Petak, 09.11.2007.

14:53

Klemente vratio Markovića u tim

Izvor: MR

Klemente vratio Markoviæa u tim IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

Max Brash

pre 16 godina

KRKIĆ mora da dobije poziv za prvu sledeću prijateljsku utakmicu. Prvo, Bojanu se do zemlje klanjaju sve zvezde Barse i već ga vide kao naslednika Ronaldinja. Ako ne požuriti obući će dres Španaca. Osim toga, nebi mu bilo teško da se sporazumeva sa igračima jer u našoj reprezentaciji ima nekoliko igrača koji igraju u Primeri. Razumeli bi ga i igrači koji igraju u Italiji jer su ta dva jezika veoma slična. Osim toga, brzo bi on progovorio i srpski. Trebalo bi da čelnici FSS što pre reaguju i razgovaraju sa njim, ali i sa njegovim roditeljima. Majka Katalonka je, navodno, jednom izjavila da ako ne može da igra za reprezentaciju Katalonije, onda neka igra za Srbiju odakle mu je otac.
Sada je na Terziću i kompaniji da se što pre dogovore sa njim.

Josko

pre 16 godina

@ Vladimir Radonjic Uzice
Citao sam ovde razne gluposti,ali da neko pokusava da sastavlja tim bez Vidica (a pritom stavlja Bisevca i Stepanova) niti sam video,nitu cu ikad videti....

sale

pre 16 godina

Znate sta, Kezman bi trebao da se vrati u repku, ali prvo da se oporavi od povrede koju vuce jos iz atletico madrida. Zao mi je sto Pedro Djordjevic nece vise da igra, a Klemente ga je zvao jos kad smo trebali da igramo protiv belgije i jermenije u BG-u, ali je odbio jer se oprostio.
Moja idealna 11-orka izgleda ovako:
Stojkovic
Rukavina Vidic Ivanovic Drago
Smiljanic Duljaj
Jankovic Krasic(Koroman)
Lazovic
Zigic(Jovanovic)

Pa vi vidite kako vam se ovo svidi i prokomentarisite. Na kraju ce Poljaci pobediti Belgijance, pa se nadam da ce Jermeni i Finci zaustaviti Portugalce, onda cemo mi pobediti Poljake jer njima ta tekma nece biti vazna, a Kazahstan cemo urnisati sa 7:0 ako ponovimo proslu tekmu protiv azera.
Nadam se da JNA nece biti malerozan stadion za nase.
Za ORLOVE, za SRBIJU!!!!!!!!

cheeky

pre 16 godina

надам се да ће марковић и играти само да не игра мајстор фудбала и играч најбољег центаршута Рукаваина!

stefan pariz

pre 16 godina

Dobar sastav!!
Stojkovic
ivanovic stepanov vidic drago
jankovic duljaj stankovic n.kovacevic koroman
zigic ili lazovic
Taj sastav bi mogao da utice na utakmicama ako Clemente ne zaboravi da nasi igraci ne igraju dobro sa 2 napadaca!!
Zivela Srbija!!!

Nemanja

pre 16 godina

Дејан Топаловић podmladjivanje nije nesto sto se treba pohvaliti , vec nesto normalno!Dva puta su bili 2. u evropi i treba sve starije od 26 godina da izbace da bi dali klincim prostora da za 3-4 godine imamo vrhunsku reprezentaciju koja ce da traje jos 5 godina min.

Da sam je selektor

pre 16 godina

Golmani:Stojkovc,Avramov
Odbrana:Ivanovic,Vidic,Rukavina,Kolarov,Drago,Stepanov,Bisevac
Sredina:
Kuzmanovic,Duljaj,Kovacevic,
Kacar,Jankovic,Krasic,Stankovic,Koroman,Smiljanic
Napad:
Zigic,Jovanovic,Lazovic,Pantelic

Vladimir Radonjic, Uzice

pre 16 godina

Idealnih jedanaest
1 Stojkovic
2 Bane Ivanovic
3 Ivica Dragutinovic
4 Milan Bisevac
5 Milan Stepanov
6 Igor Duljaj
7 Bosko Jankovic
8 Ognjen Koroman
9 Milos Krasic
10 Nikola Zigic
11 Danko Lazovic
U formaciji 4-1-2-1-2
Mislim da tako treba da se igraju sve utakmice u reprezentaciji

NS

pre 16 godina

beogradjani koce igranje Gojka Kacara u reprezentaciji, mada ima i on jednu OGROMNU manu!
Javno je rekao da navija za VOJVODINU i da iz nje nikada nece preci u bg-blizance!

Miodrag

pre 16 godina

U ovoj grupi sem Portugala nema nekog posebnog favorita. Četiri reprezentacije su ravnopravno konkurisale za poziciju br.2, a pokazalo se i prvi favorit muči i teško pobeđuje. Elem Belgiju sam gledao na Marakani i jako smo srećno dobili. Gosti su imali 4 prave šanse i ne smatram da su Poljaci nešto mnogo u prednosti...

ivan

pre 16 godina

Pa Marković ili Rukavina skroz je svejedno. Treba nam mnogo sreće da bi prošli, a nismo ni zaslužili, Poljska je bolji tim od nas.

Veternik

pre 16 godina

Ne znam ko je onaj "mali" sa svojih 17 godina sto igra za tamo "neku" Barselonu i u ligi sampiona zameni SAMO Ronaldinja? Nesto mu ne vidim ime u sastavu za reprezentaciju 8-/

sone

pre 16 godina

kahriman

rukavina ivanovic vidic dragutinovic

jankovic duljaj kuzmanovic stankovic(krasic)

zigic lazovic

zasto je markovic pozvan zna samo terzic!!
daj boze da mu ne padne na pamet vukic i ostali polovnjaci

martin

pre 16 godina

Tog DEjana Stankovica treba odmah izbaciti iz reprezentacije. Covek se uopste ne trudi. Kada igra za Inter igrao ko lud... a za nase nikako.

grbovic

pre 16 godina

Da sada pozove Mesija,Ronaldinja,Bojana,itd, nebi nam pomoglo a kamoli ovaj Marko i Janko imali smo x sansi ali nismo uspeli sada moze samo cudo da nas spasi.
Poljaci i Portugalci nisu budale. Pomozi Boze!

todos

pre 16 godina

Mislim da ne vredi kombinovati igrace. Vec je kasno. A svima je jasno da smo imali i te kako bolje igrace koji su obukli dres sa drzavnim grbom samo ako su ga kupili u prodavnici.

