Subota, 07.06.2008.

11:52

Kuk: "Možda se vratim jednog dana"

Izvor: B92

Kuk: "Možda se vratim jednog dana" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

38 Komentari

Sortiraj po:

Gipsy 72

pre 15 godina

Срећно Омаре. Свака част. Једина константна светла тачка ове сезоне.
Био си сјајан колико си могао у овој нашој просечној екипи. Некад је морао човек да игра сам, јер апсолутно није имао са ким. А то што овде има пар болесника који га пљују су вероватно они који пате за генијем Јеретином и њему сличнима, и нису видели Пионир годинама. А што се Кикановића тиче. дечко је већ сјајан у нападу али у одбрани је тотална рупа, јер нема килажу за центра. Док то не поправи, ништа. Још Тадија може да остане, али са правом подршком на леђима, иначе ништа. Остали, ајде полако по опрему и кући. Оно што је вредело је и отишло. Јоровић, Александров, Милошевић, Громико и Кук.
Што кажу гробари, увек нам је ту следећа сезона хе,хе,хе

Slowly Right

pre 15 godina

Bravo DELIJA vidi se da si strucnjak u poznavanju kosarkaskog sporta
Kuk je izvaredan igrac koji ponekad previse silovao,ali u ekipi u kakvoj je igrao to je i morao....
Ali daleko da je najbolji stranac koji je igrao za neki od nasih klubova....
Cumings i Palacio su mnogo korisniji za ekipu....
Sto se tice lekica dokazao je da moze,ali problem je samopouzdanje....
Kikanovic samo da nastavi da radi bice odlican,pokazao je da koliko-toliko moze da se nosi sa peticom najboljom u evropi sada....
Subotic decko koji nije izgubio 20 lopti za celu sezonu,veoma rezonski igrac...
Bakic da je valjao ostao bi u partizanu,a ne dosao u zvezdu....
A najtuznija stvar u svemu ovome je,sto partizan ima manji budzet od zvezde.....
Tako da uprava "odlicno" radi svoj posao....
Pa nek stave malo prst na celo i zapitaju se u cemu je i gde je problem....

Speedy bravo:)

sremac

pre 15 godina

Omare care sve najbolje.

Upravo,pa gde ste bili pre pocetka prosle sezone,sto ga niste doveli tada.Petorka bi bila....Cook,Tomas,Gurovic,Aleksandrov ii nesecam se tacno ali mislim Kibu Stjuart da je igrao centra.Mislim da bi sada bili drugi put uzastopno ssampioni,ovako sa vama na celu bicemo mozda tamo neke 2123godine.
Upravo kupite se i bez povratka.

Zvezda je zivot....

Parni valjak

pre 15 godina

Nisi loš igrač, ali ako želiš da prestaneš da gubiš od Partizana, Evropa ti nije dovoljno daleko. Moraš da odeš u NBA.

Plikuscht

pre 15 godina

@
'... i vrati se jednog dana da ispunis san o igranju u Evroligi sa tvojom Zvezdom.'

Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha .... da, da, da ... Omar nocu ne spava jer mu je san da igra Evroligu sa CZ!
U stvari, jos dok je isao u vrtic u Americi on je intenzivno mastao o CZ i Evroligi, a Zoki Radovic, Karadza i Nikolic su mu bili idoli dok je bio mali :))) To sto se okusavao u NBA i probao da udje u neki tim mu je, zapravo, sluzilo samo da ubije vreme cekajuci da ga jedna CZ primeti i omoguci mu da 'ispuni san o igranju u Evroligi sa njegovom (!!!) Zvezdom'.

Jooooooj kakvih ima na netu :)

YNWA

pre 15 godina

Hvala ti majstre za sve prelepe asistencije i sve osatlo sto si ucinio za Zvezdu.Idi odavde i nevracaj se nikad! I ja bi da imam strani pasos:)

delija

pre 15 godina

..sta reci..svake godine ista prica, najbolji odlaze a ostaje sljam..i da..delije izmedju ostalg, utakmice bojkotuju zbog Kikanovica.. delije.net za sve koji zele da provere..sto je jako tuzno, ali eto..

bojan

pre 15 godina

svi vi sto ste rekli bravo kapetane, legendo, necemo te zboraviti, setite se malo koliko majmun treba puta da sutne da bi pogodio trojku, odigra jednu od deset utakmica i vi kazete bravo majstore, a isti vi omalovazavate Kikanovica, docko je odlican, naravno uvek se nadju pravi strucnjaci da komentarisu, pojma vi nemate sa zivotom.

Delija iz Rume

pre 15 godina

Sta reci osim ovoga:
Najbolji asistent Uleb Cup-a, najbolji kradljivac i to sa vrlo dobrim prosekom poena,
Najbolji asistent Jadrana, najbolji kradljivac i cini mi se treci po broju poena i drugi po broju indeksnih poena, i najbolji asistent, kradljivac, jedan od najboljih poentera i jedan od prvih na listi po broju indeksnih poena i uz to u svim takmicenjima vrlo vrlo dobar procenat suta i za tri i za dva i sa linije slobodnih bacanja. Ako ovi statisticki podaci nisu dovoljni da se Omar svrsta u 10 najboljih playeva Evrope u ovom trenutku, onda ne znam sta treba da uradi da bi bilo tako...sta reci osim OMARE,hvala ti za sve, ostaces zauvek u nasim srcima, i nemoj nikad zaboraviti Crvenu Zvezdu i vrati se jednog dana da ispunis san o igranju u Evroligi sa tvojom Zvezdom. puno srece u NBA-u i nadam se da ces otici u neki dobar klub.

srbo

pre 15 godina

Amer nije los, ali ocigledno da nije mogao da drasticnije doprinese boljitku Zvezdune igre, koja je ove godine bila ocajna. Savet : Omare, idi, gde god zapalis, bolje ti je nego u ovakvoj Zvezdi!!!!!!!!!!!!

