Četvrtak, 14.06.2007.

19:11

EP U 21: Češka - Srbija 0:1

Izvor: Željko Èaèija

EP U 21: Èeška - Srbija 0:1 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

184 Komentari

Sortiraj po:

tuta bugarin

pre 16 godina

alo

alo

alo breograde dalse cuemo
alo

alo jariću
alo jelto samo Jarić
jal je Jarić T Zivadin alo
pa koe sui ovo veze alo
aha
ej
Zivadine
jes vido bogati belgia
mada mogoe i portugal al ajsad štaćeš
bemgija
pa jes dobroe
more ito jes
nego reko aj dupitam
jal ima tu kod tebe dasuzme u poljoprifrednu ampoteku komcemtrata za pilići i prasići
a

alo

lutajući reporter tuta bugarin
eskluzivno za rumbliku prvensvo u igranju lopte za mlade au olandiji
izveštava slokacije
kurikuće
zadnja pošta
repetitor zekova glava

tuta bugarin

pre 16 godina

a dameje koi pito
skim bija volo digrau naši u polumfinalu
jabi reko narafski
bemgija
il morbit portugal bemgija
a
i
reko
dupitam
kasi priatelju vec
iza poljomprivredne apoteke
jelima kotebe tu dasuzme komcetrata za pilici mi treba
mada
iza prasici
razumese uvek dobro dodje
pa javi akoli nadjes dimaju
zafaljuem
ai drugima isto dabome
štodane

lutajući reporter tuta bugarin
eskluzivno za rumbliku prvensvo u igranju lopte za mlade
izveštava slokacije
kurikuće
zadnja pošta
repetitor zekova glava

Jaric Zivadin

pre 16 godina

epa tuto, neda si ga reko nema sta, u potpunosti se slazem stobom! ziv bio!
Jaric Zivadin
Crnajka
(ulica Jugoslovenskih partizana, iza poljoprivredne apoteke)

Vladimir Petroviz PIZON

pre 16 godina

Komentar Ceha koji su samnom gledali utakmicu je sledeci:
-Bolja ste ekipa nema sta!
Nerado , ali ipak priznanje .
Steta sto se Krasic povredio mislim da bi Cesi otisli sa terena sa jos kojim golom u mrezi.

Vladimir Petroviz PIZON

pre 16 godina

Komentar Ceha koji su samnom gledali utakmicu je sledeci:
-Bolja ste ekipa nema sta!
Nerado , ali ipak priznanje .
Steta sto se Krasic povredio mislim da bi Cesi otisli sa terena sa jos kojim golom u mrezi.

Strucnjak

pre 16 godina

Odbrana nam je solidna ali nista posebno,osim Tosica koji za mene licno bez greske igra...
Sredina terena nam je LUDILO neznam ko je bolji jos kad pomislim kakvi dobri igraci jos sedu na klupi ili su povredjeni...
Napad nam je ocajan,onog mrdju nebi zvao pa da je zadnji napadac,pre bi stavio ove veziste za napadace.Tu nam je najveci problem...
Djukic je dobar Trener...
Sto se tice Partizana i Zvezde zamolio bi da i grobari i delije prestanu da jedu G.... pogotovo oni koji na mecevima srbije dolaze sa zvezdinim i partizanovim dresovima...
MA srbi napacen narod , kompleksi ekstra srecom nisu svi srbi takvi

gigi

pre 16 godina

kao prvo - svaka im cast za ovo sto uradili - taktika,pozrtvovanost,zelja...za sve BRAVO!!!
drugo(da i ja prokomentarisem igrace) - za mrdju svi imamo isto misljenje,ja stvarno ne znam sta tu trazi,rakic je bio konkretniji u prve tri akcije nego mrdja za obe utakmice...basta,sto se tice njega,realno on nema sta tu da trazi(ni na jednoj od tri pozicija koje moze da igra bek,zadnji vezni i desni spoljni).Ekipu drze par zadnjih veznih (lola i deki) i odbrana(stvarno svaka ima cast,igraju skoto bez greske),a sto se tice ofanzivnog dela sredine,oni bas i nisu nesto-babovic nista (mnogo je slab),z.tosic se trudi,trci ali daleko je on od krasica i na kraju toliko hvaljeni bole - mnogo je on podigao nos(dao vazne golove za reprezentaciju i on je sada faca),jeste da je on dobar igrac,ali mislim da poseduje mnogo veci potencijal i damoze da odigra jos mnogo,mnogo bolje!!!
P.S.cekamo ih u finalu sa holandjanima!!!

s

pre 16 godina

Bas me zanima koliko li je Milija Babovic platio Djukicu da mu sin igra?! Jos ovaj ga stavi na poziciju centralnog veznog, ili nekog polu-cpica, a ljudi koji treba da igraju sede na klupi ili ih nema u preprezentaciji zbog ovakvih! UZas
Ipak bravo za pobedu! Srecom ima momaka koji su tu samo zato sto su dobri igraci a ne sto ima tata placa da igraju!

Slavko

pre 16 godina

Nema potrebe da komentarišem igru naših momaka. Sve je viđeno na terenu.
U tekstu koji je objavljen na sajtu smeta mi samo jedna stvar. A to je termin "zaustavno vreme"!? Da li neko može da mi objasni šta je to? Ako se u fudbalu koristi engleska terminologija tada se engleski izraz za produžetak - "added time" može jedino prevesti kao dodatno vreme, dodatak ili još nekako u duhu našeg jezika. Ali nikako kao "zaustavno vreme". Živo me interesuje koji li je pametnjaković smislio takvu kovanicu?

srbin iz zete

pre 16 godina

volimo te srbijo!!!
samo korak po korak i srbija ce biti na krovu evrope, a orlici na terasi skupstine!
od kad se odvojismo jos vise volim SRBIJU! U BOJ JUNACINE!

Urke

pre 16 godina

Najjaci smo i osvajamo.
Oni Grobari Smiljanic i Babovic nisu nikakvi i da nam nije Boska i Dekija ne bismo mogli ni da razmisljamo o eventualnom prolasku i plasmanu u Peking.

SRBIN IZ PODGORICE

pre 16 godina

To braco moja pokazite ko je nebeski narod. SRBIJA ubija, najjaci smo i pokoricemo Evropu. Sad su na redu Englezi, pa Portugalci i na kraju Holandjani.
VOLIMO TE SRBIJO, NAJJACA SI.

Reservoir dog

pre 16 godina

Bravo momci! Zbunjeni(80) mi je uzeo reči iz usta. Djuki svaka čast, ali stvarno Rakić mora da ima prednost u odnosu na Mrđu, a Babović, koji deluje izgubljeno da počne sa klupe. Da li će umesto Babovića da igra Basta, Drinčić ili neko treći manje je važno. Bio je odličan u kvalifikacijama, ali sada je totalno van forme. Prema Rakiću je bilo nepravedno što na EP u Portugaliji nije dobio šansu, a sada prosto mora da bude u prvih 11. Ostali odlični, ne bih nikoga izdvajao, a najbolje je što su pravi tim, i ginu jedni za druge. Jedan kiksne, a dvojica trče da zakrpe prostor, svaka čast, i samo neka tako nastave.

Bane

pre 16 godina

Babović je očajan a Basta je igrao za Češku. Ono je strašno kako ta dva igrača igraju. Ja bih se bolje snašao na terenu. Ipak je tačna ona izreka da i sreća prati hrabre. Prvi put sam video da naši ovako igraju. Ne znam da li je ekipa takva ili je Djukić nešto uradio. Pre bih rekao da im je dozvolio slobodu jer ono preskakanje sredine terena i nije neka taktika. Sve u svemu dobro je. Srbija će u polufinalu igrati sa boljim iz duela BELGIJA vs PORTUGAL tj ko ima više pojena a ne zaboravite da su BELGIJANCI, trenutno bolji, jako dobri pa navijajte za PORTUGAL jer su strašni šminkeri i foliranti na terenu od nekoliko milijardi dolara ugovora. Biće ovo vruće leto!

Vladimir

pre 16 godina

DOSTA VIŠE SA TIM PREPUCAVANJIMA KADA IGRA REPREZENTACIJA SRBIJE ! Da li Italijani ili Englezi raspravljaju za koje klubove igraju njihovi igrači ? Sigurno ne. Momcima se ne može ništa zameriti, vidi se da se bore svim srcem. Posebne pohvale zaslužuje odbrana, Ivanović i Tošić igraju vrhunski i verovatno neće još dugo traćiti vreme u nižerazrednim klubovima. Jedino bih zamolio igrače ali i stručni štab da sa malo više radosti i poštovanja pozdravljaju nacionalnu himnu ! U poređenju sa drugima, kada svira himna naši izgledaju kao da je, ne daj Bože, minut ćutanja ! Za razliku od prethodnih takmičenja sada dobro znaju i kako im se zove zemlja, koja je njena himna i kakva su njena obeležja. Dajte onda malo više poštovanja prema himni i zastavi, decenijama smo čekali da one opet postanu naša obeležja ! Za mene je neprihvatljivo da navijači iz sveg srca pevaju himnu, a da velika većina igrača ne zna ni strofu !

Milos

pre 16 godina

Dragomi je iskljucivo zbog Engleza tih ustogljenih i nabusitih zutokljunaca.
Sada ih treba napuniti do vrha dok se tresu.
Staviti im do znanja da je to bila SRBIJA.
Da nas opet nebi zamenili sa nekom zivotinjom ili mozda sa jos primitivnijim oblikom zivota.

Kragujevcanin

pre 16 godina

Ja opet sa lica mesta tj. iz Nijmegena!
Sta da kazem osim da sam se odusevio igrom nasih maldih igraca.Tosic u odbrani i Tosic Z. po levoj strani su toliko dobro odradili svoj deo posla da sam bio prosto odusevljen.Dalje nikoga ne bih nesto posebno kudio, osim sto ne mogu a da ne pomenem daa je Babovic podbacio utakmicu i da vam posteno kazem da sam ocekivao da ga ranije zameni.
Ulaskom Baste na teren totalno se promenio nacin igre i rezurtiralo golom.
Neko je na pocetku potao gde igra Dragan Mrdja.Igra u Belgijskoj prvoj ligi, ali u kom klubu, ne mogu da se setim.Do pre par meseci je igrao u Genku, ali je prodat dalje da bi u tim doveli Hrvata Gorana Ljubojevica.
Kada sam se vracao sa rekme sretnem na benzinskoj njegovog menadzera i kazem mu da je lose odigrao, a on na mene drvlje i kamenje, kako ovo, ono, decko nije tri meseca trenirao itd.
Sve u svemu ja sam prezadovoljan i idemao ako Bog da i u finale!!!

Judge Dredd

pre 16 godina

Svaka cast nasim igracima! Ako smo protiv Italijana pomalo srecno dosli do pobede, juce protiv Ceske smo je potpuno zasluzili i bila bi nepravda da je ostalo 0:0. Sada imamo dovoljno vremena da odmorimo i pripremimo za ploufinale jer imamo veliku priliku da osvojimo sampionat. Jedina zamerka ide na racun Miroslava Djukica. Dokle ce da forsira Stefana Babovica?! U obe utakmice bio je nas najgori igrac. Jednostano nema ga nigde na terenu, kad primi loptu drzi je previse, kilav je, spor, sutira kao moja pokojna baba. Ukratko nikakva korist od njega i ako Djukic misli da je on neki kreativni vezista i da ce da proradi bolje da promeni posao.

Bane

pre 16 godina

Javno se izvinjavam Djukiću i ekipi. Na predhodnoj temi sam pisao da neće više osvojiti ni bod tako da koristim priliku da im čestitam i da priznam da nisam bio u pravu.

Kale

pre 16 godina

Ovo treba zabeleziti u analima :
1. Srbija 2 2 0 0 2:0 6
2. Engleska 2 0 2 0 2:2 2
3. Italija 2 0 1 1 2:3 1
4. Ceska 2 0 1 1 0:1 1

Ajde nadjite mi ovakvu nadmocnost kroz istoriju u svim kategorijama.
Lepo je ovo, uramimo ovu sliku za sva vremena !!!
Ziveli!!!!!!!!

Vlada

pre 16 godina

Ja vec godinu dana pricam kako Duljaj ne moze u reprezentaciju jer imamo mlade igrace koji isto tako trce, bore se, a znaju da dodaju, sutnu, proigraju... Za zadnje vezne vise nema zime: Kovacevic, Milovanovic, Smiljanic, Kuzmanovic. Ofanzivni vezni igraci Stankovic, Krasic, Jankovic i Ilic. Necu bre vise da vidim Duljaje, Koromane, Trisovice, Ergice i ostale u A timu. Napad nam nije los (Jovanovic, Zigic, Lazovic, a cetvrti Pantelic ili Kezman zavisno od forme), a odbrana ce sada biti stena sa Vidicem, Krstajicem, Ivanovicem, Tosicem, Bisevcem i Stepanovim u sredini te Rukavinom i Bastom na desnoj, odnosno Dragutinovicem, Kolarovim i Lukovicem na levoj strani. Tu su jos mladji Tosic, pa Despotovic, pa momci iz nove U-21 Nebojsa Marinkovic, Borko Veselinovic, Rajkovic, Bosancic, Sulejmani... Nema zime za srpski fudbal, u to sam uveren.Trebalo bi da Marka Basu pustimo da igra za Crnu Goru, tesko ce se on uklopiti u ovaj tim, pogotovu sto nema zelju da igra za Srbiju kao sto je to slucaj sa gore pomenutim momcima.

saxon

pre 16 godina

Mislim da su svi bili na visokom nivou ali bih nazhalost jedini pohvalio Kahrimana.Dechko je odbranio dve 100% shanse i josh jedan igrach koga treba pohvaliti je Dushko Toshic.Svaka chast momci ,napred do konachnog cilja-PRVACI EVROPE

Goran

pre 16 godina

Djukicu,sada pamet u glavu i pustiti Engleze jer Italijani igraju najbolji fudbal na ovom prvenstvu i ne treba propustiti sansu da se izbace iz daljeg takmicenja.......

TOPCIDERSKO BRDO

pre 16 godina

@ Goluzdravci(svi oni koji pljuju po nasima),
Utakmica se analizira u kontekstu prikazane igre oba protivnika. Ne mozes zanemariti, izvanredne Cehe. I oni su se nesta pitali. Mi smo ih nadigrali i pobedili. Negde se podbacilo, ali na momente, jer je i sa druge strane bilo isto toliko zelje i aktera kao i sa nase.
Ekipa odlicno vodjena od Djukica.
Mimci motivisani i mnoge greske, pojedinaca, su posledica prevelike motivacije i mladosti.
Jankovic je i u Zvezdi cesto bio na ledu zbog sebicnosti i zanemarivanja timske igre, ali on ce to popraviti ili ode vani. Ima kvalitet.
Rukavina je preterano motivisan i ima veliku zelju koja ga vec malo sputava. Nije ni cudo, jer mu se sve ovo dogodilo za sest meseci. Stace na loptu, a onda mu nema ravnog na mestu na kome igra.
Babovic ima kvalite, ali mu fali snaga. Moze li do nje ili ne, zavisi i od genetike.
Ovo je mlada selekcija i bice jos napretka. Ima ih nekoliko koji trebaju hitno u A tim. Pre svih mislim na Smiljanica. On je kompletan igrac.
Bravo za Djikica.
Bravo za sve fudbalere.
Prilika je da se protiv Engleza pokaze sve sto se ume i zna, jer nemamo imperativa rezultata. Treba odigrati kao da je presudna utakmica, ali bez grca. Onda ce mo videti sta smo uradili i sta smo sposobni uraditi u daljem.
Imali smo Italijane i pazarili dobro latinski stil.
Imali Cehe i pazarili dobro kombinaciju Nemackog i Slovenskog stila(discipline i maste).
Sad su Englezi prilika da se vidi sta se moze u totalnoj igri koja podrazumeva samo loptanje na terenu i nista drugo. Taj mi se stil najvise dopada, ali on je za nas tezak. Mi smo do sada pokazivali vise smisla za potez igru(improvizaciju), ali ovi momci pokazuju da su adaptirani i na sve druge zahteve fudbala.
Srecno pa neka pobedi fudbal i fer plej.
@@@@@@::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::Zvezdasi i Partizanovci,
ponasajte se kao vasa dva kapitena, SMILJANIC I MILOVANOVIC. Pokazite da umete da sledite najbolje u vasim, omiljenim, timovima?

MIZZUNO

pre 16 godina

ma nisam ni sumnjo da mozemo da izgubimo od ceha, jaki smo. malo su me talijani veceras iznenadili protiv engleza,bio sam siguran da ce ih talijani dobiti al nema veze nezanimaju me oni.u polufinalu sa belgijom i to resavamo kao i dosada u nasu korist a onda finale sa holandijom i opet 1:0 za nas, hahaha. Svaka cast momci. Pozdrav iz VUKOVARA!

doom

pre 16 godina

@Pantagana
nadam se da si se ukiselio ka'
krastavac...ups, sorry, "tko leti - vrijedi, tko ne leti - ne
vrijedi"... poznato?
S R B I J A!!!

Deki

pre 16 godina

Tako je majstori. Nema kompromisa, nema straha. Respekt za sve ali predaja nikome. Djukicu, Terzicu, piksi diksi i ostali: ova generacija mora da se pazi i gradi na ovome sto su vec napravili.

