Ponedeljak, 05.05.2008.

13:42

KK Partizan počeo sa pojačanjima

Izvor: B92

KK Partizan poèeo sa pojaèanjima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

79 Komentari

Sortiraj po:

ZELKO

pre 15 godina

Pozdrav svim navijacima Partizana.Veliki pozdrav najboljem treneru VUJOSEVIC.Iskreno sva ova pojacanj nekako mi se bas i ne svidjaju,ali verujem treneru i mislim da je to dobro za Partizan.Setimo se samo kada je Milojevic otisao iz Partizana....Pekovic je zablistao.SAMO NAPRED

BojanLazarevic

pre 15 godina

Pa tacno da je i napravio gresku,da je tip kao Tica(zvezdin bivsi igrac,koji je po meni odsecen od zivota),Duletu se ne sme zameriti..Najlakse je kritikovao..Veseli dobro dosao,da ce Bog da i nama svima bude o5 veselo!!

Pantagana

pre 15 godina

Nevjerovatno kako su neki ljudi uporni. Evo nam se peja opet javlja sa svojim provjerenim (HA HA HA)informacijama iz pouzdanih izvora.Momce prosle godine si citavu Buducnost preselio u Partizan (Micov, Mijatovic, Gordic, Rakocevic, Dasic) jedno dva-tri amera, Jahovica, Vujanica... mozda sam nekog preskocio. Ako si namjerno lupetao da bi se malo salio sa nama svaka cast 100% si bio u (ne)pravu.
@ maša
Sve sto od njega mozes saznat je samo ko NECE doc u Partizan

a

pre 15 godina

Hajde de ... pa jasno je da su vec potpisali i Gulubovic (spominjano tokom sezone) a i Dragicevic (dva puta demantovano). Ovaj ce biti neka perspektiva i dobra klupa jer nece valjda vec sad sa bombama prelaznog roka dok sezona jos traje ... Tadija i golub su sigurno tu ... a ko ce i da li ce da menja Palasija to cemo tek da vidimo (Vujke) ...

Rocky Balboa

pre 15 godina

Ja sam cuo da u partizan dolaze Mustafa Belezoglu, Alija Turkoglu, Abdulah Osman,
i Hasan Redzepi !
Svi sjajni igraci iz Besiktasa i Galatasaraya, reprezentativci !

IVORY

pre 15 godina

Sta pricate bre kakvi FMP-ovi klinci pa znas kad ce Covic da ih da Partizanu,nikad.Imate nerealne zelje.Tog Veselog jos niste ni videli a vec vam ne valja. Klinac ima 18 godina tek treba da stasa. Pa ni taj Pekovic koga dizete do zvezda nije znao prosle sezone da pogodi kos,smotani Vranes kad je dosao u Partizan nije umeo loptu da uhvati, da ne govorim o Kosti Preovicu koji je promasio vise zicera od mene kad igram sa ortacima (a ocajno igram) pa evo ga decko sad igra u NBA. Ako ne ove sezone za 2 sezone najkasnije bice to odlican igrac. Bice Veselo

KKP

pre 15 godina

Sarif Karim Fahardo, centar, visok 205, Portorikanac, clan Sirokog Prima pivo, na meti je Partizana, kako nezvanicno saznajem!!! Imao je sjajnu sezonu u Sirokom, i bio jedan od najboljih. Postizao je u svakoj utakmici preko 10 poena. Vecinom 15, 17, 21... Najvise 27 protiv Heliosa. Protiv Partizana 13 p, 9 sk!
Fahardo u Partizanu??? Cekamo...

BRATAC

pre 15 godina

Da li neko zna,dal ovaj centar može da igra i u završnici naše lige, ili je pojačanje za sledeću sezonu?

Verujmo prof. dr DULETU VUJOŠEVIĆU, jer nam je hiuljadu put pokazao da je u pravu i da zna šta radi.

UZMI DULE SEDMU TITULU.......

jovanho

pre 15 godina

Za sve one koji su skepticni zbog male minutaze Veselog, samo da kazem da je Slovan imao odlicnu centarsku liniju(Johnson i Jovanovic) na kojoj je manje-vise i bazirao igru!Valjda ce i ovaj mali da eksplodira,ali je sigurno da je neophodan i jedan "gotov" centar.

Dullllence

pre 15 godina

Jaoj bre ljudi?
NE znam da li su zalosniji cigani koji nam kazu da smo "smesni"??!?! jer od njih niko smesniji nije igrao kosarku, ili su smesni nadri grobari(oni sto nikada nisu bili u pioniru) koji sumljaju posle svega u Duleta Vujosevica? Ili kvazi nacionalisti koji kazu da FMP pravi legende srpske kosarke, od te njihove skole nijedan reprezentativac koji nosi igru tima nije proistekao! Smesno je sve to!

Cubrilo

pre 15 godina

Ne razumem podcenjivacke komentare...

Ajde nek mi neko od vas kaze ko je cuo za Pekovica pre nego je dosao u Partizan? Mozda dvojica...

Koliko je minuta igrao u Atlasu sezonu pre Partizana? Ni 10 u proseku...

Mozda decko postane sjajan igrac, a mozda i ne pokaze nista vise od sasvim prosecnog igraca. Jednostavno, pozelimomu dobrodoslicu i srecu, a vreme ce pokazati kakav ce igrac postati, ne proglasavajte ga promasajem u samom startu.

sale

pre 15 godina

pa sta ako je ceh,kvalitetan srpski igrac mnogo kosta,a zna se da nismo pri kesu.Ja verujem u izbor duleta doktora vujosevica,jer dule je osvojio titulu i sa KOSTOM PEROVICEM u timu:)

whatever

pre 15 godina

Ne sumnjam da ce decko uz Duleta postati vrhunski igrac.Shvatite da Partizan dovodi igrace za koje smatra da su talentovani i koje moze da plati,bez obzira na nacionalnost.Nasim mladim igracima su cesto obestecenja velika,pa su samim tim za Partizan preskupi.I ja bih voleo da nam igra 12 srpskih igraca u prvom timu,ali sta je tu je.A sto se tice pojacanja sacekajmo prvo da vidimo ko ce otici,pa tek onda da pricamo o mogucim dolascima.Ovo za Jahovica mi je realno samo ako Novica ode,sto se svi nadamo da se nece desiti.U svakom slucaju ja cu Partizan bodriti makar mu prvi centarski par bio Vranes-Veseli.Toliko mu bar dugujem.

ivan

pre 15 godina

nije dobar onaj mali dejan musli on bi kod vujosevica napredovao ali nema egipatsko drzavljanstvo
pekovic je jedan jedinstven i sad ce vreme da prodje kad ce ponovo partizan da ima tako dominantnu peticu.vranjes je ostao isti nista bolji a kad bude sve zavisilo od njega bice smesan .hvala pekovicu za pomoc ove sezone bio je najjbolja petica u evropi

