Petak, 17.08.2007.

21:22

Jankovićeva u polufinalu Toronta

Izvor: B92

Jankoviæeva u polufinalu Toronta IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

Anja

pre 16 godina

Cestitam Jelena,prosto uvek kada gledam tvoje meceve,uvek me dodatno iznenadis svojom sve kvalitetnijom igrom-i veoma sam srecna zbog toga.Svidja mi se sto si najaca onda kada je najace!Samo tako nastavi.Znam da nije lako izdrzati,i ja sam se 11god bavila sportom-ali nedaj se,ja znam da ti mozes sve da izdrzis.Samo napred,do titule.Voli te tvoj Nis...PozZ

Prijatelj iz Irske

pre 16 godina

Mozda je dobro da je Pilic ukljucen u Devis tim Srbije,
ali je jos vaznije da se formira strucni tim
(sportski psiholog pre svega) da preuzme kontrolu
nad pripremama Jelene Jankovic.
Oscilacije u njenoj igri su neverovatne.

Faust

pre 16 godina

Kako nekoga ne mrzi da seda za kompjuter i napiše "komentar" - Bravo Jeco! Ima i onih koji napišu samo - Bravo! Haiku komentari? Svaka čast, narode srpski.

Bane

pre 16 godina

Vi koji uporno pišete Žastin Enan, umesto Žistin Enen, Kirilenko umesto Kiriljenko... kao neki Englezi da ste, evo i ja ću Jelenu Janković od danas zvati - Helen Džankovik. Lepo zvuči?

Mikili

pre 16 godina

Bravo Gorane, živ mi ti bio i molim te navijaj i za mene.
Ovo me potseti na 1995.god. kad su svi Srbi iz Toronta išli da gledaju meč Velike Navratilove i Monike Seleš. Nikada ne treba zaboraviti da je ta Velika Martina jedina uspela da Moniku izvede na teniski teren posle poznate tragedije koja je na Moniku ostavila nesagledive psihičke posledice. Za mene je Grafova samo bleda senka Velike Martine u svakom pogledu, pogotovu ljudskom.Moje ubeđenje je i dan danas da je iza atentata na Moniku stajala pohlepa za novcem.
Kad sam već kod uspomena na Toronto da pomenem i to da smo mogli da igramo tenis do mile volje, jer je tamo godišnja članarina iznosila 20 kanadskih dolara t.j. 22Dm. a svaki član kluba je mogao da povede još nekog ko nije platio. A tek terena koliko je - svaki manji kvart ima nekoliko terena savršeno održavanih sa reflektorima. Eh naše puste sreće da imamo upola manje, pa da i mi i naša deca možemo da uživamo u belom sportu. Cenu je iluzorno i porediti.
Zato Gorane, ponesi srpsku zastavu i navijaj i za mene za našu Veliku Jelenu, a ja ću u Areni navijati i za tebe.
Srećno!

Mrvoš

pre 16 godina

Jelena dugo igra jedan gem, to nije dobro. To uništava snagu. Da li se iko seća koliko je gemova izgubila na svoj servis, protiv teniserke koja joj nije dorasla? Mnogo. Neko ovde piše - ajde, za nedelju dana popravi servis!? Neverovatno. U redu, evo, bravo carice Jelena, ali to ne znači ništa. Kako pobediti Enen, kako izbeći da ne bude 7:0, što je deprimirajuće. Kako osvojiti "gren slem", kad ti je prednost ako ne serviraš?

Tesic Goran

pre 16 godina

Bravo Jelena!
Idemo danas da te gledamo i da te bodrimo u polufinalu "Rodzersovog kupa" u Torontu! Razvicemo srbsku zastavu i cuces kako zovemo tvoje ime, jer znamo da to volis, jer si Srbkinja i ponosna si zbog toga.
Jelena, samo napred do pobede i do finala, uz tebe smo, napred Jelena!
Zivela Srbija!

Boris

pre 16 godina

Jelena ima pobednicki mentalitet, svaki udarac i svaki poen igra kao da je mec lopta. To mogu samo najbolji a Jelena je najbolje sto mi imamo.
Samo napred JJ, ponosni smo na tebe!!!

Jelena

pre 16 godina

Mislima je vreme da i Enan malo drzi tanjircice posle finala,kao sto je poceo Federer...xaxa !!
Tako da,Jelena samo hrabro mozes protiv nje....
SRECNO!!

oki

pre 16 godina

Ako imamo nešto što je sigurno i na šta možemo da se oslonimo (a govorim generalnoi prilično uopšteno) to je igra JJ koja je uvek na vrhunskom nivou što se na kraju krajeva i očekuje od treće teniserke sveta (a nadamo se uskoro i prve)

