Utorak, 08.01.2008.

22:15

Pešić: "To može samo u Srbiji"

Izvor: Željko Èaèija

Pešiæ: "To može samo u Srbiji" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

Nenad

pre 16 godina

Pa da to samo moze u Srbiji, isto tako je i Gurovic pljuvan kada je igrao za reprezentaciju i bilo mu je preceno dok je igrao za Zvezdu. Zato je i pobegao iz Srbije, zbog grobarskog saveza.

Ray

pre 16 godina

iako sam Partizanovac po nacionalnosti ovo je sasvim normalno ponasanje publike i ne vidim sustinu Pesiceve price... Koliko su god on i Vujanic zaduzili srpsku kosarku, Divac je zaduzio duplo vise a ja mu nikad necu oprostiti sto je igrao za Zvezdu!

Dule

pre 16 godina

Mislim da je red da se Delije vrate u Pionir i podrze nas KK! Zvezda ima najbolje rezultate u poslednjih nekoliko godina,ako smo mogli da je podrzavamo kada je ispadala iz lige zasto ne bismo i sada. Samo ogranicenim ljudima moze da smeta sto za Zvezdu igra talentovani Kikanovic,on ima 19 godina i najveci je potencijal da izrazte u centra poput partizanovih!
Delije vratimo se u Pionir da podrzimo ovu ekipu kao sto smo to uvek cinili!!!

pitanje

pre 16 godina

Ma, Pesic je rekao sta je rekao, i to je ostalo zapamceno. I da je 2000 vredjalo, on nema pravo da vredja 8 miliona.
Pesicu, zvizdacu ti kada te budem video na TV, kada pocne prica o tebi. Viteze, da li bi isto rekao, recimo, za Nemce, kad pale kuce, Italijane kada ubijaju policajce ... to ima samo u Nemackoj, Italiji. Probaj samo!

Serpiko

pre 16 godina

@ Njemu slican
Nije Savija bio sinoc u dvorani ali vecina mladjih navijaca u dvorani su bili produkt njegove navijacke ideologije. A to je, idemo na tekmu da pljujemo, vredjamo upravu, trenera...itd ako rezultati nisu dobri. A da li ti navijace pomisle da je mozda Uprava uradila maximum u ovom trenutku, da ti igraci treniraju svaki dan po dva puta, da ginu na svakoj utakmici.. I ja bih voleo da Zvezda osvoji Uleb Cup i igra Evroligu zajedno sa Partizanom za koji navijam ali realnost je takva kakva je. Mi smo jedna od bednijih zemalja u Evropi i ove rezultate koje postizemo treba ceniti. Momci ginu na terenu a ovi pljuju Upravu i trenera. Vujana je otisao iz Zvezda zato sto nije video mogucnost da tamo napreduje. Uzmi sebe za primer: radis u jednoj firmi, kapiras da imas veliki potencijal ali jednostavno stagniras. Sta ces da uradis? Menjas firmu i ides tamo gde mozes da napredujes. U medjuvremenu, stvari su se malo promenile. Zvezda je , uprkos svemu, mnogo stabilniji i jaci tim nego sto bio ranije i to takodje treba ceniti. Kod nas vecina ljudi koji idu na utakmice idu da bi se izivljavali i pljuvali. Meni je zaista zao sto je tako ali je to cinjenica. Savija i druge vodje ne umeju nista lepo da nauce tu decu i zaista mi je tesko kada vidim da ih mnogo ovde idoliziju..
Delije i Grobari umeju da naprave najbolje atmosfere u Evropi (bilo da je stadion ili dvorana) ali osim toga konstatno se ispoljava visoka doza agresije, bunta, divljastva..prema klubu, upravi i igracima koji po mom misljenju to ne zasluzuju.
Nama zelim sutra da zgazimo Real a vama da dobijete barem Ostende u poslednjem kolu i plasirate se dalje!
Srbija!

Bojan

pre 16 godina

ako je milose vujanic veliki grobar kako je onda mogao biti kapiten kk crvene zvezde u sezoni 2000/20001???? tad je bio ljubimac delije i cesto je ljubio zvedin grb na dresu kao i godinu dana posle partizanov.....PARE PARE PARE!!!!

Delija

pre 16 godina

Smesno nekima sto se prodao za pare kao ne pa za kockice da se proda!? A zasto vi grobari onda pozdravljate primer potez Rukavine koj je izjavio ni zakoje pare u Zvezdu? Pozdravljate jer je sramota da igrac ode kod vecitog protivnika za vece PARE! Jer Vujanic radi na stajgama ili ima morala i srce!?

voja

pre 16 godina

Trener Pesic je u pravu, nase navijace odlikuje velika sportska nekultura! Cini mi se da na utakmice ne dolaze da bi uzivali u lepoti kosarkaske igre, nego da bi se ispraznili i vredjali igrace na terenu! Sto se tice Vujanica radi se o jednom afirmisanom evroligaskom igracu,sa veoma dobrom reputacijom u Evropi. Takodje, od domacih trofeja ima dve titule sa Partizanom i nacionalni kup, dok sa PAO ima tri trofeja,medju njima i osvojenu Euroligu. Malo li je? On je juce odigrao rutinski i dao znacajan doprinos pobedi Dinama nad juce dobrom Crvenom Zvezdom.A cudi me da se javljaju navijaci koji tvrde da Vujanic nije postigao nista u karijeri i da nece ostati upamcen kao jedan prilicno dobar evropski kosarkas-onaj ko to kaze nije realan!

*bane*

pre 16 godina

* E , moj Kari, pa nije to sve od srpskog repertoara !! Ima i ona druga polovina koja nije deo tog narodnjačkog folklora , a zašto , očekujem da se oglasi SD ili predsednik SD Vlahović i da počne da se raspituje, šta se to događa u "okrugu" Mali Kalemegdan 2 ?! * Ako je KKCZ deo SDCZ , onda treba da se SD ponaša, kao da su UN- ujedinjene Nacije !! Da se vidi ko je zašta odgovoran i da odgovornost snosi najodgovorniji !! KO JE TO - pitanje je vrlo široko, jer trećina Srbije je zainteresovana , manje-više za to , bez obzira na 15% teritorije koju gubimo, u Srpskom delu stanovnika Kosova,verovatno posle Partizanovaca, ima dosta Zvezdinih simpatizera! Učinite nešto , sport nije samo fudbal a košarka je druga po popularnosti u Srbiji, pa i ovako destabilizovana Zvezda, ima publike kao na fudbalskim utakmicama !

Matija

pre 16 godina

e moj Pesicu, nisam ocekivao od tebe ovakvu demagogiju i bezanje od stvari, cinjenica je da tvoji timovi u poslednjih nekoliko godina nemaju ama bas nikakve rezultate, a o igri veceras da ne pricam, pa kada je lose na parketu, hajde da pricamo o tribinama, ovaj tim Dinama je realno na nivou Roana, trci i sutiraj taktika moze da prodje samo u ekipama sa puno divljih crnih igraca ili tamo gde trener ne radi svoj posao kako treba, a u Dinamu je ocigledno ovo drugo, tim sa ovakvom odbranom ne moze da konkurise niti jednom ozbiljnom timu iz Euro lige, vi tesko da mozete ozbiljnijoj odbrani da date vise od 70 poena, a sa lakocom cete uz korektan, ne sjajan napad primiti preko 90... Ovo sinoc je mozda bila lepa kosarka, atraktivna, 200 poena ali je to daleko od takmicarske igre u Evropi i vi to jako dobro znate pa onda , hajmo da pricamo o tribinama da Vas neko kojim slucajem nebi pitao na sta je ono licio tim sa tolikim budzetom...

superhik

pre 16 godina

Covek je 100posto u pravu.Nebitno sto se to nekom ne svidja i sto se radi o navijacima zvezde.Ti sto se tako ponasaju i majmunisu nisu navijaci, ne verujem ni da znaju 5 igraca tima koji navodno bodre.Zbog njih nema prave kosarkaske publike koja utakmice gleda na tv-u.Hvalimo se nekom atmosferom koja neme veze sa sportom.Dobro je za zvezdu sto ih huligani bojkotuju tako ce im se vratiti valjda normalna publika.

bivsi sportista

pre 16 godina

Za ovog realnog. Momcino ocigledno je da se nikad nisi bavio sportom i da nemas sportskog duha jer momcino normalno je da se boljem od sebe cestita i aplaudira. Normalno je momcino da se boris do zadnjeg atoma snage da pobijedis ali ako su ONI bolji treba momcino da se cestita. E sad Figo. Da presao je u rivalski klub ili prodao se kako hoces momcino ali taj Figo je Portugalac a zvizde mu Spanci a Vujke je nas Srbin kojem smo se divili kad je osvojio svjetsko zlato ovdje usred Amerike i ucinio nas Srbe u Americi da budemo ponosni sto smo srbi. Ako ne kontas sta ti ja mogu. Pljuj opet po nekom uspjesnom Srbinu kad dodje u Pionir pa se posle tekme opet pohvali ovdje na netu svojim djelom. Sram te bilo

Rudy_vgd

pre 16 godina

Ako su mu skandirali i treba,sta su GROB radili gurovicu dette od 3 meseca su mu psovali i zenu ,,,,de si tada bio gos.Pesicu da kazes to ima samo u srbiji...ma zahvalite navijacima sto bojkotuju ,inace videli bi vi sta su zvezdine delije, a i ovako niste neka ekipa imate domerkanta koji samo suta trojku,hansen dobro probija 1 liniju ,,,a vujke nek se s strane ubacuje..Videcemo u euroleague neka jaca ce da vas oduva pa sta vam je sad cska uradio u derbiju tada vujanica nije bilo ni u bozicnoj plecki,zgadili vam kosarku...Pesicu ..nisu ni tebi svetale ruze u ITALIJI

goran

pre 16 godina

Čitam komentare i čudim se kakvi sve likovi uzimaju za pravo da objasne neobjašnjivo. Kao prvo Srbin je srbin i ima pravo da kaže svoje mišljenje bez obzira što ne živi ovde. Kao drugo navijanje je nekulturno i vulgarno i to je odraz naše kulture.Kao treće jedan posetilac ovde reče da je sreća što je bilo malo navijača i kako bi im tek bilo da je bio pun pionir.Kakva je to nebuloza!Pa idi na utakmicu i navijaj za svoje a ne da vređaš tuđe, čobane.Kao četvrto,Vujketu se upućuju uvrede što je prešao u Partizan za pare(?)Ovakav komentar je plitak i taj što je to napisao treba da objasni zašto igrači inače igraju,možda za žvake?Uostalom da nije prešao u Partizan nebi ni postao to što jeste,a to što je uprava CZ slepa kod očiju i nesposobna je problem kluba i njegovih navijača.Kao poslednje,svako ko časno pobedi zaslužuje čestitke pa čak i gubitnici ako su na terenu pokazali želju i borbenost.Gospodo koja idete na utakmice da bi vređali druge,ostanite kod kuće i vređajte sebe što ne umete da cenite sport.Pronađite primere kulturnog navijanja i ponašanja i neka vam to bude vodilja,a ne primere divljaštva.Nemojmo svoje slabosti opravdavati tuđim.

Cane Jaguar

pre 16 godina

Stvarno je nerealno ocekivati da navijaci aplaudiraju Vujanicu. Pesic je dobio na pocetku svoju porciju aplauza sa sve sto je uradio za Srbiju.

Ali dokle vise ta prica kako nasi navijaci vredjaju nase igrace. Naravno da su otisli za pare i sada treba da opravdaju svoju platu.
Ali jel to znaci da mi navijaci sada treba da ih podrzavamo da nam daju i vise od 22 kosa uz indeks 30!?

Igrace kada pitaju kako se osecaju kada igraju protiv svog bivseg kluba jednostavno kazu - Ja sam profesionalac, imam svoje obaveze.

E pa ako si ti igrac profesionalac, onda sam i ja navijac profesionalac koji radi svoj posao i zvizdacu ti jednako kao i bilo kom strancu, a u slucaju Vujanica i jace.

Zasto je uvek pritisak na navijacima u ovim situacijama?

Zasto Pesic nije prihvatio mesto selektora kada su ga cekali kao gladnu godinu i pre Sakote i pre Moke kada je takav patriota?
Lepsi su Barselonini i Dinamovi dolari.

Neje tako

pre 16 godina

Vojošević je, pre svega, bio u zrelijim gofdinama (ne juniorskim) igrač "Partizana". Kakav Mali kalemegdan, ko to uopšte špominje. A g.Pešiću: vaša izjava nije fer, jer umesto divljih "zvezdaša", vi pominjete Srbiju. Sasvim nezrelo. U Srbiji postoje još tri jača kluba od KK SS, ali njihovi navijači nikada ne vređaju goste. Čak ni hrvazske timove, a znate na šza mislim.

Пешић

pre 16 godina

Прво ја колико сам схватио, Пешић уопште није мислио на Вујанића него на Звездине играче који су се борили (у складу са њиховим ограниченим могућностима)до краја против 3 пута јачег тима, у крајњем случају је мислио добру игру његове целе екипе. А што се тиче Вујанића требало је још горе да прође, што је сасвим нормално у целом свету кад један играч изда свој клуб и пређе код најљућег ривала. А ви игокеанци шта ми се сад правите душебрижници, па шта је било са Гуровићем на сваком дербију, исто потпуно нормално. А и навијачи су звиждали управи и тренеру а не играчима, и то тек на крају утакмице пошто су им дали подршку током целе утакмице.

Silobad

pre 16 godina

Vujanic je u vreme kada je igrao za Partizan ljubio dres, grb i slicne protivprirodne radnje... tako da ne moze da ocekuje nista dobro kada gostuje Zvezdi.

Pesic je dobro prosao, jer je dobio aplauze a citav mec je vrsio pritisak na sudije, ulazio duboko u teren. Mislim da je zaboravio kako je Duda Ivkovic prosao pre dve godine, kada je kao trener Dinama isto radio.

Momci su celu utakmicu igrali "onako" ali pocetak poslednje cetvrtine - kriminal!!!
Umesto da daju sve od sebe na 80-80, oni tri igraju minuta bez kosa, Tadijini air-ball-ovi - tragedija!!!

Uprava jeste zasluzila da se povuce i da "ostavi ekipu kada je najteze" a Karadzic i tim su generalno OK.

Rocky Balboa

pre 16 godina

Vujanic nikad nece biti NBA igrac,dok igra bice upamcen samo po tome da je presao iz Zvezde u Partizan,i po nicemu drugom,jedni navijaci ga preziru javno a drugi tajno,kakav je to Grobar kad je igrao za Zvezdu?

iwanhoo

pre 16 godina

@Delija

Sreca pa nisu dosle sve "delije" jer bi u protivnom nekoga zapalili ili pretukli po svom starom dobrom maniru.
U poslednje vreme se stidim postupaka navijaca mog kluba.
Treba da vas je sramota i da vise ni rec ne progovorite.

A sto se tice Enrikea.
Pa znaci ako se negde na svetu desilo nesto lose to je povod da i mi to radimo jer onda nismo jedini.
TO je opravdanje?
"jos neko je zvizdao i vredjao bivseg igraca"
STRASNO

Bogdan

pre 16 godina

Zašto se uprava "Crvene zvezde" ovako blago odnosi prema svojim huliganima? Nema utakmice na kojoj ovaj "delijski" izrod ne načini nešto gnusno. Da nije ono: "Rodilo se, valja ga ljuljti..." I zašto se "dileje" stalno nešto bune, inenađeni su porazima, kojih imaju više nego utakmica. Znači, ja bih morao svake nedelje da se ljutim na "loto", jer nikada ništa nisam dobio.

gmaz

pre 16 godina

Kol'ko sujetnih komenatara na jednom mesto, sacuvaj Boze.

Stanje u sportu je vazda bilo slika stanja u zemlji, a kod nas ...a da, ne sme se pljuvati Srbija, nebitno sto na sve strane puca.

"Uprava napolje!" - dobro, lako je urlati. Dajte predloge za nove vodje kluba, od najviseg do najnizeg mesta ...ili da ta mesta zaposednu "vatreni navijaci" Zvezde, isti oni koje ostatak ("nebitnog") sveta smatra huliganima?

I dokle vise poredjenja sa nekim drugim huliganima? "A sta je bilo u Spaniji, a?"; "A Italija, a?"; "Mi smo jos dobri, kada se pogledaju ...."; - Kada na red dolazi spominjanje Hejsela?