PEJCHA IZ NISH

pre 16 godina

Ma to si nema veze sa igru ovo nas u***** da damo go u zadnji minut!Ovi igraci si veze nemaju!Portugal i Holandija ima da nam predaju fudbal!U reprezentaciju sve neki manakeni i pederi!Igraju ko babe nego sreca je uz nas ali ko zna jos koliko...Poz za najaceg decka Trifuna Zmiju Ivanova iz Nisa (Durlan City) taj decko je mala fudbalska kobra na terenu i on ce jednog dana zaigrati za A tim!

milosh-nish

pre 16 godina

Hteo sam da kritikujem,ali necu,ko sam ja uopste :),da nismo pobedili,englezi bi nam dali 3 komada sigurno a i ovako ce mozda :D Malo smorna utakmica ali kraj je spektkularan

Stefan

pre 16 godina

Svaka cast momcima i Jankovicu koji pokazuje da je novi biser naseg fudbala.Steta sto nisam mogao da ih gledam na TV u CG.Da napomenem da je jedan ovakav sportski dogadjaj,evropsko prventsvo sigurno sada prvi dogadjaj u Evropi,ali je totalno zapostavljen ovde u Crnoj Gori.Jednostavno se ne spominje u vijestima ili sportskim emisijama.Ja sam cak i ocekivao prenos.A naravno drzava puna Srba.Zasto CG toliko ignorise ovaj dogadjaj.Pa naravno zbog uspjeha srpske repke,stid bi ih bilo jer su do skoro gusili ljude na TV sa pobjedom mlade milove repke protiv Bugarske.Jednom recju,SRAM ih bilo!!!Ljudi pricaju o tome po ulicama,neki se trpaju po kladionicama da gledaju preko satelita a neki pojma nemaju uopste da je u toku evropsko za mlade zbog zapostavljenosti medija u CG.Zaista mi nije jasna njihova mrznja prema Srbiji i ta zavidnost.Zadovoljili bi me samo makar objavljeni rezultati na TV.I sad neka neko kaze da su im ovi moderni crnogorci braca.Daleko od toga!Pozdrav

Zvezdas iz Hamburga

pre 16 godina

Privi put da mi se desilo, da ugasim tv dva minuta pred kraja jedne utakmice. Bas su me nasi iznervirali. Kontrolisali su celu igru, ali opet ona nasa stara bolest, do sesnaesterca sve lepo a onda? Sve do 93 min. je nasa igra bila kako kazu u Nemackoj "Brotlose Kunst".
A onda me nazvase moj sestric drajuci "Srbiiijaaa"! Uff, sto sam nervirao, sto sam prerano ugasio tv.

Olimp here we come!

pre 16 godina

Ako se ne moze reci da su igrali dobro,a nisu(jeziwo preskakanje sredine terena,koje mi definitiwno nije jasno s'obzirom da nam je sreda weoma dobra)onda se moze reci da owa generacija ima neshto shto ranije nisu imale. Ne mislim samo na kwalitet i dugo trazeni karakter i istrajnost,wec i na lucidnost i pozitiwni bezobrazluk. Napokon je prewazidjen faktor preteranog respekta prema ostalima.Owa generacija ima swe moguce uslowe da uradi neshto shto niko ranije nije. Ne mislim ni samo na owo prwenstwo za mlade wec i na neki buduci period kada budu,a nadam se da ce bar 6-7 biti,A reprezentatiwci.Uz prawu himnu,zastawu i grb, dobar sklop mladosti i isqstwa malo srece i bezobrazluka owa napokon cemo imati repku za respekt.Ziwi bili pa wideli. Srecno

aleks pariz

pre 16 godina

zamolio bih one sto vreddjaju partizanove i zvezdine igrace da zatvore svoje njuske jer svi igraju zajedno a za koga je igrao mrdja to nekoga boli k???????? bezbednjace jedan navijamo za srbiju bre a ne za zvezdu i partizan centarsut smilje i gol jankovica i sta sad
svaka cast momci ma gde bili uvek smo uz vas

Nikola,Nis

pre 16 godina

Kentaur-covece koja daska tebi fali? Pa te italijane za koje kazes da su nabili ritam i koji igraju takticki zrelo smo dobili. Ukoliko ne mozes ili ne umes da napises nista pametnije,molim te ne brukaj se vise i u buduce samo citaj komentare i nemoj da ih saljes.

Dani

pre 16 godina

Znači idemo u Peking! :) Super. Nikad nisam sumnjao u ovu generaciju. Sigurno je najbolja (najtalentovanija) u poslednjih 20 godina (t.j. od Čila 1987). 3 EP = 3 polufinala, 2 OI ... Mislim, da je vreme i da na Olimpijskim igrama uberemo neku medalju. Tamo smo bili jako uspešni '60-ih godina. Još kad ovim momcima dodamo 3 starija igrača iz seniorske ekipe (recimo Vidića, Žigića i ... hm ... Stankovića?), Đukić će stvarno imati slatke muke ...

Nikola

pre 16 godina

bosko je zakon. Svi ga u Srbiji volimo samo neka nastavi ovako kako je poceo. A vi sto vam ne valja i kada pobedimo udjite u teren pa vi malo igraje da vidite kako je to. Ovo je Bosko igrao samo za Jovanu sa Karaburme. Bosko hvala ti. SRBIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Foča,RS

pre 16 godina

Ovo je super.I da je bilo neriješeno,i da smo izgubili nema veze.Bitno je da se momci bore da ginu na terenu,da daju sve od sebe.E to je ono pravo,i kada je tako sve je oprošteno a plus kad se dobije e to je pun pogodak.Pozdrav svim Srbima ma gdje da se nalaze na zemaljskoj kugli.

Cheshko

pre 16 godina

Takticki dobro odigrana tekma, zaista, jer su Cesi bili opasni jedino iz prekida. Imali su doduse jednu odlicnu sansu, ali nemoguce je bas sve odbraniti u 90 minuta. Odbrana je odigrala dobro i tvrdo, jedino manji problemi nastaju kad protivnik pokusa da prebaci nase stopere, cini mi se da je uzrok tome sto nasi stoperi ne igraju te pozicije u svojim timovima, a i treba im valjda vremena da se uigraju. Ono sto drzi igru naseg tima je kako rece neko "industrija" na sredini, tj. Milovanovic i prvenstveno Smiljanic. Lola zaista igra najbolje utakmice ove sezone, nisam grobar pa nisam bas pratio puno utakmica Partizana, ali ono sto sam gledao nije bas blizu nivoa koji pokazuje na ovom EP-u. Bosko je dokazao da je najbolji napadac ove ekipe, samo kad hoce da odigra odgovorno. Realno, na njemu ce nam lezati napad do kraja, ako se Babovic i Mrdja ne probude. Rakic je danas bio mnogo bolji nego protiv Zabara i odlicno menjao mesto sa Jankovicem kad je ovaj presao u sredinu. Mislim da je to falilo u igri Babovicu, kao da se najbolje ne razume sa nasim napadacima, pa ga igra cesto zaobilazi, no ima vremena i on da pokaze poteze iz meceva protiv Sveda. Sad treba odigrati maksimalno protiv Engleza, bez popustanja i naravno Boska na klupu, da ne bi fasovao drugi zuti. Meni ovo izgleda kao ozbiljan takmicarski tim

Srbin 100%

pre 16 godina

Ovi nasi igraju kao da su zabari promenili boju dresova! Fala Bogu da smo se naucili pameti pa ne umiremo u lepoti i gubimo utakmice!!

delija_dembelija

pre 16 godina

jos samo da izbacimo engleze iz daljeg takmicenja (a da chesi dobiju zabare)... pa nek idu kod blera i busha da se zale :))) oni ce da nam diraju kosovo!!!??

Nemanja

pre 16 godina

Cestitke svima, ali kljuc uspeha je drzao SMILJANIC!
Na obe tekme je imao najodgovorniju ulogu u timu.
Decko je pravi kolektivni igrac, ne gnjavi loptu, zadrzava samo kad je neophodno. Iznosi u napad, proigrava, cuva loptu kad ne ide saigracu. Tehnicki je potkovan da predribla pola protivnicke ekipe, ali on voli da doda drugome.
Ispravlja greske saigraca, bori se, prvi bedem odbrane.
Ponavljam cestitke svima, ali odusevljava me njegova sposobnost za kolektivnu igru.
Napomenuo bih da sam Zvezdas (zato posebne cestitke i Jankovicu) ali Smiljanic je ono sto je trebalo srpskoj reprezentaciji.

kentaur

pre 16 godina

@hunter
gledao sam utakmicu u kojoj sam strepeo pri svakom korneru da nam cesi ne zabiju gol...gledao sam utakmicu u kojoj se svaka akcija zavrsava na ivici sesnesterca gde nasi pokusavaju ili da udju sa loptom u gol ili je napucavaju, pa kud koji...gledao sam utakmicu gde igrac sutira iz mrtvog ugla iako ima dvojcu slobodnih u sredini..nasima niko ne moze da ospori borbenost, zelju i individualni kvalitet, ali mi nemamo niti jednu izgradjenu akciju..cesi nisu danas bili slabiji protivnik, samo nesrecniji..kada budemo naleteli na ekipu koja igra pravu timsku, musku igru, naj#$acemo ako nesto ne promenimo..samo toliko..nada umire poslednja:)-napred Srbija!

DANIJELA

pre 16 godina

Sada je fudbal u modi.Bravo Delije iz zemlje Srbije.Uradili ste ono za sta ste otisli!Sada rastereceno do titule,pa da pravimo docek!Srecno!

Laffinho

pre 16 godina

Svaka cast momcima na odlicnoj igri, mislim da smo opet dokazali da imamo talenat i mogucnosti za najveca dostignuca. Samo jedna cinjenica bode oci a to je da su oba dosadasnja gola postigli vezni igraci sto govori da napadaci bas i nisu narocito aktivni. Po meni, Djukic je trebalo da povede bar jos jednog ubojitog napadaca jer se Mrdja bas i nije proslavio ove sezone a i na danasnjoj utakmici.

MladenT

pre 16 godina

Toooooooooo!!!
Prvi smo u grupi - Englezi i Italijani igrali nerešeno..!

P.S. Janković je danas bio neverovatno sebičan, ali isto toliko požrtvovan i uspešan... 'Ajmo, Srbi!

zoki ffm

pre 16 godina

Moramo svi navijati zajedno Partizan Crcena Zvzda FK Vojvodina Nis ...Pa onda nam nemoze niko nista !!!Puno Pozdrava iz Frankfurta/M Svim SRBIMA i Rep.Srbskoj

Delija

pre 16 godina

Odusevljavaju me nasi mladi fudbaleri. Onom Smiljanicu sam sve oprostio, mali je odlican igrac i necu vise da cujem bilo kakve trzavice na klupskoj relaciji. Srbija igra, i to su sve moji junaci. Ajmo, ajde!

haha

pre 16 godina

@kentaur
sta li sa tobom nije u redu??!
pa bili smo 6x bolji od ceske(sem tih nekoliko kornera oni sansu nisu ni imali), jedino sto nam fali je dobar spic pa da pokidamo ostale ucenike

Daglis

pre 16 godina

Bravo orlusine.
Kao sto rekoh posle Talijana da ne sme biti opustanja zbog plasmana na OI tako sada vazi ista prica pred Engleze, pod uslovom da dobiju veceras Latine , kako bi izbegli za nas blago receno Terminatore ili ti ekipu domacina.
Vidimo se u polufinalu, cilj je vec ispunjen majstori, samo cool.

Milutin

pre 16 godina

Englezi vode 2:0 u 27. minutu. Znaci, opustanje u zadnjoj utakmici.

Jos nesto za sportsku redaciju i navijace: Davidenko danas izgubio. Ako Novak dobije (nije igrao zbog kise), od ponedeljka je treci na svetu!

Sasa

pre 16 godina

Tooo orlici, svaka vam cast. Samo veliki timovi dadnu gol u takvim situacijama.

A sta nam je ona crnogorska zastava. Jel smo igrali protiv ruse? Eno crnogorcima sipak!

Sasa

pre 16 godina

Moram da istaknem da mi se posebno svidja disciplinovana i relativno (za nase uslove) cvrsta igra u odbrani, te jaka i uporna 'industrija' u sredini. Brzo i agresivno zatvaranje protivnickih igraca, brzo oslobadjanje lopte, jednostavni pasovi. I to sto cesto pucamo iz daljine znaci da igramo veoma konkretno, znaci ako se zatvoris, mi gadjamo iz daljine jer nam je cilj da damo gol. Nema onih glupost vise sa nekim probijanjem, usetavanjem u gol i sta ti ja znam kada je to nemoguce protiv ovakve ekipe. Dobra utakmica, vrlo dobra taktika, a odlican rezultat. Tako se igra moderan fudbal.

GagiGROBAR

pre 16 godina

Vidim da nema mnogo komentara koji favorizuju klupsku pripadnost, tako da bi zeleo da pohvalim redakciju ako ne pusta takve komentare, to nam uopste nije potrebno!
Vamos Srbija!

VladaS

pre 16 godina

Alo strucnjaci dosta sa pljuvanjem. Mozda pojedinci nisu zadovoljili na pojedinacnom planu, ali su svi do jednog odigrali timski. Hrabro, borbeno i pametno. Posle prve dve utakmice treba izdvojiti kapitene vecitih jer su kao tandem odigrali briljantno, a i ostatak tima ne zaostaje.

Idemo na pobedu protiv engleza i tako boze zdravlja do kraja turnira

Sliht!!!!

pre 16 godina

Svaka cast momci, stvarno svaka cast ali ne mogu da verujem da toliko se hvali Djukic, koji najboljeg mladog igraca nase lige (uz Smiljanica i Milovanovica) Dusana Bastu u prvoj tekmi nije ubacio, danas mu daje 20 min. i to u napadu, strasno. Onda forsiranje Tosica u napadu, koji je za svoje godine odlican odbrambeni igrac, ali je za napad nula. Rukavinu koji je od deset ubaca imao jedak koji moze da prodje, zadnjih 20 min. mrtav umoran, a on ga ne menja. Forsiranje Mrdje o kome ne treba trositi reci, ima vec dosta komentara o njemu.
Ne daj boze da izgubimo, bice milion losih komentara o Djukicu a sad je kao extra.
Takodje svaka cast Jankovicu za gol, ali je decko prelozen, svaki dodir sa loptom neuspesan pokusaj nekog Ronaldinjo driblinga ili sut sa pola terena, pa ne bih mu dodao loptu u zivotu, covece nisi jedini, umislio da je extra.Mislim da je to igrac koji ce srusiti dobru atmosferu u timu.
Svaka cast jos jednom i mnogo srece u nastavku, da konacno uzmemo medalju.

IDreamer

pre 16 godina

Репрезентација Чешке је много прљава екипа. Одавно нисам видео прљавије играче који су у року од 5 минута направили 15 прекршаја. Квалитет Србије се мери управо у оваквим мечевима када је противнику стало да ти поломи и руке и ноге!

grobar-BL

pre 16 godina

Dobro je! Tim ima karakter i zna sta hoce. Grizli su do kraja jer su shvatili da su bolji od Ceha i da nema smisla ispustiti pobjedu. U ovom trenutku Engleska vodi sa 2:0 i izgleda da ce mec Srbija - Engleska odluciti prvoplasiranog u grupi. Tu Srbiji treba bod da u polufinalu izbjegnu domacina i igraju sa Belgijom od koje su po mom misljenju bolji. Sretno Orlovi!!

veljko

pre 16 godina

autor je maestralno docarao atmosferu. iako nisam gledao tekmu zahvaljujuci njemu sam stekao pravu sliku, kao da sam bio na stadionu!
BRAVO MAJSTORI!! OVO JE SJAJAN USPEH, SADA SAMO RASTERECENO NA VRH EVROPE!!!
SRECNO

Milos

pre 16 godina

Svaka cast mladima. Svo vreme su drzali visok tempo igre! Jankovic je odigrao vrhunski, pravi vodja na terenu!!! Njegov gol na kraju je bio samo pecat dobre igre naseg tima i inicijative koje su imali pri kraju. Idemo u top 4, idemo na OI ! Odlican uspeh!

kentaur

pre 16 godina

gledao sam utakmicu...nazalost, nasi pored individualnih kvaliteta nekih igraca ne poseduju nista vise...igra kratkih pasova im je ocajna, preskacu cesto sredinu, bekovi ni jednu jedinu loptu nisu dobro centrirali...odbrana za vreme kornera totalno smotana, englezi ce nam uvaliti tri komada samo na kornere...previse sporo prenose loptu, dave, babovic ocajan, neprimetan, mrdja takodje...komentator im se ovde smejao kako padaju na svaki kontakt...uspeh u svakom slucaju, ali igra ziheraska, nepovezana, bezidejna..gledam sad engleska-italija i vec je 2-1..ljudi nabili tempo kao ludaci..nadam se da ce nasi moci da izdrze, inace nam se crno pise..a ko zna, mozda i ta taktika umrtvljivanja igre upali

Danijel

pre 16 godina

@ Zvezda

A ko mu je dodao na glavu??

Ovo je reprezentacija ostavi tvoje komplekse dok ne pocme nova sesona.

@ G

Poco si prevreme da kritikujes igrace bez razloga, nisi se nado da cemo dati jos go. Da Basta sedi na klupi da bi igrali Partizanovi igraci kao naprimer Jankovic, Milovanovic, Mrdja itd.
Bravo!!!

Ivan von Wien

pre 16 godina

Orlovi ponovo lete! Velika pobeda za 1/2 finale i Peking '08.Bravo, svaka cast na uspehu. Potencijal i klasa za finale. Kad bismo mogli da i "orlice" docekamo pred skupstinom!?

zeljko

pre 16 godina

G
Ti si srvarno sramota kad mozes tako da vredjas Rukavinu pa mali je car i u defanzivi daje sigurnost i mali je dobro odigrao i za A repku.Samo zato sto ti se svidja Basta.Bravo za Rukavinu.
A sad o utakmici.Kome moze sta da se zameri.Pa Babovic je oduzeo hiljade lopti prvo pol, Mrdja je uvek na sebi imao trojicu, pa nije ni Rakic bolje odigrao da ga pljujete.A decko je trcao na sve strane.Ja stvarno zelim da pohvalim celu ekipu jer su stvarno za ponos.A Djukica svaka mu cast za sve i kakvu je atmosferu napravio nema tu Partizanovi -Zvezdini svi su kao jedan.Pa i Basta cuti i zna da bude zahvalan i sto je pozvan na evropsko jer je svestan da nije ucestvovao u kvalifikacijama i da nije odigrao ni jednu tekmu.I zato cuti i radi i nebuni se kao ovi sto komentarisu gluposti.
Napred Srbijo.

Vladan R.

pre 16 godina

Bravo Orlic i u jednoj i u drugoj utakmici igrai smo vro soidno ako se za utakmicu sa zabarima moze reci da je bia izjednacena jesu zabari imai vise sansi u prvom ali smo mi isto tako u drugom posebno posle postignutog gola kontroisali igru i imali vse sans tako da je bi mozda nereseno najpravednije ai ko je kriv sto zabar ne mogu da pogode gol sa 5-6 metaraSa cesima danas defintivno bolji potpuno zasuzena pobeda ai ono sto najvise raduje je sigurna strpjiva igra ali sa zejom za pobedu i to do poslednjeg minuta dake bez brzopetosti i srjanja ai aktivno do samog raja e to je ono sto je posebno nasim fudbaerima uvek ili skoro uvek nedostajao a to je karakter vera u sebe i borba do posednjeg minutaSad samo da ne pobede Englezi pa da obezbedimo prvo mesto da u zadnjem kolu ne zaigra ni jedan igrac koji vec ima karton tako da za 1/2 budemo cisti , nadam se samo da se kartoni ,tj ako imas samo jedan zuti, posle utakmica u grupi brisu.Da li neko zna da je to zaista tako.

