Ponedeljak, 14.09.2009.

12:31

Tepić, Paunić, Marković spremni

Košarkaška reprezentacija Srbije igra protiv Turske u 2. kolu grupe ‘F’, a jedna od glavnih tema pred meč bile su povrede Markovića, Tepića i Paunića.

Izvor: B92

Tepiæ, Pauniæ, Markoviæ spremni IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

ofk ofk

pre 14 godina

zalosno je da administrator sajta pusta ovakve nebuloze i uvrede na racun mog postovanja i koriscenja nick-a

pazi decko na boziju kaznu

ofk

darkoni

pre 14 godina

ovo postaje sve zanimljivije, ofk me uvek lepo nasmeje. samo mi jedna stvar nije jasna, a to je zbog cega bilo ko mora da omalovazi bilo kog igraca iz ove EKIPE, selektor je lepo rekao da su ovi momci najbolji tim koji Srbija ima u ovom trenutku, i tacka. ako neko misli da bolje poznaje kosarku od Dude lvkovica, a da nije ofk, nek onda pise sta hoce
srecno momci, veci deo Srbije je uz vas

Moler

pre 14 godina

Haha! Vazi isti legendarni komentar kao i u vijesti o Pantelicu u Ajaksu kome je neka budala zamalo polomila nogu: "Sreca da je Srbin pa mu nista nije bilo!!!

Divljenje

pre 14 godina

Ovaj sam sebi namesta polomljen prst, onome se iskrivilo koleno, on nastavlja da igra, onoga malo bolela ledja, a sada sve ok. Oni izgleda nisu Srbi. Oni su Spartanci. Sto se mene tice, zlato su vec osvojili.

zvoncica

pre 14 godina

Mislim da nije neka velika sramota izgubiti od Turaka, jaki su, mada mislim da ih dobijamo. Bas, bas verujem u ovu reprezentaciju (dovoljno sam star da se secam stvaranja Đorđevićeve i Danilovićeve generacije) i ovo me podseća na to.

PS. A šta ako je OFK zapravo Duda Ivković?

veerghoen

pre 14 godina

Dragane,ne pise se absolutno nego apsolutno.i svi vi koji ste preporucili njegov komentar pod hitno sa njim nazad u cetvrti razred..ofk,brate,imam jednu drugaricu za tebe?makedonka,odavde iz Skoplja,lepo makedonce,taman da se malo smiris...

Spale

pre 14 godina

Meni je delovalo kao da Markovic ide na tromesecnu pauzu a onda ga vidim kako hoda bez grca na licu . Mali je prihvatio ulogu Sashe Obradovica i bash bi bilo bezveze da ispadne iz ekipe .

Sa turcima ako krene shut treba ici na pobedu ali naj bitnije je dobiti 1/4 finale .
U indianapolisu kad smo saznali da su ameri protivnici retko ko je verovao u pobedu . Zato samo za utakmicu skim god igrali treba dati maksimum . To je dovoljno za ekipu gde je Krle sa 26 najiskusniji igrac .

NAPRED DECO SVI SMO UZ VAS .

zli

pre 14 godina

Molio bih ljude koji nisu original ofk da se ne potpisuju tako. Prvo jer me toliko iznervira da jos vise verujem u nasu selekciju, drugo jer volim da mu dam negativni odmah pa tek onda procitam sta je napisao. Trece nadam se pobedi a ako izgubimo onda nista...

bulix

pre 14 godina

"Srbija je jednostavno talentiranija..."
TALENTIRANIJA???
Ova rec me asocira na neku vrstu tiranije. Mozda je decko i u pravu. Tiranisacemo ko god nam se nadje na putu do zlata! :)
Salim se,mada...
Stvarno je smesan ovaj hrvatski jezik! I dvosmislen :)

ne sam SafeteV84

pre 14 godina

veceras da svi zaboravite pobedu nad turcima,.. a videcete i zasto nesto kasnije,vrlo verovatno u polufinalu a moguce i finalu,..
ps.cetvrtfinale prolazimo ali sigurno,..

