Četvrtak, 02.10.2008.

21:49

Jokanović: "Ostvarili smo cilj"

Trener Partizana Slaviša Jokanović zadovoljan je pobedom i plasmanom u Ligu UEFA što je i bio cilj ekipe iz Humske.

Izvor: B92

Jokanoviæ: "Ostvarili smo cilj" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

DJOLE

pre 15 godina

Petar,
Ja znas navijam za Zvezdu,ali moram priznati da je Partizan mnogo veci klub,sa mnogo boljim igracima i strucnim stabom,sa nenormalno mnogo boljom upravom,a uz to Partizan je ubedljivo najtrofejnije sportsko drustvo u Srbiji,kao i drugo ili prvo u svetu,a Zvezda nije ni medju prvih 50,takodje Partizan je mnogo postovaniji u Evropi od Zvezde,ima mnogo bolji koeficijent...A ja sam Zvezdas,znas.Jednostavno mi je ljigavo da napisem da sam Zvezdas,cak i u sali,a ovo sto sam gore napisao je APSOLUTNO TACNO i to svako mora da prizna.A ti Grobar,nemoj da me zasmejavas molim te.
C.Zvezda-Partizan 0-3

tvoji grobari

pre 15 godina

@navijam za partizan ali stvarno ne treba porediti partizan i zvezdu oni imaju istoriju o kakvoj mi mozemo samo da mastamo
i mi mozemo da se radijemo sada ali ce ubrzo sve biti po starom...mislim partizan pasti a zvezda ce biti prva bravo jokane ali uskoro ce se prodati svi igraci i sta onda???
(petar, 3. oktobar 2008 13:36)

Cim ovako pises ti ne navijas za Partizan vec za komsinicu...

Nenad

pre 15 godina

Slavisa Jokanovic je trenutno najbolji trener u Srbiji!!! Pred njim je velika karijera, a ako ostane u partizanu jos koju godinu mislim da liga sampiona postaje partizanova realnost. Verovao sam u tog coveka od prvog dana a sada sam siguran da partizan konacno vodi najbolji trener kojeg imamo!!!
Napred Jokane, napred partizan!!! Možemo do cetvrtfinala!!!

petar

pre 15 godina

navijam za partizan ali stvarno ne treba porediti partizan i zvezdu oni imaju istoriju o kakvoj mi mozemo samo da mastamo
i mi mozemo da se radijemo sada ali ce ubrzo sve biti po starom...mislim partizan pasti a zvezda ce biti prva bravo jokane ali uskoro ce se prodati svi igraci i sta onda???

Tasmanijski djavo

pre 15 godina

Treba da budes zadovoljan. Izbacili ste ekipu koja je ista kao i vi i sa malo vise srece. Sada ce da graknu Topalovici osvajamo Ligu UEFA pa onda super kup a sledece gdine pravimo pomor u ligi Sampiona, pa onda Intercontinentalni kup i tako narednih 5-6 sezona i onda mozede da zpusite usta "ciganima " kako ste sve osvojili sto moze da se osvoji. Ali to ce se dogoditi kada ja peske odem na mesec ili kada bude moguc drveni sporet

Srb-in

pre 15 godina

E, kad se setim samo pocetka i pljuvanja po Jokanovicu! A sad? 'Bravo Jokane", "Jokane legendo"...
Ne smem ni da pomislim kakve ce tek reci padati posle prvog poraza...

1963

pre 15 godina

Najvaznije je da smo dobili pravog golmana i mislim da je decko nepravedno zapostavljen i u medijima i na ovom sajtu. Na svakoj tekmi skine po dva tri zicera i ne dobijam cir na ciru na zeludcu zbog decijih golova koje nasi smesni golmani primaju vec godinama i to po pravilu u najvaznijim utakmicama. Dugo pratim fudbal i ne znam ni jedan tim koga su golmani toliko puta unakazili kao sto je to slucaj sa Partizanom. Mozda vise i od sudija. Tu su negde, mrtva trka. I ne teba biti euforican posle pobede nad vec pobedjenom rumunskom ekipom, Ipak je to ekipa skromnih mogucnosti. Ja tu, ruku na srce, nisam video ni pola igraca. To sto komsije ne mogu nikog da pobede ne znaci da treba sa njima da se uporedjujeno i da se veselimo kad pobedimo bilo koga. To je ispod naseg renomea. Ipak su to Rumuni i to ne iz Bukuresta nego iz Temisvara. Zato pamet u glavu i da se poboljsa katastrofalna igra u odbrani gde duvaju tajfuni i ne mogu da verujem da se ti igraci tako lose postavljaju i da ih tako lako hvata panika i pri naoko bezazlenim situacijama. To je stvar tenera i zato Jokane nemoj sad da hvalis i dizes u nebesa ipak skromne Rumune nego uigraj vec jednom tu odbranu i u spicu malo vise ozbiljnosti. Poceli su da igraju napred neobavezno kao na treningu. Nedopustivo je kako se ne realizuju kontre tipa 4 na 2 i to po nekoliko puta na svakoj utakmici i onda moramo da cekamo Bambja da iz suta da gol i da nas vadi. Sredina je sve bolja i uz golmana Bozovica to je pomak koji nam donosi rezultate ali moraju i ostale linije mnogo ozbiljnije.

jovan vankuver

pre 15 godina

ja i dalje mislim da partizanu treba iskusan trener a ne trener pocetnik! kao u svakom drugom poslu pa tako i u ovom, prvo staziranje pa onda prilika da pokazes svoje znanje. mozda bi jokanovic i mogao biti trener ali mi se cini da ce zavrsiti kao i njegov prethodnik djukic za koga sam takodje govorio ovo isto. partizan ima strasan tim i strasno losu konkurenciju u ligi pa tu i nije tesko biti trener. ljupko petrovic, sa onom generacijom zvezde, je najbolji primjer za ovo sto rekoh. hvalimo i tomica, dobro ali gdije su mu igraci iz omladinskog pogona. lako je kupiti gotovog igraca ali ja mislim da bi ih trebao stvarati u partizanu. gulan,sulejmani, adamovic, smiljanic, babovic, marinkovici, bosancic i da ne nabrajam vise, svi su prodati za male pare a mnogo su dobri igraci. sve je to politika kluba ali bih ja bio sretniji da je u timu vise partizanove dijece nego stranaca.

pogrebnik from nis

pre 15 godina

@nabuk,
A koji je vama cilj?Da opet pobedite Srem u prijateljskoj,dok mi igramo Evropu?
@da da,ne neeee,oooo ne znam!!!!
Ja mislim da si ti umislio da si rekao pravu stvar.I ako samo ti pisi.