SKY

pre 16 godina

Citam danas valjda je bio "kurur" Boza kaze da ce dati gol i DADE GA MAJCI!!!! Decko ima drskosti i bice klasa, valjda se neko slaze samnom?

dzontra

pre 16 godina

@G
Pametnjakovicu , svaki igrac kojeg si nabrojao je za razliku od tebe uspeo u zivotu i svaki ce da ima vrhunsku karijeru a ti ces i dalje "komentarisati"!
Babovic je za tebe Ronaldinjo, Rukavina Karlos, Rakic Drogba i ostali !
Nije te sramota?!

FFactory

pre 16 godina

Ovi Cesi bre zesci baksuzi, setite se samo Save i gola u 91. minutu u Pragu za prolaz na SP 98. godine. Secam se da je na ceskoj ambasadi stajao natpis " Bravo Plavi " ...

Milanche

pre 16 godina

Uz sve pohvale i zasluzenu pobedu imam samo dva pitanja:
1. Zasto sudija ne sme da pokaze crveni karton cesima???
2. Ko je dozvolio Jankovicu da sutura sto puta sa 20 metara u sumu iza stadiona??

Cep6 IN

pre 16 godina

Pa prosto neverovatno. Uvek se pokaze da mi damo gol u poslednjem minutu - i to u produzetku.
Zamislite samo da nam Bog pomogne.
A svi vi pesimisti pocnite da se nadate za odlucujuce utakmice.
Orlici nasi, svi smo uz vas! !SRBIJA!

nikolans

pre 16 godina

GGGGGGOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL !!!!

Stvarno smo zasluzili pobedu !!! Koliko pratim fudbal nikad bolju igru nase reprenzetacije nisam video !!!!
Svaka cast i igracima i Djukicu, stvarno svi odreda zasluzuju cestitke i pohvale !!!!!

nikolans

pre 16 godina

Ma mnogo su bre dobri ovi nasi !! Odusevljen sam njihovom igrom i zbog toga ostavljam i drugi komentar !!!!!!!!!!

Napred ORLUSINE nase !!!!!!!

NENAD

pre 16 godina

AJDE da budemo slozni u komentarima . SVI se bore za SRBIJU nekom ide bolje nekom malo losije . To su nasa deca nasi srbi. To je uspex za sve nas.

Kale

pre 16 godina

Sa stitom ponovo!!!
1. Latinska odbrana, fanatizam i fajt bez respekta.
2. Germanska sredina terena iz 90-tih godina. Rad, rad i samo rad, bez stajanja i respekta bilo koga.
3. Napad, Latino-americki sa smekerskim medjugasom i goooollll.
Ne zezam se. Ovo je stvarno sadasnji i buduci model Srpske reprezentacije.
Ovo pocinje da lici na Latinsko probijanje. Gol na kraju, na to nismo bili navikli, ali gore sam naveo nove osobine nasih. Pa zar nije sve kako dolikuje velikim. Kazu da njih i sreca prati, i u to cemo se uveriti. Ziveli!!!!

AlekGera

pre 16 godina

Mislim da pod imenom Srbija sve je nekako mnogo lepse,Bog je poceo da nas gleda.
Odlicna igra, fali tu jos sigurnosti i bezobrazluka ali to je to.
Glupo ih je sad nesto hvaliti,mi ovo ovako ocekujemo stalno,zar ne.
SRBIIIIJAAAAA !!!

Tetreb

pre 16 godina

LJUDI MOJI DA LI JE TO MOGUCE! JANKOVICU CARE! KOMSIJE SU MI LUPALE KOLKO SAM SE DRAO! HTEO SAM DA ZAPLACEM U 2. MIN. NADOKNADE, ALI OVO JE...AKO SE SADA NISAM SLOGIRAO NECU NIKADA!!!!!

pr0fes0r

pre 16 godina

Sve mlade u A tim! Kvota na nas u 75 min 3.5 uplatis hiljadu i koliko je to ;) toliko poverenja imam u nase Orlice, pa i u 90 sam znao da pobedjujemo ;) Ivanovic, Rukavina, D. Tosic, Smiljanic, Milovanovic, Jankovic, i Krasic svi u A TIM i osvajamo i seniorsko EP ;)

bobanmkd

pre 16 godina

Partizan je u Smiljanicu dobio ono sto je godinama falilo.Znaci,borbenost na nivou Duljaja i Nadja ali i kvalitetan pas,kvalitet u igri i sl.Dal ce to da znaju da koriste selektori reprezentacija...To je vec njihov problem.

Nervozni Laki

pre 16 godina

Ovi momci mogu daleko da doguraju.Dati gol u zadnjem napadu to se dosad dešavalo u našoj mreži.Bez panike,kontrolisali su igru celu utakmicu pravo su sazreli.Napred momci do finala.

Ico

pre 16 godina

Bravo majstori. Prava smo ekipa. Nista lepota , samo rezultat. Samo tako.
A sad za ove maloumne koji ostavljaju komentare, najbolji su Zvezduini, Partizanovi igraci.
Alo ljudi, pa nije danas igrala ni Zvezda ni Partizan, nego Srbija!!!!
P.S. Mislim da bi broj komentara , da je gol dao Rakic, a asistirao Z.Tosic, bio neuporedivo manji.

Ludi Kure

pre 16 godina

Ovo je super...dobra utakmica...samo bez golova...i taman da prebacim na neki drugi kanal, kad ono još 40 sekundi do kraja...grobar do delije = BUM!

Hahahahaha....super momci, bravo!

Vasa

pre 16 godina

Jel' mi se to čini , ili smo dobili reprezentaciju koja dobija, uz svo poštovanje, "na kondiciju"?
P.S. Kladionice kanda pucaju ovih dana!

Ivan Liverpool

pre 16 godina

I sta kaze Italijan? Rezultat je verovatno opet nerealan. Jos par ovako nerealnih i klinci ce biti prvaci a ti jedi spagete i glumi ludilo kada se vratis kuci. Deco pozlatilo vam se ime ponosno. Nema manje i ludje zemlje na kugli zemaljskoj a vi ste deo nje i njenoga naroda. SRBIJA DO SMRTI...

zbunjeni

pre 16 godina

TO MOMCI! Svaka cast za hrabrost! Ocekujem da cemo na iducim utakmicama igrati bez Mrdje i Babovica! Rakic je za tri klase bolji od Mrdje!

Stefan

pre 16 godina

Напокон. Утакмица се игра 90 минута. Много пута смо имали таленат али недостајао је карактер. Сада смо комплетни.

tuta bugarin

pre 16 godina

dosad sam voleo
mladu jagnjetinu sraznja
ai mladu prasetinu dabome
mladi lukac i mladu zelenu salatu
mada narafski naibolje su mlade snajke
al zato trebaš dasi iti mlad

asad
vidim da nisu loši ni mladi fudbaleri
obozavam mlados
mlados je naša buducnos

lutajući reporter tuta bugarin
eskluzivno za rumbliku prvensvo u igranju lopte za mlade
izveštava slokacije
kurikuće
zadnja pošta
repetitor zekova glava

zoran

pre 16 godina

Vrlo borbeno do zadnjeg minuta.To nismo navikli od nasih fudbalera.Drago mi je sto se nisu zadovoljili sa jednim bodom, a sreca nam se zasluzeno osmehnula.Bravo momci, na dobrom ste puti.

tanc

pre 16 godina

Šta sam se sve spremao da napišem,al' mi se sad nekako ne da.Mislim da je gol došao kao nagrada za izuzetnu borbenost i najblaže rečeno smrdljivu igru koju su prikazali Česi.Više su radili na tome da isprovociraju naše igrače nego da prikažu neku igru.Ah,da - sudija u duvački orkestar!Pozz

Dovla N.S.

pre 16 godina

BRAVO SRBI!!!!!!!!
Neverovatno,gol u poslednjoj sekundi,pobeda,polufinale,
olimpijske igre...
Svaka cast orlovi, osvetlali ste obraz Srbiji,ponosni smo na vas.A sad opusteno protiv Engleza i onda...
CEKAMO VAS ISPRED SKUPSTINE!

Srbi i Srbija

pre 16 godina

Ohoo, strpasmo u zadenjm minutu. Haha, nek Talijani crknu od muke. Mogli bismo pustiti Engleze, ali nema potrebe. Ajmo, SRBIJA!!!!

Markony

pre 16 godina

Ima Boga ajd bar nisam dzabe gubio ove zivce i tako ih malo imam spase me 93. min.
Idemo dalje titula je nasa!!!
Bravo za Jankovica!!!

Aca_USA

pre 16 godina

Sve prave ljubitelje fudbala molim da predloze za brisanje svako komentar koji insistira na klubskoj pripadnosti igraca. Oni svi igraju za nasu SRBIJU i najaci smo kad smo slozni (Rukavina-Smiljanic-Jankovic- GOOOL!!!!)
P.S. Po meni Rukavina, Smiljanic, Jankovic, Rakic, Tosici - svi su bili odlicni.

aca_USA

pre 16 godina

Veliki, veliki uspeh. Strpljiva i zrela igra nagradjena golom u zadnjem minutu. Sve cestitke momcimo i treneru Djukicu. Ono sto raduje je savremeni pristup igri (a) brza igra na sredini terena i brza predaja lopte (b) igra preko bokova (c) cesto sutiranje iz daljine (ovog puta nije proslo ali treba istrajati na tome). Sve to odavno nismo videli od nasih fudbalera. Igraci su pokazali umor posle 75 minuta. Treba se dobro odmoriti za polufinale. Najbolje da i Englezi pobede zabare pa da i jedni i drugi udju neoptereceno u zadnju utakmicu.

Slobo

pre 16 godina

TOOOOO SRBIJA! Nemogu da verujem koliko nas kenja odkako smo se odvojili od Crne Gore. Kad smo vec kod komsije, neznam koji komentar da bacim na onu crnogorsku zastavu na tribinama...

1841

pre 16 godina

Bravo Bosko,bravo Lolo...

Jankovic ako bude hteo da odigra sto posto do kraja nas ne moze niko da dobije.Jednostavno odskace za klasu od svih na ovom prvenstvu.Ne treba ni da trci,odradice to Milovanovic i Smiljanic.Bravo svima i hvala Vam.

misa

pre 16 godina

JAOOO. Pa bolji smo za klasu!!! Ajmo, imamo ih,imamo ih. Samo da je bilo malo srece, bilo bi 2 za nas. Sredina terena nam je za medalju!!!!

Vanja

pre 16 godina

Zamolio bih nekoga da mi kaze za koga igra onaj MRDJA?
Nikada ga nisam video pre kako igra.
Fenomenalan je......
Ali u piruetama.....
5.7 5.8 5.7 5.9 5.7 ....
To bi bile ocene da Milka Babovic prenosi.....

Decko je promasio profesiju....
Bolje da je otisao u baletane

G

pre 16 godina

Kada je dotle doslo da Basta sedi na klupi,
a igra onaj BAMBI da bi se zaigrao za Partizan...

Prepotentan nacin predstavljanja novog igraca Partizana...

Rukavina nauci da presevas nekoga i da dodas malo duzu loptu,a ne da trcis kao navijen...

Bosko svaka cast za trud,
i strpljenje na udarce koje primas,ali kontrolisi sut i zelju da das gol...

Smiljanic,svaka cast za trud,
ali mislim da si za Americki fudbal,za sutera...

Deki,igras bolje u Reprezentaciji nego u Zvezdi...

Babovicu,trudis se,ali kada vec nizak i faliti 10 kila,
ukombinuj brzinu i tehniku,a ne da se saplices i posustajes...

Rakicu,pojacaj Bsk ili Napredak u barazu,zavisi ko prodje...


Ofk-ovci svaka cast...
Ivanovic,Tosic,Kolarov...

LJUDI SAMO SE UKLOPITE VISE,
I BICETE 1.

dANiJEL

pre 16 godina

ja sam mislio da je Smiljanic obicna paljevina,ali pokazao da je nas najbolji igrac uz Kolarova.Mislim da u prvom poluvremenu nijedan pas nije pogresio.Za godinu ili dve u A reprezentaciju umesto N.Kovacevica(ubice).

tuta bugarin

pre 16 godina

dosad sam voleo
mladu jagnjetinu sraznja
ai mladu prasetinu dabome
mladi lukac i mladu zelenu salatu
mada narafski naibolje su mlade snajke
al zato trebaš dasi iti mlad

asad
vidim da nisu loši ni mladi fudbaleri
obozavam mlados
mlados je naša buducnos

lutajući reporter tuta bugarin
eskluzivno za rumbliku prvensvo u igranju lopte za mlade
izveštava slokacije
kurikuće
zadnja pošta
repetitor zekova glava

Aca_USA

pre 16 godina

Sve prave ljubitelje fudbala molim da predloze za brisanje svako komentar koji insistira na klubskoj pripadnosti igraca. Oni svi igraju za nasu SRBIJU i najaci smo kad smo slozni (Rukavina-Smiljanic-Jankovic- GOOOL!!!!)
P.S. Po meni Rukavina, Smiljanic, Jankovic, Rakic, Tosici - svi su bili odlicni.

Stefan

pre 16 godina

Напокон. Утакмица се игра 90 минута. Много пута смо имали таленат али недостајао је карактер. Сада смо комплетни.

Ivan Liverpool

pre 16 godina

I sta kaze Italijan? Rezultat je verovatno opet nerealan. Jos par ovako nerealnih i klinci ce biti prvaci a ti jedi spagete i glumi ludilo kada se vratis kuci. Deco pozlatilo vam se ime ponosno. Nema manje i ludje zemlje na kugli zemaljskoj a vi ste deo nje i njenoga naroda. SRBIJA DO SMRTI...

dANiJEL

pre 16 godina

ja sam mislio da je Smiljanic obicna paljevina,ali pokazao da je nas najbolji igrac uz Kolarova.Mislim da u prvom poluvremenu nijedan pas nije pogresio.Za godinu ili dve u A reprezentaciju umesto N.Kovacevica(ubice).

Kale

pre 16 godina

Sa stitom ponovo!!!
1. Latinska odbrana, fanatizam i fajt bez respekta.
2. Germanska sredina terena iz 90-tih godina. Rad, rad i samo rad, bez stajanja i respekta bilo koga.
3. Napad, Latino-americki sa smekerskim medjugasom i goooollll.
Ne zezam se. Ovo je stvarno sadasnji i buduci model Srpske reprezentacije.
Ovo pocinje da lici na Latinsko probijanje. Gol na kraju, na to nismo bili navikli, ali gore sam naveo nove osobine nasih. Pa zar nije sve kako dolikuje velikim. Kazu da njih i sreca prati, i u to cemo se uveriti. Ziveli!!!!

Stefan

pre 16 godina

Svaka cast momcima i Jankovicu koji pokazuje da je novi biser naseg fudbala.Steta sto nisam mogao da ih gledam na TV u CG.Da napomenem da je jedan ovakav sportski dogadjaj,evropsko prventsvo sigurno sada prvi dogadjaj u Evropi,ali je totalno zapostavljen ovde u Crnoj Gori.Jednostavno se ne spominje u vijestima ili sportskim emisijama.Ja sam cak i ocekivao prenos.A naravno drzava puna Srba.Zasto CG toliko ignorise ovaj dogadjaj.Pa naravno zbog uspjeha srpske repke,stid bi ih bilo jer su do skoro gusili ljude na TV sa pobjedom mlade milove repke protiv Bugarske.Jednom recju,SRAM ih bilo!!!Ljudi pricaju o tome po ulicama,neki se trpaju po kladionicama da gledaju preko satelita a neki pojma nemaju uopste da je u toku evropsko za mlade zbog zapostavljenosti medija u CG.Zaista mi nije jasna njihova mrznja prema Srbiji i ta zavidnost.Zadovoljili bi me samo makar objavljeni rezultati na TV.I sad neka neko kaze da su im ovi moderni crnogorci braca.Daleko od toga!Pozdrav

Vanja

pre 16 godina

Zamolio bih nekoga da mi kaze za koga igra onaj MRDJA?
Nikada ga nisam video pre kako igra.
Fenomenalan je......
Ali u piruetama.....
5.7 5.8 5.7 5.9 5.7 ....
To bi bile ocene da Milka Babovic prenosi.....

Decko je promasio profesiju....
Bolje da je otisao u baletane

Ludi Kure

pre 16 godina

Ovo je super...dobra utakmica...samo bez golova...i taman da prebacim na neki drugi kanal, kad ono još 40 sekundi do kraja...grobar do delije = BUM!

Hahahahaha....super momci, bravo!

G

pre 16 godina

Kada je dotle doslo da Basta sedi na klupi,
a igra onaj BAMBI da bi se zaigrao za Partizan...

Prepotentan nacin predstavljanja novog igraca Partizana...

Rukavina nauci da presevas nekoga i da dodas malo duzu loptu,a ne da trcis kao navijen...

Bosko svaka cast za trud,
i strpljenje na udarce koje primas,ali kontrolisi sut i zelju da das gol...

Smiljanic,svaka cast za trud,
ali mislim da si za Americki fudbal,za sutera...

Deki,igras bolje u Reprezentaciji nego u Zvezdi...

Babovicu,trudis se,ali kada vec nizak i faliti 10 kila,
ukombinuj brzinu i tehniku,a ne da se saplices i posustajes...

Rakicu,pojacaj Bsk ili Napredak u barazu,zavisi ko prodje...


Ofk-ovci svaka cast...
Ivanovic,Tosic,Kolarov...

LJUDI SAMO SE UKLOPITE VISE,
I BICETE 1.

