Subota, 28.01.2023.

08:50

Problem u Denveru – Jokićev saigrač odlazi zbog trenera?

Košarkaš Denvera Bouns Hajland nalazi se na izlaznim vratima tog tima, prema navodima Džejka Fišera.

Izvor:

Problem u Denveru – Jokiæev saigraè odlazi zbog trenera? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

Slaviša

pre 1 godinu

Problem Denvera je suviše dobrih igrača a neigraju kao ekipa Jokiču svake godine dovode nove i nove odlične igrače kako bi uzeo prsten ali sve dok Jokič ne nauči bolje da igra odbranu prsten če ostati pusti snovi Jokiča.Može Jokara uzeti i 10 mpp prevara ako nema prstena sve mu đaba i to biranje jim smešno neko ko igra jednosmerno samo napad i da bude mpp moguče je samo u Ameriki u cirkusu zvanim nba kao kad biraju preednika sve je za zelenim stoloma naivci odlaze da glasaju misleči da njihov glas može odlučiti precedničku lutkarku bitku tipa Bajden neznam koji slepac je njemu dao glas sem elektronski preko pošte gde se dobiva preednička prevara veka.

Drnch

pre 1 godinu

Bouns nema košarkaški IQ i tu je problem. Ima brzinu, dribling i solidan šut ali nema najbitnije, kefalo da čini ekipu boljom na terenu a to mu je kao pleju zadatak. Denver nema 3-4 godine da razvija Bounsa, zato Braun dobija više minuta i tako će ostati. Meloun poznaje ekipu u dušu i verujem da zna sta radi. Mnogi su žalili kada su otišli Plamli, Grant, Bol-Bol, Moris, Heris, Tori Krejg, Dzemajkl Green….ali niko od njih nije pokazao više u drugim timovima nego kada su bili u Denveru.

vince carter

pre 1 godinu

Interesantan decko ovaj @Bojan,negde gde imas mogucnost samo da skrolujes komentare kao sto ja ne citam od odredjenih ljudi on svaki put odgovara i pominje neke lekove i skracivanje muka,a kad bi stao ispred mene od mucanja bi stvarno poceo da ih pije :)) @Denver Pa ti opet procitao moj komentar..ihh bre a ja mislio ne citas,nije dobro biti zaljubljen u odredjenog sportistu pa da pljujes po drugim sportistima i ocekujes da ce svi da ti cute :))

Drnch

pre 1 godinu

(DraganBorca, 28. januar 2023 12:09)

Složio bih se sa tobom za Portera. Dodao bih da sve bolje brani reket uz Jokića a u napadu njegovim skokovima imaju više šanse za “second chance points” sto je problem recimo Golden State-u koji osim Green-a nema taj komoditet. To je očigledno protiv viših ekipa (Klivlend, Orlando, Boston). Porter ima dobar šut, odličan odraz, i sve bolje kretanje u napadu. Uz bolju odbranu, značiće dosta Denveru u PO pod uslovom da ne glumi ludilo već da bude fokusiran i disciplinovan.

Bojan

pre 1 godinu

(vince carter, 28. januar 2023 12:33)

Da sam na tvom mestu ja bih već iz očaja počeo da nasumice kombinujem lekove, i ako uspe i ako ne uspe skratio bi muke i sebi i drugima.

milos

pre 1 godinu

Najjace mi je kad su u petorci Marej i Bouns i Bouns je taj koji prenosi i dribla loptu dok Marej koji je za njega Bog Otac kosarke coskari u korneru i naravno ne doceka loptu, vec Bouns nesto divlja, tripuje Lilarda...A ima talenat, ali nema glavu jos.
(Djed, 28. januar 2023 13:51) # Link komentara

To je strategija Denvera, Marej prenosi loptu kada je u prvoj petorci, a štedi se u drugoj petorci, pritom Bones ima priliku da se uči i napreduje, a Marej je tu da pomogne kao sekundarni plej.

Pitanje je da li će tako biti u playofu ako Bones ostane, jer to nije vreme za razvijanje igrača...

St3fan KG

pre 1 godinu

Bones je fenomenalan suter, jedan od najboljih mozda u ligi, ali kosarkaski IQ gotovo nepostojeci, nedisciplinovan i egoistican igrac. Jos je jako mlad tako da se ove poslednje stvari i mogu popraviti vremenom, ali pitanje je da li Denver ima vremena i volje da ceka na njega. Poceo je da zivcira polako i onaj deo fanova koji su bili na njegovoj strani dugo vremena i mozda ne najbolje da ga Denver trejduje pod uslovom da moze dobiti koliko toliko kvalitetnu zamenu za njega.

Moje misljenje je da treba takodje trejdovati i Portera, previse je sklon povredama a nakon ovog incidenta sa njegovim bratom, mislim da dugo psihicki nece biti na nivou koji se od njega ocekuje i za koji je uostalom i placen toliko

изНенад

pre 1 godinu

Ниђе не иде Боунс , екипа је Денвера је тренутно најача и сви желе да остану јер верују да освајају прстење.

Denver nagec

pre 1 godinu

(vince carter, 28. januar 2023 12:33) 

Sta god ti pomaze da lakse spavas nocu, a da predajes nesto mozes verovatno samo svojoj babi, a i nju bi smorio za medalju.

bskfan

pre 1 godinu

Da je problem samo odnos Bonsa i Malonea - Bons ne bi nigde otisao. Pojavila se ta vest a neki su je cak i pogresno preneli da Bonsu istice ugovor, da ima "player option" i da Denver mora da ga trejduje da ne bi sve izgubio sto je cista glupost. Mladim igracima se nikada ne daje ta opcija vec je suprotno, Denver obicno igracu da dve godine a druge dve su timska opcija. Tako je i sa Bonsom, on ima jos iducu godinu, zatim godina sa timskom opcijom a tek onda RFA.

Sto se tice BBrauna, nema nikakve sumnje da bi se Denver odrekao i Bonsa i Nadjija samo ako moze da zadrzi BBrauna, ali to nece biti lako. BBraun je svesno ovu godinu odigrao za male pare kako bi igrao u dobrom timu i sa Jokicem, a novi ugovor ce verovatno biti blizu 15 mil po godini, sto je uz startovanje Jokicevog supermaksa tesko izvodljivo.

Stvari su otprilike jasne, Denver ovde ispipava puls timovima i za Bonsa trazi drugog igraca i pik prvog kruga, sto je previse. Ako za uzvrat dobiju dobog igraca onda najvise sto mogu da dobiju je pik drugog kruga, ili pik prvog kruga ali sa neupotrebljivim igracem.

Obicno se kaze da Denver trazi klasicnog SF-a, neki kazu i rezerevnog centra, ali ja mislim da im je prioritet plejmejker. Bilo kako bilo, But zna sta radi i ne verujem da ce da napravi gresku.

fitipaldi

pre 1 godinu

Zadržaće odličnog Brusa Brauna a Hajlandu neće ponuditi novi ugovor jer je jedan od najlošijih defnzivaca lige a i napadu igra kao da je harden ili kari, zateže trojke sa 10 metara, zato se denver i raspadne kad uđe klupa a izađe Juokić.

Arm

pre 1 godinu

Jedina izgledna opcija za neke Denverove igrače je trejd u Minesotu gdje je sad Koneli glavni menadžer ( ko zna koje su tu opcije "ispod stola" u opticaju ) ili trejd više timova gdje bi svi "bili na dobitku"
Lično mislim da će Denver pokušati ovu sezonu završiti sa MPJ i dati mu šansu da se dokaže konačno ali možda Nikola i novi menadžer But imaju druge planove. Mislim da trejd Kolinsa iz Atlante otvara mnogo opcija gdje bi bilo uključeno tri ili više klubova pa ostaje da se vidi da li će se to ostvariti ( Kolins u Finiks, Bouns u Finiks, MPJ kod prijatelja Janga, Krauder i Šamet u Denver , itd. )
Ovo su neke opcije koje se spominju u Americi i na njihovim portalima .

ivan78bg

pre 1 godinu

Bones je marketinski fantastican igrac,cist poenter.Ali je veliki carinik ,zna da sutira nerezonske suteve i u odbrani je ogromna crna rupa.Normalno da ce Melon imati problema sa tim pogotovu od igraca koji je tek 2 god u NBA-u.

Under KV

pre 1 godinu

(brm, 28. januar 2023 11:39

Pa tako sto Bogiju ističe ugovor za godinu dana i samo jednu godinu bi morali da plate 18 milliona. Posle mu ponude manje i ako on prihvati, to je to.

Djed

pre 1 godinu

Najjace mi je kad su u petorci Marej i Bouns i Bouns je taj koji prenosi i dribla loptu dok Marej koji je za njega Bog Otac kosarke coskari u korneru i naravno ne doceka loptu, vec Bouns nesto divlja, tripuje Lilarda...A ima talenat, ali nema glavu jos.

stefan

pre 1 godinu

Dati Hajlanda i MPJ za jednog dobrog sutera na poziciji 3 koji igra malo i odbranu i mogu da napadnu titulu.
(Nemanja, 28. januar 2023 09:24)

Dobar suter na poziciji 3 koji igra odbranu ne postoji u ligi.
Vise ni K.Leonard ne igra odbranu.

Za Hylanda tesko sta Denver moze da dobije zbog malog ugovora, ako u igru ne ukljuci jos nekoga.
Caldwell Pope bi mogao biti ukljucen u trejd, ali opet je to sitno.

Sto se titule tice, Denver nema igrace za titulu.
Ako neko misli da Jokic kao glavni igrac nesto moze da osvoji on ili je pristrasan ili se ne razume u kosarku.
Svi smo bili svedoci na evropskom prvenstvu, gde Jokic jednostavno nema taj kapacitet da vodi neki klub do medalje, titule.
Marej je taj koji ima taj kapacitet, ali posle teske povrede i pauze pitanje je u kakvom je fizickom i psihickom stanju.
To sto je Denver prvi u sezoni, gde su Memfis i Kingsi u vrhu tabele je pokazatelj koliko je kvalitet na Zapadu opao, koliko su svi vise manje izjednaceni, ali opet ako se Davis oporavi i GSW zaigraju kako znaju ostali su na Zapadu nebitni.

Vlada

pre 1 godinu

Ako je ikako moguce dovesti Bogdana da se menja sa Kaldvel Poupom na beku pa to bi bilo fenomenalno. Poup za nijansu bolji u odbrani a Bogi konstantniji suter (pogotovo ako dodje u Denver). E sad sta bi bilo kad bi bilo. Neko spominje Naz Rida , isto sjajna opcija dobili bi neku drugu dimenziju por kosem u odbrani kad Jokic ne igra. Bouns im nije toliko potreban iako ga simpatisem sa njegovim ludim stilom ali cini se da je to neozbiljno za ovu godinu nazalost. Ish Smith bi mogao da igra nesto slicno samo da mu se da sansa, uopste nije los igrac.

DraganBorca

pre 1 godinu

Porter se dosta popravio u odbrani. Da nije tako ne bi bili prvi. Bio je totalna katastrofa kretao se kao da ima pelene, gubio svog igrača, nije zagradjivao i bio je stvarno mnogo loš. On je sada dosta bolji, nije više uzasan već je dosta utakmica odigrao i solidnu odbranu. Usitnio je korake kada brani igrača, veći mu je fokus, bolje zagradjuje, bolje su mu lateralne kretnje. Jokic bi imao 8 a ne 10 asistencija da nema Portera. Mislim ako koža laze rog ne laže Denver sa Porterom u igri ima brutalne ofanzivne pa čak i defanzivne rejtinge. Oni su bolji defanzivno kada je Porter u igri nego bez njega. Kada dodje plejof i kada se stisnu odbrane on može potegnuti preko ruke sa 8 metara neodbranjivo. Nije više Porter tolika rupa u odbrani iako ne opravdava ugovor mislim da je dobar fit za Jokica jer ne davi puno loptu i ne dribla već mahom samo prangija kad mu se namesti.

