Sreda, 09.07.2008.

20:54

EP: U polufinalu sa Mađarskom

Vaterpolo reprezentacija Srbije sastaće se sa selekcijom Mađarske u polufinalu Evropskog prvenstva u Malagi.

Izvor: B92

EP: U polufinalu sa Maðarskom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

MNE Mojkovac

pre 15 godina

RE-STVARNO ME ZANIMA-Evo ti je Rade napisao neke.Gojković ga je npr.dao vama u finalu u Kranju!Tad je još i Jokić bio proglašen za najboljeg odbrambenog igrača... Od starijih Vičević,Uskoković...

Rade

pre 15 godina

@Realist
Србија је држава наследница, не само у спорту. Титуле се приписују Србији. СР Југославија је наследница бивше СФРј, тако да се и ти трофеји приписују Србији.
@Stvarno me zanima
Пред сам распад државне заједнице Борис Злоковић, Никола Јановић. Раније и Вељко Ускоковић. Можда је и још неко, али се не сећам.

Novi Sad

pre 15 godina

Voleo bi da ova generacija uzme OI,da kompletira trofeje i onda mislim da je realno da se kaze da je to NAJBOLJI VATERPOLO TIM IKADA.Bez sve tri titule (SP,EP,OI) mislim da,koliko god bili dobri i dominantni,jos nisu najbolji u istoriji vaterpola.Ovakvu generaciju tesko da ce iko ikada imati.

MNE Mojkovac

pre 15 godina

"nisam dosao provocirat Crnogorce,nego me cisto informativno zanima koliko je(koji) igraca iz CG igralo za SCG? pamtio sam uvjek samo najbolje(sapic,vujasinovic,ikodinovic) tako da ostale nisam zapamtio.
(stvarno me zanima, 10. jul 2008 11:43) " ZAPAMTIĆEŠ IH U PETAK U !)19:30h :)

Marko

pre 15 godina

O nasoj drzavi i ljudima koji je vode,govori najbolje zvanicni web sajt nase vaterpolo reprezentacije www.vaterpolosrbija.org (sajt nije azuriran od 26.10.2007) SRAMOTA

Zato se nemojte cuditi, ako za koju godinu i nasa vaterpolo reprezentacija prodje kao i kosarkaska!!!

Zizo

pre 15 godina

Samo pravo do pobede momci!Niko nam nista ne moze,pa ni "veliki" Madari!U finalu "potapamo" Crnu Goru i vracate se kuci sa zlatom na terasi Skupstine!!!

rolex

pre 15 godina

zašto uvek spominjete hrvate,kad ček nisu u stanju ni da objave ko je u drugom polufinalu.zato svim srcem za CG,potopite ih đetići.A onda u finalu ko bude bolji MI ili VI

stvarno me zanima

pre 15 godina

nisam dosao provocirat Crnogorce,nego me cisto informativno zanima koliko je(koji) igraca iz CG igralo za SCG? pamtio sam uvjek samo najbolje(sapic,vujasinovic,ikodinovic) tako da ostale nisam zapamtio.

bole

pre 15 godina

Stvarno ne treba da se uljuljkujemo, CG i Hrvati su oformili Jadransku ligu, gde ce da se kale, a ne znam gde cemo mi za godinu dve samo sa Partizanom biti. Sada imamo tim ali u buducnosti ne znam.
Sve u svemu
NAPRED SRBIJO!

Nex

pre 15 godina

Za sve ove godine, za sve titule, za sve utakmice, HVALA vam do neba. Vi ste ponos svoje zemlje, sto se mene tice, ne morate ni da igrate polufinale, i da izgubite sve utakmice do kraja karijere, vi imate pravo na to. Svim srcem uz vas!

rile

pre 15 godina

Moja prognoza je u finalu Srbija-Hrvatska a u borbi za 3.mesto CG-Mađarska.Današnji komentari su puno objektivniji i sa manje nacion.naboja.

h....

pre 15 godina

-Evo pobijediše Hrvati
-Italiju... Sad će da bude
-komentara da je vaterpolo
-najvažniji sport na
-svijetu :) Jer oni tako...
-Kad gube vaterpolo je sport
-za nižerazredne zemlje,a
-kad pobjeđuju
-vaterpolo,najpopularniji na
-svijetu!!!


hahaha je ti komentar bezzzzz... Ma da pobijedimo 100-puta vaterpolo nije ni u top-10 sportova niti će ikad biti...

SuhesZ

pre 15 godina

U polufinalu su 4 najbolje ekipe danas, svi komsije i svi se dobro poznaju. Mozemo biti ponosni na ovu uzu regiju (Srbija, CrnaGora, Hrvatska, Madjarska) gde se igra vrhunski vaterpolo decenijama. Naravno igraju se zestoki medjusobni dueli gde se protivnik zna i postuje - a da je pobeda posebno slatka i za vaterpoliste i za navijace je zbog raznih osobnih i nacionalnih pobuda.

