1. Svi koji prate i vole kosarku vide ko je Jokic. Nema tu prevelike mudrosti, njega je milina gledati jer je neverovatno koliku razliku donosi. Bilo je u proteklih osam sezona mnogo prilika da vidimo kako to izgleda sa njim i bez njega i razlika je dan i noc. Od prvog dana u NBA on je u plusu, cak i kad je igrao sa ispodprosecnim igracima.

  Steta sto oko sebe nema malo inteligentnije igrace jer bi tad sve doslo do jos veceg izrazaja. Kad su Jokica pitali u vezi hemije u timu on na to kaze da je za neke igrace poptrebno mnogo vremena, za neke manje, a sa nekima se to desi odmah. Faried je bio jedan od onih kod kojih je hemija dosla odmah iako Faried nije bio dobar suter i nije igrao odbranu. Haris je brzo naucio kako da igra sa Jokicem, a stice se utisak da su ovi sadasnji vetereni u Denveru (Grin, KCP i BBraun) mnogo inteligentniji od, recimo, Gordona, a MPJ-a da i ne spominjemo.
  (bskfan, 20. novembar 2022 18:29)

  # Link komentara

 2. Takva košarkaška intelegencija je greota da se ne finalizira u ulozi košarkaški trenera mada....on izgleda pametniji i od toga i više voli neke druge...jednostavne antistres stvari. Kako god da odluči neće pogrešiti.
  (Antikroasan, 20. novembar 2022 15:44)

  # Link komentara

 3. Ne mož' bre NBA bez srpskih začina ... da se zna gde se igra srpska košarka i svira srpska truba kakav Nju Orleans i američka pita kad je bolja srpska gibanica ...
  (XXL, 20. novembar 2022 15:37)

  # Link komentara

 4. Ma srpska posla, br(at)e.
  Al' najlepše je kad vidiš ono srpsko Ć na dresovima NBA igrača...
  (😇, 20. novembar 2022 15:22)

  # Link komentara