Petak, 21.03.2008.

12:45

Jelena i Ana večeras za finale

Izvor: AK

Jelena i Ana veèeras za finale IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

Vlade

pre 16 godina

Pa neki bi ocigledno zeleli da Ana i Novak sede ceo dan negde i potpisuju deci autograme!!!Nekorektno je to sto pise Milance,svi se mogu uveriti koliko je Ana korektna kada posle meceva da autogram svima koji joj zatraze,ali u Srbiji ako si miran,cutljiv i dobar kao Ana,znaci da si losa osoba a to uopste nije tako,ANA JE PONOS OVE ZEMLJE!!!

golovina_fan

pre 16 godina

heeeeeeeeeey, ko je preuzeo moj text sa SvetTenisa.net i stavio ga u komentar 11, a nije napisao odakle je...grrrrrrrr, sad sam ljut...

DDT

pre 16 godina

Odličan meč, ali opet Jeca ne može da predje psihičku prepreku zvanu Ana (ili Justine!): 7:6, 6:3 za Anu! U svakom slučaju obe devojke su osvetlale obraz i na delu pokazale zašto su u samom vrhu!

Sakica

pre 16 godina

Ko ima satelitsku antenu i hvata
satelit Hotbird 13E Dubai Sports 11747,H,27500
Trenutno ide live prenos Sharapova - Kuznjecova, za ocekivati je da prenose i Jelenu i Anu

Nada

pre 16 godina

@ Peki

Osoba koja se potpisala kao "Milanče" je dala veoma dobar komentar. Nije rečeno cela dijaspora, nego on i sestrić...

Uostalom, da li ste možda bili u Bgdu.na meču Devis kupa između Srbije i Australije? Novak JE i tada imao neprijatno ponašanje prema publici a imao i je puno čuvara da mi se čini - da je neprijateljski Buš došao u posetu ne bi tako bilo...baš je to izgledalo veoma ružno i tužno jer... svuda oko njega su bila deca i to ne više od 15.godina starosti, a on nije imao osmeha...razumem da im je svega dosta,ali to ne bi trebalo da im bude teško jer to im nije deo posla,to bi trebalo da bude deo ljubavi...i tu im se neće oduzeti novac ako se ne osmehnu kao kada ne dođu na pres konferenciju ili ne urade nešto što moraju... A vidimo da moraju pa i plaćaju kazne ako se ne pojave gde je predviđeno...

ALI takvo ponašanje je za očekivati i od Ane i od Novaka jer oni su tzv. "GRAĐANSKA SRBIJA"-evropska, ona 1.reda, JELENA NEKAKO figurira kao ona 2. SRBIJA , i ZATO JJ uvek ima više navijača,uvek više poruka,uvek više LJUBAVI BEZ OBZIRA NA IGRU,PLASMAN,IZGLED,...

Mislim,čak, da prenosa nema baš zato što protiv Ane igra JJ, da igra npr.Marija, ili Lindzi, prenosa bi bilo verovatno...A I KAKO MOGU MEDIJI U SRBIJI DA PRENOSE MEČ DVE SRPKINJE...Pa šta će im reći Evropa i Zaprad?

MNOGO JE TO SRBOVANJA I NACIONALPATRIOTSKOG ZA NJIH...I TO JOŠ SADA KADA JE AKTUELAN ČAVIĆ, PA POBEDA PARTIZANA,PA EUROSONG U SRBIJI OPET...KO ĆE TO IZDRŽATI?

Izgleda da Srbija zaista nije tako mala, čim se i dalje plaše da se slučajno ne pretera u spominjanju njenog imena, a da ne pričamo koliko se plaše čak i njenog sportskog širenja a o teritorijalnom da i ne pričamo... Nismo izgleda svesni onog što stranci jesu...svoje snage i neke neobjašnjive moći, valjda u preživljavanju i još uvek čistoj vodi i zdravoj hrani...

Foxy

pre 16 godina

Imam potrebu da kazem nesto na racun komentara o uobrazenosti nasih tenisera. Imala sam priliku da upoznam Novaka pre nekih 4-5 meseci kada je gostovao u jednoj emisiji. Nakon emisije,iako sam znala da zuri,jer je ujutru rano imao let za Francusku,a bilo je vec oko 23h,zamolila sam ga da se slikamo i da mi da autogram. Mogu samo reci da sam bila vise nego prijatno iznenadjena njegovim ponasanjem. Covek koji nas je slikao je rekao kako sam zazmurila na slici,i posto sam znala da Nole nema puno vremena rekla sam da nema veze,medjutim Nole je insistirao da se slikamo jos jednom. Cak posle slikanja smo i popricali par minuta i bio je vise nego ljubazan i kulturan. Prema tome,svaki covek,pa i vrhunski sportista ima pravo na dan kad nije raspolozen ni za sta,pa ni za fanove. Molim ubuduce samo malo vise realnosti i prihvatanja da su i oni samo ziva bica. Pljuvanjem i pricanjem praznih prica se nista ne postize,sutra cete se zaliti sto nisu novac od nagrada dali fanovima,jer Boze moj, dolaze da ih gledaju na mecevima. Toliko!

Vladimir

pre 16 godina

Milance sve izmisljas,Anu sam sreo za vreme turnira u Dohi i devojka je toliko srdacno davala autograme SRBIMA cak nas i hvalila u intervjuima,slikala se,... a ti tako pricas!!!Cak je i u intervjuu u INDIJAN WELSU hvalila srpske navijace i rekla da joj znaci njihovo bodrenje,...SRAMOTA JE STO TAKO PISES i za Anu i Noleta jer su oni odlicne osobe!!!Cak sama Jelena jednom prilikom nije htela da da autograme deci koja su je zaustavila u Beogradu,a ti pisi sta hoces!!!

peki

pre 16 godina

pa ne moze ana potpisati 4 500 000 autograma i slikati se sa celom dijasporom pobogu. pustite je nek igra tenis. ja sam cuo da je jako lepo vaspitana i da se trudi da udovolji svima. ali nekad to nije moguce. umesto da budemo srecni sto imamo ovakve sportiste, mi nalazimo neku glupost da ih osporimo. kad djokovic osvoji 10 grand slamova, nace se neko pa ce reci da mu nije potpisao majicu i da je kreten zbog toga. treba da ih volimo i podrzavamo a ne da im nalazimo mane i pricamo o svakoj negativnoj sitnici. daj stvarno prestanite vise. svi su oni dobri zato sto su nasi.

