Utorak, 12.05.2009.

13:07

Pešić: "Pokušaćemo da iznenadimo"

Trener košarkaša Crvene zvezde Svetislav Pešić rekao je da je njegova ekipa izuzetno motivisana pred finale plej-ofa Super lige sa Partizanom.

Izvor: B92

Pešiæ: "Pokušaæemo da iznenadimo" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

Partizan iznad svih!

pre 14 godina

@nemanja87
Nisam lepo procitao ovo za 5 minuta...
Pa sta ako Grobari pevaju anti-ciganske pesme na prvenstvenim ukatmicama?To je glupo, ali ne znaci da vise mrze Zvezdu nego sto vole Partizan.Po meni su mnogo veci kompleks neke vase parole, pesme, izjave, misljenja...

nemanja87

pre 14 godina

(Partizan iznad svih!, 13. maj 2009 15:26)
Ocito nisi ukapirao to za 5 minuta.(mislio sam na utakmicu pred derbi).Sve u svemu i da ti to ne pevas
(sto mogu da ti poverujem posto i ja bojkotujem neke pesme koje se pevaju) mnogo je vise onih koji pevaju i ciju mrznju ne mogu da promene 2 ili 3 titule.

banjica

pre 14 godina

Samo sportski i dostojanstveno.Neka Vujosevic najzad,ako nije kasno,nesto nauci.Njegovo omlovazavanje Kapidzica prevrsilo je svaku meru.

Branko Filipovic

pre 14 godina

@ (zikopfc1978, 12. maj 2009 13:21)

Ti decko znas da vredjas, ali nisi ni do kolena vasem treneru... Mozes ti i bolje i pogrdnije da nazivas Zvezdine igrace!!

Zvezda!! Kulturna i postena!!

Partizan iznad svih!

pre 14 godina

@nemanja87
JA MOGU DA KAZEM DA MNOGO VISE VOLIM ZVEZDU NEGO STO MRZIM PARTIZAN,A DA LI MOZES I TI?
Hahahahahahaha, e sa ovim si me potpuno ugasio, poentirao si, nema dalje...Dakle, ja sam rekao da me bas briga za vas i da volim samo svoj Partizan, vi me ne zanimate jer ste nebitni...Ja idem na utakmice i vrlo dobro znam da se proziva vas klub ponekad na nekim prvenstvenim utakmicama, ali ja to ne pevam...Takodje to sto Grobari vas prozivaju nekad na nekim obicnim tekmama ne znaci da vise mrze Zvezdu, nego sto vole Partizan...Da li si ti bio na poslednjem derbiju?'Ajde ne molim te ne lazi da ste pevali antigrobarske pesme samo poslednjih pet munita...Na toj utakmici ste jedino zagrmeli pevajuci "Crno-bela zastava...", a dobar deo prvog poluvremena ste pevali pesmu "Ti si samo mali Partizan", koja je po meni olicenje kompleksa...Sve u svemu, mene bas briga za vas i sudeci prema onome sto se moze videti na netu, vi ste zesce iskompleksirani.

nemanja87

pre 14 godina

(Partizan iznad svih!, 12. maj 2009 22:03)
Ako bi samo malo isao na utakmice i sagledao situaciju realno video bi koliko nisi u pravu.Zanemari forume gde svako za svakog kaze da je iskompleksiran,pogledaj malo tribine.
Kompleks je kada na proslavi titule ti prozivas Zvezdu(bar u 3 pesme) a ne bodris svoj klub.Kompleks je kada igras protiv Groningena a ti pevas Liberec,Liberec.Kompleks je kada pevas o Javoru,Apoelu,Sevojnu na svojoj tribini a sve to samo zato sto volis Partizan a ne mrzis Zvezdu.Komleks je to kada se Zvezda i Zecevic pominju vise nego tvoj voljeni Partizan.Ja svoj sever volim zato sto tu pevam o Zvcezdi,Srbiji,Kosovu a ne Artmediji,Petah Tikvi,Timoku...
Volim svoju tribinu zato sto se Partizan pominje samo na derbiju ili 5 minuta pred kraj utakmice pred derbi.
JA MOGU DA KAZEM DA MNOGO VISE VOLIM ZVEZDU NEGO STO MRZIM PARTIZAN,A DA LI MOZES I TI?

Partizan iznad svih!

pre 14 godina

Au, al' je cadjave zaboleo zakijev post, pa svi ponavljaju kao papagaji da je iskompleksiran...Zasto je iskompleksiran, zasto sto je rekao istinu?(mozda su neke stvari diskutabilne, ali je u sustini sve istina)Cak ste poceli da pominjete Tokio, Bari...hahhahahahaha
@no
Naravno da Grobari mnogo vise vole svoj klub, nego sto ne vole vas...Vi se nam nebitni, sto ne moze reci za vas, koji sejete mrznju...

au bre... aka podzemni udari

pre 14 godina

(Zeljko Obradovic, 12. maj 2009 15:36)

aj i tebi da odgovorim, mada realno nema svrhe...

pa gde su ti najbolji navijaci na domacoj ligi, na jadranskoj (ima vas po 100 na svakoj utakmici, jel su to najbolji navijaci?)

pricate o nekoj dominaciji, a imate isti broj domacih titula kao i mi?!?

za to sto u vas klub nece da udje nijedan sponzor nemojte da krivite zvezdu, to je posledica nekih drugih stvari, ali zaista nemam nameru da pricam o vasim problemima

a taj dusko vujosevic, ako je toliko dobar trener, neka ide u neki evropski klub, sa ozbiljnim budzetom, pa cemo videti gde ce zavrsiti

samo da dodam, u ovih sedam godina, izbacili ste krstica, koji vec nestaje i nista ozbiljno nije uradio, pekovica (crnogorca) i sada novicu koji stvarno jeste dobar igrace, i nikoga vise, pa jel ti nije to malo sumnjivo?

a to finale kupa radivoja koraca je poslednje finale evropskog takmicenja koje je neki nas klub igrao, tako da malo postovanja nije na odmet...

novski

pre 14 godina

"Mi smo u dosadašnjim susretima pokazali da možemo da budemo ako ne ravnopravni, onda bar da pokažemo iluziju da smo ravnopravni", rekao je Pešić novinarima u Beogradu.
Sta dalje da se prica?

ништа лично

pre 14 godina

(zikopfc1978, 12. maj 2009 13:21)

Да ли је могуће да си ти који навијаш за тако велики клуб, до те мере оптерећен једним, како ти кажеш малим клубом, па те није мрзело да пишеш те глупости два сата!
Напољу је диван дан, изађи и проведи га са пријатељима, уместо што висиш на компу!
Све најбоље!

Neshko

pre 14 godina

@zikopfc ,
Mogu samo reci STRASNO !!!! Koje ti cinjenice iznosis ???? Da nisi mozda bio blizak prijatelj sa Zoranom Djindjicem ili bio u upravi KK CZ ??? A ja cu ti sa par informacija dokazati da mozda i nisi u pravu ! 1. Kosarkasi i rukovodstvo nisu ( bar do sada nije bilo dokaza ) upadali u svlacionicu sudija i pri tome ih pljuvali i tukli i verbalno pretili, a Partizanovi jesu . Secate se hale Milenijum ?!? 2. Ko su sponzori KK PArtizan? Pa isti oni koji sponzorisu KK CZ ! Telekom, NIS i ostali . Javna preduzeca koja jedina imaju lovu. SIgurno nece biti RTB BOr kad nemaju para . 3. Ko je Partizanu omogucio dominaciju u Srbiji? Pa Ivica Dacic i SPS. On vam je bio glavnokomandujuci "devedesetih" godina kada je svima u ovoj zemlji bilo lose osim KK Partizan-u. 4. Od koga je tokom istih godina KK PArtizan "pokrao" talente jer ovi nisu imali love da ih plate ? Pa od KK CZ !!! Tomasevic, jovo Stanojevic, Vujanic, Djuro Ostojic , Luka Bogdanovic itd . Secate se da je Djuro Ostojic potpisao za CZ ali posto nije dobio prvu ratu na arbitrazi je dobio spor i presao u KK Partizan .
6.Zasto KK Partizan stalno potencira da "neko" u Srbiji osporava njihove uspehe ( koji su izvanredni i od srca im cestitam iako sam vatreni navijac CZ ) kada je to nesporno i niko to ne cini ??? Teorije zavere koje plasira Dule su pomalo glupe !!! 7. Kome u Srbiji odgovara sistem bodovanja osim KK PArtizanu? Odgovor = NIKOME !!!! Zato se ostali i bune . Zamislite da je CZ sada na mestu Partizana . Da li bi se Partizan bunio ili bi nesto pokusao ?
I tako dalje .... Moglo bi da se nabraja do prekosutra , ali ono sto je nesporna cinjenica je sledece : Partizan je najbolji Srpski klub u kosarci i cestitam im od srca jer su to i zasluzili boljom igrom i boljim timom. KK CZ ce pokusati da napravi dobar rezultat koliko je to moguce u ovom trenutku, a za buduce cemo videti .

P.S. Dule Vujosevic je najnekulturniji trener koga je ova zemlja ikada videla. Njegovo ponasanje koje je nedolicno ide do te mere da je na ovogodisnjem derbiju prekinuo kontru CZ ulaskom u teren zasta je dobio tehnicku gresku !!! Smesno !!! Koji trener se ponasa tako ? Njegove uspehe i rad ne sporim. On je najtrofejniji domaci trener i stvarlac dobrih igraca !!! Ali je nekulturan do srzi !!!!

Pozdrav za sve Delije i s' verom u boga , samo napred !!!

jo

pre 14 godina

@Manda
Mislis Jugoslovensko sportsko drustvo partizan

A za ovog zikopfc1978 nemojte mi da napravimo spisak zlocina Fk Crvena zvezda prema FKp Mali ste


a u kosarci imamo imamo isto nacionalnih Titula toliko

U toku je akcija Grobara prikupljanje novih clanova

Zeljko Obradovic

pre 14 godina

au bre... aka podzemni udari

Da bas imamo kompleks o zvezde koja je u zadnjih 55 godina u basketu osvojila svega 5 titila nacionalnog prvaka i ne znam koliko kupova, a zadnji put kad ste ga osvojili snimili ste film o tome. Imamo komleks jer je moj voljeni tim u zadnjih sedam sezona osvojio 7 titula nacionalnog prvenstva, sigurno ce i osmu, a Zvezda zadnji put pre 10 godina, imamo kompleks od vas sto ste dva puta ucestvovali u Evroligi i bili ubedljivo zadnji, i u njoj necete igrati u sledecih 20 godina, a Partizan je u zadnje dve sezone dosao medju 8 najboljih klubova. Imamo kompleks od vas zato sto smo osvoojili Evroligu, a vas najveci uspeh u evropskim takmicenjima je finale kupa Radivoja Koraca, imamo kompleks od vas sto bojkotujete basket, a Partizan ima ubedljivo najbolje navijace u Evroligi. E, to su samo neki od nasih komleksa, ne bih dalje da ih nabrajam... Ovo sto je "zikopfc1978" nabrojao su samo nepravde koje su ucinjene prema nasem voljenom klubu, i jos se cine, ali izdrzacemo mi to nekako pa ce valjda jednog dana ova drzava pogledati i nas. Znas razlika izmedju nas i vas je u tome sto kako rece Dule Vujosevic, nasi igraci utkmice za Partizan igraju kao da im je zadnja u zivotu, sto mi na svakoj utakmici za Partizan navijamo kao da nam je zadnja u zivotu i u tome sto Dule Vujosevic voli Partizan i nas navijace vise od svojih ociju. E to su te kljucne stvari...

...fcrs...

pre 14 godina

@zikopfc 1978

Da li ti znas da je ovo vest o KKCZ a ne o tvom klubu?
Da li znas da je KKCZ prvi srpski klub koji je osvojio evro trofej (kup kupova)?
Da li znas da da ste do 1991. godine imali tek 4-5 titula (naravno tad je konkurencija bila jaca)?
Da li znas da nikome od nas, ali nikome, ne bi palo na pamet da se toliko zaludi i pise toliki komentar o Vama?
Da li je moguce da i pored toga sto ste u poslednje vreme uzasno bolji od nas u basketu ti imas kompleks od nas i pises svasta na vest o nama?
Cinjenice a ne vredjanje....

Crazy Nort

pre 14 godina

zikopfc- Pa ti covece nisi normalan! Citas li ti to sto si napisao? Gde Pesic ide???? Znas li ti da Dule Vujosevic ide u Efes? ne znas? :) sad pisem kao ti! I sta hoces da kazes,da je Covic glavni u Zvezdi? xaxaxaxaxa....pa vi stvarno imate komplexe! Ipak smo veci klub,i nemoj vise da iznosis (lupas) takve netacne i ne proverene informacije.

philip

pre 14 godina

za gosp z..pfc
Covece al imas komplex i "teorije zavere", sta se ti opterecujes sa kk cz, umesto toga da si napisao neko komentare zbog kojih ste realno trenutno a i u proslosti bolji. Lepo vreme bolje da si to vreme "smisljanja & kuckanja" utrosio da odes na neki basket da se malo opustis, samo opusteno idemo dolje...

jo

pre 14 godina

Dnevnik Bjekovica
Pocelo prvenstvo!


Dobra stvar: pobedili Bezaniju! Bravo ja!

Losa stvar: Aca platio
sudiju vise od mene pa sam u poluvremenu morao da doplacujem. Glupi Aca...


Kralj i Nadj su stalno namigivali jedan drugom. Nije ni cudo sto je
Ivica bio dekoncentrisan. Jesha će ih pobiti ako sazna - mislim da mu je bas
stalo do Adija.

Bajic izgledao dezorjentisano. Cirkovic umalo da me
pogodi jednim centarsutom. Vise nisi ni u lozi bezbedan...

Glupi
Cirkovic.

Grobari skandirali protiv mene i Zeke. Uglavnom vikali Zeki.
Hihihi...

Oterao sam Babovica - mali bilmez je stalno pravio dvosmislene
opaske na racun mog tompusa. E, sad mogu da pusim do mile volje!


12.08.2006.

Dobra stvar: pobedismo i Vozdovac! Bravo ja!


Losa stvar: fensi Pantic primio gol dok je namestao frizuru.


Glupi Pantic.

Bajic opet izgledao dezorjentisano.

Jesha
saznao za Ivicu i Adija. Napravio ljubomornu scenu pre utakmice i sad drzi Adija
zakljucanog u svojoj spavacoj sobi. Probao sam da mu objasnim da je to nerazumno
ali neće da me slusa. Rekao mi da će Adi da „pokriva onu poziciju koju mu on
kaže". Ponasa se kao srednjoskolac.

Grobari opet skandirali protiv mene
i Zeke. Uglavnom vikali Zeki. Hihihi...

19.08.2006.

Dobra stvar:
opet smo pobedili! Otkud Banat u Meridijan ligi? Nema veze - bravo ja!


Bajic opet izgledao dezorjentisano. Par puta mi se učinilo da iznad
Tomica kruzi lesinar. Tripujem...


Dobra stvar: kupio još jednog igrača. Jesha rece da je momak plejmejker
kakav nam fali. Međutim, Azerbejdzanci nam isporucili nekog omanjeg crnpurastog
svercera sumnjivog izgleda i mirisa. Nakon potpisivanja ugovora maznuo mi hemijsku. Pravio sam se da
ništa ne vidim i drpio mu sat dok smo se rukovali.

