Četvrtak, 15.10.2009.

15:53

Zvezda dobila zlatnog sponzora

Agrobanka je u četvrtak postala zlatni sponzor Fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Izvor: B92

Zvezda dobila zlatnog sponzora IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

4

pre 14 godina

Sto se tice Cavica i Ane Ivanovic dobro se zna da niste zuti dinar ulozili u njihov uspeh i njihov razvoj a to se posebno na Cavica odnosi, mora da ste ga saleteli kako je sleteo na aerodrom i ko zna sta ste mu obecali a decko je jedva sran dobio kad mu je drzava dala, toliko o vama!!!

Hogar

pre 14 godina

@Ofk u napad

Opet ti pametnujes.kakav bre Tito.Je li on bio Srbin pa mu Zvezda bila u srcu.Ajde ne lupetaj.veci policijski klub od Zvezde bili i ostali tvoja sirotinja klonferi.Tomas Tomasevic (policiski advokat),Milorad Lisanin, Srdan Andrejevic ( deda u penziji koji se i danas pita za sve i zivi od cesagije) Paja Martinovic (pok) a danas ima mladjih koj ce vrlo brzo na vrh

Flynn

pre 14 godina

Sta sve nece covek da procita.

Covek je rekao da je FUDBALSKI KLUB Crvena Zvezda najveci nas brend i to je istina, jer je fudbal ubedljivo najpopularniji sport na svetu. Da su kosarka ili vaterpolo najpopularniji ja bih bez oklevanja rekao: KK ili VK Partizan su najveci sportski brend Srbije. Uspesniji ste u kosarci i vaterpolu, u fudbalu NISTE i kraj rasprave.

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

@dominiraj:
Ti se decko ponosis Sasom Ilicem,Albertom Nadjem i Almamijem Moreirom koji su kao neke legende?Hahahaha..,nisam htio ni da citam ostala imena...Pa sta mi da onda kazemo za Dzaju,Piksija,Savicevica,Dekija Stankovica,Nemanju Vidica itd...???

freeze

pre 14 godina

@ DOMINIRAJ :
Taj tim,ustvari tim koji je osvojio KES je prodat za preko 100 (slovima STO) miliona maraka (proverena informacija),a poredjenja radi maradona je 88 ili 89 dosao u napoli za 10,pa ti vidi koliko je taj tim bio vredan,e sad, sto su nam tada lupili sankcije i klub(raznorazni lopovi) te pare potrosio,i ziveo naredne 3-4 godine,to je druga stvar.znaci o vrednosti ne treba da pricamo,a ne znam da li znas da je zvezda i sledece sezone dosla do polufinala ,sto je takodje ekstra uspeh,samo sto o njemu niko tako ne razmislja i izgubila od sampdorije iako je vodila na poluvremenu... Pa ti decko zamisli sad da taj tvoj klub jednu sezonu osvoji LS,a sledece dodje do polufinala,koliku armiju navijaca sirom sveta bi imao,i koliko bi postao poznat(skoro kao Zvezda :) ),i iskreno,ne znam sto se busate u grudi tom euroligom,kad ju je split za 20 godina osvojio 3 puta,a ja ne znam ni kako im grb izgleda,mogu da zamislim koliko neki nemac , englez ili francuz prepoznaje vas grb(moja greska,ovi poslednji vas sigurno prepoznaju...)IPAK JE FUDBAL SPORT BROJ JEDAN,OSTALI SU NEBITNI!!! A zna se ko je najveci srpski klub,FK Crvena Zvezda,a najveci fudbaler svih vremena...DRADAN DZAJIC, pusti me ti tvojih Bobeka i Mancea...Sve titule bi menjao za ovu nasu jednu,al ne mozes...tu euroligu vam je bog dao za utehu :)

DOMINIRAJ

pre 14 godina

@(freeze, 16. oktobar 2009 02:51)

Mislis osvajaci Toyota kupa?
Pa samo ovi kosarkasi koje sam nabrojao vrede,i vise su doneli Srbiji od igraca koje si ti nabrojao.Da ne pisem za vaterpoliste,tenisere,fudbalere,plivace...
Postoje dve istine,ciganska i PRAVA.

lala

pre 14 godina

Državnoj mezimici je sve dozvoljeno! Mogu putem medija(državnih)da lažu koliko hoće jer deset puta izgovorena laž postaje,,istina"! Državna preduzeća koja su u krizi moraju da sponzorišu državnu ljubimicu.

recenzija

pre 14 godina

Ooo vidim malo ste korigovali text!! obrisali onu glupost sa "najveci ..." ostala je samo izjava onog nesretnika iz zvezde! ddobro on moze da prica sta hoce, svako ce svoje da dize u nebesa! ali "objektivni" novinari to ne smeju! i bas mi je drago da ste sklonili to iz texta, verovatno cim je urednik video .
eto vam egipcani sad, pa vi i dalje mislite da ste "najveci" itd.. zna se ko je NAJVECI SPORTSKI brend u Srbiji!! zna se ko u svim najpopularnijim ekipnim sportovima ima najvise titula i evropskih i domacih! zna se ko u pojedinacnim ima Djokovica i Cavica! zna se ko je doneo kosarkaske i vaterpolo medalje reprezentacije! zna se ko je selektor fudbalske reprezentacije itd

divac

pre 14 godina

svi grobari koji imaju racun u ovoj banci momentalno ih ugasiti i preci u neku drugu, BOJKOT, pa sto mi da finansiramo propali drzavni projekat... BOJKOT AGROBANKE

recenzija

pre 14 godina

Ooo vidim malo ste korigovali text!! obrisali onu glupost sa "najveci ..." ostala je samo izjava onog nesretnika iz zvezde! ddobro on moze da prica sta hoce, svako ce svoje da dize u nebesa! ali "objektivni" novinari to ne smeju! i bas mi je drago da ste sklonili to iz texta, verovatno cim je urednik video .
eto vam egipcani sad, pa vi i dalje mislite da ste "najveci" itd.. zna se ko je NAJVECI SPORTSKI brend u Srbiji!! zna se ko u svim najpopularnijim ekipnim sportovima ima najvise titula i evropskih i domacih! zna se ko u pojedinacnim ima Djokovica i Cavica! zna se ko je doneo kosarkaske i vaterpolo medalje reprezentacije! zna se ko je selektor fudbalske reprezentacije itd

2012

pre 14 godina

Ne razumem zasto vam toliko smetaju i toliko podcenjujete evropske titule u kosarci i vaterpolu?! Tu je nasa zemlja najuspesnija i to prevashodno zbog Partizana! Umete da se radujete medaljam reprezentacije a Partizanovi uspesi su nebitni?! Koje LICIMERJE!!! Svaka vama cast za K.E.S. ali zaboravljate da smo mi igrali prvu utakmicu u K.E.S. i da smo igrali finale 25 godina pre vas. Ovih 5 sportova sam uzeo jer su najaktuelniji i najgledaniji! Necu da racunam pljuvanje u dalj i pisanje uz vetar. Mali podsetnik, Ana Ivanovic, Djokovic i Cavic su clanovi S.D. Partizan,7 srebrnih kosarkasa su prosla Partizanovu skolu a 0 C.Z.,jedine medalje za Srbiju na O. I. su doneli Cavic i Djokovic. Sve u svemu trofejnije je S. D. Parizan a vi statistiku i cinjenice ne mozete da pobijete pa vam ostaje samo da se udarate od zemlju.

freeze

pre 14 godina

@ DOMINIRAJ :

Milojević, Radinović, Najdoski, Stošić, Vasiljević, Jugović, Belodedić, Ratković, Pančev, Mihajlović, Savićević. PRVACI SVETA DECKO !!! :D

.

pre 14 godina

"...Crvena zvezda kao najuspešniji srpski kolektiv u sportu..."
Zasto stalno forsira ovu recenicu kad i sam zna da to nije tacno.
Jedini sportki kolektiv koji je uspesniji NA SVETU od Partizana je Barselona. Tacka. Kraj price. Guglajte malo ako ne verujete.

.

pre 14 godina

pa samim tim sto imamo vise titula,duplih kruna,kupova,polufinale lige sampiona,finale kupa uefa,prvaci smo evrope i sveta,bolja gol razlika,mnogo vise derbija u nasu korist,duplo veci stadion,50 posto srbije navija za zvezdu,i pravi smo srpski klub ,osnovani smo pre partizana,nasi fudbaler je i najbolji srpski fudbaleer u istoriji dzaja itd itd itd. i kako partizan moze biti veci klub?
(crni, 15. oktobar 2009 18:42)

Covek je rekao SPORTSKI BREND , a tu ne spada samo fudbal, nego na pr. kosarka i vaterpolo, za pocetak. Ja mislim da sam dovoljno rekao...

Svarce Neger

pre 14 godina

I ako je degutantno, ipak cu vas podsetiti da ste zahvaljujuci jednom tragicnom dogadjaju od pre mesec dana i vi postali poznati sirom fudbalske Evrope i sveta.

p.s. A lepo je covek rekao "...FK Crvena Zvezda nas najpoznatiji srpski sportski brend..." i nije pominjao nikakav vaterpolo, kosarku, domine, ne ljuti se covece itd.

roman empire

pre 14 godina

A sto moja Zvezda nije posto ima Lekica potpisala zlatno sponzorstvo sa nekom farmaceutskom kompanijom npr.Bayer Leverkusen ili Droga Portoroz.

hahhah

pre 14 godina

Zbir titula i kupova u 5 najaktraktivnijih sportova(fudbal,kosarka,odbojka,rukomet,vaterpolo) je 367 prema 331 u korist Partizana. Zbir evropskih trofeja 7 prema 1 ponovo u korist Partizana. I kako mozete da biti "najveci srpski sportski brend",objasnite mi?!

kad ti nama objasnis ko jos gleda vaterpolo klubove i mi cemo tebi,a i tu niste uzeli titulu 30 godina

ljakse

pre 14 godina

Zemljoradnici!!!
Prosle godine ste vozili toyote a sada ove verovatno traktore!
(Sucre, 15. oktobar 2009 16:47)

to nam je kad dodjemo na jna.da nastavimo zapoceto rusenje....hahahha
a i teren vam je njiva...razmislja lukic o svemu.grobari samo opusteni,popijte jedan LEKIC za smirenje...
a od sutra plus 6

mnogo se pravis pametan

pre 14 godina

Najveci srpski sportski brend...da li je moguce?! Prestanite da lazete sebe i obmanjujete narod. Slazem se da ste devedesetih godina proslog veka bili prepoznatljivi u svetu zbog fudbalskog kluba, ali ljudi, vas se napolju vise niko i ne seca, misle da ste se ugasili. U nekim sportovima nikad niste imali velikih uspeha, a u drugim ih nemate vec decenijama. Ako neko zna zbog cega je Zvezda "najveci srpski sportski brend" neka napise, da znamo i mi ostali!
(SD Vremeplov, 15. oktobar 2009 17:44)

ajde da cujem ko to misli da smo se ugasili?

