Petak, 06.06.2008.

10:22

Prva meč lopta za Partizan i FMP

Izvor: B92

Prva meè lopta za Partizan i FMP IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

Маркела

pre 15 godina

@ 49.
Мали подсетник:
-Dule Vujosevic u lice govori sudijama, ono sto im Grobari psuju ispred televizora.
-Uroš Tripković uživa dok mu Dule Vujoševic psuje familiju, jer zna da je to privilegija.
-Dule Vujošević ne psuje. On vaspitno deluje na igrače.
-Dule Vujosevic je smenio kompletnu upravu petokrake i pokazao da se projekat "evropska zvezda" u stvari svodi na jedan osvojen domaci Kup prema kome je snimljen film "srcem do trofeja"

Dex

pre 15 godina

@29.5.1991

U bre sine nisam znao da u Lazi Lazarevicu pacijenti imaju pristup netu,jer nijedna normalna osoba ne bi to napisala sto si ti napisao.

Marko Vozdovac

pre 15 godina

Da li je neko od vas Grobara primetio sta je taj "gospodin" Vujosevic uspeo sve da izgovori na kraju prve cetvrtine kada mu je sudjena tehnicka greska?
Ok, derete nas kao magarce od kad vam je on dosao u klub, napravio je cudo od vas, dobar je trener, ali ne budite cinicni i ne nazivajte ga gospodinom jer on to nikako nije! Pa kada bih ovde i probao da napisem sve sto je taj vas "gospodin" izgovorio, verovatno mi nikada vise ne bi komentar na ovom sajtu objavili...

Marko Vozdovac

pre 15 godina

Da li bi neko od gospode iz KK Crvena Zvezda objasnio jednu stvar? Ako na utakmicu u kojoj je nas klub domacin mogu uci samo osobe koje poseduju godisnje karte ODAKLE ONDA U PIONIRU GROBARI?????? Da li oni kupuju nase godisnje karte???
Dokle cemo se brukati??? Ispravka: Dokle cete se brukati???
UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!!!

delk

pre 15 godina

sramota za zvezdine nazovi navijace,ovo je prevazislo svaku meru,i po meni zvezda vise nema navijace,oni nasli nesto da bojkotuju,treba da ih je sramota!!!

shone

pre 15 godina

Samo jedna recenica; Partizan prvak Evrope 1992 godine u kosarci i jos jedna recenica sve velike legende koje su igrale za reprezentaciju Jugoslavije i Srbije su naravno Partizanovi igraci.Realno jedini klub koji postoji kod nas i na prostorima bivse Jugoslavije i koji nesto vredi je Partizan.Ajde tu je negde i Cibona ali Partizan je u kosarci stvarno evropska institucija

Taribo West

pre 15 godina

He,he, samo da se pohvalim, nabavio sam 2 karte za večeras i idem da navijam za Partizan, da promuknem od dranja. Zna se, prvo poluvreme ozbiljno navijanje, a u drugom, kada već bude 20 razlike, krećemo sa sprdnjom, "popravljamo kišobrane", itd..

zakopavamo...

pre 15 godina

@29.5.1991
Au decko kako si se sad nalupao...Sledeca sezona najjaci srpski klub?!!!OK,samo reci u kom sportu?Nije valjda u kosarci,posto vidim da si se potpisao sa 1991,pa pomislih mozda je covjek slucajno promasio sport,posle vidim spominje Kalemegdan i kosarku na sljaci,a na kraju napisa prosjecan PARTIZAN i shvatim da su to ipak "samo" kompleksi.Tvrditi da je KKss u bilo kakvoj ravni,u istoj dimenziji,u istom svemiru sa GIGANTOM EVROPSKE KOSARKE-PARTIZANOM je ako nista drugo tuzno i zrelo za posmatranje i strucni nadzor ljekara.PARTIZAN JE:Drazen Dalipagic,Dragan Kicanovic,Goran Grbovic,Miroslav Pecarski,Zarko Paspalj,Aleksandar Djordjevic,Predrag Danilovic,Vlade Divac,Zeljko Rebraca,Dejan Tomasevic,Predrag Drobnjak,Miroslav Beric,Nikola Loncar,Milos Vujanic,Dejan Milojevic,... PARTIZAN JE:Zeljko Obradovic,prof.Aleksandar Nikolic,Dule Vujesevic i mnogi, mnogi drugi..Zato kada pricas o PARTIZANU da ustanes i stojis mirno.Toliko.Hvala

coyote

pre 15 godina

@29.05.1991
Ime koje je ona nekada predstavljala u Evropi. izazivalo je strahopostovanje kod protivnika

BUUUAAAAA!!! Odavno se ne nasmejah ovoliko, pa ti si kralj covece moj si Idol BUUAAA XA-XA-XA...