Teniser CH

pre 16 godina

Jelena pokazuje znake njenog plana za ostatak ove godine...da igra na vaznim turnirima i ode sto dalje. Drugi plan bi bio da samo igra 2-3 velika i ide na pobedu na svakom. Neznam dali je izabrala najbolju, ali vidim ( nazalost) da jos uvek ima nepotrebno mnogo loptanja u njenoj igri iako svi ( a i ona) znaju da joj telo i kondicija to ne podrzavaju na duzu stazu. Ima sada nedelju dana da popravi service, tu vaznu komponentu koju nema...slicno Selesovoj, sa razlikom sto je Selesova u svim ostalim elementima ipak bila za jednu dobru marginu iznad nje. Team Ane (i Aranchin drill),je izabrao drugi pravac, i Ana ih pomno slusa, do slova, sto je i donelo rezultate. Zeleo bih da vidim jedan kvantni skok u igri Jelene, jednu zagrizenu strast da pobedi u finalu ( kao Anina igra u transu 3 ceg seta sa Jelenom, jer ona to moze da uradi vec sadasnjim znanjem, ali za to treba cvrsta odluka i jedan vrlo jak i uticajan trener.

Mladen

pre 16 godina

Gledao sam je uzivo u Torontu protiv Austrijanke Bammer u cetvrtak. Mislim da joj je tata sjedio ispod nas, jer je stalno gledala prema nama... Pomislih da me snima dok nisam skuzio da je cale ispod! U svakom slucaju mala igra odlicno, nevjerovatan backhand. Uz to je i super gradjena, bas sam se prijatno iznenadio, ima nesto extra u njoj sto zraci. Svaka cast Jeco!

Wogy,Australia

pre 16 godina

Bravoooo...JECO, jos jedno Polufinale a prizeljkujemo i Finale. Golovin nije za potcenjivanje ali mi(Australci Srpskog porekla)kao i uvek verujemo u NAJBOLJU Srpsku Teniserku a ne kako u naslovnoj strani vec bezbroj puta ranije stoji:"Najbolje plasirana". Netreba nam pristrasni izvestac, samo realan, a pogledajte zvanicnu listu od prvih 10 na WTA i sve je vise nego jasno. Samo nastavi tako, prva i prava AMBASADORKA svih Srba iz celog sveta.

Hirosima

pre 16 godina

Svakaa chast...verujemo u tebe...Jedino me brine sto mnogo gubi gemowe na swoj servis...Ali zato na protivnikov ...ubija!!!
P.S milane ne atp listi wec WTA

mladen 44

pre 16 godina

Bravo Jelena,osmeh na kraju meca je sve rekao,po ko zna koji put kazem da imas najlepsi i najiskreniji osmeh koji sam ikad video.samo napred
ps.Svako ko se na ovom mestu bude radovao Aninom neuspehu,umesto Jeleninom uspehu najobicnije je ..., znate vec sta!

Nikola

pre 16 godina

Svaka cast jeci, bilo bi dobro kada bi osvojila turnir. 90% sam siguran da ce doci do finala, ali bi bilo fenomenalno kada bi pobdila zastin enan, jer bi joj to dalo dodatno samopouzdanje pred US OPEN.

Sasa Djordjevic

pre 16 godina

Bravo Jelo, to smo i ocekivali u ovom trenutku. Sredices Tatjanu a onda sledi osveta "krivorukoj" za poraz na Wimbledonu, sa nulom naravno!!!

greeneyes

pre 16 godina

Ne, bitno je da osvoji neki GS. Nije bitno igrati po raznoraznim turnirima i samo nabijati bodove, vec pazljivo tempirati formu za najvece turnire

Srbija - Toronto

pre 16 godina

Bravo, Jelena !
Vidimo se sutra na Rexall Centru, u Torontu za polufinalni mec.
A, naravno, vidimo se i u nedelju za finale.
Samo napred !

JASNA

pre 16 godina

B-R-A-V-O J-E-L-E-N-A N-A-J-L-E-P-S-A N-A-J-B-O-LJ-A SVE NAJBOLJE OD SRCA.IMAS VELIKO SRCE I Zato CES VRLO BRZO DOCI DO PRESTOLA.SRECNO

Zoran

pre 16 godina

Svaka ti cast Jeco !!! Tako dobro odigrati na onako jakom vetru znaju samo istinske sampionke.Samo nastavi tako i negine ti prvo mesto.

Andreja

pre 16 godina

Kineskinja Ci Jan u polufinalu! Golovin je treći set protiv Kuznjecove dobila sa 6:1! Jeleni bi lakše bilo sa Kiniskinjom, ali šta je tu je. Jelena je favorit, nemam dileme. Pominjem Ci Jan (izbacila je nezgodnu Bartoli), za koju Ana nije bila spremna ni odmorna. Tenis je čudo.

ivana

pre 16 godina

Zao mi je sto Ana nije uspela odbraniti titulu. Ali Jelena ima ogromno srce i zelju.Bilo bi divno videti je sa peharom nakon finala,zasluzila ga ja.

Nena

pre 16 godina

Brvao Jeco!Samo tako nastavi,igra nije bila bas na nekom visokom nivou,ali dovoljno da se pobedi i to je potpuno ok! Bices prava na US Openu!
Sve najbolje!

