Subota, 11.08.2007.

18:14

Srbija u finalu SP i u Pekingu

Izvor: B92

Srbija u finalu SP i u Pekingu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

35 Komentari

Sortiraj po:

torca du

pre 16 godina

nama ovo nije trebalo jer smo se već kvalificirali kao svjetski prvaci pa smo poslali b ekipu da se malo igra,a vi nikako da prihvatite da vi niste osvojili sve one medalje kao srbija već kao sicg,i mi od 1991 igramo za Hrvatsku a vi od lani za Srbiju,zato malo realnosti,samo europsko prvenstvo ste osvojili bez Crnogoraca a mi svjetsko.Olimpijada je blizu pa da vidimo ko je bolji

Baca

pre 16 godina

Pa i Rumunija je obezbedila vizu za OI, tako sto je dobila USA i Kinu u grupi, i plasirala se u cetvrtfinale. Pokazacemo vam sta je vaterpolo 2008 u Pekingu. See you there.

Ivica Milisavljevic

pre 16 godina

Uvek smo se borili i u vecini slucajeva izborili sa neprevdama i sudijskim kradjama ali za ovo ovde smo sami krivi jer smo dopustili da se dodje u situaciju da sudijske odluke mogu da prevagnu. I protiv Kanade je bilo lose ali ajde igrali su koliko je trebalo? Ne znam kakva je situacija sa golmanima ali kada ode Sefik ostajemo bez sigurnog oslonca u odbrani. Kuljaca je 2 god. stariji od Sefika i bolji je od svih ostalih ali nece covek sa 33 god. da bude rezerva. Soro i Pjetlovic mogu samo da budu solidni golmani ali to je malo za ekipu koja je uvek imala vrhunske golmane i uvek "puca" na zlato. Soru svaka cast za ono na kraju i jos poneku intervenciju ali primio je 3 ili 4 "fuserska" gola. Zaista ima spor refleks kod "skrenutih" suteva a ono sto je primio sa pola terena iskosa je sramota. Trebalo je lako da zaustavi taj sut a ne da omoguci Margeti da prizna gol. Igraca vise jako lose igramo u poslednje vreme. Sapic posustaje (nebitno da li nema motiva, da li je izmoren presingom nad njim)i umesto da nam to olaksa sto on veze odbranu na sebe i da se drugi raspucaju ostalima kao da su vezane ruke. Mozemo se nadati zakljucno sa Pekingom medaljama jer ce igrati jos Daca i Vujas ali cini mi se da posle OI odlaze Sefik, Vujas, Ciric, Ikodinovic i Savic (mozda i Sapic) a da adekvatnih (vrhunskih)zamena nema. Ne pise nam se dobro jer imamo samo jedan ozbiljan klub u zemlji. Malo je za vrhunski sport i jedan grad a kamoli jedan klub.

draza- LA

pre 16 godina

Sto se tice Sapica niste upotpuno upravu, sve bolje reprezentacije igraju presing na Sapica, jer znaju da od njega preti najveca opasnost, ako se raspuca. Tako i na Miljkovica u 80% slucajeva ide dvojni blok, a druga je prica sto protivnici potom manje obracaju paznje na druge igrace koji to koriste, zato su to TIMSKI SPORTOVI, a ne TENIS, gde se u dublovima drugacije igra, sto pokazuje da najbolji dubl igraci nisu najbolji teniseri.

Rade

pre 16 godina

Cestitke momcima sa zeljom da osvoje medalju u Pekingu za sebe a i za naciju.Za kriticare bolje cutite, takvih kao sto ste vi ima "milion", ko ce vas sve zadovoljiti!Zbog takvih "patriota" cemo i Kosovo izgubiti.

ja

pre 16 godina

Sve sto su nasi pokazali je jedna odlika VELIKOG tima, dobre psihologije i metoda rada. Kada su ovako drljave utakmice, pa jos povedes sa 4 komada razlike normalno je opustanje. Udovicic uvek zna kada da izvuce najbolje iz svakog pojedinca, a kada se vrate Daca i Denis ima da prasti.
Koliko puta smo bili svedoci kako FC Milan igra (i svakog nervira) a redovno je u vrhu evropskog (i svetskog) fudbala.
I ako izgubimo od Madjara nema veze bitno je da je Peking tu.

peter

pre 16 godina

Ja vam kazem da nije bez razloga Stamenic izbacio Sapica iz reprezentacije. Sapic jednostavno nije covek za timsku igru i kada ga ne ide, sto je cesto, tada se ponasa kao detence u telu gorile. Veoma je jak i odlican odbrambeni igrac, ali bi trebalo mnogo manje da sutira, sto se nikada nece desiti. Danas je i Vanja Udovicic nekoliko puta sutirao bez razloga i krajnje arogantno promasio, kao i Filip Filipovic koji ipak ostaje psihicki cvrsci od Vanje Udovicica. Veoma se oseca da nema Ikodinovica i Vujasinovica, Soro je dobar ali manji od Sefika i nazalost sa razlogom vecni drugi golman u Srbiji. Danas se lepo pokazao, mada - Nemci nemaju neke sutere i uopste: osam sedam protiv Nemaca - hej. Madjari ce nas sutra dobiti. Inace, nasi treneri su najlosije raspolozeni treneri na turniru, mislim kao ljudi, nakon utakmica. Samo se nesto mrste i prave neke izraze lica i drzanja tela kao da je i u Nemackoj cool biti agresivan, a ne samo u SRB. Nikada mi nece biti jasno zasto se ponekad ne nasmeju. Ali pretpostavljam da je to tako u otadzbini...