Ivan

pre 15 godina

Ok, smatram da je ovo najbolji stranac koji je igrao za Zvezdu, a mozda i najbolji stranac uopshte u nashoj ligi (ne bih da omalovazavam druge Amerikance koji su igrali za Partizan, Zvezdu, FMP ili Hemofarm; ali ovaj je jedini imao mnogo manje od 8 izgubljenih lopti po mechu). Igrao je fenomenalno iako je poslednjih mesec-dva malo pao u formi. Samo se nadam da nece napraviti greshku i otici u NBA da bude 3. plej neke ekipe umesto da ostane u Evropi i bude jedan od vodja nekog jacheg EL tima.
Hvala mu za sve shto je uradio za Zvezdu (koju volim vishe od zivota, ali ako nastavi ovako da vrshe selekciju igracha i da glumi bolnicu za ljude koji odigraju po 3 utakmice za 2 godine, pa kada se potpuno oporave od teshkih povreda raskidaju ugovore - treba je ugasiti ili pretvoriti u filijalu FK, pa da igraju neku amatersku ligu) i znam da ce ostati u srcima navijacha sa Malog Kalemegdana...

Claxton, Speedy

pre 15 godina

@DELIJA

ti sine vidi se da si "DELIJA" i da si odgledao malo koju utakmicu naseg kosharkashkog kluba.

kao prvo,
kako mozes da tvrdis da je Subotic nikakav igrac?
Svako ko je odgledao iole jednu utakmicu od kada se decko vratio u Crvenu zvezdu, mogao je da zakljuci da je u pitanju sasvim drugi igrac.
Igrao je najkonstantnije (izuzimajuci Kuka). Sigurno da je najbolji suter u ekipi, a o njegovim predispozicijama mislim da nema sta da se prica. Znam da ce ovo mnogi osporavati, ali ubedjen sam da isti ti, nisu odgledali vise od 4 utakmica od kad se Subotic vratio u C.Z.

Ni slucajno se ne potpisuj kao DELIJA, jer da si delija, znao bi da se kosarkaske utakmice ne bojkotuju zbog Kikanovica.
Uz to decko je sjajan potencijal, i nema igraca njegovo kalibra nigde, a kamoli u nasoj zemlji, iako ti tvrdis da ima.

Garantujem ti da ce za koju godinu izrasti u jednu sjajnu cetvorku (mada mislim da je to vec sad, ali ajde...)

Slazem se sa svima Vama, da uprava treba da ide, ali ljudi, da li mislite da ce oni otici samo zbog bojkota navijaca???
naravno da nece.
Potrebno je nesto vise od toga.

Think about it....

drasko

pre 15 godina

Sta reci za ovakvog igraca.Sigurno najbolji plejmejker,barem kad je rec o strancima,koji je bio u Zvezdi.Odlican asistent koji nije mogao da razigra igrace tipa Kovaca,Cvetkovica,Raicevica-macije srce,Subotica jer ti igraci nisu dorasli njegovim zamislima dok je razigrao i jednog Misanovica a pogotovu Kikanovica koji je zaista veliki talenat i pre svega skroman momak koji nije zakazao ni na jednoj utakmici. Da smo pored Kuka,Tadije i Kikanovica imali jos jedno dva tri osrednja igraca druga prica bi bila danas.Jos jednom apelujem na sve da se oteraju Kovac,Lekic,Cvetkovic,ono drvo Raicevic koji zna samo da zakuca kao sivonja a cim je igrac pored njega spusta glavu i plasljivo baca loptu.Uprava napolje...
Kuku zelim sve najbojle jer se pokazao kao pravo pojacanje koji realno nije mogao vise da postigne sa ovakvom zvezdom.Imao je i on losih trenutaka ali mnogo vise dobrih tako da je uz Tadiju i Kikana jedini vredan pohvala.
Pozdrav svim delijama

nova uprava

pre 15 godina

steta sto ide ali je rec stvarno o vrhunskom igracu,jedan od dvojice koji igraju u zvezdi,e sada da ode uprava,pa igraci lekic, cvetkovic, markovic, bakic, sljivancanin, neka ostanu milosevic, tadija, aleksandrov, kikanovic, kovac, subotic, raicevic,da se dovedu dva proverena centra, jedan bek suter,i jedno krilo po mom ukusu moze moze rol marsal iz hemofarma i naravno trener boza maljkovic, e nadam se da ce nova uprava da ovo uradi,hocete evropsku zvezdu evo vam je!

УПРАВА НАПОЉЕ

pre 15 godina

ЕКСЛУКИЗИВНА ВЕСТ:

"Агилна и супер квалитетна управа КК Црвена Звезда, покушава да приволи легенду клуба Зорана Радовића да се врати у старо јато на место плеја како би имали бржу игру следеће сезоне. Ако не, онда је следећи пик Срђан Дабић, који би, по мишљењу ове сјајне Управе, био од велике користи.

