Subota, 14.03.2009.

20:41

NLB: Zvezda obezbedila fajnal-for

Košarkaši Crvene zvezde obezbedili su plasman na ’fajnal-for’ NLB lige, pošto su u meču 25. kola pobedili Zagreb u Pioniru rezultatom 95:83.

Izvor: B92

NLB: Zvezda obezbedila fajnal-for IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

28 Komentari

Sortiraj po:

PFC

pre 15 godina

Cestitam Zvezdi na plasmanu na zavrsni turnir,odigrali su sasvim solidno danas bas kao i tokom cele sezone u NLB ligi.Za mladu ekipu ovo je dobar rezultat obzirom da su pripreme trajale samo 15dana a ekipa se skupljala u hodu pa su zato dosle i povrede i pad forme ...( Josif Semjanovski, 14. mart 2009 23:12)

Razmisli malo kad se Partizan kompletirao i kad su se timu prikljucili Velickovic,Tepic,Tripkovic, Vranes,Lasme, Vujosevic. Pomocicu ti. U prvom kolu NLB protiv Domzala.Tacno tako. Cak i kada su se navedeni prikljucili timu desetak dana pre pocetka, ni one poslednje pripremne utakmice u Crnoj gori nisu igrali.

nislija

pre 15 godina

...Паризан треба да забрине евидентан пад форме без обзира на неигранје Величковића вечерас!Да се Ф4 играо прије 15 дана Партизан би сигурно био први...


Epa ako si ti na osnovu ove zadnje dve nebitne utakmice zakljucio da je Partizan u silaznoj formi, onda blago tebi... Pa pre desetak dana smo dobili PAO. A cak i da su mu bile bitne utakmice- Lotomatika i Cibona u gostima, nemoj da kazes da su to bile lake utakmice i da je to Partizan trebao glatko pobediti.

Nikola

pre 15 godina

Najbitnije je da je ispunjen cilj sto se tice plasmana na F4,sada je najbitnije da kao sto i Pesic rece svi igraci budu zdravi,da uspesno treniraju pa da vide gde su u odnosu na ostale ekipe koje su se plasirale na F4.Grobari radujte se jos malo Zvezdinim nesrecama iz prethodnih sezona,jer konacno postajemo prava ekipa na celu sa Pesicem.SHVATITE DA JE SINONIM ZA SRBIJU I SRPSTVO ZVEZDA A NE KLUB CIJI JE PREDSEDNIK BIO.....!!!

Josif Semjanovski

pre 15 godina

Cestitam Zvezdi na plasmanu na zavrsni turnir,odigrali su sasvim solidno danas bas kao i tokom cele sezone u NLB ligi.Za mladu ekipu ovo je dobar rezultat obzirom da su pripreme trajale samo 15dana a ekipa se skupljala u hodu pa su zato dosle i povrede i pad forme i velike oscilacije i porazi ali sve je to sastavni deo sporta.Sada trba da se saniraju povrede da se zbiju redovi i da pokusamo spremniji i kompletni uci na zavrsni turnir i ako nekako izbegnemo Partizan u polufinalu imamo protiv Hemofarma i Cibone realne sanse za prolaz u finale pogotovo ako se turnir igra u Beogradu a finale NLB lige ce za ovu mladu ekipu biti jako dobar uspeh a onda u dobroj atmosveri docekati srpsku ligu ali o tom po tom vazno je da svi igraci budu zdravi da mozemo da se ravnopravno suprotstavimo svima.ZVEZDA JE ZIVOT-OSTALO SU SITNICE.Pozz.MKD

darkan

pre 15 godina

zvezda je pobedila zadar, partizan i hemofarm... izgubila je od istih i dva puta od cibone... u beogradu je unakazila taj zadar... a komentar da je zadar izgubio mesto jer je gubio od malih ekipa je smesan... na fajnal foru ce igrati tri ekipe koje mogu zvezdu da unakaze, ali zivi bil pa videli sve tri ekipe zvezda moze da unakazi... bas da ih unakazi... a to ces ako bog da i da vidis... evo ti komentar pa ga sacuvaj cisto kao potsetnik...

nemanja

pre 15 godina

Ma samo gazite i osvrcite se na komentarite, imate vi potencijal za vrh! I ne poredite se sa grobarima, i oni su imali decije bolesti kada su pravili tim!
(Stefan Prvovencani, 14. mart 2009 21:18)

