Petak, 18.01.2008.

19:29

Odbojkašice sa Poljskom za finale

Izvor: B92

Odbojkašice sa Poljskom za finale IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

milan

pre 16 godina

Da Nikolicka ima nekog kosarkasa koji nije bas poznat u tom sportu.Igra negde vani ali ne znam gde mislim da je Francuska ili Spanija.

Rada

pre 16 godina

Svako ima svoje miljenike ali,ipak treba biti realan i poznavati odbojku da bi davao te vrste komentare.Negativne komentare o Jeleni Nikolic mogu pisati samo zavidni,ljubomorni i oni koji nemaju pojma o odbojci.Svaka cast Jelena.Vrhunski igrac i ne samo to.Prava lepotica.

marek from poland

pre 16 godina

i hope that poljen win because it maybe the last our occasion to qualify at olimpic Games in Pekin. You could play in internatiotal tournament but polish now if the deutchland team win this competition. So Poland keep one's fingers crossed to Russia.
Nikolic is co confident so I hope its lost her.
Poljen Win i hope.
Salut

JOVANA

pre 16 godina

Devojke puno srece veceras!!!
Poljakinje su neugodne ali ako hocemo u Peking moramo sve da pobedimo...Dakle idemo do nove pobede

patriota*

pre 16 godina

Svaka cast devojke!!! Samo napred, borbeno do kraja i Peking je tu (a tamo zlato, naravno)!
Treneru Terzicu cestitam od srca na dosadasnjem celokupnom uspehu i na prolasku u polufinale, takodje! Definitivno je na nasim prostorima trener bez premca!!! Svaka cast Terza, samo tako nastavi i nadam se da ces ovu sjajnu reprezentaciju voditi jos dugo, dugo! Jos jednom svaka cast i hvala za sve!

Ivana GM

pre 16 godina

FORZZA SERBIA!!!
Ajmo danas na Poljsku svim silama.
Ivana,Jelena,Dragi,TOTTI,Milutin,Jonex,Sale i druga ostala mnogobrojna rodbina....he,he,he
Vole vas vasi verni navijaci iz GM-a!

odbojkas

pre 16 godina

Sinoc nije lose igrala ekipa.Ali, na zalost moram da konstatujem da nam je prijem los, izuzimajuci Suzanu Cebic.Devojka ima i prijem i odbranu.Nikolicki je to uvek losa strana bila.Moram da konstatujem da Srbija ima trenutno dva dobra igraca Ivanu Djerisilo i Jovanu Brakocevic.Ono sto nevalja je da te dve devojke obe igraju korektora.Mada Djerisilo moze da igra i primaca koliko znam da je to radila u Zvezdi vise nego idealno!!!Ipak zelim vas veceras i sutra SRECNO.

STRUJA

pre 16 godina

Svaka cast devojkama! Idemo dalje i to je najbitnije! Ali, takodje, TERZICU sve, sve, sve cestitke!!! Sasvim sigurno je na nasim prostorima trener bez premca! Jos jednom svaka mu cast i iskreno se nadam da ce voditi nasu reprezentaciju jos dugo, dugo!!!

D_Johnny

pre 16 godina

Jedna stvar mi nije jasna,zasto se Gospodin Terzic odrekao Sladjane Eric?!Sa njom je u Zvezdi rasturao Jedinstvo(doduse ne mogu zanemariti Ivanu,Anju,Maju Simanic,Marinu),za koje je tada igrala Vesna Citakovic!

Milanche

pre 16 godina

MA samo lagano.... mislim da Djera jos nije dovoljno oporavljena i da se jos nije vratila u onu njenu prepoznatljivu formu, to se vidi iz njenog fizickog izgleda...(nesto kao i Jelena Jankovic ali vraca se)
Provalite kako izgleda sada Jelena Jankovic a kako je izgledala kad je igrala sa Noletom prosle nedelje, bez obzira na povredu, DJera rekao bih ulazi u formu ali jos nije u formi u kojoj je Joca, ali bice nadamo se ako ne za sutra i prekosutra onda za kasnije, nema veze...

plemic

pre 16 godina

Sve pohvale nadim devojkama koje su postale uzor i ponos ove zemlje! Uopste ne sumnjamo devojke u vas! I ako se desi da ne prodjete dalje znajte da smo i dalje uz vas, jer s ponosom mozemo reci da je pred nama jedna jako talentovana i mlada ekipa koja ce nas veseliti u buducnosti. Veliki pozdrav za sve devojke i zelimo vam srecu. NAPRED SRBIJA!!!

Gentleman

pre 16 godina

Niko ne pominje MAJU OGNjANOVIC, sve su odlične, sli ona je tako dobar tehničar da je to čudo!! Kao Nikola je... stvarno SVAKA joj ČAST!!!!!! NAPRED DEVOJKE

sportskepripreme.com

pre 16 godina

Odbojka na vrhunskom nivou... Odavno nisam gledao ovako dobru odbojku... Devojke samo napred dobijamo ih u finalu, danas je falilo i malo srece...

Jovan

pre 16 godina

Ona mala Suzana igra savršeno, svaka čast za trud i zalaganje. Mislim da nam malo škripi prijem, Naročito Jelena Nikolić. Treba nam Anjina pomoć. Samo hrebro protiv Poljakinja, ako ne uspemo sad da se plasiramo na OI, na sledećem turniru sigurno hoćemo. Tamo nam je mesto. SRBIJA!!!

Blansche

pre 16 godina

Nema ovde bravo. Daleko su od forme koje su imale.Polufinale sa Poljskom mrka kapa i ako se plasiraju kojim slucajem u finale tesko najverovatnije protiv nemica koje su domacini.Dve predhodne utakmice sa Rumunijom i Hrvatskom su pokazale da mnogo toga ne stima. Ali ima jos jedna sansa

Click clack

pre 16 godina

Predlazem ljudima iz odbojkaskog saveza da nekako zamaskiraju Suzanu Cebic i probaju da je proguraju kao libera muske reprezentacije umesto Samardzica.
Garantujem finale olimpijskog turnira.

