1. Ove klince treba odmah rasporediti po klubovima, Mega,FMP,Borac,Partizan,Zvezda I to svakom klubu da imaju zagarantovanu minutazu, da rasterete starije I da nastave sa kontinuitetom
  (Anon, 2. avgust 2023 15:46)

  # Link komentara

 2. Najveća satisfakcija bi bila da iz ove generacije dobijemo jedno 4-5 igrača (a ima ih), zašto ne i više, koji će kroz 5-6 godina biti ozbiljni evropski igrači kadri da sa svakim odigraju kvalitetnu utakmicu i bore se za medalje.

  Ako pričamo o medaljama, bilo bi jako lepo da ovaj tim konačno uđe u borbu za medalju na U19 2025. godine. U proteklih 10 godina imamo samo jedno 4. mesto. Da ih vidim protiv Amerikanaca u nekom trenutku.

  Što se tiče Stefanovića, sigurno da on želi seniorski tim, ali ja ne bih žurio sa promocijom. Pre svega treba neko i decu da usmerava i podučava. A kod nas nagrađivanje nikad nije išlo kako treba.

  Napraviš rezultat, svi skoče da hvale, Savez "E Nenade, svaka čast, ajde u A tim da te odnese bujica nenormalne javnosti." Možda kao deo stručnog štaba uz još neke mlade, ali internacionalno malo iskusnije no ništa naglo. Svakako čovek treba da bude deo sistema koji se zove Reprezentacija Srbije.
  (Gde ja živim, 2. avgust 2023 12:10)

  # Link komentara

 3. Imas imenjace i Svetsko i OLimpijsko zlato kao motivaciju! Imas i seniore. Bogu hvala na dobrom si putu da jednog dana preuzmes i A selekciju.
  (Milunka Malina, 2. avgust 2023 11:46)

  # Link komentara

 4. Ništa ovo nije bitno, kad nema uspeha kod seniora.
  (neutralan, 2. avgust 2023 11:18)

  # Link komentara

 5. Takmicenja/rad za/sa mladje kategorije su kod nas skroz pogresno shvacena. Tu nije cilj osvoiti zlatnu medalju, makar to ne treba da bude primarni cilj kao sto se kod nas smatra. Bitno je da tu ima individualnog kvaliteta i da se potencira njihov individualni talenat koji se polako uvodi u sistem timske kosarke, a medalja ako dodje dodje..Nem oze se ocekivati kao sto retko kad i biva da se iz jedne generacije iznedri 10 ekstra talenata..dovoljno je iznedriti 1-2 eventualno 3 igraca po generaciji. Zlatna medalja u U19, U19,20 ili bilo sta slicno nije garant apsolutno nicega ako iz nje ne nastane makar jedan veliki igrac. Mi padamo u bedak kad ne osvojimo ili u euforiju kada osvojimo. Pa ljudi, mi smo ovu medalju osvojili samo iz razloga jer imamo neke igrace koji su nastupali vec u seniorskoj konkurenciji, cak igrali i evroligu pomalo ili makar radili sa evroligaskim seniorskim ekipama..naravno da ce takvi igraci U OVOM MOMENTU DA oduvaju one koji i dalje igraju iskljucivo juniorsku kosarku, ali to za godinu, dve, tri apsolutno nista ne mora da znaci i stvar se preokrene za cas...Preteriujemo sa euforijom kad amladi nesto osvoje isto kao sto preterujemo sa kritikama kada se ne osvoji..Smesno je to u slucaju mladih reprezentacija...pogotovo ovih bas mladih U17, U18...
  (eurohoops, 2. avgust 2023 11:13)

  # Link komentara

 6. Kralju, care. Svaka cast
  (Trenercina, 2. avgust 2023 11:09)

  # Link komentara

 7. Da nije zlato sa seniorskom reprezentacijom?
  (Kukatilo, 2. avgust 2023 10:58)

  # Link komentara