Mi i kada smo imali dečije bolesti osvajali smo titule i ispadali u grupi evrolige dva puta sa skorom 6-8 nesretnim spletom okolnosti!!!

realni delija

pre 15 godina

@ Mostar m.j.

decko, Zadar nije nista bolji od Zvezde, cak je i gori, nego ste krajnje paljevinska ekipa, koja dobija samo kuci, pa ste nas zato i dobili(da ne trazim alibi sa povredama i slicno) i stojim iz toga da se igra na neutralnom terenu da bi vas razbili kao dete zvecku, mada opet, treba pobedjivati i na takvim terenima, ali zvezda jos uvek nema taj kvalitet
u hrvatskoj od klubova postujem samo cibonu, dok ste vi smejurija, uostalom kao i svi osim partizana u srbiji
nadam se da ce se to uskoro promeniti uled dolaska pesica
a vama sa zmagom puno srece, trebace vam! verujte, mi to najbolje znamo

Филип

pre 15 godina

Реално, 4 најзаслужније екипе су на Ф4!Цибона је дефинитивно највише платила екипу, где су уз странце у првој петорци исусни репрезентативци Хрватске : Кус и Пркачин (такође изузетно скупо плаћени)!Паризан треба да забрине евидентан пад форме без обзира на неигранје Величковића вечерас!Да се Ф4 играо прије 15 дана Партизан би сигурно био први.Овако се заиста ништа не може тврдити јер Хемофарм је баш сад у одличној форми, одличне игре комплетне екипе уз повратак Џоа биће можда и најозбиљнији кандидат за саму титулу!Можда је највећа непознаница прогноза игре и учинка Звезде. Дефинитивно су показали највеће осцилације у досадашњем делу лиге. Уз недопустиве падове у игри овакве екипе, без обзира што су имали највише пехова са повредама од ове четворке за Ф4, ова екипа има можда и највише резерве за напредак у игри.Екипа се тек комплетирала у самој завршници лиге али је само питање надахнућа хоће ли млада екипа Звезде то показати против сигурно много скупље екипе Цибоне,па чак и учесника Ф8 еуролиге (Партизан).Њима не недостаје ни талента , жестине и пожртвовања, само да Кари посложи коцкице за Ф4! Некако ми се чини да су они остали дужни својим навијачима без обзира на бојкот навијача!Добром игром би се обесмислила намера појединих навијача да себе учине важним!
У сваком случају очекује нас неизвесна и занимљива завршница Српских клубова и Цибоне, без обзира где ће се играти Ф4!

Pegasus

pre 15 godina

Kada bi pokusavao u nekim postocima predvidjeti novog prvaka ove lige,po meni to bi bilo nesta ovako;
Partizan-40%
Cibona-35%
Hemofarm-20%
Zvezda-5%
(Mostar m.j., 14. mart 2009 21:06)


Malo si pogrešio procente,treba ovako:
Partizan 69%
Cibona 20%
Hemofarm 10%
C. zvezda 1%
P.S. Sa prvim delom komentara se u potpunosti slažem sa tobom.osim što navijam za Partizan.

Miladin Kovacevic

pre 15 godina

'ajde, napokon lepe vesti. Ne verujem da se i moglo bolje sa takvim magovima poput Kovacha i Bakica.
P.S. Jedno pitanje za sve one koji prate, vole kosharku. Zna li neko igracha sem Kovacha, da ima preko 1,95 m a da ne moze da zakuca (Teodosic se ne igra)... :)

Vidic

pre 15 godina

@Mostar m.j.
Brate ti nisi realan ni malo kompletna Zvezda je jedini takmac Partizanu.Koliko je jaka srpska kosarka pokazuje i to sto su 3 srpske ekipe sve vrema bile medju 4 najbolje.Po meni jedina ekipa koja se ovde nezasluzeno nasla je Cibona,jer se pred sam kraj uvukla.Zvezdin plasman na f4 ni u jednom trenutku nije bio u pitanju.Ja kao Zvezdas cu biti mnogo realni nego ti sanse na f4 su sledece:
Partizan-45%
Zvezda -30%
Hemofarm-20%
Cibona-5%
A sanse za finale najvise ima par ZVEZDA-PARTIZAN i to su sanse 75%.NLB ne sramoti se f4 u Beogradu jedinom pravom centru kosarke NLB lige.....

Stefan Prvovencani

pre 15 godina

Ma samo gazite i osvrcite se na komentarite, imate vi potencijal za vrh! I ne poredite se sa grobarima, i oni su imali decije bolesti kada su pravili tim!