Bones je već druga priča. Dečko je veseljak ali bas igra jako nekonstantno, haotičan je i teška rupa u odbrani.

Alex

pre 1 godinu

Hajland, MPJ i ako mora pick 2. runde, za igraca tipa DeAndre Hunter iz Atlantne ili OG Anunoby iz Toronta + jos neko da se izjednace primanja. To bi bilo idealno. Gordon i KCP ne mogu da zapuse bas sve rupe u odbrani.Ako ne moze MPJ a mora samo Bones onda za igraca tipa Alex Caruso. Chicago je ionako ocajan, moraju u rebilding mladi igraci im trebaju.
(Geralt, 28. januar 2023 10:33)

Zasto ovako skromno? Za njih dvojicu treba ici na Siakama. Sa Siakamom Nagetsi postaju stvarnno mocan tim, jer imace dovoljno odbrane protiv dvojaca kao sto su: LBJ & AD, Giannis & KrisM, Tatum & Brown. A to je imperativ, imho.

vince carter

pre 1 godinu

@Denver Pa vidim procitao si sta sam napisao,nisi preskocio,a citas svaki put inace te ne bi pogodilo to sto sam napisao da nemas pojma o kosarci :)) Masa ljudi gleda zadrugu i podrzava odredjenu partiju,pa tako znamo da kad je neko vecina ne mora da znaci da su mnogo pametni kao sto nisi ni ti. Sto se Nba tice mogu da ti predajem,garantujem da pre Jokica nisi ni gledao Nba :)) S
a tim da ja nikad nisam rekao da je Jokic prevara ili da nije dobar kosarkas ali toksicnost vecine vas i besramno napadanje svih drugih cini "da te ubijam u pojam" zato si me i pomenuo u komentaru :))

Miroslav

pre 1 godinu

Stvarno pišete bez veze.Kako može Bogdanović sa onolikom platom da dođe? Neko je pomenuo trampu Porter i Hajland za Hantera.Kolika je tu razlika u visini ugovora.Nije problem trejdovati igrača,ali šta mogu dobiti? Denveru treba igrač koji ima poene u rukama,koji će ulaziti sa klupe.Takvi igrači su obično skupi,ili su još na ruku ugovorima.Verovatno im mladog igrača,koji igra dobro,niko neće dati.Jedina opcija da prođu dobro,jeste pokušaj da dovedu nekog igrača Kliperse ili možda Bruklina,koji tamo igra za minimalan.Svaka druga opcija će verovatno oslabiti ekipu za ovu sezonu.

Pametan potez MM-a

pre 1 godinu

Hajland podseca na Derona Foksa, Bredli Bila, Kembu Wokera, s' tim sto su oni bili vodje ekipa pa su mogli da ispucavaju i po 30-ak suteva uz veoma ocajne procente i da naguraju 25-30 poena po utakmici.
Sad kad pogledamo ekipe tih igraca ili njihove karijere vidimo da su Kingsi PO ekipa jer su se stabilizovali sa Sabonisom, Wizardsi nisi videli PO dugo godina unazad, a po svemi sudeci dok je tamo BB i nece do trejda ili kraja njegovog ugovora, a Kemba u 32. godini zivota je izgubio NBA ugovor!
Secam se da sam ranije od ovdasnjih "sajt analiticara" citao kako bi Denver trebalo da dovede BB ili Kembu, i da sam bio zapanjen neznanjem jer sam imao sreće da ih gledam na 20 metera gde sva njihova sebicnost i manji IQ dolaze do izrazaja.

Legend

pre 1 godinu

Dati Hajlanda i MPJ za jednog dobrog sutera na poziciji 3 koji igra malo i odbranu i mogu da napadnu titulu.
(Nemanja, 28. januar 2023 09:24)

Sve ekspert do eksperta koji verovatno sem par Jokicevih highlightsa nisu odgledali nijednu tekmu. MPJ igra sasvim dobru odbranu a o sutu za 3% kakav ima ne treba komentarisati. Bukvalno si rekao da se otarase MPJ da bi nasli jos jednog takvog…

sve je relativno

pre 1 godinu

Još kad bi Arena prenosila mečeve Denvera... Svake nedelje samo Milvoki i Boston!?
(Crni Panter, 28. januar 2023 10:03)

Imaš večeras, sa Filadelfijom u 21h na A1 premijum.

Đole

pre 1 godinu

Majstori, Bogdan ima 5x veći ugovor od njega, ne znam kako ste zamislili taj trejd. Pogotovo što je Denverov seleri kep toliko nategnut da puca po šavovima.
(brm, 28. januar 2023 11:39)

Lepo si im rekao samo Bogi u odnosu na Hajlanda ima 8 PUTA veći ugovor + 15% kao bonus do siteka ugovora a to je još godinu i po! Dakle, ko hoće Bogdana da trejduje najviše su se pominali Finiks Sansi mora da ga plati 21,5 miliona po sezoni.

Nba true fan

pre 1 godinu

Gotovo svi koji komentarišemo Denver navijamo za njih. U svakom komentaru ima nešto tačno. Dal je kriv bio Koneli, ne valja Meloun, dal nam fali Kazins,neko drugi, dal je preplacen MPJ, treba trejdovati ovoga, onoga
..posle se ispostavi nije trebalo itd. Meni se čini da od Andre Milera i Ty Lawsona Denver nije ima kvalitetnog klasičnog pleja.U Jokicevoj eri J.Nelson je vec bio na zalasku, Mudije(ili kako god) slab, Marej je možda i došao kao plej...za veci timski uspeh treba imati pleja od 7+ ast po meču. Svaka čast Nikoli, ali plej mora to da radi. Realno je očekivati da imaju uspešne sezone, ali igrač ranga barem Jrue Holiday treba ovom timu za napad na titulu, sto bi ,jel, nas navijače denvera učinilo srecnim. A znamo i toliko vrhunskih plejmejkera koji nisu osvojili titulu.

Arm

pre 1 godinu

@crni panter , nije problem do arene već do NBA lige koja za evropsko tržište nudi manji ili veći paket sa unapred određenim prenosima ( i satnicama i klubovima )
Arena ima najveći mogući paket ali nema mogućnost izbora utakmica ( prošla su zlatna vremena kad je B92 mogao prenositi samo Sakramento )
Pretprosle godine npr. bilo je nenormalno puno prenose Memfisa u Evropi iako tada taj klub nije bio toliko atraktivan kao ove godine da sam se zapitao ko njih toliko protežira i čime su zaslužili toliko direktnih prenosa. Jedino rješenje za nas ovdje je NBA pass pretplata ili neke iptv liste koje imaju u ponudi američke lokalne kanale koji prenose određene timove.

Denver nagec

pre 1 godinu

Hyland za Naz Reeda i pika,to je bingo. Vi koji mislite da je Denveru potreban suter,nemate apsolutnog pojma o kosarci.
(vince carter, 28. januar 2023 09:58) 

Sva sreca pa si ti ozbiljan imač pojma o kosarci. Svako normaalan preskace svako tvoje pisanije na ovom forumu.

tocka

pre 1 godinu

Tako je nekako i izgledalo. Ono bezanje Bounsa kuci prosle sezone, pa onda ovih par utakmica gde se duri i postize 0 poena. Ocigledno je da klinac ne zna jos da se kontrolise, i da ne uspevaju da udju u komunikaciju sa njim, ali mislim da ce ovo na duzi rok biti velika propustena sansa za Denver. Nadam se samo da im se ne ponovi Donovan Mitchell kojeg su pustili da bi zadrzali loose gun Mareja. Koliko god da Nagetsi vole disciplinu i organizaciju, ne moze se dobiti utakmica na provaljene sheme kada protivnik igra cvrstu odbranu. Imaju Mareja koji moze da se upali i sam da sebi organizuje napad, ali treba im neki ludi improvizator, koji ce da zabije tri vezane trojke sa pola terena, a bas takav je potencijalno Bones. Nadam se da su ovo samo price, i da se nece desiti ovakav trejd, a ako mora da se desi onda neka ga spakuju zajedno sa MPJ-em i uzmu stvarno klasu od visokog krila ko sto bi bio Sijakam, mada takav kalibar igraca mozes pokupiti jedino kada takav odluci da ostavi tim u kojem je. Propustili su Hardena, sto im je bila odlicna prilika da se oslobode MPJ-a i Mareja, a Harden ulazi u ritam i postaje stvarna opasnost u kombinaciji sa Embidom. Kako god okrenes, Jokic i Aron Gordon su Denver... KPC i dva Brauna odradjuju posao, a ovo ostalo moze da ide, mada mi je krivo sto ne uspevaju da vaspitaju Bounsa.

brm

pre 1 godinu

Samo neka ide,izuzetno stetan igrac,kao muva bez glave...neka ga ponude Atlanti za Bogdana,jeste da oscilira sa sutem ali je u kontroli lopte i defanzivi za klasu bolji!
(Joker, 28. januar 2023 09:21)

Богдановић би поред Јокића шутерски процветао. Јанг у Атланти држи лопту 20 секунди а онда кроз зид,шут или ували некоме лопту. Богдан не срља, игра одбрану а отворене шутеве би јако добро користио.....
(Тата, 28. januar 2023 10:19)

Majstori, Bogdan ima 5x veći ugovor od njega, ne znam kako ste zamislili taj trejd. Pogotovo što je Denverov seleri kep toliko nategnut da puca po šavovima.

Ms

pre 1 godinu

Najviše bi voleo da se u NBA stvori ekipa isključivo od ovakvih igrača,i da ih naravno predvodi kralj muva bez glava Trej Jang.Pa to bi spektakl bio za gledati.

Geralt

pre 1 godinu

Hajland, MPJ i ako mora pick 2. runde, za igraca tipa DeAndre Hunter iz Atlantne ili OG Anunoby iz Toronta + jos neko da se izjednace primanja. To bi bilo idealno. Gordon i KCP ne mogu da zapuse bas sve rupe u odbrani.Ako ne moze MPJ a mora samo Bones onda za igraca tipa Alex Caruso. Chicago je ionako ocajan, moraju u rebilding mladi igraci im trebaju.

Тата

pre 1 godinu

Samo neka ide,izuzetno stetan igrac,kao muva bez glave...neka ga ponude Atlanti za Bogdana,jeste da oscilira sa sutem ali je u kontroli lopte i defanzivi za klasu bolji!
(Joker, 28. januar 2023 09:21)

Богдановић би поред Јокића шутерски процветао. Јанг у Атланти држи лопту 20 секунди а онда кроз зид,шут или ували некоме лопту. Богдан не срља, игра одбрану а отворене шутеве би јако добро користио.....

posmatrač

pre 1 godinu

Ovo bi bilo super, pošto se činjenica da je Bouns ostao, a Moris otišao, nažalost pokazala kao jedina greška prethodnog "prelaznog roka".
Bitno je samo da za njega (i/ili još i MPJ u paketu) dobiju nešto dovoljno dobro, pošto se čini da im zaista malo treba za pravi napad na titulu.
Realno, sada izgleda kao da bi im i prošlogodišnji Moris i Kazins verovatno bili sasvim dovoljni.
I šta se više dešava sa tim Kazinsom, gde je on nestao?
Čovek je umeo da utrpa 30+ nekim ekipama, čak i u njegovom tadašnjem stanju.

posmatrač

pre 1 godinu

Putuj Bounse igumane ti si jedini ostao od Bartonove skole, da se jos i tebe ratosiljaju.
(pera, 28. januar 2023 09:22)

Ispada da je tako, ali prošle godine se od njega više očekivalo (pošto im novi Barton sigurno nije trebao) i koliko se ja sećam izgledalo je da je dilema bila ko da ostane - Bouns (kao jeftiniji i potencijalno bolji igrač) ili Moris (kao iskusniji, ali u napretku limitiraniji i mnogo skuplji).

iskreno

pre 1 godinu

Ma mali je neviđeni divljak. Takve igrače ne mogu organski da podnesem. Neće biti nikakva šteta ako ode. Lik nema dva pišanja, a već umislio da je veći od Jokića u ekipi. Zdravo doviđenja.

iskreno

pre 1 godinu

Dati Hajlanda i MPJ za jednog dobrog sutera na poziciji 3 koji igra malo i odbranu i mogu da napadnu titulu.
(Nemanja, 28. januar 2023 09:24)

MPJ ne igra odbranu, ali ima brutalan šut. Teško da će naći nekog takvih karakteristika, a još i da igra dobru odbranu. Mnogo maštaš prijatelju.