Realist

pre 15 godina

Jedno pitanje ako mi netko zna odvovoriti... ove titule sto su Srbija i Crna Gora do sada zajedno osvojili kome se sad broje Srbiji ili Crnoj Gori ?? Ili je broje obe dvije samostalne drzave sada kao svoje?? Ili te drzave krecu opet sada od pocetka od nule sa titulama od samostalnosti jer su ove bile zajednicki osvojene od dvije drzave?? Sportski pozdrav

jugosloven

pre 15 godina

Ovima koji nabrajaju uspijehe protiv Mađara samo da napomenem da su reprezentaciju vodili Manojlović i Porobić,a to nešto znači.Nazalost za vaterpolsku Srbiju Manojlović promoviše splavarenje na Drini a Porobić je sa Crnogorcima.Za dobro srpskog vaterpola pod hitno za sledeći olimpijski ciklus treba napraviti stručni tim Manojlović(menadžer),Stamenić(selektor)i Vlada Vujasinović da sa njima uči jer od njega ponajviše zavisi budućnost srbijanskog vaterpola.Sadašnji selektor neka se vrati na doobuku sa mlađim kategorijama jer nije bez potencijala.Ovo namjerno pišem sada da postignuti uspijeh ne uljuljuška.Na kraju želim,u daljem takmičenju,svima sportsku i fer borbu i dobru igrau,da eliminišemo Mađare iz našeg kruga a pobjediće onaj ko bude koncentrisaniji i sretniji!

SRBIJA OD TOKIJA DO MILWOKIJA

pre 15 godina

Niti ide Kulin-kapetane,
niti ide,niti ce ti doci,
nit" se nadaj,niti ga pogledaj!
Rani sina,pak salji na vojisku
SRBIJA SE UMIRIT NE MOZE!
Naslov pesme je "Boj na Misaru"!!!
NAPRED SRBIJA!!!

riba ribi grize rep

pre 15 godina

Nisam siguran da li je bolje nastaviti ulagati u Makedoniju ili otpocetka krenuti sa Bosnom :) znaci imamo barakude,delfine,ajkule i somove

Keng

pre 15 godina

Jednu stvar mi ovde da razjasnimo. Svi trube kako je Peking prioritet...i to je istina...ALI jedino reprezentaciji Srbije nedostaje samo ta titula da se sve kompletira, odnosno da ovo bude generacija koja je osvojila sve sto se osvojiti moze. Ovoj generaciji Madjara fali EP, Hrvati su smesni, oni u sportu koji na najvisem nivou igra nekoliko reprezentacija imaju jednu jedinu titulu za 15 godina, a nasima fali samo zlato na OI... a toliko su bili blizu u Atini, kada su na kraju 3/4 vodili 2 razlike protiv Madjara.
Dakle, motiv Srbije za Peking je najveci.
Mada, znalo je olimpijsko zlato za neke slavne reprezentacije da bude nedosanjani san...Brazil nema zlato na OI u fudbalu, Svedska u rukometu, Italija u odbojci...nadam se da nasi uzimaju Peking, a ovde sta bude-bice.

ns

pre 15 godina

bit će da je trenutaćno vaterpolo najpopularniji i najbolji šport na svijetu,a i šire...

a onda dolazi DAČINA EKIPA i potapa ribare.
AJMO MOMCI ZA SEBE DAČU I SRBIJU!

i na kraju,sve se vraća na normalu i čuvenu priču pojedinih o samostrelu,boćanju na rivi i alpskom skijanju...

A zasto Eskimi neigraju vaterpolo???

pre 15 godina

Hrvatska,Srbija i Crna Gora u polufinalu,sto je najbolje mislim da ce jos dugo,dugo godina te tri momcadi biti skoro u svakom polufinalu...Ajd da pomognemo i Bosancima,evo mi Hrvati cemo im donirat 30-tak solidnih vaterpolista,neka toliko doniraju i Srbi i evo ih za dve godine s broncom oko vrata...

hrvat

pre 15 godina

Eh da nam je umjesto Madara u polufinalu Makedonija ili da stvorimo repku Bosni (od Srba, Hrvata i Crnogoraca) to bi bila festa:-))) Europa tj Svijet se mogu slikati jer vidi se gdje se igra najbolji Vatrepolo:-))

Hm

pre 15 godina

Nisam siguran u nista. Ispade da je medju 4 najbolje usla jedna ekipa iz jedne grupe i 3 ekipe iz druge grupe. To samo govori koliko je druga grupa bila jaca i da su te ekipe imale prave utakmice, a ne malo jace treninge. Biti ce kako bude.