Mostar m.j.

pre 15 godina

Zvezda na Final Four ima minimalne sanse da nesta napravi.
Mislim da su Cibona i Partizan,ali i Hemofarm u stanju da je unakaze.

Izgleda da cemo u BG Areni gledati dve super jake ekipe(Partizan,Cibona)jednu dosta jaku koju ja izuzetno postujem pa cak i za nju navijam osim kad igra s Cibonom(Hemofarm) te jednu losu ekipu koja je medju 4 usla ponajprije kiksevima Zadra protiv 'malih' ekipa(Zvezda)

Kada bi pokusavao u nekim postocima predvidjeti novog prvaka ove lige,po meni to bi bilo nesta ovako;
Partizan-40%
Cibona-35%
Hemofarm-20%
Zvezda-5%

Molle

pre 15 godina

Momcino iz Mostara,idi skaci "lastu" sa svog mosta,a procente ostavi ljudima koji se time bave. Pazi,samo,ima dole mnogo raznih skoljki. Zvezda se voli i kada ne igra na fajnal-foru ove monstruozne lige,druze moj. I da,skoljke od lade su najopasnije.

marko-delija

pre 15 godina

@mostar
Kakve to gluposti pricas???
Kakvi kiksevi drugih ekipa, Zvezda je od pocetka sezone konstantno druga, prakticno jedini kiks napravila je u pioniru protiv Cibone, da taj mec nije izgubila posle vodjstva od 17 razlike, imala bi 2 pobede vise od Cibone.

Ove sezone upravo je Cibona jedina koja je 2 puta dobila Zvezdu u NLB ligi. A jedini koji treba da bude srecan zbog kikseva Zadra je Hemofarm, koji ne bi prosao na F4 da je Zadar napravio jedan kiks manje.

Ako F4 bude u BG, Cibona je ta koja nema ni 1% sanse da osvoji. Ako pobedi Buducnost zvezda ce imati sansu da se revansira Ciboni pred domacom publikom, i plasira se u finale.
Zvezda je jedini tim koji ima kakve takev sanse da pobedi partizan uz uslov da bude kompletna, to zakljucujem na osnovu dva ligaska meca izmedju zvezde i partizana. Dok sa drueg strane hemofarm kad god je igrao sa partizanom u beogradu doziveo je blagu katastrofu. Cibona je u Zagrebu jedva dobila partizan koji je igrao sa manje od pola gasa.

Sur chin ski clan

pre 15 godina

i da te napuste svi,
i trofej nikad da ne uzmes ti,
i da u drugoj ligi igras ti,
i da te ugase dusmani,
JA CU TE UVEK VOLETI,
ZA TEBE ZIVETI,
TEBI PEVATI,
TVOJE IME SLAVITI !!!
JER TI SI ZIVOT MOJ,
DO KRAJA ZIVOTA BICU VOJNIK TVOJ !!!
Volimo te Zvezdo !

Babin_zub

pre 15 godina

Najbitnije je da se Roberts i Tadija polako vracaju na parket.Zaista mislim da je kompletna Zvezda jedini klub koji se ravnopravno moze nositi sa Partizanom.

Babin_zub

pre 15 godina

Najbitnije je da se Roberts i Tadija polako vracaju na parket.Zaista mislim da je kompletna Zvezda jedini klub koji se ravnopravno moze nositi sa Partizanom.

Mostar m.j.

pre 15 godina

Zvezda na Final Four ima minimalne sanse da nesta napravi.
Mislim da su Cibona i Partizan,ali i Hemofarm u stanju da je unakaze.

Izgleda da cemo u BG Areni gledati dve super jake ekipe(Partizan,Cibona)jednu dosta jaku koju ja izuzetno postujem pa cak i za nju navijam osim kad igra s Cibonom(Hemofarm) te jednu losu ekipu koja je medju 4 usla ponajprije kiksevima Zadra protiv 'malih' ekipa(Zvezda)

Kada bi pokusavao u nekim postocima predvidjeti novog prvaka ove lige,po meni to bi bilo nesta ovako;
Partizan-40%
Cibona-35%
Hemofarm-20%
Zvezda-5%

