Utorak, 20.11.2007.

18:02

Vujošević uveren u pobedu nad Romom

Izvor: MR

Vujoševiæ uveren u pobedu nad Romom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

pfc_girl

pre 16 godina

ee, ne verujem, u poslednjem trenutku mi cale javlja da nije uspeo da mi nabavi karte za utakmicu... Bedak zesci... Ali sve jedno, verujem u ove momke i navijace koji ce da napune Pionir i navijati kao na utakmici protiv Barselone i PAO-a, i naravno u POBEDU!!!
NAPRED PARTIZAN do final four-a!!!=)... Pozz za sve GROBARE!!!

Nikola Markovic

pre 16 godina

@ Drejko
Ti druze kupi godinju kartu, ako sam ja mogao da stekujem mesec dana za godisnju, ne vidim sto bi bio problem nekome za koga pretpostavljam da nije student kao ja

GROBAR JUG

pre 16 godina

Mislim da smo veliki favoriti za ovaj mec i da necemo da se mu cim kao prosle godine sa drugim slabijim klubovima.Ne znam sta bi sa pekovicem protiv Reala,ali ipak najjbolji centar je idalje on

bocca

pre 16 godina

Vlado,za tu utakmicu u kojoj je Drobnjak dao trojku iz auta,ne razumem kako mogu Zvezdasi da se bune,pa slobodna bacanja na utakmici su bila 45-15 za Zvezdu.Da li je moguce da se vi bunite na sudjenje.Gazimo Lotomatiku 100%,kucu cu da zalozim i da odigram keca."Samo jedan klub...

cekicar

pre 16 godina

@ Vlada
Kazes da je zvezda ostecena kada je Drobnjaku priznat sut za tri poena. Moram da kazem da se ne slazem sa tobom, jer dati kos iz auta (znaci mnogo iza linije 6.25), i to iz coska, vredi minimum cetiri poena.

Vlada

pre 16 godina

"Nadam se da ce i sudjenje biti regularno"... On to vec trazi izgovor za eventualni kiks (do duse, na to smo vec navikli; kad Partizan izgubi, sudije su krive i takmicenje je neregularno, kad Drobnjak da trojku iz auta, nema veze, Partizan je ionako kvalitetniji, sta je jedna trojka).

Space Jam

pre 16 godina

Partizan je ovu sezonu počeo neočekivano dobro. Igra kvalitetno u odbrani a u napadu bi mogao i bolje. Igra je timska ali problem bi mogla da bude svežina igrača kako vreme bude odmicalo. Tu pre svega mislim na Palasia, i Pekovića pošto nemaju adekvatne zamene, a i povrede igrača bi mogle da utiču na konačan plasman ekipe u ovogodišnjim takmičenjima. Večerašnja utakmica je izuzetno važna za obe ekipe i može puno toga da odluči, ali time ne treba opterećivati igrače. Oni su verovatno svesni da ih čeka težak i izuzetno važan meč. Poželimo im puno sreće večeras, jer će im ona biti itekako potrebna da bi se dobio jedan ovakav rival, koji ima odličnog trenera i igra sve bolje.

nenad

pre 16 godina

jao ta roma uvek nas je kocila u euroligi!!!ima da ih razglavimo sa 20 razlike nece znati gde se nalaze pa kada bude zaurlalo 7 soma navijaca!!!steta je sto se utakmice eurobasketa ne odrzavaju u areni!bila bi i ona krcata!unapred pohvale za vujosevica i pekovica!!!!!!!!

il bimbo del oro

pre 16 godina

@ expert...
ja se secam, bilo je to pre 2 godine ili 3, kad smo posle ocajnog starta docekali Olimpiakos u Pioniru. Dule je pozvao navijace da proslave zajedno prvu pobedu te sezone u Evroligi...i bez ikakvih poteskoca je Partizan dobio...neka bude i sutra tako....SVETO IME JE, VECNO ZIVECE, NJEMU DAJEM SVE....

Jovan grobar

pre 16 godina

idemo majstori da pobedimo romu.mozete vi to....volim ga ko oka dva molim se svaki dan za njega za slavni klub svima znan beogradski partizan ooooooooo.

Expert

pre 16 godina

Svako ko je iole pratio Partizan prethodnih godina zna da su ovakve izjave Vujosevica pravi raritet. Zapravo, licno se ne secam da je Dule makar jednom ovako jasno i glasno najavio pobedu pred neku tekmu u Euroligi. Sve to mi govori da bi trebalo citati izmedju redova i posteno uleteti na keca sutra u kladionici.

P_A_R_T_I_Z_A_N

pre 16 godina

Roa uopste nije losa, ima dosta dobrih igraca. Samo da ovi nasi ne pridju utakmici ono cuveno nase LAKO CEMO.
Ali kako god da se zavrsi FORZA PARTIZAAAN!

Trebinjac86

pre 16 godina

@Milisav

PA onda neka ne ucutkuju ostale navijace koji hoce da pomognu. Nisu dobili karte oni koji turisticki dolaze na utakmice, tj. oni koji dodju da gledaju Panatinaikos, a ne Partizan. Jedini pravi navijaci su oni koji dodju i gledaju Zadra, Siroki, Slovan, Zagreb, FMP, Hemofarm... Za Partizan se navija i poslije Panatinaikosa. Sramota da ih u sledecoj utakmici poslije pobjede u Zagrebu gleda 1000 ljudi!

P.S. Nisam cuo da su se na utakmici zalili na upravu, nego samo na politiku, a siguran sam da su polovina njih izmanipulisani u politicke svrhe

debeli

pre 16 godina

Samo da otvorimo kako treba.Nisu oni stabilna ekipa,jos pun Pionir i moze da bude ubedljivo.Leni Ukic je basketas i ne shvata kosarku kao timski sport.Partizan sutra moze da pobedi sam sebe sa mnogo izgubljenih lopti,losim sutem za tri i ako Pekovic udje u frku sa licnim.Sve u svemu Lotomatika je tim koji se moze dobiti i na cistu volju i misice.

MICKEY

pre 16 godina

Neće biti tako lako. Partizanu je forma u silaznoj putanji.
p.s.Savet za upravu: Što pre centra (može i dva- Stanojević + Mačvan) pa da se odmori i Peković a ne da igra celu utakmicu, a ni Vujanić nije loša investicija za poziciju 1 tj. 2...