У нове победе, наравно са вернима навијачима - Управа клуба са Малог Калемегдана"

Teomania

pre 15 godina

Ode i Cook... Ako ova uprava podhitno ne napisti klub, lose nam se pise... Otici ce Aleksandrov, Milosevic, Dragicevic... Ko ce nam igrati, nijedan dobar kosarkas nece hteti da dodje u Zvezdu... Jedino da se puste zlatni zvezdini juniori, i da se ceka par sezona da stasaju, a ne da odu posle prve dobre sezone... Mada mi se cini da ce opet igrati Cvetkovic, Markovic, Kovac, Sljivancanin, Lekic, Raicevic, Bakic... Taj tim bi nio solidan u Swislajon ligi... Mislim da bi ih juniori i dobili u direktnom okrsaju. Iz ove postave zvezde treba ostaviti samo Dragicevica, Aleksandrova, Milosevica, Kikanovica, mozda Bakica i Sljivancanina, i ubaciti juniore kad vec nemozemo da kupimo bolje igrace od gore vec navedenih...

DELIJA

pre 15 godina

Kapetane svaka cast po meni najbolji stranac u nasem dresu koj je ikad igrao! Jedno pitanje za sve DELIJE koga bi ste ostavili od svih nasih igraca za sledecu sezonu?! Ja bih
Dragicevica-dobar igrac
Kuk-extra igrac
Aleksandrov-potencijal
Milosevic-po meni nije ni cudo sto je bio kapiten svih mladjih selekcija Grcke reprezentacije decko je veliki potencijal
OTERAO BIH
Bakic-vrati se u Partiazn leba ti
Markovic-Krs od igraca
Cvetkovic-Nemam komentar
Lecic-xa xa
Sljivancanin-Prosecan igrac nedovoljan za Zvezdu
Kovac-isto tako
Subotic-Slobodno moze da ide nikakav igrac i na kraju Kikanovic koga svi jezivo hvale??!! Ne znam samo sta vide u tom igracu? Uzmite sve njegove tekme koje je igrao i ukapiracete pa cekaj on je vise odigrao katastrofalnih meceve nego iole dobrih... A jos zbog njega Delije bojkotuju basket. Pa da je Kika Jordan pa da razumem. Ali igraca njegovog kalibra ima kolko hocete u Srbiji cak i mnogo boljih! Naravno uprava i nazovi trener sve bih oterao! A kapetanu Kuku hvala na svemu!

fala ti brate

pre 15 godina

Hvala ti Omare brate za sve sto si nam pruzio i da nije bilo tebe i jos dvojice dje bi nasa Zvezda sada bila...nek ti je sa srecu..

FoRzA_PxFxCx

pre 15 godina

Ovaj vam je bio stvarno dobar, al' pomalo neshvacen od saigraca. Po meni mu je bolje da nastvi u nekom Evroligasu ali izgleda da je covek malo nostalgican.

conan

pre 15 godina

moglo bi od njega nesto da se nauci, npr to sto je cestitao rivalu koji je za mnogo mnogo mnogo klasa bolji...

a ne kao neki koji samo kukaju i ne mogu da prihvate da u mecevima sa Partizanom nemaju sta da traze. Prosto, nisu ista klasa.

Sve najbolje Kuku u nastavku karijere..

Y/Kv

pre 15 godina

Nikada boljeg stranog igraca nismo imali od njega,i neverovatno je kako ga se sa lakocom odricemo-vredi momak vise nego 70% ostatka igraca-ekipe.
Trebali su da ostanu : Kuk,Kikanovic,Dragicevic,Milosevic,Bakic,Aleksandrov i Rajicevic-ostali KAPUT

bojan

pre 15 godina

I bolje sto je otisao, Zvezda kilava angazuje boksera a partizan lepo nadje Palasija. Zvezdas sam ali dok se Zvezda ne opameti ne gledam ni jednu utakmicu, oteraju Aleksandrova, decko dve godine za redom bio proglasavan za najtalentovanijeg mladog igraca u evropi ali kao i do sada nije dobar za zvezdu, strasno. Videcete i jos jednu gresku koju su napravili ako Panic potpise za Metalac sto je 90% gotovo sta ce im raditi, a pre 2-3 god dosao kao najbolji igrac iz Slovenije i njima ne odgovara.

conan

pre 15 godina

moglo bi od njega nesto da se nauci, npr to sto je cestitao rivalu koji je za mnogo mnogo mnogo klasa bolji...

a ne kao neki koji samo kukaju i ne mogu da prihvate da u mecevima sa Partizanom nemaju sta da traze. Prosto, nisu ista klasa.

Sve najbolje Kuku u nastavku karijere..

Plikuscht

pre 15 godina

@
'... i vrati se jednog dana da ispunis san o igranju u Evroligi sa tvojom Zvezdom.'

Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha .... da, da, da ... Omar nocu ne spava jer mu je san da igra Evroligu sa CZ!
U stvari, jos dok je isao u vrtic u Americi on je intenzivno mastao o CZ i Evroligi, a Zoki Radovic, Karadza i Nikolic su mu bili idoli dok je bio mali :))) To sto se okusavao u NBA i probao da udje u neki tim mu je, zapravo, sluzilo samo da ubije vreme cekajuci da ga jedna CZ primeti i omoguci mu da 'ispuni san o igranju u Evroligi sa njegovom (!!!) Zvezdom'.

Jooooooj kakvih ima na netu :)

УПРАВА НАПОЉЕ

pre 15 godina

ЕКСЛУКИЗИВНА ВЕСТ:

"Агилна и супер квалитетна управа КК Црвена Звезда, покушава да приволи легенду клуба Зорана Радовића да се врати у старо јато на место плеја како би имали бржу игру следеће сезоне. Ако не, онда је следећи пик Срђан Дабић, који би, по мишљењу ове сјајне Управе, био од велике користи.

