Sreda, 15.03.2023.

11:00

Prva odluka novog FSS: Nedimović broj 2

Novi menadžment Fudbalskog saveza Srbije na čelu da novim predsednikom Draganom Džajićem doneo je prvu odluku.

Izvor: B92

Prva odluka novog FSS: Nedimoviæ broj 2 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

142 Komentari

Sortiraj po:

Skid

pre 1 godinu

Kada shvatite kako Amerika funkcionise i zasto je danas ono sto jeste za svega 70 godina, onda cete shvatiti zasto ih oponasa cela Zapadna Evropa kao i Srbija koja sad to isto radi. Ova lakrdija u FSS to pokazuje ako znate da razumete ono sto se u pozoristu daje, a daje mnogo vise od ovog paravana. Imena u ovoj predstavi su totalno nebitna.

Samo kažem

pre 1 godinu

Kakva reprezentacija takav i prvi čovjek FSS-a. Pardon, prvi potpredsjednik FSS-a. Nešto me ovo "prvi potpredsjednik" na nešto podseća?

apoteza hipokrizije

pre 1 godinu

"Nije valjda da je Vesić bio genije dok je bio pomocnik Djindjica". Nije on bio ni tada nikakav genije, niti je bio najbolji "neformalni" gradonacelnik. Da je bio genije mogao je svojim imenom i prezimenom da bude kandidat za gradonacelnika. Zasto nije se nisi zapitao? Da je ovo drustvo kako treba da bude o Vesicu se nista vise ne bi culo. Ali tu je, svakoj reci pritoka.

Cane

pre 1 godinu

Dokaz koliko oni nemaju ni obraza ni blama je činjenica da nisu mogli da se strpe ni par meseci nam svoju muljotinu serviraju. Verovatno se svo vreme smeju koliko je sve to glatko išlo.

zika

pre 1 godinu

Mislim suprotno od vecine. Ako drzava hoce da ulozi u fudbal onda mora da ima svog coveka da to sprovede.Sta se Vidic(ili Dzajic) razumeju u organizaciju, finansije,izgradnju objekata,poboljsanje infrastrukture isl.Nije to iz oblasti koju poznaju sportisti (fudbaleri). Treba stvoriti uslove u kojoj ce se oetvariti uspeh. A onda sportisti i bivsi sportisti treba da daju svoj doprinos. Ne treba mesati babe i zabe.E sad ako se neko u tom stvaranju uslova i ovajdi, u redu, na to smo bar navikli narocito od vlasti.To je nacin rada odavno prihvacen u Srbiji.

nikvet

pre 1 godinu

Уништио српско млеко, привео крају уништавање свиња па прелази на фудбал. Можда сад процвета пољопривреда?

Libero

pre 1 godinu

Vidim da se mnogi pecaju i podrazumevaju da Nedimovic ima nekakve veze sa poljoprivredom jer je bio ministar.
Bas suprotno, bio je ministar poljoprivrede jer apsolutno nikakve veze sa poljoprivredom nije imao. Tako da je mesto u FSS samo logican nastavak.
Pa gde bi smo mi bili da nam ljudi znaju ono cime se bave?!

Zmajk

pre 1 godinu

Prava odluka , Džajić je tu samo reda radi !
Nedimović je čovek iz politike , verujem da zna upravljati a treba čovek u FSS koji to zna.
Uskoro se gradi nacionalni stadion , ogroman projekt.
Ja lično mislim da je Nedimović bolji organizator nego Vidić.
Neznam gde je to Vidić mogao steći iskustvo upravljanjem jedne tako velike organizacije kao što je FSS.
Vidić je svoj čitav život trenirao i igrao utakmice, to je njegovo celo iskustvo.
On može da bude trener a ne predsednik FSS.

Na SNS akademiji se profiliše trust mozgova, koji će naše društvo da dovede u situaciju da doživimo katarzu.
Gospodin Nedimović, kao jedan dipl. pravnik, ima urodjenu sposobnost upravljanja, jer se to "uči do iznemoglosti" na tom fakultetu.
Rezultati koje je postizao, mogu postideti i ministre poljoprivrede Holandije i SAD.
Tako da nemam ni malo rezerve da će Nedimović uspešno privesti kraju projekat preduvavanja faktura prilikom izgradnje nacionalnog i svih ostalih stadiona i tako pomoći državi da se još više nepovoljno zaduži kako bi to finansirala, jer to utiče na povećanje zaposlenosti, potrošnje, a samim ti i povećanju GDP.

helikopter

pre 1 godinu

Da,pa šta? Pa Vesic je bio jedan od najboljih neformalnih gradonačelnika u istoriji. Nije valjda da je Vesić bio genije dok je bio pomocnik Djindjica,a onda odjednom loš kao pomocnik Radojičića,a covek potpuno isti. Dosta bre vise licemerja! Vesić je bio odlican i sa Djindjicem i sa Vucicem!!!
(Oliver, 15. mart 2023 12:36)

Evo ga napredni bot sa funkcijom da odgovara na komentare i raspravlja se. Bote, nisi dostojan da spominjes ime dr Zorana Djindjica, ni u jednom kontekstu. Cuti i jedi taj sendvic, to je jedini smisao tvoje egzistencije na ovoj planeti.

di je glava lajovicu

pre 1 godinu

Unistio poljoprivredu pa je sad dosao fudbal na red .
(Era sa onoga sveta, 15. mart 2023 11:25)
tu nece imati nekog velikog posla

Stefan

pre 1 godinu

Ista stvar kao i sa bivsim gradonacelnikom Beograda. Naravno da se ne secate njegovog imena jer je zamenik Vesić bio glavni. Tako je i ovo. Cirkus.

prljavi hari

pre 1 godinu

Kako se samo sprdaju sa gradjanima republike Srbije... videli da ih niko, ali apsolutno niko ne dira i ne ometa u opstoj pljacki naroda

Konstatacija

pre 1 godinu

On je broj 1 i to smo svi znali jos od pre par meseci.Dzajic je samo paravan,da svojim imenom i prezimenom srusi Vidica a da SNS nastavi svoju kradju jer su u planu novi stadioni,pogotovo nacionalni,gde treba oromne pare da se operu i da se stave pojedincima milioni u dzepovima.Nazalost,Dzajic je pri kraju svog bitisanja pogazio i osramotio svoje ime i citav svoj rad u fudbalu stavio na stub srama.Niko ga vise nikad nece gledati kao sto je bio do juce.

Liberty

pre 1 godinu

Baš sam iznenađen!

Žao mi je što nije bilo opcije u kladionicama ko će da vodi i upravlja savezom kada su se kandidovali Džaja zakrpa i Nemanja Vidić Legenda.

Džaja kec-1
Vidić dvojka-2
Nedimović X

da prodam kuću i opalim X za sve pare makar neku korist da imam pošto od ovih više nema koristi ni za fudbal ni za bilo šta drugo...

Pedja

pre 1 godinu

Unistio poljoprivredu pa je sad dosao fudbal na red .
(Era sa onoga sveta, 15. mart 2023 11:25)

Realno, tu i neće imati puno posla. Fudbal nam je već dugo dno dna.
Doduše, ovi u svim oblastima i dalje kopaju još dublje. :)

Zoran

pre 1 godinu

Ovo je bilo očekivano zato su i grnuli Đajica protiv Vidica jer ovaj ga ne bi dobio da je izašao sa njim na crtu , smradovi jedni jadni E moja Srbijo !!!

Kg

pre 1 godinu

Pogledajte sliku, pravi sportista. Pa ki smo u skoli takve birali poslednje, stavis na gol cisto da se slucajno odbije neko lopta kad ga neko pogodi. Pored najbolneg defanzivca u istoriji PL. Majko milo, neko stvarno ne zna za blam.

