Nedelja, 30.12.2007.

13:37

Rukavina: "Voleo bih u Roterdam"

Izvor: B92

Rukavina: "Voleo bih u Roterdam" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

41 Komentari

Sortiraj po:

Vincent

pre 16 godina

Baca you have wrong information..we in holland dont buy cheap afrikan players...when they come to rotterdam we give them a change to educatie here in holland...we pay for his education and soccer carreer..thats something different then what you are saying...we hope that Rukavina comes to rotterdam because it was his choice! dont forget that!!!

Baca

pre 16 godina

@Rotterdam
Rukavina is a our right back defender, and he is currently the best player on his position in Serbia. If you want him at your club, you will have to splash out a lot of money for him, because he doesn´t come cheap. Just buy a cheap african player instead, like you Dutch always do , instead of poaching our talents. One Suliemani is quite enough!

+381

pre 16 godina

neka ide, ionako nije nezamenljiv...rekao bih prosečan igrač, ali veliki borac....Partizan može ili dovesti boljeg ili ubaciti talentovanog klinca iz podmlatka..Samo šteta što novac koji dobiju Tonijevim odlaskom, glavešine PFC će strpati sebi u džep!!!

CAR NL

pre 16 godina

Samo ne u Fajnord,pusti to slanvni,bilo pa proslo.
Partizan ima bolji tim 100%videces to na jesen u LS,imas ti jos vremena nezuri nigde.

johny logan

pre 16 godina

@Nenad Nis... jesam Srbin ali ti je komentar za one Hrvate bas glup. Ljudi se osecaju kao Hrvai i to je najvaznije... i prestanimo vec jednom sa tim glupostima.

Nemanja Delija

pre 16 godina

@deda
Izbroj koliko nasih igraca igra u ligi sampiona,a koliko vasih.Napisi spisak nasih igraca koji igraju u jacim evropskim ligama i napisi spisak vasih.Da izbrojimo lepo zajedno.Posto ti pricas sve napamet.Toliko hvalite tog Eduarda koji je inace Brazilac.On igra u Arsenalu kad su svi povredjeni.Trenutno 5-a opcija u napadu,Adebajor,Van Persi,Bendtner,Volkot.
U kojim to ligama igraju vasi igraci?
Pletikosa(Spartak),Srna(Sahtjor),
Niko Kovac(Austrija Bec),Modric(Dinamo,mamic trazi 150 miliona :) )...
Holandska liga uopste nije losa,pogotovo Fejnord koji je ove godine doveo Makaja i Van Bronhorsta.
Uostalom lepo je rekao covek pre mene pogledaj uspehe mladih reprezentacija i videces ko ima bolje mlade igrace.Vama u reprezentaciji igraju neki igraci kojima je odavno prosao zenit i to na veoma vaznim mestima u timu.Videcemo sta cete da uradite na euru sledece godine.

Nemanja Delija

pre 16 godina

@cro sime
Da jeste u pravu si za Eduarda samo sto je on vecinu golova dao u karling kupu timovima tipa Sefild Junajted.Dok je Adebajor svih 11 golova dao u premijer ligi koja je slozices se samnom mnogo ozbiljnije takmicenje.

Fudbalski ekspert

pre 16 godina

Antonio Rukavina najbolji desni bek celog sveta, ako postoji neki drugi bolji od njega, onda nisam nishta!
Stephen Warnock najbolji levi bek sveta!

Za Rukavinu bi svaki klub trebali da nude oko 100£, da bude najskuplji, jer toliko je dobar, ne samo u partizanu nego u bilom koju od svih klubova!
Zhiveo Antonio Rukavina i naravno Miralem Sulejmanija za srpskog shampiona

Max

pre 16 godina

Cisto sumnjam da ce Rukavina ove zime napustiti Partizan.Ponuda Fejenorda nije adekvatna kvalitetu naseg najboljeg desnog beka.Partizan se ne bi mnogo dvoumio da je ponuda onakva kakvu su objavili mnogi mediji.Radi se o upola manjoj sumi koja ni priblizno ne zadovalja apetite Partizana.Rukavini je najbolje da ostane u Partizanu,da se okiti duplom krunom i bude ucesnik LS.Njegova cena ce pritom sama po sebi da poraste gde ce i Partizan i Rukavina ostvariti svoje interese.
Pazdrav

vrzogrnci

pre 16 godina

hajde da svaki navijac posalje upravi po 1oo din iproblem je resen,jer rukavina bi ostao kada bi mu povecali primanja!to je znaci 200-300 mil din!imace para i za rukavinu,zuku,moreiru...ali mozda uprava nece da prihvati takav poklon,sta mislite?partizan do smrti!