У нове победе, наравно са вернима навијачима - Управа клуба са Малог Калемегдана"

Parni valjak

pre 15 godina

Nisi loš igrač, ali ako želiš da prestaneš da gubiš od Partizana, Evropa ti nije dovoljno daleko. Moraš da odeš u NBA.

Claxton, Speedy

pre 15 godina

@DELIJA

ti sine vidi se da si "DELIJA" i da si odgledao malo koju utakmicu naseg kosharkashkog kluba.

kao prvo,
kako mozes da tvrdis da je Subotic nikakav igrac?
Svako ko je odgledao iole jednu utakmicu od kada se decko vratio u Crvenu zvezdu, mogao je da zakljuci da je u pitanju sasvim drugi igrac.
Igrao je najkonstantnije (izuzimajuci Kuka). Sigurno da je najbolji suter u ekipi, a o njegovim predispozicijama mislim da nema sta da se prica. Znam da ce ovo mnogi osporavati, ali ubedjen sam da isti ti, nisu odgledali vise od 4 utakmica od kad se Subotic vratio u C.Z.

Ni slucajno se ne potpisuj kao DELIJA, jer da si delija, znao bi da se kosarkaske utakmice ne bojkotuju zbog Kikanovica.
Uz to decko je sjajan potencijal, i nema igraca njegovo kalibra nigde, a kamoli u nasoj zemlji, iako ti tvrdis da ima.

Garantujem ti da ce za koju godinu izrasti u jednu sjajnu cetvorku (mada mislim da je to vec sad, ali ajde...)

Slazem se sa svima Vama, da uprava treba da ide, ali ljudi, da li mislite da ce oni otici samo zbog bojkota navijaca???
naravno da nece.
Potrebno je nesto vise od toga.

Think about it....

DELIJA

pre 15 godina

Kapetane svaka cast po meni najbolji stranac u nasem dresu koj je ikad igrao! Jedno pitanje za sve DELIJE koga bi ste ostavili od svih nasih igraca za sledecu sezonu?! Ja bih
Dragicevica-dobar igrac
Kuk-extra igrac
Aleksandrov-potencijal
Milosevic-po meni nije ni cudo sto je bio kapiten svih mladjih selekcija Grcke reprezentacije decko je veliki potencijal
OTERAO BIH
Bakic-vrati se u Partiazn leba ti
Markovic-Krs od igraca
Cvetkovic-Nemam komentar
Lecic-xa xa
Sljivancanin-Prosecan igrac nedovoljan za Zvezdu
Kovac-isto tako
Subotic-Slobodno moze da ide nikakav igrac i na kraju Kikanovic koga svi jezivo hvale??!! Ne znam samo sta vide u tom igracu? Uzmite sve njegove tekme koje je igrao i ukapiracete pa cekaj on je vise odigrao katastrofalnih meceve nego iole dobrih... A jos zbog njega Delije bojkotuju basket. Pa da je Kika Jordan pa da razumem. Ali igraca njegovog kalibra ima kolko hocete u Srbiji cak i mnogo boljih! Naravno uprava i nazovi trener sve bih oterao! A kapetanu Kuku hvala na svemu!

fala ti brate

pre 15 godina

Hvala ti Omare brate za sve sto si nam pruzio i da nije bilo tebe i jos dvojice dje bi nasa Zvezda sada bila...nek ti je sa srecu..

FoRzA_PxFxCx

pre 15 godina

Ovaj vam je bio stvarno dobar, al' pomalo neshvacen od saigraca. Po meni mu je bolje da nastvi u nekom Evroligasu ali izgleda da je covek malo nostalgican.

Y/Kv

pre 15 godina

Nikada boljeg stranog igraca nismo imali od njega,i neverovatno je kako ga se sa lakocom odricemo-vredi momak vise nego 70% ostatka igraca-ekipe.
Trebali su da ostanu : Kuk,Kikanovic,Dragicevic,Milosevic,Bakic,Aleksandrov i Rajicevic-ostali KAPUT

srbo

pre 15 godina

Amer nije los, ali ocigledno da nije mogao da drasticnije doprinese boljitku Zvezdune igre, koja je ove godine bila ocajna. Savet : Omare, idi, gde god zapalis, bolje ti je nego u ovakvoj Zvezdi!!!!!!!!!!!!

Delija iz Rume

pre 15 godina

Sta reci osim ovoga:
Najbolji asistent Uleb Cup-a, najbolji kradljivac i to sa vrlo dobrim prosekom poena,
Najbolji asistent Jadrana, najbolji kradljivac i cini mi se treci po broju poena i drugi po broju indeksnih poena, i najbolji asistent, kradljivac, jedan od najboljih poentera i jedan od prvih na listi po broju indeksnih poena i uz to u svim takmicenjima vrlo vrlo dobar procenat suta i za tri i za dva i sa linije slobodnih bacanja. Ako ovi statisticki podaci nisu dovoljni da se Omar svrsta u 10 najboljih playeva Evrope u ovom trenutku, onda ne znam sta treba da uradi da bi bilo tako...sta reci osim OMARE,hvala ti za sve, ostaces zauvek u nasim srcima, i nemoj nikad zaboraviti Crvenu Zvezdu i vrati se jednog dana da ispunis san o igranju u Evroligi sa tvojom Zvezdom. puno srece u NBA-u i nadam se da ces otici u neki dobar klub.