Sta reci

pre 16 godina

# OPREZNO!!!
Italijani nisu naivan protivnik, ipak MORAMO DA IH DOBIJEMO!!!
Ima li nekih vesti u vezi Macvana? On nam je neophodan.
(Millos, 20. novembar 2007 19:14)

Evo sad procitah kako Vujosevic izjavljuje da nema nista od Macvana!

Jabbar

pre 16 godina

@Nikola, Zemun

Stvarno gotivim tvoje komentare, ali molim te nemoj prolazak u Top16 da nazivas "konacnim ciljem". Mislim, u nekom ocajnom spletu okolnosti moze da se desi da ne prodjemo ni prvu fazu, ali pravi navijaci, kao uostalom i igraci, moraju uvek da teze necem sto je malo dalje na horizontu.

Ja ovogodisnjem timu ne zelim da postavljam limite niti imperative, samo ih treba pustiti da odu sto dalje.

Dakle Nidzo samo nastavi sa iscrpnim komentarima, a Dule&Co neka gaze redom.

Ajmo crno-beli!

Djenka

pre 16 godina

Glasajte za najbolje igrace Eurolige!!! Obavezno za nashe!!!


LINK=======http://euroleaguequiz.euroleague.net/50y_surv/europe_survey.htm

drejko

pre 16 godina

Kada ce vise partizan igrati utakmice tamo gde ima mesta za sve? Da li treba svaki put da 10 dana unapred planiram koga da saletim za te karte?
Gospodo upravnici, nije "arena" toliko skupa!

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Zaustaviti Ukica i iskoristiti nadmoc Pekovica.Zvuci prosto ali treba odigrati dobro sutra.Ne svidja mi se stvaranje atmosfere lako cemo, ma Roma pada i kuci i tamo,...
Njih eventualna pobeda vraca u zivot posle starta od 0-3.
Tri cela dana su valjda dovoljna i za odmor i za dobru pripremu, nadam se pobedi i konacno dobroj suterskoj veceri!!!

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Да уђемо мирне главе, чврсто у одбрани, мирни у нападу, 100% концентрисани, без много изгубљених лопти, са великим мотивом и пуним срцем... Гробари ће навијати о првог до последњег минута... И победа неће долазити у питање!
Бодирога коме је Партизан у срце мора достојанствено да се поздрави!

D.L.

pre 16 godina

@ Millos

evo ti izjave:
Trener crno-belih Duško Vujošević rekao je u utorak da mu "nije jasno ko plasira te priče" i zašto bi Mačvan trebalo da predje baš u Partizan.

milisav

pre 16 godina

@Trebinjac86

nemoj da pricas neke stvari o necemu sto ne znas, cutalo se prvu cetvrtinu ybog zakona ali NAJVISE ZBOG TOGA STO JE UPRAVA PARTIZANA DALA KARTE TAPKAROSIMA, A NE KAO STO JE BIO DOGOVOR NAVIJACIMA IZ UNUTRASNJOSTI!!!!!

Hell

pre 16 godina

Bice jako teska utakmica jer Lotomatika nema toliko los tim kao sto neki misle,imaju jako solidan sastav.Drugo na igracima Partizana je jako veliki pritisak kao i na igracima Lotomatike i presudice psiholoska stabilnost i smirenost,nadajmo se da ce protivnicka ekipa podleci atmosferi "paklenog" Pionira.Sve u svemu jako nezgodan protivnik u jako nezgodnom trenutku ali smatram da nasi igraci imaju kvalitet i mentalnu snagu da ovu utakmicu rese u svoju korist i da nas opet obraduju i zakorace u top 16,srecno!

mazanje ociju

pre 16 godina

mislim sta reci kada trener ekipe ovako prica pa po njemu top 16 je podvig, e moj partizane pa do pre desetak godina to je se podrazumevalo a uz malo srece uvek smo se skoro nadali i final four-u. tuzno je to sto iz godinu u godinu doticni imaju sve vecu podrsku nas navijaca trebalo bi da u pionir dodje 500 ljudi pa da se malo zapitaju odgovorni za rezultate u evropi predhodnih godina u cemu je problem i da se na konferencijama postave neka pitanja a ne samo neki kvazi novinari da govore kako je sve to veliki uspeh, budzet je ovakav ili onakav i tako svake godine e pa gospodo nemoze vise tako partizan je ipak institucija. zasto naprimer Milos Vujanic ide da igra cele sezone uleb cup u Moskvu ili vec gde da li je to nesposobnost nase uprave ili nesto drugo ja bih rekao da je ovo prvo.

grobar-BL

pre 16 godina

Ako dobijemo dvije kuci i Bamberg na strani do kraja prvog kruga, onda nam u drugom krugu trebaju dvije pobjede za 99% plasman u TOP16 a moze biti dovoljna i samo jedna. Mislim da ce sutra mec biti tijesan i neizvjestan do kraja, bas kao i sve nase utakmice. Pionir je nasa velika prednost, naprijed Partizan !!!

Bata Leki

pre 16 godina

Pobedicemo sigurno i evo jos jedne prilike da pozdravimo naseg grobara Bodirogu,ovog puta kao GM i koji ce jednog dana biti medju nama

Trebinjac86

pre 16 godina

Ma dobijamo sigurno! Samo da navijaci opet nesto ne budu bojkotovali, jer su oni djelimicni krivci za poraz od PAO-a. Umjesto da podrze tim od prve minute oni cutali cijelu cetvrtinu dok su nas ovi napunili! GROBARI MANITE SE POLITIKE! SAMO PARTIZAN!!! Vrata TOP16 su na pola otvorena! Cedo legendo svaka ti cast! Ovako se gine i igra za PArtizan!

Uros

pre 16 godina

Ajmo crno beli....

Ljudi, glasajte za nase igrace, da se nadju medju najbolje u 50 godina.. -

http://euroleaguequiz.euroleague.net/50y_surv/europe_survey.htm

Millos

pre 16 godina

OPREZNO!!!
Italijani nisu naivan protivnik, ipak MORAMO DA IH DOBIJEMO!!!
Ima li nekih vesti u vezi Macvana? On nam je neophodan.

Dragan

pre 16 godina

Rimljani su prilicno "mekana"ekipa,odbrana im nije toliko jaka,sada imaju samo 10 igraca u rotaciji,nemaju klasicnog centra...Mislim da uz maksimalno agresivnu odbranu iz koje ce proizaci dosta kontranapada,uz koriscenje Pekovica u pozicionim napadima,i naravno uz SOLIDAN sut za 3 poena,ako budu igrali zonu i skupljali na Pekovicu,mozemo do znacajne pobede!Naravno Pionir je opet rasprodat za sat i po vremena,bice spektakularna atmosfera o kojoj i u Evropi pricaju sa divljenjem!Zaista Partizanove utakmice u Evroligi postaju fenomen,istinski praznici kosarke i ljubavi prema klubu!