Srpska posla (BRE), gledate prvo u tudju "avliju", a ne vidite da u ovoj nasoj porastao korov do kolena.

Aj u zdravlje.

slon

pre 16 godina

Ne treba Vujaniću zviždati samo zato što je prešao u Partizan. Treba mu zviždati jer je posle sezone koja ga je načinila igračem, kada je uz Radmanovića isplivao kao najtalentovaniji igrač u zemlji napustio Zvezdu koja je bila u najvećoj krizi od osnivanja. Dakle, već se bio afirmisao, već su mu se smešili milioni i trebalo je samo još jednu sezonu pomoći klubu da stane na noge i postati legenda, aovako je postao šta? Pa svakako ne velikan.

Kiza

pre 16 godina

Naravno da je Vujke otisao iz Zvezde za vece pare, ali i zbog cinjenice da u Partizanu moze vise da se napreduje, kao i da ucestvovanjem u visem rangu takmicenja moze samo dobiti na kvalitetu svoje igre, ali i sto je opet najvaznije sebi povecati cenu prilikom prelaska u neki evropski klub.
Vi kukavne tzv. delije, niko vam nije kriv sto ste nesposobni da vodite klub sa Malog kalemegdana koji je uvek imao strahoviti potencijal, ali i samo to, nista vise.

Drugo, mozda Pesic i Vujke zaradjuju milione godisnje, ali niko im to nije dao preko noci, nije palo s neba. Iza toga se krije rad i samo rad.

Vi sto se dernjate na tribinama, nepotrebno vredjate nase veoma zasluzne ljude, a pri tom u dzepu nemate vise od soma dinara, ne radite nista po ceo dan, i ne zasluzujete bolji odnos javnosti i policije prema vama.

Vas jos vole samo ljudi iz kluba jer im punite blagajnu i tribine.

Mislite o tome!

Njemu slican

pre 16 godina

@Serpiko

Savija i njemu slicni nisu bili sinoc u pioniru. E to su oni vasi porodicni navijaci koje vi hocete da imate i na fudbalu. Slabo navijanje samo pljuvanje, zvizdanje, tapsenje i defense defense urlikanje.
Da su DELIJU sinoc bile u dvorani Zvezda bi dobila Dinamo a Vujanic bi se setio kakav je covek...

Ajmo ceo stadion:

DEFENSE DEFENSE.....

Rade

pre 16 godina

Nemojte mesati Vujketa i gurovica! Milos Vujanic je covek i po za razliku od gurovica! Ne pljuju Grobari bas svakog. Kovac, Bakic, zar oni nisu igrali u Prtizanu? gurovic je poseban, njega svi Grobari mrze jer je to tako i nikako drugacije! I sta zvizdite momci izgaraju, svi sem tadije koji misli da je paklen igrac, ali sta kad trener ne namesti ama bas nikakvu odbranu, koga ce tako pobediti!

miki

pre 16 godina

Opet nja nja nja, srbi su ovakvi srbi su onakvi, zvizdi se ne zvizdi se...Ala vise smarate sa tim! Pustite ljude da dlobodno sikazuju svoje misljenje, i sami smo se borili za demokratiju a sada ispada da ako neko misli suprotno i zvizdi nekome da je najveci olos, ili bitanga...A vi gorbari, stvarno je neverovatno koliki ste kompleksasi kada morate da dolazite na postove o zvezdi i tu lecite vase komplekse! Mene vas jadni klub ne interesuje ne samo u kosarci nego ni u jednom sportu, pa mi je jadno kada vas vidim kako se ovde javljate kao ne pozvani gosti! UPRAVA JE NESPOSOBNA I TO JE RAZLOGA SVEGA STO SE DESAVA SA KK!

KOKO

pre 16 godina

Ako g.Pesic kaze da su dobro igrali onda je to tacno. I dokle cemo napadati nase igrace. I ja volim da pobedjujemo ali vise volim dobru igru pa makar i izgubili nego losu igru i onda na srecu pobedili. Prema tome svka cast nasim momcima i sve cestitke Dinamu. Pesicu svaka cast, hvala Vam sto ste uputili ovakve reci onima koji ne znaju da postuju ni svoje a ni tudje. Jer ko ne zna da ceni i postuje svoje nece znati da ceni ni tudje.

Perke

pre 16 godina

Ko jos prati ovu drugu evropsku ligu?! Neke ekipe nisu osvoile domaci sampionat deceniju (!) a bitno je da igraju u evropi...haha... Jedino je Zmago mogao da vam pomogne,ali mu niste dali...

stefan

pre 16 godina

Pesicu nemoj u mnozini... Reci "To mogu samo zvezdini navijaci"
...Bilo bi lepo da se ugledaju na grobare,ili da ne navijaju vise za zvezdu.

Nemanja Delija

pre 16 godina

@aki
Slazem se sa tobom u vezi Gurovica.
To su jednostavno ne zahvalni ljudi koji pamte manje od papagaja i veoma su ne zahvalni.
Secam se utakmice Zvezda-Roma i kad su neki mentoli vredjali Bodirogu.EEEJJJ...Bodirogu.To je sramota stvarno.Ne zahvalni primitivci.Uzas!

Bivsi As

pre 16 godina

Ljudi,sta vam je?Pa jel vi shvatate cemu se zvizdalo??Zvizdalo se nesposobnoj upravi i nesposobnom treneru koji aminuje sve odluke uprave vezane za transfere igraca a koje su katastrofalne po klub.Pa da li je moguce da cela Srbija zna da je Jorovic extra klasa,samo u Zvezdi to ne vide,da je dovodjenje Raicevica i Lekica glupost,da Kuk ne zeli da igra odbranu i da Zvezda nema apsolutno nikakve sanse ni da ugrozi Partizan ni ove godine.Kada ovo kaze veliki Zvezdas i veciti optimista onda znaci da je stvarno dogorelo do noktiju...Sto se tice Vujanica,ne znam sta je Pesic ocekivao,da mu aplaudiraju??Ne samo sto je izdao Zvezdu kada joj je bilo najteze nego je i proslog leta prakticno ucenjivao Slavnica koji ga je sa pravom precrtao sa spiska.

Danijel

pre 16 godina

E muka mi je vishe od ovih koji odu "preko",pa onda nama drze lekcije.Prvo nema pojma o cemu se radi...a onda mrtav ladan se "izlupa"...Zar su Vujanicu trebali da skandiraju "majstore"...Pa Figa su gadjali prasecom glavom...Strasno!!!"Popiju" pamet po belom svetu,pa onda nama drze pridike.A najgore je kad kazu znamo da vam je tesko,e gospodo draga ne znate...

duskooo

pre 16 godina

upravu je pesic,mislim da ovo nema veze sa jako losom upravom crvene zvezde....daje te primere enkih igraca koji su nosili dresove ljutih rivala...a sto niko ne kaze daje taj vujanic sam ostavio zvezdu u ligi...nije fer

Stefo GNS

pre 16 godina

ja sam grobar,al da zvezda nije doro odigrala ne moze se reci!onaj Sljivancanin poginuo na terenu,svaka cast!Al bivsem selektoru,reprezetativcu onako vratiti za svetsko zlato-nije u redu!!!Zvezda je igrala odlicno,al je nadigrana u finisu,zao mi VUJKETA,nije zasluzio

Dule,Чачак

pre 16 godina

Ovo je jadno od strane navija;a Zvezde.Inace svaki ozbiljan navijac Zvezde zna da je Vujke jedna dobra i korektna osoba,odlican igrac i Partizanovac od malih nogu! Kao Partizanovac je igrao u Zvezdi,bas kao i napr Vuk Radivojevic koji je kao Zvezdas igrao od malih nogu u Partizanu!U sadasnjoj Zvezdi ima bar cetiri Partizanovca!Poenta je da je ovo krajnje NEVAZNA prica!Zvezda po PRVI put u zadnjih desetak godina ima dobro selektiranu ekipu i naravno njeni navijaci (PROFESIONALNI)NEMAJU strpljenja da pomognu igracima da postanu ekipa!Zato ce oni radije da IZMISLJAJU razne teorije o tome kako im je eto,njima sposobnima po ko zna koji put ukradena titula.Pri tome im uopste NE SMETA kada na pr.izgube i sa 36 razlike u plej ofu,ili sto su bili klub DEMOKRATSKE stranke(dakle POLITICKI klub),ali NE i SPORTSKI,sto vrse POLITICKE pritiske na sponzore,prete im...A istina je samo jedna:osvojili ste samo TRI titule prvaka drzave u zadnjih 35 godina!?Mislim da je to zasluzeno!Za nasu kosarku bi bilo veoma dobro da se Zvezda,kao i njni navijaci UOZBILJE,krajnje je vreme!
Pozdrav iz grada kosarke!

Vrscanin sa velikim V

pre 16 godina

Bravo Pesicu!!!
Kako te nije sramota od te sede glave!!!
Ti si otisao u Nemacku zato sto nemci puno aplaudiraju???

ljuba

pre 16 godina

Slusajte doticnog trenera KK CZ kojega kilava uprava jos nije smenila-okrenimo se utakmici protiv Buducnosti.Alo bre covece ekipa ti primila za poluvreme 63 kosa, a ti bi i dalje da vodis ekipu-bruka i sramota.

Neron

pre 16 godina

Stvarno svasta. Iznenadjujuce nezrela i providna izjava Pesica,zeli da ispadne humanista i prijatelj nase kosarke,a upravo cini suprotno.
Lepo je doci sa bogatim stranim timom i velikim ugovorom u svoju zemlju,ali ne treba izigravati prosvetitelja medju divljacima i veceg hriscanina od patrijarha.
Slazem se jedino da ne treba vredjati nase igrace koji igraju za protivnicke timove,mada je to vrlo tesko,ali,reba priznati,i prisutno bas svuda u svetu - od Rusije,preko zapadne Evrope do NBA,razlika je samo u recima i stepenu uvreda.
Mi zivimo i prezivljavamo u ovoj zemlji od pocetka crnog perioda (1991.),ali i pored sve muke volimo timove zakoje navijamo.Ne trazimo brda i doline,samo da se igraci bore za svoj klub maksimalno,a da uprava radi svoj posao korektno,u skladu sa mogucnostima.Zvezdina uprava je nebrojeno puta osramotila klub raznim odlukama,a narocito losom selekcijomigraca i bacanjem vece kolicine novca na promasene investicije,kako igraca tako i trenera.Zato im treba zvizdati i terati ih iz kluba,koji ce postojati i posle nas i njih.Na kraju,jedini pravi sud igrena parketu je publika nalicu mesta,a ne naknadne analize, placeni novinari,kolumne i 'treneri koji su videli svet'.
Demokratija je i zvizdati onome kome mislis da nije vredan neceg boljeg.

tihi

pre 16 godina

Ljudi, ja potpisujem da je Zvezda najneorganizovaniji i klub koji funkcionise nekako, a u stvari NIKAKO!!!

Para NEMA... Uprava NULA!!! Ostalo nema svrhe ni komentarisati.

Pesicu, svaka cast!!!

vu

pre 16 godina

To je zbog uprave. A nemackom patrioti bih kazao neka gleda svoja posla. Svima je lako da pricaju price,pogotovo onima koji ne znaju sta ce od para,zive vani, kao da su pali sa kruske. Ti navijaci zive u Srbiji, sa puno problema, niskim standardom. Navijaci su bar posteni ljudi, treba ih razumeti.

Gari iz Pirot

pre 16 godina

Bio sam prisutan u hali. Niko od igraca nije dobio ni zvizduk, tokom citavog meca publika ih je bodrila. Na kraju su dobili i aplauz.

Navijaci su vredjali upravu i politicare u njoj. Zahtevali su smenu trenera. Kako je ovo cuo nije mi jasno, ali ova izjava je cista LAZ a doticni gospodin, ako je uopste i gospodin, je LAZOV.

Tokom utakmice u dva navrata, navijaci OFK Beograda, koji su navijali za Dinamo iz Moskve, skandirali su njegovo ime. Nije se ni okrenuo da ih pozdravi.

Vredjan je samo Vujanic koji je presao iz Zvezde u partizan. Doticni gospodin je pokazao koliko se razume u srpsku kosarku.

Verovatno je onih 1000 o;ajnika koji jo[ uvek prate ove nase namestene kosarkaske utakmice, razlog sto mladi kosarkasi beze sto pre u inostranstvo a ne razni menadzeri, savez, sudije i korumpirani i jednostrani (citaj: partizanski) KSS...

Nije nego!

Stefo GNS

pre 16 godina

ja sam grobar,al da zvezda nije doro odigrala ne moze se reci!onaj Sljivancanin poginuo na terenu,svaka cast!Al bivsem selektoru,reprezetativcu onako vratiti za svetsko zlato-nije u redu!!!Zvezda je igrala odlicno,al je nadigrana u finisu,zao mi VUJKETA,nije zasluzio

zamisljeni

pre 16 godina

Svaka cast Pesicu za rezultate sa reprezentacijom, hvala mu puno na tome... Ali taj covek se veceras kao dripac ponasao, ulazio u teren nesto pricao sa sudijama, glupirao se i blamirao... Time je pokazao ne samo da bi i on prvi da je navijac Zvezde imao isto misljenje o Vujanicu (jer ne sme se to raditi... i sta ce mu da ide kod nekog tamo Vujosevica) nego je svojim bogatim gazdama pokazao da je i on bas iz Srbije!!! JADNO JE TO sto se stalno vuce problem sa navijacima, a kada se lomila utakmica cuti cela dvorana i NAJJADNIJE JE da Zvezda na jednoj od najbitnijih utakmica do sada ima slabiju (nikakvu) podrsku nego gosti iz Rusije!!! Ej bre pa zapitajte se malo da li to vise ima smisla...

Pobedila bi Zvezda sigurno uz navijace, odnosno uz kop a ovi neki lajavci sto se deru na kraju odlazi ovaj ili onaj treba da se pokriju usiam jer kada je trebalo da se vikne na utakmici cutali su ko seka perse...

Ja sam i danas otisao jer me nije briga privatnih stvari ljudi koji organizuju navijace, misle da su pametniji od onih koji prate sve utakmice ili onih sto sede ceo zivot kod kuce i znaju sve probleme!!! ZATO VAM KAZEM OPAMETITE SE JER ZVEZDI TREBA STO PRE POMOCI ne sme se brukati ovako po Evropi pa makar neko i pogazio licne interese!!!

GNEFCZ07

pre 16 godina

Uh jak mi Pesic duzebriznik...igraci su dobijali iskljucivo aplauze a jedino su uprava i Karadzic dobili svoju porciju zvizduka za svoju nestrucnost i tako ce i biti dok ne odu...UPRAVA NAPOLJE!

Vlada

pre 16 godina

Bas citam sad tekst na internetu da Zambrota napusta Barselonu i vraca se u Italiju ali ne u Juventus za koji je ograo vec prelazi u Milan jer navijaci juvea nemogu da mu oproste prelazak iz stare dame u barsu, ETO PESICU I U IALIJI SE TAKO NESTO DESAVA, nije za utehu ali je tako

pippen

pre 16 godina

@ volim te srbijo
Nije Pesic pljunuo na zemlju vec rekao sta se desavalo u pioniru veceras.
@zoki
... tvoje poredjenje je glupost. Ne secam se da je Enrike svetski i evropski sampion bio. Dok je ovako i dalje ce nasi najbolji igraci pokazivati patriotizam na razne nacine, najcesce humanitarnim radom, ali ce dres repke sve redje nositi.