Sloba

pre 14 godina

O more turci ne orite parket MARKO Jaric
(Marko Jaric, 14. septembar 2009 14:58)
ja bi to ovako rekao:
More, Turci ne gaz' te parket.
More, Novice vrati nam koš.

selektor

pre 14 godina

@Dragane, Marjanović je izostavljen sa spiska zbog bolesti, i zato je Kosta ostao u timu.
Iskreno, taj momak je totalna nula od igrača, i teško onom treneru koji mora da ga ima u timu... Kosta jednostavno nema osećaj ni za loptu, ni za šut, ni za ništa bre!
a ovaj "ofk"-a bi mogao da prošeta malo po burek i jogurt umesto što prosipa gluposti na račun selektora! ako ništa drugo, roditelji su te trebali naučiti da poštuješ starije od sebe! osnovna kultura ponašanja!!

kun aguero

pre 14 godina

Данас ће прави Срби да гледају кошарку и буду уз ове момке, а душмани ће да гледају Федицу и пљују по свему што је СРПСКО!

Ајмо кошаркаши!
Браво синоћ за Новака!

ofk ofk

pre 14 godina

Trci i pucaj je kosarkaska filozofija koja je 70 tih godina proslog veka utemeljena u USA a kod nas je primenio Ranko Zeravica.Sada Dud's Ivkovic pokusava da starim kosarkaskim trikovima,izrazima,recima,vokubularima i filozofijama zbuni obicne navijace i dovede ih u stanje razmisljanja da je on veliki strateg i vojskovodja.Sledce je verovatno zagradjivanje ispod kosa pa brze ruke,spore noge itd...

ОФК

pre 14 godina

Када ће Човић да отвори неки кошаркашки вртић да ме родитељи упишу? Имам јаку жељу да научим нешто (начиних прелом у свом мозгу а вала ми је и време!)

bice medalja

pre 14 godina

Verovatno s mnogi nece sloziti sa mojim komentarom ali Markovicev i Paunicev izostanak bi i nekako nadoknadili, bio bi problem rotacije, pogotovo na pleju ali bi izdrzali, ali Tepicev izostanak bi bio ipak previse za ovu ekipu. Mozda on deluje sporo, ne sigurno ali je ipak vodja ove ekipe. On je taj koji diktira igru i sprovodi Dudine zamisli na terenu, tako je bilo kroz mladje reprezentativne selekcije, tako je bilo u Partizanu tako je i ovde. Jednom je Vlada Djurovic to lepo objasnio u vezi Partizana, to su vam kola koja Tepic vozi, Velickovic je motor, a Tripkovic turbo. Mozete primetiti kad god je tesko, upravo on prevodi loptu bez obzira dal je tu Teodosic ili Markovic. Nadam se ipak da ce svi biti zdravi do kraja EP, a ako tako bude...

tricky

pre 14 godina

Turci su jako dobri, ali uz pravi pristup ne vidim kako bi mogli izgubiti današnju utakmicu. Srbija je jednostavno talentiranija i kvalitetnija i danas očekujem prvi turski poraz.
Nego, da li je netko od forumaša razmišljao u sutrašnjoj utakmici između Francuza i Grka. Ako netko ima nekakav link za sutra, bilo bi dobro da ga stavi tek da vidimo kako izgleda utakmica koju nitko ne želi dobiti. Prognoziram 0-0 ili nepojavljivanje jedne od reprezentacija na parket.

ofk ofk

pre 14 godina

Ma naravno da je uredu jedan od kvaliteta koje poseduje reprezentacija je mladost i igraci se brze oporavljaju sve ostalo su bile Dud's insinuacije i trazenje alibija

shwxx

pre 14 godina

"Osetio sam bol, video da mi se prst iskrivio i mahinalno ga sam vratio. Čuo sam da je nešto kvrcnulo i nastavio dalje. " Koj si ti lud! :) sta reci,drugom ispalo koleno i hoce da igra veceras.. A za sve ostalo tu je master card..

owen

pre 14 godina

jesu delikatna vala
i mene već 10 dana bole
ima da dobijem neke kretenske vježbe da ispravljam asimetriju lorencovih trouglova!!!!scbq8en

Moneymaker

pre 14 godina

Boga mi,nisam ni sumnjao da će drugačije da bude :-) Zato Vi i imate veliku podršku naroda.A,večeras pokažite šta znate i oznojite dobro dresove pa kom' opanci a kom' obojci!

