i za Gorana Stevanovica naravno vase kompanije Zextre..

zemun pfc

pre 14 godina

O ovim manekenima cirkuzantima necu da trosim rechi, posle 15 minuta sam promuko od glasnog pevanja ALI KOME???

Hteo bi da kazem da bi konacno trebao da se smeni ovaj Kimi i da postave nekog drugog da vodi navijanje. Jednostavno covek ne zna! Kakav je vodja takvi su i njegovi sledbenici - covek pokrene pesmu i pusti nas tako da pevamo 15-20 minuta a on cuti. Naravno tada se glasovi izmesaju, 90% njih i prestane da peva jer se smori.

Covek treba da shvati da i on mora aktivno da ucestvuje celo vreme. Npr dovoljno je da jednom vikne "Ajde bre" i masa ce se probuditi. On samo zapocne pesmu i posle toga cuti i pusti nas da pevamo a tribina se ubrzo smori. Takodje - kakav je to vodja koji dopusta da svako na tribini moze da zapocne pesmu i da je drugi prihvate?

Sada ce verovatno mnogi da mi prebacuju ali pretvorili smo se u klasicne basket navijace, slicno kao navijaci lijetuvos ritasa. Jednostavno fudbal je najznacajnija sporedna stvar na svetu i niko ni delic sekunde ne treba da razmislja kada bira gde ce - na basket ili fudbal. Pravi navijaci su ipak fudbalski a ne kosarkaski...

A ove bruke neka samo tako nastave, zao mi je sto petardu nismo primili. Ipak je za nas derbi sa Metalcem kao sto Kimi kaze...

roman empire

pre 14 godina

Komsije generalno nam je fudbal u debeloj dubiozi i ovakvi rezultati u Evropi su ocekivani,koliko god mi hteli i mislili da moze bolje.
Fudbal za razliku od ostalih kolektivnih sportova poznaje mnogo vise samo zakon novca,po onoj staroj koliko para toliko i muzike.Nasi su klubovi siromasni i jednostavno to je razlog zasto nema rezultata,da bi se resio taj problem moraju se resiti neke osnovne stvari,a medju prvim je donosenje ZAKONA O PRIVATIZACIJI U SPORTU,na osnovu kojeg bi se donele norme po kojima bi funkcionisao nas sport u buducnosti.Bez tog zakona nijedan ozbiljniji privatnik nece da ulaze kapital jer on nije siguran za njega u vidu zastite svojih prava.Ja mislim da je to temelj za preporod naseg fudbala,ja za ostalo ne brinem imamo mi i dobre fudbalere i trenere samo jos fali sistem koji ce privuci i regulisati strane i domace privatne investicije.Sa verom i nadom u bolje sutra srpskog fudbala.Pozdrav!
P.S. Ne zelim da zvucim pateticno, vratio sam se komentarima zato jer ste mi dali podrsku i trazili da ostanem, a zaista sam mislio da batalim komentarisanje zbog nekih pojedinaca,ali onima koji me ne vole samo bi pricinio zadovoljstvo,ovako NECU da im pricinim to zadovoljstvo.ROMAN EMPIRE IS BACK!!!

Iskreni Grobar

pre 14 godina

Upravo sam se vratio sa stadiona i nisam razocaran! Zasto? Prvo, odviko sam se od uspeha na evro-sceni, tako da je ovo odlican rezultat, jer sa ovim timom ne moze bolje.
Radosavljevic - ocajan! Prevara od golmana. Odavno nismo imali losijeg golmana i zaista me zanima zasto ne brani neki od Bozovica, posto su obojica, za klasu bolji od gore pomenutog!
Knezevic - slab. Nesporno, veliki grobar, momak sa ogromnim sa srcem, ali nedovoljno dobar da u Evropi odigra na poziciji desnog beka.
Djordjevic - neprepoznatljiv. Prosle godine jedan od nasih najboljih defanzivaca, ako ne i najbolji, sad - truba. Spor, skoln kiksevima, nije to onaj pravi Djole kapiten!
Krstajic - iskusan, trudi se, ali star i spor. Njegovo vreme je proslo. igra na ime, fizicki inferioran u odnosu na protivnike.
Lomic - nigde ga nema za 90 minuta. Kad ima poziciju za centarsut, ne radi to, mnogo komplikuje, nije to Loma od pre.
Fejsa - ove sezone bolji nego ranije, ali moze mnogo bolje. Znam da ga mnogo ne vole, ali decko ima potencijal, veci nego sto se misli. Veceras - los.
B. Jovanovic - kao od brega odvaljen, ali ne koristi to. Mnogo gresi kod pasova, nema tehniku a taj sut koji poseduje mu ne dolazi do izrazaja. Nema kvalitet za prvu postavu.
Moreira - nikad slabiji, ali i takav je bolji od ostalih. Moze doktor bolje, to svi znamo, samo malo manje price i vise igre! Ne znam sta mu se desava, ali to nije dr Mo koga znamo i volimo i koji je najbolji stranac u istoriji Partizana.
Ljajic - sto se vise blizi dan rastanka njega i Partizana, sve je bolji. Danas, solidan. Driblao, ostvarao se, trazio loptu, dao gol... Jedan od retkih koji je zasluzio prelaznu ocenu.
Ilic - nigde ga nije bilo. Brz, eksplozivan, ali nikad da to iskoristi. Danas - vrlo los.
Diarra - zeli da ode, to se vidi. Ne krece se, ne trci, briga ga za sve. Takav igrac ne treba Partizanu. Ja ga volim vise od svega, nikog nisam tako voleo kao Sasu Ilica, ali nije to to. Danas ga nigde nije bilo. Izgledao kao da nije ni hteo da igra...
Washington - nista posebno. Moze da bude koristan, ali nije to neki igrac. Moze da se iskoristi njegovih 204cm i bolje, ali nije za prvih 11. Danas - solidan(u odnosu na ostale)
Bogunovic - uneo neki prokret, bolji nego inace. Mislim da je dosad nepravedno zapostavljan. Brz, prodoran, stalno u sansi. Ima za njega mesta u prvih 11.
Tomic - slab, ocajan. Otima se za svaki prekid, a lose ih izvodi. Ni bleda senka igraca od prosle sezone. Daleko od prve postave....
Toliko... A sad, svi u Kragujevac po nove bodove! Domaca liga je nasa realnost!

Pfc rules

pre 14 godina

A demokrate nevaljuju jer hoce da uhapse ljude koji su ubili navijaca Tuluza???
O boze!!
A ti Stevanovicu ODLAZI VISE KO BOGA TE MOLIM!!!

jvstaljin

pre 14 godina

@ (Pfc rules, 6. novembar 2009 00:14)

Ja sam prvi protiv ovog manekena Djurica ali sam pre svega protiv politicara u mom Partizanu (Ruzic, Dacic...)

E bas zato sam i protiv Save (Demokratska Stranka) Milosevica ! ! !
Ne zelim bre u svom klubu ni Demokrate ni Radikale ni Liberale ni ne znam ni ja koga - hocu ljude koji su tu zbog Partizana !

parni valjak bitke bije hej hej hej

pre 14 godina

Sledeci transfer rok je prilika da osvezimo ovaj matori Partizan.Prodati: Kosorica,Djordjevica,Gavrana,Moreiru,Racu Petrovica,Vujovica,Diaru,Wasingtona. Tim bi trebao izgledati ovako GM M.Bozovic boljeg nemamo
LB M.Lomic
CB stranac
CB Pajovic iz Rada inace ponikao u Partizanu ili Knezevic
DB stranac ili P.Pavlovic iz Napretka moze igrati i krilo
LV M.Mugosa(Borac Cacak) ove sezone dao tri gola
DV B.Ilic
CV Fejsa koji ima jos puno mesta za razvoj i napredak
CV iskljucivo stranac ali ne stariji od 25g
NA Bogunovic-dobar igrac sa fenomenalnom brzinom i osecajem za gol ove sezone nije cesto dobijao priliku
NA Kaludjerovic(Rad)
A druga postava bi trebalo izgledati ovako gm D.Bozovic odbrana Knezevic,M.Jovanovic,Brezancic,Stevanovic; vezi red Tomic,N.Marinkovic(teleoptik),B.Jovanovic i neki igrac iz Teleoptika;napad Dos Santos(Teleoptik)i Sepuya

3duplakruna

pre 14 godina

ako nista drugo bilo je vece agresije i borbenosti, bice nam to i vise nego dovoljno da petardiramo zvezdu na marakani jer su previse poleteli pa cemo lepo da ih spustimo ispod zemlje kad dodje derbi...

Grobar Kg

pre 14 godina

Igramo bolje, a primamo sve smešnije golove. Plašim se da ćemo sa ovakvom igrom u odbrani od ''gana primiti 5 komada.Đorđevića u penziju, Lomića nazad u Koblenc! Svaka čast za trud večeras!

Pfc rules

pre 14 godina

Ko je za Savu Milosevica i legende kluba bez obzira kojoj partiji pripadale neka klikne preporucujem!
A oni ostali koji su za politiku,i one koji pljuju po legendama a hvale Snajdere raznorazne neka kliknu ono drugo!
Pa da vidimo koga ima vise!

Disident

pre 14 godina

Ne kapiram neke izjave ovde.. 1. Stevanovic kaze da mu nije jasno!? Pa dobro covece nakon 4 poraza kako je moguce da ti nije jasno da ti taktika ne valja k... 2. Bogunovic kaze da ekipa kao sto je partizan ne sme da sebi dozvoli neke greske!? Sta je to partizan danas u evro okvirima?? To je klub koji je primio 14 golova u 4 utamice, to znaci 3,5 u proseku, sto znaci da odbrana nema veze s mozgom sto je ekvivalentno gerontolosko/povratnickoj zadnjoj liniji cija je tresnja na slagu golman koji ne zna da se orjetnise na golu.. 3. Kakav bre strah u igracu koji ima 33 godine?! Sve je ovo rezultat ocajne fizicke pripremljenosti, uzdrmanosti kluba u temelju, svadje i razdora medju igracima, namestanja odlaska Moreire zarad jos jednog gerotnoloskog slucaja koji nije igrao vec 3 godine nigde.. Da pogodili ste to je Sasa Ilic. To je posledica sto je Dijara nezadovoljan u klubu, sto je Stevanovic covek koji pojma nema sta radi i sta se desava, i ono sto ''majstori svog zanata'' nece da priznaju a to je da partizan u ovom momentu igracki nema tim za ozbiljne utakmice. Nema borbe na terenu, tmurna atmosfera od jedva 6000 ljudi u odsutnom momentu, neuigranost i jednostavno ne poznavanje elemetnarnih fudbalskih poteza cini da rezultat bude bas ovakav kakav jeste. Kada ovaj ''trener'' ode i dodje novi, to ce vam biti treci u sezoni, a znate onu cuvenu '' ko drugome jamu kopa, sam u nju upada''.. E pa gospodo draga to vam bude kad drugima zelite vise zla nego sebi dobroga. To bude kad prizivate lance i katance, smejete se dugovima, drazi vam je nas poraz nego vasa pobeda.. Zato je sada malo drugacija situacija, i zato nas ima preko 10000 na svakoj utakmici, a videcete koliko ce nas u subotu biti jer momci koji se kale i uce svoj nedostatak kvaliteta nadoknadjuju srcem, a njima srce raste svakom nasom pesmom i koreografijom, svakim gostovanjem i podrskom.. To je ono sto nas vadi iz problema, a vas salje u ponor.. Kako ste se ponasali, i koliko ste likovali stvarno vas ne zalim, a i ne zasluzujete bolje.

vladimir

pre 14 godina

Loš trener, uprava, KAPITEN (ljudi, pa čovek nam je dao tri gola), odličan recept za EVRO PROPAST! Još kada se doda transparent "Savo odjebi!", jasno je da su i moji Grobari prolupali...

Слоба Гробар Сента

pre 14 godina

А онај транспарент за Саву треба да важи за наручиоце и плаћене клошаре који су га донели на југ!!!
САВО ЗА ПРЕДСЕДНИКА!!!
ПРЕПОРУЧИ!!!

SaLeKg

pre 14 godina

Jel moze samo neko da mi objasni zasto ona poruka Savi?
Mnogo su ovi "grobari" poceli da pametuju, oterali ste Jokana polako i druge a ne pitate se da nisu mozda najvise krivi oni koji sede u foteljama i gledaju samo da okrenu kintu. SAVO DOLAZI!!!!

Ironija zivota Putujuceg Fudbalskog Cirkusa

pre 14 godina

"pomislili da možemo do izjednačenja, čak i nešto više. Medjutim, svaki put kada bi nešto uradili, oni su nam odgovorili golom…"

ma bezobrazluk! Sram ih bilo....cccc

Iskreni Grobar

pre 14 godina

Upravo sam se vratio sa stadiona i nisam razocaran! Zasto? Prvo, odviko sam se od uspeha na evro-sceni, tako da je ovo odlican rezultat, jer sa ovim timom ne moze bolje.
Radosavljevic - ocajan! Prevara od golmana. Odavno nismo imali losijeg golmana i zaista me zanima zasto ne brani neki od Bozovica, posto su obojica, za klasu bolji od gore pomenutog!
Knezevic - slab. Nesporno, veliki grobar, momak sa ogromnim sa srcem, ali nedovoljno dobar da u Evropi odigra na poziciji desnog beka.
Djordjevic - neprepoznatljiv. Prosle godine jedan od nasih najboljih defanzivaca, ako ne i najbolji, sad - truba. Spor, skoln kiksevima, nije to onaj pravi Djole kapiten!
Krstajic - iskusan, trudi se, ali star i spor. Njegovo vreme je proslo. igra na ime, fizicki inferioran u odnosu na protivnike.
Lomic - nigde ga nema za 90 minuta. Kad ima poziciju za centarsut, ne radi to, mnogo komplikuje, nije to Loma od pre.
Fejsa - ove sezone bolji nego ranije, ali moze mnogo bolje. Znam da ga mnogo ne vole, ali decko ima potencijal, veci nego sto se misli. Veceras - los.
B. Jovanovic - kao od brega odvaljen, ali ne koristi to. Mnogo gresi kod pasova, nema tehniku a taj sut koji poseduje mu ne dolazi do izrazaja. Nema kvalitet za prvu postavu.
Moreira - nikad slabiji, ali i takav je bolji od ostalih. Moze doktor bolje, to svi znamo, samo malo manje price i vise igre! Ne znam sta mu se desava, ali to nije dr Mo koga znamo i volimo i koji je najbolji stranac u istoriji Partizana.
Ljajic - sto se vise blizi dan rastanka njega i Partizana, sve je bolji. Danas, solidan. Driblao, ostvarao se, trazio loptu, dao gol... Jedan od retkih koji je zasluzio prelaznu ocenu.
Ilic - nigde ga nije bilo. Brz, eksplozivan, ali nikad da to iskoristi. Danas - vrlo los.
Diarra - zeli da ode, to se vidi. Ne krece se, ne trci, briga ga za sve. Takav igrac ne treba Partizanu. Ja ga volim vise od svega, nikog nisam tako voleo kao Sasu Ilica, ali nije to to. Danas ga nigde nije bilo. Izgledao kao da nije ni hteo da igra...
Washington - nista posebno. Moze da bude koristan, ali nije to neki igrac. Moze da se iskoristi njegovih 204cm i bolje, ali nije za prvih 11. Danas - solidan(u odnosu na ostale)
Bogunovic - uneo neki prokret, bolji nego inace. Mislim da je dosad nepravedno zapostavljan. Brz, prodoran, stalno u sansi. Ima za njega mesta u prvih 11.
Tomic - slab, ocajan. Otima se za svaki prekid, a lose ih izvodi. Ni bleda senka igraca od prosle sezone. Daleko od prve postave....
Toliko... A sad, svi u Kragujevac po nove bodove! Domaca liga je nasa realnost!

Grobar Kg

pre 14 godina

Igramo bolje, a primamo sve smešnije golove. Plašim se da ćemo sa ovakvom igrom u odbrani od ''gana primiti 5 komada.Đorđevića u penziju, Lomića nazad u Koblenc! Svaka čast za trud večeras!

Pfc rules

pre 14 godina

A demokrate nevaljuju jer hoce da uhapse ljude koji su ubili navijaca Tuluza???
O boze!!
A ti Stevanovicu ODLAZI VISE KO BOGA TE MOLIM!!!

Smeker

pre 14 godina

Kakav bre Partizan,to je skup razmazenih zvezda.U stvari ka kve su oni zvezde.Napucani frajercici.u evropi se vidi ko ste i sta ste.Bruka i sramota

GURU

pre 14 godina

Interesuje me kolika je tarifa da se napise natpis partizanovoj legendi "Savo odlazi" ili sta vec. Ma mislim stvarnoooo.... Ranijh gidina kad krene lose ( ne secam se od kad gledam Partizan, od kad su nam skinuli sankcije) cuje se sa tribina uprava napolje ili tako nesto. A sad? Sto se ne cuje? Zato sto su se (samo "vodje" navijaca njih 20-30) prodali za male pare.

zemun pfc

pre 14 godina

O ovim manekenima cirkuzantima necu da trosim rechi, posle 15 minuta sam promuko od glasnog pevanja ALI KOME???

Hteo bi da kazem da bi konacno trebao da se smeni ovaj Kimi i da postave nekog drugog da vodi navijanje. Jednostavno covek ne zna! Kakav je vodja takvi su i njegovi sledbenici - covek pokrene pesmu i pusti nas tako da pevamo 15-20 minuta a on cuti. Naravno tada se glasovi izmesaju, 90% njih i prestane da peva jer se smori.

