Četvrtak, 20.09.2007.

17:24

Poraz odbojkašica na startu EP

Izvor: B92

Poraz odbojkašica na startu EP IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

39 Komentari

Sortiraj po:

Neko...

pre 16 godina

Prki, veliki poznavaoce odbojke... Pa ti gledas prvi koliko je ko osvojio poena... Ili si zaljubljen u Jelenu Nikolic... A to ko sve trazi Vesnu Tomasevic, mogao si da procitas u novinama... Svaka cast Jeleni, ali nemoj da pljujes po ostalima. I zvaci tu zvaku i nemoj da lupas... Posto nemas veze... Ali necemo to nikome da kazemo, ne brini

ko nema bez njega se moze

pre 16 godina

gledajuci ove komentare krstim se i levom i desnom rukom ne verujuci da nasa samozvana "najbolja odbojkasica" daje sebi za pravo da se pojavi na ovom sajtu i pruza podrsku na ovakav nacin!!eksponiranje na taj nacin je stvarno pateticno..veliki sportisti bi na ovakvo takmicenje otisli sa jednom rukom..a ona to nikad nije ni bila.. NAPRED BRAKOCEVIC!! NAPRED MOLNAR !! SAD BUDITE NAJJACE!!

prki

pre 16 godina

Samo vi pisite za Djeru...cisto me zanima sta bi bilo kad bi dogurale do polufinala ili uzeli medalju,da li bi vam time Terza i igracice koje IGRAJU,zapusile usta? Veze nemate o odbojci,gledate samo ko je koliko dao poena,a potrosene lopte se ne racunaju jel?...al dobro,nije zvaka za seljaka. Negde procitah,Vesna Tomasevic bolja od Nikoliceve? hhaa...eno,vidim cela evropa je juri,ne moze da se odbrani od ponuda koje ima...boze boze

karleusa

pre 16 godina

nema veze,morate da stisnete zube i zaigrate kako znate i umete! natpisi u novinama nikako ne treba da vam smetaju ,vec daju jos veci motiv da pokazete da vredite i bez "najboljih" igracica Anje i DJere! velika je razlika izmedju igraca i i onih koji se nazivaju igracima!
Hrabro i bez straha! Moze do polufinala!

The Navijac

pre 16 godina

Mislim da ne treba napadati odbojkasice u smislu da su podcenile protivnika.
To samo mogu neki od nasih neinteligentih kosarkasa.

Neki put jednostavno ne ide.
A neki put, postignu i mnogo vise od realnih mogucnosti.

moje ime

pre 16 godina

Fali Ivana Djerisilo, ne samo sto je nasa odbojkasica sa najvecim rejtingom vec sto je menja devojcica od 18 godina. Brakocevic ce nesumnjivo jednoga dana biti bolja od nje ali joj je ovo prvo veliko takmicenje gde mora da preuzme odgovornost a za korektora to nije svejedno - kad je gusto lopte idu tebi. I kad se tome doda da nemas ni prvog primaca Spasojevicku onda je to vec sasvim druga ekipa. U prevodu to je ona nasa zlatna muska ekipa bez Vujevica i Miljkovica. Nije isti tim zar ne?

Ne znam sto nije igrala B Molnar, cini mi se da je ona mnogo bolja od ove Vesovic?

bogi

pre 16 godina

Ima vremena.Treba da shvatite da pobedjujete samo kad dajete 100%.Onda mozete da dobijete svakog.Vera u sebe i napred bez opterecenja po rezultat. Vec ste usle u Istoriju i sve ovo je slag. Niko vam nece zameriti i da budete 8.Uzimate medalju, samo bistra glava i bez frke.Terza za predsednika.

IN

pre 16 godina

Bio je los dan, pa sta?!
Vratite osmehe na lica, kao u Japanu.
Umalo da napravim udes zureci s osla da bi Vas gledao. Niste me razocarale.
Srbija je uz Vas! Ali morate da se smejete...

*alexandra*

pre 16 godina

Neocekivano...
Vidi se koliko Djera i Anja znace ekipi...
Ali, nema veze. Porazi su sastavni deo sporta. Uz vas smo do kraja.
Napred devojke!!!

Nenad

pre 16 godina

za sve “strucnjake”(iako sam i ja daleko od neke velike upucenosti u zensku odbojku) ovo je isti tim koji je bio treci na sp.fali djerisilo(koja se koliko vidim javila ovde da podrzi svoje drugarice) koja se oporavlja posle operacije,i fali rankovicka,koja je isto bila povredjena.sve ostalo je isto.naravno spasojevicka se povredila pred prvenstvo,i sada je zato igrala tako malo.ona i djedisilo u svakom slucaju mnogo fale,jer su nam to glavne igracice.valjda ce se spasojevicka potpuno oporaviti i nadam se vec na sledecoj utakmici imati znacajnu ulogu.pored svih ovoh problema istina je da je slovacka bila autsajder i sa smo morali da ih dobijemo bez obzira na sve probleme koje smo imali.
drago mi je da ih djera podrzava da je uz njih(sto je i normalno) i nadam se da ce ipak dici nivo igre i da ce pokazati pobednicki mentalitet.
a vi koji ih pljujete shvatite da i one citaju ove komentare,i da im je sada potrebna podrska a ne pljuvanje(za njega uvek ima vremena),jer samo na taj nacin mozete da im pomognete(bar ono malo koliko je u nasoj moci)
puna podrska za devojke,ne dajte se i pokazite svim nevernim tomama da 3 mesto na sp nije nikakva slucajnost,pokazite ko ste i kakve ste

