Četvrtak, 05.02.2009.

13:46

Partizan bez petorice u Antaliji?

Ekipa Partizana mogla bi da ostane bez petorice igrača pred drugi deo priprema za nastavak prvenstva u Antaliji zbog obaveza prema reprezentaciji Srbije.

Izvor: B92

Partizan bez petorice u Antaliji? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

simke

pre 15 godina

Danijel Marceta potpisao za Partizan! Ugovor potpisan na 3 i po godine a obestecenje je tricavih 50 000 eur.Znao sam da ce proci probu.

Grobar

pre 15 godina

Evo teksta iz danasnjeg Sporta:

TELEOPTIK
Škuletić do juna stiže i Miljković

Mladi fudbaler Partizana, Petar Škuletić, koji trenutno brani boje filijale Teleoptika, definitivno ostaje u Humskoj do leta. Iako se u sredu po podne čekao dopis za potpisivanje ugovora sa škotskim Seltikom, to je ipak prolongirano za narednih nekoliko meseci.
- Veliki deo transfera je praktično dogovoren - kaže menadžer Škuletića, Nikola Damjanac.
- Ipak, odlučili smo da Petar ostane u Partizanu do juna a ne isključujem mogućnost da već sada potpiše ugovor pa se početkom leta zaputi u Škotsku.

Znaci jos jedan talentovani igrac iz Partizanove skole ide iz Partizana! Tomic dovodi neke Washingtone, Torbice i Brane a mladi napadac ide u Seltik!!! Gde to jos ima?! Pod hitno privatizacija!!! Dosta vise sa pljackanjem Partizana!

Idi, begaj

pre 15 godina

Evo opet se javlja ovaj koji izvodi podzemne udare... Dečko, a koliko je zvezdinih balvana pozvano za tu istu akciju repretentacije?? Vi ćete - bezuspešno svakako- da uigravate vaše anti-talente, a mi opet moramo da budemo veći katolici od Pape!
NUSKNP.
(Lazarus, 5. februar 2009 14:40)

Ko vam je kriv sto ste za klasu ipo do dve, a mozda i cele tri klase, bolji od nas.

milan

pre 15 godina

Hteo bih upitati ove mudrace sto upotrebljavaju: "w" umesto "v", "ch" i sl.; sta je vama? Juce ste otisli u neku brljavu zapanoevropsku zemlju, i vec posete sa akcentom. Kako je to moguce? Ja sam 30 god. u amer. pa mogu pisat cirilicu bez greske, iako je nisam puno upotrebljavao ni dok sam ziveo doma. Mislim stvarno... sta vam je??

KAKTUS

pre 15 godina

Dobro je dok vase legende, Vokri, Salja, Prekazi ne pocnu da vam angazuju igrace za svoju reprezentaciju.
NEKO PAMTI TOKIO I BARI, A NEKO TIMOK I FLJAMURTARI! :)))

Иван-Ниш

pre 15 godina

Е мука ми је од оволиког кукања због репрезентације. Као Партизановац понекад ми стварно иду на к.... са овим кукумавкама. Па знало се и пре три месеца да ће репрезентација главну пробу пред Румунију да одрађује на Кипру и да је очекивано да ће Антић и Крчмаревић да зову оне који су и раније играли за репрезентацију. Уосталом, знају у нашим клубовима да се играчи најлакше продају преко репрезентације. Како су добили толике паре за Љајића од Манчестера?
Ја мислим тако што су га приметили када је предводио саиграче у победи над реп. Енглеске од 4:1 на практично њиховом терену.

Pingo

pre 15 godina

Ako dolaze Vidic, Stankovic, Ivanovic, Jovanovic, Pantelic, Zigic i ostali stalni reprezentativci, Jokanovic bi trebao da sija od srece sto su njegovi igraci pozvani u reprezentaciju. Ako je ovo opet samo jos izlet za funkcionere FSS i glupo odabrani termin onda je Jokanovic u pravu.

rr

pre 15 godina

Karadžiću, ajde sad, uradi Antiću ono što si Đukiću.Kaži i njemu da mora da se napravi kompromis i da se vodi računa o klubovima.Hoće li nekog igrača zaboleti lakat kao što je Obradović imao povredu leđa.Ili to možeš samo nekome a drugima ne.Ipak si ti jedan snishodljivac.

mirko

pre 15 godina

Pazi ti ovog! Pa Vojvodina ostaje bez Mrdje, Djurica, Aleksica, Tadica, Brkica, Grozdanoskog, Kizita, Medojevica... Mrzi me i da brojim koliko je to igraca

IVAN STANKOVIC NISH !!!

pre 15 godina

A zamisli Jokane da se igraju kvalifikacije u Africi shta bi onda ganferi trebali da rade sa dva igraca??? :D

IZ SVEGA IZLAZIMO JOSH JACHI!!!!

milan

pre 15 godina

Da se ne prodavaju svi sto zanju trcat, onda bi bilo vise boljih klubova u ligi, sa vise dobrih igraca--->bolja kvaliteta fudbala + uspesi reprezentacije---->puni stadioni= $$$$$$$

akcidroni

pre 15 godina

-Znam da ce mnogi da me napljuju zbog owog komentara,ali meni je na prwom mestu PARTIZAN,a tek onda swe ostalo(pa i reprezentacija)!!!