Jovo

pre 16 godina

I. Ljudi nemojte da budete toliki pesimisti.Nije sve gotovo i za Mondijal u Nemačkoj je bila najvažnija zadnja tekma u grupi sa BiH.
Iskren da budem,više strahujem zbog utakmice sa Poljskom u Bg-u,nego one u Poljskoj.
II. Djordjević se oprostio posle Mondijala od repke,iako je extra igrač.Ima da dobije spomenik u Atini 100%.
III. Još jedna bitna stvar je i kvalitet timova po grupama,gde u našoj imate 5 timova sličnog kvaliteta i 3 putovanja u Aziju,bogu iza nogu,kao i nemogućnost igranja prijateljskih utakmica zbog zgusnutog rasporeda.U ostalim grupama imate po 2,3 tima extra kvaliteta,dok su ostali loši.
IV. Na EP neće Belgija, Ukrajina,Danska,Turska,a verovatno i Engleska i Italija,pa vi vidite.Sve je to fudbal.

srbin

pre 16 godina

samo par recenica da uputim veeeeelikim fudbalskim strucnjacima koji ocigledno puno prate fudbal: kezman je operisan i ne moze da igra a vi se prvo informisite pa se javite!!!!

Dragan

pre 16 godina

Naše igrače uopšte ne zanima ni igra ni reprezentacija. Oni se odazivaju pozivu selektora kako ih narod i mediji ne bi prozivali.

klemente.bre

pre 16 godina

Ej bre Klemente, u nasoj ligi postoji jedan decko koji je najbolji igrac kojeg je nasa liga videla u poslednjih 4-5 godina. Zove se Gojko Kacar i zivi i igra u Vojvodini. To je ona ekipa sto je sa partizanom odigrala 2:2 pre neki dan. Da si gledao i pratio nasu ligu umesto da si se sprdao po Spaniji i posle toga pozivao igrache koje su ti drugi nametali i na koje si navikao, znao bi o kome se radi.... Obrati paznju na ekipu Vojvodine jer u njoj trenutno ima jako kvalitetnih i perspektivnih igracha.... Klemente, Klemente.....

зоран

pre 16 godina

Значи Бишевац је сада стандардан? Марјан Марковић, Короман и Бишевац у репрезентацију а нема места за Коларова, Кежмана? Крстајић нам не треба више као ни Станковић.
Клементе напоље а са тобом и: Бишевац, Короман, Марковић, Станковић, Пантелић а Крстајићу и Драгутиновићу купити по једну златну чуку и захвалити им се на свему што су пружили нашем фудбалу и рећи им да се на њих не рачуна јер се прави нова МЛАДА ЕКИПА и пожелете им срећу у њиховим каријерама и приватном животу. Желим ја и осталима пуно среће у приватном животу али их не желим у репрезентацији.
Убеђен сам да са екипом
Стојковић, Кахриман, Тошић и Душко и Зоран, Коларов, Ивановићем, Степановим, Видић, Рукавина, Смиљанић, Јанковић, Красић, Кузмановић, Дуљај, Лазовић, Жигић, Јовановић и још пар младић можемо до врха света 2010

manuel rodriguez

pre 16 godina

Creo que Clemente puede manejar una combinación bastante interesante de generaciones, con gente joven en general: Lazovic, Zigic, Basta, Stojkovic, Marinkovic, Jankovic, Lukovic, alguno más veterano como Pantelic, Vidic o Koroman, y alguno por detrás como el fenomenal Rajkovic (le he visto un par de veces y me parece un chico con unas condiciones formidables) o este Kacar al que vi jugar una vez.

ja

pre 16 godina

Velika sramota je da na spisku nema GOJKA KACARA!!!Vazno da je tu Nenad Kovacevic, doping igrac...Milan Smiljanic moze da dodaje Gojku pored terena, Bisevac koji je totalno van forme,POVREDJENI Dejan Stankovic, prosecni Kuzmanovic...Da je Kacar presao u bg-vestacke tvorevine vec odavno bi bio glavna uzdanica nase reprezentacije, ali jedina njegova mana je sto igra i navija za VOJVODINU!

Leo Krstin

pre 16 godina

Moze Klemente da vrati i Sekularca, ali nas prolaz zavisi od rezultata Poljske i Portugala.Zato nam treba pomoc Svevisnjeg, jer mi smo svoje sanse ranije prokockali.

Delija_kg

pre 16 godina

Ne znam samo zasto je pozvao pet stopera i ukupno devet odbrambenih igraca kad mi moramo da dobijemo obe utakmice.Kao drugo sta je sa Kacarom?I zasto se taj covek ne opameti i pozove Kezmana,Disljenkovica,Ilica,Djordjevica...

delija Pancevo

pre 16 godina

Ja sam Zvezdas i pitam vas cemu bre vise:Bisevac, Kovacevic,Z.Tosic, Pantelic, Markovic? Hocu Kolarova, Kacara, Djordjevica

lemi

pre 16 godina

stojkovic
marinkovic rukavina krstajic vidic bisevac stepanov ivanovic dragurinovic tosic. ovaj tim bi trebao da igra + kovacevic. nema brige. ionako ne igramo napadacki fudbal, a imamo 5 stopera, pa zasto da ih ne iskoristimo.

Дејан Топаловић

pre 16 godina

Од времена Ивице Осима нико није направио овако добру селекцију играча у нашој репрезентацији као Клементе. Имао је храбрости да уведе младе играче у тим: Ивановића, Рукавину, Тошића једног и другог, Красића, Јанковића,Смиљанића, Лазовића, Кузмановића, Ковачевића, Жигића. Једино га кривим што није отишао у смени до краја. Не улазећи у то зашто кумови Станковић и Пантелић нису показали скоро ништа у квалификацијама (Станковић је одиграо само једну утакмицу како треба, против Белгије у Београду а Пантелић ни толико). То се може опростити дебитантима али никако "носиоцима игре" и "незаменљивим члановима" држаног тима. Међутим су дебитанти показали далеко више. И доста је било прича типа "њихово присуство значи тиму" и њихов је допринос немерљив иако га нико не види осим стручњака из фудбалског савеза. И приче типа "боре се али их неће" не пију воду јер по том критеријуму и ја заслужујем место у тиму јер бих се пуног срца борио и трчао за националну селекцију само вероватно на погрешну страну, баш као Дејан и Панта. Крстајића је такође прегазило време. Једини из те старе гарде који заслужује место у тиму (и капитенску траку) је Драгутиновић. Константан је, игра у оба смера, бори се као лав и стварно је пример за младе. Друго питање је где је Качар?! Не знам шта још треба момак да уради да добије позив.

