Nedelja, 10.02.2008.

21:06

Sedmica Reala za plus osam

Izvor: B92

Sedmica Reala za plus osam IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

drogba

pre 16 godina

Jesu u realu svi fudbalski majstori,ali se ne slazem se,,el magom,,da daju golove u poslednjem minutu,naceli su ih u 8.minutu,ava pobeda je realu pomogl da pobegne barsi 8.bodova.zelim da se zahvalim igracima reala na predivnoj goleadi...

hahhah

pre 16 godina

Ali najjaci deo veceri je bio komentar voditelja za valencia-betis "...klupa valencije je bolaj i od prve postave koja je izasla na teren ali dobro, TO JE ROMAN KUMAN..." :)))))) lol

fotbal menager

pre 16 godina

barsa iznad svih kako je real osvojio ligu prosle sezone tako ce i barsa.kad se vrati eto,deco,pujol,ture,zambrota,bojan ...golovi ce da pljuste kao kisa a odbrana samo tako nek nastavi.oleger ne moze da igra ni uzvezdi kamoli u barsi

toni RvN

pre 16 godina

za forzza juve

idi na livescore.com i na toj stranici imas i rezultate dok klikom na rezultat dobijas i strelce golova kao i kartone ako ima neka ekipa ,pozz.u konkretnom slucaju biraj spaniju na levoj strani.

toni RvN

pre 16 godina

izvinite jel moze neko da mi kaze kad je Barcelona postigla vise od dva gola na jednoj utakmici,ali je ovaj real stvarno preterao sedam komadica,sve je normalno kad postize 3-4 ali je ovo haos jos kad se uzme u obzir da su igrali bez 4 standardna igraca uuhuh.Poz za sve madridiste titula ostaje na starom mestu.

PAFICHAT

pre 16 godina

Dobro je sto smo posle tri utakmice u kojoj smo uzeli samo bod, na teskom gostovanju u Santanderu zabelezili pobedu. Nadam se da nam kvalifikacije za LS nece izmaci, a na leto, uz pojacanja u odbrani i nadam se novog trenera, napasti i titulu. Aguero, Forlan, Maxi, Reyes, Simao i ostali verujem da to mogu.
P.S. Cestitao bih gradskom rivalu na velikoj pobedi.

Katalonec_SK

pre 16 godina

Real navijaci ako i vi malo da se izraduvate, jer prosli 4 god BARCA bila Dream Team!ali nista ni je gotovo,jos 14-15 kola do kraja taka da sve je moguce!!! Narednom kola Idemo na Saragosa konecno kompletni sostav so JAJA i SAMU!!! VISCA EL BARCA!!!

Ale[x]andar

pre 16 godina

Bojicu ..... "Barca ce da gazi ponovo sve redom" hhahaha . Real je toliko mocniji od barce ..... da je to straaaaaaaaasno ... 9 titula lige sampiona ...... 30 osvojenih primeri ...... necu vishe da pricam ...... Ronaldinho .. najsmrdljivji igrac ... trajao je 3 sezone i gotovo ... sada mu ne bih dao da cuva 2 nacrtane ovce e ne da igra fudbal ..... Pa sam znas da Real ima bolji skor u medjusobnim duelima sa Barcom .... tako da Barcelona mozda bude bolja od Reala (za 50000 godina )

dins

pre 16 godina

@R1O
sve si sam reko veliki igraci uvijek idu iz malih klubova u velike : zato ronaldinjo trazi novu sredinu vec mjesecima i ici ce na ljeto u neki veliki evropski klub (milan inter?) iz male barsice(druga evropska klasa iza velikana reala milana juvea intera mancestera bajerna i liverpula)
he moj bojicu ja mislim da ti jos nikad nisi ni gledo mec barse u zivotu (osim ko sto neko gore rece rezultat preko teleteksta) ista ta barsa je jedva izvukla bod protiv prosjecnog valjdolida prije nekoliko mjeseci
@PSG
paris est magique on baise les marseillais pozdrav
i konacno pozdrav svim madridistama(sa interneta, sa teleteksta, iz srbije, iz indije, koji bodre madrid zbog mrznje prema barsi, ili oni koji nisu nikad ni gledali kraljevski klub)
de las glorias deportivas
que campean por espana
va el madrid con su bandera
limpia y blanca que no empana
club castizo y generoso
todo nervio y corazon
veteranos y noveles miran siempre sus laureles con respeto y emocion
hala madrid hala madrid noble y belico adalid caballero del honor
hala madrid hala madrid hala madriiiiiiid