AJMO CRNOBELI OOO

pre 15 godina

ajde casti ti nekukaj vise. Za njih ce odsustvo biti sigurno dobar strucno pripremni period a ti treba da postujes to.

grobar do smrti

pre 15 godina

ako ove kalasture pogledaju termine priprema tih drugih reprezentacija videce da nijedan igrac nije dosao da igra a da je bio u pripremnom periodu sa svojim klubom. ja sam grobar ali mislim da ni nama ni zvezdi netreba uzimati igrace usred priprema jer neki igraci nevrede nista cele sezone ako neprodju komplet pripreme to smo videli kod fejse a kod zvezde gomila otisla iako su prosli pripreme tako da je jokan u pravu moze antic da saceka jos 20 dana da se igraci uigraju sa klubovima a onda kad je termin i po dogovoru sa nasim klubovima da zove igrace a ne da sedne napravi spisak kao da poseduje sve u ovoj srbiji i da ga boli k....ac za partizan i zvezdu

Samo Partizan

pre 15 godina

Sve je to u interesu Srbije i Srpskog fudbala, zar ne? A kako nije u interesu Srbije kad Partizan godinama ucestvuje u Evroligi (Euroleague), jedini klub iz nase zemlje, i opet im se oduzima pravo na grejanje u Pioniru? Kako to nemoze biti u interesu Srbije da se Partizan podrzi tu? Sve osim Partizana je u interesu za bolju Srbiju!

Ovo je sramota! Zasto se ne napise da je u necijem interesu da se Partizan oslabi!

nemanja87

pre 15 godina

Zvezda ima 6 reprezentativaca pa niko nista nije rekao a ovi samo kukaju,jos nama Sisic putuje u Belgiju a Parker u Cile.
Ali dobro treba im oprostiti ipak ih ocekuje MEC SEZONE.

Zulu PFC

pre 15 godina

Svaka cast sto su JERINIC i ELTON na spisku za pripreme!
Elton je jedan od dvojice mladih Brazilaca koji su dosli pre mesec dana i potpisali za Partizan, i cudo je(obojca imaju fenomenalnu tehniku, ali su i snazni)…a Jerinic je jedan od najboljih mladih Partizanovih igraca, koji je igrao za Teleoptik, na koga se najozbiljnije racuna da bude od nosilaca buduce igre Partizana.
Samo Jokane-mogao si da povedes i drugog Brazilca DZEFERSONA,jak kao stena, trojica ne mogu da mu oduzmu loptu…

Braco Grobari zapamtite ova 2 imena ELTON i DZEFERSON…a Jerinica svi koji prate mladje kategorije Partizana jedva cekaju da vide u prvom timu,decko razvaljuje…

@bg
Kako mozes da kazes za Ljajica, nista strasno sto ce propustiti ovaj kljucni deo priprema kad decko igra u prvih 11. Znaci ni Obrad, ni on nece biti tu da se uigravaju
Fejsa opet propusta pripreme, kao sto je i svake u poslednje 2 godine!Pa to za mladog igraca uopste nije dobro, neka ostave vise decka na miru.
Tomic i Jovanovic su bitne rezerve.
Treba da idu, ali nije bas da treba da budemo odusevljeni zbog toga.

Stefan, Srbija

pre 15 godina

A ti Fran Perea, ako sviras, pevas ili glumis kao on, ja ti skidam kapu..
A da lupas, lupas za medalju.
Izvini, a Tomovic je klasa i standardni A reprezentativac... i Pejcinovic isto, koji je juce dosao u Zvezdu....
A sta ova slika govori, ne znas ni ti sam.. Objasni molim te sebi i nama, sta potenciras ovom fotografijom!!!???

grobar

pre 15 godina

Ma koji bre zvezdini igrachi Milijasi i ostali, pa taj Milijas je totalni antitalenat, decko je bre sporiji od moje babe ne zna ni obican dribling da izvede. Tomovic - videli smo ga na OI rupchina od igracha, jedino vam ovaj Pejcinovic vredi.

Chak je i Rnic bolji od Tomovica budite uvereni

A onaj sto je napisao da Partizan cheka debakl na JNA, ja cu ga samo podsetiti da su Koroman i Petkovic isto tako najavljivali neke debakle Partizana a u stvari ste ga vi doziveli

Salee

pre 15 godina

@ Pozvana su cetvorica Zvezdinih igraca (Milijas, Tomovic, Pejcinovic i Perovic) prijatelju, ako nisi znao. Dakle samo 1 manje. A da ne pricam kako su te vase kvaziigrace Jovanovica i Tomica(do juce niko nikad cuo za njega) pozvali samo da bi im nabili cenu....

PS. Vase najvece pojacanje - [link] - Slika sve govori...
(Fran Perea, 5. februar 2009 15:51)


hahahahahaha.... :D :D
Slika govori vise od 1000 reci... :D

PFC

pre 15 godina

Sad bi zvezdasi da su na nasem mestu,(na srecu nisu)jer ipak oni ne mogu da imaju ni 2 rep. digli uzbunu cika Tole nas unistava nja,nja,nja.Ali nije bitno ionako ih i sa drugim timom deremo 3:0 u derbiju!

colovic

pre 15 godina

Mogu da se kladim da ce groblje da se vadi posle debakla u derbiju zbog ovoga!
(sin Dragan, 5. februar 2009)

Vase fereire i omowuarire dobijamo i sa Teleoptikom, tako da dzabe se nadate.To ti je kao kad Dule uvede u zadnjoj cetvrtini srednjoskolce da se igraju sa vama!

vlada

pre 15 godina

A koji to vasi i nasi zivota ti? Pa vi i nemate vase, vasi moreira i diara koji idu u penziju sledece godine, a ovi ostali sto idu u reprezentaciju i nisu vasi, vec su unapred prodati. Zato ce te uvek biti drugi klub u zemlji! I bolje da nemamo reprezentativce, bar su nam igraci vezani ugovorima od 2 do 4 godine, a ne da igraju kao pozajmljeni u penaltizanu. Svi vasi reprezentativci nikom ponikose od Simona, Delimbasica i ostalih koje sad i roditelji traze preko "SVE ZA LJUBAV"!!!