Ako mislis da si jak...

pre 16 godina

Ljudi, o cemu vi pricate, spominjete Vujanica... Covek je rekao da je tuzno sto navijaci zvizde igracima svog kluba koji su odigrali izvanredno... Treba da zvizde Markovicu, Kovacu pojedinacno... A ne Kuku, Sljivancaninu, Tadiji... To je stvarno tuzno... narocito za Kuka, koji bre izgine na svakoj tekmi, a igra non-stop... Pa on je uspeo da u drugom poluvremenu zaustavi Domerkanta, koji nije promasio u prvom delu!!!
A to sto su zvizdali Vujanicu, i treba da mu zvizde... Pa sta hocete bre grobari, kada vi pevate nesto mnogo gore i vredjate coveka koji je za vas odigrao pet utakmica, sta mi ovom treba da uradimo (VAMA JE BRE PO 40 DAVAO DOK JE IGRAO ZA ZVEZDU, a posle je dosao Homer i rekao kako je on napravio igraca od njega)... Aj nemojte vise ko Boga vas molim, da da Homer je napravio i Krstica samo sto ga Krle nikada nigde nije spomenuo vec Kimeta Bogojevica, ali dobro je, svi ste vi veliki poznavaoci basketa i znate sve... Zvezda je raspad, posteno govoreci, sem Kuka i Tadija koj istvarno znaju (ne racunam Aleksandrova i Milosevica), ostali su prosek ili mnogo ispod istog (Cvetkovic (KK Mali Doljevac - proba), Markovic (KK Kengur - klupa), Lekic - no comment, Kovac (Moldavija)... nemam snage vishe, muka mi od pomena istih)... A uprva - NAPOLJE!!! UPRAVA NAPOLJE, NE SRAMOTITE VISHE!!!! Jedan covek zasluzuje da ostane, a on je nedavno dosao...
Grobari, srecno protiv Reala, treba ipak navijati za Srbe... Kako god se zvao tim i koliko god ga ne voleli!

faca br 1 u Bg!!

pre 16 godina

Pa stvarno ovo moze samo U Srbiji,pa neverovatno.. vredjati coveka koji nam je doneo Svetsku titulu ,pa nije ni cudo sto je sve otislo u onu stvar..

aki

pre 16 godina

Овај Пешић,као да је пао са Марса,како да се не звижди играчу који прошао у редове најљућег ривала,то је сасвим нормално свуда у свету.А ви што се згражавате,и пишете како се звижди човеку који је донео злато Србији,па и Гуровић је био најзаслужнији за историјску победу против Амера,па му је */ока помињала тромесечну ћерку.

Vlada

pre 16 godina

Ako govori o zvižducima Miloš Vujaniću, onda potpuno greši, jer to može svigde gde igrač pređe u najljućeg rivala. Imamo milion primera. Pa šta se sve samo Figu dešavalo? Da ne pričamo o Italiji, Roma - Lacio, Milan - Inter. To je po meni izdaja i takvi igrači su svesni šta ih čeka posle, tako da apsolutno podržavam zviždanje izdajniku Milošu Vujaniću.
Ako je mislio na zviždanje Zvezdinoj ekipi, onda je u pravu, to samo kod nas može da se desi da očekujemo da pobedimo jednu od skupljih ekipa u Evropi, sa neuporedivo boljim igračima. Samo naš mentalitet može da bude toliko nezahvalan i da ne ceni trud ovih momaka koji se ravnopravno bore i sa takvim ekipama.

zeljko

pre 16 godina

Ocigledno, Pesic dugo ne radi i ne zivi u Srbiji pa nema pojma zasto se zvizdi!Mislim da Karadzicu ne treba da se zvizdi, nije on kriv sto trenira takvog giganta!Kriva je nesposobna uprava, koj 10 godina, laze i obmanjuje, a titule ni na pomolu. Vesicu,Andjelkovicu, Petrovicu, Kovacevicu odlazite!!!!!!!

mrki

pre 16 godina

Mislim da je svima jasno da svi profesionalni sportisti igraju samo da zarade što veće pare. Sve ostale ljubavi su iza toga. Ko to nije shvatio onda još nije odrastao.Pa zato i najverovatnije imamo i neodgovarajuća reagovanja.

realni

pre 16 godina

Tacno je da ti ljudi koji vredjaju na taj nacin nase igrace koji dodju sa stranim timom ovde nisu navijaci vec obicne barabe kojima je tribina jedino mesto gde mogu nesto da kazu ali isto tako i gospodin Pesic bi morao da zna da su takve reakcije slicne svuda u svetu...setimo se samo kako su navijaci Barselone docekali Figa kad je zaigrao za Real-zasuli su tribine papirima na kojima su bili dolari jer su smatrali da se prodao rivalu...dakle svuda se to desava ali da su nasi navijaci takvi kakvi su i to je istina...pa ko jos aplaudira protivniku kad mu tim gubi!!! Druze Pesicu jedino kome su aplaudirali i protivnici bili su Majkl Dzordan i Federer a Vujanic je predaleko od obojce da bi zasluzio aplauz protivnickih navijaca.

delija

pre 16 godina

Pesic i Vujeke su nas zaduzili VISE od svih sadasnjih igraca Zvezde i bilo koga u Zvezdi trenutno. Kapa dole majstori... Sramota za nesposobnu uparavu, BRVO za borbenu ekipu Zvezde!!!!!!!!!

Pegone

pre 16 godina

Zviduke je trebao da dobije zvezda Tadija koji pravi korake pri kraju 3/4 i onda u cetvrtoj licna u napadu.Ovo navodim samo kao jedan od primera.
Ostavite Vujanica i Pesica sta su vam oni skrivili zato sto ste pravo dobri

volim te srbijo

pre 16 godina

ovde svkao kod dodje sme da pljune malo po nasoj zemlji, pesicu nemas na to pravo bez obzira sto si vodio nasu zemlju do svetske titule

Vinsanity15

pre 16 godina

Svaka cast gospodine Pesicu,i na vasim recima koje su delimicno tacne i na uspesima koje ste postigli!Medjutim jedna stvar mi je zasmetala:
"Zvezda nema čega da se stidi. Ja stvarno ne razumem šta navijači očekuju od ovog tima Zvezde? Ovo je bila jedna od naših najboljih utakmica ove sezone, imali smo 50 odsto uspešnosti za tri poena!"
Pa da li ce vam neka ozbiljna ekipa dozvoliti da sutirate tih 50% za 3?Iako nas je Domerkant sahranio i u Rusiji sa svojim sutem za 3,mi nismo naucili na greskama vec smo ih ponovili ko amateri!
Pre tri dana ova ista ekipa Dinama je pregazena od strane CSKA 66-84!Pa nasa odbrana je bila tako dobra da ste nam dali za 20min isti broj poena kao CSKAu za celu utakmicu! Pa koja ozbiljna ekipa prima 63 poena za poluvreme!
Nema kosarke bez odbrane to mora Karadzic da shvati i natera ove indijance da bar pokusaju da zaustave igraca a ne nemo da ih posmatraju!Pa nama bilo koja normalna ekipa da 80pts bez imalo problema!To je nedopustivo!Ma kako dobar napad da imas i procenat suta,bez odbrane nema rezultata!Pogledajte samo PAO!Sve nase trofejne reprezentativne selekcije su odbranom ostvarivale rezultate!Nasa skola je uvek bila prepoznatljiva po dobroj odbrani i lucidnom napadu,gde se to izgubilo,ko je za to kriv???

Nemanja Delija

pre 16 godina

Stvarno nije uredu taj gest navijaca.Bolje da su vredjali Stivena Markovica ili Kovaca nego igraca koji je vrhunski kosarkas i to po vrh svega nas igrac,igrac koji je bio i prvak sveta sa svojom zemljom.Veliki sam Zvezdas,ali mislim da Vujke nikako nije zasluzio takve uvrede.AKo je neko korektan to je onda on.

Zeka peka

pre 16 godina

Ne moze covek koji se razume u kosarku i koji zivi za nju kao sto je Pesic nikad da razume ovakve divljake i primitivce sa tribina koji ni ne znaju zasto navijaju za klub koji bodre a kamoli da nesto znaju o igri i fer pleju. Zar je bilo i moguce ocekivati da aplaudiraju svom sunarodniku koji igra za protivnicki klub? Da mogu-slomili bi mu nogu. Srbija brale...

delijanbg

pre 16 godina

Xa,xa,xa...pirocanac je najjaci...Pa lako je pricati sa dve milke godisnje,strasno ko je nasao da drzi pridike ovim ljudima koji jedva skupe da kupe kartu za utakmicu...Kakvo licemerje i bezobrazluk gospodina Pesica,nesto nevidjeno do sada.Bolje bi mu bilo da se okrene svom timu jel igraju smesnu kosarku,sa tolikim budzetom ovo je cirkus!

zoki

pre 16 godina

e moj pesicu smesan si.. treba onda luis enrikeu koji je presao iz reala u barsu da mu se takve stvari nisu desavale u spaniji vec u srbiji ..jel

Delija

pre 16 godina

Sta te cudi za Vujanica??? Covek otisao u partizan za pare, jer treba da ga pozdravimo!? Izdajica za pare se prodao... I uostalom budi zadovoljan sto DELIJE bojkotuu tekme inace bi ti video sta su NAVIJACI plakako bi od muke! Ni delic neprijatnosti nisi ti osetio kako bi bilo da je pun pionir i da se ne bojkotuje!

Навијач

pre 16 godina

Делије су донеле тешку одлуку да се утакмице КК бојкотују док се неке ствари не промене и не реше око клуба... Да не буде забуне никако то није донето преко ноћи о томе се причало и размишљало дуго, а притом се и са управом разговарало... Ипак људи који седе у фотељама нису имали слуха нити жеље да неке ствари промене и данас ето имамо 2000 људи на трибинама уместо 6000... Жао ми момака јер ово нема везе са њима, али ако се не раскрсти на време биће са Звездом као пре више од 10 година када су отишли на утакмицу против Ива Зорка Фарм са 6 играча...

Serpiko

pre 16 godina

Pesicu uvek si bio bez dlake na jeziku zato te i cenim najvise od svih nasih strucnjak, cak sta vise obozavam te!
U pravu si za "takozvane" navijace, to su ljudi bez ikakvih vrednosti u zivotu , dolaze u tu dvoranu samo da bi nekog napljuvali...a onda mi treba da slusamo Saviju i njemu slicne kada pricaju o ljubavi prema klubu, o vernosti itd... Stvarno mi je tesko kada se ovakve stvari desavaju (inace navijam za Partizan) jer smatram da su takve stvari uopste nemaju mesta kod normalnog sveta. Dosao je Vujana, jedan od retkih kosarkasa koji je iz one generacije kosarkasa kojima smo se divili. Vujana ima sve "ingridiente" Divca, Danilovia, Bodiroge, Saleta, TOmasa, Palje i drugih...
Drago mi je sto je Kari rekao ove stvari, moramo mi normalni da otvorimo oci i borimo se protiv takvih "navijaca"...
Zvezdi svaka cast za igru, borili su se. Cinjenica je da Zvezda nema peticu i zbog toga spoljna linija treba da gruva trojke ceo mec a to nije moguce. Jos jedna pobeda i idite dalje. Hemo je vec prosao, steta za pantere, imali su veceras dobijen mec u Istanbulu i izgubise ga bez veze.
Ipak, Bravo Kari!

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Lepo kaze covek, evro utakmica Pionir prazan!!!
Ne znam da li bi bio pun kada bi Partizan kojim slucajem igrao ULEB Cup ali bi opet bio duplo puniji.
I vreme je da se malo vise dolazi i na NLB utakmice.
Ja tu ligu naravno ne volim, ali volim svoj klub.
Za sve lose sto nam se desava sami smo krivi ali najlakse je dici ruke od svega...

Silni

pre 16 godina

I to nam kaze naturalizovani nemac,kome ti drzis predavanje!Nisu to vikali zato sto su losi momci ili nesto drugo vikali su jer previse VOLE ZVEZDU da bi je gledali kako semuci!

Nemanja Delija

pre 16 godina

Stvarno nije uredu taj gest navijaca.Bolje da su vredjali Stivena Markovica ili Kovaca nego igraca koji je vrhunski kosarkas i to po vrh svega nas igrac,igrac koji je bio i prvak sveta sa svojom zemljom.Veliki sam Zvezdas,ali mislim da Vujke nikako nije zasluzio takve uvrede.AKo je neko korektan to je onda on.

Serpiko

pre 16 godina

Pesicu uvek si bio bez dlake na jeziku zato te i cenim najvise od svih nasih strucnjak, cak sta vise obozavam te!
U pravu si za "takozvane" navijace, to su ljudi bez ikakvih vrednosti u zivotu , dolaze u tu dvoranu samo da bi nekog napljuvali...a onda mi treba da slusamo Saviju i njemu slicne kada pricaju o ljubavi prema klubu, o vernosti itd... Stvarno mi je tesko kada se ovakve stvari desavaju (inace navijam za Partizan) jer smatram da su takve stvari uopste nemaju mesta kod normalnog sveta. Dosao je Vujana, jedan od retkih kosarkasa koji je iz one generacije kosarkasa kojima smo se divili. Vujana ima sve "ingridiente" Divca, Danilovia, Bodiroge, Saleta, TOmasa, Palje i drugih...
Drago mi je sto je Kari rekao ove stvari, moramo mi normalni da otvorimo oci i borimo se protiv takvih "navijaca"...
Zvezdi svaka cast za igru, borili su se. Cinjenica je da Zvezda nema peticu i zbog toga spoljna linija treba da gruva trojke ceo mec a to nije moguce. Jos jedna pobeda i idite dalje. Hemo je vec prosao, steta za pantere, imali su veceras dobijen mec u Istanbulu i izgubise ga bez veze.
Ipak, Bravo Kari!

Zeka peka

pre 16 godina

Ne moze covek koji se razume u kosarku i koji zivi za nju kao sto je Pesic nikad da razume ovakve divljake i primitivce sa tribina koji ni ne znaju zasto navijaju za klub koji bodre a kamoli da nesto znaju o igri i fer pleju. Zar je bilo i moguce ocekivati da aplaudiraju svom sunarodniku koji igra za protivnicki klub? Da mogu-slomili bi mu nogu. Srbija brale...

Навијач

pre 16 godina

Делије су донеле тешку одлуку да се утакмице КК бојкотују док се неке ствари не промене и не реше око клуба... Да не буде забуне никако то није донето преко ноћи о томе се причало и размишљало дуго, а притом се и са управом разговарало... Ипак људи који седе у фотељама нису имали слуха нити жеље да неке ствари промене и данас ето имамо 2000 људи на трибинама уместо 6000... Жао ми момака јер ово нема везе са њима, али ако се не раскрсти на време биће са Звездом као пре више од 10 година када су отишли на утакмицу против Ива Зорка Фарм са 6 играча...

faca br 1 u Bg!!

pre 16 godina

Pa stvarno ovo moze samo U Srbiji,pa neverovatno.. vredjati coveka koji nam je doneo Svetsku titulu ,pa nije ni cudo sto je sve otislo u onu stvar..

aki

pre 16 godina

Овај Пешић,као да је пао са Марса,како да се не звижди играчу који прошао у редове најљућег ривала,то је сасвим нормално свуда у свету.А ви што се згражавате,и пишете како се звижди човеку који је донео злато Србији,па и Гуровић је био најзаслужнији за историјску победу против Амера,па му је */ока помињала тромесечну ћерку.

Delija

pre 16 godina

Sta te cudi za Vujanica??? Covek otisao u partizan za pare, jer treba da ga pozdravimo!? Izdajica za pare se prodao... I uostalom budi zadovoljan sto DELIJE bojkotuu tekme inace bi ti video sta su NAVIJACI plakako bi od muke! Ni delic neprijatnosti nisi ti osetio kako bi bilo da je pun pionir i da se ne bojkotuje!

delija

pre 16 godina

Pesic i Vujeke su nas zaduzili VISE od svih sadasnjih igraca Zvezde i bilo koga u Zvezdi trenutno. Kapa dole majstori... Sramota za nesposobnu uparavu, BRVO za borbenu ekipu Zvezde!!!!!!!!!

zoki

pre 16 godina

e moj pesicu smesan si.. treba onda luis enrikeu koji je presao iz reala u barsu da mu se takve stvari nisu desavale u spaniji vec u srbiji ..jel

Vlada

pre 16 godina

Ako govori o zvižducima Miloš Vujaniću, onda potpuno greši, jer to može svigde gde igrač pređe u najljućeg rivala. Imamo milion primera. Pa šta se sve samo Figu dešavalo? Da ne pričamo o Italiji, Roma - Lacio, Milan - Inter. To je po meni izdaja i takvi igrači su svesni šta ih čeka posle, tako da apsolutno podržavam zviždanje izdajniku Milošu Vujaniću.
Ako je mislio na zviždanje Zvezdinoj ekipi, onda je u pravu, to samo kod nas može da se desi da očekujemo da pobedimo jednu od skupljih ekipa u Evropi, sa neuporedivo boljim igračima. Samo naš mentalitet može da bude toliko nezahvalan i da ne ceni trud ovih momaka koji se ravnopravno bore i sa takvim ekipama.