Covek treba da shvati da i on mora aktivno da ucestvuje celo vreme. Npr dovoljno je da jednom vikne "Ajde bre" i masa ce se probuditi. On samo zapocne pesmu i posle toga cuti i pusti nas da pevamo a tribina se ubrzo smori. Takodje - kakav je to vodja koji dopusta da svako na tribini moze da zapocne pesmu i da je drugi prihvate?

Sada ce verovatno mnogi da mi prebacuju ali pretvorili smo se u klasicne basket navijace, slicno kao navijaci lijetuvos ritasa. Jednostavno fudbal je najznacajnija sporedna stvar na svetu i niko ni delic sekunde ne treba da razmislja kada bira gde ce - na basket ili fudbal. Pravi navijaci su ipak fudbalski a ne kosarkaski...

A ove bruke neka samo tako nastave, zao mi je sto petardu nismo primili. Ipak je za nas derbi sa Metalcem kao sto Kimi kaze...

BBRS

pre 14 godina

"Jednoj ekipi kao što je Partizan..."
Kakvoj to "jednoj ekipi"?!
(Pitam se, 5. novembar 2009 23:35)

Pa jednoj velikoj evropskoj ekipi kao sto je Partizan, jer samo veliki timovi imaju po 8000 gledalaca na evropskim utakmicama...

A "mali" timovi kao sto je Zvezda imaju 15.000. protiv Metalca.

Dokle cete vise da nas brukate???

Ali neka, bar je svako ko ima mozga uzeo pare na kladionici kad igra partizan :)

Idite vise, svi...

pre 14 godina

Pa dokle vise jbt iste spike, Evropa ne prasta, trenutak istine, golove smo primili posle nasih gresaka, bla, bla, bla...

Samo ti opet izvedi 4-2-3-1, taj izum nasih trenera. Ipak nastavi ti sa bunker--dva zadnja vezna--1 spic, pa mozda kad se taktika razradi, za 10-20 godina, bude i neka neresena kod kuce...

groBARI 1991

pre 14 godina

Kada neko pocne recenicom:" Evropa ne prasta", pomislite da je rec o nekoj cudesnoj fudbalskoj (a i drugoj) tvorevini, gde su svi klubovi na nivou Ajaxa sa pocetka sedamdesetih. Ne radi se o nikakovj kompaktnoj Evropi na ciju se snagu uvek treba vaditi kad se zabrlja, vec o jednostavnoj cinjenici da Partizan NEMA ekipu za takmicenje. Tom istom Brizu bi PSV napunio mrezu, kojem opet Ajax puni i prepunjava. A gde su "veliki momci" klase Barse, Milana, Reala, Celsija, Arsenala i njima slicni? Prema tome, fakat je da je Briz seljacki tim, teska fudbalska provincija, ali je cinjenica da ni takvom Brizu Partizan nije dorastao.

IVORY

pre 14 godina

Ovaj Stevanovic, kako vreme odmice daje sve gluplje i gluplje izjave. Dajte nekog drugog, Djukica, Jokana, Tumbakovica, Golca, Radosa Bajica, bilo koga samo ne njega!!!!!

Zgb

pre 14 godina

Iskreno meni je zao kad gube nasi,pod time mislim na sve klubove iz bivse Yuge...i ove vase prepirke izmedu Grobara i Delija su smijesne,ajde nemorate se volit,al mislim da je bratski pozelit srecu kad se ide u Europu...Jer na kraju dana ipak je to srpski klub koji pretskavlja kako Partizan tako i Zvezdu i cijelu Srbiju...pod time isto to mislim i za Dinamo i Hajduk,jer vidim Torcida jedva ceka kad ce dinamo izgubit isto kao sto i BBB cekaju kad ce Hajduk primit petardu...pozdrav...

Sasa-Sabac

pre 14 godina

Jel sad vidis koji je tim igrao u drugom poluvremenu i koja formacija i jel sad konacno vidis da Partizan igra lepse i opasniji je po gol ako igra sa jednim zadnjim veznim i sa dva spica i kad ima dva krila. I jel sad vidis da Djordjevic ne treba da igra jer je kiks igrac, a to ne treba niko da ti prica,uzmi pogledaj kasete Partizanovih utakmica iz zadnje 2 sezone i sve ce ti biti jasno..............

divac

pre 14 godina

SAMO SRBIN MOZE DA SE PRODA ZA MALE PARE I DA IZDA NAJRODJENIJEG...koja je vasa cena gospodo lazni navijaci naseg Partizana,recite da svi cuju...da vam sakupimo pare da vise ne navijate za nas MOLIM VAS RECITE

bellagio

pre 14 godina

ima na mondu opsirnije sta je sve izjavila ova karikatura od trenera....

kaze covek "sasekla nas prva dva gola Briza"....pa vi kao da ste do tad imali 8 precki, 6 stativa, bar 80% posed lopte, pa vas sasekli golovi. Dalje u tekstu pise kako je to sa Moreirom izgleda dubok(da nije Moreira potok?) problem, cim ne pruza dobre partije. Pa gospodine Stevanovicu, ne postoji fudbaler koji celu sezonu igra u istoj formi i koji briljira od septembra do maja, vec kad malo padne u formi tu je ostatak tima da zamaskira taj problem. A partizan ocigledno to nema. Jos u utorak covek izjavljuje kako ih evropa svaki put omete u podizanju forme, kako taman uhvate zalet u ovaj fantasticnoj nam ligi, a onda dodje evropska utakmica i omete ih. Sramota za UEFU, mislim da bi najbolje bilo da se odloze sve utakmice LS i LE i da se saceka da evropski gigant udje u formu. Salu na stranu, SRAMOTA gospodine Stevanovicu sta ste vi sve u stanju da izjavljujete. Ovde vise nije problem u strucnosti, vec u opstem opstem i fudbalskom obrazovanju. Sedite 1!!!

I na kraju transparent u vezi Save Milosevica....jos jednom se potvrdjuje da gospodin inspektor Zecevic vedri i oblaci partizanom, da drzi u saci desetak vidjenijih vodja sa juga i da se to sve reflektuje na tribine, da sad kao grobari nisu za dolazak Save. Malo mi je tesko da u to poverujem i kladim se da je bar 70% navijaca partizana za dolazak legende tog kluba. Ali ne vredi....

pozdrav svima

miki

pre 14 godina

Gospodine Stevanoviću, ako ni zbog čega drugog, onda zbog katastrofalne odluke da zameniš golmane, treba da odeš i da kažeš : " ljudi ja nisam za ovaj posao, dovedite nekog boljeg, nekog ko će imati autoritet nad ovim razmaženim igračima"! A tvoj potez smenjivanja solidnog Božovića i stavljanjem nesigurnog i totalno nespremnog Radosavljevića, nemože da se protumači samo kao protežiranje jednog igrača iz samo tebi poznatih razloga !

Toliko, a sad budi čovek i idi!

dukla

pre 14 godina

DA LI STE GOSPODINE SVESNI DA STE IZBACILI NAJBOLJEG GOLMANA U LIGI.BOŽOVIĆ OVOLIKO GOLOVA NIJE PRIMIO ZA DVE GODINE A POGOTOVU SA AUTOKOMANDE NIJE DOBIJAO GOLOVE.

Aquaman

pre 14 godina

"...ali i nemaju objašnjenje zašto se konstantno ponavljaju greške koje protivniku omogućavaju naivne i lake golove" Evo ja imam jedno veoma logicno objasnjenje,:KVALITET igraca je dovoljan samo za nasu ligu a za Evropu sluzimo za popravljanje gol razlike vec par godina unazad.Dakle,losi igraci+jos gori trener+losa i slaba liga=nekompetentan i los tim.Dzabe duple,triple,kvadruple krune,to mene uopste ne zanima ako ne napravimo nista u Evropi.Po meni Partizan moze da bude drugi ili treci u nasoj ligi ali ako prodje barem grupnu fazu Lige Evrope bio bi vise nego zadovoljan.Prodamo 2 igraca za 20 miliona evra,dovedemo par pojacanja iz druge i trece lige koji su odmah u euforiji proglaseni za talente(ovaj jedan koji je danas bio na klupi je,nekom "magijom",dosao do reprezentacije),dovedemo Krstajica i Gavrancica(kao slobodne igrace)koji sa Djordjevicem imaju skoro 100 godina.Washington koji zaradjuje odlicno...za vodonosu.

Nenad

pre 14 godina

Čelsi je pokazao pre par godina. Kada novac uđe u klub, pada i Mančester i Liverpul i Real, svako može pasti. Trener i neka psihologija je bitna, ali možda 20% uspeha, ostalo su vrhunski igrači. Partizan na žalost ima manje kvalitetnih igrača nego Evropski timovi, i nema tu mudrosti previše. Kada kažem novac uđe u klub, mislim i na novac da se igrači zadrže, ne mora biti samo besomučna kupovina kao što to čine neki najveći klubovi. Zamislite da je Partizan imao para da zadrži sve talente iz svoje škole fudbala i iz domaće lige koje je kupovao u poslednjih 10 godina, a ne da ih je prodavao čim malo odskoče od proseka. Pa takva ekipa bi bila nezgodan zalogaj i u ligi šampiona a kamoli u ligi evrope. Isto važi i za Zvezdu. Pare su vrednost, rad, izražene eto u tom obliku papira da bi se lakše razmena vršila, ali pare nisu nešto prljavo same po sebi. Šteta što se pare u našem fudbalu u glavnom povezuju sa kriminalom. One trebaju našim timovima kako bi uspeli. Nadajmo se da će ih biti mnogo više na opštu radost.

dosta

pre 14 godina

plavusa-ko bre da se izvini tikvi petrovicu?!Aj bas da vidim ko misli da je Petrovic krs i precenjen igrac nek preporuci!!Smiri zivce plavuso.

jvstaljin

pre 14 godina

@ (Pfc rules, 6. novembar 2009 00:14)

Ja sam prvi protiv ovog manekena Djurica ali sam pre svega protiv politicara u mom Partizanu (Ruzic, Dacic...)

E bas zato sam i protiv Save (Demokratska Stranka) Milosevica ! ! !
Ne zelim bre u svom klubu ni Demokrate ni Radikale ni Liberale ni ne znam ni ja koga - hocu ljude koji su tu zbog Partizana !

miki

pre 14 godina

jesam zvezdas ali ovo stvarno boli sve ljubitelje fudbala u srbiji(ako fudbal jos postoji u srbiji)umesto da se mobilisu svi kojima je do fudbala stalo da se konacno oglase i u rad u fudbalu ukljuce pravi eksperti a ne samo profiteri.Fss umesto da pomogne na pravi nacin klubovima trosi novac koji im je Antic zaradio sa reprezentzcijom prave neku tamo kucu fudbala u cijem interesu?drzava nesposobna da donese godinama zakon o sportu- u cijem interesu?kad se pojavi neko kome je stalo da svoj klub i fudbal uopste bar malo opravi taj se odmah nadje na udaru i drzave(tuzioca)a i dobrim delom medija.na zalost u jos godinama nasi klubovi ce sluziti za popravljanje gol razlike drugim klubobima.ustvari sta i pisem gubim vreme sa komentarima.idem na spavanje

Ludi Boys

pre 14 godina

Ljudi moji na šta je spao nogomet sa prostora exyu! Sramota. Em se dinamo sramoti u europi, hajduka nigdje nema kao ni zvezde, partizan je, kao i dinamo - totalna banana. Recite vi meni, poštovane komšije, gdje je izlaz - ja ga nigdje ne vidim, nigdje se ne nazire :(((

Pozdrav iz Zagreba...

roman empire

pre 14 godina

Komsije generalno nam je fudbal u debeloj dubiozi i ovakvi rezultati u Evropi su ocekivani,koliko god mi hteli i mislili da moze bolje.
Fudbal za razliku od ostalih kolektivnih sportova poznaje mnogo vise samo zakon novca,po onoj staroj koliko para toliko i muzike.Nasi su klubovi siromasni i jednostavno to je razlog zasto nema rezultata,da bi se resio taj problem moraju se resiti neke osnovne stvari,a medju prvim je donosenje ZAKONA O PRIVATIZACIJI U SPORTU,na osnovu kojeg bi se donele norme po kojima bi funkcionisao nas sport u buducnosti.Bez tog zakona nijedan ozbiljniji privatnik nece da ulaze kapital jer on nije siguran za njega u vidu zastite svojih prava.Ja mislim da je to temelj za preporod naseg fudbala,ja za ostalo ne brinem imamo mi i dobre fudbalere i trenere samo jos fali sistem koji ce privuci i regulisati strane i domace privatne investicije.Sa verom i nadom u bolje sutra srpskog fudbala.Pozdrav!
P.S. Ne zelim da zvucim pateticno, vratio sam se komentarima zato jer ste mi dali podrsku i trazili da ostanem, a zaista sam mislio da batalim komentarisanje zbog nekih pojedinaca,ali onima koji me ne vole samo bi pricinio zadovoljstvo,ovako NECU da im pricinim to zadovoljstvo.ROMAN EMPIRE IS BACK!!!

acomurija

pre 14 godina

I onaj pretprošli (i pre njega ihihi), i prošli, i ovogodišnji sastav - bi brao lovorike da je treber "fudbalski Vujošević" - Ljubiša Tumbaković! Pa ne bi se klatili na par metara ispred protivnika dok ima loptu, već kao (sada) svud u svetu - ulazili u cevanicu, kao osice! Zar "slučaj Bogunović" nije dokaz!!!
Ovako, sada i Partizan ima "svog Đorića" - trenera stručnjaka za zamajavanje!

3duplakruna, al' juce!

pre 14 godina

ako nista drugo bilo je vece agresije i borbenosti, bice nam to i vise nego dovoljno da petardiramo zvezdu na marakani jer su previse poleteli pa cemo lepo da ih spustimo ispod zemlje kad dodje derbi...
(3duplakruna, 5. novembar 2009 23:56)
Aha! Isto kao sto ste se plasirali u LS i sto cete prezimiti u Evropi. A za ovog tvog pajtasa sto spomenu Tbilisi. Sine, seti se Apoela i sta ste sve pisali kad smo ispali od njih. Pa sta je posle bilo sa tim istim Apoelom kad je naleteo na vas? E zato, daj Boze da dogodine izvucete Tbilisi u nekim kvalifikacijama.
Za sve - jeste, mi smo kompleksasi jer treba da cutimo dok vi pucate po Evropi a u komentarima po Zvezdi. Tacno, nismo igrali veceras ni fudbal ni kosarku, al' niste ni vi igrali protiv Zvezde pa je opet onaj vas kop, u narodu poznatiji kao "hor beckih decaka", pevao "S...j Zvezdo le" i zato je odmah usledila surova kazna u vidu treceg gola. I to nije prvi put, vec stalno to radite.

GROBAR SA JUGA

pre 14 godina

Pod hitno da se ukinu nase navijacke grupe i da se placeni navijaci i vodje sklone sa tribina!!! Ja vece dileje od ovih vodja sa juga nisam video. Pitajte ih zasto im smeta Savo? Pitajte jednog po jednog da vam nabroji sve klubove gde je igrao, koliko je golova dao... Nemaju pojma, jer vecina njih nema ni 20 godina. Nece znati da vam nabroji ni 10 Partizanovih igraca iz poslednjih 10 godina, ali ce zato tacno da vam kazu koliko su se puta pobili, ne sa ciganima, vec sa svojima, Partizanovim navijacima, na Jugu, zatim koliko su grama raznih droga prodali...

jasamkralj

pre 14 godina

Veliki navijač sam Zvezde i baš ne volim Partizan,ali.....
Ovo više nema smisla,naš klupski fudbal je pao jako nisko( u rangu smo sa Azerbejdzanom,Kazahstanom...).
Vidim da i Dinamo ZG je u istoj situaciji(oni kao rasturaju u domaćem prvenstvu) u Evropi nula bodova!
Sve je to posledica slabog prvenstva i utakmica koje nemaju takmičarske napetosti,jer u nekim utakmicama pobednik se zna pre početka meča.
Jedino pozitivno u svemu ovome je da ne može gore od ovoga!
Probati naći neku zajedničku ligu koja bi sličila na Adriatic league ili nešto tako slično.
Neka nam je Bog svima na pomoći!

nikola

pre 14 godina

@plavusa a kapiram da si ti drugarica ili devojka race petrovica.. obuzdaj se dete malo... kad njega ovaj trener nece da stavi u ovaj smehotresni tim jer smo na svakoj popili gol ili dva zbog njega, kada ne moze da doda loptu kako treba prvom do sebe, onda ne moras da budes strucnjak pa da shvatis da decka neko gura...poljubac za tebe :)

peca

pre 14 godina

Stevanoviću,Partizan je sa nimalo boljim igračima igrao u Beogradu sa Realom iz Madrida 0:O,Portom 1:1 i Olimpikom iz Marseja 1:1 i bio bolji na svim tim utakmicama od protivnika.Ali tada smo imali mnogo kvalitetnije trenere.

Maja

pre 14 godina

Eeee Stevanoviću, sad si našao da analiziraš greške?! Malo je kano, ne! Ode mast u propast! "ulazimo sa grčem u evropske utakmice" Ma daaaj! Za taj grč si ti odgovoran i jako lošu taktiku koja se vuče iz utakmice u utakmicu!
Treba nam neki Dule Vujošević u fudbalu!
Malom Ljajiću svaka čast!

