Sreda, 27.05.2009.

15:06

Vidić najbolji igrač Premijer lige

Fudbaler Mančester junajteda Nemanja Vidić proglašen je za igrača sezone u Premijer ligi.

Izvor: B92

Vidiæ najbolji igraè Premijer lige IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

126 Komentari

Sortiraj po:

vexi

pre 14 godina

Matori pa jel si se ti rodio kada su se izdešavali ti transferi...pa to je bilo pre sto godina...Šta ste u poslednjih 15 god uradili?

REALan

pre 14 godina

Za grobara koji tvrdi da mi nikada necemo doziveti da neki nas igrac predje iz Zvezde u neki veliki klub,posto je Nemanja presao iz Spartaka (M)u MU- sledeca informacija -samo u jednoj godini iz Zvezde su u tako ,,male" klubove presli-MIHAJLOVIC-ROMA ;PANCEV-INTER (i to onaj milanski a ne slovacki);BELODEDIC-VALENSIJA;PROSINECKI-REAL;SAVICEVIC-MILAN;JUGOVIC-SAMPDORIJA.. Sve manji klub od manjeg , a i igraci sve neki anonimusi pa sam ti ih napisao velikim slovima da ih lakse zapamtis.Uzgred budi receno ,ni karijere im nisu nista narocito i kratko i nezapazeno su igrali u tim malim klubovima!

phoboskv

pre 14 godina

Zasluzeno.

Nego, meni nije jasno, koliko puta bre u ovoj premier ligi dodeljuju nagrade? Ovo je naka 7-8 dodela...Te igraci, te treneri, te novinari, te ovi te oni.....

Martin

pre 14 godina

Ima Nemanja da ih pokvari sve veceras , noge ce da im polomi i ako ce ! Videcete samo 1-2 gruba starta nad ovim baletanima i ima da se poplase nece da im na pamet past da krenu napred vise

Rubikon

pre 14 godina

Pricali mi mmomci.Pripreme reprezentacije u Kovilovu. Nedelja.Posle večere Nemanja Vidić uzeo neke novine i krenuo ka sobi."Gde ćeš Nemanja?-pitaju ga momci.Beograd je na petnaestak minita kolima,kafići,splavovi,devojke...Idem da gledam "Utisak"i malo da pročitam štampu.Ja spavam od 23-8h,tako se najbolje odmorim.Ovi umrli od smeha,mislili zeza se Nemanja!? Nije se zezao. Prisluškivala ga bratija. Do 22,30 iz sobe se čuo zvuk televizora u 23h nije ga bilo.Ujutru u 8,15 Nemanja je bio na doručku.Kakav god da je izbor biti u Englwskoj i medju prvih sto je istorijski uspeh!

lol bre

pre 14 godina

@au bre... to je ta mitomanija kojom su Srbi zarazeni... steta samo sto te realnost jos nije opalila po celu, a pitanje je da li ce ikada i moci.

ccc...

pre 14 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=357519

E sad da se vratimo na ovaj link i komentare na temu "PFA: Rajan Gigs igrac sezone", koja je izazvala brojne reakcije i zbunjenost mnogih, cak i Engleza, od navijaca Man Yoo-a pa do nekih njihovih medija.

Zaista je neshvatljivo da je i ovde to isto bilo preneseno.

Ali, kao sto sam tada naveo(komentari pod rednim brojem 75 i 76), Ryan Giggs je dobio nagradu "PFA: Player of the YEAR", dakle on je bio proglasen za najboljeg igraca KALENDARSKE 2008. godine, a ne sezone 2008/09.

A Vidic je sada dobio ono sto je i zasluzio i sto se vec odavno znalo da ce dobiti.

Veni, Vidi, VIDIC!

Delije Vukovar

pre 14 godina

KRALJ!!!!!! I pored sve slave i bogatstva On Srpsku trobojku nosi na proslavama titula, videcete je i u Rimu veceras.
Covek kome je celi Srpski narod i Srbija u srcu i dusi. Eh da nas je vise kao sto je NEMANDZA.

srpski fudbal

pre 14 godina

"a najjaci su mi ovi grobari tipa zar je bitno za koga je igrao u srbiji. naravno da je bitno za koga je igrao, da nije zvezde ne bi bilo ni srpskog fudbala...
(au bre, 27. maj 2009 16:10)"

Onda mu se(srpskom fudbalu) izgleda blizi kraj.

Milosh

pre 14 godina

Sta je ovde novo....?Nista!Da je Vidic najbolji,to je cinjenica!!!Bice izabran od svih mogucih novina i svih ostalih,medju timom godine,kao i zadnjih par godina....nista novo,covek je jednostavno hodajuca legenda!

Neznam samo gde je Lukica,nesto ga nema???Koliko je samo puta na Indexu bio igrac utakmice,cudi me sto nije predlozen on za najboljeg igraca....mora on jos pasulja da jede ne bi li stvorio fudbalsko ime!!!

PS ne mogu vise da izdrzim,treba da ucim a ja samo gledam na sat i cekam utakmicu....
Ajmo MU,pa da ceo svet vice AVE MANCHESTER UNITED!

pop1

pre 14 godina

Ma netreba vise da se prica da je ona car

JEDANNN JE NEMAAAAANJAAA VIDDDIICCCCC
NNNNEEEEEEMMMMAAAANNNJAAAA VVVVIIIIDDDDICCC
NEEEEEEEEEEEMMMAAAANNNJAAA VIDDDDDDDICCCC
-II-
-II-
-II-
-II-

Cekaj malo...

pre 14 godina

na ovu vest se Nemanja samo osmehnu...
Ajd sad stani malo da rezimiram...najoblji igrac u najjacoj ligi najboljeg tima na planeti?! A da mu promene nadimak iz Rock u God?

Indijanac

pre 14 godina

Jadni mi sa ovim analiticarima koji u Nemanji Vidicu ili bilo kojem nasem sportisti vide Zvezdu ili Partizan.

Drugari, davite, davite druge, gusite sebe...

Takodje, nije mi jasno ni ono kao - "zar je vazno da li je Zvezda ili Partizan, vazno je da je Srbin!".

Ma daj, kakva je to odrednica. A sta, da je dosao iz Uzica odakle jeste, da je prosao sto je prosao i dostigao sto je dostigao, to bi bilo manje vredno da nije Srbin?