Boris

pre 16 godina

Bravo Jelena mozes ti do finala i do titule na ovom turniru.
Sve cestitke tvoja igra je na razini nastavljas nizati dobre rezultate i cinis nas i dalje ponosnim.
Svakako da od tebe ocekujemo dobar rezultat na US OPENU mozda da konacno i dode prva grend slem titula.
Naravno tu je i nasa Ana koja ima potencijala na velikim turnirima biljezi dobre rezultate i svakako da i od nje mozemo ocekivati dobar rezultat.
Dapace i u muskoj konkurenciji imamo se cemu nadat tu je nasa ikona Novak Djokovic koji igra impresivno on je nasa najveca uzdanica u muskoj konkurenciji.
u dublu naravno imamo neprikosnovenog Nenada Zimonjica koji tu igra takode impresivno.
sve u svemu jurisamo konacno na prvu grend slem titulu.
pozdrav.......

Nenad

pre 16 godina

@Milan
Mislim suprotno. Umesto biti dugo treći na toj famoznoj listi (gde li nađe ovo ATP?), bolje da bude i peta, ali da počne da osvaja velike turnire. Ta njena lista WTA nije najvažnija u tenisu.

apple

pre 16 godina

Svaka cast. Nego, Bartoli- Henin drugo polufinale. Zamislite Bartoli opet pobedi "Nadalku" i Jeca ovu Golovinku, i JJ vrati "nice looking servis" devojci za sve sto joj je uradila na Wimbledonu + kamata. Jankovic - Bartoli 6:0 6:0 Svaka cast jeco!! :)))

hahaha

pre 16 godina

milane, ti bi trebao trener da joj budes!!! hahahah pa ovo garant i Federeru njegov trener govori:"Rodzere mili, samo pobedi u sto vise finala pa da te zovu najboljim na svetu!"

dule_

pre 16 godina

Jelena je dosta pala u formi zadnjih mesec ili dva. Steta a bas je jedno vreme bila kao masina. Lose je igrala u ovom cetvrtfinalu bilo je dosta i vetra ali to je neopravdava. Nadam se da ce se vratiti u staru formu.
Mislim da se previse okrenula manekenisanju i drugim aktivnostima a tako se ne postaje najbolji vec samo velikim odricanjem.

redgirl from Paracin

pre 16 godina

Samo napred Jeco, prosli turnir je osvjila Ana carica! A ti kraljice ces ovaj!!!! BRAWO za nase teniserke i tenisere!

GoranSD

pre 16 godina

Ovaj meč ne treba mnogo komentarisati.Jedan rutinski meč čiju je ritinu kvario jedino vetar.
Ono što treba komentarisati je komentator na TV Avala.Oni imaju onog jednog tužnog i ovog veselog.Lepo što je veseo ali pored njega sam poželeo da čujem stručne komentare Dobrosava Gajića.Evo javljam se da za pivo (koliko mogu da popijem u toku prenosa) odrađujem taj posao.Verujte,bio bi bolji bar posle dva-tri komada(polovina prvog seta).

Pogresili ste

pre 16 godina

Bartoli je pobedila Safinu u 3. kolu, a u cetvrtfinalu upravo igra sa Kineskinjom Zi Yan za ulazak u polufinale, trenutno je 3:2 u prvom setu za Kineskinju.

milan

pre 16 godina

Bravo duso,samo napred.Samo je bitno za jelenu da igra sto vise polufinala i finala da bi se odrzavala na visokom mestu na atp listi.

milan

pre 16 godina

Bravo duso,samo napred.Samo je bitno za jelenu da igra sto vise polufinala i finala da bi se odrzavala na visokom mestu na atp listi.

GoranSD

pre 16 godina

Ovaj meč ne treba mnogo komentarisati.Jedan rutinski meč čiju je ritinu kvario jedino vetar.
Ono što treba komentarisati je komentator na TV Avala.Oni imaju onog jednog tužnog i ovog veselog.Lepo što je veseo ali pored njega sam poželeo da čujem stručne komentare Dobrosava Gajića.Evo javljam se da za pivo (koliko mogu da popijem u toku prenosa) odrađujem taj posao.Verujte,bio bi bolji bar posle dva-tri komada(polovina prvog seta).

Mladen

pre 16 godina

Gledao sam je uzivo u Torontu protiv Austrijanke Bammer u cetvrtak. Mislim da joj je tata sjedio ispod nas, jer je stalno gledala prema nama... Pomislih da me snima dok nisam skuzio da je cale ispod! U svakom slucaju mala igra odlicno, nevjerovatan backhand. Uz to je i super gradjena, bas sam se prijatno iznenadio, ima nesto extra u njoj sto zraci. Svaka cast Jeco!

mladen 44

pre 16 godina

Bravo Jelena,osmeh na kraju meca je sve rekao,po ko zna koji put kazem da imas najlepsi i najiskreniji osmeh koji sam ikad video.samo napred
ps.Svako ko se na ovom mestu bude radovao Aninom neuspehu,umesto Jeleninom uspehu najobicnije je ..., znate vec sta!