Ivan

pre 15 godina

Ok, smatram da je ovo najbolji stranac koji je igrao za Zvezdu, a mozda i najbolji stranac uopshte u nashoj ligi (ne bih da omalovazavam druge Amerikance koji su igrali za Partizan, Zvezdu, FMP ili Hemofarm; ali ovaj je jedini imao mnogo manje od 8 izgubljenih lopti po mechu). Igrao je fenomenalno iako je poslednjih mesec-dva malo pao u formi. Samo se nadam da nece napraviti greshku i otici u NBA da bude 3. plej neke ekipe umesto da ostane u Evropi i bude jedan od vodja nekog jacheg EL tima.
Hvala mu za sve shto je uradio za Zvezdu (koju volim vishe od zivota, ali ako nastavi ovako da vrshe selekciju igracha i da glumi bolnicu za ljude koji odigraju po 3 utakmice za 2 godine, pa kada se potpuno oporave od teshkih povreda raskidaju ugovore - treba je ugasiti ili pretvoriti u filijalu FK, pa da igraju neku amatersku ligu) i znam da ce ostati u srcima navijacha sa Malog Kalemegdana...

nova uprava

pre 15 godina

steta sto ide ali je rec stvarno o vrhunskom igracu,jedan od dvojice koji igraju u zvezdi,e sada da ode uprava,pa igraci lekic, cvetkovic, markovic, bakic, sljivancanin, neka ostanu milosevic, tadija, aleksandrov, kikanovic, kovac, subotic, raicevic,da se dovedu dva proverena centra, jedan bek suter,i jedno krilo po mom ukusu moze moze rol marsal iz hemofarma i naravno trener boza maljkovic, e nadam se da ce nova uprava da ovo uradi,hocete evropsku zvezdu evo vam je!

bojan

pre 15 godina

I bolje sto je otisao, Zvezda kilava angazuje boksera a partizan lepo nadje Palasija. Zvezdas sam ali dok se Zvezda ne opameti ne gledam ni jednu utakmicu, oteraju Aleksandrova, decko dve godine za redom bio proglasavan za najtalentovanijeg mladog igraca u evropi ali kao i do sada nije dobar za zvezdu, strasno. Videcete i jos jednu gresku koju su napravili ako Panic potpise za Metalac sto je 90% gotovo sta ce im raditi, a pre 2-3 god dosao kao najbolji igrac iz Slovenije i njima ne odgovara.

Teomania

pre 15 godina

Ode i Cook... Ako ova uprava podhitno ne napisti klub, lose nam se pise... Otici ce Aleksandrov, Milosevic, Dragicevic... Ko ce nam igrati, nijedan dobar kosarkas nece hteti da dodje u Zvezdu... Jedino da se puste zlatni zvezdini juniori, i da se ceka par sezona da stasaju, a ne da odu posle prve dobre sezone... Mada mi se cini da ce opet igrati Cvetkovic, Markovic, Kovac, Sljivancanin, Lekic, Raicevic, Bakic... Taj tim bi nio solidan u Swislajon ligi... Mislim da bi ih juniori i dobili u direktnom okrsaju. Iz ove postave zvezde treba ostaviti samo Dragicevica, Aleksandrova, Milosevica, Kikanovica, mozda Bakica i Sljivancanina, i ubaciti juniore kad vec nemozemo da kupimo bolje igrace od gore vec navedenih...

delija

pre 15 godina

..sta reci..svake godine ista prica, najbolji odlaze a ostaje sljam..i da..delije izmedju ostalg, utakmice bojkotuju zbog Kikanovica.. delije.net za sve koji zele da provere..sto je jako tuzno, ali eto..

Slowly Right

pre 15 godina

Bravo DELIJA vidi se da si strucnjak u poznavanju kosarkaskog sporta
Kuk je izvaredan igrac koji ponekad previse silovao,ali u ekipi u kakvoj je igrao to je i morao....
Ali daleko da je najbolji stranac koji je igrao za neki od nasih klubova....
Cumings i Palacio su mnogo korisniji za ekipu....
Sto se tice lekica dokazao je da moze,ali problem je samopouzdanje....
Kikanovic samo da nastavi da radi bice odlican,pokazao je da koliko-toliko moze da se nosi sa peticom najboljom u evropi sada....
Subotic decko koji nije izgubio 20 lopti za celu sezonu,veoma rezonski igrac...
Bakic da je valjao ostao bi u partizanu,a ne dosao u zvezdu....
A najtuznija stvar u svemu ovome je,sto partizan ima manji budzet od zvezde.....
Tako da uprava "odlicno" radi svoj posao....
Pa nek stave malo prst na celo i zapitaju se u cemu je i gde je problem....

Speedy bravo:)

drasko

pre 15 godina

Sta reci za ovakvog igraca.Sigurno najbolji plejmejker,barem kad je rec o strancima,koji je bio u Zvezdi.Odlican asistent koji nije mogao da razigra igrace tipa Kovaca,Cvetkovica,Raicevica-macije srce,Subotica jer ti igraci nisu dorasli njegovim zamislima dok je razigrao i jednog Misanovica a pogotovu Kikanovica koji je zaista veliki talenat i pre svega skroman momak koji nije zakazao ni na jednoj utakmici. Da smo pored Kuka,Tadije i Kikanovica imali jos jedno dva tri osrednja igraca druga prica bi bila danas.Jos jednom apelujem na sve da se oteraju Kovac,Lekic,Cvetkovic,ono drvo Raicevic koji zna samo da zakuca kao sivonja a cim je igrac pored njega spusta glavu i plasljivo baca loptu.Uprava napolje...
Kuku zelim sve najbojle jer se pokazao kao pravo pojacanje koji realno nije mogao vise da postigne sa ovakvom zvezdom.Imao je i on losih trenutaka ali mnogo vise dobrih tako da je uz Tadiju i Kikana jedini vredan pohvala.
Pozdrav svim delijama

bojan

pre 15 godina

svi vi sto ste rekli bravo kapetane, legendo, necemo te zboraviti, setite se malo koliko majmun treba puta da sutne da bi pogodio trojku, odigra jednu od deset utakmica i vi kazete bravo majstore, a isti vi omalovazavate Kikanovica, docko je odlican, naravno uvek se nadju pravi strucnjaci da komentarisu, pojma vi nemate sa zivotom.