Sokrates

pre 16 godina

Pobjeda nad ovom italijanskom ekipom je imperativ.Pred punim Pionirom ima da ih "pojedemo"ko Panta pitu.Mnogo srece lavovi.
Pozdrav

Nikola, Zemun

pre 16 godina

Mec sa Romom vidim kao dobru priliku da Partizan napravi jos jedan jako bitan korak ka konacnom cilju- plasmanu u TOP16 fazu Evrolige. Iako je Partizan domacin na ovom mecu sto podrazumeva ponovo neverovatnu atmosferu na tribinama, a Roma, objektivno, jedan od najslabijih timova u grupi, ne treba se zavaravati da nas ocekuje laka utakmica i ubedljiva pobeda. Naprotiv. Kao i uvek kada su u pitanju EL utakmice potrebno je da se sloze mnoge kockice ne bismo li dosli do treceg trijumfa. Roma jeste u prva tri kola dozivela tri neuspeha, ali treba imati u vidu cinjenicu da su to bila tri mozda i najteza gostovanja, te da su Italijani poprilicno namucili i PAO u Atini i Real u Madridu, a da ih je prakticno jedino Fener nadigrao.
Ono sto je vise nego evidentno, to je da ce i na ovom mecu Partizan najvecu prednost imati pod kosem, imajuci u vidu cinjenicu da Roma igra prakticno samo sa jednim klasicnim centrom, Slovencem Lorbekom, koji je ujedno i najbolji igrac ovog tima. Rupe u reketu koliko- toliko uspeva da popuni vremesni Fucka, a paznju treba obratiti i na Roberta Gabinija, koji se odlikuje dobrim ofanzivnim skokom.
Kada je u pitanju spoljna linija, sve se manje- vise zasniva na tandemu Ukic- Stefanson. Roko Ukic je dosta brz i prodoran igrac, sjajno tehnicki potkovan i dosta nepredvidiv u napadu, sa izuzetnim osecajem za asistenciju. Sa druge strane, Stefanson je klasican suter koji trosi najvise lopti u timu i njegovim zaustavljanjem spoljna linija Partizana bi odradila veliki posao. Ovome treba dodati jos eventualno Houkinsa, kao igraca koji moze da eksplodira, ali isto tako i „u crno zavije“ svoj tim.
Jedan od parametara koji bi mogao da igra vaznu ulogu u odluci o konacnom pobedniku jeste sut za tri poena, gde Partizan u dosadasnjem delu EL ima dosta problema, a sto se moze objasniti u prvom redu cinjenicom da je Tripkovic totalno „van ritma“. Njegovo „budjenje“ na ovom mecu i koji pogodak van 6.25 bi vrlo lako mogli da budu „tas na vagi“ koji ce prevagnuti na crno- belu stranu.
Dakle, kao zakljucak, smatram da kljuc za pobedu lezi u ostvarivanju sledeceg:
- uspostaviti dominaciju u skoku i punu kontrolu unutar reketa od samog pocetka meca.
- „odseci“ Ukica od ostatka tima (agresivan presing na protivnickoj polovini- covek zadatka Pera Bozic) i spreciti njegove brze asistencije.
- ne dozvoliti Stefansonu i Houkinsu da lako dolaze do otvorenih pozicija za sut.
- procenat suta van 6.25 podici iznad 30%.
Smatram da bi ovo, uz podrazumevajucu paklenu atmosferu na tribinama bilo vise nego dovoljno za novi trijumf.
Veliki pozdrav svim ljubiteljima kosarke, a posebno navijacima Partizana!

urbanBG-PDX

pre 16 godina

"Nadam se i da će sudenje biti regularno"

Idite na tekmu kad vec ja ne mogu i navijajte i za nas koji nismo tu da pomognemo.

Pateticno :)

Volim ga ko oka dva

pre 16 godina

I ja sam uveren kao i svi GROBARI,imamo realne sanse da dobijemo sledece 3 utakmice i tako se skroz priblizimo top 16,mislim da ce protiv Bamberga biti kljucna utakmica ali nadam se najboljem.GDE GOD TI DA IGRAS TU SU TVOJI GROBARI...vec osecam atmosveru

Nikola, Zemun

pre 16 godina

Mec sa Romom vidim kao dobru priliku da Partizan napravi jos jedan jako bitan korak ka konacnom cilju- plasmanu u TOP16 fazu Evrolige. Iako je Partizan domacin na ovom mecu sto podrazumeva ponovo neverovatnu atmosferu na tribinama, a Roma, objektivno, jedan od najslabijih timova u grupi, ne treba se zavaravati da nas ocekuje laka utakmica i ubedljiva pobeda. Naprotiv. Kao i uvek kada su u pitanju EL utakmice potrebno je da se sloze mnoge kockice ne bismo li dosli do treceg trijumfa. Roma jeste u prva tri kola dozivela tri neuspeha, ali treba imati u vidu cinjenicu da su to bila tri mozda i najteza gostovanja, te da su Italijani poprilicno namucili i PAO u Atini i Real u Madridu, a da ih je prakticno jedino Fener nadigrao.
Ono sto je vise nego evidentno, to je da ce i na ovom mecu Partizan najvecu prednost imati pod kosem, imajuci u vidu cinjenicu da Roma igra prakticno samo sa jednim klasicnim centrom, Slovencem Lorbekom, koji je ujedno i najbolji igrac ovog tima. Rupe u reketu koliko- toliko uspeva da popuni vremesni Fucka, a paznju treba obratiti i na Roberta Gabinija, koji se odlikuje dobrim ofanzivnim skokom.
Kada je u pitanju spoljna linija, sve se manje- vise zasniva na tandemu Ukic- Stefanson. Roko Ukic je dosta brz i prodoran igrac, sjajno tehnicki potkovan i dosta nepredvidiv u napadu, sa izuzetnim osecajem za asistenciju. Sa druge strane, Stefanson je klasican suter koji trosi najvise lopti u timu i njegovim zaustavljanjem spoljna linija Partizana bi odradila veliki posao. Ovome treba dodati jos eventualno Houkinsa, kao igraca koji moze da eksplodira, ali isto tako i „u crno zavije“ svoj tim.
Jedan od parametara koji bi mogao da igra vaznu ulogu u odluci o konacnom pobedniku jeste sut za tri poena, gde Partizan u dosadasnjem delu EL ima dosta problema, a sto se moze objasniti u prvom redu cinjenicom da je Tripkovic totalno „van ritma“. Njegovo „budjenje“ na ovom mecu i koji pogodak van 6.25 bi vrlo lako mogli da budu „tas na vagi“ koji ce prevagnuti na crno- belu stranu.
Dakle, kao zakljucak, smatram da kljuc za pobedu lezi u ostvarivanju sledeceg:
- uspostaviti dominaciju u skoku i punu kontrolu unutar reketa od samog pocetka meca.
- „odseci“ Ukica od ostatka tima (agresivan presing na protivnickoj polovini- covek zadatka Pera Bozic) i spreciti njegove brze asistencije.
- ne dozvoliti Stefansonu i Houkinsu da lako dolaze do otvorenih pozicija za sut.
- procenat suta van 6.25 podici iznad 30%.
Smatram da bi ovo, uz podrazumevajucu paklenu atmosferu na tribinama bilo vise nego dovoljno za novi trijumf.
Veliki pozdrav svim ljubiteljima kosarke, a posebno navijacima Partizana!