Rocky Balboa

pre 15 godina

@ "Inače na ogradi ispred rumunskih navijača bio je okačen transparent "Pravda za Uroša".
http://www.blic.co.yu/sport.php?id=59348

PFC-ratnik

pre 15 godina

Trener Temišvara Dušan Uhrin zadovoljan je i pored poraza od Partizana za koji smatra da ima velike šanse u Ligi UEFA.

"Čestitam Partizanu na plasmanu. Naši fudbaleri su zadovoljni jer su dobro igrali. Nismo imali sreće da postignemo gol. Prvi meč je bio odlučujući jer smo primili dva gola kući. Mislim da je sudija trebao da svira penal u jednoj situaciji. Partizan ima velike šanse u Kupu UEFA jer ima dobar tim. Nisam skoro video jednu ovako staloženu ekipu".
HVALA!Svaka cast i Temisvaru na izuzetnoj borbenosti i fer igri u oba meca!Eto,od dve odlicne ekipe,jedna je ipak morala da prodje dalje.Tek u revansu se videlo,koliko je ozbiljan protivnik sa kojim smo igrali.Taktika koju je postavio trener gostiju je bila odlicna,ali je PFC ipak bolja ekipa.Cestitke Jokanu i samo napred!

Jagodinac

pre 15 godina

Bravo igrači, bravo Jokane, bravo svi! Ali ne opuštajte se, Liga UEFA je najmanje što možete da pružite. Možete vi i mnogo više, samo napred pa da "prezimimo" u Evropi.

da da,ne neeee,oooo ne znam!!!!

pre 15 godina

Ovi grobari se okrecu kako vetar duva!!!!! Voleo bih da ih u nedelju ovakva jadna zvezda ponizi na marakani,pa da posle toga kiksiraju jos jednu kuci,pa posle u gostima,da im pridje zvezda na samo tri boda!!!!! Ne,ne varate se,ako mislite da bih to voleo zato sto sam zvezdas!!!!!NISAM ZVEZDAS,nedaj Boze,ne znam da li vise mrzim zvezdu ili partizan.To bih voleo samo iz jednog jedinog razloga:Prvo je bilo,Jokane vezeru,bezi iz partizana,unistio si sve sto je Djukic stvorio,bezi dok ne unistis partiza,SADA je Jokane legendo,Jokane care,Jokane majstore,Jokane......Eee da li shvatate koliko ste SMESNI??? IIII!!!! Cisto da se opet vrate komentari poput:Jakane nemas ti pojima.....Ma ljudi smejem se ovim grobarima kao nikada nikome!!!!!

grobar

pre 15 godina

Trener Temišvara Dušan Uhrin:"Partizan ima velike šanse u Kupu UEFA jer ima dobar tim. Nisam skoro video jednu ovako staloženu ekipu". To dovoljno govori o nama!!!

aleksandar t

pre 15 godina

bravo jokane bravo TOMICU mislim da je ova ekipa u zadnjih 10godina najaca. grobarima cista desetka tako se navija tako se voli svoj klub do kraja.pozdrav za sve GROBARE.Idemo u rupu da isteramo sa nasom pesmom. Oooo ooooo PARTIZAN Beograd oooo PARTIZAN Beograd

P.S. pa na Arsen Vengera

pre 15 godina

Jokan pocinje da me podseca na jednog velikog trenera, mada je jos uvek dosta daleko od njega!! Ko zna mozda jednog dana i bude ko on!!

NikopoL

pre 15 godina

Nisu bili bolji koliko su pametnije odigrali. Sjajno su RU
zatvarali sredinu, pogotovo strane. Mi, nasuprot njima smo odigrali smusheno, sa pregrsht loshih lopti za Diaru, koji nije mogao da se snadje. Upadao je u jendek 100 x.
Nema veze, bodovi se pishu za nash fudbal. Josh 1 stvar. Dokle cemo se mlatiti izmedju sebe? Ubishe (chini mi se) Head-Huntersi nekog momka sa tarzankom i smeshnom mindjushom... Bruka.

mare partizan

pre 15 godina

Cetitke crno-beloj ceti na pobedi i plasmanu u grupe kupa Uefa. Iako nismo blistali, eliminisali smo veoma solidnu i nezgodnu ekipu. Jokan je pokazao da ume da igra na rezultat, za razliku od Djukica kod koga odbrana nije ni postojala. Uglavnom je vecina igraca odigrala dobro, ali moram da iskritikujem dvojicu: Bogunovica i Marinkovica. Prosto je neverovatno koliko su veceras bili jalovi, pogotvo me je neprijatno iznenadio Marinkovic, koji je usao svez pred kraj utakmice, i u cistim situacijama gubio je loptu kao od sale, taj momak definitivno nema kvalitet za partizan a i premekan je. Nadam se da cemo imati srece u zrebu u utorak. Takodje, nepohodno nam je par pojacanja, kako bi postali vrlo ozbiljna evropska ekipa, Tomicu samo nastavi da dovodis igrace, do sada si bio uspesan u svom poslu.

Veteran PFC

pre 15 godina

Gospodin Dusan Uhrin JR rece ono sto i ja mislim: velike su nam sanse u UEFA League... Nego, 'ajde prvo da zavrsimo sa Koromanom i njegovom bratijom (popeli su mi se na vrh... znate na sta mislim), pa da na miru cekamo zreb u utorak. A, onda "Rosoneri" u Hramu, pa da deljemo Zabare...

Aguero KG

pre 15 godina

Bravo Jokane,bravo crno-beli, bravo grobari.Nema opuštanja, u nedelju da zatrpamo i napunimo rupu i komšinicu kao što je i red pa onda uživanje i odmor do novih evropskih okršaja.Nema opuštanja,završite seriju šampionski!