Goran

pre 15 godina

@hrvat:
Cuj, ni sa Madjarskom u polufinalu nije mnogo drugacije. I Srbija i Hrvatska se granice sa ostale tri zemlje koje imaju reprezentacije u polufinalu.
Definitivno u ovom regionu rastu najbolji vaterpolisti :)

ivana-st

pre 15 godina

ajmo barakude, nesretno ste izgubili od madarske, od sada nadale je sve moguce, al daj boze reprizu zadnjeg svjetskog prvenstva...

des

pre 15 godina

Dve najjace reprezentacije u polufinalu. Tesko ce biti sa Madjarima a ako njih prodjemo nije me ni briga ko ce biti protivnik. A iako se mozda vecina nece sloziti sa mnom ako nas madjari pobede u polufinalu navijacu za njih u finalu, i oni su nam komsije. Mnogo madjara zive i lojalni su gradjani Srbije. Tako da pozdrav madjarima i neka neko od nas osvoji.

SRBIJA-MADJARSKA 8;5

pre 15 godina

for Ma daj bre pocisticemo MADJARE!!!! Madjari nas mogu dobiti samo ako odigramo slabo,ali ne zaboravite da ce nas biti vise u bazenu,jer ce u srcima svih nasih junaka biti nas DACA,nasi delfini ce igrati srcem kako samo oni znaju i donece njihovom drugaru ZLATO,u to sam ubedjen!!!! Nema na ovom svetu jacih,nema boljih!!! SRBIJA SAMPION!!!!

AcoK93

pre 15 godina

Posle poraza na OI, Srbija (ili SCG) je pobedila 5 puta za redom u finalu protiv Madjarske

SP 2005: SCG - Madjarska 8-7
Svetska Liga 2005: SCG - Madjarska 16-6
Svetski Kup 2006: SCG - Madjarska 10-9
EP 2006: Srbija - Madjarska 9-8
Svetska Liga 2007: Srbija - Madjarska 9-6

MNE Mojkovac

pre 15 godina

Evo pobijediše Hrvati Italiju... Sad će da bude komentara da je vaterpolo najvažniji sport na svijetu :) Jer oni tako... Kad gube-vaterpolo je sport za nižerazredne zemlje,a kad pobjeđuju-vaterpolo,najpopularniji na svijetu!!!

maximilijan

pre 15 godina

Ljudi a koja ce nam ova titula biti po redu???mnogo ih imamo a ne mogu sve da izbrojim.....
Srbin do koske.SERBIA SHAMPIONS AGAIN!!!!!!!!!!!!!!

nemanja

pre 15 godina

Mislim da smo u ovom trenutku za gol-dva bolji.. Ipak, mislim da je ovoj generaciji sudjeno da osvoji olimpijski naslov prvaka. Tako da neverujem da ce toliko ulagati za pobede na EP ( kao sto se videlo ). Posle pekinga, raspada se zlatna generacija i svi dobro znaju da im je to zadnja prilaka da osvoje zlato u kini...
Ali, nista protiv ne bi imao da se i od davde vrate zlatom oko vrata.. Samo iz principa i da ucutkaju sve one druge ribice...
Ipak Srbija nema more ali i te kako najjacu mornaricu...
Ustaj DACO, vreme je...

strale

pre 15 godina

dobijamo madjare kao i uvek 4 puta smo ih dobili i jos ce mo 2 puta na evropskom prvenstvu 1 na svetskom prvenstvu 2 puta u svetskoj ligi stvarno smo najjaci ZIVELA SRBIJA osvajamo EP

for

pre 15 godina

Na kraju ce ispasti da ce u finalu igrati Madjari i Hrvati a ne mi i djetici kao direktni polufinalisti!
Nasa je nada da su se Madjari umorili od tolikog igranja, pogotovo u tezoj grupi, inace nemamo velike sanse onakvom slabom igrom!

Srecno delfini!

des

pre 15 godina

Dve najjace reprezentacije u polufinalu. Tesko ce biti sa Madjarima a ako njih prodjemo nije me ni briga ko ce biti protivnik. A iako se mozda vecina nece sloziti sa mnom ako nas madjari pobede u polufinalu navijacu za njih u finalu, i oni su nam komsije. Mnogo madjara zive i lojalni su gradjani Srbije. Tako da pozdrav madjarima i neka neko od nas osvoji.

riba ribi grize rep

pre 15 godina

Nisam siguran da li je bolje nastaviti ulagati u Makedoniju ili otpocetka krenuti sa Bosnom :) znaci imamo barakude,delfine,ajkule i somove

AcoK93

pre 15 godina

Posle poraza na OI, Srbija (ili SCG) je pobedila 5 puta za redom u finalu protiv Madjarske

SP 2005: SCG - Madjarska 8-7
Svetska Liga 2005: SCG - Madjarska 16-6
Svetski Kup 2006: SCG - Madjarska 10-9
EP 2006: Srbija - Madjarska 9-8
Svetska Liga 2007: Srbija - Madjarska 9-6

MNE Mojkovac

pre 15 godina

Evo pobijediše Hrvati Italiju... Sad će da bude komentara da je vaterpolo najvažniji sport na svijetu :) Jer oni tako... Kad gube-vaterpolo je sport za nižerazredne zemlje,a kad pobjeđuju-vaterpolo,najpopularniji na svijetu!!!

for

pre 15 godina

Na kraju ce ispasti da ce u finalu igrati Madjari i Hrvati a ne mi i djetici kao direktni polufinalisti!
Nasa je nada da su se Madjari umorili od tolikog igranja, pogotovo u tezoj grupi, inace nemamo velike sanse onakvom slabom igrom!