jelena

pre 16 godina

Lose,lose,do Boga lose!!A,Terza bi mogao da pozove Zakoca da ga pita kako da iskoristi Jovanu Brakocevic,posto on,ocigledno,ne zna.
Nema veze,devojke,svaki pocetak je tezak,bice bolje!A,sad...da otresemo Holandiju :))))))

vivo

pre 16 godina

Ja sam lepo rekao da bez obzira na rezultat Terza treba da podvuce crtu i podnese ostavku.I to je to.Nemam nista protiv njega lia za dobrobit nase odbojke to bi bilo odlicno.Promene su potrebne da se ne bi desavale ovakve situacije.
Treba da se zna da Vesna Tomasevic ne igra a koja je moguce i bolja od Nikoliceve ,al nece kod Terze.Igrala je na univerzijadi i pobedili su Slovacku.
Nikoliceva je sad bila najbolja ,al ne cudim se zasto nismo pobedili.

IvanA & vAnja rules

pre 16 godina

Bez panike samo! Ono sto bi trebalo najvise da nas brine - sto smo izgubili od jedne jako lose ekipe, je ustvari nasa najveca uteha. Ove Slovakinje garant gube od Holandjanki i Belgijanki do kraja, pa ako pobedimo samo jedan mec protiv ove dve ekipe Slovacka otpada, a ovaj poraz se brise. Bez Spasojevicke ce biti tesko protiv Holandjanki, ali protiv Belgijank ne bi trebalo da bude, jer dva puta ovako lose ne mozemo da odigramo. Sa Djerisilo koja se jos oporavlja od operacije sake i potpuno spremnom Anjom Spasojevic, bar polufinale bi nam bilo zagarantovano, ali ako se nase ne proslave na ovom EP ne treba ocajavati, ionako je olimpijada neuporedivo znacajnije takmicenje a tamo cemo se pojaviti u punom sastavu, sa godinu dana iskusnijim igracicama kao prava velesila.

P.S.
Svi koji prozivaju Terzica sto ne poklanja jos vise poverenja igracicama iz nase domace lige nemaju pojma o odbojci. Jovana Brakocevic koja je mozda najtalentovanija svetska odbojkasica i zadnje dve sezone pravi terminator (reci samo MVP nije dovoljno) u domacoj konkurenciji precesto ce biti zaustavljana (to se i danas lepo videlo i protiv nejakih Slovakinja) jer devojka u nasoj "decjoj" ligi u kojoj je ona sa svojih 19 godina jedna od najiskusnijih kako god da udari loptu osvaja poen i nema skoro nikakvog iskustva sta u ovakvoj konkurenciji moze da prodje a sta ne. Kada ona ima ovako velike probleme, sta tek ocekivati od ostalih, zato bi bilo samoubistvo ako se Terzic ne bude oslanjao prvenstvaeno na devojke sa kojima se proslavio na SP u Japanu i koje sve igraju u jakim evropskim ligama i timovima i imaju puno jakih meceva iza sebe.

robert nesta

pre 16 godina

Steta posle 1:0 i 8:4,al to je bas i zez i draz u sportu,niko se ne sme otpisati,a ni preceniti.Sad kad gledam zensko prvenstvo,dosta se razlikuje od muskog,mnogo brze i lakse se prave brejkovi,u toku seta se igra na mahove,sve u svemu nijedna prednost nije nedostiizna.Stoga svako svakog moze da pobedi i izgleda da ce biti dosta iznenadjenja.
Ako je vec moralo da se izgubi,neka bude sad i nijednom vise do kraja.
Od mene srecno,a sta drugo
NAPRED SRBIJA

branko

pre 16 godina

Био сам у искушењу да помислим да смо добили ЗРЕЛУ екипу.Ништа од тога. Зрела екипа је она која игра ангажовано и озбиљно до краја. Многе наше екипе играју тако само дотле док се види да смо бољи од противника а кад то покажемо,чекамо да се заврши утакмица, јер, боже мој, зар није јасно да смо бољи. А п0ротивник који је, јелте, слабији од нас наставља да игра, онако слаб како смо га ми оцијенили. И тако добије меч. А ми смо и даље бољи. То је наша и не само одбојкашка ситуација. Можда ће ове девојке освојити ово првенство 'Европе, али мене ни тада неће убедити да су ЗРЕО тим. Зрео тим од Словачке напросто не сме да изгуби !

Jovan

pre 16 godina

Ponavlja se onaj ruzniji deo price sa prošlog svetskog prvenstva-ekipa igra "od zvezda-do blata",osvajaju se setovi sa 10-tak razlike,pa se sledeca dva gube,a terza opet mutav i izgubljen, bez iole ozbiljnijeg saveta sta i kako dalje činiti.
Bez Spasojevićeve i Đerisilo,i pored fenomenalne partije Nikolićeve,ova ekipa je znatno skromnijeg potencijala u odnosu na onu koja je prosle godine negde u ovo doba "iskovala" svetsku bronzu.
Sve u svemu,sad treba vaditi fleke protiv Holanđanki koje su na gran-priju pokazale odličnu igru.
Biće tesno-devojčice srećno!