Volim ga ko oka dva

pre 16 godina

I ja sam uveren kao i svi GROBARI,imamo realne sanse da dobijemo sledece 3 utakmice i tako se skroz priblizimo top 16,mislim da ce protiv Bamberga biti kljucna utakmica ali nadam se najboljem.GDE GOD TI DA IGRAS TU SU TVOJI GROBARI...vec osecam atmosveru

Trebinjac86

pre 16 godina

Ma dobijamo sigurno! Samo da navijaci opet nesto ne budu bojkotovali, jer su oni djelimicni krivci za poraz od PAO-a. Umjesto da podrze tim od prve minute oni cutali cijelu cetvrtinu dok su nas ovi napunili! GROBARI MANITE SE POLITIKE! SAMO PARTIZAN!!! Vrata TOP16 su na pola otvorena! Cedo legendo svaka ti cast! Ovako se gine i igra za PArtizan!

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Да уђемо мирне главе, чврсто у одбрани, мирни у нападу, 100% концентрисани, без много изгубљених лопти, са великим мотивом и пуним срцем... Гробари ће навијати о првог до последњег минута... И победа неће долазити у питање!
Бодирога коме је Партизан у срце мора достојанствено да се поздрави!

Uros

pre 16 godina

Ajmo crno beli....

Ljudi, glasajte za nase igrace, da se nadju medju najbolje u 50 godina.. -

http://euroleaguequiz.euroleague.net/50y_surv/europe_survey.htm

cekicar

pre 16 godina

@ Vlada
Kazes da je zvezda ostecena kada je Drobnjaku priznat sut za tri poena. Moram da kazem da se ne slazem sa tobom, jer dati kos iz auta (znaci mnogo iza linije 6.25), i to iz coska, vredi minimum cetiri poena.

Dragan

pre 16 godina

Rimljani su prilicno "mekana"ekipa,odbrana im nije toliko jaka,sada imaju samo 10 igraca u rotaciji,nemaju klasicnog centra...Mislim da uz maksimalno agresivnu odbranu iz koje ce proizaci dosta kontranapada,uz koriscenje Pekovica u pozicionim napadima,i naravno uz SOLIDAN sut za 3 poena,ako budu igrali zonu i skupljali na Pekovicu,mozemo do znacajne pobede!Naravno Pionir je opet rasprodat za sat i po vremena,bice spektakularna atmosfera o kojoj i u Evropi pricaju sa divljenjem!Zaista Partizanove utakmice u Evroligi postaju fenomen,istinski praznici kosarke i ljubavi prema klubu!

Jabbar

pre 16 godina

@Nikola, Zemun

Stvarno gotivim tvoje komentare, ali molim te nemoj prolazak u Top16 da nazivas "konacnim ciljem". Mislim, u nekom ocajnom spletu okolnosti moze da se desi da ne prodjemo ni prvu fazu, ali pravi navijaci, kao uostalom i igraci, moraju uvek da teze necem sto je malo dalje na horizontu.

Ja ovogodisnjem timu ne zelim da postavljam limite niti imperative, samo ih treba pustiti da odu sto dalje.

Dakle Nidzo samo nastavi sa iscrpnim komentarima, a Dule&Co neka gaze redom.

Ajmo crno-beli!

milisav

pre 16 godina

@Trebinjac86

nemoj da pricas neke stvari o necemu sto ne znas, cutalo se prvu cetvrtinu ybog zakona ali NAJVISE ZBOG TOGA STO JE UPRAVA PARTIZANA DALA KARTE TAPKAROSIMA, A NE KAO STO JE BIO DOGOVOR NAVIJACIMA IZ UNUTRASNJOSTI!!!!!

urbanBG-PDX

pre 16 godina

"Nadam se i da će sudenje biti regularno"

Idite na tekmu kad vec ja ne mogu i navijajte i za nas koji nismo tu da pomognemo.

Pateticno :)

mazanje ociju

pre 16 godina

mislim sta reci kada trener ekipe ovako prica pa po njemu top 16 je podvig, e moj partizane pa do pre desetak godina to je se podrazumevalo a uz malo srece uvek smo se skoro nadali i final four-u. tuzno je to sto iz godinu u godinu doticni imaju sve vecu podrsku nas navijaca trebalo bi da u pionir dodje 500 ljudi pa da se malo zapitaju odgovorni za rezultate u evropi predhodnih godina u cemu je problem i da se na konferencijama postave neka pitanja a ne samo neki kvazi novinari da govore kako je sve to veliki uspeh, budzet je ovakav ili onakav i tako svake godine e pa gospodo nemoze vise tako partizan je ipak institucija. zasto naprimer Milos Vujanic ide da igra cele sezone uleb cup u Moskvu ili vec gde da li je to nesposobnost nase uprave ili nesto drugo ja bih rekao da je ovo prvo.

Trebinjac86

pre 16 godina

@Milisav

PA onda neka ne ucutkuju ostale navijace koji hoce da pomognu. Nisu dobili karte oni koji turisticki dolaze na utakmice, tj. oni koji dodju da gledaju Panatinaikos, a ne Partizan. Jedini pravi navijaci su oni koji dodju i gledaju Zadra, Siroki, Slovan, Zagreb, FMP, Hemofarm... Za Partizan se navija i poslije Panatinaikosa. Sramota da ih u sledecoj utakmici poslije pobjede u Zagrebu gleda 1000 ljudi!