PREPOZNATLJIV DVOJAC

pre 16 godina

DEVOJKE SVAKA CAST!!! Iako ste izgubile, milina vas je bila gledati (kako igrate, a muskima prepustamo onaj drugi deo) :)!!!
Vesna - kapiten nad kapitenima, igrac nad igracima....blokeru najbolji, serveru najzajebaniji :)!
Suza - da li je ona sa ove planete?! :) Mi bismo nju na dop kontrolu, a posle toga u livnicu u Sevojno!!! Svaka cast!!!
Jeca Nikolic - polako ubacuje u petu brzinu, taman sutra za Poljakinje; pajpcina kao gromcina, krenule su i cetvorke, taman sutra igra za 5+!!! Samo napred najbolji igracu Evropskog prvenstva!
Joca Brakocevic - kakvi su to servisi....pa blokovi....pa smecevi....pa je.....objasnila si im!
Brizitka - kad malo zaskripi tad Biki djipi, da l' as, dijagonalu ili paralelu... uglavnom jednu zvonarelu Ruskinje popiju na delu!!!
Maja Ognjenovic - kad ovako dobro kuvas, kako li tek kolace pravis?! :)Ali jedno je sigurno, Ruskinjama se nece svideti taj tvoj recept ni u finalu! Zlatni prsti neprocenljive vrednosti!
Avram i Stefi - Ne daj Boze da zajedno skoce u blok, tu lopta ne prolazi!
Djerisilo, Malagurski, Simanic i Vesovic - ulazile (u igru) ili ne svakako su bitne! Od nekih smo videle mnogo, od nekih cemo tek videti mnogo!
Ajmo devojke, sutra hrabro, do finala svim srcem i nasim i vasim! Ko su bre te Poljakinje??.....aaaa, pa da, one nam na Svetskom kupu u Japanu ostase nesto duzne?! Pa vreme je i da naplatimo dug!!! :)

Ivan Nis

pre 16 godina

BRAVO!BRAVO!BRAVO!
Svaka cast devojke po ko zna koji put. Ovako se bori za Srbiju. Juce sam komentarisao nacin vodjenja reprezentacije gospodina Terzica, vise ne zelim, ali i dalje tvrdim da bi ove devojke + Anja i Natasa sa jacim strucnjakom bile broj 1 u svetu. Znam da nisam dovoljno strucan i da mozda nemam pravo govoriti ovako, ali je to moje misljenje.
Napred devojke! Najbolje ste!

Marko

pre 16 godina

Stvarno,nemoj da je neko nesto lose reako protiv nasih dama, ubicu ga... Svaka vam cast za danasnji mec,bilo je pravo uzivanje gledati vas. U zivotu a i sportu,nekada nam je potrebno veoma malo da bismo stigli do odredjenog cilja, a to malo nekada mnogo nedostaje.Malo je nedostajalo danas.Pozdrav iz Nisa

Aleksandra CH

pre 16 godina

Jeste poraz,ali devojkama svaka cast,veceras su igrale odlicno,u toliko mi je zalije sto su izgubile!!No,glavu gore, da razbijete sutra Poljakinje,a ako ponovite igru od veceras,ne sumnjam da ce tako i biti!!Bravo devojke jos jednom!!
P.S.Posebno bih pohvalila Suki Cebic, veceras je bila fantasticna!!

bibi

pre 16 godina

Kaže spiker: nema veze za poraz, samo neka se smeše.Ali, one više nisu juniorke ni talentovana generacija - to je tim koji sada realno po kvalitetu spada u svetski vrh. Zato nema razloga za smeh nakon poraza. Osmeh nije kriv za poraz, ali se osmehom ne može dobiti meč.
Evo nekoliko pitanja: da li Nikolićka uopšte igra odbranu. Nema je u bloku, svi nju napadaju na prijemu..Jeste ona dobar napadač kada joj krene, ali igra se sastoji od napada i odbrane.
Ognjenovićka. Više sam očekivao od najboljeg dizača EP. Masu lopti je u sve tri utakmice poslala ili u sajlu ili daleko od sajle. Previše nonšalantna. Primer - ne sme se na onakav način izgubiti poen i celi set (treći) nakon onolike borbe. Ona je jedan od lidera tuma, a ne početnik kome se te stvari dešavaju.
Napokon - igra srednjaka. Đurišićeva samo na servisu drži nivo, u bloku tako-tako, ali je u napadu jednostavno nema. Poen- dva po setu.Malo.
Ako žele da dobiju dobre Poljakinje ove stvari moraju biti ispravljene. Naročito blok.
Nisam preveliki optimista. Neodlazak ove generacije na OI bio bi katastrofa za žensku odbojku. I veliki neuspeh. To se mora jasno reći.

sims

pre 16 godina

Devojke, SVAKA VAM CAST na borbenosti i igri!!! Uz srce na terenu sutra pada Poljska....VERUJEMO U VAS!!!
Posebne cestitke LI-beru koja iz utakmice u utakmicu samo pokazuje da je stvarno najbolja na planeti!!! Danas je odigrala utakmicu zivota i svaka joj cast, pogotovo sto igra povredjena (ne moze joj niko nista, jaca je od sudbine)!!!
Jos jednom SVAKA CAST i sutra, kao i uvek, smo uz vas!!!