Jovana-Bucka

pre 16 godina

Zao mi je sto smo izgubili,ali jedan los dan ne treba da pokvari samopouzdanje.Napred devojke!mozete da pobedite samo je potrebno da to jako zelite.

bojana

pre 16 godina

steta za poraz ali nema veze...znam da su devojke dale sve od sebe ali malo vise srece su imale ekipa slovacke...
zato devojke subota je vasa i to je to...cela je srbija uz vas i nema tu sta vise da se prica...glavu gore i samo napre...

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

То је српски менталитет. Увек подценимо слабије и често су нам после тих мечева погнуте главе, а најболније је изгубити од слабијег од себе. Али нема везе девојке, имате ви снаге и пре свега знања да остварите добар резултат на ЕП. Срећно!!

ZaSM

pre 16 godina

Bez ANJE SPASOJEVIC ovaj tim nema ni priblizno istu snagu kao onaj koji je osvojio bronzu na SP u Japanu. Takodje sta se dogodilo sa onom Djerisilo-vom? Te dve su mi najvise ostale u secanju po svojim smecevima.
Inace devojke glavu gore! Srbija je uz vas.

Djera3

pre 16 godina

Zene,sto pre zaboravite na danasnju tekmu!!!
Imate dovoljno snage i TIMSKOG DUHA da razbijete sve ekipe!!Ne dozvolite da vam ovaj poraz unisti sve za sto ste se spremale dugo!!ZNAJTE SA SAM UZ VAS pa i u porazu!!!
Koliko je vama tesko da igrate meni je jos teze da gledam..VERUJEM U NAS

saint

pre 16 godina

Neko rece da objasni zasto nije vodio ekipu koja je izborila EP. Ne, ne, neka objasni zasto nije vodio ekipu koja ga je odvela na SP u Japan.

Iz te reprezentacije tri igracice su igrale za Univerzitetsku reprezentaciju pre par meseci, i ta ekipa je istu ovu Slovacku "odrala" 3:0, ali za njih nema mesta u ovoj reprezentaciji.

Vrhunski komentar je dao komentator RTS, koji kaze da je Univerzitetska ekipa dobila ovu ekipu Slovacke zato sto se ona nije spremala za Univerzijadu vec za EP. Doduse nije precizirao za sta se spremala nasa repka... kako je krenulo novi Korac na pomolu!

nemam reci...

pre 16 godina

ovo je strasno!pre utakmice smo bili favoriti,a sad... daj Boze da bude bolje u mecu sa Holandijom gde one preuzimaju ulogu favorita.ako plave nastave sa ovakvom igrom,ne pise nam se dobro...
ne vidi se zelja za pobjedom :(
kazem,daj Boze da bude sve ok,ali iz ovoga ugla gledajuci... mrka kapa...
i sta je sa Spasojevic?misli li igrati?ako je povredjena,zasto je Terzic uopste poveo???

kiseonik

pre 16 godina

Komentator na RTS-u reče da je ovo 13-ti nastup reprezentacije Srbije na evropskim prvenstvima. Molim bilo koga za objašnjenje koja je sad godina ili sam ja možda prespavao neku epohu.

bubica

pre 16 godina

steta :( mora se dosta poraditi na psiholoskom planu. ta "sitnica" odredjuje pobednika u danasnjem sportu.

NAPRED DEVOJKE!!! TIMSKI!!! NEMA PREDAVANJA!!! izvuci pouke iz ove utakmice, i jurishati dalje, pruziti maximum! pa sta bude nek bude, samo srce na terenu nek ostane :)

Savo

pre 16 godina

Voleo bih da mi neko iz saveza objasni,do koje mere mogu da trpe Terzicev inatZasto nije poveo sastav reprezentacije koji je i izborio odlazak na EP.Rekao je da je prva utakmica vrlo bitna,to smo danas i videli.Koliko li su bitne tek ostale za gospodina Terzica.

Djera3

pre 16 godina

Zene,sto pre zaboravite na danasnju tekmu!!!
Imate dovoljno snage i TIMSKOG DUHA da razbijete sve ekipe!!Ne dozvolite da vam ovaj poraz unisti sve za sto ste se spremale dugo!!ZNAJTE SA SAM UZ VAS pa i u porazu!!!
Koliko je vama tesko da igrate meni je jos teze da gledam..VERUJEM U NAS

kiseonik

pre 16 godina

Komentator na RTS-u reče da je ovo 13-ti nastup reprezentacije Srbije na evropskim prvenstvima. Molim bilo koga za objašnjenje koja je sad godina ili sam ja možda prespavao neku epohu.

Savo

pre 16 godina

Voleo bih da mi neko iz saveza objasni,do koje mere mogu da trpe Terzicev inatZasto nije poveo sastav reprezentacije koji je i izborio odlazak na EP.Rekao je da je prva utakmica vrlo bitna,to smo danas i videli.Koliko li su bitne tek ostale za gospodina Terzica.

ZaSM

pre 16 godina

Bez ANJE SPASOJEVIC ovaj tim nema ni priblizno istu snagu kao onaj koji je osvojio bronzu na SP u Japanu. Takodje sta se dogodilo sa onom Djerisilo-vom? Te dve su mi najvise ostale u secanju po svojim smecevima.
Inace devojke glavu gore! Srbija je uz vas.

*alexandra*

pre 16 godina

Neocekivano...
Vidi se koliko Djera i Anja znace ekipi...
Ali, nema veze. Porazi su sastavni deo sporta. Uz vas smo do kraja.
Napred devojke!!!