Grobar

pre 15 godina

Samo da podsetim one koji kritikuju Duleta sto je doveo ovog Veselog. Setite se odakle je Dule doveo Pekovica (iz Atlasa) i tad je Pekmen bio istih godina kao ovaj sad. I kad je Dule u jednom Atlasu pronasao najboljeg centra Evrope zar sumnjate da i sad nije pronasao nesto slicno?

pirke

pre 15 godina

stvarno ne znam zasto odmah ovi komentari,kako nam ne treba takav igrac
pa sta vi ocekujete,da dodje morison ili batist,
gledao sam uzivo ovog decka i 100 % sam siguran da ce dule napraviti kvalitetnog igraca od njega
ne treba da zurimo toliko,sve ce doci

KKP

pre 15 godina

@Tibor
Koja sad braca Bartolic? Ko su ti? Odakle su? Gde si to cuo? Veseli moze da odigra i krilnog centra, a zamena za Pekovica treba tek da dodje. Ko je napisao da je on zamena za Pekovica taj nema pojma

Babin_zub

pre 15 godina

Htedoh napisati da je zalosno da drugima pravimo igrache za vrhunske domete,kad videh da 90% vas misli,tj napisa isto to.
FMP je ekipa koja stvara klince,nalazi talente,ali Partizan je ekipa koja ih brusi i od njih stvara svetske igrache.Na zalost,izgleda ce biti sve manje srba u nasim timovima.
Mada,i juce gledah finale Evrolige...Ne videh ni jednog rusa u CSKA nit jevreja u Makabiju...Bem ti takav sport,sve postade biznis.Nekad mi je draze odgledati klince u kraju kad raspale 3 na 3 nego "vrhunsku" kosarku.

Realno

pre 15 godina

Odlican potez!Ja sam za Veselog mislio da je Amer po imenu :).Za sada moze biti treci centar,Vranes drugi samo ako popravi realizaciju(sumnjam) i naravno da se dovede prvi centar,dostojna zamjena Pekovicu.Neki sajtovi su napisali da Partizan vec trazi prvog centra.To ce ocigledno morati biti stranac(nemam nista protiv) jer na domacem trzistu nema bas kvalitetnih centara koje Partizan moze da plati.Golubovic je otisao odavnu u Ameriku,da propadne kao i Mile Ilic ili Kosta Perovic...

Tibor, Grobari Subotica

pre 15 godina

Jan Veseli je odlican igrac i jos ce mnogo napredovati u Partizanu. Koliko mi je poznato potpisace ugovor na 2+2 godine, s tim sto Partizan na njega racuna sigurne tri sezone. Zna li neko da li su potpisala braca blizanci Bartolic, Damir i Davor?

Stefan

pre 15 godina

Ja bi najvise volio bas da Partizan obrati paznju na strane igrace,pogotovo talentovane.Medjutim,ovaj cim ga Dule pretvori u igraca od u inostranstvu,tu lezi problem.I kakve veze ima sto je Ceh,pa u finalu Evrolige smo gledali jednog Urugvajca i jednog Danca.Treba se sto prije otarasiti Vranesa,nece taj nikad biti igrac to zna svako ko razumije kosarku.

volim ga ko oka dva

pre 15 godina

Ljudi..verujmo Duletu!!
ali moram da kazem da Vujosevic definitivnio ne moze da racuna na igrace iz mladog Partizana,kao npr Covic..
dajte nam Muslija pa cete videti sta je centar!!!

Bogdan

pre 15 godina

Ma sta se brinete ako je profesor doktor Dule Vranesa naucio da hoda onda i ovog moze da nauci da igra.Dule nije ni jednom omanuo do sad.

Kosta

pre 15 godina

Ne moyemo li iy omladinskog pogoda dovesti nekoga naprimer, Darka Balabana ili Srdjana Popovica? Ili pak nekoga treceg ,koji ce biti veliki igrac ,ako se vec nema para za neko normalno pojacanje tipa Pedje Drobnjaka ili ti neznam kojeg igraca koji ima iskustva! Kao partizanovac Vam moram reci da Pekovic jos mora dosta toga da uci i da ce biti veliki igrac kada nauci da doda loptu kada ga udvoje,znaci ne samo koristiti snagu nego i pamet!!!

milos p.f.c.

pre 15 godina

Ja se nadam da Toda i Dule znaju sta rade i da taj momak nesto vredi.ne bi oni njega dzaba dovodili.ali treba nam jedno "extra"pojacanje za evroligu.a i za prvenstvo,mada ga osvajamo kao i zadnjih 6 godina.......

Tanasije

pre 15 godina

Pozdravljam to dete koje dolazi kod nas da uci, pije mleka i razvija se, ali...nadam se da par Vranes-Vesely nije prva i jedina centarska opcija za sezonu 2008/09. Uz Golubovica to bi bio pristojan triling sa kojim ambicije ne bi bile nista manje nego ove godine. Pozz:)

Милош

pre 15 godina

@fv-sweden
Да, да, јадни Слован, тај гигант европске кошарке ће посрнути услед многобројних одлазака. Забога...

Иначе, хоће ли неко рећи овом Дулу да доводи Србе и да од њих прави играче, а да се мане некаквих Чеха, Словенаца и осталих. Ми смо увек били стуб репрезентације и тако би требало да остане. Да не причам о томе да је Пековић хтео да игра за Србију (уби се човек од дизања три прста и певања четничких песама и то у више наврата), па га је неко одвукао негде (прорадила сујетица, ако нећете мене за селектора Србије, ја ћу да вам одвучем једног од најперспективнијих играча)... Нико није незаменљив, само су Србија и Партизан вечни.

grobar_kv

pre 15 godina

Dobro dosao!!!!!!!!!!!!
Nisam imao priliku da ga gledam,ali ne sumljam u izbor doktora profesora DUSKA VUJOSEVICA!!

NAPRED PARTIZAN!!!!!

Piter Ofori Kvaje

pre 15 godina

Statistika je sasavim solidna za nekoga ko ima 18 godina,iako se iz nje slabo sta da zakljuciti...Iskreno se nadam da nece biti kao sa Semihom Erdenom-koji je takodje najavljivan kao "cudo od igraca"(mozda bi on to i postao da nije bilo Slobodana Bozovica i devojaka iz F6 zeljnih popularnosti).Potajno sam se nadao da cemo uspeti da dovedemo Golubovica,mada mi se cini da od toga nema nista...

lud & zbunjen

pre 15 godina

(C_Barkley,
Odakle ti prica o Jahovicu? Ako je tacna svaka cast. Ja mislim da bi on bio najvece pojacanje i vec godinama zelim da ga vidim u Partizanu . Bilo bi jako dobro da se to desi

Plikuscht

pre 15 godina

Po dobrom starom obicaju i po vec ustaljenoj praksi:
- skeptican sam po pitanju ovog pojacanja i koliko ce on sa Novicom i Vranesom uz Borovnjaka (Djurkovica?) moci da iznese dobru sezonu u reketu, ali
- kao i uvek - nisam primetio da Dule ista radi ishitreno i bez dobre analize, pa tako cenim da on ovog decka ima negde u nekoj svojoj nekoj viziji buduceg tima bez Pekmena i ko-zna-sve-jos-koga.

