Nedelja, 29.01.2023.

09:00

Embid: Obožavam Jokića – nastavljaju da me omalovažavaju! VIDEO

Džoel Embid je prethodne večeri odigrao fantastičan meč u duelu protiv Nikole Jokića i u pobedi Filadelfije nad Denverom postigao 47 poena i imao 18 skokova.

Izvor: SS

Embid: Obožavam Jokiæa – nastavljaju da me omalovažavaju! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

25 Komentari

Sortiraj po:

lord of rings

pre 1 godinu

Jokić jedan od 15 najboljih ikada sigurno.
Što se centara tiče, samo Dankan i O'Nil ispred njega, ralog, prstenovi, ali kao što rekoh pogledajte i njihove saigrače, lakše je bilo u Brajanta,Djinobilija, Parkera...
(Lord, 29. januar 2023 14:18)

Mogu da ti nabrojim samo 15 evropskih igraca koji su bolji od Jokica.
Znaci on je najbolji ikada, ali nema sa kim da igra, losi mu saigraci.
Malo cudno. Isto tako su pojedini tvrdili da nema sa kim da igra u reprezentaciji, a sa slicnima je Bogdan kao glavni igrac osvojio tri srebra.
Ne mozes ti da budes najbolji u kosarci kada ti u najboljim godinama rival ubaci 50p i uhvati skoro 20sk. To nesto govori. I nije to jedna utakmica kako neki tvrde, tako su isto govorili u reprezentaciji igra se jedna utakmica, da se igralo cetiri utakmice mi bi prosli.
To su izgovori, gluposti, hajde sada da promenimo celu strukturu takmicenja da bi Jokic mogao nesto da osvoji.
Jednostavno Embid je sve vas fanatike spustio na zemlju i pokazao ko je tata ove igre pod reketima u NBA. Samo je bilo pitanje vremena.
Polako ces ti to shvatiti ove godine u playoffu, Denveru je max drugi krug, a onda sledi metla i hipodrom.

Lord

pre 1 godinu

Za sve one koji prate kosarku, a nisu zaludjeni fanstici jedno je jasno:
Embid je za klasu bolji i kompletniji igrac od Jokica, svidelo se to nekome ili ne. Lepo je sto imamo igraca u vrhu NBA ali mora da se shvati vec jednom kako je Jokic daleko precenjen igrac.
Ja se nikada ne bih usudio da ga poredim sa P.Gasolom, a ovde cak idu toliko daleko da kazu da je bolji od Cejmberlena.
Mislim da je Embid sada otklonio svaku sumnju ako je iko ikada u to i sumnjao.
Hvala Embide.

Par činjenica, egzaktnih...
Jokić, od svih sa kojim ga porediš, igra u najslabijem timu, to pokazuje njihov odnos pobjeda/poraza kada Jokić ne igra.
Činjenice, nema polemike.
Jokić radi sve na terenu, svakom drugom centru fali toliko asistencija, svakom beku fali toliko skokova, jedbostavno spojio je nesto sto je malo ko u istoriji.
I ovo su cinjenice, brojcani podaci koji ne mozes da osporiš.

Treća stvar, sve ovo radi sa visokim procentima šuta, na ogromnom uzorku.
Ostali mozda i dostignu takve brojke, ali se kako ste to kaze "ispucavaju".
Na kraju krajeva imaš PIR, skup svih korisnih podataka koje igrac moze da ostavari na terenu, minus one koje loše uradi.
Jokić ima najveći PIR u istoriji, veći od njegovog visočanstva MJ.
Jokić jedan od 15 najboljih ikada sigurno.
Što se centara tiče, samo Dankan i O'Nil ispred njega, ralog, prstenovi, ali kao što rekoh pogledajte i njihove saigrače, lakše je bilo u Brajanta,Djinobilija, Parkera...

DraganBorca

pre 1 godinu

Zeke, Vlatko i nekad mali Braun pogurali velikim trudom i trčanjem Denver do prvog mesta. Zamenili raspale Dzordana i Grina i odleti Denver na prvo mesto. A onda Malone mrtav ladan daje Grinu 19 minuta a ovi trojica samo 9 Zeke. Ono što je najgore u celoj priči je to što je Malone morao dati Grinu toliko minuta jer je utakmicu prenosila nacionalna televizija da bi ga ispoštovao radi sledećeg veteransko ugovora. Znači neverovatno koliko čovek nekada sputava svoj tim zbog prevelikog respekta prema veteranima. Nekada prema Milsap, pa Barton a sada Dzefu Grinu. I onda imaš situaciju gde na +15 Fila ide u 3-4 polukontre gde Dzef Grin stoji kao kip na sredini dok su igrači File sami sa strane. Neverovatno. Kako glupo izgubljena već dobijena utakmica jer sa +15 uči u zadnjih 13-14 minuta znači dobijaš 95%🙄

stefan bg

pre 1 godinu

Kako se Embid igrao sa Jokicem, bilo mi ga zao u par navrata.
Klecaju mu kolena, ispada kao osigurac u odbrani.
Jos Embid nije forsirao igru u reketu, gde je snazniji.
Razlika u klasi izmedju Embida i Jokica.