зоран

pre 16 godina

У овом тренутку су и Пољска и Русија и Италија и Бразил и Куба боље од наших девојака али то не значи да неће победити пољску али Рускиње у финалу тешку. Имају још једну шансу за ОИ у мају или јуну и имају велике шансе да оду на ОИ али са оваквом форму медаља је далеко квалитета има али форма је лоша
НАПРЕД СРПКИЊЕ

sve znam

pre 16 godina

Stvarno svaka cast devojkama i jedne i druge ekipe na danasnjoj prikazanoj igri. Ljudi koji su bili u dvorani su stvarno privilegovani, jer su na delu videli svetske poteze svetskih igracica.
Nase devojke zasluzuju samo cestitke, a mora se istaci BRILIJANTNA igra SUZANE CEBIC!
*ako ste slucajno primetili, u nasoj postavi u jednom trenutku su se nasle 2 devojke '90.godiste,(190cm) jedna '88(198cm), i tu lezi nasa POBEDA nad Ruskinjama, jer smo mladi, a jos i perspektivni.(malo reprez. ima tako visok podmladak, a jos kad dodju DRPA, SILJKOVIC, NESOVIC,...
MALAGURSKI, VELJKOVIC-auuu..

JaJaJa

pre 16 godina

Mozda zvuchi chudno ali dobro je shto smo izgubili.Protiv poljakinja koje su btw.strashne,igraju najbolje na turniru ali ipak protiv njih imamo shansi za razliku od domacina koji nam ne lezi.Jelena Nikolic katastrofalna,losh i nekonstantan servis su stvari koje su presudile.Ruskinje sem fantastichne Gamove nishta posebno,sem onog tipa shto igra kso da je zensko i 3 veoma visoke devojke one po meni nikada nisu bile neki problem (znam da su svetske shampionke ali garantujem da nasha reprezentacija sa njima moze da se nosi)
Nije mi jasno zashto Terzic nije promenio Jelenu Nikolic kad je bila ochajna u sva 4 seta,zashto je igrala Aleksandra Avramovic pored toliko dobrih srednjih blokera koji nisu ni pozvani i zashto su Jovana Vesovic i Maja Simanic u reprezentaciji?Na kraju sve zavisi od nashih devojaka,deluje kao da dizu formu jer u svakoj utakmici je bolje u odnosu na sledecu,i ako smo ovu izgubili,ipak su to Ruskinje.Ako izgubimo protiv Poljakinja vlaljda ce se Terzic opametiti i pozvati Anju na poslednji kvalifikacioni turnir za OI.Lichne sujete bilo devojaka bilo nejga su njihova privatna stvar a zbog toga ne sme da ispashta reprezentacija.Anja je nasha najvaznija odbojkashica,neshto shto je Divac bio u basketu,samim prisustvom dize nivo u ekipi,ma koliko ostale bile sjajne kad je mech/set lopta,kada je gusto i u reprezentaciji pre i u asistelu i u voleru sada uvek lopta ide na nju...suludo je odreci se takve igrachice samo zato shto se jednom nije odazvala jer je bila premorena.

srpkinja

pre 16 godina

Suzana Cebic najbolji libero na svetu nema sta,devojka igra pa rastura, nema lopte koje ona ne moze da stigne hehe :-)!!! Sutra bijemo Poljakine!!!!! Idemoooo Srbijaaaaa

branko

pre 16 godina

С моје тачке гледишта ( а то гледиште сам изнео у јучерашњем опширном тексту), ово данас против Рускиња је било лепо и елегантно. Браво свима. Ипак, треба посебно истаћи бриљантну игру Сузане Ћебић. По `закону вероватноће`, наше девојке имају веома велике шансе да освоје турнир! Ако се то покаже тачним, објаснићу како сам `прочитао` тај `закон`, али наглашавам да је реч о ВЕРОВАТНОЋИ а не о нечем сигурном. Срећно !

Ivan

pre 16 godina

Samo bez uzbudjenja. Jasno je kao dan da smo "namerno" izgubili da bi izbegli Nemacku u polufinalu. Nije da su one bolje od Poljakinja, ali domacin je ipak domacin...pa se nikada ne zna. Publika, sudije, ovo, ono...
U finalu dobijamo ko god da nam dodje. 100%. Taktika bre. Srbija bre...:)!

srpkinja

pre 16 godina

Suzana Cebic najbolji libero na svetu nema sta,devojka igra pa rastura, nema lopte koje ona ne moze da stigne hehe :-)!!! Sutra bijemo Poljakine!!!!! Idemoooo Srbijaaaaa

sve znam

pre 16 godina

Stvarno svaka cast devojkama i jedne i druge ekipe na danasnjoj prikazanoj igri. Ljudi koji su bili u dvorani su stvarno privilegovani, jer su na delu videli svetske poteze svetskih igracica.
Nase devojke zasluzuju samo cestitke, a mora se istaci BRILIJANTNA igra SUZANE CEBIC!
*ako ste slucajno primetili, u nasoj postavi u jednom trenutku su se nasle 2 devojke '90.godiste,(190cm) jedna '88(198cm), i tu lezi nasa POBEDA nad Ruskinjama, jer smo mladi, a jos i perspektivni.(malo reprez. ima tako visok podmladak, a jos kad dodju DRPA, SILJKOVIC, NESOVIC,...
MALAGURSKI, VELJKOVIC-auuu..

Click clack

pre 16 godina

Predlazem ljudima iz odbojkaskog saveza da nekako zamaskiraju Suzanu Cebic i probaju da je proguraju kao libera muske reprezentacije umesto Samardzica.
Garantujem finale olimpijskog turnira.

sims

pre 16 godina

Devojke, SVAKA VAM CAST na borbenosti i igri!!! Uz srce na terenu sutra pada Poljska....VERUJEMO U VAS!!!
Posebne cestitke LI-beru koja iz utakmice u utakmicu samo pokazuje da je stvarno najbolja na planeti!!! Danas je odigrala utakmicu zivota i svaka joj cast, pogotovo sto igra povredjena (ne moze joj niko nista, jaca je od sudbine)!!!
Jos jednom SVAKA CAST i sutra, kao i uvek, smo uz vas!!!

