1. I ja sam u njegovim godinama mnogo flertovao a malo zabijao
  (Leti Vreme, 4. decembar 2022 21:06)

  # Link komentara

 2. Svaki put se nasmejem kada vidim Pokuševskog kako igra protiv pravog centra. Ovde protiv Gobera izgleda u najbolju ruku kao neko krilo koje želi da iskoristi situaciju što ga čuva višlji i sporiji igrač. Stvarno mi ne ide u glavu da je on centar u Oklahomi. Šta li ljudi žele sa tim da postignu je veliko pitanje jer igrač sa takvim fizikalijama odnosno manjkom istih je igrač manje ispod koša. Sa druge strane Aleksander se izgleda baš svojski trudi da ugura Oklahomu u doigravanje.
  (smeh, 4. decembar 2022 10:01)

  # Link komentara

 3. Imao sam priliku da upoznam njegove roditelje koji su mi ispricali groznu pricu u kojoj je Bogdan uslovio bivseg selektora da mora da ima najvecu minutazu i potpunu slobodu u igri,gde se njihov sin nije pronasao i jednostavno odlucio da ne gubi vreme sa reprezentacijom i radi na sebi.Mnogo mi je zao sto smo zbog jednog privatnika izgubili Pokusevskog,Jovica koji takodje nece da igra dok je ovaj tu a najverovatnije i Jokica….
  (Nemanja V., 04. decembar 2022 08:56)

  Nije se desilo.
  (Kvaračkelija, 4. decembar 2022 09:48)

  # Link komentara

 4. Imao sam priliku da upoznam njegove roditelje koji su mi ispricali groznu pricu u kojoj je Bogdan uslovio bivseg selektora da mora da ima najvecu minutazu i potpunu slobodu u igri,gde se njihov sin nije pronasao i jednostavno odlucio da ne gubi vreme sa reprezentacijom i radi na sebi.Mnogo mi je zao sto smo zbog jednog privatnika izgubili Pokusevskog,Jovica koji takodje nece da igra dok je ovaj tu a najverovatnije i Jokica….
  (Nemanja V., 04. decembar 2022 08:56)

  Мене је срамота каквих лажова и комлексаша овде има. Јесте Богдан је морао да услови селектора да би играо наспрам Покушевског који је 3 пута лошији (не пљујем га и желим му све најбоље, али објективно је тако, плус какав је био пре годину-две). А шта су тек мрмоти тражили кад су завијали чоколаду оћу фолију, је ли ти то рекла стрина од Калинића?
  (Неко123, 4. decembar 2022 09:41)

  # Link komentara

 5. Ja koliko vidim Pokusevski se vrteo ispred njega,nije mu prosla finta i onda ispalio fadeaway.
  (Aleksandar, 4. decembar 2022 09:28)

  # Link komentara

 6. Mastovit naslov
  (to bre, 4. decembar 2022 09:26)

  # Link komentara

 7. Imao sam priliku da upoznam njegove roditelje koji su mi ispricali groznu pricu u kojoj je Bogdan uslovio bivseg selektora da mora da ima najvecu minutazu i potpunu slobodu u igri,gde se njihov sin nije pronasao i jednostavno odlucio da ne gubi vreme sa reprezentacijom i radi na sebi.Mnogo mi je zao sto smo zbog jednog privatnika izgubili Pokusevskog,Jovica koji takodje nece da igra dok je ovaj tu a najverovatnije i Jokica….
  (Nemanja V., 4. decembar 2022 08:56)

  # Link komentara