Adio

pre 16 godina

Hahahaha, pozvao je Koromana ponovo, ne mogu da verujem e pa mame mi ima da prestanem da gledam fudbal uopšte.
A svi naši "veliki stručnjaci" pričaju kako nemamo bolje igrače od ovih, a to je zato što ne vide dalje od svog nosa.
Ako se slučajno i provučemo sa ovim našim kilavcima od fudbalera (čast pojedincima) na Euro 2008 dočekaće nas ponovo sa "petardama" u Evropi.

munez

pre 16 godina

aj da skapiram kad bi se vest odnosila na sastav Turske pa da se omane.... al majku mu o Srbiji se radi, koji li je strucnjak ovo sastavio... poenta komentara je Stepanov se ne zove Ivan... koji ste vi ljaci

Zvezdasica

pre 16 godina

Dokle baz pravih igraca?Kad ce ovaj Klemente da vidi da treba da pozove Bastu, pravog igraca.On je i lep i uspesan, ali, nazalost, ovaj to nikad nece shvatiti!

Miro

pre 16 godina

Najbolje je da bude ovako: Stojković Ivanović, Vidić, Krstajić, Dragutinović, Janković, Smiljanić, Kuzmanović, Koroman, Žigić, Pantelić. Mislim da ova postava može do dve pobede, a ako Klemente nešto fantazira najuriti ga odmah.

Neshke

pre 16 godina

Mislim da je ovo najbolje sto Srbija trenutno ima i neka nam je Bog u pomoci u ove dve odlucujuce utakmice!!! Da se i mi vise radujemo!

N A P R E D S R B I J A!!!

Pozz iz Brisela!

IRVASI

pre 16 godina

Ma sta nije lose bre trubaaa

Brate nema ni jednog dobrog igraca ofanzivnog.
Opet cemo gledati prvenstvo bez nas.
Jos ovaj Klemente mudruje umesto svabu da su doveli

Baca

pre 16 godina

Ma kakav crni Markovic. Gde ti je Marko Ljubinkovic igrac rumunskog Vaslui-a, trenutno prvi strelac lige i igrac oko koga se otimaju Steaua i ostali veliki klubovi Rumunije i Evrope.

vicente-jednom cu i ja na B92

pre 16 godina

Stojkovic

Rukavina Vidic Ivanovic Drago

Jankovic Kuzmanovic Duljaj Krasic

Zigic Lazovic

Molim Vas gospodine selektoru, ne morate da me poslusate za ceo ovaj sastav ali molim Vas da u timu ne bude direktni krivac za lose rezultate u ovim kvalifikacijama Nenad Kovacevic, jos jednom kazem da ce njegovi "pravovremeni" startovi kostati Srbiju neodlaska na EP!

Jedan je Duljaj kapiten...

djole_kg

pre 16 godina

Stojkovic

Ivanovic vidic krstajic dragutinovic

koroman duljaj kuzmanovic krasic

zigic lazovic


ovo je moja idealna 11torka, nadam se da ce stojkovic biti spreman posle ove povrede koju je imao, samo stankovica nema u timu jer je povredjen i sigurno se nece oporaviti za ove dve utakmice, mada i nije nam potreban...

BELGIO POMAGAJ.....

novosadjanin

pre 16 godina

Nama Kacara? Sta decko (osim da potpise za zvezdu ili partizan) treba da uradi da bi ga Klamente (ili bolje reci Terzic) pozvao u reprezentaciju? Dali uopste postoji perspektivniji (a i zahvalniji) igrac sredine terena u Srbiji od njega? Strasno!!!

LoverCat

pre 16 godina

Sad više nije ni bitno ko će igrati - kad smo izgubilu šansu da idemo na EURO 2008. Možemo da dobijemo obe utakmice i sa 5 golova - džabe kad ne zavisi od nas.
Za Markovića u svakom slučaju ima mesta u timu.

zareRS

pre 16 godina

Da mi je znati kako ce repka odigrati,nas fudbal je katastrofa,sramota me je gledati utakmice nasih klubova i rep.Sjedim i cekam vjest>kosanovic vise nije trener CRVENE ZVEZDE

mali perica

pre 16 godina

...ne znam ko gura ovog bisevca, samo da ga ne uvodi u igru on skrivi najmanje jedan gol po utakmici. sreca pa smo onim pacerima dali 6 komada pa taj gol bisevca nije znacio nista. a belgijskim igracima fss treba da ponudi lepo premije ako odigraju nereseno ili pobede jadne poljake. srecno

novosadjanin

pre 16 godina

Nama Kacara? Sta decko (osim da potpise za zvezdu ili partizan) treba da uradi da bi ga Klamente (ili bolje reci Terzic) pozvao u reprezentaciju? Dali uopste postoji perspektivniji (a i zahvalniji) igrac sredine terena u Srbiji od njega? Strasno!!!

djole_kg

pre 16 godina

Stojkovic

Ivanovic vidic krstajic dragutinovic

koroman duljaj kuzmanovic krasic

zigic lazovic


ovo je moja idealna 11torka, nadam se da ce stojkovic biti spreman posle ove povrede koju je imao, samo stankovica nema u timu jer je povredjen i sigurno se nece oporaviti za ove dve utakmice, mada i nije nam potreban...

BELGIO POMAGAJ.....

Дејан Топаловић

pre 16 godina

Од времена Ивице Осима нико није направио овако добру селекцију играча у нашој репрезентацији као Клементе. Имао је храбрости да уведе младе играче у тим: Ивановића, Рукавину, Тошића једног и другог, Красића, Јанковића,Смиљанића, Лазовића, Кузмановића, Ковачевића, Жигића. Једино га кривим што није отишао у смени до краја. Не улазећи у то зашто кумови Станковић и Пантелић нису показали скоро ништа у квалификацијама (Станковић је одиграо само једну утакмицу како треба, против Белгије у Београду а Пантелић ни толико). То се може опростити дебитантима али никако "носиоцима игре" и "незаменљивим члановима" држаног тима. Међутим су дебитанти показали далеко више. И доста је било прича типа "њихово присуство значи тиму" и њихов је допринос немерљив иако га нико не види осим стручњака из фудбалског савеза. И приче типа "боре се али их неће" не пију воду јер по том критеријуму и ја заслужујем место у тиму јер бих се пуног срца борио и трчао за националну селекцију само вероватно на погрешну страну, баш као Дејан и Панта. Крстајића је такође прегазило време. Једини из те старе гарде који заслужује место у тиму (и капитенску траку) је Драгутиновић. Константан је, игра у оба смера, бори се као лав и стварно је пример за младе. Друго питање је где је Качар?! Не знам шта још треба момак да уради да добије позив.

vicente-jednom cu i ja na B92

pre 16 godina

Stojkovic

Rukavina Vidic Ivanovic Drago

Jankovic Kuzmanovic Duljaj Krasic

Zigic Lazovic

Molim Vas gospodine selektoru, ne morate da me poslusate za ceo ovaj sastav ali molim Vas da u timu ne bude direktni krivac za lose rezultate u ovim kvalifikacijama Nenad Kovacevic, jos jednom kazem da ce njegovi "pravovremeni" startovi kostati Srbiju neodlaska na EP!