Aleks

pre 1 godinu

Dragan Dzajic, legenda Crvene Zvezde i jedna od Zvezdinih Zvezda, te legenda Jugoslovenskog fudbala, premino je 2008-e godine, a sahranjen je 14. marta 2023-e u prostorijama Fudbalskog Saveza Srbije.

Rade

pre 1 godinu

Sad će Nedim da angažuje svoje najstručnije ljude iz poljoprivrede da naprave analizu fudbalskih neuspeha, da vidimo gde smo. Preporuka nove struke je da orlovi odrade prvi trening među šljivama.

Bob Mcadoo

pre 1 godinu

Da,pa šta? Pa Vesic je bio jedan od najboljih neformalnih gradonačelnika u istoriji. Nije valjda da je Vesić bio genije dok je bio pomocnik Djindjica,a onda odjednom loš kao pomocnik Radojičića,a covek potpuno isti. Dosta bre vise licemerja! Vesić je bio odlican i sa Djindjicem i sa Vucicem!!!
(Oliver, 15. mart 2023 12:36)
Pa, vodi ga svojoj kući ukoliko je on (bio) dobar! Za šta je bio dobar, za lopovluka i predlaganje kockica??? Nije bio dobar nikada, tj. đubre je bio i kada je bio u DS, đubre je i sada i đubre će ostati ubuduće!

Palona

pre 1 godinu

Imam pitanje za drugosrbijanske vrišteće histerike: a sta je to kad Emanuel Makron nazove Kilijana Mbapea i kaze mu da ne treba da ide iz PSG-a? Jel to upliv politike u fudbal? I kako je to moguce u "demokratskoj" Francuskoj,zar to nije samo u "nedemokratskoj,autoritarnoj" Srbiji??
(Oliver, 15. mart 2023 12:49)

To je savet! Posavetovao ga je da za dobrobit i razvoj francuskog fudbala bi bilo dobro da ostane da igra za PSG! U slučaju da je Mbape rešio da predje u neki drugi klub sigurno mu ne bi podmeštali nogu i pravili problem!

Kod nas je problem što je unapred bilo određeno ko će biti predsednik saveza! Vidić im je svojom kandidaturom poremetio planove i morali su staviti Džajića koji će, već vidim, uskoro podneti ostavku zbog zdravstvenih problema i naslediće ga bivši ministar poljoprivrede!
Ako ti u ovim malverzacijama ne vidiš problem onda to nije dobro za celokupno društvo jer nisi usamljen u tome!
Vidiću je od samog starta stavljeno do znanja od domaćih centara moći da tu šta da traži jer neće pobediti bez obzira na svoj program!
A narod i navijače niko ništa ne pita!

Kiza

pre 1 godinu

Kakav stručan manevar Džajića već na samom početku. Eto, sad znamo zašto je Vidić odustao. Shvatio je da se greškom kandidovao za funkciju Br.1 a trebalo je da se kandiduje za funkciju Br.2

dure

pre 1 godinu

Sledeći pada Piksi, živi bili pa videli... treba 5,6 igrača iz cz da igra u njoj, znate, zbog prodaje, samo, fudbalski svet nije naivan, pogotovo posle onog šinjela prodatog u Real.. A mi, što smo učestvovali na velikim takmičenja, učestvovali smo!

deda Mile

pre 1 godinu

Samo da znate da je Nedimovic Bosanac.
Bosanski lobi jace radi nego nekada Crnogorski.
Bukvalno nema mesta od opstinskih, kulturnih, sportskih i drugih institucija gde se zemare nisu uvalile.

Samo fali da Nedimovic postavi svog semljaka Marjana Risticevica za zamenika.
(Joca, 15. mart 2023 12:37)

Nemoguće, Rističević navija za Partizan.

dure

pre 1 godinu

Kakvo iznenađenje!!! Kao Grobaru, bilo mi je krivo i žao što su ga onako žuti hapsili, kao kriminalca... Sad vidim, u pravu su bili!

Milos

pre 1 godinu

Ako niste shvatili,u nadi da ce mi objaviti komentar:
Kada je vladajuca partija kandidovala nedimovica,Vidicev tim je s pravom poslao dopis UEFA o uplitanju politike u sport,itd...
Plan B vladajuce partije je naravno,odustajanje nedimovica i kandidovanje nekog drugog,u ovom slucaju dzajica koji ce biti samo figura i pitace se koliko i ja.
Time su se izbegle konfrontacije sa UEFA,a u sustini,stvarni predsednik saveza je nedimovic.Dzajic je kao sto svi znamo,figura i to je u sustini cela prica.

dure

pre 1 godinu

Najveći utisak su navijači cz! Pravili su demonstracije za svakakve gluposti, sad tišina... i onako pljunuti na Vidića, što ni jednom Grobaru ne bi palo na pamet, zbog njegove fudbalske i ljudske veličine.. stvarno treba da je ih sramota! Eto vam i liga, igrajte sami, reprezentacije da bude sva iz cz, zbog stranaca, nek u reprezentaciju razigravaju klince, zbog prodaje... fujjjj

u magnovenju

pre 1 godinu

Bojkotujem fss i reprezentaciju od kad su oterali Antića. Nadao sam se, naivno moram priznati, da će se stvari promeniti nakon odlaska Toleta Lpva, ali trulež u toj mafijaškoj organizaciji seže do najsitnijih pora i tamo su sve promene koje su moguće samo šminka i ništa više.
I biće tako sve dok je u fudbalu velika lova.

Nikola

pre 1 godinu

Kakva degradacija za obojicu.
Džaja je bio legenda fudbala a sada je paravan, a ovaj drugi nosilac liste pobedničke stranke na izborima a sada je samo podpredsednik u FSS i ako mu je stranka i dalje na vlasti.
Lične blamaže.
U stvari su najveći pobednici ovi ispod njih dvojice. Iznogudi.

Oliver

pre 1 godinu

@tanasko

Dobili smo novog Radojica i Vesica.


Da,pa šta? Pa Vesic je bio jedan od najboljih neformalnih gradonačelnika u istoriji. Nije valjda da je Vesić bio genije dok je bio pomocnik Djindjica,a onda odjednom loš kao pomocnik Radojičića,a covek potpuno isti. Dosta bre vise licemerja! Vesić je bio odlican i sa Djindjicem i sa Vucicem!!!

Igor za

pre 1 godinu

Druga odluka FSS ja da nasi fudbaleri nisu vise "Orlovi", nego "mali faraoni" (faraoni su Egipcani), zato sto su nam sve mumija do mumije u savezu.

Oliver

pre 1 godinu

Imam pitanje za drugosrbijanske vrišteće histerike: a sta je to kad Emanuel Makron nazove Kilijana Mbapea i kaze mu da ne treba da ide iz PSG-a? Jel to upliv politike u fudbal? I kako je to moguce u "demokratskoj" Francuskoj,zar to nije samo u "nedemokratskoj,autoritarnoj" Srbiji??

Joca

pre 1 godinu

Samo da znate da je Nedimovic Bosanac.
Bosanski lobi jace radi nego nekada Crnogorski.
Bukvalno nema mesta od opstinskih, kulturnih, sportskih i drugih institucija gde se zemare nisu uvalile.

Samo fali da Nedimovic postavi svog semljaka Marjana Risticevica za zamenika.