Blansche

pre 15 godina

jokane kako po tvome termin nista ne donosi reprezentaciji. Hvala bogu da se neki selektor setio da te zimske termine koje sve pametne reprezentacije koriste i koje su skladu sa terminom FIFA i UEFA da odigraju prijateljske utakmice. Uzmi Jokane i pogledaj raspored zakazanih prijateljsih medjunarodnih utakmica i bice ti sve jasno.Nisi ni ti ni Partizan vazniji od reprezentacije

todo

pre 15 godina

Evo opet se javlja ovaj koji izvodi podzemne udare... Dečko, a koliko je zvezdinih balvana pozvano za tu istu akciju repretentacije?? Vi ćete - bezuspešno svakako- da uigravate vaše anti-talente, a mi opet moramo da budemo veći katolici od Pape!
NUSKNP.


Kao prvo u A tim je pozvan Milijas,u mladu repku su pozvani tomovic,Pejcinovic,Perovic,za Sloveniju ide Sisic,a Parker je pozvan za JA,tako da je Zvezda pustila 6 igraca od kojih samo Perovic nije iz prvih 11,sa velikom razlikom sto u zvezdi cute,rade dalje i ne kukaju kao vi...

Fran Perea

pre 15 godina

Evo opet se javlja ovaj koji izvodi podzemne udare... Dečko, a koliko je zvezdinih balvana pozvano za tu istu akciju repretentacije?? Vi ćete - bezuspešno svakako- da uigravate vaše anti-talente, a mi opet moramo da budemo veći katolici od Pape!
NUSKNP.
(Lazarus, 5. februar 2009 14:40)

Pozvana su cetvorica Zvezdinih igraca (Milijas, Tomovic, Pejcinovic i Perovic) prijatelju, ako nisi znao. Dakle samo 1 manje. A da ne pricam kako su te vase kvaziigrace Jovanovica i Tomica(do juce niko nikad cuo za njega) pozvali samo da bi im nabili cenu....

PS. Vase najvece pojacanje - http://img21.imageshack.us/img21/8610/gavranfi9.jpg - Slika sve govori...

Srdjan

pre 15 godina

http://www.index.hr/sport/clanak/dinamo-u-misiji-mira-na-kosovu-17-veljace-prijateljska-protiv-trepca-89/420210.aspx

I posle, kako da ne budemo nacionalisti?!

Dusan Vukadinovic Obrenovac

pre 15 godina

Pa dajte ljudi,dokle vise reprezentacija da nas rusi...da su letos bili tu Ljubomir Fejsa i Zoran Tosic Igrali bi u LS,bila bi najaca nasa sezona u poslednjih 5godina a ovako nista...ajde dogovorite se jednom sa nacionalnim savezom...

Lazarus

pre 15 godina

Evo opet se javlja ovaj koji izvodi podzemne udare... Dečko, a koliko je zvezdinih balvana pozvano za tu istu akciju repretentacije?? Vi ćete - bezuspešno svakako- da uigravate vaše anti-talente, a mi opet moramo da budemo veći katolici od Pape!
NUSKNP.

Delija

pre 15 godina

Zasto se uvek bune iz partizana ali na sve... Te trava te lose vreme te sudija te ovo te ono... Pa partizan ce biti bez 5 a Zvezda bez 6 reprezantativaca...
Milijas(A Tim)
Tomovic,Pejcinovic,perovic(mlada selekcija)
Mirnes Sisic(Slovenija)
Parker(Juzna Afrika)
I stvarno mi ne ide u glavu da njima uvek sve smeta cak i sada se bune a Zvezda eto ima jednog igraca vise koj ce osustvovati pa nisam procitao da se nekom bune i zale... Janevski je reko to je problem ali sta da se radi... A Jokan kriivi savez i kuka... UZAS!!!

Lazarus

pre 15 godina

Evo opet se javlja ovaj koji izvodi podzemne udare... Dečko, a koliko je zvezdinih balvana pozvano za tu istu akciju repretentacije?? Vi ćete - bezuspešno svakako- da uigravate vaše anti-talente, a mi opet moramo da budemo veći katolici od Pape!
NUSKNP.

Fran Perea

pre 15 godina

Evo opet se javlja ovaj koji izvodi podzemne udare... Dečko, a koliko je zvezdinih balvana pozvano za tu istu akciju repretentacije?? Vi ćete - bezuspešno svakako- da uigravate vaše anti-talente, a mi opet moramo da budemo veći katolici od Pape!
NUSKNP.
(Lazarus, 5. februar 2009 14:40)

Pozvana su cetvorica Zvezdinih igraca (Milijas, Tomovic, Pejcinovic i Perovic) prijatelju, ako nisi znao. Dakle samo 1 manje. A da ne pricam kako su te vase kvaziigrace Jovanovica i Tomica(do juce niko nikad cuo za njega) pozvali samo da bi im nabili cenu....

PS. Vase najvece pojacanje - http://img21.imageshack.us/img21/8610/gavranfi9.jpg - Slika sve govori...

