Utorak, 03.04.2007.

22:35

LŠ: PSV - Liverpul 0:3

Izvor: Aleksa Gutoviæ

LŠ: PSV - Liverpul 0:3 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

ik66

pre 17 godina

Utakmica je bila obicno smaranje. Liverpul je igrao samo koliko treba a PSV je vise licio na Zvezdu nego na klub dostojan cetvrtfinal Kupa Sampiona. Katastrofa.

Nesko

pre 17 godina

Walk on through the wind
Walk on through the rain
Though your dreams be tossed and blown
Walk on, walk on
With hope in your heart
And you'll never walk alone
You'll never walk alone

Napred Liverpul!!!

milos

pre 17 godina

YOU'LL NEVER WALK ALONE!!!
bravo Livdza, osvajamo LS sigurno a ovaj sto spominje pobedu Manchestera na Enfildu nema pojama.
Liverpool ih je razbio igrom samo nije imao srece, ali ce zao pravo lice pokazati u finalu, razbice ih!!!!

Mata, L'pool

pre 17 godina

Stevie je najbolji igrac Liverpoola u istoriji (Emilin Hjuz je bio opasan) ali ovo sto ovaj covek radi je strasno. Takav sut, pas, srce... Ma najbolji je. A kad na sve to dodje Rafa onda rezultat je 4-1 VS Arsenal i 0-3 VS PSV. Polufinale je protiv Chelsea, najverovatnije jer tako idu parovi 1-4 2-3. Mada i Valensija nije naivna... Ali daj boze Chelsea pa da Mourinhu nabijemo komplekse da ne izadje godinu dana iz kuce. A u finalu MUFC (Bar se nadam tome) pa da Stevie 6. put podigne pehar. You'll never walk alone!!!

Martinez

pre 17 godina

@12th Carragher:
Moras da shvatas da ako PSV fale 3 kljucne igrace(Alex,Koné,i Afellay)da je veoma tesko da naprave dobar tim ko bih se borio nesto vise od ovoga protiv Liverpool,koj ima skora 4(51 prema 195 miliona) puta veci budzet. Kad Liverpool fali jedan igrac,imaju na klupi jos dvojica koji su dovedeni za najmanje 12 miliona za zamenu.
Svaka cast i da su dosli do 1/4 finale,jer posle grupna runda su bili PSV najmali klub.

Miro

pre 17 godina

Liverpool je jednostvno prikazao kakva je moc velikih evropskih klubova!
U sirini selekcije u snazi tima (fizickoj i taktickoj)!
PSV JE ODIGRAO NA SASVIM ZAVIDNOM NIVOU PRVIH 40 MIN I NEMA ZA CIM DA ZALI,ISPAO JE OD BOLJEG!
Pogotovo sto je igrao bez KONEa,ALEXa,FARFANa(2go poluvreme),AFFELAYA (mali je carobnjak). Treci Put za redom u drugom kolu LS je Divan Rezultat sa ovim budzetom!
BRAVO PSV!!! EINDHOVEN JE PONOSAN NA VAS!!

besnik

pre 17 godina

Liverpool osvaja i ove godine LS. U evropskoj sceni ne vidim neku ekipu koja moze se uspesno suprotstaviti Liverpoolu. Mozda jedino ManU ali tesko.

neverton

pre 17 godina

You're just too good to be true,
Can't take the ball off of you,
You've got a heavenly touch,
You pass like Souness to Rush,
And when we're all drunk in the bars,
We can't believe that you're ours,
You're just to good to be true,
Can't get the ball off of you...

Oh Steee-ven Gerr-aaard, da da da da da da

vlada

pre 17 godina

LIVERPUL I ZVEZDA 6 titula evropskih prvaka...
AKO da BOG ove godine i SEDMA.A Zvezda osvaja sve u SRBIJI kao i obicno...
O DA Mrzim partizan.

Nemanja Delija

pre 17 godina

@gmboki
skini lime wire sa ovog linka http://www.limewire.com/english/content/beta.shtml
i mocices da skines muziku koju god hoces.
Liverpool po meni ima stvarno dobru ekipu.Iako ne navijam za njih moram da priznam da im je super tim.Samo im fali jedan napadac i da se vrati Luis Garsia da igra isturenog veznog.Po meni idealno resenje bi bio Villa eventualno i jedan desni bek tipa Dani Alves.

Nemanja Delija

pre 17 godina

Ok dobro.Ima Liverpool finu ekipu po meni mogu da udju u finale,a i da osvoje LS sto da ne?!Posto im je samo jos to preostalo.U premier ligi nemaju sanse,a Manchester ima problema sa povredama(Nevil i Vidic).Inace moj prvi favorit bi bio Manchester.Sada ne znam ,sve je moguce.