Zox

pre 1 godinu

Džaja će sad da hrani golubove,nedimović sns av će da komanduje kraduckaju,penzioneri će da glasaju a mladi će da odu iz zeml,oni koji će ostati njih će grand pink heppy kiki golubović Jovana Jeremić vaspitavao dok neko novi ne izađe iz akademije za mlade lidere. Milina zemlja srbija međ šljive.

Mihajlo

pre 1 godinu

Oni su materijal za Alana Forda,tako neki satirični strip a ne za FSS. Kad kažu tako br.2 Nedimović odmah mi na pamet padne br.1 iz Alana Forda,onaj deda u kolicima,to mora da je Džajić a Nedimović je valjda dobio ulogu tajnog agenta Alana Forda,br.2 u organizaciji. Jeremija,hipohondar,to se zna ko je,on vuče konce iza zavese,a Bob Rok je Terzić,on je tu da obavlja ove prljave,ulične poslove.

NBGD

pre 1 godinu

Bice ovo kao sto smo imali slucaj sa gradonavelnikom Beograda,gde 90% ljudi nije znalo ko je gradonacelnik a ko zamenik. Dzaja ce da ode po neki put da pogleda petliće ili otvori neki kamp,cisto da se vidi da mrda,a ovaj ce da bude za sve ostalo.

kaokakao

pre 1 godinu

Ako nas ima, a nema nas, bojkot reprezentacije, sto na tv-u sto uzivo. Naravno, to se nece desiti, i dalje cemo gledati, komentarisati, a oni ce da se smjeskaju i stavljaju milione u dzepove.

PriPravnik

pre 1 godinu

Ljudi, gradi se nacionalni stadion, investicija od nekoliko stotina miliona evra. Pa niste valjda mislili da će partija pustiti da to kontrolišu nezavisni i ljudi sa integritetom kakvi su Vidić i njegova ekipa. zato i jeste nedimović tu. Trebao je biti i predsednik, ali su sa ulaskom Vidića u trku skontali da ne bi imao šanse pa je u igru uveden fikus Džajić. Jasno ko dva i dva.
Gledam govor onog nesrećnog starkelje, jedva diše, ne zna ni pročitati ono što su mu napisali. I on priča o energiji i nesebičnom radu i napretku. Užas kako je jedna legenda nisko pala bez obzira čime su ga ucenili. A nečime jesu jer sam uveren da nije sam došao na ideju da se kandiduje. Voleo bi i znati kakve su mu sada finansije, da li je zbog toga možda pokleknuo.

M.R.

pre 1 godinu

Prava odluka , Džajić je tu samo reda radi !
Nedimović je čovek iz politike , verujem da zna upravljati a treba čovek u FSS koji to zna.
Uskoro se gradi nacionalni stadion , ogroman projekt.
Ja lično mislim da je Nedimović bolji organizator nego Vidić.
Neznam gde je to Vidić mogao steći iskustvo upravljanjem jedne tako velike organizacije kao što je FSS.
Vidić je svoj čitav život trenirao i igrao utakmice, to je njegovo celo iskustvo.
On može da bude trener a ne predsednik FSS.

Oliver

pre 1 godinu

Nedimovic je bio odlican ministar poljoprivrede,bice odlican i potpredsednik. Gubitnicima koji na izborima osvajaju nizak jednocifren broj procenata ostaje samo da vrište i histerišu,heheheheh

Dare

pre 1 godinu

Džajić se odavno pokazao
kao loš čovek. Uzimao je procente od ugovora fudbalera, rasprodao onakav tim a Zvezda ostala u dugovima. Aboliran a da nije osudjen. I sada se kandidovao u ovim godinama. Nedimović mu zamenik.Užas, katastrofa.

golja

pre 1 godinu

Evo šokirao sam, baš niko to nije očekivao. Ovo će biti kao relacija Radulović-Vesić, nevidljivi gradonačelnik-nevidljivi predsednik FSS.

Admiral

pre 1 godinu

Ubrzo sledi vest kako Dzajic zbog zdravstvenih razloga ne moze da pruza maksimum u poslu te ce sve obaveze predsednika da vrsi Nedimovic. Kakav cirkus na svim poljima!

Dragan

pre 1 godinu

FSS je truo.
Novi kadrovi samo nastavljaju kontinuitet predhodnika.
Nedimovoć do juče ministar poljpoprivrede sad je FSS.Presmešno.
O Bajdenu Džajiću ne treba trošiti reči.

Brko Radoje

pre 1 godinu

Ajdeeeee
Sto bi rekao Bili Piton
Šalu na stranu ali nadam se da ako ne ja da će moji sinovi doživeti da se u Srbiji sport odvoji od kriminala i politike koji u poslednje vreme deluju kao jedan sindikat i onda neć biti terzica kokeza nedimovica čovića i sličnih opskurnih istaknutih sportskih radnika

Banana

pre 1 godinu

hahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhaha

Opa Djurdjo

pre 1 godinu

Kakva je to hobotnica svagde al bukvalno svagde gde ima neke love mora da se ima covek svoj,pablo eksobar je bio mala maca za ove

Шид у срцу.

pre 1 godinu

За месец, два Џајић се повлачи ( старост, бла, бла, бла ) и Недимовић постаје председник.

Opa Djurdjo

pre 1 godinu

"Na prvoj sednici novog Izvršnog odbora odlučeno je da će u slučaju odsustva Džajića, predsednika menjati potpredsednik Branislav Nedimović."


Hahahha koja farsa,bice dzaja izgleda stalno odsutan

Banana

pre 1 godinu

hahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhaha

Шид у срцу.

pre 1 godinu

За месец, два Џајић се повлачи ( старост, бла, бла, бла ) и Недимовић постаје председник.

Admiral

pre 1 godinu

Ubrzo sledi vest kako Dzajic zbog zdravstvenih razloga ne moze da pruza maksimum u poslu te ce sve obaveze predsednika da vrsi Nedimovic. Kakav cirkus na svim poljima!

Zox

pre 1 godinu

Džaja će sad da hrani golubove,nedimović sns av će da komanduje kraduckaju,penzioneri će da glasaju a mladi će da odu iz zeml,oni koji će ostati njih će grand pink heppy kiki golubović Jovana Jeremić vaspitavao dok neko novi ne izađe iz akademije za mlade lidere. Milina zemlja srbija međ šljive.

PriPravnik

pre 1 godinu

Ljudi, gradi se nacionalni stadion, investicija od nekoliko stotina miliona evra. Pa niste valjda mislili da će partija pustiti da to kontrolišu nezavisni i ljudi sa integritetom kakvi su Vidić i njegova ekipa. zato i jeste nedimović tu. Trebao je biti i predsednik, ali su sa ulaskom Vidića u trku skontali da ne bi imao šanse pa je u igru uveden fikus Džajić. Jasno ko dva i dva.
Gledam govor onog nesrećnog starkelje, jedva diše, ne zna ni pročitati ono što su mu napisali. I on priča o energiji i nesebičnom radu i napretku. Užas kako je jedna legenda nisko pala bez obzira čime su ga ucenili. A nečime jesu jer sam uveren da nije sam došao na ideju da se kandiduje. Voleo bi i znati kakve su mu sada finansije, da li je zbog toga možda pokleknuo.

golja

pre 1 godinu

Evo šokirao sam, baš niko to nije očekivao. Ovo će biti kao relacija Radulović-Vesić, nevidljivi gradonačelnik-nevidljivi predsednik FSS.

dure

pre 1 godinu

Najveći utisak su navijači cz! Pravili su demonstracije za svakakve gluposti, sad tišina... i onako pljunuti na Vidića, što ni jednom Grobaru ne bi palo na pamet, zbog njegove fudbalske i ljudske veličine.. stvarno treba da je ih sramota! Eto vam i liga, igrajte sami, reprezentacije da bude sva iz cz, zbog stranaca, nek u reprezentaciju razigravaju klince, zbog prodaje... fujjjj

NBGD

pre 1 godinu

Bice ovo kao sto smo imali slucaj sa gradonavelnikom Beograda,gde 90% ljudi nije znalo ko je gradonacelnik a ko zamenik. Dzaja ce da ode po neki put da pogleda petliće ili otvori neki kamp,cisto da se vidi da mrda,a ovaj ce da bude za sve ostalo.