Milan

pre 16 godina

@dj

Koliko sam ja pratio utakmice Madjarske reprezentacije primetih da Kasas igra na istoj strani u napadu kao i Sapic tako da mi nije jasno kako mogu cuvati jedno drugog...

No, bitno je da nam je viza u pasosu

SRBIJA

zvuk

pre 16 godina

Hungary vs. Australia 16-7 (3-1, 4-1, 5-1, 4-4)


Spectators: 700

Hungary and Serbia play for gold medal. Serbia qualifies for 2008 Olympic Games.

Ivan Drago

pre 16 godina

Ma nema sumnje da su Vujas,Bodi-Bond i Tigar najbolji kad treba,i to je potpuno tacno,steta je sto danas nemamo takvih asova,mene samo muci to sto ljudi znaju da pljuju po Sapicu,on je sigurno najveci golgeter u nasoj repki,IKAD,sto ne govori da je najbolji,odlucujuci trenuci su u zadnje vrijeme rezervisani za Vujasa i Dacu.

Mihailo, Berlin

pre 16 godina

Svaka cast, momci!!!
Bio sam na utakmici, bilo je napeto, ali na kraju lepo. Sto se ekipe tice, vidi se da fale Vujasib\novic i Ikodinovic, ali je dobro sto se pojavljuju novi "klinci": Prlainovic, Filipovic, da ne govorimo Mitrovic, Aleksic... Sapic me je malo razocarao, ne zbog toga, sto neki kazu da slabo igra vazne meceve, nego zato sto je stalno nesto nervozan. Ponasa se nabusito prema ostalima. Kad je tajm, on prrica i td. I jos nesto, danas niko nije pohvalio odlicnog Sora! Ne treba zaboraviti da je odbranio dosta, posebno udarac sa 2-3 m na kraju, kad smo imali igraca manje!!!
Sutra na pobedu!

dj

pre 16 godina

Gledao sam utakmicu uzivo i moram da kazem da su nasi lose igrali. Ipak, lose na visokom nivou. Sto se tice Sapica tu se slazem sa vecinom, ali to samo vazi za realizaciju u napadu. Pogledajte utakmice sa Madjarima i duel Sapic-Kasas. I Kasasa nema, a zasto? Ko cuva Kasasa? -Da, Sapic, ali i cela ekipa.

1054

pre 16 godina

@mILOS ja bih rekao da je takvu ulogu u odbojkaskom timu imao Goran Vujevic, a ne Vanja Grbic.
Sto se tice Sapica, ako je to toliko lako, sto i ostali ne daju toliko golova tim "slabijim" ekipama? Sapica kod boljih ekipa cuvaju 2-3 igraca kada se igra igrac vise, pa zato i ne daje toliko golova, ali onda iskoci neko drugi, Vujasinovic ili Dacha ili neko treci...Kao sto neko rece, ovo je timska igra, a Sapic sigurno jeste najbolji strelac i napadac u ovom sportu!

mILOS

pre 16 godina

@Ivan Drago

seti se utakmice sa hrvatima u Kranju:

rezultat 7:3 za hrvate
mi imamo napad,Sapica ne ide sut celu utakmicu,nikoga ne ide i tada stvari u svoje ruke preuzima VLADIMIR VUJASINOVIC!!!

daje 2 vezana gola,i to je prelomilo mec

a ne Sapicev gol na kraju

nemoj pogresno da razumes,Sapic mozda i jeste jedan od najboljih vaterpolista sveta,ali za velike utakmice i nije bas

ali to ne umanjuje njegovu igracku velicinu

seti se kosarke.stojakovic je 2001 i 2002 bio najbolji strelac ekipe,i davao je trojke i u najbitnijim utakmicama ali uvek se znalo na koga idu KLJUCNE lopte

kad kazem kljucne onda su to one kad mi imamo napad,gubimo 7-8 razlike i treba nam kos da bi ostali u borbi za pobedu,a ne situacije kad vodimo 5-6 razlike pa neko da trojku i povecamo vodstvo.

taj kljucni igrac je bio DEJAN BODIROGA!!!!

isto ti je i sa odbojkom

Ivan Miljkovic je uvek najbolji poenter ekipe,ali u vreme dok je VANJA GRBIC igrao znalo se na koga idu kljucne lopte

jednom recju malo je takvih igraca i zato cu uvek ceniti takve igracke velicine kao sto su

VLADIMIR VUJASINOVIC
DEJAN BODIROGA
VANJA GRBIC

ko se slaze neka podrzi komentar!

kamikaza

pre 16 godina

Sto jednostavno kad moze komplikovana!! Ali treba biti jak cak i kad ti ne ide i pobediti! Uzimamo svetsku ligu a i ollimpijske igre sledece godine, NAJ JACI SMO u ovom sportu bez premca...
Samo napred vatrpolisti ...
P.S.
E da su i ostali ko vi ...

