Petak, 01.06.2007.

21:44

Milovanović i Basta ostaju u Zvezdi

Izvor: Veèernje novosti

Milovanoviæ i Basta ostaju u Zvezdi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

jovan

pre 16 godina

pa neka ode milovanovic, to bi nam bilo najvece pojacanje. covek se krece koliko i jedan prosecan igrac u zoni. i purovic sa njim. taj tek trci za petoricu..........

Nena

pre 16 godina

Za Milovanovica ne znam,ali je sjajno sto Basta ostaje.Ove godine je imao mnogo povreda, nadam se da ce ga zaobici u sledecoj sezoni,i da ce dostici zeljenu formu.
Napred Zvezda!

PIXI

pre 16 godina

prodacu milovanovica i dovescu Vladu Bozovica...On razbija, gledao sam ga na utakmici Japan-Crna Gora.Verujte u mene, vracamo Vladu Stojkovica i osvajamo LS!!!

pedja_nacionalnost zvezdaš

pre 16 godina

Milovanović,đokić perović rašković. Nemogu ja odlazit s posla i gledat to. probaj mi BASTU prodat : vi MALI ljudi

M@ximus_red_star

pre 16 godina

EXTRA!!!!Vrlo dobra vest koja me je jako obradovala,pored najavljenog ostanka Ibrahima Gaja.Sad se samo ceka da Kastiljo potvrdi da ostaje i ako dodju ovi najavljeni nece nam biti ravnih na Balkanu. Sijaj zvezdo sijaj jace raduj svoje navijace bice dana bice leta bices opet PRVAK SVETA!!!!!

Mungos

pre 16 godina

OSTAJU U ZVEZDI ?!
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......

Delija iz Podgorice

pre 16 godina

Dragi zvezdasi, nemojte da budete naivni.
Pa da se Valensija interesovala zar bi Milovanovic ostao da predvodi Zvezdu protiv Borca iz Cacka, na utakmici koju prati 1000 ljudi, ili bi pošao u Valensiju ??
Ovo je mazanje oči nama navijačima.
Kada je proslo ljeto otislo sve sto valja u klubu, otisli bi i Basta i Milovanovic, ali je jasno da ya njih nije bilo mjesta u dobre evropske klubove pa su ostali da ne bi isli u nekakve anonimuse od timova. Sigurno da su isli logikom "bolje je biti prvi u selu, nego posljednji u gradu".
Što se tiče Pixijevog rada, djelimično sam zadovoljan, ali Zvezda može da bude ozbiljniji tim i klub prije svega kada je kupi neki milioner, do tada možemo samo da se zadovoljavamo sa ovim našim polovnjacima od igrača i da čekamo naš nesposobni savez da dovede nekog velikog investitora da ulaže u našu propalu zemlju...
Pozdrav od SRBA IZ PODGORICE

Ivan87

pre 16 godina

Samo ti Pixi zadrzi Kastilja, jer kako je igrao ove sezone...Milovanovic nista posebno, a Basta ipak treba da ostane, Djokica bi bilo bolje da poklone.

delija RS

pre 16 godina

Svaka čast za Milovanovica, Bastu i Gaja još samo da zadržimo Kastilja i još nekoliko pojačanja naročito u napadu jer ovo sad je kriza. I eto zvezde u ligi šampiona.

Boris Lion

pre 16 godina

stojkovic vladimir je otisao jer je trazio brdo para (seti se kupa).. sto se milovanovica tice, moze odmah da ide, jer je vezara..

PIXI MAJSTORE

Ljubitelj

pre 16 godina

Ukoliko prodjemo drugo kolo kvalifikacija za LS, nadam se da u trecem kolu necemo promovisati novog finalistu LS. Rivali po meri- Ajax, Anderleht, Rendzers i Lazio, pa sta nam Bog da...

RED STAR SEVER

pre 16 godina

BRAVO PIKSI, BRAVO, OVO JE N AJVECE POJACANJE ZA ZVEZDU ZADRZATI NAJBOLJE IGRACE I DOVESTI 3-4 DOBRA STRANCA ILI NASA REPREZENTATIVCA I LS JE BLIZU

nikoola

pre 16 godina

Kakav gaj i ostali "strnci".Neznam stvarno koji od njih je ostavio dobar utisak u nasem fudbalu,a kamoli u Zvezdi.Zato poruka je:Naucite nasu decu da igraju fudbal i forsirajte ih,a ne da mi dovodite neke nabedjene strance koji su nekad igrali fudbal i koji nemaju gde vise da odu.Zvezda ale!

Fica

pre 16 godina

necete vi uci u ligu sampiona narednih 10 godina! sad cete da izvucete liverpool ili sevilju i onda kada ispadnete ce da se rasproda ceo tim i ista prica narednih milion god.PARTIZAN SAMPION! ! !

DELIJAkg

pre 16 godina

Jaoj majko mila...Milovanović i Valensija...Pa njemu je Zvezda plafon.Ako da bog da se Zvezda pojača taj Milovanović može 'ladno da ode u Čukarički.