Sasha

pre 17 godina

Kao što sam i mislio. Engleski timovi su trenutno toliko jaci od ostalih da se samo postavlja pitanje ko će od njih osvojiti LŠ. Tu je Liverpul ubedljivo u prednosti pošto znaju da igraju na rezultat i u dve utakmice teško da neko može da ih dobije. Što se finala tiče valjda je jasno da je to uvek "domaći" teren za Liverpul pošto su njihovi navijači ubedljivo najbolji na svetu.
Zaključak: Murinjo će opet da plače i krivi sve druge što su ispali od Liverpula, dok Fergusona, čak i ako bude ćutao posle izgubljenog finala, ima da oda boja lica, tačnije neviđeno crvenilo koje mu se pojavljuje nakon svakog teškog poraza. Što je njemu teže nama će biti lepše.
Liverpul je institucija. Ne može se protiv takve veličine. Ljudi ih potcenjuju pa onda kukaju (mislite o Barci, tom španskom provincijskom klubu, i njihovim zvezdicama).
Šesta titula samo što nije stigla u vitrine. Dobro da se gradi novi stadion. Uskoro će trebati mnogo veća trofejna sala.
Što se tiče Premijer lige i to će uskoro doći na svoje mesto. Dušebrižnici prestanite da lamentirate o tome, biće vas samo još veća sramota kada počnu i te titule da dolaze kao na traci.

Nidza

pre 17 godina

Od vechitih rotacija konachno neka fajdica. Pobednik ovogodissnje lige ssampiona bicce pobednik polufinalnog para Liverpul vs ?
Nadam se da ccemo chesto slussati pesmu iz kopa.

DIRTY D

pre 17 godina

SVAKA CAST LIVERPULU,ALI MISLIM DA OVO NIJE REALAN ODNOS SNAGA.OCEKIVAO SAM NERESEN REZULTAT A OVAKO CE UTAKMICA NA ENFILDU BITI PRILIKA ZA REZERVISTE DA ODIGRAJU JEDNU ZNACAJNIJU TEKMU...PFC SAMPION

TheKop

pre 17 godina

Lagano, sa pola gasa. Ušli smo u mašinu, pred nama svi drhte. Ipak mislim da PSV nije neki tim na osnovu kojeg bi trebalo suditi o snazi Liverpoola, on će to dokazati, nadam se, šestim trofejom Lige Šampiona. Nek dođu "kobasičari" iz Londona. Nek dođe "fabrika mesnih prerađevina", od njih će ostati samo kosti.

"For me this is a different feeling from the season we won the trophy. This team is better than that one was, but this is another year, another competition. Although we are getting closer." Rafa Benitez

You'll Never Walk Alone!

Predrag Celeketic

pre 17 godina

Fantasticno takticki odigrana utakmica! Bravo momci,bravo Rafa!!! Idemo zajedno po 6.-tu titulu prvaka evrpoe!!!
You'll never walk alone!!!

carragher

pre 17 godina

Rafa je sjajan takticar i motivator sto mu ne pomaze u premier ligi. Ligu sampiona ce lako osvojiti, ali za prvenstvo mu treba duza klupa. Bilo bi dobro kad bi crveni imali dva trenera, jednog Engleza za premier ligu i Rafu za Evropu. Onda ni tripla kruna ne bi bila daleko.
We want team with eleven Carraghers

BONANNO

pre 17 godina

ipak je Rafa bez konkurencije,covek zna znanje..uvek odlicna taktika i jos mnogo toga sto Livetpul cini ovakvm timom kakav jeste..SVAKA CAST!

lud & zbunjen

pre 17 godina

Ma to je stvarno potuno nenormalna ekipa. Ipak i pored fenomenalne igre sledi im ispadanje u 1/2 finalu jer je sve to samo faza u ostvarnjenju projekta Finale LS- Milan - Celsi pa ko bolji neka nosi. Ako treba na Alianzu ce biti i 2-3 penala za Milan a Celsi ipak nije Inter - tuzna druzina sa san Sira

culah

pre 17 godina

Benitez skidam kapu.
Covjek je majstor za tempiranje forme(sjetite se 2005). Steta sto nema duzu klupu pa da protutnji i engleskom ligom.
Zna da nema ekipu koja moze konstantno odigrat cijelu sezonu ali isto tako zna da moze svakoga dobit i onda se kad je najvaznije forma ekipe dize do maximuma pa pred liverpoolom padaju svi redom (barca, arsenal, psv..).

Robbie

pre 17 godina

Liverpool ima i znanje i srce. Utakmice su pravi sportski spektakli kakvih vise nema. Steta sto nije bilo prenosa ove utakmice.

eric the king

pre 17 godina

ja obozavam man utd i njihov sam veliki fan a liverpool postujem najvise od svih klubova pre svega zbog navijaca i igraca koji ostavljaju srce na terenu

gmboki

pre 17 godina

@Barcelonista! Prepoznanjes li ove reci?
---------------
smesan ovaj liverpul.
Ekipa sa izuzetnom sposobnoscu guranja svojih igraca izmedju sopstvenih stativa,udaranja guranja i ostalih nefudbalskih poteza,kao i briljantne taktike zvane "bunker,pa sta Bog da" zeli da dovede igrace tipa eto,vilja i deko,koji znaju da igraju FUDBAL ,a ne gore navedeno u svoju programiranu ekipu.
pa pre ce eto u kataniju nego u liverpul!!!
a rafa nek kupi dvojicu maratonaca,jednog boksera,3 rvaca i jednog kik-boksera(za svaki slucaj)
i eto ti ekipice koja ce da rusi barsu,arsenal,man utd i ostale koji nemaju pojma
:)))
srecno u shopingu...
(barcelonista, 3. april 2007 23:09)
-----------------
VAMOS RAFA!! Liverpool i PFC
najbolji na svetu!!!