Banja Luka

pre 14 godina

Ovo saljem kao neutralni navijac (BORAC BL): zasto na svakoj vijesti o crvenoj zvezdi najvise ima komentara poslatih od strane grobara!? Ne mogu da vjerujem da oni vise paznje posvecuju sta se to desava sa druge strane brda, a u svoje dvoriste i ne zaviruju...? Da li je to zbog respekta, strahopostovanja ili jednostavno i oni znaju da je njihov klub ipak za dva koplja iza Zvezde, i po tradiciji, i po rezultatima, samo to ne zele SAMI SEBI DA PRIZNAJU A U DUSI ZNAJU DA JE TAKO!!! Mozda se sve to jednoga dana i okrene u njihovu korist, ali kad smognu hrabrosti pa stanu pred ogledalo i sebi u lice priznaju istinu koju zna cijela Srbija a i sire...

DOMINIRAJ

pre 14 godina

SRPSKI SPORTSKI BREND:

-MI imamo Istanbul 1992,3 kupa Radivoja Koraca(uleb kup),6x prvaci Evrope u vaterpolu,pobednik srednjeevropskog kupa,111 golova u jednoj sezoni...

-MI imamo Dalipagica, Kicanovica,Petrovica,Danilovica,Djordjevica,Paspalja,Divca, Grbovica,Velickovica,Tepica, Tripkovica...

-MI imamo Antica,Bobeka,Soskica,Mancea,Mijatovica,Milosevica,Sasu Ilica,Alberta Nadja,Moreiru...

MI smo JEDINI klub koji je osvojio Evropsko prvenstvo u vaterpolu...

Cigani,lako cete slagati druge al' kako da lazete sebe.

Zvezda_1971

pre 14 godina

Zbir titula i kupova u 5 najaktraktivnijih sportova(fudbal,kosarka,odbojka,rukomet,vaterpolo) je 367 prema 331 u korist Partizana. Zbir evropskih trofeja 7 prema 1 ponovo u korist Partizana. I kako mozete da biti "najveci srpski sportski brend",objasnite mi?!
--------------------------
Sinko,te sportove su u Partizanu poceli da dizu u nebesa nakon sto smo vas totalno oducili od najvaznije sporedne stvari na svetu.To oducavanje je trajalo 20-ak godina.I onda kada ste uvideli da nam ne mozete nista poceli ste da idete navijati na kosarkaskim i vaterpolo utakmicama,i sami sebe ubedjivati da je recimo vaterpolo popularan kao i fudbal !

daka

pre 14 godina

zato sto jedna titula prvaka evrope u fudbalu vredi vise od tih sedam titula koje je partizan osvojio u kosarci i vaterpolu alo bre pa englezi ni neznaju za sport zvani vaterpolo oni samo pamte sampione u fudbalu a to se zna koje!!!!

ZVEZDAS

pre 14 godina

Sta se bunite vi Partizanovci sto vam je krivo.U svetu svako je prvo cuo za CRVENU ZVEZDU pa tek onda za Partizan.Znaju svi sta je ZVEZDA osvojila,a sta je Partizan(nista u fudbalu).ZVEZDA JE BILA I OSTACE NAS NAJPOPULARNIJI ,NAJBOLJI KLUB;A vi Partizaovci mozete samo da se jedete sto propadate;

freeze

pre 14 godina

@ 2012
A zasto si se uhvatio bas za tih 5 sportova?mozda zato sto znas da ako malo bolje uradis domaci i izguglas i ostale sportove nece biti taj odnos?
Zasto ne obuhvatis i atletiku , ili zenske sportove?zasto ne uzmemo u obzir npr streljastvo,tenis? Bivsi svetski br 1 je Jelena Jankovic zar ne?Sta je sa jasnom Sekaric?Zvezda je imala i sampione evrope u atletici,karateu,68 domacih prvenstava u macevanju,preko 40 prvenstava drzave u atletici,37 olimpijskih medalja,a ta razlika o kojoj pricas pravi se samo u vaterpolu,a tu da te podsetim Crvena Zvezda , bar pod okriljem SD ni ne postoji...sad ce mnogi da me napljuju,zasto pominjem bas macevanje ili atletiku,mogao sam i pljuvanje u dalj,ali kao sto se po nekome velicina kluba ne ogleda u macevanju,isto tako se po meni ne ogleda ni po titulama u vaterpolu,pogotovo kad nemas konkurenciju...Svaka cast Partizanu na uspesima,ali ipak je grb Crvene Zvezde malo poznatiji u svetu,ako nista,bar zbog fudbala ,jer moras priznati da finale LS,tada KES ipak prati barem 50-tostruko vise ljudi od finala Eurolige,ponavljam ,ne umanjujem uspeh partizana,cak sam i ponosan na tu vasu generaciju,kao i na mnoge druge vase sportiste,ali kada govorimo o brendu,zna se ciji je grb poznatiji...

Аца

pre 14 godina

@ 2012

Зато што би сте ви гробари продали све те ваше титуле за ово једну нашу. У кошарци многи су освојили еуролигу( да не набрајам знате их) из бивше југе, такође и ватерполо али у фудбалу само је ЗВЕЗДА освојила лигу шампиона и то вам ЈАКО СМЕТА. Е зато ћете увек бити мали и ви и динамовци и сланинари и хајдуковци....

sd

pre 14 godina

Da vam kazem da je direktor te banke rekao prilikom potpisivanja ugovora sa FSS da se na banku vrsi pritisak da potpise sponzorski ugovor sa jednim fudbalskim klubom.Eto sad vidite i sa kojim,samo ko je vrsio pritisak?A da,banka je drzavna inace,pa eto poljoprivrednici gde idu pare za vase subvencije i kredite.

provincijalac

pre 14 godina

jedna nasa evropska titula u fudbalu je vrednija od svih vasih...fudbal ne moze da se poredi sa ostalim sportovima...to je celom svetu jasno osim grobarima.

2012

pre 14 godina

Zbir titula i kupova u 5 najaktraktivnijih sportova(fudbal,kosarka,odbojka,rukomet,vaterpolo) je 367 prema 331 u korist Partizana. Zbir evropskih trofeja 7 prema 1 ponovo u korist Partizana. I kako mozete da biti "najveci srpski sportski brend",objasnite mi?!

my name is..

pre 14 godina

Mogli ste da korigujete onaj deo o srpskom sportskom brendu jer oni to nisu niti ce biti..ovako izgleda ko da je tekst pisan od strane njihovog marketinga..

stefan h-novi

pre 14 godina

"najveci srpski sportski brend"-bas je lijepo ovo citati vec decenijama,zar ne?Svaka cast za objektivnost b92 sto se tice svih sportskih vijesti uopste!Inace sto je vise sponzora to je i bolja klima na Marakani,samo neka dolaze...

Djordje

pre 14 godina

Komšije, pitanje za sve vrijedi. Po čemu je Crvena Zvezda glavni sportski brand u Srbiji. Onako sa strane kao dinamovac, pitam..jer koliko vidim Cibona, Mladost, dinamo, Badel, Medveščak..sve moji klubovi se susreću u Europi sa Partizanom..a Zvezde nigdje. Pa mi nije jasan taj pojam?! Jel to radi 1991 i svjestskih prvaka u nogometu, jer ne pamtim razultat, u nijednom sportu koji su oni napravili.hvala
(boki zg, 15. oktobar 2009 18:16)



Pa ti i tvoji propali klubovi nisu nikakav reper. Cuj, Badel, Medvescak, Dinamo... Kada su ovi timovi ikada esto znacili u Evropi? Da nije tuzno, bilo bi smesno!!!

Mailman

pre 14 godina

@(SD Vremeplov, 15. oktobar 2009 17:44)

Mi smo najveci srpski sportski brend ZATO:
sto nismo morali da cekamo da SPS dodje na vlast da bismo osvajali titule
sto ne mora predsednik saveza da bude nas covek da bi osvojili titulu
sto ne mora da se Partizan raspadne da bi smo mi osvojili titulu
sto imamo najvise navijaca
sto imamo najveci stadion
sto vasi protivnici dolaze da vide nas muzej i stadion
sto imamo Tokio i Bari
sto nemamo Fljamuntari
...

Ti se bori,SEVER ce da gori ...

pre 14 godina

Dobili smo jos jednog velikog sponzora.Vidim mnogi spominju zasto nemamo generalnog?Nemamo generalnog jos uvek,jer je Lukic rekao da generalni sponzor nece biti bilo ko nego covek(Kompanija) sa dubokim dzepom i velikim ulaganjem u Zvezdu!Lukic svakodnevno radi na tom pitanju i po nekim informacijama Medvedev bi trebao da dodje u Srbiju u obilazak i njegov poslovni partner sa njime,jer ima zakazan sastan sa Lukicem.Lukic se bori za svaki dinar i pustite coveka da radi.Trzao je prezentacije Grckim poljuprivrednicima pregovara stalno sa velikim kompanijama itd.Do kraja polusezone generalni sponzor ce biti objavljen.Zamislite da je potpisao odma ugovor u maju?Kolko mu sad vise novca nude zato sto smo se povratili i zato smo smo prvi i zato sto sve ide kako treba!Budite strpljivi i nema razloga da ne verujemo Lukicu!

crni

pre 14 godina

pa samim tim sto imamo vise titula,duplih kruna,kupova,polufinale lige sampiona,finale kupa uefa,prvaci smo evrope i sveta,bolja gol razlika,mnogo vise derbija u nasu korist,duplo veci stadion,50 posto srbije navija za zvezdu,i pravi smo srpski klub ,osnovani smo pre partizana,nasi fudbaler je i najbolji srpski fudbaleer u istoriji dzaja itd itd itd. i kako partizan moze biti veci klub?