Mrsimud

pre 16 godina

Komsinica nema sansi da ih zadrzi a ovo je zametanje tragova. Sigurno je ni da Gaja ne mogu zadrzati, tako da ta prica ima neki drugi cilj. Mozda Bastu kupi Partizan kada prodamo Rukavinu...ahaa!

ad&

pre 16 godina

Dajte bre ljudi nemojte to da radite, ponovo ta naivnost, ne verujem nista dok se ne vidi neka konkretna promena u klubu. Super je to sto Basta i Milovanovic ostaju, ali jasno je, ja mislim, kakva bi vec sada bila ekipa da nisu otisli Zigic, Stojkovic, Lukovic, Boskovic, Kovacevic i kompanija. Nemojte da ste lakoverni toliko, previse je puta ispricana ta prica sa Evropom !
Tako da Gospodine Stojkovicu samo vas posmatramo !

stanislav

pre 16 godina

Sector majstore znas li da se 15mil. moze se doci i do knok-aut faze LS. Pa tako da znas da gdje god da si to saznao nije istina.Dobro je da Basta ostaje ali po meni moze se naci i bolji od Milovanovica

Realno

pre 16 godina

Nikada nisam vidio ozbiljniju Zvezdu!Pixi definitivno zna sta radi.Jos samo dugo najavljivani budzet od 10-15 miliona i sve je OK.Ceka se ponuda za Ekvadorca Salasa prvim napadacem Ekvadora.Nije igrao sv u Njemackoj zbog povrede ali se Ekvador kvalifikovao zahvaljujuci njegovom golu protiv Kolumbije.Mislim da su mnogi upoznati sa tim.Zelio ga je PSV ali je uzeo Mendeza.Najbolji strelac LDU Quita i njihove lige,u Juznoj Americi ga zovu Madjionicar.Izjavio je da zeli da dodje u Zvezdu i da se predstavi Evropi.Dolazak je izvjestan.Jos jedan razlog da ostane zemljak Kastiljo,jos pojacanja na sredini i u napadu.Ostalo je sve do zreba samo da ne budu iz Spanije,Engleske i Italije.Steaua kapa.E da ne zaboravim...Novi golman!

Ivan Liverpool

pre 16 godina

Jos jedan razlog za zadovoljstvo posle vesti da Gay ostaje. Vec sam rekao da je prava stvar sto nema rasprodaje. Vreme je da krenemo ka Evropi. Ja verujem da Zvezda to moze, mozda i nisam u pravu ali bez pokusaja necemo ni saznati dali mozemo ili ne. Prema tome ...Napred Zvezdo samo napred...

synchronize

pre 16 godina

e svaka vam cast. ako zadrzite sve igrace uz neka pojacanja mozda i bude nesto od vas. nadam se da ce se Partizan pojacati. nada poslednja umire :)
Grobar

mare realno

pre 16 godina

basta i milovanovic vise NEMAJU motiva da igraju za zvezdu. to ne znaci da je oni ne vole, naprotiv, najvise je vole od svih igraca, ali prosto im je muka od nase lige, praznih tribina, lose organizacije.. iako su mladi, oni igraju po 4,5 sezona u zvezdi. ne treba im sada prebacivati da su izdajice ako zele da odu. kada bi svaki talentovan igrac ostajao po 5 sezona u zvezdi, ne bi bilo problema.. ovi momci su zasluzili da odu preko, cela njihova generacija igra dobro u zapadnim klubovima. treba ih pustiti, jer demotivisani nista nece pomoci zvezdi. a liga sampiona je i dalje predaleko..

laki Delija

pre 16 godina

Piks kasno si se setio, prošle sezone da si ostavio makar Stojkovića već bi tada bili u L.Š. a ne sad da pkušavaš, Ja te podržavam ali ako daš otkaz Bošku i dovedeš nekog žabara,oprodtise od L.Š. pa možda i UEFA kupa.

miha

pre 16 godina

Basta zaista ostaje ali ne i Milovanovic!!!! Bio je na razgovoru kod Piksija i dobio je dozvolu ako stigne dobra ponuda da ide! Tako da ova vest nije tacna u potpunosti, nazalost!!

Ulixes

pre 16 godina

Pre bih rekao da Milovanovic i BAsta silom prilika ostaju u Zvezdi, tj zato sto nema zainteresovanih kupaca. Poslednji igraci generacije Lukovica, Jankovica, Stojkovica... izgleda da ce malo teze naci inostrani aganzman. Za Milovanovica se verovalo da ce biti novi Dejan Stankovic, da bude jedan kompletan lider koji ce "vuci" tim kada mu ne ide dobro. Ipak, od velikog talenta je ostap samo dobar udarac iz daljine, nasledjen od oca, Djoke Bombe, kako su ga zvale ranije generacije. U prethodnoj sezoni je trebalo da igra ulogu slicnu onoj koju ima Stivi Dzi u Liverpulu, ali do toga (iz nekih razloga). On ima vec 23 godine i sada je na onoj prekratnici: hoce li talentovan omladinac izrasti u velikog fudbalera. Mozda je ova sezona koja predstoji njegov poslednji voz da ode na Zapad u neki ozbiljniji klub, inace ce tavoriti po nasoj ligi, ili u krajnjem slucaju otici u Rusiju ili Ukrajinu. Sto se Baste tice, ovo odozgo se moze u vecem delu i na njega primeniti, s tom razlikom sto je Bastu na vrhuncu forme omela povreda (lomljenje ruke od strane Nadja). Od tada Basta ne pruza onakve partije kao, recimo, protiv Jang Bojsa kada je debitovao na velikoj sceni. Kao Zvezdas nadam se da ce krenuti na bolje, kao objektivan posmatrac puno strepim.

