1. Velicanstveno atletsko vece na stadionu Partizana.Na zalost, i ove godine vreme nije islo na ruku atleticaraima, jer je jak vetar omeo postizanje jos boljih rezultata.Takticka greska u nacinu trcanja, i pored odlicnog rezultata, Oliveru Jevtic je sprecila da ispuni olompijsku normu i na 5000 metara. U jacoj konkurenciji, to ce uciniti vec na nekoj od predstojecih trka. Cestitke i Dragani Tomasevic, kojoj je jak vetar skratio hitac najmanje za 3-4 metra. Medjutim, od srpskih atleticara za mene su junaci dana Mirko Petrovic, koji da nije bio rezervisan i previse impresioniran rezultatima ucesnika trke, sigurno bi postavio rezultat bolji za jos cetiri do pet sekundi. Poslednji put je ispod 13:50 trcao Goran Raicevic davne 1993.godine. Senaestogodisnji Sapcanin iz Uzica Nemanja Cerovac i danas je dokazao da izrasta u atleticara evropskog formata. Napokon se u srpskom trcanju nesto pozitivno desava. Partizanu sve cestitke za vrhunsku organizaciju.
  (diskobolos, 29. maj 2008 22:25)

  # Link komentara

 2. Ispod prosečni rezultati.Prošlogodišni miting je bio bolji i po rezultatima,imenima,a i bolje je bio promovisan.Po onoj narodnoj:Za dobrim se konjima prašina diže!!
  (zoka, 30. maj 2008 00:04)

  # Link komentara

 3. E moj Pericu, i Kolasinac je bolji od tebe!
  (Stanko, 30. maj 2008 02:36)

  # Link komentara

 4. a gde su oni nasi etiopcani sto trazili azil.Izgleda da ovi nasi pomislili da su atleticari kad nisu mogli dva dana da ih stignu na granici...
  (goran, 30. maj 2008 03:45)

  # Link komentara

 5. Konačno jedan respektabilan atletski turnir kod nas...
  Vidim da je Asmir izrastao u bacača kugle svetskog formata. Nadam se da će i magična granica od 20m uskoro biti dostignuta (ako već nije).
  Pozdrav od bivšeg školskog druga iz Germanije.
  (ilhacker, 30. maj 2008 08:52)

  # Link komentara