Pa da vidimo ...

peja

pre 15 godina

novi erden… ok, neka bude decko treci centar umesto bal(van)abana, ali sve preko toga…
srecom, i “ozbiljnija” pojacanja su u igri. ipak, o tome (mozda…) malo kasnije.:-)

POZDRAV SVIMA!
DOGODINE U PRIZRENU!

navijac

pre 15 godina

Dule,lafe,sve je to lepo,i Veseli,i Vranes,i Zeka Peka...ali,ajde,leba ti,napravi nam novog Krstica ili Pekovica od nekog srpskog igraca..
Hvala unapred.

Milos

pre 15 godina

Ne mogu da razumem. Dovoditi veselog Ceha je po meni blago receno smesno. Do sada smo imali 2 takve avanture(Erden i Samardziski) i obe su se lose pokazale. Zar nije lakse oteti FMP-u 2-3 igraca i onda njih kaliti. Musli ili neko poput njega bi bili znatno bolja resenja. Od nezameranja nikome, sem Zvezdi necemo nista dobiti. U sportu se broje samo pobede i treba uzimati najbolje, jer se samo tako moze uspeti. Time ne bi bili naruseni niciji interesi, sem Covicevih, ali je on kao privatnik po meni najmanje bitan. On od tih igraca nece napraviti nista sem vrhunskih polufabrikata i prodati ih u sred sezone za nesto malo para, pa samim tim i zapecatiti njihove karijere. U Partizanu bi bar imali sansu da postanu vrhunski igraci.

igor

pre 15 godina

Dule voli da ima dobre centre i tako bazira igru Partizana.
Nadam se da i ovaj put nije pogresio.
Zanima me koliko je placen i na koliko je potpisao.
Napred Partizan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nikola

pre 15 godina

Partizan je evidentno i ove sezone I favorit za osvajanje prvenstva Srbije. U mnogo navrata smo videli da igranje u evroligi zahteva visok budzet i da samo takve visokobudzetne ekipe uspevaju.
Medjutim ova sezona je pokazala sasvim nesto drugo da pobedu ostvaruje srce , zalaganje , volja , htenje i zelja za pobedom , a ne budzet od 30 miliona kakav ima Panatinaikos. Odlaskom Pekovica Partizan sigurno gubi POLA EKIPE koja ga je krasila kroz citav ovaj sampionat. Dovodjene ovog mladog Ceha nije dovoljno da se makar ponovi rezultat iz ove sezone. On je mozda resenje za koju sezonu ali uz njega treba dovesti jos nekog. Dobrih a jos ne afirmisanih igraca treba traziti u Evropi nikakao u SAD. Mogu to da budu i Amerikanci koji su se navikli na evropski nacin igranja kosarke. Mozda Bugarska , mozda Ukrajna , ima dosta talenata kojima je potrebno da zaigraju u malo jacim klubovima da bi uspeli. pa cak i koji Grk. Ne treba zaboraviti i nase igrece primer Radenovica iz Djirone (vredi ga dovesti).

Grobar from Slovenia

pre 15 godina

...Zaigralo mi srce kada sam video ovaj naslov...

Ovo je odlična vest. Jan Veseli je ogroman talenat. 90. je godište i već pokazuje solidnu zrelost. Odlično se kreće, morao bi malo da ojača, ali treba imati na umu da je pre nedelju dana napunio 18 godina. Ima dosta meku ruku, ne libi se ni trojku da šutne. Dobro je i to što je sa samo 17 godina počeo da igra sa seniorima.
Znači VELIKI POTENCIJAL koji bi u rukama našeg Duleta mogao da postane veliki igrač.

KKP

pre 15 godina

Bravo, Dule! Ovaj decko je imao sjajnu statistiku na tom prvenstvu za mlade! A i ova utakmica protiv Hemofarma, i to sa samo 18 godina!!! Dobrodosao Veseli (imas sjajno prezime)! Nek ti je sa srecom u nasem PARTIZANU! Sjajan potez. Ako si stvarno jedan od najtalentovanjih, onda ces biti vrhunski centar!

dsfs

pre 15 godina

Svaka cast, vidi se da napredujemo, samo bih vise voleo da ojacate nase mlade talente kao sto to radi FMP, jer cinjenica je da tesko mozemo uzimati kosarkase od fmp-a ili hemofarma a oni ce sa njima bas da napreduju.

C_Barkley

pre 15 godina

Odlicno. samo da se navikne na rezim rada i da ne bude kao erden. uz Mirsada Jahovica i ostanak svih igraca osim vec otislog Pekovica, bicemo jaci nego ove godine.(svaka cast Pekovicu za sve sto je uradio, i puno mu hvala ali ja mislim da je malo 1 sezona u prvoj petorci partizana. trebao je ostati bar josh godinu dana kod duleta)

C_Barkley

pre 15 godina

Odlicno. samo da se navikne na rezim rada i da ne bude kao erden. uz Mirsada Jahovica i ostanak svih igraca osim vec otislog Pekovica, bicemo jaci nego ove godine.(svaka cast Pekovicu za sve sto je uradio, i puno mu hvala ali ja mislim da je malo 1 sezona u prvoj petorci partizana. trebao je ostati bar josh godinu dana kod duleta)

navijac

pre 15 godina

Dule,lafe,sve je to lepo,i Veseli,i Vranes,i Zeka Peka...ali,ajde,leba ti,napravi nam novog Krstica ili Pekovica od nekog srpskog igraca..
Hvala unapred.

Grobar from Slovenia

pre 15 godina

...Zaigralo mi srce kada sam video ovaj naslov...

Ovo je odlična vest. Jan Veseli je ogroman talenat. 90. je godište i već pokazuje solidnu zrelost. Odlično se kreće, morao bi malo da ojača, ali treba imati na umu da je pre nedelju dana napunio 18 godina. Ima dosta meku ruku, ne libi se ni trojku da šutne. Dobro je i to što je sa samo 17 godina počeo da igra sa seniorima.
Znači VELIKI POTENCIJAL koji bi u rukama našeg Duleta mogao da postane veliki igrač.

KKP

pre 15 godina

Bravo, Dule! Ovaj decko je imao sjajnu statistiku na tom prvenstvu za mlade! A i ova utakmica protiv Hemofarma, i to sa samo 18 godina!!! Dobrodosao Veseli (imas sjajno prezime)! Nek ti je sa srecom u nasem PARTIZANU! Sjajan potez. Ako si stvarno jedan od najtalentovanjih, onda ces biti vrhunski centar!

Plikuscht

pre 15 godina

Po dobrom starom obicaju i po vec ustaljenoj praksi:
- skeptican sam po pitanju ovog pojacanja i koliko ce on sa Novicom i Vranesom uz Borovnjaka (Djurkovica?) moci da iznese dobru sezonu u reketu, ali
- kao i uvek - nisam primetio da Dule ista radi ishitreno i bez dobre analize, pa tako cenim da on ovog decka ima negde u nekoj svojoj nekoj viziji buduceg tima bez Pekmena i ko-zna-sve-jos-koga.