Frey

pre 16 godina

Brate otkud njemu 15 miliona za pojacanja??? Da sabere budzet sih nasih klubova i pomnozi ga sa 2 opet ne bi imao toliko. Ma da, Valensija zainteresovana za Milovanovica. Kakav bre Aimar i ekipa, bolji je Milovanovic. Kakve on kornere izvodi... Ista prica za Bastu. Kakvi bre crni veliki klubovi?? Zavrsice oni u Kajzerisporu ili u nekim drugim klubovima sa imenima konzerve...

Sector

pre 16 godina

Pixi je rekao da nece biti odlazaka,najavio budzet od 15 miliona i provjerena strana pojacanje.Od pocetka sam mu vjerovao a sad jos vise.

Stefan DELIJA

pre 16 godina

Sanse za dobrog,odnosto losijeg protivnika na zrebu su otprilike 50 naprema 50%.Evo vam tebela eventualnih ucesnika 3. kola:

NAPOMENA: na provizornoj listi, sa jednom zvezdicom oznaceni su timovi navodni pobednici iz 1. kola kvalifikacija, a sa dve zvezdice navodni pobednici 2. kol
NOSIOCI
Liverpul (Eng) 112.618
Arsenal (Eng) 104.618
Valensija (Špa) 99.374
Španija 4 87.374/119.374
Benfika (Por) 67.107
Ajaks (Hol) 65.995
Verder (Nem) 63.640
Seltik (Ško) 62.064
**Steaua (Rum) 55.255
Lacio (Ita) 51.808
**Rendžers (Ško) 47.064
**Šahtjor (Ukr) 44.726
**Bešiktaš (Tur) 43.791
Anderleht (Bel) 41.594
**Dinamo K. (Ukr) 38.726
**Levski (Bug) 38.112

SLABIJA GRUPA
**Sparta (Ceš) 37.851
Fenerbahce (Tur) 36.791
AEK (Grc) 36.415
Dinamo B. (Rum) 34.255
**Rozenborg (Nor) 31.509
Spartak M. (Rus) 27.920
**C. zvezda (Srb) 19.256
Tuluz (Fra) 17.706
**Kopenhagen (Dan) 19.129
*Dinamo (Hrv) 17.533
**Genk (Bel) 15.594
**Ceška 2 13.851/32.851
**Debrecin (Mad) 11.675
Cirih (Šva) 9.869
**Salcburg (Aut) 9.104
*APOEL (Kip) 6.492
Znaci zakljucak je da bi Zvezdi dosao protivnik kvaliteta npr. Lacija ili Benfike.U slucaju neke srece to bi bili u najmanju ruku Sahtjor ili Rendzers.Zato Pixi baci se na posao.Naravno da su pojacanja neophodna.Najmanje 5-6 kvalitetnih stranaca i dobar trener.Djurovskog postujem ali on je daleko od pravog strucnjaka.Zvezda treba prvo da udje bar jednom u LS ili da dodje npr. do cetvrtfinala UEFA kupa pa ce biti nosioc sa vecim index-om.Pogledajte samo koliko vise bodova imaju Levski,Steaua,Sahtjor,Sparta i td.Ovako su moguci i najaci protivnici npr. Sevilja gde smo otpisani.

Stefan DELIJA

pre 16 godina

Sanse za dobrog,odnosto losijeg protivnika na zrebu su otprilike 50 naprema 50%.Evo vam tebela eventualnih ucesnika 3. kola:

NAPOMENA: na provizornoj listi, sa jednom zvezdicom oznaceni su timovi navodni pobednici iz 1. kola kvalifikacija, a sa dve zvezdice navodni pobednici 2. kol
NOSIOCI
Liverpul (Eng) 112.618
Arsenal (Eng) 104.618
Valensija (Špa) 99.374
Španija 4 87.374/119.374
Benfika (Por) 67.107
Ajaks (Hol) 65.995
Verder (Nem) 63.640
Seltik (Ško) 62.064
**Steaua (Rum) 55.255
Lacio (Ita) 51.808
**Rendžers (Ško) 47.064
**Šahtjor (Ukr) 44.726
**Bešiktaš (Tur) 43.791
Anderleht (Bel) 41.594
**Dinamo K. (Ukr) 38.726
**Levski (Bug) 38.112