Nemanja

pre 1 godinu

Dati Hajlanda i MPJ za jednog dobrog sutera na poziciji 3 koji igra malo i odbranu i mogu da napadnu titulu.
(Nemanja, 28. januar 2023 09:24)

MPJ ne igra odbranu, ali ima brutalan šut. Teško da će naći nekog takvih karakteristika, a još i da igra dobru odbranu. Mnogo maštaš prijatelju.

Nisam rekao da nadju sutera njegovog ranga nego dobrog, a da igra odbranu barem malo. Inace MPJ nije uopste neki elitni suter, a izbor suteva mu je pri tom dosta los, jedino sto ume u serijama da pogadja iz dotrcavanja.

Mare

pre 1 godinu

@iskreno
MPJ ima odlican sut svake trece utakmice. Covek im jede ogroman novac a doprinosi manje od Gordona. Bounz je simpatican lik, ali s njim neko mora debelo da radi, jer je totalno pogubljen kad treba da organizuje igru, odbrana mu je nikakva i takodje svaku trecu utakmicu ga krene sut (onda je fenomenalan).

logicno

pre 1 godinu

pa ovo je sjajna vest, covek privatnik i uz to uzima nerezonske suteve sa 9m stalno. naravno da s vremena na vreme, 1 u 10 utakmica ima procenat oko 50%, ali tako mogu i ja...

milos

pre 1 godinu

Nije tačno da bi se trejdom Bounsa otvorio prostor za Brusa Browna. Bounsa je na ruki ugovoru ovu i još 2 godine.
Problem je Bruce Brown koji ima plejer opciju na kraju ove sezone, odnosno može da prihvati bilo čiju ponudu, a Denver ne može ništa da uradi, a pritom su Denveru vezane ruke jer zbog nekih pravila može da ponudi max 20% veći ugovor nego što sad ima, tako da će najverovatnije Denver na leto ostati bez njega.
Bouns Hajland je katastrofalan u odbrani, po nekim parametrima najgori u ligi, i najverovatnije ne bi bio u rotaciji u playoffu jer bi non stop bio targetiran. Plan je da u svakom trenutku Jokić ili Murry budu na terenu kako bi imao ko da kreira napad. Ako je minutaža u playoffu 38 minuta za svakog, to znači da bi 28 minuta igrali zajedno Jokić i Murray, a po 10 minuta pojedinačno.

Arm

pre 1 godinu

Ono što dosta nas ovde priželjkuje da u nekom trejdu se riješe MPJ bi bilo savršeno s obzirom na njegove povrede a ogroman ugovor koji je svake iduće godine sve veći. Na žalost po Denver , teško će naći i jedan klub koji će uzeti MPJ baš zbog ogromnog ugovora i sklonosti obnavljanju povrede ledja. Da bi se ovakav trejd desio trebalo bi uključiti nekoliko timova da bi se uopšte mogle poklopiti plate i sve ostalo. Koji klub je spreman riskirati sa Porterom teško je reći. Jedino neki od klubova sa dna tabele koji čekaju mlade igrače i pikove a uz to čekanje moraju imati i igrače sa velikim ugovorima jer se plaćaju ogromni penali ako je klub i ispod seleri kapa.

Karlo Prvi

pre 1 godinu

Bouns je možda igrač za budućnost. Problem je što nije na nivou potrebnom da se napadne titula ove sezone.I vidi se da nedisciplinom Malounu vadi džigericu. E sada pitanje je šta bi mogli da dobiju zauzvrat. Po meni bi im Bojan Bogdanović savršeno legao, a ni Bogdan ne bi bio loš (mada mislim da je Bojan previše cenjen - ali ga Detroit možda pusti da bi tankovao?).

Иван

pre 1 godinu

Није проблем никаква свађа, него то што је Хајленд једини кошаркаш (Уз евентуално Зика Нађија), којег Нагетси могу трејдовати за иоле квалитетног играча, или пак за какав пик и тако ослободити простор у селери-кепу за потписивање Бруса Брауна. Боунс је имао шансу, што код Малоуна не добија сваки руки, дакле не бих рекао да је однос са тренером лош. И није баш најбоље искористио ту прилику, није постао ништа константнији него прошле године кад је био руки, једноставно није показао да може у будућности бити друго до повремена експлозија (или штеточина) с клупе. ББ је са друге стране одличан шести играч, и ово што сада покушавају у Денверу је сигнал да Браун жели да остане у Нагетсима уколико нађу варијанту да му плате више.

Мени би лично било жао да мењају ишта у тиму. Зик Нађи евентуално да оде, не би се много осетило. Криво ми је и то што никако да видимо колико су заиста јаки Нагетси. Прошли пут, док је Портер још био баш незрео, кренули су силовито и прекинула их је повреда Мареја. Сада их је, баш пред турнеју на којој је требало да покажу да ли су најјачи у лиги (против Бакса и Сиксерса у гостима), погодило то са Портеровим братом и Николином повредом. Чак и да растуре Филаделфију вечерас, остаје доста недоумица. Ово са Хајлендом само квари атмосферу.

Joker

pre 1 godinu

Samo neka ide,izuzetno stetan igrac,kao muva bez glave...neka ga ponude Atlanti za Bogdana,jeste da oscilira sa sutem ali je u kontroli lopte i defanzivi za klasu bolji!

Ddd

pre 1 godinu

Igrac za regularni deo sezone, nista vise. Imao je svojih momenata, pokazao na mah da u njemu nesto postoji, ali Denver ocigledno nije spreman da ceka to nesto, ako i doceka. Po meni pravi izbor je trade. Sta mogu dobiti i koga uzeti je pitanje.

Nislija

pre 1 godinu

Eto igraca koji moze da napravi paket za MPJ!
Sta je americka filozofija, igrac ne trpi kritiku trenera, ajoooookj. Zavrsice Bounsi u Evropi, kod Atamana, a tu nema trejdova bato ?

junior

pre 1 godinu

dečko je mlad i malo impulsivan. vrednost u trejdu mu je sigurno mnogo veća od MPJ-a. doći će njegovo vreme. MPJ i Hyland za jednu dobru jakog defanzivca.

Dragan Babić-Čarapan

pre 1 godinu

Neka ga menjaju za Naz Rida,kada ga Koneli toliko voli,ili neka ga ponude u paketu sa Porterom za Rida i Kajla Andersona.

Dachazvezda

pre 1 godinu

Pa mali je verzija Barton 2.0
Ovaj i zna nešto, al kad uzme da siluje, moze da zezne i Bartona.
Tako da niko neće plakati za njim...
Izgleda da je Meloun najzad shvatio šta mu zaista i treba!

Oxoxoposum

pre 1 godinu

Nizak za dobru odbranu, divljak u napadu. Na njega se ne moze racunati da ce postati pouzdan. Treba da ide kod Konelija u Minesotu, pa ce obojica sledece godine na biro za zaposljavanje.

Joker

pre 1 godinu

Samo neka ide,izuzetno stetan igrac,kao muva bez glave...neka ga ponude Atlanti za Bogdana,jeste da oscilira sa sutem ali je u kontroli lopte i defanzivi za klasu bolji!

Тата

pre 1 godinu

Samo neka ide,izuzetno stetan igrac,kao muva bez glave...neka ga ponude Atlanti za Bogdana,jeste da oscilira sa sutem ali je u kontroli lopte i defanzivi za klasu bolji!
(Joker, 28. januar 2023 09:21)

Богдановић би поред Јокића шутерски процветао. Јанг у Атланти држи лопту 20 секунди а онда кроз зид,шут или ували некоме лопту. Богдан не срља, игра одбрану а отворене шутеве би јако добро користио.....

iskreno

pre 1 godinu

Ma mali je neviđeni divljak. Takve igrače ne mogu organski da podnesem. Neće biti nikakva šteta ako ode. Lik nema dva pišanja, a već umislio da je veći od Jokića u ekipi. Zdravo doviđenja.

iskreno

pre 1 godinu

Dati Hajlanda i MPJ za jednog dobrog sutera na poziciji 3 koji igra malo i odbranu i mogu da napadnu titulu.
(Nemanja, 28. januar 2023 09:24)

MPJ ne igra odbranu, ali ima brutalan šut. Teško da će naći nekog takvih karakteristika, a još i da igra dobru odbranu. Mnogo maštaš prijatelju.

Иван

pre 1 godinu

Није проблем никаква свађа, него то што је Хајленд једини кошаркаш (Уз евентуално Зика Нађија), којег Нагетси могу трејдовати за иоле квалитетног играча, или пак за какав пик и тако ослободити простор у селери-кепу за потписивање Бруса Брауна. Боунс је имао шансу, што код Малоуна не добија сваки руки, дакле не бих рекао да је однос са тренером лош. И није баш најбоље искористио ту прилику, није постао ништа константнији него прошле године кад је био руки, једноставно није показао да може у будућности бити друго до повремена експлозија (или штеточина) с клупе. ББ је са друге стране одличан шести играч, и ово што сада покушавају у Денверу је сигнал да Браун жели да остане у Нагетсима уколико нађу варијанту да му плате више.

Мени би лично било жао да мењају ишта у тиму. Зик Нађи евентуално да оде, не би се много осетило. Криво ми је и то што никако да видимо колико су заиста јаки Нагетси. Прошли пут, док је Портер још био баш незрео, кренули су силовито и прекинула их је повреда Мареја. Сада их је, баш пред турнеју на којој је требало да покажу да ли су најјачи у лиги (против Бакса и Сиксерса у гостима), погодило то са Портеровим братом и Николином повредом. Чак и да растуре Филаделфију вечерас, остаје доста недоумица. Ово са Хајлендом само квари атмосферу.

Ms

pre 1 godinu

Najviše bi voleo da se u NBA stvori ekipa isključivo od ovakvih igrača,i da ih naravno predvodi kralj muva bez glava Trej Jang.Pa to bi spektakl bio za gledati.

Dachazvezda

pre 1 godinu

Pa mali je verzija Barton 2.0
Ovaj i zna nešto, al kad uzme da siluje, moze da zezne i Bartona.
Tako da niko neće plakati za njim...
Izgleda da je Meloun najzad shvatio šta mu zaista i treba!