Mihajlo

pre 1 godinu

Oni su materijal za Alana Forda,tako neki satirični strip a ne za FSS. Kad kažu tako br.2 Nedimović odmah mi na pamet padne br.1 iz Alana Forda,onaj deda u kolicima,to mora da je Džajić a Nedimović je valjda dobio ulogu tajnog agenta Alana Forda,br.2 u organizaciji. Jeremija,hipohondar,to se zna ko je,on vuče konce iza zavese,a Bob Rok je Terzić,on je tu da obavlja ove prljave,ulične poslove.

Milos

pre 1 godinu

Ako niste shvatili,u nadi da ce mi objaviti komentar:
Kada je vladajuca partija kandidovala nedimovica,Vidicev tim je s pravom poslao dopis UEFA o uplitanju politike u sport,itd...
Plan B vladajuce partije je naravno,odustajanje nedimovica i kandidovanje nekog drugog,u ovom slucaju dzajica koji ce biti samo figura i pitace se koliko i ja.
Time su se izbegle konfrontacije sa UEFA,a u sustini,stvarni predsednik saveza je nedimovic.Dzajic je kao sto svi znamo,figura i to je u sustini cela prica.

dure

pre 1 godinu

Kakvo iznenađenje!!! Kao Grobaru, bilo mi je krivo i žao što su ga onako žuti hapsili, kao kriminalca... Sad vidim, u pravu su bili!

kaokakao

pre 1 godinu

Ako nas ima, a nema nas, bojkot reprezentacije, sto na tv-u sto uzivo. Naravno, to se nece desiti, i dalje cemo gledati, komentarisati, a oni ce da se smjeskaju i stavljaju milione u dzepove.

Dare

pre 1 godinu

Džajić se odavno pokazao
kao loš čovek. Uzimao je procente od ugovora fudbalera, rasprodao onakav tim a Zvezda ostala u dugovima. Aboliran a da nije osudjen. I sada se kandidovao u ovim godinama. Nedimović mu zamenik.Užas, katastrofa.

Joca

pre 1 godinu

Samo da znate da je Nedimovic Bosanac.
Bosanski lobi jace radi nego nekada Crnogorski.
Bukvalno nema mesta od opstinskih, kulturnih, sportskih i drugih institucija gde se zemare nisu uvalile.

Samo fali da Nedimovic postavi svog semljaka Marjana Risticevica za zamenika.

Opa Djurdjo

pre 1 godinu

Kakva je to hobotnica svagde al bukvalno svagde gde ima neke love mora da se ima covek svoj,pablo eksobar je bio mala maca za ove

Palona

pre 1 godinu

Imam pitanje za drugosrbijanske vrišteće histerike: a sta je to kad Emanuel Makron nazove Kilijana Mbapea i kaze mu da ne treba da ide iz PSG-a? Jel to upliv politike u fudbal? I kako je to moguce u "demokratskoj" Francuskoj,zar to nije samo u "nedemokratskoj,autoritarnoj" Srbiji??
(Oliver, 15. mart 2023 12:49)

To je savet! Posavetovao ga je da za dobrobit i razvoj francuskog fudbala bi bilo dobro da ostane da igra za PSG! U slučaju da je Mbape rešio da predje u neki drugi klub sigurno mu ne bi podmeštali nogu i pravili problem!

Kod nas je problem što je unapred bilo određeno ko će biti predsednik saveza! Vidić im je svojom kandidaturom poremetio planove i morali su staviti Džajića koji će, već vidim, uskoro podneti ostavku zbog zdravstvenih problema i naslediće ga bivši ministar poljoprivrede!
Ako ti u ovim malverzacijama ne vidiš problem onda to nije dobro za celokupno društvo jer nisi usamljen u tome!
Vidiću je od samog starta stavljeno do znanja od domaćih centara moći da tu šta da traži jer neće pobediti bez obzira na svoj program!
A narod i navijače niko ništa ne pita!

Libero

pre 1 godinu

Vidim da se mnogi pecaju i podrazumevaju da Nedimovic ima nekakve veze sa poljoprivredom jer je bio ministar.
Bas suprotno, bio je ministar poljoprivrede jer apsolutno nikakve veze sa poljoprivredom nije imao. Tako da je mesto u FSS samo logican nastavak.
Pa gde bi smo mi bili da nam ljudi znaju ono cime se bave?!

nikvet

pre 1 godinu

Уништио српско млеко, привео крају уништавање свиња па прелази на фудбал. Можда сад процвета пољопривреда?

Kiza

pre 1 godinu

Kakav stručan manevar Džajića već na samom početku. Eto, sad znamo zašto je Vidić odustao. Shvatio je da se greškom kandidovao za funkciju Br.1 a trebalo je da se kandiduje za funkciju Br.2

Nikola

pre 1 godinu

Kakva degradacija za obojicu.
Džaja je bio legenda fudbala a sada je paravan, a ovaj drugi nosilac liste pobedničke stranke na izborima a sada je samo podpredsednik u FSS i ako mu je stranka i dalje na vlasti.
Lične blamaže.
U stvari su najveći pobednici ovi ispod njih dvojice. Iznogudi.

Igor za

pre 1 godinu

Druga odluka FSS ja da nasi fudbaleri nisu vise "Orlovi", nego "mali faraoni" (faraoni su Egipcani), zato sto su nam sve mumija do mumije u savezu.

Kg

pre 1 godinu

Pogledajte sliku, pravi sportista. Pa ki smo u skoli takve birali poslednje, stavis na gol cisto da se slucajno odbije neko lopta kad ga neko pogodi. Pored najbolneg defanzivca u istoriji PL. Majko milo, neko stvarno ne zna za blam.

helikopter

pre 1 godinu

Da,pa šta? Pa Vesic je bio jedan od najboljih neformalnih gradonačelnika u istoriji. Nije valjda da je Vesić bio genije dok je bio pomocnik Djindjica,a onda odjednom loš kao pomocnik Radojičića,a covek potpuno isti. Dosta bre vise licemerja! Vesić je bio odlican i sa Djindjicem i sa Vucicem!!!
(Oliver, 15. mart 2023 12:36)

Evo ga napredni bot sa funkcijom da odgovara na komentare i raspravlja se. Bote, nisi dostojan da spominjes ime dr Zorana Djindjica, ni u jednom kontekstu. Cuti i jedi taj sendvic, to je jedini smisao tvoje egzistencije na ovoj planeti.

Konstatacija

pre 1 godinu

On je broj 1 i to smo svi znali jos od pre par meseci.Dzajic je samo paravan,da svojim imenom i prezimenom srusi Vidica a da SNS nastavi svoju kradju jer su u planu novi stadioni,pogotovo nacionalni,gde treba oromne pare da se operu i da se stave pojedincima milioni u dzepovima.Nazalost,Dzajic je pri kraju svog bitisanja pogazio i osramotio svoje ime i citav svoj rad u fudbalu stavio na stub srama.Niko ga vise nikad nece gledati kao sto je bio do juce.