Gala

pre 16 godina

Koja kod od njih dve da pobedi ja cu biti srecna jer jedna od nase dve devojke igrace u finalu.Zao mi je sto nije finale ali bice i toga.Tesi me sto ce se u finalu naci jedna Srpkinja i Ruskinja.Jos da pobede i Zimonic i Nole pa da lakse podnesem ovu nepravdu koja je ucinjena Miloradu.Dace Bog pa ce ga nagraditi u Pekingu

Dejan NYC

pre 16 godina

Svima koji pitaju za internet prenos bih savetovao da odu prvo na myP2P.eu (click na "Live Sports", pa onda na "Tennis"). Tu ćete onda da dobijete pregled svih besplatnih web-TV sajtova koji prenose meč. Za veliku većinu tih sajtova je neophodno da skinete i odgovarajući program, odn. player (osim ako prenos ne ide preko MediaPlayera - kao Eurosport, recimo - a taj program, pretpostavljam, već imate ugradjen u svoj PC). U svakom slučaju, dobro bi bilo da imate neke od ovih programa za buduće prenose, obzirom da preko njih možete da pratite bukvalno sve, od atletike, košarke (uklj. NBA),do nacionalnih fudbalskih prvenstava u Engleskoj, Francuskoj, Španiji...
Indian Wells je proteklih dana prenosio "Star Sports" kanal, a on vam je dostupan preko TVU Playera.

"Plan B": mečeve naših predstavnika uvek pokriva i balkaniyum.tv. Razlika je u tome što za ovaj sajt morate da se pretplatite (srećom, vrlo jevtino, mislim samo oko 6 dolara za jedan mesec). Prednost je što imate gotovo zagarantovane prenose svih takmičenja gde učestvuju naši (ali i Hrvati i ostali iz "okruženja") + stream kanale RTS, HTV, bosanske BN, itd.

Ajd, pa srećno!

Mirko

pre 16 godina

Dragi ljubitelji tenisa, znate i telefon i adresu RTS-a, koji pripada svima nama a nije privatno vlasnistvo Tijanica. Zovite pa protestujte, dokle vise da cutimo zbog svega, valjda smo ljudi?!

Milan

pre 16 godina

KO IMA LINK ZA GLEDANJE UŽIVO?
(vidim da se share-uje)

Elem steta sto ovo nije finale :(
(mada to verovatno i neki Rusi misle za njihove devojke)

Milance

pre 16 godina

Zamoljen od strane mnogobrojnih citaca ponavljam ovaj komentar jos jednom, sada zbog Aninog uspeha a nekako ljut i pun zamerki na njeno ponasanje prema navijacima, srpskoj dijaspori koja je prati od januarskog Sidneja pa sve do novembarskog Katara, a da ne pominjem vece turnire... Veliki uspesi nasih mladih tenisera su nesto o cemu nasa dijaspora vec mesecima prica. Australija, mnogobrojni mali i veliki turniri....i evo ovih dana nevidjen uspeh nasih tenisera u okolini Palm Springsa, u gradu Indian Wells, gde se odigrava godisnji turnir Pacific Life Open.....Moram da izrazim veliko nezadovoljstvo na ponasanje tih istih nasih asova, tih zvezda svetskog tenisa, pogotovo kad se radi o Ani Ivanovic i Novaku Djokovicu.
Mnogobrojni Srbi iz okoline Palm Springsa su nasli vremena, uzeli slobodne dane sa radnih mesta da bi prisustvovali trijumfima nasih mladih sportista, i da bi svojim bodrenjem pomogli Ani i Novaku da osvoje nove trofeje i dodju do novih uspeha.
Ana Ivanovic je pri jednoj od svojih pobeda "zahvalila" maloj grupi americkih navijaca koji su se golisavi pojavili na stadionu, dok je totalno "iskulirala" a mozda i namerno zaboravila ili izignorisala mnogobrojne Srbe koji su bili tu sa kapama, majicama, zastavama i bodrili je. Pri dolasku na jedan od mnogobrojnih treninga, cak je i odbila da se slika sa decom nasih iseljenika, bez ikakve namere ili zelje da im potpise kape, lopte ili majice, a sa strepnjom su cekali zavrsetak tog istok treninga ne bi li Ana promenila misljenje.
Novakovo ponasanje se veoma promenilo sa pobedama na mnogobrojnim turnirima, i mozda je dvadesetogodisnji Djokovic vec sit svih navijanja, bodrenja i podrske, tako da i on sve hladnije dopusta da mu se pridje, oslovi ili ned'o Bog zamoli za neku sliku ili potpis.
Bio sam u situaciji da se suocim sa novim Noletom nakon jedne njegove pobede, jer sam pri samom zavrsetku meca odveo svoga sestrica da mu potpise loptu koju je on licno kupio zbog Novaka. Zamolio sam ga na srpskom jeziku nekoliko puta, ali je isto kao Ana na diskretan nacin uspeo da izignorise da smo tu zbog njega, srpskog tenisa i dece kojima njegova slika visi po spavacim sobama, a on nije spreman te iste "klince" cak ni osmehom da pozdravi.
Razocaran sam u nase nove zvezde svetskog sporta, skidam kapu njihovim uspesima, trofejima, Aninom ulasku u polufinale, Noletovim pobedama u Melburnu ali mi najiskrenije fali onaj nas duh kojeg su nasi sportisti godinama gajili i imali od Bodiroge, Divca, pa sve do Jelene Jankovic, Zimonjica, i ostalih koji se pri susretu sa nasim ljudima rado jave, osmehnu, pa cak i ispricaju i podele svoj uspeh sa nekom nasom srbo-nostalgijom.
Nadam se da ce mozda kad Ana i Novak odrastu videti sta je zaista pravi uspeh, trofej u vitrini ili mnogobrojna srca i duse koje su bile dirnute njihovim uspesima.
Za sada oni su za nas samo jedna statistika, da eto imamo jednog igraca br. 3 i jednu igracicu br. 2 na svetu. Mogli bi nesto da nauce od nize rangiranih, koji sa svojim uspesima nose i onaj nas duh balkanskog sporta i uspeha na sportskim takmicenjima.
primera radi....Jelena je jednoj velikoj grupi nasih navijaca u utorak slala desetak poljubaca, i oni njoj uzvracali...Kako je divno naici na takav odgovor a ne na jednu barikadu i blokadu sa kojom se bez razloga stite Ana i Novak.

nebojsa

pre 16 godina

ajmo ana.najlepsa si,najbolja si,navijas za partizan kao i milorad.pokori pstinju.pa da budes najlepsa navijacica partizana na final four-u u basketu cmok

dragan

pre 16 godina

Da li je moguce da ni jedna nacionalna televizija nece prenositi mech? to je stvarno sramota, posebno za rts, koji ga nece prenositi. Ako neko nesto sazna da li ce ipak biti negde prenosa ostavite post ovde... Napred nase i velika sramota za mas medije nacionalnih razmera ako ne bude prenosa.