YNWA

pre 15 godina

Hvala ti majstre za sve prelepe asistencije i sve osatlo sto si ucinio za Zvezdu.Idi odavde i nevracaj se nikad! I ja bi da imam strani pasos:)

sremac

pre 15 godina

Omare care sve najbolje.

Upravo,pa gde ste bili pre pocetka prosle sezone,sto ga niste doveli tada.Petorka bi bila....Cook,Tomas,Gurovic,Aleksandrov ii nesecam se tacno ali mislim Kibu Stjuart da je igrao centra.Mislim da bi sada bili drugi put uzastopno ssampioni,ovako sa vama na celu bicemo mozda tamo neke 2123godine.
Upravo kupite se i bez povratka.

Zvezda je zivot....

Gipsy 72

pre 15 godina

Срећно Омаре. Свака част. Једина константна светла тачка ове сезоне.
Био си сјајан колико си могао у овој нашој просечној екипи. Некад је морао човек да игра сам, јер апсолутно није имао са ким. А то што овде има пар болесника који га пљују су вероватно они који пате за генијем Јеретином и њему сличнима, и нису видели Пионир годинама. А што се Кикановића тиче. дечко је већ сјајан у нападу али у одбрани је тотална рупа, јер нема килажу за центра. Док то не поправи, ништа. Још Тадија може да остане, али са правом подршком на леђима, иначе ништа. Остали, ајде полако по опрему и кући. Оно што је вредело је и отишло. Јоровић, Александров, Милошевић, Громико и Кук.
Што кажу гробари, увек нам је ту следећа сезона хе,хе,хе

DELIJA

pre 15 godina

Kapetane svaka cast po meni najbolji stranac u nasem dresu koj je ikad igrao! Jedno pitanje za sve DELIJE koga bi ste ostavili od svih nasih igraca za sledecu sezonu?! Ja bih
Dragicevica-dobar igrac
Kuk-extra igrac
Aleksandrov-potencijal
Milosevic-po meni nije ni cudo sto je bio kapiten svih mladjih selekcija Grcke reprezentacije decko je veliki potencijal
OTERAO BIH
Bakic-vrati se u Partiazn leba ti
Markovic-Krs od igraca
Cvetkovic-Nemam komentar
Lecic-xa xa
Sljivancanin-Prosecan igrac nedovoljan za Zvezdu
Kovac-isto tako
Subotic-Slobodno moze da ide nikakav igrac i na kraju Kikanovic koga svi jezivo hvale??!! Ne znam samo sta vide u tom igracu? Uzmite sve njegove tekme koje je igrao i ukapiracete pa cekaj on je vise odigrao katastrofalnih meceve nego iole dobrih... A jos zbog njega Delije bojkotuju basket. Pa da je Kika Jordan pa da razumem. Ali igraca njegovog kalibra ima kolko hocete u Srbiji cak i mnogo boljih! Naravno uprava i nazovi trener sve bih oterao! A kapetanu Kuku hvala na svemu!

УПРАВА НАПОЉЕ

pre 15 godina

ЕКСЛУКИЗИВНА ВЕСТ:

"Агилна и супер квалитетна управа КК Црвена Звезда, покушава да приволи легенду клуба Зорана Радовића да се врати у старо јато на место плеја како би имали бржу игру следеће сезоне. Ако не, онда је следећи пик Срђан Дабић, који би, по мишљењу ове сјајне Управе, био од велике користи.

У нове победе, наравно са вернима навијачима - Управа клуба са Малог Калемегдана"

Y/Kv

pre 15 godina

Nikada boljeg stranog igraca nismo imali od njega,i neverovatno je kako ga se sa lakocom odricemo-vredi momak vise nego 70% ostatka igraca-ekipe.
Trebali su da ostanu : Kuk,Kikanovic,Dragicevic,Milosevic,Bakic,Aleksandrov i Rajicevic-ostali KAPUT

bojan

pre 15 godina

svi vi sto ste rekli bravo kapetane, legendo, necemo te zboraviti, setite se malo koliko majmun treba puta da sutne da bi pogodio trojku, odigra jednu od deset utakmica i vi kazete bravo majstore, a isti vi omalovazavate Kikanovica, docko je odlican, naravno uvek se nadju pravi strucnjaci da komentarisu, pojma vi nemate sa zivotom.

fala ti brate

pre 15 godina

Hvala ti Omare brate za sve sto si nam pruzio i da nije bilo tebe i jos dvojice dje bi nasa Zvezda sada bila...nek ti je sa srecu..

nova uprava

pre 15 godina

steta sto ide ali je rec stvarno o vrhunskom igracu,jedan od dvojice koji igraju u zvezdi,e sada da ode uprava,pa igraci lekic, cvetkovic, markovic, bakic, sljivancanin, neka ostanu milosevic, tadija, aleksandrov, kikanovic, kovac, subotic, raicevic,da se dovedu dva proverena centra, jedan bek suter,i jedno krilo po mom ukusu moze moze rol marsal iz hemofarma i naravno trener boza maljkovic, e nadam se da ce nova uprava da ovo uradi,hocete evropsku zvezdu evo vam je!

conan

pre 15 godina

moglo bi od njega nesto da se nauci, npr to sto je cestitao rivalu koji je za mnogo mnogo mnogo klasa bolji...

a ne kao neki koji samo kukaju i ne mogu da prihvate da u mecevima sa Partizanom nemaju sta da traze. Prosto, nisu ista klasa.