Milos SM

pre 14 godina

Paunicu, svaka ti cast, stvarno si covek i sportista.
Video covek da mu se prst iskrivio, mahinalno ga vratio, cuo kvrc i nastavio dalje.
Covek zivi od kosarke, i svojih 10 prstiju, a takva je ljudina ispao.
A oni fudbaleri valjaju se kao babe po travi.

Petar

pre 14 godina

Najbolji scenario bi bio da pobedimo sve utakmice do kraja. Medjutim, ako pogledamo stanje u nasoj grupi ovaj mec sa Turskom nema neku vaznost. Pretostavimo da pobeda nad Litvanijom, koja ce verovatno veceras izgubiti sve sanse za cetvrtfinale nece doci u pitanje sto znaci da cemo biti u najgorem slucaju treci sto je po meni odlicno. Zasto? Gledajuci situaciju u drugoj grupi evidentno je da ce svi gledati da izbegnu Spaniju a da dobiju nas. E sad, Grci bi porazom od Francuske pali na trece mesto, a mi ako ostanemo treci isli bi na Ruse, sto je po meni odlicno. Pobedom protiv Turske bili bi verovatno drugi u grupi i dali bi jos jedan razlog Grcima da izgube od Francuza i igraju bas sa nama. Sve u svemu, ako mi odigramo na visokom nivou mozemo da pobedimo bilo koga u cetvrtfinalu, u kome smo po tradiciji imali najace protivnike i tesko ih dobijali. Zelim nasim momcima puno srece u nastavku takmicenja i bicu zadovoljan bilo kojim rezultatom na ovom prvenstvu jer sam siguran da ce oni dati sve sto je u njihovoj moci da obraduju celu naciju. Pozdav

Primero Geriljero

pre 14 godina

Pa hoce li vise povrede da nas zaobidju? Nema takmicenja, a da nismo desetkovani: povrede odbojkasa sad na EP i prije toga na OI, povreda fudbalera pred EP za mlade u Svedskoj, povrede rukometas na SP u Hrvatskoj... Boze, pa dosta vise. Nismo mi najgori!

asd

pre 14 godina

"Osetio sam bol, video da mi se prst iskrivio i mahinalno ga sam vratio." kakva zver!! i nogu da je prelomio mahinalno bi je odmah namestio:D

Nidza - Dzoni iz Moskve

pre 14 godina

Zao mi je sto nisam u mogucnosti da pratim kosarkase Srbije i grupu nije Rusija.
Dobro dosli nazad i ne sumljam da ce te odigrati najbolje protiv Ilysavove i ostalih turskih kosarkasa.

Dragan

pre 14 godina

Nakon par pogledanih utakmica jednu stvar absolutno nemogu da razumem. Zasto Kosta Perovic igra na Eurobasket-u??? Mislio sam nakon prve utakmice ok...los dan...ali sad nakon cetvrte utakmice momak nemoze da uhvati nijednu brzu loptu. U napad nemoze nijedan sut iz kontakta da pogodi a u odbrani nikoga nemoze da cuva. Dobro da udvajamo protivnicke centre. A Marjanovi koji je visok 222cm sedi kod kuce. Pa losije od Perovica nikako nemoze da igra. Bio bi barem u odbrani neki faktor. Stvarno u ovom detalju nerazumem selektora.

asd

pre 14 godina

"Osetio sam bol, video da mi se prst iskrivio i mahinalno ga sam vratio." kakva zver!! i nogu da je prelomio mahinalno bi je odmah namestio:D

Dragan

pre 14 godina

Nakon par pogledanih utakmica jednu stvar absolutno nemogu da razumem. Zasto Kosta Perovic igra na Eurobasket-u??? Mislio sam nakon prve utakmice ok...los dan...ali sad nakon cetvrte utakmice momak nemoze da uhvati nijednu brzu loptu. U napad nemoze nijedan sut iz kontakta da pogodi a u odbrani nikoga nemoze da cuva. Dobro da udvajamo protivnicke centre. A Marjanovi koji je visok 222cm sedi kod kuce. Pa losije od Perovica nikako nemoze da igra. Bio bi barem u odbrani neki faktor. Stvarno u ovom detalju nerazumem selektora.