lans

pre 16 godina

Sta se svadjate sa ovim 'rvatima?! Kao neke mlade talente imaju, kako to da ih nasi mladi redovno deru onda?!? Nasi mladi 3 puta za redom u samom vrhu evrope! Mi objektivno pisemo o nastupima nasih igraca a vi!? Pogledajte sport/index.hr samo naslove...5min da odigra igrac to je za vas kao da je osvojio premiership!
I eduardo nije hrvat valjda znate to...zato vam je on glup primer!

maske

pre 16 godina

@cro sime
Cuti i ne lupaj.Pa vasa liga bez Dinama i Hajduka(iRijeke)je na nivou nase telekom lige(druga liga).Pa svaki prelazni rok desi se neki veliki i zanimljiv transfer nasih fudbalera u inostranstvo a kod vas do ovog leta i midrica i Corluke mrtvo more.Pa taj vas Modric nije toliko bas mlad 22 godine mu je a nas Rajkovic ima tek 18 a letos je presao iz OFK Beograda u Chelsea a sad je na pozajmici u PSV.Repka vam je dobra ali nju cine igraci stvoreni i odrasli u Nemackoj,Austriji,Svajcarskoj dok hnl osim pomenutog trojca iz Dinama nije godinama stvorio dobrog igraca koji je odatle direktno otisao u neku jaku ligu

Nenad Nis

pre 16 godina

@ Deda

eduardo-brazilac,rakitic i petric-svajcarci,braca kovac i klasnic-nemci,simunic-australijanac,corluka-bosanac,Miladin Dado Prso-srbin.Mi bar igramo sa NASIM igracima,a ne skupljamo po svetu kao vi!p.s-umalo da zaboravim...DRAZEN PETROVIC-SRBIN!

-_-

pre 16 godina

@ Stefan Delija

slozhio bih se sa tobom oko jednog,svi navedeni nashi igrachi su dobri i @ deda ne znam shta pricha...

Ali ne mozhesh ti da prichash neshto o Hrvatskim igrachima koji dobijaju Engleze u sred Londona,njima nishta ne znachi a Englezima sve ili nishta ...

I ja sam Srbin,ali veruj mi svim srcem sam uz Hrvate na Evropskom prvenstu!!!

grobar_po

pre 16 godina

On da je neki grobar odmah bi odbacio sve ponude i rekao da zeli titulu sa Partizanom. Ovako je pokazao da i nije neka grobarcina kao sto prica!

fsdfsd

pre 16 godina

Pa zar ne znas da Fejnord nema pravo da nastupa u ligi sampiona nekoliko godina, a Partizan ima tako da ostani da proslavis sa nam titulu i ligu sampina!!!

Baca

pre 16 godina

@Stefan Delija
Pa ni Corluka nije Hrvat.
To je cisto rumunsko prezime.A sto se Eduarda tice, i ja sam mislio da je promasaj, dok nevidoh juce ona dva gola protiv Evertona.

cro sime

pre 16 godina

@Stefan DELIJA

Ako se ponosite sa prosjecnim igracima poput Zigica, Jankovica, Kovacevica, Stojkovica, Smiljanica, Kolarova i Rajkovica nije ni cudo da se svaki put jako razocarate kad ne uspijete viddjeti velika natjecanja. Imate preveliko misljenje o svojim igracima.. Uopce mi je glupo usporedivati hrvatske i srpske igrace kad se zna da je trenutna Hrvatska reprezentacija za 2 klase bolja od srpske po igracima i rezultatima. Tako mlade a vec vrhunske fantaziste poput Modrica (22), Kranjcara (23) i Rakitica (19) vi nemate. Sto se tice Eduardo ocito je da nemas pojima i ljubomoran si sto srbija nema takvu klasu u napadu. Momak je ove godine vecinom kao rezerva nastupio u samo 18 utakmica za Arsenal i zabio cak 9 golova. Za primjer Adebayor koji je neobjektivno prvi napadac Arsenala, skupio je dvostruko vise minuta od Eduarda i nastupio u 25 utakmica i zabio samo 11 golova. Daj mi samo reci kolko je to Sevcenko zabio golova za Chelsi od kad je dosao iz Milana? Manje nego Eduardo u ova 3 mjeseca. Pa nije Eduardo Zigic pa da se moze reci kako ti kazes promasaj decenije...