Makaveli

pre 16 godina

Voleo bih da se obe solidarisu sa Cavicem. To kao prvo. A kao drugo: imamu jednu od devojaka u finalu, sto je super stvar. Pa neka bolja pobedi danas, drugi put ce druga, nije frka.

WTA

pre 16 godina

Nadam se da ce Ana uvecati,ionako ogromnu i tesko dostiznu,razliku u medjusobnom skoru.Mada,bilo bi jako lepo da su se susrele tek u finalu.Zelim im uspeh u daljoj karijeri.Ana No1!

Lala iz Banata

pre 16 godina

Dakle, sada ce se potvrditi ono sto neki od nas nece da vide:
Ana je BOLJA teniserka.
Mec nece biti neizvestan;
predvidjam da Jelena nece uzeti vise od 6 gemova ukupno.

Edit

pre 16 godina

Drago mi je što meš pošinje u 3.00h. Rešio sam da ga ne gledam pošto bi poraz jedne umanjio radost pobede one druge...
Nikad nisam gledao meč Jelene protiv Ane i to ću učiniti tek kada budu igrale finale.

SAMO NAPRED

pre 16 godina

Jelena Janković plasirala se u 1/2 finale veoma jakog WTA turnira u Indian Wells-u. Jeleni je nakon dobijenog prvog seta rezultatom 6:2 meč predala američka veteranka, "povratnica" Lindzi Devenport.

Jelena je veoma ubedljivo krenula u prvom gemu. Odmah na startu je odservirala as udarac, a utisak je još više poboljšala odličnim servisima koje Amerikanka nije uspevala da ubaci u teren. Već u četvrtom gemu, gemu u kojem je servirala Devenport, Jelena dolazi do brejka.
Odličnim bekhend paralelama i forhend dijagonalama nije dozvoljavala protivnici ni da potrči za lopticom, veoma često Devenport nije ni pogledala da li je loptica u terenu već je odmah dolazila na mesto gde se koncentrisala.
Jelena je nastavila odlično da servira, potvrdila je brejk i povela sa 4:1.

Lindzi nakon tog gema traži pomoć lekara zbog bolova u leđima. Sigurnim servisima teniserke dolaze do rezultata 5:2 i servisa Devenport. Posle nekoliko propuštenih gem lopti, Devenport daje priliku Jeleni za osvajanje seta koju naša JJ uspešno koristi. Devenport je nakon izgubljenog seta prišla sudiji, tradicionalno se pozdravila sa njom, kao i sa boljom iz duela. Pobedom u ovom meču Jelena dolazi do najboljeg rezultata na Pacific Life Open-u.

Naša teniserka je imala 75% ubačenog prvog servisa, tri asa uz jednu duplu servis grešku.

Ona će se u 1/2 finalnom meču sastati sa prvom nositeljkom turnira Srpkinjom Anom Ivanović, koja je ranije danas savladala Ruskinju Veru Zvonarevu rezultatom 6:1;6:4. Srpsko 1/2 finale je na programu nocas

ObServer

pre 16 godina

Najvaznije je da jedna nasa sigurno igra finale. Obe su do sada postigle fantastican uspeh (naravno i Nole i Ziki). I nadam se da niko od njih nece nasesti na provokacije tipa Kosovo_je_Srbija_a_ja_odoh_sa_turnira_suspendovan. Vidim da neki vec navijaju za to.