Vinsanity15

pre 16 godina

Svaka cast gospodine Pesicu,i na vasim recima koje su delimicno tacne i na uspesima koje ste postigli!Medjutim jedna stvar mi je zasmetala:
"Zvezda nema čega da se stidi. Ja stvarno ne razumem šta navijači očekuju od ovog tima Zvezde? Ovo je bila jedna od naših najboljih utakmica ove sezone, imali smo 50 odsto uspešnosti za tri poena!"
Pa da li ce vam neka ozbiljna ekipa dozvoliti da sutirate tih 50% za 3?Iako nas je Domerkant sahranio i u Rusiji sa svojim sutem za 3,mi nismo naucili na greskama vec smo ih ponovili ko amateri!
Pre tri dana ova ista ekipa Dinama je pregazena od strane CSKA 66-84!Pa nasa odbrana je bila tako dobra da ste nam dali za 20min isti broj poena kao CSKAu za celu utakmicu! Pa koja ozbiljna ekipa prima 63 poena za poluvreme!
Nema kosarke bez odbrane to mora Karadzic da shvati i natera ove indijance da bar pokusaju da zaustave igraca a ne nemo da ih posmatraju!Pa nama bilo koja normalna ekipa da 80pts bez imalo problema!To je nedopustivo!Ma kako dobar napad da imas i procenat suta,bez odbrane nema rezultata!Pogledajte samo PAO!Sve nase trofejne reprezentativne selekcije su odbranom ostvarivale rezultate!Nasa skola je uvek bila prepoznatljiva po dobroj odbrani i lucidnom napadu,gde se to izgubilo,ko je za to kriv???

pippen

pre 16 godina

@ volim te srbijo
Nije Pesic pljunuo na zemlju vec rekao sta se desavalo u pioniru veceras.
@zoki
... tvoje poredjenje je glupost. Ne secam se da je Enrike svetski i evropski sampion bio. Dok je ovako i dalje ce nasi najbolji igraci pokazivati patriotizam na razne nacine, najcesce humanitarnim radom, ali ce dres repke sve redje nositi.

volim te srbijo

pre 16 godina

ovde svkao kod dodje sme da pljune malo po nasoj zemlji, pesicu nemas na to pravo bez obzira sto si vodio nasu zemlju do svetske titule

delijanbg

pre 16 godina

Xa,xa,xa...pirocanac je najjaci...Pa lako je pricati sa dve milke godisnje,strasno ko je nasao da drzi pridike ovim ljudima koji jedva skupe da kupe kartu za utakmicu...Kakvo licemerje i bezobrazluk gospodina Pesica,nesto nevidjeno do sada.Bolje bi mu bilo da se okrene svom timu jel igraju smesnu kosarku,sa tolikim budzetom ovo je cirkus!

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Lepo kaze covek, evro utakmica Pionir prazan!!!
Ne znam da li bi bio pun kada bi Partizan kojim slucajem igrao ULEB Cup ali bi opet bio duplo puniji.
I vreme je da se malo vise dolazi i na NLB utakmice.
Ja tu ligu naravno ne volim, ali volim svoj klub.
Za sve lose sto nam se desava sami smo krivi ali najlakse je dici ruke od svega...

Pegone

pre 16 godina

Zviduke je trebao da dobije zvezda Tadija koji pravi korake pri kraju 3/4 i onda u cetvrtoj licna u napadu.Ovo navodim samo kao jedan od primera.
Ostavite Vujanica i Pesica sta su vam oni skrivili zato sto ste pravo dobri

zeljko

pre 16 godina

Ocigledno, Pesic dugo ne radi i ne zivi u Srbiji pa nema pojma zasto se zvizdi!Mislim da Karadzicu ne treba da se zvizdi, nije on kriv sto trenira takvog giganta!Kriva je nesposobna uprava, koj 10 godina, laze i obmanjuje, a titule ni na pomolu. Vesicu,Andjelkovicu, Petrovicu, Kovacevicu odlazite!!!!!!!

Cane Jaguar

pre 16 godina

Stvarno je nerealno ocekivati da navijaci aplaudiraju Vujanicu. Pesic je dobio na pocetku svoju porciju aplauza sa sve sto je uradio za Srbiju.

Ali dokle vise ta prica kako nasi navijaci vredjaju nase igrace. Naravno da su otisli za pare i sada treba da opravdaju svoju platu.
Ali jel to znaci da mi navijaci sada treba da ih podrzavamo da nam daju i vise od 22 kosa uz indeks 30!?

Igrace kada pitaju kako se osecaju kada igraju protiv svog bivseg kluba jednostavno kazu - Ja sam profesionalac, imam svoje obaveze.

E pa ako si ti igrac profesionalac, onda sam i ja navijac profesionalac koji radi svoj posao i zvizdacu ti jednako kao i bilo kom strancu, a u slucaju Vujanica i jace.

Zasto je uvek pritisak na navijacima u ovim situacijama?

Zasto Pesic nije prihvatio mesto selektora kada su ga cekali kao gladnu godinu i pre Sakote i pre Moke kada je takav patriota?
Lepsi su Barselonini i Dinamovi dolari.

GNEFCZ07

pre 16 godina

Uh jak mi Pesic duzebriznik...igraci su dobijali iskljucivo aplauze a jedino su uprava i Karadzic dobili svoju porciju zvizduka za svoju nestrucnost i tako ce i biti dok ne odu...UPRAVA NAPOLJE!

Silni

pre 16 godina

I to nam kaze naturalizovani nemac,kome ti drzis predavanje!Nisu to vikali zato sto su losi momci ili nesto drugo vikali su jer previse VOLE ZVEZDU da bi je gledali kako semuci!

goran

pre 16 godina

Čitam komentare i čudim se kakvi sve likovi uzimaju za pravo da objasne neobjašnjivo. Kao prvo Srbin je srbin i ima pravo da kaže svoje mišljenje bez obzira što ne živi ovde. Kao drugo navijanje je nekulturno i vulgarno i to je odraz naše kulture.Kao treće jedan posetilac ovde reče da je sreća što je bilo malo navijača i kako bi im tek bilo da je bio pun pionir.Kakva je to nebuloza!Pa idi na utakmicu i navijaj za svoje a ne da vređaš tuđe, čobane.Kao četvrto,Vujketu se upućuju uvrede što je prešao u Partizan za pare(?)Ovakav komentar je plitak i taj što je to napisao treba da objasni zašto igrači inače igraju,možda za žvake?Uostalom da nije prešao u Partizan nebi ni postao to što jeste,a to što je uprava CZ slepa kod očiju i nesposobna je problem kluba i njegovih navijača.Kao poslednje,svako ko časno pobedi zaslužuje čestitke pa čak i gubitnici ako su na terenu pokazali želju i borbenost.Gospodo koja idete na utakmice da bi vređali druge,ostanite kod kuće i vređajte sebe što ne umete da cenite sport.Pronađite primere kulturnog navijanja i ponašanja i neka vam to bude vodilja,a ne primere divljaštva.Nemojmo svoje slabosti opravdavati tuđim.

Njemu slican

pre 16 godina

@Serpiko

Savija i njemu slicni nisu bili sinoc u pioniru. E to su oni vasi porodicni navijaci koje vi hocete da imate i na fudbalu. Slabo navijanje samo pljuvanje, zvizdanje, tapsenje i defense defense urlikanje.
Da su DELIJU sinoc bile u dvorani Zvezda bi dobila Dinamo a Vujanic bi se setio kakav je covek...

Ajmo ceo stadion:

DEFENSE DEFENSE.....

slon

pre 16 godina

Ne treba Vujaniću zviždati samo zato što je prešao u Partizan. Treba mu zviždati jer je posle sezone koja ga je načinila igračem, kada je uz Radmanovića isplivao kao najtalentovaniji igrač u zemlji napustio Zvezdu koja je bila u najvećoj krizi od osnivanja. Dakle, već se bio afirmisao, već su mu se smešili milioni i trebalo je samo još jednu sezonu pomoći klubu da stane na noge i postati legenda, aovako je postao šta? Pa svakako ne velikan.

Kiza

pre 16 godina

Naravno da je Vujke otisao iz Zvezde za vece pare, ali i zbog cinjenice da u Partizanu moze vise da se napreduje, kao i da ucestvovanjem u visem rangu takmicenja moze samo dobiti na kvalitetu svoje igre, ali i sto je opet najvaznije sebi povecati cenu prilikom prelaska u neki evropski klub.
Vi kukavne tzv. delije, niko vam nije kriv sto ste nesposobni da vodite klub sa Malog kalemegdana koji je uvek imao strahoviti potencijal, ali i samo to, nista vise.

Drugo, mozda Pesic i Vujke zaradjuju milione godisnje, ali niko im to nije dao preko noci, nije palo s neba. Iza toga se krije rad i samo rad.

Vi sto se dernjate na tribinama, nepotrebno vredjate nase veoma zasluzne ljude, a pri tom u dzepu nemate vise od soma dinara, ne radite nista po ceo dan, i ne zasluzujete bolji odnos javnosti i policije prema vama.

Vas jos vole samo ljudi iz kluba jer im punite blagajnu i tribine.

Mislite o tome!

Silobad

pre 16 godina

Vujanic je u vreme kada je igrao za Partizan ljubio dres, grb i slicne protivprirodne radnje... tako da ne moze da ocekuje nista dobro kada gostuje Zvezdi.

Pesic je dobro prosao, jer je dobio aplauze a citav mec je vrsio pritisak na sudije, ulazio duboko u teren. Mislim da je zaboravio kako je Duda Ivkovic prosao pre dve godine, kada je kao trener Dinama isto radio.

Momci su celu utakmicu igrali "onako" ali pocetak poslednje cetvrtine - kriminal!!!
Umesto da daju sve od sebe na 80-80, oni tri igraju minuta bez kosa, Tadijini air-ball-ovi - tragedija!!!

Uprava jeste zasluzila da se povuce i da "ostavi ekipu kada je najteze" a Karadzic i tim su generalno OK.

Пешић

pre 16 godina

Прво ја колико сам схватио, Пешић уопште није мислио на Вујанића него на Звездине играче који су се борили (у складу са њиховим ограниченим могућностима)до краја против 3 пута јачег тима, у крајњем случају је мислио добру игру његове целе екипе. А што се тиче Вујанића требало је још горе да прође, што је сасвим нормално у целом свету кад један играч изда свој клуб и пређе код најљућег ривала. А ви игокеанци шта ми се сад правите душебрижници, па шта је било са Гуровићем на сваком дербију, исто потпуно нормално. А и навијачи су звиждали управи и тренеру а не играчима, и то тек на крају утакмице пошто су им дали подршку током целе утакмице.

gmaz

pre 16 godina

Kol'ko sujetnih komenatara na jednom mesto, sacuvaj Boze.

Stanje u sportu je vazda bilo slika stanja u zemlji, a kod nas ...a da, ne sme se pljuvati Srbija, nebitno sto na sve strane puca.

"Uprava napolje!" - dobro, lako je urlati. Dajte predloge za nove vodje kluba, od najviseg do najnizeg mesta ...ili da ta mesta zaposednu "vatreni navijaci" Zvezde, isti oni koje ostatak ("nebitnog") sveta smatra huliganima?

I dokle vise poredjenja sa nekim drugim huliganima? "A sta je bilo u Spaniji, a?"; "A Italija, a?"; "Mi smo jos dobri, kada se pogledaju ...."; - Kada na red dolazi spominjanje Hejsela?

Srpska posla (BRE), gledate prvo u tudju "avliju", a ne vidite da u ovoj nasoj porastao korov do kolena.

Aj u zdravlje.

Rocky Balboa

pre 16 godina

Vujanic nikad nece biti NBA igrac,dok igra bice upamcen samo po tome da je presao iz Zvezde u Partizan,i po nicemu drugom,jedni navijaci ga preziru javno a drugi tajno,kakav je to Grobar kad je igrao za Zvezdu?

Ako mislis da si jak...

pre 16 godina

Ljudi, o cemu vi pricate, spominjete Vujanica... Covek je rekao da je tuzno sto navijaci zvizde igracima svog kluba koji su odigrali izvanredno... Treba da zvizde Markovicu, Kovacu pojedinacno... A ne Kuku, Sljivancaninu, Tadiji... To je stvarno tuzno... narocito za Kuka, koji bre izgine na svakoj tekmi, a igra non-stop... Pa on je uspeo da u drugom poluvremenu zaustavi Domerkanta, koji nije promasio u prvom delu!!!
A to sto su zvizdali Vujanicu, i treba da mu zvizde... Pa sta hocete bre grobari, kada vi pevate nesto mnogo gore i vredjate coveka koji je za vas odigrao pet utakmica, sta mi ovom treba da uradimo (VAMA JE BRE PO 40 DAVAO DOK JE IGRAO ZA ZVEZDU, a posle je dosao Homer i rekao kako je on napravio igraca od njega)... Aj nemojte vise ko Boga vas molim, da da Homer je napravio i Krstica samo sto ga Krle nikada nigde nije spomenuo vec Kimeta Bogojevica, ali dobro je, svi ste vi veliki poznavaoci basketa i znate sve... Zvezda je raspad, posteno govoreci, sem Kuka i Tadija koj istvarno znaju (ne racunam Aleksandrova i Milosevica), ostali su prosek ili mnogo ispod istog (Cvetkovic (KK Mali Doljevac - proba), Markovic (KK Kengur - klupa), Lekic - no comment, Kovac (Moldavija)... nemam snage vishe, muka mi od pomena istih)... A uprva - NAPOLJE!!! UPRAVA NAPOLJE, NE SRAMOTITE VISHE!!!! Jedan covek zasluzuje da ostane, a on je nedavno dosao...
Grobari, srecno protiv Reala, treba ipak navijati za Srbe... Kako god se zvao tim i koliko god ga ne voleli!

realni

pre 16 godina

Tacno je da ti ljudi koji vredjaju na taj nacin nase igrace koji dodju sa stranim timom ovde nisu navijaci vec obicne barabe kojima je tribina jedino mesto gde mogu nesto da kazu ali isto tako i gospodin Pesic bi morao da zna da su takve reakcije slicne svuda u svetu...setimo se samo kako su navijaci Barselone docekali Figa kad je zaigrao za Real-zasuli su tribine papirima na kojima su bili dolari jer su smatrali da se prodao rivalu...dakle svuda se to desava ali da su nasi navijaci takvi kakvi su i to je istina...pa ko jos aplaudira protivniku kad mu tim gubi!!! Druze Pesicu jedino kome su aplaudirali i protivnici bili su Majkl Dzordan i Federer a Vujanic je predaleko od obojce da bi zasluzio aplauz protivnickih navijaca.

mrki

pre 16 godina

Mislim da je svima jasno da svi profesionalni sportisti igraju samo da zarade što veće pare. Sve ostale ljubavi su iza toga. Ko to nije shvatio onda još nije odrastao.Pa zato i najverovatnije imamo i neodgovarajuća reagovanja.

Vlada

pre 16 godina

Bas citam sad tekst na internetu da Zambrota napusta Barselonu i vraca se u Italiju ali ne u Juventus za koji je ograo vec prelazi u Milan jer navijaci juvea nemogu da mu oproste prelazak iz stare dame u barsu, ETO PESICU I U IALIJI SE TAKO NESTO DESAVA, nije za utehu ali je tako

Gari iz Pirot

pre 16 godina

Bio sam prisutan u hali. Niko od igraca nije dobio ni zvizduk, tokom citavog meca publika ih je bodrila. Na kraju su dobili i aplauz.

Navijaci su vredjali upravu i politicare u njoj. Zahtevali su smenu trenera. Kako je ovo cuo nije mi jasno, ali ova izjava je cista LAZ a doticni gospodin, ako je uopste i gospodin, je LAZOV.

Tokom utakmice u dva navrata, navijaci OFK Beograda, koji su navijali za Dinamo iz Moskve, skandirali su njegovo ime. Nije se ni okrenuo da ih pozdravi.

Vredjan je samo Vujanic koji je presao iz Zvezde u partizan. Doticni gospodin je pokazao koliko se razume u srpsku kosarku.

Verovatno je onih 1000 o;ajnika koji jo[ uvek prate ove nase namestene kosarkaske utakmice, razlog sto mladi kosarkasi beze sto pre u inostranstvo a ne razni menadzeri, savez, sudije i korumpirani i jednostrani (citaj: partizanski) KSS...

Nije nego!