Delija

pre 15 godina

Zasto se uvek bune iz partizana ali na sve... Te trava te lose vreme te sudija te ovo te ono... Pa partizan ce biti bez 5 a Zvezda bez 6 reprezantativaca...
Milijas(A Tim)
Tomovic,Pejcinovic,perovic(mlada selekcija)
Mirnes Sisic(Slovenija)
Parker(Juzna Afrika)
I stvarno mi ne ide u glavu da njima uvek sve smeta cak i sada se bune a Zvezda eto ima jednog igraca vise koj ce osustvovati pa nisam procitao da se nekom bune i zale... Janevski je reko to je problem ali sta da se radi... A Jokan kriivi savez i kuka... UZAS!!!

colovic

pre 15 godina

Mogu da se kladim da ce groblje da se vadi posle debakla u derbiju zbog ovoga!
(sin Dragan, 5. februar 2009)

Vase fereire i omowuarire dobijamo i sa Teleoptikom, tako da dzabe se nadate.To ti je kao kad Dule uvede u zadnjoj cetvrtini srednjoskolce da se igraju sa vama!

Salee

pre 15 godina

@ Pozvana su cetvorica Zvezdinih igraca (Milijas, Tomovic, Pejcinovic i Perovic) prijatelju, ako nisi znao. Dakle samo 1 manje. A da ne pricam kako su te vase kvaziigrace Jovanovica i Tomica(do juce niko nikad cuo za njega) pozvali samo da bi im nabili cenu....

PS. Vase najvece pojacanje - [link] - Slika sve govori...
(Fran Perea, 5. februar 2009 15:51)


hahahahahaha.... :D :D
Slika govori vise od 1000 reci... :D

todo

pre 15 godina

Evo opet se javlja ovaj koji izvodi podzemne udare... Dečko, a koliko je zvezdinih balvana pozvano za tu istu akciju repretentacije?? Vi ćete - bezuspešno svakako- da uigravate vaše anti-talente, a mi opet moramo da budemo veći katolici od Pape!
NUSKNP.


Kao prvo u A tim je pozvan Milijas,u mladu repku su pozvani tomovic,Pejcinovic,Perovic,za Sloveniju ide Sisic,a Parker je pozvan za JA,tako da je Zvezda pustila 6 igraca od kojih samo Perovic nije iz prvih 11,sa velikom razlikom sto u zvezdi cute,rade dalje i ne kukaju kao vi...

Zulu PFC

pre 15 godina

Svaka cast sto su JERINIC i ELTON na spisku za pripreme!
Elton je jedan od dvojice mladih Brazilaca koji su dosli pre mesec dana i potpisali za Partizan, i cudo je(obojca imaju fenomenalnu tehniku, ali su i snazni)…a Jerinic je jedan od najboljih mladih Partizanovih igraca, koji je igrao za Teleoptik, na koga se najozbiljnije racuna da bude od nosilaca buduce igre Partizana.
Samo Jokane-mogao si da povedes i drugog Brazilca DZEFERSONA,jak kao stena, trojica ne mogu da mu oduzmu loptu…

Braco Grobari zapamtite ova 2 imena ELTON i DZEFERSON…a Jerinica svi koji prate mladje kategorije Partizana jedva cekaju da vide u prvom timu,decko razvaljuje…

@bg
Kako mozes da kazes za Ljajica, nista strasno sto ce propustiti ovaj kljucni deo priprema kad decko igra u prvih 11. Znaci ni Obrad, ni on nece biti tu da se uigravaju
Fejsa opet propusta pripreme, kao sto je i svake u poslednje 2 godine!Pa to za mladog igraca uopste nije dobro, neka ostave vise decka na miru.
Tomic i Jovanovic su bitne rezerve.
Treba da idu, ali nije bas da treba da budemo odusevljeni zbog toga.

grobar

pre 15 godina

Ma koji bre zvezdini igrachi Milijasi i ostali, pa taj Milijas je totalni antitalenat, decko je bre sporiji od moje babe ne zna ni obican dribling da izvede. Tomovic - videli smo ga na OI rupchina od igracha, jedino vam ovaj Pejcinovic vredi.

Chak je i Rnic bolji od Tomovica budite uvereni

A onaj sto je napisao da Partizan cheka debakl na JNA, ja cu ga samo podsetiti da su Koroman i Petkovic isto tako najavljivali neke debakle Partizana a u stvari ste ga vi doziveli

Samo Partizan

pre 15 godina

Sve je to u interesu Srbije i Srpskog fudbala, zar ne? A kako nije u interesu Srbije kad Partizan godinama ucestvuje u Evroligi (Euroleague), jedini klub iz nase zemlje, i opet im se oduzima pravo na grejanje u Pioniru? Kako to nemoze biti u interesu Srbije da se Partizan podrzi tu? Sve osim Partizana je u interesu za bolju Srbiju!

Ovo je sramota! Zasto se ne napise da je u necijem interesu da se Partizan oslabi!

akcidroni

pre 15 godina

-Znam da ce mnogi da me napljuju zbog owog komentara,ali meni je na prwom mestu PARTIZAN,a tek onda swe ostalo(pa i reprezentacija)!!!

PFC

pre 15 godina

Sad bi zvezdasi da su na nasem mestu,(na srecu nisu)jer ipak oni ne mogu da imaju ni 2 rep. digli uzbunu cika Tole nas unistava nja,nja,nja.Ali nije bitno ionako ih i sa drugim timom deremo 3:0 u derbiju!

Srdjan

pre 15 godina

http://www.index.hr/sport/clanak/dinamo-u-misiji-mira-na-kosovu-17-veljace-prijateljska-protiv-trepca-89/420210.aspx

I posle, kako da ne budemo nacionalisti?!

Stefan, Srbija

pre 15 godina

A ti Fran Perea, ako sviras, pevas ili glumis kao on, ja ti skidam kapu..
A da lupas, lupas za medalju.
Izvini, a Tomovic je klasa i standardni A reprezentativac... i Pejcinovic isto, koji je juce dosao u Zvezdu....
A sta ova slika govori, ne znas ni ti sam.. Objasni molim te sebi i nama, sta potenciras ovom fotografijom!!!???