Milance

pre 16 godina

Zamoljen od strane mnogobrojnih citaca ponavljam ovaj komentar jos jednom, sada zbog Aninog uspeha a nekako ljut i pun zamerki na njeno ponasanje prema navijacima, srpskoj dijaspori koja je prati od januarskog Sidneja pa sve do novembarskog Katara, a da ne pominjem vece turnire... Veliki uspesi nasih mladih tenisera su nesto o cemu nasa dijaspora vec mesecima prica. Australija, mnogobrojni mali i veliki turniri....i evo ovih dana nevidjen uspeh nasih tenisera u okolini Palm Springsa, u gradu Indian Wells, gde se odigrava godisnji turnir Pacific Life Open.....Moram da izrazim veliko nezadovoljstvo na ponasanje tih istih nasih asova, tih zvezda svetskog tenisa, pogotovo kad se radi o Ani Ivanovic i Novaku Djokovicu.
Mnogobrojni Srbi iz okoline Palm Springsa su nasli vremena, uzeli slobodne dane sa radnih mesta da bi prisustvovali trijumfima nasih mladih sportista, i da bi svojim bodrenjem pomogli Ani i Novaku da osvoje nove trofeje i dodju do novih uspeha.
Ana Ivanovic je pri jednoj od svojih pobeda "zahvalila" maloj grupi americkih navijaca koji su se golisavi pojavili na stadionu, dok je totalno "iskulirala" a mozda i namerno zaboravila ili izignorisala mnogobrojne Srbe koji su bili tu sa kapama, majicama, zastavama i bodrili je. Pri dolasku na jedan od mnogobrojnih treninga, cak je i odbila da se slika sa decom nasih iseljenika, bez ikakve namere ili zelje da im potpise kape, lopte ili majice, a sa strepnjom su cekali zavrsetak tog istok treninga ne bi li Ana promenila misljenje.
Novakovo ponasanje se veoma promenilo sa pobedama na mnogobrojnim turnirima, i mozda je dvadesetogodisnji Djokovic vec sit svih navijanja, bodrenja i podrske, tako da i on sve hladnije dopusta da mu se pridje, oslovi ili ned'o Bog zamoli za neku sliku ili potpis.
Bio sam u situaciji da se suocim sa novim Noletom nakon jedne njegove pobede, jer sam pri samom zavrsetku meca odveo svoga sestrica da mu potpise loptu koju je on licno kupio zbog Novaka. Zamolio sam ga na srpskom jeziku nekoliko puta, ali je isto kao Ana na diskretan nacin uspeo da izignorise da smo tu zbog njega, srpskog tenisa i dece kojima njegova slika visi po spavacim sobama, a on nije spreman te iste "klince" cak ni osmehom da pozdravi.
Razocaran sam u nase nove zvezde svetskog sporta, skidam kapu njihovim uspesima, trofejima, Aninom ulasku u polufinale, Noletovim pobedama u Melburnu ali mi najiskrenije fali onaj nas duh kojeg su nasi sportisti godinama gajili i imali od Bodiroge, Divca, pa sve do Jelene Jankovic, Zimonjica, i ostalih koji se pri susretu sa nasim ljudima rado jave, osmehnu, pa cak i ispricaju i podele svoj uspeh sa nekom nasom srbo-nostalgijom.
Nadam se da ce mozda kad Ana i Novak odrastu videti sta je zaista pravi uspeh, trofej u vitrini ili mnogobrojna srca i duse koje su bile dirnute njihovim uspesima.
Za sada oni su za nas samo jedna statistika, da eto imamo jednog igraca br. 3 i jednu igracicu br. 2 na svetu. Mogli bi nesto da nauce od nize rangiranih, koji sa svojim uspesima nose i onaj nas duh balkanskog sporta i uspeha na sportskim takmicenjima.
primera radi....Jelena je jednoj velikoj grupi nasih navijaca u utorak slala desetak poljubaca, i oni njoj uzvracali...Kako je divno naici na takav odgovor a ne na jednu barikadu i blokadu sa kojom se bez razloga stite Ana i Novak.

peki

pre 16 godina

pa ne moze ana potpisati 4 500 000 autograma i slikati se sa celom dijasporom pobogu. pustite je nek igra tenis. ja sam cuo da je jako lepo vaspitana i da se trudi da udovolji svima. ali nekad to nije moguce. umesto da budemo srecni sto imamo ovakve sportiste, mi nalazimo neku glupost da ih osporimo. kad djokovic osvoji 10 grand slamova, nace se neko pa ce reci da mu nije potpisao majicu i da je kreten zbog toga. treba da ih volimo i podrzavamo a ne da im nalazimo mane i pricamo o svakoj negativnoj sitnici. daj stvarno prestanite vise. svi su oni dobri zato sto su nasi.

ObServer

pre 16 godina

Najvaznije je da jedna nasa sigurno igra finale. Obe su do sada postigle fantastican uspeh (naravno i Nole i Ziki). I nadam se da niko od njih nece nasesti na provokacije tipa Kosovo_je_Srbija_a_ja_odoh_sa_turnira_suspendovan. Vidim da neki vec navijaju za to.

Foxy

pre 16 godina

Imam potrebu da kazem nesto na racun komentara o uobrazenosti nasih tenisera. Imala sam priliku da upoznam Novaka pre nekih 4-5 meseci kada je gostovao u jednoj emisiji. Nakon emisije,iako sam znala da zuri,jer je ujutru rano imao let za Francusku,a bilo je vec oko 23h,zamolila sam ga da se slikamo i da mi da autogram. Mogu samo reci da sam bila vise nego prijatno iznenadjena njegovim ponasanjem. Covek koji nas je slikao je rekao kako sam zazmurila na slici,i posto sam znala da Nole nema puno vremena rekla sam da nema veze,medjutim Nole je insistirao da se slikamo jos jednom. Cak posle slikanja smo i popricali par minuta i bio je vise nego ljubazan i kulturan. Prema tome,svaki covek,pa i vrhunski sportista ima pravo na dan kad nije raspolozen ni za sta,pa ni za fanove. Molim ubuduce samo malo vise realnosti i prihvatanja da su i oni samo ziva bica. Pljuvanjem i pricanjem praznih prica se nista ne postize,sutra cete se zaliti sto nisu novac od nagrada dali fanovima,jer Boze moj, dolaze da ih gledaju na mecevima. Toliko!

Edit

pre 16 godina

Drago mi je što meš pošinje u 3.00h. Rešio sam da ga ne gledam pošto bi poraz jedne umanjio radost pobede one druge...
Nikad nisam gledao meč Jelene protiv Ane i to ću učiniti tek kada budu igrale finale.

Makaveli

pre 16 godina

Voleo bih da se obe solidarisu sa Cavicem. To kao prvo. A kao drugo: imamu jednu od devojaka u finalu, sto je super stvar. Pa neka bolja pobedi danas, drugi put ce druga, nije frka.

Vladimir

pre 16 godina

Milance sve izmisljas,Anu sam sreo za vreme turnira u Dohi i devojka je toliko srdacno davala autograme SRBIMA cak nas i hvalila u intervjuima,slikala se,... a ti tako pricas!!!Cak je i u intervjuu u INDIJAN WELSU hvalila srpske navijace i rekla da joj znaci njihovo bodrenje,...SRAMOTA JE STO TAKO PISES i za Anu i Noleta jer su oni odlicne osobe!!!Cak sama Jelena jednom prilikom nije htela da da autograme deci koja su je zaustavila u Beogradu,a ti pisi sta hoces!!!

dragan

pre 16 godina

Da li je moguce da ni jedna nacionalna televizija nece prenositi mech? to je stvarno sramota, posebno za rts, koji ga nece prenositi. Ako neko nesto sazna da li ce ipak biti negde prenosa ostavite post ovde... Napred nase i velika sramota za mas medije nacionalnih razmera ako ne bude prenosa.

Lala iz Banata

pre 16 godina

Dakle, sada ce se potvrditi ono sto neki od nas nece da vide:
Ana je BOLJA teniserka.
Mec nece biti neizvestan;
predvidjam da Jelena nece uzeti vise od 6 gemova ukupno.