Dule,Чачак

pre 16 godina

Ovo je jadno od strane navija;a Zvezde.Inace svaki ozbiljan navijac Zvezde zna da je Vujke jedna dobra i korektna osoba,odlican igrac i Partizanovac od malih nogu! Kao Partizanovac je igrao u Zvezdi,bas kao i napr Vuk Radivojevic koji je kao Zvezdas igrao od malih nogu u Partizanu!U sadasnjoj Zvezdi ima bar cetiri Partizanovca!Poenta je da je ovo krajnje NEVAZNA prica!Zvezda po PRVI put u zadnjih desetak godina ima dobro selektiranu ekipu i naravno njeni navijaci (PROFESIONALNI)NEMAJU strpljenja da pomognu igracima da postanu ekipa!Zato ce oni radije da IZMISLJAJU razne teorije o tome kako im je eto,njima sposobnima po ko zna koji put ukradena titula.Pri tome im uopste NE SMETA kada na pr.izgube i sa 36 razlike u plej ofu,ili sto su bili klub DEMOKRATSKE stranke(dakle POLITICKI klub),ali NE i SPORTSKI,sto vrse POLITICKE pritiske na sponzore,prete im...A istina je samo jedna:osvojili ste samo TRI titule prvaka drzave u zadnjih 35 godina!?Mislim da je to zasluzeno!Za nasu kosarku bi bilo veoma dobro da se Zvezda,kao i njni navijaci UOZBILJE,krajnje je vreme!
Pozdrav iz grada kosarke!

Rudy_vgd

pre 16 godina

Ako su mu skandirali i treba,sta su GROB radili gurovicu dette od 3 meseca su mu psovali i zenu ,,,,de si tada bio gos.Pesicu da kazes to ima samo u srbiji...ma zahvalite navijacima sto bojkotuju ,inace videli bi vi sta su zvezdine delije, a i ovako niste neka ekipa imate domerkanta koji samo suta trojku,hansen dobro probija 1 liniju ,,,a vujke nek se s strane ubacuje..Videcemo u euroleague neka jaca ce da vas oduva pa sta vam je sad cska uradio u derbiju tada vujanica nije bilo ni u bozicnoj plecki,zgadili vam kosarku...Pesicu ..nisu ni tebi svetale ruze u ITALIJI

bivsi sportista

pre 16 godina

Za ovog realnog. Momcino ocigledno je da se nikad nisi bavio sportom i da nemas sportskog duha jer momcino normalno je da se boljem od sebe cestita i aplaudira. Normalno je momcino da se boris do zadnjeg atoma snage da pobijedis ali ako su ONI bolji treba momcino da se cestita. E sad Figo. Da presao je u rivalski klub ili prodao se kako hoces momcino ali taj Figo je Portugalac a zvizde mu Spanci a Vujke je nas Srbin kojem smo se divili kad je osvojio svjetsko zlato ovdje usred Amerike i ucinio nas Srbe u Americi da budemo ponosni sto smo srbi. Ako ne kontas sta ti ja mogu. Pljuj opet po nekom uspjesnom Srbinu kad dodje u Pionir pa se posle tekme opet pohvali ovdje na netu svojim djelom. Sram te bilo

voja

pre 16 godina

Trener Pesic je u pravu, nase navijace odlikuje velika sportska nekultura! Cini mi se da na utakmice ne dolaze da bi uzivali u lepoti kosarkaske igre, nego da bi se ispraznili i vredjali igrace na terenu! Sto se tice Vujanica radi se o jednom afirmisanom evroligaskom igracu,sa veoma dobrom reputacijom u Evropi. Takodje, od domacih trofeja ima dve titule sa Partizanom i nacionalni kup, dok sa PAO ima tri trofeja,medju njima i osvojenu Euroligu. Malo li je? On je juce odigrao rutinski i dao znacajan doprinos pobedi Dinama nad juce dobrom Crvenom Zvezdom.A cudi me da se javljaju navijaci koji tvrde da Vujanic nije postigao nista u karijeri i da nece ostati upamcen kao jedan prilicno dobar evropski kosarkas-onaj ko to kaze nije realan!

Delija

pre 16 godina

Smesno nekima sto se prodao za pare kao ne pa za kockice da se proda!? A zasto vi grobari onda pozdravljate primer potez Rukavine koj je izjavio ni zakoje pare u Zvezdu? Pozdravljate jer je sramota da igrac ode kod vecitog protivnika za vece PARE! Jer Vujanic radi na stajgama ili ima morala i srce!?

Neron

pre 16 godina

Stvarno svasta. Iznenadjujuce nezrela i providna izjava Pesica,zeli da ispadne humanista i prijatelj nase kosarke,a upravo cini suprotno.
Lepo je doci sa bogatim stranim timom i velikim ugovorom u svoju zemlju,ali ne treba izigravati prosvetitelja medju divljacima i veceg hriscanina od patrijarha.
Slazem se jedino da ne treba vredjati nase igrace koji igraju za protivnicke timove,mada je to vrlo tesko,ali,reba priznati,i prisutno bas svuda u svetu - od Rusije,preko zapadne Evrope do NBA,razlika je samo u recima i stepenu uvreda.
Mi zivimo i prezivljavamo u ovoj zemlji od pocetka crnog perioda (1991.),ali i pored sve muke volimo timove zakoje navijamo.Ne trazimo brda i doline,samo da se igraci bore za svoj klub maksimalno,a da uprava radi svoj posao korektno,u skladu sa mogucnostima.Zvezdina uprava je nebrojeno puta osramotila klub raznim odlukama,a narocito losom selekcijomigraca i bacanjem vece kolicine novca na promasene investicije,kako igraca tako i trenera.Zato im treba zvizdati i terati ih iz kluba,koji ce postojati i posle nas i njih.Na kraju,jedini pravi sud igrena parketu je publika nalicu mesta,a ne naknadne analize, placeni novinari,kolumne i 'treneri koji su videli svet'.
Demokratija je i zvizdati onome kome mislis da nije vredan neceg boljeg.

Vrscanin sa velikim V

pre 16 godina

Bravo Pesicu!!!
Kako te nije sramota od te sede glave!!!
Ti si otisao u Nemacku zato sto nemci puno aplaudiraju???

iwanhoo

pre 16 godina

@Delija

Sreca pa nisu dosle sve "delije" jer bi u protivnom nekoga zapalili ili pretukli po svom starom dobrom maniru.
U poslednje vreme se stidim postupaka navijaca mog kluba.
Treba da vas je sramota i da vise ni rec ne progovorite.

A sto se tice Enrikea.
Pa znaci ako se negde na svetu desilo nesto lose to je povod da i mi to radimo jer onda nismo jedini.
TO je opravdanje?
"jos neko je zvizdao i vredjao bivseg igraca"
STRASNO

Matija

pre 16 godina

e moj Pesicu, nisam ocekivao od tebe ovakvu demagogiju i bezanje od stvari, cinjenica je da tvoji timovi u poslednjih nekoliko godina nemaju ama bas nikakve rezultate, a o igri veceras da ne pricam, pa kada je lose na parketu, hajde da pricamo o tribinama, ovaj tim Dinama je realno na nivou Roana, trci i sutiraj taktika moze da prodje samo u ekipama sa puno divljih crnih igraca ili tamo gde trener ne radi svoj posao kako treba, a u Dinamu je ocigledno ovo drugo, tim sa ovakvom odbranom ne moze da konkurise niti jednom ozbiljnom timu iz Euro lige, vi tesko da mozete ozbiljnijoj odbrani da date vise od 70 poena, a sa lakocom cete uz korektan, ne sjajan napad primiti preko 90... Ovo sinoc je mozda bila lepa kosarka, atraktivna, 200 poena ali je to daleko od takmicarske igre u Evropi i vi to jako dobro znate pa onda , hajmo da pricamo o tribinama da Vas neko kojim slucajem nebi pitao na sta je ono licio tim sa tolikim budzetom...

superhik

pre 16 godina

Covek je 100posto u pravu.Nebitno sto se to nekom ne svidja i sto se radi o navijacima zvezde.Ti sto se tako ponasaju i majmunisu nisu navijaci, ne verujem ni da znaju 5 igraca tima koji navodno bodre.Zbog njih nema prave kosarkaske publike koja utakmice gleda na tv-u.Hvalimo se nekom atmosferom koja neme veze sa sportom.Dobro je za zvezdu sto ih huligani bojkotuju tako ce im se vratiti valjda normalna publika.

Bojan

pre 16 godina

ako je milose vujanic veliki grobar kako je onda mogao biti kapiten kk crvene zvezde u sezoni 2000/20001???? tad je bio ljubimac delije i cesto je ljubio zvedin grb na dresu kao i godinu dana posle partizanov.....PARE PARE PARE!!!!

Ray

pre 16 godina

iako sam Partizanovac po nacionalnosti ovo je sasvim normalno ponasanje publike i ne vidim sustinu Pesiceve price... Koliko su god on i Vujanic zaduzili srpsku kosarku, Divac je zaduzio duplo vise a ja mu nikad necu oprostiti sto je igrao za Zvezdu!

ljuba

pre 16 godina

Slusajte doticnog trenera KK CZ kojega kilava uprava jos nije smenila-okrenimo se utakmici protiv Buducnosti.Alo bre covece ekipa ti primila za poluvreme 63 kosa, a ti bi i dalje da vodis ekipu-bruka i sramota.

zamisljeni

pre 16 godina

Svaka cast Pesicu za rezultate sa reprezentacijom, hvala mu puno na tome... Ali taj covek se veceras kao dripac ponasao, ulazio u teren nesto pricao sa sudijama, glupirao se i blamirao... Time je pokazao ne samo da bi i on prvi da je navijac Zvezde imao isto misljenje o Vujanicu (jer ne sme se to raditi... i sta ce mu da ide kod nekog tamo Vujosevica) nego je svojim bogatim gazdama pokazao da je i on bas iz Srbije!!! JADNO JE TO sto se stalno vuce problem sa navijacima, a kada se lomila utakmica cuti cela dvorana i NAJJADNIJE JE da Zvezda na jednoj od najbitnijih utakmica do sada ima slabiju (nikakvu) podrsku nego gosti iz Rusije!!! Ej bre pa zapitajte se malo da li to vise ima smisla...

Pobedila bi Zvezda sigurno uz navijace, odnosno uz kop a ovi neki lajavci sto se deru na kraju odlazi ovaj ili onaj treba da se pokriju usiam jer kada je trebalo da se vikne na utakmici cutali su ko seka perse...

Ja sam i danas otisao jer me nije briga privatnih stvari ljudi koji organizuju navijace, misle da su pametniji od onih koji prate sve utakmice ili onih sto sede ceo zivot kod kuce i znaju sve probleme!!! ZATO VAM KAZEM OPAMETITE SE JER ZVEZDI TREBA STO PRE POMOCI ne sme se brukati ovako po Evropi pa makar neko i pogazio licne interese!!!

Bivsi As

pre 16 godina

Ljudi,sta vam je?Pa jel vi shvatate cemu se zvizdalo??Zvizdalo se nesposobnoj upravi i nesposobnom treneru koji aminuje sve odluke uprave vezane za transfere igraca a koje su katastrofalne po klub.Pa da li je moguce da cela Srbija zna da je Jorovic extra klasa,samo u Zvezdi to ne vide,da je dovodjenje Raicevica i Lekica glupost,da Kuk ne zeli da igra odbranu i da Zvezda nema apsolutno nikakve sanse ni da ugrozi Partizan ni ove godine.Kada ovo kaze veliki Zvezdas i veciti optimista onda znaci da je stvarno dogorelo do noktiju...Sto se tice Vujanica,ne znam sta je Pesic ocekivao,da mu aplaudiraju??Ne samo sto je izdao Zvezdu kada joj je bilo najteze nego je i proslog leta prakticno ucenjivao Slavnica koji ga je sa pravom precrtao sa spiska.

stefan

pre 16 godina

Pesicu nemoj u mnozini... Reci "To mogu samo zvezdini navijaci"
...Bilo bi lepo da se ugledaju na grobare,ili da ne navijaju vise za zvezdu.

Rade

pre 16 godina

Nemojte mesati Vujketa i gurovica! Milos Vujanic je covek i po za razliku od gurovica! Ne pljuju Grobari bas svakog. Kovac, Bakic, zar oni nisu igrali u Prtizanu? gurovic je poseban, njega svi Grobari mrze jer je to tako i nikako drugacije! I sta zvizdite momci izgaraju, svi sem tadije koji misli da je paklen igrac, ali sta kad trener ne namesti ama bas nikakvu odbranu, koga ce tako pobediti!

miki

pre 16 godina

Opet nja nja nja, srbi su ovakvi srbi su onakvi, zvizdi se ne zvizdi se...Ala vise smarate sa tim! Pustite ljude da dlobodno sikazuju svoje misljenje, i sami smo se borili za demokratiju a sada ispada da ako neko misli suprotno i zvizdi nekome da je najveci olos, ili bitanga...A vi gorbari, stvarno je neverovatno koliki ste kompleksasi kada morate da dolazite na postove o zvezdi i tu lecite vase komplekse! Mene vas jadni klub ne interesuje ne samo u kosarci nego ni u jednom sportu, pa mi je jadno kada vas vidim kako se ovde javljate kao ne pozvani gosti! UPRAVA JE NESPOSOBNA I TO JE RAZLOGA SVEGA STO SE DESAVA SA KK!

Bogdan

pre 16 godina

Zašto se uprava "Crvene zvezde" ovako blago odnosi prema svojim huliganima? Nema utakmice na kojoj ovaj "delijski" izrod ne načini nešto gnusno. Da nije ono: "Rodilo se, valja ga ljuljti..." I zašto se "dileje" stalno nešto bune, inenađeni su porazima, kojih imaju više nego utakmica. Znači, ja bih morao svake nedelje da se ljutim na "loto", jer nikada ništa nisam dobio.

*bane*

pre 16 godina

* E , moj Kari, pa nije to sve od srpskog repertoara !! Ima i ona druga polovina koja nije deo tog narodnjačkog folklora , a zašto , očekujem da se oglasi SD ili predsednik SD Vlahović i da počne da se raspituje, šta se to događa u "okrugu" Mali Kalemegdan 2 ?! * Ako je KKCZ deo SDCZ , onda treba da se SD ponaša, kao da su UN- ujedinjene Nacije !! Da se vidi ko je zašta odgovoran i da odgovornost snosi najodgovorniji !! KO JE TO - pitanje je vrlo široko, jer trećina Srbije je zainteresovana , manje-više za to , bez obzira na 15% teritorije koju gubimo, u Srpskom delu stanovnika Kosova,verovatno posle Partizanovaca, ima dosta Zvezdinih simpatizera! Učinite nešto , sport nije samo fudbal a košarka je druga po popularnosti u Srbiji, pa i ovako destabilizovana Zvezda, ima publike kao na fudbalskim utakmicama !

Serpiko

pre 16 godina

@ Njemu slican
Nije Savija bio sinoc u dvorani ali vecina mladjih navijaca u dvorani su bili produkt njegove navijacke ideologije. A to je, idemo na tekmu da pljujemo, vredjamo upravu, trenera...itd ako rezultati nisu dobri. A da li ti navijace pomisle da je mozda Uprava uradila maximum u ovom trenutku, da ti igraci treniraju svaki dan po dva puta, da ginu na svakoj utakmici.. I ja bih voleo da Zvezda osvoji Uleb Cup i igra Evroligu zajedno sa Partizanom za koji navijam ali realnost je takva kakva je. Mi smo jedna od bednijih zemalja u Evropi i ove rezultate koje postizemo treba ceniti. Momci ginu na terenu a ovi pljuju Upravu i trenera. Vujana je otisao iz Zvezda zato sto nije video mogucnost da tamo napreduje. Uzmi sebe za primer: radis u jednoj firmi, kapiras da imas veliki potencijal ali jednostavno stagniras. Sta ces da uradis? Menjas firmu i ides tamo gde mozes da napredujes. U medjuvremenu, stvari su se malo promenile. Zvezda je , uprkos svemu, mnogo stabilniji i jaci tim nego sto bio ranije i to takodje treba ceniti. Kod nas vecina ljudi koji idu na utakmice idu da bi se izivljavali i pljuvali. Meni je zaista zao sto je tako ali je to cinjenica. Savija i druge vodje ne umeju nista lepo da nauce tu decu i zaista mi je tesko kada vidim da ih mnogo ovde idoliziju..
Delije i Grobari umeju da naprave najbolje atmosfere u Evropi (bilo da je stadion ili dvorana) ali osim toga konstatno se ispoljava visoka doza agresije, bunta, divljastva..prema klubu, upravi i igracima koji po mom misljenju to ne zasluzuju.
Nama zelim sutra da zgazimo Real a vama da dobijete barem Ostende u poslednjem kolu i plasirate se dalje!
Srbija!

pitanje

pre 16 godina

Ma, Pesic je rekao sta je rekao, i to je ostalo zapamceno. I da je 2000 vredjalo, on nema pravo da vredja 8 miliona.
Pesicu, zvizdacu ti kada te budem video na TV, kada pocne prica o tebi. Viteze, da li bi isto rekao, recimo, za Nemce, kad pale kuce, Italijane kada ubijaju policajce ... to ima samo u Nemackoj, Italiji. Probaj samo!