Srecno delfini!

strale

pre 15 godina

dobijamo madjare kao i uvek 4 puta smo ih dobili i jos ce mo 2 puta na evropskom prvenstvu 1 na svetskom prvenstvu 2 puta u svetskoj ligi stvarno smo najjaci ZIVELA SRBIJA osvajamo EP

A zasto Eskimi neigraju vaterpolo???

pre 15 godina

Hrvatska,Srbija i Crna Gora u polufinalu,sto je najbolje mislim da ce jos dugo,dugo godina te tri momcadi biti skoro u svakom polufinalu...Ajd da pomognemo i Bosancima,evo mi Hrvati cemo im donirat 30-tak solidnih vaterpolista,neka toliko doniraju i Srbi i evo ih za dve godine s broncom oko vrata...

nemanja

pre 15 godina

Mislim da smo u ovom trenutku za gol-dva bolji.. Ipak, mislim da je ovoj generaciji sudjeno da osvoji olimpijski naslov prvaka. Tako da neverujem da ce toliko ulagati za pobede na EP ( kao sto se videlo ). Posle pekinga, raspada se zlatna generacija i svi dobro znaju da im je to zadnja prilaka da osvoje zlato u kini...
Ali, nista protiv ne bi imao da se i od davde vrate zlatom oko vrata.. Samo iz principa i da ucutkaju sve one druge ribice...
Ipak Srbija nema more ali i te kako najjacu mornaricu...
Ustaj DACO, vreme je...

Goran

pre 15 godina

@hrvat:
Cuj, ni sa Madjarskom u polufinalu nije mnogo drugacije. I Srbija i Hrvatska se granice sa ostale tri zemlje koje imaju reprezentacije u polufinalu.
Definitivno u ovom regionu rastu najbolji vaterpolisti :)

hrvat

pre 15 godina

Eh da nam je umjesto Madara u polufinalu Makedonija ili da stvorimo repku Bosni (od Srba, Hrvata i Crnogoraca) to bi bila festa:-))) Europa tj Svijet se mogu slikati jer vidi se gdje se igra najbolji Vatrepolo:-))

SRBIJA OD TOKIJA DO MILWOKIJA

pre 15 godina

Niti ide Kulin-kapetane,
niti ide,niti ce ti doci,
nit" se nadaj,niti ga pogledaj!
Rani sina,pak salji na vojisku
SRBIJA SE UMIRIT NE MOZE!
Naslov pesme je "Boj na Misaru"!!!
NAPRED SRBIJA!!!

Keng

pre 15 godina

Jednu stvar mi ovde da razjasnimo. Svi trube kako je Peking prioritet...i to je istina...ALI jedino reprezentaciji Srbije nedostaje samo ta titula da se sve kompletira, odnosno da ovo bude generacija koja je osvojila sve sto se osvojiti moze. Ovoj generaciji Madjara fali EP, Hrvati su smesni, oni u sportu koji na najvisem nivou igra nekoliko reprezentacija imaju jednu jedinu titulu za 15 godina, a nasima fali samo zlato na OI... a toliko su bili blizu u Atini, kada su na kraju 3/4 vodili 2 razlike protiv Madjara.
Dakle, motiv Srbije za Peking je najveci.
Mada, znalo je olimpijsko zlato za neke slavne reprezentacije da bude nedosanjani san...Brazil nema zlato na OI u fudbalu, Svedska u rukometu, Italija u odbojci...nadam se da nasi uzimaju Peking, a ovde sta bude-bice.

SRBIJA-MADJARSKA 8;5

pre 15 godina

for Ma daj bre pocisticemo MADJARE!!!! Madjari nas mogu dobiti samo ako odigramo slabo,ali ne zaboravite da ce nas biti vise u bazenu,jer ce u srcima svih nasih junaka biti nas DACA,nasi delfini ce igrati srcem kako samo oni znaju i donece njihovom drugaru ZLATO,u to sam ubedjen!!!! Nema na ovom svetu jacih,nema boljih!!! SRBIJA SAMPION!!!!

maximilijan

pre 15 godina

Ljudi a koja ce nam ova titula biti po redu???mnogo ih imamo a ne mogu sve da izbrojim.....
Srbin do koske.SERBIA SHAMPIONS AGAIN!!!!!!!!!!!!!!

stvarno me zanima

pre 15 godina

nisam dosao provocirat Crnogorce,nego me cisto informativno zanima koliko je(koji) igraca iz CG igralo za SCG? pamtio sam uvjek samo najbolje(sapic,vujasinovic,ikodinovic) tako da ostale nisam zapamtio.