RADOMIR-VALJEVO

pre 15 godina

Partizan prosecna ekipa?Cetvrtfinale Evrolige,domaci kup,Jadranska liga i mozda titula,takve rezultate stvarno mogu samo "PROSECNE" ekipe da ostvare.PAO,TAU,CSKA,MAKABI,SIENA su stvarno "PROSECNI" u odnosu na NIMBURK,VENSTPILS,GALATASARAJ,HAPOEL,AZOVMAS.BUDIMO REALNI!!!

dr. b

pre 15 godina

@29.05.1991 ...odavno se nisam ovako nasmejao,najaci srpski klub,strahopostovanje u evropi,Mali Kalemegdan kolevka kosarke na ovim prostorima,...ne,ne mogu da verujem...a posebno je P.S. zanimljiv,iz koga bi se dalo zakljuciti da smo bili velesila u kosarci pedesetih godina,kad je Zvezda "harala" po sljaci na otvorenim terenima koznom loptom na snjiranje,a sad je Partizan kriv za sunovrat nase kosarke...sam tvoj potpis odaje koliki su kompleksi...veliki,bolni i tesko izlecivi!!!
P.S. U fudbalu ste najveci klub na ovim prostorima,to niko ne spori,samo vas kompleks vise vrednosti vam ne da da realno sagledate situaciju i da vidite da ste u evropi daleeeeko od velikog kluba,sto opsta slika o klubu a i rezultati govore(setite se kako su se svabe smejale na izgled terena i cele infrastrukture stadiona,kad je gostovao Bajern).
A "prosecni" Partizan redovno igra LS u kosarci,i malo,malo pa prodje u drugi krug,a ove godine i dalje!!!
Problemi nase kosarke su druge prirode,ali,ne vredi da ti objasnjavam.

ostavi suze za kraj...

pre 15 godina

mislim da bi danas trebali da prestanemo sa svađom i da damo omaž jednom sjajnom liku...
Suzana Gurović - za poštovaoce Čiča -
megacarica sa šipke - lokacija rupa na Autokomandi.
Danas bijem po Poljskoj, od sledeće sezone idem sa Mokom na Island - da pevamo četničke pesme...

pogrebnik from niš

pre 15 godina

@29.05.1991
Zvezda izazivala strahopostovanje?!?!?,kad izmedju 40 i 50-ih???
Taj "PROSECNI" Parizan je izbacio evropskog sampiona iz euro lige,dok su vas ceski rekreativci dobili 30 razlike u sred Bgd-a.
Ostaje vam datum,bledite,vi ste "bivsi" odavno.....

Joco Mrkonjić Grad

pre 15 godina

Stvarno mi je žao delija, a o regularnosti košarke se da raspravljati. Koliko je titula kupila Zvezda u fudbalu, a sad im ne valja košarka, je*i ga ne valja kad su turisti. Ostavite vi nekom drugom drage delije da raspravlja o regularnosti ovog takmičenja. Nego se ugledajte na pun crno beli pionir i 15-ak hiljada grobara na JNA, pa onda tražite rezultate.

bokibokiboki

pre 15 godina

Od malena od kad znam za sebe navijam za najjaci srpski klub... Kosarka na ovim prostorima je i zazivela zahvaljujuci Malom Kalemegdanu i Crvenoj Zvezdi... Ime koje je ona nekada predstavljala u Evropi. izazivalo je strahopostovanje kod protivnika. Danas posle trideset godina ljubavi prema voljenom klubu sam u situaciji da sam rezigniran i da veceras ne da necu gledati tekmu,nego me nece interesovati ni rezultat... Prvi put u zivotu... Dosta je vise UPRAVO... ODlazite!!! Kako vas nije sramota da sinonim za velicinu, najjaci srpski klub dovodite u situaciju da gleda 100injak gledalaca... Kako vas nije sramota da ovu kao i prethodne susne godine proglasavate uspesnim... Nismo mi mala deca... Odlazite vec jednom!!!

ps< jadna je liga kad prosecni partizan osvaja sedam puta titulu za redom... nije ni cudo sto u kosarci nismo vise niko i nista!

Ma sta nam naprica??? Da ne znam, mislio bih da prica o FK Real Madridu, a ne o Zvezdi!!! Prosecni Partizan zamalo do prosecnog Final Foura Eurolige batice...
Pateticno!

efess

pre 15 godina

ps< jadna je liga kad prosecni partizan osvaja sedam puta titulu za redom... nije ni cudo sto u kosarci nismo vise niko i nista!
(29.05.1991, 6. jun 2008 11:31)

Prosecni Partizan 5 u Evropi
Prosecna i Evropa jel?

Patriots

pre 15 godina

Partizan i FMP prolaze veceras u finale jer su mnogo kvalitetnije ekipe... Sto se derbija tice sve ispod 10 razlike je veliki uspeh za ovakvu Zvezdu, a pobedi Zvezde je smesno govoriti jer bi to bilo ravno senzaciji.... i da ko se kladi slobodno 2 na Partizan vece sigurice trenutno nema....

Zvezda mi je sve

pre 15 godina

Zamolio bih sve navijace(mazohiste) Zvezde koji danas budu bili u dvorani da IZ SVEG GLASA VICU: UPRAVA NAPOLJE !!!!!! DOSTA NAM JE VISE BRE!!!!

pharaoh

pre 15 godina

ps< jadna je liga kad prosecni partizan osvaja sedam puta titulu za redom... nije ni cudo sto u kosarci nismo vise niko i nista!
(29.05.1991, 6. jun 2008 11:31)

Pa da, prosečni Partizan, a naročito ove godine. Majko moja, ko se sve ne pojavluje na ovim forumima.