Ivan Drago

pre 16 godina

Za osobu koja se potpisjue sa grt.samo neka se sjeti EP-a u Kranju,i finalne utakmice utakmice sa Hrvatima,znace da smo gubili sa 7-3.i ko je preokrenuo,a na kraju dao odlucujuci gol za 8-7,Sapic,naravno!!!Toliko o "vaznijim"mecevima u kojima je igrao Aleksandar!!!

Delia Glingon

pre 16 godina

I srvatima u finale, al ce mo im zadici pa uvaliti, oj, pa izgleda da rvati nisu ni top 15 momcadi, zaboravik da su ih rumuni pregazili sa desetak razlike. ko igra finale, jel silna Madjarska sto skuplja srebrenjake?

Lagano

pre 16 godina

Napred Srbijo! Sto se Sapica tice, dokazano je da na bitnijim utakmicama ne igra kao na manje vaznim. Medjutim, u tome i jeste snaga srpskog tima: imamo igrace koji odradjuju manje bitne utakmice i imamo one koji koji odradjuju bitne. Sve u svemu, Srbija uzme zlato na kraju. To je jedino vazno, a ne ko je bolji a ko losiji u timu. Nije ovo tenis, nego timski sport i sve dok pobedjujemo nije bitno ko je dobar na bitnijim utakmicama. Napred Spaicu lave!

Драган

pre 16 godina

Добро је што смо највероватније обезбедили Пекинг,али овакве победе су ипак забринјавајуће.Знам да је Немачка домаћин и да је и суђење домаћинско,али без обзира на све ми бисмо требали да имамо квалитет да овакве утакмице лакше решавамо.Ни утакмица против Канаде није била сјајна(то се добро да сагледати и из данашњег дуела САД-a и Канаде).Чињеница је да нам недостају неки значајни играчи,али је чинјеница и да се у игри много шта мора поправити.
Очекујем напредак у игри,али мислим да ћемо у будуће тешко излазити на крај са Маџарском и Хрватском. Волео бих да ме већ сутра демантују.Све најбоље нашим ватерполистима.

Lazar

pre 16 godina

Polako sve dolazi na svoje mesto. Bravo orlovi ponosimo se vama. Uspeh je nemerljiv i za ovim dolaze i drugi uspesi. Uzdajmo se u pamet tu nam niko nece moci nista (osim Rusa - isti nam je kod).Cestitam !!!

grt

pre 16 godina

Gledao sam prenos na fina.org i nisam mogao da verujem kako nasi igraju! Vodili 5:1 i odjednom 5:5, ocajna druga i treca cetvrtina i na kraju pobedili uz srecu! Sudije domacinski, normalno, ali to nije izgovor! Lako je primetiti kako se turnir odvija da nasima opada forma i sve losije igraju! Sva sreca viza je nasa jer su male sanse da madjari izgube! I da se prikljucim onima koji kritikuju Sapica da uvek ocajno igra kad je najteze i najgusce (lako je davati anonimusima 4-5 golova)!

mILOS

pre 16 godina

@Ivan Drago

seti se utakmice sa hrvatima u Kranju:

rezultat 7:3 za hrvate
mi imamo napad,Sapica ne ide sut celu utakmicu,nikoga ne ide i tada stvari u svoje ruke preuzima VLADIMIR VUJASINOVIC!!!

daje 2 vezana gola,i to je prelomilo mec

a ne Sapicev gol na kraju

nemoj pogresno da razumes,Sapic mozda i jeste jedan od najboljih vaterpolista sveta,ali za velike utakmice i nije bas

ali to ne umanjuje njegovu igracku velicinu

seti se kosarke.stojakovic je 2001 i 2002 bio najbolji strelac ekipe,i davao je trojke i u najbitnijim utakmicama ali uvek se znalo na koga idu KLJUCNE lopte

kad kazem kljucne onda su to one kad mi imamo napad,gubimo 7-8 razlike i treba nam kos da bi ostali u borbi za pobedu,a ne situacije kad vodimo 5-6 razlike pa neko da trojku i povecamo vodstvo.

taj kljucni igrac je bio DEJAN BODIROGA!!!!

isto ti je i sa odbojkom

Ivan Miljkovic je uvek najbolji poenter ekipe,ali u vreme dok je VANJA GRBIC igrao znalo se na koga idu kljucne lopte

jednom recju malo je takvih igraca i zato cu uvek ceniti takve igracke velicine kao sto su

VLADIMIR VUJASINOVIC
DEJAN BODIROGA
VANJA GRBIC

ko se slaze neka podrzi komentar!