Sur chin ski clan

pre 15 godina

i da te napuste svi,
i trofej nikad da ne uzmes ti,
i da u drugoj ligi igras ti,
i da te ugase dusmani,
JA CU TE UVEK VOLETI,
ZA TEBE ZIVETI,
TEBI PEVATI,
TVOJE IME SLAVITI !!!
JER TI SI ZIVOT MOJ,
DO KRAJA ZIVOTA BICU VOJNIK TVOJ !!!
Volimo te Zvezdo !

marko-delija

pre 15 godina

@mostar
Kakve to gluposti pricas???
Kakvi kiksevi drugih ekipa, Zvezda je od pocetka sezone konstantno druga, prakticno jedini kiks napravila je u pioniru protiv Cibone, da taj mec nije izgubila posle vodjstva od 17 razlike, imala bi 2 pobede vise od Cibone.

Ove sezone upravo je Cibona jedina koja je 2 puta dobila Zvezdu u NLB ligi. A jedini koji treba da bude srecan zbog kikseva Zadra je Hemofarm, koji ne bi prosao na F4 da je Zadar napravio jedan kiks manje.

Ako F4 bude u BG, Cibona je ta koja nema ni 1% sanse da osvoji. Ako pobedi Buducnost zvezda ce imati sansu da se revansira Ciboni pred domacom publikom, i plasira se u finale.
Zvezda je jedini tim koji ima kakve takev sanse da pobedi partizan uz uslov da bude kompletna, to zakljucujem na osnovu dva ligaska meca izmedju zvezde i partizana. Dok sa drueg strane hemofarm kad god je igrao sa partizanom u beogradu doziveo je blagu katastrofu. Cibona je u Zagrebu jedva dobila partizan koji je igrao sa manje od pola gasa.

Molle

pre 15 godina

Momcino iz Mostara,idi skaci "lastu" sa svog mosta,a procente ostavi ljudima koji se time bave. Pazi,samo,ima dole mnogo raznih skoljki. Zvezda se voli i kada ne igra na fajnal-foru ove monstruozne lige,druze moj. I da,skoljke od lade su najopasnije.

Филип

pre 15 godina

Реално, 4 најзаслужније екипе су на Ф4!Цибона је дефинитивно највише платила екипу, где су уз странце у првој петорци исусни репрезентативци Хрватске : Кус и Пркачин (такође изузетно скупо плаћени)!Паризан треба да забрине евидентан пад форме без обзира на неигранје Величковића вечерас!Да се Ф4 играо прије 15 дана Партизан би сигурно био први.Овако се заиста ништа не може тврдити јер Хемофарм је баш сад у одличној форми, одличне игре комплетне екипе уз повратак Џоа биће можда и најозбиљнији кандидат за саму титулу!Можда је највећа непознаница прогноза игре и учинка Звезде. Дефинитивно су показали највеће осцилације у досадашњем делу лиге. Уз недопустиве падове у игри овакве екипе, без обзира што су имали највише пехова са повредама од ове четворке за Ф4, ова екипа има можда и највише резерве за напредак у игри.Екипа се тек комплетирала у самој завршници лиге али је само питање надахнућа хоће ли млада екипа Звезде то показати против сигурно много скупље екипе Цибоне,па чак и учесника Ф8 еуролиге (Партизан).Њима не недостаје ни талента , жестине и пожртвовања, само да Кари посложи коцкице за Ф4! Некако ми се чини да су они остали дужни својим навијачима без обзира на бојкот навијача!Добром игром би се обесмислила намера појединих навијача да себе учине важним!
У сваком случају очекује нас неизвесна и занимљива завршница Српских клубова и Цибоне, без обзира где ће се играти Ф4!

Nikola

pre 15 godina

Najbitnije je da je ispunjen cilj sto se tice plasmana na F4,sada je najbitnije da kao sto i Pesic rece svi igraci budu zdravi,da uspesno treniraju pa da vide gde su u odnosu na ostale ekipe koje su se plasirale na F4.Grobari radujte se jos malo Zvezdinim nesrecama iz prethodnih sezona,jer konacno postajemo prava ekipa na celu sa Pesicem.SHVATITE DA JE SINONIM ZA SRBIJU I SRPSTVO ZVEZDA A NE KLUB CIJI JE PREDSEDNIK BIO.....!!!

realni delija

pre 15 godina

@ Mostar m.j.