DOĆI ĆE VAM SAVO SVIMA GLAVE!

pre 14 godina

Kad Sava ako bog da dođe za predsednika - svi ćete da pakujete kofere! Počev od katastrofalno nesposobne uprave, preko tebe Stevanoviću, pa sve do onih igrača (većina ih je takva!) koji svojim ponašanjem na terenu brukaju slavno ime Partizana!
P.S.
A što se bagre sa južne tribine tiče, tu već moraju zatvori dobro da se popune njima! Da oni budi ti koji će da odj... sa stadiona Partizana i da im nosevi više nikada tamo ne provire!

Filip

pre 14 godina

Stevanovicu kako imas obraza da posle ove utakmice jos budes trener Partizana molim te i kumim SVETIM DJORDJEM bjezi iz svetinje nase MOLIM TE pmozi nama i Partizanu i odlazi ali samo sto dalje iz Humske pozdrav od GROBARA iz CG koi zivi u GER a sve posmatra i zbog tebe tuguje i jos jednom MOLIM TE ODLAZI;

nole

pre 14 godina

Ma sramota,dokle cemo da gledamo brukanje svog tima???a vi gospodine Djuricu pored odela za sebe spremite jedno i za Gorana Stevanovica naravno vase kompanije Zextre..

Svaba

pre 14 godina

Nemogu da verujem da je izbacen najbolji golman u ligi: MLADEN BOZOVIC....... Zasti je izbacen objasni nam Stevanovicu trenercino!? Svaka polusansa ce biti gol dog bude ovaj amater na golu!!! Stevanovicu napolje stvarno si dno dna!!!!!

Razocaran

pre 14 godina

Sinoc se pokazalo koliko smo mali ljudi, i koliko u celoj prici uopste nije bitan Partizan.

KAKO VAS NIJE SRAMOTA DA NAPISETE MILOSEVICU onu bljuvotinu,

Razocaran sam kao navijac partizana jer se neki od nas prodaju za male pare.

fica vankuver

pre 14 godina

Samo da podsetim posle utakmice sa Zilinom,valjda se tako zvala ekipa ceo jug i stadion se drao Jokane odlazi...prvo da kazem da posle te utakmice i budali je jasno da Partizan ili bilo koji nas klub moze da sanja Evropu.Meni nije jasno da su se neki nadali Ligi Sampiona...imao sam srece da sam se vratio u Kanadu i ne gledam to mucenje .Na toj utakmici sa Slovacima sedeo sam na istoku pored Nikice Klincarskog...sretan sam sto sam bio deo tog juga kada su igrali fudbaleri kao on i Moca i ostali.Ovo je sramota.Drugo nadjite nekog da nauci te trenere da daju normalne izjave,mada ni fudbaleri nisu bolji uzas...

emontije

pre 14 godina

"mozgu odj..i"
bez save, curcica, djordjevica, danilovica, duleta vujosevica itd. vi ste samo jos jedan klub koji ne moze da napuni ni stadion od 30 000 mesta. savo sigurno nije vise politicki orjentisan od nenada popovic, djurica, tome karadzica itd. i izvinjavam se od kada to navijacima beogradskog kluba partizan rukovodi nesto sto lici na "obraz".
navijam za zvezdu i boli me uvo za savu ali ovo nema veze sa beogradom.

peca

pre 14 godina

Najveći kiks Partizana izgleda si ti Stevanoviću.Da je umesto tebe postavljen Mateus ili kvalitetniji trener Partizan bi u ligi Evrope imao bar 4 boda.
Kako odjednom Moreira i Dijara,Bogunović ne znaju da igraju fudbal,kako to da Partizanovi igrači možda i od svih timova naše Prve lige najmanje pretče na utakmici.Partizan nema ni igru.Za to sve je moraš priznati krivac trener.I nije mi jasno zašto ne ponudiš ostavku,jer ostaćemo plašim se i bez titule u prvenstvu,ako ti nastaviš da vodiš naš Partizan.

Nepismen

pre 14 godina

I Grobari neprastaju!!!

Ovog puta mi se Ljajic cak i svideo. A golman mislim sta reci dokle da mu jos dajemo sanse?

Mislim da je vreme da se oped vrati Bozovic na gol.

Ili sad treba dozivotno da sedi na klupi? Kad vidim sta Dida u Milan radi onda moze nekad i Bozovic.

divac

pre 14 godina

a mislis da cemo mi oprostiti...mars bre amateru jedan,idi u Kinu i glumi trenera...sraman tansparent na jugu,a i u Pioniru,prljave igre su vec pocele,umesto da se ujedinimo i iz ovoga izadjemo jaci mi pocinjemo da licimo na seoski tim,sramota...i posle se cudimo sto smo tu gde jesmo..EJ SRBIJO MEDJU SLJIVAMA

Nex

pre 14 godina

Prodala se saka nikad gorih navijaca, pa sad prozivaju Savu, koji namerava da dovede Golca za trenera i rastera ove fudbalski polupismene i nepismene. Ubice nas ovi sto su vec odavno ubili fudbal.

dacha

pre 14 godina

Od kako nam je otišao Roberto Antonelo JUCA mi ne možemo da se sastavimo!
Vezni red je smešan, nema nikoga da izvrši presing na nosioca, da preseče neku loptu, da drekne na terenu kada treba, da malo "napali" publiku, nema jednostavno više igrača koji ostavlja SRCE na teren u crno-belom dresu!!!

Bezbrizan

pre 14 godina

Pa ovo je smesno... Koliko je jadan ovaj partizan prima u proseku vise od 3 gola i bruka Srbiju. Ima najgoru odbranu u ligi evrope u kojoj igraju 3 zombija i 1 koji ne zna sta je fudbal. Ni stadion niste mogli da napunite, ni do pola, samo 6000 gledalaca... Cak je sinoc i nevina devojka tesko povredjena zbog huligana koji su demolirali autobus, a nama predsednika tuze pa ce da mu sude i onda da ga suspenduju zbog duksa.

Sava Drugi

pre 14 godina

Lepa modna revija je to bila. Momci uredno podšišani, dresovi eleganti crni, neki stranci dovedeni da se vidi da smo lepše obučeni od njih, reflektori malo lošiji, komentator kao nekada Milka Bavović. Što se tiče stajlinga, sve je bilo na svetskom nivou.

bole

pre 14 godina

ne razumem kada kazu necemo Savu jer je u DC,pa ljudi moji kako vam nije jasno da u danasnje vreme covek nemoze biti ni nastavnik u skoli ako se pak ne prikloni nekoj struji,voleo bih da vidim nekog sportskog funkcionera u srbiji a da nema clansku kartu neke stranke,mislim da takav ne postoji i to je nazalost nasa realnost,pa sto bi onada Savo bio jedini koji nije u nijednoj stranci,a sto se tice gosn Stevanovica pa on je odavno svoje rekao,verovatno ih sustigao umor od predhodne utakmice JSL,i jos nesto jadna ona ekipa kojoj je Djordjevic kapiten

infinity

pre 14 godina

ovde ima jos onih koji se nadaju pobedi u derbiju.....vodite racuna da vas ne petardiramo...ipak ste vi postali u medjuvremenu gerontoloski cenar

Peca

pre 14 godina

@ Za neupucene.Sto se tice ovog tranparenta Savo od...i,taj isti Sava je podrzao Zeku i Bjeku tokom protesta grobara,rekavsi da citiram:Navijanje nije posao, ako neko živi za klub, zbog čega bi tražio usluge zauzvrat. Ponašanje takvih navijača je loše za fudbal, na utakmice treba dolaziti da se uživa u igri“, izjavljivao je Milošević za srpske medije.Dakle Z&B i S.M. su blizi nego sto mislite,grobari to nisu zaboravili a vi sa pilecim pamcenjem ...
(Boki_NS, 6. novembar 2009 11:42)

I šta je Savo pogrešno izgovorio. Svaka mu je pametna, ponosim se što je takav čovek i igrač bio član mog kluba.

Red bull

pre 14 godina

Krojac vam ga skroji tesno.Ma vama i Ferguson da dodje tim je sa prvu ligu Srbije. Mi iz komsiluka rado gledamo svaku vasu utakmicu iz tople sobe , ne kisnemo, ne mrznemo se, pijemo pivo ne juri nas policija i smejemo se cirkusu Medrano ili u prevodu Partizan. Vi igrate Evropu i postavljate nove standarde. Dve sezone nula bodova. tesko ce to neko da stigne. Na kraju godine kada France footbal bude dodeljiveo zlatnu kopacku i vama ce da da usrani trofej za vas "muzej" kao ekipa sa najboljim skorom u poslednje dve sezone

BoleBosko

pre 14 godina

Igraci nisu krivi sto su nekim cudom zavrsili u Partizanu. Neko ih je doveo tamo i ti isti trebaju da odgovaraju za ovo brukanje. Ovaj nesretnik Stevanovic ISTO nije KRIV zato sto on jednostavno nije dobar trener i nije njegova krivica sto je postavljen za trenera. Najveca sramota od svega je transparent za Savu. Kaze vodja navijaca To je zato sto nas je nazvao huliganima i kriminalcima. Ja ne znam dal je to izjavio a i da jeste nije pogresio. Tako da moj zakljucak Uprava Napolje!!! Vodje navijace NAPOLJE!!! I ovako je navijanje sramotno!!!!

Kocha

pre 14 godina

"Uzmi Dule FK Partizan...." samo u ovoj banana drzavi instruisani huligani vode klubove i javno propagiraju necije stavove za pare, naravno!!! Gomila maloumnika, da ne kazem kakvih, kojoj nije bitan rezultat i sama igra, koji ne vole Partizan, postoji samo zbog sebe i zbog svog herojskog navijanja i zbog obracunavanja sa ostalima koji vole neki drugi klub. Daj da organizujemo neku pozorisnu trupu pa nek pisu tamo saljive transparente i nek glume ljubav prema klubu. Foliranti. Dolaze, kazu, da lece frustracije. Bukagije i lance, pa u kamenolom, pa da "vis" kako se lece frustracije Elem, oterase Jokana, rasturise klub, a niko ne prica o tome da je klub u MINUSU iako su prodali Ljajica i Tosica - gospodo, koliko vama treba novca za vase igrarije? skupa je ovo zajebancija za sve nas. Naravno,sakricemo se iza Jokana, sta ima veze sto je otisao samo zbog dva remija ..
U klubu postoji gadan problem, igraci su podeljeni, ne slusaju uopste gospodju Stevanovic, koja nije svesna gde je dosla i da ovo ipak nije Donji Znojevac....

Nenad

pre 14 godina

Gospodine Stevanovicu,vase izjave nemaju nikakvu vrednost jer se bavite sportom koji ne razumete! To dokazujete iz dana u dan, iz nedelje u nedelju...

Kocha

pre 14 godina

Savo je pre svega grobar, iz Partizana, u kome je ostavio znacajan trag.
Pa sta ako je u nekoj stranci? To je gore nego biti narko-diler i kriminalac i pisati transparent nekome da odj..e?????
Ako jeste, onda oprostite.. Nije lepo da sam ja lud a da to ne znam...

Marko

pre 14 godina

Koliko smo losi a opet cemo bit prvaci, zvezda je jos gora ona u kvalifikacijama ima gol razliku ko mi u ovim grupama, nama se smeju a oni pobedu nad tbilisijem sa jednim golom razlike 5-4 nazivaju cudom!

Miodrag

pre 14 godina

Ne znam da li je neko primio ovoliko golova...ali jeste li videli kakvi su to golovi? Trening Teleoptik!Ladno akcije prolaze koje se vezbaju u petlicima.Na ovim prostorima struke nema,treneri su prevaziđene mesine,mlakonje,mlitavci... Nema niko onih stvari,a znanje je stari deficit. Koliko god bio upitan kvalitet Partizana,a zadnja linija je iz aviona prestara i spora nemoguće je ovako mlako i ne uigrano odigrati nekoliko mečeva.U domaćem prvenstvu nismo pokazali ništa.Jel se neko seća dobre tekme? Jagodina nam je pustila zbog prošlogodišnjeg duga...

Ljubiša

pre 14 godina

Ovo je najgori tim u istoriji Partizana, lošiji i od onog iz sedamdesetih koji je u zadnjem kolu obezbedio opstanak u tadašnjoj ligi.

xx

pre 14 godina

stramota za nas fudbal,stram vas bilo,ljajic kaze dobro smo odigrali,ma kakvi dobro bre to je velika bruka i stramota,jadni nasi klubovi,svaki put kada gledam nerviram se bez potrebe,necu za nikog vise navijati,stramotaa...

KOSOVAC

pre 14 godina

Odmah da kazem,ja sam zvezdas,utakmicu necu da komentarisem,jer nemam sta da komentarisem.Samo cu reci brukate Srbiju.Navijaci vi ste najveca bruka,ja neznam zasto vi dolazite na utakmicu kad vredjate svoje igrace,legende kluba.Zvezda-Dinamo.T mi gubimo sa 1:3,30 hiljada navijaca jos vise peva,bodri svoj klub,i na kraju svi slavimo.Samo cu reci groBARI vi ste 0-la.

ZORAN

pre 14 godina

Poslao sam jedan komentar usledecem tekstu da se nasalim sa partizanovcima jer bez tih carki ne bi bilo zanimljivo i to se desava odkada postoje Zvezda i Partizan. Stavrno je nas fudbal bruka ,i sticem utisak da se to radi namerno.Nisu ni Stevanovic ni igraci krivi,nego oni sto odlucuju o buducnosti kluba. Svoju nesposobnost da klub stave na cvrste noge pokrivaju navodnim dobrim ugovorima prilikom prodaje igraca.Zar Tosic nije mogao da vam igra i ovu godinu plasmanom dalje zaradili bi ste jos vise para.tako je i u Zvezdi isto.Kazu ne mogu da ih zadrze zbog ugovora pa potpisite sa njima cvrsce i duze ugovore.Nemoj da misle da je neko glup ,u zadnjih 10 i vise godina namerno prave da nam liga bude ne zanimljiva da sto manje ljudi prate ,da bi onda oni radili sta hoce.Mozda su i nestrucni.Lane Jovanovic je iz BBaste dosao u Valjevsku Buducnost da igra,znate sta su rekli strucnjaci NEMA KVALITET.

vanyo

pre 14 godina

Ja bih celom timu dao otkaz, pa pokupio decu iz teleoptika, napravio jedno 5-6 kampova po Srbiji za selekciju i te klince u vatru odma'. Placanje po ucinku i pozrtvovanju. Pa iako izgube 5-0 znas da su se bar trudili i da stvarno ne mogu bolje jer ovo je sada tuga bogu plakati......

Beca

pre 14 godina

Stvarno smesne izjave (pogotovu jednom zvezdasu-meni). Ako njemu, kao treneru, nista nije jasno, kome treba? Ko je odgovoran za takvu igru, takvo ponasanje, takvo shvatanje. Nije samo trener, nego sve strukture u klubu, ali on najvise. Ali, njemu nije jasno i... to je to, idemo dalje. Ne zelim da budem zajedljiv, u nekim drugim vremenima bih bio, kada smo se prepucavali ko je pobedio tezeg (ali zaista tezeg) protivnika, ili ko je (jednom u 5-6 godina) izgubio od nekog anonimusa. Ta vremena su, na zalost, vasu i nasu, davno prosla i sad samo brojimo ko je vise golova primio od osrednjeg evropskog tima i ko je od koga ispao, da li smo ispali u predtakmicenju ili u prvoj grupi.Zalosno

Milan

pre 14 godina

Kao sto rekoh juce i remi bi bio uspeh... Bio sam na stadionu i nisam otisao razocaran jer nista nisam ni ocekivao. Partizan kao i drugi srpski klubovi, nema tim koji moze da parira bilo kom osrednjem evropskom klubu. Srpski fudbal je daleko ispod evropskog proseka i cini mi se da to nema bas mnogo veze sa trenerima. Vise je u pitanju katasrofalan kvalitet igraca. Pogledajte golove koje je Partizan primio sinoc i bice Vam jasno o cemu pricam. Nema trenera koji bi to mogao da spreci.

3duplakruna

pre 14 godina

ako nista drugo bilo je vece agresije i borbenosti, bice nam to i vise nego dovoljno da petardiramo zvezdu na marakani jer su previse poleteli pa cemo lepo da ih spustimo ispod zemlje kad dodje derbi...

Гробар из Подгорице

pre 14 godina

Дај бре Стевановићу пусти ме више тих празних прича молим те!!!Ти прије свега немаш ауторитет да водиш екипу као што је наш ПАРТИЗАН!!!Дај бре иди више са клупе кумим те Богом,упропасти нас човјече са твојом "тактиком"!!!!

.....

pre 14 godina

Nakon odlaska Petkovića sa mesta selektora i formiranja reprezentacije Srbije, Stevanović je davao neke izjave u kojima je izražavao bezmalo nezadovoljstvo što nije izabran za selektora, jer je očekivao da po nekom redu stvari dođe sa mesta pomoćnika na mesto šefa. Stevanović - selektor Srbije, zamislite... noćna mora! Klementeov mandat nije obeležen uspesima, mada sam ubeđen da je uradio daleko više nego što mu drugi priznaju - poput Zorana Stojadinovića, koji je sebi dozvolio u najtiražnijem sportskom listu da prvog selektora Srbije nazove "đavolom iz Baskije", a nije mnogo lepše reči imao ni o Đukiću... nije se ni čuditi zašto nam je fudbal tu gde jeste, kad neki ljudi koji kreiraju javno mnjenje takve stvari sebi dozvoljavaju.