Milan

pre 16 godina

Kako je samo smesno ovo naklapanje.
Antonio ima sanse da zaigra u nekom osrednjem klubu (za jaci nema sanse) koliko i ja da konkurisem za prvi tim Partizana!
Da otklonim sve nedoumice imam 2 leve noge, ali volim fudbal...Nesto slicno kao Rukavina, ali opet je on covek profesinalni fudbaler, a ja naucnik.
Malo je zalosno kada procitate koliko nerealne zelje imaju ovi fudbaleri ipak bi to trebalo da budu zreli ljudi, a ne da imaju planove kao neki srednjoskolci koji prizeljkuju u 16-oj da naprave posao zivota i zarade brdo para...
Opet, nek mu je sa srecom, jer na kraju se sve svede na to koliko snazno nesto zelite!
Srecna Nova godina svima koji ucestvuju u komentarisanju vesti kao i redakciji B92!

srđan vasiljević

pre 16 godina

Ovaj sam ne zna šta hoće:juče ja bi ostao u partizanu do kraja sezone,danas ja bi da palim u Roterdam. To mu dođe ko ono oću kakim,neću kakim.

Baca

pre 16 godina

Kakve su to sluge postali danasnji fudbaleri. Coveku se ostaje u Partizanu, ali ne , razni mesetari i mafijasi ga poseduju tako da na silu mora da ide da bi njima kapljalo u dzep.

deda

pre 16 godina

Po ovome se vidi kvaliteta srpskog fudbala. Niti jedan igrac iz srpske lige ne moze se prodati u neku ozbiljniju ligu osim ruske, ukrajnske, nizozemske ili portugalske. Zna se tko su najbolji igraci iz ex juge...

Stefan DELIJA

pre 16 godina

# Po ovome se vidi kvaliteta srpskog fudbala. Niti jedan igrac iz srpske lige ne moze se prodati u neku ozbiljniju ligu osim ruske, ukrajnske, nizozemske ili portugalske. Zna se tko su najbolji igraci iz ex juge...
(deda, 30. decembar 2007 14:29)

Ovako,tvoj komentar je obicna provokacija jer mislim da si cuo za Zigica, Jankovica, Kovacevica, Stojkovica, Smiljanica, Kolarova, Rajkovica i ostale koji su skoro iz nase lige ostisli u najjace. A vi imate Modrica koji nije ni blizu onoga sto vi mislite da je,Eduadra promasaj decenije u Premiershipu,svajcarca Rakitica,svabe bracu Kovac,i takodje svajcarca Petrica.Mozda onaj Corluka kako li se vec zove nesto vrijedi ostali truba...Zato cuti i ne pricaj nesto o nasim igracima kad nisi upucen,i rekao bih ili provociras,ili stvarno ne pratis fudbal izvan "vase lijepe"!

GROBAR

pre 16 godina

ostani do leta da proslavis titulu i ulazak u ls,neces se pokajati veruj mi.TI SI GROBARCINA VIDI SE TO KAD SI REKAO DA BI OSTAO DO LETA,MOLIM TE OSTANI PA NA LETO DA VIDIMO STA CEMO

Stefan DELIJA

pre 16 godina

# Po ovome se vidi kvaliteta srpskog fudbala. Niti jedan igrac iz srpske lige ne moze se prodati u neku ozbiljniju ligu osim ruske, ukrajnske, nizozemske ili portugalske. Zna se tko su najbolji igraci iz ex juge...
(deda, 30. decembar 2007 14:29)

Ovako,tvoj komentar je obicna provokacija jer mislim da si cuo za Zigica, Jankovica, Kovacevica, Stojkovica, Smiljanica, Kolarova, Rajkovica i ostale koji su skoro iz nase lige ostisli u najjace. A vi imate Modrica koji nije ni blizu onoga sto vi mislite da je,Eduadra promasaj decenije u Premiershipu,svajcarca Rakitica,svabe bracu Kovac,i takodje svajcarca Petrica.Mozda onaj Corluka kako li se vec zove nesto vrijedi ostali truba...Zato cuti i ne pricaj nesto o nasim igracima kad nisi upucen,i rekao bih ili provociras,ili stvarno ne pratis fudbal izvan "vase lijepe"!