KKP

pre 15 godina

"Partizan ima velike šanse u Kupu UEFA jer ima dobar tim. Nisam skoro video jednu ovako staloženu ekipu", rece njihov trener... Ovo sve govori! Idemo da doguramo sto dalje, mi to mozemo!

bobanmkd

pre 15 godina

Svaka cast na takmicarskom fudbalu!Svaka cast!Vise volim sto nismo primili gol nego da smo dali dva!U nedelju...rekreativno!Za njih je "utakmica godine",a za nas kao protiv Jagodine!Stramota je sta su ovih dana radili mediji pateticno forsirajuci derbi naspram ovog meca gde je ulog bila EVROPA!Zato,bas me boli briga za nedelju,cekam zdreb!I...da,pored proleca u Evropi...svakako cemo opet osvojiti i TITULU!

pokajnik

pre 15 godina

Jokane, ja nisam ostavljao negativne komentare ovde, a ni drugde o tebi, ali sam sumnjao u tvoje domete. No, posto me razuveravas iz tekme u tekmu, evo, gorko se kajem zbog sumnji.

Vijuga

pre 15 godina

Necu da cekam (za mene) najvazniju utakmicu sezone (protiv Zvezde) nego cu vec sad predloziti da se uz sadasnje uspehe Partizana pocne pominjati i ime Slavise Jokanovica!

Nikola_PFC

pre 15 godina

I kad da se odmore igrachi Partizana?
Veceras bi morali da udo odmah na spavanje ,sutra bi odradili jedan trening i u subotu josh 2 i vec u nedelju Utakmica sa c-g-n-m-.

Bravo za pobedu !!!

Jauka

pre 15 godina

Jokane Jokane .. ) kako si samo zapusio usta svim necernicima i pljuvacima.
A u nedelju bez milosti pa da vidim oce li se jos neko nekad javiti da pljune po tebi ..

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 15 godina

Tako je Jokane, zelimo da prezimimo u Evropi!
Sramota! Samo malo preko 15.000 navijaca, oni koji pricaju da je bilo oko 20.000 su veoma lose informisan! Sta jos treba igraci Partizana da urade da bi dobili podrsku kakvu zasluzuju?! Igraju na sva tri fronta briljantno! Naravno, Jug na kojem sam i ja bila veceras, :) je opet bio na visini zadatka, lepa koreografija sa balonima, i crno - belim i sa onim trobojkama na bocnim stranama.
Radosav Raca Petrovic me je ponovo odusevio, decko je uzeo mikrofon i jednom lepom pesmicom najavaio sta ceka komsinicu u nedelju!
Hocu u nedelju pun Jug, da grmimo 90 minuta i onda da na kraju proslavimo pobedu sa nasim igracima kojima je i krv crno - bela!

ja

pre 15 godina

Prvo, Temisvar nije neka tamo ekipa vec je lider rumunskog sampionata (bio bi da mu nisu oduzeli 6 bodova) koji je 7. liga u Evropi. A da nije APOEL mozda bolji od Temisvara? Verovatno jeste... Drugo kazes ko da niko nije igrao Evropu pre nas, hm pa ako gledamo srpske klubove I NIJE jer je u poslednjih 5 godina Partizan igrao 3 puta ligu UEFA (ako racunamo i ovogodisnju) i jednom ligu sampiona ! Da nas nisu izbacili prosle godine za zelenim stolom verovatno bi bilo 4 lige UEFA. A sta ste vi radili osim sto ste brukali Srbiju? Pobedili 2. tim Rome ali zato gubili od pingvina Tromso, Bazela, najnizi igrac Strazbura vam dao gol glavom u poslednjem minutu itd. Ajde reci konkretno sta ste to uradili u Evropi bolje od Partizana? Razlika je samo u jednom - Partizan iz evrope mogu eliminisati samo za zelenim stolom i ljudi u crnom (sudije protiv Fenera) dok Zvezdu eliminisu svi koji stignu. Trece, NIKADA nemoj uporedjivati "navijace" zvezde i NAVIJACE Partizana jer kad kazes NAVIJACI Partizana stvarno mislis na navijace a kad kazes "navijaci" Zvezde mislis na ubice, prestupnike, huligane i one koji traze pravdu za ubicu. Mozes se samo zahvaliti sto vam uopste drzimo predavanja kako se navija jer kad smo mi 1970. godine imali organizovanu navijacku grupu koja je isla svuda po Jugi i Evropi vi ste dolazili na stadion i ponekad uzvikivali "Zvezda !". Do 1989. niste ni bili navijaci vec simpatizeri tako da pusti te price jer tu uporedjivanja NEMA !!!

Aguero KG

pre 15 godina

Bravo Jokane,bravo crno-beli, bravo grobari.Nema opuštanja, u nedelju da zatrpamo i napunimo rupu i komšinicu kao što je i red pa onda uživanje i odmor do novih evropskih okršaja.Nema opuštanja,završite seriju šampionski!

ja

pre 15 godina

Prvo, Temisvar nije neka tamo ekipa vec je lider rumunskog sampionata (bio bi da mu nisu oduzeli 6 bodova) koji je 7. liga u Evropi. A da nije APOEL mozda bolji od Temisvara? Verovatno jeste... Drugo kazes ko da niko nije igrao Evropu pre nas, hm pa ako gledamo srpske klubove I NIJE jer je u poslednjih 5 godina Partizan igrao 3 puta ligu UEFA (ako racunamo i ovogodisnju) i jednom ligu sampiona ! Da nas nisu izbacili prosle godine za zelenim stolom verovatno bi bilo 4 lige UEFA. A sta ste vi radili osim sto ste brukali Srbiju? Pobedili 2. tim Rome ali zato gubili od pingvina Tromso, Bazela, najnizi igrac Strazbura vam dao gol glavom u poslednjem minutu itd. Ajde reci konkretno sta ste to uradili u Evropi bolje od Partizana? Razlika je samo u jednom - Partizan iz evrope mogu eliminisati samo za zelenim stolom i ljudi u crnom (sudije protiv Fenera) dok Zvezdu eliminisu svi koji stignu. Trece, NIKADA nemoj uporedjivati "navijace" zvezde i NAVIJACE Partizana jer kad kazes NAVIJACI Partizana stvarno mislis na navijace a kad kazes "navijaci" Zvezde mislis na ubice, prestupnike, huligane i one koji traze pravdu za ubicu. Mozes se samo zahvaliti sto vam uopste drzimo predavanja kako se navija jer kad smo mi 1970. godine imali organizovanu navijacku grupu koja je isla svuda po Jugi i Evropi vi ste dolazili na stadion i ponekad uzvikivali "Zvezda !". Do 1989. niste ni bili navijaci vec simpatizeri tako da pusti te price jer tu uporedjivanja NEMA !!!