Dule

pre 16 godina

Mislim da je red da se Delije vrate u Pionir i podrze nas KK! Zvezda ima najbolje rezultate u poslednjih nekoliko godina,ako smo mogli da je podrzavamo kada je ispadala iz lige zasto ne bismo i sada. Samo ogranicenim ljudima moze da smeta sto za Zvezdu igra talentovani Kikanovic,on ima 19 godina i najveci je potencijal da izrazte u centra poput partizanovih!
Delije vratimo se u Pionir da podrzimo ovu ekipu kao sto smo to uvek cinili!!!

Stefo GNS

pre 16 godina

ja sam grobar,al da zvezda nije doro odigrala ne moze se reci!onaj Sljivancanin poginuo na terenu,svaka cast!Al bivsem selektoru,reprezetativcu onako vratiti za svetsko zlato-nije u redu!!!Zvezda je igrala odlicno,al je nadigrana u finisu,zao mi VUJKETA,nije zasluzio

Stefo GNS

pre 16 godina

ja sam grobar,al da zvezda nije doro odigrala ne moze se reci!onaj Sljivancanin poginuo na terenu,svaka cast!Al bivsem selektoru,reprezetativcu onako vratiti za svetsko zlato-nije u redu!!!Zvezda je igrala odlicno,al je nadigrana u finisu,zao mi VUJKETA,nije zasluzio

vu

pre 16 godina

To je zbog uprave. A nemackom patrioti bih kazao neka gleda svoja posla. Svima je lako da pricaju price,pogotovo onima koji ne znaju sta ce od para,zive vani, kao da su pali sa kruske. Ti navijaci zive u Srbiji, sa puno problema, niskim standardom. Navijaci su bar posteni ljudi, treba ih razumeti.

tihi

pre 16 godina

Ljudi, ja potpisujem da je Zvezda najneorganizovaniji i klub koji funkcionise nekako, a u stvari NIKAKO!!!

Para NEMA... Uprava NULA!!! Ostalo nema svrhe ni komentarisati.

Pesicu, svaka cast!!!

duskooo

pre 16 godina

upravu je pesic,mislim da ovo nema veze sa jako losom upravom crvene zvezde....daje te primere enkih igraca koji su nosili dresove ljutih rivala...a sto niko ne kaze daje taj vujanic sam ostavio zvezdu u ligi...nije fer

Nemanja Delija

pre 16 godina

@aki
Slazem se sa tobom u vezi Gurovica.
To su jednostavno ne zahvalni ljudi koji pamte manje od papagaja i veoma su ne zahvalni.
Secam se utakmice Zvezda-Roma i kad su neki mentoli vredjali Bodirogu.EEEJJJ...Bodirogu.To je sramota stvarno.Ne zahvalni primitivci.Uzas!

Danijel

pre 16 godina

E muka mi je vishe od ovih koji odu "preko",pa onda nama drze lekcije.Prvo nema pojma o cemu se radi...a onda mrtav ladan se "izlupa"...Zar su Vujanicu trebali da skandiraju "majstore"...Pa Figa su gadjali prasecom glavom...Strasno!!!"Popiju" pamet po belom svetu,pa onda nama drze pridike.A najgore je kad kazu znamo da vam je tesko,e gospodo draga ne znate...

Perke

pre 16 godina

Ko jos prati ovu drugu evropsku ligu?! Neke ekipe nisu osvoile domaci sampionat deceniju (!) a bitno je da igraju u evropi...haha... Jedino je Zmago mogao da vam pomogne,ali mu niste dali...

KOKO

pre 16 godina

Ako g.Pesic kaze da su dobro igrali onda je to tacno. I dokle cemo napadati nase igrace. I ja volim da pobedjujemo ali vise volim dobru igru pa makar i izgubili nego losu igru i onda na srecu pobedili. Prema tome svka cast nasim momcima i sve cestitke Dinamu. Pesicu svaka cast, hvala Vam sto ste uputili ovakve reci onima koji ne znaju da postuju ni svoje a ni tudje. Jer ko ne zna da ceni i postuje svoje nece znati da ceni ni tudje.

Neje tako

pre 16 godina

Vojošević je, pre svega, bio u zrelijim gofdinama (ne juniorskim) igrač "Partizana". Kakav Mali kalemegdan, ko to uopšte špominje. A g.Pešiću: vaša izjava nije fer, jer umesto divljih "zvezdaša", vi pominjete Srbiju. Sasvim nezrelo. U Srbiji postoje još tri jača kluba od KK SS, ali njihovi navijači nikada ne vređaju goste. Čak ni hrvazske timove, a znate na šza mislim.

Nenad

pre 16 godina

Pa da to samo moze u Srbiji, isto tako je i Gurovic pljuvan kada je igrao za reprezentaciju i bilo mu je preceno dok je igrao za Zvezdu. Zato je i pobegao iz Srbije, zbog grobarskog saveza.

Delija

pre 16 godina

Sta te cudi za Vujanica??? Covek otisao u partizan za pare, jer treba da ga pozdravimo!? Izdajica za pare se prodao... I uostalom budi zadovoljan sto DELIJE bojkotuu tekme inace bi ti video sta su NAVIJACI plakako bi od muke! Ni delic neprijatnosti nisi ti osetio kako bi bilo da je pun pionir i da se ne bojkotuje!

zoki

pre 16 godina

e moj pesicu smesan si.. treba onda luis enrikeu koji je presao iz reala u barsu da mu se takve stvari nisu desavale u spaniji vec u srbiji ..jel

volim te srbijo

pre 16 godina

ovde svkao kod dodje sme da pljune malo po nasoj zemlji, pesicu nemas na to pravo bez obzira sto si vodio nasu zemlju do svetske titule

delijanbg

pre 16 godina

Xa,xa,xa...pirocanac je najjaci...Pa lako je pricati sa dve milke godisnje,strasno ko je nasao da drzi pridike ovim ljudima koji jedva skupe da kupe kartu za utakmicu...Kakvo licemerje i bezobrazluk gospodina Pesica,nesto nevidjeno do sada.Bolje bi mu bilo da se okrene svom timu jel igraju smesnu kosarku,sa tolikim budzetom ovo je cirkus!

Silni

pre 16 godina

I to nam kaze naturalizovani nemac,kome ti drzis predavanje!Nisu to vikali zato sto su losi momci ili nesto drugo vikali su jer previse VOLE ZVEZDU da bi je gledali kako semuci!

Навијач

pre 16 godina

Делије су донеле тешку одлуку да се утакмице КК бојкотују док се неке ствари не промене и не реше око клуба... Да не буде забуне никако то није донето преко ноћи о томе се причало и размишљало дуго, а притом се и са управом разговарало... Ипак људи који седе у фотељама нису имали слуха нити жеље да неке ствари промене и данас ето имамо 2000 људи на трибинама уместо 6000... Жао ми момака јер ово нема везе са њима, али ако се не раскрсти на време биће са Звездом као пре више од 10 година када су отишли на утакмицу против Ива Зорка Фарм са 6 играча...

Nemanja Delija

pre 16 godina

Stvarno nije uredu taj gest navijaca.Bolje da su vredjali Stivena Markovica ili Kovaca nego igraca koji je vrhunski kosarkas i to po vrh svega nas igrac,igrac koji je bio i prvak sveta sa svojom zemljom.Veliki sam Zvezdas,ali mislim da Vujke nikako nije zasluzio takve uvrede.AKo je neko korektan to je onda on.

GNEFCZ07

pre 16 godina

Uh jak mi Pesic duzebriznik...igraci su dobijali iskljucivo aplauze a jedino su uprava i Karadzic dobili svoju porciju zvizduka za svoju nestrucnost i tako ce i biti dok ne odu...UPRAVA NAPOLJE!

Serpiko

pre 16 godina

Pesicu uvek si bio bez dlake na jeziku zato te i cenim najvise od svih nasih strucnjak, cak sta vise obozavam te!
U pravu si za "takozvane" navijace, to su ljudi bez ikakvih vrednosti u zivotu , dolaze u tu dvoranu samo da bi nekog napljuvali...a onda mi treba da slusamo Saviju i njemu slicne kada pricaju o ljubavi prema klubu, o vernosti itd... Stvarno mi je tesko kada se ovakve stvari desavaju (inace navijam za Partizan) jer smatram da su takve stvari uopste nemaju mesta kod normalnog sveta. Dosao je Vujana, jedan od retkih kosarkasa koji je iz one generacije kosarkasa kojima smo se divili. Vujana ima sve "ingridiente" Divca, Danilovia, Bodiroge, Saleta, TOmasa, Palje i drugih...
Drago mi je sto je Kari rekao ove stvari, moramo mi normalni da otvorimo oci i borimo se protiv takvih "navijaca"...
Zvezdi svaka cast za igru, borili su se. Cinjenica je da Zvezda nema peticu i zbog toga spoljna linija treba da gruva trojke ceo mec a to nije moguce. Jos jedna pobeda i idite dalje. Hemo je vec prosao, steta za pantere, imali su veceras dobijen mec u Istanbulu i izgubise ga bez veze.
Ipak, Bravo Kari!

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Lepo kaze covek, evro utakmica Pionir prazan!!!
Ne znam da li bi bio pun kada bi Partizan kojim slucajem igrao ULEB Cup ali bi opet bio duplo puniji.
I vreme je da se malo vise dolazi i na NLB utakmice.
Ja tu ligu naravno ne volim, ali volim svoj klub.
Za sve lose sto nam se desava sami smo krivi ali najlakse je dici ruke od svega...

Ako mislis da si jak...

pre 16 godina

Ljudi, o cemu vi pricate, spominjete Vujanica... Covek je rekao da je tuzno sto navijaci zvizde igracima svog kluba koji su odigrali izvanredno... Treba da zvizde Markovicu, Kovacu pojedinacno... A ne Kuku, Sljivancaninu, Tadiji... To je stvarno tuzno... narocito za Kuka, koji bre izgine na svakoj tekmi, a igra non-stop... Pa on je uspeo da u drugom poluvremenu zaustavi Domerkanta, koji nije promasio u prvom delu!!!
A to sto su zvizdali Vujanicu, i treba da mu zvizde... Pa sta hocete bre grobari, kada vi pevate nesto mnogo gore i vredjate coveka koji je za vas odigrao pet utakmica, sta mi ovom treba da uradimo (VAMA JE BRE PO 40 DAVAO DOK JE IGRAO ZA ZVEZDU, a posle je dosao Homer i rekao kako je on napravio igraca od njega)... Aj nemojte vise ko Boga vas molim, da da Homer je napravio i Krstica samo sto ga Krle nikada nigde nije spomenuo vec Kimeta Bogojevica, ali dobro je, svi ste vi veliki poznavaoci basketa i znate sve... Zvezda je raspad, posteno govoreci, sem Kuka i Tadija koj istvarno znaju (ne racunam Aleksandrova i Milosevica), ostali su prosek ili mnogo ispod istog (Cvetkovic (KK Mali Doljevac - proba), Markovic (KK Kengur - klupa), Lekic - no comment, Kovac (Moldavija)... nemam snage vishe, muka mi od pomena istih)... A uprva - NAPOLJE!!! UPRAVA NAPOLJE, NE SRAMOTITE VISHE!!!! Jedan covek zasluzuje da ostane, a on je nedavno dosao...
Grobari, srecno protiv Reala, treba ipak navijati za Srbe... Kako god se zvao tim i koliko god ga ne voleli!

aki

pre 16 godina

Овај Пешић,као да је пао са Марса,како да се не звижди играчу који прошао у редове најљућег ривала,то је сасвим нормално свуда у свету.А ви што се згражавате,и пишете како се звижди човеку који је донео злато Србији,па и Гуровић је био најзаслужнији за историјску победу против Амера,па му је */ока помињала тромесечну ћерку.

Vlada

pre 16 godina

Bas citam sad tekst na internetu da Zambrota napusta Barselonu i vraca se u Italiju ali ne u Juventus za koji je ograo vec prelazi u Milan jer navijaci juvea nemogu da mu oproste prelazak iz stare dame u barsu, ETO PESICU I U IALIJI SE TAKO NESTO DESAVA, nije za utehu ali je tako

Gari iz Pirot

pre 16 godina

Bio sam prisutan u hali. Niko od igraca nije dobio ni zvizduk, tokom citavog meca publika ih je bodrila. Na kraju su dobili i aplauz.

Navijaci su vredjali upravu i politicare u njoj. Zahtevali su smenu trenera. Kako je ovo cuo nije mi jasno, ali ova izjava je cista LAZ a doticni gospodin, ako je uopste i gospodin, je LAZOV.

Tokom utakmice u dva navrata, navijaci OFK Beograda, koji su navijali za Dinamo iz Moskve, skandirali su njegovo ime. Nije se ni okrenuo da ih pozdravi.

Vredjan je samo Vujanic koji je presao iz Zvezde u partizan. Doticni gospodin je pokazao koliko se razume u srpsku kosarku.

Verovatno je onih 1000 o;ajnika koji jo[ uvek prate ove nase namestene kosarkaske utakmice, razlog sto mladi kosarkasi beze sto pre u inostranstvo a ne razni menadzeri, savez, sudije i korumpirani i jednostrani (citaj: partizanski) KSS...

Nije nego!

Zeka peka

pre 16 godina

Ne moze covek koji se razume u kosarku i koji zivi za nju kao sto je Pesic nikad da razume ovakve divljake i primitivce sa tribina koji ni ne znaju zasto navijaju za klub koji bodre a kamoli da nesto znaju o igri i fer pleju. Zar je bilo i moguce ocekivati da aplaudiraju svom sunarodniku koji igra za protivnicki klub? Da mogu-slomili bi mu nogu. Srbija brale...

Vlada

pre 16 godina

Ako govori o zvižducima Miloš Vujaniću, onda potpuno greši, jer to može svigde gde igrač pređe u najljućeg rivala. Imamo milion primera. Pa šta se sve samo Figu dešavalo? Da ne pričamo o Italiji, Roma - Lacio, Milan - Inter. To je po meni izdaja i takvi igrači su svesni šta ih čeka posle, tako da apsolutno podržavam zviždanje izdajniku Milošu Vujaniću.
Ako je mislio na zviždanje Zvezdinoj ekipi, onda je u pravu, to samo kod nas može da se desi da očekujemo da pobedimo jednu od skupljih ekipa u Evropi, sa neuporedivo boljim igračima. Samo naš mentalitet može da bude toliko nezahvalan i da ne ceni trud ovih momaka koji se ravnopravno bore i sa takvim ekipama.

zeljko

pre 16 godina

Ocigledno, Pesic dugo ne radi i ne zivi u Srbiji pa nema pojma zasto se zvizdi!Mislim da Karadzicu ne treba da se zvizdi, nije on kriv sto trenira takvog giganta!Kriva je nesposobna uprava, koj 10 godina, laze i obmanjuje, a titule ni na pomolu. Vesicu,Andjelkovicu, Petrovicu, Kovacevicu odlazite!!!!!!!

Njemu slican

pre 16 godina

@Serpiko

Savija i njemu slicni nisu bili sinoc u pioniru. E to su oni vasi porodicni navijaci koje vi hocete da imate i na fudbalu. Slabo navijanje samo pljuvanje, zvizdanje, tapsenje i defense defense urlikanje.
Da su DELIJU sinoc bile u dvorani Zvezda bi dobila Dinamo a Vujanic bi se setio kakav je covek...

Ajmo ceo stadion:

DEFENSE DEFENSE.....

