Nedelja, 01.03.2009.

18:50

Junajted osvojio Karling kup

Mančester Junajted je treći put u istoriji osvojio Liga (Karling) kup nakon pobede nad Totenhemom na Vembliju posle jedanaesteraca.

Izvor: B92

Junajted osvojio Karling kup IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

d

pre 15 godina

dax

a sta to susjedi pisu?
nisam bas primjetio da su nerealni.govore da je modric(samo o njemu i pricaju) trebao ici u fizicki manje zahtjevnu ligu,i svi na indexu govore da ne igra bas dobro. jedna od boljih momcadi bili na euru,9 bodova,dobili njemacku,poljsku sa drugim sastavom,bili dominantni cijelu utakmicu protiv turske,izbacili engleze,fifa ljestvica ne laze.hrvatska zaista je jedna od mocnijih reprezentacija.protiv engleza smo gubili 1:0,kad je iskljucen kovac(cista greska suca,a kad kovaca nema u obrani,mi smo u svakoj utakmici bili izgubljeni u obrani,ovdje je jos bio igrac manje),ukrajinci nam nisu prosli centar cijelu utakmicu doma(krizanac odigrao autoritativno).evo i rumunjsku smo dobili u gostima(ali rumunjsku bez mutua i chivua).
mozda tebi to smeta,mozda je u tome problem

CRISTIANO RONALDO girl fan

pre 15 godina

(ja VOLIM MNACHESTER UNITED, 2. mart 2009 11:58)
Da navijala bih...Ronaldo je dosao 2003 a ja za Man. Utd navijam od 2001...I kada bi Ronaldo nekim slucajem presao u Real ostao bi moj omiljeni fudbaler a Manchester klub za koji navijam....I da za ovu Jovanu devojko ja nisam u kvizu da mi ti postavljas pitanja a ja da ti odgovaram vec sam ovde iskljucivo zbog toga sto volim Manchester United....PS. Ja volim Manchester United tebi sam odgovorila zato sto vec smaras sa istim pitanjem....Toliko....I LOVE CRISTIANO RONALDO MANCHESTER UNITED pOzz svima koji vole Manchester kao ja....

DaX

pre 15 godina

@DAX ti me bas odusevljavas komentarima,stvarno svaka cast,vidim da ovde s tobom moze normalno da se prica i mozda sa jos njih 2-3.ne napadam ja nju samo je pitam da li bi navijala za MANCHESTER UNITED i kad bi R7 otisao.a sto se tice komsija vidim da retko ko ceni Vidica.pa sigurno da boli sto je Vidic pobedio modrica,sigurno da boli i to sto je Srbin osvojio PL,LS...pa ih boli i to sto ce Vidic da bude najbolji igrac PL za 2009.pa znamo mi da bi komsije zelele da imaju jednog Vidica.i boli ih to sto modric nikad ne bi prosao GOSPODINA VIDICA.i da ispravim onog gore,ja VOLIM MANCHESTER UNITED i siguran sam da ne postoji onaj koji vise voli taj klub od mene.zivot bih dao za njih.IDEMO NA TEATAR SNOVA,DA POKAZEMO KO SU CRVENI DJAVOLI.pozz za DJAVOLE.
(ja VOLIM MNACHESTER UNITED, 2. mart 2009 18:23)

Prijatelju,veliki pozdrav za Tebe,Ti si najveci navijac Man Utd ovde!Svaka cast,drago mi je da ima puno vernih navijaca najboljeg kluba na svetu!
Navijac sam Man Utd od 1999. i njihovih cuvenih igara u Ligi sampiona te godine.Ta generacija nikoga na svetu nije ostavila ravnodusnim,a koliko je bila velika vidi se po igracima koji jos uvek igraju u Manchesteru!Skols i Gigs pisu istoriju fudbala svojim igrama!Svaki put kada vidim Gigsa,setim se te 1999.godine.Covek je ziva legenda i deluje neverovatno kada vidite posle Sir Bobija Carltona,a znate da je Gigs odigrao veci broj utakmica za klub!Naravno,o planetarnom uspehu Dejvida Bekama ne treba ni trositi reci,pa njegov kum Geri Nevil,veliki kapiten Manchestera,pa Roj Kin,koga bih voleo da vidim jednog dana na klupi Crvenih djavola kada Alex resi da odmori stare kosti,pa Phil Nevil i Niki Butt koji jos uvek imaju znacajnu ulogu u svojim novim klubovima...sve je to deo velike istorije,koju ne verujem da ijedna druga generacija moze ponoviti!
Jedina koja bi to mogla je samo sadasnja generacija Man Utd,koja je po samom Alexu Fergusonu jos bolja od ove iz 1999.
Raduje me sto smo i mi Srbi deo svega toga,jer je i nas reprezentativac neizostavni sraf u ovoj mocnoj masineriji!Sta vise,jos dvojica nasih igraca imaju realnu sansu da postanu deo ovako velikog kluba i velike porodice!
Sto se tice nasih suseda,zaista vise ne obracam paznju na njih,zivot je i suvise kratak da bih ga trosio na taj nacin,pustam ih da zive svoj san i svoju zabludu,redovno ignorisem Index,i verujte mi...mnogo sam srecniji!Pozdrav tebi prijatelju i svim dobrim ljudima ovde,ne dozvolimo da nas iznerviraju,nasi rezultati govore umesto nas!IGNORISIMO GLUPOSTI!

ziva istina

pre 15 godina

modric daleko najbolji igrac u finalu,nadigrao sve veznjake manchestera koji se nisu ni vidjeli a da ne spomienjem
da je scholsa pojeo!!!

CRISTIANO RONALDO girl fan

pre 15 godina

(giggs_11, 2. mart 2009 15:33)
Upravu si....A tacno je i da 8 god navijam za Manchester od 2001 to sam pre davno napisala vishe puta.....Ne obracam ja puno paznje na ovu decu ovde...MAN UTD No 1.....I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED

Si'T'jwa

pre 15 godina

komentar br.38

E, zbog owakwih komentara ,ja wec nedelju dana ne idem u skolu...jer me nawode na powracanje...slusaj ga molim te...dokazana swetska klasa...a najbolji igrac , fudbaler tima koji se bori za opstanak...a ,s' druge strane, nas najbolji igrac, koji ipak nije swetska klasa, najbolji je igrac ENGLESKE PREMIJER LIGE za prosli mesec...ili ti ,opet, igrac tima koji je aktuelni prwak ewrope...ili ti igrac tima,koji je aktuelni prwak owe iste lige...a, imamo i jos takwih, Stankowic, Iwanowic,Kuzmanowic,Subotic...a, wama, jedan od najboljih igraca...Brazilac...eeeej, swetska klaso...mozda ste (inter)nacionalna klasa...samo sto wam Arapi nisu poceli igrati u reprezentaciji bre...nego, 'ajde molim te, pokri se usima, odi u cosak i prestani da dises...ccc...siroma'

ja VOLIM MNACHESTER UNITED

pre 15 godina

DAX ti me bas odusevljavas komentarima,stvarno svaka cast,vidim da ovde s tobom moze normalno da se prica i mozda sa jos njih 2-3.ne napadam ja nju samo je pitam da li bi navijala za MANCHESTER UNITED i kad bi R7 otisao.a sto se tice komsija vidim da retko ko ceni Vidica.pa sigurno da boli sto je Vidic pobedio modrica,sigurno da boli i to sto je Srbin osvojio PL,LS...pa ih boli i to sto ce Vidic da bude najbolji igrac PL za 2009.pa znamo mi da bi komsije zelele da imaju jednog Vidica.i boli ih to sto modric nikad ne bi prosao GOSPODINA VIDICA.i da ispravim onog gore,ja VOLIM MANCHESTER UNITED i siguran sam da ne postoji onaj koji vise voli taj klub od mene.zivot bih dao za njih.IDEMO NA TEATAR SNOVA,DA POKAZEMO KO SU CRVENI DJAVOLI.pozz za DJAVOLE.

pinkerton

pre 15 godina

Znao sam jos pre pocetka utakmice da ce na Indexu pisati kako je Modric dobio najbolju ocenu na mecu! Pa dokle bre vise???
(B&J, 1. mart 2009 20:25)

Baš sam provjerio na BBC stranicama...Lennon je igrač utakmice - index, šta ćeš :)

DaX

pre 15 godina

Jedina dva igraca koji su juce dobro odigrali su Rio Ferdinand i Ben Foster!Bas mene briga sta pise Sun,Daily Telegraph,Sunday Mirror,a narocito me je briga sta Index pise,jer imam oci i mogu da vidim ko je kako odigrao!Riju cista desetka,Fosteru 9,Ronaldu 8 i jos samo Lenon zasluzuje prelaznu ocenu,ostali nisu nista pokazali!
Susedima bih porucio sledece:U moru mediokriteta,biti najbolji je savrsenstvo!Imati najboljeg igraca u PL za ovako malu zemlju je neverovatan uspeh!Pri tom,taj,kako vi volite da kazete bek,je "zabio" 4 gola samo u Premiership-u,sto za jednog "beka" jeste veliki uspeh,pogotovo sto kreativni midfield-eri i striker-i postovane nam hrvatske "repke" koji igraju u Engleskoj nisu svi zajedno postigli 4 gola!
Uostalom,pitajte svakog navijaca Manchestera u Engleskoj i videcete da je NEMANJA VIDIĆ pored Runija i legendi kluba Skolsa i Gigsa njihov omiljeni igrač!A to sto njega ne cene u Hrvatskoj,a cene u celom svetu,mislim da je problem Hrvata i njihove mrznje prema svemu sto dolazi iz Srbije,pa makar to bilo i najbolje u Evropi!
Gospodo susedi,za vas i vase igrace,NEMANJA VIDIĆ je GOSPODIN i GOLGETER!Kada mu se obracate,obracajte se sa Gospodine Vidiću!Pozdrav svim navijačima Man Utd,najboljeg kluba na svetu!
P.S.Jedva cekam Liverpul na Old Trafford-u!
P.S.@Cristiano Ronaldo girlfan:
Devojko,ne menjaj se,ti si zastitno lice Man Utd-a na sajtu B92!Navijas za pravi klub i mislim da te vecina nije razumela!Potpuno si OK,nastavi samo,lepo je videti da devojke sa takvom vatrenoscu prate fudbal i Man Utd!Veliki pozdrav i za tebe!

giggs_11

pre 15 godina

citam komentare i gledam ove sto napadaju CR girl fan...
pustite devojku neka navija za man utd,a to sto joj se svidja ronaldo je sasvim ok,pa i mojoj devojci se svidja (mada sam ja lepsi od njega :-) ) i nije napisala da 8 godina navija za man utd vec je napisala da ne h8-uje(h-eight),a ustvari je trebalo da znaci "hate"=mrznja, dakle nece da mrzi man utd...
poz za CR girl fan i za sve djavole i djavolice!

NAJVECI SRPSKI NAVIJAC JUNAJTEDA

pre 15 godina

najbolji smo braco sta drugo da kazem...samo mi je zao sto nije igrao runi moj omiljeni igrac manchestera...samo tako nastavite sinovi!!!!!!!!!!

EkoLFC

pre 15 godina

Ovi sa Indexa postali su stvarno dosadno sa onim Modricem, decko igra solidno ali nije toliko dobar ga toliko uzdizu u visine... Ko visoko leti, taj nisko pada!
Cestitam navijacima ManUTD na osvojenoj tituli!

Pozz

YNWA

d

pre 15 godina

modric igrac utakmice:

http://www.index.hr/sport/clanak/video--modric-zasjenio-i-ronalda-luka-najbolje-ocijenjeni-igrac-finala-liga-kupa/423469.aspx

tolko o tome.
e da kako su igrali tosic i ljajic?
vidic je jedan od najboljih obrambenih na svijetu,ali stvarno ste jako nisko pali kad gledate kako ce stoper odigrat svaku utakmicu.
meni je puno zanimljivije pratit one pred golom,one sto zabijaju i asistiraju
ali znam ja u kom grmu lezi zec,boli sto je modric najbolji igrac hrvatske repke(sto bi ga vi tako zarko htjeli iamt),boli ono cetvrtfinale.

Zelja NS

pre 15 godina

Vidic je najbolji igrac to stoji!

Zasto mi iz Srbije stalno pljujemo Modrica jer decko je skroz ok odigrao, i nije los igrac, mozda najbolji u Totenhemu.

Jowana

pre 15 godina

@ CRISTIANO RONALDO girl fan

Mozda je indiskretno, ali me interesuje koliko imas godina? ........ Jer kazes da vec 8 godina navijas za Manchester! A ako si vec rekla da imas decka godinu i po dana, mozda ti ne bi i to bio problem!...... ne moras odgovoriti
Pozzz za sve CRVENE DjAVOLE!!!

ja VOLIM MNACHESTER UNITED

pre 15 godina

FAN GIRL,pitao bih te nesto,naravno ako smem.da li bi navijala za MANCHESTER UNITED i kad bi Ronaldo otisao u neki drugi klub,ali iskreno.jao ljudi pa ja da sam sasvim slucajno trener MANCHESTERA,ja bih ni sekunde razmisljajuci kupio modrica i corluku.da ima neko da brise kopacke i donosi vodu VIDICU i TOSICU.to bi bio dobar potez.sta mislite??;)

CRISTIANO RONALDO girl fan

pre 15 godina

(realno, 1. mart 2009 22:49)
Zao mi je ali skroz pogreshno mislish imam decka. Vec 1 i po godinu dana smo zajedno...Nemam razlog da ti se pravda briga me sta ces ti ili bilo ko drugi da napishe...A potpisivacu se kako se meni hoce....Ne vidim kakve veze ima fudbalsko opredeljenje sa tim sto ja imam decka?
Jedno je fudbal a privatnost neshto sasvi drugo...Sta treba da napishem da h8-ujem Manchester i njegove fudbalere???...E pa necu to mi je najdrazi klub i ja ga volim kao i sve njegove igrace ( naravno na nacin na koji se voli klub i fudbaleri)....Toliko
I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED

jole

pre 15 godina

dobro je napisao tip pod imenom "Realno": hyppia je bio kapetan liverpoola 10 godina a litmanen najbolji igrac ajaxa a gdje je bila finska u to vrijeme? vam zvuci poznato, susjedi dragi..?

eric cantona vs. izbor za miss

pre 15 godina

@Stefana

Vidim da ne razumes fudbal, nije poenta ko je lepsi nego ko bolje radi neke stvar.. u ovom slucaju ko bolje igra fudbal...