Kazem ja prosli put kada su me castili sa gomilom minusa kako je MVP titula beznacajna kategorija, i kako Denver sa Jokicem nema sta da trazi u playoffu dok Embid i Philla idu da osvoje titulu.
Ne moze centar koji je glavni igrac kao Jokic, inferioran u odbrani da igra ozbiljnu takmicarsku kosarku.
Takav tim nikada nista ne moze da osvoji.
Jokic sve sto uradi u napadu uprska u odbrani, i tim sa njim nikada nema sigurnost. Meni takav igrac nikada ne bi igrao u timu.
Kada je neka jaca utakmica to su 3-4as maximalno, plus 6-7 izgubljenih lopti. To je smejurija.

Sreca pa je u ligi samo jedan tim koji ima sposobnog napadackog centra, samo Philla. Davisa racunam u PF, Tauns je cudan igrac, isto katastrofalan u odbrani. Znaci samo jedan tim, ostali nemaju nikakav reket, slab u napadu i odbrani.
Eto u kakvoj idealnoj sredini igra igrac koga vec nazivaju najboljim sa ovih prostora. Nenada Krstic, Rasko Katic koji je razbio Vucevica na EP bili bi danas All star igraci. To je jedina i prava istina.

Filip

pre 1 godinu

Gledao sam ceo mec. Embid je bio bolji i zasluzeno pobedio. Jokic je previse kombinacija pokusavao umesto jednostavno ubaci loptu u kos kako on to zna.Iznenadio sam se koliko je Embid dobar i koliko Jokic ne moze da ga zaustavi.Denver je zaspao u drugom poluvremenu. Naravno ovo je samo bitka u ratu. Siksersi nebi imali 17 poraza da su nezaustavljivi. I ovo je bilo na njihovom terenu. I dalje mislim da su Nagetsi favoriti za osvajanje.

Patriota

pre 1 godinu

Jokić je priča za sebe, pomera granice, ofanzivno je paklen igrač. Ali videli smo sinoć da je Embid dobio duel, ne kažem da je bolji od Jokića, ali ne treba ga omalovažavati. I mislim da je Jokiću možda protiv njega najteže..

K

pre 1 godinu

@Betonka

Opustili su se nakon dominacije. Igrali su bez greske prvo poluvreme. Jokic nije ubacio puno, ali je razigravao tim. Kad je on bio na klupi bilo je 4 razlike za Denver, kad je usao i drugom, otisli su na +15.
Drugo poluvreme je bio raspad kako samo Denver ume da rezira.

I nije problem u NBA kada neko ne igra odbranu, problem je kada ne radi napad. Odbrana u NBA nije isto kak odbrana i Evroligi. Ti ne smes. Protivnika ni da pipnes, ulaz je prakticno trokorak i svi sutiraju mnogo preciznije nego u Evropi. Jeste da Jokic deluje kao da je los u tom aspektu, ali sve radi kako treba i briljira u prakticno svakom drugom aspektu igre. Problem Denvera je sto bi Marej i Porter hteli da su zvezde i sto samo Pouo i Gordon igraju timski. Dzordan je tezak promasaj od igraca i mecevi Denvera zavise da li Porteru i Marejj biti dan i da li ostatak moze da koristi 100 sanse, ako Jokicu nije dan, sve se raspada.

kemp

pre 1 godinu

Sta vam je to je samo jedna utakmica.
Jokic je bio nezainteresovan, nije mu se igralo.
Denver nije hteo da forsira protiv nalozene Phille, a Jokic vec povredjen nije hteo da rizikuje protiv napaljenog Embida kome je zivot zavisio od ove utakmice.
Jokic cak u vecini utakmice nije ni cuvao Embida, koji je poene postizao protiv nizih igraca.
Cak i ono zakucavanje nije bilo pored Jokica, vec je to bio Marej, ali ih je komentator utakmice pomesao zbog istih patika.
Jokic da je hteo ubacio bi 40p, osvojio bi do sada 5 titula, ali ga to ne zanima.


Za sve one koji prate kosarku, a nisu zaludjeni fanstici jedno je jasno:
Embid je za klasu bolji i kompletniji igrac od Jokica, svidelo se to nekome ili ne. Lepo je sto imamo igraca u vrhu NBA ali mora da se shvati vec jednom kako je Jokic daleko precenjen igrac.
Ja se nikada ne bih usudio da ga poredim sa P.Gasolom, a ovde cak idu toliko daleko da kazu da je bolji od Cejmberlena.
Mislim da je Embid sada otklonio svaku sumnju ako je iko ikada u to i sumnjao.
Hvala Embide.

Obrad

pre 1 godinu

Nisam gledao prvo, ali je u drugom Jokara bio preloš, mada ne znam što se svi čudite kad znamo kakvu odbranu igra, pa neće postati Garnet preko noći.Embida su udvajali pa je opet gađao poludistance kao Dankan i Novicki nekad. A što nije resavao Embid obasipali su ostali trojke spolja sami kao duhovi. Treba tu dosta posla.

iskreno

pre 1 godinu

KD je povređen, šta se buni, upašće u prvu postavu. Navikao da plače i to mu je velika mana. Toliki čovek a svake godine cmizdri.

Vrg

pre 1 godinu

Kuda ide ovaj svet kada centar poput Embida nije čak ni starter na All Star-u.?
(Ariel Ortega, 29. januar 2023 09:20)

Jeste na all staru, samo nije prva petorka.