GROBAR

pre 16 godina

ostani do leta da proslavis titulu i ulazak u ls,neces se pokajati veruj mi.TI SI GROBARCINA VIDI SE TO KAD SI REKAO DA BI OSTAO DO LETA,MOLIM TE OSTANI PA NA LETO DA VIDIMO STA CEMO

Nenad Nis

pre 16 godina

@ Deda

eduardo-brazilac,rakitic i petric-svajcarci,braca kovac i klasnic-nemci,simunic-australijanac,corluka-bosanac,Miladin Dado Prso-srbin.Mi bar igramo sa NASIM igracima,a ne skupljamo po svetu kao vi!p.s-umalo da zaboravim...DRAZEN PETROVIC-SRBIN!

Baca

pre 16 godina

Kakve su to sluge postali danasnji fudbaleri. Coveku se ostaje u Partizanu, ali ne , razni mesetari i mafijasi ga poseduju tako da na silu mora da ide da bi njima kapljalo u dzep.

Baca

pre 16 godina

@Stefan Delija
Pa ni Corluka nije Hrvat.
To je cisto rumunsko prezime.A sto se Eduarda tice, i ja sam mislio da je promasaj, dok nevidoh juce ona dva gola protiv Evertona.

lans

pre 16 godina

Sta se svadjate sa ovim 'rvatima?! Kao neke mlade talente imaju, kako to da ih nasi mladi redovno deru onda?!? Nasi mladi 3 puta za redom u samom vrhu evrope! Mi objektivno pisemo o nastupima nasih igraca a vi!? Pogledajte sport/index.hr samo naslove...5min da odigra igrac to je za vas kao da je osvojio premiership!
I eduardo nije hrvat valjda znate to...zato vam je on glup primer!

maske

pre 16 godina

@cro sime
Cuti i ne lupaj.Pa vasa liga bez Dinama i Hajduka(iRijeke)je na nivou nase telekom lige(druga liga).Pa svaki prelazni rok desi se neki veliki i zanimljiv transfer nasih fudbalera u inostranstvo a kod vas do ovog leta i midrica i Corluke mrtvo more.Pa taj vas Modric nije toliko bas mlad 22 godine mu je a nas Rajkovic ima tek 18 a letos je presao iz OFK Beograda u Chelsea a sad je na pozajmici u PSV.Repka vam je dobra ali nju cine igraci stvoreni i odrasli u Nemackoj,Austriji,Svajcarskoj dok hnl osim pomenutog trojca iz Dinama nije godinama stvorio dobrog igraca koji je odatle direktno otisao u neku jaku ligu

Milan

pre 16 godina

Kako je samo smesno ovo naklapanje.
Antonio ima sanse da zaigra u nekom osrednjem klubu (za jaci nema sanse) koliko i ja da konkurisem za prvi tim Partizana!
Da otklonim sve nedoumice imam 2 leve noge, ali volim fudbal...Nesto slicno kao Rukavina, ali opet je on covek profesinalni fudbaler, a ja naucnik.
Malo je zalosno kada procitate koliko nerealne zelje imaju ovi fudbaleri ipak bi to trebalo da budu zreli ljudi, a ne da imaju planove kao neki srednjoskolci koji prizeljkuju u 16-oj da naprave posao zivota i zarade brdo para...
Opet, nek mu je sa srecom, jer na kraju se sve svede na to koliko snazno nesto zelite!
Srecna Nova godina svima koji ucestvuju u komentarisanju vesti kao i redakciji B92!

cro sime

pre 16 godina

@Stefan DELIJA

Ako se ponosite sa prosjecnim igracima poput Zigica, Jankovica, Kovacevica, Stojkovica, Smiljanica, Kolarova i Rajkovica nije ni cudo da se svaki put jako razocarate kad ne uspijete viddjeti velika natjecanja. Imate preveliko misljenje o svojim igracima.. Uopce mi je glupo usporedivati hrvatske i srpske igrace kad se zna da je trenutna Hrvatska reprezentacija za 2 klase bolja od srpske po igracima i rezultatima. Tako mlade a vec vrhunske fantaziste poput Modrica (22), Kranjcara (23) i Rakitica (19) vi nemate. Sto se tice Eduardo ocito je da nemas pojima i ljubomoran si sto srbija nema takvu klasu u napadu. Momak je ove godine vecinom kao rezerva nastupio u samo 18 utakmica za Arsenal i zabio cak 9 golova. Za primjer Adebayor koji je neobjektivno prvi napadac Arsenala, skupio je dvostruko vise minuta od Eduarda i nastupio u 25 utakmica i zabio samo 11 golova. Daj mi samo reci kolko je to Sevcenko zabio golova za Chelsi od kad je dosao iz Milana? Manje nego Eduardo u ova 3 mjeseca. Pa nije Eduardo Zigic pa da se moze reci kako ti kazes promasaj decenije...