Ivan Drago

pre 16 godina

Za osobu koja se potpisjue sa grt.samo neka se sjeti EP-a u Kranju,i finalne utakmice utakmice sa Hrvatima,znace da smo gubili sa 7-3.i ko je preokrenuo,a na kraju dao odlucujuci gol za 8-7,Sapic,naravno!!!Toliko o "vaznijim"mecevima u kojima je igrao Aleksandar!!!

grt

pre 16 godina

Gledao sam prenos na fina.org i nisam mogao da verujem kako nasi igraju! Vodili 5:1 i odjednom 5:5, ocajna druga i treca cetvrtina i na kraju pobedili uz srecu! Sudije domacinski, normalno, ali to nije izgovor! Lako je primetiti kako se turnir odvija da nasima opada forma i sve losije igraju! Sva sreca viza je nasa jer su male sanse da madjari izgube! I da se prikljucim onima koji kritikuju Sapica da uvek ocajno igra kad je najteze i najgusce (lako je davati anonimusima 4-5 golova)!

1054

pre 16 godina

@mILOS ja bih rekao da je takvu ulogu u odbojkaskom timu imao Goran Vujevic, a ne Vanja Grbic.
Sto se tice Sapica, ako je to toliko lako, sto i ostali ne daju toliko golova tim "slabijim" ekipama? Sapica kod boljih ekipa cuvaju 2-3 igraca kada se igra igrac vise, pa zato i ne daje toliko golova, ali onda iskoci neko drugi, Vujasinovic ili Dacha ili neko treci...Kao sto neko rece, ovo je timska igra, a Sapic sigurno jeste najbolji strelac i napadac u ovom sportu!

Lagano

pre 16 godina

Napred Srbijo! Sto se Sapica tice, dokazano je da na bitnijim utakmicama ne igra kao na manje vaznim. Medjutim, u tome i jeste snaga srpskog tima: imamo igrace koji odradjuju manje bitne utakmice i imamo one koji koji odradjuju bitne. Sve u svemu, Srbija uzme zlato na kraju. To je jedino vazno, a ne ko je bolji a ko losiji u timu. Nije ovo tenis, nego timski sport i sve dok pobedjujemo nije bitno ko je dobar na bitnijim utakmicama. Napred Spaicu lave!

Lazar

pre 16 godina

Polako sve dolazi na svoje mesto. Bravo orlovi ponosimo se vama. Uspeh je nemerljiv i za ovim dolaze i drugi uspesi. Uzdajmo se u pamet tu nam niko nece moci nista (osim Rusa - isti nam je kod).Cestitam !!!

dj

pre 16 godina

Gledao sam utakmicu uzivo i moram da kazem da su nasi lose igrali. Ipak, lose na visokom nivou. Sto se tice Sapica tu se slazem sa vecinom, ali to samo vazi za realizaciju u napadu. Pogledajte utakmice sa Madjarima i duel Sapic-Kasas. I Kasasa nema, a zasto? Ko cuva Kasasa? -Da, Sapic, ali i cela ekipa.

Драган

pre 16 godina

Добро је што смо највероватније обезбедили Пекинг,али овакве победе су ипак забринјавајуће.Знам да је Немачка домаћин и да је и суђење домаћинско,али без обзира на све ми бисмо требали да имамо квалитет да овакве утакмице лакше решавамо.Ни утакмица против Канаде није била сјајна(то се добро да сагледати и из данашњег дуела САД-a и Канаде).Чињеница је да нам недостају неки значајни играчи,али је чинјеница и да се у игри много шта мора поправити.
Очекујем напредак у игри,али мислим да ћемо у будуће тешко излазити на крај са Маџарском и Хрватском. Волео бих да ме већ сутра демантују.Све најбоље нашим ватерполистима.

kamikaza

pre 16 godina

Sto jednostavno kad moze komplikovana!! Ali treba biti jak cak i kad ti ne ide i pobediti! Uzimamo svetsku ligu a i ollimpijske igre sledece godine, NAJ JACI SMO u ovom sportu bez premca...
Samo napred vatrpolisti ...
P.S.
E da su i ostali ko vi ...

Ivan Drago

pre 16 godina

Ma nema sumnje da su Vujas,Bodi-Bond i Tigar najbolji kad treba,i to je potpuno tacno,steta je sto danas nemamo takvih asova,mene samo muci to sto ljudi znaju da pljuju po Sapicu,on je sigurno najveci golgeter u nasoj repki,IKAD,sto ne govori da je najbolji,odlucujuci trenuci su u zadnje vrijeme rezervisani za Vujasa i Dacu.

Delia Glingon

pre 16 godina

I srvatima u finale, al ce mo im zadici pa uvaliti, oj, pa izgleda da rvati nisu ni top 15 momcadi, zaboravik da su ih rumuni pregazili sa desetak razlike. ko igra finale, jel silna Madjarska sto skuplja srebrenjake?