Hm

pre 15 godina

Nisam siguran u nista. Ispade da je medju 4 najbolje usla jedna ekipa iz jedne grupe i 3 ekipe iz druge grupe. To samo govori koliko je druga grupa bila jaca i da su te ekipe imale prave utakmice, a ne malo jace treninge. Biti ce kako bude.

Nex

pre 15 godina

Za sve ove godine, za sve titule, za sve utakmice, HVALA vam do neba. Vi ste ponos svoje zemlje, sto se mene tice, ne morate ni da igrate polufinale, i da izgubite sve utakmice do kraja karijere, vi imate pravo na to. Svim srcem uz vas!

ns

pre 15 godina

bit će da je trenutaćno vaterpolo najpopularniji i najbolji šport na svijetu,a i šire...

a onda dolazi DAČINA EKIPA i potapa ribare.
AJMO MOMCI ZA SEBE DAČU I SRBIJU!

i na kraju,sve se vraća na normalu i čuvenu priču pojedinih o samostrelu,boćanju na rivi i alpskom skijanju...

ivana-st

pre 15 godina

ajmo barakude, nesretno ste izgubili od madarske, od sada nadale je sve moguce, al daj boze reprizu zadnjeg svjetskog prvenstva...

h....

pre 15 godina

-Evo pobijediše Hrvati
-Italiju... Sad će da bude
-komentara da je vaterpolo
-najvažniji sport na
-svijetu :) Jer oni tako...
-Kad gube vaterpolo je sport
-za nižerazredne zemlje,a
-kad pobjeđuju
-vaterpolo,najpopularniji na
-svijetu!!!


hahaha je ti komentar bezzzzz... Ma da pobijedimo 100-puta vaterpolo nije ni u top-10 sportova niti će ikad biti...

SuhesZ

pre 15 godina

U polufinalu su 4 najbolje ekipe danas, svi komsije i svi se dobro poznaju. Mozemo biti ponosni na ovu uzu regiju (Srbija, CrnaGora, Hrvatska, Madjarska) gde se igra vrhunski vaterpolo decenijama. Naravno igraju se zestoki medjusobni dueli gde se protivnik zna i postuje - a da je pobeda posebno slatka i za vaterpoliste i za navijace je zbog raznih osobnih i nacionalnih pobuda.

jugosloven

pre 15 godina

Ovima koji nabrajaju uspijehe protiv Mađara samo da napomenem da su reprezentaciju vodili Manojlović i Porobić,a to nešto znači.Nazalost za vaterpolsku Srbiju Manojlović promoviše splavarenje na Drini a Porobić je sa Crnogorcima.Za dobro srpskog vaterpola pod hitno za sledeći olimpijski ciklus treba napraviti stručni tim Manojlović(menadžer),Stamenić(selektor)i Vlada Vujasinović da sa njima uči jer od njega ponajviše zavisi budućnost srbijanskog vaterpola.Sadašnji selektor neka se vrati na doobuku sa mlađim kategorijama jer nije bez potencijala.Ovo namjerno pišem sada da postignuti uspijeh ne uljuljuška.Na kraju želim,u daljem takmičenju,svima sportsku i fer borbu i dobru igrau,da eliminišemo Mađare iz našeg kruga a pobjediće onaj ko bude koncentrisaniji i sretniji!

MNE Mojkovac

pre 15 godina

"nisam dosao provocirat Crnogorce,nego me cisto informativno zanima koliko je(koji) igraca iz CG igralo za SCG? pamtio sam uvjek samo najbolje(sapic,vujasinovic,ikodinovic) tako da ostale nisam zapamtio.
(stvarno me zanima, 10. jul 2008 11:43) " ZAPAMTIĆEŠ IH U PETAK U !)19:30h :)

Novi Sad

pre 15 godina

Voleo bi da ova generacija uzme OI,da kompletira trofeje i onda mislim da je realno da se kaze da je to NAJBOLJI VATERPOLO TIM IKADA.Bez sve tri titule (SP,EP,OI) mislim da,koliko god bili dobri i dominantni,jos nisu najbolji u istoriji vaterpola.Ovakvu generaciju tesko da ce iko ikada imati.

rolex

pre 15 godina

zašto uvek spominjete hrvate,kad ček nisu u stanju ni da objave ko je u drugom polufinalu.zato svim srcem za CG,potopite ih đetići.A onda u finalu ko bude bolji MI ili VI

Marko

pre 15 godina

O nasoj drzavi i ljudima koji je vode,govori najbolje zvanicni web sajt nase vaterpolo reprezentacije www.vaterpolosrbija.org (sajt nije azuriran od 26.10.2007) SRAMOTA

Zato se nemojte cuditi, ako za koju godinu i nasa vaterpolo reprezentacija prodje kao i kosarkaska!!!