Prijatno

rizzo

pre 15 godina

ma mozete vi hvaliti i vidica i stankovica i totalno ste u pravu jer su igracine.ali tih igracina nesto nije bilo cesto na svjetskim natjecanjima...
najveci uspjesi hrvatskog reprezentativnog nogometa: bronca 1998, cetvrtfinale EP 1996 i 2008
najveci uspjesi srpskog reprezentativnog nogometa:
ispadanje hrvatske u polufinalu 1998, porazi hrvatske u cetvrtfinalu 1996 i 2008. dok god vi to slavite, dzaba vam i vidic i stankovic

ARG:Srbija 6:0

pre 15 godina

@(mitra, 1. mart 2009 19:35)

Dobar ti je komentar, ali nemas pojma o nogometu! Citaj engleske novine, pa pogledaj ko je bio igrac utakmice!
Nije ni Vidic,ni Tosic vec LUKA MODRIC! A Corluka je bio veoma solidan! Jaooooooooo, sto bi volio da Hrvatska odigra utakmicu protiv srbije, pa da vas laganice dobijemo 7:0! Jer ako vas je Argentina dobila 6:0, mi Argentinu 3:2, onda je logicno da bi vi minimalno pukli sa 7 golova razlike!
Pokrij se po usima i navijaj i dalje za jednog odbrambenog igraca (Vidic) koji nezna loptu da sutne!

Milosh

pre 15 godina

Ama ljudi,sta pametujete i svadjate se?Svi koji glupim komentarima osporavaju kvalitet jednog Manchester Uniteda,ocito da nemaju pojma o fudbalu!!!Manchester je,bar po meni,najbolji tim na svetu,i bice zauvek,pa makar ispali od Intera!!!!Ja sam Srbin,i jedna stvar me nervira!Svadjate se zbog Luke Modrica,Srbi ga kude,Hrvati velichaju!E to je problem,ne bismo mi njega kudili da ga vi Hrvati ne dizete u nebesa i da ne govorite toliko o njemu.....nakon svake utakmice,bilo da Totenhem pobedi ili izgubi,Modric je po vama najbolji igrac utakmice....budite malo realni....A sto se tice komentara da ste vi 7.na svetu,mi 33....voleo bih da se nase dve reprezentacije sastanu u bliskoj buducnosti,pa da se onda vidi ko je bolji!Ja ne kazem da je Modric losh igrac,samo kazem da nije toliko dobar koliko vi tvrdite da jeste!

NemanjaPG

pre 15 godina

Zamalo zakasnih na posao zbog utakmice :DD Foster je bio najbolji,Ferguson ne treba da trazi boljeg golmana... stvarno je dobar,zamijenice V der Sara na kraju sezone.... Ferdinand za 10!

Jose

pre 15 godina

Moze li ovaj manchester jedan trofej da osvoji, a da to ne bude na penale??? Chelsea u finalu LS, portsmouth u superkupu, sad ovo... Znaci strasno kako imaju srece, ali nece do veka tako... PL mozda osvoje, jer je skolari vec dovoljno sj*** chelsea za ovu sezonu, ali ima jos 12 kola do kraja i 36 bodova je jos u igri i bice jos uzbudjenja jer majstor hidink nece lako dopustiti da titula ode kod onih... A LS i FA Cup mozete odmah da zaboravite manchesterovci vi sto pominjete jos 3 trofeja su igri... Jer i ako preskocicite nekako prepreke onda je tu chelsea gde nemate sta da trazite... Zapamtite na klupi nije vise skolari nego majstor ovog sporta (najveci posle murinha)!
GO BLUES!!!

Vladan R

pre 15 godina

@ stefana

Pa i mozete samo da ih mrzite. Inace tek da znas takav stil igre da se pre svega ne primi gol i da se sa jednim postignutim pobedjuje u Engleskoj, upravo je Murinjo sa Cerlzijem promovisao. Uprkos tome MU je najefikasniji tim u Engleskoj. Usput budi receno Mu je sa drugim timom osvojio trofej protiv Totenhema a LFC je sa kombinovanim sastavom popio cetiri komada od tog istog Totenhema u tom istom karling kupu.Sto se komentara na racun Modrica tice, koji jeste solidan fudbaler i medju boljima je u Totenhemu ali je istovremeno i daleko od toga da je opravdao novac i ocekivanja. Komentari jesu malo zluradi i preuvelicani ali su najvecim delom posledica euforicnih naslova na onom njihovom Index portalu kao i izjava hrvata na ovom sajtu a po kojima ispade da mu ni sam Maradona nije ni do pojasa. E zato se i koristi svaka prilika da se malo ohlade napaljeni Hrvati. A kako se zna da cesto posecuju sajt onda komentari na racun Modrica sluze i da ih se malo a mozda i malko vise nervira.

sk

pre 15 godina

@Stefana
Slazem se sa tobom, mada si mozda i blaga mnogo im je da imaju 2 igraca koja lice na ljude... Ja ne mogu da shvatim kako neko moze da navija za te...
A jel moze neki trofej manchester da osvoji igrom, a ne na penale!? Uopste nisu bili bolji od tottenhama, a osvojise trofej ni krivni ni duzni, u finalu LS chelsea ih nacrnio, drogba stativa, lampard precka..suvisno je komentarisati to i osvojise LS, onda osvojise PL ni krivi ni duzni jer wigan uvalja chelsiju gol u 100 min u londonu za 1:1 i tu chelsea izgubi titulu... Ali dobro neka vratice se sve to... Mozda vec sada u revansu protiv intera kada im murinho kao i obicno bude ocitao lekciju... A sledece sezone neka se man utd oprosti od svih trofeja jer chelsea nece opet da vodi skolari i da im zabrlja sezonu...
GO BLUES!

ja VOLIM MNACHESTER UNITED

pre 15 godina

komentar br.9svaka cast,ostavio si me bez reci,bravo majstore,stvarno si me odusevio.a ovaj sto prica za vidica i corluku,sta sine moj da ti kazem,corluki ne vredi ni maradonina tehnika kad nikad nece moci da predje celicnog robota koji ide glavom de drogba ide nogom(VIDIC).i samo da pitam ovu fan girl,:"da li bi navijala za MANCHESTER UNITED i kad bi R7 otisao u real.

RedDevil^^

pre 15 godina

Au, au, au.. ala zavidimo Manchesteru XD hm koliko ja znam racuna se konacan rezultat, a ne ko je kako mi imamo obicaj da kazemo moralni pobednik. Drugo kako pojedinci zaboravljaju prvo poluvreme finala Lige Sampiona kada je Manchester nadigrao Chel$ki, al nazalost samo jedan gol su dali u prvom. A u drugom su bili ravnopravni protivnik.
"It's win or lose, not how you play the game" dragi moji :D
Sve u svemu Manchester je taj koji ima trofej Lige Sampiona i sad Karling Kupa u svojoj vitrini, a ostalim se nadamo ^^

3MAJ

pre 15 godina

Nadam se da gresim, ali steta za ovog Tosica, mogao je da bude neki igrac, i to vrlo dobar, ali krenuo je putem Cirica, Ognjenovica i ostalih zvezdica koje su prerano zasijale.

acke

pre 15 godina

Corluka i Modric bolji napadaci???Vidic 4 gola, 3 posle prekida, 1 iz igre.Stankovic 5 gola, vise asistencija, od cega 3 Ibri, ali ipak nemaju kvalitet u napadu.....

FeboZg

pre 15 godina

Srbin sam koji navija za Man Utd, ali nije mi tesko da kazem da je Modric veceras bio najbolji igrac u timu Spurs-a, decko ima veoma dobar pregled igre, sjajno proigrava saigrace, ima m..a da krene u dribling. Mislim da ce sa vremenom biti sve bolji i bolji kako se bude navikavao na engleski fudbal. I jos nesto, secate li se kako je Vidic odigrao prvu polusezonu u Mancesteru, covek je i sam rekao da je imao dosta problema da se privikne na zivot u Engleskoj, partije mu nisu bile ni priblizno sadasnjim. A svi oni koji ovde kritikuju Modrica na osnovu nacionalnosti, a ne na osnovu pruzenih igara imaju velikih problema sa nacionalnom ostrascenoscu. Pozdrav svim ljubiteljima fudbala bez obzira na versku i nacionalnu pripadnost.
(fudbalski fanatik, 1. mart 2009 21:33)

Svaka ti čast na komentaru...vidi se da razumiješ nogomet.Potpuno si u pravu u svemu....Modriću je ovo prva sezona,eduardu također...pa opet su ostavili neki trag...o njima se piše,govori...puno očekuje...a došli su iz jadne lige HNL-a...Sad je svaka tekma fajt,biti ili ne biti...igra se i do 3x tjedno...s vremenomće biti još bolji...a ovi kaj pljuju samo zato jer su dečki Hrvati...budala i seljobera ima svugdje...to je ko da ja omalovažavam Bodirogu ili Stojakovića...bože sačuvaj

realno

pre 15 godina

Pocelo je pocelo...Prvi trofej ove sezone je stigao na Old Traforda sad ce se dalje sami redjati u vitrinu na Old Trafordu....Opet ce United pokoriti Evropu a i svet....I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED
(CRISTIANO RONALDO girl fan, 1. mart 2009 19:01)

Nemoj da se ljutis ali imam utisak da nikad nisi imala dechka

Devojka koja sedi za kompjuterom i jedva ceka da se pojavi vest da bi napisala kako voli Ronalda potvrdjuje moj iskaz.

drndinjo

pre 15 godina

modrić,ćorluka,kranjčar,eduardo,srna,kovač,rakitić,olić,petrić - svi smiješni.vidić,tošić,stanković,ljuboja,ivanović...svi vrhunski igrači i svjetske klase.mjerilo su rezultati.mi smo 7. na svijetu a vi 33.mi igramo na evropskom i svjetskom prvenstvu a vi samo nastupate(ako se kvalificirate).nemam ništa protiv vas ali budite objektivni.imate možda bolje igrače u vidiću(apsolutno,svaka čast jer je igračina) ili stankoviću ali mi imamo više boljih i izjednačenijih igrača i zato smo bolja repka.ljestvica ne laže, 7. i 33.pozdrav svim objektivnim navijačima

pavle

pre 15 godina

svim, kvazi navijacima MU, lepo je sto vam se svidja sto nas Dzemanja osvaja trofeje, ali za neupucene, nije 1 done, 3 to go, vec je ovo treci trofej ove sezone, ili drugi zavisi kako racunate, ali sigurno nije prvi...
Comunity Shiel, Svetski prvaci, i sad Carling cup, to mu dodje tri u ovoj sezoni... A imaju sanse za jos tri... Still counting

kezman

pre 15 godina

to nije rezervni tim, vec igraci koji ce vrlo brzo da zamene ove sadasnje, a tu mislim na Bugarina, Teveza,Vidica,MU ima sistem i Evans je pokazao u zadnjim mecevima da je dobra zamena za Vidica, koja je i puno jeftinija.A Vidica ce da prodaju i uzmu lovu da zadrze Ronalda.

NK2009

pre 15 godina

Koje to komplekse pojedini Srbi posjeduju da to nije za vjerovati. Pa stvarno ih prejako boli sto smo dokazana svjetska klasa za vas u nogometu! Po komentarima ocito je da vecina nije gledala utakmicu ali se pljuje po Modricu jer vas boli sto vi nemate takvu NAPADACKU kvalitetu, i koji je uz Lennona danas bio najbolji igrac kod Tottenhama. I tako iz utakmice u utakmicu. Usporedivati Stankovica i Modrica je vise nego smjesno. Stankovic je samo dobar defanzivac, dok je Modric playmaker. To je kao da Stankovica usporedujete sa Fabergasom, Mesijem, Decom. Jednostavo Stankovic nije taj profil igraca niti kvaliteta. Zato vam i je reprezentacija losa jer ocekujete od Stankovica da bude playmaker a on nema kvalitetu za to. I onda opet usporedbe Vidica i Corluke. Cemu? Niti su isti tip igraca niti igraju na istim pozicijama. Vidic je klasican stoper i za klasu bolji obrambeni igrac, dok je Corluka unverzalan igrac koji moze igrati na bilo kojoj pozicij, te je za klasu bolji tehnicar od Vidica i ima igru prema naprijed sto Vidic nema. Zato su takve usporedbe smjesno i vise govore o kompleksima pojedinaca.


Sto se tice utakmice, MU je danas dobio na iskustvo i svaka im cast. Stvarno su uigrana masina koju ce tesko netko zaustaviti ove godine.

fudbalski fanatik

pre 15 godina

Srbin sam koji navija za Man Utd, ali nije mi tesko da kazem da je Modric veceras bio najbolji igrac u timu Spurs-a, decko ima veoma dobar pregled igre, sjajno proigrava saigrace, ima m..a da krene u dribling. Mislim da ce sa vremenom biti sve bolji i bolji kako se bude navikavao na engleski fudbal. I jos nesto, secate li se kako je Vidic odigrao prvu polusezonu u Mancesteru, covek je i sam rekao da je imao dosta problema da se privikne na zivot u Engleskoj, partije mu nisu bile ni priblizno sadasnjim. A svi oni koji ovde kritikuju Modrica na osnovu nacionalnosti, a ne na osnovu pruzenih igara imaju velikih problema sa nacionalnom ostrascenoscu. Pozdrav svim ljubiteljima fudbala bez obzira na versku i nacionalnu pripadnost.