Mihailo, Berlin

pre 16 godina

Svaka cast, momci!!!
Bio sam na utakmici, bilo je napeto, ali na kraju lepo. Sto se ekipe tice, vidi se da fale Vujasib\novic i Ikodinovic, ali je dobro sto se pojavljuju novi "klinci": Prlainovic, Filipovic, da ne govorimo Mitrovic, Aleksic... Sapic me je malo razocarao, ne zbog toga, sto neki kazu da slabo igra vazne meceve, nego zato sto je stalno nesto nervozan. Ponasa se nabusito prema ostalima. Kad je tajm, on prrica i td. I jos nesto, danas niko nije pohvalio odlicnog Sora! Ne treba zaboraviti da je odbranio dosta, posebno udarac sa 2-3 m na kraju, kad smo imali igraca manje!!!
Sutra na pobedu!

peter

pre 16 godina

Ja vam kazem da nije bez razloga Stamenic izbacio Sapica iz reprezentacije. Sapic jednostavno nije covek za timsku igru i kada ga ne ide, sto je cesto, tada se ponasa kao detence u telu gorile. Veoma je jak i odlican odbrambeni igrac, ali bi trebalo mnogo manje da sutira, sto se nikada nece desiti. Danas je i Vanja Udovicic nekoliko puta sutirao bez razloga i krajnje arogantno promasio, kao i Filip Filipovic koji ipak ostaje psihicki cvrsci od Vanje Udovicica. Veoma se oseca da nema Ikodinovica i Vujasinovica, Soro je dobar ali manji od Sefika i nazalost sa razlogom vecni drugi golman u Srbiji. Danas se lepo pokazao, mada - Nemci nemaju neke sutere i uopste: osam sedam protiv Nemaca - hej. Madjari ce nas sutra dobiti. Inace, nasi treneri su najlosije raspolozeni treneri na turniru, mislim kao ljudi, nakon utakmica. Samo se nesto mrste i prave neke izraze lica i drzanja tela kao da je i u Nemackoj cool biti agresivan, a ne samo u SRB. Nikada mi nece biti jasno zasto se ponekad ne nasmeju. Ali pretpostavljam da je to tako u otadzbini...

Ivica Milisavljevic

pre 16 godina

Uvek smo se borili i u vecini slucajeva izborili sa neprevdama i sudijskim kradjama ali za ovo ovde smo sami krivi jer smo dopustili da se dodje u situaciju da sudijske odluke mogu da prevagnu. I protiv Kanade je bilo lose ali ajde igrali su koliko je trebalo? Ne znam kakva je situacija sa golmanima ali kada ode Sefik ostajemo bez sigurnog oslonca u odbrani. Kuljaca je 2 god. stariji od Sefika i bolji je od svih ostalih ali nece covek sa 33 god. da bude rezerva. Soro i Pjetlovic mogu samo da budu solidni golmani ali to je malo za ekipu koja je uvek imala vrhunske golmane i uvek "puca" na zlato. Soru svaka cast za ono na kraju i jos poneku intervenciju ali primio je 3 ili 4 "fuserska" gola. Zaista ima spor refleks kod "skrenutih" suteva a ono sto je primio sa pola terena iskosa je sramota. Trebalo je lako da zaustavi taj sut a ne da omoguci Margeti da prizna gol. Igraca vise jako lose igramo u poslednje vreme. Sapic posustaje (nebitno da li nema motiva, da li je izmoren presingom nad njim)i umesto da nam to olaksa sto on veze odbranu na sebe i da se drugi raspucaju ostalima kao da su vezane ruke. Mozemo se nadati zakljucno sa Pekingom medaljama jer ce igrati jos Daca i Vujas ali cini mi se da posle OI odlaze Sefik, Vujas, Ciric, Ikodinovic i Savic (mozda i Sapic) a da adekvatnih (vrhunskih)zamena nema. Ne pise nam se dobro jer imamo samo jedan ozbiljan klub u zemlji. Malo je za vrhunski sport i jedan grad a kamoli jedan klub.

Baca

pre 16 godina

Pa i Rumunija je obezbedila vizu za OI, tako sto je dobila USA i Kinu u grupi, i plasirala se u cetvrtfinale. Pokazacemo vam sta je vaterpolo 2008 u Pekingu. See you there.

zvuk

pre 16 godina

Hungary vs. Australia 16-7 (3-1, 4-1, 5-1, 4-4)


Spectators: 700

Hungary and Serbia play for gold medal. Serbia qualifies for 2008 Olympic Games.

ja

pre 16 godina

Sve sto su nasi pokazali je jedna odlika VELIKOG tima, dobre psihologije i metoda rada. Kada su ovako drljave utakmice, pa jos povedes sa 4 komada razlike normalno je opustanje. Udovicic uvek zna kada da izvuce najbolje iz svakog pojedinca, a kada se vrate Daca i Denis ima da prasti.
Koliko puta smo bili svedoci kako FC Milan igra (i svakog nervira) a redovno je u vrhu evropskog (i svetskog) fudbala.
I ako izgubimo od Madjara nema veze bitno je da je Peking tu.

draza- LA

pre 16 godina

Sto se tice Sapica niste upotpuno upravu, sve bolje reprezentacije igraju presing na Sapica, jer znaju da od njega preti najveca opasnost, ako se raspuca. Tako i na Miljkovica u 80% slucajeva ide dvojni blok, a druga je prica sto protivnici potom manje obracaju paznje na druge igrace koji to koriste, zato su to TIMSKI SPORTOVI, a ne TENIS, gde se u dublovima drugacije igra, sto pokazuje da najbolji dubl igraci nisu najbolji teniseri.