Teniser CH

pre 16 godina

Jelena pokazuje znake njenog plana za ostatak ove godine...da igra na vaznim turnirima i ode sto dalje. Drugi plan bi bio da samo igra 2-3 velika i ide na pobedu na svakom. Neznam dali je izabrala najbolju, ali vidim ( nazalost) da jos uvek ima nepotrebno mnogo loptanja u njenoj igri iako svi ( a i ona) znaju da joj telo i kondicija to ne podrzavaju na duzu stazu. Ima sada nedelju dana da popravi service, tu vaznu komponentu koju nema...slicno Selesovoj, sa razlikom sto je Selesova u svim ostalim elementima ipak bila za jednu dobru marginu iznad nje. Team Ane (i Aranchin drill),je izabrao drugi pravac, i Ana ih pomno slusa, do slova, sto je i donelo rezultate. Zeleo bih da vidim jedan kvantni skok u igri Jelene, jednu zagrizenu strast da pobedi u finalu ( kao Anina igra u transu 3 ceg seta sa Jelenom, jer ona to moze da uradi vec sadasnjim znanjem, ali za to treba cvrsta odluka i jedan vrlo jak i uticajan trener.

ivana

pre 16 godina

Zao mi je sto Ana nije uspela odbraniti titulu. Ali Jelena ima ogromno srce i zelju.Bilo bi divno videti je sa peharom nakon finala,zasluzila ga ja.

Tesic Goran

pre 16 godina

Bravo Jelena!
Idemo danas da te gledamo i da te bodrimo u polufinalu "Rodzersovog kupa" u Torontu! Razvicemo srbsku zastavu i cuces kako zovemo tvoje ime, jer znamo da to volis, jer si Srbkinja i ponosna si zbog toga.
Jelena, samo napred do pobede i do finala, uz tebe smo, napred Jelena!
Zivela Srbija!

Mikili

pre 16 godina

Bravo Gorane, živ mi ti bio i molim te navijaj i za mene.
Ovo me potseti na 1995.god. kad su svi Srbi iz Toronta išli da gledaju meč Velike Navratilove i Monike Seleš. Nikada ne treba zaboraviti da je ta Velika Martina jedina uspela da Moniku izvede na teniski teren posle poznate tragedije koja je na Moniku ostavila nesagledive psihičke posledice. Za mene je Grafova samo bleda senka Velike Martine u svakom pogledu, pogotovu ljudskom.Moje ubeđenje je i dan danas da je iza atentata na Moniku stajala pohlepa za novcem.
Kad sam već kod uspomena na Toronto da pomenem i to da smo mogli da igramo tenis do mile volje, jer je tamo godišnja članarina iznosila 20 kanadskih dolara t.j. 22Dm. a svaki član kluba je mogao da povede još nekog ko nije platio. A tek terena koliko je - svaki manji kvart ima nekoliko terena savršeno održavanih sa reflektorima. Eh naše puste sreće da imamo upola manje, pa da i mi i naša deca možemo da uživamo u belom sportu. Cenu je iluzorno i porediti.
Zato Gorane, ponesi srpsku zastavu i navijaj i za mene za našu Veliku Jelenu, a ja ću u Areni navijati i za tebe.
Srećno!

apple

pre 16 godina

Svaka cast. Nego, Bartoli- Henin drugo polufinale. Zamislite Bartoli opet pobedi "Nadalku" i Jeca ovu Golovinku, i JJ vrati "nice looking servis" devojci za sve sto joj je uradila na Wimbledonu + kamata. Jankovic - Bartoli 6:0 6:0 Svaka cast jeco!! :)))

hahaha

pre 16 godina

milane, ti bi trebao trener da joj budes!!! hahahah pa ovo garant i Federeru njegov trener govori:"Rodzere mili, samo pobedi u sto vise finala pa da te zovu najboljim na svetu!"

Srbija - Toronto

pre 16 godina

Bravo, Jelena !
Vidimo se sutra na Rexall Centru, u Torontu za polufinalni mec.
A, naravno, vidimo se i u nedelju za finale.
Samo napred !

Zoran

pre 16 godina

Svaka ti cast Jeco !!! Tako dobro odigrati na onako jakom vetru znaju samo istinske sampionke.Samo nastavi tako i negine ti prvo mesto.