Jowana

pre 15 godina

:-) Cestitam! Ovo je prvi u nizu trofeja ove sezone! Cestitam na pobjedi, nikako na igri!
Sto je ono bilo, 'oce' li mi ko reci? Znam da nije najvazniji Kup, ali ono je bilo previse! Igraci Totenhema su se i trudili, ali Manchestera.......
Ovo ce se Fergusonu obiti o glavu! Da ne insistira na napadu?..... (jeste da je nekoliko igraca odmarao, ali i vecina je iz prve postave! ) nego da muci igrace 120 minuta, a sledeca utakmica im je vec u srijedu???
Evra je jedino bio na nivou, i Foster naravno!!!
Pozzz za sve CRVENE DjAVOLE!!!

ja VOLIM MNACHESTER UNITED

pre 15 godina

da da,samo ne znam kad ce praviti halu jer kako igraju jos malo ce im nestati mesta za trofeje u njihovom muzeju,kolko ih samo imaju,svaki moze po 10 komada da nanize na gvozdeni lanac ida ih nosi oko vrata.igraju DJAVOLI.mada srusili me na kladzi za 7455,47,jos bi veceras ceko standard,ali uz osvojen trofej sve im je oprosteno.PL je vec osvojena,sad idemo u Rim po LS.pozz za DJAVOLE.i naravno,CESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

julijan

pre 15 godina

(mitra, 1. mart 2009 19:35)
Čemu ovo, "Modrići Ćorluka užas". Modrić je prema pisanju engleskih novinara bio najbolji igrač (ocijena 8,5)poraženih a pošto nisu primili gol ne vjerujem da je Ćorluka bio loš. K tomu dao je jedini gol iz jedanaesterca za svoje. Prema tome, sažaljavam te zbog ovakve isključivosti, nesnošljivosti.

Realno

pre 15 godina

Brate mili daleko od tog da su Modrić i Ćorluka svjetske klase, ali vaša neobjektivnost je strašna. I danas su bili solidni, na 3,4 engleska portala Modrić najbolji iza Lennona (BBC, Goal, Skysports, Sentanta), navijači ih izuzetno cijene (glory glory.com), a klinci imaju 22 i 23 godine. Možda bi bili malo objektivniji prema Hrvatima kada bi vaša repka dobila barem 1 jaku repku. Eto želim vam sreću da tučete Francuze kako bi se smirili i postali objektivniji...i tužno je ovo stalno veličanje Vidića i Stankovića, svaka im čast vrhunski su igrači, mi nemamo takve što se tiče kontinuiteta u vrhunskim klubovima, ali dragi moji prije 10-ak godina Hypiia je bio kapetan Liverpoola, a Litmanen najbolji igrač Lige prvaka sa Ajaxom, pa je Finska svejedno bila jad i bijeda...

dart gunner

pre 15 godina

jao ne....hi,bilo bi mi draze da je totenhem uzeo,nego MAN.USA,jer ce ovi sad osvojiti sve sto se moglo u ovoj sezoni!
ako nista drugo,zao mi je zbog ovih navijaca ovde sto ce da se gube:jedan je sir alex ferguson!
hm,jedan,malo sutra...
sireva ima kolko oces(gauda,trapist,mozzarela,oliver)
a samo moj kum ima 2 fergusona u grazi...
a poznato je i da se svaki cetvrti brazilac odaziva na ime alex...i kako onda moze biti jedan?!

king of snake

pre 15 godina

Odmah da kazem pre nego sto krenju mazanja oko sudije,O`Sej je zasluzio drugi zuti iako je bio start na loptu..Mislim da mu je sudija progledao kroz prste zbog same utakmice koja je bila izuzetno korektna,bez grubih startova i provociranja..videlo se da obe ekipe polako stize umor od igranja u terminu utorak(sreda)-subota(nedelja) ali svaka cast na borbenosti i zalaganju,skoro svaki drugi igrac je imao grceve..da je kojim slucajem utakmica izgledala kao ono nase divljastvo od juce,gde se 20 indijanaca biju do iznemoglosti,O`Sej bi dobio crveni karton sigurno..Ipak se radi o 2 velika kluba,igraci se znaju i postuju,videlo se to po pozdravljanjima posle utakmice,tako da mogu da razumem zbog cega je O`Sej pomilovan iako je zasluzio crveni..
Sto se tice Manchestera,pozadi je skripalo,mislim da je mnogo falio Flecer u veznom redu jer decko mnogo trci i dobro zatvara vezne igrace,to se videlo i protiv Intera..Foster je pokazao da ce biti veliki golman a Nani da je daleko od prvog tima..Iako sam mozda malo dosadan s njim,moram da pomenem Skolsa jer covek ima najbolju pas igru(uz Cavija)na svetu,svaka dubinska je zavrsila na Ronaldovim nogama,ni metar levo,metar desno vec tacno na nogama..Stari vuk jos uvek moze da uci decicu kako se organizuje igra i pronalaze saigraci..Vazno je sto su pojedini igraci(V.D.Sar,Kerik,FLEcer,Berbatov,Runi)odmorili jer ce igrati u sredu a drugih 4-5 ce na odmor..Sve u svemu svaka cast momcima na trofeju,sledeci je Njukastl..

Sto se tice vesti na Indexu da je Modric najbolje ocenjeni igrac finala,moze da dobije i ocenu 15,utakmicu je odigrao solidno a najboljeg igraca treba traziti izmedju Fostera i Ferdinanda..

DaX

pre 15 godina

E to je veliki klub!Cak i kada igra lose nadje snage da pobedi protivnika!Ovo ne bi mogli ni Celsi ni Liverpul (koji ne moze vise da slavi ni protiv 18.tima na tabeli),a ni Arsenal!Lepo je biti navijac velikog i slavnog Man Utd,a vi ostali,sta da vam kazem...pogresan klub ste izabrali!Mozete samo da nam zavidite!:)

Fan01

pre 15 godina

Bambi veceras nije igrao na svojoj uobicajnoj poziciji na tribinama, nego je bio blize klupi u tunelu. Vidi se napredak velike nade man utd :):):)
Svaka cast na jos jednoj tituli, sretno u nastavku lige sampiona i domaceg prvenstva

Red Veteran

pre 15 godina

One down three to go!
Glory, glory Man United,
Glory, glory Man United,
Glory, glory Man United,
And the Reds go marching on, on, on...
Vidic CAR !

Milan

pre 15 godina

"Modrić i Lenon su bezuspešno pokušavali da proigraju Benta i Pavličenka koje je uglavnom zaustavljao Rio Ferdinand."

Jel to jedan na cetri? Znaci, uz Vidica i Van Der Sara Totenhemu bi trebalo 12 igraca da prodju pomenutu trojicu.E izem ti pravila;-)
Totenhem je stvarno jadan, ne mogu da dobiju drugi tim Junajteda sa trecim golmanom u takmicenju koje Fergusonu ne znaci ama bas nista.

JA original

pre 15 godina

Kakav covek je Ser Aleks Ferguson, u finalu jednog takmicenja, ma koliko bitno bilo ili ne, izvesti rezervnu ekipu i osvojiti to takmicenje... Covek je na tribinama ostavio Runija, Kerika, mislim Berbatova, Nevila.... na klupi ostavio Vidica, Gigsa... poceo sa walbekom, gibsonom, evansom... I pokazao zasto je NAJVECI!!! Utakmica manje, vise dosadna ali rezultat je najvazniji i cinjenica da je Nemanja pridodao jos jedan trofej :). Mancha gazi li ga gazi....

CRISTIANO RONALDO girl fan

pre 15 godina

Pocelo je pocelo...Prvi trofej ove sezone je stigao na Old Traforda sad ce se dalje sami redjati u vitrinu na Old Trafordu....Opet ce United pokoriti Evropu a i svet....I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED

pospanko

pre 15 godina

A na index-u pre neki dan pisu: I Manchester se plasi Modrica (ili tako nesto). Toliko se uplasio Sir Alex Ferguson da je ubacio 9 rezervnih igraca u prvih 11! Hahahahahahaha! Stvarno, s vama nikad kraja sali...

vladimir

pre 15 godina

Svaka cast Vidicu i ostalim igracima Mancestera, stvarno zasluzuju da pokupe vecinu pehara ove sezone!!!
Nije bila igra za pamcenje al je zato pehar za pamcenje!!!

Pozdrav svim navijacima Mancestera iz Novog Sada i uzivajte veceras.

mitra

pre 15 godina

Nemanja lagano skuplja trofeje... Ferguson je odmarao svog najboljeg igrača, ubacio ga je u nastavku... A Modrić i Ćorluka, blagi užas...

Betico

pre 15 godina

Tanja: Da li mislite da ste bolji fudbaler od Nemanje Vidica?
Corluka:Da...
-Vas odgovor je...
...
LAZAN!!!
...................
Tanja:Da li mislite da ste bolji fudbaler od Dejana Stankovica?
Modric:Ne..Nikako!
Vas odgovor je...
ISTINA!!!

Betico

pre 15 godina

Tanja: Da li mislite da ste bolji fudbaler od Nemanje Vidica?
Corluka:Da...
-Vas odgovor je...
...
LAZAN!!!
...................
Tanja:Da li mislite da ste bolji fudbaler od Dejana Stankovica?
Modric:Ne..Nikako!
Vas odgovor je...
ISTINA!!!

mitra

pre 15 godina

Nemanja lagano skuplja trofeje... Ferguson je odmarao svog najboljeg igrača, ubacio ga je u nastavku... A Modrić i Ćorluka, blagi užas...

fudbalski fanatik

pre 15 godina

Srbin sam koji navija za Man Utd, ali nije mi tesko da kazem da je Modric veceras bio najbolji igrac u timu Spurs-a, decko ima veoma dobar pregled igre, sjajno proigrava saigrace, ima m..a da krene u dribling. Mislim da ce sa vremenom biti sve bolji i bolji kako se bude navikavao na engleski fudbal. I jos nesto, secate li se kako je Vidic odigrao prvu polusezonu u Mancesteru, covek je i sam rekao da je imao dosta problema da se privikne na zivot u Engleskoj, partije mu nisu bile ni priblizno sadasnjim. A svi oni koji ovde kritikuju Modrica na osnovu nacionalnosti, a ne na osnovu pruzenih igara imaju velikih problema sa nacionalnom ostrascenoscu. Pozdrav svim ljubiteljima fudbala bez obzira na versku i nacionalnu pripadnost.

JA original

pre 15 godina

Kakav covek je Ser Aleks Ferguson, u finalu jednog takmicenja, ma koliko bitno bilo ili ne, izvesti rezervnu ekipu i osvojiti to takmicenje... Covek je na tribinama ostavio Runija, Kerika, mislim Berbatova, Nevila.... na klupi ostavio Vidica, Gigsa... poceo sa walbekom, gibsonom, evansom... I pokazao zasto je NAJVECI!!! Utakmica manje, vise dosadna ali rezultat je najvazniji i cinjenica da je Nemanja pridodao jos jedan trofej :). Mancha gazi li ga gazi....

pospanko

pre 15 godina

A na index-u pre neki dan pisu: I Manchester se plasi Modrica (ili tako nesto). Toliko se uplasio Sir Alex Ferguson da je ubacio 9 rezervnih igraca u prvih 11! Hahahahahahaha! Stvarno, s vama nikad kraja sali...

Fan01

pre 15 godina

Bambi veceras nije igrao na svojoj uobicajnoj poziciji na tribinama, nego je bio blize klupi u tunelu. Vidi se napredak velike nade man utd :):):)
Svaka cast na jos jednoj tituli, sretno u nastavku lige sampiona i domaceg prvenstva

Realno

pre 15 godina

Brate mili daleko od tog da su Modrić i Ćorluka svjetske klase, ali vaša neobjektivnost je strašna. I danas su bili solidni, na 3,4 engleska portala Modrić najbolji iza Lennona (BBC, Goal, Skysports, Sentanta), navijači ih izuzetno cijene (glory glory.com), a klinci imaju 22 i 23 godine. Možda bi bili malo objektivniji prema Hrvatima kada bi vaša repka dobila barem 1 jaku repku. Eto želim vam sreću da tučete Francuze kako bi se smirili i postali objektivniji...i tužno je ovo stalno veličanje Vidića i Stankovića, svaka im čast vrhunski su igrači, mi nemamo takve što se tiče kontinuiteta u vrhunskim klubovima, ali dragi moji prije 10-ak godina Hypiia je bio kapetan Liverpoola, a Litmanen najbolji igrač Lige prvaka sa Ajaxom, pa je Finska svejedno bila jad i bijeda...

vladimir

pre 15 godina

Svaka cast Vidicu i ostalim igracima Mancestera, stvarno zasluzuju da pokupe vecinu pehara ove sezone!!!
Nije bila igra za pamcenje al je zato pehar za pamcenje!!!

Pozdrav svim navijacima Mancestera iz Novog Sada i uzivajte veceras.

Red Veteran

pre 15 godina

One down three to go!
Glory, glory Man United,
Glory, glory Man United,
Glory, glory Man United,
And the Reds go marching on, on, on...
Vidic CAR !

julijan

pre 15 godina

(mitra, 1. mart 2009 19:35)
Čemu ovo, "Modrići Ćorluka užas". Modrić je prema pisanju engleskih novinara bio najbolji igrač (ocijena 8,5)poraženih a pošto nisu primili gol ne vjerujem da je Ćorluka bio loš. K tomu dao je jedini gol iz jedanaesterca za svoje. Prema tome, sažaljavam te zbog ovakve isključivosti, nesnošljivosti.