Oxoxoposum

pre 1 godinu

Nizak za dobru odbranu, divljak u napadu. Na njega se ne moze racunati da ce postati pouzdan. Treba da ide kod Konelija u Minesotu, pa ce obojica sledece godine na biro za zaposljavanje.

posmatrač

pre 1 godinu

Ovo bi bilo super, pošto se činjenica da je Bouns ostao, a Moris otišao, nažalost pokazala kao jedina greška prethodnog "prelaznog roka".
Bitno je samo da za njega (i/ili još i MPJ u paketu) dobiju nešto dovoljno dobro, pošto se čini da im zaista malo treba za pravi napad na titulu.
Realno, sada izgleda kao da bi im i prošlogodišnji Moris i Kazins verovatno bili sasvim dovoljni.
I šta se više dešava sa tim Kazinsom, gde je on nestao?
Čovek je umeo da utrpa 30+ nekim ekipama, čak i u njegovom tadašnjem stanju.

DraganBorca

pre 1 godinu

Porter se dosta popravio u odbrani. Da nije tako ne bi bili prvi. Bio je totalna katastrofa kretao se kao da ima pelene, gubio svog igrača, nije zagradjivao i bio je stvarno mnogo loš. On je sada dosta bolji, nije više uzasan već je dosta utakmica odigrao i solidnu odbranu. Usitnio je korake kada brani igrača, veći mu je fokus, bolje zagradjuje, bolje su mu lateralne kretnje. Jokic bi imao 8 a ne 10 asistencija da nema Portera. Mislim ako koža laze rog ne laže Denver sa Porterom u igri ima brutalne ofanzivne pa čak i defanzivne rejtinge. Oni su bolji defanzivno kada je Porter u igri nego bez njega. Kada dodje plejof i kada se stisnu odbrane on može potegnuti preko ruke sa 8 metara neodbranjivo. Nije više Porter tolika rupa u odbrani iako ne opravdava ugovor mislim da je dobar fit za Jokica jer ne davi puno loptu i ne dribla već mahom samo prangija kad mu se namesti.

Bones je već druga priča. Dečko je veseljak ali bas igra jako nekonstantno, haotičan je i teška rupa u odbrani.

Nislija

pre 1 godinu

Eto igraca koji moze da napravi paket za MPJ!
Sta je americka filozofija, igrac ne trpi kritiku trenera, ajoooookj. Zavrsice Bounsi u Evropi, kod Atamana, a tu nema trejdova bato ?

Ddd

pre 1 godinu

Igrac za regularni deo sezone, nista vise. Imao je svojih momenata, pokazao na mah da u njemu nesto postoji, ali Denver ocigledno nije spreman da ceka to nesto, ako i doceka. Po meni pravi izbor je trade. Sta mogu dobiti i koga uzeti je pitanje.

logicno

pre 1 godinu

pa ovo je sjajna vest, covek privatnik i uz to uzima nerezonske suteve sa 9m stalno. naravno da s vremena na vreme, 1 u 10 utakmica ima procenat oko 50%, ali tako mogu i ja...

Mare

pre 1 godinu

@iskreno
MPJ ima odlican sut svake trece utakmice. Covek im jede ogroman novac a doprinosi manje od Gordona. Bounz je simpatican lik, ali s njim neko mora debelo da radi, jer je totalno pogubljen kad treba da organizuje igru, odbrana mu je nikakva i takodje svaku trecu utakmicu ga krene sut (onda je fenomenalan).

Geralt

pre 1 godinu

Hajland, MPJ i ako mora pick 2. runde, za igraca tipa DeAndre Hunter iz Atlantne ili OG Anunoby iz Toronta + jos neko da se izjednace primanja. To bi bilo idealno. Gordon i KCP ne mogu da zapuse bas sve rupe u odbrani.Ako ne moze MPJ a mora samo Bones onda za igraca tipa Alex Caruso. Chicago je ionako ocajan, moraju u rebilding mladi igraci im trebaju.

Nba true fan

pre 1 godinu

Gotovo svi koji komentarišemo Denver navijamo za njih. U svakom komentaru ima nešto tačno. Dal je kriv bio Koneli, ne valja Meloun, dal nam fali Kazins,neko drugi, dal je preplacen MPJ, treba trejdovati ovoga, onoga
..posle se ispostavi nije trebalo itd. Meni se čini da od Andre Milera i Ty Lawsona Denver nije ima kvalitetnog klasičnog pleja.U Jokicevoj eri J.Nelson je vec bio na zalasku, Mudije(ili kako god) slab, Marej je možda i došao kao plej...za veci timski uspeh treba imati pleja od 7+ ast po meču. Svaka čast Nikoli, ali plej mora to da radi. Realno je očekivati da imaju uspešne sezone, ali igrač ranga barem Jrue Holiday treba ovom timu za napad na titulu, sto bi ,jel, nas navijače denvera učinilo srecnim. A znamo i toliko vrhunskih plejmejkera koji nisu osvojili titulu.

Karlo Prvi

pre 1 godinu

Bouns je možda igrač za budućnost. Problem je što nije na nivou potrebnom da se napadne titula ove sezone.I vidi se da nedisciplinom Malounu vadi džigericu. E sada pitanje je šta bi mogli da dobiju zauzvrat. Po meni bi im Bojan Bogdanović savršeno legao, a ni Bogdan ne bi bio loš (mada mislim da je Bojan previše cenjen - ali ga Detroit možda pusti da bi tankovao?).

brm

pre 1 godinu

Samo neka ide,izuzetno stetan igrac,kao muva bez glave...neka ga ponude Atlanti za Bogdana,jeste da oscilira sa sutem ali je u kontroli lopte i defanzivi za klasu bolji!
(Joker, 28. januar 2023 09:21)

Богдановић би поред Јокића шутерски процветао. Јанг у Атланти држи лопту 20 секунди а онда кроз зид,шут или ували некоме лопту. Богдан не срља, игра одбрану а отворене шутеве би јако добро користио.....
(Тата, 28. januar 2023 10:19)

Majstori, Bogdan ima 5x veći ugovor od njega, ne znam kako ste zamislili taj trejd. Pogotovo što je Denverov seleri kep toliko nategnut da puca po šavovima.

posmatrač

pre 1 godinu

Putuj Bounse igumane ti si jedini ostao od Bartonove skole, da se jos i tebe ratosiljaju.
(pera, 28. januar 2023 09:22)

Ispada da je tako, ali prošle godine se od njega više očekivalo (pošto im novi Barton sigurno nije trebao) i koliko se ja sećam izgledalo je da je dilema bila ko da ostane - Bouns (kao jeftiniji i potencijalno bolji igrač) ili Moris (kao iskusniji, ali u napretku limitiraniji i mnogo skuplji).

milos

pre 1 godinu

Nije tačno da bi se trejdom Bounsa otvorio prostor za Brusa Browna. Bounsa je na ruki ugovoru ovu i još 2 godine.
Problem je Bruce Brown koji ima plejer opciju na kraju ove sezone, odnosno može da prihvati bilo čiju ponudu, a Denver ne može ništa da uradi, a pritom su Denveru vezane ruke jer zbog nekih pravila može da ponudi max 20% veći ugovor nego što sad ima, tako da će najverovatnije Denver na leto ostati bez njega.
Bouns Hajland je katastrofalan u odbrani, po nekim parametrima najgori u ligi, i najverovatnije ne bi bio u rotaciji u playoffu jer bi non stop bio targetiran. Plan je da u svakom trenutku Jokić ili Murry budu na terenu kako bi imao ko da kreira napad. Ako je minutaža u playoffu 38 minuta za svakog, to znači da bi 28 minuta igrali zajedno Jokić i Murray, a po 10 minuta pojedinačno.

Pametan potez MM-a

pre 1 godinu

Hajland podseca na Derona Foksa, Bredli Bila, Kembu Wokera, s' tim sto su oni bili vodje ekipa pa su mogli da ispucavaju i po 30-ak suteva uz veoma ocajne procente i da naguraju 25-30 poena po utakmici.
Sad kad pogledamo ekipe tih igraca ili njihove karijere vidimo da su Kingsi PO ekipa jer su se stabilizovali sa Sabonisom, Wizardsi nisi videli PO dugo godina unazad, a po svemi sudeci dok je tamo BB i nece do trejda ili kraja njegovog ugovora, a Kemba u 32. godini zivota je izgubio NBA ugovor!
Secam se da sam ranije od ovdasnjih "sajt analiticara" citao kako bi Denver trebalo da dovede BB ili Kembu, i da sam bio zapanjen neznanjem jer sam imao sreće da ih gledam na 20 metera gde sva njihova sebicnost i manji IQ dolaze do izrazaja.

Nemanja

pre 1 godinu

Dati Hajlanda i MPJ za jednog dobrog sutera na poziciji 3 koji igra malo i odbranu i mogu da napadnu titulu.
(Nemanja, 28. januar 2023 09:24)

MPJ ne igra odbranu, ali ima brutalan šut. Teško da će naći nekog takvih karakteristika, a još i da igra dobru odbranu. Mnogo maštaš prijatelju.

Nisam rekao da nadju sutera njegovog ranga nego dobrog, a da igra odbranu barem malo. Inace MPJ nije uopste neki elitni suter, a izbor suteva mu je pri tom dosta los, jedino sto ume u serijama da pogadja iz dotrcavanja.

sve je relativno

pre 1 godinu

Još kad bi Arena prenosila mečeve Denvera... Svake nedelje samo Milvoki i Boston!?
(Crni Panter, 28. januar 2023 10:03)

Imaš večeras, sa Filadelfijom u 21h na A1 premijum.

Denver nagec

pre 1 godinu

Hyland za Naz Reeda i pika,to je bingo. Vi koji mislite da je Denveru potreban suter,nemate apsolutnog pojma o kosarci.
(vince carter, 28. januar 2023 09:58) 

Sva sreca pa si ti ozbiljan imač pojma o kosarci. Svako normaalan preskace svako tvoje pisanije na ovom forumu.

ivan78bg

pre 1 godinu

Bones je marketinski fantastican igrac,cist poenter.Ali je veliki carinik ,zna da sutira nerezonske suteve i u odbrani je ogromna crna rupa.Normalno da ce Melon imati problema sa tim pogotovu od igraca koji je tek 2 god u NBA-u.

Arm

pre 1 godinu

Jedina izgledna opcija za neke Denverove igrače je trejd u Minesotu gdje je sad Koneli glavni menadžer ( ko zna koje su tu opcije "ispod stola" u opticaju ) ili trejd više timova gdje bi svi "bili na dobitku"
Lično mislim da će Denver pokušati ovu sezonu završiti sa MPJ i dati mu šansu da se dokaže konačno ali možda Nikola i novi menadžer But imaju druge planove. Mislim da trejd Kolinsa iz Atlante otvara mnogo opcija gdje bi bilo uključeno tri ili više klubova pa ostaje da se vidi da li će se to ostvariti ( Kolins u Finiks, Bouns u Finiks, MPJ kod prijatelja Janga, Krauder i Šamet u Denver , itd. )
Ovo su neke opcije koje se spominju u Americi i na njihovim portalima .

Arm

pre 1 godinu

Ono što dosta nas ovde priželjkuje da u nekom trejdu se riješe MPJ bi bilo savršeno s obzirom na njegove povrede a ogroman ugovor koji je svake iduće godine sve veći. Na žalost po Denver , teško će naći i jedan klub koji će uzeti MPJ baš zbog ogromnog ugovora i sklonosti obnavljanju povrede ledja. Da bi se ovakav trejd desio trebalo bi uključiti nekoliko timova da bi se uopšte mogle poklopiti plate i sve ostalo. Koji klub je spreman riskirati sa Porterom teško je reći. Jedino neki od klubova sa dna tabele koji čekaju mlade igrače i pikove a uz to čekanje moraju imati i igrače sa velikim ugovorima jer se plaćaju ogromni penali ako je klub i ispod seleri kapa.