JASNA

pre 16 godina

B-R-A-V-O J-E-L-E-N-A N-A-J-L-E-P-S-A N-A-J-B-O-LJ-A SVE NAJBOLJE OD SRCA.IMAS VELIKO SRCE I Zato CES VRLO BRZO DOCI DO PRESTOLA.SRECNO

Wogy,Australia

pre 16 godina

Bravoooo...JECO, jos jedno Polufinale a prizeljkujemo i Finale. Golovin nije za potcenjivanje ali mi(Australci Srpskog porekla)kao i uvek verujemo u NAJBOLJU Srpsku Teniserku a ne kako u naslovnoj strani vec bezbroj puta ranije stoji:"Najbolje plasirana". Netreba nam pristrasni izvestac, samo realan, a pogledajte zvanicnu listu od prvih 10 na WTA i sve je vise nego jasno. Samo nastavi tako, prva i prava AMBASADORKA svih Srba iz celog sveta.

oki

pre 16 godina

Ako imamo nešto što je sigurno i na šta možemo da se oslonimo (a govorim generalnoi prilično uopšteno) to je igra JJ koja je uvek na vrhunskom nivou što se na kraju krajeva i očekuje od treće teniserke sveta (a nadamo se uskoro i prve)

Jelena

pre 16 godina

Mislima je vreme da i Enan malo drzi tanjircice posle finala,kao sto je poceo Federer...xaxa !!
Tako da,Jelena samo hrabro mozes protiv nje....
SRECNO!!

Boris

pre 16 godina

Bravo Jelena mozes ti do finala i do titule na ovom turniru.
Sve cestitke tvoja igra je na razini nastavljas nizati dobre rezultate i cinis nas i dalje ponosnim.
Svakako da od tebe ocekujemo dobar rezultat na US OPENU mozda da konacno i dode prva grend slem titula.
Naravno tu je i nasa Ana koja ima potencijala na velikim turnirima biljezi dobre rezultate i svakako da i od nje mozemo ocekivati dobar rezultat.
Dapace i u muskoj konkurenciji imamo se cemu nadat tu je nasa ikona Novak Djokovic koji igra impresivno on je nasa najveca uzdanica u muskoj konkurenciji.
u dublu naravno imamo neprikosnovenog Nenada Zimonjica koji tu igra takode impresivno.
sve u svemu jurisamo konacno na prvu grend slem titulu.
pozdrav.......

Andreja

pre 16 godina

Kineskinja Ci Jan u polufinalu! Golovin je treći set protiv Kuznjecove dobila sa 6:1! Jeleni bi lakše bilo sa Kiniskinjom, ali šta je tu je. Jelena je favorit, nemam dileme. Pominjem Ci Jan (izbacila je nezgodnu Bartoli), za koju Ana nije bila spremna ni odmorna. Tenis je čudo.

Nikola

pre 16 godina

Svaka cast jeci, bilo bi dobro kada bi osvojila turnir. 90% sam siguran da ce doci do finala, ali bi bilo fenomenalno kada bi pobdila zastin enan, jer bi joj to dalo dodatno samopouzdanje pred US OPEN.

redgirl from Paracin

pre 16 godina

Samo napred Jeco, prosli turnir je osvjila Ana carica! A ti kraljice ces ovaj!!!! BRAWO za nase teniserke i tenisere!

Nena

pre 16 godina

Brvao Jeco!Samo tako nastavi,igra nije bila bas na nekom visokom nivou,ali dovoljno da se pobedi i to je potpuno ok! Bices prava na US Openu!
Sve najbolje!

Sasa Djordjevic

pre 16 godina

Bravo Jelo, to smo i ocekivali u ovom trenutku. Sredices Tatjanu a onda sledi osveta "krivorukoj" za poraz na Wimbledonu, sa nulom naravno!!!

greeneyes

pre 16 godina

Ne, bitno je da osvoji neki GS. Nije bitno igrati po raznoraznim turnirima i samo nabijati bodove, vec pazljivo tempirati formu za najvece turnire

Boris

pre 16 godina

Jelena ima pobednicki mentalitet, svaki udarac i svaki poen igra kao da je mec lopta. To mogu samo najbolji a Jelena je najbolje sto mi imamo.
Samo napred JJ, ponosni smo na tebe!!!

dule_

pre 16 godina

Jelena je dosta pala u formi zadnjih mesec ili dva. Steta a bas je jedno vreme bila kao masina. Lose je igrala u ovom cetvrtfinalu bilo je dosta i vetra ali to je neopravdava. Nadam se da ce se vratiti u staru formu.
Mislim da se previse okrenula manekenisanju i drugim aktivnostima a tako se ne postaje najbolji vec samo velikim odricanjem.

Hirosima

pre 16 godina

Svakaa chast...verujemo u tebe...Jedino me brine sto mnogo gubi gemowe na swoj servis...Ali zato na protivnikov ...ubija!!!
P.S milane ne atp listi wec WTA

Pogresili ste

pre 16 godina

Bartoli je pobedila Safinu u 3. kolu, a u cetvrtfinalu upravo igra sa Kineskinjom Zi Yan za ulazak u polufinale, trenutno je 3:2 u prvom setu za Kineskinju.

Nenad

pre 16 godina

@Milan
Mislim suprotno. Umesto biti dugo treći na toj famoznoj listi (gde li nađe ovo ATP?), bolje da bude i peta, ali da počne da osvaja velike turnire. Ta njena lista WTA nije najvažnija u tenisu.