FeboZg

pre 15 godina

Srbin sam koji navija za Man Utd, ali nije mi tesko da kazem da je Modric veceras bio najbolji igrac u timu Spurs-a, decko ima veoma dobar pregled igre, sjajno proigrava saigrace, ima m..a da krene u dribling. Mislim da ce sa vremenom biti sve bolji i bolji kako se bude navikavao na engleski fudbal. I jos nesto, secate li se kako je Vidic odigrao prvu polusezonu u Mancesteru, covek je i sam rekao da je imao dosta problema da se privikne na zivot u Engleskoj, partije mu nisu bile ni priblizno sadasnjim. A svi oni koji ovde kritikuju Modrica na osnovu nacionalnosti, a ne na osnovu pruzenih igara imaju velikih problema sa nacionalnom ostrascenoscu. Pozdrav svim ljubiteljima fudbala bez obzira na versku i nacionalnu pripadnost.
(fudbalski fanatik, 1. mart 2009 21:33)

Svaka ti čast na komentaru...vidi se da razumiješ nogomet.Potpuno si u pravu u svemu....Modriću je ovo prva sezona,eduardu također...pa opet su ostavili neki trag...o njima se piše,govori...puno očekuje...a došli su iz jadne lige HNL-a...Sad je svaka tekma fajt,biti ili ne biti...igra se i do 3x tjedno...s vremenomće biti još bolji...a ovi kaj pljuju samo zato jer su dečki Hrvati...budala i seljobera ima svugdje...to je ko da ja omalovažavam Bodirogu ili Stojakovića...bože sačuvaj

DaX

pre 15 godina

E to je veliki klub!Cak i kada igra lose nadje snage da pobedi protivnika!Ovo ne bi mogli ni Celsi ni Liverpul (koji ne moze vise da slavi ni protiv 18.tima na tabeli),a ni Arsenal!Lepo je biti navijac velikog i slavnog Man Utd,a vi ostali,sta da vam kazem...pogresan klub ste izabrali!Mozete samo da nam zavidite!:)

realno

pre 15 godina

Pocelo je pocelo...Prvi trofej ove sezone je stigao na Old Traforda sad ce se dalje sami redjati u vitrinu na Old Trafordu....Opet ce United pokoriti Evropu a i svet....I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED
(CRISTIANO RONALDO girl fan, 1. mart 2009 19:01)

Nemoj da se ljutis ali imam utisak da nikad nisi imala dechka

Devojka koja sedi za kompjuterom i jedva ceka da se pojavi vest da bi napisala kako voli Ronalda potvrdjuje moj iskaz.

Milan

pre 15 godina

"Modrić i Lenon su bezuspešno pokušavali da proigraju Benta i Pavličenka koje je uglavnom zaustavljao Rio Ferdinand."

Jel to jedan na cetri? Znaci, uz Vidica i Van Der Sara Totenhemu bi trebalo 12 igraca da prodju pomenutu trojicu.E izem ti pravila;-)
Totenhem je stvarno jadan, ne mogu da dobiju drugi tim Junajteda sa trecim golmanom u takmicenju koje Fergusonu ne znaci ama bas nista.

CRISTIANO RONALDO girl fan

pre 15 godina

Pocelo je pocelo...Prvi trofej ove sezone je stigao na Old Traforda sad ce se dalje sami redjati u vitrinu na Old Trafordu....Opet ce United pokoriti Evropu a i svet....I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED

king of snake

pre 15 godina

Odmah da kazem pre nego sto krenju mazanja oko sudije,O`Sej je zasluzio drugi zuti iako je bio start na loptu..Mislim da mu je sudija progledao kroz prste zbog same utakmice koja je bila izuzetno korektna,bez grubih startova i provociranja..videlo se da obe ekipe polako stize umor od igranja u terminu utorak(sreda)-subota(nedelja) ali svaka cast na borbenosti i zalaganju,skoro svaki drugi igrac je imao grceve..da je kojim slucajem utakmica izgledala kao ono nase divljastvo od juce,gde se 20 indijanaca biju do iznemoglosti,O`Sej bi dobio crveni karton sigurno..Ipak se radi o 2 velika kluba,igraci se znaju i postuju,videlo se to po pozdravljanjima posle utakmice,tako da mogu da razumem zbog cega je O`Sej pomilovan iako je zasluzio crveni..
Sto se tice Manchestera,pozadi je skripalo,mislim da je mnogo falio Flecer u veznom redu jer decko mnogo trci i dobro zatvara vezne igrace,to se videlo i protiv Intera..Foster je pokazao da ce biti veliki golman a Nani da je daleko od prvog tima..Iako sam mozda malo dosadan s njim,moram da pomenem Skolsa jer covek ima najbolju pas igru(uz Cavija)na svetu,svaka dubinska je zavrsila na Ronaldovim nogama,ni metar levo,metar desno vec tacno na nogama..Stari vuk jos uvek moze da uci decicu kako se organizuje igra i pronalaze saigraci..Vazno je sto su pojedini igraci(V.D.Sar,Kerik,FLEcer,Berbatov,Runi)odmorili jer ce igrati u sredu a drugih 4-5 ce na odmor..Sve u svemu svaka cast momcima na trofeju,sledeci je Njukastl..

Sto se tice vesti na Indexu da je Modric najbolje ocenjeni igrac finala,moze da dobije i ocenu 15,utakmicu je odigrao solidno a najboljeg igraca treba traziti izmedju Fostera i Ferdinanda..

drndinjo

pre 15 godina

modrić,ćorluka,kranjčar,eduardo,srna,kovač,rakitić,olić,petrić - svi smiješni.vidić,tošić,stanković,ljuboja,ivanović...svi vrhunski igrači i svjetske klase.mjerilo su rezultati.mi smo 7. na svijetu a vi 33.mi igramo na evropskom i svjetskom prvenstvu a vi samo nastupate(ako se kvalificirate).nemam ništa protiv vas ali budite objektivni.imate možda bolje igrače u vidiću(apsolutno,svaka čast jer je igračina) ili stankoviću ali mi imamo više boljih i izjednačenijih igrača i zato smo bolja repka.ljestvica ne laže, 7. i 33.pozdrav svim objektivnim navijačima

acke

pre 15 godina

Corluka i Modric bolji napadaci???Vidic 4 gola, 3 posle prekida, 1 iz igre.Stankovic 5 gola, vise asistencija, od cega 3 Ibri, ali ipak nemaju kvalitet u napadu.....

NK2009

pre 15 godina

Koje to komplekse pojedini Srbi posjeduju da to nije za vjerovati. Pa stvarno ih prejako boli sto smo dokazana svjetska klasa za vas u nogometu! Po komentarima ocito je da vecina nije gledala utakmicu ali se pljuje po Modricu jer vas boli sto vi nemate takvu NAPADACKU kvalitetu, i koji je uz Lennona danas bio najbolji igrac kod Tottenhama. I tako iz utakmice u utakmicu. Usporedivati Stankovica i Modrica je vise nego smjesno. Stankovic je samo dobar defanzivac, dok je Modric playmaker. To je kao da Stankovica usporedujete sa Fabergasom, Mesijem, Decom. Jednostavo Stankovic nije taj profil igraca niti kvaliteta. Zato vam i je reprezentacija losa jer ocekujete od Stankovica da bude playmaker a on nema kvalitetu za to. I onda opet usporedbe Vidica i Corluke. Cemu? Niti su isti tip igraca niti igraju na istim pozicijama. Vidic je klasican stoper i za klasu bolji obrambeni igrac, dok je Corluka unverzalan igrac koji moze igrati na bilo kojoj pozicij, te je za klasu bolji tehnicar od Vidica i ima igru prema naprijed sto Vidic nema. Zato su takve usporedbe smjesno i vise govore o kompleksima pojedinaca.


Sto se tice utakmice, MU je danas dobio na iskustvo i svaka im cast. Stvarno su uigrana masina koju ce tesko netko zaustaviti ove godine.

ja VOLIM MNACHESTER UNITED

pre 15 godina

da da,samo ne znam kad ce praviti halu jer kako igraju jos malo ce im nestati mesta za trofeje u njihovom muzeju,kolko ih samo imaju,svaki moze po 10 komada da nanize na gvozdeni lanac ida ih nosi oko vrata.igraju DJAVOLI.mada srusili me na kladzi za 7455,47,jos bi veceras ceko standard,ali uz osvojen trofej sve im je oprosteno.PL je vec osvojena,sad idemo u Rim po LS.pozz za DJAVOLE.i naravno,CESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DaX

pre 15 godina

Jedina dva igraca koji su juce dobro odigrali su Rio Ferdinand i Ben Foster!Bas mene briga sta pise Sun,Daily Telegraph,Sunday Mirror,a narocito me je briga sta Index pise,jer imam oci i mogu da vidim ko je kako odigrao!Riju cista desetka,Fosteru 9,Ronaldu 8 i jos samo Lenon zasluzuje prelaznu ocenu,ostali nisu nista pokazali!
Susedima bih porucio sledece:U moru mediokriteta,biti najbolji je savrsenstvo!Imati najboljeg igraca u PL za ovako malu zemlju je neverovatan uspeh!Pri tom,taj,kako vi volite da kazete bek,je "zabio" 4 gola samo u Premiership-u,sto za jednog "beka" jeste veliki uspeh,pogotovo sto kreativni midfield-eri i striker-i postovane nam hrvatske "repke" koji igraju u Engleskoj nisu svi zajedno postigli 4 gola!
Uostalom,pitajte svakog navijaca Manchestera u Engleskoj i videcete da je NEMANJA VIDIĆ pored Runija i legendi kluba Skolsa i Gigsa njihov omiljeni igrač!A to sto njega ne cene u Hrvatskoj,a cene u celom svetu,mislim da je problem Hrvata i njihove mrznje prema svemu sto dolazi iz Srbije,pa makar to bilo i najbolje u Evropi!
Gospodo susedi,za vas i vase igrace,NEMANJA VIDIĆ je GOSPODIN i GOLGETER!Kada mu se obracate,obracajte se sa Gospodine Vidiću!Pozdrav svim navijačima Man Utd,najboljeg kluba na svetu!
P.S.Jedva cekam Liverpul na Old Trafford-u!
P.S.@Cristiano Ronaldo girlfan:
Devojko,ne menjaj se,ti si zastitno lice Man Utd-a na sajtu B92!Navijas za pravi klub i mislim da te vecina nije razumela!Potpuno si OK,nastavi samo,lepo je videti da devojke sa takvom vatrenoscu prate fudbal i Man Utd!Veliki pozdrav i za tebe!

pavle

pre 15 godina

svim, kvazi navijacima MU, lepo je sto vam se svidja sto nas Dzemanja osvaja trofeje, ali za neupucene, nije 1 done, 3 to go, vec je ovo treci trofej ove sezone, ili drugi zavisi kako racunate, ali sigurno nije prvi...
Comunity Shiel, Svetski prvaci, i sad Carling cup, to mu dodje tri u ovoj sezoni... A imaju sanse za jos tri... Still counting

RedDevil^^

pre 15 godina

Au, au, au.. ala zavidimo Manchesteru XD hm koliko ja znam racuna se konacan rezultat, a ne ko je kako mi imamo obicaj da kazemo moralni pobednik. Drugo kako pojedinci zaboravljaju prvo poluvreme finala Lige Sampiona kada je Manchester nadigrao Chel$ki, al nazalost samo jedan gol su dali u prvom. A u drugom su bili ravnopravni protivnik.
"It's win or lose, not how you play the game" dragi moji :D
Sve u svemu Manchester je taj koji ima trofej Lige Sampiona i sad Karling Kupa u svojoj vitrini, a ostalim se nadamo ^^

rizzo

pre 15 godina

ma mozete vi hvaliti i vidica i stankovica i totalno ste u pravu jer su igracine.ali tih igracina nesto nije bilo cesto na svjetskim natjecanjima...
najveci uspjesi hrvatskog reprezentativnog nogometa: bronca 1998, cetvrtfinale EP 1996 i 2008
najveci uspjesi srpskog reprezentativnog nogometa:
ispadanje hrvatske u polufinalu 1998, porazi hrvatske u cetvrtfinalu 1996 i 2008. dok god vi to slavite, dzaba vam i vidic i stankovic

ja VOLIM MNACHESTER UNITED

pre 15 godina

komentar br.9svaka cast,ostavio si me bez reci,bravo majstore,stvarno si me odusevio.a ovaj sto prica za vidica i corluku,sta sine moj da ti kazem,corluki ne vredi ni maradonina tehnika kad nikad nece moci da predje celicnog robota koji ide glavom de drogba ide nogom(VIDIC).i samo da pitam ovu fan girl,:"da li bi navijala za MANCHESTER UNITED i kad bi R7 otisao u real.

Milosh

pre 15 godina

Ama ljudi,sta pametujete i svadjate se?Svi koji glupim komentarima osporavaju kvalitet jednog Manchester Uniteda,ocito da nemaju pojma o fudbalu!!!Manchester je,bar po meni,najbolji tim na svetu,i bice zauvek,pa makar ispali od Intera!!!!Ja sam Srbin,i jedna stvar me nervira!Svadjate se zbog Luke Modrica,Srbi ga kude,Hrvati velichaju!E to je problem,ne bismo mi njega kudili da ga vi Hrvati ne dizete u nebesa i da ne govorite toliko o njemu.....nakon svake utakmice,bilo da Totenhem pobedi ili izgubi,Modric je po vama najbolji igrac utakmice....budite malo realni....A sto se tice komentara da ste vi 7.na svetu,mi 33....voleo bih da se nase dve reprezentacije sastanu u bliskoj buducnosti,pa da se onda vidi ko je bolji!Ja ne kazem da je Modric losh igrac,samo kazem da nije toliko dobar koliko vi tvrdite da jeste!