WTA

pre 16 godina

Nadam se da ce Ana uvecati,ionako ogromnu i tesko dostiznu,razliku u medjusobnom skoru.Mada,bilo bi jako lepo da su se susrele tek u finalu.Zelim im uspeh u daljoj karijeri.Ana No1!

Milan

pre 16 godina

KO IMA LINK ZA GLEDANJE UŽIVO?
(vidim da se share-uje)

Elem steta sto ovo nije finale :(
(mada to verovatno i neki Rusi misle za njihove devojke)

Gala

pre 16 godina

Koja kod od njih dve da pobedi ja cu biti srecna jer jedna od nase dve devojke igrace u finalu.Zao mi je sto nije finale ali bice i toga.Tesi me sto ce se u finalu naci jedna Srpkinja i Ruskinja.Jos da pobede i Zimonic i Nole pa da lakse podnesem ovu nepravdu koja je ucinjena Miloradu.Dace Bog pa ce ga nagraditi u Pekingu

Nada

pre 16 godina

@ Peki

Osoba koja se potpisala kao "Milanče" je dala veoma dobar komentar. Nije rečeno cela dijaspora, nego on i sestrić...

Uostalom, da li ste možda bili u Bgdu.na meču Devis kupa između Srbije i Australije? Novak JE i tada imao neprijatno ponašanje prema publici a imao i je puno čuvara da mi se čini - da je neprijateljski Buš došao u posetu ne bi tako bilo...baš je to izgledalo veoma ružno i tužno jer... svuda oko njega su bila deca i to ne više od 15.godina starosti, a on nije imao osmeha...razumem da im je svega dosta,ali to ne bi trebalo da im bude teško jer to im nije deo posla,to bi trebalo da bude deo ljubavi...i tu im se neće oduzeti novac ako se ne osmehnu kao kada ne dođu na pres konferenciju ili ne urade nešto što moraju... A vidimo da moraju pa i plaćaju kazne ako se ne pojave gde je predviđeno...

ALI takvo ponašanje je za očekivati i od Ane i od Novaka jer oni su tzv. "GRAĐANSKA SRBIJA"-evropska, ona 1.reda, JELENA NEKAKO figurira kao ona 2. SRBIJA , i ZATO JJ uvek ima više navijača,uvek više poruka,uvek više LJUBAVI BEZ OBZIRA NA IGRU,PLASMAN,IZGLED,...

Mislim,čak, da prenosa nema baš zato što protiv Ane igra JJ, da igra npr.Marija, ili Lindzi, prenosa bi bilo verovatno...A I KAKO MOGU MEDIJI U SRBIJI DA PRENOSE MEČ DVE SRPKINJE...Pa šta će im reći Evropa i Zaprad?

MNOGO JE TO SRBOVANJA I NACIONALPATRIOTSKOG ZA NJIH...I TO JOŠ SADA KADA JE AKTUELAN ČAVIĆ, PA POBEDA PARTIZANA,PA EUROSONG U SRBIJI OPET...KO ĆE TO IZDRŽATI?

Izgleda da Srbija zaista nije tako mala, čim se i dalje plaše da se slučajno ne pretera u spominjanju njenog imena, a da ne pričamo koliko se plaše čak i njenog sportskog širenja a o teritorijalnom da i ne pričamo... Nismo izgleda svesni onog što stranci jesu...svoje snage i neke neobjašnjive moći, valjda u preživljavanju i još uvek čistoj vodi i zdravoj hrani...

nebojsa

pre 16 godina

ajmo ana.najlepsa si,najbolja si,navijas za partizan kao i milorad.pokori pstinju.pa da budes najlepsa navijacica partizana na final four-u u basketu cmok

Mirko

pre 16 godina

Dragi ljubitelji tenisa, znate i telefon i adresu RTS-a, koji pripada svima nama a nije privatno vlasnistvo Tijanica. Zovite pa protestujte, dokle vise da cutimo zbog svega, valjda smo ljudi?!

Dejan NYC

pre 16 godina

Svima koji pitaju za internet prenos bih savetovao da odu prvo na myP2P.eu (click na "Live Sports", pa onda na "Tennis"). Tu ćete onda da dobijete pregled svih besplatnih web-TV sajtova koji prenose meč. Za veliku većinu tih sajtova je neophodno da skinete i odgovarajući program, odn. player (osim ako prenos ne ide preko MediaPlayera - kao Eurosport, recimo - a taj program, pretpostavljam, već imate ugradjen u svoj PC). U svakom slučaju, dobro bi bilo da imate neke od ovih programa za buduće prenose, obzirom da preko njih možete da pratite bukvalno sve, od atletike, košarke (uklj. NBA),do nacionalnih fudbalskih prvenstava u Engleskoj, Francuskoj, Španiji...
Indian Wells je proteklih dana prenosio "Star Sports" kanal, a on vam je dostupan preko TVU Playera.

"Plan B": mečeve naših predstavnika uvek pokriva i balkaniyum.tv. Razlika je u tome što za ovaj sajt morate da se pretplatite (srećom, vrlo jevtino, mislim samo oko 6 dolara za jedan mesec). Prednost je što imate gotovo zagarantovane prenose svih takmičenja gde učestvuju naši (ali i Hrvati i ostali iz "okruženja") + stream kanale RTS, HTV, bosanske BN, itd.

Ajd, pa srećno!

Sakica

pre 16 godina

Ko ima satelitsku antenu i hvata
satelit Hotbird 13E Dubai Sports 11747,H,27500
Trenutno ide live prenos Sharapova - Kuznjecova, za ocekivati je da prenose i Jelenu i Anu

Vlade

pre 16 godina

Pa neki bi ocigledno zeleli da Ana i Novak sede ceo dan negde i potpisuju deci autograme!!!Nekorektno je to sto pise Milance,svi se mogu uveriti koliko je Ana korektna kada posle meceva da autogram svima koji joj zatraze,ali u Srbiji ako si miran,cutljiv i dobar kao Ana,znaci da si losa osoba a to uopste nije tako,ANA JE PONOS OVE ZEMLJE!!!

SAMO NAPRED

pre 16 godina

Jelena Janković plasirala se u 1/2 finale veoma jakog WTA turnira u Indian Wells-u. Jeleni je nakon dobijenog prvog seta rezultatom 6:2 meč predala američka veteranka, "povratnica" Lindzi Devenport.

