1. Gledao sam ceo mec i samo mogu da kaze da Bogdana treba da bude sramota.Da dozvolis da igraci koje ti direktno cuvas daju ukupno 43 poena to je veliki blam.Ono sinoc ne bi ni Harden odigrao.Deca od 19-20 godina ga ponizavaju i daju sve preko njega.
  (Nemanja V., 6. decembar 2022 10:28)

  Da li si obracunao, preko koga je Bogdan poentirao?
  (123, 7. decembar 2022 12:48)

  # Link komentara

 2. Nadam se da ćemo na leto zaigrati u sastavu:

  C: Jokić, Milutinov, Ristić/Koprivica/Marjanović
  F: Pokuševski, Bjelica/Smailagić
  F: Lučić, Jović/Davidovac
  G: Bogdanović, Gudurić
  G: Micić, Avramović, Jaramaz
  (Odlični, 6. decembar 2022 11:41)

  # Link komentara

 3. Bogdan po starom nastavlja. Samo čeka na liniji za 3 poena i samo šutira. Na jednoj utakmici će imati procenat šuta 50+% a već na sledećoj i nekoliko utakmica posle ispod 30%. I tako u krug. Današnji košarkaši, naši prevashodno, se izgleda uče da rade samo jednu stvar na terenu. Čast izuzecima ali nažalost Bogdan nije jedan od tih izuzetaka u suprotnom bi koristio mnogo više prodor kada mu ne ide šut što mu se mnogo često dešava. Sa druge strane ovi iz Oklahome i dalje vrte priču da je Pokuševski centar. To ni u crtanom ne može proći ali dobro. Sreća pa imaju odličnog Aleksandera pa su i dalje u igri za doigravanje inače bi opet bili na dnu.
  (smeh, 6. decembar 2022 11:18)

  # Link komentara

 4. Jako dobra utakmica koja je pokazala sve slabosti Atlante kao tima. Na žalost , Jang ne može podnijeti da neko drugi u timu ima više postignutih koševa od njega ( pa bio to i Marej ) i onda u 3/4 kreće njegovo ispucavanje u prvim sekundama napada ili davljenje lopte do kraja napada i pokušaj nerezonskog dodavanja igraču koji nije u dobroj poziciji i naravno kreće sunovrat.
  Bogdan je u prvom poluvremenu igrao fantastično ( čak su i komentatori to stalno potencirali da je šteta što mora još uvijek igrati smanjenu minutažu i da ga treba pustiti da igra dok je vruć )
  Zbog Janga u 3/4 svi igrači a onda i Bogdan napuštaju timsku igru i počinje soliranje pa tako i Bogdan tri napada zaredom pokušava pogoditi i promašuje i zbog toga su mu konačne brojke lošije.
  U 2/4 kad je Jang odmarao, petorka sa Marejem i Bogdanom je bila odlična jer je protok lopte bio brz , dosta se dodavalo igraču koji je u dobroj poziciji , dok sa Jangom , Marejem i Bogdanom zajedno to nije bio slučaj zbog načina na koji igra Jang.
  Atlanta mora zamijeniti Kolinsa jer se njemu očigledno ne igra sa Jangom a ko će još u paketu sa Kolinsom ostaje da se vidi. Činjenica je da su svim visokim igračima Atlante ove godine pali procenti i uspješnost u napadu a samo sa Marejem i Jangom ništa neće napraviti ni ove a ni idućih godina u borbi za visok plasman i napad na prsten.
  (Arm, 6. decembar 2022 10:34)

  # Link komentara

 5. Bogdanara se standardno vratio.
  Pokuševara standardno toplo-hladno.
  Jovara standardno zalepljen za kluparu.
  (Kumara, 6. decembar 2022 10:31)

  # Link komentara

 6. Gledao sam ceo mec i samo mogu da kaze da Bogdana treba da bude sramota.Da dozvolis da igraci koje ti direktno cuvas daju ukupno 43 poena to je veliki blam.Ono sinoc ne bi ni Harden odigrao.Deca od 19-20 godina ga ponizavaju i daju sve preko njega.
  (Nemanja V., 6. decembar 2022 10:28)

  # Link komentara

 7. Kod Bogdana nevolim kada ims dobar procenat suta
  pocinje da se ispromasuje
  dok ne stigne do 40/100
  (dusan jichici, 6. decembar 2022 09:37)

  # Link komentara

 8. Au, sta sada? Jel se to Bogi vratio u ritam posle povrede? Sta cete da pisete kad u sledecoj opet bude imao 20% suta?
  (Kukatilo, 06. decembar 2022 08:11)

  Izvini, ali moram da te pitam... Jel možeš biti mizerniji nego što jesi?
  Kapiram da lečiš svoje komplekse kada recimo Bogi odigra loše. Ali biće da ti imaš urođen kompleks od koga izgleda nema lečenja...
  (panter pudlica, 6. decembar 2022 08:49)

  # Link komentara

 9. Oklahoma dobila, prvo napunili Atlantu u zadnjoj četvrtini a drugo kad su stigli rezultat, sledi niz gluposti i izgubljenih lopti Atlante ! Smehotres…
  (JPR24, 6. decembar 2022 08:27)

  # Link komentara

 10. Au, sta sada? Jel se to Bogi vratio u ritam posle povrede? Sta cete da pisete kad u sledecoj opet bude imao 20% suta?
  (Kukatilo, 6. decembar 2022 08:11)

  # Link komentara

 11. Tako Bogdaneee. Idemo dalje majstore, dobrodošao nazad. Samo jako.
  (Gde ja živim, 6. decembar 2022 08:06)

  # Link komentara