decko, Zadar nije nista bolji od Zvezde, cak je i gori, nego ste krajnje paljevinska ekipa, koja dobija samo kuci, pa ste nas zato i dobili(da ne trazim alibi sa povredama i slicno) i stojim iz toga da se igra na neutralnom terenu da bi vas razbili kao dete zvecku, mada opet, treba pobedjivati i na takvim terenima, ali zvezda jos uvek nema taj kvalitet
u hrvatskoj od klubova postujem samo cibonu, dok ste vi smejurija, uostalom kao i svi osim partizana u srbiji
nadam se da ce se to uskoro promeniti uled dolaska pesica
a vama sa zmagom puno srece, trebace vam! verujte, mi to najbolje znamo

Vidic

pre 15 godina

@Mostar m.j.
Brate ti nisi realan ni malo kompletna Zvezda je jedini takmac Partizanu.Koliko je jaka srpska kosarka pokazuje i to sto su 3 srpske ekipe sve vrema bile medju 4 najbolje.Po meni jedina ekipa koja se ovde nezasluzeno nasla je Cibona,jer se pred sam kraj uvukla.Zvezdin plasman na f4 ni u jednom trenutku nije bio u pitanju.Ja kao Zvezdas cu biti mnogo realni nego ti sanse na f4 su sledece:
Partizan-45%
Zvezda -30%
Hemofarm-20%
Cibona-5%
A sanse za finale najvise ima par ZVEZDA-PARTIZAN i to su sanse 75%.NLB ne sramoti se f4 u Beogradu jedinom pravom centru kosarke NLB lige.....

Stefan Prvovencani

pre 15 godina

Ma samo gazite i osvrcite se na komentarite, imate vi potencijal za vrh! I ne poredite se sa grobarima, i oni su imali decije bolesti kada su pravili tim!

darkan

pre 15 godina

zvezda je pobedila zadar, partizan i hemofarm... izgubila je od istih i dva puta od cibone... u beogradu je unakazila taj zadar... a komentar da je zadar izgubio mesto jer je gubio od malih ekipa je smesan... na fajnal foru ce igrati tri ekipe koje mogu zvezdu da unakaze, ali zivi bil pa videli sve tri ekipe zvezda moze da unakazi... bas da ih unakazi... a to ces ako bog da i da vidis... evo ti komentar pa ga sacuvaj cisto kao potsetnik...

Miladin Kovacevic

pre 15 godina

'ajde, napokon lepe vesti. Ne verujem da se i moglo bolje sa takvim magovima poput Kovacha i Bakica.
P.S. Jedno pitanje za sve one koji prate, vole kosharku. Zna li neko igracha sem Kovacha, da ima preko 1,95 m a da ne moze da zakuca (Teodosic se ne igra)... :)

Pegasus

pre 15 godina

Kada bi pokusavao u nekim postocima predvidjeti novog prvaka ove lige,po meni to bi bilo nesta ovako;
Partizan-40%
Cibona-35%
Hemofarm-20%
Zvezda-5%
(Mostar m.j., 14. mart 2009 21:06)


Malo si pogrešio procente,treba ovako:
Partizan 69%
Cibona 20%
Hemofarm 10%
C. zvezda 1%
P.S. Sa prvim delom komentara se u potpunosti slažem sa tobom.osim što navijam za Partizan.

nemanja

pre 15 godina

Ma samo gazite i osvrcite se na komentarite, imate vi potencijal za vrh! I ne poredite se sa grobarima, i oni su imali decije bolesti kada su pravili tim!
(Stefan Prvovencani, 14. mart 2009 21:18)

Mi i kada smo imali dečije bolesti osvajali smo titule i ispadali u grupi evrolige dva puta sa skorom 6-8 nesretnim spletom okolnosti!!!

Josif Semjanovski

pre 15 godina

Cestitam Zvezdi na plasmanu na zavrsni turnir,odigrali su sasvim solidno danas bas kao i tokom cele sezone u NLB ligi.Za mladu ekipu ovo je dobar rezultat obzirom da su pripreme trajale samo 15dana a ekipa se skupljala u hodu pa su zato dosle i povrede i pad forme i velike oscilacije i porazi ali sve je to sastavni deo sporta.Sada trba da se saniraju povrede da se zbiju redovi i da pokusamo spremniji i kompletni uci na zavrsni turnir i ako nekako izbegnemo Partizan u polufinalu imamo protiv Hemofarma i Cibone realne sanse za prolaz u finale pogotovo ako se turnir igra u Beogradu a finale NLB lige ce za ovu mladu ekipu biti jako dobar uspeh a onda u dobroj atmosveri docekati srpsku ligu ali o tom po tom vazno je da svi igraci budu zdravi da mozemo da se ravnopravno suprotstavimo svima.ZVEZDA JE ZIVOT-OSTALO SU SITNICE.Pozz.MKD