Aca Faca

pre 17 godina

Dobice oni rivala u polufinalu po mjeri. Da, da, Valensiju. Mislite vi sta hocete ali Valensija ce biti novi prvak Evrope. Javicu vam se ponovo posle finala.

Dovla

pre 17 godina

Ajmooooo
Nema sad Liverpul ide ko smrt kroz psenicu. Kidaju bre sved pred sobom.
Krauch nemoze da promasi, a Dzerard je najbolji vodja kojeg jedan tim moze da ima!
Samo napred ka novoj tituli!

YOU'LL NEVER WALK ALONE!

jUVENTUS MAN

pre 17 godina

Iako u engleskoj ligi navijam za Newcastle, nadamse da ce Liverpool osvojiti Champions League. Takodje se nadam da ce Roma pobediti taj razmazeni Man U, jel ih mrzim kao crvenu zvezdu.
Napred Partiza, Juventus & Newcastle.

Stevan-fossa dei leoni

pre 17 godina

Bice tesko, ali verujemo...FORZA MILAN TU SEI IN MIO CUORE...
p.s.b92 ne pominje penal cist ko suza nad KAKOM u 1-pol

Rajko

pre 17 godina

VELIKI LIVERPOOL!!!
Stivi kapiten, jedan je Stivi kapiten!!! Nemam reci, josa samo da smradovi iz Londona( citaj, Chelsea ) ispadnu od Valencia-e.

DČ/Oko Sokolovo RS/Foca

pre 17 godina

Jes da ovaj Benitez sa ovim spancima nema pojma u Engleskoj ali u evropi skidam kapu.
Covjek je majstor za ligu prvaka.I nadam se da ce neko od Engleza da osvoji.

lemi-nish

pre 17 godina

ovi englezi nisu normalni....nema sta dzerard je kralj liverpula,on je pokretac igre....zato je i kapiten! bravo momci samo napred:)

soad

pre 17 godina

Liverpool osvaja ligu šampiona ove godine sto posto. Voleo bih da im u polufinalu padne smrdljivi Milan (nadam se da neće proći, ali ako prođe) i da ih razbiju kao što su razbili PSV večeras !!!
You'll never walk alone!

12th Carragher

pre 17 godina

Ovaj Finnan je kao vino. Sto stariji sve bolji.
Za mene iznenadjujuce visoka pobjeda ali potpuno zasluzena.
RIISE....sta reci
Dvije mrlje su zuti karton Maskerana i zamalo autogol Carraghera kod0:0, koji bi sigurno poremetio igru.
Nisu igrali Alex i Kone, ali ako je PSV samo ta dva igraca bolje da odmah ugase klub
LIVERPOOL LIVERPOOL LIVERPOOL

barcelonista

pre 17 godina

iako mi je zao sto sada nije barsa razbila psv umesto liverpula moram da kazem da je liverpul pokazao da nije slucajno izbacio barsu(iako mislim da je barsa bila u boljoj formi da bi lako izasli na kraj sa njima) i da imaju lepu sansu u LS,posto nemaju obaveze u prvenstvu.Ipak mislim da nemaju kvalitet da osvoje LS.
Napred Bayern&Roma

Nesko

pre 17 godina

Walk on through the wind
Walk on through the rain
Though your dreams be tossed and blown
Walk on, walk on
With hope in your heart
And you'll never walk alone
You'll never walk alone

Napred Liverpul!!!

soad

pre 17 godina

Liverpool osvaja ligu šampiona ove godine sto posto. Voleo bih da im u polufinalu padne smrdljivi Milan (nadam se da neće proći, ali ako prođe) i da ih razbiju kao što su razbili PSV večeras !!!
You'll never walk alone!

gmboki

pre 17 godina

@Barcelonista! Prepoznanjes li ove reci?
---------------
smesan ovaj liverpul.
Ekipa sa izuzetnom sposobnoscu guranja svojih igraca izmedju sopstvenih stativa,udaranja guranja i ostalih nefudbalskih poteza,kao i briljantne taktike zvane "bunker,pa sta Bog da" zeli da dovede igrace tipa eto,vilja i deko,koji znaju da igraju FUDBAL ,a ne gore navedeno u svoju programiranu ekipu.
pa pre ce eto u kataniju nego u liverpul!!!
a rafa nek kupi dvojicu maratonaca,jednog boksera,3 rvaca i jednog kik-boksera(za svaki slucaj)
i eto ti ekipice koja ce da rusi barsu,arsenal,man utd i ostale koji nemaju pojma
:)))
srecno u shopingu...
(barcelonista, 3. april 2007 23:09)
-----------------
VAMOS RAFA!! Liverpool i PFC
najbolji na svetu!!!