Alex

pre 1 godinu

Hajland, MPJ i ako mora pick 2. runde, za igraca tipa DeAndre Hunter iz Atlantne ili OG Anunoby iz Toronta + jos neko da se izjednace primanja. To bi bilo idealno. Gordon i KCP ne mogu da zapuse bas sve rupe u odbrani.Ako ne moze MPJ a mora samo Bones onda za igraca tipa Alex Caruso. Chicago je ionako ocajan, moraju u rebilding mladi igraci im trebaju.
(Geralt, 28. januar 2023 10:33)

Zasto ovako skromno? Za njih dvojicu treba ici na Siakama. Sa Siakamom Nagetsi postaju stvarnno mocan tim, jer imace dovoljno odbrane protiv dvojaca kao sto su: LBJ & AD, Giannis & KrisM, Tatum & Brown. A to je imperativ, imho.

Djed

pre 1 godinu

Najjace mi je kad su u petorci Marej i Bouns i Bouns je taj koji prenosi i dribla loptu dok Marej koji je za njega Bog Otac kosarke coskari u korneru i naravno ne doceka loptu, vec Bouns nesto divlja, tripuje Lilarda...A ima talenat, ali nema glavu jos.

Arm

pre 1 godinu

@crni panter , nije problem do arene već do NBA lige koja za evropsko tržište nudi manji ili veći paket sa unapred određenim prenosima ( i satnicama i klubovima )
Arena ima najveći mogući paket ali nema mogućnost izbora utakmica ( prošla su zlatna vremena kad je B92 mogao prenositi samo Sakramento )
Pretprosle godine npr. bilo je nenormalno puno prenose Memfisa u Evropi iako tada taj klub nije bio toliko atraktivan kao ove godine da sam se zapitao ko njih toliko protežira i čime su zaslužili toliko direktnih prenosa. Jedino rješenje za nas ovdje je NBA pass pretplata ili neke iptv liste koje imaju u ponudi američke lokalne kanale koji prenose određene timove.

Legend

pre 1 godinu

Dati Hajlanda i MPJ za jednog dobrog sutera na poziciji 3 koji igra malo i odbranu i mogu da napadnu titulu.
(Nemanja, 28. januar 2023 09:24)

Sve ekspert do eksperta koji verovatno sem par Jokicevih highlightsa nisu odgledali nijednu tekmu. MPJ igra sasvim dobru odbranu a o sutu za 3% kakav ima ne treba komentarisati. Bukvalno si rekao da se otarase MPJ da bi nasli jos jednog takvog…

Đole

pre 1 godinu

Majstori, Bogdan ima 5x veći ugovor od njega, ne znam kako ste zamislili taj trejd. Pogotovo što je Denverov seleri kep toliko nategnut da puca po šavovima.
(brm, 28. januar 2023 11:39)

Lepo si im rekao samo Bogi u odnosu na Hajlanda ima 8 PUTA veći ugovor + 15% kao bonus do siteka ugovora a to je još godinu i po! Dakle, ko hoće Bogdana da trejduje najviše su se pominali Finiks Sansi mora da ga plati 21,5 miliona po sezoni.

bskfan

pre 1 godinu

Da je problem samo odnos Bonsa i Malonea - Bons ne bi nigde otisao. Pojavila se ta vest a neki su je cak i pogresno preneli da Bonsu istice ugovor, da ima "player option" i da Denver mora da ga trejduje da ne bi sve izgubio sto je cista glupost. Mladim igracima se nikada ne daje ta opcija vec je suprotno, Denver obicno igracu da dve godine a druge dve su timska opcija. Tako je i sa Bonsom, on ima jos iducu godinu, zatim godina sa timskom opcijom a tek onda RFA.

Sto se tice BBrauna, nema nikakve sumnje da bi se Denver odrekao i Bonsa i Nadjija samo ako moze da zadrzi BBrauna, ali to nece biti lako. BBraun je svesno ovu godinu odigrao za male pare kako bi igrao u dobrom timu i sa Jokicem, a novi ugovor ce verovatno biti blizu 15 mil po godini, sto je uz startovanje Jokicevog supermaksa tesko izvodljivo.

Stvari su otprilike jasne, Denver ovde ispipava puls timovima i za Bonsa trazi drugog igraca i pik prvog kruga, sto je previse. Ako za uzvrat dobiju dobog igraca onda najvise sto mogu da dobiju je pik drugog kruga, ili pik prvog kruga ali sa neupotrebljivim igracem.

Obicno se kaze da Denver trazi klasicnog SF-a, neki kazu i rezerevnog centra, ali ja mislim da im je prioritet plejmejker. Bilo kako bilo, But zna sta radi i ne verujem da ce da napravi gresku.

Drnch

pre 1 godinu

Bouns nema košarkaški IQ i tu je problem. Ima brzinu, dribling i solidan šut ali nema najbitnije, kefalo da čini ekipu boljom na terenu a to mu je kao pleju zadatak. Denver nema 3-4 godine da razvija Bounsa, zato Braun dobija više minuta i tako će ostati. Meloun poznaje ekipu u dušu i verujem da zna sta radi. Mnogi su žalili kada su otišli Plamli, Grant, Bol-Bol, Moris, Heris, Tori Krejg, Dzemajkl Green….ali niko od njih nije pokazao više u drugim timovima nego kada su bili u Denveru.

изНенад

pre 1 godinu

Ниђе не иде Боунс , екипа је Денвера је тренутно најача и сви желе да остану јер верују да освајају прстење.

milos

pre 1 godinu

Najjace mi je kad su u petorci Marej i Bouns i Bouns je taj koji prenosi i dribla loptu dok Marej koji je za njega Bog Otac kosarke coskari u korneru i naravno ne doceka loptu, vec Bouns nesto divlja, tripuje Lilarda...A ima talenat, ali nema glavu jos.
(Djed, 28. januar 2023 13:51) # Link komentara

To je strategija Denvera, Marej prenosi loptu kada je u prvoj petorci, a štedi se u drugoj petorci, pritom Bones ima priliku da se uči i napreduje, a Marej je tu da pomogne kao sekundarni plej.

Pitanje je da li će tako biti u playofu ako Bones ostane, jer to nije vreme za razvijanje igrača...

junior

pre 1 godinu

dečko je mlad i malo impulsivan. vrednost u trejdu mu je sigurno mnogo veća od MPJ-a. doći će njegovo vreme. MPJ i Hyland za jednu dobru jakog defanzivca.

fitipaldi

pre 1 godinu

Zadržaće odličnog Brusa Brauna a Hajlandu neće ponuditi novi ugovor jer je jedan od najlošijih defnzivaca lige a i napadu igra kao da je harden ili kari, zateže trojke sa 10 metara, zato se denver i raspadne kad uđe klupa a izađe Juokić.

St3fan KG

pre 1 godinu

Bones je fenomenalan suter, jedan od najboljih mozda u ligi, ali kosarkaski IQ gotovo nepostojeci, nedisciplinovan i egoistican igrac. Jos je jako mlad tako da se ove poslednje stvari i mogu popraviti vremenom, ali pitanje je da li Denver ima vremena i volje da ceka na njega. Poceo je da zivcira polako i onaj deo fanova koji su bili na njegovoj strani dugo vremena i mozda ne najbolje da ga Denver trejduje pod uslovom da moze dobiti koliko toliko kvalitetnu zamenu za njega.

Moje misljenje je da treba takodje trejdovati i Portera, previse je sklon povredama a nakon ovog incidenta sa njegovim bratom, mislim da dugo psihicki nece biti na nivou koji se od njega ocekuje i za koji je uostalom i placen toliko

Denver nagec

pre 1 godinu

(vince carter, 28. januar 2023 12:33) 

Sta god ti pomaze da lakse spavas nocu, a da predajes nesto mozes verovatno samo svojoj babi, a i nju bi smorio za medalju.

Drnch

pre 1 godinu

(DraganBorca, 28. januar 2023 12:09)

Složio bih se sa tobom za Portera. Dodao bih da sve bolje brani reket uz Jokića a u napadu njegovim skokovima imaju više šanse za “second chance points” sto je problem recimo Golden State-u koji osim Green-a nema taj komoditet. To je očigledno protiv viših ekipa (Klivlend, Orlando, Boston). Porter ima dobar šut, odličan odraz, i sve bolje kretanje u napadu. Uz bolju odbranu, značiće dosta Denveru u PO pod uslovom da ne glumi ludilo već da bude fokusiran i disciplinovan.

Dragan Babić-Čarapan

pre 1 godinu

Neka ga menjaju za Naz Rida,kada ga Koneli toliko voli,ili neka ga ponude u paketu sa Porterom za Rida i Kajla Andersona.

tocka

pre 1 godinu

Tako je nekako i izgledalo. Ono bezanje Bounsa kuci prosle sezone, pa onda ovih par utakmica gde se duri i postize 0 poena. Ocigledno je da klinac ne zna jos da se kontrolise, i da ne uspevaju da udju u komunikaciju sa njim, ali mislim da ce ovo na duzi rok biti velika propustena sansa za Denver. Nadam se samo da im se ne ponovi Donovan Mitchell kojeg su pustili da bi zadrzali loose gun Mareja. Koliko god da Nagetsi vole disciplinu i organizaciju, ne moze se dobiti utakmica na provaljene sheme kada protivnik igra cvrstu odbranu. Imaju Mareja koji moze da se upali i sam da sebi organizuje napad, ali treba im neki ludi improvizator, koji ce da zabije tri vezane trojke sa pola terena, a bas takav je potencijalno Bones. Nadam se da su ovo samo price, i da se nece desiti ovakav trejd, a ako mora da se desi onda neka ga spakuju zajedno sa MPJ-em i uzmu stvarno klasu od visokog krila ko sto bi bio Sijakam, mada takav kalibar igraca mozes pokupiti jedino kada takav odluci da ostavi tim u kojem je. Propustili su Hardena, sto im je bila odlicna prilika da se oslobode MPJ-a i Mareja, a Harden ulazi u ritam i postaje stvarna opasnost u kombinaciji sa Embidom. Kako god okrenes, Jokic i Aron Gordon su Denver... KPC i dva Brauna odradjuju posao, a ovo ostalo moze da ide, mada mi je krivo sto ne uspevaju da vaspitaju Bounsa.

stefan

pre 1 godinu

Dati Hajlanda i MPJ za jednog dobrog sutera na poziciji 3 koji igra malo i odbranu i mogu da napadnu titulu.
(Nemanja, 28. januar 2023 09:24)

Dobar suter na poziciji 3 koji igra odbranu ne postoji u ligi.
Vise ni K.Leonard ne igra odbranu.

Za Hylanda tesko sta Denver moze da dobije zbog malog ugovora, ako u igru ne ukljuci jos nekoga.
Caldwell Pope bi mogao biti ukljucen u trejd, ali opet je to sitno.

Sto se titule tice, Denver nema igrace za titulu.
Ako neko misli da Jokic kao glavni igrac nesto moze da osvoji on ili je pristrasan ili se ne razume u kosarku.
Svi smo bili svedoci na evropskom prvenstvu, gde Jokic jednostavno nema taj kapacitet da vodi neki klub do medalje, titule.
Marej je taj koji ima taj kapacitet, ali posle teske povrede i pauze pitanje je u kakvom je fizickom i psihickom stanju.
To sto je Denver prvi u sezoni, gde su Memfis i Kingsi u vrhu tabele je pokazatelj koliko je kvalitet na Zapadu opao, koliko su svi vise manje izjednaceni, ali opet ako se Davis oporavi i GSW zaigraju kako znaju ostali su na Zapadu nebitni.