Dragan

pre 1 godinu

Svaka čast čoveku, tj. Embidu, ali, ja njega ne volim, kao i taj njegov stil igre. Isti je Janis, samo silovanje lopte i 90% lopti ide na njega i kad pogledamo statistiku, juče je 31 put šutao na koš, a Jokić 12. I kad pogledamo opet statistiku, Harden, Haris i Niang nisu zajedno dali poena kao Embid, a dok su u Denveru Jokić, Marej, Porter i Gordon bili na par koševa razlike. Glavni problem kod Denvera je kad gore navedeni ne igraju, tj. kad uđe 2 petorka i onda sve prokockaju. 2 x po 15 razlike su prokockali.

Straight Outta München

pre 1 godinu

Bravo za Embida. Bukvalno je rastavio Jokica na proste cinioce. U drugom poluvremenu dao je bar 25 poena dorektno preko Jokica.

Jokic nezainteresovan ovaj mec. Bice to dobro.

ja

pre 1 godinu

Svi znate da Jokica ne zanima da se takmici ni sa kim, kao onomad Lebron protiv Karmela pa postizu obojica preko 50. Jokicu je bitno da mu tim pobedi ali realno sinoc je Embid bio dominantan jer je fizicki nadmocan i zbog toga sto jokic i nema neku odbranu a i nisu mnogo vremena proveli u igri 1v1

Јован

pre 1 godinu

Ембид је страшан Јокара је игро чисто да игра тотално и без одбране и без напада а сама игра оба тима је билс трчи и шутирај потпуно без одбране без везе!!

Aca

pre 1 godinu

Brt odigrao si jednu utakmicu, po sezoni ti je prosek 60 utakmica.
Jokicu sad ni na kraj pameti zbog jedne nebitne utakmice, bukvalno nebitne da sa tobom tolikim opeterecuje povredu...
Igraj malo konstantno, probaj ako mozes pa onda prica.
Ovi americki komicari od novina cim neko odigra JEDNU utakmicu na visokom nivou odma konkurent Jokicu za MVP

skywalker

pre 1 godinu

Људи причају о неком растурању Јокића у оба правца...Па Ембид га није ни чувао већину времена

vince carter

pre 1 godinu

Gde ste bre ljudi kako ide :)) @Betonka i ja gledao prvo poluvreme pa otisao u provod i sad se nesto razmisljam dal nisam dobio neki udarac u glavu sinoc posto nisam pio alkohol posto ne mogu da se setim da je Jokic u prvom poluvremenu rasturio Embida i jos odigrao partiju da utera strah u kosti svim igracima u ligi,ovo prelazi u viceve o Chuck Norisu. @skywalker kazes da Embid nije cuvao Jokica,znas sta je zanimljivo,to se desava svako vece u nba da se odredjeni igraci ne cuvaju al vas nikad ne sprecava da kad je Jokic u pitanju pisete da je dao sve poene na odredjenom igracu,da je Jokic sinoc dao 40 rekli bi "dao 40 Embidu u facu" nema veze dal ga je cuvao ili nije.

Betonka

pre 1 godinu

Gledao sam samo prvo poluvreme i za mene nema dileme ko je koga rastavio na proste činioce, šta se posle desilo pojma nemam. Prvo poluvreme Denvera i Jokića je bilo da utera strah u kosti svim timovima u ligi. Mada se definitivno u igri Denvera oseća teška divljina i kaubojština kad igraju rezerve, verovatno su i sad prelomili kad su oni igrali. +14 za Denver, ukaze Hajland i ekipa i Fila odmah stiže na - 3. Vraćaju se Jokić i ostali i odmah +15 za Denver. Nema šta, u PO će morati starteri da odmaraju najviše po 3 minuta u 2 i 3 četvrtini, sve ostalo je veliki rizik.

Mr_Melbourne

pre 1 godinu

Embid igra stvarno kosarku lijepu za oko , lik bas izgleda mocno i kompletniji je igrac od Jokica .U odbrani je isto tako bolji.Jedini segment gdje je Jokic bolji i ponavljam jedini su asistencije.Gledam sinoc kako Embid iz driblinga prolazi Jokica i kuca na drugi obruc i znam da ono Jokic ne moze i ne zna i sva se prica tu zaustavlja.

Straight Outta München

pre 1 godinu

Bravo za Embida. Bukvalno je rastavio Jokica na proste cinioce. U drugom poluvremenu dao je bar 25 poena dorektno preko Jokica.

Jokic nezainteresovan ovaj mec. Bice to dobro.

skywalker

pre 1 godinu

Људи причају о неком растурању Јокића у оба правца...Па Ембид га није ни чувао већину времена

Betonka

pre 1 godinu

Gledao sam samo prvo poluvreme i za mene nema dileme ko je koga rastavio na proste činioce, šta se posle desilo pojma nemam. Prvo poluvreme Denvera i Jokića je bilo da utera strah u kosti svim timovima u ligi. Mada se definitivno u igri Denvera oseća teška divljina i kaubojština kad igraju rezerve, verovatno su i sad prelomili kad su oni igrali. +14 za Denver, ukaze Hajland i ekipa i Fila odmah stiže na - 3. Vraćaju se Jokić i ostali i odmah +15 za Denver. Nema šta, u PO će morati starteri da odmaraju najviše po 3 minuta u 2 i 3 četvrtini, sve ostalo je veliki rizik.