NENAD

pre 16 godina

AJDE da budemo slozni u komentarima . SVI se bore za SRBIJU nekom ide bolje nekom malo losije . To su nasa deca nasi srbi. To je uspex za sve nas.

zeljko

pre 16 godina

G
Ti si srvarno sramota kad mozes tako da vredjas Rukavinu pa mali je car i u defanzivi daje sigurnost i mali je dobro odigrao i za A repku.Samo zato sto ti se svidja Basta.Bravo za Rukavinu.
A sad o utakmici.Kome moze sta da se zameri.Pa Babovic je oduzeo hiljade lopti prvo pol, Mrdja je uvek na sebi imao trojicu, pa nije ni Rakic bolje odigrao da ga pljujete.A decko je trcao na sve strane.Ja stvarno zelim da pohvalim celu ekipu jer su stvarno za ponos.A Djukica svaka mu cast za sve i kakvu je atmosferu napravio nema tu Partizanovi -Zvezdini svi su kao jedan.Pa i Basta cuti i zna da bude zahvalan i sto je pozvan na evropsko jer je svestan da nije ucestvovao u kvalifikacijama i da nije odigrao ni jednu tekmu.I zato cuti i radi i nebuni se kao ovi sto komentarisu gluposti.
Napred Srbijo.

dzontra

pre 16 godina

@G
Pametnjakovicu , svaki igrac kojeg si nabrojao je za razliku od tebe uspeo u zivotu i svaki ce da ima vrhunsku karijeru a ti ces i dalje "komentarisati"!
Babovic je za tebe Ronaldinjo, Rukavina Karlos, Rakic Drogba i ostali !
Nije te sramota?!

Ico

pre 16 godina

Bravo majstori. Prava smo ekipa. Nista lepota , samo rezultat. Samo tako.
A sad za ove maloumne koji ostavljaju komentare, najbolji su Zvezduini, Partizanovi igraci.
Alo ljudi, pa nije danas igrala ni Zvezda ni Partizan, nego Srbija!!!!
P.S. Mislim da bi broj komentara , da je gol dao Rakic, a asistirao Z.Tosic, bio neuporedivo manji.

Tetreb

pre 16 godina

LJUDI MOJI DA LI JE TO MOGUCE! JANKOVICU CARE! KOMSIJE SU MI LUPALE KOLKO SAM SE DRAO! HTEO SAM DA ZAPLACEM U 2. MIN. NADOKNADE, ALI OVO JE...AKO SE SADA NISAM SLOGIRAO NECU NIKADA!!!!!

delija_dembelija

pre 16 godina

jos samo da izbacimo engleze iz daljeg takmicenja (a da chesi dobiju zabare)... pa nek idu kod blera i busha da se zale :))) oni ce da nam diraju kosovo!!!??

Nemanja

pre 16 godina

Cestitke svima, ali kljuc uspeha je drzao SMILJANIC!
Na obe tekme je imao najodgovorniju ulogu u timu.
Decko je pravi kolektivni igrac, ne gnjavi loptu, zadrzava samo kad je neophodno. Iznosi u napad, proigrava, cuva loptu kad ne ide saigracu. Tehnicki je potkovan da predribla pola protivnicke ekipe, ali on voli da doda drugome.
Ispravlja greske saigraca, bori se, prvi bedem odbrane.
Ponavljam cestitke svima, ali odusevljava me njegova sposobnost za kolektivnu igru.
Napomenuo bih da sam Zvezdas (zato posebne cestitke i Jankovicu) ali Smiljanic je ono sto je trebalo srpskoj reprezentaciji.

Delija

pre 16 godina

Odusevljavaju me nasi mladi fudbaleri. Onom Smiljanicu sam sve oprostio, mali je odlican igrac i necu vise da cujem bilo kakve trzavice na klupskoj relaciji. Srbija igra, i to su sve moji junaci. Ajmo, ajde!

Nervozni Laki

pre 16 godina

Ovi momci mogu daleko da doguraju.Dati gol u zadnjem napadu to se dosad dešavalo u našoj mreži.Bez panike,kontrolisali su igru celu utakmicu pravo su sazreli.Napred momci do finala.

1841

pre 16 godina

Bravo Bosko,bravo Lolo...

Jankovic ako bude hteo da odigra sto posto do kraja nas ne moze niko da dobije.Jednostavno odskace za klasu od svih na ovom prvenstvu.Ne treba ni da trci,odradice to Milovanovic i Smiljanic.Bravo svima i hvala Vam.

AlekGera

pre 16 godina

Mislim da pod imenom Srbija sve je nekako mnogo lepse,Bog je poceo da nas gleda.
Odlicna igra, fali tu jos sigurnosti i bezobrazluka ali to je to.
Glupo ih je sad nesto hvaliti,mi ovo ovako ocekujemo stalno,zar ne.
SRBIIIIJAAAAA !!!

Sasa

pre 16 godina

Moram da istaknem da mi se posebno svidja disciplinovana i relativno (za nase uslove) cvrsta igra u odbrani, te jaka i uporna 'industrija' u sredini. Brzo i agresivno zatvaranje protivnickih igraca, brzo oslobadjanje lopte, jednostavni pasovi. I to sto cesto pucamo iz daljine znaci da igramo veoma konkretno, znaci ako se zatvoris, mi gadjamo iz daljine jer nam je cilj da damo gol. Nema onih glupost vise sa nekim probijanjem, usetavanjem u gol i sta ti ja znam kada je to nemoguce protiv ovakve ekipe. Dobra utakmica, vrlo dobra taktika, a odlican rezultat. Tako se igra moderan fudbal.

FFactory

pre 16 godina

Ovi Cesi bre zesci baksuzi, setite se samo Save i gola u 91. minutu u Pragu za prolaz na SP 98. godine. Secam se da je na ceskoj ambasadi stajao natpis " Bravo Plavi " ...

Slobo

pre 16 godina

TOOOOO SRBIJA! Nemogu da verujem koliko nas kenja odkako smo se odvojili od Crne Gore. Kad smo vec kod komsije, neznam koji komentar da bacim na onu crnogorsku zastavu na tribinama...

zoran

pre 16 godina

Vrlo borbeno do zadnjeg minuta.To nismo navikli od nasih fudbalera.Drago mi je sto se nisu zadovoljili sa jednim bodom, a sreca nam se zasluzeno osmehnula.Bravo momci, na dobrom ste puti.

bobanmkd

pre 16 godina

Partizan je u Smiljanicu dobio ono sto je godinama falilo.Znaci,borbenost na nivou Duljaja i Nadja ali i kvalitetan pas,kvalitet u igri i sl.Dal ce to da znaju da koriste selektori reprezentacija...To je vec njihov problem.

aca_USA

pre 16 godina

Veliki, veliki uspeh. Strpljiva i zrela igra nagradjena golom u zadnjem minutu. Sve cestitke momcimo i treneru Djukicu. Ono sto raduje je savremeni pristup igri (a) brza igra na sredini terena i brza predaja lopte (b) igra preko bokova (c) cesto sutiranje iz daljine (ovog puta nije proslo ali treba istrajati na tome). Sve to odavno nismo videli od nasih fudbalera. Igraci su pokazali umor posle 75 minuta. Treba se dobro odmoriti za polufinale. Najbolje da i Englezi pobede zabare pa da i jedni i drugi udju neoptereceno u zadnju utakmicu.

pr0fes0r

pre 16 godina

Sve mlade u A tim! Kvota na nas u 75 min 3.5 uplatis hiljadu i koliko je to ;) toliko poverenja imam u nase Orlice, pa i u 90 sam znao da pobedjujemo ;) Ivanovic, Rukavina, D. Tosic, Smiljanic, Milovanovic, Jankovic, i Krasic svi u A TIM i osvajamo i seniorsko EP ;)

Dovla N.S.

pre 16 godina

BRAVO SRBI!!!!!!!!
Neverovatno,gol u poslednjoj sekundi,pobeda,polufinale,
olimpijske igre...
Svaka cast orlovi, osvetlali ste obraz Srbiji,ponosni smo na vas.A sad opusteno protiv Engleza i onda...
CEKAMO VAS ISPRED SKUPSTINE!

Foča,RS

pre 16 godina

Ovo je super.I da je bilo neriješeno,i da smo izgubili nema veze.Bitno je da se momci bore da ginu na terenu,da daju sve od sebe.E to je ono pravo,i kada je tako sve je oprošteno a plus kad se dobije e to je pun pogodak.Pozdrav svim Srbima ma gdje da se nalaze na zemaljskoj kugli.

Srbi i Srbija

pre 16 godina

Ohoo, strpasmo u zadenjm minutu. Haha, nek Talijani crknu od muke. Mogli bismo pustiti Engleze, ali nema potrebe. Ajmo, SRBIJA!!!!

Markony

pre 16 godina

Ima Boga ajd bar nisam dzabe gubio ove zivce i tako ih malo imam spase me 93. min.
Idemo dalje titula je nasa!!!
Bravo za Jankovica!!!

Milanche

pre 16 godina

Uz sve pohvale i zasluzenu pobedu imam samo dva pitanja:
1. Zasto sudija ne sme da pokaze crveni karton cesima???
2. Ko je dozvolio Jankovicu da sutura sto puta sa 20 metara u sumu iza stadiona??

GagiGROBAR

pre 16 godina

Vidim da nema mnogo komentara koji favorizuju klupsku pripadnost, tako da bi zeleo da pohvalim redakciju ako ne pusta takve komentare, to nam uopste nije potrebno!
Vamos Srbija!

misa

pre 16 godina

JAOOO. Pa bolji smo za klasu!!! Ajmo, imamo ih,imamo ih. Samo da je bilo malo srece, bilo bi 2 za nas. Sredina terena nam je za medalju!!!!

Cep6 IN

pre 16 godina

Pa prosto neverovatno. Uvek se pokaze da mi damo gol u poslednjem minutu - i to u produzetku.
Zamislite samo da nam Bog pomogne.
A svi vi pesimisti pocnite da se nadate za odlucujuce utakmice.
Orlici nasi, svi smo uz vas! !SRBIJA!

Bane

pre 16 godina

Javno se izvinjavam Djukiću i ekipi. Na predhodnoj temi sam pisao da neće više osvojiti ni bod tako da koristim priliku da im čestitam i da priznam da nisam bio u pravu.

Kale

pre 16 godina

Ovo treba zabeleziti u analima :
1. Srbija 2 2 0 0 2:0 6
2. Engleska 2 0 2 0 2:2 2
3. Italija 2 0 1 1 2:3 1
4. Ceska 2 0 1 1 0:1 1

Ajde nadjite mi ovakvu nadmocnost kroz istoriju u svim kategorijama.
Lepo je ovo, uramimo ovu sliku za sva vremena !!!
Ziveli!!!!!!!!

Milutin

pre 16 godina

Englezi vode 2:0 u 27. minutu. Znaci, opustanje u zadnjoj utakmici.

Jos nesto za sportsku redaciju i navijace: Davidenko danas izgubio. Ako Novak dobije (nije igrao zbog kise), od ponedeljka je treci na svetu!

IDreamer

pre 16 godina

Репрезентација Чешке је много прљава екипа. Одавно нисам видео прљавије играче који су у року од 5 минута направили 15 прекршаја. Квалитет Србије се мери управо у оваквим мечевима када је противнику стало да ти поломи и руке и ноге!

nikolans

pre 16 godina

GGGGGGOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL !!!!

Stvarno smo zasluzili pobedu !!! Koliko pratim fudbal nikad bolju igru nase reprenzetacije nisam video !!!!
Svaka cast i igracima i Djukicu, stvarno svi odreda zasluzuju cestitke i pohvale !!!!!

tanc

pre 16 godina

Šta sam se sve spremao da napišem,al' mi se sad nekako ne da.Mislim da je gol došao kao nagrada za izuzetnu borbenost i najblaže rečeno smrdljivu igru koju su prikazali Česi.Više su radili na tome da isprovociraju naše igrače nego da prikažu neku igru.Ah,da - sudija u duvački orkestar!Pozz

SKY

pre 16 godina

Citam danas valjda je bio "kurur" Boza kaze da ce dati gol i DADE GA MAJCI!!!! Decko ima drskosti i bice klasa, valjda se neko slaze samnom?

Sliht!!!!

pre 16 godina

Svaka cast momci, stvarno svaka cast ali ne mogu da verujem da toliko se hvali Djukic, koji najboljeg mladog igraca nase lige (uz Smiljanica i Milovanovica) Dusana Bastu u prvoj tekmi nije ubacio, danas mu daje 20 min. i to u napadu, strasno. Onda forsiranje Tosica u napadu, koji je za svoje godine odlican odbrambeni igrac, ali je za napad nula. Rukavinu koji je od deset ubaca imao jedak koji moze da prodje, zadnjih 20 min. mrtav umoran, a on ga ne menja. Forsiranje Mrdje o kome ne treba trositi reci, ima vec dosta komentara o njemu.
Ne daj boze da izgubimo, bice milion losih komentara o Djukicu a sad je kao extra.
Takodje svaka cast Jankovicu za gol, ali je decko prelozen, svaki dodir sa loptom neuspesan pokusaj nekog Ronaldinjo driblinga ili sut sa pola terena, pa ne bih mu dodao loptu u zivotu, covece nisi jedini, umislio da je extra.Mislim da je to igrac koji ce srusiti dobru atmosferu u timu.
Svaka cast jos jednom i mnogo srece u nastavku, da konacno uzmemo medalju.

aleks pariz

pre 16 godina

zamolio bih one sto vreddjaju partizanove i zvezdine igrace da zatvore svoje njuske jer svi igraju zajedno a za koga je igrao mrdja to nekoga boli k???????? bezbednjace jedan navijamo za srbiju bre a ne za zvezdu i partizan centarsut smilje i gol jankovica i sta sad
svaka cast momci ma gde bili uvek smo uz vas

VladaS

pre 16 godina

Alo strucnjaci dosta sa pljuvanjem. Mozda pojedinci nisu zadovoljili na pojedinacnom planu, ali su svi do jednog odigrali timski. Hrabro, borbeno i pametno. Posle prve dve utakmice treba izdvojiti kapitene vecitih jer su kao tandem odigrali briljantno, a i ostatak tima ne zaostaje.

Idemo na pobedu protiv engleza i tako boze zdravlja do kraja turnira

zoki ffm

pre 16 godina

Moramo svi navijati zajedno Partizan Crcena Zvzda FK Vojvodina Nis ...Pa onda nam nemoze niko nista !!!Puno Pozdrava iz Frankfurta/M Svim SRBIMA i Rep.Srbskoj

Vladimir

pre 16 godina

DOSTA VIŠE SA TIM PREPUCAVANJIMA KADA IGRA REPREZENTACIJA SRBIJE ! Da li Italijani ili Englezi raspravljaju za koje klubove igraju njihovi igrači ? Sigurno ne. Momcima se ne može ništa zameriti, vidi se da se bore svim srcem. Posebne pohvale zaslužuje odbrana, Ivanović i Tošić igraju vrhunski i verovatno neće još dugo traćiti vreme u nižerazrednim klubovima. Jedino bih zamolio igrače ali i stručni štab da sa malo više radosti i poštovanja pozdravljaju nacionalnu himnu ! U poređenju sa drugima, kada svira himna naši izgledaju kao da je, ne daj Bože, minut ćutanja ! Za razliku od prethodnih takmičenja sada dobro znaju i kako im se zove zemlja, koja je njena himna i kakva su njena obeležja. Dajte onda malo više poštovanja prema himni i zastavi, decenijama smo čekali da one opet postanu naša obeležja ! Za mene je neprihvatljivo da navijači iz sveg srca pevaju himnu, a da velika većina igrača ne zna ni strofu !

Milos

pre 16 godina

Dragomi je iskljucivo zbog Engleza tih ustogljenih i nabusitih zutokljunaca.
Sada ih treba napuniti do vrha dok se tresu.
Staviti im do znanja da je to bila SRBIJA.
Da nas opet nebi zamenili sa nekom zivotinjom ili mozda sa jos primitivnijim oblikom zivota.

Vasa

pre 16 godina

Jel' mi se to čini , ili smo dobili reprezentaciju koja dobija, uz svo poštovanje, "na kondiciju"?
P.S. Kladionice kanda pucaju ovih dana!

Vlada

pre 16 godina

Ja vec godinu dana pricam kako Duljaj ne moze u reprezentaciju jer imamo mlade igrace koji isto tako trce, bore se, a znaju da dodaju, sutnu, proigraju... Za zadnje vezne vise nema zime: Kovacevic, Milovanovic, Smiljanic, Kuzmanovic. Ofanzivni vezni igraci Stankovic, Krasic, Jankovic i Ilic. Necu bre vise da vidim Duljaje, Koromane, Trisovice, Ergice i ostale u A timu. Napad nam nije los (Jovanovic, Zigic, Lazovic, a cetvrti Pantelic ili Kezman zavisno od forme), a odbrana ce sada biti stena sa Vidicem, Krstajicem, Ivanovicem, Tosicem, Bisevcem i Stepanovim u sredini te Rukavinom i Bastom na desnoj, odnosno Dragutinovicem, Kolarovim i Lukovicem na levoj strani. Tu su jos mladji Tosic, pa Despotovic, pa momci iz nove U-21 Nebojsa Marinkovic, Borko Veselinovic, Rajkovic, Bosancic, Sulejmani... Nema zime za srpski fudbal, u to sam uveren.Trebalo bi da Marka Basu pustimo da igra za Crnu Goru, tesko ce se on uklopiti u ovaj tim, pogotovu sto nema zelju da igra za Srbiju kao sto je to slucaj sa gore pomenutim momcima.

Kragujevcanin

pre 16 godina

Ja opet sa lica mesta tj. iz Nijmegena!
Sta da kazem osim da sam se odusevio igrom nasih maldih igraca.Tosic u odbrani i Tosic Z. po levoj strani su toliko dobro odradili svoj deo posla da sam bio prosto odusevljen.Dalje nikoga ne bih nesto posebno kudio, osim sto ne mogu a da ne pomenem daa je Babovic podbacio utakmicu i da vam posteno kazem da sam ocekivao da ga ranije zameni.
Ulaskom Baste na teren totalno se promenio nacin igre i rezurtiralo golom.
Neko je na pocetku potao gde igra Dragan Mrdja.Igra u Belgijskoj prvoj ligi, ali u kom klubu, ne mogu da se setim.Do pre par meseci je igrao u Genku, ali je prodat dalje da bi u tim doveli Hrvata Gorana Ljubojevica.
Kada sam se vracao sa rekme sretnem na benzinskoj njegovog menadzera i kazem mu da je lose odigrao, a on na mene drvlje i kamenje, kako ovo, ono, decko nije tri meseca trenirao itd.
Sve u svemu ja sam prezadovoljan i idemao ako Bog da i u finale!!!

nikolans

pre 16 godina

Ma mnogo su bre dobri ovi nasi !! Odusevljen sam njihovom igrom i zbog toga ostavljam i drugi komentar !!!!!!!!!!