PFC

pre 15 godina

Cestitam Zvezdi na plasmanu na zavrsni turnir,odigrali su sasvim solidno danas bas kao i tokom cele sezone u NLB ligi.Za mladu ekipu ovo je dobar rezultat obzirom da su pripreme trajale samo 15dana a ekipa se skupljala u hodu pa su zato dosle i povrede i pad forme ...( Josif Semjanovski, 14. mart 2009 23:12)

Razmisli malo kad se Partizan kompletirao i kad su se timu prikljucili Velickovic,Tepic,Tripkovic, Vranes,Lasme, Vujosevic. Pomocicu ti. U prvom kolu NLB protiv Domzala.Tacno tako. Cak i kada su se navedeni prikljucili timu desetak dana pre pocetka, ni one poslednje pripremne utakmice u Crnoj gori nisu igrali.

nislija

pre 15 godina

...Паризан треба да забрине евидентан пад форме без обзира на неигранје Величковића вечерас!Да се Ф4 играо прије 15 дана Партизан би сигурно био први...


Epa ako si ti na osnovu ove zadnje dve nebitne utakmice zakljucio da je Partizan u silaznoj formi, onda blago tebi... Pa pre desetak dana smo dobili PAO. A cak i da su mu bile bitne utakmice- Lotomatika i Cibona u gostima, nemoj da kazes da su to bile lake utakmice i da je to Partizan trebao glatko pobediti.

Mostar m.j.

pre 15 godina

Zvezda na Final Four ima minimalne sanse da nesta napravi.
Mislim da su Cibona i Partizan,ali i Hemofarm u stanju da je unakaze.

Izgleda da cemo u BG Areni gledati dve super jake ekipe(Partizan,Cibona)jednu dosta jaku koju ja izuzetno postujem pa cak i za nju navijam osim kad igra s Cibonom(Hemofarm) te jednu losu ekipu koja je medju 4 usla ponajprije kiksevima Zadra protiv 'malih' ekipa(Zvezda)

Kada bi pokusavao u nekim postocima predvidjeti novog prvaka ove lige,po meni to bi bilo nesta ovako;
Partizan-40%
Cibona-35%
Hemofarm-20%
Zvezda-5%

Babin_zub

pre 15 godina

Najbitnije je da se Roberts i Tadija polako vracaju na parket.Zaista mislim da je kompletna Zvezda jedini klub koji se ravnopravno moze nositi sa Partizanom.

Pegasus

pre 15 godina

Kada bi pokusavao u nekim postocima predvidjeti novog prvaka ove lige,po meni to bi bilo nesta ovako;
Partizan-40%
Cibona-35%
Hemofarm-20%
Zvezda-5%
(Mostar m.j., 14. mart 2009 21:06)


Malo si pogrešio procente,treba ovako:
Partizan 69%
Cibona 20%
Hemofarm 10%
C. zvezda 1%
P.S. Sa prvim delom komentara se u potpunosti slažem sa tobom.osim što navijam za Partizan.

nemanja

pre 15 godina

Ma samo gazite i osvrcite se na komentarite, imate vi potencijal za vrh! I ne poredite se sa grobarima, i oni su imali decije bolesti kada su pravili tim!
(Stefan Prvovencani, 14. mart 2009 21:18)

Mi i kada smo imali dečije bolesti osvajali smo titule i ispadali u grupi evrolige dva puta sa skorom 6-8 nesretnim spletom okolnosti!!!

Nikola

pre 15 godina

Najbitnije je da je ispunjen cilj sto se tice plasmana na F4,sada je najbitnije da kao sto i Pesic rece svi igraci budu zdravi,da uspesno treniraju pa da vide gde su u odnosu na ostale ekipe koje su se plasirale na F4.Grobari radujte se jos malo Zvezdinim nesrecama iz prethodnih sezona,jer konacno postajemo prava ekipa na celu sa Pesicem.SHVATITE DA JE SINONIM ZA SRBIJU I SRPSTVO ZVEZDA A NE KLUB CIJI JE PREDSEDNIK BIO.....!!!