Mrvoš

pre 16 godina

Jelena dugo igra jedan gem, to nije dobro. To uništava snagu. Da li se iko seća koliko je gemova izgubila na svoj servis, protiv teniserke koja joj nije dorasla? Mnogo. Neko ovde piše - ajde, za nedelju dana popravi servis!? Neverovatno. U redu, evo, bravo carice Jelena, ali to ne znači ništa. Kako pobediti Enen, kako izbeći da ne bude 7:0, što je deprimirajuće. Kako osvojiti "gren slem", kad ti je prednost ako ne serviraš?

Bane

pre 16 godina

Vi koji uporno pišete Žastin Enan, umesto Žistin Enen, Kirilenko umesto Kiriljenko... kao neki Englezi da ste, evo i ja ću Jelenu Janković od danas zvati - Helen Džankovik. Lepo zvuči?

Anja

pre 16 godina

Cestitam Jelena,prosto uvek kada gledam tvoje meceve,uvek me dodatno iznenadis svojom sve kvalitetnijom igrom-i veoma sam srecna zbog toga.Svidja mi se sto si najaca onda kada je najace!Samo tako nastavi.Znam da nije lako izdrzati,i ja sam se 11god bavila sportom-ali nedaj se,ja znam da ti mozes sve da izdrzis.Samo napred,do titule.Voli te tvoj Nis...PozZ

Faust

pre 16 godina

Kako nekoga ne mrzi da seda za kompjuter i napiše "komentar" - Bravo Jeco! Ima i onih koji napišu samo - Bravo! Haiku komentari? Svaka čast, narode srpski.

Prijatelj iz Irske

pre 16 godina

Mozda je dobro da je Pilic ukljucen u Devis tim Srbije,
ali je jos vaznije da se formira strucni tim
(sportski psiholog pre svega) da preuzme kontrolu
nad pripremama Jelene Jankovic.
Oscilacije u njenoj igri su neverovatne.

milan

pre 16 godina

Bravo duso,samo napred.Samo je bitno za jelenu da igra sto vise polufinala i finala da bi se odrzavala na visokom mestu na atp listi.

dule_

pre 16 godina

Jelena je dosta pala u formi zadnjih mesec ili dva. Steta a bas je jedno vreme bila kao masina. Lose je igrala u ovom cetvrtfinalu bilo je dosta i vetra ali to je neopravdava. Nadam se da ce se vratiti u staru formu.
Mislim da se previse okrenula manekenisanju i drugim aktivnostima a tako se ne postaje najbolji vec samo velikim odricanjem.

Mrvoš

pre 16 godina

Jelena dugo igra jedan gem, to nije dobro. To uništava snagu. Da li se iko seća koliko je gemova izgubila na svoj servis, protiv teniserke koja joj nije dorasla? Mnogo. Neko ovde piše - ajde, za nedelju dana popravi servis!? Neverovatno. U redu, evo, bravo carice Jelena, ali to ne znači ništa. Kako pobediti Enen, kako izbeći da ne bude 7:0, što je deprimirajuće. Kako osvojiti "gren slem", kad ti je prednost ako ne serviraš?

Bane

pre 16 godina

Vi koji uporno pišete Žastin Enan, umesto Žistin Enen, Kirilenko umesto Kiriljenko... kao neki Englezi da ste, evo i ja ću Jelenu Janković od danas zvati - Helen Džankovik. Lepo zvuči?

Nenad

pre 16 godina

@Milan
Mislim suprotno. Umesto biti dugo treći na toj famoznoj listi (gde li nađe ovo ATP?), bolje da bude i peta, ali da počne da osvaja velike turnire. Ta njena lista WTA nije najvažnija u tenisu.

Faust

pre 16 godina

Kako nekoga ne mrzi da seda za kompjuter i napiše "komentar" - Bravo Jeco! Ima i onih koji napišu samo - Bravo! Haiku komentari? Svaka čast, narode srpski.

Pogresili ste

pre 16 godina

Bartoli je pobedila Safinu u 3. kolu, a u cetvrtfinalu upravo igra sa Kineskinjom Zi Yan za ulazak u polufinale, trenutno je 3:2 u prvom setu za Kineskinju.

redgirl from Paracin

pre 16 godina

Samo napred Jeco, prosli turnir je osvjila Ana carica! A ti kraljice ces ovaj!!!! BRAWO za nase teniserke i tenisere!

Nena

pre 16 godina

Brvao Jeco!Samo tako nastavi,igra nije bila bas na nekom visokom nivou,ali dovoljno da se pobedi i to je potpuno ok! Bices prava na US Openu!
Sve najbolje!

greeneyes

pre 16 godina

Ne, bitno je da osvoji neki GS. Nije bitno igrati po raznoraznim turnirima i samo nabijati bodove, vec pazljivo tempirati formu za najvece turnire