Napred ORLUSINE nase !!!!!!!

Danijel

pre 16 godina

@ Zvezda

A ko mu je dodao na glavu??

Ovo je reprezentacija ostavi tvoje komplekse dok ne pocme nova sesona.

@ G

Poco si prevreme da kritikujes igrace bez razloga, nisi se nado da cemo dati jos go. Da Basta sedi na klupi da bi igrali Partizanovi igraci kao naprimer Jankovic, Milovanovic, Mrdja itd.
Bravo!!!

TOPCIDERSKO BRDO

pre 16 godina

@ Goluzdravci(svi oni koji pljuju po nasima),
Utakmica se analizira u kontekstu prikazane igre oba protivnika. Ne mozes zanemariti, izvanredne Cehe. I oni su se nesta pitali. Mi smo ih nadigrali i pobedili. Negde se podbacilo, ali na momente, jer je i sa druge strane bilo isto toliko zelje i aktera kao i sa nase.
Ekipa odlicno vodjena od Djukica.
Mimci motivisani i mnoge greske, pojedinaca, su posledica prevelike motivacije i mladosti.
Jankovic je i u Zvezdi cesto bio na ledu zbog sebicnosti i zanemarivanja timske igre, ali on ce to popraviti ili ode vani. Ima kvalitet.
Rukavina je preterano motivisan i ima veliku zelju koja ga vec malo sputava. Nije ni cudo, jer mu se sve ovo dogodilo za sest meseci. Stace na loptu, a onda mu nema ravnog na mestu na kome igra.
Babovic ima kvalite, ali mu fali snaga. Moze li do nje ili ne, zavisi i od genetike.
Ovo je mlada selekcija i bice jos napretka. Ima ih nekoliko koji trebaju hitno u A tim. Pre svih mislim na Smiljanica. On je kompletan igrac.
Bravo za Djikica.
Bravo za sve fudbalere.
Prilika je da se protiv Engleza pokaze sve sto se ume i zna, jer nemamo imperativa rezultata. Treba odigrati kao da je presudna utakmica, ali bez grca. Onda ce mo videti sta smo uradili i sta smo sposobni uraditi u daljem.
Imali smo Italijane i pazarili dobro latinski stil.
Imali Cehe i pazarili dobro kombinaciju Nemackog i Slovenskog stila(discipline i maste).
Sad su Englezi prilika da se vidi sta se moze u totalnoj igri koja podrazumeva samo loptanje na terenu i nista drugo. Taj mi se stil najvise dopada, ali on je za nas tezak. Mi smo do sada pokazivali vise smisla za potez igru(improvizaciju), ali ovi momci pokazuju da su adaptirani i na sve druge zahteve fudbala.
Srecno pa neka pobedi fudbal i fer plej.
@@@@@@::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::Zvezdasi i Partizanovci,
ponasajte se kao vasa dva kapitena, SMILJANIC I MILOVANOVIC. Pokazite da umete da sledite najbolje u vasim, omiljenim, timovima?

saxon

pre 16 godina

Mislim da su svi bili na visokom nivou ali bih nazhalost jedini pohvalio Kahrimana.Dechko je odbranio dve 100% shanse i josh jedan igrach koga treba pohvaliti je Dushko Toshic.Svaka chast momci ,napred do konachnog cilja-PRVACI EVROPE

zbunjeni

pre 16 godina

TO MOMCI! Svaka cast za hrabrost! Ocekujem da cemo na iducim utakmicama igrati bez Mrdje i Babovica! Rakic je za tri klase bolji od Mrdje!

Sasa

pre 16 godina

Tooo orlici, svaka vam cast. Samo veliki timovi dadnu gol u takvim situacijama.

A sta nam je ona crnogorska zastava. Jel smo igrali protiv ruse? Eno crnogorcima sipak!

Milos

pre 16 godina

Svaka cast mladima. Svo vreme su drzali visok tempo igre! Jankovic je odigrao vrhunski, pravi vodja na terenu!!! Njegov gol na kraju je bio samo pecat dobre igre naseg tima i inicijative koje su imali pri kraju. Idemo u top 4, idemo na OI ! Odlican uspeh!

kentaur

pre 16 godina

@hunter
gledao sam utakmicu u kojoj sam strepeo pri svakom korneru da nam cesi ne zabiju gol...gledao sam utakmicu u kojoj se svaka akcija zavrsava na ivici sesnesterca gde nasi pokusavaju ili da udju sa loptom u gol ili je napucavaju, pa kud koji...gledao sam utakmicu gde igrac sutira iz mrtvog ugla iako ima dvojcu slobodnih u sredini..nasima niko ne moze da ospori borbenost, zelju i individualni kvalitet, ali mi nemamo niti jednu izgradjenu akciju..cesi nisu danas bili slabiji protivnik, samo nesrecniji..kada budemo naleteli na ekipu koja igra pravu timsku, musku igru, naj#$acemo ako nesto ne promenimo..samo toliko..nada umire poslednja:)-napred Srbija!

DANIJELA

pre 16 godina

Sada je fudbal u modi.Bravo Delije iz zemlje Srbije.Uradili ste ono za sta ste otisli!Sada rastereceno do titule,pa da pravimo docek!Srecno!

Nikola

pre 16 godina

bosko je zakon. Svi ga u Srbiji volimo samo neka nastavi ovako kako je poceo. A vi sto vam ne valja i kada pobedimo udjite u teren pa vi malo igraje da vidite kako je to. Ovo je Bosko igrao samo za Jovanu sa Karaburme. Bosko hvala ti. SRBIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Nikola,Nis

pre 16 godina

Kentaur-covece koja daska tebi fali? Pa te italijane za koje kazes da su nabili ritam i koji igraju takticki zrelo smo dobili. Ukoliko ne mozes ili ne umes da napises nista pametnije,molim te ne brukaj se vise i u buduce samo citaj komentare i nemoj da ih saljes.

SRBIN IZ PODGORICE

pre 16 godina

To braco moja pokazite ko je nebeski narod. SRBIJA ubija, najjaci smo i pokoricemo Evropu. Sad su na redu Englezi, pa Portugalci i na kraju Holandjani.
VOLIMO TE SRBIJO, NAJJACA SI.

MladenT

pre 16 godina

Toooooooooo!!!
Prvi smo u grupi - Englezi i Italijani igrali nerešeno..!

P.S. Janković je danas bio neverovatno sebičan, ali isto toliko požrtvovan i uspešan... 'Ajmo, Srbi!

haha

pre 16 godina

@kentaur
sta li sa tobom nije u redu??!
pa bili smo 6x bolji od ceske(sem tih nekoliko kornera oni sansu nisu ni imali), jedino sto nam fali je dobar spic pa da pokidamo ostale ucenike

Dani

pre 16 godina

Znači idemo u Peking! :) Super. Nikad nisam sumnjao u ovu generaciju. Sigurno je najbolja (najtalentovanija) u poslednjih 20 godina (t.j. od Čila 1987). 3 EP = 3 polufinala, 2 OI ... Mislim, da je vreme i da na Olimpijskim igrama uberemo neku medalju. Tamo smo bili jako uspešni '60-ih godina. Još kad ovim momcima dodamo 3 starija igrača iz seniorske ekipe (recimo Vidića, Žigića i ... hm ... Stankovića?), Đukić će stvarno imati slatke muke ...

Cheshko

pre 16 godina

Takticki dobro odigrana tekma, zaista, jer su Cesi bili opasni jedino iz prekida. Imali su doduse jednu odlicnu sansu, ali nemoguce je bas sve odbraniti u 90 minuta. Odbrana je odigrala dobro i tvrdo, jedino manji problemi nastaju kad protivnik pokusa da prebaci nase stopere, cini mi se da je uzrok tome sto nasi stoperi ne igraju te pozicije u svojim timovima, a i treba im valjda vremena da se uigraju. Ono sto drzi igru naseg tima je kako rece neko "industrija" na sredini, tj. Milovanovic i prvenstveno Smiljanic. Lola zaista igra najbolje utakmice ove sezone, nisam grobar pa nisam bas pratio puno utakmica Partizana, ali ono sto sam gledao nije bas blizu nivoa koji pokazuje na ovom EP-u. Bosko je dokazao da je najbolji napadac ove ekipe, samo kad hoce da odigra odgovorno. Realno, na njemu ce nam lezati napad do kraja, ako se Babovic i Mrdja ne probude. Rakic je danas bio mnogo bolji nego protiv Zabara i odlicno menjao mesto sa Jankovicem kad je ovaj presao u sredinu. Mislim da je to falilo u igri Babovicu, kao da se najbolje ne razume sa nasim napadacima, pa ga igra cesto zaobilazi, no ima vremena i on da pokaze poteze iz meceva protiv Sveda. Sad treba odigrati maksimalno protiv Engleza, bez popustanja i naravno Boska na klupu, da ne bi fasovao drugi zuti. Meni ovo izgleda kao ozbiljan takmicarski tim

doom

pre 16 godina

@Pantagana
nadam se da si se ukiselio ka'
krastavac...ups, sorry, "tko leti - vrijedi, tko ne leti - ne
vrijedi"... poznato?
S R B I J A!!!

Reservoir dog

pre 16 godina

Bravo momci! Zbunjeni(80) mi je uzeo reči iz usta. Djuki svaka čast, ali stvarno Rakić mora da ima prednost u odnosu na Mrđu, a Babović, koji deluje izgubljeno da počne sa klupe. Da li će umesto Babovića da igra Basta, Drinčić ili neko treći manje je važno. Bio je odličan u kvalifikacijama, ali sada je totalno van forme. Prema Rakiću je bilo nepravedno što na EP u Portugaliji nije dobio šansu, a sada prosto mora da bude u prvih 11. Ostali odlični, ne bih nikoga izdvajao, a najbolje je što su pravi tim, i ginu jedni za druge. Jedan kiksne, a dvojica trče da zakrpe prostor, svaka čast, i samo neka tako nastave.

gigi

pre 16 godina

kao prvo - svaka im cast za ovo sto uradili - taktika,pozrtvovanost,zelja...za sve BRAVO!!!
drugo(da i ja prokomentarisem igrace) - za mrdju svi imamo isto misljenje,ja stvarno ne znam sta tu trazi,rakic je bio konkretniji u prve tri akcije nego mrdja za obe utakmice...basta,sto se tice njega,realno on nema sta tu da trazi(ni na jednoj od tri pozicija koje moze da igra bek,zadnji vezni i desni spoljni).Ekipu drze par zadnjih veznih (lola i deki) i odbrana(stvarno svaka ima cast,igraju skoto bez greske),a sto se tice ofanzivnog dela sredine,oni bas i nisu nesto-babovic nista (mnogo je slab),z.tosic se trudi,trci ali daleko je on od krasica i na kraju toliko hvaljeni bole - mnogo je on podigao nos(dao vazne golove za reprezentaciju i on je sada faca),jeste da je on dobar igrac,ali mislim da poseduje mnogo veci potencijal i damoze da odigra jos mnogo,mnogo bolje!!!
P.S.cekamo ih u finalu sa holandjanima!!!

Jaric Zivadin

pre 16 godina

epa tuto, neda si ga reko nema sta, u potpunosti se slazem stobom! ziv bio!
Jaric Zivadin
Crnajka
(ulica Jugoslovenskih partizana, iza poljoprivredne apoteke)

Vladan R.

pre 16 godina

Bravo Orlic i u jednoj i u drugoj utakmici igrai smo vro soidno ako se za utakmicu sa zabarima moze reci da je bia izjednacena jesu zabari imai vise sansi u prvom ali smo mi isto tako u drugom posebno posle postignutog gola kontroisali igru i imali vse sans tako da je bi mozda nereseno najpravednije ai ko je kriv sto zabar ne mogu da pogode gol sa 5-6 metaraSa cesima danas defintivno bolji potpuno zasuzena pobeda ai ono sto najvise raduje je sigurna strpjiva igra ali sa zejom za pobedu i to do poslednjeg minuta dake bez brzopetosti i srjanja ai aktivno do samog raja e to je ono sto je posebno nasim fudbaerima uvek ili skoro uvek nedostajao a to je karakter vera u sebe i borba do posednjeg minutaSad samo da ne pobede Englezi pa da obezbedimo prvo mesto da u zadnjem kolu ne zaigra ni jedan igrac koji vec ima karton tako da za 1/2 budemo cisti , nadam se samo da se kartoni ,tj ako imas samo jedan zuti, posle utakmica u grupi brisu.Da li neko zna da je to zaista tako.

veljko

pre 16 godina

autor je maestralno docarao atmosferu. iako nisam gledao tekmu zahvaljujuci njemu sam stekao pravu sliku, kao da sam bio na stadionu!
BRAVO MAJSTORI!! OVO JE SJAJAN USPEH, SADA SAMO RASTERECENO NA VRH EVROPE!!!
SRECNO

Daglis

pre 16 godina

Bravo orlusine.
Kao sto rekoh posle Talijana da ne sme biti opustanja zbog plasmana na OI tako sada vazi ista prica pred Engleze, pod uslovom da dobiju veceras Latine , kako bi izbegli za nas blago receno Terminatore ili ti ekipu domacina.
Vidimo se u polufinalu, cilj je vec ispunjen majstori, samo cool.

Ivan von Wien

pre 16 godina

Orlovi ponovo lete! Velika pobeda za 1/2 finale i Peking '08.Bravo, svaka cast na uspehu. Potencijal i klasa za finale. Kad bismo mogli da i "orlice" docekamo pred skupstinom!?

Zvezdas iz Hamburga

pre 16 godina

Privi put da mi se desilo, da ugasim tv dva minuta pred kraja jedne utakmice. Bas su me nasi iznervirali. Kontrolisali su celu igru, ali opet ona nasa stara bolest, do sesnaesterca sve lepo a onda? Sve do 93 min. je nasa igra bila kako kazu u Nemackoj "Brotlose Kunst".
A onda me nazvase moj sestric drajuci "Srbiiijaaa"! Uff, sto sam nervirao, sto sam prerano ugasio tv.

MIZZUNO

pre 16 godina

ma nisam ni sumnjo da mozemo da izgubimo od ceha, jaki smo. malo su me talijani veceras iznenadili protiv engleza,bio sam siguran da ce ih talijani dobiti al nema veze nezanimaju me oni.u polufinalu sa belgijom i to resavamo kao i dosada u nasu korist a onda finale sa holandijom i opet 1:0 za nas, hahaha. Svaka cast momci. Pozdrav iz VUKOVARA!

Judge Dredd

pre 16 godina

Svaka cast nasim igracima! Ako smo protiv Italijana pomalo srecno dosli do pobede, juce protiv Ceske smo je potpuno zasluzili i bila bi nepravda da je ostalo 0:0. Sada imamo dovoljno vremena da odmorimo i pripremimo za ploufinale jer imamo veliku priliku da osvojimo sampionat. Jedina zamerka ide na racun Miroslava Djukica. Dokle ce da forsira Stefana Babovica?! U obe utakmice bio je nas najgori igrac. Jednostano nema ga nigde na terenu, kad primi loptu drzi je previse, kilav je, spor, sutira kao moja pokojna baba. Ukratko nikakva korist od njega i ako Djukic misli da je on neki kreativni vezista i da ce da proradi bolje da promeni posao.

Bane

pre 16 godina

Babović je očajan a Basta je igrao za Češku. Ono je strašno kako ta dva igrača igraju. Ja bih se bolje snašao na terenu. Ipak je tačna ona izreka da i sreća prati hrabre. Prvi put sam video da naši ovako igraju. Ne znam da li je ekipa takva ili je Djukić nešto uradio. Pre bih rekao da im je dozvolio slobodu jer ono preskakanje sredine terena i nije neka taktika. Sve u svemu dobro je. Srbija će u polufinalu igrati sa boljim iz duela BELGIJA vs PORTUGAL tj ko ima više pojena a ne zaboravite da su BELGIJANCI, trenutno bolji, jako dobri pa navijajte za PORTUGAL jer su strašni šminkeri i foliranti na terenu od nekoliko milijardi dolara ugovora. Biće ovo vruće leto!

Slavko

pre 16 godina

Nema potrebe da komentarišem igru naših momaka. Sve je viđeno na terenu.
U tekstu koji je objavljen na sajtu smeta mi samo jedna stvar. A to je termin "zaustavno vreme"!? Da li neko može da mi objasni šta je to? Ako se u fudbalu koristi engleska terminologija tada se engleski izraz za produžetak - "added time" može jedino prevesti kao dodatno vreme, dodatak ili još nekako u duhu našeg jezika. Ali nikako kao "zaustavno vreme". Živo me interesuje koji li je pametnjaković smislio takvu kovanicu?