Dragan

pre 1 godinu

Svaka čast čoveku, tj. Embidu, ali, ja njega ne volim, kao i taj njegov stil igre. Isti je Janis, samo silovanje lopte i 90% lopti ide na njega i kad pogledamo statistiku, juče je 31 put šutao na koš, a Jokić 12. I kad pogledamo opet statistiku, Harden, Haris i Niang nisu zajedno dali poena kao Embid, a dok su u Denveru Jokić, Marej, Porter i Gordon bili na par koševa razlike. Glavni problem kod Denvera je kad gore navedeni ne igraju, tj. kad uđe 2 petorka i onda sve prokockaju. 2 x po 15 razlike su prokockali.

iskreno

pre 1 godinu

KD je povređen, šta se buni, upašće u prvu postavu. Navikao da plače i to mu je velika mana. Toliki čovek a svake godine cmizdri.

Aca

pre 1 godinu

Brt odigrao si jednu utakmicu, po sezoni ti je prosek 60 utakmica.
Jokicu sad ni na kraj pameti zbog jedne nebitne utakmice, bukvalno nebitne da sa tobom tolikim opeterecuje povredu...
Igraj malo konstantno, probaj ako mozes pa onda prica.
Ovi americki komicari od novina cim neko odigra JEDNU utakmicu na visokom nivou odma konkurent Jokicu za MVP

ja

pre 1 godinu

Svi znate da Jokica ne zanima da se takmici ni sa kim, kao onomad Lebron protiv Karmela pa postizu obojica preko 50. Jokicu je bitno da mu tim pobedi ali realno sinoc je Embid bio dominantan jer je fizicki nadmocan i zbog toga sto jokic i nema neku odbranu a i nisu mnogo vremena proveli u igri 1v1

Vrg

pre 1 godinu

Kuda ide ovaj svet kada centar poput Embida nije čak ni starter na All Star-u.?
(Ariel Ortega, 29. januar 2023 09:20)

Jeste na all staru, samo nije prva petorka.

Јован

pre 1 godinu

Ембид је страшан Јокара је игро чисто да игра тотално и без одбране и без напада а сама игра оба тима је билс трчи и шутирај потпуно без одбране без везе!!

K

pre 1 godinu

@Betonka

Opustili su se nakon dominacije. Igrali su bez greske prvo poluvreme. Jokic nije ubacio puno, ali je razigravao tim. Kad je on bio na klupi bilo je 4 razlike za Denver, kad je usao i drugom, otisli su na +15.
Drugo poluvreme je bio raspad kako samo Denver ume da rezira.

I nije problem u NBA kada neko ne igra odbranu, problem je kada ne radi napad. Odbrana u NBA nije isto kak odbrana i Evroligi. Ti ne smes. Protivnika ni da pipnes, ulaz je prakticno trokorak i svi sutiraju mnogo preciznije nego u Evropi. Jeste da Jokic deluje kao da je los u tom aspektu, ali sve radi kako treba i briljira u prakticno svakom drugom aspektu igre. Problem Denvera je sto bi Marej i Porter hteli da su zvezde i sto samo Pouo i Gordon igraju timski. Dzordan je tezak promasaj od igraca i mecevi Denvera zavise da li Porteru i Marejj biti dan i da li ostatak moze da koristi 100 sanse, ako Jokicu nije dan, sve se raspada.

Mr_Melbourne

pre 1 godinu

Embid igra stvarno kosarku lijepu za oko , lik bas izgleda mocno i kompletniji je igrac od Jokica .U odbrani je isto tako bolji.Jedini segment gdje je Jokic bolji i ponavljam jedini su asistencije.Gledam sinoc kako Embid iz driblinga prolazi Jokica i kuca na drugi obruc i znam da ono Jokic ne moze i ne zna i sva se prica tu zaustavlja.

Obrad

pre 1 godinu

Nisam gledao prvo, ali je u drugom Jokara bio preloš, mada ne znam što se svi čudite kad znamo kakvu odbranu igra, pa neće postati Garnet preko noći.Embida su udvajali pa je opet gađao poludistance kao Dankan i Novicki nekad. A što nije resavao Embid obasipali su ostali trojke spolja sami kao duhovi. Treba tu dosta posla.

vince carter

pre 1 godinu

Gde ste bre ljudi kako ide :)) @Betonka i ja gledao prvo poluvreme pa otisao u provod i sad se nesto razmisljam dal nisam dobio neki udarac u glavu sinoc posto nisam pio alkohol posto ne mogu da se setim da je Jokic u prvom poluvremenu rasturio Embida i jos odigrao partiju da utera strah u kosti svim igracima u ligi,ovo prelazi u viceve o Chuck Norisu. @skywalker kazes da Embid nije cuvao Jokica,znas sta je zanimljivo,to se desava svako vece u nba da se odredjeni igraci ne cuvaju al vas nikad ne sprecava da kad je Jokic u pitanju pisete da je dao sve poene na odredjenom igracu,da je Jokic sinoc dao 40 rekli bi "dao 40 Embidu u facu" nema veze dal ga je cuvao ili nije.