Jedan je Duljaj kapiten...

Baca

pre 16 godina

Ma kakav crni Markovic. Gde ti je Marko Ljubinkovic igrac rumunskog Vaslui-a, trenutno prvi strelac lige i igrac oko koga se otimaju Steaua i ostali veliki klubovi Rumunije i Evrope.

ja

pre 16 godina

Velika sramota je da na spisku nema GOJKA KACARA!!!Vazno da je tu Nenad Kovacevic, doping igrac...Milan Smiljanic moze da dodaje Gojku pored terena, Bisevac koji je totalno van forme,POVREDJENI Dejan Stankovic, prosecni Kuzmanovic...Da je Kacar presao u bg-vestacke tvorevine vec odavno bi bio glavna uzdanica nase reprezentacije, ali jedina njegova mana je sto igra i navija za VOJVODINU!

Adio

pre 16 godina

Hahahaha, pozvao je Koromana ponovo, ne mogu da verujem e pa mame mi ima da prestanem da gledam fudbal uopšte.
A svi naši "veliki stručnjaci" pričaju kako nemamo bolje igrače od ovih, a to je zato što ne vide dalje od svog nosa.
Ako se slučajno i provučemo sa ovim našim kilavcima od fudbalera (čast pojedincima) na Euro 2008 dočekaće nas ponovo sa "petardama" u Evropi.

зоран

pre 16 godina

Значи Бишевац је сада стандардан? Марјан Марковић, Короман и Бишевац у репрезентацију а нема места за Коларова, Кежмана? Крстајић нам не треба више као ни Станковић.
Клементе напоље а са тобом и: Бишевац, Короман, Марковић, Станковић, Пантелић а Крстајићу и Драгутиновићу купити по једну златну чуку и захвалити им се на свему што су пружили нашем фудбалу и рећи им да се на њих не рачуна јер се прави нова МЛАДА ЕКИПА и пожелете им срећу у њиховим каријерама и приватном животу. Желим ја и осталима пуно среће у приватном животу али их не желим у репрезентацији.
Убеђен сам да са екипом
Стојковић, Кахриман, Тошић и Душко и Зоран, Коларов, Ивановићем, Степановим, Видић, Рукавина, Смиљанић, Јанковић, Красић, Кузмановић, Дуљај, Лазовић, Жигић, Јовановић и још пар младић можемо до врха света 2010

IRVASI

pre 16 godina

Ma sta nije lose bre trubaaa

Brate nema ni jednog dobrog igraca ofanzivnog.
Opet cemo gledati prvenstvo bez nas.
Jos ovaj Klemente mudruje umesto svabu da su doveli

delija Pancevo

pre 16 godina

Ja sam Zvezdas i pitam vas cemu bre vise:Bisevac, Kovacevic,Z.Tosic, Pantelic, Markovic? Hocu Kolarova, Kacara, Djordjevica

srbin

pre 16 godina

samo par recenica da uputim veeeeelikim fudbalskim strucnjacima koji ocigledno puno prate fudbal: kezman je operisan i ne moze da igra a vi se prvo informisite pa se javite!!!!

Delija_kg

pre 16 godina

Ne znam samo zasto je pozvao pet stopera i ukupno devet odbrambenih igraca kad mi moramo da dobijemo obe utakmice.Kao drugo sta je sa Kacarom?I zasto se taj covek ne opameti i pozove Kezmana,Disljenkovica,Ilica,Djordjevica...

Neshke

pre 16 godina

Mislim da je ovo najbolje sto Srbija trenutno ima i neka nam je Bog u pomoci u ove dve odlucujuce utakmice!!! Da se i mi vise radujemo!

N A P R E D S R B I J A!!!

Pozz iz Brisela!

manuel rodriguez

pre 16 godina

Creo que Clemente puede manejar una combinación bastante interesante de generaciones, con gente joven en general: Lazovic, Zigic, Basta, Stojkovic, Marinkovic, Jankovic, Lukovic, alguno más veterano como Pantelic, Vidic o Koroman, y alguno por detrás como el fenomenal Rajkovic (le he visto un par de veces y me parece un chico con unas condiciones formidables) o este Kacar al que vi jugar una vez.

mali perica

pre 16 godina

...ne znam ko gura ovog bisevca, samo da ga ne uvodi u igru on skrivi najmanje jedan gol po utakmici. sreca pa smo onim pacerima dali 6 komada pa taj gol bisevca nije znacio nista. a belgijskim igracima fss treba da ponudi lepo premije ako odigraju nereseno ili pobede jadne poljake. srecno

klemente.bre

pre 16 godina

Ej bre Klemente, u nasoj ligi postoji jedan decko koji je najbolji igrac kojeg je nasa liga videla u poslednjih 4-5 godina. Zove se Gojko Kacar i zivi i igra u Vojvodini. To je ona ekipa sto je sa partizanom odigrala 2:2 pre neki dan. Da si gledao i pratio nasu ligu umesto da si se sprdao po Spaniji i posle toga pozivao igrache koje su ti drugi nametali i na koje si navikao, znao bi o kome se radi.... Obrati paznju na ekipu Vojvodine jer u njoj trenutno ima jako kvalitetnih i perspektivnih igracha.... Klemente, Klemente.....

zareRS

pre 16 godina

Da mi je znati kako ce repka odigrati,nas fudbal je katastrofa,sramota me je gledati utakmice nasih klubova i rep.Sjedim i cekam vjest>kosanovic vise nije trener CRVENE ZVEZDE

Jovo

pre 16 godina

I. Ljudi nemojte da budete toliki pesimisti.Nije sve gotovo i za Mondijal u Nemačkoj je bila najvažnija zadnja tekma u grupi sa BiH.
Iskren da budem,više strahujem zbog utakmice sa Poljskom u Bg-u,nego one u Poljskoj.
II. Djordjević se oprostio posle Mondijala od repke,iako je extra igrač.Ima da dobije spomenik u Atini 100%.
III. Još jedna bitna stvar je i kvalitet timova po grupama,gde u našoj imate 5 timova sličnog kvaliteta i 3 putovanja u Aziju,bogu iza nogu,kao i nemogućnost igranja prijateljskih utakmica zbog zgusnutog rasporeda.U ostalim grupama imate po 2,3 tima extra kvaliteta,dok su ostali loši.
IV. Na EP neće Belgija, Ukrajina,Danska,Turska,a verovatno i Engleska i Italija,pa vi vidite.Sve je to fudbal.

martin

pre 16 godina

Tog DEjana Stankovica treba odmah izbaciti iz reprezentacije. Covek se uopste ne trudi. Kada igra za Inter igrao ko lud... a za nase nikako.