IvanA & vAnja rules

pre 16 godina

Bez panike samo! Ono sto bi trebalo najvise da nas brine - sto smo izgubili od jedne jako lose ekipe, je ustvari nasa najveca uteha. Ove Slovakinje garant gube od Holandjanki i Belgijanki do kraja, pa ako pobedimo samo jedan mec protiv ove dve ekipe Slovacka otpada, a ovaj poraz se brise. Bez Spasojevicke ce biti tesko protiv Holandjanki, ali protiv Belgijank ne bi trebalo da bude, jer dva puta ovako lose ne mozemo da odigramo. Sa Djerisilo koja se jos oporavlja od operacije sake i potpuno spremnom Anjom Spasojevic, bar polufinale bi nam bilo zagarantovano, ali ako se nase ne proslave na ovom EP ne treba ocajavati, ionako je olimpijada neuporedivo znacajnije takmicenje a tamo cemo se pojaviti u punom sastavu, sa godinu dana iskusnijim igracicama kao prava velesila.

P.S.
Svi koji prozivaju Terzica sto ne poklanja jos vise poverenja igracicama iz nase domace lige nemaju pojma o odbojci. Jovana Brakocevic koja je mozda najtalentovanija svetska odbojkasica i zadnje dve sezone pravi terminator (reci samo MVP nije dovoljno) u domacoj konkurenciji precesto ce biti zaustavljana (to se i danas lepo videlo i protiv nejakih Slovakinja) jer devojka u nasoj "decjoj" ligi u kojoj je ona sa svojih 19 godina jedna od najiskusnijih kako god da udari loptu osvaja poen i nema skoro nikakvog iskustva sta u ovakvoj konkurenciji moze da prodje a sta ne. Kada ona ima ovako velike probleme, sta tek ocekivati od ostalih, zato bi bilo samoubistvo ako se Terzic ne bude oslanjao prvenstvaeno na devojke sa kojima se proslavio na SP u Japanu i koje sve igraju u jakim evropskim ligama i timovima i imaju puno jakih meceva iza sebe.

bubica

pre 16 godina

steta :( mora se dosta poraditi na psiholoskom planu. ta "sitnica" odredjuje pobednika u danasnjem sportu.

NAPRED DEVOJKE!!! TIMSKI!!! NEMA PREDAVANJA!!! izvuci pouke iz ove utakmice, i jurishati dalje, pruziti maximum! pa sta bude nek bude, samo srce na terenu nek ostane :)

moje ime

pre 16 godina

Fali Ivana Djerisilo, ne samo sto je nasa odbojkasica sa najvecim rejtingom vec sto je menja devojcica od 18 godina. Brakocevic ce nesumnjivo jednoga dana biti bolja od nje ali joj je ovo prvo veliko takmicenje gde mora da preuzme odgovornost a za korektora to nije svejedno - kad je gusto lopte idu tebi. I kad se tome doda da nemas ni prvog primaca Spasojevicku onda je to vec sasvim druga ekipa. U prevodu to je ona nasa zlatna muska ekipa bez Vujevica i Miljkovica. Nije isti tim zar ne?

Ne znam sto nije igrala B Molnar, cini mi se da je ona mnogo bolja od ove Vesovic?

saint

pre 16 godina

Neko rece da objasni zasto nije vodio ekipu koja je izborila EP. Ne, ne, neka objasni zasto nije vodio ekipu koja ga je odvela na SP u Japan.

Iz te reprezentacije tri igracice su igrale za Univerzitetsku reprezentaciju pre par meseci, i ta ekipa je istu ovu Slovacku "odrala" 3:0, ali za njih nema mesta u ovoj reprezentaciji.

Vrhunski komentar je dao komentator RTS, koji kaze da je Univerzitetska ekipa dobila ovu ekipu Slovacke zato sto se ona nije spremala za Univerzijadu vec za EP. Doduse nije precizirao za sta se spremala nasa repka... kako je krenulo novi Korac na pomolu!

Nenad

pre 16 godina

za sve “strucnjake”(iako sam i ja daleko od neke velike upucenosti u zensku odbojku) ovo je isti tim koji je bio treci na sp.fali djerisilo(koja se koliko vidim javila ovde da podrzi svoje drugarice) koja se oporavlja posle operacije,i fali rankovicka,koja je isto bila povredjena.sve ostalo je isto.naravno spasojevicka se povredila pred prvenstvo,i sada je zato igrala tako malo.ona i djedisilo u svakom slucaju mnogo fale,jer su nam to glavne igracice.valjda ce se spasojevicka potpuno oporaviti i nadam se vec na sledecoj utakmici imati znacajnu ulogu.pored svih ovoh problema istina je da je slovacka bila autsajder i sa smo morali da ih dobijemo bez obzira na sve probleme koje smo imali.
drago mi je da ih djera podrzava da je uz njih(sto je i normalno) i nadam se da ce ipak dici nivo igre i da ce pokazati pobednicki mentalitet.
a vi koji ih pljujete shvatite da i one citaju ove komentare,i da im je sada potrebna podrska a ne pljuvanje(za njega uvek ima vremena),jer samo na taj nacin mozete da im pomognete(bar ono malo koliko je u nasoj moci)
puna podrska za devojke,ne dajte se i pokazite svim nevernim tomama da 3 mesto na sp nije nikakva slucajnost,pokazite ko ste i kakve ste