SAS

pre 15 godina

Jednostavno KKCZ je katastrofa. I bas zbog toga mi nije jasno kako grobari mogu toliko da se pale sto dobiju derbi u basketu. Da je u fudbalu razumeo bi. Meni je isto kad u fudbalu dobijemo Partizan i Hajduk sa Liona. Ipak musterija mora da se ispostuje, jer musterija je uvek u pravu....
(....fcrs..., 6. jun 2008 11:19)
Brate po zvezdi,svaka cast za komentar,jedini normalan na ovu vest.
FCRS FOREVER

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 15 godina

Стварно је туга што се полуфинале за домаћу титулу + је ''дерби'' :) игра пред више него полупразним трибинама. . .

CRNO- BELA armija

pre 15 godina

Ajde Delije nemojte da dodjete veceras da navijate,imate hokej na travi veceras,igrate protiv Novog Sada,idite tamo i navijajte za titulu...

....fcrs...

pre 15 godina

Jednostavno KKCZ je katastrofa. I bas zbog toga mi nije jasno kako grobari mogu toliko da se pale sto dobiju derbi u basketu. Da je u fudbalu razumeo bi. Meni je isto kad u fudbalu dobijemo Partizan i Hajduk sa Liona. Ipak musterija mora da se ispostuje, jer musterija je uvek u pravu....

pa zar opet

pre 15 godina

Necu da se igram,posle mi nece biti zanimljivo.Smr,Smrc...
A je li izvodljivo da posle poraza pozajmite FMP vase dresove,kolko toliko da mi ublazite tugu...

29.05.1991

pre 15 godina

Od malena od kad znam za sebe navijam za najjaci srpski klub... Kosarka na ovim prostorima je i zazivela zahvaljujuci Malom Kalemegdanu i Crvenoj Zvezdi... Ime koje je ona nekada predstavljala u Evropi. izazivalo je strahopostovanje kod protivnika. Danas posle trideset godina ljubavi prema voljenom klubu sam u situaciji da sam rezigniran i da veceras ne da necu gledati tekmu,nego me nece interesovati ni rezultat... Prvi put u zivotu... Dosta je vise UPRAVO... ODlazite!!! Kako vas nije sramota da sinonim za velicinu, najjaci srpski klub dovodite u situaciju da gleda 100injak gledalaca... Kako vas nije sramota da ovu kao i prethodne susne godine proglasavate uspesnim... Nismo mi mala deca... Odlazite vec jednom!!!

ps< jadna je liga kad prosecni partizan osvaja sedam puta titulu za redom... nije ni cudo sto u kosarci nismo vise niko i nista!

CRNO- BELA armija

pre 15 godina

Sta je novija vest,POGODITE???
a)DA SU U AFICI VELIKE VRUCINE ili
b)DA CE PERTIZAN DA POBEDI ZVEZDU?!
Naravno da je odgovor pod A

igor

pre 15 godina

Tuzno, tuzno, tuzno obicno sam imao tenziju pred ovakve meceve a sad mrtvo more. Odgledam utakmicu, Partizan pobedi i onda promenim kanal.
E dokle je to doslo da u toku prenosa setam po kanalima da vidim da li ima nesto bolje za gledanje.
Molba za upravu zvezde OSTANI!!!!!!!!!!!

peja

pre 15 godina

probao sam da nabavim ulaznicu, ali nista. steta…
znaci, u halu ce moci da udje 300 ljudi. jos da su ponovo stavili da se igra u podne i oterali novinare, mozda niko ne bi ni saznao kako ih je “stoka nabila 30 razlike”…

r2d2

pre 15 godina

...petak... kraj radne nedelje...

radno vreme do 15 h... ručak 16 h...
...popodnevna dramka do 18 h...

i onda GAŽENJE Zvezde...

NEPROCENJIVO

r2d2

pre 15 godina

...petak... kraj radne nedelje...

radno vreme do 15 h... ručak 16 h...
...popodnevna dramka do 18 h...

i onda GAŽENJE Zvezde...

NEPROCENJIVO

dr. b

pre 15 godina

@29.05.1991 ...odavno se nisam ovako nasmejao,najaci srpski klub,strahopostovanje u evropi,Mali Kalemegdan kolevka kosarke na ovim prostorima,...ne,ne mogu da verujem...a posebno je P.S. zanimljiv,iz koga bi se dalo zakljuciti da smo bili velesila u kosarci pedesetih godina,kad je Zvezda "harala" po sljaci na otvorenim terenima koznom loptom na snjiranje,a sad je Partizan kriv za sunovrat nase kosarke...sam tvoj potpis odaje koliki su kompleksi...veliki,bolni i tesko izlecivi!!!
P.S. U fudbalu ste najveci klub na ovim prostorima,to niko ne spori,samo vas kompleks vise vrednosti vam ne da da realno sagledate situaciju i da vidite da ste u evropi daleeeeko od velikog kluba,sto opsta slika o klubu a i rezultati govore(setite se kako su se svabe smejale na izgled terena i cele infrastrukture stadiona,kad je gostovao Bajern).
A "prosecni" Partizan redovno igra LS u kosarci,i malo,malo pa prodje u drugi krug,a ove godine i dalje!!!
Problemi nase kosarke su druge prirode,ali,ne vredi da ti objasnjavam.

efess

pre 15 godina

ps< jadna je liga kad prosecni partizan osvaja sedam puta titulu za redom... nije ni cudo sto u kosarci nismo vise niko i nista!
(29.05.1991, 6. jun 2008 11:31)