Strucnjak

pre 16 godina

Odbrana nam je solidna ali nista posebno,osim Tosica koji za mene licno bez greske igra...
Sredina terena nam je LUDILO neznam ko je bolji jos kad pomislim kakvi dobri igraci jos sedu na klupi ili su povredjeni...
Napad nam je ocajan,onog mrdju nebi zvao pa da je zadnji napadac,pre bi stavio ove veziste za napadace.Tu nam je najveci problem...
Djukic je dobar Trener...
Sto se tice Partizana i Zvezde zamolio bi da i grobari i delije prestanu da jedu G.... pogotovo oni koji na mecevima srbije dolaze sa zvezdinim i partizanovim dresovima...
MA srbi napacen narod , kompleksi ekstra srecom nisu svi srbi takvi

Vladimir Petroviz PIZON

pre 16 godina

Komentar Ceha koji su samnom gledali utakmicu je sledeci:
-Bolja ste ekipa nema sta!
Nerado , ali ipak priznanje .
Steta sto se Krasic povredio mislim da bi Cesi otisli sa terena sa jos kojim golom u mrezi.

tuta bugarin

pre 16 godina

a dameje koi pito
skim bija volo digrau naši u polumfinalu
jabi reko narafski
bemgija
il morbit portugal bemgija
a
i
reko
dupitam
kasi priatelju vec
iza poljomprivredne apoteke
jelima kotebe tu dasuzme komcetrata za pilici mi treba
mada
iza prasici
razumese uvek dobro dodje
pa javi akoli nadjes dimaju
zafaljuem
ai drugima isto dabome
štodane

lutajući reporter tuta bugarin
eskluzivno za rumbliku prvensvo u igranju lopte za mlade
izveštava slokacije
kurikuće
zadnja pošta
repetitor zekova glava

grobar-BL

pre 16 godina

Dobro je! Tim ima karakter i zna sta hoce. Grizli su do kraja jer su shvatili da su bolji od Ceha i da nema smisla ispustiti pobjedu. U ovom trenutku Engleska vodi sa 2:0 i izgleda da ce mec Srbija - Engleska odluciti prvoplasiranog u grupi. Tu Srbiji treba bod da u polufinalu izbjegnu domacina i igraju sa Belgijom od koje su po mom misljenju bolji. Sretno Orlovi!!

kentaur

pre 16 godina

gledao sam utakmicu...nazalost, nasi pored individualnih kvaliteta nekih igraca ne poseduju nista vise...igra kratkih pasova im je ocajna, preskacu cesto sredinu, bekovi ni jednu jedinu loptu nisu dobro centrirali...odbrana za vreme kornera totalno smotana, englezi ce nam uvaliti tri komada samo na kornere...previse sporo prenose loptu, dave, babovic ocajan, neprimetan, mrdja takodje...komentator im se ovde smejao kako padaju na svaki kontakt...uspeh u svakom slucaju, ali igra ziheraska, nepovezana, bezidejna..gledam sad engleska-italija i vec je 2-1..ljudi nabili tempo kao ludaci..nadam se da ce nasi moci da izdrze, inace nam se crno pise..a ko zna, mozda i ta taktika umrtvljivanja igre upali

Laffinho

pre 16 godina

Svaka cast momcima na odlicnoj igri, mislim da smo opet dokazali da imamo talenat i mogucnosti za najveca dostignuca. Samo jedna cinjenica bode oci a to je da su oba dosadasnja gola postigli vezni igraci sto govori da napadaci bas i nisu narocito aktivni. Po meni, Djukic je trebalo da povede bar jos jednog ubojitog napadaca jer se Mrdja bas i nije proslavio ove sezone a i na danasnjoj utakmici.

Srbin 100%

pre 16 godina

Ovi nasi igraju kao da su zabari promenili boju dresova! Fala Bogu da smo se naucili pameti pa ne umiremo u lepoti i gubimo utakmice!!

Olimp here we come!

pre 16 godina

Ako se ne moze reci da su igrali dobro,a nisu(jeziwo preskakanje sredine terena,koje mi definitiwno nije jasno s'obzirom da nam je sreda weoma dobra)onda se moze reci da owa generacija ima neshto shto ranije nisu imale. Ne mislim samo na kwalitet i dugo trazeni karakter i istrajnost,wec i na lucidnost i pozitiwni bezobrazluk. Napokon je prewazidjen faktor preteranog respekta prema ostalima.Owa generacija ima swe moguce uslowe da uradi neshto shto niko ranije nije. Ne mislim ni samo na owo prwenstwo za mlade wec i na neki buduci period kada budu,a nadam se da ce bar 6-7 biti,A reprezentatiwci.Uz prawu himnu,zastawu i grb, dobar sklop mladosti i isqstwa malo srece i bezobrazluka owa napokon cemo imati repku za respekt.Ziwi bili pa wideli. Srecno

milosh-nish

pre 16 godina

Hteo sam da kritikujem,ali necu,ko sam ja uopste :),da nismo pobedili,englezi bi nam dali 3 komada sigurno a i ovako ce mozda :D Malo smorna utakmica ali kraj je spektkularan

Deki

pre 16 godina

Tako je majstori. Nema kompromisa, nema straha. Respekt za sve ali predaja nikome. Djukicu, Terzicu, piksi diksi i ostali: ova generacija mora da se pazi i gradi na ovome sto su vec napravili.

PEJCHA IZ NISH

pre 16 godina

Ma to si nema veze sa igru ovo nas u***** da damo go u zadnji minut!Ovi igraci si veze nemaju!Portugal i Holandija ima da nam predaju fudbal!U reprezentaciju sve neki manakeni i pederi!Igraju ko babe nego sreca je uz nas ali ko zna jos koliko...Poz za najaceg decka Trifuna Zmiju Ivanova iz Nisa (Durlan City) taj decko je mala fudbalska kobra na terenu i on ce jednog dana zaigrati za A tim!

Goran

pre 16 godina

Djukicu,sada pamet u glavu i pustiti Engleze jer Italijani igraju najbolji fudbal na ovom prvenstvu i ne treba propustiti sansu da se izbace iz daljeg takmicenja.......

Urke

pre 16 godina

Najjaci smo i osvajamo.
Oni Grobari Smiljanic i Babovic nisu nikakvi i da nam nije Boska i Dekija ne bismo mogli ni da razmisljamo o eventualnom prolasku i plasmanu u Peking.

srbin iz zete

pre 16 godina

volimo te srbijo!!!
samo korak po korak i srbija ce biti na krovu evrope, a orlici na terasi skupstine!
od kad se odvojismo jos vise volim SRBIJU! U BOJ JUNACINE!

s

pre 16 godina

Bas me zanima koliko li je Milija Babovic platio Djukicu da mu sin igra?! Jos ovaj ga stavi na poziciju centralnog veznog, ili nekog polu-cpica, a ljudi koji treba da igraju sede na klupi ili ih nema u preprezentaciji zbog ovakvih! UZas
Ipak bravo za pobedu! Srecom ima momaka koji su tu samo zato sto su dobri igraci a ne sto ima tata placa da igraju!

Vladimir Petroviz PIZON

pre 16 godina

Komentar Ceha koji su samnom gledali utakmicu je sledeci:
-Bolja ste ekipa nema sta!
Nerado , ali ipak priznanje .
Steta sto se Krasic povredio mislim da bi Cesi otisli sa terena sa jos kojim golom u mrezi.

tuta bugarin

pre 16 godina

alo

alo

alo breograde dalse cuemo
alo

alo jariću
alo jelto samo Jarić
jal je Jarić T Zivadin alo
pa koe sui ovo veze alo
aha
ej
Zivadine
jes vido bogati belgia
mada mogoe i portugal al ajsad štaćeš
bemgija
pa jes dobroe
more ito jes
nego reko aj dupitam
jal ima tu kod tebe dasuzme u poljoprifrednu ampoteku komcemtrata za pilići i prasići
a

alo

lutajući reporter tuta bugarin
eskluzivno za rumbliku prvensvo u igranju lopte za mlade au olandiji
izveštava slokacije
kurikuće
zadnja pošta
repetitor zekova glava

G

pre 16 godina

Kada je dotle doslo da Basta sedi na klupi,
a igra onaj BAMBI da bi se zaigrao za Partizan...

Prepotentan nacin predstavljanja novog igraca Partizana...

Rukavina nauci da presevas nekoga i da dodas malo duzu loptu,a ne da trcis kao navijen...

Bosko svaka cast za trud,
i strpljenje na udarce koje primas,ali kontrolisi sut i zelju da das gol...

Smiljanic,svaka cast za trud,
ali mislim da si za Americki fudbal,za sutera...

Deki,igras bolje u Reprezentaciji nego u Zvezdi...

Babovicu,trudis se,ali kada vec nizak i faliti 10 kila,
ukombinuj brzinu i tehniku,a ne da se saplices i posustajes...

Rakicu,pojacaj Bsk ili Napredak u barazu,zavisi ko prodje...


Ofk-ovci svaka cast...
Ivanovic,Tosic,Kolarov...

LJUDI SAMO SE UKLOPITE VISE,
I BICETE 1.

kentaur

pre 16 godina

gledao sam utakmicu...nazalost, nasi pored individualnih kvaliteta nekih igraca ne poseduju nista vise...igra kratkih pasova im je ocajna, preskacu cesto sredinu, bekovi ni jednu jedinu loptu nisu dobro centrirali...odbrana za vreme kornera totalno smotana, englezi ce nam uvaliti tri komada samo na kornere...previse sporo prenose loptu, dave, babovic ocajan, neprimetan, mrdja takodje...komentator im se ovde smejao kako padaju na svaki kontakt...uspeh u svakom slucaju, ali igra ziheraska, nepovezana, bezidejna..gledam sad engleska-italija i vec je 2-1..ljudi nabili tempo kao ludaci..nadam se da ce nasi moci da izdrze, inace nam se crno pise..a ko zna, mozda i ta taktika umrtvljivanja igre upali

Vanja

pre 16 godina

Zamolio bih nekoga da mi kaze za koga igra onaj MRDJA?
Nikada ga nisam video pre kako igra.
Fenomenalan je......
Ali u piruetama.....
5.7 5.8 5.7 5.9 5.7 ....
To bi bile ocene da Milka Babovic prenosi.....

Decko je promasio profesiju....
Bolje da je otisao u baletane

Sliht!!!!

pre 16 godina

Svaka cast momci, stvarno svaka cast ali ne mogu da verujem da toliko se hvali Djukic, koji najboljeg mladog igraca nase lige (uz Smiljanica i Milovanovica) Dusana Bastu u prvoj tekmi nije ubacio, danas mu daje 20 min. i to u napadu, strasno. Onda forsiranje Tosica u napadu, koji je za svoje godine odlican odbrambeni igrac, ali je za napad nula. Rukavinu koji je od deset ubaca imao jedak koji moze da prodje, zadnjih 20 min. mrtav umoran, a on ga ne menja. Forsiranje Mrdje o kome ne treba trositi reci, ima vec dosta komentara o njemu.
Ne daj boze da izgubimo, bice milion losih komentara o Djukicu a sad je kao extra.
Takodje svaka cast Jankovicu za gol, ali je decko prelozen, svaki dodir sa loptom neuspesan pokusaj nekog Ronaldinjo driblinga ili sut sa pola terena, pa ne bih mu dodao loptu u zivotu, covece nisi jedini, umislio da je extra.Mislim da je to igrac koji ce srusiti dobru atmosferu u timu.
Svaka cast jos jednom i mnogo srece u nastavku, da konacno uzmemo medalju.

dANiJEL

pre 16 godina

ja sam mislio da je Smiljanic obicna paljevina,ali pokazao da je nas najbolji igrac uz Kolarova.Mislim da u prvom poluvremenu nijedan pas nije pogresio.Za godinu ili dve u A reprezentaciju umesto N.Kovacevica(ubice).

kentaur

pre 16 godina

@hunter
gledao sam utakmicu u kojoj sam strepeo pri svakom korneru da nam cesi ne zabiju gol...gledao sam utakmicu u kojoj se svaka akcija zavrsava na ivici sesnesterca gde nasi pokusavaju ili da udju sa loptom u gol ili je napucavaju, pa kud koji...gledao sam utakmicu gde igrac sutira iz mrtvog ugla iako ima dvojcu slobodnih u sredini..nasima niko ne moze da ospori borbenost, zelju i individualni kvalitet, ali mi nemamo niti jednu izgradjenu akciju..cesi nisu danas bili slabiji protivnik, samo nesrecniji..kada budemo naleteli na ekipu koja igra pravu timsku, musku igru, naj#$acemo ako nesto ne promenimo..samo toliko..nada umire poslednja:)-napred Srbija!

tuta bugarin

pre 16 godina

dosad sam voleo
mladu jagnjetinu sraznja
ai mladu prasetinu dabome
mladi lukac i mladu zelenu salatu
mada narafski naibolje su mlade snajke
al zato trebaš dasi iti mlad

asad
vidim da nisu loši ni mladi fudbaleri
obozavam mlados
mlados je naša buducnos

lutajući reporter tuta bugarin
eskluzivno za rumbliku prvensvo u igranju lopte za mlade
izveštava slokacije
kurikuće
zadnja pošta
repetitor zekova glava

Milanche

pre 16 godina

Uz sve pohvale i zasluzenu pobedu imam samo dva pitanja:
1. Zasto sudija ne sme da pokaze crveni karton cesima???
2. Ko je dozvolio Jankovicu da sutura sto puta sa 20 metara u sumu iza stadiona??

Urke

pre 16 godina

Najjaci smo i osvajamo.
Oni Grobari Smiljanic i Babovic nisu nikakvi i da nam nije Boska i Dekija ne bismo mogli ni da razmisljamo o eventualnom prolasku i plasmanu u Peking.

delija_dembelija

pre 16 godina

jos samo da izbacimo engleze iz daljeg takmicenja (a da chesi dobiju zabare)... pa nek idu kod blera i busha da se zale :))) oni ce da nam diraju kosovo!!!??

dzontra

pre 16 godina

@G
Pametnjakovicu , svaki igrac kojeg si nabrojao je za razliku od tebe uspeo u zivotu i svaki ce da ima vrhunsku karijeru a ti ces i dalje "komentarisati"!
Babovic je za tebe Ronaldinjo, Rukavina Karlos, Rakic Drogba i ostali !
Nije te sramota?!

Ludi Kure

pre 16 godina

Ovo je super...dobra utakmica...samo bez golova...i taman da prebacim na neki drugi kanal, kad ono još 40 sekundi do kraja...grobar do delije = BUM!

Hahahahaha....super momci, bravo!

misa

pre 16 godina

JAOOO. Pa bolji smo za klasu!!! Ajmo, imamo ih,imamo ih. Samo da je bilo malo srece, bilo bi 2 za nas. Sredina terena nam je za medalju!!!!

Srbi i Srbija

pre 16 godina

Ohoo, strpasmo u zadenjm minutu. Haha, nek Talijani crknu od muke. Mogli bismo pustiti Engleze, ali nema potrebe. Ajmo, SRBIJA!!!!

Kale

pre 16 godina

Sa stitom ponovo!!!
1. Latinska odbrana, fanatizam i fajt bez respekta.
2. Germanska sredina terena iz 90-tih godina. Rad, rad i samo rad, bez stajanja i respekta bilo koga.
3. Napad, Latino-americki sa smekerskim medjugasom i goooollll.
Ne zezam se. Ovo je stvarno sadasnji i buduci model Srpske reprezentacije.
Ovo pocinje da lici na Latinsko probijanje. Gol na kraju, na to nismo bili navikli, ali gore sam naveo nove osobine nasih. Pa zar nije sve kako dolikuje velikim. Kazu da njih i sreca prati, i u to cemo se uveriti. Ziveli!!!!

Slobo

pre 16 godina

TOOOOO SRBIJA! Nemogu da verujem koliko nas kenja odkako smo se odvojili od Crne Gore. Kad smo vec kod komsije, neznam koji komentar da bacim na onu crnogorsku zastavu na tribinama...

Sasa

pre 16 godina

Tooo orlici, svaka vam cast. Samo veliki timovi dadnu gol u takvim situacijama.

A sta nam je ona crnogorska zastava. Jel smo igrali protiv ruse? Eno crnogorcima sipak!

Danijel

pre 16 godina

@ Zvezda

A ko mu je dodao na glavu??

Ovo je reprezentacija ostavi tvoje komplekse dok ne pocme nova sesona.

@ G

Poco si prevreme da kritikujes igrace bez razloga, nisi se nado da cemo dati jos go. Da Basta sedi na klupi da bi igrali Partizanovi igraci kao naprimer Jankovic, Milovanovic, Mrdja itd.
Bravo!!!

DANIJELA

pre 16 godina

Sada je fudbal u modi.Bravo Delije iz zemlje Srbije.Uradili ste ono za sta ste otisli!Sada rastereceno do titule,pa da pravimo docek!Srecno!

Olimp here we come!

pre 16 godina

Ako se ne moze reci da su igrali dobro,a nisu(jeziwo preskakanje sredine terena,koje mi definitiwno nije jasno s'obzirom da nam je sreda weoma dobra)onda se moze reci da owa generacija ima neshto shto ranije nisu imale. Ne mislim samo na kwalitet i dugo trazeni karakter i istrajnost,wec i na lucidnost i pozitiwni bezobrazluk. Napokon je prewazidjen faktor preteranog respekta prema ostalima.Owa generacija ima swe moguce uslowe da uradi neshto shto niko ranije nije. Ne mislim ni samo na owo prwenstwo za mlade wec i na neki buduci period kada budu,a nadam se da ce bar 6-7 biti,A reprezentatiwci.Uz prawu himnu,zastawu i grb, dobar sklop mladosti i isqstwa malo srece i bezobrazluka owa napokon cemo imati repku za respekt.Ziwi bili pa wideli. Srecno

PEJCHA IZ NISH

pre 16 godina

Ma to si nema veze sa igru ovo nas u***** da damo go u zadnji minut!Ovi igraci si veze nemaju!Portugal i Holandija ima da nam predaju fudbal!U reprezentaciju sve neki manakeni i pederi!Igraju ko babe nego sreca je uz nas ali ko zna jos koliko...Poz za najaceg decka Trifuna Zmiju Ivanova iz Nisa (Durlan City) taj decko je mala fudbalska kobra na terenu i on ce jednog dana zaigrati za A tim!

Cep6 IN

pre 16 godina

Pa prosto neverovatno. Uvek se pokaze da mi damo gol u poslednjem minutu - i to u produzetku.
Zamislite samo da nam Bog pomogne.
A svi vi pesimisti pocnite da se nadate za odlucujuce utakmice.
Orlici nasi, svi smo uz vas! !SRBIJA!

pr0fes0r

pre 16 godina

Sve mlade u A tim! Kvota na nas u 75 min 3.5 uplatis hiljadu i koliko je to ;) toliko poverenja imam u nase Orlice, pa i u 90 sam znao da pobedjujemo ;) Ivanovic, Rukavina, D. Tosic, Smiljanic, Milovanovic, Jankovic, i Krasic svi u A TIM i osvajamo i seniorsko EP ;)

Vasa

pre 16 godina

Jel' mi se to čini , ili smo dobili reprezentaciju koja dobija, uz svo poštovanje, "na kondiciju"?
P.S. Kladionice kanda pucaju ovih dana!

NENAD

pre 16 godina

AJDE da budemo slozni u komentarima . SVI se bore za SRBIJU nekom ide bolje nekom malo losije . To su nasa deca nasi srbi. To je uspex za sve nas.

Dovla N.S.

pre 16 godina

BRAVO SRBI!!!!!!!!
Neverovatno,gol u poslednjoj sekundi,pobeda,polufinale,
olimpijske igre...
Svaka cast orlovi, osvetlali ste obraz Srbiji,ponosni smo na vas.A sad opusteno protiv Engleza i onda...
CEKAMO VAS ISPRED SKUPSTINE!

zbunjeni

pre 16 godina

TO MOMCI! Svaka cast za hrabrost! Ocekujem da cemo na iducim utakmicama igrati bez Mrdje i Babovica! Rakic je za tri klase bolji od Mrdje!

bobanmkd

pre 16 godina

Partizan je u Smiljanicu dobio ono sto je godinama falilo.Znaci,borbenost na nivou Duljaja i Nadja ali i kvalitetan pas,kvalitet u igri i sl.Dal ce to da znaju da koriste selektori reprezentacija...To je vec njihov problem.