Baca

pre 16 godina

@Rotterdam
Rukavina is a our right back defender, and he is currently the best player on his position in Serbia. If you want him at your club, you will have to splash out a lot of money for him, because he doesn´t come cheap. Just buy a cheap african player instead, like you Dutch always do , instead of poaching our talents. One Suliemani is quite enough!

deda

pre 16 godina

Po ovome se vidi kvaliteta srpskog fudbala. Niti jedan igrac iz srpske lige ne moze se prodati u neku ozbiljniju ligu osim ruske, ukrajnske, nizozemske ili portugalske. Zna se tko su najbolji igraci iz ex juge...

-_-

pre 16 godina

@ Stefan Delija

slozhio bih se sa tobom oko jednog,svi navedeni nashi igrachi su dobri i @ deda ne znam shta pricha...

Ali ne mozhesh ti da prichash neshto o Hrvatskim igrachima koji dobijaju Engleze u sred Londona,njima nishta ne znachi a Englezima sve ili nishta ...

I ja sam Srbin,ali veruj mi svim srcem sam uz Hrvate na Evropskom prvenstu!!!

srđan vasiljević

pre 16 godina

Ovaj sam ne zna šta hoće:juče ja bi ostao u partizanu do kraja sezone,danas ja bi da palim u Roterdam. To mu dođe ko ono oću kakim,neću kakim.

fsdfsd

pre 16 godina

Pa zar ne znas da Fejnord nema pravo da nastupa u ligi sampiona nekoliko godina, a Partizan ima tako da ostani da proslavis sa nam titulu i ligu sampina!!!

vrzogrnci

pre 16 godina

hajde da svaki navijac posalje upravi po 1oo din iproblem je resen,jer rukavina bi ostao kada bi mu povecali primanja!to je znaci 200-300 mil din!imace para i za rukavinu,zuku,moreiru...ali mozda uprava nece da prihvati takav poklon,sta mislite?partizan do smrti!

grobar_po

pre 16 godina

On da je neki grobar odmah bi odbacio sve ponude i rekao da zeli titulu sa Partizanom. Ovako je pokazao da i nije neka grobarcina kao sto prica!

Nemanja Delija

pre 16 godina

@cro sime
Da jeste u pravu si za Eduarda samo sto je on vecinu golova dao u karling kupu timovima tipa Sefild Junajted.Dok je Adebajor svih 11 golova dao u premijer ligi koja je slozices se samnom mnogo ozbiljnije takmicenje.

Max

pre 16 godina

Cisto sumnjam da ce Rukavina ove zime napustiti Partizan.Ponuda Fejenorda nije adekvatna kvalitetu naseg najboljeg desnog beka.Partizan se ne bi mnogo dvoumio da je ponuda onakva kakvu su objavili mnogi mediji.Radi se o upola manjoj sumi koja ni priblizno ne zadovalja apetite Partizana.Rukavini je najbolje da ostane u Partizanu,da se okiti duplom krunom i bude ucesnik LS.Njegova cena ce pritom sama po sebi da poraste gde ce i Partizan i Rukavina ostvariti svoje interese.
Pazdrav

Nemanja Delija

pre 16 godina

@deda
Izbroj koliko nasih igraca igra u ligi sampiona,a koliko vasih.Napisi spisak nasih igraca koji igraju u jacim evropskim ligama i napisi spisak vasih.Da izbrojimo lepo zajedno.Posto ti pricas sve napamet.Toliko hvalite tog Eduarda koji je inace Brazilac.On igra u Arsenalu kad su svi povredjeni.Trenutno 5-a opcija u napadu,Adebajor,Van Persi,Bendtner,Volkot.
U kojim to ligama igraju vasi igraci?
Pletikosa(Spartak),Srna(Sahtjor),
Niko Kovac(Austrija Bec),Modric(Dinamo,mamic trazi 150 miliona :) )...
Holandska liga uopste nije losa,pogotovo Fejnord koji je ove godine doveo Makaja i Van Bronhorsta.
Uostalom lepo je rekao covek pre mene pogledaj uspehe mladih reprezentacija i videces ko ima bolje mlade igrace.Vama u reprezentaciji igraju neki igraci kojima je odavno prosao zenit i to na veoma vaznim mestima u timu.Videcemo sta cete da uradite na euru sledece godine.