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 15 godina

Tako je Jokane, zelimo da prezimimo u Evropi!
Sramota! Samo malo preko 15.000 navijaca, oni koji pricaju da je bilo oko 20.000 su veoma lose informisan! Sta jos treba igraci Partizana da urade da bi dobili podrsku kakvu zasluzuju?! Igraju na sva tri fronta briljantno! Naravno, Jug na kojem sam i ja bila veceras, :) je opet bio na visini zadatka, lepa koreografija sa balonima, i crno - belim i sa onim trobojkama na bocnim stranama.
Radosav Raca Petrovic me je ponovo odusevio, decko je uzeo mikrofon i jednom lepom pesmicom najavaio sta ceka komsinicu u nedelju!
Hocu u nedelju pun Jug, da grmimo 90 minuta i onda da na kraju proslavimo pobedu sa nasim igracima kojima je i krv crno - bela!

pokajnik

pre 15 godina

Jokane, ja nisam ostavljao negativne komentare ovde, a ni drugde o tebi, ali sam sumnjao u tvoje domete. No, posto me razuveravas iz tekme u tekmu, evo, gorko se kajem zbog sumnji.

bobanmkd

pre 15 godina

Svaka cast na takmicarskom fudbalu!Svaka cast!Vise volim sto nismo primili gol nego da smo dali dva!U nedelju...rekreativno!Za njih je "utakmica godine",a za nas kao protiv Jagodine!Stramota je sta su ovih dana radili mediji pateticno forsirajuci derbi naspram ovog meca gde je ulog bila EVROPA!Zato,bas me boli briga za nedelju,cekam zdreb!I...da,pored proleca u Evropi...svakako cemo opet osvojiti i TITULU!

KKP

pre 15 godina

"Partizan ima velike šanse u Kupu UEFA jer ima dobar tim. Nisam skoro video jednu ovako staloženu ekipu", rece njihov trener... Ovo sve govori! Idemo da doguramo sto dalje, mi to mozemo!

Veteran PFC

pre 15 godina

Gospodin Dusan Uhrin JR rece ono sto i ja mislim: velike su nam sanse u UEFA League... Nego, 'ajde prvo da zavrsimo sa Koromanom i njegovom bratijom (popeli su mi se na vrh... znate na sta mislim), pa da na miru cekamo zreb u utorak. A, onda "Rosoneri" u Hramu, pa da deljemo Zabare...

P.S. pa na Arsen Vengera

pre 15 godina

Jokan pocinje da me podseca na jednog velikog trenera, mada je jos uvek dosta daleko od njega!! Ko zna mozda jednog dana i bude ko on!!

Jauka

pre 15 godina

Jokane Jokane .. ) kako si samo zapusio usta svim necernicima i pljuvacima.
A u nedelju bez milosti pa da vidim oce li se jos neko nekad javiti da pljune po tebi ..

1963

pre 15 godina

Najvaznije je da smo dobili pravog golmana i mislim da je decko nepravedno zapostavljen i u medijima i na ovom sajtu. Na svakoj tekmi skine po dva tri zicera i ne dobijam cir na ciru na zeludcu zbog decijih golova koje nasi smesni golmani primaju vec godinama i to po pravilu u najvaznijim utakmicama. Dugo pratim fudbal i ne znam ni jedan tim koga su golmani toliko puta unakazili kao sto je to slucaj sa Partizanom. Mozda vise i od sudija. Tu su negde, mrtva trka. I ne teba biti euforican posle pobede nad vec pobedjenom rumunskom ekipom, Ipak je to ekipa skromnih mogucnosti. Ja tu, ruku na srce, nisam video ni pola igraca. To sto komsije ne mogu nikog da pobede ne znaci da treba sa njima da se uporedjujeno i da se veselimo kad pobedimo bilo koga. To je ispod naseg renomea. Ipak su to Rumuni i to ne iz Bukuresta nego iz Temisvara. Zato pamet u glavu i da se poboljsa katastrofalna igra u odbrani gde duvaju tajfuni i ne mogu da verujem da se ti igraci tako lose postavljaju i da ih tako lako hvata panika i pri naoko bezazlenim situacijama. To je stvar tenera i zato Jokane nemoj sad da hvalis i dizes u nebesa ipak skromne Rumune nego uigraj vec jednom tu odbranu i u spicu malo vise ozbiljnosti. Poceli su da igraju napred neobavezno kao na treningu. Nedopustivo je kako se ne realizuju kontre tipa 4 na 2 i to po nekoliko puta na svakoj utakmici i onda moramo da cekamo Bambja da iz suta da gol i da nas vadi. Sredina je sve bolja i uz golmana Bozovica to je pomak koji nam donosi rezultate ali moraju i ostale linije mnogo ozbiljnije.

grobar

pre 15 godina

Trener Temišvara Dušan Uhrin:"Partizan ima velike šanse u Kupu UEFA jer ima dobar tim. Nisam skoro video jednu ovako staloženu ekipu". To dovoljno govori o nama!!!

pogrebnik from nis

pre 15 godina

@nabuk,
A koji je vama cilj?Da opet pobedite Srem u prijateljskoj,dok mi igramo Evropu?
@da da,ne neeee,oooo ne znam!!!!
Ja mislim da si ti umislio da si rekao pravu stvar.I ako samo ti pisi.

PFC-ratnik

pre 15 godina

Trener Temišvara Dušan Uhrin zadovoljan je i pored poraza od Partizana za koji smatra da ima velike šanse u Ligi UEFA.

"Čestitam Partizanu na plasmanu. Naši fudbaleri su zadovoljni jer su dobro igrali. Nismo imali sreće da postignemo gol. Prvi meč je bio odlučujući jer smo primili dva gola kući. Mislim da je sudija trebao da svira penal u jednoj situaciji. Partizan ima velike šanse u Kupu UEFA jer ima dobar tim. Nisam skoro video jednu ovako staloženu ekipu".
HVALA!Svaka cast i Temisvaru na izuzetnoj borbenosti i fer igri u oba meca!Eto,od dve odlicne ekipe,jedna je ipak morala da prodje dalje.Tek u revansu se videlo,koliko je ozbiljan protivnik sa kojim smo igrali.Taktika koju je postavio trener gostiju je bila odlicna,ali je PFC ipak bolja ekipa.Cestitke Jokanu i samo napred!