Bojan

pre 1 godinu

(vince carter, 28. januar 2023 12:33)

Da sam na tvom mestu ja bih već iz očaja počeo da nasumice kombinujem lekove, i ako uspe i ako ne uspe skratio bi muke i sebi i drugima.

Vlada

pre 1 godinu

Ako je ikako moguce dovesti Bogdana da se menja sa Kaldvel Poupom na beku pa to bi bilo fenomenalno. Poup za nijansu bolji u odbrani a Bogi konstantniji suter (pogotovo ako dodje u Denver). E sad sta bi bilo kad bi bilo. Neko spominje Naz Rida , isto sjajna opcija dobili bi neku drugu dimenziju por kosem u odbrani kad Jokic ne igra. Bouns im nije toliko potreban iako ga simpatisem sa njegovim ludim stilom ali cini se da je to neozbiljno za ovu godinu nazalost. Ish Smith bi mogao da igra nesto slicno samo da mu se da sansa, uopste nije los igrac.

Miroslav

pre 1 godinu

Stvarno pišete bez veze.Kako može Bogdanović sa onolikom platom da dođe? Neko je pomenuo trampu Porter i Hajland za Hantera.Kolika je tu razlika u visini ugovora.Nije problem trejdovati igrača,ali šta mogu dobiti? Denveru treba igrač koji ima poene u rukama,koji će ulaziti sa klupe.Takvi igrači su obično skupi,ili su još na ruku ugovorima.Verovatno im mladog igrača,koji igra dobro,niko neće dati.Jedina opcija da prođu dobro,jeste pokušaj da dovedu nekog igrača Kliperse ili možda Bruklina,koji tamo igra za minimalan.Svaka druga opcija će verovatno oslabiti ekipu za ovu sezonu.

vince carter

pre 1 godinu

@Denver Pa vidim procitao si sta sam napisao,nisi preskocio,a citas svaki put inace te ne bi pogodilo to sto sam napisao da nemas pojma o kosarci :)) Masa ljudi gleda zadrugu i podrzava odredjenu partiju,pa tako znamo da kad je neko vecina ne mora da znaci da su mnogo pametni kao sto nisi ni ti. Sto se Nba tice mogu da ti predajem,garantujem da pre Jokica nisi ni gledao Nba :)) S
a tim da ja nikad nisam rekao da je Jokic prevara ili da nije dobar kosarkas ali toksicnost vecine vas i besramno napadanje svih drugih cini "da te ubijam u pojam" zato si me i pomenuo u komentaru :))

Under KV

pre 1 godinu

(brm, 28. januar 2023 11:39

Pa tako sto Bogiju ističe ugovor za godinu dana i samo jednu godinu bi morali da plate 18 milliona. Posle mu ponude manje i ako on prihvati, to je to.

vince carter

pre 1 godinu

Interesantan decko ovaj @Bojan,negde gde imas mogucnost samo da skrolujes komentare kao sto ja ne citam od odredjenih ljudi on svaki put odgovara i pominje neke lekove i skracivanje muka,a kad bi stao ispred mene od mucanja bi stvarno poceo da ih pije :)) @Denver Pa ti opet procitao moj komentar..ihh bre a ja mislio ne citas,nije dobro biti zaljubljen u odredjenog sportistu pa da pljujes po drugim sportistima i ocekujes da ce svi da ti cute :))

Slaviša

pre 1 godinu

Problem Denvera je suviše dobrih igrača a neigraju kao ekipa Jokiču svake godine dovode nove i nove odlične igrače kako bi uzeo prsten ali sve dok Jokič ne nauči bolje da igra odbranu prsten če ostati pusti snovi Jokiča.Može Jokara uzeti i 10 mpp prevara ako nema prstena sve mu đaba i to biranje jim smešno neko ko igra jednosmerno samo napad i da bude mpp moguče je samo u Ameriki u cirkusu zvanim nba kao kad biraju preednika sve je za zelenim stoloma naivci odlaze da glasaju misleči da njihov glas može odlučiti precedničku lutkarku bitku tipa Bajden neznam koji slepac je njemu dao glas sem elektronski preko pošte gde se dobiva preednička prevara veka.

stefan

pre 1 godinu

Dati Hajlanda i MPJ za jednog dobrog sutera na poziciji 3 koji igra malo i odbranu i mogu da napadnu titulu.
(Nemanja, 28. januar 2023 09:24)

Dobar suter na poziciji 3 koji igra odbranu ne postoji u ligi.
Vise ni K.Leonard ne igra odbranu.

Za Hylanda tesko sta Denver moze da dobije zbog malog ugovora, ako u igru ne ukljuci jos nekoga.
Caldwell Pope bi mogao biti ukljucen u trejd, ali opet je to sitno.

Sto se titule tice, Denver nema igrace za titulu.
Ako neko misli da Jokic kao glavni igrac nesto moze da osvoji on ili je pristrasan ili se ne razume u kosarku.
Svi smo bili svedoci na evropskom prvenstvu, gde Jokic jednostavno nema taj kapacitet da vodi neki klub do medalje, titule.
Marej je taj koji ima taj kapacitet, ali posle teske povrede i pauze pitanje je u kakvom je fizickom i psihickom stanju.
To sto je Denver prvi u sezoni, gde su Memfis i Kingsi u vrhu tabele je pokazatelj koliko je kvalitet na Zapadu opao, koliko su svi vise manje izjednaceni, ali opet ako se Davis oporavi i GSW zaigraju kako znaju ostali su na Zapadu nebitni.

Joker

pre 1 godinu

Samo neka ide,izuzetno stetan igrac,kao muva bez glave...neka ga ponude Atlanti za Bogdana,jeste da oscilira sa sutem ali je u kontroli lopte i defanzivi za klasu bolji!

vince carter

pre 1 godinu

@Denver Pa vidim procitao si sta sam napisao,nisi preskocio,a citas svaki put inace te ne bi pogodilo to sto sam napisao da nemas pojma o kosarci :)) Masa ljudi gleda zadrugu i podrzava odredjenu partiju,pa tako znamo da kad je neko vecina ne mora da znaci da su mnogo pametni kao sto nisi ni ti. Sto se Nba tice mogu da ti predajem,garantujem da pre Jokica nisi ni gledao Nba :)) S
a tim da ja nikad nisam rekao da je Jokic prevara ili da nije dobar kosarkas ali toksicnost vecine vas i besramno napadanje svih drugih cini "da te ubijam u pojam" zato si me i pomenuo u komentaru :))

junior

pre 1 godinu

dečko je mlad i malo impulsivan. vrednost u trejdu mu je sigurno mnogo veća od MPJ-a. doći će njegovo vreme. MPJ i Hyland za jednu dobru jakog defanzivca.

Vlada

pre 1 godinu

Ako je ikako moguce dovesti Bogdana da se menja sa Kaldvel Poupom na beku pa to bi bilo fenomenalno. Poup za nijansu bolji u odbrani a Bogi konstantniji suter (pogotovo ako dodje u Denver). E sad sta bi bilo kad bi bilo. Neko spominje Naz Rida , isto sjajna opcija dobili bi neku drugu dimenziju por kosem u odbrani kad Jokic ne igra. Bouns im nije toliko potreban iako ga simpatisem sa njegovim ludim stilom ali cini se da je to neozbiljno za ovu godinu nazalost. Ish Smith bi mogao da igra nesto slicno samo da mu se da sansa, uopste nije los igrac.

tocka

pre 1 godinu

Tako je nekako i izgledalo. Ono bezanje Bounsa kuci prosle sezone, pa onda ovih par utakmica gde se duri i postize 0 poena. Ocigledno je da klinac ne zna jos da se kontrolise, i da ne uspevaju da udju u komunikaciju sa njim, ali mislim da ce ovo na duzi rok biti velika propustena sansa za Denver. Nadam se samo da im se ne ponovi Donovan Mitchell kojeg su pustili da bi zadrzali loose gun Mareja. Koliko god da Nagetsi vole disciplinu i organizaciju, ne moze se dobiti utakmica na provaljene sheme kada protivnik igra cvrstu odbranu. Imaju Mareja koji moze da se upali i sam da sebi organizuje napad, ali treba im neki ludi improvizator, koji ce da zabije tri vezane trojke sa pola terena, a bas takav je potencijalno Bones. Nadam se da su ovo samo price, i da se nece desiti ovakav trejd, a ako mora da se desi onda neka ga spakuju zajedno sa MPJ-em i uzmu stvarno klasu od visokog krila ko sto bi bio Sijakam, mada takav kalibar igraca mozes pokupiti jedino kada takav odluci da ostavi tim u kojem je. Propustili su Hardena, sto im je bila odlicna prilika da se oslobode MPJ-a i Mareja, a Harden ulazi u ritam i postaje stvarna opasnost u kombinaciji sa Embidom. Kako god okrenes, Jokic i Aron Gordon su Denver... KPC i dva Brauna odradjuju posao, a ovo ostalo moze da ide, mada mi je krivo sto ne uspevaju da vaspitaju Bounsa.

Dragan Babić-Čarapan

pre 1 godinu

Neka ga menjaju za Naz Rida,kada ga Koneli toliko voli,ili neka ga ponude u paketu sa Porterom za Rida i Kajla Andersona.

iskreno

pre 1 godinu

Dati Hajlanda i MPJ za jednog dobrog sutera na poziciji 3 koji igra malo i odbranu i mogu da napadnu titulu.
(Nemanja, 28. januar 2023 09:24)

MPJ ne igra odbranu, ali ima brutalan šut. Teško da će naći nekog takvih karakteristika, a još i da igra dobru odbranu. Mnogo maštaš prijatelju.

Slaviša

pre 1 godinu

Problem Denvera je suviše dobrih igrača a neigraju kao ekipa Jokiču svake godine dovode nove i nove odlične igrače kako bi uzeo prsten ali sve dok Jokič ne nauči bolje da igra odbranu prsten če ostati pusti snovi Jokiča.Može Jokara uzeti i 10 mpp prevara ako nema prstena sve mu đaba i to biranje jim smešno neko ko igra jednosmerno samo napad i da bude mpp moguče je samo u Ameriki u cirkusu zvanim nba kao kad biraju preednika sve je za zelenim stoloma naivci odlaze da glasaju misleči da njihov glas može odlučiti precedničku lutkarku bitku tipa Bajden neznam koji slepac je njemu dao glas sem elektronski preko pošte gde se dobiva preednička prevara veka.

Тата

pre 1 godinu

Samo neka ide,izuzetno stetan igrac,kao muva bez glave...neka ga ponude Atlanti za Bogdana,jeste da oscilira sa sutem ali je u kontroli lopte i defanzivi za klasu bolji!
(Joker, 28. januar 2023 09:21)

Богдановић би поред Јокића шутерски процветао. Јанг у Атланти држи лопту 20 секунди а онда кроз зид,шут или ували некоме лопту. Богдан не срља, игра одбрану а отворене шутеве би јако добро користио.....

Nemanja

pre 1 godinu

Dati Hajlanda i MPJ za jednog dobrog sutera na poziciji 3 koji igra malo i odbranu i mogu da napadnu titulu.
(Nemanja, 28. januar 2023 09:24)

MPJ ne igra odbranu, ali ima brutalan šut. Teško da će naći nekog takvih karakteristika, a još i da igra dobru odbranu. Mnogo maštaš prijatelju.

Nisam rekao da nadju sutera njegovog ranga nego dobrog, a da igra odbranu barem malo. Inace MPJ nije uopste neki elitni suter, a izbor suteva mu je pri tom dosta los, jedino sto ume u serijama da pogadja iz dotrcavanja.