Fudbalski ekspert

pre 16 godina

Antonio Rukavina najbolji desni bek celog sveta, ako postoji neki drugi bolji od njega, onda nisam nishta!
Stephen Warnock najbolji levi bek sveta!

Za Rukavinu bi svaki klub trebali da nude oko 100£, da bude najskuplji, jer toliko je dobar, ne samo u partizanu nego u bilom koju od svih klubova!
Zhiveo Antonio Rukavina i naravno Miralem Sulejmanija za srpskog shampiona

johny logan

pre 16 godina

@Nenad Nis... jesam Srbin ali ti je komentar za one Hrvate bas glup. Ljudi se osecaju kao Hrvai i to je najvaznije... i prestanimo vec jednom sa tim glupostima.

Vincent

pre 16 godina

Baca you have wrong information..we in holland dont buy cheap afrikan players...when they come to rotterdam we give them a change to educatie here in holland...we pay for his education and soccer carreer..thats something different then what you are saying...we hope that Rukavina comes to rotterdam because it was his choice! dont forget that!!!

CAR NL

pre 16 godina

Samo ne u Fajnord,pusti to slanvni,bilo pa proslo.
Partizan ima bolji tim 100%videces to na jesen u LS,imas ti jos vremena nezuri nigde.

+381

pre 16 godina

neka ide, ionako nije nezamenljiv...rekao bih prosečan igrač, ali veliki borac....Partizan može ili dovesti boljeg ili ubaciti talentovanog klinca iz podmlatka..Samo šteta što novac koji dobiju Tonijevim odlaskom, glavešine PFC će strpati sebi u džep!!!

deda

pre 16 godina

Po ovome se vidi kvaliteta srpskog fudbala. Niti jedan igrac iz srpske lige ne moze se prodati u neku ozbiljniju ligu osim ruske, ukrajnske, nizozemske ili portugalske. Zna se tko su najbolji igraci iz ex juge...

-_-

pre 16 godina

@ Stefan Delija

slozhio bih se sa tobom oko jednog,svi navedeni nashi igrachi su dobri i @ deda ne znam shta pricha...

Ali ne mozhesh ti da prichash neshto o Hrvatskim igrachima koji dobijaju Engleze u sred Londona,njima nishta ne znachi a Englezima sve ili nishta ...

I ja sam Srbin,ali veruj mi svim srcem sam uz Hrvate na Evropskom prvenstu!!!

GROBAR

pre 16 godina

ostani do leta da proslavis titulu i ulazak u ls,neces se pokajati veruj mi.TI SI GROBARCINA VIDI SE TO KAD SI REKAO DA BI OSTAO DO LETA,MOLIM TE OSTANI PA NA LETO DA VIDIMO STA CEMO

cro sime

pre 16 godina

@Stefan DELIJA

Ako se ponosite sa prosjecnim igracima poput Zigica, Jankovica, Kovacevica, Stojkovica, Smiljanica, Kolarova i Rajkovica nije ni cudo da se svaki put jako razocarate kad ne uspijete viddjeti velika natjecanja. Imate preveliko misljenje o svojim igracima.. Uopce mi je glupo usporedivati hrvatske i srpske igrace kad se zna da je trenutna Hrvatska reprezentacija za 2 klase bolja od srpske po igracima i rezultatima. Tako mlade a vec vrhunske fantaziste poput Modrica (22), Kranjcara (23) i Rakitica (19) vi nemate. Sto se tice Eduardo ocito je da nemas pojima i ljubomoran si sto srbija nema takvu klasu u napadu. Momak je ove godine vecinom kao rezerva nastupio u samo 18 utakmica za Arsenal i zabio cak 9 golova. Za primjer Adebayor koji je neobjektivno prvi napadac Arsenala, skupio je dvostruko vise minuta od Eduarda i nastupio u 25 utakmica i zabio samo 11 golova. Daj mi samo reci kolko je to Sevcenko zabio golova za Chelsi od kad je dosao iz Milana? Manje nego Eduardo u ova 3 mjeseca. Pa nije Eduardo Zigic pa da se moze reci kako ti kazes promasaj decenije...

Baca

pre 16 godina

@Stefan Delija
Pa ni Corluka nije Hrvat.
To je cisto rumunsko prezime.A sto se Eduarda tice, i ja sam mislio da je promasaj, dok nevidoh juce ona dva gola protiv Evertona.