LoverCat

pre 16 godina

Sad više nije ni bitno ko će igrati - kad smo izgubilu šansu da idemo na EURO 2008. Možemo da dobijemo obe utakmice i sa 5 golova - džabe kad ne zavisi od nas.
Za Markovića u svakom slučaju ima mesta u timu.

munez

pre 16 godina

aj da skapiram kad bi se vest odnosila na sastav Turske pa da se omane.... al majku mu o Srbiji se radi, koji li je strucnjak ovo sastavio... poenta komentara je Stepanov se ne zove Ivan... koji ste vi ljaci

Zvezdasica

pre 16 godina

Dokle baz pravih igraca?Kad ce ovaj Klemente da vidi da treba da pozove Bastu, pravog igraca.On je i lep i uspesan, ali, nazalost, ovaj to nikad nece shvatiti!

Miro

pre 16 godina

Najbolje je da bude ovako: Stojković Ivanović, Vidić, Krstajić, Dragutinović, Janković, Smiljanić, Kuzmanović, Koroman, Žigić, Pantelić. Mislim da ova postava može do dve pobede, a ako Klemente nešto fantazira najuriti ga odmah.

Veternik

pre 16 godina

Ne znam ko je onaj "mali" sa svojih 17 godina sto igra za tamo "neku" Barselonu i u ligi sampiona zameni SAMO Ronaldinja? Nesto mu ne vidim ime u sastavu za reprezentaciju 8-/

NS

pre 16 godina

beogradjani koce igranje Gojka Kacara u reprezentaciji, mada ima i on jednu OGROMNU manu!
Javno je rekao da navija za VOJVODINU i da iz nje nikada nece preci u bg-blizance!

Leo Krstin

pre 16 godina

Moze Klemente da vrati i Sekularca, ali nas prolaz zavisi od rezultata Poljske i Portugala.Zato nam treba pomoc Svevisnjeg, jer mi smo svoje sanse ranije prokockali.

lemi

pre 16 godina

stojkovic
marinkovic rukavina krstajic vidic bisevac stepanov ivanovic dragurinovic tosic. ovaj tim bi trebao da igra + kovacevic. nema brige. ionako ne igramo napadacki fudbal, a imamo 5 stopera, pa zasto da ih ne iskoristimo.

grbovic

pre 16 godina

Da sada pozove Mesija,Ronaldinja,Bojana,itd, nebi nam pomoglo a kamoli ovaj Marko i Janko imali smo x sansi ali nismo uspeli sada moze samo cudo da nas spasi.
Poljaci i Portugalci nisu budale. Pomozi Boze!

ivan

pre 16 godina

Pa Marković ili Rukavina skroz je svejedno. Treba nam mnogo sreće da bi prošli, a nismo ni zaslužili, Poljska je bolji tim od nas.

Vladimir Radonjic, Uzice

pre 16 godina

Idealnih jedanaest
1 Stojkovic
2 Bane Ivanovic
3 Ivica Dragutinovic
4 Milan Bisevac
5 Milan Stepanov
6 Igor Duljaj
7 Bosko Jankovic
8 Ognjen Koroman
9 Milos Krasic
10 Nikola Zigic
11 Danko Lazovic
U formaciji 4-1-2-1-2
Mislim da tako treba da se igraju sve utakmice u reprezentaciji

Max Brash

pre 16 godina

KRKIĆ mora da dobije poziv za prvu sledeću prijateljsku utakmicu. Prvo, Bojanu se do zemlje klanjaju sve zvezde Barse i već ga vide kao naslednika Ronaldinja. Ako ne požuriti obući će dres Španaca. Osim toga, nebi mu bilo teško da se sporazumeva sa igračima jer u našoj reprezentaciji ima nekoliko igrača koji igraju u Primeri. Razumeli bi ga i igrači koji igraju u Italiji jer su ta dva jezika veoma slična. Osim toga, brzo bi on progovorio i srpski. Trebalo bi da čelnici FSS što pre reaguju i razgovaraju sa njim, ali i sa njegovim roditeljima. Majka Katalonka je, navodno, jednom izjavila da ako ne može da igra za reprezentaciju Katalonije, onda neka igra za Srbiju odakle mu je otac.
Sada je na Terziću i kompaniji da se što pre dogovore sa njim.

Dragan

pre 16 godina

Naše igrače uopšte ne zanima ni igra ni reprezentacija. Oni se odazivaju pozivu selektora kako ih narod i mediji ne bi prozivali.

todos

pre 16 godina

Mislim da ne vredi kombinovati igrace. Vec je kasno. A svima je jasno da smo imali i te kako bolje igrace koji su obukli dres sa drzavnim grbom samo ako su ga kupili u prodavnici.

Miodrag

pre 16 godina

U ovoj grupi sem Portugala nema nekog posebnog favorita. Četiri reprezentacije su ravnopravno konkurisale za poziciju br.2, a pokazalo se i prvi favorit muči i teško pobeđuje. Elem Belgiju sam gledao na Marakani i jako smo srećno dobili. Gosti su imali 4 prave šanse i ne smatram da su Poljaci nešto mnogo u prednosti...