Ne razumem zašto šansu nije dobio Darko Božović?! Naime, standardni golman Partizana i sa spiska reprezentacije Crne Gore, dve godine okajava greh neuspelog driblanja Gojka Kačara. Driblati najboljeg (u svakom smislu, pa i u defanzivnom) igrača tadašnje lige jeste idiotizam - ali tu lekciju je svakako naučio - zbog nje je upropastio perspektivu svoje karijere, ali ne bi bilo loše pružiti još jednu šansu... dobar je to golman za naše fudbalske prilike.

idiJot

pre 14 godina

Citam ove komentare i nista mi nije jasno.
Partizan ima odlicne fudbalere kojima ne nedostaje nista osim iskustva i HRABROSTI za evropu. To je i Jokan pred odlazak rekao - jedno se dogovorimo u svlacionici, ali kao da to nisu isti igraci na terenu. Sada mu verujem...
Stevanovica necu ni da komentarisem - verujem da ima zelju, ali mogucnosti???? Pogotovo ne podrzavam izbor takvog trenera u situaciji kad igracima fali moral i nacin da se podignu i povrate poverenje...
Sada bih samo zamolio sve vas koji kritikujete Djukica da mi bjasnite zasto? Covek je po meni uneo nesto neobicno u nas fudbal - trcanje... Pre i polse njega, igraci posmatraju lopte i trce ka svom golu, za vreme njega to su radili sve vreme... Komentar onih nesrecnih Mostaraca bio je da 'Dijara za sve vreme provedeno u Zrinjskom nije pretrcao koliko u te dve utakmice Partizana'. Mislim da to dovoljno opisuje sta je Djuka uspevao da izvuce iz igraca.
Jedino sto mu ja zameram jeste sto je hteo Ninkova da dovede u Partizan, zato sto sam u tom trenutku mislio da gresi, a potvrda mog misljenja je bila i paljenje njegovog auta - definitivno nisu 'cista posla'. Ne cuvanje Zuke pre derbija znaci samo da ne slusa grobare nego radi svoj posao - trebalo je pobediti obe tekme, drugi igraci bi zamenili Zuku. U njegovoj viziji za derbi Zuka nije bio u prvom planu, a navijaci bi popizdeli ako ga nema u prvih 11 i = eto resenja. Odlazak na mesto selektora - to je posao koji niko ne bi odbio, jednostavno - potvrda dobrog rada i napredak u karijeri... Mislim da bi svi to bar trebalo da razumeju.

Moje misljenje je da je Djuka bio otkrovenje u srpskom fudbalu i da je najnapredniji trener Partizana jos od Osima (pomenucu ovde i Vermeza, ali samo pomenuti) i da je on uneo zivost i GOLOVE u igru Partizana posle ko zna koliko godina. Dajem duplu titulu za mogucnost da ponovo gledam Partizan koji igra fudbal u kome se trci i igra na gol vise, koji daje po 3 gola po utakmici redovno i ciji poraz ne ostavlja gorak ukus u ustima cak ni kad gubi jer je zelja igraca na terenu bila uvek ocigledna!!!!!

parni valjak bitke bije hej hej hej

pre 14 godina

Sledeci transfer rok je prilika da osvezimo ovaj matori Partizan.Prodati: Kosorica,Djordjevica,Gavrana,Moreiru,Racu Petrovica,Vujovica,Diaru,Wasingtona. Tim bi trebao izgledati ovako GM M.Bozovic boljeg nemamo
LB M.Lomic
CB stranac
CB Pajovic iz Rada inace ponikao u Partizanu ili Knezevic
DB stranac ili P.Pavlovic iz Napretka moze igrati i krilo
LV M.Mugosa(Borac Cacak) ove sezone dao tri gola
DV B.Ilic
CV Fejsa koji ima jos puno mesta za razvoj i napredak
CV iskljucivo stranac ali ne stariji od 25g
NA Bogunovic-dobar igrac sa fenomenalnom brzinom i osecajem za gol ove sezone nije cesto dobijao priliku
NA Kaludjerovic(Rad)
A druga postava bi trebalo izgledati ovako gm D.Bozovic odbrana Knezevic,M.Jovanovic,Brezancic,Stevanovic; vezi red Tomic,N.Marinkovic(teleoptik),B.Jovanovic i neki igrac iz Teleoptika;napad Dos Santos(Teleoptik)i Sepuya

DJONE

pre 14 godina

Za neupucene.Sto se tice ovog tranparenta Savo od...i,taj isti Sava je podrzao Zeku i Bjeku tokom protesta grobara,rekavsi da citiram:Navijanje nije posao, ako neko živi za klub, zbog čega bi tražio usluge zauzvrat. Ponašanje takvih navijača je loše za fudbal, na utakmice treba dolaziti da se uživa u igri“, izjavljivao je Milošević za srpske medije.Dakle Z&B i S.M. su blizi nego sto mislite,grobari to nisu zaboravili a vi sa pilecim pamcenjem ...
(Boki_NS, 6. novembar 2009 11:42)
# Link komentara
Muka mi je takvih navijaca.Zar pravi navijaci trebaju da navijaju iz interesa,da se mesaju u politiku kluba,da stalno traze svakakve povlastice,zar za Partizan mora da se navija zbog toga ,zar u interesu iskrenih partizanovaca nije da se otera ova bagra iz kluba i da klub krene napred,zar su pravi navijaci oni koji iz cista mira ubijaju Francuza i prave svakakva zlodela?I sta je to Savo pogresno rekao?

Miodrag

pre 14 godina

U sahu postoji pravilo da ne treba konstantno igrati sa losijim protivnicima, jer tada nivo igre polako pada. Mislim da je to nas problem: preslaba liga. Nisu fudbaleri Zvezde i Partizana losi, ali kada igraju sa nekim Cukarickim ili Mladim radnikom, nivo igre pada i onda kada naidje iole ozbiljniji protivnik, igraci se ponasaju kao da i dalje igraju sa Cukarickim i primaju lake golove.

Kaktus

pre 14 godina

Moze Partizan da bude velikan, samo ako promeni trenera, igrace, upravu, ekonoma, cistacice i navijace. A do tada cemo slatko da se smejemo. :))))

GORAN

pre 14 godina

Prosek Partizana u poslednje 2 godine u EVROPI je 0 pobeda i 8 poraza.Kakva bruka za nas fudbal,bolje i da ne igraju Evropske utakmice jer nam samo kvare prosek;Naredne godine umesto tri prestavnika imacemo dva u evropi.

objektivno

pre 14 godina

Prvi put da se slozim sa Stevanovicem, "Evropa ne prasta". Pa sta covece onda cekas, idi i ti i oni koji su te doveli a povedi i nekoliko ovih tvojih "prvotimaca".

nenad

pre 14 godina

Kada je trebao da ode Jokan promenili su ga posle pobeda a Stevanovica(koji je uocio problem)i posle ovoliko poraza ne smenjuju .Onda uprava napolje.

Kol

pre 14 godina

gde ste sada mrzitelji race petrovica.Veliki strucnjaci.Pa nema sada njega,uzroka svih Partizanovih muka.Pa sta je sada bednici!Veliki strucnjaci!Steta sto niste u mogucnosti da Radomiru Anticu objasnite kako on nista ne zna!Ali,kakav strucnjak je Antic u poredjenju sa vama.Sta on zna o proceni vrednosti igraca.Sada svi skupa lepo da se izvinite i Raci i Anticu i da javno priznate da o fudbalu pojma nemate!Pljujete po momku koji ima samo 20 godina i jedini je igrac koji igra u Srbiji,a da je na spisku reprezentativaca.Sram vas bilo!!!
(plavusa, 6. novembar 2009 01:55)
Ne komentarisem cesto druge postove ali tvoj se zaista mora komentarisati, razlog zbog cega ljudi pljuju "reprezentativca" petrovica je upravo u tome sto on nije ni za partizanov prvi tim bez obzira koliko partizan trenutno lose igra a kamoli za reprezentaciju! Svima je bilo dosta da menadzeri sastavljaju nas nacionalni tim, i kad je dosao Antic pomislio sam da toga vise nece biti ali onda eto race petrovica na spisku a on zaista nije za reprezentaciju bez obzira koliko godina ima, jednostavno on nije za nacionalini tim a da li ce u buducnosti biti to je druga prica a trenutno od njega ima mnogo boljih igraca koji bi mogli da igraju ali izgleda da je bitnije ko ti je menadzer nego kako igras! Naravno puna podrska Anticu covek je zaista uradio mnogo za nas fudbal ali ne treba mu kockanje sa sopstvenim ugledom zbog petrovica! A o fudbalu znam dosta jer sam ga trenirao i igrao dosta dugo ali i kao i mnogi drugi nisam imao "debela ledja" iz sebe pa sam se okrenuo drugim stvarima u zivotu, e sad ako je tvoj komenar upucen da isprovocira svaka cast uspeo je u tome ali ipak sam morao da ti odgovorim!

markos

pre 14 godina

@ (jvstaljin, 6. novembar 2009 00:37)
Savo jeste grobar i voli Partizan. I što je (tebi) navodno najbitnije, nije političar kao one što si naveo već jedan od legendi Partizana. Njegova javna politička opredeljenost je nebitna. Možda ni Savo nije najbolje rešenje ali mu treba dati šansu. Čovek je definitivno jedan od inteligentnijih fudbalera i jedan od retkih koji je napravio ime i ostavio traga, kako ovde tako i preko. Jel ima tu nešto sporno? Misliš da može gore od ovoga i da mu ne treba pružiti ni šansu?

bam

pre 14 godina

kako te nije sramota da josh budesh trener il ne vidis dobro il ti radish shto ti neko drugi kazhe, pa vidis da je fejsa najveci promashaj takodje i lomic a o golmanu i da ne pricham, a djordjevic je zreo za penziju !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

plavusa

pre 14 godina

gde ste sada mrzitelji race petrovica.Veliki strucnjaci.Pa nema sada njega,uzroka svih Partizanovih muka.Pa sta je sada bednici!Veliki strucnjaci!Steta sto niste u mogucnosti da Radomiru Anticu objasnite kako on nista ne zna!Ali,kakav strucnjak je Antic u poredjenju sa vama.Sta on zna o proceni vrednosti igraca.Sada svi skupa lepo da se izvinite i Raci i Anticu i da javno priznate da o fudbalu pojma nemate!Pljujete po momku koji ima samo 20 godina i jedini je igrac koji igra u Srbiji,a da je na spisku reprezentativaca.Sram vas bilo!!!

Boki_NS

pre 14 godina

Za neupucene.Sto se tice ovog tranparenta Savo od...i,taj isti Sava je podrzao Zeku i Bjeku tokom protesta grobara,rekavsi da citiram:Navijanje nije posao, ako neko živi za klub, zbog čega bi tražio usluge zauzvrat. Ponašanje takvih navijača je loše za fudbal, na utakmice treba dolaziti da se uživa u igri“, izjavljivao je Milošević za srpske medije.Dakle Z&B i S.M. su blizi nego sto mislite,grobari to nisu zaboravili a vi sa pilecim pamcenjem ...

vik_PFC

pre 14 godina

Stevanoviću,Partizan je sa nimalo boljim igračima igrao u Beogradu sa Realom iz Madrida 0:O,Portom 1:1 i Olimpikom iz Marseja 1:1 i bio bolji na svim tim utakmicama od protivnika.Ali tada smo imali mnogo kvalitetnije trenere. (peca, 6. novembar 2009 11:44)
Apsolutno cu se sloziti sa ovim,cak sta vise mislim da ovaj tim partizana je i bolji od onog iz 2003 i stvarno sam ih video u ligi sampiona,nije mozda za sve trener kriv ali tako ispada,ne kazem da je mateus vrhunski trener ali nije slucajno odveo partizan do ls,mateus ima ono sto djukic,jokan(manje-vise),stevanovic nemaju a to je autoritet medju igracima upravu takav covek treba sada na klupi partizana,tako neko bi mogao da bude moca vukotic(legenda sa najvise odigranih utakmica u crno-belom dresu)a ovo sada je sramota kaze stevanovic igraci imaju strah od evrope a on im ga sam uliva postavljajuci ultra defanzivnu strategiju gde jedini napadac stoji na sred protivnicke polovine tokom napada pogotovo kontri i sta on onda ocekuju...

Mare.Zr

pre 14 godina

e moj partizane muka mi je da te gledam,gubimo od losijih ekipa u evropi, igramo kao deca jedva spojimo dva pasa a za vazdusne duele da i ne govorim(Krstajic izuzetak),nesto mora pod hitno da se promeni!Vidi se napredak u igri ali to je malo; odbrana- moze se slobodno reci da je najslabiji deo tima,sporace Djordjevica,Gavrana prodati dovesti nekog stranog igraca i domace igrace;vezni red-solidan ali kad nema Moreire nema ni igre,prodati Moreiru i dovesti stranca ali da ne bude stariji od 25g. Fejsa ima mesta za napredak a vise prostora dati Brani Ilicu;napad-Dijara je odlican igrac za nase uslove pa i vise ali on je vise puta rekao da je nezadovoljan u Partizanu pa nam takvi igraci netrebaju,prodati i onog Wasingtona, u nasoj ligi ima dobrih napadaca Dalibor Veselinovic(Rad)jako dobar tehnicki potkovan igrac i prodoran,Sepuya(mislim da sada igra u Metalcu)dobar igrac i ima dobru igru glavom i dati vise sansi Bogunovicu koji je po meni jedan od najboljih igraca u klubu...

jvstaljin

pre 14 godina

@ (markos, 6. novembar 2009 11:21)
Mozda si me pogresno razumeo, ja nemam nista protiv Save licno... Mislim da Partizan nije klub u kome se predsednik postaje direktno iz kopacki. I mislim da je dosta vise da "dajemo sansu" mladom i perspektivnom Djukicu, legendi kluba Jokanovicu, coveku koji je dugo u Partizanu Stevanovicu itd. Daj bre da nam ti "funkcioneri" imaju nesto iza sebe a ne da im jedina kvalifikacija bude ljubav prema klubu. Pa volim i ja svoju zemlju pa tesko da bi me izabrali za predsednika Srbije :)
Kao sto nam za trenera treba neko ko ima iza sebe neku trenersku karijeru tako i predsednik ne moze biti covek koji je juce izasao sa terena. Pa nismo mi FK Palilulac pa da se to tako radi... Mozda i gresim ali... Smejao sam se Zvezdi kad su im mali Miskovic i Bajaga ulazili u UO kluba a izgleda da i mi sledimo iste principe.
P.S. I Vlade Divac je simpatizer DS-a ali ne ucestvuje aktivno u radu stranke, kampanjama itd. zato mislim da je Savo tu "previse u politici".
Pitam se kome cemo davati priliku kad i Savo razocara? Saletu Ilicu?! Adiju Nadju?! Ivici Kralju?! Mateji?! Svi su oni dokazani Grobari i zasluzili su mesto u Partizanu ali... Jedno je teren, drugo su tribine a potpuno treca stvar je kancelarija. I jos jednom: samo da Djuric ode i povede svoje ljude sa sobom (bar da mozemo da se nadamo necemu).

Srb-in

pre 14 godina

P.S. Ne zelim da zvucim pateticno, vratio sam se komentarima zato jer ste mi dali podrsku i trazili da ostanem, a zaista sam mislio da batalim komentarisanje zbog nekih pojedinaca,ali onima koji me ne vole samo bi pricinio zadovoljstvo,ovako NECU da im pricinim to zadovoljstvo.ROMAN EMPIRE IS BACK!!!
(roman empire, 6. novembar 2009 00:14)

Znaci, kad sam video da ponovo komentarises, bas mi je laknulo! Ova stranica ce ponovo biti ona prava... buhahaha... :)))

neko iz daleka

pre 14 godina

Svevanovicu mislim da ni grobari ne trebaju da prastaju vise.Grobari dovatite motke i oteraj te tu bagru iz Partizana te neznalice,oterali ste Zeku i Beku koji su imali dublje korenje od ovi sada a da ne oterate ove neznalice.Motke lopate motie i juris napolje iz voljenog kolektiva .....

Bane

pre 14 godina

Tako su oterali Lotr'a, pa su postavili pomocnog trenera, pa se zna kako su prosli. ali njih bas briga,,bitno da imaju svog trenera za svoje kombinacije kad im treba ... privatizacija ce to sve da resi ako je bude uopste.

Jovan

pre 14 godina

Ajde malo i ja da pametujem :) kad vec mozete svi :)
Mora ljudi da nam bude jasna jedna stvar. Mozda ovaj Stevanovic i nije toliko los trener..ko zna? Njega prilikom dovodjenja Krstajica, Lomica, Gavrancica i ostalih manekena niko pitao nije. Dovodili su ih drugi ljudi. A sad on od penzionera treba da naprava liniju zadnje cetvorke koja ce uspesno da se brani od duplo mladjih i duplo brzih napadaca? NE MOZE! Idealno za dva stopera je da jedan bude iskusan a drugi mlad..vec dvojica iskusnih tu ne mogu mnoog da urade (osim ako nisu Teri i Karvaljo).. Znaci covek je mozda i najmanje kriv, jednostavno losa selekcija igraca... I sve dok treneri, i samo treneri budu odlucivali ko ce doci a ko napustiti klub u prelaznom roku, crno se pise nasim ekipama. Al to nije moguce kad nase ekipe svakog leta menjaju trenera.. Znaci mora i trener da ima neki kontinuitet.. Pa ako ima kvaliteta onda ce ga i dokazati.. Eto toliko..