Kiza

pre 16 godina

Naravno da je Vujke otisao iz Zvezde za vece pare, ali i zbog cinjenice da u Partizanu moze vise da se napreduje, kao i da ucestvovanjem u visem rangu takmicenja moze samo dobiti na kvalitetu svoje igre, ali i sto je opet najvaznije sebi povecati cenu prilikom prelaska u neki evropski klub.
Vi kukavne tzv. delije, niko vam nije kriv sto ste nesposobni da vodite klub sa Malog kalemegdana koji je uvek imao strahoviti potencijal, ali i samo to, nista vise.

Drugo, mozda Pesic i Vujke zaradjuju milione godisnje, ali niko im to nije dao preko noci, nije palo s neba. Iza toga se krije rad i samo rad.

Vi sto se dernjate na tribinama, nepotrebno vredjate nase veoma zasluzne ljude, a pri tom u dzepu nemate vise od soma dinara, ne radite nista po ceo dan, i ne zasluzujete bolji odnos javnosti i policije prema vama.

Vas jos vole samo ljudi iz kluba jer im punite blagajnu i tribine.

Mislite o tome!

Vinsanity15

pre 16 godina

Svaka cast gospodine Pesicu,i na vasim recima koje su delimicno tacne i na uspesima koje ste postigli!Medjutim jedna stvar mi je zasmetala:
"Zvezda nema čega da se stidi. Ja stvarno ne razumem šta navijači očekuju od ovog tima Zvezde? Ovo je bila jedna od naših najboljih utakmica ove sezone, imali smo 50 odsto uspešnosti za tri poena!"
Pa da li ce vam neka ozbiljna ekipa dozvoliti da sutirate tih 50% za 3?Iako nas je Domerkant sahranio i u Rusiji sa svojim sutem za 3,mi nismo naucili na greskama vec smo ih ponovili ko amateri!
Pre tri dana ova ista ekipa Dinama je pregazena od strane CSKA 66-84!Pa nasa odbrana je bila tako dobra da ste nam dali za 20min isti broj poena kao CSKAu za celu utakmicu! Pa koja ozbiljna ekipa prima 63 poena za poluvreme!
Nema kosarke bez odbrane to mora Karadzic da shvati i natera ove indijance da bar pokusaju da zaustave igraca a ne nemo da ih posmatraju!Pa nama bilo koja normalna ekipa da 80pts bez imalo problema!To je nedopustivo!Ma kako dobar napad da imas i procenat suta,bez odbrane nema rezultata!Pogledajte samo PAO!Sve nase trofejne reprezentativne selekcije su odbranom ostvarivale rezultate!Nasa skola je uvek bila prepoznatljiva po dobroj odbrani i lucidnom napadu,gde se to izgubilo,ko je za to kriv???

delija

pre 16 godina

Pesic i Vujeke su nas zaduzili VISE od svih sadasnjih igraca Zvezde i bilo koga u Zvezdi trenutno. Kapa dole majstori... Sramota za nesposobnu uparavu, BRVO za borbenu ekipu Zvezde!!!!!!!!!

pippen

pre 16 godina

@ volim te srbijo
Nije Pesic pljunuo na zemlju vec rekao sta se desavalo u pioniru veceras.
@zoki
... tvoje poredjenje je glupost. Ne secam se da je Enrike svetski i evropski sampion bio. Dok je ovako i dalje ce nasi najbolji igraci pokazivati patriotizam na razne nacine, najcesce humanitarnim radom, ali ce dres repke sve redje nositi.

Vrscanin sa velikim V

pre 16 godina

Bravo Pesicu!!!
Kako te nije sramota od te sede glave!!!
Ti si otisao u Nemacku zato sto nemci puno aplaudiraju???

slon

pre 16 godina

Ne treba Vujaniću zviždati samo zato što je prešao u Partizan. Treba mu zviždati jer je posle sezone koja ga je načinila igračem, kada je uz Radmanovića isplivao kao najtalentovaniji igrač u zemlji napustio Zvezdu koja je bila u najvećoj krizi od osnivanja. Dakle, već se bio afirmisao, već su mu se smešili milioni i trebalo je samo još jednu sezonu pomoći klubu da stane na noge i postati legenda, aovako je postao šta? Pa svakako ne velikan.

goran

pre 16 godina

Čitam komentare i čudim se kakvi sve likovi uzimaju za pravo da objasne neobjašnjivo. Kao prvo Srbin je srbin i ima pravo da kaže svoje mišljenje bez obzira što ne živi ovde. Kao drugo navijanje je nekulturno i vulgarno i to je odraz naše kulture.Kao treće jedan posetilac ovde reče da je sreća što je bilo malo navijača i kako bi im tek bilo da je bio pun pionir.Kakva je to nebuloza!Pa idi na utakmicu i navijaj za svoje a ne da vređaš tuđe, čobane.Kao četvrto,Vujketu se upućuju uvrede što je prešao u Partizan za pare(?)Ovakav komentar je plitak i taj što je to napisao treba da objasni zašto igrači inače igraju,možda za žvake?Uostalom da nije prešao u Partizan nebi ni postao to što jeste,a to što je uprava CZ slepa kod očiju i nesposobna je problem kluba i njegovih navijača.Kao poslednje,svako ko časno pobedi zaslužuje čestitke pa čak i gubitnici ako su na terenu pokazali želju i borbenost.Gospodo koja idete na utakmice da bi vređali druge,ostanite kod kuće i vređajte sebe što ne umete da cenite sport.Pronađite primere kulturnog navijanja i ponašanja i neka vam to bude vodilja,a ne primere divljaštva.Nemojmo svoje slabosti opravdavati tuđim.

Rudy_vgd

pre 16 godina

Ako su mu skandirali i treba,sta su GROB radili gurovicu dette od 3 meseca su mu psovali i zenu ,,,,de si tada bio gos.Pesicu da kazes to ima samo u srbiji...ma zahvalite navijacima sto bojkotuju ,inace videli bi vi sta su zvezdine delije, a i ovako niste neka ekipa imate domerkanta koji samo suta trojku,hansen dobro probija 1 liniju ,,,a vujke nek se s strane ubacuje..Videcemo u euroleague neka jaca ce da vas oduva pa sta vam je sad cska uradio u derbiju tada vujanica nije bilo ni u bozicnoj plecki,zgadili vam kosarku...Pesicu ..nisu ni tebi svetale ruze u ITALIJI

bivsi sportista

pre 16 godina

Za ovog realnog. Momcino ocigledno je da se nikad nisi bavio sportom i da nemas sportskog duha jer momcino normalno je da se boljem od sebe cestita i aplaudira. Normalno je momcino da se boris do zadnjeg atoma snage da pobijedis ali ako su ONI bolji treba momcino da se cestita. E sad Figo. Da presao je u rivalski klub ili prodao se kako hoces momcino ali taj Figo je Portugalac a zvizde mu Spanci a Vujke je nas Srbin kojem smo se divili kad je osvojio svjetsko zlato ovdje usred Amerike i ucinio nas Srbe u Americi da budemo ponosni sto smo srbi. Ako ne kontas sta ti ja mogu. Pljuj opet po nekom uspjesnom Srbinu kad dodje u Pionir pa se posle tekme opet pohvali ovdje na netu svojim djelom. Sram te bilo

Rocky Balboa

pre 16 godina

Vujanic nikad nece biti NBA igrac,dok igra bice upamcen samo po tome da je presao iz Zvezde u Partizan,i po nicemu drugom,jedni navijaci ga preziru javno a drugi tajno,kakav je to Grobar kad je igrao za Zvezdu?

*bane*

pre 16 godina

* E , moj Kari, pa nije to sve od srpskog repertoara !! Ima i ona druga polovina koja nije deo tog narodnjačkog folklora , a zašto , očekujem da se oglasi SD ili predsednik SD Vlahović i da počne da se raspituje, šta se to događa u "okrugu" Mali Kalemegdan 2 ?! * Ako je KKCZ deo SDCZ , onda treba da se SD ponaša, kao da su UN- ujedinjene Nacije !! Da se vidi ko je zašta odgovoran i da odgovornost snosi najodgovorniji !! KO JE TO - pitanje je vrlo široko, jer trećina Srbije je zainteresovana , manje-više za to , bez obzira na 15% teritorije koju gubimo, u Srpskom delu stanovnika Kosova,verovatno posle Partizanovaca, ima dosta Zvezdinih simpatizera! Učinite nešto , sport nije samo fudbal a košarka je druga po popularnosti u Srbiji, pa i ovako destabilizovana Zvezda, ima publike kao na fudbalskim utakmicama !

Delija

pre 16 godina

Smesno nekima sto se prodao za pare kao ne pa za kockice da se proda!? A zasto vi grobari onda pozdravljate primer potez Rukavine koj je izjavio ni zakoje pare u Zvezdu? Pozdravljate jer je sramota da igrac ode kod vecitog protivnika za vece PARE! Jer Vujanic radi na stajgama ili ima morala i srce!?

Nenad

pre 16 godina

Pa da to samo moze u Srbiji, isto tako je i Gurovic pljuvan kada je igrao za reprezentaciju i bilo mu je preceno dok je igrao za Zvezdu. Zato je i pobegao iz Srbije, zbog grobarskog saveza.

faca br 1 u Bg!!

pre 16 godina

Pa stvarno ovo moze samo U Srbiji,pa neverovatno.. vredjati coveka koji nam je doneo Svetsku titulu ,pa nije ni cudo sto je sve otislo u onu stvar..

Pegone

pre 16 godina

Zviduke je trebao da dobije zvezda Tadija koji pravi korake pri kraju 3/4 i onda u cetvrtoj licna u napadu.Ovo navodim samo kao jedan od primera.
Ostavite Vujanica i Pesica sta su vam oni skrivili zato sto ste pravo dobri

realni

pre 16 godina

Tacno je da ti ljudi koji vredjaju na taj nacin nase igrace koji dodju sa stranim timom ovde nisu navijaci vec obicne barabe kojima je tribina jedino mesto gde mogu nesto da kazu ali isto tako i gospodin Pesic bi morao da zna da su takve reakcije slicne svuda u svetu...setimo se samo kako su navijaci Barselone docekali Figa kad je zaigrao za Real-zasuli su tribine papirima na kojima su bili dolari jer su smatrali da se prodao rivalu...dakle svuda se to desava ali da su nasi navijaci takvi kakvi su i to je istina...pa ko jos aplaudira protivniku kad mu tim gubi!!! Druze Pesicu jedino kome su aplaudirali i protivnici bili su Majkl Dzordan i Federer a Vujanic je predaleko od obojce da bi zasluzio aplauz protivnickih navijaca.

mrki

pre 16 godina

Mislim da je svima jasno da svi profesionalni sportisti igraju samo da zarade što veće pare. Sve ostale ljubavi su iza toga. Ko to nije shvatio onda još nije odrastao.Pa zato i najverovatnije imamo i neodgovarajuća reagovanja.

Neron

pre 16 godina

Stvarno svasta. Iznenadjujuce nezrela i providna izjava Pesica,zeli da ispadne humanista i prijatelj nase kosarke,a upravo cini suprotno.
Lepo je doci sa bogatim stranim timom i velikim ugovorom u svoju zemlju,ali ne treba izigravati prosvetitelja medju divljacima i veceg hriscanina od patrijarha.
Slazem se jedino da ne treba vredjati nase igrace koji igraju za protivnicke timove,mada je to vrlo tesko,ali,reba priznati,i prisutno bas svuda u svetu - od Rusije,preko zapadne Evrope do NBA,razlika je samo u recima i stepenu uvreda.
Mi zivimo i prezivljavamo u ovoj zemlji od pocetka crnog perioda (1991.),ali i pored sve muke volimo timove zakoje navijamo.Ne trazimo brda i doline,samo da se igraci bore za svoj klub maksimalno,a da uprava radi svoj posao korektno,u skladu sa mogucnostima.Zvezdina uprava je nebrojeno puta osramotila klub raznim odlukama,a narocito losom selekcijomigraca i bacanjem vece kolicine novca na promasene investicije,kako igraca tako i trenera.Zato im treba zvizdati i terati ih iz kluba,koji ce postojati i posle nas i njih.Na kraju,jedini pravi sud igrena parketu je publika nalicu mesta,a ne naknadne analize, placeni novinari,kolumne i 'treneri koji su videli svet'.
Demokratija je i zvizdati onome kome mislis da nije vredan neceg boljeg.

ljuba

pre 16 godina

Slusajte doticnog trenera KK CZ kojega kilava uprava jos nije smenila-okrenimo se utakmici protiv Buducnosti.Alo bre covece ekipa ti primila za poluvreme 63 kosa, a ti bi i dalje da vodis ekipu-bruka i sramota.

Stefo GNS

pre 16 godina

ja sam grobar,al da zvezda nije doro odigrala ne moze se reci!onaj Sljivancanin poginuo na terenu,svaka cast!Al bivsem selektoru,reprezetativcu onako vratiti za svetsko zlato-nije u redu!!!Zvezda je igrala odlicno,al je nadigrana u finisu,zao mi VUJKETA,nije zasluzio

Stefo GNS

pre 16 godina

ja sam grobar,al da zvezda nije doro odigrala ne moze se reci!onaj Sljivancanin poginuo na terenu,svaka cast!Al bivsem selektoru,reprezetativcu onako vratiti za svetsko zlato-nije u redu!!!Zvezda je igrala odlicno,al je nadigrana u finisu,zao mi VUJKETA,nije zasluzio

Dule,Чачак

pre 16 godina

Ovo je jadno od strane navija;a Zvezde.Inace svaki ozbiljan navijac Zvezde zna da je Vujke jedna dobra i korektna osoba,odlican igrac i Partizanovac od malih nogu! Kao Partizanovac je igrao u Zvezdi,bas kao i napr Vuk Radivojevic koji je kao Zvezdas igrao od malih nogu u Partizanu!U sadasnjoj Zvezdi ima bar cetiri Partizanovca!Poenta je da je ovo krajnje NEVAZNA prica!Zvezda po PRVI put u zadnjih desetak godina ima dobro selektiranu ekipu i naravno njeni navijaci (PROFESIONALNI)NEMAJU strpljenja da pomognu igracima da postanu ekipa!Zato ce oni radije da IZMISLJAJU razne teorije o tome kako im je eto,njima sposobnima po ko zna koji put ukradena titula.Pri tome im uopste NE SMETA kada na pr.izgube i sa 36 razlike u plej ofu,ili sto su bili klub DEMOKRATSKE stranke(dakle POLITICKI klub),ali NE i SPORTSKI,sto vrse POLITICKE pritiske na sponzore,prete im...A istina je samo jedna:osvojili ste samo TRI titule prvaka drzave u zadnjih 35 godina!?Mislim da je to zasluzeno!Za nasu kosarku bi bilo veoma dobro da se Zvezda,kao i njni navijaci UOZBILJE,krajnje je vreme!
Pozdrav iz grada kosarke!

vu

pre 16 godina

To je zbog uprave. A nemackom patrioti bih kazao neka gleda svoja posla. Svima je lako da pricaju price,pogotovo onima koji ne znaju sta ce od para,zive vani, kao da su pali sa kruske. Ti navijaci zive u Srbiji, sa puno problema, niskim standardom. Navijaci su bar posteni ljudi, treba ih razumeti.

tihi

pre 16 godina

Ljudi, ja potpisujem da je Zvezda najneorganizovaniji i klub koji funkcionise nekako, a u stvari NIKAKO!!!

Para NEMA... Uprava NULA!!! Ostalo nema svrhe ni komentarisati.

Pesicu, svaka cast!!!

zamisljeni

pre 16 godina

Svaka cast Pesicu za rezultate sa reprezentacijom, hvala mu puno na tome... Ali taj covek se veceras kao dripac ponasao, ulazio u teren nesto pricao sa sudijama, glupirao se i blamirao... Time je pokazao ne samo da bi i on prvi da je navijac Zvezde imao isto misljenje o Vujanicu (jer ne sme se to raditi... i sta ce mu da ide kod nekog tamo Vujosevica) nego je svojim bogatim gazdama pokazao da je i on bas iz Srbije!!! JADNO JE TO sto se stalno vuce problem sa navijacima, a kada se lomila utakmica cuti cela dvorana i NAJJADNIJE JE da Zvezda na jednoj od najbitnijih utakmica do sada ima slabiju (nikakvu) podrsku nego gosti iz Rusije!!! Ej bre pa zapitajte se malo da li to vise ima smisla...

Pobedila bi Zvezda sigurno uz navijace, odnosno uz kop a ovi neki lajavci sto se deru na kraju odlazi ovaj ili onaj treba da se pokriju usiam jer kada je trebalo da se vikne na utakmici cutali su ko seka perse...