P.S. Nisam cuo da su se na utakmici zalili na upravu, nego samo na politiku, a siguran sam da su polovina njih izmanipulisani u politicke svrhe

Bata Leki

pre 16 godina

Pobedicemo sigurno i evo jos jedne prilike da pozdravimo naseg grobara Bodirogu,ovog puta kao GM i koji ce jednog dana biti medju nama

Expert

pre 16 godina

Svako ko je iole pratio Partizan prethodnih godina zna da su ovakve izjave Vujosevica pravi raritet. Zapravo, licno se ne secam da je Dule makar jednom ovako jasno i glasno najavio pobedu pred neku tekmu u Euroligi. Sve to mi govori da bi trebalo citati izmedju redova i posteno uleteti na keca sutra u kladionici.

grobar-BL

pre 16 godina

Ako dobijemo dvije kuci i Bamberg na strani do kraja prvog kruga, onda nam u drugom krugu trebaju dvije pobjede za 99% plasman u TOP16 a moze biti dovoljna i samo jedna. Mislim da ce sutra mec biti tijesan i neizvjestan do kraja, bas kao i sve nase utakmice. Pionir je nasa velika prednost, naprijed Partizan !!!

Millos

pre 16 godina

OPREZNO!!!
Italijani nisu naivan protivnik, ipak MORAMO DA IH DOBIJEMO!!!
Ima li nekih vesti u vezi Macvana? On nam je neophodan.

Sokrates

pre 16 godina

Pobjeda nad ovom italijanskom ekipom je imperativ.Pred punim Pionirom ima da ih "pojedemo"ko Panta pitu.Mnogo srece lavovi.
Pozdrav

Hell

pre 16 godina

Bice jako teska utakmica jer Lotomatika nema toliko los tim kao sto neki misle,imaju jako solidan sastav.Drugo na igracima Partizana je jako veliki pritisak kao i na igracima Lotomatike i presudice psiholoska stabilnost i smirenost,nadajmo se da ce protivnicka ekipa podleci atmosferi "paklenog" Pionira.Sve u svemu jako nezgodan protivnik u jako nezgodnom trenutku ali smatram da nasi igraci imaju kvalitet i mentalnu snagu da ovu utakmicu rese u svoju korist i da nas opet obraduju i zakorace u top 16,srecno!

D.L.

pre 16 godina

@ Millos

evo ti izjave:
Trener crno-belih Duško Vujošević rekao je u utorak da mu "nije jasno ko plasira te priče" i zašto bi Mačvan trebalo da predje baš u Partizan.

drejko

pre 16 godina

Kada ce vise partizan igrati utakmice tamo gde ima mesta za sve? Da li treba svaki put da 10 dana unapred planiram koga da saletim za te karte?
Gospodo upravnici, nije "arena" toliko skupa!

Jovan grobar

pre 16 godina

idemo majstori da pobedimo romu.mozete vi to....volim ga ko oka dva molim se svaki dan za njega za slavni klub svima znan beogradski partizan ooooooooo.

il bimbo del oro

pre 16 godina

@ expert...
ja se secam, bilo je to pre 2 godine ili 3, kad smo posle ocajnog starta docekali Olimpiakos u Pioniru. Dule je pozvao navijace da proslave zajedno prvu pobedu te sezone u Evroligi...i bez ikakvih poteskoca je Partizan dobio...neka bude i sutra tako....SVETO IME JE, VECNO ZIVECE, NJEMU DAJEM SVE....

bocca

pre 16 godina

Vlado,za tu utakmicu u kojoj je Drobnjak dao trojku iz auta,ne razumem kako mogu Zvezdasi da se bune,pa slobodna bacanja na utakmici su bila 45-15 za Zvezdu.Da li je moguce da se vi bunite na sudjenje.Gazimo Lotomatiku 100%,kucu cu da zalozim i da odigram keca."Samo jedan klub...

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Zaustaviti Ukica i iskoristiti nadmoc Pekovica.Zvuci prosto ali treba odigrati dobro sutra.Ne svidja mi se stvaranje atmosfere lako cemo, ma Roma pada i kuci i tamo,...
Njih eventualna pobeda vraca u zivot posle starta od 0-3.
Tri cela dana su valjda dovoljna i za odmor i za dobru pripremu, nadam se pobedi i konacno dobroj suterskoj veceri!!!

MICKEY

pre 16 godina

Neće biti tako lako. Partizanu je forma u silaznoj putanji.
p.s.Savet za upravu: Što pre centra (može i dva- Stanojević + Mačvan) pa da se odmori i Peković a ne da igra celu utakmicu, a ni Vujanić nije loša investicija za poziciju 1 tj. 2...

P_A_R_T_I_Z_A_N

pre 16 godina

Roa uopste nije losa, ima dosta dobrih igraca. Samo da ovi nasi ne pridju utakmici ono cuveno nase LAKO CEMO.
Ali kako god da se zavrsi FORZA PARTIZAAAN!

Djenka

pre 16 godina

Glasajte za najbolje igrace Eurolige!!! Obavezno za nashe!!!


LINK=======http://euroleaguequiz.euroleague.net/50y_surv/europe_survey.htm

Sta reci

pre 16 godina

# OPREZNO!!!
Italijani nisu naivan protivnik, ipak MORAMO DA IH DOBIJEMO!!!
Ima li nekih vesti u vezi Macvana? On nam je neophodan.
(Millos, 20. novembar 2007 19:14)

Evo sad procitah kako Vujosevic izjavljuje da nema nista od Macvana!