...leglo je pingvina

pre 14 godina

Procitao sam sve komentare i doneo zakljucak,ovo je prva tema gde je 95% komentara "preporucujem" i samo 5 % "ne preporucujem" to znaci da su svi slozni u jednoj stvari BRUKATE SRBIJU!!! :)

Mr_Gospodin_Signore

pre 14 godina

Da vam objasnim ukratko zasto je Prdizan najlosiji u Evropi. U Evropi ne igraju uprave fudbal!!!! Dok Zvezda nije imala upravu, katastrofa. A bio im tim dva puta bolji nego sad. Odjednom, "otkrise" Lekica, Bogdanovica... I kao sada razbijaju sve redom. Vojvodina je bila jedne polusezone hit, a onda, ni krivog ni duznog (tako ja rezonujem, jer nije trenutno u zatvoru) Buturovica poslase u zatvor. Vojvodina naredne sezone par pobjeda jedva ugrabi... Ajmo sad malo o ligi bez briga, kako je vi od miloste zovete (crnogorska liga). Buducnost bi 1000...% imala bar tu jednu pobjedu u Ligi Evrope (ili kako li se vec zove). Ali znate kako, Buducnost se dobro oznoji za svaku svoju pobjedu, a za nju igraju igraci kojih nema u vasim klubovima (vi cete reci na srecu, ja na vasu zalost). Idemo redom: Bećiraj>Dijara, Vuković(bivsi kapiten svih mladjih kategorija bivse drzave)>od svakog drugog spica koji igra u toj vasoj ligi. Nenad brnovic (opet onaj stari), Djordje Cetkovic (rezerva u Buducnosti, a igrao Bundes ligu), Kudemor (reprezentativac Gane, zadnji vezni kakvog vi nemate u toj ligi)... Srdjan Radonjic, Vladimir Gluscevic (profesor fudbala)... Matić (igrao kod vas, pa iz OFK-e posao... znaju ga poznavaoci fudbala)... Ima ih jos dosta, za "ligu bez briga". Pa opet, nema optimizma. A zasto vi imate koliko toliko bolju prodju u Evropi. Pa zato sto jos uvjek imate neke povlascene zrijebove, pa zabiljezite tih par pobjeda protiv Maltezana, Velsana... Ja kazem (i subjektivno sam realan): Dajte nam Partizan, Pod Goricom, da se igramo!!!
PS. Je izbacio jaki Anortozis (imali su tim za zavrsnicu LE)! Koga jakog su to izbacili srpski klubovi?!

Patriota BGD

pre 14 godina

Stevanovicu ni mi ne prastamo , i mi gledamo kako igra kapiten kako igra desni bek , kako igra nas prvi spic . Dosta bre vise foliranja reci istinu znam da znas . Ima li bre neko vise m... u srpskom fudbalu da kaze sta muci Partizan sta muci Zvezdu , kako pobedjuju . MI ZNAMO ISTINU A VI FUNKCIONERI NOVINARI ZNATE LI ILI JE STAH MNOGO VELIK ????!!!!!!!

Rade Dzevi

pre 14 godina

Ovu ekipu Partizana treba dobro pretumbati i za to je jedino resenje Tumbakovic.Molite ga , i naravno platite, pa da sedne na klupu. Nemozete ocekivati da malo platite a da mnogo dobijete, dodise moguce je dobiti ali samo mnogo golova u mrezi.

milossan

pre 14 godina

Prvo smo počeli dovoditi priučene igrače, pa trenere pripravnike, a izgleda da ćemo sada i predsednika pripravnika. I ja sam veliki grobar, pa se ne kandidujem za predsednika. Doduše, fala bogu nisam plavo-žuti, za razliku od gospodina SM, a čini se da ga ta okolnost maksimalno favorizuje kao kandidata. Pa dobro, neka se malo uči rukovođenju u našem klubu... A ko će sutra odgovarati kad dete polupa igračku?

zile

pre 14 godina

Plavi odlazi, ne brukaj Partizan a ni samog sebe, igru si skroz pokvario,ne znas ni sam ko koju poziciju igra...zar ne vidis da te nijedan igrac ne postuje..

Klajvert 9

pre 14 godina

Doso djavo po svoje... Banana-drzava ima banana-ligu i banana sampione koje svaki pristojan klub iz pristojne drzave izbusi ko tapiseriju.

Pfc rules

pre 14 godina

Ko je za Savu Milosevica i legende kluba bez obzira kojoj partiji pripadale neka klikne preporucujem!
A oni ostali koji su za politiku,i one koji pljuju po legendama a hvale Snajdere raznorazne neka kliknu ono drugo!
Pa da vidimo koga ima vise!

parni valjak bitke bije hej hej hej

pre 14 godina

Sledeci transfer rok je prilika da osvezimo ovaj matori Partizan.Prodati: Kosorica,Djordjevica,Gavrana,Moreiru,Racu Petrovica,Vujovica,Diaru,Wasingtona. Tim bi trebao izgledati ovako GM M.Bozovic boljeg nemamo
LB M.Lomic
CB stranac
CB Pajovic iz Rada inace ponikao u Partizanu ili Knezevic
DB stranac ili P.Pavlovic iz Napretka moze igrati i krilo
LV M.Mugosa(Borac Cacak) ove sezone dao tri gola
DV B.Ilic
CV Fejsa koji ima jos puno mesta za razvoj i napredak
CV iskljucivo stranac ali ne stariji od 25g
NA Bogunovic-dobar igrac sa fenomenalnom brzinom i osecajem za gol ove sezone nije cesto dobijao priliku
NA Kaludjerovic(Rad)
A druga postava bi trebalo izgledati ovako gm D.Bozovic odbrana Knezevic,M.Jovanovic,Brezancic,Stevanovic; vezi red Tomic,N.Marinkovic(teleoptik),B.Jovanovic i neki igrac iz Teleoptika;napad Dos Santos(Teleoptik)i Sepuya

plavusa

pre 14 godina

gde ste sada mrzitelji race petrovica.Veliki strucnjaci.Pa nema sada njega,uzroka svih Partizanovih muka.Pa sta je sada bednici!Veliki strucnjaci!Steta sto niste u mogucnosti da Radomiru Anticu objasnite kako on nista ne zna!Ali,kakav strucnjak je Antic u poredjenju sa vama.Sta on zna o proceni vrednosti igraca.Sada svi skupa lepo da se izvinite i Raci i Anticu i da javno priznate da o fudbalu pojma nemate!Pljujete po momku koji ima samo 20 godina i jedini je igrac koji igra u Srbiji,a da je na spisku reprezentativaca.Sram vas bilo!!!

3duplakruna

pre 14 godina

ako nista drugo bilo je vece agresije i borbenosti, bice nam to i vise nego dovoljno da petardiramo zvezdu na marakani jer su previse poleteli pa cemo lepo da ih spustimo ispod zemlje kad dodje derbi...

Marko

pre 14 godina

Koliko smo losi a opet cemo bit prvaci, zvezda je jos gora ona u kvalifikacijama ima gol razliku ko mi u ovim grupama, nama se smeju a oni pobedu nad tbilisijem sa jednim golom razlike 5-4 nazivaju cudom!

jvstaljin

pre 14 godina

@ (Pfc rules, 6. novembar 2009 00:14)

Ja sam prvi protiv ovog manekena Djurica ali sam pre svega protiv politicara u mom Partizanu (Ruzic, Dacic...)

E bas zato sam i protiv Save (Demokratska Stranka) Milosevica ! ! !
Ne zelim bre u svom klubu ni Demokrate ni Radikale ni Liberale ni ne znam ni ja koga - hocu ljude koji su tu zbog Partizana !

Mr_Gospodin_Signore

pre 14 godina

Da vam objasnim ukratko zasto je Prdizan najlosiji u Evropi. U Evropi ne igraju uprave fudbal!!!! Dok Zvezda nije imala upravu, katastrofa. A bio im tim dva puta bolji nego sad. Odjednom, "otkrise" Lekica, Bogdanovica... I kao sada razbijaju sve redom. Vojvodina je bila jedne polusezone hit, a onda, ni krivog ni duznog (tako ja rezonujem, jer nije trenutno u zatvoru) Buturovica poslase u zatvor. Vojvodina naredne sezone par pobjeda jedva ugrabi... Ajmo sad malo o ligi bez briga, kako je vi od miloste zovete (crnogorska liga). Buducnost bi 1000...% imala bar tu jednu pobjedu u Ligi Evrope (ili kako li se vec zove). Ali znate kako, Buducnost se dobro oznoji za svaku svoju pobjedu, a za nju igraju igraci kojih nema u vasim klubovima (vi cete reci na srecu, ja na vasu zalost). Idemo redom: Bećiraj>Dijara, Vuković(bivsi kapiten svih mladjih kategorija bivse drzave)>od svakog drugog spica koji igra u toj vasoj ligi. Nenad brnovic (opet onaj stari), Djordje Cetkovic (rezerva u Buducnosti, a igrao Bundes ligu), Kudemor (reprezentativac Gane, zadnji vezni kakvog vi nemate u toj ligi)... Srdjan Radonjic, Vladimir Gluscevic (profesor fudbala)... Matić (igrao kod vas, pa iz OFK-e posao... znaju ga poznavaoci fudbala)... Ima ih jos dosta, za "ligu bez briga". Pa opet, nema optimizma. A zasto vi imate koliko toliko bolju prodju u Evropi. Pa zato sto jos uvjek imate neke povlascene zrijebove, pa zabiljezite tih par pobjeda protiv Maltezana, Velsana... Ja kazem (i subjektivno sam realan): Dajte nam Partizan, Pod Goricom, da se igramo!!!
PS. Je izbacio jaki Anortozis (imali su tim za zavrsnicu LE)! Koga jakog su to izbacili srpski klubovi?!

BBRS

pre 14 godina

"Jednoj ekipi kao što je Partizan..."
Kakvoj to "jednoj ekipi"?!
(Pitam se, 5. novembar 2009 23:35)

Pa jednoj velikoj evropskoj ekipi kao sto je Partizan, jer samo veliki timovi imaju po 8000 gledalaca na evropskim utakmicama...

A "mali" timovi kao sto je Zvezda imaju 15.000. protiv Metalca.

Dokle cete vise da nas brukate???

Ali neka, bar je svako ko ima mozga uzeo pare na kladionici kad igra partizan :)

Disident

pre 14 godina

Ne kapiram neke izjave ovde.. 1. Stevanovic kaze da mu nije jasno!? Pa dobro covece nakon 4 poraza kako je moguce da ti nije jasno da ti taktika ne valja k... 2. Bogunovic kaze da ekipa kao sto je partizan ne sme da sebi dozvoli neke greske!? Sta je to partizan danas u evro okvirima?? To je klub koji je primio 14 golova u 4 utamice, to znaci 3,5 u proseku, sto znaci da odbrana nema veze s mozgom sto je ekvivalentno gerontolosko/povratnickoj zadnjoj liniji cija je tresnja na slagu golman koji ne zna da se orjetnise na golu.. 3. Kakav bre strah u igracu koji ima 33 godine?! Sve je ovo rezultat ocajne fizicke pripremljenosti, uzdrmanosti kluba u temelju, svadje i razdora medju igracima, namestanja odlaska Moreire zarad jos jednog gerotnoloskog slucaja koji nije igrao vec 3 godine nigde.. Da pogodili ste to je Sasa Ilic. To je posledica sto je Dijara nezadovoljan u klubu, sto je Stevanovic covek koji pojma nema sta radi i sta se desava, i ono sto ''majstori svog zanata'' nece da priznaju a to je da partizan u ovom momentu igracki nema tim za ozbiljne utakmice. Nema borbe na terenu, tmurna atmosfera od jedva 6000 ljudi u odsutnom momentu, neuigranost i jednostavno ne poznavanje elemetnarnih fudbalskih poteza cini da rezultat bude bas ovakav kakav jeste. Kada ovaj ''trener'' ode i dodje novi, to ce vam biti treci u sezoni, a znate onu cuvenu '' ko drugome jamu kopa, sam u nju upada''.. E pa gospodo draga to vam bude kad drugima zelite vise zla nego sebi dobroga. To bude kad prizivate lance i katance, smejete se dugovima, drazi vam je nas poraz nego vasa pobeda.. Zato je sada malo drugacija situacija, i zato nas ima preko 10000 na svakoj utakmici, a videcete koliko ce nas u subotu biti jer momci koji se kale i uce svoj nedostatak kvaliteta nadoknadjuju srcem, a njima srce raste svakom nasom pesmom i koreografijom, svakim gostovanjem i podrskom.. To je ono sto nas vadi iz problema, a vas salje u ponor.. Kako ste se ponasali, i koliko ste likovali stvarno vas ne zalim, a i ne zasluzujete bolje.

zemun pfc

pre 14 godina

O ovim manekenima cirkuzantima necu da trosim rechi, posle 15 minuta sam promuko od glasnog pevanja ALI KOME???

Hteo bi da kazem da bi konacno trebao da se smeni ovaj Kimi i da postave nekog drugog da vodi navijanje. Jednostavno covek ne zna! Kakav je vodja takvi su i njegovi sledbenici - covek pokrene pesmu i pusti nas tako da pevamo 15-20 minuta a on cuti. Naravno tada se glasovi izmesaju, 90% njih i prestane da peva jer se smori.

Covek treba da shvati da i on mora aktivno da ucestvuje celo vreme. Npr dovoljno je da jednom vikne "Ajde bre" i masa ce se probuditi. On samo zapocne pesmu i posle toga cuti i pusti nas da pevamo a tribina se ubrzo smori. Takodje - kakav je to vodja koji dopusta da svako na tribini moze da zapocne pesmu i da je drugi prihvate?

Sada ce verovatno mnogi da mi prebacuju ali pretvorili smo se u klasicne basket navijace, slicno kao navijaci lijetuvos ritasa. Jednostavno fudbal je najznacajnija sporedna stvar na svetu i niko ni delic sekunde ne treba da razmislja kada bira gde ce - na basket ili fudbal. Pravi navijaci su ipak fudbalski a ne kosarkaski...

A ove bruke neka samo tako nastave, zao mi je sto petardu nismo primili. Ipak je za nas derbi sa Metalcem kao sto Kimi kaze...

Слоба Гробар Сента

pre 14 godina

А онај транспарент за Саву треба да важи за наручиоце и плаћене клошаре који су га донели на југ!!!
САВО ЗА ПРЕДСЕДНИКА!!!
ПРЕПОРУЧИ!!!

Iskreni Grobar

pre 14 godina

Upravo sam se vratio sa stadiona i nisam razocaran! Zasto? Prvo, odviko sam se od uspeha na evro-sceni, tako da je ovo odlican rezultat, jer sa ovim timom ne moze bolje.
Radosavljevic - ocajan! Prevara od golmana. Odavno nismo imali losijeg golmana i zaista me zanima zasto ne brani neki od Bozovica, posto su obojica, za klasu bolji od gore pomenutog!
Knezevic - slab. Nesporno, veliki grobar, momak sa ogromnim sa srcem, ali nedovoljno dobar da u Evropi odigra na poziciji desnog beka.
Djordjevic - neprepoznatljiv. Prosle godine jedan od nasih najboljih defanzivaca, ako ne i najbolji, sad - truba. Spor, skoln kiksevima, nije to onaj pravi Djole kapiten!
Krstajic - iskusan, trudi se, ali star i spor. Njegovo vreme je proslo. igra na ime, fizicki inferioran u odnosu na protivnike.
Lomic - nigde ga nema za 90 minuta. Kad ima poziciju za centarsut, ne radi to, mnogo komplikuje, nije to Loma od pre.
Fejsa - ove sezone bolji nego ranije, ali moze mnogo bolje. Znam da ga mnogo ne vole, ali decko ima potencijal, veci nego sto se misli. Veceras - los.
B. Jovanovic - kao od brega odvaljen, ali ne koristi to. Mnogo gresi kod pasova, nema tehniku a taj sut koji poseduje mu ne dolazi do izrazaja. Nema kvalitet za prvu postavu.
Moreira - nikad slabiji, ali i takav je bolji od ostalih. Moze doktor bolje, to svi znamo, samo malo manje price i vise igre! Ne znam sta mu se desava, ali to nije dr Mo koga znamo i volimo i koji je najbolji stranac u istoriji Partizana.
Ljajic - sto se vise blizi dan rastanka njega i Partizana, sve je bolji. Danas, solidan. Driblao, ostvarao se, trazio loptu, dao gol... Jedan od retkih koji je zasluzio prelaznu ocenu.
Ilic - nigde ga nije bilo. Brz, eksplozivan, ali nikad da to iskoristi. Danas - vrlo los.
Diarra - zeli da ode, to se vidi. Ne krece se, ne trci, briga ga za sve. Takav igrac ne treba Partizanu. Ja ga volim vise od svega, nikog nisam tako voleo kao Sasu Ilica, ali nije to to. Danas ga nigde nije bilo. Izgledao kao da nije ni hteo da igra...
Washington - nista posebno. Moze da bude koristan, ali nije to neki igrac. Moze da se iskoristi njegovih 204cm i bolje, ali nije za prvih 11. Danas - solidan(u odnosu na ostale)
Bogunovic - uneo neki prokret, bolji nego inace. Mislim da je dosad nepravedno zapostavljan. Brz, prodoran, stalno u sansi. Ima za njega mesta u prvih 11.
Tomic - slab, ocajan. Otima se za svaki prekid, a lose ih izvodi. Ni bleda senka igraca od prosle sezone. Daleko od prve postave....
Toliko... A sad, svi u Kragujevac po nove bodove! Domaca liga je nasa realnost!