CRISTIANO RONALDO girl fan

pre 15 godina

(realno, 1. mart 2009 22:49)
Zao mi je ali skroz pogreshno mislish imam decka. Vec 1 i po godinu dana smo zajedno...Nemam razlog da ti se pravda briga me sta ces ti ili bilo ko drugi da napishe...A potpisivacu se kako se meni hoce....Ne vidim kakve veze ima fudbalsko opredeljenje sa tim sto ja imam decka?
Jedno je fudbal a privatnost neshto sasvi drugo...Sta treba da napishem da h8-ujem Manchester i njegove fudbalere???...E pa necu to mi je najdrazi klub i ja ga volim kao i sve njegove igrace ( naravno na nacin na koji se voli klub i fudbaleri)....Toliko
I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED

Zelja NS

pre 15 godina

Vidic je najbolji igrac to stoji!

Zasto mi iz Srbije stalno pljujemo Modrica jer decko je skroz ok odigrao, i nije los igrac, mozda najbolji u Totenhemu.

dart gunner

pre 15 godina

jao ne....hi,bilo bi mi draze da je totenhem uzeo,nego MAN.USA,jer ce ovi sad osvojiti sve sto se moglo u ovoj sezoni!
ako nista drugo,zao mi je zbog ovih navijaca ovde sto ce da se gube:jedan je sir alex ferguson!
hm,jedan,malo sutra...
sireva ima kolko oces(gauda,trapist,mozzarela,oliver)
a samo moj kum ima 2 fergusona u grazi...
a poznato je i da se svaki cetvrti brazilac odaziva na ime alex...i kako onda moze biti jedan?!

eric cantona vs. izbor za miss

pre 15 godina

@Stefana

Vidim da ne razumes fudbal, nije poenta ko je lepsi nego ko bolje radi neke stvar.. u ovom slucaju ko bolje igra fudbal...

Prijatno

sk

pre 15 godina

@Stefana
Slazem se sa tobom, mada si mozda i blaga mnogo im je da imaju 2 igraca koja lice na ljude... Ja ne mogu da shvatim kako neko moze da navija za te...
A jel moze neki trofej manchester da osvoji igrom, a ne na penale!? Uopste nisu bili bolji od tottenhama, a osvojise trofej ni krivni ni duzni, u finalu LS chelsea ih nacrnio, drogba stativa, lampard precka..suvisno je komentarisati to i osvojise LS, onda osvojise PL ni krivi ni duzni jer wigan uvalja chelsiju gol u 100 min u londonu za 1:1 i tu chelsea izgubi titulu... Ali dobro neka vratice se sve to... Mozda vec sada u revansu protiv intera kada im murinho kao i obicno bude ocitao lekciju... A sledece sezone neka se man utd oprosti od svih trofeja jer chelsea nece opet da vodi skolari i da im zabrlja sezonu...
GO BLUES!

3MAJ

pre 15 godina

Nadam se da gresim, ali steta za ovog Tosica, mogao je da bude neki igrac, i to vrlo dobar, ali krenuo je putem Cirica, Ognjenovica i ostalih zvezdica koje su prerano zasijale.

Vladan R

pre 15 godina

@ stefana

Pa i mozete samo da ih mrzite. Inace tek da znas takav stil igre da se pre svega ne primi gol i da se sa jednim postignutim pobedjuje u Engleskoj, upravo je Murinjo sa Cerlzijem promovisao. Uprkos tome MU je najefikasniji tim u Engleskoj. Usput budi receno Mu je sa drugim timom osvojio trofej protiv Totenhema a LFC je sa kombinovanim sastavom popio cetiri komada od tog istog Totenhema u tom istom karling kupu.Sto se komentara na racun Modrica tice, koji jeste solidan fudbaler i medju boljima je u Totenhemu ali je istovremeno i daleko od toga da je opravdao novac i ocekivanja. Komentari jesu malo zluradi i preuvelicani ali su najvecim delom posledica euforicnih naslova na onom njihovom Index portalu kao i izjava hrvata na ovom sajtu a po kojima ispade da mu ni sam Maradona nije ni do pojasa. E zato se i koristi svaka prilika da se malo ohlade napaljeni Hrvati. A kako se zna da cesto posecuju sajt onda komentari na racun Modrica sluze i da ih se malo a mozda i malko vise nervira.

EkoLFC

pre 15 godina

Ovi sa Indexa postali su stvarno dosadno sa onim Modricem, decko igra solidno ali nije toliko dobar ga toliko uzdizu u visine... Ko visoko leti, taj nisko pada!
Cestitam navijacima ManUTD na osvojenoj tituli!

Pozz

YNWA

Jowana

pre 15 godina

@ CRISTIANO RONALDO girl fan

Mozda je indiskretno, ali me interesuje koliko imas godina? ........ Jer kazes da vec 8 godina navijas za Manchester! A ako si vec rekla da imas decka godinu i po dana, mozda ti ne bi i to bio problem!...... ne moras odgovoriti
Pozzz za sve CRVENE DjAVOLE!!!

ja VOLIM MNACHESTER UNITED

pre 15 godina

FAN GIRL,pitao bih te nesto,naravno ako smem.da li bi navijala za MANCHESTER UNITED i kad bi Ronaldo otisao u neki drugi klub,ali iskreno.jao ljudi pa ja da sam sasvim slucajno trener MANCHESTERA,ja bih ni sekunde razmisljajuci kupio modrica i corluku.da ima neko da brise kopacke i donosi vodu VIDICU i TOSICU.to bi bio dobar potez.sta mislite??;)

giggs_11

pre 15 godina

citam komentare i gledam ove sto napadaju CR girl fan...
pustite devojku neka navija za man utd,a to sto joj se svidja ronaldo je sasvim ok,pa i mojoj devojci se svidja (mada sam ja lepsi od njega :-) ) i nije napisala da 8 godina navija za man utd vec je napisala da ne h8-uje(h-eight),a ustvari je trebalo da znaci "hate"=mrznja, dakle nece da mrzi man utd...
poz za CR girl fan i za sve djavole i djavolice!

CRISTIANO RONALDO girl fan

pre 15 godina

(giggs_11, 2. mart 2009 15:33)
Upravu si....A tacno je i da 8 god navijam za Manchester od 2001 to sam pre davno napisala vishe puta.....Ne obracam ja puno paznje na ovu decu ovde...MAN UTD No 1.....I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED

kezman

pre 15 godina

to nije rezervni tim, vec igraci koji ce vrlo brzo da zamene ove sadasnje, a tu mislim na Bugarina, Teveza,Vidica,MU ima sistem i Evans je pokazao u zadnjim mecevima da je dobra zamena za Vidica, koja je i puno jeftinija.A Vidica ce da prodaju i uzmu lovu da zadrze Ronalda.

NAJVECI SRPSKI NAVIJAC JUNAJTEDA

pre 15 godina

najbolji smo braco sta drugo da kazem...samo mi je zao sto nije igrao runi moj omiljeni igrac manchestera...samo tako nastavite sinovi!!!!!!!!!!

NemanjaPG

pre 15 godina

Zamalo zakasnih na posao zbog utakmice :DD Foster je bio najbolji,Ferguson ne treba da trazi boljeg golmana... stvarno je dobar,zamijenice V der Sara na kraju sezone.... Ferdinand za 10!

pinkerton

pre 15 godina

Znao sam jos pre pocetka utakmice da ce na Indexu pisati kako je Modric dobio najbolju ocenu na mecu! Pa dokle bre vise???
(B&J, 1. mart 2009 20:25)

Baš sam provjerio na BBC stranicama...Lennon je igrač utakmice - index, šta ćeš :)

ja VOLIM MNACHESTER UNITED

pre 15 godina

DAX ti me bas odusevljavas komentarima,stvarno svaka cast,vidim da ovde s tobom moze normalno da se prica i mozda sa jos njih 2-3.ne napadam ja nju samo je pitam da li bi navijala za MANCHESTER UNITED i kad bi R7 otisao.a sto se tice komsija vidim da retko ko ceni Vidica.pa sigurno da boli sto je Vidic pobedio modrica,sigurno da boli i to sto je Srbin osvojio PL,LS...pa ih boli i to sto ce Vidic da bude najbolji igrac PL za 2009.pa znamo mi da bi komsije zelele da imaju jednog Vidica.i boli ih to sto modric nikad ne bi prosao GOSPODINA VIDICA.i da ispravim onog gore,ja VOLIM MANCHESTER UNITED i siguran sam da ne postoji onaj koji vise voli taj klub od mene.zivot bih dao za njih.IDEMO NA TEATAR SNOVA,DA POKAZEMO KO SU CRVENI DJAVOLI.pozz za DJAVOLE.

Si'T'jwa

pre 15 godina

komentar br.38

E, zbog owakwih komentara ,ja wec nedelju dana ne idem u skolu...jer me nawode na powracanje...slusaj ga molim te...dokazana swetska klasa...a najbolji igrac , fudbaler tima koji se bori za opstanak...a ,s' druge strane, nas najbolji igrac, koji ipak nije swetska klasa, najbolji je igrac ENGLESKE PREMIJER LIGE za prosli mesec...ili ti ,opet, igrac tima koji je aktuelni prwak ewrope...ili ti igrac tima,koji je aktuelni prwak owe iste lige...a, imamo i jos takwih, Stankowic, Iwanowic,Kuzmanowic,Subotic...a, wama, jedan od najboljih igraca...Brazilac...eeeej, swetska klaso...mozda ste (inter)nacionalna klasa...samo sto wam Arapi nisu poceli igrati u reprezentaciji bre...nego, 'ajde molim te, pokri se usima, odi u cosak i prestani da dises...ccc...siroma'

d

pre 15 godina

dax

a sta to susjedi pisu?
nisam bas primjetio da su nerealni.govore da je modric(samo o njemu i pricaju) trebao ici u fizicki manje zahtjevnu ligu,i svi na indexu govore da ne igra bas dobro. jedna od boljih momcadi bili na euru,9 bodova,dobili njemacku,poljsku sa drugim sastavom,bili dominantni cijelu utakmicu protiv turske,izbacili engleze,fifa ljestvica ne laze.hrvatska zaista je jedna od mocnijih reprezentacija.protiv engleza smo gubili 1:0,kad je iskljucen kovac(cista greska suca,a kad kovaca nema u obrani,mi smo u svakoj utakmici bili izgubljeni u obrani,ovdje je jos bio igrac manje),ukrajinci nam nisu prosli centar cijelu utakmicu doma(krizanac odigrao autoritativno).evo i rumunjsku smo dobili u gostima(ali rumunjsku bez mutua i chivua).
mozda tebi to smeta,mozda je u tome problem

Jowana

pre 15 godina

:-) Cestitam! Ovo je prvi u nizu trofeja ove sezone! Cestitam na pobjedi, nikako na igri!
Sto je ono bilo, 'oce' li mi ko reci? Znam da nije najvazniji Kup, ali ono je bilo previse! Igraci Totenhema su se i trudili, ali Manchestera.......
Ovo ce se Fergusonu obiti o glavu! Da ne insistira na napadu?..... (jeste da je nekoliko igraca odmarao, ali i vecina je iz prve postave! ) nego da muci igrace 120 minuta, a sledeca utakmica im je vec u srijedu???
Evra je jedino bio na nivou, i Foster naravno!!!
Pozzz za sve CRVENE DjAVOLE!!!

CRISTIANO RONALDO girl fan

pre 15 godina

(ja VOLIM MNACHESTER UNITED, 2. mart 2009 11:58)
Da navijala bih...Ronaldo je dosao 2003 a ja za Man. Utd navijam od 2001...I kada bi Ronaldo nekim slucajem presao u Real ostao bi moj omiljeni fudbaler a Manchester klub za koji navijam....I da za ovu Jovanu devojko ja nisam u kvizu da mi ti postavljas pitanja a ja da ti odgovaram vec sam ovde iskljucivo zbog toga sto volim Manchester United....PS. Ja volim Manchester United tebi sam odgovorila zato sto vec smaras sa istim pitanjem....Toliko....I LOVE CRISTIANO RONALDO MANCHESTER UNITED pOzz svima koji vole Manchester kao ja....

ARG:Srbija 6:0

pre 15 godina

@(mitra, 1. mart 2009 19:35)

Dobar ti je komentar, ali nemas pojma o nogometu! Citaj engleske novine, pa pogledaj ko je bio igrac utakmice!
Nije ni Vidic,ni Tosic vec LUKA MODRIC! A Corluka je bio veoma solidan! Jaooooooooo, sto bi volio da Hrvatska odigra utakmicu protiv srbije, pa da vas laganice dobijemo 7:0! Jer ako vas je Argentina dobila 6:0, mi Argentinu 3:2, onda je logicno da bi vi minimalno pukli sa 7 golova razlike!
Pokrij se po usima i navijaj i dalje za jednog odbrambenog igraca (Vidic) koji nezna loptu da sutne!

jole

pre 15 godina

dobro je napisao tip pod imenom "Realno": hyppia je bio kapetan liverpoola 10 godina a litmanen najbolji igrac ajaxa a gdje je bila finska u to vrijeme? vam zvuci poznato, susjedi dragi..?

d

pre 15 godina

modric igrac utakmice:

http://www.index.hr/sport/clanak/video--modric-zasjenio-i-ronalda-luka-najbolje-ocijenjeni-igrac-finala-liga-kupa/423469.aspx

tolko o tome.
e da kako su igrali tosic i ljajic?
vidic je jedan od najboljih obrambenih na svijetu,ali stvarno ste jako nisko pali kad gledate kako ce stoper odigrat svaku utakmicu.
meni je puno zanimljivije pratit one pred golom,one sto zabijaju i asistiraju
ali znam ja u kom grmu lezi zec,boli sto je modric najbolji igrac hrvatske repke(sto bi ga vi tako zarko htjeli iamt),boli ono cetvrtfinale.

ziva istina

pre 15 godina

modric daleko najbolji igrac u finalu,nadigrao sve veznjake manchestera koji se nisu ni vidjeli a da ne spomienjem
da je scholsa pojeo!!!