Blansche

pre 15 godina

jokane kako po tvome termin nista ne donosi reprezentaciji. Hvala bogu da se neki selektor setio da te zimske termine koje sve pametne reprezentacije koriste i koje su skladu sa terminom FIFA i UEFA da odigraju prijateljske utakmice. Uzmi Jokane i pogledaj raspored zakazanih prijateljsih medjunarodnih utakmica i bice ti sve jasno.Nisi ni ti ni Partizan vazniji od reprezentacije

nemanja87

pre 15 godina

Zvezda ima 6 reprezentativaca pa niko nista nije rekao a ovi samo kukaju,jos nama Sisic putuje u Belgiju a Parker u Cile.
Ali dobro treba im oprostiti ipak ih ocekuje MEC SEZONE.

vlada

pre 15 godina

A koji to vasi i nasi zivota ti? Pa vi i nemate vase, vasi moreira i diara koji idu u penziju sledece godine, a ovi ostali sto idu u reprezentaciju i nisu vasi, vec su unapred prodati. Zato ce te uvek biti drugi klub u zemlji! I bolje da nemamo reprezentativce, bar su nam igraci vezani ugovorima od 2 do 4 godine, a ne da igraju kao pozajmljeni u penaltizanu. Svi vasi reprezentativci nikom ponikose od Simona, Delimbasica i ostalih koje sad i roditelji traze preko "SVE ZA LJUBAV"!!!

mirko

pre 15 godina

Pazi ti ovog! Pa Vojvodina ostaje bez Mrdje, Djurica, Aleksica, Tadica, Brkica, Grozdanoskog, Kizita, Medojevica... Mrzi me i da brojim koliko je to igraca

milan

pre 15 godina

Hteo bih upitati ove mudrace sto upotrebljavaju: "w" umesto "v", "ch" i sl.; sta je vama? Juce ste otisli u neku brljavu zapanoevropsku zemlju, i vec posete sa akcentom. Kako je to moguce? Ja sam 30 god. u amer. pa mogu pisat cirilicu bez greske, iako je nisam puno upotrebljavao ni dok sam ziveo doma. Mislim stvarno... sta vam je??

Dusan Vukadinovic Obrenovac

pre 15 godina

Pa dajte ljudi,dokle vise reprezentacija da nas rusi...da su letos bili tu Ljubomir Fejsa i Zoran Tosic Igrali bi u LS,bila bi najaca nasa sezona u poslednjih 5godina a ovako nista...ajde dogovorite se jednom sa nacionalnim savezom...

rr

pre 15 godina

Karadžiću, ajde sad, uradi Antiću ono što si Đukiću.Kaži i njemu da mora da se napravi kompromis i da se vodi računa o klubovima.Hoće li nekog igrača zaboleti lakat kao što je Obradović imao povredu leđa.Ili to možeš samo nekome a drugima ne.Ipak si ti jedan snishodljivac.

Иван-Ниш

pre 15 godina

Е мука ми је од оволиког кукања због репрезентације. Као Партизановац понекад ми стварно иду на к.... са овим кукумавкама. Па знало се и пре три месеца да ће репрезентација главну пробу пред Румунију да одрађује на Кипру и да је очекивано да ће Антић и Крчмаревић да зову оне који су и раније играли за репрезентацију. Уосталом, знају у нашим клубовима да се играчи најлакше продају преко репрезентације. Како су добили толике паре за Љајића од Манчестера?
Ја мислим тако што су га приметили када је предводио саиграче у победи над реп. Енглеске од 4:1 на практично њиховом терену.

KAKTUS

pre 15 godina

Dobro je dok vase legende, Vokri, Salja, Prekazi ne pocnu da vam angazuju igrace za svoju reprezentaciju.
NEKO PAMTI TOKIO I BARI, A NEKO TIMOK I FLJAMURTARI! :)))

Grobar

pre 15 godina

Evo teksta iz danasnjeg Sporta:

TELEOPTIK
Škuletić do juna stiže i Miljković

Mladi fudbaler Partizana, Petar Škuletić, koji trenutno brani boje filijale Teleoptika, definitivno ostaje u Humskoj do leta. Iako se u sredu po podne čekao dopis za potpisivanje ugovora sa škotskim Seltikom, to je ipak prolongirano za narednih nekoliko meseci.
- Veliki deo transfera je praktično dogovoren - kaže menadžer Škuletića, Nikola Damjanac.
- Ipak, odlučili smo da Petar ostane u Partizanu do juna a ne isključujem mogućnost da već sada potpiše ugovor pa se početkom leta zaputi u Škotsku.

Znaci jos jedan talentovani igrac iz Partizanove skole ide iz Partizana! Tomic dovodi neke Washingtone, Torbice i Brane a mladi napadac ide u Seltik!!! Gde to jos ima?! Pod hitno privatizacija!!! Dosta vise sa pljackanjem Partizana!

Idi, begaj

pre 15 godina

Evo opet se javlja ovaj koji izvodi podzemne udare... Dečko, a koliko je zvezdinih balvana pozvano za tu istu akciju repretentacije?? Vi ćete - bezuspešno svakako- da uigravate vaše anti-talente, a mi opet moramo da budemo veći katolici od Pape!
NUSKNP.
(Lazarus, 5. februar 2009 14:40)

Ko vam je kriv sto ste za klasu ipo do dve, a mozda i cele tri klase, bolji od nas.