JaJaJa

pre 16 godina

Mozda zvuchi chudno ali dobro je shto smo izgubili.Protiv poljakinja koje su btw.strashne,igraju najbolje na turniru ali ipak protiv njih imamo shansi za razliku od domacina koji nam ne lezi.Jelena Nikolic katastrofalna,losh i nekonstantan servis su stvari koje su presudile.Ruskinje sem fantastichne Gamove nishta posebno,sem onog tipa shto igra kso da je zensko i 3 veoma visoke devojke one po meni nikada nisu bile neki problem (znam da su svetske shampionke ali garantujem da nasha reprezentacija sa njima moze da se nosi)
Nije mi jasno zashto Terzic nije promenio Jelenu Nikolic kad je bila ochajna u sva 4 seta,zashto je igrala Aleksandra Avramovic pored toliko dobrih srednjih blokera koji nisu ni pozvani i zashto su Jovana Vesovic i Maja Simanic u reprezentaciji?Na kraju sve zavisi od nashih devojaka,deluje kao da dizu formu jer u svakoj utakmici je bolje u odnosu na sledecu,i ako smo ovu izgubili,ipak su to Ruskinje.Ako izgubimo protiv Poljakinja vlaljda ce se Terzic opametiti i pozvati Anju na poslednji kvalifikacioni turnir za OI.Lichne sujete bilo devojaka bilo nejga su njihova privatna stvar a zbog toga ne sme da ispashta reprezentacija.Anja je nasha najvaznija odbojkashica,neshto shto je Divac bio u basketu,samim prisustvom dize nivo u ekipi,ma koliko ostale bile sjajne kad je mech/set lopta,kada je gusto i u reprezentaciji pre i u asistelu i u voleru sada uvek lopta ide na nju...suludo je odreci se takve igrachice samo zato shto se jednom nije odazvala jer je bila premorena.

branko

pre 16 godina

С моје тачке гледишта ( а то гледиште сам изнео у јучерашњем опширном тексту), ово данас против Рускиња је било лепо и елегантно. Браво свима. Ипак, треба посебно истаћи бриљантну игру Сузане Ћебић. По `закону вероватноће`, наше девојке имају веома велике шансе да освоје турнир! Ако се то покаже тачним, објаснићу како сам `прочитао` тај `закон`, али наглашавам да је реч о ВЕРОВАТНОЋИ а не о нечем сигурном. Срећно !

Ivan Nis

pre 16 godina

BRAVO!BRAVO!BRAVO!
Svaka cast devojke po ko zna koji put. Ovako se bori za Srbiju. Juce sam komentarisao nacin vodjenja reprezentacije gospodina Terzica, vise ne zelim, ali i dalje tvrdim da bi ove devojke + Anja i Natasa sa jacim strucnjakom bile broj 1 u svetu. Znam da nisam dovoljno strucan i da mozda nemam pravo govoriti ovako, ali je to moje misljenje.
Napred devojke! Najbolje ste!

Jovan

pre 16 godina

Ona mala Suzana igra savršeno, svaka čast za trud i zalaganje. Mislim da nam malo škripi prijem, Naročito Jelena Nikolić. Treba nam Anjina pomoć. Samo hrebro protiv Poljakinja, ako ne uspemo sad da se plasiramo na OI, na sledećem turniru sigurno hoćemo. Tamo nam je mesto. SRBIJA!!!

Ivan

pre 16 godina

Samo bez uzbudjenja. Jasno je kao dan da smo "namerno" izgubili da bi izbegli Nemacku u polufinalu. Nije da su one bolje od Poljakinja, ali domacin je ipak domacin...pa se nikada ne zna. Publika, sudije, ovo, ono...
U finalu dobijamo ko god da nam dodje. 100%. Taktika bre. Srbija bre...:)!

PREPOZNATLJIV DVOJAC

pre 16 godina

DEVOJKE SVAKA CAST!!! Iako ste izgubile, milina vas je bila gledati (kako igrate, a muskima prepustamo onaj drugi deo) :)!!!
Vesna - kapiten nad kapitenima, igrac nad igracima....blokeru najbolji, serveru najzajebaniji :)!
Suza - da li je ona sa ove planete?! :) Mi bismo nju na dop kontrolu, a posle toga u livnicu u Sevojno!!! Svaka cast!!!
Jeca Nikolic - polako ubacuje u petu brzinu, taman sutra za Poljakinje; pajpcina kao gromcina, krenule su i cetvorke, taman sutra igra za 5+!!! Samo napred najbolji igracu Evropskog prvenstva!
Joca Brakocevic - kakvi su to servisi....pa blokovi....pa smecevi....pa je.....objasnila si im!
Brizitka - kad malo zaskripi tad Biki djipi, da l' as, dijagonalu ili paralelu... uglavnom jednu zvonarelu Ruskinje popiju na delu!!!
Maja Ognjenovic - kad ovako dobro kuvas, kako li tek kolace pravis?! :)Ali jedno je sigurno, Ruskinjama se nece svideti taj tvoj recept ni u finalu! Zlatni prsti neprocenljive vrednosti!
Avram i Stefi - Ne daj Boze da zajedno skoce u blok, tu lopta ne prolazi!
Djerisilo, Malagurski, Simanic i Vesovic - ulazile (u igru) ili ne svakako su bitne! Od nekih smo videle mnogo, od nekih cemo tek videti mnogo!
Ajmo devojke, sutra hrabro, do finala svim srcem i nasim i vasim! Ko su bre te Poljakinje??.....aaaa, pa da, one nam na Svetskom kupu u Japanu ostase nesto duzne?! Pa vreme je i da naplatimo dug!!! :)