Baca

pre 16 godina

Kakve su to sluge postali danasnji fudbaleri. Coveku se ostaje u Partizanu, ali ne , razni mesetari i mafijasi ga poseduju tako da na silu mora da ide da bi njima kapljalo u dzep.

srđan vasiljević

pre 16 godina

Ovaj sam ne zna šta hoće:juče ja bi ostao u partizanu do kraja sezone,danas ja bi da palim u Roterdam. To mu dođe ko ono oću kakim,neću kakim.

johny logan

pre 16 godina

@Nenad Nis... jesam Srbin ali ti je komentar za one Hrvate bas glup. Ljudi se osecaju kao Hrvai i to je najvaznije... i prestanimo vec jednom sa tim glupostima.

grobar_po

pre 16 godina

On da je neki grobar odmah bi odbacio sve ponude i rekao da zeli titulu sa Partizanom. Ovako je pokazao da i nije neka grobarcina kao sto prica!

fsdfsd

pre 16 godina

Pa zar ne znas da Fejnord nema pravo da nastupa u ligi sampiona nekoliko godina, a Partizan ima tako da ostani da proslavis sa nam titulu i ligu sampina!!!

vrzogrnci

pre 16 godina

hajde da svaki navijac posalje upravi po 1oo din iproblem je resen,jer rukavina bi ostao kada bi mu povecali primanja!to je znaci 200-300 mil din!imace para i za rukavinu,zuku,moreiru...ali mozda uprava nece da prihvati takav poklon,sta mislite?partizan do smrti!

Nemanja Delija

pre 16 godina

@cro sime
Da jeste u pravu si za Eduarda samo sto je on vecinu golova dao u karling kupu timovima tipa Sefild Junajted.Dok je Adebajor svih 11 golova dao u premijer ligi koja je slozices se samnom mnogo ozbiljnije takmicenje.

Stefan DELIJA

pre 16 godina

# Po ovome se vidi kvaliteta srpskog fudbala. Niti jedan igrac iz srpske lige ne moze se prodati u neku ozbiljniju ligu osim ruske, ukrajnske, nizozemske ili portugalske. Zna se tko su najbolji igraci iz ex juge...
(deda, 30. decembar 2007 14:29)

Ovako,tvoj komentar je obicna provokacija jer mislim da si cuo za Zigica, Jankovica, Kovacevica, Stojkovica, Smiljanica, Kolarova, Rajkovica i ostale koji su skoro iz nase lige ostisli u najjace. A vi imate Modrica koji nije ni blizu onoga sto vi mislite da je,Eduadra promasaj decenije u Premiershipu,svajcarca Rakitica,svabe bracu Kovac,i takodje svajcarca Petrica.Mozda onaj Corluka kako li se vec zove nesto vrijedi ostali truba...Zato cuti i ne pricaj nesto o nasim igracima kad nisi upucen,i rekao bih ili provociras,ili stvarno ne pratis fudbal izvan "vase lijepe"!

Milan

pre 16 godina

Kako je samo smesno ovo naklapanje.
Antonio ima sanse da zaigra u nekom osrednjem klubu (za jaci nema sanse) koliko i ja da konkurisem za prvi tim Partizana!
Da otklonim sve nedoumice imam 2 leve noge, ali volim fudbal...Nesto slicno kao Rukavina, ali opet je on covek profesinalni fudbaler, a ja naucnik.
Malo je zalosno kada procitate koliko nerealne zelje imaju ovi fudbaleri ipak bi to trebalo da budu zreli ljudi, a ne da imaju planove kao neki srednjoskolci koji prizeljkuju u 16-oj da naprave posao zivota i zarade brdo para...
Opet, nek mu je sa srecom, jer na kraju se sve svede na to koliko snazno nesto zelite!
Srecna Nova godina svima koji ucestvuju u komentarisanju vesti kao i redakciji B92!

Nenad Nis

pre 16 godina

@ Deda

eduardo-brazilac,rakitic i petric-svajcarci,braca kovac i klasnic-nemci,simunic-australijanac,corluka-bosanac,Miladin Dado Prso-srbin.Mi bar igramo sa NASIM igracima,a ne skupljamo po svetu kao vi!p.s-umalo da zaboravim...DRAZEN PETROVIC-SRBIN!