bojic

pre 16 godina

Jao sto ste vi jaki realovci tukli ste jednu prosjecnu i jadnu ekipu valjadolida.I sad svi dajete tu smijesne komentare.A proslo kolo kad vas je isto tako razbila jedna prosjecna ekipa Almeire.Sa 2 - 0 nigdje vas nije bilo da kazete kako je real jaka i mocna ekipa.Procice i vase vrijeme.Ponovo ce BARSA da gazi sve po redu.A vas nigdje nece biti pune cetiri godine i vise.Kad necete osvojiti cak ni kup kralja.BARSA IZNAD SVIH.

Nikola 87

pre 16 godina

Eeeee koliko sam samo pricao da Real ima najbolji napad u Evropi. Cak i Arsenal i Manchester koji igraju odlican fudbal, u 3 vise odigranih utakmica su postigli manje golova. Sta mislite koja ce kvota biti na Saragosu?

R10(najbolji fudbaler sveta dve godine za redom)

pre 16 godina

@ PSG


Shvatam ja da si ti ogorcen sto R(onaldinjo)10 ne igra jos uvek za PSG ali shvati veliki igraci uvek odlaze iz malih klubova u vece.A ovo za postavu ne lupaj molim te nisu igrali Pujol ni Zambrota zbog povrede i umesto njih je morao nesrecni Oleger(jedan od najlosijih desnih bekova na svetu) onda je morao da igra i jedan Edmilson zbog odsustva Turea i povrede Deka,a Markezu i Dos Santosu nije bilo lako da igraju mec zbog puta oni su dosli tek u petak pa nisu ni trenirali cele nedelje sa timom.Ono sto si rekao za Etoa da se ne racuna,pa razmisli malo da li je za tim bitno da li im igrac ne igra zbog povrede ili zbog duznosti prema reprezentaciji,ne timu je bitno da li on igra ili ne i nista vise.Ronaldinjo je bio dugo povredjen i normalno je da nije u najboljnoj formi cim se vrati na teren, Mesija su faulirali kad god je primio loptu a Anrija su igraci Sevilje povredili pa je morao da izadje iz igre ako nisi primetio.Zbog svega ovog navedenog nemoj molim te da vise postavljas tako glupe komentare.

PSG

pre 16 godina

@nikola
Izvini decko,imas neki problem.Pa vidi gledam kako ga svi vec par godina uzdizu,naduvavaju poteze itd. a nema veze sa tim.Mislim da sam u zadnje dve,tri godine odgledao 90% posto tekmi barse,ne zato sto ih volim,nego da bi imao dokaze i cinjenice da pricam protiv njega.Cak i navijaci barse nisu toliko gledali,a oni sami pricaju da je bog,kralj,madzionicar(to jeste,ipak poslati loptu sa Olimpiskog stadiona na manuel ruiz de loperu,to treba znati).Znas gledaj malo detaljnije fudbal pa pricaj a ne da ukljucis teletekst vidis rezultat i napises kako ste nekog pobedili.Pozz za sve realovce.
ALLEZ ROUGE ET BLEU!

R10

pre 16 godina

@ darko


Meni i Bojicu ne zvuci dobro nesto tu nevalja, a da treba BARSA IZNAD SVIH a ne taj tvoj mali srecni klub kako se bese zove,a da real valjda.

Esso real madrid

pre 16 godina

ko kaze da se real provlaci... mi smo najjaci tim na svetu, to smo dokazali jos jednom protiv ni malo lakog protivnika koji je osmi na tabeli. guti je najbolji igrac tima to je sigurno, mada je najvise volim robinh-a. real je najjaci, zao mi je barsu.

Deda

pre 16 godina

Na pitanje "Koliko je sati?", deda je odgovorio: Cetvrtina proteklog vremena i polovina preostalog vremena ovog dana daju tacno vreme"...

el mago

pre 16 godina

toliko o komentarima tipa :,,real ima rezultate ali i losu igru,, ili ,,real swe golowe daje u poslednjim minutima,,....swe sami fudbalski strucnjaci...