Molle

pre 15 godina

Momcino iz Mostara,idi skaci "lastu" sa svog mosta,a procente ostavi ljudima koji se time bave. Pazi,samo,ima dole mnogo raznih skoljki. Zvezda se voli i kada ne igra na fajnal-foru ove monstruozne lige,druze moj. I da,skoljke od lade su najopasnije.

darkan

pre 15 godina

zvezda je pobedila zadar, partizan i hemofarm... izgubila je od istih i dva puta od cibone... u beogradu je unakazila taj zadar... a komentar da je zadar izgubio mesto jer je gubio od malih ekipa je smesan... na fajnal foru ce igrati tri ekipe koje mogu zvezdu da unakaze, ali zivi bil pa videli sve tri ekipe zvezda moze da unakazi... bas da ih unakazi... a to ces ako bog da i da vidis... evo ti komentar pa ga sacuvaj cisto kao potsetnik...

Sur chin ski clan

pre 15 godina

i da te napuste svi,
i trofej nikad da ne uzmes ti,
i da u drugoj ligi igras ti,
i da te ugase dusmani,
JA CU TE UVEK VOLETI,
ZA TEBE ZIVETI,
TEBI PEVATI,
TVOJE IME SLAVITI !!!
JER TI SI ZIVOT MOJ,
DO KRAJA ZIVOTA BICU VOJNIK TVOJ !!!
Volimo te Zvezdo !

Филип

pre 15 godina

Реално, 4 најзаслужније екипе су на Ф4!Цибона је дефинитивно највише платила екипу, где су уз странце у првој петорци исусни репрезентативци Хрватске : Кус и Пркачин (такође изузетно скупо плаћени)!Паризан треба да забрине евидентан пад форме без обзира на неигранје Величковића вечерас!Да се Ф4 играо прије 15 дана Партизан би сигурно био први.Овако се заиста ништа не може тврдити јер Хемофарм је баш сад у одличној форми, одличне игре комплетне екипе уз повратак Џоа биће можда и најозбиљнији кандидат за саму титулу!Можда је највећа непознаница прогноза игре и учинка Звезде. Дефинитивно су показали највеће осцилације у досадашњем делу лиге. Уз недопустиве падове у игри овакве екипе, без обзира што су имали највише пехова са повредама од ове четворке за Ф4, ова екипа има можда и највише резерве за напредак у игри.Екипа се тек комплетирала у самој завршници лиге али је само питање надахнућа хоће ли млада екипа Звезде то показати против сигурно много скупље екипе Цибоне,па чак и учесника Ф8 еуролиге (Партизан).Њима не недостаје ни талента , жестине и пожртвовања, само да Кари посложи коцкице за Ф4! Некако ми се чини да су они остали дужни својим навијачима без обзира на бојкот навијача!Добром игром би се обесмислила намера појединих навијача да себе учине важним!
У сваком случају очекује нас неизвесна и занимљива завршница Српских клубова и Цибоне, без обзира где ће се играти Ф4!

Stefan Prvovencani

pre 15 godina

Ma samo gazite i osvrcite se na komentarite, imate vi potencijal za vrh! I ne poredite se sa grobarima, i oni su imali decije bolesti kada su pravili tim!

Miladin Kovacevic

pre 15 godina

'ajde, napokon lepe vesti. Ne verujem da se i moglo bolje sa takvim magovima poput Kovacha i Bakica.
P.S. Jedno pitanje za sve one koji prate, vole kosharku. Zna li neko igracha sem Kovacha, da ima preko 1,95 m a da ne moze da zakuca (Teodosic se ne igra)... :)

marko-delija

pre 15 godina

@mostar
Kakve to gluposti pricas???
Kakvi kiksevi drugih ekipa, Zvezda je od pocetka sezone konstantno druga, prakticno jedini kiks napravila je u pioniru protiv Cibone, da taj mec nije izgubila posle vodjstva od 17 razlike, imala bi 2 pobede vise od Cibone.

Ove sezone upravo je Cibona jedina koja je 2 puta dobila Zvezdu u NLB ligi. A jedini koji treba da bude srecan zbog kikseva Zadra je Hemofarm, koji ne bi prosao na F4 da je Zadar napravio jedan kiks manje.

Ako F4 bude u BG, Cibona je ta koja nema ni 1% sanse da osvoji. Ako pobedi Buducnost zvezda ce imati sansu da se revansira Ciboni pred domacom publikom, i plasira se u finale.
Zvezda je jedini tim koji ima kakve takev sanse da pobedi partizan uz uslov da bude kompletna, to zakljucujem na osnovu dva ligaska meca izmedju zvezde i partizana. Dok sa drueg strane hemofarm kad god je igrao sa partizanom u beogradu doziveo je blagu katastrofu. Cibona je u Zagrebu jedva dobila partizan koji je igrao sa manje od pola gasa.