Marko

pre 16 godina

Stvarno,nemoj da je neko nesto lose reako protiv nasih dama, ubicu ga... Svaka vam cast za danasnji mec,bilo je pravo uzivanje gledati vas. U zivotu a i sportu,nekada nam je potrebno veoma malo da bismo stigli do odredjenog cilja, a to malo nekada mnogo nedostaje.Malo je nedostajalo danas.Pozdrav iz Nisa

bibi

pre 16 godina

Kaže spiker: nema veze za poraz, samo neka se smeše.Ali, one više nisu juniorke ni talentovana generacija - to je tim koji sada realno po kvalitetu spada u svetski vrh. Zato nema razloga za smeh nakon poraza. Osmeh nije kriv za poraz, ali se osmehom ne može dobiti meč.
Evo nekoliko pitanja: da li Nikolićka uopšte igra odbranu. Nema je u bloku, svi nju napadaju na prijemu..Jeste ona dobar napadač kada joj krene, ali igra se sastoji od napada i odbrane.
Ognjenovićka. Više sam očekivao od najboljeg dizača EP. Masu lopti je u sve tri utakmice poslala ili u sajlu ili daleko od sajle. Previše nonšalantna. Primer - ne sme se na onakav način izgubiti poen i celi set (treći) nakon onolike borbe. Ona je jedan od lidera tuma, a ne početnik kome se te stvari dešavaju.
Napokon - igra srednjaka. Đurišićeva samo na servisu drži nivo, u bloku tako-tako, ali je u napadu jednostavno nema. Poen- dva po setu.Malo.
Ako žele da dobiju dobre Poljakinje ove stvari moraju biti ispravljene. Naročito blok.
Nisam preveliki optimista. Neodlazak ove generacije na OI bio bi katastrofa za žensku odbojku. I veliki neuspeh. To se mora jasno reći.

Aleksandra CH

pre 16 godina

Jeste poraz,ali devojkama svaka cast,veceras su igrale odlicno,u toliko mi je zalije sto su izgubile!!No,glavu gore, da razbijete sutra Poljakinje,a ako ponovite igru od veceras,ne sumnjam da ce tako i biti!!Bravo devojke jos jednom!!
P.S.Posebno bih pohvalila Suki Cebic, veceras je bila fantasticna!!

Gentleman

pre 16 godina

Niko ne pominje MAJU OGNjANOVIC, sve su odlične, sli ona je tako dobar tehničar da je to čudo!! Kao Nikola je... stvarno SVAKA joj ČAST!!!!!! NAPRED DEVOJKE

sportskepripreme.com

pre 16 godina

Odbojka na vrhunskom nivou... Odavno nisam gledao ovako dobru odbojku... Devojke samo napred dobijamo ih u finalu, danas je falilo i malo srece...

plemic

pre 16 godina

Sve pohvale nadim devojkama koje su postale uzor i ponos ove zemlje! Uopste ne sumnjamo devojke u vas! I ako se desi da ne prodjete dalje znajte da smo i dalje uz vas, jer s ponosom mozemo reci da je pred nama jedna jako talentovana i mlada ekipa koja ce nas veseliti u buducnosti. Veliki pozdrav za sve devojke i zelimo vam srecu. NAPRED SRBIJA!!!

Milanche

pre 16 godina

MA samo lagano.... mislim da Djera jos nije dovoljno oporavljena i da se jos nije vratila u onu njenu prepoznatljivu formu, to se vidi iz njenog fizickog izgleda...(nesto kao i Jelena Jankovic ali vraca se)
Provalite kako izgleda sada Jelena Jankovic a kako je izgledala kad je igrala sa Noletom prosle nedelje, bez obzira na povredu, DJera rekao bih ulazi u formu ali jos nije u formi u kojoj je Joca, ali bice nadamo se ako ne za sutra i prekosutra onda za kasnije, nema veze...

Rada

pre 16 godina

Svako ima svoje miljenike ali,ipak treba biti realan i poznavati odbojku da bi davao te vrste komentare.Negativne komentare o Jeleni Nikolic mogu pisati samo zavidni,ljubomorni i oni koji nemaju pojma o odbojci.Svaka cast Jelena.Vrhunski igrac i ne samo to.Prava lepotica.

зоран

pre 16 godina

У овом тренутку су и Пољска и Русија и Италија и Бразил и Куба боље од наших девојака али то не значи да неће победити пољску али Рускиње у финалу тешку. Имају још једну шансу за ОИ у мају или јуну и имају велике шансе да оду на ОИ али са оваквом форму медаља је далеко квалитета има али форма је лоша
НАПРЕД СРПКИЊЕ

Blansche

pre 16 godina

Nema ovde bravo. Daleko su od forme koje su imale.Polufinale sa Poljskom mrka kapa i ako se plasiraju kojim slucajem u finale tesko najverovatnije protiv nemica koje su domacini.Dve predhodne utakmice sa Rumunijom i Hrvatskom su pokazale da mnogo toga ne stima. Ali ima jos jedna sansa

D_Johnny

pre 16 godina

Jedna stvar mi nije jasna,zasto se Gospodin Terzic odrekao Sladjane Eric?!Sa njom je u Zvezdi rasturao Jedinstvo(doduse ne mogu zanemariti Ivanu,Anju,Maju Simanic,Marinu),za koje je tada igrala Vesna Citakovic!

STRUJA

pre 16 godina

Svaka cast devojkama! Idemo dalje i to je najbitnije! Ali, takodje, TERZICU sve, sve, sve cestitke!!! Sasvim sigurno je na nasim prostorima trener bez premca! Jos jednom svaka mu cast i iskreno se nadam da ce voditi nasu reprezentaciju jos dugo, dugo!!!

odbojkas

pre 16 godina

Sinoc nije lose igrala ekipa.Ali, na zalost moram da konstatujem da nam je prijem los, izuzimajuci Suzanu Cebic.Devojka ima i prijem i odbranu.Nikolicki je to uvek losa strana bila.Moram da konstatujem da Srbija ima trenutno dva dobra igraca Ivanu Djerisilo i Jovanu Brakocevic.Ono sto nevalja je da te dve devojke obe igraju korektora.Mada Djerisilo moze da igra i primaca koliko znam da je to radila u Zvezdi vise nego idealno!!!Ipak zelim vas veceras i sutra SRECNO.