PSG

pre 16 godina

Sta reci....suvisno je komentarisati tekmu.Mozda jedino da pohvalim Gutija koji po meni treba mnogo,mnogo vise da igra jer covek ume da da vrlo dobru loptu a danas je dao fantastican gol.Jako su mi zanimljivi ovi navijaci barsice.Citam komentare za tekmu protiv sevilje i lepo su mi ulepsali vece svojim izjavama i isto tako ne poznavanjem fudbala.Prvo kazu nije igralo pola tima,a recite mi jer pola tima samo pujol ili jos neki bitan igrac.(eto'o se ne racuna jer je ipak zdrav,a nije on kriv sto je afrikanac).Koliko sam video sevilja je do 65 min razbucala barsicu pocev od onog voleja kanutea,pa do gola i dalje ono kad je zamalo neki iz barse dao auto gol kad je napucao valdeza.Igrali su vam i messi i henry i onaj mali uobrazenko i marquez i xavi i dos santos...znaci svi potrebni.Videli smo svi da je uobrazenko ono sto je i bio od kraja 2005,trckaralo za parama i padavicar.Juce je pokusao da isfolira jedno 10 faulova,dobio je dva.Jedan u zivi zid,drugi na stadion betisa.Ali on je odavno propao i ne treba trositi reci na male igrace.Real je pokazao sta je i ko je i drago mi je vise nego ista da ce uzeti titulu,a jako mocna barsica koja se lozila na pocetku mrzne se na -8.Ali bice hladnije.Mnogo mi je zao henry-a sto propada ali sta da radim sam je kriv.Sve je to zbog onog...uf...Samo jos da kazem da je barsa el klasiko izgubila samo zahvaljujuci njihovom bogu.Izvrsen pritisak na rajkarda sto ne igra morao je da ga stavi da igra,a posto se na terenu sve otkriva poceo je samo da se bacaka trazeci penale,kornere i sta sve jos misleci da je velika zvezda pa da ce mu pokloniti.A barsa je mnogo bolje igrala bez njega jer su i messi i henry i xavi slobodniji i opusteniji,ne moraju da mu daju svaku loptu.Decko je mnogo jadan i mrzim barsu vise nego ista na svetu(samo vise marseille).Pozz za navijace reala i samo da gazi real,a da uzivamo u nemoci jadne,male barsice sa ne stabilnim r10 kako ga zovu.To je skala za retarde.r-retard 10. najvisa ocena.Slaze se.Pozz i PSG EST MAGIQUE!

Oggisha

pre 16 godina

uh ovi momci danas gledali kasetu sa meca C.Zvezda - Ocelul i dobili motivaciju...

Misleci, ako moze i raskovic da da gol daj da damo i mi koji....

cici

pre 16 godina

Jos jedna pobeda za najbolji, najorganizovaniji, najbogatiji, najveci, najpopularniji, najtrofejniji klub na svetu, posle Partizana -:))

Ana Yorke

pre 16 godina

Odlicna igra se, srecom, cesto vidja u svim vrhunskim ligama.

Besprekorna igra retko, ali kad je ima, zna se kod kakvog kluba moZe da se nadje.

Tim bolje sto smo gledali ovaj mec, jer samo je Real klub kojeg svi uvek treba da se boje, beZ obZira na to koji je na tabeli, ili kakva je trenutno situacija u klubu.

Zato je Real najveci klub na svetu, tacka.

PSG

pre 16 godina

Sta reci....suvisno je komentarisati tekmu.Mozda jedino da pohvalim Gutija koji po meni treba mnogo,mnogo vise da igra jer covek ume da da vrlo dobru loptu a danas je dao fantastican gol.Jako su mi zanimljivi ovi navijaci barsice.Citam komentare za tekmu protiv sevilje i lepo su mi ulepsali vece svojim izjavama i isto tako ne poznavanjem fudbala.Prvo kazu nije igralo pola tima,a recite mi jer pola tima samo pujol ili jos neki bitan igrac.(eto'o se ne racuna jer je ipak zdrav,a nije on kriv sto je afrikanac).Koliko sam video sevilja je do 65 min razbucala barsicu pocev od onog voleja kanutea,pa do gola i dalje ono kad je zamalo neki iz barse dao auto gol kad je napucao valdeza.Igrali su vam i messi i henry i onaj mali uobrazenko i marquez i xavi i dos santos...znaci svi potrebni.Videli smo svi da je uobrazenko ono sto je i bio od kraja 2005,trckaralo za parama i padavicar.Juce je pokusao da isfolira jedno 10 faulova,dobio je dva.Jedan u zivi zid,drugi na stadion betisa.Ali on je odavno propao i ne treba trositi reci na male igrace.Real je pokazao sta je i ko je i drago mi je vise nego ista da ce uzeti titulu,a jako mocna barsica koja se lozila na pocetku mrzne se na -8.Ali bice hladnije.Mnogo mi je zao henry-a sto propada ali sta da radim sam je kriv.Sve je to zbog onog...uf...Samo jos da kazem da je barsa el klasiko izgubila samo zahvaljujuci njihovom bogu.Izvrsen pritisak na rajkarda sto ne igra morao je da ga stavi da igra,a posto se na terenu sve otkriva poceo je samo da se bacaka trazeci penale,kornere i sta sve jos misleci da je velika zvezda pa da ce mu pokloniti.A barsa je mnogo bolje igrala bez njega jer su i messi i henry i xavi slobodniji i opusteniji,ne moraju da mu daju svaku loptu.Decko je mnogo jadan i mrzim barsu vise nego ista na svetu(samo vise marseille).Pozz za navijace reala i samo da gazi real,a da uzivamo u nemoci jadne,male barsice sa ne stabilnim r10 kako ga zovu.To je skala za retarde.r-retard 10. najvisa ocena.Slaze se.Pozz i PSG EST MAGIQUE!