DaX

pre 15 godina

@DAX ti me bas odusevljavas komentarima,stvarno svaka cast,vidim da ovde s tobom moze normalno da se prica i mozda sa jos njih 2-3.ne napadam ja nju samo je pitam da li bi navijala za MANCHESTER UNITED i kad bi R7 otisao.a sto se tice komsija vidim da retko ko ceni Vidica.pa sigurno da boli sto je Vidic pobedio modrica,sigurno da boli i to sto je Srbin osvojio PL,LS...pa ih boli i to sto ce Vidic da bude najbolji igrac PL za 2009.pa znamo mi da bi komsije zelele da imaju jednog Vidica.i boli ih to sto modric nikad ne bi prosao GOSPODINA VIDICA.i da ispravim onog gore,ja VOLIM MANCHESTER UNITED i siguran sam da ne postoji onaj koji vise voli taj klub od mene.zivot bih dao za njih.IDEMO NA TEATAR SNOVA,DA POKAZEMO KO SU CRVENI DJAVOLI.pozz za DJAVOLE.
(ja VOLIM MNACHESTER UNITED, 2. mart 2009 18:23)

Prijatelju,veliki pozdrav za Tebe,Ti si najveci navijac Man Utd ovde!Svaka cast,drago mi je da ima puno vernih navijaca najboljeg kluba na svetu!
Navijac sam Man Utd od 1999. i njihovih cuvenih igara u Ligi sampiona te godine.Ta generacija nikoga na svetu nije ostavila ravnodusnim,a koliko je bila velika vidi se po igracima koji jos uvek igraju u Manchesteru!Skols i Gigs pisu istoriju fudbala svojim igrama!Svaki put kada vidim Gigsa,setim se te 1999.godine.Covek je ziva legenda i deluje neverovatno kada vidite posle Sir Bobija Carltona,a znate da je Gigs odigrao veci broj utakmica za klub!Naravno,o planetarnom uspehu Dejvida Bekama ne treba ni trositi reci,pa njegov kum Geri Nevil,veliki kapiten Manchestera,pa Roj Kin,koga bih voleo da vidim jednog dana na klupi Crvenih djavola kada Alex resi da odmori stare kosti,pa Phil Nevil i Niki Butt koji jos uvek imaju znacajnu ulogu u svojim novim klubovima...sve je to deo velike istorije,koju ne verujem da ijedna druga generacija moze ponoviti!
Jedina koja bi to mogla je samo sadasnja generacija Man Utd,koja je po samom Alexu Fergusonu jos bolja od ove iz 1999.
Raduje me sto smo i mi Srbi deo svega toga,jer je i nas reprezentativac neizostavni sraf u ovoj mocnoj masineriji!Sta vise,jos dvojica nasih igraca imaju realnu sansu da postanu deo ovako velikog kluba i velike porodice!
Sto se tice nasih suseda,zaista vise ne obracam paznju na njih,zivot je i suvise kratak da bih ga trosio na taj nacin,pustam ih da zive svoj san i svoju zabludu,redovno ignorisem Index,i verujte mi...mnogo sam srecniji!Pozdrav tebi prijatelju i svim dobrim ljudima ovde,ne dozvolimo da nas iznerviraju,nasi rezultati govore umesto nas!IGNORISIMO GLUPOSTI!

Jose

pre 15 godina

Moze li ovaj manchester jedan trofej da osvoji, a da to ne bude na penale??? Chelsea u finalu LS, portsmouth u superkupu, sad ovo... Znaci strasno kako imaju srece, ali nece do veka tako... PL mozda osvoje, jer je skolari vec dovoljno sj*** chelsea za ovu sezonu, ali ima jos 12 kola do kraja i 36 bodova je jos u igri i bice jos uzbudjenja jer majstor hidink nece lako dopustiti da titula ode kod onih... A LS i FA Cup mozete odmah da zaboravite manchesterovci vi sto pominjete jos 3 trofeja su igri... Jer i ako preskocicite nekako prepreke onda je tu chelsea gde nemate sta da trazite... Zapamtite na klupi nije vise skolari nego majstor ovog sporta (najveci posle murinha)!
GO BLUES!!!

Fan01

pre 15 godina

Bambi veceras nije igrao na svojoj uobicajnoj poziciji na tribinama, nego je bio blize klupi u tunelu. Vidi se napredak velike nade man utd :):):)
Svaka cast na jos jednoj tituli, sretno u nastavku lige sampiona i domaceg prvenstva

kezman

pre 15 godina

to nije rezervni tim, vec igraci koji ce vrlo brzo da zamene ove sadasnje, a tu mislim na Bugarina, Teveza,Vidica,MU ima sistem i Evans je pokazao u zadnjim mecevima da je dobra zamena za Vidica, koja je i puno jeftinija.A Vidica ce da prodaju i uzmu lovu da zadrze Ronalda.

Betico

pre 15 godina

Tanja: Da li mislite da ste bolji fudbaler od Nemanje Vidica?
Corluka:Da...
-Vas odgovor je...
...
LAZAN!!!
...................
Tanja:Da li mislite da ste bolji fudbaler od Dejana Stankovica?
Modric:Ne..Nikako!
Vas odgovor je...
ISTINA!!!

julijan

pre 15 godina

(mitra, 1. mart 2009 19:35)
Čemu ovo, "Modrići Ćorluka užas". Modrić je prema pisanju engleskih novinara bio najbolji igrač (ocijena 8,5)poraženih a pošto nisu primili gol ne vjerujem da je Ćorluka bio loš. K tomu dao je jedini gol iz jedanaesterca za svoje. Prema tome, sažaljavam te zbog ovakve isključivosti, nesnošljivosti.

NK2009

pre 15 godina

Koje to komplekse pojedini Srbi posjeduju da to nije za vjerovati. Pa stvarno ih prejako boli sto smo dokazana svjetska klasa za vas u nogometu! Po komentarima ocito je da vecina nije gledala utakmicu ali se pljuje po Modricu jer vas boli sto vi nemate takvu NAPADACKU kvalitetu, i koji je uz Lennona danas bio najbolji igrac kod Tottenhama. I tako iz utakmice u utakmicu. Usporedivati Stankovica i Modrica je vise nego smjesno. Stankovic je samo dobar defanzivac, dok je Modric playmaker. To je kao da Stankovica usporedujete sa Fabergasom, Mesijem, Decom. Jednostavo Stankovic nije taj profil igraca niti kvaliteta. Zato vam i je reprezentacija losa jer ocekujete od Stankovica da bude playmaker a on nema kvalitetu za to. I onda opet usporedbe Vidica i Corluke. Cemu? Niti su isti tip igraca niti igraju na istim pozicijama. Vidic je klasican stoper i za klasu bolji obrambeni igrac, dok je Corluka unverzalan igrac koji moze igrati na bilo kojoj pozicij, te je za klasu bolji tehnicar od Vidica i ima igru prema naprijed sto Vidic nema. Zato su takve usporedbe smjesno i vise govore o kompleksima pojedinaca.


Sto se tice utakmice, MU je danas dobio na iskustvo i svaka im cast. Stvarno su uigrana masina koju ce tesko netko zaustaviti ove godine.

sk

pre 15 godina

@Stefana
Slazem se sa tobom, mada si mozda i blaga mnogo im je da imaju 2 igraca koja lice na ljude... Ja ne mogu da shvatim kako neko moze da navija za te...
A jel moze neki trofej manchester da osvoji igrom, a ne na penale!? Uopste nisu bili bolji od tottenhama, a osvojise trofej ni krivni ni duzni, u finalu LS chelsea ih nacrnio, drogba stativa, lampard precka..suvisno je komentarisati to i osvojise LS, onda osvojise PL ni krivi ni duzni jer wigan uvalja chelsiju gol u 100 min u londonu za 1:1 i tu chelsea izgubi titulu... Ali dobro neka vratice se sve to... Mozda vec sada u revansu protiv intera kada im murinho kao i obicno bude ocitao lekciju... A sledece sezone neka se man utd oprosti od svih trofeja jer chelsea nece opet da vodi skolari i da im zabrlja sezonu...
GO BLUES!

mitra

pre 15 godina

Nemanja lagano skuplja trofeje... Ferguson je odmarao svog najboljeg igrača, ubacio ga je u nastavku... A Modrić i Ćorluka, blagi užas...

CRISTIANO RONALDO girl fan

pre 15 godina

Pocelo je pocelo...Prvi trofej ove sezone je stigao na Old Traforda sad ce se dalje sami redjati u vitrinu na Old Trafordu....Opet ce United pokoriti Evropu a i svet....I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED

dart gunner

pre 15 godina

jao ne....hi,bilo bi mi draze da je totenhem uzeo,nego MAN.USA,jer ce ovi sad osvojiti sve sto se moglo u ovoj sezoni!
ako nista drugo,zao mi je zbog ovih navijaca ovde sto ce da se gube:jedan je sir alex ferguson!
hm,jedan,malo sutra...
sireva ima kolko oces(gauda,trapist,mozzarela,oliver)
a samo moj kum ima 2 fergusona u grazi...
a poznato je i da se svaki cetvrti brazilac odaziva na ime alex...i kako onda moze biti jedan?!

Realno

pre 15 godina

Brate mili daleko od tog da su Modrić i Ćorluka svjetske klase, ali vaša neobjektivnost je strašna. I danas su bili solidni, na 3,4 engleska portala Modrić najbolji iza Lennona (BBC, Goal, Skysports, Sentanta), navijači ih izuzetno cijene (glory glory.com), a klinci imaju 22 i 23 godine. Možda bi bili malo objektivniji prema Hrvatima kada bi vaša repka dobila barem 1 jaku repku. Eto želim vam sreću da tučete Francuze kako bi se smirili i postali objektivniji...i tužno je ovo stalno veličanje Vidića i Stankovića, svaka im čast vrhunski su igrači, mi nemamo takve što se tiče kontinuiteta u vrhunskim klubovima, ali dragi moji prije 10-ak godina Hypiia je bio kapetan Liverpoola, a Litmanen najbolji igrač Lige prvaka sa Ajaxom, pa je Finska svejedno bila jad i bijeda...

ARG:Srbija 6:0

pre 15 godina

@(mitra, 1. mart 2009 19:35)

Dobar ti je komentar, ali nemas pojma o nogometu! Citaj engleske novine, pa pogledaj ko je bio igrac utakmice!
Nije ni Vidic,ni Tosic vec LUKA MODRIC! A Corluka je bio veoma solidan! Jaooooooooo, sto bi volio da Hrvatska odigra utakmicu protiv srbije, pa da vas laganice dobijemo 7:0! Jer ako vas je Argentina dobila 6:0, mi Argentinu 3:2, onda je logicno da bi vi minimalno pukli sa 7 golova razlike!
Pokrij se po usima i navijaj i dalje za jednog odbrambenog igraca (Vidic) koji nezna loptu da sutne!

DaX

pre 15 godina

E to je veliki klub!Cak i kada igra lose nadje snage da pobedi protivnika!Ovo ne bi mogli ni Celsi ni Liverpul (koji ne moze vise da slavi ni protiv 18.tima na tabeli),a ni Arsenal!Lepo je biti navijac velikog i slavnog Man Utd,a vi ostali,sta da vam kazem...pogresan klub ste izabrali!Mozete samo da nam zavidite!:)

drndinjo

pre 15 godina

modrić,ćorluka,kranjčar,eduardo,srna,kovač,rakitić,olić,petrić - svi smiješni.vidić,tošić,stanković,ljuboja,ivanović...svi vrhunski igrači i svjetske klase.mjerilo su rezultati.mi smo 7. na svijetu a vi 33.mi igramo na evropskom i svjetskom prvenstvu a vi samo nastupate(ako se kvalificirate).nemam ništa protiv vas ali budite objektivni.imate možda bolje igrače u vidiću(apsolutno,svaka čast jer je igračina) ili stankoviću ali mi imamo više boljih i izjednačenijih igrača i zato smo bolja repka.ljestvica ne laže, 7. i 33.pozdrav svim objektivnim navijačima

JA original

pre 15 godina

Kakav covek je Ser Aleks Ferguson, u finalu jednog takmicenja, ma koliko bitno bilo ili ne, izvesti rezervnu ekipu i osvojiti to takmicenje... Covek je na tribinama ostavio Runija, Kerika, mislim Berbatova, Nevila.... na klupi ostavio Vidica, Gigsa... poceo sa walbekom, gibsonom, evansom... I pokazao zasto je NAJVECI!!! Utakmica manje, vise dosadna ali rezultat je najvazniji i cinjenica da je Nemanja pridodao jos jedan trofej :). Mancha gazi li ga gazi....

fudbalski fanatik

pre 15 godina

Srbin sam koji navija za Man Utd, ali nije mi tesko da kazem da je Modric veceras bio najbolji igrac u timu Spurs-a, decko ima veoma dobar pregled igre, sjajno proigrava saigrace, ima m..a da krene u dribling. Mislim da ce sa vremenom biti sve bolji i bolji kako se bude navikavao na engleski fudbal. I jos nesto, secate li se kako je Vidic odigrao prvu polusezonu u Mancesteru, covek je i sam rekao da je imao dosta problema da se privikne na zivot u Engleskoj, partije mu nisu bile ni priblizno sadasnjim. A svi oni koji ovde kritikuju Modrica na osnovu nacionalnosti, a ne na osnovu pruzenih igara imaju velikih problema sa nacionalnom ostrascenoscu. Pozdrav svim ljubiteljima fudbala bez obzira na versku i nacionalnu pripadnost.

d

pre 15 godina

modric igrac utakmice:

http://www.index.hr/sport/clanak/video--modric-zasjenio-i-ronalda-luka-najbolje-ocijenjeni-igrac-finala-liga-kupa/423469.aspx

tolko o tome.
e da kako su igrali tosic i ljajic?
vidic je jedan od najboljih obrambenih na svijetu,ali stvarno ste jako nisko pali kad gledate kako ce stoper odigrat svaku utakmicu.
meni je puno zanimljivije pratit one pred golom,one sto zabijaju i asistiraju
ali znam ja u kom grmu lezi zec,boli sto je modric najbolji igrac hrvatske repke(sto bi ga vi tako zarko htjeli iamt),boli ono cetvrtfinale.

pospanko

pre 15 godina

A na index-u pre neki dan pisu: I Manchester se plasi Modrica (ili tako nesto). Toliko se uplasio Sir Alex Ferguson da je ubacio 9 rezervnih igraca u prvih 11! Hahahahahahaha! Stvarno, s vama nikad kraja sali...