Milan

pre 16 godina

@dj

Koliko sam ja pratio utakmice Madjarske reprezentacije primetih da Kasas igra na istoj strani u napadu kao i Sapic tako da mi nije jasno kako mogu cuvati jedno drugog...

No, bitno je da nam je viza u pasosu

SRBIJA

Rade

pre 16 godina

Cestitke momcima sa zeljom da osvoje medalju u Pekingu za sebe a i za naciju.Za kriticare bolje cutite, takvih kao sto ste vi ima "milion", ko ce vas sve zadovoljiti!Zbog takvih "patriota" cemo i Kosovo izgubiti.

torca du

pre 16 godina

nama ovo nije trebalo jer smo se već kvalificirali kao svjetski prvaci pa smo poslali b ekipu da se malo igra,a vi nikako da prihvatite da vi niste osvojili sve one medalje kao srbija već kao sicg,i mi od 1991 igramo za Hrvatsku a vi od lani za Srbiju,zato malo realnosti,samo europsko prvenstvo ste osvojili bez Crnogoraca a mi svjetsko.Olimpijada je blizu pa da vidimo ko je bolji

mILOS

pre 16 godina

@Ivan Drago

seti se utakmice sa hrvatima u Kranju:

rezultat 7:3 za hrvate
mi imamo napad,Sapica ne ide sut celu utakmicu,nikoga ne ide i tada stvari u svoje ruke preuzima VLADIMIR VUJASINOVIC!!!

daje 2 vezana gola,i to je prelomilo mec

a ne Sapicev gol na kraju

nemoj pogresno da razumes,Sapic mozda i jeste jedan od najboljih vaterpolista sveta,ali za velike utakmice i nije bas

ali to ne umanjuje njegovu igracku velicinu

seti se kosarke.stojakovic je 2001 i 2002 bio najbolji strelac ekipe,i davao je trojke i u najbitnijim utakmicama ali uvek se znalo na koga idu KLJUCNE lopte

kad kazem kljucne onda su to one kad mi imamo napad,gubimo 7-8 razlike i treba nam kos da bi ostali u borbi za pobedu,a ne situacije kad vodimo 5-6 razlike pa neko da trojku i povecamo vodstvo.

taj kljucni igrac je bio DEJAN BODIROGA!!!!

isto ti je i sa odbojkom

Ivan Miljkovic je uvek najbolji poenter ekipe,ali u vreme dok je VANJA GRBIC igrao znalo se na koga idu kljucne lopte

jednom recju malo je takvih igraca i zato cu uvek ceniti takve igracke velicine kao sto su

VLADIMIR VUJASINOVIC
DEJAN BODIROGA
VANJA GRBIC

ko se slaze neka podrzi komentar!

grt

pre 16 godina

Gledao sam prenos na fina.org i nisam mogao da verujem kako nasi igraju! Vodili 5:1 i odjednom 5:5, ocajna druga i treca cetvrtina i na kraju pobedili uz srecu! Sudije domacinski, normalno, ali to nije izgovor! Lako je primetiti kako se turnir odvija da nasima opada forma i sve losije igraju! Sva sreca viza je nasa jer su male sanse da madjari izgube! I da se prikljucim onima koji kritikuju Sapica da uvek ocajno igra kad je najteze i najgusce (lako je davati anonimusima 4-5 golova)!

Delia Glingon

pre 16 godina

I srvatima u finale, al ce mo im zadici pa uvaliti, oj, pa izgleda da rvati nisu ni top 15 momcadi, zaboravik da su ih rumuni pregazili sa desetak razlike. ko igra finale, jel silna Madjarska sto skuplja srebrenjake?

Rade

pre 16 godina

Cestitke momcima sa zeljom da osvoje medalju u Pekingu za sebe a i za naciju.Za kriticare bolje cutite, takvih kao sto ste vi ima "milion", ko ce vas sve zadovoljiti!Zbog takvih "patriota" cemo i Kosovo izgubiti.