Prosecni Partizan 5 u Evropi
Prosecna i Evropa jel?

peja

pre 15 godina

probao sam da nabavim ulaznicu, ali nista. steta…
znaci, u halu ce moci da udje 300 ljudi. jos da su ponovo stavili da se igra u podne i oterali novinare, mozda niko ne bi ni saznao kako ih je “stoka nabila 30 razlike”…

zakopavamo...

pre 15 godina

@29.5.1991
Au decko kako si se sad nalupao...Sledeca sezona najjaci srpski klub?!!!OK,samo reci u kom sportu?Nije valjda u kosarci,posto vidim da si se potpisao sa 1991,pa pomislih mozda je covjek slucajno promasio sport,posle vidim spominje Kalemegdan i kosarku na sljaci,a na kraju napisa prosjecan PARTIZAN i shvatim da su to ipak "samo" kompleksi.Tvrditi da je KKss u bilo kakvoj ravni,u istoj dimenziji,u istom svemiru sa GIGANTOM EVROPSKE KOSARKE-PARTIZANOM je ako nista drugo tuzno i zrelo za posmatranje i strucni nadzor ljekara.PARTIZAN JE:Drazen Dalipagic,Dragan Kicanovic,Goran Grbovic,Miroslav Pecarski,Zarko Paspalj,Aleksandar Djordjevic,Predrag Danilovic,Vlade Divac,Zeljko Rebraca,Dejan Tomasevic,Predrag Drobnjak,Miroslav Beric,Nikola Loncar,Milos Vujanic,Dejan Milojevic,... PARTIZAN JE:Zeljko Obradovic,prof.Aleksandar Nikolic,Dule Vujesevic i mnogi, mnogi drugi..Zato kada pricas o PARTIZANU da ustanes i stojis mirno.Toliko.Hvala

pogrebnik from niš

pre 15 godina

@29.05.1991
Zvezda izazivala strahopostovanje?!?!?,kad izmedju 40 i 50-ih???
Taj "PROSECNI" Parizan je izbacio evropskog sampiona iz euro lige,dok su vas ceski rekreativci dobili 30 razlike u sred Bgd-a.
Ostaje vam datum,bledite,vi ste "bivsi" odavno.....

pharaoh

pre 15 godina

ps< jadna je liga kad prosecni partizan osvaja sedam puta titulu za redom... nije ni cudo sto u kosarci nismo vise niko i nista!
(29.05.1991, 6. jun 2008 11:31)

Pa da, prosečni Partizan, a naročito ove godine. Majko moja, ko se sve ne pojavluje na ovim forumima.

coyote

pre 15 godina

@29.05.1991
Ime koje je ona nekada predstavljala u Evropi. izazivalo je strahopostovanje kod protivnika

BUUUAAAAA!!! Odavno se ne nasmejah ovoliko, pa ti si kralj covece moj si Idol BUUAAA XA-XA-XA...

29.05.1991

pre 15 godina

Od malena od kad znam za sebe navijam za najjaci srpski klub... Kosarka na ovim prostorima je i zazivela zahvaljujuci Malom Kalemegdanu i Crvenoj Zvezdi... Ime koje je ona nekada predstavljala u Evropi. izazivalo je strahopostovanje kod protivnika. Danas posle trideset godina ljubavi prema voljenom klubu sam u situaciji da sam rezigniran i da veceras ne da necu gledati tekmu,nego me nece interesovati ni rezultat... Prvi put u zivotu... Dosta je vise UPRAVO... ODlazite!!! Kako vas nije sramota da sinonim za velicinu, najjaci srpski klub dovodite u situaciju da gleda 100injak gledalaca... Kako vas nije sramota da ovu kao i prethodne susne godine proglasavate uspesnim... Nismo mi mala deca... Odlazite vec jednom!!!

ps< jadna je liga kad prosecni partizan osvaja sedam puta titulu za redom... nije ni cudo sto u kosarci nismo vise niko i nista!

ostavi suze za kraj...

pre 15 godina

mislim da bi danas trebali da prestanemo sa svađom i da damo omaž jednom sjajnom liku...
Suzana Gurović - za poštovaoce Čiča -
megacarica sa šipke - lokacija rupa na Autokomandi.
Danas bijem po Poljskoj, od sledeće sezone idem sa Mokom na Island - da pevamo četničke pesme...

RADOMIR-VALJEVO

pre 15 godina

Partizan prosecna ekipa?Cetvrtfinale Evrolige,domaci kup,Jadranska liga i mozda titula,takve rezultate stvarno mogu samo "PROSECNE" ekipe da ostvare.PAO,TAU,CSKA,MAKABI,SIENA su stvarno "PROSECNI" u odnosu na NIMBURK,VENSTPILS,GALATASARAJ,HAPOEL,AZOVMAS.BUDIMO REALNI!!!