Karlo Prvi

pre 1 godinu

Bouns je možda igrač za budućnost. Problem je što nije na nivou potrebnom da se napadne titula ove sezone.I vidi se da nedisciplinom Malounu vadi džigericu. E sada pitanje je šta bi mogli da dobiju zauzvrat. Po meni bi im Bojan Bogdanović savršeno legao, a ni Bogdan ne bi bio loš (mada mislim da je Bojan previše cenjen - ali ga Detroit možda pusti da bi tankovao?).

Nba true fan

pre 1 godinu

Gotovo svi koji komentarišemo Denver navijamo za njih. U svakom komentaru ima nešto tačno. Dal je kriv bio Koneli, ne valja Meloun, dal nam fali Kazins,neko drugi, dal je preplacen MPJ, treba trejdovati ovoga, onoga
..posle se ispostavi nije trebalo itd. Meni se čini da od Andre Milera i Ty Lawsona Denver nije ima kvalitetnog klasičnog pleja.U Jokicevoj eri J.Nelson je vec bio na zalasku, Mudije(ili kako god) slab, Marej je možda i došao kao plej...za veci timski uspeh treba imati pleja od 7+ ast po meču. Svaka čast Nikoli, ali plej mora to da radi. Realno je očekivati da imaju uspešne sezone, ali igrač ranga barem Jrue Holiday treba ovom timu za napad na titulu, sto bi ,jel, nas navijače denvera učinilo srecnim. A znamo i toliko vrhunskih plejmejkera koji nisu osvojili titulu.

vince carter

pre 1 godinu

Interesantan decko ovaj @Bojan,negde gde imas mogucnost samo da skrolujes komentare kao sto ja ne citam od odredjenih ljudi on svaki put odgovara i pominje neke lekove i skracivanje muka,a kad bi stao ispred mene od mucanja bi stvarno poceo da ih pije :)) @Denver Pa ti opet procitao moj komentar..ihh bre a ja mislio ne citas,nije dobro biti zaljubljen u odredjenog sportistu pa da pljujes po drugim sportistima i ocekujes da ce svi da ti cute :))

Dachazvezda

pre 1 godinu

Pa mali je verzija Barton 2.0
Ovaj i zna nešto, al kad uzme da siluje, moze da zezne i Bartona.
Tako da niko neće plakati za njim...
Izgleda da je Meloun najzad shvatio šta mu zaista i treba!

Under KV

pre 1 godinu

(brm, 28. januar 2023 11:39

Pa tako sto Bogiju ističe ugovor za godinu dana i samo jednu godinu bi morali da plate 18 milliona. Posle mu ponude manje i ako on prihvati, to je to.

Legend

pre 1 godinu

Dati Hajlanda i MPJ za jednog dobrog sutera na poziciji 3 koji igra malo i odbranu i mogu da napadnu titulu.
(Nemanja, 28. januar 2023 09:24)

Sve ekspert do eksperta koji verovatno sem par Jokicevih highlightsa nisu odgledali nijednu tekmu. MPJ igra sasvim dobru odbranu a o sutu za 3% kakav ima ne treba komentarisati. Bukvalno si rekao da se otarase MPJ da bi nasli jos jednog takvog…

Denver nagec

pre 1 godinu

Hyland za Naz Reeda i pika,to je bingo. Vi koji mislite da je Denveru potreban suter,nemate apsolutnog pojma o kosarci.
(vince carter, 28. januar 2023 09:58) 

Sva sreca pa si ti ozbiljan imač pojma o kosarci. Svako normaalan preskace svako tvoje pisanije na ovom forumu.

изНенад

pre 1 godinu

Ниђе не иде Боунс , екипа је Денвера је тренутно најача и сви желе да остану јер верују да освајају прстење.

Nislija

pre 1 godinu

Eto igraca koji moze da napravi paket za MPJ!
Sta je americka filozofija, igrac ne trpi kritiku trenera, ajoooookj. Zavrsice Bounsi u Evropi, kod Atamana, a tu nema trejdova bato ?

iskreno

pre 1 godinu

Ma mali je neviđeni divljak. Takve igrače ne mogu organski da podnesem. Neće biti nikakva šteta ako ode. Lik nema dva pišanja, a već umislio da je veći od Jokića u ekipi. Zdravo doviđenja.

Oxoxoposum

pre 1 godinu

Nizak za dobru odbranu, divljak u napadu. Na njega se ne moze racunati da ce postati pouzdan. Treba da ide kod Konelija u Minesotu, pa ce obojica sledece godine na biro za zaposljavanje.

Иван

pre 1 godinu

Није проблем никаква свађа, него то што је Хајленд једини кошаркаш (Уз евентуално Зика Нађија), којег Нагетси могу трејдовати за иоле квалитетног играча, или пак за какав пик и тако ослободити простор у селери-кепу за потписивање Бруса Брауна. Боунс је имао шансу, што код Малоуна не добија сваки руки, дакле не бих рекао да је однос са тренером лош. И није баш најбоље искористио ту прилику, није постао ништа константнији него прошле године кад је био руки, једноставно није показао да може у будућности бити друго до повремена експлозија (или штеточина) с клупе. ББ је са друге стране одличан шести играч, и ово што сада покушавају у Денверу је сигнал да Браун жели да остане у Нагетсима уколико нађу варијанту да му плате више.

Мени би лично било жао да мењају ишта у тиму. Зик Нађи евентуално да оде, не би се много осетило. Криво ми је и то што никако да видимо колико су заиста јаки Нагетси. Прошли пут, док је Портер још био баш незрео, кренули су силовито и прекинула их је повреда Мареја. Сада их је, баш пред турнеју на којој је требало да покажу да ли су најјачи у лиги (против Бакса и Сиксерса у гостима), погодило то са Портеровим братом и Николином повредом. Чак и да растуре Филаделфију вечерас, остаје доста недоумица. Ово са Хајлендом само квари атмосферу.

Geralt

pre 1 godinu

Hajland, MPJ i ako mora pick 2. runde, za igraca tipa DeAndre Hunter iz Atlantne ili OG Anunoby iz Toronta + jos neko da se izjednace primanja. To bi bilo idealno. Gordon i KCP ne mogu da zapuse bas sve rupe u odbrani.Ako ne moze MPJ a mora samo Bones onda za igraca tipa Alex Caruso. Chicago je ionako ocajan, moraju u rebilding mladi igraci im trebaju.

Bojan

pre 1 godinu

(vince carter, 28. januar 2023 12:33)

Da sam na tvom mestu ja bih već iz očaja počeo da nasumice kombinujem lekove, i ako uspe i ako ne uspe skratio bi muke i sebi i drugima.

Drnch

pre 1 godinu

Bouns nema košarkaški IQ i tu je problem. Ima brzinu, dribling i solidan šut ali nema najbitnije, kefalo da čini ekipu boljom na terenu a to mu je kao pleju zadatak. Denver nema 3-4 godine da razvija Bounsa, zato Braun dobija više minuta i tako će ostati. Meloun poznaje ekipu u dušu i verujem da zna sta radi. Mnogi su žalili kada su otišli Plamli, Grant, Bol-Bol, Moris, Heris, Tori Krejg, Dzemajkl Green….ali niko od njih nije pokazao više u drugim timovima nego kada su bili u Denveru.

Ddd

pre 1 godinu

Igrac za regularni deo sezone, nista vise. Imao je svojih momenata, pokazao na mah da u njemu nesto postoji, ali Denver ocigledno nije spreman da ceka to nesto, ako i doceka. Po meni pravi izbor je trade. Sta mogu dobiti i koga uzeti je pitanje.

posmatrač

pre 1 godinu

Ovo bi bilo super, pošto se činjenica da je Bouns ostao, a Moris otišao, nažalost pokazala kao jedina greška prethodnog "prelaznog roka".
Bitno je samo da za njega (i/ili još i MPJ u paketu) dobiju nešto dovoljno dobro, pošto se čini da im zaista malo treba za pravi napad na titulu.
Realno, sada izgleda kao da bi im i prošlogodišnji Moris i Kazins verovatno bili sasvim dovoljni.
I šta se više dešava sa tim Kazinsom, gde je on nestao?
Čovek je umeo da utrpa 30+ nekim ekipama, čak i u njegovom tadašnjem stanju.

Alex

pre 1 godinu

Hajland, MPJ i ako mora pick 2. runde, za igraca tipa DeAndre Hunter iz Atlantne ili OG Anunoby iz Toronta + jos neko da se izjednace primanja. To bi bilo idealno. Gordon i KCP ne mogu da zapuse bas sve rupe u odbrani.Ako ne moze MPJ a mora samo Bones onda za igraca tipa Alex Caruso. Chicago je ionako ocajan, moraju u rebilding mladi igraci im trebaju.
(Geralt, 28. januar 2023 10:33)

Zasto ovako skromno? Za njih dvojicu treba ici na Siakama. Sa Siakamom Nagetsi postaju stvarnno mocan tim, jer imace dovoljno odbrane protiv dvojaca kao sto su: LBJ & AD, Giannis & KrisM, Tatum & Brown. A to je imperativ, imho.

Pametan potez MM-a

pre 1 godinu

Hajland podseca na Derona Foksa, Bredli Bila, Kembu Wokera, s' tim sto su oni bili vodje ekipa pa su mogli da ispucavaju i po 30-ak suteva uz veoma ocajne procente i da naguraju 25-30 poena po utakmici.
Sad kad pogledamo ekipe tih igraca ili njihove karijere vidimo da su Kingsi PO ekipa jer su se stabilizovali sa Sabonisom, Wizardsi nisi videli PO dugo godina unazad, a po svemi sudeci dok je tamo BB i nece do trejda ili kraja njegovog ugovora, a Kemba u 32. godini zivota je izgubio NBA ugovor!
Secam se da sam ranije od ovdasnjih "sajt analiticara" citao kako bi Denver trebalo da dovede BB ili Kembu, i da sam bio zapanjen neznanjem jer sam imao sreće da ih gledam na 20 metera gde sva njihova sebicnost i manji IQ dolaze do izrazaja.

Ms

pre 1 godinu

Najviše bi voleo da se u NBA stvori ekipa isključivo od ovakvih igrača,i da ih naravno predvodi kralj muva bez glava Trej Jang.Pa to bi spektakl bio za gledati.

bskfan

pre 1 godinu

Da je problem samo odnos Bonsa i Malonea - Bons ne bi nigde otisao. Pojavila se ta vest a neki su je cak i pogresno preneli da Bonsu istice ugovor, da ima "player option" i da Denver mora da ga trejduje da ne bi sve izgubio sto je cista glupost. Mladim igracima se nikada ne daje ta opcija vec je suprotno, Denver obicno igracu da dve godine a druge dve su timska opcija. Tako je i sa Bonsom, on ima jos iducu godinu, zatim godina sa timskom opcijom a tek onda RFA.

Sto se tice BBrauna, nema nikakve sumnje da bi se Denver odrekao i Bonsa i Nadjija samo ako moze da zadrzi BBrauna, ali to nece biti lako. BBraun je svesno ovu godinu odigrao za male pare kako bi igrao u dobrom timu i sa Jokicem, a novi ugovor ce verovatno biti blizu 15 mil po godini, sto je uz startovanje Jokicevog supermaksa tesko izvodljivo.

Stvari su otprilike jasne, Denver ovde ispipava puls timovima i za Bonsa trazi drugog igraca i pik prvog kruga, sto je previse. Ako za uzvrat dobiju dobog igraca onda najvise sto mogu da dobiju je pik drugog kruga, ili pik prvog kruga ali sa neupotrebljivim igracem.

Obicno se kaze da Denver trazi klasicnog SF-a, neki kazu i rezerevnog centra, ali ja mislim da im je prioritet plejmejker. Bilo kako bilo, But zna sta radi i ne verujem da ce da napravi gresku.