Boki_NS

pre 14 godina

Za neupucene.Sto se tice ovog tranparenta Savo od...i,taj isti Sava je podrzao Zeku i Bjeku tokom protesta grobara,rekavsi da citiram:Navijanje nije posao, ako neko živi za klub, zbog čega bi tražio usluge zauzvrat. Ponašanje takvih navijača je loše za fudbal, na utakmice treba dolaziti da se uživa u igri“, izjavljivao je Milošević za srpske medije.Dakle Z&B i S.M. su blizi nego sto mislite,grobari to nisu zaboravili a vi sa pilecim pamcenjem ...

roman empire

pre 14 godina

Komsije generalno nam je fudbal u debeloj dubiozi i ovakvi rezultati u Evropi su ocekivani,koliko god mi hteli i mislili da moze bolje.
Fudbal za razliku od ostalih kolektivnih sportova poznaje mnogo vise samo zakon novca,po onoj staroj koliko para toliko i muzike.Nasi su klubovi siromasni i jednostavno to je razlog zasto nema rezultata,da bi se resio taj problem moraju se resiti neke osnovne stvari,a medju prvim je donosenje ZAKONA O PRIVATIZACIJI U SPORTU,na osnovu kojeg bi se donele norme po kojima bi funkcionisao nas sport u buducnosti.Bez tog zakona nijedan ozbiljniji privatnik nece da ulaze kapital jer on nije siguran za njega u vidu zastite svojih prava.Ja mislim da je to temelj za preporod naseg fudbala,ja za ostalo ne brinem imamo mi i dobre fudbalere i trenere samo jos fali sistem koji ce privuci i regulisati strane i domace privatne investicije.Sa verom i nadom u bolje sutra srpskog fudbala.Pozdrav!
P.S. Ne zelim da zvucim pateticno, vratio sam se komentarima zato jer ste mi dali podrsku i trazili da ostanem, a zaista sam mislio da batalim komentarisanje zbog nekih pojedinaca,ali onima koji me ne vole samo bi pricinio zadovoljstvo,ovako NECU da im pricinim to zadovoljstvo.ROMAN EMPIRE IS BACK!!!

SaLeKg

pre 14 godina

Jel moze samo neko da mi objasni zasto ona poruka Savi?
Mnogo su ovi "grobari" poceli da pametuju, oterali ste Jokana polako i druge a ne pitate se da nisu mozda najvise krivi oni koji sede u foteljama i gledaju samo da okrenu kintu. SAVO DOLAZI!!!!

Grobar Kg

pre 14 godina

Igramo bolje, a primamo sve smešnije golove. Plašim se da ćemo sa ovakvom igrom u odbrani od ''gana primiti 5 komada.Đorđevića u penziju, Lomića nazad u Koblenc! Svaka čast za trud večeras!

vladimir

pre 14 godina

Loš trener, uprava, KAPITEN (ljudi, pa čovek nam je dao tri gola), odličan recept za EVRO PROPAST! Još kada se doda transparent "Savo odjebi!", jasno je da su i moji Grobari prolupali...

infinity

pre 14 godina

ovde ima jos onih koji se nadaju pobedi u derbiju.....vodite racuna da vas ne petardiramo...ipak ste vi postali u medjuvremenu gerontoloski cenar

Pfc rules

pre 14 godina

A demokrate nevaljuju jer hoce da uhapse ljude koji su ubili navijaca Tuluza???
O boze!!
A ti Stevanovicu ODLAZI VISE KO BOGA TE MOLIM!!!

Mare.Zr

pre 14 godina

e moj partizane muka mi je da te gledam,gubimo od losijih ekipa u evropi, igramo kao deca jedva spojimo dva pasa a za vazdusne duele da i ne govorim(Krstajic izuzetak),nesto mora pod hitno da se promeni!Vidi se napredak u igri ali to je malo; odbrana- moze se slobodno reci da je najslabiji deo tima,sporace Djordjevica,Gavrana prodati dovesti nekog stranog igraca i domace igrace;vezni red-solidan ali kad nema Moreire nema ni igre,prodati Moreiru i dovesti stranca ali da ne bude stariji od 25g. Fejsa ima mesta za napredak a vise prostora dati Brani Ilicu;napad-Dijara je odlican igrac za nase uslove pa i vise ali on je vise puta rekao da je nezadovoljan u Partizanu pa nam takvi igraci netrebaju,prodati i onog Wasingtona, u nasoj ligi ima dobrih napadaca Dalibor Veselinovic(Rad)jako dobar tehnicki potkovan igrac i prodoran,Sepuya(mislim da sada igra u Metalcu)dobar igrac i ima dobru igru glavom i dati vise sansi Bogunovicu koji je po meni jedan od najboljih igraca u klubu...

KOSOVAC

pre 14 godina

Odmah da kazem,ja sam zvezdas,utakmicu necu da komentarisem,jer nemam sta da komentarisem.Samo cu reci brukate Srbiju.Navijaci vi ste najveca bruka,ja neznam zasto vi dolazite na utakmicu kad vredjate svoje igrace,legende kluba.Zvezda-Dinamo.T mi gubimo sa 1:3,30 hiljada navijaca jos vise peva,bodri svoj klub,i na kraju svi slavimo.Samo cu reci groBARI vi ste 0-la.

Filip

pre 14 godina

Stevanovicu kako imas obraza da posle ove utakmice jos budes trener Partizana molim te i kumim SVETIM DJORDJEM bjezi iz svetinje nase MOLIM TE pmozi nama i Partizanu i odlazi ali samo sto dalje iz Humske pozdrav od GROBARA iz CG koi zivi u GER a sve posmatra i zbog tebe tuguje i jos jednom MOLIM TE ODLAZI;

acomurija

pre 14 godina

I onaj pretprošli (i pre njega ihihi), i prošli, i ovogodišnji sastav - bi brao lovorike da je treber "fudbalski Vujošević" - Ljubiša Tumbaković! Pa ne bi se klatili na par metara ispred protivnika dok ima loptu, već kao (sada) svud u svetu - ulazili u cevanicu, kao osice! Zar "slučaj Bogunović" nije dokaz!!!
Ovako, sada i Partizan ima "svog Đorića" - trenera stručnjaka za zamajavanje!

miki

pre 14 godina

Gospodine Stevanoviću, ako ni zbog čega drugog, onda zbog katastrofalne odluke da zameniš golmane, treba da odeš i da kažeš : " ljudi ja nisam za ovaj posao, dovedite nekog boljeg, nekog ko će imati autoritet nad ovim razmaženim igračima"! A tvoj potez smenjivanja solidnog Božovića i stavljanjem nesigurnog i totalno nespremnog Radosavljevića, nemože da se protumači samo kao protežiranje jednog igrača iz samo tebi poznatih razloga !

Toliko, a sad budi čovek i idi!

Ironija zivota Putujuceg Fudbalskog Cirkusa

pre 14 godina

"pomislili da možemo do izjednačenja, čak i nešto više. Medjutim, svaki put kada bi nešto uradili, oni su nam odgovorili golom…"

ma bezobrazluk! Sram ih bilo....cccc

Rade Dzevi

pre 14 godina

Ovu ekipu Partizana treba dobro pretumbati i za to je jedino resenje Tumbakovic.Molite ga , i naravno platite, pa da sedne na klupu. Nemozete ocekivati da malo platite a da mnogo dobijete, dodise moguce je dobiti ali samo mnogo golova u mrezi.

miki

pre 14 godina

jesam zvezdas ali ovo stvarno boli sve ljubitelje fudbala u srbiji(ako fudbal jos postoji u srbiji)umesto da se mobilisu svi kojima je do fudbala stalo da se konacno oglase i u rad u fudbalu ukljuce pravi eksperti a ne samo profiteri.Fss umesto da pomogne na pravi nacin klubovima trosi novac koji im je Antic zaradio sa reprezentzcijom prave neku tamo kucu fudbala u cijem interesu?drzava nesposobna da donese godinama zakon o sportu- u cijem interesu?kad se pojavi neko kome je stalo da svoj klub i fudbal uopste bar malo opravi taj se odmah nadje na udaru i drzave(tuzioca)a i dobrim delom medija.na zalost u jos godinama nasi klubovi ce sluziti za popravljanje gol razlike drugim klubobima.ustvari sta i pisem gubim vreme sa komentarima.idem na spavanje

GURU

pre 14 godina

Interesuje me kolika je tarifa da se napise natpis partizanovoj legendi "Savo odlazi" ili sta vec. Ma mislim stvarnoooo.... Ranijh gidina kad krene lose ( ne secam se od kad gledam Partizan, od kad su nam skinuli sankcije) cuje se sa tribina uprava napolje ili tako nesto. A sad? Sto se ne cuje? Zato sto su se (samo "vodje" navijaca njih 20-30) prodali za male pare.

Red bull

pre 14 godina

Krojac vam ga skroji tesno.Ma vama i Ferguson da dodje tim je sa prvu ligu Srbije. Mi iz komsiluka rado gledamo svaku vasu utakmicu iz tople sobe , ne kisnemo, ne mrznemo se, pijemo pivo ne juri nas policija i smejemo se cirkusu Medrano ili u prevodu Partizan. Vi igrate Evropu i postavljate nove standarde. Dve sezone nula bodova. tesko ce to neko da stigne. Na kraju godine kada France footbal bude dodeljiveo zlatnu kopacku i vama ce da da usrani trofej za vas "muzej" kao ekipa sa najboljim skorom u poslednje dve sezone

DOĆI ĆE VAM SAVO SVIMA GLAVE!

pre 14 godina

Kad Sava ako bog da dođe za predsednika - svi ćete da pakujete kofere! Počev od katastrofalno nesposobne uprave, preko tebe Stevanoviću, pa sve do onih igrača (većina ih je takva!) koji svojim ponašanjem na terenu brukaju slavno ime Partizana!
P.S.
A što se bagre sa južne tribine tiče, tu već moraju zatvori dobro da se popune njima! Da oni budi ti koji će da odj... sa stadiona Partizana i da im nosevi više nikada tamo ne provire!

IVORY

pre 14 godina

Ovaj Stevanovic, kako vreme odmice daje sve gluplje i gluplje izjave. Dajte nekog drugog, Djukica, Jokana, Tumbakovica, Golca, Radosa Bajica, bilo koga samo ne njega!!!!!

emontije

pre 14 godina

"mozgu odj..i"
bez save, curcica, djordjevica, danilovica, duleta vujosevica itd. vi ste samo jos jedan klub koji ne moze da napuni ni stadion od 30 000 mesta. savo sigurno nije vise politicki orjentisan od nenada popovic, djurica, tome karadzica itd. i izvinjavam se od kada to navijacima beogradskog kluba partizan rukovodi nesto sto lici na "obraz".
navijam za zvezdu i boli me uvo za savu ali ovo nema veze sa beogradom.

GROBAR SA JUGA

pre 14 godina

Pod hitno da se ukinu nase navijacke grupe i da se placeni navijaci i vodje sklone sa tribina!!! Ja vece dileje od ovih vodja sa juga nisam video. Pitajte ih zasto im smeta Savo? Pitajte jednog po jednog da vam nabroji sve klubove gde je igrao, koliko je golova dao... Nemaju pojma, jer vecina njih nema ni 20 godina. Nece znati da vam nabroji ni 10 Partizanovih igraca iz poslednjih 10 godina, ali ce zato tacno da vam kazu koliko su se puta pobili, ne sa ciganima, vec sa svojima, Partizanovim navijacima, na Jugu, zatim koliko su grama raznih droga prodali...

Nenad

pre 14 godina

Čelsi je pokazao pre par godina. Kada novac uđe u klub, pada i Mančester i Liverpul i Real, svako može pasti. Trener i neka psihologija je bitna, ali možda 20% uspeha, ostalo su vrhunski igrači. Partizan na žalost ima manje kvalitetnih igrača nego Evropski timovi, i nema tu mudrosti previše. Kada kažem novac uđe u klub, mislim i na novac da se igrači zadrže, ne mora biti samo besomučna kupovina kao što to čine neki najveći klubovi. Zamislite da je Partizan imao para da zadrži sve talente iz svoje škole fudbala i iz domaće lige koje je kupovao u poslednjih 10 godina, a ne da ih je prodavao čim malo odskoče od proseka. Pa takva ekipa bi bila nezgodan zalogaj i u ligi šampiona a kamoli u ligi evrope. Isto važi i za Zvezdu. Pare su vrednost, rad, izražene eto u tom obliku papira da bi se lakše razmena vršila, ali pare nisu nešto prljavo same po sebi. Šteta što se pare u našem fudbalu u glavnom povezuju sa kriminalom. One trebaju našim timovima kako bi uspeli. Nadajmo se da će ih biti mnogo više na opštu radost.

Smeker

pre 14 godina

Kakav bre Partizan,to je skup razmazenih zvezda.U stvari ka kve su oni zvezde.Napucani frajercici.u evropi se vidi ko ste i sta ste.Bruka i sramota

dukla

pre 14 godina

DA LI STE GOSPODINE SVESNI DA STE IZBACILI NAJBOLJEG GOLMANA U LIGI.BOŽOVIĆ OVOLIKO GOLOVA NIJE PRIMIO ZA DVE GODINE A POGOTOVU SA AUTOKOMANDE NIJE DOBIJAO GOLOVE.

divac

pre 14 godina

SAMO SRBIN MOZE DA SE PRODA ZA MALE PARE I DA IZDA NAJRODJENIJEG...koja je vasa cena gospodo lazni navijaci naseg Partizana,recite da svi cuju...da vam sakupimo pare da vise ne navijate za nas MOLIM VAS RECITE

Zgb

pre 14 godina

Iskreno meni je zao kad gube nasi,pod time mislim na sve klubove iz bivse Yuge...i ove vase prepirke izmedu Grobara i Delija su smijesne,ajde nemorate se volit,al mislim da je bratski pozelit srecu kad se ide u Europu...Jer na kraju dana ipak je to srpski klub koji pretskavlja kako Partizan tako i Zvezdu i cijelu Srbiju...pod time isto to mislim i za Dinamo i Hajduk,jer vidim Torcida jedva ceka kad ce dinamo izgubit isto kao sto i BBB cekaju kad ce Hajduk primit petardu...pozdrav...

Srb-in

pre 14 godina

P.S. Ne zelim da zvucim pateticno, vratio sam se komentarima zato jer ste mi dali podrsku i trazili da ostanem, a zaista sam mislio da batalim komentarisanje zbog nekih pojedinaca,ali onima koji me ne vole samo bi pricinio zadovoljstvo,ovako NECU da im pricinim to zadovoljstvo.ROMAN EMPIRE IS BACK!!!
(roman empire, 6. novembar 2009 00:14)

Znaci, kad sam video da ponovo komentarises, bas mi je laknulo! Ova stranica ce ponovo biti ona prava... buhahaha... :)))

dosta

pre 14 godina

plavusa-ko bre da se izvini tikvi petrovicu?!Aj bas da vidim ko misli da je Petrovic krs i precenjen igrac nek preporuci!!Smiri zivce plavuso.

Kol

pre 14 godina

gde ste sada mrzitelji race petrovica.Veliki strucnjaci.Pa nema sada njega,uzroka svih Partizanovih muka.Pa sta je sada bednici!Veliki strucnjaci!Steta sto niste u mogucnosti da Radomiru Anticu objasnite kako on nista ne zna!Ali,kakav strucnjak je Antic u poredjenju sa vama.Sta on zna o proceni vrednosti igraca.Sada svi skupa lepo da se izvinite i Raci i Anticu i da javno priznate da o fudbalu pojma nemate!Pljujete po momku koji ima samo 20 godina i jedini je igrac koji igra u Srbiji,a da je na spisku reprezentativaca.Sram vas bilo!!!
(plavusa, 6. novembar 2009 01:55)
Ne komentarisem cesto druge postove ali tvoj se zaista mora komentarisati, razlog zbog cega ljudi pljuju "reprezentativca" petrovica je upravo u tome sto on nije ni za partizanov prvi tim bez obzira koliko partizan trenutno lose igra a kamoli za reprezentaciju! Svima je bilo dosta da menadzeri sastavljaju nas nacionalni tim, i kad je dosao Antic pomislio sam da toga vise nece biti ali onda eto race petrovica na spisku a on zaista nije za reprezentaciju bez obzira koliko godina ima, jednostavno on nije za nacionalini tim a da li ce u buducnosti biti to je druga prica a trenutno od njega ima mnogo boljih igraca koji bi mogli da igraju ali izgleda da je bitnije ko ti je menadzer nego kako igras! Naravno puna podrska Anticu covek je zaista uradio mnogo za nas fudbal ali ne treba mu kockanje sa sopstvenim ugledom zbog petrovica! A o fudbalu znam dosta jer sam ga trenirao i igrao dosta dugo ali i kao i mnogi drugi nisam imao "debela ledja" iz sebe pa sam se okrenuo drugim stvarima u zivotu, e sad ako je tvoj komenar upucen da isprovocira svaka cast uspeo je u tome ali ipak sam morao da ti odgovorim!