Jelena je veoma ubedljivo krenula u prvom gemu. Odmah na startu je odservirala as udarac, a utisak je još više poboljšala odličnim servisima koje Amerikanka nije uspevala da ubaci u teren. Već u četvrtom gemu, gemu u kojem je servirala Devenport, Jelena dolazi do brejka.
Odličnim bekhend paralelama i forhend dijagonalama nije dozvoljavala protivnici ni da potrči za lopticom, veoma često Devenport nije ni pogledala da li je loptica u terenu već je odmah dolazila na mesto gde se koncentrisala.
Jelena je nastavila odlično da servira, potvrdila je brejk i povela sa 4:1.

Lindzi nakon tog gema traži pomoć lekara zbog bolova u leđima. Sigurnim servisima teniserke dolaze do rezultata 5:2 i servisa Devenport. Posle nekoliko propuštenih gem lopti, Devenport daje priliku Jeleni za osvajanje seta koju naša JJ uspešno koristi. Devenport je nakon izgubljenog seta prišla sudiji, tradicionalno se pozdravila sa njom, kao i sa boljom iz duela. Pobedom u ovom meču Jelena dolazi do najboljeg rezultata na Pacific Life Open-u.

Naša teniserka je imala 75% ubačenog prvog servisa, tri asa uz jednu duplu servis grešku.

Ona će se u 1/2 finalnom meču sastati sa prvom nositeljkom turnira Srpkinjom Anom Ivanović, koja je ranije danas savladala Ruskinju Veru Zvonarevu rezultatom 6:1;6:4. Srpsko 1/2 finale je na programu nocas

DDT

pre 16 godina

Odličan meč, ali opet Jeca ne može da predje psihičku prepreku zvanu Ana (ili Justine!): 7:6, 6:3 za Anu! U svakom slučaju obe devojke su osvetlale obraz i na delu pokazale zašto su u samom vrhu!

golovina_fan

pre 16 godina

heeeeeeeeeey, ko je preuzeo moj text sa SvetTenisa.net i stavio ga u komentar 11, a nije napisao odakle je...grrrrrrrr, sad sam ljut...

Milance

pre 16 godina

Zamoljen od strane mnogobrojnih citaca ponavljam ovaj komentar jos jednom, sada zbog Aninog uspeha a nekako ljut i pun zamerki na njeno ponasanje prema navijacima, srpskoj dijaspori koja je prati od januarskog Sidneja pa sve do novembarskog Katara, a da ne pominjem vece turnire... Veliki uspesi nasih mladih tenisera su nesto o cemu nasa dijaspora vec mesecima prica. Australija, mnogobrojni mali i veliki turniri....i evo ovih dana nevidjen uspeh nasih tenisera u okolini Palm Springsa, u gradu Indian Wells, gde se odigrava godisnji turnir Pacific Life Open.....Moram da izrazim veliko nezadovoljstvo na ponasanje tih istih nasih asova, tih zvezda svetskog tenisa, pogotovo kad se radi o Ani Ivanovic i Novaku Djokovicu.
Mnogobrojni Srbi iz okoline Palm Springsa su nasli vremena, uzeli slobodne dane sa radnih mesta da bi prisustvovali trijumfima nasih mladih sportista, i da bi svojim bodrenjem pomogli Ani i Novaku da osvoje nove trofeje i dodju do novih uspeha.
Ana Ivanovic je pri jednoj od svojih pobeda "zahvalila" maloj grupi americkih navijaca koji su se golisavi pojavili na stadionu, dok je totalno "iskulirala" a mozda i namerno zaboravila ili izignorisala mnogobrojne Srbe koji su bili tu sa kapama, majicama, zastavama i bodrili je. Pri dolasku na jedan od mnogobrojnih treninga, cak je i odbila da se slika sa decom nasih iseljenika, bez ikakve namere ili zelje da im potpise kape, lopte ili majice, a sa strepnjom su cekali zavrsetak tog istok treninga ne bi li Ana promenila misljenje.
Novakovo ponasanje se veoma promenilo sa pobedama na mnogobrojnim turnirima, i mozda je dvadesetogodisnji Djokovic vec sit svih navijanja, bodrenja i podrske, tako da i on sve hladnije dopusta da mu se pridje, oslovi ili ned'o Bog zamoli za neku sliku ili potpis.
Bio sam u situaciji da se suocim sa novim Noletom nakon jedne njegove pobede, jer sam pri samom zavrsetku meca odveo svoga sestrica da mu potpise loptu koju je on licno kupio zbog Novaka. Zamolio sam ga na srpskom jeziku nekoliko puta, ali je isto kao Ana na diskretan nacin uspeo da izignorise da smo tu zbog njega, srpskog tenisa i dece kojima njegova slika visi po spavacim sobama, a on nije spreman te iste "klince" cak ni osmehom da pozdravi.
Razocaran sam u nase nove zvezde svetskog sporta, skidam kapu njihovim uspesima, trofejima, Aninom ulasku u polufinale, Noletovim pobedama u Melburnu ali mi najiskrenije fali onaj nas duh kojeg su nasi sportisti godinama gajili i imali od Bodiroge, Divca, pa sve do Jelene Jankovic, Zimonjica, i ostalih koji se pri susretu sa nasim ljudima rado jave, osmehnu, pa cak i ispricaju i podele svoj uspeh sa nekom nasom srbo-nostalgijom.
Nadam se da ce mozda kad Ana i Novak odrastu videti sta je zaista pravi uspeh, trofej u vitrini ili mnogobrojna srca i duse koje su bile dirnute njihovim uspesima.
Za sada oni su za nas samo jedna statistika, da eto imamo jednog igraca br. 3 i jednu igracicu br. 2 na svetu. Mogli bi nesto da nauce od nize rangiranih, koji sa svojim uspesima nose i onaj nas duh balkanskog sporta i uspeha na sportskim takmicenjima.
primera radi....Jelena je jednoj velikoj grupi nasih navijaca u utorak slala desetak poljubaca, i oni njoj uzvracali...Kako je divno naici na takav odgovor a ne na jednu barikadu i blokadu sa kojom se bez razloga stite Ana i Novak.