Realist

pre 15 godina

Jedno pitanje ako mi netko zna odvovoriti... ove titule sto su Srbija i Crna Gora do sada zajedno osvojili kome se sad broje Srbiji ili Crnoj Gori ?? Ili je broje obe dvije samostalne drzave sada kao svoje?? Ili te drzave krecu opet sada od pocetka od nule sa titulama od samostalnosti jer su ove bile zajednicki osvojene od dvije drzave?? Sportski pozdrav

rile

pre 15 godina

Moja prognoza je u finalu Srbija-Hrvatska a u borbi za 3.mesto CG-Mađarska.Današnji komentari su puno objektivniji i sa manje nacion.naboja.

Zizo

pre 15 godina

Samo pravo do pobede momci!Niko nam nista ne moze,pa ni "veliki" Madari!U finalu "potapamo" Crnu Goru i vracate se kuci sa zlatom na terasi Skupstine!!!

bole

pre 15 godina

Stvarno ne treba da se uljuljkujemo, CG i Hrvati su oformili Jadransku ligu, gde ce da se kale, a ne znam gde cemo mi za godinu dve samo sa Partizanom biti. Sada imamo tim ali u buducnosti ne znam.
Sve u svemu
NAPRED SRBIJO!

Rade

pre 15 godina

@Realist
Србија је држава наследница, не само у спорту. Титуле се приписују Србији. СР Југославија је наследница бивше СФРј, тако да се и ти трофеји приписују Србији.
@Stvarno me zanima
Пред сам распад државне заједнице Борис Злоковић, Никола Јановић. Раније и Вељко Ускоковић. Можда је и још неко, али се не сећам.

MNE Mojkovac

pre 15 godina

RE-STVARNO ME ZANIMA-Evo ti je Rade napisao neke.Gojković ga je npr.dao vama u finalu u Kranju!Tad je još i Jokić bio proglašen za najboljeg odbrambenog igrača... Od starijih Vičević,Uskoković...

for

pre 15 godina

Na kraju ce ispasti da ce u finalu igrati Madjari i Hrvati a ne mi i djetici kao direktni polufinalisti!
Nasa je nada da su se Madjari umorili od tolikog igranja, pogotovo u tezoj grupi, inace nemamo velike sanse onakvom slabom igrom!

Srecno delfini!

ivana-st

pre 15 godina

ajmo barakude, nesretno ste izgubili od madarske, od sada nadale je sve moguce, al daj boze reprizu zadnjeg svjetskog prvenstva...

hrvat

pre 15 godina

Eh da nam je umjesto Madara u polufinalu Makedonija ili da stvorimo repku Bosni (od Srba, Hrvata i Crnogoraca) to bi bila festa:-))) Europa tj Svijet se mogu slikati jer vidi se gdje se igra najbolji Vatrepolo:-))

des

pre 15 godina

Dve najjace reprezentacije u polufinalu. Tesko ce biti sa Madjarima a ako njih prodjemo nije me ni briga ko ce biti protivnik. A iako se mozda vecina nece sloziti sa mnom ako nas madjari pobede u polufinalu navijacu za njih u finalu, i oni su nam komsije. Mnogo madjara zive i lojalni su gradjani Srbije. Tako da pozdrav madjarima i neka neko od nas osvoji.

SRBIJA-MADJARSKA 8;5

pre 15 godina

for Ma daj bre pocisticemo MADJARE!!!! Madjari nas mogu dobiti samo ako odigramo slabo,ali ne zaboravite da ce nas biti vise u bazenu,jer ce u srcima svih nasih junaka biti nas DACA,nasi delfini ce igrati srcem kako samo oni znaju i donece njihovom drugaru ZLATO,u to sam ubedjen!!!! Nema na ovom svetu jacih,nema boljih!!! SRBIJA SAMPION!!!!

MNE Mojkovac

pre 15 godina

Evo pobijediše Hrvati Italiju... Sad će da bude komentara da je vaterpolo najvažniji sport na svijetu :) Jer oni tako... Kad gube-vaterpolo je sport za nižerazredne zemlje,a kad pobjeđuju-vaterpolo,najpopularniji na svijetu!!!

strale

pre 15 godina

dobijamo madjare kao i uvek 4 puta smo ih dobili i jos ce mo 2 puta na evropskom prvenstvu 1 na svetskom prvenstvu 2 puta u svetskoj ligi stvarno smo najjaci ZIVELA SRBIJA osvajamo EP

A zasto Eskimi neigraju vaterpolo???

pre 15 godina

Hrvatska,Srbija i Crna Gora u polufinalu,sto je najbolje mislim da ce jos dugo,dugo godina te tri momcadi biti skoro u svakom polufinalu...Ajd da pomognemo i Bosancima,evo mi Hrvati cemo im donirat 30-tak solidnih vaterpolista,neka toliko doniraju i Srbi i evo ih za dve godine s broncom oko vrata...