Oggisha

pre 16 godina

uh ovi momci danas gledali kasetu sa meca C.Zvezda - Ocelul i dobili motivaciju...

Misleci, ako moze i raskovic da da gol daj da damo i mi koji....

cici

pre 16 godina

Jos jedna pobeda za najbolji, najorganizovaniji, najbogatiji, najveci, najpopularniji, najtrofejniji klub na svetu, posle Partizana -:))

Ana Yorke

pre 16 godina

Odlicna igra se, srecom, cesto vidja u svim vrhunskim ligama.

Besprekorna igra retko, ali kad je ima, zna se kod kakvog kluba moZe da se nadje.

Tim bolje sto smo gledali ovaj mec, jer samo je Real klub kojeg svi uvek treba da se boje, beZ obZira na to koji je na tabeli, ili kakva je trenutno situacija u klubu.

Zato je Real najveci klub na svetu, tacka.

R10(najbolji fudbaler sveta dve godine za redom)

pre 16 godina

@ PSG


Shvatam ja da si ti ogorcen sto R(onaldinjo)10 ne igra jos uvek za PSG ali shvati veliki igraci uvek odlaze iz malih klubova u vece.A ovo za postavu ne lupaj molim te nisu igrali Pujol ni Zambrota zbog povrede i umesto njih je morao nesrecni Oleger(jedan od najlosijih desnih bekova na svetu) onda je morao da igra i jedan Edmilson zbog odsustva Turea i povrede Deka,a Markezu i Dos Santosu nije bilo lako da igraju mec zbog puta oni su dosli tek u petak pa nisu ni trenirali cele nedelje sa timom.Ono sto si rekao za Etoa da se ne racuna,pa razmisli malo da li je za tim bitno da li im igrac ne igra zbog povrede ili zbog duznosti prema reprezentaciji,ne timu je bitno da li on igra ili ne i nista vise.Ronaldinjo je bio dugo povredjen i normalno je da nije u najboljnoj formi cim se vrati na teren, Mesija su faulirali kad god je primio loptu a Anrija su igraci Sevilje povredili pa je morao da izadje iz igre ako nisi primetio.Zbog svega ovog navedenog nemoj molim te da vise postavljas tako glupe komentare.

el mago

pre 16 godina

toliko o komentarima tipa :,,real ima rezultate ali i losu igru,, ili ,,real swe golowe daje u poslednjim minutima,,....swe sami fudbalski strucnjaci...

bojic

pre 16 godina

Jao sto ste vi jaki realovci tukli ste jednu prosjecnu i jadnu ekipu valjadolida.I sad svi dajete tu smijesne komentare.A proslo kolo kad vas je isto tako razbila jedna prosjecna ekipa Almeire.Sa 2 - 0 nigdje vas nije bilo da kazete kako je real jaka i mocna ekipa.Procice i vase vrijeme.Ponovo ce BARSA da gazi sve po redu.A vas nigdje nece biti pune cetiri godine i vise.Kad necete osvojiti cak ni kup kralja.BARSA IZNAD SVIH.