Vijuga

pre 15 godina

Necu da cekam (za mene) najvazniju utakmicu sezone (protiv Zvezde) nego cu vec sad predloziti da se uz sadasnje uspehe Partizana pocne pominjati i ime Slavise Jokanovica!

mare partizan

pre 15 godina

Cetitke crno-beloj ceti na pobedi i plasmanu u grupe kupa Uefa. Iako nismo blistali, eliminisali smo veoma solidnu i nezgodnu ekipu. Jokan je pokazao da ume da igra na rezultat, za razliku od Djukica kod koga odbrana nije ni postojala. Uglavnom je vecina igraca odigrala dobro, ali moram da iskritikujem dvojicu: Bogunovica i Marinkovica. Prosto je neverovatno koliko su veceras bili jalovi, pogotvo me je neprijatno iznenadio Marinkovic, koji je usao svez pred kraj utakmice, i u cistim situacijama gubio je loptu kao od sale, taj momak definitivno nema kvalitet za partizan a i premekan je. Nadam se da cemo imati srece u zrebu u utorak. Takodje, nepohodno nam je par pojacanja, kako bi postali vrlo ozbiljna evropska ekipa, Tomicu samo nastavi da dovodis igrace, do sada si bio uspesan u svom poslu.

aleksandar t

pre 15 godina

bravo jokane bravo TOMICU mislim da je ova ekipa u zadnjih 10godina najaca. grobarima cista desetka tako se navija tako se voli svoj klub do kraja.pozdrav za sve GROBARE.Idemo u rupu da isteramo sa nasom pesmom. Oooo ooooo PARTIZAN Beograd oooo PARTIZAN Beograd

NikopoL

pre 15 godina

Nisu bili bolji koliko su pametnije odigrali. Sjajno su RU
zatvarali sredinu, pogotovo strane. Mi, nasuprot njima smo odigrali smusheno, sa pregrsht loshih lopti za Diaru, koji nije mogao da se snadje. Upadao je u jendek 100 x.
Nema veze, bodovi se pishu za nash fudbal. Josh 1 stvar. Dokle cemo se mlatiti izmedju sebe? Ubishe (chini mi se) Head-Huntersi nekog momka sa tarzankom i smeshnom mindjushom... Bruka.

Rocky Balboa

pre 15 godina

@ "Inače na ogradi ispred rumunskih navijača bio je okačen transparent "Pravda za Uroša".
http://www.blic.co.yu/sport.php?id=59348

Jagodinac

pre 15 godina

Bravo igrači, bravo Jokane, bravo svi! Ali ne opuštajte se, Liga UEFA je najmanje što možete da pružite. Možete vi i mnogo više, samo napred pa da "prezimimo" u Evropi.

Srb-in

pre 15 godina

E, kad se setim samo pocetka i pljuvanja po Jokanovicu! A sad? 'Bravo Jokane", "Jokane legendo"...
Ne smem ni da pomislim kakve ce tek reci padati posle prvog poraza...

Nikola_PFC

pre 15 godina

I kad da se odmore igrachi Partizana?
Veceras bi morali da udo odmah na spavanje ,sutra bi odradili jedan trening i u subotu josh 2 i vec u nedelju Utakmica sa c-g-n-m-.

Bravo za pobedu !!!

da da,ne neeee,oooo ne znam!!!!

pre 15 godina

Ovi grobari se okrecu kako vetar duva!!!!! Voleo bih da ih u nedelju ovakva jadna zvezda ponizi na marakani,pa da posle toga kiksiraju jos jednu kuci,pa posle u gostima,da im pridje zvezda na samo tri boda!!!!! Ne,ne varate se,ako mislite da bih to voleo zato sto sam zvezdas!!!!!NISAM ZVEZDAS,nedaj Boze,ne znam da li vise mrzim zvezdu ili partizan.To bih voleo samo iz jednog jedinog razloga:Prvo je bilo,Jokane vezeru,bezi iz partizana,unistio si sve sto je Djukic stvorio,bezi dok ne unistis partiza,SADA je Jokane legendo,Jokane care,Jokane majstore,Jokane......Eee da li shvatate koliko ste SMESNI??? IIII!!!! Cisto da se opet vrate komentari poput:Jakane nemas ti pojima.....Ma ljudi smejem se ovim grobarima kao nikada nikome!!!!!

jovan vankuver

pre 15 godina

ja i dalje mislim da partizanu treba iskusan trener a ne trener pocetnik! kao u svakom drugom poslu pa tako i u ovom, prvo staziranje pa onda prilika da pokazes svoje znanje. mozda bi jokanovic i mogao biti trener ali mi se cini da ce zavrsiti kao i njegov prethodnik djukic za koga sam takodje govorio ovo isto. partizan ima strasan tim i strasno losu konkurenciju u ligi pa tu i nije tesko biti trener. ljupko petrovic, sa onom generacijom zvezde, je najbolji primjer za ovo sto rekoh. hvalimo i tomica, dobro ali gdije su mu igraci iz omladinskog pogona. lako je kupiti gotovog igraca ali ja mislim da bi ih trebao stvarati u partizanu. gulan,sulejmani, adamovic, smiljanic, babovic, marinkovici, bosancic i da ne nabrajam vise, svi su prodati za male pare a mnogo su dobri igraci. sve je to politika kluba ali bih ja bio sretniji da je u timu vise partizanove dijece nego stranaca.