12th Carragher

pre 17 godina

Ovaj Finnan je kao vino. Sto stariji sve bolji.
Za mene iznenadjujuce visoka pobjeda ali potpuno zasluzena.
RIISE....sta reci
Dvije mrlje su zuti karton Maskerana i zamalo autogol Carraghera kod0:0, koji bi sigurno poremetio igru.
Nisu igrali Alex i Kone, ali ako je PSV samo ta dva igraca bolje da odmah ugase klub
LIVERPOOL LIVERPOOL LIVERPOOL

Dovla

pre 17 godina

Ajmooooo
Nema sad Liverpul ide ko smrt kroz psenicu. Kidaju bre sved pred sobom.
Krauch nemoze da promasi, a Dzerard je najbolji vodja kojeg jedan tim moze da ima!
Samo napred ka novoj tituli!

YOU'LL NEVER WALK ALONE!

neverton

pre 17 godina

You're just too good to be true,
Can't take the ball off of you,
You've got a heavenly touch,
You pass like Souness to Rush,
And when we're all drunk in the bars,
We can't believe that you're ours,
You're just to good to be true,
Can't get the ball off of you...

Oh Steee-ven Gerr-aaard, da da da da da da

lemi-nish

pre 17 godina

ovi englezi nisu normalni....nema sta dzerard je kralj liverpula,on je pokretac igre....zato je i kapiten! bravo momci samo napred:)

DČ/Oko Sokolovo RS/Foca

pre 17 godina

Jes da ovaj Benitez sa ovim spancima nema pojma u Engleskoj ali u evropi skidam kapu.
Covjek je majstor za ligu prvaka.I nadam se da ce neko od Engleza da osvoji.

jUVENTUS MAN

pre 17 godina

Iako u engleskoj ligi navijam za Newcastle, nadamse da ce Liverpool osvojiti Champions League. Takodje se nadam da ce Roma pobediti taj razmazeni Man U, jel ih mrzim kao crvenu zvezdu.
Napred Partiza, Juventus & Newcastle.

Aca Faca

pre 17 godina

Dobice oni rivala u polufinalu po mjeri. Da, da, Valensiju. Mislite vi sta hocete ali Valensija ce biti novi prvak Evrope. Javicu vam se ponovo posle finala.

culah

pre 17 godina

Benitez skidam kapu.
Covjek je majstor za tempiranje forme(sjetite se 2005). Steta sto nema duzu klupu pa da protutnji i engleskom ligom.
Zna da nema ekipu koja moze konstantno odigrat cijelu sezonu ali isto tako zna da moze svakoga dobit i onda se kad je najvaznije forma ekipe dize do maximuma pa pred liverpoolom padaju svi redom (barca, arsenal, psv..).

carragher

pre 17 godina

Rafa je sjajan takticar i motivator sto mu ne pomaze u premier ligi. Ligu sampiona ce lako osvojiti, ali za prvenstvo mu treba duza klupa. Bilo bi dobro kad bi crveni imali dva trenera, jednog Engleza za premier ligu i Rafu za Evropu. Onda ni tripla kruna ne bi bila daleko.
We want team with eleven Carraghers

Rajko

pre 17 godina

VELIKI LIVERPOOL!!!
Stivi kapiten, jedan je Stivi kapiten!!! Nemam reci, josa samo da smradovi iz Londona( citaj, Chelsea ) ispadnu od Valencia-e.

eric the king

pre 17 godina

ja obozavam man utd i njihov sam veliki fan a liverpool postujem najvise od svih klubova pre svega zbog navijaca i igraca koji ostavljaju srce na terenu

Stevan-fossa dei leoni

pre 17 godina

Bice tesko, ali verujemo...FORZA MILAN TU SEI IN MIO CUORE...
p.s.b92 ne pominje penal cist ko suza nad KAKOM u 1-pol

Predrag Celeketic

pre 17 godina

Fantasticno takticki odigrana utakmica! Bravo momci,bravo Rafa!!! Idemo zajedno po 6.-tu titulu prvaka evrpoe!!!
You'll never walk alone!!!

Sasha

pre 17 godina

Kao što sam i mislio. Engleski timovi su trenutno toliko jaci od ostalih da se samo postavlja pitanje ko će od njih osvojiti LŠ. Tu je Liverpul ubedljivo u prednosti pošto znaju da igraju na rezultat i u dve utakmice teško da neko može da ih dobije. Što se finala tiče valjda je jasno da je to uvek "domaći" teren za Liverpul pošto su njihovi navijači ubedljivo najbolji na svetu.
Zaključak: Murinjo će opet da plače i krivi sve druge što su ispali od Liverpula, dok Fergusona, čak i ako bude ćutao posle izgubljenog finala, ima da oda boja lica, tačnije neviđeno crvenilo koje mu se pojavljuje nakon svakog teškog poraza. Što je njemu teže nama će biti lepše.
Liverpul je institucija. Ne može se protiv takve veličine. Ljudi ih potcenjuju pa onda kukaju (mislite o Barci, tom španskom provincijskom klubu, i njihovim zvezdicama).
Šesta titula samo što nije stigla u vitrine. Dobro da se gradi novi stadion. Uskoro će trebati mnogo veća trofejna sala.
Što se tiče Premijer lige i to će uskoro doći na svoje mesto. Dušebrižnici prestanite da lamentirate o tome, biće vas samo još veća sramota kada počnu i te titule da dolaze kao na traci.