ALeksandar

pre 14 godina

Samo napred LUKICU,imas podrsku DELIJA......samo sa jakim sponzorima mozemo da se nadamo boljim igracima i vecim uspesima NASE ZWEZDE...Swaka cast...!!!!!!

Top

pre 14 godina

Evo detalja ugovora:

1. Zvezda ce nositi logo Agrobanke i reklamirati je.

2. Lukic ce malo zamazati oci navijacima pricom o zlatnom sponzoru.

Obostrana korist. A pare? Pare nisu problem, para nema!

boki zg

pre 14 godina

Komšije, pitanje za sve vrijedi. Po čemu je Crvena Zvezda glavni sportski brand u Srbiji. Onako sa strane kao dinamovac, pitam..jer koliko vidim Cibona, Mladost, dinamo, Badel, Medveščak..sve moji klubovi se susreću u Europi sa Partizanom..a Zvezde nigdje. Pa mi nije jasan taj pojam?! Jel to radi 1991 i svjestskih prvaka u nogometu, jer ne pamtim razultat, u nijednom sportu koji su oni napravili.hvala

crni

pre 14 godina

pa samim tim sto imamo vise titula,duplih kruna,kupova,polufinale lige sampiona,finale kupa uefa,prvaci smo evrope i sveta,bolja gol razlika,mnogo vise derbija u nasu korist,duplo veci stadion,50 posto srbije navija za zvezdu,i pravi smo srpski klub ,osnovani smo pre partizana,nasi fudbaler je i najbolji srpski fudbaleer u istoriji dzaja itd itd itd. i kako partizan moze biti veci klub?

Beli

pre 14 godina

Najveći srpski sportski brend i najveća srpska banka Agrobanka potpisali su najveći sponzorski ugovor na najduže tri godine (do 30. juna 2012. godine) koji će 'predstavljati najjači temelj šampionske saradnje dva NAJ kolektiva'. Agrobanka je postala najzlatniji sponzor najCrvenije zvezde, što predstavlja mesto ispod generalnog sponzora... I tako dalje...

markooo

pre 14 godina

lukicu saneru obecao si u maju za vreme izbor da ce MOSKOVSKA banka cim budes izabran za predsednika postati GENERALNI SPONZOR(dace oko 2 000 000E godisnje)a ne samo da ona nije postala generalni sponzor nego ga nema ni na vidiku,ali ipak moze se reci da polako vracas zvezdu iz bule i na tome ti cestitam a u subotu svi u pozarevac da proslavimo jos jednu pobedu :-) … ps.jos jedna pobeda i titula.....
(sablja, 15. oktobar 2009 16:09)

Posto vidim da je ovaj komentar najpreporuceniji, zelim samo da svim zvezdasima kazem! DA je najbolja stvar za zvezdu to sto moskovska banka nije sponzor! posto se krecem u tim krugovima, znam situaciju te banke i svrhu postojanja! pd njih "leba nema"
tako da ne krivite Lukica , za sad dobro radi svoj posao

SD Vremeplov

pre 14 godina

Najveci srpski sportski brend...da li je moguce?! Prestanite da lazete sebe i obmanjujete narod. Slazem se da ste devedesetih godina proslog veka bili prepoznatljivi u svetu zbog fudbalskog kluba, ali ljudi, vas se napolju vise niko i ne seca, misle da ste se ugasili. U nekim sportovima nikad niste imali velikih uspeha, a u drugim ih nemate vec decenijama. Ako neko zna zbog cega je Zvezda "najveci srpski sportski brend" neka napise, da znamo i mi ostali!

sale gradiste

pre 14 godina

Najveći srpski sportski brend i najveća srpska banka Agrobanka potpisali su sponzorski ugovor na tri godine...
Gde pise da je zvezda najveci srpski sportski brend? Po cemu to? Ko je to procenio? Slazem se da se kaze "dva nasa najtrofejnija kluba" , ok je i da se kaze da je Djokovic najbolji nas teniser svih vremena, pa cak i najtrofejniji nas fudbalski klub da je zvezda jer eto imaju taj KES osvojen i par titula vise od partizana ali da je zvezda najveci sportski brend u Srbiji nije nigde dokazano, cak statistika kaze mnogo drugacije. Zvezda sem u fudbalu nije nista osvojila u Evropi. Partizan je nas najveci sportsku brend. Zato sto je dao mnogo medalja nasoj zemlji, zato sto je uradio to sto je uradio u Evropi u svim sportovima, a cak i u fudbalu ja mislim da se u poslednjih 15 godina mnogo vise beleze uspesi PFC nego zvzde. Molio bih vas da ne pisete vise najtrofejniji sportski brend!

RASTEMO !!!!!

pre 14 godina

"Crvena zvezda kao najuspešniji srpski kolektiv u sportu"

"Najveći srpski sportski brend"

MOLIM LEPO I DOVIDJENJA !!!!


OOO PAARTIZNEEE KOLKO SI TI MALI KLUB !!!!!!

ja

pre 14 godina

E ako Agrobanka neizvuce Zvezdu iz finansiske krize niko nece!Smesno!Dobro je da su dobili bilo kakvog sponzora,ali ovaj naslov zlatni sponzor,smesno!

Aca

pre 14 godina

Ako je Agrobanka najveca nasa banka onda to verovatno znaci da je Komercijalna postala strana?!
Da su pametni iz Komercijalne pa da vas(njih) tuze jer su ubedljivo najjaca i najveca srpska banka.
Mozda ste pomesali sa onim najstarija
Drugo,opet nista nije transparentno,zna se samo duzina ugovora,kao da je to najbitnija stvar
Evo ja cu da sponzorisem Zvezdu 5 god,ma i 10 ako treba :)
Vrednost ugovora citavih 100 €
Ako treba uplaticu u celosti :)
Gospodo iz Agrobanke i Crvene Zvezde izadjite ispred naroda sa saopstenjem o visini ugovora,nema razloga da se stidite mizernorcu cifre,ipak je ovo Srbija
Upravo zbog toga ovde je reklama jeftina

sablja

pre 14 godina

lukicu saneru obecao si u maju za vreme izbor da ce MOSKOVSKA banka cim budes izabran za predsednika postati GENERALNI SPONZOR(dace oko 2 000 000E godisnje)a ne samo da ona nije postala generalni sponzor nego ga nema ni na vidiku,ali ipak moze se reci da polako vracas zvezdu iz bule i na tome ti cestitam a u subotu svi u pozarevac da proslavimo jos jednu pobedu :-) ps.jos jedna pobeda i titula.....

Ја

pre 14 godina

Ја сам пресрећан што с у домаћој лиги на дресовима презимена исписана српским писмом. Са овима још јачи, напред звездо, само напред звездо!

Mailman

pre 14 godina

@(SD Vremeplov, 15. oktobar 2009 17:44)

Mi smo najveci srpski sportski brend ZATO:
sto nismo morali da cekamo da SPS dodje na vlast da bismo osvajali titule
sto ne mora predsednik saveza da bude nas covek da bi osvojili titulu
sto ne mora da se Partizan raspadne da bi smo mi osvojili titulu
sto imamo najvise navijaca
sto imamo najveci stadion
sto vasi protivnici dolaze da vide nas muzej i stadion
sto imamo Tokio i Bari
sto nemamo Fljamuntari
...

sablja

pre 14 godina

lukicu saneru obecao si u maju za vreme izbor da ce MOSKOVSKA banka cim budes izabran za predsednika postati GENERALNI SPONZOR(dace oko 2 000 000E godisnje)a ne samo da ona nije postala generalni sponzor nego ga nema ni na vidiku,ali ipak moze se reci da polako vracas zvezdu iz bule i na tome ti cestitam a u subotu svi u pozarevac da proslavimo jos jednu pobedu :-) ps.jos jedna pobeda i titula.....

Aca

pre 14 godina

Ako je Agrobanka najveca nasa banka onda to verovatno znaci da je Komercijalna postala strana?!
Da su pametni iz Komercijalne pa da vas(njih) tuze jer su ubedljivo najjaca i najveca srpska banka.
Mozda ste pomesali sa onim najstarija
Drugo,opet nista nije transparentno,zna se samo duzina ugovora,kao da je to najbitnija stvar
Evo ja cu da sponzorisem Zvezdu 5 god,ma i 10 ako treba :)
Vrednost ugovora citavih 100 €
Ako treba uplaticu u celosti :)
Gospodo iz Agrobanke i Crvene Zvezde izadjite ispred naroda sa saopstenjem o visini ugovora,nema razloga da se stidite mizernorcu cifre,ipak je ovo Srbija
Upravo zbog toga ovde je reklama jeftina

crni

pre 14 godina

pa samim tim sto imamo vise titula,duplih kruna,kupova,polufinale lige sampiona,finale kupa uefa,prvaci smo evrope i sveta,bolja gol razlika,mnogo vise derbija u nasu korist,duplo veci stadion,50 posto srbije navija za zvezdu,i pravi smo srpski klub ,osnovani smo pre partizana,nasi fudbaler je i najbolji srpski fudbaleer u istoriji dzaja itd itd itd. i kako partizan moze biti veci klub?

Ti se bori,SEVER ce da gori ...

pre 14 godina

Dobili smo jos jednog velikog sponzora.Vidim mnogi spominju zasto nemamo generalnog?Nemamo generalnog jos uvek,jer je Lukic rekao da generalni sponzor nece biti bilo ko nego covek(Kompanija) sa dubokim dzepom i velikim ulaganjem u Zvezdu!Lukic svakodnevno radi na tom pitanju i po nekim informacijama Medvedev bi trebao da dodje u Srbiju u obilazak i njegov poslovni partner sa njime,jer ima zakazan sastan sa Lukicem.Lukic se bori za svaki dinar i pustite coveka da radi.Trzao je prezentacije Grckim poljuprivrednicima pregovara stalno sa velikim kompanijama itd.Do kraja polusezone generalni sponzor ce biti objavljen.Zamislite da je potpisao odma ugovor u maju?Kolko mu sad vise novca nude zato sto smo se povratili i zato smo smo prvi i zato sto sve ide kako treba!Budite strpljivi i nema razloga da ne verujemo Lukicu!