IVAN STANKOVIC NISH !!!

pre 15 godina

A zamisli Jokane da se igraju kvalifikacije u Africi shta bi onda ganferi trebali da rade sa dva igraca??? :D

IZ SVEGA IZLAZIMO JOSH JACHI!!!!

Pingo

pre 15 godina

Ako dolaze Vidic, Stankovic, Ivanovic, Jovanovic, Pantelic, Zigic i ostali stalni reprezentativci, Jokanovic bi trebao da sija od srece sto su njegovi igraci pozvani u reprezentaciju. Ako je ovo opet samo jos izlet za funkcionere FSS i glupo odabrani termin onda je Jokanovic u pravu.

AJMO CRNOBELI OOO

pre 15 godina

ajde casti ti nekukaj vise. Za njih ce odsustvo biti sigurno dobar strucno pripremni period a ti treba da postujes to.

grobar do smrti

pre 15 godina

ako ove kalasture pogledaju termine priprema tih drugih reprezentacija videce da nijedan igrac nije dosao da igra a da je bio u pripremnom periodu sa svojim klubom. ja sam grobar ali mislim da ni nama ni zvezdi netreba uzimati igrace usred priprema jer neki igraci nevrede nista cele sezone ako neprodju komplet pripreme to smo videli kod fejse a kod zvezde gomila otisla iako su prosli pripreme tako da je jokan u pravu moze antic da saceka jos 20 dana da se igraci uigraju sa klubovima a onda kad je termin i po dogovoru sa nasim klubovima da zove igrace a ne da sedne napravi spisak kao da poseduje sve u ovoj srbiji i da ga boli k....ac za partizan i zvezdu

milan

pre 15 godina

Da se ne prodavaju svi sto zanju trcat, onda bi bilo vise boljih klubova u ligi, sa vise dobrih igraca--->bolja kvaliteta fudbala + uspesi reprezentacije---->puni stadioni= $$$$$$$

simke

pre 15 godina

Danijel Marceta potpisao za Partizan! Ugovor potpisan na 3 i po godine a obestecenje je tricavih 50 000 eur.Znao sam da ce proci probu.

Lazarus

pre 15 godina

Evo opet se javlja ovaj koji izvodi podzemne udare... Dečko, a koliko je zvezdinih balvana pozvano za tu istu akciju repretentacije?? Vi ćete - bezuspešno svakako- da uigravate vaše anti-talente, a mi opet moramo da budemo veći katolici od Pape!
NUSKNP.

Fran Perea

pre 15 godina

Evo opet se javlja ovaj koji izvodi podzemne udare... Dečko, a koliko je zvezdinih balvana pozvano za tu istu akciju repretentacije?? Vi ćete - bezuspešno svakako- da uigravate vaše anti-talente, a mi opet moramo da budemo veći katolici od Pape!
NUSKNP.
(Lazarus, 5. februar 2009 14:40)

Pozvana su cetvorica Zvezdinih igraca (Milijas, Tomovic, Pejcinovic i Perovic) prijatelju, ako nisi znao. Dakle samo 1 manje. A da ne pricam kako su te vase kvaziigrace Jovanovica i Tomica(do juce niko nikad cuo za njega) pozvali samo da bi im nabili cenu....

PS. Vase najvece pojacanje - http://img21.imageshack.us/img21/8610/gavranfi9.jpg - Slika sve govori...

Delija

pre 15 godina

Zasto se uvek bune iz partizana ali na sve... Te trava te lose vreme te sudija te ovo te ono... Pa partizan ce biti bez 5 a Zvezda bez 6 reprezantativaca...
Milijas(A Tim)
Tomovic,Pejcinovic,perovic(mlada selekcija)
Mirnes Sisic(Slovenija)
Parker(Juzna Afrika)
I stvarno mi ne ide u glavu da njima uvek sve smeta cak i sada se bune a Zvezda eto ima jednog igraca vise koj ce osustvovati pa nisam procitao da se nekom bune i zale... Janevski je reko to je problem ali sta da se radi... A Jokan kriivi savez i kuka... UZAS!!!

PFC

pre 15 godina

Sad bi zvezdasi da su na nasem mestu,(na srecu nisu)jer ipak oni ne mogu da imaju ni 2 rep. digli uzbunu cika Tole nas unistava nja,nja,nja.Ali nije bitno ionako ih i sa drugim timom deremo 3:0 u derbiju!

vlada

pre 15 godina

A koji to vasi i nasi zivota ti? Pa vi i nemate vase, vasi moreira i diara koji idu u penziju sledece godine, a ovi ostali sto idu u reprezentaciju i nisu vasi, vec su unapred prodati. Zato ce te uvek biti drugi klub u zemlji! I bolje da nemamo reprezentativce, bar su nam igraci vezani ugovorima od 2 do 4 godine, a ne da igraju kao pozajmljeni u penaltizanu. Svi vasi reprezentativci nikom ponikose od Simona, Delimbasica i ostalih koje sad i roditelji traze preko "SVE ZA LJUBAV"!!!

Dusan Vukadinovic Obrenovac

pre 15 godina

Pa dajte ljudi,dokle vise reprezentacija da nas rusi...da su letos bili tu Ljubomir Fejsa i Zoran Tosic Igrali bi u LS,bila bi najaca nasa sezona u poslednjih 5godina a ovako nista...ajde dogovorite se jednom sa nacionalnim savezom...