Milos SM

pre 14 godina

Paunicu, svaka ti cast, stvarno si covek i sportista.
Video covek da mu se prst iskrivio, mahinalno ga vratio, cuo kvrc i nastavio dalje.
Covek zivi od kosarke, i svojih 10 prstiju, a takva je ljudina ispao.
A oni fudbaleri valjaju se kao babe po travi.

tricky

pre 14 godina

Turci su jako dobri, ali uz pravi pristup ne vidim kako bi mogli izgubiti današnju utakmicu. Srbija je jednostavno talentiranija i kvalitetnija i danas očekujem prvi turski poraz.
Nego, da li je netko od forumaša razmišljao u sutrašnjoj utakmici između Francuza i Grka. Ako netko ima nekakav link za sutra, bilo bi dobro da ga stavi tek da vidimo kako izgleda utakmica koju nitko ne želi dobiti. Prognoziram 0-0 ili nepojavljivanje jedne od reprezentacija na parket.

shwxx

pre 14 godina

"Osetio sam bol, video da mi se prst iskrivio i mahinalno ga sam vratio. Čuo sam da je nešto kvrcnulo i nastavio dalje. " Koj si ti lud! :) sta reci,drugom ispalo koleno i hoce da igra veceras.. A za sve ostalo tu je master card..

Moneymaker

pre 14 godina

Boga mi,nisam ni sumnjao da će drugačije da bude :-) Zato Vi i imate veliku podršku naroda.A,večeras pokažite šta znate i oznojite dobro dresove pa kom' opanci a kom' obojci!

Petar

pre 14 godina

Najbolji scenario bi bio da pobedimo sve utakmice do kraja. Medjutim, ako pogledamo stanje u nasoj grupi ovaj mec sa Turskom nema neku vaznost. Pretostavimo da pobeda nad Litvanijom, koja ce verovatno veceras izgubiti sve sanse za cetvrtfinale nece doci u pitanje sto znaci da cemo biti u najgorem slucaju treci sto je po meni odlicno. Zasto? Gledajuci situaciju u drugoj grupi evidentno je da ce svi gledati da izbegnu Spaniju a da dobiju nas. E sad, Grci bi porazom od Francuske pali na trece mesto, a mi ako ostanemo treci isli bi na Ruse, sto je po meni odlicno. Pobedom protiv Turske bili bi verovatno drugi u grupi i dali bi jos jedan razlog Grcima da izgube od Francuza i igraju bas sa nama. Sve u svemu, ako mi odigramo na visokom nivou mozemo da pobedimo bilo koga u cetvrtfinalu, u kome smo po tradiciji imali najace protivnike i tesko ih dobijali. Zelim nasim momcima puno srece u nastavku takmicenja i bicu zadovoljan bilo kojim rezultatom na ovom prvenstvu jer sam siguran da ce oni dati sve sto je u njihovoj moci da obraduju celu naciju. Pozdav

owen

pre 14 godina

jesu delikatna vala
i mene već 10 dana bole
ima da dobijem neke kretenske vježbe da ispravljam asimetriju lorencovih trouglova!!!!scbq8en

ОФК

pre 14 godina

Када ће Човић да отвори неки кошаркашки вртић да ме родитељи упишу? Имам јаку жељу да научим нешто (начиних прелом у свом мозгу а вала ми је и време!)

bice medalja

pre 14 godina

Verovatno s mnogi nece sloziti sa mojim komentarom ali Markovicev i Paunicev izostanak bi i nekako nadoknadili, bio bi problem rotacije, pogotovo na pleju ali bi izdrzali, ali Tepicev izostanak bi bio ipak previse za ovu ekipu. Mozda on deluje sporo, ne sigurno ali je ipak vodja ove ekipe. On je taj koji diktira igru i sprovodi Dudine zamisli na terenu, tako je bilo kroz mladje reprezentativne selekcije, tako je bilo u Partizanu tako je i ovde. Jednom je Vlada Djurovic to lepo objasnio u vezi Partizana, to su vam kola koja Tepic vozi, Velickovic je motor, a Tripkovic turbo. Mozete primetiti kad god je tesko, upravo on prevodi loptu bez obzira dal je tu Teodosic ili Markovic. Nadam se ipak da ce svi biti zdravi do kraja EP, a ako tako bude...