Djordje

pre 14 godina

Komšije, pitanje za sve vrijedi. Po čemu je Crvena Zvezda glavni sportski brand u Srbiji. Onako sa strane kao dinamovac, pitam..jer koliko vidim Cibona, Mladost, dinamo, Badel, Medveščak..sve moji klubovi se susreću u Europi sa Partizanom..a Zvezde nigdje. Pa mi nije jasan taj pojam?! Jel to radi 1991 i svjestskih prvaka u nogometu, jer ne pamtim razultat, u nijednom sportu koji su oni napravili.hvala
(boki zg, 15. oktobar 2009 18:16)



Pa ti i tvoji propali klubovi nisu nikakav reper. Cuj, Badel, Medvescak, Dinamo... Kada su ovi timovi ikada esto znacili u Evropi? Da nije tuzno, bilo bi smesno!!!

markooo

pre 14 godina

lukicu saneru obecao si u maju za vreme izbor da ce MOSKOVSKA banka cim budes izabran za predsednika postati GENERALNI SPONZOR(dace oko 2 000 000E godisnje)a ne samo da ona nije postala generalni sponzor nego ga nema ni na vidiku,ali ipak moze se reci da polako vracas zvezdu iz bule i na tome ti cestitam a u subotu svi u pozarevac da proslavimo jos jednu pobedu :-) … ps.jos jedna pobeda i titula.....
(sablja, 15. oktobar 2009 16:09)

Posto vidim da je ovaj komentar najpreporuceniji, zelim samo da svim zvezdasima kazem! DA je najbolja stvar za zvezdu to sto moskovska banka nije sponzor! posto se krecem u tim krugovima, znam situaciju te banke i svrhu postojanja! pd njih "leba nema"
tako da ne krivite Lukica , za sad dobro radi svoj posao

crni

pre 14 godina

pa samim tim sto imamo vise titula,duplih kruna,kupova,polufinale lige sampiona,finale kupa uefa,prvaci smo evrope i sveta,bolja gol razlika,mnogo vise derbija u nasu korist,duplo veci stadion,50 posto srbije navija za zvezdu,i pravi smo srpski klub ,osnovani smo pre partizana,nasi fudbaler je i najbolji srpski fudbaleer u istoriji dzaja itd itd itd. i kako partizan moze biti veci klub?

sale gradiste

pre 14 godina

Najveći srpski sportski brend i najveća srpska banka Agrobanka potpisali su sponzorski ugovor na tri godine...
Gde pise da je zvezda najveci srpski sportski brend? Po cemu to? Ko je to procenio? Slazem se da se kaze "dva nasa najtrofejnija kluba" , ok je i da se kaze da je Djokovic najbolji nas teniser svih vremena, pa cak i najtrofejniji nas fudbalski klub da je zvezda jer eto imaju taj KES osvojen i par titula vise od partizana ali da je zvezda najveci sportski brend u Srbiji nije nigde dokazano, cak statistika kaze mnogo drugacije. Zvezda sem u fudbalu nije nista osvojila u Evropi. Partizan je nas najveci sportsku brend. Zato sto je dao mnogo medalja nasoj zemlji, zato sto je uradio to sto je uradio u Evropi u svim sportovima, a cak i u fudbalu ja mislim da se u poslednjih 15 godina mnogo vise beleze uspesi PFC nego zvzde. Molio bih vas da ne pisete vise najtrofejniji sportski brend!

RASTEMO !!!!!

pre 14 godina

"Crvena zvezda kao najuspešniji srpski kolektiv u sportu"

"Najveći srpski sportski brend"

MOLIM LEPO I DOVIDJENJA !!!!


OOO PAARTIZNEEE KOLKO SI TI MALI KLUB !!!!!!

ja

pre 14 godina

E ako Agrobanka neizvuce Zvezdu iz finansiske krize niko nece!Smesno!Dobro je da su dobili bilo kakvog sponzora,ali ovaj naslov zlatni sponzor,smesno!

freeze

pre 14 godina

@ 2012
A zasto si se uhvatio bas za tih 5 sportova?mozda zato sto znas da ako malo bolje uradis domaci i izguglas i ostale sportove nece biti taj odnos?
Zasto ne obuhvatis i atletiku , ili zenske sportove?zasto ne uzmemo u obzir npr streljastvo,tenis? Bivsi svetski br 1 je Jelena Jankovic zar ne?Sta je sa jasnom Sekaric?Zvezda je imala i sampione evrope u atletici,karateu,68 domacih prvenstava u macevanju,preko 40 prvenstava drzave u atletici,37 olimpijskih medalja,a ta razlika o kojoj pricas pravi se samo u vaterpolu,a tu da te podsetim Crvena Zvezda , bar pod okriljem SD ni ne postoji...sad ce mnogi da me napljuju,zasto pominjem bas macevanje ili atletiku,mogao sam i pljuvanje u dalj,ali kao sto se po nekome velicina kluba ne ogleda u macevanju,isto tako se po meni ne ogleda ni po titulama u vaterpolu,pogotovo kad nemas konkurenciju...Svaka cast Partizanu na uspesima,ali ipak je grb Crvene Zvezde malo poznatiji u svetu,ako nista,bar zbog fudbala ,jer moras priznati da finale LS,tada KES ipak prati barem 50-tostruko vise ljudi od finala Eurolige,ponavljam ,ne umanjujem uspeh partizana,cak sam i ponosan na tu vasu generaciju,kao i na mnoge druge vase sportiste,ali kada govorimo o brendu,zna se ciji je grb poznatiji...

boki zg

pre 14 godina

Komšije, pitanje za sve vrijedi. Po čemu je Crvena Zvezda glavni sportski brand u Srbiji. Onako sa strane kao dinamovac, pitam..jer koliko vidim Cibona, Mladost, dinamo, Badel, Medveščak..sve moji klubovi se susreću u Europi sa Partizanom..a Zvezde nigdje. Pa mi nije jasan taj pojam?! Jel to radi 1991 i svjestskih prvaka u nogometu, jer ne pamtim razultat, u nijednom sportu koji su oni napravili.hvala

Zvezda_1971

pre 14 godina

Zbir titula i kupova u 5 najaktraktivnijih sportova(fudbal,kosarka,odbojka,rukomet,vaterpolo) je 367 prema 331 u korist Partizana. Zbir evropskih trofeja 7 prema 1 ponovo u korist Partizana. I kako mozete da biti "najveci srpski sportski brend",objasnite mi?!
--------------------------
Sinko,te sportove su u Partizanu poceli da dizu u nebesa nakon sto smo vas totalno oducili od najvaznije sporedne stvari na svetu.To oducavanje je trajalo 20-ak godina.I onda kada ste uvideli da nam ne mozete nista poceli ste da idete navijati na kosarkaskim i vaterpolo utakmicama,i sami sebe ubedjivati da je recimo vaterpolo popularan kao i fudbal !

SD Vremeplov

pre 14 godina

Najveci srpski sportski brend...da li je moguce?! Prestanite da lazete sebe i obmanjujete narod. Slazem se da ste devedesetih godina proslog veka bili prepoznatljivi u svetu zbog fudbalskog kluba, ali ljudi, vas se napolju vise niko i ne seca, misle da ste se ugasili. U nekim sportovima nikad niste imali velikih uspeha, a u drugim ih nemate vec decenijama. Ako neko zna zbog cega je Zvezda "najveci srpski sportski brend" neka napise, da znamo i mi ostali!

Banja Luka

pre 14 godina

Ovo saljem kao neutralni navijac (BORAC BL): zasto na svakoj vijesti o crvenoj zvezdi najvise ima komentara poslatih od strane grobara!? Ne mogu da vjerujem da oni vise paznje posvecuju sta se to desava sa druge strane brda, a u svoje dvoriste i ne zaviruju...? Da li je to zbog respekta, strahopostovanja ili jednostavno i oni znaju da je njihov klub ipak za dva koplja iza Zvezde, i po tradiciji, i po rezultatima, samo to ne zele SAMI SEBI DA PRIZNAJU A U DUSI ZNAJU DA JE TAKO!!! Mozda se sve to jednoga dana i okrene u njihovu korist, ali kad smognu hrabrosti pa stanu pred ogledalo i sebi u lice priznaju istinu koju zna cijela Srbija a i sire...

Ја

pre 14 godina

Ја сам пресрећан што с у домаћој лиги на дресовима презимена исписана српским писмом. Са овима још јачи, напред звездо, само напред звездо!

ALeksandar

pre 14 godina

Samo napred LUKICU,imas podrsku DELIJA......samo sa jakim sponzorima mozemo da se nadamo boljim igracima i vecim uspesima NASE ZWEZDE...Swaka cast...!!!!!!

Top

pre 14 godina

Evo detalja ugovora:

1. Zvezda ce nositi logo Agrobanke i reklamirati je.

2. Lukic ce malo zamazati oci navijacima pricom o zlatnom sponzoru.

Obostrana korist. A pare? Pare nisu problem, para nema!

2012

pre 14 godina

Zbir titula i kupova u 5 najaktraktivnijih sportova(fudbal,kosarka,odbojka,rukomet,vaterpolo) je 367 prema 331 u korist Partizana. Zbir evropskih trofeja 7 prema 1 ponovo u korist Partizana. I kako mozete da biti "najveci srpski sportski brend",objasnite mi?!

Аца

pre 14 godina

@ 2012

Зато што би сте ви гробари продали све те ваше титуле за ово једну нашу. У кошарци многи су освојили еуролигу( да не набрајам знате их) из бивше југе, такође и ватерполо али у фудбалу само је ЗВЕЗДА освојила лигу шампиона и то вам ЈАКО СМЕТА. Е зато ћете увек бити мали и ви и динамовци и сланинари и хајдуковци....

provincijalac

pre 14 godina

jedna nasa evropska titula u fudbalu je vrednija od svih vasih...fudbal ne moze da se poredi sa ostalim sportovima...to je celom svetu jasno osim grobarima.