DraganBorca

pre 1 godinu

Zeke, Vlatko i nekad mali Braun pogurali velikim trudom i trčanjem Denver do prvog mesta. Zamenili raspale Dzordana i Grina i odleti Denver na prvo mesto. A onda Malone mrtav ladan daje Grinu 19 minuta a ovi trojica samo 9 Zeke. Ono što je najgore u celoj priči je to što je Malone morao dati Grinu toliko minuta jer je utakmicu prenosila nacionalna televizija da bi ga ispoštovao radi sledećeg veteransko ugovora. Znači neverovatno koliko čovek nekada sputava svoj tim zbog prevelikog respekta prema veteranima. Nekada prema Milsap, pa Barton a sada Dzefu Grinu. I onda imaš situaciju gde na +15 Fila ide u 3-4 polukontre gde Dzef Grin stoji kao kip na sredini dok su igrači File sami sa strane. Neverovatno. Kako glupo izgubljena već dobijena utakmica jer sa +15 uči u zadnjih 13-14 minuta znači dobijaš 95%🙄

Patriota

pre 1 godinu

Jokić je priča za sebe, pomera granice, ofanzivno je paklen igrač. Ali videli smo sinoć da je Embid dobio duel, ne kažem da je bolji od Jokića, ali ne treba ga omalovažavati. I mislim da je Jokiću možda protiv njega najteže..

lord of rings

pre 1 godinu

Jokić jedan od 15 najboljih ikada sigurno.
Što se centara tiče, samo Dankan i O'Nil ispred njega, ralog, prstenovi, ali kao što rekoh pogledajte i njihove saigrače, lakše je bilo u Brajanta,Djinobilija, Parkera...
(Lord, 29. januar 2023 14:18)

Mogu da ti nabrojim samo 15 evropskih igraca koji su bolji od Jokica.
Znaci on je najbolji ikada, ali nema sa kim da igra, losi mu saigraci.
Malo cudno. Isto tako su pojedini tvrdili da nema sa kim da igra u reprezentaciji, a sa slicnima je Bogdan kao glavni igrac osvojio tri srebra.
Ne mozes ti da budes najbolji u kosarci kada ti u najboljim godinama rival ubaci 50p i uhvati skoro 20sk. To nesto govori. I nije to jedna utakmica kako neki tvrde, tako su isto govorili u reprezentaciji igra se jedna utakmica, da se igralo cetiri utakmice mi bi prosli.
To su izgovori, gluposti, hajde sada da promenimo celu strukturu takmicenja da bi Jokic mogao nesto da osvoji.
Jednostavno Embid je sve vas fanatike spustio na zemlju i pokazao ko je tata ove igre pod reketima u NBA. Samo je bilo pitanje vremena.
Polako ces ti to shvatiti ove godine u playoffu, Denveru je max drugi krug, a onda sledi metla i hipodrom.

Filip

pre 1 godinu

Gledao sam ceo mec. Embid je bio bolji i zasluzeno pobedio. Jokic je previse kombinacija pokusavao umesto jednostavno ubaci loptu u kos kako on to zna.Iznenadio sam se koliko je Embid dobar i koliko Jokic ne moze da ga zaustavi.Denver je zaspao u drugom poluvremenu. Naravno ovo je samo bitka u ratu. Siksersi nebi imali 17 poraza da su nezaustavljivi. I ovo je bilo na njihovom terenu. I dalje mislim da su Nagetsi favoriti za osvajanje.

kemp

pre 1 godinu

Sta vam je to je samo jedna utakmica.
Jokic je bio nezainteresovan, nije mu se igralo.
Denver nije hteo da forsira protiv nalozene Phille, a Jokic vec povredjen nije hteo da rizikuje protiv napaljenog Embida kome je zivot zavisio od ove utakmice.
Jokic cak u vecini utakmice nije ni cuvao Embida, koji je poene postizao protiv nizih igraca.
Cak i ono zakucavanje nije bilo pored Jokica, vec je to bio Marej, ali ih je komentator utakmice pomesao zbog istih patika.
Jokic da je hteo ubacio bi 40p, osvojio bi do sada 5 titula, ali ga to ne zanima.


Za sve one koji prate kosarku, a nisu zaludjeni fanstici jedno je jasno:
Embid je za klasu bolji i kompletniji igrac od Jokica, svidelo se to nekome ili ne. Lepo je sto imamo igraca u vrhu NBA ali mora da se shvati vec jednom kako je Jokic daleko precenjen igrac.
Ja se nikada ne bih usudio da ga poredim sa P.Gasolom, a ovde cak idu toliko daleko da kazu da je bolji od Cejmberlena.
Mislim da je Embid sada otklonio svaku sumnju ako je iko ikada u to i sumnjao.
Hvala Embide.

stefan bg

pre 1 godinu

Kako se Embid igrao sa Jokicem, bilo mi ga zao u par navrata.
Klecaju mu kolena, ispada kao osigurac u odbrani.
Jos Embid nije forsirao igru u reketu, gde je snazniji.
Razlika u klasi izmedju Embida i Jokica.

Kazem ja prosli put kada su me castili sa gomilom minusa kako je MVP titula beznacajna kategorija, i kako Denver sa Jokicem nema sta da trazi u playoffu dok Embid i Philla idu da osvoje titulu.
Ne moze centar koji je glavni igrac kao Jokic, inferioran u odbrani da igra ozbiljnu takmicarsku kosarku.
Takav tim nikada nista ne moze da osvoji.
Jokic sve sto uradi u napadu uprska u odbrani, i tim sa njim nikada nema sigurnost. Meni takav igrac nikada ne bi igrao u timu.
Kada je neka jaca utakmica to su 3-4as maximalno, plus 6-7 izgubljenih lopti. To je smejurija.

Sreca pa je u ligi samo jedan tim koji ima sposobnog napadackog centra, samo Philla. Davisa racunam u PF, Tauns je cudan igrac, isto katastrofalan u odbrani. Znaci samo jedan tim, ostali nemaju nikakav reket, slab u napadu i odbrani.
Eto u kakvoj idealnoj sredini igra igrac koga vec nazivaju najboljim sa ovih prostora. Nenada Krstic, Rasko Katic koji je razbio Vucevica na EP bili bi danas All star igraci. To je jedina i prava istina.

