Četvrtak, 11.06.2009.

11:26

Junajted prihvatio rekordnu ponudu

Mančester junajted prihvatio je ponudu Real Madrida od 80 miliona funti za Portugalca Kristijana Ronalda.

Izvor: B92

Junajted prihvatio rekordnu ponudu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

208 Komentari

Sortiraj po:

Aleksandar Milanovic

pre 14 godina

Znaci ode Kristijano ne zasluzuje prezime koje nosi iz mnogo poznatih razloga a evo i jednoga [link]
1000% posto si u pravu i ako nisam voleo ranije debelog bas zbog prenaduvanosti jer to nikad ne volim i poceo sam da ga cenim tek posle. Oni d..bili koji misle da je CR bolji od Debelog znaju o fudbalu isto koliko i ja o Bejzbolu.
PS Link ti je extra i ja ga preporucujem svima takodje, posebno onima koji se pale na 7-icu.
PS2 Cak ni Jordana nisam gotivio na samom pocetku zbog prenaduvavanja ali sam za njega pogresio jer on nikad i nikako nije mogao biti prenaduvan.

Aleksandar Milanovic

pre 14 godina

Е, коначно могу поново да навијам за Манчестер, а да ме није срамота због овог шминкера и падавичара!
Хвала!!
(Душан, 11. jun 2009 13:37)
Ti si car, svaka cast - obicno ne mogu da svarim navijace MU-a ali ti si ok.
Sad cu moci da navijam za Mancester:)
(Darko, 11. jun 2009 15:07)
Ja necu nikad ali i tebi svaka na mestu
Ali najace je PES 10 i Messi neprocenjivo, po meni su tu jos Anri, Zidan i Maradona.

Mandrak

pre 14 godina

Taj real je vazdusna banja. Vecina igraca koji odu tamo 'oporave' se od profesionalnog fudbala, ugoje se, dobiju bojicu, zarade tonu para, a real ne osvoji nista... ;)

Znaci, bas bih voleo da ne osvoje nista (osim mozda kup kralja :P) sledecih 5-6 dina ;)

CRISTIANO RONALDO girl fan

pre 14 godina

(mada mislim da se CR girl fan malo uplasila konkurencije)
(Kaka girl fan, 12. jun 2009 17:14)

@ Kaka girl fan
hehehehe odavno se nisam ovako nasmejala...
Ne znam kako sam se to uplasila konkurencije posto ne vidim razlog zasto bi bilo ko od nas nekoga smatrao konkurencijom ovde...
S' obzirom da mi ovde samo komentarisemo sportske vesti i to je to.Ali ti izgleda patis od nekog kompleksa posto kolko vidim nema komentara a da me ne pomenes....Ja protiv tebe nemam nista zbog mene mozes da se potpisujes kako god hoces stvarno mi ne smeta....:)

@ I ja navijam za Manchester
Hvala, ali zaista nema potrebe da bilo sta pises ovde svako ima pravo na svoje misljenje i potpis pa i ona nek se potpisuje kako hoce meni ne smeta....Glory, glory Man United...I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED

MIRZA

pre 14 godina

E hajde sad nek SAF pokaže kakva je trenerska veličina i nek osvoji titulu prvaka engleske,a da ne dovodi ni jednog igrača.Bogami biće teško,jako teško.Po meni će najveći konkurenti za titulu biti arsenal i čelzi naredne sezone.Arsenal ponaročito,jer će najvjerovatnije uspjet sačuvat ekipu na okupu.

Red Veteran

pre 14 godina

@ GIANNI-MAN UTD
Bravo Makedonac, svaka ti je na mestu (i ne brini o padezima, tvoj srpski je bolje od mog). Sve si rekao i slazem se sa tobom 100%. Man Utd nikada nije bio zavisan od samo jednog igraca. Otisao je Robson, Cantona, Beckham, Nistelooy, Keane...sad Ronaldo...i svi su govorili da je kraj Sir Fergijevog velikog Man Utd. Istorija potvrdjuje suprotno. Ne samo da je Man Utd osvajao titule bez ovih velikih igraca nego je (a to je vrlo, vrlo vazno!) sprecio da Liverpool osvoji Premijer ligu u 20 godina. Pozdrav od visegodisnjeg navijaca Man Utd-a. (Prvi put gledao Man Utd uzivo na Marakani 1975).

Kaka girl fan

pre 14 godina

Za kaka fan ili kako god
nismo ista osoba ali mi nije jasno sto vam smeta da devojka navija za manchester i gotivi ronalda.
Javio sam se jer takodje navijam za manchester i ne vidim razlog zasto je prozivas i sad se potpisujes kao ona samo umesto cr pises kaka i ako vidim da njoj to ne smeta mislim da ovde treba da izrazemo svoje misljenje i dajemo komentare a ne da prozivamo jedni druge zbog toga kako se ko potpisuje.
razmislite svi o ovome i videcete da sam bio upravu
(i ja navijam za manchester, 12. jun 2009 )

lepo...razmislicu...nemam ja nista protiv fanova Manchestera i C.Ronalda samo eto imam i ja pravo na misljenje pa sta ako se potpisujem sa Kaka girl fan,da ti pravo kazem i ja volim Milan i Kaku i izgleda mi posteniji igrac i nekako bolji covek od Ronalda...eto to je moje skromno misljenje...izvini ako sam te necim uvredila...jel mi oprastas? (mada mislim da se CR girl fan malo uplasila konkurencije)

CECO NOVI PAZAR

pre 14 godina

Budite srecni sto je Perez gospodin covek, inace sad bi i Messi vec bio u Realu.HALA MADRID.Postavljamo standarde.Kad cete vec jednom nauciti,onaj ko nije igrao u Realu ne moze da kaze da je imao vrhunsku karijeru.

posmatrac

pre 14 godina

Nikad nisam vrednovao visoko igrace koji imaju slab pregled igre, pa makar to bio i sami C. Ronaldo. Zabije covjek glavu u noge, ne vidi dva metra od sebe,... najbolji igrac svijeta, smijesno. Ne kazem sve ostale elemente posjeduje, tehniku, brzinu, sut, ... ali nema jednu od najvaznih stvari za kolektivnu igru, pregled igre. Ponekad zbog tog svog nedostatka ispadne i smijesan, leta okolo ko muha bez glave,...
(U ostalom da je on tako velik, Prtugal ne bi imao problema u kvalifikacijama)
Dobar posao za Engleze!

Sir Giles

pre 14 godina

Ronaldo je najveći "privatnik" koji je ikada šutirao loptu. Dovedu Kaku koji je i majstor i timski igrač a onda mu natovare uobraženog Portugalca na leđa. I nije da me je nešto briga, al će Real opet biti samo skupina manekena.

s123

pre 14 godina

Jako mi je drago ako Ronaldo predje u Real,jer zasluzuju jedan drugog...ne znam zasto navijaci Barse i nekih drugih klubova osudjuju Ronalda...t verovatno nebi tako bilo da hoce da predje u klub za koji oni navijaju!!

BRAVO ZA RONALDA!!!!

Jowana

pre 14 godina

Ovo je smijasno, ove dvije djevojke sto se prepucavaju, dajte bre razmijenite brojeve telefona pa 'caskajte'!!!
A sto se ovog tice..... CR srecan put i propast u Madridu, jer sam sigurna da tamo ne mozes napredovati!!!
Od ovog prelaznog roka sam samo ocekivala ostanak Teveza, a CR.... mozemo bez njega!!!
Pozzz za sve CRVENE DjAVOLE!!!

i ja navijam za manchester

pre 14 godina

Za kaka fan ili kako god
nismo ista osoba ali mi nije jasno sto vam smeta da devojka navija za manchester i gotivi ronalda.
Javio sam se jer takodje navijam za manchester i ne vidim razlog zasto je prozivas i sad se potpisujes kao ona samo umesto cr pises kaka i ako vidim da njoj to ne smeta mislim da ovde treba da izrazemo svoje misljenje i dajemo komentare a ne da prozivamo jedni druge zbog toga kako se ko potpisuje.
razmislite svi o ovome i videcete da sam bio upravu

marko lazarevic, vranje

pre 14 godina

Barem cemo dobiti extra igraca, bambija Tosica, ser Alex ce od njega napraviti iraca, budite uvereni u to!
Kao sto je i od Ronalda.

Shaft

pre 14 godina

Godine 2006. kada je Perez podnio ostavku na mjesto predsjednika Reala i kada je Kalderon dosao na njegovo mjesto, kao navijac Reala sam bio veliki optimista. Tri godine kasnije, bez obzira na sve greske Pereza u proslosti, podrzavam njegove poteze. Real je 2 titule prvaka Spanije osvojio i zbog problema koje je imala Barsa, a djelimicno i zbog par novih igraca. Ja sam se veoma prevario kada sam pomislio da ti igraci mogu da budu svjetska klasa i da vrate Real na stare staze slave. Svaka cast Snajderu, Van Der Vartu, Gagu i ostalima ali niko od njih nije svjetska klasa. U Realu vec nekoliko godina nema najboljih igraca svijeta i zato je Real u Ligi Sampiona tako slab. Mozda ce i ovaj novi Real biti neuspjesan ali ce vjerovatno biti bolji nego prosle sezone i vjerovatno nece primiti 6 golova na svom terenu od Barse. U Evropi nema seleri kepa u fubalu i ako neko hoce da plati igraca 96 miliona evra to moze i da uradi ukoliko je to njemu isplativo. Real je od investiranja u Zidana, Figa, Bekama i Ronalda zaradio cetiri puta vise od onoga sto je u njih ulozio. I dalje je pored Mancestera najbogatiji klub na svijetu. Ko ne razumije da je Perez pronasao najbolji sportski ekonomski model za zaradjivanje novca, to je njegov problem. Takodje se slazem da je diskutabilno da li ce sportski rezultati da prate finansijski uspjeh Reala. Naredna sezona ce to pokazati. Ali se ne moze osporiti da tim u kojem ce da igraju Kaka i Ronaldo nece biti opasan po svoje protivnike. Ne znam zasto se stalno napada Real zbog svog novca. Real i Barsa su medju rijetkim velikim klubovima Evrope koji nemaju klasicne vlasnike vec profit ostaje u okviru kluba. To ima i svojih mana i prednosti, ali to je druga tema. Licemjerno je stalno napadati Real zbog svoje transfer politike pre cemu su razni tajkuni sa istoka vlasnici Celzija, Arsenala i drugih klubova. Glejzeri posmatraju Mancester kao obicnu finansijsku investiciju, bogati Arapi su vlasnici nekoliko klubova i mjerkaju jos neke. Berluskoni je vlasnik Milana itd. Real i Barsa ne trose ni ruske, americke niti arapske pare vec trose svoje. Perez ne trosi svoje pare posto to po statutu nije dozvoljeno. Real hoce najbolje igrace i to je to. Nekome to moze da smeta i da izaziva mrznju i to je u redu.

Pozdrav za sve Madridiste

shonsi

pre 14 godina

Nema tu hemije,i ja mislim da nece opet nista osvojiti.I olimpijakos u kosarci svake godine potrosi po 30tak miliona na igrace pa nista ne napravi.Jesu sve to micni igraci al Mesi,iInijesta i Cavi ceo zivot igraju zajedno i znaju kako ko od njih dise.Ova dvojica su sretali samo na zurkama.Bas da vidim sta ce da urade,ja im zelim svenajgore.

ronaldo will stay

pre 14 godina

Real nastavlja da unistava igrace,ako Ronaldo predje,nece proci nista bolje od Bekama,drugim recima upropastice se,nekada vise nece igrati tako dobro kao sada u Manchesteru,jedno je sigurno Manchester ga je pustio....


ODLUKA JE NA RONLADU,ako bude shvatio nece otici,ako mu pare zamagle oci,proci ce veoma dugo vremena pre nego sto Manchester opet bude imao takvog igraca....

Kaka girl fan

pre 14 godina

Sto se mene tice mozes da se potpisujes kako hoces, i da mislis da sam musko bas me briga....Normlano je da se javim na vesti o Manchesteru posto za taj klub navijam... A ti posto sama ne mozes da smislis kako ces da se potpisujes kao kakin fan kopiraj fanove drugih fudbalera slobodno...Glory, glory Man United....I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED
(CRISTIANO RONALDO girl fan, 11. jun 2009 23:16) Sto se mene tice mozes da se potpisujes kako hoces i da mislis da sam zensko(sto i jesam)...Normalnije je da se javim na vesti o Milanu posto za taj klub navijam.A ti posto sama ne mozes da smislis kako ces da se potpisujes kao CR girl fan kopiraj fanove drugih fudbalera slobodno...Glory,glory Milan.I LOVE KAKA AND MILAN... xexexe i sad kad mi kazu da nekog kopiram Boze sacuvaj....pa ja to nikad ne radim...

strucnjak:)

pre 14 godina

mrzim i barsu i real,
ali realno eto i mesi su zakon za ovu dvojicu..

mora tu jos da se kupuje :)

ps. zato je mnogo dosadan fudbal ovih dana..
barsa ,real,man u i chelsea,
a vi ostali igrajte na male golice ...
e moj Platini,
ti bese neki prvoborac po tom pitanju?!

tiberije

pre 14 godina

Driljivo je videti ovoliko proevropski orjentisanih Srba koji, tako lako i zdusno i navijaju za evropske klubove. Real, Barsa, Manchester, Liverpool, izbi svadja na krv i noz jer za sve se navija ali Manchester i Barsa se vole, jer boze to su nasi klubovi, mi navijamo za njih, mi ih volimo, mi se dicimo njihovim uspesima kao da su nasi:) E pa lepo neko rece kakav narod takva vlast. A ova tema kao i mnoge druge su samo malo mikrokosmos koji pokazuje da prosecan Srbin zasluzuje prosecnog srpskog politicara:)

GIANNI-MAN UTD

pre 14 godina

Najveci fudbalski transfer u istoriji je dovodjenje ERICK-a CANTONA-e u MAN UTD za male pare iz Leeds-a.

To se zove posao a ne da kupis nekog za 80 miliona funti.Neka mi neko nadje drugog igraca koji je za jedva nekoliko miliona doveden u neki tim i postane legenda i kapiten kao Erick Cantona.To moze samo najveci menager na svetu da nanjusi.

Jedan je Sir Alex Ferguson!!!

GIANNI-MAN UTD

forzzamilan

pre 14 godina

kako ovi transferi postaju realnost ipak mislim da pored velike marketinske zarade(nesporno) ovaj tim nece biti promasaj kao prosli galaktikosi...najvise jer su ovi igraci mladji i brzi nego oni tad...zidan,figo su vec imali 30...a sto se tice stopera...oni realu nece toliko ni trebati sa ovako napadackom formacijom(pepe nije los i dovoljan)...mnogo im je bitnije da dovedu nekog da lomi noge i sece kontre kao sto je maskerano,esien i sl.,nesto kao sto je bio makelele...+gago iza kake...i sada ce konacno svi videti koliko je kaka bolji od ronalda...

GIANNI-MAN UTD

pre 14 godina

Procitao sam sve komentare pa sam resio da i ja nesto "pametno" napisem.Vidim da vecina komentara nema veze sa fudbalom i sve se svodi na medjusebna prepucavanja.Imam nekoliko teorija oko svega ovoga pa cu da sve napisem.Jos samo da napomenem da sam navijac Manchester United-a iz ere jednog Marka Hughes-a,Garry-ja Pallister-a,Brian-na McClair-a i najveceg od svih Erick-a Cantona-e(i jos nekoliko njih za koje vecina ovde nikada nije cula).To znaci da sam stariji bar duplo od polovine koji su objavili komentare posto vecina njih nije bila ni rodjena kada su ovi igrali fudbal.

1.Sir Alex je prodao CR zato sto je ovaj pokusao da bude veci od MAN UTD-a i njega,sto se dok je BOG menager ovog tima nemoze zamisliti.(I Beckham je pokusao pa je zavrsio tamo gde je zavrsio).

2.Niko ne spori da je CR veliki igrac ali dali on moze da pruzi jos jednu sezonu u PL kao proslu u MAN UTD(cinjenica je da nemoze).

3.Sir Alex je resio da ga proda zato sto decko vise nije zeleo da igra za United i zato sto je ocenio da ce sada da uzme najvece pare za njega(opet tacno jer cak ni prosle sezone nije mogao da ga proda za vece pare).

4.CR-u ce "primera" odgovarati zato sto se tamo igra fudbal bez odbrane (onaj lik koji napisa da je lakse da predriblas nekog kostolomca nego driblera,taj sigurno nikada nije igrao fudbal)Brate,ja cu pre da se driblam za Dani Alves-om nego sa nekim tipa Ashley-a Cole-a ili nedaj Boze nekog od starijih igraca PL kao Dennis-a Wise-a ili David-a Batty-ja.Izbor Real Madrida za njega je dobar iz vise razloga medju kojima je i ovaj prethodno spomenuti.I njegov imenjak Ronaldo je svojevremeno otisao iz Spanije u Italiju pa se nije naigrao fudbala,tako da mislim da je Spanije super izbor u odnosu na sve ostale opcije.Teoretski ako je uspeo u Engleskoj da postigne 25 gola u sezoni u Spaniji bi mogao 50,pitanje je samo dali ce forma biti ista ili ce zavrsiti kao neki njegovi prethodnici.

E sad idemo dalje,sta ce biti bez Ronalda u timu i ko ce sta i gde igrati.

1.Manchester ce biti i ostati veliki klub i bez njega.

2.Sir Alex je vec nasao koga ce da kupi ili ako nije onda ce da nadje zamenu i verovatno vec zna ko ce sta raditi sledece sezone(pa coveka zanimaju samo MAN UTD i konji).
3.Evo sastava tima za sledecu sezonu i to je za sve one strucnjake koji lupaju razne gluposti ovde.

Golman ce biti Van der Sar(ako se ne penzionise)2.Rafael onda Rio i Nemanja i Evra(O'Shea i Brown menjace po potrebi neke od ovih(zato su jos uvek u ovom timu) zato sto mogu da pokriju 4-5 pozicije).Desno krilo ide Owen Hargreaves(njega su svi zaboravili ali decko igra fantastican fudbal ako mene neko pita,plus gine uvek a to se ceni),onda Carrick i Fletcher(neko rece nisu kreativci ali samo da potsetim da otkad je Carrick dosao iz "Spurs-a" MAN UTD ima tri PL titule,a Feltcher i nije tu da kreira nego da spreci protivnika da kreira),levo krilo ce Anderson sto posto(mozda cak i Tosic povremeno),ako se kupi Riberry onda on i Hargreaves ce menjati mesta po potrebi.Napred se menja izgled totalno,od Rooney-a levo sa Berbatov-im u sredinu i Tevez-a desno(formacija 4-3-3) do varijante sa dva napadaca u 4-4-2 formaciji.

Ako mene pitate ovo je sasvim solidan tim i mislim da je daleko bolji od tima sa CR-om u njemu.Sve u svemu opet ce se United boriti za titulu u PL.

Sada su tu jos neke opcije tipa Ashley-a Young-a iz Aston Villa-e,Antonio-a Valencia-je iz Wigana,pa tu je i Moutinho iz Sportinga,pa Benzema iz Lyona itd itd.

Sve u svemu za sve vas koji ste poceli da gledate fudbal juce,MAN UTD nije usao u PL 2003 kada je Ronaldo kupljen,MAN UTD je bio najveci klub na svetu i pre njega i ostace i posle Ronalda.

Srecan put i sve najbolje.Dao si mnogo MAN UTD-u ali ti je Sir Alex visestruko vratio.

GIANNI-MAN UTD
UNITED FOREVER!!!

P.S.Molio bih sve one koji nadju greske u padezima u tekstu da mi ih ne spominju posto me ionako ne interesuju.MAKEDONAC SAM!!!

Pedja

pre 14 godina

Ronaldo ce valjati jos godinu dve, i ova ponuda ne sme da se odbije... jedino mi je zao zbog toga sto odlaskom iz MAN man ce imati mnogo manje prihoda od marketinga, ali boze moj... 100Miliona evra je cifra za ginisa :)
neko je napisao sledece
"ne mogu da werujem da odlazi zbog para"
A zbog cega da ide iz kluba ?! zbog loseg vladanja ?! :) hehe
Svi su mislili da je MAN puko kada je otisao Bekam... isto ce biti i sad.... drugi bekam odlazi u real, a man ce ponovo da postane prvak evrope.... jer man nije ronaldo......

Shadow

pre 14 godina

Džabe Realu sve to... Opet u ligi verovatno neće ništa osvojiti (nadam se da će biti zaista tako), a u Evropi će gurati dok se ne sretnu sa Engleskom ekipom u nokaut fazi i tu će im biti kraj. Džabe bačeni silni milioni... Hehe. ;)

Milosh

pre 14 godina

(Zoran, 11. jun 2009 18:06)

Ko si bre ti da pitas ko sam ja????
Ja sam samo rekao cinjenice!Sta si ti pametno rekao,ustvari mozda i jesti,ali me mrzi da citam sve komentare,pa mi molim te ponovi ako si nesto rekao...
Zamisli da nisu prodali Stama,da nisu prodali Nistelroja,da nisu prodali Ronalda,sta mislis gde bi MU bio kraj?Niko ne shvata jednu stvar,a to je - jedno je kakav je Kristiano Ronaldo covek,a drugo je kakav je Kristiano Ronaldo IGRAC!Kao covek je sramota,ali kao igrac je ludak,igracina!Moze svako da kaze da Ronaldo glumi,ali kada postigne gol protiv Porta,da li ga onda neko pljuje???Kada je prosle sezone postigao,ako se dobro secam,42.gola,da li ga je onda neko pljuvao?
Ajde,reci mi zasto Nani sedi na klupi ove sezone,prosle sezone je ekstra igrao!Zasto dovode desnog beka kada imaju po nekima univerzalnog O'Sheja (koji je rupa najobicnija) ali imaju malog Rafaela,decko ce da izraste u jednog od najboljih desnih bekova na svetu ako ovako nastavi i ako ga zaobidju povrede.Zasto ne traze CENTRALNOG VEZNOG koji ce da KREIRA igru a ne onaj Kerik...Flecer se barem bori...nadam se da ce Posebon dobiti sansu jer ima sanse da izraste u kreativca potrebnom MU.Zasto SAF odlaze sa potpisom Teveza,koji je u prvoj sezoni s Runijem igrao kao zmaj.Zasto SAF daje 45.miliona za Berbatova,a sada zeli da dovede Benzemu?Zasto se SAF pokajao zbog prodaje Stama?
Imam jos mnogo pitanja za tebe,prosvetli me,jer kazes da sam ja niko i nista,a ti sve izgleda znas....Svaka cast SAF za sve,ali,nije poenta kupiti igraca za male pare i prodati ga za ogromne pare,a da je taj igrac medju najboljima na svetu!
Mnogi govore kako Real nema sanse nesto da osvoji,OK,mozda i nece sledece sezone,ali kada se uigraju,harace Evropom....
Iako mi je tesko da priznam,mislim da MU naredne 2-3 sezone nece ponoviti uspehe iz prethodne i ove sezone....
Ajde me za kraj prosvetli,reci sta sam ja pogresno rekao,ja sam samo izneo cinjenice....a to sto ti i drugi ne zelite da vidite te cinjenice zbog licnosti,ponavljam,licnosti K.Ronalda je druga stvar!Jedno je karakter,drugo je fudbalsko umece,koje K.Ronaldu apsolutno niko ne moze da porekne!

PheNoM

pre 14 godina

Ovako,mogu da dodju i Silva,Villa,Albiol,Ribery,Benzema,Ibra..
o5,nece biti bolji od Barce!
Ko zna koliko ce trebati tom timu da se uigra.
To se ne zna ko ce biti zeljniji lopte,sad je Real kompletan,ima manekene(ronaldo),tatine sinove(kaka),gay populaciju(Guti)..
Ronaldo nije normalan kakvo je ponasanje pokazao prema Fergusonu,koji ga je i pogurao kroz sve ovo,da nije bilo njega,sad bi Ronaldo jos igrao tamo za Sporting...
ja mislim da Pelegrini nece da trpi takvo ponasanje,i da ce Ronaldo o5,nezadovoljan da komentarise svasta za novine!!

BARCA ce biti mnogo bolja i sledece sezone!

sima88

pre 14 godina

Mogli su i za manje para da ga kupe.U Unetedu postoji pravilo-Niko ne sme da digne glas protiv Fergija.A evo sada gledam naslov na indexu koji je totalno u pravu-"Troferi su nebitni,vazno je uvaliti dresove Kinezima i Japancima".Peres ce vratiti sve te pare za godinu dana od prodaje TV prava a i cuo sam da ce imati turneju po Aziji tako da ce pljustati pare.Real je postao cist CIRKUS a njeni fudbaleri obicni klovnovi.
ManUtd ce malo postiti narednih godina,to je sigurno,ali ce zato stvoriti novi tim.Tim koji se nece zasnivati na simultanki CR7 vec na timskoj igri.Sigiran sam da ce se lepo ocititi United sada.Cuo sam da ce Parka uvaliti Atletiku a mogli bi i lepo da posalju NEvila na kaljenje.
Zna Fergi sta radi,ali posle ovoga fudbal gubi smisao.

Predrag Batric

pre 14 godina

Nekada sam ga dizao u nebesa jos kada je dosao u Junajted 2003 navijacki sam rekao da ce biti najbolji igrac na svetu kad tad. Tesko sam podneo odlazak Bekama u Real, odvratni Real. Ronaldo je bio moj car do prosle godine kada je poceo da kuka, na kraju kada je video da nece preci u real poceo je sa izjavama kako on voli Junajted. E, pa smrdo tako se ne voli klub mr`s u Real i ocekujem brzu tvoju propast...
Glory, glory man united!!!
Ziveo Fergi!!!

filosof

pre 14 godina

Kakva besmisao fudbala!
Ali dragi fanovi M.UTD-a nemojte da zaboravite da Junajted nije ništa bolji od tog istog Reala.Isto jedan prebogati klub koji kupuje sve što poželi. Da li bi Ser Aleks toliko suvereno vladao da ima godišnji budžet od 4-5 milki? Lako je biti neviđen trener u takvim klubovima.

Milovan

pre 14 godina

Ljudi,ja za Manchester navijam od svoje 5 godine nemojte da se mnogo pravite pametni i idite na sajt MU i vidite da su i navijaci za prodaju Ronalda.Svejedno je usao u rat sa Fergusonom (ko je gledao utakmicu sa Wiganom u gostima i onu pre nje zna o cemu pricam),a 96 MILIONA evra nije mala cifra (To je za 23 miliona nadmasen Zidanov rekord Juventus--->Real).Ove godine je odigrao prosecno a secate se da su prosle sezone dobijali 125 MILIONA?Naredne sezone bi dobili 65 kao Milan za Kaku.Ferguson nije lud,zna on kako ce potrositi ove pare.Dolazi Huntelar 99%,Riberi,i Kyle Naughton kao desni bek iz Sefilda (najverovatnije).Spominju se i Benzema i Mutinjo iz Sportinga,a znamo da MU suruje sa Sportingom.Napravio je Fergi Gigsa,Skolsa,Bekama,Ronalda...Bice njih jos!!!