Ja sam i danas otisao jer me nije briga privatnih stvari ljudi koji organizuju navijace, misle da su pametniji od onih koji prate sve utakmice ili onih sto sede ceo zivot kod kuce i znaju sve probleme!!! ZATO VAM KAZEM OPAMETITE SE JER ZVEZDI TREBA STO PRE POMOCI ne sme se brukati ovako po Evropi pa makar neko i pogazio licne interese!!!

Bivsi As

pre 16 godina

Ljudi,sta vam je?Pa jel vi shvatate cemu se zvizdalo??Zvizdalo se nesposobnoj upravi i nesposobnom treneru koji aminuje sve odluke uprave vezane za transfere igraca a koje su katastrofalne po klub.Pa da li je moguce da cela Srbija zna da je Jorovic extra klasa,samo u Zvezdi to ne vide,da je dovodjenje Raicevica i Lekica glupost,da Kuk ne zeli da igra odbranu i da Zvezda nema apsolutno nikakve sanse ni da ugrozi Partizan ni ove godine.Kada ovo kaze veliki Zvezdas i veciti optimista onda znaci da je stvarno dogorelo do noktiju...Sto se tice Vujanica,ne znam sta je Pesic ocekivao,da mu aplaudiraju??Ne samo sto je izdao Zvezdu kada joj je bilo najteze nego je i proslog leta prakticno ucenjivao Slavnica koji ga je sa pravom precrtao sa spiska.

duskooo

pre 16 godina

upravu je pesic,mislim da ovo nema veze sa jako losom upravom crvene zvezde....daje te primere enkih igraca koji su nosili dresove ljutih rivala...a sto niko ne kaze daje taj vujanic sam ostavio zvezdu u ligi...nije fer

Nemanja Delija

pre 16 godina

@aki
Slazem se sa tobom u vezi Gurovica.
To su jednostavno ne zahvalni ljudi koji pamte manje od papagaja i veoma su ne zahvalni.
Secam se utakmice Zvezda-Roma i kad su neki mentoli vredjali Bodirogu.EEEJJJ...Bodirogu.To je sramota stvarno.Ne zahvalni primitivci.Uzas!

Danijel

pre 16 godina

E muka mi je vishe od ovih koji odu "preko",pa onda nama drze lekcije.Prvo nema pojma o cemu se radi...a onda mrtav ladan se "izlupa"...Zar su Vujanicu trebali da skandiraju "majstore"...Pa Figa su gadjali prasecom glavom...Strasno!!!"Popiju" pamet po belom svetu,pa onda nama drze pridike.A najgore je kad kazu znamo da vam je tesko,e gospodo draga ne znate...

stefan

pre 16 godina

Pesicu nemoj u mnozini... Reci "To mogu samo zvezdini navijaci"
...Bilo bi lepo da se ugledaju na grobare,ili da ne navijaju vise za zvezdu.

Perke

pre 16 godina

Ko jos prati ovu drugu evropsku ligu?! Neke ekipe nisu osvoile domaci sampionat deceniju (!) a bitno je da igraju u evropi...haha... Jedino je Zmago mogao da vam pomogne,ali mu niste dali...

KOKO

pre 16 godina

Ako g.Pesic kaze da su dobro igrali onda je to tacno. I dokle cemo napadati nase igrace. I ja volim da pobedjujemo ali vise volim dobru igru pa makar i izgubili nego losu igru i onda na srecu pobedili. Prema tome svka cast nasim momcima i sve cestitke Dinamu. Pesicu svaka cast, hvala Vam sto ste uputili ovakve reci onima koji ne znaju da postuju ni svoje a ni tudje. Jer ko ne zna da ceni i postuje svoje nece znati da ceni ni tudje.

Rade

pre 16 godina

Nemojte mesati Vujketa i gurovica! Milos Vujanic je covek i po za razliku od gurovica! Ne pljuju Grobari bas svakog. Kovac, Bakic, zar oni nisu igrali u Prtizanu? gurovic je poseban, njega svi Grobari mrze jer je to tako i nikako drugacije! I sta zvizdite momci izgaraju, svi sem tadije koji misli da je paklen igrac, ali sta kad trener ne namesti ama bas nikakvu odbranu, koga ce tako pobediti!

miki

pre 16 godina

Opet nja nja nja, srbi su ovakvi srbi su onakvi, zvizdi se ne zvizdi se...Ala vise smarate sa tim! Pustite ljude da dlobodno sikazuju svoje misljenje, i sami smo se borili za demokratiju a sada ispada da ako neko misli suprotno i zvizdi nekome da je najveci olos, ili bitanga...A vi gorbari, stvarno je neverovatno koliki ste kompleksasi kada morate da dolazite na postove o zvezdi i tu lecite vase komplekse! Mene vas jadni klub ne interesuje ne samo u kosarci nego ni u jednom sportu, pa mi je jadno kada vas vidim kako se ovde javljate kao ne pozvani gosti! UPRAVA JE NESPOSOBNA I TO JE RAZLOGA SVEGA STO SE DESAVA SA KK!

gmaz

pre 16 godina

Kol'ko sujetnih komenatara na jednom mesto, sacuvaj Boze.

Stanje u sportu je vazda bilo slika stanja u zemlji, a kod nas ...a da, ne sme se pljuvati Srbija, nebitno sto na sve strane puca.

"Uprava napolje!" - dobro, lako je urlati. Dajte predloge za nove vodje kluba, od najviseg do najnizeg mesta ...ili da ta mesta zaposednu "vatreni navijaci" Zvezde, isti oni koje ostatak ("nebitnog") sveta smatra huliganima?

I dokle vise poredjenja sa nekim drugim huliganima? "A sta je bilo u Spaniji, a?"; "A Italija, a?"; "Mi smo jos dobri, kada se pogledaju ...."; - Kada na red dolazi spominjanje Hejsela?

Srpska posla (BRE), gledate prvo u tudju "avliju", a ne vidite da u ovoj nasoj porastao korov do kolena.

Aj u zdravlje.

Neje tako

pre 16 godina

Vojošević je, pre svega, bio u zrelijim gofdinama (ne juniorskim) igrač "Partizana". Kakav Mali kalemegdan, ko to uopšte špominje. A g.Pešiću: vaša izjava nije fer, jer umesto divljih "zvezdaša", vi pominjete Srbiju. Sasvim nezrelo. U Srbiji postoje još tri jača kluba od KK SS, ali njihovi navijači nikada ne vređaju goste. Čak ni hrvazske timove, a znate na šza mislim.

Silobad

pre 16 godina

Vujanic je u vreme kada je igrao za Partizan ljubio dres, grb i slicne protivprirodne radnje... tako da ne moze da ocekuje nista dobro kada gostuje Zvezdi.

Pesic je dobro prosao, jer je dobio aplauze a citav mec je vrsio pritisak na sudije, ulazio duboko u teren. Mislim da je zaboravio kako je Duda Ivkovic prosao pre dve godine, kada je kao trener Dinama isto radio.

Momci su celu utakmicu igrali "onako" ali pocetak poslednje cetvrtine - kriminal!!!
Umesto da daju sve od sebe na 80-80, oni tri igraju minuta bez kosa, Tadijini air-ball-ovi - tragedija!!!

Uprava jeste zasluzila da se povuce i da "ostavi ekipu kada je najteze" a Karadzic i tim su generalno OK.

iwanhoo

pre 16 godina

@Delija

Sreca pa nisu dosle sve "delije" jer bi u protivnom nekoga zapalili ili pretukli po svom starom dobrom maniru.
U poslednje vreme se stidim postupaka navijaca mog kluba.
Treba da vas je sramota i da vise ni rec ne progovorite.

A sto se tice Enrikea.
Pa znaci ako se negde na svetu desilo nesto lose to je povod da i mi to radimo jer onda nismo jedini.
TO je opravdanje?
"jos neko je zvizdao i vredjao bivseg igraca"
STRASNO

Bogdan

pre 16 godina

Zašto se uprava "Crvene zvezde" ovako blago odnosi prema svojim huliganima? Nema utakmice na kojoj ovaj "delijski" izrod ne načini nešto gnusno. Da nije ono: "Rodilo se, valja ga ljuljti..." I zašto se "dileje" stalno nešto bune, inenađeni su porazima, kojih imaju više nego utakmica. Znači, ja bih morao svake nedelje da se ljutim na "loto", jer nikada ništa nisam dobio.

Cane Jaguar

pre 16 godina

Stvarno je nerealno ocekivati da navijaci aplaudiraju Vujanicu. Pesic je dobio na pocetku svoju porciju aplauza sa sve sto je uradio za Srbiju.

Ali dokle vise ta prica kako nasi navijaci vredjaju nase igrace. Naravno da su otisli za pare i sada treba da opravdaju svoju platu.
Ali jel to znaci da mi navijaci sada treba da ih podrzavamo da nam daju i vise od 22 kosa uz indeks 30!?

Igrace kada pitaju kako se osecaju kada igraju protiv svog bivseg kluba jednostavno kazu - Ja sam profesionalac, imam svoje obaveze.

E pa ako si ti igrac profesionalac, onda sam i ja navijac profesionalac koji radi svoj posao i zvizdacu ti jednako kao i bilo kom strancu, a u slucaju Vujanica i jace.

Zasto je uvek pritisak na navijacima u ovim situacijama?

Zasto Pesic nije prihvatio mesto selektora kada su ga cekali kao gladnu godinu i pre Sakote i pre Moke kada je takav patriota?
Lepsi su Barselonini i Dinamovi dolari.

Пешић

pre 16 godina

Прво ја колико сам схватио, Пешић уопште није мислио на Вујанића него на Звездине играче који су се борили (у складу са њиховим ограниченим могућностима)до краја против 3 пута јачег тима, у крајњем случају је мислио добру игру његове целе екипе. А што се тиче Вујанића требало је још горе да прође, што је сасвим нормално у целом свету кад један играч изда свој клуб и пређе код најљућег ривала. А ви игокеанци шта ми се сад правите душебрижници, па шта је било са Гуровићем на сваком дербију, исто потпуно нормално. А и навијачи су звиждали управи и тренеру а не играчима, и то тек на крају утакмице пошто су им дали подршку током целе утакмице.

Matija

pre 16 godina

e moj Pesicu, nisam ocekivao od tebe ovakvu demagogiju i bezanje od stvari, cinjenica je da tvoji timovi u poslednjih nekoliko godina nemaju ama bas nikakve rezultate, a o igri veceras da ne pricam, pa kada je lose na parketu, hajde da pricamo o tribinama, ovaj tim Dinama je realno na nivou Roana, trci i sutiraj taktika moze da prodje samo u ekipama sa puno divljih crnih igraca ili tamo gde trener ne radi svoj posao kako treba, a u Dinamu je ocigledno ovo drugo, tim sa ovakvom odbranom ne moze da konkurise niti jednom ozbiljnom timu iz Euro lige, vi tesko da mozete ozbiljnijoj odbrani da date vise od 70 poena, a sa lakocom cete uz korektan, ne sjajan napad primiti preko 90... Ovo sinoc je mozda bila lepa kosarka, atraktivna, 200 poena ali je to daleko od takmicarske igre u Evropi i vi to jako dobro znate pa onda , hajmo da pricamo o tribinama da Vas neko kojim slucajem nebi pitao na sta je ono licio tim sa tolikim budzetom...

superhik

pre 16 godina

Covek je 100posto u pravu.Nebitno sto se to nekom ne svidja i sto se radi o navijacima zvezde.Ti sto se tako ponasaju i majmunisu nisu navijaci, ne verujem ni da znaju 5 igraca tima koji navodno bodre.Zbog njih nema prave kosarkaske publike koja utakmice gleda na tv-u.Hvalimo se nekom atmosferom koja neme veze sa sportom.Dobro je za zvezdu sto ih huligani bojkotuju tako ce im se vratiti valjda normalna publika.

voja

pre 16 godina

Trener Pesic je u pravu, nase navijace odlikuje velika sportska nekultura! Cini mi se da na utakmice ne dolaze da bi uzivali u lepoti kosarkaske igre, nego da bi se ispraznili i vredjali igrace na terenu! Sto se tice Vujanica radi se o jednom afirmisanom evroligaskom igracu,sa veoma dobrom reputacijom u Evropi. Takodje, od domacih trofeja ima dve titule sa Partizanom i nacionalni kup, dok sa PAO ima tri trofeja,medju njima i osvojenu Euroligu. Malo li je? On je juce odigrao rutinski i dao znacajan doprinos pobedi Dinama nad juce dobrom Crvenom Zvezdom.A cudi me da se javljaju navijaci koji tvrde da Vujanic nije postigao nista u karijeri i da nece ostati upamcen kao jedan prilicno dobar evropski kosarkas-onaj ko to kaze nije realan!

Bojan

pre 16 godina

ako je milose vujanic veliki grobar kako je onda mogao biti kapiten kk crvene zvezde u sezoni 2000/20001???? tad je bio ljubimac delije i cesto je ljubio zvedin grb na dresu kao i godinu dana posle partizanov.....PARE PARE PARE!!!!

Serpiko

pre 16 godina

@ Njemu slican
Nije Savija bio sinoc u dvorani ali vecina mladjih navijaca u dvorani su bili produkt njegove navijacke ideologije. A to je, idemo na tekmu da pljujemo, vredjamo upravu, trenera...itd ako rezultati nisu dobri. A da li ti navijace pomisle da je mozda Uprava uradila maximum u ovom trenutku, da ti igraci treniraju svaki dan po dva puta, da ginu na svakoj utakmici.. I ja bih voleo da Zvezda osvoji Uleb Cup i igra Evroligu zajedno sa Partizanom za koji navijam ali realnost je takva kakva je. Mi smo jedna od bednijih zemalja u Evropi i ove rezultate koje postizemo treba ceniti. Momci ginu na terenu a ovi pljuju Upravu i trenera. Vujana je otisao iz Zvezda zato sto nije video mogucnost da tamo napreduje. Uzmi sebe za primer: radis u jednoj firmi, kapiras da imas veliki potencijal ali jednostavno stagniras. Sta ces da uradis? Menjas firmu i ides tamo gde mozes da napredujes. U medjuvremenu, stvari su se malo promenile. Zvezda je , uprkos svemu, mnogo stabilniji i jaci tim nego sto bio ranije i to takodje treba ceniti. Kod nas vecina ljudi koji idu na utakmice idu da bi se izivljavali i pljuvali. Meni je zaista zao sto je tako ali je to cinjenica. Savija i druge vodje ne umeju nista lepo da nauce tu decu i zaista mi je tesko kada vidim da ih mnogo ovde idoliziju..
Delije i Grobari umeju da naprave najbolje atmosfere u Evropi (bilo da je stadion ili dvorana) ali osim toga konstatno se ispoljava visoka doza agresije, bunta, divljastva..prema klubu, upravi i igracima koji po mom misljenju to ne zasluzuju.
Nama zelim sutra da zgazimo Real a vama da dobijete barem Ostende u poslednjem kolu i plasirate se dalje!
Srbija!

pitanje

pre 16 godina

Ma, Pesic je rekao sta je rekao, i to je ostalo zapamceno. I da je 2000 vredjalo, on nema pravo da vredja 8 miliona.
Pesicu, zvizdacu ti kada te budem video na TV, kada pocne prica o tebi. Viteze, da li bi isto rekao, recimo, za Nemce, kad pale kuce, Italijane kada ubijaju policajce ... to ima samo u Nemackoj, Italiji. Probaj samo!

Dule

pre 16 godina

Mislim da je red da se Delije vrate u Pionir i podrze nas KK! Zvezda ima najbolje rezultate u poslednjih nekoliko godina,ako smo mogli da je podrzavamo kada je ispadala iz lige zasto ne bismo i sada. Samo ogranicenim ljudima moze da smeta sto za Zvezdu igra talentovani Kikanovic,on ima 19 godina i najveci je potencijal da izrazte u centra poput partizanovih!
Delije vratimo se u Pionir da podrzimo ovu ekipu kao sto smo to uvek cinili!!!

Ray

pre 16 godina

iako sam Partizanovac po nacionalnosti ovo je sasvim normalno ponasanje publike i ne vidim sustinu Pesiceve price... Koliko su god on i Vujanic zaduzili srpsku kosarku, Divac je zaduzio duplo vise a ja mu nikad necu oprostiti sto je igrao za Zvezdu!