Nidza - Dzoni iz Moskve

pre 14 godina

Zao mi je sto nisam u mogucnosti da pratim kosarkase Srbije i grupu nije Rusija.
Dobro dosli nazad i ne sumljam da ce te odigrati najbolje protiv Ilysavove i ostalih turskih kosarkasa.

selektor

pre 14 godina

@Dragane, Marjanović je izostavljen sa spiska zbog bolesti, i zato je Kosta ostao u timu.
Iskreno, taj momak je totalna nula od igrača, i teško onom treneru koji mora da ga ima u timu... Kosta jednostavno nema osećaj ni za loptu, ni za šut, ni za ništa bre!
a ovaj "ofk"-a bi mogao da prošeta malo po burek i jogurt umesto što prosipa gluposti na račun selektora! ako ništa drugo, roditelji su te trebali naučiti da poštuješ starije od sebe! osnovna kultura ponašanja!!

kun aguero

pre 14 godina

Данас ће прави Срби да гледају кошарку и буду уз ове момке, а душмани ће да гледају Федицу и пљују по свему што је СРПСКО!

Ајмо кошаркаши!
Браво синоћ за Новака!

Sloba

pre 14 godina

O more turci ne orite parket MARKO Jaric
(Marko Jaric, 14. septembar 2009 14:58)
ja bi to ovako rekao:
More, Turci ne gaz' te parket.
More, Novice vrati nam koš.

zvoncica

pre 14 godina

Mislim da nije neka velika sramota izgubiti od Turaka, jaki su, mada mislim da ih dobijamo. Bas, bas verujem u ovu reprezentaciju (dovoljno sam star da se secam stvaranja Đorđevićeve i Danilovićeve generacije) i ovo me podseća na to.

PS. A šta ako je OFK zapravo Duda Ivković?

Primero Geriljero

pre 14 godina

Pa hoce li vise povrede da nas zaobidju? Nema takmicenja, a da nismo desetkovani: povrede odbojkasa sad na EP i prije toga na OI, povreda fudbalera pred EP za mlade u Svedskoj, povrede rukometas na SP u Hrvatskoj... Boze, pa dosta vise. Nismo mi najgori!

Divljenje

pre 14 godina

Ovaj sam sebi namesta polomljen prst, onome se iskrivilo koleno, on nastavlja da igra, onoga malo bolela ledja, a sada sve ok. Oni izgleda nisu Srbi. Oni su Spartanci. Sto se mene tice, zlato su vec osvojili.

zli

pre 14 godina

Molio bih ljude koji nisu original ofk da se ne potpisuju tako. Prvo jer me toliko iznervira da jos vise verujem u nasu selekciju, drugo jer volim da mu dam negativni odmah pa tek onda procitam sta je napisao. Trece nadam se pobedi a ako izgubimo onda nista...

ne sam SafeteV84

pre 14 godina

veceras da svi zaboravite pobedu nad turcima,.. a videcete i zasto nesto kasnije,vrlo verovatno u polufinalu a moguce i finalu,..
ps.cetvrtfinale prolazimo ali sigurno,..

veerghoen

pre 14 godina

Dragane,ne pise se absolutno nego apsolutno.i svi vi koji ste preporucili njegov komentar pod hitno sa njim nazad u cetvrti razred..ofk,brate,imam jednu drugaricu za tebe?makedonka,odavde iz Skoplja,lepo makedonce,taman da se malo smiris...

darkoni

pre 14 godina

ovo postaje sve zanimljivije, ofk me uvek lepo nasmeje. samo mi jedna stvar nije jasna, a to je zbog cega bilo ko mora da omalovazi bilo kog igraca iz ove EKIPE, selektor je lepo rekao da su ovi momci najbolji tim koji Srbija ima u ovom trenutku, i tacka. ako neko misli da bolje poznaje kosarku od Dude lvkovica, a da nije ofk, nek onda pise sta hoce
srecno momci, veci deo Srbije je uz vas

Spale

pre 14 godina

Meni je delovalo kao da Markovic ide na tromesecnu pauzu a onda ga vidim kako hoda bez grca na licu . Mali je prihvatio ulogu Sashe Obradovica i bash bi bilo bezveze da ispadne iz ekipe .

Sa turcima ako krene shut treba ici na pobedu ali naj bitnije je dobiti 1/4 finale .
U indianapolisu kad smo saznali da su ameri protivnici retko ko je verovao u pobedu . Zato samo za utakmicu skim god igrali treba dati maksimum . To je dovoljno za ekipu gde je Krle sa 26 najiskusniji igrac .