Glupi Bugarin.


P.S. Izgleda da sam negde zaturio novcanik. Pitacu Zeku da li ga je negde video...


26.08.2006.

Losa stvar: izgubili od Voshe. Glupi Jesha...


Cirkovic se opet pravio pametan, probao da centrira i umalo me pogodio
dok sam sedeo u lozi. Sledeći put kad bude u timu sakricu se negde kod tunela...


Tomic se čitavo poluvreme nije pomerao na sredini terena. Kad je
lesinar krenuo da kruzi
oko njega pomislio sam da je umro.


Losa stvar: nije umro.

Jesha umesto njega uveo onog bugarskog
svercera. Svercer Vosinom golmanu maznuo kopacku i uvaljao Oditi neke cigare bez
filtera, a kasnije sam video da mu iz dzepa viri i crveni karton. Kad sam ga
pitao odakle mu, promrmljao je da mu je to podmetac za casu i zbrisao.


Djordjevic je pravi primer kako stariji igrači treba da pomazu mladjima:
stalno je bodrio Rnica, namestao mu sorc i tapsao ga po guzi kad bi nešto dobro
odradio. Mali se, međutim, nije mnogo obazirao.

Bajic opet
dezorjentisan. Videcu da od svercera kupim neki polovan kompas.

Jesha
izjavio da je ovo poslednji Partizanov poraz ove sezone i odjurio kuci. Bojim se
da se veceras ne iskali na Nadju.

Grobari opet skandirali protiv mene i
Zeke. Zeka opet popio vise psovki. Hihihi...

09.09.2006.

Losa
stvar: izgubili od OFK-e. Glupi Jesha...

Onaj kvarni Terza rekao
sudijama da Partizan igra u plavo-belim dresovima. Rezultat. 2 crvena za nas,
ponisten čist gol, a OFK-in gol priznat, iako smo igrali na JNA!

Rnic
dobio crveni zato što je okruzio sudiju™ i ustinuo ga za bradavice. Nakon toga i
Djordjevic insistirao da dobije crveni, a onda otrcao za Rnicem pod tus. To je
solidarnost!

Bajic po ko zna koji put dezorjentisan. Kad sam ga u
poluvremenu pitao gde mu je kompas, rekao je da ga je slučajno progutao. Ne mogu
da verujem...

Tomic se bas sprijateljio sa svojim lesinarom. Pola utakmice je sedeo s njim na centru i
hranio ga piletinom. Jedna lopta se
slučajno odbila od glupe pticurine pravo do Zajica koji umalo da da gol, cime je
lesinar pokazao da je korisniji od
bugarskog svercera. Može Jesa da prica šta hoće - taj mali mi je jako sumnjiv.
Juče je pola sata merkao Zekin rolex.

Na konferenciji za stampu Jesha
rekao da ne priznaje poraz od OFK-e, opsovao Terzi Adija i odjurio kuci. Ivica
još jutros doturio Nadju one day after pilule, tako da više ne brinem.


Grobari bojkotovali. Zeka predlozio da ih namamimo tako što ćemo na
sledećoj utakmici ostaviti vezanog Cureta na juznoj tribini.

Glupi Zeka.
Izgleda da je i Rolex izgubio.

16.09.2006.

Losa stvar: izgubili
od Apatina. Otkud oni u Meridijan
ligi? Glupi Jesha...

Ivica u poluvremenu rekao da ga boli desna ruka i
da ne može da nastavi. Moram da vidim s Jeshom da pusti Nadja iz sobe pre nego
što se Ivica ozbiljnije povredi.

Umesto Kralja usao fensi Pantic. Primio
gol dok je lakirao nokte na nogama. Ide mi već na zivce s tim.

Bajic
standardno dezorjentisan. Rekli smo mu da non-stop bude ispred Drakulica, ali
njemu pojmovi levo-desno i ispred-iza jednostavno ne idu. Rece mi da je nasao
onaj kompas. Odgovorio sam mu da ga vrati tamo odakle ga je izvukao.


Glupi Bajic.

Doduse, prilikom gola ni Djordjevic nije bio na
svom mestu, jer je bas tada morao da pomogne Rnicu da uvuce dres u sorc. Ponekad
zaista preteruje s tim zastitnickim stavom.

Grobari skandirali protiv
mene i Zeke. Opet vise vredjali Zeku. Pa dobro, jesam ja možda sugav? Videcu s
agentima da to sredimo...

Jesha je nakon tekme izjavio da ne priznaje
poraz od OFK-e, a onda resio da otera bugarskog svercera. Kaže da mu je ovaj
maznuo nov-novcat folksvagen. Bilo je i vreme da uvidi da je taj najobičnija
lopuza.

Dobra stvar: tetka iz Amerike mi poklonila nov-novcat
folksvagen! Bravo ja!

23.09.2006.

Derbi.

Dobra stvar:
nismo izgubili. Bravo ja!

Losa stvar: Jesha pred derbi gledao snimak
utakmice s Lacio-PFC i naprasno resio da u tim stavi Boju. Smejao sam se pola
sata. Kad sam shvatio da je bio ozbiljan, bilo je kasno.

Bar me poslusao
i konacno stavio „flastera" na Bajica. Hteo je da to odradi Djordjevic, ali ovaj
je stalno ponavljao da jedino hoće da cuva Rnica, pa je onda Rnic markirao
Bajica, a Djordjevic Rnica. Rna™ je to dobro odradio, iako je Bajic par puta
uspeo da doturi upotrebljivu loptu Ailtonu i Djokicu.

Uspeo sam da Jeshu
ubedim i da pusti Nadja iz svoje spavace sobe, uz obecanje da ću zapretiti Ivici
da mu ne prilazi i hvata ga oko
struka. Adi je bio sav osamucen, teturao se i stalno pevusio „Great Balls of
Fire", ali je Ivica ipak bio na ivici suza radosnica kad ga je video u svlacionici.


U prvom poluvremenu Odita umalo da pogodi Tomicevog lesinara. Znate Tomica: odmah je planuo, zaleteo se ka
Oditi i već oko 79. minuta uspeo da
mu se unese u facu. Naravno, Odita je prebledeo i izvinio se.

Grobari
skandirali protiv mene i Zeke. Njega vise vredjali (mr. Popularity), ali meni su
posvetili veci transparent. Video sam da mu je krivo, ali sam se pravio blesav.
(Bravo ja!)

Nakon utakmice, Jesha podsetio da ne priznaje poraz od
OFK-e, Panticevo lakiranje noktiju protiv Apatina i aferu s Adijem. Adiju nije bilo svejedno, ali
nije mogao da pravi scenu pred Ivicom.

Dobra stvar: kupio Maletica.
Možda me upozna s onom Sanjom Maletic!

Losa stvar: Maletic povredjen,
Sanja mu nije sestra (Zeka me lagao, djubre ono), a Ukrajinci ne pristaju na
zamenu za karton jogurta.

no

pre 14 godina

@zikopfc

13.Tada je bilo vise Partizanovih igraca nego Zvezdinih.

Ti znas CINJENICE koliko je para potrosio Sakota i ko je koga ucenio? Rekao ti Milan Tarot?
17. Nije bila fora u kupu nego u neverovatnom nacinu na koji smo dosli do njega. 3 utakmice i 3 produzetka!
33. Najsvetlija tacka je OSVAJANJE Kupa pobednika kupova. A jos 2 ili 3 puta smo igrali finale istog.
36. I to ti reko Milan Tarot?
MI NE PRAVIMO GRUPE NA FACEBOOKU KOJE SHIRE MRZNJU PREMA SUPROTNIM TIMOVIMA !!!
Ovo je najveca laz. Imas grupu "istina o Crvenoj zvezdi" gde se navodi kako smo na srecu bili prvaci 1991, kako interkontinentalni kup nista ne vredi, kako smo mogli da budemo bolji samo zahvaljujuci Titu. Grupa ima 4 500 clanova.

43. Da li ste znali da je KK Crvena zvezda najtrofejniji kosarkaski klub jer postoji i muska i zenska sekcija?

44.Da li ce ikada Grobari zavoleti Partizan vise nego sto mrze Zvezdu?

srem u srcu

pre 14 godina

(zikopfc1978, 12. maj 2009 13:21)

trećina su indicije,trećina gluposti,a trećina tačna

- što se poraza tiče,pfc ima više uspeha,ali ti si mlad pa se ne sećaš sezona(uglavnom sa MILOJEVIĆEM U EKIPI),kad je bilo zanimljivo prvi 5 min,posle ne
- što se divca tiče, ja lično ne žalim pare..
- Smarate već sa kintom,(kao i moji u fudbalu),jednostavno ko ne može da skupi kintu,pa nek ide...a ne ne daju fotelje a ne mogu da skupe kintu...
- pa napravite i vi film,a ne da kukate što mi imamo par komada a vi ni jedan....kontaktiraj svoj marketing....ili možda oni misle da ne bi išla prodaja....
- nenapisa kakav skor imate protiv klubova iz Cro?

fenomen

pre 14 godina

Uzecemo titulu ako u svakoj od naredne tri utakmice odigramo 5-6 minuta ozbiljno.
Toliko je dovoljno.
Verujem da nije potrebno da napisem da sam grobar.
Poz...

Ne dizite tenziju

pre 14 godina

(zikopfc1978, 12. maj 2009 13:21)

Au majstore al tebi nije dobro... I kakvo je pitanje kako neko posle ovog moze da navija za CZ? Mislim da to pokazuje koliki si navijac, da se nesto tako desi Partizanu iz tvog teksta se zakljucuje da bi prestao da navijas... Dobro je pa si navijac Partizana:)
A drugo, svako pise sta misli da treba, zar ne? Koliko ja znam Zvezda je bila prvak drzave 10 puta za redom, lako je provjeriti... Ja navijam za Zvezdu i znam ako ne sve onda barem 95 posto stvari, ne samo o Zvezdi nego i o Partizanu... Ono sto si ti napisao je besmislica... Neka dobije ekipa sa boljim igracima, prethodnih nekoliko godina je bilo tako...

Packy

pre 14 godina

Ovo je najveci biser b92 komentara u poslednjih par godina:

"Zvezda ima vece talente od Partizana, dosli su na pocetku sezone, to ce opravdati trofejima(jednina)"

Jel kolega mislio na trofeje u zadnjih 30 godina i tu je jednina?! :)

MALINA

pre 14 godina

Finale je dobar rezultat, ali retko ko misli da možemo da osvojimo titulu. Ja iskreno verujem u svoju ekipu i želimo da da već u prvom meču pokažemo svoj kvalitet. Partizan jeste favorit, ali nas to ne oslobađa obaveza. Želimo da pružimo svoj maksimum i pokažemo se u najboljem svetlu!
Podrška naših navijača!

Kole

pre 14 godina

Звездина химна :
" Све сто смо зелели,све сто смо хтели ,
то су нам дали црвенобели,
младици борови , девојке јеле,
боре се постено за црвенобеле ,

Хеј , хеј, хеј , хеј , хеј ,

Црвена Звезда на небу сја - хеј,
Црвену Звезду волим и ја - хеј,
Црвена Звезда тао нас је тим -хеј,
Хеј Звезда црвена, црвена ,
Хеј Звезда хеј ,
Хеј Звезда црвена , црвена,
Хеј Звезда хеј !"

Milos BBRS

pre 14 godina

Stvarno, kada citam neke komentare pomislim da ili ih pisu neka 10-godisnja deca ili se ovde radi o nekom trileru koji je sinoc bio na TV-u. Alo ljudi slusajte se: zlocin (!), nepravda, izdaja, zavera... Dule je napravio haos prethodnih par godina sa svojim izjavama a posledice tek mogu doci. Da li mi treba da razmisljamo da neko nece doci u Pionir sa oruzjem kako bi spasao svoj voljeni klub od manipulacija ?
Igracete evroligu, to je jasno, zasluzili ste ali mi je posebno dojmljiv ovaj vas strah od gubitka domace titule pa samo pricate o bodovanju i podzemnim udarima. To mi govori samo jedno : CIM VAS JE STRAH TO ZNACI DA VAM JE JOS STALO DO POBEDE PROTIV NAS !!! To sve ove godine EL sa CSKA i PAO ne mogu izbrisati...

kily1981

pre 14 godina

Ja ne verujem šta čitam ovde! Od 15 komentara na vest o Zvezdi 12 je grobarskih. Ovaj jedan već pravi teorije zavere i alibi u slučaju da Partizan izgubi titulu (mada to uopste nije realno). Dakle, u slučaju da se desi nemoguce, vi biste pricali kako je sve namesteno posto Partizanu ne treba titula, kako bi Pesic ostao i slicne nebuloze! Stvarno ste jadni i bedni! Vas je sigurno neko z.....o kad ste bili mali.

milorad

pre 14 godina

Kari jako dobro zna šta znači SISTEM! Radi se o višegodišnjem radu koji se kad-tad isplati. Zna on da može dobiti Partizan u jednoj utakmici, na frku, ali treba to učiniti TRI puta za kratko vreme!
Bez uvrede, CZ nije CSKA!

au bre... aka podzemni udari

pre 14 godina

(zikopfc1978, 12. maj 2009 13:21)

kompleksi su definitivno neizlecivi, a to sto siris mrznju ovim tvojim postom, to je poseban problem navijaca tvoga kluba...

znam da ste se uplasili malo, ali nema razloga, veliki ste favoriti za titulu, samo opusteno bre...

Ataman

pre 14 godina

Najzalosnije je to sto ce ovo finale biti poslednje za TNT , ali jos ce biti zalosnije KK SS , jer ce bas taj trio da ih pokida zbog te cinjenice!

John Rambo

pre 14 godina

Kao navijac Partizana, voleo bih da se niz titula nastavi, ali realno bice jako interesantna serija. Zvezda je u poletu, ligaski deo je ispunio njena ocekivanja, prilicno lak plasman u finale, ocekuje se da bude kompletna u finalnoj seriji.
S druge strane Partizan zabrinjava sa nesto slabijim partijama kljucnih igraca, posle teske polunfinalne serije.
Prednost domaceg terena u derbijima se u zadnjih nekoliko sezona ali i u ovoj pokazala kao mac sa dve ostrice. Grobari su tu, delije znak pitanja.
Neka pobedi bolji, i nek bude bez incidenata. Moja je zelja da bolji bude Partizan. Ako ne, onda treba cestitati Zvezdi.

Crazy Nort

pre 14 godina

ZIKOPFC-odakle tebi covece takve informacije? A da li ti znas da je grad Beograd dao pare Zvezdi i malom partizanu? Zvezda je uplatila 600 000 za dugovanje Pioniru od tih para,a partizan 100 000....????? Moka? Koliko ja znam Dule Vujosevic je imao veliki uspeh sa reprezentacijom! Bolje da se drzite svog dvorista,nisam bas nesto video komentare kada su vas pilulice oprale u Pioniru! Vasa sreca pa Vujosevic vrsi uticaj na sudije i dobija samo novcanu kaznu....njegovo ponasanje je za zatvor sine, i tako vec godinama!
Pozz svim delijama! Momci samo hrabro!
Severna armija uvek je uz vas!

ma daj bre, iskuliraj

pre 14 godina

da li ste znali da je propast srpske kosarke pocela sa osvajanjem prve od ovih sedam titula partizana?

da li ste znali da je sadasnji trener partizana sa sampioima sveta 2003. na EP napravio najlosiji rezultat u, do tada, poslednjih 18 godina?

da li ste znali da su idoli navijaca partizana svratili u sudijsku svalicionicu u milenijumu i samarali sudiju, a potom lagali da nisu bili tamo uopste?

pustite me vise vaseg prepostenog partizana, svi znaju o cemu se radi...