Teniser CH

pre 16 godina

Jelena pokazuje znake njenog plana za ostatak ove godine...da igra na vaznim turnirima i ode sto dalje. Drugi plan bi bio da samo igra 2-3 velika i ide na pobedu na svakom. Neznam dali je izabrala najbolju, ali vidim ( nazalost) da jos uvek ima nepotrebno mnogo loptanja u njenoj igri iako svi ( a i ona) znaju da joj telo i kondicija to ne podrzavaju na duzu stazu. Ima sada nedelju dana da popravi service, tu vaznu komponentu koju nema...slicno Selesovoj, sa razlikom sto je Selesova u svim ostalim elementima ipak bila za jednu dobru marginu iznad nje. Team Ane (i Aranchin drill),je izabrao drugi pravac, i Ana ih pomno slusa, do slova, sto je i donelo rezultate. Zeleo bih da vidim jedan kvantni skok u igri Jelene, jednu zagrizenu strast da pobedi u finalu ( kao Anina igra u transu 3 ceg seta sa Jelenom, jer ona to moze da uradi vec sadasnjim znanjem, ali za to treba cvrsta odluka i jedan vrlo jak i uticajan trener.

Prijatelj iz Irske

pre 16 godina

Mozda je dobro da je Pilic ukljucen u Devis tim Srbije,
ali je jos vaznije da se formira strucni tim
(sportski psiholog pre svega) da preuzme kontrolu
nad pripremama Jelene Jankovic.
Oscilacije u njenoj igri su neverovatne.

GoranSD

pre 16 godina

Ovaj meč ne treba mnogo komentarisati.Jedan rutinski meč čiju je ritinu kvario jedino vetar.
Ono što treba komentarisati je komentator na TV Avala.Oni imaju onog jednog tužnog i ovog veselog.Lepo što je veseo ali pored njega sam poželeo da čujem stručne komentare Dobrosava Gajića.Evo javljam se da za pivo (koliko mogu da popijem u toku prenosa) odrađujem taj posao.Verujte,bio bi bolji bar posle dva-tri komada(polovina prvog seta).

apple

pre 16 godina

Svaka cast. Nego, Bartoli- Henin drugo polufinale. Zamislite Bartoli opet pobedi "Nadalku" i Jeca ovu Golovinku, i JJ vrati "nice looking servis" devojci za sve sto joj je uradila na Wimbledonu + kamata. Jankovic - Bartoli 6:0 6:0 Svaka cast jeco!! :)))

hahaha

pre 16 godina

milane, ti bi trebao trener da joj budes!!! hahahah pa ovo garant i Federeru njegov trener govori:"Rodzere mili, samo pobedi u sto vise finala pa da te zovu najboljim na svetu!"

Boris

pre 16 godina

Bravo Jelena mozes ti do finala i do titule na ovom turniru.
Sve cestitke tvoja igra je na razini nastavljas nizati dobre rezultate i cinis nas i dalje ponosnim.
Svakako da od tebe ocekujemo dobar rezultat na US OPENU mozda da konacno i dode prva grend slem titula.
Naravno tu je i nasa Ana koja ima potencijala na velikim turnirima biljezi dobre rezultate i svakako da i od nje mozemo ocekivati dobar rezultat.
Dapace i u muskoj konkurenciji imamo se cemu nadat tu je nasa ikona Novak Djokovic koji igra impresivno on je nasa najveca uzdanica u muskoj konkurenciji.
u dublu naravno imamo neprikosnovenog Nenada Zimonjica koji tu igra takode impresivno.
sve u svemu jurisamo konacno na prvu grend slem titulu.
pozdrav.......

Andreja

pre 16 godina

Kineskinja Ci Jan u polufinalu! Golovin je treći set protiv Kuznjecove dobila sa 6:1! Jeleni bi lakše bilo sa Kiniskinjom, ali šta je tu je. Jelena je favorit, nemam dileme. Pominjem Ci Jan (izbacila je nezgodnu Bartoli), za koju Ana nije bila spremna ni odmorna. Tenis je čudo.

ivana

pre 16 godina

Zao mi je sto Ana nije uspela odbraniti titulu. Ali Jelena ima ogromno srce i zelju.Bilo bi divno videti je sa peharom nakon finala,zasluzila ga ja.

Sasa Djordjevic

pre 16 godina

Bravo Jelo, to smo i ocekivali u ovom trenutku. Sredices Tatjanu a onda sledi osveta "krivorukoj" za poraz na Wimbledonu, sa nulom naravno!!!

Srbija - Toronto

pre 16 godina

Bravo, Jelena !
Vidimo se sutra na Rexall Centru, u Torontu za polufinalni mec.
A, naravno, vidimo se i u nedelju za finale.
Samo napred !

Zoran

pre 16 godina

Svaka ti cast Jeco !!! Tako dobro odigrati na onako jakom vetru znaju samo istinske sampionke.Samo nastavi tako i negine ti prvo mesto.