Jovan

pre 16 godina

Ponavlja se onaj ruzniji deo price sa prošlog svetskog prvenstva-ekipa igra "od zvezda-do blata",osvajaju se setovi sa 10-tak razlike,pa se sledeca dva gube,a terza opet mutav i izgubljen, bez iole ozbiljnijeg saveta sta i kako dalje činiti.
Bez Spasojevićeve i Đerisilo,i pored fenomenalne partije Nikolićeve,ova ekipa je znatno skromnijeg potencijala u odnosu na onu koja je prosle godine negde u ovo doba "iskovala" svetsku bronzu.
Sve u svemu,sad treba vaditi fleke protiv Holanđanki koje su na gran-priju pokazale odličnu igru.
Biće tesno-devojčice srećno!

vivo

pre 16 godina

Ja sam lepo rekao da bez obzira na rezultat Terza treba da podvuce crtu i podnese ostavku.I to je to.Nemam nista protiv njega lia za dobrobit nase odbojke to bi bilo odlicno.Promene su potrebne da se ne bi desavale ovakve situacije.
Treba da se zna da Vesna Tomasevic ne igra a koja je moguce i bolja od Nikoliceve ,al nece kod Terze.Igrala je na univerzijadi i pobedili su Slovacku.
Nikoliceva je sad bila najbolja ,al ne cudim se zasto nismo pobedili.

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

То је српски менталитет. Увек подценимо слабије и често су нам после тих мечева погнуте главе, а најболније је изгубити од слабијег од себе. Али нема везе девојке, имате ви снаге и пре свега знања да остварите добар резултат на ЕП. Срећно!!

Jovana-Bucka

pre 16 godina

Zao mi je sto smo izgubili,ali jedan los dan ne treba da pokvari samopouzdanje.Napred devojke!mozete da pobedite samo je potrebno da to jako zelite.

branko

pre 16 godina

Био сам у искушењу да помислим да смо добили ЗРЕЛУ екипу.Ништа од тога. Зрела екипа је она која игра ангажовано и озбиљно до краја. Многе наше екипе играју тако само дотле док се види да смо бољи од противника а кад то покажемо,чекамо да се заврши утакмица, јер, боже мој, зар није јасно да смо бољи. А п0ротивник који је, јелте, слабији од нас наставља да игра, онако слаб како смо га ми оцијенили. И тако добије меч. А ми смо и даље бољи. То је наша и не само одбојкашка ситуација. Можда ће ове девојке освојити ово првенство 'Европе, али мене ни тада неће убедити да су ЗРЕО тим. Зрео тим од Словачке напросто не сме да изгуби !

IN

pre 16 godina

Bio je los dan, pa sta?!
Vratite osmehe na lica, kao u Japanu.
Umalo da napravim udes zureci s osla da bi Vas gledao. Niste me razocarale.
Srbija je uz Vas! Ali morate da se smejete...

bogi

pre 16 godina

Ima vremena.Treba da shvatite da pobedjujete samo kad dajete 100%.Onda mozete da dobijete svakog.Vera u sebe i napred bez opterecenja po rezultat. Vec ste usle u Istoriju i sve ovo je slag. Niko vam nece zameriti i da budete 8.Uzimate medalju, samo bistra glava i bez frke.Terza za predsednika.

Neko...

pre 16 godina

Prki, veliki poznavaoce odbojke... Pa ti gledas prvi koliko je ko osvojio poena... Ili si zaljubljen u Jelenu Nikolic... A to ko sve trazi Vesnu Tomasevic, mogao si da procitas u novinama... Svaka cast Jeleni, ali nemoj da pljujes po ostalima. I zvaci tu zvaku i nemoj da lupas... Posto nemas veze... Ali necemo to nikome da kazemo, ne brini

nemam reci...

pre 16 godina

ovo je strasno!pre utakmice smo bili favoriti,a sad... daj Boze da bude bolje u mecu sa Holandijom gde one preuzimaju ulogu favorita.ako plave nastave sa ovakvom igrom,ne pise nam se dobro...
ne vidi se zelja za pobjedom :(
kazem,daj Boze da bude sve ok,ali iz ovoga ugla gledajuci... mrka kapa...
i sta je sa Spasojevic?misli li igrati?ako je povredjena,zasto je Terzic uopste poveo???

bojana

pre 16 godina

steta za poraz ali nema veze...znam da su devojke dale sve od sebe ali malo vise srece su imale ekipa slovacke...
zato devojke subota je vasa i to je to...cela je srbija uz vas i nema tu sta vise da se prica...glavu gore i samo napre...

robert nesta

pre 16 godina

Steta posle 1:0 i 8:4,al to je bas i zez i draz u sportu,niko se ne sme otpisati,a ni preceniti.Sad kad gledam zensko prvenstvo,dosta se razlikuje od muskog,mnogo brze i lakse se prave brejkovi,u toku seta se igra na mahove,sve u svemu nijedna prednost nije nedostiizna.Stoga svako svakog moze da pobedi i izgleda da ce biti dosta iznenadjenja.
Ako je vec moralo da se izgubi,neka bude sad i nijednom vise do kraja.
Od mene srecno,a sta drugo
NAPRED SRBIJA

jelena

pre 16 godina

Lose,lose,do Boga lose!!A,Terza bi mogao da pozove Zakoca da ga pita kako da iskoristi Jovanu Brakocevic,posto on,ocigledno,ne zna.
Nema veze,devojke,svaki pocetak je tezak,bice bolje!A,sad...da otresemo Holandiju :))))))

The Navijac

pre 16 godina

Mislim da ne treba napadati odbojkasice u smislu da su podcenile protivnika.
To samo mogu neki od nasih neinteligentih kosarkasa.