barcelonista

pre 17 godina

iako mi je zao sto sada nije barsa razbila psv umesto liverpula moram da kazem da je liverpul pokazao da nije slucajno izbacio barsu(iako mislim da je barsa bila u boljoj formi da bi lako izasli na kraj sa njima) i da imaju lepu sansu u LS,posto nemaju obaveze u prvenstvu.Ipak mislim da nemaju kvalitet da osvoje LS.
Napred Bayern&Roma

DIRTY D

pre 17 godina

SVAKA CAST LIVERPULU,ALI MISLIM DA OVO NIJE REALAN ODNOS SNAGA.OCEKIVAO SAM NERESEN REZULTAT A OVAKO CE UTAKMICA NA ENFILDU BITI PRILIKA ZA REZERVISTE DA ODIGRAJU JEDNU ZNACAJNIJU TEKMU...PFC SAMPION

TheKop

pre 17 godina

Lagano, sa pola gasa. Ušli smo u mašinu, pred nama svi drhte. Ipak mislim da PSV nije neki tim na osnovu kojeg bi trebalo suditi o snazi Liverpoola, on će to dokazati, nadam se, šestim trofejom Lige Šampiona. Nek dođu "kobasičari" iz Londona. Nek dođe "fabrika mesnih prerađevina", od njih će ostati samo kosti.

"For me this is a different feeling from the season we won the trophy. This team is better than that one was, but this is another year, another competition. Although we are getting closer." Rafa Benitez

You'll Never Walk Alone!

Mata, L'pool

pre 17 godina

Stevie je najbolji igrac Liverpoola u istoriji (Emilin Hjuz je bio opasan) ali ovo sto ovaj covek radi je strasno. Takav sut, pas, srce... Ma najbolji je. A kad na sve to dodje Rafa onda rezultat je 4-1 VS Arsenal i 0-3 VS PSV. Polufinale je protiv Chelsea, najverovatnije jer tako idu parovi 1-4 2-3. Mada i Valensija nije naivna... Ali daj boze Chelsea pa da Mourinhu nabijemo komplekse da ne izadje godinu dana iz kuce. A u finalu MUFC (Bar se nadam tome) pa da Stevie 6. put podigne pehar. You'll never walk alone!!!

Robbie

pre 17 godina

Liverpool ima i znanje i srce. Utakmice su pravi sportski spektakli kakvih vise nema. Steta sto nije bilo prenosa ove utakmice.

lud & zbunjen

pre 17 godina

Ma to je stvarno potuno nenormalna ekipa. Ipak i pored fenomenalne igre sledi im ispadanje u 1/2 finalu jer je sve to samo faza u ostvarnjenju projekta Finale LS- Milan - Celsi pa ko bolji neka nosi. Ako treba na Alianzu ce biti i 2-3 penala za Milan a Celsi ipak nije Inter - tuzna druzina sa san Sira

BONANNO

pre 17 godina

ipak je Rafa bez konkurencije,covek zna znanje..uvek odlicna taktika i jos mnogo toga sto Livetpul cini ovakvm timom kakav jeste..SVAKA CAST!

Nidza

pre 17 godina

Od vechitih rotacija konachno neka fajdica. Pobednik ovogodissnje lige ssampiona bicce pobednik polufinalnog para Liverpul vs ?
Nadam se da ccemo chesto slussati pesmu iz kopa.

Nemanja Delija

pre 17 godina

Ok dobro.Ima Liverpool finu ekipu po meni mogu da udju u finale,a i da osvoje LS sto da ne?!Posto im je samo jos to preostalo.U premier ligi nemaju sanse,a Manchester ima problema sa povredama(Nevil i Vidic).Inace moj prvi favorit bi bio Manchester.Sada ne znam ,sve je moguce.

Nemanja Delija

pre 17 godina

@gmboki
skini lime wire sa ovog linka http://www.limewire.com/english/content/beta.shtml
i mocices da skines muziku koju god hoces.
Liverpool po meni ima stvarno dobru ekipu.Iako ne navijam za njih moram da priznam da im je super tim.Samo im fali jedan napadac i da se vrati Luis Garsia da igra isturenog veznog.Po meni idealno resenje bi bio Villa eventualno i jedan desni bek tipa Dani Alves.

besnik

pre 17 godina

Liverpool osvaja i ove godine LS. U evropskoj sceni ne vidim neku ekipu koja moze se uspesno suprotstaviti Liverpoolu. Mozda jedino ManU ali tesko.