Josko

pre 16 godina

@ Vladimir Radonjic Uzice
Citao sam ovde razne gluposti,ali da neko pokusava da sastavlja tim bez Vidica (a pritom stavlja Bisevca i Stepanova) niti sam video,nitu cu ikad videti....

sale

pre 16 godina

Znate sta, Kezman bi trebao da se vrati u repku, ali prvo da se oporavi od povrede koju vuce jos iz atletico madrida. Zao mi je sto Pedro Djordjevic nece vise da igra, a Klemente ga je zvao jos kad smo trebali da igramo protiv belgije i jermenije u BG-u, ali je odbio jer se oprostio.
Moja idealna 11-orka izgleda ovako:
Stojkovic
Rukavina Vidic Ivanovic Drago
Smiljanic Duljaj
Jankovic Krasic(Koroman)
Lazovic
Zigic(Jovanovic)

Pa vi vidite kako vam se ovo svidi i prokomentarisite. Na kraju ce Poljaci pobediti Belgijance, pa se nadam da ce Jermeni i Finci zaustaviti Portugalce, onda cemo mi pobediti Poljake jer njima ta tekma nece biti vazna, a Kazahstan cemo urnisati sa 7:0 ako ponovimo proslu tekmu protiv azera.
Nadam se da JNA nece biti malerozan stadion za nase.
Za ORLOVE, za SRBIJU!!!!!!!!

sone

pre 16 godina

kahriman

rukavina ivanovic vidic dragutinovic

jankovic duljaj kuzmanovic stankovic(krasic)

zigic lazovic

zasto je markovic pozvan zna samo terzic!!
daj boze da mu ne padne na pamet vukic i ostali polovnjaci

Da sam je selektor

pre 16 godina

Golmani:Stojkovc,Avramov
Odbrana:Ivanovic,Vidic,Rukavina,Kolarov,Drago,Stepanov,Bisevac
Sredina:
Kuzmanovic,Duljaj,Kovacevic,
Kacar,Jankovic,Krasic,Stankovic,Koroman,Smiljanic
Napad:
Zigic,Jovanovic,Lazovic,Pantelic

Nemanja

pre 16 godina

Дејан Топаловић podmladjivanje nije nesto sto se treba pohvaliti , vec nesto normalno!Dva puta su bili 2. u evropi i treba sve starije od 26 godina da izbace da bi dali klincim prostora da za 3-4 godine imamo vrhunsku reprezentaciju koja ce da traje jos 5 godina min.

cheeky

pre 16 godina

надам се да ће марковић и играти само да не игра мајстор фудбала и играч најбољег центаршута Рукаваина!

stefan pariz

pre 16 godina

Dobar sastav!!
Stojkovic
ivanovic stepanov vidic drago
jankovic duljaj stankovic n.kovacevic koroman
zigic ili lazovic
Taj sastav bi mogao da utice na utakmicama ako Clemente ne zaboravi da nasi igraci ne igraju dobro sa 2 napadaca!!
Zivela Srbija!!!

djole_kg

pre 16 godina

Stojkovic

Ivanovic vidic krstajic dragutinovic

koroman duljaj kuzmanovic krasic

zigic lazovic


ovo je moja idealna 11torka, nadam se da ce stojkovic biti spreman posle ove povrede koju je imao, samo stankovica nema u timu jer je povredjen i sigurno se nece oporaviti za ove dve utakmice, mada i nije nam potreban...

BELGIO POMAGAJ.....

Zvezdasica

pre 16 godina

Dokle baz pravih igraca?Kad ce ovaj Klemente da vidi da treba da pozove Bastu, pravog igraca.On je i lep i uspesan, ali, nazalost, ovaj to nikad nece shvatiti!

Adio

pre 16 godina

Hahahaha, pozvao je Koromana ponovo, ne mogu da verujem e pa mame mi ima da prestanem da gledam fudbal uopšte.
A svi naši "veliki stručnjaci" pričaju kako nemamo bolje igrače od ovih, a to je zato što ne vide dalje od svog nosa.
Ako se slučajno i provučemo sa ovim našim kilavcima od fudbalera (čast pojedincima) na Euro 2008 dočekaće nas ponovo sa "petardama" u Evropi.

ja

pre 16 godina

Velika sramota je da na spisku nema GOJKA KACARA!!!Vazno da je tu Nenad Kovacevic, doping igrac...Milan Smiljanic moze da dodaje Gojku pored terena, Bisevac koji je totalno van forme,POVREDJENI Dejan Stankovic, prosecni Kuzmanovic...Da je Kacar presao u bg-vestacke tvorevine vec odavno bi bio glavna uzdanica nase reprezentacije, ali jedina njegova mana je sto igra i navija za VOJVODINU!

klemente.bre

pre 16 godina

Ej bre Klemente, u nasoj ligi postoji jedan decko koji je najbolji igrac kojeg je nasa liga videla u poslednjih 4-5 godina. Zove se Gojko Kacar i zivi i igra u Vojvodini. To je ona ekipa sto je sa partizanom odigrala 2:2 pre neki dan. Da si gledao i pratio nasu ligu umesto da si se sprdao po Spaniji i posle toga pozivao igrache koje su ti drugi nametali i na koje si navikao, znao bi o kome se radi.... Obrati paznju na ekipu Vojvodine jer u njoj trenutno ima jako kvalitetnih i perspektivnih igracha.... Klemente, Klemente.....

Baca

pre 16 godina

Ma kakav crni Markovic. Gde ti je Marko Ljubinkovic igrac rumunskog Vaslui-a, trenutno prvi strelac lige i igrac oko koga se otimaju Steaua i ostali veliki klubovi Rumunije i Evrope.

novosadjanin

pre 16 godina

Nama Kacara? Sta decko (osim da potpise za zvezdu ili partizan) treba da uradi da bi ga Klamente (ili bolje reci Terzic) pozvao u reprezentaciju? Dali uopste postoji perspektivniji (a i zahvalniji) igrac sredine terena u Srbiji od njega? Strasno!!!

manuel rodriguez

pre 16 godina

Creo que Clemente puede manejar una combinación bastante interesante de generaciones, con gente joven en general: Lazovic, Zigic, Basta, Stojkovic, Marinkovic, Jankovic, Lukovic, alguno más veterano como Pantelic, Vidic o Koroman, y alguno por detrás como el fenomenal Rajkovic (le he visto un par de veces y me parece un chico con unas condiciones formidables) o este Kacar al que vi jugar una vez.

zareRS

pre 16 godina

Da mi je znati kako ce repka odigrati,nas fudbal je katastrofa,sramota me je gledati utakmice nasih klubova i rep.Sjedim i cekam vjest>kosanovic vise nije trener CRVENE ZVEZDE

LoverCat

pre 16 godina

Sad više nije ni bitno ko će igrati - kad smo izgubilu šansu da idemo na EURO 2008. Možemo da dobijemo obe utakmice i sa 5 golova - džabe kad ne zavisi od nas.
Za Markovića u svakom slučaju ima mesta u timu.

delija Pancevo

pre 16 godina

Ja sam Zvezdas i pitam vas cemu bre vise:Bisevac, Kovacevic,Z.Tosic, Pantelic, Markovic? Hocu Kolarova, Kacara, Djordjevica

Miro

pre 16 godina

Najbolje je da bude ovako: Stojković Ivanović, Vidić, Krstajić, Dragutinović, Janković, Smiljanić, Kuzmanović, Koroman, Žigić, Pantelić. Mislim da ova postava može do dve pobede, a ako Klemente nešto fantazira najuriti ga odmah.