Pa da vidimo ...

peja

pre 15 godina

novi erden… ok, neka bude decko treci centar umesto bal(van)abana, ali sve preko toga…
srecom, i “ozbiljnija” pojacanja su u igri. ipak, o tome (mozda…) malo kasnije.:-)

POZDRAV SVIMA!
DOGODINE U PRIZRENU!

grobar_kv

pre 15 godina

Dobro dosao!!!!!!!!!!!!
Nisam imao priliku da ga gledam,ali ne sumljam u izbor doktora profesora DUSKA VUJOSEVICA!!

NAPRED PARTIZAN!!!!!

Cubrilo

pre 15 godina

Ne razumem podcenjivacke komentare...

Ajde nek mi neko od vas kaze ko je cuo za Pekovica pre nego je dosao u Partizan? Mozda dvojica...

Koliko je minuta igrao u Atlasu sezonu pre Partizana? Ni 10 u proseku...

Mozda decko postane sjajan igrac, a mozda i ne pokaze nista vise od sasvim prosecnog igraca. Jednostavno, pozelimomu dobrodoslicu i srecu, a vreme ce pokazati kakav ce igrac postati, ne proglasavajte ga promasajem u samom startu.

Милош

pre 15 godina

@fv-sweden
Да, да, јадни Слован, тај гигант европске кошарке ће посрнути услед многобројних одлазака. Забога...

Иначе, хоће ли неко рећи овом Дулу да доводи Србе и да од њих прави играче, а да се мане некаквих Чеха, Словенаца и осталих. Ми смо увек били стуб репрезентације и тако би требало да остане. Да не причам о томе да је Пековић хтео да игра за Србију (уби се човек од дизања три прста и певања четничких песама и то у више наврата), па га је неко одвукао негде (прорадила сујетица, ако нећете мене за селектора Србије, ја ћу да вам одвучем једног од најперспективнијих играча)... Нико није незаменљив, само су Србија и Партизан вечни.

Bogdan

pre 15 godina

Ma sta se brinete ako je profesor doktor Dule Vranesa naucio da hoda onda i ovog moze da nauci da igra.Dule nije ni jednom omanuo do sad.

Grobar

pre 15 godina

Samo da podsetim one koji kritikuju Duleta sto je doveo ovog Veselog. Setite se odakle je Dule doveo Pekovica (iz Atlasa) i tad je Pekmen bio istih godina kao ovaj sad. I kad je Dule u jednom Atlasu pronasao najboljeg centra Evrope zar sumnjate da i sad nije pronasao nesto slicno?

whatever

pre 15 godina

Ne sumnjam da ce decko uz Duleta postati vrhunski igrac.Shvatite da Partizan dovodi igrace za koje smatra da su talentovani i koje moze da plati,bez obzira na nacionalnost.Nasim mladim igracima su cesto obestecenja velika,pa su samim tim za Partizan preskupi.I ja bih voleo da nam igra 12 srpskih igraca u prvom timu,ali sta je tu je.A sto se tice pojacanja sacekajmo prvo da vidimo ko ce otici,pa tek onda da pricamo o mogucim dolascima.Ovo za Jahovica mi je realno samo ako Novica ode,sto se svi nadamo da se nece desiti.U svakom slucaju ja cu Partizan bodriti makar mu prvi centarski par bio Vranes-Veseli.Toliko mu bar dugujem.

Dullllence

pre 15 godina

Jaoj bre ljudi?
NE znam da li su zalosniji cigani koji nam kazu da smo "smesni"??!?! jer od njih niko smesniji nije igrao kosarku, ili su smesni nadri grobari(oni sto nikada nisu bili u pioniru) koji sumljaju posle svega u Duleta Vujosevica? Ili kvazi nacionalisti koji kazu da FMP pravi legende srpske kosarke, od te njihove skole nijedan reprezentativac koji nosi igru tima nije proistekao! Smesno je sve to!

Tanasije

pre 15 godina

Pozdravljam to dete koje dolazi kod nas da uci, pije mleka i razvija se, ali...nadam se da par Vranes-Vesely nije prva i jedina centarska opcija za sezonu 2008/09. Uz Golubovica to bi bio pristojan triling sa kojim ambicije ne bi bile nista manje nego ove godine. Pozz:)

Tibor, Grobari Subotica

pre 15 godina

Jan Veseli je odlican igrac i jos ce mnogo napredovati u Partizanu. Koliko mi je poznato potpisace ugovor na 2+2 godine, s tim sto Partizan na njega racuna sigurne tri sezone. Zna li neko da li su potpisala braca blizanci Bartolic, Damir i Davor?

igor

pre 15 godina

Dule voli da ima dobre centre i tako bazira igru Partizana.
Nadam se da i ovaj put nije pogresio.
Zanima me koliko je placen i na koliko je potpisao.
Napred Partizan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nikola

pre 15 godina

Partizan je evidentno i ove sezone I favorit za osvajanje prvenstva Srbije. U mnogo navrata smo videli da igranje u evroligi zahteva visok budzet i da samo takve visokobudzetne ekipe uspevaju.
Medjutim ova sezona je pokazala sasvim nesto drugo da pobedu ostvaruje srce , zalaganje , volja , htenje i zelja za pobedom , a ne budzet od 30 miliona kakav ima Panatinaikos. Odlaskom Pekovica Partizan sigurno gubi POLA EKIPE koja ga je krasila kroz citav ovaj sampionat. Dovodjene ovog mladog Ceha nije dovoljno da se makar ponovi rezultat iz ove sezone. On je mozda resenje za koju sezonu ali uz njega treba dovesti jos nekog. Dobrih a jos ne afirmisanih igraca treba traziti u Evropi nikakao u SAD. Mogu to da budu i Amerikanci koji su se navikli na evropski nacin igranja kosarke. Mozda Bugarska , mozda Ukrajna , ima dosta talenata kojima je potrebno da zaigraju u malo jacim klubovima da bi uspeli. pa cak i koji Grk. Ne treba zaboraviti i nase igrece primer Radenovica iz Djirone (vredi ga dovesti).