SLABIJA GRUPA
**Sparta (Ceš) 37.851
Fenerbahce (Tur) 36.791
AEK (Grc) 36.415
Dinamo B. (Rum) 34.255
**Rozenborg (Nor) 31.509
Spartak M. (Rus) 27.920
**C. zvezda (Srb) 19.256
Tuluz (Fra) 17.706
**Kopenhagen (Dan) 19.129
*Dinamo (Hrv) 17.533
**Genk (Bel) 15.594
**Ceška 2 13.851/32.851
**Debrecin (Mad) 11.675
Cirih (Šva) 9.869
**Salcburg (Aut) 9.104
*APOEL (Kip) 6.492
Znaci zakljucak je da bi Zvezdi dosao protivnik kvaliteta npr. Lacija ili Benfike.U slucaju neke srece to bi bili u najmanju ruku Sahtjor ili Rendzers.Zato Pixi baci se na posao.Naravno da su pojacanja neophodna.Najmanje 5-6 kvalitetnih stranaca i dobar trener.Djurovskog postujem ali on je daleko od pravog strucnjaka.Zvezda treba prvo da udje bar jednom u LS ili da dodje npr. do cetvrtfinala UEFA kupa pa ce biti nosioc sa vecim index-om.Pogledajte samo koliko vise bodova imaju Levski,Steaua,Sahtjor,Sparta i td.Ovako su moguci i najaci protivnici npr. Sevilja gde smo otpisani.

Sector

pre 16 godina

Pixi je rekao da nece biti odlazaka,najavio budzet od 15 miliona i provjerena strana pojacanje.Od pocetka sam mu vjerovao a sad jos vise.

Realno

pre 16 godina

Nikada nisam vidio ozbiljniju Zvezdu!Pixi definitivno zna sta radi.Jos samo dugo najavljivani budzet od 10-15 miliona i sve je OK.Ceka se ponuda za Ekvadorca Salasa prvim napadacem Ekvadora.Nije igrao sv u Njemackoj zbog povrede ali se Ekvador kvalifikovao zahvaljujuci njegovom golu protiv Kolumbije.Mislim da su mnogi upoznati sa tim.Zelio ga je PSV ali je uzeo Mendeza.Najbolji strelac LDU Quita i njihove lige,u Juznoj Americi ga zovu Madjionicar.Izjavio je da zeli da dodje u Zvezdu i da se predstavi Evropi.Dolazak je izvjestan.Jos jedan razlog da ostane zemljak Kastiljo,jos pojacanja na sredini i u napadu.Ostalo je sve do zreba samo da ne budu iz Spanije,Engleske i Italije.Steaua kapa.E da ne zaboravim...Novi golman!

Ulixes

pre 16 godina

Pre bih rekao da Milovanovic i BAsta silom prilika ostaju u Zvezdi, tj zato sto nema zainteresovanih kupaca. Poslednji igraci generacije Lukovica, Jankovica, Stojkovica... izgleda da ce malo teze naci inostrani aganzman. Za Milovanovica se verovalo da ce biti novi Dejan Stankovic, da bude jedan kompletan lider koji ce "vuci" tim kada mu ne ide dobro. Ipak, od velikog talenta je ostap samo dobar udarac iz daljine, nasledjen od oca, Djoke Bombe, kako su ga zvale ranije generacije. U prethodnoj sezoni je trebalo da igra ulogu slicnu onoj koju ima Stivi Dzi u Liverpulu, ali do toga (iz nekih razloga). On ima vec 23 godine i sada je na onoj prekratnici: hoce li talentovan omladinac izrasti u velikog fudbalera. Mozda je ova sezona koja predstoji njegov poslednji voz da ode na Zapad u neki ozbiljniji klub, inace ce tavoriti po nasoj ligi, ili u krajnjem slucaju otici u Rusiju ili Ukrajinu. Sto se Baste tice, ovo odozgo se moze u vecem delu i na njega primeniti, s tom razlikom sto je Bastu na vrhuncu forme omela povreda (lomljenje ruke od strane Nadja). Od tada Basta ne pruza onakve partije kao, recimo, protiv Jang Bojsa kada je debitovao na velikoj sceni. Kao Zvezdas nadam se da ce krenuti na bolje, kao objektivan posmatrac puno strepim.

Ivan Liverpool

pre 16 godina

Jos jedan razlog za zadovoljstvo posle vesti da Gay ostaje. Vec sam rekao da je prava stvar sto nema rasprodaje. Vreme je da krenemo ka Evropi. Ja verujem da Zvezda to moze, mozda i nisam u pravu ali bez pokusaja necemo ni saznati dali mozemo ili ne. Prema tome ...Napred Zvezdo samo napred...

synchronize

pre 16 godina

e svaka vam cast. ako zadrzite sve igrace uz neka pojacanja mozda i bude nesto od vas. nadam se da ce se Partizan pojacati. nada poslednja umire :)
Grobar

ad&

pre 16 godina

Dajte bre ljudi nemojte to da radite, ponovo ta naivnost, ne verujem nista dok se ne vidi neka konkretna promena u klubu. Super je to sto Basta i Milovanovic ostaju, ali jasno je, ja mislim, kakva bi vec sada bila ekipa da nisu otisli Zigic, Stojkovic, Lukovic, Boskovic, Kovacevic i kompanija. Nemojte da ste lakoverni toliko, previse je puta ispricana ta prica sa Evropom !
Tako da Gospodine Stojkovicu samo vas posmatramo !