Sve najbolje Kuku u nastavku karijere..

Plikuscht

pre 15 godina

@
'... i vrati se jednog dana da ispunis san o igranju u Evroligi sa tvojom Zvezdom.'

Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha .... da, da, da ... Omar nocu ne spava jer mu je san da igra Evroligu sa CZ!
U stvari, jos dok je isao u vrtic u Americi on je intenzivno mastao o CZ i Evroligi, a Zoki Radovic, Karadza i Nikolic su mu bili idoli dok je bio mali :))) To sto se okusavao u NBA i probao da udje u neki tim mu je, zapravo, sluzilo samo da ubije vreme cekajuci da ga jedna CZ primeti i omoguci mu da 'ispuni san o igranju u Evroligi sa njegovom (!!!) Zvezdom'.

Jooooooj kakvih ima na netu :)

Teomania

pre 15 godina

Ode i Cook... Ako ova uprava podhitno ne napisti klub, lose nam se pise... Otici ce Aleksandrov, Milosevic, Dragicevic... Ko ce nam igrati, nijedan dobar kosarkas nece hteti da dodje u Zvezdu... Jedino da se puste zlatni zvezdini juniori, i da se ceka par sezona da stasaju, a ne da odu posle prve dobre sezone... Mada mi se cini da ce opet igrati Cvetkovic, Markovic, Kovac, Sljivancanin, Lekic, Raicevic, Bakic... Taj tim bi nio solidan u Swislajon ligi... Mislim da bi ih juniori i dobili u direktnom okrsaju. Iz ove postave zvezde treba ostaviti samo Dragicevica, Aleksandrova, Milosevica, Kikanovica, mozda Bakica i Sljivancanina, i ubaciti juniore kad vec nemozemo da kupimo bolje igrace od gore vec navedenih...

FoRzA_PxFxCx

pre 15 godina

Ovaj vam je bio stvarno dobar, al' pomalo neshvacen od saigraca. Po meni mu je bolje da nastvi u nekom Evroligasu ali izgleda da je covek malo nostalgican.

Claxton, Speedy

pre 15 godina

@DELIJA

ti sine vidi se da si "DELIJA" i da si odgledao malo koju utakmicu naseg kosharkashkog kluba.

kao prvo,
kako mozes da tvrdis da je Subotic nikakav igrac?
Svako ko je odgledao iole jednu utakmicu od kada se decko vratio u Crvenu zvezdu, mogao je da zakljuci da je u pitanju sasvim drugi igrac.
Igrao je najkonstantnije (izuzimajuci Kuka). Sigurno da je najbolji suter u ekipi, a o njegovim predispozicijama mislim da nema sta da se prica. Znam da ce ovo mnogi osporavati, ali ubedjen sam da isti ti, nisu odgledali vise od 4 utakmica od kad se Subotic vratio u C.Z.

Ni slucajno se ne potpisuj kao DELIJA, jer da si delija, znao bi da se kosarkaske utakmice ne bojkotuju zbog Kikanovica.
Uz to decko je sjajan potencijal, i nema igraca njegovo kalibra nigde, a kamoli u nasoj zemlji, iako ti tvrdis da ima.

Garantujem ti da ce za koju godinu izrasti u jednu sjajnu cetvorku (mada mislim da je to vec sad, ali ajde...)

Slazem se sa svima Vama, da uprava treba da ide, ali ljudi, da li mislite da ce oni otici samo zbog bojkota navijaca???
naravno da nece.
Potrebno je nesto vise od toga.

Think about it....

Ivan

pre 15 godina

Ok, smatram da je ovo najbolji stranac koji je igrao za Zvezdu, a mozda i najbolji stranac uopshte u nashoj ligi (ne bih da omalovazavam druge Amerikance koji su igrali za Partizan, Zvezdu, FMP ili Hemofarm; ali ovaj je jedini imao mnogo manje od 8 izgubljenih lopti po mechu). Igrao je fenomenalno iako je poslednjih mesec-dva malo pao u formi. Samo se nadam da nece napraviti greshku i otici u NBA da bude 3. plej neke ekipe umesto da ostane u Evropi i bude jedan od vodja nekog jacheg EL tima.
Hvala mu za sve shto je uradio za Zvezdu (koju volim vishe od zivota, ali ako nastavi ovako da vrshe selekciju igracha i da glumi bolnicu za ljude koji odigraju po 3 utakmice za 2 godine, pa kada se potpuno oporave od teshkih povreda raskidaju ugovore - treba je ugasiti ili pretvoriti u filijalu FK, pa da igraju neku amatersku ligu) i znam da ce ostati u srcima navijacha sa Malog Kalemegdana...

Delija iz Rume

pre 15 godina

Sta reci osim ovoga:
Najbolji asistent Uleb Cup-a, najbolji kradljivac i to sa vrlo dobrim prosekom poena,
Najbolji asistent Jadrana, najbolji kradljivac i cini mi se treci po broju poena i drugi po broju indeksnih poena, i najbolji asistent, kradljivac, jedan od najboljih poentera i jedan od prvih na listi po broju indeksnih poena i uz to u svim takmicenjima vrlo vrlo dobar procenat suta i za tri i za dva i sa linije slobodnih bacanja. Ako ovi statisticki podaci nisu dovoljni da se Omar svrsta u 10 najboljih playeva Evrope u ovom trenutku, onda ne znam sta treba da uradi da bi bilo tako...sta reci osim OMARE,hvala ti za sve, ostaces zauvek u nasim srcima, i nemoj nikad zaboraviti Crvenu Zvezdu i vrati se jednog dana da ispunis san o igranju u Evroligi sa tvojom Zvezdom. puno srece u NBA-u i nadam se da ces otici u neki dobar klub.