Neki put jednostavno ne ide.
A neki put, postignu i mnogo vise od realnih mogucnosti.

karleusa

pre 16 godina

nema veze,morate da stisnete zube i zaigrate kako znate i umete! natpisi u novinama nikako ne treba da vam smetaju ,vec daju jos veci motiv da pokazete da vredite i bez "najboljih" igracica Anje i DJere! velika je razlika izmedju igraca i i onih koji se nazivaju igracima!
Hrabro i bez straha! Moze do polufinala!

prki

pre 16 godina

Samo vi pisite za Djeru...cisto me zanima sta bi bilo kad bi dogurale do polufinala ili uzeli medalju,da li bi vam time Terza i igracice koje IGRAJU,zapusile usta? Veze nemate o odbojci,gledate samo ko je koliko dao poena,a potrosene lopte se ne racunaju jel?...al dobro,nije zvaka za seljaka. Negde procitah,Vesna Tomasevic bolja od Nikoliceve? hhaa...eno,vidim cela evropa je juri,ne moze da se odbrani od ponuda koje ima...boze boze

ko nema bez njega se moze

pre 16 godina

gledajuci ove komentare krstim se i levom i desnom rukom ne verujuci da nasa samozvana "najbolja odbojkasica" daje sebi za pravo da se pojavi na ovom sajtu i pruza podrsku na ovakav nacin!!eksponiranje na taj nacin je stvarno pateticno..veliki sportisti bi na ovakvo takmicenje otisli sa jednom rukom..a ona to nikad nije ni bila.. NAPRED BRAKOCEVIC!! NAPRED MOLNAR !! SAD BUDITE NAJJACE!!

karleusa

pre 16 godina

nema veze,morate da stisnete zube i zaigrate kako znate i umete! natpisi u novinama nikako ne treba da vam smetaju ,vec daju jos veci motiv da pokazete da vredite i bez "najboljih" igracica Anje i DJere! velika je razlika izmedju igraca i i onih koji se nazivaju igracima!
Hrabro i bez straha! Moze do polufinala!

prki

pre 16 godina

Samo vi pisite za Djeru...cisto me zanima sta bi bilo kad bi dogurale do polufinala ili uzeli medalju,da li bi vam time Terza i igracice koje IGRAJU,zapusile usta? Veze nemate o odbojci,gledate samo ko je koliko dao poena,a potrosene lopte se ne racunaju jel?...al dobro,nije zvaka za seljaka. Negde procitah,Vesna Tomasevic bolja od Nikoliceve? hhaa...eno,vidim cela evropa je juri,ne moze da se odbrani od ponuda koje ima...boze boze

branko

pre 16 godina

Био сам у искушењу да помислим да смо добили ЗРЕЛУ екипу.Ништа од тога. Зрела екипа је она која игра ангажовано и озбиљно до краја. Многе наше екипе играју тако само дотле док се види да смо бољи од противника а кад то покажемо,чекамо да се заврши утакмица, јер, боже мој, зар није јасно да смо бољи. А п0ротивник који је, јелте, слабији од нас наставља да игра, онако слаб како смо га ми оцијенили. И тако добије меч. А ми смо и даље бољи. То је наша и не само одбојкашка ситуација. Можда ће ове девојке освојити ово првенство 'Европе, али мене ни тада неће убедити да су ЗРЕО тим. Зрео тим од Словачке напросто не сме да изгуби !

ko nema bez njega se moze

pre 16 godina

gledajuci ove komentare krstim se i levom i desnom rukom ne verujuci da nasa samozvana "najbolja odbojkasica" daje sebi za pravo da se pojavi na ovom sajtu i pruza podrsku na ovakav nacin!!eksponiranje na taj nacin je stvarno pateticno..veliki sportisti bi na ovakvo takmicenje otisli sa jednom rukom..a ona to nikad nije ni bila.. NAPRED BRAKOCEVIC!! NAPRED MOLNAR !! SAD BUDITE NAJJACE!!

Savo

pre 16 godina

Voleo bih da mi neko iz saveza objasni,do koje mere mogu da trpe Terzicev inatZasto nije poveo sastav reprezentacije koji je i izborio odlazak na EP.Rekao je da je prva utakmica vrlo bitna,to smo danas i videli.Koliko li su bitne tek ostale za gospodina Terzica.

saint

pre 16 godina

Neko rece da objasni zasto nije vodio ekipu koja je izborila EP. Ne, ne, neka objasni zasto nije vodio ekipu koja ga je odvela na SP u Japan.

Iz te reprezentacije tri igracice su igrale za Univerzitetsku reprezentaciju pre par meseci, i ta ekipa je istu ovu Slovacku "odrala" 3:0, ali za njih nema mesta u ovoj reprezentaciji.

Vrhunski komentar je dao komentator RTS, koji kaze da je Univerzitetska ekipa dobila ovu ekipu Slovacke zato sto se ona nije spremala za Univerzijadu vec za EP. Doduse nije precizirao za sta se spremala nasa repka... kako je krenulo novi Korac na pomolu!

kiseonik

pre 16 godina

Komentator na RTS-u reče da je ovo 13-ti nastup reprezentacije Srbije na evropskim prvenstvima. Molim bilo koga za objašnjenje koja je sad godina ili sam ja možda prespavao neku epohu.

bubica

pre 16 godina

steta :( mora se dosta poraditi na psiholoskom planu. ta "sitnica" odredjuje pobednika u danasnjem sportu.