Frey

pre 16 godina

Brate otkud njemu 15 miliona za pojacanja??? Da sabere budzet sih nasih klubova i pomnozi ga sa 2 opet ne bi imao toliko. Ma da, Valensija zainteresovana za Milovanovica. Kakav bre Aimar i ekipa, bolji je Milovanovic. Kakve on kornere izvodi... Ista prica za Bastu. Kakvi bre crni veliki klubovi?? Zavrsice oni u Kajzerisporu ili u nekim drugim klubovima sa imenima konzerve...

stanislav

pre 16 godina

Sector majstore znas li da se 15mil. moze se doci i do knok-aut faze LS. Pa tako da znas da gdje god da si to saznao nije istina.Dobro je da Basta ostaje ali po meni moze se naci i bolji od Milovanovica

mare realno

pre 16 godina

basta i milovanovic vise NEMAJU motiva da igraju za zvezdu. to ne znaci da je oni ne vole, naprotiv, najvise je vole od svih igraca, ali prosto im je muka od nase lige, praznih tribina, lose organizacije.. iako su mladi, oni igraju po 4,5 sezona u zvezdi. ne treba im sada prebacivati da su izdajice ako zele da odu. kada bi svaki talentovan igrac ostajao po 5 sezona u zvezdi, ne bi bilo problema.. ovi momci su zasluzili da odu preko, cela njihova generacija igra dobro u zapadnim klubovima. treba ih pustiti, jer demotivisani nista nece pomoci zvezdi. a liga sampiona je i dalje predaleko..

DELIJAkg

pre 16 godina

Jaoj majko mila...Milovanović i Valensija...Pa njemu je Zvezda plafon.Ako da bog da se Zvezda pojača taj Milovanović može 'ladno da ode u Čukarički.

Boris Lion

pre 16 godina

stojkovic vladimir je otisao jer je trazio brdo para (seti se kupa).. sto se milovanovica tice, moze odmah da ide, jer je vezara..

PIXI MAJSTORE

Ivan87

pre 16 godina

Samo ti Pixi zadrzi Kastilja, jer kako je igrao ove sezone...Milovanovic nista posebno, a Basta ipak treba da ostane, Djokica bi bilo bolje da poklone.

laki Delija

pre 16 godina

Piks kasno si se setio, prošle sezone da si ostavio makar Stojkovića već bi tada bili u L.Š. a ne sad da pkušavaš, Ja te podržavam ali ako daš otkaz Bošku i dovedeš nekog žabara,oprodtise od L.Š. pa možda i UEFA kupa.

RED STAR SEVER

pre 16 godina

BRAVO PIKSI, BRAVO, OVO JE N AJVECE POJACANJE ZA ZVEZDU ZADRZATI NAJBOLJE IGRACE I DOVESTI 3-4 DOBRA STRANCA ILI NASA REPREZENTATIVCA I LS JE BLIZU

Delija iz Podgorice

pre 16 godina

Dragi zvezdasi, nemojte da budete naivni.
Pa da se Valensija interesovala zar bi Milovanovic ostao da predvodi Zvezdu protiv Borca iz Cacka, na utakmici koju prati 1000 ljudi, ili bi pošao u Valensiju ??
Ovo je mazanje oči nama navijačima.
Kada je proslo ljeto otislo sve sto valja u klubu, otisli bi i Basta i Milovanovic, ali je jasno da ya njih nije bilo mjesta u dobre evropske klubove pa su ostali da ne bi isli u nekakve anonimuse od timova. Sigurno da su isli logikom "bolje je biti prvi u selu, nego posljednji u gradu".
Što se tiče Pixijevog rada, djelimično sam zadovoljan, ali Zvezda može da bude ozbiljniji tim i klub prije svega kada je kupi neki milioner, do tada možemo samo da se zadovoljavamo sa ovim našim polovnjacima od igrača i da čekamo naš nesposobni savez da dovede nekog velikog investitora da ulaže u našu propalu zemlju...
Pozdrav od SRBA IZ PODGORICE

miha

pre 16 godina

Basta zaista ostaje ali ne i Milovanovic!!!! Bio je na razgovoru kod Piksija i dobio je dozvolu ako stigne dobra ponuda da ide! Tako da ova vest nije tacna u potpunosti, nazalost!!

Fica

pre 16 godina

necete vi uci u ligu sampiona narednih 10 godina! sad cete da izvucete liverpool ili sevilju i onda kada ispadnete ce da se rasproda ceo tim i ista prica narednih milion god.PARTIZAN SAMPION! ! !

Mrsimud

pre 16 godina

Komsinica nema sansi da ih zadrzi a ovo je zametanje tragova. Sigurno je ni da Gaja ne mogu zadrzati, tako da ta prica ima neki drugi cilj. Mozda Bastu kupi Partizan kada prodamo Rukavinu...ahaa!

delija RS

pre 16 godina

Svaka čast za Milovanovica, Bastu i Gaja još samo da zadržimo Kastilja i još nekoliko pojačanja naročito u napadu jer ovo sad je kriza. I eto zvezde u ligi šampiona.