Jose

pre 15 godina

Moze li ovaj manchester jedan trofej da osvoji, a da to ne bude na penale??? Chelsea u finalu LS, portsmouth u superkupu, sad ovo... Znaci strasno kako imaju srece, ali nece do veka tako... PL mozda osvoje, jer je skolari vec dovoljno sj*** chelsea za ovu sezonu, ali ima jos 12 kola do kraja i 36 bodova je jos u igri i bice jos uzbudjenja jer majstor hidink nece lako dopustiti da titula ode kod onih... A LS i FA Cup mozete odmah da zaboravite manchesterovci vi sto pominjete jos 3 trofeja su igri... Jer i ako preskocicite nekako prepreke onda je tu chelsea gde nemate sta da trazite... Zapamtite na klupi nije vise skolari nego majstor ovog sporta (najveci posle murinha)!
GO BLUES!!!

Milan

pre 15 godina

"Modrić i Lenon su bezuspešno pokušavali da proigraju Benta i Pavličenka koje je uglavnom zaustavljao Rio Ferdinand."

Jel to jedan na cetri? Znaci, uz Vidica i Van Der Sara Totenhemu bi trebalo 12 igraca da prodju pomenutu trojicu.E izem ti pravila;-)
Totenhem je stvarno jadan, ne mogu da dobiju drugi tim Junajteda sa trecim golmanom u takmicenju koje Fergusonu ne znaci ama bas nista.

rizzo

pre 15 godina

ma mozete vi hvaliti i vidica i stankovica i totalno ste u pravu jer su igracine.ali tih igracina nesto nije bilo cesto na svjetskim natjecanjima...
najveci uspjesi hrvatskog reprezentativnog nogometa: bronca 1998, cetvrtfinale EP 1996 i 2008
najveci uspjesi srpskog reprezentativnog nogometa:
ispadanje hrvatske u polufinalu 1998, porazi hrvatske u cetvrtfinalu 1996 i 2008. dok god vi to slavite, dzaba vam i vidic i stankovic

vladimir

pre 15 godina

Svaka cast Vidicu i ostalim igracima Mancestera, stvarno zasluzuju da pokupe vecinu pehara ove sezone!!!
Nije bila igra za pamcenje al je zato pehar za pamcenje!!!

Pozdrav svim navijacima Mancestera iz Novog Sada i uzivajte veceras.

FeboZg

pre 15 godina

Srbin sam koji navija za Man Utd, ali nije mi tesko da kazem da je Modric veceras bio najbolji igrac u timu Spurs-a, decko ima veoma dobar pregled igre, sjajno proigrava saigrace, ima m..a da krene u dribling. Mislim da ce sa vremenom biti sve bolji i bolji kako se bude navikavao na engleski fudbal. I jos nesto, secate li se kako je Vidic odigrao prvu polusezonu u Mancesteru, covek je i sam rekao da je imao dosta problema da se privikne na zivot u Engleskoj, partije mu nisu bile ni priblizno sadasnjim. A svi oni koji ovde kritikuju Modrica na osnovu nacionalnosti, a ne na osnovu pruzenih igara imaju velikih problema sa nacionalnom ostrascenoscu. Pozdrav svim ljubiteljima fudbala bez obzira na versku i nacionalnu pripadnost.
(fudbalski fanatik, 1. mart 2009 21:33)

Svaka ti čast na komentaru...vidi se da razumiješ nogomet.Potpuno si u pravu u svemu....Modriću je ovo prva sezona,eduardu također...pa opet su ostavili neki trag...o njima se piše,govori...puno očekuje...a došli su iz jadne lige HNL-a...Sad je svaka tekma fajt,biti ili ne biti...igra se i do 3x tjedno...s vremenomće biti još bolji...a ovi kaj pljuju samo zato jer su dečki Hrvati...budala i seljobera ima svugdje...to je ko da ja omalovažavam Bodirogu ili Stojakovića...bože sačuvaj

Jowana

pre 15 godina

:-) Cestitam! Ovo je prvi u nizu trofeja ove sezone! Cestitam na pobjedi, nikako na igri!
Sto je ono bilo, 'oce' li mi ko reci? Znam da nije najvazniji Kup, ali ono je bilo previse! Igraci Totenhema su se i trudili, ali Manchestera.......
Ovo ce se Fergusonu obiti o glavu! Da ne insistira na napadu?..... (jeste da je nekoliko igraca odmarao, ali i vecina je iz prve postave! ) nego da muci igrace 120 minuta, a sledeca utakmica im je vec u srijedu???
Evra je jedino bio na nivou, i Foster naravno!!!
Pozzz za sve CRVENE DjAVOLE!!!

3MAJ

pre 15 godina

Nadam se da gresim, ali steta za ovog Tosica, mogao je da bude neki igrac, i to vrlo dobar, ali krenuo je putem Cirica, Ognjenovica i ostalih zvezdica koje su prerano zasijale.

ja VOLIM MNACHESTER UNITED

pre 15 godina

FAN GIRL,pitao bih te nesto,naravno ako smem.da li bi navijala za MANCHESTER UNITED i kad bi Ronaldo otisao u neki drugi klub,ali iskreno.jao ljudi pa ja da sam sasvim slucajno trener MANCHESTERA,ja bih ni sekunde razmisljajuci kupio modrica i corluku.da ima neko da brise kopacke i donosi vodu VIDICU i TOSICU.to bi bio dobar potez.sta mislite??;)

Red Veteran

pre 15 godina

One down three to go!
Glory, glory Man United,
Glory, glory Man United,
Glory, glory Man United,
And the Reds go marching on, on, on...
Vidic CAR !

ja VOLIM MNACHESTER UNITED

pre 15 godina

da da,samo ne znam kad ce praviti halu jer kako igraju jos malo ce im nestati mesta za trofeje u njihovom muzeju,kolko ih samo imaju,svaki moze po 10 komada da nanize na gvozdeni lanac ida ih nosi oko vrata.igraju DJAVOLI.mada srusili me na kladzi za 7455,47,jos bi veceras ceko standard,ali uz osvojen trofej sve im je oprosteno.PL je vec osvojena,sad idemo u Rim po LS.pozz za DJAVOLE.i naravno,CESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

acke

pre 15 godina

Corluka i Modric bolji napadaci???Vidic 4 gola, 3 posle prekida, 1 iz igre.Stankovic 5 gola, vise asistencija, od cega 3 Ibri, ali ipak nemaju kvalitet u napadu.....

realno

pre 15 godina

Pocelo je pocelo...Prvi trofej ove sezone je stigao na Old Traforda sad ce se dalje sami redjati u vitrinu na Old Trafordu....Opet ce United pokoriti Evropu a i svet....I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED
(CRISTIANO RONALDO girl fan, 1. mart 2009 19:01)

Nemoj da se ljutis ali imam utisak da nikad nisi imala dechka

Devojka koja sedi za kompjuterom i jedva ceka da se pojavi vest da bi napisala kako voli Ronalda potvrdjuje moj iskaz.

ja VOLIM MNACHESTER UNITED

pre 15 godina

komentar br.9svaka cast,ostavio si me bez reci,bravo majstore,stvarno si me odusevio.a ovaj sto prica za vidica i corluku,sta sine moj da ti kazem,corluki ne vredi ni maradonina tehnika kad nikad nece moci da predje celicnog robota koji ide glavom de drogba ide nogom(VIDIC).i samo da pitam ovu fan girl,:"da li bi navijala za MANCHESTER UNITED i kad bi R7 otisao u real.

king of snake

pre 15 godina

Odmah da kazem pre nego sto krenju mazanja oko sudije,O`Sej je zasluzio drugi zuti iako je bio start na loptu..Mislim da mu je sudija progledao kroz prste zbog same utakmice koja je bila izuzetno korektna,bez grubih startova i provociranja..videlo se da obe ekipe polako stize umor od igranja u terminu utorak(sreda)-subota(nedelja) ali svaka cast na borbenosti i zalaganju,skoro svaki drugi igrac je imao grceve..da je kojim slucajem utakmica izgledala kao ono nase divljastvo od juce,gde se 20 indijanaca biju do iznemoglosti,O`Sej bi dobio crveni karton sigurno..Ipak se radi o 2 velika kluba,igraci se znaju i postuju,videlo se to po pozdravljanjima posle utakmice,tako da mogu da razumem zbog cega je O`Sej pomilovan iako je zasluzio crveni..
Sto se tice Manchestera,pozadi je skripalo,mislim da je mnogo falio Flecer u veznom redu jer decko mnogo trci i dobro zatvara vezne igrace,to se videlo i protiv Intera..Foster je pokazao da ce biti veliki golman a Nani da je daleko od prvog tima..Iako sam mozda malo dosadan s njim,moram da pomenem Skolsa jer covek ima najbolju pas igru(uz Cavija)na svetu,svaka dubinska je zavrsila na Ronaldovim nogama,ni metar levo,metar desno vec tacno na nogama..Stari vuk jos uvek moze da uci decicu kako se organizuje igra i pronalaze saigraci..Vazno je sto su pojedini igraci(V.D.Sar,Kerik,FLEcer,Berbatov,Runi)odmorili jer ce igrati u sredu a drugih 4-5 ce na odmor..Sve u svemu svaka cast momcima na trofeju,sledeci je Njukastl..

Sto se tice vesti na Indexu da je Modric najbolje ocenjeni igrac finala,moze da dobije i ocenu 15,utakmicu je odigrao solidno a najboljeg igraca treba traziti izmedju Fostera i Ferdinanda..

jole

pre 15 godina

dobro je napisao tip pod imenom "Realno": hyppia je bio kapetan liverpoola 10 godina a litmanen najbolji igrac ajaxa a gdje je bila finska u to vrijeme? vam zvuci poznato, susjedi dragi..?

DaX

pre 15 godina

Jedina dva igraca koji su juce dobro odigrali su Rio Ferdinand i Ben Foster!Bas mene briga sta pise Sun,Daily Telegraph,Sunday Mirror,a narocito me je briga sta Index pise,jer imam oci i mogu da vidim ko je kako odigrao!Riju cista desetka,Fosteru 9,Ronaldu 8 i jos samo Lenon zasluzuje prelaznu ocenu,ostali nisu nista pokazali!
Susedima bih porucio sledece:U moru mediokriteta,biti najbolji je savrsenstvo!Imati najboljeg igraca u PL za ovako malu zemlju je neverovatan uspeh!Pri tom,taj,kako vi volite da kazete bek,je "zabio" 4 gola samo u Premiership-u,sto za jednog "beka" jeste veliki uspeh,pogotovo sto kreativni midfield-eri i striker-i postovane nam hrvatske "repke" koji igraju u Engleskoj nisu svi zajedno postigli 4 gola!
Uostalom,pitajte svakog navijaca Manchestera u Engleskoj i videcete da je NEMANJA VIDIĆ pored Runija i legendi kluba Skolsa i Gigsa njihov omiljeni igrač!A to sto njega ne cene u Hrvatskoj,a cene u celom svetu,mislim da je problem Hrvata i njihove mrznje prema svemu sto dolazi iz Srbije,pa makar to bilo i najbolje u Evropi!
Gospodo susedi,za vas i vase igrace,NEMANJA VIDIĆ je GOSPODIN i GOLGETER!Kada mu se obracate,obracajte se sa Gospodine Vidiću!Pozdrav svim navijačima Man Utd,najboljeg kluba na svetu!
P.S.Jedva cekam Liverpul na Old Trafford-u!
P.S.@Cristiano Ronaldo girlfan:
Devojko,ne menjaj se,ti si zastitno lice Man Utd-a na sajtu B92!Navijas za pravi klub i mislim da te vecina nije razumela!Potpuno si OK,nastavi samo,lepo je videti da devojke sa takvom vatrenoscu prate fudbal i Man Utd!Veliki pozdrav i za tebe!

ja VOLIM MNACHESTER UNITED

pre 15 godina

DAX ti me bas odusevljavas komentarima,stvarno svaka cast,vidim da ovde s tobom moze normalno da se prica i mozda sa jos njih 2-3.ne napadam ja nju samo je pitam da li bi navijala za MANCHESTER UNITED i kad bi R7 otisao.a sto se tice komsija vidim da retko ko ceni Vidica.pa sigurno da boli sto je Vidic pobedio modrica,sigurno da boli i to sto je Srbin osvojio PL,LS...pa ih boli i to sto ce Vidic da bude najbolji igrac PL za 2009.pa znamo mi da bi komsije zelele da imaju jednog Vidica.i boli ih to sto modric nikad ne bi prosao GOSPODINA VIDICA.i da ispravim onog gore,ja VOLIM MANCHESTER UNITED i siguran sam da ne postoji onaj koji vise voli taj klub od mene.zivot bih dao za njih.IDEMO NA TEATAR SNOVA,DA POKAZEMO KO SU CRVENI DJAVOLI.pozz za DJAVOLE.