Najvaznije je da je tu, da je nas, da je ponikao odavde, iz naseg Uzica, da je iz sredine i uslova kakvi postoje u Srbiji dosegao ono sto danas jeste. Ta velicina, to je dostignuce zbog kojeg mu se divim, pa bio Srbin, Goranac, zvezdas ili marsovac.

Nemanja, svaka cast!

Zbunjen zvezdas

pre 14 godina

Prvo da cetitam Nemanji jer nije mala stvar biti najbolji igrac u najboljoj ligi na svetu !! Cestitam i na 7 golova kod nas neki spicevi ne daju toliko...

celawi

pre 14 godina

a najjaci su mi ovi grobari tipa zar je bitno za koga je igrao u srbiji. naravno da je bitno za koga je igrao, da nije zvezde ne bi bilo ni srpskog fudbala...
(au bre, 27. maj 2009 16:10)

Au bre pa pretera! I ja sam Zvezdas, ali Nemanja je nas, srpski, i najbitnije je sto je najbolji od najboljih, svejedno za koga je igrao. Zar je malo bivsih igraca Partizana cijim smo se igrama u reprezentaciji radovali. Shvatite da medju njima rivalitet postoji samo na terenu, kada su zajedno u ekipi ili van terena svi su ortaci.
Za kraj - da podigne pehar veceras, da prodjemo kvalifikacije za SP, i ima realne sanse da bude najbolji fudbaler sveta za ovu godinu

ненад

pre 14 godina

@Видић за министра одбране.
Како кад није служио војску? A и изјавио је да га је спасла од одбране земље. :)

Valencia Forever

pre 14 godina

Mislim da je ovo malo glupo,nasi novinari cekaju da neko udruzenje proglasi Vidica najboljim igracem Premijer lige pa odma to objavljuju.Postoje razni izbori za najigraca,te izbor novinara,te izbor igraca te ovog te onog,te ovog casopisa te onog itd.Ali ono sto je bitno je da je Vidic zaista najbolji igrac ove sezone,bez obzira sto nije proglasen najboljim u svim tim silnim izborima.Znaci njega je sad proglasilo najboljim "glasovi predstavnika svih vladajućih fudbalskih tela, medija i navijača."Sta vam ovo znaci?Koji su to prestavnici?Vecina igraca i trenera je izjavila (medju njima i jedan Gerrard) da je po njima on najbolji tako da je to sasvim dovoljno.A i dobice sigurno nagradu najboljeg odbrambenog igraca lige sampiona.A ko zna mozda i najboljeg igraca uopste,mada je Messi favorit.

grobar

pre 14 godina

pa normalno da nije bitno za koga je igrao u vise prava od zvezdasa da je njihov igrac! budite objektivni, nije on iz zvezde presao u mancester! vi to nikad necete doziveti, da vas igrac direktno iz vaseg kluba ode u najveci ili makar neki i klub!!

Chaos Is Me

pre 14 godina

Toliko! Najbolji odbrambeni fudbaler na svetu trenutno BEZ PREMCA, verovatno i najbolji srpski fudbaler svih vremena. Nemanja MAJSTORE!!!

au bre

pre 14 godina

a najjaci su mi ovi grobari tipa zar je bitno za koga je igrao u srbiji. naravno da je bitno za koga je igrao, da nije zvezde ne bi bilo ni srpskog fudbala...

ivanbg1

pre 14 godina

A zato veceras ima da za..be nesto :) srpski mentalitet,ko i Djokivic kad god kaze da je zadovoljan igrom i u extra formi sledeci mec kiksne :)

Don

pre 14 godina

Trci Bino da da da,igra Dejo to se zna, Jugovicu loptu daj tu je Pancev gol da da, ceo svet se pita sad odakle je Zvezda ta,to su ljudi vanzemaljci,to su nasi Srbijanci...Vidic nastavlja tradiciju nasih vanzemaljaca.
I da ne ispadne da provociram grobare, raduju me uspesi svakog naseg igraca koji ode preko bez obzira odakle otisao..
Vidic najjaci ikada!

Zole

pre 14 godina

@au bre: hahaha, smešniji komentar odavno nisam pročitala.... zato smo mi tako uspešni na klupskom i reprezentativnom nivou... ne znamo kud sa svim uspesima hahahahaha....
Nemanja je već apelovao da se navijači ne dele na Grobare i Delije, jer svi oni brane isti grb i dres!
Čestitke za ovaj izbor!

CACANIN

pre 14 godina

Zaista sam se iznervirao što povodom uspeha našeg čoveka u inostranstvu počinju prepucavanja maloumnih gde je ko igrao, čiji je igrač bio i najcrnje tvrdnje debilnih navijača da nije bilo pojedinog kluba ne bi bilo fudbala u Srbiji. Pa recimi koliko su to Zvezda i Partizan iznedrili igračkih veličina iz svojih škola, kojih uzgred budi rečeno i ne znam da li rade bilo šta. Da nije "malih" klubova iz unutrašnjosti i anonimnih trenera i stručnjaka što otkrivaju talente ali samo iz ljubavi e da njih nema onda nebi bilo fudbala u Srbiji. Zar misliš debilu da kada bi se ugasili Zvezda i Partizan niko više ne bi igrao fudbal.

Slobo

pre 14 godina

Mnogo sam ponosan i srecan sto cu ako bog da jednom mom sinu ili unuku pricati kako je jedan Nemanja Vidic igrao fudbal! Neznam kako je igrao Dzajic ili Pele ili Maradona jer se ili jos nisam rodio tada ili sam bio dete, ali ovaj Nemanja Vidic mogu slobodno da kazem jedan od najboljih igraca koja je Srbija (i cela bivsa Jugoslavija) ikada imala!

moj odgovor

pre 14 godina

a najjaci su mi ovi grobari tipa zar je bitno za koga je igrao u srbiji. naravno da je bitno za koga je igrao, da nije zvezde ne bi bilo ni srpskog fudbala...
(au bre, 27. maj 2009 16:10)

Broj utakmica

Savo Milosevic - 102 (Partizan)
Dragan Dzajic - 85 (Zvezda)
Dragan Stojkovic - 84 (Zvezda)
Dejan Stankovic - 80 (Zvezda)
Pedja Mijatovic - 73 (Partizan)
Zlatko Vujovic - 70
Branko Zebec - 65 (Partizan)
Slavisa Jokanovic - 64 (Partizan)
Stjepan Bobek - 63 (Partizan)
Sinisa Mihajlovic - 63 (Zvezda)