dins

pre 16 godina

@R1O
sve si sam reko veliki igraci uvijek idu iz malih klubova u velike : zato ronaldinjo trazi novu sredinu vec mjesecima i ici ce na ljeto u neki veliki evropski klub (milan inter?) iz male barsice(druga evropska klasa iza velikana reala milana juvea intera mancestera bajerna i liverpula)
he moj bojicu ja mislim da ti jos nikad nisi ni gledo mec barse u zivotu (osim ko sto neko gore rece rezultat preko teleteksta) ista ta barsa je jedva izvukla bod protiv prosjecnog valjdolida prije nekoliko mjeseci
@PSG
paris est magique on baise les marseillais pozdrav
i konacno pozdrav svim madridistama(sa interneta, sa teleteksta, iz srbije, iz indije, koji bodre madrid zbog mrznje prema barsi, ili oni koji nisu nikad ni gledali kraljevski klub)
de las glorias deportivas
que campean por espana
va el madrid con su bandera
limpia y blanca que no empana
club castizo y generoso
todo nervio y corazon
veteranos y noveles miran siempre sus laureles con respeto y emocion
hala madrid hala madrid noble y belico adalid caballero del honor
hala madrid hala madrid hala madriiiiiiid

Ale[x]andar

pre 16 godina

Bojicu ..... "Barca ce da gazi ponovo sve redom" hhahaha . Real je toliko mocniji od barce ..... da je to straaaaaaaaasno ... 9 titula lige sampiona ...... 30 osvojenih primeri ...... necu vishe da pricam ...... Ronaldinho .. najsmrdljivji igrac ... trajao je 3 sezone i gotovo ... sada mu ne bih dao da cuva 2 nacrtane ovce e ne da igra fudbal ..... Pa sam znas da Real ima bolji skor u medjusobnim duelima sa Barcom .... tako da Barcelona mozda bude bolja od Reala (za 50000 godina )

Esso real madrid

pre 16 godina

ko kaze da se real provlaci... mi smo najjaci tim na svetu, to smo dokazali jos jednom protiv ni malo lakog protivnika koji je osmi na tabeli. guti je najbolji igrac tima to je sigurno, mada je najvise volim robinh-a. real je najjaci, zao mi je barsu.

Nikola 87

pre 16 godina

Eeeee koliko sam samo pricao da Real ima najbolji napad u Evropi. Cak i Arsenal i Manchester koji igraju odlican fudbal, u 3 vise odigranih utakmica su postigli manje golova. Sta mislite koja ce kvota biti na Saragosu?

PSG

pre 16 godina

@nikola
Izvini decko,imas neki problem.Pa vidi gledam kako ga svi vec par godina uzdizu,naduvavaju poteze itd. a nema veze sa tim.Mislim da sam u zadnje dve,tri godine odgledao 90% posto tekmi barse,ne zato sto ih volim,nego da bi imao dokaze i cinjenice da pricam protiv njega.Cak i navijaci barse nisu toliko gledali,a oni sami pricaju da je bog,kralj,madzionicar(to jeste,ipak poslati loptu sa Olimpiskog stadiona na manuel ruiz de loperu,to treba znati).Znas gledaj malo detaljnije fudbal pa pricaj a ne da ukljucis teletekst vidis rezultat i napises kako ste nekog pobedili.Pozz za sve realovce.
ALLEZ ROUGE ET BLEU!

Katalonec_SK

pre 16 godina

Real navijaci ako i vi malo da se izraduvate, jer prosli 4 god BARCA bila Dream Team!ali nista ni je gotovo,jos 14-15 kola do kraja taka da sve je moguce!!! Narednom kola Idemo na Saragosa konecno kompletni sostav so JAJA i SAMU!!! VISCA EL BARCA!!!

PAFICHAT

pre 16 godina

Dobro je sto smo posle tri utakmice u kojoj smo uzeli samo bod, na teskom gostovanju u Santanderu zabelezili pobedu. Nadam se da nam kvalifikacije za LS nece izmaci, a na leto, uz pojacanja u odbrani i nadam se novog trenera, napasti i titulu. Aguero, Forlan, Maxi, Reyes, Simao i ostali verujem da to mogu.
P.S. Cestitao bih gradskom rivalu na velikoj pobedi.

fotbal menager

pre 16 godina

barsa iznad svih kako je real osvojio ligu prosle sezone tako ce i barsa.kad se vrati eto,deco,pujol,ture,zambrota,bojan ...golovi ce da pljuste kao kisa a odbrana samo tako nek nastavi.oleger ne moze da igra ni uzvezdi kamoli u barsi

Deda

pre 16 godina

Na pitanje "Koliko je sati?", deda je odgovorio: Cetvrtina proteklog vremena i polovina preostalog vremena ovog dana daju tacno vreme"...