NAPRED DEVOJKE!!! TIMSKI!!! NEMA PREDAVANJA!!! izvuci pouke iz ove utakmice, i jurishati dalje, pruziti maximum! pa sta bude nek bude, samo srce na terenu nek ostane :)

ZaSM

pre 16 godina

Bez ANJE SPASOJEVIC ovaj tim nema ni priblizno istu snagu kao onaj koji je osvojio bronzu na SP u Japanu. Takodje sta se dogodilo sa onom Djerisilo-vom? Te dve su mi najvise ostale u secanju po svojim smecevima.
Inace devojke glavu gore! Srbija je uz vas.

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

То је српски менталитет. Увек подценимо слабије и често су нам после тих мечева погнуте главе, а најболније је изгубити од слабијег од себе. Али нема везе девојке, имате ви снаге и пре свега знања да остварите добар резултат на ЕП. Срећно!!

Djera3

pre 16 godina

Zene,sto pre zaboravite na danasnju tekmu!!!
Imate dovoljno snage i TIMSKOG DUHA da razbijete sve ekipe!!Ne dozvolite da vam ovaj poraz unisti sve za sto ste se spremale dugo!!ZNAJTE SA SAM UZ VAS pa i u porazu!!!
Koliko je vama tesko da igrate meni je jos teze da gledam..VERUJEM U NAS

nemam reci...

pre 16 godina

ovo je strasno!pre utakmice smo bili favoriti,a sad... daj Boze da bude bolje u mecu sa Holandijom gde one preuzimaju ulogu favorita.ako plave nastave sa ovakvom igrom,ne pise nam se dobro...
ne vidi se zelja za pobjedom :(
kazem,daj Boze da bude sve ok,ali iz ovoga ugla gledajuci... mrka kapa...
i sta je sa Spasojevic?misli li igrati?ako je povredjena,zasto je Terzic uopste poveo???

bojana

pre 16 godina

steta za poraz ali nema veze...znam da su devojke dale sve od sebe ali malo vise srece su imale ekipa slovacke...
zato devojke subota je vasa i to je to...cela je srbija uz vas i nema tu sta vise da se prica...glavu gore i samo napre...

Jovan

pre 16 godina

Ponavlja se onaj ruzniji deo price sa prošlog svetskog prvenstva-ekipa igra "od zvezda-do blata",osvajaju se setovi sa 10-tak razlike,pa se sledeca dva gube,a terza opet mutav i izgubljen, bez iole ozbiljnijeg saveta sta i kako dalje činiti.
Bez Spasojevićeve i Đerisilo,i pored fenomenalne partije Nikolićeve,ova ekipa je znatno skromnijeg potencijala u odnosu na onu koja je prosle godine negde u ovo doba "iskovala" svetsku bronzu.
Sve u svemu,sad treba vaditi fleke protiv Holanđanki koje su na gran-priju pokazale odličnu igru.
Biće tesno-devojčice srećno!

Jovana-Bucka

pre 16 godina

Zao mi je sto smo izgubili,ali jedan los dan ne treba da pokvari samopouzdanje.Napred devojke!mozete da pobedite samo je potrebno da to jako zelite.

robert nesta

pre 16 godina

Steta posle 1:0 i 8:4,al to je bas i zez i draz u sportu,niko se ne sme otpisati,a ni preceniti.Sad kad gledam zensko prvenstvo,dosta se razlikuje od muskog,mnogo brze i lakse se prave brejkovi,u toku seta se igra na mahove,sve u svemu nijedna prednost nije nedostiizna.Stoga svako svakog moze da pobedi i izgleda da ce biti dosta iznenadjenja.
Ako je vec moralo da se izgubi,neka bude sad i nijednom vise do kraja.
Od mene srecno,a sta drugo
NAPRED SRBIJA

vivo

pre 16 godina

Ja sam lepo rekao da bez obzira na rezultat Terza treba da podvuce crtu i podnese ostavku.I to je to.Nemam nista protiv njega lia za dobrobit nase odbojke to bi bilo odlicno.Promene su potrebne da se ne bi desavale ovakve situacije.
Treba da se zna da Vesna Tomasevic ne igra a koja je moguce i bolja od Nikoliceve ,al nece kod Terze.Igrala je na univerzijadi i pobedili su Slovacku.
Nikoliceva je sad bila najbolja ,al ne cudim se zasto nismo pobedili.

jelena

pre 16 godina

Lose,lose,do Boga lose!!A,Terza bi mogao da pozove Zakoca da ga pita kako da iskoristi Jovanu Brakocevic,posto on,ocigledno,ne zna.
Nema veze,devojke,svaki pocetak je tezak,bice bolje!A,sad...da otresemo Holandiju :))))))

IvanA & vAnja rules

pre 16 godina

Bez panike samo! Ono sto bi trebalo najvise da nas brine - sto smo izgubili od jedne jako lose ekipe, je ustvari nasa najveca uteha. Ove Slovakinje garant gube od Holandjanki i Belgijanki do kraja, pa ako pobedimo samo jedan mec protiv ove dve ekipe Slovacka otpada, a ovaj poraz se brise. Bez Spasojevicke ce biti tesko protiv Holandjanki, ali protiv Belgijank ne bi trebalo da bude, jer dva puta ovako lose ne mozemo da odigramo. Sa Djerisilo koja se jos oporavlja od operacije sake i potpuno spremnom Anjom Spasojevic, bar polufinale bi nam bilo zagarantovano, ali ako se nase ne proslave na ovom EP ne treba ocajavati, ionako je olimpijada neuporedivo znacajnije takmicenje a tamo cemo se pojaviti u punom sastavu, sa godinu dana iskusnijim igracicama kao prava velesila.