DOMINIRAJ

pre 14 godina

SRPSKI SPORTSKI BREND:

-MI imamo Istanbul 1992,3 kupa Radivoja Koraca(uleb kup),6x prvaci Evrope u vaterpolu,pobednik srednjeevropskog kupa,111 golova u jednoj sezoni...

-MI imamo Dalipagica, Kicanovica,Petrovica,Danilovica,Djordjevica,Paspalja,Divca, Grbovica,Velickovica,Tepica, Tripkovica...

-MI imamo Antica,Bobeka,Soskica,Mancea,Mijatovica,Milosevica,Sasu Ilica,Alberta Nadja,Moreiru...

MI smo JEDINI klub koji je osvojio Evropsko prvenstvo u vaterpolu...

Cigani,lako cete slagati druge al' kako da lazete sebe.

ZVEZDAS

pre 14 godina

Sta se bunite vi Partizanovci sto vam je krivo.U svetu svako je prvo cuo za CRVENU ZVEZDU pa tek onda za Partizan.Znaju svi sta je ZVEZDA osvojila,a sta je Partizan(nista u fudbalu).ZVEZDA JE BILA I OSTACE NAS NAJPOPULARNIJI ,NAJBOLJI KLUB;A vi Partizaovci mozete samo da se jedete sto propadate;

daka

pre 14 godina

zato sto jedna titula prvaka evrope u fudbalu vredi vise od tih sedam titula koje je partizan osvojio u kosarci i vaterpolu alo bre pa englezi ni neznaju za sport zvani vaterpolo oni samo pamte sampione u fudbalu a to se zna koje!!!!

ljakse

pre 14 godina

Zemljoradnici!!!
Prosle godine ste vozili toyote a sada ove verovatno traktore!
(Sucre, 15. oktobar 2009 16:47)

to nam je kad dodjemo na jna.da nastavimo zapoceto rusenje....hahahha
a i teren vam je njiva...razmislja lukic o svemu.grobari samo opusteni,popijte jedan LEKIC za smirenje...
a od sutra plus 6

Svarce Neger

pre 14 godina

I ako je degutantno, ipak cu vas podsetiti da ste zahvaljujuci jednom tragicnom dogadjaju od pre mesec dana i vi postali poznati sirom fudbalske Evrope i sveta.

p.s. A lepo je covek rekao "...FK Crvena Zvezda nas najpoznatiji srpski sportski brend..." i nije pominjao nikakav vaterpolo, kosarku, domine, ne ljuti se covece itd.

stefan h-novi

pre 14 godina

"najveci srpski sportski brend"-bas je lijepo ovo citati vec decenijama,zar ne?Svaka cast za objektivnost b92 sto se tice svih sportskih vijesti uopste!Inace sto je vise sponzora to je i bolja klima na Marakani,samo neka dolaze...

freeze

pre 14 godina

@ DOMINIRAJ :

Milojević, Radinović, Najdoski, Stošić, Vasiljević, Jugović, Belodedić, Ratković, Pančev, Mihajlović, Savićević. PRVACI SVETA DECKO !!! :D

hahhah

pre 14 godina

Zbir titula i kupova u 5 najaktraktivnijih sportova(fudbal,kosarka,odbojka,rukomet,vaterpolo) je 367 prema 331 u korist Partizana. Zbir evropskih trofeja 7 prema 1 ponovo u korist Partizana. I kako mozete da biti "najveci srpski sportski brend",objasnite mi?!

kad ti nama objasnis ko jos gleda vaterpolo klubove i mi cemo tebi,a i tu niste uzeli titulu 30 godina

Beli

pre 14 godina

Najveći srpski sportski brend i najveća srpska banka Agrobanka potpisali su najveći sponzorski ugovor na najduže tri godine (do 30. juna 2012. godine) koji će 'predstavljati najjači temelj šampionske saradnje dva NAJ kolektiva'. Agrobanka je postala najzlatniji sponzor najCrvenije zvezde, što predstavlja mesto ispod generalnog sponzora... I tako dalje...

my name is..

pre 14 godina

Mogli ste da korigujete onaj deo o srpskom sportskom brendu jer oni to nisu niti ce biti..ovako izgleda ko da je tekst pisan od strane njihovog marketinga..

sd

pre 14 godina

Da vam kazem da je direktor te banke rekao prilikom potpisivanja ugovora sa FSS da se na banku vrsi pritisak da potpise sponzorski ugovor sa jednim fudbalskim klubom.Eto sad vidite i sa kojim,samo ko je vrsio pritisak?A da,banka je drzavna inace,pa eto poljoprivrednici gde idu pare za vase subvencije i kredite.

mnogo se pravis pametan

pre 14 godina

Najveci srpski sportski brend...da li je moguce?! Prestanite da lazete sebe i obmanjujete narod. Slazem se da ste devedesetih godina proslog veka bili prepoznatljivi u svetu zbog fudbalskog kluba, ali ljudi, vas se napolju vise niko i ne seca, misle da ste se ugasili. U nekim sportovima nikad niste imali velikih uspeha, a u drugim ih nemate vec decenijama. Ako neko zna zbog cega je Zvezda "najveci srpski sportski brend" neka napise, da znamo i mi ostali!
(SD Vremeplov, 15. oktobar 2009 17:44)

ajde da cujem ko to misli da smo se ugasili?

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

@dominiraj:
Ti se decko ponosis Sasom Ilicem,Albertom Nadjem i Almamijem Moreirom koji su kao neke legende?Hahahaha..,nisam htio ni da citam ostala imena...Pa sta mi da onda kazemo za Dzaju,Piksija,Savicevica,Dekija Stankovica,Nemanju Vidica itd...???

Flynn

pre 14 godina

Sta sve nece covek da procita.

Covek je rekao da je FUDBALSKI KLUB Crvena Zvezda najveci nas brend i to je istina, jer je fudbal ubedljivo najpopularniji sport na svetu. Da su kosarka ili vaterpolo najpopularniji ja bih bez oklevanja rekao: KK ili VK Partizan su najveci sportski brend Srbije. Uspesniji ste u kosarci i vaterpolu, u fudbalu NISTE i kraj rasprave.

2012

pre 14 godina

Ne razumem zasto vam toliko smetaju i toliko podcenjujete evropske titule u kosarci i vaterpolu?! Tu je nasa zemlja najuspesnija i to prevashodno zbog Partizana! Umete da se radujete medaljam reprezentacije a Partizanovi uspesi su nebitni?! Koje LICIMERJE!!! Svaka vama cast za K.E.S. ali zaboravljate da smo mi igrali prvu utakmicu u K.E.S. i da smo igrali finale 25 godina pre vas. Ovih 5 sportova sam uzeo jer su najaktuelniji i najgledaniji! Necu da racunam pljuvanje u dalj i pisanje uz vetar. Mali podsetnik, Ana Ivanovic, Djokovic i Cavic su clanovi S.D. Partizan,7 srebrnih kosarkasa su prosla Partizanovu skolu a 0 C.Z.,jedine medalje za Srbiju na O. I. su doneli Cavic i Djokovic. Sve u svemu trofejnije je S. D. Parizan a vi statistiku i cinjenice ne mozete da pobijete pa vam ostaje samo da se udarate od zemlju.

freeze

pre 14 godina

@ DOMINIRAJ :
Taj tim,ustvari tim koji je osvojio KES je prodat za preko 100 (slovima STO) miliona maraka (proverena informacija),a poredjenja radi maradona je 88 ili 89 dosao u napoli za 10,pa ti vidi koliko je taj tim bio vredan,e sad, sto su nam tada lupili sankcije i klub(raznorazni lopovi) te pare potrosio,i ziveo naredne 3-4 godine,to je druga stvar.znaci o vrednosti ne treba da pricamo,a ne znam da li znas da je zvezda i sledece sezone dosla do polufinala ,sto je takodje ekstra uspeh,samo sto o njemu niko tako ne razmislja i izgubila od sampdorije iako je vodila na poluvremenu... Pa ti decko zamisli sad da taj tvoj klub jednu sezonu osvoji LS,a sledece dodje do polufinala,koliku armiju navijaca sirom sveta bi imao,i koliko bi postao poznat(skoro kao Zvezda :) ),i iskreno,ne znam sto se busate u grudi tom euroligom,kad ju je split za 20 godina osvojio 3 puta,a ja ne znam ni kako im grb izgleda,mogu da zamislim koliko neki nemac , englez ili francuz prepoznaje vas grb(moja greska,ovi poslednji vas sigurno prepoznaju...)IPAK JE FUDBAL SPORT BROJ JEDAN,OSTALI SU NEBITNI!!! A zna se ko je najveci srpski klub,FK Crvena Zvezda,a najveci fudbaler svih vremena...DRADAN DZAJIC, pusti me ti tvojih Bobeka i Mancea...Sve titule bi menjao za ovu nasu jednu,al ne mozes...tu euroligu vam je bog dao za utehu :)

.

pre 14 godina

"...Crvena zvezda kao najuspešniji srpski kolektiv u sportu..."
Zasto stalno forsira ovu recenicu kad i sam zna da to nije tacno.
Jedini sportki kolektiv koji je uspesniji NA SVETU od Partizana je Barselona. Tacka. Kraj price. Guglajte malo ako ne verujete.

divac

pre 14 godina

svi grobari koji imaju racun u ovoj banci momentalno ih ugasiti i preci u neku drugu, BOJKOT, pa sto mi da finansiramo propali drzavni projekat... BOJKOT AGROBANKE

roman empire

pre 14 godina

A sto moja Zvezda nije posto ima Lekica potpisala zlatno sponzorstvo sa nekom farmaceutskom kompanijom npr.Bayer Leverkusen ili Droga Portoroz.

.

pre 14 godina

pa samim tim sto imamo vise titula,duplih kruna,kupova,polufinale lige sampiona,finale kupa uefa,prvaci smo evrope i sveta,bolja gol razlika,mnogo vise derbija u nasu korist,duplo veci stadion,50 posto srbije navija za zvezdu,i pravi smo srpski klub ,osnovani smo pre partizana,nasi fudbaler je i najbolji srpski fudbaleer u istoriji dzaja itd itd itd. i kako partizan moze biti veci klub?
(crni, 15. oktobar 2009 18:42)

Covek je rekao SPORTSKI BREND , a tu ne spada samo fudbal, nego na pr. kosarka i vaterpolo, za pocetak. Ja mislim da sam dovoljno rekao...