jugosloven

pre 15 godina

Ovima koji nabrajaju uspijehe protiv Mađara samo da napomenem da su reprezentaciju vodili Manojlović i Porobić,a to nešto znači.Nazalost za vaterpolsku Srbiju Manojlović promoviše splavarenje na Drini a Porobić je sa Crnogorcima.Za dobro srpskog vaterpola pod hitno za sledeći olimpijski ciklus treba napraviti stručni tim Manojlović(menadžer),Stamenić(selektor)i Vlada Vujasinović da sa njima uči jer od njega ponajviše zavisi budućnost srbijanskog vaterpola.Sadašnji selektor neka se vrati na doobuku sa mlađim kategorijama jer nije bez potencijala.Ovo namjerno pišem sada da postignuti uspijeh ne uljuljuška.Na kraju želim,u daljem takmičenju,svima sportsku i fer borbu i dobru igrau,da eliminišemo Mađare iz našeg kruga a pobjediće onaj ko bude koncentrisaniji i sretniji!

Realist

pre 15 godina

Jedno pitanje ako mi netko zna odvovoriti... ove titule sto su Srbija i Crna Gora do sada zajedno osvojili kome se sad broje Srbiji ili Crnoj Gori ?? Ili je broje obe dvije samostalne drzave sada kao svoje?? Ili te drzave krecu opet sada od pocetka od nule sa titulama od samostalnosti jer su ove bile zajednicki osvojene od dvije drzave?? Sportski pozdrav

nemanja

pre 15 godina

Mislim da smo u ovom trenutku za gol-dva bolji.. Ipak, mislim da je ovoj generaciji sudjeno da osvoji olimpijski naslov prvaka. Tako da neverujem da ce toliko ulagati za pobede na EP ( kao sto se videlo ). Posle pekinga, raspada se zlatna generacija i svi dobro znaju da im je to zadnja prilaka da osvoje zlato u kini...
Ali, nista protiv ne bi imao da se i od davde vrate zlatom oko vrata.. Samo iz principa i da ucutkaju sve one druge ribice...
Ipak Srbija nema more ali i te kako najjacu mornaricu...
Ustaj DACO, vreme je...

AcoK93

pre 15 godina

Posle poraza na OI, Srbija (ili SCG) je pobedila 5 puta za redom u finalu protiv Madjarske

SP 2005: SCG - Madjarska 8-7
Svetska Liga 2005: SCG - Madjarska 16-6
Svetski Kup 2006: SCG - Madjarska 10-9
EP 2006: Srbija - Madjarska 9-8
Svetska Liga 2007: Srbija - Madjarska 9-6

maximilijan

pre 15 godina

Ljudi a koja ce nam ova titula biti po redu???mnogo ih imamo a ne mogu sve da izbrojim.....
Srbin do koske.SERBIA SHAMPIONS AGAIN!!!!!!!!!!!!!!

Hm

pre 15 godina

Nisam siguran u nista. Ispade da je medju 4 najbolje usla jedna ekipa iz jedne grupe i 3 ekipe iz druge grupe. To samo govori koliko je druga grupa bila jaca i da su te ekipe imale prave utakmice, a ne malo jace treninge. Biti ce kako bude.

ns

pre 15 godina

bit će da je trenutaćno vaterpolo najpopularniji i najbolji šport na svijetu,a i šire...

a onda dolazi DAČINA EKIPA i potapa ribare.
AJMO MOMCI ZA SEBE DAČU I SRBIJU!

i na kraju,sve se vraća na normalu i čuvenu priču pojedinih o samostrelu,boćanju na rivi i alpskom skijanju...

SRBIJA OD TOKIJA DO MILWOKIJA

pre 15 godina

Niti ide Kulin-kapetane,
niti ide,niti ce ti doci,
nit" se nadaj,niti ga pogledaj!
Rani sina,pak salji na vojisku
SRBIJA SE UMIRIT NE MOZE!
Naslov pesme je "Boj na Misaru"!!!
NAPRED SRBIJA!!!

Keng

pre 15 godina

Jednu stvar mi ovde da razjasnimo. Svi trube kako je Peking prioritet...i to je istina...ALI jedino reprezentaciji Srbije nedostaje samo ta titula da se sve kompletira, odnosno da ovo bude generacija koja je osvojila sve sto se osvojiti moze. Ovoj generaciji Madjara fali EP, Hrvati su smesni, oni u sportu koji na najvisem nivou igra nekoliko reprezentacija imaju jednu jedinu titulu za 15 godina, a nasima fali samo zlato na OI... a toliko su bili blizu u Atini, kada su na kraju 3/4 vodili 2 razlike protiv Madjara.
Dakle, motiv Srbije za Peking je najveci.
Mada, znalo je olimpijsko zlato za neke slavne reprezentacije da bude nedosanjani san...Brazil nema zlato na OI u fudbalu, Svedska u rukometu, Italija u odbojci...nadam se da nasi uzimaju Peking, a ovde sta bude-bice.

riba ribi grize rep

pre 15 godina

Nisam siguran da li je bolje nastaviti ulagati u Makedoniju ili otpocetka krenuti sa Bosnom :) znaci imamo barakude,delfine,ajkule i somove

h....

pre 15 godina

-Evo pobijediše Hrvati
-Italiju... Sad će da bude
-komentara da je vaterpolo
-najvažniji sport na
-svijetu :) Jer oni tako...
-Kad gube vaterpolo je sport
-za nižerazredne zemlje,a
-kad pobjeđuju
-vaterpolo,najpopularniji na
-svijetu!!!


hahaha je ti komentar bezzzzz... Ma da pobijedimo 100-puta vaterpolo nije ni u top-10 sportova niti će ikad biti...