зоран

pre 16 godina

Значи Бишевац је сада стандардан? Марјан Марковић, Короман и Бишевац у репрезентацију а нема места за Коларова, Кежмана? Крстајић нам не треба више као ни Станковић.
Клементе напоље а са тобом и: Бишевац, Короман, Марковић, Станковић, Пантелић а Крстајићу и Драгутиновићу купити по једну златну чуку и захвалити им се на свему што су пружили нашем фудбалу и рећи им да се на њих не рачуна јер се прави нова МЛАДА ЕКИПА и пожелете им срећу у њиховим каријерама и приватном животу. Желим ја и осталима пуно среће у приватном животу али их не желим у репрезентацији.
Убеђен сам да са екипом
Стојковић, Кахриман, Тошић и Душко и Зоран, Коларов, Ивановићем, Степановим, Видић, Рукавина, Смиљанић, Јанковић, Красић, Кузмановић, Дуљај, Лазовић, Жигић, Јовановић и још пар младић можемо до врха света 2010

sone

pre 16 godina

kahriman

rukavina ivanovic vidic dragutinovic

jankovic duljaj kuzmanovic stankovic(krasic)

zigic lazovic

zasto je markovic pozvan zna samo terzic!!
daj boze da mu ne padne na pamet vukic i ostali polovnjaci

vicente-jednom cu i ja na B92

pre 16 godina

Stojkovic

Rukavina Vidic Ivanovic Drago

Jankovic Kuzmanovic Duljaj Krasic

Zigic Lazovic

Molim Vas gospodine selektoru, ne morate da me poslusate za ceo ovaj sastav ali molim Vas da u timu ne bude direktni krivac za lose rezultate u ovim kvalifikacijama Nenad Kovacevic, jos jednom kazem da ce njegovi "pravovremeni" startovi kostati Srbiju neodlaska na EP!

Jedan je Duljaj kapiten...

Dragan

pre 16 godina

Naše igrače uopšte ne zanima ni igra ni reprezentacija. Oni se odazivaju pozivu selektora kako ih narod i mediji ne bi prozivali.

Jovo

pre 16 godina

I. Ljudi nemojte da budete toliki pesimisti.Nije sve gotovo i za Mondijal u Nemačkoj je bila najvažnija zadnja tekma u grupi sa BiH.
Iskren da budem,više strahujem zbog utakmice sa Poljskom u Bg-u,nego one u Poljskoj.
II. Djordjević se oprostio posle Mondijala od repke,iako je extra igrač.Ima da dobije spomenik u Atini 100%.
III. Još jedna bitna stvar je i kvalitet timova po grupama,gde u našoj imate 5 timova sličnog kvaliteta i 3 putovanja u Aziju,bogu iza nogu,kao i nemogućnost igranja prijateljskih utakmica zbog zgusnutog rasporeda.U ostalim grupama imate po 2,3 tima extra kvaliteta,dok su ostali loši.
IV. Na EP neće Belgija, Ukrajina,Danska,Turska,a verovatno i Engleska i Italija,pa vi vidite.Sve je to fudbal.

martin

pre 16 godina

Tog DEjana Stankovica treba odmah izbaciti iz reprezentacije. Covek se uopste ne trudi. Kada igra za Inter igrao ko lud... a za nase nikako.

Veternik

pre 16 godina

Ne znam ko je onaj "mali" sa svojih 17 godina sto igra za tamo "neku" Barselonu i u ligi sampiona zameni SAMO Ronaldinja? Nesto mu ne vidim ime u sastavu za reprezentaciju 8-/

Vladimir Radonjic, Uzice

pre 16 godina

Idealnih jedanaest
1 Stojkovic
2 Bane Ivanovic
3 Ivica Dragutinovic
4 Milan Bisevac
5 Milan Stepanov
6 Igor Duljaj
7 Bosko Jankovic
8 Ognjen Koroman
9 Milos Krasic
10 Nikola Zigic
11 Danko Lazovic
U formaciji 4-1-2-1-2
Mislim da tako treba da se igraju sve utakmice u reprezentaciji

stefan pariz

pre 16 godina

Dobar sastav!!
Stojkovic
ivanovic stepanov vidic drago
jankovic duljaj stankovic n.kovacevic koroman
zigic ili lazovic
Taj sastav bi mogao da utice na utakmicama ako Clemente ne zaboravi da nasi igraci ne igraju dobro sa 2 napadaca!!
Zivela Srbija!!!

IRVASI

pre 16 godina

Ma sta nije lose bre trubaaa

Brate nema ni jednog dobrog igraca ofanzivnog.
Opet cemo gledati prvenstvo bez nas.
Jos ovaj Klemente mudruje umesto svabu da su doveli

Neshke

pre 16 godina

Mislim da je ovo najbolje sto Srbija trenutno ima i neka nam je Bog u pomoci u ove dve odlucujuce utakmice!!! Da se i mi vise radujemo!

N A P R E D S R B I J A!!!

Pozz iz Brisela!

mali perica

pre 16 godina

...ne znam ko gura ovog bisevca, samo da ga ne uvodi u igru on skrivi najmanje jedan gol po utakmici. sreca pa smo onim pacerima dali 6 komada pa taj gol bisevca nije znacio nista. a belgijskim igracima fss treba da ponudi lepo premije ako odigraju nereseno ili pobede jadne poljake. srecno

Дејан Топаловић

pre 16 godina

Од времена Ивице Осима нико није направио овако добру селекцију играча у нашој репрезентацији као Клементе. Имао је храбрости да уведе младе играче у тим: Ивановића, Рукавину, Тошића једног и другог, Красића, Јанковића,Смиљанића, Лазовића, Кузмановића, Ковачевића, Жигића. Једино га кривим што није отишао у смени до краја. Не улазећи у то зашто кумови Станковић и Пантелић нису показали скоро ништа у квалификацијама (Станковић је одиграо само једну утакмицу како треба, против Белгије у Београду а Пантелић ни толико). То се може опростити дебитантима али никако "носиоцима игре" и "незаменљивим члановима" држаног тима. Међутим су дебитанти показали далеко више. И доста је било прича типа "њихово присуство значи тиму" и њихов је допринос немерљив иако га нико не види осим стручњака из фудбалског савеза. И приче типа "боре се али их неће" не пију воду јер по том критеријуму и ја заслужујем место у тиму јер бих се пуног срца борио и трчао за националну селекцију само вероватно на погрешну страну, баш као Дејан и Панта. Крстајића је такође прегазило време. Једини из те старе гарде који заслужује место у тиму (и капитенску траку) је Драгутиновић. Константан је, игра у оба смера, бори се као лав и стварно је пример за младе. Друго питање је где је Качар?! Не знам шта још треба момак да уради да добије позив.