P.S.
Svi koji prozivaju Terzica sto ne poklanja jos vise poverenja igracicama iz nase domace lige nemaju pojma o odbojci. Jovana Brakocevic koja je mozda najtalentovanija svetska odbojkasica i zadnje dve sezone pravi terminator (reci samo MVP nije dovoljno) u domacoj konkurenciji precesto ce biti zaustavljana (to se i danas lepo videlo i protiv nejakih Slovakinja) jer devojka u nasoj "decjoj" ligi u kojoj je ona sa svojih 19 godina jedna od najiskusnijih kako god da udari loptu osvaja poen i nema skoro nikakvog iskustva sta u ovakvoj konkurenciji moze da prodje a sta ne. Kada ona ima ovako velike probleme, sta tek ocekivati od ostalih, zato bi bilo samoubistvo ako se Terzic ne bude oslanjao prvenstvaeno na devojke sa kojima se proslavio na SP u Japanu i koje sve igraju u jakim evropskim ligama i timovima i imaju puno jakih meceva iza sebe.

Nenad

pre 16 godina

za sve “strucnjake”(iako sam i ja daleko od neke velike upucenosti u zensku odbojku) ovo je isti tim koji je bio treci na sp.fali djerisilo(koja se koliko vidim javila ovde da podrzi svoje drugarice) koja se oporavlja posle operacije,i fali rankovicka,koja je isto bila povredjena.sve ostalo je isto.naravno spasojevicka se povredila pred prvenstvo,i sada je zato igrala tako malo.ona i djedisilo u svakom slucaju mnogo fale,jer su nam to glavne igracice.valjda ce se spasojevicka potpuno oporaviti i nadam se vec na sledecoj utakmici imati znacajnu ulogu.pored svih ovoh problema istina je da je slovacka bila autsajder i sa smo morali da ih dobijemo bez obzira na sve probleme koje smo imali.
drago mi je da ih djera podrzava da je uz njih(sto je i normalno) i nadam se da ce ipak dici nivo igre i da ce pokazati pobednicki mentalitet.
a vi koji ih pljujete shvatite da i one citaju ove komentare,i da im je sada potrebna podrska a ne pljuvanje(za njega uvek ima vremena),jer samo na taj nacin mozete da im pomognete(bar ono malo koliko je u nasoj moci)
puna podrska za devojke,ne dajte se i pokazite svim nevernim tomama da 3 mesto na sp nije nikakva slucajnost,pokazite ko ste i kakve ste

*alexandra*

pre 16 godina

Neocekivano...
Vidi se koliko Djera i Anja znace ekipi...
Ali, nema veze. Porazi su sastavni deo sporta. Uz vas smo do kraja.
Napred devojke!!!

IN

pre 16 godina

Bio je los dan, pa sta?!
Vratite osmehe na lica, kao u Japanu.
Umalo da napravim udes zureci s osla da bi Vas gledao. Niste me razocarale.
Srbija je uz Vas! Ali morate da se smejete...

bogi

pre 16 godina

Ima vremena.Treba da shvatite da pobedjujete samo kad dajete 100%.Onda mozete da dobijete svakog.Vera u sebe i napred bez opterecenja po rezultat. Vec ste usle u Istoriju i sve ovo je slag. Niko vam nece zameriti i da budete 8.Uzimate medalju, samo bistra glava i bez frke.Terza za predsednika.

moje ime

pre 16 godina

Fali Ivana Djerisilo, ne samo sto je nasa odbojkasica sa najvecim rejtingom vec sto je menja devojcica od 18 godina. Brakocevic ce nesumnjivo jednoga dana biti bolja od nje ali joj je ovo prvo veliko takmicenje gde mora da preuzme odgovornost a za korektora to nije svejedno - kad je gusto lopte idu tebi. I kad se tome doda da nemas ni prvog primaca Spasojevicku onda je to vec sasvim druga ekipa. U prevodu to je ona nasa zlatna muska ekipa bez Vujevica i Miljkovica. Nije isti tim zar ne?

Ne znam sto nije igrala B Molnar, cini mi se da je ona mnogo bolja od ove Vesovic?

The Navijac

pre 16 godina

Mislim da ne treba napadati odbojkasice u smislu da su podcenile protivnika.
To samo mogu neki od nasih neinteligentih kosarkasa.

Neki put jednostavno ne ide.
A neki put, postignu i mnogo vise od realnih mogucnosti.

Neko...

pre 16 godina

Prki, veliki poznavaoce odbojke... Pa ti gledas prvi koliko je ko osvojio poena... Ili si zaljubljen u Jelenu Nikolic... A to ko sve trazi Vesnu Tomasevic, mogao si da procitas u novinama... Svaka cast Jeleni, ali nemoj da pljujes po ostalima. I zvaci tu zvaku i nemoj da lupas... Posto nemas veze... Ali necemo to nikome da kazemo, ne brini