Babin_zub

pre 15 godina

Htedoh napisati da je zalosno da drugima pravimo igrache za vrhunske domete,kad videh da 90% vas misli,tj napisa isto to.
FMP je ekipa koja stvara klince,nalazi talente,ali Partizan je ekipa koja ih brusi i od njih stvara svetske igrache.Na zalost,izgleda ce biti sve manje srba u nasim timovima.
Mada,i juce gledah finale Evrolige...Ne videh ni jednog rusa u CSKA nit jevreja u Makabiju...Bem ti takav sport,sve postade biznis.Nekad mi je draze odgledati klince u kraju kad raspale 3 na 3 nego "vrhunsku" kosarku.

lud & zbunjen

pre 15 godina

(C_Barkley,
Odakle ti prica o Jahovicu? Ako je tacna svaka cast. Ja mislim da bi on bio najvece pojacanje i vec godinama zelim da ga vidim u Partizanu . Bilo bi jako dobro da se to desi

sale

pre 15 godina

pa sta ako je ceh,kvalitetan srpski igrac mnogo kosta,a zna se da nismo pri kesu.Ja verujem u izbor duleta doktora vujosevica,jer dule je osvojio titulu i sa KOSTOM PEROVICEM u timu:)

Milos

pre 15 godina

Ne mogu da razumem. Dovoditi veselog Ceha je po meni blago receno smesno. Do sada smo imali 2 takve avanture(Erden i Samardziski) i obe su se lose pokazale. Zar nije lakse oteti FMP-u 2-3 igraca i onda njih kaliti. Musli ili neko poput njega bi bili znatno bolja resenja. Od nezameranja nikome, sem Zvezdi necemo nista dobiti. U sportu se broje samo pobede i treba uzimati najbolje, jer se samo tako moze uspeti. Time ne bi bili naruseni niciji interesi, sem Covicevih, ali je on kao privatnik po meni najmanje bitan. On od tih igraca nece napraviti nista sem vrhunskih polufabrikata i prodati ih u sred sezone za nesto malo para, pa samim tim i zapecatiti njihove karijere. U Partizanu bi bar imali sansu da postanu vrhunski igraci.

milos p.f.c.

pre 15 godina

Ja se nadam da Toda i Dule znaju sta rade i da taj momak nesto vredi.ne bi oni njega dzaba dovodili.ali treba nam jedno "extra"pojacanje za evroligu.a i za prvenstvo,mada ga osvajamo kao i zadnjih 6 godina.......

dsfs

pre 15 godina

Svaka cast, vidi se da napredujemo, samo bih vise voleo da ojacate nase mlade talente kao sto to radi FMP, jer cinjenica je da tesko mozemo uzimati kosarkase od fmp-a ili hemofarma a oni ce sa njima bas da napreduju.

volim ga ko oka dva

pre 15 godina

Ljudi..verujmo Duletu!!
ali moram da kazem da Vujosevic definitivnio ne moze da racuna na igrace iz mladog Partizana,kao npr Covic..
dajte nam Muslija pa cete videti sta je centar!!!

KKP

pre 15 godina

@Tibor
Koja sad braca Bartolic? Ko su ti? Odakle su? Gde si to cuo? Veseli moze da odigra i krilnog centra, a zamena za Pekovica treba tek da dodje. Ko je napisao da je on zamena za Pekovica taj nema pojma

IVORY

pre 15 godina

Sta pricate bre kakvi FMP-ovi klinci pa znas kad ce Covic da ih da Partizanu,nikad.Imate nerealne zelje.Tog Veselog jos niste ni videli a vec vam ne valja. Klinac ima 18 godina tek treba da stasa. Pa ni taj Pekovic koga dizete do zvezda nije znao prosle sezone da pogodi kos,smotani Vranes kad je dosao u Partizan nije umeo loptu da uhvati, da ne govorim o Kosti Preovicu koji je promasio vise zicera od mene kad igram sa ortacima (a ocajno igram) pa evo ga decko sad igra u NBA. Ako ne ove sezone za 2 sezone najkasnije bice to odlican igrac. Bice Veselo

Realno

pre 15 godina

Odlican potez!Ja sam za Veselog mislio da je Amer po imenu :).Za sada moze biti treci centar,Vranes drugi samo ako popravi realizaciju(sumnjam) i naravno da se dovede prvi centar,dostojna zamjena Pekovicu.Neki sajtovi su napisali da Partizan vec trazi prvog centra.To ce ocigledno morati biti stranac(nemam nista protiv) jer na domacem trzistu nema bas kvalitetnih centara koje Partizan moze da plati.Golubovic je otisao odavnu u Ameriku,da propadne kao i Mile Ilic ili Kosta Perovic...

pirke

pre 15 godina

stvarno ne znam zasto odmah ovi komentari,kako nam ne treba takav igrac
pa sta vi ocekujete,da dodje morison ili batist,
gledao sam uzivo ovog decka i 100 % sam siguran da ce dule napraviti kvalitetnog igraca od njega
ne treba da zurimo toliko,sve ce doci

jovanho

pre 15 godina

Za sve one koji su skepticni zbog male minutaze Veselog, samo da kazem da je Slovan imao odlicnu centarsku liniju(Johnson i Jovanovic) na kojoj je manje-vise i bazirao igru!Valjda ce i ovaj mali da eksplodira,ali je sigurno da je neophodan i jedan "gotov" centar.

BRATAC

pre 15 godina

Da li neko zna,dal ovaj centar može da igra i u završnici naše lige, ili je pojačanje za sledeću sezonu?

Verujmo prof. dr DULETU VUJOŠEVIĆU, jer nam je hiuljadu put pokazao da je u pravu i da zna šta radi.

UZMI DULE SEDMU TITULU.......

a

pre 15 godina

Hajde de ... pa jasno je da su vec potpisali i Gulubovic (spominjano tokom sezone) a i Dragicevic (dva puta demantovano). Ovaj ce biti neka perspektiva i dobra klupa jer nece valjda vec sad sa bombama prelaznog roka dok sezona jos traje ... Tadija i golub su sigurno tu ... a ko ce i da li ce da menja Palasija to cemo tek da vidimo (Vujke) ...

Pantagana

pre 15 godina

Nevjerovatno kako su neki ljudi uporni. Evo nam se peja opet javlja sa svojim provjerenim (HA HA HA)informacijama iz pouzdanih izvora.Momce prosle godine si citavu Buducnost preselio u Partizan (Micov, Mijatovic, Gordic, Rakocevic, Dasic) jedno dva-tri amera, Jahovica, Vujanica... mozda sam nekog preskocio. Ako si namjerno lupetao da bi se malo salio sa nama svaka cast 100% si bio u (ne)pravu.
@ maša
Sve sto od njega mozes saznat je samo ko NECE doc u Partizan

Rocky Balboa

pre 15 godina

Ja sam cuo da u partizan dolaze Mustafa Belezoglu, Alija Turkoglu, Abdulah Osman,
i Hasan Redzepi !
Svi sjajni igraci iz Besiktasa i Galatasaraya, reprezentativci !

Piter Ofori Kvaje

pre 15 godina

Statistika je sasavim solidna za nekoga ko ima 18 godina,iako se iz nje slabo sta da zakljuciti...Iskreno se nadam da nece biti kao sa Semihom Erdenom-koji je takodje najavljivan kao "cudo od igraca"(mozda bi on to i postao da nije bilo Slobodana Bozovica i devojaka iz F6 zeljnih popularnosti).Potajno sam se nadao da cemo uspeti da dovedemo Golubovica,mada mi se cini da od toga nema nista...

ivan

pre 15 godina

nije dobar onaj mali dejan musli on bi kod vujosevica napredovao ali nema egipatsko drzavljanstvo
pekovic je jedan jedinstven i sad ce vreme da prodje kad ce ponovo partizan da ima tako dominantnu peticu.vranjes je ostao isti nista bolji a kad bude sve zavisilo od njega bice smesan .hvala pekovicu za pomoc ove sezone bio je najjbolja petica u evropi

Kosta

pre 15 godina

Ne moyemo li iy omladinskog pogoda dovesti nekoga naprimer, Darka Balabana ili Srdjana Popovica? Ili pak nekoga treceg ,koji ce biti veliki igrac ,ako se vec nema para za neko normalno pojacanje tipa Pedje Drobnjaka ili ti neznam kojeg igraca koji ima iskustva! Kao partizanovac Vam moram reci da Pekovic jos mora dosta toga da uci i da ce biti veliki igrac kada nauci da doda loptu kada ga udvoje,znaci ne samo koristiti snagu nego i pamet!!!