Ico

pre 16 godina

Bravo majstori. Prava smo ekipa. Nista lepota , samo rezultat. Samo tako.
A sad za ove maloumne koji ostavljaju komentare, najbolji su Zvezduini, Partizanovi igraci.
Alo ljudi, pa nije danas igrala ni Zvezda ni Partizan, nego Srbija!!!!
P.S. Mislim da bi broj komentara , da je gol dao Rakic, a asistirao Z.Tosic, bio neuporedivo manji.

Sasa

pre 16 godina

Moram da istaknem da mi se posebno svidja disciplinovana i relativno (za nase uslove) cvrsta igra u odbrani, te jaka i uporna 'industrija' u sredini. Brzo i agresivno zatvaranje protivnickih igraca, brzo oslobadjanje lopte, jednostavni pasovi. I to sto cesto pucamo iz daljine znaci da igramo veoma konkretno, znaci ako se zatvoris, mi gadjamo iz daljine jer nam je cilj da damo gol. Nema onih glupost vise sa nekim probijanjem, usetavanjem u gol i sta ti ja znam kada je to nemoguce protiv ovakve ekipe. Dobra utakmica, vrlo dobra taktika, a odlican rezultat. Tako se igra moderan fudbal.

veljko

pre 16 godina

autor je maestralno docarao atmosferu. iako nisam gledao tekmu zahvaljujuci njemu sam stekao pravu sliku, kao da sam bio na stadionu!
BRAVO MAJSTORI!! OVO JE SJAJAN USPEH, SADA SAMO RASTERECENO NA VRH EVROPE!!!
SRECNO

Daglis

pre 16 godina

Bravo orlusine.
Kao sto rekoh posle Talijana da ne sme biti opustanja zbog plasmana na OI tako sada vazi ista prica pred Engleze, pod uslovom da dobiju veceras Latine , kako bi izbegli za nas blago receno Terminatore ili ti ekipu domacina.
Vidimo se u polufinalu, cilj je vec ispunjen majstori, samo cool.

GagiGROBAR

pre 16 godina

Vidim da nema mnogo komentara koji favorizuju klupsku pripadnost, tako da bi zeleo da pohvalim redakciju ako ne pusta takve komentare, to nam uopste nije potrebno!
Vamos Srbija!

zoki ffm

pre 16 godina

Moramo svi navijati zajedno Partizan Crcena Zvzda FK Vojvodina Nis ...Pa onda nam nemoze niko nista !!!Puno Pozdrava iz Frankfurta/M Svim SRBIMA i Rep.Srbskoj

Stefan

pre 16 godina

Svaka cast momcima i Jankovicu koji pokazuje da je novi biser naseg fudbala.Steta sto nisam mogao da ih gledam na TV u CG.Da napomenem da je jedan ovakav sportski dogadjaj,evropsko prventsvo sigurno sada prvi dogadjaj u Evropi,ali je totalno zapostavljen ovde u Crnoj Gori.Jednostavno se ne spominje u vijestima ili sportskim emisijama.Ja sam cak i ocekivao prenos.A naravno drzava puna Srba.Zasto CG toliko ignorise ovaj dogadjaj.Pa naravno zbog uspjeha srpske repke,stid bi ih bilo jer su do skoro gusili ljude na TV sa pobjedom mlade milove repke protiv Bugarske.Jednom recju,SRAM ih bilo!!!Ljudi pricaju o tome po ulicama,neki se trpaju po kladionicama da gledaju preko satelita a neki pojma nemaju uopste da je u toku evropsko za mlade zbog zapostavljenosti medija u CG.Zaista mi nije jasna njihova mrznja prema Srbiji i ta zavidnost.Zadovoljili bi me samo makar objavljeni rezultati na TV.I sad neka neko kaze da su im ovi moderni crnogorci braca.Daleko od toga!Pozdrav

s

pre 16 godina

Bas me zanima koliko li je Milija Babovic platio Djukicu da mu sin igra?! Jos ovaj ga stavi na poziciju centralnog veznog, ili nekog polu-cpica, a ljudi koji treba da igraju sede na klupi ili ih nema u preprezentaciji zbog ovakvih! UZas
Ipak bravo za pobedu! Srecom ima momaka koji su tu samo zato sto su dobri igraci a ne sto ima tata placa da igraju!

Vladimir Petroviz PIZON

pre 16 godina

Komentar Ceha koji su samnom gledali utakmicu je sledeci:
-Bolja ste ekipa nema sta!
Nerado , ali ipak priznanje .
Steta sto se Krasic povredio mislim da bi Cesi otisli sa terena sa jos kojim golom u mrezi.

Nervozni Laki

pre 16 godina

Ovi momci mogu daleko da doguraju.Dati gol u zadnjem napadu to se dosad dešavalo u našoj mreži.Bez panike,kontrolisali su igru celu utakmicu pravo su sazreli.Napred momci do finala.

zoran

pre 16 godina

Vrlo borbeno do zadnjeg minuta.To nismo navikli od nasih fudbalera.Drago mi je sto se nisu zadovoljili sa jednim bodom, a sreca nam se zasluzeno osmehnula.Bravo momci, na dobrom ste puti.

nikolans

pre 16 godina

GGGGGGOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL !!!!

Stvarno smo zasluzili pobedu !!! Koliko pratim fudbal nikad bolju igru nase reprenzetacije nisam video !!!!
Svaka cast i igracima i Djukicu, stvarno svi odreda zasluzuju cestitke i pohvale !!!!!

Stefan

pre 16 godina

Напокон. Утакмица се игра 90 минута. Много пута смо имали таленат али недостајао је карактер. Сада смо комплетни.

aca_USA

pre 16 godina

Veliki, veliki uspeh. Strpljiva i zrela igra nagradjena golom u zadnjem minutu. Sve cestitke momcimo i treneru Djukicu. Ono sto raduje je savremeni pristup igri (a) brza igra na sredini terena i brza predaja lopte (b) igra preko bokova (c) cesto sutiranje iz daljine (ovog puta nije proslo ali treba istrajati na tome). Sve to odavno nismo videli od nasih fudbalera. Igraci su pokazali umor posle 75 minuta. Treba se dobro odmoriti za polufinale. Najbolje da i Englezi pobede zabare pa da i jedni i drugi udju neoptereceno u zadnju utakmicu.

Tetreb

pre 16 godina

LJUDI MOJI DA LI JE TO MOGUCE! JANKOVICU CARE! KOMSIJE SU MI LUPALE KOLKO SAM SE DRAO! HTEO SAM DA ZAPLACEM U 2. MIN. NADOKNADE, ALI OVO JE...AKO SE SADA NISAM SLOGIRAO NECU NIKADA!!!!!

1841

pre 16 godina

Bravo Bosko,bravo Lolo...

Jankovic ako bude hteo da odigra sto posto do kraja nas ne moze niko da dobije.Jednostavno odskace za klasu od svih na ovom prvenstvu.Ne treba ni da trci,odradice to Milovanovic i Smiljanic.Bravo svima i hvala Vam.

Markony

pre 16 godina

Ima Boga ajd bar nisam dzabe gubio ove zivce i tako ih malo imam spase me 93. min.
Idemo dalje titula je nasa!!!
Bravo za Jankovica!!!

nikolans

pre 16 godina

Ma mnogo su bre dobri ovi nasi !! Odusevljen sam njihovom igrom i zbog toga ostavljam i drugi komentar !!!!!!!!!!

Napred ORLUSINE nase !!!!!!!

FFactory

pre 16 godina

Ovi Cesi bre zesci baksuzi, setite se samo Save i gola u 91. minutu u Pragu za prolaz na SP 98. godine. Secam se da je na ceskoj ambasadi stajao natpis " Bravo Plavi " ...

tanc

pre 16 godina

Šta sam se sve spremao da napišem,al' mi se sad nekako ne da.Mislim da je gol došao kao nagrada za izuzetnu borbenost i najblaže rečeno smrdljivu igru koju su prikazali Česi.Više su radili na tome da isprovociraju naše igrače nego da prikažu neku igru.Ah,da - sudija u duvački orkestar!Pozz

AlekGera

pre 16 godina

Mislim da pod imenom Srbija sve je nekako mnogo lepse,Bog je poceo da nas gleda.
Odlicna igra, fali tu jos sigurnosti i bezobrazluka ali to je to.
Glupo ih je sad nesto hvaliti,mi ovo ovako ocekujemo stalno,zar ne.
SRBIIIIJAAAAA !!!

Ivan Liverpool

pre 16 godina

I sta kaze Italijan? Rezultat je verovatno opet nerealan. Jos par ovako nerealnih i klinci ce biti prvaci a ti jedi spagete i glumi ludilo kada se vratis kuci. Deco pozlatilo vam se ime ponosno. Nema manje i ludje zemlje na kugli zemaljskoj a vi ste deo nje i njenoga naroda. SRBIJA DO SMRTI...

Aca_USA

pre 16 godina

Sve prave ljubitelje fudbala molim da predloze za brisanje svako komentar koji insistira na klubskoj pripadnosti igraca. Oni svi igraju za nasu SRBIJU i najaci smo kad smo slozni (Rukavina-Smiljanic-Jankovic- GOOOL!!!!)
P.S. Po meni Rukavina, Smiljanic, Jankovic, Rakic, Tosici - svi su bili odlicni.

Vladan R.

pre 16 godina

Bravo Orlic i u jednoj i u drugoj utakmici igrai smo vro soidno ako se za utakmicu sa zabarima moze reci da je bia izjednacena jesu zabari imai vise sansi u prvom ali smo mi isto tako u drugom posebno posle postignutog gola kontroisali igru i imali vse sans tako da je bi mozda nereseno najpravednije ai ko je kriv sto zabar ne mogu da pogode gol sa 5-6 metaraSa cesima danas defintivno bolji potpuno zasuzena pobeda ai ono sto najvise raduje je sigurna strpjiva igra ali sa zejom za pobedu i to do poslednjeg minuta dake bez brzopetosti i srjanja ai aktivno do samog raja e to je ono sto je posebno nasim fudbaerima uvek ili skoro uvek nedostajao a to je karakter vera u sebe i borba do posednjeg minutaSad samo da ne pobede Englezi pa da obezbedimo prvo mesto da u zadnjem kolu ne zaigra ni jedan igrac koji vec ima karton tako da za 1/2 budemo cisti , nadam se samo da se kartoni ,tj ako imas samo jedan zuti, posle utakmica u grupi brisu.Da li neko zna da je to zaista tako.

SKY

pre 16 godina

Citam danas valjda je bio "kurur" Boza kaze da ce dati gol i DADE GA MAJCI!!!! Decko ima drskosti i bice klasa, valjda se neko slaze samnom?

Milutin

pre 16 godina

Englezi vode 2:0 u 27. minutu. Znaci, opustanje u zadnjoj utakmici.

Jos nesto za sportsku redaciju i navijace: Davidenko danas izgubio. Ako Novak dobije (nije igrao zbog kise), od ponedeljka je treci na svetu!

grobar-BL

pre 16 godina

Dobro je! Tim ima karakter i zna sta hoce. Grizli su do kraja jer su shvatili da su bolji od Ceha i da nema smisla ispustiti pobjedu. U ovom trenutku Engleska vodi sa 2:0 i izgleda da ce mec Srbija - Engleska odluciti prvoplasiranog u grupi. Tu Srbiji treba bod da u polufinalu izbjegnu domacina i igraju sa Belgijom od koje su po mom misljenju bolji. Sretno Orlovi!!

Ivan von Wien

pre 16 godina

Orlovi ponovo lete! Velika pobeda za 1/2 finale i Peking '08.Bravo, svaka cast na uspehu. Potencijal i klasa za finale. Kad bismo mogli da i "orlice" docekamo pred skupstinom!?

zeljko

pre 16 godina

G
Ti si srvarno sramota kad mozes tako da vredjas Rukavinu pa mali je car i u defanzivi daje sigurnost i mali je dobro odigrao i za A repku.Samo zato sto ti se svidja Basta.Bravo za Rukavinu.
A sad o utakmici.Kome moze sta da se zameri.Pa Babovic je oduzeo hiljade lopti prvo pol, Mrdja je uvek na sebi imao trojicu, pa nije ni Rakic bolje odigrao da ga pljujete.A decko je trcao na sve strane.Ja stvarno zelim da pohvalim celu ekipu jer su stvarno za ponos.A Djukica svaka mu cast za sve i kakvu je atmosferu napravio nema tu Partizanovi -Zvezdini svi su kao jedan.Pa i Basta cuti i zna da bude zahvalan i sto je pozvan na evropsko jer je svestan da nije ucestvovao u kvalifikacijama i da nije odigrao ni jednu tekmu.I zato cuti i radi i nebuni se kao ovi sto komentarisu gluposti.
Napred Srbijo.

VladaS

pre 16 godina

Alo strucnjaci dosta sa pljuvanjem. Mozda pojedinci nisu zadovoljili na pojedinacnom planu, ali su svi do jednog odigrali timski. Hrabro, borbeno i pametno. Posle prve dve utakmice treba izdvojiti kapitene vecitih jer su kao tandem odigrali briljantno, a i ostatak tima ne zaostaje.

Idemo na pobedu protiv engleza i tako boze zdravlja do kraja turnira

IDreamer

pre 16 godina

Репрезентација Чешке је много прљава екипа. Одавно нисам видео прљавије играче који су у року од 5 минута направили 15 прекршаја. Квалитет Србије се мери управо у оваквим мечевима када је противнику стало да ти поломи и руке и ноге!

Milos

pre 16 godina

Svaka cast mladima. Svo vreme su drzali visok tempo igre! Jankovic je odigrao vrhunski, pravi vodja na terenu!!! Njegov gol na kraju je bio samo pecat dobre igre naseg tima i inicijative koje su imali pri kraju. Idemo u top 4, idemo na OI ! Odlican uspeh!

Nemanja

pre 16 godina

Cestitke svima, ali kljuc uspeha je drzao SMILJANIC!
Na obe tekme je imao najodgovorniju ulogu u timu.
Decko je pravi kolektivni igrac, ne gnjavi loptu, zadrzava samo kad je neophodno. Iznosi u napad, proigrava, cuva loptu kad ne ide saigracu. Tehnicki je potkovan da predribla pola protivnicke ekipe, ali on voli da doda drugome.
Ispravlja greske saigraca, bori se, prvi bedem odbrane.
Ponavljam cestitke svima, ali odusevljava me njegova sposobnost za kolektivnu igru.
Napomenuo bih da sam Zvezdas (zato posebne cestitke i Jankovicu) ali Smiljanic je ono sto je trebalo srpskoj reprezentaciji.

Delija

pre 16 godina

Odusevljavaju me nasi mladi fudbaleri. Onom Smiljanicu sam sve oprostio, mali je odlican igrac i necu vise da cujem bilo kakve trzavice na klupskoj relaciji. Srbija igra, i to su sve moji junaci. Ajmo, ajde!

MladenT

pre 16 godina

Toooooooooo!!!
Prvi smo u grupi - Englezi i Italijani igrali nerešeno..!

P.S. Janković je danas bio neverovatno sebičan, ali isto toliko požrtvovan i uspešan... 'Ajmo, Srbi!

haha

pre 16 godina

@kentaur
sta li sa tobom nije u redu??!
pa bili smo 6x bolji od ceske(sem tih nekoliko kornera oni sansu nisu ni imali), jedino sto nam fali je dobar spic pa da pokidamo ostale ucenike

Laffinho

pre 16 godina

Svaka cast momcima na odlicnoj igri, mislim da smo opet dokazali da imamo talenat i mogucnosti za najveca dostignuca. Samo jedna cinjenica bode oci a to je da su oba dosadasnja gola postigli vezni igraci sto govori da napadaci bas i nisu narocito aktivni. Po meni, Djukic je trebalo da povede bar jos jednog ubojitog napadaca jer se Mrdja bas i nije proslavio ove sezone a i na danasnjoj utakmici.

Foča,RS

pre 16 godina

Ovo je super.I da je bilo neriješeno,i da smo izgubili nema veze.Bitno je da se momci bore da ginu na terenu,da daju sve od sebe.E to je ono pravo,i kada je tako sve je oprošteno a plus kad se dobije e to je pun pogodak.Pozdrav svim Srbima ma gdje da se nalaze na zemaljskoj kugli.

Dani

pre 16 godina

Znači idemo u Peking! :) Super. Nikad nisam sumnjao u ovu generaciju. Sigurno je najbolja (najtalentovanija) u poslednjih 20 godina (t.j. od Čila 1987). 3 EP = 3 polufinala, 2 OI ... Mislim, da je vreme i da na Olimpijskim igrama uberemo neku medalju. Tamo smo bili jako uspešni '60-ih godina. Još kad ovim momcima dodamo 3 starija igrača iz seniorske ekipe (recimo Vidića, Žigića i ... hm ... Stankovića?), Đukić će stvarno imati slatke muke ...

Nikola

pre 16 godina

bosko je zakon. Svi ga u Srbiji volimo samo neka nastavi ovako kako je poceo. A vi sto vam ne valja i kada pobedimo udjite u teren pa vi malo igraje da vidite kako je to. Ovo je Bosko igrao samo za Jovanu sa Karaburme. Bosko hvala ti. SRBIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Cheshko

pre 16 godina

Takticki dobro odigrana tekma, zaista, jer su Cesi bili opasni jedino iz prekida. Imali su doduse jednu odlicnu sansu, ali nemoguce je bas sve odbraniti u 90 minuta. Odbrana je odigrala dobro i tvrdo, jedino manji problemi nastaju kad protivnik pokusa da prebaci nase stopere, cini mi se da je uzrok tome sto nasi stoperi ne igraju te pozicije u svojim timovima, a i treba im valjda vremena da se uigraju. Ono sto drzi igru naseg tima je kako rece neko "industrija" na sredini, tj. Milovanovic i prvenstveno Smiljanic. Lola zaista igra najbolje utakmice ove sezone, nisam grobar pa nisam bas pratio puno utakmica Partizana, ali ono sto sam gledao nije bas blizu nivoa koji pokazuje na ovom EP-u. Bosko je dokazao da je najbolji napadac ove ekipe, samo kad hoce da odigra odgovorno. Realno, na njemu ce nam lezati napad do kraja, ako se Babovic i Mrdja ne probude. Rakic je danas bio mnogo bolji nego protiv Zabara i odlicno menjao mesto sa Jankovicem kad je ovaj presao u sredinu. Mislim da je to falilo u igri Babovicu, kao da se najbolje ne razume sa nasim napadacima, pa ga igra cesto zaobilazi, no ima vremena i on da pokaze poteze iz meceva protiv Sveda. Sad treba odigrati maksimalno protiv Engleza, bez popustanja i naravno Boska na klupu, da ne bi fasovao drugi zuti. Meni ovo izgleda kao ozbiljan takmicarski tim

Srbin 100%

pre 16 godina

Ovi nasi igraju kao da su zabari promenili boju dresova! Fala Bogu da smo se naucili pameti pa ne umiremo u lepoti i gubimo utakmice!!