Boban

pre 14 godina

Ovo je neverovatno !!! Da li je moguće da Real raspolaže tolikim novcem, a sasvim je sigurno da su mnogo naučili na slučaju Bekama odn. marketinga...

Kaka girl fan

pre 14 godina

za SiTjwa,stvarno sam zensko.A ti sto navijas za manceser ne znam zasto se uzbudjujes uopste ne napadam CR girl fan!jedino ako niste ista osoba...ko zna...

CRISTIANO RONALDO girl fan

pre 14 godina

(Kaka girl fan, 11. jun 2009 19:12)
Sto se mene tice mozes da se potpisujes kako hoces, i da mislis da sam musko bas me briga....Normlano je da se javim na vesti o Manchesteru posto za taj klub navijam... A ti posto sama ne mozes da smislis kako ces da se potpisujes kao kakin fan kopiraj fanove drugih fudbalera slobodno...Glory, glory Man United....I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED

Reggie Freeman

pre 14 godina

sve je to lepo...

Ali u ekipi sa toliko zvezda....

treba


bar 4 lopte....

al' fudbal se igra jednom...

ovo je propao slucaj...

Si'T'jwa

pre 14 godina

# A nije fora,pa ja sam prosle godine pocela da gledam fudbal,samo da bih videla ko je taj sto daje bar 2 gola na svakoj utakmici,kad ono vidim igra i Vidic,dakle neko nas..kad ono oni osvojise Ligu Sampiona i sve ostalo..reko'ja sam sad navijac fudbalskog kluba Mancester Junajted..gledala sam i ove sezone i plakala kad su izgubili od Barse..i sad on hoce da ide u tamo neki eksperimentalni klub :(,a Vidic dobio ocenu 5 kao jedan od najlosijih igraca finala...:(i sta sad ja da radim?
(ivka, 11. jun 2009 13:13)

Idi u Smederevo...i obesi se XD...

goran

pre 14 godina

sto toliku dizu prasinu oko Vilje. Vilju ce 90% dovesti, a Silvu nece nikad. Nije Valensija luda da proda oba igraca. Vilja nemoj nikad da odes u real. ako odes negde, hvala ti za sve sto si pruzio u Valensiji. Predsednik Valensije je rekao da nista Valensija nece postici prodajom ova dva igraca. zato videcemo dal ce preci.
Dabogda ispo Real u drugu ligu. najgori klub je Real, ne mogu da ga smislim.

i ja navijam za manchester

pre 14 godina

cr hvala
na svemu sto si uradio za manchester i idi ako mislis da ce da ti bude bolje.

za (Kaka girl fan, 11. jun 2009 19:12)
Ma potpisuj se kako hoces ne vidim sto bi to koga zanimalo kako se ti potpisujes. Tako je to uvek bilo na ovom forumu kad neko uvek zastupa svoj klub odmah ga prozivaju.
ili si se mozda samo javila da nam kazes da je kaka u realu??
Sine idi spavaj ovde ima tema o kojoj se pise vidim da nisi u toku vec samo prozivas cr fan girl ili kako vec koja brni manchetsre i sad se potpisujes kao
kaka fan girl ili kako vec tema odlazak u real cr
sta sve ovde ne pisu!

Si'T'jwa

pre 14 godina

SAF je lepo podigao cenu za CR7. Da je ManUtd odbranio Ligu sampiona, SAF bi ga zadrzao. Sada sa ovim parama moze da malo promeni tim i da ga uoblici do kraja.
Ovde je sada pitanje odakle Realu toliki budzet, sto rece jedan prethodnik 'veci budzet nego Vlade Srbije'!
Mislim da bi bilo dobro da se uvede ono sto je uvedeno u NBA ligi - fond za plate!
A sto se tice novih Galaktikosa - njima ce trebati neki trener koji ima autoritet , a secate se svi da je to bio samo Del Boske!
(Zejn Grif, 11. jun 2009 17:46)

Pa nema Real veliki budzet...nego je nasa vlada nesposobna...i puna lopova.

ps valjda cete mi objaviti komentar...ako i vas ne lobiraju...

velja

pre 14 godina

....e moj Mijate, tako se ispunjava predizborno obecanje, nije ti to Srbija pa da ljude vuces za nos do iznemoglosti....
Nikad nista necete osvojiti, zao mi samo Kake...

Si'T'jwa

pre 14 godina

ej odlucila sam,stvarno mi je dosadilo vise gde god da pogledam svugde neki girl fanovi C.Ronalda .Od sad sam zvanicno KAKA GIRL FAN i za razliku od C.ronaldo girl fan ja sam zensko!!e da, ne pratim dosta fudbal al sam skontala kao da je Kaka dobar neki lik .Drago mi je sto ce igrati sa Ronaldom na koga se loze skoro sve devojcice pa bogami otkako je postao ,,Miss of the world,, i neki decaci. Kaka just gooooo!!!!
(Kaka girl fan, 11. jun 2009 19:12)

E...ovo je najbolji komentar...otkad koristim internet. A, ako si stwarno devojka...onda, jos jednom svaka cast za komentar.

Frax

pre 14 godina

Momci i devojke,ne zanm sto se toliko uzbudjujete oko Ronalda.Bolje je da ga proda kad poslednjih godinu dana konstantno izvodi kako bi on u Real.Sad mu je zelja ispunjena,no zalice on za Manchesterom...Antonio Valencia ce ga dostojno zameniti...Glory,Glory Man United

football4ever

pre 14 godina

Odlaskom Ronalda,i mogucim odlaskom Teveza United ce biti mnogo oslabljen u napadu,ako zadrze Vidica to ce ima mozda biti jedini dobar potez.Realu ce se dovodjem ovih igraca puno isplatiti u smislu marketinga,u pesu ce biti skoro ne pobedivi.Ronaldo nece biti veliki igrac kakav je mogao biti da je ostao u engleskoj.Sve u svemu Arsenal i Livepool ce imati lepu sansu za titulu posto sledece sezone Chelsea i Man Und nece nista uradi u legi.Chelsea je pogresio oko dovodjenja Ancelotija koji ce sjb tim.

manchesterovac do koske!

pre 14 godina

Svi samo gledaju pare, gde je ona stara ljubav prema fudbalu....ronaldo ako odes nikada neces biti na nivou na kom si bio u manchesteru...pametan je vidic....Srbin!

vladimir

pre 14 godina

slobodan 11 nemass pojma ronaldo je ribery messi kaka i ostali u jednomm ... a od mesija je bolji u skoku bolji sut jaci precizniji brzi samo se ne gradi kao messi msm da ce da gvardiola malo poslati na casowe kod ronalda kad dodje u madrid moze swasta da naucii

moljac

pre 14 godina

Muka mi je od Real....niko na svetu ne vredi 80 miliona zato sto zna da sutira loptu,sramota...da bog ne prosli grupu u LS sledece sezone.

Ali_stvarno

pre 14 godina

Smorili su i sa Realom i sa Ronaldom i sa svim glupostima i sa onima koji kao navijaju za najace klubove i kao znaju ko valja ko nema pojma i ko sta kako treba da radi. . .Smorili ste!Covek nemoze od vas da procita nista novo i zanimljivo!

grobaR

pre 14 godina

ovi sto ga pljuju imaju komplex od momka jer ima sve,a oni imaju samo comp i superbrzi adsl:)))))dajte ljudi,trenutno je najbolji,igra u nevjerovatnoj formi vec 2 god.
DRUGA STVAR:sve vas shto navijate za barsu,manu,real i milan treba da je sramota,imamo mi nase klubove,SRBI!!!!pa pljujte po domacim klubovima i prvenstvu,ali jadno je dobrim dijelom i zbog vas,jer prijatelji,vi ste fanovi barse i reala,i radije ostajete kuci i gledate messija nego na stadion da bodrite nashe igrache i klubove.a pola vas,ma koje pola,99% vas nikad nije i nikad nece ni otici na stadion vashih "voljenih"klubova...sramota,sramota,sramota........

Sven Goran

pre 14 godina

Nemogu samo violine da sviraju u orkestru.
To je davno, još Milojko zaključio. Neznam kako se ovi iz Reala nisu opametili. :)

Ništa od Reala

Aca_USA

pre 14 godina

Svaka cast Aco (Alex)
za te pare se mogu kupiti dva tima talenata i osigurati buducnost MU za sledecih 20 godina.
Real pravi gresku za greskom. Ronaldo ce u Reaulu igrati na nivou koji pruza u Portugalskoj reprezentaciji (a to ne vredi ovih para).

Cristiano

pre 14 godina

eeee i vi sebe nazivate navijacima.pljujete decka koji je doneo manchesteru pregrst titula. odite samo na njihov sajt pa procitajte samo komentare,samo reci hvale za Ronalda.svaka cast cristiano ronaldo-girlfan tako rade pravi Red Devilsi zahvalni su svakom igracu koji je bio u Manchesteru a kamo li Ronaldu,coveku koji je usao u istoriju svetskog fudbala vec sa 21-om godinom. Nikad necu navijati za real ali cu uvek voleti Ronalda. Hvala mu za svaki gol za svaki pretrcani metar za svaki simuliran faul za sve sto je radio za dobrobit Manchestera.

Ja

pre 14 godina

Znaci ode Kristijano ne zasluzuje prezime koje nosi iz mnogo poznatih razloga a evo i jednoga [link]
(Djovani Elber, 11. jun 2009 16:33)

Brate koja je poenta uporedjivati Kristijana i pravog Ronalda?!

Svaka cast Maradoni i Peleu ali ja nemam nikakvu dilemu da je Ronaldo Luís Nazario de Lima najbolji fudbaler koji je igrao fudbal na planeti Zemlji.

red devil 011

pre 14 godina

Putuj igumane...
Samo se nadam da nece ove pare da odu kod vlasnika amera u stek. Ne treba nikakav dodatan kesh za ovaj prelazni rok, 80 miliona funti ce biti saasvim ok

Kaka girl fan

pre 14 godina

ej odlucila sam,stvarno mi je dosadilo vise gde god da pogledam svugde neki girl fanovi C.Ronalda .Od sad sam zvanicno KAKA GIRL FAN i za razliku od C.ronaldo girl fan ja sam zensko!!e da, ne pratim dosta fudbal al sam skontala kao da je Kaka dobar neki lik .Drago mi je sto ce igrati sa Ronaldom na koga se loze skoro sve devojcice pa bogami otkako je postao ,,Miss of the world,, i neki decaci. Kaka just gooooo!!!!

nebojsa

pre 14 godina

neka. Sad lagano i za te pare tri extra igraca i da pretekne. Bilo je jasno da ce da ode jos kada je mali po novinama pricao o greskama SAF-a. Dobar potez ćale. Lepo si mu nakucao cifru. Isplatio i Berbu, andersona, nanija.....

milosh-nish

pre 14 godina

(Znam, 11. jun 2009 13:13)
On je sa smo 23 godine postao simbol Manchestera (za sta je skolsu i giggsu trebalo mnogo vise) i usao u istoriju medju 50 najboljih igraca koji su ikad igrali za Manchester zajedno sa nasim Nemanjom....123 gola za 6 godina koliko je bio na Old Trafordu nije malo....A koliko je njima godina trebalo ili im treba da to postignu????.....Zato nemoj pljuvati Ronalda i pisatiti gluposti o njemu samo zato jer je resio da napusti Manchester i ode u Real.....Seti se prvo njegovog doprinosa Manchesteru u osvajanju trofeja...Ja se nadam da ce se i u Realu upisati u istoriju kao prvi igrac koji je uspeo da predje u Real iz Manchestera a da ne propadne....I da ce uspeti da ostane najbolji fudbaler sveta...



Ps. To sto je on otisao u Real ne znaci da Manchester sledece sezone nece osvojiti PL i LS naprotiv sa Ronaldom ili bez njega Manchester ce i dalje vladati Engleskom a i Evropom...Glory, glory Man United....I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED
(CRISTIANO RONALDO girl fan, 11. jun 2009 16:59)


vidi se da pratis fudbal od juce,verovatno imas 10-15 godina...ono sto su skols i gigs uradili za man to ronaldo ne bi mogao za 2 karijere...ende..

navijac_mancestera_zvezde

pre 14 godina

Zezajte Tosica koliko hocete,ali mislim da je ovo prava prilika za njega sad.... Ali krivo mi je sto ce otici Ronaldo!!

Zasu

pre 14 godina

Evo provereno uzimaju i BAstu u odbrani i onda su kompletni za osvajanje Galaksije,ma nikad nista od njih, ko ce da trci za Kakom i Ronaldom ako vec moraju da igraju i ostale ,,zvezde''

Zejn Grif

pre 14 godina

SAF je lepo podigao cenu za CR7. Da je ManUtd odbranio Ligu sampiona, SAF bi ga zadrzao. Sada sa ovim parama moze da malo promeni tim i da ga uoblici do kraja.
Ovde je sada pitanje odakle Realu toliki budzet, sto rece jedan prethodnik 'veci budzet nego Vlade Srbije'!
Mislim da bi bilo dobro da se uvede ono sto je uvedeno u NBA ligi - fond za plate!
A sto se tice novih Galaktikosa - njima ce trebati neki trener koji ima autoritet , a secate se svi da je to bio samo Del Boske!

Milan

pre 14 godina

Sta se bre vise loze na taj real,pa nek ide,procice kao i Bekam i ostali galatikosi,bez ijedne titule a na kraju mu sledi Japan ili LA Galaxy...

Milosh

pre 14 godina

ivan1, 11. jun 2009 14:33)

Ako si ti tako pametan,prosvetli me i reci mi sta sam pogresno rekao?Jesu prodali Stama,kasnije je i sam SAF da je to bila velika greska...prodace Ronalda,ko ce da igra umesto njega?Ako ne otkupe Teveza,da nece mozda onaj Berbatov da bude bolji od Teveza?I da dovedu Benzemu,ko ce na klupu,da nece mozda Runi?Ako je zeleo Benzemu,sto ga nije doveo prosle godine nego sada SAF hoce da ga kupi....hteo je da upari Runija i Berbatova,sada kada ih je upario jedan ce na klupu...Cemu onda 45.miliona za Berbatova?A pritom na sredini nemaju ni jednog KREATIVCA,sem Skolsa,koji ce uskoro u penziju....
Ajde kada ti imas pojma,objasni majke ti.....

SiCkY

pre 14 godina

Stari lisac SAF...kao sto je i od Ronaldinja Barsa uzela sve sto je mogla i prodala ga za debele pare, tako i MU sa Ronaldom. Taj vise nikada nece ponoviti proslu sezonu, istrosena estradna zvezda i kao Bekam, tako i on sada kvari sportsku atmosferu, a nije sve u parama...nesto je i u trofejima, a Real ih vec duze nesto nema
(mrzim real i milan, 11. jun 2009 13:27)

Sine, ti to govoris iz mrznje prema Realu, a ne sto je stvarno tako...pa Ronaldo ima tek 23 godine, on ima jos dosta toga da pruzi u fudbalu.
(Si'T'jwa, 11. jun 2009 14:28)


24

PS. aguero i pato, drogba i joe cole, lampard i essien, terry i bane, i CEH,

svaka cast CR, sjajan je, popravio je formu ove sezone bas kada treba, revans sa portom i dvomec sa arsenalom to potvrdjuju, sada cemo osvojiti i PL, i CL
CFC

MilanForza

pre 14 godina

Ovo je najvece bacanje para koje sam ja u zivotu video. Bar sto se tice fudbala.
AKo si vec kupio Kaku,a planiras i Vilju...relano Kristijano ti i nije potreban,posebno ne po toj ceni.
Ali ja tako razmisljam jer imam samo 50 evra u dzepu,a Perez ima 300 miliona,pa jos racuna i na prodaju dresova i vise na marketing Kristijano,nego na njegovu potrebu u timu.
Nema tu ni F od fudbala,cist Biznis.
Krajnje je vreme za neki seleri kep.

rade

pre 14 godina

Eh, kad se setim, krajem osamdesetih Zvezda igrala u Beogradu sa Realom i vodila 3:0 i 4:1 da bi na kraju bilo 4:2. Posle je u Madridu izgubila 2:0. Za Real je igrala ona generacija Butragenjo, Hugo Sančez, Mičel, Bujo a za Zvezdu Piksi i kompanija. Posle dvadesetak godina isti taj Real dovodi igrača za sto miliona evra a Zvezda nema pare da plati igračima tri obroka dnevno. Sačuvaj me bože iskrenih zvezdaša kao što je Marko Mišković.

CRISTIANO RONALDO girl fan

pre 14 godina

(Znam, 11. jun 2009 13:13)
On je sa smo 23 godine postao simbol Manchestera (za sta je skolsu i giggsu trebalo mnogo vise) i usao u istoriju medju 50 najboljih igraca koji su ikad igrali za Manchester zajedno sa nasim Nemanjom....123 gola za 6 godina koliko je bio na Old Trafordu nije malo....A koliko je njima godina trebalo ili im treba da to postignu????.....Zato nemoj pljuvati Ronalda i pisatiti gluposti o njemu samo zato jer je resio da napusti Manchester i ode u Real.....Seti se prvo njegovog doprinosa Manchesteru u osvajanju trofeja...Ja se nadam da ce se i u Realu upisati u istoriju kao prvi igrac koji je uspeo da predje u Real iz Manchestera a da ne propadne....I da ce uspeti da ostane najbolji fudbaler sveta...



Ps. To sto je on otisao u Real ne znaci da Manchester sledece sezone nece osvojiti PL i LS naprotiv sa Ronaldom ili bez njega Manchester ce i dalje vladati Engleskom a i Evropom...Glory, glory Man United....I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED

sk

pre 14 godina

Bas mi je odvratan klub ovaj real, ali realno tim koji u istom sastavu ima kaku i ronalda mora da bude ozbiljno shvacen! A prerez ce sigurno da dovede jos nekoliko ozbiljnih pojacanja, a u timu vec sada ima nekoliko vrhunskih igraca koji ce sa ovim pojacanjima da budu strasan tim, a jos kada se zna da se finale LS igra u madridu mozete da zamislite koliko ce samo real da kida da bi igrao finale na svom stadionu! Ali ipak mislim da sledece sezone LS ide na stamford, red je da chelsea konacno osvoji tu LS, jos kada stigne aguero niko nece moci da zaustavi chelsea da osvoji LS... A sto se PL tice posto je CR otisao iz man utd-a, chelsea ni u PL u sezoni koja sledi nece da ima konkurenciju...

Si'T'jwa

pre 14 godina

Au ovaj Real ima veci budzet nego vlada Srbije za 2009-tu godinu...Pa zar je nasa Srbija toliko daleko od te Spanije...Pa mi u nasu ligu ne mozemo da obezbedimo smestaj igracima,a kamoli ovolike pare ako zivimo na istom kontinetu!UZAS!!!!
(IVAN BG, 11. jun 2009 12:48)

A sta je uzas...uvek nam je za neuspehe i propadanje neko drugi bio kriv...a kad je neko bolji, onda je to vecita nepravda...umesto da se cuknemo u glavu i preispitamo sta kod nas ne valja, mi pucamo od zavisti i blatimo druge, kojima za razliku od nas, drzavu i fudbalske klubove i kompanije ne vode nesposobni ljudi(u ocima naroda), a ustvari lopovi svetske lige.

marko

pre 14 godina

Samo su trebali da traze vise para jer ovaj kreten od Pereza bi im dao mozda i 10-20 miliona vise samo da ga dovede! Real mora propasti kad tad kada su spremni za 2 igraca da daju 160 miliona eura.

Djovani Elber

pre 14 godina

Znaci ode Kristijano ne zasluzuje prezime koje nosi iz mnogo poznatih razloga a evo i jednoga http://www.youtube.com/watch?v=-ym6G_e_VqE
Obavezno pogledajte ako vec gledate ovo klip do kraja na samom kraju je sustina iliti naravoucenije.
PS: nevezano za ovu stvar mozda cete reci da sam lud ali i dalje mislim da je trio verovatno vec zaboravljeni odavno Saviola-Klajvert-Rivaldo bolji od tria Mesi-Anri-Eto ali to je samo moje misljenje.

c.marko

pre 14 godina

ja nemogu da verujem da će ronaldo prixvatiti Real. ja ću se ubiti od malena navijam za mančester a on da ode a sa nama je od 2003.godine!!!

Si'T'jwa

pre 14 godina

A zasto ste se svi uhvatili za tu odbranu Reala...pa u odbranu stize Garay...a ako je uspeo da dovede Kaku i Ronalda, zasto ne bi mogao i Vidica ili nekog stopera u toj svetskoj klasi...ljudi, pa shvatite da prelazni rok nije ni poceo, a oni doveli dva superstara...ocekujem ovakvu postavu za sl. sezonu

Casillas

Ramos Pepe Garay Marselo


Lassana
Diarra



C. Ronaldo Silva

Kaka


Villa Higuain


A mozda dodje i jedan stoper, jer ce imati para, spremili su 250 000 000, potrosili 157 000 000, za za Villu i Silvu dase 50-60 000 000, i ostace im para za jednog extra stopera...i ja ne vidim razlog zasto ovakav tim ne bi mogao da gazi...osim Ronalda, nijedan od njih nije umisljen, a, i nece imati tim pun zvezda, vec samo dve, sto je za velike timopve i normalno, ostali su kvalitetni igraci u prikrajku.

dzukac

pre 14 godina

Znaci Ronaldo konacno odlazi. Ovo dođe kao kraj jednog ciklusa u kome su osvojene tri uzastopne titule + LS, pa bi trebalo ocekivati malo temeljniju rekonstrukciju tima u narednih par sezona. Iako ce dobiti brdo para, ne vjerujem da ce biti nekih zvucnih pojacanja tipa Riberi ili Benzema. Najvjerovatnija pojacanja u ovom roku su Valensija iz Vigana i Mutinjo koga je Sporting voljan da trampi za Nanija. Ono što bi trebalo da obraduje navijače je to da se Fergi predomislio po pitanju Teveza, a sad neće imati problema sa novcem za otkup ugovora.

Nemanja N.

pre 14 godina

zaista ne znam zasto se ovaj real toliko cima, kad ce barsa ponovo da im ucacka pola tuceta golova na bernabeu.. vec su jednom stvarali galaktikose i bili ponizavani od strane kojekakvih klubova, a sada rade to isto, sa 1000 % istim epilogom.. mes que un club BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!

Si'T'jwa

pre 14 godina

Иѕгледа да ће Реал ипак створити добар тим.
Виља је сигуран, а ако доведу и Риберија то ће бити најбољи напад свих времена...

ВИЉА
КАКА РОНАЛДО


СВАКА ЧАСТ!
(Милош КГ, 11. jun 2009 11:44)

A zasto 154 nepreporucenih komentara...pa Barcelona nema bas neku odbranu...tj., nije nimalo jaca od Realve sa Garayem i Pepeom u sredini i Ramosom i Marselom po strani...samo sto ce napad

Ronaldo
Kaka

Villa
biti dobar kao i napad Barce, pa nekima to smeta(ne mogu se mangupirati da ce biti bolji, ipak je njihov napad fantastican, pustimo da vreme pokaze).

tako ti je to

pre 14 godina

Sve je to isto,i Kaka i Ronaldo i ovaj i onaj...Gde zveckaju parice tu su oni.I dosta vise prica tipa ovaj ne bi nikad presao u drugi klub,on je legenda kluba itd.

xaxaxaxaxa!!!

pre 14 godina

Jooooj kako ce ovi navijaci Reala da traze sledece sezone razloge kad ne osvoje ni jedan trofej... Kao prvo Kaka i Ronaldo nemogu u istom timu da igraju, a kao drugo nemaju odbranu uopste... I zanima me samo jel Perez trener Reala ili ne??? Koliko ja vidim da se trener uopste ne pita kogace da dovede...

Mok@ ssss

pre 14 godina

Ali stwarno ne znam odakle nekome tolike pare?????.....I jos plus salju ponude alonsu,ryberyu...i ostalim igracima cija je trzisa cena desetine miliona evra...Fudbal je postao kao banka ako neko ne ulaze nema nista od njega,ali Real ponovo nece nista uraditi,jer se zvezde tesko uklapaju....pozz swima

alen becirovic

pre 14 godina

neka je otisao mancester ce sada biti jos bolji bez njega, da im je trebao nikada ga nebi prodali, pa nemogu manekeni igati u engleskoj

GIGGSY

pre 14 godina

idi da te ne gledam. moze da bude dobar koliko hoce kad je ljigav. svaku tekmu sam se nervirao kad ga vidim na terenu (bez obzira na ucinak). lepe pare koje treba pametno urositi. (silva, young, aguero, ... ima ih kandidata). GIGGS IS GOD, MAN UTD IS A RELIGION.

rosoenro

pre 14 godina

berluskoni se upravio pojeo sto je prodao kaku za 67 a mogao je za mnogo vise jer je kaka bolji igrac od ronalda ko ne vjeruje neka gleda sledecu sezonu kad budu igrali zajedno pa ce se vidjeti da ljudi bezveze dizu ronalda...

Goran

pre 14 godina

Сада када су се отарасили овог "надувенка" треба да буду паметни и узму Риберија и онда имају исти квалитет, а више лове...

petar

pre 14 godina

Kad je svojevremeno Bekam presao u Real 2003. godine zadesio sam se u Spaniji. Nisam mogao da verujem kada sam prelistavajuci jedan sportski list ustanovio da je bukvalno od prve do poslednje strane posvecen ovom fudbaleru. Prema tome, znace Perez da markentiski iskoristi ove fudbalere i da na njima zaradi. Da li ce osvojiti trofeje to cemo da vidimo. Na drugoj strani, ovi nasi u Zvezdi i Partizanu gledaju samo kako da danas stave u sopstveni dzep milion ili dva, iako vec za par godina na tom igracu moze da se zaradi deset puta vise. NJihov rezon je posle mene potop tj. da ukradem sto vise jer ni sam ne znam do kada cu biti na ovoj funkciji. A naivni navijaci navijaju li navijaju...Doduse u minimalnom broju...

Coa

pre 14 godina

Za ovo nema sta da se kaze samo da je jedan jedini i da je najbolji.Nebitno je gde ce igrati,medjutim nije u redu da napusti crvene djavole i Fergusona ipak je on od njega napravio pravog igraca.

ivan1

pre 14 godina

Znao sam.....ode i on i Tevez.....TRAGEDIJA!!!Toliko o nastavku dominacije Manchestera....nisu ljudi normalni,umesto da dovode pojacanja,oni nastavljaju s politikom prodaje najboljih igraca.....Ovaj Real Madrid je JADAN!Bekam,Nistelroj,Hajnze,Ronaldo,hoce Vidica....NEMAM RECI!!!!Bravo za Real,kada Perez nesto hoce,to i dobije!SAF i kompanija treba da se pokriju usima!!!!
Neeeee mogu da shvatim politiku prodaje najboljih igraca...
Prodali su Stama,kuburili su s centralnim odbrambenim dok nije dosao Vidic,prodali su Nistelroja,Runi i Saha bili povredjeni,nisu imali napadaca,ajd' Bekama manje-vise sto su prodali,tad je dosao Ronaldo koji je obecavao....
A sada kada njega prodaju,ko ce da igra umesto njega?Ako prodaju Ronalda a dovedu Riberija,nisu normalni!Jos da prodaju Nanija i Vidica i nece osvojiti trofej naredne 2-3 godine!!!Nemam reci,ja sam UZASNUT potezima uprave MU!!!!