KKP

pre 15 godina

Sarif Karim Fahardo, centar, visok 205, Portorikanac, clan Sirokog Prima pivo, na meti je Partizana, kako nezvanicno saznajem!!! Imao je sjajnu sezonu u Sirokom, i bio jedan od najboljih. Postizao je u svakoj utakmici preko 10 poena. Vecinom 15, 17, 21... Najvise 27 protiv Heliosa. Protiv Partizana 13 p, 9 sk!
Fahardo u Partizanu??? Cekamo...

BojanLazarevic

pre 15 godina

Pa tacno da je i napravio gresku,da je tip kao Tica(zvezdin bivsi igrac,koji je po meni odsecen od zivota),Duletu se ne sme zameriti..Najlakse je kritikovao..Veseli dobro dosao,da ce Bog da i nama svima bude o5 veselo!!

ZELKO

pre 15 godina

Pozdrav svim navijacima Partizana.Veliki pozdrav najboljem treneru VUJOSEVIC.Iskreno sva ova pojacanj nekako mi se bas i ne svidjaju,ali verujem treneru i mislim da je to dobro za Partizan.Setimo se samo kada je Milojevic otisao iz Partizana....Pekovic je zablistao.SAMO NAPRED

Stefan

pre 15 godina

Ja bi najvise volio bas da Partizan obrati paznju na strane igrace,pogotovo talentovane.Medjutim,ovaj cim ga Dule pretvori u igraca od u inostranstvu,tu lezi problem.I kakve veze ima sto je Ceh,pa u finalu Evrolige smo gledali jednog Urugvajca i jednog Danca.Treba se sto prije otarasiti Vranesa,nece taj nikad biti igrac to zna svako ko razumije kosarku.

Милош

pre 15 godina

@fv-sweden
Да, да, јадни Слован, тај гигант европске кошарке ће посрнути услед многобројних одлазака. Забога...

Иначе, хоће ли неко рећи овом Дулу да доводи Србе и да од њих прави играче, а да се мане некаквих Чеха, Словенаца и осталих. Ми смо увек били стуб репрезентације и тако би требало да остане. Да не причам о томе да је Пековић хтео да игра за Србију (уби се човек од дизања три прста и певања четничких песама и то у више наврата), па га је неко одвукао негде (прорадила сујетица, ако нећете мене за селектора Србије, ја ћу да вам одвучем једног од најперспективнијих играча)... Нико није незаменљив, само су Србија и Партизан вечни.

navijac

pre 15 godina

Dule,lafe,sve je to lepo,i Veseli,i Vranes,i Zeka Peka...ali,ajde,leba ti,napravi nam novog Krstica ili Pekovica od nekog srpskog igraca..
Hvala unapred.

Milos

pre 15 godina

Ne mogu da razumem. Dovoditi veselog Ceha je po meni blago receno smesno. Do sada smo imali 2 takve avanture(Erden i Samardziski) i obe su se lose pokazale. Zar nije lakse oteti FMP-u 2-3 igraca i onda njih kaliti. Musli ili neko poput njega bi bili znatno bolja resenja. Od nezameranja nikome, sem Zvezdi necemo nista dobiti. U sportu se broje samo pobede i treba uzimati najbolje, jer se samo tako moze uspeti. Time ne bi bili naruseni niciji interesi, sem Covicevih, ali je on kao privatnik po meni najmanje bitan. On od tih igraca nece napraviti nista sem vrhunskih polufabrikata i prodati ih u sred sezone za nesto malo para, pa samim tim i zapecatiti njihove karijere. U Partizanu bi bar imali sansu da postanu vrhunski igraci.

Rocky Balboa

pre 15 godina

Ja sam cuo da u partizan dolaze Mustafa Belezoglu, Alija Turkoglu, Abdulah Osman,
i Hasan Redzepi !
Svi sjajni igraci iz Besiktasa i Galatasaraya, reprezentativci !

peja

pre 15 godina

novi erden… ok, neka bude decko treci centar umesto bal(van)abana, ali sve preko toga…
srecom, i “ozbiljnija” pojacanja su u igri. ipak, o tome (mozda…) malo kasnije.:-)

POZDRAV SVIMA!
DOGODINE U PRIZRENU!

Babin_zub

pre 15 godina

Htedoh napisati da je zalosno da drugima pravimo igrache za vrhunske domete,kad videh da 90% vas misli,tj napisa isto to.
FMP je ekipa koja stvara klince,nalazi talente,ali Partizan je ekipa koja ih brusi i od njih stvara svetske igrache.Na zalost,izgleda ce biti sve manje srba u nasim timovima.
Mada,i juce gledah finale Evrolige...Ne videh ni jednog rusa u CSKA nit jevreja u Makabiju...Bem ti takav sport,sve postade biznis.Nekad mi je draze odgledati klince u kraju kad raspale 3 na 3 nego "vrhunsku" kosarku.

KKP

pre 15 godina

Sarif Karim Fahardo, centar, visok 205, Portorikanac, clan Sirokog Prima pivo, na meti je Partizana, kako nezvanicno saznajem!!! Imao je sjajnu sezonu u Sirokom, i bio jedan od najboljih. Postizao je u svakoj utakmici preko 10 poena. Vecinom 15, 17, 21... Najvise 27 protiv Heliosa. Protiv Partizana 13 p, 9 sk!
Fahardo u Partizanu??? Cekamo...

a

pre 15 godina

Hajde de ... pa jasno je da su vec potpisali i Gulubovic (spominjano tokom sezone) a i Dragicevic (dva puta demantovano). Ovaj ce biti neka perspektiva i dobra klupa jer nece valjda vec sad sa bombama prelaznog roka dok sezona jos traje ... Tadija i golub su sigurno tu ... a ko ce i da li ce da menja Palasija to cemo tek da vidimo (Vujke) ...

dsfs

pre 15 godina

Svaka cast, vidi se da napredujemo, samo bih vise voleo da ojacate nase mlade talente kao sto to radi FMP, jer cinjenica je da tesko mozemo uzimati kosarkase od fmp-a ili hemofarma a oni ce sa njima bas da napreduju.

grobar_kv

pre 15 godina

Dobro dosao!!!!!!!!!!!!
Nisam imao priliku da ga gledam,ali ne sumljam u izbor doktora profesora DUSKA VUJOSEVICA!!