Emanuel

pre 14 godina

Kako su mogli u subotu na Marakani da napišu: Gde su zvezdaši danas na Marakani??? tako se ja zalažem da mi sutra u Pioniru napišemo: GDE SU DELIJE DANAS U PIONIRU????!!!!

B A K I

pre 14 godina

Igraci samo hrabro ostavite srce na terenu napravili ste dobre rezultate iako se zna da je tim sastavljen na samom pocetku prvenstva pokazaliste kako se bori za Zvezdin dres.

grobar

pre 14 godina

Pa samo mozete da pokusate,nista vise...Ipak smo mi za vas institucija...Ali svidja mi se Pesiceva izjava vezana za iluzije!Gde smo mi za vas kada vas trener pobedu protiv PARTIZANA poredi sa iluzijama!!!PARTIZAN SAMPION...

Dragi

pre 14 godina

Ovaj tim zvezde ima snagu i karakter!Malina će verujem biti prevaga da dobijemo prvi derbi!Kari je dobro našpanovao ekipu bez obzira na mnogobrojne povrede!
Titula je Zvezdina, pa neka se onaj Tegi "PRAVI BLESAV"!

dragan

pre 14 godina

Reci cu vam iz dugogodisnjeg iskustva pracenja kosarke sta mislim u vezi finala...

Mislim da ce se sve uciniti da Zvezda osvoji titulu!

Za ovo ima vise argumenata...

1. Titula nema znacaj za Partizan, sem prestiza, a Zvezdi spasava sva trenutna i obezbedjuje ulaganja za sledece godine, idealna prilika
2. Onda Kari ostaje i sledece sezone
3. Mora da se prekine dominacija Partizana zbog "viseg interesa"
4. Razlog vise da se prica o bodovanju, kako je to favorizacija Partizana i kako treba da se ukine, Zvezda treba da igra EL, ne Partizan
5. Ko zna sta bi bilo da je Kari u zvezdi bio proteklih 100godina, zvezda bi imala isto toliko titula
6. Kari je bolji trener od Duleta, Dule ne moze da mu uzme svaki trofej, jer je Kari bolji
7. Zvezda ima vece talente od Partizana, dosli su na pocetku sezone, to ce opravdati trofejima(jednina)
8. Opacic mora da posalje fax Bartolomeu gde pise: "Zvezda pobedila Partizan, Zvezda je prvak, Zvezda je najbolja, ko igra EL sledece sezone"?
9. Kad stigne odgovor, mora da se sazove konferencija za novinare gde ce se objaviti da Zvezda ipak igra uteh kup
10. Naravno, mora da se opravda spektakularna promocija zvezdinog tima iz Pionira na pocetku sezone

itd...moglo bi do 1000...

hvala na paznji

zikopfc1978

pre 14 godina

STVARNO NIJE U REDU ALI RECI CU I OVO :
SVE SHTO NISTE ZNALI O KK crvena zvezda a niste smeli da pitate !
1. Da li ste znali da crvena zvezda NIKAD nije igrala Final 4 EUROLEAGUE?
2. DA li ste znali da crvena zvezda nikad nije igrala polufinale ULEB kupa a Hemofarm I fmp jesu ?
3. Da li ste znali da crvena zvezda nikad nije igrala finale Jadranske lige iako , igra najduze od svih ?
4. Da li ste znali da je c.z dva puta uchestvovala u evroligi i oba puta bila zadnja u grupi?
5. Da li ste znali da je trener c.zvezde shakota u potroshio 5 mil.DRZAVNIH evra u jednoj sezoni na pojachanja a nije uzeo nishta ?
6. Da li ste znali da je Vlade Divac dobio 500.000 $ za dve utakmice igranja u c.z. a posle 2 sezone kukali ste da nemate para ?
7. Da li ste znali da je zoran djindjic uz pomoc demokratske stranke obrisao dug kk c.z. od 4 MILIONA EVRA?
8. Da li ste znali da je idol navijacha c.z milan gurovic pljuvao , tukao i plakao na druge igrache , a iz c.z ispracen kao IDOL ?
9. Da li ste znali da je LUKOIL bio ucenjen da od strane demokratskog lobija sponzorishe c.z?
10. Da li ste znali da je to isto bilo I sa nacionalnom ljubljanskom bankom?
11. Da li ste znali da je demokratski lobi postavio d.kapichica za predsednika KSS a ovaj svog druga moku za selektora?
12. Da li ste znali da se moka islandjanin podsmevao SADASHNJEM prvaku Evrope ?
13. Da li ste znali da je reprezentacija Srbije predvodjena mokom , chichom, darkom ,ercegom , teodosicem, aleksandrovim, miletom ilicem ostvarila najgori rezultat u istoriji nashe kosharke?
14. Da li znate da je preko 10 kosharkasha po napushtanju c.z. prekinulo da se bavi kosharkom ?
15. Da li znate das u sponzori SADASHNJE c.z. najvece drzavne firme u Beogradu TELEKOM , NIS, Komercijalna banka , Drzavna lutrija Srbije , POSHTA , Beogradski sajam , Dunav osiguranje?
16. Da li ste znali da kk c.z. ima vishe bankovnih rachuna a drugim klubovima je dozvoljen SAMO 1 ?
17. Da li ste znali da je kk c.z. snimila film `srcem do trofeja ` prilikom osvajanja DOMACEG kupa Koraca? PA PARTIZAN BI MOGAO NAPRAVITI SERIJU DUZU OD DINASTIJE KOLIKO IMA TROFEJA I USPEHA !!!
18. Da li ste znali da je preko 15 igracha pobeglo preko noci iz kk c.z. I uzelo pare po sistemu ` bolje ja vas –nego vi mene `?
19. Da li ste znali da je kk c.z. DVA puta pobegla sa terena u domacem takmichenju I NIJEDNOM nije kaznjena ?
20. Da li ste znali da je kk c.z. htela da igra ULEB kup u Beogradskoj areni ?
23. Da li ste znali da igrachi koji dodju u kk c.z. su propraceni medijski kao najvece NBA zvezde ?
24. Da li ste znali da su mediji vezani za kk c.z. b92 , fox tv , blic I sportski zurnal , sa podsmehom objavljivali dobre rezultate drugih klubova?
25. Da li ste znali da su opacic , kapicic I zoran radovic orkestrirano 6 meseci vodili kampanju u ULEB-u da ponisti bodovanje I oduzme Partizanu B licenca pod okriljem zastite srpske kosharke?
26. Da li ste znali da ako nebojsha covic kupi kk c.z svi navijachi moraju aplaudirati njegovom sinu , rodjaku , ljubimcu ……?
27. Da li ste zanli da se kk c.z ` plasirao ` u Jadransku ligu sa 7. mesta u domacem prvenstvu ?
28. Da li ste znali da kk c.z pobedi KK PARTIZAN prosecho jednom u 15 utakmica ?
29. Da li ste znali da tim nebojshe chovica nije pobedio ni u JEDNOJ vazniijoj utakmici svog mezimca kk s.s.?
30. Da li ste znali da je kk c.z namerno izgublia od Mariupolja u Pioniru , da kk Hemofarm ne bi otishao u TORINO na Final 8 ULEB cupa (podsetimo se zastite srpskih interesa I stubova srpstva ) ?
31. Da li ste znali da igrachi I uprava kk c.z nisu smeli 6 godina da se pojave na SOS kanalu (od sramote prim. aut.) ?
32. Da li ste znali da po planu zivorada andjelkovica , zezelja , gorana vesica I dragana djilasa kk c.z. je trebala da igra Final 4 vec 2005. god. ?
33. Da li ste znali da je najsvetlija tachka kk c.z. poslednje finale evropskog kupa koraca protiv tima koji vishe ne postoji (mash verona)?
34. Da li ste znali da je kk c.z pobedila KK PARTIZAN u SMS glasanju ?
35. Da li ste znali da su shanse kk c.z da igra EUROLEAGUE narednih 5 godina u domenu nauchne fantastike ?
36. Da li ste znali da PESIC na kraju sezone ide u REAL MADRID ?
37. Da li ste znali da je Dusko Vujosevic ispratio vishe trenera kk c.z nego Fidel Kastro americhkih predsednika ?
38. Da li ste znali da kk c.z. ima najmanje bodova za EUROLEAGUE a KK Partizan ima vishe bodova nego svi ostali timovi zajedno ?
39. Da li ste znali da su navijachi kk c.z. I posle dodele nagrade MVP kola I meseca EUROLEAGUE NOVICI VELICKOVICU uporno tvrdili da je bolji Stradija Tragicevic, da ce bjelica da se proda bolje od Milenka Tepica , da kashalj igra bolje ododbranu Jana VESELOG ?
40. Da li ste znali da je gurovic uzimao 500.000 EVRA po sezoni , a sero kantic 300.000?
41. Da li ste znali da olichenja fair- play igarcha s.d. c.z. smoroman I chicha ulaze u konflikte SAMO sa DOSTA mladjim I DOSTA slabijim igrachima ?
42. Da li ste znali da je zahvaljuljuci loshim igrama kk c.z. Srbija izgubila jedno mesto u EUROLEAGUE ?

DA STANEM ?!?
Mogao bih o ZLOCHINIMA malog tima sa kalemegdana 3 dana I hiljadu godina !!!
Kako neko moze posle ovakvih chinjenica da navija za kk c.z. ?

SHTA NIJE JASNO ???

MI NE PRAVIMO GRUPE NA FACEBOOKU KOJE SHIRE MRZNJU PREMA SUPROTNIM TIMOVIMA !!!
DOSTA – ZLOCHINA !!!
MOLIM ARGUMENTE - NE VREDJANJE !!!

MANDA PFC DORCOL

pre 14 godina

OSTACETE NA POKUSAJU...smesni ste od tima...Posebno onaj Stimac primac,neka mu neko kaze da ga snimaju na tv-u,da se ne ponasa onako,Smesno!!!PARTIZAN NASTAVLJA DOMINACIJU!
RUKOMET
FUDBAL(dupla kruna)
KOSARKA(tripl KRUNA)
VATERPOLO(dupla kruna)

p.s.PONOSAM SAN NA SPORTSKO DRUSTVO PARTIZAN!!!!!

zikopfc1978

pre 14 godina

STVARNO NIJE U REDU ALI RECI CU I OVO :
SVE SHTO NISTE ZNALI O KK crvena zvezda a niste smeli da pitate !
1. Da li ste znali da crvena zvezda NIKAD nije igrala Final 4 EUROLEAGUE?
2. DA li ste znali da crvena zvezda nikad nije igrala polufinale ULEB kupa a Hemofarm I fmp jesu ?
3. Da li ste znali da crvena zvezda nikad nije igrala finale Jadranske lige iako , igra najduze od svih ?
4. Da li ste znali da je c.z dva puta uchestvovala u evroligi i oba puta bila zadnja u grupi?
5. Da li ste znali da je trener c.zvezde shakota u potroshio 5 mil.DRZAVNIH evra u jednoj sezoni na pojachanja a nije uzeo nishta ?
6. Da li ste znali da je Vlade Divac dobio 500.000 $ za dve utakmice igranja u c.z. a posle 2 sezone kukali ste da nemate para ?
7. Da li ste znali da je zoran djindjic uz pomoc demokratske stranke obrisao dug kk c.z. od 4 MILIONA EVRA?
8. Da li ste znali da je idol navijacha c.z milan gurovic pljuvao , tukao i plakao na druge igrache , a iz c.z ispracen kao IDOL ?
9. Da li ste znali da je LUKOIL bio ucenjen da od strane demokratskog lobija sponzorishe c.z?
10. Da li ste znali da je to isto bilo I sa nacionalnom ljubljanskom bankom?
11. Da li ste znali da je demokratski lobi postavio d.kapichica za predsednika KSS a ovaj svog druga moku za selektora?
12. Da li ste znali da se moka islandjanin podsmevao SADASHNJEM prvaku Evrope ?
13. Da li ste znali da je reprezentacija Srbije predvodjena mokom , chichom, darkom ,ercegom , teodosicem, aleksandrovim, miletom ilicem ostvarila najgori rezultat u istoriji nashe kosharke?
14. Da li znate da je preko 10 kosharkasha po napushtanju c.z. prekinulo da se bavi kosharkom ?
15. Da li znate das u sponzori SADASHNJE c.z. najvece drzavne firme u Beogradu TELEKOM , NIS, Komercijalna banka , Drzavna lutrija Srbije , POSHTA , Beogradski sajam , Dunav osiguranje?
16. Da li ste znali da kk c.z. ima vishe bankovnih rachuna a drugim klubovima je dozvoljen SAMO 1 ?
17. Da li ste znali da je kk c.z. snimila film `srcem do trofeja ` prilikom osvajanja DOMACEG kupa Koraca? PA PARTIZAN BI MOGAO NAPRAVITI SERIJU DUZU OD DINASTIJE KOLIKO IMA TROFEJA I USPEHA !!!
18. Da li ste znali da je preko 15 igracha pobeglo preko noci iz kk c.z. I uzelo pare po sistemu ` bolje ja vas –nego vi mene `?
19. Da li ste znali da je kk c.z. DVA puta pobegla sa terena u domacem takmichenju I NIJEDNOM nije kaznjena ?
20. Da li ste znali da je kk c.z. htela da igra ULEB kup u Beogradskoj areni ?
23. Da li ste znali da igrachi koji dodju u kk c.z. su propraceni medijski kao najvece NBA zvezde ?
24. Da li ste znali da su mediji vezani za kk c.z. b92 , fox tv , blic I sportski zurnal , sa podsmehom objavljivali dobre rezultate drugih klubova?
25. Da li ste znali da su opacic , kapicic I zoran radovic orkestrirano 6 meseci vodili kampanju u ULEB-u da ponisti bodovanje I oduzme Partizanu B licenca pod okriljem zastite srpske kosharke?
26. Da li ste znali da ako nebojsha covic kupi kk c.z svi navijachi moraju aplaudirati njegovom sinu , rodjaku , ljubimcu ……?
27. Da li ste zanli da se kk c.z ` plasirao ` u Jadransku ligu sa 7. mesta u domacem prvenstvu ?
28. Da li ste znali da kk c.z pobedi KK PARTIZAN prosecho jednom u 15 utakmica ?
29. Da li ste znali da tim nebojshe chovica nije pobedio ni u JEDNOJ vazniijoj utakmici svog mezimca kk s.s.?
30. Da li ste znali da je kk c.z namerno izgublia od Mariupolja u Pioniru , da kk Hemofarm ne bi otishao u TORINO na Final 8 ULEB cupa (podsetimo se zastite srpskih interesa I stubova srpstva ) ?
31. Da li ste znali da igrachi I uprava kk c.z nisu smeli 6 godina da se pojave na SOS kanalu (od sramote prim. aut.) ?
32. Da li ste znali da po planu zivorada andjelkovica , zezelja , gorana vesica I dragana djilasa kk c.z. je trebala da igra Final 4 vec 2005. god. ?
33. Da li ste znali da je najsvetlija tachka kk c.z. poslednje finale evropskog kupa koraca protiv tima koji vishe ne postoji (mash verona)?
34. Da li ste znali da je kk c.z pobedila KK PARTIZAN u SMS glasanju ?
35. Da li ste znali da su shanse kk c.z da igra EUROLEAGUE narednih 5 godina u domenu nauchne fantastike ?
36. Da li ste znali da PESIC na kraju sezone ide u REAL MADRID ?
37. Da li ste znali da je Dusko Vujosevic ispratio vishe trenera kk c.z nego Fidel Kastro americhkih predsednika ?
38. Da li ste znali da kk c.z. ima najmanje bodova za EUROLEAGUE a KK Partizan ima vishe bodova nego svi ostali timovi zajedno ?
39. Da li ste znali da su navijachi kk c.z. I posle dodele nagrade MVP kola I meseca EUROLEAGUE NOVICI VELICKOVICU uporno tvrdili da je bolji Stradija Tragicevic, da ce bjelica da se proda bolje od Milenka Tepica , da kashalj igra bolje ododbranu Jana VESELOG ?
40. Da li ste znali da je gurovic uzimao 500.000 EVRA po sezoni , a sero kantic 300.000?
41. Da li ste znali da olichenja fair- play igarcha s.d. c.z. smoroman I chicha ulaze u konflikte SAMO sa DOSTA mladjim I DOSTA slabijim igrachima ?
42. Da li ste znali da je zahvaljuljuci loshim igrama kk c.z. Srbija izgubila jedno mesto u EUROLEAGUE ?

