SDU: Počast Dimitriju Tucoviću

Beograd -- Delegacija Socijaldemokratske unije položila je povodom Međunarodnog praznika rada cveće na spomenik Dimitriju Tucoviću na Trgu Slavija.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. Pa mogli bi za pocetak da izmestite grob tom coveku odatle...
  (Marko, 1. maj 2008 22:21)

  # Link komentara

 2. Bravo. Umesto da bude ponosna sto je imala jednog DimitrijaTucovica, jednog Dusana Popovica, i drugih, Srbija kao da se stidi svojih velikana. Pa oni su se borili za stvarne ljudske i nacionalne vrednosti. Zar da dopustimo da jedna kvazi levicarska partija kao sto je SPS,koja je na vlasti bila u najsramotnije vreme za Srbe i Srbiju, koja je kao svoje najvernije pomagace u kradji, destrukciji i lazi imala ekstermiste kao sto su SRS i JUL, bude najveca partija levice. Sramota za nas, ali i za postene clanove SPS. Djura
  (Djura, 1. maj 2008 18:44)

  # Link komentara

 3. Napred SDU. Sama EU je bazirana i stvorena od strane partija socijaldemokratske orjentacije. Sve dok ne budemo imali jednu takvu stranku, ideja ujedinjene Evrope ce nam biti nejasna.
  (Neven, 1. maj 2008 15:35)

  # Link komentara

 4. Svaka cast Koracu i SDU!Mislim da je vreme da se SDU okrene svojim ideoloskim partnerima na levici,pre svega LSV,i da se zahvale LDP na saradnji.
  U kolaiciji sa Jovanovicem i njegovom partijim gube indentitet i ne mogu da afirimisu svoje levicarske ideje.
  (ligash, 1. maj 2008 15:00)

  # Link komentara

 5. Bravo! Još jednom se pokazalo da Žarko Korać predstavlja bedem razboritosti na koji bi valjalo da se ugledaju ostali političare i stranke. Jeste Milošević zloupotrebio ime levice, ali svako ko iole ume da čita između redova političkog delanja znao je još od prvog dana osnivanja SPSa da ta stranka sa socijalističkim nema ama baš ništa zajedničko, ali ima sa nacionalsocijalizmom. Velika je šteta što zbog turobne i sramne nedavne prošlosti Srbija pribegava kolektivnoj amneziji i što se stidi nekih od svojih najpozitivnijih civilizacijskih tekovina. Tucović je u svoje vreme promišljao Srbiju i evropski i regionalno i bio istinski moderni evropski socijalista. Svaka bi članica EU na njega bila ponosna.
  (Svetlana Đurić, 1. maj 2008 14:36)

  # Link komentara

 6. Svaka čast Žarku Koraću, sreća što bar neko pokušava da sačuva naše vrednosti, po kojima i jesmo bliski Evropi, a koje, i vlast i veći deo opozicije, ignorišu iako su deklarativno i uopšteno, za njih!
  (bezimena, 1. maj 2008 14:11)

  # Link komentara