R10

pre 16 godina

@ darko


Meni i Bojicu ne zvuci dobro nesto tu nevalja, a da treba BARSA IZNAD SVIH a ne taj tvoj mali srecni klub kako se bese zove,a da real valjda.

toni RvN

pre 16 godina

za forzza juve

idi na livescore.com i na toj stranici imas i rezultate dok klikom na rezultat dobijas i strelce golova kao i kartone ako ima neka ekipa ,pozz.u konkretnom slucaju biraj spaniju na levoj strani.

hahhah

pre 16 godina

Ali najjaci deo veceri je bio komentar voditelja za valencia-betis "...klupa valencije je bolaj i od prve postave koja je izasla na teren ali dobro, TO JE ROMAN KUMAN..." :)))))) lol

toni RvN

pre 16 godina

izvinite jel moze neko da mi kaze kad je Barcelona postigla vise od dva gola na jednoj utakmici,ali je ovaj real stvarno preterao sedam komadica,sve je normalno kad postize 3-4 ali je ovo haos jos kad se uzme u obzir da su igrali bez 4 standardna igraca uuhuh.Poz za sve madridiste titula ostaje na starom mestu.

drogba

pre 16 godina

Jesu u realu svi fudbalski majstori,ali se ne slazem se,,el magom,,da daju golove u poslednjem minutu,naceli su ih u 8.minutu,ava pobeda je realu pomogl da pobegne barsi 8.bodova.zelim da se zahvalim igracima reala na predivnoj goleadi...

PSG

pre 16 godina

Sta reci....suvisno je komentarisati tekmu.Mozda jedino da pohvalim Gutija koji po meni treba mnogo,mnogo vise da igra jer covek ume da da vrlo dobru loptu a danas je dao fantastican gol.Jako su mi zanimljivi ovi navijaci barsice.Citam komentare za tekmu protiv sevilje i lepo su mi ulepsali vece svojim izjavama i isto tako ne poznavanjem fudbala.Prvo kazu nije igralo pola tima,a recite mi jer pola tima samo pujol ili jos neki bitan igrac.(eto'o se ne racuna jer je ipak zdrav,a nije on kriv sto je afrikanac).Koliko sam video sevilja je do 65 min razbucala barsicu pocev od onog voleja kanutea,pa do gola i dalje ono kad je zamalo neki iz barse dao auto gol kad je napucao valdeza.Igrali su vam i messi i henry i onaj mali uobrazenko i marquez i xavi i dos santos...znaci svi potrebni.Videli smo svi da je uobrazenko ono sto je i bio od kraja 2005,trckaralo za parama i padavicar.Juce je pokusao da isfolira jedno 10 faulova,dobio je dva.Jedan u zivi zid,drugi na stadion betisa.Ali on je odavno propao i ne treba trositi reci na male igrace.Real je pokazao sta je i ko je i drago mi je vise nego ista da ce uzeti titulu,a jako mocna barsica koja se lozila na pocetku mrzne se na -8.Ali bice hladnije.Mnogo mi je zao henry-a sto propada ali sta da radim sam je kriv.Sve je to zbog onog...uf...Samo jos da kazem da je barsa el klasiko izgubila samo zahvaljujuci njihovom bogu.Izvrsen pritisak na rajkarda sto ne igra morao je da ga stavi da igra,a posto se na terenu sve otkriva poceo je samo da se bacaka trazeci penale,kornere i sta sve jos misleci da je velika zvezda pa da ce mu pokloniti.A barsa je mnogo bolje igrala bez njega jer su i messi i henry i xavi slobodniji i opusteniji,ne moraju da mu daju svaku loptu.Decko je mnogo jadan i mrzim barsu vise nego ista na svetu(samo vise marseille).Pozz za navijace reala i samo da gazi real,a da uzivamo u nemoci jadne,male barsice sa ne stabilnim r10 kako ga zovu.To je skala za retarde.r-retard 10. najvisa ocena.Slaze se.Pozz i PSG EST MAGIQUE!

bojic

pre 16 godina

Jao sto ste vi jaki realovci tukli ste jednu prosjecnu i jadnu ekipu valjadolida.I sad svi dajete tu smijesne komentare.A proslo kolo kad vas je isto tako razbila jedna prosjecna ekipa Almeire.Sa 2 - 0 nigdje vas nije bilo da kazete kako je real jaka i mocna ekipa.Procice i vase vrijeme.Ponovo ce BARSA da gazi sve po redu.A vas nigdje nece biti pune cetiri godine i vise.Kad necete osvojiti cak ni kup kralja.BARSA IZNAD SVIH.