DA STANEM ?!?
Mogao bih o ZLOCHINIMA malog tima sa kalemegdana 3 dana I hiljadu godina !!!
Kako neko moze posle ovakvih chinjenica da navija za kk c.z. ?

SHTA NIJE JASNO ???

MI NE PRAVIMO GRUPE NA FACEBOOKU KOJE SHIRE MRZNJU PREMA SUPROTNIM TIMOVIMA !!!
DOSTA – ZLOCHINA !!!
MOLIM ARGUMENTE - NE VREDJANJE !!!

au bre... aka podzemni udari

pre 14 godina

(zikopfc1978, 12. maj 2009 13:21)

kompleksi su definitivno neizlecivi, a to sto siris mrznju ovim tvojim postom, to je poseban problem navijaca tvoga kluba...

znam da ste se uplasili malo, ali nema razloga, veliki ste favoriti za titulu, samo opusteno bre...

dragan

pre 14 godina

Reci cu vam iz dugogodisnjeg iskustva pracenja kosarke sta mislim u vezi finala...

Mislim da ce se sve uciniti da Zvezda osvoji titulu!

Za ovo ima vise argumenata...

1. Titula nema znacaj za Partizan, sem prestiza, a Zvezdi spasava sva trenutna i obezbedjuje ulaganja za sledece godine, idealna prilika
2. Onda Kari ostaje i sledece sezone
3. Mora da se prekine dominacija Partizana zbog "viseg interesa"
4. Razlog vise da se prica o bodovanju, kako je to favorizacija Partizana i kako treba da se ukine, Zvezda treba da igra EL, ne Partizan
5. Ko zna sta bi bilo da je Kari u zvezdi bio proteklih 100godina, zvezda bi imala isto toliko titula
6. Kari je bolji trener od Duleta, Dule ne moze da mu uzme svaki trofej, jer je Kari bolji
7. Zvezda ima vece talente od Partizana, dosli su na pocetku sezone, to ce opravdati trofejima(jednina)
8. Opacic mora da posalje fax Bartolomeu gde pise: "Zvezda pobedila Partizan, Zvezda je prvak, Zvezda je najbolja, ko igra EL sledece sezone"?
9. Kad stigne odgovor, mora da se sazove konferencija za novinare gde ce se objaviti da Zvezda ipak igra uteh kup
10. Naravno, mora da se opravda spektakularna promocija zvezdinog tima iz Pionira na pocetku sezone

itd...moglo bi do 1000...

hvala na paznji

MANDA PFC DORCOL

pre 14 godina

OSTACETE NA POKUSAJU...smesni ste od tima...Posebno onaj Stimac primac,neka mu neko kaze da ga snimaju na tv-u,da se ne ponasa onako,Smesno!!!PARTIZAN NASTAVLJA DOMINACIJU!
RUKOMET
FUDBAL(dupla kruna)
KOSARKA(tripl KRUNA)
VATERPOLO(dupla kruna)

p.s.PONOSAM SAN NA SPORTSKO DRUSTVO PARTIZAN!!!!!

jo

pre 14 godina

Dnevnik Bjekovica
Pocelo prvenstvo!


Dobra stvar: pobedili Bezaniju! Bravo ja!

Losa stvar: Aca platio
sudiju vise od mene pa sam u poluvremenu morao da doplacujem. Glupi Aca...


Kralj i Nadj su stalno namigivali jedan drugom. Nije ni cudo sto je
Ivica bio dekoncentrisan. Jesha će ih pobiti ako sazna - mislim da mu je bas
stalo do Adija.

Bajic izgledao dezorjentisano. Cirkovic umalo da me
pogodi jednim centarsutom. Vise nisi ni u lozi bezbedan...

Glupi
Cirkovic.

Grobari skandirali protiv mene i Zeke. Uglavnom vikali Zeki.
Hihihi...

Oterao sam Babovica - mali bilmez je stalno pravio dvosmislene
opaske na racun mog tompusa. E, sad mogu da pusim do mile volje!


12.08.2006.

Dobra stvar: pobedismo i Vozdovac! Bravo ja!


Losa stvar: fensi Pantic primio gol dok je namestao frizuru.


Glupi Pantic.

Bajic opet izgledao dezorjentisano.

Jesha
saznao za Ivicu i Adija. Napravio ljubomornu scenu pre utakmice i sad drzi Adija
zakljucanog u svojoj spavacoj sobi. Probao sam da mu objasnim da je to nerazumno
ali neće da me slusa. Rekao mi da će Adi da „pokriva onu poziciju koju mu on
kaže". Ponasa se kao srednjoskolac.

Grobari opet skandirali protiv mene
i Zeke. Uglavnom vikali Zeki. Hihihi...

19.08.2006.

Dobra stvar:
opet smo pobedili! Otkud Banat u Meridijan ligi? Nema veze - bravo ja!


Bajic opet izgledao dezorjentisano. Par puta mi se učinilo da iznad
Tomica kruzi lesinar. Tripujem...


Dobra stvar: kupio još jednog igrača. Jesha rece da je momak plejmejker
kakav nam fali. Međutim, Azerbejdzanci nam isporucili nekog omanjeg crnpurastog
svercera sumnjivog izgleda i mirisa. Nakon potpisivanja ugovora maznuo mi hemijsku. Pravio sam se da
ništa ne vidim i drpio mu sat dok smo se rukovali.

Glupi Bugarin.


P.S. Izgleda da sam negde zaturio novcanik. Pitacu Zeku da li ga je negde video...


26.08.2006.

Losa stvar: izgubili od Voshe. Glupi Jesha...


Cirkovic se opet pravio pametan, probao da centrira i umalo me pogodio
dok sam sedeo u lozi. Sledeći put kad bude u timu sakricu se negde kod tunela...


Tomic se čitavo poluvreme nije pomerao na sredini terena. Kad je
lesinar krenuo da kruzi
oko njega pomislio sam da je umro.


Losa stvar: nije umro.

Jesha umesto njega uveo onog bugarskog
svercera. Svercer Vosinom golmanu maznuo kopacku i uvaljao Oditi neke cigare bez
filtera, a kasnije sam video da mu iz dzepa viri i crveni karton. Kad sam ga
pitao odakle mu, promrmljao je da mu je to podmetac za casu i zbrisao.


Djordjevic je pravi primer kako stariji igrači treba da pomazu mladjima:
stalno je bodrio Rnica, namestao mu sorc i tapsao ga po guzi kad bi nešto dobro
odradio. Mali se, međutim, nije mnogo obazirao.

Bajic opet
dezorjentisan. Videcu da od svercera kupim neki polovan kompas.

Jesha
izjavio da je ovo poslednji Partizanov poraz ove sezone i odjurio kuci. Bojim se
da se veceras ne iskali na Nadju.

Grobari opet skandirali protiv mene i
Zeke. Zeka opet popio vise psovki. Hihihi...

09.09.2006.

Losa
stvar: izgubili od OFK-e. Glupi Jesha...

Onaj kvarni Terza rekao
sudijama da Partizan igra u plavo-belim dresovima. Rezultat. 2 crvena za nas,
ponisten čist gol, a OFK-in gol priznat, iako smo igrali na JNA!

Rnic
dobio crveni zato što je okruzio sudiju™ i ustinuo ga za bradavice. Nakon toga i
Djordjevic insistirao da dobije crveni, a onda otrcao za Rnicem pod tus. To je
solidarnost!

Bajic po ko zna koji put dezorjentisan. Kad sam ga u
poluvremenu pitao gde mu je kompas, rekao je da ga je slučajno progutao. Ne mogu
da verujem...

Tomic se bas sprijateljio sa svojim lesinarom. Pola utakmice je sedeo s njim na centru i
hranio ga piletinom. Jedna lopta se
slučajno odbila od glupe pticurine pravo do Zajica koji umalo da da gol, cime je
lesinar pokazao da je korisniji od
bugarskog svercera. Može Jesa da prica šta hoće - taj mali mi je jako sumnjiv.
Juče je pola sata merkao Zekin rolex.

Na konferenciji za stampu Jesha
rekao da ne priznaje poraz od OFK-e, opsovao Terzi Adija i odjurio kuci. Ivica
još jutros doturio Nadju one day after pilule, tako da više ne brinem.


Grobari bojkotovali. Zeka predlozio da ih namamimo tako što ćemo na
sledećoj utakmici ostaviti vezanog Cureta na juznoj tribini.

Glupi Zeka.
Izgleda da je i Rolex izgubio.

16.09.2006.

Losa stvar: izgubili
od Apatina. Otkud oni u Meridijan
ligi? Glupi Jesha...

Ivica u poluvremenu rekao da ga boli desna ruka i
da ne može da nastavi. Moram da vidim s Jeshom da pusti Nadja iz sobe pre nego
što se Ivica ozbiljnije povredi.

Umesto Kralja usao fensi Pantic. Primio
gol dok je lakirao nokte na nogama. Ide mi već na zivce s tim.

Bajic
standardno dezorjentisan. Rekli smo mu da non-stop bude ispred Drakulica, ali
njemu pojmovi levo-desno i ispred-iza jednostavno ne idu. Rece mi da je nasao
onaj kompas. Odgovorio sam mu da ga vrati tamo odakle ga je izvukao.


Glupi Bajic.

Doduse, prilikom gola ni Djordjevic nije bio na
svom mestu, jer je bas tada morao da pomogne Rnicu da uvuce dres u sorc. Ponekad
zaista preteruje s tim zastitnickim stavom.

Grobari skandirali protiv
mene i Zeke. Opet vise vredjali Zeku. Pa dobro, jesam ja možda sugav? Videcu s
agentima da to sredimo...

Jesha je nakon tekme izjavio da ne priznaje
poraz od OFK-e, a onda resio da otera bugarskog svercera. Kaže da mu je ovaj
maznuo nov-novcat folksvagen. Bilo je i vreme da uvidi da je taj najobičnija
lopuza.

Dobra stvar: tetka iz Amerike mi poklonila nov-novcat
folksvagen! Bravo ja!

23.09.2006.

Derbi.

Dobra stvar:
nismo izgubili. Bravo ja!

Losa stvar: Jesha pred derbi gledao snimak
utakmice s Lacio-PFC i naprasno resio da u tim stavi Boju. Smejao sam se pola
sata. Kad sam shvatio da je bio ozbiljan, bilo je kasno.

Bar me poslusao
i konacno stavio „flastera" na Bajica. Hteo je da to odradi Djordjevic, ali ovaj
je stalno ponavljao da jedino hoće da cuva Rnica, pa je onda Rnic markirao
Bajica, a Djordjevic Rnica. Rna™ je to dobro odradio, iako je Bajic par puta
uspeo da doturi upotrebljivu loptu Ailtonu i Djokicu.

Uspeo sam da Jeshu
ubedim i da pusti Nadja iz svoje spavace sobe, uz obecanje da ću zapretiti Ivici
da mu ne prilazi i hvata ga oko
struka. Adi je bio sav osamucen, teturao se i stalno pevusio „Great Balls of
Fire", ali je Ivica ipak bio na ivici suza radosnica kad ga je video u svlacionici.


U prvom poluvremenu Odita umalo da pogodi Tomicevog lesinara. Znate Tomica: odmah je planuo, zaleteo se ka
Oditi i već oko 79. minuta uspeo da
mu se unese u facu. Naravno, Odita je prebledeo i izvinio se.

Grobari
skandirali protiv mene i Zeke. Njega vise vredjali (mr. Popularity), ali meni su
posvetili veci transparent. Video sam da mu je krivo, ali sam se pravio blesav.
(Bravo ja!)

Nakon utakmice, Jesha podsetio da ne priznaje poraz od
OFK-e, Panticevo lakiranje noktiju protiv Apatina i aferu s Adijem. Adiju nije bilo svejedno, ali
nije mogao da pravi scenu pred Ivicom.

Dobra stvar: kupio Maletica.
Možda me upozna s onom Sanjom Maletic!

Losa stvar: Maletic povredjen,
Sanja mu nije sestra (Zeka me lagao, djubre ono), a Ukrajinci ne pristaju na
zamenu za karton jogurta.

ma daj bre, iskuliraj

pre 14 godina

da li ste znali da je propast srpske kosarke pocela sa osvajanjem prve od ovih sedam titula partizana?

da li ste znali da je sadasnji trener partizana sa sampioima sveta 2003. na EP napravio najlosiji rezultat u, do tada, poslednjih 18 godina?

da li ste znali da su idoli navijaca partizana svratili u sudijsku svalicionicu u milenijumu i samarali sudiju, a potom lagali da nisu bili tamo uopste?

pustite me vise vaseg prepostenog partizana, svi znaju o cemu se radi...

Milos BBRS

pre 14 godina

Stvarno, kada citam neke komentare pomislim da ili ih pisu neka 10-godisnja deca ili se ovde radi o nekom trileru koji je sinoc bio na TV-u. Alo ljudi slusajte se: zlocin (!), nepravda, izdaja, zavera... Dule je napravio haos prethodnih par godina sa svojim izjavama a posledice tek mogu doci. Da li mi treba da razmisljamo da neko nece doci u Pionir sa oruzjem kako bi spasao svoj voljeni klub od manipulacija ?
Igracete evroligu, to je jasno, zasluzili ste ali mi je posebno dojmljiv ovaj vas strah od gubitka domace titule pa samo pricate o bodovanju i podzemnim udarima. To mi govori samo jedno : CIM VAS JE STRAH TO ZNACI DA VAM JE JOS STALO DO POBEDE PROTIV NAS !!! To sve ove godine EL sa CSKA i PAO ne mogu izbrisati...