Bilo bi glupo da ti bilo sta kazem osim da -
*** TI POJMA NEMAS ***

bg_boi

pre 14 godina

Ronaldo dobro dosao u najveci fudbalski klub na svetu!

@MUFC fanovi
Sta znaci to da nikad nece postati legenda kao Gigs, Skols, Kantona? Ronaldo je svojim igrama doneo pregrst trofeja i fanova MUFC. Razumem osecaj prodaje, nezadovoljstva, ali ide u veci klub.

Problem sa Ronaldom je da covek neverovatno dobro igra fudbal, izgleda kao fotomodel, znaci nije "lep" kao Runi. Ljudi to jako tesko podnose.

U Realu cemo imati "mix" dva fudbalska carobnjaka. Kaka, fin, miran, elegantan. Ronaldo, provokativan, eksplozivan, divalj.

CRISTIANO RONALDO girl fan

pre 14 godina

Ovo mu je najveca greska u zivotu...Ali ako svesno zeli da propadne i pored upozorenja Bekama koji prosao kroz sve to srecan mu put....Ja mu zelim srecu i da uspe u Realu da i dalje bude najbolji fudbaler sveta .....




@(skabo, 11. jun 2009 12:39)
Ostace mi CRISTIANO RONALDO i dalje omiljeni fudbaler ali MANCHESTER UNITED CE UVEK BITI KLUB ZA KOJI NAVIJAM!!!Tako da cu se isto potpisivati ...Jer, ne navijam ja za Manchester zbog Ronalda vec zato sto volim Manchester...Glory, glory Man United
I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED

marko_5

pre 14 godina

Ovo nikako ne sluti na dobro. Povratak čoveka koji im je doneo najduži sušni period u novijoj istoriji kluba. Dovodjenje igrača samo zato što su imena da bi mu marketingom višestruko vratili uloženi novac. Ni ne pominjanje pojačanja odbrane koja im sad ni ne postoji i bez koje se danas ne može ni priviriti u Ligu Šampiona. Dovodjenje trenera kome fali iskustvo sa velikim igračima i klubovima, plus saznanje da bi mogao biti otpušten ako samo par utakmica podje na loše...

Njih be možda jedino Kapelo mogao da drži na okupu, mada verovatno ne ni on.

Da li se iko seća šta su osvojili posle odlaska Del Boskea, bez odbrane i sa svim tim marketinškim zvezdama načičkanim u napadu? E pa to ih gotovo sigurno opet čeka.

sir

pre 14 godina

Ronaldo nema sanse da igra bolje u Realu nego Man Utd-u.Svaki igrac koji je otiso iz Mancestera nije igro bolje nego u tom klubu.Realno Alex izvuce maximum iz svakog igraca sto u Realu ne znaju da rade.

Si'T'jwa

pre 14 godina

Stari lisac SAF...kao sto je i od Ronaldinja Barsa uzela sve sto je mogla i prodala ga za debele pare, tako i MU sa Ronaldom. Taj vise nikada nece ponoviti proslu sezonu, istrosena estradna zvezda i kao Bekam, tako i on sada kvari sportsku atmosferu, a nije sve u parama...nesto je i u trofejima, a Real ih vec duze nesto nema
(mrzim real i milan, 11. jun 2009 13:27)

Sine, ti to govoris iz mrznje prema Realu, a ne sto je stvarno tako...pa Ronaldo ima tek 23 godine, on ima jos dosta toga da pruzi u fudbalu.

mrzim real i milan

pre 14 godina

Stari lisac SAF...kao sto je i od Ronaldinja Barsa uzela sve sto je mogla i prodala ga za debele pare, tako i MU sa Ronaldom. Taj vise nikada nece ponoviti proslu sezonu, istrosena estradna zvezda i kao Bekam, tako i on sada kvari sportsku atmosferu, a nije sve u parama...nesto je i u trofejima, a Real ih vec duze nesto nema

asdf

pre 14 godina

Lepa suma, bice za pojacanja a i za cascenje! :)
Nekako mi se vidi da bi ga Fergic dao i za 60mil funti, ali kod reala nema cenkanja oni plate odmah!

Voleo bi da vidim Benzemu zajedno sa runijem, a nebi bilo lose i Riberi ali da se ne plati vise od 30mil funti!

mnemojkovac

pre 14 godina

Interesuje me na čemu se zasniva mišljenje pojedinih ovđe koji govore da će Kaka i Ronaldo da propadnu u Realu. Ljudi,oni su gazili u super-teškim ligama,a zamislite šta će da rade u baletanskoj španskoj ligi!!! Npr.uporedite Robena iz Čelsija i Robena iz Reala. U Čelsiju nije mogao jedan dribling napraviti,a šta je radio u španskoj ligi. Ajmo Real. Dogodine španska titula,liga šampiona ipak ide na Enfild :)

stevane sine

pre 14 godina

1) hvala bogu sto je otisao, muka mi je od manekena i sebicnjaka
2) od onog poslednjeg pokusaja da se napravi dream tem kada su doveli zidana sam postao skeptican prema svakom realovom postupku
3) ovo bi mancester trebao lepo da iskoristi i da nabavi par jakih pojacanja, s obzirom da Park prelazi u Atletiko Madrid za 7 mil eura
4) nijedan par nogu (pa makar i zenski) ne vredi ni upola ovih para
5) riberi nece da igra u engleskoj

ivka

pre 14 godina

A nije fora,pa ja sam prosle godine pocela da gledam fudbal,samo da bih videla ko je taj sto daje bar 2 gola na svakoj utakmici,kad ono vidim igra i Vidic,dakle neko nas..kad ono oni osvojise Ligu Sampiona i sve ostalo..reko'ja sam sad navijac fudbalskog kluba Mancester Junajted..gledala sam i ove sezone i plakala kad su izgubili od Barse..i sad on hoce da ide u tamo neki eksperimentalni klub :(,a Vidic dobio ocenu 5 kao jedan od najlosijih igraca finala...:(i sta sad ja da radim?

Znam

pre 14 godina

Kristijano Ronaldo nikad nece biti simbol Mancestera, kao sto je to bio Kantona ili kao sto su Gigs i Skols, da ne pominjemo Fergusona.
Uz najvecu cijenu za transfer u istoriji, Mancester je napravio sjajan posao u pravom trenutku.
Sad moze da ulaze u buducnost, a talenata po svijetu sigurno ima.

Nek je sa srecom i jednima i drugima!

Sale

pre 14 godina

Alo ljudi, jeste li vi svesni koje su pare dobili. Dao bi im i Teveza uz Ronalda za te pare.
Sada ce konačno i neko drugi imati priliku da izvodi slobodnjake

?!

pre 14 godina

ljudi nemoj da se lozite real vraca te pare samo od prodaje dresova, lutkica i takvih stvari. Peres nije lud uopste jednostavno ima kliker za ekonomiju...

Ajvan

pre 14 godina

A ko ce da trenira ovo cudo od Reala? Ciji je to autoritet dovoljno veliki da pomiri sujete C.Ronalda, Kake, Vilje i resto ekipe...sledece sezone Realu ce na utakicama trebati jedno 5 lopti u isto vreme...

Душан

pre 14 godina

Е, коначно могу поново да навијам за Манчестер, а да ме није срамота због овог шминкера и падавичара!
Хвала!!
Не морате никог ни да доведете, само задржите Тевеза!!!

Si'T'jwa

pre 14 godina

Izgleda da samo Real zivi na nekoj drugoj planeti pa ga nedrma svetska ekonomska kriza. Odakle bre tolike pare u jednom prelaznom roku.
(Vule, 11. jun 2009 11:50)

A sta tebe briga odakle im...jel su tebi uzeli?
Ne, nefo ce kao ovi nasi, pare da stavljaju u svoj dzep, a da dovode neke tamo iz Kenije, Zimbabvea i sl.

chester

pre 14 godina

E moj Fergie bre...pa mogao si da ga trampis za Robena i jos dobijes pare! Ko ce sad da ti igra na sredini!? Ako mislis da se oslanjas na Kerika, Fletchera, Parka onda si se malo preracunao!
Nije Ronaldo nesto posebno ali ce Manchester morati da dovede neka zvucnija pojacanja za vezni red!

Змиуга

pre 14 godina

Ууууууууууу синџо... Са толиким шушкама можемо да отворимо пирамидалну штедионцу. Ево ја ћу се жртвовати и бити први CEO.

Milosh

pre 14 godina

(srki, 11. jun 2009 11:57)

Frej

Rafael Ferdinand Vidic Evra

Nani Posebon Hargrivs Runi

Runi Tevez

Mislim da je ovo bolje,sta mislis?Ili da dovedu dobro krilo a Runi napred...Posebon jeste mlad,ali mislim da decko ima ono sto je potrebno da bude kreativac,jer je to MU preko potrebno....

code47

pre 14 godina

hahahahahah!!!
kakvi ste vi "LIKOVI"...
UZALUDNO bi bilo uporedjivati TRIO -ZIDANE-FIGO-BECKHAM sa
TRIOM -KAKA`-RONALDO-RIBERY-

Mozemo MRZETI ili VOLETI real ali cinjenica je da imaju para ko blata i da PERES moze da dovede koga hoce...

mingos

pre 14 godina

Joj ala ce biti tim....Mislim da im Riberi sada ne treba samo jos Vilja i Vidica u odbranu...Mada mislim da Perez nece na ovome stati i da ce dovesti sve igrace koje zeli...Tako da titula Lige Sampiona sledece godine odlazi u REAL!!!!

murcho_

pre 14 godina

dal ovaj Perez zna da treba odbranu da pojaca! ako ne dovede 2 dobra igraca na poziciji centralnog i lijevog spoljnjeg dzaba mu je i tri CRonalda da ima!!

Nemanja

pre 14 godina

Uh kako bih voleo da Real ispadne iz lige...Sigurno je da nece uzeti ni jedan trofej posto nije dovoljno da samo nabacas igrace, treba da imas ekipu...Zao mi samo sto je Kaka otisao tamo jer je pravi igrac, a ne klovn kao vecina ovih sto idu u Real...Soundtrack: Nervozni postar-Cirkus Kolorado

Slobodan

pre 14 godina

Jos jedna izgubljena titula za Real, samo sto su ovu izgubili unapred. Kupiti najsebicnijeg igraca na svetu koji ima samo brze noge ( dok mu ih neko ne skrsi), i dati za njega 96 mil. je totalna ludost. Njima trebaju iskljucivo timski igraci kakav je bio Zidan, ajd tu je Kaka. Folere ne bih platio ni travu da mi kose

bojan_kljajic

pre 14 godina

Za te pare i treba da bude prdat. Ne vredi toliko.
DOvedite Gabriela Agbonlahora iz Aston Vile i Jermeina Jenasa iz Totenhema (ukupno mozda 30 miliona evra) i imace jos 65 miliona da se pojacaju. Ako prodaju Berbatova, Nanija, Parka...bez problema uz ove prvopomenute pare, mogu da vladaju Engleskom i Evropom godinama.

Si'T'jwa

pre 14 godina

# ne mogu da werujem da odlazi zbog para
(vladimir, 11. jun 2009 11:58)

Ne lupaj...pa u Manchesteru je imao 200 000 funti, sto je 1/4 miliona evra...tako da nije zbog para, vec prosto, zbog zelje svakog igraca da zaigra u Realu...

wlado

pre 14 godina

jos villa i defanzivac tipa vidic, i real je kompletan,

a za opasku videcemo ko ce stici dalje real ili man utd, brate ajde da se kladimo da je odgovor real, kopiram post, i cuvam ga za maj 2010 !!! manchester sigurno nece dogurati dokle je dogurao 08 i 09 !!! finale LS, ne bih rekao....

Zmaj

pre 14 godina

Bice vrlo zanimljivo gledati Primeru sledece sezone. Samo dovodjenjem Kake i Ronalda Real je odradio ogroman posao. Barseolona jos uvek nije nikog dovela...

skabo

pre 14 godina

Za koga li ce navijati sada?

"I LOVE CRISTIANO RONALDO AND MANCHESTER UNITED"-da li ce biti sada I LOVE CRISTIANO RONALDO AND REAL MADRID?

"CRISTIANO RONALDO girl fan"

Mnoga se pitanja postavljaju,a on je samo miss of the world 2010...

IVAN BG

pre 14 godina

Au ovaj Real ima veci budzet nego vlada Srbije za 2009-tu godinu...Pa zar je nasa Srbija toliko daleko od te Spanije...Pa mi u nasu ligu ne mozemo da obezbedimo smestaj igracima,a kamoli ovolike pare ako zivimo na istom kontinetu!UZAS!!!!

Rimtutituki

pre 14 godina

Bez duše si niko,
bez duše si ništa,
kupuješ, prodaješ,
oduzimaš i dodaješ!
Cane PB

Evo šta je sposoban ovaj "slobodni" kapitalistički sistem da ponudi. Ovakvu beskrupuloznost, da platiš jednog čoveka cca 100M evra, i sigurno tako da obrneš još bar duplo više od najavljenih turneja po SAD, Aziji, od prodaje dresova, ulaznica... Fudbal je posao i gladijatorstvo pa tek onda sport.

Sasha LFC

pre 14 godina

Ovo je najlosija vest za sve glavne takmace Manchestera u Premijeru. Ne samo da ce dobiti ogromnu lovu da se posteno pojacaju vec vise nece imati "prima balerinu" u timu.

Sto se Reala tice, ne verujem da ce tim sa isuvise velikih zvezda bas moci da funkcionise dobro. Na kraju krajeva i originalni "galaktikosi" osvojise koliko se secam samo jednom LS. Takav uspeh su mnogi postigli sa mnogo manjim budzetom. Po meni Real ce sada morati da trazi trenera sa stvarno velikim autoritetom kako bi naterao zvezde da se podrede kolektivu. Mozda bi im bilo pametno da vrate Del Boskea koji se vec jedanput pokazao kao najbolje resenje?

Милош КГ

pre 14 godina

Иѕгледа да ће Реал ипак створити добар тим.
Виља је сигуран, а ако доведу и Риберија то ће бити најбољи напад свих времена...

ВИЉА
КАКА РОНАЛДО


СВАКА ЧАСТ!

Markkoni

pre 14 godina

vala i neka ga prodaju za tolike pare! Mogu da nadju koju god hoće zamenu i da budu dobri 40ak milki. A Real će opet da da ogromne pare i opet ništa neće osvojiti!

Frankov Real

pre 14 godina

nadam se da je ovom prodajom ferguson prekrsio obecanje kad je rekao da realu nece prodat ni virus... ronaldo, nikad vise neces biti klasa koja si bio u manchesteru, zapamti to. jos da ti ego poraste do neba kad dodjes u real, pa da im zadajes problema, eh to bi bila sreca

bulldog

pre 14 godina

Auuuuu, Peresu! Pa ti se kao ne salis, mislis da ce ti proci svi ti transferi, da ces da napravis dream-team! E moj ti, a kada ce ti se oni uigrati, mislis da ti valja da imas 15 nabedjenih zvezda u timu! PROPASCETE....! Ali zato je kazem samo jedno: MES QUE UN CLUB! FCB1899! Viva La Vida, Viva La Barca!

Milosh

pre 14 godina

Znao sam.....ode i on i Tevez.....TRAGEDIJA!!!Toliko o nastavku dominacije Manchestera....nisu ljudi normalni,umesto da dovode pojacanja,oni nastavljaju s politikom prodaje najboljih igraca.....Ovaj Real Madrid je JADAN!Bekam,Nistelroj,Hajnze,Ronaldo,hoce Vidica....NEMAM RECI!!!!Bravo za Real,kada Perez nesto hoce,to i dobije!SAF i kompanija treba da se pokriju usima!!!!
Neeeee mogu da shvatim politiku prodaje najboljih igraca...
Prodali su Stama,kuburili su s centralnim odbrambenim dok nije dosao Vidic,prodali su Nistelroja,Runi i Saha bili povredjeni,nisu imali napadaca,ajd' Bekama manje-vise sto su prodali,tad je dosao Ronaldo koji je obecavao....
A sada kada njega prodaju,ko ce da igra umesto njega?Ako prodaju Ronalda a dovedu Riberija,nisu normalni!Jos da prodaju Nanija i Vidica i nece osvojiti trofej naredne 2-3 godine!!!Nemam reci,ja sam UZASNUT potezima uprave MU!!!!

1943

pre 14 godina

Previse novca, jer ni jedan fudbaler na svijetu ne vrijedi toliko - iako ne sumnjam da ce se Ronaldo Perezu i te kako isplatiti...Marketinski, ovo je odlican potez Pereza, treba biti slijep da to ne bi vidio...

Inace, nepisano je pravilo da Real MORA imati u ekipi jednog pravog superstara, koji je u rangu sa Mesijem, jer je to do sada definitivno falilo Madridjanima, makar na ovom nivou - a ako se ovo ostvari, imace 2, Kaku i Ronalda...

P.S.Tako sam zelio da vidim Riberija u dresu Reala, ali...

stoka17

pre 14 godina

Znam da će me mnogi popljuvati, ali mislim da je u redu što je otišao, pomogao je Manchesteru da osvoji sve najveće trofeje,i zadužio ih je, i ne bi bilo u redu da mu prave probleme.. jer ako želi u Real, neka ide! Bez obzira na sve on je nogometni genijalac, to mu se mora priznati, i jedva čekam novu sezonu, da vidim tog novog Reala! Najviše me zanima koji će broj nositi...jer CR7 neće biti moguć, ako već u ekipi imate Raula 7..

srki

pre 14 godina

da prodaju i nanija...i jos neke male pare od glejzera i dovedu se maikon riberi esli jang i benzema i kao nece izgubiti nijednu utakmicu
vds

maikon rio vidic evra

riberi kerik hargrivs jang

benzema runi

Markkoni

pre 14 godina

vala i neka ga prodaju za tolike pare! Mogu da nadju koju god hoće zamenu i da budu dobri 40ak milki. A Real će opet da da ogromne pare i opet ništa neće osvojiti!

Frankov Real

pre 14 godina

nadam se da je ovom prodajom ferguson prekrsio obecanje kad je rekao da realu nece prodat ni virus... ronaldo, nikad vise neces biti klasa koja si bio u manchesteru, zapamti to. jos da ti ego poraste do neba kad dodjes u real, pa da im zadajes problema, eh to bi bila sreca

stoka17

pre 14 godina

Znam da će me mnogi popljuvati, ali mislim da je u redu što je otišao, pomogao je Manchesteru da osvoji sve najveće trofeje,i zadužio ih je, i ne bi bilo u redu da mu prave probleme.. jer ako želi u Real, neka ide! Bez obzira na sve on je nogometni genijalac, to mu se mora priznati, i jedva čekam novu sezonu, da vidim tog novog Reala! Najviše me zanima koji će broj nositi...jer CR7 neće biti moguć, ako već u ekipi imate Raula 7..

srki

pre 14 godina

da prodaju i nanija...i jos neke male pare od glejzera i dovedu se maikon riberi esli jang i benzema i kao nece izgubiti nijednu utakmicu
vds

maikon rio vidic evra

riberi kerik hargrivs jang

benzema runi

Rimtutituki

pre 14 godina

Bez duše si niko,
bez duše si ništa,
kupuješ, prodaješ,
oduzimaš i dodaješ!
Cane PB

Evo šta je sposoban ovaj "slobodni" kapitalistički sistem da ponudi. Ovakvu beskrupuloznost, da platiš jednog čoveka cca 100M evra, i sigurno tako da obrneš još bar duplo više od najavljenih turneja po SAD, Aziji, od prodaje dresova, ulaznica... Fudbal je posao i gladijatorstvo pa tek onda sport.

Милош КГ

pre 14 godina

Иѕгледа да ће Реал ипак створити добар тим.
Виља је сигуран, а ако доведу и Риберија то ће бити најбољи напад свих времена...

ВИЉА
КАКА РОНАЛДО


СВАКА ЧАСТ!

1943

pre 14 godina

Previse novca, jer ni jedan fudbaler na svijetu ne vrijedi toliko - iako ne sumnjam da ce se Ronaldo Perezu i te kako isplatiti...Marketinski, ovo je odlican potez Pereza, treba biti slijep da to ne bi vidio...

Inace, nepisano je pravilo da Real MORA imati u ekipi jednog pravog superstara, koji je u rangu sa Mesijem, jer je to do sada definitivno falilo Madridjanima, makar na ovom nivou - a ako se ovo ostvari, imace 2, Kaku i Ronalda...

P.S.Tako sam zelio da vidim Riberija u dresu Reala, ali...

bulldog

pre 14 godina

Auuuuu, Peresu! Pa ti se kao ne salis, mislis da ce ti proci svi ti transferi, da ces da napravis dream-team! E moj ti, a kada ce ti se oni uigrati, mislis da ti valja da imas 15 nabedjenih zvezda u timu! PROPASCETE....! Ali zato je kazem samo jedno: MES QUE UN CLUB! FCB1899! Viva La Vida, Viva La Barca!

skabo

pre 14 godina

Za koga li ce navijati sada?

"I LOVE CRISTIANO RONALDO AND MANCHESTER UNITED"-da li ce biti sada I LOVE CRISTIANO RONALDO AND REAL MADRID?

"CRISTIANO RONALDO girl fan"

Mnoga se pitanja postavljaju,a on je samo miss of the world 2010...

Nemanja

pre 14 godina

Uh kako bih voleo da Real ispadne iz lige...Sigurno je da nece uzeti ni jedan trofej posto nije dovoljno da samo nabacas igrace, treba da imas ekipu...Zao mi samo sto je Kaka otisao tamo jer je pravi igrac, a ne klovn kao vecina ovih sto idu u Real...Soundtrack: Nervozni postar-Cirkus Kolorado

Sasha LFC

pre 14 godina

Ovo je najlosija vest za sve glavne takmace Manchestera u Premijeru. Ne samo da ce dobiti ogromnu lovu da se posteno pojacaju vec vise nece imati "prima balerinu" u timu.

Sto se Reala tice, ne verujem da ce tim sa isuvise velikih zvezda bas moci da funkcionise dobro. Na kraju krajeva i originalni "galaktikosi" osvojise koliko se secam samo jednom LS. Takav uspeh su mnogi postigli sa mnogo manjim budzetom. Po meni Real ce sada morati da trazi trenera sa stvarno velikim autoritetom kako bi naterao zvezde da se podrede kolektivu. Mozda bi im bilo pametno da vrate Del Boskea koji se vec jedanput pokazao kao najbolje resenje?

IVAN BG

pre 14 godina

Au ovaj Real ima veci budzet nego vlada Srbije za 2009-tu godinu...Pa zar je nasa Srbija toliko daleko od te Spanije...Pa mi u nasu ligu ne mozemo da obezbedimo smestaj igracima,a kamoli ovolike pare ako zivimo na istom kontinetu!UZAS!!!!

stevane sine

pre 14 godina

1) hvala bogu sto je otisao, muka mi je od manekena i sebicnjaka
2) od onog poslednjeg pokusaja da se napravi dream tem kada su doveli zidana sam postao skeptican prema svakom realovom postupku
3) ovo bi mancester trebao lepo da iskoristi i da nabavi par jakih pojacanja, s obzirom da Park prelazi u Atletiko Madrid za 7 mil eura
4) nijedan par nogu (pa makar i zenski) ne vredi ni upola ovih para
5) riberi nece da igra u engleskoj

Душан

pre 14 godina

Е, коначно могу поново да навијам за Манчестер, а да ме није срамота због овог шминкера и падавичара!
Хвала!!
Не морате никог ни да доведете, само задржите Тевеза!!!

Milosh

pre 14 godina

Znao sam.....ode i on i Tevez.....TRAGEDIJA!!!Toliko o nastavku dominacije Manchestera....nisu ljudi normalni,umesto da dovode pojacanja,oni nastavljaju s politikom prodaje najboljih igraca.....Ovaj Real Madrid je JADAN!Bekam,Nistelroj,Hajnze,Ronaldo,hoce Vidica....NEMAM RECI!!!!Bravo za Real,kada Perez nesto hoce,to i dobije!SAF i kompanija treba da se pokriju usima!!!!
Neeeee mogu da shvatim politiku prodaje najboljih igraca...
Prodali su Stama,kuburili su s centralnim odbrambenim dok nije dosao Vidic,prodali su Nistelroja,Runi i Saha bili povredjeni,nisu imali napadaca,ajd' Bekama manje-vise sto su prodali,tad je dosao Ronaldo koji je obecavao....
A sada kada njega prodaju,ko ce da igra umesto njega?Ako prodaju Ronalda a dovedu Riberija,nisu normalni!Jos da prodaju Nanija i Vidica i nece osvojiti trofej naredne 2-3 godine!!!Nemam reci,ja sam UZASNUT potezima uprave MU!!!!

Znam

pre 14 godina

Kristijano Ronaldo nikad nece biti simbol Mancestera, kao sto je to bio Kantona ili kao sto su Gigs i Skols, da ne pominjemo Fergusona.
Uz najvecu cijenu za transfer u istoriji, Mancester je napravio sjajan posao u pravom trenutku.
Sad moze da ulaze u buducnost, a talenata po svijetu sigurno ima.

Nek je sa srecom i jednima i drugima!

Slobodan

pre 14 godina

Jos jedna izgubljena titula za Real, samo sto su ovu izgubili unapred. Kupiti najsebicnijeg igraca na svetu koji ima samo brze noge ( dok mu ih neko ne skrsi), i dati za njega 96 mil. je totalna ludost. Njima trebaju iskljucivo timski igraci kakav je bio Zidan, ajd tu je Kaka. Folere ne bih platio ni travu da mi kose

murcho_

pre 14 godina

dal ovaj Perez zna da treba odbranu da pojaca! ako ne dovede 2 dobra igraca na poziciji centralnog i lijevog spoljnjeg dzaba mu je i tri CRonalda da ima!!

Zmaj

pre 14 godina

Bice vrlo zanimljivo gledati Primeru sledece sezone. Samo dovodjenjem Kake i Ronalda Real je odradio ogroman posao. Barseolona jos uvek nije nikog dovela...

Ajvan

pre 14 godina

A ko ce da trenira ovo cudo od Reala? Ciji je to autoritet dovoljno veliki da pomiri sujete C.Ronalda, Kake, Vilje i resto ekipe...sledece sezone Realu ce na utakicama trebati jedno 5 lopti u isto vreme...

?!

pre 14 godina

ljudi nemoj da se lozite real vraca te pare samo od prodaje dresova, lutkica i takvih stvari. Peres nije lud uopste jednostavno ima kliker za ekonomiju...