Znachi u prvih 10 po broju nastupa za reprezentaciju Partizan ima 5 igracha a Zvezda 4

Broj golova

Stjepan Bobek - 38 (Partizan)
Milan Galic - 37 (Partizan)
Savo Milosevic - 37 (Partizan)
Blagoje Marjanovic - 36
Rajko Mitic - 32 (Zvezda)
Dusan Bajevic - 29
Pedja Mijatovic - 28 (Partizan)
Todor Veselinovic - 28 (Partizan)
Borivoje Kostic - 26 (Zvezda)
Zlatko Vujovic - 25

A sto se tiche golova za reprezentaciju Partizan ubedljivo vodi protiv Zvezde - 5 igracha naspram 2 Zvezdina

Milan

pre 14 godina

@ Rodrigo

Ovo nije izbor novinara ili drugih igrace, ovo je zvanicno priznanje Premier Lige za najboljeg igraca sezone. Citaj, najbitnije. Bravo Nemanja!

bbb24

pre 14 godina

zasluzeno Nemanja, svaka cast !!!

samo se nadam da svi oni koji pominju zvezdu i partizan u ovim komentarima imaju manje od 18 godina, inace....:((

ненад

pre 14 godina

Честитам, свакла част. Али, ви сте стварно сморили са њим више, а ево видите и сами да јесте на крају изабран за најбољег.

B&J

pre 14 godina

Ja molim nekog da mi objasni koliko to nagrada ima za igraca sezone,tj,koja je najznacajnija??? Posle ovog sam totalno zbunjen,naravno drago mi je sto je dobio Nemanja ali ovo je vec ko zna koji put da biraju igraca sezone!

кецман

pre 14 godina

Вида...ти си БОГ!!!

нико није заслужио ту награду као ти...

Хвала Богу што сам Србин и што се могу поносити са Немањом...

Goran

pre 14 godina

Bio je kapiten najvećeg kluba na Balkanu! Siguran sam da ga, uz Božju pomoć i zdravlje, "traka" očekuje i u svetskom šampionu Mančesteru!!!
Vida Care...

ninja

pre 14 godina

Želim samo da čestitam ovom momku na sjajnim partijama, iako sam navijač Partizana. Ne volim podjele igrača na "naše" i "njihove" kada odu u inostranstvo i igraju za reprezentaciju. Tada su svi naši, Srbi! Kamo sreće da imamo što više "Vidića". Svaka ti čast majstore!

bice bolje...

pre 14 godina

JEDAN JE NEMANJA VIDIC!!!!
Mozda i najveci uspeh nekog SRPSKOG fudbalera u novijoj istoriji!
BRAVO SRBINE, BRAVO DELIJO, BRAVO NEMANJA!!!

stoka17

pre 14 godina

Mislim da zaista nije bitno za koga je igrao u Srbiji, jer on je prije svega Srbin, i treba mu od srca čestitati, jer takvo postignuće obrambenog igrača, u jednom klubu prepunom zvijezda, u klubu u koji je ušao na mala vrata, u ligi koja je u ovom trenutku najjača na svijetu.. zaista zaslužuje sav mogući respekt, i skidanje kape od svih koji vole i cijene fudbal..

Dragan

pre 14 godina

ČESTITKE Nemanji...
Najbolji u najjačoj ligi na svetu, i šta bi čovek mogao pametno reći...još jednom ČESTITAM Nemanja Care fudbala

Ajmo sad i najbolji na SP

pre 14 godina

Kako? A Corluka, Modric, Eduardo i ostali fudbalski vanzemaljci iz drzave koja je europska velesila?

Ovi Englezi pojma nemaju.

Vlada

pre 14 godina

Ako sam dobro razumeo Vidic je proglasen za NAJBOLJEG IGRACA NAJBOLJE LIGE NA SVETU.

Svaka cast majstore! To nije uspelo nikom u istoriji fudbala na ovim prostorima!

kreposni

pre 14 godina

један једини и непоновљиви-НЕМАЊА "СВЕМОГУЋИ" ВИДИЋ! :)

хоћемо улицу НЕМАЊЕ ВИДИЋА!!!

Ivan

pre 14 godina

E ulepšaste mi ionako divan dan finala Lige sampiona!
Ima Boga!

KAD NEMANJA VIDIĆ ZAKASNI NA TRENING, SER ALEKS FERGUSON KAZNI OSTALE ŠTO SU DOŠLI PRE VREMENA!

JEDAN JE NEMANJA VIDIĆ!

He comes from Serbia...

ninja

pre 14 godina

Želim samo da čestitam ovom momku na sjajnim partijama, iako sam navijač Partizana. Ne volim podjele igrača na "naše" i "njihove" kada odu u inostranstvo i igraju za reprezentaciju. Tada su svi naši, Srbi! Kamo sreće da imamo što više "Vidića". Svaka ti čast majstore!

stoka17

pre 14 godina

Mislim da zaista nije bitno za koga je igrao u Srbiji, jer on je prije svega Srbin, i treba mu od srca čestitati, jer takvo postignuće obrambenog igrača, u jednom klubu prepunom zvijezda, u klubu u koji je ušao na mala vrata, u ligi koja je u ovom trenutku najjača na svijetu.. zaista zaslužuje sav mogući respekt, i skidanje kape od svih koji vole i cijene fudbal..

au bre

pre 14 godina

a najjaci su mi ovi grobari tipa zar je bitno za koga je igrao u srbiji. naravno da je bitno za koga je igrao, da nije zvezde ne bi bilo ni srpskog fudbala...

Ivan

pre 14 godina

E ulepšaste mi ionako divan dan finala Lige sampiona!
Ima Boga!

KAD NEMANJA VIDIĆ ZAKASNI NA TRENING, SER ALEKS FERGUSON KAZNI OSTALE ŠTO SU DOŠLI PRE VREMENA!

JEDAN JE NEMANJA VIDIĆ!

He comes from Serbia...

ненад

pre 14 godina

Честитам, свакла част. Али, ви сте стварно сморили са њим више, а ево видите и сами да јесте на крају изабран за најбољег.

Ajmo sad i najbolji na SP

pre 14 godina

Kako? A Corluka, Modric, Eduardo i ostali fudbalski vanzemaljci iz drzave koja je europska velesila?