CRNO- BELA armija

pre 15 godina

Sta je novija vest,POGODITE???
a)DA SU U AFICI VELIKE VRUCINE ili
b)DA CE PERTIZAN DA POBEDI ZVEZDU?!
Naravno da je odgovor pod A

bokibokiboki

pre 15 godina

Od malena od kad znam za sebe navijam za najjaci srpski klub... Kosarka na ovim prostorima je i zazivela zahvaljujuci Malom Kalemegdanu i Crvenoj Zvezdi... Ime koje je ona nekada predstavljala u Evropi. izazivalo je strahopostovanje kod protivnika. Danas posle trideset godina ljubavi prema voljenom klubu sam u situaciji da sam rezigniran i da veceras ne da necu gledati tekmu,nego me nece interesovati ni rezultat... Prvi put u zivotu... Dosta je vise UPRAVO... ODlazite!!! Kako vas nije sramota da sinonim za velicinu, najjaci srpski klub dovodite u situaciju da gleda 100injak gledalaca... Kako vas nije sramota da ovu kao i prethodne susne godine proglasavate uspesnim... Nismo mi mala deca... Odlazite vec jednom!!!

ps< jadna je liga kad prosecni partizan osvaja sedam puta titulu za redom... nije ni cudo sto u kosarci nismo vise niko i nista!

Ma sta nam naprica??? Da ne znam, mislio bih da prica o FK Real Madridu, a ne o Zvezdi!!! Prosecni Partizan zamalo do prosecnog Final Foura Eurolige batice...
Pateticno!

CRNO- BELA armija

pre 15 godina

Ajde Delije nemojte da dodjete veceras da navijate,imate hokej na travi veceras,igrate protiv Novog Sada,idite tamo i navijajte za titulu...

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 15 godina

Стварно је туга што се полуфинале за домаћу титулу + је ''дерби'' :) игра пред више него полупразним трибинама. . .

shone

pre 15 godina

Samo jedna recenica; Partizan prvak Evrope 1992 godine u kosarci i jos jedna recenica sve velike legende koje su igrale za reprezentaciju Jugoslavije i Srbije su naravno Partizanovi igraci.Realno jedini klub koji postoji kod nas i na prostorima bivse Jugoslavije i koji nesto vredi je Partizan.Ajde tu je negde i Cibona ali Partizan je u kosarci stvarno evropska institucija

igor

pre 15 godina

Tuzno, tuzno, tuzno obicno sam imao tenziju pred ovakve meceve a sad mrtvo more. Odgledam utakmicu, Partizan pobedi i onda promenim kanal.
E dokle je to doslo da u toku prenosa setam po kanalima da vidim da li ima nesto bolje za gledanje.
Molba za upravu zvezde OSTANI!!!!!!!!!!!

Taribo West

pre 15 godina

He,he, samo da se pohvalim, nabavio sam 2 karte za večeras i idem da navijam za Partizan, da promuknem od dranja. Zna se, prvo poluvreme ozbiljno navijanje, a u drugom, kada već bude 20 razlike, krećemo sa sprdnjom, "popravljamo kišobrane", itd..

Joco Mrkonjić Grad

pre 15 godina

Stvarno mi je žao delija, a o regularnosti košarke se da raspravljati. Koliko je titula kupila Zvezda u fudbalu, a sad im ne valja košarka, je*i ga ne valja kad su turisti. Ostavite vi nekom drugom drage delije da raspravlja o regularnosti ovog takmičenja. Nego se ugledajte na pun crno beli pionir i 15-ak hiljada grobara na JNA, pa onda tražite rezultate.

pa zar opet

pre 15 godina

Necu da se igram,posle mi nece biti zanimljivo.Smr,Smrc...
A je li izvodljivo da posle poraza pozajmite FMP vase dresove,kolko toliko da mi ublazite tugu...

Dex

pre 15 godina

@29.5.1991

U bre sine nisam znao da u Lazi Lazarevicu pacijenti imaju pristup netu,jer nijedna normalna osoba ne bi to napisala sto si ti napisao.

....fcrs...

pre 15 godina

Jednostavno KKCZ je katastrofa. I bas zbog toga mi nije jasno kako grobari mogu toliko da se pale sto dobiju derbi u basketu. Da je u fudbalu razumeo bi. Meni je isto kad u fudbalu dobijemo Partizan i Hajduk sa Liona. Ipak musterija mora da se ispostuje, jer musterija je uvek u pravu....

Zvezda mi je sve

pre 15 godina

Zamolio bih sve navijace(mazohiste) Zvezde koji danas budu bili u dvorani da IZ SVEG GLASA VICU: UPRAVA NAPOLJE !!!!!! DOSTA NAM JE VISE BRE!!!!

Patriots

pre 15 godina

Partizan i FMP prolaze veceras u finale jer su mnogo kvalitetnije ekipe... Sto se derbija tice sve ispod 10 razlike je veliki uspeh za ovakvu Zvezdu, a pobedi Zvezde je smesno govoriti jer bi to bilo ravno senzaciji.... i da ko se kladi slobodno 2 na Partizan vece sigurice trenutno nema....

Маркела

pre 15 godina

@ 49.
Мали подсетник:
-Dule Vujosevic u lice govori sudijama, ono sto im Grobari psuju ispred televizora.
-Uroš Tripković uživa dok mu Dule Vujoševic psuje familiju, jer zna da je to privilegija.
-Dule Vujošević ne psuje. On vaspitno deluje na igrače.
-Dule Vujosevic je smenio kompletnu upravu petokrake i pokazao da se projekat "evropska zvezda" u stvari svodi na jedan osvojen domaci Kup prema kome je snimljen film "srcem do trofeja"

delk

pre 15 godina

sramota za zvezdine nazovi navijace,ovo je prevazislo svaku meru,i po meni zvezda vise nema navijace,oni nasli nesto da bojkotuju,treba da ih je sramota!!!