Vidic

pre 15 godina

@Mostar m.j.
Brate ti nisi realan ni malo kompletna Zvezda je jedini takmac Partizanu.Koliko je jaka srpska kosarka pokazuje i to sto su 3 srpske ekipe sve vrema bile medju 4 najbolje.Po meni jedina ekipa koja se ovde nezasluzeno nasla je Cibona,jer se pred sam kraj uvukla.Zvezdin plasman na f4 ni u jednom trenutku nije bio u pitanju.Ja kao Zvezdas cu biti mnogo realni nego ti sanse na f4 su sledece:
Partizan-45%
Zvezda -30%
Hemofarm-20%
Cibona-5%
A sanse za finale najvise ima par ZVEZDA-PARTIZAN i to su sanse 75%.NLB ne sramoti se f4 u Beogradu jedinom pravom centru kosarke NLB lige.....

realni delija

pre 15 godina

@ Mostar m.j.

decko, Zadar nije nista bolji od Zvezde, cak je i gori, nego ste krajnje paljevinska ekipa, koja dobija samo kuci, pa ste nas zato i dobili(da ne trazim alibi sa povredama i slicno) i stojim iz toga da se igra na neutralnom terenu da bi vas razbili kao dete zvecku, mada opet, treba pobedjivati i na takvim terenima, ali zvezda jos uvek nema taj kvalitet
u hrvatskoj od klubova postujem samo cibonu, dok ste vi smejurija, uostalom kao i svi osim partizana u srbiji
nadam se da ce se to uskoro promeniti uled dolaska pesica
a vama sa zmagom puno srece, trebace vam! verujte, mi to najbolje znamo

PFC

pre 15 godina

Cestitam Zvezdi na plasmanu na zavrsni turnir,odigrali su sasvim solidno danas bas kao i tokom cele sezone u NLB ligi.Za mladu ekipu ovo je dobar rezultat obzirom da su pripreme trajale samo 15dana a ekipa se skupljala u hodu pa su zato dosle i povrede i pad forme ...( Josif Semjanovski, 14. mart 2009 23:12)

Razmisli malo kad se Partizan kompletirao i kad su se timu prikljucili Velickovic,Tepic,Tripkovic, Vranes,Lasme, Vujosevic. Pomocicu ti. U prvom kolu NLB protiv Domzala.Tacno tako. Cak i kada su se navedeni prikljucili timu desetak dana pre pocetka, ni one poslednje pripremne utakmice u Crnoj gori nisu igrali.

nislija

pre 15 godina

...Паризан треба да забрине евидентан пад форме без обзира на неигранје Величковића вечерас!Да се Ф4 играо прије 15 дана Партизан би сигурно био први...


Epa ako si ti na osnovu ove zadnje dve nebitne utakmice zakljucio da je Partizan u silaznoj formi, onda blago tebi... Pa pre desetak dana smo dobili PAO. A cak i da su mu bile bitne utakmice- Lotomatika i Cibona u gostima, nemoj da kazes da su to bile lake utakmice i da je to Partizan trebao glatko pobediti.

Josif Semjanovski

pre 15 godina

Cestitam Zvezdi na plasmanu na zavrsni turnir,odigrali su sasvim solidno danas bas kao i tokom cele sezone u NLB ligi.Za mladu ekipu ovo je dobar rezultat obzirom da su pripreme trajale samo 15dana a ekipa se skupljala u hodu pa su zato dosle i povrede i pad forme i velike oscilacije i porazi ali sve je to sastavni deo sporta.Sada trba da se saniraju povrede da se zbiju redovi i da pokusamo spremniji i kompletni uci na zavrsni turnir i ako nekako izbegnemo Partizan u polufinalu imamo protiv Hemofarma i Cibone realne sanse za prolaz u finale pogotovo ako se turnir igra u Beogradu a finale NLB lige ce za ovu mladu ekipu biti jako dobar uspeh a onda u dobroj atmosveri docekati srpsku ligu ali o tom po tom vazno je da svi igraci budu zdravi da mozemo da se ravnopravno suprotstavimo svima.ZVEZDA JE ZIVOT-OSTALO SU SITNICE.Pozz.MKD