Ivana GM

pre 16 godina

FORZZA SERBIA!!!
Ajmo danas na Poljsku svim silama.
Ivana,Jelena,Dragi,TOTTI,Milutin,Jonex,Sale i druga ostala mnogobrojna rodbina....he,he,he
Vole vas vasi verni navijaci iz GM-a!

patriota*

pre 16 godina

Svaka cast devojke!!! Samo napred, borbeno do kraja i Peking je tu (a tamo zlato, naravno)!
Treneru Terzicu cestitam od srca na dosadasnjem celokupnom uspehu i na prolasku u polufinale, takodje! Definitivno je na nasim prostorima trener bez premca!!! Svaka cast Terza, samo tako nastavi i nadam se da ces ovu sjajnu reprezentaciju voditi jos dugo, dugo! Jos jednom svaka cast i hvala za sve!

marek from poland

pre 16 godina

i hope that poljen win because it maybe the last our occasion to qualify at olimpic Games in Pekin. You could play in internatiotal tournament but polish now if the deutchland team win this competition. So Poland keep one's fingers crossed to Russia.
Nikolic is co confident so I hope its lost her.
Poljen Win i hope.
Salut

JOVANA

pre 16 godina

Devojke puno srece veceras!!!
Poljakinje su neugodne ali ako hocemo u Peking moramo sve da pobedimo...Dakle idemo do nove pobede

milan

pre 16 godina

Da Nikolicka ima nekog kosarkasa koji nije bas poznat u tom sportu.Igra negde vani ali ne znam gde mislim da je Francuska ili Spanija.

patriota*

pre 16 godina

Svaka cast devojke!!! Samo napred, borbeno do kraja i Peking je tu (a tamo zlato, naravno)!
Treneru Terzicu cestitam od srca na dosadasnjem celokupnom uspehu i na prolasku u polufinale, takodje! Definitivno je na nasim prostorima trener bez premca!!! Svaka cast Terza, samo tako nastavi i nadam se da ces ovu sjajnu reprezentaciju voditi jos dugo, dugo! Jos jednom svaka cast i hvala za sve!

JaJaJa

pre 16 godina

Mozda zvuchi chudno ali dobro je shto smo izgubili.Protiv poljakinja koje su btw.strashne,igraju najbolje na turniru ali ipak protiv njih imamo shansi za razliku od domacina koji nam ne lezi.Jelena Nikolic katastrofalna,losh i nekonstantan servis su stvari koje su presudile.Ruskinje sem fantastichne Gamove nishta posebno,sem onog tipa shto igra kso da je zensko i 3 veoma visoke devojke one po meni nikada nisu bile neki problem (znam da su svetske shampionke ali garantujem da nasha reprezentacija sa njima moze da se nosi)
Nije mi jasno zashto Terzic nije promenio Jelenu Nikolic kad je bila ochajna u sva 4 seta,zashto je igrala Aleksandra Avramovic pored toliko dobrih srednjih blokera koji nisu ni pozvani i zashto su Jovana Vesovic i Maja Simanic u reprezentaciji?Na kraju sve zavisi od nashih devojaka,deluje kao da dizu formu jer u svakoj utakmici je bolje u odnosu na sledecu,i ako smo ovu izgubili,ipak su to Ruskinje.Ako izgubimo protiv Poljakinja vlaljda ce se Terzic opametiti i pozvati Anju na poslednji kvalifikacioni turnir za OI.Lichne sujete bilo devojaka bilo nejga su njihova privatna stvar a zbog toga ne sme da ispashta reprezentacija.Anja je nasha najvaznija odbojkashica,neshto shto je Divac bio u basketu,samim prisustvom dize nivo u ekipi,ma koliko ostale bile sjajne kad je mech/set lopta,kada je gusto i u reprezentaciji pre i u asistelu i u voleru sada uvek lopta ide na nju...suludo je odreci se takve igrachice samo zato shto se jednom nije odazvala jer je bila premorena.

Ivan Nis

pre 16 godina

BRAVO!BRAVO!BRAVO!
Svaka cast devojke po ko zna koji put. Ovako se bori za Srbiju. Juce sam komentarisao nacin vodjenja reprezentacije gospodina Terzica, vise ne zelim, ali i dalje tvrdim da bi ove devojke + Anja i Natasa sa jacim strucnjakom bile broj 1 u svetu. Znam da nisam dovoljno strucan i da mozda nemam pravo govoriti ovako, ali je to moje misljenje.
Napred devojke! Najbolje ste!

Click clack

pre 16 godina

Predlazem ljudima iz odbojkaskog saveza da nekako zamaskiraju Suzanu Cebic i probaju da je proguraju kao libera muske reprezentacije umesto Samardzica.
Garantujem finale olimpijskog turnira.

Ivan

pre 16 godina

Samo bez uzbudjenja. Jasno je kao dan da smo "namerno" izgubili da bi izbegli Nemacku u polufinalu. Nije da su one bolje od Poljakinja, ali domacin je ipak domacin...pa se nikada ne zna. Publika, sudije, ovo, ono...
U finalu dobijamo ko god da nam dodje. 100%. Taktika bre. Srbija bre...:)!

sve znam

pre 16 godina

Stvarno svaka cast devojkama i jedne i druge ekipe na danasnjoj prikazanoj igri. Ljudi koji su bili u dvorani su stvarno privilegovani, jer su na delu videli svetske poteze svetskih igracica.
Nase devojke zasluzuju samo cestitke, a mora se istaci BRILIJANTNA igra SUZANE CEBIC!
*ako ste slucajno primetili, u nasoj postavi u jednom trenutku su se nasle 2 devojke '90.godiste,(190cm) jedna '88(198cm), i tu lezi nasa POBEDA nad Ruskinjama, jer smo mladi, a jos i perspektivni.(malo reprez. ima tako visok podmladak, a jos kad dodju DRPA, SILJKOVIC, NESOVIC,...
MALAGURSKI, VELJKOVIC-auuu..