Denver nagec

pre 1 godinu

(vince carter, 28. januar 2023 12:33) 

Sta god ti pomaze da lakse spavas nocu, a da predajes nesto mozes verovatno samo svojoj babi, a i nju bi smorio za medalju.

logicno

pre 1 godinu

pa ovo je sjajna vest, covek privatnik i uz to uzima nerezonske suteve sa 9m stalno. naravno da s vremena na vreme, 1 u 10 utakmica ima procenat oko 50%, ali tako mogu i ja...

Mare

pre 1 godinu

@iskreno
MPJ ima odlican sut svake trece utakmice. Covek im jede ogroman novac a doprinosi manje od Gordona. Bounz je simpatican lik, ali s njim neko mora debelo da radi, jer je totalno pogubljen kad treba da organizuje igru, odbrana mu je nikakva i takodje svaku trecu utakmicu ga krene sut (onda je fenomenalan).

Arm

pre 1 godinu

Ono što dosta nas ovde priželjkuje da u nekom trejdu se riješe MPJ bi bilo savršeno s obzirom na njegove povrede a ogroman ugovor koji je svake iduće godine sve veći. Na žalost po Denver , teško će naći i jedan klub koji će uzeti MPJ baš zbog ogromnog ugovora i sklonosti obnavljanju povrede ledja. Da bi se ovakav trejd desio trebalo bi uključiti nekoliko timova da bi se uopšte mogle poklopiti plate i sve ostalo. Koji klub je spreman riskirati sa Porterom teško je reći. Jedino neki od klubova sa dna tabele koji čekaju mlade igrače i pikove a uz to čekanje moraju imati i igrače sa velikim ugovorima jer se plaćaju ogromni penali ako je klub i ispod seleri kapa.

Arm

pre 1 godinu

@crni panter , nije problem do arene već do NBA lige koja za evropsko tržište nudi manji ili veći paket sa unapred određenim prenosima ( i satnicama i klubovima )
Arena ima najveći mogući paket ali nema mogućnost izbora utakmica ( prošla su zlatna vremena kad je B92 mogao prenositi samo Sakramento )
Pretprosle godine npr. bilo je nenormalno puno prenose Memfisa u Evropi iako tada taj klub nije bio toliko atraktivan kao ove godine da sam se zapitao ko njih toliko protežira i čime su zaslužili toliko direktnih prenosa. Jedino rješenje za nas ovdje je NBA pass pretplata ili neke iptv liste koje imaju u ponudi američke lokalne kanale koji prenose određene timove.

brm

pre 1 godinu

Samo neka ide,izuzetno stetan igrac,kao muva bez glave...neka ga ponude Atlanti za Bogdana,jeste da oscilira sa sutem ali je u kontroli lopte i defanzivi za klasu bolji!
(Joker, 28. januar 2023 09:21)

Богдановић би поред Јокића шутерски процветао. Јанг у Атланти држи лопту 20 секунди а онда кроз зид,шут или ували некоме лопту. Богдан не срља, игра одбрану а отворене шутеве би јако добро користио.....
(Тата, 28. januar 2023 10:19)

Majstori, Bogdan ima 5x veći ugovor od njega, ne znam kako ste zamislili taj trejd. Pogotovo što je Denverov seleri kep toliko nategnut da puca po šavovima.

sve je relativno

pre 1 godinu

Još kad bi Arena prenosila mečeve Denvera... Svake nedelje samo Milvoki i Boston!?
(Crni Panter, 28. januar 2023 10:03)

Imaš večeras, sa Filadelfijom u 21h na A1 premijum.

Miroslav

pre 1 godinu

Stvarno pišete bez veze.Kako može Bogdanović sa onolikom platom da dođe? Neko je pomenuo trampu Porter i Hajland za Hantera.Kolika je tu razlika u visini ugovora.Nije problem trejdovati igrača,ali šta mogu dobiti? Denveru treba igrač koji ima poene u rukama,koji će ulaziti sa klupe.Takvi igrači su obično skupi,ili su još na ruku ugovorima.Verovatno im mladog igrača,koji igra dobro,niko neće dati.Jedina opcija da prođu dobro,jeste pokušaj da dovedu nekog igrača Kliperse ili možda Bruklina,koji tamo igra za minimalan.Svaka druga opcija će verovatno oslabiti ekipu za ovu sezonu.

fitipaldi

pre 1 godinu

Zadržaće odličnog Brusa Brauna a Hajlandu neće ponuditi novi ugovor jer je jedan od najlošijih defnzivaca lige a i napadu igra kao da je harden ili kari, zateže trojke sa 10 metara, zato se denver i raspadne kad uđe klupa a izađe Juokić.

Arm

pre 1 godinu

Jedina izgledna opcija za neke Denverove igrače je trejd u Minesotu gdje je sad Koneli glavni menadžer ( ko zna koje su tu opcije "ispod stola" u opticaju ) ili trejd više timova gdje bi svi "bili na dobitku"
Lično mislim da će Denver pokušati ovu sezonu završiti sa MPJ i dati mu šansu da se dokaže konačno ali možda Nikola i novi menadžer But imaju druge planove. Mislim da trejd Kolinsa iz Atlante otvara mnogo opcija gdje bi bilo uključeno tri ili više klubova pa ostaje da se vidi da li će se to ostvariti ( Kolins u Finiks, Bouns u Finiks, MPJ kod prijatelja Janga, Krauder i Šamet u Denver , itd. )
Ovo su neke opcije koje se spominju u Americi i na njihovim portalima .

St3fan KG

pre 1 godinu

Bones je fenomenalan suter, jedan od najboljih mozda u ligi, ali kosarkaski IQ gotovo nepostojeci, nedisciplinovan i egoistican igrac. Jos je jako mlad tako da se ove poslednje stvari i mogu popraviti vremenom, ali pitanje je da li Denver ima vremena i volje da ceka na njega. Poceo je da zivcira polako i onaj deo fanova koji su bili na njegovoj strani dugo vremena i mozda ne najbolje da ga Denver trejduje pod uslovom da moze dobiti koliko toliko kvalitetnu zamenu za njega.

Moje misljenje je da treba takodje trejdovati i Portera, previse je sklon povredama a nakon ovog incidenta sa njegovim bratom, mislim da dugo psihicki nece biti na nivou koji se od njega ocekuje i za koji je uostalom i placen toliko

milos

pre 1 godinu

Nije tačno da bi se trejdom Bounsa otvorio prostor za Brusa Browna. Bounsa je na ruki ugovoru ovu i još 2 godine.
Problem je Bruce Brown koji ima plejer opciju na kraju ove sezone, odnosno može da prihvati bilo čiju ponudu, a Denver ne može ništa da uradi, a pritom su Denveru vezane ruke jer zbog nekih pravila može da ponudi max 20% veći ugovor nego što sad ima, tako da će najverovatnije Denver na leto ostati bez njega.
Bouns Hajland je katastrofalan u odbrani, po nekim parametrima najgori u ligi, i najverovatnije ne bi bio u rotaciji u playoffu jer bi non stop bio targetiran. Plan je da u svakom trenutku Jokić ili Murry budu na terenu kako bi imao ko da kreira napad. Ako je minutaža u playoffu 38 minuta za svakog, to znači da bi 28 minuta igrali zajedno Jokić i Murray, a po 10 minuta pojedinačno.

DraganBorca

pre 1 godinu

Porter se dosta popravio u odbrani. Da nije tako ne bi bili prvi. Bio je totalna katastrofa kretao se kao da ima pelene, gubio svog igrača, nije zagradjivao i bio je stvarno mnogo loš. On je sada dosta bolji, nije više uzasan već je dosta utakmica odigrao i solidnu odbranu. Usitnio je korake kada brani igrača, veći mu je fokus, bolje zagradjuje, bolje su mu lateralne kretnje. Jokic bi imao 8 a ne 10 asistencija da nema Portera. Mislim ako koža laze rog ne laže Denver sa Porterom u igri ima brutalne ofanzivne pa čak i defanzivne rejtinge. Oni su bolji defanzivno kada je Porter u igri nego bez njega. Kada dodje plejof i kada se stisnu odbrane on može potegnuti preko ruke sa 8 metara neodbranjivo. Nije više Porter tolika rupa u odbrani iako ne opravdava ugovor mislim da je dobar fit za Jokica jer ne davi puno loptu i ne dribla već mahom samo prangija kad mu se namesti.

Bones je već druga priča. Dečko je veseljak ali bas igra jako nekonstantno, haotičan je i teška rupa u odbrani.

Đole

pre 1 godinu

Majstori, Bogdan ima 5x veći ugovor od njega, ne znam kako ste zamislili taj trejd. Pogotovo što je Denverov seleri kep toliko nategnut da puca po šavovima.
(brm, 28. januar 2023 11:39)

Lepo si im rekao samo Bogi u odnosu na Hajlanda ima 8 PUTA veći ugovor + 15% kao bonus do siteka ugovora a to je još godinu i po! Dakle, ko hoće Bogdana da trejduje najviše su se pominali Finiks Sansi mora da ga plati 21,5 miliona po sezoni.

ivan78bg

pre 1 godinu

Bones je marketinski fantastican igrac,cist poenter.Ali je veliki carinik ,zna da sutira nerezonske suteve i u odbrani je ogromna crna rupa.Normalno da ce Melon imati problema sa tim pogotovu od igraca koji je tek 2 god u NBA-u.

Djed

pre 1 godinu

Najjace mi je kad su u petorci Marej i Bouns i Bouns je taj koji prenosi i dribla loptu dok Marej koji je za njega Bog Otac kosarke coskari u korneru i naravno ne doceka loptu, vec Bouns nesto divlja, tripuje Lilarda...A ima talenat, ali nema glavu jos.

Drnch

pre 1 godinu

(DraganBorca, 28. januar 2023 12:09)

Složio bih se sa tobom za Portera. Dodao bih da sve bolje brani reket uz Jokića a u napadu njegovim skokovima imaju više šanse za “second chance points” sto je problem recimo Golden State-u koji osim Green-a nema taj komoditet. To je očigledno protiv viših ekipa (Klivlend, Orlando, Boston). Porter ima dobar šut, odličan odraz, i sve bolje kretanje u napadu. Uz bolju odbranu, značiće dosta Denveru u PO pod uslovom da ne glumi ludilo već da bude fokusiran i disciplinovan.

posmatrač

pre 1 godinu

Putuj Bounse igumane ti si jedini ostao od Bartonove skole, da se jos i tebe ratosiljaju.
(pera, 28. januar 2023 09:22)

Ispada da je tako, ali prošle godine se od njega više očekivalo (pošto im novi Barton sigurno nije trebao) i koliko se ja sećam izgledalo je da je dilema bila ko da ostane - Bouns (kao jeftiniji i potencijalno bolji igrač) ili Moris (kao iskusniji, ali u napretku limitiraniji i mnogo skuplji).

milos

pre 1 godinu

Najjace mi je kad su u petorci Marej i Bouns i Bouns je taj koji prenosi i dribla loptu dok Marej koji je za njega Bog Otac kosarke coskari u korneru i naravno ne doceka loptu, vec Bouns nesto divlja, tripuje Lilarda...A ima talenat, ali nema glavu jos.
(Djed, 28. januar 2023 13:51) # Link komentara

To je strategija Denvera, Marej prenosi loptu kada je u prvoj petorci, a štedi se u drugoj petorci, pritom Bones ima priliku da se uči i napreduje, a Marej je tu da pomogne kao sekundarni plej.

Pitanje je da li će tako biti u playofu ako Bones ostane, jer to nije vreme za razvijanje igrača...