Si'T'jwa

pre 14 godina

Izgleda da samo Real zivi na nekoj drugoj planeti pa ga nedrma svetska ekonomska kriza. Odakle bre tolike pare u jednom prelaznom roku.
(Vule, 11. jun 2009 11:50)

A sta tebe briga odakle im...jel su tebi uzeli?
Ne, nefo ce kao ovi nasi, pare da stavljaju u svoj dzep, a da dovode neke tamo iz Kenije, Zimbabvea i sl.

code47

pre 14 godina

hahahahahah!!!
kakvi ste vi "LIKOVI"...
UZALUDNO bi bilo uporedjivati TRIO -ZIDANE-FIGO-BECKHAM sa
TRIOM -KAKA`-RONALDO-RIBERY-

Mozemo MRZETI ili VOLETI real ali cinjenica je da imaju para ko blata i da PERES moze da dovede koga hoce...

Si'T'jwa

pre 14 godina

# ne mogu da werujem da odlazi zbog para
(vladimir, 11. jun 2009 11:58)

Ne lupaj...pa u Manchesteru je imao 200 000 funti, sto je 1/4 miliona evra...tako da nije zbog para, vec prosto, zbog zelje svakog igraca da zaigra u Realu...

bojan_kljajic

pre 14 godina

Za te pare i treba da bude prdat. Ne vredi toliko.
DOvedite Gabriela Agbonlahora iz Aston Vile i Jermeina Jenasa iz Totenhema (ukupno mozda 30 miliona evra) i imace jos 65 miliona da se pojacaju. Ako prodaju Berbatova, Nanija, Parka...bez problema uz ove prvopomenute pare, mogu da vladaju Engleskom i Evropom godinama.

CRISTIANO RONALDO girl fan

pre 14 godina

Ovo mu je najveca greska u zivotu...Ali ako svesno zeli da propadne i pored upozorenja Bekama koji prosao kroz sve to srecan mu put....Ja mu zelim srecu i da uspe u Realu da i dalje bude najbolji fudbaler sveta .....




@(skabo, 11. jun 2009 12:39)
Ostace mi CRISTIANO RONALDO i dalje omiljeni fudbaler ali MANCHESTER UNITED CE UVEK BITI KLUB ZA KOJI NAVIJAM!!!Tako da cu se isto potpisivati ...Jer, ne navijam ja za Manchester zbog Ronalda vec zato sto volim Manchester...Glory, glory Man United
I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED

mrzim real i milan

pre 14 godina

Stari lisac SAF...kao sto je i od Ronaldinja Barsa uzela sve sto je mogla i prodala ga za debele pare, tako i MU sa Ronaldom. Taj vise nikada nece ponoviti proslu sezonu, istrosena estradna zvezda i kao Bekam, tako i on sada kvari sportsku atmosferu, a nije sve u parama...nesto je i u trofejima, a Real ih vec duze nesto nema

Ja

pre 14 godina

Znaci ode Kristijano ne zasluzuje prezime koje nosi iz mnogo poznatih razloga a evo i jednoga [link]
(Djovani Elber, 11. jun 2009 16:33)

Brate koja je poenta uporedjivati Kristijana i pravog Ronalda?!

Svaka cast Maradoni i Peleu ali ja nemam nikakvu dilemu da je Ronaldo Luís Nazario de Lima najbolji fudbaler koji je igrao fudbal na planeti Zemlji.

ivan1

pre 14 godina

Znao sam.....ode i on i Tevez.....TRAGEDIJA!!!Toliko o nastavku dominacije Manchestera....nisu ljudi normalni,umesto da dovode pojacanja,oni nastavljaju s politikom prodaje najboljih igraca.....Ovaj Real Madrid je JADAN!Bekam,Nistelroj,Hajnze,Ronaldo,hoce Vidica....NEMAM RECI!!!!Bravo za Real,kada Perez nesto hoce,to i dobije!SAF i kompanija treba da se pokriju usima!!!!
Neeeee mogu da shvatim politiku prodaje najboljih igraca...
Prodali su Stama,kuburili su s centralnim odbrambenim dok nije dosao Vidic,prodali su Nistelroja,Runi i Saha bili povredjeni,nisu imali napadaca,ajd' Bekama manje-vise sto su prodali,tad je dosao Ronaldo koji je obecavao....
A sada kada njega prodaju,ko ce da igra umesto njega?Ako prodaju Ronalda a dovedu Riberija,nisu normalni!Jos da prodaju Nanija i Vidica i nece osvojiti trofej naredne 2-3 godine!!!Nemam reci,ja sam UZASNUT potezima uprave MU!!!!


Bilo bi glupo da ti bilo sta kazem osim da -
*** TI POJMA NEMAS ***

mingos

pre 14 godina

Joj ala ce biti tim....Mislim da im Riberi sada ne treba samo jos Vilja i Vidica u odbranu...Mada mislim da Perez nece na ovome stati i da ce dovesti sve igrace koje zeli...Tako da titula Lige Sampiona sledece godine odlazi u REAL!!!!

mnemojkovac

pre 14 godina

Interesuje me na čemu se zasniva mišljenje pojedinih ovđe koji govore da će Kaka i Ronaldo da propadnu u Realu. Ljudi,oni su gazili u super-teškim ligama,a zamislite šta će da rade u baletanskoj španskoj ligi!!! Npr.uporedite Robena iz Čelsija i Robena iz Reala. U Čelsiju nije mogao jedan dribling napraviti,a šta je radio u španskoj ligi. Ajmo Real. Dogodine španska titula,liga šampiona ipak ide na Enfild :)

petar

pre 14 godina

Kad je svojevremeno Bekam presao u Real 2003. godine zadesio sam se u Spaniji. Nisam mogao da verujem kada sam prelistavajuci jedan sportski list ustanovio da je bukvalno od prve do poslednje strane posvecen ovom fudbaleru. Prema tome, znace Perez da markentiski iskoristi ove fudbalere i da na njima zaradi. Da li ce osvojiti trofeje to cemo da vidimo. Na drugoj strani, ovi nasi u Zvezdi i Partizanu gledaju samo kako da danas stave u sopstveni dzep milion ili dva, iako vec za par godina na tom igracu moze da se zaradi deset puta vise. NJihov rezon je posle mene potop tj. da ukradem sto vise jer ni sam ne znam do kada cu biti na ovoj funkciji. A naivni navijaci navijaju li navijaju...Doduse u minimalnom broju...

rosoenro

pre 14 godina

berluskoni se upravio pojeo sto je prodao kaku za 67 a mogao je za mnogo vise jer je kaka bolji igrac od ronalda ko ne vjeruje neka gleda sledecu sezonu kad budu igrali zajedno pa ce se vidjeti da ljudi bezveze dizu ronalda...

rade

pre 14 godina

Eh, kad se setim, krajem osamdesetih Zvezda igrala u Beogradu sa Realom i vodila 3:0 i 4:1 da bi na kraju bilo 4:2. Posle je u Madridu izgubila 2:0. Za Real je igrala ona generacija Butragenjo, Hugo Sančez, Mičel, Bujo a za Zvezdu Piksi i kompanija. Posle dvadesetak godina isti taj Real dovodi igrača za sto miliona evra a Zvezda nema pare da plati igračima tri obroka dnevno. Sačuvaj me bože iskrenih zvezdaša kao što je Marko Mišković.

Kaka girl fan

pre 14 godina

ej odlucila sam,stvarno mi je dosadilo vise gde god da pogledam svugde neki girl fanovi C.Ronalda .Od sad sam zvanicno KAKA GIRL FAN i za razliku od C.ronaldo girl fan ja sam zensko!!e da, ne pratim dosta fudbal al sam skontala kao da je Kaka dobar neki lik .Drago mi je sto ce igrati sa Ronaldom na koga se loze skoro sve devojcice pa bogami otkako je postao ,,Miss of the world,, i neki decaci. Kaka just gooooo!!!!

Cristiano

pre 14 godina

eeee i vi sebe nazivate navijacima.pljujete decka koji je doneo manchesteru pregrst titula. odite samo na njihov sajt pa procitajte samo komentare,samo reci hvale za Ronalda.svaka cast cristiano ronaldo-girlfan tako rade pravi Red Devilsi zahvalni su svakom igracu koji je bio u Manchesteru a kamo li Ronaldu,coveku koji je usao u istoriju svetskog fudbala vec sa 21-om godinom. Nikad necu navijati za real ali cu uvek voleti Ronalda. Hvala mu za svaki gol za svaki pretrcani metar za svaki simuliran faul za sve sto je radio za dobrobit Manchestera.

Змиуга

pre 14 godina

Ууууууууууу синџо... Са толиким шушкама можемо да отворимо пирамидалну штедионцу. Ево ја ћу се жртвовати и бити први CEO.

Sale

pre 14 godina

Alo ljudi, jeste li vi svesni koje su pare dobili. Dao bi im i Teveza uz Ronalda za te pare.
Sada ce konačno i neko drugi imati priliku da izvodi slobodnjake

sir

pre 14 godina

Ronaldo nema sanse da igra bolje u Realu nego Man Utd-u.Svaki igrac koji je otiso iz Mancestera nije igro bolje nego u tom klubu.Realno Alex izvuce maximum iz svakog igraca sto u Realu ne znaju da rade.

Si'T'jwa

pre 14 godina

Stari lisac SAF...kao sto je i od Ronaldinja Barsa uzela sve sto je mogla i prodala ga za debele pare, tako i MU sa Ronaldom. Taj vise nikada nece ponoviti proslu sezonu, istrosena estradna zvezda i kao Bekam, tako i on sada kvari sportsku atmosferu, a nije sve u parama...nesto je i u trofejima, a Real ih vec duze nesto nema
(mrzim real i milan, 11. jun 2009 13:27)

Sine, ti to govoris iz mrznje prema Realu, a ne sto je stvarno tako...pa Ronaldo ima tek 23 godine, on ima jos dosta toga da pruzi u fudbalu.

GIANNI-MAN UTD

pre 14 godina

Procitao sam sve komentare pa sam resio da i ja nesto "pametno" napisem.Vidim da vecina komentara nema veze sa fudbalom i sve se svodi na medjusebna prepucavanja.Imam nekoliko teorija oko svega ovoga pa cu da sve napisem.Jos samo da napomenem da sam navijac Manchester United-a iz ere jednog Marka Hughes-a,Garry-ja Pallister-a,Brian-na McClair-a i najveceg od svih Erick-a Cantona-e(i jos nekoliko njih za koje vecina ovde nikada nije cula).To znaci da sam stariji bar duplo od polovine koji su objavili komentare posto vecina njih nije bila ni rodjena kada su ovi igrali fudbal.

1.Sir Alex je prodao CR zato sto je ovaj pokusao da bude veci od MAN UTD-a i njega,sto se dok je BOG menager ovog tima nemoze zamisliti.(I Beckham je pokusao pa je zavrsio tamo gde je zavrsio).

2.Niko ne spori da je CR veliki igrac ali dali on moze da pruzi jos jednu sezonu u PL kao proslu u MAN UTD(cinjenica je da nemoze).

3.Sir Alex je resio da ga proda zato sto decko vise nije zeleo da igra za United i zato sto je ocenio da ce sada da uzme najvece pare za njega(opet tacno jer cak ni prosle sezone nije mogao da ga proda za vece pare).

4.CR-u ce "primera" odgovarati zato sto se tamo igra fudbal bez odbrane (onaj lik koji napisa da je lakse da predriblas nekog kostolomca nego driblera,taj sigurno nikada nije igrao fudbal)Brate,ja cu pre da se driblam za Dani Alves-om nego sa nekim tipa Ashley-a Cole-a ili nedaj Boze nekog od starijih igraca PL kao Dennis-a Wise-a ili David-a Batty-ja.Izbor Real Madrida za njega je dobar iz vise razloga medju kojima je i ovaj prethodno spomenuti.I njegov imenjak Ronaldo je svojevremeno otisao iz Spanije u Italiju pa se nije naigrao fudbala,tako da mislim da je Spanije super izbor u odnosu na sve ostale opcije.Teoretski ako je uspeo u Engleskoj da postigne 25 gola u sezoni u Spaniji bi mogao 50,pitanje je samo dali ce forma biti ista ili ce zavrsiti kao neki njegovi prethodnici.

E sad idemo dalje,sta ce biti bez Ronalda u timu i ko ce sta i gde igrati.

1.Manchester ce biti i ostati veliki klub i bez njega.

2.Sir Alex je vec nasao koga ce da kupi ili ako nije onda ce da nadje zamenu i verovatno vec zna ko ce sta raditi sledece sezone(pa coveka zanimaju samo MAN UTD i konji).
3.Evo sastava tima za sledecu sezonu i to je za sve one strucnjake koji lupaju razne gluposti ovde.

Golman ce biti Van der Sar(ako se ne penzionise)2.Rafael onda Rio i Nemanja i Evra(O'Shea i Brown menjace po potrebi neke od ovih(zato su jos uvek u ovom timu) zato sto mogu da pokriju 4-5 pozicije).Desno krilo ide Owen Hargreaves(njega su svi zaboravili ali decko igra fantastican fudbal ako mene neko pita,plus gine uvek a to se ceni),onda Carrick i Fletcher(neko rece nisu kreativci ali samo da potsetim da otkad je Carrick dosao iz "Spurs-a" MAN UTD ima tri PL titule,a Feltcher i nije tu da kreira nego da spreci protivnika da kreira),levo krilo ce Anderson sto posto(mozda cak i Tosic povremeno),ako se kupi Riberry onda on i Hargreaves ce menjati mesta po potrebi.Napred se menja izgled totalno,od Rooney-a levo sa Berbatov-im u sredinu i Tevez-a desno(formacija 4-3-3) do varijante sa dva napadaca u 4-4-2 formaciji.

Ako mene pitate ovo je sasvim solidan tim i mislim da je daleko bolji od tima sa CR-om u njemu.Sve u svemu opet ce se United boriti za titulu u PL.

Sada su tu jos neke opcije tipa Ashley-a Young-a iz Aston Villa-e,Antonio-a Valencia-je iz Wigana,pa tu je i Moutinho iz Sportinga,pa Benzema iz Lyona itd itd.

Sve u svemu za sve vas koji ste poceli da gledate fudbal juce,MAN UTD nije usao u PL 2003 kada je Ronaldo kupljen,MAN UTD je bio najveci klub na svetu i pre njega i ostace i posle Ronalda.

Srecan put i sve najbolje.Dao si mnogo MAN UTD-u ali ti je Sir Alex visestruko vratio.

GIANNI-MAN UTD
UNITED FOREVER!!!

P.S.Molio bih sve one koji nadju greske u padezima u tekstu da mi ih ne spominju posto me ionako ne interesuju.MAKEDONAC SAM!!!

asdf

pre 14 godina

Lepa suma, bice za pojacanja a i za cascenje! :)
Nekako mi se vidi da bi ga Fergic dao i za 60mil funti, ali kod reala nema cenkanja oni plate odmah!

Voleo bi da vidim Benzemu zajedno sa runijem, a nebi bilo lose i Riberi ali da se ne plati vise od 30mil funti!

bg_boi

pre 14 godina

Ronaldo dobro dosao u najveci fudbalski klub na svetu!

@MUFC fanovi
Sta znaci to da nikad nece postati legenda kao Gigs, Skols, Kantona? Ronaldo je svojim igrama doneo pregrst trofeja i fanova MUFC. Razumem osecaj prodaje, nezadovoljstva, ali ide u veci klub.

Problem sa Ronaldom je da covek neverovatno dobro igra fudbal, izgleda kao fotomodel, znaci nije "lep" kao Runi. Ljudi to jako tesko podnose.

U Realu cemo imati "mix" dva fudbalska carobnjaka. Kaka, fin, miran, elegantan. Ronaldo, provokativan, eksplozivan, divalj.

CRISTIANO RONALDO girl fan

pre 14 godina

(Znam, 11. jun 2009 13:13)
On je sa smo 23 godine postao simbol Manchestera (za sta je skolsu i giggsu trebalo mnogo vise) i usao u istoriju medju 50 najboljih igraca koji su ikad igrali za Manchester zajedno sa nasim Nemanjom....123 gola za 6 godina koliko je bio na Old Trafordu nije malo....A koliko je njima godina trebalo ili im treba da to postignu????.....Zato nemoj pljuvati Ronalda i pisatiti gluposti o njemu samo zato jer je resio da napusti Manchester i ode u Real.....Seti se prvo njegovog doprinosa Manchesteru u osvajanju trofeja...Ja se nadam da ce se i u Realu upisati u istoriju kao prvi igrac koji je uspeo da predje u Real iz Manchestera a da ne propadne....I da ce uspeti da ostane najbolji fudbaler sveta...



Ps. To sto je on otisao u Real ne znaci da Manchester sledece sezone nece osvojiti PL i LS naprotiv sa Ronaldom ili bez njega Manchester ce i dalje vladati Engleskom a i Evropom...Glory, glory Man United....I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED

Si'T'jwa

pre 14 godina

Au ovaj Real ima veci budzet nego vlada Srbije za 2009-tu godinu...Pa zar je nasa Srbija toliko daleko od te Spanije...Pa mi u nasu ligu ne mozemo da obezbedimo smestaj igracima,a kamoli ovolike pare ako zivimo na istom kontinetu!UZAS!!!!
(IVAN BG, 11. jun 2009 12:48)

A sta je uzas...uvek nam je za neuspehe i propadanje neko drugi bio kriv...a kad je neko bolji, onda je to vecita nepravda...umesto da se cuknemo u glavu i preispitamo sta kod nas ne valja, mi pucamo od zavisti i blatimo druge, kojima za razliku od nas, drzavu i fudbalske klubove i kompanije ne vode nesposobni ljudi(u ocima naroda), a ustvari lopovi svetske lige.

Djovani Elber

pre 14 godina

Znaci ode Kristijano ne zasluzuje prezime koje nosi iz mnogo poznatih razloga a evo i jednoga http://www.youtube.com/watch?v=-ym6G_e_VqE
Obavezno pogledajte ako vec gledate ovo klip do kraja na samom kraju je sustina iliti naravoucenije.
PS: nevezano za ovu stvar mozda cete reci da sam lud ali i dalje mislim da je trio verovatno vec zaboravljeni odavno Saviola-Klajvert-Rivaldo bolji od tria Mesi-Anri-Eto ali to je samo moje misljenje.

milosh-nish

pre 14 godina

(Znam, 11. jun 2009 13:13)
On je sa smo 23 godine postao simbol Manchestera (za sta je skolsu i giggsu trebalo mnogo vise) i usao u istoriju medju 50 najboljih igraca koji su ikad igrali za Manchester zajedno sa nasim Nemanjom....123 gola za 6 godina koliko je bio na Old Trafordu nije malo....A koliko je njima godina trebalo ili im treba da to postignu????.....Zato nemoj pljuvati Ronalda i pisatiti gluposti o njemu samo zato jer je resio da napusti Manchester i ode u Real.....Seti se prvo njegovog doprinosa Manchesteru u osvajanju trofeja...Ja se nadam da ce se i u Realu upisati u istoriju kao prvi igrac koji je uspeo da predje u Real iz Manchestera a da ne propadne....I da ce uspeti da ostane najbolji fudbaler sveta...



Ps. To sto je on otisao u Real ne znaci da Manchester sledece sezone nece osvojiti PL i LS naprotiv sa Ronaldom ili bez njega Manchester ce i dalje vladati Engleskom a i Evropom...Glory, glory Man United....I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED
(CRISTIANO RONALDO girl fan, 11. jun 2009 16:59)


vidi se da pratis fudbal od juce,verovatno imas 10-15 godina...ono sto su skols i gigs uradili za man to ronaldo ne bi mogao za 2 karijere...ende..

chester

pre 14 godina

E moj Fergie bre...pa mogao si da ga trampis za Robena i jos dobijes pare! Ko ce sad da ti igra na sredini!? Ako mislis da se oslanjas na Kerika, Fletchera, Parka onda si se malo preracunao!
Nije Ronaldo nesto posebno ali ce Manchester morati da dovede neka zvucnija pojacanja za vezni red!

xaxaxaxaxa!!!

pre 14 godina

Jooooj kako ce ovi navijaci Reala da traze sledece sezone razloge kad ne osvoje ni jedan trofej... Kao prvo Kaka i Ronaldo nemogu u istom timu da igraju, a kao drugo nemaju odbranu uopste... I zanima me samo jel Perez trener Reala ili ne??? Koliko ja vidim da se trener uopste ne pita kogace da dovede...

Si'T'jwa

pre 14 godina

A zasto ste se svi uhvatili za tu odbranu Reala...pa u odbranu stize Garay...a ako je uspeo da dovede Kaku i Ronalda, zasto ne bi mogao i Vidica ili nekog stopera u toj svetskoj klasi...ljudi, pa shvatite da prelazni rok nije ni poceo, a oni doveli dva superstara...ocekujem ovakvu postavu za sl. sezonu

Casillas

Ramos Pepe Garay Marselo


Lassana
Diarra



C. Ronaldo Silva

Kaka


Villa Higuain


A mozda dodje i jedan stoper, jer ce imati para, spremili su 250 000 000, potrosili 157 000 000, za za Villu i Silvu dase 50-60 000 000, i ostace im para za jednog extra stopera...i ja ne vidim razlog zasto ovakav tim ne bi mogao da gazi...osim Ronalda, nijedan od njih nije umisljen, a, i nece imati tim pun zvezda, vec samo dve, sto je za velike timopve i normalno, ostali su kvalitetni igraci u prikrajku.

Goran

pre 14 godina

Сада када су се отарасили овог "надувенка" треба да буду паметни и узму Риберија и онда имају исти квалитет, а више лове...

marko_5

pre 14 godina

Ovo nikako ne sluti na dobro. Povratak čoveka koji im je doneo najduži sušni period u novijoj istoriji kluba. Dovodjenje igrača samo zato što su imena da bi mu marketingom višestruko vratili uloženi novac. Ni ne pominjanje pojačanja odbrane koja im sad ni ne postoji i bez koje se danas ne može ni priviriti u Ligu Šampiona. Dovodjenje trenera kome fali iskustvo sa velikim igračima i klubovima, plus saznanje da bi mogao biti otpušten ako samo par utakmica podje na loše...

Njih be možda jedino Kapelo mogao da drži na okupu, mada verovatno ne ni on.

Da li se iko seća šta su osvojili posle odlaska Del Boskea, bez odbrane i sa svim tim marketinškim zvezdama načičkanim u napadu? E pa to ih gotovo sigurno opet čeka.

GIGGSY

pre 14 godina

idi da te ne gledam. moze da bude dobar koliko hoce kad je ljigav. svaku tekmu sam se nervirao kad ga vidim na terenu (bez obzira na ucinak). lepe pare koje treba pametno urositi. (silva, young, aguero, ... ima ih kandidata). GIGGS IS GOD, MAN UTD IS A RELIGION.

Milan

pre 14 godina

Sta se bre vise loze na taj real,pa nek ide,procice kao i Bekam i ostali galatikosi,bez ijedne titule a na kraju mu sledi Japan ili LA Galaxy...

ivka

pre 14 godina

A nije fora,pa ja sam prosle godine pocela da gledam fudbal,samo da bih videla ko je taj sto daje bar 2 gola na svakoj utakmici,kad ono vidim igra i Vidic,dakle neko nas..kad ono oni osvojise Ligu Sampiona i sve ostalo..reko'ja sam sad navijac fudbalskog kluba Mancester Junajted..gledala sam i ove sezone i plakala kad su izgubili od Barse..i sad on hoce da ide u tamo neki eksperimentalni klub :(,a Vidic dobio ocenu 5 kao jedan od najlosijih igraca finala...:(i sta sad ja da radim?

MilanForza

pre 14 godina

Ovo je najvece bacanje para koje sam ja u zivotu video. Bar sto se tice fudbala.
AKo si vec kupio Kaku,a planiras i Vilju...relano Kristijano ti i nije potreban,posebno ne po toj ceni.
Ali ja tako razmisljam jer imam samo 50 evra u dzepu,a Perez ima 300 miliona,pa jos racuna i na prodaju dresova i vise na marketing Kristijano,nego na njegovu potrebu u timu.
Nema tu ni F od fudbala,cist Biznis.
Krajnje je vreme za neki seleri kep.

vladimir

pre 14 godina

slobodan 11 nemass pojma ronaldo je ribery messi kaka i ostali u jednomm ... a od mesija je bolji u skoku bolji sut jaci precizniji brzi samo se ne gradi kao messi msm da ce da gvardiola malo poslati na casowe kod ronalda kad dodje u madrid moze swasta da naucii

grobaR

pre 14 godina

ovi sto ga pljuju imaju komplex od momka jer ima sve,a oni imaju samo comp i superbrzi adsl:)))))dajte ljudi,trenutno je najbolji,igra u nevjerovatnoj formi vec 2 god.
DRUGA STVAR:sve vas shto navijate za barsu,manu,real i milan treba da je sramota,imamo mi nase klubove,SRBI!!!!pa pljujte po domacim klubovima i prvenstvu,ali jadno je dobrim dijelom i zbog vas,jer prijatelji,vi ste fanovi barse i reala,i radije ostajete kuci i gledate messija nego na stadion da bodrite nashe igrache i klubove.a pola vas,ma koje pola,99% vas nikad nije i nikad nece ni otici na stadion vashih "voljenih"klubova...sramota,sramota,sramota........

GIANNI-MAN UTD

pre 14 godina

Najveci fudbalski transfer u istoriji je dovodjenje ERICK-a CANTONA-e u MAN UTD za male pare iz Leeds-a.

To se zove posao a ne da kupis nekog za 80 miliona funti.Neka mi neko nadje drugog igraca koji je za jedva nekoliko miliona doveden u neki tim i postane legenda i kapiten kao Erick Cantona.To moze samo najveci menager na svetu da nanjusi.

Jedan je Sir Alex Ferguson!!!

GIANNI-MAN UTD

wlado

pre 14 godina

jos villa i defanzivac tipa vidic, i real je kompletan,

a za opasku videcemo ko ce stici dalje real ili man utd, brate ajde da se kladimo da je odgovor real, kopiram post, i cuvam ga za maj 2010 !!! manchester sigurno nece dogurati dokle je dogurao 08 i 09 !!! finale LS, ne bih rekao....

navijac_mancestera_zvezde

pre 14 godina

Zezajte Tosica koliko hocete,ali mislim da je ovo prava prilika za njega sad.... Ali krivo mi je sto ce otici Ronaldo!!