Ovi Englezi pojma nemaju.

moj odgovor

pre 14 godina

a najjaci su mi ovi grobari tipa zar je bitno za koga je igrao u srbiji. naravno da je bitno za koga je igrao, da nije zvezde ne bi bilo ni srpskog fudbala...
(au bre, 27. maj 2009 16:10)

Broj utakmica

Savo Milosevic - 102 (Partizan)
Dragan Dzajic - 85 (Zvezda)
Dragan Stojkovic - 84 (Zvezda)
Dejan Stankovic - 80 (Zvezda)
Pedja Mijatovic - 73 (Partizan)
Zlatko Vujovic - 70
Branko Zebec - 65 (Partizan)
Slavisa Jokanovic - 64 (Partizan)
Stjepan Bobek - 63 (Partizan)
Sinisa Mihajlovic - 63 (Zvezda)

Znachi u prvih 10 po broju nastupa za reprezentaciju Partizan ima 5 igracha a Zvezda 4

Broj golova

Stjepan Bobek - 38 (Partizan)
Milan Galic - 37 (Partizan)
Savo Milosevic - 37 (Partizan)
Blagoje Marjanovic - 36
Rajko Mitic - 32 (Zvezda)
Dusan Bajevic - 29
Pedja Mijatovic - 28 (Partizan)
Todor Veselinovic - 28 (Partizan)
Borivoje Kostic - 26 (Zvezda)
Zlatko Vujovic - 25

A sto se tiche golova za reprezentaciju Partizan ubedljivo vodi protiv Zvezde - 5 igracha naspram 2 Zvezdina

Rubikon

pre 14 godina

Pricali mi mmomci.Pripreme reprezentacije u Kovilovu. Nedelja.Posle večere Nemanja Vidić uzeo neke novine i krenuo ka sobi."Gde ćeš Nemanja?-pitaju ga momci.Beograd je na petnaestak minita kolima,kafići,splavovi,devojke...Idem da gledam "Utisak"i malo da pročitam štampu.Ja spavam od 23-8h,tako se najbolje odmorim.Ovi umrli od smeha,mislili zeza se Nemanja!? Nije se zezao. Prisluškivala ga bratija. Do 22,30 iz sobe se čuo zvuk televizora u 23h nije ga bilo.Ujutru u 8,15 Nemanja je bio na doručku.Kakav god da je izbor biti u Englwskoj i medju prvih sto je istorijski uspeh!

Vlada

pre 14 godina

Ako sam dobro razumeo Vidic je proglasen za NAJBOLJEG IGRACA NAJBOLJE LIGE NA SVETU.

Svaka cast majstore! To nije uspelo nikom u istoriji fudbala na ovim prostorima!

bice bolje...

pre 14 godina

JEDAN JE NEMANJA VIDIC!!!!
Mozda i najveci uspeh nekog SRPSKOG fudbalera u novijoj istoriji!
BRAVO SRBINE, BRAVO DELIJO, BRAVO NEMANJA!!!

CACANIN

pre 14 godina

Zaista sam se iznervirao što povodom uspeha našeg čoveka u inostranstvu počinju prepucavanja maloumnih gde je ko igrao, čiji je igrač bio i najcrnje tvrdnje debilnih navijača da nije bilo pojedinog kluba ne bi bilo fudbala u Srbiji. Pa recimi koliko su to Zvezda i Partizan iznedrili igračkih veličina iz svojih škola, kojih uzgred budi rečeno i ne znam da li rade bilo šta. Da nije "malih" klubova iz unutrašnjosti i anonimnih trenera i stručnjaka što otkrivaju talente ali samo iz ljubavi e da njih nema onda nebi bilo fudbala u Srbiji. Zar misliš debilu da kada bi se ugasili Zvezda i Partizan niko više ne bi igrao fudbal.

Goran

pre 14 godina

Bio je kapiten najvećeg kluba na Balkanu! Siguran sam da ga, uz Božju pomoć i zdravlje, "traka" očekuje i u svetskom šampionu Mančesteru!!!
Vida Care...

Milan

pre 14 godina

@ Rodrigo

Ovo nije izbor novinara ili drugih igrace, ovo je zvanicno priznanje Premier Lige za najboljeg igraca sezone. Citaj, najbitnije. Bravo Nemanja!

kreposni

pre 14 godina

један једини и непоновљиви-НЕМАЊА "СВЕМОГУЋИ" ВИДИЋ! :)

хоћемо улицу НЕМАЊЕ ВИДИЋА!!!

Chaos Is Me

pre 14 godina

Toliko! Najbolji odbrambeni fudbaler na svetu trenutno BEZ PREMCA, verovatno i najbolji srpski fudbaler svih vremena. Nemanja MAJSTORE!!!

B&J

pre 14 godina

Ja molim nekog da mi objasni koliko to nagrada ima za igraca sezone,tj,koja je najznacajnija??? Posle ovog sam totalno zbunjen,naravno drago mi je sto je dobio Nemanja ali ovo je vec ko zna koji put da biraju igraca sezone!

Don

pre 14 godina

Trci Bino da da da,igra Dejo to se zna, Jugovicu loptu daj tu je Pancev gol da da, ceo svet se pita sad odakle je Zvezda ta,to su ljudi vanzemaljci,to su nasi Srbijanci...Vidic nastavlja tradiciju nasih vanzemaljaca.
I da ne ispadne da provociram grobare, raduju me uspesi svakog naseg igraca koji ode preko bez obzira odakle otisao..
Vidic najjaci ikada!

Zole

pre 14 godina

@au bre: hahaha, smešniji komentar odavno nisam pročitala.... zato smo mi tako uspešni na klupskom i reprezentativnom nivou... ne znamo kud sa svim uspesima hahahahaha....
Nemanja je već apelovao da se navijači ne dele na Grobare i Delije, jer svi oni brane isti grb i dres!
Čestitke za ovaj izbor!

кецман

pre 14 godina

Вида...ти си БОГ!!!

нико није заслужио ту награду као ти...

Хвала Богу што сам Србин и што се могу поносити са Немањом...

REALan

pre 14 godina

Za grobara koji tvrdi da mi nikada necemo doziveti da neki nas igrac predje iz Zvezde u neki veliki klub,posto je Nemanja presao iz Spartaka (M)u MU- sledeca informacija -samo u jednoj godini iz Zvezde su u tako ,,male" klubove presli-MIHAJLOVIC-ROMA ;PANCEV-INTER (i to onaj milanski a ne slovacki);BELODEDIC-VALENSIJA;PROSINECKI-REAL;SAVICEVIC-MILAN;JUGOVIC-SAMPDORIJA.. Sve manji klub od manjeg , a i igraci sve neki anonimusi pa sam ti ih napisao velikim slovima da ih lakse zapamtis.Uzgred budi receno ,ni karijere im nisu nista narocito i kratko i nezapazeno su igrali u tim malim klubovima!