Stefan, Srbija

pre 15 godina

A ti Fran Perea, ako sviras, pevas ili glumis kao on, ja ti skidam kapu..
A da lupas, lupas za medalju.
Izvini, a Tomovic je klasa i standardni A reprezentativac... i Pejcinovic isto, koji je juce dosao u Zvezdu....
A sta ova slika govori, ne znas ni ti sam.. Objasni molim te sebi i nama, sta potenciras ovom fotografijom!!!???

colovic

pre 15 godina

Mogu da se kladim da ce groblje da se vadi posle debakla u derbiju zbog ovoga!
(sin Dragan, 5. februar 2009)

Vase fereire i omowuarire dobijamo i sa Teleoptikom, tako da dzabe se nadate.To ti je kao kad Dule uvede u zadnjoj cetvrtini srednjoskolce da se igraju sa vama!

todo

pre 15 godina

Evo opet se javlja ovaj koji izvodi podzemne udare... Dečko, a koliko je zvezdinih balvana pozvano za tu istu akciju repretentacije?? Vi ćete - bezuspešno svakako- da uigravate vaše anti-talente, a mi opet moramo da budemo veći katolici od Pape!
NUSKNP.


Kao prvo u A tim je pozvan Milijas,u mladu repku su pozvani tomovic,Pejcinovic,Perovic,za Sloveniju ide Sisic,a Parker je pozvan za JA,tako da je Zvezda pustila 6 igraca od kojih samo Perovic nije iz prvih 11,sa velikom razlikom sto u zvezdi cute,rade dalje i ne kukaju kao vi...

grobar

pre 15 godina

Ma koji bre zvezdini igrachi Milijasi i ostali, pa taj Milijas je totalni antitalenat, decko je bre sporiji od moje babe ne zna ni obican dribling da izvede. Tomovic - videli smo ga na OI rupchina od igracha, jedino vam ovaj Pejcinovic vredi.

Chak je i Rnic bolji od Tomovica budite uvereni

A onaj sto je napisao da Partizan cheka debakl na JNA, ja cu ga samo podsetiti da su Koroman i Petkovic isto tako najavljivali neke debakle Partizana a u stvari ste ga vi doziveli

Blansche

pre 15 godina

jokane kako po tvome termin nista ne donosi reprezentaciji. Hvala bogu da se neki selektor setio da te zimske termine koje sve pametne reprezentacije koriste i koje su skladu sa terminom FIFA i UEFA da odigraju prijateljske utakmice. Uzmi Jokane i pogledaj raspored zakazanih prijateljsih medjunarodnih utakmica i bice ti sve jasno.Nisi ni ti ni Partizan vazniji od reprezentacije

nemanja87

pre 15 godina

Zvezda ima 6 reprezentativaca pa niko nista nije rekao a ovi samo kukaju,jos nama Sisic putuje u Belgiju a Parker u Cile.
Ali dobro treba im oprostiti ipak ih ocekuje MEC SEZONE.

Samo Partizan

pre 15 godina

Sve je to u interesu Srbije i Srpskog fudbala, zar ne? A kako nije u interesu Srbije kad Partizan godinama ucestvuje u Evroligi (Euroleague), jedini klub iz nase zemlje, i opet im se oduzima pravo na grejanje u Pioniru? Kako to nemoze biti u interesu Srbije da se Partizan podrzi tu? Sve osim Partizana je u interesu za bolju Srbiju!

Ovo je sramota! Zasto se ne napise da je u necijem interesu da se Partizan oslabi!

akcidroni

pre 15 godina

-Znam da ce mnogi da me napljuju zbog owog komentara,ali meni je na prwom mestu PARTIZAN,a tek onda swe ostalo(pa i reprezentacija)!!!

Salee

pre 15 godina

@ Pozvana su cetvorica Zvezdinih igraca (Milijas, Tomovic, Pejcinovic i Perovic) prijatelju, ako nisi znao. Dakle samo 1 manje. A da ne pricam kako su te vase kvaziigrace Jovanovica i Tomica(do juce niko nikad cuo za njega) pozvali samo da bi im nabili cenu....

PS. Vase najvece pojacanje - [link] - Slika sve govori...
(Fran Perea, 5. februar 2009 15:51)


hahahahahaha.... :D :D
Slika govori vise od 1000 reci... :D

KAKTUS

pre 15 godina

Dobro je dok vase legende, Vokri, Salja, Prekazi ne pocnu da vam angazuju igrace za svoju reprezentaciju.
NEKO PAMTI TOKIO I BARI, A NEKO TIMOK I FLJAMURTARI! :)))

Srdjan

pre 15 godina

http://www.index.hr/sport/clanak/dinamo-u-misiji-mira-na-kosovu-17-veljace-prijateljska-protiv-trepca-89/420210.aspx

I posle, kako da ne budemo nacionalisti?!

Zulu PFC

pre 15 godina

Svaka cast sto su JERINIC i ELTON na spisku za pripreme!
Elton je jedan od dvojice mladih Brazilaca koji su dosli pre mesec dana i potpisali za Partizan, i cudo je(obojca imaju fenomenalnu tehniku, ali su i snazni)…a Jerinic je jedan od najboljih mladih Partizanovih igraca, koji je igrao za Teleoptik, na koga se najozbiljnije racuna da bude od nosilaca buduce igre Partizana.
Samo Jokane-mogao si da povedes i drugog Brazilca DZEFERSONA,jak kao stena, trojica ne mogu da mu oduzmu loptu…

Braco Grobari zapamtite ova 2 imena ELTON i DZEFERSON…a Jerinica svi koji prate mladje kategorije Partizana jedva cekaju da vide u prvom timu,decko razvaljuje…

@bg
Kako mozes da kazes za Ljajica, nista strasno sto ce propustiti ovaj kljucni deo priprema kad decko igra u prvih 11. Znaci ni Obrad, ni on nece biti tu da se uigravaju
Fejsa opet propusta pripreme, kao sto je i svake u poslednje 2 godine!Pa to za mladog igraca uopste nije dobro, neka ostave vise decka na miru.
Tomic i Jovanovic su bitne rezerve.
Treba da idu, ali nije bas da treba da budemo odusevljeni zbog toga.