Si'T'jwa

pre 14 godina

ej odlucila sam,stvarno mi je dosadilo vise gde god da pogledam svugde neki girl fanovi C.Ronalda .Od sad sam zvanicno KAKA GIRL FAN i za razliku od C.ronaldo girl fan ja sam zensko!!e da, ne pratim dosta fudbal al sam skontala kao da je Kaka dobar neki lik .Drago mi je sto ce igrati sa Ronaldom na koga se loze skoro sve devojcice pa bogami otkako je postao ,,Miss of the world,, i neki decaci. Kaka just gooooo!!!!
(Kaka girl fan, 11. jun 2009 19:12)

E...ovo je najbolji komentar...otkad koristim internet. A, ako si stwarno devojka...onda, jos jednom svaka cast za komentar.

velja

pre 14 godina

....e moj Mijate, tako se ispunjava predizborno obecanje, nije ti to Srbija pa da ljude vuces za nos do iznemoglosti....
Nikad nista necete osvojiti, zao mi samo Kake...

moljac

pre 14 godina

Muka mi je od Real....niko na svetu ne vredi 80 miliona zato sto zna da sutira loptu,sramota...da bog ne prosli grupu u LS sledece sezone.

Mok@ ssss

pre 14 godina

Ali stwarno ne znam odakle nekome tolike pare?????.....I jos plus salju ponude alonsu,ryberyu...i ostalim igracima cija je trzisa cena desetine miliona evra...Fudbal je postao kao banka ako neko ne ulaze nema nista od njega,ali Real ponovo nece nista uraditi,jer se zvezde tesko uklapaju....pozz swima

Aca_USA

pre 14 godina

Svaka cast Aco (Alex)
za te pare se mogu kupiti dva tima talenata i osigurati buducnost MU za sledecih 20 godina.
Real pravi gresku za greskom. Ronaldo ce u Reaulu igrati na nivou koji pruza u Portugalskoj reprezentaciji (a to ne vredi ovih para).

sk

pre 14 godina

Bas mi je odvratan klub ovaj real, ali realno tim koji u istom sastavu ima kaku i ronalda mora da bude ozbiljno shvacen! A prerez ce sigurno da dovede jos nekoliko ozbiljnih pojacanja, a u timu vec sada ima nekoliko vrhunskih igraca koji ce sa ovim pojacanjima da budu strasan tim, a jos kada se zna da se finale LS igra u madridu mozete da zamislite koliko ce samo real da kida da bi igrao finale na svom stadionu! Ali ipak mislim da sledece sezone LS ide na stamford, red je da chelsea konacno osvoji tu LS, jos kada stigne aguero niko nece moci da zaustavi chelsea da osvoji LS... A sto se PL tice posto je CR otisao iz man utd-a, chelsea ni u PL u sezoni koja sledi nece da ima konkurenciju...

Sven Goran

pre 14 godina

Nemogu samo violine da sviraju u orkestru.
To je davno, još Milojko zaključio. Neznam kako se ovi iz Reala nisu opametili. :)

Ništa od Reala

Si'T'jwa

pre 14 godina

Иѕгледа да ће Реал ипак створити добар тим.
Виља је сигуран, а ако доведу и Риберија то ће бити најбољи напад свих времена...

ВИЉА
КАКА РОНАЛДО


СВАКА ЧАСТ!
(Милош КГ, 11. jun 2009 11:44)

A zasto 154 nepreporucenih komentara...pa Barcelona nema bas neku odbranu...tj., nije nimalo jaca od Realve sa Garayem i Pepeom u sredini i Ramosom i Marselom po strani...samo sto ce napad

Ronaldo
Kaka

Villa
biti dobar kao i napad Barce, pa nekima to smeta(ne mogu se mangupirati da ce biti bolji, ipak je njihov napad fantastican, pustimo da vreme pokaze).

Zasu

pre 14 godina

Evo provereno uzimaju i BAstu u odbrani i onda su kompletni za osvajanje Galaksije,ma nikad nista od njih, ko ce da trci za Kakom i Ronaldom ako vec moraju da igraju i ostale ,,zvezde''

Coa

pre 14 godina

Za ovo nema sta da se kaze samo da je jedan jedini i da je najbolji.Nebitno je gde ce igrati,medjutim nije u redu da napusti crvene djavole i Fergusona ipak je on od njega napravio pravog igraca.

Zejn Grif

pre 14 godina

SAF je lepo podigao cenu za CR7. Da je ManUtd odbranio Ligu sampiona, SAF bi ga zadrzao. Sada sa ovim parama moze da malo promeni tim i da ga uoblici do kraja.
Ovde je sada pitanje odakle Realu toliki budzet, sto rece jedan prethodnik 'veci budzet nego Vlade Srbije'!
Mislim da bi bilo dobro da se uvede ono sto je uvedeno u NBA ligi - fond za plate!
A sto se tice novih Galaktikosa - njima ce trebati neki trener koji ima autoritet , a secate se svi da je to bio samo Del Boske!

CRISTIANO RONALDO girl fan

pre 14 godina

(Kaka girl fan, 11. jun 2009 19:12)
Sto se mene tice mozes da se potpisujes kako hoces, i da mislis da sam musko bas me briga....Normlano je da se javim na vesti o Manchesteru posto za taj klub navijam... A ti posto sama ne mozes da smislis kako ces da se potpisujes kao kakin fan kopiraj fanove drugih fudbalera slobodno...Glory, glory Man United....I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED

Nemanja N.

pre 14 godina

zaista ne znam zasto se ovaj real toliko cima, kad ce barsa ponovo da im ucacka pola tuceta golova na bernabeu.. vec su jednom stvarali galaktikose i bili ponizavani od strane kojekakvih klubova, a sada rade to isto, sa 1000 % istim epilogom.. mes que un club BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!

Si'T'jwa

pre 14 godina

# A nije fora,pa ja sam prosle godine pocela da gledam fudbal,samo da bih videla ko je taj sto daje bar 2 gola na svakoj utakmici,kad ono vidim igra i Vidic,dakle neko nas..kad ono oni osvojise Ligu Sampiona i sve ostalo..reko'ja sam sad navijac fudbalskog kluba Mancester Junajted..gledala sam i ove sezone i plakala kad su izgubili od Barse..i sad on hoce da ide u tamo neki eksperimentalni klub :(,a Vidic dobio ocenu 5 kao jedan od najlosijih igraca finala...:(i sta sad ja da radim?
(ivka, 11. jun 2009 13:13)

Idi u Smederevo...i obesi se XD...

Kaka girl fan

pre 14 godina

za SiTjwa,stvarno sam zensko.A ti sto navijas za manceser ne znam zasto se uzbudjujes uopste ne napadam CR girl fan!jedino ako niste ista osoba...ko zna...

Predrag Batric

pre 14 godina

Nekada sam ga dizao u nebesa jos kada je dosao u Junajted 2003 navijacki sam rekao da ce biti najbolji igrac na svetu kad tad. Tesko sam podneo odlazak Bekama u Real, odvratni Real. Ronaldo je bio moj car do prosle godine kada je poceo da kuka, na kraju kada je video da nece preci u real poceo je sa izjavama kako on voli Junajted. E, pa smrdo tako se ne voli klub mr`s u Real i ocekujem brzu tvoju propast...
Glory, glory man united!!!
Ziveo Fergi!!!

tiberije

pre 14 godina

Driljivo je videti ovoliko proevropski orjentisanih Srba koji, tako lako i zdusno i navijaju za evropske klubove. Real, Barsa, Manchester, Liverpool, izbi svadja na krv i noz jer za sve se navija ali Manchester i Barsa se vole, jer boze to su nasi klubovi, mi navijamo za njih, mi ih volimo, mi se dicimo njihovim uspesima kao da su nasi:) E pa lepo neko rece kakav narod takva vlast. A ova tema kao i mnoge druge su samo malo mikrokosmos koji pokazuje da prosecan Srbin zasluzuje prosecnog srpskog politicara:)

posmatrac

pre 14 godina

Nikad nisam vrednovao visoko igrace koji imaju slab pregled igre, pa makar to bio i sami C. Ronaldo. Zabije covjek glavu u noge, ne vidi dva metra od sebe,... najbolji igrac svijeta, smijesno. Ne kazem sve ostale elemente posjeduje, tehniku, brzinu, sut, ... ali nema jednu od najvaznih stvari za kolektivnu igru, pregled igre. Ponekad zbog tog svog nedostatka ispadne i smijesan, leta okolo ko muha bez glave,...
(U ostalom da je on tako velik, Prtugal ne bi imao problema u kvalifikacijama)
Dobar posao za Engleze!

Milovan

pre 14 godina

Ljudi,ja za Manchester navijam od svoje 5 godine nemojte da se mnogo pravite pametni i idite na sajt MU i vidite da su i navijaci za prodaju Ronalda.Svejedno je usao u rat sa Fergusonom (ko je gledao utakmicu sa Wiganom u gostima i onu pre nje zna o cemu pricam),a 96 MILIONA evra nije mala cifra (To je za 23 miliona nadmasen Zidanov rekord Juventus--->Real).Ove godine je odigrao prosecno a secate se da su prosle sezone dobijali 125 MILIONA?Naredne sezone bi dobili 65 kao Milan za Kaku.Ferguson nije lud,zna on kako ce potrositi ove pare.Dolazi Huntelar 99%,Riberi,i Kyle Naughton kao desni bek iz Sefilda (najverovatnije).Spominju se i Benzema i Mutinjo iz Sportinga,a znamo da MU suruje sa Sportingom.Napravio je Fergi Gigsa,Skolsa,Bekama,Ronalda...Bice njih jos!!!

tako ti je to

pre 14 godina

Sve je to isto,i Kaka i Ronaldo i ovaj i onaj...Gde zveckaju parice tu su oni.I dosta vise prica tipa ovaj ne bi nikad presao u drugi klub,on je legenda kluba itd.

Reggie Freeman

pre 14 godina

sve je to lepo...

Ali u ekipi sa toliko zvezda....

treba


bar 4 lopte....

al' fudbal se igra jednom...

ovo je propao slucaj...

Si'T'jwa

pre 14 godina

SAF je lepo podigao cenu za CR7. Da je ManUtd odbranio Ligu sampiona, SAF bi ga zadrzao. Sada sa ovim parama moze da malo promeni tim i da ga uoblici do kraja.
Ovde je sada pitanje odakle Realu toliki budzet, sto rece jedan prethodnik 'veci budzet nego Vlade Srbije'!
Mislim da bi bilo dobro da se uvede ono sto je uvedeno u NBA ligi - fond za plate!
A sto se tice novih Galaktikosa - njima ce trebati neki trener koji ima autoritet , a secate se svi da je to bio samo Del Boske!
(Zejn Grif, 11. jun 2009 17:46)

Pa nema Real veliki budzet...nego je nasa vlada nesposobna...i puna lopova.

ps valjda cete mi objaviti komentar...ako i vas ne lobiraju...

Jowana

pre 14 godina

Ovo je smijasno, ove dvije djevojke sto se prepucavaju, dajte bre razmijenite brojeve telefona pa 'caskajte'!!!
A sto se ovog tice..... CR srecan put i propast u Madridu, jer sam sigurna da tamo ne mozes napredovati!!!
Od ovog prelaznog roka sam samo ocekivala ostanak Teveza, a CR.... mozemo bez njega!!!
Pozzz za sve CRVENE DjAVOLE!!!

Red Veteran

pre 14 godina

@ GIANNI-MAN UTD
Bravo Makedonac, svaka ti je na mestu (i ne brini o padezima, tvoj srpski je bolje od mog). Sve si rekao i slazem se sa tobom 100%. Man Utd nikada nije bio zavisan od samo jednog igraca. Otisao je Robson, Cantona, Beckham, Nistelooy, Keane...sad Ronaldo...i svi su govorili da je kraj Sir Fergijevog velikog Man Utd. Istorija potvrdjuje suprotno. Ne samo da je Man Utd osvajao titule bez ovih velikih igraca nego je (a to je vrlo, vrlo vazno!) sprecio da Liverpool osvoji Premijer ligu u 20 godina. Pozdrav od visegodisnjeg navijaca Man Utd-a. (Prvi put gledao Man Utd uzivo na Marakani 1975).

football4ever

pre 14 godina

Odlaskom Ronalda,i mogucim odlaskom Teveza United ce biti mnogo oslabljen u napadu,ako zadrze Vidica to ce ima mozda biti jedini dobar potez.Realu ce se dovodjem ovih igraca puno isplatiti u smislu marketinga,u pesu ce biti skoro ne pobedivi.Ronaldo nece biti veliki igrac kakav je mogao biti da je ostao u engleskoj.Sve u svemu Arsenal i Livepool ce imati lepu sansu za titulu posto sledece sezone Chelsea i Man Und nece nista uradi u legi.Chelsea je pogresio oko dovodjenja Ancelotija koji ce sjb tim.

ronaldo will stay

pre 14 godina

Real nastavlja da unistava igrace,ako Ronaldo predje,nece proci nista bolje od Bekama,drugim recima upropastice se,nekada vise nece igrati tako dobro kao sada u Manchesteru,jedno je sigurno Manchester ga je pustio....


ODLUKA JE NA RONLADU,ako bude shvatio nece otici,ako mu pare zamagle oci,proci ce veoma dugo vremena pre nego sto Manchester opet bude imao takvog igraca....

dzukac

pre 14 godina

Znaci Ronaldo konacno odlazi. Ovo dođe kao kraj jednog ciklusa u kome su osvojene tri uzastopne titule + LS, pa bi trebalo ocekivati malo temeljniju rekonstrukciju tima u narednih par sezona. Iako ce dobiti brdo para, ne vjerujem da ce biti nekih zvucnih pojacanja tipa Riberi ili Benzema. Najvjerovatnija pojacanja u ovom roku su Valensija iz Vigana i Mutinjo koga je Sporting voljan da trampi za Nanija. Ono što bi trebalo da obraduje navijače je to da se Fergi predomislio po pitanju Teveza, a sad neće imati problema sa novcem za otkup ugovora.

Frax

pre 14 godina

Momci i devojke,ne zanm sto se toliko uzbudjujete oko Ronalda.Bolje je da ga proda kad poslednjih godinu dana konstantno izvodi kako bi on u Real.Sad mu je zelja ispunjena,no zalice on za Manchesterom...Antonio Valencia ce ga dostojno zameniti...Glory,Glory Man United

Milosh

pre 14 godina

(Zoran, 11. jun 2009 18:06)

Ko si bre ti da pitas ko sam ja????
Ja sam samo rekao cinjenice!Sta si ti pametno rekao,ustvari mozda i jesti,ali me mrzi da citam sve komentare,pa mi molim te ponovi ako si nesto rekao...
Zamisli da nisu prodali Stama,da nisu prodali Nistelroja,da nisu prodali Ronalda,sta mislis gde bi MU bio kraj?Niko ne shvata jednu stvar,a to je - jedno je kakav je Kristiano Ronaldo covek,a drugo je kakav je Kristiano Ronaldo IGRAC!Kao covek je sramota,ali kao igrac je ludak,igracina!Moze svako da kaze da Ronaldo glumi,ali kada postigne gol protiv Porta,da li ga onda neko pljuje???Kada je prosle sezone postigao,ako se dobro secam,42.gola,da li ga je onda neko pljuvao?
Ajde,reci mi zasto Nani sedi na klupi ove sezone,prosle sezone je ekstra igrao!Zasto dovode desnog beka kada imaju po nekima univerzalnog O'Sheja (koji je rupa najobicnija) ali imaju malog Rafaela,decko ce da izraste u jednog od najboljih desnih bekova na svetu ako ovako nastavi i ako ga zaobidju povrede.Zasto ne traze CENTRALNOG VEZNOG koji ce da KREIRA igru a ne onaj Kerik...Flecer se barem bori...nadam se da ce Posebon dobiti sansu jer ima sanse da izraste u kreativca potrebnom MU.Zasto SAF odlaze sa potpisom Teveza,koji je u prvoj sezoni s Runijem igrao kao zmaj.Zasto SAF daje 45.miliona za Berbatova,a sada zeli da dovede Benzemu?Zasto se SAF pokajao zbog prodaje Stama?
Imam jos mnogo pitanja za tebe,prosvetli me,jer kazes da sam ja niko i nista,a ti sve izgleda znas....Svaka cast SAF za sve,ali,nije poenta kupiti igraca za male pare i prodati ga za ogromne pare,a da je taj igrac medju najboljima na svetu!
Mnogi govore kako Real nema sanse nesto da osvoji,OK,mozda i nece sledece sezone,ali kada se uigraju,harace Evropom....
Iako mi je tesko da priznam,mislim da MU naredne 2-3 sezone nece ponoviti uspehe iz prethodne i ove sezone....
Ajde me za kraj prosvetli,reci sta sam ja pogresno rekao,ja sam samo izneo cinjenice....a to sto ti i drugi ne zelite da vidite te cinjenice zbog licnosti,ponavljam,licnosti K.Ronalda je druga stvar!Jedno je karakter,drugo je fudbalsko umece,koje K.Ronaldu apsolutno niko ne moze da porekne!

Shaft

pre 14 godina

Godine 2006. kada je Perez podnio ostavku na mjesto predsjednika Reala i kada je Kalderon dosao na njegovo mjesto, kao navijac Reala sam bio veliki optimista. Tri godine kasnije, bez obzira na sve greske Pereza u proslosti, podrzavam njegove poteze. Real je 2 titule prvaka Spanije osvojio i zbog problema koje je imala Barsa, a djelimicno i zbog par novih igraca. Ja sam se veoma prevario kada sam pomislio da ti igraci mogu da budu svjetska klasa i da vrate Real na stare staze slave. Svaka cast Snajderu, Van Der Vartu, Gagu i ostalima ali niko od njih nije svjetska klasa. U Realu vec nekoliko godina nema najboljih igraca svijeta i zato je Real u Ligi Sampiona tako slab. Mozda ce i ovaj novi Real biti neuspjesan ali ce vjerovatno biti bolji nego prosle sezone i vjerovatno nece primiti 6 golova na svom terenu od Barse. U Evropi nema seleri kepa u fubalu i ako neko hoce da plati igraca 96 miliona evra to moze i da uradi ukoliko je to njemu isplativo. Real je od investiranja u Zidana, Figa, Bekama i Ronalda zaradio cetiri puta vise od onoga sto je u njih ulozio. I dalje je pored Mancestera najbogatiji klub na svijetu. Ko ne razumije da je Perez pronasao najbolji sportski ekonomski model za zaradjivanje novca, to je njegov problem. Takodje se slazem da je diskutabilno da li ce sportski rezultati da prate finansijski uspjeh Reala. Naredna sezona ce to pokazati. Ali se ne moze osporiti da tim u kojem ce da igraju Kaka i Ronaldo nece biti opasan po svoje protivnike. Ne znam zasto se stalno napada Real zbog svog novca. Real i Barsa su medju rijetkim velikim klubovima Evrope koji nemaju klasicne vlasnike vec profit ostaje u okviru kluba. To ima i svojih mana i prednosti, ali to je druga tema. Licemjerno je stalno napadati Real zbog svoje transfer politike pre cemu su razni tajkuni sa istoka vlasnici Celzija, Arsenala i drugih klubova. Glejzeri posmatraju Mancester kao obicnu finansijsku investiciju, bogati Arapi su vlasnici nekoliko klubova i mjerkaju jos neke. Berluskoni je vlasnik Milana itd. Real i Barsa ne trose ni ruske, americke niti arapske pare vec trose svoje. Perez ne trosi svoje pare posto to po statutu nije dozvoljeno. Real hoce najbolje igrace i to je to. Nekome to moze da smeta i da izaziva mrznju i to je u redu.

Pozdrav za sve Madridiste

Kaka girl fan

pre 14 godina

Za kaka fan ili kako god
nismo ista osoba ali mi nije jasno sto vam smeta da devojka navija za manchester i gotivi ronalda.
Javio sam se jer takodje navijam za manchester i ne vidim razlog zasto je prozivas i sad se potpisujes kao ona samo umesto cr pises kaka i ako vidim da njoj to ne smeta mislim da ovde treba da izrazemo svoje misljenje i dajemo komentare a ne da prozivamo jedni druge zbog toga kako se ko potpisuje.
razmislite svi o ovome i videcete da sam bio upravu
(i ja navijam za manchester, 12. jun 2009 )

lepo...razmislicu...nemam ja nista protiv fanova Manchestera i C.Ronalda samo eto imam i ja pravo na misljenje pa sta ako se potpisujem sa Kaka girl fan,da ti pravo kazem i ja volim Milan i Kaku i izgleda mi posteniji igrac i nekako bolji covek od Ronalda...eto to je moje skromno misljenje...izvini ako sam te necim uvredila...jel mi oprastas? (mada mislim da se CR girl fan malo uplasila konkurencije)

alen becirovic

pre 14 godina

neka je otisao mancester ce sada biti jos bolji bez njega, da im je trebao nikada ga nebi prodali, pa nemogu manekeni igati u engleskoj

marko

pre 14 godina

Samo su trebali da traze vise para jer ovaj kreten od Pereza bi im dao mozda i 10-20 miliona vise samo da ga dovede! Real mora propasti kad tad kada su spremni za 2 igraca da daju 160 miliona eura.

Milosh

pre 14 godina

ivan1, 11. jun 2009 14:33)

Ako si ti tako pametan,prosvetli me i reci mi sta sam pogresno rekao?Jesu prodali Stama,kasnije je i sam SAF da je to bila velika greska...prodace Ronalda,ko ce da igra umesto njega?Ako ne otkupe Teveza,da nece mozda onaj Berbatov da bude bolji od Teveza?I da dovedu Benzemu,ko ce na klupu,da nece mozda Runi?Ako je zeleo Benzemu,sto ga nije doveo prosle godine nego sada SAF hoce da ga kupi....hteo je da upari Runija i Berbatova,sada kada ih je upario jedan ce na klupu...Cemu onda 45.miliona za Berbatova?A pritom na sredini nemaju ni jednog KREATIVCA,sem Skolsa,koji ce uskoro u penziju....
Ajde kada ti imas pojma,objasni majke ti.....

manchesterovac do koske!

pre 14 godina

Svi samo gledaju pare, gde je ona stara ljubav prema fudbalu....ronaldo ako odes nikada neces biti na nivou na kom si bio u manchesteru...pametan je vidic....Srbin!

PheNoM

pre 14 godina

Ovako,mogu da dodju i Silva,Villa,Albiol,Ribery,Benzema,Ibra..
o5,nece biti bolji od Barce!
Ko zna koliko ce trebati tom timu da se uigra.
To se ne zna ko ce biti zeljniji lopte,sad je Real kompletan,ima manekene(ronaldo),tatine sinove(kaka),gay populaciju(Guti)..
Ronaldo nije normalan kakvo je ponasanje pokazao prema Fergusonu,koji ga je i pogurao kroz sve ovo,da nije bilo njega,sad bi Ronaldo jos igrao tamo za Sporting...
ja mislim da Pelegrini nece da trpi takvo ponasanje,i da ce Ronaldo o5,nezadovoljan da komentarise svasta za novine!!

BARCA ce biti mnogo bolja i sledece sezone!

SiCkY

pre 14 godina

Stari lisac SAF...kao sto je i od Ronaldinja Barsa uzela sve sto je mogla i prodala ga za debele pare, tako i MU sa Ronaldom. Taj vise nikada nece ponoviti proslu sezonu, istrosena estradna zvezda i kao Bekam, tako i on sada kvari sportsku atmosferu, a nije sve u parama...nesto je i u trofejima, a Real ih vec duze nesto nema
(mrzim real i milan, 11. jun 2009 13:27)

Sine, ti to govoris iz mrznje prema Realu, a ne sto je stvarno tako...pa Ronaldo ima tek 23 godine, on ima jos dosta toga da pruzi u fudbalu.
(Si'T'jwa, 11. jun 2009 14:28)


24

PS. aguero i pato, drogba i joe cole, lampard i essien, terry i bane, i CEH,

svaka cast CR, sjajan je, popravio je formu ove sezone bas kada treba, revans sa portom i dvomec sa arsenalom to potvrdjuju, sada cemo osvojiti i PL, i CL
CFC

i ja navijam za manchester

pre 14 godina

cr hvala
na svemu sto si uradio za manchester i idi ako mislis da ce da ti bude bolje.

za (Kaka girl fan, 11. jun 2009 19:12)
Ma potpisuj se kako hoces ne vidim sto bi to koga zanimalo kako se ti potpisujes. Tako je to uvek bilo na ovom forumu kad neko uvek zastupa svoj klub odmah ga prozivaju.
ili si se mozda samo javila da nam kazes da je kaka u realu??
Sine idi spavaj ovde ima tema o kojoj se pise vidim da nisi u toku vec samo prozivas cr fan girl ili kako vec koja brni manchetsre i sad se potpisujes kao
kaka fan girl ili kako vec tema odlazak u real cr
sta sve ovde ne pisu!

i ja navijam za manchester

pre 14 godina

Za kaka fan ili kako god
nismo ista osoba ali mi nije jasno sto vam smeta da devojka navija za manchester i gotivi ronalda.
Javio sam se jer takodje navijam za manchester i ne vidim razlog zasto je prozivas i sad se potpisujes kao ona samo umesto cr pises kaka i ako vidim da njoj to ne smeta mislim da ovde treba da izrazemo svoje misljenje i dajemo komentare a ne da prozivamo jedni druge zbog toga kako se ko potpisuje.
razmislite svi o ovome i videcete da sam bio upravu

CRISTIANO RONALDO girl fan

pre 14 godina

(mada mislim da se CR girl fan malo uplasila konkurencije)
(Kaka girl fan, 12. jun 2009 17:14)

@ Kaka girl fan
hehehehe odavno se nisam ovako nasmejala...
Ne znam kako sam se to uplasila konkurencije posto ne vidim razlog zasto bi bilo ko od nas nekoga smatrao konkurencijom ovde...
S' obzirom da mi ovde samo komentarisemo sportske vesti i to je to.Ali ti izgleda patis od nekog kompleksa posto kolko vidim nema komentara a da me ne pomenes....Ja protiv tebe nemam nista zbog mene mozes da se potpisujes kako god hoces stvarno mi ne smeta....:)

@ I ja navijam za Manchester
Hvala, ali zaista nema potrebe da bilo sta pises ovde svako ima pravo na svoje misljenje i potpis pa i ona nek se potpisuje kako hoce meni ne smeta....Glory, glory Man United...I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED

goran

pre 14 godina

sto toliku dizu prasinu oko Vilje. Vilju ce 90% dovesti, a Silvu nece nikad. Nije Valensija luda da proda oba igraca. Vilja nemoj nikad da odes u real. ako odes negde, hvala ti za sve sto si pruzio u Valensiji. Predsednik Valensije je rekao da nista Valensija nece postici prodajom ova dva igraca. zato videcemo dal ce preci.
Dabogda ispo Real u drugu ligu. najgori klub je Real, ne mogu da ga smislim.

red devil 011

pre 14 godina

Putuj igumane...
Samo se nadam da nece ove pare da odu kod vlasnika amera u stek. Ne treba nikakav dodatan kesh za ovaj prelazni rok, 80 miliona funti ce biti saasvim ok

Ali_stvarno

pre 14 godina

Smorili su i sa Realom i sa Ronaldom i sa svim glupostima i sa onima koji kao navijaju za najace klubove i kao znaju ko valja ko nema pojma i ko sta kako treba da radi. . .Smorili ste!Covek nemoze od vas da procita nista novo i zanimljivo!