зоран

pre 16 godina

У овом тренутку су и Пољска и Русија и Италија и Бразил и Куба боље од наших девојака али то не значи да неће победити пољску али Рускиње у финалу тешку. Имају још једну шансу за ОИ у мају или јуну и имају велике шансе да оду на ОИ али са оваквом форму медаља је далеко квалитета има али форма је лоша
НАПРЕД СРПКИЊЕ

bibi

pre 16 godina

Kaže spiker: nema veze za poraz, samo neka se smeše.Ali, one više nisu juniorke ni talentovana generacija - to je tim koji sada realno po kvalitetu spada u svetski vrh. Zato nema razloga za smeh nakon poraza. Osmeh nije kriv za poraz, ali se osmehom ne može dobiti meč.
Evo nekoliko pitanja: da li Nikolićka uopšte igra odbranu. Nema je u bloku, svi nju napadaju na prijemu..Jeste ona dobar napadač kada joj krene, ali igra se sastoji od napada i odbrane.
Ognjenovićka. Više sam očekivao od najboljeg dizača EP. Masu lopti je u sve tri utakmice poslala ili u sajlu ili daleko od sajle. Previše nonšalantna. Primer - ne sme se na onakav način izgubiti poen i celi set (treći) nakon onolike borbe. Ona je jedan od lidera tuma, a ne početnik kome se te stvari dešavaju.
Napokon - igra srednjaka. Đurišićeva samo na servisu drži nivo, u bloku tako-tako, ali je u napadu jednostavno nema. Poen- dva po setu.Malo.
Ako žele da dobiju dobre Poljakinje ove stvari moraju biti ispravljene. Naročito blok.
Nisam preveliki optimista. Neodlazak ove generacije na OI bio bi katastrofa za žensku odbojku. I veliki neuspeh. To se mora jasno reći.

PREPOZNATLJIV DVOJAC

pre 16 godina

DEVOJKE SVAKA CAST!!! Iako ste izgubile, milina vas je bila gledati (kako igrate, a muskima prepustamo onaj drugi deo) :)!!!
Vesna - kapiten nad kapitenima, igrac nad igracima....blokeru najbolji, serveru najzajebaniji :)!
Suza - da li je ona sa ove planete?! :) Mi bismo nju na dop kontrolu, a posle toga u livnicu u Sevojno!!! Svaka cast!!!
Jeca Nikolic - polako ubacuje u petu brzinu, taman sutra za Poljakinje; pajpcina kao gromcina, krenule su i cetvorke, taman sutra igra za 5+!!! Samo napred najbolji igracu Evropskog prvenstva!
Joca Brakocevic - kakvi su to servisi....pa blokovi....pa smecevi....pa je.....objasnila si im!
Brizitka - kad malo zaskripi tad Biki djipi, da l' as, dijagonalu ili paralelu... uglavnom jednu zvonarelu Ruskinje popiju na delu!!!
Maja Ognjenovic - kad ovako dobro kuvas, kako li tek kolace pravis?! :)Ali jedno je sigurno, Ruskinjama se nece svideti taj tvoj recept ni u finalu! Zlatni prsti neprocenljive vrednosti!
Avram i Stefi - Ne daj Boze da zajedno skoce u blok, tu lopta ne prolazi!
Djerisilo, Malagurski, Simanic i Vesovic - ulazile (u igru) ili ne svakako su bitne! Od nekih smo videle mnogo, od nekih cemo tek videti mnogo!
Ajmo devojke, sutra hrabro, do finala svim srcem i nasim i vasim! Ko su bre te Poljakinje??.....aaaa, pa da, one nam na Svetskom kupu u Japanu ostase nesto duzne?! Pa vreme je i da naplatimo dug!!! :)

Marko

pre 16 godina

Stvarno,nemoj da je neko nesto lose reako protiv nasih dama, ubicu ga... Svaka vam cast za danasnji mec,bilo je pravo uzivanje gledati vas. U zivotu a i sportu,nekada nam je potrebno veoma malo da bismo stigli do odredjenog cilja, a to malo nekada mnogo nedostaje.Malo je nedostajalo danas.Pozdrav iz Nisa

Gentleman

pre 16 godina

Niko ne pominje MAJU OGNjANOVIC, sve su odlične, sli ona je tako dobar tehničar da je to čudo!! Kao Nikola je... stvarno SVAKA joj ČAST!!!!!! NAPRED DEVOJKE

sportskepripreme.com

pre 16 godina

Odbojka na vrhunskom nivou... Odavno nisam gledao ovako dobru odbojku... Devojke samo napred dobijamo ih u finalu, danas je falilo i malo srece...