John Rambo

pre 14 godina

Kao navijac Partizana, voleo bih da se niz titula nastavi, ali realno bice jako interesantna serija. Zvezda je u poletu, ligaski deo je ispunio njena ocekivanja, prilicno lak plasman u finale, ocekuje se da bude kompletna u finalnoj seriji.
S druge strane Partizan zabrinjava sa nesto slabijim partijama kljucnih igraca, posle teske polunfinalne serije.
Prednost domaceg terena u derbijima se u zadnjih nekoliko sezona ali i u ovoj pokazala kao mac sa dve ostrice. Grobari su tu, delije znak pitanja.
Neka pobedi bolji, i nek bude bez incidenata. Moja je zelja da bolji bude Partizan. Ako ne, onda treba cestitati Zvezdi.

Neshko

pre 14 godina

@zikopfc ,
Mogu samo reci STRASNO !!!! Koje ti cinjenice iznosis ???? Da nisi mozda bio blizak prijatelj sa Zoranom Djindjicem ili bio u upravi KK CZ ??? A ja cu ti sa par informacija dokazati da mozda i nisi u pravu ! 1. Kosarkasi i rukovodstvo nisu ( bar do sada nije bilo dokaza ) upadali u svlacionicu sudija i pri tome ih pljuvali i tukli i verbalno pretili, a Partizanovi jesu . Secate se hale Milenijum ?!? 2. Ko su sponzori KK PArtizan? Pa isti oni koji sponzorisu KK CZ ! Telekom, NIS i ostali . Javna preduzeca koja jedina imaju lovu. SIgurno nece biti RTB BOr kad nemaju para . 3. Ko je Partizanu omogucio dominaciju u Srbiji? Pa Ivica Dacic i SPS. On vam je bio glavnokomandujuci "devedesetih" godina kada je svima u ovoj zemlji bilo lose osim KK Partizan-u. 4. Od koga je tokom istih godina KK PArtizan "pokrao" talente jer ovi nisu imali love da ih plate ? Pa od KK CZ !!! Tomasevic, jovo Stanojevic, Vujanic, Djuro Ostojic , Luka Bogdanovic itd . Secate se da je Djuro Ostojic potpisao za CZ ali posto nije dobio prvu ratu na arbitrazi je dobio spor i presao u KK Partizan .
6.Zasto KK Partizan stalno potencira da "neko" u Srbiji osporava njihove uspehe ( koji su izvanredni i od srca im cestitam iako sam vatreni navijac CZ ) kada je to nesporno i niko to ne cini ??? Teorije zavere koje plasira Dule su pomalo glupe !!! 7. Kome u Srbiji odgovara sistem bodovanja osim KK PArtizanu? Odgovor = NIKOME !!!! Zato se ostali i bune . Zamislite da je CZ sada na mestu Partizana . Da li bi se Partizan bunio ili bi nesto pokusao ?
I tako dalje .... Moglo bi da se nabraja do prekosutra , ali ono sto je nesporna cinjenica je sledece : Partizan je najbolji Srpski klub u kosarci i cestitam im od srca jer su to i zasluzili boljom igrom i boljim timom. KK CZ ce pokusati da napravi dobar rezultat koliko je to moguce u ovom trenutku, a za buduce cemo videti .

P.S. Dule Vujosevic je najnekulturniji trener koga je ova zemlja ikada videla. Njegovo ponasanje koje je nedolicno ide do te mere da je na ovogodisnjem derbiju prekinuo kontru CZ ulaskom u teren zasta je dobio tehnicku gresku !!! Smesno !!! Koji trener se ponasa tako ? Njegove uspehe i rad ne sporim. On je najtrofejniji domaci trener i stvarlac dobrih igraca !!! Ali je nekulturan do srzi !!!!

Pozdrav za sve Delije i s' verom u boga , samo napred !!!

ништа лично

pre 14 godina

(zikopfc1978, 12. maj 2009 13:21)

Да ли је могуће да си ти који навијаш за тако велики клуб, до те мере оптерећен једним, како ти кажеш малим клубом, па те није мрзело да пишеш те глупости два сата!
Напољу је диван дан, изађи и проведи га са пријатељима, уместо што висиш на компу!
Све најбоље!

kily1981

pre 14 godina

Ja ne verujem šta čitam ovde! Od 15 komentara na vest o Zvezdi 12 je grobarskih. Ovaj jedan već pravi teorije zavere i alibi u slučaju da Partizan izgubi titulu (mada to uopste nije realno). Dakle, u slučaju da se desi nemoguce, vi biste pricali kako je sve namesteno posto Partizanu ne treba titula, kako bi Pesic ostao i slicne nebuloze! Stvarno ste jadni i bedni! Vas je sigurno neko z.....o kad ste bili mali.

Crazy Nort

pre 14 godina

ZIKOPFC-odakle tebi covece takve informacije? A da li ti znas da je grad Beograd dao pare Zvezdi i malom partizanu? Zvezda je uplatila 600 000 za dugovanje Pioniru od tih para,a partizan 100 000....????? Moka? Koliko ja znam Dule Vujosevic je imao veliki uspeh sa reprezentacijom! Bolje da se drzite svog dvorista,nisam bas nesto video komentare kada su vas pilulice oprale u Pioniru! Vasa sreca pa Vujosevic vrsi uticaj na sudije i dobija samo novcanu kaznu....njegovo ponasanje je za zatvor sine, i tako vec godinama!
Pozz svim delijama! Momci samo hrabro!
Severna armija uvek je uz vas!

Packy

pre 14 godina

Ovo je najveci biser b92 komentara u poslednjih par godina:

"Zvezda ima vece talente od Partizana, dosli su na pocetku sezone, to ce opravdati trofejima(jednina)"

Jel kolega mislio na trofeje u zadnjih 30 godina i tu je jednina?! :)

no

pre 14 godina

@zikopfc

13.Tada je bilo vise Partizanovih igraca nego Zvezdinih.

Ti znas CINJENICE koliko je para potrosio Sakota i ko je koga ucenio? Rekao ti Milan Tarot?
17. Nije bila fora u kupu nego u neverovatnom nacinu na koji smo dosli do njega. 3 utakmice i 3 produzetka!
33. Najsvetlija tacka je OSVAJANJE Kupa pobednika kupova. A jos 2 ili 3 puta smo igrali finale istog.
36. I to ti reko Milan Tarot?
MI NE PRAVIMO GRUPE NA FACEBOOKU KOJE SHIRE MRZNJU PREMA SUPROTNIM TIMOVIMA !!!
Ovo je najveca laz. Imas grupu "istina o Crvenoj zvezdi" gde se navodi kako smo na srecu bili prvaci 1991, kako interkontinentalni kup nista ne vredi, kako smo mogli da budemo bolji samo zahvaljujuci Titu. Grupa ima 4 500 clanova.

43. Da li ste znali da je KK Crvena zvezda najtrofejniji kosarkaski klub jer postoji i muska i zenska sekcija?

44.Da li ce ikada Grobari zavoleti Partizan vise nego sto mrze Zvezdu?

B A K I

pre 14 godina

Igraci samo hrabro ostavite srce na terenu napravili ste dobre rezultate iako se zna da je tim sastavljen na samom pocetku prvenstva pokazaliste kako se bori za Zvezdin dres.

grobar

pre 14 godina

Pa samo mozete da pokusate,nista vise...Ipak smo mi za vas institucija...Ali svidja mi se Pesiceva izjava vezana za iluzije!Gde smo mi za vas kada vas trener pobedu protiv PARTIZANA poredi sa iluzijama!!!PARTIZAN SAMPION...

Zeljko Obradovic

pre 14 godina

au bre... aka podzemni udari

Da bas imamo kompleks o zvezde koja je u zadnjih 55 godina u basketu osvojila svega 5 titila nacionalnog prvaka i ne znam koliko kupova, a zadnji put kad ste ga osvojili snimili ste film o tome. Imamo komleks jer je moj voljeni tim u zadnjih sedam sezona osvojio 7 titula nacionalnog prvenstva, sigurno ce i osmu, a Zvezda zadnji put pre 10 godina, imamo kompleks od vas sto ste dva puta ucestvovali u Evroligi i bili ubedljivo zadnji, i u njoj necete igrati u sledecih 20 godina, a Partizan je u zadnje dve sezone dosao medju 8 najboljih klubova. Imamo kompleks od vas zato sto smo osvoojili Evroligu, a vas najveci uspeh u evropskim takmicenjima je finale kupa Radivoja Koraca, imamo kompleks od vas sto bojkotujete basket, a Partizan ima ubedljivo najbolje navijace u Evroligi. E, to su samo neki od nasih komleksa, ne bih dalje da ih nabrajam... Ovo sto je "zikopfc1978" nabrojao su samo nepravde koje su ucinjene prema nasem voljenom klubu, i jos se cine, ali izdrzacemo mi to nekako pa ce valjda jednog dana ova drzava pogledati i nas. Znas razlika izmedju nas i vas je u tome sto kako rece Dule Vujosevic, nasi igraci utkmice za Partizan igraju kao da im je zadnja u zivotu, sto mi na svakoj utakmici za Partizan navijamo kao da nam je zadnja u zivotu i u tome sto Dule Vujosevic voli Partizan i nas navijace vise od svojih ociju. E to su te kljucne stvari...

Emanuel

pre 14 godina

Kako su mogli u subotu na Marakani da napišu: Gde su zvezdaši danas na Marakani??? tako se ja zalažem da mi sutra u Pioniru napišemo: GDE SU DELIJE DANAS U PIONIRU????!!!!

Ataman

pre 14 godina

Najzalosnije je to sto ce ovo finale biti poslednje za TNT , ali jos ce biti zalosnije KK SS , jer ce bas taj trio da ih pokida zbog te cinjenice!

Ne dizite tenziju

pre 14 godina

(zikopfc1978, 12. maj 2009 13:21)

Au majstore al tebi nije dobro... I kakvo je pitanje kako neko posle ovog moze da navija za CZ? Mislim da to pokazuje koliki si navijac, da se nesto tako desi Partizanu iz tvog teksta se zakljucuje da bi prestao da navijas... Dobro je pa si navijac Partizana:)
A drugo, svako pise sta misli da treba, zar ne? Koliko ja znam Zvezda je bila prvak drzave 10 puta za redom, lako je provjeriti... Ja navijam za Zvezdu i znam ako ne sve onda barem 95 posto stvari, ne samo o Zvezdi nego i o Partizanu... Ono sto si ti napisao je besmislica... Neka dobije ekipa sa boljim igracima, prethodnih nekoliko godina je bilo tako...

Crazy Nort

pre 14 godina

zikopfc- Pa ti covece nisi normalan! Citas li ti to sto si napisao? Gde Pesic ide???? Znas li ti da Dule Vujosevic ide u Efes? ne znas? :) sad pisem kao ti! I sta hoces da kazes,da je Covic glavni u Zvezdi? xaxaxaxaxa....pa vi stvarno imate komplexe! Ipak smo veci klub,i nemoj vise da iznosis (lupas) takve netacne i ne proverene informacije.

Kole

pre 14 godina

Звездина химна :
" Све сто смо зелели,све сто смо хтели ,
то су нам дали црвенобели,
младици борови , девојке јеле,
боре се постено за црвенобеле ,

Хеј , хеј, хеј , хеј , хеј ,

Црвена Звезда на небу сја - хеј,
Црвену Звезду волим и ја - хеј,
Црвена Звезда тао нас је тим -хеј,
Хеј Звезда црвена, црвена ,
Хеј Звезда хеј ,
Хеј Звезда црвена , црвена,
Хеј Звезда хеј !"

milorad

pre 14 godina

Kari jako dobro zna šta znači SISTEM! Radi se o višegodišnjem radu koji se kad-tad isplati. Zna on da može dobiti Partizan u jednoj utakmici, na frku, ali treba to učiniti TRI puta za kratko vreme!
Bez uvrede, CZ nije CSKA!

fenomen

pre 14 godina

Uzecemo titulu ako u svakoj od naredne tri utakmice odigramo 5-6 minuta ozbiljno.
Toliko je dovoljno.
Verujem da nije potrebno da napisem da sam grobar.
Poz...

au bre... aka podzemni udari

pre 14 godina

(Zeljko Obradovic, 12. maj 2009 15:36)

aj i tebi da odgovorim, mada realno nema svrhe...

pa gde su ti najbolji navijaci na domacoj ligi, na jadranskoj (ima vas po 100 na svakoj utakmici, jel su to najbolji navijaci?)

pricate o nekoj dominaciji, a imate isti broj domacih titula kao i mi?!?

za to sto u vas klub nece da udje nijedan sponzor nemojte da krivite zvezdu, to je posledica nekih drugih stvari, ali zaista nemam nameru da pricam o vasim problemima

a taj dusko vujosevic, ako je toliko dobar trener, neka ide u neki evropski klub, sa ozbiljnim budzetom, pa cemo videti gde ce zavrsiti

samo da dodam, u ovih sedam godina, izbacili ste krstica, koji vec nestaje i nista ozbiljno nije uradio, pekovica (crnogorca) i sada novicu koji stvarno jeste dobar igrace, i nikoga vise, pa jel ti nije to malo sumnjivo?

a to finale kupa radivoja koraca je poslednje finale evropskog takmicenja koje je neki nas klub igrao, tako da malo postovanja nije na odmet...

...fcrs...

pre 14 godina

@zikopfc 1978

Da li ti znas da je ovo vest o KKCZ a ne o tvom klubu?
Da li znas da je KKCZ prvi srpski klub koji je osvojio evro trofej (kup kupova)?
Da li znas da da ste do 1991. godine imali tek 4-5 titula (naravno tad je konkurencija bila jaca)?
Da li znas da nikome od nas, ali nikome, ne bi palo na pamet da se toliko zaludi i pise toliki komentar o Vama?
Da li je moguce da i pored toga sto ste u poslednje vreme uzasno bolji od nas u basketu ti imas kompleks od nas i pises svasta na vest o nama?
Cinjenice a ne vredjanje....

philip

pre 14 godina

za gosp z..pfc
Covece al imas komplex i "teorije zavere", sta se ti opterecujes sa kk cz, umesto toga da si napisao neko komentare zbog kojih ste realno trenutno a i u proslosti bolji. Lepo vreme bolje da si to vreme "smisljanja & kuckanja" utrosio da odes na neki basket da se malo opustis, samo opusteno idemo dolje...

jo

pre 14 godina

@Manda
Mislis Jugoslovensko sportsko drustvo partizan

A za ovog zikopfc1978 nemojte mi da napravimo spisak zlocina Fk Crvena zvezda prema FKp Mali ste


a u kosarci imamo imamo isto nacionalnih Titula toliko

U toku je akcija Grobara prikupljanje novih clanova

Partizan iznad svih!

pre 14 godina

Au, al' je cadjave zaboleo zakijev post, pa svi ponavljaju kao papagaji da je iskompleksiran...Zasto je iskompleksiran, zasto sto je rekao istinu?(mozda su neke stvari diskutabilne, ali je u sustini sve istina)Cak ste poceli da pominjete Tokio, Bari...hahhahahahaha
@no
Naravno da Grobari mnogo vise vole svoj klub, nego sto ne vole vas...Vi se nam nebitni, sto ne moze reci za vas, koji sejete mrznju...

srem u srcu

pre 14 godina

(zikopfc1978, 12. maj 2009 13:21)

trećina su indicije,trećina gluposti,a trećina tačna

- što se poraza tiče,pfc ima više uspeha,ali ti si mlad pa se ne sećaš sezona(uglavnom sa MILOJEVIĆEM U EKIPI),kad je bilo zanimljivo prvi 5 min,posle ne
- što se divca tiče, ja lično ne žalim pare..
- Smarate već sa kintom,(kao i moji u fudbalu),jednostavno ko ne može da skupi kintu,pa nek ide...a ne ne daju fotelje a ne mogu da skupe kintu...
- pa napravite i vi film,a ne da kukate što mi imamo par komada a vi ni jedan....kontaktiraj svoj marketing....ili možda oni misle da ne bi išla prodaja....
- nenapisa kakav skor imate protiv klubova iz Cro?

novski

pre 14 godina

"Mi smo u dosadašnjim susretima pokazali da možemo da budemo ako ne ravnopravni, onda bar da pokažemo iluziju da smo ravnopravni", rekao je Pešić novinarima u Beogradu.
Sta dalje da se prica?