Space Jam

pre 16 godina

Partizan je ovu sezonu počeo neočekivano dobro. Igra kvalitetno u odbrani a u napadu bi mogao i bolje. Igra je timska ali problem bi mogla da bude svežina igrača kako vreme bude odmicalo. Tu pre svega mislim na Palasia, i Pekovića pošto nemaju adekvatne zamene, a i povrede igrača bi mogle da utiču na konačan plasman ekipe u ovogodišnjim takmičenjima. Večerašnja utakmica je izuzetno važna za obe ekipe i može puno toga da odluči, ali time ne treba opterećivati igrače. Oni su verovatno svesni da ih čeka težak i izuzetno važan meč. Poželimo im puno sreće večeras, jer će im ona biti itekako potrebna da bi se dobio jedan ovakav rival, koji ima odličnog trenera i igra sve bolje.

pfc_girl

pre 16 godina

ee, ne verujem, u poslednjem trenutku mi cale javlja da nije uspeo da mi nabavi karte za utakmicu... Bedak zesci... Ali sve jedno, verujem u ove momke i navijace koji ce da napune Pionir i navijati kao na utakmici protiv Barselone i PAO-a, i naravno u POBEDU!!!
NAPRED PARTIZAN do final four-a!!!=)... Pozz za sve GROBARE!!!

debeli

pre 16 godina

Samo da otvorimo kako treba.Nisu oni stabilna ekipa,jos pun Pionir i moze da bude ubedljivo.Leni Ukic je basketas i ne shvata kosarku kao timski sport.Partizan sutra moze da pobedi sam sebe sa mnogo izgubljenih lopti,losim sutem za tri i ako Pekovic udje u frku sa licnim.Sve u svemu Lotomatika je tim koji se moze dobiti i na cistu volju i misice.

nenad

pre 16 godina

jao ta roma uvek nas je kocila u euroligi!!!ima da ih razglavimo sa 20 razlike nece znati gde se nalaze pa kada bude zaurlalo 7 soma navijaca!!!steta je sto se utakmice eurobasketa ne odrzavaju u areni!bila bi i ona krcata!unapred pohvale za vujosevica i pekovica!!!!!!!!

Vlada

pre 16 godina

"Nadam se da ce i sudjenje biti regularno"... On to vec trazi izgovor za eventualni kiks (do duse, na to smo vec navikli; kad Partizan izgubi, sudije su krive i takmicenje je neregularno, kad Drobnjak da trojku iz auta, nema veze, Partizan je ionako kvalitetniji, sta je jedna trojka).

Nikola Markovic

pre 16 godina

@ Drejko
Ti druze kupi godinju kartu, ako sam ja mogao da stekujem mesec dana za godisnju, ne vidim sto bi bio problem nekome za koga pretpostavljam da nije student kao ja

GROBAR JUG

pre 16 godina

Mislim da smo veliki favoriti za ovaj mec i da necemo da se mu cim kao prosle godine sa drugim slabijim klubovima.Ne znam sta bi sa pekovicem protiv Reala,ali ipak najjbolji centar je idalje on

mazanje ociju

pre 16 godina

mislim sta reci kada trener ekipe ovako prica pa po njemu top 16 je podvig, e moj partizane pa do pre desetak godina to je se podrazumevalo a uz malo srece uvek smo se skoro nadali i final four-u. tuzno je to sto iz godinu u godinu doticni imaju sve vecu podrsku nas navijaca trebalo bi da u pionir dodje 500 ljudi pa da se malo zapitaju odgovorni za rezultate u evropi predhodnih godina u cemu je problem i da se na konferencijama postave neka pitanja a ne samo neki kvazi novinari da govore kako je sve to veliki uspeh, budzet je ovakav ili onakav i tako svake godine e pa gospodo nemoze vise tako partizan je ipak institucija. zasto naprimer Milos Vujanic ide da igra cele sezone uleb cup u Moskvu ili vec gde da li je to nesposobnost nase uprave ili nesto drugo ja bih rekao da je ovo prvo.

Vlada

pre 16 godina

"Nadam se da ce i sudjenje biti regularno"... On to vec trazi izgovor za eventualni kiks (do duse, na to smo vec navikli; kad Partizan izgubi, sudije su krive i takmicenje je neregularno, kad Drobnjak da trojku iz auta, nema veze, Partizan je ionako kvalitetniji, sta je jedna trojka).

Nikola, Zemun

pre 16 godina

Mec sa Romom vidim kao dobru priliku da Partizan napravi jos jedan jako bitan korak ka konacnom cilju- plasmanu u TOP16 fazu Evrolige. Iako je Partizan domacin na ovom mecu sto podrazumeva ponovo neverovatnu atmosferu na tribinama, a Roma, objektivno, jedan od najslabijih timova u grupi, ne treba se zavaravati da nas ocekuje laka utakmica i ubedljiva pobeda. Naprotiv. Kao i uvek kada su u pitanju EL utakmice potrebno je da se sloze mnoge kockice ne bismo li dosli do treceg trijumfa. Roma jeste u prva tri kola dozivela tri neuspeha, ali treba imati u vidu cinjenicu da su to bila tri mozda i najteza gostovanja, te da su Italijani poprilicno namucili i PAO u Atini i Real u Madridu, a da ih je prakticno jedino Fener nadigrao.
Ono sto je vise nego evidentno, to je da ce i na ovom mecu Partizan najvecu prednost imati pod kosem, imajuci u vidu cinjenicu da Roma igra prakticno samo sa jednim klasicnim centrom, Slovencem Lorbekom, koji je ujedno i najbolji igrac ovog tima. Rupe u reketu koliko- toliko uspeva da popuni vremesni Fucka, a paznju treba obratiti i na Roberta Gabinija, koji se odlikuje dobrim ofanzivnim skokom.
Kada je u pitanju spoljna linija, sve se manje- vise zasniva na tandemu Ukic- Stefanson. Roko Ukic je dosta brz i prodoran igrac, sjajno tehnicki potkovan i dosta nepredvidiv u napadu, sa izuzetnim osecajem za asistenciju. Sa druge strane, Stefanson je klasican suter koji trosi najvise lopti u timu i njegovim zaustavljanjem spoljna linija Partizana bi odradila veliki posao. Ovome treba dodati jos eventualno Houkinsa, kao igraca koji moze da eksplodira, ali isto tako i „u crno zavije“ svoj tim.
Jedan od parametara koji bi mogao da igra vaznu ulogu u odluci o konacnom pobedniku jeste sut za tri poena, gde Partizan u dosadasnjem delu EL ima dosta problema, a sto se moze objasniti u prvom redu cinjenicom da je Tripkovic totalno „van ritma“. Njegovo „budjenje“ na ovom mecu i koji pogodak van 6.25 bi vrlo lako mogli da budu „tas na vagi“ koji ce prevagnuti na crno- belu stranu.
Dakle, kao zakljucak, smatram da kljuc za pobedu lezi u ostvarivanju sledeceg:
- uspostaviti dominaciju u skoku i punu kontrolu unutar reketa od samog pocetka meca.
- „odseci“ Ukica od ostatka tima (agresivan presing na protivnickoj polovini- covek zadatka Pera Bozic) i spreciti njegove brze asistencije.
- ne dozvoliti Stefansonu i Houkinsu da lako dolaze do otvorenih pozicija za sut.
- procenat suta van 6.25 podici iznad 30%.
Smatram da bi ovo, uz podrazumevajucu paklenu atmosferu na tribinama bilo vise nego dovoljno za novi trijumf.
Veliki pozdrav svim ljubiteljima kosarke, a posebno navijacima Partizana!

milisav

pre 16 godina

@Trebinjac86

nemoj da pricas neke stvari o necemu sto ne znas, cutalo se prvu cetvrtinu ybog zakona ali NAJVISE ZBOG TOGA STO JE UPRAVA PARTIZANA DALA KARTE TAPKAROSIMA, A NE KAO STO JE BIO DOGOVOR NAVIJACIMA IZ UNUTRASNJOSTI!!!!!