Marko Vozdovac

pre 15 godina

Da li je neko od vas Grobara primetio sta je taj "gospodin" Vujosevic uspeo sve da izgovori na kraju prve cetvrtine kada mu je sudjena tehnicka greska?
Ok, derete nas kao magarce od kad vam je on dosao u klub, napravio je cudo od vas, dobar je trener, ali ne budite cinicni i ne nazivajte ga gospodinom jer on to nikako nije! Pa kada bih ovde i probao da napisem sve sto je taj vas "gospodin" izgovorio, verovatno mi nikada vise ne bi komentar na ovom sajtu objavili...

SAS

pre 15 godina

Jednostavno KKCZ je katastrofa. I bas zbog toga mi nije jasno kako grobari mogu toliko da se pale sto dobiju derbi u basketu. Da je u fudbalu razumeo bi. Meni je isto kad u fudbalu dobijemo Partizan i Hajduk sa Liona. Ipak musterija mora da se ispostuje, jer musterija je uvek u pravu....
(....fcrs..., 6. jun 2008 11:19)
Brate po zvezdi,svaka cast za komentar,jedini normalan na ovu vest.
FCRS FOREVER

Marko Vozdovac

pre 15 godina

Da li bi neko od gospode iz KK Crvena Zvezda objasnio jednu stvar? Ako na utakmicu u kojoj je nas klub domacin mogu uci samo osobe koje poseduju godisnje karte ODAKLE ONDA U PIONIRU GROBARI?????? Da li oni kupuju nase godisnje karte???
Dokle cemo se brukati??? Ispravka: Dokle cete se brukati???
UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!!!

29.05.1991

pre 15 godina

Od malena od kad znam za sebe navijam za najjaci srpski klub... Kosarka na ovim prostorima je i zazivela zahvaljujuci Malom Kalemegdanu i Crvenoj Zvezdi... Ime koje je ona nekada predstavljala u Evropi. izazivalo je strahopostovanje kod protivnika. Danas posle trideset godina ljubavi prema voljenom klubu sam u situaciji da sam rezigniran i da veceras ne da necu gledati tekmu,nego me nece interesovati ni rezultat... Prvi put u zivotu... Dosta je vise UPRAVO... ODlazite!!! Kako vas nije sramota da sinonim za velicinu, najjaci srpski klub dovodite u situaciju da gleda 100injak gledalaca... Kako vas nije sramota da ovu kao i prethodne susne godine proglasavate uspesnim... Nismo mi mala deca... Odlazite vec jednom!!!

ps< jadna je liga kad prosecni partizan osvaja sedam puta titulu za redom... nije ni cudo sto u kosarci nismo vise niko i nista!

SAS

pre 15 godina

Jednostavno KKCZ je katastrofa. I bas zbog toga mi nije jasno kako grobari mogu toliko da se pale sto dobiju derbi u basketu. Da je u fudbalu razumeo bi. Meni je isto kad u fudbalu dobijemo Partizan i Hajduk sa Liona. Ipak musterija mora da se ispostuje, jer musterija je uvek u pravu....
(....fcrs..., 6. jun 2008 11:19)
Brate po zvezdi,svaka cast za komentar,jedini normalan na ovu vest.
FCRS FOREVER

....fcrs...

pre 15 godina

Jednostavno KKCZ je katastrofa. I bas zbog toga mi nije jasno kako grobari mogu toliko da se pale sto dobiju derbi u basketu. Da je u fudbalu razumeo bi. Meni je isto kad u fudbalu dobijemo Partizan i Hajduk sa Liona. Ipak musterija mora da se ispostuje, jer musterija je uvek u pravu....

r2d2

pre 15 godina

...petak... kraj radne nedelje...

radno vreme do 15 h... ručak 16 h...
...popodnevna dramka do 18 h...

i onda GAŽENJE Zvezde...

NEPROCENJIVO

peja

pre 15 godina

probao sam da nabavim ulaznicu, ali nista. steta…
znaci, u halu ce moci da udje 300 ljudi. jos da su ponovo stavili da se igra u podne i oterali novinare, mozda niko ne bi ni saznao kako ih je “stoka nabila 30 razlike”…

CRNO- BELA armija

pre 15 godina

Ajde Delije nemojte da dodjete veceras da navijate,imate hokej na travi veceras,igrate protiv Novog Sada,idite tamo i navijajte za titulu...