Dragan

pre 14 godina

ČESTITKE Nemanji...
Najbolji u najjačoj ligi na svetu, i šta bi čovek mogao pametno reći...još jednom ČESTITAM Nemanja Care fudbala

Zbunjen zvezdas

pre 14 godina

Prvo da cetitam Nemanji jer nije mala stvar biti najbolji igrac u najboljoj ligi na svetu !! Cestitam i na 7 golova kod nas neki spicevi ne daju toliko...

celawi

pre 14 godina

a najjaci su mi ovi grobari tipa zar je bitno za koga je igrao u srbiji. naravno da je bitno za koga je igrao, da nije zvezde ne bi bilo ni srpskog fudbala...
(au bre, 27. maj 2009 16:10)

Au bre pa pretera! I ja sam Zvezdas, ali Nemanja je nas, srpski, i najbitnije je sto je najbolji od najboljih, svejedno za koga je igrao. Zar je malo bivsih igraca Partizana cijim smo se igrama u reprezentaciji radovali. Shvatite da medju njima rivalitet postoji samo na terenu, kada su zajedno u ekipi ili van terena svi su ortaci.
Za kraj - da podigne pehar veceras, da prodjemo kvalifikacije za SP, i ima realne sanse da bude najbolji fudbaler sveta za ovu godinu

ccc...

pre 14 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=357519

E sad da se vratimo na ovaj link i komentare na temu "PFA: Rajan Gigs igrac sezone", koja je izazvala brojne reakcije i zbunjenost mnogih, cak i Engleza, od navijaca Man Yoo-a pa do nekih njihovih medija.

Zaista je neshvatljivo da je i ovde to isto bilo preneseno.

Ali, kao sto sam tada naveo(komentari pod rednim brojem 75 i 76), Ryan Giggs je dobio nagradu "PFA: Player of the YEAR", dakle on je bio proglasen za najboljeg igraca KALENDARSKE 2008. godine, a ne sezone 2008/09.

A Vidic je sada dobio ono sto je i zasluzio i sto se vec odavno znalo da ce dobiti.

Veni, Vidi, VIDIC!

Slobo

pre 14 godina

Mnogo sam ponosan i srecan sto cu ako bog da jednom mom sinu ili unuku pricati kako je jedan Nemanja Vidic igrao fudbal! Neznam kako je igrao Dzajic ili Pele ili Maradona jer se ili jos nisam rodio tada ili sam bio dete, ali ovaj Nemanja Vidic mogu slobodno da kazem jedan od najboljih igraca koja je Srbija (i cela bivsa Jugoslavija) ikada imala!

bbb24

pre 14 godina

zasluzeno Nemanja, svaka cast !!!

samo se nadam da svi oni koji pominju zvezdu i partizan u ovim komentarima imaju manje od 18 godina, inace....:((

srpski fudbal

pre 14 godina

"a najjaci su mi ovi grobari tipa zar je bitno za koga je igrao u srbiji. naravno da je bitno za koga je igrao, da nije zvezde ne bi bilo ni srpskog fudbala...
(au bre, 27. maj 2009 16:10)"

Onda mu se(srpskom fudbalu) izgleda blizi kraj.

Indijanac

pre 14 godina

Jadni mi sa ovim analiticarima koji u Nemanji Vidicu ili bilo kojem nasem sportisti vide Zvezdu ili Partizan.

Drugari, davite, davite druge, gusite sebe...

Takodje, nije mi jasno ni ono kao - "zar je vazno da li je Zvezda ili Partizan, vazno je da je Srbin!".

Ma daj, kakva je to odrednica. A sta, da je dosao iz Uzica odakle jeste, da je prosao sto je prosao i dostigao sto je dostigao, to bi bilo manje vredno da nije Srbin?

Najvaznije je da je tu, da je nas, da je ponikao odavde, iz naseg Uzica, da je iz sredine i uslova kakvi postoje u Srbiji dosegao ono sto danas jeste. Ta velicina, to je dostignuce zbog kojeg mu se divim, pa bio Srbin, Goranac, zvezdas ili marsovac.

Nemanja, svaka cast!

pop1

pre 14 godina

Ma netreba vise da se prica da je ona car

JEDANNN JE NEMAAAAANJAAA VIDDDIICCCCC
NNNNEEEEEEMMMMAAAANNNJAAAA VVVVIIIIDDDDICCC
NEEEEEEEEEEEMMMAAAANNNJAAA VIDDDDDDDICCCC
-II-
-II-
-II-
-II-

Martin

pre 14 godina

Ima Nemanja da ih pokvari sve veceras , noge ce da im polomi i ako ce ! Videcete samo 1-2 gruba starta nad ovim baletanima i ima da se poplase nece da im na pamet past da krenu napred vise

grobar

pre 14 godina

pa normalno da nije bitno za koga je igrao u vise prava od zvezdasa da je njihov igrac! budite objektivni, nije on iz zvezde presao u mancester! vi to nikad necete doziveti, da vas igrac direktno iz vaseg kluba ode u najveci ili makar neki i klub!!

Delije Vukovar

pre 14 godina

KRALJ!!!!!! I pored sve slave i bogatstva On Srpsku trobojku nosi na proslavama titula, videcete je i u Rimu veceras.
Covek kome je celi Srpski narod i Srbija u srcu i dusi. Eh da nas je vise kao sto je NEMANDZA.

phoboskv

pre 14 godina

Zasluzeno.

Nego, meni nije jasno, koliko puta bre u ovoj premier ligi dodeljuju nagrade? Ovo je naka 7-8 dodela...Te igraci, te treneri, te novinari, te ovi te oni.....

ivanbg1

pre 14 godina

A zato veceras ima da za..be nesto :) srpski mentalitet,ko i Djokivic kad god kaze da je zadovoljan igrom i u extra formi sledeci mec kiksne :)

Cekaj malo...

pre 14 godina

na ovu vest se Nemanja samo osmehnu...
Ajd sad stani malo da rezimiram...najoblji igrac u najjacoj ligi najboljeg tima na planeti?! A da mu promene nadimak iz Rock u God?