R10

pre 16 godina

@ darko


Meni i Bojicu ne zvuci dobro nesto tu nevalja, a da treba BARSA IZNAD SVIH a ne taj tvoj mali srecni klub kako se bese zove,a da real valjda.

R10(najbolji fudbaler sveta dve godine za redom)

pre 16 godina

@ PSG


Shvatam ja da si ti ogorcen sto R(onaldinjo)10 ne igra jos uvek za PSG ali shvati veliki igraci uvek odlaze iz malih klubova u vece.A ovo za postavu ne lupaj molim te nisu igrali Pujol ni Zambrota zbog povrede i umesto njih je morao nesrecni Oleger(jedan od najlosijih desnih bekova na svetu) onda je morao da igra i jedan Edmilson zbog odsustva Turea i povrede Deka,a Markezu i Dos Santosu nije bilo lako da igraju mec zbog puta oni su dosli tek u petak pa nisu ni trenirali cele nedelje sa timom.Ono sto si rekao za Etoa da se ne racuna,pa razmisli malo da li je za tim bitno da li im igrac ne igra zbog povrede ili zbog duznosti prema reprezentaciji,ne timu je bitno da li on igra ili ne i nista vise.Ronaldinjo je bio dugo povredjen i normalno je da nije u najboljnoj formi cim se vrati na teren, Mesija su faulirali kad god je primio loptu a Anrija su igraci Sevilje povredili pa je morao da izadje iz igre ako nisi primetio.Zbog svega ovog navedenog nemoj molim te da vise postavljas tako glupe komentare.

Katalonec_SK

pre 16 godina

Real navijaci ako i vi malo da se izraduvate, jer prosli 4 god BARCA bila Dream Team!ali nista ni je gotovo,jos 14-15 kola do kraja taka da sve je moguce!!! Narednom kola Idemo na Saragosa konecno kompletni sostav so JAJA i SAMU!!! VISCA EL BARCA!!!

cici

pre 16 godina

Jos jedna pobeda za najbolji, najorganizovaniji, najbogatiji, najveci, najpopularniji, najtrofejniji klub na svetu, posle Partizana -:))

Deda

pre 16 godina

Na pitanje "Koliko je sati?", deda je odgovorio: Cetvrtina proteklog vremena i polovina preostalog vremena ovog dana daju tacno vreme"...

Ale[x]andar

pre 16 godina

Bojicu ..... "Barca ce da gazi ponovo sve redom" hhahaha . Real je toliko mocniji od barce ..... da je to straaaaaaaaasno ... 9 titula lige sampiona ...... 30 osvojenih primeri ...... necu vishe da pricam ...... Ronaldinho .. najsmrdljivji igrac ... trajao je 3 sezone i gotovo ... sada mu ne bih dao da cuva 2 nacrtane ovce e ne da igra fudbal ..... Pa sam znas da Real ima bolji skor u medjusobnim duelima sa Barcom .... tako da Barcelona mozda bude bolja od Reala (za 50000 godina )

dins

pre 16 godina

@R1O
sve si sam reko veliki igraci uvijek idu iz malih klubova u velike : zato ronaldinjo trazi novu sredinu vec mjesecima i ici ce na ljeto u neki veliki evropski klub (milan inter?) iz male barsice(druga evropska klasa iza velikana reala milana juvea intera mancestera bajerna i liverpula)
he moj bojicu ja mislim da ti jos nikad nisi ni gledo mec barse u zivotu (osim ko sto neko gore rece rezultat preko teleteksta) ista ta barsa je jedva izvukla bod protiv prosjecnog valjdolida prije nekoliko mjeseci
@PSG
paris est magique on baise les marseillais pozdrav
i konacno pozdrav svim madridistama(sa interneta, sa teleteksta, iz srbije, iz indije, koji bodre madrid zbog mrznje prema barsi, ili oni koji nisu nikad ni gledali kraljevski klub)
de las glorias deportivas
que campean por espana
va el madrid con su bandera
limpia y blanca que no empana
club castizo y generoso
todo nervio y corazon
veteranos y noveles miran siempre sus laureles con respeto y emocion
hala madrid hala madrid noble y belico adalid caballero del honor
hala madrid hala madrid hala madriiiiiiid

Ana Yorke

pre 16 godina

Odlicna igra se, srecom, cesto vidja u svim vrhunskim ligama.