CRNO- BELA armija

pre 15 godina

Sta je novija vest,POGODITE???
a)DA SU U AFICI VELIKE VRUCINE ili
b)DA CE PERTIZAN DA POBEDI ZVEZDU?!
Naravno da je odgovor pod A

ostavi suze za kraj...

pre 15 godina

mislim da bi danas trebali da prestanemo sa svađom i da damo omaž jednom sjajnom liku...
Suzana Gurović - za poštovaoce Čiča -
megacarica sa šipke - lokacija rupa na Autokomandi.
Danas bijem po Poljskoj, od sledeće sezone idem sa Mokom na Island - da pevamo četničke pesme...

pa zar opet

pre 15 godina

Necu da se igram,posle mi nece biti zanimljivo.Smr,Smrc...
A je li izvodljivo da posle poraza pozajmite FMP vase dresove,kolko toliko da mi ublazite tugu...

igor

pre 15 godina

Tuzno, tuzno, tuzno obicno sam imao tenziju pred ovakve meceve a sad mrtvo more. Odgledam utakmicu, Partizan pobedi i onda promenim kanal.
E dokle je to doslo da u toku prenosa setam po kanalima da vidim da li ima nesto bolje za gledanje.
Molba za upravu zvezde OSTANI!!!!!!!!!!!

pharaoh

pre 15 godina

ps< jadna je liga kad prosecni partizan osvaja sedam puta titulu za redom... nije ni cudo sto u kosarci nismo vise niko i nista!
(29.05.1991, 6. jun 2008 11:31)

Pa da, prosečni Partizan, a naročito ove godine. Majko moja, ko se sve ne pojavluje na ovim forumima.

Joco Mrkonjić Grad

pre 15 godina

Stvarno mi je žao delija, a o regularnosti košarke se da raspravljati. Koliko je titula kupila Zvezda u fudbalu, a sad im ne valja košarka, je*i ga ne valja kad su turisti. Ostavite vi nekom drugom drage delije da raspravlja o regularnosti ovog takmičenja. Nego se ugledajte na pun crno beli pionir i 15-ak hiljada grobara na JNA, pa onda tražite rezultate.

dr. b

pre 15 godina

@29.05.1991 ...odavno se nisam ovako nasmejao,najaci srpski klub,strahopostovanje u evropi,Mali Kalemegdan kolevka kosarke na ovim prostorima,...ne,ne mogu da verujem...a posebno je P.S. zanimljiv,iz koga bi se dalo zakljuciti da smo bili velesila u kosarci pedesetih godina,kad je Zvezda "harala" po sljaci na otvorenim terenima koznom loptom na snjiranje,a sad je Partizan kriv za sunovrat nase kosarke...sam tvoj potpis odaje koliki su kompleksi...veliki,bolni i tesko izlecivi!!!
P.S. U fudbalu ste najveci klub na ovim prostorima,to niko ne spori,samo vas kompleks vise vrednosti vam ne da da realno sagledate situaciju i da vidite da ste u evropi daleeeeko od velikog kluba,sto opsta slika o klubu a i rezultati govore(setite se kako su se svabe smejale na izgled terena i cele infrastrukture stadiona,kad je gostovao Bajern).
A "prosecni" Partizan redovno igra LS u kosarci,i malo,malo pa prodje u drugi krug,a ove godine i dalje!!!
Problemi nase kosarke su druge prirode,ali,ne vredi da ti objasnjavam.

bokibokiboki

pre 15 godina

Od malena od kad znam za sebe navijam za najjaci srpski klub... Kosarka na ovim prostorima je i zazivela zahvaljujuci Malom Kalemegdanu i Crvenoj Zvezdi... Ime koje je ona nekada predstavljala u Evropi. izazivalo je strahopostovanje kod protivnika. Danas posle trideset godina ljubavi prema voljenom klubu sam u situaciji da sam rezigniran i da veceras ne da necu gledati tekmu,nego me nece interesovati ni rezultat... Prvi put u zivotu... Dosta je vise UPRAVO... ODlazite!!! Kako vas nije sramota da sinonim za velicinu, najjaci srpski klub dovodite u situaciju da gleda 100injak gledalaca... Kako vas nije sramota da ovu kao i prethodne susne godine proglasavate uspesnim... Nismo mi mala deca... Odlazite vec jednom!!!

ps< jadna je liga kad prosecni partizan osvaja sedam puta titulu za redom... nije ni cudo sto u kosarci nismo vise niko i nista!

Ma sta nam naprica??? Da ne znam, mislio bih da prica o FK Real Madridu, a ne o Zvezdi!!! Prosecni Partizan zamalo do prosecnog Final Foura Eurolige batice...
Pateticno!

Marko Vozdovac

pre 15 godina

Da li je neko od vas Grobara primetio sta je taj "gospodin" Vujosevic uspeo sve da izgovori na kraju prve cetvrtine kada mu je sudjena tehnicka greska?
Ok, derete nas kao magarce od kad vam je on dosao u klub, napravio je cudo od vas, dobar je trener, ali ne budite cinicni i ne nazivajte ga gospodinom jer on to nikako nije! Pa kada bih ovde i probao da napisem sve sto je taj vas "gospodin" izgovorio, verovatno mi nikada vise ne bi komentar na ovom sajtu objavili...

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 15 godina

Стварно је туга што се полуфинале за домаћу титулу + је ''дерби'' :) игра пред више него полупразним трибинама. . .

Zvezda mi je sve

pre 15 godina

Zamolio bih sve navijace(mazohiste) Zvezde koji danas budu bili u dvorani da IZ SVEG GLASA VICU: UPRAVA NAPOLJE !!!!!! DOSTA NAM JE VISE BRE!!!!