M@ximus_red_star

pre 16 godina

EXTRA!!!!Vrlo dobra vest koja me je jako obradovala,pored najavljenog ostanka Ibrahima Gaja.Sad se samo ceka da Kastiljo potvrdi da ostaje i ako dodju ovi najavljeni nece nam biti ravnih na Balkanu. Sijaj zvezdo sijaj jace raduj svoje navijace bice dana bice leta bices opet PRVAK SVETA!!!!!

nikoola

pre 16 godina

Kakav gaj i ostali "strnci".Neznam stvarno koji od njih je ostavio dobar utisak u nasem fudbalu,a kamoli u Zvezdi.Zato poruka je:Naucite nasu decu da igraju fudbal i forsirajte ih,a ne da mi dovodite neke nabedjene strance koji su nekad igrali fudbal i koji nemaju gde vise da odu.Zvezda ale!

Ljubitelj

pre 16 godina

Ukoliko prodjemo drugo kolo kvalifikacija za LS, nadam se da u trecem kolu necemo promovisati novog finalistu LS. Rivali po meri- Ajax, Anderleht, Rendzers i Lazio, pa sta nam Bog da...

Mungos

pre 16 godina

OSTAJU U ZVEZDI ?!
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......

pedja_nacionalnost zvezdaš

pre 16 godina

Milovanović,đokić perović rašković. Nemogu ja odlazit s posla i gledat to. probaj mi BASTU prodat : vi MALI ljudi

PIXI

pre 16 godina

prodacu milovanovica i dovescu Vladu Bozovica...On razbija, gledao sam ga na utakmici Japan-Crna Gora.Verujte u mene, vracamo Vladu Stojkovica i osvajamo LS!!!

Nena

pre 16 godina

Za Milovanovica ne znam,ali je sjajno sto Basta ostaje.Ove godine je imao mnogo povreda, nadam se da ce ga zaobici u sledecoj sezoni,i da ce dostici zeljenu formu.
Napred Zvezda!

jovan

pre 16 godina

pa neka ode milovanovic, to bi nam bilo najvece pojacanje. covek se krece koliko i jedan prosecan igrac u zoni. i purovic sa njim. taj tek trci za petoricu..........

Frey

pre 16 godina

Brate otkud njemu 15 miliona za pojacanja??? Da sabere budzet sih nasih klubova i pomnozi ga sa 2 opet ne bi imao toliko. Ma da, Valensija zainteresovana za Milovanovica. Kakav bre Aimar i ekipa, bolji je Milovanovic. Kakve on kornere izvodi... Ista prica za Bastu. Kakvi bre crni veliki klubovi?? Zavrsice oni u Kajzerisporu ili u nekim drugim klubovima sa imenima konzerve...

Fica

pre 16 godina

necete vi uci u ligu sampiona narednih 10 godina! sad cete da izvucete liverpool ili sevilju i onda kada ispadnete ce da se rasproda ceo tim i ista prica narednih milion god.PARTIZAN SAMPION! ! !

Mrsimud

pre 16 godina

Komsinica nema sansi da ih zadrzi a ovo je zametanje tragova. Sigurno je ni da Gaja ne mogu zadrzati, tako da ta prica ima neki drugi cilj. Mozda Bastu kupi Partizan kada prodamo Rukavinu...ahaa!

Ulixes

pre 16 godina

Pre bih rekao da Milovanovic i BAsta silom prilika ostaju u Zvezdi, tj zato sto nema zainteresovanih kupaca. Poslednji igraci generacije Lukovica, Jankovica, Stojkovica... izgleda da ce malo teze naci inostrani aganzman. Za Milovanovica se verovalo da ce biti novi Dejan Stankovic, da bude jedan kompletan lider koji ce "vuci" tim kada mu ne ide dobro. Ipak, od velikog talenta je ostap samo dobar udarac iz daljine, nasledjen od oca, Djoke Bombe, kako su ga zvale ranije generacije. U prethodnoj sezoni je trebalo da igra ulogu slicnu onoj koju ima Stivi Dzi u Liverpulu, ali do toga (iz nekih razloga). On ima vec 23 godine i sada je na onoj prekratnici: hoce li talentovan omladinac izrasti u velikog fudbalera. Mozda je ova sezona koja predstoji njegov poslednji voz da ode na Zapad u neki ozbiljniji klub, inace ce tavoriti po nasoj ligi, ili u krajnjem slucaju otici u Rusiju ili Ukrajinu. Sto se Baste tice, ovo odozgo se moze u vecem delu i na njega primeniti, s tom razlikom sto je Bastu na vrhuncu forme omela povreda (lomljenje ruke od strane Nadja). Od tada Basta ne pruza onakve partije kao, recimo, protiv Jang Bojsa kada je debitovao na velikoj sceni. Kao Zvezdas nadam se da ce krenuti na bolje, kao objektivan posmatrac puno strepim.

mare realno

pre 16 godina

basta i milovanovic vise NEMAJU motiva da igraju za zvezdu. to ne znaci da je oni ne vole, naprotiv, najvise je vole od svih igraca, ali prosto im je muka od nase lige, praznih tribina, lose organizacije.. iako su mladi, oni igraju po 4,5 sezona u zvezdi. ne treba im sada prebacivati da su izdajice ako zele da odu. kada bi svaki talentovan igrac ostajao po 5 sezona u zvezdi, ne bi bilo problema.. ovi momci su zasluzili da odu preko, cela njihova generacija igra dobro u zapadnim klubovima. treba ih pustiti, jer demotivisani nista nece pomoci zvezdi. a liga sampiona je i dalje predaleko..

ad&

pre 16 godina

Dajte bre ljudi nemojte to da radite, ponovo ta naivnost, ne verujem nista dok se ne vidi neka konkretna promena u klubu. Super je to sto Basta i Milovanovic ostaju, ali jasno je, ja mislim, kakva bi vec sada bila ekipa da nisu otisli Zigic, Stojkovic, Lukovic, Boskovic, Kovacevic i kompanija. Nemojte da ste lakoverni toliko, previse je puta ispricana ta prica sa Evropom !
Tako da Gospodine Stojkovicu samo vas posmatramo !