NAPRED DECO SVI SMO UZ VAS .

ofk ofk

pre 14 godina

Ma naravno da je uredu jedan od kvaliteta koje poseduje reprezentacija je mladost i igraci se brze oporavljaju sve ostalo su bile Dud's insinuacije i trazenje alibija

ofk ofk

pre 14 godina

Trci i pucaj je kosarkaska filozofija koja je 70 tih godina proslog veka utemeljena u USA a kod nas je primenio Ranko Zeravica.Sada Dud's Ivkovic pokusava da starim kosarkaskim trikovima,izrazima,recima,vokubularima i filozofijama zbuni obicne navijace i dovede ih u stanje razmisljanja da je on veliki strateg i vojskovodja.Sledce je verovatno zagradjivanje ispod kosa pa brze ruke,spore noge itd...

Moler

pre 14 godina

Haha! Vazi isti legendarni komentar kao i u vijesti o Pantelicu u Ajaksu kome je neka budala zamalo polomila nogu: "Sreca da je Srbin pa mu nista nije bilo!!!

ofk ofk

pre 14 godina

zalosno je da administrator sajta pusta ovakve nebuloze i uvrede na racun mog postovanja i koriscenja nick-a

pazi decko na boziju kaznu

ofk

bulix

pre 14 godina

"Srbija je jednostavno talentiranija..."
TALENTIRANIJA???
Ova rec me asocira na neku vrstu tiranije. Mozda je decko i u pravu. Tiranisacemo ko god nam se nadje na putu do zlata! :)
Salim se,mada...
Stvarno je smesan ovaj hrvatski jezik! I dvosmislen :)

Dragan

pre 14 godina

Nakon par pogledanih utakmica jednu stvar absolutno nemogu da razumem. Zasto Kosta Perovic igra na Eurobasket-u??? Mislio sam nakon prve utakmice ok...los dan...ali sad nakon cetvrte utakmice momak nemoze da uhvati nijednu brzu loptu. U napad nemoze nijedan sut iz kontakta da pogodi a u odbrani nikoga nemoze da cuva. Dobro da udvajamo protivnicke centre. A Marjanovi koji je visok 222cm sedi kod kuce. Pa losije od Perovica nikako nemoze da igra. Bio bi barem u odbrani neki faktor. Stvarno u ovom detalju nerazumem selektora.

ofk ofk

pre 14 godina

Trci i pucaj je kosarkaska filozofija koja je 70 tih godina proslog veka utemeljena u USA a kod nas je primenio Ranko Zeravica.Sada Dud's Ivkovic pokusava da starim kosarkaskim trikovima,izrazima,recima,vokubularima i filozofijama zbuni obicne navijace i dovede ih u stanje razmisljanja da je on veliki strateg i vojskovodja.Sledce je verovatno zagradjivanje ispod kosa pa brze ruke,spore noge itd...

ofk ofk

pre 14 godina

Ma naravno da je uredu jedan od kvaliteta koje poseduje reprezentacija je mladost i igraci se brze oporavljaju sve ostalo su bile Dud's insinuacije i trazenje alibija

ne sam SafeteV84

pre 14 godina

veceras da svi zaboravite pobedu nad turcima,.. a videcete i zasto nesto kasnije,vrlo verovatno u polufinalu a moguce i finalu,..
ps.cetvrtfinale prolazimo ali sigurno,..

kun aguero

pre 14 godina

Данас ће прави Срби да гледају кошарку и буду уз ове момке, а душмани ће да гледају Федицу и пљују по свему што је СРПСКО!

Ајмо кошаркаши!
Браво синоћ за Новака!

Petar

pre 14 godina

Najbolji scenario bi bio da pobedimo sve utakmice do kraja. Medjutim, ako pogledamo stanje u nasoj grupi ovaj mec sa Turskom nema neku vaznost. Pretostavimo da pobeda nad Litvanijom, koja ce verovatno veceras izgubiti sve sanse za cetvrtfinale nece doci u pitanje sto znaci da cemo biti u najgorem slucaju treci sto je po meni odlicno. Zasto? Gledajuci situaciju u drugoj grupi evidentno je da ce svi gledati da izbegnu Spaniju a da dobiju nas. E sad, Grci bi porazom od Francuske pali na trece mesto, a mi ako ostanemo treci isli bi na Ruse, sto je po meni odlicno. Pobedom protiv Turske bili bi verovatno drugi u grupi i dali bi jos jedan razlog Grcima da izgube od Francuza i igraju bas sa nama. Sve u svemu, ako mi odigramo na visokom nivou mozemo da pobedimo bilo koga u cetvrtfinalu, u kome smo po tradiciji imali najace protivnike i tesko ih dobijali. Zelim nasim momcima puno srece u nastavku takmicenja i bicu zadovoljan bilo kojim rezultatom na ovom prvenstvu jer sam siguran da ce oni dati sve sto je u njihovoj moci da obraduju celu naciju. Pozdav