DOMINIRAJ

pre 14 godina

@(freeze, 16. oktobar 2009 02:51)

Mislis osvajaci Toyota kupa?
Pa samo ovi kosarkasi koje sam nabrojao vrede,i vise su doneli Srbiji od igraca koje si ti nabrojao.Da ne pisem za vaterpoliste,tenisere,fudbalere,plivace...
Postoje dve istine,ciganska i PRAVA.

lala

pre 14 godina

Državnoj mezimici je sve dozvoljeno! Mogu putem medija(državnih)da lažu koliko hoće jer deset puta izgovorena laž postaje,,istina"! Državna preduzeća koja su u krizi moraju da sponzorišu državnu ljubimicu.

recenzija

pre 14 godina

Ooo vidim malo ste korigovali text!! obrisali onu glupost sa "najveci ..." ostala je samo izjava onog nesretnika iz zvezde! ddobro on moze da prica sta hoce, svako ce svoje da dize u nebesa! ali "objektivni" novinari to ne smeju! i bas mi je drago da ste sklonili to iz texta, verovatno cim je urednik video .
eto vam egipcani sad, pa vi i dalje mislite da ste "najveci" itd.. zna se ko je NAJVECI SPORTSKI brend u Srbiji!! zna se ko u svim najpopularnijim ekipnim sportovima ima najvise titula i evropskih i domacih! zna se ko u pojedinacnim ima Djokovica i Cavica! zna se ko je doneo kosarkaske i vaterpolo medalje reprezentacije! zna se ko je selektor fudbalske reprezentacije itd

Hogar

pre 14 godina

@Ofk u napad

Opet ti pametnujes.kakav bre Tito.Je li on bio Srbin pa mu Zvezda bila u srcu.Ajde ne lupetaj.veci policijski klub od Zvezde bili i ostali tvoja sirotinja klonferi.Tomas Tomasevic (policiski advokat),Milorad Lisanin, Srdan Andrejevic ( deda u penziji koji se i danas pita za sve i zivi od cesagije) Paja Martinovic (pok) a danas ima mladjih koj ce vrlo brzo na vrh

recenzija

pre 14 godina

Ooo vidim malo ste korigovali text!! obrisali onu glupost sa "najveci ..." ostala je samo izjava onog nesretnika iz zvezde! ddobro on moze da prica sta hoce, svako ce svoje da dize u nebesa! ali "objektivni" novinari to ne smeju! i bas mi je drago da ste sklonili to iz texta, verovatno cim je urednik video .
eto vam egipcani sad, pa vi i dalje mislite da ste "najveci" itd.. zna se ko je NAJVECI SPORTSKI brend u Srbiji!! zna se ko u svim najpopularnijim ekipnim sportovima ima najvise titula i evropskih i domacih! zna se ko u pojedinacnim ima Djokovica i Cavica! zna se ko je doneo kosarkaske i vaterpolo medalje reprezentacije! zna se ko je selektor fudbalske reprezentacije itd

4

pre 14 godina

Sto se tice Cavica i Ane Ivanovic dobro se zna da niste zuti dinar ulozili u njihov uspeh i njihov razvoj a to se posebno na Cavica odnosi, mora da ste ga saleteli kako je sleteo na aerodrom i ko zna sta ste mu obecali a decko je jedva sran dobio kad mu je drzava dala, toliko o vama!!!

boki zg

pre 14 godina

Komšije, pitanje za sve vrijedi. Po čemu je Crvena Zvezda glavni sportski brand u Srbiji. Onako sa strane kao dinamovac, pitam..jer koliko vidim Cibona, Mladost, dinamo, Badel, Medveščak..sve moji klubovi se susreću u Europi sa Partizanom..a Zvezde nigdje. Pa mi nije jasan taj pojam?! Jel to radi 1991 i svjestskih prvaka u nogometu, jer ne pamtim razultat, u nijednom sportu koji su oni napravili.hvala

sale gradiste

pre 14 godina

Najveći srpski sportski brend i najveća srpska banka Agrobanka potpisali su sponzorski ugovor na tri godine...
Gde pise da je zvezda najveci srpski sportski brend? Po cemu to? Ko je to procenio? Slazem se da se kaze "dva nasa najtrofejnija kluba" , ok je i da se kaze da je Djokovic najbolji nas teniser svih vremena, pa cak i najtrofejniji nas fudbalski klub da je zvezda jer eto imaju taj KES osvojen i par titula vise od partizana ali da je zvezda najveci sportski brend u Srbiji nije nigde dokazano, cak statistika kaze mnogo drugacije. Zvezda sem u fudbalu nije nista osvojila u Evropi. Partizan je nas najveci sportsku brend. Zato sto je dao mnogo medalja nasoj zemlji, zato sto je uradio to sto je uradio u Evropi u svim sportovima, a cak i u fudbalu ja mislim da se u poslednjih 15 godina mnogo vise beleze uspesi PFC nego zvzde. Molio bih vas da ne pisete vise najtrofejniji sportski brend!

2012

pre 14 godina

Zbir titula i kupova u 5 najaktraktivnijih sportova(fudbal,kosarka,odbojka,rukomet,vaterpolo) je 367 prema 331 u korist Partizana. Zbir evropskih trofeja 7 prema 1 ponovo u korist Partizana. I kako mozete da biti "najveci srpski sportski brend",objasnite mi?!

SD Vremeplov

pre 14 godina

Najveci srpski sportski brend...da li je moguce?! Prestanite da lazete sebe i obmanjujete narod. Slazem se da ste devedesetih godina proslog veka bili prepoznatljivi u svetu zbog fudbalskog kluba, ali ljudi, vas se napolju vise niko i ne seca, misle da ste se ugasili. U nekim sportovima nikad niste imali velikih uspeha, a u drugim ih nemate vec decenijama. Ako neko zna zbog cega je Zvezda "najveci srpski sportski brend" neka napise, da znamo i mi ostali!

Mailman

pre 14 godina

@(SD Vremeplov, 15. oktobar 2009 17:44)

Mi smo najveci srpski sportski brend ZATO:
sto nismo morali da cekamo da SPS dodje na vlast da bismo osvajali titule
sto ne mora predsednik saveza da bude nas covek da bi osvojili titulu
sto ne mora da se Partizan raspadne da bi smo mi osvojili titulu
sto imamo najvise navijaca
sto imamo najveci stadion
sto vasi protivnici dolaze da vide nas muzej i stadion
sto imamo Tokio i Bari
sto nemamo Fljamuntari
...

ja

pre 14 godina

E ako Agrobanka neizvuce Zvezdu iz finansiske krize niko nece!Smesno!Dobro je da su dobili bilo kakvog sponzora,ali ovaj naslov zlatni sponzor,smesno!

DOMINIRAJ

pre 14 godina

SRPSKI SPORTSKI BREND:

-MI imamo Istanbul 1992,3 kupa Radivoja Koraca(uleb kup),6x prvaci Evrope u vaterpolu,pobednik srednjeevropskog kupa,111 golova u jednoj sezoni...

-MI imamo Dalipagica, Kicanovica,Petrovica,Danilovica,Djordjevica,Paspalja,Divca, Grbovica,Velickovica,Tepica, Tripkovica...

-MI imamo Antica,Bobeka,Soskica,Mancea,Mijatovica,Milosevica,Sasu Ilica,Alberta Nadja,Moreiru...

MI smo JEDINI klub koji je osvojio Evropsko prvenstvo u vaterpolu...

Cigani,lako cete slagati druge al' kako da lazete sebe.

sablja

pre 14 godina

lukicu saneru obecao si u maju za vreme izbor da ce MOSKOVSKA banka cim budes izabran za predsednika postati GENERALNI SPONZOR(dace oko 2 000 000E godisnje)a ne samo da ona nije postala generalni sponzor nego ga nema ni na vidiku,ali ipak moze se reci da polako vracas zvezdu iz bule i na tome ti cestitam a u subotu svi u pozarevac da proslavimo jos jednu pobedu :-) ps.jos jedna pobeda i titula.....

RASTEMO !!!!!

pre 14 godina

"Crvena zvezda kao najuspešniji srpski kolektiv u sportu"

"Najveći srpski sportski brend"

MOLIM LEPO I DOVIDJENJA !!!!


OOO PAARTIZNEEE KOLKO SI TI MALI KLUB !!!!!!

Top

pre 14 godina

Evo detalja ugovora:

1. Zvezda ce nositi logo Agrobanke i reklamirati je.

2. Lukic ce malo zamazati oci navijacima pricom o zlatnom sponzoru.

Obostrana korist. A pare? Pare nisu problem, para nema!

my name is..

pre 14 godina

Mogli ste da korigujete onaj deo o srpskom sportskom brendu jer oni to nisu niti ce biti..ovako izgleda ko da je tekst pisan od strane njihovog marketinga..

Aca

pre 14 godina

Ako je Agrobanka najveca nasa banka onda to verovatno znaci da je Komercijalna postala strana?!
Da su pametni iz Komercijalne pa da vas(njih) tuze jer su ubedljivo najjaca i najveca srpska banka.
Mozda ste pomesali sa onim najstarija
Drugo,opet nista nije transparentno,zna se samo duzina ugovora,kao da je to najbitnija stvar
Evo ja cu da sponzorisem Zvezdu 5 god,ma i 10 ako treba :)
Vrednost ugovora citavih 100 €
Ako treba uplaticu u celosti :)
Gospodo iz Agrobanke i Crvene Zvezde izadjite ispred naroda sa saopstenjem o visini ugovora,nema razloga da se stidite mizernorcu cifre,ipak je ovo Srbija
Upravo zbog toga ovde je reklama jeftina

Beli

pre 14 godina

Najveći srpski sportski brend i najveća srpska banka Agrobanka potpisali su najveći sponzorski ugovor na najduže tri godine (do 30. juna 2012. godine) koji će 'predstavljati najjači temelj šampionske saradnje dva NAJ kolektiva'. Agrobanka je postala najzlatniji sponzor najCrvenije zvezde, što predstavlja mesto ispod generalnog sponzora... I tako dalje...

crni

pre 14 godina

pa samim tim sto imamo vise titula,duplih kruna,kupova,polufinale lige sampiona,finale kupa uefa,prvaci smo evrope i sveta,bolja gol razlika,mnogo vise derbija u nasu korist,duplo veci stadion,50 posto srbije navija za zvezdu,i pravi smo srpski klub ,osnovani smo pre partizana,nasi fudbaler je i najbolji srpski fudbaleer u istoriji dzaja itd itd itd. i kako partizan moze biti veci klub?

crni

pre 14 godina

pa samim tim sto imamo vise titula,duplih kruna,kupova,polufinale lige sampiona,finale kupa uefa,prvaci smo evrope i sveta,bolja gol razlika,mnogo vise derbija u nasu korist,duplo veci stadion,50 posto srbije navija za zvezdu,i pravi smo srpski klub ,osnovani smo pre partizana,nasi fudbaler je i najbolji srpski fudbaleer u istoriji dzaja itd itd itd. i kako partizan moze biti veci klub?