JASNA

pre 16 godina

B-R-A-V-O J-E-L-E-N-A N-A-J-L-E-P-S-A N-A-J-B-O-LJ-A SVE NAJBOLJE OD SRCA.IMAS VELIKO SRCE I Zato CES VRLO BRZO DOCI DO PRESTOLA.SRECNO

Nikola

pre 16 godina

Svaka cast jeci, bilo bi dobro kada bi osvojila turnir. 90% sam siguran da ce doci do finala, ali bi bilo fenomenalno kada bi pobdila zastin enan, jer bi joj to dalo dodatno samopouzdanje pred US OPEN.

mladen 44

pre 16 godina

Bravo Jelena,osmeh na kraju meca je sve rekao,po ko zna koji put kazem da imas najlepsi i najiskreniji osmeh koji sam ikad video.samo napred
ps.Svako ko se na ovom mestu bude radovao Aninom neuspehu,umesto Jeleninom uspehu najobicnije je ..., znate vec sta!

Hirosima

pre 16 godina

Svakaa chast...verujemo u tebe...Jedino me brine sto mnogo gubi gemowe na swoj servis...Ali zato na protivnikov ...ubija!!!
P.S milane ne atp listi wec WTA

Wogy,Australia

pre 16 godina

Bravoooo...JECO, jos jedno Polufinale a prizeljkujemo i Finale. Golovin nije za potcenjivanje ali mi(Australci Srpskog porekla)kao i uvek verujemo u NAJBOLJU Srpsku Teniserku a ne kako u naslovnoj strani vec bezbroj puta ranije stoji:"Najbolje plasirana". Netreba nam pristrasni izvestac, samo realan, a pogledajte zvanicnu listu od prvih 10 na WTA i sve je vise nego jasno. Samo nastavi tako, prva i prava AMBASADORKA svih Srba iz celog sveta.

Mladen

pre 16 godina

Gledao sam je uzivo u Torontu protiv Austrijanke Bammer u cetvrtak. Mislim da joj je tata sjedio ispod nas, jer je stalno gledala prema nama... Pomislih da me snima dok nisam skuzio da je cale ispod! U svakom slucaju mala igra odlicno, nevjerovatan backhand. Uz to je i super gradjena, bas sam se prijatno iznenadio, ima nesto extra u njoj sto zraci. Svaka cast Jeco!

oki

pre 16 godina

Ako imamo nešto što je sigurno i na šta možemo da se oslonimo (a govorim generalnoi prilično uopšteno) to je igra JJ koja je uvek na vrhunskom nivou što se na kraju krajeva i očekuje od treće teniserke sveta (a nadamo se uskoro i prve)

Jelena

pre 16 godina

Mislima je vreme da i Enan malo drzi tanjircice posle finala,kao sto je poceo Federer...xaxa !!
Tako da,Jelena samo hrabro mozes protiv nje....
SRECNO!!

Boris

pre 16 godina

Jelena ima pobednicki mentalitet, svaki udarac i svaki poen igra kao da je mec lopta. To mogu samo najbolji a Jelena je najbolje sto mi imamo.
Samo napred JJ, ponosni smo na tebe!!!

Tesic Goran

pre 16 godina

Bravo Jelena!
Idemo danas da te gledamo i da te bodrimo u polufinalu "Rodzersovog kupa" u Torontu! Razvicemo srbsku zastavu i cuces kako zovemo tvoje ime, jer znamo da to volis, jer si Srbkinja i ponosna si zbog toga.
Jelena, samo napred do pobede i do finala, uz tebe smo, napred Jelena!
Zivela Srbija!

Mikili

pre 16 godina

Bravo Gorane, živ mi ti bio i molim te navijaj i za mene.
Ovo me potseti na 1995.god. kad su svi Srbi iz Toronta išli da gledaju meč Velike Navratilove i Monike Seleš. Nikada ne treba zaboraviti da je ta Velika Martina jedina uspela da Moniku izvede na teniski teren posle poznate tragedije koja je na Moniku ostavila nesagledive psihičke posledice. Za mene je Grafova samo bleda senka Velike Martine u svakom pogledu, pogotovu ljudskom.Moje ubeđenje je i dan danas da je iza atentata na Moniku stajala pohlepa za novcem.
Kad sam već kod uspomena na Toronto da pomenem i to da smo mogli da igramo tenis do mile volje, jer je tamo godišnja članarina iznosila 20 kanadskih dolara t.j. 22Dm. a svaki član kluba je mogao da povede još nekog ko nije platio. A tek terena koliko je - svaki manji kvart ima nekoliko terena savršeno održavanih sa reflektorima. Eh naše puste sreće da imamo upola manje, pa da i mi i naša deca možemo da uživamo u belom sportu. Cenu je iluzorno i porediti.
Zato Gorane, ponesi srpsku zastavu i navijaj i za mene za našu Veliku Jelenu, a ja ću u Areni navijati i za tebe.
Srećno!

Anja

pre 16 godina

Cestitam Jelena,prosto uvek kada gledam tvoje meceve,uvek me dodatno iznenadis svojom sve kvalitetnijom igrom-i veoma sam srecna zbog toga.Svidja mi se sto si najaca onda kada je najace!Samo tako nastavi.Znam da nije lako izdrzati,i ja sam se 11god bavila sportom-ali nedaj se,ja znam da ti mozes sve da izdrzis.Samo napred,do titule.Voli te tvoj Nis...PozZ