zli

pre 14 godina

Molio bih ljude koji nisu original ofk da se ne potpisuju tako. Prvo jer me toliko iznervira da jos vise verujem u nasu selekciju, drugo jer volim da mu dam negativni odmah pa tek onda procitam sta je napisao. Trece nadam se pobedi a ako izgubimo onda nista...

selektor

pre 14 godina

@Dragane, Marjanović je izostavljen sa spiska zbog bolesti, i zato je Kosta ostao u timu.
Iskreno, taj momak je totalna nula od igrača, i teško onom treneru koji mora da ga ima u timu... Kosta jednostavno nema osećaj ni za loptu, ni za šut, ni za ništa bre!
a ovaj "ofk"-a bi mogao da prošeta malo po burek i jogurt umesto što prosipa gluposti na račun selektora! ako ništa drugo, roditelji su te trebali naučiti da poštuješ starije od sebe! osnovna kultura ponašanja!!

tricky

pre 14 godina

Turci su jako dobri, ali uz pravi pristup ne vidim kako bi mogli izgubiti današnju utakmicu. Srbija je jednostavno talentiranija i kvalitetnija i danas očekujem prvi turski poraz.
Nego, da li je netko od forumaša razmišljao u sutrašnjoj utakmici između Francuza i Grka. Ako netko ima nekakav link za sutra, bilo bi dobro da ga stavi tek da vidimo kako izgleda utakmica koju nitko ne želi dobiti. Prognoziram 0-0 ili nepojavljivanje jedne od reprezentacija na parket.

ОФК

pre 14 godina

Када ће Човић да отвори неки кошаркашки вртић да ме родитељи упишу? Имам јаку жељу да научим нешто (начиних прелом у свом мозгу а вала ми је и време!)

Milos SM

pre 14 godina

Paunicu, svaka ti cast, stvarno si covek i sportista.
Video covek da mu se prst iskrivio, mahinalno ga vratio, cuo kvrc i nastavio dalje.
Covek zivi od kosarke, i svojih 10 prstiju, a takva je ljudina ispao.
A oni fudbaleri valjaju se kao babe po travi.

Primero Geriljero

pre 14 godina

Pa hoce li vise povrede da nas zaobidju? Nema takmicenja, a da nismo desetkovani: povrede odbojkasa sad na EP i prije toga na OI, povreda fudbalera pred EP za mlade u Svedskoj, povrede rukometas na SP u Hrvatskoj... Boze, pa dosta vise. Nismo mi najgori!

bice medalja

pre 14 godina

Verovatno s mnogi nece sloziti sa mojim komentarom ali Markovicev i Paunicev izostanak bi i nekako nadoknadili, bio bi problem rotacije, pogotovo na pleju ali bi izdrzali, ali Tepicev izostanak bi bio ipak previse za ovu ekipu. Mozda on deluje sporo, ne sigurno ali je ipak vodja ove ekipe. On je taj koji diktira igru i sprovodi Dudine zamisli na terenu, tako je bilo kroz mladje reprezentativne selekcije, tako je bilo u Partizanu tako je i ovde. Jednom je Vlada Djurovic to lepo objasnio u vezi Partizana, to su vam kola koja Tepic vozi, Velickovic je motor, a Tripkovic turbo. Mozete primetiti kad god je tesko, upravo on prevodi loptu bez obzira dal je tu Teodosic ili Markovic. Nadam se ipak da ce svi biti zdravi do kraja EP, a ako tako bude...

