1. Gordon je odličan lik, skroman, igra, nema fantaziranja, sećam se intervjua kad je došao u Denver pa kad ga je pohvalio Šek posle odlične partije, kao klinac pun zahvalnosti ! Samo neka nastavi sa dobrim igrama, još bolje i jače !
  (JPR, 20. mart 2023 14:50)

  # Link komentara

 2. Gordon, bratina. Treba mu naći negde neko srpsko poreklo i videti da li bi hteo da igra u paru sa Jokićem u reprezentaciji. To bi bilo vrlo interesantno i teško odbranjivo za druge reprezentacije.
  (VlaD, 20. mart 2023 11:37)

  # Link komentara

 3. Gordonu dati nas pasos.
  (jovica, 20. mart 2023 10:56)

  # Link komentara

 4. Gordonu dati nas pasos.
  (jovica, 20. mart 2023 10:56)

  # Link komentara

 5. Trebali bi i drugi saigrači početi pričati srpski s obzirom koliko ih Nikola čini boljima na terenu. Gordon previše solira zadnjih par utakmica ali i dalje se piše po američkim portalima da nije do kraja zaliječio povredu ramena i rebara i da zato manje ide na zakucavanja i na hvatanje lopte skokovima.
  Denver ima jako težak raspored do kraja i pitanje je da li će najbolji igrači imati priliku da odmore koji dan i preskoče poneku utakmicu. Od idućih deset utakmica tri možemo nazvati lakšima ( Vašington, Hjuston i možda Nju Orlins ako se ne vrati Zajon ) a ostale su sve teške uključujući dva puta Finiks, jednom Milvoki , Filadelfija , GSW , Juta i Sakramento i sve su to timovi koji se bore za što bolju poziciju u plejofu ili plejinu.
  U zavisnosti od rezultata Memfisa i Sakramenta ( a oba tima igraju jako dobro ) Denveru će trebati 3-5 pobjeda da zadrže prvo mjesto na zapadu. Nije nemoguće to ostvariti,naravno , ali biće teško .
  (Arm, 20. mart 2023 10:00)

  # Link komentara

 6. Zanimljiv video. Nema Gordona u kadru.
  (tocka, 20. mart 2023 09:37)

  # Link komentara