Zvezdas iz Hamburga

pre 16 godina

Privi put da mi se desilo, da ugasim tv dva minuta pred kraja jedne utakmice. Bas su me nasi iznervirali. Kontrolisali su celu igru, ali opet ona nasa stara bolest, do sesnaesterca sve lepo a onda? Sve do 93 min. je nasa igra bila kako kazu u Nemackoj "Brotlose Kunst".
A onda me nazvase moj sestric drajuci "Srbiiijaaa"! Uff, sto sam nervirao, sto sam prerano ugasio tv.

aleks pariz

pre 16 godina

zamolio bih one sto vreddjaju partizanove i zvezdine igrace da zatvore svoje njuske jer svi igraju zajedno a za koga je igrao mrdja to nekoga boli k???????? bezbednjace jedan navijamo za srbiju bre a ne za zvezdu i partizan centarsut smilje i gol jankovica i sta sad
svaka cast momci ma gde bili uvek smo uz vas

Nikola,Nis

pre 16 godina

Kentaur-covece koja daska tebi fali? Pa te italijane za koje kazes da su nabili ritam i koji igraju takticki zrelo smo dobili. Ukoliko ne mozes ili ne umes da napises nista pametnije,molim te ne brukaj se vise i u buduce samo citaj komentare i nemoj da ih saljes.

milosh-nish

pre 16 godina

Hteo sam da kritikujem,ali necu,ko sam ja uopste :),da nismo pobedili,englezi bi nam dali 3 komada sigurno a i ovako ce mozda :D Malo smorna utakmica ali kraj je spektkularan

Deki

pre 16 godina

Tako je majstori. Nema kompromisa, nema straha. Respekt za sve ali predaja nikome. Djukicu, Terzicu, piksi diksi i ostali: ova generacija mora da se pazi i gradi na ovome sto su vec napravili.

doom

pre 16 godina

@Pantagana
nadam se da si se ukiselio ka'
krastavac...ups, sorry, "tko leti - vrijedi, tko ne leti - ne
vrijedi"... poznato?
S R B I J A!!!

TOPCIDERSKO BRDO

pre 16 godina

@ Goluzdravci(svi oni koji pljuju po nasima),
Utakmica se analizira u kontekstu prikazane igre oba protivnika. Ne mozes zanemariti, izvanredne Cehe. I oni su se nesta pitali. Mi smo ih nadigrali i pobedili. Negde se podbacilo, ali na momente, jer je i sa druge strane bilo isto toliko zelje i aktera kao i sa nase.
Ekipa odlicno vodjena od Djukica.
Mimci motivisani i mnoge greske, pojedinaca, su posledica prevelike motivacije i mladosti.
Jankovic je i u Zvezdi cesto bio na ledu zbog sebicnosti i zanemarivanja timske igre, ali on ce to popraviti ili ode vani. Ima kvalitet.
Rukavina je preterano motivisan i ima veliku zelju koja ga vec malo sputava. Nije ni cudo, jer mu se sve ovo dogodilo za sest meseci. Stace na loptu, a onda mu nema ravnog na mestu na kome igra.
Babovic ima kvalite, ali mu fali snaga. Moze li do nje ili ne, zavisi i od genetike.
Ovo je mlada selekcija i bice jos napretka. Ima ih nekoliko koji trebaju hitno u A tim. Pre svih mislim na Smiljanica. On je kompletan igrac.
Bravo za Djikica.
Bravo za sve fudbalere.
Prilika je da se protiv Engleza pokaze sve sto se ume i zna, jer nemamo imperativa rezultata. Treba odigrati kao da je presudna utakmica, ali bez grca. Onda ce mo videti sta smo uradili i sta smo sposobni uraditi u daljem.
Imali smo Italijane i pazarili dobro latinski stil.
Imali Cehe i pazarili dobro kombinaciju Nemackog i Slovenskog stila(discipline i maste).
Sad su Englezi prilika da se vidi sta se moze u totalnoj igri koja podrazumeva samo loptanje na terenu i nista drugo. Taj mi se stil najvise dopada, ali on je za nas tezak. Mi smo do sada pokazivali vise smisla za potez igru(improvizaciju), ali ovi momci pokazuju da su adaptirani i na sve druge zahteve fudbala.
Srecno pa neka pobedi fudbal i fer plej.
@@@@@@::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::Zvezdasi i Partizanovci,
ponasajte se kao vasa dva kapitena, SMILJANIC I MILOVANOVIC. Pokazite da umete da sledite najbolje u vasim, omiljenim, timovima?

MIZZUNO

pre 16 godina

ma nisam ni sumnjo da mozemo da izgubimo od ceha, jaki smo. malo su me talijani veceras iznenadili protiv engleza,bio sam siguran da ce ih talijani dobiti al nema veze nezanimaju me oni.u polufinalu sa belgijom i to resavamo kao i dosada u nasu korist a onda finale sa holandijom i opet 1:0 za nas, hahaha. Svaka cast momci. Pozdrav iz VUKOVARA!

Goran

pre 16 godina

Djukicu,sada pamet u glavu i pustiti Engleze jer Italijani igraju najbolji fudbal na ovom prvenstvu i ne treba propustiti sansu da se izbace iz daljeg takmicenja.......

saxon

pre 16 godina

Mislim da su svi bili na visokom nivou ali bih nazhalost jedini pohvalio Kahrimana.Dechko je odbranio dve 100% shanse i josh jedan igrach koga treba pohvaliti je Dushko Toshic.Svaka chast momci ,napred do konachnog cilja-PRVACI EVROPE

Vlada

pre 16 godina

Ja vec godinu dana pricam kako Duljaj ne moze u reprezentaciju jer imamo mlade igrace koji isto tako trce, bore se, a znaju da dodaju, sutnu, proigraju... Za zadnje vezne vise nema zime: Kovacevic, Milovanovic, Smiljanic, Kuzmanovic. Ofanzivni vezni igraci Stankovic, Krasic, Jankovic i Ilic. Necu bre vise da vidim Duljaje, Koromane, Trisovice, Ergice i ostale u A timu. Napad nam nije los (Jovanovic, Zigic, Lazovic, a cetvrti Pantelic ili Kezman zavisno od forme), a odbrana ce sada biti stena sa Vidicem, Krstajicem, Ivanovicem, Tosicem, Bisevcem i Stepanovim u sredini te Rukavinom i Bastom na desnoj, odnosno Dragutinovicem, Kolarovim i Lukovicem na levoj strani. Tu su jos mladji Tosic, pa Despotovic, pa momci iz nove U-21 Nebojsa Marinkovic, Borko Veselinovic, Rajkovic, Bosancic, Sulejmani... Nema zime za srpski fudbal, u to sam uveren.Trebalo bi da Marka Basu pustimo da igra za Crnu Goru, tesko ce se on uklopiti u ovaj tim, pogotovu sto nema zelju da igra za Srbiju kao sto je to slucaj sa gore pomenutim momcima.

Bane

pre 16 godina

Javno se izvinjavam Djukiću i ekipi. Na predhodnoj temi sam pisao da neće više osvojiti ni bod tako da koristim priliku da im čestitam i da priznam da nisam bio u pravu.

Kale

pre 16 godina

Ovo treba zabeleziti u analima :
1. Srbija 2 2 0 0 2:0 6
2. Engleska 2 0 2 0 2:2 2
3. Italija 2 0 1 1 2:3 1
4. Ceska 2 0 1 1 0:1 1

Ajde nadjite mi ovakvu nadmocnost kroz istoriju u svim kategorijama.
Lepo je ovo, uramimo ovu sliku za sva vremena !!!
Ziveli!!!!!!!!

Judge Dredd

pre 16 godina

Svaka cast nasim igracima! Ako smo protiv Italijana pomalo srecno dosli do pobede, juce protiv Ceske smo je potpuno zasluzili i bila bi nepravda da je ostalo 0:0. Sada imamo dovoljno vremena da odmorimo i pripremimo za ploufinale jer imamo veliku priliku da osvojimo sampionat. Jedina zamerka ide na racun Miroslava Djukica. Dokle ce da forsira Stefana Babovica?! U obe utakmice bio je nas najgori igrac. Jednostano nema ga nigde na terenu, kad primi loptu drzi je previse, kilav je, spor, sutira kao moja pokojna baba. Ukratko nikakva korist od njega i ako Djukic misli da je on neki kreativni vezista i da ce da proradi bolje da promeni posao.

Vladimir

pre 16 godina

DOSTA VIŠE SA TIM PREPUCAVANJIMA KADA IGRA REPREZENTACIJA SRBIJE ! Da li Italijani ili Englezi raspravljaju za koje klubove igraju njihovi igrači ? Sigurno ne. Momcima se ne može ništa zameriti, vidi se da se bore svim srcem. Posebne pohvale zaslužuje odbrana, Ivanović i Tošić igraju vrhunski i verovatno neće još dugo traćiti vreme u nižerazrednim klubovima. Jedino bih zamolio igrače ali i stručni štab da sa malo više radosti i poštovanja pozdravljaju nacionalnu himnu ! U poređenju sa drugima, kada svira himna naši izgledaju kao da je, ne daj Bože, minut ćutanja ! Za razliku od prethodnih takmičenja sada dobro znaju i kako im se zove zemlja, koja je njena himna i kakva su njena obeležja. Dajte onda malo više poštovanja prema himni i zastavi, decenijama smo čekali da one opet postanu naša obeležja ! Za mene je neprihvatljivo da navijači iz sveg srca pevaju himnu, a da velika većina igrača ne zna ni strofu !

Milos

pre 16 godina

Dragomi je iskljucivo zbog Engleza tih ustogljenih i nabusitih zutokljunaca.
Sada ih treba napuniti do vrha dok se tresu.
Staviti im do znanja da je to bila SRBIJA.
Da nas opet nebi zamenili sa nekom zivotinjom ili mozda sa jos primitivnijim oblikom zivota.

Kragujevcanin

pre 16 godina

Ja opet sa lica mesta tj. iz Nijmegena!
Sta da kazem osim da sam se odusevio igrom nasih maldih igraca.Tosic u odbrani i Tosic Z. po levoj strani su toliko dobro odradili svoj deo posla da sam bio prosto odusevljen.Dalje nikoga ne bih nesto posebno kudio, osim sto ne mogu a da ne pomenem daa je Babovic podbacio utakmicu i da vam posteno kazem da sam ocekivao da ga ranije zameni.
Ulaskom Baste na teren totalno se promenio nacin igre i rezurtiralo golom.
Neko je na pocetku potao gde igra Dragan Mrdja.Igra u Belgijskoj prvoj ligi, ali u kom klubu, ne mogu da se setim.Do pre par meseci je igrao u Genku, ali je prodat dalje da bi u tim doveli Hrvata Gorana Ljubojevica.
Kada sam se vracao sa rekme sretnem na benzinskoj njegovog menadzera i kazem mu da je lose odigrao, a on na mene drvlje i kamenje, kako ovo, ono, decko nije tri meseca trenirao itd.
Sve u svemu ja sam prezadovoljan i idemao ako Bog da i u finale!!!

Bane

pre 16 godina

Babović je očajan a Basta je igrao za Češku. Ono je strašno kako ta dva igrača igraju. Ja bih se bolje snašao na terenu. Ipak je tačna ona izreka da i sreća prati hrabre. Prvi put sam video da naši ovako igraju. Ne znam da li je ekipa takva ili je Djukić nešto uradio. Pre bih rekao da im je dozvolio slobodu jer ono preskakanje sredine terena i nije neka taktika. Sve u svemu dobro je. Srbija će u polufinalu igrati sa boljim iz duela BELGIJA vs PORTUGAL tj ko ima više pojena a ne zaboravite da su BELGIJANCI, trenutno bolji, jako dobri pa navijajte za PORTUGAL jer su strašni šminkeri i foliranti na terenu od nekoliko milijardi dolara ugovora. Biće ovo vruće leto!

Reservoir dog

pre 16 godina

Bravo momci! Zbunjeni(80) mi je uzeo reči iz usta. Djuki svaka čast, ali stvarno Rakić mora da ima prednost u odnosu na Mrđu, a Babović, koji deluje izgubljeno da počne sa klupe. Da li će umesto Babovića da igra Basta, Drinčić ili neko treći manje je važno. Bio je odličan u kvalifikacijama, ali sada je totalno van forme. Prema Rakiću je bilo nepravedno što na EP u Portugaliji nije dobio šansu, a sada prosto mora da bude u prvih 11. Ostali odlični, ne bih nikoga izdvajao, a najbolje je što su pravi tim, i ginu jedni za druge. Jedan kiksne, a dvojica trče da zakrpe prostor, svaka čast, i samo neka tako nastave.

SRBIN IZ PODGORICE

pre 16 godina

To braco moja pokazite ko je nebeski narod. SRBIJA ubija, najjaci smo i pokoricemo Evropu. Sad su na redu Englezi, pa Portugalci i na kraju Holandjani.
VOLIMO TE SRBIJO, NAJJACA SI.

srbin iz zete

pre 16 godina

volimo te srbijo!!!
samo korak po korak i srbija ce biti na krovu evrope, a orlici na terasi skupstine!
od kad se odvojismo jos vise volim SRBIJU! U BOJ JUNACINE!

Slavko

pre 16 godina

Nema potrebe da komentarišem igru naših momaka. Sve je viđeno na terenu.
U tekstu koji je objavljen na sajtu smeta mi samo jedna stvar. A to je termin "zaustavno vreme"!? Da li neko može da mi objasni šta je to? Ako se u fudbalu koristi engleska terminologija tada se engleski izraz za produžetak - "added time" može jedino prevesti kao dodatno vreme, dodatak ili još nekako u duhu našeg jezika. Ali nikako kao "zaustavno vreme". Živo me interesuje koji li je pametnjaković smislio takvu kovanicu?

gigi

pre 16 godina

kao prvo - svaka im cast za ovo sto uradili - taktika,pozrtvovanost,zelja...za sve BRAVO!!!
drugo(da i ja prokomentarisem igrace) - za mrdju svi imamo isto misljenje,ja stvarno ne znam sta tu trazi,rakic je bio konkretniji u prve tri akcije nego mrdja za obe utakmice...basta,sto se tice njega,realno on nema sta tu da trazi(ni na jednoj od tri pozicija koje moze da igra bek,zadnji vezni i desni spoljni).Ekipu drze par zadnjih veznih (lola i deki) i odbrana(stvarno svaka ima cast,igraju skoto bez greske),a sto se tice ofanzivnog dela sredine,oni bas i nisu nesto-babovic nista (mnogo je slab),z.tosic se trudi,trci ali daleko je on od krasica i na kraju toliko hvaljeni bole - mnogo je on podigao nos(dao vazne golove za reprezentaciju i on je sada faca),jeste da je on dobar igrac,ali mislim da poseduje mnogo veci potencijal i damoze da odigra jos mnogo,mnogo bolje!!!
P.S.cekamo ih u finalu sa holandjanima!!!

Strucnjak

pre 16 godina

Odbrana nam je solidna ali nista posebno,osim Tosica koji za mene licno bez greske igra...
Sredina terena nam je LUDILO neznam ko je bolji jos kad pomislim kakvi dobri igraci jos sedu na klupi ili su povredjeni...
Napad nam je ocajan,onog mrdju nebi zvao pa da je zadnji napadac,pre bi stavio ove veziste za napadace.Tu nam je najveci problem...
Djukic je dobar Trener...
Sto se tice Partizana i Zvezde zamolio bi da i grobari i delije prestanu da jedu G.... pogotovo oni koji na mecevima srbije dolaze sa zvezdinim i partizanovim dresovima...
MA srbi napacen narod , kompleksi ekstra srecom nisu svi srbi takvi

Vladimir Petroviz PIZON

pre 16 godina

Komentar Ceha koji su samnom gledali utakmicu je sledeci:
-Bolja ste ekipa nema sta!
Nerado , ali ipak priznanje .
Steta sto se Krasic povredio mislim da bi Cesi otisli sa terena sa jos kojim golom u mrezi.

Jaric Zivadin

pre 16 godina

epa tuto, neda si ga reko nema sta, u potpunosti se slazem stobom! ziv bio!
Jaric Zivadin
Crnajka
(ulica Jugoslovenskih partizana, iza poljoprivredne apoteke)

tuta bugarin

pre 16 godina

a dameje koi pito
skim bija volo digrau naši u polumfinalu
jabi reko narafski
bemgija
il morbit portugal bemgija
a
i
reko
dupitam
kasi priatelju vec
iza poljomprivredne apoteke
jelima kotebe tu dasuzme komcetrata za pilici mi treba
mada
iza prasici
razumese uvek dobro dodje
pa javi akoli nadjes dimaju
zafaljuem
ai drugima isto dabome
štodane

lutajući reporter tuta bugarin
eskluzivno za rumbliku prvensvo u igranju lopte za mlade
izveštava slokacije
kurikuće
zadnja pošta
repetitor zekova glava

tuta bugarin

pre 16 godina

alo

alo

alo breograde dalse cuemo
alo

alo jariću
alo jelto samo Jarić
jal je Jarić T Zivadin alo
pa koe sui ovo veze alo
aha
ej
Zivadine
jes vido bogati belgia
mada mogoe i portugal al ajsad štaćeš
bemgija
pa jes dobroe
more ito jes
nego reko aj dupitam
jal ima tu kod tebe dasuzme u poljoprifrednu ampoteku komcemtrata za pilići i prasići
a

alo

lutajući reporter tuta bugarin
eskluzivno za rumbliku prvensvo u igranju lopte za mlade au olandiji
izveštava slokacije
kurikuće
zadnja pošta
repetitor zekova glava