1. Pa eto i da su dosli u posjed podataka i iskoristili ih.. da li je moguce da su ih iskoristili bolje od onih koji su ih stvorili... smjesno... Jedan je McL! A ako ova italijanska mafija hoce da na silu mijenja stvari (to rade u svim sportovima)... to vec nije sport...
  (Zeljko, 9. septembar 2007 16:38)

  # Link komentara

 2. E moj Max... Nemas ti pojma kakva je velicina Veljko Petrovic... Zato bolje cuti...
  (Ja, 9. septembar 2007 00:37)

  # Link komentara

 3. Svaka cast na tekstu,i temama, molim Vas da neko pokaze Veljku Petrovicu kako se prati formula 1 i kako se priprema za komentarisanje!!!

  SVAKA CAST I HVALA!!!
  (MaxB, 8. septembar 2007 18:03)

  # Link komentara

 4. Na zahtjev vozaca (star vise godina) tek je ove godine zaustavna zona u drugoj sikani asfaltirana umjsto dosadasnjeg sljunka (koji nije efikasan zbog ravnog dna vozila F1)
  (Breka, 7. septembar 2007 21:57)

  # Link komentara

 5. pogresni linkovi.

  [link]

  "It is understood that Alonso and de la Rosa subsequently provided the information about their email exchange at the start of this week, which prompted the FIA to recall the World Motor Sport Council for a hearing on September 13."
  (meklaren = propast, 7. septembar 2007 19:31)

  # Link komentara

 6. Standardno dobar tekst, presao je u naviku samo ovog puta imam jednu zamerku niste nista napisali modifikovanju krivine u monci posto sam to procitao na nekom nemackom sajtu pa nisam bas najsigurniji o cemu se radi sve u svemu valjda je to neki duzi spor vozaca i organizatora zarad bezbednosti.
  (nik, 7. septembar 2007 16:43)

  # Link komentara

 7. "sta je naj novijim skandalom. zasto o tome ne pisete. alonso je izdao svoju ekipu dojavivsi FIA-i da meklaren zajsta poseduje ferrarijeve podatke i da su korisceni.
  (meklaren = propast)"
  Prvo nauci engleski pa onda pricaj. U linkovim akoje si poslao ne pise nista o tome o cemu ti pises!
  (Bojan RF, 7. septembar 2007 16:38)

  # Link komentara

 8. a sta je naj novijim skandalom. zasto o tome ne pisete. alonso je izdao svoju ekipu dojavivsi FIA-i da meklaren zajsta poseduje ferrarijeve podatke i da su korisceni.

  [link]
  [link]
  [link]
  [link]
  (meklaren = propast, 7. septembar 2007 16:02)

  # Link komentara