Patriots

pre 15 godina

Partizan i FMP prolaze veceras u finale jer su mnogo kvalitetnije ekipe... Sto se derbija tice sve ispod 10 razlike je veliki uspeh za ovakvu Zvezdu, a pobedi Zvezde je smesno govoriti jer bi to bilo ravno senzaciji.... i da ko se kladi slobodno 2 na Partizan vece sigurice trenutno nema....

efess

pre 15 godina

ps< jadna je liga kad prosecni partizan osvaja sedam puta titulu za redom... nije ni cudo sto u kosarci nismo vise niko i nista!
(29.05.1991, 6. jun 2008 11:31)

Prosecni Partizan 5 u Evropi
Prosecna i Evropa jel?

pogrebnik from niš

pre 15 godina

@29.05.1991
Zvezda izazivala strahopostovanje?!?!?,kad izmedju 40 i 50-ih???
Taj "PROSECNI" Parizan je izbacio evropskog sampiona iz euro lige,dok su vas ceski rekreativci dobili 30 razlike u sred Bgd-a.
Ostaje vam datum,bledite,vi ste "bivsi" odavno.....

coyote

pre 15 godina

@29.05.1991
Ime koje je ona nekada predstavljala u Evropi. izazivalo je strahopostovanje kod protivnika

BUUUAAAAA!!! Odavno se ne nasmejah ovoliko, pa ti si kralj covece moj si Idol BUUAAA XA-XA-XA...

RADOMIR-VALJEVO

pre 15 godina

Partizan prosecna ekipa?Cetvrtfinale Evrolige,domaci kup,Jadranska liga i mozda titula,takve rezultate stvarno mogu samo "PROSECNE" ekipe da ostvare.PAO,TAU,CSKA,MAKABI,SIENA su stvarno "PROSECNI" u odnosu na NIMBURK,VENSTPILS,GALATASARAJ,HAPOEL,AZOVMAS.BUDIMO REALNI!!!

zakopavamo...

pre 15 godina

@29.5.1991
Au decko kako si se sad nalupao...Sledeca sezona najjaci srpski klub?!!!OK,samo reci u kom sportu?Nije valjda u kosarci,posto vidim da si se potpisao sa 1991,pa pomislih mozda je covjek slucajno promasio sport,posle vidim spominje Kalemegdan i kosarku na sljaci,a na kraju napisa prosjecan PARTIZAN i shvatim da su to ipak "samo" kompleksi.Tvrditi da je KKss u bilo kakvoj ravni,u istoj dimenziji,u istom svemiru sa GIGANTOM EVROPSKE KOSARKE-PARTIZANOM je ako nista drugo tuzno i zrelo za posmatranje i strucni nadzor ljekara.PARTIZAN JE:Drazen Dalipagic,Dragan Kicanovic,Goran Grbovic,Miroslav Pecarski,Zarko Paspalj,Aleksandar Djordjevic,Predrag Danilovic,Vlade Divac,Zeljko Rebraca,Dejan Tomasevic,Predrag Drobnjak,Miroslav Beric,Nikola Loncar,Milos Vujanic,Dejan Milojevic,... PARTIZAN JE:Zeljko Obradovic,prof.Aleksandar Nikolic,Dule Vujesevic i mnogi, mnogi drugi..Zato kada pricas o PARTIZANU da ustanes i stojis mirno.Toliko.Hvala

Taribo West

pre 15 godina

He,he, samo da se pohvalim, nabavio sam 2 karte za večeras i idem da navijam za Partizan, da promuknem od dranja. Zna se, prvo poluvreme ozbiljno navijanje, a u drugom, kada već bude 20 razlike, krećemo sa sprdnjom, "popravljamo kišobrane", itd..

shone

pre 15 godina

Samo jedna recenica; Partizan prvak Evrope 1992 godine u kosarci i jos jedna recenica sve velike legende koje su igrale za reprezentaciju Jugoslavije i Srbije su naravno Partizanovi igraci.Realno jedini klub koji postoji kod nas i na prostorima bivse Jugoslavije i koji nesto vredi je Partizan.Ajde tu je negde i Cibona ali Partizan je u kosarci stvarno evropska institucija

delk

pre 15 godina

sramota za zvezdine nazovi navijace,ovo je prevazislo svaku meru,i po meni zvezda vise nema navijace,oni nasli nesto da bojkotuju,treba da ih je sramota!!!

Marko Vozdovac

pre 15 godina

Da li bi neko od gospode iz KK Crvena Zvezda objasnio jednu stvar? Ako na utakmicu u kojoj je nas klub domacin mogu uci samo osobe koje poseduju godisnje karte ODAKLE ONDA U PIONIRU GROBARI?????? Da li oni kupuju nase godisnje karte???
Dokle cemo se brukati??? Ispravka: Dokle cete se brukati???
UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!!!

Dex

pre 15 godina

@29.5.1991

U bre sine nisam znao da u Lazi Lazarevicu pacijenti imaju pristup netu,jer nijedna normalna osoba ne bi to napisala sto si ti napisao.

Маркела

pre 15 godina

@ 49.
Мали подсетник:
-Dule Vujosevic u lice govori sudijama, ono sto im Grobari psuju ispred televizora.
-Uroš Tripković uživa dok mu Dule Vujoševic psuje familiju, jer zna da je to privilegija.
-Dule Vujošević ne psuje. On vaspitno deluje na igrače.
-Dule Vujosevic je smenio kompletnu upravu petokrake i pokazao da se projekat "evropska zvezda" u stvari svodi na jedan osvojen domaci Kup prema kome je snimljen film "srcem do trofeja"