Miro

pre 17 godina

Liverpool je jednostvno prikazao kakva je moc velikih evropskih klubova!
U sirini selekcije u snazi tima (fizickoj i taktickoj)!
PSV JE ODIGRAO NA SASVIM ZAVIDNOM NIVOU PRVIH 40 MIN I NEMA ZA CIM DA ZALI,ISPAO JE OD BOLJEG!
Pogotovo sto je igrao bez KONEa,ALEXa,FARFANa(2go poluvreme),AFFELAYA (mali je carobnjak). Treci Put za redom u drugom kolu LS je Divan Rezultat sa ovim budzetom!
BRAVO PSV!!! EINDHOVEN JE PONOSAN NA VAS!!

vlada

pre 17 godina

LIVERPUL I ZVEZDA 6 titula evropskih prvaka...
AKO da BOG ove godine i SEDMA.A Zvezda osvaja sve u SRBIJI kao i obicno...
O DA Mrzim partizan.

Martinez

pre 17 godina

@12th Carragher:
Moras da shvatas da ako PSV fale 3 kljucne igrace(Alex,Koné,i Afellay)da je veoma tesko da naprave dobar tim ko bih se borio nesto vise od ovoga protiv Liverpool,koj ima skora 4(51 prema 195 miliona) puta veci budzet. Kad Liverpool fali jedan igrac,imaju na klupi jos dvojica koji su dovedeni za najmanje 12 miliona za zamenu.
Svaka cast i da su dosli do 1/4 finale,jer posle grupna runda su bili PSV najmali klub.

milos

pre 17 godina

YOU'LL NEVER WALK ALONE!!!
bravo Livdza, osvajamo LS sigurno a ovaj sto spominje pobedu Manchestera na Enfildu nema pojama.
Liverpool ih je razbio igrom samo nije imao srece, ali ce zao pravo lice pokazati u finalu, razbice ih!!!!

ik66

pre 17 godina

Utakmica je bila obicno smaranje. Liverpul je igrao samo koliko treba a PSV je vise licio na Zvezdu nego na klub dostojan cetvrtfinal Kupa Sampiona. Katastrofa.

Stevan-fossa dei leoni

pre 17 godina

Bice tesko, ali verujemo...FORZA MILAN TU SEI IN MIO CUORE...
p.s.b92 ne pominje penal cist ko suza nad KAKOM u 1-pol

barcelonista

pre 17 godina

iako mi je zao sto sada nije barsa razbila psv umesto liverpula moram da kazem da je liverpul pokazao da nije slucajno izbacio barsu(iako mislim da je barsa bila u boljoj formi da bi lako izasli na kraj sa njima) i da imaju lepu sansu u LS,posto nemaju obaveze u prvenstvu.Ipak mislim da nemaju kvalitet da osvoje LS.
Napred Bayern&Roma

soad

pre 17 godina

Liverpool osvaja ligu šampiona ove godine sto posto. Voleo bih da im u polufinalu padne smrdljivi Milan (nadam se da neće proći, ali ako prođe) i da ih razbiju kao što su razbili PSV večeras !!!
You'll never walk alone!

jUVENTUS MAN

pre 17 godina

Iako u engleskoj ligi navijam za Newcastle, nadamse da ce Liverpool osvojiti Champions League. Takodje se nadam da ce Roma pobediti taj razmazeni Man U, jel ih mrzim kao crvenu zvezdu.
Napred Partiza, Juventus & Newcastle.

Rajko

pre 17 godina

VELIKI LIVERPOOL!!!
Stivi kapiten, jedan je Stivi kapiten!!! Nemam reci, josa samo da smradovi iz Londona( citaj, Chelsea ) ispadnu od Valencia-e.

lemi-nish

pre 17 godina

ovi englezi nisu normalni....nema sta dzerard je kralj liverpula,on je pokretac igre....zato je i kapiten! bravo momci samo napred:)

DČ/Oko Sokolovo RS/Foca

pre 17 godina

Jes da ovaj Benitez sa ovim spancima nema pojma u Engleskoj ali u evropi skidam kapu.
Covjek je majstor za ligu prvaka.I nadam se da ce neko od Engleza da osvoji.

gmboki

pre 17 godina

@Barcelonista! Prepoznanjes li ove reci?
---------------
smesan ovaj liverpul.
Ekipa sa izuzetnom sposobnoscu guranja svojih igraca izmedju sopstvenih stativa,udaranja guranja i ostalih nefudbalskih poteza,kao i briljantne taktike zvane "bunker,pa sta Bog da" zeli da dovede igrace tipa eto,vilja i deko,koji znaju da igraju FUDBAL ,a ne gore navedeno u svoju programiranu ekipu.
pa pre ce eto u kataniju nego u liverpul!!!
a rafa nek kupi dvojicu maratonaca,jednog boksera,3 rvaca i jednog kik-boksera(za svaki slucaj)
i eto ti ekipice koja ce da rusi barsu,arsenal,man utd i ostale koji nemaju pojma
:)))
srecno u shopingu...
(barcelonista, 3. april 2007 23:09)
-----------------
VAMOS RAFA!! Liverpool i PFC
najbolji na svetu!!!

Aca Faca

pre 17 godina

Dobice oni rivala u polufinalu po mjeri. Da, da, Valensiju. Mislite vi sta hocete ali Valensija ce biti novi prvak Evrope. Javicu vam se ponovo posle finala.