Lord

pre 1 godinu

Za sve one koji prate kosarku, a nisu zaludjeni fanstici jedno je jasno:
Embid je za klasu bolji i kompletniji igrac od Jokica, svidelo se to nekome ili ne. Lepo je sto imamo igraca u vrhu NBA ali mora da se shvati vec jednom kako je Jokic daleko precenjen igrac.
Ja se nikada ne bih usudio da ga poredim sa P.Gasolom, a ovde cak idu toliko daleko da kazu da je bolji od Cejmberlena.
Mislim da je Embid sada otklonio svaku sumnju ako je iko ikada u to i sumnjao.
Hvala Embide.

Par činjenica, egzaktnih...
Jokić, od svih sa kojim ga porediš, igra u najslabijem timu, to pokazuje njihov odnos pobjeda/poraza kada Jokić ne igra.
Činjenice, nema polemike.
Jokić radi sve na terenu, svakom drugom centru fali toliko asistencija, svakom beku fali toliko skokova, jedbostavno spojio je nesto sto je malo ko u istoriji.
I ovo su cinjenice, brojcani podaci koji ne mozes da osporiš.

Treća stvar, sve ovo radi sa visokim procentima šuta, na ogromnom uzorku.
Ostali mozda i dostignu takve brojke, ali se kako ste to kaze "ispucavaju".
Na kraju krajeva imaš PIR, skup svih korisnih podataka koje igrac moze da ostavari na terenu, minus one koje loše uradi.
Jokić ima najveći PIR u istoriji, veći od njegovog visočanstva MJ.
Jokić jedan od 15 najboljih ikada sigurno.
Što se centara tiče, samo Dankan i O'Nil ispred njega, ralog, prstenovi, ali kao što rekoh pogledajte i njihove saigrače, lakše je bilo u Brajanta,Djinobilija, Parkera...

Mr_Melbourne

pre 1 godinu

Embid igra stvarno kosarku lijepu za oko , lik bas izgleda mocno i kompletniji je igrac od Jokica .U odbrani je isto tako bolji.Jedini segment gdje je Jokic bolji i ponavljam jedini su asistencije.Gledam sinoc kako Embid iz driblinga prolazi Jokica i kuca na drugi obruc i znam da ono Jokic ne moze i ne zna i sva se prica tu zaustavlja.

kemp

pre 1 godinu

Sta vam je to je samo jedna utakmica.
Jokic je bio nezainteresovan, nije mu se igralo.
Denver nije hteo da forsira protiv nalozene Phille, a Jokic vec povredjen nije hteo da rizikuje protiv napaljenog Embida kome je zivot zavisio od ove utakmice.
Jokic cak u vecini utakmice nije ni cuvao Embida, koji je poene postizao protiv nizih igraca.
Cak i ono zakucavanje nije bilo pored Jokica, vec je to bio Marej, ali ih je komentator utakmice pomesao zbog istih patika.
Jokic da je hteo ubacio bi 40p, osvojio bi do sada 5 titula, ali ga to ne zanima.


Za sve one koji prate kosarku, a nisu zaludjeni fanstici jedno je jasno:
Embid je za klasu bolji i kompletniji igrac od Jokica, svidelo se to nekome ili ne. Lepo je sto imamo igraca u vrhu NBA ali mora da se shvati vec jednom kako je Jokic daleko precenjen igrac.
Ja se nikada ne bih usudio da ga poredim sa P.Gasolom, a ovde cak idu toliko daleko da kazu da je bolji od Cejmberlena.
Mislim da je Embid sada otklonio svaku sumnju ako je iko ikada u to i sumnjao.
Hvala Embide.

stefan bg

pre 1 godinu

Kako se Embid igrao sa Jokicem, bilo mi ga zao u par navrata.
Klecaju mu kolena, ispada kao osigurac u odbrani.
Jos Embid nije forsirao igru u reketu, gde je snazniji.
Razlika u klasi izmedju Embida i Jokica.

Kazem ja prosli put kada su me castili sa gomilom minusa kako je MVP titula beznacajna kategorija, i kako Denver sa Jokicem nema sta da trazi u playoffu dok Embid i Philla idu da osvoje titulu.
Ne moze centar koji je glavni igrac kao Jokic, inferioran u odbrani da igra ozbiljnu takmicarsku kosarku.
Takav tim nikada nista ne moze da osvoji.
Jokic sve sto uradi u napadu uprska u odbrani, i tim sa njim nikada nema sigurnost. Meni takav igrac nikada ne bi igrao u timu.
Kada je neka jaca utakmica to su 3-4as maximalno, plus 6-7 izgubljenih lopti. To je smejurija.