Jovan

pre 14 godina

Ajde malo i ja da pametujem :) kad vec mozete svi :)
Mora ljudi da nam bude jasna jedna stvar. Mozda ovaj Stevanovic i nije toliko los trener..ko zna? Njega prilikom dovodjenja Krstajica, Lomica, Gavrancica i ostalih manekena niko pitao nije. Dovodili su ih drugi ljudi. A sad on od penzionera treba da naprava liniju zadnje cetvorke koja ce uspesno da se brani od duplo mladjih i duplo brzih napadaca? NE MOZE! Idealno za dva stopera je da jedan bude iskusan a drugi mlad..vec dvojica iskusnih tu ne mogu mnoog da urade (osim ako nisu Teri i Karvaljo).. Znaci covek je mozda i najmanje kriv, jednostavno losa selekcija igraca... I sve dok treneri, i samo treneri budu odlucivali ko ce doci a ko napustiti klub u prelaznom roku, crno se pise nasim ekipama. Al to nije moguce kad nase ekipe svakog leta menjaju trenera.. Znaci mora i trener da ima neki kontinuitet.. Pa ako ima kvaliteta onda ce ga i dokazati.. Eto toliko..

bellagio

pre 14 godina

ima na mondu opsirnije sta je sve izjavila ova karikatura od trenera....

kaze covek "sasekla nas prva dva gola Briza"....pa vi kao da ste do tad imali 8 precki, 6 stativa, bar 80% posed lopte, pa vas sasekli golovi. Dalje u tekstu pise kako je to sa Moreirom izgleda dubok(da nije Moreira potok?) problem, cim ne pruza dobre partije. Pa gospodine Stevanovicu, ne postoji fudbaler koji celu sezonu igra u istoj formi i koji briljira od septembra do maja, vec kad malo padne u formi tu je ostatak tima da zamaskira taj problem. A partizan ocigledno to nema. Jos u utorak covek izjavljuje kako ih evropa svaki put omete u podizanju forme, kako taman uhvate zalet u ovaj fantasticnoj nam ligi, a onda dodje evropska utakmica i omete ih. Sramota za UEFU, mislim da bi najbolje bilo da se odloze sve utakmice LS i LE i da se saceka da evropski gigant udje u formu. Salu na stranu, SRAMOTA gospodine Stevanovicu sta ste vi sve u stanju da izjavljujete. Ovde vise nije problem u strucnosti, vec u opstem opstem i fudbalskom obrazovanju. Sedite 1!!!

I na kraju transparent u vezi Save Milosevica....jos jednom se potvrdjuje da gospodin inspektor Zecevic vedri i oblaci partizanom, da drzi u saci desetak vidjenijih vodja sa juga i da se to sve reflektuje na tribine, da sad kao grobari nisu za dolazak Save. Malo mi je tesko da u to poverujem i kladim se da je bar 70% navijaca partizana za dolazak legende tog kluba. Ali ne vredi....

pozdrav svima

Peca

pre 14 godina

@ Za neupucene.Sto se tice ovog tranparenta Savo od...i,taj isti Sava je podrzao Zeku i Bjeku tokom protesta grobara,rekavsi da citiram:Navijanje nije posao, ako neko živi za klub, zbog čega bi tražio usluge zauzvrat. Ponašanje takvih navijača je loše za fudbal, na utakmice treba dolaziti da se uživa u igri“, izjavljivao je Milošević za srpske medije.Dakle Z&B i S.M. su blizi nego sto mislite,grobari to nisu zaboravili a vi sa pilecim pamcenjem ...
(Boki_NS, 6. novembar 2009 11:42)

I šta je Savo pogrešno izgovorio. Svaka mu je pametna, ponosim se što je takav čovek i igrač bio član mog kluba.

Svaba

pre 14 godina

Nemogu da verujem da je izbacen najbolji golman u ligi: MLADEN BOZOVIC....... Zasti je izbacen objasni nam Stevanovicu trenercino!? Svaka polusansa ce biti gol dog bude ovaj amater na golu!!! Stevanovicu napolje stvarno si dno dna!!!!!

Razocaran

pre 14 godina

Sinoc se pokazalo koliko smo mali ljudi, i koliko u celoj prici uopste nije bitan Partizan.

KAKO VAS NIJE SRAMOTA DA NAPISETE MILOSEVICU onu bljuvotinu,

Razocaran sam kao navijac partizana jer se neki od nas prodaju za male pare.

bam

pre 14 godina

kako te nije sramota da josh budesh trener il ne vidis dobro il ti radish shto ti neko drugi kazhe, pa vidis da je fejsa najveci promashaj takodje i lomic a o golmanu i da ne pricham, a djordjevic je zreo za penziju !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maja

pre 14 godina

Eeee Stevanoviću, sad si našao da analiziraš greške?! Malo je kano, ne! Ode mast u propast! "ulazimo sa grčem u evropske utakmice" Ma daaaj! Za taj grč si ti odgovoran i jako lošu taktiku koja se vuče iz utakmice u utakmicu!
Treba nam neki Dule Vujošević u fudbalu!
Malom Ljajiću svaka čast!

Nepismen

pre 14 godina

I Grobari neprastaju!!!

Ovog puta mi se Ljajic cak i svideo. A golman mislim sta reci dokle da mu jos dajemo sanse?

Mislim da je vreme da se oped vrati Bozovic na gol.

Ili sad treba dozivotno da sedi na klupi? Kad vidim sta Dida u Milan radi onda moze nekad i Bozovic.

Sasa-Sabac

pre 14 godina

Jel sad vidis koji je tim igrao u drugom poluvremenu i koja formacija i jel sad konacno vidis da Partizan igra lepse i opasniji je po gol ako igra sa jednim zadnjim veznim i sa dva spica i kad ima dva krila. I jel sad vidis da Djordjevic ne treba da igra jer je kiks igrac, a to ne treba niko da ti prica,uzmi pogledaj kasete Partizanovih utakmica iz zadnje 2 sezone i sve ce ti biti jasno..............

3duplakruna, al' juce!

pre 14 godina

ako nista drugo bilo je vece agresije i borbenosti, bice nam to i vise nego dovoljno da petardiramo zvezdu na marakani jer su previse poleteli pa cemo lepo da ih spustimo ispod zemlje kad dodje derbi...
(3duplakruna, 5. novembar 2009 23:56)
Aha! Isto kao sto ste se plasirali u LS i sto cete prezimiti u Evropi. A za ovog tvog pajtasa sto spomenu Tbilisi. Sine, seti se Apoela i sta ste sve pisali kad smo ispali od njih. Pa sta je posle bilo sa tim istim Apoelom kad je naleteo na vas? E zato, daj Boze da dogodine izvucete Tbilisi u nekim kvalifikacijama.
Za sve - jeste, mi smo kompleksasi jer treba da cutimo dok vi pucate po Evropi a u komentarima po Zvezdi. Tacno, nismo igrali veceras ni fudbal ni kosarku, al' niste ni vi igrali protiv Zvezde pa je opet onaj vas kop, u narodu poznatiji kao "hor beckih decaka", pevao "S...j Zvezdo le" i zato je odmah usledila surova kazna u vidu treceg gola. I to nije prvi put, vec stalno to radite.

GORAN

pre 14 godina

Prosek Partizana u poslednje 2 godine u EVROPI je 0 pobeda i 8 poraza.Kakva bruka za nas fudbal,bolje i da ne igraju Evropske utakmice jer nam samo kvare prosek;Naredne godine umesto tri prestavnika imacemo dva u evropi.

Kaktus

pre 14 godina

Moze Partizan da bude velikan, samo ako promeni trenera, igrace, upravu, ekonoma, cistacice i navijace. A do tada cemo slatko da se smejemo. :))))

jasamkralj

pre 14 godina

Veliki navijač sam Zvezde i baš ne volim Partizan,ali.....
Ovo više nema smisla,naš klupski fudbal je pao jako nisko( u rangu smo sa Azerbejdzanom,Kazahstanom...).
Vidim da i Dinamo ZG je u istoj situaciji(oni kao rasturaju u domaćem prvenstvu) u Evropi nula bodova!
Sve je to posledica slabog prvenstva i utakmica koje nemaju takmičarske napetosti,jer u nekim utakmicama pobednik se zna pre početka meča.
Jedino pozitivno u svemu ovome je da ne može gore od ovoga!
Probati naći neku zajedničku ligu koja bi sličila na Adriatic league ili nešto tako slično.
Neka nam je Bog svima na pomoći!

Bezbrizan

pre 14 godina

Pa ovo je smesno... Koliko je jadan ovaj partizan prima u proseku vise od 3 gola i bruka Srbiju. Ima najgoru odbranu u ligi evrope u kojoj igraju 3 zombija i 1 koji ne zna sta je fudbal. Ni stadion niste mogli da napunite, ni do pola, samo 6000 gledalaca... Cak je sinoc i nevina devojka tesko povredjena zbog huligana koji su demolirali autobus, a nama predsednika tuze pa ce da mu sude i onda da ga suspenduju zbog duksa.

divac

pre 14 godina

a mislis da cemo mi oprostiti...mars bre amateru jedan,idi u Kinu i glumi trenera...sraman tansparent na jugu,a i u Pioniru,prljave igre su vec pocele,umesto da se ujedinimo i iz ovoga izadjemo jaci mi pocinjemo da licimo na seoski tim,sramota...i posle se cudimo sto smo tu gde jesmo..EJ SRBIJO MEDJU SLJIVAMA

nikola

pre 14 godina

@plavusa a kapiram da si ti drugarica ili devojka race petrovica.. obuzdaj se dete malo... kad njega ovaj trener nece da stavi u ovaj smehotresni tim jer smo na svakoj popili gol ili dva zbog njega, kada ne moze da doda loptu kako treba prvom do sebe, onda ne moras da budes strucnjak pa da shvatis da decka neko gura...poljubac za tebe :)

Kocha

pre 14 godina

"Uzmi Dule FK Partizan...." samo u ovoj banana drzavi instruisani huligani vode klubove i javno propagiraju necije stavove za pare, naravno!!! Gomila maloumnika, da ne kazem kakvih, kojoj nije bitan rezultat i sama igra, koji ne vole Partizan, postoji samo zbog sebe i zbog svog herojskog navijanja i zbog obracunavanja sa ostalima koji vole neki drugi klub. Daj da organizujemo neku pozorisnu trupu pa nek pisu tamo saljive transparente i nek glume ljubav prema klubu. Foliranti. Dolaze, kazu, da lece frustracije. Bukagije i lance, pa u kamenolom, pa da "vis" kako se lece frustracije Elem, oterase Jokana, rasturise klub, a niko ne prica o tome da je klub u MINUSU iako su prodali Ljajica i Tosica - gospodo, koliko vama treba novca za vase igrarije? skupa je ovo zajebancija za sve nas. Naravno,sakricemo se iza Jokana, sta ima veze sto je otisao samo zbog dva remija ..
U klubu postoji gadan problem, igraci su podeljeni, ne slusaju uopste gospodju Stevanovic, koja nije svesna gde je dosla i da ovo ipak nije Donji Znojevac....

peca

pre 14 godina

Stevanoviću,Partizan je sa nimalo boljim igračima igrao u Beogradu sa Realom iz Madrida 0:O,Portom 1:1 i Olimpikom iz Marseja 1:1 i bio bolji na svim tim utakmicama od protivnika.Ali tada smo imali mnogo kvalitetnije trenere.

.....

pre 14 godina

Nakon odlaska Petkovića sa mesta selektora i formiranja reprezentacije Srbije, Stevanović je davao neke izjave u kojima je izražavao bezmalo nezadovoljstvo što nije izabran za selektora, jer je očekivao da po nekom redu stvari dođe sa mesta pomoćnika na mesto šefa. Stevanović - selektor Srbije, zamislite... noćna mora! Klementeov mandat nije obeležen uspesima, mada sam ubeđen da je uradio daleko više nego što mu drugi priznaju - poput Zorana Stojadinovića, koji je sebi dozvolio u najtiražnijem sportskom listu da prvog selektora Srbije nazove "đavolom iz Baskije", a nije mnogo lepše reči imao ni o Đukiću... nije se ni čuditi zašto nam je fudbal tu gde jeste, kad neki ljudi koji kreiraju javno mnjenje takve stvari sebi dozvoljavaju.

Ne razumem zašto šansu nije dobio Darko Božović?! Naime, standardni golman Partizana i sa spiska reprezentacije Crne Gore, dve godine okajava greh neuspelog driblanja Gojka Kačara. Driblati najboljeg (u svakom smislu, pa i u defanzivnom) igrača tadašnje lige jeste idiotizam - ali tu lekciju je svakako naučio - zbog nje je upropastio perspektivu svoje karijere, ali ne bi bilo loše pružiti još jednu šansu... dobar je to golman za naše fudbalske prilike.

Milan

pre 14 godina

Kao sto rekoh juce i remi bi bio uspeh... Bio sam na stadionu i nisam otisao razocaran jer nista nisam ni ocekivao. Partizan kao i drugi srpski klubovi, nema tim koji moze da parira bilo kom osrednjem evropskom klubu. Srpski fudbal je daleko ispod evropskog proseka i cini mi se da to nema bas mnogo veze sa trenerima. Vise je u pitanju katasrofalan kvalitet igraca. Pogledajte golove koje je Partizan primio sinoc i bice Vam jasno o cemu pricam. Nema trenera koji bi to mogao da spreci.

Aquaman

pre 14 godina

"...ali i nemaju objašnjenje zašto se konstantno ponavljaju greške koje protivniku omogućavaju naivne i lake golove" Evo ja imam jedno veoma logicno objasnjenje,:KVALITET igraca je dovoljan samo za nasu ligu a za Evropu sluzimo za popravljanje gol razlike vec par godina unazad.Dakle,losi igraci+jos gori trener+losa i slaba liga=nekompetentan i los tim.Dzabe duple,triple,kvadruple krune,to mene uopste ne zanima ako ne napravimo nista u Evropi.Po meni Partizan moze da bude drugi ili treci u nasoj ligi ali ako prodje barem grupnu fazu Lige Evrope bio bi vise nego zadovoljan.Prodamo 2 igraca za 20 miliona evra,dovedemo par pojacanja iz druge i trece lige koji su odmah u euforiji proglaseni za talente(ovaj jedan koji je danas bio na klupi je,nekom "magijom",dosao do reprezentacije),dovedemo Krstajica i Gavrancica(kao slobodne igrace)koji sa Djordjevicem imaju skoro 100 godina.Washington koji zaradjuje odlicno...za vodonosu.

nole

pre 14 godina

Ma sramota,dokle cemo da gledamo brukanje svog tima???a vi gospodine Djuricu pored odela za sebe spremite jedno i za Gorana Stevanovica naravno vase kompanije Zextre..

groBARI 1991

pre 14 godina

Kada neko pocne recenicom:" Evropa ne prasta", pomislite da je rec o nekoj cudesnoj fudbalskoj (a i drugoj) tvorevini, gde su svi klubovi na nivou Ajaxa sa pocetka sedamdesetih. Ne radi se o nikakovj kompaktnoj Evropi na ciju se snagu uvek treba vaditi kad se zabrlja, vec o jednostavnoj cinjenici da Partizan NEMA ekipu za takmicenje. Tom istom Brizu bi PSV napunio mrezu, kojem opet Ajax puni i prepunjava. A gde su "veliki momci" klase Barse, Milana, Reala, Celsija, Arsenala i njima slicni? Prema tome, fakat je da je Briz seljacki tim, teska fudbalska provincija, ali je cinjenica da ni takvom Brizu Partizan nije dorastao.

peca

pre 14 godina

Najveći kiks Partizana izgleda si ti Stevanoviću.Da je umesto tebe postavljen Mateus ili kvalitetniji trener Partizan bi u ligi Evrope imao bar 4 boda.
Kako odjednom Moreira i Dijara,Bogunović ne znaju da igraju fudbal,kako to da Partizanovi igrači možda i od svih timova naše Prve lige najmanje pretče na utakmici.Partizan nema ni igru.Za to sve je moraš priznati krivac trener.I nije mi jasno zašto ne ponudiš ostavku,jer ostaćemo plašim se i bez titule u prvenstvu,ako ti nastaviš da vodiš naš Partizan.