peter

pre 16 godina

Ja vam kazem da nije bez razloga Stamenic izbacio Sapica iz reprezentacije. Sapic jednostavno nije covek za timsku igru i kada ga ne ide, sto je cesto, tada se ponasa kao detence u telu gorile. Veoma je jak i odlican odbrambeni igrac, ali bi trebalo mnogo manje da sutira, sto se nikada nece desiti. Danas je i Vanja Udovicic nekoliko puta sutirao bez razloga i krajnje arogantno promasio, kao i Filip Filipovic koji ipak ostaje psihicki cvrsci od Vanje Udovicica. Veoma se oseca da nema Ikodinovica i Vujasinovica, Soro je dobar ali manji od Sefika i nazalost sa razlogom vecni drugi golman u Srbiji. Danas se lepo pokazao, mada - Nemci nemaju neke sutere i uopste: osam sedam protiv Nemaca - hej. Madjari ce nas sutra dobiti. Inace, nasi treneri su najlosije raspolozeni treneri na turniru, mislim kao ljudi, nakon utakmica. Samo se nesto mrste i prave neke izraze lica i drzanja tela kao da je i u Nemackoj cool biti agresivan, a ne samo u SRB. Nikada mi nece biti jasno zasto se ponekad ne nasmeju. Ali pretpostavljam da je to tako u otadzbini...

Ivan Drago

pre 16 godina

Za osobu koja se potpisjue sa grt.samo neka se sjeti EP-a u Kranju,i finalne utakmice utakmice sa Hrvatima,znace da smo gubili sa 7-3.i ko je preokrenuo,a na kraju dao odlucujuci gol za 8-7,Sapic,naravno!!!Toliko o "vaznijim"mecevima u kojima je igrao Aleksandar!!!

1054

pre 16 godina

@mILOS ja bih rekao da je takvu ulogu u odbojkaskom timu imao Goran Vujevic, a ne Vanja Grbic.
Sto se tice Sapica, ako je to toliko lako, sto i ostali ne daju toliko golova tim "slabijim" ekipama? Sapica kod boljih ekipa cuvaju 2-3 igraca kada se igra igrac vise, pa zato i ne daje toliko golova, ali onda iskoci neko drugi, Vujasinovic ili Dacha ili neko treci...Kao sto neko rece, ovo je timska igra, a Sapic sigurno jeste najbolji strelac i napadac u ovom sportu!

zvuk

pre 16 godina

Hungary vs. Australia 16-7 (3-1, 4-1, 5-1, 4-4)


Spectators: 700

Hungary and Serbia play for gold medal. Serbia qualifies for 2008 Olympic Games.

ja

pre 16 godina

Sve sto su nasi pokazali je jedna odlika VELIKOG tima, dobre psihologije i metoda rada. Kada su ovako drljave utakmice, pa jos povedes sa 4 komada razlike normalno je opustanje. Udovicic uvek zna kada da izvuce najbolje iz svakog pojedinca, a kada se vrate Daca i Denis ima da prasti.
Koliko puta smo bili svedoci kako FC Milan igra (i svakog nervira) a redovno je u vrhu evropskog (i svetskog) fudbala.
I ako izgubimo od Madjara nema veze bitno je da je Peking tu.

draza- LA

pre 16 godina

Sto se tice Sapica niste upotpuno upravu, sve bolje reprezentacije igraju presing na Sapica, jer znaju da od njega preti najveca opasnost, ako se raspuca. Tako i na Miljkovica u 80% slucajeva ide dvojni blok, a druga je prica sto protivnici potom manje obracaju paznje na druge igrace koji to koriste, zato su to TIMSKI SPORTOVI, a ne TENIS, gde se u dublovima drugacije igra, sto pokazuje da najbolji dubl igraci nisu najbolji teniseri.

torca du

pre 16 godina

nama ovo nije trebalo jer smo se već kvalificirali kao svjetski prvaci pa smo poslali b ekipu da se malo igra,a vi nikako da prihvatite da vi niste osvojili sve one medalje kao srbija već kao sicg,i mi od 1991 igramo za Hrvatsku a vi od lani za Srbiju,zato malo realnosti,samo europsko prvenstvo ste osvojili bez Crnogoraca a mi svjetsko.Olimpijada je blizu pa da vidimo ko je bolji

Lazar

pre 16 godina

Polako sve dolazi na svoje mesto. Bravo orlovi ponosimo se vama. Uspeh je nemerljiv i za ovim dolaze i drugi uspesi. Uzdajmo se u pamet tu nam niko nece moci nista (osim Rusa - isti nam je kod).Cestitam !!!

Драган

pre 16 godina

Добро је што смо највероватније обезбедили Пекинг,али овакве победе су ипак забринјавајуће.Знам да је Немачка домаћин и да је и суђење домаћинско,али без обзира на све ми бисмо требали да имамо квалитет да овакве утакмице лакше решавамо.Ни утакмица против Канаде није била сјајна(то се добро да сагледати и из данашњег дуела САД-a и Канаде).Чињеница је да нам недостају неки значајни играчи,али је чинјеница и да се у игри много шта мора поправити.
Очекујем напредак у игри,али мислим да ћемо у будуће тешко излазити на крај са Маџарском и Хрватском. Волео бих да ме већ сутра демантују.Све најбоље нашим ватерполистима.