Valencia Forever

pre 14 godina

Mislim da je ovo malo glupo,nasi novinari cekaju da neko udruzenje proglasi Vidica najboljim igracem Premijer lige pa odma to objavljuju.Postoje razni izbori za najigraca,te izbor novinara,te izbor igraca te ovog te onog,te ovog casopisa te onog itd.Ali ono sto je bitno je da je Vidic zaista najbolji igrac ove sezone,bez obzira sto nije proglasen najboljim u svim tim silnim izborima.Znaci njega je sad proglasilo najboljim "glasovi predstavnika svih vladajućih fudbalskih tela, medija i navijača."Sta vam ovo znaci?Koji su to prestavnici?Vecina igraca i trenera je izjavila (medju njima i jedan Gerrard) da je po njima on najbolji tako da je to sasvim dovoljno.A i dobice sigurno nagradu najboljeg odbrambenog igraca lige sampiona.A ko zna mozda i najboljeg igraca uopste,mada je Messi favorit.

ненад

pre 14 godina

@Видић за министра одбране.
Како кад није служио војску? A и изјавио је да га је спасла од одбране земље. :)

Milosh

pre 14 godina

Sta je ovde novo....?Nista!Da je Vidic najbolji,to je cinjenica!!!Bice izabran od svih mogucih novina i svih ostalih,medju timom godine,kao i zadnjih par godina....nista novo,covek je jednostavno hodajuca legenda!

Neznam samo gde je Lukica,nesto ga nema???Koliko je samo puta na Indexu bio igrac utakmice,cudi me sto nije predlozen on za najboljeg igraca....mora on jos pasulja da jede ne bi li stvorio fudbalsko ime!!!

PS ne mogu vise da izdrzim,treba da ucim a ja samo gledam na sat i cekam utakmicu....
Ajmo MU,pa da ceo svet vice AVE MANCHESTER UNITED!

lol bre

pre 14 godina

@au bre... to je ta mitomanija kojom su Srbi zarazeni... steta samo sto te realnost jos nije opalila po celu, a pitanje je da li ce ikada i moci.

vexi

pre 14 godina

Matori pa jel si se ti rodio kada su se izdešavali ti transferi...pa to je bilo pre sto godina...Šta ste u poslednjih 15 god uradili?

au bre

pre 14 godina

a najjaci su mi ovi grobari tipa zar je bitno za koga je igrao u srbiji. naravno da je bitno za koga je igrao, da nije zvezde ne bi bilo ni srpskog fudbala...

ненад

pre 14 godina

Честитам, свакла част. Али, ви сте стварно сморили са њим више, а ево видите и сами да јесте на крају изабран за најбољег.

moj odgovor

pre 14 godina

a najjaci su mi ovi grobari tipa zar je bitno za koga je igrao u srbiji. naravno da je bitno za koga je igrao, da nije zvezde ne bi bilo ni srpskog fudbala...
(au bre, 27. maj 2009 16:10)

Broj utakmica

Savo Milosevic - 102 (Partizan)
Dragan Dzajic - 85 (Zvezda)
Dragan Stojkovic - 84 (Zvezda)
Dejan Stankovic - 80 (Zvezda)
Pedja Mijatovic - 73 (Partizan)
Zlatko Vujovic - 70
Branko Zebec - 65 (Partizan)
Slavisa Jokanovic - 64 (Partizan)
Stjepan Bobek - 63 (Partizan)
Sinisa Mihajlovic - 63 (Zvezda)

Znachi u prvih 10 po broju nastupa za reprezentaciju Partizan ima 5 igracha a Zvezda 4

Broj golova

Stjepan Bobek - 38 (Partizan)
Milan Galic - 37 (Partizan)
Savo Milosevic - 37 (Partizan)
Blagoje Marjanovic - 36
Rajko Mitic - 32 (Zvezda)
Dusan Bajevic - 29
Pedja Mijatovic - 28 (Partizan)
Todor Veselinovic - 28 (Partizan)
Borivoje Kostic - 26 (Zvezda)
Zlatko Vujovic - 25

A sto se tiche golova za reprezentaciju Partizan ubedljivo vodi protiv Zvezde - 5 igracha naspram 2 Zvezdina

grobar

pre 14 godina

pa normalno da nije bitno za koga je igrao u vise prava od zvezdasa da je njihov igrac! budite objektivni, nije on iz zvezde presao u mancester! vi to nikad necete doziveti, da vas igrac direktno iz vaseg kluba ode u najveci ili makar neki i klub!!

lol bre

pre 14 godina

@au bre... to je ta mitomanija kojom su Srbi zarazeni... steta samo sto te realnost jos nije opalila po celu, a pitanje je da li ce ikada i moci.

Ajmo sad i najbolji na SP

pre 14 godina

Kako? A Corluka, Modric, Eduardo i ostali fudbalski vanzemaljci iz drzave koja je europska velesila?

Ovi Englezi pojma nemaju.

ivanbg1

pre 14 godina

A zato veceras ima da za..be nesto :) srpski mentalitet,ko i Djokivic kad god kaze da je zadovoljan igrom i u extra formi sledeci mec kiksne :)

ненад

pre 14 godina

@Видић за министра одбране.
Како кад није служио војску? A и изјавио је да га је спасла од одбране земље. :)

vexi

pre 14 godina

Matori pa jel si se ti rodio kada su se izdešavali ti transferi...pa to je bilo pre sto godina...Šta ste u poslednjih 15 god uradili?

stoka17

pre 14 godina

Mislim da zaista nije bitno za koga je igrao u Srbiji, jer on je prije svega Srbin, i treba mu od srca čestitati, jer takvo postignuće obrambenog igrača, u jednom klubu prepunom zvijezda, u klubu u koji je ušao na mala vrata, u ligi koja je u ovom trenutku najjača na svijetu.. zaista zaslužuje sav mogući respekt, i skidanje kape od svih koji vole i cijene fudbal..

ninja

pre 14 godina

Želim samo da čestitam ovom momku na sjajnim partijama, iako sam navijač Partizana. Ne volim podjele igrača na "naše" i "njihove" kada odu u inostranstvo i igraju za reprezentaciju. Tada su svi naši, Srbi! Kamo sreće da imamo što više "Vidića". Svaka ti čast majstore!