Blansche

pre 16 godina

Nema ovde bravo. Daleko su od forme koje su imale.Polufinale sa Poljskom mrka kapa i ako se plasiraju kojim slucajem u finale tesko najverovatnije protiv nemica koje su domacini.Dve predhodne utakmice sa Rumunijom i Hrvatskom su pokazale da mnogo toga ne stima. Ali ima jos jedna sansa

Rada

pre 16 godina

Svako ima svoje miljenike ali,ipak treba biti realan i poznavati odbojku da bi davao te vrste komentare.Negativne komentare o Jeleni Nikolic mogu pisati samo zavidni,ljubomorni i oni koji nemaju pojma o odbojci.Svaka cast Jelena.Vrhunski igrac i ne samo to.Prava lepotica.

sims

pre 16 godina

Devojke, SVAKA VAM CAST na borbenosti i igri!!! Uz srce na terenu sutra pada Poljska....VERUJEMO U VAS!!!
Posebne cestitke LI-beru koja iz utakmice u utakmicu samo pokazuje da je stvarno najbolja na planeti!!! Danas je odigrala utakmicu zivota i svaka joj cast, pogotovo sto igra povredjena (ne moze joj niko nista, jaca je od sudbine)!!!
Jos jednom SVAKA CAST i sutra, kao i uvek, smo uz vas!!!

srpkinja

pre 16 godina

Suzana Cebic najbolji libero na svetu nema sta,devojka igra pa rastura, nema lopte koje ona ne moze da stigne hehe :-)!!! Sutra bijemo Poljakine!!!!! Idemoooo Srbijaaaaa

Aleksandra CH

pre 16 godina

Jeste poraz,ali devojkama svaka cast,veceras su igrale odlicno,u toliko mi je zalije sto su izgubile!!No,glavu gore, da razbijete sutra Poljakinje,a ako ponovite igru od veceras,ne sumnjam da ce tako i biti!!Bravo devojke jos jednom!!
P.S.Posebno bih pohvalila Suki Cebic, veceras je bila fantasticna!!

branko

pre 16 godina

С моје тачке гледишта ( а то гледиште сам изнео у јучерашњем опширном тексту), ово данас против Рускиња је било лепо и елегантно. Браво свима. Ипак, треба посебно истаћи бриљантну игру Сузане Ћебић. По `закону вероватноће`, наше девојке имају веома велике шансе да освоје турнир! Ако се то покаже тачним, објаснићу како сам `прочитао` тај `закон`, али наглашавам да је реч о ВЕРОВАТНОЋИ а не о нечем сигурном. Срећно !

Jovan

pre 16 godina

Ona mala Suzana igra savršeno, svaka čast za trud i zalaganje. Mislim da nam malo škripi prijem, Naročito Jelena Nikolić. Treba nam Anjina pomoć. Samo hrebro protiv Poljakinja, ako ne uspemo sad da se plasiramo na OI, na sledećem turniru sigurno hoćemo. Tamo nam je mesto. SRBIJA!!!

plemic

pre 16 godina

Sve pohvale nadim devojkama koje su postale uzor i ponos ove zemlje! Uopste ne sumnjamo devojke u vas! I ako se desi da ne prodjete dalje znajte da smo i dalje uz vas, jer s ponosom mozemo reci da je pred nama jedna jako talentovana i mlada ekipa koja ce nas veseliti u buducnosti. Veliki pozdrav za sve devojke i zelimo vam srecu. NAPRED SRBIJA!!!

Milanche

pre 16 godina

MA samo lagano.... mislim da Djera jos nije dovoljno oporavljena i da se jos nije vratila u onu njenu prepoznatljivu formu, to se vidi iz njenog fizickog izgleda...(nesto kao i Jelena Jankovic ali vraca se)
Provalite kako izgleda sada Jelena Jankovic a kako je izgledala kad je igrala sa Noletom prosle nedelje, bez obzira na povredu, DJera rekao bih ulazi u formu ali jos nije u formi u kojoj je Joca, ali bice nadamo se ako ne za sutra i prekosutra onda za kasnije, nema veze...

D_Johnny

pre 16 godina

Jedna stvar mi nije jasna,zasto se Gospodin Terzic odrekao Sladjane Eric?!Sa njom je u Zvezdi rasturao Jedinstvo(doduse ne mogu zanemariti Ivanu,Anju,Maju Simanic,Marinu),za koje je tada igrala Vesna Citakovic!

STRUJA

pre 16 godina

Svaka cast devojkama! Idemo dalje i to je najbitnije! Ali, takodje, TERZICU sve, sve, sve cestitke!!! Sasvim sigurno je na nasim prostorima trener bez premca! Jos jednom svaka mu cast i iskreno se nadam da ce voditi nasu reprezentaciju jos dugo, dugo!!!

odbojkas

pre 16 godina

Sinoc nije lose igrala ekipa.Ali, na zalost moram da konstatujem da nam je prijem los, izuzimajuci Suzanu Cebic.Devojka ima i prijem i odbranu.Nikolicki je to uvek losa strana bila.Moram da konstatujem da Srbija ima trenutno dva dobra igraca Ivanu Djerisilo i Jovanu Brakocevic.Ono sto nevalja je da te dve devojke obe igraju korektora.Mada Djerisilo moze da igra i primaca koliko znam da je to radila u Zvezdi vise nego idealno!!!Ipak zelim vas veceras i sutra SRECNO.

Ivana GM

pre 16 godina

FORZZA SERBIA!!!
Ajmo danas na Poljsku svim silama.
Ivana,Jelena,Dragi,TOTTI,Milutin,Jonex,Sale i druga ostala mnogobrojna rodbina....he,he,he
Vole vas vasi verni navijaci iz GM-a!

marek from poland

pre 16 godina

i hope that poljen win because it maybe the last our occasion to qualify at olimpic Games in Pekin. You could play in internatiotal tournament but polish now if the deutchland team win this competition. So Poland keep one's fingers crossed to Russia.
Nikolic is co confident so I hope its lost her.
Poljen Win i hope.
Salut

JOVANA

pre 16 godina

Devojke puno srece veceras!!!
Poljakinje su neugodne ali ako hocemo u Peking moramo sve da pobedimo...Dakle idemo do nove pobede

milan

pre 16 godina

Da Nikolicka ima nekog kosarkasa koji nije bas poznat u tom sportu.Igra negde vani ali ne znam gde mislim da je Francuska ili Spanija.