Robbie

pre 17 godina

Liverpool ima i znanje i srce. Utakmice su pravi sportski spektakli kakvih vise nema. Steta sto nije bilo prenosa ove utakmice.

Sasha

pre 17 godina

Kao što sam i mislio. Engleski timovi su trenutno toliko jaci od ostalih da se samo postavlja pitanje ko će od njih osvojiti LŠ. Tu je Liverpul ubedljivo u prednosti pošto znaju da igraju na rezultat i u dve utakmice teško da neko može da ih dobije. Što se finala tiče valjda je jasno da je to uvek "domaći" teren za Liverpul pošto su njihovi navijači ubedljivo najbolji na svetu.
Zaključak: Murinjo će opet da plače i krivi sve druge što su ispali od Liverpula, dok Fergusona, čak i ako bude ćutao posle izgubljenog finala, ima da oda boja lica, tačnije neviđeno crvenilo koje mu se pojavljuje nakon svakog teškog poraza. Što je njemu teže nama će biti lepše.
Liverpul je institucija. Ne može se protiv takve veličine. Ljudi ih potcenjuju pa onda kukaju (mislite o Barci, tom španskom provincijskom klubu, i njihovim zvezdicama).
Šesta titula samo što nije stigla u vitrine. Dobro da se gradi novi stadion. Uskoro će trebati mnogo veća trofejna sala.
Što se tiče Premijer lige i to će uskoro doći na svoje mesto. Dušebrižnici prestanite da lamentirate o tome, biće vas samo još veća sramota kada počnu i te titule da dolaze kao na traci.

neverton

pre 17 godina

You're just too good to be true,
Can't take the ball off of you,
You've got a heavenly touch,
You pass like Souness to Rush,
And when we're all drunk in the bars,
We can't believe that you're ours,
You're just to good to be true,
Can't get the ball off of you...

Oh Steee-ven Gerr-aaard, da da da da da da

12th Carragher

pre 17 godina

Ovaj Finnan je kao vino. Sto stariji sve bolji.
Za mene iznenadjujuce visoka pobjeda ali potpuno zasluzena.
RIISE....sta reci
Dvije mrlje su zuti karton Maskerana i zamalo autogol Carraghera kod0:0, koji bi sigurno poremetio igru.
Nisu igrali Alex i Kone, ali ako je PSV samo ta dva igraca bolje da odmah ugase klub
LIVERPOOL LIVERPOOL LIVERPOOL

Dovla

pre 17 godina

Ajmooooo
Nema sad Liverpul ide ko smrt kroz psenicu. Kidaju bre sved pred sobom.
Krauch nemoze da promasi, a Dzerard je najbolji vodja kojeg jedan tim moze da ima!
Samo napred ka novoj tituli!

YOU'LL NEVER WALK ALONE!

eric the king

pre 17 godina

ja obozavam man utd i njihov sam veliki fan a liverpool postujem najvise od svih klubova pre svega zbog navijaca i igraca koji ostavljaju srce na terenu

culah

pre 17 godina

Benitez skidam kapu.
Covjek je majstor za tempiranje forme(sjetite se 2005). Steta sto nema duzu klupu pa da protutnji i engleskom ligom.
Zna da nema ekipu koja moze konstantno odigrat cijelu sezonu ali isto tako zna da moze svakoga dobit i onda se kad je najvaznije forma ekipe dize do maximuma pa pred liverpoolom padaju svi redom (barca, arsenal, psv..).

lud & zbunjen

pre 17 godina

Ma to je stvarno potuno nenormalna ekipa. Ipak i pored fenomenalne igre sledi im ispadanje u 1/2 finalu jer je sve to samo faza u ostvarnjenju projekta Finale LS- Milan - Celsi pa ko bolji neka nosi. Ako treba na Alianzu ce biti i 2-3 penala za Milan a Celsi ipak nije Inter - tuzna druzina sa san Sira

BONANNO

pre 17 godina

ipak je Rafa bez konkurencije,covek zna znanje..uvek odlicna taktika i jos mnogo toga sto Livetpul cini ovakvm timom kakav jeste..SVAKA CAST!

carragher

pre 17 godina

Rafa je sjajan takticar i motivator sto mu ne pomaze u premier ligi. Ligu sampiona ce lako osvojiti, ali za prvenstvo mu treba duza klupa. Bilo bi dobro kad bi crveni imali dva trenera, jednog Engleza za premier ligu i Rafu za Evropu. Onda ni tripla kruna ne bi bila daleko.
We want team with eleven Carraghers

Predrag Celeketic

pre 17 godina

Fantasticno takticki odigrana utakmica! Bravo momci,bravo Rafa!!! Idemo zajedno po 6.-tu titulu prvaka evrpoe!!!
You'll never walk alone!!!