NAPRED PARTIZAN!!!!!

milos p.f.c.

pre 15 godina

Ja se nadam da Toda i Dule znaju sta rade i da taj momak nesto vredi.ne bi oni njega dzaba dovodili.ali treba nam jedno "extra"pojacanje za evroligu.a i za prvenstvo,mada ga osvajamo kao i zadnjih 6 godina.......

Kosta

pre 15 godina

Ne moyemo li iy omladinskog pogoda dovesti nekoga naprimer, Darka Balabana ili Srdjana Popovica? Ili pak nekoga treceg ,koji ce biti veliki igrac ,ako se vec nema para za neko normalno pojacanje tipa Pedje Drobnjaka ili ti neznam kojeg igraca koji ima iskustva! Kao partizanovac Vam moram reci da Pekovic jos mora dosta toga da uci i da ce biti veliki igrac kada nauci da doda loptu kada ga udvoje,znaci ne samo koristiti snagu nego i pamet!!!

volim ga ko oka dva

pre 15 godina

Ljudi..verujmo Duletu!!
ali moram da kazem da Vujosevic definitivnio ne moze da racuna na igrace iz mladog Partizana,kao npr Covic..
dajte nam Muslija pa cete videti sta je centar!!!

Stefan

pre 15 godina

Ja bi najvise volio bas da Partizan obrati paznju na strane igrace,pogotovo talentovane.Medjutim,ovaj cim ga Dule pretvori u igraca od u inostranstvu,tu lezi problem.I kakve veze ima sto je Ceh,pa u finalu Evrolige smo gledali jednog Urugvajca i jednog Danca.Treba se sto prije otarasiti Vranesa,nece taj nikad biti igrac to zna svako ko razumije kosarku.

C_Barkley

pre 15 godina

Odlicno. samo da se navikne na rezim rada i da ne bude kao erden. uz Mirsada Jahovica i ostanak svih igraca osim vec otislog Pekovica, bicemo jaci nego ove godine.(svaka cast Pekovicu za sve sto je uradio, i puno mu hvala ali ja mislim da je malo 1 sezona u prvoj petorci partizana. trebao je ostati bar josh godinu dana kod duleta)

Tanasije

pre 15 godina

Pozdravljam to dete koje dolazi kod nas da uci, pije mleka i razvija se, ali...nadam se da par Vranes-Vesely nije prva i jedina centarska opcija za sezonu 2008/09. Uz Golubovica to bi bio pristojan triling sa kojim ambicije ne bi bile nista manje nego ove godine. Pozz:)

ivan

pre 15 godina

nije dobar onaj mali dejan musli on bi kod vujosevica napredovao ali nema egipatsko drzavljanstvo
pekovic je jedan jedinstven i sad ce vreme da prodje kad ce ponovo partizan da ima tako dominantnu peticu.vranjes je ostao isti nista bolji a kad bude sve zavisilo od njega bice smesan .hvala pekovicu za pomoc ove sezone bio je najjbolja petica u evropi

ZELKO

pre 15 godina

Pozdrav svim navijacima Partizana.Veliki pozdrav najboljem treneru VUJOSEVIC.Iskreno sva ova pojacanj nekako mi se bas i ne svidjaju,ali verujem treneru i mislim da je to dobro za Partizan.Setimo se samo kada je Milojevic otisao iz Partizana....Pekovic je zablistao.SAMO NAPRED

KKP

pre 15 godina

Bravo, Dule! Ovaj decko je imao sjajnu statistiku na tom prvenstvu za mlade! A i ova utakmica protiv Hemofarma, i to sa samo 18 godina!!! Dobrodosao Veseli (imas sjajno prezime)! Nek ti je sa srecom u nasem PARTIZANU! Sjajan potez. Ako si stvarno jedan od najtalentovanjih, onda ces biti vrhunski centar!

Grobar from Slovenia

pre 15 godina

...Zaigralo mi srce kada sam video ovaj naslov...

Ovo je odlična vest. Jan Veseli je ogroman talenat. 90. je godište i već pokazuje solidnu zrelost. Odlično se kreće, morao bi malo da ojača, ali treba imati na umu da je pre nedelju dana napunio 18 godina. Ima dosta meku ruku, ne libi se ni trojku da šutne. Dobro je i to što je sa samo 17 godina počeo da igra sa seniorima.
Znači VELIKI POTENCIJAL koji bi u rukama našeg Duleta mogao da postane veliki igrač.

igor

pre 15 godina

Dule voli da ima dobre centre i tako bazira igru Partizana.
Nadam se da i ovaj put nije pogresio.
Zanima me koliko je placen i na koliko je potpisao.
Napred Partizan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nikola

pre 15 godina

Partizan je evidentno i ove sezone I favorit za osvajanje prvenstva Srbije. U mnogo navrata smo videli da igranje u evroligi zahteva visok budzet i da samo takve visokobudzetne ekipe uspevaju.
Medjutim ova sezona je pokazala sasvim nesto drugo da pobedu ostvaruje srce , zalaganje , volja , htenje i zelja za pobedom , a ne budzet od 30 miliona kakav ima Panatinaikos. Odlaskom Pekovica Partizan sigurno gubi POLA EKIPE koja ga je krasila kroz citav ovaj sampionat. Dovodjene ovog mladog Ceha nije dovoljno da se makar ponovi rezultat iz ove sezone. On je mozda resenje za koju sezonu ali uz njega treba dovesti jos nekog. Dobrih a jos ne afirmisanih igraca treba traziti u Evropi nikakao u SAD. Mogu to da budu i Amerikanci koji su se navikli na evropski nacin igranja kosarke. Mozda Bugarska , mozda Ukrajna , ima dosta talenata kojima je potrebno da zaigraju u malo jacim klubovima da bi uspeli. pa cak i koji Grk. Ne treba zaboraviti i nase igrece primer Radenovica iz Djirone (vredi ga dovesti).

Plikuscht

pre 15 godina

Po dobrom starom obicaju i po vec ustaljenoj praksi:
- skeptican sam po pitanju ovog pojacanja i koliko ce on sa Novicom i Vranesom uz Borovnjaka (Djurkovica?) moci da iznese dobru sezonu u reketu, ali
- kao i uvek - nisam primetio da Dule ista radi ishitreno i bez dobre analize, pa tako cenim da on ovog decka ima negde u nekoj svojoj nekoj viziji buduceg tima bez Pekmena i ko-zna-sve-jos-koga.

Pa da vidimo ...

Piter Ofori Kvaje

pre 15 godina

Statistika je sasavim solidna za nekoga ko ima 18 godina,iako se iz nje slabo sta da zakljuciti...Iskreno se nadam da nece biti kao sa Semihom Erdenom-koji je takodje najavljivan kao "cudo od igraca"(mozda bi on to i postao da nije bilo Slobodana Bozovica i devojaka iz F6 zeljnih popularnosti).Potajno sam se nadao da cemo uspeti da dovedemo Golubovica,mada mi se cini da od toga nema nista...

lud & zbunjen

pre 15 godina

(C_Barkley,
Odakle ti prica o Jahovicu? Ako je tacna svaka cast. Ja mislim da bi on bio najvece pojacanje i vec godinama zelim da ga vidim u Partizanu . Bilo bi jako dobro da se to desi

Bogdan

pre 15 godina

Ma sta se brinete ako je profesor doktor Dule Vranesa naucio da hoda onda i ovog moze da nauci da igra.Dule nije ni jednom omanuo do sad.