CACANIN

pre 14 godina

Zaista sam se iznervirao što povodom uspeha našeg čoveka u inostranstvu počinju prepucavanja maloumnih gde je ko igrao, čiji je igrač bio i najcrnje tvrdnje debilnih navijača da nije bilo pojedinog kluba ne bi bilo fudbala u Srbiji. Pa recimi koliko su to Zvezda i Partizan iznedrili igračkih veličina iz svojih škola, kojih uzgred budi rečeno i ne znam da li rade bilo šta. Da nije "malih" klubova iz unutrašnjosti i anonimnih trenera i stručnjaka što otkrivaju talente ali samo iz ljubavi e da njih nema onda nebi bilo fudbala u Srbiji. Zar misliš debilu da kada bi se ugasili Zvezda i Partizan niko više ne bi igrao fudbal.

srpski fudbal

pre 14 godina

"a najjaci su mi ovi grobari tipa zar je bitno za koga je igrao u srbiji. naravno da je bitno za koga je igrao, da nije zvezde ne bi bilo ni srpskog fudbala...
(au bre, 27. maj 2009 16:10)"

Onda mu se(srpskom fudbalu) izgleda blizi kraj.

REALan

pre 14 godina

Za grobara koji tvrdi da mi nikada necemo doziveti da neki nas igrac predje iz Zvezde u neki veliki klub,posto je Nemanja presao iz Spartaka (M)u MU- sledeca informacija -samo u jednoj godini iz Zvezde su u tako ,,male" klubove presli-MIHAJLOVIC-ROMA ;PANCEV-INTER (i to onaj milanski a ne slovacki);BELODEDIC-VALENSIJA;PROSINECKI-REAL;SAVICEVIC-MILAN;JUGOVIC-SAMPDORIJA.. Sve manji klub od manjeg , a i igraci sve neki anonimusi pa sam ti ih napisao velikim slovima da ih lakse zapamtis.Uzgred budi receno ,ni karijere im nisu nista narocito i kratko i nezapazeno su igrali u tim malim klubovima!

Zole

pre 14 godina

@au bre: hahaha, smešniji komentar odavno nisam pročitala.... zato smo mi tako uspešni na klupskom i reprezentativnom nivou... ne znamo kud sa svim uspesima hahahahaha....
Nemanja je već apelovao da se navijači ne dele na Grobare i Delije, jer svi oni brane isti grb i dres!
Čestitke za ovaj izbor!

celawi

pre 14 godina

a najjaci su mi ovi grobari tipa zar je bitno za koga je igrao u srbiji. naravno da je bitno za koga je igrao, da nije zvezde ne bi bilo ni srpskog fudbala...
(au bre, 27. maj 2009 16:10)

Au bre pa pretera! I ja sam Zvezdas, ali Nemanja je nas, srpski, i najbitnije je sto je najbolji od najboljih, svejedno za koga je igrao. Zar je malo bivsih igraca Partizana cijim smo se igrama u reprezentaciji radovali. Shvatite da medju njima rivalitet postoji samo na terenu, kada su zajedno u ekipi ili van terena svi su ortaci.
Za kraj - da podigne pehar veceras, da prodjemo kvalifikacije za SP, i ima realne sanse da bude najbolji fudbaler sveta za ovu godinu

Martin

pre 14 godina

Ima Nemanja da ih pokvari sve veceras , noge ce da im polomi i ako ce ! Videcete samo 1-2 gruba starta nad ovim baletanima i ima da se poplase nece da im na pamet past da krenu napred vise

Ivan

pre 14 godina

E ulepšaste mi ionako divan dan finala Lige sampiona!
Ima Boga!

KAD NEMANJA VIDIĆ ZAKASNI NA TRENING, SER ALEKS FERGUSON KAZNI OSTALE ŠTO SU DOŠLI PRE VREMENA!

JEDAN JE NEMANJA VIDIĆ!

He comes from Serbia...

кецман

pre 14 godina

Вида...ти си БОГ!!!

нико није заслужио ту награду као ти...

Хвала Богу што сам Србин и што се могу поносити са Немањом...

Goran

pre 14 godina

Bio je kapiten najvećeg kluba na Balkanu! Siguran sam da ga, uz Božju pomoć i zdravlje, "traka" očekuje i u svetskom šampionu Mančesteru!!!
Vida Care...

phoboskv

pre 14 godina

Zasluzeno.

Nego, meni nije jasno, koliko puta bre u ovoj premier ligi dodeljuju nagrade? Ovo je naka 7-8 dodela...Te igraci, te treneri, te novinari, te ovi te oni.....

Don

pre 14 godina

Trci Bino da da da,igra Dejo to se zna, Jugovicu loptu daj tu je Pancev gol da da, ceo svet se pita sad odakle je Zvezda ta,to su ljudi vanzemaljci,to su nasi Srbijanci...Vidic nastavlja tradiciju nasih vanzemaljaca.
I da ne ispadne da provociram grobare, raduju me uspesi svakog naseg igraca koji ode preko bez obzira odakle otisao..
Vidic najjaci ikada!

pop1

pre 14 godina

Ma netreba vise da se prica da je ona car

JEDANNN JE NEMAAAAANJAAA VIDDDIICCCCC
NNNNEEEEEEMMMMAAAANNNJAAAA VVVVIIIIDDDDICCC
NEEEEEEEEEEEMMMAAAANNNJAAA VIDDDDDDDICCCC
-II-
-II-
-II-
-II-

Cekaj malo...

pre 14 godina

na ovu vest se Nemanja samo osmehnu...
Ajd sad stani malo da rezimiram...najoblji igrac u najjacoj ligi najboljeg tima na planeti?! A da mu promene nadimak iz Rock u God?

Delije Vukovar

pre 14 godina

KRALJ!!!!!! I pored sve slave i bogatstva On Srpsku trobojku nosi na proslavama titula, videcete je i u Rimu veceras.
Covek kome je celi Srpski narod i Srbija u srcu i dusi. Eh da nas je vise kao sto je NEMANDZA.

kreposni

pre 14 godina

један једини и непоновљиви-НЕМАЊА "СВЕМОГУЋИ" ВИДИЋ! :)

хоћемо улицу НЕМАЊЕ ВИДИЋА!!!

Vlada

pre 14 godina

Ako sam dobro razumeo Vidic je proglasen za NAJBOLJEG IGRACA NAJBOLJE LIGE NA SVETU.

Svaka cast majstore! To nije uspelo nikom u istoriji fudbala na ovim prostorima!