Marko

pre 15 godina

O nasoj drzavi i ljudima koji je vode,govori najbolje zvanicni web sajt nase vaterpolo reprezentacije www.vaterpolosrbija.org (sajt nije azuriran od 26.10.2007) SRAMOTA

Zato se nemojte cuditi, ako za koju godinu i nasa vaterpolo reprezentacija prodje kao i kosarkaska!!!

Goran

pre 15 godina

@hrvat:
Cuj, ni sa Madjarskom u polufinalu nije mnogo drugacije. I Srbija i Hrvatska se granice sa ostale tri zemlje koje imaju reprezentacije u polufinalu.
Definitivno u ovom regionu rastu najbolji vaterpolisti :)

rile

pre 15 godina

Moja prognoza je u finalu Srbija-Hrvatska a u borbi za 3.mesto CG-Mađarska.Današnji komentari su puno objektivniji i sa manje nacion.naboja.

SuhesZ

pre 15 godina

U polufinalu su 4 najbolje ekipe danas, svi komsije i svi se dobro poznaju. Mozemo biti ponosni na ovu uzu regiju (Srbija, CrnaGora, Hrvatska, Madjarska) gde se igra vrhunski vaterpolo decenijama. Naravno igraju se zestoki medjusobni dueli gde se protivnik zna i postuje - a da je pobeda posebno slatka i za vaterpoliste i za navijace je zbog raznih osobnih i nacionalnih pobuda.

Nex

pre 15 godina

Za sve ove godine, za sve titule, za sve utakmice, HVALA vam do neba. Vi ste ponos svoje zemlje, sto se mene tice, ne morate ni da igrate polufinale, i da izgubite sve utakmice do kraja karijere, vi imate pravo na to. Svim srcem uz vas!

bole

pre 15 godina

Stvarno ne treba da se uljuljkujemo, CG i Hrvati su oformili Jadransku ligu, gde ce da se kale, a ne znam gde cemo mi za godinu dve samo sa Partizanom biti. Sada imamo tim ali u buducnosti ne znam.
Sve u svemu
NAPRED SRBIJO!

stvarno me zanima

pre 15 godina

nisam dosao provocirat Crnogorce,nego me cisto informativno zanima koliko je(koji) igraca iz CG igralo za SCG? pamtio sam uvjek samo najbolje(sapic,vujasinovic,ikodinovic) tako da ostale nisam zapamtio.

rolex

pre 15 godina

zašto uvek spominjete hrvate,kad ček nisu u stanju ni da objave ko je u drugom polufinalu.zato svim srcem za CG,potopite ih đetići.A onda u finalu ko bude bolji MI ili VI

Zizo

pre 15 godina

Samo pravo do pobede momci!Niko nam nista ne moze,pa ni "veliki" Madari!U finalu "potapamo" Crnu Goru i vracate se kuci sa zlatom na terasi Skupstine!!!

MNE Mojkovac

pre 15 godina

"nisam dosao provocirat Crnogorce,nego me cisto informativno zanima koliko je(koji) igraca iz CG igralo za SCG? pamtio sam uvjek samo najbolje(sapic,vujasinovic,ikodinovic) tako da ostale nisam zapamtio.
(stvarno me zanima, 10. jul 2008 11:43) " ZAPAMTIĆEŠ IH U PETAK U !)19:30h :)

Novi Sad

pre 15 godina

Voleo bi da ova generacija uzme OI,da kompletira trofeje i onda mislim da je realno da se kaze da je to NAJBOLJI VATERPOLO TIM IKADA.Bez sve tri titule (SP,EP,OI) mislim da,koliko god bili dobri i dominantni,jos nisu najbolji u istoriji vaterpola.Ovakvu generaciju tesko da ce iko ikada imati.

Rade

pre 15 godina

@Realist
Србија је држава наследница, не само у спорту. Титуле се приписују Србији. СР Југославија је наследница бивше СФРј, тако да се и ти трофеји приписују Србији.
@Stvarno me zanima
Пред сам распад државне заједнице Борис Злоковић, Никола Јановић. Раније и Вељко Ускоковић. Можда је и још неко, али се не сећам.

MNE Mojkovac

pre 15 godina

RE-STVARNO ME ZANIMA-Evo ti je Rade napisao neke.Gojković ga je npr.dao vama u finalu u Kranju!Tad je još i Jokić bio proglašen za najboljeg odbrambenog igrača... Od starijih Vičević,Uskoković...