Mungos

pre 16 godina

OSTAJU U ZVEZDI ?!
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......

Sector

pre 16 godina

Pixi je rekao da nece biti odlazaka,najavio budzet od 15 miliona i provjerena strana pojacanje.Od pocetka sam mu vjerovao a sad jos vise.

laki Delija

pre 16 godina

Piks kasno si se setio, prošle sezone da si ostavio makar Stojkovića već bi tada bili u L.Š. a ne sad da pkušavaš, Ja te podržavam ali ako daš otkaz Bošku i dovedeš nekog žabara,oprodtise od L.Š. pa možda i UEFA kupa.

stanislav

pre 16 godina

Sector majstore znas li da se 15mil. moze se doci i do knok-aut faze LS. Pa tako da znas da gdje god da si to saznao nije istina.Dobro je da Basta ostaje ali po meni moze se naci i bolji od Milovanovica

miha

pre 16 godina

Basta zaista ostaje ali ne i Milovanovic!!!! Bio je na razgovoru kod Piksija i dobio je dozvolu ako stigne dobra ponuda da ide! Tako da ova vest nije tacna u potpunosti, nazalost!!

DELIJAkg

pre 16 godina

Jaoj majko mila...Milovanović i Valensija...Pa njemu je Zvezda plafon.Ako da bog da se Zvezda pojača taj Milovanović može 'ladno da ode u Čukarički.

nikoola

pre 16 godina

Kakav gaj i ostali "strnci".Neznam stvarno koji od njih je ostavio dobar utisak u nasem fudbalu,a kamoli u Zvezdi.Zato poruka je:Naucite nasu decu da igraju fudbal i forsirajte ih,a ne da mi dovodite neke nabedjene strance koji su nekad igrali fudbal i koji nemaju gde vise da odu.Zvezda ale!

Boris Lion

pre 16 godina

stojkovic vladimir je otisao jer je trazio brdo para (seti se kupa).. sto se milovanovica tice, moze odmah da ide, jer je vezara..

PIXI MAJSTORE

pedja_nacionalnost zvezdaš

pre 16 godina

Milovanović,đokić perović rašković. Nemogu ja odlazit s posla i gledat to. probaj mi BASTU prodat : vi MALI ljudi

Ivan Liverpool

pre 16 godina

Jos jedan razlog za zadovoljstvo posle vesti da Gay ostaje. Vec sam rekao da je prava stvar sto nema rasprodaje. Vreme je da krenemo ka Evropi. Ja verujem da Zvezda to moze, mozda i nisam u pravu ali bez pokusaja necemo ni saznati dali mozemo ili ne. Prema tome ...Napred Zvezdo samo napred...

synchronize

pre 16 godina

e svaka vam cast. ako zadrzite sve igrace uz neka pojacanja mozda i bude nesto od vas. nadam se da ce se Partizan pojacati. nada poslednja umire :)
Grobar

Stefan DELIJA

pre 16 godina

Sanse za dobrog,odnosto losijeg protivnika na zrebu su otprilike 50 naprema 50%.Evo vam tebela eventualnih ucesnika 3. kola:

NAPOMENA: na provizornoj listi, sa jednom zvezdicom oznaceni su timovi navodni pobednici iz 1. kola kvalifikacija, a sa dve zvezdice navodni pobednici 2. kol
NOSIOCI
Liverpul (Eng) 112.618
Arsenal (Eng) 104.618
Valensija (Špa) 99.374
Španija 4 87.374/119.374
Benfika (Por) 67.107
Ajaks (Hol) 65.995
Verder (Nem) 63.640
Seltik (Ško) 62.064
**Steaua (Rum) 55.255
Lacio (Ita) 51.808
**Rendžers (Ško) 47.064
**Šahtjor (Ukr) 44.726
**Bešiktaš (Tur) 43.791
Anderleht (Bel) 41.594
**Dinamo K. (Ukr) 38.726
**Levski (Bug) 38.112

SLABIJA GRUPA
**Sparta (Ceš) 37.851
Fenerbahce (Tur) 36.791
AEK (Grc) 36.415
Dinamo B. (Rum) 34.255
**Rozenborg (Nor) 31.509
Spartak M. (Rus) 27.920
**C. zvezda (Srb) 19.256
Tuluz (Fra) 17.706
**Kopenhagen (Dan) 19.129
*Dinamo (Hrv) 17.533
**Genk (Bel) 15.594
**Ceška 2 13.851/32.851
**Debrecin (Mad) 11.675
Cirih (Šva) 9.869
**Salcburg (Aut) 9.104
*APOEL (Kip) 6.492
Znaci zakljucak je da bi Zvezdi dosao protivnik kvaliteta npr. Lacija ili Benfike.U slucaju neke srece to bi bili u najmanju ruku Sahtjor ili Rendzers.Zato Pixi baci se na posao.Naravno da su pojacanja neophodna.Najmanje 5-6 kvalitetnih stranaca i dobar trener.Djurovskog postujem ali on je daleko od pravog strucnjaka.Zvezda treba prvo da udje bar jednom u LS ili da dodje npr. do cetvrtfinala UEFA kupa pa ce biti nosioc sa vecim index-om.Pogledajte samo koliko vise bodova imaju Levski,Steaua,Sahtjor,Sparta i td.Ovako su moguci i najaci protivnici npr. Sevilja gde smo otpisani.