Vladan R

pre 15 godina

@ stefana

Pa i mozete samo da ih mrzite. Inace tek da znas takav stil igre da se pre svega ne primi gol i da se sa jednim postignutim pobedjuje u Engleskoj, upravo je Murinjo sa Cerlzijem promovisao. Uprkos tome MU je najefikasniji tim u Engleskoj. Usput budi receno Mu je sa drugim timom osvojio trofej protiv Totenhema a LFC je sa kombinovanim sastavom popio cetiri komada od tog istog Totenhema u tom istom karling kupu.Sto se komentara na racun Modrica tice, koji jeste solidan fudbaler i medju boljima je u Totenhemu ali je istovremeno i daleko od toga da je opravdao novac i ocekivanja. Komentari jesu malo zluradi i preuvelicani ali su najvecim delom posledica euforicnih naslova na onom njihovom Index portalu kao i izjava hrvata na ovom sajtu a po kojima ispade da mu ni sam Maradona nije ni do pojasa. E zato se i koristi svaka prilika da se malo ohlade napaljeni Hrvati. A kako se zna da cesto posecuju sajt onda komentari na racun Modrica sluze i da ih se malo a mozda i malko vise nervira.

Jowana

pre 15 godina

@ CRISTIANO RONALDO girl fan

Mozda je indiskretno, ali me interesuje koliko imas godina? ........ Jer kazes da vec 8 godina navijas za Manchester! A ako si vec rekla da imas decka godinu i po dana, mozda ti ne bi i to bio problem!...... ne moras odgovoriti
Pozzz za sve CRVENE DjAVOLE!!!

ziva istina

pre 15 godina

modric daleko najbolji igrac u finalu,nadigrao sve veznjake manchestera koji se nisu ni vidjeli a da ne spomienjem
da je scholsa pojeo!!!

RedDevil^^

pre 15 godina

Au, au, au.. ala zavidimo Manchesteru XD hm koliko ja znam racuna se konacan rezultat, a ne ko je kako mi imamo obicaj da kazemo moralni pobednik. Drugo kako pojedinci zaboravljaju prvo poluvreme finala Lige Sampiona kada je Manchester nadigrao Chel$ki, al nazalost samo jedan gol su dali u prvom. A u drugom su bili ravnopravni protivnik.
"It's win or lose, not how you play the game" dragi moji :D
Sve u svemu Manchester je taj koji ima trofej Lige Sampiona i sad Karling Kupa u svojoj vitrini, a ostalim se nadamo ^^

Milosh

pre 15 godina

Ama ljudi,sta pametujete i svadjate se?Svi koji glupim komentarima osporavaju kvalitet jednog Manchester Uniteda,ocito da nemaju pojma o fudbalu!!!Manchester je,bar po meni,najbolji tim na svetu,i bice zauvek,pa makar ispali od Intera!!!!Ja sam Srbin,i jedna stvar me nervira!Svadjate se zbog Luke Modrica,Srbi ga kude,Hrvati velichaju!E to je problem,ne bismo mi njega kudili da ga vi Hrvati ne dizete u nebesa i da ne govorite toliko o njemu.....nakon svake utakmice,bilo da Totenhem pobedi ili izgubi,Modric je po vama najbolji igrac utakmice....budite malo realni....A sto se tice komentara da ste vi 7.na svetu,mi 33....voleo bih da se nase dve reprezentacije sastanu u bliskoj buducnosti,pa da se onda vidi ko je bolji!Ja ne kazem da je Modric losh igrac,samo kazem da nije toliko dobar koliko vi tvrdite da jeste!

EkoLFC

pre 15 godina

Ovi sa Indexa postali su stvarno dosadno sa onim Modricem, decko igra solidno ali nije toliko dobar ga toliko uzdizu u visine... Ko visoko leti, taj nisko pada!
Cestitam navijacima ManUTD na osvojenoj tituli!

Pozz

YNWA

NemanjaPG

pre 15 godina

Zamalo zakasnih na posao zbog utakmice :DD Foster je bio najbolji,Ferguson ne treba da trazi boljeg golmana... stvarno je dobar,zamijenice V der Sara na kraju sezone.... Ferdinand za 10!

Zelja NS

pre 15 godina

Vidic je najbolji igrac to stoji!

Zasto mi iz Srbije stalno pljujemo Modrica jer decko je skroz ok odigrao, i nije los igrac, mozda najbolji u Totenhemu.

Si'T'jwa

pre 15 godina

komentar br.38

E, zbog owakwih komentara ,ja wec nedelju dana ne idem u skolu...jer me nawode na powracanje...slusaj ga molim te...dokazana swetska klasa...a najbolji igrac , fudbaler tima koji se bori za opstanak...a ,s' druge strane, nas najbolji igrac, koji ipak nije swetska klasa, najbolji je igrac ENGLESKE PREMIJER LIGE za prosli mesec...ili ti ,opet, igrac tima koji je aktuelni prwak ewrope...ili ti igrac tima,koji je aktuelni prwak owe iste lige...a, imamo i jos takwih, Stankowic, Iwanowic,Kuzmanowic,Subotic...a, wama, jedan od najboljih igraca...Brazilac...eeeej, swetska klaso...mozda ste (inter)nacionalna klasa...samo sto wam Arapi nisu poceli igrati u reprezentaciji bre...nego, 'ajde molim te, pokri se usima, odi u cosak i prestani da dises...ccc...siroma'

d

pre 15 godina

dax

a sta to susjedi pisu?
nisam bas primjetio da su nerealni.govore da je modric(samo o njemu i pricaju) trebao ici u fizicki manje zahtjevnu ligu,i svi na indexu govore da ne igra bas dobro. jedna od boljih momcadi bili na euru,9 bodova,dobili njemacku,poljsku sa drugim sastavom,bili dominantni cijelu utakmicu protiv turske,izbacili engleze,fifa ljestvica ne laze.hrvatska zaista je jedna od mocnijih reprezentacija.protiv engleza smo gubili 1:0,kad je iskljucen kovac(cista greska suca,a kad kovaca nema u obrani,mi smo u svakoj utakmici bili izgubljeni u obrani,ovdje je jos bio igrac manje),ukrajinci nam nisu prosli centar cijelu utakmicu doma(krizanac odigrao autoritativno).evo i rumunjsku smo dobili u gostima(ali rumunjsku bez mutua i chivua).
mozda tebi to smeta,mozda je u tome problem

pavle

pre 15 godina

svim, kvazi navijacima MU, lepo je sto vam se svidja sto nas Dzemanja osvaja trofeje, ali za neupucene, nije 1 done, 3 to go, vec je ovo treci trofej ove sezone, ili drugi zavisi kako racunate, ali sigurno nije prvi...
Comunity Shiel, Svetski prvaci, i sad Carling cup, to mu dodje tri u ovoj sezoni... A imaju sanse za jos tri... Still counting

eric cantona vs. izbor za miss

pre 15 godina

@Stefana

Vidim da ne razumes fudbal, nije poenta ko je lepsi nego ko bolje radi neke stvar.. u ovom slucaju ko bolje igra fudbal...

Prijatno

CRISTIANO RONALDO girl fan

pre 15 godina

(realno, 1. mart 2009 22:49)
Zao mi je ali skroz pogreshno mislish imam decka. Vec 1 i po godinu dana smo zajedno...Nemam razlog da ti se pravda briga me sta ces ti ili bilo ko drugi da napishe...A potpisivacu se kako se meni hoce....Ne vidim kakve veze ima fudbalsko opredeljenje sa tim sto ja imam decka?
Jedno je fudbal a privatnost neshto sasvi drugo...Sta treba da napishem da h8-ujem Manchester i njegove fudbalere???...E pa necu to mi je najdrazi klub i ja ga volim kao i sve njegove igrace ( naravno na nacin na koji se voli klub i fudbaleri)....Toliko
I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED

giggs_11

pre 15 godina

citam komentare i gledam ove sto napadaju CR girl fan...
pustite devojku neka navija za man utd,a to sto joj se svidja ronaldo je sasvim ok,pa i mojoj devojci se svidja (mada sam ja lepsi od njega :-) ) i nije napisala da 8 godina navija za man utd vec je napisala da ne h8-uje(h-eight),a ustvari je trebalo da znaci "hate"=mrznja, dakle nece da mrzi man utd...
poz za CR girl fan i za sve djavole i djavolice!

pinkerton

pre 15 godina

Znao sam jos pre pocetka utakmice da ce na Indexu pisati kako je Modric dobio najbolju ocenu na mecu! Pa dokle bre vise???
(B&J, 1. mart 2009 20:25)

Baš sam provjerio na BBC stranicama...Lennon je igrač utakmice - index, šta ćeš :)

CRISTIANO RONALDO girl fan

pre 15 godina

(giggs_11, 2. mart 2009 15:33)
Upravu si....A tacno je i da 8 god navijam za Manchester od 2001 to sam pre davno napisala vishe puta.....Ne obracam ja puno paznje na ovu decu ovde...MAN UTD No 1.....I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED

NAJVECI SRPSKI NAVIJAC JUNAJTEDA

pre 15 godina

najbolji smo braco sta drugo da kazem...samo mi je zao sto nije igrao runi moj omiljeni igrac manchestera...samo tako nastavite sinovi!!!!!!!!!!

DaX

pre 15 godina

@DAX ti me bas odusevljavas komentarima,stvarno svaka cast,vidim da ovde s tobom moze normalno da se prica i mozda sa jos njih 2-3.ne napadam ja nju samo je pitam da li bi navijala za MANCHESTER UNITED i kad bi R7 otisao.a sto se tice komsija vidim da retko ko ceni Vidica.pa sigurno da boli sto je Vidic pobedio modrica,sigurno da boli i to sto je Srbin osvojio PL,LS...pa ih boli i to sto ce Vidic da bude najbolji igrac PL za 2009.pa znamo mi da bi komsije zelele da imaju jednog Vidica.i boli ih to sto modric nikad ne bi prosao GOSPODINA VIDICA.i da ispravim onog gore,ja VOLIM MANCHESTER UNITED i siguran sam da ne postoji onaj koji vise voli taj klub od mene.zivot bih dao za njih.IDEMO NA TEATAR SNOVA,DA POKAZEMO KO SU CRVENI DJAVOLI.pozz za DJAVOLE.
(ja VOLIM MNACHESTER UNITED, 2. mart 2009 18:23)

Prijatelju,veliki pozdrav za Tebe,Ti si najveci navijac Man Utd ovde!Svaka cast,drago mi je da ima puno vernih navijaca najboljeg kluba na svetu!
Navijac sam Man Utd od 1999. i njihovih cuvenih igara u Ligi sampiona te godine.Ta generacija nikoga na svetu nije ostavila ravnodusnim,a koliko je bila velika vidi se po igracima koji jos uvek igraju u Manchesteru!Skols i Gigs pisu istoriju fudbala svojim igrama!Svaki put kada vidim Gigsa,setim se te 1999.godine.Covek je ziva legenda i deluje neverovatno kada vidite posle Sir Bobija Carltona,a znate da je Gigs odigrao veci broj utakmica za klub!Naravno,o planetarnom uspehu Dejvida Bekama ne treba ni trositi reci,pa njegov kum Geri Nevil,veliki kapiten Manchestera,pa Roj Kin,koga bih voleo da vidim jednog dana na klupi Crvenih djavola kada Alex resi da odmori stare kosti,pa Phil Nevil i Niki Butt koji jos uvek imaju znacajnu ulogu u svojim novim klubovima...sve je to deo velike istorije,koju ne verujem da ijedna druga generacija moze ponoviti!
Jedina koja bi to mogla je samo sadasnja generacija Man Utd,koja je po samom Alexu Fergusonu jos bolja od ove iz 1999.
Raduje me sto smo i mi Srbi deo svega toga,jer je i nas reprezentativac neizostavni sraf u ovoj mocnoj masineriji!Sta vise,jos dvojica nasih igraca imaju realnu sansu da postanu deo ovako velikog kluba i velike porodice!
Sto se tice nasih suseda,zaista vise ne obracam paznju na njih,zivot je i suvise kratak da bih ga trosio na taj nacin,pustam ih da zive svoj san i svoju zabludu,redovno ignorisem Index,i verujte mi...mnogo sam srecniji!Pozdrav tebi prijatelju i svim dobrim ljudima ovde,ne dozvolimo da nas iznerviraju,nasi rezultati govore umesto nas!IGNORISIMO GLUPOSTI!

CRISTIANO RONALDO girl fan

pre 15 godina

(ja VOLIM MNACHESTER UNITED, 2. mart 2009 11:58)
Da navijala bih...Ronaldo je dosao 2003 a ja za Man. Utd navijam od 2001...I kada bi Ronaldo nekim slucajem presao u Real ostao bi moj omiljeni fudbaler a Manchester klub za koji navijam....I da za ovu Jovanu devojko ja nisam u kvizu da mi ti postavljas pitanja a ja da ti odgovaram vec sam ovde iskljucivo zbog toga sto volim Manchester United....PS. Ja volim Manchester United tebi sam odgovorila zato sto vec smaras sa istim pitanjem....Toliko....I LOVE CRISTIANO RONALDO MANCHESTER UNITED pOzz svima koji vole Manchester kao ja....