Djordje

pre 14 godina

Komšije, pitanje za sve vrijedi. Po čemu je Crvena Zvezda glavni sportski brand u Srbiji. Onako sa strane kao dinamovac, pitam..jer koliko vidim Cibona, Mladost, dinamo, Badel, Medveščak..sve moji klubovi se susreću u Europi sa Partizanom..a Zvezde nigdje. Pa mi nije jasan taj pojam?! Jel to radi 1991 i svjestskih prvaka u nogometu, jer ne pamtim razultat, u nijednom sportu koji su oni napravili.hvala
(boki zg, 15. oktobar 2009 18:16)



Pa ti i tvoji propali klubovi nisu nikakav reper. Cuj, Badel, Medvescak, Dinamo... Kada su ovi timovi ikada esto znacili u Evropi? Da nije tuzno, bilo bi smesno!!!

sd

pre 14 godina

Da vam kazem da je direktor te banke rekao prilikom potpisivanja ugovora sa FSS da se na banku vrsi pritisak da potpise sponzorski ugovor sa jednim fudbalskim klubom.Eto sad vidite i sa kojim,samo ko je vrsio pritisak?A da,banka je drzavna inace,pa eto poljoprivrednici gde idu pare za vase subvencije i kredite.

Zvezda_1971

pre 14 godina

Zbir titula i kupova u 5 najaktraktivnijih sportova(fudbal,kosarka,odbojka,rukomet,vaterpolo) je 367 prema 331 u korist Partizana. Zbir evropskih trofeja 7 prema 1 ponovo u korist Partizana. I kako mozete da biti "najveci srpski sportski brend",objasnite mi?!
--------------------------
Sinko,te sportove su u Partizanu poceli da dizu u nebesa nakon sto smo vas totalno oducili od najvaznije sporedne stvari na svetu.To oducavanje je trajalo 20-ak godina.I onda kada ste uvideli da nam ne mozete nista poceli ste da idete navijati na kosarkaskim i vaterpolo utakmicama,i sami sebe ubedjivati da je recimo vaterpolo popularan kao i fudbal !

stefan h-novi

pre 14 godina

"najveci srpski sportski brend"-bas je lijepo ovo citati vec decenijama,zar ne?Svaka cast za objektivnost b92 sto se tice svih sportskih vijesti uopste!Inace sto je vise sponzora to je i bolja klima na Marakani,samo neka dolaze...

hahhah

pre 14 godina

Zbir titula i kupova u 5 najaktraktivnijih sportova(fudbal,kosarka,odbojka,rukomet,vaterpolo) je 367 prema 331 u korist Partizana. Zbir evropskih trofeja 7 prema 1 ponovo u korist Partizana. I kako mozete da biti "najveci srpski sportski brend",objasnite mi?!

kad ti nama objasnis ko jos gleda vaterpolo klubove i mi cemo tebi,a i tu niste uzeli titulu 30 godina

freeze

pre 14 godina

@ 2012
A zasto si se uhvatio bas za tih 5 sportova?mozda zato sto znas da ako malo bolje uradis domaci i izguglas i ostale sportove nece biti taj odnos?
Zasto ne obuhvatis i atletiku , ili zenske sportove?zasto ne uzmemo u obzir npr streljastvo,tenis? Bivsi svetski br 1 je Jelena Jankovic zar ne?Sta je sa jasnom Sekaric?Zvezda je imala i sampione evrope u atletici,karateu,68 domacih prvenstava u macevanju,preko 40 prvenstava drzave u atletici,37 olimpijskih medalja,a ta razlika o kojoj pricas pravi se samo u vaterpolu,a tu da te podsetim Crvena Zvezda , bar pod okriljem SD ni ne postoji...sad ce mnogi da me napljuju,zasto pominjem bas macevanje ili atletiku,mogao sam i pljuvanje u dalj,ali kao sto se po nekome velicina kluba ne ogleda u macevanju,isto tako se po meni ne ogleda ni po titulama u vaterpolu,pogotovo kad nemas konkurenciju...Svaka cast Partizanu na uspesima,ali ipak je grb Crvene Zvezde malo poznatiji u svetu,ako nista,bar zbog fudbala ,jer moras priznati da finale LS,tada KES ipak prati barem 50-tostruko vise ljudi od finala Eurolige,ponavljam ,ne umanjujem uspeh partizana,cak sam i ponosan na tu vasu generaciju,kao i na mnoge druge vase sportiste,ali kada govorimo o brendu,zna se ciji je grb poznatiji...

divac

pre 14 godina

svi grobari koji imaju racun u ovoj banci momentalno ih ugasiti i preci u neku drugu, BOJKOT, pa sto mi da finansiramo propali drzavni projekat... BOJKOT AGROBANKE

Banja Luka

pre 14 godina

Ovo saljem kao neutralni navijac (BORAC BL): zasto na svakoj vijesti o crvenoj zvezdi najvise ima komentara poslatih od strane grobara!? Ne mogu da vjerujem da oni vise paznje posvecuju sta se to desava sa druge strane brda, a u svoje dvoriste i ne zaviruju...? Da li je to zbog respekta, strahopostovanja ili jednostavno i oni znaju da je njihov klub ipak za dva koplja iza Zvezde, i po tradiciji, i po rezultatima, samo to ne zele SAMI SEBI DA PRIZNAJU A U DUSI ZNAJU DA JE TAKO!!! Mozda se sve to jednoga dana i okrene u njihovu korist, ali kad smognu hrabrosti pa stanu pred ogledalo i sebi u lice priznaju istinu koju zna cijela Srbija a i sire...

provincijalac

pre 14 godina

jedna nasa evropska titula u fudbalu je vrednija od svih vasih...fudbal ne moze da se poredi sa ostalim sportovima...to je celom svetu jasno osim grobarima.

Ја

pre 14 godina

Ја сам пресрећан што с у домаћој лиги на дресовима презимена исписана српским писмом. Са овима још јачи, напред звездо, само напред звездо!

2012

pre 14 godina

Ne razumem zasto vam toliko smetaju i toliko podcenjujete evropske titule u kosarci i vaterpolu?! Tu je nasa zemlja najuspesnija i to prevashodno zbog Partizana! Umete da se radujete medaljam reprezentacije a Partizanovi uspesi su nebitni?! Koje LICIMERJE!!! Svaka vama cast za K.E.S. ali zaboravljate da smo mi igrali prvu utakmicu u K.E.S. i da smo igrali finale 25 godina pre vas. Ovih 5 sportova sam uzeo jer su najaktuelniji i najgledaniji! Necu da racunam pljuvanje u dalj i pisanje uz vetar. Mali podsetnik, Ana Ivanovic, Djokovic i Cavic su clanovi S.D. Partizan,7 srebrnih kosarkasa su prosla Partizanovu skolu a 0 C.Z.,jedine medalje za Srbiju na O. I. su doneli Cavic i Djokovic. Sve u svemu trofejnije je S. D. Parizan a vi statistiku i cinjenice ne mozete da pobijete pa vam ostaje samo da se udarate od zemlju.

ALeksandar

pre 14 godina

Samo napred LUKICU,imas podrsku DELIJA......samo sa jakim sponzorima mozemo da se nadamo boljim igracima i vecim uspesima NASE ZWEZDE...Swaka cast...!!!!!!

.

pre 14 godina

"...Crvena zvezda kao najuspešniji srpski kolektiv u sportu..."
Zasto stalno forsira ovu recenicu kad i sam zna da to nije tacno.
Jedini sportki kolektiv koji je uspesniji NA SVETU od Partizana je Barselona. Tacka. Kraj price. Guglajte malo ako ne verujete.

recenzija

pre 14 godina

Ooo vidim malo ste korigovali text!! obrisali onu glupost sa "najveci ..." ostala je samo izjava onog nesretnika iz zvezde! ddobro on moze da prica sta hoce, svako ce svoje da dize u nebesa! ali "objektivni" novinari to ne smeju! i bas mi je drago da ste sklonili to iz texta, verovatno cim je urednik video .
eto vam egipcani sad, pa vi i dalje mislite da ste "najveci" itd.. zna se ko je NAJVECI SPORTSKI brend u Srbiji!! zna se ko u svim najpopularnijim ekipnim sportovima ima najvise titula i evropskih i domacih! zna se ko u pojedinacnim ima Djokovica i Cavica! zna se ko je doneo kosarkaske i vaterpolo medalje reprezentacije! zna se ko je selektor fudbalske reprezentacije itd

mnogo se pravis pametan

pre 14 godina

Najveci srpski sportski brend...da li je moguce?! Prestanite da lazete sebe i obmanjujete narod. Slazem se da ste devedesetih godina proslog veka bili prepoznatljivi u svetu zbog fudbalskog kluba, ali ljudi, vas se napolju vise niko i ne seca, misle da ste se ugasili. U nekim sportovima nikad niste imali velikih uspeha, a u drugim ih nemate vec decenijama. Ako neko zna zbog cega je Zvezda "najveci srpski sportski brend" neka napise, da znamo i mi ostali!
(SD Vremeplov, 15. oktobar 2009 17:44)

ajde da cujem ko to misli da smo se ugasili?