YNWA

pre 15 godina

Hvala ti majstre za sve prelepe asistencije i sve osatlo sto si ucinio za Zvezdu.Idi odavde i nevracaj se nikad! I ja bi da imam strani pasos:)

bojan

pre 15 godina

I bolje sto je otisao, Zvezda kilava angazuje boksera a partizan lepo nadje Palasija. Zvezdas sam ali dok se Zvezda ne opameti ne gledam ni jednu utakmicu, oteraju Aleksandrova, decko dve godine za redom bio proglasavan za najtalentovanijeg mladog igraca u evropi ali kao i do sada nije dobar za zvezdu, strasno. Videcete i jos jednu gresku koju su napravili ako Panic potpise za Metalac sto je 90% gotovo sta ce im raditi, a pre 2-3 god dosao kao najbolji igrac iz Slovenije i njima ne odgovara.

drasko

pre 15 godina

Sta reci za ovakvog igraca.Sigurno najbolji plejmejker,barem kad je rec o strancima,koji je bio u Zvezdi.Odlican asistent koji nije mogao da razigra igrace tipa Kovaca,Cvetkovica,Raicevica-macije srce,Subotica jer ti igraci nisu dorasli njegovim zamislima dok je razigrao i jednog Misanovica a pogotovu Kikanovica koji je zaista veliki talenat i pre svega skroman momak koji nije zakazao ni na jednoj utakmici. Da smo pored Kuka,Tadije i Kikanovica imali jos jedno dva tri osrednja igraca druga prica bi bila danas.Jos jednom apelujem na sve da se oteraju Kovac,Lekic,Cvetkovic,ono drvo Raicevic koji zna samo da zakuca kao sivonja a cim je igrac pored njega spusta glavu i plasljivo baca loptu.Uprava napolje...
Kuku zelim sve najbojle jer se pokazao kao pravo pojacanje koji realno nije mogao vise da postigne sa ovakvom zvezdom.Imao je i on losih trenutaka ali mnogo vise dobrih tako da je uz Tadiju i Kikana jedini vredan pohvala.
Pozdrav svim delijama

srbo

pre 15 godina

Amer nije los, ali ocigledno da nije mogao da drasticnije doprinese boljitku Zvezdune igre, koja je ove godine bila ocajna. Savet : Omare, idi, gde god zapalis, bolje ti je nego u ovakvoj Zvezdi!!!!!!!!!!!!

delija

pre 15 godina

..sta reci..svake godine ista prica, najbolji odlaze a ostaje sljam..i da..delije izmedju ostalg, utakmice bojkotuju zbog Kikanovica.. delije.net za sve koji zele da provere..sto je jako tuzno, ali eto..

Parni valjak

pre 15 godina

Nisi loš igrač, ali ako želiš da prestaneš da gubiš od Partizana, Evropa ti nije dovoljno daleko. Moraš da odeš u NBA.

sremac

pre 15 godina

Omare care sve najbolje.

Upravo,pa gde ste bili pre pocetka prosle sezone,sto ga niste doveli tada.Petorka bi bila....Cook,Tomas,Gurovic,Aleksandrov ii nesecam se tacno ali mislim Kibu Stjuart da je igrao centra.Mislim da bi sada bili drugi put uzastopno ssampioni,ovako sa vama na celu bicemo mozda tamo neke 2123godine.
Upravo kupite se i bez povratka.

Zvezda je zivot....

Slowly Right

pre 15 godina

Bravo DELIJA vidi se da si strucnjak u poznavanju kosarkaskog sporta
Kuk je izvaredan igrac koji ponekad previse silovao,ali u ekipi u kakvoj je igrao to je i morao....
Ali daleko da je najbolji stranac koji je igrao za neki od nasih klubova....
Cumings i Palacio su mnogo korisniji za ekipu....
Sto se tice lekica dokazao je da moze,ali problem je samopouzdanje....
Kikanovic samo da nastavi da radi bice odlican,pokazao je da koliko-toliko moze da se nosi sa peticom najboljom u evropi sada....
Subotic decko koji nije izgubio 20 lopti za celu sezonu,veoma rezonski igrac...
Bakic da je valjao ostao bi u partizanu,a ne dosao u zvezdu....
A najtuznija stvar u svemu ovome je,sto partizan ima manji budzet od zvezde.....
Tako da uprava "odlicno" radi svoj posao....
Pa nek stave malo prst na celo i zapitaju se u cemu je i gde je problem....

Speedy bravo:)

Gipsy 72

pre 15 godina

Срећно Омаре. Свака част. Једина константна светла тачка ове сезоне.
Био си сјајан колико си могао у овој нашој просечној екипи. Некад је морао човек да игра сам, јер апсолутно није имао са ким. А то што овде има пар болесника који га пљују су вероватно они који пате за генијем Јеретином и њему сличнима, и нису видели Пионир годинама. А што се Кикановића тиче. дечко је већ сјајан у нападу али у одбрани је тотална рупа, јер нема килажу за центра. Док то не поправи, ништа. Још Тадија може да остане, али са правом подршком на леђима, иначе ништа. Остали, ајде полако по опрему и кући. Оно што је вредело је и отишло. Јоровић, Александров, Милошевић, Громико и Кук.
Што кажу гробари, увек нам је ту следећа сезона хе,хе,хе