Dragan

pre 1 godinu

FSS je truo.
Novi kadrovi samo nastavljaju kontinuitet predhodnika.
Nedimovoć do juče ministar poljpoprivrede sad je FSS.Presmešno.
O Bajdenu Džajiću ne treba trošiti reči.

u magnovenju

pre 1 godinu

Bojkotujem fss i reprezentaciju od kad su oterali Antića. Nadao sam se, naivno moram priznati, da će se stvari promeniti nakon odlaska Toleta Lpva, ali trulež u toj mafijaškoj organizaciji seže do najsitnijih pora i tamo su sve promene koje su moguće samo šminka i ništa više.
I biće tako sve dok je u fudbalu velika lova.

dure

pre 1 godinu

Sledeći pada Piksi, živi bili pa videli... treba 5,6 igrača iz cz da igra u njoj, znate, zbog prodaje, samo, fudbalski svet nije naivan, pogotovo posle onog šinjela prodatog u Real.. A mi, što smo učestvovali na velikim takmičenja, učestvovali smo!

Bob Mcadoo

pre 1 godinu

Da,pa šta? Pa Vesic je bio jedan od najboljih neformalnih gradonačelnika u istoriji. Nije valjda da je Vesić bio genije dok je bio pomocnik Djindjica,a onda odjednom loš kao pomocnik Radojičića,a covek potpuno isti. Dosta bre vise licemerja! Vesić je bio odlican i sa Djindjicem i sa Vucicem!!!
(Oliver, 15. mart 2023 12:36)
Pa, vodi ga svojoj kući ukoliko je on (bio) dobar! Za šta je bio dobar, za lopovluka i predlaganje kockica??? Nije bio dobar nikada, tj. đubre je bio i kada je bio u DS, đubre je i sada i đubre će ostati ubuduće!

Opa Djurdjo

pre 1 godinu

"Na prvoj sednici novog Izvršnog odbora odlučeno je da će u slučaju odsustva Džajića, predsednika menjati potpredsednik Branislav Nedimović."


Hahahha koja farsa,bice dzaja izgleda stalno odsutan

Stefan

pre 1 godinu

Ista stvar kao i sa bivsim gradonacelnikom Beograda. Naravno da se ne secate njegovog imena jer je zamenik Vesić bio glavni. Tako je i ovo. Cirkus.

Aleks

pre 1 godinu

Dragan Dzajic, legenda Crvene Zvezde i jedna od Zvezdinih Zvezda, te legenda Jugoslovenskog fudbala, premino je 2008-e godine, a sahranjen je 14. marta 2023-e u prostorijama Fudbalskog Saveza Srbije.

Zmajk

pre 1 godinu

Prava odluka , Džajić je tu samo reda radi !
Nedimović je čovek iz politike , verujem da zna upravljati a treba čovek u FSS koji to zna.
Uskoro se gradi nacionalni stadion , ogroman projekt.
Ja lično mislim da je Nedimović bolji organizator nego Vidić.
Neznam gde je to Vidić mogao steći iskustvo upravljanjem jedne tako velike organizacije kao što je FSS.
Vidić je svoj čitav život trenirao i igrao utakmice, to je njegovo celo iskustvo.
On može da bude trener a ne predsednik FSS.

Na SNS akademiji se profiliše trust mozgova, koji će naše društvo da dovede u situaciju da doživimo katarzu.
Gospodin Nedimović, kao jedan dipl. pravnik, ima urodjenu sposobnost upravljanja, jer se to "uči do iznemoglosti" na tom fakultetu.
Rezultati koje je postizao, mogu postideti i ministre poljoprivrede Holandije i SAD.
Tako da nemam ni malo rezerve da će Nedimović uspešno privesti kraju projekat preduvavanja faktura prilikom izgradnje nacionalnog i svih ostalih stadiona i tako pomoći državi da se još više nepovoljno zaduži kako bi to finansirala, jer to utiče na povećanje zaposlenosti, potrošnje, a samim ti i povećanju GDP.

Pedja

pre 1 godinu

Unistio poljoprivredu pa je sad dosao fudbal na red .
(Era sa onoga sveta, 15. mart 2023 11:25)

Realno, tu i neće imati puno posla. Fudbal nam je već dugo dno dna.
Doduše, ovi u svim oblastima i dalje kopaju još dublje. :)

Cane

pre 1 godinu

Dokaz koliko oni nemaju ni obraza ni blama je činjenica da nisu mogli da se strpe ni par meseci nam svoju muljotinu serviraju. Verovatno se svo vreme smeju koliko je sve to glatko išlo.

Rade

pre 1 godinu

Sad će Nedim da angažuje svoje najstručnije ljude iz poljoprivrede da naprave analizu fudbalskih neuspeha, da vidimo gde smo. Preporuka nove struke je da orlovi odrade prvi trening među šljivama.

prljavi hari

pre 1 godinu

Kako se samo sprdaju sa gradjanima republike Srbije... videli da ih niko, ali apsolutno niko ne dira i ne ometa u opstoj pljacki naroda

Brko Radoje

pre 1 godinu

Ajdeeeee
Sto bi rekao Bili Piton
Šalu na stranu ali nadam se da ako ne ja da će moji sinovi doživeti da se u Srbiji sport odvoji od kriminala i politike koji u poslednje vreme deluju kao jedan sindikat i onda neć biti terzica kokeza nedimovica čovića i sličnih opskurnih istaknutih sportskih radnika

Zoran

pre 1 godinu

Ovo je bilo očekivano zato su i grnuli Đajica protiv Vidica jer ovaj ga ne bi dobio da je izašao sa njim na crtu , smradovi jedni jadni E moja Srbijo !!!

deda Mile

pre 1 godinu

Samo da znate da je Nedimovic Bosanac.
Bosanski lobi jace radi nego nekada Crnogorski.
Bukvalno nema mesta od opstinskih, kulturnih, sportskih i drugih institucija gde se zemare nisu uvalile.

Samo fali da Nedimovic postavi svog semljaka Marjana Risticevica za zamenika.
(Joca, 15. mart 2023 12:37)

Nemoguće, Rističević navija za Partizan.

di je glava lajovicu

pre 1 godinu

Unistio poljoprivredu pa je sad dosao fudbal na red .
(Era sa onoga sveta, 15. mart 2023 11:25)
tu nece imati nekog velikog posla

Samo kažem

pre 1 godinu

Kakva reprezentacija takav i prvi čovjek FSS-a. Pardon, prvi potpredsjednik FSS-a. Nešto me ovo "prvi potpredsjednik" na nešto podseća?

Liberty

pre 1 godinu

Baš sam iznenađen!

Žao mi je što nije bilo opcije u kladionicama ko će da vodi i upravlja savezom kada su se kandidovali Džaja zakrpa i Nemanja Vidić Legenda.

Džaja kec-1
Vidić dvojka-2
Nedimović X

da prodam kuću i opalim X za sve pare makar neku korist da imam pošto od ovih više nema koristi ni za fudbal ni za bilo šta drugo...

apoteza hipokrizije

pre 1 godinu

"Nije valjda da je Vesić bio genije dok je bio pomocnik Djindjica". Nije on bio ni tada nikakav genije, niti je bio najbolji "neformalni" gradonacelnik. Da je bio genije mogao je svojim imenom i prezimenom da bude kandidat za gradonacelnika. Zasto nije se nisi zapitao? Da je ovo drustvo kako treba da bude o Vesicu se nista vise ne bi culo. Ali tu je, svakoj reci pritoka.

Oliver

pre 1 godinu

@tanasko

Dobili smo novog Radojica i Vesica.