Nada

pre 16 godina

@ Peki

Osoba koja se potpisala kao "Milanče" je dala veoma dobar komentar. Nije rečeno cela dijaspora, nego on i sestrić...

Uostalom, da li ste možda bili u Bgdu.na meču Devis kupa između Srbije i Australije? Novak JE i tada imao neprijatno ponašanje prema publici a imao i je puno čuvara da mi se čini - da je neprijateljski Buš došao u posetu ne bi tako bilo...baš je to izgledalo veoma ružno i tužno jer... svuda oko njega su bila deca i to ne više od 15.godina starosti, a on nije imao osmeha...razumem da im je svega dosta,ali to ne bi trebalo da im bude teško jer to im nije deo posla,to bi trebalo da bude deo ljubavi...i tu im se neće oduzeti novac ako se ne osmehnu kao kada ne dođu na pres konferenciju ili ne urade nešto što moraju... A vidimo da moraju pa i plaćaju kazne ako se ne pojave gde je predviđeno...

ALI takvo ponašanje je za očekivati i od Ane i od Novaka jer oni su tzv. "GRAĐANSKA SRBIJA"-evropska, ona 1.reda, JELENA NEKAKO figurira kao ona 2. SRBIJA , i ZATO JJ uvek ima više navijača,uvek više poruka,uvek više LJUBAVI BEZ OBZIRA NA IGRU,PLASMAN,IZGLED,...

Mislim,čak, da prenosa nema baš zato što protiv Ane igra JJ, da igra npr.Marija, ili Lindzi, prenosa bi bilo verovatno...A I KAKO MOGU MEDIJI U SRBIJI DA PRENOSE MEČ DVE SRPKINJE...Pa šta će im reći Evropa i Zaprad?

MNOGO JE TO SRBOVANJA I NACIONALPATRIOTSKOG ZA NJIH...I TO JOŠ SADA KADA JE AKTUELAN ČAVIĆ, PA POBEDA PARTIZANA,PA EUROSONG U SRBIJI OPET...KO ĆE TO IZDRŽATI?

Izgleda da Srbija zaista nije tako mala, čim se i dalje plaše da se slučajno ne pretera u spominjanju njenog imena, a da ne pričamo koliko se plaše čak i njenog sportskog širenja a o teritorijalnom da i ne pričamo... Nismo izgleda svesni onog što stranci jesu...svoje snage i neke neobjašnjive moći, valjda u preživljavanju i još uvek čistoj vodi i zdravoj hrani...

Lala iz Banata

pre 16 godina

Dakle, sada ce se potvrditi ono sto neki od nas nece da vide:
Ana je BOLJA teniserka.
Mec nece biti neizvestan;
predvidjam da Jelena nece uzeti vise od 6 gemova ukupno.

ObServer

pre 16 godina

Najvaznije je da jedna nasa sigurno igra finale. Obe su do sada postigle fantastican uspeh (naravno i Nole i Ziki). I nadam se da niko od njih nece nasesti na provokacije tipa Kosovo_je_Srbija_a_ja_odoh_sa_turnira_suspendovan. Vidim da neki vec navijaju za to.

nebojsa

pre 16 godina

ajmo ana.najlepsa si,najbolja si,navijas za partizan kao i milorad.pokori pstinju.pa da budes najlepsa navijacica partizana na final four-u u basketu cmok

WTA

pre 16 godina

Nadam se da ce Ana uvecati,ionako ogromnu i tesko dostiznu,razliku u medjusobnom skoru.Mada,bilo bi jako lepo da su se susrele tek u finalu.Zelim im uspeh u daljoj karijeri.Ana No1!

SAMO NAPRED

pre 16 godina

Jelena Janković plasirala se u 1/2 finale veoma jakog WTA turnira u Indian Wells-u. Jeleni je nakon dobijenog prvog seta rezultatom 6:2 meč predala američka veteranka, "povratnica" Lindzi Devenport.

Jelena je veoma ubedljivo krenula u prvom gemu. Odmah na startu je odservirala as udarac, a utisak je još više poboljšala odličnim servisima koje Amerikanka nije uspevala da ubaci u teren. Već u četvrtom gemu, gemu u kojem je servirala Devenport, Jelena dolazi do brejka.
Odličnim bekhend paralelama i forhend dijagonalama nije dozvoljavala protivnici ni da potrči za lopticom, veoma često Devenport nije ni pogledala da li je loptica u terenu već je odmah dolazila na mesto gde se koncentrisala.
Jelena je nastavila odlično da servira, potvrdila je brejk i povela sa 4:1.

Lindzi nakon tog gema traži pomoć lekara zbog bolova u leđima. Sigurnim servisima teniserke dolaze do rezultata 5:2 i servisa Devenport. Posle nekoliko propuštenih gem lopti, Devenport daje priliku Jeleni za osvajanje seta koju naša JJ uspešno koristi. Devenport je nakon izgubljenog seta prišla sudiji, tradicionalno se pozdravila sa njom, kao i sa boljom iz duela. Pobedom u ovom meču Jelena dolazi do najboljeg rezultata na Pacific Life Open-u.

Naša teniserka je imala 75% ubačenog prvog servisa, tri asa uz jednu duplu servis grešku.

Ona će se u 1/2 finalnom meču sastati sa prvom nositeljkom turnira Srpkinjom Anom Ivanović, koja je ranije danas savladala Ruskinju Veru Zvonarevu rezultatom 6:1;6:4. Srpsko 1/2 finale je na programu nocas

Makaveli

pre 16 godina

Voleo bih da se obe solidarisu sa Cavicem. To kao prvo. A kao drugo: imamu jednu od devojaka u finalu, sto je super stvar. Pa neka bolja pobedi danas, drugi put ce druga, nije frka.

peki

pre 16 godina

pa ne moze ana potpisati 4 500 000 autograma i slikati se sa celom dijasporom pobogu. pustite je nek igra tenis. ja sam cuo da je jako lepo vaspitana i da se trudi da udovolji svima. ali nekad to nije moguce. umesto da budemo srecni sto imamo ovakve sportiste, mi nalazimo neku glupost da ih osporimo. kad djokovic osvoji 10 grand slamova, nace se neko pa ce reci da mu nije potpisao majicu i da je kreten zbog toga. treba da ih volimo i podrzavamo a ne da im nalazimo mane i pricamo o svakoj negativnoj sitnici. daj stvarno prestanite vise. svi su oni dobri zato sto su nasi.