Nenad

pre 15 godina

Slavisa Jokanovic je trenutno najbolji trener u Srbiji!!! Pred njim je velika karijera, a ako ostane u partizanu jos koju godinu mislim da liga sampiona postaje partizanova realnost. Verovao sam u tog coveka od prvog dana a sada sam siguran da partizan konacno vodi najbolji trener kojeg imamo!!!
Napred Jokane, napred partizan!!! Možemo do cetvrtfinala!!!

tvoji grobari

pre 15 godina

@navijam za partizan ali stvarno ne treba porediti partizan i zvezdu oni imaju istoriju o kakvoj mi mozemo samo da mastamo
i mi mozemo da se radijemo sada ali ce ubrzo sve biti po starom...mislim partizan pasti a zvezda ce biti prva bravo jokane ali uskoro ce se prodati svi igraci i sta onda???
(petar, 3. oktobar 2008 13:36)

Cim ovako pises ti ne navijas za Partizan vec za komsinicu...

petar

pre 15 godina

navijam za partizan ali stvarno ne treba porediti partizan i zvezdu oni imaju istoriju o kakvoj mi mozemo samo da mastamo
i mi mozemo da se radijemo sada ali ce ubrzo sve biti po starom...mislim partizan pasti a zvezda ce biti prva bravo jokane ali uskoro ce se prodati svi igraci i sta onda???

DJOLE

pre 15 godina

Petar,
Ja znas navijam za Zvezdu,ali moram priznati da je Partizan mnogo veci klub,sa mnogo boljim igracima i strucnim stabom,sa nenormalno mnogo boljom upravom,a uz to Partizan je ubedljivo najtrofejnije sportsko drustvo u Srbiji,kao i drugo ili prvo u svetu,a Zvezda nije ni medju prvih 50,takodje Partizan je mnogo postovaniji u Evropi od Zvezde,ima mnogo bolji koeficijent...A ja sam Zvezdas,znas.Jednostavno mi je ljigavo da napisem da sam Zvezdas,cak i u sali,a ovo sto sam gore napisao je APSOLUTNO TACNO i to svako mora da prizna.A ti Grobar,nemoj da me zasmejavas molim te.
C.Zvezda-Partizan 0-3

Tasmanijski djavo

pre 15 godina

Treba da budes zadovoljan. Izbacili ste ekipu koja je ista kao i vi i sa malo vise srece. Sada ce da graknu Topalovici osvajamo Ligu UEFA pa onda super kup a sledece gdine pravimo pomor u ligi Sampiona, pa onda Intercontinentalni kup i tako narednih 5-6 sezona i onda mozede da zpusite usta "ciganima " kako ste sve osvojili sto moze da se osvoji. Ali to ce se dogoditi kada ja peske odem na mesec ili kada bude moguc drveni sporet

da da,ne neeee,oooo ne znam!!!!

pre 15 godina

Ovi grobari se okrecu kako vetar duva!!!!! Voleo bih da ih u nedelju ovakva jadna zvezda ponizi na marakani,pa da posle toga kiksiraju jos jednu kuci,pa posle u gostima,da im pridje zvezda na samo tri boda!!!!! Ne,ne varate se,ako mislite da bih to voleo zato sto sam zvezdas!!!!!NISAM ZVEZDAS,nedaj Boze,ne znam da li vise mrzim zvezdu ili partizan.To bih voleo samo iz jednog jedinog razloga:Prvo je bilo,Jokane vezeru,bezi iz partizana,unistio si sve sto je Djukic stvorio,bezi dok ne unistis partiza,SADA je Jokane legendo,Jokane care,Jokane majstore,Jokane......Eee da li shvatate koliko ste SMESNI??? IIII!!!! Cisto da se opet vrate komentari poput:Jakane nemas ti pojima.....Ma ljudi smejem se ovim grobarima kao nikada nikome!!!!!

petar

pre 15 godina

navijam za partizan ali stvarno ne treba porediti partizan i zvezdu oni imaju istoriju o kakvoj mi mozemo samo da mastamo
i mi mozemo da se radijemo sada ali ce ubrzo sve biti po starom...mislim partizan pasti a zvezda ce biti prva bravo jokane ali uskoro ce se prodati svi igraci i sta onda???

Tasmanijski djavo

pre 15 godina

Treba da budes zadovoljan. Izbacili ste ekipu koja je ista kao i vi i sa malo vise srece. Sada ce da graknu Topalovici osvajamo Ligu UEFA pa onda super kup a sledece gdine pravimo pomor u ligi Sampiona, pa onda Intercontinentalni kup i tako narednih 5-6 sezona i onda mozede da zpusite usta "ciganima " kako ste sve osvojili sto moze da se osvoji. Ali to ce se dogoditi kada ja peske odem na mesec ili kada bude moguc drveni sporet

ja

pre 15 godina

Prvo, Temisvar nije neka tamo ekipa vec je lider rumunskog sampionata (bio bi da mu nisu oduzeli 6 bodova) koji je 7. liga u Evropi. A da nije APOEL mozda bolji od Temisvara? Verovatno jeste... Drugo kazes ko da niko nije igrao Evropu pre nas, hm pa ako gledamo srpske klubove I NIJE jer je u poslednjih 5 godina Partizan igrao 3 puta ligu UEFA (ako racunamo i ovogodisnju) i jednom ligu sampiona ! Da nas nisu izbacili prosle godine za zelenim stolom verovatno bi bilo 4 lige UEFA. A sta ste vi radili osim sto ste brukali Srbiju? Pobedili 2. tim Rome ali zato gubili od pingvina Tromso, Bazela, najnizi igrac Strazbura vam dao gol glavom u poslednjem minutu itd. Ajde reci konkretno sta ste to uradili u Evropi bolje od Partizana? Razlika je samo u jednom - Partizan iz evrope mogu eliminisati samo za zelenim stolom i ljudi u crnom (sudije protiv Fenera) dok Zvezdu eliminisu svi koji stignu. Trece, NIKADA nemoj uporedjivati "navijace" zvezde i NAVIJACE Partizana jer kad kazes NAVIJACI Partizana stvarno mislis na navijace a kad kazes "navijaci" Zvezde mislis na ubice, prestupnike, huligane i one koji traze pravdu za ubicu. Mozes se samo zahvaliti sto vam uopste drzimo predavanja kako se navija jer kad smo mi 1970. godine imali organizovanu navijacku grupu koja je isla svuda po Jugi i Evropi vi ste dolazili na stadion i ponekad uzvikivali "Zvezda !". Do 1989. niste ni bili navijaci vec simpatizeri tako da pusti te price jer tu uporedjivanja NEMA !!!

jovan vankuver

pre 15 godina

ja i dalje mislim da partizanu treba iskusan trener a ne trener pocetnik! kao u svakom drugom poslu pa tako i u ovom, prvo staziranje pa onda prilika da pokazes svoje znanje. mozda bi jokanovic i mogao biti trener ali mi se cini da ce zavrsiti kao i njegov prethodnik djukic za koga sam takodje govorio ovo isto. partizan ima strasan tim i strasno losu konkurenciju u ligi pa tu i nije tesko biti trener. ljupko petrovic, sa onom generacijom zvezde, je najbolji primjer za ovo sto rekoh. hvalimo i tomica, dobro ali gdije su mu igraci iz omladinskog pogona. lako je kupiti gotovog igraca ali ja mislim da bi ih trebao stvarati u partizanu. gulan,sulejmani, adamovic, smiljanic, babovic, marinkovici, bosancic i da ne nabrajam vise, svi su prodati za male pare a mnogo su dobri igraci. sve je to politika kluba ali bih ja bio sretniji da je u timu vise partizanove dijece nego stranaca.