Da,pa šta? Pa Vesic je bio jedan od najboljih neformalnih gradonačelnika u istoriji. Nije valjda da je Vesić bio genije dok je bio pomocnik Djindjica,a onda odjednom loš kao pomocnik Radojičića,a covek potpuno isti. Dosta bre vise licemerja! Vesić je bio odlican i sa Djindjicem i sa Vucicem!!!

Oliver

pre 1 godinu

Nedimovic je bio odlican ministar poljoprivrede,bice odlican i potpredsednik. Gubitnicima koji na izborima osvajaju nizak jednocifren broj procenata ostaje samo da vrište i histerišu,heheheheh

M.R.

pre 1 godinu

Prava odluka , Džajić je tu samo reda radi !
Nedimović je čovek iz politike , verujem da zna upravljati a treba čovek u FSS koji to zna.
Uskoro se gradi nacionalni stadion , ogroman projekt.
Ja lično mislim da je Nedimović bolji organizator nego Vidić.
Neznam gde je to Vidić mogao steći iskustvo upravljanjem jedne tako velike organizacije kao što je FSS.
Vidić je svoj čitav život trenirao i igrao utakmice, to je njegovo celo iskustvo.
On može da bude trener a ne predsednik FSS.

zika

pre 1 godinu

Mislim suprotno od vecine. Ako drzava hoce da ulozi u fudbal onda mora da ima svog coveka da to sprovede.Sta se Vidic(ili Dzajic) razumeju u organizaciju, finansije,izgradnju objekata,poboljsanje infrastrukture isl.Nije to iz oblasti koju poznaju sportisti (fudbaleri). Treba stvoriti uslove u kojoj ce se oetvariti uspeh. A onda sportisti i bivsi sportisti treba da daju svoj doprinos. Ne treba mesati babe i zabe.E sad ako se neko u tom stvaranju uslova i ovajdi, u redu, na to smo bar navikli narocito od vlasti.To je nacin rada odavno prihvacen u Srbiji.

Oliver

pre 1 godinu

Imam pitanje za drugosrbijanske vrišteće histerike: a sta je to kad Emanuel Makron nazove Kilijana Mbapea i kaze mu da ne treba da ide iz PSG-a? Jel to upliv politike u fudbal? I kako je to moguce u "demokratskoj" Francuskoj,zar to nije samo u "nedemokratskoj,autoritarnoj" Srbiji??

Skid

pre 1 godinu

Kada shvatite kako Amerika funkcionise i zasto je danas ono sto jeste za svega 70 godina, onda cete shvatiti zasto ih oponasa cela Zapadna Evropa kao i Srbija koja sad to isto radi. Ova lakrdija u FSS to pokazuje ako znate da razumete ono sto se u pozoristu daje, a daje mnogo vise od ovog paravana. Imena u ovoj predstavi su totalno nebitna.

Oliver

pre 1 godinu

Nedimovic je bio odlican ministar poljoprivrede,bice odlican i potpredsednik. Gubitnicima koji na izborima osvajaju nizak jednocifren broj procenata ostaje samo da vrište i histerišu,heheheheh

M.R.

pre 1 godinu

Prava odluka , Džajić je tu samo reda radi !
Nedimović je čovek iz politike , verujem da zna upravljati a treba čovek u FSS koji to zna.
Uskoro se gradi nacionalni stadion , ogroman projekt.
Ja lično mislim da je Nedimović bolji organizator nego Vidić.
Neznam gde je to Vidić mogao steći iskustvo upravljanjem jedne tako velike organizacije kao što je FSS.
Vidić je svoj čitav život trenirao i igrao utakmice, to je njegovo celo iskustvo.
On može da bude trener a ne predsednik FSS.

Oliver

pre 1 godinu

@tanasko

Dobili smo novog Radojica i Vesica.


Da,pa šta? Pa Vesic je bio jedan od najboljih neformalnih gradonačelnika u istoriji. Nije valjda da je Vesić bio genije dok je bio pomocnik Djindjica,a onda odjednom loš kao pomocnik Radojičića,a covek potpuno isti. Dosta bre vise licemerja! Vesić je bio odlican i sa Djindjicem i sa Vucicem!!!

Oliver

pre 1 godinu

Imam pitanje za drugosrbijanske vrišteće histerike: a sta je to kad Emanuel Makron nazove Kilijana Mbapea i kaze mu da ne treba da ide iz PSG-a? Jel to upliv politike u fudbal? I kako je to moguce u "demokratskoj" Francuskoj,zar to nije samo u "nedemokratskoj,autoritarnoj" Srbiji??

zika

pre 1 godinu

Mislim suprotno od vecine. Ako drzava hoce da ulozi u fudbal onda mora da ima svog coveka da to sprovede.Sta se Vidic(ili Dzajic) razumeju u organizaciju, finansije,izgradnju objekata,poboljsanje infrastrukture isl.Nije to iz oblasti koju poznaju sportisti (fudbaleri). Treba stvoriti uslove u kojoj ce se oetvariti uspeh. A onda sportisti i bivsi sportisti treba da daju svoj doprinos. Ne treba mesati babe i zabe.E sad ako se neko u tom stvaranju uslova i ovajdi, u redu, na to smo bar navikli narocito od vlasti.To je nacin rada odavno prihvacen u Srbiji.

Zmajk

pre 1 godinu

Prava odluka , Džajić je tu samo reda radi !
Nedimović je čovek iz politike , verujem da zna upravljati a treba čovek u FSS koji to zna.
Uskoro se gradi nacionalni stadion , ogroman projekt.
Ja lično mislim da je Nedimović bolji organizator nego Vidić.
Neznam gde je to Vidić mogao steći iskustvo upravljanjem jedne tako velike organizacije kao što je FSS.
Vidić je svoj čitav život trenirao i igrao utakmice, to je njegovo celo iskustvo.
On može da bude trener a ne predsednik FSS.

Na SNS akademiji se profiliše trust mozgova, koji će naše društvo da dovede u situaciju da doživimo katarzu.
Gospodin Nedimović, kao jedan dipl. pravnik, ima urodjenu sposobnost upravljanja, jer se to "uči do iznemoglosti" na tom fakultetu.
Rezultati koje je postizao, mogu postideti i ministre poljoprivrede Holandije i SAD.
Tako da nemam ni malo rezerve da će Nedimović uspešno privesti kraju projekat preduvavanja faktura prilikom izgradnje nacionalnog i svih ostalih stadiona i tako pomoći državi da se još više nepovoljno zaduži kako bi to finansirala, jer to utiče na povećanje zaposlenosti, potrošnje, a samim ti i povećanju GDP.

Banana

pre 1 godinu

hahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhaha

Шид у срцу.

pre 1 godinu

За месец, два Џајић се повлачи ( старост, бла, бла, бла ) и Недимовић постаје председник.

Nikola

pre 1 godinu

Kakva degradacija za obojicu.
Džaja je bio legenda fudbala a sada je paravan, a ovaj drugi nosilac liste pobedničke stranke na izborima a sada je samo podpredsednik u FSS i ako mu je stranka i dalje na vlasti.
Lične blamaže.
U stvari su najveći pobednici ovi ispod njih dvojice. Iznogudi.

Joca

pre 1 godinu

Samo da znate da je Nedimovic Bosanac.
Bosanski lobi jace radi nego nekada Crnogorski.
Bukvalno nema mesta od opstinskih, kulturnih, sportskih i drugih institucija gde se zemare nisu uvalile.

Samo fali da Nedimovic postavi svog semljaka Marjana Risticevica za zamenika.