ljakse

pre 14 godina

Zemljoradnici!!!
Prosle godine ste vozili toyote a sada ove verovatno traktore!
(Sucre, 15. oktobar 2009 16:47)

to nam je kad dodjemo na jna.da nastavimo zapoceto rusenje....hahahha
a i teren vam je njiva...razmislja lukic o svemu.grobari samo opusteni,popijte jedan LEKIC za smirenje...
a od sutra plus 6

markooo

pre 14 godina

lukicu saneru obecao si u maju za vreme izbor da ce MOSKOVSKA banka cim budes izabran za predsednika postati GENERALNI SPONZOR(dace oko 2 000 000E godisnje)a ne samo da ona nije postala generalni sponzor nego ga nema ni na vidiku,ali ipak moze se reci da polako vracas zvezdu iz bule i na tome ti cestitam a u subotu svi u pozarevac da proslavimo jos jednu pobedu :-) … ps.jos jedna pobeda i titula.....
(sablja, 15. oktobar 2009 16:09)

Posto vidim da je ovaj komentar najpreporuceniji, zelim samo da svim zvezdasima kazem! DA je najbolja stvar za zvezdu to sto moskovska banka nije sponzor! posto se krecem u tim krugovima, znam situaciju te banke i svrhu postojanja! pd njih "leba nema"
tako da ne krivite Lukica , za sad dobro radi svoj posao

Ti se bori,SEVER ce da gori ...

pre 14 godina

Dobili smo jos jednog velikog sponzora.Vidim mnogi spominju zasto nemamo generalnog?Nemamo generalnog jos uvek,jer je Lukic rekao da generalni sponzor nece biti bilo ko nego covek(Kompanija) sa dubokim dzepom i velikim ulaganjem u Zvezdu!Lukic svakodnevno radi na tom pitanju i po nekim informacijama Medvedev bi trebao da dodje u Srbiju u obilazak i njegov poslovni partner sa njime,jer ima zakazan sastan sa Lukicem.Lukic se bori za svaki dinar i pustite coveka da radi.Trzao je prezentacije Grckim poljuprivrednicima pregovara stalno sa velikim kompanijama itd.Do kraja polusezone generalni sponzor ce biti objavljen.Zamislite da je potpisao odma ugovor u maju?Kolko mu sad vise novca nude zato sto smo se povratili i zato smo smo prvi i zato sto sve ide kako treba!Budite strpljivi i nema razloga da ne verujemo Lukicu!

Аца

pre 14 godina

@ 2012

Зато што би сте ви гробари продали све те ваше титуле за ово једну нашу. У кошарци многи су освојили еуролигу( да не набрајам знате их) из бивше југе, такође и ватерполо али у фудбалу само је ЗВЕЗДА освојила лигу шампиона и то вам ЈАКО СМЕТА. Е зато ћете увек бити мали и ви и динамовци и сланинари и хајдуковци....

Svarce Neger

pre 14 godina

I ako je degutantno, ipak cu vas podsetiti da ste zahvaljujuci jednom tragicnom dogadjaju od pre mesec dana i vi postali poznati sirom fudbalske Evrope i sveta.

p.s. A lepo je covek rekao "...FK Crvena Zvezda nas najpoznatiji srpski sportski brend..." i nije pominjao nikakav vaterpolo, kosarku, domine, ne ljuti se covece itd.

ZVEZDAS

pre 14 godina

Sta se bunite vi Partizanovci sto vam je krivo.U svetu svako je prvo cuo za CRVENU ZVEZDU pa tek onda za Partizan.Znaju svi sta je ZVEZDA osvojila,a sta je Partizan(nista u fudbalu).ZVEZDA JE BILA I OSTACE NAS NAJPOPULARNIJI ,NAJBOLJI KLUB;A vi Partizaovci mozete samo da se jedete sto propadate;

daka

pre 14 godina

zato sto jedna titula prvaka evrope u fudbalu vredi vise od tih sedam titula koje je partizan osvojio u kosarci i vaterpolu alo bre pa englezi ni neznaju za sport zvani vaterpolo oni samo pamte sampione u fudbalu a to se zna koje!!!!

.

pre 14 godina

pa samim tim sto imamo vise titula,duplih kruna,kupova,polufinale lige sampiona,finale kupa uefa,prvaci smo evrope i sveta,bolja gol razlika,mnogo vise derbija u nasu korist,duplo veci stadion,50 posto srbije navija za zvezdu,i pravi smo srpski klub ,osnovani smo pre partizana,nasi fudbaler je i najbolji srpski fudbaleer u istoriji dzaja itd itd itd. i kako partizan moze biti veci klub?
(crni, 15. oktobar 2009 18:42)

Covek je rekao SPORTSKI BREND , a tu ne spada samo fudbal, nego na pr. kosarka i vaterpolo, za pocetak. Ja mislim da sam dovoljno rekao...

recenzija

pre 14 godina

Ooo vidim malo ste korigovali text!! obrisali onu glupost sa "najveci ..." ostala je samo izjava onog nesretnika iz zvezde! ddobro on moze da prica sta hoce, svako ce svoje da dize u nebesa! ali "objektivni" novinari to ne smeju! i bas mi je drago da ste sklonili to iz texta, verovatno cim je urednik video .
eto vam egipcani sad, pa vi i dalje mislite da ste "najveci" itd.. zna se ko je NAJVECI SPORTSKI brend u Srbiji!! zna se ko u svim najpopularnijim ekipnim sportovima ima najvise titula i evropskih i domacih! zna se ko u pojedinacnim ima Djokovica i Cavica! zna se ko je doneo kosarkaske i vaterpolo medalje reprezentacije! zna se ko je selektor fudbalske reprezentacije itd

DOMINIRAJ

pre 14 godina

@(freeze, 16. oktobar 2009 02:51)

Mislis osvajaci Toyota kupa?
Pa samo ovi kosarkasi koje sam nabrojao vrede,i vise su doneli Srbiji od igraca koje si ti nabrojao.Da ne pisem za vaterpoliste,tenisere,fudbalere,plivace...
Postoje dve istine,ciganska i PRAVA.

freeze

pre 14 godina

@ DOMINIRAJ :
Taj tim,ustvari tim koji je osvojio KES je prodat za preko 100 (slovima STO) miliona maraka (proverena informacija),a poredjenja radi maradona je 88 ili 89 dosao u napoli za 10,pa ti vidi koliko je taj tim bio vredan,e sad, sto su nam tada lupili sankcije i klub(raznorazni lopovi) te pare potrosio,i ziveo naredne 3-4 godine,to je druga stvar.znaci o vrednosti ne treba da pricamo,a ne znam da li znas da je zvezda i sledece sezone dosla do polufinala ,sto je takodje ekstra uspeh,samo sto o njemu niko tako ne razmislja i izgubila od sampdorije iako je vodila na poluvremenu... Pa ti decko zamisli sad da taj tvoj klub jednu sezonu osvoji LS,a sledece dodje do polufinala,koliku armiju navijaca sirom sveta bi imao,i koliko bi postao poznat(skoro kao Zvezda :) ),i iskreno,ne znam sto se busate u grudi tom euroligom,kad ju je split za 20 godina osvojio 3 puta,a ja ne znam ni kako im grb izgleda,mogu da zamislim koliko neki nemac , englez ili francuz prepoznaje vas grb(moja greska,ovi poslednji vas sigurno prepoznaju...)IPAK JE FUDBAL SPORT BROJ JEDAN,OSTALI SU NEBITNI!!! A zna se ko je najveci srpski klub,FK Crvena Zvezda,a najveci fudbaler svih vremena...DRADAN DZAJIC, pusti me ti tvojih Bobeka i Mancea...Sve titule bi menjao za ovu nasu jednu,al ne mozes...tu euroligu vam je bog dao za utehu :)

Flynn

pre 14 godina

Sta sve nece covek da procita.

Covek je rekao da je FUDBALSKI KLUB Crvena Zvezda najveci nas brend i to je istina, jer je fudbal ubedljivo najpopularniji sport na svetu. Da su kosarka ili vaterpolo najpopularniji ja bih bez oklevanja rekao: KK ili VK Partizan su najveci sportski brend Srbije. Uspesniji ste u kosarci i vaterpolu, u fudbalu NISTE i kraj rasprave.

freeze

pre 14 godina

@ DOMINIRAJ :

Milojević, Radinović, Najdoski, Stošić, Vasiljević, Jugović, Belodedić, Ratković, Pančev, Mihajlović, Savićević. PRVACI SVETA DECKO !!! :D

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

@dominiraj:
Ti se decko ponosis Sasom Ilicem,Albertom Nadjem i Almamijem Moreirom koji su kao neke legende?Hahahaha..,nisam htio ni da citam ostala imena...Pa sta mi da onda kazemo za Dzaju,Piksija,Savicevica,Dekija Stankovica,Nemanju Vidica itd...???

lala

pre 14 godina

Državnoj mezimici je sve dozvoljeno! Mogu putem medija(državnih)da lažu koliko hoće jer deset puta izgovorena laž postaje,,istina"! Državna preduzeća koja su u krizi moraju da sponzorišu državnu ljubimicu.

4

pre 14 godina

Sto se tice Cavica i Ane Ivanovic dobro se zna da niste zuti dinar ulozili u njihov uspeh i njihov razvoj a to se posebno na Cavica odnosi, mora da ste ga saleteli kako je sleteo na aerodrom i ko zna sta ste mu obecali a decko je jedva sran dobio kad mu je drzava dala, toliko o vama!!!

roman empire

pre 14 godina

A sto moja Zvezda nije posto ima Lekica potpisala zlatno sponzorstvo sa nekom farmaceutskom kompanijom npr.Bayer Leverkusen ili Droga Portoroz.

Hogar

pre 14 godina

@Ofk u napad

Opet ti pametnujes.kakav bre Tito.Je li on bio Srbin pa mu Zvezda bila u srcu.Ajde ne lupetaj.veci policijski klub od Zvezde bili i ostali tvoja sirotinja klonferi.Tomas Tomasevic (policiski advokat),Milorad Lisanin, Srdan Andrejevic ( deda u penziji koji se i danas pita za sve i zivi od cesagije) Paja Martinovic (pok) a danas ima mladjih koj ce vrlo brzo na vrh