Aguero KG

pre 15 godina

Bravo Jokane,bravo crno-beli, bravo grobari.Nema opuštanja, u nedelju da zatrpamo i napunimo rupu i komšinicu kao što je i red pa onda uživanje i odmor do novih evropskih okršaja.Nema opuštanja,završite seriju šampionski!

Rocky Balboa

pre 15 godina

@ "Inače na ogradi ispred rumunskih navijača bio je okačen transparent "Pravda za Uroša".
http://www.blic.co.yu/sport.php?id=59348

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 15 godina

Tako je Jokane, zelimo da prezimimo u Evropi!
Sramota! Samo malo preko 15.000 navijaca, oni koji pricaju da je bilo oko 20.000 su veoma lose informisan! Sta jos treba igraci Partizana da urade da bi dobili podrsku kakvu zasluzuju?! Igraju na sva tri fronta briljantno! Naravno, Jug na kojem sam i ja bila veceras, :) je opet bio na visini zadatka, lepa koreografija sa balonima, i crno - belim i sa onim trobojkama na bocnim stranama.
Radosav Raca Petrovic me je ponovo odusevio, decko je uzeo mikrofon i jednom lepom pesmicom najavaio sta ceka komsinicu u nedelju!
Hocu u nedelju pun Jug, da grmimo 90 minuta i onda da na kraju proslavimo pobedu sa nasim igracima kojima je i krv crno - bela!

Srb-in

pre 15 godina

E, kad se setim samo pocetka i pljuvanja po Jokanovicu! A sad? 'Bravo Jokane", "Jokane legendo"...
Ne smem ni da pomislim kakve ce tek reci padati posle prvog poraza...

tvoji grobari

pre 15 godina

@navijam za partizan ali stvarno ne treba porediti partizan i zvezdu oni imaju istoriju o kakvoj mi mozemo samo da mastamo
i mi mozemo da se radijemo sada ali ce ubrzo sve biti po starom...mislim partizan pasti a zvezda ce biti prva bravo jokane ali uskoro ce se prodati svi igraci i sta onda???
(petar, 3. oktobar 2008 13:36)

Cim ovako pises ti ne navijas za Partizan vec za komsinicu...

P.S. pa na Arsen Vengera

pre 15 godina

Jokan pocinje da me podseca na jednog velikog trenera, mada je jos uvek dosta daleko od njega!! Ko zna mozda jednog dana i bude ko on!!

bobanmkd

pre 15 godina

Svaka cast na takmicarskom fudbalu!Svaka cast!Vise volim sto nismo primili gol nego da smo dali dva!U nedelju...rekreativno!Za njih je "utakmica godine",a za nas kao protiv Jagodine!Stramota je sta su ovih dana radili mediji pateticno forsirajuci derbi naspram ovog meca gde je ulog bila EVROPA!Zato,bas me boli briga za nedelju,cekam zdreb!I...da,pored proleca u Evropi...svakako cemo opet osvojiti i TITULU!

pokajnik

pre 15 godina

Jokane, ja nisam ostavljao negativne komentare ovde, a ni drugde o tebi, ali sam sumnjao u tvoje domete. No, posto me razuveravas iz tekme u tekmu, evo, gorko se kajem zbog sumnji.

NikopoL

pre 15 godina

Nisu bili bolji koliko su pametnije odigrali. Sjajno su RU
zatvarali sredinu, pogotovo strane. Mi, nasuprot njima smo odigrali smusheno, sa pregrsht loshih lopti za Diaru, koji nije mogao da se snadje. Upadao je u jendek 100 x.
Nema veze, bodovi se pishu za nash fudbal. Josh 1 stvar. Dokle cemo se mlatiti izmedju sebe? Ubishe (chini mi se) Head-Huntersi nekog momka sa tarzankom i smeshnom mindjushom... Bruka.

mare partizan

pre 15 godina

Cetitke crno-beloj ceti na pobedi i plasmanu u grupe kupa Uefa. Iako nismo blistali, eliminisali smo veoma solidnu i nezgodnu ekipu. Jokan je pokazao da ume da igra na rezultat, za razliku od Djukica kod koga odbrana nije ni postojala. Uglavnom je vecina igraca odigrala dobro, ali moram da iskritikujem dvojicu: Bogunovica i Marinkovica. Prosto je neverovatno koliko su veceras bili jalovi, pogotvo me je neprijatno iznenadio Marinkovic, koji je usao svez pred kraj utakmice, i u cistim situacijama gubio je loptu kao od sale, taj momak definitivno nema kvalitet za partizan a i premekan je. Nadam se da cemo imati srece u zrebu u utorak. Takodje, nepohodno nam je par pojacanja, kako bi postali vrlo ozbiljna evropska ekipa, Tomicu samo nastavi da dovodis igrace, do sada si bio uspesan u svom poslu.

KKP

pre 15 godina

"Partizan ima velike šanse u Kupu UEFA jer ima dobar tim. Nisam skoro video jednu ovako staloženu ekipu", rece njihov trener... Ovo sve govori! Idemo da doguramo sto dalje, mi to mozemo!

Veteran PFC

pre 15 godina

Gospodin Dusan Uhrin JR rece ono sto i ja mislim: velike su nam sanse u UEFA League... Nego, 'ajde prvo da zavrsimo sa Koromanom i njegovom bratijom (popeli su mi se na vrh... znate na sta mislim), pa da na miru cekamo zreb u utorak. A, onda "Rosoneri" u Hramu, pa da deljemo Zabare...