Bob Mcadoo

pre 1 godinu

Da,pa šta? Pa Vesic je bio jedan od najboljih neformalnih gradonačelnika u istoriji. Nije valjda da je Vesić bio genije dok je bio pomocnik Djindjica,a onda odjednom loš kao pomocnik Radojičića,a covek potpuno isti. Dosta bre vise licemerja! Vesić je bio odlican i sa Djindjicem i sa Vucicem!!!
(Oliver, 15. mart 2023 12:36)
Pa, vodi ga svojoj kući ukoliko je on (bio) dobar! Za šta je bio dobar, za lopovluka i predlaganje kockica??? Nije bio dobar nikada, tj. đubre je bio i kada je bio u DS, đubre je i sada i đubre će ostati ubuduće!

Aleks

pre 1 godinu

Dragan Dzajic, legenda Crvene Zvezde i jedna od Zvezdinih Zvezda, te legenda Jugoslovenskog fudbala, premino je 2008-e godine, a sahranjen je 14. marta 2023-e u prostorijama Fudbalskog Saveza Srbije.

helikopter

pre 1 godinu

Da,pa šta? Pa Vesic je bio jedan od najboljih neformalnih gradonačelnika u istoriji. Nije valjda da je Vesić bio genije dok je bio pomocnik Djindjica,a onda odjednom loš kao pomocnik Radojičića,a covek potpuno isti. Dosta bre vise licemerja! Vesić je bio odlican i sa Djindjicem i sa Vucicem!!!
(Oliver, 15. mart 2023 12:36)

Evo ga napredni bot sa funkcijom da odgovara na komentare i raspravlja se. Bote, nisi dostojan da spominjes ime dr Zorana Djindjica, ni u jednom kontekstu. Cuti i jedi taj sendvic, to je jedini smisao tvoje egzistencije na ovoj planeti.

u magnovenju

pre 1 godinu

Bojkotujem fss i reprezentaciju od kad su oterali Antića. Nadao sam se, naivno moram priznati, da će se stvari promeniti nakon odlaska Toleta Lpva, ali trulež u toj mafijaškoj organizaciji seže do najsitnijih pora i tamo su sve promene koje su moguće samo šminka i ništa više.
I biće tako sve dok je u fudbalu velika lova.

Skid

pre 1 godinu

Kada shvatite kako Amerika funkcionise i zasto je danas ono sto jeste za svega 70 godina, onda cete shvatiti zasto ih oponasa cela Zapadna Evropa kao i Srbija koja sad to isto radi. Ova lakrdija u FSS to pokazuje ako znate da razumete ono sto se u pozoristu daje, a daje mnogo vise od ovog paravana. Imena u ovoj predstavi su totalno nebitna.

Admiral

pre 1 godinu

Ubrzo sledi vest kako Dzajic zbog zdravstvenih razloga ne moze da pruza maksimum u poslu te ce sve obaveze predsednika da vrsi Nedimovic. Kakav cirkus na svim poljima!

golja

pre 1 godinu

Evo šokirao sam, baš niko to nije očekivao. Ovo će biti kao relacija Radulović-Vesić, nevidljivi gradonačelnik-nevidljivi predsednik FSS.

Opa Djurdjo

pre 1 godinu

Kakva je to hobotnica svagde al bukvalno svagde gde ima neke love mora da se ima covek svoj,pablo eksobar je bio mala maca za ove

Zox

pre 1 godinu

Džaja će sad da hrani golubove,nedimović sns av će da komanduje kraduckaju,penzioneri će da glasaju a mladi će da odu iz zeml,oni koji će ostati njih će grand pink heppy kiki golubović Jovana Jeremić vaspitavao dok neko novi ne izađe iz akademije za mlade lidere. Milina zemlja srbija međ šljive.

deda Mile

pre 1 godinu

Samo da znate da je Nedimovic Bosanac.
Bosanski lobi jace radi nego nekada Crnogorski.
Bukvalno nema mesta od opstinskih, kulturnih, sportskih i drugih institucija gde se zemare nisu uvalile.

Samo fali da Nedimovic postavi svog semljaka Marjana Risticevica za zamenika.
(Joca, 15. mart 2023 12:37)

Nemoguće, Rističević navija za Partizan.

Kiza

pre 1 godinu

Kakav stručan manevar Džajića već na samom početku. Eto, sad znamo zašto je Vidić odustao. Shvatio je da se greškom kandidovao za funkciju Br.1 a trebalo je da se kandiduje za funkciju Br.2

dure

pre 1 godinu

Kakvo iznenađenje!!! Kao Grobaru, bilo mi je krivo i žao što su ga onako žuti hapsili, kao kriminalca... Sad vidim, u pravu su bili!

Palona

pre 1 godinu

Imam pitanje za drugosrbijanske vrišteće histerike: a sta je to kad Emanuel Makron nazove Kilijana Mbapea i kaze mu da ne treba da ide iz PSG-a? Jel to upliv politike u fudbal? I kako je to moguce u "demokratskoj" Francuskoj,zar to nije samo u "nedemokratskoj,autoritarnoj" Srbiji??
(Oliver, 15. mart 2023 12:49)

To je savet! Posavetovao ga je da za dobrobit i razvoj francuskog fudbala bi bilo dobro da ostane da igra za PSG! U slučaju da je Mbape rešio da predje u neki drugi klub sigurno mu ne bi podmeštali nogu i pravili problem!

Kod nas je problem što je unapred bilo određeno ko će biti predsednik saveza! Vidić im je svojom kandidaturom poremetio planove i morali su staviti Džajića koji će, već vidim, uskoro podneti ostavku zbog zdravstvenih problema i naslediće ga bivši ministar poljoprivrede!
Ako ti u ovim malverzacijama ne vidiš problem onda to nije dobro za celokupno društvo jer nisi usamljen u tome!
Vidiću je od samog starta stavljeno do znanja od domaćih centara moći da tu šta da traži jer neće pobediti bez obzira na svoj program!
A narod i navijače niko ništa ne pita!

dure

pre 1 godinu

Najveći utisak su navijači cz! Pravili su demonstracije za svakakve gluposti, sad tišina... i onako pljunuti na Vidića, što ni jednom Grobaru ne bi palo na pamet, zbog njegove fudbalske i ljudske veličine.. stvarno treba da je ih sramota! Eto vam i liga, igrajte sami, reprezentacije da bude sva iz cz, zbog stranaca, nek u reprezentaciju razigravaju klince, zbog prodaje... fujjjj

dure

pre 1 godinu

Sledeći pada Piksi, živi bili pa videli... treba 5,6 igrača iz cz da igra u njoj, znate, zbog prodaje, samo, fudbalski svet nije naivan, pogotovo posle onog šinjela prodatog u Real.. A mi, što smo učestvovali na velikim takmičenja, učestvovali smo!

Pedja

pre 1 godinu

Unistio poljoprivredu pa je sad dosao fudbal na red .
(Era sa onoga sveta, 15. mart 2023 11:25)

Realno, tu i neće imati puno posla. Fudbal nam je već dugo dno dna.
Doduše, ovi u svim oblastima i dalje kopaju još dublje. :)

nikvet

pre 1 godinu

Уништио српско млеко, привео крају уништавање свиња па прелази на фудбал. Можда сад процвета пољопривреда?

Brko Radoje

pre 1 godinu

Ajdeeeee
Sto bi rekao Bili Piton
Šalu na stranu ali nadam se da ako ne ja da će moji sinovi doživeti da se u Srbiji sport odvoji od kriminala i politike koji u poslednje vreme deluju kao jedan sindikat i onda neć biti terzica kokeza nedimovica čovića i sličnih opskurnih istaknutih sportskih radnika

Opa Djurdjo

pre 1 godinu

"Na prvoj sednici novog Izvršnog odbora odlučeno je da će u slučaju odsustva Džajića, predsednika menjati potpredsednik Branislav Nedimović."