Sir Giles

pre 14 godina

Ronaldo je najveći "privatnik" koji je ikada šutirao loptu. Dovedu Kaku koji je i majstor i timski igrač a onda mu natovare uobraženog Portugalca na leđa. I nije da me je nešto briga, al će Real opet biti samo skupina manekena.

c.marko

pre 14 godina

ja nemogu da verujem da će ronaldo prixvatiti Real. ja ću se ubiti od malena navijam za mančester a on da ode a sa nama je od 2003.godine!!!

nebojsa

pre 14 godina

neka. Sad lagano i za te pare tri extra igraca i da pretekne. Bilo je jasno da ce da ode jos kada je mali po novinama pricao o greskama SAF-a. Dobar potez ćale. Lepo si mu nakucao cifru. Isplatio i Berbu, andersona, nanija.....

Boban

pre 14 godina

Ovo je neverovatno !!! Da li je moguće da Real raspolaže tolikim novcem, a sasvim je sigurno da su mnogo naučili na slučaju Bekama odn. marketinga...

forzzamilan

pre 14 godina

kako ovi transferi postaju realnost ipak mislim da pored velike marketinske zarade(nesporno) ovaj tim nece biti promasaj kao prosli galaktikosi...najvise jer su ovi igraci mladji i brzi nego oni tad...zidan,figo su vec imali 30...a sto se tice stopera...oni realu nece toliko ni trebati sa ovako napadackom formacijom(pepe nije los i dovoljan)...mnogo im je bitnije da dovedu nekog da lomi noge i sece kontre kao sto je maskerano,esien i sl.,nesto kao sto je bio makelele...+gago iza kake...i sada ce konacno svi videti koliko je kaka bolji od ronalda...

strucnjak:)

pre 14 godina

mrzim i barsu i real,
ali realno eto i mesi su zakon za ovu dvojicu..

mora tu jos da se kupuje :)

ps. zato je mnogo dosadan fudbal ovih dana..
barsa ,real,man u i chelsea,
a vi ostali igrajte na male golice ...
e moj Platini,
ti bese neki prvoborac po tom pitanju?!

Kaka girl fan

pre 14 godina

Sto se mene tice mozes da se potpisujes kako hoces, i da mislis da sam musko bas me briga....Normlano je da se javim na vesti o Manchesteru posto za taj klub navijam... A ti posto sama ne mozes da smislis kako ces da se potpisujes kao kakin fan kopiraj fanove drugih fudbalera slobodno...Glory, glory Man United....I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED
(CRISTIANO RONALDO girl fan, 11. jun 2009 23:16) Sto se mene tice mozes da se potpisujes kako hoces i da mislis da sam zensko(sto i jesam)...Normalnije je da se javim na vesti o Milanu posto za taj klub navijam.A ti posto sama ne mozes da smislis kako ces da se potpisujes kao CR girl fan kopiraj fanove drugih fudbalera slobodno...Glory,glory Milan.I LOVE KAKA AND MILAN... xexexe i sad kad mi kazu da nekog kopiram Boze sacuvaj....pa ja to nikad ne radim...

Milosh

pre 14 godina

(srki, 11. jun 2009 11:57)

Frej

Rafael Ferdinand Vidic Evra

Nani Posebon Hargrivs Runi

Runi Tevez

Mislim da je ovo bolje,sta mislis?Ili da dovedu dobro krilo a Runi napred...Posebon jeste mlad,ali mislim da decko ima ono sto je potrebno da bude kreativac,jer je to MU preko potrebno....

filosof

pre 14 godina

Kakva besmisao fudbala!
Ali dragi fanovi M.UTD-a nemojte da zaboravite da Junajted nije ništa bolji od tog istog Reala.Isto jedan prebogati klub koji kupuje sve što poželi. Da li bi Ser Aleks toliko suvereno vladao da ima godišnji budžet od 4-5 milki? Lako je biti neviđen trener u takvim klubovima.

sima88

pre 14 godina

Mogli su i za manje para da ga kupe.U Unetedu postoji pravilo-Niko ne sme da digne glas protiv Fergija.A evo sada gledam naslov na indexu koji je totalno u pravu-"Troferi su nebitni,vazno je uvaliti dresove Kinezima i Japancima".Peres ce vratiti sve te pare za godinu dana od prodaje TV prava a i cuo sam da ce imati turneju po Aziji tako da ce pljustati pare.Real je postao cist CIRKUS a njeni fudbaleri obicni klovnovi.
ManUtd ce malo postiti narednih godina,to je sigurno,ali ce zato stvoriti novi tim.Tim koji se nece zasnivati na simultanki CR7 vec na timskoj igri.Sigiran sam da ce se lepo ocititi United sada.Cuo sam da ce Parka uvaliti Atletiku a mogli bi i lepo da posalju NEvila na kaljenje.
Zna Fergi sta radi,ali posle ovoga fudbal gubi smisao.

marko lazarevic, vranje

pre 14 godina

Barem cemo dobiti extra igraca, bambija Tosica, ser Alex ce od njega napraviti iraca, budite uvereni u to!
Kao sto je i od Ronalda.

CECO NOVI PAZAR

pre 14 godina

Budite srecni sto je Perez gospodin covek, inace sad bi i Messi vec bio u Realu.HALA MADRID.Postavljamo standarde.Kad cete vec jednom nauciti,onaj ko nije igrao u Realu ne moze da kaze da je imao vrhunsku karijeru.

Pedja

pre 14 godina

Ronaldo ce valjati jos godinu dve, i ova ponuda ne sme da se odbije... jedino mi je zao zbog toga sto odlaskom iz MAN man ce imati mnogo manje prihoda od marketinga, ali boze moj... 100Miliona evra je cifra za ginisa :)
neko je napisao sledece
"ne mogu da werujem da odlazi zbog para"
A zbog cega da ide iz kluba ?! zbog loseg vladanja ?! :) hehe
Svi su mislili da je MAN puko kada je otisao Bekam... isto ce biti i sad.... drugi bekam odlazi u real, a man ce ponovo da postane prvak evrope.... jer man nije ronaldo......

Shadow

pre 14 godina

Džabe Realu sve to... Opet u ligi verovatno neće ništa osvojiti (nadam se da će biti zaista tako), a u Evropi će gurati dok se ne sretnu sa Engleskom ekipom u nokaut fazi i tu će im biti kraj. Džabe bačeni silni milioni... Hehe. ;)

MIRZA

pre 14 godina

E hajde sad nek SAF pokaže kakva je trenerska veličina i nek osvoji titulu prvaka engleske,a da ne dovodi ni jednog igrača.Bogami biće teško,jako teško.Po meni će najveći konkurenti za titulu biti arsenal i čelzi naredne sezone.Arsenal ponaročito,jer će najvjerovatnije uspjet sačuvat ekipu na okupu.

shonsi

pre 14 godina

Nema tu hemije,i ja mislim da nece opet nista osvojiti.I olimpijakos u kosarci svake godine potrosi po 30tak miliona na igrace pa nista ne napravi.Jesu sve to micni igraci al Mesi,iInijesta i Cavi ceo zivot igraju zajedno i znaju kako ko od njih dise.Ova dvojica su sretali samo na zurkama.Bas da vidim sta ce da urade,ja im zelim svenajgore.

s123

pre 14 godina

Jako mi je drago ako Ronaldo predje u Real,jer zasluzuju jedan drugog...ne znam zasto navijaci Barse i nekih drugih klubova osudjuju Ronalda...t verovatno nebi tako bilo da hoce da predje u klub za koji oni navijaju!!

BRAVO ZA RONALDA!!!!

Mandrak

pre 14 godina

Taj real je vazdusna banja. Vecina igraca koji odu tamo 'oporave' se od profesionalnog fudbala, ugoje se, dobiju bojicu, zarade tonu para, a real ne osvoji nista... ;)

Znaci, bas bih voleo da ne osvoje nista (osim mozda kup kralja :P) sledecih 5-6 dina ;)

Aleksandar Milanovic

pre 14 godina

Е, коначно могу поново да навијам за Манчестер, а да ме није срамота због овог шминкера и падавичара!
Хвала!!
(Душан, 11. jun 2009 13:37)
Ti si car, svaka cast - obicno ne mogu da svarim navijace MU-a ali ti si ok.
Sad cu moci da navijam za Mancester:)
(Darko, 11. jun 2009 15:07)
Ja necu nikad ali i tebi svaka na mestu
Ali najace je PES 10 i Messi neprocenjivo, po meni su tu jos Anri, Zidan i Maradona.

Aleksandar Milanovic

pre 14 godina

Znaci ode Kristijano ne zasluzuje prezime koje nosi iz mnogo poznatih razloga a evo i jednoga [link]
1000% posto si u pravu i ako nisam voleo ranije debelog bas zbog prenaduvanosti jer to nikad ne volim i poceo sam da ga cenim tek posle. Oni d..bili koji misle da je CR bolji od Debelog znaju o fudbalu isto koliko i ja o Bejzbolu.
PS Link ti je extra i ja ga preporucujem svima takodje, posebno onima koji se pale na 7-icu.
PS2 Cak ni Jordana nisam gotivio na samom pocetku zbog prenaduvavanja ali sam za njega pogresio jer on nikad i nikako nije mogao biti prenaduvan.

Milosh

pre 14 godina

Znao sam.....ode i on i Tevez.....TRAGEDIJA!!!Toliko o nastavku dominacije Manchestera....nisu ljudi normalni,umesto da dovode pojacanja,oni nastavljaju s politikom prodaje najboljih igraca.....Ovaj Real Madrid je JADAN!Bekam,Nistelroj,Hajnze,Ronaldo,hoce Vidica....NEMAM RECI!!!!Bravo za Real,kada Perez nesto hoce,to i dobije!SAF i kompanija treba da se pokriju usima!!!!
Neeeee mogu da shvatim politiku prodaje najboljih igraca...
Prodali su Stama,kuburili su s centralnim odbrambenim dok nije dosao Vidic,prodali su Nistelroja,Runi i Saha bili povredjeni,nisu imali napadaca,ajd' Bekama manje-vise sto su prodali,tad je dosao Ronaldo koji je obecavao....
A sada kada njega prodaju,ko ce da igra umesto njega?Ako prodaju Ronalda a dovedu Riberija,nisu normalni!Jos da prodaju Nanija i Vidica i nece osvojiti trofej naredne 2-3 godine!!!Nemam reci,ja sam UZASNUT potezima uprave MU!!!!

Милош КГ

pre 14 godina

Иѕгледа да ће Реал ипак створити добар тим.
Виља је сигуран, а ако доведу и Риберија то ће бити најбољи напад свих времена...

ВИЉА
КАКА РОНАЛДО


СВАКА ЧАСТ!

bulldog

pre 14 godina

Auuuuu, Peresu! Pa ti se kao ne salis, mislis da ce ti proci svi ti transferi, da ces da napravis dream-team! E moj ti, a kada ce ti se oni uigrati, mislis da ti valja da imas 15 nabedjenih zvezda u timu! PROPASCETE....! Ali zato je kazem samo jedno: MES QUE UN CLUB! FCB1899! Viva La Vida, Viva La Barca!

Markkoni

pre 14 godina

vala i neka ga prodaju za tolike pare! Mogu da nadju koju god hoće zamenu i da budu dobri 40ak milki. A Real će opet da da ogromne pare i opet ništa neće osvojiti!

mingos

pre 14 godina

Joj ala ce biti tim....Mislim da im Riberi sada ne treba samo jos Vilja i Vidica u odbranu...Mada mislim da Perez nece na ovome stati i da ce dovesti sve igrace koje zeli...Tako da titula Lige Sampiona sledece godine odlazi u REAL!!!!

Frankov Real

pre 14 godina

nadam se da je ovom prodajom ferguson prekrsio obecanje kad je rekao da realu nece prodat ni virus... ronaldo, nikad vise neces biti klasa koja si bio u manchesteru, zapamti to. jos da ti ego poraste do neba kad dodjes u real, pa da im zadajes problema, eh to bi bila sreca

ivka

pre 14 godina

A nije fora,pa ja sam prosle godine pocela da gledam fudbal,samo da bih videla ko je taj sto daje bar 2 gola na svakoj utakmici,kad ono vidim igra i Vidic,dakle neko nas..kad ono oni osvojise Ligu Sampiona i sve ostalo..reko'ja sam sad navijac fudbalskog kluba Mancester Junajted..gledala sam i ove sezone i plakala kad su izgubili od Barse..i sad on hoce da ide u tamo neki eksperimentalni klub :(,a Vidic dobio ocenu 5 kao jedan od najlosijih igraca finala...:(i sta sad ja da radim?

Milosh

pre 14 godina

(srki, 11. jun 2009 11:57)

Frej

Rafael Ferdinand Vidic Evra

Nani Posebon Hargrivs Runi

Runi Tevez

Mislim da je ovo bolje,sta mislis?Ili da dovedu dobro krilo a Runi napred...Posebon jeste mlad,ali mislim da decko ima ono sto je potrebno da bude kreativac,jer je to MU preko potrebno....

srki

pre 14 godina

da prodaju i nanija...i jos neke male pare od glejzera i dovedu se maikon riberi esli jang i benzema i kao nece izgubiti nijednu utakmicu
vds

maikon rio vidic evra

riberi kerik hargrivs jang

benzema runi

Si'T'jwa

pre 14 godina

Izgleda da samo Real zivi na nekoj drugoj planeti pa ga nedrma svetska ekonomska kriza. Odakle bre tolike pare u jednom prelaznom roku.
(Vule, 11. jun 2009 11:50)

A sta tebe briga odakle im...jel su tebi uzeli?
Ne, nefo ce kao ovi nasi, pare da stavljaju u svoj dzep, a da dovode neke tamo iz Kenije, Zimbabvea i sl.

mnemojkovac

pre 14 godina

Interesuje me na čemu se zasniva mišljenje pojedinih ovđe koji govore da će Kaka i Ronaldo da propadnu u Realu. Ljudi,oni su gazili u super-teškim ligama,a zamislite šta će da rade u baletanskoj španskoj ligi!!! Npr.uporedite Robena iz Čelsija i Robena iz Reala. U Čelsiju nije mogao jedan dribling napraviti,a šta je radio u španskoj ligi. Ajmo Real. Dogodine španska titula,liga šampiona ipak ide na Enfild :)

Nemanja

pre 14 godina

Uh kako bih voleo da Real ispadne iz lige...Sigurno je da nece uzeti ni jedan trofej posto nije dovoljno da samo nabacas igrace, treba da imas ekipu...Zao mi samo sto je Kaka otisao tamo jer je pravi igrac, a ne klovn kao vecina ovih sto idu u Real...Soundtrack: Nervozni postar-Cirkus Kolorado

Si'T'jwa

pre 14 godina

# ne mogu da werujem da odlazi zbog para
(vladimir, 11. jun 2009 11:58)

Ne lupaj...pa u Manchesteru je imao 200 000 funti, sto je 1/4 miliona evra...tako da nije zbog para, vec prosto, zbog zelje svakog igraca da zaigra u Realu...

CRISTIANO RONALDO girl fan

pre 14 godina

Ovo mu je najveca greska u zivotu...Ali ako svesno zeli da propadne i pored upozorenja Bekama koji prosao kroz sve to srecan mu put....Ja mu zelim srecu i da uspe u Realu da i dalje bude najbolji fudbaler sveta .....




@(skabo, 11. jun 2009 12:39)
Ostace mi CRISTIANO RONALDO i dalje omiljeni fudbaler ali MANCHESTER UNITED CE UVEK BITI KLUB ZA KOJI NAVIJAM!!!Tako da cu se isto potpisivati ...Jer, ne navijam ja za Manchester zbog Ronalda vec zato sto volim Manchester...Glory, glory Man United
I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED

1943

pre 14 godina

Previse novca, jer ni jedan fudbaler na svijetu ne vrijedi toliko - iako ne sumnjam da ce se Ronaldo Perezu i te kako isplatiti...Marketinski, ovo je odlican potez Pereza, treba biti slijep da to ne bi vidio...

Inace, nepisano je pravilo da Real MORA imati u ekipi jednog pravog superstara, koji je u rangu sa Mesijem, jer je to do sada definitivno falilo Madridjanima, makar na ovom nivou - a ako se ovo ostvari, imace 2, Kaku i Ronalda...

P.S.Tako sam zelio da vidim Riberija u dresu Reala, ali...

wlado

pre 14 godina

jos villa i defanzivac tipa vidic, i real je kompletan,

a za opasku videcemo ko ce stici dalje real ili man utd, brate ajde da se kladimo da je odgovor real, kopiram post, i cuvam ga za maj 2010 !!! manchester sigurno nece dogurati dokle je dogurao 08 i 09 !!! finale LS, ne bih rekao....

milosh-nish

pre 14 godina

(Znam, 11. jun 2009 13:13)
On je sa smo 23 godine postao simbol Manchestera (za sta je skolsu i giggsu trebalo mnogo vise) i usao u istoriju medju 50 najboljih igraca koji su ikad igrali za Manchester zajedno sa nasim Nemanjom....123 gola za 6 godina koliko je bio na Old Trafordu nije malo....A koliko je njima godina trebalo ili im treba da to postignu????.....Zato nemoj pljuvati Ronalda i pisatiti gluposti o njemu samo zato jer je resio da napusti Manchester i ode u Real.....Seti se prvo njegovog doprinosa Manchesteru u osvajanju trofeja...Ja se nadam da ce se i u Realu upisati u istoriju kao prvi igrac koji je uspeo da predje u Real iz Manchestera a da ne propadne....I da ce uspeti da ostane najbolji fudbaler sveta...



Ps. To sto je on otisao u Real ne znaci da Manchester sledece sezone nece osvojiti PL i LS naprotiv sa Ronaldom ili bez njega Manchester ce i dalje vladati Engleskom a i Evropom...Glory, glory Man United....I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED
(CRISTIANO RONALDO girl fan, 11. jun 2009 16:59)


vidi se da pratis fudbal od juce,verovatno imas 10-15 godina...ono sto su skols i gigs uradili za man to ronaldo ne bi mogao za 2 karijere...ende..

bg_boi

pre 14 godina

Ronaldo dobro dosao u najveci fudbalski klub na svetu!

@MUFC fanovi
Sta znaci to da nikad nece postati legenda kao Gigs, Skols, Kantona? Ronaldo je svojim igrama doneo pregrst trofeja i fanova MUFC. Razumem osecaj prodaje, nezadovoljstva, ali ide u veci klub.

Problem sa Ronaldom je da covek neverovatno dobro igra fudbal, izgleda kao fotomodel, znaci nije "lep" kao Runi. Ljudi to jako tesko podnose.

U Realu cemo imati "mix" dva fudbalska carobnjaka. Kaka, fin, miran, elegantan. Ronaldo, provokativan, eksplozivan, divalj.

Slobodan

pre 14 godina

Jos jedna izgubljena titula za Real, samo sto su ovu izgubili unapred. Kupiti najsebicnijeg igraca na svetu koji ima samo brze noge ( dok mu ih neko ne skrsi), i dati za njega 96 mil. je totalna ludost. Njima trebaju iskljucivo timski igraci kakav je bio Zidan, ajd tu je Kaka. Folere ne bih platio ni travu da mi kose

alen becirovic

pre 14 godina

neka je otisao mancester ce sada biti jos bolji bez njega, da im je trebao nikada ga nebi prodali, pa nemogu manekeni igati u engleskoj

vladimir

pre 14 godina

slobodan 11 nemass pojma ronaldo je ribery messi kaka i ostali u jednomm ... a od mesija je bolji u skoku bolji sut jaci precizniji brzi samo se ne gradi kao messi msm da ce da gvardiola malo poslati na casowe kod ronalda kad dodje u madrid moze swasta da naucii

mrzim real i milan

pre 14 godina

Stari lisac SAF...kao sto je i od Ronaldinja Barsa uzela sve sto je mogla i prodala ga za debele pare, tako i MU sa Ronaldom. Taj vise nikada nece ponoviti proslu sezonu, istrosena estradna zvezda i kao Bekam, tako i on sada kvari sportsku atmosferu, a nije sve u parama...nesto je i u trofejima, a Real ih vec duze nesto nema

c.marko

pre 14 godina

ja nemogu da verujem da će ronaldo prixvatiti Real. ja ću se ubiti od malena navijam za mančester a on da ode a sa nama je od 2003.godine!!!

grobaR

pre 14 godina

ovi sto ga pljuju imaju komplex od momka jer ima sve,a oni imaju samo comp i superbrzi adsl:)))))dajte ljudi,trenutno je najbolji,igra u nevjerovatnoj formi vec 2 god.
DRUGA STVAR:sve vas shto navijate za barsu,manu,real i milan treba da je sramota,imamo mi nase klubove,SRBI!!!!pa pljujte po domacim klubovima i prvenstvu,ali jadno je dobrim dijelom i zbog vas,jer prijatelji,vi ste fanovi barse i reala,i radije ostajete kuci i gledate messija nego na stadion da bodrite nashe igrache i klubove.a pola vas,ma koje pola,99% vas nikad nije i nikad nece ni otici na stadion vashih "voljenih"klubova...sramota,sramota,sramota........

Zmaj

pre 14 godina

Bice vrlo zanimljivo gledati Primeru sledece sezone. Samo dovodjenjem Kake i Ronalda Real je odradio ogroman posao. Barseolona jos uvek nije nikog dovela...

stoka17

pre 14 godina

Znam da će me mnogi popljuvati, ali mislim da je u redu što je otišao, pomogao je Manchesteru da osvoji sve najveće trofeje,i zadužio ih je, i ne bi bilo u redu da mu prave probleme.. jer ako želi u Real, neka ide! Bez obzira na sve on je nogometni genijalac, to mu se mora priznati, i jedva čekam novu sezonu, da vidim tog novog Reala! Najviše me zanima koji će broj nositi...jer CR7 neće biti moguć, ako već u ekipi imate Raula 7..

CRISTIANO RONALDO girl fan

pre 14 godina

(Znam, 11. jun 2009 13:13)
On je sa smo 23 godine postao simbol Manchestera (za sta je skolsu i giggsu trebalo mnogo vise) i usao u istoriju medju 50 najboljih igraca koji su ikad igrali za Manchester zajedno sa nasim Nemanjom....123 gola za 6 godina koliko je bio na Old Trafordu nije malo....A koliko je njima godina trebalo ili im treba da to postignu????.....Zato nemoj pljuvati Ronalda i pisatiti gluposti o njemu samo zato jer je resio da napusti Manchester i ode u Real.....Seti se prvo njegovog doprinosa Manchesteru u osvajanju trofeja...Ja se nadam da ce se i u Realu upisati u istoriju kao prvi igrac koji je uspeo da predje u Real iz Manchestera a da ne propadne....I da ce uspeti da ostane najbolji fudbaler sveta...



Ps. To sto je on otisao u Real ne znaci da Manchester sledece sezone nece osvojiti PL i LS naprotiv sa Ronaldom ili bez njega Manchester ce i dalje vladati Engleskom a i Evropom...Glory, glory Man United....I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED

Goran

pre 14 godina

Сада када су се отарасили овог "надувенка" треба да буду паметни и узму Риберија и онда имају исти квалитет, а више лове...

Nemanja N.

pre 14 godina

zaista ne znam zasto se ovaj real toliko cima, kad ce barsa ponovo da im ucacka pola tuceta golova na bernabeu.. vec su jednom stvarali galaktikose i bili ponizavani od strane kojekakvih klubova, a sada rade to isto, sa 1000 % istim epilogom.. mes que un club BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!

bojan_kljajic

pre 14 godina

Za te pare i treba da bude prdat. Ne vredi toliko.
DOvedite Gabriela Agbonlahora iz Aston Vile i Jermeina Jenasa iz Totenhema (ukupno mozda 30 miliona evra) i imace jos 65 miliona da se pojacaju. Ako prodaju Berbatova, Nanija, Parka...bez problema uz ove prvopomenute pare, mogu da vladaju Engleskom i Evropom godinama.

sir

pre 14 godina

Ronaldo nema sanse da igra bolje u Realu nego Man Utd-u.Svaki igrac koji je otiso iz Mancestera nije igro bolje nego u tom klubu.Realno Alex izvuce maximum iz svakog igraca sto u Realu ne znaju da rade.

moljac

pre 14 godina

Muka mi je od Real....niko na svetu ne vredi 80 miliona zato sto zna da sutira loptu,sramota...da bog ne prosli grupu u LS sledece sezone.

rosoenro

pre 14 godina

berluskoni se upravio pojeo sto je prodao kaku za 67 a mogao je za mnogo vise jer je kaka bolji igrac od ronalda ko ne vjeruje neka gleda sledecu sezonu kad budu igrali zajedno pa ce se vidjeti da ljudi bezveze dizu ronalda...

ivan1

pre 14 godina

Znao sam.....ode i on i Tevez.....TRAGEDIJA!!!Toliko o nastavku dominacije Manchestera....nisu ljudi normalni,umesto da dovode pojacanja,oni nastavljaju s politikom prodaje najboljih igraca.....Ovaj Real Madrid je JADAN!Bekam,Nistelroj,Hajnze,Ronaldo,hoce Vidica....NEMAM RECI!!!!Bravo za Real,kada Perez nesto hoce,to i dobije!SAF i kompanija treba da se pokriju usima!!!!
Neeeee mogu da shvatim politiku prodaje najboljih igraca...
Prodali su Stama,kuburili su s centralnim odbrambenim dok nije dosao Vidic,prodali su Nistelroja,Runi i Saha bili povredjeni,nisu imali napadaca,ajd' Bekama manje-vise sto su prodali,tad je dosao Ronaldo koji je obecavao....
A sada kada njega prodaju,ko ce da igra umesto njega?Ako prodaju Ronalda a dovedu Riberija,nisu normalni!Jos da prodaju Nanija i Vidica i nece osvojiti trofej naredne 2-3 godine!!!Nemam reci,ja sam UZASNUT potezima uprave MU!!!!


Bilo bi glupo da ti bilo sta kazem osim da -
*** TI POJMA NEMAS ***

Milan

pre 14 godina

Sta se bre vise loze na taj real,pa nek ide,procice kao i Bekam i ostali galatikosi,bez ijedne titule a na kraju mu sledi Japan ili LA Galaxy...

chester

pre 14 godina

E moj Fergie bre...pa mogao si da ga trampis za Robena i jos dobijes pare! Ko ce sad da ti igra na sredini!? Ako mislis da se oslanjas na Kerika, Fletchera, Parka onda si se malo preracunao!
Nije Ronaldo nesto posebno ali ce Manchester morati da dovede neka zvucnija pojacanja za vezni red!

stevane sine

pre 14 godina

1) hvala bogu sto je otisao, muka mi je od manekena i sebicnjaka
2) od onog poslednjeg pokusaja da se napravi dream tem kada su doveli zidana sam postao skeptican prema svakom realovom postupku
3) ovo bi mancester trebao lepo da iskoristi i da nabavi par jakih pojacanja, s obzirom da Park prelazi u Atletiko Madrid za 7 mil eura
4) nijedan par nogu (pa makar i zenski) ne vredi ni upola ovih para
5) riberi nece da igra u engleskoj

Душан

pre 14 godina

Е, коначно могу поново да навијам за Манчестер, а да ме није срамота због овог шминкера и падавичара!
Хвала!!
Не морате никог ни да доведете, само задржите Тевеза!!!