Dragi

pre 14 godina

Ovaj tim zvezde ima snagu i karakter!Malina će verujem biti prevaga da dobijemo prvi derbi!Kari je dobro našpanovao ekipu bez obzira na mnogobrojne povrede!
Titula je Zvezdina, pa neka se onaj Tegi "PRAVI BLESAV"!

MALINA

pre 14 godina

Finale je dobar rezultat, ali retko ko misli da možemo da osvojimo titulu. Ja iskreno verujem u svoju ekipu i želimo da da već u prvom meču pokažemo svoj kvalitet. Partizan jeste favorit, ali nas to ne oslobađa obaveza. Želimo da pružimo svoj maksimum i pokažemo se u najboljem svetlu!
Podrška naših navijača!

nemanja87

pre 14 godina

(Partizan iznad svih!, 12. maj 2009 22:03)
Ako bi samo malo isao na utakmice i sagledao situaciju realno video bi koliko nisi u pravu.Zanemari forume gde svako za svakog kaze da je iskompleksiran,pogledaj malo tribine.
Kompleks je kada na proslavi titule ti prozivas Zvezdu(bar u 3 pesme) a ne bodris svoj klub.Kompleks je kada igras protiv Groningena a ti pevas Liberec,Liberec.Kompleks je kada pevas o Javoru,Apoelu,Sevojnu na svojoj tribini a sve to samo zato sto volis Partizan a ne mrzis Zvezdu.Komleks je to kada se Zvezda i Zecevic pominju vise nego tvoj voljeni Partizan.Ja svoj sever volim zato sto tu pevam o Zvcezdi,Srbiji,Kosovu a ne Artmediji,Petah Tikvi,Timoku...
Volim svoju tribinu zato sto se Partizan pominje samo na derbiju ili 5 minuta pred kraj utakmice pred derbi.
JA MOGU DA KAZEM DA MNOGO VISE VOLIM ZVEZDU NEGO STO MRZIM PARTIZAN,A DA LI MOZES I TI?

Branko Filipovic

pre 14 godina

@ (zikopfc1978, 12. maj 2009 13:21)

Ti decko znas da vredjas, ali nisi ni do kolena vasem treneru... Mozes ti i bolje i pogrdnije da nazivas Zvezdine igrace!!

Zvezda!! Kulturna i postena!!

Partizan iznad svih!

pre 14 godina

@nemanja87
JA MOGU DA KAZEM DA MNOGO VISE VOLIM ZVEZDU NEGO STO MRZIM PARTIZAN,A DA LI MOZES I TI?
Hahahahahahaha, e sa ovim si me potpuno ugasio, poentirao si, nema dalje...Dakle, ja sam rekao da me bas briga za vas i da volim samo svoj Partizan, vi me ne zanimate jer ste nebitni...Ja idem na utakmice i vrlo dobro znam da se proziva vas klub ponekad na nekim prvenstvenim utakmicama, ali ja to ne pevam...Takodje to sto Grobari vas prozivaju nekad na nekim obicnim tekmama ne znaci da vise mrze Zvezdu, nego sto vole Partizan...Da li si ti bio na poslednjem derbiju?'Ajde ne molim te ne lazi da ste pevali antigrobarske pesme samo poslednjih pet munita...Na toj utakmici ste jedino zagrmeli pevajuci "Crno-bela zastava...", a dobar deo prvog poluvremena ste pevali pesmu "Ti si samo mali Partizan", koja je po meni olicenje kompleksa...Sve u svemu, mene bas briga za vas i sudeci prema onome sto se moze videti na netu, vi ste zesce iskompleksirani.

banjica

pre 14 godina

Samo sportski i dostojanstveno.Neka Vujosevic najzad,ako nije kasno,nesto nauci.Njegovo omlovazavanje Kapidzica prevrsilo je svaku meru.

nemanja87

pre 14 godina

(Partizan iznad svih!, 13. maj 2009 15:26)
Ocito nisi ukapirao to za 5 minuta.(mislio sam na utakmicu pred derbi).Sve u svemu i da ti to ne pevas
(sto mogu da ti poverujem posto i ja bojkotujem neke pesme koje se pevaju) mnogo je vise onih koji pevaju i ciju mrznju ne mogu da promene 2 ili 3 titule.

Partizan iznad svih!

pre 14 godina

@nemanja87
Nisam lepo procitao ovo za 5 minuta...
Pa sta ako Grobari pevaju anti-ciganske pesme na prvenstvenim ukatmicama?To je glupo, ali ne znaci da vise mrze Zvezdu nego sto vole Partizan.Po meni su mnogo veci kompleks neke vase parole, pesme, izjave, misljenja...

zikopfc1978

pre 14 godina

STVARNO NIJE U REDU ALI RECI CU I OVO :
SVE SHTO NISTE ZNALI O KK crvena zvezda a niste smeli da pitate !
1. Da li ste znali da crvena zvezda NIKAD nije igrala Final 4 EUROLEAGUE?
2. DA li ste znali da crvena zvezda nikad nije igrala polufinale ULEB kupa a Hemofarm I fmp jesu ?
3. Da li ste znali da crvena zvezda nikad nije igrala finale Jadranske lige iako , igra najduze od svih ?
4. Da li ste znali da je c.z dva puta uchestvovala u evroligi i oba puta bila zadnja u grupi?
5. Da li ste znali da je trener c.zvezde shakota u potroshio 5 mil.DRZAVNIH evra u jednoj sezoni na pojachanja a nije uzeo nishta ?
6. Da li ste znali da je Vlade Divac dobio 500.000 $ za dve utakmice igranja u c.z. a posle 2 sezone kukali ste da nemate para ?
7. Da li ste znali da je zoran djindjic uz pomoc demokratske stranke obrisao dug kk c.z. od 4 MILIONA EVRA?
8. Da li ste znali da je idol navijacha c.z milan gurovic pljuvao , tukao i plakao na druge igrache , a iz c.z ispracen kao IDOL ?
9. Da li ste znali da je LUKOIL bio ucenjen da od strane demokratskog lobija sponzorishe c.z?
10. Da li ste znali da je to isto bilo I sa nacionalnom ljubljanskom bankom?
11. Da li ste znali da je demokratski lobi postavio d.kapichica za predsednika KSS a ovaj svog druga moku za selektora?
12. Da li ste znali da se moka islandjanin podsmevao SADASHNJEM prvaku Evrope ?
13. Da li ste znali da je reprezentacija Srbije predvodjena mokom , chichom, darkom ,ercegom , teodosicem, aleksandrovim, miletom ilicem ostvarila najgori rezultat u istoriji nashe kosharke?
14. Da li znate da je preko 10 kosharkasha po napushtanju c.z. prekinulo da se bavi kosharkom ?
15. Da li znate das u sponzori SADASHNJE c.z. najvece drzavne firme u Beogradu TELEKOM , NIS, Komercijalna banka , Drzavna lutrija Srbije , POSHTA , Beogradski sajam , Dunav osiguranje?
16. Da li ste znali da kk c.z. ima vishe bankovnih rachuna a drugim klubovima je dozvoljen SAMO 1 ?
17. Da li ste znali da je kk c.z. snimila film `srcem do trofeja ` prilikom osvajanja DOMACEG kupa Koraca? PA PARTIZAN BI MOGAO NAPRAVITI SERIJU DUZU OD DINASTIJE KOLIKO IMA TROFEJA I USPEHA !!!
18. Da li ste znali da je preko 15 igracha pobeglo preko noci iz kk c.z. I uzelo pare po sistemu ` bolje ja vas –nego vi mene `?
19. Da li ste znali da je kk c.z. DVA puta pobegla sa terena u domacem takmichenju I NIJEDNOM nije kaznjena ?
20. Da li ste znali da je kk c.z. htela da igra ULEB kup u Beogradskoj areni ?
23. Da li ste znali da igrachi koji dodju u kk c.z. su propraceni medijski kao najvece NBA zvezde ?
24. Da li ste znali da su mediji vezani za kk c.z. b92 , fox tv , blic I sportski zurnal , sa podsmehom objavljivali dobre rezultate drugih klubova?
25. Da li ste znali da su opacic , kapicic I zoran radovic orkestrirano 6 meseci vodili kampanju u ULEB-u da ponisti bodovanje I oduzme Partizanu B licenca pod okriljem zastite srpske kosharke?
26. Da li ste znali da ako nebojsha covic kupi kk c.z svi navijachi moraju aplaudirati njegovom sinu , rodjaku , ljubimcu ……?
27. Da li ste zanli da se kk c.z ` plasirao ` u Jadransku ligu sa 7. mesta u domacem prvenstvu ?
28. Da li ste znali da kk c.z pobedi KK PARTIZAN prosecho jednom u 15 utakmica ?
29. Da li ste znali da tim nebojshe chovica nije pobedio ni u JEDNOJ vazniijoj utakmici svog mezimca kk s.s.?
30. Da li ste znali da je kk c.z namerno izgublia od Mariupolja u Pioniru , da kk Hemofarm ne bi otishao u TORINO na Final 8 ULEB cupa (podsetimo se zastite srpskih interesa I stubova srpstva ) ?
31. Da li ste znali da igrachi I uprava kk c.z nisu smeli 6 godina da se pojave na SOS kanalu (od sramote prim. aut.) ?
32. Da li ste znali da po planu zivorada andjelkovica , zezelja , gorana vesica I dragana djilasa kk c.z. je trebala da igra Final 4 vec 2005. god. ?
33. Da li ste znali da je najsvetlija tachka kk c.z. poslednje finale evropskog kupa koraca protiv tima koji vishe ne postoji (mash verona)?
34. Da li ste znali da je kk c.z pobedila KK PARTIZAN u SMS glasanju ?
35. Da li ste znali da su shanse kk c.z da igra EUROLEAGUE narednih 5 godina u domenu nauchne fantastike ?
36. Da li ste znali da PESIC na kraju sezone ide u REAL MADRID ?
37. Da li ste znali da je Dusko Vujosevic ispratio vishe trenera kk c.z nego Fidel Kastro americhkih predsednika ?
38. Da li ste znali da kk c.z. ima najmanje bodova za EUROLEAGUE a KK Partizan ima vishe bodova nego svi ostali timovi zajedno ?
39. Da li ste znali da su navijachi kk c.z. I posle dodele nagrade MVP kola I meseca EUROLEAGUE NOVICI VELICKOVICU uporno tvrdili da je bolji Stradija Tragicevic, da ce bjelica da se proda bolje od Milenka Tepica , da kashalj igra bolje ododbranu Jana VESELOG ?
40. Da li ste znali da je gurovic uzimao 500.000 EVRA po sezoni , a sero kantic 300.000?
41. Da li ste znali da olichenja fair- play igarcha s.d. c.z. smoroman I chicha ulaze u konflikte SAMO sa DOSTA mladjim I DOSTA slabijim igrachima ?
42. Da li ste znali da je zahvaljuljuci loshim igrama kk c.z. Srbija izgubila jedno mesto u EUROLEAGUE ?

DA STANEM ?!?
Mogao bih o ZLOCHINIMA malog tima sa kalemegdana 3 dana I hiljadu godina !!!
Kako neko moze posle ovakvih chinjenica da navija za kk c.z. ?

SHTA NIJE JASNO ???

MI NE PRAVIMO GRUPE NA FACEBOOKU KOJE SHIRE MRZNJU PREMA SUPROTNIM TIMOVIMA !!!
DOSTA – ZLOCHINA !!!
MOLIM ARGUMENTE - NE VREDJANJE !!!

au bre... aka podzemni udari

pre 14 godina

(zikopfc1978, 12. maj 2009 13:21)

kompleksi su definitivno neizlecivi, a to sto siris mrznju ovim tvojim postom, to je poseban problem navijaca tvoga kluba...

znam da ste se uplasili malo, ali nema razloga, veliki ste favoriti za titulu, samo opusteno bre...

ma daj bre, iskuliraj

pre 14 godina

da li ste znali da je propast srpske kosarke pocela sa osvajanjem prve od ovih sedam titula partizana?

da li ste znali da je sadasnji trener partizana sa sampioima sveta 2003. na EP napravio najlosiji rezultat u, do tada, poslednjih 18 godina?

da li ste znali da su idoli navijaca partizana svratili u sudijsku svalicionicu u milenijumu i samarali sudiju, a potom lagali da nisu bili tamo uopste?

pustite me vise vaseg prepostenog partizana, svi znaju o cemu se radi...

dragan

pre 14 godina

Reci cu vam iz dugogodisnjeg iskustva pracenja kosarke sta mislim u vezi finala...

Mislim da ce se sve uciniti da Zvezda osvoji titulu!

Za ovo ima vise argumenata...

1. Titula nema znacaj za Partizan, sem prestiza, a Zvezdi spasava sva trenutna i obezbedjuje ulaganja za sledece godine, idealna prilika
2. Onda Kari ostaje i sledece sezone
3. Mora da se prekine dominacija Partizana zbog "viseg interesa"
4. Razlog vise da se prica o bodovanju, kako je to favorizacija Partizana i kako treba da se ukine, Zvezda treba da igra EL, ne Partizan
5. Ko zna sta bi bilo da je Kari u zvezdi bio proteklih 100godina, zvezda bi imala isto toliko titula
6. Kari je bolji trener od Duleta, Dule ne moze da mu uzme svaki trofej, jer je Kari bolji
7. Zvezda ima vece talente od Partizana, dosli su na pocetku sezone, to ce opravdati trofejima(jednina)
8. Opacic mora da posalje fax Bartolomeu gde pise: "Zvezda pobedila Partizan, Zvezda je prvak, Zvezda je najbolja, ko igra EL sledece sezone"?
9. Kad stigne odgovor, mora da se sazove konferencija za novinare gde ce se objaviti da Zvezda ipak igra uteh kup
10. Naravno, mora da se opravda spektakularna promocija zvezdinog tima iz Pionira na pocetku sezone

itd...moglo bi do 1000...

hvala na paznji

MANDA PFC DORCOL

pre 14 godina

OSTACETE NA POKUSAJU...smesni ste od tima...Posebno onaj Stimac primac,neka mu neko kaze da ga snimaju na tv-u,da se ne ponasa onako,Smesno!!!PARTIZAN NASTAVLJA DOMINACIJU!
RUKOMET
FUDBAL(dupla kruna)
KOSARKA(tripl KRUNA)
VATERPOLO(dupla kruna)

p.s.PONOSAM SAN NA SPORTSKO DRUSTVO PARTIZAN!!!!!