DIRTY D

pre 17 godina

SVAKA CAST LIVERPULU,ALI MISLIM DA OVO NIJE REALAN ODNOS SNAGA.OCEKIVAO SAM NERESEN REZULTAT A OVAKO CE UTAKMICA NA ENFILDU BITI PRILIKA ZA REZERVISTE DA ODIGRAJU JEDNU ZNACAJNIJU TEKMU...PFC SAMPION

TheKop

pre 17 godina

Lagano, sa pola gasa. Ušli smo u mašinu, pred nama svi drhte. Ipak mislim da PSV nije neki tim na osnovu kojeg bi trebalo suditi o snazi Liverpoola, on će to dokazati, nadam se, šestim trofejom Lige Šampiona. Nek dođu "kobasičari" iz Londona. Nek dođe "fabrika mesnih prerađevina", od njih će ostati samo kosti.

"For me this is a different feeling from the season we won the trophy. This team is better than that one was, but this is another year, another competition. Although we are getting closer." Rafa Benitez

You'll Never Walk Alone!

Nidza

pre 17 godina

Od vechitih rotacija konachno neka fajdica. Pobednik ovogodissnje lige ssampiona bicce pobednik polufinalnog para Liverpul vs ?
Nadam se da ccemo chesto slussati pesmu iz kopa.

Nemanja Delija

pre 17 godina

Ok dobro.Ima Liverpool finu ekipu po meni mogu da udju u finale,a i da osvoje LS sto da ne?!Posto im je samo jos to preostalo.U premier ligi nemaju sanse,a Manchester ima problema sa povredama(Nevil i Vidic).Inace moj prvi favorit bi bio Manchester.Sada ne znam ,sve je moguce.

Nemanja Delija

pre 17 godina

@gmboki
skini lime wire sa ovog linka http://www.limewire.com/english/content/beta.shtml
i mocices da skines muziku koju god hoces.
Liverpool po meni ima stvarno dobru ekipu.Iako ne navijam za njih moram da priznam da im je super tim.Samo im fali jedan napadac i da se vrati Luis Garsia da igra isturenog veznog.Po meni idealno resenje bi bio Villa eventualno i jedan desni bek tipa Dani Alves.

besnik

pre 17 godina

Liverpool osvaja i ove godine LS. U evropskoj sceni ne vidim neku ekipu koja moze se uspesno suprotstaviti Liverpoolu. Mozda jedino ManU ali tesko.

Miro

pre 17 godina

Liverpool je jednostvno prikazao kakva je moc velikih evropskih klubova!
U sirini selekcije u snazi tima (fizickoj i taktickoj)!
PSV JE ODIGRAO NA SASVIM ZAVIDNOM NIVOU PRVIH 40 MIN I NEMA ZA CIM DA ZALI,ISPAO JE OD BOLJEG!
Pogotovo sto je igrao bez KONEa,ALEXa,FARFANa(2go poluvreme),AFFELAYA (mali je carobnjak). Treci Put za redom u drugom kolu LS je Divan Rezultat sa ovim budzetom!
BRAVO PSV!!! EINDHOVEN JE PONOSAN NA VAS!!

vlada

pre 17 godina

LIVERPUL I ZVEZDA 6 titula evropskih prvaka...
AKO da BOG ove godine i SEDMA.A Zvezda osvaja sve u SRBIJI kao i obicno...
O DA Mrzim partizan.

Martinez

pre 17 godina

@12th Carragher:
Moras da shvatas da ako PSV fale 3 kljucne igrace(Alex,Koné,i Afellay)da je veoma tesko da naprave dobar tim ko bih se borio nesto vise od ovoga protiv Liverpool,koj ima skora 4(51 prema 195 miliona) puta veci budzet. Kad Liverpool fali jedan igrac,imaju na klupi jos dvojica koji su dovedeni za najmanje 12 miliona za zamenu.
Svaka cast i da su dosli do 1/4 finale,jer posle grupna runda su bili PSV najmali klub.

Mata, L'pool

pre 17 godina

Stevie je najbolji igrac Liverpoola u istoriji (Emilin Hjuz je bio opasan) ali ovo sto ovaj covek radi je strasno. Takav sut, pas, srce... Ma najbolji je. A kad na sve to dodje Rafa onda rezultat je 4-1 VS Arsenal i 0-3 VS PSV. Polufinale je protiv Chelsea, najverovatnije jer tako idu parovi 1-4 2-3. Mada i Valensija nije naivna... Ali daj boze Chelsea pa da Mourinhu nabijemo komplekse da ne izadje godinu dana iz kuce. A u finalu MUFC (Bar se nadam tome) pa da Stevie 6. put podigne pehar. You'll never walk alone!!!

Nesko

pre 17 godina

Walk on through the wind
Walk on through the rain
Though your dreams be tossed and blown
Walk on, walk on
With hope in your heart
And you'll never walk alone
You'll never walk alone

Napred Liverpul!!!

milos

pre 17 godina

YOU'LL NEVER WALK ALONE!!!
bravo Livdza, osvajamo LS sigurno a ovaj sto spominje pobedu Manchestera na Enfildu nema pojama.
Liverpool ih je razbio igrom samo nije imao srece, ali ce zao pravo lice pokazati u finalu, razbice ih!!!!

ik66

pre 17 godina

Utakmica je bila obicno smaranje. Liverpul je igrao samo koliko treba a PSV je vise licio na Zvezdu nego na klub dostojan cetvrtfinal Kupa Sampiona. Katastrofa.