Delija_kg

pre 16 godina

Ne znam samo zasto je pozvao pet stopera i ukupno devet odbrambenih igraca kad mi moramo da dobijemo obe utakmice.Kao drugo sta je sa Kacarom?I zasto se taj covek ne opameti i pozove Kezmana,Disljenkovica,Ilica,Djordjevica...

Leo Krstin

pre 16 godina

Moze Klemente da vrati i Sekularca, ali nas prolaz zavisi od rezultata Poljske i Portugala.Zato nam treba pomoc Svevisnjeg, jer mi smo svoje sanse ranije prokockali.

munez

pre 16 godina

aj da skapiram kad bi se vest odnosila na sastav Turske pa da se omane.... al majku mu o Srbiji se radi, koji li je strucnjak ovo sastavio... poenta komentara je Stepanov se ne zove Ivan... koji ste vi ljaci

lemi

pre 16 godina

stojkovic
marinkovic rukavina krstajic vidic bisevac stepanov ivanovic dragurinovic tosic. ovaj tim bi trebao da igra + kovacevic. nema brige. ionako ne igramo napadacki fudbal, a imamo 5 stopera, pa zasto da ih ne iskoristimo.

srbin

pre 16 godina

samo par recenica da uputim veeeeelikim fudbalskim strucnjacima koji ocigledno puno prate fudbal: kezman je operisan i ne moze da igra a vi se prvo informisite pa se javite!!!!

todos

pre 16 godina

Mislim da ne vredi kombinovati igrace. Vec je kasno. A svima je jasno da smo imali i te kako bolje igrace koji su obukli dres sa drzavnim grbom samo ako su ga kupili u prodavnici.

grbovic

pre 16 godina

Da sada pozove Mesija,Ronaldinja,Bojana,itd, nebi nam pomoglo a kamoli ovaj Marko i Janko imali smo x sansi ali nismo uspeli sada moze samo cudo da nas spasi.
Poljaci i Portugalci nisu budale. Pomozi Boze!

ivan

pre 16 godina

Pa Marković ili Rukavina skroz je svejedno. Treba nam mnogo sreće da bi prošli, a nismo ni zaslužili, Poljska je bolji tim od nas.

NS

pre 16 godina

beogradjani koce igranje Gojka Kacara u reprezentaciji, mada ima i on jednu OGROMNU manu!
Javno je rekao da navija za VOJVODINU i da iz nje nikada nece preci u bg-blizance!

Miodrag

pre 16 godina

U ovoj grupi sem Portugala nema nekog posebnog favorita. Četiri reprezentacije su ravnopravno konkurisale za poziciju br.2, a pokazalo se i prvi favorit muči i teško pobeđuje. Elem Belgiju sam gledao na Marakani i jako smo srećno dobili. Gosti su imali 4 prave šanse i ne smatram da su Poljaci nešto mnogo u prednosti...

Da sam je selektor

pre 16 godina

Golmani:Stojkovc,Avramov
Odbrana:Ivanovic,Vidic,Rukavina,Kolarov,Drago,Stepanov,Bisevac
Sredina:
Kuzmanovic,Duljaj,Kovacevic,
Kacar,Jankovic,Krasic,Stankovic,Koroman,Smiljanic
Napad:
Zigic,Jovanovic,Lazovic,Pantelic

Nemanja

pre 16 godina

Дејан Топаловић podmladjivanje nije nesto sto se treba pohvaliti , vec nesto normalno!Dva puta su bili 2. u evropi i treba sve starije od 26 godina da izbace da bi dali klincim prostora da za 3-4 godine imamo vrhunsku reprezentaciju koja ce da traje jos 5 godina min.

cheeky

pre 16 godina

надам се да ће марковић и играти само да не игра мајстор фудбала и играч најбољег центаршута Рукаваина!

Josko

pre 16 godina

@ Vladimir Radonjic Uzice
Citao sam ovde razne gluposti,ali da neko pokusava da sastavlja tim bez Vidica (a pritom stavlja Bisevca i Stepanova) niti sam video,nitu cu ikad videti....

sale

pre 16 godina

Znate sta, Kezman bi trebao da se vrati u repku, ali prvo da se oporavi od povrede koju vuce jos iz atletico madrida. Zao mi je sto Pedro Djordjevic nece vise da igra, a Klemente ga je zvao jos kad smo trebali da igramo protiv belgije i jermenije u BG-u, ali je odbio jer se oprostio.
Moja idealna 11-orka izgleda ovako:
Stojkovic
Rukavina Vidic Ivanovic Drago
Smiljanic Duljaj
Jankovic Krasic(Koroman)
Lazovic
Zigic(Jovanovic)

Pa vi vidite kako vam se ovo svidi i prokomentarisite. Na kraju ce Poljaci pobediti Belgijance, pa se nadam da ce Jermeni i Finci zaustaviti Portugalce, onda cemo mi pobediti Poljake jer njima ta tekma nece biti vazna, a Kazahstan cemo urnisati sa 7:0 ako ponovimo proslu tekmu protiv azera.
Nadam se da JNA nece biti malerozan stadion za nase.
Za ORLOVE, za SRBIJU!!!!!!!!

Max Brash

pre 16 godina

KRKIĆ mora da dobije poziv za prvu sledeću prijateljsku utakmicu. Prvo, Bojanu se do zemlje klanjaju sve zvezde Barse i već ga vide kao naslednika Ronaldinja. Ako ne požuriti obući će dres Španaca. Osim toga, nebi mu bilo teško da se sporazumeva sa igračima jer u našoj reprezentaciji ima nekoliko igrača koji igraju u Primeri. Razumeli bi ga i igrači koji igraju u Italiji jer su ta dva jezika veoma slična. Osim toga, brzo bi on progovorio i srpski. Trebalo bi da čelnici FSS što pre reaguju i razgovaraju sa njim, ali i sa njegovim roditeljima. Majka Katalonka je, navodno, jednom izjavila da ako ne može da igra za reprezentaciju Katalonije, onda neka igra za Srbiju odakle mu je otac.
Sada je na Terziću i kompaniji da se što pre dogovore sa njim.