Si'T'jwa

pre 14 godina

Stari lisac SAF...kao sto je i od Ronaldinja Barsa uzela sve sto je mogla i prodala ga za debele pare, tako i MU sa Ronaldom. Taj vise nikada nece ponoviti proslu sezonu, istrosena estradna zvezda i kao Bekam, tako i on sada kvari sportsku atmosferu, a nije sve u parama...nesto je i u trofejima, a Real ih vec duze nesto nema
(mrzim real i milan, 11. jun 2009 13:27)

Sine, ti to govoris iz mrznje prema Realu, a ne sto je stvarno tako...pa Ronaldo ima tek 23 godine, on ima jos dosta toga da pruzi u fudbalu.

sk

pre 14 godina

Bas mi je odvratan klub ovaj real, ali realno tim koji u istom sastavu ima kaku i ronalda mora da bude ozbiljno shvacen! A prerez ce sigurno da dovede jos nekoliko ozbiljnih pojacanja, a u timu vec sada ima nekoliko vrhunskih igraca koji ce sa ovim pojacanjima da budu strasan tim, a jos kada se zna da se finale LS igra u madridu mozete da zamislite koliko ce samo real da kida da bi igrao finale na svom stadionu! Ali ipak mislim da sledece sezone LS ide na stamford, red je da chelsea konacno osvoji tu LS, jos kada stigne aguero niko nece moci da zaustavi chelsea da osvoji LS... A sto se PL tice posto je CR otisao iz man utd-a, chelsea ni u PL u sezoni koja sledi nece da ima konkurenciju...

skabo

pre 14 godina

Za koga li ce navijati sada?

"I LOVE CRISTIANO RONALDO AND MANCHESTER UNITED"-da li ce biti sada I LOVE CRISTIANO RONALDO AND REAL MADRID?

"CRISTIANO RONALDO girl fan"

Mnoga se pitanja postavljaju,a on je samo miss of the world 2010...

Coa

pre 14 godina

Za ovo nema sta da se kaze samo da je jedan jedini i da je najbolji.Nebitno je gde ce igrati,medjutim nije u redu da napusti crvene djavole i Fergusona ipak je on od njega napravio pravog igraca.

GIGGSY

pre 14 godina

idi da te ne gledam. moze da bude dobar koliko hoce kad je ljigav. svaku tekmu sam se nervirao kad ga vidim na terenu (bez obzira na ucinak). lepe pare koje treba pametno urositi. (silva, young, aguero, ... ima ih kandidata). GIGGS IS GOD, MAN UTD IS A RELIGION.

xaxaxaxaxa!!!

pre 14 godina

Jooooj kako ce ovi navijaci Reala da traze sledece sezone razloge kad ne osvoje ni jedan trofej... Kao prvo Kaka i Ronaldo nemogu u istom timu da igraju, a kao drugo nemaju odbranu uopste... I zanima me samo jel Perez trener Reala ili ne??? Koliko ja vidim da se trener uopste ne pita kogace da dovede...

Sasha LFC

pre 14 godina

Ovo je najlosija vest za sve glavne takmace Manchestera u Premijeru. Ne samo da ce dobiti ogromnu lovu da se posteno pojacaju vec vise nece imati "prima balerinu" u timu.

Sto se Reala tice, ne verujem da ce tim sa isuvise velikih zvezda bas moci da funkcionise dobro. Na kraju krajeva i originalni "galaktikosi" osvojise koliko se secam samo jednom LS. Takav uspeh su mnogi postigli sa mnogo manjim budzetom. Po meni Real ce sada morati da trazi trenera sa stvarno velikim autoritetom kako bi naterao zvezde da se podrede kolektivu. Mozda bi im bilo pametno da vrate Del Boskea koji se vec jedanput pokazao kao najbolje resenje?

marko_5

pre 14 godina

Ovo nikako ne sluti na dobro. Povratak čoveka koji im je doneo najduži sušni period u novijoj istoriji kluba. Dovodjenje igrača samo zato što su imena da bi mu marketingom višestruko vratili uloženi novac. Ni ne pominjanje pojačanja odbrane koja im sad ni ne postoji i bez koje se danas ne može ni priviriti u Ligu Šampiona. Dovodjenje trenera kome fali iskustvo sa velikim igračima i klubovima, plus saznanje da bi mogao biti otpušten ako samo par utakmica podje na loše...

Njih be možda jedino Kapelo mogao da drži na okupu, mada verovatno ne ni on.

Da li se iko seća šta su osvojili posle odlaska Del Boskea, bez odbrane i sa svim tim marketinškim zvezdama načičkanim u napadu? E pa to ih gotovo sigurno opet čeka.

Si'T'jwa

pre 14 godina

A zasto ste se svi uhvatili za tu odbranu Reala...pa u odbranu stize Garay...a ako je uspeo da dovede Kaku i Ronalda, zasto ne bi mogao i Vidica ili nekog stopera u toj svetskoj klasi...ljudi, pa shvatite da prelazni rok nije ni poceo, a oni doveli dva superstara...ocekujem ovakvu postavu za sl. sezonu

Casillas

Ramos Pepe Garay Marselo


Lassana
Diarra



C. Ronaldo Silva

Kaka


Villa Higuain


A mozda dodje i jedan stoper, jer ce imati para, spremili su 250 000 000, potrosili 157 000 000, za za Villu i Silvu dase 50-60 000 000, i ostace im para za jednog extra stopera...i ja ne vidim razlog zasto ovakav tim ne bi mogao da gazi...osim Ronalda, nijedan od njih nije umisljen, a, i nece imati tim pun zvezda, vec samo dve, sto je za velike timopve i normalno, ostali su kvalitetni igraci u prikrajku.

Kaka girl fan

pre 14 godina

ej odlucila sam,stvarno mi je dosadilo vise gde god da pogledam svugde neki girl fanovi C.Ronalda .Od sad sam zvanicno KAKA GIRL FAN i za razliku od C.ronaldo girl fan ja sam zensko!!e da, ne pratim dosta fudbal al sam skontala kao da je Kaka dobar neki lik .Drago mi je sto ce igrati sa Ronaldom na koga se loze skoro sve devojcice pa bogami otkako je postao ,,Miss of the world,, i neki decaci. Kaka just gooooo!!!!

i ja navijam za manchester

pre 14 godina

cr hvala
na svemu sto si uradio za manchester i idi ako mislis da ce da ti bude bolje.

za (Kaka girl fan, 11. jun 2009 19:12)
Ma potpisuj se kako hoces ne vidim sto bi to koga zanimalo kako se ti potpisujes. Tako je to uvek bilo na ovom forumu kad neko uvek zastupa svoj klub odmah ga prozivaju.
ili si se mozda samo javila da nam kazes da je kaka u realu??
Sine idi spavaj ovde ima tema o kojoj se pise vidim da nisi u toku vec samo prozivas cr fan girl ili kako vec koja brni manchetsre i sad se potpisujes kao
kaka fan girl ili kako vec tema odlazak u real cr
sta sve ovde ne pisu!

filosof

pre 14 godina

Kakva besmisao fudbala!
Ali dragi fanovi M.UTD-a nemojte da zaboravite da Junajted nije ništa bolji od tog istog Reala.Isto jedan prebogati klub koji kupuje sve što poželi. Da li bi Ser Aleks toliko suvereno vladao da ima godišnji budžet od 4-5 milki? Lako je biti neviđen trener u takvim klubovima.

Znam

pre 14 godina

Kristijano Ronaldo nikad nece biti simbol Mancestera, kao sto je to bio Kantona ili kao sto su Gigs i Skols, da ne pominjemo Fergusona.
Uz najvecu cijenu za transfer u istoriji, Mancester je napravio sjajan posao u pravom trenutku.
Sad moze da ulaze u buducnost, a talenata po svijetu sigurno ima.

Nek je sa srecom i jednima i drugima!

Si'T'jwa

pre 14 godina

Иѕгледа да ће Реал ипак створити добар тим.
Виља је сигуран, а ако доведу и Риберија то ће бити најбољи напад свих времена...

ВИЉА
КАКА РОНАЛДО


СВАКА ЧАСТ!
(Милош КГ, 11. jun 2009 11:44)

A zasto 154 nepreporucenih komentara...pa Barcelona nema bas neku odbranu...tj., nije nimalo jaca od Realve sa Garayem i Pepeom u sredini i Ramosom i Marselom po strani...samo sto ce napad

Ronaldo
Kaka

Villa
biti dobar kao i napad Barce, pa nekima to smeta(ne mogu se mangupirati da ce biti bolji, ipak je njihov napad fantastican, pustimo da vreme pokaze).

SiCkY

pre 14 godina

Stari lisac SAF...kao sto je i od Ronaldinja Barsa uzela sve sto je mogla i prodala ga za debele pare, tako i MU sa Ronaldom. Taj vise nikada nece ponoviti proslu sezonu, istrosena estradna zvezda i kao Bekam, tako i on sada kvari sportsku atmosferu, a nije sve u parama...nesto je i u trofejima, a Real ih vec duze nesto nema
(mrzim real i milan, 11. jun 2009 13:27)

Sine, ti to govoris iz mrznje prema Realu, a ne sto je stvarno tako...pa Ronaldo ima tek 23 godine, on ima jos dosta toga da pruzi u fudbalu.
(Si'T'jwa, 11. jun 2009 14:28)


24

PS. aguero i pato, drogba i joe cole, lampard i essien, terry i bane, i CEH,

svaka cast CR, sjajan je, popravio je formu ove sezone bas kada treba, revans sa portom i dvomec sa arsenalom to potvrdjuju, sada cemo osvojiti i PL, i CL
CFC

Milosh

pre 14 godina

ivan1, 11. jun 2009 14:33)

Ako si ti tako pametan,prosvetli me i reci mi sta sam pogresno rekao?Jesu prodali Stama,kasnije je i sam SAF da je to bila velika greska...prodace Ronalda,ko ce da igra umesto njega?Ako ne otkupe Teveza,da nece mozda onaj Berbatov da bude bolji od Teveza?I da dovedu Benzemu,ko ce na klupu,da nece mozda Runi?Ako je zeleo Benzemu,sto ga nije doveo prosle godine nego sada SAF hoce da ga kupi....hteo je da upari Runija i Berbatova,sada kada ih je upario jedan ce na klupu...Cemu onda 45.miliona za Berbatova?A pritom na sredini nemaju ni jednog KREATIVCA,sem Skolsa,koji ce uskoro u penziju....
Ajde kada ti imas pojma,objasni majke ti.....

CECO NOVI PAZAR

pre 14 godina

Budite srecni sto je Perez gospodin covek, inace sad bi i Messi vec bio u Realu.HALA MADRID.Postavljamo standarde.Kad cete vec jednom nauciti,onaj ko nije igrao u Realu ne moze da kaze da je imao vrhunsku karijeru.

MIRZA

pre 14 godina

E hajde sad nek SAF pokaže kakva je trenerska veličina i nek osvoji titulu prvaka engleske,a da ne dovodi ni jednog igrača.Bogami biće teško,jako teško.Po meni će najveći konkurenti za titulu biti arsenal i čelzi naredne sezone.Arsenal ponaročito,jer će najvjerovatnije uspjet sačuvat ekipu na okupu.

Rimtutituki

pre 14 godina

Bez duše si niko,
bez duše si ništa,
kupuješ, prodaješ,
oduzimaš i dodaješ!
Cane PB

Evo šta je sposoban ovaj "slobodni" kapitalistički sistem da ponudi. Ovakvu beskrupuloznost, da platiš jednog čoveka cca 100M evra, i sigurno tako da obrneš još bar duplo više od najavljenih turneja po SAD, Aziji, od prodaje dresova, ulaznica... Fudbal je posao i gladijatorstvo pa tek onda sport.

Ja

pre 14 godina

Znaci ode Kristijano ne zasluzuje prezime koje nosi iz mnogo poznatih razloga a evo i jednoga [link]
(Djovani Elber, 11. jun 2009 16:33)

Brate koja je poenta uporedjivati Kristijana i pravog Ronalda?!

Svaka cast Maradoni i Peleu ali ja nemam nikakvu dilemu da je Ronaldo Luís Nazario de Lima najbolji fudbaler koji je igrao fudbal na planeti Zemlji.

Cristiano

pre 14 godina

eeee i vi sebe nazivate navijacima.pljujete decka koji je doneo manchesteru pregrst titula. odite samo na njihov sajt pa procitajte samo komentare,samo reci hvale za Ronalda.svaka cast cristiano ronaldo-girlfan tako rade pravi Red Devilsi zahvalni su svakom igracu koji je bio u Manchesteru a kamo li Ronaldu,coveku koji je usao u istoriju svetskog fudbala vec sa 21-om godinom. Nikad necu navijati za real ali cu uvek voleti Ronalda. Hvala mu za svaki gol za svaki pretrcani metar za svaki simuliran faul za sve sto je radio za dobrobit Manchestera.

Shaft

pre 14 godina

Godine 2006. kada je Perez podnio ostavku na mjesto predsjednika Reala i kada je Kalderon dosao na njegovo mjesto, kao navijac Reala sam bio veliki optimista. Tri godine kasnije, bez obzira na sve greske Pereza u proslosti, podrzavam njegove poteze. Real je 2 titule prvaka Spanije osvojio i zbog problema koje je imala Barsa, a djelimicno i zbog par novih igraca. Ja sam se veoma prevario kada sam pomislio da ti igraci mogu da budu svjetska klasa i da vrate Real na stare staze slave. Svaka cast Snajderu, Van Der Vartu, Gagu i ostalima ali niko od njih nije svjetska klasa. U Realu vec nekoliko godina nema najboljih igraca svijeta i zato je Real u Ligi Sampiona tako slab. Mozda ce i ovaj novi Real biti neuspjesan ali ce vjerovatno biti bolji nego prosle sezone i vjerovatno nece primiti 6 golova na svom terenu od Barse. U Evropi nema seleri kepa u fubalu i ako neko hoce da plati igraca 96 miliona evra to moze i da uradi ukoliko je to njemu isplativo. Real je od investiranja u Zidana, Figa, Bekama i Ronalda zaradio cetiri puta vise od onoga sto je u njih ulozio. I dalje je pored Mancestera najbogatiji klub na svijetu. Ko ne razumije da je Perez pronasao najbolji sportski ekonomski model za zaradjivanje novca, to je njegov problem. Takodje se slazem da je diskutabilno da li ce sportski rezultati da prate finansijski uspjeh Reala. Naredna sezona ce to pokazati. Ali se ne moze osporiti da tim u kojem ce da igraju Kaka i Ronaldo nece biti opasan po svoje protivnike. Ne znam zasto se stalno napada Real zbog svog novca. Real i Barsa su medju rijetkim velikim klubovima Evrope koji nemaju klasicne vlasnike vec profit ostaje u okviru kluba. To ima i svojih mana i prednosti, ali to je druga tema. Licemjerno je stalno napadati Real zbog svoje transfer politike pre cemu su razni tajkuni sa istoka vlasnici Celzija, Arsenala i drugih klubova. Glejzeri posmatraju Mancester kao obicnu finansijsku investiciju, bogati Arapi su vlasnici nekoliko klubova i mjerkaju jos neke. Berluskoni je vlasnik Milana itd. Real i Barsa ne trose ni ruske, americke niti arapske pare vec trose svoje. Perez ne trosi svoje pare posto to po statutu nije dozvoljeno. Real hoce najbolje igrace i to je to. Nekome to moze da smeta i da izaziva mrznju i to je u redu.

Pozdrav za sve Madridiste

IVAN BG

pre 14 godina

Au ovaj Real ima veci budzet nego vlada Srbije za 2009-tu godinu...Pa zar je nasa Srbija toliko daleko od te Spanije...Pa mi u nasu ligu ne mozemo da obezbedimo smestaj igracima,a kamoli ovolike pare ako zivimo na istom kontinetu!UZAS!!!!

Djovani Elber

pre 14 godina

Znaci ode Kristijano ne zasluzuje prezime koje nosi iz mnogo poznatih razloga a evo i jednoga http://www.youtube.com/watch?v=-ym6G_e_VqE
Obavezno pogledajte ako vec gledate ovo klip do kraja na samom kraju je sustina iliti naravoucenije.
PS: nevezano za ovu stvar mozda cete reci da sam lud ali i dalje mislim da je trio verovatno vec zaboravljeni odavno Saviola-Klajvert-Rivaldo bolji od tria Mesi-Anri-Eto ali to je samo moje misljenje.

marko

pre 14 godina

Samo su trebali da traze vise para jer ovaj kreten od Pereza bi im dao mozda i 10-20 miliona vise samo da ga dovede! Real mora propasti kad tad kada su spremni za 2 igraca da daju 160 miliona eura.

red devil 011

pre 14 godina

Putuj igumane...
Samo se nadam da nece ove pare da odu kod vlasnika amera u stek. Ne treba nikakav dodatan kesh za ovaj prelazni rok, 80 miliona funti ce biti saasvim ok

Ali_stvarno

pre 14 godina

Smorili su i sa Realom i sa Ronaldom i sa svim glupostima i sa onima koji kao navijaju za najace klubove i kao znaju ko valja ko nema pojma i ko sta kako treba da radi. . .Smorili ste!Covek nemoze od vas da procita nista novo i zanimljivo!

CRISTIANO RONALDO girl fan

pre 14 godina

(Kaka girl fan, 11. jun 2009 19:12)
Sto se mene tice mozes da se potpisujes kako hoces, i da mislis da sam musko bas me briga....Normlano je da se javim na vesti o Manchesteru posto za taj klub navijam... A ti posto sama ne mozes da smislis kako ces da se potpisujes kao kakin fan kopiraj fanove drugih fudbalera slobodno...Glory, glory Man United....I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED

s123

pre 14 godina

Jako mi je drago ako Ronaldo predje u Real,jer zasluzuju jedan drugog...ne znam zasto navijaci Barse i nekih drugih klubova osudjuju Ronalda...t verovatno nebi tako bilo da hoce da predje u klub za koji oni navijaju!!

BRAVO ZA RONALDA!!!!

Змиуга

pre 14 godina

Ууууууууууу синџо... Са толиким шушкама можемо да отворимо пирамидалну штедионцу. Ево ја ћу се жртвовати и бити први CEO.

Mok@ ssss

pre 14 godina

Ali stwarno ne znam odakle nekome tolike pare?????.....I jos plus salju ponude alonsu,ryberyu...i ostalim igracima cija je trzisa cena desetine miliona evra...Fudbal je postao kao banka ako neko ne ulaze nema nista od njega,ali Real ponovo nece nista uraditi,jer se zvezde tesko uklapaju....pozz swima

Aca_USA

pre 14 godina

Svaka cast Aco (Alex)
za te pare se mogu kupiti dva tima talenata i osigurati buducnost MU za sledecih 20 godina.
Real pravi gresku za greskom. Ronaldo ce u Reaulu igrati na nivou koji pruza u Portugalskoj reprezentaciji (a to ne vredi ovih para).

velja

pre 14 godina

....e moj Mijate, tako se ispunjava predizborno obecanje, nije ti to Srbija pa da ljude vuces za nos do iznemoglosti....
Nikad nista necete osvojiti, zao mi samo Kake...

Kaka girl fan

pre 14 godina

Za kaka fan ili kako god
nismo ista osoba ali mi nije jasno sto vam smeta da devojka navija za manchester i gotivi ronalda.
Javio sam se jer takodje navijam za manchester i ne vidim razlog zasto je prozivas i sad se potpisujes kao ona samo umesto cr pises kaka i ako vidim da njoj to ne smeta mislim da ovde treba da izrazemo svoje misljenje i dajemo komentare a ne da prozivamo jedni druge zbog toga kako se ko potpisuje.
razmislite svi o ovome i videcete da sam bio upravu
(i ja navijam za manchester, 12. jun 2009 )

lepo...razmislicu...nemam ja nista protiv fanova Manchestera i C.Ronalda samo eto imam i ja pravo na misljenje pa sta ako se potpisujem sa Kaka girl fan,da ti pravo kazem i ja volim Milan i Kaku i izgleda mi posteniji igrac i nekako bolji covek od Ronalda...eto to je moje skromno misljenje...izvini ako sam te necim uvredila...jel mi oprastas? (mada mislim da se CR girl fan malo uplasila konkurencije)

code47

pre 14 godina

hahahahahah!!!
kakvi ste vi "LIKOVI"...
UZALUDNO bi bilo uporedjivati TRIO -ZIDANE-FIGO-BECKHAM sa
TRIOM -KAKA`-RONALDO-RIBERY-

Mozemo MRZETI ili VOLETI real ali cinjenica je da imaju para ko blata i da PERES moze da dovede koga hoce...

MilanForza

pre 14 godina

Ovo je najvece bacanje para koje sam ja u zivotu video. Bar sto se tice fudbala.
AKo si vec kupio Kaku,a planiras i Vilju...relano Kristijano ti i nije potreban,posebno ne po toj ceni.
Ali ja tako razmisljam jer imam samo 50 evra u dzepu,a Perez ima 300 miliona,pa jos racuna i na prodaju dresova i vise na marketing Kristijano,nego na njegovu potrebu u timu.
Nema tu ni F od fudbala,cist Biznis.
Krajnje je vreme za neki seleri kep.

Sven Goran

pre 14 godina

Nemogu samo violine da sviraju u orkestru.
To je davno, još Milojko zaključio. Neznam kako se ovi iz Reala nisu opametili. :)

Ništa od Reala

goran

pre 14 godina

sto toliku dizu prasinu oko Vilje. Vilju ce 90% dovesti, a Silvu nece nikad. Nije Valensija luda da proda oba igraca. Vilja nemoj nikad da odes u real. ako odes negde, hvala ti za sve sto si pruzio u Valensiji. Predsednik Valensije je rekao da nista Valensija nece postici prodajom ova dva igraca. zato videcemo dal ce preci.
Dabogda ispo Real u drugu ligu. najgori klub je Real, ne mogu da ga smislim.

Milosh

pre 14 godina

(Zoran, 11. jun 2009 18:06)

Ko si bre ti da pitas ko sam ja????
Ja sam samo rekao cinjenice!Sta si ti pametno rekao,ustvari mozda i jesti,ali me mrzi da citam sve komentare,pa mi molim te ponovi ako si nesto rekao...
Zamisli da nisu prodali Stama,da nisu prodali Nistelroja,da nisu prodali Ronalda,sta mislis gde bi MU bio kraj?Niko ne shvata jednu stvar,a to je - jedno je kakav je Kristiano Ronaldo covek,a drugo je kakav je Kristiano Ronaldo IGRAC!Kao covek je sramota,ali kao igrac je ludak,igracina!Moze svako da kaze da Ronaldo glumi,ali kada postigne gol protiv Porta,da li ga onda neko pljuje???Kada je prosle sezone postigao,ako se dobro secam,42.gola,da li ga je onda neko pljuvao?
Ajde,reci mi zasto Nani sedi na klupi ove sezone,prosle sezone je ekstra igrao!Zasto dovode desnog beka kada imaju po nekima univerzalnog O'Sheja (koji je rupa najobicnija) ali imaju malog Rafaela,decko ce da izraste u jednog od najboljih desnih bekova na svetu ako ovako nastavi i ako ga zaobidju povrede.Zasto ne traze CENTRALNOG VEZNOG koji ce da KREIRA igru a ne onaj Kerik...Flecer se barem bori...nadam se da ce Posebon dobiti sansu jer ima sanse da izraste u kreativca potrebnom MU.Zasto SAF odlaze sa potpisom Teveza,koji je u prvoj sezoni s Runijem igrao kao zmaj.Zasto SAF daje 45.miliona za Berbatova,a sada zeli da dovede Benzemu?Zasto se SAF pokajao zbog prodaje Stama?
Imam jos mnogo pitanja za tebe,prosvetli me,jer kazes da sam ja niko i nista,a ti sve izgleda znas....Svaka cast SAF za sve,ali,nije poenta kupiti igraca za male pare i prodati ga za ogromne pare,a da je taj igrac medju najboljima na svetu!
Mnogi govore kako Real nema sanse nesto da osvoji,OK,mozda i nece sledece sezone,ali kada se uigraju,harace Evropom....
Iako mi je tesko da priznam,mislim da MU naredne 2-3 sezone nece ponoviti uspehe iz prethodne i ove sezone....
Ajde me za kraj prosvetli,reci sta sam ja pogresno rekao,ja sam samo izneo cinjenice....a to sto ti i drugi ne zelite da vidite te cinjenice zbog licnosti,ponavljam,licnosti K.Ronalda je druga stvar!Jedno je karakter,drugo je fudbalsko umece,koje K.Ronaldu apsolutno niko ne moze da porekne!

strucnjak:)

pre 14 godina

mrzim i barsu i real,
ali realno eto i mesi su zakon za ovu dvojicu..

mora tu jos da se kupuje :)

ps. zato je mnogo dosadan fudbal ovih dana..
barsa ,real,man u i chelsea,
a vi ostali igrajte na male golice ...
e moj Platini,
ti bese neki prvoborac po tom pitanju?!

?!

pre 14 godina

ljudi nemoj da se lozite real vraca te pare samo od prodaje dresova, lutkica i takvih stvari. Peres nije lud uopste jednostavno ima kliker za ekonomiju...

asdf

pre 14 godina

Lepa suma, bice za pojacanja a i za cascenje! :)
Nekako mi se vidi da bi ga Fergic dao i za 60mil funti, ali kod reala nema cenkanja oni plate odmah!

Voleo bi da vidim Benzemu zajedno sa runijem, a nebi bilo lose i Riberi ali da se ne plati vise od 30mil funti!

nebojsa

pre 14 godina

neka. Sad lagano i za te pare tri extra igraca i da pretekne. Bilo je jasno da ce da ode jos kada je mali po novinama pricao o greskama SAF-a. Dobar potez ćale. Lepo si mu nakucao cifru. Isplatio i Berbu, andersona, nanija.....

Si'T'jwa

pre 14 godina

ej odlucila sam,stvarno mi je dosadilo vise gde god da pogledam svugde neki girl fanovi C.Ronalda .Od sad sam zvanicno KAKA GIRL FAN i za razliku od C.ronaldo girl fan ja sam zensko!!e da, ne pratim dosta fudbal al sam skontala kao da je Kaka dobar neki lik .Drago mi je sto ce igrati sa Ronaldom na koga se loze skoro sve devojcice pa bogami otkako je postao ,,Miss of the world,, i neki decaci. Kaka just gooooo!!!!
(Kaka girl fan, 11. jun 2009 19:12)

E...ovo je najbolji komentar...otkad koristim internet. A, ako si stwarno devojka...onda, jos jednom svaka cast za komentar.