Trebinjac86

pre 16 godina

Ma dobijamo sigurno! Samo da navijaci opet nesto ne budu bojkotovali, jer su oni djelimicni krivci za poraz od PAO-a. Umjesto da podrze tim od prve minute oni cutali cijelu cetvrtinu dok su nas ovi napunili! GROBARI MANITE SE POLITIKE! SAMO PARTIZAN!!! Vrata TOP16 su na pola otvorena! Cedo legendo svaka ti cast! Ovako se gine i igra za PArtizan!

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Да уђемо мирне главе, чврсто у одбрани, мирни у нападу, 100% концентрисани, без много изгубљених лопти, са великим мотивом и пуним срцем... Гробари ће навијати о првог до последњег минута... И победа неће долазити у питање!
Бодирога коме је Партизан у срце мора достојанствено да се поздрави!

D.L.

pre 16 godina

@ Millos

evo ti izjave:
Trener crno-belih Duško Vujošević rekao je u utorak da mu "nije jasno ko plasira te priče" i zašto bi Mačvan trebalo da predje baš u Partizan.

Trebinjac86

pre 16 godina

@Milisav

PA onda neka ne ucutkuju ostale navijace koji hoce da pomognu. Nisu dobili karte oni koji turisticki dolaze na utakmice, tj. oni koji dodju da gledaju Panatinaikos, a ne Partizan. Jedini pravi navijaci su oni koji dodju i gledaju Zadra, Siroki, Slovan, Zagreb, FMP, Hemofarm... Za Partizan se navija i poslije Panatinaikosa. Sramota da ih u sledecoj utakmici poslije pobjede u Zagrebu gleda 1000 ljudi!

P.S. Nisam cuo da su se na utakmici zalili na upravu, nego samo na politiku, a siguran sam da su polovina njih izmanipulisani u politicke svrhe

MICKEY

pre 16 godina

Neće biti tako lako. Partizanu je forma u silaznoj putanji.
p.s.Savet za upravu: Što pre centra (može i dva- Stanojević + Mačvan) pa da se odmori i Peković a ne da igra celu utakmicu, a ni Vujanić nije loša investicija za poziciju 1 tj. 2...

urbanBG-PDX

pre 16 godina

"Nadam se i da će sudenje biti regularno"

Idite na tekmu kad vec ja ne mogu i navijajte i za nas koji nismo tu da pomognemo.

Pateticno :)

Volim ga ko oka dva

pre 16 godina

I ja sam uveren kao i svi GROBARI,imamo realne sanse da dobijemo sledece 3 utakmice i tako se skroz priblizimo top 16,mislim da ce protiv Bamberga biti kljucna utakmica ali nadam se najboljem.GDE GOD TI DA IGRAS TU SU TVOJI GROBARI...vec osecam atmosveru

Millos

pre 16 godina

OPREZNO!!!
Italijani nisu naivan protivnik, ipak MORAMO DA IH DOBIJEMO!!!
Ima li nekih vesti u vezi Macvana? On nam je neophodan.

Dragan

pre 16 godina

Rimljani su prilicno "mekana"ekipa,odbrana im nije toliko jaka,sada imaju samo 10 igraca u rotaciji,nemaju klasicnog centra...Mislim da uz maksimalno agresivnu odbranu iz koje ce proizaci dosta kontranapada,uz koriscenje Pekovica u pozicionim napadima,i naravno uz SOLIDAN sut za 3 poena,ako budu igrali zonu i skupljali na Pekovicu,mozemo do znacajne pobede!Naravno Pionir je opet rasprodat za sat i po vremena,bice spektakularna atmosfera o kojoj i u Evropi pricaju sa divljenjem!Zaista Partizanove utakmice u Evroligi postaju fenomen,istinski praznici kosarke i ljubavi prema klubu!

grobar-BL

pre 16 godina

Ako dobijemo dvije kuci i Bamberg na strani do kraja prvog kruga, onda nam u drugom krugu trebaju dvije pobjede za 99% plasman u TOP16 a moze biti dovoljna i samo jedna. Mislim da ce sutra mec biti tijesan i neizvjestan do kraja, bas kao i sve nase utakmice. Pionir je nasa velika prednost, naprijed Partizan !!!

Bata Leki

pre 16 godina

Pobedicemo sigurno i evo jos jedne prilike da pozdravimo naseg grobara Bodirogu,ovog puta kao GM i koji ce jednog dana biti medju nama

Uros

pre 16 godina

Ajmo crno beli....

Ljudi, glasajte za nase igrace, da se nadju medju najbolje u 50 godina.. -

http://euroleaguequiz.euroleague.net/50y_surv/europe_survey.htm

Sokrates

pre 16 godina

Pobjeda nad ovom italijanskom ekipom je imperativ.Pred punim Pionirom ima da ih "pojedemo"ko Panta pitu.Mnogo srece lavovi.
Pozdrav

Hell

pre 16 godina

Bice jako teska utakmica jer Lotomatika nema toliko los tim kao sto neki misle,imaju jako solidan sastav.Drugo na igracima Partizana je jako veliki pritisak kao i na igracima Lotomatike i presudice psiholoska stabilnost i smirenost,nadajmo se da ce protivnicka ekipa podleci atmosferi "paklenog" Pionira.Sve u svemu jako nezgodan protivnik u jako nezgodnom trenutku ali smatram da nasi igraci imaju kvalitet i mentalnu snagu da ovu utakmicu rese u svoju korist i da nas opet obraduju i zakorace u top 16,srecno!