Realno

pre 15 godina

Odlican potez!Ja sam za Veselog mislio da je Amer po imenu :).Za sada moze biti treci centar,Vranes drugi samo ako popravi realizaciju(sumnjam) i naravno da se dovede prvi centar,dostojna zamjena Pekovicu.Neki sajtovi su napisali da Partizan vec trazi prvog centra.To ce ocigledno morati biti stranac(nemam nista protiv) jer na domacem trzistu nema bas kvalitetnih centara koje Partizan moze da plati.Golubovic je otisao odavnu u Ameriku,da propadne kao i Mile Ilic ili Kosta Perovic...

Tibor, Grobari Subotica

pre 15 godina

Jan Veseli je odlican igrac i jos ce mnogo napredovati u Partizanu. Koliko mi je poznato potpisace ugovor na 2+2 godine, s tim sto Partizan na njega racuna sigurne tri sezone. Zna li neko da li su potpisala braca blizanci Bartolic, Damir i Davor?

KKP

pre 15 godina

@Tibor
Koja sad braca Bartolic? Ko su ti? Odakle su? Gde si to cuo? Veseli moze da odigra i krilnog centra, a zamena za Pekovica treba tek da dodje. Ko je napisao da je on zamena za Pekovica taj nema pojma

Grobar

pre 15 godina

Samo da podsetim one koji kritikuju Duleta sto je doveo ovog Veselog. Setite se odakle je Dule doveo Pekovica (iz Atlasa) i tad je Pekmen bio istih godina kao ovaj sad. I kad je Dule u jednom Atlasu pronasao najboljeg centra Evrope zar sumnjate da i sad nije pronasao nesto slicno?

pirke

pre 15 godina

stvarno ne znam zasto odmah ovi komentari,kako nam ne treba takav igrac
pa sta vi ocekujete,da dodje morison ili batist,
gledao sam uzivo ovog decka i 100 % sam siguran da ce dule napraviti kvalitetnog igraca od njega
ne treba da zurimo toliko,sve ce doci

sale

pre 15 godina

pa sta ako je ceh,kvalitetan srpski igrac mnogo kosta,a zna se da nismo pri kesu.Ja verujem u izbor duleta doktora vujosevica,jer dule je osvojio titulu i sa KOSTOM PEROVICEM u timu:)

whatever

pre 15 godina

Ne sumnjam da ce decko uz Duleta postati vrhunski igrac.Shvatite da Partizan dovodi igrace za koje smatra da su talentovani i koje moze da plati,bez obzira na nacionalnost.Nasim mladim igracima su cesto obestecenja velika,pa su samim tim za Partizan preskupi.I ja bih voleo da nam igra 12 srpskih igraca u prvom timu,ali sta je tu je.A sto se tice pojacanja sacekajmo prvo da vidimo ko ce otici,pa tek onda da pricamo o mogucim dolascima.Ovo za Jahovica mi je realno samo ako Novica ode,sto se svi nadamo da se nece desiti.U svakom slucaju ja cu Partizan bodriti makar mu prvi centarski par bio Vranes-Veseli.Toliko mu bar dugujem.

Cubrilo

pre 15 godina

Ne razumem podcenjivacke komentare...

Ajde nek mi neko od vas kaze ko je cuo za Pekovica pre nego je dosao u Partizan? Mozda dvojica...

Koliko je minuta igrao u Atlasu sezonu pre Partizana? Ni 10 u proseku...

Mozda decko postane sjajan igrac, a mozda i ne pokaze nista vise od sasvim prosecnog igraca. Jednostavno, pozelimomu dobrodoslicu i srecu, a vreme ce pokazati kakav ce igrac postati, ne proglasavajte ga promasajem u samom startu.

Dullllence

pre 15 godina

Jaoj bre ljudi?
NE znam da li su zalosniji cigani koji nam kazu da smo "smesni"??!?! jer od njih niko smesniji nije igrao kosarku, ili su smesni nadri grobari(oni sto nikada nisu bili u pioniru) koji sumljaju posle svega u Duleta Vujosevica? Ili kvazi nacionalisti koji kazu da FMP pravi legende srpske kosarke, od te njihove skole nijedan reprezentativac koji nosi igru tima nije proistekao! Smesno je sve to!

jovanho

pre 15 godina

Za sve one koji su skepticni zbog male minutaze Veselog, samo da kazem da je Slovan imao odlicnu centarsku liniju(Johnson i Jovanovic) na kojoj je manje-vise i bazirao igru!Valjda ce i ovaj mali da eksplodira,ali je sigurno da je neophodan i jedan "gotov" centar.

BRATAC

pre 15 godina

Da li neko zna,dal ovaj centar može da igra i u završnici naše lige, ili je pojačanje za sledeću sezonu?

Verujmo prof. dr DULETU VUJOŠEVIĆU, jer nam je hiuljadu put pokazao da je u pravu i da zna šta radi.

UZMI DULE SEDMU TITULU.......

IVORY

pre 15 godina

Sta pricate bre kakvi FMP-ovi klinci pa znas kad ce Covic da ih da Partizanu,nikad.Imate nerealne zelje.Tog Veselog jos niste ni videli a vec vam ne valja. Klinac ima 18 godina tek treba da stasa. Pa ni taj Pekovic koga dizete do zvezda nije znao prosle sezone da pogodi kos,smotani Vranes kad je dosao u Partizan nije umeo loptu da uhvati, da ne govorim o Kosti Preovicu koji je promasio vise zicera od mene kad igram sa ortacima (a ocajno igram) pa evo ga decko sad igra u NBA. Ako ne ove sezone za 2 sezone najkasnije bice to odlican igrac. Bice Veselo

Pantagana

pre 15 godina

Nevjerovatno kako su neki ljudi uporni. Evo nam se peja opet javlja sa svojim provjerenim (HA HA HA)informacijama iz pouzdanih izvora.Momce prosle godine si citavu Buducnost preselio u Partizan (Micov, Mijatovic, Gordic, Rakocevic, Dasic) jedno dva-tri amera, Jahovica, Vujanica... mozda sam nekog preskocio. Ako si namjerno lupetao da bi se malo salio sa nama svaka cast 100% si bio u (ne)pravu.
@ maša
Sve sto od njega mozes saznat je samo ko NECE doc u Partizan

BojanLazarevic

pre 15 godina

Pa tacno da je i napravio gresku,da je tip kao Tica(zvezdin bivsi igrac,koji je po meni odsecen od zivota),Duletu se ne sme zameriti..Najlakse je kritikovao..Veseli dobro dosao,da ce Bog da i nama svima bude o5 veselo!!