Realno

pre 16 godina

Nikada nisam vidio ozbiljniju Zvezdu!Pixi definitivno zna sta radi.Jos samo dugo najavljivani budzet od 10-15 miliona i sve je OK.Ceka se ponuda za Ekvadorca Salasa prvim napadacem Ekvadora.Nije igrao sv u Njemackoj zbog povrede ali se Ekvador kvalifikovao zahvaljujuci njegovom golu protiv Kolumbije.Mislim da su mnogi upoznati sa tim.Zelio ga je PSV ali je uzeo Mendeza.Najbolji strelac LDU Quita i njihove lige,u Juznoj Americi ga zovu Madjionicar.Izjavio je da zeli da dodje u Zvezdu i da se predstavi Evropi.Dolazak je izvjestan.Jos jedan razlog da ostane zemljak Kastiljo,jos pojacanja na sredini i u napadu.Ostalo je sve do zreba samo da ne budu iz Spanije,Engleske i Italije.Steaua kapa.E da ne zaboravim...Novi golman!

RED STAR SEVER

pre 16 godina

BRAVO PIKSI, BRAVO, OVO JE N AJVECE POJACANJE ZA ZVEZDU ZADRZATI NAJBOLJE IGRACE I DOVESTI 3-4 DOBRA STRANCA ILI NASA REPREZENTATIVCA I LS JE BLIZU

Ljubitelj

pre 16 godina

Ukoliko prodjemo drugo kolo kvalifikacija za LS, nadam se da u trecem kolu necemo promovisati novog finalistu LS. Rivali po meri- Ajax, Anderleht, Rendzers i Lazio, pa sta nam Bog da...

delija RS

pre 16 godina

Svaka čast za Milovanovica, Bastu i Gaja još samo da zadržimo Kastilja i još nekoliko pojačanja naročito u napadu jer ovo sad je kriza. I eto zvezde u ligi šampiona.

Ivan87

pre 16 godina

Samo ti Pixi zadrzi Kastilja, jer kako je igrao ove sezone...Milovanovic nista posebno, a Basta ipak treba da ostane, Djokica bi bilo bolje da poklone.

Delija iz Podgorice

pre 16 godina

Dragi zvezdasi, nemojte da budete naivni.
Pa da se Valensija interesovala zar bi Milovanovic ostao da predvodi Zvezdu protiv Borca iz Cacka, na utakmici koju prati 1000 ljudi, ili bi pošao u Valensiju ??
Ovo je mazanje oči nama navijačima.
Kada je proslo ljeto otislo sve sto valja u klubu, otisli bi i Basta i Milovanovic, ali je jasno da ya njih nije bilo mjesta u dobre evropske klubove pa su ostali da ne bi isli u nekakve anonimuse od timova. Sigurno da su isli logikom "bolje je biti prvi u selu, nego posljednji u gradu".
Što se tiče Pixijevog rada, djelimično sam zadovoljan, ali Zvezda može da bude ozbiljniji tim i klub prije svega kada je kupi neki milioner, do tada možemo samo da se zadovoljavamo sa ovim našim polovnjacima od igrača i da čekamo naš nesposobni savez da dovede nekog velikog investitora da ulaže u našu propalu zemlju...
Pozdrav od SRBA IZ PODGORICE

M@ximus_red_star

pre 16 godina

EXTRA!!!!Vrlo dobra vest koja me je jako obradovala,pored najavljenog ostanka Ibrahima Gaja.Sad se samo ceka da Kastiljo potvrdi da ostaje i ako dodju ovi najavljeni nece nam biti ravnih na Balkanu. Sijaj zvezdo sijaj jace raduj svoje navijace bice dana bice leta bices opet PRVAK SVETA!!!!!

PIXI

pre 16 godina

prodacu milovanovica i dovescu Vladu Bozovica...On razbija, gledao sam ga na utakmici Japan-Crna Gora.Verujte u mene, vracamo Vladu Stojkovica i osvajamo LS!!!

Nena

pre 16 godina

Za Milovanovica ne znam,ali je sjajno sto Basta ostaje.Ove godine je imao mnogo povreda, nadam se da ce ga zaobici u sledecoj sezoni,i da ce dostici zeljenu formu.
Napred Zvezda!

jovan

pre 16 godina

pa neka ode milovanovic, to bi nam bilo najvece pojacanje. covek se krece koliko i jedan prosecan igrac u zoni. i purovic sa njim. taj tek trci za petoricu..........