Sreca pa je u ligi samo jedan tim koji ima sposobnog napadackog centra, samo Philla. Davisa racunam u PF, Tauns je cudan igrac, isto katastrofalan u odbrani. Znaci samo jedan tim, ostali nemaju nikakav reket, slab u napadu i odbrani.
Eto u kakvoj idealnoj sredini igra igrac koga vec nazivaju najboljim sa ovih prostora. Nenada Krstic, Rasko Katic koji je razbio Vucevica na EP bili bi danas All star igraci. To je jedina i prava istina.

lord of rings

pre 1 godinu

Jokić jedan od 15 najboljih ikada sigurno.
Što se centara tiče, samo Dankan i O'Nil ispred njega, ralog, prstenovi, ali kao što rekoh pogledajte i njihove saigrače, lakše je bilo u Brajanta,Djinobilija, Parkera...
(Lord, 29. januar 2023 14:18)

Mogu da ti nabrojim samo 15 evropskih igraca koji su bolji od Jokica.
Znaci on je najbolji ikada, ali nema sa kim da igra, losi mu saigraci.
Malo cudno. Isto tako su pojedini tvrdili da nema sa kim da igra u reprezentaciji, a sa slicnima je Bogdan kao glavni igrac osvojio tri srebra.
Ne mozes ti da budes najbolji u kosarci kada ti u najboljim godinama rival ubaci 50p i uhvati skoro 20sk. To nesto govori. I nije to jedna utakmica kako neki tvrde, tako su isto govorili u reprezentaciji igra se jedna utakmica, da se igralo cetiri utakmice mi bi prosli.
To su izgovori, gluposti, hajde sada da promenimo celu strukturu takmicenja da bi Jokic mogao nesto da osvoji.
Jednostavno Embid je sve vas fanatike spustio na zemlju i pokazao ko je tata ove igre pod reketima u NBA. Samo je bilo pitanje vremena.
Polako ces ti to shvatiti ove godine u playoffu, Denveru je max drugi krug, a onda sledi metla i hipodrom.

vince carter

pre 1 godinu

Gde ste bre ljudi kako ide :)) @Betonka i ja gledao prvo poluvreme pa otisao u provod i sad se nesto razmisljam dal nisam dobio neki udarac u glavu sinoc posto nisam pio alkohol posto ne mogu da se setim da je Jokic u prvom poluvremenu rasturio Embida i jos odigrao partiju da utera strah u kosti svim igracima u ligi,ovo prelazi u viceve o Chuck Norisu. @skywalker kazes da Embid nije cuvao Jokica,znas sta je zanimljivo,to se desava svako vece u nba da se odredjeni igraci ne cuvaju al vas nikad ne sprecava da kad je Jokic u pitanju pisete da je dao sve poene na odredjenom igracu,da je Jokic sinoc dao 40 rekli bi "dao 40 Embidu u facu" nema veze dal ga je cuvao ili nije.

Aca

pre 1 godinu

Brt odigrao si jednu utakmicu, po sezoni ti je prosek 60 utakmica.
Jokicu sad ni na kraj pameti zbog jedne nebitne utakmice, bukvalno nebitne da sa tobom tolikim opeterecuje povredu...
Igraj malo konstantno, probaj ako mozes pa onda prica.
Ovi americki komicari od novina cim neko odigra JEDNU utakmicu na visokom nivou odma konkurent Jokicu za MVP

Lord

pre 1 godinu

Za sve one koji prate kosarku, a nisu zaludjeni fanstici jedno je jasno:
Embid je za klasu bolji i kompletniji igrac od Jokica, svidelo se to nekome ili ne. Lepo je sto imamo igraca u vrhu NBA ali mora da se shvati vec jednom kako je Jokic daleko precenjen igrac.
Ja se nikada ne bih usudio da ga poredim sa P.Gasolom, a ovde cak idu toliko daleko da kazu da je bolji od Cejmberlena.
Mislim da je Embid sada otklonio svaku sumnju ako je iko ikada u to i sumnjao.
Hvala Embide.

Par činjenica, egzaktnih...
Jokić, od svih sa kojim ga porediš, igra u najslabijem timu, to pokazuje njihov odnos pobjeda/poraza kada Jokić ne igra.
Činjenice, nema polemike.
Jokić radi sve na terenu, svakom drugom centru fali toliko asistencija, svakom beku fali toliko skokova, jedbostavno spojio je nesto sto je malo ko u istoriji.
I ovo su cinjenice, brojcani podaci koji ne mozes da osporiš.

Treća stvar, sve ovo radi sa visokim procentima šuta, na ogromnom uzorku.
Ostali mozda i dostignu takve brojke, ali se kako ste to kaze "ispucavaju".
Na kraju krajeva imaš PIR, skup svih korisnih podataka koje igrac moze da ostavari na terenu, minus one koje loše uradi.
Jokić ima najveći PIR u istoriji, veći od njegovog visočanstva MJ.
Jokić jedan od 15 najboljih ikada sigurno.
Što se centara tiče, samo Dankan i O'Nil ispred njega, ralog, prstenovi, ali kao što rekoh pogledajte i njihove saigrače, lakše je bilo u Brajanta,Djinobilija, Parkera...

Vrg

pre 1 godinu

Kuda ide ovaj svet kada centar poput Embida nije čak ni starter na All Star-u.?
(Ariel Ortega, 29. januar 2023 09:20)

Jeste na all staru, samo nije prva petorka.

Dragan

pre 1 godinu

Svaka čast čoveku, tj. Embidu, ali, ja njega ne volim, kao i taj njegov stil igre. Isti je Janis, samo silovanje lopte i 90% lopti ide na njega i kad pogledamo statistiku, juče je 31 put šutao na koš, a Jokić 12. I kad pogledamo opet statistiku, Harden, Haris i Niang nisu zajedno dali poena kao Embid, a dok su u Denveru Jokić, Marej, Porter i Gordon bili na par koševa razlike. Glavni problem kod Denvera je kad gore navedeni ne igraju, tj. kad uđe 2 petorka i onda sve prokockaju. 2 x po 15 razlike su prokockali.