Edit

pre 16 godina

Drago mi je što meš pošinje u 3.00h. Rešio sam da ga ne gledam pošto bi poraz jedne umanjio radost pobede one druge...
Nikad nisam gledao meč Jelene protiv Ane i to ću učiniti tek kada budu igrale finale.

dragan

pre 16 godina

Da li je moguce da ni jedna nacionalna televizija nece prenositi mech? to je stvarno sramota, posebno za rts, koji ga nece prenositi. Ako neko nesto sazna da li ce ipak biti negde prenosa ostavite post ovde... Napred nase i velika sramota za mas medije nacionalnih razmera ako ne bude prenosa.

Milan

pre 16 godina

KO IMA LINK ZA GLEDANJE UŽIVO?
(vidim da se share-uje)

Elem steta sto ovo nije finale :(
(mada to verovatno i neki Rusi misle za njihove devojke)

Mirko

pre 16 godina

Dragi ljubitelji tenisa, znate i telefon i adresu RTS-a, koji pripada svima nama a nije privatno vlasnistvo Tijanica. Zovite pa protestujte, dokle vise da cutimo zbog svega, valjda smo ljudi?!

Dejan NYC

pre 16 godina

Svima koji pitaju za internet prenos bih savetovao da odu prvo na myP2P.eu (click na "Live Sports", pa onda na "Tennis"). Tu ćete onda da dobijete pregled svih besplatnih web-TV sajtova koji prenose meč. Za veliku većinu tih sajtova je neophodno da skinete i odgovarajući program, odn. player (osim ako prenos ne ide preko MediaPlayera - kao Eurosport, recimo - a taj program, pretpostavljam, već imate ugradjen u svoj PC). U svakom slučaju, dobro bi bilo da imate neke od ovih programa za buduće prenose, obzirom da preko njih možete da pratite bukvalno sve, od atletike, košarke (uklj. NBA),do nacionalnih fudbalskih prvenstava u Engleskoj, Francuskoj, Španiji...
Indian Wells je proteklih dana prenosio "Star Sports" kanal, a on vam je dostupan preko TVU Playera.

"Plan B": mečeve naših predstavnika uvek pokriva i balkaniyum.tv. Razlika je u tome što za ovaj sajt morate da se pretplatite (srećom, vrlo jevtino, mislim samo oko 6 dolara za jedan mesec). Prednost je što imate gotovo zagarantovane prenose svih takmičenja gde učestvuju naši (ali i Hrvati i ostali iz "okruženja") + stream kanale RTS, HTV, bosanske BN, itd.

Ajd, pa srećno!

Gala

pre 16 godina

Koja kod od njih dve da pobedi ja cu biti srecna jer jedna od nase dve devojke igrace u finalu.Zao mi je sto nije finale ali bice i toga.Tesi me sto ce se u finalu naci jedna Srpkinja i Ruskinja.Jos da pobede i Zimonic i Nole pa da lakse podnesem ovu nepravdu koja je ucinjena Miloradu.Dace Bog pa ce ga nagraditi u Pekingu

Vladimir

pre 16 godina

Milance sve izmisljas,Anu sam sreo za vreme turnira u Dohi i devojka je toliko srdacno davala autograme SRBIMA cak nas i hvalila u intervjuima,slikala se,... a ti tako pricas!!!Cak je i u intervjuu u INDIJAN WELSU hvalila srpske navijace i rekla da joj znaci njihovo bodrenje,...SRAMOTA JE STO TAKO PISES i za Anu i Noleta jer su oni odlicne osobe!!!Cak sama Jelena jednom prilikom nije htela da da autograme deci koja su je zaustavila u Beogradu,a ti pisi sta hoces!!!

Foxy

pre 16 godina

Imam potrebu da kazem nesto na racun komentara o uobrazenosti nasih tenisera. Imala sam priliku da upoznam Novaka pre nekih 4-5 meseci kada je gostovao u jednoj emisiji. Nakon emisije,iako sam znala da zuri,jer je ujutru rano imao let za Francusku,a bilo je vec oko 23h,zamolila sam ga da se slikamo i da mi da autogram. Mogu samo reci da sam bila vise nego prijatno iznenadjena njegovim ponasanjem. Covek koji nas je slikao je rekao kako sam zazmurila na slici,i posto sam znala da Nole nema puno vremena rekla sam da nema veze,medjutim Nole je insistirao da se slikamo jos jednom. Cak posle slikanja smo i popricali par minuta i bio je vise nego ljubazan i kulturan. Prema tome,svaki covek,pa i vrhunski sportista ima pravo na dan kad nije raspolozen ni za sta,pa ni za fanove. Molim ubuduce samo malo vise realnosti i prihvatanja da su i oni samo ziva bica. Pljuvanjem i pricanjem praznih prica se nista ne postize,sutra cete se zaliti sto nisu novac od nagrada dali fanovima,jer Boze moj, dolaze da ih gledaju na mecevima. Toliko!

Sakica

pre 16 godina

Ko ima satelitsku antenu i hvata
satelit Hotbird 13E Dubai Sports 11747,H,27500
Trenutno ide live prenos Sharapova - Kuznjecova, za ocekivati je da prenose i Jelenu i Anu

DDT

pre 16 godina

Odličan meč, ali opet Jeca ne može da predje psihičku prepreku zvanu Ana (ili Justine!): 7:6, 6:3 za Anu! U svakom slučaju obe devojke su osvetlale obraz i na delu pokazale zašto su u samom vrhu!

golovina_fan

pre 16 godina

heeeeeeeeeey, ko je preuzeo moj text sa SvetTenisa.net i stavio ga u komentar 11, a nije napisao odakle je...grrrrrrrr, sad sam ljut...

Vlade

pre 16 godina

Pa neki bi ocigledno zeleli da Ana i Novak sede ceo dan negde i potpisuju deci autograme!!!Nekorektno je to sto pise Milance,svi se mogu uveriti koliko je Ana korektna kada posle meceva da autogram svima koji joj zatraze,ali u Srbiji ako si miran,cutljiv i dobar kao Ana,znaci da si losa osoba a to uopste nije tako,ANA JE PONOS OVE ZEMLJE!!!