Slobo

pre 14 godina

Mnogo sam ponosan i srecan sto cu ako bog da jednom mom sinu ili unuku pricati kako je jedan Nemanja Vidic igrao fudbal! Neznam kako je igrao Dzajic ili Pele ili Maradona jer se ili jos nisam rodio tada ili sam bio dete, ali ovaj Nemanja Vidic mogu slobodno da kazem jedan od najboljih igraca koja je Srbija (i cela bivsa Jugoslavija) ikada imala!

bbb24

pre 14 godina

zasluzeno Nemanja, svaka cast !!!

samo se nadam da svi oni koji pominju zvezdu i partizan u ovim komentarima imaju manje od 18 godina, inace....:((

Milosh

pre 14 godina

Sta je ovde novo....?Nista!Da je Vidic najbolji,to je cinjenica!!!Bice izabran od svih mogucih novina i svih ostalih,medju timom godine,kao i zadnjih par godina....nista novo,covek je jednostavno hodajuca legenda!

Neznam samo gde je Lukica,nesto ga nema???Koliko je samo puta na Indexu bio igrac utakmice,cudi me sto nije predlozen on za najboljeg igraca....mora on jos pasulja da jede ne bi li stvorio fudbalsko ime!!!

PS ne mogu vise da izdrzim,treba da ucim a ja samo gledam na sat i cekam utakmicu....
Ajmo MU,pa da ceo svet vice AVE MANCHESTER UNITED!

Indijanac

pre 14 godina

Jadni mi sa ovim analiticarima koji u Nemanji Vidicu ili bilo kojem nasem sportisti vide Zvezdu ili Partizan.

Drugari, davite, davite druge, gusite sebe...

Takodje, nije mi jasno ni ono kao - "zar je vazno da li je Zvezda ili Partizan, vazno je da je Srbin!".

Ma daj, kakva je to odrednica. A sta, da je dosao iz Uzica odakle jeste, da je prosao sto je prosao i dostigao sto je dostigao, to bi bilo manje vredno da nije Srbin?

Najvaznije je da je tu, da je nas, da je ponikao odavde, iz naseg Uzica, da je iz sredine i uslova kakvi postoje u Srbiji dosegao ono sto danas jeste. Ta velicina, to je dostignuce zbog kojeg mu se divim, pa bio Srbin, Goranac, zvezdas ili marsovac.

Nemanja, svaka cast!

Dragan

pre 14 godina

ČESTITKE Nemanji...
Najbolji u najjačoj ligi na svetu, i šta bi čovek mogao pametno reći...još jednom ČESTITAM Nemanja Care fudbala

bice bolje...

pre 14 godina

JEDAN JE NEMANJA VIDIC!!!!
Mozda i najveci uspeh nekog SRPSKOG fudbalera u novijoj istoriji!
BRAVO SRBINE, BRAVO DELIJO, BRAVO NEMANJA!!!

B&J

pre 14 godina

Ja molim nekog da mi objasni koliko to nagrada ima za igraca sezone,tj,koja je najznacajnija??? Posle ovog sam totalno zbunjen,naravno drago mi je sto je dobio Nemanja ali ovo je vec ko zna koji put da biraju igraca sezone!

Chaos Is Me

pre 14 godina

Toliko! Najbolji odbrambeni fudbaler na svetu trenutno BEZ PREMCA, verovatno i najbolji srpski fudbaler svih vremena. Nemanja MAJSTORE!!!

Milan

pre 14 godina

@ Rodrigo

Ovo nije izbor novinara ili drugih igrace, ovo je zvanicno priznanje Premier Lige za najboljeg igraca sezone. Citaj, najbitnije. Bravo Nemanja!

Zbunjen zvezdas

pre 14 godina

Prvo da cetitam Nemanji jer nije mala stvar biti najbolji igrac u najboljoj ligi na svetu !! Cestitam i na 7 golova kod nas neki spicevi ne daju toliko...

Valencia Forever

pre 14 godina

Mislim da je ovo malo glupo,nasi novinari cekaju da neko udruzenje proglasi Vidica najboljim igracem Premijer lige pa odma to objavljuju.Postoje razni izbori za najigraca,te izbor novinara,te izbor igraca te ovog te onog,te ovog casopisa te onog itd.Ali ono sto je bitno je da je Vidic zaista najbolji igrac ove sezone,bez obzira sto nije proglasen najboljim u svim tim silnim izborima.Znaci njega je sad proglasilo najboljim "glasovi predstavnika svih vladajućih fudbalskih tela, medija i navijača."Sta vam ovo znaci?Koji su to prestavnici?Vecina igraca i trenera je izjavila (medju njima i jedan Gerrard) da je po njima on najbolji tako da je to sasvim dovoljno.A i dobice sigurno nagradu najboljeg odbrambenog igraca lige sampiona.A ko zna mozda i najboljeg igraca uopste,mada je Messi favorit.

ccc...

pre 14 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=357519

E sad da se vratimo na ovaj link i komentare na temu "PFA: Rajan Gigs igrac sezone", koja je izazvala brojne reakcije i zbunjenost mnogih, cak i Engleza, od navijaca Man Yoo-a pa do nekih njihovih medija.

Zaista je neshvatljivo da je i ovde to isto bilo preneseno.

Ali, kao sto sam tada naveo(komentari pod rednim brojem 75 i 76), Ryan Giggs je dobio nagradu "PFA: Player of the YEAR", dakle on je bio proglasen za najboljeg igraca KALENDARSKE 2008. godine, a ne sezone 2008/09.

A Vidic je sada dobio ono sto je i zasluzio i sto se vec odavno znalo da ce dobiti.

Veni, Vidi, VIDIC!

Rubikon

pre 14 godina

Pricali mi mmomci.Pripreme reprezentacije u Kovilovu. Nedelja.Posle večere Nemanja Vidić uzeo neke novine i krenuo ka sobi."Gde ćeš Nemanja?-pitaju ga momci.Beograd je na petnaestak minita kolima,kafići,splavovi,devojke...Idem da gledam "Utisak"i malo da pročitam štampu.Ja spavam od 23-8h,tako se najbolje odmorim.Ovi umrli od smeha,mislili zeza se Nemanja!? Nije se zezao. Prisluškivala ga bratija. Do 22,30 iz sobe se čuo zvuk televizora u 23h nije ga bilo.Ujutru u 8,15 Nemanja je bio na doručku.Kakav god da je izbor biti u Englwskoj i medju prvih sto je istorijski uspeh!