Crazy Nort

pre 14 godina

ZIKOPFC-odakle tebi covece takve informacije? A da li ti znas da je grad Beograd dao pare Zvezdi i malom partizanu? Zvezda je uplatila 600 000 za dugovanje Pioniru od tih para,a partizan 100 000....????? Moka? Koliko ja znam Dule Vujosevic je imao veliki uspeh sa reprezentacijom! Bolje da se drzite svog dvorista,nisam bas nesto video komentare kada su vas pilulice oprale u Pioniru! Vasa sreca pa Vujosevic vrsi uticaj na sudije i dobija samo novcanu kaznu....njegovo ponasanje je za zatvor sine, i tako vec godinama!
Pozz svim delijama! Momci samo hrabro!
Severna armija uvek je uz vas!

jo

pre 14 godina

Dnevnik Bjekovica
Pocelo prvenstvo!


Dobra stvar: pobedili Bezaniju! Bravo ja!

Losa stvar: Aca platio
sudiju vise od mene pa sam u poluvremenu morao da doplacujem. Glupi Aca...


Kralj i Nadj su stalno namigivali jedan drugom. Nije ni cudo sto je
Ivica bio dekoncentrisan. Jesha će ih pobiti ako sazna - mislim da mu je bas
stalo do Adija.

Bajic izgledao dezorjentisano. Cirkovic umalo da me
pogodi jednim centarsutom. Vise nisi ni u lozi bezbedan...

Glupi
Cirkovic.

Grobari skandirali protiv mene i Zeke. Uglavnom vikali Zeki.
Hihihi...

Oterao sam Babovica - mali bilmez je stalno pravio dvosmislene
opaske na racun mog tompusa. E, sad mogu da pusim do mile volje!


12.08.2006.

Dobra stvar: pobedismo i Vozdovac! Bravo ja!


Losa stvar: fensi Pantic primio gol dok je namestao frizuru.


Glupi Pantic.

Bajic opet izgledao dezorjentisano.

Jesha
saznao za Ivicu i Adija. Napravio ljubomornu scenu pre utakmice i sad drzi Adija
zakljucanog u svojoj spavacoj sobi. Probao sam da mu objasnim da je to nerazumno
ali neće da me slusa. Rekao mi da će Adi da „pokriva onu poziciju koju mu on
kaže". Ponasa se kao srednjoskolac.

Grobari opet skandirali protiv mene
i Zeke. Uglavnom vikali Zeki. Hihihi...

19.08.2006.

Dobra stvar:
opet smo pobedili! Otkud Banat u Meridijan ligi? Nema veze - bravo ja!


Bajic opet izgledao dezorjentisano. Par puta mi se učinilo da iznad
Tomica kruzi lesinar. Tripujem...


Dobra stvar: kupio još jednog igrača. Jesha rece da je momak plejmejker
kakav nam fali. Međutim, Azerbejdzanci nam isporucili nekog omanjeg crnpurastog
svercera sumnjivog izgleda i mirisa. Nakon potpisivanja ugovora maznuo mi hemijsku. Pravio sam se da
ništa ne vidim i drpio mu sat dok smo se rukovali.

Glupi Bugarin.


P.S. Izgleda da sam negde zaturio novcanik. Pitacu Zeku da li ga je negde video...


26.08.2006.

Losa stvar: izgubili od Voshe. Glupi Jesha...


Cirkovic se opet pravio pametan, probao da centrira i umalo me pogodio
dok sam sedeo u lozi. Sledeći put kad bude u timu sakricu se negde kod tunela...


Tomic se čitavo poluvreme nije pomerao na sredini terena. Kad je
lesinar krenuo da kruzi
oko njega pomislio sam da je umro.


Losa stvar: nije umro.

Jesha umesto njega uveo onog bugarskog
svercera. Svercer Vosinom golmanu maznuo kopacku i uvaljao Oditi neke cigare bez
filtera, a kasnije sam video da mu iz dzepa viri i crveni karton. Kad sam ga
pitao odakle mu, promrmljao je da mu je to podmetac za casu i zbrisao.


Djordjevic je pravi primer kako stariji igrači treba da pomazu mladjima:
stalno je bodrio Rnica, namestao mu sorc i tapsao ga po guzi kad bi nešto dobro
odradio. Mali se, međutim, nije mnogo obazirao.

Bajic opet
dezorjentisan. Videcu da od svercera kupim neki polovan kompas.

Jesha
izjavio da je ovo poslednji Partizanov poraz ove sezone i odjurio kuci. Bojim se
da se veceras ne iskali na Nadju.

Grobari opet skandirali protiv mene i
Zeke. Zeka opet popio vise psovki. Hihihi...

09.09.2006.

Losa
stvar: izgubili od OFK-e. Glupi Jesha...

Onaj kvarni Terza rekao
sudijama da Partizan igra u plavo-belim dresovima. Rezultat. 2 crvena za nas,
ponisten čist gol, a OFK-in gol priznat, iako smo igrali na JNA!

Rnic
dobio crveni zato što je okruzio sudiju™ i ustinuo ga za bradavice. Nakon toga i
Djordjevic insistirao da dobije crveni, a onda otrcao za Rnicem pod tus. To je
solidarnost!

Bajic po ko zna koji put dezorjentisan. Kad sam ga u
poluvremenu pitao gde mu je kompas, rekao je da ga je slučajno progutao. Ne mogu
da verujem...

Tomic se bas sprijateljio sa svojim lesinarom. Pola utakmice je sedeo s njim na centru i
hranio ga piletinom. Jedna lopta se
slučajno odbila od glupe pticurine pravo do Zajica koji umalo da da gol, cime je
lesinar pokazao da je korisniji od
bugarskog svercera. Može Jesa da prica šta hoće - taj mali mi je jako sumnjiv.
Juče je pola sata merkao Zekin rolex.

Na konferenciji za stampu Jesha
rekao da ne priznaje poraz od OFK-e, opsovao Terzi Adija i odjurio kuci. Ivica
još jutros doturio Nadju one day after pilule, tako da više ne brinem.


Grobari bojkotovali. Zeka predlozio da ih namamimo tako što ćemo na
sledećoj utakmici ostaviti vezanog Cureta na juznoj tribini.

Glupi Zeka.
Izgleda da je i Rolex izgubio.

16.09.2006.

Losa stvar: izgubili
od Apatina. Otkud oni u Meridijan
ligi? Glupi Jesha...

Ivica u poluvremenu rekao da ga boli desna ruka i
da ne može da nastavi. Moram da vidim s Jeshom da pusti Nadja iz sobe pre nego
što se Ivica ozbiljnije povredi.

Umesto Kralja usao fensi Pantic. Primio
gol dok je lakirao nokte na nogama. Ide mi već na zivce s tim.

Bajic
standardno dezorjentisan. Rekli smo mu da non-stop bude ispred Drakulica, ali
njemu pojmovi levo-desno i ispred-iza jednostavno ne idu. Rece mi da je nasao
onaj kompas. Odgovorio sam mu da ga vrati tamo odakle ga je izvukao.


Glupi Bajic.

Doduse, prilikom gola ni Djordjevic nije bio na
svom mestu, jer je bas tada morao da pomogne Rnicu da uvuce dres u sorc. Ponekad
zaista preteruje s tim zastitnickim stavom.

Grobari skandirali protiv
mene i Zeke. Opet vise vredjali Zeku. Pa dobro, jesam ja možda sugav? Videcu s
agentima da to sredimo...

Jesha je nakon tekme izjavio da ne priznaje
poraz od OFK-e, a onda resio da otera bugarskog svercera. Kaže da mu je ovaj
maznuo nov-novcat folksvagen. Bilo je i vreme da uvidi da je taj najobičnija
lopuza.

Dobra stvar: tetka iz Amerike mi poklonila nov-novcat
folksvagen! Bravo ja!

23.09.2006.

Derbi.

Dobra stvar:
nismo izgubili. Bravo ja!

Losa stvar: Jesha pred derbi gledao snimak
utakmice s Lacio-PFC i naprasno resio da u tim stavi Boju. Smejao sam se pola
sata. Kad sam shvatio da je bio ozbiljan, bilo je kasno.

Bar me poslusao
i konacno stavio „flastera" na Bajica. Hteo je da to odradi Djordjevic, ali ovaj
je stalno ponavljao da jedino hoće da cuva Rnica, pa je onda Rnic markirao
Bajica, a Djordjevic Rnica. Rna™ je to dobro odradio, iako je Bajic par puta
uspeo da doturi upotrebljivu loptu Ailtonu i Djokicu.

Uspeo sam da Jeshu
ubedim i da pusti Nadja iz svoje spavace sobe, uz obecanje da ću zapretiti Ivici
da mu ne prilazi i hvata ga oko
struka. Adi je bio sav osamucen, teturao se i stalno pevusio „Great Balls of
Fire", ali je Ivica ipak bio na ivici suza radosnica kad ga je video u svlacionici.


U prvom poluvremenu Odita umalo da pogodi Tomicevog lesinara. Znate Tomica: odmah je planuo, zaleteo se ka
Oditi i već oko 79. minuta uspeo da
mu se unese u facu. Naravno, Odita je prebledeo i izvinio se.

Grobari
skandirali protiv mene i Zeke. Njega vise vredjali (mr. Popularity), ali meni su
posvetili veci transparent. Video sam da mu je krivo, ali sam se pravio blesav.
(Bravo ja!)

Nakon utakmice, Jesha podsetio da ne priznaje poraz od
OFK-e, Panticevo lakiranje noktiju protiv Apatina i aferu s Adijem. Adiju nije bilo svejedno, ali
nije mogao da pravi scenu pred Ivicom.

Dobra stvar: kupio Maletica.
Možda me upozna s onom Sanjom Maletic!

Losa stvar: Maletic povredjen,
Sanja mu nije sestra (Zeka me lagao, djubre ono), a Ukrajinci ne pristaju na
zamenu za karton jogurta.

Kole

pre 14 godina

Звездина химна :
" Све сто смо зелели,све сто смо хтели ,
то су нам дали црвенобели,
младици борови , девојке јеле,
боре се постено за црвенобеле ,

Хеј , хеј, хеј , хеј , хеј ,

Црвена Звезда на небу сја - хеј,
Црвену Звезду волим и ја - хеј,
Црвена Звезда тао нас је тим -хеј,
Хеј Звезда црвена, црвена ,
Хеј Звезда хеј ,
Хеј Звезда црвена , црвена,
Хеј Звезда хеј !"

no

pre 14 godina

@zikopfc

13.Tada je bilo vise Partizanovih igraca nego Zvezdinih.

Ti znas CINJENICE koliko je para potrosio Sakota i ko je koga ucenio? Rekao ti Milan Tarot?
17. Nije bila fora u kupu nego u neverovatnom nacinu na koji smo dosli do njega. 3 utakmice i 3 produzetka!
33. Najsvetlija tacka je OSVAJANJE Kupa pobednika kupova. A jos 2 ili 3 puta smo igrali finale istog.
36. I to ti reko Milan Tarot?
MI NE PRAVIMO GRUPE NA FACEBOOKU KOJE SHIRE MRZNJU PREMA SUPROTNIM TIMOVIMA !!!
Ovo je najveca laz. Imas grupu "istina o Crvenoj zvezdi" gde se navodi kako smo na srecu bili prvaci 1991, kako interkontinentalni kup nista ne vredi, kako smo mogli da budemo bolji samo zahvaljujuci Titu. Grupa ima 4 500 clanova.

43. Da li ste znali da je KK Crvena zvezda najtrofejniji kosarkaski klub jer postoji i muska i zenska sekcija?

44.Da li ce ikada Grobari zavoleti Partizan vise nego sto mrze Zvezdu?

B A K I

pre 14 godina

Igraci samo hrabro ostavite srce na terenu napravili ste dobre rezultate iako se zna da je tim sastavljen na samom pocetku prvenstva pokazaliste kako se bori za Zvezdin dres.

Dragi

pre 14 godina

Ovaj tim zvezde ima snagu i karakter!Malina će verujem biti prevaga da dobijemo prvi derbi!Kari je dobro našpanovao ekipu bez obzira na mnogobrojne povrede!
Titula je Zvezdina, pa neka se onaj Tegi "PRAVI BLESAV"!

ништа лично

pre 14 godina

(zikopfc1978, 12. maj 2009 13:21)

Да ли је могуће да си ти који навијаш за тако велики клуб, до те мере оптерећен једним, како ти кажеш малим клубом, па те није мрзело да пишеш те глупости два сата!
Напољу је диван дан, изађи и проведи га са пријатељима, уместо што висиш на компу!
Све најбоље!

jo

pre 14 godina

@Manda
Mislis Jugoslovensko sportsko drustvo partizan

A za ovog zikopfc1978 nemojte mi da napravimo spisak zlocina Fk Crvena zvezda prema FKp Mali ste


a u kosarci imamo imamo isto nacionalnih Titula toliko

U toku je akcija Grobara prikupljanje novih clanova

Crazy Nort

pre 14 godina

zikopfc- Pa ti covece nisi normalan! Citas li ti to sto si napisao? Gde Pesic ide???? Znas li ti da Dule Vujosevic ide u Efes? ne znas? :) sad pisem kao ti! I sta hoces da kazes,da je Covic glavni u Zvezdi? xaxaxaxaxa....pa vi stvarno imate komplexe! Ipak smo veci klub,i nemoj vise da iznosis (lupas) takve netacne i ne proverene informacije.

kily1981

pre 14 godina

Ja ne verujem šta čitam ovde! Od 15 komentara na vest o Zvezdi 12 je grobarskih. Ovaj jedan već pravi teorije zavere i alibi u slučaju da Partizan izgubi titulu (mada to uopste nije realno). Dakle, u slučaju da se desi nemoguce, vi biste pricali kako je sve namesteno posto Partizanu ne treba titula, kako bi Pesic ostao i slicne nebuloze! Stvarno ste jadni i bedni! Vas je sigurno neko z.....o kad ste bili mali.

Milos BBRS

pre 14 godina

Stvarno, kada citam neke komentare pomislim da ili ih pisu neka 10-godisnja deca ili se ovde radi o nekom trileru koji je sinoc bio na TV-u. Alo ljudi slusajte se: zlocin (!), nepravda, izdaja, zavera... Dule je napravio haos prethodnih par godina sa svojim izjavama a posledice tek mogu doci. Da li mi treba da razmisljamo da neko nece doci u Pionir sa oruzjem kako bi spasao svoj voljeni klub od manipulacija ?
Igracete evroligu, to je jasno, zasluzili ste ali mi je posebno dojmljiv ovaj vas strah od gubitka domace titule pa samo pricate o bodovanju i podzemnim udarima. To mi govori samo jedno : CIM VAS JE STRAH TO ZNACI DA VAM JE JOS STALO DO POBEDE PROTIV NAS !!! To sve ove godine EL sa CSKA i PAO ne mogu izbrisati...

au bre... aka podzemni udari

pre 14 godina

(Zeljko Obradovic, 12. maj 2009 15:36)

aj i tebi da odgovorim, mada realno nema svrhe...

pa gde su ti najbolji navijaci na domacoj ligi, na jadranskoj (ima vas po 100 na svakoj utakmici, jel su to najbolji navijaci?)

pricate o nekoj dominaciji, a imate isti broj domacih titula kao i mi?!?

za to sto u vas klub nece da udje nijedan sponzor nemojte da krivite zvezdu, to je posledica nekih drugih stvari, ali zaista nemam nameru da pricam o vasim problemima

a taj dusko vujosevic, ako je toliko dobar trener, neka ide u neki evropski klub, sa ozbiljnim budzetom, pa cemo videti gde ce zavrsiti

samo da dodam, u ovih sedam godina, izbacili ste krstica, koji vec nestaje i nista ozbiljno nije uradio, pekovica (crnogorca) i sada novicu koji stvarno jeste dobar igrace, i nikoga vise, pa jel ti nije to malo sumnjivo?

a to finale kupa radivoja koraca je poslednje finale evropskog takmicenja koje je neki nas klub igrao, tako da malo postovanja nije na odmet...