Lagano

pre 16 godina

Napred Srbijo! Sto se Sapica tice, dokazano je da na bitnijim utakmicama ne igra kao na manje vaznim. Medjutim, u tome i jeste snaga srpskog tima: imamo igrace koji odradjuju manje bitne utakmice i imamo one koji koji odradjuju bitne. Sve u svemu, Srbija uzme zlato na kraju. To je jedino vazno, a ne ko je bolji a ko losiji u timu. Nije ovo tenis, nego timski sport i sve dok pobedjujemo nije bitno ko je dobar na bitnijim utakmicama. Napred Spaicu lave!

kamikaza

pre 16 godina

Sto jednostavno kad moze komplikovana!! Ali treba biti jak cak i kad ti ne ide i pobediti! Uzimamo svetsku ligu a i ollimpijske igre sledece godine, NAJ JACI SMO u ovom sportu bez premca...
Samo napred vatrpolisti ...
P.S.
E da su i ostali ko vi ...

Mihailo, Berlin

pre 16 godina

Svaka cast, momci!!!
Bio sam na utakmici, bilo je napeto, ali na kraju lepo. Sto se ekipe tice, vidi se da fale Vujasib\novic i Ikodinovic, ali je dobro sto se pojavljuju novi "klinci": Prlainovic, Filipovic, da ne govorimo Mitrovic, Aleksic... Sapic me je malo razocarao, ne zbog toga, sto neki kazu da slabo igra vazne meceve, nego zato sto je stalno nesto nervozan. Ponasa se nabusito prema ostalima. Kad je tajm, on prrica i td. I jos nesto, danas niko nije pohvalio odlicnog Sora! Ne treba zaboraviti da je odbranio dosta, posebno udarac sa 2-3 m na kraju, kad smo imali igraca manje!!!
Sutra na pobedu!

Ivan Drago

pre 16 godina

Ma nema sumnje da su Vujas,Bodi-Bond i Tigar najbolji kad treba,i to je potpuno tacno,steta je sto danas nemamo takvih asova,mene samo muci to sto ljudi znaju da pljuju po Sapicu,on je sigurno najveci golgeter u nasoj repki,IKAD,sto ne govori da je najbolji,odlucujuci trenuci su u zadnje vrijeme rezervisani za Vujasa i Dacu.

dj

pre 16 godina

Gledao sam utakmicu uzivo i moram da kazem da su nasi lose igrali. Ipak, lose na visokom nivou. Sto se tice Sapica tu se slazem sa vecinom, ali to samo vazi za realizaciju u napadu. Pogledajte utakmice sa Madjarima i duel Sapic-Kasas. I Kasasa nema, a zasto? Ko cuva Kasasa? -Da, Sapic, ali i cela ekipa.

Milan

pre 16 godina

@dj

Koliko sam ja pratio utakmice Madjarske reprezentacije primetih da Kasas igra na istoj strani u napadu kao i Sapic tako da mi nije jasno kako mogu cuvati jedno drugog...

No, bitno je da nam je viza u pasosu

SRBIJA

Ivica Milisavljevic

pre 16 godina

Uvek smo se borili i u vecini slucajeva izborili sa neprevdama i sudijskim kradjama ali za ovo ovde smo sami krivi jer smo dopustili da se dodje u situaciju da sudijske odluke mogu da prevagnu. I protiv Kanade je bilo lose ali ajde igrali su koliko je trebalo? Ne znam kakva je situacija sa golmanima ali kada ode Sefik ostajemo bez sigurnog oslonca u odbrani. Kuljaca je 2 god. stariji od Sefika i bolji je od svih ostalih ali nece covek sa 33 god. da bude rezerva. Soro i Pjetlovic mogu samo da budu solidni golmani ali to je malo za ekipu koja je uvek imala vrhunske golmane i uvek "puca" na zlato. Soru svaka cast za ono na kraju i jos poneku intervenciju ali primio je 3 ili 4 "fuserska" gola. Zaista ima spor refleks kod "skrenutih" suteva a ono sto je primio sa pola terena iskosa je sramota. Trebalo je lako da zaustavi taj sut a ne da omoguci Margeti da prizna gol. Igraca vise jako lose igramo u poslednje vreme. Sapic posustaje (nebitno da li nema motiva, da li je izmoren presingom nad njim)i umesto da nam to olaksa sto on veze odbranu na sebe i da se drugi raspucaju ostalima kao da su vezane ruke. Mozemo se nadati zakljucno sa Pekingom medaljama jer ce igrati jos Daca i Vujas ali cini mi se da posle OI odlaze Sefik, Vujas, Ciric, Ikodinovic i Savic (mozda i Sapic) a da adekvatnih (vrhunskih)zamena nema. Ne pise nam se dobro jer imamo samo jedan ozbiljan klub u zemlji. Malo je za vrhunski sport i jedan grad a kamoli jedan klub.

Baca

pre 16 godina

Pa i Rumunija je obezbedila vizu za OI, tako sto je dobila USA i Kinu u grupi, i plasirala se u cetvrtfinale. Pokazacemo vam sta je vaterpolo 2008 u Pekingu. See you there.