Besprekorna igra retko, ali kad je ima, zna se kod kakvog kluba moZe da se nadje.

Tim bolje sto smo gledali ovaj mec, jer samo je Real klub kojeg svi uvek treba da se boje, beZ obZira na to koji je na tabeli, ili kakva je trenutno situacija u klubu.

Zato je Real najveci klub na svetu, tacka.

el mago

pre 16 godina

toliko o komentarima tipa :,,real ima rezultate ali i losu igru,, ili ,,real swe golowe daje u poslednjim minutima,,....swe sami fudbalski strucnjaci...

Oggisha

pre 16 godina

uh ovi momci danas gledali kasetu sa meca C.Zvezda - Ocelul i dobili motivaciju...

Misleci, ako moze i raskovic da da gol daj da damo i mi koji....

Esso real madrid

pre 16 godina

ko kaze da se real provlaci... mi smo najjaci tim na svetu, to smo dokazali jos jednom protiv ni malo lakog protivnika koji je osmi na tabeli. guti je najbolji igrac tima to je sigurno, mada je najvise volim robinh-a. real je najjaci, zao mi je barsu.

Nikola 87

pre 16 godina

Eeeee koliko sam samo pricao da Real ima najbolji napad u Evropi. Cak i Arsenal i Manchester koji igraju odlican fudbal, u 3 vise odigranih utakmica su postigli manje golova. Sta mislite koja ce kvota biti na Saragosu?

PSG

pre 16 godina

@nikola
Izvini decko,imas neki problem.Pa vidi gledam kako ga svi vec par godina uzdizu,naduvavaju poteze itd. a nema veze sa tim.Mislim da sam u zadnje dve,tri godine odgledao 90% posto tekmi barse,ne zato sto ih volim,nego da bi imao dokaze i cinjenice da pricam protiv njega.Cak i navijaci barse nisu toliko gledali,a oni sami pricaju da je bog,kralj,madzionicar(to jeste,ipak poslati loptu sa Olimpiskog stadiona na manuel ruiz de loperu,to treba znati).Znas gledaj malo detaljnije fudbal pa pricaj a ne da ukljucis teletekst vidis rezultat i napises kako ste nekog pobedili.Pozz za sve realovce.
ALLEZ ROUGE ET BLEU!

PAFICHAT

pre 16 godina

Dobro je sto smo posle tri utakmice u kojoj smo uzeli samo bod, na teskom gostovanju u Santanderu zabelezili pobedu. Nadam se da nam kvalifikacije za LS nece izmaci, a na leto, uz pojacanja u odbrani i nadam se novog trenera, napasti i titulu. Aguero, Forlan, Maxi, Reyes, Simao i ostali verujem da to mogu.
P.S. Cestitao bih gradskom rivalu na velikoj pobedi.

toni RvN

pre 16 godina

za forzza juve

idi na livescore.com i na toj stranici imas i rezultate dok klikom na rezultat dobijas i strelce golova kao i kartone ako ima neka ekipa ,pozz.u konkretnom slucaju biraj spaniju na levoj strani.

toni RvN

pre 16 godina

izvinite jel moze neko da mi kaze kad je Barcelona postigla vise od dva gola na jednoj utakmici,ali je ovaj real stvarno preterao sedam komadica,sve je normalno kad postize 3-4 ali je ovo haos jos kad se uzme u obzir da su igrali bez 4 standardna igraca uuhuh.Poz za sve madridiste titula ostaje na starom mestu.

fotbal menager

pre 16 godina

barsa iznad svih kako je real osvojio ligu prosle sezone tako ce i barsa.kad se vrati eto,deco,pujol,ture,zambrota,bojan ...golovi ce da pljuste kao kisa a odbrana samo tako nek nastavi.oleger ne moze da igra ni uzvezdi kamoli u barsi

hahhah

pre 16 godina

Ali najjaci deo veceri je bio komentar voditelja za valencia-betis "...klupa valencije je bolaj i od prve postave koja je izasla na teren ali dobro, TO JE ROMAN KUMAN..." :)))))) lol

drogba

pre 16 godina

Jesu u realu svi fudbalski majstori,ali se ne slazem se,,el magom,,da daju golove u poslednjem minutu,naceli su ih u 8.minutu,ava pobeda je realu pomogl da pobegne barsi 8.bodova.zelim da se zahvalim igracima reala na predivnoj goleadi...