Neshko

pre 14 godina

@zikopfc ,
Mogu samo reci STRASNO !!!! Koje ti cinjenice iznosis ???? Da nisi mozda bio blizak prijatelj sa Zoranom Djindjicem ili bio u upravi KK CZ ??? A ja cu ti sa par informacija dokazati da mozda i nisi u pravu ! 1. Kosarkasi i rukovodstvo nisu ( bar do sada nije bilo dokaza ) upadali u svlacionicu sudija i pri tome ih pljuvali i tukli i verbalno pretili, a Partizanovi jesu . Secate se hale Milenijum ?!? 2. Ko su sponzori KK PArtizan? Pa isti oni koji sponzorisu KK CZ ! Telekom, NIS i ostali . Javna preduzeca koja jedina imaju lovu. SIgurno nece biti RTB BOr kad nemaju para . 3. Ko je Partizanu omogucio dominaciju u Srbiji? Pa Ivica Dacic i SPS. On vam je bio glavnokomandujuci "devedesetih" godina kada je svima u ovoj zemlji bilo lose osim KK Partizan-u. 4. Od koga je tokom istih godina KK PArtizan "pokrao" talente jer ovi nisu imali love da ih plate ? Pa od KK CZ !!! Tomasevic, jovo Stanojevic, Vujanic, Djuro Ostojic , Luka Bogdanovic itd . Secate se da je Djuro Ostojic potpisao za CZ ali posto nije dobio prvu ratu na arbitrazi je dobio spor i presao u KK Partizan .
6.Zasto KK Partizan stalno potencira da "neko" u Srbiji osporava njihove uspehe ( koji su izvanredni i od srca im cestitam iako sam vatreni navijac CZ ) kada je to nesporno i niko to ne cini ??? Teorije zavere koje plasira Dule su pomalo glupe !!! 7. Kome u Srbiji odgovara sistem bodovanja osim KK PArtizanu? Odgovor = NIKOME !!!! Zato se ostali i bune . Zamislite da je CZ sada na mestu Partizana . Da li bi se Partizan bunio ili bi nesto pokusao ?
I tako dalje .... Moglo bi da se nabraja do prekosutra , ali ono sto je nesporna cinjenica je sledece : Partizan je najbolji Srpski klub u kosarci i cestitam im od srca jer su to i zasluzili boljom igrom i boljim timom. KK CZ ce pokusati da napravi dobar rezultat koliko je to moguce u ovom trenutku, a za buduce cemo videti .

P.S. Dule Vujosevic je najnekulturniji trener koga je ova zemlja ikada videla. Njegovo ponasanje koje je nedolicno ide do te mere da je na ovogodisnjem derbiju prekinuo kontru CZ ulaskom u teren zasta je dobio tehnicku gresku !!! Smesno !!! Koji trener se ponasa tako ? Njegove uspehe i rad ne sporim. On je najtrofejniji domaci trener i stvarlac dobrih igraca !!! Ali je nekulturan do srzi !!!!

Pozdrav za sve Delije i s' verom u boga , samo napred !!!

Zeljko Obradovic

pre 14 godina

au bre... aka podzemni udari

Da bas imamo kompleks o zvezde koja je u zadnjih 55 godina u basketu osvojila svega 5 titila nacionalnog prvaka i ne znam koliko kupova, a zadnji put kad ste ga osvojili snimili ste film o tome. Imamo komleks jer je moj voljeni tim u zadnjih sedam sezona osvojio 7 titula nacionalnog prvenstva, sigurno ce i osmu, a Zvezda zadnji put pre 10 godina, imamo kompleks od vas sto ste dva puta ucestvovali u Evroligi i bili ubedljivo zadnji, i u njoj necete igrati u sledecih 20 godina, a Partizan je u zadnje dve sezone dosao medju 8 najboljih klubova. Imamo kompleks od vas zato sto smo osvoojili Evroligu, a vas najveci uspeh u evropskim takmicenjima je finale kupa Radivoja Koraca, imamo kompleks od vas sto bojkotujete basket, a Partizan ima ubedljivo najbolje navijace u Evroligi. E, to su samo neki od nasih komleksa, ne bih dalje da ih nabrajam... Ovo sto je "zikopfc1978" nabrojao su samo nepravde koje su ucinjene prema nasem voljenom klubu, i jos se cine, ali izdrzacemo mi to nekako pa ce valjda jednog dana ova drzava pogledati i nas. Znas razlika izmedju nas i vas je u tome sto kako rece Dule Vujosevic, nasi igraci utkmice za Partizan igraju kao da im je zadnja u zivotu, sto mi na svakoj utakmici za Partizan navijamo kao da nam je zadnja u zivotu i u tome sto Dule Vujosevic voli Partizan i nas navijace vise od svojih ociju. E to su te kljucne stvari...

srem u srcu

pre 14 godina

(zikopfc1978, 12. maj 2009 13:21)

trećina su indicije,trećina gluposti,a trećina tačna

- što se poraza tiče,pfc ima više uspeha,ali ti si mlad pa se ne sećaš sezona(uglavnom sa MILOJEVIĆEM U EKIPI),kad je bilo zanimljivo prvi 5 min,posle ne
- što se divca tiče, ja lično ne žalim pare..
- Smarate već sa kintom,(kao i moji u fudbalu),jednostavno ko ne može da skupi kintu,pa nek ide...a ne ne daju fotelje a ne mogu da skupe kintu...
- pa napravite i vi film,a ne da kukate što mi imamo par komada a vi ni jedan....kontaktiraj svoj marketing....ili možda oni misle da ne bi išla prodaja....
- nenapisa kakav skor imate protiv klubova iz Cro?

MALINA

pre 14 godina

Finale je dobar rezultat, ali retko ko misli da možemo da osvojimo titulu. Ja iskreno verujem u svoju ekipu i želimo da da već u prvom meču pokažemo svoj kvalitet. Partizan jeste favorit, ali nas to ne oslobađa obaveza. Želimo da pružimo svoj maksimum i pokažemo se u najboljem svetlu!
Podrška naših navijača!

...fcrs...

pre 14 godina

@zikopfc 1978

Da li ti znas da je ovo vest o KKCZ a ne o tvom klubu?
Da li znas da je KKCZ prvi srpski klub koji je osvojio evro trofej (kup kupova)?
Da li znas da da ste do 1991. godine imali tek 4-5 titula (naravno tad je konkurencija bila jaca)?
Da li znas da nikome od nas, ali nikome, ne bi palo na pamet da se toliko zaludi i pise toliki komentar o Vama?
Da li je moguce da i pored toga sto ste u poslednje vreme uzasno bolji od nas u basketu ti imas kompleks od nas i pises svasta na vest o nama?
Cinjenice a ne vredjanje....

Ne dizite tenziju

pre 14 godina

(zikopfc1978, 12. maj 2009 13:21)

Au majstore al tebi nije dobro... I kakvo je pitanje kako neko posle ovog moze da navija za CZ? Mislim da to pokazuje koliki si navijac, da se nesto tako desi Partizanu iz tvog teksta se zakljucuje da bi prestao da navijas... Dobro je pa si navijac Partizana:)
A drugo, svako pise sta misli da treba, zar ne? Koliko ja znam Zvezda je bila prvak drzave 10 puta za redom, lako je provjeriti... Ja navijam za Zvezdu i znam ako ne sve onda barem 95 posto stvari, ne samo o Zvezdi nego i o Partizanu... Ono sto si ti napisao je besmislica... Neka dobije ekipa sa boljim igracima, prethodnih nekoliko godina je bilo tako...

fenomen

pre 14 godina

Uzecemo titulu ako u svakoj od naredne tri utakmice odigramo 5-6 minuta ozbiljno.
Toliko je dovoljno.
Verujem da nije potrebno da napisem da sam grobar.
Poz...

grobar

pre 14 godina

Pa samo mozete da pokusate,nista vise...Ipak smo mi za vas institucija...Ali svidja mi se Pesiceva izjava vezana za iluzije!Gde smo mi za vas kada vas trener pobedu protiv PARTIZANA poredi sa iluzijama!!!PARTIZAN SAMPION...

philip

pre 14 godina

za gosp z..pfc
Covece al imas komplex i "teorije zavere", sta se ti opterecujes sa kk cz, umesto toga da si napisao neko komentare zbog kojih ste realno trenutno a i u proslosti bolji. Lepo vreme bolje da si to vreme "smisljanja & kuckanja" utrosio da odes na neki basket da se malo opustis, samo opusteno idemo dolje...

Partizan iznad svih!

pre 14 godina

Au, al' je cadjave zaboleo zakijev post, pa svi ponavljaju kao papagaji da je iskompleksiran...Zasto je iskompleksiran, zasto sto je rekao istinu?(mozda su neke stvari diskutabilne, ali je u sustini sve istina)Cak ste poceli da pominjete Tokio, Bari...hahhahahahaha
@no
Naravno da Grobari mnogo vise vole svoj klub, nego sto ne vole vas...Vi se nam nebitni, sto ne moze reci za vas, koji sejete mrznju...

Emanuel

pre 14 godina

Kako su mogli u subotu na Marakani da napišu: Gde su zvezdaši danas na Marakani??? tako se ja zalažem da mi sutra u Pioniru napišemo: GDE SU DELIJE DANAS U PIONIRU????!!!!

Packy

pre 14 godina

Ovo je najveci biser b92 komentara u poslednjih par godina:

"Zvezda ima vece talente od Partizana, dosli su na pocetku sezone, to ce opravdati trofejima(jednina)"

Jel kolega mislio na trofeje u zadnjih 30 godina i tu je jednina?! :)

Ataman

pre 14 godina

Najzalosnije je to sto ce ovo finale biti poslednje za TNT , ali jos ce biti zalosnije KK SS , jer ce bas taj trio da ih pokida zbog te cinjenice!

novski

pre 14 godina

"Mi smo u dosadašnjim susretima pokazali da možemo da budemo ako ne ravnopravni, onda bar da pokažemo iluziju da smo ravnopravni", rekao je Pešić novinarima u Beogradu.
Sta dalje da se prica?

John Rambo

pre 14 godina

Kao navijac Partizana, voleo bih da se niz titula nastavi, ali realno bice jako interesantna serija. Zvezda je u poletu, ligaski deo je ispunio njena ocekivanja, prilicno lak plasman u finale, ocekuje se da bude kompletna u finalnoj seriji.
S druge strane Partizan zabrinjava sa nesto slabijim partijama kljucnih igraca, posle teske polunfinalne serije.
Prednost domaceg terena u derbijima se u zadnjih nekoliko sezona ali i u ovoj pokazala kao mac sa dve ostrice. Grobari su tu, delije znak pitanja.
Neka pobedi bolji, i nek bude bez incidenata. Moja je zelja da bolji bude Partizan. Ako ne, onda treba cestitati Zvezdi.

milorad

pre 14 godina

Kari jako dobro zna šta znači SISTEM! Radi se o višegodišnjem radu koji se kad-tad isplati. Zna on da može dobiti Partizan u jednoj utakmici, na frku, ali treba to učiniti TRI puta za kratko vreme!
Bez uvrede, CZ nije CSKA!

nemanja87

pre 14 godina

(Partizan iznad svih!, 12. maj 2009 22:03)
Ako bi samo malo isao na utakmice i sagledao situaciju realno video bi koliko nisi u pravu.Zanemari forume gde svako za svakog kaze da je iskompleksiran,pogledaj malo tribine.
Kompleks je kada na proslavi titule ti prozivas Zvezdu(bar u 3 pesme) a ne bodris svoj klub.Kompleks je kada igras protiv Groningena a ti pevas Liberec,Liberec.Kompleks je kada pevas o Javoru,Apoelu,Sevojnu na svojoj tribini a sve to samo zato sto volis Partizan a ne mrzis Zvezdu.Komleks je to kada se Zvezda i Zecevic pominju vise nego tvoj voljeni Partizan.Ja svoj sever volim zato sto tu pevam o Zvcezdi,Srbiji,Kosovu a ne Artmediji,Petah Tikvi,Timoku...
Volim svoju tribinu zato sto se Partizan pominje samo na derbiju ili 5 minuta pred kraj utakmice pred derbi.
JA MOGU DA KAZEM DA MNOGO VISE VOLIM ZVEZDU NEGO STO MRZIM PARTIZAN,A DA LI MOZES I TI?

Branko Filipovic

pre 14 godina

@ (zikopfc1978, 12. maj 2009 13:21)

Ti decko znas da vredjas, ali nisi ni do kolena vasem treneru... Mozes ti i bolje i pogrdnije da nazivas Zvezdine igrace!!

Zvezda!! Kulturna i postena!!

Partizan iznad svih!

pre 14 godina

@nemanja87
JA MOGU DA KAZEM DA MNOGO VISE VOLIM ZVEZDU NEGO STO MRZIM PARTIZAN,A DA LI MOZES I TI?
Hahahahahahaha, e sa ovim si me potpuno ugasio, poentirao si, nema dalje...Dakle, ja sam rekao da me bas briga za vas i da volim samo svoj Partizan, vi me ne zanimate jer ste nebitni...Ja idem na utakmice i vrlo dobro znam da se proziva vas klub ponekad na nekim prvenstvenim utakmicama, ali ja to ne pevam...Takodje to sto Grobari vas prozivaju nekad na nekim obicnim tekmama ne znaci da vise mrze Zvezdu, nego sto vole Partizan...Da li si ti bio na poslednjem derbiju?'Ajde ne molim te ne lazi da ste pevali antigrobarske pesme samo poslednjih pet munita...Na toj utakmici ste jedino zagrmeli pevajuci "Crno-bela zastava...", a dobar deo prvog poluvremena ste pevali pesmu "Ti si samo mali Partizan", koja je po meni olicenje kompleksa...Sve u svemu, mene bas briga za vas i sudeci prema onome sto se moze videti na netu, vi ste zesce iskompleksirani.

banjica

pre 14 godina

Samo sportski i dostojanstveno.Neka Vujosevic najzad,ako nije kasno,nesto nauci.Njegovo omlovazavanje Kapidzica prevrsilo je svaku meru.

nemanja87

pre 14 godina

(Partizan iznad svih!, 13. maj 2009 15:26)
Ocito nisi ukapirao to za 5 minuta.(mislio sam na utakmicu pred derbi).Sve u svemu i da ti to ne pevas
(sto mogu da ti poverujem posto i ja bojkotujem neke pesme koje se pevaju) mnogo je vise onih koji pevaju i ciju mrznju ne mogu da promene 2 ili 3 titule.

Partizan iznad svih!

pre 14 godina

@nemanja87
Nisam lepo procitao ovo za 5 minuta...
Pa sta ako Grobari pevaju anti-ciganske pesme na prvenstvenim ukatmicama?To je glupo, ali ne znaci da vise mrze Zvezdu nego sto vole Partizan.Po meni su mnogo veci kompleks neke vase parole, pesme, izjave, misljenja...