Nidza - Dzoni iz Moskve

pre 14 godina

Zao mi je sto nisam u mogucnosti da pratim kosarkase Srbije i grupu nije Rusija.
Dobro dosli nazad i ne sumljam da ce te odigrati najbolje protiv Ilysavove i ostalih turskih kosarkasa.

ofk ofk

pre 14 godina

zalosno je da administrator sajta pusta ovakve nebuloze i uvrede na racun mog postovanja i koriscenja nick-a

pazi decko na boziju kaznu

ofk

asd

pre 14 godina

"Osetio sam bol, video da mi se prst iskrivio i mahinalno ga sam vratio." kakva zver!! i nogu da je prelomio mahinalno bi je odmah namestio:D

owen

pre 14 godina

jesu delikatna vala
i mene već 10 dana bole
ima da dobijem neke kretenske vježbe da ispravljam asimetriju lorencovih trouglova!!!!scbq8en

veerghoen

pre 14 godina

Dragane,ne pise se absolutno nego apsolutno.i svi vi koji ste preporucili njegov komentar pod hitno sa njim nazad u cetvrti razred..ofk,brate,imam jednu drugaricu za tebe?makedonka,odavde iz Skoplja,lepo makedonce,taman da se malo smiris...

zvoncica

pre 14 godina

Mislim da nije neka velika sramota izgubiti od Turaka, jaki su, mada mislim da ih dobijamo. Bas, bas verujem u ovu reprezentaciju (dovoljno sam star da se secam stvaranja Đorđevićeve i Danilovićeve generacije) i ovo me podseća na to.

PS. A šta ako je OFK zapravo Duda Ivković?

Moneymaker

pre 14 godina

Boga mi,nisam ni sumnjao da će drugačije da bude :-) Zato Vi i imate veliku podršku naroda.A,večeras pokažite šta znate i oznojite dobro dresove pa kom' opanci a kom' obojci!

shwxx

pre 14 godina

"Osetio sam bol, video da mi se prst iskrivio i mahinalno ga sam vratio. Čuo sam da je nešto kvrcnulo i nastavio dalje. " Koj si ti lud! :) sta reci,drugom ispalo koleno i hoce da igra veceras.. A za sve ostalo tu je master card..

Sloba

pre 14 godina

O more turci ne orite parket MARKO Jaric
(Marko Jaric, 14. septembar 2009 14:58)
ja bi to ovako rekao:
More, Turci ne gaz' te parket.
More, Novice vrati nam koš.

bulix

pre 14 godina

"Srbija je jednostavno talentiranija..."
TALENTIRANIJA???
Ova rec me asocira na neku vrstu tiranije. Mozda je decko i u pravu. Tiranisacemo ko god nam se nadje na putu do zlata! :)
Salim se,mada...
Stvarno je smesan ovaj hrvatski jezik! I dvosmislen :)

Spale

pre 14 godina

Meni je delovalo kao da Markovic ide na tromesecnu pauzu a onda ga vidim kako hoda bez grca na licu . Mali je prihvatio ulogu Sashe Obradovica i bash bi bilo bezveze da ispadne iz ekipe .

Sa turcima ako krene shut treba ici na pobedu ali naj bitnije je dobiti 1/4 finale .
U indianapolisu kad smo saznali da su ameri protivnici retko ko je verovao u pobedu . Zato samo za utakmicu skim god igrali treba dati maksimum . To je dovoljno za ekipu gde je Krle sa 26 najiskusniji igrac .

NAPRED DECO SVI SMO UZ VAS .

Divljenje

pre 14 godina

Ovaj sam sebi namesta polomljen prst, onome se iskrivilo koleno, on nastavlja da igra, onoga malo bolela ledja, a sada sve ok. Oni izgleda nisu Srbi. Oni su Spartanci. Sto se mene tice, zlato su vec osvojili.

darkoni

pre 14 godina

ovo postaje sve zanimljivije, ofk me uvek lepo nasmeje. samo mi jedna stvar nije jasna, a to je zbog cega bilo ko mora da omalovazi bilo kog igraca iz ove EKIPE, selektor je lepo rekao da su ovi momci najbolji tim koji Srbija ima u ovom trenutku, i tacka. ako neko misli da bolje poznaje kosarku od Dude lvkovica, a da nije ofk, nek onda pise sta hoce
srecno momci, veci deo Srbije je uz vas

Moler

pre 14 godina

Haha! Vazi isti legendarni komentar kao i u vijesti o Pantelicu u Ajaksu kome je neka budala zamalo polomila nogu: "Sreca da je Srbin pa mu nista nije bilo!!!