Ajvan

pre 14 godina

A ko ce da trenira ovo cudo od Reala? Ciji je to autoritet dovoljno veliki da pomiri sujete C.Ronalda, Kake, Vilje i resto ekipe...sledece sezone Realu ce na utakicama trebati jedno 5 lopti u isto vreme...

manchesterovac do koske!

pre 14 godina

Svi samo gledaju pare, gde je ona stara ljubav prema fudbalu....ronaldo ako odes nikada neces biti na nivou na kom si bio u manchesteru...pametan je vidic....Srbin!

football4ever

pre 14 godina

Odlaskom Ronalda,i mogucim odlaskom Teveza United ce biti mnogo oslabljen u napadu,ako zadrze Vidica to ce ima mozda biti jedini dobar potez.Realu ce se dovodjem ovih igraca puno isplatiti u smislu marketinga,u pesu ce biti skoro ne pobedivi.Ronaldo nece biti veliki igrac kakav je mogao biti da je ostao u engleskoj.Sve u svemu Arsenal i Livepool ce imati lepu sansu za titulu posto sledece sezone Chelsea i Man Und nece nista uradi u legi.Chelsea je pogresio oko dovodjenja Ancelotija koji ce sjb tim.

Kaka girl fan

pre 14 godina

Sto se mene tice mozes da se potpisujes kako hoces, i da mislis da sam musko bas me briga....Normlano je da se javim na vesti o Manchesteru posto za taj klub navijam... A ti posto sama ne mozes da smislis kako ces da se potpisujes kao kakin fan kopiraj fanove drugih fudbalera slobodno...Glory, glory Man United....I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED
(CRISTIANO RONALDO girl fan, 11. jun 2009 23:16) Sto se mene tice mozes da se potpisujes kako hoces i da mislis da sam zensko(sto i jesam)...Normalnije je da se javim na vesti o Milanu posto za taj klub navijam.A ti posto sama ne mozes da smislis kako ces da se potpisujes kao CR girl fan kopiraj fanove drugih fudbalera slobodno...Glory,glory Milan.I LOVE KAKA AND MILAN... xexexe i sad kad mi kazu da nekog kopiram Boze sacuvaj....pa ja to nikad ne radim...

shonsi

pre 14 godina

Nema tu hemije,i ja mislim da nece opet nista osvojiti.I olimpijakos u kosarci svake godine potrosi po 30tak miliona na igrace pa nista ne napravi.Jesu sve to micni igraci al Mesi,iInijesta i Cavi ceo zivot igraju zajedno i znaju kako ko od njih dise.Ova dvojica su sretali samo na zurkama.Bas da vidim sta ce da urade,ja im zelim svenajgore.

Sale

pre 14 godina

Alo ljudi, jeste li vi svesni koje su pare dobili. Dao bi im i Teveza uz Ronalda za te pare.
Sada ce konačno i neko drugi imati priliku da izvodi slobodnjake

tako ti je to

pre 14 godina

Sve je to isto,i Kaka i Ronaldo i ovaj i onaj...Gde zveckaju parice tu su oni.I dosta vise prica tipa ovaj ne bi nikad presao u drugi klub,on je legenda kluba itd.

rade

pre 14 godina

Eh, kad se setim, krajem osamdesetih Zvezda igrala u Beogradu sa Realom i vodila 3:0 i 4:1 da bi na kraju bilo 4:2. Posle je u Madridu izgubila 2:0. Za Real je igrala ona generacija Butragenjo, Hugo Sančez, Mičel, Bujo a za Zvezdu Piksi i kompanija. Posle dvadesetak godina isti taj Real dovodi igrača za sto miliona evra a Zvezda nema pare da plati igračima tri obroka dnevno. Sačuvaj me bože iskrenih zvezdaša kao što je Marko Mišković.

Frax

pre 14 godina

Momci i devojke,ne zanm sto se toliko uzbudjujete oko Ronalda.Bolje je da ga proda kad poslednjih godinu dana konstantno izvodi kako bi on u Real.Sad mu je zelja ispunjena,no zalice on za Manchesterom...Antonio Valencia ce ga dostojno zameniti...Glory,Glory Man United

i ja navijam za manchester

pre 14 godina

Za kaka fan ili kako god
nismo ista osoba ali mi nije jasno sto vam smeta da devojka navija za manchester i gotivi ronalda.
Javio sam se jer takodje navijam za manchester i ne vidim razlog zasto je prozivas i sad se potpisujes kao ona samo umesto cr pises kaka i ako vidim da njoj to ne smeta mislim da ovde treba da izrazemo svoje misljenje i dajemo komentare a ne da prozivamo jedni druge zbog toga kako se ko potpisuje.
razmislite svi o ovome i videcete da sam bio upravu

petar

pre 14 godina

Kad je svojevremeno Bekam presao u Real 2003. godine zadesio sam se u Spaniji. Nisam mogao da verujem kada sam prelistavajuci jedan sportski list ustanovio da je bukvalno od prve do poslednje strane posvecen ovom fudbaleru. Prema tome, znace Perez da markentiski iskoristi ove fudbalere i da na njima zaradi. Da li ce osvojiti trofeje to cemo da vidimo. Na drugoj strani, ovi nasi u Zvezdi i Partizanu gledaju samo kako da danas stave u sopstveni dzep milion ili dva, iako vec za par godina na tom igracu moze da se zaradi deset puta vise. NJihov rezon je posle mene potop tj. da ukradem sto vise jer ni sam ne znam do kada cu biti na ovoj funkciji. A naivni navijaci navijaju li navijaju...Doduse u minimalnom broju...

dzukac

pre 14 godina

Znaci Ronaldo konacno odlazi. Ovo dođe kao kraj jednog ciklusa u kome su osvojene tri uzastopne titule + LS, pa bi trebalo ocekivati malo temeljniju rekonstrukciju tima u narednih par sezona. Iako ce dobiti brdo para, ne vjerujem da ce biti nekih zvucnih pojacanja tipa Riberi ili Benzema. Najvjerovatnija pojacanja u ovom roku su Valensija iz Vigana i Mutinjo koga je Sporting voljan da trampi za Nanija. Ono što bi trebalo da obraduje navijače je to da se Fergi predomislio po pitanju Teveza, a sad neće imati problema sa novcem za otkup ugovora.

Reggie Freeman

pre 14 godina

sve je to lepo...

Ali u ekipi sa toliko zvezda....

treba


bar 4 lopte....

al' fudbal se igra jednom...

ovo je propao slucaj...

Milovan

pre 14 godina

Ljudi,ja za Manchester navijam od svoje 5 godine nemojte da se mnogo pravite pametni i idite na sajt MU i vidite da su i navijaci za prodaju Ronalda.Svejedno je usao u rat sa Fergusonom (ko je gledao utakmicu sa Wiganom u gostima i onu pre nje zna o cemu pricam),a 96 MILIONA evra nije mala cifra (To je za 23 miliona nadmasen Zidanov rekord Juventus--->Real).Ove godine je odigrao prosecno a secate se da su prosle sezone dobijali 125 MILIONA?Naredne sezone bi dobili 65 kao Milan za Kaku.Ferguson nije lud,zna on kako ce potrositi ove pare.Dolazi Huntelar 99%,Riberi,i Kyle Naughton kao desni bek iz Sefilda (najverovatnije).Spominju se i Benzema i Mutinjo iz Sportinga,a znamo da MU suruje sa Sportingom.Napravio je Fergi Gigsa,Skolsa,Bekama,Ronalda...Bice njih jos!!!

Predrag Batric

pre 14 godina

Nekada sam ga dizao u nebesa jos kada je dosao u Junajted 2003 navijacki sam rekao da ce biti najbolji igrac na svetu kad tad. Tesko sam podneo odlazak Bekama u Real, odvratni Real. Ronaldo je bio moj car do prosle godine kada je poceo da kuka, na kraju kada je video da nece preci u real poceo je sa izjavama kako on voli Junajted. E, pa smrdo tako se ne voli klub mr`s u Real i ocekujem brzu tvoju propast...
Glory, glory man united!!!
Ziveo Fergi!!!

forzzamilan

pre 14 godina

kako ovi transferi postaju realnost ipak mislim da pored velike marketinske zarade(nesporno) ovaj tim nece biti promasaj kao prosli galaktikosi...najvise jer su ovi igraci mladji i brzi nego oni tad...zidan,figo su vec imali 30...a sto se tice stopera...oni realu nece toliko ni trebati sa ovako napadackom formacijom(pepe nije los i dovoljan)...mnogo im je bitnije da dovedu nekog da lomi noge i sece kontre kao sto je maskerano,esien i sl.,nesto kao sto je bio makelele...+gago iza kake...i sada ce konacno svi videti koliko je kaka bolji od ronalda...

Si'T'jwa

pre 14 godina

SAF je lepo podigao cenu za CR7. Da je ManUtd odbranio Ligu sampiona, SAF bi ga zadrzao. Sada sa ovim parama moze da malo promeni tim i da ga uoblici do kraja.
Ovde je sada pitanje odakle Realu toliki budzet, sto rece jedan prethodnik 'veci budzet nego Vlade Srbije'!
Mislim da bi bilo dobro da se uvede ono sto je uvedeno u NBA ligi - fond za plate!
A sto se tice novih Galaktikosa - njima ce trebati neki trener koji ima autoritet , a secate se svi da je to bio samo Del Boske!
(Zejn Grif, 11. jun 2009 17:46)

Pa nema Real veliki budzet...nego je nasa vlada nesposobna...i puna lopova.

ps valjda cete mi objaviti komentar...ako i vas ne lobiraju...

Si'T'jwa

pre 14 godina

# A nije fora,pa ja sam prosle godine pocela da gledam fudbal,samo da bih videla ko je taj sto daje bar 2 gola na svakoj utakmici,kad ono vidim igra i Vidic,dakle neko nas..kad ono oni osvojise Ligu Sampiona i sve ostalo..reko'ja sam sad navijac fudbalskog kluba Mancester Junajted..gledala sam i ove sezone i plakala kad su izgubili od Barse..i sad on hoce da ide u tamo neki eksperimentalni klub :(,a Vidic dobio ocenu 5 kao jedan od najlosijih igraca finala...:(i sta sad ja da radim?
(ivka, 11. jun 2009 13:13)

Idi u Smederevo...i obesi se XD...

PheNoM

pre 14 godina

Ovako,mogu da dodju i Silva,Villa,Albiol,Ribery,Benzema,Ibra..
o5,nece biti bolji od Barce!
Ko zna koliko ce trebati tom timu da se uigra.
To se ne zna ko ce biti zeljniji lopte,sad je Real kompletan,ima manekene(ronaldo),tatine sinove(kaka),gay populaciju(Guti)..
Ronaldo nije normalan kakvo je ponasanje pokazao prema Fergusonu,koji ga je i pogurao kroz sve ovo,da nije bilo njega,sad bi Ronaldo jos igrao tamo za Sporting...
ja mislim da Pelegrini nece da trpi takvo ponasanje,i da ce Ronaldo o5,nezadovoljan da komentarise svasta za novine!!

BARCA ce biti mnogo bolja i sledece sezone!

Pedja

pre 14 godina

Ronaldo ce valjati jos godinu dve, i ova ponuda ne sme da se odbije... jedino mi je zao zbog toga sto odlaskom iz MAN man ce imati mnogo manje prihoda od marketinga, ali boze moj... 100Miliona evra je cifra za ginisa :)
neko je napisao sledece
"ne mogu da werujem da odlazi zbog para"
A zbog cega da ide iz kluba ?! zbog loseg vladanja ?! :) hehe
Svi su mislili da je MAN puko kada je otisao Bekam... isto ce biti i sad.... drugi bekam odlazi u real, a man ce ponovo da postane prvak evrope.... jer man nije ronaldo......

CRISTIANO RONALDO girl fan

pre 14 godina

(mada mislim da se CR girl fan malo uplasila konkurencije)
(Kaka girl fan, 12. jun 2009 17:14)

@ Kaka girl fan
hehehehe odavno se nisam ovako nasmejala...
Ne znam kako sam se to uplasila konkurencije posto ne vidim razlog zasto bi bilo ko od nas nekoga smatrao konkurencijom ovde...
S' obzirom da mi ovde samo komentarisemo sportske vesti i to je to.Ali ti izgleda patis od nekog kompleksa posto kolko vidim nema komentara a da me ne pomenes....Ja protiv tebe nemam nista zbog mene mozes da se potpisujes kako god hoces stvarno mi ne smeta....:)

@ I ja navijam za Manchester
Hvala, ali zaista nema potrebe da bilo sta pises ovde svako ima pravo na svoje misljenje i potpis pa i ona nek se potpisuje kako hoce meni ne smeta....Glory, glory Man United...I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED

Si'T'jwa

pre 14 godina

Au ovaj Real ima veci budzet nego vlada Srbije za 2009-tu godinu...Pa zar je nasa Srbija toliko daleko od te Spanije...Pa mi u nasu ligu ne mozemo da obezbedimo smestaj igracima,a kamoli ovolike pare ako zivimo na istom kontinetu!UZAS!!!!
(IVAN BG, 11. jun 2009 12:48)

A sta je uzas...uvek nam je za neuspehe i propadanje neko drugi bio kriv...a kad je neko bolji, onda je to vecita nepravda...umesto da se cuknemo u glavu i preispitamo sta kod nas ne valja, mi pucamo od zavisti i blatimo druge, kojima za razliku od nas, drzavu i fudbalske klubove i kompanije ne vode nesposobni ljudi(u ocima naroda), a ustvari lopovi svetske lige.

Kaka girl fan

pre 14 godina

za SiTjwa,stvarno sam zensko.A ti sto navijas za manceser ne znam zasto se uzbudjujes uopste ne napadam CR girl fan!jedino ako niste ista osoba...ko zna...

GIANNI-MAN UTD

pre 14 godina

Procitao sam sve komentare pa sam resio da i ja nesto "pametno" napisem.Vidim da vecina komentara nema veze sa fudbalom i sve se svodi na medjusebna prepucavanja.Imam nekoliko teorija oko svega ovoga pa cu da sve napisem.Jos samo da napomenem da sam navijac Manchester United-a iz ere jednog Marka Hughes-a,Garry-ja Pallister-a,Brian-na McClair-a i najveceg od svih Erick-a Cantona-e(i jos nekoliko njih za koje vecina ovde nikada nije cula).To znaci da sam stariji bar duplo od polovine koji su objavili komentare posto vecina njih nije bila ni rodjena kada su ovi igrali fudbal.

1.Sir Alex je prodao CR zato sto je ovaj pokusao da bude veci od MAN UTD-a i njega,sto se dok je BOG menager ovog tima nemoze zamisliti.(I Beckham je pokusao pa je zavrsio tamo gde je zavrsio).

2.Niko ne spori da je CR veliki igrac ali dali on moze da pruzi jos jednu sezonu u PL kao proslu u MAN UTD(cinjenica je da nemoze).

3.Sir Alex je resio da ga proda zato sto decko vise nije zeleo da igra za United i zato sto je ocenio da ce sada da uzme najvece pare za njega(opet tacno jer cak ni prosle sezone nije mogao da ga proda za vece pare).

4.CR-u ce "primera" odgovarati zato sto se tamo igra fudbal bez odbrane (onaj lik koji napisa da je lakse da predriblas nekog kostolomca nego driblera,taj sigurno nikada nije igrao fudbal)Brate,ja cu pre da se driblam za Dani Alves-om nego sa nekim tipa Ashley-a Cole-a ili nedaj Boze nekog od starijih igraca PL kao Dennis-a Wise-a ili David-a Batty-ja.Izbor Real Madrida za njega je dobar iz vise razloga medju kojima je i ovaj prethodno spomenuti.I njegov imenjak Ronaldo je svojevremeno otisao iz Spanije u Italiju pa se nije naigrao fudbala,tako da mislim da je Spanije super izbor u odnosu na sve ostale opcije.Teoretski ako je uspeo u Engleskoj da postigne 25 gola u sezoni u Spaniji bi mogao 50,pitanje je samo dali ce forma biti ista ili ce zavrsiti kao neki njegovi prethodnici.

E sad idemo dalje,sta ce biti bez Ronalda u timu i ko ce sta i gde igrati.

1.Manchester ce biti i ostati veliki klub i bez njega.

2.Sir Alex je vec nasao koga ce da kupi ili ako nije onda ce da nadje zamenu i verovatno vec zna ko ce sta raditi sledece sezone(pa coveka zanimaju samo MAN UTD i konji).
3.Evo sastava tima za sledecu sezonu i to je za sve one strucnjake koji lupaju razne gluposti ovde.

Golman ce biti Van der Sar(ako se ne penzionise)2.Rafael onda Rio i Nemanja i Evra(O'Shea i Brown menjace po potrebi neke od ovih(zato su jos uvek u ovom timu) zato sto mogu da pokriju 4-5 pozicije).Desno krilo ide Owen Hargreaves(njega su svi zaboravili ali decko igra fantastican fudbal ako mene neko pita,plus gine uvek a to se ceni),onda Carrick i Fletcher(neko rece nisu kreativci ali samo da potsetim da otkad je Carrick dosao iz "Spurs-a" MAN UTD ima tri PL titule,a Feltcher i nije tu da kreira nego da spreci protivnika da kreira),levo krilo ce Anderson sto posto(mozda cak i Tosic povremeno),ako se kupi Riberry onda on i Hargreaves ce menjati mesta po potrebi.Napred se menja izgled totalno,od Rooney-a levo sa Berbatov-im u sredinu i Tevez-a desno(formacija 4-3-3) do varijante sa dva napadaca u 4-4-2 formaciji.

Ako mene pitate ovo je sasvim solidan tim i mislim da je daleko bolji od tima sa CR-om u njemu.Sve u svemu opet ce se United boriti za titulu u PL.

Sada su tu jos neke opcije tipa Ashley-a Young-a iz Aston Villa-e,Antonio-a Valencia-je iz Wigana,pa tu je i Moutinho iz Sportinga,pa Benzema iz Lyona itd itd.

Sve u svemu za sve vas koji ste poceli da gledate fudbal juce,MAN UTD nije usao u PL 2003 kada je Ronaldo kupljen,MAN UTD je bio najveci klub na svetu i pre njega i ostace i posle Ronalda.

Srecan put i sve najbolje.Dao si mnogo MAN UTD-u ali ti je Sir Alex visestruko vratio.

GIANNI-MAN UTD
UNITED FOREVER!!!

P.S.Molio bih sve one koji nadju greske u padezima u tekstu da mi ih ne spominju posto me ionako ne interesuju.MAKEDONAC SAM!!!

posmatrac

pre 14 godina

Nikad nisam vrednovao visoko igrace koji imaju slab pregled igre, pa makar to bio i sami C. Ronaldo. Zabije covjek glavu u noge, ne vidi dva metra od sebe,... najbolji igrac svijeta, smijesno. Ne kazem sve ostale elemente posjeduje, tehniku, brzinu, sut, ... ali nema jednu od najvaznih stvari za kolektivnu igru, pregled igre. Ponekad zbog tog svog nedostatka ispadne i smijesan, leta okolo ko muha bez glave,...
(U ostalom da je on tako velik, Prtugal ne bi imao problema u kvalifikacijama)
Dobar posao za Engleze!

murcho_

pre 14 godina

dal ovaj Perez zna da treba odbranu da pojaca! ako ne dovede 2 dobra igraca na poziciji centralnog i lijevog spoljnjeg dzaba mu je i tri CRonalda da ima!!

Zejn Grif

pre 14 godina

SAF je lepo podigao cenu za CR7. Da je ManUtd odbranio Ligu sampiona, SAF bi ga zadrzao. Sada sa ovim parama moze da malo promeni tim i da ga uoblici do kraja.
Ovde je sada pitanje odakle Realu toliki budzet, sto rece jedan prethodnik 'veci budzet nego Vlade Srbije'!
Mislim da bi bilo dobro da se uvede ono sto je uvedeno u NBA ligi - fond za plate!
A sto se tice novih Galaktikosa - njima ce trebati neki trener koji ima autoritet , a secate se svi da je to bio samo Del Boske!

navijac_mancestera_zvezde

pre 14 godina

Zezajte Tosica koliko hocete,ali mislim da je ovo prava prilika za njega sad.... Ali krivo mi je sto ce otici Ronaldo!!

Zasu

pre 14 godina

Evo provereno uzimaju i BAstu u odbrani i onda su kompletni za osvajanje Galaksije,ma nikad nista od njih, ko ce da trci za Kakom i Ronaldom ako vec moraju da igraju i ostale ,,zvezde''

Boban

pre 14 godina

Ovo je neverovatno !!! Da li je moguće da Real raspolaže tolikim novcem, a sasvim je sigurno da su mnogo naučili na slučaju Bekama odn. marketinga...

Shadow

pre 14 godina

Džabe Realu sve to... Opet u ligi verovatno neće ništa osvojiti (nadam se da će biti zaista tako), a u Evropi će gurati dok se ne sretnu sa Engleskom ekipom u nokaut fazi i tu će im biti kraj. Džabe bačeni silni milioni... Hehe. ;)

sima88

pre 14 godina

Mogli su i za manje para da ga kupe.U Unetedu postoji pravilo-Niko ne sme da digne glas protiv Fergija.A evo sada gledam naslov na indexu koji je totalno u pravu-"Troferi su nebitni,vazno je uvaliti dresove Kinezima i Japancima".Peres ce vratiti sve te pare za godinu dana od prodaje TV prava a i cuo sam da ce imati turneju po Aziji tako da ce pljustati pare.Real je postao cist CIRKUS a njeni fudbaleri obicni klovnovi.
ManUtd ce malo postiti narednih godina,to je sigurno,ali ce zato stvoriti novi tim.Tim koji se nece zasnivati na simultanki CR7 vec na timskoj igri.Sigiran sam da ce se lepo ocititi United sada.Cuo sam da ce Parka uvaliti Atletiku a mogli bi i lepo da posalju NEvila na kaljenje.
Zna Fergi sta radi,ali posle ovoga fudbal gubi smisao.

tiberije

pre 14 godina

Driljivo je videti ovoliko proevropski orjentisanih Srba koji, tako lako i zdusno i navijaju za evropske klubove. Real, Barsa, Manchester, Liverpool, izbi svadja na krv i noz jer za sve se navija ali Manchester i Barsa se vole, jer boze to su nasi klubovi, mi navijamo za njih, mi ih volimo, mi se dicimo njihovim uspesima kao da su nasi:) E pa lepo neko rece kakav narod takva vlast. A ova tema kao i mnoge druge su samo malo mikrokosmos koji pokazuje da prosecan Srbin zasluzuje prosecnog srpskog politicara:)

GIANNI-MAN UTD

pre 14 godina

Najveci fudbalski transfer u istoriji je dovodjenje ERICK-a CANTONA-e u MAN UTD za male pare iz Leeds-a.

To se zove posao a ne da kupis nekog za 80 miliona funti.Neka mi neko nadje drugog igraca koji je za jedva nekoliko miliona doveden u neki tim i postane legenda i kapiten kao Erick Cantona.To moze samo najveci menager na svetu da nanjusi.

Jedan je Sir Alex Ferguson!!!

GIANNI-MAN UTD

ronaldo will stay

pre 14 godina

Real nastavlja da unistava igrace,ako Ronaldo predje,nece proci nista bolje od Bekama,drugim recima upropastice se,nekada vise nece igrati tako dobro kao sada u Manchesteru,jedno je sigurno Manchester ga je pustio....


ODLUKA JE NA RONLADU,ako bude shvatio nece otici,ako mu pare zamagle oci,proci ce veoma dugo vremena pre nego sto Manchester opet bude imao takvog igraca....

marko lazarevic, vranje

pre 14 godina

Barem cemo dobiti extra igraca, bambija Tosica, ser Alex ce od njega napraviti iraca, budite uvereni u to!
Kao sto je i od Ronalda.

Jowana

pre 14 godina

Ovo je smijasno, ove dvije djevojke sto se prepucavaju, dajte bre razmijenite brojeve telefona pa 'caskajte'!!!
A sto se ovog tice..... CR srecan put i propast u Madridu, jer sam sigurna da tamo ne mozes napredovati!!!
Od ovog prelaznog roka sam samo ocekivala ostanak Teveza, a CR.... mozemo bez njega!!!
Pozzz za sve CRVENE DjAVOLE!!!

Sir Giles

pre 14 godina

Ronaldo je najveći "privatnik" koji je ikada šutirao loptu. Dovedu Kaku koji je i majstor i timski igrač a onda mu natovare uobraženog Portugalca na leđa. I nije da me je nešto briga, al će Real opet biti samo skupina manekena.

Red Veteran

pre 14 godina

@ GIANNI-MAN UTD
Bravo Makedonac, svaka ti je na mestu (i ne brini o padezima, tvoj srpski je bolje od mog). Sve si rekao i slazem se sa tobom 100%. Man Utd nikada nije bio zavisan od samo jednog igraca. Otisao je Robson, Cantona, Beckham, Nistelooy, Keane...sad Ronaldo...i svi su govorili da je kraj Sir Fergijevog velikog Man Utd. Istorija potvrdjuje suprotno. Ne samo da je Man Utd osvajao titule bez ovih velikih igraca nego je (a to je vrlo, vrlo vazno!) sprecio da Liverpool osvoji Premijer ligu u 20 godina. Pozdrav od visegodisnjeg navijaca Man Utd-a. (Prvi put gledao Man Utd uzivo na Marakani 1975).

Mandrak

pre 14 godina

Taj real je vazdusna banja. Vecina igraca koji odu tamo 'oporave' se od profesionalnog fudbala, ugoje se, dobiju bojicu, zarade tonu para, a real ne osvoji nista... ;)

Znaci, bas bih voleo da ne osvoje nista (osim mozda kup kralja :P) sledecih 5-6 dina ;)

Aleksandar Milanovic

pre 14 godina

Е, коначно могу поново да навијам за Манчестер, а да ме није срамота због овог шминкера и падавичара!
Хвала!!
(Душан, 11. jun 2009 13:37)
Ti si car, svaka cast - obicno ne mogu da svarim navijace MU-a ali ti si ok.
Sad cu moci da navijam za Mancester:)
(Darko, 11. jun 2009 15:07)
Ja necu nikad ali i tebi svaka na mestu
Ali najace je PES 10 i Messi neprocenjivo, po meni su tu jos Anri, Zidan i Maradona.

Aleksandar Milanovic

pre 14 godina

Znaci ode Kristijano ne zasluzuje prezime koje nosi iz mnogo poznatih razloga a evo i jednoga [link]
1000% posto si u pravu i ako nisam voleo ranije debelog bas zbog prenaduvanosti jer to nikad ne volim i poceo sam da ga cenim tek posle. Oni d..bili koji misle da je CR bolji od Debelog znaju o fudbalu isto koliko i ja o Bejzbolu.
PS Link ti je extra i ja ga preporucujem svima takodje, posebno onima koji se pale na 7-icu.
PS2 Cak ni Jordana nisam gotivio na samom pocetku zbog prenaduvavanja ali sam za njega pogresio jer on nikad i nikako nije mogao biti prenaduvan.