grobar do smrti

pre 15 godina

ako ove kalasture pogledaju termine priprema tih drugih reprezentacija videce da nijedan igrac nije dosao da igra a da je bio u pripremnom periodu sa svojim klubom. ja sam grobar ali mislim da ni nama ni zvezdi netreba uzimati igrace usred priprema jer neki igraci nevrede nista cele sezone ako neprodju komplet pripreme to smo videli kod fejse a kod zvezde gomila otisla iako su prosli pripreme tako da je jokan u pravu moze antic da saceka jos 20 dana da se igraci uigraju sa klubovima a onda kad je termin i po dogovoru sa nasim klubovima da zove igrace a ne da sedne napravi spisak kao da poseduje sve u ovoj srbiji i da ga boli k....ac za partizan i zvezdu

mirko

pre 15 godina

Pazi ti ovog! Pa Vojvodina ostaje bez Mrdje, Djurica, Aleksica, Tadica, Brkica, Grozdanoskog, Kizita, Medojevica... Mrzi me i da brojim koliko je to igraca

Иван-Ниш

pre 15 godina

Е мука ми је од оволиког кукања због репрезентације. Као Партизановац понекад ми стварно иду на к.... са овим кукумавкама. Па знало се и пре три месеца да ће репрезентација главну пробу пред Румунију да одрађује на Кипру и да је очекивано да ће Антић и Крчмаревић да зову оне који су и раније играли за репрезентацију. Уосталом, знају у нашим клубовима да се играчи најлакше продају преко репрезентације. Како су добили толике паре за Љајића од Манчестера?
Ја мислим тако што су га приметили када је предводио саиграче у победи над реп. Енглеске од 4:1 на практично њиховом терену.

milan

pre 15 godina

Hteo bih upitati ove mudrace sto upotrebljavaju: "w" umesto "v", "ch" i sl.; sta je vama? Juce ste otisli u neku brljavu zapanoevropsku zemlju, i vec posete sa akcentom. Kako je to moguce? Ja sam 30 god. u amer. pa mogu pisat cirilicu bez greske, iako je nisam puno upotrebljavao ni dok sam ziveo doma. Mislim stvarno... sta vam je??

AJMO CRNOBELI OOO

pre 15 godina

ajde casti ti nekukaj vise. Za njih ce odsustvo biti sigurno dobar strucno pripremni period a ti treba da postujes to.

IVAN STANKOVIC NISH !!!

pre 15 godina

A zamisli Jokane da se igraju kvalifikacije u Africi shta bi onda ganferi trebali da rade sa dva igraca??? :D

IZ SVEGA IZLAZIMO JOSH JACHI!!!!

rr

pre 15 godina

Karadžiću, ajde sad, uradi Antiću ono što si Đukiću.Kaži i njemu da mora da se napravi kompromis i da se vodi računa o klubovima.Hoće li nekog igrača zaboleti lakat kao što je Obradović imao povredu leđa.Ili to možeš samo nekome a drugima ne.Ipak si ti jedan snishodljivac.

Pingo

pre 15 godina

Ako dolaze Vidic, Stankovic, Ivanovic, Jovanovic, Pantelic, Zigic i ostali stalni reprezentativci, Jokanovic bi trebao da sija od srece sto su njegovi igraci pozvani u reprezentaciju. Ako je ovo opet samo jos izlet za funkcionere FSS i glupo odabrani termin onda je Jokanovic u pravu.

milan

pre 15 godina

Da se ne prodavaju svi sto zanju trcat, onda bi bilo vise boljih klubova u ligi, sa vise dobrih igraca--->bolja kvaliteta fudbala + uspesi reprezentacije---->puni stadioni= $$$$$$$

Idi, begaj

pre 15 godina

Evo opet se javlja ovaj koji izvodi podzemne udare... Dečko, a koliko je zvezdinih balvana pozvano za tu istu akciju repretentacije?? Vi ćete - bezuspešno svakako- da uigravate vaše anti-talente, a mi opet moramo da budemo veći katolici od Pape!
NUSKNP.
(Lazarus, 5. februar 2009 14:40)

Ko vam je kriv sto ste za klasu ipo do dve, a mozda i cele tri klase, bolji od nas.

Grobar

pre 15 godina

Evo teksta iz danasnjeg Sporta:

TELEOPTIK
Škuletić do juna stiže i Miljković

Mladi fudbaler Partizana, Petar Škuletić, koji trenutno brani boje filijale Teleoptika, definitivno ostaje u Humskoj do leta. Iako se u sredu po podne čekao dopis za potpisivanje ugovora sa škotskim Seltikom, to je ipak prolongirano za narednih nekoliko meseci.
- Veliki deo transfera je praktično dogovoren - kaže menadžer Škuletića, Nikola Damjanac.
- Ipak, odlučili smo da Petar ostane u Partizanu do juna a ne isključujem mogućnost da već sada potpiše ugovor pa se početkom leta zaputi u Škotsku.

Znaci jos jedan talentovani igrac iz Partizanove skole ide iz Partizana! Tomic dovodi neke Washingtone, Torbice i Brane a mladi napadac ide u Seltik!!! Gde to jos ima?! Pod hitno privatizacija!!! Dosta vise sa pljackanjem Partizana!

simke

pre 15 godina

Danijel Marceta potpisao za Partizan! Ugovor potpisan na 3 i po godine a obestecenje je tricavih 50 000 eur.Znao sam da ce proci probu.