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Zaustaviti Ukica i iskoristiti nadmoc Pekovica.Zvuci prosto ali treba odigrati dobro sutra.Ne svidja mi se stvaranje atmosfere lako cemo, ma Roma pada i kuci i tamo,...
Njih eventualna pobeda vraca u zivot posle starta od 0-3.
Tri cela dana su valjda dovoljna i za odmor i za dobru pripremu, nadam se pobedi i konacno dobroj suterskoj veceri!!!

drejko

pre 16 godina

Kada ce vise partizan igrati utakmice tamo gde ima mesta za sve? Da li treba svaki put da 10 dana unapred planiram koga da saletim za te karte?
Gospodo upravnici, nije "arena" toliko skupa!

Jabbar

pre 16 godina

@Nikola, Zemun

Stvarno gotivim tvoje komentare, ali molim te nemoj prolazak u Top16 da nazivas "konacnim ciljem". Mislim, u nekom ocajnom spletu okolnosti moze da se desi da ne prodjemo ni prvu fazu, ali pravi navijaci, kao uostalom i igraci, moraju uvek da teze necem sto je malo dalje na horizontu.

Ja ovogodisnjem timu ne zelim da postavljam limite niti imperative, samo ih treba pustiti da odu sto dalje.

Dakle Nidzo samo nastavi sa iscrpnim komentarima, a Dule&Co neka gaze redom.

Ajmo crno-beli!

Djenka

pre 16 godina

Glasajte za najbolje igrace Eurolige!!! Obavezno za nashe!!!


LINK=======http://euroleaguequiz.euroleague.net/50y_surv/europe_survey.htm

Sta reci

pre 16 godina

# OPREZNO!!!
Italijani nisu naivan protivnik, ipak MORAMO DA IH DOBIJEMO!!!
Ima li nekih vesti u vezi Macvana? On nam je neophodan.
(Millos, 20. novembar 2007 19:14)

Evo sad procitah kako Vujosevic izjavljuje da nema nista od Macvana!

debeli

pre 16 godina

Samo da otvorimo kako treba.Nisu oni stabilna ekipa,jos pun Pionir i moze da bude ubedljivo.Leni Ukic je basketas i ne shvata kosarku kao timski sport.Partizan sutra moze da pobedi sam sebe sa mnogo izgubljenih lopti,losim sutem za tri i ako Pekovic udje u frku sa licnim.Sve u svemu Lotomatika je tim koji se moze dobiti i na cistu volju i misice.

Jovan grobar

pre 16 godina

idemo majstori da pobedimo romu.mozete vi to....volim ga ko oka dva molim se svaki dan za njega za slavni klub svima znan beogradski partizan ooooooooo.

Expert

pre 16 godina

Svako ko je iole pratio Partizan prethodnih godina zna da su ovakve izjave Vujosevica pravi raritet. Zapravo, licno se ne secam da je Dule makar jednom ovako jasno i glasno najavio pobedu pred neku tekmu u Euroligi. Sve to mi govori da bi trebalo citati izmedju redova i posteno uleteti na keca sutra u kladionici.

P_A_R_T_I_Z_A_N

pre 16 godina

Roa uopste nije losa, ima dosta dobrih igraca. Samo da ovi nasi ne pridju utakmici ono cuveno nase LAKO CEMO.
Ali kako god da se zavrsi FORZA PARTIZAAAN!

il bimbo del oro

pre 16 godina

@ expert...
ja se secam, bilo je to pre 2 godine ili 3, kad smo posle ocajnog starta docekali Olimpiakos u Pioniru. Dule je pozvao navijace da proslave zajedno prvu pobedu te sezone u Evroligi...i bez ikakvih poteskoca je Partizan dobio...neka bude i sutra tako....SVETO IME JE, VECNO ZIVECE, NJEMU DAJEM SVE....

nenad

pre 16 godina

jao ta roma uvek nas je kocila u euroligi!!!ima da ih razglavimo sa 20 razlike nece znati gde se nalaze pa kada bude zaurlalo 7 soma navijaca!!!steta je sto se utakmice eurobasketa ne odrzavaju u areni!bila bi i ona krcata!unapred pohvale za vujosevica i pekovica!!!!!!!!

Space Jam

pre 16 godina

Partizan je ovu sezonu počeo neočekivano dobro. Igra kvalitetno u odbrani a u napadu bi mogao i bolje. Igra je timska ali problem bi mogla da bude svežina igrača kako vreme bude odmicalo. Tu pre svega mislim na Palasia, i Pekovića pošto nemaju adekvatne zamene, a i povrede igrača bi mogle da utiču na konačan plasman ekipe u ovogodišnjim takmičenjima. Večerašnja utakmica je izuzetno važna za obe ekipe i može puno toga da odluči, ali time ne treba opterećivati igrače. Oni su verovatno svesni da ih čeka težak i izuzetno važan meč. Poželimo im puno sreće večeras, jer će im ona biti itekako potrebna da bi se dobio jedan ovakav rival, koji ima odličnog trenera i igra sve bolje.

bocca

pre 16 godina

Vlado,za tu utakmicu u kojoj je Drobnjak dao trojku iz auta,ne razumem kako mogu Zvezdasi da se bune,pa slobodna bacanja na utakmici su bila 45-15 za Zvezdu.Da li je moguce da se vi bunite na sudjenje.Gazimo Lotomatiku 100%,kucu cu da zalozim i da odigram keca."Samo jedan klub...

cekicar

pre 16 godina

@ Vlada
Kazes da je zvezda ostecena kada je Drobnjaku priznat sut za tri poena. Moram da kazem da se ne slazem sa tobom, jer dati kos iz auta (znaci mnogo iza linije 6.25), i to iz coska, vredi minimum cetiri poena.

Nikola Markovic

pre 16 godina

@ Drejko
Ti druze kupi godinju kartu, ako sam ja mogao da stekujem mesec dana za godisnju, ne vidim sto bi bio problem nekome za koga pretpostavljam da nije student kao ja

GROBAR JUG

pre 16 godina

Mislim da smo veliki favoriti za ovaj mec i da necemo da se mu cim kao prosle godine sa drugim slabijim klubovima.Ne znam sta bi sa pekovicem protiv Reala,ali ipak najjbolji centar je idalje on

pfc_girl

pre 16 godina

ee, ne verujem, u poslednjem trenutku mi cale javlja da nije uspeo da mi nabavi karte za utakmicu... Bedak zesci... Ali sve jedno, verujem u ove momke i navijace koji ce da napune Pionir i navijati kao na utakmici protiv Barselone i PAO-a, i naravno u POBEDU!!!
NAPRED PARTIZAN do final four-a!!!=)... Pozz za sve GROBARE!!!