Straight Outta München

pre 1 godinu

Bravo za Embida. Bukvalno je rastavio Jokica na proste cinioce. U drugom poluvremenu dao je bar 25 poena dorektno preko Jokica.

Jokic nezainteresovan ovaj mec. Bice to dobro.

Betonka

pre 1 godinu

Gledao sam samo prvo poluvreme i za mene nema dileme ko je koga rastavio na proste činioce, šta se posle desilo pojma nemam. Prvo poluvreme Denvera i Jokića je bilo da utera strah u kosti svim timovima u ligi. Mada se definitivno u igri Denvera oseća teška divljina i kaubojština kad igraju rezerve, verovatno su i sad prelomili kad su oni igrali. +14 za Denver, ukaze Hajland i ekipa i Fila odmah stiže na - 3. Vraćaju se Jokić i ostali i odmah +15 za Denver. Nema šta, u PO će morati starteri da odmaraju najviše po 3 minuta u 2 i 3 četvrtini, sve ostalo je veliki rizik.

skywalker

pre 1 godinu

Људи причају о неком растурању Јокића у оба правца...Па Ембид га није ни чувао већину времена

iskreno

pre 1 godinu

KD je povređen, šta se buni, upašće u prvu postavu. Navikao da plače i to mu je velika mana. Toliki čovek a svake godine cmizdri.

ja

pre 1 godinu

Svi znate da Jokica ne zanima da se takmici ni sa kim, kao onomad Lebron protiv Karmela pa postizu obojica preko 50. Jokicu je bitno da mu tim pobedi ali realno sinoc je Embid bio dominantan jer je fizicki nadmocan i zbog toga sto jokic i nema neku odbranu a i nisu mnogo vremena proveli u igri 1v1

Јован

pre 1 godinu

Ембид је страшан Јокара је игро чисто да игра тотално и без одбране и без напада а сама игра оба тима је билс трчи и шутирај потпуно без одбране без везе!!

K

pre 1 godinu

@Betonka

Opustili su se nakon dominacije. Igrali su bez greske prvo poluvreme. Jokic nije ubacio puno, ali je razigravao tim. Kad je on bio na klupi bilo je 4 razlike za Denver, kad je usao i drugom, otisli su na +15.
Drugo poluvreme je bio raspad kako samo Denver ume da rezira.

I nije problem u NBA kada neko ne igra odbranu, problem je kada ne radi napad. Odbrana u NBA nije isto kak odbrana i Evroligi. Ti ne smes. Protivnika ni da pipnes, ulaz je prakticno trokorak i svi sutiraju mnogo preciznije nego u Evropi. Jeste da Jokic deluje kao da je los u tom aspektu, ali sve radi kako treba i briljira u prakticno svakom drugom aspektu igre. Problem Denvera je sto bi Marej i Porter hteli da su zvezde i sto samo Pouo i Gordon igraju timski. Dzordan je tezak promasaj od igraca i mecevi Denvera zavise da li Porteru i Marejj biti dan i da li ostatak moze da koristi 100 sanse, ako Jokicu nije dan, sve se raspada.

DraganBorca

pre 1 godinu

Zeke, Vlatko i nekad mali Braun pogurali velikim trudom i trčanjem Denver do prvog mesta. Zamenili raspale Dzordana i Grina i odleti Denver na prvo mesto. A onda Malone mrtav ladan daje Grinu 19 minuta a ovi trojica samo 9 Zeke. Ono što je najgore u celoj priči je to što je Malone morao dati Grinu toliko minuta jer je utakmicu prenosila nacionalna televizija da bi ga ispoštovao radi sledećeg veteransko ugovora. Znači neverovatno koliko čovek nekada sputava svoj tim zbog prevelikog respekta prema veteranima. Nekada prema Milsap, pa Barton a sada Dzefu Grinu. I onda imaš situaciju gde na +15 Fila ide u 3-4 polukontre gde Dzef Grin stoji kao kip na sredini dok su igrači File sami sa strane. Neverovatno. Kako glupo izgubljena već dobijena utakmica jer sa +15 uči u zadnjih 13-14 minuta znači dobijaš 95%🙄

Filip

pre 1 godinu

Gledao sam ceo mec. Embid je bio bolji i zasluzeno pobedio. Jokic je previse kombinacija pokusavao umesto jednostavno ubaci loptu u kos kako on to zna.Iznenadio sam se koliko je Embid dobar i koliko Jokic ne moze da ga zaustavi.Denver je zaspao u drugom poluvremenu. Naravno ovo je samo bitka u ratu. Siksersi nebi imali 17 poraza da su nezaustavljivi. I ovo je bilo na njihovom terenu. I dalje mislim da su Nagetsi favoriti za osvajanje.

Obrad

pre 1 godinu

Nisam gledao prvo, ali je u drugom Jokara bio preloš, mada ne znam što se svi čudite kad znamo kakvu odbranu igra, pa neće postati Garnet preko noći.Embida su udvajali pa je opet gađao poludistance kao Dankan i Novicki nekad. A što nije resavao Embid obasipali su ostali trojke spolja sami kao duhovi. Treba tu dosta posla.

Patriota

pre 1 godinu

Jokić je priča za sebe, pomera granice, ofanzivno je paklen igrač. Ali videli smo sinoć da je Embid dobio duel, ne kažem da je bolji od Jokića, ali ne treba ga omalovažavati. I mislim da je Jokiću možda protiv njega najteže..