maske

pre 16 godina

@cro sime
Cuti i ne lupaj.Pa vasa liga bez Dinama i Hajduka(iRijeke)je na nivou nase telekom lige(druga liga).Pa svaki prelazni rok desi se neki veliki i zanimljiv transfer nasih fudbalera u inostranstvo a kod vas do ovog leta i midrica i Corluke mrtvo more.Pa taj vas Modric nije toliko bas mlad 22 godine mu je a nas Rajkovic ima tek 18 a letos je presao iz OFK Beograda u Chelsea a sad je na pozajmici u PSV.Repka vam je dobra ali nju cine igraci stvoreni i odrasli u Nemackoj,Austriji,Svajcarskoj dok hnl osim pomenutog trojca iz Dinama nije godinama stvorio dobrog igraca koji je odatle direktno otisao u neku jaku ligu

lans

pre 16 godina

Sta se svadjate sa ovim 'rvatima?! Kao neke mlade talente imaju, kako to da ih nasi mladi redovno deru onda?!? Nasi mladi 3 puta za redom u samom vrhu evrope! Mi objektivno pisemo o nastupima nasih igraca a vi!? Pogledajte sport/index.hr samo naslove...5min da odigra igrac to je za vas kao da je osvojio premiership!
I eduardo nije hrvat valjda znate to...zato vam je on glup primer!

Max

pre 16 godina

Cisto sumnjam da ce Rukavina ove zime napustiti Partizan.Ponuda Fejenorda nije adekvatna kvalitetu naseg najboljeg desnog beka.Partizan se ne bi mnogo dvoumio da je ponuda onakva kakvu su objavili mnogi mediji.Radi se o upola manjoj sumi koja ni priblizno ne zadovalja apetite Partizana.Rukavini je najbolje da ostane u Partizanu,da se okiti duplom krunom i bude ucesnik LS.Njegova cena ce pritom sama po sebi da poraste gde ce i Partizan i Rukavina ostvariti svoje interese.
Pazdrav

Nemanja Delija

pre 16 godina

@deda
Izbroj koliko nasih igraca igra u ligi sampiona,a koliko vasih.Napisi spisak nasih igraca koji igraju u jacim evropskim ligama i napisi spisak vasih.Da izbrojimo lepo zajedno.Posto ti pricas sve napamet.Toliko hvalite tog Eduarda koji je inace Brazilac.On igra u Arsenalu kad su svi povredjeni.Trenutno 5-a opcija u napadu,Adebajor,Van Persi,Bendtner,Volkot.
U kojim to ligama igraju vasi igraci?
Pletikosa(Spartak),Srna(Sahtjor),
Niko Kovac(Austrija Bec),Modric(Dinamo,mamic trazi 150 miliona :) )...
Holandska liga uopste nije losa,pogotovo Fejnord koji je ove godine doveo Makaja i Van Bronhorsta.
Uostalom lepo je rekao covek pre mene pogledaj uspehe mladih reprezentacija i videces ko ima bolje mlade igrace.Vama u reprezentaciji igraju neki igraci kojima je odavno prosao zenit i to na veoma vaznim mestima u timu.Videcemo sta cete da uradite na euru sledece godine.

Fudbalski ekspert

pre 16 godina

Antonio Rukavina najbolji desni bek celog sveta, ako postoji neki drugi bolji od njega, onda nisam nishta!
Stephen Warnock najbolji levi bek sveta!

Za Rukavinu bi svaki klub trebali da nude oko 100£, da bude najskuplji, jer toliko je dobar, ne samo u partizanu nego u bilom koju od svih klubova!
Zhiveo Antonio Rukavina i naravno Miralem Sulejmanija za srpskog shampiona

CAR NL

pre 16 godina

Samo ne u Fajnord,pusti to slanvni,bilo pa proslo.
Partizan ima bolji tim 100%videces to na jesen u LS,imas ti jos vremena nezuri nigde.

+381

pre 16 godina

neka ide, ionako nije nezamenljiv...rekao bih prosečan igrač, ali veliki borac....Partizan može ili dovesti boljeg ili ubaciti talentovanog klinca iz podmlatka..Samo šteta što novac koji dobiju Tonijevim odlaskom, glavešine PFC će strpati sebi u džep!!!

Baca

pre 16 godina

@Rotterdam
Rukavina is a our right back defender, and he is currently the best player on his position in Serbia. If you want him at your club, you will have to splash out a lot of money for him, because he doesn´t come cheap. Just buy a cheap african player instead, like you Dutch always do , instead of poaching our talents. One Suliemani is quite enough!

Vincent

pre 16 godina

Baca you have wrong information..we in holland dont buy cheap afrikan players...when they come to rotterdam we give them a change to educatie here in holland...we pay for his education and soccer carreer..thats something different then what you are saying...we hope that Rukavina comes to rotterdam because it was his choice! dont forget that!!!