Miodrag

pre 14 godina

Ne znam da li je neko primio ovoliko golova...ali jeste li videli kakvi su to golovi? Trening Teleoptik!Ladno akcije prolaze koje se vezbaju u petlicima.Na ovim prostorima struke nema,treneri su prevaziđene mesine,mlakonje,mlitavci... Nema niko onih stvari,a znanje je stari deficit. Koliko god bio upitan kvalitet Partizana,a zadnja linija je iz aviona prestara i spora nemoguće je ovako mlako i ne uigrano odigrati nekoliko mečeva.U domaćem prvenstvu nismo pokazali ništa.Jel se neko seća dobre tekme? Jagodina nam je pustila zbog prošlogodišnjeg duga...

neko iz daleka

pre 14 godina

Svevanovicu mislim da ni grobari ne trebaju da prastaju vise.Grobari dovatite motke i oteraj te tu bagru iz Partizana te neznalice,oterali ste Zeku i Beku koji su imali dublje korenje od ovi sada a da ne oterate ove neznalice.Motke lopate motie i juris napolje iz voljenog kolektiva .....

markos

pre 14 godina

@ (jvstaljin, 6. novembar 2009 00:37)
Savo jeste grobar i voli Partizan. I što je (tebi) navodno najbitnije, nije političar kao one što si naveo već jedan od legendi Partizana. Njegova javna politička opredeljenost je nebitna. Možda ni Savo nije najbolje rešenje ali mu treba dati šansu. Čovek je definitivno jedan od inteligentnijih fudbalera i jedan od retkih koji je napravio ime i ostavio traga, kako ovde tako i preko. Jel ima tu nešto sporno? Misliš da može gore od ovoga i da mu ne treba pružiti ni šansu?

xx

pre 14 godina

stramota za nas fudbal,stram vas bilo,ljajic kaze dobro smo odigrali,ma kakvi dobro bre to je velika bruka i stramota,jadni nasi klubovi,svaki put kada gledam nerviram se bez potrebe,necu za nikog vise navijati,stramotaa...

milossan

pre 14 godina

Prvo smo počeli dovoditi priučene igrače, pa trenere pripravnike, a izgleda da ćemo sada i predsednika pripravnika. I ja sam veliki grobar, pa se ne kandidujem za predsednika. Doduše, fala bogu nisam plavo-žuti, za razliku od gospodina SM, a čini se da ga ta okolnost maksimalno favorizuje kao kandidata. Pa dobro, neka se malo uči rukovođenju u našem klubu... A ko će sutra odgovarati kad dete polupa igračku?

bole

pre 14 godina

ne razumem kada kazu necemo Savu jer je u DC,pa ljudi moji kako vam nije jasno da u danasnje vreme covek nemoze biti ni nastavnik u skoli ako se pak ne prikloni nekoj struji,voleo bih da vidim nekog sportskog funkcionera u srbiji a da nema clansku kartu neke stranke,mislim da takav ne postoji i to je nazalost nasa realnost,pa sto bi onada Savo bio jedini koji nije u nijednoj stranci,a sto se tice gosn Stevanovica pa on je odavno svoje rekao,verovatno ih sustigao umor od predhodne utakmice JSL,i jos nesto jadna ona ekipa kojoj je Djordjevic kapiten

Beca

pre 14 godina

Stvarno smesne izjave (pogotovu jednom zvezdasu-meni). Ako njemu, kao treneru, nista nije jasno, kome treba? Ko je odgovoran za takvu igru, takvo ponasanje, takvo shvatanje. Nije samo trener, nego sve strukture u klubu, ali on najvise. Ali, njemu nije jasno i... to je to, idemo dalje. Ne zelim da budem zajedljiv, u nekim drugim vremenima bih bio, kada smo se prepucavali ko je pobedio tezeg (ali zaista tezeg) protivnika, ili ko je (jednom u 5-6 godina) izgubio od nekog anonimusa. Ta vremena su, na zalost, vasu i nasu, davno prosla i sad samo brojimo ko je vise golova primio od osrednjeg evropskog tima i ko je od koga ispao, da li smo ispali u predtakmicenju ili u prvoj grupi.Zalosno

Ludi Boys

pre 14 godina

Ljudi moji na šta je spao nogomet sa prostora exyu! Sramota. Em se dinamo sramoti u europi, hajduka nigdje nema kao ni zvezde, partizan je, kao i dinamo - totalna banana. Recite vi meni, poštovane komšije, gdje je izlaz - ja ga nigdje ne vidim, nigdje se ne nazire :(((

Pozdrav iz Zagreba...

Nex

pre 14 godina

Prodala se saka nikad gorih navijaca, pa sad prozivaju Savu, koji namerava da dovede Golca za trenera i rastera ove fudbalski polupismene i nepismene. Ubice nas ovi sto su vec odavno ubili fudbal.

BoleBosko

pre 14 godina

Igraci nisu krivi sto su nekim cudom zavrsili u Partizanu. Neko ih je doveo tamo i ti isti trebaju da odgovaraju za ovo brukanje. Ovaj nesretnik Stevanovic ISTO nije KRIV zato sto on jednostavno nije dobar trener i nije njegova krivica sto je postavljen za trenera. Najveca sramota od svega je transparent za Savu. Kaze vodja navijaca To je zato sto nas je nazvao huliganima i kriminalcima. Ja ne znam dal je to izjavio a i da jeste nije pogresio. Tako da moj zakljucak Uprava Napolje!!! Vodje navijace NAPOLJE!!! I ovako je navijanje sramotno!!!!

Kocha

pre 14 godina

Savo je pre svega grobar, iz Partizana, u kome je ostavio znacajan trag.
Pa sta ako je u nekoj stranci? To je gore nego biti narko-diler i kriminalac i pisati transparent nekome da odj..e?????
Ako jeste, onda oprostite.. Nije lepo da sam ja lud a da to ne znam...

objektivno

pre 14 godina

Prvi put da se slozim sa Stevanovicem, "Evropa ne prasta". Pa sta covece onda cekas, idi i ti i oni koji su te doveli a povedi i nekoliko ovih tvojih "prvotimaca".

Patriota BGD

pre 14 godina

Stevanovicu ni mi ne prastamo , i mi gledamo kako igra kapiten kako igra desni bek , kako igra nas prvi spic . Dosta bre vise foliranja reci istinu znam da znas . Ima li bre neko vise m... u srpskom fudbalu da kaze sta muci Partizan sta muci Zvezdu , kako pobedjuju . MI ZNAMO ISTINU A VI FUNKCIONERI NOVINARI ZNATE LI ILI JE STAH MNOGO VELIK ????!!!!!!!

idiJot

pre 14 godina

Citam ove komentare i nista mi nije jasno.
Partizan ima odlicne fudbalere kojima ne nedostaje nista osim iskustva i HRABROSTI za evropu. To je i Jokan pred odlazak rekao - jedno se dogovorimo u svlacionici, ali kao da to nisu isti igraci na terenu. Sada mu verujem...
Stevanovica necu ni da komentarisem - verujem da ima zelju, ali mogucnosti???? Pogotovo ne podrzavam izbor takvog trenera u situaciji kad igracima fali moral i nacin da se podignu i povrate poverenje...
Sada bih samo zamolio sve vas koji kritikujete Djukica da mi bjasnite zasto? Covek je po meni uneo nesto neobicno u nas fudbal - trcanje... Pre i polse njega, igraci posmatraju lopte i trce ka svom golu, za vreme njega to su radili sve vreme... Komentar onih nesrecnih Mostaraca bio je da 'Dijara za sve vreme provedeno u Zrinjskom nije pretrcao koliko u te dve utakmice Partizana'. Mislim da to dovoljno opisuje sta je Djuka uspevao da izvuce iz igraca.
Jedino sto mu ja zameram jeste sto je hteo Ninkova da dovede u Partizan, zato sto sam u tom trenutku mislio da gresi, a potvrda mog misljenja je bila i paljenje njegovog auta - definitivno nisu 'cista posla'. Ne cuvanje Zuke pre derbija znaci samo da ne slusa grobare nego radi svoj posao - trebalo je pobediti obe tekme, drugi igraci bi zamenili Zuku. U njegovoj viziji za derbi Zuka nije bio u prvom planu, a navijaci bi popizdeli ako ga nema u prvih 11 i = eto resenja. Odlazak na mesto selektora - to je posao koji niko ne bi odbio, jednostavno - potvrda dobrog rada i napredak u karijeri... Mislim da bi svi to bar trebalo da razumeju.

Moje misljenje je da je Djuka bio otkrovenje u srpskom fudbalu i da je najnapredniji trener Partizana jos od Osima (pomenucu ovde i Vermeza, ali samo pomenuti) i da je on uneo zivost i GOLOVE u igru Partizana posle ko zna koliko godina. Dajem duplu titulu za mogucnost da ponovo gledam Partizan koji igra fudbal u kome se trci i igra na gol vise, koji daje po 3 gola po utakmici redovno i ciji poraz ne ostavlja gorak ukus u ustima cak ni kad gubi jer je zelja igraca na terenu bila uvek ocigledna!!!!!

fica vankuver

pre 14 godina

Samo da podsetim posle utakmice sa Zilinom,valjda se tako zvala ekipa ceo jug i stadion se drao Jokane odlazi...prvo da kazem da posle te utakmice i budali je jasno da Partizan ili bilo koji nas klub moze da sanja Evropu.Meni nije jasno da su se neki nadali Ligi Sampiona...imao sam srece da sam se vratio u Kanadu i ne gledam to mucenje .Na toj utakmici sa Slovacima sedeo sam na istoku pored Nikice Klincarskog...sretan sam sto sam bio deo tog juga kada su igrali fudbaleri kao on i Moca i ostali.Ovo je sramota.Drugo nadjite nekog da nauci te trenere da daju normalne izjave,mada ni fudbaleri nisu bolji uzas...

Гробар из Подгорице

pre 14 godina

Дај бре Стевановићу пусти ме више тих празних прича молим те!!!Ти прије свега немаш ауторитет да водиш екипу као што је наш ПАРТИЗАН!!!Дај бре иди више са клупе кумим те Богом,упропасти нас човјече са твојом "тактиком"!!!!

Ljubiša

pre 14 godina

Ovo je najgori tim u istoriji Partizana, lošiji i od onog iz sedamdesetih koji je u zadnjem kolu obezbedio opstanak u tadašnjoj ligi.

dacha

pre 14 godina

Od kako nam je otišao Roberto Antonelo JUCA mi ne možemo da se sastavimo!
Vezni red je smešan, nema nikoga da izvrši presing na nosioca, da preseče neku loptu, da drekne na terenu kada treba, da malo "napali" publiku, nema jednostavno više igrača koji ostavlja SRCE na teren u crno-belom dresu!!!

DJONE

pre 14 godina

Za neupucene.Sto se tice ovog tranparenta Savo od...i,taj isti Sava je podrzao Zeku i Bjeku tokom protesta grobara,rekavsi da citiram:Navijanje nije posao, ako neko živi za klub, zbog čega bi tražio usluge zauzvrat. Ponašanje takvih navijača je loše za fudbal, na utakmice treba dolaziti da se uživa u igri“, izjavljivao je Milošević za srpske medije.Dakle Z&B i S.M. su blizi nego sto mislite,grobari to nisu zaboravili a vi sa pilecim pamcenjem ...
(Boki_NS, 6. novembar 2009 11:42)
# Link komentara
Muka mi je takvih navijaca.Zar pravi navijaci trebaju da navijaju iz interesa,da se mesaju u politiku kluba,da stalno traze svakakve povlastice,zar za Partizan mora da se navija zbog toga ,zar u interesu iskrenih partizanovaca nije da se otera ova bagra iz kluba i da klub krene napred,zar su pravi navijaci oni koji iz cista mira ubijaju Francuza i prave svakakva zlodela?I sta je to Savo pogresno rekao?

vanyo

pre 14 godina

Ja bih celom timu dao otkaz, pa pokupio decu iz teleoptika, napravio jedno 5-6 kampova po Srbiji za selekciju i te klince u vatru odma'. Placanje po ucinku i pozrtvovanju. Pa iako izgube 5-0 znas da su se bar trudili i da stvarno ne mogu bolje jer ovo je sada tuga bogu plakati......

zile

pre 14 godina

Plavi odlazi, ne brukaj Partizan a ni samog sebe, igru si skroz pokvario,ne znas ni sam ko koju poziciju igra...zar ne vidis da te nijedan igrac ne postuje..

Idite vise, svi...

pre 14 godina

Pa dokle vise jbt iste spike, Evropa ne prasta, trenutak istine, golove smo primili posle nasih gresaka, bla, bla, bla...

Samo ti opet izvedi 4-2-3-1, taj izum nasih trenera. Ipak nastavi ti sa bunker--dva zadnja vezna--1 spic, pa mozda kad se taktika razradi, za 10-20 godina, bude i neka neresena kod kuce...

Sava Drugi

pre 14 godina

Lepa modna revija je to bila. Momci uredno podšišani, dresovi eleganti crni, neki stranci dovedeni da se vidi da smo lepše obučeni od njih, reflektori malo lošiji, komentator kao nekada Milka Bavović. Što se tiče stajlinga, sve je bilo na svetskom nivou.

Bane

pre 14 godina

Tako su oterali Lotr'a, pa su postavili pomocnog trenera, pa se zna kako su prosli. ali njih bas briga,,bitno da imaju svog trenera za svoje kombinacije kad im treba ... privatizacija ce to sve da resi ako je bude uopste.

jvstaljin

pre 14 godina

@ (markos, 6. novembar 2009 11:21)
Mozda si me pogresno razumeo, ja nemam nista protiv Save licno... Mislim da Partizan nije klub u kome se predsednik postaje direktno iz kopacki. I mislim da je dosta vise da "dajemo sansu" mladom i perspektivnom Djukicu, legendi kluba Jokanovicu, coveku koji je dugo u Partizanu Stevanovicu itd. Daj bre da nam ti "funkcioneri" imaju nesto iza sebe a ne da im jedina kvalifikacija bude ljubav prema klubu. Pa volim i ja svoju zemlju pa tesko da bi me izabrali za predsednika Srbije :)
Kao sto nam za trenera treba neko ko ima iza sebe neku trenersku karijeru tako i predsednik ne moze biti covek koji je juce izasao sa terena. Pa nismo mi FK Palilulac pa da se to tako radi... Mozda i gresim ali... Smejao sam se Zvezdi kad su im mali Miskovic i Bajaga ulazili u UO kluba a izgleda da i mi sledimo iste principe.
P.S. I Vlade Divac je simpatizer DS-a ali ne ucestvuje aktivno u radu stranke, kampanjama itd. zato mislim da je Savo tu "previse u politici".
Pitam se kome cemo davati priliku kad i Savo razocara? Saletu Ilicu?! Adiju Nadju?! Ivici Kralju?! Mateji?! Svi su oni dokazani Grobari i zasluzili su mesto u Partizanu ali... Jedno je teren, drugo su tribine a potpuno treca stvar je kancelarija. I jos jednom: samo da Djuric ode i povede svoje ljude sa sobom (bar da mozemo da se nadamo necemu).

Nenad

pre 14 godina

Gospodine Stevanovicu,vase izjave nemaju nikakvu vrednost jer se bavite sportom koji ne razumete! To dokazujete iz dana u dan, iz nedelje u nedelju...

ZORAN

pre 14 godina

Poslao sam jedan komentar usledecem tekstu da se nasalim sa partizanovcima jer bez tih carki ne bi bilo zanimljivo i to se desava odkada postoje Zvezda i Partizan. Stavrno je nas fudbal bruka ,i sticem utisak da se to radi namerno.Nisu ni Stevanovic ni igraci krivi,nego oni sto odlucuju o buducnosti kluba. Svoju nesposobnost da klub stave na cvrste noge pokrivaju navodnim dobrim ugovorima prilikom prodaje igraca.Zar Tosic nije mogao da vam igra i ovu godinu plasmanom dalje zaradili bi ste jos vise para.tako je i u Zvezdi isto.Kazu ne mogu da ih zadrze zbog ugovora pa potpisite sa njima cvrsce i duze ugovore.Nemoj da misle da je neko glup ,u zadnjih 10 i vise godina namerno prave da nam liga bude ne zanimljiva da sto manje ljudi prate ,da bi onda oni radili sta hoce.Mozda su i nestrucni.Lane Jovanovic je iz BBaste dosao u Valjevsku Buducnost da igra,znate sta su rekli strucnjaci NEMA KVALITET.

nenad

pre 14 godina

Kada je trebao da ode Jokan promenili su ga posle pobeda a Stevanovica(koji je uocio problem)i posle ovoliko poraza ne smenjuju .Onda uprava napolje.

vik_PFC

pre 14 godina

Stevanoviću,Partizan je sa nimalo boljim igračima igrao u Beogradu sa Realom iz Madrida 0:O,Portom 1:1 i Olimpikom iz Marseja 1:1 i bio bolji na svim tim utakmicama od protivnika.Ali tada smo imali mnogo kvalitetnije trenere. (peca, 6. novembar 2009 11:44)
Apsolutno cu se sloziti sa ovim,cak sta vise mislim da ovaj tim partizana je i bolji od onog iz 2003 i stvarno sam ih video u ligi sampiona,nije mozda za sve trener kriv ali tako ispada,ne kazem da je mateus vrhunski trener ali nije slucajno odveo partizan do ls,mateus ima ono sto djukic,jokan(manje-vise),stevanovic nemaju a to je autoritet medju igracima upravu takav covek treba sada na klupi partizana,tako neko bi mogao da bude moca vukotic(legenda sa najvise odigranih utakmica u crno-belom dresu)a ovo sada je sramota kaze stevanovic igraci imaju strah od evrope a on im ga sam uliva postavljajuci ultra defanzivnu strategiju gde jedini napadac stoji na sred protivnicke polovine tokom napada pogotovo kontri i sta on onda ocekuju...

Miodrag

pre 14 godina

U sahu postoji pravilo da ne treba konstantno igrati sa losijim protivnicima, jer tada nivo igre polako pada. Mislim da je to nas problem: preslaba liga. Nisu fudbaleri Zvezde i Partizana losi, ali kada igraju sa nekim Cukarickim ili Mladim radnikom, nivo igre pada i onda kada naidje iole ozbiljniji protivnik, igraci se ponasaju kao da i dalje igraju sa Cukarickim i primaju lake golove.

...leglo je pingvina

pre 14 godina

Procitao sam sve komentare i doneo zakljucak,ovo je prva tema gde je 95% komentara "preporucujem" i samo 5 % "ne preporucujem" to znaci da su svi slozni u jednoj stvari BRUKATE SRBIJU!!! :)

Klajvert 9

pre 14 godina

Doso djavo po svoje... Banana-drzava ima banana-ligu i banana sampione koje svaki pristojan klub iz pristojne drzave izbusi ko tapiseriju.