Nikola_PFC

pre 15 godina

I kad da se odmore igrachi Partizana?
Veceras bi morali da udo odmah na spavanje ,sutra bi odradili jedan trening i u subotu josh 2 i vec u nedelju Utakmica sa c-g-n-m-.

Bravo za pobedu !!!

Jauka

pre 15 godina

Jokane Jokane .. ) kako si samo zapusio usta svim necernicima i pljuvacima.
A u nedelju bez milosti pa da vidim oce li se jos neko nekad javiti da pljune po tebi ..

Vijuga

pre 15 godina

Necu da cekam (za mene) najvazniju utakmicu sezone (protiv Zvezde) nego cu vec sad predloziti da se uz sadasnje uspehe Partizana pocne pominjati i ime Slavise Jokanovica!

grobar

pre 15 godina

Trener Temišvara Dušan Uhrin:"Partizan ima velike šanse u Kupu UEFA jer ima dobar tim. Nisam skoro video jednu ovako staloženu ekipu". To dovoljno govori o nama!!!

aleksandar t

pre 15 godina

bravo jokane bravo TOMICU mislim da je ova ekipa u zadnjih 10godina najaca. grobarima cista desetka tako se navija tako se voli svoj klub do kraja.pozdrav za sve GROBARE.Idemo u rupu da isteramo sa nasom pesmom. Oooo ooooo PARTIZAN Beograd oooo PARTIZAN Beograd

Jagodinac

pre 15 godina

Bravo igrači, bravo Jokane, bravo svi! Ali ne opuštajte se, Liga UEFA je najmanje što možete da pružite. Možete vi i mnogo više, samo napred pa da "prezimimo" u Evropi.

PFC-ratnik

pre 15 godina

Trener Temišvara Dušan Uhrin zadovoljan je i pored poraza od Partizana za koji smatra da ima velike šanse u Ligi UEFA.

"Čestitam Partizanu na plasmanu. Naši fudbaleri su zadovoljni jer su dobro igrali. Nismo imali sreće da postignemo gol. Prvi meč je bio odlučujući jer smo primili dva gola kući. Mislim da je sudija trebao da svira penal u jednoj situaciji. Partizan ima velike šanse u Kupu UEFA jer ima dobar tim. Nisam skoro video jednu ovako staloženu ekipu".
HVALA!Svaka cast i Temisvaru na izuzetnoj borbenosti i fer igri u oba meca!Eto,od dve odlicne ekipe,jedna je ipak morala da prodje dalje.Tek u revansu se videlo,koliko je ozbiljan protivnik sa kojim smo igrali.Taktika koju je postavio trener gostiju je bila odlicna,ali je PFC ipak bolja ekipa.Cestitke Jokanu i samo napred!

pogrebnik from nis

pre 15 godina

@nabuk,
A koji je vama cilj?Da opet pobedite Srem u prijateljskoj,dok mi igramo Evropu?
@da da,ne neeee,oooo ne znam!!!!
Ja mislim da si ti umislio da si rekao pravu stvar.I ako samo ti pisi.

1963

pre 15 godina

Najvaznije je da smo dobili pravog golmana i mislim da je decko nepravedno zapostavljen i u medijima i na ovom sajtu. Na svakoj tekmi skine po dva tri zicera i ne dobijam cir na ciru na zeludcu zbog decijih golova koje nasi smesni golmani primaju vec godinama i to po pravilu u najvaznijim utakmicama. Dugo pratim fudbal i ne znam ni jedan tim koga su golmani toliko puta unakazili kao sto je to slucaj sa Partizanom. Mozda vise i od sudija. Tu su negde, mrtva trka. I ne teba biti euforican posle pobede nad vec pobedjenom rumunskom ekipom, Ipak je to ekipa skromnih mogucnosti. Ja tu, ruku na srce, nisam video ni pola igraca. To sto komsije ne mogu nikog da pobede ne znaci da treba sa njima da se uporedjujeno i da se veselimo kad pobedimo bilo koga. To je ispod naseg renomea. Ipak su to Rumuni i to ne iz Bukuresta nego iz Temisvara. Zato pamet u glavu i da se poboljsa katastrofalna igra u odbrani gde duvaju tajfuni i ne mogu da verujem da se ti igraci tako lose postavljaju i da ih tako lako hvata panika i pri naoko bezazlenim situacijama. To je stvar tenera i zato Jokane nemoj sad da hvalis i dizes u nebesa ipak skromne Rumune nego uigraj vec jednom tu odbranu i u spicu malo vise ozbiljnosti. Poceli su da igraju napred neobavezno kao na treningu. Nedopustivo je kako se ne realizuju kontre tipa 4 na 2 i to po nekoliko puta na svakoj utakmici i onda moramo da cekamo Bambja da iz suta da gol i da nas vadi. Sredina je sve bolja i uz golmana Bozovica to je pomak koji nam donosi rezultate ali moraju i ostale linije mnogo ozbiljnije.

Nenad

pre 15 godina

Slavisa Jokanovic je trenutno najbolji trener u Srbiji!!! Pred njim je velika karijera, a ako ostane u partizanu jos koju godinu mislim da liga sampiona postaje partizanova realnost. Verovao sam u tog coveka od prvog dana a sada sam siguran da partizan konacno vodi najbolji trener kojeg imamo!!!
Napred Jokane, napred partizan!!! Možemo do cetvrtfinala!!!

DJOLE

pre 15 godina

Petar,
Ja znas navijam za Zvezdu,ali moram priznati da je Partizan mnogo veci klub,sa mnogo boljim igracima i strucnim stabom,sa nenormalno mnogo boljom upravom,a uz to Partizan je ubedljivo najtrofejnije sportsko drustvo u Srbiji,kao i drugo ili prvo u svetu,a Zvezda nije ni medju prvih 50,takodje Partizan je mnogo postovaniji u Evropi od Zvezde,ima mnogo bolji koeficijent...A ja sam Zvezdas,znas.Jednostavno mi je ljigavo da napisem da sam Zvezdas,cak i u sali,a ovo sto sam gore napisao je APSOLUTNO TACNO i to svako mora da prizna.A ti Grobar,nemoj da me zasmejavas molim te.
C.Zvezda-Partizan 0-3