Hahahha koja farsa,bice dzaja izgleda stalno odsutan

Dragan

pre 1 godinu

FSS je truo.
Novi kadrovi samo nastavljaju kontinuitet predhodnika.
Nedimovoć do juče ministar poljpoprivrede sad je FSS.Presmešno.
O Bajdenu Džajiću ne treba trošiti reči.

Dare

pre 1 godinu

Džajić se odavno pokazao
kao loš čovek. Uzimao je procente od ugovora fudbalera, rasprodao onakav tim a Zvezda ostala u dugovima. Aboliran a da nije osudjen. I sada se kandidovao u ovim godinama. Nedimović mu zamenik.Užas, katastrofa.

kaokakao

pre 1 godinu

Ako nas ima, a nema nas, bojkot reprezentacije, sto na tv-u sto uzivo. Naravno, to se nece desiti, i dalje cemo gledati, komentarisati, a oni ce da se smjeskaju i stavljaju milione u dzepove.

NBGD

pre 1 godinu

Bice ovo kao sto smo imali slucaj sa gradonavelnikom Beograda,gde 90% ljudi nije znalo ko je gradonacelnik a ko zamenik. Dzaja ce da ode po neki put da pogleda petliće ili otvori neki kamp,cisto da se vidi da mrda,a ovaj ce da bude za sve ostalo.

Mihajlo

pre 1 godinu

Oni su materijal za Alana Forda,tako neki satirični strip a ne za FSS. Kad kažu tako br.2 Nedimović odmah mi na pamet padne br.1 iz Alana Forda,onaj deda u kolicima,to mora da je Džajić a Nedimović je valjda dobio ulogu tajnog agenta Alana Forda,br.2 u organizaciji. Jeremija,hipohondar,to se zna ko je,on vuče konce iza zavese,a Bob Rok je Terzić,on je tu da obavlja ove prljave,ulične poslove.

Milos

pre 1 godinu

Ako niste shvatili,u nadi da ce mi objaviti komentar:
Kada je vladajuca partija kandidovala nedimovica,Vidicev tim je s pravom poslao dopis UEFA o uplitanju politike u sport,itd...
Plan B vladajuce partije je naravno,odustajanje nedimovica i kandidovanje nekog drugog,u ovom slucaju dzajica koji ce biti samo figura i pitace se koliko i ja.
Time su se izbegle konfrontacije sa UEFA,a u sustini,stvarni predsednik saveza je nedimovic.Dzajic je kao sto svi znamo,figura i to je u sustini cela prica.

Rade

pre 1 godinu

Sad će Nedim da angažuje svoje najstručnije ljude iz poljoprivrede da naprave analizu fudbalskih neuspeha, da vidimo gde smo. Preporuka nove struke je da orlovi odrade prvi trening među šljivama.

Konstatacija

pre 1 godinu

On je broj 1 i to smo svi znali jos od pre par meseci.Dzajic je samo paravan,da svojim imenom i prezimenom srusi Vidica a da SNS nastavi svoju kradju jer su u planu novi stadioni,pogotovo nacionalni,gde treba oromne pare da se operu i da se stave pojedincima milioni u dzepovima.Nazalost,Dzajic je pri kraju svog bitisanja pogazio i osramotio svoje ime i citav svoj rad u fudbalu stavio na stub srama.Niko ga vise nikad nece gledati kao sto je bio do juce.

di je glava lajovicu

pre 1 godinu

Unistio poljoprivredu pa je sad dosao fudbal na red .
(Era sa onoga sveta, 15. mart 2023 11:25)
tu nece imati nekog velikog posla

prljavi hari

pre 1 godinu

Kako se samo sprdaju sa gradjanima republike Srbije... videli da ih niko, ali apsolutno niko ne dira i ne ometa u opstoj pljacki naroda

Zoran

pre 1 godinu

Ovo je bilo očekivano zato su i grnuli Đajica protiv Vidica jer ovaj ga ne bi dobio da je izašao sa njim na crtu , smradovi jedni jadni E moja Srbijo !!!

Stefan

pre 1 godinu

Ista stvar kao i sa bivsim gradonacelnikom Beograda. Naravno da se ne secate njegovog imena jer je zamenik Vesić bio glavni. Tako je i ovo. Cirkus.

Kg

pre 1 godinu

Pogledajte sliku, pravi sportista. Pa ki smo u skoli takve birali poslednje, stavis na gol cisto da se slucajno odbije neko lopta kad ga neko pogodi. Pored najbolneg defanzivca u istoriji PL. Majko milo, neko stvarno ne zna za blam.

Libero

pre 1 godinu

Vidim da se mnogi pecaju i podrazumevaju da Nedimovic ima nekakve veze sa poljoprivredom jer je bio ministar.
Bas suprotno, bio je ministar poljoprivrede jer apsolutno nikakve veze sa poljoprivredom nije imao. Tako da je mesto u FSS samo logican nastavak.
Pa gde bi smo mi bili da nam ljudi znaju ono cime se bave?!

Samo kažem

pre 1 godinu

Kakva reprezentacija takav i prvi čovjek FSS-a. Pardon, prvi potpredsjednik FSS-a. Nešto me ovo "prvi potpredsjednik" na nešto podseća?

PriPravnik

pre 1 godinu

Ljudi, gradi se nacionalni stadion, investicija od nekoliko stotina miliona evra. Pa niste valjda mislili da će partija pustiti da to kontrolišu nezavisni i ljudi sa integritetom kakvi su Vidić i njegova ekipa. zato i jeste nedimović tu. Trebao je biti i predsednik, ali su sa ulaskom Vidića u trku skontali da ne bi imao šanse pa je u igru uveden fikus Džajić. Jasno ko dva i dva.
Gledam govor onog nesrećnog starkelje, jedva diše, ne zna ni pročitati ono što su mu napisali. I on priča o energiji i nesebičnom radu i napretku. Užas kako je jedna legenda nisko pala bez obzira čime su ga ucenili. A nečime jesu jer sam uveren da nije sam došao na ideju da se kandiduje. Voleo bi i znati kakve su mu sada finansije, da li je zbog toga možda pokleknuo.

Igor za

pre 1 godinu

Druga odluka FSS ja da nasi fudbaleri nisu vise "Orlovi", nego "mali faraoni" (faraoni su Egipcani), zato sto su nam sve mumija do mumije u savezu.

Liberty

pre 1 godinu

Baš sam iznenađen!

Žao mi je što nije bilo opcije u kladionicama ko će da vodi i upravlja savezom kada su se kandidovali Džaja zakrpa i Nemanja Vidić Legenda.

Džaja kec-1
Vidić dvojka-2
Nedimović X

da prodam kuću i opalim X za sve pare makar neku korist da imam pošto od ovih više nema koristi ni za fudbal ni za bilo šta drugo...

Cane

pre 1 godinu

Dokaz koliko oni nemaju ni obraza ni blama je činjenica da nisu mogli da se strpe ni par meseci nam svoju muljotinu serviraju. Verovatno se svo vreme smeju koliko je sve to glatko išlo.

apoteza hipokrizije

pre 1 godinu

"Nije valjda da je Vesić bio genije dok je bio pomocnik Djindjica". Nije on bio ni tada nikakav genije, niti je bio najbolji "neformalni" gradonacelnik. Da je bio genije mogao je svojim imenom i prezimenom da bude kandidat za gradonacelnika. Zasto nije se nisi zapitao? Da je ovo drustvo kako treba da bude o Vesicu se nista vise ne bi culo. Ali tu je, svakoj reci pritoka.